dkby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: søndag d. 22. oktober 2017

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: søndag d. 22. oktober 2017

DR1

00:05  

Reservation Road
Reservation Road En tragisk ulykke vender op og ned på to familiers liv. Dwight Arno er på vej for at aflevere sin søn hos sin ekskone, da han kommer til at køre ægteparret Learners søn ihjel. I panik flygter Dwight fra ulykkesstedet uden at give sig til kende. De to fædre er begge dybt påvirkede af tragedien, og begge tvinges til at tage deres livs sværeste beslutning. Ethan Learner: Joaquin Phoenix. Dwight Arno: Mark Ruffalo. Grace Learner: Jennifer Connelly. Instruktion: Terry George.

01:40  

Wallander: Mordbrænderen
Wallander: Mordbrænderen Kurt Wallander har fået konstateret Alzheimers, men gør sit bedste for at holde det skjult for sine omgivelser. Samtidig løslades den unge Tommy Ek efter en dom for flere brandstiftelser. De lokale stoler ikke på ham, og snart rammes egnen da også af flere brande. Men er det Tommy, der er på spil igen? Kurt Wallander: Krister Henriksson.

03:10  

Taggart: Varme ord
Taggart: Varme ord Robin Murray er vært for et populært radio-talkshow, hvor lyttere med psykiske problemer ringer ind for at få gode råd. Et job, som har gjort ham kendt og elsket, men som også har skaffet ham fjender. Da Murrays kone bliver myrdet, formoder Taggart-holdet således, at morderen skal findes blandt hans lyttere - men leder de det rigtige sted? Mike Jardine: James MacPherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Instruktion: Danny Hiller.

04:50  

Et glimt af Danmark II (4:8)
Et glimt af Danmark II (4:8) Denne gang har Sisse Fisker sat livsstilseksperterne Julia Lahme og Lars Aarup i stævne i en by i Danmark, hvor de spiser rødkål på deres hotdogs og elsker at handle discountvarer. Eksperterne får også lov til at smage en helt særlig vin og så venter en stor overraskelse, inden de hver især skal komme med deres bud på, hvor i landet der er havnet.

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:40  

Drivhusdrømme (6:6)
Drivhusdrømme (6:6) I Drivhusdrømme kan du få inspiration fra dem, der nyder et drivhusliv i runde, skæve eller firkantede glashuse, omgivet af eksotiske planter, farverige frugter og smukke blomster. I seriens sidste program går drivhuseksperten Claus Dalby amok i løg og georginer; vi skal høre om nybyggerparrets første sommer med deres helt nye drivhus; vi besøger et kunstnerpars smukke væksthus på Mors, og vi afslutter med et besøg i de kongelige orangerier på Fredensborg Slot. Sendt første gang 10.05.09.

06:10  

Sådan er mænd (1:8)
Sådan er mænd (1:8) - Sex - Hvad tænder mænd på, skal sex være dyrisk eller romantisk og hvor sidder kvindens G-punkt? Følg med når Mads Christensen, Peter Asschenfeldt og tyve andre kendte danske mænd fortæller om deres forhold til sex. Sendt første gang 12.04.02

06:40  

Hermans verdenskøkken (5:5)
Hermans verdenskøkken (5:5) Kan man lave fødselsdagskakao - med te? Herman gør forsøget, når han udfordrer sig selv i te-landet Sri Lanka. TV-kokken Thomas Herman er rejst til øen i Det Indiske Ocean. Her besøger han en fairtrade familie, som dyrker te i sækkevis, så nu vil han eksperimentere med te-røgede ananas. Så rejser han ud til havet, hvor han køber ind på et blodsprøjtende fiskemarked for at lave fisk med te over bål til en sej flok søulke. Til sidst er han ved at brænde en skole ned i forsøget på at fejre skolens fødselsdag med snobrød og kakao med te, men heldigvis får han tilgivelse i det lokale hindutempel.

07:10  

Mit sommerliv
Mit sommerliv Fem fredage i juli rykker vi ud med campingvognen og sender live fra forskellige steder i Danmark. Her tegner vi et sommerportræt af fem vidt forskellige, kendte danskere. Første stop er skønne Samsø, hvor stifter af Danmarks næststørste parti, Pia Kjærsgaard, er aftenens gæst hos vært Sisse Fisker. Vi skal have lækker lokal sommermad, quizze, finde ud af, hvad historien er bag den kendte Samsøkartoffel, og så tager Sisse Fisker os med ud og besøge Pia Kjærsgaards yndlingssteder på øen. Aftenen byder også på musik, når vores husorkester spiller Pias sommerhits. Alt sammen i Mit sommerliv.

08:05  

De britiske antikskatte (12:15)
De britiske antikskatte (12:15) Eksperter i antikviteter rejser rundt til forskellige steder i Storbritannien for at vurdere de skatte, som lokale briter ligger inde med. Kom med på en tur gennem Storbritanniens byer, hvor historiske bygninger danner ramme om overraskende vurderinger.

DR2

01:25  

Dødens trækfugle (2:2)
Dødens trækfugle (2:2) Den unge ornitolog Jonathan er havnet i et sælsomt mysterium, der trækker et spor af blod fra Europa til Afrika. Jonathan jages af sværtbevæbnede mordere, men beslutter alligevel at fortsætte sin rejse til Congo. Kan han finde nøglen til sin gådefulde fortid og opklare, hvad der skete med hans familie, da han var barn?

03:10  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:30  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland

DR3

00:05  

The Whistleblower
The Whistleblower I 1999 udstationeres den unge betjent Kathryn Bolkovac i Bosnien som en del af FN's fredsbevarende mission. Snart opdager hun, at en gruppe FN-ansatte er dybt indblandet i en trafficking-organisation, der systematisk udnytter unge kvinder. Med livet som indsats begynder Kathryn at samle beviser mod sine egne kolleger for at sætte en stopper for de forfærdelige overgreb. Kathryn Bolkovac: Rachel Weisz. Peter Ward: David Strathairn. Jan Van Der Velde: Nikolaj Lie Kaas. Instruktion: Larysa Kondracki.

02:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:35  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:35  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt
Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med en rar omgang 'tømmermandstræning' med Peter og Julie. Derefter har vi 'træning for to' med Behruz og Selina. Til sidst har vi Behruz til at hjælpe os med at få det vaskebræt frem.

06:30  

Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme
Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med spændende 'akroyoga' med Peter og Julie, derefter tager vi en gang behagelig 'flowyoga' med Zenia. Og til sidst giver vi armene en ordenlig opstramning med Yvonne.

DR K

00:55  

Admiral
Admiral Admiral Koltjak er krigshelt fra 1. Verdenskrig og spiller en vigtig rolle i februarrevolutionen i 1917. Efter bolsjevikkernes magtovertagelse senere samme år udbryder der borgerkrig i Rusland, og admiral Koltjak kæmper på de hvides side mod de røde. Men hans skæbne besegles, da han forelsker sig i sin bedste vens hustru, den smukke Anna. Admiral Koltjak: Konstantin Khabenskij. Anna: Jelizaveta Bojarskaja. General Kappel: Sergej Bezrukov. Instruktion: Andrej Kravtjuk.

02:50  

Living Is Easy with Eyes Closed
Living Is Easy with Eyes Closed I 1966 opdager den spanske skolelærer Antonio, at John Lennon skal medvirke i en film i provinsen Almería. I håb om at møde sit store idol pakker Antonio bilen og sætter kurs mod Almería. Undervejs får han selskab af to blaffere: en 16-årig knægt, der er løbet hjemmefra, og en ung, gravid kvinde, der er stukket af fra en klosterskole. Antonio: Javier Cámara. Belén: Natalia de Molina. Juanjo: Francesc Colomer. Instruktion: David Trueba.

04:35  

Historien om De Sorte Pantere (1:2)
Historien om De Sorte Pantere (1:2) Få historien om aktivistgruppen 'Black Panther Party', der kæmpede for sortes rettigheder i 60'erne og 70'erne i USA. 'Panteren' blev symbol på beskyttelsen af sorte bydele, hvor politiet blev anklaget for at anvende racistiske metoder. Bevæbnede 'pantere' mødte derfor ofte op i deres læderjakker for at sikre, at anholdelserne forløb retfærdigt. Deres ofte kontroversielle metoder var der dog delte meninger omkring.

05:30  

Dagens sang: Dansevisen
Dagens sang: Dansevisen - sunget af et af DR's kor.

05:35  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

07:25  

Dagens sang: Stille hjerte
Dagens sang: Stille hjerte - sunget af et af DR's kor.

07:30  

Tsarens imperium - Romanovernes Rusland (1:3)
Tsarens imperium - Romanovernes Rusland (1:3) Den britiske historiker Lucy Wormsley fortæller om det magtfulde dynasti, der regerede Rusland i 300 år. I 1613 var Rusland uden leder og meget mod sin vilje blev den 16-årige Mikhail Romanov (1596-1645) håndplukket til opgaven. En af hans efterfølgere, den nådeløse og ambitiøse Peter den Store (1672-1725), var fast besluttet på at modernisere det tilbagestående land. For at gøre Rusland til en sømagt anlagde oven i købet en splinterny hovedstad og kaldte den Sankt Petersborg, ikke efter sig selv, men en ortodoks helgen.

08:30  

Tsarens imperium - Romanovernes Rusland (2:3)
Tsarens imperium - Romanovernes Rusland (2:3) Den britiske historiker Lucy Wormsley fortæller om det magtfulde dynasti, der regerede Rusland i 300 år. Katharina den Store (1729-96) begyndte sin tid ved hoffet som en inferiør tysk prinsesse, men manøvrerede sig med vold, kløgt og snilde til posten som kejserinde og verdens mest magtfulde kvinde. Hun regerede i 34 år fra 1762-96. Katharina havde en række store lidenskaber - kunst, Rusland - og sine talrige elskere.

DR Ultra

06:00  

Wild Kratts
Wild Kratts

06:20  

Wild Kratts
Wild Kratts

06:45  

Thunderbirds (13)
Thunderbirds (13) Partikelpanik

07:05  

Zorro (11)
Zorro (11) Kvægdriverne

07:25  

Junglebanden
Junglebanden

07:40  

Junglebanden
Junglebanden

07:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:10  

Pingvinerne fra Madagascar
Pingvinerne fra Madagascar

08:25  

Pingvinerne fra Madagascar
Pingvinerne fra Madagascar

08:35  

Freaktown (4)
Freaktown (4) Slumrefælden

08:45  

Freaktown (3)
Freaktown (3) Tissetrængende Taylor

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Babar (9)
Babar (9) Skildpadde-vandring

05:35  

Ramasjang Mysteriet V (9)
Ramasjang Mysteriet V (9) Sus har fået stjålet sit headset. Det er virkelig et problem for hende. Hun skal bruge det for at kunne passe sit arbejde! Men hvem kan dog finde på at stjæle et headset? Dagens mysterium er meget svært, så det er heldigt at Kristian får hjælp. I dag kigger Elliano forbi for at hjælpe ham. Men er det nok? Husk at se med!

06:05  

Sarah og And (30)
Sarah og And (30) Bange for trapper

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Snushanen

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Stormvejr

06:30  

Mumitroldene (11)
Mumitroldene (11) Ønsker går i opfyldelse

06:45  

Masha og Bjørnen (25)
Masha og Bjørnen (25) Hjemmedyrkede ninjaer

06:55  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Russerne sender en hund ud i rummet, men det synes Findus er for galt. Katte er dog klogere, og han vil også afsted. Tegnefilm.

07:10  

Kasper og Sofie (12)
Kasper og Sofie (12) Holder fødselsdag

07:30  

Cirkeline - Storbyens Mus
Cirkeline - Storbyens Mus Cirkeline flytter til byen sammen med sine venner, musene Ingolf og Frederik. Her møder de bymusen Sidse, der kender Hassan, der bor med sin familie hos en grønthandler. Hele flokken har det skægt og leger godt sammen. Men en dum kloakrotte forsøger at ødelægge det hele. Heldigvis lykkes det ikke.

08:30  

Mini MGP 2017 - Værkstedet (10)
Mini MGP 2017 - Værkstedet (10) I dag får Silja besøg af to dejlige børn i sit kreative Værksted og sammen vil de give dig gode bygge-fif til, hvordan du får lavet sjove øjenbryn til dine rullinger.

 
DR1

09:05  

Kongerigets Klogeste (7:7)
Kongerigets Klogeste (7:7) I aften bliver det afgjort. Vi skal finde hjernen over dem alle. Feltet er indsnævret og fire skarpe finalister står nu tilbage i kampen om at blive Kongerigets Klogeste. De dyster i aften om den ærefulde titel og præmien på 100.000 kroner. Og det bliver ingen let sejr. For konkurrencen spidser til, når finalisterne bliver testet i hukommelse, matematik, sproglig intelligens og observationsevne. Der kan blive vendt op og ned på stillingen, og der venter mange overraskelser i den store finale. Gæt med derhjemme, og se hvem der løber med trofæet i sæsonens sidste afsnit af Kongerigets Klogeste.

10:00  

Søskendes hemmelige verden (3:5)
Søskendes hemmelige verden (3:5) Konflikter. De følger os gennem hele livet. På godt og ondt. Vores søskende. For at finde ud af betydningen af søskende-relationer og hvordan de former os helt op i voksenlivet, har DR fulgt 5 forskellige søskendepar I alderen 3-8 år, i et børnehus, udstyret med kameraer og mikrofoner. Nogen gange elsker vi vores søskende og andre gange hader vi dem. Det kan lyde voldsomt når søskende skændes, men ifølge børnepsykolog Margrethe Brun Hansen og lektor i børnepsykologi Grethe Kragh-Müller skal man ikke blive bekymret. Tværtimod. De to søstre Victoria og Alberte er tætte med hinanden og leger godt sammen. Men når man er meget sammen opstår der også nemt konflikter. Og så bliver børnenes retfærdighedssans testet når de skal dyste mod deres søskende i en forhindringsbane

10:30  

Afrikas dyr - antiloper (2:5)
Afrikas dyr - antiloper (2:5) Der er hele 74 antilopearter i Afrika. Den mindste er 20 cm høj og vejer halvanden kilo, mens den største er knap to meter høj og vejer 600 kilo. De er allesammen drøvtyggere med hove og horn, men der er stor forskel på, hvad de spiser, deres sociale organisation, og hvordan de beskytter sig mod rovdyr.

11:20  

Super søde dyr
Super søde dyr Det findes alle mulige utrolige dyrearter i verden, men der er nogle af dem, som vi synes er noget helt særligt. Dem elsker vi for deres udtryksfulde øjne og bløde pels, men vi falder også for deres lyde og måde at bevæge sig på. Hvem elsker ikke synet af en vraltende pingvin. Disse dyr er blevet enormt populære på nettet. En snorkende kolibri, en kvækkende frø eller en nysende panda er alt for sød til ikke at dele. Men hvorfor føler vi særligt stærkt for disse dyr, og hvordan er de kommet til at se så søde ud?

DR2

09:00  

Team Bachstad i Sydamerika (6:6)
Team Bachstad i Sydamerika (6:6) Seriens to værter, Øystein Bache og Rune Gokstad, er ved at være ved vejs ende. De og deres gamle bil er tæt på at have klaret turen gennem det vilde eventyr: En 6000 kilometer lang tur fra Perus hovedstad, Lima, til Buenos Aires i Argentina. De slår lejr i en hippielandsby, før de sætter endelig kurs mod Buenos Aires, hvor Øystein vil prøve at finde det hus, hans mor boede i som lille. Nordvision fra Norge.

09:30  

Krig og prostitution
Krig og prostitution Det gamle ord om, at 'mænd vil altid være mænd' gælder stadig under enhver form for militære operationer. Hvor der er soldater, er der bordeller, som ofte bliver organiseret af militæret selv, hvad enten det drejer sig om kamptropper eller fredsbevarende styrker. Der er tætte forbindelser mellem militæret og deres håndlangere og prostitution og sexhandel, og uanset om krigene er foregået i Indokina, Algeriet, Vietnam, Eksjugoslavien, Irak eller Afghanistan, så har militæret ikke alene leveret kunder til bordellerne, men har også ofte fungeret som de prostitueredes alfonser.

10:25  

Indiens grænseløse jernbaner (1:3)
Indiens grænseløse jernbaner (1:3) Indiens selvstændighed i 1947 blev efterfulgt af et blodbad mellem hinduer og muslimer. Briterne havde opdelt det indiske subkontinent i Indien, Pakistan og Østpakistan, nu Bangladesh, samt fastlagt grænsen til Nepal. De geografiske og politiske grænser står stadig, men den tragiske arv efter briterne, bliver langsomt udhulet af en anden britisk opfindelse, jernbanen. Her skal vi med på den 392 kilometer og 12 timer lange tur fra Kolkata til Dhaka under Ramadanen.

11:25  

Indiens grænseløse jernbaner (2:3)
Indiens grænseløse jernbaner (2:3) Indiens selvstændighed i 1947 blev efterfulgt af et blodbad mellem hinduer og muslimer. Briterne havde opdelt det indiske subkontinent i Indien, Pakistan og Østpakistan, nu Bangladesh, samt fastlagt grænsen til Nepal. De geografiske og politiske grænser står stadig, men den tragiske arv efter briterne, bliver langsomt udhulet af en anden britisk opfindelse, jernbanen. Den sidste jernbane mellem Indien og Nepal, der går fra Janakpur i Nepal og til Jaynagar i Indien er truet af lukning. Sporene er i dårlig stand og lokomotivet bryder ofte sammen.

DR3

09:00  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

09:20  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

09:40  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

10:00  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

10:20  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

11:00  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

11:40  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

09:30  

Tsarens imperium - Romanovernes Rusland (3:3)
Tsarens imperium - Romanovernes Rusland (3:3) Den britiske historiker Lucy Wormsley fortæller om det magtfulde dynasti, der regerede Rusland i 300 år. Årene 1825-1918 var en blodig tid for Rusland og tsarfamilierne, hvor fire tsarer mislykkedes med at håndtere det voksende pres for reformer. Alexander II (1818-81) afskaffede livegenskabet i 1861, men blev myrdet tyve år senere. Ruslands sidste tsar, Nikolaj II (1868-1918) var dybt religiøs og var sammen med kejserinde Alexandra så optaget af at helbrede deres eneste søns blødersygdom, at de ikke havde øje for den revolution, der rasede under deres vinduer.

10:30  

Een gang strømer... (1:6)
Een gang strømer... (1:6) Dansk krimiserie fra 1987 om jagten på forbrydere og bagmænd i 80'ernes Danmark. Sten Dahl og hans specialgruppe har en klar fornemmelse af, at noget stort er under opsejling. Karl Jørgensens datter Lis trues på livet. Karl Jørgensen: Jens Okking. Sten Dahl: Jens Arentzen. Lis Jørgensen: Suzette Kempf. Kaj Skov: Leif Skriver. Frank Skov: Martin Rode. Therese Arnberg: Jannie Faurschou. Monica Rodin: Kirsten Cenius. Anita Rasmussen: Anne Marie Helger. Poul Bremer: Henrik Larsen. Benedicte Bremer: Lotte Tarp. John Sparking: Torben Jensen. Manuskript: Flemming Quist Møller og Anders Refn. Instruktion: Anders Refn. Filmfotograf: Mikael Salomon. Musik: Kasper Winding. Produceret af Nordisk Film for Danmarks Radio.

11:35  

Een gang strømer... (2:6)
Een gang strømer... (2:6) Dansk krimiserie fra 1987 om jagten på forbrydere og bagmænd i 80'ernes Danmark. Frank og Hassan er flygtet fra fængslet. Poul Bremer er ved at komme i vanskeligheder og Karl Jørgensen prøver at hjælpe datteren Lis. Karl Jørgensen: Jens Okking. Sten Dahl: Jens Arentzen. Lis Jørgensen: Suzette Kempf. Kaj Skov: Leif Skriver. Frank Skov: Martin Rode. Therese Arnberg: Jannie Faurschou. Monica Rodin: Kirsten Cenius. Anita Rasmussen: Anne Marie Helger. Poul Bremer: Henrik Larsen. Benedicte Bremer: Lotte Tarp. John Sparking: Torben Jensen. Manuskript: Flemming Quist Møller og Anders Refn. Instruktion: Anders Refn. Filmfotograf: Mikael Salomon. Musik: Kasper Winding. Produceret af Nordisk Film for Danmarks Radio. Sendt første gang 14. nov. 1987.

DR Ultra

09:00  

Løvernes Konge 2: Simbas stolthed
Løvernes Konge 2: Simbas stolthed Simba og Nala har fået en datter, som hedder Kiara. Hun er præcis ligesom Simba, da han var lille: Nysgerrig, frygtløs og fuld af eventyrlyst! Da Kiara en dag stikker af fra sine barnepiger, Timon og Pumba, møder hun løveungen Kovu. Han tilhører Scars gamle udstødte flok og er vokset op hos den onde Zira. En opvækst, der kun har haft ét formål: at Kovu en dag skal overtage magten på Kongesletten. Er det nye venskab mellem Kovu og Kiara stærkt nok til at modstå Ziras onde planer?

10:15  

Store Nørd: Brandslukning (2)
Store Nørd: Brandslukning (2) NØRD brandbilen Emil og Kåre udfører ofte vilde forsøg med ild og olie i deres hemmelige togvogn, men de vil gerne være sikre på at de kan slukke ilden hvis det går galt. Nørderne opfinder derfor deres egen skumspruttende brandbil, som de sætter sig for at teste sammen med en flok rigtige brandmænd i et flammende inferno af ild og ballade. www.dr.dk/noerd

10:35  

Store Nørd: Svævebane
Store Nørd: Svævebane Hvis Store Nørd-hovedkvarteret en dag skulle blive belejret, er det meget rart at vide, man har en hemmelig flugtvej. Derfor bygger Kåre og Emil deres helt egen svævebane, som går fra det højeste træ ved den hemmelige hule og hen over hele skrammelpladsen. Senere tager nørderne på tur i deres nørd-bil - de har nemlig fået lov at prøve Danmarks vildeste og længste svævebane! www.dr.dk/noerd

10:55  

Livredderne II - Feje Tricks (4)
Livredderne II - Feje Tricks (4) Et af holdene bruger feje tricks I den hidtil hårdeste dyst i Livredderne. Konsekvensen er hård og ubarmhjertig.

11:05  

Livredderne II - Hun Drukner - Hjælp! (5)
Livredderne II - Hun Drukner - Hjælp! (5) Nu er det alvor. En person er kommet I fare på vandet og opgaven er at redde hende inden hun drukner.

11:15  

Livredderne II - Ballade på Bommen (6)
Livredderne II - Ballade på Bommen (6) Begge hold står ansigt til ansigt på den svære balance-bom. Hvem er den mest udholdende deltager?

11:25  

Alletiders kok (3) - Jernalder-sushi
Alletiders kok (3) - Jernalder-sushi Hvordan ville du klare dig, hvis du en dag blev fanget i fortiden? DR Ultra overrasker to madglade venner med en udfordring. De skal lave deres livret i en helt anden historisk tid - kun med de redskaber og madvarer, der fandtes dengang. I denne udsendelse lander veninderne Viola og Alina i Jernalderen, hvor de skal dyste i at tilberede Sushi på gammeldags manér. Sofie Østergaard er vært og Micki Cheng er dommeren, som til sidst kårer vinderen af Alletiders Kok!

11:40  

Alletiders kok (4) - Rationering, krig og karry
Alletiders kok (4) - Rationering, krig og karry Hvordan ville du klare dig, hvis du en dag blev fanget i fortiden? DR Ultra overrasker to madglade venner med en udfordring. De skal lave deres livret i en helt anden historisk tid - kun med de redskaber og madvarer, der fandtes dengang. I denne udsendelse lander vennerne Noah og Anna Cecilie i år 1940 under rationeringen, hvor de skal dyste i at tilberede boller i karry på gammeldags manér. Sofie Østergaard er vært og Micki Cheng er dommeren, som til sidst kårer vinderen af Alletiders Kok!

11:55  

Mit 50/50 liv - Fødselsdagen (1)
Mit 50/50 liv - Fødselsdagen (1) Efter sidste års katastrofe af en fødselsdag, hvor Louis' mor Camilla og hans papmor Mette kom op at skændes foran hele klassen, vil Louis for alt i verden ikke have forældrene sammen igen i år. Louis lover derfor både sin mor og sin far, at de hver især skal holde hans fødselsdag. Men forældrene opdager Louis' dobbeltspil og arrangerer igen, at de skal holde den sammen. Louis frygter det værste, har de voksne lært at styre sig eller bliver det værre end sidste år?!!

DR Ramasjang

09:00  

Hemmelige dyr: Der er noget der øffer
Hemmelige dyr: Der er noget der øffer Tristan på 7 år har hørt noget mystisk; der er noget der går og øffer og grynter om aftenen i hans bedsteforældres have. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Slagelse for at finde ud af, om det mon virkelig kan være en gris.

09:20  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Signe Lindkvist hjælper ham fra sidelinjen. Dagens gæst er Ella på 2 år, som vil synge en sang for sin gode ven Bruno.

09:21  

Masha og Bjørnen (10)
Masha og Bjørnen (10) To er en for mange

09:30  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Signe Lindkvist hjælper ham fra sidelinjen. Dagens gæst er Gustav på 10 år, som vil fortælle Bruno om at gå til svømning.

09:35  

F for Får (10)
F for Får (10) Fårrygende animation fra Aardman

09:42  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Signe Lindkvist hjælper ham fra sidelinjen. Dagens gæst er Gustav på 10 år, der kan lave noget så særligt som armhuleprutter.

09:45  

Kasper og Sofie (11)
Kasper og Sofie (11) I teatret

10:00  

Peter Plys
Peter Plys

10:20  

Walt Disney klassikere
Walt Disney klassikere

10:30  

Den lille havfrue
Den lille havfrue

10:50  

Walt Disney klassikere
Walt Disney klassikere

11:00  

Sprinter Galore (5)
Sprinter Galore (5) Da det viser sig at Magnus skildpadde Raphael kan tale med Sprinter bliver de to uvenner. Sprinter, Magnus og Viola beslutter derfor at bage en kage til Raphael så han bliver god igen, men da kagen er færdig opdager de at Raphael er stukket af. Kan Sprinter bruge sin egen superheltekraft til, at finde Raphael igen så de kan spise kage sammen?

11:15  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (9)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (9) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Prinsesse Fuldskæg stikker af fra sit tårnværelse men opdager, at der er gået ild i Kongens kongekrone, men gudskelov redder Prinsesse Fudskæg kronen ved at tisse på den. Onkel Reje og Brille tager med rejseknappen ud for at møde ægte sørøvere og sørøverskibe. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

11:30  

Ramasjang Mysteriet IV (7)
Ramasjang Mysteriet IV (7) Hvilken skurk har snuppet Siljas Monsterbuster dragt? Det er det store spørgsmål i Ramasjang. Kristian skal prøve at finde og fange skurken. Han er heldigvis ikke alene - minidetektiven Solvej er klar på at hjælpe til! Husk at se med om de klarer det!

DR1

12:10  

Guld på godset (1:8)
Guld på godset (1:8) Fire af Danmarks smukkeste slotte lægger deres historiske vægge til, når nogle af landets dygtigste vurderingseksperter sætter priser på danskernes medbragte arvestykker og antikviteter. I denne uge åbner Ledreborg Slot sine døre, og programmets vært Mette Bluhme Rieck vises rundt af slotsejer Silvia Munro, som er opvokset på slottet. Hun har mange barndomsminder og tankevækkende historier fra de overdådige sale, det historiske køkken og den smukke slotskirke. Vurderingseksperterne sætter værdi og historisk perspektiv på de medbragte sager. Og så stiger spændingen, når ejerne af nøje udvalgte antikviteter sætter deres skatte til salg foran fire professionelle opkøbere. De fire opkøbere byder hinanden op, hvorefter sælgeren skal beslutte, om prisen er god nok til, at de fine ting skal skifte ejer. Denne gang bliver opkøberne præsenteret for et smukt historisk guldsmykke og et ganske særligt maleri. Sendt første gang 26.06.13

13:10  

Columbo: Mord uden lig
Columbo: Mord uden lig Columbo står over for en af sin glorværdige karrieres sværeste sager, da den kvindelige hovedaktionær bag et glitret mandeblad forsvinder. Den, der drager fordel af det, er bladets grundlægger, Sean Brantley, men sagen er en del mere kompliceret, end Columbo først antager. Columbo: Peter Falk. Brantley: Ian Buchanan. Tina: Rebecca Staab. Instruktion: Daryl Duke.

14:45  

Far from Heaven
Far from Heaven I 1950'ernes USA lever den unge husmor Cathy et perfekt forstadsliv med mand og børn. Men hele hendes verden styrter sammen, da hun en dag overrasker sin mand i at kysse en anden mand. I sorg og forvirring vender hun sig mod familiens afroamerikanske gartner. Men et sådant forhold er næsten endnu mere tabuiseret end homoseksualitet. Cathy Whitaker: Julianne Moore. Frank Whitaker: Dennis Quaid. Raymond Deagan: Dennis Haysbert. Instruktion: Todd Haynes.

DR2

12:25  

Indiens grænseløse jernbaner (3:3)
Indiens grænseløse jernbaner (3:3) Indiens selvstændighed i 1947 blev efterfulgt af et blodbad mellem hinduer og muslimer. Briterne havde opdelt det indiske subkontinent i Indien, Pakistan og Østpakistan, nu Bangladesh, samt fastlagt grænsen til Nepal. De geografiske og politiske grænser står stadig, men den tragiske arv efter briterne, bliver langsomt udhulet af en anden britisk opfindelse, jernbanen. Trods de blodige begivenheder efter delingen og Indiens selvstændighed samt tre krige har Indien og Pakistan altid opretholdt en jernbaneforbindelse mellem landene.

13:25  

Husker du ...1973
Husker du ...1973 Jordskredsvalg, Watergate og bilfri søndage er nøgleord i et år hvor de sure miner dominerer. I 1973 tager man tilværelsen alvorligt, og det er der god grund til. Nyhedsværten Paula Larrain fortæller desuden om hvordan hun som lille pige oplevede General Pinochets blodige kup i Chile. I USA bliver Nixon - som den første amerikanske præsident nogensinde - tvunget til at forlade sin post i utide, og herhjemme bliver Mogens Glistrup en af vores mest populære politikere. Men der ER grænser for alvoren. David Bowie spekulerer på om der er liv på Mars, og Danmarks jetset-par nummer et, Margit og Erik Brandt, viser at der - også i 1973 - er andet i livet end bekymringer og politik. Sendt første gang 09.03.05

DR3

12:20  

X Factor UK 2017 (5)
X Factor UK 2017 (5) Intet tyder på, at briterne er ved at have fået nok af X Factor, så forbered dig endnu engang på store sangstemmer, pudsige indslag og uventede acts. Dommerpanelet består igen i år af X Factor-grundlæggeren og musikproduceren Simon Cowell, sangerinden Nicole Scherzinger, tv-personligheden Sharon Osbourne og musik-manageren Louis Walsh. Sammen skal de finde Storbritanniens mest karismatiske sangtalent.

14:25  

Two Lovers
Two Lovers Leonard kæmper med kærestesorger efter at være blevet forladt af sin forlovede. Men snart løber han ind i to nye kvinder. Den søde Sandra, som han møder gennem sine forældre, og den forførende nabo Michelle, som allerede har et forhold til en gift mand. Leonard er splittet mellem de to kvinder og må træffe det svære valg mellem vildt begær og den trygge kærlighed. Leonard: Joaquin Phoenix. Michelle: Gwyneth Paltrow. Sandra: Vinessa Shaw. Instruktion: James Gray.

DR K

12:30  

Store danskere - Th. Stauning
Store danskere - Th. Stauning Thorvald Stauning var cigarsortereren der endte som statsminister. Han blev født i fattigdom og endte som nationens samlingspunkt. Men karrieren kostede. Han ofrede sig selv, venskaber, og kvinderne for at ændre samfundet og for at få magten. Han havde problemer med alkohol og så gemte han på en hemmelighed, som familien først fandt ud af 60 år efter hans død. Tilrettelæggelse: Søren Bruun. Sendt første gang 23.05.04

13:10  

Det traditionelle Kina (3:3)
Det traditionelle Kina (3:3) Udover de velkendte skylines og storbyer med enorme menneskemængder gemmer Kina på en anden side. Her møder vi nogle af de mennesker, som har skabt sig et liv i Kinas ekstreme natur trods alle odds. Kom med til landsbyen Miao på øen Hainan, hvor indbyggerne er kendte for deres gode jagt-egenskaber. Yderligere besøger vi Shunan Zhuhai, der er Kinas største bambusskov. Her lever de lokale af at eksportere bambus, der ender som byggemateriale til huse og møbler.

14:00  

Gudstjeneste fra Brabrand Kirke ved Aarhus
Gudstjeneste fra Brabrand Kirke ved Aarhus Sognepræst og provst Esben Andersen Stejner er liturg og prædikant 19. søndag efter trinitatis, hvor evangeliet fortæller om fire handlekraftige personer, der laver hul i taget på et hus og hejser en lam ned til Jesus. Konfirmander står for tekstlæsning og kirkebøn. Organist Michael Østergaard Jensen leder kor og salmesang. Brabrand Kirke ligger ned til Brabrand sø. Kirkens ældste dele stammer fra ca. 1200-1250. Muligvis har der tidligere ligget en trækirke på stedet. I 1924 ombygges kirken væsentligt. Den får et nyt stort hovedskib, der orienteres syd-nord med det nye kor i syd. Den gamle kirkes kor og skib bliver nu korsarme, og kirken får krydshvælv i stedet for den gamle kirkes.

14:45  

Guldkorn 1980'erne: 1986
Guldkorn 1980'erne: 1986 DRs arkiver er en guldgrube af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det, der prægede helt almindelige danskeres hverdag i 1980'erne? Vi har været en tur i arkiverne og har fundet nogle af alle de små, store, sjove, alvorlige og underfundige øjeblikke, der gled hen over skærmen i 1986.

DR Ultra

12:10  

Mit 50/50 liv - Spilleregler (2)
Mit 50/50 liv - Spilleregler (2) Det er ikke let for Louis at holde styr på alle de forskellige regler, der er i hans to meget forskellige hjem. Hos far Jesper, må Louis gerne tegne på væggen, men skydespil er strengt forbudt. Hos mor Camilla er det lige omvendt. Louis kludrer i det og kommer seriøst i klemme da han spiller skydespil i smug hos sin far, og prøver at skjule en vægtegning hos sin mor.

12:25  

Mit 50/50 liv - Forældrefælden (3)
Mit 50/50 liv - Forældrefælden (3) Til skolens årlige bazar forsøger Louis at genskabe stemningen fra sin mors og fars bryllupsrejse til Paris. Louis har nemlig fået den geniale idé - synes han selv - at han vil føre sine forældre sammen, så de kan blive gift igen. Men det går ikke helt som planlagt og samtidig får Louis skarp konkurrence fra Storm, der også viser sig at være vild med Maja.

12:40  

Mit 50/50 liv - Kærlighedseksperterne (4)
Mit 50/50 liv - Kærlighedseksperterne (4) Alles øjne er rettet mod Louis, da han gør alt for at få modet til at invitere Maja med sig hjem. Kærlighedseksperten Victor er straks klar med gode råd til Louis, men det viser sig, at Victors eget kærlighedsliv ikke ligefrem kører på skinner. Louis har endda købt et armbånd til Maja, men tør han give hende den?

12:55  

Mit 50/50 liv - Money, Money, Money (5)
Mit 50/50 liv - Money, Money, Money (5) Louis drømmer om at få det nye seje skateboard - det samme mærke som Maja har. Men hvordan skal han få råd til det? Viola kommer på banen med en god idé og ved hjælp af kloge businessråd fra Chris, går Viola og Louis all in og laver deres egen forretning, hvor de sælger tøjdyrsmonstre. Nu kan de tjene penge og blive rige. Men det er sværere end de tror... Og er penge lykken? Det mener Louis´ far Jesper i hvert fald ikke.

13:10  

Mit 50/50 liv - Graffitimesteren (6)
Mit 50/50 liv - Graffitimesteren (6) Louis´ vildeste drøm er gået i opfyldelse; Louis er nemlig blevet udtaget til at være med i graffiti-teamet, der skal male nordens længste graffitimur i Malmø. Det bliver for vildt og Louis er ikke til at skyde igennem. Men da der opstår problemer og ingen alligevel kan køre ham til Malmø, tager Louis sagen i egen hånd - det er på tide at gøre oprør.

13:25  

Designtalenterne - Outfit of the Day (7)
Designtalenterne - Outfit of the Day (7)

13:45  

Braceface (7)
Braceface (7) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

14:05  

Junglebanden
Junglebanden Dybt nede i afgrunden

14:15  

Junglebanden
Junglebanden

14:30  

Junglebanden
Junglebanden

14:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

14:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

12:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om hr Lumsks fælde.

12:10  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om Benjamins jordbærjagt.

12:20  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den uærlige ræv.

12:35  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om Hasles flugt.

12:45  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om sprælleormene.

13:00  

Rosa fra Rouladegade II (5)
Rosa fra Rouladegade II (5) Rosa bor i et hjemmebagt hus på Rouladegade i landet Ramasjang. Det bedste hun ved er, at udspionere og bage hemmelige overraskelseskager. Det har hun lært af sin spionfar og sin bagermor. I dag får hun besøg af Joel, der gerne vil overraske sin farmor med en kage, der passer helt perfekt til hende. Sammen forklæder de sig som politibetjente og tager på hemmelig kagemission i farmors lejlighed.

13:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (24)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (24) Det hjemsøgte slot

13:40  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (25)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (25) Brevduepost

13:55  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (26)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (26) Tuck Hood

14:05  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) Den Sure Mand på havnen har taget alle tingene fra legepladsen, og nu vil han smide dem i havet. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetingene tilbage.

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Snedronningen, 1. del.

DR1

16:30  

HåndboldSøndag: Optakt
HåndboldSøndag: Optakt

16:50  

HåndboldSøndag: NFH Nykøbing Falster Håndbold-CSM Bucuresti
HåndboldSøndag: NFH Nykøbing Falster Håndbold-CSM Bucuresti

17:40  

HåndboldSøndag: NFH Nykøbing Falster Håndbold-CSM Bucuresti
HåndboldSøndag: NFH Nykøbing Falster Håndbold-CSM Bucuresti

DR2

17:00  

Han kom, han så, han skød
Han kom, han så, han skød Den amerikanske lejesoldat Hogan er på vej mod Mexico for at melde sig under den mexicanske oprørsbevægelses faner. Undervejs redder han nonnen Sara fra at blive voldtaget. Hun er også på en mission for mexicanerne, og de slår følgeskab, da de tilsyneladende har fælles interesser - det tror Hogan i det mindste. Hogan: Clint Eastwood. Sara: Shirley MacLaine. Oberst Beltran: Manuel Fábregas. Instruktion: Don Siegel.

DR3

16:05  

The Romantics
The Romantics En gruppe venner genforenes for at deltage i to af vennernes bryllup. Men inden længe opstår der problemer. Brudepigen Laura og bruden Lilli kommer op at toppes over brudgommen Tom, som Laura en gang har været kæreste med. Og hvad der skulle have været et romantisk bryllup udvikler sig til et bizart trekantsdrama! Laura: Katie Holmes. Tom: Josh Duhamel. Lila: Anna Paquin. Instruktion: Galt Niederhoffer.

17:30  

Det mørke net: Revolution
Det mørke net: Revolution Internettet har forandret alt; givet de stemmeløse en stemme og givet masserne nye muligheder for at udøve modstand mod autoriteter. Programmet kigger nærmere på revolutioner, der begynder på internettet og møder bl.a. en misbrugsaktivist, der bruger teknologien til at dokumentere og rapportere om politimisbrug og en iværksætter, hvis 3D-printning gør det muligt at producere våben, som ikke kan spores.

DR K

15:05  

Australiens historie (2:6)
Australiens historie (2:6) " 1837-1869" Australsk dokumentar fra (The Story of Australia) Historien om de mennesker, steder og begivenheder, der har formet Australien fra de første mennesker satte deres fod på kontinentet og til I dag. Næsten 50 år efter ankomsten i 1788 fortsætter den britiske ekspansion, især drevet af uldproduktion. Australien begynder at frigøre sig fra stemplet som straffekoloni og bliver til mulighedernes land, ikke mindst efter guldfund. Den uselviske Caroline Chisholm hjælper sårbare kvinder og familier med husly og job, og i 1854 gør en gruppe guldgravere oprør mod den britiske kolonihær.

15:55  

Amerikanske dollarprinsesser (3:4)
Amerikanske dollarprinsesser (3:4) Clara Ward, Kathleen Kennedy og Barbara Hutton var smukke, rige og magtfulde - og hele livet på jagt efter den eneste ene. Claras historie er en ren Marie Grubbe fra ægteskabet med en prins til hendes fattige og ensomme død i 1916. Kathleen er prinsesse i USA's eneste 'kongelige' familie, men selv hun kan ikke overkomme religionsstridighederne mellem katolikker og protestanter. Barbara Hutton finder som 4-årig liget af sin mor, der har begået selvmord, og følelsen af forladthed og tab forlader hende aldrig.

16:40  

Den klassiske musikquiz (6:8)
Den klassiske musikquiz (6:8) Kan aftenens deltagere gætte musik alene ud fra dirigentens bevægelser? Kan de gennemskue hvilke klassiske værker, der ligger bag kendte pophits? Og hvor gode er de til at spille musik på rør? Frederik Cilius og Mathias Hammer er holdkaptajnerne, der styrer aftenens to hold gennem udfordringerne. Med sig har de Sara Rosendal, Nikolaj Koppel, Else Torp og Peter Ettrup Larsen. DR SymfoniOrkestret og dirigent Henrik Schaefer står for musikken, mens Phillip Faber er den oplagte vært, der forsøger at holde styr på løjerne.

17:40  

Vild med bøger
Vild med bøger Flemming Møldrup får besøg af Line Knutzon, der med bogen "Camille Clouds brevkasse" kaster et humoristisk, absurd blik på os mennesker og vores problemer, formuleret som spørgsmål til og svar fra brevkassebestyreren Camille Cloud: "Er du en rasende 65-årig mand med udstående øjne, der vil have lov til at råbe fede kælling til fede kællinger? Eller en storrygende og dehydreret 45-årig kvinde på den yderste venstrefløj? Så spørg Camille Cloud - hun har svar på alt."

DR Ultra

15:00  

Ulvepigen Tinke
Ulvepigen Tinke Hyrdedrengen Larus finder den forældreløse Tinke i ødemarken. Han giver hende mad og tager hende med hjem til gården. Husbonden vil sende hende på fattiggården, men Madmor vil beholde hende. Tinke har dog andre planer - hun vil finde bedsteforældrene?.

16:30  

Wild Kratts
Wild Kratts

16:50  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:15  

Junglebanden
Junglebanden

17:25  

Junglebanden
Junglebanden

17:35  

Junglebanden
Junglebanden

17:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

15:00  

Mumitroldene (64)
Mumitroldene (64) Ynk og ulvene

15:10  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Supermånen

15:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Kongens efterfølger

15:25  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Tutankh-ninus' skat

15:40  

Gurli Gris VI (13)
Gurli Gris VI (13) Slutningen på ferien

15:45  

Gurli Gris VI (14)
Gurli Gris VI (14) Spejle

15:50  

Chuggington
Chuggington Koko slår sin egen rekord

16:00  

Chuggington
Chuggington Tootington tunnelen

16:10  

Masha og Bjørnen (13)
Masha og Bjørnen (13) En rigtig uhyggelig nat

16:15  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. I dag sidder Emils hoved så godt fast i suppeterrinen, at han må til lægen. Og hans far sparer en masse penge.

16:40  

Paw Patrol II (12)
Paw Patrol II (12) Vovserne redder en papegøje

17:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

17:30  

Sprinter Galore II - Barnevogn (5)
Sprinter Galore II - Barnevogn (5) Viola vil så gerne prøve, hvordan det er at være storesøster, så imens Magnus er med sine forældre ude at købe nye sko, overtaler hun Sprinter til at kravle op i den nye barnevogn, så hun kan køre en tur med ham. Men hvad gør de, da en mystisk mand fra parken pludselig følger efter dem?

17:45  

Sprinter Galore II - Lus (6)
Sprinter Galore II - Lus (6) Magnus har fået lus, og Sprinter og Magnus tager alverdens metoder i brug for at få de små bæster ud af Magnus' hår - men ingenting hjælper. Magnus er ved at blive vanvittig, og da Heino tilmed nævner, at lus ikke kan lide bare isser, må Sprinter og Magnus finde saksen frem ...

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Historien om Danmark: Velfærd og kold krig
Historien om Danmark: Velfærd og kold krig Lars Mikkelsen fortæller om anden halvdel af 1900 -tallet. Danmark er midt i 2. verdenskrig og danskerne er begyndt at gøre modstand mod den tyske værnemagt. Men krigen skaber ikke den fred, som alle håber på. For nu begynder en kold krig mellem øst og vest og trusler om atomraketter, død og ødelæggelse. Men det er også en tid med mange nye opfindelser og hvor de mange husmødre får både køleskabe og frysere og hvor drømmen et velfærdsliv med parcelhus og ferie bliver muligt. Sendes med synstolkning på DR1Syn

20:00  

Herrens Veje (5:10)
Herrens Veje (5:10) Efter hjemkomsten fra Nepal trækker Christian sig tilbage i familiens sommerhus, nu med et helt nyt syn på tilværelsen. August forsøger at vende tilbage til det liv, han havde sammen med Emilie, før han var udsendt som feltpræst. Selv med hjælp fra Christian, viser dette sig at være en større udfordring - både for ham selv, hans tro og ikke mindst for Emilie. På præstegården forsøger Johannes at genvinde Elisabeths kærlighed og respekt, men det er ikke nemt for Elisabeth at tilgive Johannes - og slet ikke da hun begynder at tilbringe mere tid sammen med norske Liv. Serien er uegnet for mindre børn. Medvirkende: Lars Mikkelsen, Ann Eleonora Jørgensen, Simon Sears, Morten Hee Andersen m.fl. Manuskript: Adam Price, Karina Dam, Poul Berg Instruktion: Louise N. D. Friedberg Facebook: HerrensVejeDR Sendes med synstolkning på DR1Syn

DR2

19:00  

Jimmy i Darwins have (1:3)
Jimmy i Darwins have (1:3) Jimmy Doherty går i Charles Darwins fodspor op til udgivelsen af 'Arternes oprindelse' og forsøger med moderne genteknologi og dna-analyser at gentage mange af Darwins eksperimenter, endda i Darwins egen have i Kent. Mange af resultaterne gav Darwin de beviser, han behøvede for at publicere sin teori i 1859, og ved at gøre dem efter afdækker Jimmy evolutionens gåde.

20:00  

Velsmagens gåde (1:3)
Velsmagens gåde (1:3) Lægen Michael Mosley og etnobotanisten James Wong afslører fysikken, kemien og biologien bag den velsmag, som vores mad rummer, og fortæller helt ned på molekyleniveau, hvordan denne kemi fungerer som brændstof for kroppen. Men Michael begynder med de fleste menneskers første måltid , brystmælk, som indeholder alt, hvad et spædbarn har brug for af fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler. Når vi vokser op, søger vi den samme kemi i vores mad, men fra en lang række forskellige lækre fødevarer.

DR3

18:00  

Rejsen til Mars (1:6)
Rejsen til Mars (1:6) I 2033 rammer den første mission til Mars med mennesker om bord planetens atmosfære. I nutiden forsøger Elon Musks firma Space X at skabe en genanvendelig raket og udvikle teknologi, der kan hjælpe mennesker til Mars.

18:45  

Kæft, trit og uniform (1:4)
Kæft, trit og uniform (1:4) Anton, Sebastian, Emil, Mohammad og Daniel har valgt at bruge deres sommerferie på at gennemføre en personlig mission: De dropper deres PlayStation, kæreste, venner og familie til fordel for kæft, trit og retning på en militærlejr på Bornholm. Mens adrenalinen pumper, kæmper drengene med at finde en ny retning i livet.

19:15  

Zoo III (8:13)
Zoo III (8:13) Abigail holder sin bror Jackson fanget for at pumpe ham for oplysninger, som hun har brug for til sin hemmelige plan. Samtidig havner resten af holdet i alvorlig knibe, da deres fly pludselig får defekt.

20:00  

Naturens kræfter - farver (4:4)
Naturens kræfter - farver (4:4) Fysikeren Brian Cox fortæller om de naturkræfter, der styrer vores verden. Vi kan ikke se dem direkte, men vi kan se skyggen af dem i den måde, vores verden ser ud på, ja og i resten af universet. Jorden er malet med de mest fantastiske farver. Ved at forstå, hvordan farverne er opstået, og hvad de betyder, kan vi kigge ud i Universet og se efter andre planeter, der er lige så livfulde og farverige som vores egen.

DR K

18:10  

Arven efter William Shakespeare
Arven efter William Shakespeare I anledning af 400 året for William Shakespeares død i 1616 tager kommisær Barnaby, alias skuespilleren John Nettles, os med på en rejse gennem digteren og skuespilforfatterens liv og tid og fortæller om skjalden, der nok forvandlede teatret i London og det engelske sprog, men til sin død forblev en Stratford-mand. John Nettles forlod netop rollen som kommisær Barnaby for at hellige sig arbejdet som Shakespeare-skuespiller.

18:55  

Herrens Veje (4:10)
Herrens Veje (4:10) Christian vågner op på et kloster i Nepal; en buddhistisk munk har fundet ham, forslået og helt uden ejendele. Det eneste Christian ønsker er at komme hjem, men munken har helt andre planer for ham og den vrede, der for alvor presser sig på ovenpå rejsen. Hjemme i Danmark forværres Augusts tilstand, og han har svært ved at passe sit arbejde som præst, da udsendelsen bliver ved med at hjemsøge ham. Emilie forsøger at gøre det rigtige, men har svært ved at nå ind til August. Elisabeth opdager, at Johannes har haft en affære med en af de ansatte, hvilket for alvor sætter deres ægteskab på prøve. Serien er uegnet for mindre børn. Medvirkende: Lars Mikkelsen, Ann Eleonora Jørgensen, Simon Sears, Morten Hee Andersen m.fl. Manuskript: Adam Price, Karina Dam, Poul Berg Instruktion: Kaspar Munk Facebook: HerrensVejeDR Sendes med synstolkning på DR1Syn

19:55  

Dagens sang: Stille hjerte
Dagens sang: Stille hjerte - sunget af et af DR's kor.

20:00  

DR K Klassisk: Verdensstjerne får Sonnings musikpris (2:2)
DR K Klassisk: Verdensstjerne får Sonnings musikpris (2:2) Den græske stjerneviolinist Leonidas Kavakos modtog i januar Léonie Sonnings Musikpris 2017 og kvitterede blandt andet med at spille Brahms store følelsesladede violinkoncert. DR symfoniorkestret dirigeres af Fabio Luisi.

DR Ultra

18:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:20  

KreaKampen - Minecraft Special - Eventyr
KreaKampen - Minecraft Special - Eventyr Har du nogensinde tænkt på, hvordan dit yndlingseventyr mon ville se ud, hvis det foregik i Minecraft? Det har fire dygtige Minecraft-byggere. De skal på en halv time bygge hver deres yndlingseventyr. Lasse Vestergaard er i dagens anledning kommet på besøg hos Sofie, så han kan bedømme de fire mesterværker.

18:35  

KreaKampen - Minecraft Special - Årstider
KreaKampen - Minecraft Special - Årstider Der er både snevejr og badestrande i ét og samme program, når de fire venner Asbjørn, Mathias, Marcus og Christoffer skal imponere dagens dommer, Brian from Denmark, med hver deres årstidsmesterværk.

18:50  

Ultras sorte kageshow III (3)
Ultras sorte kageshow III (3) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Joakim Ingversen og Micki Cheng fire deltagere i studiet, hvor de i bælgravende mørke skal dyste om at bage den flotteste og allerlækreste kage. I dette program skal Sofie og Amalie dyste mod Sylvester og Nicolas. Deltagerne ved ikke på forhånd, hvad de skal bage - og der følger flere overraskelser og benspænd programmet igennem.

19:20  

Hjalte vs Tjelle - Ostevæggen (2)
Hjalte vs Tjelle - Ostevæggen (2) I dette program kæmper drengene bl.a. om at have den mest elastiske mund, når de skal se, hvem af dem, der kan proppe sig med flest tyggegummier. De skal også teste deres smertetærskel, når de kæmper ansigt til ansigt i disciplinen Spjætminton.

19:30  

Trækfugle
Trækfugle Trækfugle handler om 10-årige Cathy, der får et befrugtet andeæg af sin far. Da ællingen kommer ud kaster den sin kærlighed på veninden Margaux, som er bundet til en kørestol. Margaux's forældre vil ikke lade hende beholde ællingen og afleverer den på en andefarm. Sammen stikker de to piger af for at finde Fuglenes Paradis og bringe ællingen i sikkerhed.

20:50  

Danni (1:4)
Danni (1:4) 12-årige Sebbe og hans ven Kevin har ikke det store held med piger. Men, da den seje og meget smukke pige, 12-årige Danni, flytter ind sammen med sin lillebror, på opholdsstedet Lindely, der er nabo til Sebbe, sker der noget... Sebbe bliver hemmeligt forelsket i hende. Problemet er bare, at Kevin også er blevet forelsket i Danni... Medvirkende: Sebbe: Frederik Damm Wetterstein Danni: Emma Høeg Sebbes far: Nikolaj Lie Kaas Sebbes mor: Camilla Bendix Erik: Dick Kaysø Kevin: Lucas Munk Billing Instruktion: Poul Berg Manuskript: Asbjørn Agger og Poul Berg

DR Ramasjang

18:00  

Miles fra Morgendagen
Miles fra Morgendagen

18:30  

Fuchsia den lille heks
Fuchsia den lille heks Store eventyr kan udklækkes fra selv små æg. Det finder troldmanden Quark ud af, da han finder et æg i heksenes skov. Ud af dette æg kommer nemlig ikke en fugl, men en lille pige. En meget speciel pige. En mini-heks, som han kalder Fuchsia.

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Lillefinger og Myren står på ski.

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag Vært: Kåre Quist.

21:40  

Fodboldmagasinet
Fodboldmagasinet Få det fulde overblik over Superligaen, når DR1 hver søndag blænder op for Fodboldmagasinet. Vi viser højdepunkter fra alle weekendens kampe og har gæster med i studiet, når der skal sættes ord på den seneste udvikling i den bedste danske fodboldrække. Derudover er der sidste nyt fra de store udenlandske fodboldligaer og de mest væsentlige nyheder fra den øvrige sportsverden. Vært: Peter Møller.

22:10  

Kommissær George Gently (25)
Kommissær George Gently (25) Gently lægger sig ud med farlige kræfter, da han bliver bedt om at efterforske en sidste sag inden pensionen. For fire år siden blev en ung kvinde myrdet. Morderen blev aldrig fundet, men nu er der mistanke om, at nogen højt på strå er blevet beskyttet. Gentlys efterforskning fører ham til en karismatisk politiker med store planer. Hvilken rolle spiller han i sagen? George Gently: Martin Shaw. John Bacchus: Lee Ingleby.

23:40  

Murder City (10:10)
Murder City (10:10) Den studerende Alice Fielding findes kvalt i sin lejlighed. Sporene synes at pege på hendes ekskæreste, der nu har indledt et forhold til Alices mor! Et andet sted i byen findes Sam Glazer skudt. Stone og Alembic opstøver hans kæreste, Cassandra, og finder hende med gigantiske tømmermænd - og mordvåbnet i sin hånd. Cassandra er selv i tvivl. Har hun virkelig skudt sin kæreste?

DR2

21:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Sidste chance for at grine af ugen der er gået, inden du bliver ramt af den næste. Comedyshow hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

21:30  

Vi ses hos Clement
Vi ses hos Clement Modsætninger mødes, når hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen er i studiet hos Clement Kjersgaard.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Zulu
Zulu I et Sydafrika, der stadig er plaget af efterveerne af apartheid, jager to politifolk en ung kvindes morder. Efterforskningen bringer dem fra Cape Towns slum til luksuriøse kystvillaer. Det bliver en sag, der vender op og ned på de to mænds liv og tvinger dem til at se deres indre dæmoner i øjnene. Brian Epkeen: Orlando Bloom. Ali Sokhela: Forest Whitaker. Dan Fletcher: Conrad Kemp. Instruktion: Jérôme Salle.

DR3

21:00  

Rachel Getting Married
Rachel Getting Married Den unge Kym er på narkoafvending, men får lov til at tage til sin søsters bryllup i deres barndomshjem. Brudeparret har samlet en stor gruppe slægtninge og venner til en festlig weekend. Men med sin krasse tunge og sin uberegnelige opførsel får den både sårbare og stridbare Kym undertrykte konflikter til at boble op til overfladen. Kym: Anne Hathaway. Rachel: Rosemarie DeWitt. Paul: Bill Irwin. Instruktion: Jonathan Demme.

22:45  

Planet Terror
Planet Terror På et hospital i en lille by i Texas bliver lægeparret William og Dakota Block pludselig stormet af borgere med væskende sår og bylder overalt. Det viser sig, at et eksperiment med nervegas er gået grueligt galt og har omdannet tusindvis af beboere til menneskeædende zombier. Nu er det op til William og Dakota og en gruppe tapre borgere at sætte en stopper for den frygtelige epidemi og dens bagmænd. Dakota: Marley Shelton. William: Josh Brolin. Cherry: Rose McGowan. Instruktion: Robert Rodriguez.

DR K

21:00  

Den klassiske musikquiz (7:8)
Den klassiske musikquiz (7:8) Kan aftenens deltagere finde frem til operaer ud fra bare tre ledetråde? Kan de gætte klassisk musik ud fra rytmen alene? Og hvor svært er det at genkende stykker spillet bagfra? Frederik Cilius og Mathias Hammer er holdkaptajnerne, der styrer aftenens to hold gennem udfordringerne. Med sig har de Susanne Elmark, Jacob la Cour, Andrea Pellegrini og Søren Schauser. DR SymfoniOrkestret og dirigent Henrik Schaefer står for musikken, mens Phillip Faber er den oplagte vært, der forsøger at holde styr på løjerne.

22:00  

Dokland: Vidundermanden
Dokland: Vidundermanden Charlie Siem har alt: en karriere som klassisk violinist med udsolgte koncerter verden over og forgyldte tilbud fra de førende modehuse, der bruger ham som model i internationale kampagner. På overfladen virker det som det perfekte liv. Men bag det fotogene ydre møder vi et menneske, som forsøger at navigere i de mange valgmuligheder. Hvad er en god karriere? Hvordan bliver man den bedste version af sig selv? Og hvordan skabe sig en tilværelse, som opfylder både omverdenens og egne forestillinger om lykke og succes? For Charlie er det ikke let, for kravene er høje, når hver detalje tæller og kun det perfekte er godt nok. Filmen er et portræt af det 21. århundredes tidstypiske menneske. En eksistentiel rejse ind i en verden af forventninger og valg. En historie om os - de frie og rige - som ser ud til at have det hele, men som altid er på jagt efter mere.

23:25  

Lystens hule (4:4)
Lystens hule (4:4) - Sex ud af mørket I det indre København ligger lystens hule, den erotiske butik Lust. Lust er meget mere end en sexbutik, der langer dildoer og buttplugs over disken. Her arbejder fem stærke kvinder, der brænder for at hjælpe andre med deres seksualitet og udbrede kendskabet til alle former for sex; alt fra sprøjteorgasmer til sex med flere partnere. De ansatte kvinder i Lust kæmper deres egen seksuelle frigørelseskamp mod skam og tabuer. Kate, har valgt at flytte til Berlin, og en ny kvindelig ansat, Cailin, er ved at blive kørt i stilling som ny Lust dame. Caillin, som er til BDSM, kæmper for at få sex ud af mørket og mener, at folk skal tage springet ud i den seksualitet de føler mest for. Det er kundeparret Ole og Annie et solstråle eksempel på. Efter mange år sammen er Ole sprunget ud som læderbøsse. Men Annie har faktisk hjulpet ham med at tage den store beslutning og siden er deres seksuelle forhold blomstret op.

23:55  

Historiequizzen: Svendborg Fattiggård
Historiequizzen: Svendborg Fattiggård Historiequizzen med Adrian Hughes besøger Nordens bedst bevarede fattiggård på Danmarks Forsorgsmuseum - nemlig Fattiggården i Svendborg. Hvem var, ifølge fattiginspektøren, de såkaldt værdigt- og uværdigt trængende, hvorfor blev de kaldt "de blå mænd" og hvad lavede de under besættelsen? Få svarene når Hanne Fabricius og Kåre Johannessen dyster mod Trine Halle og Christian Donatzky.

DR Ultra

21:20  

Snydt!
Snydt!

21:37  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:50  

Compliance
Compliance Den stressede restaurantchef Sandra bliver en dag ringet op af en politibetjent, som påstår, at en af Sandras ansatte, den unge Becky, har stjålet penge fra en kunde. Sandra efterkommer betjentens ordre om at tilbageholde Becky. Og det bliver begyndelsen på et mareridt med både fysiske og psykiske krænkelser. Becky: Dreama Walker. Sandra: Ann Dowd. Daniels: Pat Healey. Instruktion: Craig Zobel.

02:15  

Herskab og tjenestefolk (47:68)
Herskab og tjenestefolk (47:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

03:05  

Herskab og tjenestefolk (48:68)
Herskab og tjenestefolk (48:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

03:55  

Sådan er mødre (5:6)
Sådan er mødre (5:6) - Markante danske kvinder om parforhold, skilsmisse og om at være alene med børn. "Da min datter var ti år, synes hun tit, at det var lidt sørgeligt det der med, at vi bare var to. Hendes veninde kom fra en rigtig kernefamilie med en far, mor, to børn, skiferier og bestemte ting man gjorde. Så hjemme hos os var det lidt flovt og fattigt, følte hun....". Sådan fortæller instruktøren Hella Joof, som sammen med en række andre danske kvinder giver et indblik i livet som alenemor. Sendt første gang 13.03.08

DR2

00:45  

There Be Dragons
There Be Dragons Forfatteren Robert Torres laver research til en bog om Josemaría Escrivá, der grundlagde den katolske organisation Opus Dei i Spanien i 1928. Roberts far, Manolo, var Escrivás barndomsven. Men de to mænd valgte hver sin vej i livet, og Manolo har en hemmelighed, som han nødigt vil afsløre for sin søn. Josemaría Escrivá: Charlie Cox. Manolo Torres: Wes Bentley. Robert Torres: Dougray Scott. Instruktion: Roland Joffé.

02:25  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:25  

Gina Jaqueline - en sugardaters fortælling (3:4)
Gina Jaqueline - en sugardaters fortælling (3:4) Gina dater rige mænd, og det er meningen at hun bare skal nyde forkælelsen uden konsekvenser, men nu er hun blevet forelsket i sin ene sugardaddy. Samtidig er en anden blevet forelsket i hende, og han har inviteret hende til sin 40 års fødselsdag med familie og venner. Det var ikke en del af Ginas plan at miste kontrollen... DR3 har fulgt Gina i ni måneder.

00:55  

Verdens vildeste vejr - vand
Verdens vildeste vejr - vand Top Gear-værten Richard Hammond undersøger vandets afgørende betydning for livet på jorden. Vand kan antage utrolig mange former, og uden vand ville der stort set ikke findes vejr. Ingen regn, ingen sne, ingen hagl og ingen skyer. Så Richard går på jagt efter vandet i alle dets former. Han forsøger at veje en sky, finder ud af, hvordan regn kan knuse en bil og er med til at starte en lavine.

01:45  

Gamerne - Danmarks nye sportsstjerner (1:6)
Gamerne - Danmarks nye sportsstjerner (1:6) De tjener millioner på noget de elsker - selvom mange synes det umuligt kan være et arbejde. Men hvordan håndterer man presset, når man er 18-20 år og pludselig er en af verdens bedste Counter-Strike-spillere? For manageren, træneren, fansene og resten af holdet forventer at man skal præstere hver gang. Men hvad med kæresten, vennerne og familien, er der plads til dem, når man træner 10 timer hver dag? Og hvad med dem, der er lige ved og næsten? Er der plads til flere danske spillere i toppen af professionel Counter-Strike?

02:15  

Gamerne - Danmarks nye sportsstjerner (2:6)
Gamerne - Danmarks nye sportsstjerner (2:6) Michaela "mimi" Lintrup spiller på verdens bedste kvindelige Counter-Strike-hold. Efter at have vundet deres seneste syv turneringer, er holdet storfavoritter til Copenhagen Games. Det samme er Patricks hold Tricked, men måske er holdet med to nye spillere overvurderet? Niels Christian har givet sig selv to år til at blive professionel, og han er på prøve hos eFuture, så der skal præsteres. Desværre får Niels Christian den værst tænkelige start, da han er kommet hjemmefra uden et strømkabel.

02:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:25  

Danske katastrofer - Flystyrtet ved Dubai (2:6)
Danske katastrofer - Flystyrtet ved Dubai (2:6) Tirsdag den 14. marts 1972 er 106 charterturister fra Tjæreborg Rejser på vej hjem fra paradisøen Ceylon. Over det indiske ocean går det galt. Flyet fra Sterling Airways mister orienteringen og styrter til sidst ned i Oman bjergene på den arabiske halvø. I alt 112 mennesker mister livet. Med beretninger fra en tidligere stewardesse og en pårørende, fortæller historikeren Rasmus Dahlberg om den værste danske flykatastrofe nogensinde. Der findes stadig rester efter det voldsomme flystyrt på bjerget nær Dubai.

00:55  

Filmselskabet
Filmselskabet Maria Månson får besøg af forfatter og filmforsker Rikke Schubart til en snak om gyseren 'Happy Death Day'. Du får også anmeldelser af det danske balletdrama 'Darling' med Danica Curcic i hovedrollen og vejrkatastrofefilmen 'Geostorm'.

01:25  

Kærlighed ved et tilfælde
Kærlighed ved et tilfælde I Sydfrankrig er den unge enke Louise alene med sine to børn. Hun kæmper for at redde familiens frugtplantage, men det er trange tider, og en aften kommer Louise endda til at ramme en mand med sin bil. Pierre kommer heldigvis ikke til skade. Til gengæld viser han sig at være anderledes end de fleste andre mennesker. Og hans ligefremme væsen og evne til at lade sig begejstre kommer til at ændre Louises liv. Louise: Virginie Efira. Pierre: Benjamin Lavernhe. Emma: Lucie Fagedet. Instruktion: Éric Besnard.

03:00  

Silkehud
Silkehud Den midaldrende redaktør Pierre lever i et lykkeligt ægteskab med sin kone Franca, som han har en datter med, men under en flyrejse betages han af den unge stewardesse Nicole. Parret indleder en affære, og efterhånden begynder Franca at ane, at hendes mand er utro - mens Pierre har svært ved at blive klog på sine egne følelser. Pierre: Jean Desailly. Nicole: Francoise Dorléac. Franca: Nelly Bénédetti. Instruktion: Francois Truffaut.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1020012939