dkby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: mandag d. 23. oktober 2017

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: mandag d. 23. oktober 2017

DR1

00:50  

Compliance
Compliance Den stressede restaurantchef Sandra bliver en dag ringet op af en politibetjent, som påstår, at en af Sandras ansatte, den unge Becky, har stjålet penge fra en kunde. Sandra efterkommer betjentens ordre om at tilbageholde Becky. Og det bliver begyndelsen på et mareridt med både fysiske og psykiske krænkelser. Becky: Dreama Walker. Sandra: Ann Dowd. Daniels: Pat Healey. Instruktion: Craig Zobel.

02:15  

Herskab og tjenestefolk (47:68)
Herskab og tjenestefolk (47:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

03:05  

Herskab og tjenestefolk (48:68)
Herskab og tjenestefolk (48:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

03:55  

Sådan er mødre (5:6)
Sådan er mødre (5:6) - Markante danske kvinder om parforhold, skilsmisse og om at være alene med børn. "Da min datter var ti år, synes hun tit, at det var lidt sørgeligt det der med, at vi bare var to. Hendes veninde kom fra en rigtig kernefamilie med en far, mor, to børn, skiferier og bestemte ting man gjorde. Så hjemme hos os var det lidt flovt og fattigt, følte hun....". Sådan fortæller instruktøren Hella Joof, som sammen med en række andre danske kvinder giver et indblik i livet som alenemor. Sendt første gang 13.03.08

04:20  

Sådan er mødre (6:6)
Sådan er mødre (6:6) "Lortemor" - Markante danske kvinder om at opdrage børn. Hvad gør man egentlig, når ens datter hårdnakket nægter at få børstet tænder, mens storebror kalder én for "lortemor"? Man må ikke råbe ad dem, slå eller nive dem. Naturligvis. "Men guderne skal vide, at jeg kan have lyst til det engang imellem!", fortæller skuespilleren Trine Pallesen. Hør hende og en række andre markante danske kvinder fortælle om vreden, frustrationerne og de mange modstridende følelser, der er forbundet med at være mor. Sendt første gang 20.03.08

04:50  

Et glimt af Danmark II (5:8)
Et glimt af Danmark II (5:8) I denne uge er Sisse Fisker taget til en by i Danmark hvor klimaet er i fokus. Hun tager blandt andet livsstilseksperterne Julia Lahme og Lars Aarup med til et plusenergihus, hvor der i stedet for et girokort kommer en check, når elforbruget er gjort op. Spørgsmålet er, om det er nok til, at eksperterne hver især kan gætte i hvilken by de er landet?

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

DR-Friland: Frilandshuset (1:3)
DR-Friland: Frilandshuset (1:3) Kan aviser og klude erstatte glasuld? Kan muslingeskaller og gamle fliser bruges til sokkel og fundament? Kan man bygge hus uden gæld? Halmhusbyggeren Steen Møller står sammen med vært Berit Wheler for byggeriet af DRs frilandshus. Tilrettelæggelse: Anton Gammelgaard. Sendt første gang 10.06.02

06:00  

Historier fra Danmark - Manden der ikke ville i fjernsynet
Historier fra Danmark - Manden der ikke ville i fjernsynet Søren Ryge Petersen havde engang en nabo, der hed Sigvald. Han er død forlængst men huskes stadig, blandt.andet fordi han næsten aldrig sagde noget. Tilrettelæggelse: Søren Ryge Petersen. Sendt første gang 29.09.02

06:15  

Sådan er mænd (2:8)
Sådan er mænd (2:8) - Kærlighed - Er mænd tiltrukket af ungt kød, tror de på evig kærlig- hed og hvad betyder det for et forhold, når man boller ved siden af? Dette er programmet hvor Nicolai Steen, Alexander Kølpin, Troels Kløvedal og tyve andre kendte danske mænd taler ud om deres forhold til kærligheden.

06:45  

De britiske antikskatte (12:15)
De britiske antikskatte (12:15) Eksperter i antikviteter rejser rundt til forskellige steder i Storbritannien for at vurdere de skatte, som lokale briter ligger inde med. Kom med på en tur gennem Storbritanniens byer, hvor historiske bygninger danner ramme om overraskende vurderinger.

07:45  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

08:10  

Historien om Danmark: Velfærd og kold krig
Historien om Danmark: Velfærd og kold krig Lars Mikkelsen fortæller om anden halvdel af 1900 -tallet. Danmark er midt i 2. verdenskrig og danskerne er begyndt at gøre modstand mod den tyske værnemagt. Men krigen skaber ikke den fred, som alle håber på. For nu begynder en kold krig mellem øst og vest og trusler om atomraketter, død og ødelæggelse. Men det er også en tid med mange nye opfindelser og hvor de mange husmødre får både køleskabe og frysere og hvor drømmen et velfærdsliv med parcelhus og ferie bliver muligt. Sendes med synstolkning på DR1Syn

DR2

00:45  

There Be Dragons
There Be Dragons Forfatteren Robert Torres laver research til en bog om Josemaría Escrivá, der grundlagde den katolske organisation Opus Dei i Spanien i 1928. Roberts far, Manolo, var Escrivás barndomsven. Men de to mænd valgte hver sin vej i livet, og Manolo har en hemmelighed, som han nødigt vil afsløre for sin søn. Josemaría Escrivá: Charlie Cox. Manolo Torres: Wes Bentley. Robert Torres: Dougray Scott. Instruktion: Roland Joffé.

02:25  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Hip Hop-Eration
Hip Hop-Eration Hvem siger, at ens bedstemor ikke skulle kunne blive hip hop-stjerne? På øen Waiheke, der ligger ud for Auckland, ligger en hel speciel danseklub for ældre. De fleste medlemmer nærmer sig de hundrede år, men for Kara på 94, Maynie på 95 og Terri på 93 år er rejsen til verdensmesterskabet i hip hop-dans i Las Vegas kun begyndelsen. Dansetruppen har mange odds imod sig, dels fysiske, men også mentale, som når man egentlig ikke bryder sig om musikken, men alt opvejes af en entusiastisk manager og en indædt vilje til at overkomme de fysiske skavanker.

08:30  

Storrygeren - det oser af laks (1:8)
Storrygeren - det oser af laks (1:8) I programserien Storrygeren skal der fanges fisk, og de skal gå op i røg! Tag med, når den toptjekkede lystfisker, Gordon Henriksen, sammen med kokken og rygespecialisten Jan Gildam drager ud til de smukke danske søer, åer og have for at fange fisk. I det første program tager de to herrer til Bornholm for at trolle laks i Østersøen. Men der er en hel del at holde styr på, når hele 15 fiskestænger skal sættes op. Og der er meget på spil. For kommer der ikke laks på krogen, må Gordon gå den lange, ydmygende vej til fiskehandleren. For fisk skal der til - og den skal ryges! Og Jan har både glasvaser, grillstartere og sækkelærred med til formålet. Sendt første gang 08.07.12

DR3

00:25  

Gina Jaqueline - en sugardaters fortælling (3:4)
Gina Jaqueline - en sugardaters fortælling (3:4) Gina dater rige mænd, og det er meningen at hun bare skal nyde forkælelsen uden konsekvenser, men nu er hun blevet forelsket i sin ene sugardaddy. Samtidig er en anden blevet forelsket i hende, og han har inviteret hende til sin 40 års fødselsdag med familie og venner. Det var ikke en del af Ginas plan at miste kontrollen... DR3 har fulgt Gina i ni måneder.

00:55  

Verdens vildeste vejr - vand
Verdens vildeste vejr - vand Top Gear-værten Richard Hammond undersøger vandets afgørende betydning for livet på jorden. Vand kan antage utrolig mange former, og uden vand ville der stort set ikke findes vejr. Ingen regn, ingen sne, ingen hagl og ingen skyer. Så Richard går på jagt efter vandet i alle dets former. Han forsøger at veje en sky, finder ud af, hvordan regn kan knuse en bil og er med til at starte en lavine.

01:45  

Gamerne - Danmarks nye sportsstjerner (1:6)
Gamerne - Danmarks nye sportsstjerner (1:6) De tjener millioner på noget de elsker - selvom mange synes det umuligt kan være et arbejde. Men hvordan håndterer man presset, når man er 18-20 år og pludselig er en af verdens bedste Counter-Strike-spillere? For manageren, træneren, fansene og resten af holdet forventer at man skal præstere hver gang. Men hvad med kæresten, vennerne og familien, er der plads til dem, når man træner 10 timer hver dag? Og hvad med dem, der er lige ved og næsten? Er der plads til flere danske spillere i toppen af professionel Counter-Strike?

02:15  

Gamerne - Danmarks nye sportsstjerner (2:6)
Gamerne - Danmarks nye sportsstjerner (2:6) Michaela "mimi" Lintrup spiller på verdens bedste kvindelige Counter-Strike-hold. Efter at have vundet deres seneste syv turneringer, er holdet storfavoritter til Copenhagen Games. Det samme er Patricks hold Tricked, men måske er holdet med to nye spillere overvurderet? Niels Christian har givet sig selv to år til at blive professionel, og han er på prøve hos eFuture, så der skal præsteres. Desværre får Niels Christian den værst tænkelige start, da han er kommet hjemmefra uden et strømkabel.

02:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:40  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:42  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans
Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med at tone vores krop med Yvonne, og så skal vi lave løbetræning med Peter. Vi slutter af med 'fridans' med Barthelot, Louise, Selma og Sophus.

DR K

00:25  

Danske katastrofer - Flystyrtet ved Dubai (2:6)
Danske katastrofer - Flystyrtet ved Dubai (2:6) Tirsdag den 14. marts 1972 er 106 charterturister fra Tjæreborg Rejser på vej hjem fra paradisøen Ceylon. Over det indiske ocean går det galt. Flyet fra Sterling Airways mister orienteringen og styrter til sidst ned i Oman bjergene på den arabiske halvø. I alt 112 mennesker mister livet. Med beretninger fra en tidligere stewardesse og en pårørende, fortæller historikeren Rasmus Dahlberg om den værste danske flykatastrofe nogensinde. Der findes stadig rester efter det voldsomme flystyrt på bjerget nær Dubai.

00:55  

Filmselskabet
Filmselskabet Maria Månson får besøg af forfatter og filmforsker Rikke Schubart til en snak om gyseren 'Happy Death Day'. Du får også anmeldelser af det danske balletdrama 'Darling' med Danica Curcic i hovedrollen og vejrkatastrofefilmen 'Geostorm'.

01:25  

Kærlighed ved et tilfælde
Kærlighed ved et tilfælde I Sydfrankrig er den unge enke Louise alene med sine to børn. Hun kæmper for at redde familiens frugtplantage, men det er trange tider, og en aften kommer Louise endda til at ramme en mand med sin bil. Pierre kommer heldigvis ikke til skade. Til gengæld viser han sig at være anderledes end de fleste andre mennesker. Og hans ligefremme væsen og evne til at lade sig begejstre kommer til at ændre Louises liv. Louise: Virginie Efira. Pierre: Benjamin Lavernhe. Emma: Lucie Fagedet. Instruktion: Éric Besnard.

03:00  

Silkehud
Silkehud Den midaldrende redaktør Pierre lever i et lykkeligt ægteskab med sin kone Franca, som han har en datter med, men under en flyrejse betages han af den unge stewardesse Nicole. Parret indleder en affære, og efterhånden begynder Franca at ane, at hendes mand er utro - mens Pierre har svært ved at blive klog på sine egne følelser. Pierre: Jean Desailly. Nicole: Francoise Dorléac. Franca: Nelly Bénédetti. Instruktion: Francois Truffaut.

04:55  

Historien om De Sorte Pantere (2:2)
Historien om De Sorte Pantere (2:2) Få historien om aktivistgruppen 'Black Panther Party', der kæmpede for sortes rettigheder i 60'erne og 70'erne i USA. 'Panteren' blev symbol på beskyttelsen af sorte bydele, hvor politiet blev anklaget for at anvende racistiske metoder. Bevæbnede 'pantere' mødte derfor ofte op i deres læderjakker for at sikre, at anholdelserne forløb retfærdigt. Deres ofte kontroversielle metoder var der dog delte meninger omkring.

05:55  

Dagens sang: Stille hjerte
Dagens sang: Stille hjerte - sunget af et af DR's kor.

06:00  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:05  

Bryggeren (8:12)
Bryggeren (8:12) Danmark har tabt krigen til Preussen og Østrig - der er mange faldne, og nederlaget er ydmygende for de overlevende soldater og landets regering. I den stemning fejrer J.C. og Laura deres sølvbryllup, som ender i raseri og tårer, da Carl fortæller om sine fremtidsplaner. J.C. gør, hvad han kan for at hindre, at Carl gennemfører sine egne planer - og da Carl forlover sig, uden farens vidende, kræver J.C., at han hæver forlovelsen igen. J.C. Jacobsen: Frits Helmuth. Carl Jacobsen: Søren Sætter-Lassen. Laura: Karen Wegener. Endvidere: Kurt Ravn, Kirsten Olesen, Mette Marie Ahrenkiel, Puk Scharbau, Henrik Jandorf, Kirsten Norholt, Peter Hesse Overgaard, Birgitte Simonsen, Jesper Christensen, Lars Knutzon og mange flere. Manuskript: Gerz Feigenberg og Kaspar Rostrup. Drejebog og instruktion: Kaspar Rostrup. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Henning Bahs og Sven Wichmann. Kostumedesign: Søren Breum. Musik: Fuzzy. Produktion: Nordisk Film A/S for DR TV.

07:05  

Bryggeren (9:12)
Bryggeren (9:12) J.C. er, med stor energi og veloplagthed, i gang med genopbygning og forbedring af bryggeriet efter branden. Men han savner Carl, som han stadig ikke vil tillade at komme hjem fra udlandet - først og fremmest på grund af Carls fortsatte kontakt med Emilie. Laura får ny selskabsdame, som dog hurtigt bliver meget mere interesseret i J.C. end i Laura. Og så tager J.C. igen en stor beslutning vedrørende bryggeriet - og Carls fremtid. J.C. Jacobsen: Frits Helmuth. Laura: Karen Wegener. Carl Jacobsen: Søren Sætter-Lassen. Endvidere: Benedikte Hansen, Kurt Ravn, Kirsten Olesen, Henrik Jandorf, Kirsten Norholt, Torben Zeller, Camilla Einfeldt, Søren Rode, Ghita Nørby, Annie Birgit Garde, Jesper Christensen, Lisbeth Dahl, Mette Marie Ahrenkiel og mange flere. Manuskript: Gerz Feigenberg og Kaspar Rostrup. Drejebog og instruktion: Kaspar Rostrup. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Henning Bahs og Sven Wichmann. Kostumedesign: Søren Breum. Musik: Fuzzy. Produktion: Nordisk Film A/S for DR TV.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Kære farmor
Dagens sang: Kære farmor - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Brabrand Kirke ved Aarhus
Gudstjeneste fra Brabrand Kirke ved Aarhus Sognepræst og provst Esben Andersen Stejner er liturg og prædikant 19. søndag efter trinitatis, hvor evangeliet fortæller om fire handlekraftige personer, der laver hul i taget på et hus og hejser en lam ned til Jesus. Konfirmander står for tekstlæsning og kirkebøn. Organist Michael Østergaard Jensen leder kor og salmesang. Brabrand Kirke ligger ned til Brabrand sø. Kirkens ældste dele stammer fra ca. 1200-1250. Muligvis har der tidligere ligget en trækirke på stedet. I 1924 ombygges kirken væsentligt. Den får et nyt stort hovedskib, der orienteres syd-nord med det nye kor i syd. Den gamle kirkes kor og skib bliver nu korsarme, og kirken får krydshvælv i stedet for den gamle kirkes.

DR Ultra

06:00  

Mønk
Mønk

06:01  

Zorro (1)
Zorro (1) Hjemkomsten

06:25  

Wild Kratts
Wild Kratts

06:45  

Junglebanden
Junglebanden

07:00  

Kampen (11)
Kampen (11) Kampen mod sengetiden.

07:05  

Vi' bare bjørne (1)
Vi' bare bjørne (1)

07:15  

Vi' bare bjørne (2)
Vi' bare bjørne (2)

07:30  

Pingvinerne fra Madagascar
Pingvinerne fra Madagascar

07:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Kraftløs

07:55  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

08:00  

Mig og min robot
Mig og min robot Nikils' mareridt.

08:15  

Nina Patalo
Nina Patalo

08:20  

Kampen (7)
Kampen (7) Kampen mod aldersgrænsen.

08:30  

Børnepartiet (10)
Børnepartiet (10) Det nye parti. Dagens gæst: Uffe Elbæk Børnepartiet slutter med et brag, når Uffe Elbæk fra Alternativet kommer på besøg. Og dagens mission er klar: Joakim og Zakarias vil fritte Uffe Elbæk for gode råd til deres nye parti. Det er børnepartiets endelige test. Er der plads til to nye partier?

08:45  

Håndboldmissionen (5) Girl Power!
Håndboldmissionen (5) Girl Power! I dag møder drengene op til det de tror er en helt almindelig træning. Det skal snart vise sig, at de kommer til at stå over for deres hidtil største håndboldudfordring. Jesper Jensen har nemlig arrangeret, at drengene skal spille en træningskamp mod et U12 pigehold fra en lokal håndboldklub. Kan drengene mon vinde deres første kamp efter bare få timers håndboldtræning?

08:55  

Nørd på eventyr i Ghana (1:4)
Nørd på eventyr i Ghana (1:4) Der er et rigt dyreliv og værdifulde naturressourcer i Ghana. Peter går på jagt i det ghanesiske højland. Undervejs besøger han et gammelt slave-fort og forsøger sig også som gadesælger af grillet græs-rotte. www.dr.dk/noerd

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø En støjende stær

05:20  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Et ordentligt uvejr

05:30  

Hjørne Bjørne III (1)
Hjørne Bjørne III (1)

05:35  

Ramasjang Mysteriet V (10)
Ramasjang Mysteriet V (10) De grønne pilfingre er væk! Sigurd er virkelig i problemer. Og dagens skurk har været kvik for at kunne stjæle pilfingrene. Nu er spørgsmålet bare, om Kristian er kvik nok til at finde skurken! Heldigvis får han hjælp af Emilie. Men er det nok? Husk at se med!

06:05  

Sarah og And (31)
Sarah og And (31) Ballonræs

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Sæbebobler

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Mikkels trylleshow

06:30  

Mumitroldene (12)
Mumitroldene (12) Augustfesten

06:42  

Kiwi & Strit (4)
Kiwi & Strit (4) Strit keder sig mens han spiller brætspil med Kiwi, indtil Strits vilde fætter kommer på besøg. Strit elsker sin fætters vilde ideer...

06:45  

Masha og Bjørnen (26)
Masha og Bjørnen (26) Vi ses igen

06:55  

Molevitten
Molevitten Få et godt grin med Molevitten. Maskinen er endnu en gang landet i børnehaven, hvor friske unger sender sjove ting direkte til Hr. Skæg, Øvst, Silja og alle vennerne i Ramasjang. For hver ting de sender, får de en skør sketch retur.

07:10  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (16)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (16) Statuen af prinsen

07:20  

Quizdyrene - Hamsteren Olaf
Quizdyrene - Hamsteren Olaf Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. I hvert afsnit besøger værten Stefan et nyt quizdyr, som får chancen for at vinde en flot præmie. Denne gang er det hamsteren Olaf, der får fem spørgsmål om dyr i Afrika. Olaf mener selv, at han kan svare rigtigt på mindst halvdelen. Men han kæmper lidt med at holde koncentrationen, når det ikke lige handler om de hurtige og farlige dyr, som han synes er sejest.

07:35  

F for Får IV (23)
F for Får IV (23) Bitzer for en dag

07:45  

Gurli Gris VI (23)
Gurli Gris VI (23) Gurlis cirkus

07:50  

Gurli Gris VI (24)
Gurli Gris VI (24) Fiskedammen

07:55  

Mini MGP 2017 - Værkstedet (1)
Mini MGP 2017 - Værkstedet (1) Så skal der ellers dimses, bygges og limes løs, når Silja byder indenfor i sit Værksted til hygge og masser af inspiration til, hvordan man bygger fantastiske rullinger. Og heldigvis skal hun ikke gøre det alene - hun får nemlig besøg af et par skønne børn, der vil vise dig, hvordan du kan lave lækkert hår til dine seje rullinger.

08:05  

Morten Skildpadde (25)
Morten Skildpadde (25) Mortens rumskib

08:30  

Sofus III (5)
Sofus III (5) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Hannah, der elsker at lave mad. Sammen med sin veninde Aya skal hun lave pizza-ria til sin store familie.

08:45  

Op og hop (9)
Op og hop (9) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Kalle, der har uro i kroppen.

08:55  

Minisekterne (12)
Minisekterne (12) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:10  

Royalisterne (1:10)
Royalisterne (1:10) Fritidsfotografen Per er taget til Næstved for at fotografere, når Regentparet kommer til byen. Pressekoordinator Elisabeth har travlt med at arrangere det fornemme besøg. Josephine starter i Livgarden, og kommer næremere drømmen om at holde vagt på Amalienborg.

09:35  

En ny begyndelse IV (8:12)
En ny begyndelse IV (8:12) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

10:30  

Antikkrejlerne (21)
Antikkrejlerne (21) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (22)
Antikkrejlerne (22) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

DR2

09:15  

Mens vi venter på at dø - Graver vi et hul (1:8)
Mens vi venter på at dø - Graver vi et hul (1:8) Med udgangspunkt i udtrykket "vi kan lige så godt have det sjovt, når vi alligevel er her" tager vennerne Jørgen Skouboe og John Dahl ud for at dyrke de små drengedrømme, som ellers så ofte drukner i hverdagens travle fornuftsrutiner. I denne uge er John og Jørgen taget ud for at grave et hul, man kan tænke tanker i. Med sig har de sjove anekdoter, gode øl, fin tobak - og ikke mindst masser af vildt og fascinerende grej, som skal prøves af. Værter: Jørgen Skouboe og John Dahl Sendt første gang 17.04.11

09:35  

Monsen på vildspor (1:5)
Monsen på vildspor (1:5) Norske Lars Monsen udfordres i denne serie på det, han er allerbedst til: At overleve i vildmarken. Med bind for øjnene bliver han fløjet til et sted i Norge, og de eneste oplysninger, han får om opgaven, er: Overlev, find frem til målet inden fem dage - ellers bliver du hentet ud. Dagens opgave er ikke den nemmeste, for da Monsen tager bindet væk fra øjnene ser han, at han befinder sig på et skær omgivet af iskoldt fjeldvand. Nordvision fra Norge.

10:35  

Videnskab: Pulverkur og vægttab (1:8)
Videnskab: Pulverkur og vægttab (1:8) Kunsten er ikke at slanke sig, men at holde vægten nede. I dette populærvidenskabelige magasin skal Jan-Erik være prøvekanin i et forskningsprojekt, og han har sagt ja til at leve af pulver i otte uger. Hans mål er at tabe sig mere end tyve kilo, men den allerværste fjende i kampen om at smide de mange kilo bliver hans egen krop. Nordvision fra Norge.

11:05  

Verdens årstider - forår (1:4)
Verdens årstider - forår (1:4) Lige meget hvor på Jorden, man bor, byder hver årstid både på muligheder og udfordringer for dyr og planter. Foråret bringer nyt liv, men det er også tiden til at vågne op og komme før alle andre. Fra gråbjørnehunnen med sine unger til blomster, der søger mod lyset, må alle levende væsner få mest ud af de muligheder, som denne travle årstid bringer.

11:55  

Verdens årstider - sommer (2:4)
Verdens årstider - sommer (2:4) Lige meget hvor på Jorden, man bor, byder hver årstid både på muligheder og udfordringer for dyr og planter. Om sommeren skinner solen, og får planter og buske til at blomstre. Der er en årstid med en overflod af alting, og de lange dage med dagslys får alt liv til at myldre med aktivitet.

DR3

09:05  

Gamerne - Danmarks nye sportsstjerner (1:6)
Gamerne - Danmarks nye sportsstjerner (1:6) De tjener millioner på noget de elsker - selvom mange synes det umuligt kan være et arbejde. Men hvordan håndterer man presset, når man er 18-20 år og pludselig er en af verdens bedste Counter-Strike-spillere? For manageren, træneren, fansene og resten af holdet forventer at man skal præstere hver gang. Men hvad med kæresten, vennerne og familien, er der plads til dem, når man træner 10 timer hver dag? Og hvad med dem, der er lige ved og næsten? Er der plads til flere danske spillere i toppen af professionel Counter-Strike?

09:35  

Gamerne - Danmarks nye sportsstjerner (2:6)
Gamerne - Danmarks nye sportsstjerner (2:6) Michaela "mimi" Lintrup spiller på verdens bedste kvindelige Counter-Strike-hold. Efter at have vundet deres seneste syv turneringer, er holdet storfavoritter til Copenhagen Games. Det samme er Patricks hold Tricked, men måske er holdet med to nye spillere overvurderet? Niels Christian har givet sig selv to år til at blive professionel, og han er på prøve hos eFuture, så der skal præsteres. Desværre får Niels Christian den værst tænkelige start, da han er kommet hjemmefra uden et strømkabel.

10:05  

Kæft, trit og uniform (1:4)
Kæft, trit og uniform (1:4) Anton, Sebastian, Emil, Mohammad og Daniel har valgt at bruge deres sommerferie på at gennemføre en personlig mission: De dropper deres PlayStation, kæreste, venner og familie til fordel for kæft, trit og retning på en militærlejr på Bornholm. Mens adrenalinen pumper, kæmper drengene med at finde en ny retning i livet.

10:35  

Ekstreme præstationer: Fremmedlegionen
Ekstreme præstationer: Fremmedlegionen Følg den austalske eventyrer Todd Sampson, når han prøver kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. Todd slutter sig til Fremmedlegionen, en fransk militærenhed, som er på træningscamp midt i verdens største regnskov, Amazonas.

11:20  

Ekstreme præstationer: Sherpa
Ekstreme præstationer: Sherpa Følg den austalske eventyrer Todd Sampson, når han prøver kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. Todd rejser her til Himalaya og besøger Sherpa-folket, der lever 6000 meter over havets overflade. Livet i den tynde luft har gjort sherpaerne særligt hårdføre og fysisk overlegne.

DR K

09:15  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den klassiske gætteleg, hvor Ole Stephensen for sidste gang tester seernes og deltagernes hukommelse og viden om større og mindre begivender i sidste århundrede. Se Ole Olsen tale på Wembley, Viggo Kampmann i Indien, Sophia Loren twiste, Erhard Jacobsen om sin byggedrøm, ekspedition til Thule, Casper Christensen og Anne Dorthe Vente på Far. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricus.

09:45  

Reklamer til tiden (8:8)
Reklamer til tiden (8:8) - om vore reklamer, fra plankeværk til Polle Dette afsluttende program kigger vi på reklamerne gennem reklamerne. Vi skruer tiden tilbage til de aller første reklamefilm i starten af 1900-tallet. Nyd de meget simple og ofte komiske forsøg på at sælge øl, cykler og bøger. Fra 20'erne udvikler reklamefilmene sig voldsomt. De bliver små underholdende fortællinger med iørefaldende slogans og sange. Kendte skuespillere som Dirch Passer sælger et hav af varer, ligesom en række populære reklamefigurer dukker op, f.eks. Vitalius Sørensen. Vitalius er i dag afløst af DSB Harry og Polle fra Snave, og ironi sælger virkelig godt! Vært: Liv Thomsen.

10:25  

De sorte amerikaneres historie (1:6)
De sorte amerikaneres historie (1:6) "De sortes Atlanterhav (1500-1800)" Amerikansk dokumentar fra 2015. (African Americans: Many Rivers to Cross) Historikeren Henry Louis Gates fortæller de sorte amerikaneres 500-årige historie fra slaveri til frihed og fra bomuldsplantagerne til Det Hvide Hus. Den første afrikaner, der satte foden på amerikansk jord, kom sammen med spanske opdagelsesrejsende og var en fri mand. I 1600-tallet begyndte slavehandlen så småt og blev snart sat i system. I slutningen af 1700-tallet fik en række revolutioner i Amerika, Frankrig og Haiti stor betydning for de afrikanske amerikanere og for slaveriet i Amerika.

11:20  

80'erne: De nye supermagter
80'erne: De nye supermagter Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på årtiet, hvor den amerikanske populærkultur bliver global. Samtidig forsøger præsident Ronald Reagan at nå frem til en løsning på Den Kolde Krig og de dertilhørende spændinger mellem verdens supermagter - USA og Sovjetunionen.

DR Ultra

09:25  

Ramasjangskolen
Ramasjangskolen Skoleinspektør Jakob Riising åbner dørene for Ramasjangskolen og for 3 nye elever. Har de modet og evnerne til at bestå de udfordrende fag og svære eksamen? Så vinder de adgang til skolens årsfest for hele klassen. Inspektør Riising sikrer at ingen fag er som du kender dem! På Ramasjangskolen underviser bla. Isa, Sebastian, Mester, Nørderne og Bruno og intet er som det plejer når der er biologi eller historie på skemaet.

09:50  

Skyland (10)
Skyland (10) Boksen Science fiction-tegnefilm fra det 23.århundrede, hvor de onde magthavere med alle midler forsøger at nedkæmpe oprøret. Men rebellerne har særlige kræfter, og dem har de tænkt sig at bruge!

10:10  

Voksenfælden II (4)
Voksenfælden II (4) Børnene fra Voksenfælden tester, hvor mange stykker tøj de kan få de voksne til at prøve, når de beder dem om hjælp til at finde en gave til "mor og far" i en tøjforretning. De undersøger også, hvor mange skridt de kan få de voksne til at tage mens de indgår en klam snak om fordøjelse, prutter og pølser. Voksenfælden er tilbage med en ny sæson, hvor to hold af børn konkurrerer om at være bedst til at teste de voksne - og filmer det hele med skjult kamera.

10:30  

Bidt, brændt og stukket - Vortebider (10)
Bidt, brændt og stukket - Vortebider (10) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Vortebideren er den mest fascinerende fra græshoppefamilien. Sebastian lægger krop til vortebideren.

10:45  

Bedst til mest (18)
Bedst til mest (18) En feelgood realityserier, hvor dygtighed og sportsglæde er i fokus. Ti 14-årige, som er blandt de dygtigste i landet i hver sin sportsgren, skal gennem ti episoder lære hinandens sportsgrene og konkurrere i dem. Hvor god kan man blive til en ny sportsgren på to dage, og hvem bliver bedst i mest?

11:25  

Ultras bedste (15)
Ultras bedste (15) Ultras Bedste er de seje børns eget program og indeholder alt fra anderledes pyjamas parties til life hacks - alt sammen leveret af Ultras spirende børnetalenter. I hvert program behandles emner, som optager børn i aldersgruppen - blandt andet venskab, kærlighed, og det at skabe sin egen identitet. I dette program kan du blandt andet møde en heldig dreng, får et minut til - iført dykkerudstyr - at tømme en butik, og så konkurrerer to drenge om, hvem der hurtigst kan spise et løg.

11:40  

Isas Stepz (40)
Isas Stepz (40) Der skal laves en kalender til Zwimmels Danseinstitut, med et billede for hver måned. Alle har travlt med at få det til at fungere, men det hjælper ikke at fotografen er virkelig sær.

11:55  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

DR Ramasjang

09:05  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så synger Hr. Skæg om Skiltemanden, der vil sætte skilte på alt, så han ved, hvad det er.

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at vi har 600 muskler inde i vores krop? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger en bomstærk kænguru og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af, om det er Britta Boing eller Mads Muskelmand, der vinder dyre-OL. www.dr.dk/Oline

10:00  

Vilde venner (10)
Vilde venner (10) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Kristine og Emil, der har vagten i klubhuset. De skal gøre rent i egernburet, klippe alle fårene og så skal de ud og redde en krageunge, der sidder fast i et fodboldmål.

10:20  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om Benjamins kort.

10:30  

Kaj og Andrea leger bondegård
Kaj og Andrea leger bondegård Ole elsker havregryn - med mælk, men hvor skal han få mælken fra? Kaj og Andrea tager på ekspedition ud på landet, for at lede efter "et dyr med 4 haner"! Mon Ole får sit store glas mælk til sine havregryn? Alle 3 spiller eventyret om Prinsesse Guldlok. Medvirkende: Ole Kibsgaard, Kjeld Nørgaard og Hanne Willumsen. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen. www.dr.dk/oline

11:00  

Sprinter Galore (6)
Sprinter Galore (6) Magnus fortæller Sprinter at han har leget med sin mor at hun har født ham, da han jo i virkeligheden er adopteret. Han overtaler Kathrine til at hun også skal føde Sprinter, så de kan blive rigtige brødre, men da Viola opdager at de nu er søskende bliver hun ked af det fordi hun også vil have søskende. Kan Magnus nu finde en måde, hvor Viola bliver glad igen?

11:15  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (9)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (9) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Prinsesse Fuldskæg stikker af fra sit tårnværelse men opdager, at der er gået ild i Kongens kongekrone, men gudskelov redder Prinsesse Fudskæg kronen ved at tisse på den. Onkel Reje og Brille tager med rejseknappen ud for at møde ægte sørøvere og sørøverskibe. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

11:30  

Ramasjang Mysteriet IV (8)
Ramasjang Mysteriet IV (8) Der er alarm i Ramasjang! En eller anden skurk har simpelthen stjålet Sofus' halskæde! Men er det Preben Pølsesnak, Reichardt Thomsen, Hanne Riffel eller en helt fjerde skurk, der har haft fingrene for langt fremme? Det er en sag for Kristian! I dag får han hjælp af Anton på 7 år - men kan de fange skurken? Se med i Ramasjang Mysteriet!

DR1

12:00  

Bonderøven 2016 (12)
Bonderøven 2016 (12) Efter tomatplanterne er blevet knebet, tager Frank til Middelaldercentret i Nykøbing Falster for at følge et projekt med at brænde kalk i en åben ovn, som på toppen forsegles med grangrene og ler. Hjemme på Kastaniegården har Frank god nytte af sine løbe-ællinger, de spiser nemlig sneglene i køkkenhaven. I stueetagen høvles og skrues de sidste gulvbrædder på plads, med god hjælp af Alma.

12:30  

Kender Du Typen? 2015 (7)
Kender Du Typen? 2015 (7) Hovedpersonen i dagens udgave af Kender Du Typen? bor ikke i en by, men på landet. Det er en vigtig detalje for aftenens hovedperson. Små fem kilometer fra Sorø lejer hovedpersonen et hus, hvor der næsten altid er fodkoldt. Så på trods af regn, blæst og bøvl med paraplyerne får livsstilseksperterne Flemming Møldrup og Anne Glad lov til at beholde skoene på, når de skal snuse sig klogere på, hvilken type der har slået sig ned med landlig idyl som nabo. Vært: Mads Steffensen

13:10  

Hammerslag 2013 (5)
Hammerslag 2013 (5) Der skal gættes pris på en lille lejlighed i Ørestaden med udsigt til Bella Centeret og Danmarks mest specielle hotel, en lejlighed bygget af Kurt Thorsen i nærheden af Den lille Havfrue, og til slut skal mæglerne prøve at finde prisen på verdens bedste boligbyggeri, en lejlighed i 9. sals højde med stor have. Sendt første gang 12.02.13

13:55  

Taggart: Dobbeltspil
Taggart: Dobbeltspil Liget af en kvinde bliver fundet i en skov. Taggart og Jardine bliver tilkaldt. Alt tyder på selvmord. Men ville en kvinde have sin kalender fyldt den dag, hun havde besluttet at tage sit eget liv? En kvinde, der tilsyneladende glædede sig til at flytte på landet sammen med sin mand og datter. Taggart er skeptisk. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion: Peter Barber-Fleming.

DR2

12:45  

Verdens årstider - efterår (3:4)
Verdens årstider - efterår (3:4) Lige meget hvor på Jorden, man bor, byder hver årstid både på muligheder og udfordringer for dyr og planter. Om efteråret begynder både dyr og planter at gøre sig klar til vinterens komme. Nogle dyr æder så meget, de kan, så de kan klare sig gennem den fødefattige vinter. Nogle kæmper for den sidste chance for at yngle, mens andre har tralv med at vokse op, før kulden sætter ind.

13:35  

Verdens årstider - vinter (4:4)
Verdens årstider - vinter (4:4) Lige meget hvor på Jorden, man bor, byder hver årstid både på muligheder og udfordringer for dyr og planter. Med deres verden bliver indkapslet i sne og is, finder dyrene de mest utrolige måder ikke alene at overleve, men selv også at drage fordel af kulden. Nordamerikanske rensdyr bliver i stand til at balancere på isen, hermeliner pelsforer deres rede, og den japanske sneabe tager sig et varmt bad.

14:25  

Jimmy i Darwins have (1:3)
Jimmy i Darwins have (1:3) Jimmy Doherty går i Charles Darwins fodspor op til udgivelsen af 'Arternes oprindelse' og forsøger med moderne genteknologi og dna-analyser at gentage mange af Darwins eksperimenter, endda i Darwins egen have i Kent. Mange af resultaterne gav Darwin de beviser, han behøvede for at publicere sin teori i 1859, og ved at gøre dem efter afdækker Jimmy evolutionens gåde.

DR3

12:05  

Rejsen til Mars (1:6)
Rejsen til Mars (1:6) I 2033 rammer den første mission til Mars med mennesker om bord planetens atmosfære. I nutiden forsøger Elon Musks firma Space X at skabe en genanvendelig raket og udvikle teknologi, der kan hjælpe mennesker til Mars.

12:55  

Monrad - I seernes tjeneste (1:6)
Monrad - I seernes tjeneste (1:6) Absurd comedy serie om en selvoptaget kritiker på vej mod afgrunden. Hvordan er det at lave et bankrøveri? Eller hvordan føles det at være gammel? Journalist og anmelder Niels Monrad deler stjerner ud til selve livet. Frygtløst og med oprejst pande jagter han sandheden om tilværelsen. Men først for sent indser Niels, at det umulige tv-koncept er hans egen værste fjende. Afsnit 1: At have en bedste ven/At være gammel. Niels Monrad indser at han ikke har en bedste ven og rammes af depression. Men et tilfældigt møde med en tidligere tennisstjerne giver ham humøret tilbage. Og hurtigt viser det sig at en fremmed er en ven du ikke har mødt endnu. Senere i programmet går Niels undercover som gammel og flytter ind på plejehjemmet Poppelbo, hvor han skal bo til sine dages ende. Opholdet bliver en gribende rejse ind alderdommens gådefulde univers.

13:25  

Gina Jaqueline - en sugardaters fortælling (3:4)
Gina Jaqueline - en sugardaters fortælling (3:4) Gina dater rige mænd, og det er meningen at hun bare skal nyde forkælelsen uden konsekvenser, men nu er hun blevet forelsket i sin ene sugardaddy. Samtidig er en anden blevet forelsket i hende, og han har inviteret hende til sin 40 års fødselsdag med familie og venner. Det var ikke en del af Ginas plan at miste kontrollen... DR3 har fulgt Gina i ni måneder.

13:55  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Tre skuespillere og en politiker tager plads i Graham Nortons sofa. Nemlig Andrew Garfield, der var oscarnomineret for sin rolle i krigsfilmen 'Hacksaw Ridge', Annette Bening, biografaktuel i komediedramaet 'Alletiders kvinder', deres unge kollega Asa Butterfield, der netop har indspillet science fiction-dramaet 'The Space Between Us', og det britiske parlamentsmedlem Harriet Harman. Sidst i programmet optræder bandet Elbow med deres nye single, Magnificent (She Says).

14:45  

Burning Man
Burning Man Køkkenchefen Tom Keaton har en fancy restaurant på Bondi Beach i Sydney, hvor han også møder den smukke Sarah, som han stifter familie med. Men en tragisk hændelse vender op og ned på hans liv. I desperation trøster han sig med fremmede kvinder og forsømmer familie og arbejde. Hvad skal der til for, at han får styr på sit liv igen? Tom: Matthew Goode. Sarah: Bojana Novakovic. Karen: Essie Davis. Instruktion: Jonathan Teplitzky.

DR K

12:05  

80'ernes største fodboldøjeblikke
80'ernes største fodboldøjeblikke Efter en tvivlsom scoring under VM-kvartfinalen i fodbold i 1986 indrømmer argentinske Diego Maradona, at scoringen blev hjulpet på vej af guds hånd. Målet er sidenhen gået over i historien som et af 80'ernes største fodboldøjeblikke. Det er også årtiet, hvor den engelske klub Liverpool har sin storhedstid med spillere som Grobbelaar, Ian Rush og danske Jan Mølby.

12:50  

Historien om den norske kongefamilie (3:7)
Historien om den norske kongefamilie (3:7) Kong Harald fortæller åbenhjertigt, at han efter kong Olav V's død i 1991 var skrækslagen for ikke at være i stand til at udfylde pladsen efter sin far, en frygt der her 25 år efter er blevet gjort til skamme. Mange mener, at kong Harald er blevet en konge af endnu større format end sin far. Nordvision fra Norge.

13:30  

Historien om den norske kongefamilie (4:7)
Historien om den norske kongefamilie (4:7) Da kong Olav V i 1991 afgik ved døden og kronprins Harald efterfølgende skulle overtage tronen, var hverken kongeslottet eller det politiske Norge klar til for første gang i 53 år at modtage en kvindelig majestæt igen. Det gik galt helt fra starten, da dronning Sonja skulle træde ind i sin nye rolle. Nordvision fra Norge.

14:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den klassiske spørgeleg, hvor Gorm tester danskernes hukommelse om historie og årstal fra det forgangne århundrede. Se eller gense prins Knud til brandøvelse, Storstrømsbroen indvielse, Gøngehøvdingen i sværdduel, Castro hos Dronningen, Churchill på grund, Lisbet Dahl i hjemmeværnet og meget mere. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius

14:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den klassiske spørgeleg, hvor Gorm tester danskernes hukommelse om historie og årstal fra det forgangne århundrede. Se eller gense Bodil Kjer og Ditte Knudsen modtage teater-pris, Jan Sjursens debut, Hitler i Nürnberg, sportsfly på Den Røde Plads, den første pc'er og meget mere. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius

DR Ultra

12:05  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:20  

Simons danseskole (5)
Simons danseskole (5) Børnene træner performance med gæstelærer + historien om Adams forsvundne far. Dag 5: Der er nu kun 2 træningsdage tilbage på Simons Danseskole, før børnene skal optræde. Den sidste del af danseserien er vildt svær og meget anderledes end resten af dansen, og Simon beslutter sig for at vise det for børnene, før de skal lære den. Alle børnene får et chok, og ingen tror på, at de kan nå det. Den sidste del af dansen kræver nemlig, at børnene giver den fuld gas og viser deres personlighed, og Simon henter derfor hjælp fra en ekspert i kropssprog og performance, som laver øvelser med børnene. For den lidt tilbageholdende karatepige Ute er det en stor udfordring både at skulle huske trinnene og vise attitude, og spejderdrengen Thomas lærer så meget af øvelserne, at han er klar med sin taktik for, hvordan han skal danse til showet på dag 7. Venskabet mellem børnene bliver tættere og tættere, og Adam fortæller de andre om sin far, som er rejst til Irak for over et år siden, og som han ikke ved, om han kommer til at se igen.

12:45  

Gepetto News I (7)
Gepetto News I (7) Vagn er blevet forelsket. Han ved ikke rigtig i hvem - måske er det Kisser. Lykkegård er taget til Syngstrup, en by hvor alle synger i stedet for at tale. Mester bygger en kæmpe nøddeknækker, og Jacob får besøg af stuntmanden Lassefar, der ikke er bange for noget som helst. Selvfølgelig er der nye musikvideoer hos Babe.

13:15  

Madlaboratoriet (6)
Madlaboratoriet (6) Andreas & Fodboldmålmand I dag skal kokken Guf mødes med Andreas, som er fodboldmålmand. Guf skal lære at spille fodbold, men han er virkelig dårlig til det, for han aldrig har prøvet det før.. Så Andreas vil lære Guf noget om, hvordan man er en rigtig god målmand. Og det hele ender med en straffesparkskonkurrence, hvor vinderen får en softice. Bagefter tager Guf og Andreas hen til Gufs Madlaboratorie, hvor de skal lave et måltid, som Andreas kan overraske sine holdkammerater med. Og i retten er der både græs og orme, for det ligner nemlig en rigtig fodboldbane. Om mad med græs og orme smager godt, og hvem der vinder en softice, kan du se i Madlaboratoriet på DR Ultra.

13:35  

Klassen - Det hemmelige instrument (117)
Klassen - Det hemmelige instrument (117) Josefine er startet til violin, men hun synes det er ret pinligt at gå til. For at imponere Frederik, kommer hun til at sige ja til at optræde til morgensamlingen.

13:50  

Klassen - Smykketyven (118)
Klassen - Smykketyven (118) Frida bliver misundelig på Martine, fordi Martine har købt den halskæde, som Frida har lagt et billede af på Instagram.

14:00  

Sofie Linde Show II (15) - Kurt Thybo
Sofie Linde Show II (15) - Kurt Thybo I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af en af Danmarks helt store legender, boksekommentatoren Kurt Thybo. Sofies ultimativt ældste og meget livserfarne gæst deler ud af alle sine scoretricks og forsøger at lære Sofie kommenteringens kunst i en aldrig før set Mopse-kamp. Og ikke mindst så har stjernereporteren Bubber og hans assistent Jacob været til en lidt anderledes udklædningsfest. Så sæt dig til rette i sofaen og nyd din fredag aften i selskab med Sofie Linde Show.

14:25  

Limbo II (1)
Limbo II (1) Da Boye, Ask, Naya og Louise mødes efter sommerferien er Boye opsat på de skal ses efter skole. Men de andre tre er optaget. Især Louise, der til Boyes rædsel er blevet inviteret til en fest hos en af drengene fra syvende. Boye må forhindre Louise i at tage med til festen. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Jakob Hansen, Henrik Prip Hovedforfatter: Poul Berg. Manuskript: Mikkel Bak Sørensen. Instruktør: Tilde Harkamp. Producent: David C.H. Østerbøg

14:40  

Limbo II (2)
Limbo II (2) Det er den store skolefotodag og Louises værste fjende, Simone, lægger en plan for hvordan Louise kan komme til at se rigtig grim ud på klassefotoet. Boye forsøger at hjælpe Louise, der ikke orker at gå op imod Simone og hendes slæng. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Jakob Hansen, Henrik Prip Hovedforfatter: Poul Berg. Instruktør: Tilde Harkamp. Producent: David C.H. Østerbøg

14:55  

Freaktown (43)
Freaktown (43) Ben på bjerget

DR Ramasjang

12:00  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Luna strikker nyttig ting.

12:30  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Farfars Drenge køre imod Jorden Rundt. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen i et møbelvarehus og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne? www.dr.dk/rally

13:00  

Rosa fra Rouladegade II (6)
Rosa fra Rouladegade II (6) Laurits kan godt lide at hjælpe sin morfar med at plante grøntsager og slå græs. Nu vil han gerne give sin morfar en overraskelse. Derfor tager han med Rosa på hemmelig kagemission i morfars kolonihave, så de kan udspionere og finde ud af hvordan de skal bage den helt rigtige overraskelseskage til morfar.

13:30  

Det kongelige spektakel
Det kongelige spektakel I Det Kongelige Spektakel sker der forunderlige ting i dag! Mens Kong Willy, Luni, Dyt og Prinsesse Habibi er ude og plukke æbler - genfinder Kokken Leo sin cirkuskiste. Se om Leo virkelig kan lave cirkuskunster - og om Prinsesse Habibi kan holde på en hemmelighed! Hvis vi er heldige synger Leo sin cirkussang!

13:45  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Tumult i træhulen

13:55  

Sikker & Søn II (11)
Sikker & Søn II (11) Sikker & Søn holder øje med bilerne, inden de går over vejen. Men det er svært at se sig godt for, når der holder parkerede biler. De laver telte om til bildragter og leger at Far skal over en vej med parkerede biler. Pas på, Far. Telt-bilerne kører stærkt.

14:05  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Den Sure Mand på campingpladsen har taget blæseren til hoppeborgen og nyder den kølige luft. Nu kan børnene ikke hoppe. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få blæseren tilbage.

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Snedronningen, 2. del.

DR1

15:15  

Kriminalkommissær Barnaby (12): Dødens årsag
Kriminalkommissær Barnaby (12): Dødens årsag "Dødens årsag" Barnabys tante Alice har taget ophold på det smukt beliggende plejehjem Lawnside for at komme til hægterne efter en operation. Men snart går der skår i idyllen. En beboer findes død, og selvom Muriel Harrap var en gammel kvinde på 81, er Alice langt fra overbevist om, at dødsårsagen er alderdom.

16:55  

En ny begyndelse IV (9:12)
En ny begyndelse IV (9:12) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:25  

På grænsen af det umulige (1:2)
På grænsen af det umulige (1:2) I første afsnit går Dr. Fong dybt under vand. Han slipper ud af en synkende helikopter, går gennem en tank fyldt med hajer iført en antik dykkerdragt og giver sig selv nitrogennarkose. Menneskets problem med vand er, at vi kun kan overleve under dets overflade, så længe vi kan holde vejret, og dette afhænger af omstændighederne. Dette faktum bliver grafisk demonstreret af Dr. Fong i hans forsøg på at flygte i en helikopter. Da helikopteren ryger i vandet er kroppens naturlige reaktion at reagerer med det samme, men den tid, man kan holde vejret i sådan en situation er kun 25 sekunder. Det er længe nok til at nå op til overfladen - men kun lige nøjagtig.

16:20  

Smag på Minas Gerais
Smag på Minas Gerais Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

16:25  

Naturens kræfter - farver (4:4)
Naturens kræfter - farver (4:4) Fysikeren Brian Cox fortæller om de naturkræfter, der styrer vores verden. Vi kan ikke se dem direkte, men vi kan se skyggen af dem i den måde, vores verden ser ud på, ja og i resten af universet. Jorden er malet med de mest fantastiske farver. Ved at forstå, hvordan farverne er opstået, og hvad de betyder, kan vi kigge ud i Universet og se efter andre planeter, der er lige så livfulde og farverige som vores egen.

17:25  

Verdens vildeste vejr - vand
Verdens vildeste vejr - vand Top Gear-værten Richard Hammond undersøger vandets afgørende betydning for livet på jorden. Vand kan antage utrolig mange former, og uden vand ville der stort set ikke findes vejr. Ingen regn, ingen sne, ingen hagl og ingen skyer. Så Richard går på jagt efter vandet i alle dets former. Han forsøger at veje en sky, finder ud af, hvordan regn kan knuse en bil og er med til at starte en lavine.

DR K

15:10  

Husmorens storhed og fald (1:4)
Husmorens storhed og fald (1:4) For bare 50 år siden var de fleste huslige pligter noget, som kvinden skulle tage sig af. Manden kunne som regel ikke finde ud af at spejle et æg. Forfatteren Knud Romer´s mor var hjemmegående husmor og gjorde alting for ham: "Det gør jo, at jeg faktisk ikke er i stand til at tage vare på mig selv!"

15:40  

Husmorens storhed og fald (2:4)
Husmorens storhed og fald (2:4) Husmoren havde stjernestatus i 50´erne og det var helt almindeligt for unge kvinder at gå på en husholdningsskole, inden de blev gift. Forsvarsadvokat Merethe Stagetorn: "Jeg husker noget af det mest sindssyge var, at man skulle lære, hvilken vej man vred en karklud!".

16:10  

Kløvedal i Kina (3:7)
Kløvedal i Kina (3:7) Det danske sejlskib Nordkaperen fortsætter sit kinesiske eventyr. Togtet op langs Kinas østkyst bringer skipperen Troels Kløvedal og hans besætning til bl.a. den gamle by Fuzhou, hvor lægerne på det lokale hospital arbejder med traditionel, kinesisk medicin. Her kommer Kløvedal under behandling - med akupunktur og andre årtusindgamle helbredelses-metoder. Undervejs får danskerne lov at kigge indenfor på en folkeskole, hvor der undervises ved hjælp af udenadslære - og disciplin. Sendt første gang 28.3.04

17:10  

Kløvedal i Kina (4:7)
Kløvedal i Kina (4:7) Storme, uvejr og tropiske regnskyl volder problemer for Troels Kløvedal og hans besætning. Med det gamle danske sejlskib Nordkaperen er de på vej op langs den kinesiske kyst, men elementernes rasen gør det nødvendigt at søge ind bag nogle små øer for at ride stormen af. Det giver imidlertid nye problemer. For nu viser det sig, at skibet er kommet ind i et område, hvor det er strengt forbudt for udlændinge at gå i land. Samtidig nærmer to tyfoner sig Kina-kysten. Sendt første gang 4.4.04

DR Ultra

15:10  

Freaktown (44)
Freaktown (44) Hjernevolapyk

15:20  

Mission: Eftersidning I (20)
Mission: Eftersidning I (20) Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

15:40  

Braceface (40)
Braceface (40) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

16:05  

Wild Kratts
Wild Kratts

16:25  

Junglebanden
Junglebanden Angreb mod junglebanden

16:40  

Junglebanden
Junglebanden I hendes Majestæts tjeneste

16:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:15  

Gumball IV (17)
Gumball IV (17)

17:25  

Gumball IV (18)
Gumball IV (18)

17:40  

Kolonien (1)
Kolonien (1) Viktoria, Albert, Nikalas, Carl og Milan mødes på havnen med de andre børn der skal med på kolonien. Allerede fra starten tegner dette til at blive en helt anderledes koloni da mystiske ting begynder at ske.

DR Ramasjang

15:00  

Mumitroldene (65)
Mumitroldene (65) Tøvejr

15:10  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Den skinnende skal

15:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Ballonballade

15:25  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Glitrende Glimte

15:40  

Gurli Gris VI (15)
Gurli Gris VI (15) Pedro kommer for sent

15:45  

Gurli Gris VI (16)
Gurli Gris VI (16) Havespil

15:50  

Chuggington
Chuggington Jern lokoerne

16:00  

Chuggington
Chuggington Wilson, den store redningsmand

16:10  

Masha og Bjørnen (14)
Masha og Bjørnen (14) Man må lide for stadsen

16:15  

Mashas eventyr (2)
Mashas eventyr (2) De fortryllede svanegæs

16:20  

Morten Skildpadde (25)
Morten Skildpadde (25) Mortens rumskib

16:45  

Yakari III (1)
Yakari III (1)

17:00  

Rosa fra Rouladegade II (11)
Rosa fra Rouladegade II (11) Hvem skal man spørge, hvis man gerne vil have hjælp til at overraske nogen med en kage? Rosa fra Rouladegade selvfølgelig. Og det er lige netop hvad Sophus gør. Han vil nemlig gerne bage en kage til sin bedstefar, der har arbejdet som mekaniker og har sit helt eget bilværksted hjemme i garagen. Rosa og Sophus forklæder sig som gadefejere og sniger sig hjem til bedste, for at finde ud af hvad kagen skal ligne, hvilken farve den skal have og hvad den skal smage af.

17:30  

Tre venner (8)
Tre venner (8) Mor kan ikke tage med Anna til tandlægen, så det bliver Trygve i stedet for. Det er Anna ikke glad for, da hun er lidt bange for at gå til tandlægen, og vil have sin mor med.

17:40  

Onkel Rejes sørøvershow II (4)
Onkel Rejes sørøvershow II (4) Dr. John har kidnappet Micahs lillesøster Leona for at koge hende om til en læbestift. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Mariehønen Megaglad, en automatisk proptrækker og en tur til den nedlagte boreplatform i Café Lattegat. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

DR1

18:00  

Skattejægerne
Skattejægerne I aften står Sussie Vigs skattejagt i børnenes tegn. Hun skal finde rekvisitter til en børneballet på Det Kongelige Teater i København. Parret Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen fra Classic House i Randers er på jagt efter gode sager i to private hjem. Og den nye skattejæger Simon Krogsgaard fra Kolding går benhårdt efter klassiske møbler fra 50´erne og 60´erne hos forhandlere i Sydjylland.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Kender Du Typen? (3:10)
Kender Du Typen? (3:10) "Kender Du Typen?" besøger en kendt dansker, som elsker at sove på sit tag med udsigt over København. Hovedpersonen mener, at verden vil gå i stå uden gaffatape - og så hader vedkommende inderligt at stå i kø. Hvem lever sådan? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud. Vært: Mads Steffensen

20:45  

De dyre direktører (2:3)
De dyre direktører (2:3) Afskedigelser af topdirektører koster det offentlige millioner af kroner. I en tid, hvor hver en offentlig krone vendes, afdækker DR Dokumentar de gyldne håndtryk og de million-kontrakter, som sjældent kommer frem. Tilrettelæggelse Jonatan Placing og Michael Klint

DR2

18:30  

Smag på Sichuan
Smag på Sichuan Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter.

19:10  

Kampen om Solen
Kampen om Solen Dansk dokumentar fra 2013 En times sol på kloden indeholder energi nok til et helt års forbrug på verdensplan. Tænk hvis solens energi kunne hældes i benzintanken! Danske og udenlandske forskere kæmper for at omdanne solens energi til et flydende brændstof. En af ingridienserne er vand. Vi skal væk fra kul og olie, der i dag forsyner klodens mange milliarder mennesker med gigantiske mængder beskidt energi. Det er et kapløb på tid! Sendt første gang 21.09.2013

19:50  

Det vilde Indonesien (1:3)
Det vilde Indonesien (1:3) Tag med på opdagelse i Indonesiens vilde natur og rige dyreliv. Her i verdens største øgruppe ligger den indonesiske region Papua på øen Ny Guinea, hvor evolutionen har fået frit løb gennem tusindvis af års isolation fra omverdenen. Kokoskrabben, paradisfuglen, og verdens største fisk, hvalhajen, er blandt de dyr, vi her stifter bekendskab med.

20:45  

Nak & Æd - en oribi i Cameroun (4:10)
Nak & Æd - en oribi i Cameroun (4:10) De to venner har fundet et gammelt skinderhus de kan slå lejr i. Herfra vil de gå på jagt efter en ny slags antilope i Cameroun. Denne gang er det en oribi, der skal i gryden. Men dyret er hurtig, sky og på hjemmebane, så der venter Jørgen og Nikolaj lidt af en udfordring i bushens kvælende hede.

DR3

18:15  

Krisministeren (3:10)
Krisministeren (3:10) Hævnporno er bare ikke i orden, mener Kris. Og han starter en kampagne imod det. En kampagne som, så at sige, rammer ham selv i røven. Han får også besøg af en lækker feminist.

18:30  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:10  

Family Guy
Family Guy Ryan Reynolds aflægger Quahog et besøg og bliver fuldstændig vild med Peter Griffin, som dog er lang tid om at opfatte filmstjernens tilnærmelser. I mellemtiden stjæler Stewie familiens bil og lander ikke overraskende i store problemer.

19:35  

Family Guy
Family Guy Da Meg endelig fylder 18 år, øjner Quagmire muligheden for en ny romantisk erobring. Men Peter opdager, at forholdet mellem hans datter og hendes nye sleske ven blomstrer. De må skilles ad for enhver pris.

19:55  

Family Guy
Family Guy Det er thanksgiving, og familien Griffin har inviteret familien Swanson på middag. Lois beder Peter om at være hensynsfuld. Thanksgiving er en trist for tid for hr. og fru Swanson, da det er årsdagen for den dag, deres søn Kevin blev dræbt i Irak. Der venter dog dem alle lidt af et chok, for under middagen træder Kevin pludselig ind ad døren!

20:15  

I Forreste Række (4:7)
I Forreste Række (4:7) Andreas føler ikke, at hans mor interesserer sig for hans liv som balletdanser, og han beslutter sig for at konfrontere hende. Stephanie mærker presset, da hun pludselig bliver bedt om at danse en stor forestilling om aftenen, fordi en kollega er blevet skadet. Jon er solist og Nikolaj Hübbe har høje forventninger til ham. Men Jon ser kun sine egne fejl, og er altid utilfreds med sig selv. Serien følger 6 kongelige balletdansere igennem et halvt år og giver et indblik i, hvordan det er at leve i en verden af benhård konkurrence, disciplin, store drømme og skuffelser.

20:45  

DR3 Dok: Sagen om OJ Simpson
DR3 Dok: Sagen om OJ Simpson Den kontroversielle retssag mod den amerikanske sportsstjerne O.J. Simpson for mordet på ekskonen Nicole Simpson og hendes kæreste Ron Goldman er en af de mest omtalte straffesager i amerikansk historie. Programmet gennemgår den omdiskuterede straffesag, der tryllebandt medierne og med elementer som mord, berømtheder, magt, rigdom og racespørgsmål blev ren underholdning for masserne.

DR K

18:10  

Rusland 1917 - nedtælling til revolution
Rusland 1917 - nedtælling til revolution I 1917 havde Lenin været i eksil og ude af russisk politik i næsten tyve år. Da han takket været den tyske hær vendte tilbage til den politiske scene sluttede han fred med sin gamle fjende Trotskij og fik en ny håndgangen mand, Stalin. Trods endeløse rivaliseringer og konflikter lykkedes det i løbet af få måneder disse tre revolutionære at gennemtvinge en regimeændring, der blev en realitet den 25. oktober 1917. Et nyt politisk regime, der skulle ændre verden og bane vejen for Stalins terrorregime.

19:10  

Den blodige revolution
Den blodige revolution Den russiske revolution i 1917 ændrede om noget historiens gang, ikke alene i Rusland, men i hele Europa og resten af verden, hvor revolutionære i mange lande blev inspireret af bolsjevikkerne og deres leder Vladimir Ilitj Uljanov (1870-1924) med dæknavnet Lenin og deres kamp mod et dybt uretfærdigt samfund og den reaktionære tsarfamilie. En kamp fyldt med drab, henrettelser og endeligt et statskup, der i sidste ende banede vejen for diktatoren Josef Stalin.

19:55  

Dagens sang: Kære farmor
Dagens sang: Kære farmor - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Kinas historie (1:6)
Kinas historie (1:6) Kina er verdens ældste eksisterende stat. Det kæmpestore land huser mere end en milliard mennesker og har i løbet af de sidste 30 år udviklet sig til en økonomisk supermagt, men for at forstå det moderne Kina er man nødt til at kende landets historie. Historikeren Michael Wood er derfor sammen med en million pilgrimme taget til et tempel ved bredden af Den Gule Flod for gudinden Nuwa, der ifølge legenden skabte det første kinesiske menneske af mudder fra Den Gule Flod.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

Bella and the Bulldogs II (1)
Bella and the Bulldogs II (1)

18:30  

Designtalenterne - Outfit of the Day (8)
Designtalenterne - Outfit of the Day (8)

18:45  

Alletiders kok (8) - Bedstemor-hotdog i 1950
Alletiders kok (8) - Bedstemor-hotdog i 1950 Hvordan ville du klare dig, hvis du en dag blev fanget i fortiden? DR Ultra overrasker to madglade venner med en udfordring. De skal lave deres livret i en helt anden historisk tid - kun med de redskaber og madvarer, der fandtes dengang. I denne udsendelse lander veninderne Nikoline og Sine i år 1950, hvor de skal dyste i at tilberede hotdogs på gammeldags manér. Sofie Østergaard er vært og Micki Cheng er dommeren, som til sidst kårer vinderen af Alletiders Kok!

19:05  

Sam & Cat II (12)
Sam & Cat II (12) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

19:25  

Hjerteløst (5:8)
Hjerteløst (5:8)

19:50  

Trio - cyberguldet (2:10)
Trio - cyberguldet (2:10) Pigerne på skolen bliver filmet i badet, og TRIO efterforsker det. Kan det være gymnastiklæreren? Samtidig opsporer Lars og netvennen Mitnik cyber-terroristen. Men de går i en fælde, og Lars mister sin database og alt dataudstyret.

20:15  

Backstage I (9)
Backstage I (9) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Psykologen har sagt at Ulrikke er for negativ - og har givet hende besked på at opføre sig "nice". Det bliver svært for Ulrikke, da den irriterende Malou dukker op og prøver at stjæle Noah. Max og Claydermann har arvet millioner fra deres onkel i Nigeria, som de ikke vidste de havde. Claydermann brænder penge af i stor stil, indtil banken fortæller ham at han er blevet snydt og nu er fallit.

20:30  

Backstage I (10)
Backstage I (10) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Der bliver bandet alt for meget på settet. Ulrikke indfører en bandekasse, så hvert bandeord koster en tier. Max begynder at snakke som en gammel dansk film for at undgå bøder og Claydermann må forlade settet for at komme af med bandeordene. Skadestuen får besøg af Ballonklovnen Johnny, der prøver at score Lulu. For en gang skyld mander Niller sig op og sætter klovnen på plads.

20:45  

Venner fra fremtiden (5) - Stukket af
Venner fra fremtiden (5) - Stukket af Aarhus 1860 Esther og Tristan fra Hobrovejens Skole i Randers rejser tilbage til Danmark år 1860. Det er dagen før juleaften, og børnene skal hjælpe købmand Bastrup, som ejer en af byens store købmandsgårde. De rodes dog hurtig ind i en ubehagelig sag med Oline, en lille pige, der arbejder i køkkenet på Købmandsgården. Det viser sig, at Oline er stukket af hjemmefra, og at hendes far er kommet for at hente hende tilbage. Olines far er ikke en rar mand, men en forhutlet, voldelig drukkenbolt. Købmanden vil ikke hjælpe Oline, da det er hendes fars ret at hente sin datter hjem. De tidsrejsende børn oplever på egen krop, hvordan tyende og børn blev behandlet i 1800-tallet. De sover i karlekammeret i stalden, serverer kålsuppe for byens fattige børn og oplever, hvordan vold er en kommunikationsform mellem børn og voksne. De ser også købmandsgårdens smukke juletræ og hører Oline synge den fineste julesalme. Børnene må overbevise købmand Bastrup om at gøre det rigtige og beskytte Oline mod sin far.

DR Ramasjang

18:00  

F for Får (29)
F for Får (29) Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

F for Får (30)
F for Får (30) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Peddersen sår kartofler og gulerødder, men Findus mener, at det vil være bedre at prøve med frikadeller. Tegnefilm

18:30  

Sprinter Galore II - Barnevogn (5)
Sprinter Galore II - Barnevogn (5) Viola vil så gerne prøve, hvordan det er at være storesøster, så imens Magnus er med sine forældre ude at købe nye sko, overtaler hun Sprinter til at kravle op i den nye barnevogn, så hun kan køre en tur med ham. Men hvad gør de, da en mystisk mand fra parken pludselig følger efter dem?

18:45  

Sprinter Galore II - Lus (6)
Sprinter Galore II - Lus (6) Magnus har fået lus, og Sprinter og Magnus tager alverdens metoder i brug for at få de små bæster ud af Magnus' hår - men ingenting hjælper. Magnus er ved at blive vanvittig, og da Heino tilmed nævner, at lus ikke kan lide bare isser, må Sprinter og Magnus finde saksen frem ...

19:00  

Stopp
Stopp Klara vil være sørøver i børnehaven i dag, men hendes forældre tvinger hende til at have sit almindelige tøj på. Det vil Sørøver-Klara ikke finde sig i.

19:05  

Sofia Flux (1)
Sofia Flux (1) Iben og Albert er bange for, de får en kedelig sommer, fordi de ikke skal ud at rejse. Men så møder de en gammel dame, Sofia Flux, der beder dem om at passe på noget for hende - noget meget, meget hemmeligt.

19:25  

Elsa (1)
Elsa (1) Lektier.

19:30  

Zorro (17)
Zorro (17) Tørke

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Myren skal hjem til sine forældre og passe sine små søskende. Lillefinger tager med.

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Horisont
Horisont

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Kriminalinspektør Banks: Spøgelser
Kriminalinspektør Banks: Spøgelser Liget af en studerende findes hensmidt i en slugt. Snart viser det sig, at den unge mand fremstillede ecstasy ved siden af sine studier. Helen Morton er chokeret, da hun opdager, at hendes tidligere elsker, en undercoverpolitimand, skygger den hovedmistænkte. Og chokket bliver ikke mindre, da Alan Banks lufter en teori om, at det er hendes eks, der står bag mordet. Alan Banks: Stephen Tompkinson. Annie Cabbot: Andrea Lowe. Helen Morton: Caroline Catz.

DR2

21:30  

Indefra med Anders Agger - Alkoholiker
Indefra med Anders Agger - Alkoholiker Minnesota er ikke bare en stat i det nordligste USA. Det er også en behandling imod alkoholmisbrug. På Møllen ved Tørring bor en gruppe alkoholikere, der på 5 uger forsøger at forberede sig til et nyt liv som ædru alkoholikere. Det foregår i rundkreds og tæt gruppedynamik under kyndig vejledning af en behandler, der selv har været turen (Møllen) igennem.

22:15  

So ein Ding
So ein Ding Nikolaj Sonne kaster sit kritiske blik på en håndfuld nyheder fra tech-verdenen, og med det nyopfundne ding-o-meter i hånden tager han på roadmovie til teknologiens og innovationens hjørner. So ein Ding afslutter med at Sonne har en gæst hos sig i nyhedssofaen, der har sin helt egen topnyhed med.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:05  

Rose og den nye verdensorden (7)
Rose og den nye verdensorden (7) For 25 år siden så det ud, som om fremtiden tilhørte Vesten. Vi bildte os ind, at hele Verden ønskede at blive som os - med liberalt demokrati, markedsøkonomi og globalisering. Men vi er ikke længere et forbillede for den øvrige Verden og opbakningen til demokratiet er styrtdykket blandt unge mennesker i Vesteuropa og USA - samtidig med at støtten til autoritære alternativer er vokset. I dette interview møder Flemming Rose historiker, forsker og kommentator Anne Applebaum for at tale om en liberal verdensorden i krise: Hvor omfattende er den? Og kan vi rette op på situationen, før det er for sent?

23:35  

Vi ses hos Clement
Vi ses hos Clement Modsætninger mødes, når hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen er i studiet hos Clement Kjersgaard.

DR3

21:30  

Romaerne Kommer (2:4)
Romaerne Kommer (2:4) De er den mest udskældte og berygtede befolkningsgruppe i Danmark. Romaerne er derfor vant til at leve i rampelysets skygge. Men nu står en håndfuld danske romaer for første gang frem og viser os deres liv og fortæller deres historie. Suell og Ibis prøver at skrabe penge ind til deres tøjprojekt. Derfor tager de til Distortion for at sælge drinks og spille fodbold.

22:00  

Alene i vildmarken USA III (4:12)
Alene i vildmarken USA III (4:12) Det amerikanske overlevelseseksperiment Alone er i fuld gang i Patagoniens barske natur. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars

22:40  

Brick
Brick Gymnasieeleven Brendan holder sig helst for sig selv, men da hans ekskæreste forsvinder, bliver den intelligente outsider som besat af at finde hende. Stædig og frygtløs som en detektiv i en hårdkogt kriminalroman dykker han ned i skolens forskellige sociale sfærer for at finde ud, hvad der er hændt hende. Brendan: Joseph Gordon-Levitt. The Pin: Lukas Haas. Emily: Emilie de Ravin. Instruktion: Rian Johnson.

DR K

21:00  

Silkevejen (1:3)
Silkevejen (1:3) Navnet på den ældgamle handelsrute, 'Silkevejen', dufter af eventyr, ørken, kameler og karavanseraier, og det er da også et eventyr, når historikeren Sam Willis fortæller om den kinesiske hersker, der var så desperat efter at forsvare sit land, at han brød alle datidens normer for at kunne importere heste. Det kom til at ændre menneskehedens historie, for i bytte tilbød han det kostbare materiale, silke. Herefter begyndte et netværk af mange tusind kilometer lange handelsruter på kryds og tværs at skære sig gennem landskabet fyldt med med købmænd, handlende, udsendinge, pilgrimme og rejsende.

21:55  

Kampen om den britiske trone (1:2)
Kampen om den britiske trone (1:2) Mellem 1688 og 1746 forsøgte en politisk-religiøs bevægelse, de såkaldte jakobitter, at genindsætte det katolske kongehus Stuart på tronen i stedet for de protestantiske hanoveranere. Jakobitternes kamp førte til en række oprør i England, Skotland og Irland. I 1715 endte kronprætendanten James Francis Stuarts oprør i Skotland for at genvinde tronen fra kong George 1. med et nederlag til jakobitterne.

22:55  

Historien om Danmark: Velfærd og kold krig
Historien om Danmark: Velfærd og kold krig Lars Mikkelsen fortæller om anden halvdel af 1900 -tallet. Danmark er midt i 2. verdenskrig og danskerne er begyndt at gøre modstand mod den tyske værnemagt. Men krigen skaber ikke den fred, som alle håber på. For nu begynder en kold krig mellem øst og vest og trusler om atomraketter, død og ødelæggelse. Men det er også en tid med mange nye opfindelser og hvor de mange husmødre får både køleskabe og frysere og hvor drømmen et velfærdsliv med parcelhus og ferie bliver muligt. Sendes med synstolkning på DR1Syn

23:55  

Ubekvemme sandheder i Det 3. Rige - Naziguldet
Ubekvemme sandheder i Det 3. Rige - Naziguldet I de sidste uger af krigen forsøgte nazispidserne hektisk at skjule deres enorme rigdomme i de østrigske alper. De planlagde en sidste tilbagetrækning i området inklusive gigantiske underjordiske bygningsprojekter og fabrikker. Men var denne alpine fæstning et kunstfærdigt blufnummer, eller var det en seriøs plan? Den dag i dag vrimler området med håbefulde skattejægere. Leder de forgæves?

DR Ultra

21:10  

Sofie Linde Show I (7) - Vild $mith
Sofie Linde Show I (7) - Vild $mith I aftenens Sofie Linde Show har Sofie besøg af Vild Ting, Vild Son og Hvid Mayn, der tilsammen udgør rapgruppen Vild $mith. Tyrees Tyr og DJ Isak har lavet en ny "Vild $mith-version" af den uendeligt kedelige gamle børnesang "Jeg gik mig over sø og land". Bubber har undersøgt, om Vild $mith-hittet "Det' Ik Sket" går renere ind hos de voksne, når det ikke er pakket ind i alt for moderne beats. Og så udfordrer Sofie de tre Vilde rappere til et vaskeægte rap-marathon. Det er lørdag - det er familietid - det er Sofie Linde Show - og nu tvinger vi børn og voksne tilbage ind i hinandens liv!

21:45  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:00  

Herrens Veje (5:10)
Herrens Veje (5:10) Efter hjemkomsten fra Nepal trækker Christian sig tilbage i familiens sommerhus, nu med et helt nyt syn på tilværelsen. August forsøger at vende tilbage til det liv, han havde sammen med Emilie, før han var udsendt som feltpræst. Selv med hjælp fra Christian, viser dette sig at være en større udfordring - både for ham selv, hans tro og ikke mindst for Emilie. På præstegården forsøger Johannes at genvinde Elisabeths kærlighed og respekt, men det er ikke nemt for Elisabeth at tilgive Johannes - og slet ikke da hun begynder at tilbringe mere tid sammen med norske Liv. Serien er uegnet for mindre børn. Medvirkende: Lars Mikkelsen, Ann Eleonora Jørgensen, Simon Sears, Morten Hee Andersen m.fl. Manuskript: Adam Price, Karina Dam, Poul Berg Instruktion: Louise N. D. Friedberg Facebook: HerrensVejeDR Sendes med synstolkning på DR1Syn

01:00  

Dalgliesh: Indviet til mord (4:6)
Dalgliesh: Indviet til mord (4:6) Engelsk krimiserie af P.D. James. (A Taste for Death) Adam Dalgliesh' efterforskning af mordet på Paul Berowne træder ind i en ny fase, da en ung sygeplejerske findes død. Sygeplejersken og Paul stod hinanden meget nær, og nu er Dalgliesh overbevist om, at nogen har ryddet hende af vejen for at skjule sandheden om Pauls død. Adam Dalgliesh: Roy Marsden. Kate Miskin: Penny Downie. Lady Ursula Berowne: Wendy Hiller. Manuskript: Alick Rowe efter roman af P.D. James. Instruktion: John Davies.

01:50  

Spooks (81)
Spooks (81) Et elitehold i den britiske efterretningstjeneste MI5 tager sig af alle forhold, der truer den nationale sikkerhed. Herunder organiseret kriminalitet, terroraktioner, våbensmugling og handel med ulovlige stoffer. Det er et krævende og livsfarligt job, der kan være svært at kombinere med et velfungerende privatliv.

02:45  

Hammerslag 2013 (5)
Hammerslag 2013 (5) Der skal gættes pris på en lille lejlighed i Ørestaden med udsigt til Bella Centeret og Danmarks mest specielle hotel, en lejlighed bygget af Kurt Thorsen i nærheden af Den lille Havfrue, og til slut skal mæglerne prøve at finde prisen på verdens bedste boligbyggeri, en lejlighed i 9. sals højde med stor have. Sendt første gang 12.02.13

03:25  

Kender Du Typen? 2015 (7)
Kender Du Typen? 2015 (7) Hovedpersonen i dagens udgave af Kender Du Typen? bor ikke i en by, men på landet. Det er en vigtig detalje for aftenens hovedperson. Små fem kilometer fra Sorø lejer hovedpersonen et hus, hvor der næsten altid er fodkoldt. Så på trods af regn, blæst og bøvl med paraplyerne får livsstilseksperterne Flemming Møldrup og Anne Glad lov til at beholde skoene på, når de skal snuse sig klogere på, hvilken type der har slået sig ned med landlig idyl som nabo. Vært: Mads Steffensen

DR2

00:35  

Forbudt kærlighed: Fræk besked fra læreren
Forbudt kærlighed: Fræk besked fra læreren Forholdet mellem lærere og elever på de sociale medier er et minefelt, hvor selv de mest uskyldige udvekslinger af meddelelser på Twitter og Facebook kan føre til seksuelle og følelsesmæssige forviklinger. Affærer mellem lærere og elever er så gammel som skolen selv, men i de seneste tre år er der sket en stigning, som måske skyldes manglende vejledning af lærerne. Hvornår bliver en venlig besked på Facebook til lokkemad?

01:00  

New York-Ukraine tur retur
New York-Ukraine tur retur En amerikansk rigmand bliver dræbt af sin kones elsker kort før, hun dør af kræft. Det lyder som en skandale i sladderpressen, men for parrets ti-årige adopterede tvillinger var det blodigt alvor. Greg og Alexa var blevet forældreløse for anden gang. Efter ti år vender de tilbage til barndomshjemmet og efter overraskende fund der videre til Ukraine, hvor de håber at finde deres biologiske mor.

01:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:25  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:05  

Zoo III (8:13)
Zoo III (8:13) Abigail holder sin bror Jackson fanget for at pumpe ham for oplysninger, som hun har brug for til sin hemmelige plan. Samtidig havner resten af holdet i alvorlig knibe, da deres fly pludselig får defekt.

01:45  

Verdens vildeste vejr - varme
Verdens vildeste vejr - varme Top Gear-værten Richard Hammond undersøger temperaturens afgørende betydning for jordens klima. Uden varme ville der ikke være noget vejr, ingen skyer, ingen regn, ingen sne, ingen støvstorme og intet tordenvejr. Undervejs opdager han, hvorfor det er svært at trække et sværd op af sneen, og hvordan sand fra Sahara finder vej til Nordeuropa.

02:35  

Gamerne - Danmarks nye sportsstjerner (3:6)
Gamerne - Danmarks nye sportsstjerner (3:6) Der er problemer med kommunikationen på Heroic. Det er et af Danmarks bedste Counter-Strike-hold, men der er store gnidninger mellem nogle af spillerne, og Kasper Hvidt har kaldt valde og to andre spillere til statusmøde. For om kort tid skal der præsteres i Frankrig, hvor Heroic er en af favoritterne til at vinde. Patricks hold Tricked er kommet med på et afbud, men selvom de er underdogs, så skal det vise sig at ikke alt går som forventet. Verdensranglistens nr. 1, Astralis har valgt at fokusere på træningen frem mod de helt store turneringer - og det passer Nicolai godt, for han er stadig præget af sin sygdom.

03:05  

Gamerne - Danmarks nye sportsstjerner (4:6)
Gamerne - Danmarks nye sportsstjerner (4:6) Det, der skulle have været en walkover for valde og hans hold Heroic, er gået hen og blevet noget af en gyser. De overraskende dårlige resultater gør ikke noget godt for stemningen - og det får konsekvenser for hele holdet. Patrick, der har spillet for Tricked i et års tid, får måske en mulighed for at krybe op mod de helt store hold, men før han ved om han er købt eller solgt, skal han først igennem flere dage med testkampe.

03:35  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:45  

Blackout i New York
Blackout i New York Den 13. juli 1977 var endnu en smeltende hed dag ved at være til ende i en hedebølge, der skulle blive den varmeste i New Yorks historie. Den før så velhavende by var ramt af års økonomisk nedgang og var på randen af bankerot. Arbejdsløsheden var tårnhøj; det samme var kriminaliteten. Både politi og brandvæsen havde været igennem fyringsrunder, og en gal seriemorder huserede i byen. Da strømmen om aftenen gik over hele byen, spiste de rige romantiske middage i stearinlysenes skær på tagene, mens de fattiges kvarterer blev ramt af plyndring og ildspåsættelse.

01:35  

Folket uden fortid og fremtid
Folket uden fortid og fremtid I en afsides region i Amazonas regnskov lever piranhafolket. Der er omkring 300 tilbage af dem, og de har verdens mærkeligeste sprog. De har ingen ord for farver og tal og er ligeglad med fortid og nutid. Det har gjort dem til genstand for den hedeste debat mellem verdens førende sprogforskere. For udfordrer piranhaernes sære sprog ikke Noam Chomskys teori om en universel grammatik?

02:30  

Macho
Macho Den unge, veltrænede Benito González drømmer om at bygge en skyskraber, han vil kalde Gonzáles-tårnet. Selv når han er sammen med den smukke Claudia, kan han kun tænke på, hvordan drømmen skal realiseres. Det kræver mange penge, men det unge par skal nok finde en måde at blive rige på, også selv om det betyder, at en af dem skulle gå hen og blive gift. Benito: Javier Bardem. Claudia: Maribel Verdú. Marta: Maria de Medeiros. Instruktion: Bigas Luna.

03:55  

Kløvedal i Indonesien (5:6)
Kløvedal i Indonesien (5:6) Nordkaperen lægger til i en lille havn på Balis nordkyst. En skolelærer inviterer inden for i sit hjem, og Troels Kløvedal fortæller om den særprægede balinesiske hinduisme. Kløvedal besøger også den danske forfatter og oversætter Jan Bredsdorff, der har boet på Bali i tyve år og kan fortælle om forskelle og ligheder mellem det danske og det balinesiske samfund. Nordkaperen fortsætter sin rejse, og ud for den lille ø Menjangan dykker hele besætningen i det klare vand mellem koraller, tropefisk og mægtige rokker. Bali har en lang kunsttradition, og Kløvedal besøger nogle af øens mest berømte kunstnere. Efter at have ledt i mere end tredive år lykkes det også Kløvedal at finde en af de smukkeste og mest særprægede havne i verden. Endelig fortæller Troels Kløvedal om den berømte, danske søfarer fra Langeland, Mads Langes eventyrlige liv, som endte på Bali. Sendt første gang 10.06.07

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1020013016