dkby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: onsdag d. 8. april 2020

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: onsdag d. 8. april 2020

DR1

00:25  

Taggart: Studier i mord
Taggart: Studier i mord Universitetsrektoren Simon Nimmo bliver klemt ihjel i en elevatorskakt. Det står klart, at nogen har forvandlet elevatoren til et effektivt mordvåben, men hvem og hvorfor? Mens Burke, Ross og Reid går på jagt efter svaret, forsøger Stuart Fraser at opspore sin biologiske mor. Det påvirker ham i en sådan grad, at han begynder at forsømme sit arbejde. Men det hjælper ham også til at finde nøglen til mordgådens løsning. Matt Burke: Alex Norton. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Instruktion: Morag Fullarton.

01:15  

I farezonen (22:61)
I farezonen (22:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:05  

Kender Du Typen? - Med flygel og bjælkehytte
Kender Du Typen? - Med flygel og bjælkehytte Kender Du Typen? besøger i dag en kendt dansker, der fik at vide af sin tømrer, at han skulle lade være med at købe det hus, han havde kig på. Men han gjorde det alligevel. Den egensindige hovedperson udfordrer Mads Steffensen, Anne Glad og Flemming Møldrup til en dans, men tør de springe ud i det? Vært: Mads Steffensen

02:50  

Bonderøven 2012 (9)
Bonderøven 2012 (9) På Kastanjegården er Frank godt i gang med at lave et afrikansk-inspireret legehus til Johan. Agurkeplanterne i drivhuset er angrebet af spindemider - så Frank sætter ind med biologisk krigsførelse. Bønneplanterne er klar til udplantning i køkkenhaven, men først skal der laves et pilestativ, de kan gro op ad - og endelig skal der arbejdes lidt videre på brændeskuret. Sendt første gang 22.05.12

03:20  

Hammerslag 2014 (7)
Hammerslag 2014 (7) Så er sommerferien slut og Hammerslag er på banen igen! Vi starter aftenens udsendelse i Bredballe, tæt ved Vejle. Hvad mon en villa med fjordudsigt koster på disse kanter? Aftenens anden bolig er en gedigen villa i et hyggeligt kvarter i Middelfart. Vi slutter aftenens Hammerslag i Dyrehaven ved Vejle, i en flot arkitekttegnet villa med en helt unik beliggenhed. Prisen? Se Hammerslag og gæt med! Sendt første gang 02.09.14

04:05  

Skattejægerne
Skattejægerne Pauli Tvillings hjerte banker for smukke gamle kjoler i udsøgte stoffer og tidstypisk design. Og på messen København Vintage leder han med lys og lygte efter særlige 1920´er kjoler. Retro-møbelforhandler Simon Krogsgaard har sagt ja til at stå for rydningen af et flyttebo ved Fredericia. Han håber, at hjemmet vil byde på både gode møbler og kuriøse samlerobjekter. Antikvitetshandlerne Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen besøger en kvinde, som har flere interessante malerier til salg. Og de bliver særligt fristet af en ægte Skagensmaler.

04:35  

I hus til halsen VII (1:8)
I hus til halsen VII (1:8) Forestil dig, at du i den ene uge bor med dine tre børn i huset, som du ejer med din eks-partner. Ugen efter må du tage til takke med at bo alene på dit gamle børneværelse hos dine forældre. Dette skrækscenarie er virkelighed for Nicki og Mette, der begge er i starten af 40'erne. Siden bruddet i 2016 har det tidligere par forgæves forsøgt at sælge deres fælles hus i Them tæt på Silkeborg. Men køberne udebliver, og frustrationerne hos børn og forældre vokser, mens forholdet til banken bliver mere og mere anstrengt. Heldigvis får familien nu hjælp af designer Søren Vester og ejendomsmægler Line Franck, der er ny mægler i "I Hus til halsen". Alle sejl sættes til for at få et salg, men er det nok til at styre familien ud af den horrible situation?

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:00  

Helges skønne haver (1:10)
Helges skønne haver (1:10) Havekonsulent Helge Petersen tager os med til Borde Hill Gardens, en stor privatejet have med rødder tilbage til 1890, som rummer mange spændende små haver. Helge Petersen følger også årets gang i sin køkkenhave og giver tips og praktiske vink. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen

06:35  

Dage i haven (7:8)
Dage i haven (7:8) I dag skal Pernilla og John virkelig svælge i slyngplanter, mens indretningsarkitekten Malin vil omskabe gamle kabeltromler til udemøbler. Tareq anretter en specialitet fra det sydvestlige Frankrig.

07:00  

Skattejægerne (1:10)
Skattejægerne (1:10) I aften i Skattejægerne krydser Helle Vilsbæk og Michael Christiansen Østersøen for at jagte svenske skatte til deres butik i Svaneke. Søren Sørensen fra Læborg Autohandel er taget på tur til Nordjylland og får købt et køretøj med hjem, han ellers aldrig handler med. Lisa Rasmussen og Jesper Bo Hansen fra Antik, Form & Design må løbe stærkt, når de kæmper med mange andre designentusiaster om at få fat på de gode møbler på et loppemarked.

07:40  

Horisont
Horisont

08:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

01:00  

Scandinavian Star (5:6)
Scandinavian Star (5:6) Dansk dokumentar fra 2020 Efter at skibet har ligget og ventet på en ny ejer i havnen i England bliver det sendt på tvangsauktion og købes for et mindre beløb af et ukendt Bahamas-selskab. En norsk journalist indleder en nærmere granskning og opdager, at flere spor fører til USA og den internationale skibsfart, hvor penge og papirer skifter hænder og ejere.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Kampen om mig: Opgøret med ghettoen
Kampen om mig: Opgøret med ghettoen Ahmad Mahmouds barndom i ghettoen var fyldt med vold, social kontrol og traditionelle kønsroller. Men Ahmad brød den sociale arv - han tog en uddannelse som maskinmester, skrev bogen Sort Land om opvæksten - og så sprang han ud som bøsse. Selvom det har kostet ham dyrt, så råber han stadig op om problemerne i parallelsamfundet, for at alle muslimske børn og unge får ret til at bestemme over deres eget liv, krop og seksualitet. I det her program møder værten Zahra Pedersen Ahmad Mahmoud og sammen besøger de nogle af de steder, som har gjort Ahmad til den han er i dag.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (39)
Søpapegøjernes ø II (39)

05:10  

Minisekterne (12)
Minisekterne (12) Fransk animationsserie om insekternes verden.

05:20  

Masha og Bjørnen (3)
Masha og Bjørnen (3) Et nyt nummer

05:30  

Ramasjang Mysteriet (8)
Ramasjang Mysteriet (8) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (18)
Ernest & Celestine (18)

06:10  

Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte histor
Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte histor Rosa besøger Penny og sammen finder de på et eventyr om Pennys sovedyr Marla. Hun er en gris, som ikke har noget i mod at blive griset til, og som tit deler sin mad med andre. Penny er selv vild med at lave mad. Hun har både legetøjskøkken og masser af forklæder på værelset. Så i eventyret er grisen Marla en kok, der søger job på en fin restaurant. Den er ejet af den fine overchefkok Jacques Frølår, der ikke tåler det mindste griseri i sin restaurant. Spørgsmålet er om Marla kan klare Frølårs tre opgaver og få job som kok uden at svine?

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Gurli Gris II (39)
Gurli Gris II (39) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (40)
Gurli Gris II (40) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:10  

Simon
Simon Super-storebror

07:15  

Oda Omvendt (8)
Oda Omvendt (8) Esther tager instrumenter med i børnehave, og det er Balder ikke vild med; musik er ikke hans kop te. Hjemme laver Esther et orkester, men hendes forældre har hovedpine og skynder sig at fjerne instrumenterne. Kun Oda Omvendt kan hjælpe Esther med at få musikken tilbage - eller kan hun? Samtidig får Balder nyt tøj, der passer til hans drøm om at blive konge af Sort Stue.

07:30  

Brandmand Sam - Stormens helte
Brandmand Sam - Stormens helte

08:30  

Sprinter Galore III - Natteroderi (5)
Sprinter Galore III - Natteroderi (5) Det er nat, og lillesøster vil ikke sove - men så er det godt, man har en superhelt som Sprinter i huset, der er fuld af gode idéer til, hvordan man får sådan en lille baby sendt til drømmeland ...

08:55  

TV AVISEN for dyr - Den berømte kattekilling (14)
TV AVISEN for dyr - Den berømte kattekilling (14) Hos zebraerne har det længe været på mode, at gå i hvid pels med sorte striber. Men nu er zebra-moden skiftet. Næsten alle kender kattekillingen fra sangen "Se den lille kattekilling". Men hvordan er det at være så berømt? Reporteren Stefan besøger den lille kattekilling, for at få svaret. Der er også dyregymnastik, en vejrudsigt med vejrhanen Verner og så er der fundet en ny deltager til Dyrenes MGP, nemlig Buller der stiller op med sangen "Hvor er mit kødben?"

 
DR1

09:00  

Landsbyhospitalet (66)
Landsbyhospitalet (66) Det er Kens og Lizzies sidste dag på hospitalet, men Lizzie er begyndt at få kolde fødder. Kan hun undvære sit job og sine elskede kolleger? Samtidig bliver mr. Rose kaldt ud til en ulykke på havnen. Mens dr. Weatherill må indlægge en mor, der viser sig at have særdeles alvorlige familieproblemer.

09:50  

Jordemoderen VI (9)
Jordemoderen VI (9) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

10:45  

Antikkrejlerne XX (14:25)
Antikkrejlerne XX (14:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?

11:30  

Antikkrejlerne XX (15:25)
Antikkrejlerne XX (15:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?

DR2

09:00  

Guldkron 1980'erne: 1983
Guldkron 1980'erne: 1983

09:20  

Star Wars in Symphony - en filmkoncert
Star Wars in Symphony - en filmkoncert DR SymfoniOrkestret og Jakob Stegelmann hylder Star Wars med en flyvetur igennem 40 års filmmusik af komponisten John Williams. Oplev de bedste og mest ikoniske stykker musik fra filmene ved koncerten i DR Koncertsalen. DR SymfoniOrkestret. Hymnia og Camerata Kammerkor. Dirigent: Anthony Hermus. Vært Jakob Stegelmann. Koncerten er et uddrag af Galaxymphony, som blev udsendt i 2017.

10:20  

1000 års kunsthistorie
1000 års kunsthistorie TV vært og kunsthistoriker Peter Kær tager seerne med på en rejse i den danske kunstskat. I seriens tredje udsendelse er vi nået til den danske guldalder, og på Statens Museum for Kunst møder Peter Kær en specialist i denne periode, seniorforsker Kasper Monrad, der fortæller om værker af periodens mest prominente kunstnere: Eckersberg, Lundbye og Købke. Og han afslører, at Købkes kendte motiv fra Dosseringen ved Sortedamssøen måske ikke altid har haft de nuværende farver. Det vil en analyse af maleriet hos museets konservatorer klargøre.

10:50  

1000 års kunsthistorie
1000 års kunsthistorie TV vært og kunsthistoriker Peter Kær tager seerne med på en rejse i den danske kunstskat. I seriens fjerde udsendelse sætter han fokus på realismen og symbolismen, en periode der byder på malerier af L.A. Ring, Anna Ancher og Vilhelm Hammershøi. I salene på Statens Museum for Kunst møder Peter Kær forskningschef Peter Nørgaard Larsen og seniorforsker Kasper Monrad, der fortæller, hvorfor de finder netop de tre udvalgte værker særligt betydningsfulde. Og så gemmer der sig et helt andet billede bag det ene af værkerne. Den historie bringer os igen på besøg hos konservatorerne.

11:20  

Verdens mest naturskønne togrejser (2:6)
Verdens mest naturskønne togrejser (2:6) Tag med på en fantastisk togrejse gennem Canadas ikoniske Rocky Mountains. En tur, der byder på frodige skove, krystalklare søer, fossiler og udsigt til bjørne. Mød de mennesker, der lever og arbejder langs denne specielle jernbanelinje, når vi tager fra Kamloops og hele vejen til Banaff gennem spiraltunneller og gemte skatte.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (3)
Flaskepost fra Stillehavet II (3) Båden kommer! Vi flytter ombord og møder dem, der bor på båden. På markedet skal de sidste ting lige ordnes, og så sejler vi afsted

09:20  

Vitello - får en klam kæreste (8)
Vitello - får en klam kæreste (8) Vitello leger ikke med tøser, og hende der er flyttet ind i nummer 27 og hedder Kamma er helt klart en tøs. En tøs der siger hun har en skør hamster. Og Vitello har aldrig set en skør hamster...

09:27  

Hunden Ib - tænker sig om en ekstra gang
Hunden Ib - tænker sig om en ekstra gang

09:30  

Cirkus Summarum 2016
Cirkus Summarum 2016 Der er fest og magi i manegen når årets store cirkus show går i luften.

11:15  

Gurli Gris - Verden rundt med Gurli
Gurli Gris - Verden rundt med Gurli

11:30  

Heksekosten
Heksekosten En heks og hendes kat flyver af sted, undervejs møder de forskellige dyr, der alle gerne vil med på kosten. Katten er noget betænkelig, men på heksens kost er der plads til alle.

DR1

12:15  

Bonderøven 2013 (1)
Bonderøven 2013 (1) På Kastanjegården får Frank hjælp af lille Alma til at salte fåre-lår. I bidende kulde tager Frank til Randers Fjord for at hjælpe med at høste over 3000 bundter tagrør, som skal bruges til stråtaget på det nye hus. I drivhuset har ferskentræerne vokset sig så store, at Frank ved hjælp af skruer og en gammel cykelslange danner et fint espalier til grenene. Sendt første gang 17.01.13

12:40  

Kender Du Typen? - Med kosttilskud og rod i skuffen
Kender Du Typen? - Med kosttilskud og rod i skuffen Hvilken kendt dansker har et skotøjsæskelåg hængende som kunst på sin væg? Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal gætte, hvem der har et passioneret forhold til mode, kunst og sin affaldssorteringsspand, når Kender du Typen? besøger en stor lejlighed i centrum af København. Vært: Mads Steffensen

13:25  

Hammerslag 2014 (8)
Hammerslag 2014 (8) Gudenåen svinger sig gennem dagens udsendelse. Første stop er i naturskønne Ulstrup tæt ved Langå. Her venter mæglerne en stor villa med en super beliggenhed. Dagens anden bolig ligger i Laven, tæt ved Silkeborg. Her ligger en villa, der har gennemgået en kreativ renovering. Vi slutter aftenens udsendelse få kilometer syd for Laven, hvor mæglerne skal gætte prisen på en spændende ejendom på mere end 300 m2, og med en fantastisk beliggenhed. Hvad mon det koster? Se Hammerslag og gæt med! Sendt første gang 09.09.14

14:25  

I hus til halsen VII (2:8)
I hus til halsen VII (2:8) I over 820 dage - så længe har 41-årige Bodil haft sin murermestervilla i Ringe til salg. Til dagligt bor og arbejder Bodil på Sjælland, tæt på hendes to ungers far og bedsteforældre. Men på fredage må hun derfor kysse sine børn på gensyn for at krydse land og rige for at passe sit fynske hus og den frisørsalon, som er etableret i villaen. Selvom Bodil knokler alle ugens dage hænger hendes økonomi i laser. Og hvis huset i Ringe går på tvang, trækker Bodil måske sine pensionerede forældre med ned. De har nemlig kautioneret for hendes boliglån. Sammen med Bodils venner og familie vil designer Søren Vester bringe villaen tilbage til fordomstid. Og ejendomsmægler Line Franck tager livstag med fotograf, markedsføring og kreditorer for at redde Bodil og hendes forældre fra den økonomiske afgrund.

DR2

12:05  

Verdens mest naturskønne togrejser (3:6)
Verdens mest naturskønne togrejser (3:6) Tag med på en uforglemmelig togrejse gennem Wales. En tur, der tager dig med tilbage i tiden til majestætiske bjerge, berømte eventyrslotte og mesterligt ingeniørarbejde. Mød de mennesker, der lever og arbejder langs denne specielle jernbanelinje, når vi tager fra Pwhelli og hele vejen til Shrewsbury - en skjult verden fyldt med poesi.

12:50  

Pest over Europa (3:6)
Pest over Europa (3:6) Verden var ved at bryde sammen da pesten ramte Europa. Samfundets elite kunne intet stille op mod sygdommen. Det var ellers deres ansvar at hjælpe folket både med at forstå katastrofen og med at forhindre den. Men magthaverne stod - magtesløse. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup og Lone Leegaard. Sendt første gang 23.02.03

13:30  

Pest over Europa (5:6)
Pest over Europa (5:6) Pesten og massedøden ramte middelalderens Europa og forandrede det. Den udfordrede autoriteterne, vendte op og ned på videnskaben, flyttede grænserne mellem rig og fattig og skabte helt nye muligheder for det enkelte menneske. Den satte en bevægelse i gang som rakte langt frem i tiden - helt frem til renæssancen og til i dag. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup og Lone Leegaard. Sendt første gang 09.03.03

14:10  

Kongen, dronningen og hendes elsker (3:3)
Kongen, dronningen og hendes elsker (3:3) Struensee havde på rekordtid opnået den allerøverste magt i kongeriget Danmark, og havde skabt sig så mange fjender at de nu valgte at få ham fjernet. Både hans liv og hans elskerinde Dronning Caroline Mathildes liv kom i fare. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup Sendt første gang 20.03.11

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I den sidste kvartfinale skal de havfriske Fiskerne køre imod det hvirvlende Team Tornado. Det går vildt for sig, når de to hold skal køre ned ad Striben, ud på specialbanen mellem vilde dyr i Zoologisk Have og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold får den sidste plads i semifinalerne.

12:30  

Det store Ramasjang Mysterie 5
Det store Ramasjang Mysterie 5 Hanne og Ronni snyder vagten og skaffer sig adgang til Ramasjang Sendestation. Ude i skoven vågner My og Frede forvirrede i et telt til duften af pandekager. Hvordan er de endt der? Og hvem har bagt pandekager til dem?

12:45  

Kika og Bob (19)
Kika og Bob (19) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

12:55  

Junglebogen (28)
Junglebogen (28)

13:10  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at strudsen ikke kan flyve? Ta' med Lille Nørd på strudseeventyr og se, om det lykkes Anders og Katrine at lave verdens største påskeæg.

13:40  

Sikker & Søn VI (20)
Sikker & Søn VI (20) Fødselsdagstyven Søn har fødselsdag, og han glæder sig til at fejre den sammen med Sikker. Men nogen har stjålet Keglevognen, så der er ikke tid til at holde fødselsdagsfest. Tyven har efterladt nogle spor, og Søn sætter efter tyven. Mon de finder Keglevognen og får holdt fødselsdag for Søn?

13:50  

Luk op Luk i - SIG PYT
Luk op Luk i - SIG PYT Sofie kommer til at ødelægge Katrines knækbrødskorthus. Sofie mener, man bare skal sige pyt, men det synes Katrine slet ikke er nok! Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at sige pyt, men måske ikke til alt.

14:10  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:20  

Byttebiksen (10)
Byttebiksen (10) Rosa har fundet ud af, at de snart kan fejre, at de har byttet med 1000 børn. Så hun har lavet en kage, men til Lottes store ærgrelse må de først sætte tænderne i den, når de når præcis til 1000. Louis, Felicia og Victoria kommer forbi og vil bytte, men er det mange nok til at nå helt op på 1000?

14:40  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:10  

Hercule Poirot (17)
Hercule Poirot (17) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Dobbelt synd" Poirot nægter at deltage i efterforskningen, da en kvinde mister nogle kostbare miniaturer. Han har nemlig besluttet sig for at træde af. Men kan han nu alligevel lade være med at blande sig, når sagen først ruller?

16:00  

Hercule Poirot (18)
Hercule Poirot (18) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den billige lejlighed". Da et ungt par får tildelt en luksuslejlighed til ren spotpris bliver Hercule Poirot mistænksom. Noget er ikke helt, som det skal være.

16:50  

Landsbyhospitalet (68)
Landsbyhospitalet (68) Dr. Burnett når frem til en beslutning om sin fremtid. Lizzie brænder varm på håndværkeren Nev. Dr. Ormerod og mr. Rose havner midt i dramatisk opgør i en is-café. Og søster Brigid havner i et voldsomt dilemma, da hendes gravide søster dukker op efter at være blevet smidt ud hjemmefra.

17:35  

Jordemoderen VI (10)
Jordemoderen VI (10) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

DR2

15:30  

Danske jøder i Hitlers fangenskab
Danske jøder i Hitlers fangenskab 70 år efter befrielsen rejser seks danskere tilbage til den nazistiske koncentrationslejr Theresienstadt, hvorfra de på mirakuløs vis undslap i live. For dem alle bliver rejsen et punktum for erindringerne om en tid med sult, angst og begivenheder, som skulle komme til at ændre deres liv for altid. Instruktion: Jonatan Jerichow og Carl Otto Dethlefsen

16:25  

Fagre voksne verden
Fagre voksne verden Benjamin har netop afsluttet college og vender hjem til sine forældre. Han er lidt forvirret og bekymret over sin fremtid, men den nære fremtid tager den midaldrende mrs. Robinson sig af. Hun har imidlertid også en yndig datter. Mike Nichols vandt en Oscar for sin instruktion. Simon & Garfunkel sikrede sig en kæmpesucces med sangene til filmen. Medvirkende: Dustin Hoffman, Anne Bancroft, Katharine Ross m.fl. Instruktion: Mike Nichols.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris VII (34)
Gurli Gris VII (34)

15:10  

Gurli Gris VII (35)
Gurli Gris VII (35)

15:15  

Simon
Simon

15:20  

Simon
Simon

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Vidundervovsen Vaffel (9)
Vidundervovsen Vaffel (9) Vaffel og den gode hund

16:00  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:10  

Trulli-land
Trulli-land

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol IV (17)
Paw Patrol IV (17)

17:00  

Ramasjang Mysteriet V (4)
Ramasjang Mysteriet V (4) Sebastian er i problemer! Han har mistet sin helt særlige fuglebog. Det pudsige er, at den er stjålet fra hans fuglebur! Hvem kan dog være så fræk? Kristian skal virkelig tage sig sammen for at løse dagens mysterium. Men han er ikke alene. Heldigvis får han hjælp af minidetektiven Christian. Men kan de opklare mysteriet?

17:30  

Monster Buster
Monster Buster Nikolaj er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster Viktor Blodmonster, der driller ham om aftenen. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

17:45  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (14)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (14) Hans Ole er en mand med 2 hoveder. Det ene hoved hedder Hans, og det andet hedder Ole. Hans og Ole kommer altid op at skændes. Onkel Reje kinder en superhelt, Konfettimanden, som holder til på toppen af en skyskraber. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

17:55  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Maddysten II (5:8) - Bæredygtig mad
Maddysten II (5:8) - Bæredygtig mad Der er 5 familier tilbage i Maddysten, som denne gang bliver udfordret til at tænke bæredygtigt. De skal lave vegansk mad til 4 skarpe madanmeldere og lave så mange kartoffelretter som muligt på blot 40 minutter. Til sidst bliver de sluppet løs i et supermarked, hvor de får blot 100 kr. at handle for til lækker mad til de tre dommere. Maddystens dommertrio består af Michelin-kok Dak Wichangoen, kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang og den karismatiske kok og pizzakonge Gorm Wisweh.

DR2

18:10  

Husker du ...1973
Husker du ...1973 Jordskredsvalg, Watergate og bilfri søndage er nøgleord i et år hvor de sure miner dominerer. I 1973 tager man tilværelsen alvorligt, og det er der god grund til. Nyhedsværten Paula Larrain fortæller desuden om hvordan hun som lille pige oplevede General Pinochets blodige kup i Chile. I USA bliver Nixon - som den første amerikanske præsident nogensinde - tvunget til at forlade sin post i utide, og herhjemme bliver Mogens Glistrup en af vores mest populære politikere. Men der ER grænser for alvoren. David Bowie spekulerer på om der er liv på Mars, og Danmarks jetset-par nummer et, Margit og Erik Brandt, viser at der - også i 1973 - er andet i livet end bekymringer og politik. Sendt første gang 09.03.05

19:10  

Husker du ...1974
Husker du ...1974 Oliekrisen kradser og arbejdsløsheden stiger. Herhjemme får de skyhøje oliepriser planerne om at bygge atomkraftværker i Danmark til at rykke nærmere. Europa slipper af med to militærdiktaturer i 1974. I Både Portugal og Grækenland genindføres demokratiet Teatergruppen Solvognen indsætter en julemandshær midt i decembertravlheden - og så er det i 1974, at alle skal lære at strikke hønsestrik. Sendt første gang 16.03.05

20:10  

USA i farver - fra landsby til storby
USA i farver - fra landsby til storby I begyndelsen af det 20. århundrede legemliggør de amerikanske landsbyer pionerånden, der byggede USA. Småbyerne udvikler deres egne traditioner og overlever typisk på grund af en branche. Men op gennem 1950'erne kan de ikke længere konkurrere med storbyerne - og millioner efterlades i fattigdom og desperation. Gennem sjældne privatoptagelser i farver dykker vi ned i historierne og myterne om de amerikanske landsbyer.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:10  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

18:30  

Asterix og hans gæve gallere
Asterix og hans gæve gallere En lille flok gallere er omringet af de mægtige romere og holder stand med alle angreb, fordi Miraculixs trykkedrik gør dem uovervindelige. Romerne beslutter at tage troldmanden til fange for at lokke opskriften på trylledrikken ud af ham. Men Miraculix kan lave andre trylledrikke - og romerne bliver grundigt til grin.

19:45  

Vi' bare bjørne III (37)
Vi' bare bjørne III (37)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Kriminelt
Kriminelt

21:55  

Arne Dahls A-gruppen: Op til toppen af bjerget (2:2)
Arne Dahls A-gruppen: Op til toppen af bjerget (2:2) A-gruppen efterforsker mordet på en svensk politimand og hans familie. Den dræbte arbejdede undercover på stjernekokken David Billingers restaurant. Billinger er berømt - elsket af sladderbladene, men i al hemmelighed jaget af politiet, der mistænker ham for narkokriminalitet.

23:30  

Deadwater Fell (2:2)
Deadwater Fell (2:2) Tom er blevet anholdt, mistænkt for at have slået sin kone og sine børn ihjel. Men netop som den lille bys beboere tror, at der er lagt låg på den tragiske sag, kaster en ny afsløring tvivl over mistanken mod Tom.

DR2

21:00  

Besat af USA - 00erne
Besat af USA - 00erne Hvad enten det gælder storpolitik, fikse dansetrin, nye modediller eller teknologi har vi danskere igennem mange årtier vendt et fascineret blik vestover. Vi kommer i kontakt med USA dagligt og det er blevet en naturlig del af vores liv, at skulle forholde os til Amerika. Her i præsidentvalgåret fortæller vi historien om vores storebror/lillebror forhold som er gået op og ned, men som aldrig er ligegyldigt eller kedeligt. Støvet fra terrorangrebet d. 11. september har knap lagt sig, før vores amerikanske allierede kalder på assistance i "Krigen mod terror". Vi skal nu finde ud af, om vi vil følge storebror i krig. Men vi bliver også væltet bagover af en regulær tech-tsunami, der ikke blot ændrer det dansk-amerikanske forhold, men hele verden.

21:45  

Spioner i krig: Flugten fra Teheran
Spioner i krig: Flugten fra Teheran I slutningen af 1970'erne eksploderer den iranske revolution. Midt i Teherans kaos er CIA-agent Tony Mendez udsendt på hemmelig mission. Hans opgave er at redde seks amerikanske diplomater fra en næsten sikker død. Her dykker vi ned i redningsaktionen, der hentede inspiration fra Hollywood og blev en sejr for CIA - i et af de mørkeste øjeblikke i amerikanske udenrigspolitik.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Natportieren - The Night Manager (3:3)
Natportieren - The Night Manager (3:3) Ekssoldaten Pine har infiltreret våbenhandleren Ropers inderkreds. Det er med livet som indsats, for Roper er blevet mistænksom og indkalder sin entourage for at finde frem til forræderen. Samtidig møder agenterne Burr og Steadmans operation mere og mere modstand fra den britiske regering. 'Natportieren' indbragte Susanne Bier den prestigefulde Emmy-pris for bedste instruktion. Medvirkende: Tom Hiddleston, Hugh Laurie, Olivia Colman m.fl. Instruktion: Susanne Bier.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:54  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

01:00  

Taggart: Privatdetektiven
Taggart: Privatdetektiven Privatdetektiven Andrew MacHendry findes død på bunden af et stenbrud. Hans kæreste afslører, at den døende rigmand Alex Sternwood havde hyret MacHendry til at finde sin yngste datter, Stella. Burke er overbevist om, at MacHendrys eftersøgning er nøglen til gådens løsning. Ikke mindst da han erfarer, at det tilsyneladende lykkedes detektiven at finde Stella dagen før han blev myrdet. Matt Burke: Alex Norton. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Instruktion: Patrick Harkins.

01:45  

I farezonen (23:61)
I farezonen (23:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:35  

Kender Du Typen? - Med kosttilskud og rod i skuffen
Kender Du Typen? - Med kosttilskud og rod i skuffen Hvilken kendt dansker har et skotøjsæskelåg hængende som kunst på sin væg? Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal gætte, hvem der har et passioneret forhold til mode, kunst og sin affaldssorteringsspand, når Kender du Typen? besøger en stor lejlighed i centrum af København. Vært: Mads Steffensen

03:25  

Bonderøven 2013 (1)
Bonderøven 2013 (1) På Kastanjegården får Frank hjælp af lille Alma til at salte fåre-lår. I bidende kulde tager Frank til Randers Fjord for at hjælpe med at høste over 3000 bundter tagrør, som skal bruges til stråtaget på det nye hus. I drivhuset har ferskentræerne vokset sig så store, at Frank ved hjælp af skruer og en gammel cykelslange danner et fint espalier til grenene. Sendt første gang 17.01.13

03:55  

Skattejægerne
Skattejægerne I marskandiserbutikken Lykkegaard i Nordjylland gør Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen klar til sæsonåbning. Butikken bugner af "nye gamle varer", og kunderne står i kø. Retro-forhandlerne Helle Vilsbæk og Michael Christiansen besøger sjællandske kolleger, og falder pladask for brugt interiør fra en stor amerikansk kaffe-kæde. Og så er Rikke Fog og Frede Rasmussen taget på indkøbstur i Jylland for at finde sjove og sjældne ting til butikken.

DR2

01:00  

Clinton-affæren: Skandalen der splittede USA
Clinton-affæren: Skandalen der splittede USA Præsident Clintons afviser beskyldningerne om seksuel chikane mod Paula Jones. Men da undersøgelsesdommer Kenneth Starrs rapport frigives, beslutter Repræsentanternes Hus at stille Clinton for en rigsretssag for at have løjet om sit seksuelle forhold til Monica Lewinsky.

01:40  

Hjælp, jeg har store bryster!
Hjælp, jeg har store bryster! Patter, meloner, forlygter, kært barn har mange navne. Kerstin Vermilyea har meget store bryster - og i tilgift smerter i nakke og ryg og problemer med balancen! Men hendes beslutning om at få reduceret barmen afføder alligevel spørgsmål om identitet, aldring og krop. Er Kerstin sine bryster? Vil hun blive usynlig, når hun ikke længere er kvinden med de største bryster i lokalet?

02:35  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0403132551