dkby
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 19. april 2018

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 19. april 2018

DR1

00:50  

I farezonen (47:61)
I farezonen (47:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:40  

I farezonen (48:61)
I farezonen (48:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:30  

Bonderøven 2010 (9)
Bonderøven 2010 (9) Bonderøven er tilbage med helt nye afsnit fra livet på sin gamle bondegård. Der er kommet nye beboere på Kastaniegården. Frank har fået to smågrise, som er meget kælne. Det victorianske drivhus er næsten færdigt, og hvedemarken skal høstes med den gode gamle le. Og så er Frank gået i gang med at malke gederne. www.dr.dk/bonderoeven Sendt første gang 10.10.10

03:00  

Kender du typen? 2012 (4)
Kender du typen? 2012 (4) Kender du typen? besøger i aften en person, der har 120 kogebøger, men som ikke kan lave mad. Vedkommende kan ikke lide at bruge penge på at gå ud at spise og var en af de sidste, som fik indlagt træk og slip i det indre København. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau får deres sag for, når de skal regne ud, hvem det er, som løber 10 kilometer hver morgen i de samme, gamle gummisko. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 04.04.12

03:30  

Hammerslag 2012 (21)
Hammerslag 2012 (21) Der skal sættes pris på en moderne lejlighed på Frederiksberg i aftenens udsendelse. Frederiksberg har igen fået fuld fart på lejlighederne, så gad vide hvad prisniveauet er? Derudover gætter mæglerne på en villa i Holte og et tidligere vandtårn i Græsted. Sendt første gang 20.11.12

04:10  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? Følg med når Hans Hedegaard fra Frederiksberg Auktionshus bliver så overrasket, at han er nødt til at hive kameraet frem til dagens eftersyn. Hos Sjællands Bilauktion skal der til dagens auktion ryddes op - koste hvad det vil. Og på Kopenhagen Fur skal der i dag sælges skind for en halv milliard kroner. Sendt første gang 15.04.14

04:40  

Danske Vidundere: Alheden
Danske Vidundere: Alheden Om Danmarks naturskabte vidundere. Alheden dækkede engang størstedelen af Jylland med sin sandede jord og lyng. Området var så goldt og trøstesløst, at ingen danskere ville bosætte sig - så der skulle hjælp til fra udlandet. Det er et stykke dansk natur, som formede tusindvis af skæbner inden den endelig blev omdannet til den landbrugsjord, som vi ser i dag. Sendt første gang 09.01.07

05:10  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:20  

Ged i Frilandshaven
Ged i Frilandshaven Jørgen Skouboe malker geder til milk shakes og laver flytbare hegn, der giver både læ og skygge i haven. Ovre i udekøkkenet tilbereder Anne Hjernøe gede-spareribs og Jørgens hjemmedyrkede lilla bønner med gedeost. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe. Sendt første gang 17.09.06

05:50  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Indretningsarkitekten Gitte Lacarriere skal på genbrugstogt i den lokale genbrugsbutik. Hun er på udkig efter ting, der kan bruges til et nyt lampeprojekt. På Fyn har Bed and Breakfast-indehaver Maria Dalum store planer med nogle gamle gulvbrædder. Og brugte cykler får nyt liv, når Buddha Bikes i København skal forvandle gamle reservedele til en ny cykel.

06:20  

Søren Ryge: Forfalden til fjerkræ
Søren Ryge: Forfalden til fjerkræ Det er ingen hemmelighed, at Søren Ryge er glad for sine høns og kyllinger. Men Kristian er direkte forfalden til dem - har hundreder af høns og gæs og ænder, der lever det smukkeste, frie liv. Mens Frandsen har påfugle og diverse mærkelige fasaner - og er lige så besat af dem. Tilrettelæggelse: Søren Ryge Petersen Sendt første gang 20.08.08

06:50  

Camilla - i haven (4)
Camilla - i haven (4) Der er jord under neglene i Camilla Plums private have på Fuglebjerggård. Tag med på en DR2sk rejse i Camilla Plums markante og kreative haveunivers, der byder på dufthave, prydhave, frugthave og en kæmpestor køkkenhave. Sendt første gang 06.05.07.

07:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:10  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

08:40  

Når alt andet svigter (3:4)
Når alt andet svigter (3:4) Alle har op- og nedture i livet. Og specielt een borger, som René kender fra tidligere, har en af sine tilbagevendende vinterdepressioner, hvor han drikker massivt. Derfor kigger sociolancen forbi for at se, hvordan det går.

DR2

00:05  

Meldt savnet (1:3)
Meldt savnet (1:3) Hvert år bliver 250.000 mennesker meldt savnet i Storbritannien. De første 72 timer er de mest vitale. Her følger vi jagten på tre forsvundne personer - fra det øjeblik, de bliver meldt savnet, og til de første 72 timer er gået.

00:55  

Farvel til Amish familien
Farvel til Amish familien Efraim Stoltzfus og hans familie er blevet udstødt af Amish-samfundet, fordi de var uenige i Amish-kirkens strenge kulturelle og religiøse regler. Et år efter møder vi familien, og meget har ændret sig. Familien har fået deres femte barn og lever og klæder sig ikke længere efter de strikse Amish-skikke. Men de står over for en usikker fremtid og føler sig fanget mellem to meget forskellige verdener: den, de efterlod, og den moderne, vestlige verden.

01:05  

Farvel til Amish familien
Farvel til Amish familien Efraim Stoltzfus og hans familie er blevet udstødt af Amish-samfundet, fordi de var uenige i Amish-kirkens strenge kulturelle og religiøse regler. Et år efter møder vi familien, og meget har ændret sig. Familien har fået deres femte barn og lever og klæder sig ikke længere efter de strikse Amish-skikke. Men de står over for en usikker fremtid og føler sig fanget mellem to meget forskellige verdener: den, de efterlod, og den moderne, vestlige verden.

01:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Kulturmagasinet Gejst
Kulturmagasinet Gejst Reportageprogram med Louise Wolff, der hver uge tager et aktuelt kulturfænomen under kærlig behandling. Vi kommer bag kulissen og møder en kunstner, der har noget på spil.

07:25  

Videnskab: Hvad kameraet kan afsløre (8:8)
Videnskab: Hvad kameraet kan afsløre (8:8) Det norske herrelandshold i fodbold ligger på en sørgelig 69. plads på FIFA-ranglisten. Nu er håbet, at en ny kamerateknologi skal afsløre, hvad det er, der går galt på banen - og målet er naturligvis, at vende en fiasko til succes. Det populærvidenskabelige program er her med på sidelinjen.. Nordvision fra Norge.

07:55  

Videnskab: Nedkøling af serverparker (1:7)
Videnskab: Nedkøling af serverparker (1:7) Internettet står for lige så meget co2-udslip som flytrafikken, fordi serverparkerne, som sørger for datatrafikken over nettet, må køles ned. Måske ville det i stedet være mere besparende at stille serverne et køligt sted længere væk og så transportere alle data? Det populærvidenskabelige program ser på mulighederne. Nordvision fra Norge.

08:25  

Puls - helse og livsstil: Netdating
Puls - helse og livsstil: Netdating Der har aldrig været så mange, der finder en kæreste på nettet, som nu, men har forskerne knækket koden på hvad der er den perfekte match? Og hvad gør al denne netaktivitet ved et etableret parforhold, opfordres nogen næsten til utroskab? Her giver eksperter lidt gode råd, hvad enten du er single eller har en partner. Nordvision fra Sverige.

08:55  

Drømmeturen (4:6)
Drømmeturen (4:6) Polarfarer, bjergbestiger, opdagelsesrejsende - mange af os bærer på en drøm om at forlade hverdagen og drage ud for at tage en bid af et eventyr, men der kommer altid noget i vejen. Derfor har Cecilie Skog og Aleksander Gamme, der begge har fået opfyldt så mange af deres egne drømme, sat sig det mål, at de vil hjælpe andre med at få realiseret deres. Sammen med to tidligere misbrugere, Therese og Robert, skal Cecilie og Aleksander denne gang ud på et meget koldt eventyr i Pasvik i Finnmark. Det er vinter, de skal på ski med pulk og sove i telt. Therese har altid drømt om at se nordlys, og nu kommer den store chance - hvis bare vejret bliver klart! Nordvision fra Norge.

DR3

00:05  

DR3 Dok: Mellem to køn
DR3 Dok: Mellem to køn Seks mennesker er på vej til at blive til den person, de altid har ønsket at være. Men hvordan definerer vores hjerner, hormoner og kønsorganer vores forståelse af kønnet? Er muligheden for at skifte mellem mand og kvinde et biologisk faktum eller en psykologisk konstruktion? Bør børn, der er i tvivl om deres kønsidentitet, forhindre puberteten, så de får længere tid til at komme overens med deres køn? Og er vi i virkeligheden alle et sted mellem de to køn i stedet for at være enten mand eller kvinde?

00:55  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:35  

Det ekstreme Sydafrika: Mirakelpræsten
Det ekstreme Sydafrika: Mirakelpræsten I Sydafrika boomer pinsebevægelsens megakirker, og tusindvis af mennesker helliger sig kirkens selvbestaltede profeter. Tv-værten Reggie Yates rejser til Sydafrika og møder en af de mest kontroversielle og karismatiske af dem alle, profeten Mboro. Mboro har tusindvis af tilhængere og er berømt for at kunne udføre mirakler, og så er han stenrig.

02:30  

Miss Perfect (5:6)
Miss Perfect (5:6) Miss Danmark afholder hvert år en charity dinner, hvor pigernes sociale egenskaber testes. De skal også hygge sig og have en god aften, men kan de begå sig på den røde løber, hvordan fungerer de som ambassadører for Miss Danmark, og kan de holde igen med cigaretter og alkohol? Der er efterhånden kun en uge til den store finale, og de 6 piger indleder de sidste forberedelser.

03:00  

Miss Perfect (6:6)
Miss Perfect (6:6) Det er blevet tid til den store finale, hvor Miss Danmark 2017 skal kåres. Kom med til finalen, hvor følelserne hænger udenpå tøjet hos alle 6 piger. Selv hos Pernille, der ellers har været skeptisk hele vejen igennem. Shania har fundet et frirum i konkurrencen, hvor hun kan få lov til at være den, hun gerne vil være, men hvad så når det hele er slut? Og hvad tager pigerne sig med videre?

03:30  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:30  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:30  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop
Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med Barthelot som laver øvelser for 'ryg og lænd', så har vi træning for at få 'faste lår' med Yvonne, og til sidst får vi 'kål på kontorkroppen' med Anne Kathrine.

DR K

00:05  

Med luftballon over Atlanterhavet
Med luftballon over Atlanterhavet I 1984 beslutter den britisk musikmogul, Richard Branson, at grundlægge sit eget flyselskab og give British Airways kamp til stregen. Med kun et fly og et minimalt marketingsbudget indser han hurtigt, at kun et spektakulært reklamestunt kan redde flyselskabet. Han allierer sig med verdens mest erfarne ballonskipper, svenskeren Per Lindstrand, for at krydse Atlanterhavet i en ballon.

01:40  

Jagten på forsvundne kunstværker - Johannes Vermeer
Jagten på forsvundne kunstværker - Johannes Vermeer "Johannes Vermeer 1632-1670) Britisk dokumentarserie fra 2014. (Raiders of the Lost Art) Gennem historien er nogle af verdens mest fantastiske kunstværker simpelthen forsvundet. De er blevet plyndret, stjålet eller bare blevet væk. Og kun nogle få er kommet til veje igen. For 200 år siden var den nederlandske barokmaler Vermeer nærmest gået i glemmebogen. Men da jagten endelig gik ind på den lidet produktive maler, var efterspørgslen så stor, at en af det 20. århundredes mest kendte kunstforfalskere Han van Meegeren tjente formidable summer på at sælge sine forfalskninger, bl.a. til Herman Göring.

02:20  

Forbrydelsen II (2:10)
Forbrydelsen II (2:10) Politiet står nu med to dræbte, begge med militær baggrund. Markante spor peger mod en sammenhæng, så Sarah Lund og Ulrik Strange må forsøge at trænge ind i flere lukkede miljøer. På Christiansborg må Buch, midt i de komplicerede politiske forhandlinger, forholde sig til den udsendte terrortrussel og den mulige forbindelse til herboende islamister. På Herstedvester er Jens Peter Raben stadig isoleret, da han bliver klar over, at hans ven er fundet dræbt. Medvirkende: Sarah Lund: Sofie Gråbøl. Thomas Buch: Nicolas Bro. Karina Munk Jørgensen: Charlotte Guldberg. Carsten Plough: Preben Kristensen. Jens Peter Raben: Ken Vedsegaard. Louise Raben: Stine Prætorius. Obersten, Torsten Jarnvig: Flemming Enevold. Lennart Brix: Morten Suurballe. Ulrik Strange: Mikael Birkkjær. Endvidere: Søren Pilmark, Lotte Andersen, Carsten Bjørnlund, Anne Marie Helger, Benedikte Hansen, Jens Jacob Tychsen, Anne Sofie Espersen, Stanislav Sevcik, Igor Radosavljevic, Ramadan Huseini, Per Linderoth, Hassan El Sayed, Morten Frederik Hansen, Behruz Banissi, Karsten Jansfort og Tobias Krohn. Manuskript: Torleif Hoppe, Michael W. Horsten og Søren Sveistrup. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Rasmus Arrildt, dff. Production Design: Jette Lehmann. Musik: Frans Bak. Programmet sendes som forsøg med Synstolkning på DTT og kabel tv. "Uegnet for børn."

03:15  

Forbrydelsen II (3:10)
Forbrydelsen II (3:10) - Lund gennemtrumfer sin vilje, på trods af Brix' ordre. Imens tårner problemerne sig op for Buch på Christiansborg, da oppositionen får kendskab til et hidtil hemmeligholdt notat i forbindelse med det første drab. Raben får brug for hjælp og opsøger en gammel ven fra Hold Ægir - lidt senere står han overfor endnu én fra holdet. Programmet sendes som forsøg med Synstolkning på DTT og kabel tv. "Uegnet for børn."

04:15  

Gæt og grimasser (5:15)
Gæt og grimasser (5:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Jannie Faurschou, Betty Glosted, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Thomas Eje. Holdleder: Per Wiking. Sendt første gang 1992

04:50  

Gæt og grimasser (6:15)
Gæt og grimasser (6:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Jannie Faurschou, Betty Glosted, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Thomas Eje. Holdleder: Per Wiking. Sendt første gang 1992

05:30  

Dagens sang: Så tag mit hjerte
Dagens sang: Så tag mit hjerte - sunget af et af DRs kor.

06:00  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (4:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (4:6) I mere end ti år har kunstneren Agnes Tiffon haft Fløri ved Lysefjorden i Norge helt for sig selv. Her har hun forelsket sig i freden, roen og isolationen, men så kom Hessel Haker og vendte hele området på hovedet. Nordvision fra Norge.

06:40  

Taxa (42:56)
Taxa (42:56) Lotte og Valid har stadig problemer med den kunde, som har fået sin forsvundne computer igen. Og hvad er det reelt for nogle oplysninger, der ligger på den CD-rom, som er så vigtig? Da Tom skal spise middag med sin nyfundne søns familie, bliver han klar over den egentlige grund til, at Ulrik nu har brug for at kende sin biologiske far. Og så bliver Andreas igen taget ved næsen - men nu er han ved at være træt af, at den slags altid sker for ham. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Lars Brygmann, Susanne Graulund, Rebecca Sørensen, Jens Jørn Spottag, Janus Bakrawi, Laura Christensen, Niels Hinrichsen, Jørn Gottlieb, Dorthe A. Koefoed, Ole Thestrup, Ole Rasmus Møller, Daniel Kasim og Ansar Yawar. Manuskript: Søren Sveistrup og Stig Thorsboe. Instruktion: Anders Rønnow-Klarlund. Foto: Ole Schultz, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

07:20  

Taxa (43:56)
Taxa (43:56) Mike står pludselig igen over for Cecilie og hendes mormor, og kort tid efter bliver han kaldt til afhøring hos politiet. Da Gitte og René må hjælpe en af Gittes veninder, som er blevet smidt ud af sin kæreste, havner de i problemer. Tom tager sit barnebarn med på arbejde, mens hans søn har det dårligt efter operationen. Og der er mangeting, Amalie gerne vil spørge sin farfar om. Mai har dårlige nyheder at fortælle Andreas. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Puk Scharbau, Peter Jorde, Susanne Storm, Vera Gebuhr, Jens Jørn Spottag, Lars Brygmann, Sanne Graulund, Rebecca E. Sørensen, Caroline Drasbæk, Janus Bakrawi, Max Hansen og Laura Christensen. Manuskript: Dunja Gry Jensen og Stig Thorsboe. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Bo Tengberg, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Du er
Dagens sang: Du er - sunget af et af DR's kor.

08:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg med Hans Bischoff som vært og hvori Christmas Møller fortæller om modstands- kampen, Tom Jones kommer til byen, prins Joachim forlover sig, og hvor vi får glimt af Ole Bents ballonshow og ser for en sjælden gang Jørgen Ryg gå ind i den danske scatsang. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik Iversen, Per Wiking. Producer: Morten Steengaard.

DR Ultra

05:55  

Zorro (2)
Zorro (2) Minen

06:15  

Junglebanden
Junglebanden

06:30  

Wild Kratts
Wild Kratts Dyrekraft-udfordringen

06:50  

Grizzy og lemmingerne
Grizzy og lemmingerne

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:05  

ZombieLars (13:13)
ZombieLars (13:13) Rektors børn, Herman og Caroline, møver sig ind i bussen, og Tess bliver rasende. Gruppen finder ud af, at ikke alt med Herman og Caroline, er som de troede

07:20  

Thunderbirds (7)
Thunderbirds (7) Afsporet

07:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:05  

Zorro (13)
Zorro (13) Tornadoen

08:25  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard

08:40  

Livredderne - Nøglerne til Balka strand (7)
Livredderne - Nøglerne til Balka strand (7) Deltagerne står over for den ultimative livredderudfordring, de får nemlig ansvaret for den travle Balka strand. Her skal holdene arbejde som rigtige livreddere og sørge for, at ingen kommer i fare på deres strand. Spændingen stiger, da en person falder om med et ildebefindende og en surfer kommer i problemer ude i vandet. Kan deltagerne stå for presset?

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø II (20)
Søpapegøjernes ø II (20)

05:20  

Søpapegøjernes ø II (21)
Søpapegøjernes ø II (21)

05:30  

Ramasjang Mysteriet IV (7)
Ramasjang Mysteriet IV (7) Hvilken skurk har snuppet Siljas Monsterbuster dragt? Det er det store spørgsmål i Ramasjang. Kristian skal prøve at finde og fange skurken. Han er heldigvis ikke alene - minidetektiven Solvej er klar på at hjælpe til! Husk at se med om de klarer det!

06:00  

Chuggington (19)
Chuggington (19)

06:10  

Morten Skildpadde (24)
Morten Skildpadde (24) Morten og superovernatningen

06:35  

Sikker & Søn II (9)
Sikker & Søn II (9) Sikker & Søn holder øje med spændende ting, der kan lokke dig ud på vejen. Far og Søn ender på en bakke, hvor de leger at ting kan trille ud på vejen. Men det er vigtigt, at man ikke bliver lokket til at løbe ud på vejen uden at se sig godt for efter biler først.

06:50  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Magiske Norman

07:00  

Yakari III (14)
Yakari III (14)

07:15  

Sprinter Galore (10)
Sprinter Galore (10) Familien skal til at have deres årlige grillfest, hvor Thomas skal dyste med underboen Heino om, hvem der kan lave de bedste pølser. Det er som regel Heino der vinder, så derfor har Thomas anskaffet sig en stor grill, men han kan ikke finde ud af at samle den. Sprinter bygger den derfor om til en særlig rumgrill, men da de prøver den kommer Heino på uanmeldt besøg. Kan Sprinter nå at gemme sig og skulle han egentlig ikke hjem til sin egen planet?

07:30  

F for Får (26)
F for Får (26) Fårrygende animation fra Aardman

07:40  

Gurli Gris VI (3)
Gurli Gris VI (3) Parfume

07:50  

Smilla finder ting
Smilla finder ting Smilla har fødselsdag, men der er ikke nogen, der har tid til at fejre det. Så hun synes det er en rigtig kedelig dag.

08:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (42)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (42) Den gode, den onde og den grusomme

08:15  

Masha og Bjørnen (14)
Masha og Bjørnen (14) Man må lide for stadsen

08:20  

Mashas eventyr (4)
Mashas eventyr (4) Den lille Rødhætte

08:30  

Sofus (4)
Sofus (4) Sofus lander hos Tvillingerne, der bor i Honduras. Tvillingerne vil gerne spille med kugler, men pigen taber hele tiden og bliver ked af det. I stedet tager tvillingerne Sofus med på marked, og Sofus laver 'Sofussjov' med bananer, så de ikke kan andet end at grine. Dagen ender med bøn og en gave fra tvillingerne til Sofus.

08:45  

Min oldefars historier - Ridderne
Min oldefars historier - Ridderne Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige og (u)hyggelige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

08:55  

Minisekterne (27)
Minisekterne (27) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:10  

Håndværkerne rykker ind (4:8)
Håndværkerne rykker ind (4:8) Når der skal optimeres på vores boliger er det nødvendigt med kreative ideer, for at få drømme og pris til at hænge sammen. På Amager bor kæresteparret Rebecca og Maria og det er deres køkken som vores tre håndværkerpar i dag skal afgive tilbud på. Parret elsker at lave mad, men har længe været trætte af deres lille køkken som mangler både bord-og opbevaringsplads. Det håndværkerpar som kan komme op med det skarpeste og mest opfindsomme byggetilbud vinder opgaven og dermed jobbet.

09:40  

Downton Abbey II (6:10)
Downton Abbey II (6:10) Matthew er nu bundet til en kørestol og rekreerer sig på Downton Abbey, hvor Mary tager sig af ham. Hun elsker stadig Matthew, men Carlisle gør det klart, at han vil ruinere Mary, hvis hun slår op med ham. Samtidig kommer der en såret canadisk officer til Downton Abbey. Han har en overraskende afsløring, men taler han sandt?

10:30  

Antikkrejlerne (302)
Antikkrejlerne (302) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (303)
Antikkrejlerne (303) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:55  

Drømmeturen (5:6)
Drømmeturen (5:6) Polarfarer, bjergbestiger, opdagelsesrejsende - mange af os bærer på en drøm om at forlade hverdagen og drage ud for at tage en bid af et eventyr, men der kommer altid noget i vejen. Derfor har Cecilie Skog og Aleksander Gamme, der begge har fået opfyldt så mange af deres egne drømme, sat sig det mål, at de vil hjælpe andre med at få realiseret deres. Cecilie og Aleksander sætter denne gang kursen mod Lofoten, og med dem er Tom Ivar, der tidligere blev hårdt såret ved en cykelulykke. Tom har problemer med hukommelsen, balancen og koordinationsevnen, så kan han klare den krævende klatretur og nå op, hvor ingen havde troet, han skulle kunne komme? Undervejs byder turen på et helt spektakulært landskab. Nordvision fra Norge.

10:55  

En reporter går om bord (3:6)
En reporter går om bord (3:6) Mesterkokken German Zamudio er gået på pension, men kan ikke rigtig holde op med at arbejde, og nu har han fået en ny opgave: Han skal lære filippinske kokke at lave god husmandskost til svenske besætningsmedlemmer. Anne Lundberg følger med til den sydamerikanske kyst som messepige, og i dag kommer der heldigvis ny proviant om bord. Nu kan Chitos uddannelse for alvor begynde, og det bliver til en specialkrydret pandebøf og en luksus fiskegratin. Over maden tales der madlavning på alle sprog, og der bliver både grinet og grædt! Nordvision fra Sverige.

11:25  

En reporter går om bord (4:6)
En reporter går om bord (4:6) Mesterkokken German Zamudio er gået på pension, men kan ikke rigtig holde op med at arbejde, og nu har han fået en ny opgave: Han skal lære filippinske kokke at lave god husmandskost til svenske besætningsmedlemmer. Anne Lundberg følger med til den sydamerikanske kyst som messepige, og i dag skal hun ud over at hjælpe til i messen overvære en dramatisk brandøvelse og til sin store forskrækkelse også en traditionel sømandsdåb! German har travlt med at organisere en træningslejr til kokketalentet Chito. Over maden tales der madlavning på alle sprog, og der bliver både grinet og grædt! Nordvision fra Sverige.

11:55  

Naturens små mirakler (4:5)
Naturens små mirakler (4:5) Overalt i verden findes der mennesker, der brænder for at redde nogle af verdens mest truede dyr, og zoologen Martin Hughes-Games besøger nogle af dem. På øen Tenerife møder han verdens sjældneste papegøje, spix-araen, der kun overlever i fangenskab og må håndfodres. I USA kæmper en sifaka lemur mod en slem infektion. I Sydaustralien følger han en truet wallaby, der må flyve langt for at finde en ny mor, mens en flok numbats-unger, de små stribede pungdyr med tunger, der er halvt så lange som deres kroppe, langsomt er ved at blive vænnet til livet i naturen igen i en skov i det vestlige Australien.

DR3

10:05  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Mel Gibson, Will Ferrell, Mark Wahlberg og John Lithgow, aktuelle i komedien 'Daddy's Home 2', aflægger visit hos Graham Norton. Det samme gør reality show-dommeren Shirley Ballas, mens sangerinden Kesha står for aftenens musikalske indslag.

10:50  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

11:30  

Terapitimen (2:8)
Terapitimen (2:8) Angst, ensomhed, træningsforstyrrelser, alkoholafhængighed, kronisk træthed og depression - otte unge dokumenterer deres psykiske udfordringer gennem personlige videodagbøger. De har mødt hinanden til gruppeterapi med psykologen Peder Kjøs, og har alle et stærkt behov for at få hjælp til at skabe sig en lettere tilværelse. Anders er nervøs fordi hans lyst til at tage til fest konflikter med tvangstankerne. Malin får et brev, der gør hende fortvivlet og Christopher kæmper hårdt med at finde en mening med at leve. Ligesom de andre i gruppen har hver især store forventninger til psykologen, hinanden og ikke mindst til sig selv. Nordvision fra Norge.

DR K

09:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg med Hans Bischoff som vært, og hvori Hilmar Baunsgaard fortæller om sin efterfølger, Arveprinsen bis- ættes, den ny Knippelsbro bygges og hvor Bodil Udsen både er i "Min Farmors Hus" og Fløjtetønden Victoria. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking, Henrik Iversen og Steen Henriksen. Producer: Morten Steengaard.

09:40  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (8:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (8:12) Om perioden 1814-1850 - Oehlenschlægers og H.C. Ørsteds Danmark - et land hensunket i romantiske fortidsdrømmerier og kulturel terapi, fordi nationen var fattig og lå under for reaktionen i Europa. Men ud af den kulturelle blomstring skulle der dog fremgå en politisk vækst, som styrtede enevælden. Sendt første gang i 1982.

10:40  

Herskab og tjenestefolk (49:68)
Herskab og tjenestefolk (49:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

11:30  

Herskab og tjenestefolk (50:68)
Herskab og tjenestefolk (50:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

DR Ultra

09:00  

Store Nørd: Undervandsscooter
Store Nørd: Undervandsscooter Undervandsscooteren Nørderne har det varmt i deres hule, og derfor vil de til stranden og have en dukkert. Men en rigtig nørd gider ikke svømme af sig selv, hvis han kan slippe for det. Derfor sætter Kåre og Emil sig for at opfinde en propeldrevet maskine, som kan fragte dem under vandet, uden de behøver at røre en finger. Men er det overhovedet muligt for nørderne at bygge deres eget undervandsmonster? www.dr.dk/noerd

09:20  

Jans Ultraklub (3)
Jans Ultraklub (3) Hvor meget sne kan man egentlig lave med en cementblander i 25 graders varme? Tag med, når Jan fyrer op under en ordentlig sneboldkamp ved klubhuset. I dette afsnit får du også svaret på, hvordan man slipper af med en klam shake, der er blevet alt for klam. Og så skal vi ud at køre en tur i Jans sofa.

09:40  

Mission: Eftersidning I (21)
Mission: Eftersidning I (21) Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

10:00  

Mission: Eftersidning I (22)
Mission: Eftersidning I (22) Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

10:20  

Venskaberen (4)
Venskaberen (4) Bubber er taget ud på en mission. Han vil forsøge at finde en ny god ven til nogen af alle de børn, der mangler én. I Venskaberen skal to børn, som aldrig har set hinanden før, mødes for at se om de kan blive venner. Bubber er taget til den lille by Fugleby for at hjælpe 13-årige Laura. Hun er den eneste Rasmus Seebach-fan i byen og savner en veninde at dele sin interesse med. Bubber kender heldigvis en anden pige, som kan vise sig at være den helt rigtige veninde for Laura og de to piger skal nu mødes for allerførste gang. Se med når de får en overraskende hilsen, som pigerne sent vil glemme.

10:40  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Det er en Børva!

10:55  

Verdens bedste quiz I (4)
Verdens bedste quiz I (4) ALLE danske børn kan være med i VERDENS BEDSTE QUIZ, når Joakim Ingversen byder indenfor i sit outstanding quizstudie. 15 minutter med fuld knald på. Ikke en flue får lov til at hvile på væggen, og quizrunderne er udfordrende, spændende og rigtig dumme... De to deltagere i studiet får hjælp fra alle steder i landet, når fire børn og en hemmelig gæst sidder klar foran deres webcam. Se med i aften, hvor Gustav og Maja bl.a. dyster i runden "Noget med dans," hvor de skal gætte Joakims perfekte dance-moves Vinderen går hjem med 350 kr. og den eftertragtede og helt unikke t-shirt, som alle drømmer om.

11:10  

Ultras Sorte Kageshow I (1)
Ultras Sorte Kageshow I (1) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Nikolaj Stokholm fire deltagere i studiet, hvor de skal dyste om at bage den flotteste og lækreste cup-cake. Hvad deltagerne ikke ved er, at Nikolaj slukker lyset og de skal bage i bælgravende mørke. Mette Hassing fra Den Store Bagedyst er dommer, når det hele går løs på DR Ultra.

11:40  

Alletiders kok (4) - Rationering, krig og karry
Alletiders kok (4) - Rationering, krig og karry Hvordan ville du klare dig, hvis du en dag blev fanget i fortiden? DR Ultra overrasker to madglade venner med en udfordring. De skal lave deres livret i en helt anden historisk tid - kun med de redskaber og madvarer, der fandtes dengang. I denne udsendelse lander vennerne Noah og Anna Cecilie i år 1940 under rationeringen, hvor de skal dyste i at tilberede boller i karry på gammeldags manér. Sofie Østergaard er vært og Micki Cheng er dommeren, som til sidst kårer vinderen af Alletiders Kok!

11:55  

Insta Answer med Benjamin Lasnier
Insta Answer med Benjamin Lasnier Tusindvis af spørgsmål fra fans, til ejerne af nogle af de mest populære instagramprofiler i Danmark, bliver aldrig besvaret. Hvorfor svarer de ikke? Og hvad ville de svare, hvis ULTRA tvinger dem til det? I dette program besøger Joakim Ingversen sangeren og Instagrammeren Benjamin Lasnier for at skaffe os nogle Insta Answers!

DR Ramasjang

09:00  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være brandmand. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "7", hvor der serveres dejlig æggekage. Hr. Skæg og børnene tæller løs og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at en græshoppe spiser vorter? Tag med Lille Nørd på græshoppejagt, og se hvordan Katrine bliver reddet af en østrigsk mesterdirigent. Leg med Lille Nørd på dr.dk/oline

09:55  

Vilde venner III (2)
Vilde venner III (2) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Asta-Sophia og Villiam, der har vagten i klubhuset. De lave et nyt hjem til en flok forældreløse fasankyllinger, fodre en stor stormåge, og slippe en sølvmåge ud i naturen hvor den hører til.

10:15  

Den fortryllede karrusel (14)
Den fortryllede karrusel (14) Alarm alarm!

10:30  

Kaj og Andrea
Kaj og Andrea Kaj er syg. Så syg at han skal puttes og plejes - men hvem mon har smittet ham? Ole kommer ind, og han er også syg! De snakker om smitteveje og bakterier. Heldigvis kan patienterne synge endnu - og det bliver sygdomssangen. Nu begynder Karla også at nyse! De leger prinsessen på ærten. Medvirkende: Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen, Christine Skou og Ole Kibsgaard. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen.

11:00  

Motor Mille på cirkustur (2)
Motor Mille på cirkustur (2) Motor Mille drømmer om at optræde med et farligt, sejt motorcykel nummer i cirkus, men hos Cirkus Krone bliver hun sat til at øve sig på et nummer med mange Hulahopringe. Det viser sig at være både sværere og sejere end hun troede.

11:15  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (13)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (13) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Ørle Per drøner rundt og rundt på en racerbane i racerbil, indtil han næsten dør af køresyge. Onkel Reje og Brille har besluttet sig for at bestige Mount Everest. På toppen møder de Den Afskyelige Snemand, så de stikker af og får sig en gevaldig kælketur hele vejen ned af bjerget. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

11:25  

Ramasjang Mysteriet II (4)
Ramasjang Mysteriet II (4) Hvor er Onkel Rejes pibe? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

11:55  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog - hvor alting synker i jorden Er der mon en underjordisk tiger, der er på spil? Medvirkende: Henrik Lykkegaard, Brian Patterson, Ole Stephensen Manuskript: Julie Lund-Stephensen

DR1

12:00  

Bonderøven 2010 (10)
Bonderøven 2010 (10) Gederne gi'r nu så meget mælk, at Frank kan begynde at lave gedeost. Det faldefærdige skur skal bygges om, så de to smågrise kan få et ordentligt sted at bo. Frank har fået bier, og det gamle biavler-udstyr han fik i konfirmationsgave skal i brug igen. Røgpusteren er gået i stykker, så den skal laves med rensdyrskind. www.dr.dk/bonderoeven

12:30  

Kender du typen? 2012 (5)
Kender du typen? 2012 (5) Kender Du Typen? besøger i aften en person, der bruger sine planter som advarselslampe; hænger de med hovedet, er det på tide at skrue ned for stressniveauet i dagligdagen. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau skal forsøge at gætte, hvem der hellere vil have skumbananer end dyr rødvin. Vært: Mads Steffensen. Sendt første gang 11.04.12

13:00  

Hammerslag 2012 (22)
Hammerslag 2012 (22) Hammerslag sætter pris på et hus med spøgelser i. Huset ligger i Glostrup og har tidligere tilhørt en verdensberømt kunstner og hans kone, der var spiritist. Næste opgave er en loftslejlighed på Frederiksberg, og til slut forsøger mæglerne at finde prisen på en meget speciel Christianshavner-lejlighed. Sendt første gang 27.11.12

13:35  

Hun så et mord (139)
Hun så et mord (139) Den flotte Wayne er blevet ansat som fitness-træner, og pludselig får byens kvinder travlt med at komme i form. Men snart bliver Wayne mistænkt for mord...

14:20  

Hun så et mord (140)
Hun så et mord (140) Til sin overraskelse opdager Jessica, at hendes gamle flamme, den morddømte forlægger Preston Giles, er blevet prøveløsladt. Giles' gamle forlag har hyret ham til at lokke Jessica tilbage i folden. Jessica har dog mest lyst til at lade fortid være fortid, men da Giles endnu en gang havner midt i en mordsag, må hun hjælpe sin gamle ven.

DR2

12:45  

Dage i haven (3:12)
Dage i haven (3:12) Pernilla Månsson Colt, gartner John Taylor og kokken Tareq Taylor skal i gang med Urban Gardening, så der skal sås masser af spiselige ting i køkkenhaven. Tareq hilser altid alle hjemmedyrkede ingredienser til sin mad velkomne. I dag byder han på en meget kontroversiel ret. Nordvision fra Sverige.

12:50  

Dage i haven (3:12)
Dage i haven (3:12) Pernilla Månsson Colt, gartner John Taylor og kokken Tareq Taylor skal i gang med Urban Gardening, så der skal sås masser af spiselige ting i køkkenhaven. Tareq hilser altid alle hjemmedyrkede ingredienser til sin mad velkomne. I dag byder han på en meget kontroversiel ret. Nordvision fra Sverige.

13:15  

Dage i haven (4:12)
Dage i haven (4:12) Pernilla Månsson Colt og gartner John Taylor har virkelig fået deres opgave for, nu de er i gang med at skabe plads i haven til den svenske jungle! Roserne skal beskæres og kokken Tareq Taylor er ved at forvandle en fattig knold til en luksuriøs suppe. Nordvision fra Sverige.

13:20  

Dage i haven (4:12)
Dage i haven (4:12) Pernilla Månsson Colt og gartner John Taylor har virkelig fået deres opgave for, nu de er i gang med at skabe plads i haven til den svenske jungle! Roserne skal beskæres og kokken Tareq Taylor er ved at forvandle en fattig knold til en luksuriøs suppe. Nordvision fra Sverige.

13:45  

Stripper på farten
Stripper på farten Den amerikanske tv- journalist Lisa Ling opsøger subkulturer og usædvanlige og spændende lokalsamfund i USA's fjerneste afkroge. Kvinder har gennem århundreder ægget mænd med mavedans og burleske, men striptease blev først populært i USA i 1950'erne. Lisa Ling følger fire rejsende dansere, der hele tiden er på landevejen på vej mod det næste måske mere profitable job.

13:50  

Stripper på farten
Stripper på farten Den amerikanske tv- journalist Lisa Ling opsøger subkulturer og usædvanlige og spændende lokalsamfund i USA's fjerneste afkroge. Kvinder har gennem århundreder ægget mænd med mavedans og burleske, men striptease blev først populært i USA i 1950'erne. Lisa Ling følger fire rejsende dansere, der hele tiden er på landevejen på vej mod det næste måske mere profitable job.

14:25  

Den store vandring (3:4)
Den store vandring (3:4) Hvert år vandrer mere end to millioner gnuer, zebraer og andre antilopearter de 650 kilometer fra de enorme sletter i Serengeti i Tanzania til højlandet i Maasai Mara i Kenya og tilbage igen. Kampen for overlevelse er hård, ikke mindst i forsøget på at komme over Mara-floden, hvor krokodillerne ligger på lur. Den britiske eventyrer Ben Fogle har fulgt det store højspændte drama gennem et år.

14:30  

Den store vandring (3:4)
Den store vandring (3:4) Hvert år vandrer mere end to millioner gnuer, zebraer og andre antilopearter de 650 kilometer fra de enorme sletter i Serengeti i Tanzania til højlandet i Maasai Mara i Kenya og tilbage igen. Kampen for overlevelse er hård, ikke mindst i forsøget på at komme over Mara-floden, hvor krokodillerne ligger på lur. Den britiske eventyrer Ben Fogle har fulgt det store højspændte drama gennem et år.

DR3

12:00  

Miss Perfect (5:6)
Miss Perfect (5:6) Miss Danmark afholder hvert år en charity dinner, hvor pigernes sociale egenskaber testes. De skal også hygge sig og have en god aften, men kan de begå sig på den røde løber, hvordan fungerer de som ambassadører for Miss Danmark, og kan de holde igen med cigaretter og alkohol? Der er efterhånden kun en uge til den store finale, og de 6 piger indleder de sidste forberedelser.

12:30  

Miss Perfect (6:6)
Miss Perfect (6:6) Det er blevet tid til den store finale, hvor Miss Danmark 2017 skal kåres. Kom med til finalen, hvor følelserne hænger udenpå tøjet hos alle 6 piger. Selv hos Pernille, der ellers har været skeptisk hele vejen igennem. Shania har fundet et frirum i konkurrencen, hvor hun kan få lov til at være den, hun gerne vil være, men hvad så når det hele er slut? Og hvad tager pigerne sig med videre?

13:00  

De perfekte piger (5:6)
De perfekte piger (5:6) Næstsidste uge giver stof til eftertanke, for nu er der ikke lang tid tilbage til at forsøge at komme ud af de gamle mønstre, som Fie, Anna, Amalie og Julie har slæbt rundt på i mange år. Derfor vil Fie prøve at skrive et digt, som hun kan opføre i en Poetry Slam, så hun ved at hun har erkendt det. Da Amalie opdager, at hun har glemt en vigtig aftale, på en dag hvor hun har lovet sig selv at blive hjemme og slappe af, bliver hun nødt til at vælge om hun vil please andre eller være tro mod sit løfte til sig selv.

13:30  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Elton John, Pink og Robbie Williams. Det vrimler med popstjerner hos Graham Norton, der også får besøg af skuespilleren Carey Mulligan og skuespilleren, komikeren og forfatteren Stephen Fry.

14:20  

Hugo og Helmig (4:4)
Hugo og Helmig (4:4) Siden debuten har Hugo prøvet at finde sin egen måde at være popstjerne på. For selv om han har popstjerneblod i årene fra sin far Thomas Helmig, så skal han lære faget fra bunden. Og selv skaffe de fans, der skal opfylde hans drøm om at blive popstjerne. DR3 har fulgt Hugo Helmig det første år af hans karriere.

14:50  

Den nøgne mand uden hukommelse
Den nøgne mand uden hukommelse Den excentriske Drako Zarharzar husker tydeligt sin tid som danser og model for Salvador Dali, men han kan ikke huske, hvad der er sket i går. Han har mistet korttidshukommelsen efter en trafikulykke og er ikke længere i stand til at lagre minder. Men Drako har tilsyneladende fundet lykken ved at leve i nuet. For at kompensere for sin manglende hukommelse har han desuden skabt en imponerende og provokerende selvbiografisk collage ud fra gamle minder, der fylder hele hans lejlighed. Så når du besøger hans hjem, besøger du samtidig hans sind.

DR K

12:20  

Herskab og tjenestefolk (51:68)
Herskab og tjenestefolk (51:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

13:10  

Herskab og tjenestefolk (52:68)
Herskab og tjenestefolk (52:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

14:00  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? "Kvissen" om årstal med Gorm som vært. Indslag med bl.a. Anker Jørgensen, overborgmester H. P. Sørensen, Hans Engell, Ritt Bjerregaard, Karen Jespersen som interviewer Erhard Jakobsen, fodboldspillerne Knud Lundberg, Carl Aage Hansen og John Hansen, Gotha Andersen og Birgit Lystager, Kirsten Walther og Lise Nørgaard. Sendt første gang 1997

14:45  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? "Kvissen" om årstal med Gorm som vært. Indslag med bl.a. Prinsesse Margrethe, Prins Henrik i USA, Prins Joachim på markarbejde, Jens Otto Krag, H. C. Hansen, Knud Jespersen, Lis og Poul Møller, Lis Løwert og Bjørn Watt-Boolsen, Jenny Kammersgaard, Flemming Madsen, Claus Toksvig og Jakob Nielsen, Otto Sigvalid, Birthe Wilke synger om den grimme ælling, Katy Bødtger og Ole Søltoft. Sendt første gang 1997

DR Ultra

12:00  

Ultra tæt på: Page Four
Ultra tæt på: Page Four Ultra er med helt tæt på, når Page Four giver koncert til SMUK Fest. Drengene svarer på jeres spørgsmål, og giver et unikt indblik i livet bag scenen.

12:10  

Besat af: Citybois
Besat af: Citybois "BESAT AF: Citybois" Fire fans på 11 år, 12 år og 14 år kan ikke få nok af de to drenge fra X-Factor, for de er besatte af Anthon og Thor fra Citybois og deres musik! Nu rykker Thea og Luna, Julie og Amalie, og en ordentlig bunke idolplakater, direkte ind i et tv-studie, for de skal battle mod hinanden i en duel på nørdet viden om deres store idoler. Værten Sofie Østergaard har selvfølgelig fået hjælp fra en masse "Citygirls" til at lave nogle ultra svære spørgsmål, som giver de fire fangirls sved under armhulerne!

12:40  

Pubertetsguiden (2)
Pubertetsguiden (2) Christian undersøger, hvorfor det er så svært at tale om puberteten, og i den forbindelse forsøger han sig som seksualunderviser i en 5.klasse - og det er ikke helt så nemt! Pubertetsguidens kærestepar fortæller om deres første møde med hinanden, og Emilie fortæller, hvad der sker med pigers krop i puberteten.

12:55  

Danni (2:4)
Danni (2:4) Sebbe og nabopigen Danni begynder langsomt at lære hinanden at kende. De bliver venner, og Danni fortæller Sebbe en stor hemmelighed... Spørgsmålet er, om Sebbe kan holde på hemmeligheden overfor hans bedste ven Kevin, der også er forelsket i Danni? På hjemmefronten er der andre problemer i kærlighedslivet. Sebbe opdager, at hans mor har en affære. Sebbes far finder ud af det og smider Sebbes mor ud. Medvirkende: Sebbe: Frederik Damm Wetterstein Danni: Emma Høeg Sebbes far: Nikolaj Lie Kaas Sebbes mor: Camilla Bendix Erik: Dick Kaysø Kevin: Lucas Munk Billing Instruktion: Poul Berg Manuskript: Asbjørn Agger og Poul Berg

13:25  

Junglebanden
Junglebanden

13:35  

Klassen - Er du adopteret? (181)
Klassen - Er du adopteret? (181) Rygtet har spredt sig i klassen om, at Clara er adopteret. Og da Clara finder ud af, at Martine måske er en af dem, der har sat rygtet i gang, truer hun med at afsløre Martines hemmelighed for resten af klassen. Og så får Martine pludselig travlt med at lade alle kende til Claras hemmelighed om adoptionsforældrene. Pigerne må dog indse, at rygter og sladder skaber mere skade end gavn.

13:45  

Klassen - Slikker på toiletbræt (182)
Klassen - Slikker på toiletbræt (182) Caroline keder sig, og melder sig ind i Tobias, Bertram og Mikkels jackass gruppe "SLIK-LOL". Her udfordrer de hinanden til at slikke på ting. Til at starte med er der rigtig sjovt, men pludselig skal Caroline vælge imellem en rigtig ulækker udfordring eller at blive til grin på hele skolen.

14:00  

Sofie Linde show II (8) - Anders Grau og Martin Høgsted
Sofie Linde show II (8) - Anders Grau og Martin Høgsted I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af komikerne Anders Grau og Martin Høgsted. Hun sender de to stand up'ere og radioværter tilbage til folkeskoletiden, hvor tingene måske ikke helt var, som de husker det - og så udfordrer hun dem i quizzen med det udspekulerede navn "Gæt a job". Stjernereporter Bubber er også på plads i studiet, og han har givet 100.000 danskere en bedre start på dagen. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

14:30  

Isas Stepz (18)
Isas Stepz (18) Lucas er flyttet ind på danseskolen. Men han viser sig at være et gigantisk rodehoved, der fylder danseskolen med gamle pizzabakker og madrester. Isa vil have svineriet stoppet, men det er svært, når man som Isa helst kun vil sige søde ting til andre og hele tiden får besøg af en rastløs Zac. Og så var der vist også noget med en aftale med Georg, var der ikke?

14:45  

Monica Chef - Brunos vrede (18)
Monica Chef - Brunos vrede (18)

DR Ramasjang

12:25  

Skæg med matematik (4)
Skæg med matematik (4) Hr. Skæg holder Hawaiifest, synger en sang om at dele, konkurrerer i højdespark og besøger etagerne for Fodbolde & Glas samt Duge & Sovs i Det Lille Storcenter.

12:50  

Rosa fra Rouladegade (3)
Rosa fra Rouladegade (3) Albert synes det er alt for sjældent, at hans morfar får en kage. Så Albert tager hjem til Rosa i Rouladegade for at bage en overraskelseskage. Men først må de finde ud af, hvordan kagen skal smage og se ud. Derfor sniger de sig ind på posthuset, hvor morfar arbejder, for at udspionere. Og så skal der bages!

13:20  

Ramajetterne (1)
Ramajetterne (1) Ramajetterne - Et tungt problem Den er helt gal i Ramasjangs lufthavn! En tung og urokkelig kuffert er havnet det forkerte sted og truer med at få lufthavnen til at gå helt i stå. Kan de fem venner finde en løsning sammen?

13:40  

Ring til Ramasjang II (7)
Ring til Ramasjang II (7) Hvad gør man, hvis man kommer til at ødelægge sin vens legetøj? Børnene giver bamserne gode råd i Ring til Ramasjang.

13:55  

Sikker & Søn IV (7)
Sikker & Søn IV (7) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker sit eget cirkus. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (7)
Onkel Rejes Sørøvershow (7) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Linus, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne gulddiamantring, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Linus og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Kejseren af Kina hører den ægte nattergal synge så smukt, at han får tårer i de kejserlige øjne! Men da han får en juvelbesat kunstig nattergal foræret, bliver hele hoffet enige om, at den er da langt bedre - men er det nu også sandt?

DR1

15:10  

Sherlock Holmes (4)
Sherlock Holmes (4) Klassisk engelsk krimiserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Adventures of Sherlock Holmes) "Den ensomme cyklist". Holmes opsøges af den unge guvernante Violet Smith. Hendes hidtil så fredelige tilværelse trues af to ting: hun efterstræbes af sin arbejdsgivers drikfældige ven - og hun forfølges af en ukendt på sine ensomme cykelture ...

16:00  

Sherlock Holmes (5)
Sherlock Holmes (5) Klassisk engelsk krimiserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Adventures of Sherlock Holmes) "Den krogede mand". Holmes opklarer en obersts død og afdækker en gammel kærlighedshistorie med rødder i den dødes fortid i Indien.

16:55  

Downton Abbey II (7:10)
Downton Abbey II (7:10) Krigen er forbi, og Downton forbereder sig på at vende tilbage til mere normale tider. Matthew gør overraskende fremskridt, og Violet afslører, at Mary stadig elsker ham. Samtidig finder Thomas en ny måde at tjene penge på, mens Bates frygter, at politiet vil tro, at hans kones selvmord i virkeligheden var et mord - begået af Bates.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:10  

Det vilde Alaska - sommer
Det vilde Alaska - sommer Alaska er på en gang en del af en af verdens mest moderne nationer og en ødemark med en enestående vild natur. Her følger vi årstiderne i dette ekstreme landskab og oplever de enestående dyr og planter, der har tilpasset sig livet i det barske klima. Sommeren i Alaska varer kun nogle få korte uger, men det er i disse uger, at alle dyrene skal spise sig så mætte, at de kan klare sig resten af året. Og selv om der er en overflod af føde, er der kun meget kort tid til at lære kunsten at overleve.

15:15  

Det vilde Alaska - sommer
Det vilde Alaska - sommer Alaska er på en gang en del af en af verdens mest moderne nationer og en ødemark med en enestående vild natur. Her følger vi årstiderne i dette ekstreme landskab og oplever de enestående dyr og planter, der har tilpasset sig livet i det barske klima. Sommeren i Alaska varer kun nogle få korte uger, men det er i disse uger, at alle dyrene skal spise sig så mætte, at de kan klare sig resten af året. Og selv om der er en overflod af føde, er der kun meget kort tid til at lære kunsten at overleve.

16:00  

Bitre rivaler: Iran og Saudi-Arabien (2:3)
Bitre rivaler: Iran og Saudi-Arabien (2:3) Meget af den udbredte vold i Mellemøsten, fra den syriske borgerkrig til krigen i Yemen og den fortsatte uro i Irak, er blevet tilskrevet den ældgamle strid mellem sunni- og shiaislam. Virkeligheden er både mere kompleks og mere nutidig. Siden den iranske revolution i 1979 har en rivalisering mellem Iran og Saudi-Arabien givet næring til alle former for sekterisk ekstremisme for politisk vindings skyld,. Og næsten hvert eneste skridt har USA fulgt op på en måde, der har styrket konflikten.

16:10  

Bitre rivaler: Iran og Saudi-Arabien (2:3)
Bitre rivaler: Iran og Saudi-Arabien (2:3) Meget af den udbredte vold i Mellemøsten, fra den syriske borgerkrig til krigen i Yemen og den fortsatte uro i Irak, er blevet tilskrevet den ældgamle strid mellem sunni- og shiaislam. Virkeligheden er både mere kompleks og mere nutidig. Siden den iranske revolution i 1979 har en rivalisering mellem Iran og Saudi-Arabien givet næring til alle former for sekterisk ekstremisme for politisk vindings skyld,. Og næsten hvert eneste skridt har USA fulgt op på en måde, der har styrket konflikten.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:50  

Line fikser kroppen (2:6): Brysterne
Line fikser kroppen (2:6): Brysterne Line undgår stranden fordi hun skammer sig over hvordan hun ser ud. Nu har hun fået nok af at føle sig forkert, hun vil udforske kroppe i alle former og opsøge udfordrende situationer, hun vil blive glad for sig selv - præcis som hun er. Det er tid til at fejre kvindekroppen! Line elsker alle bryster - bare ikke sine egne! Hun gemmer dem helst væk i en stor sweater. I jagten på at acceptere brysterne som de er, møder hun de danske kropsfeminister Girl Squad og krammer sig gennem et væld af bryster. Tør hun droppe sweateren til fordel for et udfordrende outfit til den store premierefest?

16:15  

Alene i vildmarken USA IV (3:12)
Alene i vildmarken USA IV (3:12) Syv familiepar blevet kastet ned i det barske landskab på Northern Vancouver Island. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og takle ekstremt vejr og vilde dyr. Til gengæld modtager det par, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollar. Parrene er ved at finde ud af, at det er sværere at slå lejr end at bevæge sig i det barske landskab. Et hold må give op, mens et andet må overvinde en frygtelig ulykke.

17:00  

Det ekstreme Sydafrika: Mirakelpræsten
Det ekstreme Sydafrika: Mirakelpræsten I Sydafrika boomer pinsebevægelsens megakirker, og tusindvis af mennesker helliger sig kirkens selvbestaltede profeter. Tv-værten Reggie Yates rejser til Sydafrika og møder en af de mest kontroversielle og karismatiske af dem alle, profeten Mboro. Mboro har tusindvis af tilhængere og er berømt for at kunne udføre mirakler, og så er han stenrig.

DR K

15:30  

Historiequizzen: Tilbage til fremtiden (4:10)
Historiequizzen: Tilbage til fremtiden (4:10) Forestil Dem det flyvende politi der jagter forbrydere med vinger: Historiequizzen ser på fortidens drømme om fremtiden. Og på genstande der viste sig at være begyndelsen på fremtiden - som for eksempel Valdemar Poulsens Telegrafon. Teknisk Museum lægger hus og genstande til.

16:00  

Historiequizzen: Barndommen (5:10)
Historiequizzen: Barndommen (5:10) Se med når historikerne quizzer om genstande fra barndommens land: En mini-guillotine til huset søn. Hvornår var det en populær julegave? Professoren og de fire deltagere er i Den Gamle By i Århus.

16:30  

Biblens gåder - Syndfloden
Biblens gåder - Syndfloden Historien om Noa og syndfloden er en af Biblens mest kendte historier, men betragtes nok af de fleste som en myte. Men de to amerikanske havforskere Bill Ryan og Walter Pittman har brugt fyrre år på at undersøge, om historien er sand og hævder nu at vide, hvor, hvornår og hvordan det mest katastrofale mirakel i Det Gamle Testamente virkelig skete.

17:20  

Joanna Lumleys jagt på Noas ark
Joanna Lumleys jagt på Noas ark Noas ark og den katastrofale oversvømmelse, syndfloden kaldet, er en af verdens ældste legender og er meningsfuld for for både jøder, kristne og muslimer. Men er der faktisk noget om snakken? Joanna Lumley går på jagt efter sandheden og rejser fra en lille engelsk landsbykirke til Tyrkiet, Indien, Oman og i gemmerne på British Museum for at opdage mere om beretningerne om Noa, syndfloden og arken.

DR Ultra

15:05  

Braceface (5)
Braceface (5) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

15:30  

Freaktown (14)
Freaktown (14) Et farligt stævnemøde

15:40  

Svampebob Firkant VIII (21)
Svampebob Firkant VIII (21)

16:00  

Svampebob Firkant VIII (22)
Svampebob Firkant VIII (22)

16:25  

Junglebanden
Junglebanden

16:35  

Junglebanden
Junglebanden

16:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:10  

Klassen - Torsken i tasken (130)
Klassen - Torsken i tasken (130) Martine finder en torsk i sin taske og beskylder Frida for at have lagt den der. Men hvem lagde den der i virkeligheden?

17:20  

Klassen - En pinlig hemmelighed (134)
Klassen - En pinlig hemmelighed (134) Mads lokker Caroline med i kælderen for at finde inspiration til skoleavisen. De gør et overraskende fund.

17:35  

ZombieLars (13:13)
ZombieLars (13:13) Rektors børn, Herman og Caroline, møver sig ind i bussen, og Tess bliver rasende. Gruppen finder ud af, at ikke alt med Herman og Caroline, er som de troede

17:50  

Danmarks største youtuber - En hundelort i fjæset (1:12)
Danmarks største youtuber - En hundelort i fjæset (1:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Kasper bor alene med sin far Niels, der ligesom så mange andre fædre bare er vildt pinlig og ikke forstår sig på hverken Youtube eller de sociale medier. En dag filmer Kasper sin far der kommer galt afsted med en hundelort og en græsslåmaskine. Uden at fortælle det til sin far opretter han Youtube profilen "Bimsefar" og uploader klippet. Det kan der vel ikke ske noget ved... eller kan der? Instruktør: Jacob Riising

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (7)
Sarah og And (7) Hoppebold

15:05  

Masha og Bjørnen (17)
Masha og Bjørnen (17) Dagens helt i skysovs

15:15  

Morten Skildpadde (7)
Morten Skildpadde (7) Morten om mysteriet om den blå pelargonie

15:40  

Gurli Gris VI (6)
Gurli Gris VI (6) Gustavs racerbil

15:50  

Chuggington (11)
Chuggington (11)

16:00  

Chuggington (12)
Chuggington (12)

16:10  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Rablende rekorder

16:20  

Dora udforskeren (18)
Dora udforskeren (18)

16:45  

Kasper og Sofie II (14)
Kasper og Sofie II (14) Randi har taget sin hund Laika med i børnehaven. Hun fortæller børnene, at hunden er opkaldt efter den første skabning, som blev sendt ud i verdensrummet. Sofie bliver ked af det, da hun hører historien om rumhunden Laika. Kasper, derimod, vil gerne høre mere om sit favorittema: verdensrummet. Senere på dagen foreslår Kasper, at han og Sofie skal lege opdagelsesrejsende i verdensrummet, men hun vil ikke være med. Sofie siger, at hun hader verdensrummet på grund af Laika. Maria har til sidst held med at overtale hende, og hun er endelig med i legen, men kun hvis de redder rumhunden Basse og får hende trygt hjem til jorden.

17:00  

Skæg med bogstaver - B
Skæg med bogstaver - B Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet B, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog.

17:20  

Min fantastiske far
Min fantastiske far - klatrer i træ

17:30  

Sofus III (1)
Sofus III (1) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Selma, som skal til frisør og bagefter skal hun vælge en hårbøjle i en butik.

17:45  

Min oldefars historier - Ridderne
Min oldefars historier - Ridderne Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige og (u)hyggelige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

17:55  

Elsa (6)
Elsa (6) Pandekager.

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit går der fisk i den hos Jes Holm Sørensen fra Danmarks største fiskeauktion. Hos Hans Hedegaard fra Frederiksberg Auktionshus skal der være auktion over et samlerhjem, men sælgeren er ikke tilfreds med dagens priser. Og hos Per Knudsen fra Kopenhagen Fur opstår der problemer under dagens auktion. Sendt første gang 16.04.14

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Spis og spar III (8:8)
Spis og spar III (8:8) Alenemoren Lizette og hendes tre drenge er bidt af sport. Hele familien spiller fodbold og det har indflydelse på planlægningen af familiens hverdag. Lizette har dog styr på indkøbene og er altid udstyret med en indkøbsseddel når hun handler. Men hvordan kan det være at budgettet hver måned alligevel bliver overskredet? Jesper og Sofie giver familien en håndsrækning og så kommer Lizettes ex-mand også forbi og kigger med når Jesper giver inspiration til blandt andet fisk og madpakker af familien rester.

DR2

18:30  

Sugardaddy søges
Sugardaddy søges Den amerikanske tv- journalist Lisa Ling opsøger subkulturer og usædvanlige og spændende lokalsamfund i USA's fjerneste afkroge. Med finanskrise, stigende studiegæld og ringe jobudsigter for nyuddannede, søger flere og flere unge kvinder bekendtskab med ældre, velhavende mænd, der til gengæld for selskab tilbyder at finansiere en del af deres liv. Er det en form for escortservice eller et skalkeskjul for prostitution? Lisa Ling undersøger fænomenet.

19:10  

Den store vandring (4:4)
Den store vandring (4:4) Hvert år vandrer mere end to millioner gnuer, zebraer og andre antilopearter de 650 kilometer fra de enorme sletter i Serengeti i Tanzania til højlandet i Maasai Mara i Kenya og tilbage igen. Kampen for overlevelse er hård, ikke mindst i forsøget på at komme over Mara-floden, hvor krokodillerne ligger på lur. Den britiske eventyrer Ben Fogle har fulgt det store højspændte drama gennem et år.

20:00  

Debatten
Debatten

DR3

18:00  

Jesus unge soldater (4:4)
Jesus unge soldater (4:4) I det sidste program i serien giver vi endnu et unikt indblik i et voksende miljø af unge indremissionske kristne i Danmark, som kæmper for nøje at følge biblens ord hver eneste dag. Nogle af dem er endda parate til at ofre alt for Gud, selv livet. Efter at have forladt Indre Missions Ungdom kæmper Cecilie med at fastholde troen på Gud, men det er svært at finde en mellemvej i troen uden for Indre Mission. I Mellemøsten er Nanna på vej til drop-off af biblerne, som de har smuglet ind i landet til de forfulgte kristne. Hjemme i Danmark sætter rejsen tanker i gang hos Nanna, og hun vælger at ændre måden hun lever sit liv på.

18:30  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:10  

Family Guy
Family Guy Mød den halvskøre Peter Griffin og hans besynderlige familie; Lois er Peters rare kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Parret har tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger, samt 1-årige Stewie, der er overintelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:35  

Family Guy
Family Guy Mød den halvskøre Peter Griffin og hans besynderlige familie; Lois er Peters rare kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Parret har tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger, samt 1-årige Stewie, der er overintelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

20:00  

Vild videnskab: Droner
Vild videnskab: Droner Udviklingen af droner er i rivende udvikling, og de små maskiner kan bruges til alt fra at bringe pakker ud, overvåge huse og forretninger, ja hele kvarterer til at bringe pakker ud og bruges til telemedicin. Men dronerne kan også dræbe mennesker både af militær og af terrorister

20:45  

Fremtidens mad
Fremtidens mad Hvordan vil verden se ud i fremtiden? Vil nogle af nutidens opfindelser få betydning for vores hverdag i 2050? Og vil de have svar på nogle af nutidens økonomiske, miljømæssige og kulturelle udfordringer? I dag er der stor ulighed mellem dem, der sulter, og dem der er for fede. Der er forurening skabt af intensivt landbrug og nye lidelser forårsaget af industrielt forarbejdet mad. Hvordan vil vi i fremtiden ernære de ni milliarder mennesker, vi er blevet til i 2015?

DR K

18:25  

Gåden om Tutankhamons grav
Gåden om Tutankhamons grav I 1922 gjorde den engelske arkæolog, Howard Carter, det enestående fund af en uberørt kongegrav i Kongernes Dal i det sydlige Ægypten. Trods det righoldige fund var Tutankhamons grav atypisk på flere måder. Den var mindre end andre kongegrave og bar præg af at have været bygget i stor hast. Selve indretningen antyder, at der burde være et kammer mere. og arkæologer mener nu, at den unge Tutankhamon er blevet begravet i samme grav som sin svigermor, dronning Nefertiti.

19:10  

Elizabeth 1 (2:3)
Elizabeth 1 (2:3) Selv om Elizabeth 1's regeringstid skulle blive husket som glorværdig, var der i alle årene trusler mod hende. Den største kom fra hendes kusine, den katolske dronning Mary af Skotland, der i modsætning til Elizabeth havde giftet sig og fået en søn og arving. Da dronning Mary efter en skandale flygtede til England og søgte beskyttelse hos sin kusine, spærrede Elizabeth hende inde i årevis, før hun i 1587 dømte hende til døden. Men Marys henrettelse opflammede Elizabeths fjender og udløste den støreste trussel af alle: en fremmed invasion.

19:56  

Dagens sang: Du er
Dagens sang: Du er - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Vilde Hoteller - Canada
Vilde Hoteller - Canada I dag handler hotelluksus om oplevelser - vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold. Trendeksperten Mads Arlien-Søborg undersøger, hvad det unikke giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag er han taget til den lille ø Fogo Island i Canada for at besøge et hotel, der ligger langt væk fra alting.

20:30  

Frække fly og flyvende biler - Sådan designer vi fremtiden
Frække fly og flyvende biler - Sådan designer vi fremtiden Måden vi transporterer os på er i vild forandring. Arkitekt og byplanlægger Sonja Stockmarr rejser verden rundt for at undersøge, hvordan fremtidens biler, droner og skibe kommer til at se ud. Vejene i verdens byer er overfyldte. Derfor ser mange en løsning i at kigge op. En italiensk Lamborghini-designer har kastet sig over at designe en drone til persontransport og i Tyskland forsøger de at udvikle en el-motor, der er god nok til at vi i fremtiden kan flyve på el.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

Monica Chef - Anmelderen (19)
Monica Chef - Anmelderen (19)

18:30  

Ultras Sorte Kageshow II (1)
Ultras Sorte Kageshow II (1) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Nikolaj Stokholm fire deltagere i studiet, hvor de i bælgravende mørke skal dyste om at bage den flotteste og allerlækreste kage. I dette program skal søskendeparret Alma og Johan dyste mod Alisha og Sumeja. Deltagerne ved ikke på forhånd, hvad de skal bage - og der følger flere overraskelser og benspænd programmet igennem. Micki Cheng fra 'Den Store Bagedyst' er dommer.

19:00  

The Next Step III (12)
The Next Step III (12) Det svære valg

19:20  

Alien surfer girls (12)
Alien surfer girls (12) Zoey og Kiki ligner måske umiddelbart almindelige teenagepiger - men det er de langt fra! I virkeligheden er de nemlig rumvæsner fra planeten Lumina, der er nødsaget til at bo i den lille australske kystby Lightning Point, efter de mistede deres rumskib. Zoey og Kiki får dog hurtigt rekrutteret den lokale pige Amber, men det er noget af en opgave, de sætter hende på, for de to rumvæsner ved absolut ingenting om den menneskelige verden!

19:45  

BaseBoys - Min falske kæreste (12)
BaseBoys - Min falske kæreste (12) Matilde skal på date med Liam i bowlinghallen. Oliver foreslår Lærke, at de også tager ud og bowler, så han kan holde øje med Matilde. Lærke spiller jaloux for at gøre Matilde vild med Oliver, og det ender med, at Liam forlader daten. Oliver trøster Matilde, men pludselig får hun en SMS fra Liam, som skriver, at han gerne vil mødes dagen efter. Ricco La Cour har en overraskelse til drengene.

20:00  

Limbo III (16)
Limbo III (16)

20:15  

Trio - Keplerdiamanterne (2:10)
Trio - Keplerdiamanterne (2:10) Nora fortæller om kidnapperne og om faren, men hendes mor og bedste tror ikke rigtigt på hende. Ved hjælp af mobiltelefonen følger Nora efter kidnapperne til bedstes hus. Men da hun tror, hun har afsløret dem, er de forsvundet.

20:40  

Kolonien - Kraniets mysterium (22)
Kolonien - Kraniets mysterium (22) Viktoria og Sille vil stoppe Milans plan om at sejle fra øen, men det mislykkedes. De må finde en måde at sætte efter dem og deres sidste chance er træjollen i havnen, men kan den overhovedet sejle?

20:50  

Kolonien - Venner for altid (23)
Kolonien - Venner for altid (23) Viktoria, Sille og Albert kommer til fastlandshavnen, men der er helt øde. De opdager at Carl har lagt spor ud og følger efter, men noget mystisk er under optræk og hvor er alle mennesker forsvundet hen?

DR Ramasjang

18:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (43)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (43) Balladen om Robin Hood

18:15  

Yakari III (15)
Yakari III (15)

18:25  

F for Får (15)
F for Får (15) Fårrygende animation fra Aardman

18:35  

På tur med far - Papabilen får vinger
På tur med far - Papabilen får vinger Iris elsker at tage på tur med sin far, for under køreturen har hun ham helt for sig selv. Iris og far skal på sommerferie hos farmor og farfar. Og de har skabt et helt særligt fantasirum sammen, når de kører bil, hvor de kan snakke om alt hvad de har lyst til af hemmeligheder. Hvad er eksempelvis at foretrække; Myg eller tæger? Og har far ret i, at der er blevet opfundet en bil der faktisk kan flyve?

18:50  

Brillebjørn (17)
Brillebjørn (17) Norsk dramaserie. Tante skal følge Lucy i børnehave. På vej derhen har Lucy ikke lyst til at gå op ad den lange bakke.

19:00  

Tree Fu Tom (17)
Tree Fu Tom (17)

19:25  

Zorro (1)
Zorro (1) Hjemkomsten

19:45  

Mumitroldene (53)
Mumitroldene (53) Stenskred

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

Madmagasinet: Fedtstoffer
Madmagasinet: Fedtstoffer I aftenens program ser Tina Müller nærmere på den enorme jungle af fedtstoffer. Hvilke fedtstoffer er sundest, og hvilke giver det bedste stegeresultat? Hun ser også på, om kokosolie er det vidundermiddel, som nogen påstår. Imens er der røg i køkkenet hos Adam Aamann, som giver konkrete stege- og fedtstoftips, når han får besøg af en gæst, der har lidt problemer med stegningen af sine bøffer.

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Langt fra Borgen
Langt fra Borgen Ask Rostrup inviterer to Christiansborg-politikere med en tur uden for Borgen. Hvad sker der, når de står ansigt til ansigt med de mennesker, som deres beslutninger rammer? Vært: Ask Rostrup.

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Kriminalkommissær Barnaby (100): Mord i København
Kriminalkommissær Barnaby (100): Mord i København "Mord i København". En mystisk mordsag bringer John Barnaby til Danmark. En engelsk småkagefabrikant er fundet død på et hotel i København - forgivet med stryknin. Nu er det op til Barnaby og to seje københavnske politikvinder at finde morderen. John Barnaby: Neil Dudgeon. Birgitte Poulsen: Ann Eleonora Jørgensen. Anna Degn: Birgitte Hjort Sørensen. Ingrid Madsen: Marie Askehave. Thomas Madsen: Nicolaj Kopernikus. Instruktion: Alex Pillai.

23:58  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

DR2

21:00  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

21:30  

Quizzen med Signe Molde
Quizzen med Signe Molde

22:00  

Danmarks sundeste virksomhed (1)
Danmarks sundeste virksomhed (1) I en ny serie følger vi livet i en lille odenseansk it-virksomhed, med en noget anderledes leder. Han har tænkt sig, at forvandle arbejdspladsen, der er præget af usunde madvaner, til Danmarks sundeste virksomhed. Men der er langt fra et stillesiddende job bag skærmen, hvor dåsecolaerne og chokoladen altid er indenfor rækkevidde til en toptunet arbejdsplads. Derfor indfører han tvunget motion to gange om ugen og en kostplan, som alle medarbejderne skal følge de kommende otte uger. Chefen vil selv gå forrest og smide otte kilo - ét kilo om ugen. Når han det? Og hvad siger medarbejderne, der ikke alle just strutter af sundhed, til tvunget kostplan og motion flere gange om ugen? Få svaret i Danmaarks måske sundeste virksomhed.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Bitre rivaler: Iran og Saudi-Arabien (3:3)
Bitre rivaler: Iran og Saudi-Arabien (3:3) Meget af den udbredte vold i Mellemøsten, fra den syriske borgerkrig til krigen i Yemen og den fortsatte uro i Irak, er blevet tilskrevet den ældgamle strid mellem sunni- og shiaislam. Virkeligheden er både mere kompleks og mere nutidig. Siden den iranske revolution i 1979 har en rivalisering mellem Iran og Saudi-Arabien givet næring til alle former for sekterisk ekstremisme for politisk vindings skyld,. Og næsten hvert eneste skridt har USA fulgt op på en måde, der har styrket konflikten.

23:55  

Debatten
Debatten

DR3

21:35  

Fremtidens teknologi: Japan (8:10)
Fremtidens teknologi: Japan (8:10) Journalisten Ashlee Vance rejser ud i verden for at møde de forskere og opfindere, der lige nu er i gang med at forme vores teknologiske fremtid. I denne episode går turen til Japan.

22:00  

Parker
Parker Mestertyven Parker bliver forrådt af gangsterbossen Melanders bande, der stjæler hans udbytte og efterlader ham dødeligt såret. Opsat på hævn følger Parker efter banden til Palm Beach, hvor det næste store kup skal finde sted. Her slår Parker pjalterne sammen med den smukke Leslie - en fraskilt ejendomsmægler med et sidste, gyldent håb om at score kassen. Parker: Jason Statham. Leslie: Jennifer Lopez. Melander: Michael Chiklis. Instruktion: Taylor Hackford.

23:50  

The Matrix Reloaded
The Matrix Reloaded Verden, som vi kender den, er en illusion. Det har hackeren Neo opdaget, og nu kæmper han sammen med oprørerne Morpheus og Trinity mod maskinerne, der har gjort menneskeheden til slaver. Den sidste by på Jorden er under angreb, og Neo, Morpheus og Trinity må vende tilbage til The Matrix for at tage kampen op med undertrykkerne. Neo: Keanu Reeves. Morpheus: Laurence Fishburne. Trinity: Carrie-Anne Moss. Agent Smith: Hugo Weaving. Instruktion: Brødrene Wachowski.

DR K

21:00  

Filmselskabet
Filmselskabet Maria Månson og balletmester Nikolaj Hübbe har sammen set dokumentaren 'Bobbi Jene' om en verdenskendt amerikanske danser, der vender hjem til USA. Filmselskabet anmelder også Clint Eastwoods heltedrama '15:17 to Paris' samt den foruroligende filmatisering af de forfærdelige begivenheder, der udspillede sig på 'Utøya' i 2011.

21:30  

Filmperler: Berygtet
Filmperler: Berygtet I 1959 rejser Truman Capote til Kansas for at skrive en bog om det brutale mord på en hel familie. Den feterede forfatter udvikler et nært forhold til den ene af morderne. Samtidig kan han kun få den perfekte slutning på sin bog, hvis morderne bliver henrettet. Bogen, den dokumentariske roman 'Med koldt blod', bliver et mesterværk, men de personlige omkostninger for den berømte forfatter bliver store. Truman Capote: Toby Jones. Perry Smith: Daniel Craig. Nelle Harper Lee: Sandra Bullock. Instruktion: Douglas McGrath.

23:20  

Med koldt blod
Med koldt blod Den 15. november 1959 bliver en hel familie myrdet af de to unge småforbrydere Perry Smith og Dick Hickock langt ude på landet i den amerikanske delstat Kansas. Efter rovmordet strejfer de to drabsmænd rundt i USA og Mexico i mere end et år, før de bliver fanget. Ingen af de to mordere synes at angre deres gerninger, og samfundets straf bliver hård. Richard Brooks' Oscar-nominerede film bygger på Truman Capotes banebrydende dokumentariske roman af samme navn. Perry Smith: Robert Blake. Dick Hickock: Scott Wilson. Alvin Dewey: John Forsythe. Instruktion: Richard Brooks.

DR Ultra

21:05  

Bidt, brændt og stukket II - Danmarks største edderkop (1)
Bidt, brændt og stukket II - Danmarks største edderkop (1)

21:20  

Snydt!
Snydt!

21:34  

Udsendelsesophør - Ultra
Udsendelsesophør - Ultra

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:00  

Taggart: Blodpenge
Taggart: Blodpenge Burke, Ross og Fraser har ringside-pladser, da bokseren Andy Corbett overraskende besejrer favoritten Jimmy Sullivan. Noget tyder på, at det er aftalt spil, og da kampens promoter findes dræbt, vender Burke søgelyset mod en gammel bekendt. For hvad har bragt gangsteren Sammy Cassidy hjem til Glasgow efter 20 år i USA? Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Brian Kelly.

00:50  

I farezonen (49:61)
I farezonen (49:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:40  

I farezonen (50:61)
I farezonen (50:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:30  

Bonderøven 2010 (10)
Bonderøven 2010 (10) Gederne gi'r nu så meget mælk, at Frank kan begynde at lave gedeost. Det faldefærdige skur skal bygges om, så de to smågrise kan få et ordentligt sted at bo. Frank har fået bier, og det gamle biavler-udstyr han fik i konfirmationsgave skal i brug igen. Røgpusteren er gået i stykker, så den skal laves med rensdyrskind. www.dr.dk/bonderoeven

03:00  

Kender du typen? 2012 (5)
Kender du typen? 2012 (5) Kender Du Typen? besøger i aften en person, der bruger sine planter som advarselslampe; hænger de med hovedet, er det på tide at skrue ned for stressniveauet i dagligdagen. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau skal forsøge at gætte, hvem der hellere vil have skumbananer end dyr rødvin. Vært: Mads Steffensen. Sendt første gang 11.04.12

03:30  

Hammerslag 2012 (22)
Hammerslag 2012 (22) Hammerslag sætter pris på et hus med spøgelser i. Huset ligger i Glostrup og har tidligere tilhørt en verdensberømt kunstner og hans kone, der var spiritist. Næste opgave er en loftslejlighed på Frederiksberg, og til slut forsøger mæglerne at finde prisen på en meget speciel Christianshavner-lejlighed. Sendt første gang 27.11.12

DR2

00:05  

Debatten
Debatten

00:55  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

01:05  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

01:25  

Populismens fremmarch i Europa
Populismens fremmarch i Europa I lyset af en stigende utilfredshed med den økonomiske krise og høje arbejdsløshed har Marine Le Pen i Frankrig, Geert Wilders i Holland, Viktor Orbán i Ungarn og Beppe Grillo i Italien opnået en støt stigende opbakning til deres politiske budskaber. En årsag er måske, at de har enkle svar på komplicerede spørgsmål. Uanset emnet er svaret: Stop indvandringen, EU og den magtfulde elite. Sammen spås de stor fremgang til EU-valget. Men er de virkelig på vej til magten?

01:35  

Populismens fremmarch i Europa
Populismens fremmarch i Europa I lyset af en stigende utilfredshed med den økonomiske krise og høje arbejdsløshed har Marine Le Pen i Frankrig, Geert Wilders i Holland, Viktor Orbán i Ungarn og Beppe Grillo i Italien opnået en støt stigende opbakning til deres politiske budskaber. En årsag er måske, at de har enkle svar på komplicerede spørgsmål. Uanset emnet er svaret: Stop indvandringen, EU og den magtfulde elite. Sammen spås de stor fremgang til EU-valget. Men er de virkelig på vej til magten?

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:55  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

02:35  

Sex på recept (1:6)
Sex på recept (1:6) DR3 har fået adgang til en af de mest tabuiserede afdelinger i sundhedsvæsenet. For første gang åbner en sexologisk afdeling dørene og lader et tv-hold filme deres behandlinger. Vi bliver lukket ind i det ellers lukkede behandlingsrum, hvor vi kommer helt tæt på seksuelle tabuer som pornoafhængighed, rejsningsbesvær, manglende lyst og følger af voldtægt. I første afsnit møder vi Anders og Nikoline, som er på Sexologisk Center for første gang. Anders er begyndt at tage kontakt til prostituerede og de mener begge, at hans forbrug af porno har taget overhånd. Vi møder også Line, som er i behandling for smerter under samleje og Jesper, som skal sprøjte sig selv i penis for første gang for at se, om han kan få rejsning efter flere år med rejsningsproblemer.

03:05  

Sex på recept (2:6)
Sex på recept (2:6) DR3 har fået adgang til en af de mest tabuiserede afdelinger i sundhedsvæsenet. For første gang åbner en sexologisk afdeling dørene og lader et tv-hold filme deres behandlinger. Vi bliver lukket ind i det ellers lukkede behandlingsrum, hvor vi kommer helt tæt på seksuelle tabuer som pornoafhængighed, rejsningsbesvær, manglende lyst og følger af voldtægt. I andet afsnit møder vi Anne, som har været udsat for incest og går i psykologbehandling for manglende lyst. Vi møder også Anders, som er i behandling for for tidlig udløsning og Jens som skal i chokbølgebehandling i håb om at kunne få rejsning igen.

03:35  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

01:30  

At være menneske (1:3)
At være menneske (1:3) Hver og en af os er én blandt syv milliarder andre mennesker på kloden, men hvad vil det sige at være menneske? Den verdensberømte, franske fotograf Yann Arthus-Bertrand bringer os på en betagende rejse verden rundt for at opleve mennesker og landskaber, der er anderledes end vores. Det er historier fulde af kærlighed og glæde såvel som af had og vold, men selv om de sociale og økonomiske betingelser er så forskellige, så har vi måske alligevel noget tilfælles med alle de andre syv milliarder.

02:25  

Forbrydelsen II (3:10)
Forbrydelsen II (3:10) - Lund gennemtrumfer sin vilje, på trods af Brix' ordre. Imens tårner problemerne sig op for Buch på Christiansborg, da oppositionen får kendskab til et hidtil hemmeligholdt notat i forbindelse med det første drab. Raben får brug for hjælp og opsøger en gammel ven fra Hold Ægir - lidt senere står han overfor endnu én fra holdet. Programmet sendes som forsøg med Synstolkning på DTT og kabel tv. "Uegnet for børn."

03:20  

Forbrydelsen II (4:10)
Forbrydelsen II (4:10) Raben har en aftale om at mødes med en af vennerne fra Hold Ægir - men han når frem for sent. Da politiet står med endnu et offer, tyder alt på, at gerningsmanden er den samme som ved de tidligere drab - mens PET ikke længere er overbeviste om, at politiet har fat i den rette mistænkte. Thomas Buch bliver presset hårdt af både oppositionen og statsministeren i forhold til de aktuelle politiske forhandlinger - og så får han nogle informationer om sin forgænger, der kommer fuldstændigt bag på ham. Medvirkende: Sarah Lund: Sofie Gråbøl. Thomas Buch: Nicolas Bro. Karina Munk Jørgensen: Charlotte Guldberg. Carsten Plough: Preben Kristensen. Jens Peter Raben: Ken Vedsegaard. Louise Raben: Stine Prætorius. Obersten, Torsten Jarnvig: Flemming Enevold. Lennart Brix: Morten Suurballe. Ulrik Strange: Mikael Birkkjær. Endvidere: Søren Pilmark, Lotte Andersen, Kurt Ravn, Lars Sidenius, Carsten Bjørnlund, Igor Radosavljevic, Ramadan Huseini, Benedikte Hansen, Jens Jacob Tychsen, Ole Lemmeke, Anne Marie Helger, Asger Reher, Nynne Bjerre Christensen, Lotte Munk, Hans Peter Edh og Peder Holm. Manuskript: Torleif Hoppe, Michael W. Horsten og Søren Sveistrup. Instruktion: Hans Fabian Wullenweber. Foto: Rasmus Arrildt, dff. Production Design: Jette Lehmann. Musik: Frans Bak. Programmet sendes som forsøg med Synstolkning på DTT og kabel tv. "Uegnet for børn."

DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0419114954