dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: fredag d. 7. april 2023

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: fredag d. 7. april 2023

DR1

05:35  

Landsbyhospitalet (63)
Landsbyhospitalet (63) Engelsk dramaserie fra 2007. (The Royal) Dr. Weatherill opdager, at hun er gravid igen. Et nyfødt spædbarn bliver bortført fra hospitalet. Susie og sygeplejerskerne forsøger at mane et spøgelse frem. Og en brand bryder løs i forstanderindens lejlighed.

06:25  

Lystfiskerliv (3:8)
Lystfiskerliv (3:8) Svensk livsstilsserie fra 2020. (Fiskeliv) Emilie tager til Laplandsfjeldet for at forsøge sig med en norrlandsk grand slam. På to dage skal hun forsøge at fange en stalling, en ørred og en rødding. Hun får blandt andet hjælp af Marie Lagerkvist, som er EM-medaljevinder i fluefiskeri. Sammen oplever de mægtige fjeldudsigter og fisker både i den kendte Pieskeströmmen og små fjeldsøer.

06:55  

Den grønne optur - i USA: Fra skraldebjerg til grøn mad
Den grønne optur - i USA: Fra skraldebjerg til grøn mad Anna og Thøger kommer på arbejde, når de skal hjælpe med at sortere de 12.000 tons skrald, som bliver produceret i New York hver eneste dag. I New York sorterer man nemlig ikke skraldet derhjemme og det betyder at det meste ender på kæmpe lossepladser, hvor det enten bliver brændt af - eller ligger og rådner. De ender i Florida, hvor Anna og Thøger ser, hvordan man i fremtiden måske kan dyrke afgrøder, der kan holde længere og modstå de stigende temperaturer.

07:25  

OBS
OBS OBS - Oplysning til borgerne om samfundet. Denne gang om Demens - Det nationale demenssymbol, Depression - så bør man søge hjælp og Spar på energien.

07:30  

Kriminelt: Forsøgte plejeren at dræbe min far?
Kriminelt: Forsøgte plejeren at dræbe min far? Karinas far er offer i en historisk retssag i Randers. To gange inden for få dage bliver han hasteindlagt fra sit plejehjem, og det viser sig, at han og tre andre beboere er blevet forgiftet. Vært: Trine Maria Ilsøe.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:15  

Marens hvalpeskole (4:4)
Marens hvalpeskole (4:4) Norsk dokumentarserie fra 2021. (Valpeskolen) Der dukker konstant nye udfordringer op i hvalpetræningen. Maren møder Salto, Gingko, Barack og Bailey en sidste gang.

08:50  

Troldehjertets hemmelighed (5:7)
Troldehjertets hemmelighed (5:7) Dansk familiefiktionsserie fra 2023. Rebekka er desperat. Hun kan ikke styre sin troldesult, og ved midnat bliver hun forvandlet til en trold for evigt. Karen må stjæle troldehjertet fra Cornelius, men da han forlader landsbyen, bliver veninderne nødt til at følge efter ham i den mørke skov. Kan de få fingrene i det bankende hjerte? Imens er forholdet mellem Marie Louise og Rasmus truet. Herremanden Aage er dukket op igen, og han tilbyder Marie Louise alt det, hun drømmer om. Serien indeholder scener der kan forekomme uhyggelige for mindre børn. Medvirkende: Karla L. Moltsen, Lova M. Rudolph, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Sigurd Moe, Isa Thorlacius, Maximillian H. Hale m.fl. Manuskript: Jesper Nicolaj Christiansen. Episodeforfatter: Johannes Majgaard Nielsen. Instruktør: Jacob Bitsch. Production design: Thomas Greve. Fotograf: Jacob Kusk. Musik: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion i samarbejde med FilmFyn.

DR2

06:25  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

06:55  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:20  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Jagten på den kristne kulturarv (2:3)
Jagten på den kristne kulturarv (2:3) Hvordan har 1000 års kristendom påvirket os danskere og vores måde at tænke og leve på? Måske mere end vi tror. Kristian Leth går på jagt efter et svar og undersøger i dette program vores fællesskaber fra isolationsfængslet til familien og politikernes offentlige bodsgang.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet (4)
Ramasjang Mysteriet (4) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Luk op Luk i - LØGN
Luk op Luk i - LØGN Thomas kommer hjem efter en fed ferie til Thailand. Han fortæller Jakob om alle de ting, han har oplevet, og hvor dejligt det hele var. Jakob har ikke været nogen steder, og det synes han er lidt pinligt, så han begynder at lyve. Han begynder at digte en historie om, at han har været i Grønland. Jakobs historie starter godt, men efterhånden som løgnen vokser, så bliver den sværere og sværere at tro på.

06:15  

Ernest & Celestine (12)
Ernest & Celestine (12)

06:30  

Sarah og And (7)
Sarah og And (7)

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Motor Mille og uniformerne - Livvagt (8)
Motor Mille og uniformerne - Livvagt (8) Motor Mille besøger i dette afsnit en bodyguard, for at finde ud af, hvordan de kan hjælpe andre. Motor Mille bliver udfordret i de mange færdigheder man skal have som bodyguard, og bliver virkelig sat på prøve, når hun skal finde fire falske bomber, der er blevet gemt og redde en mand fra at blive overfaldet.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Kagekampen
Kagekampen Animationsfilm fra 2019. Alflingerne har levet i skjul under jorden i mange år, og det passer dem sådan set meget godt. Men for Elfie er det anderledes. Hun kæmper med at bevise sit værd over for de andre og beslutter sig for, at finde ud af, hvad livet på overfladen kan tilbyde. Hvem ved; måske kan hun endda lære et håndværk, der kan gøre de andre alflinger misundelige! Sammen med sine venner, Kipp og Buller, kravler de op til jordens overflade, hvor de møder bageren Theo, der har problemer med sin bagerbutik. Den er nemlig i fare for at blive opkøbt af et stort og upersonligt kage-imperium. Heldigvis for Theo har alflingerne ét erklæret formål i livet: At hjælpe andre! De tre små venner sætter sig for at få gang i butikken igen og hjælpe Theo fra konkurs. Der er kun et problem: Ingen af dem ved noget som helst om at bage, så der er liiige lidt startvanskeligheder, inden de kan skumme fløden af deres arbejde.

08:50  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

 
DR1

09:20  

Husdrømme (3:8)
Husdrømme (3:8) Svensk livsstilsserie. Anna er 73 og har altid boet i lejlighed inde i Gøteborg. Men efter en stor sorg indser hun, at hun må skabe en forandring i sit liv. Det er nu eller aldrig, hun vil have sit eget hus, og det skal være ved havet. Den, der både skal tegne og bygge huset, skal være hendes søn, Elias, og det bliver en kærlighedsgave fra en søn til en mor.

09:20  

Husdrømme (4:8)
Husdrømme (4:8) Svensk livsstilsserie. Seriens værter Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingårdh besøger Ewa og Börje, der har truffet hinanden sent i livet. I Västergötland har parret nu fundet netop deres plads her på jorden med blandt andet en dejlig udsigt til søen fra ladens vinduer. Det går man jo aldrig fejl af - bortset fra, at Gert Wingårdh har en mening om det!

10:25  

Kærlighed til kanaler VI (8:10)
Kærlighed til kanaler VI (8:10) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Great Canal Journeys) Skuespillerparret Timothy West og Prunella Scales fortsætter deres storslåede tur i Sydøstasien. De rejser mod hovedstaden Phenom Penh i Cambodja og oplever det flydende marked ved Cai Rang, møder en overlever fra de røde Khmeres berygtede torturcenter S-21, og afslutter deres eventyr i det storslåede cambodjanske tempel Angkor Wat, der blev bygget ved hjælp af et netværk af kanaler.

11:15  

Antikkrejlerne XVIII (7)
Antikkrejlerne XVIII (7) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Antiques Road Trip) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

DR2
TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:10  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:32  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stegosaurus var en langsom dinosaur. Derfor var det svært at slippe ud af truende situationer, så i stedet måtte Stegosaurus blive på stedet og forsvare sig. Men hvordan gjorde den?

09:40  

Superorm
Superorm

10:05  

Cirkus Summarum 2021
Cirkus Summarum 2021 Cirkus Summarum tager i år ind i drømmenes verden. Tag med på besøg i Kristian, Rosa, Oda Omvendt, Hr. Skæg, Onkel Reje og Motor Milles drømme. Dine helte fra Ramasjang laver et hæsblæsende cirkusshow med sang, dans, magi og poesi. Det bliver både sjovt, og en lille smule uhyggeligt.

11:55  

Hey Duggee
Hey Duggee

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2014 (18)
Bonderøven 2014 (18) Ciderproduktionen står for døren, derfor er Frank, sammen med en smed, gået i gang med at opfinde en noget speciel æblevasker-maskine. Føllet HC må desværre aflives, fordi den har fået kolik. Frank kører den døde hest til Safariparken i Ebeltoft, hvor HC ender sine dage som føde til de Vilde Afrikanske Hunde. Hjemme på Kastaniegården skal roerne ind fra marken inden frosten, og Johan får brug for sine evner både som fårehyrde og roetop-aftager. Efteråret betyder også, at Frank kan indsamle kæmpeærter til tørring til næste års produktion.

12:45  

Nak & Æd - en agerhøne i Frankrig (1:10)
Nak & Æd - en agerhøne i Frankrig (1:10) Sæson 6 (2015). Det er november. Jørgen og Nikolaj er taget til Frankrig for at prøve kræfter med en af jagtens mest ædle og traditionsrige discipliner - falkejagten. De to venner har aldrig tidligere gået på jagt med falke, så derfor har de allieret sig med både danske og franske falkejægere. Men spørgsmålet er om Jørgen og Nikolaj har hvad der skal til, for at få en agerhøne i gryden. www.dr.dk/nak www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 27.09.2015

13:30  

Familien Knurhår: Dynastiet genopstår
Familien Knurhår: Dynastiet genopstår Britisk naturserie fra 2020. (Meerkat Manor: Rise of the Dynasty) Saftige planter skaber hud- og øjenproblemer for alle surikaterne. Finick træffer en beslutning, der bringer ungerne i fare, mens gravide Munchkin gør alt, hvad hun kan for at undgå at blive smidt ud af flokken.

13:50  

Vilde haver - gør det selv: Sådan skaber du et næringsfattigt bed
Vilde haver - gør det selv: Sådan skaber du et næringsfattigt bed Vilde blomster klarer sig bedst i næringsfattig jord. Biolog og havedesigner Katrine Turner viser, hvordan du kan lave et perfekt bed til vilde planter, så humlebien, sommerfuglen og andre insekter kan få den føde, de har brug for, for at overleve.

14:00  

Kender Du Typen? 2019 - med Tivoli og terrasse
Kender Du Typen? 2019 - med Tivoli og terrasse Hvilken kendt dansker er fan af Alexis fra Dollars og har en elevator, som åbner op direkte i lejligheden? Livstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup får brug for alle deres evner, når de står overfor en bogreol, som rummer både Herman Hesse og Linse Kessler. Vært: Mads Steffensen

14:45  

Fodbold: Sverige - Danmark (k), direkte
Fodbold: Sverige - Danmark (k), direkte VM i fodbold nærmer sig med hastige skridt og i disse dage er det danske kvindelandshold i gang med vigtige forberedelser til slutrunden. I dag gælder det en testkamp mod Sverige på udebane i Malmø, og det bliver en hård test for danskerne. Sverige er fortsat blandt verdens bedste kvindelige fodboldhold, i det senere år er det blevet til VM-bronze, OL-sølv og en semifinale ved EM for svenskerne. Kampen bliver en fin målestok for, hvordan Danmark står med kun lidt over tre måneder til den første VM-kamp. Og selv om kampen spilles på udebane, ventes der god opbakning til holdet fra det danske fanafsnit på stadion. Kommentatorer: Henrik Liniger og Arnela Muminovic

DR2

12:00  

Guddommelig mad (1:4): Olivenolien og Evigheden
Guddommelig mad (1:4): Olivenolien og Evigheden Claus Meyer og præsten Poul Joachim Stender tager til Grækenland og Israel i en jagt på den mad og de råvarer, der flyder gennem Biblen. På Manihalvøen i Grækenland løber olivenolien i en grøn flod fra bjergene og ned i gryderne, og de to venner oplever et lille glimt af evigheden midt i olivenhøsten. Claus ifører sig badebukser og deltager i et græskortodoks ritual, hvor både Gud og velsignelse venter under vandet.

12:30  

Dobbeltgængerne (1:6)
Dobbeltgængerne (1:6) Tysk dramaserie fra 2021. (Der Palast) Østtyskland 1961. I nattens mulm og mørke bærer en mand et spædbarn ud i en bil og kører væk. Syvogtyve år senere er Marlene Wenninger blandt publikum på det fashionable Friedrichstadt-Palast i Østberlin. Hun er på forretningsrejse fra Vesttyskland. På scenen danser Christine Steffen - Marlenes dobbeltgænger. Da tvillingerne mødes, hober spørgsmålene sig op. Hvorfor blev de skilt ad? Hvorfor kendte de ikke til hinanden? Og hvorfor har deres familier aldrig sagt noget?

13:15  

Dobbeltgængerne (2:6)
Dobbeltgængerne (2:6) Tysk dramaserie fra 2021. (Der Palast) Året er 1988. På Friedrichstadt-Palast forbereder alle sig på at fejre 40-års jubilæet for dannelsen af DDR. Christine konkurrerer mod kollegaen Bettina om pladsen som solodanser. I Vesttyskland nægter Marlenes far stadig at sige om fortiden, men da hun finder ud af at Christines - og dermed hendes egen - mor er på hospitalet i Østberlin, kommer hun med et drastisk forslag: At de to kvinder bytter identitet, så de kan møde de forældre, de aldrig har kendt.

14:00  

DR Pigekorets Forår 2023
DR Pigekorets Forår 2023 Den menneskelige stemme er i fokus, og lyset møder mørket, i DR Pigekorets stemningsfulde forårskoncert fra Holmens Kirke. Koncerten byder på folketoner, forårssange og stærke korværker med den internationalt anerkendte violinist Bjarte Eike. Phillip Faber dirigerer.

14:55  

Åbenbaringen
Åbenbaringen Fransk drama fra 2018. (L'Appariation) Den traumatiserede krigsreporter Jacques bliver hyret af Vatikanet til at undersøge en hellig åbenbaring. Anna, en forsigtig og følsom ung pige, siger, at hun har set Jomfru Maria åbenbare sig for hende, og har fået et stort følge i en lille fransk landsby. Men Jacques opdager skjulte motiver og farlige magtspil bag den mystiske åbenbaring. Medvirkende: Vincent Lindon, Galatéa Bellugi, Patrick d'Assumçao, m.fl. Instruktion: Xavier Giannoli.

TVR

12:05  

Paddington
Paddington

12:15  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

12:25  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at pingvinen kan rutsje på maven? Ta' med Lille Nørd til pingvinernes land, og se om det lykkes Anders og Katrine at fange fisk nok til pingvinerne.

12:45  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) Det er nytårsaften, og så skal der fyres krudt af. Dilleren bliver lidt for ivrig med nytårskrudtet, og John lærer, hvorfor man aldrig skal gå tilbage til en fuser.

12:55  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:05  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:30  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

13:45  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

13:47  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

13:51  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24)

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26)

14:05  

Oda Omvendt (3)
Oda Omvendt (3)

14:15  

Onkel Rejes Heavyband (12)
Onkel Rejes Heavyband (12) Det er blevet dagen for det store Heavy-MGP show, men Onkel Reje har forladt bandet og er flyttet ind i en papkasse på havnen. Brille og Krølle vil have ham med i bandet igen, så de kan vinde Heavy-MGP og blive rige og berømte, men kan Onkel Rejes Heavyband nå frem til tiden, når Reje har solgt sin motorcykel? Og kan de overhovedet vinde over Kranieknuserne?

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Hvad er "det lille hus", som den sure mand skal ud på? Og hvorfor skærer han børnebøger i stykker og ruller siderne sammen? Motor Mille og Børnebanden vil have de stjålne børnebøger tilbage, men sækken med bøger er meget tung.

14:45  

Quizdyrene - Koen Luna
Quizdyrene - Koen Luna Dagens quizdyr er koen Luna. Hun bor på en mark, hvor hun får besøg af quizværten Stefan. Luna håber på at få spørgsmål om bondegårdsdyr, men trækker kategorien "fugle" og bliver quizzet om alt fra kolibrien til strudsen og kondoren. Da Luna får problemer med et spørgsmål undervejs kan hun heldigvis bruge sin livline og ringe til tyren Otto, som måske kan hjælpe hende et skridt nærmere en flot præmie.

14:59  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Triceratops var ikke den hurtigste dinosaur, i stedet var den bygget til at blive og tackle.

DR1

17:00  

Curlingklubben begynder til... (1:5) -Fodbold
Curlingklubben begynder til... (1:5) -Fodbold I første afsnit er Maria og Christian taget til Sundby, hvor tidligere landsholdsmålmand Jesper Christiansen står klar til at lære dem en ting eller to om fortræffelighederne ved den største sportsgren i Danmark, nemlig fodbold! Har Maria og Christian potentiale på grønsværen? Og hvem er den bedste mur af de to? Få svaret i første afsnit, når Curlingklubben begynder til fodbold.

17:10  

Landsbyhospitalet (64)
Landsbyhospitalet (64) Engelsk dramaserie fra 2008. (The Royal) Lægen Nick Burnett og sygeplejersken Marian McKaig er på vej til deres nye job på det lille provinshospital The Royal, men allerede inden de ankommer, får de hænderne fulde. Deres tog forulykker nemlig, og Nick og Marian må bide deres egne smerter i sig for at hjælpe de andre passagerer. Snart får de assistance fra deres nye arbejdsplads, der står over for en af sine mest travle dage nogensinde.

DR2

17:15  

Aztekernes glemte pyramider (1:2) - Spøgelsesbyens hemmeligheder
Aztekernes glemte pyramider (1:2) - Spøgelsesbyens hemmeligheder Britisk dokumentarserie fra 2021. (Lost Pyramids of the Aztecs) Det storslåede aztekiske imperium. En af de mest magtfulde civilisationer, verden nogensinde har set. Aztekerne var hensynsløse krigere og geniale ingeniører, der underlagde sig et enormt territorium og byggede tårnhøje pyramider. Men efter bare 200 år blev deres store rige erobret af spanierne - og deres byer og monumenter ødelagt. Dyk med ned i aztekernes forsvundne verden.

TVR

15:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:35  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:00  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne stopper et skrot-monster + Vovserne redder hvalerne

17:00  

Rabalder
Rabalder Ole bliver sparket i havet, en ny dreng er ankommet til bygden, og et køretøj står parkeret med nøglerne i. Der er kaos på kajen.

17:10  

Det store Ramasjang Mysterie (2)
Det store Ramasjang Mysterie (2) My følger det spor, hun fandt i Kristians hus, alt imens skurkene fra Ramasjang forsøger at snyde sig ind på Ramasjang sendestation. Mon det er dem, der har taget Kristian til fange? Og hvad skal der til for, at Frede vil hjælpe med at opklare Kristians forsvinden?

17:25  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Børnebanden har fundet hemmeligheden om Vokseværk: En blanding af juice og mælk giver modgift, så børn, der er blevet forvandlet til voksne, kan blive børn igen. Men den sure mand Granberg har købt al juice og mælk i hele byen og vil have Kåbe til at smide det i søen.

17:40  

Vennerne og det grønne lys 2 (18:20)
Vennerne og det grønne lys 2 (18:20) Jakob har fundet ud af, at Buster blev forgiftet, da han stak sig på ringen. De må lave en modgift ud af resterne af ringen. Men hvor er ringen?

17:53  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John får et gevær af Oldemor, og bliver bedt om at gå ud og skyde deres aftensmad - allerhelst en fasan. Verdens længste diller og et gevær er dømt til at gå galt, og sjovt nok kommer John da også hjem med en pizza og en gennemskudt diller.

17:55  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John har glemt det eneste man ikke må glemme - oldemors fødselsdag. Nu er gode råd dyre, hvis John skal tilgives af oldemor, og han må bruge al sin snilde til at få stablet en rigtig fest på benene. Festen bliver dog forstyrret af en mindre ildebrand, og så må John redde dagen, på ægte diller-maner.

17:55  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) John vil så gerne være god til at snitte i træ. Men hans diller kommer på tværs. Det gør den også når han skal slå telt op, binde knob og finde vej i skoven. Men heldigvis kan dilleren også være den bedste hjælp når det går helt galt. Har du måske nogen sinde set en kængurustylte der kan hoppe op over skoven? Det kan John - med dilleren.

DR1

18:00  

Antikduellen (8:30)
Antikduellen (8:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. I denne uge dyster Margit Damgaard-Lauritzen fra Damgaard-Lauritzen Antik i Odense mod Ulrik Kemnitz fra Espergærde, som har sin butik på Kemnitz.dk. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Odense og omegn. Sendt første gang 08.05.13

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Mød kyllingen Karla, de Mesterlige Monsterbørn, den gule Yeti og Tom & Jerry, når TamTam serverer en fantastisk blanding af helt nye og klassiske tegnefilm for børn og deres forældre.

20:00  

Troldehjertets hemmelighed (6:7)
Troldehjertets hemmelighed (6:7) Dansk familiefiktionsserie fra 2023. Det lykkes Karen at overtale Cornelius til at give hende Troldehjertet. Med det om halsen bliver Rebekka en normal pige. Men hun er stadig uønsket i Lindestrup, og der opstår flere misforståelser. Rebekka føler sig svigtet af sin hjerteveninde Karen. Hun tager troldehjertet af og forvandler sig til verdens farligste væsen. Samtidig har Marie Louise besluttet at forlade Rasmus og rejse med Aage til England - stik imod sine forældres ønske. Serien indeholder scener der kan forekomme uhyggelige for mindre børn. Medvirkende: Karla L. Moltsen, Lova M. Rudolph, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Roberta Reichhardt, Sigurd Moe, Isa Thorlacius, Maximillian H. Hale m.fl. Manuskript: Jesper Nicolaj Christiansen. Instruktør: Jacob Bitsch. Production design: Thomas Greve. Fotograf: Jacob Kusk. Musik: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion i samarbejde med FilmFyn.

20:30  

Spise med Price - Den sidste Nadver
Spise med Price - Den sidste Nadver "Den sidste Nadver" Det er både højstemt, åndfuldt og nærende, når brødrene Price giver deres bud på verdens mest berømte måltid. I hvert fald dækkes der Luther op med (mere eller mindre) bibelske retter, i en menu der blander jødiske, kristne og mellemøstlige traditioner på forbilledlig vis. Offerlammet tilberedes på streetfood manér, og Påskeharen slipper kun ud af køkkenet ved at sende en stand in i form af klassikeren, kanin i dijonsennep. Dagens Da Vinci mysterium: havde maleren Leonardo også skidne æg med på sin udgave af Jesus og disciplenes påskebord? www.dr.dk/price

DR2

18:05  

Aztekernes glemte pyramider (2:2) - De dødes pyramider
Aztekernes glemte pyramider (2:2) - De dødes pyramider Britisk dokumentarserie fra 2021. (Lost Pyramids of the Aztecs) Hvordan levede og døde aztekerne? I dag ligger mange af aztekernes hemmeligheder begravet under Mexico City. Men nu kastes der nyt lys på den storslåede civilisation. Se med, når arkæologer undersøger fundet af over 100 gamle skeletter og forsøger at afkode et mystisk manuskript, der kan afsløre sandheden bag aztekernes religiøse menneskeofringer.

19:00  

Husker du... 1986
Husker du... 1986 - året er 1986. Den svenske statsminister Olof Palme blev myrdet, det sovjetiske atomkraftværk i Tjernobyl eksploderede og Danmark bankede Uruguay 6 - 1 ved VM. Hør Danmarks Radios tidligere korrespondent Jørgen Poulsen fortælle om Olof Palme - og gense nogle af højdepunkterne fra et på alle måder uforglemmeligt fodboldeventyr. Sendt første gang 20.11.04

20:00  

The Hateful Eight
The Hateful Eight Amerikansk westerndrama fra 2015. En dilligence suser gennem vinterlandskabet, på vej mod Red Rock. Her vil dusørjægeren John Ruth overlade sin fangst, morderen Daisy, til hendes skæbne. Undervejs samler dilligencen den sorte dusørjæger major Warren og sydstatsoverløberen Mannix op. I snestormen søger kvartetten ly i et herberg. Her møder de yderligere fire hårdkogte typer. Otte fremmede, der opdager, at de måske alligevel ikke når så langt som til Red Rock. Medvirkende: Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh m.fl. Instruktion: Quentin Tarantino.

TVR

18:00  

F for Får IV (1)
F for Får IV (1)

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Da Emma skal have ansvaret for en opgave, synes hun, det er svært at give udtryk for sin nervøsitet overfor de andre, og det bringer alle i fare

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:45  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

19:15  

Remy og Boo
Remy og Boo

19:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

19:35  

Svampebob Firkant VIII (12)
Svampebob Firkant VIII (12) Rur-fjæs + Patrick dyresitter

20:00  

Far til fires vilde ferie
Far til fires vilde ferie Dansk familiefilm fra 2015. Familiens længe ventede ferie ved Vadehavet trues, da Far bliver mistænkt for at være indbrudstyv. Familien gør alt for at bevise hans uskyld - men Fars uheldige handlinger får ham til at se mere og mere mistænkelig ud. Til sidst må Lille Per selv gøre noget ulovligt for at finde de rigtige tyve. Men det er ved at gå galt, og pludselig er hele øen overbevist om, at Far er skyldig. Så hele familien må gå sammen i en vild plan for at afsløre tyvene. Medvirkende: Jesper Asholt, Kurt Ravn, Kirsten Lehfeldt m.fl. Instruktion: Giacomo Campeotto.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Han, hun og hunden (4:8)
Han, hun og hunden (4:8) Australsk komedieserie fra 2022. (Colin from Accounts) Ashley og Gordon har gjort et akavet forsøg på at have sex, og det får dem til at glide fra hinanden.

21:45  

All the Money in the World
All the Money in the World Amerikansk thriller fra 2017. I 1973 kidnappes den 16-årige John Paul Getty III i Rom af De Røde Brigader. Drengen er sønnesøn af verdens rigeste mand, men den gamle oliemilliardær har ikke tænkt sig at betale den enorme løsesum. Desperat forsøger drengens mor at få sin svigerfar til at ombestemme sig - alt imens kidnapperne gør det klart, at deres trusler mod Getty junior skal tages dødsensalvorligt. Medvirkende: Michelle Williams, Christopher Plummer, Mark Wahlberg m.fl. Instruktion: Ridley Scott.

23:50  

Cocktail
Cocktail Amerikansk drama fra 1988. Efter sin soldatertid tager unge Brian til New York for at komme frem i verden. Det gør han også, men han havde ikke forestillet sig, at det skulle være som bartender. Vismanden Doug lærer ham op, og Brians udfoldelser bag bardisken får pigerne til at falde for ham. Medvirkende: Tom Cruise, Bryan Brown, Elisabeth Shue m.fl. Instruktion: Roger Donaldson.

DR2

22:40  

Tre døgn for Condor
Tre døgn for Condor Amerikansk thriller fra 1975. (Three Days of the Condor) Det starter som en ganske almindelig dag på arbejdet for CIA-manden Joe Turner, men pludselig er alle hans kolleger myrdede, og han selv svæver i livsfare. Der er ikke meget hjælp at hente hos hans overordnede, så Joe må skjule sig hos en tilfældig kvinde, indtil han finder ud af, hvordan han skal overleve sammensværgelsen. Medvirkende: Robert Redford, Faye Dunaway, Max von Sydow m.fl. Instruktion: Sydney Pollack.

TVR

21:20  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

01:25  

Beck: Manden uden ansigt
Beck: Manden uden ansigt Svensk krimi fra 2001. (Beck - Mannen utan ansikte) En hundelufter på aftentur bliver brutalt stukket ned. På gerningsstedet konstaterer Gunvald Larsson, at manden ikke alene er blevet berøvet livet, men også har fået huden skrællet af ansigtet. Den chokerede hustru nævner, at en udlænding bankede på parrets dør dagen før det bestialske mord. Samtidig afslører ofrets elektroniske dagbog en forbindelse til en gift kvinde. Martin Beck: Peter Haber. Gunvald Larsson: Mikael Persbrandt. Angelica Beckman: Stina Ekblad. Instruktion: Harald Hamrell.

03:00  

Mord med miss Fisher (21)
Mord med miss Fisher (21) Australsk krimiserie fra 2013. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Et forkert kadaver dukker op i dr. Macs anatomitime - nemlig det aldeles friske lig af professor Katz. Phryne og Jack er ikke på talefod, men Mac insisterer på, at detektiven og politimanden slår pjalterne sammen for at opklare det bizarre mord.

03:50  

Mord med miss Fisher (22)
Mord med miss Fisher (22) Australsk krimiserie fra 2013. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Phryne bliver involveret i den australske filmbranche - på mere end én måde. Stjernen i den problemramte stumfilm 'Babylons brud' findes myrdet. Phryne efterforsker sagen og træder tilmed til som pengedame for at redde den skrantende film.

DR2

00:30  

Forsvundne verdener og skjulte skatte III
Forsvundne verdener og skjulte skatte III Britisk dokumentar 2022. (Lost Worlds and Hidden Treasures) Myter, mysterier og forsvundne skatte. Tag med kulturhistoriker Janina Ramirez, når hun går på jagt gennem byer, gravkamre og slotte på sporet af den mest funklende af alle skatte på Jorden. Tutankhamons propfyldte grav. En af verdens største oldtidsfund. Hvordan blev den fundet? Og hvem var manden, der udgravede den?

01:35  

Kærlighed på vulkaner
Kærlighed på vulkaner Britisk dokumentar fra 2022. (The Fire Within: A Requiem for Katia and Maurice Krafft) "Livet igennem gik de langs en afgrund." Den 3. juni 1991 omkom ægteparret og vulkanologerne Katia og Maurice Krafft. De blev opslugt i en gigantisk pyroklastisk udbrud ved vulkanen Mount Unzen på øen Kyushu i det sydlige Japan. De efterlod sig fantastiske filmoptagelser, fotos og breve fra deres mange eventyr. Her følger vi parrets rejser kloden rundt på jagt efter mægtige vulkanudbrud, indtil de mistede livet sammen.

03:00  

PJ Harvey: A Dog Called Money
PJ Harvey: A Dog Called Money Irsk dokumentar fra 2019. (A Dog Called Money) Følg i hælene på den britiske musiker PJ Harvey, når hun i samarbejde med krigsfotografen Seamus Murphy indsamler materiale til sit seneste album 'The Hope Six Demolition Project'. Et projekt, der tager form i brændpunkter som Afghanistan, Kosovo og Washington DC.

TVR

03:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0401162343