dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: onsdag d. 5. april 2023

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: onsdag d. 5. april 2023

DR1

05:40  

Landsbyhospitalet (61)
Landsbyhospitalet (61) Engelsk dramaserie fra 2007. (The Royal) Lægerne på The Royal får travlt, da en bil bliver ramt af et tog ved en jernbaneoverskæring. Marian og dr. Banner haster til ulykkesstedet, hvor en ung mand og hans højgravide kæreste er fanget i bilen. Men hvor er parrets tre-årige datter blevet af? Samtidig skaber forstanderindens niece nye problemer, mens Stella igen møder manden, der voldtog hende.

06:30  

Lystfiskerliv (1:8)
Lystfiskerliv (1:8) Svensk livsstilsserie fra 2020. (Fiskeliv) Tag med på fiskeeventyr i Sverige. Programværten Emilie Björkman rejser til vestkysten for at fiske i den anden programvært Martin Falklinds hjemvand. Stedet er Käringön, et idyllisk fiskerleje fra 1600-tallet. Her prøver Emilie berggyltfiskeri fra stejle klipper og havørredfiskeri fra kajak. Martin begiver sig til havs for at fiske makrel, en tur, som foruden makrel byder på en anden glædelig overraskelse.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:10  

Horisont
Horisont Horisont bringer hver uge reportager fra en verden under forandring. DRs korrespondenter og journalister møder dem, der har noget på spil - ofte i fascinerende og fremmede miljøer.

07:35  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:30  

Marens hvalpeskole (2:4)
Marens hvalpeskole (2:4) Norsk dokumentarserie fra 2021. (Valpeskolen) Hvalpene fylder mere og mere i familiernes hverdag. Salto løber konstant væk for at komme ud på nye eventyr, Bjørn ender på hospitalet, og Bailey skal være alene hjemme for første gang.

08:30  

VISION: Rasmus Brohave - Superstjerne på YouTube
VISION: Rasmus Brohave - Superstjerne på YouTube I mere end ti år har Rasmus Brohave knoklet for at opbygge et af Danmarks største navne på YouTube. I en tidlig alder havde han så meget succes som social media-stjerne, at han kunne købe biler og leve et liv, der lå langt væk fra vennerne, der gik i gymnasiet. Men hvilke omkostninger har det haft at satse alt og gå sin helt egen vej?

08:55  

Troldehjertets hemmelighed (3:7)
Troldehjertets hemmelighed (3:7) Dansk familiefiktionsserie fra 2023. Marie Louise er forsvundet. Hendes far er bekymret for sit ry og for hendes tidligere forlovede Aages reaktion. Hun har besluttet at stikke af til Amerika sammen med Rasmus - men Rasmus har købt et lille bondehus i bryllupsgave til hende. Kan hun vænne sig til livet som bondekone i Lindestrup? Imens er Troldejægeren på sporet af Karen og Rebekka. De skjuler sig på herregården, men deres plan slår fejl. Kan Karen forhindre Cornelius i at drukne Rebekka? Serien indeholder scener der kan forekomme uhyggelige for mindre børn. Medvirkende: Karla L. Moltsen, Lova M. Rudolph, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Sigurd Moe, Isa Thorlacius, Maximillian H. Hale m.fl. Manuskript: Jesper Nicolaj Christiansen. Episodeforfatter: Johannes Majgaard Nielsen. Instruktør: Jacob Bitsch. Production design: Thomas Greve. Fotograf: Jacob Kusk. Musik: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion i samarbejde med FilmFyn.

DR2

07:25  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II Prøver at opdrage en puddel

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet (2)
Ramasjang Mysteriet (2) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Luk op Luk i - DRØMME
Luk op Luk i - DRØMME Thomas har altid vidst, at han skal være megastjerne. Det er hans største drøm. Jakob synes, drømme er for usikre. Så er det bedre at have en plan. Og hans plan er at blive pensionskassedirektør. Eller det er i hvert fald hans forældres plan. Thomas insisterer på, at Jakob må drømme om et eller andet, og sammen kigger de ind i Thomas' magiske krystalkugle for at finde ud af, hvad Jakobs drøm er.

06:20  

Ernest & Celestine (10)
Ernest & Celestine (10)

06:30  

Sarah og And (5)
Sarah og And (5)

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Motor Mille og uniformerne - Soldat (6)
Motor Mille og uniformerne - Soldat (6) Motor Mille får lov til at køre en kæmpe maskine da hun besøger en flok soldater. Men hun lærer også, hvorfor det er så vigtigt, at der er rent på stuerne, og hvorfor fælleskabet også er så vigtigt for at kunne hjælpe andre. Sammen med soldaterne skal Motor Mille ud på en forhindringsbane, hvor deres samarbejdsevner bliver sat på prøve.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Cirkeline - Storbyens Mus
Cirkeline - Storbyens Mus Cirkeline flytter til byen sammen med sine venner, musene Ingolf og Frederik. Her møder de bymusen Sidse, der kender Hassan, der bor med sin familie hos en grønthandler. Hele flokken har det skægt og leger godt sammen. Men en dum kloakrotte forsøger at ødelægge det hele. Heldigvis lykkes det ikke.

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:25  

Husdrømme (2:8)
Husdrømme (2:8) Svensk livsstilsserie. Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingårdh besøger parret Anna og Lars, der elsker at renovere og er ret professionelle. De har købt drømmehuset på Strandvejen nord for København og har store planer. Blandt andet vil de gerne have en tilbygning - men det synes kommunen ikke er nogen god idé.

10:15  

Husdrømme (1:8)
Husdrømme (1:8) Svensk livsstilsserie. Vi følger familier med vidt forskellige husdrømme - drømme, der har levet i fantasien, men som nu skal blive til konkrete rammer, som livet skal leves indenfor. De medvirkende har alle store planer, masser af mod og mange talenter, nu går de i gang. Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingårdh lægger ud med at se på, hvordan det er gået de otte par fra sidste sæson, som alle kastede sig ud i projektet med at bygge deres ultimative drømmehus. Er de blevet færdige - og har kærligheden overlevet?

10:25  

Kærlighed til kanaler VI (6:10)
Kærlighed til kanaler VI (6:10) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Great Canal Journeys) Skuespillerparret Timothy West og Prunella Scales drager denne gang ud på en episk rejse på Rideau-kanalen i Canada. En 200 kilometer lang tur, der går fra Kingston til landets hovedstad Ottawa. Undervejs besøger de fæstningsanlægget Fort Henry, der blev bygget til at forsvare landet mod invasion fra USA - og i Ottawa oplever de en af verdens smukkeste slusetrapper.

11:15  

Antikkrejlerne XVIII (5)
Antikkrejlerne XVIII (5) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Antiques Road Trip) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

DR2
TVR

09:05  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:30  

Walter og Trofast - De gale bukser
Walter og Trofast - De gale bukser Modellervoksfilm om det skøre par. Wallace opfinder et par fjernstyrede gå-tur-bukser til Gromit. Desværre får forbryder-pingvinen fat på dem.

10:00  

Cirkus Summarum 2018
Cirkus Summarum 2018 Tag med i Cirkus Summarum og se årets cirkusshow med alle de kendte Ramasjang værter: Hr. Skæg, Bamse, Motor Mille, Kristian, Rosa, Heino og Sprinter Galore. Cirkus Summarum har 10 års fødselsdag - så gør jer klar til en kæmpe cirkusfest fra Tangkrogen i Aarhus

11:35  

Gurli Gris - De gyldne støvler
Gurli Gris - De gyldne støvler Tegnefilm med dansk tale

11:55  

Hey Duggee
Hey Duggee

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2014 (16)
Bonderøven 2014 (16) Kastaniegårdens heste græsser på engen ved den nyslyngede å. I dag får de besøg af 9 heste og 3 muldyr, som er på gennemrejse fra Sverige til Fyn. Et flot syn, når Frank hjælper med at ride dyrene fra færgen hjem til gården. I drivhuset er det blevet tiden, hvor bladene skal klippes af tomatplanterne, så sommerens sidste tomater kan modne. Og så arbejder Frank på højtryk med at montere beslag i vinduerne, så de kan nå at blive sat i det nye stuehus, inden vinteren sætter ind.

12:45  

Nak & Æd - en kalkun i Nebraska (9:10)
Nak & Æd - en kalkun i Nebraska (9:10) Sæson 5 (2014). Jørgen og Nikolaj er rejst til Amerika for at gå i nybyggernes fodspor. De slår lejr på prærien i Nebraska, hvor målet er at skyde en vild kalkun med en amerikansk pumpgun. Kalkuner har gode øjne, og de ser selv den mindste bevægelse. De to venner må derfor iklæde sig fuld camouflage for at få en skudchance. Så spørgsmålet er, om det vil lykkes Jørgen og Nikolaj at narre kalkunerne, og om Jørgen kan ramme. www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 30.03.15

13:30  

Familien Knurhår: Dynastiet genopstår
Familien Knurhår: Dynastiet genopstår Britisk naturserie fra 2020. (Meerkat Manor: Rise of the Dynasty) Swift mangler babysittere, men hendes ældste piger Pandi og Mercy kan man ikke stole på. I Ubuntu-flokken kæmper Daisy med unge hanner, der forsøger at lokke hendes døtre på afveje.

13:55  

Vilde haver - gør det selv: Sådan skaber du en vild græsplæne
Vilde haver - gør det selv: Sådan skaber du en vild græsplæne En græsplæne kan være vild med vilje og et bed i plænen kan bestå af vilde danske blomster. Det viser biolog og havedesigner Katrine Turner, der elsker at høre lyden og summen af smådyr og insekter i sin kolonihave.

14:05  

Hammerslag 2022 - Første række til fjorden
Hammerslag 2022 - Første række til fjorden Havudsigt kan koste millioner. Men hvor meget skal man betale for et hus i første række til Limfjorden? Det skal eksperterne gætte, når Tina Müller inviterer dem indenfor i to boliger med fjorden i baghaven. Denne gang dyster Mira Lie Nielsen og Christian Torp mod Lena Schmüser og Jacob Carlsson. De besøger først en usædvanlig arkitekttegnet bolig med ridestald og indendørs pool. Dernæst skal de gætte prisen på et charmerende stråtækt hus med havestue og fjordkig, naturligvis.

14:35  

Kender Du Typen? 2019 - med baby og butterfly
Kender Du Typen? 2019 - med baby og butterfly Hvem er det, der selv kan binde sin butterfly, men som meget hellere går med kasket? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en arkitekttegnet villa nord for København - med en pink pejsestue. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Det svenske kongeslot (2:2)
Det svenske kongeslot (2:2) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Kungliga slottet) Vi klatrer op på byggestilladser for at få mere at vide om facaderenoveringen af det svenske kongeslot - og får svar på, om det spøger på det gamle slot.

13:00  

Bag museets døre (1:3)
Bag museets døre (1:3) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Inside The Met) The Metropolitan Museum of Art i New York er Nordamerikas største kunstmuseum. Her er kulturgenstande fra de sidste 5.000 år. I maj 2019 er det ved at forberede sin 150-års fødselsdag. Pengekisten er fuld. Gæsterne strømmer til. Men da Corona-pandemien lukker hele verden ned i 2020, sættes alt på pause på ubestemt tid. Nogle få ansatte kæmper for at passe på 1,2 millioner kunstværker, mens tabene nærmer sig 150 millioner dollars.

13:50  

Bag museets døre (2:3)
Bag museets døre (2:3) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Inside The Met) I maj 2020 sætter mordet på den sorte George Floyd sindene i kog i USA. En del af offentlighedens vrede rettes mod The Met. Museet blev etableret i 1870 af velhavende hvide entreprenører og samlingerne afspejler deres verdenssyn. Museet tvinges til at undersøge, om det er mangfoldigt nok. Kan udstillingerne blive mere inkluderende? Skabe en bedre debat? Og hvordan forholder museet sig til alle de objekter, som det har erhvervet på en uetisk måde?

14:40  

Bag museets døre (3:3)
Bag museets døre (3:3) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Inside The Met) I efteråret 2020 åbner The Met i begrænset omfang for publikum. Museets fremtid står på spil. The Costume Institute er i fuld sving med forberedelserne til den glamourøse udstilling "About Time". Samtidigt kæmper de ansatte for at indsamle penge fra donorer og familier, som har bidraget til museet i generationer. Pengene er afgørende for museets overlevelse. De skal bruges på research, bevaring og konservering af værdifuld kunst.

TVR

12:00  

Paddington
Paddington

12:10  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

12:25  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at sommerfuglen kan trylle? Ta´ med Lille Nørd på sommerfuglejagt og se, om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvordan sommerfuglen forvandler sig fra larve til sommerfugl.

12:45  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John glæder sig til at komme ud på ski, men dilleren bliver alt for vild på skibakken, og snart er der snekaos og en uhyggelig stor snebold.

12:53  

John Dillermand (16)
John Dillermand (16) John skal prøve alle rutchebanerne i byens tivoli. Dilleren kan slet ikke få nok fart, og inden John har set sig om, laver verdens længste diller sig om til verdens vildeste rutchebane.

13:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:35  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

13:47  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

13:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20)

13:59  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22)

14:05  

Oda Omvendt (1)
Oda Omvendt (1) Oda Omvendt lægger sidste hånd på en ny opfindelse: En børnlighedsautomat.

14:15  

Onkel Rejes Heavyband (10)
Onkel Rejes Heavyband (10) Mormor har brugt strengene fra Onkel Rejes guitar til en ny æggedeler, så Reje og Krølle må en tur hen til Palle Fehårs musikbutik efter nye. Og her bliver det ikke de nye strenge, men en konkurrence om at vinde Verdens Fedeste Heavyguitar, der løber med opmærksomheden.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Øverst i slottets tårn går den sure mand i gang med at smelte børnenes sutter om til engangsbestik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig plan for at få sutterne tilbage - de skal bl.a. bruge 1000 hoppebolde!

14:50  

Quizdyrene - Geden Martha
Quizdyrene - Geden Martha Dagens quizdyr er geden Martha, som er 7 år gammel. Hun får besøg i sin stald af quizværten Stefan, der er bevæbnet med fem spørgsmål om "insekter og kryb" og en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Martha har svært ved at skjule, at hun ikke ligefrem synes at biller, myrer og edderkopper lige er hendes kop the. Men med lidt hjælp fra vædderen Sune klarer hun sig alligevel gennem quizzen og ender med en flot præmie.

DR1

15:20  

Mord med miss Fisher (23)
Mord med miss Fisher (23) Australsk krimiserie fra 2013. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Phryne tager på landet for at efterforske et mistænkeligt dødsfald i et vindistrikt. Da hun ankommer, er også manden, der hyrede hende, blevet myrdet. Indbyggerne i den lille by er ikke ligefrem gæstfri, men deres forsøg på at smide Phryne på porten gør hende kun endnu mere opsat på at nå til bunds i mysteriet.

16:15  

Mord med miss Fisher (24)
Mord med miss Fisher (24) Australsk krimiserie fra 2013. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Dots yndlings-radioprogram bliver afbrudt af tumult. Stationens bogholder er fundet kvalt, og Phryne får til opgave at finde morderen.

17:10  

Landsbyhospitalet (62)
Landsbyhospitalet (62) Engelsk dramaserie fra 2007. (The Royal) Det går op for forstanderinden, at Carnegies forsøg på at rejse penge til en ny hospitalsfløj ikke ligefrem går efter planen. Har hospitalsdirektøren stoppet pengene i sin egen lomme? Samtidig bemærker dr. Banner, at Ken er helt nede i kulkælderen. Hvad er der galt med den normalt så muntre portør?

DR2

15:30  

Den sidste gentleman
Den sidste gentleman Amerikansk romantisk krimikomedie fra 2018. (The Old Man and the Gun) Den 70-årige bankrøver Forrest Tucker bryder ud af fængslet - for 16. gang. Snart begår han en stribe bankrøverier, der får både de ansatte og politiet til at måbe. For den aldrende røver er både betænksom og høflig, og inden længe har han vundet hele nationens gunst. Men det hjerte, Forrest allerhelst vil erobre, er Jewels. Og det kan meget vel blive hans mest udfordrende kup nogensinde. Medvirkende: Robert Redford, Sissy Spacek, Casey Affleck m.fl. Instruktion: David Lowery.

15:30  

Drømmenes hus II (1:6)
Drømmenes hus II (1:6) Tysk dramaserie fra 2022. (Das Haus der Träume) Berlin 1932. Meget har ændret sig for Vicky både arbejdsmæssigt og privat. Hun er nu afdelingsleder i det blomstrende stormagasin Jonass og har fået en ny kæreste, Wilhelm. Wilhelm har netop friet til hende, men hun har udbedt sig betænkningstid. Snart bliver der igen vendt op og ned på Vickys liv. Til hendes store chok står hun nemlig en dag pludselig over for en gammel flamme - Harry, far til hendes treårige datter.

16:15  

Drømmenes hus II (2:6)
Drømmenes hus II (2:6) Tysk dramaserie fra 2022. (Das Haus der Träume) Vicky har sagt ja til at gifte sig med Wilhelm. Uheldigvis bemærker hun ikke, at Harry befinder sig i lejligheden og hører alt. Harry beder Vicky om at få lov til at have kontakt med deres datter Hanni, men Vicky siger nej. I mellemtiden arbejder Arthur på at starte endnu et stormagasin.

17:25  

Guldkorn 1970'erne: 1976
Guldkorn 1970'erne: 1976 I 1976 er butikstyveri er en plage og på Vesterbro slås indbyggerne med hård porno og stoffer. Men sommeren er varm og tør, der er mariehøns i millionvis og der bliver dyrket idræt, vandret på Hærvejen og spist flæskesteg på Dyrskue.

17:45  

Pokalfodbold: FC Nordsjælland - Aarhus Fremad, direkte
Pokalfodbold: FC Nordsjælland - Aarhus Fremad, direkte

TVR

15:01  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Dinosaurerna levede på planeten i 165 millioner år. Vi mennesker har kun været her i 300.000 år. Så selvom dinosaurerne er uddøde, har de levet på planeten meget længere, end vi har. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig hvis du ser med i DinoLaboratoriet.

15:02  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:35  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

16:00  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:05  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII

17:00  

Motor Mille på maskintur (8)
Motor Mille på maskintur (8) Motor Mille er vild med alle slags maskiner. Faktisk så vild, at hun også gerne vil lære at køre en skraldebil. Hun er derfor nødt til at lære at tømme gadens skraldespande og bagefter køre skraldet på forbrændingen. Det får hun to garvede skraldemænd til at hjælpe sig med, og det skal vise sig at være et spørgsmål om centimeter, om man kan køre en skraldebil.

17:15  

Onkel Rejes fede sommerferie (2)
Onkel Rejes fede sommerferie (2) Onkel Reje tager turen forbi Dr. Mogens for at finde ud af, om det virkelig kan passe, at han er gravid. Men når man er bange for nåle, er det godt at Dr. Mogens kan tage blodprøver på en helt ny og overraskende måde. Imens har Onkel Rejes børnehadende naboer Didrik og Skidrik travlt med at finde ud af, hvordan de skal tilintetgøre Onkel Reje.

17:30  

Spookys
Spookys

17:50  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John kommer op at slås med sin diller. Det kan Oldemor ikke lide, så hun sender ham ud for at lege med de andre. Nogle gange handler de sjoveste lege om at komme først eller være bedst. John snyder med dilleren for at vinde, men det er ikke altid en god ide.

17:55  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) John vil så gerne være god til at snitte i træ. Men hans diller kommer på tværs. Det gør den også når han skal slå telt op, binde knob og finde vej i skoven. Men heldigvis kan dilleren også være den bedste hjælp når det går helt galt. Har du måske nogen sinde set en kængurustylte der kan hoppe op over skoven? Det kan John - med dilleren.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

17:55  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John lover Oldemor, at han vil ordne haven, men dilleren får ham i problemer. Den får fældet æbletræet nedover deres stakkels nabo. Heldigvis får John reddet både æbler og nabo, men det er vist meget godt at Oldemor ikke ved hvordan.

DR1

18:00  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Troldehjertets hemmelighed (4:7)
Troldehjertets hemmelighed (4:7) Dansk familiefiktionsserie fra 2023. Det lykkes Karen og Skovkonen at genoplive Rebekka, men faren er ikke drevet over. Kun én ting kan standse Rebekkas forvandling til en menneskeædende trold: Troldejægerens magiske troldehjerte. Kan hjerteveninderne nå at stjæle det inden det er for sent? Samtidigt slider den hårde hverdag på Marie Louise og Rasmus' forhold. Han har fået arbejde, og hun skal lære at lave mad. Er deres kærlighed til hinanden stærk nok? Serien indeholder scener der kan forekomme uhyggelige for mindre børn. Medvirkende: Karla L. Moltsen, Lova M. Rudolph, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Roberta Reichhardt, Sigurd Moe, Isa Thorlacius, Maximillian H. Hale m.fl. Manuskript: Jesper Nicolaj Christiansen. Instruktør: Jacob Bitsch. Production design: Thomas Greve. Fotograf: Jacob Kusk. Musik: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion i samarbejde med FilmFyn.

20:30  

Kunsten at være Josephine Skriver: Pandoras æske
Kunsten at være Josephine Skriver: Pandoras æske Josephine rejser til Uganda og står ansigt til ansigt med de kvinder, hun som NGO-ambassadør ønsker at støtte. Deres virkelighed indbefatter fattigdom, seksuelle overgreb og daglige krænkelser af basale menneskerettigheder. Der er langt fra Kampalas slum til den røde løber på Filmfestivalen i Venedig, ikke desto mindre er det lige præcis den kontrast Josephine oplever i løbet af en uge i rollen som ambassadør og celebert paparazzi emne. Men hvordan oversætter Josephine indtrykkene til et gennemtrængende budskab, der sætter Ugandas kvinders vilkår på dagsordenen? Og er der overhovedet nogen, der lytter?

DR2

20:05  

Nazisternes børnesoldater
Nazisternes børnesoldater Fransk dokumentar fra 2022. (Hitler's Teen Killers) I foråret 1943 erklærer Tyskland total krig. Men fire års krigsførelse har allerede kostet tre millioner tyske soldater livet. Hitlers hær er svækket, og han har brug for nyt blod. Gennem en omfattende rekrutteringsproces lykkes det ham at hverve 20.000 teenagere og etablere den berygtede 12. SS Panserdivision Hitlerjugend. En børnehær, der udviste en grusomhed, der sjældent ses i krig. Her fortæller få af de overlevende om deres blodige fortid.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Mads finder opgaven med en zebra, der sidder fast i et træ, som let. Men Mads' selvstændige personlighed rammer muren, da han beslutter sig for en solo-løsning.

18:30  

Jagten på snemonstret
Jagten på snemonstret Animationsfilm fra 2018. Den unge og energiske detektiv Nelly Maloye møder tilfældigt Simon Picard, en ambitiøs forskerassistent i antropologi, på det lokale universitet. Med økonomisk støtte fra en ærgerrig filantrop drager Nelly og Simon ud på et spændende eventyr, fast besluttede på at finde den afskyelige snemand. For at nå deres mål gør Simon brug af en gådefuld dagbog efter en forsvunden eventyrer - en dagbog, der vil kunne føre dem til det sagnomspundne væsens grotte et sted i Himalayabjergene.

19:51  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Den grønne optur - i USA: Fra skraldebjerg til grøn mad
Den grønne optur - i USA: Fra skraldebjerg til grøn mad Anna og Thøger kommer på arbejde, når de skal hjælpe med at sortere de 12.000 tons skrald, som bliver produceret i New York hver eneste dag. I New York sorterer man nemlig ikke skraldet derhjemme og det betyder at det meste ender på kæmpe lossepladser, hvor det enten bliver brændt af - eller ligger og rådner. De ender i Florida, hvor Anna og Thøger ser, hvordan man i fremtiden måske kan dyrke afgrøder, der kan holde længere og modstå de stigende temperaturer.

21:55  

Beck: Manden uden ansigt
Beck: Manden uden ansigt Svensk krimi fra 2001. (Beck - Mannen utan ansikte) En hundelufter på aftentur bliver brutalt stukket ned. På gerningsstedet konstaterer Gunvald Larsson, at manden ikke alene er blevet berøvet livet, men også har fået huden skrællet af ansigtet. Den chokerede hustru nævner, at en udlænding bankede på parrets dør dagen før det bestialske mord. Samtidig afslører ofrets elektroniske dagbog en forbindelse til en gift kvinde. Martin Beck: Peter Haber. Gunvald Larsson: Mikael Persbrandt. Angelica Beckman: Stina Ekblad. Instruktion: Harald Hamrell.

23:25  

Gift ved første blik USA XI (18:21)
Gift ved første blik USA XI (18:21) De fem par i kærlighedseksperimentet har været sammen i fire måneder. De har udholdt en pandemi og er nu nået frem til beslutningsdagen. Hvem vil forblive gift - og hvem vil lade sig skille?

DR2

21:00  

Gåden om Odin: Krigeren fra Øst
Gåden om Odin: Krigeren fra Øst Historiker Cecilie Nielsen tager på jagt efter en helt særlig type guld, der måske fortæller historien om, hvornår Odin og den nordiske mytologi opstod i Danmark. Men der dukker uventede spor op, og de spor forbinder Odin til et krigerisk folk fra øst og selve hunnerkongen Attila. Mytologi og virkelighed bliver sværere og sværere at skille ad.

21:30  

Guddommelig mad (3:4): Peters fisk og jødisk druk
Guddommelig mad (3:4): Peters fisk og jødisk druk Claus Meyer og præsten Poul Joachim Stender ankommer til Israel, hvor der ikke kun er hellige madoplevelser at hente, men også overraskende traditioner, der bl.a. indebærer påbud om at vende alting på hovedet og feste igennem! I Jerusalem står de pilgrimsrejsende i kø for at gå i Jesu fodspor og på Geneserat Sø, hvor fodsporene nåede helt ud på vandet, må de to venner ty til håbet i tilværelsen, når de kaster net ud for at fange og smage den bibelske Petersfisk.

22:30  

Gåden om vores himmelrum (3:3) - Vores plads i universet
Gåden om vores himmelrum (3:3) - Vores plads i universet Tysk dokumentarserie fra 2020. (Ancient Skies - Gods and Monsters) Der har været øjeblikke i astronomiens historie, der vendte op og ned på vores opfattelse af verdensrummet. Vendepunkter, der fuldstændig ændrede, hvordan vi opfatter kosmos. De har forandret vores syn på Jorden. Og på vores plads i universet. Her er historien om en helt ny ære i astronomien - der beviser, at vores galakse ikke er den eneste i universet. Men blot én blandt mange.

23:25  

Rejsen til Amerika - de danske udvandrere (3:3)
Rejsen til Amerika - de danske udvandrere (3:3) 350.000 danskere rejste på 70 år til Amerika for at jagte lykken. Det satte efterhånden rød/hvide aftryk på USA-kortet. Kirker, aviser og hele landsbyer opstod i forsøget på at sikre danskheden i det fremmede.

23:55  

Mordet på Sarah
Mordet på Sarah Italiensk dokumentarserie fra 2021. (Sarah - La ragazza di Avetrana) Mere end et halvt år efter Sarahs mord dukker et nyt vidne op. En blomsterhandler siger, at han så Sarahs tante Cosima Misseri tvinge hende ind i en bil. Hans vidneudsagn får politiet til at anholde Cosima. Men to døgn senere trækker han i land. Medierne går amok. I januar 2012 starter retssagen mod Sarahs kusine Sabrina og Sabrinas forældre.

TVR
DR1

00:47  

OBS
OBS OBS - Oplysning til borgerne om samfundet. Denne gang om Demens - Det nationale demenssymbol, Depression - så bør man søge hjælp og Spar på energien.

00:50  

Mord med miss Fisher (17)
Mord med miss Fisher (17) Australsk krimiserie fra 2013. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Phryne Fisher går på jagt efter morderen, da anføreren for det lokale Australian Rules Football-hold findes hængt i et tørklæde fra en rivaliserende klub. At politidirektøren er stor fan af modstanderholdet gør ikke efterforskningen lettere.

01:45  

Mord med miss Fisher (18)
Mord med miss Fisher (18) Australsk krimiserie fra 2013. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Phryne aflægger visit i en eksklusiv modesalon, da salonen pludselig forvandles til et gerningssted. Salonens finansielle bagkvinde findes myrdet, og alle de tilstedeværende er under mistanke.

02:45  

Taggart: Død uden vanære (1:3)
Taggart: Død uden vanære (1:3) Skotsk krimiserie fra 1993. (Taggart: Death Without Dishonour) En taxakrig raser i Glasgow mellem de to tidligere kompagnoner O'Donnell og Strachen, og politiet har fuldt op at gøre med at beskytte vidner i retssagen mod O'Donnell. Samtidig ser en nyankommen, australsk barpianist til Taggarts store misfornøjelse ud til at drive en kile ind mellem Alison Taggart og hendes kæreste Matt, som Taggart i øvrigt heller ikke kan døje. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Jacie Reid: Blythe Duff. Instruktion: Alan Macmillan.

03:35  

Husdrømme (8:8)
Husdrømme (8:8) Svensk livsstilsserie. Pernilla Månsson Colt og Gert Wingårdh besøger Jim og Josefin, der har fundet en helt fantastisk grund i Malmø, hvor de vil bygge det drømmehus, som Josefin selv har tegnet. Da Gert Wingårdh et par uger før byggestart undrer sig over den planlagte placering af huset, får det store konsekvenser for Jim og Josefin!

03:35  

Kærlighed til kanaler VI (5:10)
Kærlighed til kanaler VI (5:10) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Great Canal Journeys) Skuespillerparret Timothy West og Prunella Scales navigerer denne gang på Lancaster-kanalen, der løber gennem bølgende åbent landskab og dybe skove. På rejsen oplever de et af de mest elegante stykker kanalarkitektur i landet, Lune-akvædukten - og besøger den smukke landsby Near Sawrey, hvor Pru boede som barn under 2. verdenskrig.

DR2

00:50  

Reagan - fra Hollywood til Det Hvide Hus (3:4)
Reagan - fra Hollywood til Det Hvide Hus (3:4) Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (The Reagans) Ronald Reagans ambition er at privatisere store dele af den offentlige sektor. Derfor beslutter han sig for at stoppe to politiske reformer, der er søsat af Demokraterne for at udligne social ulighed. Hans beslutning igangsætter en politisk kædereaktion, hvis følger stadig kan ses i dag.

01:45  

Therese - pigen, der forsvandt (4:5) - En retsskandale
Therese - pigen, der forsvandt (4:5) - En retsskandale Norsk dokumentarserie fra 2020. (Therese, jenta som forsvant) Ti år efter dommen trækker Thomas Quick sin tilståelse tilbage. Og endnu en gang står familien uden svar. Men hvorfor mener centrale personer i sagen, at han stadig er skyldig?

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0401163537