dkby
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: mandag d. 23. april 2018

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: mandag d. 23. april 2018

DR1

01:05  

Dalgliesh: Med kniven i hjertet
Dalgliesh: Med kniven i hjertet Engelsk krimi fra 1995 efter roman af P.D. James. (A Mind to Murder) Scotland Yard-detektiven Adam Dalgliesh plages af skyldfølelse over en ung kvindelig kollegas død. Kun modstræbende lader han sig overtale til at trække i arbejdstøjet igen, da han fra højeste sted bliver bedt om at efterforske mordet på bestyreren af en psykiatrisk klinik. En yderst følsom sag, da flere af klinikkens patienter er kendte ansigter i den politiske sfære. Adam Dalgliesh: Roy Marsden. Kim Horrocks: Susannah Corbett.

02:50  

Hvor kragerne vender (7)
Hvor kragerne vender (7) Bill Shore har ladet sig overtale til at blive på Hildasay. Men alt er ikke rosenrødt på den lille ø. Bill har fået visse problemer i ægtesengen, og Lisa er sikker på, at det er hendes skyld. Og da den lokale avisredaktør, Tom, pludselig dør, står selve øens fremtid på spil. For det er nemlig Tom, der ejer øen, og efter hans død er det uklart, hvem der overtager ejerskabet.

03:35  

Hvor kragerne vender (8)
Hvor kragerne vender (8) Lisa vil hjem til London. Efter Duncans død er der for mange dårlige minder på Hildasay. Men nu er det Bill, der ikke vil hjem. Men han kan ikke fortælle Lisa hvorfor - nemlig at hans klinik i London er gået bankerot. Samtidig dukker øens retmæssige ejer op. Han er ung og flot - og vækker øjeblikkeligt 17-årige Kates interesse.

04:25  

Kender du typen? 2012 (6)
Kender du typen? 2012 (6) Hvilken kendt dansker er både til biler, romantisk have og masser af fodbold? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau regne ud, når Kender Du Typen? er i Hareskovby nord for København. Og så afslører vært Mads Steffensen en forkærlighed for frugtte. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 18.04.12

04:45  

Hammerslag 2012 (1)
Hammerslag 2012 (1) Hammerslag starter sæsonen i dejlige Kerteminde. Her skal mæglerne gætte prisen på et godt 40 kvm. stort rækkehus. Og det volder dem store problemer og uenigheder. Næste udfordring ligger i Fangel by, lidt udenfor Odense, og her er der tale om et totalt ombygget ældre hus. Sidste hus ligger i Liebhaverkvarteret, Hunderup, i Odense. Og det er vist ikke så ringe. Sendt første gang 03.01.12

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:20  

Græskar DM i Frilandshaven
Græskar DM i Frilandshaven Haven bliver fyldt med græskar i alverdens farver og faconer, og Danmarks tre største græskar bliver kåret. Mon Jørgen Skouboes græskar i Frilandshaven overhovedet har en chance i konkurrencen med seernes græskar? Anne Hjernøe fyrer op under åben ild i udekøkkenet og laver græskarmad i alle afskygninger. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe. Sendt første gang 15.10.06

05:50  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. I Skave tager Steen Madsen og medarbejderne på nedrivning. De håber at få gode ting med hjem til nedbrydningspladsen. Indretningsarkitekt Gitte Lacarriere har fået en ny ide, der involverer brugte vaser og neglelak. Og hos det lille Bed and Breakfast på Fyn vil indehaver Maria Dalum indrette et soveværelse kun med genbrug.

06:20  

Søren Ryge: Årets værste havearbejde
Søren Ryge: Årets værste havearbejde Hvert år i august bliver alt det vilde græs i Søren Ryges birkelund slået med den højt elskede Adela-skiveklipper. En uge efter kommer det værste. Hundreder af trillebørfulde hø skal fjernes fra haven. Det er et kæmpearbejde, som han næsten ikke orker mere. Men i år har han en plan .... Tilrettelæggelse: Søren Ryge Petersen Sendt første gang 03.09.08

06:50  

Camilla - i haven (6)
Camilla - i haven (6) Der er jord under neglene i Camilla Plums private have på Fuglebjerggård. Tag med på en DR2sk rejse i Camilla Plums markante og kreative haveunivers, der byder på dufthave, prydhave, frugthave og en kæmpestor køkkenhave. Sendt første gang 20.05.07

07:20  

Vores ukendte Danmark (7:7)
Vores ukendte Danmark (7:7) I hvert et hjørne af Danmark findes et hav af ukendte, overraskende og spændende historier. Historier, der aldrig er kommet med i historiebøgerne, men som stadig kan lære os en masse nyt om vores folk og vores land. Derfor tager Sisse Fisker og Mark Stokholm gennem hele sommeren ud i landets mange egne for at jagte de ukendte historier, som kan bidrage til at gøre danmarkshistorien lidt større og meget mere farverig. Østjylland i bronzealderen: Programmets fire historier tager udgangspunkt i en historie, der var meget tæt på at blive spredt ud over markerne med en møggreb. Vi følger i sporene på en 3500 år gammel kvinde og udforsker det spændende og farverige liv, der blev levet i Østjylland under bronzealderen. Programmet kommer blandt andet til at handle om hvordan spritny teknologi kan afsløre gåder om datidens modetrends. Bronzealderfolkenes drikkevaner bliver også sat under lup, og endelig finder vi ud af, hvad barbrystet akrobatik har med bronzealderen at gøre. Panel: Julie Berthelsen, Mads Vad og skuespiller Dorthe Hansen Carlsen.

08:00  

Sundhedsmagasinet: Svimmelhed
Sundhedsmagasinet: Svimmelhed Køreture, rutsjeture, flyveture og sejlture kan sætte balancesystemet ud af drift. Men når svimmelheden snurre og svinger kan det også skyldes sygdom, eller være psykisk betinget. Sundhedsmagasinet ser nærmere på svimmelhed og hvordan man undgår ubehaget. Værter: Peter Qvortrup Geisling og Nola Grace Gaardmand.

08:25  

I haven med Søren Ryge: Mosegrise og muldvarpe
I haven med Søren Ryge: Mosegrise og muldvarpe

08:40  

Menneskets planet (3:8)
Menneskets planet (3:8) "Arktis - livet i en dybfryser" Naturserie fra BBC fra 2010. (Human Planet) Kun ét levende væsen har været i stand til at klare sig overalt på jorden. Og det er mennesket, der har været dygtig til at overleve selv de mest barske steder. Et af dem ligger øverst på jordkloden og er et af de mest utilnærmelige steder på jorden. Om vinteren fryser hele området til is, og mørket sænker sig i månedsvis. Der er ingen træer og ingen spiselige planter. Alligevel bor her fire millioner mennesker, der kun overlever, fordi de kender jordens mest ugæstfri levested ud og ind.

DR2

00:15  

Voldtægt som krigsvåben
Voldtægt som krigsvåben Dansk dokumentar fra 2014 Hver dag mødes en gruppe kvinder i en forening i Sarajevo. De har en fælles historie. 25.000 - 40.000 kvinder blev udsat for voldtægt under Balkankrigen i 1992-95. Systematiske massevoldtægter var en del af krigsstrategien. For disse ofre er juridisk retfærdighed det eneste håb om at opnå fornyet selvværd og integritet. Men jura svigter. Indtil nu er der kun faldet 61 straffe for voldtægter begået under denne krig. Dette juridiske dilemma er filmens omdrejningspunkt - og imens fortsætter massevoldtægter i nutidens krige. Instruktører Annette Mari Olsen & Katia Forbert Petersen

00:20  

Voldtægt som krigsvåben
Voldtægt som krigsvåben Dansk dokumentar fra 2014 Hver dag mødes en gruppe kvinder i en forening i Sarajevo. De har en fælles historie. 25.000 - 40.000 kvinder blev udsat for voldtægt under Balkankrigen i 1992-95. Systematiske massevoldtægter var en del af krigsstrategien. For disse ofre er juridisk retfærdighed det eneste håb om at opnå fornyet selvværd og integritet. Men jura svigter. Indtil nu er der kun faldet 61 straffe for voldtægter begået under denne krig. Dette juridiske dilemma er filmens omdrejningspunkt - og imens fortsætter massevoldtægter i nutidens krige. Instruktører Annette Mari Olsen & Katia Forbert Petersen

01:15  

Farvel til Amish familien
Farvel til Amish familien Efraim Stoltzfus og hans familie er blevet udstødt af Amish-samfundet, fordi de var uenige i Amish-kirkens strenge kulturelle og religiøse regler. Et år efter møder vi familien, og meget har ændret sig. Familien har fået deres femte barn og lever og klæder sig ikke længere efter de strikse Amish-skikke. Men de står over for en usikker fremtid og føler sig fanget mellem to meget forskellige verdener: den, de efterlod, og den moderne, vestlige verden.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

JERSILD om Trump
JERSILD om Trump Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

07:30  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

08:15  

Videnskab: Aerodynamik i sporten (3:7)
Videnskab: Aerodynamik i sporten (3:7) Aerodynamiske og helt glatbarberede cykelryttere suser gennem VM-banerne i Spanien, men har det egentlig nogen som helst effekt at barbere benene for at opnå højere fart? Det populærvidenskabelige program kigger på resultatet. Nordvision fra Norge.

08:45  

Sugardaddy søges
Sugardaddy søges Den amerikanske tv- journalist Lisa Ling opsøger subkulturer og usædvanlige og spændende lokalsamfund i USA's fjerneste afkroge. Med finanskrise, stigende studiegæld og ringe jobudsigter for nyuddannede, søger flere og flere unge kvinder bekendtskab med ældre, velhavende mænd, der til gengæld for selskab tilbyder at finansiere en del af deres liv. Er det en form for escortservice eller et skalkeskjul for prostitution? Lisa Ling undersøger fænomenet.

DR3

00:45  

Gift ved første blik USA IV (14:16)
Gift ved første blik USA IV (14:16) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Nu er der en uge til, at de tilbageværende par skal beslutte sig for, om de vil fortsætte ægteskabet. De bliver opfordret til at tage på endnu en bryllupsrejse, som måske kan styrke båndene mellem dem. Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor tre eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews.

01:35  

På opdagelse i verdensrummet: Sorte huller
På opdagelse i verdensrummet: Sorte huller Sorte huller er universets mest kraftfulde objekter. I årtier har de været omgærdet af mystik og rædsel. Men nyere forskning peger på, at sorte huller er bedre end deres rygte og faktisk er med til at holde orden i universet. Kig med og bliv klogere på sorte huller.

02:20  

Sex på recept (3:6)
Sex på recept (3:6) DR3 har fået adgang til en af de mest tabuiserede afdelinger i sundhedsvæsenet. For første gang åbner en sexologisk afdeling dørene og lader et tv-hold filme deres behandlinger. Vi er med i det ellers lukkede behandlingsrum og kommer helt tæt på seksuelle tabuer som pornoafhængighed, rejsningsbesvær, manglende lyst og følger af voldtægt. I tredje afsnit møder vi Mathias som er i behandling sammen med sin kæreste, fordi han ikke kan få udløsning ved samleje og ikke har haft det i 13 år. Vi møder også Mads som går til kontrol for sin hormonbehandling efter han har skiftet køn fra kvinde til mand. Endelig møder vi Jan som har rejsningsbesvær efter en rygoperation. Sammen med sin kone bliver han introduceret til en penispumpe som måske kan hjælpe på hans rejsning.

02:50  

Sex på recept (4:6)
Sex på recept (4:6) DR3 har fået adgang til en af de mest tabuiserede afdelinger i sundhedsvæsenet. For første gang åbner en sexologisk afdeling dørene og lader et tv-hold filme deres behandlinger. Vi er med i det ellers lukkede behandlingsrum og kommer helt tæt på seksuelle tabuer som pornoafhængighed, rejsningsbesvær, manglende lyst og følger af voldtægt. I fjerde afsnit møder vi Brian som tager Viagra for at hjælpe på rejsningen. Men det er svært for hans kæreste Rikke at acceptere, fordi hun bliver usikker på om han overhoved tænder på hende. Vi møder også Charlotte som har en sjælden, kronisk hudsygdom ved kønsdelene. Hun har gået med sygdommen i 12 år før det blev diagnosticeret og nu har det desværre spredt sig. Endelig møder vi kæresteparret Anders og Nikoline som er i behandling for Anders' pornoforbrug.

03:20  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:20  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:20  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans
Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med at tone vores krop med Yvonne, og så skal vi lave løbetræning med Peter. Vi slutter af med 'fridans' med Barthelot, Louise, Selma og Sophus.

DR K

00:15  

Gensynet
Gensynet Den svenske kunstner Anna Odell blev mobbet i skolen, og da hendes klasse holdt 20-års jubilæum, blev hun ikke inviteret. 'Gensynet' er Annas forestilling om, hvordan aftenen var gået, hvis hun var blevet inviteret og kunne konfrontere sin barndoms tyranner. Det går helt galt, og det er kun begyndelsen. Efter det fiktive 'gensyn' opsøger Odell nemlig sine virkelige, tidligere klassekammerater for at vise dem filmen og få deres reaktion. Anna: Anna Odell. Anders: Anders Berg. Louise: Sandra Andreis. Instruktion: Anna Odell.

01:40  

De uskyldige
De uskyldige Polen, december 1945. Mathilde, en ung, fransk Røde Kors-læge, er sendt ud for at hjælpe overlevende franske soldater fra krigen. Da en polsk nonne beder hende om hjælp, bliver Mathilde bragt til et kloster, hvor flere af nonnerne er blevet gravide efter at være blevet voldtaget af sovjetiske soldater. Nonnerne kan ikke forene deres tro med deres graviditet, og Mathilde bliver deres eneste håb. Mathilde: Lou de Laâge. Maria: Agata Buzek. Abbedissen: Agata Kulesza. Instruktion: Anne Fontaine.

03:30  

Freddie Knoller - en overlevende fra holocaust
Freddie Knoller - en overlevende fra holocaust Som ganske ung lykkedes det den jødiske Freddie Knoller at flygte fra Wien. Han tog til Paris og gik under radaren i det tysk okkuperede Frankrig, kæmpede i den franske modstandsbevægelse, indtil han blev forrådt og endte i kz-lejr, men overlevede på et hængende hår. Han fortæller her, at han aldrig tillod sig selv at blive et offer. Han var en overlever, selv om det betød, at han måtte forlade sin familie og sine jødiske rødder og glemme alt om personlig moral og blive til et med fjenden.

04:20  

Gæt og grimasser (13:15)
Gæt og grimasser (13:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Jannie Faurschou, Lotte Tarp, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Thomas Eje. Sendt første gang 1992

04:55  

Gæt og grimasser (14:15)
Gæt og grimasser (14:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Jannie Faurschou, Lotte Tarp, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Thomas Eje. Sendt første gang 1992

05:25  

Dagens Sang: En stribe grønt
Dagens Sang: En stribe grønt - sunget af et af DR's kor.

06:00  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (6:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (6:6) Lisa Romsdal Kristensen og hendes mand, Steinar, valgte at føre familietraditionerne på Jotkajavvri videre, men fremtiden ser dyster ud, for livet her på Finnmarksvidda i Nordnorge har ikke meget appel til den næste generation. Nordvision fra Norge.

06:40  

Taxa (44:56)
Taxa (44:56) Centralen får problemer, da der i forbindelse med en række villaindbrud er set en Krone-Taxa, og der viser sig at være en sammenhæng. Det ser ikke godt ud for Toms søn. Transplantationen af Toms knoglemarv har tilsyneladende ikke hjulpet ham. Så er det juleaften. Birgit og Finn fejrer den sammen med børnene og Verner, som tager en gæst med. Andreas må lade Mai rejse til Thailand på en enkeltbillet , og også Mike må sige farvel. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Lars Knutzon, Solbjørg Højfeldt, Lars Brygmann, Sanne Graulund, Rebecca E. Sørensen, Caroline Drasbæk, Janus Bakrawi, Susanne Storm, Birgit Conradi, Søren Christensen, Helle Virkner, Jacob Weble, Marianne Levin, Niels Borksand, Caroline Johansen og Morten Kristensen. Manuskript: Iben Gylling og Stig Thorsboe Instruktion: Kristoffer Nyholm Foto: Bo Tengberg, dff Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

07:20  

Taxa (45:56)
Taxa (45:56) Det er nytårsaften, og det hele koger. Mike får en kendt politiker op, som vil belønne ham rigeligt for at kunne forblive anonym. Men har han andre grunde end privatlivets fred til at sætte så stor pris på Mikes tavshed? Da Fie kommer hjem fra nytårsfest og har indtaget andet end spiritus, reagerer Lotte hurtigt og voldsomt, mens René går langt over stregen, da han igen skal hjælpe Gittes veninde Lulu, og Andreas tager på udflugt med en gammel ven. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Henning Jensen, Henrik Larsen, Laura Christensen, Lars Knutzon, Otte Svendsen, Janus Bakrawi, Puk Scharbau, Charlotte Munck og Mette Munk Plum. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Bo Tengberg, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens Sang: Jylland mellem tvende have
Dagens Sang: Jylland mellem tvende have - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Glostrup
Gudstjeneste fra Glostrup Gudstjeneste fra Glostrup. Østervangkirken. Tredje søndag efter Påske. Sognepræst Andreas Thom, pianisten Susanne Dyhr og menigheden fylder kirken med ord, sang og musik. Evangeliet læses fra Johannes og handler om at kende vejen. "Den, der har set mig, har set faderen," siger Jesus til sine disciple. Sognepræsten udfolder teksten og taler om frihed til at være menneske. Østervangkirken er en rund kirke og Glostrup sogns "nye" kirke. Bygget i slut 60'erne og tegnet af den kendte kirkearkitekt Holger Jensen.

DR Ultra

05:55  

Zorro (4)
Zorro (4) Hjerter i oprør

06:15  

Junglebanden
Junglebanden

06:30  

Wild Kratts
Wild Kratts Glædelig kalkundag

06:50  

Grizzy og lemmingerne
Grizzy og lemmingerne

07:00  

Kampen (20)
Kampen (20) Kampen mod latteren.

07:05  

Danmarks største youtuber - Bimsefar er alt for grineren (2:
Danmarks største youtuber - Bimsefar er alt for grineren (2: Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Allerede dagen efter at Kasper har lagt en film med sin far på Youtube, er det begyndt at vælte ind med følgere til "Bimsefar". Også Kaspers venner, og ikke mindst Maja fra 7. Klasse, er helt vilde med den nye stjerne på nettet og vil bare se mere. Problemet er, at Kaspers far Niels intet ved om hans nye titel som en af landets mest populære Youtubere. Instruktør: Jacob Riising

07:20  

Thunderbirds (9)
Thunderbirds (9) Solstorm

07:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:05  

Zorro (15)
Zorro (15) Røveri ved højlys dag

08:25  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Far, jeg vil ha' den!

08:40  

Mit 50/50 liv - Fødselsdagen (1)
Mit 50/50 liv - Fødselsdagen (1) Efter sidste års katastrofe af en fødselsdag, hvor Louis' mor Camilla og hans papmor Mette kom op at skændes foran hele klassen, vil Louis for alt i verden ikke have forældrene sammen igen i år. Louis lover derfor både sin mor og sin far, at de hver især skal holde hans fødselsdag. Men forældrene opdager Louis' dobbeltspil og arrangerer igen, at de skal holde den sammen. Louis frygter det værste, har de voksne lært at styre sig eller bliver det værre end sidste år?!!

08:55  

Mit 50/50 liv - Spilleregler (2)
Mit 50/50 liv - Spilleregler (2) Det er ikke let for Louis at holde styr på alle de forskellige regler, der er i hans to meget forskellige hjem. Hos far Jesper, må Louis gerne tegne på væggen, men skydespil er strengt forbudt. Hos mor Camilla er det lige omvendt. Louis kludrer i det og kommer seriøst i klemme da han spiller skydespil i smug hos sin far, og prøver at skjule en vægtegning hos sin mor.

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø II (24)
Søpapegøjernes ø II (24)

05:20  

Søpapegøjernes ø II (25)
Søpapegøjernes ø II (25)

05:30  

Ramasjang Mysteriet IV (9)
Ramasjang Mysteriet IV (9) Onkel Reje er i problemer! Der er simpelthen en fræk skurk, der har stjålet hans hat. Men hvordan er det dog sket? Den er nemlig blevet snuppet, mens han var ude at sejle. Det er et sandt mysterium... Heldigvis får Kristian hjælp af Kornelius - mon de kan fange skurken? Se hvordan det går i Ramasjang Mysteriet.

06:00  

Chuggington (23)
Chuggington (23)

06:10  

Morten Skildpadde (2)
Morten Skildpadde (2) Mortens vigtige opgave

06:35  

Sikker & Søn II (11)
Sikker & Søn II (11) Sikker & Søn holder øje med bilerne, inden de går over vejen. Men det er svært at se sig godt for, når der holder parkerede biler. De laver telte om til bildragter og leger at Far skal over en vej med parkerede biler. Pas på, Far. Telt-bilerne kører stærkt.

06:50  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Problemer i farvandet

07:00  

Yakari III (18)
Yakari III (18)

07:15  

Sprinter Galore II - Fødselsdag (2)
Sprinter Galore II - Fødselsdag (2) Magnus har fødselsdag og får både sang og kage og gaver - alt sammen noget, som Sprinter aldrig har prøvet. Sprinter er jaloux og kommer til at overtage fødselsdagen, så Magnus bliver ked af det, og pludselig er Magnus væk. Finder de ham igen? Og hvad er det for en stor gave, Thomas og Kathrine har til Magnus?

07:30  

F for Får (28)
F for Får (28) Fårrygende animation fra Aardman

07:40  

Gurli Gris VI (7)
Gurli Gris VI (7) Den lille båd

07:50  

Mors lille hjælper (2)
Mors lille hjælper (2)

08:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (46)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (46) Alkymisten

08:15  

Masha og Bjørnen (16)
Masha og Bjørnen (16) Klar til optagelse!

08:20  

Mashas eventyr (6)
Mashas eventyr (6) Juletræsfiskeri

08:30  

Sofus (6)
Sofus (6) Sofus lander hos Ingrid, der bor i Norge. Ingrid får besøg af sin bedste ven. De vil bage vafler og sælge dem ved vejen, men det er svært at gøre alting retfærdigt, når de begge vil gøre det hele. Sofus laver 'Sofussjov' - og det hjælper i bageriet. Børnene deler pengene og Ingrid giver Sofus en flot farvelgave.

08:45  

Min oldefars historier - Vaffelbageriet
Min oldefars historier - Vaffelbageriet Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige og (u)hyggelige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

08:55  

Minisekterne (29)
Minisekterne (29) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:30  

Guld i Købstæderne - Varde II
Guld i Købstæderne - Varde II Guld i Købstæderne besøger fem danske byer, der alle er berettigede til den særlige købstadsstatus. Her vil nogle af landets dygtigste vurderingseksperter vurdere danskernes medbragte antikviteter og kostbarheder og fortælle klenodiernes historie. I denne uge besøger Guld i Købstæderne Varde. Programmets vært, Mette Bluhme Rieck, tager rundt i byen og får blandt andet historien om den lokale kunstner Otto Frello, der har udsmykket både gavle og kloakdæksler i byen. Hun griber også en murerske og lægger en lille mursten på et hus til Varde Miniby. Når tingene er blevet vurderet, er der chance for en god handel. Tre professionelle antikopkøbere står nemlig klar til at byde på danskernes medbragte skatte. De tre opkøbere byder hinanden op, men det er op til sælgeren at beslutte, om prisen er god nok til, at de fine ting skal skifte ejer. Denne gang bliver der bl.a. kamp om et usædvanligt smukt hovedvandsæg fra Sønderjylland, ligesom de tre opkøbere viser stor interesse for et marinemaleri fra 1867 udført af guldaldermaleren Carl Bogø. Sendt første gang 08.07.15

10:30  

Antikkrejlerne (306)
Antikkrejlerne (306) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (307)
Antikkrejlerne (307) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:25  

Stinkende rig
Stinkende rig Den amerikanske tv- journalist Lisa Ling opsøger subkulturer og usædvanlige og spændende lokalsamfund i USA's fjerneste afkroge. Med olieudvindingen har North Dakota ændret sig fra kedeligt landbrugsområde til der, hvor tingene sker. Efter den første bølge af testeteronfyldte kraftkarle til oliefelterne, er flere og flere kvinder søgt hertil for at prøve lykken i denne maskuline verden fyldt med modgang, hårdt arbejde og livsfare.

10:05  

Smag på Korea
Smag på Korea Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

10:45  

En reporter går om bord (5:6)
En reporter går om bord (5:6) Mesterkokken German Zamudio er så småt ved at afslutte den opgave, han fik med at skulle lære filippinske kokke at lave god husmandskost til svenske besætningsmedlemmer - men i dag bliver rollerne vendt om: German skal lave filippinsk mad! Anne Lundberg, der er fulgt med ham til den sydamerikanske kyst som messepige, udforsker Bournos Aires og kigger lidt på Germans mystiske baggrund. Senere spiser hele besætningen sammen, og over maden tales der madlavning på alle sprog, og der bliver både grinet og grædt! Nordvision fra Sverige.

11:15  

En reporter går om bord (6:6)
En reporter går om bord (6:6) Mesterkokken German Zamudio var gået på pension, da han fik en ny opgave: Han skulle lære filippinske kokke at lave god husmandskost til svenske besætningsmedlemmer. Anne Lundberg fulgte igen med som messepige, og det blev en begivenhedsrig rejse, der i dag slutter på den svenske ambassade i Bournos Aires. I byen Formosa ser German for første gang det sted, hvor han blev født, og det bliver en bevægende oplevelse. Nordvision fra Sverige.

11:45  

Island på kryds - og tværs (1:6)
Island på kryds - og tværs (1:6) Andri og hans firbenede ven Tomas begynder her deres sælsomme rejse rundt på Island. De vil opleve landets mangfoldige natur, men først og fremmest vil de hilse på en masse forskellige mennesker rundt omkring i det smukke, barske land. På hver deres måde får de charmeret sig ind på livet af alle, de møder. I dag skal de lige ind hos en hjulkapselsælger, før de tager videre på et besøg hos en, der efter sigende fungerer som medie. Efter nogle lidt uklare svar fra det hinsides, går turen videre, for der er meget på dagens program. Nordvision fra Island.

DR3

11:10  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

11:50  

Terapitimen (4:8)
Terapitimen (4:8) Angst, ensomhed, træningsforstyrrelser, alkoholafhængighed, kronisk træthed og depression - otte unge dokumenterer deres psykiske udfordringer gennem personlige videodagbøger. De har mødt hinanden til gruppeterapi med psykologen Peder Kjøs, og har alle et stærkt behov for at få hjælp til at skabe sig en lettere tilværelse. Frederik har længe kæmpet med angst og depression, men efter en traumatisk hændelse for et år siden blev alting værre. Han er ikke længere i stand til at klare de smertefulde følelser, og prøver i stedet at drukne sorgerne i fest og alkohol. Trine fortsætter sit alt for hektiske liv, men efter en fest i Lillehammer sker der noget. Ligesom de andre i gruppen har hver især store forventninger til psykologen, hinanden og ikke mindst til sig selv. Nordvision fra Norge.

DR K

09:20  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den klassiske spørgeleg, hvor Gorm tester danskernes hukommelse på årstal og viden om det forgange århundrede. Se eller gense Preben Møller Hansen med sit nye partri, Churchill i København, Finn Søborg hos Leisner,. Dirch Passer med fletninger og meget mere. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius

09:50  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den klassiske spørgeleg, hvor Gorm tester danskernes hukommelse på årstal og viden om det for-gange århundrede. Se eller gense en guldvinder vende hjem, diktator hos Dronningen, Kongen fylde rundt, Lehfelt og Sprogøe i kanalhelvede, Dirch med de talende pegefingre og meget mere. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius.

10:20  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (10:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (10:12) Perioden var præget af det sejrende demokrati under Venstres ledelse, men også af 1. Verdenskrig og den stærke økonomiske og kulturelle turbulens, som krigen udløste. Sendt første gang i 1982.

11:25  

Herskab og tjenestefolk (57:68)
Herskab og tjenestefolk (57:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

DR Ultra

09:10  

Store Nørd: Kano-hjuldamper
Store Nørd: Kano-hjuldamper Kano-hjuldamperen Emil og Kåre synes kanoture er hyggelige. Men det er også lidt hårdt. Måske man kunne bygge en maskine, der klarede alt det hårde roen for dig? Nørderne henter inspiration i gamle hjuldampere og bygger et brutalt skovlhjuls-bæst af en anden verden. Men kan sådan et bæst overhovedet sejle? www.dr.dk/noerd

09:30  

Jans Ultraklub (5)
Jans Ultraklub (5) Hvor længe kan man flyde på en båd af pap? Jan og de seks børn bygger både til det store søslag. Men Jan, der er kendt som lidt af en snydeprins, bruger dynamit for at sænke sine modstandere. Og ud over den klamme shake, finder børnene også ud af helt præcist, hvor klamt det kan være at lave mad i modvind.

09:50  

Mission: Eftersidning I (25)
Mission: Eftersidning I (25) Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

10:15  

Mission: Eftersidning I (26)
Mission: Eftersidning I (26) Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

10:35  

Danmarks vildeste maskine (1)
Danmarks vildeste maskine (1) Rune Tolsgaard har sat sig for at finde Danmarks Vildeste Maskine. I dag får han lov at svine en Wirekran til og vaske den igen bagefter. SÅ bliver han presset til det yderste når brandstationslederne Bjarne giver Rune lov til at prøve deres Cutter & Spreader. Og til sidst prøver Rune at køre, hvad man kan kalde, Danmarks største trillebør!

10:55  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Enormt farlig.

11:10  

Verdens bedste quiz I (6)
Verdens bedste quiz I (6) ALLE danske børn kan være med i VERDENS BEDSTE QUIZ, når Joakim Ingversen byder indenfor i sit outstanding quizstudie. 15 minutter med fuld knald på. Ikke en flue får lov til at hvile på væggen, og quizrunderne er udfordrende, spændende og rigtig dumme... De to deltagere i studiet får hjælp fra alle steder i landet, når fire børn og en hemmelig gæst sidder klar foran deres webcam. Se med i aften, hvor Liva og Eva bl.a. skal gætte, hvilken perfekte dans Joakim danser, og hvor de kæmper om, hvem der kan komme tættest på en ulækker makrel. Vinderen går hjem med 350 kr. og den eftertragtede og helt unikke t-shirt, som alle drømmer om.

11:20  

Ultras Sorte Kageshow I (3)
Ultras Sorte Kageshow I (3) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Nikolaj Stokholm fire deltagere i studiet, hvor de skal dyste om at bage den flotteste og lækreste roulade. Hvad deltagerne ikke ved er, at Nikolaj slukker lyset og de skal bage i bælgravende mørke. Mette Hassing fra Den Store Bagedyst er dommer, når det hele går løs på DR Ultra onsdag.

11:50  

Alletiders kok (6) - Landmandslasagne i 1800-tallet
Alletiders kok (6) - Landmandslasagne i 1800-tallet Hvordan ville du klare dig, hvis du en dag blev fanget i fortiden? DR Ultra overrasker to madglade venner med en udfordring. De skal lave deres livret i en helt anden historisk tid - kun med de redskaber og madvarer, der fandtes dengang. I denne udsendelse lander veninderne Cajsa og Sofia i år 1850, hvor de skal dyste i at tilberede lasagne på gammeldags manér. Sofie Østergaard er vært og Micki Cheng er dommeren, som til sidst kårer vinderen af Alletiders Kok!

DR Ramasjang

09:00  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være stuntmand. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "7". Heldigvis er der fødselsdag på restauranten, så de servere en stor kagemand. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at myg godt kan lide sure tæer? Tag med Lille Nørd på mygge-eventyr, og se om det er Katrine eller Anders som kan få flest myggestik. Leg med Lille Nørd på dr.dk/oline

09:55  

Vilde venner III (4)
Vilde venner III (4) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Vilhelm og Leyla, der har vagten i klubhuset. De skal finde et pindsvin ved hjælp af radioudstyr, bygge et fugleskræmsel, og hjælpe en svane tilbage til naturen, hvor den hører til.

10:15  

Den fortryllede karrusel (16)
Den fortryllede karrusel (16) En flue på væggen

10:30  

Kaj og Andrea og sæbeboblerne
Kaj og Andrea og sæbeboblerne Karla har gjort rent nede hos sig selv - og brugt så meget sæbe, at det hele blev til bobler. Kaj og Andrea er vilde med bobler, og Andrea flyver ud på jagt efter sæbebobler i sin helikopter. Der bliver trængsel i luften, da Kaj tager afsted på Aladdins flyvende tæppe - til tonerne af "SuperKaj". Medvirdende: Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen og Christine Skou. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen. www.dr.dk/oline

11:00  

Motor Mille på cirkustur (6)
Motor Mille på cirkustur (6) Motor Mille drømmer om at optræde med et sejt og svært nummer med sin motorcykel i cirkus. Men hos Cirkus Arena bliver hun sat til at øve sig på at flyve i trapez under loftet på teltdugen. Det viser sig at være mindst ligeså krævende og sejt, som Mille har drømt om.

11:15  

Quizdyrene - Hesten Mika
Quizdyrene - Hesten Mika Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har nemlig opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det hesten Mika, der får besøg i sin stald, af den altid veloplagte quizvært Stefan. Mika trækker kategorien: dyrene i havet. Men selvom hun er lige ved at gå til af pinlighed, da hun får et spørgsmål om søpølsen, så klarer hun sig gennem quizzen med hjælp fra de andre heste i stalden.

11:25  

Ramasjang Mysteriet III (2)
Ramasjang Mysteriet III (2) Hvor er Siljas kat? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

11:55  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Fjernsyn for dig. Bamse og Kylling er på skattejagt, men hvad er mon en skat?

DR1

12:00  

Bonderøven 2010 (12)
Bonderøven 2010 (12) Frank får besøg af en masse gamle landmænd, der skal hjælpe ham med at få kornet op på stakkefoden. Det bli'r en dag med brændevin, løgnehistorier og godt gammeldags håndværk. Den nye økse færdiggøres, og det sidste vindue til drivhuset skal sættes på plads. www.dr.dk/bonderoeven Sendt første gang 31.10.10

12:30  

Kender du typen? 2012 (7)
Kender du typen? 2012 (7) Kender Du Typen? er i aften på besøg hos en person, som er vild med grej og gadgets, og hvis hjerte banker for menneskets bedste ven. Se om livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau kan få hund og ejer til at passe sammen. Vært: Mads Steffensen. Sendt første gang 25.04.12

13:00  

Hammerslag (2:10)
Hammerslag (2:10) Hammerslag er taget til Ydby syd for Thisted. Her skal mæglerne se på et sommerhus fra 2006 med udsigt ud til Limfjorden. På den anden side af Limfjorden finder vi Gjellerodde og aftenens andet sommerhus. Vi slutter udseendelsen i Fjaltring, hvor vi skal se på et idyllisk og meget sjældent udbudt sommerhus i første klitrække. Men hvad er prisen på sådan en herlighed? Vært: Christian Degn

13:45  

Hun så et mord (143)
Hun så et mord (143) Jessicas ven Dennis Stanton var engang juveltyv, men nu bruger han sine færdigheder som efterforsker for et forsikringsselskab. Da en berømt pianist kommer alvorligt til skade med sine hænder, bliver Dennis draget ind i en kompliceret sag om ulykkelig kærlighed, brandstiftelse og mord.

14:30  

Hun så et mord (144)
Hun så et mord (144) Da Jessicas ven Seth inviterer hende til middag på sin yndlingsrestaurant, havner parret midt i et mafiaopgør. Mafiabossen bliver alvorligt såret, og det lykkes ikke Seth at redde hans liv. Men dramaet er langt fra forbi. For snart bliver både Jessica og Seth kidnappet af mafiabossens søn.

DR2

12:10  

Island på kryds - og tværs (2:6)
Island på kryds - og tværs (2:6) Andri og hans firbenede ven Tomas er på en sælsom rejse rundt på Island. De vil opleve landets mangfoldige natur, men først og fremmest vil de hilse på en masse forskellige mennesker rundt omkring i det smukke, barske land. På hver deres måde får de charmeret sig ind på livet af alle, de møder. I dag begynder de i Andris hjemby, Reydarfjodur. Der bor Greta, der har en mildest talt bemærkelsesværdig samling af nøgleringe! Senere skal der skydes, en storjæger tilbyder nemlig Andri en revolver, men det skal gå stærkt så, for der er meget på dagens program. Nordvision fra Island.

12:35  

Dage i haven (5:12)
Dage i haven (5:12) Pernilla Månsson Colt, gartner John Taylor og kokken Tareq Taylor har flere forskellige ting de i dag må tage sig af, bl.a. har den urbane have virkelig brug for et vandingssystem. Det er heldigvis det seneste nye på blomsterfronten, og PET-flasker er gode til næsten alt. Tareq laver lidt crunchy mad fra Mellemøsten, men han bruger selvfølgelig en lokal grøntsag! Nordvision fra Sverige.

13:05  

Dage i haven (6:12)
Dage i haven (6:12) Endelig er det blevet tid til at så og plante. Pernilla Månsson Colt drømmer om at være selvforsynende med vækster fra drivhuset, gartner John Taylor sår en masse spiseligt i baghaven og kokken Tareq går i gang med madlavningen og bruger her en af sine favoritter, ramsløget. Nordvision fra Sverige.

13:35  

Det vilde Alaska - forår
Det vilde Alaska - forår Alaska er på en gang en del af en af verdens mest moderne nationer og en ødemark med en enestående vild natur. Her følger vi årstiderne i dette ekstreme landskab og oplever de enestående dyr og planter, der har tilpasset sig livet i det barske klima. Forårets komme varsler en enorm forandring. Når temperaturen stiger, og solens stråler efter en hård vinter rammer sne og is, vender lys, vand og varme tilbage. Men for de dyr, som vågner efter en lang vintersøvn, er det en tid med intens konkurrence om føden, for der er mange, der gerne vil æde sig mætte i Alaskas føderigdom.

14:25  

På grænsen af det umulige (1:2)
På grænsen af det umulige (1:2) I første afsnit går Dr. Fong dybt under vand. Han slipper ud af en synkende helikopter, går gennem en tank fyldt med hajer iført en antik dykkerdragt og giver sig selv nitrogennarkose. Menneskets problem med vand er, at vi kun kan overleve under dets overflade, så længe vi kan holde vejret, og dette afhænger af omstændighederne. Dette faktum bliver grafisk demonstreret af Dr. Fong i hans forsøg på at flygte i en helikopter. Da helikopteren ryger i vandet er kroppens naturlige reaktion at reagerer med det samme, men den tid, man kan holde vejret i sådan en situation er kun 25 sekunder. Det er længe nok til at nå op til overfladen - men kun lige nøjagtig.

DR3

12:20  

Sex på recept (3:6)
Sex på recept (3:6) DR3 har fået adgang til en af de mest tabuiserede afdelinger i sundhedsvæsenet. For første gang åbner en sexologisk afdeling dørene og lader et tv-hold filme deres behandlinger. Vi er med i det ellers lukkede behandlingsrum og kommer helt tæt på seksuelle tabuer som pornoafhængighed, rejsningsbesvær, manglende lyst og følger af voldtægt. I tredje afsnit møder vi Mathias som er i behandling sammen med sin kæreste, fordi han ikke kan få udløsning ved samleje og ikke har haft det i 13 år. Vi møder også Mads som går til kontrol for sin hormonbehandling efter han har skiftet køn fra kvinde til mand. Endelig møder vi Jan som har rejsningsbesvær efter en rygoperation. Sammen med sin kone bliver han introduceret til en penispumpe som måske kan hjælpe på hans rejsning.

12:50  

Sex på recept (4:6)
Sex på recept (4:6) DR3 har fået adgang til en af de mest tabuiserede afdelinger i sundhedsvæsenet. For første gang åbner en sexologisk afdeling dørene og lader et tv-hold filme deres behandlinger. Vi er med i det ellers lukkede behandlingsrum og kommer helt tæt på seksuelle tabuer som pornoafhængighed, rejsningsbesvær, manglende lyst og følger af voldtægt. I fjerde afsnit møder vi Brian som tager Viagra for at hjælpe på rejsningen. Men det er svært for hans kæreste Rikke at acceptere, fordi hun bliver usikker på om han overhoved tænder på hende. Vi møder også Charlotte som har en sjælden, kronisk hudsygdom ved kønsdelene. Hun har gået med sygdommen i 12 år før det blev diagnosticeret og nu har det desværre spredt sig. Endelig møder vi kæresteparret Anders og Nikoline som er i behandling for Anders' pornoforbrug.

13:20  

Petra får en baby (1:8)
Petra får en baby (1:8) Petra er gravid! Og selv om hun er lykkelig, skræmmer det hende også. Hun har endelig fundet kærligheden, og nu er hun er bekymret for, om hendes forhold til Asbjørn bliver ved med at være godt, når de skal være forældre. Petra har på fornemmelsen, at hun bliver en frygtelig kvinde, der kommer til at skælde Asbjørn ud og skræmme ham væk. Derfor har hun inviteret Asbjørn med i parterapi, så de kan sikre parforholdet i det nye liv.

13:50  

Vild videnskab: Droner
Vild videnskab: Droner Udviklingen af droner er i rivende udvikling, og de små maskiner kan bruges til alt fra at bringe pakker ud, overvåge huse og forretninger, ja hele kvarterer til at bringe pakker ud og bruges til telemedicin. Men dronerne kan også dræbe mennesker både af militær og af terrorister

14:35  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show 'Star Wars'-stjernerne Daisy Ridley, John Boyega, Gwendoline Christie og Mark Hamill - alias Rey, Finn, Phasma og Luke Skywalker - tager plads i Graham Nortons sofa. Sidst i programmet optræder Sam Smith med sangen Pray fra den engelske singer-songwriters seneste album.

DR K

12:15  

Herskab og tjenestefolk (58:68)
Herskab og tjenestefolk (58:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

13:10  

Herskab og tjenestefolk (59:68)
Herskab og tjenestefolk (59:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

14:00  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal fra 1998 med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. tyske soldater og britiske statsborgere, klude, der bliver til vat, en prins, der pavestolt inspicerer sit land nedefra, om kongeligt guld og elfenben, kongelige perler, krystaller og ædelstene, tilmed i farver, om sporvognens fremtid, om Carlsen, der altid var go', om østtyskere, der stormer en vesttysk ambassade, om en kendt dansk politiker på kanten af sin karriere, og om fodbold og litteratur. Sendt første gang 1998

14:30  

Historiequizzen: Sagen Genåbnet (6:10)
Historiequizzen: Sagen Genåbnet (6:10) Mord, tyveri, falskmøntneri og den staldbroder til Jens Langknyff. Gå ikke glip af hvad Rigsarkivet gemmer af dramatiske dokumenter som historikerne quizzer om.

DR Ultra

12:05  

Ultra tæt på Rasmus Brohave
Ultra tæt på Rasmus Brohave Kom med helt ind bag facaden, når vi går ultratæt på Rasmus Brohave. Vi følger Rasmus en hel arbejdsdag, hvor seernes spørgsmål om livet som YouTube stjerne bliver omdrejningspunktet i dokumentaren.

12:20  

Besat af: Cisilia
Besat af: Cisilia "BESAT AF: Cisilia" Fire fans på 10 år og 12 år kan ikke få nok af den danske musikscenes helt store stjerneskud, for de er besatte af sangerinden Cisilias musik og stil. Nu rykker Hannah, Luca, Rebekka og Laura ind i et tv-studie, fyldt op med idolplakater, for de skal battle mod hinanden i en duel på nørdet viden om deres store idol. Værten Sofie Østergaard har selvfølgelig fået hjælp fra en masse andre "IsMyLovas" til at lave nogle ultra-svære spørgsmål, som giver de fire fangirls sved under armhulerne!

12:45  

Pubertetsguiden (4)
Pubertetsguiden (4) Mange børn synes, det er pinligt at gå i bad efter gymnastik, derfor afprøver Christian, hvordan det egentlig føles at være nøgen sammen med en masse andre. Se hvordan det går i Pubertetsguiden, der også handler om det første kys.

13:00  

Danni (4:4)
Danni (4:4) Sebbe og Danni er stukket af hjemmefra og har "kidnappet" Dannis lillebror Dennis. De tre børn skjuler sig på et forladt husmandssted langt ude på landet, som Danni og hendes lillebror har arvet efter deres fars familie. De tre børn forsøger at klare sig selv og overleve på egen hånd, men spørgsmålet er, hvor længe de kan klare sig uden at blive opdaget... og blive kærester... Medvirkende: Sebbe: Frederik Damm Wetterstein Danni: Emma Høeg Sebbes far: Nikolaj Lie Kaas Sebbes mor: Camilla Bendix Erik: Dick Kaysø Kevin: Lucas Munk Billing Instruktion: Poul Berg Manuskript: Asbjørn Agger og Poul Berg

13:30  

Insta Answer med Sofie Linde
Insta Answer med Sofie Linde Tusindvis af spørgsmål fra fans, til ejerne af nogle af de mest populære instagramprofiler i Danmark, bliver aldrig besvaret. Hvorfor svarer de ikke? Og hvad ville de svare, hvis ULTRA tvinger dem til det? I dette program besøger Joakim Ingversen sin og ULTRAs helt egen Sofie Linde, for at skaffe os nogle Insta Answers!

13:35  

Klassen - Ny pige i squad'et - del 2 (185)
Klassen - Ny pige i squad'et - del 2 (185) Esther er sur på tvillingesøsteren Agnes efter deres turbulens med det Sorte Squad. Faktisk så sur, at hun aldrig vil tale med Agnes igen. Men så kommer de store piger Agnes til undsætning og udtænker en genial plan, der skal sætte det Sorte Squad godt og grundigt på plads. Og hvis det lykkes, kan Agnes måske vinde sin tvillingesøsters venskab tilbage.

13:50  

Klassen - Bertrams musikvideo (186)
Klassen - Bertrams musikvideo (186) Bertram er blevet smidt uden for døren og beslutter sig for at bruge ventetiden på at lave en musikvideo sammen med Sif. Ved et uheld kommer de til at filme skolens store drenge, der står og maler graffiti. Det skulle de aldrig have gjort! For pludselig er de store drenge meget opsatte på at få fat i Bertram, så de kan stoppe ham inden, han offentliggør musikvideoen og dermed afslører dem.

14:00  

Sofie Linde Show II (10) - Klassen
Sofie Linde Show II (10) - Klassen I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af de otte hovedroller fra DR ULTRA serien 'Klassen'. De er hoppet ind i Sofies gamle dagbogsfortællinger og hjælper hende med at genopleve sin barndom igen. Og så har Sofie forberedt den helt store reunion. Stjernereporter Bubber har denne gang fundet på et helt nyt tv-format til de gamle mennesker - Nemlig Paradise Camping. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

14:30  

Isas Stepz (20)
Isas Stepz (20) Isa er nervøs for om niveauet er for svært på Lucas´ nye dansehold. Ronja er nervøs for, om Zac måske ikke vil være kærester igen. Ronja bruger ventetiden på at finde drenge til Isa for at tænke på noget andet. Det virker. Isa får nemlig overbevist sig selv om, at det slet ikke bliver svært, men sikkert alt for let på Lucas' hold. Det bliver det ikke - og Isa som plejer at være den bedste, får pludselig seriøse problemer til dansetimen.

14:45  

Monica Chef - Den første prøve (20)
Monica Chef - Den første prøve (20)

DR Ramasjang

12:25  

Skæg med matematik (6)
Skæg med matematik (6) Hr. Skæg holder julefest, synger historien om 1 krone, konkurrerer i hækkeløb og besøger etagerne for Kaktus og Balloner samt Fodbolde og Glas i Det Lille Storcenter.

12:50  

Rosa fra Rouladegade (7)
Rosa fra Rouladegade (7) Rosa er altid klar til at bage. I dag får hun besøg af Ellen, der gerne vil overraske sin søde farmor med en ganske særlig kage. Forklædt som vinduespudsere sniger de sig hjem til farmors hus og kigger efter gode ting til kagen. Og de må selvfølgelig ikke blive opdaget, for så er det jo ikke en overraskelse.

13:20  

Ramajetterne (3)
Ramajetterne (3) Ramajetterne - Mus i lufthavnen Panikken spreder sig i Ramasjangs Lufthavn! En flok søde små mus er flyttet ind i strømskabet, og nu risikerer lufthavnen at stå uden strøm, hvis dyrene gnaver i ledningerne.

13:40  

Ring til Ramasjang II (9)
Ring til Ramasjang II (9) Hvad gør man, når éns ven bliver drillet? Børnene giver bamserne gode råd i Ring til Ramasjang.

13:55  

Sikker & Søn IV (9)
Sikker & Søn IV (9) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, træner Sikker med bue og pil. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (11)
Onkel Rejes Sørøvershow (11) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Valdemar, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens sværd, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Valdemar og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Eventyret om den stakkels grimme ælling, der bliver moppet ud af andegården, og må gennem den hårdeste, ensomme vinter, inden den bliver til den smukkeste svane.

DR1

15:20  

Sherlock Holmes (8)
Sherlock Holmes (8) Klassisk engelsk krimiserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Adventures of Sherlock Holmes) "Blodbøgene". Holmes opsøges af den unge guvernante Violet Hunter. Hun har fået et mærkeligt tilbud af den midaldrende Jephro Rucastle på den afsides beliggende gård "Blodbøgene". Holmes vejrer fare for den unge pige...

16:10  

Sherlock Holmes (9)
Sherlock Holmes (9) Klassisk engelsk krimiserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Adventures of Sherlock Holmes) "Den græske tolk". I Diogenes-klubben fortæller grækeren Melas om, hvordan han ved nattetide blev hentet til et øde hus for at tolke for en forslået ung græker og hans bødler. Hvem er den unge mand, og hvorfor blev han så grusomt mishandlet?

17:00  

Downton Abbey II (9:10)
Downton Abbey II (9:10) Julen 1919. Bates er blevet anholdt, mistænkt for at have myrdet sin kone, og det kaster en stor skygge over den årlige julefest på Downton Abbey. Samtidig begynder Mary igen at overveje, om det er klogt at gifte sig med sir Richard Carlisle - mens Rosamund bringer en ny beundrer med til julefest.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:15  

Det gådefulde Indien (2:3)
Det gådefulde Indien (2:3) Indien er et kæmpestort land og indeholder så forskelligartede landskaber, som bjergmassiver med isklædte tinder, tætbevoksede jungler, ørkener og kæmpemæssige floder, der alle giver liv til en mangfoldighed af dyr og planter. Bjergene står dels som monumenter over Indiens geologiske fortid, men i nutiden er det også bjergene, der skaber liv, bestemmer vejret og er hjemsted for noget af Indiens mest enestående dyreliv.

16:05  

Gletsjere under pres - Alperne (1:4)
Gletsjere under pres - Alperne (1:4) Instruktøren Thierry Berrod bor selv i Alperne og fortæller her om nogle af verdens mest enestående gletsjere. De har overlevet i årtusinder, men spørgsmålet er, om de stadig har en fremtid, for de er truet af den globale opvarmning og smelter i et alarmerende tempo. Gletsjerne i Alperne er blandt de mest sårbare, og da de årligt besøges af tusinder af bjergbestigere og ofte ligger nær ved landsbyer, bliver de nøje overvåget.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:20  

Gulddreng vs. Malte (2:4)
Gulddreng vs. Malte (2:4) Hele Danmark kender Gulddreng, men vi har endnu ikke mødt Malte - manden bag solbrillerne, den eksotiske accent og de kække bemærkninger. Det er lykkedes Malte og holdet bag at holde tæt og ikke lade nogle medier komme tæt på. For første gang får vi deres historie. Hvordan blev Gulddreng til? Hvordan er det at være i orkanens øje og samtidig hele tiden i karakter? Og hvad skal der ske i fremtiden med Gulddreng? Kan Malte mon nogensinde slippe ud af Gulddrengs skygge? Vi følger Malte mens Gulddreng bliver fundet på og udviklet til at blive et af de største danske popfænomener i nyere tid og samtidig infiltrere og overtage Maltes eget liv.

15:55  

Sexmordene på Long Island (8:8)
Sexmordene på Long Island (8:8) Josh og Rachel søger efter otte savnede kvinder i området omkring Albuquerque, men opdager, at det måske handler om noget mere uheldsvangert end en enlig seriemorder! Et tip fra en erklæret seriemorder er for fristende til at lade ligge og fører dem tilbage til Long Island!

16:35  

Fremtidens mad
Fremtidens mad Hvordan vil verden se ud i fremtiden? Vil nogle af nutidens opfindelser få betydning for vores hverdag i 2050? Og vil de have svar på nogle af nutidens økonomiske, miljømæssige og kulturelle udfordringer? I dag er der stor ulighed mellem dem, der sulter, og dem der er for fede. Der er forurening skabt af intensivt landbrug og nye lidelser forårsaget af industrielt forarbejdet mad. Hvordan vil vi i fremtiden ernære de ni milliarder mennesker, vi er blevet til i 2015?

17:30  

På opdagelse i verdensrummet: Sorte huller
På opdagelse i verdensrummet: Sorte huller Sorte huller er universets mest kraftfulde objekter. I årtier har de været omgærdet af mystik og rædsel. Men nyere forskning peger på, at sorte huller er bedre end deres rygte og faktisk er med til at holde orden i universet. Kig med og bliv klogere på sorte huller.

DR K

15:00  

Historiequizzen: Hvad er det? (7:10)
Historiequizzen: Hvad er det? (7:10) Hvad er det? Og hvad skal det dog bruges til? De 4 deltagere sættes på prøve i Piet Van deurs Special fra Teknisk Museums fascinerende arkiver.

15:30  

Guldkorn 1980'erne: 1988
Guldkorn 1980'erne: 1988 DRs arkiver er en guldgrube af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det, der prægede helt almindelige danskeres hverdag i 1980'erne? Vi har været en tur i arkiverne og har fundet nogle af alle de små, store, sjove, alvorlige og underfundige øjeblikke, der gled hen over skærmen i 1988.

15:50  

Opråb fra 80'erne - Next stop bevægelsen (1:8)
Opråb fra 80'erne - Next stop bevægelsen (1:8) De som råbte op i 1980'erne brugte al deres energi på at gøre en forskel. En af grupperne hed Next Stop, som kæmpede for en atomvåbenfri verden. De unge i Next stop var bange, men handlede i stedet for bare at sige 'nå'. Bevægelsens budskab nåede både Nevadas varme sand og Kremls guldbelagte kupler inden jerntæppet faldt. Tilrettelæggelse af Jakob Heick

16:40  

Opråb fra 80'erne - Frontløberne (2:8)
Opråb fra 80'erne - Frontløberne (2:8) De som råbte op i 80´erne brugte al deres energi på at gøre en forskel. I Århus skabes projektmiljøet Frontløberne, hvor unge arbejdsløse får lov til at spille teater eller male mure istedet for at tvangsgrave grøfter. Selvom man får sine penge på bistandskontoret, kan man godt kalde sig kunstner eller kreativ direktør på visitkortet, når bare man er frontløber. Miljøet strutter af selvtillid, og kan finde ud af at vise det - og det skaber hurtige resultater, men også intern uenighed - og irritation fra det omgivende samfund. Tilrettelæggelse af Kerstin Freiesleben

17:30  

Stephen Hawkings mesterværk (1:3)
Stephen Hawkings mesterværk (1:3) Tag med Stephen Hawking på en utrolig rejse i videnskabens verden, hvor han kaster lys over et af tilværelsens største spørgsmål - hvordan universet blev skabt.

DR Ultra

15:05  

Braceface (7)
Braceface (7) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

15:30  

Freaktown (16)
Freaktown (16) Ballade i badeland

15:40  

Wild Kratts
Wild Kratts Dårlig hårdag

16:05  

Wild Kratts
Wild Kratts Kapløbet om flodheste-disken

16:25  

Junglebanden
Junglebanden

16:35  

Junglebanden
Junglebanden

16:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:10  

Klassen - Martines private billede - del 2 (133)
Klassen - Martines private billede - del 2 (133) Fridas plan får alvorlige konsekvenser for hende selv.

17:25  

Klassen - Martines store hemmelighed - del 2 (138)
Klassen - Martines store hemmelighed - del 2 (138) Tobias vil være venner med Martine og ender med at gøre sig selv til grin.

17:40  

Danmarks største youtuber - Bimsefar er alt for grineren (2:
Danmarks største youtuber - Bimsefar er alt for grineren (2: Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Allerede dagen efter at Kasper har lagt en film med sin far på Youtube, er det begyndt at vælte ind med følgere til "Bimsefar". Også Kaspers venner, og ikke mindst Maja fra 7. Klasse, er helt vilde med den nye stjerne på nettet og vil bare se mere. Problemet er, at Kaspers far Niels intet ved om hans nye titel som en af landets mest populære Youtubere. Instruktør: Jacob Riising

17:50  

Danmarks største youtuber - Det måtte bare IKKE ske (3:12)
Danmarks største youtuber - Det måtte bare IKKE ske (3:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Kaspers far er efterhånden blevet en af Youtubes helt store stjerner, men da han opdager det bliver han rasende. Heldigvis går det hurtigt op for "Bimsefar", at der med populariteten også følger en hel del opmærksomhed. Ikke mindst fra kvinder på hans egen alder. Instruktør: Jacob Riising

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (11)
Sarah og And (11) Den store butik

15:05  

Masha og Bjørnen (21)
Masha og Bjørnen (21) Sejrsskriget

15:15  

Morten Skildpadde (11)
Morten Skildpadde (11) Morten finder en skat

15:40  

Gurli Gris VI (14)
Gurli Gris VI (14) Spejle

15:50  

Chuggington (19)
Chuggington (19)

16:00  

Chuggington (20)
Chuggington (20)

16:10  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Normans store fossileventyr

16:20  

Dora udforskeren (22)
Dora udforskeren (22)

16:45  

Kasper og Sofie II (16)
Kasper og Sofie II (16) Sofie får skoldkoppper og synes, det er kedeligt at være hjemme fra børnehaven. Så får Kasper også skoldkopper, og de kan være syge og lege sammen. De har det sjovt med at sammenligne symptomer og minde hinanden om ikke at klø i knopperne.

17:00  

Rosa fra Rouladegade (7)
Rosa fra Rouladegade (7) Rosa er altid klar til at bage. I dag får hun besøg af Ellen, der gerne vil overraske sin søde farmor med en ganske særlig kage. Forklædt som vinduespudsere sniger de sig hjem til farmors hus og kigger efter gode ting til kagen. Og de må selvfølgelig ikke blive opdaget, for så er det jo ikke en overraskelse.

17:30  

Onkel Rejes Sørøvershow (1)
Onkel Rejes Sørøvershow (1) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Luis, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens dykkermaske, så de kan få skatten fyldt af guldpenge af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Luis og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

17:50  

Cirkeline
Cirkeline På med vanten. Der er den skønneske sne udenfor, så Cirkeline og musene beslutter, at de vil bygge en snemus! Men hvad er nu det - er sne- musen levende?

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? Følg med når Jan Christensen fra HMA auktioner skal have en FORD A fra 1936 under hammeren. Jan Helmer får besøg af en gammel kending, som med sin unge alder, har en noget særlig interesse. Og hos Kopenhagen Fur er Per Knudsen spændt på, om kunderne kan se forskel på skindene efter at pelsauktionen har fået en ny sorteringsmaskine. Sendt første gang 22.04.14

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Kender Du Typen? - Med pallesofa og poseklemmer
Kender Du Typen? - Med pallesofa og poseklemmer Hvem er det, som ikke er bleg for at bruge en poseklemme som hårspænde? Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal gætte, hvem der bor i et vaskeægte "DIY-hjem", og som kaster sig over nogle ganske alternative hobbies sammen med sin mand, når Kender Du Typen? besøger det nordøstlige Amager. Vært: Mads Steffensen

20:45  

De skjulte talenter II (3:3)
De skjulte talenter II (3:3) De kan trylle, spille musik som Mozart, tegne som Rembrandt eller have fotografisk hukommelse. Alligevel har autistiske mennesker ofte svært ved at finde arbejde, og få anerkendelse for det de kan. I tre nye programmer fortsætter vi med at følge Louise og nogle af de andre medvirkende fra sidst. Tegneren Nina er blevet opdaget af en rig og anerkendt amerikansk kunstsamler. Så nu skal hun udstille for første gang. Det bliver i Los Angeles. Og der dukker også nye medvirkende op. Emilie kender til autismens skyggesider. Hun tilbragte frikvartererne på skolens toilet for at komme væk fra mobberiet. Nu forsøger hun at skrive sig ud af det. Tilrettelæggelse: Michael Plejdrup

DR2

18:30  

Supersæd
Supersæd Den amerikanske tv- journalist Lisa Ling opsøger subkulturer og usædvanlige og spændende lokalsamfund i USA's fjerneste afkroge. Her fortæller hun historien om den excentriske millionær Robert Graham, der mente, at mennesket som art var i tilbagegang og derfor oprettede en sædbank for mænd med en høj IQ. Men kan det lade sig gøre at designe en generation af kloge børn?

19:10  

Betjenten på dødsgangen
Betjenten på dødsgangen Politiaspiranten James Duckett blev idømt dødsstraf for voldtægt og mord på en 11-årig pige. Fjorten år efter modtog den erfarne kriminalefterforsker Marchall Frank et brev fra Duckett, der overbeviste ham om, at Duckett var uskyldig dømt. Men Franks bestræbelser på at få kollegaen frikendt fører ham til uventede skumle krinkelkroge.

19:55  

Det gådefulde Indien (3:3)
Det gådefulde Indien (3:3) De begynder deres liv som ydmyge små kilder oppe i bjergene, men vokser sig på vejen gennem landet efterhånden til store, mægtige floder, der fungerer som landets livsnerve, som både natur, dyr og mennesker er dybt afhængige af. Vandet giver og tager, det bygger op, og det nedbryder, det nærer jorden, og udpiner den derefter. Mange anser floderne for at være hellige og mener, at de har en direkte forbindelse til guderne.

20:45  

180 dage på plejehjem (1:6)
180 dage på plejehjem (1:6) 5 unge studerende skal i et halvt år bo på et helt almindeligt aarhusiansk plejehjem, midt imellem de ældre. De unge bor helt gratis på plejehjemmet mod at de hver måned bruger mindst 30 timer på samvær med deres gamle naboer. Men hvordan er det så at være på plejehjem, og kan de unge holde ud i alle 180 dage?

DR3

18:15  

Line fikser kroppen (2:6): Brysterne
Line fikser kroppen (2:6): Brysterne Line undgår stranden fordi hun skammer sig over hvordan hun ser ud. Nu har hun fået nok af at føle sig forkert, hun vil udforske kroppe i alle former og opsøge udfordrende situationer, hun vil blive glad for sig selv - præcis som hun er. Det er tid til at fejre kvindekroppen! Line elsker alle bryster - bare ikke sine egne! Hun gemmer dem helst væk i en stor sweater. I jagten på at acceptere brysterne som de er, møder hun de danske kropsfeminister Girl Squad og krammer sig gennem et væld af bryster. Tør hun droppe sweateren til fordel for et udfordrende outfit til den store premierefest?

18:40  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:20  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

19:45  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

20:05  

Kan jeg blive perfekt? (6:6)
Kan jeg blive perfekt? (6:6) Maddy er en hel almindelig ung kvinde på 19 år, der vil gøre alt for at se ud, som de 'smukke og rige', så i de næste ti uger prøver hun alle de gode råd, hun får fra medier og kendisser. I den sidste uge går det op for Maddie, at hun er blevet en hel anden person - faktisk én, hun ikke bryder sig om! Hun fortsætter desperat, men er ved at bryde sammen psykisk. Især da hun ved den sidste vægtkontrol stadig bliver betragtet som overvægtig, selv om hun føler sig som en skygge af sig selv.

20:30  

Den ukendte verdensmester - Amalie vil slå USA
Den ukendte verdensmester - Amalie vil slå USA Danske Amalie Bremer er verdensmester i bordfodbold, men hun mangler at slå amerikanerne på deres famøse bordfodboldbord, Tornado. USA er pioner inden for bordfodbold og kendt for et højt teknisk niveau og de største stjerner inden for sportsgrenen. I løbet af et år følger vi Amalies stædige kamp mod USA og drømmen om at blive den første kvindelige verdensmester på alle fem anerkendte bordfodboldborde.

DR K

18:15  

Ubådens hemmelige opfinder
Ubådens hemmelige opfinder Den irskfødte opfinder af den moderne ubåd, John Philip Holland, var den milde lærer, der opfandt et af de mest effektive krigsvåben. Han var en irsk patriot, hvis første fungerende ubåd blev finansieret af irske revolutionære. Senere udviklede han de første amerikanske og britiske ubåde. Holland var et selvlært geni, men hans bemærkelsesværdige opfindelse blev udnyttet af amerikanske erhvervsinteresser, og han selv gik i glemmebogen - indtil nu!

19:05  

Hvem erobrede himlen først?
Hvem erobrede himlen først? Hvem fløj først? Historiebøgerne fortæller os, at brødrene Wright foretog verdens første motoriserede flyvning i december 1903. Den australske luftfartsspecialist John Brown hævder imidlertid at have beviser for, at den tysk fødte amerikaner Gustave Whitehead fløj så tidligt som i 1901. Historien er måske ikke så klippefast, som vi troede.

19:56  

Dagens Sang: Jylland mellem tvende have
Dagens Sang: Jylland mellem tvende have - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Ismanden i 3D
Ismanden i 3D Ötzi eller ismanden blev i 1991 fundet i 3.200 meters højde i alperne ved den italiensk/østrigske grænse. Hans mumificerede rester er forbløffende godt bevaret og regnes for Europas ældste, nemlig fra 3.300 f.v.t. Man ved, at han blev han myrdet, men forskere, historikere og arkæologer bliver ved med at uddrage ny viden fra hans jordiske rester. Nu har kunstneren og palæoskulptøren Gary Staab fået til opgave at gengive Ôtzi i 3D, så vi alle kan få en forstilling om, hvordan det 5.000 år gamle menneske har set ud i levende live.

20:55  

Fidel Castro - elsket og hadet
Fidel Castro - elsket og hadet Cubas præsident, Fidel Castro, (1926-2016) er en af det 20. århundredes mest kontroversielle politiske skikkelser. Ved hjælp af nyhedsreportager og dokumentarmateriale tegnes et billede af manden, der i 1959 stod i spidsen for den revolution, der smed dikatatoren Batista på porten, og på godt og ondt bevarede magten i de næste fyrre år. På grund af helbredsproblemer overlod Fidel Castro i 2008 præsidentposten til sin bror Raul. Hvordan ser fremtiden ud for Cuba uden Castro?

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

Monica Chef - Kysset (21)
Monica Chef - Kysset (21)

18:30  

Vores vilde verden rundt: Antarktis
Vores vilde verden rundt: Antarktis

19:00  

The Next Step III (13)
The Next Step III (13) Dig selv først

19:20  

Alien surfer girls (13)
Alien surfer girls (13) Zoey og Kiki ligner måske umiddelbart almindelige teenagepiger - men det er de langt fra! I virkeligheden er de nemlig rumvæsner fra planeten Lumina, der er nødsaget til at bo i den lille australske kystby Lightning Point, efter de mistede deres rumskib. Zoey og Kiki får dog hurtigt rekrutteret den lokale pige Amber, men det er noget af en opgave, de sætter hende på, for de to rumvæsner ved absolut ingenting om den menneskelige verden!

19:45  

BaseBoys - Ofrer sig for bandet (13)
BaseBoys - Ofrer sig for bandet (13) Drengene ankommer til Ricco La Cours studie, hvor han beder dem om at indspille det næste store hit, som de har lovet ham. Drengene går i panik, fordi de ikke har forberedt noget. Emil tager en masse astma-medicin, så de har en undskyldning for at stikke af. Hjemme i morfars kælder afslører A.J, at Oliver har skrevet en ny sang, som BaseBoys kan bruge. Oliver vil dog kun gå med til at dele sangen med drengene, hvis han selv må synge den.

20:00  

Backstage II (1)
Backstage II (1) En sky for solen. Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian.

20:15  

Trio - Keplerdiamanterne (3:10)
Trio - Keplerdiamanterne (3:10) Nora fortæller bedste, at Trio har fundet ud af, at hendes far lever. Det lykkedes Nora at stjæle kidnappernes mobiltelefon, da hun var fanget. Hun giver bedste telefonen, og så bliver han taget til fange....

20:40  

Alle sammen sammen I (1)
Alle sammen sammen I (1) To familier flytter sammen i et hus, de har arvet, og en masse kaos opstår.

DR Ramasjang

18:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (47)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (47) Den hemmelige have

18:15  

Yakari III (19)
Yakari III (19)

18:25  

F for Får (18)
F for Får (18) Fårrygende animation fra Aardman

18:30  

Min ven Marlon (7)
Min ven Marlon (7)

18:45  

Min ven Marlon (8)
Min ven Marlon (8)

19:00  

Tree Fu Tom (20)
Tree Fu Tom (20)

19:25  

Zorro (4)
Zorro (4) Hjerter i oprør

19:45  

Mumitroldene (56)
Mumitroldene (56) Dansen

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Horisont
Horisont

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Wallander: Det næste skridt
Wallander: Det næste skridt Sankthansaften bliver tre teenagere klædt i 1700-tals-kostumer skudt i en skov. Senere findes en af Kurt Wallanders nære kolleger dræbt i sit hjem. Wallander er sikker på, at der en sammenhæng mellem mordene, men det synes umuligt at forudse morderens næste skridt. Kurt Wallander: Kenneth Branagh. Anne-Britt Hoglund: Sarah Smart. Lisa Holgersson: Sadie Shimmin. Instruktion: Philip Martin.

DR2

21:30  

Hassans hænder
Hassans hænder

22:00  

Anjas børnehjem (1:3)
Anjas børnehjem (1:3) Danske Anja Lovén redder børn, der er beskyldt for at være hekse i Nigeria og er for alvor i gang med at indrette sit børnehjem i et af verdens farligste områder. Hendes fokus er nu at starte hjemmets børnehospital. Men udfordringerne er store: alt inventar og udstyr mangler og det er svært at finde en frivillig læge, som vil rejse derned og starte det op. Anja forsøger også at befri tre børn, som er blevet mærket som hekse. Men deres landsby insisterer på at holde en hekse-retssag mod de små børn, hvor de risikerer at miste livet.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Sidste chance for at grine af ugen der er gået, inden du bliver ramt af den næste. Comedyshow hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

23:35  

JERSILD om Trump
JERSILD om Trump Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

DR3

21:30  

Maximillian (1:2)
Maximillian (1:2)

22:00  

Juryen
Juryen Den idealistiske Wendell Rohr er advokat for en ung enke, der har sagsøgt en magtfuld våbenfabrikant. Den kyniske Rankin Fitch er juridisk rådgiver for fabrikanten. Han bruger alle tænkelige midler for at få sammensat den rette jury - nemlig en jury, der vil frikende hans klient. Men i en højeksplosiv sag med millioner af dollars på spil er Fitch og Rohr ikke de eneste, der forsøger at påvirke rettens gang. Nicholas Easter: John Cusack. Rankin Fitch: Gene Hackman. Wendell Rohr: Dustin Hoffman. Marlee: Rachel Weisz. Instruktion: Gary Fleder.

DR K

21:50  

Thirteen Days
Thirteen Days Om morgenen den 16. oktober 1962 orienterer militæret præsident Kennedy om, at et amerikansk spionfly har fotograferet anlæg på Cuba, der uden tvivl er affyringsramper for sovjetiske atommissiler rettet mod USA. I tretten dage bevæger verden sig på kanten af en atomkrig. Høge på begge sider af jerntæppet taler for at slippe ragnarok løs, mens duer på begge sider forsøger at slå koldt vand i blodet på de krigsgale. Præsident Kennedy samler en stab af nære medarbejdere til at håndtere krisen, heriblandt sin personlige rådgiver, Kenny O'Donnell, og sin bror, justitsminister Robert Kennedy. Kenny O'Donnell: Kevin Costner. John F. Kennedy: Bruce Greenwood. Robert Kennedy: Steven Culp. Instruktion: Roger Donaldson.

DR Ultra

21:05  

KreaKampen - FORM: Deltagerne får stor udfordring (2:3)
KreaKampen - FORM: Deltagerne får stor udfordring (2:3) Sofie står igen klar til at byde vores fire forme-glade deltagere velkommen til endnu en dag i clay og modellervoksens tegn i Kreakampen. Deltagerne skal igen konkurrere om at imponere deres coach og dommer Nana Torp allermest, og i dag er det Nana, der stiller opgaven - deltagerne skal derfor holde tungen lige i munden for at løse opgaven, der dykker ned i noget, som Nana er mester i at lave.

21:37  

Udsendelsesophør - Ultra
Udsendelsesophør - Ultra

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:00  

Taggart: Nyt liv
Taggart: Nyt liv Celleforskeren Terrence Lloyd er hovedtaler ved en videnskabelig konference. Det forventes, at han vil meddele, at han står foran et afgørende gennembrud, som kan få stor betydning for tusindvis af mennesker - og som vil indbringe hans firma millioner af pund. Men Lloyd når aldrig frem. For nogen har anbragt en bombe under sædet i hans bil. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Andy Goddard.

00:50  

I farezonen (51:61)
I farezonen (51:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:40  

I farezonen (52:61)
I farezonen (52:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:30  

Bonderøven 2010 (12)
Bonderøven 2010 (12) Frank får besøg af en masse gamle landmænd, der skal hjælpe ham med at få kornet op på stakkefoden. Det bli'r en dag med brændevin, løgnehistorier og godt gammeldags håndværk. Den nye økse færdiggøres, og det sidste vindue til drivhuset skal sættes på plads. www.dr.dk/bonderoeven Sendt første gang 31.10.10

02:55  

Kender du typen? 2012 (7)
Kender du typen? 2012 (7) Kender Du Typen? er i aften på besøg hos en person, som er vild med grej og gadgets, og hvis hjerte banker for menneskets bedste ven. Se om livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau kan få hund og ejer til at passe sammen. Vært: Mads Steffensen. Sendt første gang 25.04.12

03:25  

Hammerslag 2012 (1)
Hammerslag 2012 (1) Hammerslag starter sæsonen i dejlige Kerteminde. Her skal mæglerne gætte prisen på et godt 40 kvm. stort rækkehus. Og det volder dem store problemer og uenigheder. Næste udfordring ligger i Fangel by, lidt udenfor Odense, og her er der tale om et totalt ombygget ældre hus. Sidste hus ligger i Liebhaverkvarteret, Hunderup, i Odense. Og det er vist ikke så ringe. Sendt første gang 03.01.12

03:55  

Hammerslag (2:10)
Hammerslag (2:10) Hammerslag er taget til Ydby syd for Thisted. Her skal mæglerne se på et sommerhus fra 2006 med udsigt ud til Limfjorden. På den anden side af Limfjorden finder vi Gjellerodde og aftenens andet sommerhus. Vi slutter udseendelsen i Fjaltring, hvor vi skal se på et idyllisk og meget sjældent udbudt sommerhus i første klitrække. Men hvad er prisen på sådan en herlighed? Vært: Christian Degn

DR2

00:05  

Diktatoren der stjal 500 babyer
Diktatoren der stjal 500 babyer Under Argentinas frygtede diktatur fra 1976 til 1983 tog juntaen mange gravide kvinder til fange og tvang dem til at føde på hemmelige militærhospitaler. Efter fødslen slog man mødrene ihjel og stjal babyerne som et slags levende krigsbytte. 35 år senere begyndte de nu legendariske "bedstemødre fra Plaza de Mayo" at lede efter disse børn. Men når disse granvoksne mennesker måske for første gang fandt ud af, hvor de virkelig stammede fra, gled mange af dem ind i en dyb personlig krise.

01:00  

Populismens fremmarch i Europa
Populismens fremmarch i Europa I lyset af en stigende utilfredshed med den økonomiske krise og høje arbejdsløshed har Marine Le Pen i Frankrig, Geert Wilders i Holland, Viktor Orbán i Ungarn og Beppe Grillo i Italien opnået en støt stigende opbakning til deres politiske budskaber. En årsag er måske, at de har enkle svar på komplicerede spørgsmål. Uanset emnet er svaret: Stop indvandringen, EU og den magtfulde elite. Sammen spås de stor fremgang til EU-valget. Men er de virkelig på vej til magten?

01:55  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:00  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

00:40  

Vild videnskab: Droner
Vild videnskab: Droner Udviklingen af droner er i rivende udvikling, og de små maskiner kan bruges til alt fra at bringe pakker ud, overvåge huse og forretninger, ja hele kvarterer til at bringe pakker ud og bruges til telemedicin. Men dronerne kan også dræbe mennesker både af militær og af terrorister

01:25  

På opdagelse i verdensrummet: Solen
På opdagelse i verdensrummet: Solen Hvordan blev Solen egentlig dannet? Og hvor kommer Solens kraft fra? Kig med når en række videnskabsfolk tager Solen under kærlig behandling og guider os gennem stjernens mange lag af bl.a. plasma og partikler.

02:10  

Sex på recept (5:6)
Sex på recept (5:6) DR3 har fået adgang til en af de mest tabuiserede afdelinger i sundhedsvæsenet. For første gang åbner en sexologisk afdeling dørene og lader et tv-hold filme deres behandlinger. Vi er med i det ellers lukkede behandlingsrum og kommer helt tæt på seksuelle tabuer som pornoafhængighed, rejsningsbesvær, manglende lyst og følger af voldtægt. I femte afsnit møder vi Martin på 23 år, som har svært ved at finde ud hvorfor han har problemer med rejsningen under samleje. Vi møder også Jane som ikke kan få orgasme og som samtidig kæmper med smerter og angsten for smerter ved samleje. Endelig møder vi ægteparret Kirsten og Jan, som er ved at få intimiteten tilbage i deres parforhold efter, at parret har haft problemer med manglende sexlyst.

02:40  

Sex på recept (6:6)
Sex på recept (6:6) I sjette og sidste afsnit møder vi Michael som sammen med sin kone skal lære at tage en indsprøjtning i penis for at kunne få rejsning og have sex. Vi møder også en ung mand som skal tale med en psykolog for første gang om sit problem med for tidlig udløsning. Endelig møder vi Anders som er på vej ud af sin pornoafhængighed og som sammen med sin kæreste forsøger at finde hinanden igen.

03:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:05  

Silkevejen (1:3)
Silkevejen (1:3) Navnet på den ældgamle handelsrute, 'Silkevejen', dufter af eventyr, ørken, kameler og karavanseraier, og det er da også et eventyr, når historikeren Sam Willis fortæller om den kinesiske hersker, der var så desperat efter at forsvare sit land, at han brød alle datidens normer for at kunne importere heste. Det kom til at ændre menneskehedens historie, for i bytte tilbød han det kostbare materiale, silke. Herefter begyndte et netværk af mange tusind kilometer lange handelsruter på kryds og tværs at skære sig gennem landskabet fyldt med med købmænd, handlende, udsendinge, pilgrimme og rejsende.

01:00  

Moralen svigter i St. Tropez
Moralen svigter i St. Tropez Gendarmen Cruchot bliver forflyttet til Saint-Tropez ved den franske Riviera. Den ambitiøse politimand får travlt med at jage nudister, men må også mase med sin teenagedatter, der uden at være klar over det sætter farmand på sporet af en røverbande. Cruchot: Louis de Funès. Nicole: Geneviève Grad. Gerber: Michel Galabru. Instruktion: Jean Girault.

02:35  

Forbrydelsen II (5:10)
Forbrydelsen II (5:10) Sarah Lund og Strange er i Sverige for at afhøre og sikre den sidste overlevende fra gruppen, udover Raben - men hun flygter, da hun opdager, at der er anbragt sprængstof i hendes hus. Da Buch skaber ravage på Christiansborg i fuld offentlighed, har både statsministeren, forsvarsministeren og støttepartiet fået nok - og Buch forsøger at gå utraditionelle veje. Og så blander den øverste politiledelse og PET sig i efterforskningen - mens Lund bliver opmærksom på en ny vinkel. Medvirkende: Sarah Lund: Sofie Gråbøl. Thomas Buch: Nicolas Bro. Karina Munk Jørgensen: Charlotte Guldberg. Carsten Plough: Preben Kristensen. Jens Peter Raben: Ken Vedsegaard. Louise Raben: Stine Prætorius. Obersten, Torsten Jarnvig: Flemming Enevold. Lennart Brix: Morten Suurballe. Ulrik Strange: Mikael Birkkjær. Endvidere: Søren Pilmark, Lotte Andersen, Kurt Ravn, Lars Sidenius, Carsten Bjørnlund, Igor Radosavljevic, Jens Jacob Tychsen, Ole Lemmeke, Lotte Munk, Hans Peter Edh, Gaia Rosberg, Ida Dwinger, Jakob Bjerregaard Engmann, Kim Kold, Thomas Hwan H. Andersen, Pernille Hilgart, Claus Damgaard og Tobias Krohn. Manuskript: Torleif Hoppe og Søren Sveistrup. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Rasmus Arrildt, dff. Production Design: Jette Lehmann. Musik: Frans Bak. Programmet sendes som forsøg med Synstolkning på DTT og kabel tv. "Uegnet for børn."

03:30  

Forbrydelsen II (6:10)
Forbrydelsen II (6:10) Sarah Lund er overbevist om, at den faldne soldat Per K. Møller ikke ligger i den kiste, der er gravet ned - men hun vil have vished. Jens Peter Raben er nu den eneste overlevende fra sin gruppe - samtidigt er han blevet klar over, at Præst har løjet omkring sit kendskab til Anne Dragsholm. Buchs ministerkolleger har mistet tålmodigheden med hans manglende indsats i forhold til de aktuelle begivenheder og terrortruslen - mens Buch selv har brug for mere viden om, hvad hans forgænger, Monberg, foretog sig. Og så revner det hele på politigården. Medvirkende: Sarah Lund: Sofie Gråbøl. Thomas Buch: Nicolas Bro. Karina Munk Jørgensen: Charlotte Guldberg. Carsten Plough: Preben Kristensen. Jens Peter Raben: Ken Vedsegaard. Louise Raben: Stine Prætorius. Obersten, Torsten Jarnvig: Flemming Enevold. Lennart Brix: Morten Suurballe. Ulrik Strange: Mikael Birkkjær. Endvidere: Søren Pilmark, Lotte Andersen, Kurt Ravn, Lars Sidenius, Carsten Bjørnlund, Anne Marie Helger, Asger Reher, Ole Lemmeke, Janus Nabil Bakrawi, Merete Nørgaard, Nis Bank-Mikkelsen, Ida Dwinger, Niels Ellegaard, Niels Anders Thorn, Michelle Bjørn-Andersen, Thomas Knuth-Winterfeldt, Eske Forsting Hansen og Tobias Krohn. Manuskript: Michael W. Horsten. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Bo Tengberg, dff. Production Design: Jette Lehmann. Musik: Frans Bak. Programmet sendes som forsøg med Synstolkning på DTT og kabel tv. "Uegnet for børn."

DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0419115013