dkby
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: lørdag d. 5. december 2020

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: lørdag d. 5. december 2020

DR1

01:45  

Shetland II (3:3)
Shetland II (3:3) Jimmy Perez efterforsker en mystisk sammensværgelse, der har kostet to mænd livet. Med brutale midler forsøger nogen at advare den erfarne politimand mod at grave videre i sagen. Men snart fører en chokerende afsløring Perez til identiteten på den person, som eks-gangsteren Michael Thompson skulle vidne imod.

03:45  

Danmarks bedste portrætmaler (5:6)
Danmarks bedste portrætmaler (5:6) Der er nu otte kunstnere tilbage i konkurrencen om at blive Danmarks bedste portrætmaler, og denne gang er de nået til semfinalen, hvor kunstnerne må trække på al deres kreativitet, når de endnu en gang skal portrættere en kendt dansker på kun fire timer. Kunstkritiker Bente Scavenius, kunstner Simone Aaberg Kærn og gallerist Jesper Elg udgør dommerpanelet, men konkurrencen er hård, for der er kun fire pladser i finalen.

04:35  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:35  

Husdrømme (3:8)
Husdrømme (3:8) Christian elsker naturen og især havet, fordi han er surfer. Han drømmer om et strandhus i Löderup med udsigt over havet. Men husets beliggenhed og vejret truer hans drøm.

06:35  

Alene i vildmarken USA VI (2:11)
Alene i vildmarken USA VI (2:11) Ni deltagere er tilbage i dysten om 500.000 dollars. Vi er i slutningen af første uge, og maden begynder at blive et problem for deltagerne. Èn deltager kommer til skade under jagten på mad. Én er heldig og fanger en fisk, en anden fanger en fugl. Og så må én erkende på den hårde måde, at ikke alt, der fanges, er egnet til føde.

07:20  

Alene i vildmarken USA VI (3:11)
Alene i vildmarken USA VI (3:11) Kreativiteten blomster blandt de otte, der endnu er tilbage i den canadiske vildmark. Især når det gælder redskaber til at fange føde. Og det hårde arbejde giver resultater - gode for nogle, mindre gode for andre. En skal blive enig med sig selv om, hvilken slags føde, der skal jages, en anden rammes af en maveforgiftning, der truer med at sende ham hjem. Og en tredje når knap nok at nyde sin succes, før det hele går op i flammer.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:15  

Clement kalder Jorden
Clement kalder Jorden Tør vi tro på fremtiden? Svaret søger Clement hos de mest anerkendte eksperter i verden og i Danmark.

00:55  

Kampen for kvinders valgret i USA (4:4)
Kampen for kvinders valgret i USA (4:4) Under en blokade foran Det Hvide Hus i 1917 bliver NWP-tilhængere arresteret. Kvinderne sendes i fængsel, hvor de får tæsk, sultestrejker og tvangsfodres. Men deres bestræbelser bærer i sidste ende frugt - da kongressen i 1920 endelig vedtager det 19. forfatningstillæg, der giver kvinder valgret i USA.

01:50  

Deadline
Deadline

02:25  

Deadline
Deadline

03:00  

Deadline
Deadline

03:35  

Deadline
Deadline

04:10  

Deadline
Deadline

04:45  

Deadline
Deadline

05:15  

Deadline
Deadline

05:50  

Deadline
Deadline

06:20  

Deadline
Deadline

06:55  

Deadline
Deadline

07:25  

Deadline
Deadline

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Gudstjenester
Gudstjenester Anders Laugesen er sammen med journalist og forfatter Charlotte Rørth taget til gudstjeneste i Silkeborg Kirke beliggende centralt på Torvet i Silkeborg. Her skal de fejre første søndag i advent, kirkens præst Anette Kortegaard skal prædike, og sammen med kirkens ungdomskor skal de synge: Vær Velkommen DDS 74, Gør døren høj DDS 84, Dejlig er jorden DDS 121. Undervejs vil Maja Lisa Engelhardt også tage del i tjenesten med sin kunst og virke.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Inui (10)
Inui (10)

05:10  

Masha og Bjørnen (10)
Masha og Bjørnen (10) To er en for mange

05:15  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (5)
Rosa fra Rouladegade III (5) Rosa har fundet sine spion-walkie-talkier frem og er ved at reparere dem, da Karla på 6 år kommer på besøg. Og de walkie-talkier bliver et vigtigt spionhjælpemiddel, da Rosa og Karla sammen skal udspionere Karlas morfar. Karlas morfar er supersej og har bade en medalje fra dronningen og en kæmpestor, flot togbane. Og Karla er slet ikke i tvivl om, hvordan kagen skal se ud.

06:00  

Rasmus Klump (7)
Rasmus Klump (7) Nordlyset

06:13  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21)

06:15  

Bamselægen - Dehydreret (12)
Bamselægen - Dehydreret (12) Lær alt om kroppen og slip af med angsten for læger og hospitaler. Bamselægen Sandra tager sig af alle bamser i hele landet, der er syge eller kommet til skade.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:45  

Postmand Per
Postmand Per Dukkefilm. Nikhil har fødselsdag, og Teddy har lovet at puste en masse balloner op. Men han har et andet projekt, som han synes er meget mere spændende.

07:00  

Ramajetternes Jul (5:24)
Ramajetternes Jul (5:24) Selma har taget styringen i lufthavnen og hun udtænker en listig plan, der skal afsløre, hvem det er, der ødelægger tingene for Ramajetterne. Imens kæmper Øvst en hård kamp for at finde frem til adressen på den mystiske K. Rampus.

07:15  

Albi
Albi

07:20  

Albi
Albi

07:25  

Gurli Gris II (46)
Gurli Gris II (46) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:30  

Jul i Bakkekøbing
Jul i Bakkekøbing Bakkekøbing ligger i de norske fjelde, og her er en jul uden sne det samme som en jul uden gaver. Derfor har både Søren og Ludvig svært ved at komme i den rette julestemning, når det ikke kommer nogen sne, men heldigvis bor de sammen med Reodor Felgen, som kan opfinde lidt af hvert. Da byens borgmester beder Felgen om en hvid jul, kigger han straks på problemet og kaster sig over arbejdet med en snekanon. Men måske er naturen alligevel den bedste til at bestemme sin gang, og pludselig er der mere sne i Bakkekøbing, end nogen havde bedt om.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (1)
Vidundervovsen Vaffel (1) Vidundervovsen Vaffel

 
DR1

10:00  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

10:20  

Naturens tidsalder - Vores bedste håb (3:3)
Naturens tidsalder - Vores bedste håb (3:3) Vores planet ændrer sig hurtigere end nogensinde før. Og efterhånden som den globale opvarmning accelererer, er det blevet tydeligt, at genoprettelse af naturen er vores eneste forsvar mod en usikker fremtid. Her undersøger vi, hvordan gendannelse af søgræs, skove og enge kan hjælpe naturen med at lagre og nedbringe kulstof - og i sidste ende sætte farten ned på klimaforandringerne.

11:10  

Miss Marple: Det forstenede ansigt
Miss Marple: Det forstenede ansigt Den amerikanske filmstjerne Marina Gregg har netop købt det engelske herresæde Gossington Hall. Hun flytter ind med brask og bram og insisterer på at overholde stedets traditioner, som for eksempel det årlige haveselskab. Midt under festen bliver der begået et mord. Heldigvis er miss Marple til stede. Miss Marple: Joan Hickson. Marina Gregg: Claire Bloom. Jason: Barry Newman. Manuskript: T.R. Bowen efter Agatha Christies roman. Instruktion: Norman Stone.

DR2

09:30  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

10:00  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

11:00  

Clement kalder Jorden
Clement kalder Jorden Tør vi tro på fremtiden? Svaret søger Clement hos de mest anerkendte eksperter i verden og i Danmark.

11:40  

Trumps Tweets
Trumps Tweets Hver uge giver Stefan Le Quellec Knudsen og en række USA-entusiaster dig en guidet rundvisning i det amerikanske valg - som det udspiller sig på Donald Trumps glødende Twitter-konto.

11:55  

Troldspejlet & Co.
Troldspejlet & Co.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (5)
Flaskepost fra Stillehavet II (5) Den næste ø, vi kommer til, hedder Budi Budi. Det er en vulkan, som er sunket i havet. Hvis havet stiger, så har menneskene her ikke noget sted at bo. Vi møder også en papegøje, som hedder Ziggy Man

09:20  

Min lille hund Mester (1)
Min lille hund Mester (1) Thomas bor alene i sit stille lille hus, og det er han egentlig glad for. Men da en lille talende hund ved navn Mester dukker op ved hans dør skal han nok ændre mening. Mester kan nemlig dufte at Thomas har lavet frikadeller, og dem vil han gerne have fat i. Mester bruger dagen på at overbevise Thomas om, at de kunne blive bedste venner hvis han fik lov at flytte ind, men Thomas er ikke imponeret. Mester ender dog med at invitere sig selv indenfor og det skal Thomas nok blive glad for.

09:27  

Hunden Ib - tænker sig om en ekstra gang
Hunden Ib - tænker sig om en ekstra gang

09:30  

Disney sjov
Disney sjov

10:30  

Pax' jordiske eventyr (9:10)
Pax' jordiske eventyr (9:10) Den skøre Pax lander på den mærkelige planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax spiser for mange kogler, forsøger at være en god spejder og får et lod i hovedet. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

10:45  

Pax' jordiske eventyr (1:10)
Pax' jordiske eventyr (1:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax hypnotiseres af chokoladehjulet, falder i søvn i rutschebanen og stopper hovedet i candyfloss maskinen. Vil hun lykkes på trods af alle forhindringer med at få den forsvundne maskine med op i rumskibet?

11:00  

Vilde venner II (2)
Vilde venner II (2) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigurd og Alma, der har vagten i klubhuset. De skal rense en snorkelsti i Øresund, flytte gårdens får og så skal de se om de kan redde en due, der er kommet slemt til skade.

11:20  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (1)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (1) Mød bl.a. den enarmede akrobat, verdens blindeste linedanser, Mormor og ikke mindst Onkel Rejes sure sokker. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

11:35  

Bo flytter hjemmefra (1)
Bo flytter hjemmefra (1) Bo vil have juice, men hans mor vil ikke give ham noget. Så Bo må flytte hjemmefra, for at lave sin egen juice. Medvirkende: Magne Wallevik Munk, Manuskript: Tommy Bredsted, Instruktør: Nicolaj Kopernikus, Producent: David C.H. Østerbøg

11:45  

Min mosters historier - Lille matros
Min mosters historier - Lille matros Theodor tegner farverige flag med sin moster, Lola. Men da der pludselig er brug for hjælp oppe på dækket, må Theodor ikke komme med. Det er ikke altid nemt at være den mindste matros på en vaskeægte bramsejlsskonnert.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at vi bruger vores hår på kroppen til at holde varmen med? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger en zebra og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af om det virkelig lykkes Frisør Knold&Tot at farve zebraens striber lyserøde.

DR1

13:05  

Et landshold i knæ (4:4) - Fyringer og fremtidsdrømme
Et landshold i knæ (4:4) - Fyringer og fremtidsdrømme Jesper Jensen afløser Klavs Bruun Jørgensen som træner for det danske kvindelandshold. Han lægger ud med at se bort fra anfører Stine Jørgensen til den første træningssamling. Nye idéer bliver sat på corona stand-by, og med stor forsinkelse møder spillerne deres nye chef. Forberedelserne frem mod EM på hjemmebane tager omsider form. Men er der tid nok til, at landsholdet kan sætte nye mål og ændre stil under den nye træner?

13:35  

Bonderøven - Hestens hierarki
Bonderøven - Hestens hierarki Det er ikke nemt, at være sulten ko på Kastanjegården. For her er det nemlig hesten Solveig, der bestemmer, hvem der får mad, og hvornår der skal spises. Og så skal der slagtes lam. Heldigvis får Frank hjælp af Johan og Alma. Men det er ikke alle, der er lige begejstrede for den opgave.

14:05  

Hjem til forvandling (5)
Hjem til forvandling (5) Et slidt og upraktisk soveværelse i et gammelt baghus i det indre København og et klassisk 50'er badeværelse i en studielejlighed i Århus. Det er to projekter i historiske ejendomme, der denne gang skal forvandles.

14:35  

To ugers opsigelse
To ugers opsigelse Lucy er rådgiver for den charmerende, men selvoptagede millionær George Wade. I fem år er hun blevet behandlet som en barnepige snarere end som den topjurist, hun er. Hun har holdt styr på alt fra Georges tøj til hans skilsmisseforhandlinger. Nu har hun fået nok, og med to ugers opsigelse er hun snart ude af Georges liv - med mindre George når at indrømme over for sig selv, hvor meget Lucy egentlig betyder for ham. Medvirkende: Sandra Bullock, Hugh Grant, Alicia Witt m.fl. Instruktion: Marc Lawrence.

DR2

12:25  

Dronning Ingrids blomstrende Gråsten
Dronning Ingrids blomstrende Gråsten Om vinteren køber Dronning Ingrid frø i England, og om aftenen sidder hun og studer- er kataloger og frøposer - og lægger så planer for, hvordan der skal sås om foråret. Her fortæller Dronning Ingrid bl.a. om, hvordan den særlige Marguerit kom til Gråsten. Tilrettelæggelse: Bertil Svensson. Nordvision fra Sverige.

13:15  

Deres juleassistance med Buster Larsen og Ulf Pilgaard (1:4)
Deres juleassistance med Buster Larsen og Ulf Pilgaard (1:4) Ulf Pilgård og Buster Larsen forsøger at bringe julestemning. Sendt første gang 1969.

13:40  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen I dag arrangeres rock-, freestyle- og stressgudstjenester for at lokke befolkningen i kirke. I 80'erne kom præsten Jakob Arnbjerg med et bud på en kirkelig skilsmisse. Tidsmaskinen tager os med i kirke og ser hvordan folkekirken kæmper for at forny sig - så de tomme sæder kan fyldes op. Ramperne i S-toge og busser har ikke altid været en selvfølge, når den handicappede skal hjælpes ind. Vi tager et smut tilbage i tiden og ser på hvordan hjælpemidlerne har gjort samfundet mere tilgængeligt for de handicappede. 91 blødere blev i midten af 80'erne smittet med HIV gennem deres daglige medicin. Hvordan kunne det ske og hvorfor blev der aldrig placeret et ansvar? Vi har besøgt Terkel Andersen, som var bløderforeningens frontfigur i de 10 år blødersagen kører. Sendt første gang 04.03.2007

14:30  

Fordi du er kvinde: Livet er for kort til kvindehåndbold.
Fordi du er kvinde: Livet er for kort til kvindehåndbold. Der er meget mandehørm i sportens verden, og der har ikke altid været plads til kvinder. Engang var den almindelige holdning - altså blandt mænd - at idræt var uæstetisk og endda skadeligt for kvinder. I dag er vi klogere. I dette program fortæller blandt andre håndboldlegenden Camilla Andersen om udviklingen. Selvom der er sket store fremskridt siden de danske gymnastikkvinder åbnede OL i 1906, er vi stadig ikke i mål med ligestillingen inden for dansk idræt.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne (2)
Ramajetterne (2) Så er der ballade i Ramasjangs Lufthavn! Flummer arver sin rige onkel og vender ryggen til sit arbejde og sine venner, lige da et fly fra Japan skal lande. Der skal virkelig tænkes hurtigt, hvis en katastrofe skal undgås.

12:45  

Luk op Luk i - VRED
Luk op Luk i - VRED Kan vrede være godt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om vrede.

13:00  

Kika og Bob (23)
Kika og Bob (23) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:15  

Alfons Åberg (2)
Alfons Åberg (2) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

13:30  

Pingu
Pingu

13:40  

Rod i Historien (5)
Rod i Historien (5) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig Hans Tausens præstekrave til sin udstilling om reformationen og renæssancen. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

13:55  

Morten Skildpadde II (1)
Morten Skildpadde II (1)

14:20  

Nana (1:6)
Nana (1:6) Er man skolemoden, når man må sidde på forsædet, eller først når man er lige så gammel som ens far synes, han var? Er han overhovedet barnets far, og spiste han virkelig så mange madder, da han gik i skole? Er der nogen undskyldning for at komme for sent til sit barns første skoledag? Medvirkende: Nana: Barbara Topsøe-Rothenborg. Far: Jesper Christensen. Mor: Katrine Jensenius. Frk.Lind: Ilse Rande. Isenkræmmer: Jesper Klein. Kontordame: Margrethe Koytu. Kontordame: Anne Marie Helger m.fl. Manuskript: Per Schultz. Instruktion: Anette Pilmark. Sendt første gang 22.10.88

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

16:10  

Dansk humors bedste
Dansk humors bedste

16:40  

Fællessang - hver for sig
Fællessang - hver for sig Fællessang er tilbage igen. Phillip Faber sidder klar ved klaveret, mens Mads Steffensen på ny præsenterer en perlerække af Danmarks dygtigste kunstnere og nye talenter, som alle glæder sig til at synge sammen med danskerne hjemme i stuerne. Så smør stemmebåndene og klik på kameraet i mobilen, når vi skruer op for Danmarks største syngende fællesskab fredag aften.

17:40  

Folk og fæ (6:6)
Folk og fæ (6:6) Siegfried har fået influenza, og James har dobbelt så travlt, som han plejer. En værdifuld raceko er alvorligt syg. James går imod Siegfrieds instrukser i forsøget på at redde dens liv. Samtidig lufter Tristan en plan, der skal få James til at glemme Helen.

DR2

15:15  

Kampen for kvinders valgret i USA (4:4)
Kampen for kvinders valgret i USA (4:4) Under en blokade foran Det Hvide Hus i 1917 bliver NWP-tilhængere arresteret. Kvinderne sendes i fængsel, hvor de får tæsk, sultestrejker og tvangsfodres. Men deres bestræbelser bærer i sidste ende frugt - da kongressen i 1920 endelig vedtager det 19. forfatningstillæg, der giver kvinder valgret i USA.

16:10  

Miniskørtet og revolutionen
Miniskørtet og revolutionen Dansk dokumentar fra 2016 Lige siden Mary Quant designede miniskørtet i 60'erne har den lille beklædningsgenstand været en symbolsk kampplads. I dokumentaren undersøger vi miniskørtets globale status som både fashion statement, som en opfordring til sex og overfald og som protest symbol og kvindefrigørelse. I 60'erne trak vestlige kvinder i miniskørtet for at gøre oprør mod autoriteter og i dag er Afrika med protestbevægelsen "My dress my choice" spydspids for kampen om miniskørtet og for kvinders frihed og ret til at vælge. Sendt første gang 10.08.2016

17:10  

The Godfather 3
The Godfather 3 Den berygtede, men aldrende mafialeder Michael Corleone har to vigtige missioner i livet: at gøre sit familiedynasti lovligt og at finde en passende efterfølger. Denne efterfølger kunne være den fyrige Vincent Mancini. Men Vincents iltre temperament kan potentielt også spænde ben for Michaels drømme om at gøre familieforetagendet lovligt. Medvirkende: Al Pacino, Andy García, Diane Keaton m.fl. Instruktion: Francis Ford Coppola.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (51)
Gurli Gris VII (51)

15:15  

Gurli Gris VII (52)
Gurli Gris VII (52)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Vidundervovsen Vaffel (27)
Vidundervovsen Vaffel (27) Flytte-Vaffel

15:35  

Rasmus Klump (8)
Rasmus Klump (8) Dæmningseksperten

15:50  

Junglebogen (11)
Junglebogen (11)

16:00  

Junglebogen (12)
Junglebogen (12)

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:35  

Paddington
Paddington

16:45  

Paddington
Paddington

17:00  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis Julen står for døren, og det bliver fejret med julefis i hytten hos Onkel Reje og Brille med juleheavy og kreative til-og-fra-kort. Onkel Reje har taget et lommeakvarium med samt sin store samling af røde pølser, heriblandt en dynamitpølse og en ægte blodpølse. Medvirkende: Mads Geertsen og Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

17:01  

Nissebanden (5)
Nissebanden (5) I dag vågner hr. Mortensen på gulvet og udtrykker en vis utilfredshed. Det lyder ikke pænt, synes Gemyse. Hun foretrækker naturens stemme, hvis det rigtigt skal lifle for øret - og det skal det jo! Manuskript: Hans Dal og Flemming Jensen. Instruktion: Per Pallesen.

17:27  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:30  

Sebastians Jul (5:24)
Sebastians Jul (5:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag skal Sebastian fodre kaniner med grønkål, men to af dem er stukket af, så han må fange dem. Rævene får nogle døde kyllinger at spise. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

17:45  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:50  

Vennerne og det grønne lys (15:20)
Vennerne og det grønne lys (15:20)

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Snowhow - Den nordiske vinter eps.1-8
Snowhow - Den nordiske vinter eps.1-8 Vinteren er på vej. Folk i Norden forbereder sig. I denne dokumentarserie kommer du helt tæt på den nordiske vinter, og ser, hvordan naturkræfterne udfordrer os, truer liv og materielle aktiver - og tvinger os til at finde kreative løsninger. Hvad gør vinteren ved os, der bor heroppe mod nord? Hvordan forholder vi os til vinterens betingelser? Og hvordan møder vi vinteren, når den kommer?

19:30  

Julefeber (5:24)
Julefeber (5:24) Der er kommet flere hår i ørerne! Bjørn synes, det er pinligt, og Fars pubertetssnak gør det kun værre. Frede skal have ekstratræning i weekenden, og Bjørn forsøger at hjælpe hende. Imens besøger Gro Mormor igen og fortæller om Bjørns ørehår. Hvad mon de betyder? Far er gået i hullet, men får pludselig en god idé. Mormor kommer på uanmeldt besøg på loftet, og Bjørn bliver skræmt over, hvad hun vil. Bjørn: Silas Cornelius Van Frede: Maria Szigethy Gro: Selma Sol í Dali Pape Hovedforfatter: Rune Schjøtt-Wieth Medforfatter: Mette Eike Neerlin Instruktør og forfatter: Natasha Arthy

20:00  

Den klassiske musikquiz (1:3)
Den klassiske musikquiz (1:3) Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Er det overhovedet muligt at bestemme et stykke efter bare en enkelt tone? Og kan man spille orkestermusik på plasticrør? Frederik Cilius og Mathias Hammer er holdkaptajnerne, der styrer aftenens to hold gennem udfordringerne. DR SymfoniOrkestret står for musikken, mens Phillip Faber er den oplagte vært, der forsøger at holde styr på løjerne i denne julespecial.

20:30  

Skammerens datter II - Slangens gave
Skammerens datter II - Slangens gave Skammerpigen Dina møder en mystisk fremmed, som påstår at være hendes far, Sezuan. Da Davin og Nico tages til fange og indespærres i det berygtede Sagisborg, tvinges Dina ud på nye eventyr. Imod sin mors vilje stikker hun af og begiver sig ud på en farefuld færd med sin far for at befri fangerne. Sezuan er sortemester med evnen til at få folk til at se og tro på ting, der ikke findes, og Dina forstår, at hun besidder de samme evner. I fangenskab kæmper Nico og Davin for deres liv mod Drakan, som kun ønsker et: at ødelægge livet for gode mennesker i Højlandet og i de små byer. Medvirkende: Rebecca A. Sattrup, Jakob Oftebro, Dejan Cukic m.fl. Instruktion: Ask Hasselbalch. Produktion: Nepenthe Film.

DR2

19:50  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter Peter Høeg fat på salmen "En rose så jeg skyde".

20:00  

DR2 musikprogrammer - Her er dit hit (7)
DR2 musikprogrammer - Her er dit hit (7) DR2 dykker ned i 8 store danske hits og forsøger at finde ud af, hvorfor netop de sange er blevet allemandseje. Vi har fyldt programmerne med gode historier, musiknørderi og livemusik. Aftenens hit er Vågner i natten med Dodo And The Dodos

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:05  

F for får V (4)
F for får V (4)

18:15  

Kasper og Sofie (8)
Kasper og Sofie (8) Til karneval

18:25  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (7)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (7)

18:40  

Pyjamasheltene II (29)
Pyjamasheltene II (29)

18:55  

Vilde vidunderlige dyr: Havørredens lange rejse
Vilde vidunderlige dyr: Havørredens lange rejse En havørred skal svømme mange kilometer mod strømmen, helt ude fra havet og op til et vandløb, for at lægge æg. På vejen kommer den til et vandfald. Havørreden må springe op over vandfaldet for at nå sit mål.

19:00  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

19:25  

Højs hus
Højs hus Projekt Højs hus + Den store debat

19:45  

Alfons Åberg (2)
Alfons Åberg (2) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

20:00  

Ballerina
Ballerina Félicia har en drøm om at danse ballet. Men det er ikke let for en forældreløs pige at komme ind på den berømte balletskole i Paris, så Félicia må stjæle en anden piges identitet for at nå sin drøm.

DR1

22:10  

Unge Morse VII (1:3)
Unge Morse VII (1:3) 1970 står for døren, og Endeavour Morse fejrer det nye årtis ankomst i Venedig, hvor han gør et interessant bekendtskab. Hjemme i Oxford findes en ung kvinde dræbt på en sti ved kanalen. Kriminalinspektør Thursday er sikker på, at han ved, hvem morderen er, men han har ingen beviser. Da Morse bliver bedt om at kaste friske øjne på sagen, belaster det de to mænds venskab.

23:40  

Vera: Skjulte dybder
Vera: Skjulte dybder I det smukke, øde Nordøstengland må den erfarne og ligefremme kriminalinspektør Vera Stanhope opklare en gådefuld mordsag. En 15-årig dreng er blevet kvalt og placeret i et badekar bestrøet med vilde blomster. Snart findes en ung kvinde død under lignende omstændigheder. I håb om at finde frem til morderen må Vera først finde ud af, hvilken forbindelse der er mellem de to ofre. Vera Stanhope: Brenda Blethyn. Joe Ashworth: David Leon. Julie Armstrong: Gina McKee. Instruktion: Adrian Shergold.

DR2

21:00  

Når vores forældre bliver vores børn
Når vores forældre bliver vores børn Dansk dokumentar fra 2019 Hvad gør vi, når vores forældre bliver gamle og har brug for hjælp på alle tidspunkter? Det er ikke nemt at jonglere karriere og børn samtidig med, at man har en syg eller svag forælder. Den situation står mange danskere i. Den dårlige samvittighed er ofte en tro følgesvend og 6 ud af 10 voksne med plejekrævende forældre oplever stress. I aftenens temalørdag skal vi møde tre danske familier, som tackler alderdom, sygdom og boformer på vidt forskellige måder. Men fælles for dem alle, så har de taget nogle aktive valg tidligt, for at forberede sig på den dag at positionerne i familien skifter - den dag vores forældre bliver vores børn. Sendt første gang 09.02.2019

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Filmperler: Destroyer
Filmperler: Destroyer Som ung betjent infiltrerede Erin Bell en kriminel bande i den californiske ørken - en opgave, som fik tragisk udgang og ødelagde hendes liv. Da bandens leder efter mange år dukker op igen, tvinges Erin til at opsøge de tilbageværende medlemmer og se fortidens dæmoner i øjnene. Medvirkende: Nicole Kidman, Sebastian Stan, Toby Kebbell m.fl. Instruktion: Karyn Kusama.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:25  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:40  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

01:10  

Kriminalkommissær Barnaby XIII (4)
Kriminalkommissær Barnaby XIII (4) "Det tavse land". Barnabys hustru, Joyce, havner i grøften, da hun forsøger at undgå at køre en nattevandrer ned. Men måske ramte hun alligevel nogen? Næste dag findes den lokale bibliotekar i hvert fald livløs oven på en grav på en nærliggende kirkegård. Blev han ramt af Joyces bil? Eller er der en anden forklaring på hans pludselige død? Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Joyce Barnaby: Jason Wymark. Instruktion: Peter Smith.

02:40  

Mistænkt 6: Det sidste vidne (2:2)
Mistænkt 6: Det sidste vidne (2:2) To bosnisk-muslimske søstre, der flygtede til England under krigen i det tidligere Jugoslavien, er fundet myrdet. Politikommissær Jane Tennison er overbevist om, at den serbiskfødte tolk Milan Lukic er ansvarlig for mordene for at dække over en massakre, han deltog i under krigen. Stik mod alle ordrer rejser Jane til Bosnien sammen med krigsfotografen Robert i håb om at skaffe beviser mod Lukic. Medvirkende: Helen Mirren m.fl.

DR2

00:55  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

01:55  

Deadline
Deadline

02:25  

Deadline
Deadline

03:00  

Deadline
Deadline

03:35  

Deadline
Deadline

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1201094852