dkby
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: mandag d. 20. august 2018

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: mandag d. 20. august 2018

DR1

01:10  

Forsyte-sagaen (3:13)
Forsyte-sagaen (3:13) Engelsk dramaserie fra 2002 efter Nobelprismodtageren John Galsworthys bøger. (The Forsyte Saga) Familien Forsyte tilhører den højere middelklasse og bor i det fashionable område omkring Londons Hyde Park i slutningen af 1800-tallet. Udadtil optræder de som en fast sammentømret enhed, men de forskellige grene af slægten bryder sig ikke meget om hinanden. Faktisk har familien mere end almindeligt svært ved at leve op til sine egne idealer i en tid præget af sociale og kulturelle omvæltninger.

02:05  

Dødsgangen - sandheden
Dødsgangen - sandheden I januar 2014 bliver den 18-årige Justin Back myrdet i sit hjem. To af Justins venner, 19-årige Austin Myers og Timothy Mosley, bliver arresteret og anklaget for mordet på ham. Men deres forklaringer stemmer ikke overens, og de har hver sin version af hændelsesforløbet. Hvem af dem fortæller sandheden? Anklageren kræver dødsstraf, så hvad vil de hver især gøre for at undgå den ultimative straf?

03:00  

Sherlock Holmes (8)
Sherlock Holmes (8) Klassisk engelsk krimiserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Adventures of Sherlock Holmes) "Blodbøgene". Holmes opsøges af den unge guvernante Violet Hunter. Hun har fået et mærkeligt tilbud af den midaldrende Jephro Rucastle på den afsides beliggende gård "Blodbøgene". Holmes vejrer fare for den unge pige...

03:50  

Puk og Herman stævner ud - Sønderborg (3:6)
Puk og Herman stævner ud - Sønderborg (3:6) Puk og Herman sejler mod Sønderjylland. Denne gang lægger skibet til kaj i Sønderborg. Her giver Puk sig i kast med et vigtigt stykke Danmarkshistorie: den famøse krig i 1864. Puk prøver kræfter som vaskeægte landsoldat og undersøger, hvordan man beskytter Danmark mod fjender til søs. Imens udforsker Herman det sønderjyske køkken. Han får langt om længe opfyldt sin drøm om at invitere til traditionelt sønderjysk kaffebord. Og her skal man bruge mange flere end bare én enkelt kage.

04:50  

Danmarks skønneste hjem - Bornholm (9:10)
Danmarks skønneste hjem - Bornholm (9:10) Se med, når DR's dommertrio, indretningsekspert Jannik- Martensen Larsen, arkitekt Eva Harlou og livsstilsekspert Niels Folmann, igen tager ud i landet for at lede efter Danmarks skønneste hjem 2013. Turen går i aften til klippeøen Bornholm. Her skal dommerne begejstres af et ombygget parcelhus i Nyker, et bindingsværkshus, med direkte kig over Østersøen i Gudjem og en gammel bornholmsk bondegård i Hasle.

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:20  

DR Friland: Halmfeber og græsrødder (1:2)
DR Friland: Halmfeber og græsrødder (1:2) Friland danner rammen om det tredje internationale halmtræf. 130 deltagere har meldt sig til træffet, og de kommer fra alle verdenshjørner. I løbet af træffet vil deltagerne i samarbejde med frilænderne arbejde og eksperimentere med bl.a. lerpuds à la french dipping, pressede ubrændte lersten, nye isoleringsmaterialer og meget meget mere. Der er udbrudt halmfeber på Friland, og forventningerne hos frilænderne er tårnhøje. Nu skal byggesæsonen for alvor i gang. Tilrettelæggelse: Michael Nørgaard Sendt første gang 13.10.04

05:50  

Camilla - i haven (4)
Camilla - i haven (4) Der er jord under neglene i Camilla Plums private have på Fuglebjerggård. Tag med på en DR2sk rejse i Camilla Plums markante og kreative haveunivers, der byder på dufthave, prydhave, frugthave og en kæmpestor køkkenhave. Sendt første gang 06.05.07.

06:20  

Historier med Søren Ryge (14)
Historier med Søren Ryge (14) Hver gang Søren Ryge sender direkte fra sin egen have, høster han et eller andet. Desuden fortæller han ind imellem, hvordan man gør det andre steder - ude på de store marker. Ærter, gulerødder, mælkebøtteblomster og kål. Og som dessert: Honning!

06:50  

Det Søde Sommerliv
Det Søde Sommerliv I det søde sommerliv inspirerer Mette Blomsterberg dig til at gå i gang med at lave friske sommerdesserter. I aften er det jordbær, det handler om: Mette laver iskold jordbærsuppe med mynteparfait, hjemmelavet jordbærsaft og pandekagesæk med jordbærparfait. www.dr.dk/DR1/det-soede-liv Sendt første gang 17.08.10

07:20  

Dyrenes planet (4:10)
Dyrenes planet (4:10) "Gnaverne" Mange planter beskytter deres frø med en meget hård kerne, og enhver, der har prøvet at knække en nød med tænderne ved, at det ikke kan lade sig gøre. Men der findes en stor og meget velfungerende gruppe af pattedyr, gnaverne, der som navnet antyder, kan gnave sig igennem hvad som helst. De findes i alle størrelser og faconer fra den lillebitte blindmus til det store flodsvin.

08:15  

Sundhedsmagasinet: Når håret falder af
Sundhedsmagasinet: Når håret falder af En skaldet frisør, 15.000 små tatoverede prikker i hovedbunden og et forsøg på at få mere hår over et halvt år. Sundhedsmagasinet handler om hårtab - både hos mænd og kvinder. Hvorfor taber vi håret, og hvorfor betyder hår så meget? Værter: Peter Qvortrup Geisling og Nola Grace Gaardmand.

08:40  

Puk og Herman stævner ud - Anholt (4:6)
Puk og Herman stævner ud - Anholt (4:6) Puk og Herman sætter kursen mod Kattegat. Her går de i land på Anholt - Danmarks mest isolerede ø. De to landkrabber møder øboerne, der fortæller om, hvordan det er at bo et sted, hvor havet helt afskærer én fra resten af samfundet. Er det rart og afslappende eller kedeligt og ensomt? Oven i det kaster Herman sig ud i at tilberede øens berømte jomfruhummere på flere forskellige måder, mens Puk dykker ned i historien om de berygtede satanister på Anholt.

DR2

00:35  

Strisserne i Delhi (1:2)
Strisserne i Delhi (1:2) Byen Delhi i Indien vokser eksplosivt, og i 2016 steg antallet af forbrydelser med 20%. Der er kun 8500 politibetjente til at holde lov og orden blandt 18 millioner indbyggere. For kvinder er byen landets farligste. Derfor prøver Delhi politi at rekruttere 3000 kvindelige betjente. Den kvindelige rekrut Sonam får sin ilddåb, da en gruppe kvinder angriber politiet. Samtidigt efterforsker betjenten Amit dødstrusler og afpresning, som tilsyneladende kommer fra en fængslet gangsterboss.

01:25  

Strisserne i Delhi (2:2)
Strisserne i Delhi (2:2) Byen Delhi i Indien vokser eksplosivt, og i 2016 steg antallet af forbrydelser med 20%. Der er kun 8500 politibetjente til at holde lov og orden blandt 18 millioner indbyggere. Politiet forbereder sig på Holi-festivalen, hvor druk og kriminalitet stiger proportionelt. Ni dage inden festivalen må betjenten Arvind efterforske et brutalt mord på en 64-årig mand. Han er blevet dræbt med sværd under en parkeringsstrid. Men både politiet og retssystemet har få ressourcer at gøre godt med.

02:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:40  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen - ser på stress som i dag er en folkesygdom, men sådan har det ikke altid været. Der var engang hvor det var forbeholdt slipsefolket at få stress, senere blev det samlebåndsarbejderne og så var det IT branchen. Og så er vi dykket ned i arkiverne og kan nu vise hvordan Danmark er blevet solgt til turisterne gennem de sidste 50 år. Til slut har Tidsmaskinen sat Birthe Wilke stævne for at høre nærmere om et kys fra 1957 - måske det længste kys i Melodigrandprix historie. Men hvordan kan et uskyldigt kys som dette bringe forargelse ud i Europa? Det skyldes en misforståelse!

08:30  

Da Johnny Cash ramte Søborg
Da Johnny Cash ramte Søborg TV-Byen i Søborg er Danmarks Radios TV-hovedkvarter i 43 år, fra 1963 og frem til 2006. I den periode optræder nogle af musikhistoriens største ikoner i studierne ved Hareskovvejen nord for København. Dette er historien om den dag, Johnny Cash løb ind en kriminalreporter ved navn Erling Bundgaard. Dette er historien om den dag, Johnny Cash ramte 2860 Søborg. Sendt første gang 11.07.12

08:50  

Smag på Minas Gerais med Anthony Bourdain
Smag på Minas Gerais med Anthony Bourdain Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter.

DR3

00:35  

Gift ved første blik USA III (11:15)
Gift ved første blik USA III (11:15) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Det er nu en måneds tid siden, at seks singler blev til tre ægtepar. Parrene er i fuld gang med at lære hinanden bedre at kende. Det er dog ikke lige nemt at gifte sig med en fremmed, eftersom et kvindeligt bekendtskab fra tidligere dukker op. Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews.

01:15  

Drengen, der vil have sit ben skåret af
Drengen, der vil have sit ben skåret af 11-årige Dillon Chapman ønsker mere end noget andet at få amputeret sit ben. Han lider af en ekstrem form for neurofibromatosis. Det er en medfødt sygdom, der betyder, at han har over 200 tumorer i kroppen. De fleste sidder i venstre ben og fod. Begge dele er deforme på grund af sygdommen, og det forhindrer ham i at leve et normalt liv. Dillon Chapman har nu bedt sine forældre og læger om at få skåret benet af, men kan en 11-årig tage den beslutning?

02:15  

Line fikser kroppen (5:6): Ansigtet
Line fikser kroppen (5:6): Ansigtet Line undgår stranden fordi hun skammer sig over hvordan hun ser ud. Nu har hun fået nok af at føle sig forkert, hun vil udforske kroppe i alle former og opsøge udfordrende situationer, hun vil blive glad for sig selv - præcis som hun er. Det er tid til at fejre kvindekroppen! Line er afhængig af makeup, men nu har hun lovet være makeup-fri til et interview. Hun søger inspiration hos veninden Naja som aldrig bruger makeup, ser nærmere på hvordan skønhedsindustrien udnytter vores usikkerhed og så er hun brutalt ærlig med sin perfekt sminkede kollega.

02:45  

Line fikser kroppen (6:6): Hjernen
Line fikser kroppen (6:6): Hjernen Line undgår stranden fordi hun skammer sig over hvordan hun ser ud. Nu har hun fået nok af at føle sig forkert, hun vil udforske kroppe i alle former og opsøge udfordrende situationer, hun vil blive glad for sig selv - præcis som hun er. Det er tid til at fejre kvindekroppen! Line tager et opgør med sin allervigtigste kropsdel. Hun tager en personlighedstest, lærer hvordan hun kan kureres for 'skønhedssyge' og beslutter at bryde de negative tanker ved at overnatte helt alene i skoven. Kan hun lykkes med at være 'kropsfri' til sin egen bikinifest?

03:15  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:15  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:15  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans
Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med at tone vores krop med Yvonne, og så skal vi lave løbetræning med Peter. Vi slutter af med 'fridans' med Barthelot, Louise, Selma og Sophus.

DR K

01:10  

A Tale of Love and Darkness
A Tale of Love and Darkness Historien om forfatteren Amos Oz' opvækst i årene omkring staten Israels grundlæggelse. Amos' forældre er flygtet til Jerusalem fra Europa, men ægteskabet og livet i Palæstina falder ikke ud, som hans drømmeriske mor, Fania, håber på. For at opmuntre sig selv og underholde sin søn finder den ulykkelige unge kvinde på historier og læser digte for drengen. Sysler, der får stor betydning for Amos' fremtid. Fania: Natalie Portman. Arieh: Gilad Kahana. Amos: Amir Tessler. Instruktion: Natalie Portman.

02:45  

De grønne djævle
De grønne djævle Journalisten Beckworth rejser til Vietnam for at rapportere om krigen. Han er modstander af krigen, men ændrer mening, da han får lov til at følge oberst Kirbys regiment, der kæmper en indædt kamp mod Viet Cong. Kirby: John Wayne. Beckworth: David Janssen. Petersen: Jim Hutton. Instruktion: Ray Kellogg og John Wayne.

05:00  

Dagens sang: Troldedanse
Dagens sang: Troldedanse - sunget af et af DR's kor.

06:40  

Taxa (4:56)
Taxa (4:56) Lizzie har fået for meget at se til, men hvis hun opgiver, vil det medføre store problemer for Krone-Taxa - Finn har et forslag, men det har Tom også. Verner har det heller ikke for nemt nu, hvor Finn konstant er på nakken af ham. Det lykkes Andreas at få en aftale, han glæder sig til - men han bliver igen snydt godt og grundigt. Og så befinder Lotte sig pludselig i en livstruende situation med en fuldstændig desperat kunde. Verner: John Hahn-Petersen. Lizzie: Margrethe Koytu. René: Anders W. Berthelsen. Stine: Trine Dyrholm. Birgit: Pia Vieth. Finn: Jesper Lohmann. Lotte: Pernille Højmark. Mike: Peter Gantzler. Andreas: Peter Mygind. Tom: Leif Sylvester. Meho: Zlatko Buric. Endvidere: Laura Christensen, Marina Bouras, Morten Kirkskov, Birgitte Prins, Søren Spanning, Claus Bue, Søren Steen. Manuskript: John Stefan Olsen og Stig Thorsboe. Instruktion: Morten Arnfred. Foto: Sejr Brockmann. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

07:20  

Taxa (5:56)
Taxa (5:56) Andreas bestemmer sig for at hjælpe Rikke, som overhovedet ikke ønsker hans indblanding - det bliver ikke småting, Andreas får rodet sig ud i. Da Lotte tager tidligt fri for at glæde Fie, får hun en ubehagelig overraskelse - mens Finn kvajer sig så grundigt overfor Tom, at problemerne vælter ned over ham fra flere sider. Imens bliver Mike nødt til at finde en mand, der har forladt hans vogn og er i chok efter en forfærdelig oplevelse, før det er for sent. Verner: John Hahn-Petersen. Lizzie: Margrethe Koytu. René: Anders W. Berthelsen. Stine: Trine Dyrholm. Birgit: Pia Vieth. Finn: Jesper Lohmann. Lotte: Pernille Højmark. Mike: Peter Gantzler. Andreas: Peter Mygind. Tom: Leif Sylvester. Meho: Zlatko Buric. Endvidere: Marina Bouras, Helene Egelund, Søren Spanning, Laura Christensen, SørenThomsen, Jesper Klein, Gerda Gilboe, Fash Shodeinde, Klaus Bondam, Dan Schlosser, Julie Wieth, og Mogens Holm. Manuskript: LoneScherfig og Stig Thorsboe. Instruktion: Morten Arnfred. Foto: Sejr Brockmann. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Aftenstemning
Dagens sang: Aftenstemning - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Bornholm
Gudstjeneste fra Bornholm 12. se Trinitatis fra Bornholm. Sognepræst og provst Johannes Gregers Jensen er dagens liturg og prædikant. Østerlars kirke danner rammen for dagens gudstjeneste med menighed og præst fra Rønne. Inden gudstjenesten taler journalist Diana Bach med direktøren for Bornholms kunstmuseum, Lars Kærulf Møller, om maleren Oluf Høst, der også har fået tilnavnet natursalmisten. Der synges fra salmebogen nr. 736, Den mørke nat forgangen er, nr. 233, Jesus lever, graven brast, nr. 674, Sov sødt barnlille vers 1,2, 6 og 7, samt nr. 696, Kærlighed er lysets kilde. Motet ved ungdomskor under ledelse af organist Jørgen Messerschmidt

DR Ultra

01:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Grizzy og lemmingerne (78)
Grizzy og lemmingerne (78)

06:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern De bliver så store

06:15  

Dybet (21)
Dybet (21)

06:35  

Wild Kratts (6)
Wild Kratts (6) Over hals og hoved

07:00  

Kampen (24)
Kampen (24) Kampen for videoaftenen.

07:05  

Klassen - Pelles klamme kaninfod (204)
Klassen - Pelles klamme kaninfod (204)

07:15  

Gumball IV (11)
Gumball IV (11)

07:30  

Gumball IV (12)
Gumball IV (12)

07:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Driver Dave til vanvid

07:50  

Grizzy og lemmingerne (1)
Grizzy og lemmingerne (1)

08:00  

Junglebanden
Junglebanden

08:10  

Junglebanden
Junglebanden

08:20  

Freaktown (6)
Freaktown (6) Slumrekuglen

08:30  

Danmarks største youtuber - Sauna challenge (11:12)
Danmarks største youtuber - Sauna challenge (11:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Niels har fået en genial plan til hvordan han får alle sine følgere tilbage på Youtube. Han vil opholde sig 24 timer i en sauna. Kasper tager med for at filme og holde øje med sin far som nu er mere desperat efter succes end nogensinde. Ikke alt går efter planen hvilket får alvorlige konsekvenser for "Bimsefar". Instruktør: Jacob Riising

08:40  

Danmarks største youtuber - Kærestebrevet (12:12)
Danmarks største youtuber - Kærestebrevet (12:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Niels bliver udskrevet fra hospitalet og beslutter sig langt om længe for at slette sin konto på Youtube. Kasper er derfor lettet over at det nu er slut med en kikset far på internettet. Forholdet til Maja fra 7. klasse er dog stadig dårligt, men så kommer Niels i tanke om et brev. Instruktør: Jacob Riising

08:50  

NØRD - Wuaaahh
NØRD - Wuaaahh Djurs Sommerland åbner en helt ny rutsjebane. Nørderne testkører som nogle af de allerførste og undersøger, hvordan rutsjebaner fungerer, og hvad der gør dem sjove.

DR Ramasjang

01:40  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:25  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

05:00  

Den fortryllede karrusel (50)
Den fortryllede karrusel (50)

05:10  

Søpapegøjernes ø (18)
Søpapegøjernes ø (18) Baba på eventyr

05:20  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (7)
Rosa fra Rouladegade III (7) Fridas småkagetøjskab Frida har en storesøster, der hedder Cille. Cille er ti år ældre end Frida, og de har ikke den samme mor, så ofte bor de forskellige steder. Og Frida savner ofte Cille frygteligt meget. Derfor vil Frida sammen med Rosa bage en overraskelseskage til Cille. Men først skal de udspionere Cille, for Cilles værelse er fyldt med spændende tøj og sminke. Og de skal være meget stille, for det viser sig, at Cille er hjemme samtidig.

06:00  

Chuggington (10)
Chuggington (10)

06:10  

Morten Skildpadde (15)
Morten Skildpadde (15) Tag Henriette med

06:35  

Sofus (5)
Sofus (5) Sofus lander hos Edith, der bor i Danmark. De laver spejlæg, og Edith brænder sin finger. Det gør stadig ondt, da veninderne kommer på besøg og Edith har svært ved at lege. Men et plaster hjælper altid, og dagen ender med spil, mad og hygge ved pejsen. Edith giver Sofus en farvelgave, og de falder hurtigt i søvn efter en god dag.

06:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (7)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (7) Dukkeføreren

07:10  

Junglebogen (20)
Junglebogen (20) Slangebiddet.

07:20  

Sikker & Søn VI (6)
Sikker & Søn VI (6) Fastelavn Sikker og Søn holder fastelavn hjemme i hangaren. Sikker glæder sig, og han har brugt meget lang tid på sit kostume. De har desværre glemt at skaffe en fastelavnstønde, så nu må de finde noget andet i hangaren, der kan holde til at få bank med et bat.

07:30  

F for får V (4)
F for får V (4)

07:35  

Gurli Gris VI (13)
Gurli Gris VI (13) Slutningen på ferien

07:50  

Masha og Bjørnen (14)
Masha og Bjørnen (14) Man må lide for stadsen

07:55  

Pyjamasheltene (24)
Pyjamasheltene (24)

08:10  

Byttebiksen (6)
Byttebiksen (6) Rosa og Lotte er taget rundt i landet for at bytte brugt legetøj med legeglade børn. Lotte har for travlt med at lege sørøver til at hjælpe Rosa med vasketøjet, og da hun pludselig finder et skattekort bliver hun fyr og flamme. Det får Jonathan at mærke, da han kommer forbi Byttebiksen og bliver udfordret til en drabelig fægtekamp. Også Elliot kommer forbi, for han vil bytte nogle fodboldkort, og Ellen får en helt særlig ting med hjem til sine marsvin.

08:30  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (6)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (6) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

08:40  

Heino fikser alt - Teltet (6)
Heino fikser alt - Teltet (6) Emma skal på spejderlejr og har ringet til Heino, fordi hun skal lære at slå et telt op. Det er jo en let sag for en gammel spejderdreng som Heino, men er det virkelig så let som Heino husker?

08:55  

Sprinter Galore (6)
Sprinter Galore (6) Magnus fortæller Sprinter at han har leget med sin mor at hun har født ham, da han jo i virkeligheden er adopteret. Han overtaler Kathrine til at hun også skal føde Sprinter, så de kan blive rigtige brødre, men da Viola opdager at de nu er søskende bliver hun ked af det fordi hun også vil have søskende. Kan Magnus nu finde en måde, hvor Viola bliver glad igen?

 
DR1

09:40  

Forsyte-sagaen (3:13)
Forsyte-sagaen (3:13) Engelsk dramaserie fra 2002 efter Nobelprismodtageren John Galsworthys bøger. (The Forsyte Saga) Familien Forsyte tilhører den højere middelklasse og bor i det fashionable område omkring Londons Hyde Park i slutningen af 1800-tallet. Udadtil optræder de som en fast sammentømret enhed, men de forskellige grene af slægten bryder sig ikke meget om hinanden. Faktisk har familien mere end almindeligt svært ved at leve op til sine egne idealer i en tid præget af sociale og kulturelle omvæltninger.

10:30  

Antikkrejlerne XI (24)
Antikkrejlerne XI (24) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XI (25)
Antikkrejlerne XI (25) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:30  

Smag på Nashville med Anthony Bourdain
Smag på Nashville med Anthony Bourdain Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter.

10:10  

Meningen med livet - og andre småting (26:28)
Meningen med livet - og andre småting (26:28) Arkitekt Bjarke Ingels har inviteret tidligere programdirektør Palle Strøm med på en køretur langs Strandvejen nord for København i verdens hurtigste el-bil. På vejen stopper de for at se Bjarkes barndomshjem, og samtalen drejer sig undervejs om hedonistisk bæredygtighed og om det at efterlade sig store monumenter.

10:40  

Meningen med livet - og andre småting (27:28)
Meningen med livet - og andre småting (27:28) Arkitekt Bjarke Ingels mødes med politiker Uffe Elbæk, som har arrangeret en tur med robåd i Frederiksberg Have. På turen taler de om gode fester, om sladrende og dansende aber og om livets fortsatte fremtid på planeten Jorden.

11:10  

Ud i naturen: Dum - som en gås?
Ud i naturen: Dum - som en gås? Hvert forår og efterår kommer store flokke af arten kortnæbbet gås til Trøndelag i Norge. Området omkring Trondheimsfjorden er et sandt spisekammer for disse gæs, som om vinteren opholder sig i Belgien og Holland, og om sommeren yngler på Svalbard. Ove Martin Gundersen og Lars Waade er med i et forskningsprojekt, der skal afdække, hvordan man bedst kan drive jagt på denne art, for det er ikke helt så enkelt, gæssene er nemlig ikke dumme. Nordvision fra Norge.

11:40  

Ud i naturen: Livet under Nordsøens platforme
Ud i naturen: Livet under Nordsøens platforme Der er meget mere end olie og gas i dybet under Nordsøens boreplatforme, der er også masser af fisk, rigtig store fisk. Her tager en erfaren havfisker med ud til 'Nord A' for at se hvordan de kan lokkes op på dækket. Nordvision fra Norge.

DR3

10:30  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

11:10  

Line fikser kroppen (5:6): Ansigtet
Line fikser kroppen (5:6): Ansigtet Line undgår stranden fordi hun skammer sig over hvordan hun ser ud. Nu har hun fået nok af at føle sig forkert, hun vil udforske kroppe i alle former og opsøge udfordrende situationer, hun vil blive glad for sig selv - præcis som hun er. Det er tid til at fejre kvindekroppen! Line er afhængig af makeup, men nu har hun lovet være makeup-fri til et interview. Hun søger inspiration hos veninden Naja som aldrig bruger makeup, ser nærmere på hvordan skønhedsindustrien udnytter vores usikkerhed og så er hun brutalt ærlig med sin perfekt sminkede kollega.

11:40  

Line fikser kroppen (6:6): Hjernen
Line fikser kroppen (6:6): Hjernen Line undgår stranden fordi hun skammer sig over hvordan hun ser ud. Nu har hun fået nok af at føle sig forkert, hun vil udforske kroppe i alle former og opsøge udfordrende situationer, hun vil blive glad for sig selv - præcis som hun er. Det er tid til at fejre kvindekroppen! Line tager et opgør med sin allervigtigste kropsdel. Hun tager en personlighedstest, lærer hvordan hun kan kureres for 'skønhedssyge' og beslutter at bryde de negative tanker ved at overnatte helt alene i skoven. Kan hun lykkes med at være 'kropsfri' til sin egen bikinifest?

DR K

09:20  

I krig for Danmark (1:6) - Kampen om danerne
I krig for Danmark (1:6) - Kampen om danerne Hvad har det krævet at være soldat i de krige, der gennem tiden har formet Danmarks grænser og styreform? DR K lader unge mænd prøve kræfter med våben og fysiske udfordringer i en række danske krige gennem historien. For mere end 1.000 år siden samlede vikingekongen Harald Blåtand og hans krigere et rige, som blev til Danmark. Men hvilke midler havde han til rådighed? Hvordan brugte krigerne sværd og skjold? Og hvilken skade kan et sværd gøre?

10:00  

I krig for Danmark (2:6) - På korstog mod øst
I krig for Danmark (2:6) - På korstog mod øst Hvad har det krævet at være soldat i de krige, der gennem tiden har formet Danmarks grænser og styreform? DR K lader unge mænd prøve kræfter med våben og fysiske udfordringer i en række danske krige gennem historien. I middelalderen tog Valdemar Den Store på korstog mod de hedenske vendere på Rügen i det nordtyske år efter år. Ét år satte han al sin styrke ind mod hedningene og brugte de kolossale kastemaskiner, bliderne. Men lykkedes strategien? Og hvordan er det at betjene middelalderens voldsomme krigsmaskiner?

10:40  

I den bedste mening - Det hvide snit (1:5)
I den bedste mening - Det hvide snit (1:5) I 1944 står kirurgen klar til operation på Rigshospitalet i København. Det er første gang han gennemfører det hvide snit, men det skal ikke blive den sidste. Danmark blev det land i verden, der gav det hvide snit til flest mennesker målt per indbygger, men det var også det land, der dømte det hårdest senere - for at fortie bivirkningerne, ignorere dødsfaldene og den høje pris patienterne måtte betale. Men der er også en anden side af historien. For lægerne dengang var det et lille mirakel, en drøm der gik i opfyldelse, om at kunne hjælpe deres patienter - en sidste udvej fra en ellers magtesløs situation på sindssygehospitalerne. Det skete i den bedste mening. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard Sendt første gang 06.02.2011

11:20  

Den sidste slæderejse (1:8)
Den sidste slæderejse (1:8) Den legendariske leder af Slædepatruljen Sirius "Gulli" gør klar til sin sidste rejse. I det første af DR-Derudes programmer fra den lange slæderejse til verdens nordligste punkt følger vi forberedelserne i minus 30 grader og buldrende polarmørke i Nordøstgrønland. Den 62-årige orlogskaptajn, Mogens "Gulli" Guldbrandsen, i mange år chef for Siriuspatruljen, gør sig klar til sin sidste slædetur i et af verdens barske og mest øde områder. Det sker sammen med slædekusken "Tavse", to TV-folk fra DR-Derude og 22 slædehunde. De skal køre den sidste slæderejse for at berette om de spændende, men ukendte historier fra det isolerede og storslåede Nordøstgrønland. Tilrettelæggelse: Steen Yssing Sendt første gang januar 93

11:50  

Den sidste slæderejse (2:8)
Den sidste slæderejse (2:8) DR-Derudes slædehold er nu for alvor kommet på isen. Hundene slås, føret er dårligt og temperaturen daler til minus 42 grader. Det første mål er at nå Ella Ø, hvor dr. Lauge Koch havde hovedkvarter for sine mange ekspeditioner i Nordøstgrønland. Og det var også her, at den populære skrønefortæller Jørn Riel blev angrebet af grønlandssygen, da han kom med dr. Lauge Koch på ekspedition. Fra sit hjem i Kuala Lumpur fortæller Jørn Riel om sit personlige forhold til den store, men ret ukendte polarforsker. Hans "fejl" var, siger DR-Derudes ekspeditionsleder Mogens "Gulli" Guldbrandsen, at han aldrig mistede en mand eller selv døde af det!!! Tilrettelæggelse: Steen Yssing Sendt første gang januar 93

DR Ultra

09:05  

Bidt, brændt og stukket II - Rottegys (6)
Bidt, brændt og stukket II - Rottegys (6)

09:20  

Drengerøv (6)
Drengerøv (6) Den står på vild action, hestekræfter og drengerøv med attitude, når Joakim Ingversen slår sig løs i ti programmer om ekstremsport på DR Ultra. Joakim hægter sig på de bedste unge ekstremsportsudøvere, og de sørger for, at han får kamp til stregen og masser af blå mærker, når han kaster sig ud i bl.a. motocross, kitesurfing, speedway og vandskihop. Joakim skal møde Chris, som har kørt BMX-ræs, siden han var 6 år gammel. Chris er tidligere verdensmester og et geni på to hjul, så det er hårdt mod hårdt, når Joakim skal dyste mod ham. Dagen ender i en hæsblæsende tur ned af 8 meter høj rampe, hvor det er knald eller fald for Joakim. Klarer han den eller tager nerverne over?

09:40  

Thunderbirds II (11)
Thunderbirds II (11) Højt at flyve

10:00  

Thunderbirds II (12)
Thunderbirds II (12) Slås eller svæv

10:25  

Danmarks vildeste maskine (6)
Danmarks vildeste maskine (6) Rune Tolsgaard har sat sig for at finde Danmarks Vildeste Maskine. Se hvilken maskine der går videre til finalen når Rune i dag prøver en Stradlecarrier, der løfter containere rundt på havnen, se når han prøver en gigantisk gravemaskine og se med når han til sidst bliver presset til det yderste når han prøver en Cobra Skæreslukker.

10:45  

Håndboldmissionen (6) Drengene ryger i fængsel!
Håndboldmissionen (6) Drengene ryger i fængsel! Efter et ydmygende nederlag til et U12-pigehold er drengene meget frustrerede. Det var tydeligt for træneren Jesper Jensen, at drengene ikke arbejder godt nok sammen og de spiller IKKE som ét hold. For at få drengen rystet sammen og forhåbentligt få dem til at arbejde bedre sammen, har han arrangeret, at de skal på teambuilding-tur til Fængslet i Horsens - og instruktøren er en kendt vært fra DR Ultra.

10:55  

Livredderne - Udvælgelsen (1)
Livredderne - Udvælgelsen (1) Men det bliver ikke nogen feriekoloni. Deltagerne skal bo sammen midt ude i skoven - uden én eneste voksen. Og de skal dyste imod hinanden i benhårde livredder-opgaver og vise at de har det der skal til for at redde liv. Men vejen til Bornholm går igennem en nervepirrende optagelsesprøve med de 20 største svømmetalenter som skal kæmpe om en plads i finalen. Og der er kun plads til 12. Se hvem der går videre til finaleugen på Bornholm og som stadig kæmper med om titlen som Danmarks Bedste Livredder.

11:20  

KreaKampen - BYG: Finale (3:3)
KreaKampen - BYG: Finale (3:3) Så inviterer Sofie til finale-dag for de fire BYG-deltagere. Vi er nemlig nået til dag 3, hvor deltagerne skal udfordres til det yderste i at bygge det bedste de har lært - og deres talenter bliver virkelig sat på prøve, når deres coach og dommer Thomas Dambo afslører dagens udfordring. Hvem gør det bedst, og løber i sidste ende med den eftertragtede Kreakampen-pokal og kan kalde sig vinder af Kreakampen i kategorien BYG?

11:50  

KreaKampen - Minecraft Special - Vilde huse
KreaKampen - Minecraft Special - Vilde huse Sofie har fået fire seje Minecraft-byggere i studiet i en dyst på, hvem der kan bygge de vildeste Minecraft huse. Til at bedømme de beboelige mesterværker er drengene fra Trier Gaming kommet på besøg.

DR Ramasjang

09:15  

Luk op Luk i - MISUNDELIG
Luk op Luk i - MISUNDELIG Er det rigtigt, at alle bliver misundelige? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være misundelig.

09:30  

Mit kæledyr - en landskildpadde
Mit kæledyr - en landskildpadde Emil er 8 år og drømmer om at få en landskildpadde. I dag får han besøg af 7-årige Victoria, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Emils mor og far kigger med og vurderer, om Emil måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

09:40  

Skæg med bogstaver - M
Skæg med bogstaver - M Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet M, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en maske på sin øde ø.

10:10  

Vilde venner II (5)
Vilde venner II (5) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Gorm og Ella, der har vagten i klubhuset. Dyrlægen kommer på besøg og undersøger to hjemløse ildere, og Ingrid skal have hjælp til at indfange og sætte en stor flok svaner fri. Og så skal Vilde Venner redde to kaniner, der har forvildet sig ud i trafikken.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at haletudser bliver til frøer? Tag med Lille Nørd på frø-eventyr, og se hvad der sker når Anders fanger frøer og om Katrine tør holde en frø. Leg med Lille Nørd på dr.dk/oline

11:00  

Ramasjang Mysteriet V (6)
Ramasjang Mysteriet V (6) Hvad er en cirkusdirektør uden sin hat? Det er et godt spørgsmål, for det er lige hvad cirkusdirektøren har fået stjålet! Men hvordan har det overhovedet kunnet lade sig gøre? Husk at se med om Kristian og Arthur kan finde ud af, hvem skurken er!

11:30  

Kaj og Andrea leger Adam og Eva
Kaj og Andrea leger Adam og Eva Fjernsyn for dig. Og Paradiset bliver en fornøjelse, indtil de spiser af Kundskabens træ. Medvirkende: Hanne Willumsen, Kjeld Nørgaard og Ole Kibsgaard. Manuskript: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll.

DR1

12:00  

Bonderøven 2014 (11)
Bonderøven 2014 (11) Sæson 13: Frank plukker kirsebær, henter ler til sin hjemmeproduktion af mursten og lægger et isolerende lag af muslingeskaller i bunden af det nye hus. Frank hører om humlens historie, og den udendørs brusekabine tækkes færdig. sendt første gang 22.10.14

12:30  

Kender du typen 2014 (14)
Kender du typen 2014 (14) Hvilken kendt dansker hader fodbold - men elsker cykelferie? Og hvem er det, der har foræret sin mand en Kermit-dukke som kærlighedsgave? Det forsøger livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau at regne ud, når Kender du typen? besøger en unik tre-etagers lejlighed med udsigt til søerne i København. Gæt med på facebook.com/dr1. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 29.09.14

13:15  

Hammerslag 2014 (7)
Hammerslag 2014 (7) Så er sommerferien slut og Hammerslag er på banen igen! Vi starter aftenens udsendelse i Bredballe, tæt ved Vejle. Hvad mon en villa med fjordudsigt koster på disse kanter? Aftenens anden bolig er en gedigen villa i et hyggeligt kvarter i Middelfart. Vi slutter aftenens Hammerslag i Dyrehaven ved Vejle, i en flot arkitekttegnet villa med en helt unik beliggenhed. Prisen? Se Hammerslag og gæt med! Sendt første gang 02.09.14

14:10  

Bergerac: Giv en hånd, Charlie stiller op
Bergerac: Giv en hånd, Charlie stiller op Charlie Hungerford har meldt sig som kandidat til Jerseys parlament. Under et valgmøde ryger han i totterne på en nærgående journalist, som længe har haft et horn i siden på ham. Få dage senere findes journalisten myrdet, og Charlie havner i politiets søgelys. Bergerac tror selvfølgelig ikke, at hans tidligere svigerfar er morder, men hvem havde ellers interesse i at lukke munden på journalisten?

DR2

12:10  

Grøn glæde (9:10)
Grøn glæde (9:10) Når man kommer hjem eller man får gæster, er det dejligt at blive mødt af masser af farver og blomster, så i dag er det indgangspartiet til den lille baggårdshave, som Mette Stensholt Schau og gartner Tim Egeberg Hvål skal have fokus på. Nordvision fra Norge.

12:40  

Grøn glæde (10:10)
Grøn glæde (10:10) Der mangler lige de sidste justeringer i haven, før en ejendomsmægler kommer og fortæller lidt om, hvad en fin og funktionel have er værd i kroner og ører. Mette Stensholt Schau og gartner Tim Egeberg Hvål har arbejdet på at gøre haven attraktiv for byhusets beboere, og det er virkelig lykkedes, men kan det også ud fra et økonomisk synspunkt betale sig at gøre noget ud af en have? At herlighedsværdien er steget betydeligt, er der i hvert fald ingen tvivl om. Nordvision fra Norge.

13:10  

Monsen på vildspor (1:5)
Monsen på vildspor (1:5) Norske Lars Monsen udfordres i denne serie på det, han er allerbedst til: At overleve i vildmarken. Med bind for øjnene bliver han fløjet til et sted i Norge, og de eneste oplysninger, han får om opgaven, er: Overlev, find frem til målet inden fem dage - ellers bliver du hentet ud. Dagens opgave er ikke den nemmeste, for da Monsen tager bindet væk fra øjnene ser han, at han befinder sig på et skær omgivet af iskoldt fjeldvand. Nordvision fra Norge.

14:10  

Min Verdenshistorie - Maren og foråret i Prag
Min Verdenshistorie - Maren og foråret i Prag Dansk dokumentarserie fra 2013 Maren Balle er ganske ung, da hun får sin første udstationering for Udenrigsministeriet. Det er forår og 1968, da hun flytter til Prag i Tjekkoslovakiet. Forventningerne er høje og befolkningen i Prag har frihedsfornemmelser. Men det varer ikke længe før de sovjetiske tanks ruller ind i hovedstaden. Sendt første gang 28.12.2013

14:40  

Sange der ændrede verden
Sange der ændrede verden Der findes sange, der har haft så stor betydning i verdenshistorien, at man kan sige, de har været med til at ændre verden. Lennon og Onos fredshymne, Give Peace a Chance, indspilles på et hotelværelse i Montreal i 1969, og bliver sunget i de mange demonstrationer mod Vietnam-krigen de følgende år. Sendt første gang 24.02.10

14:50  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen Skuespilleren Erik Brandt fortæller om Teatergruppen Solvognens aktioner i 1970erne og frem til i dag. Aktioner der i offentligheden er gået fra at være civil ulydighed til i dag at være kanoniseret kunst. Fra modstand til folkefest: de danske broer er sjældent blevet bygget uden at der forinden har været store politiske sværdslag. Men når de først er her, bliver de et nationalt symbol på vor teknologiske og arkitektoniske kunnen. Børn er ikke længere en gave, men en ret. Tidsmaskinen ser på nogen af de etiske diskussioner og den medicinske udvikling inden for behandlingen af barnløshed. Sendt første gang 18.03.2007

DR3

12:05  

Vild videnskab: At spå om fremtiden
Vild videnskab: At spå om fremtiden Den amerikanske statistiker Nate Silver er måske den moderne version af Nostradamus, men fremtidens profet er en computer. Ved hjælp af skjulte mønstre i big data vil en ny form for kunstig intelligens kunne forudsige fremtiden med forbløffende præcision. men vil et kig i krystalkuglen vise en verden, hvor maskiner skaber fremtiden uafhængigt af deres skabere?

12:55  

Rudi er bange (3:4)
Rudi er bange (3:4) Rudi har en periode, hvor han er glad. Tingene går hans retning, og han har overskud. Men han har svært ved at tro på, at han faktisk kan have det godt. Han har fået hovedrollen i en spillefilm, hvilket han har drømt om i årevis. Problemet er bare, at filmen skal indspilles på Færøerne og Rudi skal flyve derop. Rudis flyskræk bliver en altoverskyggende forhindring, og presset på Rudi er enormt, for han risikerer at spilde chancen for at få de store udenlandske roller, han drømmer om, hvis han ikke kan klare at flyve. Og det får angsten til at vokse sig stærkere og stærkere.

13:20  

Jagten på the Golden State Killer (1:5)
Jagten på the Golden State Killer (1:5) Jagten indledes Han har været på fri fod i 40 år. Han har 51 overfald og voldtægter samt 12 mord i Californien på samvittigheden - som politiet kender til. Han er én af USA's mest berygtede og sadistiske seriemordere. I 2016 udlovede FBI en dusør på 50.000 i håb om at fange ham. Han er kendt under flere navne: først the East Area Rapist, så the Original Night Stalker, og nu the Golden State Killer.

14:05  

Ripper Street V (3:6)
Ripper Street V (3:6) Augustus Dove skjuler sin morderiske bror i et marskområde i udkanten af London. Planen er at holde ham usynlig, indtil Edmund Reid er blevet sat bag lås og slå. Men kan Nathaniel holde sin blodtørst i ave? Reid holder sig skjult i Alexandria-teatret sammen med Long Susan, Jackson og Mimi. De fire har en lang forhistorie, og stemningen bliver mere og mere anspændt.

14:55  

Ripper Street V (4:6)
Ripper Street V (4:6) Robin Sumner er alene i Whitechapel efter hans forældres blodige sammenstød med Nathaniel Dove. Heldigvis løber den lille dreng på Frank Thatcher, der øjner en chance for at hjælpe Reid og Jackson med at opspore Nathaniel. Samtidig opdager kommissær Jedediah Shine en simpel måde at lokke Reid ud af skjulet på - men det kræver hjælp fra en mand, som på ingen måde er Jedediah venligt stemt.

DR K

12:20  

Galskab - Dårekisten
Galskab - Dårekisten Madam Aagaard dør i dårekiste i 1799 efter at have været indlagt i 20 år. Hendes knæ er låst fast under hagen og kan derfor ikke længere rettes ud. Det er hendes mand, en respekteret og formuende tehandler fra St. Kongensgade, som har fået hende indlagt fordi han mener hun er gal og aggressiv. Dårekisten var det sted man placerede den slags. Tilrettelæggelse: Søs Hoffmann og Lone Leegaard.

13:00  

Galskab: Journal nr. 425 - Bødlen
Galskab: Journal nr. 425 - Bødlen I 1828 forsøger overlægen på Sankt Hans Hospital, at banke galskaben ud af patienterne. De var selv skyld i deres galskab, mente han. De var jo blot usle onde dyr, der havde levet et moralsk forkert liv. Frydendahl, en jurastudent og indlagt på grund af melankoli gør oprør. Det får den betydning at behandlingen af sindslidende ændrer sig. Tilrettelæggelse: Søs Hoffmann og Lone Leegaard.

13:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om et nyt masse- ødelæggelsesvåben, der skåner bygninger, om kampe i Indokina, om ballade i Fremskridtspartiet, og om politker-boogie på folketingets store trappe. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Dorte Kierulff.

14:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om en konge, der bortgifter sin datter, om eb synkefri båd fra Store Heddinge, om Theobalds børne-orkester i en gammel reklamefilm, og om da den danske el-bil blev lanceret med et brag. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Dorte Kierulff.

14:35  

24 timer vi aldrig glemmer: Håndboldpigernes OL-triumf
24 timer vi aldrig glemmer: Håndboldpigernes OL-triumf I 1996 deltager de danske håndboldkvinder for første gang i en OL-turnering, og de gør det med en ambition om at vinde guld. Men i finalen venter verdensmestrene fra Sydkorea, og i første halvleg bliver danskerne løbet over ende. Forspringet bliver indhentet, og i kampens sidste sekunder får Anja Andersen tilkæmpet sig et straffekast. Hvis hun scorer, er Danmark olympiske mestre. Tilrettelæggelse: Jakob Thygesen Sendt første gang 28.02.2010

DR Ultra

12:05  

Cykel Karaoke - Bastian fra MGP (1)
Cykel Karaoke - Bastian fra MGP (1) Verdenspremiere på Cykel Karaoke! I programmet inviterer Jannik kendte gæster på en tur i den vildt pimpede ladcykel. Der skal skråles igennem og hyggesnakkes en masse! I det første program får Jannik besøg af Bastian, som vandt MGP 2017. Bastian synger mega vildt på sin vindersang Frikvarter og på sine yndlingssange af Justin Bieber. "Måske" finder drengene også Remees husbåd. Kom i gear, og tag med os på cykeltur!

12:20  

Nicolines Quiz - Bedste venner
Nicolines Quiz - Bedste venner I Nicolines Quiz om bedste venner skal Alexander og William dyste mod Victoria og Malou i tre spændende og sjove runder. Hvem vinder og går hjem med den ultimative præmie? Se med og bliv samtidig klogere på hvordan man kan se på andre at de er bedste venner og hvordan man kan gå fra at være uvenner til at blive venner igen.

12:35  

Monica Chef - Sebas' hemmelighed (11)
Monica Chef - Sebas' hemmelighed (11)

12:55  

Monica Chef - Pedro og Sebas (12)
Monica Chef - Pedro og Sebas (12)

13:20  

Alletiders kok (6) - Landmandslasagne i 1800-tallet
Alletiders kok (6) - Landmandslasagne i 1800-tallet Hvordan ville du klare dig, hvis du en dag blev fanget i fortiden? DR Ultra overrasker to madglade venner med en udfordring. De skal lave deres livret i en helt anden historisk tid - kun med de redskaber og madvarer, der fandtes dengang. I denne udsendelse lander veninderne Cajsa og Sofia i år 1850, hvor de skal dyste i at tilberede lasagne på gammeldags manér. Sofie Østergaard er vært og Micki Cheng er dommeren, som til sidst kårer vinderen af Alletiders Kok!

13:35  

Klassen - Spytklatten (127)
Klassen - Spytklatten (127) Aida er vild med Christoffer, og Christoffer er vild med Aida. Caroline prøver at hjælpe.

13:50  

Klassen - Dreng mod pige (128)
Klassen - Dreng mod pige (128) Max finder på, at Caroline og Christoffer skal løbe om kap. Det bliver ikke helt nemt at finde ud af, hvem der vinder.

14:00  

Ultras Sorte Kageshow I (6)
Ultras Sorte Kageshow I (6) I Ultras Sorte Kageshow er det blevet tid til den anden semifinale og her skal deltagerne bage en jordbærtærte. De to hold skal selvfølgelig stadig bage i bælgravende mørke, men værten, Nikolaj Stokholm, har nye overraskelser i ærmet. Mette Hassing fra Den Store Bagedyst er dommer, når det hele går løs på DR Ultra onsdag kl. 19.30.

14:30  

Isas Stepz (1)
Isas Stepz (1) Isabella på 13 år og hendes far Christian flytter ind på den gamle nedslidte danseskole Zwimmels Danseinstitut. Isabella vil meget gerne bo på danseskolen, selvom den er både nedslidt og gammel. For så kan hun være tæt på sin store kærlighed; Isas danselærer Lucas Lee. Men kan det gå?.

14:45  

Isas Stepz (2)
Isas Stepz (2) Det går dårligt med økonomien på Zwimmels danseinstitut. Isabella og Bedstefar Eliot beslutter sig for at skaffe flere danseskole-elever og holde intro-aften på danseskolen. Isa benytter lejligheden til at få lavet en papfigur af sin elskede danselærer Lucas. Og så kan man jo træne sin kysseteknik..

DR Ramasjang

12:00  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Er det bedre at være lille og svag, end stor og stærk? Bamse: Morten Eisner. Ælling: Joan Bentsen. Luna: Alberte Winding. Producer og instruktør: Katrine Hauch-Fausbøll.

12:25  

Skæg med matematik (10)
Skæg med matematik (10) Hr. Skæg lærer at lave oste-ægge-boller i Kokkeskolen, synger en sang om Sværdsluger Sokkelund, konkurrerer i dåsekast og besøger etagerne for Pærer & Pærer samt Kaktus & Balloner i Det Lille Storcenter.

12:55  

Rosa fra Rouladegade III (9)
Rosa fra Rouladegade III (9) Lasses skydeskivekage Lasse har en rigtig god ven, der hedder Tobias og er 13 år. Sammen laver de alle mulige seje drengeting som at lave bål, kaste med æble og skyde til måls med bue og pil. Der er ikke nogen, Lasse hellere vil lave en kage til end Tobias, og Rosa skal hjælpe ham med at lave lige præcis den seje kage, der passer allerbedst til hans ven. Og så er det bare med at finde en forklædning og komme af sted på spiontogt.

13:25  

Byttebiksen (9)
Byttebiksen (9) Rosa og Lotte er taget rundt i landet for at bytte brugt legetøj med legeglade børn. Lotte har fået den gode idé at overraske Rosa med en kage. Men det er ikke så let, som man skulle tro, for sådan noget dej kan let blive noget nas. Victoria har en kæreste, som hun rigtig godt kan lide, så hun vil gerne bytte til noget, som han bliver glad for. Også Balthazar og Pelle kommer forbi Byttebiksen og får byttet deres legetøj til noget andet.

13:50  

Min oldefars historier - Ridderne
Min oldefars historier - Ridderne Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige og (u)hyggelige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

13:55  

Sikker & Søn IV (2)
Sikker & Søn IV (2) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker sin egen rodeotyr. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

14:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (8)
Onkel Rejes Sørøvershow (8) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Johanna, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lommetørklæde, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Johanna og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:35  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. På vej hjem fra krig, møder den trætte soldat en heks. Hun forærer ham et fyrtøj, men det er ikke noget helt almindeligt fyrtøj .... og nu havner soldaten i den mest eventyrlige historie, man kan forestille sig!

DR1

15:05  

Mord med dr. Blake (11)
Mord med dr. Blake (11) Dr. Blake vender hjem fra Kina og kastes straks ud i en ny og meget ømtålelig sag. Ballarats nyvalgte borgmester findes død for foden af rådhustrappen. Adskillige af byens spidser havde grund til at ønske at slippe af med ham. Og det bliver også hurtigt klart, at dr. Blake heller ikke har mange venner tilbage i byen.

16:05  

Mord med dr. Blake (12)
Mord med dr. Blake (12) Rock'n'roll er kommet til Ballarat. Byen er nærmest delt i to lejre, for og imod den nye dille. Da en ung rock'n'roll-stjerne kollapser i armene på sine fans, er det op til dr. Blake at opklare det mystiske dødsfald.

17:00  

Landsbyhospitalet (36)
Landsbyhospitalet (36) Lægerne og patienterne på det lille hospital The Royal i 60'ernes Nordengland er tilbage. Søster Brigid havner i et dilemma, da abbedissen i hendes kloster nægter at modtage hjælp, da hun bliver syg. Dr. Weatherill forsøger at opklare, hvorfor en ung kvindes spædbarn er dødfødt. Og Lizzie forsøger at holde på en hemmelighed.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:40  

Smag på Hanoi med Anthony Bourdain
Smag på Hanoi med Anthony Bourdain Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter.

16:20  

Smag på Houston med Anthony Bourdain
Smag på Houston med Anthony Bourdain Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:50  

Drengen, der vil have sit ben skåret af
Drengen, der vil have sit ben skåret af 11-årige Dillon Chapman ønsker mere end noget andet at få amputeret sit ben. Han lider af en ekstrem form for neurofibromatosis. Det er en medfødt sygdom, der betyder, at han har over 200 tumorer i kroppen. De fleste sidder i venstre ben og fod. Begge dele er deforme på grund af sygdommen, og det forhindrer ham i at leve et normalt liv. Dillon Chapman har nu bedt sine forældre og læger om at få skåret benet af, men kan en 11-årig tage den beslutning?

16:50  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

17:30  

EM Para Atletik
EM Para Atletik De danske atleter med PL-sølvvinder Daniel Wagner i front har store chancer for medaljer til EM i para-atletik. Følg med direkte fra Berlin, når DR3 sender hele turneringen fra mandag og frem til finalerne søndag. Kommentator: Marthias Rene Hauge Jacobsen.

DR K

15:25  

24 timer vi aldrig glemmer: 9. april 1940 - da tyskerne kom
24 timer vi aldrig glemmer: 9. april 1940 - da tyskerne kom Kendte og ukendte danskere fortæller om den sorteste dag i Danmarkshistorien. Kl. 4 om morgenen d. 9. april 1940 overskrider tyske tropper grænsen og rykker op gennem Jylland. Samtidig landsætter tyske skibe soldater overalt i Danmark. Allerede to timer efter kapitulerer Danmark til overmagten og regeringen opfordrer befolkningen til at forholde sig roligt. Dagen gør et uudslettelig indtryk på de fleste danskere. Blandt de medvirkende er skaberen af "Matador", forfatteren Lise Nørgaard og den dengang 8-årige Klaus Rifbjerg, samt kendte modstandsfolk som Gunnar Dyrberg fra Holger Danske og Per Gylling Mortensen fra BOPA. Tilrettelæggelse: Ole Retsbo Sendt første gang 04.04.10

16:15  

Flådens historie (6:7)
Flådens historie (6:7) Dansk Ekspeditionshistorie på Grønlands Østkyst og Slædepatruljens historie. Troels Kløvedal sejler med Vædderen, så langt det er muligt rundt om Grønland, hvor søværnet gør suverænitetshåndhævelse og støtter Slædepatruljen Sirius. Kløvedal taler med forskere, han møder på sin vej. Vi hører om Lauge Kochs enestående ekspeditioner, om Danmark Ekspeditionen 1906-08 og om nazisternes indtrængen på Nordøstgrønland under 2. Verdenskrig. Med helikopter besøger vi de sagnomspundne Tobias Øer, der hele tiden dukker op og forsvinder igen.

17:15  

Flådens historie (7:7)
Flådens historie (7:7) I dette sidste afsnit fortæller Kløvedal bl.a. om Slaget ved Helgoland i 1864 og om sænkningen af den danske flåde i 1943. Tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen fortæller om sin oplevelse af den Kolde Krig, og hvordan den var tæt på at blive varm. Vi er med, da det moderne krigsskib Absalon hjemvender fra piratjagt i Adenbugten med Kronborg om styrbord, og ombord fortæller Kronprins Frederik om sin store kærlighed til havet.

DR Ultra

15:00  

Thunderbirds II (6)
Thunderbirds II (6) Kolonien

15:20  

Wild Kratts (18)
Wild Kratts (18)

15:40  

Junglebanden
Junglebanden

15:55  

Junglebanden
Junglebanden

16:05  

Grizzy og lemmingerne (51)
Grizzy og lemmingerne (51)

16:10  

Grizzy og lemmingerne (52)
Grizzy og lemmingerne (52)

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:55  

Gumball I (10)
Gumball I (10) Selv om de har de bedste hensigter, ender det altid i ballade, når Gumball og vennen Darwin er på spil! I Gumballs fantastiske verden er der både fjollede bananer, en sød jordnøddepige og en led dinosaur - og så er der ALDRIG kedeligt!

17:15  

Adventure Time 6 - Nedkøling
Adventure Time 6 - Nedkøling

17:40  

Klassen - Pelles klamme kaninfod (204)
Klassen - Pelles klamme kaninfod (204)

17:50  

Klassen - Christians første kys (205)
Klassen - Christians første kys (205)

DR Ramasjang

15:05  

Chuggington (14)
Chuggington (14)

15:15  

Sarah og And (6)
Sarah og And (6) Robot-juice

15:20  

Masha og Bjørnen (20)
Masha og Bjørnen (20) Dansefeber

15:30  

Gurli Gris II (13)
Gurli Gris II (13) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

15:35  

Morten Skildpadde (10)
Morten Skildpadde (10) Morten og snegleposten

16:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (8)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (8) Kongernes sværd

16:10  

Junglebogen (38)
Junglebogen (38) Den syge bøffelkalv.

16:25  

Pyjamasheltene (25)
Pyjamasheltene (25)

16:35  

Paw Patrol III (26)
Paw Patrol III (26)

17:00  

Rosa fra Rouladegade II (8)
Rosa fra Rouladegade II (8) Carolines mormor bor midt inde i København og kan godt lide at gå på café og drikke te sammen med sine veninder. Og med Caroline. Nu vil Caroline gerne forkæle sin mormor lidt til gengæld. Men hvordan skal den perfekte overraskelseskage til mormor smage? Kan man lave en kage, der ligner en tekande? Og hvordan sniger man sig ind i mormors lejlighed uden at blive opdaget, så man kan udspionere i fred og ro? Det finder vi ud af, når Caroline tager med Rosa på hemmelig kagemission.

17:30  

Sikker & Søn VI (6)
Sikker & Søn VI (6) Fastelavn Sikker og Søn holder fastelavn hjemme i hangaren. Sikker glæder sig, og han har brugt meget lang tid på sit kostume. De har desværre glemt at skaffe en fastelavnstønde, så nu må de finde noget andet i hangaren, der kan holde til at få bank med et bat.

17:40  

Karlsson på taget
Karlsson på taget Tegnefilm om Verdens Bedste Karlsson. Ham der både er klog, lige tilpas tyk og fuld af eventyrlyst!

DR1

18:00  

Skattejægerne 2011 (4)
Skattejægerne 2011 (4) Hos madame Butterfly i Århus kommer der mange kunsthåndværkere ind for at købe ting og sager. Vi følger et gammelt bord, der får et helt nyt look. I Aabenraa tømmes en jordemodertaske med arvegods, hvor der dukker en lille fin ting op af sølv, Lasse gerne vil have fat i. Sendt første gang 25.01.11

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Bonderøven (2:8)
Bonderøven (2:8) Rapsen er høstet og skal tærskes. Frank har udtænkt en alternativ måde at gøre det på, nemlig ved at køre sin traktor henover rapsbælgene. Spærene skal sættes op på kalkovnsskuret, og selvfølgelig er det genbrugsspær Frank bruger til projektet. Og så hjælper hele familien hinanden med at holde styr på mor kanin og syv unger, mens de muger ud i kaninburet.

20:45  

Hash DK - På sporet af bagmændene (2:4)
Hash DK - På sporet af bagmændene (2:4) Hash er ulovligt. Alligevel er det overalt, og 17.000 unge ryger det dagligt. I 4 programmer undersøger DR Dokumentar hvert led i hele kæden bag hash. Fra rygere på gymnasiet over pusherne på gaden til behandlingsstedet, hvor misbrugerne havner. Fra rockere og bander til de steder, hvor de helt store penge ender. I program 2 afdækker vi konsekvenserne af hash, og vi kommer på sporet af en dansker, der selv har smuglet hash direkte fra Marokko.

DR2

18:30  

Nak & Æd - en bæver i Sverige, 2. forsøg (5:10)
Nak & Æd - en bæver i Sverige, 2. forsøg (5:10) Det er april. Jørgen og Nikolaj har pakket teltet og er draget til Sverige for endnu en gang at prøve at få ram på en bæver. De ved, at bæverjagt er en af de mest udholdende jagtformer. Og denne gang vil de fra kano prøve at sejle sig på skudhold af det vilde dyr. Det kræver derfor det ypperste af dem begge, hvis de to venner skal lykkes med at få bæverbøf på tallerkenen. www.dr.dk/nak www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 25.10.2015

19:15  

Nak & Æd - en sort råbuk i Tyskland (6:10)
Nak & Æd - en sort råbuk i Tyskland (6:10) Det er starten af juni. Jørgen og Nikolaj er kørt syd for grænsen til vores tyske naboer. Denne gang er det en sort råbuk, som Jørgen drømmer om at få på sigtekornet. Nikolaj er i særdeleshed interesseret i at bakke op om Jørgens drøm. Det skyldes nemlig, at den alternative menu denne gang består af den knap så appetitlige bisamrotte. www.dr.dk/nak www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 01.11.2015

20:00  

Født på grænsen til livet
Født på grænsen til livet Dansk reportage fra 2015 Hvert år bliver næsten 4000 børn født for tidligt. En del af dem så mange måneder før tid, at det er usikkert, om de overlever. I dag forsøger lægerne at redde børn, der vejer helt ned til 500 gram. Men spørgsmålet er, om det altid er det værd? For hvis børnene overlever risikerer de at skulle leve med alvorlige handicap som spastiske lammelser, hjerneskader og spiseproblemer. DR har i næsten et år fulgt fire børn, der er vidt forskellige steder i livet - men alle kæmper med konsekvenserne af at være født på grænsen til livet. Sendt første gang 14.12.2015

20:45  

Eksperimentet: Familien som skærmjunkier
Eksperimentet: Familien som skærmjunkier Hvad gør mobilen, Ipaden og computeren egentligt ved os? Det har DR2 sat sig for at undersøge. I en programserie på 2 afsnit deltager en familie i et eksperiment, der skal vise om deres hjerner, psyke og fysik bliver påvirket af skærmene. I dette afsnit skal vi se, hvad der sker, når familien går amok med deres skærmtid.

DR3

20:20  

Gaycation: Frankrig
Gaycation: Frankrig Skuespilleren Ellen Page rejser sammen med sin bedste ven, journalisten og filmmageren Ian Daniel, rundt i verden for at opleve LGBTQ-kulturen i forskellige lande. Ian rejser til Frankrig, hvor han selv har boet som studerende, for at se nærmere på, hvordan livet er for LGBTQ-personer, hvis historier og kampe ofte er overset.

DR K

18:15  

Storbritanniens glemte slaveejere (1:2)
Storbritanniens glemte slaveejere (1:2) I 1834 afskaffede Storbritannien slaveriet - en skelsættende begivenhed for nationen. Prisen var høj. I nutidige penge betalte den daværende regering slaveejerne 17 milliarder pund (143 milliarder kroner) for tabet af deres 'ejendom'. De 800.000 slaver fik intet, på trods af vold og tortur begået imod dem. Hvem var disse slaveejere? Historiker David Olusoga går på jagt i det britiske nationalarkiv, og opdager, at de ikke blot var eliten, men også enker, præster og middelklassen.

19:05  

Barcelonas hemmeligheder
Barcelonas hemmeligheder Turister i millionvis valfarter hvert år til de smukke byer Barcelona , Amsterdam og Sankt Petersborgs mangfoldighed af spændende arkitektur og berømte kunstmuseer. Men kunsthistorikeren Janina Ramirez og kunstkritikeren Alastair Sooke bevæger sig væk fra den slagne vej for at fortælle om deres egne yndlingsseværdigheder, der kendetegner hver by. Barcelona er især præget af kampen for selvstændighed.

19:56  

Dagens sang: Aftenstemning
Dagens sang: Aftenstemning - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Gåden om Edens have
Gåden om Edens have Fortællingen om hvordan Adam og Eva blev smidt ud af Edens have, er en verdens mest kendte. Var det en symbolsk fortælling? Eller har Edens have eksisteret? På et højdedrag i Tyrkiet, tæt på grænsen til det krigshærgede Syrien, ligger ét af verdens ældste helligdomme, Göbekli Tepe. Kan monumentet fra den tidlige bondestenalder rumme nøglen til gåden om Edens have og menneskehedens tidligste civilisationer?

20:45  

Det store britiske te-tyveri
Det store britiske te-tyveri I juni 1848 drog botanikeren Robert Fortune fra England til Kina. Han havde fået en livsfarlig, hemmelig mission: find landets bedste te-frø, stjæl dem og send dem til Indien. Storbritannien ville bryde det kinesiske monopol på te, så det britiske imperium selv kunne forsyne sin dybt te-afhængige befolkning. Dette er fortællingen om, hvordan én mands rejse ændrede den globale handelsbalance og gjorde ham til historiens måske første store industrispion og -tyv.

DR Ultra

18:05  

Sam & Cat I (6)
Sam & Cat I (6) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

18:30  

MGP: Hit på 50 dage (3)
MGP: Hit på 50 dage (3)

18:45  

The Next Step IV (5)
The Next Step IV (5) Tilbage til start

19:20  

Sommerlejr (6)
Sommerlejr (6)

19:30  

Backstage II (5)
Backstage II (5) Practical jokes: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I femte afsnit laver Claydermann en pratical joke, der får hårde konsekvenser for børnene, som beslutter sig for at tage hævn. Det er dog nemmere sagt end gjort.

19:45  

Monica Chef - Bedste ven (9)
Monica Chef - Bedste ven (9)

20:05  

Quarx (13)
Quarx (13)

20:20  

Svampebob Firkant VIII (5)
Svampebob Firkant VIII (5)

20:40  

Limbo III (13)
Limbo III (13)

DR Ramasjang

18:05  

F for får V (12)
F for får V (12)

18:20  

Pip og Papegøje (1:3)
Pip og Papegøje (1:3) Fjernsyn for dig. Dansk mini-serie for mindre børn med Peter Frödin og Julius Hilario Jønsson, instrueret af Natasha Arthy efter manu- skript af Kim Fupz Aakeson og Per Nielsen. Tobias på 6 er helt vild med fugle og ønsker sig en pape- gøje, men hans mor vil ikke have det griseri i lejligheden.Tobias redder en spurv, som sidder fast i et buskads. Spurven viser sig at være den blinde fe, der som tak vil opfylde et ønske for Tobias. Vil han nu få den pape- gøje, han ønsker sig?

18:40  

Bamselægen - Næsen (7)
Bamselægen - Næsen (7) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Malou-Fie. Hun er bekymret, fordi hendes bamse, Hunni, har svært ved at trække vejret. Hvad mon der er galt med Hunni?

19:00  

Wild Kratts (11)
Wild Kratts (11) Regnskovsgryde

19:20  

Zorro (19)
Zorro (19) En sikker plan

19:45  

Yakari IV (15)
Yakari IV (15)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Horisont
Horisont

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Shetland II (3:3)
Shetland II (3:3) Jimmy Perez efterforsker en mystisk sammensværgelse, der har kostet to mænd livet. Med brutale midler forsøger nogen at advare den erfarne politimand mod at grave videre i sagen. Men snart fører en chokerende afsløring Perez til identiteten på den person, som eks-gangsteren Michael Thompson skulle vidne imod.

DR2

21:30  

Forført af en svindler II (1:6)
Forført af en svindler II (1:6) Kunne du også blive forført? Dansk reportageserie fra 2018. Louise møder en kendis. Han er pokerstjerne og tidligere Big Brother deltager. Allerede efter første date flytter han ind og Louise lægger ud for pokertuneringer i Sverige. Men hvad hun ikke ved er, at Martin Jørgensen er en kærlighedssvindler med en lang blakket fortid med knuste kvindehjerter, bristede familiedrømme og lange fængselsdomme. I denne serie dykker DR2 ned i svindlens psykologi. Hvilke metoder benytter bedragerne sig af? Og hvad sker der med os andre, når vi bliver forført af en svindler.

22:00  

Mænd der dræber kvinder (1:2)
Mænd der dræber kvinder (1:2) Dansk reportage fra 2015 Siden 2005 er 92 kvinder blevet dræbt af en partner eller tidligere partner i Danmark. Det er oftest mænd som ikke kan håndtere at miste den kvinde, som de mener tilhører dem. Og det er mænd som hellere vil dræbe end at blive efterladt med krænket ære. Vært Michael Jeppesen jagter svar på, hvorfor så mange mænd hvert år slår deres elskede ihjel. I dette program forsøger Michael Jeppesen at blive klogere på, hvem de mænd, som slår deres partner ihjel, er, og hvad der følelsmæssigt er på spil for dem. Sendt første gang 07.12.2015

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:05  

Tysklands nye nazister
Tysklands nye nazister Voldelig og antidemokratisk højrefløjsekstremisme er steget til det højeste niveau siden 1945 med et rekordstort antal angreb på asylansøgere og deres støtter. Det gamle DDR er arnested for den største ekstremisme, og op til det tyske valg blev mange tabuer brudt, og det ekstreme blev næsten mainstream. Ekstremister er på vej overalt fra Charlottesville i USA til Paris' forstæder og Manchesters gader. Man skal vi være bekymret over, at det ekstreme højre vinder frem i Europas mest magtfulde stat?

23:55  

Når børn dræber - bag tremmer i USA
Når børn dræber - bag tremmer i USA Joshua Phillips var 14 år, da han dræbte naboens 8-årige pige Maddie. Morgan Leppert var 15 år gammel, da hun hjalp sin 23-årige kæreste med at dræbe en handikappet mand. Begge mord var brutale. Begge blev idømt fængsel på livstid uden mulighed for løsladelse. USA er det eneste land i verden, der straffer unge lovovertrædere med fængsel til døden. Er det rimeligt? Kan horrible handlinger forklares med ungdom? Er de unge dræbere født onde, eller kan de ændre sig?

DR3

21:00  

Cloud Atlas
Cloud Atlas Fremtiden. Nutiden. Fortiden. Alt hænger sammen. I seks historier, der er forbundne på kryds og tværs, påvirker det ene liv det næste. Fortidens hændelser får afgørende betydning i fremtiden i de seks fantastiske fortællinger, der fører os fra en Stillehavsø i 1849 til et dystopisk Korea i 2144. Dr. Henry Goose m.fl.: Tom Hanks. Indfødt kvinde m.fl.: Halle Berry. Kaptajn Molyneux m.fl.: Jim Broadbent. Instruktion: Tom Tykwer, Lana Wachowski og Andy Wachowski.

23:45  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

21:40  

Storbritanniens glemte slaveejere (2:2)
Storbritanniens glemte slaveejere (2:2) I 1834 afskaffede Storbritannien slaveriet. Prisen var høj. I nutidige penge betalte den daværende regering slaveejerne 17 milliarder pund (143 milliarder kroner) for tabet af deres 'ejendom'. Historier David Olusoga afslører, at kun via kompensationen kunne slaveriet ophøre. Glemte dokumenter viser, at halvdelen af pengene gik til blot 6,5 procent af ejerne, fordi de ejede 50% af imperiets slaver. Men kompensationen lagde også grunden for det moderne britiske samfund - og dets fordomme.

22:30  

Ondskabens ansigter - Saddam Hussein
Ondskabens ansigter - Saddam Hussein Et kig ind i ondskaben, som den er kommet til udtryk med de mest berygtede diktatorer og despoter ved roret. Saddam Hussein (1937-2006) blev afvist af sin mor, opfostret af sin onkel og udviklede sig fra voldelig bølle til Iraks diktator. 'Slagteren fra Bagdad' drømte om et stor-Irak, gassede sin egen befolkning og opfandt torturmetoder, men i 2003 førte en amerikansk-ledet invasionen af Irak til regimets fald.

23:20  

Camouflagens usynlige historie
Camouflagens usynlige historie Camouflagens historie er en mindst 500 millioner år gammel succeshistorie, der afslører en designverden, hvor kubisme, blæksprutte og krigsskibe støder sammen. Udviklingen af camouflage i naturen over 2. Verdenskrig og nu den rivende teknologiske udvikling som opfindelse af usynlige kapper, er én lang historie om bedrag , virkelighedsopfattelse, konkurrence og evolution, der afslører, at vi mennesker på trods af alle forsøg stadig halter bagefter naturen.

DR Ultra

21:00  

KreaKampen - FORM: Finale (3:3)
KreaKampen - FORM: Finale (3:3) Så er der dømt finale-dag for de fire FORM-deltagere. Vi er nemlig nået til dag 3, hvor deltagerne skal udfordres til det yderste i at forme det bedste, de har lært - og deres talenter bliver virkelig sat på prøve, når Nana afslører dagens udfordring. Hvem gør det bedst, og løber i sidste ende med den eftertragtede Kreakampen-pokal og kan kalde sig vinder af Kreakampen i kategorien FORM?

21:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:20  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:25  

Uforglemt (1:3)
Uforglemt (1:3) Et nedgravet skelet kommer frem i lyset, da et hus rives ned. Det bliver en sag for kriminalkommissær Cassie Stuart, der snart kommer på sporet af et 39 år gammelt mord. Efterhånden begynder fire mistænkte at tone frem: en præst, en socialarbejder, en nyudnævnt regeringsrådgiver og en invalid mand, der passer sin demente kone. De har allesammen hemmeligheder, men hvem af dem er morder?

01:55  

Bonderøven 2014 (11)
Bonderøven 2014 (11) Sæson 13: Frank plukker kirsebær, henter ler til sin hjemmeproduktion af mursten og lægger et isolerende lag af muslingeskaller i bunden af det nye hus. Frank hører om humlens historie, og den udendørs brusekabine tækkes færdig. sendt første gang 22.10.14

02:20  

Kender du typen 2014 (14)
Kender du typen 2014 (14) Hvilken kendt dansker hader fodbold - men elsker cykelferie? Og hvem er det, der har foræret sin mand en Kermit-dukke som kærlighedsgave? Det forsøger livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau at regne ud, når Kender du typen? besøger en unik tre-etagers lejlighed med udsigt til søerne i København. Gæt med på facebook.com/dr1. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 29.09.14

03:05  

Det Søde Sommerliv
Det Søde Sommerliv I det søde sommerliv inspirerer Mette Blomsterberg dig til at gå i gang med at lave friske sommerdesserter. I aften er det jordbær, det handler om: Mette laver iskold jordbærsuppe med mynteparfait, hjemmelavet jordbærsaft og pandekagesæk med jordbærparfait. www.dr.dk/DR1/det-soede-liv Sendt første gang 17.08.10

03:20  

Puk og Herman stævner ud - Anholt (4:6)
Puk og Herman stævner ud - Anholt (4:6) Puk og Herman sætter kursen mod Kattegat. Her går de i land på Anholt - Danmarks mest isolerede ø. De to landkrabber møder øboerne, der fortæller om, hvordan det er at bo et sted, hvor havet helt afskærer én fra resten af samfundet. Er det rart og afslappende eller kedeligt og ensomt? Oven i det kaster Herman sig ud i at tilberede øens berømte jomfruhummere på flere forskellige måder, mens Puk dykker ned i historien om de berygtede satanister på Anholt.

DR2

00:45  

Spionen (1:4)
Spionen (1:4) I 1983 er Den Kolde Krig blevet glohed. DDR's efterretningstjeneste er sikker på, at Vesten planlægger at angribe Østblokken. Under falsk navn bliver den unge Martin sendt til Vesttyskland for at spionere mod en topgeneral. Martin skal samle efterretninger om Natos planer om at placere Pershing II-missiler i Vesttyskland. Han får også til opgave at blive ven med generalens to børn, den vrede Alex og den smukke Yvonne.

02:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:25  

DR3 Dok: Kvinden som spiste sit hus
DR3 Dok: Kvinden som spiste sit hus Her møder vi en gruppe mennesker, der lider af den sjældne spiseforstyrrelse pica - altså trangen til at spise uspiselige ting uden næringsstoffer. 30-årige Patrice har spist murværk og puds i 15 år. Hun kan især godt lide væggene i bedsteforældrenes hus. 51-årige Nina har en usædvanlig smag for litteratur, eftersom hun har spist gamle bøger i 28 år. I et forsøg på få styr på deres usædvanlige spisevaner besøger de her en psykolog, der sætter ord på, hvorfor de har udviklet disse tvangstanker.

01:10  

Line dater Norge (1:6)
Line dater Norge (1:6) Line er træt af at være alene. Hun drømmer om at få sig en kæreste, og nu rejser hun Norge rundt med kærlighed i blikket. Hun beder sine 100.000 følgere på Instagram om hjælp til at finde den eneste ene. Line ryster i bukserne, men nu må hun gå planken ud. Vil det lykkes hende at finde kærligheden? Første stop er Alta i det nordligste Norge, hvor hun forsøger at finde sine romantiske sider frem og tester scoretips med et venindeslæng.

01:40  

Line dater Norge (2:6)
Line dater Norge (2:6) Line er i Bergen, hvor hun prøver at finde sin indre stærke kvinde. Hun forsøger sig som Instagram-babe, slipper hæmningerne løs sammen med rapperen Gyda og arbejder videre på at blive bedre til at date. Hvad virker bedst på fyrene? Instagram-looket eller at være 110 procent sig selv?

02:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:10  

Arven efter vores nazifædre
Arven efter vores nazifædre Niklas Frank er Hitlers gudsøn, og hans far var Hans Frank, guvernør over det besatte Polen og efter krigen dømt til døden for massemord på fire millioner mennesker. Barndomsvennen Horst er søn af Otto von Wächter, også en højtstående nazist, guvernør over området Galicien, hvor han bl.a. var ansvarlig for deportation og mord på 75.000 jøder fra byen Lemberg (Lviv). Men hvor Niklas altid har fordømt sin fars forbrydelser, er Horst overbevist om, at hans far i virkeligheden var et reelt og anstændigt menneske. Sammen rejser de til Polen og Ukraine sammen med Phillippe Sands, hvis hele familie, undtagen hans bedstefar, blev slagtet af nazisterne i Lemberg.

01:45  

Easy Rider
Easy Rider Wyatt og Billy køber et parti kokain i Mexico, som de sælger med fortjeneste i Los Angeles. For pengene køber de to Harley Davidson-motorcykler, og så er de klar til at rulle ud på de amerikanske landeveje på jagt efter friheden og det ægte Amerika. Undervejs får de to omstrejfere selskab af den alkoholiserede advokat George, men de møder også folk, der ser skævt til deres livsstil og lange hår. Dennis Hoppers legendariske road movie revolutionerede måden, man lavede film på i Hollywood, og blev det helt store gennembrud for Jack Nicholson. Wyatt: Peter Fonda. Billy: Dennis Hopper. George Hanson: Jack Nicholson. Instruktion: Dennis Hopper.

03:20  

Monopolets Helte - Lone Kühlmann og Lasse Jensen
Monopolets Helte - Lone Kühlmann og Lasse Jensen I 1965 udkommer DRs første tv-avis. Og den får en hård medfart. Siden er der sjældent pauser i kritikken af tv-avisen. Men den bliver alligevel indtil monopolbruddet i 1988 mange danskeres naturlige start på aftenen foran tv-skærmen. Lone Kühlmann og Lasse Jensen ser tilbage på den gang DR havde monopol på tv-nyhederne. Tilrettelæggelse: Nille Westh Sendt første gang 16.011.08

DR Ultra

01:20  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:15  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0815134417