dkby
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: onsdag d. 13. december 2017

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: onsdag d. 13. december 2017

DR1

01:20  

Miss Marple: Mordet i præstegården
Miss Marple: Mordet i præstegården Alt ånder tilsyneladende fred og ro i St. Mary Mead, men fundet af et lig i præstegården sætter hele landsbyen på den anden ende, og Miss Marple får brug for al sin snilde og skarpe iagttagelsesevne for at løse mordgåden. Den dræbte oberst Prothero var ikke særlig vellidt, og mange synes at have haft både motiv og lejlighed til at gøre det af med ham. Miss Marple: Geraldine McEwan. Oberst Prothero: Derek Jacobi. Anne Prothero: Janet McTeer. Lawrence Redding: Jason Flemyng. Instruktion: John Strickland.

02:55  

Djævlens skøge (1:2)
Djævlens skøge (1:2) I 1638 er England en splittet nation, både politisk og religiøst. Kongen og parlamentet står midt i en bitter magtkamp, og der er optræk til revolution og borgerkrig. Den unge Angelica Fanshawe færdes i hoffets inderkredse og kommer til at opleve de dramatiske begivenheder på nærmeste hold. Hun gifter sig med sin fætter Harry, men fatter sympati for de kræfter, der ønsker et mere retfærdigt samfund. Angelica Fanshawe: Andrea Riseborough. Oliver Cromwell: Dominic West. Sexby: John Simm. Rainsborough: Michael Fassbender. Instruktion: Marc Munden.

04:25  

Gintberg på kanten - Christiania
Gintberg på kanten - Christiania Komikeren Jan Gintberg tager på endnu en humoristisk rejse til et sted i Danmark, som mange mener noget om, men få i virkeligheden kender. Denne gang er Udkantsdanmark skiftet ud med et centralt, men stadig isoleret samfund, Christiania. Landsbyen midt i København forbindes oftest med sociale problemer, hashhandel, politiaktioner og et evigt liv på kant med det omkringliggende samfund. Men er der måske alligevel noget glæde og varme bag vreden i Danmarks 40 år gamle Fristad? I 48 timer tager Jan Gintberg den humoristiske temperatur på christianitterne. Han møder blandt andet en mavedansende rulleskøjte-performer, en politisk frontfigur med mottoet "Mere yoga i underskolen", kvindesmedjens eneste mandlige ansatte og en flok optimistiske pensionister fra Nordsjælland på rundvisning. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg Sendt første gang 22.09.11

04:50  

Når edderkoppen spinder et godt gys
Når edderkoppen spinder et godt gys Tre blodtørstige afrikanske piger, en flok flittige udbryderkonger og papegøjer med identitetsproblemer er blandt aktørerne i denne uges "Bag kulisserne i Zoo". De afrikanske piger - tre smukke gyldne silke-edderkopper - har et problem: De har ikke nogen at parre sig med. De er nemlig kommet til at æde hannerne. Så galt er det heldigvis ikke gået for hangorillaen Samson. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 06.01.00

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:25  

Jul i Frilandshaven, del 2
Jul i Frilandshaven, del 2 Kokken Nikolaj Kirk laver rensdyrpølser. Der bliver lavet utraditionel kål. Kålen bliver både til juledekorationer og velsmagende tilbehør til julegås og rensdyrkød. Juleøllet bliver brygget på risengrød og gran og de danske æbler kommer under kærlig behandling. Frilænderne fortæller om deres jul. Johannes Andersen har masser af gæster i sin café, og de bliver bl.a. underholdt med oplæsning af det nyskrevne julebud og musik fra politiets bigband.

06:25  

00'erne tur/retur: 2007
00'erne tur/retur: 2007 Turen går i dette program til året 2007, hvor nye rygeregler træder i kraft, et spritnyt midterparti fødes og Sportens verden både byder på fodboldtosser og dopingsyndere. I serien 00'erne tur retur tager vi på en rejse gennem et omvæltende årti. Vi dykker ned i tidens trends og teknologi og genoplever tv, musik, sport og skandaler.

06:55  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:20  

Auktionshuset (6:10)
Auktionshuset (6:10) Hele familien Bruun Rasmussen er igen samlet i Bredgade hvor dørene om få timer åbnes for publikum. Der er eftersyn på de 946 varer huset har til salg, så hele familien er sat på en salgsmission. Især Jesper Bruun Rasmussen glæder sig til at vise sin kronjuvel Eckersbergmaleriet til interesserede købere, mens Jespers søn Frederik får travlt med at vise Erik Brandt rundt på de forskellige etager. Det er Alexas sidste dag inden hun går på barsel og hun når både at vise sølv frem i Bredgade og afholde en velgørenhedsauktion på Charlottenborg. Der skal nemlig sælges kunst for knap 300.000 kr. for at redde et konkurstruet galleri.

07:45  

HELMIG - næsten mutters alene
HELMIG - næsten mutters alene Dansk reportage fra 2015 Thomas Helmig er midt i livet blevet fascineret af at vandre. Han har gået El Camino i Spanien sammen med sin kone - og nu inviterer han Anders Agger ud på en tre-dages vandring på Hærvejen. For at tale, vandre og sige ingenting. Sammen skriver de en alternativ julefortælling, hvor Hærvejens vekslende landskaber bliver afbrudt af klip og sange fra Thomas Helmigs første solotur nogensinde. Sendt første gang 27.12.2015

08:45  

Sundhedsmagasinet: Yoga
Sundhedsmagasinet: Yoga

DR2

00:05  

So ein Ding
So ein Ding

00:20  

Kærlighed, frygt og vacciner
Kærlighed, frygt og vacciner Sygdomme, der stort set blev udryddet for fyrre år siden, vender nu tilbage. Over hele verden bliver børn syge af noget, der kunne være undgået, fordi forældre vælger ikke at lade deres børn vaccinere af frygt for bivirkninger. Alle forældre ønsker at beskytte dem, de elsker. Så er frygten berettiget? Og hvorfor er videnskaben uenig?

01:20  

Fukushima - en historie om atomkraft
Fukushima - en historie om atomkraft Den italienske journalist Pio d'Emilia, der har boet i Japan i over 30 år, rejste Japan tyndt for at tale med lokalbefolkning, lokale myndigheder og embedsmænd for at kortlægge omfanget af katastrofen, der ramte Japan den 11. marts 2011, da atomkraftværker Fukushima sprang i luften og forårsagede en tsunami. Bl.a. fortæller den tidligere premierminister Naoto Kan i et opsigtsvækkende interview, hvordan Tokyo ved en tilfældighed blev reddet fra en langt større katastrofe.

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Sundhedsmagasinet: Yoga
Sundhedsmagasinet: Yoga

07:25  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

07:55  

Det sejler - Slagteriet i Hanstholm (4:8)
Det sejler - Slagteriet i Hanstholm (4:8) De 2 københavnske venner, Adam og David, har lejet en fiskekutter for at sejle hele Danmark rundt for at lære at fiske. De 2 venner har overhovedet ingen erfaring, men målet er, at de efter en måned - uden hjælp - selv kan sejle op gennem Øresund og helt ind i centrum af København, med lasten fuld af fisk. I det fjerde program tager de hyre på en trawler i Hanstholm. For første gang oplever vennerne det professionelle fiskeri og bliver sat til at fiske i døgndrift. Tilrettelæggelse: Per Dohm Sendt første gang 03.02.13

08:25  

Det sejler - Tøsetur i Skagen (5:8)
Det sejler - Tøsetur i Skagen (5:8) De 2 københavnske venner, Adam og David, er på vej Danmark rundt i deres lejede fiskekutter Nana for at lære at blive rigtige fiskere. De er nu nået til Skagen, hvor de for første gang oplever, at turisterne er vilde med de fisk, de fanger, og står i kø på molen for at købe dem. Og så får de besøg af kæresterne hjemme fra København. Tilrettelæggelse: Per Dohm Sendt første gang 10.02.13

08:55  

Peter Lund Madsen på dannelsesrejse
Peter Lund Madsen på dannelsesrejse Beretninger om banebrydende begivenheder, der har ændret menneskets livsvilkår. I gamle dage bestod livet, for de fleste, af bylder, feber, smerte og stank. Sådan er det ikke mere. Peter Lund Madsen opsøger de steder hvor de første slag mod mikroorganismerne blev udkæmpet og vundet. De steder hvor viden forvandlede smerte og død til lys og liv. Sendt første gang 23.04.08

DR3

00:40  

DR3 Dok: Livet som pædofil
DR3 Dok: Livet som pædofil Pædofile hører til samfundets mest dæmoniserede og hadede individer, men ny forskning viser, at en forståelse af, hvad der driver den enkelte pædofil, er første skridt på vejen til at nedbringe antallet af seksuelle overgreb. Her møder vi pædofile, der fortæller om det forfærdelige dilemma, at ens begær ødelægger det, man elsker, og de modige læger, der tør tale de pædofiles sag.

01:30  

Ice Road Truckers IX (8:10)
Ice Road Truckers IX (8:10) Endnu engang sætter en gruppe lastbilchauffører livet på spil for at køre forsyninger ud til Canadas mest isolerede egne. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne. Følg det nystartede vognmandsfirma Le River, der kæmper mod det store fima Polar Industries, når de tackler den barske natur og dyster mod hinanden.

02:15  

Mord på film: Game of Thrones
Mord på film: Game of Thrones Værterne Sigurd og Snake mythbuster i dag mord fra Game of Thrones. De prøver blandt andet at lave deres egen wildfire - grøn eksplosiv ild. Og så genskaber de kampen mellem Prins Oberyn og The Mountain, for at undersøge, hvem der virkelig ville have vundet - og om det er værst at være fuld eller tung i en tvekamp?

02:45  

Mord på film: Kill Bill
Mord på film: Kill Bill Kan du hugge et øje ud med hænderne? Er det realistisk at et samuraisværd kan hugge alt i stykker? Og kan man bryde ud af sin kiste, hvis man er levende begravet? Denne gang mythbuster Sigurd og Snake mord fra Film-serien Kill Bill.

03:15  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:15  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:20  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v
Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi lækker 'latindans' med Yvonne og Barthelot. Så har vi træning for ballerne med Selina, og til slut skal vi have trænet 'bryst og vinger' med Behruz.

DR K

00:25  

En kærlighedshistorie - Frederico Fellini & Giulietta Ma
En kærlighedshistorie - Frederico Fellini & Giulietta Ma Den italienske filminstruktør Federico Fellini (1920-93) og den italienske skuespiller Giulietta Masina (1921-94) mødte hinanden i begyndelsen af 1940'erne, blev gift i 1943 og forblev sammen til Fellinis død i 1993.

02:05  

The Independence Day Ball
The Independence Day Ball Den kendte filosof Bruno Oja er flyttet langt op til Lapland for at nedfælde sin vision for Finlands næste 100 år. Sidst på efteråret modtager han en invitation til præsidentens store fest, hvor det officielle Finland fejrer landets 100 års selvstændighed. Sammen med sin nye ven Jallu, begynder Bruno den 1200 km lange køretur mod Helsinki. På rejsen møder de ensomme, ulykkelige og xenofobiske mennesker, som repræsenterer et helt andet Finland end det, Bruno skriver om. Sammen med Jallu lykkes det Bruno at hjælpe dem, og da Jallu pludselig får et ildebefindende, må Bruno vælge. Skal han blive hos sin nye ven eller nå frem til den officielle fejring? Medvirkende: Manuskript og instruktion: Produktion:

03:15  

Et kongeligt hjem: Drottningholms slot (1:2)
Et kongeligt hjem: Drottningholms slot (1:2) Historien om Drottningholms Slot, i dag den svenske kongefamilies private residens, går tilbage til 1600-tallet, hvor det blev opført til dronning Hedvig Eleonora efter tegninger af en af den tids store arkitekter, Nicodemus Tessin den ældre. Her fortæller kong Carl Gustaf om arbejdet med renoveringen af den kinesiske pavillon, et arbejde han er dybt involveret i. Kongens søster, prinsesse Christina, præsenterer barokslottets første dronning, Hedvig Eleonora, kronprinsesse Viktoria afslører nogle af slottets mange hemmeligheder, mens dronning Silvia fortæller om de mange venlige spøgelser, man kan møde. Slottet, der ligger lige uden for Stockholm, er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Nordvision fra Sverige.

04:15  

Gæt og grimasser (6:15)
Gæt og grimasser (6:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Jannie Faurschou, Betty Glosted, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Thomas Eje. Holdleder: Per Wiking. Sendt første gang 1992

04:55  

Gæt og grimasser (7:15)
Gæt og grimasser (7:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Kirsten Norholt, Betty Glosted, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Thomas Eje. Sendt første gang 1992

05:35  

Dagens sang: Dejlig er den himmel blå
Dagens sang: Dejlig er den himmel blå - sunget af et af DR's kor.

05:40  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:10  

Solens mad
Solens mad Med smag for Middelhavskøkkenets spændende mad og dejlige vin går rejsen til Italien, hvor vi skal besøge Nuoro-provinsen på Sardinien. Her har fårehyrden Orlando Murgia tilberedt en frokost som den kunne have set ud i stenalderen - en frokost med hjemmebrændt akvavit og rødvin lavet af druer, der blev trampet af egne fødder. Nordvision fra Sverige.

06:40  

Solens mad
Solens mad Med smag for Middelhavskøkkenets spændende mad og dejlige vin går rejsen til Norditalien, hvor vi skal besøge Lombardiet og de italienske alper. I grotterne i Valsassina lagres to af landets mest kendte oste: Gorgonzola og Taleggio. Rejsen går videre til Cremeno, hvor kokken Gabriele Sormani viser, hvordan man fremstiller den gammeldags fattigmad, der nu er på mode selv i Sverige. Nordvision fra Sverige.

07:10  

Madsen & Co. (5:32)
Madsen & Co. (5:32) Dansk komedieserie fra 1997 5. eps: Jo mere vi er sammen. Da Mogens hører, at hans svigerforældre kommer på besøg, gør han, hvad han kan, for at slippe hjemmefra - men Susanne truer ham til at blive. Besøget udvikler sig endnu mere problematisk, end de begge havde forestillet sig - for svigerforældrene har en stor nyhed, de har glædet sig til at fortælle. Mogens: Peter Schrøder Susanne: Birgitte Raaberg Line: Maria Birkkjær Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen Kisser: Susanne Heinrich Dagmar: Birgit Sadolin Ejnar: Henning Moritzen Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark Instruktion: Piv Bernth Oversættelse: Tørk Haxthausen Scenografi: Bettina Sneum Musik: James Price

07:35  

Madsen & Co. (6:32)
Madsen & Co. (6:32) 6. eps: Slå et slag for kærligheden Mogens Madsen vil have Max på det lokale ishockeyhold - først og fremmest for at genere en anden far, han ikke kan udstå, og hvis søn er blandt de bedste på holdet. Men Max er ikke noget ishockeytalent - så Mogens Madsen ender med at gribe til virkeligt ufine metoder for at få Max på banen. Mogens kvajer sig også grundigt over for Line, som er blevet forelsket for første gang. Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark. Instruktion: Piv Bernth. Oversættelse: Tørk Haxthausen. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Juletræet med sin pynt
Dagens sang: Juletræet med sin pynt

08:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om motorløb i Københavns Lufthavn, om en politisk landmand, der forsigtigt lægger op til en flot høst, om kommunistformand Knud Jespersen, der kommenterer korset i det danske flag og om det første træskibs tilbagevenden til Nyhavn. Redaktion: Marianne Kemp, Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

DR Ultra

06:00  

Mønk
Mønk

06:01  

Zorro (22)
Zorro (22) Springet

06:25  

Wild Kratts
Wild Kratts

06:45  

Junglebanden
Junglebanden Det rammende skrig

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:05  

Klassens Jul - Frederik bliver bortvist (14)
Klassens Jul - Frederik bliver bortvist (14) Frederik bliver anklaget for at være den onde nisse, og for første gang oplever han, hvordan det føles at blive holdt udenfor i klassen. Frederik prøver ihærdigt at komme ind i varmen igen. Men samtidig er Mathilde gået til inspektøren for at fortælle, at det Frederik, der står bag nissens hærværk og mobning. Tror inspektøren på Mathilde? Og vil det få konsekvenser for Frederik?

07:20  

Gumball IV (20)
Gumball IV (20)

07:30  

The Next Step III (18)
The Next Step III (18) Blandede signaler

07:55  

Freaktown (31)
Freaktown (31) Sengemonsteret

08:05  

Wolfblood III (8)
Wolfblood III (8)

08:33  

Mønk
Mønk

08:35  

JULTRA - Store Nørdernes julekalender (13:24)
JULTRA - Store Nørdernes julekalender (13:24) Nørderne, Kåre og Emil, er sammen med resten af Ultra-holdet klar til at gøre denne jul til den vildeste nogensinde. I dag fejrer Nørderne Lucia ved at lave en kæmpe lucia-ildsky. Togvognen er pyntet op, og den store kasse med krudt, konfekt og kemikalier er fundet frem. I løbet af hele december måned bliver julen vendt på hovedet med skøre eksperimenter og vanvittige byggeprojekter. Og så bliver der konkurreret om at få den perfekte juleaften. Web: www.dr.dk/ultra

08:45  

Store Nørd: Ninjakrog
Store Nørd: Ninjakrog Ninjakrogen og klatrerebet (13:15) Hvis man skal lynhurtigt op af en husmur eller en høj væg så skal man bruge en Ninjakrog, en kraftig trykluftskanon og et reb. Så det kombinerer Kåre og Emil og tar' på klatretur. Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II

05:20  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II

05:30  

Hjørne Bjørne IV (12)
Hjørne Bjørne IV (12) Mogens Myg vil have en kæreste og finder en, der er lidt anderledes.

05:35  

Ramasjang Mysteriet II (6)
Ramasjang Mysteriet II (6) Hvor er Skoleinspektørens maltbolsjer? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:05  

Sarah og And (7)
Sarah og And (7) Hoppebold

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Hoppebold

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Det højeste tårn

06:30  

Grinebider (23)
Grinebider (23) Den skøre labyrint

06:40  

Nissernes Ø (12:24)
Nissernes Ø (12:24) Hvorfor ender Junior i sengen hos Storfangerens kone? Hvorfor lyder det, som om der er får i Den Hemmelige Sukkermølle? Hvorfor står Santa på vandski? Og hvorfor er Lunte ikke længere tyk - men rigtig tyk? Storfangeren skal af sted til iskanten - og kendte han Junior rigtigt, ville han nok ikke ha' givet ham ansvaret for sin lille familie. Eller også er Storfangeren i virkeligheden den første, der kender Junior rigtigt Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen, Per Pallesen og mange flere. Manuskript og instruktion: Flemming Jensen. Sendt første gang 2003

07:10  

Ramajetternes Jul (12:24)
Ramajetternes Jul (12:24) Er det virkelig en vaskeægte drillenisse som Flummer har fanget? Mens Flummer undersøger sagen, sender Selma de andre Ramajetter til Depot X i Ungarn, på jagt efter et nøglehul der passer til den mystiske nøgle.

07:25  

Quizdyrene - Geden Martha
Quizdyrene - Geden Martha Dagens quizdyr er geden Martha, som er 7 år gammel. Hun får besøg i sin stald af quizværten Stefan, der er bevæbnet med fem spørgsmål om "insekter og kryb" og en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Martha har svært ved at skjule, at hun ikke ligefrem synes at biller, myrer og edderkopper lige er hendes kop the. Men med lidt hjælp fra vædderen Sune klarer hun sig alligevel gennem quizzen og ender med en flot præmie.

07:40  

F for Får (37)
F for Får (37) Fårrygende animation fra Aardman

07:45  

Gurli Gris V (19)
Gurli Gris V (19) Gustavs nye dinosaur

07:50  

Gurli Gris V (20)
Gurli Gris V (20) Bedstefar Gris tog klarer skærene

07:55  

Albi
Albi

08:05  

Morten Skildpadde (9)
Morten Skildpadde (9) Morten og sneprinsessen

08:30  

Rod i Historien (5)
Rod i Historien (5) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig Hans Tausens præstekrave til sin udstilling om reformationen og renæssancen. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

08:45  

Op og hop (4)
Op og hop (4) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Kalle, der laver rockgymnastik.

08:55  

Minisekterne (10)
Minisekterne (10) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:10  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

09:15  

Det søde liv - jul (4:4)
Det søde liv - jul (4:4) I december bager Mette Blomsterberg julekager og laver julegodter, så englene synger. Mette viser dig, hvordan du laver hendes egne julefavoritter hjemme i dit eget køkken. Rammen om Det søde livs juleprogrammer er det smukke Rosenholm Slot, hvor en pyntet riddersal bliver fyldt med duften af julebag. I aften står julemenuen på nøddesmåkager, marcipangrise og kransekagetop.

09:45  

Store forretninger IV (2:10)
Store forretninger IV (2:10) Harry Selfridge har været ude for en chokerende ulykke. Nu er han tvunget til at trække sig tilbage til sit landsted for at komme til hægterne igen. I hans fravær begynder rygterne at summe. Er Harry ved at miste grebet om sin forretning? Er det på tide, at han trækker sig tilbage og overlader roret til yngre kræfter?

10:30  

Antikkrejlerne
Antikkrejlerne Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne
Antikkrejlerne Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:15  

Peter Lund Madsen på dannelsesrejse
Peter Lund Madsen på dannelsesrejse Beretninger om banebrydende begivenheder, der har ændret menneskets livsvilkår. Peter Lund Madsen opsøger arnestedet for et af verdenshistoriens mest vellykkede videnskabelige svindelnumre. Og så får han en af sine hedeste drømme opfyldt: Han besøger det sted, hvor den allersidste Neandertaler levede og døde. Sendt første gang 28.03.08

09:35  

Smag på New Jersey
Smag på New Jersey Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

10:15  

Smag på Budapest
Smag på Budapest Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

10:55  

Soundbreaking - Lyd og visioner
Soundbreaking - Lyd og visioner Fra 1981 sørgede tv-stationen MTV for en tæt sammenkædning af musik og video. Hvad betyder det, at musikken både skal høres og ses. Her møder vi kunstnere som Madonna. Billy Idol og Eurythmics, der i sjælden grad forstod kravene til denne nye hybrid.

11:45  

USA i 1990'erne - det bedste tv (1:8)
USA i 1990'erne - det bedste tv (1:8) Sjældent er et tiår begyndt så dramatisk som 1990'erne. Med Murens fald ændrede de internationale spilleregler sig. Mange troede optimistisk til det bedre. Her ser vi på tv's udvikling og genser nogle af de mest mindeværdige serier fra 1990'erne som 'Frasier', 'Friends', 'Sex and the City', 'X-Files' og 'Sopranos'.

DR3

09:00  

Mord på film: Game of Thrones
Mord på film: Game of Thrones Værterne Sigurd og Snake mythbuster i dag mord fra Game of Thrones. De prøver blandt andet at lave deres egen wildfire - grøn eksplosiv ild. Og så genskaber de kampen mellem Prins Oberyn og The Mountain, for at undersøge, hvem der virkelig ville have vundet - og om det er værst at være fuld eller tung i en tvekamp?

09:30  

Mord på film: Kill Bill
Mord på film: Kill Bill Kan du hugge et øje ud med hænderne? Er det realistisk at et samuraisværd kan hugge alt i stykker? Og kan man bryde ud af sin kiste, hvis man er levende begravet? Denne gang mythbuster Sigurd og Snake mord fra Film-serien Kill Bill.

10:00  

Krigens skjulte ansigt (3:5)
Krigens skjulte ansigt (3:5) Verden er fuld af konflikter og krige, der er gået i glemmebogen fordi medierne mistede interessen. I denne serie rejser vært og tidligere soldat Martin Tamm Andersen ud for at fortælle de underfortalte historier om de krige og konflikter som Danmark og Vesten tager aktivt del i. Han vil møde de mennesker, der er en del af konflikterne for at forsta¶ hvem de er og hvad de kæmper for. I Irak, rejser Martin til Mosul og videre ud i ørkenen for at opsøge de shiamuslimske militser, der kæmper mod Islamisk Stat. Selvom flere af dem er støttet af Iran er de en del af Iraks sikkerhedsstyrker og de kæmper side om side med den irakiske hær. Disse militser kæmpede før i tiden mod den amerikansk ledet koalition, herunder de danske soldater.

10:30  

Verdens hårdeste job (5:6)
Verdens hårdeste job (5:6) De tre briter Tomi, Jack og Gemma er økonomisk på spanden. Derfor har de takket ja til et job, hvor de har mulighed for at score kassen. Der er bare lige det aber dabei, at jobbet er et af de hårdeste i verden - de skal nemlig arbejde som fåreklippere i New Zealand. Kan de unge briter mon håndtere det opslidende arbejde og de 80 kg tunge får?

11:30  

Verdens mærkeligste skabninger II (6:8)
Verdens mærkeligste skabninger II (6:8) Man skal måske ikke tro på alt, hvad man hører, men verden kan virkelig være et sært sted med masser af ukendte skabninger og fuld af uforudsigeligheder. Fx en blæksprutte med en noget afvigende adfærd, en lyseblå frø, der dukkede op i swimmingpools, og en sø i Australien med en farve som tyggegummi, der gemte på en evolutionær hemmelighed.

DR K

09:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Om autoværn på Hørsholm-motorvejen, om en ung Otto Brandenburg og hans endnu yngre fans, om en kendt minister, der træder tilbage i utide, om Gunnar Nu og Lennart Hyland, der tipper landskamp, om storbrand i Københavns centrum og om en fodboldspiller, der var alles helt. Redaktion: Marianne Kemp, Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

09:35  

Store danskere - Thit Jensen
Store danskere - Thit Jensen "Hun var en flamme" står der på Thit Jensens gravsten. Hun brændte inderligt hele sit liv for kvindens ligestilling. Og hun vakte stor forargelse da hun satte begrebet prævention på dagsordenen i 20ernes Danmark. Senere i livet blev Thit Jensen med sine historiske romaner det mest læste forfatter i Danmark. Men kampen for kvinden og karrieren kom til at koste hende privat. Hun fik aldrig den familie hun drømte om, og hun mistede venskabet med sin elskede bror Johannes V Jensen. Tilrettelæggelse: Nille Westh. Sendt første gang 04.11.07

10:15  

Store danskere - Elsa Gress
Store danskere - Elsa Gress Elsa Gress, forfatter og samfundsdebattør levede et helt liv i fattigdom men i stor kunstnerisk rigdom. Et kompromisløst liv som en udskældt og elsket outsider, der placerede sig selv centralt i debatten. Hun var med modstandsbevægelsen gik videre over kvindebevægelsen - og levede et yderst frigjort liv lang tid før det blev moderne. Hun var ikke blot tilstede i sin tid - men forud for den. Sendt første gang 23.03.08

10:55  

Et kongeligt hjem: Drottningholms slot (1:2)
Et kongeligt hjem: Drottningholms slot (1:2) Historien om Drottningholms Slot, i dag den svenske kongefamilies private residens, går tilbage til 1600-tallet, hvor det blev opført til dronning Hedvig Eleonora efter tegninger af en af den tids store arkitekter, Nicodemus Tessin den ældre. Her fortæller kong Carl Gustaf om arbejdet med renoveringen af den kinesiske pavillon, et arbejde han er dybt involveret i. Kongens søster, prinsesse Christina, præsenterer barokslottets første dronning, Hedvig Eleonora, kronprinsesse Viktoria afslører nogle af slottets mange hemmeligheder, mens dronning Silvia fortæller om de mange venlige spøgelser, man kan møde. Slottet, der ligger lige uden for Stockholm, er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Nordvision fra Sverige.

11:55  

Bryllupper i Kongehuset
Bryllupper i Kongehuset Et bryllup i Kongehuset er altid en formidabel fest og TVA har været i arkivet for at se på de tidligere bryllupper - fra Dronning Ingrids til børnebørnenes. Tilrettelæggelse: Helle Bygum Sendt første gang 1998.

DR Ultra

09:05  

Sebastian på dybt vand (4)
Sebastian på dybt vand (4) "Gul hestemakrel, moræne og barracuda" Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. I dag skal oceantanken på det gamle akvarium tømmes. Barracudaer, moræner og gule hestemakreller skal transporteres til deres nye hjem. Det kræver styrke at battle med de sprælske fisk, og så kræver det sin mand at få de tropiske fisk frem i live, når den danske vinterkulde tilbyder minus 5 grader. Flere fisk kræver førstehjælp med kunstigt åndedræt.

09:25  

Mission: Eftersidning II (25)
Mission: Eftersidning II (25)

09:45  

Mission: Eftersidning II (26)
Mission: Eftersidning II (26)

10:05  

Lokummet brænder I (1)
Lokummet brænder I (1) Sketchshow. Selvom lokummet brænder - har vi masser af lort at grine af. Mød bl.a. den glade kok, der laver mad med munden, og Svenning Bubandt, Danmarks største prankster.

10:15  

Fodboldpigen Olivia (8)
Fodboldpigen Olivia (8) Oliva har nu været på IMG i 6 måneder. Til en af de sidste træninger bliver hun for alvor udfordret, da en gæstetræner forsøger at lære holdet nye finter. Julen er lige om døren, og der skal siges farvel til veninderne inden Olivia kan rejse hjem til det kolde Danmark på juleferie.

10:30  

Danmarks sjoveste barn (5:10)
Danmarks sjoveste barn (5:10) Danmark seks sjoveste børn er nu tre uger inde i comedyskolegangen. Ugens gæstelærer er standupkomikeren Nikolaj Stokholm, der skal lære Iris, Jamil, Nicolas, Natascha, Emil og Jullie at levere varen på scenen. Flere af børnene har aldrig optrådt offentligt før, så der er virkelig nerver på, da de skal optræde foran publikum på en lille københavnsk scene.

11:00  

Danmarks sjoveste barn (6:10)
Danmarks sjoveste barn (6:10) Komikeren Jacob Wilson har lavet masser ikke helt sande nyheder i Live fra Bremen, og det med at lave fis med nyheder er det, som han skal lære Danmarks seks sjoveste børn i denne uge. Iris, Jamil, Nicolas, Natascha, Emil og Jullie er i DR Byen, hvor de skal lave deres helt egen TV-Avis og forsøge at få selv de kedeligste ting og kedeligste nyhedsværter til at blive sjove.

11:30  

KreaKampen - FORM: Finale (3:3)
KreaKampen - FORM: Finale (3:3) Så er der dømt finale-dag for de fire FORM-deltagere. Vi er nemlig nået til dag 3, hvor deltagerne skal udfordres til det yderste i at forme det bedste, de har lært - og deres talenter bliver virkelig sat på prøve, når Nana afslører dagens udfordring. Hvem gør det bedst, og løber i sidste ende med den eftertragtede Kreakampen-pokal og kan kalde sig vinder af Kreakampen i kategorien FORM?

DR Ramasjang

09:05  

Skæg med bogstaver (20)
Skæg med bogstaver (20) Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet T, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en tand på sin øde ø.

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at slædehunden kan skræmme selv en isbjørn? Ta' med Lille Nørd på slædehundetur, og se om det lykkes Anders og Katrine at få styr på hele flokken.

10:00  

Vilde venner II (1)
Vilde venner II (1) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigurd og Alma, der har vagten i klubhuset. De skal indrette et skønt hjem til fire hjemløse ællinger, tælle marsvin på Øresund og sætte en gruppe vildænder fri ved en sø.

10:20  

Kiwi & Strit (19)
Kiwi & Strit (19) Skovens ko elsker Kiwis blomster og spiser dem. Kiwi & Strit beslutter sig for at fange koen, så de kan have blomsterne i fred....

10:25  

Kiwi & Strit (20)
Kiwi & Strit (20) Kiwi vil have et nyt blomsterbillede i sin ramme på væggen i stedet for et sløret billede af Strit. Strit kan ikke forstå, hvorfor han ikke også skal være på det nye billede....

10:30  

Kaj og Andrea mødes igen
Kaj og Andrea mødes igen Med Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen, Christine Skov og Ole Kibsgaard. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen. Sendt første gang 05.01.99

11:00  

Sprinter Galore II - Barnevogn (5)
Sprinter Galore II - Barnevogn (5) Viola vil så gerne prøve, hvordan det er at være storesøster, så imens Magnus er med sine forældre ude at købe nye sko, overtaler hun Sprinter til at kravle op i den nye barnevogn, så hun kan køre en tur med ham. Men hvad gør de, da en mystisk mand fra parken pludselig følger efter dem?

11:15  

Quizdyrene - Grisen Prop
Quizdyrene - Grisen Prop Dagens quizdyr er grisen Prop. Hun bor side om side med sin ven Bertha i en stald på en gård. Prop er fuldstændigt klar til at quizze med Stefan, men hun er også temmelig sulten og kommer hele tiden til at tænke på alt det mad, som hun godt kunne tænke sig at spise. Da Prop får fem spørgsmål om dyrene i regnskoven må hun undervejs bruge sin livline og spørge Bertha om hjælp. Prop vil nemlig gerne vinde en flot præmie, som hun meget håber på er noget, som kan spises

11:30  

Ramasjang Mysteriet V (1)
Ramasjang Mysteriet V (1) Hvem har brug for en masse værktøj? Det er det store spørgsmål i dagens udgave af Ramasjang Mysteriet. Der har nemlig været en skurk på spil i lufthavnen i Ramasjang. Finn Falks værkstøjskasse er nemlig blevet stjålet! Men hvem kan det dog være? Kristian kommer på hårdt arbejde i dag, men heldigvis får han hjælp af minidetektiven Ella Marie. Husk at se med!

DR1

12:00  

Skattejægerne 2011 (5)
Skattejægerne 2011 (5) Hvem skal arve kaffestellet og chatollet? Arvesager kan skabe fjendskab i selv den bedste familie. I Aabenraa er Lasse blevet inviteret ud til Irene for at vurdere hendes indbo, så hun kan være sikker på, at hendes sønner ikke kommer op at slås, når de skal arve. Jan fra Svendborg Auktionerne tager ud til en helt anden opgave. Han skal vurdere alt i et dødsbo, hvor der ikke er nogen arvinger. Sendt første gang 01.02.11

12:30  

Gintberg på kanten - Tarm
Gintberg på kanten - Tarm Jan Gintberg fortsætter i aften sin antropologisk-komiske tour de force i "Udkantsdanmark" - denne gang i de yderste, vestjyske forposter. Et område, der normalt er udskældt for at være fattigt og underudviklet. Men er der måske også her noget basalt livsbekræftende over de indbyggerne, der holder ud på Lars T.......s mark? I aften går Jan Gintbergs opdagelsesrejse til Tarm, hvor han tager den humoristiske temperatur på lokalbefolkningen. Her møder han bl.a. en ung mand, som bygger på landets første overdækkede arena udelukkende til traktortræk. Gintberg forsøger at få øje på sjælefreden i en kommende nationalpark, hvor kugler piber om ørerne på ham. Og han ser det hele lidt fra oven fra en gammel flyvemaskine fløjet af en dreng, der dårligt er flyttet hjemmefra. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg Sendt første gang 29.09.11

13:00  

Columbo: Mord, røg og skygger
Columbo: Mord, røg og skygger Alex Brady er Hollywoods nye unge stjerneinstruktør. Alex Brady er måske også morder. Han havner i hvert fald øverst på Columbos liste over mistænkte, da Bradys gode ven findes myrdet. Columbo: Peter Falk. Alex Brady: Fisher Stevens. Ruth Jernigan: Molly Hagan. Instruktion: Jim Frawley.

14:30  

Mord med dr. Blake IV (6:8)
Mord med dr. Blake IV (6:8) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

DR2

12:30  

Fukushima - en atomkraftskandale
Fukushima - en atomkraftskandale Den 11. marts 2011 eksploderede tre ud af fire reaktorer på det japanske atomkraftværk Fukushima. Katastrofen kostede officielt to mennesker livet, to arbejdere på værket, der døde af leukæmi. Men tre år efter ulykken tegner der sig et noget mere dystert billede med bl.a. mange børn, der har udviklet kræft i skjoldbruskkirtlen. Mange andre kan være i farezonen - og ikke kun i Japan.

14:00  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Mexico
Ekstrem verden - Ross Kemp i Mexico Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. Juarez i det nordlige Mexico har en af verdens højeste mordrater. Mere end 3.000 mennesker blev sidste år ofre for den blodige krig mellem rivaliserende narkokarteller, der kæmper om kontrollen over den lukrative narkohandel mellem Mexico og USA.

14:45  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Haiti
Ekstrem verden - Ross Kemp i Haiti Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. I 2010 blev Haiti ramt af et voldsomt jordskælv, der næsten jævnede den ene halvdel af øen med jorden. Verdenssamfundet bevilgede mere end 10 milliarder dollar til genopbygningen, men her et år efter har Kemp svært ved at se, hvad pengene er brugt til!

DR3

12:20  

Hård udenpå (1:4)
Hård udenpå (1:4) Simon vil gerne udstråle, at han har styr på sit liv, og derfor er han villig til at gamble med sit helbred. Nichlas drømmer at blive lige så stor som de andre, men han kan ikke tåle steroiderne, og det ikke let at acceptere, når man er perfektionist. Selv om mange synes, at Carstens halstatovering er uhyggelig, har han ikke tænkt sig, at få den fjernet. Den har nemlig en særlig betydning for ham. Serien følger seks hårde drenge, der har valgt et look, der på mange virker skræmmende. Men bag de pumpede muskler og tatoverede dæmoner gemmer der sig både kæresteproblemer, lavt selvværd, særlige spilleregler og frygten for fængsel.

12:50  

Hemmeligheder fra Nuuk (5:6)
Hemmeligheder fra Nuuk (5:6) Najannguaq og Josef har begge problemer med deres etniske herkomst, og føler sig forkerte. Det gør de på hver deres måde, som de nu vil have frem i lyset. DR3 er taget til Grønland for at høre hvilke hemmeligheder den unge generation bærer rundt på.

13:20  

Doctor Who VIII (12)
Doctor Who VIII (12) Doktoren står over for sin hidtil største udfordring. Der er cybermænd i Londons gader. Gamle venner slutter sig sammen mod gamle fjender, og Doktoren påtager sig en ny og overraskende rolle.

14:20  

Doctor Who: Last Christmas
Doctor Who: Last Christmas Doktoren og Clara møder Julemanden i et af Doktorens mest utrolige eventyr nogensinde.

DR K

12:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var se venligst hvidt program

13:20  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var 'Kvissen' om årstal med Gorm som vært og Kvistetten med kapelmester Christian Baltzer. Sendt første gang 1996.

14:05  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (7:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (7:12) Om den lange fredsperiode efter 1720, da Danmark fik ro til at opbygge en rig oversøisk handel. Men titlen hentyder også til, at Danmark uden orlogsflåde var dømt til at miste Norge. Sendt første gang i 1982.

DR Ultra

12:00  

Verdens bedste quiz II (4)
Verdens bedste quiz II (4) I dag bliver der action i studiet, når Albert og Eskild dyster mod hinanden i bl.a. "Lugte Limbo" og "Kål Kegler". Hvem er af hjemmehjælperne er mon hurtigst til at rulle en toiletrulle ud? Gæt selv med og få svaret i dagens afsnit.

12:15  

Julie (4:4)
Julie (4:4) Julie er helt alene og er klassens nye mobbeoffer. Den længe planlagte lejrtur nærmer sig. Julie vil ikke med, men hendes mor får Julie overtalt til ikke at ligge under for de andres mobning og tage med på turen. Julie tager afsked med sin far, der skal ud at rejse igen. På lejrturen sejler Trine og Lulu ud i en robåd, mens Julie ser til inde fra land. Trine falder overbord og er ved at drukne. Skal Julie redde Trine? - og ser Julie nogensinde sin far igen? Julie: Julie Wright Far: Mads Mikkelsen Mor: Iben Hjejle Trine: Cecilie Bøcker Rosling Lulu: Camille Steen

12:40  

Designtalenterne - Outfit of the Day (4)
Designtalenterne - Outfit of the Day (4)

13:00  

Designtalenterne - Afgørelsen (5)
Designtalenterne - Afgørelsen (5)

13:15  

Ultra Jam - Shaka Loveless
Ultra Jam - Shaka Loveless I ULTRAJAM møder vi børn og unge, som er rigtig glade for at spille musik. Så glade, at de er blevet rigtig dygtige til det. Derfor vil ULTRAJAM give dem den vildeste dag i deres liv. De tror, at de skal lære Bubber at spille på deres instrument, men i virkeligheden har Bubber en kæmpe overraskelse til dem - de får nemlig lov til at være en del af deres yndlingsband for en dag

13:35  

JULTRA: Bubbers Juleshow (13:24)
JULTRA: Bubbers Juleshow (13:24) Bubber skal lave et stort juleshow, på Costa Del Sol i Spanien, den 24. december, men arrangøren forlanger, at Bubber finder en medvært til showet. Det viser sig at være sværere, end man lige skulle tro, og inden længe har Bubber rodet sig ud i en herrens masse ballade. Får han mon styr på det hele inden juleaften? Og kommer julen nogensinde til Costa Del Sol? www.dr.dk/ultra

13:45  

Klassen - Mobiltyven 1. del (39)
Klassen - Mobiltyven 1. del (39) Emma bliver sur på Hannah og stjæler hendes telefon. Det får store konsekvenser. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

13:55  

Klassen - Mobiltyven 2. del (40)
Klassen - Mobiltyven 2. del (40) Emma bliver sur på Hannah og stjæler hendes telefon. Det får store konsekvenser. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

14:05  

Riisings flotte talkshow I (3)
Riisings flotte talkshow I (3) Efter sine mange år i børne-tv's tjeneste har Jacob Riising nu endelig fået mulighed for at komme i fokus med sit helt eget flotte talkshow. Den i øvrigt overordentligt flotte fyr vil her i sit ligeledes flotte studie hver uge præsentere kendte, flotte gæster for et stort børnepublikum og hjælpe sine trofaste seere ved at besvare de spørgsmål, der kan være så svære at stille. Skuespillerne Martin Buch og Rasmus Botoft skal i dag tale med Jacob om det mandlige kønsorgan og sammen med en heldig publikummer dreje lykkehjulet, når der skal spilles "Kage eller Kålkæde".

14:40  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

14:45  

The Next Step III (18)
The Next Step III (18) Blandede signaler

DR Ramasjang

12:00  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Lykkes det overhovedet for Bamse at bygge sin idé? Bamse: Lars Bom. Kylling: Brian Patterson. Ælling: Joan Bentsen. Manuskript: Elin Bing. Producer og instruktør: Katrine Hauch-Fausbøll.

12:30  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I dagens løb skal de fredselskende blomsterbørn fra Team Hippie slås med de stjerneseje Rumtosserne, der har fået wildcardet for den fedeste bil. Der bliver fuld fart frem, når holdene ræser ned ad striben, zig-zagger sig igennem Specialbanen mellem varehylderne i et supermarked, og drøner rundt på Ramasjang Ringen. Holdene kæmper om en plads i semifinalen.

13:00  

Rosa fra Rouladegade (5)
Rosa fra Rouladegade (5) Rosa elsker at bage kager. I dag får hun besøg af Mila, der vil bage en helt særlig overraskelseskage til sin bedstefar. Sammen tager de på kagemission for at finde ud af, hvad bedstefar godt kan lide. De må være meget hemmelige, hvis de ikke skal blive opdaget.

13:30  

Det kongelige spektakel
Det kongelige spektakel Krumsablen

13:45  

Minisekterne (6)
Minisekterne (6) Fransk animationsserie om insekternes verden.

13:50  

Minisekterne (7)
Minisekterne (7) Fransk animationsserie om insekternes verden.

13:55  

Sikker & Søn II (3)
Sikker & Søn II (3) Sikker & Søn holder øje med det bedste sted at krydse vejen. Biler kan pludselig dukke op bag en bakke eller et sving, så det gælder om at finde et sted på vejen, hvor man kan se langt til begge sider. Far og Søn leger gemmeleg i en æbleplantage og lærer om godt udsyn.

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (3)
Onkel Rejes Sørøvershow (3) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Victoria, der skal med på skattejagt. Se om de kan skaffe en ny rejsegrammofon til Sørøver Jørgen, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og de Sure Sokker. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang.... Snedronningen (2:2)
Der var engang.... Snedronningen (2:2) Snedronningen, 2. del.

DR1

15:30  

Kriminalkommissær Barnaby (46): Rævestreger
Kriminalkommissær Barnaby (46): Rævestreger "Rævestreger". Den excentriske sir Freddy Butler kalder sin kone, sine to ekskoner og sine sønner sammen på familiens landsted. Han har en vigtig meddelelse, men før han kan nå at afsløre, hvad det er, falder han død om. Obduktionen viser, at sir Freddy døde af naturlige årsager. Alligevel synes Barnaby, at der er noget muggent ved sagen, så han beslutter sig for at aflægge familien Butler en lille visit. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Sir Freddy: Joss Ackland. Instruktion: Peter Smith.

17:00  

Store forretninger IV (3:10)
Store forretninger IV (3:10) Harrys datter Violette vender hjem fra Paris, og hun er ikke begejstret for sin fars nye flamme, den letlevende Rosie Dolly. Samtidig lancerer Harry en stærkt risikabel forretningsplan. En plan, der kan gøre familien Selfridge endnu rigere - eller koste dem alt.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:25  

Indusflodens skatte (2:3)
Indusflodens skatte (2:3) Kom med til Det indiske subkontinent, hvor Indusfloden, der løber gennem landsskabet, i tusindvis af år har været kilden til overlevelse. Her dykker vi ned i den svundne buddhistiske kultur i Nordpakistan, Mogulrigets utrolige arkitektur og Sydindiens overdådige templer.

16:15  

Leon Hendrix - bror til Jimi
Leon Hendrix - bror til Jimi Man vælger ikke selv sin familie. Det gælder også brødre og søstre, der somme tider er ens mest fortrolige, andre gange rivaler. Men hvordan er det at være søster eller bror til en megastjerne? Det er hårdt arbejde at være bror til verdens bedste guitarspiller. For Leon Hendrix er der stadig masser af penge at tjene på arven efter den berømte guitarlegende.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:20  

The Rebound
The Rebound Den 40-årige forstadsfrue Sandy opdager, at hendes mand er utro. Sandy rykker ud af huset med parrets børn og flytter ind til byen. Hun finder en lejlighed og bliver gode venner med sin nye nabo, Aram på 24. Sandy hyrer Aram som barnepige, og snart begynder de to også at gå ud sammen. Men er Sandy parat til at binde sig igen? Og hvad med den store aldersforskel? Sandy: Catherine Zeta-Jones. Aram: Justin Bartha. Harry Finklestein: Art Garfunkel. Instruktion: Bart Freundlich.

16:50  

Ice Road Truckers IX (8:10)
Ice Road Truckers IX (8:10) Endnu engang sætter en gruppe lastbilchauffører livet på spil for at køre forsyninger ud til Canadas mest isolerede egne. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne. Følg det nystartede vognmandsfirma Le River, der kæmper mod det store fima Polar Industries, når de tackler den barske natur og dyster mod hinanden.

17:35  

Rodløs (5:6)
Rodløs (5:6) DR3 har i denne reportageserie fået adgang til fem unge drenge, som står overfor en kæmpe udfordring: De skal finde sig selv og deres plads i fællesskabet med de danske unge. Men hvordan gør man det, når man er flygtet fra krig og ødelæggelse - og er havnet i et fremmed land uden familie eller venner?

DR K

15:05  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (8:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (8:12) Om perioden 1814-1850 - Oehlenschlægers og H.C. Ørsteds Danmark - et land hensunket i romantiske fortidsdrømmerier og kulturel terapi, fordi nationen var fattig og lå under for reaktionen i Europa. Men ud af den kulturelle blomstring skulle der dog fremgå en politisk vækst, som styrtede enevælden. Sendt første gang i 1982.

16:10  

Australiens historie (2:6)
Australiens historie (2:6) " 1837-1869" Australsk dokumentar fra (The Story of Australia) Næsten 50 år efter ankomsten i 1788 fortsætter den britiske ekspansion, især drevet af uldproduktion. Australien begynder at frigøre sig fra stemplet som straffekoloni og bliver til mulighedernes land, ikke mindst efter guldfund. Den uselviske Caroline Chisholm hjælper sårbare kvinder og familier med husly og job, og i 1854 gør en gruppe guldgravere oprør mod den britiske kolonihær. Historien om de mennesker, steder og begivenheder, der har formet Australien fra de første mennesker satte deres fod på kontinentet og til I dag.

17:00  

Australiens historie (3:6)
Australiens historie (3:6) "1862-1915" Australsk dokumentar fra (The Story of Australia) Efter mere end et årtis planlægning blev de australske kolonier i 1901 samlet til en forbundsstat, der blev en dominion inden for Det Britiske Imperium. I 1914 gik Australien ind i 1. Verdenskrig på britisk side, og for mange australiere er landgangen på Gallipolli nationens fødsel. Og en modig australsk journalist, Keith Murdoch, far til Rupert, omgik den britiske efterretningstjeneste og fik fortalt om uhyrlighederne. Historien om de mennesker, steder og begivenheder, der har formet Australien fra de første mennesker satte deres fod på kontinentet og til I dag.

17:45  

Huset på Christianshavn (80)
Huset på Christianshavn (80) "Hvad fatter gør... " Manuskript: Finn Karlsson. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jeppe Jeppesen. Personerne: Fru Hammerstedt: Karen Berg. Olsen: Poul Reichhardt. Clausen: Paul Hagen. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Peer Guldbrandsen, Ove Verner Hansen, Søren Steen, Jørgen Weel, Emil Hass Christensen, Pouel Kern, Olaf Nielsen, Benny Hansen og Alf Andersen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 5. nov. 1977.

DR Ultra

15:10  

Braceface (10)
Braceface (10) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

15:35  

Freaktown (4)
Freaktown (4) Slumrefælden

15:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

15:55  

Zorro (19)
Zorro (19) En sikker plan

16:20  

Thunderbirds (26)
Thunderbirds (26) Belastet arv

16:40  

Wild Kratts
Wild Kratts Edderkoppespindets hemmelighed

17:05  

Junglebanden
Junglebanden

17:15  

Junglebanden
Junglebanden

17:25  

Vi' bare bjørne II (25)
Vi' bare bjørne II (25)

17:40  

Klassens Jul - Frederik bliver bortvist (14)
Klassens Jul - Frederik bliver bortvist (14) Frederik bliver anklaget for at være den onde nisse, og for første gang oplever han, hvordan det føles at blive holdt udenfor i klassen. Frederik prøver ihærdigt at komme ind i varmen igen. Men samtidig er Mathilde gået til inspektøren for at fortælle, at det Frederik, der står bag nissens hærværk og mobning. Tror inspektøren på Mathilde? Og vil det få konsekvenser for Frederik?

17:50  

Klassens Jul - Bertram som Luciabrud (15)
Klassens Jul - Bertram som Luciabrud (15) Der skal være Luciaoptog på skolen, og både Bertram og Martine kæmper for at blive Lucia brud. Begge mistænker nemlig hinanden for at stå bag hærværket på skolens toilet. Og med en rolle som Lucia-brud får man også en mikrofon. En mikrofon som vil være god til at råbe ud over hele skolen med, når man skal afsløre hvem, der er ansvarlig for hærværket.

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (23)
Sarah og And (23) Bobslæde

15:05  

Sarah og And (24)
Sarah og And (24) Fyrværkeridans

15:15  

Morten Skildpadde (14)
Morten Skildpadde (14) Mortens bumle-bil

15:40  

Gurli Gris VI (15)
Gurli Gris VI (15) Pedro kommer for sent

15:50  

Chuggington
Chuggington Vi er futtenørerne

16:00  

Chuggington
Chuggington Fut-elev-holdet

16:10  

Masha og Bjørnen (13)
Masha og Bjørnen (13) En rigtig uhyggelig nat

16:15  

Albi
Albi

16:20  

Yakari III (16)
Yakari III (16)

16:35  

Paw Patrol II (13)
Paw Patrol II (13) Vovserne redder en hav-vovse

17:00  

Ramajetternes Jul (13:24)
Ramajetternes Jul (13:24) Øvst og Finn Falk finder et helt rum fyldt med mystiske ting. Sammen med Sus skynder de sig hjem til lufthavnen med sporene. Heldigvis ved Selma lige præcis, hvad der skal være Ramajetternes næste træk i jagten på computertyven.

17:15  

Nissernes Ø (13:24)
Nissernes Ø (13:24) Kan Nissedoktoren hjælpe Lunte? Slipper Lunte for at få taget sin temperatur, og hvor stor bli'r regningen? Kan Santa berolige de meget ophidsede Fortnisser? Junior prøver at få gang i banansalget i Grønland. Puala hjælper ham med at lære at skyde med riffel. I Brugsen i Holme-Olstrup må Fiffig-Jørgensen slide i det uden kaffe - men på Nissernes Ø begynder det at se lidt uhyggeligt ud for Lunte. Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen, Jan Gintberg, Søs Egelind og mange flere. Manuskript og instruktion: Flemming Jensen. Sendt første gang 2003

17:45  

Quizdyrene II (8) - Araen Sugar
Quizdyrene II (8) - Araen Sugar Dagens quizdyr er en gammel kending. Det er nemlig araen Sugar, som allerede har været med i quizdyrene en gang før. Den gang fik han et enkelt flot point og var meget tilfreds med både det og sin præmie. Siden dengang har Sugar fået sig en kæreste, som hedder Honey. Nu vil Sugar gerne stille op i Quizdyrene igen, for at vise Honey hvor god han er til at quizze. Spørgsmålet er om Sugar ved nok om aber til at imponere Honey? Og om han ender med flere point end sidste gang han var med i Quizdyrene.

17:55  

Snakkel spektakel
Snakkel spektakel

DR1

18:00  

Auktionshuset III (4)
Auktionshuset III (4) Rolex ur til hundredetusinde kr. . I Auktionshuset får Jesper Bruun Rasmussens søn, Frederik, sin sag for, når han skal forsøge at indfri sælgers forventninger til et helt særligt arvestykke. Et par søstre har nemlig besluttet at sælge deres afdøde fars Cosmograph Rolex ur med et særligt mål for øje. De vil gå i faderens fodspor og rejse tilbage til Afrika, hvor moderen i sin tid gav deres kære far det velberejste ur, så alles øjne hviler på Frederik, når han indtager podiet. Auktionshusets ekspert i moderne design, Peter Tholstrup, skal ud til Fritz Hansen producent for at se på et stykke dansk design i særklasse og hans forhandlingsevner kommer på en hård prøve, når han skal prissætte det elegante møbel i håb om at kunne få det med hjem på auktion. Velkommen til Auktionshuset

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:30  

Snefald (13:24)
Snefald (13:24) Selma vil rejse hjem fra Snefald, men kan ikke finde vejen tilbage. Pil prøver at overtale Selma til at blive i Snefald. De må sammen prøve at finde ud af, hvad der er sket med Julius. I Nisseskolen arrangerer Winter en ceremoni for at markere, at han nu er Julemanden. Sendes med synstolkning på DR1Syn

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Skattejægerne
Skattejægerne I aften står Sussie Vigs skattejagt i børnenes tegn. Hun skal finde rekvisitter til en børneballet på Det Kongelige Teater i København. Parret Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen fra Classic House i Randers er på jagt efter gode sager i to private hjem. Og den nye skattejæger Simon Krogsgaard fra Kolding går benhårdt efter klassiske møbler fra 50´erne og 60´erne hos forhandlere i Sydjylland.

20:30  

Anders Lund Madsen på Den Yderste Ø (2:3)
Anders Lund Madsen på Den Yderste Ø (2:3) I den fjerneste ende af Færøerne ligger Fugloy. 800 får og 44 færinger ved bredden af verdenshavet. Som brændingen gnaver af klipperne i den sidste vig, så æder nutiden sig ind på øen. Men stadig hænger øboerne fast på fjeldet med det yderste af neglene. Hvem er de? I anden episode har viceborgmesteren problemer med renovationen på øen. Desuden møder Anders tre forskellige sømænd. Én som lige er startet. Én som er midt i livet. Og én som har det hele bag sig. Og så er der grind!

DR2

18:30  

USA i 1990'erne - Kan vi enes? (5:8)
USA i 1990'erne - Kan vi enes? (5:8) Sjældent er et tiår begyndt så dramatisk som 1990'erne. Med Murens fald i 1989 ændrede de internationale spilleregler sig. Mange troede optimistisk til det bedre. Der var spændinger mellem mennesker med forskellig hudfarve i USA. I 1992 eksploderede Los Angeles i optøjer efter, at fire politifolk blev frikendt for at tæve den sorte Rodney King, og retssagen mod O.J. Simpson i 1995 vakte enormt interesse. Samtidig voksede de sorte amerikaneres indflydelse på den amerikanske kultur.

19:10  

Storbyen bag facaden - vandforsyning
Storbyen bag facaden - vandforsyning Halvdelen af mennesker i hele verden bor i dag i byer, og der kommer stadig nye til hver dag. Det kræver en masse omtanke og en masse infrastruktur at sikre, at alle i storbyen har lys og varme, kan komme fra hjem til arbejde, få noget at spise og drikke og overhovedet har tag over hovedet. Mennesker kan ikke overleve uden vand, og byer er altid blevet bygget i nærheden af et vandreservoir, og det er en evig kamp at skaffe rent drikkevand til alle. Men en fejl i vandværket kan forgifte os, og kommer vandet for tæt på, drukner vi i det.

20:00  

Laban's Jul - Genforeningen (2:4)
Laban's Jul - Genforeningen (2:4) Carsten har fået en idé til, hvordan han kan gøre kål på Victor og sende ham på gaden. Carsten går fra dør til dør for at samle et dream team af nisser. Da Nissebanden, De Nattergale og Pyrus takker nej, må Carsten bide stoltheden i sig og opsøge sin gamle partner Poul - hans sidste håb. De to starter hvor de sluttede for 15 år siden, og der går ikke lang tid, før de to atter har fundet sig til rette i de gamle rutiner. Kan det redde Carstens status?

20:30  

Mord i vildmarken (3:4)
Mord i vildmarken (3:4) Drabene i den lille nordnorske by påvirker alle dybt. Nu er endnu en pige forsvundet, og denne gang er både politichefen Ed og byens kriminelle overhoved, Margot, personligt berørt. Samtidig fifler politimanden Dreyer igen med beviserne efter sin fatale fejltagelse.

DR3

18:05  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

18:45  

Family Guy
Family Guy Peter bliver football-stjerne, og det varer ikke længe, før berømmelsen stiger ham til hovedet. Imens opdager Brian, at Stewie tager spillegæld meget alvorligt.

19:10  

Family Guy
Family Guy Brian er sikker på, at borgmester Adam West er korrupt, så da Meg bliver praktikant for borgmesteren, begynder han og Stewie at udspionere ham. Det fører til en overraskende afsløring.

19:35  

Pandaerne (5:8)
Pandaerne (5:8) Debbie føler, at hende og Tommys ægteskab trænger til forandring. Der mangler romantik. Hun vil derfor overraske hendes mand med en rejse til kærlighedens land - Grækenland. Imens oplever Tommy en pludselig glæde og en vis ophidselse da en ung kvinde på hans arbejdsplads, tilsyneladende finder ham attraktiv. Tommy bliver opstemt. Sendt første gang 08.09.11

20:00  

Alene i vildmarken USA III (12:12)
Alene i vildmarken USA III (12:12) Patagoniens barske natur begynder for alvor at vise tænder i det amerikanske overlevelseseksperiment Alone. Vinteren er på vej, så deltagerne kæmper nu med kulde, blæst og færre fisk. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

20:45  

So ein Ding: De - måske - gode hackere.
So ein Ding: De - måske - gode hackere. Alt kan hackes: Biler, ovne og ikke mindst Sonnes router. So ein Ding er på verdens største hackermesse Defcon i Las Vegas. Og så besøger de en hacker i LA, som kan hacke din elektronisk bilnøgle med en hjemmebygget dims til 100 dollars.

DR K

18:20  

Huset på Christianshavn (81)
Huset på Christianshavn (81) "Tab og vind med samme sind" Manuskript: Lise Nørgaard. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jeppe Jeppesen. Personerne: Fru Hammerstedt: Karen Berg. Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Jørgen Ryg, Malene Schwartz, Palle Huld, Solveig Sundborg, Peer Guldbrandsen, Jørgen Beck, Ellinor Gundersen og Poul Glargaard. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 19.nov.1977.

18:55  

Besættelsens danske filmkonger (2:2)
Besættelsens danske filmkonger (2:2) Under den tyske besættelse af Danmark kæmper de danske filmkonger en indædt kamp om nazisternes gunst. Blandt dem der er gået længst er direktøren for ASA - film, Henning Karmark, der har angivet jødiske skuespillere til tyskerne. Men i 1942 får modstandsbevægelsen øje på filmkongernes samarbejde med tyskerne. Forude venter et retsopgør med filmbranchen.

19:25  

DR K's Kogeskole
DR K's Kogeskole 36 nysgerrige amatørkokke mødes i tre danske byer for at udvikle nye opskrifter. Med sig har de køkkenvaner og madkulturer fra så forskellige steder som Damaskus, Teheran, Hobro, Bosnien, Odder, Rwanda og Ballerup. På Kogeskolen skal de lukke munden op, smage og eksperimentere - og forhåbentlig finde hinanden i dampen fra komfuret, så forskellige madtraditioner kan blive til nye danske retter, vi ikke har set før.

19:55  

Dagens sang: Juletræet med sin pynt
Dagens sang: Juletræet med sin pynt

20:00  

Den store Klein
Den store Klein Han var kendt som manden med de tusind forskellige ansigter og en sproglig begavelse ud over det sædvanlig. Jesper Klein var en unik og fuldstændig original dansk kunstner, der var elsket af både børn og voksne for sin krøllede hjerne og nyskabende optræden på scenen. Men privat var den charmerende Klein langt fra den udadvendte spradebasse, som han var på scenen. Klein var ikke alene forfærdelig gammeldags. Han var også ekstremt genert og holdt slet ikke af al den opmærksomhed, som berømmelsen kastede af sig.

20:30  

Rejsen til Slagmarken (2:2)
Rejsen til Slagmarken (2:2) I 2016 er det 100 år siden, at to af de største og drabeligste slag blev udkæmpet i 1. verdenskrig. Danmark deltog ikke i krigen, men på trods af det døde der alligevel mange tusinde danske soldater i kamp på begge sider af fronten. I to programmer rejser de to historikere Kåre Johannesen og Cecilie Nielsen i de danske soldaters fodspor og fortæller historien om slagene. I andet program går turen til Somme, det sidste af de to grufulde og voldsomme slag, der begge var fuldstændig afgørende for hvordan 1. verdenskrig endte.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

The Next Step III (18)
The Next Step III (18) Blandede signaler

18:30  

Hjalte vs Tjelle - Actiondag (7)
Hjalte vs Tjelle - Actiondag (7) I dette program har Hjalte og Tjelle en rigtig actiondag. De skal duellere i paintball, men med det twist, at de faktisk ikke rigtigt kan se noget. Denne duel er en af dem de virkelig gerne vil vinde! For taberen, han skal skydes lige i rumpetten af vinderen! Av for den!

18:40  

Bidt, brændt og stukket - Gedehams (5)
Bidt, brændt og stukket - Gedehams (5) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Her lader Sebastian sig stikke af den store gedehams for at se, hvad der sker, når den jager bråden i ham.

18:55  

JULTRA: Bubbers Juleshow (13:24)
JULTRA: Bubbers Juleshow (13:24) Bubber skal lave et stort juleshow, på Costa Del Sol i Spanien, den 24. december, men arrangøren forlanger, at Bubber finder en medvært til showet. Det viser sig at være sværere, end man lige skulle tro, og inden længe har Bubber rodet sig ud i en herrens masse ballade. Får han mon styr på det hele inden juleaften? Og kommer julen nogensinde til Costa Del Sol? www.dr.dk/ultra

19:05  

Snefald (12:24)
Snefald (12:24) Winter kommer med et brev, som han siger, han har fået fra Julius, hvor der står, at han ikke vil være Julemand mere. Der bliver alligevel Snefald-kamp, som alle børnene har glædet sig til, og kampen ender temmelig dramatisk. Sendes med synstolkning på DR1Syn

19:25  

Wolfblood III (13)
Wolfblood III (13)

19:55  

Klassens Jul - Bertram som Luciabrud (15)
Klassens Jul - Bertram som Luciabrud (15) Der skal være Luciaoptog på skolen, og både Bertram og Martine kæmper for at blive Lucia brud. Begge mistænker nemlig hinanden for at stå bag hærværket på skolens toilet. Og med en rolle som Lucia-brud får man også en mikrofon. En mikrofon som vil være god til at råbe ud over hele skolen med, når man skal afsløre hvem, der er ansvarlig for hærværket.

20:05  

Håndboldmissionen (9) Tæsk af bedstemødre?
Håndboldmissionen (9) Tæsk af bedstemødre? Drengene fra Håndbold-missionen skal spille deres anden kamp nogensinde. Sidste gang tabte de 16-0 til et pigehold på deres egen alder, i dag er modstanderen et hold af bedstemødre. Kan håndbolddrengene slå et bedstemorhold med tilsammen over 400års håndbolderfaring?

20:20  

Håndboldmissionen (10) Slåskamp!
Håndboldmissionen (10) Slåskamp! Under sidste kamp gik det op for Jesper, at spillerne er bange for at røre ved deres modstandere - og dét har han en løsning på. For at lære drengene at stå bedre fast i forsvaret, har Jesper inviteret Mark O. Madsen, der er professionel bryder og bl.a. har vundet sølv til OL i Rio. Det er lige noget for Allan.

20:30  

Alle sammen sammen II (7)
Alle sammen sammen II (7) To familier flytter sammen i et hus, de har arvet, og en masse kaos opstår.

20:50  

Sofie Linde Show II (7) - Djämes Braun
Sofie Linde Show II (7) - Djämes Braun I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af hitduoen Djämes Braun. De to musikdrenge Kenno og Pilfinger kommer på et par gevaldige prøvelser. Først i et træningscenter, hvor Sofie sætter dem til at sprede lidt smil - og så live i studiet, hvor de skal prøve at levere ALLE deres hits på under 3 minutter. Stjernereporter Bubber tager den anderledes afslappet, han vil nemlig vise danskerne, at man godt kan tage den med ro på jobbet. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

DR Ramasjang

18:05  

F for Får (26)
F for Får (26) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Sprinter Galore (8)
Sprinter Galore (8) Viola skal overnatte og inden de skal sove vælger de at fortælle gyserhistorier. Sprinter bliver så bange for Violas historie om midnatsluskeren at han ikke kan sove. I stedet vælger han at sætte en fælde op for midnatsluskeren i køkkenet, men det er ikke midnatsluskeren der ender med at gå i fælden.

18:30  

Op og hop (8)
Op og hop (8) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Rasmus, der laver ninjagymnastik.

18:40  

Onkel Rejes sørøvershow II (8)
Onkel Rejes sørøvershow II (8) Dr. John har kidnappet Siljes ven Silas for at koge ham om til øjenskygge. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Høvdinge Grethes bryllupshelikopter, gummistøvler med airbag og 100 hunde med tyndskid. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

18:55  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (37)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (37) Musikalsk misk-mask

19:05  

Tree Fu Tom (11)
Tree Fu Tom (11)

19:30  

Zorro (9)
Zorro (9) Dobbeltgængeren

19:50  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II Skarnbassen

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:00  

Madmagasinet: Julemad
Madmagasinet: Julemad Madmagasinet handler denne gang om julemiddagen d. 24. dec., som godt kan være lidt af et pres, fordi den helst skal sidde lige i skabet. Tina Müller ser på, hvilken and man skal gå efter, og hvordan man finder rundt i junglen af købetilbehør som bl.a. glaskartofler og rødkål. I køkkenet lover Adam Aamann, at alle med nogle simple tricks kan få succes med den perfekte klassiske julemiddag. Og det gælder også for Tina, som for første gang er i køkkenet med Adam.

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Penge
Penge

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Wallander: Inkassatoren
Wallander: Inkassatoren En kvinde findes død i sin lejlighed. Wallander konstaterer, at dødsfaldet skyldes et slagsmål, der er gået over gevind. Alt peger på, at den skyldige er ofrets ekskæreste, dørmanden Fabian. Men under efterforskningen opdager Pontus, at en af Isabelles gamle kærester er indblandet i sagen - og at hun bærer på en dyster hemmelighed. Kurt Wallander: Krister Henriksson. Katarina Ahlsell: Lena Endre. Pontus: Sverrir Gudnason. Instruktion: Kathrine Windfeld.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Vejret på DR2 - Det lille grå vejroverblik
Vejret på DR2 - Det lille grå vejroverblik Anders G. Jørgensen gi'r dig sin helt egen vinkel på vejret, og den er sjældent opmuntrende.

23:05  

Jagten på taleban
Jagten på taleban Taleban er langsomt trængt ind i Pakistan og helt ind i Karachi, landets kommercielle centrum. Terrorismen bliver finansieret af bortførelser, henrettelser, narko, spil og prostitution. En gruppe politifolk har taget kampen op mod taleban. De slår til midt om natten. Alt andet er for farligt i en by, hvor en betjent bliver dræbt hver tredje dag.

23:55  

Folket mod Maras
Folket mod Maras Maras er en af de mest berygtede og voldelige bander i Mellemamerika. Banden har de facto kontrolleret Guatemala by i mere end 20 år. De har terroriseret lokalbefolkningen, handlet med både narko og mennesker og har haft en lukrativ nebengesjæft i form af lejemord, røverier og afpresning. Politiet har enten været for korrupt eller magtesløst til at reagere. Men nu er folk begyndt at tage skeen i egen hånd, danne militser og lave checkpoints og bevæbnede patruljer. Med fare for sit eget liv rapporterer den franske journalist Thierry Gayton fra helvedets forgård.

DR3

21:00  

Billet til Kærlighed II (5:6)
Billet til Kærlighed II (5:6) Tina gør sig for alvor sårbar over for daten Jack Thomas. Berta og Martin tør endelig fortælle hinanden om deres følelser, og Christian lægger op til, at ham og Anders skal ses, når de kommer hjem fra Berlin. I Dublin konfronterer Camilla, Tau, med en mistanke, hun har. I en ny sæson af programmet Billet til Kærlighed har fire modige singler sagt ja til at deltage i et kærlighedseksperiment. De skal ud at rejse med en date, de ikke kender, og de må kunne stille ét krav til denne date. Personen skal have det navn, som står på den flybillet, de får udleveret. Eksperimentet vil vise os, om de får bedre muligheder for at finde en kæreste, hvis de giver slip på alle deres normale datingvaner.

21:30  

Født til succes (4:5)
Født til succes (4:5) En programserie om fire privilegerede, unge, ambitiøse mænd, der er vokset op med succesfulde forældre. De jagter succes og anerkendelse fra forældre og venner, men ønsker i høj grad også at bevise overfor sig selv, at de kan stå på egne ben. Kristoffer arbejder på at finde sin egen vej, så han kan vise sin far, at han selv kan. I dag har han sat sin far i stævne for at præsentere ham for et spændende projekt og høre hans mening. Sebastian stræber efter at skabe et behageligt liv for sig selv. Han er godt på vej, men drømmer om at få lukket en kontrakt med en stor kunde i Danmark, så han kan udvide forretningen og flytte firmaet ud af sin lejlighed til nye lokaler i Hamborg. Kasper vil gerne gøre sin far stolt og er på vej hjem for at fortælle ham en rigtig god nyhed. Frederik er den fødte sælger og går altid efter guldet. Det gælder både i salgsøjemed og når der skal sejles DM i ynglinge. Selv er han ikke i tvivl og laver kækt et vinderopslag på instagram om morgenen før den sidste og afgørende sejlads.

22:00  

Management
Management Den ensomme Mike arbejder og bor på et motel ejet af hans forældre. Den tilknappede Sue er sælger og rejser fra by til by. Da Sue tjekker ind på Mikes motel, gør Mike et kejtet forsøg på at forføre hende. Det fører til et akavet engangsknald i vaskerummet. Snart er Sue på farten igen, men Mike kan ikke glemme hende. For første gang i sit liv tager han skæbnen i egen hånd og begiver sig af sted for at gøre kur til Sue. Sue: Jennifer Aniston. Mike: Steve Zahn. Jango: Woody Harrelson. Instruktion: Stephen Belber.

23:25  

Girl, Interrupted
Girl, Interrupted I 1967 er den 17-årige Susanna Kaysen en forvirret teenager. Hun får diagnosen borderline personality disorder og bliver sendt til den psykiatiske institution Claymore Hospital. Mødet med de andre patienter og chefpsykiateren Dr. Wick giver hende mod til at indse, at hun kan vælge, om hun hører til inden for institutionen eller i den ofte besværlige virkelighed i verden udenfor. Susanna: Winona Ryder. Lisa: Angelina Jolie. Dr. Wick: Vanessa Redgrave. Daisy: Brittany Murphy. Polly: Elisabeth Moss. Valerie: Whoopi Goldberg. Instruktion: James Mangold.

DR K

21:00  

Historiequizzen: Kronborg Slot
Historiequizzen: Kronborg Slot På det store slot Kronborg ved Helsingør byder Adrian Hughes i aften velkommen til en historiequiz i kongernes, festernes og krigenes tegn. Deltagerne skal bl.a. gætte, om Frederik den 2.'s dronning mon skrev pikante noveller i sin fritid. Deltagerne er Hanne Fabricius, Kåre Johannessen, Trine Halle og Christian Donatzky.

21:30  

Kunsten at miste: Livet før døden (4:4)
Kunsten at miste: Livet før døden (4:4) Hvordan lever man den sidste tid, når døden er uundgåelig? Journalist Esben Kjær har selv forsøgt at overvinde døden, men kæmpet forgæves for sin søn. I det her program møder han Christel, som lever sammen med sin teenagedatter, som har en uhelbredelig hjernetumor. Men også Jørgen, som insisterer på at leve livet den sidste tid, han har tilbage.

22:00  

Jussi - alting afhænger af øjnene der ser
Jussi - alting afhænger af øjnene der ser Dokumentarfilm om forfatteren Jussi Adler-Olsen, der beskriver hans opvækst på diverse sindssygehospitaler, hvor faderen var overlæge i psykiatri, bl.a. på Brønderslev Sygehus. Rejsen tilbage til sindssygen beskriver rammen om Jussi Adler-Olsens forfatterskab, og den bagage og arv, som faderen videregav i kraft af viden, rummelighed og medmenneskelighed. Filmen er instrueret af Helle Retbøll Carl.

23:00  

Pibens heltinder
Pibens heltinder Mænd og kvinder over hele verden beundrer dem, vil have dem, behøver dem og jager dem. Når de ankommer til en ny by bliver de modtaget som Hollywoodstjerner. De skriver autografer og bliver hentet i limosiner, men de er hverken skuespillere eller rockstjerner. De er to eftertragtede danske kvindelige pibemagere, der jonglerer med stor livsenergi igennem en verden af velsignet røg. Tag med på en forunderlige rejse ind i en ukendt verden.

DR Ultra

21:20  

Snydt!
Snydt!

21:32  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:00  

Taggart: Voldsomme glæder
Taggart: Voldsomme glæder En nysgerrig student, en yndig fransklærerinde med både mand og elsker, en usædvanlig, fransk nøglering og Taggarts tante Hettys død af et hjerteanfald viser sig at være nogle af nøglerne til den besynderlige sag om en myrdet bedemand, som er landet hos Taggart og Mike Jardine. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion: Alan Macmillan.

01:20  

Miss Marple: 4:50 fra Paddington
Miss Marple: 4:50 fra Paddington Miss Marple får besøg af en veninde, der på togrejsen til St. Mary Mead er vidne til et brutalt mord i et forbipasserende tog. Der er dog ingen spor af et lig, og politiet tager ikke sagen alvorligt, så Miss Marple må selv tage affære. Hun har mistanke om, at familien Crackenthorpe, der bor på ejendommen Rutherford Hall, har en forbindelse til mysteriet om det forsvundne lig. Miss Marple: Geraldine McEwan. Lucy: Amanda Holden. Inspector Campbell: John Hannah. Luther Crackenthorpe: David Warner. Dr. Quimper: Griff Rhys Jones. Instruktion: Andy Wilson.

02:55  

Djævlens skøge (2:2)
Djævlens skøge (2:2) 1600-tallets England er præget af revolution og borgerkrig, og den unge Angelica Fanshawe er fanget midt i de dramatiske begivenheder. Kongen er blevet styrtet af parlamentet, men revolutionen er allerede begyndt at æde sine børn. Oliver Cromwell har myrdet sin kampfælle Rainsborough. Dermed har Angelica mistet manden, hun elskede, og som beskyttede hende mod den morderiske Joliffe. Angelica Fanshawe: Andrea Riseborough. Oliver Cromwell: Dominic West. Sexby: John Simm. Instruktion: Marc Munden.

DR2

00:45  

Fredens byrde
Fredens byrde Claudia Paz y Paz har haft verdens måske farligste job. Som Guatemalas første kvindelige statsanklager fra 2010-14 kæmper hun indædt mod korruption, organiseret kriminalitet, forbrydelser begået under borgerkrigen, og ikke mindst vold mod kvinder. Det skaffer hende magtfulde fjender i samfundets øverste lag, der føler sig hævet over loven, men Claudia Paz y Paz fortsætter med at forsøge at sætte de korrupte, de kriminelle og tidligere politiske ledere med folkemord på samvittigheden, bag tremmer.

01:45  

Kaos i Guds by
Kaos i Guds by Romerne kaldte byen Lod for 'Guds by'. I dag er den forfaldne by kun ti minutters kørsel fra den blomstrende Tel Aviv centrum for palæstinensiske narkobander og religiøse, jødiske bosættere. Armod og fattigdom har fremmet racisme, intolerance og vold, og mange af byens 75.000 jødiske, muslimske og kristne beboere lever i konstant frygt og dyb elendighed.

03:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:25  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

02:05  

Ice Road Truckers IX (9:10)
Ice Road Truckers IX (9:10) Endnu engang sætter en gruppe lastbilchauffører livet på spil for at køre forsyninger ud til Canadas mest isolerede egne. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne. Følg det nystartede vognmandsfirma Le River, der kæmper mod det store fima Polar Industries, når de tackler den barske natur og dyster mod hinanden.

02:45  

Mord på film: Die Hard
Mord på film: Die Hard Yippiee-kai-yay, motherfucker. Kan du skyde skurken gennem din egen krop? Er det muligt at slippe ud af cockpittet i tide, hvis du får besøg af 10 armeret håndgranater? Og kan du futte et fly af ved hjælp af en lighter? DR3 mythbuster mordene fra Die Hard-filmene.

03:15  

Mord på film: Western
Mord på film: Western Eksploderer dynamit hvis du skyder på det? Hvem ville vinde i en rigtig cowboy-duel - den gode eller den onde? Og kan man skyde et reb over på 300 meters afstand - mens man sidder på en hest? Sigurd og Snake mythbuster mord fra western-film.

03:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:00  

Vild med bøger
Vild med bøger Flemming Møldrup får besøg af en aktuel forfatter.

00:30  

Kobra - #Girlgaze (8)
Kobra - #Girlgaze (8) En ny bølge af unge kvinder, der fotograferer sig selv og hinanden, ses pludseligt mere end nogensinde på platforme som Instagram og endda i kunstverdenen. Efter århundreder af mandlige blikke ønsker kvinder nu at overtage billedet selv. Men nogle af dem forstyrrede, provokere og vækker had. Vært: Parisa Amiri.

01:45  

De kaldte hende Sarah
De kaldte hende Sarah Paris, 1942. Midt om natten går det franske politi fra hus til hus for at anholde jøder. Også tiårige Sarah og hendes forældre anholdes, men forinden lykkes det Sarah at skjule sin lillebror i et skab. 67 år senere kommer journalisten Julia på sporet af Sarahs historie. Hendes research afslører en række hemmeligheder, der forbinder hende selv til Sarah. Julia: Kristin Scott Thomas. Sarah: Mélusine Mayance. Jules: Niels Arestrup. Instruktion: Gilles Paquet-Brenner.

03:30  

Et kongeligt hjem: Drottningholms slot (2:2)
Et kongeligt hjem: Drottningholms slot (2:2) Historien om Drottningholms Slot, i dag den svenske kongefamilies private residens, går tilbage til 1600-tallet, hvor det blev opført til dronning Hedvig Eleonora efter tegninger af en af den tids store arkitekter, Nicodemus Tessin den ældre. Kong Carl Gustaf, dronning Silvia, kronprinsesse Viktoria og kongens søster, prinsesse Christina, fortæller om hvordan det er at leve her på dette imponerende barokslot, omgivet af de smukt anlagte haver og idylliske skovarealer, beliggende lige ned til Sveriges tredjestørste sø, Mäleren. Slottet og dets omgivelser er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Nordvision fra Sverige.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1211201354