dkby
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: fredag d. 21. december 2018

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: fredag d. 21. december 2018

DR1

00:10  

Hercule Poirot: Fem små grise
Hercule Poirot: Fem små grise I 1925 bliver Caroline Crale hængt for mordet på sin mand, den berømte kunstmaler Amyas Crale. 14 år senere bliver Hercule Poirot opsøgt af parrets nu voksne datter, der vil have den lille detektiv til at undersøge, om hendes mor blev udsat for et justitsmord. Men Poirot opdager snart, at sagens vidner ikke har den store lyst til at rode op i fortiden. Poirot: David Suchet. Caroline Crale: Rachael Stirling. Amyas Crale: Aidan Gillen. Manuskript: Kevin Elyot efter Agatha Christies roman. Instruktion: Paul Unwin.

01:45  

I farezonen (21:61)
I farezonen (21:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:35  

Bonderøven (7:8)
Bonderøven (7:8) Frank mangler fæhår i den kalkmørtel, han skal bruge til at understryge taget i kalkbrændingsskuret med. Fæhår er hesten Solveig og koen Leonora leveringsdygtige i, så de får studset man og hale. Kalkbrændingsskuret får også monteret poppelbeklædning, og som toppen på værket ser Frank sit snit til at lave Kastaniegårdens første industriskorsten.

03:20  

Kender Du Typen? (2)
Kender Du Typen? (2) "Kender Du Typen?" besøger en kendt dansker, som elsker at sove på sit tag med udsigt over København. Hovedpersonen mener, at verden vil gå i stå uden gaffatape - og så hader vedkommende inderligt at stå i kø. Hvem lever sådan? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud. Vært: Mads Steffensen

04:05  

Jul - med Timm, Markus og Katrine (3:3)
Jul - med Timm, Markus og Katrine (3:3) Bagedystvært Timm Vladimir tager de to dommere Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo med til Trekroner, som betyder rigtig meget for Timm og hans familie. Her vil han røbe den ædle kunst at lave svinebolcher, mens de to dommere overrasker med både marcipanfrugter, marcipanbrød og honningsnitter.

04:45  

Skattejægerne 2014 (17)
Skattejægerne 2014 (17) Følg Skattejægerne i deres jagt efter antikviteter, retrofund og lopper rundt i hele Danmark. I aften tager boligstylisten, Katrine Martensen-Larsen, på jagt efter populære retrosager, hun skal bruge til en billedserie. Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen besøger Sindal Marked, og i Næstved gør Rikke Fog Sørensen klar til et af årets helt store arrangementer i Kildevang Antik. Sendt første gang 01.10.14

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:20  

Vagn på floden (8:11)
Vagn på floden (8:11) På opdagelse langs Europas vandveje, fra Skagen til Sulina. Vagn oplever et rigtigt, ungarsk bryllup, da Támas og Andrea siger ja til hinanden. Glæde, vemod, vovede vitser og sigøjnermusik er nogle af udtrykkene fra en lang dag, der slutter med dans med bruden. "Plevier" sejler på grænsen mellem Kroatien og Serbien og passerer den ødelagte by Vukovar, inden det når til Novi Sad. Fotograf: Jørgen Palmer Christiansen. Tilrettelæggelse: Vagn Olsen Sendt første gang 13.08.97

06:00  

Godsejerne (6:6)
Godsejerne (6:6) På Møllerup Gods satser Anne Sophie og Stig på at blive færdige med deres hamphøst. Men den kostbare, alternative afgrøde har drillet dem lige fra starten, og slutspurten bliver ingen undtagelse. Hos Kristian og Maria på Ausumgaard er både høst og såning vel overstået. Nu venter den store høstfest, hvor ikke mindst Kristians tale til de mange gæster skal lykkes for at aftenen bliver en succes. Hos Sanne og Svend skal der være officiel åbning af børnenes minibondegård. Med tilstedeværelsen af selveste borgmesteren, som skal klippe den røde snor, har hele familien nok at gøre med at blive klar. Svend selv har desuden en lille bagtanke med det fornemme besøg. Velkommen til Godsejerne!

06:30  

Søren Ryge: Søbemad og slubremad.
Søren Ryge: Søbemad og slubremad. Som man næsten kan læse det af titlen, er det endnu engang Søren Gericke, der besøger Søren Ryge i hans køkken og tryller med gryderne. Han laver søbemad og slubremad, fordi han synes det lyder så godt, når man spiser det. Sagosuppe, kærnemælkssuppe, kakaosuppe, øllebrød, sødsuppe og meget mere af den slags, alle voksne danskere har fået, da de var børn. Det er ren og underholdende nostalgi. Sendt første gang 07.07.10

07:00  

Mr. Bean
Mr. Bean En mand, der lige som mr. Bean står og venter på bussen, får et pludseligt hjerteanfald. Mr. Bean er naturligvis ikke meget for at hjælpe, men så får han en genial idé - startkablerne fra en bil til hjertemassage...

07:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:45  

Jul hos Claus Dalby (1)
Jul hos Claus Dalby (1) Julehyggen breder sig i juleværkstedet som bugner af kogler, mos og stearinlys, når Claus Dalby laver adventsdekorationer til både ude og inde. Lav, sølvkogler og lærkegrene i oasis bliver til den skønneste dekoration til stuen. I udekøkkenet bliver de 4 lys sat i en pudemoskrans. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gang 25.11.13

07:55  

Jul hos Claus Dalby (2)
Jul hos Claus Dalby (2) Kalenderlys og pakkekalender hører julen til, også hos Claus Dalby som laver et specielt kalenderlys-stilleben med både eucalyptusgrene, julekugler og pyntegræskar. På hallens trappe ophænges 24 bogposer i matchende kulører. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gang 27.11.13

08:05  

Hercule Poirot: Stævnemøde med døden
Hercule Poirot: Stævnemøde med døden Den excentriske arkæolog Lord Boynton leder efter Johannes Døberens hoved i Syrien. Den lige så excentriske detektiv Hercule Poirot følger gravearbejdet med stor interesse, men snart må den lille opdager selv i arbejdstøjet. Lord Boyntons hustru bliver nemlig myrdet, og hun var en bestemt dame med mange fjender, så der er ikke ligefrem mangel på mistænkte. Poirot: David Suchet. Lord Boynton: Tim Curry. Dr. Gerard: John Hannah. Instruktion: Ashley Pearce.

DR2

01:21  

Vejen til Islamisk Stat
Vejen til Islamisk Stat I de seneste 12 år har journalisten Paul Moreira rejst i Irak. I denne personlige film går han på jagt efter de samme mænd, som han filmede tilbage i 2003 i begyndelsen af den amerikanske besættelse. Gennem deres historier sporer han Islamisk Stats rødder til Abu Mousab Al-Zarqawi ankomst og USA's klodsede håndtering af modstanden. Han forklarer også, hvordan begivenhederne i Irak kom til at udløse terrorangreb i Europa.

02:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:50  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

02:30  

Ekstreme præstationer: Sherpa
Ekstreme præstationer: Sherpa Følg den austalske eventyrer Todd Sampson, når han prøver kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. Todd rejser her til Himalaya og besøger Sherpa-folket, der lever 6000 meter over havets overflade. Livet i den tynde luft har gjort sherpaerne særligt hårdføre og fysisk overlegne.

03:15  

Rig på religion (3:3)
Rig på religion (3:3) Sidste stop på rejsen er Texas, USA. Bibelbæltet danner ramme for Kristoffers sidste besøg hos de rige religiøse ledere. Her prøver Kristoffer at finde ud af, hvordan den rige prædikant, T.D. Jakes, forretningsimperium hænger sammen med den kirke han prædiker i.

03:55  

Jomfruernes klub (1:6)
Jomfruernes klub (1:6) Hvad gør man, når man er mand, for længst er fyldt 20 og stadig er jomfru? De 4 fyre, Nicolaj, Joachim, Kasper og Mark, mødes for at forsøge at give hinanden og sig selv et skub så de tør miste mødommen. De har alle deres egen grund til, at de stadig ikke har seksuelle erfaringer - fra for megen gaming til hvordan andre ser på homoseksualitet.

04:25  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:30  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd
Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med 'burlesque', hvor din instruktør er Anne Kathrine. Derefter skal vi 'twerke' med dronningen, Louise, og vi slutter af med Barthelot, som laver 'dans for mænd'.

DR K

01:15  

De grønne djævle
De grønne djævle Journalisten Beckworth rejser til Vietnam for at rapportere om krigen. Han er modstander af krigen, men ændrer mening, da han får lov til at følge oberst Kirbys regiment, der kæmper en indædt kamp mod Viet Cong. Kirby: John Wayne. Beckworth: David Janssen. Petersen: Jim Hutton. Instruktion: Ray Kellogg og John Wayne.

03:35  

Bryggeren (1:12)
Bryggeren (1:12) 1834-1835. Mens den gamle brygger, Chresten Jacobsen, bliver båret ind i bryggergården med endnu et slagtilfælde, når den 15-årige Laura København med dagvognen fra Thisted. Hun skal i huset hos familien Jacobsen, og det bliver svært for hende at falde til, selv om hun ihærdigt prøver at komme ind på livet af sin fætter Jacob. Men Jacob har kun øje for sin ølbrygning, og den pige han er forelsket i - indtil han bliver indhentet af virkelighedens alvor. Medvirkende: Chresten Jacobsen: Jens Okking. Caroline Jacobsen: Bodil Kjer. J.C. Jacobsen: Jens Jørn Spottag. Laura: Cecilia Zwick Nash. Endvidere: Birgit Conradi, Ulver Skuli Abildgaard, Karen-Lise Mynster, Otto Brandenburg, Kjeld Nørgaard, Pernille Højmark, Julie Carlsen, Lars Kaalund og mange flere. Manuskript: Gerz Feigenberg og Kaspar Rostrup. Drejebog og instruktion: Kaspar Rostrup. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Henning Bahs og Sven Wichmann. Kostumedesign: Søren Breum. Musik: Fuzzy. Produktion: Nordisk Films A/S for DR TV.

04:30  

Bryggeren (2:12)
Bryggeren (2:12) 1836-1839. Efter den gamle brygger Chrestens pludselige død, er Jacob nu Bryggeren i Brolæggerstræde, og han lægger store ambitioner i at nå frem til at brygge ordentligt øl - men selv efter en studietur til Hamburg og adskillige forsøg mislykkes det stadig for ham. Imens ser Laura, som selv kun er travlt beskæftiget i køkkenet, hvordan alle andre forlover eller gifter sig. Caroline er klar over alt, hvad der sker i huset og familien, og hun bruger sine magtmidler diskret, men bestemt. Medvirkende: J.C. Jacobsen: Jens Jørn Spottag. Laura: Cecilia Zwick Nash. Caroline Jacobsen: Bodil Kjer. Endvidere: Mikael Helmuth, Hanne Hedelund, Ulver Skuli Abildgaard, Karen-Lise Mynster, Kjeld Nørgaard, Pernille Højmark, Lars Kaalund og mange flere. Manuskript: Gerz Feigenberg og Kaspar Rostrup. Drejebog og instruktion: Kaspar Rostrup. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Henning Bahs og Sven Wichmann. Kostumedesign: Søren Breum. Musik: Fuzzy. Produktion: Nordisk Film A/S for DR TV.

05:25  

Dagens sang: Kimer i klokker
Dagens sang: Kimer i klokker - sunget af et af DR's kor.

07:10  

Madsen & Co. (30:32)
Madsen & Co. (30:32) 'Arveforskud'. Det er et hårdt slag for Mogens, da mekanikeren døds- dømmer hans elskede Lada - men han bliver glad igen, da han ser den lækre Audi, han kan få i stedet. Problemet er bare, at Mogens ikke har no- gen penge. Det har Susannes forældre til gengæld, og Mogens udtænker en snedig plan for at klemme et arvefor- skud ud af sine svigerforæl- dre. Men selvom han har tænkt på alt, og Max og Line går med på ideen, ender Mogens som sædvanlig på meget slap line. Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Jørgen: Peter Gilsfort. Svigermor: Birgit Sadolin. Svigerfar: Holger Juul Hansen. Manuskript: John Stefan Olsen. Instruktion: Piv Bernth. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

07:35  

Madsen & Co. (31:32)
Madsen & Co. (31:32) 'Lines translokation'. Line er blevet student, og Mogens er pavestolt, så han går i gang med sine meget omfattende arrangementer til alle tiders brag af en fest. Mens Mogens' forberedelser bliver noget af en prøvelse for resten af familien, ikke mindst for Line, har han naturligvis styr på det hele. Alt hvad Mogens mangler er levende musik, et festfyrværkeri, der vil gå over i historien og 30 postuniformer. Medvirkende: Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Jørgen: Peter Gilsfort. Pedersen: Finn Nielsen. Manuskript: Lars le Dous. Instruktion: Piv Bernth. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Luk julefreden ind
Dagens sang: Luk julefreden ind - sunget af et af DR's kor.

08:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var 'Kvissen' om årstal med Gorm som vært og Kvistetten med kapelmester Christian Baltzer. Sendt første gang 1996.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:50  

Lucky Luke - Billy the Kids bande (35)
Lucky Luke - Billy the Kids bande (35) Billy the Kids bande.

06:15  

Lucky Luke - Custerkaos (36)
Lucky Luke - Custerkaos (36) Custerkaos.

06:35  

Wild Kratts (5)
Wild Kratts (5) Glædelig kalkundag

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:10  

Klassens perfekte jul (21)
Klassens perfekte jul (21) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

07:20  

Junglebanden
Junglebanden

07:30  

Junglebanden
Junglebanden

07:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:05  

Zorro (7)
Zorro (7) Gidslet

08:25  

Klassens Jul - Hemmeligt møde (23)
Klassens Jul - Hemmeligt møde (23) Frederik har planlagt en mini fælles Jul for ham og Josefine, men Josefine møder ikke op alene, og Frederiks overraskelse går i vasken. Da han endelig får Josefine for sig selv, bliver de forstyrret, og Josefine er pludselig væk.

08:40  

Klassens Jul - Den store overraskelse (24)
Klassens Jul - Den store overraskelse (24) Det er Juleaftensdag. Frederik plejer altid at hænge ud med sine venner på det her tidspunkt, men i år er alle optaget. Pludselig får han en besked fra Den Onde Nisse, der inviterer ham hen på skolen.

08:50  

JULTRA - Store Nørdernes julekalender (21:24)
JULTRA - Store Nørdernes julekalender (21:24) Nørderne, Kåre og Emil, er sammen med resten af Ultra-holdet klar til at gøre denne jul til den vildeste nogensinde. I dag dyster Nørderne om, hvem der kan få en cykel til at fylde mindst, så den kan ligge under juletræet. Togvognen er pyntet op, og den store kasse med krudt, konfekt og kemikalier er fundet frem. I løbet af hele december måned bliver julen vendt på hovedet med skøre eksperimenter og vanvittige byggeprojekter. Og så bliver der konkurreret om at få den perfekte juleaften. Web: www.dr.dk/ultra

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den fortryllede karrusel (17)
Den fortryllede karrusel (17) Kaninen, hunden og klædeskabet

05:10  

Søpapegøjernes ø (29)
Søpapegøjernes ø (29) Babas ven

05:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Krympeforestillingen

05:25  

Ramasjang Mysteriet (10)
Ramasjang Mysteriet (10) Hvor er Sofies flødeboller? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

05:55  

Chuggington (3)
Chuggington (3)

06:05  

Morten Skildpadde II (26)
Morten Skildpadde II (26) Morten og de fire årstider

06:30  

Sprinter Galore II - Barnevogn (5)
Sprinter Galore II - Barnevogn (5) Viola vil så gerne prøve, hvordan det er at være storesøster, så imens Magnus er med sine forældre ude at købe nye sko, overtaler hun Sprinter til at kravle op i den nye barnevogn, så hun kan køre en tur med ham. Men hvad gør de, da en mystisk mand fra parken pludselig følger efter dem?

06:50  

Inui (21)
Inui (21)

07:00  

Ramajetternes Jul (21:24)
Ramajetternes Jul (21:24) Selma, Sus og Flummer har virkelig knoklet og indsamlet 182 børns julegaveønsker. Men de mangler stadig mere end 2 milliarder navne og ønsker, og der er kun 3 dage til jul. De kunne virkelig godt bruge hjælp fra Finn Falk og Øvst, men de er som sunket i jorden. Da det ser allermest sort ud, får Selma en genial Idé.

07:15  

Selmas saga (21)
Selmas saga (21) Nissen fører vore helte til porten til Julemandens Rige. Men de må selv gå ind. Spørgsmålet er, hvordan. Og hvad venter der dem derinde...?

07:30  

Pyjamasheltene (42)
Pyjamasheltene (42)

07:40  

Gurli Gris VI (25)
Gurli Gris VI (25) De gamle dage

07:55  

Masha og Bjørnen (20)
Masha og Bjørnen (20) Dansefeber

08:00  

Vitello - køber en vidunderlig julegave
Vitello - køber en vidunderlig julegave Kun artige børn får julegaver. Vitello har ikke været rasende artig i år, så han tænker at han hellere må købe en vidunderlig julegave til Mor. Han skal bare bede om penge og finde det helt rigtige ...

08:10  

Luk op Luk i - STOLT
Luk op Luk i - STOLT Hvorfor råber Thomas så højt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være stolt.

08:30  

Hemmelige dyr: De smadrede muslinger
Hemmelige dyr: De smadrede muslinger Fleur på 6 år har fundet nogle smadrede blåmuslinger, men de lå langt fra havet. Derfor har hun bedt Isabel komme til København for at hjælpe med at finde ud af, hvad det er for et hemmeligt dyr, der har spist muslingerne og smidt skallerne.

08:45  

Heino fikser alt - Pokalhylden (20)
Heino fikser alt - Pokalhylden (20) Victoria har mange pokaler, men hun har ikke noget sted at stille dem. Derfor har hun ringet til Heino, så han kan hjælpe med at sætte en hylde op, men det går ikke helt som forventet.

08:55  

Sprinter Galore (3)
Sprinter Galore (3) Magnus forældre skal i byen på deres bryllupsdag, men de har ingen til at passe Magnus mens de er væk. Heldigvis træder Sprinter til og siger at han da sagtens kan passe Magnus og så ender de to med at være alene hjemme. Men hvad er det lige man skal når man er barnepige og hvad sker der, hvis man larmer så meget at Heino kommer på uanmeldt besøg?

 
DR1

09:40  

En ny begyndelse V (11:12)
En ny begyndelse V (11:12) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

10:30  

Antikkrejlerne XII (21)
Antikkrejlerne XII (21) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XII (22)
Antikkrejlerne XII (22) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

Simons Superkræfter: Supersanser
Simons Superkræfter: Supersanser Tænk, hvis man som Heimdal kunne høre græsset gro? Eller ligesom Spiderman opfange en katastrofe før den sker. I en ny serie på DR2 rejser Simon Jul ud i verden for at undersøge, hvor tæt vi mennesker er på at kunne få superkræfter - ved hjælp af videnskaben. På sin rejse ind i sansernes verden undersøger han, hvordan man kan høre med andet end ørerne. Og hvordan man kan se i mørke - og igennem vægge.

09:30  

Quizzen med Gyrith Cecilie Ross
Quizzen med Gyrith Cecilie Ross Ugens nyheder og begivenheder tages under kærlig behandling

10:00  

Hjælp, jeg er vred (4:4)
Hjælp, jeg er vred (4:4) Louise Steffensen på 30 år er ved vejs ende på kurset i Anger Management, og hun er blevet langt bedre til at håndtere de vrede følelser. Men kan hun holde fast i de nye redskaber, hun har fået, når det igen bliver hverdag, og det er let at falde tilbage i de gamle vaner? Bjørn Jakobsen er på 4-dages intensivt kursus i mindfulness-baseret stressreduktion i Ry, men har svært ved at finde sig tilrette med øvelserne og de andre deltagere. I fire programmer undersøger værten Adam Holm, der selv er en temperamentsfuld herre, hvad vrede egentlig er for en størrelse? Hvornår er vrede en positiv drivkraft? Og hvornår er vreden et ustyrligt monster? I dette program tester Adam om Louise, der tidligere har lidt af vejvrede, har rykket sig så meget, at hun kan klare en tur bag rattet i myldretiden, og samtidig overvejer Bjørn at rejse hjem fra sit mindfulness-kursus, da han ikke føler sig forstået, og hans vrede kun vokser.

10:30  

Det franske politi indefra (9:12)
Det franske politi indefra (9:12) Denne hårdtslående serie følger ti politifolk på politistationer i tre forskellige franske byer. At være betjent er ikke noget, man kan tænde og slukke for. Det er noget man er hele tiden i et arbejde, der er behov for hele døgnet. I dette portræt af et råt job følger vi som en flue på væggen betjentene både hjemme og på arbejde for at opleve hvordan - og ikke mindst - hvorfor de handler, som de gør.

11:20  

Det franske politi indefra (10:12)
Det franske politi indefra (10:12) Denne hårdtslående serie følger ti politifolk på politistationer i tre forskellige franske byer. At være betjent er ikke noget, man kan tænde og slukke for. Det er noget man er hele tiden i et arbejde, der er behov for hele døgnet. I dette portræt af et råt job følger vi som en flue på væggen betjentene både hjemme og på arbejde for at opleve hvordan - og ikke mindst - hvorfor de handler, som de gør.

DR3

09:50  

Ultimate Rush III
Ultimate Rush III Kig med og se, hvad der får nogle ekstremsportsudøvere til at sætte livet på spil for deres sport.

10:15  

Ultimate Rush III
Ultimate Rush III Følg skitalentet og ekstremsportsudøveren Griffin Post, når han kaster sig ud i et otte timer langt styrtløb ned af det 3.903 meter høje bjerg Middle Teton i bjergkæden Rocky Mountains i det vestlige USA.

10:40  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

11:20  

Rig på religion (3:3)
Rig på religion (3:3) Sidste stop på rejsen er Texas, USA. Bibelbæltet danner ramme for Kristoffers sidste besøg hos de rige religiøse ledere. Her prøver Kristoffer at finde ud af, hvordan den rige prædikant, T.D. Jakes, forretningsimperium hænger sammen med den kirke han prædiker i.

DR K

09:25  

Dansk Naturgas (9)
Dansk Naturgas (9) Satire med Kirsten Peüliche, Tommy Kenter, Per Pallesen og Poul Godske på piano. Sendt første gang 1985.

09:55  

Dansk Naturgas (10)
Dansk Naturgas (10) Satire med Kirsten Peüliche, Tommy Kenter, Per Pallesen og Poul Godske på piano. Sendt første gang 1985.

10:30  

Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen
Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen Der er i 100.000-vis af danskere, der sidder i deres hessian-beklædte stuer og ser gratis fjernsyn i 70´erne. De betaler ingen licens. Steen Bjørvig er en af reklamebranchens unge løver - han kan både drikke øl, ryge tobak og holde sig vågen til den lyse morgen - og så tør han være brutal i sine kampagner. Ham hyrer Danmarks Radio - og med breve til alle de danskere der ikke er tilmeldt licenskontoret - og licens-reklamespots så skræmmende at de holder børn vågne om natten, får han omkring 150.000 sortseere til at melde sig. Sendt første gang 11.11.11

11:00  

Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen
Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen Peter Wibroe, den største kreatør i reklamebranchen fortæller om succeserne, der tæller "Hvad er det der gør livet lidt grønnere" og den gode gamle Julebrygfilm - men også om dengang den vilde livsstil, var ved at koste ham helbredet. Sendt første gang 02.12.11

11:30  

USA i farver - 1960'erne
USA i farver - 1960'erne Arven efter revolutionens tiår er det moderne USA, vi kender i dag. John F. Kennedy blev valgt som den yngste amerikanske præsident nogen sinde. Kampen for borgerrettigheder og Vietnamkrigen delte nationen. Attentater mod bl.a. Martin Luther King og Robert Kennedy rystede verden, og i sommeren 1967 tilbød hippierne et alternativ til det bestående samfund. Hidtil usete arkivoptagelser og sjældne privatoptagelser fortæller historien i farver.

DR Ultra

09:00  

Det magiske hus
Det magiske hus I animationsfilmen 'Det magiske hus' bliver en lille kat forladt af sin ejer og søger ly i et stort, mærkeligt hus under et uvejr. Killingen bliver modtaget med åbne arme af husets beboer; den rare tryllekunstner ved navn Laurits, som har fyldt sit hjem med små robotter og alskens tingeltangel. Laurits døber sin nye ven Torden og beslutter sig for at bruge det ejerløse dyr i sine trylleshows. Tryllekunstnerens gamle kanin og mus er dog ikke glade for deres nye værelseskammerat, så de begynder at lægge planer for, hvordan de skal få sendt den lille kat på gaden. Men Torden er ikke sådan at slå ud!

10:20  

Dybet (10)
Dybet (10)

10:40  

Håndboldmissionen (14) E-sport
Håndboldmissionen (14) E-sport Der er ikke længe til den store finale, så Jesper vil gerne belønne sine spillere for deres flotte indsats til træning. Derfor har han arrangeret endnu en kamp, men denne gang er det trænerne, der kommer på udebane. Kampen foregår nemlig ikke på håndboldbanen men i computerspillet Counter-Strike, hvor drengene i den grad er på hjemmebane.

10:55  

Håndboldmissionen (15) Sidste test inden finalen!
Håndboldmissionen (15) Sidste test inden finalen! Det er sidste træning inden den store finale, og i dag vil trænerne have tal på spillernes udvikling. For tre måneder siden fik drengene noteret hvor langt og hurtigt de kunne kaste, samt hvor gode de var til at drible og gribe. I dag finder trænerne du af, hvor meget spillerne har forbedret sig på tre måneder med intensiv håndboldtræning.

11:05  

Håndboldmissionen (16) Finaledag: Tyskerne kommer!
Håndboldmissionen (16) Finaledag: Tyskerne kommer! Dagen er kommet, hvor drengene skal spille en håndboldkamp mod et hold fra en af verdens bedste klubber, tyske Flensburg-Handevitt. Nu skal drengene vise deres venner, klassekammerater og familier alle de håndboldtricks, de har lært. Hundredvis af tilskuere sidder klar på tribunerne, og modstandernes holdbus er lige ankommet til hallen. Vil drengene blive ydmyget for øjnene af alle dem, de kender?

11:15  

Verdens bedste quiz II (20)
Verdens bedste quiz II (20) Hannah rimer på Anna - og de er dagens deltagere i Joakim Ingversens fantastiske quiz. Har de mon styr på breakdance tricks? Gæt selv med, når breakdancer-Conrad laver seje tricks i studiet og meget, meget mere.

11:30  

Voksenfælden II (1)
Voksenfælden II (1) Voksenfælden er tilbage med en helt ny sæson - flere vilde pranks med endnu vildere børn! Reglerne er de samme; to hold af børn konkurrerer om at teste de voksne med skjult kamera, og taberholdet får en (klam) straf. Børnene fra Voksenfælden undersøger i dag, hvor mange billeder man kan tage af en voksen med en frossen kylling i favnen. I "Mobilnasseren" skal børnene ringe til "Mor" for at teste, hvor længe man kan få lov at låne en voksens mobiltelefon, men det bliver svært, for modstanderholdet bestemmer gennem en øresnegl, hvad der skal siges!

11:50  

Voksenfælden II (2)
Voksenfælden II (2) Voksenfælden er tilbage med en ny sæson, hvor to hold af børn konkurrerer om at være bedst til at teste de voksne - og filmer det hele med skjult kamera. Børnene fra Voksenfælden tester de voksnes intimsfære og deres tålmodighed, når de beder om hjælp til en skole opgave, men i virkeligheden forsøger at røre de voksnes hår i så lang tid som muligt. De tester også om voksne vil bruge deres dyrebare løbetid på at hjælpe en stakkels motionist, der pludseligt er kommet til skade.

DR Ramasjang

09:15  

Sofus (4)
Sofus (4) Sofus lander hos Tvillingerne, der bor i Honduras. Tvillingerne vil gerne spille med kugler, men pigen taber hele tiden og bliver ked af det. I stedet tager tvillingerne Sofus med på marked, og Sofus laver 'Sofussjov' med bananer, så de ikke kan andet end at grine. Dagen ender med bøn og en gave fra tvillingerne til Sofus.

09:35  

Vi er Pelle og Maise - Særlige dag (7)
Vi er Pelle og Maise - Særlige dag (7) Pelle skal være alene hjemme med far, storebror Lucas og morfar, fordi Maise og mor er på hospitalet. Han tumler og drengefjoller med Lucas og får lov til at falde i søvn i sofaen. Han face-timer til Maise på hospitalet for at sige godnat og ser den flotte gave, hun har fået.

09:40  

Vi er Pelle og Maise - Særlige dag (8)
Vi er Pelle og Maise - Særlige dag (8) Maise skal på hospitalet og opereres. Hun må ikke få morgenmad, men kun sutte lidt på en slikkepind. Maise ved, at far og mor har købt en gave til hende, som hun får, når hun vågner fra operationen. Men hun er for dårlig til at lege, så hun venter til hun kommer hjem til Pelle, så de kan lege sammen.

09:45  

Skæg med bogstaver - O
Skæg med bogstaver - O Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet O, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en oplader på sin øde ø.

10:10  

Vilde venner (4)
Vilde venner (4) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigrid og Fransiska, der har vagten i klubhuset. De skal hjælpe et pindsvin med dårligt ben, redde en flok egernunger, der ikke kan finde deres mor og så er der en svane, der skal sættes fri.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe at bjørnen sover hele vinteren? Ta´ med Lille Nørd på bjørnebesøg og se om det lykkes Katrine af få bjørnene til at lave gymnastik..

11:00  

Ramasjang Mysteriet III (8)
Ramasjang Mysteriet III (8) Hvor er Hr. Skægs skæg? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

11:30  

Kaj og Andrea og Svinedrengen
Kaj og Andrea og Svinedrengen Med Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen, Christine Skou og Ole Kibsgaard. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen.

DR1

12:00  

Kender Du Typen? 2015 (14)
Kender Du Typen? 2015 (14) "Kender Du Typen?" besøger en hovedperson, der både er moderne og traditionel, storbymenneske og lidt fra landet, har en forkærlighed for raw food men også en overordentlig sukkerlast. Det betyder, at livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup kommer på hårdt arbejde, når de skal regne ud, hvilken kendt dansker de er hjemme hos. Vært: Mads Steffensen

12:45  

Det søde liv jul - Kejserindeis
Det søde liv jul - Kejserindeis Mette Blomsterberg inspirerer dig til at gå i gang med at lave dejlige desserter og kager. - Se opskrift m.m. på www.dr.dk/DR1/det-soede-liv

13:00  

Detektiv ved et tilfælde (8:9)
Detektiv ved et tilfælde (8:9) Den travle PR-guru Agatha Raisin har kvittet jobbet og købt hus i den maleriske landsby Carsely. Men Agatha kan godt glemme sine drømme om et stille liv. Den lille landsby summer af intriger, og Agatha må opklare den ene bizarre forbrydelse efter den anden.

13:45  

Detektiv ved et tilfælde (9:9)
Detektiv ved et tilfælde (9:9) Den travle PR-guru Agatha Raisin har kvittet jobbet og købt hus i den maleriske landsby Carsely. Men Agatha kan godt glemme sine drømme om et stille liv. Den lille landsby summer af intriger, og Agatha må opklare den ene bizarre forbrydelse efter den anden.

14:30  

Fader Brown (45)
Fader Brown (45) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

DR2

12:00  

Indiens elektriske drømme
Indiens elektriske drømme Mens det meste af Europa forsøger at skrue ned for brugen af kul, er det anderledes i Indien. Her har 400 millioner mennesker stadig ikke elektricitet i deres hjem - og kul ses som den billigste og nemmeste måde at skaffe energi på.

12:25  

Honduras børn i mordskoler
Honduras børn i mordskoler Byen San Pedro Sula i Honduras har verdens højeste mordrate. Uddannelsessystemet er i frit fald. Skoler lukker, og elever får dødstrusler, hvis ikke de slutter sig til en af byens to bander. Læreren Hector er fanget i dette mareridt.

12:50  

Tripoli brænder!
Tripoli brænder! Tre år efter den såkaldte revolution i Libyen har det rige olieland to rivaliserende regeringer og adskillige bevæbnede militser, der kæmper om kontrollen. For med egne øjne at se landets problemer på nært hold har Seye Rhodes fået lov at følge brandvæsenet i hovedstaden Tripoli.

13:15  

Døve uden sprog
Døve uden sprog Mange døve børn i udviklingslandene lever uden mulighed for at kunne kommunikere med omverdenen, fordi de aldrig har lært tegnsprog. Kiki King tager ud på landet i Uganda for at møde nogle af landets mest isolerede børn og de voksne, som hjælper dem med at finde deres egen stemme.

13:40  

Da vi regerede landet (5:6) - En politisk popstjerne
Da vi regerede landet (5:6) - En politisk popstjerne Norsk dokumentarserie fra 2017 (Org. titel: Da vi styrte landet) Norges tidligere statsminister Jens Stoltenberg havde alt der, der skulle til for at blive statsminister. Han kom fra den rette familien, så utrolig godt ud og så kunne han charmere ethvert publikum, men Arbejderpartiets gulddreng skulle alligevel opleve store nederlag både politisk og personlig, før han i 2011 som statsminister formåede at samle en nation i sorg efter terrorangrebet 22. juli. Serien er fortællingen om de mægtigste personer i Norge i nyere tid, det er historien om landets seks sidste, nulevende statsministre. De mødes for at tale om det helt specielle liv, det embede indebærer. De taler om håb og drømme, om magten, om mål og om tider, hvor det var allersværest.

14:20  

Da vi regerede landet (6:6) - Fremtidsbyggeren
Da vi regerede landet (6:6) - Fremtidsbyggeren Norsk dokumentarserie fra 2017 (Org. titel: Da vi styrte landet) Erna Solberg blev Norges første statsminister fra partiet Højre siden 1990, og det skete ikke uden angreb og bagvaskelser undervejs fra hendes egne, men hendes specielle evne til at tåle og vokse af kritik er måske nøglen til at hun til slut kunne overtage statsministerkontoret. Solberg har ikke noget imod at blive Norges svar på Angela Merkel. Serien er fortællingen om de mægtigste personer i Norge i nyere tid, det er historien om landets seks sidste, nulevende statsministre. De mødes for at tale om det helt specielle liv, det embede indebærer. De taler om håb og drømme, om magten, om mål og om tider, hvor det var allersværest.

DR3

12:00  

Jomfruernes klub (1:6)
Jomfruernes klub (1:6) Hvad gør man, når man er mand, for længst er fyldt 20 og stadig er jomfru? De 4 fyre, Nicolaj, Joachim, Kasper og Mark, mødes for at forsøge at give hinanden og sig selv et skub så de tør miste mødommen. De har alle deres egen grund til, at de stadig ikke har seksuelle erfaringer - fra for megen gaming til hvordan andre ser på homoseksualitet.

12:30  

Mere voksen end Bjerrehuus (4:4)
Mere voksen end Bjerrehuus (4:4) Oscar Bjerrehuus er 17 år og søn af Danmarks største drengerøv, Oliver Bjerrehuus. Hans forældres grænser for hvad der er normalt, ligger et helt andet sted end hos de fleste andre forældre. Oscar er mere optaget af at have styr på sine ting, komme til tiden og få sig en studentereksamen. Men skal Oscar sige nej til det sjove, vilde og kreative liv, hans forældre selv har præsenteret ham for? Et tilbud fra fars modelbureau sætter Oscar i en ny situation. Men kan han gøre det på sin egen måde?

13:00  

Gift ved første blik USA III (14:15)
Gift ved første blik USA III (14:15) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Det er seks uger siden, at seks singler blev til tre ægtepar. Nu er tiden kommet til, at parrene skal beslutte sig for, om de vil fortsætte ægteskabet. Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews.

14:20  

Gift ved første blik USA III (15:15)
Gift ved første blik USA III (15:15) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Det er nu seks måneder siden, at eksperimentet, hvor seks singler blev til tre ægtepar, sluttede. Hvad er der sket siden, og er parrene stadigvæk sammen? Oplev her en opdatering på den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter sammensatte tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews.

DR K

12:20  

Danskernes bolig (5:6)
Danskernes bolig (5:6) Kristine og Lasse og 2 x Frederik og Andrea og Kasper bor i kollektiv i en bondegård på Møn. Kollektivet er en hippiedrøm, der nægter dø - urealistisk, set med de "voksnes øjne", med lange pendlerrejser og hårde overvintringer - Men når hestene græsser i engen og solen går ned over Sjælland er det paradis.

12:50  

Danskernes bolig (6:6)
Danskernes bolig (6:6) Vi bor i parcelhuse, lejligheder, bondegårde. Hvordan er disse boligformer opstået? Hvordan er de at bo i? Livet er til at regne med i en lejlighed i Brøndby Strand, fra vugge til grav, med udsigt til Sverige - Ejerlejlighed i VM huset i Ørestad, verdensberømt boligarkitektur med meget stor horisont.

13:20  

aHA!
aHA! Mød Casper Christensen, Lars Hjortshøj, Iben Hjejle og Sofie Stougaard i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1996. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen. Sendt første gang 15.2.03

14:05  

aHA!
aHA! Mød Søren Østergaard, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Torben Zeller i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1980. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

14:50  

Dansktoppen: Hadet og elsket (4:4)
Dansktoppen: Hadet og elsket (4:4) Elsker du også (-at hade) Dansktoppen? Her ser genrens største stjerner som Keld Heick, Birthe Kjær, Johnny Reimar, Lis og Per og Johnny Hansen tilbage på deres karrierer, og fortæller historien om hvordan Dansktoppen er historien om et splittet Danmark. På den ene side har vi folket. De kan godt lide en god melodi og en tekst man kan synge med på. På den anden side har vi kultureliten. I 1990'erne får bands som Sweethearts stor succes med deres egne kitschede versioner af store dansktop hits, og samtidig synger en helt ny generation også med. Johnny Reimer: "Pludselig kom der en flok unge mennesker med tyroler hatte på, og med overskæg og jeg tænkte, der er nogen der komme og laver grin med dig. Men ikke længe efter gik det op for mig, at de faktisk godt kunne lide de sange jeg sang.". Men det er også i 90'erne, at Richard Ragnvald optræder for dansk folkeparti, og til lejligheden har skrevet sit hit "Kære lille mormor" og til en hyldestsang til Pia Kjærsgaard. Et vendepunkt der gør, at Dansk top begynder at blive kædet sammen med fremmedfjentlighed, og hans optræden vækker derfor stærk kritik fra befolkningen, såvel som fra andre af genrens stjerne der mener at dansktop er og skal blive apolitisk.

DR Ultra

12:10  

101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag
101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag Hvor længe skal man bruge på at sætte hår? Hvad gør man, når man får bryster? Og er tyveri spændende eller nederen? Det - og syv andre vigtige teenagespørgsmål - får du svar på i dag.

12:30  

Insta Answer med Sofie Linde
Insta Answer med Sofie Linde Tusindvis af spørgsmål fra fans, til ejerne af nogle af de mest populære instagramprofiler i Danmark, bliver aldrig besvaret. Hvorfor svarer de ikke? Og hvad ville de svare, hvis ULTRA tvinger dem til det? I dette program besøger Joakim Ingversen sin og ULTRAs helt egen Sofie Linde, for at skaffe os nogle Insta Answers!

12:35  

Braceface (9)
Braceface (9) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:00  

Braceface (10)
Braceface (10) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:20  

Danmarks største youtuber - Bimsefar er alt for grineren (2:
Danmarks største youtuber - Bimsefar er alt for grineren (2: Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Allerede dagen efter at Kasper har lagt en film med sin far på Youtube, er det begyndt at vælte ind med følgere til "Bimsefar". Også Kaspers venner, og ikke mindst Maja fra 7. Klasse, er helt vilde med den nye stjerne på nettet og vil bare se mere. Problemet er, at Kaspers far Niels intet ved om hans nye titel som en af landets mest populære Youtubere. Instruktør: Jacob Riising

13:30  

Klassen - Løbe hjemmefra : Del 1 (105)
Klassen - Løbe hjemmefra : Del 1 (105) Chili har problemer derhjemme og gider ikke sove hos sin mor længere. Sara hjælper hende og finder ud af, at det er meget mere seriøst end hun regnede med.

13:40  

Klassen - Løbe hjemmefra : Del 2 (106)
Klassen - Løbe hjemmefra : Del 2 (106) Chili har problemer derhjemme og gider ikke sove hos sin mor længere. Sara hjælper hende og finder ud af, at det er meget mere seriøst end hun regnede med.

13:50  

Sofie Linde Show II (18) - Den anden verden
Sofie Linde Show II (18) - Den anden verden I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af nogle af årets julekalenderstjerner fra "Den Anden Verden". Fanny, Caroline, Sofie Gråbøl og Andreas Jessen fra julekalenderen får deres samarbejdsevner testet, når de skal spille "Bat-twin-ton". Stjernereporteren Bubber har i denne uge lavet et uhyggeligt indslag sammen med sin assistent Jacob. De har nemlig været på spøgelsesjagt på Kronborg Slot. Til sidst har Sofie en julegave til alle sine seere. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

14:20  

JULTRA: Bubbers Juleshow (21:24)
JULTRA: Bubbers Juleshow (21:24) Bubber skal lave et stort juleshow, på Costa Del Sol i Spanien, den 24. december, men arrangøren forlanger, at Bubber finder en medvært til showet. Det viser sig at være sværere, end man lige skulle tro, og inden længe har Bubber rodet sig ud i en herrens masse ballade. Får han mon styr på det hele inden juleaften? Og kommer julen nogensinde til Costa Del Sol? www.dr.dk/ultra

14:30  

Mit 50/50 liv - Money, Money, Money (5)
Mit 50/50 liv - Money, Money, Money (5) Louis drømmer om at få det nye seje skateboard - det samme mærke som Maja har. Men hvordan skal han få råd til det? Viola kommer på banen med en god idé og ved hjælp af kloge businessråd fra Chris, går Viola og Louis all in og laver deres egen forretning, hvor de sælger tøjdyrsmonstre. Nu kan de tjene penge og blive rige. Men det er sværere end de tror... Og er penge lykken? Det mener Louis´ far Jesper i hvert fald ikke.

14:45  

Mit 50/50 liv - Graffitimesteren (6)
Mit 50/50 liv - Graffitimesteren (6) Louis´ vildeste drøm er gået i opfyldelse; Louis er nemlig blevet udtaget til at være med i graffiti-teamet, der skal male nordens længste graffitimur i Malmø. Det bliver for vildt og Louis er ikke til at skyde igennem. Men da der opstår problemer og ingen alligevel kan køre ham til Malmø, tager Louis sagen i egen hånd - det er på tide at gøre oprør.

DR Ramasjang

12:00  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Der kommer en ny elev i Bamses skole. Bamse får en ny elev: Ælling, som skal lære alt om vand. Dansedukke og Kylling er stadig elever hos Bamse. Medvirkende: Bamse: Henrik Lykkegaard. Kylling: Brian Patterson. Ælling: Joan Bentsen. Manuskript: Elin Bing. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

12:25  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den sidste semifinale skal de uhyggelige Splattere kæmpe imod stenalderdrengene fra The Flintestens. Det bliver en vild omgang ræs, når holdene ruller ud på Striben, rundt mellem bamser, brandbiler og Barbiedukker på Specialbanen, og endelig rundt på Ramasjang Ringen. Vinderen får den sidste plads i finalen i årets Ramasjang Rally.

12:55  

Rosa fra Rouladegade III (8)
Rosa fra Rouladegade III (8) På armene af Aras far er der vildt mange tatoveringer. Og det passer måske meget godt til ham, for han er glad for at male og lave graffiti, og en gang imellem er Ara også med. Men Aras far og mor er skilt, så det er kun nogle gange, Ara bor hos sin far, og resten af tiden savner hun ham. Derfor vil hun gerne bage en kage til ham i Rosas kagehus. Sammen forklæder Rosa og Ara sig og udspionerer ham for at finde ud af, hvordan kagen skal se ud, og hvad den skal smage af.

13:25  

Hunden Ib
Hunden Ib

13:45  

Op og hop (2)
Op og hop (2) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Rasmus, der laver politigymnastik.

13:55  

Sikker & Søn IV (16)
Sikker & Søn IV (16) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker et uhyggeligt spøgelsestog. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

14:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (6)
Onkel Rejes Sørøvershow (6) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Vega, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne træben, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også de Sure Sokker og se om Vega og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian I sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. Liv er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med tre øjne og ti ben, der kommer ind på hendes værelse. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

14:45  

Quizdyrene II (5) - Kakaduen Samardi
Quizdyrene II (5) - Kakaduen Samardi Dagens quizdyr er kakaduen Samardi. Han bliver quizzet om dyr, som er aktive om natten. Samardi ved en del om dyr. Men han er mere interesseret i om quizværten Stefan, og alle natdyrene fra quizspørgsmålene, mon har det godt. For måske går de rundt og bøvler med nogle problemer, som Samardi kan hjælpe dem med? Og da Samardi selv bøvler med et quizspørgsmål undervejs, så bruger han sin livline på at spørge alle andre dyr, som han kender, om hjælp til svaret. Samardi synes nemlig alle skal have lov at være med i quizlegen.

DR1

15:15  

Dommer John Deed (25:25)
Dommer John Deed (25:25) Den idealistiske højesteretsdommer John Deed lader sig overtale til at genoptage en sag om en soldat, der blev syg af en vaccine, som hæren gav ham. Efterhånden som Deed graver i sagen, gør han flere og flere dystre opdagelser. Men den stædige dommer er oppe imod stærke kræfter, der er parate til at gå langt for at forhindre sandheden i at komme for en dag.

16:55  

En ny begyndelse V (12:12)
En ny begyndelse V (12:12) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:00  

Himalaya: En livsfarlig ekspedition (5:5)
Himalaya: En livsfarlig ekspedition (5:5) Militærmanden Levison Wood har endnu engang snøret sine vandrestøvler og er klar til et eventyr på toppen af verden. Denne gang gælder det bjergkæden Himalaya. Her vandrer han gennem landsbyer uden elektricitet, der aldrig har haft besøg af fremmede mennesker. Da han når Bhutan, er han heldig at komme med til en stor religiøs festival med begrænsede pladser.

15:45  

The Reagan Show
The Reagan Show Var Ronald Reagan, der var USA's præsident fra 1981-89, den kloge politiker og statsmand eller en gudbenådet skuespiller? Måske begge dele. Gennem arkivmateriale produceret i Det Hvide Hus følger vi Reagans rivalisering med den karismatiske sovjetiske leder, Mikhail Gorbatjov, og ser, hvordan han bruger alle sine ikke ringe kommunikative evner til at charmere og overvinde sovjetisk mistillid, modvilje fra et skeptisk pressekorps, og den truende fare for 3. Verdenskrig.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:00  

Precious
Precious 16-årige Precious venter barn med sin far for anden gang. Precious har været usynlig hele sit liv. Usynlig for sin far, som voldtager hende, sin mor, som slår hende, og myndighederne, som bare ser hende som endnu en af bydelen Harlems fortabte sjæle. Men da Precious møder en beslutsom lærer, vækkes hendes vilje til at få en bedre tilværelse. "Precious" modtog to Oscars foruden en lang række andre priser. Precious: Gabourey Sidibe. Mary: Mo'Nique. Ms. Rain: Paula Patton. Ms. Weiss: Mariah Carey. Instruktion: Lee Daniels.

16:45  

Superheltenes historie (6:6)
Superheltenes historie (6:6) I 1992 chokerede syv markante kunstnere hele den amerikanske tegneserieindustri ved at grundlægge deres eget selskab, Image Comics, i konkurrence med giganter som Marvel og DC Comics.

17:25  

Ekstreme præstationer: Sherpa
Ekstreme præstationer: Sherpa Følg den austalske eventyrer Todd Sampson, når han prøver kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. Todd rejser her til Himalaya og besøger Sherpa-folket, der lever 6000 meter over havets overflade. Livet i den tynde luft har gjort sherpaerne særligt hårdføre og fysisk overlegne.

DR K

15:20  

De kongelige juveler (2:2)
De kongelige juveler (2:2) Juvelerne er de største, de sjældneste og de mest uovertrufne, man kender. Zar Nikolaj II's tante, Storfyrstinde Vladimir, er den absolut førende hvad angår juvelindkøb i hele Europa. Under revolutionen smugles hendes juveler ud af Rusland af en brav ven og det er kun på grund af ham, at dronning Elizabeth II i dag kan bære det kendte Vladimir diadem.

16:20  

Hitlers brutale inderkreds - begyndelsen til enden (9:10)
Hitlers brutale inderkreds - begyndelsen til enden (9:10) Der er uro i de nazistiske rækker. I juli 1942 undslipper Hitler med nød og næppe et attentatforsøg, og det står hurtigt klart, at det er hæren, der står bag. Men Det Tredje Rige er intakt, og sammenholdet i inderkredsen styrket. Goebbels udråber den 'totale krig', og Tyskland forbereder sig på den sidste store offensiv i Ardennerne. Men det varer ikke længe, før inderkredsen må indse, at fiaskoen truer.

17:15  

Hitlers brutale inderkreds - sammenbruddet (10:10)
Hitlers brutale inderkreds - sammenbruddet (10:10) I 1945 er de allierede på fremmarch overalt. Tyskland mangler både mænd og brændstof, og drømmen om det nazistiske tusindårsrige smuldrer. Bag propagandaen er inderkredsen en rotterede af misundelse, grådighed og ondskabsfulde magtspil. Gedulgte fredsforhandlinger, salg af jøder og forsøg på at redde de stjålne kunstskatte. Kaos og vanvid hersker i Berlin. Inderkredsen skal nu beslutte, om de vil være loyale over for Føreren eller forsøge at redde deres eget skind.

DR Ultra

15:00  

Dragehjerte (10)
Dragehjerte (10) Nisse og Dragehjertet.

15:15  

Grizzy og lemmingerne (49)
Grizzy og lemmingerne (49)

15:20  

Scooby Doo (15)
Scooby Doo (15) Scooby, Shaggy og venner er samlet igen - klar til at afsløre spøgelser, zombier og andre monstre.

15:45  

Wild Kratts (7)
Wild Kratts (7) Insekter eller aber?

16:05  

Junglebanden
Junglebanden

16:20  

Junglebanden
Junglebanden

16:30  

The Thundermans (15)
The Thundermans (15)

16:50  

Sam & Cat II (19)
Sam & Cat II (19) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

17:15  

Sam & Cat II (20)
Sam & Cat II (20) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

17:40  

Klassens perfekte jul (20)
Klassens perfekte jul (20) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

17:50  

Klassens perfekte jul (21)
Klassens perfekte jul (21) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

DR Ramasjang

15:00  

Kika og Bob (21)
Kika og Bob (21) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

15:10  

Den lille prinsesse (6)
Den lille prinsesse (6) Prinsessen har fødselsdag og er så spændt på at se, hvad hun får, at hun undersøger alle overraskelserne på forhånd. Og så er det jo slet ikke spændende, når det endelig bliver fødselsdag.

15:25  

Gurli Gris II (16)
Gurli Gris II (16) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

15:30  

Chuggington (10)
Chuggington (10)

15:40  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Fanget i landsbyen

15:50  

Junglebogen (2)
Junglebogen (2) De sorte bier.

16:00  

Ernest & Celestine (19)
Ernest & Celestine (19)

16:15  

Pyjamasheltene (45)
Pyjamasheltene (45)

16:25  

Didrik Drage (10)
Didrik Drage (10) Den store nøddejagt

16:40  

Pingu (21)
Pingu (21)

16:45  

Rasmus Klump (21)
Rasmus Klump (21)

17:00  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:01  

Selmas saga (21)
Selmas saga (21) Nissen fører vore helte til porten til Julemandens Rige. Men de må selv gå ind. Spørgsmålet er, hvordan. Og hvad venter der dem derinde...?

17:15  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:20  

Ramajetternes Jul (21:24)
Ramajetternes Jul (21:24) Selma, Sus og Flummer har virkelig knoklet og indsamlet 182 børns julegaveønsker. Men de mangler stadig mere end 2 milliarder navne og ønsker, og der er kun 3 dage til jul. De kunne virkelig godt bruge hjælp fra Finn Falk og Øvst, men de er som sunket i jorden. Da det ser allermest sort ud, får Selma en genial Idé.

17:35  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:40  

Motor Mille på maskintur (3)
Motor Mille på maskintur (3) Motor Mille elsker alle store maskiner, men hun har aldrig kørt en Dumper og ved faktisk heller ikke, hvad man bruger en dumper til. Hun tager ud for at lære maskinen at kende. Og skal man flytte en bunke sand, der vejer ligeså meget som 11 elefanter, så skal man øve sig.

17:55  

Albi
Albi Albi vil have en hund

DR1

18:00  

Skattejægerne 2014 (19)
Skattejægerne 2014 (19) Følg Skattejægerne i deres jagt efter antikviteter, retrofund og lopper rundt i hele Danmark. Jesper og Margit Damgaard-Lauritsen tager på kundebesøg, men det kniber med at få lov til at købe de interessante antikviteter. Marskandiserne, Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen, får nyt damebekendtskab, når de besøger en nyåbnet antikforretning, og boligstylisten, Katrine Martensen-Larsen, forsøger at sælge en billedserie om dansk porcelæn. Sendt første gang 06.10.14

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

19:30  

Theo & Den Magiske Talisman (21:24)
Theo & Den Magiske Talisman (21:24) Det er tydeligt, at der ikke er lang tid til Thannanaya forsvinder. Nede på jorden er Helene og Thomas begyndt at tro på Thannanaya. Men hvis det hele ikke skal ende galt, må der lægges en plan for at bringe balance i naturens orden igen. Kan Theo undslippe faunen, og hvis Thannanaya forsvinder, er der så ingen på jorden, der kan dø? Theo: Kian Lawson-Khalili Simone: Safina Coster-Waldau Harald: Bjarne Henriksen Hovedforfattere: Trine Piil & Peter Gornstein Instruktør (24 afsnit): Peter Gornstein

19:50  

Hjalte og Tjelles Super Giga Fede Juleshow (9:11)
Hjalte og Tjelles Super Giga Fede Juleshow (9:11) Julemanden KAN bare ikke finde den gode julestemning. Han tror, det vil hjælpe, hvis hans to nisser Hjalte og Tjelle smager på julesylten. Men det ender i stedet med, at nisserne duellerer om, hvem der kan spise mest julesylte. Heldigvis ender det med, at de tager de en munter svingom til en ganske særlig julesang, som Ole Kibsgaard og hans band står for.

20:00  

Hvem var det nu vi var
Hvem var det nu vi var Jacob Riising har inviteret fire kendte danskere i studiet til en dyst på viden i udvalgte emner. Hvem ved mest, og hvem er hurtigst på piverten, når Jacob Riising byder velkommen til en ny sæson af Hvem var det nu vi var?

DR2

18:30  

Husker du - Highlights fra 1960'erne
Husker du - Highlights fra 1960'erne Husker du musikken, dansene og den unge generation, som får tid og penge til at være forbrugere af de nye toner - iført maxifrakker og beatleshår. Sendt første gang 14.12.05

19:10  

Husker du... Julespecial
Husker du... Julespecial Jul gennem tiden. Nissepiger og julemænd, flæskesteg og rødkål, gaver og grantræer, julesure og juleglade. Nogle vil ønske at den varede helt til påske, andre rejser hellere væk. Lige meget hvad, så har alle en mening om julen og dens betydning. Som det meste af landet har Danmarks Radio holdt jul år efter år. I aften er der gensyn med de bedste øjeblikke. Dokumentarserie med optagelser fra DR's arkiv der genopfrisker danskernes kollektive erindring i et nostalgisk tilbageblik. Sendt første gang 14.12.08

20:00  

Superclàsico
Superclàsico 40-årige Christians vinforretning er ved at gå fallit og Christian har i det hele taget ikke styr på særlig meget. Hans kone Anna er skredet. Nu arbejder hun som succesrig fodboldagent og lever i sus og dus i Buenos Aires sammen med stjernespilleren Juan Diaz. En dag tager Christian en flyver til Buenos Aires med parrets 16-årige søn. Påskuddet er, at de skal skrive skilsmissepapirerne under sammen, men sandheden er, at han vil forsøge at vinde Anna tilbage. Medvirkende: Christian: Anders W. Berthelsen. Anna: Paprika Steen. Oscar: Jamie Morton. Juan Diaz: Sebastian Estevanez. Fernanda: Adriana Mascialino. m.fl. Manuskript: Anders F. August og Ole Christian Madsen. Instruktion: Ole Christian Madsen. Foto: Jørgen Johansson. Scenograf: Søren Schwartzberg. Klip: Søren B. Ebbe. Musik: Jonas Struck. Stills: Shazia Khan. Produktion: Nimbus Film i samarbejde med bl.a. DR.

DR3

18:10  

En ualmindelig hverdag
En ualmindelig hverdag Lars Løkke Rasmussen - du ved, hvem han er. Det er ham, der har magten og ansvaret for hele Danmark. Men ved du egentligt, hvad han foretager sig, bag de lukkede døre på Borgen? DR3 giver dig et eksklusivt kig ind i Statsministerens ualmindelige hverdag.

18:45  

Alene i vildmarken USA II (13:15)
Alene i vildmarken USA II (13:15) Det amerikanske overlevelseseksperiment begynder at lakke mod enden. Det er dag 57 i Vancouver Islands barske natur, og der er nu kun tre deltagere tilbage. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

19:30  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

20:15  

Verdens værste fænglser: Mexico
Verdens værste fænglser: Mexico Journalisten Paul Connolly rejser her til El Hongo-fængslet i Mexico. Har skal han mærke på egen krop, hvordan det er at sidde bag tremmer i et af verdens hårdeste fængsler, når han deler celle med kidnappere, mordere og pushere.

DR K

18:10  

Butch Cassidy and the Sundance Kid
Butch Cassidy and the Sundance Kid Omkring år 1900 er Butch Cassidy og Sundance Kid takket være deres dristige bankrøverier ved at blive rene legender. Men tiderne skifter, og Butch, der er hjernen i makkerskabet, mener, at de bør søge nye græsgange i udlandet. Valget falder på Bolivia, og for en stund prøver de virkelig at leve et lovlydigt liv. Men fristelsen til at lave endnu et kup og leve op til legenden er for stor. Butch Cassidy: Paul Newman. The Sundance Kid: Robert Redford. Etta Place: Katharine Ross. Instruktion: George Roy Hill.

19:55  

Filmfestival: Westernmytens undergang
Filmfestival: Westernmytens undergang Per Juul Carlsen og lektor i amerikansk historie Niels Bjerre-Poulsen præsenterer 'En god dag at dø'.

20:00  

En god dag at dø
En god dag at dø Den 121-årige Jack Crabb beretter om sit eventyrlige liv i det vilde vesten. Selv om Jack er vokset op blandt indianere og har været gift med en indianer, bliver han spejder for indianerhaderen Custer. Han er en af de få, der overlevede general Custers sidste kamp, og han har i det hele taget levet livet farligt som bl.a. revolvermand og medicinsælger, og nu vil han sikre sig, at hans utrolige livshistorie blive bevaret for eftertiden. Jack Crabb: Dustin Hoffman. Old Lodge Skins: Chief Dan George. Louise Pendrake: Faye Dunaway. Instruktion: Arthur Penn.

DR Ultra

18:00  

Ultra Snydt
Ultra Snydt Ultra Snydt er dit nye ugentlige nyhedsprogram, hvor du skal tænke selv. Man kan nemlig aldrig være sikker på, at værterne Lasse og Mahamad fortæller sandheden, når de med masser af humor præsenterer deres egen version af nyhederne. Så det er op til dig at tænke dig om og gætte med på, hvilken nyhed der er sand, og hvilken der er fake news

18:05  

The Next Step III (15)
The Next Step III (15) Den nye pige

18:30  

KreaKampen Jul - Den store julekurvs-finale (20:20)
KreaKampen Jul - Den store julekurvs-finale (20:20) I KreaKampen Jul udfordrer Sofie Østergaard superdygtige børn i en række sjove, kreative jule-discipliner. Det er store finaledag i kategorien julekurv, så de fire dygtige finalebørn må fyre den af og bruge alle deres færdigheder - både forme, bygge, tegne og konstruere i teknik - i kampen om at vinde det eftertragtede juletrofæ.

18:40  

BaseBoys 2 - Lad os sprænge Gunpowder i luften? (15)
BaseBoys 2 - Lad os sprænge Gunpowder i luften? (15) Oliver er plaget af dårlig samvittighed over at have ødelagt GoldGirls' omdømme. Han lover pigerne, at han vil gøre det godt igen, men de vil slet ikke tale med ham. AJ og Oliver udtænker derfor en plan, der skal hjælpe pigerne med at vinde konkurrencen.

19:00  

Theo & Den Magiske Talisman (20:24)
Theo & Den Magiske Talisman (20:24) Theo og Simone forsætter gennem den mystiske grotte, men inden længe bliver de også væk fra hinanden. Theo må konfrontere sin egen frygt. Harald laver en aftale med Hidkalderen, og Alma pjækker fra skole, da hun har en snedig plan. Kan hun nå at redde dem alle, inden Thannanaya forsvinder for altid? Theo: Kian Lawson-Khalili Simone: Safina Coster-Waldau Harald: Bjarne Henriksen Hovedforfattere: Trine Piil & Peter Gornstein Instruktør (24 afsnit): Peter Gornstein

19:20  

Theo & det magiske Talkshow - med Jannik Schow (20:24)
Theo & det magiske Talkshow - med Jannik Schow (20:24)

19:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

19:40  

Grizzy og lemmingerne (38)
Grizzy og lemmingerne (38)

19:45  

Crazy, Crazier Junior High (5)
Crazy, Crazier Junior High (5)

19:50  

Crazy, Crazier Junior High (6)
Crazy, Crazier Junior High (6)

20:00  

Theo & det magiske Talkshow - med Jannik Schow (21:24)
Theo & det magiske Talkshow - med Jannik Schow (21:24)

20:10  

Klassens perfekte jul (21)
Klassens perfekte jul (21) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

20:20  

Galaksekrigerne
Galaksekrigerne

20:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Sangskriveren Dave tror ikke sine egne ører, da han finder tre små jordegern i sit køkken. Alvin, Simon og Theodore kan nemlig ikke alene tale - de kan også synge! Dave hyrer fluks de tre jordegern til at synge hans sange. Det vender op og ned på hans liv. Den usædvanlige sangtrio tager verden med storm, men samtidig opdager Dave hurtigt, at det er sin sag at holde styr på de tre frække pelsdyr. Dave: Jason Lee. Ian: David Cross. Claire: Cameron Richardson. Instruktion: Tim Hill.

DR Ramasjang

18:00  

F for Får (40)
F for Får (40) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Lille Roy (19)
Lille Roy (19) Fanget med fjernbetjeningen

18:30  

Den lille julemand
Den lille julemand Hvert 163. år er det tid til at finde en ny Julemand. Nu er tiden kommet. Julemanden skal på pension, og i jagten på sin afløser flyver han til den anden side af kloden for at mødes med den lille forældreløse dreng, Nicholas. Blandt alle verdens børn er han den udvalgte for han har et helt rent hjerte. Men Nicholas er en usikker og genert lille dreng, og hvad mere er - han er bange for at flyve! Nicholas ansættes som julemandens hjælper. Julemandens helt store opgave denne jul bliver at oplære en lille forsigtig dreng til at blive en stor, glad, farverig, og ikke mindst flyvende julemand.

19:45  

Yakari IV (15)
Yakari IV (15)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Vores vejr
Vores vejr

21:25  

Fars fede juleferie
Fars fede juleferie Den evigt optimistiske, endeløst uheldige familiefar Clark Griswold har besluttet at holde en stor familiejul hjemme hos sig selv. Det bliver en jul, som både familien og naboerne sent vil glemme. Clark W. Griswold: Chevy Chase. Ellen Griswold: Beverly D'Angelo. Audrey Griswold: Juliette Lewis. Instruktion: Jeremiah Chechik.

23:00  

Die Hard 2: Die Harder
Die Hard 2: Die Harder Politimanden John McClane skal hente sin kone i lufthavnen. Det er den 24. december, men snart forstyrres julefreden. En gruppe elitesoldater med skumle planer tager kontrol over lufthavnen. Hvis deres krav ikke bliver mødt, vil de få de indgående fly til at styrte ned. Men gruppen har gjort regning uden McClane. Hans kone sidder i et af flyene, og nu er den handlekraftige strømer vred. John McClane: Bruce Willis. Holly McClane: Bonnie Bedelia. Thornberg: William Atherton. Instruktion: Renny Harlin.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Seniormagasinet
Seniormagasinet

23:05  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

23:50  

Djævelen i hjertet
Djævelen i hjertet Den lurvede Harry Angel er en privatdetektiv, der får en opgave af den mystiske Louis Cyphre: Find sangeren Johnny Favorite. Jagten på den forsvundne sanger fører Harry Angel sydpå til New Orleans, hvor sangeren i sin tid færdedes i lyssky voodoo-kredse. Det ene mord efter det andet begås i Angels fodspor. Er han offer for et diabolsk komplot? Harry Angel: Mickey Rourke. Louis Cyphre: Robert De Niro. Epiphany Proudfoot: Lisa Bonet. Margaret Krusemark: Charlotte Rampling. Instruktion: Alan Parker.

DR3

21:00  

Peace, Love & Misunderstanding
Peace, Love & Misunderstanding Den anspændte advokat Diane har ikke set sin mor, hippien Grace, i 20 år - og Grace har aldrig mødt sin to datters teenagebørn. Men da Dianes mand bekendtgør, at han vil skilles, tager Diane sine børn med på weekendtur til Graces hus på landet. Det bliver et ophold præget af romantik, familiehemmeligheder og selvopdagelse. Grace: Jane Fonda. Diane: Catherine Keener. Zoe: Elizabeth Olsen. Instruktion: Bruce Beresford.

22:30  

Krampus
Krampus Det er jul, og Max og hans forældre får besøg af deres helt igennem frygtelige familie. Men det er langt fra det eneste, der forstyrrer julefreden. Ingen engle daler ned i skjul, men det gør derimod en nederdrægtig juledæmon. Krampus er julemandens præcise modsætning. Julemanden giver gaver - Krampus tager liv. Det hornede bæst er ondskaben selv, og snart breder uhyggen sig i det lille hjem. Max: Emjay Anthony. Tom: Adam Scott. Sarah: Toni Collette. Instruktion: Michael Dougherty.

DR K

22:15  

Den vilde bande
Den vilde bande En gruppe lovløse beslutter at gennemføre et sidste indbringende kup, før de trækker sig tilbage. Men al deres erfaring forhindrer ikke kuppet i at udvikle sig til en voldelig og blodig katastrofe. Pike: William Holden. Dutch: Ernest Borgnine. Thornton: Robert Ryan. Instruktion: Sam Peckinpah.

DR Ultra

21:50  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:50  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:55  

Hercule Poirot: Dyster cypres
Hercule Poirot: Dyster cypres Den unge Elinor Carlisle bliver dømt til døden for to mord. Hercule Poirot overværer retssagen, og selv om alt peger på, at Elinor er skyldig, føler den lille detektiv, at der er noget galt. Men hvad er det præcist, der ikke stemmer? Elinor tænker tilbage til begyndelsen på det hele. Hun var forlovet, forelsket, lykkelig, men så modtog hun et brev... Poirot: David Suchet. Elinor Carlisle: Elisabeth Dermot Walsh. Roddy Winter: Rupert Penry-Jones. Instruktion: David Moore.

02:30  

Inspector Morse: Mord blandt de gejstlige
Inspector Morse: Mord blandt de gejstlige Der er romantik i luften, da Morse i forbindelse med en diakonisses mistænkelige død møder den smukke Emma Pickford, der var en af den afdødes trofaste støtter i kampen om en post som universitetspræst. De konservative mandlige gejstlige ønsker absolut ikke at se en kvinde i stillingen, men kan deres aversion mod kvindelige præster ligefrem føre til mord? Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Emma Pickford: Zoë Wanamaker. Instruktion: Roy Battersby.

DR2

01:40  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:05  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

00:45  

RocknRolla
RocknRolla I Londons underverden er det ikke længere stoffer, der er vejen til de store penge - det er fast ejendom. Alle vil have en bid af kagen - lige fra old-school-gangsteren Lenny Cole til den skumle russiske forretningsmand Uri og småfiskene One Two, Handsome Bob og Mumbles. Alle forsøger at snyde alle, men hvem narrer hvem? One Two: Gerard Butler. Lenny Cole: Tom Wilkinson. Stella: Thandie Newton. Archy: Mark Strong. Mumbles: Idris Elba. Handsome Bob: Tom Hardy. Instruktion: Guy Ritchie.

02:35  

Mere voksen end Bjerrehuus (4:4)
Mere voksen end Bjerrehuus (4:4) Oscar Bjerrehuus er 17 år og søn af Danmarks største drengerøv, Oliver Bjerrehuus. Hans forældres grænser for hvad der er normalt, ligger et helt andet sted end hos de fleste andre forældre. Oscar er mere optaget af at have styr på sine ting, komme til tiden og få sig en studentereksamen. Men skal Oscar sige nej til det sjove, vilde og kreative liv, hans forældre selv har præsenteret ham for? Et tilbud fra fars modelbureau sætter Oscar i en ny situation. Men kan han gøre det på sin egen måde?

03:05  

Doggystyle (7:10)
Doggystyle (7:10) Asta er ude at handle med sin mor, da hun støder ind i Bjarke og opdager, at der er ret store ting, han ikke har fortalt. Asta er chokeret over Bjarkes hemmelighed, men endnu mere chokeret over nyheden om, at alle i byen - undtaget hende selv - tilsyneladende ved, hun har klamydia.

03:20  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:35  

Butch Cassidy and the Sundance Kid
Butch Cassidy and the Sundance Kid Omkring år 1900 er Butch Cassidy og Sundance Kid takket være deres dristige bankrøverier ved at blive rene legender. Men tiderne skifter, og Butch, der er hjernen i makkerskabet, mener, at de bør søge nye græsgange i udlandet. Valget falder på Bolivia, og for en stund prøver de virkelig at leve et lovlydigt liv. Men fristelsen til at lave endnu et kup og leve op til legenden er for stor. Butch Cassidy: Paul Newman. The Sundance Kid: Robert Redford. Etta Place: Katharine Ross. Instruktion: George Roy Hill.

02:20  

Her er dit liv - Leif Sylvester Petersen
Her er dit liv - Leif Sylvester Petersen Camilla Miehe-Renard kidnapper en spændende person og bringer ham - eller hende - til det direkte program i TV-Byen. Her møder aftenens hovedperson sit liv - gamle skolekammerater, venner, familie eller kolleger dukker overraskende op. Det hele har været planlagt gennem måneder. Kun hovedpersonen ved intet i forvejen. Fra1999

03:35  

Bryggeren (2:12)
Bryggeren (2:12) 1836-1839. Efter den gamle brygger Chrestens pludselige død, er Jacob nu Bryggeren i Brolæggerstræde, og han lægger store ambitioner i at nå frem til at brygge ordentligt øl - men selv efter en studietur til Hamburg og adskillige forsøg mislykkes det stadig for ham. Imens ser Laura, som selv kun er travlt beskæftiget i køkkenet, hvordan alle andre forlover eller gifter sig. Caroline er klar over alt, hvad der sker i huset og familien, og hun bruger sine magtmidler diskret, men bestemt. Medvirkende: J.C. Jacobsen: Jens Jørn Spottag. Laura: Cecilia Zwick Nash. Caroline Jacobsen: Bodil Kjer. Endvidere: Mikael Helmuth, Hanne Hedelund, Ulver Skuli Abildgaard, Karen-Lise Mynster, Kjeld Nørgaard, Pernille Højmark, Lars Kaalund og mange flere. Manuskript: Gerz Feigenberg og Kaspar Rostrup. Drejebog og instruktion: Kaspar Rostrup. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Henning Bahs og Sven Wichmann. Kostumedesign: Søren Breum. Musik: Fuzzy. Produktion: Nordisk Film A/S for DR TV.

DR Ultra

01:50  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:50  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1219013912