dkby
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 11. december 2017

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 11. december 2017

DR1

01:40  

Sherlock Holmes (24)
Sherlock Holmes (24) Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Return of Sherlock Holmes) "Bruce Partington-planerne". En ung kontorist findes myrdet i en af Londons undergrundstunneler. På sig havde han ti hemmelige u-bådsplaner. Nu mangler de tre vigtigste - til statsministerens store ængstelse. Holmes opsøges af sin begavede bror Mycroft.

02:30  

Sherlock Holmes (25)
Sherlock Holmes (25) Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Casebook of Sherlock Holmes) "Lady Frances' mystiske forsvinden". Dr. Watson er på ferie i The Lake District, og herfra sender han en beskrivelse af hotellets gæster til Sherlock Holmes i London. Den mest ualmindelige blandt gæsterne er Lady Frances Carfax, som er midtpunkt i en familiestrid. Holmes vejrer problemer af en vis farlighed, men inden han når at gribe ind, forsvinder hun på mystisk vis...

03:20  

Herskab og tjenestefolk (61:68)
Herskab og tjenestefolk (61:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

04:10  

Herskab og tjenestefolk (62:68)
Herskab og tjenestefolk (62:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

05:00  

Sådan er mænd (4:8)
Sådan er mænd (4:8) - Karriere - Karrieren, pengene og magten - hvad betyder det for mænd at have status på jobbet? Se Nicolai Steen, Michael Carøe, Simon og Jan fra Banjos Likørstue når de sammen med tyve andre kendte danske mænd deler ud af deres tanker om kæresten, karrieren og forholdet til status og magt.

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:25  

Friland ta'r imod (3:3)
Friland ta'r imod (3:3) I det tredje program er det ungdomsboligerne på Friland, der ta'r imod en gæst. Oticons tidligere direktør, mirakelmageren Lars Kolind kigger forbi og tager fat med både skovl og skruemaskine. Thomas og Peter fortæller om egne ambitioner og planer og Frilands ønske om at tiltrække nogen af de virksomheder, som arbejder med ny energi. Tilrettelæggelse: Michael Nørgaard Sendt første gang 24.11.04

05:55  

Søren Ryge: Slangebøsser
Søren Ryge: Slangebøsser De er forbudt iflg. våbenloven, men Søren Ryge har fået dispensation til at lave et program om alle drenges legetøj til alle tider, slangebøssen. Og han har fundet en 80-årig mesterskytte, som medvirker.

06:25  

00'erne tur/retur: 2005
00'erne tur/retur: 2005 I dette program tager vi et nærmere kig på året 2005. Vi skal både en tur på den royale fødegang, til formandsfest i Socialdemokratiet og ikke mindst tilbage til den største udenrigspolitiske krise siden 2. Verdenskrig. I serien 00'erne tur/retur tager vi på en rejse gennem et omvæltende årti. Vi dykker ned i tidens trends og teknologi og genoplever tv, musik, sport og skandaler.

06:55  

De britiske antikskatte (19:25)
De britiske antikskatte (19:25) Eksperter i antikviteter rejser rundt til forskellige steder i Storbritannien for at vurdere de skatte, som lokale briter ligger inde med. Kom med på en tur gennem Storbritanniens byer, hvor historiske bygninger danner ramme om overraskende vurderinger.

07:50  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

08:20  

Vidunderbørn - Finalen (5:5)
Vidunderbørn - Finalen (5:5) Det er afgørelsens time i Vidunderbørn. I live-finalen sætter de supermusikalske talenter og deres dygtige læremestre derfor alt ind for at vinde legatet på 50.000 kr. og den prestigefulde titel som 'Årets Vidunderbarn'. Og der er ingen smalle steder. De seks strålende talenter får akkompagnement af Danmarks Radios Symfoniorkester. Dommerpanelet og seerne skal henrykkes. I den storstillede finale kan seerne nemlig afgive sms-stemmer og være med til at finde den endelige vinder. Den lattermilde Søren Rasted er vært og i et veloplagt dommerpanel sidder blandt andre chef-digerent Philip Faber og operachef Michael Bojesen.

DR2

01:40  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

07:45  

Det sejler - Dræbergarn i Thorsminde (2:8)
Det sejler - Dræbergarn i Thorsminde (2:8) Måske gør det ikke noget at være født på stenbroen, hvis hjertet banker for havet. De 2 københavnske venner, Adam og David, har lejet en fiskekutter i Thorsminde på den jyske vestkyst for at sejle hele Danmark rundt. Undervejs møder de en række mesterfiskere, som skal lære dem alt om fiskeriet. I det andet program skal de for første gang prøve at sætte garn, under kyndig vejledning af fiskeskipperen Flemming fra Thorsminde. De 2 venner har overhovedet ingen erfaring, men målet er, at de efter en måned - uden hjælp - selv kan sejle op gennem Øresund og helt ind i centrum af København, med lasten fuld af fisk. Tilrettelæggelse: Per Dohm Sendt første gang 20.01.13

08:15  

Det sejler - Krabbeklør i Thyborøn (3:8)
Det sejler - Krabbeklør i Thyborøn (3:8) De 2 københavnske venner, Adam og David, har lejet en fiskekutter ved den jyske vestkyst for at sejle hele Danmark rundt for at lære at fiske. De 2 venner har overhovedet ingen erfaring, men målet er, at de efter en måned - uden hjælp - selv kan sejle op gennem Øresund og helt ind i centrum af København. Med lasten fuld af fisk. I det tredje program sejler de til Thyborøn for at møde Villy, fisker og chef for redningsstationen. Det bliver den bedste fiskedag i Adams liv. Tilrettelæggelse: Per Dohm Sendt første gang 27.01.13

08:45  

Peter Lund Madsen på dannelsesrejse
Peter Lund Madsen på dannelsesrejse Beretninger om banebrydende begivenheder, der har ændret menneskets livsvilkår. Det begyndte med en sur abe og det endte med hjerneoperationer udført med issyl og hammer. Peter Lund Madsen rejser i fodsporene på de begivenheder der ledte til hjerneoperationen "Det Hvide Snit". Hvor blev idéen født? Hvor løb det hele af sporet? Hvor indtraf katastrofen? Sendt første gang 29.02.08

DR3

01:25  

Rodløs (4:6)
Rodløs (4:6) DR3 har i denne reportageserie fået adgang til fem unge drenge, som står overfor en kæmpe udfordring: De skal finde sig selv og deres plads i fællesskabet med de danske unge. Men hvordan gør man det, når man er flygtet fra krig og ødelæggelse - og er havnet i et fremmed land uden familie eller venner?

01:55  

Født til succes (3:6)
Født til succes (3:6) En programserie om fire privilegerede, unge, ambitiøse mænd, der er vokset op med succesfulde forældre. De jagter succes og anerkendelse fra forældre og venner, men ønsker i høj grad også at bevise overfor sig selv, at de kan stå på egne ben. Sebastian startede tidligt det selvstændig liv, da han i 7 klasse flyttede ind på kostskolen Herlufsholm. På vej hjem til Hamborg besøger han skolen, der var hans hjem i 6 år. Kasper skal have gang i butikken, så han gør leasing firmaets største og flotteste biler klar til et salgsevent, men publikum er ikke helt dem, han havde håbet på. Kristoffer glæder sig til at få besøg af sin mor, der bor i USA. Han ser hende kun et par gange om året og savner hende i sin hverdag. Frederik arbejder fortsat på at få sig etableret i det nordsjællandske. Forventningerne er høje, da han sætter sin nybygget bar op til et stort sejlsports stævne i Skodsborg Havn.

02:25  

Ice Road Truckers IX (6:10)
Ice Road Truckers IX (6:10) Endnu engang sætter en gruppe lastbilchauffører livet på spil for at køre forsyninger ud til Canadas mest isolerede egne. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne. Følg det nystartede vognmandsfirma Le River, der kæmper mod det store fima Polar Industries, når de tackler den barske natur og dyster mod hinanden.

03:05  

Videnskabsmagasinet: Året der gik (10:10)
Videnskabsmagasinet: Året der gik (10:10) Joachim Brandt-Møller kigger tilbage på videnskabsåret 2015, og kårer sammen med danske forskere de vigtigste opdagelser i 2015. Sammen med Petra og David genser Joachim de vigtigste, sjoveste og vildeste historier, som Videnskabsmagasinet på DR3 har lavet i år.

03:35  

Carl Emil slår op (1:2)
Carl Emil slår op (1:2) Carl Emil Petersen keder sig i Ulige Numre, der er hans band og bedste venner. Der skal ske noget, så sangeren slår op og går solo. Nu står Carl Emil på egne ben. Men er det den rigtige beslutning at droppe trygheden og bandet og starte en solokarriere?

04:05  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:05  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

06:00  

Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans
Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med at tone vores krop med Yvonne, og så skal vi lave løbetræning med Peter. Vi slutter af med 'fridans' med Barthelot, Louise, Selma og Sophus.

06:05  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

DR K

00:20  

Filmselskabet
Filmselskabet Maria Månson har været i biografen sammen med manuskriptforfatter Kim Fupz Aakeson. De har set den George Clooney-instruerede 'Suburbicon', der er skrevet af Coen-brødrene. Du får også anmeldelser af CPH PIX-vinderen 'Vinterbrødre' og dansedokumentaren 'Bobby Jene'.

00:50  

Vintersøvn
Vintersøvn Den tidligere skuespiller Aydin bestyrer et lille hotel i det centrale Anatolien sammen med sin unge kone og sin nyskilte søster. Aydin har et stormfuldt forhold til dem begge, og da vintersneen begynder at falde, giver hotellet ly, men forvandles også til et fængsel. Det giver næring til trioens stridigheder. 'Vintersøvn' modtog Cannes-festivalens Guldpalme for bedste film. Aydin: Haluk Bilginer. Nihal: Melisa Sözen. Necla: Demet Akba¶. Instruktion: Nuri Bilge Ceylan.

04:05  

Katharina Blums tabte ære
Katharina Blums tabte ære Katharina Blum foreslsker sig i en ung mand, der viser sig at være deserteret fra hæren. Det bliver starten på et mareridt for den unge kvinde. Katharina anholdes af politiet og får tabloidpressen på nakken. Journalisten Tötges stempler hende som terrorist og bringer dagligt nye løgnehistorier, der sværter hende til på det groveste. Katharinas reaktion på forfølgelsen får dødelige konsekvenser. Katharina Blum: Angela Winkler. Beizmenne: Mario Adorf. Tötges: Dieter Laser. Instruktion: Volker Schlöndorff og Margarethe von Trotta.

05:55  

Dagens sang: En rose så jeg skyde
Dagens sang: En rose så jeg skyde - sunget af et af DR's kor.

06:00  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:10  

Solens mad
Solens mad Med smag for Middelhavskøkkenets spændende mad og dejlige vin går rejsen til Italien, hvor vi skal besøge Fava Silvana, der serverer 23 forskellige forretter på sin gård udenfor Terracina. Den lille by San Biagio Saracinisco blev efter anden verdenskrig tømt for mennesker - og næsten alle flyttede til Sverige, hvor de kom til at vende op og ned på den svenske madkultur. Nordvision fra Sverige.

06:40  

Solens mad
Solens mad Med smag for Middelhavskøkkenets spændende mad og dejlige vin går rejsen til Italien, hvor vi skal besøge den lille bjergby Pitigliano på grænsen mellem Toscana og Lazio. Her forberedes forårsfesten, et af årets højdepunkter. Festen er en hyldest til forfædrene, det gådefulde folk etruskerne, hvis madtraditioner overlevede og lagde grunden til dagens berømte toscana-køkken. Nordvision fra Sverige.

07:10  

Madsen & Co. (3:32)
Madsen & Co. (3:32) 3. eps: En kylling ved navn Poul-Erik. Mens Susanne går og længes efter, at der var lidt mere liv i Mogens, som bare sover hele tiden, ønsker naboen Kisser sig, efter utallige underlige kærester, en ganske almindelig mand ligesom Mogens. Det er lige præcis, hvad Mogens kan forstå - så han er straks på banen med gode råd og sørger for, at Kisser bliver koblet med den helt rigtige. Men tingene kommer til at gå helt anderledes, end Mogens Madsen havde tænkt sig. Mogens: Peter Schrøder Susanne: Birgitte Raaberg Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen Line: Maria Birkkjær Kisser: Susanne Heinrich Manuskript: Tomas Tivemark, Michael Hjort og Johan Kindblom Instruktion: Piv Bernth Oversættelse: Tørk Haxthausen Scenografi: Bettina Sneum Musik: James Price

07:35  

Madsen & Co. (4:32)
Madsen & Co. (4:32) Dansk komedieserie fra 1997 4. eps: Hvad koster kærlighed? Susanne har lige fejret 40-års fødselsdag - festen var en katastrofe, fordi Mogens blev fuld og dansede mavedans. Susanne ryger lige ind i en midtvejskrise - og fortryder alt det, hun ikke har fået gjort i sit liv. Mogens er klar over, at han må gøre noget særligt for at genoprette idyllen - og han bestikker børnene til at samarbejde. Alligevel går det som sædvanlig ikke, som han har tænkt sig. Mogens: Peter Schrøder Susanne: Birgitte Raaberg Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen Line: Maria Birkkjær Kisser: Susanne Heinrich Manuskript: Tomas Tivemark, Michael Hjort og Johan Kindblom Instruktion: Piv Bernth Oversættelse: Tørk Haxthausen Scenografi: Bettina Sneum Musik: James Price

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: I Nazaret, i trange kår
Dagens sang: I Nazaret, i trange kår - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Thisted Kirke
Gudstjeneste fra Thisted Kirke Orgelkoralen: Wachet af, ruft die Stimme af J.S. Bach sætter stemningen for gudstjenesten fra Thisted kirke anden søndag i advent. Kirken Drenge-Mandskor tager stemningenstråden op med Højlovet være Kongen skøn af Michael Praetorius og fortsætter med motet af J.P.E. Hartmann: Lovet være han, som kommer i Herrens navn. Liturg og prædikant er Line Kjær Nielsen, og evangeliet handler om kloge og tåbelige brudepiger. Thisted kirke ligger midt i byen, hvor der har stået kirke siden middelalderen. Den nuværende kirke er bygget af flere omgange. De ældste dele tilbage i 1500 tallet. Kirkens skib og kor er tilsammen 40 meter langt. Alteret er fra kirkens katolske tid, skåret omkring 1520. Det er en fløjtavle, som i midterfeltet har 3 figurer. Hovedfiguren er jomfru Maria, fremstillet som himmeldronning med krone og trædende på måneseglet.

DR Ultra

06:00  

Mønk
Mønk

06:01  

Zorro (20)
Zorro (20) Skattekortet

06:25  

Wild Kratts
Wild Kratts

06:45  

Junglebanden
Junglebanden

07:00  

Kampen (18)
Kampen (18) Kampen om sms'en.

07:05  

Klassens Jul - Er Mathilde skyldig? (12)
Klassens Jul - Er Mathilde skyldig? (12) Frederik er blevet inviteret hjem til Mathilde sammen med Josefine. Egentlig skal de lave invitationer til fælles Jul, men Frederik har mere travlt med at snuse rundt i huset for at finde beviser på, at Mathilde er den onde nisse. Missionen byder på adskillige overraskelser for Frederik. Men vil det lykkes ham at afsløre Mathilde som nissen?

07:20  

Gumball IV (18)
Gumball IV (18)

07:30  

The Next Step III (16)
The Next Step III (16) Sweet spot

07:50  

Freaktown (29)
Freaktown (29) Myg-elge dag

08:05  

Wolfblood III (6)
Wolfblood III (6)

08:31  

Mønk
Mønk

08:32  

JULTRA - Store Nørdernes julekalender (11:24)
JULTRA - Store Nørdernes julekalender (11:24) Nørderne, Kåre og Emil, er sammen med resten af Ultra-holdet klar til at gøre denne jul til den vildeste nogensinde. I dag leger Nørderne med isvinter på flaske og laver blandt andet en gløggbombe ud af det. Togvognen er pyntet op, og den store kasse med krudt, konfekt og kemikalier er fundet frem. I løbet af hele december måned bliver julen vendt på hovedet med skøre eksperimenter og vanvittige byggeprojekter. Og så bliver der konkurreret om at få den perfekte juleaften. Web: www.dr.dk/ultra

08:45  

Store Nørd: Golfboldkanon
Store Nørd: Golfboldkanon Golf-kanonen (11:15) Minigolf er sjov. Rigtig golf er meget sjov. En super voldsom golf-kanon er verdens sjoveste! Så sådan en bygger Kåre og Emil. Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II

05:20  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II

05:30  

Hjørne Bjørne IV (10)
Hjørne Bjørne IV (10) Mille Moskusokse hører mor og far skændes og bliver ked af det. Heldigvis er der hjælp at hente nede ved floden.

05:35  

Ramasjang Mysteriet II (4)
Ramasjang Mysteriet II (4) Hvor er Onkel Rejes pibe? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:05  

Sarah og And (5)
Sarah og And (5) Tørklædedamens hus

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Tropisk tumult

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Det vigtigste værk

06:30  

Grinebider (21)
Grinebider (21) Den første sne

06:40  

Nissernes Ø (10:24)
Nissernes Ø (10:24) "Bind 8?" Pyt har læst i Bind 8 hele natten, og der er noget, der ikke kan passe. Fornøje-Frederik kan ikke tjene penge på is, der smelter i tropevarmen. Junior er heller ikke så glad for is i dag. Han er frosset fast i isen med hele den ene arm, så det bliver lidt svært at sige goddag, da han møder Storfangeren. Hr. og fru Fiffig-Jørgensen holder krisemøde i Vandmøllens iskælder - da Julemandens brevand pludselig stikker af. Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen og mange flere. Manuskript og instruktion: Flemming Jensen. Sendt første gang 2003

07:10  

Ramajetternes Jul (10:24)
Ramajetternes Jul (10:24) Det lykkes for Ramajetterne at finde frem til Finn Falks hemmelighed, og vennerne må endnu en gang ud på en lang rejse. Denne gang til Italien. Mens Finn Falk og Øvst går på tyvejagt, går Sus på jagt efter sin drømmefyr.

07:25  

Quizdyrene - Kaninen Camilla
Quizdyrene - Kaninen Camilla Kaninen Camilla bor trygt og godt i et hyggeligt kaninbur ved siden af sine gode kanin-naboer. Men i dag har hun vovet sig ud af buret for at quizze med Stefan og måske vinde en flot præmie. Da Camilla trækker kategorien "rovdyr" bliver hun ret nervøs. Hun har også lidt problemer med nogle af spørgsmålene om de farlige dyr undervejs. Men hun vover alligevel pelsen, spidser kanin-ørerne og klarer sig gennem de fem spørgsmål med lidt hjælp fra kaninvennerne.

07:40  

F for Får (35)
F for Får (35) Fårrygende animation fra Aardman

07:45  

Gurli Gris V (15)
Gurli Gris V (15) Kaptajn Far Hund

07:50  

Gurli Gris V (16)
Gurli Gris V (16) Bedste Kanins Dinosaurpark

07:55  

Albi
Albi

08:05  

Morten Skildpadde (7)
Morten Skildpadde (7) Morten om mysteriet om den blå pelargonie

08:30  

Rod i Historien (3)
Rod i Historien (3) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig et vikingesværd til sin udstilling om vikingetiden. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

08:45  

Op og hop (2)
Op og hop (2) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Rasmus, der laver politigymnastik.

08:55  

Minisekterne (8)
Minisekterne (8) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:20  

Det søde liv - jul (2:4)
Det søde liv - jul (2:4) I december bager Mette Blomsterberg julekager og laver julegodter, så englene synger. Mette viser dig, hvordan du laver hendes egne julefavoritter hjemme i dit eget køkken. Rammen om Det søde livs juleprogrammer er det smukke Rosenholm Slot, hvor en pyntet riddersal bliver fyldt med duften af julebag. I aften får du Blomsterbergs citronspecier, kokostrøfler og nougat-marcipankugler og til sidst kejserinderis. Sendt første gang 08.12.10

09:50  

Mig og Klassen - Søren Ryge
Mig og Klassen - Søren Ryge I Mig og Klassen tager Mark Stokholm TV-vært Søren Ryge på en rejse tilbage til barndommens skole for at finde svar på, hvordan skolelivet, klassen, lærerne og ikke mindst klassekammeraterne har været med til at forme Søren Ryge til det menneske, han er i dag. Søren Ryges rejse tilbage til sin skoletid er lang - både i tid og sted. Han gik nemlig i dansk skole i en lille landsby syd for den dansk-tyske grænse kort efter 2. verdenskrigs afslutning i starten af 50'erne. Og det havde stor betydning for Sørens skolegang. Hans egen far var skolens eneste lærer, og Sørens skole og hjem var smeltet sammen til ét. Søren Ryge var en artig lille fyr, så der vanker mange gode historier og nye indsigter, når Søren mødes med klassens rod, Frede. Søren genoplever også, hvordan det var at være barn i en tysk landsby lige efter krigen og aldrig få lov til at høre om de store menneskelige tragedier, som stort set alle voksne i byen havde oplevet under de fem lange år.

10:30  

Antikkrejlerne
Antikkrejlerne Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne
Antikkrejlerne Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:05  

Peter Lund Madsen på dannelsesrejse
Peter Lund Madsen på dannelsesrejse Beretninger om banebrydende begivenheder, der har ændret menneskets livsvilkår. Om dengang viden og tillid til mennesket tog kampen op mod overtro og underkastelse. Peter Lund Madsen hylder oplysningstidens fædre, og så besøger han det gravsted der stadig, så mange år efter, spreder sit budskab af håb. Sendt første gang 17.03.08

09:25  

Smag på Korea
Smag på Korea Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

10:05  

Smag på Miami
Smag på Miami Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

11:15  

Soundbreaking - Rytmesporet
Soundbreaking - Rytmesporet Hvis vokalsporet er en sangs hjerte, så er rytmen melodiens krop. Det er rytmen, der går i mellemgulvet på os og betyder, at vi ikke kan stå stille. Men også her er der foregået en kolossal udvikling fra trommer og bas til rytmeboks og elektronik.

DR3

09:05  

Videnskabsmagasinet: Sanser (9:10)
Videnskabsmagasinet: Sanser (9:10) Du tror du kan stole på dine sanser, men Joachim Brandt-Møller viser hvordan dine sanser snyder dig, og hvordan det bliver udnyttet. Vi besøger en supersanser, der kan opfange nuancer, der går over hovedet på de fleste af os. Og synæstetikere hvis sanser blandes sammen, så de kan høre en lugt eller smage en farve.

09:35  

Videnskabsmagasinet: Året der gik (10:10)
Videnskabsmagasinet: Året der gik (10:10) Joachim Brandt-Møller kigger tilbage på videnskabsåret 2015, og kårer sammen med danske forskere de vigtigste opdagelser i 2015. Sammen med Petra og David genser Joachim de vigtigste, sjoveste og vildeste historier, som Videnskabsmagasinet på DR3 har lavet i år.

10:05  

Carl Emil slår op (1:2)
Carl Emil slår op (1:2) Carl Emil Petersen keder sig i Ulige Numre, der er hans band og bedste venner. Der skal ske noget, så sangeren slår op og går solo. Nu står Carl Emil på egne ben. Men er det den rigtige beslutning at droppe trygheden og bandet og starte en solokarriere?

10:35  

Billet til Kærlighed II (4:6)
Billet til Kærlighed II (4:6) 25-årige Berta vil gerne gå langsomt frem, men det er svært, for daten Martin gør et godt indtryk på hende. Imens begynder Anders og Christian at åbne op over for hinanden og tager en bytur i det Berlinske natteliv. I Dublin hygger Tau og Camilla sig på trods af deres forskelligheder. I en ny sæson af programmet Billet til Kærlighed har fire modige singler sagt ja til at deltage i et kærlighedseksperiment. De skal ud at rejse med en date, de ikke kender, og de må kunne stille ét krav til denne date. Personen skal have det navn, som står på den flybillet, de får udleveret. Eksperimentet vil vise os, om de får bedre muligheder for at finde en kæreste, hvis de giver slip på alle deres normale datingvaner.

11:05  

Verdens hårdeste job (3:6)
Verdens hårdeste job (3:6) De tre unge briter Stephen, Dom og Darcie har brug for at få styr på deres liv og økonomi. Derfor har de takket ja til et job, hvor de kan score kassen - nemlig som vinduespudsere på en af Torontos højeste skyskrabere. Men kan de håndtere det dødsensfarlige job i svimlende højder eller må de tage tomhændede hjem?

DR K

09:15  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om bl.a. da man bekæmpede mund- og klove-syge med støvsuger, om Storm P.'s frokostbord, om Erhard Jakobsen og Danmarks Radio, om en ungdommelig Niels Hausgaard, der så ned på Dansktoppen og alligevel selv kom der, og om fodboldlandsholdet i uvante omgivelser. Redaktion: Marianne Kemp, Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

09:45  

Store danskere - Buster Larsen
Store danskere - Buster Larsen Over 60 år stod Buster Larsen på de skrå brædder. Han startede som barnestjerne og blev et nationalmonument på linje med Den lille havfrue. Hans rolle som den selvtilfredse dansker i "Lorteland" og den godmodige grisehandler i Matador har overvundet de fleste af os. Buster var folkekær, men han var også perfektionist, hvilket gjorde han kunne være svær at arbejde sammen med. Tilrettelæggelse: Søs Hoffmann. Sendt første gang 26.03.10.

10:25  

Store danskere - Poul Reumert
Store danskere - Poul Reumert Poul Reumert var "kongen" af det Kongelige Teater i det 20. århundrede. Han var ven med landets regent, og kendt af alle danskere. Men han havde måttet kæmpe for sit gennembrud. Han arbejdede altid, og ligegyldig hvad der var sket privat, så stod han på scenen. Poul Reumert stillede strenge krav både til sig selv og alle andre. Men i sit tredje og sidste ægteskab med den unge og smukke islænding Anna Borg, viste han en anderledes kærlig side. Poul Reumert havde mange titler, men mest stolt var han når han blev kaldt Islands svigersøn. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard. Sendt første gang 21.10.07

11:00  

Vesterhavsøerne (5:5)
Vesterhavsøerne (5:5) Norsk reportage fra 2014 Dag Lindebjerg tager os med til de tidligere norske øer Hebriderne, Orkneyøerne, Fair Isle og Shet-landsøerne. Det er øer, der i mange hundrede år var norske, og selv i dag er alle, der bor på øerne, meget bevidste om de norske rødder. Allerede i 700-tallet startede immigrationen hertil, og gennem hele vikingetiden slog nordmænd sig ned på disse øer, hvor norsk kultur og sprog blev dominerende. I denne femte og sidste episode skal vi på en rundtur til flere af de spektakulære øer, hvor norske vikinger slog sig ned for mere end 1000 år siden. Nordvision fra Norge.

11:40  

Møbler til tiden - en film om Børge Mogensen
Møbler til tiden - en film om Børge Mogensen Børge Mogensens møbler er ikke bare møbler. Det er stilren møbelkunst, som med signifikante, raffinerede og tidløse detaljer har skabt Mogensen et internationalt følge af dedikerede beundrere og samlere. Historien om manden bag designklassikerne er historien om både designeren, håndværkeren og privatpersonen - og om et Danmark, der i årtierne efter anden verdenskrig oplevede et uset økonomisk opsving, som afspejlede sig i kultur og livsstil. Hans livshistorie oprulles blandt andet af hans søn, Thomas Mogensen, der bringer os tæt på historier, der aldrig har været fortalt før, og som tilføjer nye facetter af Børge Mogensen liv igennem en helt unik adgang til hele hans omfattende arkiv af billeder, tegninger og - ikke mindst - møbler. Instruktør: Casper Høyberg

DR Ultra

09:00  

Sebastian på dybt vand (2)
Sebastian på dybt vand (2) "Farlige fisk" Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. Sebastian bliver udfordret til det yderste, når de i dag skal flytte verdens farligste fisk: stenfisken, en elektrisk ål og den tunge alligatorskildpadde.

09:20  

Mission: Eftersidning II (21)
Mission: Eftersidning II (21)

09:45  

Mission: Eftersidning II (22)
Mission: Eftersidning II (22)

10:05  

Fodboldpigen Olivia (6)
Fodboldpigen Olivia (6) Olivias engelsk er nu blevet så godt at hun er tilbage i hendes normale klasse med hendes gamle veninder, og på fodboldbanen fungere hendes knæ rigtig godt. En halv fridag bruges til at overvære en U17 herre landskamp, mens kærligheden lurer under overfladen.

10:20  

Danmarks sjoveste barn (1:10)
Danmarks sjoveste barn (1:10) Mere end 200 håbefulde børn har meldt sig ind i kampen om at blive Danmarks sjoveste barn. 30 af dem er blevet inviteret til en auditiondag. Her skal de alle fra scenen overbevise værten Rune Tolsgaard og dommerne Uffe Holm og Mia Lyhne om, at de skal være blandt de 12 børn, der går videre til auditions anden runde. Se med når stand-up, gakkede figurer, sjove sange og komik helt uden for kategori blander sig med nerver og svedige håndflader. Det er blandt disse børn, Danmarks sjoveste barn skal findes.

10:50  

Danmarks sjoveste barn (2:10)
Danmarks sjoveste barn (2:10) Der er nu 12 børn tilbage i kampen om at komme blandt de seks, der skal følge Rune Tolsgaards comedyskole de næste otte uger frem mod den store finale på Comedy Zoo. På auditions anden dag er der dømt improvisation, så ingen har forberedt sig, og alt det sjove skal opstå nu og her. Men det er heller ikke noget problem for de 12 børn, for selv om det er svært, er der flere, der virkelig tager fusen på de tre dommere, Mia Lyhne, Uffe Holm og Rune Tolsgaard.

11:20  

KreaKampen - FORM: Vis hvad I kan forme (1:3)
KreaKampen - FORM: Vis hvad I kan forme (1:3) Så starter jagten på nogle af Danmarks mest kreative børn. Sofie har udvalgt 4 fingernemme deltagere, der henover tre dage skal dyste i skills og kreativitet - og i sidste ende om at blive vinder af Kreakampen. Denne gang dystes der i kategorien FORM, og deltagerne har glædet sig meget til at vise, hvor fantastisk dygtige de er til at forme i clay.

11:50  

Verdens bedste quiz II (2)
Verdens bedste quiz II (2) Hvordan ville du have det med at danse limbo med en stang fyldt med gamle, ildelugtende oste? Se med i dagens afsnit, hvor vennerne Ehsan og Luca dyster mod hinanden i netop denne leg og få et smugkig på Joakims nye trailer til en actionfilm.

DR Ramasjang

09:05  

Skæg med bogstaver (1)
Skæg med bogstaver (1) Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet A, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han noget aske på sin øde ø.

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at sommerfuglen kan trylle? Ta´ med Lille Nørd på sommerfuglejagt og se, om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvordan sommerfuglen forvandler sig fra larve til sommerfugl.

10:00  

Vilde venner (12)
Vilde venner (12) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Anna og Frida, der har vagten i klubhuset. De skal give sutteflaske til flagermusen Snuske, redde nogle stakkels mågeunger, der er faldet ned fra et tag og slippe en flok ænder ud i naturen.

10:20  

Kiwi & Strit (15)
Kiwi & Strit (15) Kiwi bager en stor flot kage, og Strit kan ikke vente på, den bliver færdig, så han kan spise den...

10:25  

Kiwi & Strit (16)
Kiwi & Strit (16) Kiwi spiller på fløjte. Da Strit prøver at spille, sluger han fløjten. Når Strit trækker vejret ind og ud, spiller fløjten. Kiwi vil have sin fløjte tilbage, men Strit elsker sin nye fløjtelyd...

10:30  

Kaj og Andrea får deres ønskedrømme opfyldt
Kaj og Andrea får deres ønskedrømme opfyldt Ole vil lege teater og hver især får lov til at ønske det de allerhelst vil være i stykket. Manuskript: Kjeld Nørgaard, Katrine Hauch-Fausbøll. Medvirkende: Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen, Christine Schou, Ole Kibsgaard. Producer og instruktør: Katrine Hauch-Fausbøll

11:00  

Sprinter Galore II - Æg (3)
Sprinter Galore II - Æg (3) Magnus skal være storebror, og for at vise, at han og Sprinter sagtens kan passe en baby, skal de passe et æg, mens Thomas og Kathrine er ude og kigge på barnevogn. Men det er åbenbart ikke lige sin sag at passe på sådan en lille størrelse ...

11:15  

Quizdyrene - Undulaterne Cookie og Snefnug
Quizdyrene - Undulaterne Cookie og Snefnug Undulaterne Cookie og Snefnug deler fuglebur i en lejlighed i København. De er rigtigt gode venner og gør alting sammen. Derfor stiller de også op i Quizdyrene som makkerpar, når Stefan kommer på besøg for at quizze med dem. De bliver først en smule bekymrede, da de trækker kategorien "fisk.". Spørgsmålet er så om to fuglehjerner tænker bedre end én, og om de to venner kan blive enige om hvad de skal svare, så de kan vinde en rigtig god præmie.

11:30  

Ramasjang Mysteriet IV (9)
Ramasjang Mysteriet IV (9) Onkel Reje er i problemer! Der er simpelthen en fræk skurk, der har stjålet hans hat. Men hvordan er det dog sket? Den er nemlig blevet snuppet, mens han var ude at sejle. Det er et sandt mysterium... Heldigvis får Kristian hjælp af Kornelius - mon de kan fange skurken? Se hvordan det går i Ramasjang Mysteriet.

DR1

12:00  

Skattejægerne 2011 (3)
Skattejægerne 2011 (3) Jan Helmer fra Svendborg Auktionerne får sig noget af en overraskelse, da han skal hente nogle gamle telefoner, der skal på auktion. Han kan knap nok komme ind ad døren for telefoner. I Aabenraa går de i gang med at restaurere en lysekrone, og selvom det tager tre dage, er det alle pengene værd. Sendt første gang 18.01.11

12:50  

Taggart: Forbuden frugt
Taggart: Forbuden frugt Da en kvinde findes myrdet, havner Taggart midt i en bizar sag med forbindelse til en fertilitetsklinik. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Instruktion: Mike Vardy.

14:30  

Mord med dr. Blake IV (4:8)
Mord med dr. Blake IV (4:8) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

DR2

12:05  

Bhutan: Det lykkelige land
Bhutan: Det lykkelige land CNN-journalisten Bill Weir og filmskaberen Philip Bloom fortæller historier om ekstraordinære mennesker, steder, kulturer og skabninger. Turen er nået til Bhutan, som er et af verdens fattigste lande, men alligevel blandt verdens lykkeligste lande. Her handler det om at finde en balancegang mellem det moderne og det traditionelle.

12:45  

JERSILD om TRUMP
JERSILD om TRUMP Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

13:15  

Imperiets høst
Imperiets høst Den store latinamerikanske befolkningsandel i USA er et direkte resultat af den amerikanske regerings interventioner i Mexico, Caribien og Mellemamerika igennem mere end hundrede år. Det har tvunget millioner til at forlade deres hjemlande og søge mod nord, mener den amerikanske journalist Juan González, der her fortæller om USA's voksende befolkning af latinamerikansk oprindelse, deres ofre og deres sejre, og hvorfor de overhoved er endt i USA.

14:45  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Chicago
Ekstrem verden - Ross Kemp i Chicago Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. Første episode fører Kemp til Chicago, USA's heroinhovedstad, hvor antallet af heroinafhængige vokser med epidemisk fart og truer med at lægge liv, familier og hele nabolag øde. Og nu breder problemet sig fra byens ghettoer til selv de mest velhavende forstæder.

DR3

12:05  

Romaerne kommer (3:4)
Romaerne kommer (3:4) De er den mest udskældte og berygtede befolkningsgruppe i Danmark. Romaerne er derfor vant til at leve i rampelysets skygge. Men nu står en håndfuld danske romaer for første gang frem og viser os deres liv og fortæller deres historie. Ibis skal til sin sidste eksamen, og hele familien venter udenfor og er klar til at give ham huen på. Silvija reflekterer over at være roma og vil udgive en bog for at inspirere andre roma-kvinder.

12:35  

Siri - en prinsesse gi'r aldrig op (4:4)
Siri - en prinsesse gi'r aldrig op (4:4) Siri er en pige fra blokken, der har et talent og en passion. Hun elsker skønhed og at smuksere andre. Hun vil ikke ende på sofaen, men drømmer om at få sin egen skønhedssalon og blive fri af kontanthjælpen. Hun vil blive til noget, som hun kan være stolt af og se tilbage på, når hun engang får børn og børnebørn - men det er ikke så let, når man kommer fra blokken og har en masse lort med i bagagen.

13:05  

Doctor Who VIII (8)
Doctor Who VIII (8) Doktoren og Clara sniger sig ombord på verdens smukkeste tog - en perfekt kopi af Orientekspressen, der er på rejse mellem stjernerne. Men der er en anden blind passager ombord på rumtoget, nemlig en dødbringende mumie. Den, der ser mumien, har kun 66 sekunder tilbage at leve i. Doktoren kaster sig ud i et kapløb med tiden. Kan han finde ud af, hvordan han kan besejre mumien?

13:50  

Doctor Who VIII (9)
Doctor Who VIII (9) Doktoren fanges i Tardis, der pludselig er begyndt at krympe! Uden for Tardis opdager Clara noget, der bogstaveligt talt skjuler sig i væggene. En fjende, der eksisterer uden for den menneskelige fatteevne. En trussel fra en anden dimension.

14:35  

My Best Friend's Girl
My Best Friend's Girl Alexis slår op med sin kæreste, Dustin, der er lidt for ivrig efter at flytte sammen med hende. For at vinde hende tilbage allierer Dustin sig med sin ven Tank. Tank er mester i mandschauvinistisk og tarvelig opførsel. Han kan få enhver pige til at flygte skrigende tilbage til den fyr, hun lige har forladt, så Dustin hyrer ham til at invitere Alexis ud på verdens værste date. Men tingene går ikke helt som planlagt... Tank: Dane Cook. Alexis: Kate Hudson. Dustin: Jason Biggs. Instruktion: Howard Deutch.

DR K

12:45  

Så er der mad - I den gode smags tjeneste (4:5)
Så er der mad - I den gode smags tjeneste (4:5) "Så er der mad" er en serie, der viser, hvad der har påvirket vores spisevaner gennem fem årtier. I 1990´erne skal man spise kalkun og grøntsager - for usund levevis er både utjekket og livsfarligt. Dårlig samvittighed det er noget man har, når man spiser. Sådan er det lige indtil en ung studerende ved navn Claus Meyer beslutter sig for at ændre danskernes madvaner. Tilrettelæggelse: Kerstin Freiesleben Sendes også 05.12.10

13:15  

Så er der mad - Verdens bedste (5:5)
Så er der mad - Verdens bedste (5:5) "Så er der mad" er en serie, der viser, hvad der har påvirket vores spisevaner gennem fem årtier. Tendenser er kommet og gået, og der er sket meget siden kål og karbonader stod øverst på menukortet i de danske køkkener. I 00'erne genopfinder vi det nordiske køkken, og der sker det nærmest utænkelige, at en dansk restaurant bliver kåret som verdens bedste. I aftenens program møder vi Christian Puglisi, der efter at have været souschef på NOMA, nu er klar til at åbne sin egen restaurant. Tilrettelæggelse: Jakob Thygesen Sendt første gang 12.12.10

13:45  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var 'Kvissen' om årstal med Gorm som vært og Kvistetten med kapelmester Christian Baltzer. Sendt første gang 1996.

14:30  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var 'Kvissen' om årstal med Gorm som vært og Kvistetten med kapelmester Christian Baltzer. Sendt første gang 1996.

DR Ultra

12:05  

Julie (2:4)
Julie (2:4) Julies far er vendt tilbage, fordi Julies farfar er blevet meget syg. Julie har svært ved at tilgive sin far, at han skred fra hende og moderen, da Julie var lille. Samtidig har Trine, Julies bedste veninde, lokket Julie til at tage med i Tivoli, sammen med en der hedder Eddie, uden pigerne har fået lov. Hele turen bliver en fiasko - pigerne bliver opdaget, og Trine ender med, at få stuearrest af sin far Jimmi. Den nye pige, Lulu, får overbevist Trine om, at det hele er Julies skyld - og det skal Trine ikke finde sig i. Imens møder Julie sin store kærlighed Mikkel, og lige mens de hygger sig, får Julie et ubehageligt opkald fra sin mor... Julie: Julie Wright Far: Mads Mikkelsen Mor: Iben Hjejle Farfar: Bent Warburg Trine: Cecilie Bøcker Rosling Trines far: Michael Carøe Eddie: Nikolas Hoffgaard Lulu: Camille Steen Mikkel: Phillip Varlev

12:30  

Designtalenterne - Outfit of the Day (1)
Designtalenterne - Outfit of the Day (1)

12:50  

101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag
101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag I dag får du svar på, hvad du skal gøre, hvis du er forelsket i din bedste ven, hvis dine forældre desværre skal skilles, og hvis du har fået et kikset og helt uacceptabelt kælenavn. Se med!

13:10  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

13:20  

JULTRA: Bubbers Juleshow (11:24)
JULTRA: Bubbers Juleshow (11:24) Bubber skal lave et stort juleshow, på Costa Del Sol i Spanien, den 24. december, men arrangøren forlanger, at Bubber finder en medvært til showet. Det viser sig at være sværere, end man lige skulle tro, og inden længe har Bubber rodet sig ud i en herrens masse ballade. Får han mon styr på det hele inden juleaften? Og kommer julen nogensinde til Costa Del Sol? www.dr.dk/ultra

13:25  

Alletiders kok (7) - Stegt hest med persillesovs i vikingeti
Alletiders kok (7) - Stegt hest med persillesovs i vikingeti Hvordan ville du klare dig, hvis du en dag blev fanget i fortiden? DR Ultra overrasker to madglade venner med en udfordring. De skal lave deres livret i en helt anden historisk tid - kun med de redskaber og madvarer, der fandtes dengang. I denne udsendelse lander veninderne Kathrine og Sofie i Vikingetiden, hvor de skal dyste i at tilberede stegt flæsk med persillesovs på gammeldags manér. Sofie Østergaard er vært og Micki Cheng er dommeren, som til sidst kårer vinderen af Alletiders Kok!

13:45  

Klassen - Cornelius' hemmelighed (35)
Klassen - Cornelius' hemmelighed (35) Cornelius har en stor hemmelighed. Sami overvejer om han skal afsløre ham. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

13:55  

Klassen - Heltesalon (36)
Klassen - Heltesalon (36) En gruppe drenge fra klassen leger rollespil, men pigerne synes de er mega umodne. De bliver overrasket af to piger fra de ældre klasser. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

14:05  

Riisings flotte talkshow I (1)
Riisings flotte talkshow I (1) Efter sine mange år inden for tv har Jacob Riising endelig fået mulighed for at komme i front for sit helt eget talkshow. Den i øvrigt overordentligt flotte fyr vil her i sit ligeledes flotte studie hver uge præsentere kendte, flotte gæster for det store børnepublikum og stå til tjeneste for seerne ved at besvare de spørgsmål, der kan være så svære at stille. Aftenens gæster er de altid elegante og ikke mindst flotte Rune Tolsgaard og Esben Pretzmann, der bl.a. skal lægge kroppe til den første udgave af tøndespillet "Rul en kendt".

14:40  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

14:45  

The Next Step III (16)
The Next Step III (16) Sweet spot

DR Ramasjang

12:00  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse maser løs og øver sig på sit klovnenummer - men mon der kommer nogen og ser det? Bamse: Lars Bom. Kylling: Brian Patterson. Ælling: Joan Bentsen. Manuskript: Elin Bing. Producer og instruktør: Katrine Hauch-Fausbøll.

12:30  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den første kvartfinale skal de stenhårde oldtidsdrenge fra The Flintestens kæmpe imod de ligeså fortidsfascinerede vildmænd fra The Happy Vikings. De gi'r den gas, når turen går ned ad Striben, tilbage til fortiden på Specialbanen i Den Gamle By og rundt på Ramasjang Ringen. Holdene kæmper om en plads i semifinalen. www.dr.dk/noerd

13:00  

Rosa fra Rouladegade (3)
Rosa fra Rouladegade (3) Albert synes det er alt for sjældent, at hans morfar får en kage. Så Albert tager hjem til Rosa i Rouladegade for at bage en overraskelseskage. Men først må de finde ud af, hvordan kagen skal smage og se ud. Derfor sniger de sig ind på posthuset, hvor morfar arbejder, for at udspionere. Og så skal der bages!

13:30  

Det kongelige spektakel
Det kongelige spektakel Det Kongelige Spektakel er havnet midt i en ørken - det er bagende varmt - her kan man faktisk dø af tørst. Prinsesse Habibi og den lille robot Dyt leger gemmeleg - og så bliver Habibi væk! Se om Kong Willy og de andre kan finde hende - og hør Habibi synge sin Alene-sang!

13:45  

Minisekterne (2)
Minisekterne (2) Fransk animationsserie om insekternes verden.

13:50  

Minisekterne (3)
Minisekterne (3) Fransk animationsserie om insekternes verden.

13:55  

Sikker & Søn II (1)
Sikker & Søn II (1) Sikker & Søn holder øje med bilerne, cyklerne og fodgængerne for at se, hvor de hører til i trafikken. De ender på en minigolfbane, og Far vil spille minigolf med en stor fodbold.

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (1)
Onkel Rejes Sørøvershow (1) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Luis, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens dykkermaske, så de kan få skatten fyldt af guldpenge af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Luis og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Tænk hvis man kunne få sine ønsker opfyldt? Det kan man med de magiske Lykkens Galocher! Men se så hvad der sker - det er ikke alle ønsker, der kommer uden problemer!

DR1

15:30  

Kriminalkommissær Barnaby (44): Huset i skoven
Kriminalkommissær Barnaby (44): Huset i skoven "Huset i skoven". Dybt inde i skoven ligger der et idyllisk, men forfaldent gammelt hus. De lokale mener, at det er hjemsøgt af ånder, men ikke desto mindre står køberne i kø for at overtage det forladte hus. Det gælder også ægteparret Cave. Ved mørkets frembrud tager de ud for at kigge på huset - og snart må Barnaby opklare endnu en gådefuld mordsag. Barnaby: John Nettles. Ben Jones: Jason Hughes. Joyce Barnaby: Jane Wymark. Instruktion: Peter Smith.

17:00  

Store forretninger IV (1:10)
Store forretninger IV (1:10) I 1928 er Harry Selfridge på højdepunktet af sin karriere. Hans stormagasin nyder stor succes, og Harry er en del af Londons glamourøse jetset. Han er sikker på, at hans succes vil vare ved, men snart løber den farverige forretningsmand ind i uventet modgang.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:30  

Ekstrem verden - Ross Kemp i DR Congo
Ekstrem verden - Ross Kemp i DR Congo Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. Den Demokratiske Republik Congo har været scene for en de blodigste konflikter siden 2. Verdenskrig, men ingen har stort set hørt om det. De kæmpende bruger bl.a. voldtægt og lemlæstelse som våben, og på et hospital møder Ross nogle af ofrene for massevoldtægt og tortur.

16:15  

Stella Parton - søster til Dolly
Stella Parton - søster til Dolly Man vælger ikke selv sin familie. Det gælder også brødre og søstre, der somme tider er ens mest fortrolige, andre gange rivaler. Men hvordan er det at være søster eller bror til en megastjerne? Stelle Parton ville være professionel sanger lige som sin storesøster, Dolly. Hun har indspillet mere end 30 album og har medvirket i adskillige musicals på Broadway, men men uden at slå igennem.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

16:20  

Verdens mærkeligste skabninger II (6:8)
Verdens mærkeligste skabninger II (6:8) Man skal måske ikke tro på alt, hvad man hører, men verden kan virkelig være et sært sted med masser af ukendte skabninger og fuld af uforudsigeligheder. Fx en blæksprutte med en noget afvigende adfærd, en lyseblå frø, der dukkede op i swimmingpools, og en sø i Australien med en farve som tyggegummi, der gemte på en evolutionær hemmelighed.

17:10  

Ice Road Truckers IX (6:10)
Ice Road Truckers IX (6:10) Endnu engang sætter en gruppe lastbilchauffører livet på spil for at køre forsyninger ud til Canadas mest isolerede egne. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne. Følg det nystartede vognmandsfirma Le River, der kæmper mod det store fima Polar Industries, når de tackler den barske natur og dyster mod hinanden.

17:55  

Siri - en prinsesse gi'r aldrig op (4:4)
Siri - en prinsesse gi'r aldrig op (4:4) Siri er en pige fra blokken, der har et talent og en passion. Hun elsker skønhed og at smuksere andre. Hun vil ikke ende på sofaen, men drømmer om at få sin egen skønhedssalon og blive fri af kontanthjælpen. Hun vil blive til noget, som hun kan være stolt af og se tilbage på, når hun engang får børn og børnebørn - men det er ikke så let, når man kommer fra blokken og har en masse lort med i bagagen.

DR K

15:10  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (5:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (5:12) Om adelsvældets storhedstid, 1523-1625. Den katolske kirke blev omstyrtet af den lutheranske reformation og efterlod den verdslige adel som den herskende klasse. Samtidig trak det op til et nyt storpolitisk opgør med Sverige Sendt første gang i 1982.

16:10  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (6:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (6:12) Om tiden mellem 1625 og 1720 der ofte kaldes for 'Svenske-krigene'. Erik Kjersgaard hævder i udsendelsen, at der i virkeligheden var tale om een lang krig med visse pauser. Danmark stod på randen af politisk udslettelse, men indførte da enevælden - et hårdt militaristisk diktatur - for at afværge faren udefra. Sendt første gang i 1982.

17:10  

Australiens historie (1:6)
Australiens historie (1:6) "Oldtid -1836 " Australsk dokumentar fra (The Story of Australia) Historien om de mennesker, steder og begivenheder, der har formet Australien fra de første mennesker satte deres fod på kontinentet og til i dag. Aboriginal australiere trivedes og satte deres præg overalt på jordens tørrest beboede kontinent igennem mere end 50.000 år. For europæere var Australien Terra incognita, det ukendte land, i bunden af den kendte verden, og da 800 britiske straffefanger og deres fangevogtere i januar 1788 ankom, kolliderede to verdener.

DR Ultra

15:10  

Braceface (8)
Braceface (8) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

15:35  

Freaktown (2)
Freaktown (2) Prinsessen og kraniet

15:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

15:55  

Zorro (17)
Zorro (17) Tørke

16:20  

Thunderbirds (24)
Thunderbirds (24) Kaos i luften

16:40  

Wild Kratts
Wild Kratts Over hals og hoved

17:05  

Junglebanden
Junglebanden

17:15  

Junglebanden
Junglebanden Et dampende show

17:25  

Vi' bare bjørne II (23)
Vi' bare bjørne II (23)

17:40  

Klassens Jul - Er Mathilde skyldig? (12)
Klassens Jul - Er Mathilde skyldig? (12) Frederik er blevet inviteret hjem til Mathilde sammen med Josefine. Egentlig skal de lave invitationer til fælles Jul, men Frederik har mere travlt med at snuse rundt i huset for at finde beviser på, at Mathilde er den onde nisse. Missionen byder på adskillige overraskelser for Frederik. Men vil det lykkes ham at afsløre Mathilde som nissen?

17:50  

Klassens Jul - Død over julefesten (13)
Klassens Jul - Død over julefesten (13) Frederik har alle beviserne på plads for at afsløre Mathilde som den onde nisse. Men en SMS fra Josefine, får Frederik til at udskyde sine planer. Beskeden fra Josefine fører nemlig Frederik ned på skolens toilet, hvor der venter en ubehagelig overraskelse. En overraskelse som kan få alvorlige konsekvenser for Frederik.

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (19)
Sarah og And (19) Farvet lys

15:05  

Sarah og And (20)
Sarah og And (20) Jordbær-soufflé

15:15  

Morten Skildpadde (12)
Morten Skildpadde (12) Morten og snedragen

15:40  

Gurli Gris VI (11)
Gurli Gris VI (11) Feriehuset

15:50  

Chuggington
Chuggington Vice-fut-patruljørerne

16:00  

Chuggington
Chuggington Snepatruljen

16:10  

Masha og Bjørnen (11)
Masha og Bjørnen (11) God rejse

16:15  

Albi
Albi

16:20  

Yakari III (14)
Yakari III (14)

16:35  

Paw Patrol II (11)
Paw Patrol II (11) Marshall alene hjemme

17:00  

Ramajetternes Jul (11:24)
Ramajetternes Jul (11:24) Øvst og Finn Falk finder et vigtigt spor i K. Rampus lejlighed i Italien. Sammen med Sus skynder de sig hjem til Selma i lufthavnen, hvor Flummer endnu en gang får fangst i sin drillenissefælde.

17:15  

Nissernes Ø (11:24)
Nissernes Ø (11:24) I dag fylder Pyt 250 år! Hun får en flyvende start på dagen. Men da de opdager, at vild- nisserne har stjålet al deres ris, er Nissebanden straks på sporet. Storfangeren har taget Junior med hjem til sin familie - her tør den unge mand op. Fiffig-Jørgensen er fortvivlet, Brugsuddeleren gnider sig i hænderne - Santa er desperat over det nye reklameslogan: "Der er ikke noget fis - med Julemandens is!" Og det kan man jo godt forstå. Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen, Per Pallesen og mange flere. Manuskript og instruktion: Flemming Jensen. Sendt første gang 2003

17:45  

Quizdyrene II (6) - Flodfiskene
Quizdyrene II (6) - Flodfiskene Denne gang quizzer Stefan ikke bare med et enkelt quizdyr, men med et helt hold af quizdyr. Der er nemlig et helt akvarium fyldt med forskellige slags flodfisk, der har slået sig sammen og nu stiller op som hold. Da Stefan afslører for dem, at de skal quizzes i deres viden om hajer, så bliver flodfiskene endnu mere opsatte på, at få sejren og en masse quizpoint i land. Men det kræver både sammenhold og hjælp fra krabben Messi undervejs, som quizzen bølger frem og tilbage.

17:55  

Snakkel spektakel
Snakkel spektakel

DR1

18:00  

Auktionshuset III (2)
Auktionshuset III (2) I Auktionshuset er det lykkes smykke- og taskeekspert Lise Jakobsen, at overtale Jesper Bruun Rasmussen til at sælge eksklusive Hermés dametasker til den fine internationale auktion i Bredgade - noget der normalt kun sælges online. Men det har ikke været nemt for Lise Jakobsen og nu er dagen kommet hvor hun skal bevise, at det var den rigtige beslutning Jesper tog. Skal det ske, skal der sælges over halvdelen af de i alt 13 dametasker. På sydkysten skal senior ekspert Vagn Krogsøe afholde et vurderingsarrangement for de velhavende danskere og her kommer Vagn også på en prøve, da der skal indhentes varer for min. 250.000 kr. hvis vurderings- og salgschef, Kasper Nielsen, skal se det som en succes. I skranken er der igen overraskende vurderinger af danskernes sager. Velkommen til Auktionshuset.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:30  

Snefald (11:24)
Snefald (11:24) Det meste af byen leder efter Julius på vidderne, og Winter lægger Julius' hue derude. De voksne tror, at han har kastet huen for altid, men Selma siger, at det kan de ikke vide, for han har trods alt ikke lagt nogen besked til dem. Sendes med synstolkning på DR1Syn

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

På rejse med Riising og mor - Island
På rejse med Riising og mor - Island Kontrolfreaken Jacob bliver belært af mor om at man ikke bare kan tænde og slukke for livets store oplevelser som på en stikkontakt. Og Brita lærer - igen - at hun kan mere end hun selv tror. Denne gang går turen til Island; for man skal nordpå for at se nordlys. Det er det Brita gerne vil, nu hvor hun må bestemme en oplevelse. Jacob sørger til gengæld for at mikse den uforudsigelige naturoplevelse med benzin, hestekræfter - og ustyrlige islandske menneskekræfter.

20:30  

Hammerslag på De Vestindiske Øer (1:2)
Hammerslag på De Vestindiske Øer (1:2) Glæd dig! I 2017 er det 100 år siden, Danmark solgte De Vestindiske Øer, og det fejrer Hammerslag med et besøg i det caribiske ø-paradis. Og hvilke boliger, der venter! I det første af to programmer besøger vi St. Croix, hvor vi starter med at gætte prisen på en af de plantager, hvor danskere producerede både bomuld og sukker. Ejendommen er både smuk og skræmmende. Herefter venter en ferielejlighed midt på en golfbane i verdensklasse. Og endelig slutter vi af i en liebhaverbolig, der får mæglerne til udbryde: "Det er den bedste beliggenhed nogensinde i Hammerslag!" Dyk med ned i Danmarkshistorien, varmen og et sandt tropeparadis og gæt priser i den gamle, danske koloni. Vært: Christian Degn

DR2

18:30  

USA i 1990'erne - En ny verdensorden (3:8)
USA i 1990'erne - En ny verdensorden (3:8) Sjældent er et tiår begyndt så dramatisk som 1990'erne. Med Murens fald i 1989 ændrede de internationale spilleregler sig. Mange troede optimistisk til det bedre. Den 11. februar 1990 blev den sydafrikanske ANC-leder Nelson Mandela løsladt efter 27 års fangenskab. Den 2. august 1990 ledte USA en international koalition i den første Golfkrig rettet mod Irak, der havde invaderet Kuwait, og valget af den kun 46 år gamle Bill Clinton til præsident i 1992 indvarslede et generationsskifte i Det Hvide Hus.

19:10  

Sandheden om kød
Sandheden om kød Kød er en vigtig kilde til protein, jern og vitaminer. På samme tid er kød, i særdeleshed rødt og forarbejdet kød, en omdiskuteret fødevarekilde i forhold til forekomst af kræftsygdomme. Men hvad er egentlig sandheden om kød? Her møder vi de forskere og læger, som har studeret kød i årevis for at få en forklaring på kødets dårlige ry. Yderligere følger vi et eksperiment, hvor en mand fordobler sit indtag af kød for at se, om det har nogen effekt på hans kolesterol, kropsfedt og vægt.

19:55  

Rejsen ad de hellige floder - Ganges
Rejsen ad de hellige floder - Ganges Land skiller, men vand samler, fordi det altid har været lettere at transportere mennesker og varer over vand end over land. Derfor har hav og floder altid haft en enorm betydning for den lokale økonomi, kultur og ikke mindst følelsen af at hænge sammen med verden. Siomon Reenves følger den hellige flod Ganges fra dens kilde til dens udmunding i havet, og undersøger undervejs, hvordan Idiens økonomi har påvirket den religiøse kultur.

20:45  

Nak & Æd - en sneppe på Bornholm
Nak & Æd - en sneppe på Bornholm Selvom kalenderen viser december måned, så er solskinsøen blevet destination for de to kammerater, der forhåbentlig får succes på sneppejagten. Men onde tunger vil mene, at sneppen ikke befinder sig på klippeøen på denne årstid. Kokken håber på en menu med små, fine snepper, men det kræver fuld koncentration fra Jørgen på jagten, hvis ikke de skal ende med at spise et ægte bornholmsk ornehoved. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed Sendt først gang 15.10.2016

DR3

18:25  

Krisministeren (10:10)
Krisministeren (10:10) Kris kaster sig ud i et nyt fængslende tv-koncept. Der er også en meget vigtig klimadebat, som inspirerer Kris. Og enden er nær.

18:30  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:10  

Family Guy
Family Guy Peter kommer til at køre Brian ned. Det får Brian til at tage sit liv op til revision. Han beslutter sig for at leve i nuet, og Frank Sinatra Jr. hjælper ham på vej. Samtidig lader Meg som om hun er lesbisk for at få ny venner.

19:35  

Pandaerne (3:8)
Pandaerne (3:8) Debbies liv ændrer sig radikalt, da hun pludselig får muligheden for at blive byens spåkone. Trods en indledende skepsis bliver Tommy overbevist om Debbies særlig evner, og frygter at hun med sin nye klarsyn kan se ind i hans sind og afsløre en stor hemmelighed han bærer rundt på. Tommy beslutter sig for at rydde op i sit liv. www.dr.dk/mama/tv/pandaerne Sendt første gang 14.09.11

19:55  

Family Guy
Family Guy Peters stærkt religiøse far forsøger at presse sin tro ned over hovedet på resten af familien. Det får Peter til at starte sin helt egen religion - bygget op omkring Peters store helt, Fonzie fra tv-serien Happy Days.

20:15  

Karl skal redde sin far - Tværs på DR3
Karl skal redde sin far - Tværs på DR3 20-årige Karl er vokset op med en alkoholisk far og har netop genoptaget kontakten til ham efter to et halvt år. Karl drømmer om, at hans far vil holde op med at drikke, så han prøver at holde kontakten ved lige med sin far for at hjælpe ham. Men kan det lade sig gøre, uden Karl selv går i stykker?

20:45  

DR3 Dok: Husk at blive tjekket!
DR3 Dok: Husk at blive tjekket! Som nyuddannet journalist flytter Thea til New York for at arbejde. Alt går fint, og fremtiden tegner lys, indtil hun bliver diagnosticeret med livmoderhalskræft. Hun begynder at skrive en blog om hverdagen med sin sygdom og agiterer sammen med en norsk cancerforening for at få unge kvinder til at blive tjekket for livmoderhalskræft mindst en gang om året. Men Theas egen cancer spreder sig, og behandlingen ser ikke ud til at virke.

DR K

18:00  

Portræt af Nikola Tesla
Portræt af Nikola Tesla Nikola Tesla (1856-1943) var en utrolig fremsynet serbisk-amerikansk fysiker, opfinder og elektroingeniør. Han immigrerede som ung til USA og fik bl.a. arbejde hos Thomas Edison. Tesla opfandt vekselstrømmen, og det var et af konfliktpunkterne med Edison, der holdt fast ved jævnstrømmen. Teslas system vandt over Edisons, men Tesla opfandt også mange ting, han aldrig fik kredit for, bl.a. radioen, hvor det viser sig, at Marconis opfindelse byggede på forsøg foretaget af Tesla flere år før. Det er ikke uden grund, at Elon Musk har valgt at kalde sin elektriske bil 'Tesla'.

18:55  

I pagt med djævelen
I pagt med djævelen I marts 2011 blev 1.406 mesterværker fundet i en lejlighed i Munchen. Kunstværkerne tilhørte den 80-årige Cornelius Gurlitt. Hans far, Hildebrand, var en jødisk kunsthandler, der nok var kritisk over for nazisternes systematiske udplyndring af sine jødiske medborgere, men alligevel deltog i røveriene, mens de legale ejere blev sendt i udryddelseslejre. Men hvordan lykkedes det Hildebrand med sin samling intakt at undslippe lovens lange arm efter krigen? Og hvordan kunne sønnen Cornelius leve med farens synder?

19:55  

Dagens sang: I Nazaret, i trange kår
Dagens sang: I Nazaret, i trange kår - sunget af et af DR's kor.

20:00  

USA's første subway
USA's første subway Da de amerikanske byer i slutningen af 1800-tallet voksede sig stadig større, var tiden inde til at skifte de hestetrukne sporvogne ud med en hurtigere, renere, sikre og mere effektiv transportform. Boston var USA's mest overbefolkede by. Med næsten 400.000 indbyggere i centrum og med 8.000 heste var byen beskidt og støjende og lugtede af lort. I Boston havde Frank Sprague vision og viden, Henry Whitney kapital og borgmester Matthews politisk tæft, så Boston fik som den første amerikanske by en elektrisk subway, der blev indviet i 1897.

20:55  

Bonnie & Clyde
Bonnie & Clyde Bonnie Parker (1910-34) og Clyde Barrow (1909-34) voksede op i et slumkvarter i Dallas og var kun lokalkendt, indtil politiet i 1933 på et forladt skjulested fandt fotos af parret med den flotte Clyde iført skræddersyet jakkesæt og riffel og smukke Bonnie med baret, cigar og pistol. Overnight blev de til det mest berømte kriminelle makkerpar i USA's historie. Efter at have røvet og myrdet tvang berømmelsen dem måske til at tage chancer, og parret endte deres liv i 1934, dræbt af politiet ved en vejafspærring.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

The Next Step III (16)
The Next Step III (16) Sweet spot

18:30  

Designtalenterne - Afgørelsen (15)
Designtalenterne - Afgørelsen (15)

18:45  

Hjalte vs Tjelle - Havfruetriatlon (6)
Hjalte vs Tjelle - Havfruetriatlon (6) Hjalte og Tjelle har i dette program en rigtig stranddag, hvor de finder ud af, hvem der er den bedste havfrue. De skal dyste i tre alternative discipliner og taberen af dagens dueller skal æde rådden fisk!

18:55  

JULTRA: Bubbers Juleshow (11:24)
JULTRA: Bubbers Juleshow (11:24) Bubber skal lave et stort juleshow, på Costa Del Sol i Spanien, den 24. december, men arrangøren forlanger, at Bubber finder en medvært til showet. Det viser sig at være sværere, end man lige skulle tro, og inden længe har Bubber rodet sig ud i en herrens masse ballade. Får han mon styr på det hele inden juleaften? Og kommer julen nogensinde til Costa Del Sol? www.dr.dk/ultra

19:05  

Snefald (10:24)
Snefald (10:24) I dag er det den årlige nissefest, men Winter annoncerer, at det laves om til et møde bare for de voksne. Selma og Pil sniger sig med ind til møde, for de vil gerne finde ud af, hvem den nye lærling er. Sendes med synstolkning på DR1Syn

19:25  

Wolfblood III (11)
Wolfblood III (11)

19:55  

Klassens Jul - Død over julefesten (13)
Klassens Jul - Død over julefesten (13) Frederik har alle beviserne på plads for at afsløre Mathilde som den onde nisse. Men en SMS fra Josefine, får Frederik til at udskyde sine planer. Beskeden fra Josefine fører nemlig Frederik ned på skolens toilet, hvor der venter en ubehagelig overraskelse. En overraskelse som kan få alvorlige konsekvenser for Frederik.

20:05  

Håndboldmissionen (5) Girl Power!
Håndboldmissionen (5) Girl Power! I dag møder drengene op til det de tror er en helt almindelig træning. Det skal snart vise sig, at de kommer til at stå over for deres hidtil største håndboldudfordring. Jesper Jensen har nemlig arrangeret, at drengene skal spille en træningskamp mod et U12 pigehold fra en lokal håndboldklub. Kan drengene mon vinde deres første kamp efter bare få timers håndboldtræning?

20:20  

Håndboldmissionen (6) Drengene ryger i fængsel!
Håndboldmissionen (6) Drengene ryger i fængsel! Efter et ydmygende nederlag til et U12-pigehold er drengene meget frustrerede. Det var tydeligt for træneren Jesper Jensen, at drengene ikke arbejder godt nok sammen og de spiller IKKE som ét hold. For at få drengen rystet sammen og forhåbentligt få dem til at arbejde bedre sammen, har han arrangeret, at de skal på teambuilding-tur til Fængslet i Horsens - og instruktøren er en kendt vært fra DR Ultra.

20:30  

Alle sammen sammen II (5)
Alle sammen sammen II (5) To familier flytter sammen i et hus, de har arvet, og en masse kaos opstår.

20:50  

Sofie Linde Show II (6) - Timm Vladimir og Liv
Sofie Linde Show II (6) - Timm Vladimir og Liv I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af Den Store Bagedyst-stjernerne Timm Vladimir og Liv. De skal for én gangs skyld have lov at fejre alle deres triumfer med manér, og så inviterer de Sofie med til en helt særlig træningslejr for kommende Bagedyst-deltagere. Stjernereporter Bubber stikker også hovedet forbi studiet, og han har seriøs graverjournalistik med under overskriften Operation Hundelort. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

DR Ramasjang

18:05  

F for Får (24)
F for Får (24) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Sprinter Galore (6)
Sprinter Galore (6) Magnus fortæller Sprinter at han har leget med sin mor at hun har født ham, da han jo i virkeligheden er adopteret. Han overtaler Kathrine til at hun også skal føde Sprinter, så de kan blive rigtige brødre, men da Viola opdager at de nu er søskende bliver hun ked af det fordi hun også vil have søskende. Kan Magnus nu finde en måde, hvor Viola bliver glad igen?

18:30  

Op og hop (6)
Op og hop (6) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Onkel Reje, der viser hvad dyrene i Zoo laver om natten.

18:40  

Onkel Rejes sørøvershow II (6)
Onkel Rejes sørøvershow II (6) Dr. John har kidnappet Albertes veninde Mathilde for at koge hende om til tandpasta. Heldigvis er Onkel Reje og Brille klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Verdens Frækkeste Møgunge, en lille bitte hammer der kan slå meget hårdt og en tur til det muntre køkken i det nedlagte tivoli på Erik Påskeøen. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

18:55  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (35)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (35) Kugleskør med kroket

19:05  

Tree Fu Tom (9)
Tree Fu Tom (9)

19:30  

Zorro (7)
Zorro (7) Gidslet

19:50  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II Mossis loppe

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Horisont
Horisont

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Shetland: Stormvarsel
Shetland: Stormvarsel Kommissær Jimmy Perez vender hjem til sin fødeø, den smukke Fair Isle, hvor hans forældre stadig bor. Omstændighederne er dramatiske. En ornitolog er fundet myrdet, og en storm afsondrer den lille ø fra omverdenen og tvinger Perez og hans assistent Tosh til at efterforske sagen uden hjælp fra de kriminaltekniske eksperter. Jimmy Perez: Douglas Henshall.

DR2

21:30  

Vores nye verden - En kernefamilie satser alt (2:3)
Vores nye verden - En kernefamilie satser alt (2:3) Dansk reportage fra 2017 En sidste tur til Danmark. Ingen vej tilbage. Familien Mott har nu været i Nicaragua i 7 måneder, og Glenn er i fuld gang med at bygge familiens nye hjem færdigt. Men inden de flytter rigtig ind i huset, skal familien hjem på et sidste visit i Danmark. Børnene Willum og Alberte glæder sig til, at de endelig skal genforenes med deres bedsteforældre og bedste venner. Men kan man stadig være bedste venner, når man ikke har set hinanden i så lang tid? Og hvordan bliver det at skulle tilbage til Nicaragua og for alvor slå sig ned.

22:15  

So ein Ding
So ein Ding

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Vejret på DR2 - Det lille grå vejroverblik
Vejret på DR2 - Det lille grå vejroverblik Anders G. Jørgensen gi'r dig sin helt egen vinkel på vejret, og den er sjældent opmuntrende.

23:05  

Vi ses hos Clement
Vi ses hos Clement Modsætninger mødes, når hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen er i studiet hos Clement Kjersgaard.

DR3

21:30  

Hemmeligheder fra Nuuk (5:6)
Hemmeligheder fra Nuuk (5:6) Najannguaq og Josef har begge problemer med deres etniske herkomst, og føler sig forkerte. Det gør de på hver deres måde, som de nu vil have frem i lyset. DR3 er taget til Grønland for at høre hvilke hemmeligheder den unge generation bærer rundt på.

22:00  

Rodløs (5:6)
Rodløs (5:6) DR3 har i denne reportageserie fået adgang til fem unge drenge, som står overfor en kæmpe udfordring: De skal finde sig selv og deres plads i fællesskabet med de danske unge. Men hvordan gør man det, når man er flygtet fra krig og ødelæggelse - og er havnet i et fremmed land uden familie eller venner?

22:30  

Alene i vildmarken USA III (11:12)
Alene i vildmarken USA III (11:12) Det er dag 35 i det amerikanske overlevelseseksperiment Alone, der udspiller sig i Patagonien.Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

23:15  

The Whistleblower
The Whistleblower I 1999 udstationeres den unge betjent Kathryn Bolkovac i Bosnien som en del af FN's fredsbevarende mission. Snart opdager hun, at en gruppe FN-ansatte er dybt indblandet i en trafficking-organisation, der systematisk udnytter unge kvinder. Med livet som indsats begynder Kathryn at samle beviser mod sine egne kolleger for at sætte en stopper for de forfærdelige overgreb. Kathryn Bolkovac: Rachel Weisz. Peter Ward: David Strathairn. Jan Van Der Velde: Nikolaj Lie Kaas. Instruktion: Larysa Kondracki.

DR K

21:50  

Sex, magt og diktatur
Sex, magt og diktatur Er det magten, der gør tyrannen til et seksuelt uhyre, eller tragter det seksuelle uhyre efter magt og bliver tyran for at kunne tilfredsstille sine lyster? Historikere, psykologer, journalister og øjenvidner giver deres bud på, hvorfor ualmindelig blodtørstige diktatorer som Stalin, Mussolini, Hitler, Mao og Gaddafi på alle måde skejede ud - også seksuelt.

22:45  

Kongen og vaneforbryderen
Kongen og vaneforbryderen Johannes Andersen (1898-1970) var en norsk brændevinssmugler og tyv med tilnavnet 'Osten'. I 1920'erne og 30'erne blev han i Norge kendt som vaneforbryder, men på grund af ekstraordinære historiske og personlige tilfældigheder under 2. Verdenskrig blev han personlig ven med den norske kong Haakon VII. Men hvordan kunne en vaneforbryder som 'Osten' slippe af sted med mord? Hvordan kunne han blive beskyttet af kongen og få et savværk i gave fra ham - efter at have dræbt to forsvarsløse mennesker i fredstid?

DR Ultra

21:20  

Snydt!
Snydt!

21:35  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:25  

Taggart: Snigende død
Taggart: Snigende død Ægteparret Blacklock forsøger forgæves at overtale hendes far, mr. Scott, til at bo på et plejehjem, mens de er på ferie. De tager på ferie, og allerede samme nat bliver mr. Scott myrdet i sin seng. Han forbliver ikke det eneste offer. Taggart og Jardine står i en sag, hvor de må sande, at ikke alle ældre mennesker er lige elskelige. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion: Alan Macmillan.

02:35  

Miss Marple: Liget i biblioteket
Miss Marple: Liget i biblioteket Da liget af en ung, ukendt kvinde dukker op i Dolly Bantry og hendes mands bibliotek, bliver Miss Marple bedt om at komme dem til undsætning, da hun er en gammel ven af familien. Sporene peger tilbage mod det hotel, hvor den unge pige arbejdede som danser, og Miss Marple og Dolly sætter sig for at hjælpe politiet med opklaringen af mordet - og med at afværge endnu en forbrydelse. Miss Marple: Geraldine McEwan. Dolly Bantry: Joanna Lumley. Oberst Melchett: Simon Callow. Politikommisær Harper: Jack Davenport. Adelaide Jefferson: Tara Fitzgerald. Instruktion: Andy Wilson.

DR2

00:00  

JERSILD om TRUMP
JERSILD om TRUMP Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

00:35  

Uyghurer - fanger i absurdistan
Uyghurer - fanger i absurdistan I oktober 2001 invaderede en USA-ledet koalition Afghanistan på jagt efter Osama bin Laden. Desværre befandt der sig også 22 kinesere fra den etniske minoritet uyghur i landet. De tyrkisktalende muslimer var på flugt fra de kinesiske myndigheder, der betragtede uyghurerne som farlige terrorister. Den kombination betød, at uyghurerne endte som brikker i et absurd spil, der bl.a. betød et årelangt ophold i den amerikanske fangelejr Guantanamo på Cuba.

01:30  

Fukushima - en atomkraftskandale
Fukushima - en atomkraftskandale Den 11. marts 2011 eksploderede tre ud af fire reaktorer på det japanske atomkraftværk Fukushima. Katastrofen kostede officielt to mennesker livet, to arbejdere på værket, der døde af leukæmi. Men tre år efter ulykken tegner der sig et noget mere dystert billede med bl.a. mange børn, der har udviklet kræft i skjoldbruskkirtlen. Mange andre kan være i farezonen - og ikke kun i Japan.

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:55  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:35  

Ice Road Truckers IX (7:10)
Ice Road Truckers IX (7:10) Endnu engang sætter en gruppe lastbilchauffører livet på spil for at køre forsyninger ud til Canadas mest isolerede egne. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne. Følg det nystartede vognmandsfirma Le River, der kæmper mod det store fima Polar Industries, når de tackler den barske natur og dyster mod hinanden.

02:20  

Carl Emil slår op (2:2)
Carl Emil slår op (2:2) Carl Emil har fyret sit band Ulige Numre, der også er hans venner. Nu skal sangeren annoncere bruddet, mens han frygter, at folk tænker, han er en skiderik, der har fyret sine bedste venner. Og så venter den første koncert på Roskilde, der skal vise, om Carl Emil har taget den rigtige beslutning.

02:50  

Mord på julefilm
Mord på julefilm For sidder tungen egentlig fast, hvis man sætter den på en decemberkold flagstang? Ville tyvene fra Alene Hjemme egentlig have overlevet alle fælderne? Og kan man virkelig lave en gigabombe af en kontorstol, noget sprængstof og en computerskærm, som John McClain gør i Die Hard?

03:20  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

01:30  

Hvide busser og sorte magter
Hvide busser og sorte magter Et portræt af Folke Bernadotte I slutningen af 2. verdenskrig lykkedes det Folke Bernadotte at redde 20.000 fanger ud af nazisternes koncentrationslejre, og med et blev han - efter at have levet et helt anonymt liv - verdensberømt. Tre år senere blev han myrdet i Jerusalem. Gennem arkivmateriale og vidner tegnes her et portræt af den svenske Folke Bernadotte. Nordvision fra Sverige.

02:30  

Oktober - ti dage der rystede verden
Oktober - ti dage der rystede verden I 1927 fik mesterinstruktøren Sergej Eisenstein til opgave at lave en film i anledning af tiåret for den russiske Oktoberrevolution. Resultatet blev den stort anlagte 'Oktober', en dramatisk skildring af tiden fra Februarrevolutionen i 1917, hvor monarkiet faldt, til stormen på Vinterpaladset i november 1917. I filmen fortsatte Eisenstein sine banebrydende eksperimenter med montage. Eisensteins flotte film faldt dog ikke i god jord hos Sovjetledelsen, der mente, at den var for 'formalistisk'. Instruktion: Sergej Eisenstein og Grigorij Aleksandrov.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1211201401