dkby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 26. januar 2020

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 26. januar 2020

DR1

01:30  

Kriminalkommissær Foyle (19)
Kriminalkommissær Foyle (19) . "Maj 1945". Krigen nærmer sig sin afslutning, og for Foyle betyder det, at pensionen venter. Men før han kan sige farvel til politiarbejdet, må han opklare en sidste sag. Foyle er en del af komiteen, der skal forberede festlighederne i anledning af krigens afslutning. Da et af medlemmerne af komiteen bliver myrdet, kommer Foyle på sporet af en af krigens mest beskidte hemmeligheder. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Milner: Anthony Howell. Instruktion: Tristram Powell.

03:05  

Sex Tape
Sex Tape Hvad stiller man op, hvis sexlivet skranter? Jay og Annie vælger at indspille en fræk sovekammervideo med dem selv i hovedrollerne. Uheldigvis kommer Jay til at uploade videoen til vennernes og familiens iPads - selv postbudet har fået en kopi. Panikslagne går parret i gang med at inddæmme katastrofen. Kan de få fingre i alle kopierne - og redde deres gode ry og ægteskab? Medvirkende: Cameron Diaz, Jason Segel, Rob Corddry m.fl. Instruktion: Jake Kasdan.

04:35  

Skattejægerne 2015 (30)
Skattejægerne 2015 (30) Der er julestemning i Randers, hvor marskandiserne Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen dyster om omsætningen ved deres store juleloppemarked. Antikvitetshandlerne Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen skal dække et smukt julebord. Men det er svært at blive enige om stilen. Og skrædderen Pauli Tvilling modtager en sæk med et meget overraskende indhold.

05:05  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Genbrugsbloggeren Marie-Louise er spændt på at se, om fødselsdagsgaver lavet ud af genbrug hitter hos sin datter. Thomas Dambo skal lave en kæmpe genbrugsskulptur til glæde for Horsens' borgere. Og Gitte Lacarriere har travlt, hvis hun skal nå at blive færdig med sine genbrugsprojekter til åbningen af en ny Blå Kors butik.

05:35  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:30  

Midt i naturen (8:8)
Midt i naturen (8:8) Naturen er bestandig i forandring, og i sidste episode i denne serie ser de to værter, Martin Emtenäs og Yvette Hermundstad tilbage på sæsonen, der er gået og de emner, der har været i centrum og som vigtigst har handlet om hvordan dyr og vækster påvirkes af det, vi mennesker gør i og med naturen. Nordvision fra Sverige.

07:30  

Antikkrejlerne med kendisser (88)
Antikkrejlerne med kendisser (88) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

08:30  

Antikkrejlerne med kendisser (89)
Antikkrejlerne med kendisser (89) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

00:50  

Trofæjægerne - at dræbe for morskabens skyld
Trofæjægerne - at dræbe for morskabens skyld De dræber for spændingens skyld. Storvildtjægere betaler i dyre domme for at nedlægge Afrikas store dyr som løver, næsehorn, leoparder, elefanter og bøfler, selvom de er truede dyrearter. Her udforskes den kommercielle trofæjagtindustri og dilemmaerne ved den - fra opdrættere, der kæmper for bevarelse af det vilde dyrliv til jægere, der ønsker at nedlægge 'The Big Five'. Er storvildtjagt nødvendig for naturbevarelse? Eller bør jagt på Afrikas store dyr forbydes?

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (8)
Den lille prinsesse (8) Den lille prinsesse vil ikke forlade slottet. Og hun vil slet ikke bo hos sin grandtante. Og hvordan kan hendes far og mor dog sådan finde på at sende hende væk.

05:20  

Inui (25)
Inui (25)

05:30  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) Den Sure Mand på havnen har taget alle tingene fra legepladsen, og nu vil han smide dem i havet. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetingene tilbage.

05:50  

Minisekterne (24)
Minisekterne (24) Fransk animationsserie om insekternes verden.

06:00  

Rita og Krokodille - Fisketuren
Rita og Krokodille - Fisketuren Rita og Krokodille skal ud og fiske. Rita belærer Krokodille om hvordan man fisker. Men ved søen er det Krokodille, der fanger alle fisk, selv om han har det gamle fiskenet. Rita bytter net med ham, men det hjælper ikke. Men Rita SKAL fange en fisk og til sidst fanger hun en kæmpe fisk. Så bliver det fisk til middag! Ritas kæmpe fisk, og Krokodilles mange fisk.

06:05  

Min lille hund Mester (8)
Min lille hund Mester (8) Thomas og Bibi snakker om at flytte til et andet land og starte et nyt liv. Mester forestiller sig, hvordan et nyt liv ville være. Thomas siger, at det måske kunne være et katteliv i stedet for et hundeliv. Mester bryder sig ikke om tanken om at se ud som en kat, men da han hører at naboens katte får alle de frikadeller de vil, sniger han sig ned i et hjemmelavet kattekostume og henover naboens hegn. Det bliver ikke helt den succes som Mester havde håbet på.

06:15  

Bamselægen - Øjet (14)
Bamselægen - Øjet (14) Anna og bamsen Liva har været til en fodboldkamp, men Liva væltede uheldigvis ind i en tornebusk. Anna er bekymret for, om hendes bamse Liva måske har fået en torn i øjet. Heldigvis har Bamselægen Sandra en synstest til bamser og noget specielt væske, der kan lyse i mørke, som de kan bruge til at undersøge Livas øje med. Bare alt nu går godt, så Anna kan komme hjem med sin bamse Liva igen.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:50  

Gurli Gris II (49)
Gurli Gris II (49) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

06:55  

Gurli Gris II (50)
Gurli Gris II (50) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:00  

Simon
Simon

07:05  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

07:10  

Rasmus Klump (4)
Rasmus Klump (4) Næsten klar til ræs

07:30  

Bien Maja
Bien Maja

08:54  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

08:59  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

 
DR1

09:30  

Taggart: Kompensation
Taggart: Kompensation Taggartholdet må en tur på landet, da en bonde omkommer i sit hjem under en påsat brand. En mund- og klovsyge-epidemi har ødelagt livsgrundlaget for mange af de lokale, og det lille samfund er præget af mistro og stridigheder mellem bønderne og beboerne i en ny bebyggelse i udkanten af landsbyen. Men er det nok til at begå mord? Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Alan Macmillan.

10:40  

De norske fjorde
De norske fjorde Norge har nogle af verdens mest dramatiske og unikke fjorde. De er dybe som bjergene omkring dem, og deres iskolde mørke farvande er fulde af liv. Tag med ned i en magisk og enestående undervandsverden, som mange ikke kender til - fyldt med mærkelige koraldyr med fjerlignende arme, farverige lysende søpølser og spækhuggere, der mæsker sig i store stimer af sild.

11:35  

Lortemor (3:4)
Lortemor (3:4) Vi vil vores børn det bedste, og på de sociale medier kan vi spejle os i andre mødre, men hvad sker der med morrollen, når vi stræber efter at være perfekte? Kan vi nøjes med at være en "god nok" mor?

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

09:30  

K2
K2 Actionfilm og astrologi, digte og dans. Der er så meget at opleve og så lidt tid at gøre det i. Ane Cortzen er vært på DR2s aktuelle kulturprogram, hvor tre personligheder debatterer, hvad der er værd at bruge tiden på.

10:00  

Krigsfotografen
Krigsfotografen - mellem familien og verdens brændspunkter Dansk dokumentar fra 2019 Jan Grarup er far til fire og står alene med ansvaret for sine børn, efter hans ekskone bliver alvorligt syg af kræft. Udfordringerne på hjemmefronten er svært forenelige med Grarups ønske om at forblive verdens bedste krigsfotograf. Jobbet inkluderer nemlig farlige udsendelser til verdens brændpunkter, hvor vejsidebomber og snigskytter er hverdag.

11:00  

Arkitektens hjem (2:6)
Arkitektens hjem (2:6) Arkitekter arbejder med at tegne fantastiske boliger til andre, men hvordan bor de egentlig selv, hvordan skal rammen om deres eget liv se ud? Seriens vært Charlotte Thiis-Evensen besøger i denne anden episode arkitekten Yashar Hanstad. Nordvisionen fra Norge.

11:30  

Alle tiders underholdning (2:8)
Alle tiders underholdning (2:8) Erotik og superstjerner. Det er dansk films trumfkort i 1910erne. Vi er berømte og berygtede i hele verden. Filmstjerner som Poul Reumert og Emilie Sannom er udsat for voldsom idoldyrkelse. I gullaschtiden blomster forlystelseslivet. Det er revyernes storhedstid. Christian Arhoff kommer til storstaden og bliver berømt revystjerne. Den nye storby avis B.T er en stor succes og de første tegneserier dukker op. I 1920erne kommer Hollywood på banen. Det er kun Fy og Bi, der kan hamle op med konkurrencen fra Chaplin. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (12)
Flaskepost fra Stillehavet II (12) Desværre må vi igen sige farvel til Tikopia og alle vores venner der. Hvad gør vi med Ziggy Man? Vi må videre til Vanuatu, et nyt land, hvor Vilja og Iben venter på os

09:20  

Vitello - møder Gud (7)
Vitello - møder Gud (7) Vitello har en af de dage hvor det er trist ikke at have nogen far. Men så ser han en gammel mand med et meget stort hvidt skæg, der ligner Gud. Og Gud kan som bekendt få alting til at ske ...

09:27  

Hunden Ib - er ret sur
Hunden Ib - er ret sur

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:55  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

10:20  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

10:45  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil får sin egen lille gris, men det gælder om at holde den tynd, for far taler hele tiden om juleskinke.

11:10  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil og hans søde lille gris får smag for gærede kirsebær, men den slags bliver man fuld af.

11:35  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Alfred bliver alvorligt syg midt under en snestorm, der er så slem, at man ikke kan køre ud i den. Men Emil kan det umulige.

DR1

12:05  

I hus til halsen (3:8)
I hus til halsen (3:8) I tre år har ægteparret Birgit (76) og Jørgen (76) forsøgt at sælge huset i Mols Bjerge. Gælden vokser dag for dag og en økonomisk ruin truer. Parrets voksne børn er bekymrede, for det store hus belaster både forældrenes humør og helbred. Derfor hjælper børnene nu ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester med at flytte bjerge og at sætte skub i hussalget.

13:05  

Cirkusrevyen 2011 (2:2)
Cirkusrevyen 2011 (2:2) Cirkusrevyen er noget helt specielt på Bakken og på DR1 og i dette års udgave er der et festligt gensyn med både Lisbet, Ulf, Niels, Henrik og Ditte og musikalske toner fra James Prices Orkester. Igen i år var der udsolgt i teltet på Bakken, da Lisbet Dahl var der med sin vidunderlige - meget lidt musikalske, men samtidig meget "sexede" sangerinde. Når Ulf i rollen som dronningefarmoderen foldede sig ud i en sky af røg. Hylende morsom er denne udgave af årets Cirkusrevy - man fristes til at sige igen. Sendt første gang 28.10.11

14:00  

Døden kommer til Pemberley (3:3)
Døden kommer til Pemberley (3:3) Elizabeth Darcys svoger Wickham er anklaget for mord, og snart går retssagen mod ham i gang. Sagen slider hårdt på alle Pemberleys beboere. Wickham er en mand med mange fejl, men er han virkelig morder?

DR2

12:10  

Alle tiders underholdning (3:8)
Alle tiders underholdning (3:8) Sang, solskin og sødme. Under krisen drømmer vi om uskyld og tabte tider. Marguerite Viby er hele Danmarks kæledægge. Radioen bliver også hver mands eje. Gunnar Nu og Lille henrivende Inge er danskernes nye helte. Under besættelsen blomster opfindsomheden op. Vi driller tyskerne med morgenrevyer, humørviser og alsang. I krigens sidste år sniger der sig mørkere toner ind i underholdningen. Dystre kriminalfilm og uhyggelige historier er populære. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen. Sendt først gang 5.05.02

12:50  

Året med den svenske kongefamilie
Året med den svenske kongefamilie Gennem det forløbne år har svensk tv fulgt landets kongefamilie til hverdag og fest, hjemme og på rejse. Dronning Silvia rejste til Sydafrika, hvor hun mødte børn og unge fra Cape Towns barakbyer. Prinsesse Madeleine debutterede som forfatter, mens prins Carl Philip og prinsesse Sofia har ført kampagne mod nethad. Samtidig er det ti år, siden prins Daniel fik en nyre af sin far, og han fortæller om, hvordan det har påvirket hans liv.

14:00  

Gudstjeneste fra Skt. Pauls kirke Aarhus
Gudstjeneste fra Skt. Pauls kirke Aarhus Tredje søndag efter Helligtrekonger fra Skt. Pauls kirke, Aarhus / 00232009050 / Menighedens mænd og kvinder beder bøn fra salmebogen som vekselbøn. Sct. Pauls Cantori synger Grundtvigs, Bøj, o Helligånd os alle, som indledning til gudstjenesten. Sognepræst Flemming Baatz Kristensen er liturg og prædikant. Salmer: Almagts Gud, velsignet vær, DDS 356, O Jesus, troens dyre skat, DDS 576, At tro er at komme, DDS 582

14:45  

Fra chic til hip - 70 års modehistorie (2:4)
Fra chic til hip - 70 års modehistorie (2:4) Miniskirt, diskofarver og tætsiddende kjoler. 60'erne og 70'ernes mode og livsstil er præget af ungdommens budskab om fred og kærlighed. Moden bliver en måde at udtrykke sig politisk og kulturelt. Modeeksperter og kulturpersoner giver eksempler på, hvordan den historiske udvikling og den amerikanske mode og livsstil hænger uløseligt sammen.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Morten Skildpadde II (15)
Morten Skildpadde II (15)

12:20  

Morten Skildpadde II (16)
Morten Skildpadde II (16)

12:45  

Kika og Bob (25)
Kika og Bob (25) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

12:55  

Junglebogen (25)
Junglebogen (25)

13:10  

Tree Fu Tom (15)
Tree Fu Tom (15)

13:30  

Tree Fu Tom (16)
Tree Fu Tom (16)

13:55  

Brillebjørn (24)
Brillebjørn (24) Norsk dramaserie. Lucy er vågnet før mor og leger alene. Da hun bliver sulten, ved Lucy ikke, hvordan hun skal lave morgenmad alene.

14:00  

Alfons Åberg (5)
Alfons Åberg (5) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:10  

Cirkeline
Cirkeline Der er den skønneske sne udenfor, så Cirkeline og musene beslutter, at de vil bygge en snemus! Men hvad er nu det - er snemusen levende?

14:25  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:40  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

15:00  

Kriminalkommissær Barnaby XV (3)
Kriminalkommissær Barnaby XV (3) "Døden og divaerne". Livet - og døden - efterligner kunsten, da Midsomer rammes af en række bizarre mord. Mordene er kopier af mordene i en række gyserfilm fra 60'erne. Alle filmene havde de to rivaliserende søstre Stella Harris og Diana Davenport i hovedrollerne. Efter mere end 40 år er de to søstre stadig bitre rivaler. Men har de noget med mordene at gøre? John Barnaby: Neil Dudgeon. Jones: Jason Hughes. Sarah Barnaby: Fiona Dolman. Instruktion: Nick Laughland.

16:30  

Kender Du Typen?
Kender Du Typen? Følg DRs livsstilseksperter gætte på hvem de er på besøg hos ud fra indretningen i deres hjem.

17:00  

Drengekoret - 12 år og i verdensklasse (3:6)
Drengekoret - 12 år og i verdensklasse (3:6) Københavns Drengekor har et nært forhold til Kongehuset og drengene er vant til at synge for de Kongelige, men det kræver alligevel nerver af stål, når Jeppe på 12 år skal synge solo for Dronningen.

17:30  

Versus (4:8)
Versus (4:8) Gør dig klar til endnu en nervepirrende Versusaften, hvor der er noget på spil for både deltagerne i studiet og seerne derhjemme. Denne gang er der blandt andet eftersøgningsdyst midt om natten mellem én hundesnude og ni jægere. Hjalte og Tjelle skal besøge Onkel Reje på hans sørøverskib, og ude i skoven kæmper en éthjulet cykel og en klatrer om at komme både hurtigt ned og til tops igen på Sjællands højest tilgængelige punkt. I studiet tæller duellanterne både en dartspiller, en kloakmester, en discgolfer og en håndboldspiller, mens aftenen slutter af med faceoff mellem to slags fjernstyret grej: en drone og to fjernstyrede biler.

DR2

15:25  

Mand falder - Per Kirkeby
Mand falder - Per Kirkeby Hvad sker der, når en verdenskunstner pludselig mister sine naturgivne evner? Filminstruktøren Anne Wivel har fulgt sin ven, maleren Per Kirkeby, på nært hold, efter at han faldt og slog hovedet. Han havde tidligere overvundet følgerne af en hjerneblødning og to blodpropper, men faldet for nogle år siden resulterede i en hjerneskade, der forhindrer ham i at arbejde. Han har ikke bare mistet sin førlighed, men også evnen til at genkende farver og sågar sine egne kunstværker. Sendt første gang 20.11.2016

17:15  

Filmperler: Fornærmelsen
Filmperler: Fornærmelsen En sommerdag i Beirut kommer Tony op at skændes med Yasser over et ødelagt nedløbsrør. Tony er kristen libaneser. Yasser er palæstinensisk flygtning. Da Yasser forsøger at undskylde, stikker Tony ham en utilgivelig fornærmelse. Det, der starter som en mindre uoverensstemmelse mellem to dumstædige mænd, eskalerer til en gigantisk og principiel retssag, som følges af hele nationen. 'Fornærmelsen' blev nomineret til en Oscar for bedste ikke-engelsksprogede film. Medvirkende: Adel Karam, Kamel El Basha, Camille Salameh m.fl. Instruktion: Ziad Doueiri.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris VI (16)
Gurli Gris VI (16) Havespil

15:10  

Gurli Gris VI (17)
Gurli Gris VI (17) Ud på sejltur

15:15  

Simon
Simon En nat i legehuset

15:20  

Ridderprinsessen Nella (28)
Ridderprinsessen Nella (28)

15:40  

Vidundervovsen Vaffel (56)
Vidundervovsen Vaffel (56)

15:55  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

16:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Balletdrenge

16:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Åh brormand, hvor er du?

16:30  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Vovserne redder et kukur + Vovserne redder frk. Marjories hus

16:53  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

17:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

17:30  

Det store Ramasjang Mysterie 7
Det store Ramasjang Mysterie 7 My, Frede og Kristian finder den lagerhal, hvor skurkene har holdt Kristian fanget, men nogen lokker dem i en fælde. Ved Ramasjang Sendestation er Ronni og Reichardt i gang med at montere bomben. Vil det lykkes skurkene at sprænge Ramasjang i luften?

17:40  

Det store Ramasjang Mysterie 8
Det store Ramasjang Mysterie 8 My, Frede og Kristian må kæmpe sig vej ind på Ramasjang Sendestation. Her har Reichardt allerede monteret den tikkende bombe. Kan My og Frede slå bomben fra? Eller går Ramasjang mon i sort for altid?

17:50  

Mysteriebureauet (3)
Mysteriebureauet (3)

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Winter Animals
Winter Animals

20:00  

Guld, Konge og Fædreland
Guld, Konge og Fædreland Dansk dokumentar fra 2014 Sønderjyderne er tvunget i krig i tysk uniform. Europa er et helvede i flammer, mens gullaschbaronerne danser under lysekronerne i Danmark. Christian X bringer det danske monarki i fare og Emma Gad er ikke til at overse. Historien om danskerne under 1. verdenskrig fortælles af Kronprins Frederik og Prins Joachim samt efterkommere og familie til de personer, som viser et neutralt Danmark, der nyder godt af krigen, men som må erfare, at ikke alt bliver ved...

DR2

19:00  

DR2 Klassisk: Gaming in Symphony
DR2 Klassisk: Gaming in Symphony DR SymfoniOrkestret og Troldspejlet tager dig med på en musikalsk rejse, som suger dig ind i computerspillenes forunderlige verden - optaget live i DR Koncerthuset med Jakob Stegelmann som vært. Koncerten spænder over hele gaming-genrens historie med nye fortolkninger af musikken fra spil som World of Warcraft, Assassin's Creed, Halo og Call of Duty. Oplev over 150 sangere, musikere og solister på scenen i DR Koncertsalen i et program, der hylder over 25 års spilmusik fuld af drama, følelser og fantastiske fortællinger. Medvirkende: DR SymfoniOrkestret, DR KoncertKoret, Eimear Noone (dirigent), Tuva Semmingsen og Christine Nonbo Andersen (solister). Sendt første gang 02.06.2019

20:00  

Jordens hellige vidundere (2:3)
Jordens hellige vidundere (2:3) Mange af verdens mest kendte vartegn er inspireret af tro. De har stor spirituel betydning og tiltrækker millioner af tilbedere hvert år. Udforsk, hvad folk gør i troens navn, når vi besøger nogle af Jordens mest hellige steder. Denne gang går turen til New York, hvor en anglikansk præst fra katedralen St. John the Divine udfører en forbløffende ceremoni for at bringe mennesker og deres dyr tættere på Gud.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (9)
F for får V (9)

18:15  

Pax' jordiske eventyr III (5:10)
Pax' jordiske eventyr III (5:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som bonde på en bondegård. Hun får en ged som chef, hun kører traktor, hun kaster æg - og driver den sure Tante til vanvid.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (25)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (25)

18:40  

Pyjamasheltene (25)
Pyjamasheltene (25)

18:53  

Leon
Leon

18:56  

Leon
Leon

19:00  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:20  

Svampebob Firkant VII (25)
Svampebob Firkant VII (25)

19:45  

Vi' bare bjørne III (25)
Vi' bare bjørne III (25)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:40  

22. juli - Dagen der ændrede Norge (3:6)
22. juli - Dagen der ændrede Norge (3:6) Journalisterne Anine og Harald begynder at forstå omfanget af hændelserne. Samtidig får politimanden Eivind en smertefuld opgave.

22:30  

Deep State (3:8)
Deep State (3:8) Max vælger at stole på sin spionkollega Leyla. Sammen forsøger de at finde ud af, hvad der foregår. Hvorfor er MI6 begyndt at likvidere sine egne agenter? Hvad er det egentlige formål med MI6 og CIA's Iranmission? Mens Max og Leyla leder efter svarene, lander CIA-chefen Amanda Jones i London. Og hun er ikke tilfreds med sine britiske samarbejdspartnere.

23:20  

Camilla Läckbergs Fjällbackamordene (5)
Camilla Läckbergs Fjällbackamordene (5) Forfatteren Erica Falck og hendes mand, politimanden Patrik, løser mordgåder i fiskerlejet Fjällbacka. Efter en storm findes to dykkere døde af kystvagten. Kort efter bliver direktøren for et søfartsmuseum myrdet. Snart opdager Erica, at alle tre dødsfald har forbindelse til et skibsforlis fra 1820. Er det lykkedes nogen at finde vraget? Erica Falck: Claudia Galli Concha. Patrik Hedström: Richard Ulfsäter. Kristina: Eva Fritjofson. Instruktion: Rickard Petrelius.

DR2

21:00  

Familien Asbæk (1:6)
Familien Asbæk (1:6) Patricia og Jacob Asbæk skabte i 70'erne og 80'erne et kunstimperium, hvor kendte og kongelige flokkedes til deres gallerier, alt imens de fik tre sønner: Thomas, Martin og Pilou. Den yngste er i dag international skuespiller, men de to andre har fulgt i forældrenes fodspor ind i en verden, hvor der aldrig er en kedelig dag!

21:30  

Bag om Frederik IX
Bag om Frederik IX

22:00  

K2
K2 Actionfilm og astrologi, digte og dans. Der er så meget at opleve og så lidt tid at gøre det i. Ane Cortzen er vært på DR2s aktuelle kulturprogram, hvor tre personligheder debatterer, hvad der er værd at bruge tiden på.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Cornflakes med lort og død ved kølle - humoren der formede
Cornflakes med lort og død ved kølle - humoren der formede

23:30  

Orion - manden der ville være konge
Orion - manden der ville være konge Der fíndes mange myter, men ingen så sejlivede som, at Elvis stadig lever. Men i knap fem år fra 1979-84 var det næsten rigtigt! I 1979 udsendte Elvis gamle pladeselskab, Sun Records i Memphis, albummet 'Reborn' med en ukendt sanger, Orion, der på coveret var klædt i stramme trompetbukser, iført en maske og ikke bare lignede, men lød fuldstændig som the King. Instruktøren Jeanie Finlay fortæller historien om Orion, masken og den ukendte sanger Jimmy Ellis.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:50  

Jordemoderen (5:6)
Jordemoderen (5:6) I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere.

01:45  

Kriminalkommissær Foyle (20)
Kriminalkommissær Foyle (20) "Det russiske hus". Juni 1945. 2. Verdenskrig er afsluttet, men den kaster stadig lange skygger. På Englands sydkyst overtales den erfarne kriminalkommissær Foyle til at fortsætte sin kamp mod mord, forræderi og andre forbrydelser en tid endnu. En russisk krigsfange, der kæmpede på tyskernes side mod Stalin, flygter fra den britiske hær. Foyle får til opgave at finde ham, hvilket fører ham på sporet af en beskidt regeringshemmelighed. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Milner: Anthony Howell. Instruktion: Stuart Orme.

03:20  

Vera: Gamle sår
Vera: Gamle sår I 1984 forsvandt teenagepigen Carrie under den store engelske minearbejderstrejke. Nu dukker hendes halvt begravede lig op i en skov. Alle andre end pigens far troede, at den rebelske teenager var stukket af hjemmefra for at begynde på en frisk i London. Nu, mere end 30 år senere, sætter jagten på hendes morder ind. Vera Stanhope: Brenda Blethyn.

DR2

01:00  

På stoffer med Gud
På stoffer med Gud Journalisten Mawaan Rizwan besøger en religiøs gruppe i Utah, som benytter sig af stoffet peyote for at opnå en højere mening med livet. Yderligere rejser han til Rio, hvor stoffet ayahuasca også er en del af et religiøst ritual i nogle gruppers søgen efter guddommelighed.

01:55  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0126055255