dkby
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: onsdag d. 27. juni 2018

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: onsdag d. 27. juni 2018

DR1

00:55  

Forsyte-sagaen (1:13)
Forsyte-sagaen (1:13) Engelsk dramaserie fra 2002 efter Nobelprismodtageren John Galsworthys bøger. (The Forsyte Saga) Familien Forsyte tilhører den højere middelklasse og bor i det fashionable område omkring Londons Hyde Park i slutningen af 1800-tallet. Udadtil optræder de som en fast sammentømret enhed, men de forskellige grene af slægten bryder sig ikke meget om hinanden. Faktisk har familien mere end almindeligt svært ved at leve op til sine egne idealer i en tid præget af sociale og kulturelle omvæltninger.

01:50  

Kære nabo - gør bras til bolig - Ribe
Kære nabo - gør bras til bolig - Ribe I Spandet lidt udenfor Ribe har Christina og Thomas Okdahl været i gang med det helt store renoveringsprojekt, siden de flyttede ind i det store, gamle hus for syv år siden. Men i stedet for at knokle på byggeriet, er årene gået med familieforøgelser og desværre også med en massiv forværring af Christinas kronisk dårlige ryg. Hun har imidlertid nægtet at opgive en drøm om at blive konditor, selv om hendes ryg dagligt lider under arbejdsforholdene i det nedslidte køkken. Så da designerne, Anders Faarborg og Rasmus Robert, kommer familien Okdahl til undsætning, er der da heller ingen tvivl om, at det er Christinas køkken, de vil give en overhaling. Designerne indkalder til vejmøde, og sammen med naboerne tager de på skattejagt efter de ting og sager, de skal bruge til at forvandle både køkken og spisestue. For indretningsbudgettet er på sølle 0 kr..

02:35  

Bonderøven - tilbageblik 2008-2012 (2:2)
Bonderøven - tilbageblik 2008-2012 (2:2) I det andet af to programmer ser vi tilbage på Bonderøvens liv på Kastanjegården. Siden de første programmer i 2008 er der sket mange forandringer i Franks liv som selvforsynende bonde - både personligt og praktisk. Familien vokser til fire og børnene tager del i arbejdet på gården. www.dr.dk/bonderoeven Sendt første gang 27.12.12

03:05  

Danmarks skønneste sommerhus - Nordvestsjælland (3:10)
Danmarks skønneste sommerhus - Nordvestsjælland (3:10) Dommerne skal i dag besøge sommerhusområderne i Vestsjælland og blandt andet se på en mølle, der er blevet til en fem-etagers sommerbolig. Regionen byder også in-denfor i en gammel flygtningebarak på bare 17 kvadrat-meter, og så skal dommerne sætte ord på en nyfortolk-ning af et sommerhus i Odsherred.

03:35  

Puk og Herman går i land - Årø (4:8)
Puk og Herman går i land - Årø (4:8) Kokken Thomas Herman og tv-værten Puk Elgård er på rundrejse til otte små øer omkring Danmark. Herman skal hvert sted skaffe lokale råvarer og tilberede en uforglemmelig sommermiddag - og Puk skal rundt på øen og invitere de gæster, der skal spise Hermans menu. Denne gang går turen til Årø i Lillebælt. Den flade sønderjyske ø er præget af diger og strandenge, hvor der græsser Galloway kvæg, der udgør festmiddagens hovedingrediens. Puk og Herman trækker også i beskyttelsesdragter for at besøge en biavler, smager vin lavet af tang og hører om et ungdomsliv, hvor man må tage en robåd hjem fra byturen.

04:30  

Danmarks skønneste sommerhus - Nordjylland (2:10)
Danmarks skønneste sommerhus - Nordjylland (2:10) I aften går turen til det nordjyske. I Skiveren venter et gammelt skønvirke-sommerhus, i Øster Hurup skal vi se en gennemrenoveret mølle, og på det højeste punkt i Løkken venter et tre-etagers sommerhus med udsigt over havet.

04:35  

Et glimt af Danmark II (2:8)
Et glimt af Danmark II (2:8) Salmesang, motorcykler og frikadeller er blot nogle af ingredienserne Sisse Fisker har blandet sammen, når hun endnu engang tager to livsstilseksperter - Julia Lahme og Lars Aarup med rundt i landet for at gætte, i hvilken by de er i.

05:05  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:20  

Drømmehaver (2:4)
Drømmehaver (2:4) Claus Dalby fører os ind i blomsternes forunderlige verden, i dag med fokus på de hvide og gule farver. Vi besøger en børnefamilie, hvor en lounge med bålplads er blevet havens blikfang. Sammen med landskabsarkitekten ser vi, hvordan Frederiksberg Have nærmest er en labyrint af vandkanaler. I Holland ser vi nærmere på en supermoderne have, hvor hvide plastik-siv gror sammen med grønne græsser. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gang 10.02.11

05:50  

Når løveungen skruer bissen på
Når løveungen skruer bissen på Løveunger er utroligt søde - men ikke ret længe. Lige fra fødslen underviser moderen dem i at beskytte løveflokken mod farer udefra. Derfor er de allerede, når de er tre måneder gamle, rigtige rovdyr - og ikke kattekillinger i overstørrelse. Det får dyrepasserne at føle, når ungerne skal vaccineres. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Vester. Sendt første gang 04.02.99

06:15  

Søren Ryge: Dickie og Maxie i Canada
Søren Ryge: Dickie og Maxie i Canada De er brødre, stammer fra København, er uddannet som tømrer og maskinarbejder og har arbejdet i hele verden. I de sidste mange år har de boet på Vancouver Island i Canada i et fantastisk hus, de selv har bygget. Søren Ryge har besøgt dem og deres ø, der er lige så stor som Jylland og dækket af skov, skov og atter skov. Sendt første gang 29.05.14

06:45  

Kære nabo - gør bras til bolig - Hovedgård
Kære nabo - gør bras til bolig - Hovedgård I Hovedgård lidt udenfor Horsens, har Anne-Lise Rasmussen og Torben Jensen bygget om og renoveret på deres drømmehus i otte år. Det ene projekt har afløst det andet, og en alvorlig arbejdsskade, der næsten kostede Torben livet for fire år siden, har kun forhalet byggeprojektet. Men nu har Anne-Lises voksne børn fået nok. I alle årene har Anne-Lise og Torben nemlig boet på ganske få kvadratmeter i Anne-Lises keramikværksted, og dér er ikke plads til besøg af børn og børnebørn. Derfor har de skrevet til designerne, Anders Faarborg og Rasmus Robert, for at bede om hjælp. Ønsket er at få husets store stue færdig og samle hele familien til jul. Men med en perfektionistisk husherre og et indretningsbudget på 0 kroner, er udfordringen til at tage at føle på. Heldigvis har Anne-Lise og Torben masser af gode naboer - og en hel masse møbler, der står opmagasineret rundt omkring på den store grund.

07:30  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:00  

De unge landmænd (1:8)
De unge landmænd (1:8) I første afsnit møder vi Morten på 23 år, der købte Dalbygård for to år siden, hvor han bor med sin kæreste Mille på 19 år. Han har den højest ydende besætning af økologiske jerseykøer i Danmark, og nu får han besøg af jerseyforeningen, der skal aflure ham hemmeligheden. Philip på 23 år får også besøg på det lille økologiske husmandssted, han driver med sine forældre. Han har nemlig inviteret sin vikingekampgruppe til at holde øve-weekend på gården. Hos Heidi på 22 år er der nerver på. Hun læser til agrarøkonom som den eneste pige på årgangen og skal op til den afsluttende eksamen. Der skal hun gerne score et 12-tal, så hun kan glæde sin far og vise drengene, at hun er lige så dygtig som dem.

08:30  

Versus
Versus I aftenens Versus-dueller skal der blandt andet malkes, parallelparkeres, telegraferes og skydes med skarpt efter frisbees. En poledancer dyster mod en bodybuilder, og de faste duellanter Hjalte og Tjelle skal kæmpe sig igennem en labyrint af laserstråler. Din opgave er at forudsige udfaldet af duellerne, og hvis du er dygtig og heldig, kan du stikke af sted med et rejsegavekort på 10.000 kroner. Vært: Jacob Riising.

DR2

00:05  

På udebane i Rusland - med Møller og Kimer (2:3)
På udebane i Rusland - med Møller og Kimer (2:3) Tidligere fodboldspiller og DR's VM-vært Peter Møller er på en tre ugers rejse i Rusland, hvor verdensmesterskaberne i fodbold bliver afholdt. Hans rejseguide er Ruslandskorrespondent Matilde Kimer. I den her uge vil hun vise Peter billedet på en rigtig russisk mand. Han er stærk, kan drikke store mængder alkohol og udholde sne og kulde. Derfor bliver Peter Møller kastet ud i en række manddomsprøver, der blandt andet tager ham ud at isfiske på den dybfrosne Volga flod, ind i en over 100 grader varm sauna og til en jagtmiddag, hvor det flyder med vodka.

00:50  

Veninder i Putinland - Marie Krarup vs. Anna Libak (2:3)
Veninder i Putinland - Marie Krarup vs. Anna Libak (2:3) Konflikten mellem Rusland og Vesten har sprængt det mangeårige venskab mellem politiker Marie Krarup og journalist Anna Libak i stumper og stykker. Men nu drager de to tidligere veninder ud på en rejse gennem Putins Rusland. Sammen vil de forsøge at forstå russerne og det samfund, de blevet SÅ uenige om. Spørgsmålet er, om de kan blive veninder igen, eller om Rusland er kommet mellem dem for altid?

01:20  

Horisont
Horisont

01:45  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen

08:45  

Historien om tandbørsten
Historien om tandbørsten Danskerne har ikke altid været gode til at børste tænder. Der var engang, hvor man fik penge til et gebis i konfirmationsgave i stedet for en playstation. Det er først indenfor de seneste 35 år, at vi er holdt op med at tabe tænderne inden vi fylder 20. Historien om tandbørsten ser på danskernes vej fra tandløse til store tandpastasmil. Sendt første gang 02.04.08

DR3

00:15  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:00  

Menneskets store vandring (4:5)
Menneskets store vandring (4:5) Det lykkedes på en eller anden måde de tidlige jæger-samler samfund i Europa at overleve den ufattelige kulde under den sidste istid, og undervejs ændrede deres hud sig fra brun til hvid. Men hvordan lykkedes det dem at komme til at dominere de langt mere hårdføre neandertal mennesker, der allerede havde koloniseret området? Hulemalerier, skulpturer, redskaber og musikinstrumenter fortæller, at de første moderne mennesker var langt mere fantasifulde, opfindsomme og sofistikerede, end man hidtil har troet, og at det måske netop var de kvaliteter, der gav dem en fordel i forhold til neandertalfætrene.

01:50  

Gadget Man IV (1:4)
Gadget Man IV (1:4) Føler du, at dine weekender flyver af sted, fordi du har huslige pligter, træning og socialt samvær på programmet? Fortvivl ikke! Gadget-entusiasten Richard Ayoade demonstrerer, hvordan du med de nyeste gadgets kan få mere ud af tiden i dine kostbare weekender.

02:15  

Gadget Man IV (2:4)
Gadget Man IV (2:4) Richard Ayoade er begejstret for nye gadgets, der gør hverdagen lettere. Han giver her en guide til, hvilke gadgets man kan bruge for at afhjælpe stress og udfordringer på arbejdspladsen.

02:45  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:45  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:45  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:40  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v
Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi lækker 'latindans' med Yvonne og Barthelot. Så har vi træning for ballerne med Selina, og til slut skal vi have trænet 'bryst og vinger' med Behruz.

DR K

00:50  

Een gang strømer... (2:6)
Een gang strømer... (2:6) Dansk krimiserie fra 1987 om jagten på forbrydere og bagmænd i 80'ernes Danmark. Frank og Hassan er flygtet fra fængslet. Poul Bremer er ved at komme i vanskeligheder og Karl Jørgensen prøver at hjælpe datteren Lis. Karl Jørgensen: Jens Okking. Sten Dahl: Jens Arentzen. Lis Jørgensen: Suzette Kempf. Kaj Skov: Leif Skriver. Frank Skov: Martin Rode. Therese Arnberg: Jannie Faurschou. Monica Rodin: Kirsten Cenius. Anita Rasmussen: Anne Marie Helger. Poul Bremer: Henrik Larsen. Benedicte Bremer: Lotte Tarp. John Sparking: Torben Jensen. Manuskript: Flemming Quist Møller og Anders Refn. Instruktion: Anders Refn. Filmfotograf: Mikael Salomon. Musik: Kasper Winding. Produceret af Nordisk Film for Danmarks Radio. Sendt første gang 14. nov. 1987.

01:45  

Een gang strømer... (3:6)
Een gang strømer... (3:6) Dansk krimiserie fra 1987 om jagten på forbrydere og bagmænd i 80'ernes Danmark. Karl Jørgensen fortsætter sin private efterforskning. Frank og Hassan mener, de har fundet den egentlige bagmand. Karl Jørgensen: Jens Okking. Sten Dahl: Jens Arentzen. Lis Jørgensen: Suzette Kempf. Kaj Skov: Leif Skriver. Frank Skov: Martin Rode. Therese Arnberg: Jannie Faurschou. Monica Rodin: Kirsten Cenius. Anita Rasmussen: Anne Marie Helger. Poul Bremer: Henrik Larsen. Benedicte Bremer: Lotte Tarp. John Sparking: Torben Jensen. Manuskript: Flemming Quist Møller og Anders Refn. Instruktion: Anders Refn. Filmfotograf: Mikael Salomon. Musik: Kasper Winding. Produceret af Nordisk Film for Danmarks Radio. Sendt første gang 1987

02:35  

Paris of the North
Paris of the North Hugi har fået job som lærer i en afsidesliggende lille islandsk flække. Han går til AA-møder, forsøger at lære sig selv portugisisk og er ganske tilfreds med det stille liv i den snoldede afkrog bag bjergene. Men Hugis fredelige fristed bliver forstyrret, da hans stordrikkende, dameglade far dukker op. Er der plads til både Hugi og hans fædrene ophav i den lille by? Hugi: Björn Thors. Veigar: Helgi Björnsson. Erna: Nanna Kristín Magnúsdóttir. Instruktion: Hafsteinn Gunnar Sigurðsson.

04:10  

80'erne: Yuppier, glamour og Madonna
80'erne: Yuppier, glamour og Madonna Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på årtiet, hvor Madonna var trendsætter for unge pigers tøjstil, efter hendes optræden med Like a Virgin ved MTV Music Video Awards. Samtidig vinder yuppierne frem i storbyerne - unge karriereorienterede mennesker med et stort forbrug af dyrt tøj og lækre lejligheder.

04:55  

80'erne: Narkokongerne på Wall Street
80'erne: Narkokongerne på Wall Street Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på årtiet, hvor jetsetterlivet tog fart sammen med forbruget af kokain.

05:40  

Dagens sang: Do-re-mi
Dagens sang: Do-re-mi - sunget af et af DR's kor.

06:15  

Solens mad
Solens mad Med smag for Middelhavskøkkenets spændende mad og dejlige vin går rejsen til Italien, hvor vi skal besøge den svenske vinbonde Barbro Guaccero, der fortæller om hvordan hun låner sine ideer både fra de gamle arabere og romere. På det lokale marked med grøntsager gnider den handlende en bid brød ind i en moden tomat, og det har han lært af spanierne, som herskede her omkring 1500-tallet. Nordvision fra Sverige.

06:45  

Her er dit liv - Vivi Flindt
Her er dit liv - Vivi Flindt Camilla Miehe-Renard kidnapper en spændende person og bringer ham - eller hende - til det direkte program i TV-Byen. Her møder aftenens hovedperson sit liv - gamle skolekammerater, venner, familie eller kolleger dukker overraskende op. Det hele har været planlagt gennem måneder. Kun hovedpersonen ved intet i forvejen. Sendt første gang i 2000.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Det er i dag et vejr
Dagens sang: Det er i dag et vejr - sunget af et af DRs kor.

08:45  

Hatten rundt (9:12)
Hatten rundt (9:12) Så er der igen impro-show med Søren Østergaard, Torben Zeller, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Niels Olsen. Konferencier: Gunner Frøberg. Sendt første gang 1997

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

04:00  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

06:01  

Wild Kratts
Wild Kratts

06:25  

Dybet (23)
Dybet (23)

06:45  

Junglebanden
Junglebanden

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

07:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

07:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

07:40  

The Next Step IV (23)
The Next Step IV (23) Her kommer din mand

08:05  

Dybet (8)
Dybet (8)

08:25  

BaseBoys - Smidt ud af bandet? (17)
BaseBoys - Smidt ud af bandet? (17) BaseBoys skal skrive autografer for første gang, og der er mødt mange ivrige fans op til at tage imod dem. Drengene ved ikke, hvordan man gør, men de prøver sig frem. Det er ekstra svært for Oliver, som samtidig sidder og sms'er med Matilde. Emil bliver nysgerrig omkring, hvem Oliver skriver med, og han bliver ihærdigt ved med at spørge ind til sms'erne. Til sidst giver Oliver efter for plageriet. Olivers hemmelighed er ikke en hemmelighed længere.

08:40  

BaseBoys - R.I.P. vores band! (18)
BaseBoys - R.I.P. vores band! (18) Mikkel, A.J. og Emil afholder en audition, da de vil finde et nyt bandmedlem til BaseBoys. Oliver har det skidt med alt, hvad han har gjort, og han føler, at alle har forladt ham. Pludselig modtager han en sms fra Matilde, som husker ham på deres date. Til at starte med tror Oliver, at han er ved at blive snydt, men han ender med at tage afsted for at mødes med Matilde. Daten går dog ikke, som Oliver har forventet.

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

05:00  

Yakari III (25)
Yakari III (25)

05:15  

Søpapegøjernes ø (19)
Søpapegøjernes ø (19) Kapløbet

05:20  

Sarah og And (30)
Sarah og And (30) Bange for trapper

05:30  

Ramasjang Mysteriet IV (10)
Ramasjang Mysteriet IV (10) Der er ballade hos Ramajetterne! Øvsts tablet er nemlig blevet stjålet. Men hvem kan være så fræk at stjæle fra en lufthavn? Fru Pudderkvast? Måske Danse Staffan? Eller måske er det en af de andre sædvanlige skurke fra Ramasjang. Kristian får hjælp af Milton til at fange skurken. Se om det lykkes dem i Ramasjang Mysteriet.

06:00  

Chuggington (8)
Chuggington (8)

06:10  

Morten Skildpadde (13)
Morten Skildpadde (13) Morten og stjernerne

06:35  

Op og Hop II (2)
Op og Hop II (2) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Hr. Skæg, der laver Skægs historiegymnastik.

06:50  

Junglebogen (20)
Junglebogen (20) Slangebiddet.

07:05  

Pyjamasheltene (25)
Pyjamasheltene (25)

07:15  

Heino fikser alt - Trækbasunen (17)
Heino fikser alt - Trækbasunen (17) Esther har ringet til Heino, fordi hun skal spille koncert lige om lidt men kke har øvet sig. Det skulle være en let sag for Heino, der selv mener, at han kan spille alle instrumenter.

07:30  

F for Får (31)
F for Får (31) Fårrygende animation fra Aardman

07:40  

Gurli Gris III (15)
Gurli Gris III (15)

07:50  

Mikkel og Klara (5)
Mikkel og Klara (5) Siverts mor har sendt bud efter en mand, der skal fange en rotte, som er kommet ind i huset. Men skal den virkelig slås ihjel, bare fordi det er en rotte?

08:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (5)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (5) Den falske Robin

08:15  

Masha og Bjørnen (7)
Masha og Bjørnen (7) Det søde liv

08:20  

Mashas eventyr (23)
Mashas eventyr (23) Øksegrød

08:30  

Sofus III (3)
Sofus III (3) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Livia, der skal lære at cykle. Men Livia bor på en gård, hvor der kun er grus, så der-for tager de over til Livias morfar, der bor på en stille asfalteret vej.

08:45  

Min mosters historier (5)
Min mosters historier (5) " NY PROVIANT " Skibskokken Pande er løbet tør for Proviant. Theodor vil ind på land, så han kan finde ny proviant ligesom den modige Jens Munk. Theodor, Lola og Pande finder, muslinger, tang og strandkål. Et rent festmåltid når man har en stor appetit som en ægte sømand!

08:55  

Minisekterne (33)
Minisekterne (33) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:30  

Auktionssommer (1:8)
Auktionssommer (1:8) På forskellige auktioner rundt omkring i hele Sverige kæmper to par om, hvem der kan gøre de bedste køb for små penge.

10:30  

Antikkrejlerne XIII (14)
Antikkrejlerne XIII (14) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XIII (15)
Antikkrejlerne XIII (15) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:05  

Smag på Miami
Smag på Miami Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

09:45  

Smag på Skotland
Smag på Skotland Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

10:25  

Storrygeren - det oser af torsk (7:8)
Storrygeren - det oser af torsk (7:8) En af de mest kendte og traditionelle spisefisk er torsken, og sådan en skal vennerne, kokken Jan Gildam og lystfiskeren Gordon P. Henriksen, selvfølgelig også have på deres "trofæliste". Så de er taget hele vejen til Danmarks nordspids, Skagen, hvor der bogstaveligt talt skal hives torsk i land. Der er masser af fisk i havet, men spørgsmålet er, om de nu også er lige der, hvor vennerne prøver lykken. Én ting står i hvert fald klart - der skal fisk på bordet! Og kommer der ikke det, må Gordon gå den lange, ydmygende vej til fiskehandleren og købe et eksemplar. Jan har nemlig både gulvklude og nogle helt særlige ryge-spande med til at lave torsk på. Sendt første gang 19.08.12

10:55  

Storrygeren - det oser af multe (8:8)
Storrygeren - det oser af multe (8:8) Det er juli måned, og solen skinner ned over Nyhavn midt i København. Denne gang er de to venner, kokken Jan Gildam og lystfiskeren Gordon P. Henriksen, rykket ind til byen for at prøve disciplinen "streetfishing". Gordon har nemlig fået en helt særlig tilladelse til at fiske efter multer midt i Nyhavn blandt fadølshaner og turister. Men multen regnes for en af de sværeste fisk at fange overhovedet, så det bliver bestemt ikke let. Og der er meget på spil. For med den særlige tilladelse til fiskeriet i Nyhavn, som ellers er ulovligt, er der kun denne ene chance. Og får de ikke noget på krogen, må Gordon gå den lange, ydmygende vej til fiskehandleren og købe en multe. Jan har nemlig store planer med en spand og en avishat, til rygningen. Sendt første gang 26.08.12

11:25  

Sommer i Systemet (12:24)
Sommer i Systemet (12:24) Anders Rønnow Klarlund og Pernille Østrem på den lukkede. Forfatter Anders Rønnow Klarlund og præst Pernille Østrem har haft psykisk sygdom tæt inde på livet. Sammen besøger de den lukkede afdeling på et psykiatrisk hospital, hvor de går på opdagelse i vanvid og helbredelse. Sendt første gang 16.07.2015

11:55  

Sommer i Systemet (13:24)
Sommer i Systemet (13:24) Anne Sophia Hermansen og Sebastian Dorset på valgstedet Debattør og blogger Anne Sophia Hermansen stemmer blankt, når der er valg til folketinget. Denne principielle beslutning bliver udfordret, da hun besøger valgstedet sammen med komiker Sebastian Dorset og tager del i valghandlingens ritualer. Sendt første gang 20.07.2015

DR3

11:20  

Skam (1:11)
Skam (1:11) Den norske ungdomsserie Skam er blevet en kæmpesucces i hjemlandet. Nu kan du følge den på DR3. Eva er lige begyndt på gymnasiet. Hun har ikke særlig mange venner, men beslutter at tage ansvar for sit eget liv. Så hun begynder at opsøge steder og mennesker, der kan give hende nye impulser og nye venskaber.

11:40  

Skam (2:11)
Skam (2:11) Den norske ungdomsserie Skam er blevet en kæmpesucces i hjemlandet. Nu kan du følge den på DR3. Eva tager på hyttetur med sin kæreste, Jonas. Irriterende nok har Jonas også inviteret vennerne Isak og Elias med. Og så får Eva endda mistanke om, at Jonas har hemmeligheder for hende.

DR K

09:15  

Hatten rundt (10:12)
Hatten rundt (10:12) Konferencier Gunner Frøberg og publikum sætter spillerne Søren Østergaard, Torben Zeller, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Niels Olsen på prøve igen i et improviseret show. Sendt første gang 1997

09:45  

Fra baggård til big business (5:5)
Fra baggård til big business (5:5) En historisk TV-dokumentar om Danmarks største medicinalvirksomhed Novo Nordisk. Indtil 1923 var det at få sukkersyge en døds-dom. Det blev de sukkersyges redning, at firmaet Nordisk begyndte at lave insulin. To brødre forlod i 1924 Nordisk og startede Novo i en kælder. Et indædt had mellem de to firmaer gjorde, at Danmark blev verdens stærkeste insulinproducent. I dag er ærkerivalerne blevet til et samlet Novo Nordisk. Programmet går tæt på Danmarks kendeste medicinal-virksomhed. Tilrettelæggelse: Thomas Gade og Anette Claudi.

10:25  

Fra baggård til big business (1:5)
Fra baggård til big business (1:5) Han lærte danskerne at rejse. Idéen, der gjorde præsten fra Tjæreborg til charterkonge var rejser, der var så billige, at enhver kunne få råd til en uge under sydens palmer. I de første år var rejsebureauet et chatol i præstegården, men rejserne gik som varmt brød, og da Tjæreborg Rejser var på sit højeste i midten af 70'erne var det blevet Europas største rejseselskab. Men den økonomiske krise i 80'erne sammen med spørgs- målet om, hvem der skulle overtage efter pastor Krogager, sendte Tjæreborg Rejser i armene på ærkerivalen Spies. Tilrettelæggelse: Søs Novella. Sendt første gang 10.11.02

11:05  

Store danskere: Bodil Udsen
Store danskere: Bodil Udsen Bodil Udsen var en af vores største skuespillerinder. En sand diva. Hun spillede de største kvindelige karakterroller på landets scener. Og danskerne elskede hende som Emma i Rottehullet. Men kampen for succes var lang og hård. Først blev hun smidt ud af den kongelige teaterskole for sin egenrådighed, og siden ville ingen tage hende seriøst som skuespillerinde. Hun var hun frygtet af kollegaer for sit vilde temperament og hårde tone. Men Bodil var ligeglad, hun elskede sit publikum og trods personlige tragedier blev hun stående på scenen til det sidste.

11:35  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. kongelig dansk forlovelse mellem prinsesse Anne-Marie og den græske kronprins Konstatin. Sendt første gang 1998.

DR Ultra

09:00  

Store Nørd: Hønsefodring
Store Nørd: Hønsefodring Kåre og Emil er taget ud for at hjælpe Danmarks børn med deres sure pligter. Rasmus fra Blære i Nordjylland er super træt af at skulle bære stinkende køkkenaffald op til sine høns, når de skal fodres. Nørderne forsøger derfor at få ham på afstand af den ulækre lugt ved at bygge en fjernstyret affaldsbil og en kæmpe katapult, som kan skyde køkkenaffaldet hele vejen over i hønsegården. Medvirkende: Kåre Nielsen, Emil Nielsen, Rasmus Kannegaard www.dr.dk/noerd

09:23  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

09:26  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

09:27  

Hollywoods vildeste dyr II (7)
Hollywoods vildeste dyr II (7) Det er blevet tid til at møde de kommende filmstjerner, dyreungerne. Det her afsnit er fyldt med de sødeste tiger, ulve og løveunger. De smelter alles hjerter. Joakim og Dea kan slet ikke stå for de søde unger, Men hvordan træner man de nye Hollywood stjerner og vil de være med i Joakims i film?

09:40  

Thunderbirds (5)
Thunderbirds (5) Fireflash

10:05  

Thunderbirds (6)
Thunderbirds (6) Mørklagt

10:25  

Ultra Nas (5)
Ultra Nas (5) Kåre og Emil tester hjernen med en stor magnet, der sættes på Kåres hoved. De undersøger, hvordan man bedst kommer af med sin afføring, og så skal vi med Laura på skadestuen.

10:50  

Drengerøv (4)
Drengerøv (4) Den står på vild action, hestekræfter og drengerøv med attitude, når Joakim Ingversen slår sig løs i ti programmer om ekstremsport på DR Ultra. Joakim hægter sig på de bedste unge ekstremsportsudøvere, og de sørger for, at han får kamp til stregen og masser af blå mærker, når han kaster sig ud i bl.a. motocross, kitesurfing, speedway og vandskihop. Joakim er taget en tur til Jylland for at møde motocrosskøreren Rasmus, der kan lave de vildeste tricks og hop med en motorcykel. Det er med adrenalin i hele kroppen og svedige hænder, når Joakim slutter af med at kaste sig ud i sit første "backflip".

11:10  

Verdens bedste quiz II (7)
Verdens bedste quiz II (7) I dagens afsnit har Joakim overgået sig selv - IGEN! Se med når Tristan og William dyster mod hinanden i døde mennesker, lange løg og kendte mennesker. Ps. Joakim er Gud.

11:25  

KreaKampen - skraldekunst
KreaKampen - skraldekunst Nu skal der kæmpes i at være kreativ med skrald i KreaKampen. Fire super dygtige børn bliver udfordret i vilde, kreative konkurrencer af Sofie Østergaard fra DR Ultra. Men kun den dygtigste og mest kreative deltager vinder KreaKampen og tager den flotte pokal med hjem. Se med og bliv inspireret, og DU kan dele dine kreationer i DR Ultra appen eller på dr.dk/ultra

11:55  

Designpigerne - Outfit of the Day (6)
Designpigerne - Outfit of the Day (6) De to stylister, Nico og Andrés, sætter pigerne på en sidste prøve og kårer vinderen af konkurrencen.

DR Ramasjang

09:00  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så synger Hr. Skæg om de STORE og de små bogstaver.

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at vi bruger vores hår på kroppen til at holde varmen med? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger en zebra og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af om det virkelig lykkes Frisør Knold&Tot at farve zebraens striber lyserøde. www.dr.dk/Oline

09:55  

Vilde venner III (6)
Vilde venner III (6) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Moses og Olivia, der har vagten i klubhuset. De skal hjælpe en forkommen skade med øjenbetændelse, sætte bæverkamera op sammen med Majken og hjælpe nogle egern tilbage til naturen igen.

10:15  

Den fortryllede karrusel (7)
Den fortryllede karrusel (7) Sørøverskatten

10:30  

Kaj og Andrea og "fyrtøjet"
Kaj og Andrea og "fyrtøjet" Fjernsyn for dig. Med Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen og Ole Kibsgaard. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen.

11:00  

Sprinter Galore (2)
Sprinter Galore (2) Magnus mor og far bliver enige om at hvis Sprinter skal blive boende indtil hans rumskib er repareret er de nødt til at holde ham skjult. Men gode råd er dyre da de ser ud af vinduet at underboen Heino har fundet Sprinters rumskib, men heldigvis har Magnus en ide. Sammen går de ned i haven for at forsøge, at narre Heino så de kan få rumskibet med op i lejligheden.

11:15  

Hemmelige dyr: Den fine fjer (1)
Hemmelige dyr: Den fine fjer (1) Liv på 8 år har fundet en flot og mystisk fjer under en bænk. Derfor har hun bedt Isabel komme til Haderslev for at hjælpe hende med at finde ud af, hvad det mon er for et hemmeligt dyr, der bor lige i nærheden.

11:25  

Ramasjang Mysteriet IV (8)
Ramasjang Mysteriet IV (8) Der er alarm i Ramasjang! En eller anden skurk har simpelthen stjålet Sofus' halskæde! Men er det Preben Pølsesnak, Reichardt Thomsen, Hanne Riffel eller en helt fjerde skurk, der har haft fingrene for langt fremme? Det er en sag for Kristian! I dag får han hjælp af Anton på 7 år - men kan de fange skurken? Se med i Ramasjang Mysteriet!

11:55  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse og Kylling er på udflugt ved en stor sø. De fanger en lille fisk, men vil de spise den? Bamse: Søren Hauch-Fausbøll. Kylling: Brian Patterson. Manuskript: Elin Bing. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

DR1

12:00  

Bonderøven bygger (1:2)
Bonderøven bygger (1:2) Vi følger Franks arbejde med at samle byggematerialer frem til han kunne gå i gang med at rejse sit nye bindingsværkshus. Dengang de første egestammer blev leveret, da tagrørene blev høstet, og kampestenene til soklen blev hentet. Tilrettelæggelse: Peter Wath og Mogens Elbæk

12:30  

Kender du typen 2013 (3)
Kender du typen 2013 (3) Hvilken kendt dansker er medlem af et gaslygtelaug på sin vej og skænker gerne kolde øl fra sit eget fadølsanlæg til naboerne? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau forsøge at regne ud, når Kender du typen? i aften besøger en gennemrenoveret villa i Klampenborg. Gæt med på Facebook og snak om programmet med #KenderDuTypen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 06.11.13

13:10  

Danmarks skønneste sommerhus - Bornholm (4:10)
Danmarks skønneste sommerhus - Bornholm (4:10) Dommerne har i dag krydset Østersøen for at gæste en af Danmarks mest besøgte feriesteder, solskinsøen Bornholm. Her skal de se en firelænget sommerhusgård i Østermarie, et gammelt fiskerhus på en skotsk-inspireret grund tæt ved Rankløve Skår og et moderniseret Toldhus fra 1892 i Allinge.

13:45  

Hun så et mord (223)
Hun så et mord (223) Hvert år genopfører borgerne i Cabot Cove et berømt slag fra den amerikanske uafhængighedskrig for at fejre bysbarnet Joshua Peabodys heltemodige indsats i krigen. I år skal optrinnet optages af et filmhold, men der bliver ballade, da et nyopdaget dokument tilsyneladende beviser, at Peabody ikke var en helt - men tværtimod en forræder. Og snart må Jessica opklare et mord...

14:30  

Hun så et mord (224)
Hun så et mord (224) Jessica er gæst på hotelkongen Matt Kinkaids hotel i Honolulu. Matts ene søn, Jeff, stiller op som senator, mens den anden, Danny, er vicestatsadvokat og ansat af Jeffs politiske modstander. Det skaber splid mellem brødrene, og da en mand findes myrdet, havner den ene af dem i politiets søgelys. Men er han skyldig? Jessica går på jagt efter svaret.

DR2

12:20  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen I dag bekymrer mange voksne sig om de voldelige computerspils virkning på børn. Tidsmaskinen tager dig med på en rejse fra 70ernes diskussioner om krigslegetøjet skadelige virkning og 80ernes frygt for at rollespillet Dungeons and Dragons kunne skabe mordere. Tidsmaskinen har også været i Nordjylland og mødt lægen Knud Wilson, der i 80'erne var hovedperson i en forureningssag i den lille by Strandby. Knud Wilson kæmpede i over 20 år for at få anerkendt at hans mange patienter med lungekræft var blevet syge af en asfaltfabrik i byen. Og så ser vi nærmere på hvilke rum i hjemmet danskerne tidligere har gået op i. Der har nemlig ikke altid hersket køkkenmani herhjemme! Sendt første gang 11.03.2007

13:10  

Historien om symaskinen
Historien om symaskinen Det er en symaskinefabrikant, der i forrige århundrede finder på at lade folk købe symaskiner på afbetaling. Det betyder, at fattige danske kvinder kan investere i en symaskine, og tjene penge til familien ved at sidde og sy hjemme i de trange stuer. I dag syr danske mænd og kvinder mest for fornøjelsens skyld - og de er villige til at betale mange tusinde kroner for en symaskine, der både kan brodere og quilte. Se historien om symaskinen - og dem der sidder bag den. Sendt første gang 30.07.08

13:30  

Dage i haven (5:12)
Dage i haven (5:12) Pernillas drivhus er næsten færdigt og landskabsarkitekten Maria Ahrborg hjælper til med indretningen. I dag skal kampen mod det mere vilde i haven tages op, og det giver kokken Tareq Taylor mulighed for at lave mad på brændenælder. Nordvision fra Sverige.

14:00  

Dage i haven (6:12)
Dage i haven (6:12) I dag er der besøg af forfatteren Christel Kvant i haven. Hun hjælper Pernilla med at plante, mens hun fortæller hvad træerne betyder for os. Pernilla fremstiller en pergola, og kokken Tareq forsøger at finde noget spiseligt i haven! Nordvision fra Sverige.

14:30  

Midt i naturen (10:10)
Midt i naturen (10:10) Seriens tre værter, Anders, Magdalena og Joakim, har rejst rundt i verden og undersøgt mange spændende ting, og i dette sidste program byder de både på de absolutte højdepunkter fra sæsonen og på optagelser bag kulisserne, der ikke har været vist. Nordvision fra Sverige.

DR3

12:00  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

12:40  

USA indefra: Affaldssortering
USA indefra: Affaldssortering Hvor sker der med vores skrald? Morgan Spurlock følger i fodsporene på sit eget affald for for at se, hvad det vil sige at smide noget væk. Hvordan foregår affaldshåndteringen i New York?

13:20  

Gadget Man IV (1:4)
Gadget Man IV (1:4) Føler du, at dine weekender flyver af sted, fordi du har huslige pligter, træning og socialt samvær på programmet? Fortvivl ikke! Gadget-entusiasten Richard Ayoade demonstrerer, hvordan du med de nyeste gadgets kan få mere ud af tiden i dine kostbare weekender.

13:45  

Gadget Man IV (2:4)
Gadget Man IV (2:4) Richard Ayoade er begejstret for nye gadgets, der gør hverdagen lettere. Han giver her en guide til, hvilke gadgets man kan bruge for at afhjælpe stress og udfordringer på arbejdspladsen.

14:10  

The Human Limits (1:2)
The Human Limits (1:2) Mød en gruppe mennesker, der skubber til grænsen for, hvad kroppen kan præstere. Dykkeren Herbert Nitsch har trænet sig op til at kunne holde vejret i mere end ni minutter. Wim Hof lader til at være immun over for kulde. Daniel Kish har trodset sin blindhed, når han bevæger sig rundt på cykel.

DR K

12:05  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? TINA W. MUNCK oplægget er en ny ide, som vil blive anvendt fremover,dvs. når serien fortsætter efter sommerferien.

12:35  

1800 tallet på vrangen (7:8)
1800 tallet på vrangen (7:8) Revolutionen lurer lige om hjørnet. Både i Politiken, politikken og i kunsten. Romantikken er lagt i graven. Nu skal det handle om samfundets skyggesider! Forfatteren Henrik Pontoppidan fører an. Han stiller skarpt på elendighed, råddenskab og hykleri. På Skagen er der gang i malerpenslerne. Her lever bohemer, kunstmalere og digtere det søde liv. Imens er demokratiet sat ud af funktion. Kunstnere og intellektuelle blander sig i samfundsdebatten - blandt andet i den nye kulturradikale avis Politiken. Ikke mindst sædelighedsfejden sætter sindene i kog: kvinders seksualitet og samfundets dobbeltmoral diskuteres nu offentligt! Vært og tilrettelægger: Liv Thomsen. Sendt første gang 29.04.07

13:15  

1800 tallet på vrangen (8:8)
1800 tallet på vrangen (8:8) Århundredet er ved at rinde ud. Klunkestilen hersker og den nye overklasse udstiller al sin rigdom og kaster sig ud i et orgie af kvaster og frynser og pyntegenstande. Forfatteren Herman Bang lever det overfladiske liv på storbyens cafeer og er udsat for en massiv klapjagt på grund af sin homoseksualitet. Men det er også tid til selvransagelse og nye fremtidsdrømme. Kunstnerne vender sig indad og dyrker sjæl og ånd. Arbejderne drømmer til gengæld om et nyt og mere retfærdigt samfund. Det lysner forude! Vært og tilrettelægger: Liv Thomsen. Sendt første gang 6.05.07

13:50  

Gamle Danmark (3)
Gamle Danmark (3) De amerikanske a-bombe-prøve-sprængninger på Bikini og det kommunistiske kup i Prag startede den kolde krig. De neutrale skandinaviske lande forsøgte at skabe et tættere samarbejde i en nordisk forsvarsunion, et arbejde hvor ikke mindst den danske statsminister Hans Hedtoft var meget virksom. Men initiativet blev indhentet af øst-vest konfrontationen, og Danmark måtte nødtvunget følge Norge ind i den vestlige forsvarsalliance, Atlantpagten. Det fik følger både for budgettet og kulturlivet. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 1984

DR Ultra

12:10  

Modeidioten: Hip hop
Modeidioten: Hip hop Hvorfor går hiphoppere med hængerøvsbukser og guldkæder? Og hvad er det bedste tøj at skate i? Modeidioten Christian ved absolut intet om mode og stil, men hiphop-gruppen Vild $mith kan heldigvis hjælpe ham. Og så viser Sille, hvordan du laver din egen bling-bling halskæde.

12:25  

Cykel Karaoke - Bastian fra MGP (2)
Cykel Karaoke - Bastian fra MGP (2) I dette afsnit af Cykel Karaoke får Jannik besøg af Bastian... igen! Der er nemlig sket mange spændende og vilde ting for Bastian siden den første cykeltur. Bastian fortæller om sin hovedrolle i Ultra's nye serie Baseboys. Er det svært at synge opera, og vil Bastian helst spise Pizza eller Myrer? Det finder vi ud af, og selvfølgelig skal vi synge Bastians nyeste hit- 'Stormvind'. Kom i gear og tag med os på cykeltur!

12:35  

Monica Chef - Direktør Fausto (35)
Monica Chef - Direktør Fausto (35)

12:55  

Monica Chef - Pedro og Lucia (36)
Monica Chef - Pedro og Lucia (36)

13:20  

Klassen - Forsvundet (79)
Klassen - Forsvundet (79) Klassen skal på orienteringsløb og Emil vil bestemme det hele. Et hold farer vild i skoven.

13:30  

Klassen - Sandhed eller konsekvens : Del 1 (80)
Klassen - Sandhed eller konsekvens : Del 1 (80) Tilde er vild med Liam, men det er der også en anden der er.

13:45  

Grizzy og lemmingerne (15)
Grizzy og lemmingerne (15)

13:50  

Grizzy og lemmingerne (16)
Grizzy og lemmingerne (16)

14:00  

Sofie Linde Show II (12) - Morten og Naja Münster
Sofie Linde Show II (12) - Morten og Naja Münster I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af det prisvindende søskendepar fra YouTube Naja og Morten Münster. Sofie tester dem i, hvor gode de er til at holde masken, når de forsøger at få hinanden til at grine. Sofie viser, hvordan en dag med hendes kommanderende lillesøster ser ud. Og så har stjernereporteren Bubber selvfølgelig været på spil igen. I denne uge har han været ude for at redde liv! Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

14:30  

Zorro (4)
Zorro (4) Hjerter i oprør

14:50  

Thunderbirds II (1)
Thunderbirds II (1) Spøgelsesskib

DR Ramasjang

12:25  

Skæg med matematik (8)
Skæg med matematik (8) Hr. Skæg holder undervandsfest, synger en sang om de mange former for former, konkurrerer i sækkeløb og besøger etagerne for Hø & Nål samt Kaktus & Balloner i Det Lille Storcenter.

12:50  

Rosa fra Rouladegade (7)
Rosa fra Rouladegade (7) Rosa er altid klar til at bage. I dag får hun besøg af Ellen, der gerne vil overraske sin søde farmor med en ganske særlig kage. Forklædt som vinduespudsere sniger de sig hjem til farmors hus og kigger efter gode ting til kagen. Og de må selvfølgelig ikke blive opdaget, for så er det jo ikke en overraskelse.

13:20  

Onkel Rejes sørøvershow II (12)
Onkel Rejes sørøvershow II (12) Dr. John har kidnappet Arthurs storebror Morgan for at koge ham om til bodylotion. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en næsespray, der kan gøre bussemænd til superklister, og en tur til både Spøgelsesbyen og Den hemmelige vulkan. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

13:40  

Molevitten
Molevitten Få et godt grin med Molevitten. Maskinen er endnu en gang landet i børnehaven, hvor friske unger sender sjove ting direkte til Hr. Skæg, Øvst, Silja og alle vennerne i Ramasjang. For hver ting de sender, får de en skør sketch retur.

13:55  

Sikker & Søn IV (9)
Sikker & Søn IV (9) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, træner Sikker med bue og pil. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (2)
Onkel Rejes Sørøvershow (2) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Morgan, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens hår, så de kan få skatten fyldt af guldpenge af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen og se om Morgan og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. "Duer ikke! Næste!" - siger prinsessen til alle sine bejlere. Men da herremandens to sønner vil prøve lykken hos prinsessen, sker der noget, som overrasker dem alle: deres frække bror Klods-Hans kommer og blander sig!

DR1

15:15  

Inspector Morse: Mord blandt de gejstlige
Inspector Morse: Mord blandt de gejstlige Der er romantik i luften, da Morse i forbindelse med en diakonisses mistænkelige død møder den smukke Emma Pickford, der var en af den afdødes trofaste støtter i kampen om en post som universitetspræst. De konservative mandlige gejstlige ønsker absolut ikke at se en kvinde i stillingen, men kan deres aversion mod kvindelige præster ligefrem føre til mord? Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Emma Pickford: Zoë Wanamaker. Instruktion: Roy Battersby.

17:00  

Landsbyhospitalet (3)
Landsbyhospitalet (3) Hospitalspatienten Greengrass beder den foretagsomme portør Hopkirk gøre ham en tjeneste. Hans afdøde søster er blevet sendt hjem til England i en kiste, som Hopkirk skal skjule på hospitalet, til hun kan blive begravet. Men har Greengrass fortalt sandheden om kistens indhold? Samtidig må David Cheriton træffe en række hurtige beslutninger, da han kaldes ud til en voldsom trafikulykke.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:30  

Teknologi som forandrer (2:4)
Teknologi som forandrer (2:4) Vi er på nettet stort set hele døgnet. Vi twitter, snap'er, spiller, tæller skridt, handler, tjekker nyheder og meget mere, og al denne aktivitet overvåges af aktører, som indsamler enorme datamængder om os. Det kan der for mange være store gevinster ved, men kan BIG DATA også skabe vigtige fremskridt? Nordvision fra Norge.

16:00  

De enorme containerskibe
De enorme containerskibe Kom med ombord på skibet Atlanta, der tilhører en ny klasse af store containerskibe. Det er et af verdens største skibe med sine ti etager. På et år fragter det 200.000 containere til en værdi af 4,5 millarder dollars. Men det enorme skibs besætning tæller kun 22 mand, som skal kunne håndtere enhver nødsituation - alt fra piratoverfald til voldsomt vejr.

16:50  

Verdens største passagerfly
Verdens største passagerfly Her får du historien om verdens største passagerfly, som har plads til 550 passagerer i sin dobbeltdækker-kabine. Bygningen af denne kæmpe krævede nye, superlette materialer og fire enorme motorer. I 2007 stod den klar, og 40.000 tilskuere fandt vej til Toulouses lufthavn for at overvære Airbus A380's jomfrurejse. Men vil nogen overhovedet have så stort et fly? Er størrelsen en fordel eller en ulempe?

17:40  

Smag på Hawaii
Smag på Hawaii Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

DR3

15:05  

Afrikas kæmpedræbere
Afrikas kæmpedræbere Det er sjældent, at løver drister sig til at angribe elefanter. Men ved Savute-kanalen i Kalahari-ørkenen sker det, at sultne løver angriber elefanter, som i tørkeperioder er svagere end normalt. Bliv vidne til et dramatisk sammenstød mellem to af savannens sværvægtere.

15:55  

Billet til Kærlighed II (6:6)
Billet til Kærlighed II (6:6) Tina inviterer sin rejsedate Jack Thomas hjem til sine forældre, på trods af, at de kun har kendt hinanden i få dage. Berta har inviteret Martin på besøg hjemme hos hende i Aalborg, og Anders tager på date med Christian på hans gård i Viborg. Taus rejse med Camilla har givet ham helt nye indsigter i sit datingliv. I en ny sæson af programmet Billet til Kærlighed har fire modige singler sagt ja til at deltage i et kærlighedseksperiment. De skal ud at rejse med en date, de ikke kender, og de må kunne stille ét krav til denne date. Personen skal have det navn, som står på den flybillet, de får udleveret. Eksperimentet vil vise os, om de får bedre muligheder for at finde en kæreste, hvis de giver slip på alle deres normale datingvaner.

16:25  

Verdens mærkeligste skabninger (4:8)
Verdens mærkeligste skabninger (4:8) Lad os se det i øjnene. Vores verden kan virkelig være underlig. Den er fuld af mærkværdige skabninger og uforudsigeligheder. Programmet her afdækker nogle af verdens sære mysterier så som; hvordan vildt vejr kan opstå fra en klar himmel, og hvad der får klipper til at selvantænde.

17:15  

Menneskets store vandring (4:5)
Menneskets store vandring (4:5) Det lykkedes på en eller anden måde de tidlige jæger-samler samfund i Europa at overleve den ufattelige kulde under den sidste istid, og undervejs ændrede deres hud sig fra brun til hvid. Men hvordan lykkedes det dem at komme til at dominere de langt mere hårdføre neandertal mennesker, der allerede havde koloniseret området? Hulemalerier, skulpturer, redskaber og musikinstrumenter fortæller, at de første moderne mennesker var langt mere fantasifulde, opfindsomme og sofistikerede, end man hidtil har troet, og at det måske netop var de kvaliteter, der gav dem en fordel i forhold til neandertalfætrene.

DR K

15:05  

Gamle Danmark (4)
Gamle Danmark (4) Kongens datter og folkets sønner. 1949 -1955. Hans Hedtofts socialdemokratiske mindretalsregering "gled i smørret", og Erik Eriksen blev ny statsminister i en VK-regering. Danmark fik en ny grundlov, hvor de tre væsentligste ændringer var afskaffelse af landstinget, Grønland blev ophøjet fra koloni til en del af riget, og vi fik kvindelig tronfølge. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 1984

16:20  

80'erne: Riv den mur ned
80'erne: Riv den mur ned Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på de historiske øjeblikke, som ændrede verden for altid. Mure blev revet ned - bogstavelig talt, men også kulturelt, politisk og racemæssigt set. I spidsen stod Ronald Reagan ved Berlinmuren med de berømte ord: Tear down this wall.

17:05  

80'erne: De nye supermagter
80'erne: De nye supermagter Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på årtiet, hvor den amerikanske populærkultur bliver global. Samtidig forsøger præsident Ronald Reagan at nå frem til en løsning på Den Kolde Krig og de dertilhørende spændinger mellem verdens supermagter - USA og Sovjetunionen.

17:50  

Huset på Christianshavn (49)
Huset på Christianshavn (49) "Man ved, hvad man har" Manuskript: Jens Louis Petersen. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. I øvrigt medvirker: Pouel Kern, Ernst Meyer, Finn Nielsen og Jes Holtsø. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 19. okt.1974.

DR Ultra

15:15  

Junglebanden
Junglebanden

15:25  

Dybet (2)
Dybet (2)

15:45  

Wild Kratts
Wild Kratts

16:10  

Grizzy og lemmingerne (31)
Grizzy og lemmingerne (31)

16:15  

Grizzy og lemmingerne (32)
Grizzy og lemmingerne (32)

16:20  

Grizzy og lemmingerne (33)
Grizzy og lemmingerne (33)

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:55  

Junglebanden
Junglebanden

17:05  

Junglebanden
Junglebanden

17:15  

Vi' bare bjørne (13)
Vi' bare bjørne (13)

17:30  

Bella and the Bulldogs II (18)
Bella and the Bulldogs II (18)

17:50  

Girls United (12)
Girls United (12) Træningslejr i Viborg. Pigerne møder deres helt store idol landsholdspilleren Nadia Nadim, som tager i mod pigerne sammen med resten af kvindelandsholdet.

DR Ramasjang

15:00  

Rita og Krokodille - Fisketuren
Rita og Krokodille - Fisketuren Rita og Krokodille skal ud og fiske. Rita belærer Krokodille om hvordan man fisker. Men ved søen er det Krokodille, der fanger alle fisk, selv om han har det gamle fiskenet. Rita bytter net med ham, men det hjælper ikke. Men Rita SKAL fange en fisk og til sidst fanger hun en kæmpe fisk. Så bliver det fisk til middag! Ritas kæmpe fisk, og Krokodilles mange fisk.

15:05  

Masha og Bjørnen (6)
Masha og Bjørnen (6) I familiens skød

15:15  

Morten Skildpadde (22)
Morten Skildpadde (22) Det er Halloween, Morten

15:40  

Gurli Gris III (10)
Gurli Gris III (10)

15:50  

Chuggington (15)
Chuggington (15)

16:00  

Chuggington (16)
Chuggington (16)

16:10  

Yakari IV (23)
Yakari IV (23)

16:25  

Junglebogen (35)
Junglebogen (35) Abe på afveje.

16:35  

Junglebogen (36)
Junglebogen (36) Ulvefælden.

16:45  

Pyjamasheltene (1)
Pyjamasheltene (1)

17:00  

Ramasjang Mysteriet V (4)
Ramasjang Mysteriet V (4) Sebastian er i problemer! Han har mistet sin helt særlige fuglebog. Det pudsige er, at den er stjålet fra hans fuglebur! Hvem kan dog være så fræk? Kristian skal virkelig tage sig sammen for at løse dagens mysterium. Men han er ikke alene. Heldigvis får han hjælp af minidetektiven Christian. Men kan de opklare mysteriet? Husk at se med!

17:29  

Sommer i Ramasjang - Danse Staffan
Sommer i Ramasjang - Danse Staffan

17:30  

Min fede fridag (5)
Min fede fridag (5) Mikkel elsker at holde fridag og i dag skal han opleve, hvordan Sally på 6 år holder den fedeste fridag. Det bedste Sally ved, er at tage på fisketur. Se med, når Mikkel sætter gang i en fiskekonkurrence om hvem, der først får en fisk på krogen!

17:45  

Brillebjørn (25)
Brillebjørn (25) Norsk dramaserie. Julian er ude og lege at han jager drager. Da far skal på cykeltur, vil Julian ikke med. Han vil hellere fortsætte sin sjove leg.

17:50  

Heino fikser alt - Hammeren (18)
Heino fikser alt - Hammeren (18) Svend er kommet i problemer, fordi han har lånt sin fars hammer uden at spørge om lov, og nu er den blevet væk. Heino er klar til at hjælpe og har endda medbragt sit helt nye stykke legetøj.

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der rundt om i Danmark afholdes auktioner over alt fra blomster og kvæg til fine antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit har Klaus Pedersen fra Aars Landboauktion givet kontordamen fri, og det skulle han nok aldrig have gjort. Hos Horsens Auktioner afholder søstrene Rikke og Heidi deres første eftersyn nogensinde, men det nyindkøbte lydsystem driller. Og hos Gasa Blomsterauktion må auktionarius Thomas Rasmussen pludselig forlade podiet midt under auktionen.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Den blå planet II (2:7)
Den blå planet II (2:7) BBC tager os endnu engang på en magisk rejse til den største, men mindst kendte del af vores planet, de store oceaner, hvor forskerne siden den første serie i 2001 har fået en langt dybere forståelse af livet i havene. Hvordan kan der overhovedet være liv i de dybeste have, hvor livsbetingelserne er så ualmindelig barske? Her bliver livet mere og mere ekstremt.

DR2

18:20  

Smag på Beirut
Smag på Beirut Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

19:00  

Nak & Æd - en sika på Norddjursland (3:8)
Nak & Æd - en sika på Norddjursland (3:8) Det er i slutningen af januar og jagtsæsonen lakker mod enden for denne gang. Jørgen og Nikolaj er taget til Norddjurs for at nedlægge en sikahjort. Under denne jagt gælder det om at være stille, for sikahjorten er meget sky. Vil det lykkes Jørgen at få nedlagt en - eller skal Nikolaj i stedet tilberede den ræv, som er alternativet? Sendt første gang 20.11.11

19:30  

Nak & Æd - en råbuk i Østjylland (4:8)
Nak & Æd - en råbuk i Østjylland (4:8) Det er juni måned og endelig sommer! Jørgen og Nikolaj er taget ud for at få skyde en råbuk. De to forrige jagter endte med henholdsvis husmår og ræv, så denne gang SKAL det lykkes. Men der er selvfølgelig altid et alternativ. Denne gang: Mårhund! Sendt første gang 27.11.11

20:00  

Vidnet (3:3)
Vidnet (3:3) Kriminalassistent Nancy Devlin må gøre et sidste, desperat forsøg på at afsløre den mand, hun tror, er ude efter hende. Hendes indsats fører hende nærmere på at opklare sagen, men med store personlige omkostninger.

DR3

18:00  

Gør ikke dette hjemme (1:6)
Gør ikke dette hjemme (1:6) Det er spektakulære eksperimenter, seriens to værter, Marte Hedenstad og Torfinn Borkhus, skal i gang med, og det kommer ikke til at gå stille af. De afprøver her, hvad der fungerer bedst, når der skal spredes møg ud over en mark: Skal man køre det ud stille og roligt med den traditionelle traktor eller skal man sende det afsted med fuld fart - ved hjælp af dynamit? Marte og Torfinn tester det hele og ødelægger en del, for så slipper du for det! Lad det være sagt med det samme: Denne serie er fyldt med alt det, man aldrig, aldrig skal gøre derhjemme! Nordvision fra Norge.

18:30  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:15  

Skam (3:11)
Skam (3:11) Eva er tibage på gymnasiet efter ferien, og hun får hurtigt nye veninder. Men er det nye pige-femkløver virkelig skolens største tabere?

19:35  

Skam (4:11)
Skam (4:11) Sana lægger en plan, der skal skaffe pigerne til fest med skolens sejeste drengeslæng. En plan, der har Eva i en vigtig hovedrolle.

19:50  

Skam (5:11)
Skam (5:11) Vilde er sikker på, at den seje William gerne vil i seng med hende. Men først må hun en tur til skolelægen efter prævention. Og veninderne må med som forstærkning.

20:10  

Når vejr går viralt - Ferie fra helvede
Når vejr går viralt - Ferie fra helvede Hvis man ikke kan få nok af at opleve farlige situationer og naturkatastrofer fremkaldt af vind og vejr, så har man her muligheden for at genopleve nogle af de største øjeblikke fanget på kamera. En helvedes ferie får man, når regnen styrter ned, når haglene er på størrelse med golfbolde, og stranden bliver ramt af en tornado!

20:50  

Når kemien passer (1:6) - Duften af begær
Når kemien passer (1:6) - Duften af begær Norsk videnskabsserie fra 2017 (Når kjemien stemmer) Er du træt af at være alene, men vælger som Jenny tit den forkerte kæreste, kan videnskaben måske hjælpe dig på vej. Jenny skal blandt syv mænd teste, om det kan lade sig gøre at lugte, smage, se og høre sig frem til kærligheden - hvis du tør stole på dine instinkter. Din næste kæreste kan blive perfekt, i hvert fald biologisk set. Jenny lægger ud med at dufte til seriens syv håbefulde mænd - en meget forskellig oplevelse.

DR K

18:25  

Huset på Christianshavn (50)
Huset på Christianshavn (50) "Karlas gæstebud". Manuskript: Karen Smith. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Bo: Claus Ryskjær. I øvrigt medvirker: Elin Reimer og Poul Bundgaard. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 26. okt.1974.

18:50  

Den store Klein
Den store Klein Han var kendt som manden med de tusind forskellige ansigter og en sproglig begavelse ud over det sædvanlig. Jesper Klein var en unik og fuldstændig original dansk kunstner, der var elsket af både børn og voksne for sin krøllede hjerne og nyskabende optræden på scenen. Men privat var den charmerende Klein langt fra den udadvendte spradebasse, som han var på scenen. Klein var ikke alene forfærdelig gammeldags. Han var også ekstremt genert og holdt slet ikke af al den opmærksomhed, som berømmelsen kastede af sig.

19:20  

Flådens historie (1:7)
Flådens historie (1:7) H.M. Dronningen fortæller Flådehistorie. Troels Kløvedal besøger H.M. Dronning Margrethe ombord på Kongeskibet Dannebrog til en samtale om livet på søen, svenskekrigene og om dansk ekspeditionshistorie. Dronningen fortæller om kongefamiliens og ikke mindst hendes far Kong Frederik IX's glæde ved Dannebrog, samt hendes spændende erindringer fra en barndom omgivet af søfolk. Der bliver desuden tid til en lille privat rundvisning på Dannebrog.

19:56  

Dagens sang: Det er i dag et vejr
Dagens sang: Det er i dag et vejr - sunget af et af DRs kor.

20:00  

Flådens historie (2:7)
Flådens historie (2:7) Den danske flådes historie tager sin begyndelse 10. august 1510. Fra Slotø i Nakskov Fjord påmønstrer Troels Kløvedal søværnets øvelseskuttere Svanen og Thyra, og tager os med på en rejse gennem dansk renæssance til søs. Vi sejler op gennem Østersøen, hvor de ældste dele af flådens historie udspillede sig. Vi besøger Bornholm, der altid har ligget midt i den krigshærgede Østersø. På Gotland fortæller Kløvedal om Visbys fald i 1361, og i Stockholm om Christian II's indtagelse af byen og Det Stockholmske Blodbad.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:10  

The Next Step IV (23)
The Next Step IV (23) Her kommer din mand

18:30  

Sofie Linde Show II (17) - Ruben Søltoft og Nikolaj Stokholm
Sofie Linde Show II (17) - Ruben Søltoft og Nikolaj Stokholm I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af komikerne Ruben Søltoft og Nikolaj Stokholm. De sjove drenge bliver udfordret, når de skal forsøge at lade være med at grine af hinanden. Og til sidst i programmet leverer de et særpræget sangshow. Bubber er naturligvis også med, og han har i denne uge skabt boligprogrammet "Pep dit skrot op!". Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

19:00  

Dybet (9)
Dybet (9)

19:20  

Monica Chef - Vi kan ikke lide Riki (23)
Monica Chef - Vi kan ikke lide Riki (23)

19:45  

Sam & Cat I (15)
Sam & Cat I (15) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

20:05  

Cykel Karaoke - Sigmund fra X Factor
Cykel Karaoke - Sigmund fra X Factor Sigmund gæster cyklen i dette afsnit og det kan kun blive sjovt! Sigmund er en vild sanger, performer, youtuber og danser. Men men men, kan han lære Jannik at danse? Argh den bliver nok svær. Hvordan smager tørret gammel fisk fra færøerne? Ikke specielt godt, hvis man spørger Jannik og Sigmund. Tag med os på cykeltur! Sangene: Side to Side (Ariana Grande), Just Dance (Lady Gaga), Feeling Good (Nina Simone).

20:20  

Trio - cyberguldet (3:10)
Trio - cyberguldet (3:10) Nora kobler en lang række indbrud i hytter i bygden sammen med en klassekammerats forsvinden. Hun og Simen går i aktion. Lars' chatven, Mitnik, kommer til bygden. Sammen intensiverer de jagten på Ramrun.

20:45  

Ultras Dance Crew (14) - Guldtuben (1:2) Den store konkurren
Ultras Dance Crew (14) - Guldtuben (1:2) Den store konkurren I Ultras Dance Crew har Sofie Østergaard sammensat sit helt eget dance crew, som skal udbrede glæden ved dans, når de optræder til events over hele landet. Danserne får at vide, at de skal optræde til Guldtuben, og at de selv kan få lov at lave en koreografi, der indgår i showet - men kun, hvis de er dygtige nok.

DR Ramasjang

18:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (6)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (6) Skattejagten

18:15  

Yakari III (26)
Yakari III (26)

18:25  

F for Får (34)
F for Får (34) Fårrygende animation fra Aardman

18:30  

Hemmelige dyr: Den døde høne
Hemmelige dyr: Den døde høne Nikolaj på 6 år har netop fundet en død høne i skoven. Derfor har han bedt Isabel skynde sig til Holstebro for at hjælpe med at finde ud af, hvad det er for et hemmeligt dyr, der har ædt hønen.

18:45  

Quizdyrene - Kaninen Camilla
Quizdyrene - Kaninen Camilla Kaninen Camilla bor trygt og godt i et hyggeligt kaninbur ved siden af sine gode kanin-naboer. Men i dag har hun vovet sig ud af buret for at quizze med Stefan og måske vinde en flot præmie. Da Camilla trækker kategorien "rovdyr" bliver hun ret nervøs. Hun har også lidt problemer med nogle af spørgsmålene om de farlige dyr undervejs. Men hun vover alligevel pelsen, spidser kanin-ørerne og klarer sig gennem de fem spørgsmål med lidt hjælp fra kaninvennerne.

19:00  

Tree Fu Tom (13)
Tree Fu Tom (13)

19:25  

Zorro (5)
Zorro (5) Mesteren

19:45  

Mumitroldene (38)
Mumitroldene (38) Opdagelser ved kysten

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

Gintberg på Kanten - Det Kongelige Teater
Gintberg på Kanten - Det Kongelige Teater Jan Gintberg tager den humoristiske temperatur på kulturens højborg, Det Kongelige Teater. Her forsøger han at tale fransk med balletmester Nikolaj Hübbe, øver norske manuskripter med skuespiller Nicolas Bro og finder ud af, hvad der sker bag scenen under en italiensk opera. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg Sendt første gang 24.04.14

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Sporten
Sporten

22:05  

Beck: I stormens øje
Beck: I stormens øje En eftersøgt miljøaktivist findes skudt og brændt. Den svenske sikkerhedstjeneste får mistanke om, at Gunvald Larsson, kriminalkommissær Martin Becks højre hånd, er indblandet i sagen. Og mens Gunvald går på jagt efter morderen, bliver Becks loyalitet over for sin kollega stillet på en hård prøve, da han får ordre på at anholde Gunvald. Martin Beck: Peter Haber. Gunvald Larsson: Mikael Persbrandt. Oskar Bergman: Måns Nathanaelson. Instruktion: Harald Hamrell.

23:35  

Taggart: Hjemve
Taggart: Hjemve En polsk immigrant bliver fundet skudt på byggepladsen, hvor han arbejdede som sikkerhedsvagt. Få timer senere findes en polsk hotelreceptionist skudt på en parkeringsplads. Er mordene racistisk motiverede? Taggart-holdet går på jagt efter svaret. Matt Burke: Alex Norton. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Pat Harkins.

DR2

21:30  

Den fjerde mand (1:3)
Den fjerde mand (1:3) Besættelsen af den Vesttyske ambassade i 1975. En uopklaret mordsag fra 1989. Sporene fra begge sager peger på tråde ind i magtens korridorer. Mange år senere forventes Lars Martin Johansson, den nytiltrådte chef for polititets efterretningstjeneste, med hjælp fra en lille hemmelig enhed, at løse de komplicerede sager. Serien er baseret på forfatteren Leif GW Perssons roman "En annan tid ett annat liv". Medvirkende: Rolf Lassgård, Claes Malmberg m.fl. Instruktion: Kristian Petri. Produktion: SVT.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Mord på åben gade (3:4) - Ti timer
Mord på åben gade (3:4) - Ti timer Ingen forstår, hvordan Trianas veninde, den kvindelige betjent Raquel Gago, passer ind i billedet. Anklagemyndigheden er overbevist om hendes medskyld, mens hun selv hævder sin uskyld. Forsvaret kalder to af Raquels overordnede i vidneskranken, og deres svar sår tvivl om politiets efterforskning. Omsider er alle vidneforklaringer overstået, og juryen går ud for at votere.

DR3

21:30  

Vita & Wanda (1:7) - Divaerne
Vita & Wanda (1:7) - Divaerne Norsk reportageserie fra 2017 (Vita &Wanda) De er 25, deler en lejlighed, elsker mode og går ikke af vejen for at pynte på udseendet. De har et travlt liv med glam og sjov, en hverdag med masser af arbejde, fester og rejser - og så er de tvillinger: Vita og Wanda. Forældrene kom til Norge fra Iran og pigernes opvækst i en lille landsby var ekstrem hård og har gjort dem til de mennesker, de er i dag. Vita tager til Iran for at få rettet sin næse, Wanda fortæller om hvordan det var konstant at være udsat for mobning.

21:50  

Red Lights
Red Lights Sammen med psykologen Margaret Matheson rejser den unge Tom Buckley rundt for at undersøge paranormale fænomener - og afsløre dem som svindelnumre. Snart står makkerparret over for deres livs største udfordring. Den karismatiske Simon Silver er verdensberømt for sine psykiske evner. Og da Margaret og Tom begynder at efterforske ham, sætter det Toms verdenssyn på en hård prøve. Tom Buckley: Cillian Murphy. Margaret Matheson: Sigourney Weaver. Simon Silver: Robert De Niro. Instruktion: Rodrigo Cortés.

23:40  

Afrikas kæmpedræbere vender tilbage
Afrikas kæmpedræbere vender tilbage Ved Savute-kanalen i det sydlige Afrika angriber en flok løver helt atypisk en flok elefanter. Da elefantgruppen forlader området, udspiller der sig en række dramatiske hændelser i løveflokken; hanløverne begynder at kappes, en hunløve bringer sine nyfødte unger i livsfare, en rivaliserende gruppe løver forsøger at overtage flokkens territorium, og et utal af brande hærger savannen. Når støvet har lagt sig, må løveflokken igen gå i kødet på elefanterne, ellers vil de sulte ihjel.

DR K

21:00  

Historiequizzen: Christiansborg Slot
Historiequizzen: Christiansborg Slot Gæt med når DRKs historiequiz med Adrian Hughes i spidsen går på opdagelse i Christiansborgs ruiner og Dronningens sale ovenpå. Deltagerne er Hanne Fabricius og Kåre Johannessen, der dyster mod Trine Halle og Martin Sejr Nielsen.

21:30  

Ferie, ferie, ferie: Eventyr
Ferie, ferie, ferie: Eventyr Ferie er lig med frihed. Vi vinker farvel til hverdagen og pligterne og puster ud. Men der er stor forskel på, hvordan vi holder ferie. Nogle er til charterferie, mens andre synes at sommerhuset eller campingpladsen er det bedste sted at bruge sommeren. Og så er der dem der drager spontant afsted på eventyr med rygsæk på. Hvilken type ferie du er til, siger noget om, hvem du er som person. Programmet her handler om mennesker, der kan lide at tage på eventyr. Dem, der rejser let, tager langt væk og altid er på jagt efter det unikke. Sådan én er entertainer Jacob Haugaard. Han har rejst i hele verden og elsker at fortælle om sine ture. For ham er det en livsnødvendighed at tage ud og opleve andre steder og kulturer. Det har det også været for mange andre danskere gennem tiden, og vi møder mange af dem i udsendelsen, som giver et historisk rids over danskernes eventyrrejser.

22:00  

Pompeji på havbunden - De riges paradis
Pompeji på havbunden - De riges paradis For 2.000 år siden var byen Baiae i Napolibugten et tilflugtsted for Roms rige og magtfulde elite. Her i datidens Las Vegas kunne de slappe af og undslippe det romerske samfunds snærende bånd og slå sig løs. Her var kæmpestore villaer, kunstfærdige spabade og løsslupne fester på flodpramme i bugten. Indtil et vulkanudbrud satte hele byen under vand, hvor arkæologer nu er gået i gang med at kortlægge den glemte by.

22:55  

Ægypten (1:6)
Ægypten (1:6) "Jagten på Tutankhamon" Historien om barnekongen Tutankhamon er i dag uløseligt forbundet med englænderen Howard Carters liv. Carter kom til Ægypten som kunstner og levede af at tegne og male de gamle monumenter, men blev også hurtig en kyndig arkæolog. Da han omkring 1905 fandt en rig mæcen i den engelske lord Carnarvon, gik jagten ind på den ukendte farao Tutankhamons grav. Først da de næsten var ved at give op, lykkedes det Carter at finde, hvad ingen andre havde opnået, nemlig en uberørt faraos grav.

23:45  

Rick Steins vej til Mexico (1:7)
Rick Steins vej til Mexico (1:7) Rick Stein opfylder en livslang kulinarisk drøm om at tage turen langs Californiens kystlinje og krydse grænsen til Mexico. Halvtreds år efter the summer og love vender Rick tilbage til San Francisco for at sidde og kigge ud over bugten og spise østerspandekage og mindes dengang, da han for første gang fik smag på Mexico.

DR Ultra

21:00  

Sofie Linde Show II (2) - Mette Lindberg
Sofie Linde Show II (2) - Mette Lindberg I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af sin gamle X-factor-kollega Mette Lindberg. De to skal en tur i spøgelsestoget sammen - så nu er I advaret om, at der bliver skreget igennem, også i studiet, hvor Sofie også har et par overraskelser til Mette. Vores allesammens stjernereporter Bubber kommer også forbi - han har haft assistent Jakob på vandet med "Kurs mod nære kyster". Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

21:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:25  

Forsyte-sagaen (2:13)
Forsyte-sagaen (2:13) Engelsk dramaserie fra 2002 efter Nobelprismodtageren John Galsworthys bøger. (The Forsyte Saga) Familien Forsyte tilhører den højere middelklasse og bor i det fashionable område omkring Londons Hyde Park i slutningen af 1800-tallet. Udadtil optræder de som en fast sammentømret enhed, men de forskellige grene af slægten bryder sig ikke meget om hinanden. Faktisk har familien mere end almindeligt svært ved at leve op til sine egne idealer i en tid præget af sociale og kulturelle omvæltninger.

01:20  

Kære nabo - gør bras til bolig - Hovedgård
Kære nabo - gør bras til bolig - Hovedgård I Hovedgård lidt udenfor Horsens, har Anne-Lise Rasmussen og Torben Jensen bygget om og renoveret på deres drømmehus i otte år. Det ene projekt har afløst det andet, og en alvorlig arbejdsskade, der næsten kostede Torben livet for fire år siden, har kun forhalet byggeprojektet. Men nu har Anne-Lises voksne børn fået nok. I alle årene har Anne-Lise og Torben nemlig boet på ganske få kvadratmeter i Anne-Lises keramikværksted, og dér er ikke plads til besøg af børn og børnebørn. Derfor har de skrevet til designerne, Anders Faarborg og Rasmus Robert, for at bede om hjælp. Ønsket er at få husets store stue færdig og samle hele familien til jul. Men med en perfektionistisk husherre og et indretningsbudget på 0 kroner, er udfordringen til at tage at føle på. Heldigvis har Anne-Lise og Torben masser af gode naboer - og en hel masse møbler, der står opmagasineret rundt omkring på den store grund.

02:00  

Bonderøven bygger (1:2)
Bonderøven bygger (1:2) Vi følger Franks arbejde med at samle byggematerialer frem til han kunne gå i gang med at rejse sit nye bindingsværkshus. Dengang de første egestammer blev leveret, da tagrørene blev høstet, og kampestenene til soklen blev hentet. Tilrettelæggelse: Peter Wath og Mogens Elbæk

02:30  

Danmarks skønneste sommerhus - Bornholm (4:10)
Danmarks skønneste sommerhus - Bornholm (4:10) Dommerne har i dag krydset Østersøen for at gæste en af Danmarks mest besøgte feriesteder, solskinsøen Bornholm. Her skal de se en firelænget sommerhusgård i Østermarie, et gammelt fiskerhus på en skotsk-inspireret grund tæt ved Rankløve Skår og et moderniseret Toldhus fra 1892 i Allinge.

03:00  

Meyers madeventyr på Manhattan
Meyers madeventyr på Manhattan Den gastronomiske iværksætter Claus Meyer er flyttet til New York med sin hustru og deres tre børn for at realisere en vanvittig drøm. I et kæmpe projekt vil han skabe en toprestaurant og foodhall på Grand Central Terminal. Meyers entré på New Yorks madscene er en satsning i millionklassen. I et år har DR2 fulgt familien Meyer i arbejdet med projektet, der er en kamp mod tiden. De er nemlig blevet mødt af talrige forsinkelser, og samtidig er det hele blevet væsentlig dyrere end beregnet. Tilrettelæggelse: Keld Klüwer.

DR2

00:05  

På udebane i Rusland - med Møller og Kimer (3:3)
På udebane i Rusland - med Møller og Kimer (3:3) Kræfterne er ved at slippe op og frustrationerne vokser. Peter Møller er træt efter mere end to ugers rejse gennem Rusland. En rejse, hvor han ikke kan forstå sproget - og intet ved om, hvad der skal ske. Kontrollen har han overladt til sin rejseguide, Ruslandskorrespondent Matilde Kimer, og i denne uge er de vendt tilbage til Moskva. Her besøger de blandt andet "Stjernebyen", hvor alle astronauter - også danske Andreas Mogensen - kommer igennem et hårdt træningsforløb, inden de bliver sendt ud i rummet. Og så har Matilde arrangeret et møde med Peters fortid.

00:50  

Veninder i Putinland - Marie Krarup vs. Anna Libak (3:3)
Veninder i Putinland - Marie Krarup vs. Anna Libak (3:3) Konflikten mellem Rusland og Vesten har sprængt det mangeårige venskab mellem politiker Marie Krarup og journalist Anna Libak i stumper og stykker. Men nu drager de to tidligere veninder ud på en rejse gennem Putins Rusland. Sammen vil de forsøge at forstå russerne og det samfund, de blevet SÅ uenige om. Spørgsmålet er, om de kan blive veninder igen, eller om Rusland er kommet mellem dem for altid?

01:20  

Træn din hjerne (1:3)
Træn din hjerne (1:3) Kan man træne sin hjerne til at klare det moderne livs udfordringer? Værten Todd Sampson bruger den nyeste hjerneforskning til at øge sin hjernes tilpasningsevne. For at bevise, at det kan lade sig gøre, sætter han sit liv på spil med en 120 meter høj bjergbestigning - med bind for øjnene.

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:30  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:15  

Menneskets store vandring (5:5)
Menneskets store vandring (5:5) Hvor tidligt ankom de moderne mennesker til Amerika. og hvilken farefuld rute, må de have fulgt for at nå dette udstrakte landområde, som er lukket af isbjerge i nord og af have mod syd? Disse frygtløse pionerer kan have fulgt flere ruter, alle lige farefulde, men overbevisende genetiske fund tyder på, at de første mennesker er kommet fra nord og har fulgt Stillehavskysten på deres vej mod syd.

02:05  

Gadget Man IV (3:4)
Gadget Man IV (3:4) Richard Ayoade er begejstret for gadgets, der gør hverdagen lettere. Han giver her en guide til, hvilke gadgets man kan bruge for at få et mere effektivt og udbytterigt kærlighedsliv, parforhold og ægteskab. Han undersøger også, hvilke gadgets man kan bruge for at få en god første date.

02:30  

Gadget Man IV (4:4)
Gadget Man IV (4:4) Richard Ayoade er begejstret for nye gadgets, der gør hverdagen lettere. Han giver her en guide til, hvilke gadgets man kan bruge for at få et lykkeligere og sundere liv og dermed minimere risikoen for fare og sygdom.

03:00  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:45  

Hugo på bas
Hugo på bas Dansk dokumentarfilm fra 2016 om en af vor tids største danske jazzikoner Hugo Rasmussen. I sin over 50 år lange karriere nåede han at indspille over 1000 plader og optræde med Ben Webster, Dexter Gordon og Cornelis Vreejswijk. I eksklusive optagelser følger vi de sidste to år af Hugos liv og frem til sin død i august 2015. Vi oplever hans evindelige charme og store livsglæde, som end ikke lægernes dødsdom kan holde nede. Vi ser ham slå sig løs på scenen for sidste gang, og vi mærker hans inspirerende væsen smitte af på unge og gamle musikere omkring ham. En legende, der takker af.

01:35  

Dr. Strangelove
Dr. Strangelove Amerikansk sort komedie fra 1964 (s/h) (Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb) (s/h) General Jack D. Ripper fra det amerikanske luftvåben er sikker på, at han er offer for en kommunistisk sammensværgelse og giver ordre til et atomangreb mod Sovjetunionen. Han er nok vanvittig, men en ordre er en ordre, og snart er bombeflyet på vej. Den amerikanske præsident må ringe til sin kollega i Kreml og beklage. Men er det for sent? Kan verden reddes eller truer ragnarok? Mandrake/præsident Muffley/Dr. Strangelove: Peter Sellers. General Turgidson: George C. Scott. General Ripper: Sterling Hayden. Instruktion: Stanley Kubrick.

03:05  

Flødeskumsfronten (1:3)
Flødeskumsfronten (1:3) De var helt unge da de besatte Danmark den 9. april 1940. De fleste følte ikke, at de gjorde noget forkert. De handlede blot som fædrelandet og deres fører, Adolf Hitler havde befalet. De kom fra alle dele af det tyske samfund, og de troede på at Tyskland ville sejre. Da krigen begyndte at vende, og sejren ikke længere var helt sikker skabte det tvivl. Men Danmark var et fint land at være soldat i - her åndede der fred og ingen fare. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup og Wolfgang Mönninghoff. Sendt første gang 17.04.05

03:45  

80'erne: Narkokongerne på Wall Street
80'erne: Narkokongerne på Wall Street Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på årtiet, hvor jetsetterlivet tog fart sammen med forbruget af kokain.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0621193207