dkby
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: mandag d. 26. februar 2018

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: mandag d. 26. februar 2018

DR1

01:35  

Imperiets juvel (6:14)
Imperiets juvel (6:14) "Ildprøven". Sarah tager til Calcutta for at besøge Merrick, der er blevet hårdt såret i det baghold, hvor Susans mand, Teddie, blev dræbt. Soldaterne blev lokket i baghold af INA, en indisk oprørsgruppe, der benytter krigen til at bekæmpe koloniherredømmet. Merrick ser hændelsen som et symbol på den almindelige opløsning. Sarah: Geraldine James. Merrick: Tim Pigott-Smith. Barbie: Peggy Ashcroft.

02:25  

Imperiets juvel (7:14)
Imperiets juvel (7:14) "Regimentets døtre". I Calcutta møder Sarah Jimmy Clark, der udfordrer hendes værdier, men hjemme igen lader Mildred efter Mabels død sit had til Barbie få frit løb, og stillet over for disse familieproblemer må Sarah erkende, at hun ikke kan løbe fra sin fortid og sin opdragelse. Sarah: Geraldine James. Barbie: Peggy Ashcroft. Mildred: Judy Parfitt.

03:20  

Afsløret - De sorte koncerter (1:2)
Afsløret - De sorte koncerter (1:2) Undercover i koncertbranchen. Dansk dokumentar fra 2017. Når internationale musikstjerner som Justin Bieber, Bryan Adams og Celine Dion er gået på scenen i Danmark, har det store sceneshow været opbygget af sort arbejdskraft. 'Afsløret' har gennem et år undersøget koncertbranchen og kan nu afsløre den omfattende sorte økonomi i forbindelse med nogen af de helt store koncerter. To af redaktionens fotografer har arbejdet som såkaldte 'stagehands', hvor de har slæbt udstyr og været med til at bygge scener op. De dokumenterer, hvordan den sorte arbejdskraft hyres ind og får lønnen udbetalt i kontanter på en kro, der fungerer som lønningskontor. Alle koncerterne de får arbejde på, er arrangeret af den samme store danske koncertarrangør.

04:00  

Afsløret - De sorte koncerter (2:2)
Afsløret - De sorte koncerter (2:2) Undercover i koncertbranchen. Dansk dokumentar fra 2017. Når internationale musikstjerner som Justin Bieber, Bryan Adams og Celine Dion er gået på scenen i Danmark, har det store sceneshow været opbygget af sort arbejdskraft. 'Afsløret' har gennem et år undersøget koncertbranchen og kan nu afsløre den omfattende sorte økonomi i forbindelse med nogen af de helt store koncerter. I dette program følges pengestrømmene i branchen og det afdækkes, hvordan penge vaskes hvide gennem et netværk af selskaber for til sidst at blive hævet i kontanter, der skal bruges til sorte lønninger. Afsløret følger også i sporet på en del af den legale fortjeneste, der ser ud til at ende i skattely.

04:45  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:20  

Bidt af naturen (22)
Bidt af naturen (22) Øen Endelave råder over masser af forskellig natur inden for meget få kvadratkilometer. Oven i købet byder øen på både sæler og vilde kaniner, der ikke trives halvt så godt noget andet sted i Danmark. Se med når de bløde pelsdyr med store øjne charmerer sig ind på Morten DD's ellers så insektglade hjerte.

05:50  

DR-Friland: Vinter på Friland
DR-Friland: Vinter på Friland Energien var stor, da selvbyggerne sidste sommer begyndte at bygge deres gældfrie huse i halm, muslingeskaller og genbrugsmaterialer på den bare mark. Men kulden kom, og hvordan har det så været at bo i en skurvogn midt i en isvinter omgivet af halmballer og halvfærdige huse? Tilrettelæggelse: Anton Gammelgaard Sendt første gang 16.04.03

06:20  

DR-Derude: Rejsen til Orkney (3:3)
DR-Derude: Rejsen til Orkney (3:3) I det tredje rejseprogram er Søren Ryge Petersen taget ud til en lille ø, Fair Isle, der er berømt for to ting: fuglene og de helt specielle strikkemønstre. Tilrettelæggelse: Søren Ryge Petersen www.dr.dk/drderude Sendt første gang 18.12.01

06:50  

Annemad (4:16)
Annemad (4:16) Tag med på Anne Hjernøes kulinariske verdensomrejse - hjemme i Annes eget køkken. I dag hopper hun ombord i det arabiske køkken og laver en masse små retter. Menuen består bl.a. af en appelsinsalat med appelsinblomstvand og lækre, krydrede lammespid. Og så tager Anne os med til den lokale tyrkiske grønthandler for at se på krydderier. Tilrettelæggelse: Jens Birkholm Sendt første gang 23.11.08

07:20  

Afsløret - De sorte koncerter (2:2)
Afsløret - De sorte koncerter (2:2) Undercover i koncertbranchen. Dansk dokumentar fra 2017. Når internationale musikstjerner som Justin Bieber, Bryan Adams og Celine Dion er gået på scenen i Danmark, har det store sceneshow været opbygget af sort arbejdskraft. 'Afsløret' har gennem et år undersøget koncertbranchen og kan nu afsløre den omfattende sorte økonomi i forbindelse med nogen af de helt store koncerter. I dette program følges pengestrømmene i branchen og det afdækkes, hvordan penge vaskes hvide gennem et netværk af selskaber for til sidst at blive hævet i kontanter, der skal bruges til sorte lønninger. Afsløret følger også i sporet på en del af den legale fortjeneste, der ser ud til at ende i skattely.

08:05  

Sundhedsmagasinet: Demens 1
Sundhedsmagasinet: Demens 1 En sygdom, der både påvirker den, der får sygdommen - men også de pårørende. Sundhedsmagasinet sætter over to programmer fokus på demens. I det første program ser vi på, hvordan det er at leve i en familie, der er ramt af demens - og så ser vi på, hvad kan du selv kan gøre for at forebygge demens. Værter: Peter Qvortrup Geisling og Nola Grace Gaardmand.

08:30  

Antikviteter - fra yt til nyt (20:20)
Antikviteter - fra yt til nyt (20:20) Antikviteter kan være mange penge værd, men tilstanden har stor betydning for prisen. Så hvad gør man, når der er skår i potten og ridser i lakken? Se med her, når en gruppe britiske antikeksperter hjælper private med at forvandle deres antikviteter fra yt til nyt.

DR2

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

JERSILD om Trump
JERSILD om Trump Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

07:30  

Ung, i god form - og døende!
Ung, i god form - og døende! Et stigende antal dødsfald blandt tilsyneladende veltrænede og raske maratonløbere omkring de 30 år, har fået fritidsløberen og filmmageren Michael Dorgan til at undersøge, om dødsfaldene kunne have været undgået. Om al det løberi i det hele taget er godt for os eller om vi bare løber forkert. Han taler med forskere og sætter sit eget helbred på spil ved at løbe otte maraton på otte dage.

08:30  

Lausitz - et paradis på trods
Lausitz - et paradis på trods I den sydøstlige del af Tyskland mellem floderne Elben og Oder ligger Lausitz. En region fuld af kontraster fra et landskab med mange søer fyldt med sjældne dyr som den europæiske odder og rørdrum til et område med tidligere brunkulslejre, der har skamferet landskabet, men som naturen langsomt er ved at genindtage, så man i dag kan finde både ulve og rådyr.

DR3

01:10  

Fuckbois (3:4)
Fuckbois (3:4) Det værste der kan ske for drengene, er hvis en af dem får en kæreste. De tre fuckbois var oprindeligt en gruppe på fire, men Mikkel fik en kæreste og ses ikke med de tre andre længere. Kim, Victor og Mikki diskuterer risikoen ved at blive forelsket i en af de piger, de er sammen med. Mikki har tidligere brændt fingrene på en pige, og han har derfor svært ved at håndtere de følelser, han nu oplever med den nyeste fangst, Cecilie.

01:40  

Gift ved første blik USA IV (6:16)
Gift ved første blik USA IV (6:16) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews. Parrene er blevet gift og er klar til at rejse på bryllupsrejse. Vil kærligheden og begæret blusse op? Eller er der en slange i Paradiset.

02:35  

Havet omkring New Zealand (4:6)
Havet omkring New Zealand (4:6) Halvøen Kaikoura på østkysten af Sydøen er hjemsted for nogle af verdens mest akrobatiske dolfinarter, robuste pelssælsunger og en stor gruppe kiwimåger.

03:20  

Kære Dagbog (8:8)
Kære Dagbog (8:8) Turde du læse op af din pinlige teenagedagbog foran et fremmed publikum? I Kære Dagbog stiller en række modige danskere sig op og deler ud af deres inderste teenagetanker fra dengang, alt var liv eller død, og en bums i panden var lige så vigtig som Berlinmurens fald. I dagens afsnit kan du møde kristne Katcha, som bruger Gud og Jesus til at få opfyldt alle sine teenageønsker som at blive populær og få en model-krop. Mia får drømmejobbet i Magasin Du Nord, hvor hun både møder kronprinsen og bliver forelsket i Jesper fra Mad&Vin. Anette har mange tanker; hvorfor hedder jeg Anette, og hvordan får jeg sagt til min mor, at hun putter for meget løg i frikadellerne? Og Signe gør sig store tanker om universet og arternes oprindelse som 14-årig, blandt andet forsøger hun at komme med en forklaring på, hvorfor hvaler ikke kan telepatere.

03:50  

Kære Dagbog 2 (1:8)
Kære Dagbog 2 (1:8) I dagens afsnit af Kære Dagbog 2 kan du møde Tine, der som teenager havde stålbriller, togskinner og elskede skolen, men som købte aflagte - og alt for store, Buffalo-sko og sniffede Poppers for at blive en del af den seje klikke. Dorte og Astrid er bedste veninder og delte deres dagbog, men til Astrids store overraskelse, også noget andet... Thomas skriver breve til sin penneveninde Christine og har virkelig svært ved at holde følelserne tilbage.

04:20  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:20  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans
Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med at tone vores krop med Yvonne, og så skal vi lave løbetræning med Peter. Vi slutter af med 'fridans' med Barthelot, Louise, Selma og Sophus.

DR K

01:15  

De forsvundne fra Juárez
De forsvundne fra Juárez Over en årrække forsvinder en lang række unge kvinder i industribyen Juárez på grænsen mellem Mexico og USA - mange findes siden myrdet. Mens det korrupte retssystem vender det blinde øje til, forsøger den idealistiske politikvinde Blanca Bravo at opklare de mange mord. Det bringer hende ind i en uhyggelig og brutal verden af narkosmugling, menneskehandel og sadisme. Blanca Bravo: Ana de la Reguera. Peralta: Joaquín Cosio. Mickey Santos: Jimmy Smits. Instruktion: Carlos Carrera.

03:10  

1700-tallets bøsseklubber
1700-tallets bøsseklubber Livet i det georgianske England, især i London, er blevet beskrevet som en erotikkens guldalder, der kan sammenlignes med homomiljøet i San Francisco før aids. Efter de triste år, der var gået forud, eksploderede et seksuelt frisind i 1700-tallet, indtil århundredskiftets mere snerpede victorianske værdier tog over. Både den kvindelige og mandlige homoseksualitet blomstrede i alle lag af samfundet fra de såkaldte Molly-huse, homoseksuelle bordeller, hvor sex var let tilgængeligt, til aristokrater som Lord Hervey, der levede åbent med sin mandlige partner, og promiskuøse lesbiske kvinder og kvinder, der forsøgte at leve, arbejde og endda gifte sig som mænd.

04:00  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i vort århundrede med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om bl.a. Marlene Dietrich, takt og tone for omgang med sporvogne, Peter Schrøder i "Den Gode, den onde ...", Cliff Richard i "Pladeparade", bønder i protest til Amalienborg - og et berømt faldskærms-udspring, der aldrig blev til noget. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Mette Lage.

04:30  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i vort århundrede med hans V. Bischoff som vært. Indslag om bl.a. Prins Henrik som ambassadør for fransk kunst, om postvæsnets forsøg med minusporto, om en Øresunds-bro med fødselsvanskeligheder, og med de første billeder af noget så selvmodsigende som et usynligt fly. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Mette Lage.

04:58  

Dagens sang: Do-re-mi
Dagens sang: Do-re-mi - sunget af et af DR's kor.

05:40  

Sommerhuse (1:10)
Sommerhuse (1:10) Sommerhuse - hvad er meningen med dem! Hvad skal vi egentlig bruge dem til, hvilke tanker ligger bag, skal de nødvendigvis se traditionelle ud eller er det her, vi kan udleve vores drømme og skabe præcis det, vi ønsker os? Seriens vært Kasper går på jagt efter svarene, og han starter i den berømte finske arkitekt og designer Alvar Altos forsøgshus. Nordvision fra Finland.

06:10  

Sommerhuse (2:10)
Sommerhuse (2:10) Sommerhuse - hvad er meningen med dem! Hvad skal vi egentlig bruge dem til, hvilke tanker ligger bag, skal de nødvendigvis se traditionelle ud eller er det her, vi kan udleve vores drømme og skabe præcis det, vi ønsker os? Seriens vært Kasper ser her på hvad der er oppe i tiden lige nu, og det kan Olavi Kujanen, der har solgt flere tusind sommerhuse i sit liv, svare på. Nordvision fra Finland.

06:40  

Taxa (4:56)
Taxa (4:56) Lizzie har fået for meget at se til, men hvis hun opgiver, vil det medføre store problemer for Krone-Taxa - Finn har et forslag, men det har Tom også. Verner har det heller ikke for nemt nu, hvor Finn konstant er på nakken af ham. Det lykkes Andreas at få en aftale, han glæder sig til - men han bliver igen snydt godt og grundigt. Og så befinder Lotte sig pludselig i en livstruende situation med en fuldstændig desperat kunde. Verner: John Hahn-Petersen. Lizzie: Margrethe Koytu. René: Anders W. Berthelsen. Stine: Trine Dyrholm. Birgit: Pia Vieth. Finn: Jesper Lohmann. Lotte: Pernille Højmark. Mike: Peter Gantzler. Andreas: Peter Mygind. Tom: Leif Sylvester. Meho: Zlatko Buric. Endvidere: Laura Christensen, Marina Bouras, Morten Kirkskov, Birgitte Prins, Søren Spanning, Claus Bue, Søren Steen. Manuskript: John Stefan Olsen og Stig Thorsboe. Instruktion: Morten Arnfred. Foto: Sejr Brockmann. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

07:20  

Taxa (5:56)
Taxa (5:56) Andreas bestemmer sig for at hjælpe Rikke, som overhovedet ikke ønsker hans indblanding - det bliver ikke småting, Andreas får rodet sig ud i. Da Lotte tager tidligt fri for at glæde Fie, får hun en ubehagelig overraskelse - mens Finn kvajer sig så grundigt overfor Tom, at problemerne vælter ned over ham fra flere sider. Imens bliver Mike nødt til at finde en mand, der har forladt hans vogn og er i chok efter en forfærdelig oplevelse, før det er for sent. Verner: John Hahn-Petersen. Lizzie: Margrethe Koytu. René: Anders W. Berthelsen. Stine: Trine Dyrholm. Birgit: Pia Vieth. Finn: Jesper Lohmann. Lotte: Pernille Højmark. Mike: Peter Gantzler. Andreas: Peter Mygind. Tom: Leif Sylvester. Meho: Zlatko Buric. Endvidere: Marina Bouras, Helene Egelund, Søren Spanning, Laura Christensen, SørenThomsen, Jesper Klein, Gerda Gilboe, Fash Shodeinde, Klaus Bondam, Dan Schlosser, Julie Wieth, og Mogens Holm. Manuskript: LoneScherfig og Stig Thorsboe. Instruktion: Morten Arnfred. Foto: Sejr Brockmann. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Der er ingenting i verden så stille som sne
Dagens sang: Der er ingenting i verden så stille som sne - sunget af et af DRs kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Christianskirken, Fredericia.
Gudstjeneste fra Christianskirken, Fredericia. Sognepræst Elin Skoven er liturg og prædikant Anden søndag i Fasten, hvor det handler om lysets kræfter, som findes lige midt i afmagt. Christianskirkens Drenge og mandskor medvirker under ledelse af Theis Lyng Reinvang. Den danske Salmeduo ved Christian Vuust og Hans Esbjerg Christensen medvirker ved salmesang og postludium. Christianskirken er bl.a. kendt for sit alterparti bestående af glasmosaik og et guldbelagt alterparti udført af kunstneren Bjørn Nørgaard. Glasmosaikken viser i toppens venstre side Gud som hele universets arkitekt. Dna- strengen øverst i billedet fortsætter ovenud, ud i dagliglivet, som om kunstneren vil fortælle os ,at skabelsen fortsætter og stadig sker.

DR Ultra

06:00  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Oprørsk teenager.

06:10  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Livvagten.

06:25  

Wild Kratts
Wild Kratts

06:45  

Junglebanden
Junglebanden

07:00  

Kampen (15)
Kampen (15) Kampen mod pinlig-far.

07:05  

BaseBoys
BaseBoys

07:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:30  

Braceface (45)
Braceface (45) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

07:55  

Freaktown (11)
Freaktown (11) Bens pumpede krop

08:05  

Freaktown (12)
Freaktown (12) Udfordring!

08:15  

Junglebanden
Junglebanden Junglebanden tackler et bryllup

08:30  

Junglebanden
Junglebanden Ildflue-aftenen

08:40  

Limbo II (15)
Limbo II (15) Der er generalprøve på Romeo og Julie. Boye dropper sin rolle som Romeo, fordi Louise opfører sig ligeså ubehageligt som Viktoria. Han beslutter sig til at finde ud af, hvad Viktoria skjuler. Ask og Naya hjælper ham, så de kan bevise for Louise, at Viktoria er falsk. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Jakob Hansen, Frieda Krøgholt, Henrik Prip Hovedforfatter: Poul Berg. Manuskript: Mikkel Bak Sørensen. Instruktør: Christian Grønvall. Producent: David C.H. Østerbøg

08:55  

Limbo II (16)
Limbo II (16) Der er premiere på Romeo og Julie. Louise konfronterer Viktoria med Viktorias fortid. Boye får afsporet forestillingen foran hele publikummet. Naya overvejer at skride fra det hele. Men i sidste ende, skal Julie have sin Romeo. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Jakob Hansen, Frieda Krøgholt, Henrik Prip Hovedforfatter: Poul Berg. Manuskript: Mikkel Bak Sørensen, Poul Berg. Instruktør: Poul Berg. Producent: David C.H. Østerbøg

DR Ramasjang

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø II (22)
Søpapegøjernes ø II (22)

05:20  

Søpapegøjernes ø II (23)
Søpapegøjernes ø II (23)

05:30  

Hjørne Bjørne III (14)
Hjørne Bjørne III (14)

05:35  

Ramasjang Mysteriet V (4)
Ramasjang Mysteriet V (4) Sebastian er i problemer! Han har mistet sin helt særlige fuglebog. Det pudsige er, at den er stjålet fra hans fuglebur! Hvem kan dog være så fræk? Kristian skal virkelig tage sig sammen for at løse dagens mysterium. Men han er ikke alene. Heldigvis får han hjælp af minidetektiven Christian. Men kan de opklare mysteriet? Husk at se med!

06:05  

Sarah og And (25)
Sarah og And (25) Fornem park

06:10  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella I form

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Fællessang

06:25  

Grinebider (12)
Grinebider (12) Fødselsdagsbrunch

06:30  

Sikker & Søn IV (11)
Sikker & Søn IV (11) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker en kopi af Stillehavet til at dykke i. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

06:43  

Kiwi & Strit (13)
Kiwi & Strit (13) Nogen stjæler dele af Kiwi & Strits hus. De følger tyvens spor, og finder ud af, at det er de små skovvæsner....

06:45  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Hedebølge i Pontypandy

07:00  

Yakari III (9)
Yakari III (9)

07:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (4)
Onkel Rejes sørøvershow II (4) Dr. John har kidnappet Micahs lillesøster Leona for at koge hende om til en læbestift. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Mariehønen Megaglad, en automatisk proptrækker og en tur til den nedlagte boreplatform i Café Lattegat. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:30  

F for Får (34)
F for Får (34) Fårrygende animation fra Aardman

07:35  

Gurli Gris V (16)
Gurli Gris V (16) Bedste Kanins Dinosaurpark

07:50  

Verdens bedste storesøster (1)
Verdens bedste storesøster (1) Miriam skal være storesøster, og hun glæder sig. Men da hendes mor og far skal af sted til hospitalet, går det hele pludseligt lidt for stærkt.

08:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (47)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (47) Den hemmelige have

08:15  

Masha og Bjørnen (8)
Masha og Bjørnen (8) Skyd løs

08:20  

Musen Tip
Musen Tip Den, der finder det, beholder det

08:30  

Sofus (3)
Sofus (3) Sofus lander hos Hugo, der bor i Sverige. Hugo har astma og skal til lægen. Det er ikke altid lige sjovt at skulle undersøges, men Hugo klarer det flot og bagefter får han lov til at undersøge Sofus med lægens rigtige udstyr. Hjemme leger Hugo med sin gode ven og Sofus laver 'Sofussjov' med dem begge. Dagen slutter med fredagsguf, godnathistorie og en gave fra Hugo til Sofus.

08:45  

Min mosters historier (4)
Min mosters historier (4) " TØMMERFLÅDEN " Theodor vil også have et guldanker magen til Lolas. Men det får man kun ved at krydse et hav. Inde på en ø finder Theodor og Lola reb og tømmer. Med lidt knofedt kommer den flotteste tømmerflåde med sejl, i vandet. Og så er det bare om at krydse dét hav!

08:55  

Minisekterne (34)
Minisekterne (34) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:00  

Spis og spar III (1:8)
Spis og spar III (1:8) I Horsens bor Peter og Louise sammen med deres tre børn, samt deres store Grand Danios Ozzy. Hos familien er hverdagen travl, og familiens mange fritidsaktiviteter har indflydelse på deres madvaner. Familien spiser ingen af deres måltider sammen og den store tavle med familiens madplaner, har alle i familien redigeringsret til. Det gør det svært for Peter, som har påtaget sig opgaven som familiens kok. Og så må Jesper tale et alvorsord med mor Louise, der med sin kræsenhed ikke er den bedste rollemodel for familiens børn. Der er nok at tage fat på når Sofie og Jesper kigger familiens vaner godt efter i sømmene.

09:45  

Hjemmefronten (1:6)
Hjemmefronten (1:6) 2. Verdenskrig kaster lange skygger over en engelsk landsby. Mændene drager i krig, og kvinderne må kæmpe en sej kamp for at få livet til at fungere på hjemmefronten.

10:30  

Antikkrejlerne (399)
Antikkrejlerne (399) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (400)
Antikkrejlerne (400) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:20  

En reporter går om bord (3:7)
En reporter går om bord (3:7) Reporteren Anne Lundberg rejser i denne sæson rundt i verden, og hvor hun end kommer hen, vil hun som altid gå i køkkenet og hjælpe med at lave mad. I denne episode tager hun turen til Vadstena i Sverige - hvor hun går i kloster! Anne vil lære alt om Birgitta-søstrenes glæder, bekymringer og hvad der for dem er de store spørgsmål i livet. Anne taler med søster Monika, der efter en forelskelse i en fodboldspiller havnede i klostret og med søster Katarina, som skal aflægge sit livsløfte som nonne. I køkkenet møder Anne kokken Roja Brimalm, der i fem år har lavet mad til søstrene, men som aldrig har set dem spise. Maden i denne meget anderledes uge bliver sydafrikansk og persisk. Nordvision fra Sverige.

09:50  

Naturtid
Naturtid Søhøjlandet omkring Silkeborg gemmer på en masse smukke bække. Jan Kjærgaard er naturvejleder i området og ved nærmest alt om det varierede dyre- og planteliv i bækkene. Han vil bl.a. vise, hvordan bækkene kan føre os tilbage til istiden, og vi går på opdagelse for at finde flere hundrede år gamle menneskespor. Tilrettelæggelse: Jens Birkholm Sendt første gang 09.08.08

10:50  

Naturtid
Naturtid Naturvejleder og skovfoged Søren Andersen viser rundt i et af Trekantsområdets mest spændende steder - Randbøl Hede. Vi rejser tilbage i tiden og ser, hvordan istiden har formet heden. Vi skal på opdagelse i hedens dyre- og planteliv. Og så følger vi menneskenes spor fra middelalderen helt frem til i dag, hvor mennesket former heden mere end nogensinde før. Tilrettelæggelse: Jens Birkholm Sendt første gang 23.08.08

11:50  

Dyrenes underverden - manguster
Dyrenes underverden - manguster Vi taler meget om bander. Hvordan og hvorfor unge tilslutter sig banderne, og hvordan vi får dem overtalt til at skippe bandelivet. For mange andre dyrearter er det imidlertid en nødvendig overlevelsesstrategi at slå sig sammen i bander for at skaffe føde, vand og sex. Mangusterne lever i tætte, sammensvejsede familiegrupper, hvor alle vil give deres liv for fællesskabet. Deres evne til at jage sammen er så stor, at de kan vinde over både sjakaler og pytonslanger.

DR3

09:15  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

10:00  

Når kemien passer (4:6)
Når kemien passer (4:6) Vælger du hele tiden forkert kæreste, kører det samme mønster, havner i alt det forkerte - men er samtidig træt af at være alene? Måske kan du få hjælp af videnskaben, så din næste match bliver perfekt, i hvert fald biologisk set, for det kan være, at du rent faktisk kan lugte, smage, se og høre dig frem til kærligheden, hvis du tør stole på dine instinkter? I håbet om at videnskaben kan hjælpe, vil Maren, 31år og stadig single, gennem forskellige eksperimenter udvælge den af syv mænd, som hun passer bedst med. I dag skal hun se på kropssprog: hvilke signalerne udsender vi under snak og dans? Hun er klar, det samme er mændene. Nordvision fra Norge.

10:40  

Kære Dagbog (8:8)
Kære Dagbog (8:8) Turde du læse op af din pinlige teenagedagbog foran et fremmed publikum? I Kære Dagbog stiller en række modige danskere sig op og deler ud af deres inderste teenagetanker fra dengang, alt var liv eller død, og en bums i panden var lige så vigtig som Berlinmurens fald. I dagens afsnit kan du møde kristne Katcha, som bruger Gud og Jesus til at få opfyldt alle sine teenageønsker som at blive populær og få en model-krop. Mia får drømmejobbet i Magasin Du Nord, hvor hun både møder kronprinsen og bliver forelsket i Jesper fra Mad&Vin. Anette har mange tanker; hvorfor hedder jeg Anette, og hvordan får jeg sagt til min mor, at hun putter for meget løg i frikadellerne? Og Signe gør sig store tanker om universet og arternes oprindelse som 14-årig, blandt andet forsøger hun at komme med en forklaring på, hvorfor hvaler ikke kan telepatere.

11:10  

Kære Dagbog 2 (1:8)
Kære Dagbog 2 (1:8) I dagens afsnit af Kære Dagbog 2 kan du møde Tine, der som teenager havde stålbriller, togskinner og elskede skolen, men som købte aflagte - og alt for store, Buffalo-sko og sniffede Poppers for at blive en del af den seje klikke. Dorte og Astrid er bedste veninder og delte deres dagbog, men til Astrids store overraskelse, også noget andet... Thomas skriver breve til sin penneveninde Christine og har virkelig svært ved at holde følelserne tilbage.

11:40  

Fryden ved data - big data!
Fryden ved data - big data! Big data er det nye sort. Alle vil have dem, alle ved bruge dem - og rigtig mange er bekymret over det. Den britiske matematiker, Hannah Fry, mener tvætimod, at data er vejen til information, indsigt og visdom. Fry fortæller om, hvad de mange data kan bruges til, og om pionererne bag big data, mænd som matematikeren Claude Shannon, som ingen af os har hørt om, men som egenhændigt lancerede informationsalderen!

DR K

09:20  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om den uafhængige monopol-radio, om en fest til over 300 millioner kroner, om fransk mode i København, om ministre, der ikke havde råd til gratis biler og om danske atomsprængninger i en maskine, man ikke skulle komme for tæt på med sine nøgler. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

09:50  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. borgerlig konfirmation, Danmarks hurtigste typograf Gunnar Nielsen, statsminister Jens Otto Krag og Helle Virkner danser færø-dans, kongefamilien i Haderslev, jazzmusikeren Oscar Peterson, skuespilleren Arthur Jensen om sin rolle som vicevært Meyer og Schalburgkorpset på øvelse i Ringsted. Sendt første gang 1998

10:20  

Danmark i Den Kolde Krig (9:12)
Danmark i Den Kolde Krig (9:12) Hans navn er Oleg Gordievsky og han levede gennem 11 år i rollen som russisk dobbeltagent. En rolle der medførte, at han var tæt på at blive henrettet i Sovjet, men nåede at flygte til England, hvor han bor i dag. Han besluttede sig til at arbejde for Vesten, dengang han var KGB-agent på den sovjetiske ambassade i Købehavn i 70érne. Som agent mødtes han jævnligt med danskere, og i programmet fortæller han om sin tid i Danmark og det livsfarlige job som dobbeltagent. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup.

11:00  

Danmark i Den Kolde Krig (10:12)
Danmark i Den Kolde Krig (10:12) Vietnamkrigen fik en gruppe danske efterkrigsbørn til at sætte spørgsmålstegn ved den meget skarpe opdeling mellem det gode i vest og det onde i øst, mens en anden gruppe ihærdigt forsøgte at holde sammen på alliancen med USA. Krigen havde løftet sig ud af Vietnam og var blevet en del af Den Kolde Krig. Tilrettelæggelse: Anne Lea Landsted.

11:35  

Fremtidens storby - Mumbai (1:6)
Fremtidens storby - Mumbai (1:6) Hver uge flytter mere end en million mennesker fra land til by. Det sker over hele verden. Nogle er drevet af drømme om en bedre fremtid, mens andre blot kæmper for at overleve. De kommer for at søge bedre job, bedre uddannelse, bedre infrastruktur og resurser, kort sagt et bedre liv. Men hvordan skal fremtidens megabyer indrettes, hvis alle disse drømme skal opfyldes?

DR Ultra

09:10  

Store Nørd: Kartoffelskrælning
Store Nørd: Kartoffelskrælning Kåre og Emil er taget ud for at hjælpe Danmarks børn med deres sure pligter. Tvillingerne Cecilia og Mathilde fra Ølgod i Vestjylland er super trætte af at skulle skrælle kartofler til hele familien, når de hellere vil bruge tid sammen med deres heste. Nørderne bygger derfor en sej kartoffelskrællermaskine ud af en kost, en gryde, noget bagt sand og en bunke jern. Medvirkende: Kåre Nielsen, Emil Nielsen, Cecilia Brockdorff, Mathilde Brockdorff www.dr.dk/noerd

09:30  

Danmarks vildeste maskine (9)
Danmarks vildeste maskine (9) I dag i Danmarks Vildeste Maskine, prøver Rune en af verdens største mejetærskere, han får til opgave at læsse en lastbil med træpiller, ved hjælp en vanvittig kran og så kommer han på en nervepirrende mission, når han skal uskadeliggøre en bombe med hjælp fra selveste Rullemarie.

09:50  

Wild Kratts
Wild Kratts

10:15  

Wild Kratts
Wild Kratts

10:35  

Bidt, brændt og stukket - Vandedderkop (8)
Bidt, brændt og stukket - Vandedderkop (8) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. I dette program lader Sebastian sig bide af den meget fascinerende vandedderkop.

10:50  

Bidt, brændt og stukket - Fjæsing (9)
Bidt, brændt og stukket - Fjæsing (9) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Fjæsing er en giftig fisk! Vi ser hvad der sker, når Sebastian rammer ind i fjæsingen.

11:05  

Byt familien (10)
Byt familien (10) Bjarke bor i Slangerup og er en rigtig rollespilsdreng. Sammen med sin far laver han rollespilsvåben, går til bueskydning og spiller livespil i skovene. Emil er fra Hedehusene og kører go-kart på højt niveau. Emils far hjælper til med træning, løb og støtter Emil i at gøre motorsport til mere end bare en fritidsinteresse. Bjarke og Emil bytter familie og interesser. Emil synes at rollespil er pinligt og bryder sig ikke om at klæde sig ud. For Bjarke er det helt nyt at skifte middelalderens skumsværd og udklædning ud med benzindrevet fart og spænding.

11:35  

Danni (3:4)
Danni (3:4) Danni er sur på Sebbe, fordi han fortalte hendes hemmelighed til Kevin. Men hun hjælper alligevel Sebbe mod den 16-årige Frank, der altid er på nakken af Sebbe. Sebbe og Danni bliver gode venner igen. Men samtidig finder de ud af, at en plejefamilie gerne vil have Dannis lillebror - men ikke hende... Danni stikker af fra opholdsstedet Lindely. Sebbe skjuler hende i kælderen. Men da den jaloux Kevin opdager gemmestedet, er Danni ikke længere i sikkerhed... Medvirkende: Sebbe: Frederik Damm Wetterstein Danni: Emma Høeg Sebbes far: Nikolaj Lie Kaas Sebbes mor: Camilla Bendix Erik: Dick Kaysø Kevin: Lucas Munk Billing Instruktion: Poul Berg Manuskript: Asbjørn Agger og Poul Berg

DR Ramasjang

09:00  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være fisker. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "3", hvor de laver den lækre frugtdrik "smoothie". Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at hesten kan sove, mens den står op? Ta' med Lille Nørd ud og ride på heste, og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvorfor hesten har hestesko på.

09:55  

Sovedyr på eventyr (1)
Sovedyr på eventyr (1) Rosa besøger Solvej, for at finde på en godnathistorie om hendes sovedyr Hiphop. Han er en gul og cool kylling med svedige solbriller, der elsker at danse. Så i eventyret bliver han til den seje Prins Hiphop af Danseland, der danser morgen, middag og aften. Men en dag flytter en meget kedelig heks til landet og sætter en stopper for festen. Nu må Hiphop prøve at få fat i heksens formularbog, så han kan ophæve fortryllelsen.

10:15  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Dylans heldige dag

10:30  

Kaj og Andrea som babyer - nok engang!
Kaj og Andrea som babyer - nok engang! Karla mangler arbejde, så Kaj og Andrea spiller babyer, der skal "babysittes" mod betaling! Karla fortæller om dengang, Kaj og Andrea var RIGTIGE babyer - og hun skulle passe dem første - og sidste gang! Medvirkende: Hanne Willumsen, Iben Wurbs, Kjeld Nørgaard og Christine Skou. Producer: Mogens Vemmer.

11:00  

Sprinter Galore II - Lus (6)
Sprinter Galore II - Lus (6) Magnus har fået lus, og Sprinter og Magnus tager alverdens metoder i brug for at få de små bæster ud af Magnus' hår - men ingenting hjælper. Magnus er ved at blive vanvittig, og da Heino tilmed nævner, at lus ikke kan lide bare isser, må Sprinter og Magnus finde saksen frem ...

11:15  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (8)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (8) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

11:25  

Ramasjang Mysteriet (7)
Ramasjang Mysteriet (7) Hvor er Georgs badekar? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

11:55  

Bamses billedbog
Bamses billedbog "Hvordan slipper vi af med tyggegummiet"? Askes tyggegummi er en god ting, hvis der er hul i en vandkande. Men det klistrer til både poter og kyllingefødder! Bamse: Morten Eisner. Kylling: Brian Patterson. Aske: Aske Bentzon. Manuskript: Elin Bing. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

DR1

12:00  

Bonderøven (1:8)
Bonderøven (1:8) Frank er en ung og vaskeægte bonderøv, og så er han oven i købet stolt af det. Han har købt en gammel gård, hvor han gør drømmen om et enklere liv til virkelighed. I dag sætter han gang i køkkenhaven, finder guld blandt sit skrammel og begynder at bygge hønsehus i bindingsværk. Tilrettelæggelse: Peter Wath og Rikke Lauridsen Sendt første gang 23.03.08

12:30  

Kender du typen 2013 (14)
Kender du typen 2013 (14) I Kender du typen? i aften skal livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau regne ud, hvilken kendt dansker, der er flyttet fra København til Sønderjylland. Han er 27 år, har Bob Dylan og Pink Floyd hængende på væggen, og så er han ikke blevet klippet siden 2003. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 06.03.13

13:11  

Hammerslag (4:10)
Hammerslag (4:10) Hammerslag er taget til det Nordøstlige Sjælland. Vi starter aftenen i Helsingør, hvor mæglerne skal gætte pris på en lejlighed tegnet af den danske stjernearkitekt, Jørn Utzon. Næste stop er i Ålsgårde. Her skal prisen på et rækkehus fra 2007 gættes. Aftenens udsendelse slutter i Farum i et hus fra 1962 - men hvad er prisen? Vært: Christian Degn Sendt første gang 24.03.15

13:55  

Unge Morse IV (1:4)
Unge Morse IV (1:4) Oxford, 1967. Kriminalbetjent Endeavour Morse lider af hjertesorger, og hans eneste kur er at begrave sig i arbejdet. Der er også rigeligt at tage fat på. En computerspecialist findes druknet. Det er næppe en ulykke, mener Morse, og snart drages den unge politimand da også ind i en mareridtsagtig jagt på en seriemorder. Morse: Shaun Evans. Thursday: Roger Allam. Strange: Sean Rigby.

DR2

12:40  

Uranium - stoffet der blev en bombe (1:3)
Uranium - stoffet der blev en bombe (1:3) I slutningen af 1900-tallet var uran stadig et ukendt og ubrugeligt stof, men i løbet af blot en generation forvandledes det til verdens mest værdifulde og gruopvækkende grundstof. Videnskabsfolk som Marie Curie, Ernest Rutherford og Albert Einstein blotlagde uranatomets hemmeligheder og tillod os at kigge ind i selve universets kerne.

13:30  

Uranium - stoffet der ændrede verden (2:3)
Uranium - stoffet der ændrede verden (2:3) I det nordlige Australien fortæller de indfødte folk legender om de steder, hvor der findes uran, at en stor skabende ånd sover under jorden, og at en forstyrrelse af denne ånd vil udløse en katastrofe. Men fra asken fra de dødbringende atombomber over Hiroshima og Nagasaki i 1945, blev uran til en del af den fagre nye verden. Det samme stof, der havde ødelagt hele byer kunne nu udnyttes til at skabe grænseløs energi og behandling af kræft.

14:20  

Uranium - stoffet der måske er vores fremtid (3:3)
Uranium - stoffet der måske er vores fremtid (3:3) Uranium redder liv. behandler kræft og bringer håb til millioner. Uran var også et løfte om en ren, ubegrænset energiform! Men i både Tjernobyl i Ukraine og Fukushima i Japan er uran tværtimod blevet et mareridt. I vores energihungrende og varmere og varmere jord, lokker uran med en ufattelig stor og uendelig energi samtidig med, at det samme stof truer alt liv på kloden!

DR3

12:40  

DR3 Dok: Superstjerne og gamer
DR3 Dok: Superstjerne og gamer E-sport har i dag udviklet sig til en reel idrætsgren. Men hvordan er online computerspil gået fra en undergrundshobby til en forretning i multimillionklassen? Og hvad skal der egentlig til for at blive en professionel gamer? Kig med når YouTuberen Dan Howell opsøger en række kendte gamere og gør os klogere på den fascinerende gaming-verden.

13:35  

Vilde dyr: Antarktis (4:4)
Vilde dyr: Antarktis (4:4) Verdensdelen Antarktis ligger nogenlunde cirkulært omkring Sydpolen. Her er der tørt, stormfuldt og koldt som intet andet sted på kloden. For at overleve her har dyrene, der bor i dette ekstremernes rige, udviklet unikke adfærdsformer for at overleve. Få et øjebliksbillede af livet ved verdens ende her.

14:25  

Simona overlever (1:3)
Simona overlever (1:3) 16-årige Simona blev seksuelt misbrugt af sin venindes far, da hun var 4 år gammel. I dag føler hun sig som en uvildig repræsentant for alt det mørke, grimme og klamme i mennesket. Folk kan ikke holde ud at høre hendes historie og vil helst ikke konfronteres med, at virkeligheden kan være så grum. Jo tættere de er på hende, jo sværere er det. I tre afsnit kommer vi helt tæt på Simonas oplevelse af, hvordan det er at vokse op som et barn, der har været seksuelt misbrugt, og vi ser de konsekvenser, det har for hendes liv og hendes forhold i dag. Simone har kæmpet for at blive stærk nok til at fortælle sin historie, nu skal der flere til at bære den.

14:55  

De unge brugtvognsforhandlere (1:6)
De unge brugtvognsforhandlere (1:6) I snart et år har 28-årige Dennis fra Randers forsøgt at komme af med sit dårligste bilindkøb nogensinde - en rød VW Beetle. Endelig dukker en interesseret kunde op. Og mens 25-årige Jeppe Zeuthen forsøger at tjene penge ved at opkøbe gamle biler direkte i folks indkørsler, så overtager 26-årige Jeppe Jørs fra Næstved sin fars bilforretning og bliver 3. generations brugtvognsforhandler med ansvaret for en millionomsætning.

DR K

12:10  

Hvis vægge kunne tale (5:8)
Hvis vægge kunne tale (5:8) Hvad ved du om det hus, du bor i? Hvem har boet der før dig og har det altid set ud, som det gør i dag? Kan du sætte det i stand og samtidig bevare de originale detaljer? Seriens to værter, historiker Christopher O'Regan og bygningskonservator Erika Åberg, hjælper her både med at finde tilbage til stedets historie og med gode råd om, hvordan man restaurerer på den helt rigtige måde. De seneste år har Micke og Daniel brugt somrene på at renovere et faldefærdigt hus på gården Grönviken, som de bruger som sommerhus, men nu får de hjælp. Christopher undersøger husets historie og kortlægger dets tidligere placering i byen, mens Erika går i gang med at restaurere dele af et gammelt 30er køkken. Nordvision fra Sverige.

13:10  

Hvis vægge kunne tale (6:8)
Hvis vægge kunne tale (6:8) Hvad ved du om det hus, du bor i? Hvem har boet der før dig og har det altid set ud, som det gør i dag? Kan du sætte det i stand og samtidig bevare de originale detaljer? Seriens to værter, historiker Christopher O'Regan og bygningskonservator Erika Åberg, hjælper her både med at finde tilbage til stedets historie og med gode råd om, hvordan man restaurerer på den helt rigtige måde. På en skærgårdsø langt uden for Stockholm ligger Rosenhagen, et forblæst sommerhus, som siges at have aner tilbage til 1700-talet. På en af væggene hænger et myteomspundet portræt af en ukendt kvinde, og det er historien om hende, Christopher nu går i gang med at finde. Erika tager fat på at restaurere stedets gamle veranda. Nordvision fra Sverige.

14:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

14:55  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

DR Ultra

12:05  

Ultra tæt på Lakserytteren
Ultra tæt på Lakserytteren Kom med helt ind bag facaden, når vi går ultratæt på Rasmus "Lakserytteren" Kolbe. Vi følger Lakserytteren en hel arbejdsdag, hvor seernes spørgsmål om livet som Snapchat stjerne bliver omdrejningspunktet i dokumentaren.

12:15  

Braceface (11)
Braceface (11) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

12:40  

Braceface (12)
Braceface (12) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:00  

Dagens ret: Cupcake med hindbærfrosting
Dagens ret: Cupcake med hindbærfrosting Cupcake m hindbærfrosting I dag er der skruet op for festen. Jose har fødselsdag så der skal bages lækre svampede chokolade cupcake med hindbærfrosting. Pigerne har holdt mange fødselsdage sammen men har ikke altid været de bedste venner, det kan du høre mere om, mens der bliver bagt og smagt.

13:10  

Isas Stepz (5)
Isas Stepz (5) Isabellas far har anskaffet en romaskine og vil nu flytte mere ind på danseskolen. Men det er ikke let med en fitness-maskine midt i dansetimerne. Isabella savner Ronjas gode råd, men Ronja har kun en ting i hovedet: Zac, Zac Zac.

13:25  

Isas Stepz (6)
Isas Stepz (6) Isabella er ved at blive sindssyg. Underboen larmer med et larmende murerbor og situationen er kompliceret. Underboen må nemlig ikke opdage, at Isabella og hendes far bor på danseskolen, for så kan hun smide dem ud. Midt i alt larmen, tager Ronja og Zacs forhold en dramatisk drejning.

13:40  

Klassen - Det hemmelige instrument (117)
Klassen - Det hemmelige instrument (117) Josefine er startet til violin, men hun synes det er ret pinligt at gå til. For at imponere Frederik, kommer hun til at sige ja til at optræde til morgensamlingen.

13:50  

Klassen - Smykketyven (118)
Klassen - Smykketyven (118) Frida bliver misundelig på Martine, fordi Martine har købt den halskæde, som Frida har lagt et billede af på Instagram.

14:00  

Ultras Sorte Kageshow I (1)
Ultras Sorte Kageshow I (1) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Nikolaj Stokholm fire deltagere i studiet, hvor de skal dyste om at bage den flotteste og lækreste cup-cake. Hvad deltagerne ikke ved er, at Nikolaj slukker lyset og de skal bage i bælgravende mørke. Mette Hassing fra Den Store Bagedyst er dommer, når det hele går løs på DR Ultra.

14:30  

Backstage II (1)
Backstage II (1) En sky for solen. Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian.

14:45  

Braceface (6)
Braceface (6) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

DR Ramasjang

12:25  

Skæg med matematik (8)
Skæg med matematik (8) Hr. Skæg holder undervandsfest, synger en sang om de mange former for former, konkurrerer i sækkeløb og besøger etagerne for Hø & Nål samt Kaktus & Balloner i Det Lille Storcenter.

12:50  

Rosa fra Rouladegade II (3)
Rosa fra Rouladegade II (3) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade. I dag får hun besøg af Kamilla, der gerne vil bage en overraskelseskage til sin farfar, som spiller fodbold og har sin helt egen farfar-hule i haven. Rosa og Kamilla forklæder sig som skraldemænd og sniger sig hjem til farfar, for at finde ud af hvordan kagen skal smage, hvad den skal ligne og hvilken farve den skal have.

13:20  

Ramajetterne II (8)
Ramajetterne II (8) Hr. Skæg har flyskræk. Der er store problemer i Ramasjang Lufthavn. Hr. Skæg skal rejse til Kina for at hente kinesiske tegn, men flyskræk truer med at sætte en stopper for hele turen.

13:40  

Ring til Ramasjang II (19)
Ring til Ramasjang II (19) Hvordan kan man blive glad igen, hvis man har mistet en ven? Børnene giver bamserne gode råd i Ring til Ramasjang.

13:55  

Sikker & Søn IV (14)
Sikker & Søn IV (14) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, finder Sikker sin gamle kanon frem, som han vil skydes ud af. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (3)
Onkel Rejes Sørøvershow (3) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Victoria, der skal med på skattejagt. Se om de kan skaffe en ny rejsegrammofon til Sørøver Jørgen, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og de Sure Sokker. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Tænk hvis man kunne få sine ønsker opfyldt? Det kan man med de magiske Lykkens Galocher! Men se så hvad der sker - det er ikke alle ønsker, der kommer uden problemer!

DR1

15:25  

Fader Brown (54)
Fader Brown (54) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

16:10  

Fader Brown (55)
Fader Brown (55) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

17:00  

Jordemoderen V (4:10)
Jordemoderen V (4:10) Jordemoderen Barbara står over for sin karrieres største udfordring, da en havnearbejders højgravide hustru tvinges til at træffe en svær beslutning. Samtidig får Phyllis Crane en ny, mandlig ven - som viser sig at have en hemmelighed.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:10  

USA's hemmelige overvågning (1:3)
USA's hemmelige overvågning (1:3) Da Edward Snowdon som ansat i den amerikanske overvågningstjeneste NSA downloadede titusinder af hemmelige dokumenter fra et meget sikkert regeringsnetværk, førte det til den største lækage af klassificerede oplysninget i historien og til en ophedet debat om privatlivets fred, teknologi og demokrati i tiden efter angrebet på World Trade i 2001.

16:10  

Fødte flyvere
Fødte flyvere Vi misunder fuglene deres evne til at flyve og drømmer om som dem at kunne boltre os frit i tre dimensioner. Flyveevnen betyder, at fugle kan nå selv de mest afsidesliggende steder og udføre luftakrobatik både for at beskytte reden og i søgning efter føde. Men det er ikke altid let. Det kræver øvelse og koncentration at afslutte flyveskolen. Og der kommer hele tiden et nye hold kadetter til, der håber på at få deres vinger.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:25  

Koden til kærlighed (8:8)
Koden til kærlighed (8:8) Verdens første databaserede datingeksperiment afsluttes nytårsaften, men det går ikke som planlagt. Maria Luisa og Ronni er blevet tætte, men må alligevel holde nytår hver for sig. Efter det mislykkede forsøg på at bo sammen i Jonathans lejlighed, tager Annika og han en stor beslutning og nu er spørgsmålet, om de er enige om eksperimentets konklusion.

15:55  

Vulkaner i rummet
Vulkaner i rummet Vulkaner er et af de mest utrolige naturfænomener på Jorden. Men under de ekstreme forhold på nogle af vores naboplaneter, antager disse imponerende giganter kæmpemæssige og mærkelige former. Mars har en en vulkan, der er næsten tre gange højere end Mount Everest. Pluto har vulkaner af is, og Jupiters enorme tyngdekraft giver i samspillet med månen Io det smukkeste vejrfænomen.

16:45  

Havet omkring New Zealand (4:6)
Havet omkring New Zealand (4:6) Halvøen Kaikoura på østkysten af Sydøen er hjemsted for nogle af verdens mest akrobatiske dolfinarter, robuste pelssælsunger og en stor gruppe kiwimåger.

17:30  

Det mørke net: min familie
Det mørke net: min familie Familien er vores stærkeste forbindelse til fortiden, og den vi ved altid vil stå ved vores side, også i strenge tider. Men hvad sker der, hvis de følelsesmæssige bånd, der holder en familie sammen, trues af kræfter, vi ikke kan se og røre, eller endnu værre fuldstændigt bliver erstattet af upersonlige netværk?

DR K

15:35  

Stephen Fry i Mellemamerika - Belize og Guatemala
Stephen Fry i Mellemamerika - Belize og Guatemala Den britiske skuespiller og forfatter Stephen Fry er på en fascinerende rejse fra Mexico til Panama, der bringer ham gennem nogle af verdens farligste, men også bjergtagende, smukke lande og til nogle af verdens ældste civilisationer som mayaerne, aztekerne og olmekerne. I det engelsktalende Belize besøger han et dyreinternat og møder garifuna-folket, før han fortsætter til Guatemala, hvor han deltager i et maya-ritual og møder nogle af ofrene for folkemordet under borgerkrigen i 1980'erne.

16:25  

Jens Jensen - danskeren der formede Chicago
Jens Jensen - danskeren der formede Chicago Den danskfødte Jens Jensen (1860-1951) immigrerede i 1800-tallet fra Danmark og til USA, hvor han gjorde en hastig karriere fra gadefejer til byplanlægger og banebrydende miljøforkæmper i datidens Chicago. Da Jensen ankom til Chicago i 1885, var byen historiens hurtigst voksende, og den værste at bo i. Med stor risiko for sig selv og sin familie bekæmpede Jens Jensen korruption og en utæmmet industri i vækst og kæmpede for at skaffe lys og luft til byens arbejderbefolkning i form af parker og fælles haver, hvor de kunne dyrke grøntsager.

17:15  

Smag på Danmark - med Meyer (7:13)
Smag på Danmark - med Meyer (7:13) "Det hvide guld" Denne gang skal vi med kokken Claus Meyer til øerne Samsø og Læsø. Claus Meyer fortæller om den 800 år gamle tradition for saltsydning og viser den bedste måde at koge kartofler på og om de lokale krebsefiskere. Med den smukke Vesterø havn i baggrunden bager Claus Meyer krebsene i salt med skalotteløg og sødet med den lokale honning fra den specielle art af brune bier, der kun lever på Læsø og nær var ved at blive udryddet. Desuden tilbereder Claus Meyer en velsmagende ret af den legendariske Læsø-skinke. Sendt første gang 19.6.07

17:45  

Smag på Danmark - med Meyer (8:13)
Smag på Danmark - med Meyer (8:13) "Grøntsager på gammel havbund" Lammefjorden i Nordvestsjælland er inddæmmet havbund, og jorden har vist sig fortrinlig til at dyrke grøntsager som gulerødder og asparges, men også til svineopdræt. Kokken Claus Meyer besøger en svineopdrætter, der fortæller om sin virksomhed. Claus Meyer svinesmåkød, en gulerodsdrink med vilde rønnebær og bager selleri i hø over åben ild. Sendt første gang 26.6.07

DR Ultra

15:05  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard

15:20  

Wild Kratts
Wild Kratts

15:45  

Junglebanden
Junglebanden

15:55  

Junglebanden
Junglebanden

16:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:15  

Vi' bare bjørne II (21)
Vi' bare bjørne II (21)

16:30  

Vi' bare bjørne II (22)
Vi' bare bjørne II (22)

16:40  

Soy Luna (5)
Soy Luna (5)

17:25  

BaseBoys
BaseBoys

17:45  

BaseBoys
BaseBoys

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (33)
Sarah og And (33) Tallerkentåge

15:05  

Masha og Bjørnen (18)
Masha og Bjørnen (18) Mashas store dag

15:15  

Morten Skildpadde (8)
Morten Skildpadde (8) Morten og kænguru-poterne

15:40  

Gurli Gris VI (8)
Gurli Gris VI (8) Sandkassen

15:50  

Chuggington IV (11)
Chuggington IV (11) Bruno viser vejen

16:00  

Chuggington IV (12)
Chuggington IV (12) Wilson på parkpatrulje

16:10  

Dora udforskeren (18)
Dora udforskeren (18)

16:35  

Paw Patrol III (24)
Paw Patrol III (24)

17:00  

Motor Mille på maskintur (2)
Motor Mille på maskintur (2) Motor Mille elsker at køre i store maskiner. Men hun har aldrig lært at køre en vaske ægte Monster Truck. Det skal vise sig ikke at være det nemmeste, så Motor Mille er nødt til at lære, hvordan man kører sådan en krabat og øve sig.

17:15  

Sovedyr på eventyr II (2) - Snefnug ude og fange monstre
Sovedyr på eventyr II (2) - Snefnug ude og fange monstre Konrad er glad for sit sovedyr Snefnug, som ser sej ud og har monstre på trøjen. Da Rosa kommer på besøg hos Konrad finder de på historien "Snefnug ude og fange monstre", hvor Snefnug er en supersej monsterjæger med tasken fuld af monsterjægerudstyr. Der er ikke det monster, som Snefnug ikke kan spore med sine superhovedtelefoner. Men en dag kommer der et nyt listigt monster til byen. Det stjæler legetøj og lister på puder, så Snefnug ikke kan spore det. Nu må Snefnug forsøge at lægge en legetøjsfælde for det listige Legetøjsmonster.

17:30  

Onkel Rejes sørøvershow II (8)
Onkel Rejes sørøvershow II (8) Dr. John har kidnappet Siljes ven Silas for at koge ham om til øjenskygge. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Høvdinge Grethes bryllupshelikopter, gummistøvler med airbag og 100 hunde med tyndskid. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

17:45  

Cirkeline
Cirkeline Sigøjnermusene. Det er aften over skoven, og Cirkeline og Frederik kan høre sigøjnermusik. Og nu kommer de både til at opleve musik, en spå-mus, den hvide muse- klovn, og Alfredo kommer også og giver et nummer - se selv!

DR1

18:00  

Antikduellen (1:12)
Antikduellen (1:12) Antikduellanterne Anne Mette Jensen og Bettina Pedersen i Odense. De to antikhandlere får - mandag, tirsdag og onsdag - hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. Torsdag er finaledagen, hvor alle ugens fund bliver sat under hammeren på Svendborg Auktionerne. I denne uge dyster Anne Mette Jensen, der sælger retro og industrielt interiør i butikken Habengut i Silkeborg, og Bettina Pedersen, der kommer fra Odense, hvor hun har retrobutikken SeChloe. Og i dag jagter de skatte i Odense og omegn.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Sporløs (3:8)
Sporløs (3:8) Michelle blev født i Colombia i 1996. Hendes biologiske mor var blot 18 år gammel, da hun fødte sin datter, og opgav hende til adoption. Michelle blev adopteret af et dansk ægtepar, som aldrig fik andre børn end hende, og som har givet Michelle en opvækst fuld af kærlighed. Alligevel har Michelle altid haft et ønske om, at blive genforenet med den kvinde, der for 19 år siden gav hende livet, og samtidig finde ud af, om hun har søskende.

20:45  

Din geniale krop (3:4)
Din geniale krop (3:4) I serien om "Din geniale Krop" er vi nu nået til voksenlivet. I denne fase får mange af os børn. Vi ser nærmere på, hvad kroppen gør for at sikre, at vi finder den perfekte partner til det formål. Spørgsmålet er, hvor bevidste vi i virkeligheden er, når vi vælger vores partner? Hvor stor en rolle spiller lugt, stemme og udseende? Vi stiller skarpt på de afgørende sanser i vores krop. Og så ser vi på nogle af de fascinerende ting, der sker i vores krop, når vi har sex samt den fascinerende forvandling, der sker i kvindens krop under graviditet og fødsel. Og så vil det måske overraske mange, at manden faktisk også gennemgår en forvandling i kroppen, når han bliver far.

DR2

18:30  

Dyrenes underverden - elefanter
Dyrenes underverden - elefanter Vi taler meget om bander. Hvordan og hvorfor unge tilslutter sig banderne, og hvordan vi får dem overtalt til at skippe bandelivet. For mange andre dyrearter er det imidlertid en nødvendig overlevelsesstrategi at slå sig sammen i bander for at skaffe føde, vand og sex. Elefanter er verdens største pattedyr. De er majestæriske, kærlige og lever i flokke med den ældste hunelefant i spidsen. Alle andre dyr har respekt for de store dyr undtagen løver - og naturen!

19:20  

New Zealand - jagt på rovdyr
New Zealand - jagt på rovdyr Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Før øerne, der nu udgør New Zealand, blev beboet, var fuglene konger. Polyneserne kom med hunde, fulgt af europæere med skibe lastet med uvelkomne rovdyr. Men nu vil man i New Zealand rulle tiden tilbage og har besluttet at beskytte øernes enestående økosystem ved at udrydde alle rovdyr inden 2050.

20:00  

Min sydamerikanske rejse (1:4)
Min sydamerikanske rejse (1:4) Eventyreren Lev Wood vandrer sammen med vennen Alberto Caceres de næsten 3.000 kilometer gennem Mellemamerika fra Mexico til Colombia. Fire måneders vandring gennem otte lande og to kontinenter. De begynder turen der, hvor de første spanske conquistadorer gik i land, Yucatanhalvøen i Mexico.

20:45  

Barndom på bistand III (1:2)
Barndom på bistand III (1:2)

DR3

18:00  

Fætr lyver (4:4)
Fætr lyver (4:4) 19-årige Christian fra Holbæk optræder som popsanger og pigeidol. Bedre kendt som Fætr har han flere hits i bagagen og elsker opmærksomheden, når han står på en scene. Men Fætr har en hemmelighed, der kan ødelægge det hele.

18:30  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:10  

Family Guy
Family Guy Peters legetøjsfirma bliver overtaget af et stort cigaretfirma, der vil vænne børn til at ryge. Da Peter brokker sig, udnævner firmaet ham til direktør for at lukke munden på ham. Det virker - men inden længe begynder Lois at få kolde fødder.

19:35  

Family Guy
Family Guy Da Quahog bliver ramt af en orkan, er Peters stambar det eneste hus i byen, der ikke bliver jævnet med jorden. Alligevel venter der Peter og vennerne et chok. For baren er blevet købt af en englænder, der har lavet den om til en pub.

20:00  

Alene i vildmarken (8:8)
Alene i vildmarken (8:8) Det er eksperimentets sidste dage, og det er de helt små forskelle, der adskiller vindere fra tabere. Men hvem har i sidste ende den største mentale og fysiske styrke? Hvem trodser sulten og ensomheden og vinder Alene i Vildmarken? Otte danskere har meldt sig til et helt unikt eksperiment. I et af Nordnorges mest øde områder skal de overleve på egen hånd - Alt filmer de selv. Den der klarer sig i længst tid vinder.

20:45  

DR3 Dok: Skal jeg gifte mig med min fætter?
DR3 Dok: Skal jeg gifte mig med min fætter? I denne provokerende dokumentar undersøger den 18-årige Hiba den kontroversielle, men lovlige skik med kusine/fætter ægteskaber, som er blevet praktiseret af hendes egen pakistanske familie i generationer. Blandt britiske pakistanere gifter 55 procent sig med fætter/kusine og i Bradford, hvor Hiba bor, er det 70 procent! Men er der sundhedsmæssige problemer? Og da alle Hibas fætre i landet er gift, skal hun så nøjes med en fjern fætter fra Pakistan. Eller skal hun sætte hælene i og gøre noget helt andet?

DR K

18:15  

Hitlers sportsstjerner
Hitlers sportsstjerner Under mottoet 'hurtigere, højere, stærkere' kom alt inden for sport efter den nazistiske magtovertagelse i januar 1933 til at handle om at skabe 'det nye menneske', der skulle være med til at bevise den såkaldt germanske races overlegenhed. Nogle tyske sportsfolk voksede til lysende stjerner på den nazistiske himmel, mens andre mistede livet i jagten på rekorderne.

19:56  

Dagens sang: Der er ingenting i verden så stille som sne
Dagens sang: Der er ingenting i verden så stille som sne - sunget af et af DRs kor.

20:00  

Slaget ved Waterloo
Slaget ved Waterloo Waterloo var det sidste slag i de såkaldte Napoleonskrige. Efter Napoleon Bonapartes flugt fra øen Elba og indtog i Paris i marts 1815, besluttede de allierede at knuse ham en gang for alle. Det skete den 18. juni 1815 ved den lille belgiske by Waterloo, hvor en britisk-nederlandsk hær under general Wellington og en preussisk hær under ledelse af general Blücher knuste Napoleons franske hær med en overvældende styrke.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

Bella and the Bulldogs II (6)
Bella and the Bulldogs II (6)

18:30  

Vores vilde verden rundt: Dræbende koldt
Vores vilde verden rundt: Dræbende koldt

19:00  

Soy Luna (6)
Soy Luna (6)

19:40  

The Next Step II (33)
The Next Step II (33) Farezonen.

20:05  

Hjerteløst (5:8)
Hjerteløst (5:8)

20:30  

Limbo I (5)
Limbo I (5) Naya opdager ved et tilfælde Louises hemmelige hule. Louise mistænker at Boye er "M" - hendes hemmelige beundrer. Boye indrømmer at det er ham. Ask opdager at Walter er spøgelset i deres kælder og lader ham fortsætte med at bo dernede. Nayas forældre fortæller at de skal skilles. Louise er ked af at mormoren snakker om at dø. Louises mormor får det dårligt og beder Louise om at ringe efter en ambulance. Ask fortæller Boye om hvad han så i kælderen og sammen prøver de at finde ud af hvem Walter er. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Camilla Bendix, Martin Buch, Rikke Louise Andersson, Anette Støvelbæk, Lars Ranthe, Anne Marie Helger Manuskript: Poul Berg og Karina Dam. Instruktion: Poul Berg. Producent: David C.H. Østerbøg

20:55  

Ultras Sorte Kageshow II (7)
Ultras Sorte Kageshow II (7) Så er det finaletid i Ultras Sorte Kageshow, hvor Nikolaj Stokholm har inviteret finalisterne i studiet for i bælgravende mørke at bage den flotteste og allerlækreste finalekage. Micki Cheng fra 'Den Store Bagedyst' er dommer.

DR Ramasjang

18:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (48)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (48) Heksen

18:10  

Yakari III (10)
Yakari III (10)

18:25  

F for Får (15)
F for Får (15) Fårrygende animation fra Aardman

18:30  

Sprinter Galore III - Dåb (8)
Sprinter Galore III - Dåb (8) Lillesøster skal døbes, og familien har styr på alt til barnedåben - lige bortset fra navnet, for hvad skal hun hedde? Sprinter er heller aldrig blevet døbt, siger han, men det kan Magnus da bare ordne - de låner bare lige lillesøsters dåbskjole og en haveslange. Det kan der vel ikke ske noget ved ... ?

18:45  

Sprinter Galore III - Udklædning (9)
Sprinter Galore III - Udklædning (9) Der er udklædningsdag i Magnus' klasse, og Sprinter ser det som en oplagt mulighed for at snige sig med i skole - på en måde er han jo klædt ud i forvejen og vil ikke vække opsigt. Men ægte superheltekræfter er åbenbart sværere at skjule end som så ...

19:00  

Tree Fu Tom (20)
Tree Fu Tom (20)

19:25  

Zorro (14)
Zorro (14) Havets ånder

19:45  

Mumitroldene (12)
Mumitroldene (12) Augustfesten

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Horisont
Horisont

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Sirener (1:4)
Sirener (1:4) Narkolaboratorier, brandstiftere og nynazister. Der er nok at tage fat på for et hold politifolk, som forsøger at opretholde lov og orden i et kaotisk hjørne af Manchester. Det sker under ledelse af den mildt sagt ukonventionelle kriminalinspektør Vivienne Deering. En frygtløs, hyperenergisk valkyrie af en kvinde, der får brug for sine bedste efterforsknings-evner, da en seriemorder begynder at sprede rædsel i kvarteret.

DR2

21:30  

Liberty (1:5)
Liberty (1:5) I Tanzania samles familien Knudsen endelig igen. Niels har glædet sig til at vise familien den nye tilværelse med en velkomstfest hos Larssons sammen med andre udstationerede. Trods hjemmelig genkendelighed i sprog og indretning hos de skandinaviske venner, er kulturen en anden, og Afrika byder på et liv med nye muligheder. Men med mulighederne følger også konsekvenser. Medvirkende: Connie Nielsen, Carsten Bjørnlund, Sofie Gråbøl, Magnus Krepper, Charlie Karumi, Anton Hjejle. Hovedforfatter: Asger Leth. Episodeforfatter: Christoffer Örnfelt. Baseret på romanen af Jakob Ejersbo. Instruktør: Mikael Marcimain

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Sidste chance for at grine af ugen der er gået, inden du bliver ramt af den næste. Comedyshow hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

23:30  

JERSILD om Trump
JERSILD om Trump Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

DR3

21:30  

Sex på recept II (4:6)
Sex på recept II (4:6) I dette afsnit er vi med til anden samtale med Line, som kæmper med angst efter en voldtægt for to år siden. Denne gang handler det om, at se frygten i øjnene. Patrick er plaget af rejsningsbesvær og manglende lyst, og det går ud over forholdet med kæresten. Og vi følger Louises første samtale, da hun har fået konstateret en hudsygdom i skeden, som gør samleje meget vanskeligt.

22:00  

How I Live Now
How I Live Now Den rebelske Daisy på 15 sendes fra USA til England på ferie. I starten er Daisy indadvendt og fjendtligt indstillet, men hun vænner sig hurtigt til livet på landet sammen med sine fætre og sin kusine. Daisy forelsker sig i den flotte Edmond, men idyllen er truet. I nyhederne er der rapporter om en eskalerende konflikt i Europa. Og da 3. verdenskrig kommer til Storbritannien, må Daisy kæmpe for at overleve. Daisy: Saoirse Ronan. Edmond: George MacKay. Isaac: Tom Holland. Instruktion: Kevin Macdonald.

23:30  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

21:20  

Mord opklaret - Retsmedicinens fældende bevis (2:3)
Mord opklaret - Retsmedicinens fældende bevis (2:3) Er det muligt at begå det perfekte mord? I virkeligheden er det praktisk talt umuligt ikke at efterlade sig spor på et gerningssted, og fingeraftryk, hår, fibre og blod kan ende med at pege på morderen. Her hører vi om den første britiske mordsag baseret på et fingeraftryk, og en andet mordsag, hvor det var blodmønstret, der fældede morderen. Og så kan retsmedicinerne i dag afsløre en persons færden over et areal så stort som Skotland ud fra en lille smule jord fra sålen af en mistænkts sko!

22:10  

Flugten fra Drancy i 1943
Flugten fra Drancy i 1943 Interneringslejren Drancy, oprettet af Vichy-regimet i 1940, var en firkant af boligblokke i en forstad til Paris. Lejren var beregnet til 700, men de franske myndigheder pressede helt op til 7.000 personer ind, og forholdene var forfærdelige. I september 1943 gravede 70 jødiske fanger en tunnel. Det tog dem tre måneder, og få meter fra friheden blev de opdaget. Fjorten af dem blev arresteret og tortureret, før de blev sendt til Auschwitz. Her planlagde de at flygte fra toget - og den flugt gik meget bedre end den første!

23:00  

Schweiz - Hitlers hemmelige bankforbindelse
Schweiz - Hitlers hemmelige bankforbindelse Hvordan finansierede Hitler sine enorme krigsudgifter? Økonomisk set var Nazityskland nemlig en kolos på lerfødder. En række nye afsløringer forklarer, hvordan det alligevel lykkedes Det Tredje Rige at skaffe penge til de enorme udgifter til krigene i Europa. Og at krigen sandsynligvis kunne være endt i 1943, hvis Schweiz havde nægtet at tage mod det guld, som nazisterne havde plyndret i alle de besatte lande.

DR Ultra

21:30  

Udsendelsesophør - Ultra
Udsendelsesophør - Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:00  

Taggart: Djævelens advokat
Taggart: Djævelens advokat Det er juleaften, da arkitekten James Hancock møder en alt for tidlig død i sin parkeringskælder. Hans elskerinde Sarah Price arresteres for det brutale mord, og en nervepirrende retssag går i gang. Taggartholdet er overbevist om Prices skyld, men intet er sikkert, når systemets højtstående advokater begynder deres spil. Mike Jardine: James Macpherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Marcus DF White.

02:05  

I farezonen (18:61)
I farezonen (18:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

03:00  

Bonderøven (1:8)
Bonderøven (1:8) Frank er en ung og vaskeægte bonderøv, og så er han oven i købet stolt af det. Han har købt en gammel gård, hvor han gør drømmen om et enklere liv til virkelighed. I dag sætter han gang i køkkenhaven, finder guld blandt sit skrammel og begynder at bygge hønsehus i bindingsværk. Tilrettelæggelse: Peter Wath og Rikke Lauridsen Sendt første gang 23.03.08

03:25  

Kender du typen 2013 (14)
Kender du typen 2013 (14) I Kender du typen? i aften skal livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau regne ud, hvilken kendt dansker, der er flyttet fra København til Sønderjylland. Han er 27 år, har Bob Dylan og Pink Floyd hængende på væggen, og så er han ikke blevet klippet siden 2003. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 06.03.13

DR2

00:05  

Vi ses hos Clement
Vi ses hos Clement Modsætninger mødes, når hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen er i studiet hos Clement Kjersgaard. Direkte fra DR-Byen.

01:05  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Ukraine
Ekstrem verden - Ross Kemp i Ukraine Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. Ross rejser denne gang til Ukraine for at undersøge den voksende tilslutning til det yderste højre i landets kamp mod de pro-russiske separatister.

01:50  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Sydafrika
Ekstrem verden - Ross Kemp i Sydafrika Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. Tyve år efter ophævelsen af apartheid rejser Ross til Sydafrika kun for at opdage, at landet nu er plaget af andre problemer, bl.a. et stigende gab mellem rig og fattig.

02:35  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:15  

Havet omkring New Zealand (5:6)
Havet omkring New Zealand (5:6) På de afsidesliggende Open Bay Island forsøger pelssælerne at beskytte deres nyfødte mod voldsomme bølger, sult og fra hvidhajer på jagt efter føde.

01:00  

Kære Dagbog 2 (2:8)
Kære Dagbog 2 (2:8) I dagens afsnit af Kære Dagbog 2 kan du møde Freja, som spytter med udtryk, der er cool to say, og som samtidig ikke kan finde ud af, om hun er pop eller anderledes. Johanne er besat af to ting - en fyr der hedder David og skolen. Jacob tager efter gymnasiet på den store dannelsesrejse for at opleve verden og blive klogere på sig selv, men går mest op i hvilken mad, han spiser. Og så er der Anna, der er fra en lille landsby i Jylland, og som er smaskforelsket i kendte mænd, der bor i København.

01:30  

Kære Dagbog 2 (3:8)
Kære Dagbog 2 (3:8) I dagens afsnit af Kære Dagbog 2 kan du møde Mette Marie, der er håbløst forelsket i den halvandet år ældre Steffen. Mette Marie er meget meget romantisk, og Steffen tænker mest af alt som en teenage-dreng. Maria er ikke bange for at dø, elsker sin familie og vil gerne begraves i en kiste af kirsebærgrene - alt dette står i det testamente, hun skrev, da hun var 14 år og emo. Caroline elsker Tour de France og den franske cykelrytter Richard Virenque, indtil hun ser Titanic for første gang. Rikke kan ikke finde ud af, om hun skal være kærester med Frank eller Ronni.

02:00  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:00  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:00  

Ronald Reagans hemmelige krig
Ronald Reagans hemmelige krig Efter en lang karriere som skuespiller bliver republikanske Ronald Reagan valgt som amerikansk præsident i 1981 og kastet direkte ind i et våbenkapløb mellem USA og Sovjetunionen. Denne dokumentar tager os med tilbage til den Kolde Krig og de svære beslutninger, som den daværende præsident Ronald Reagan stod overfor i forsøget på at ende krigen.

00:55  

Da FBI blev hængt til tørre
Da FBI blev hængt til tørre Samme aften, som titelkampen mellem Muhammad Ali og Joe Frazier i marts 1971 fik millioner af amerikanere til at sidde klinet til skærmen, brød fem almindelige borgere ind på et FBI-kontor i Philidelphia og stjal hundredvis af sagsakter, der anonymt blev sendt videre til udvalgte journalister og politikere. Akterne beviste, at FBI målbevidst forsøgte at skræmme og true borgerrettighedsaktivister og krigsmodstandere. Sammen med Watergate var afsløringerne med til at få nedsat en kongreskommite, der endte med at begrænse efterretningstjenesternes ret til at overvåge borgerne. Ingen af de fem aktivister er nogesinde før stået frem, men det gør de her, hvor de fortæller deres historie.

02:10  

DDR's glemte hær
DDR's glemte hær Siden Murens fald i 1989 har mere end 250.000 grænsevagter, hærofficerer og Stasi-medarbejdere ikke alene mistet deres arbejde, men også deres fædreland og deres identitet. De har blindt aflydt ordrer, også selv om det indebar udspionering af naboer, kolleger og familie eller i yderste konsekvens at skyde og dræbe landsmænd på flugt til Vesten. De forholder sig forskelligt til fortiden, nogle føler trang til at tilstå deres synder, andre benægter, at DDR havde et problem med menneskerettigheder.

03:15  

Danmark i Den kolde Krig (1:12)
Danmark i Den kolde Krig (1:12) Fem dage i 1962 hvor man frygtede 3. verdenskrig også i Danmark. Førstehåndsberetninger fra danskere der var i centrum for begivenhederne, da russiske krigsskibe sejlede gennem danske farvande lige ud for Langeland. En regering på overarbejde, et dansk skib i skudlinien, et fort i alarmberedskab og en journalist i husarrest er nogen af elementerne i historien om Cuba-krisen, der skulle vise sig at blive kulminationen på den kolde krig. Tilrettelæggelse: Vibeke Heide-Jørgensen.

03:50  

Danmark i Den Kolde Krig (2:12)
Danmark i Den Kolde Krig (2:12) Det var dengang i 50erne, hvor den kolde krig virkelig bed sig fast og bevægede sig helt ned i barndommens land. Mange børn, der kom fra kommunisthjem mærkede hurtigt, at de ikke var som de andre. De følte sig udenfor, og det førte til drillerier og tæv i skolen, hvis det blev afsløret, at klassen havde et kommunistbarn. Vi møder en række børn, der kan fortælle om en tid, hvor man ikke følte sig velkommen i samfundet. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0221035148