dkby
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 21. februar 2018

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 21. februar 2018

DR1

01:00  

Pyeongchang 2018: Curling, Schweiz - DANMARK (k), direkte
Pyeongchang 2018: Curling, Schweiz - DANMARK (k), direkte

03:50  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

04:15  

Bidt af naturen (20)
Bidt af naturen (20) De fleste vil nok tænke, hvad har forsvaret med god natur at gøre? Og hvorfor jubler Morten DD når han ser et bæltekøretøj kværne igennem heden? Se med når "Bidt af naturen" tager ud til Danmarks største øvelsesområde i Oksbøl.

04:45  

DR Friland: Drømmen om en ny start (1:4)
DR Friland: Drømmen om en ny start (1:4) De bygger huse af genbrugs- og naturmaterialer så billigt, at det gør kreditforeninger overflødige. Nu er første byggeår overstået i Friland. Vi har fulgt fire af familierne fra begyndelsen. Tilrettelæggelse: Günther Andersen og Berit Wheler Sendt første gang 08.01.03

05:15  

Hammerslag - Landskamp (4:10)
Hammerslag - Landskamp (4:10) Hammerslag byder denne gang velkommen til en vaskeægte landskamp! Og så endda et naboopgør mod Norge, hvor de kender programmet som "Solgt". Det danske mæglerhold møder deres norske modstander på neutral grund i Gøteborg i Sverige, hvor der venter tre fantastiske boliger. Der er masser af prestige og håneret på spil - så frem med flag og klaphat hjemme i stuerne, når Danmark skal forsøge at slå Norge i at gætte boligpriser! Vært: Christian Degn

06:00  

Pyeongchang 2018: Curling, DANMARK - Canada (m), direkte
Pyeongchang 2018: Curling, DANMARK - Canada (m), direkte De danske curlingmænd slutter den indledende OL-runde af med den sværest tænkelige modstander. Canada er verdens førende curlingnation og holdet har snuppet guld ved de seneste tre olympiske lege. Som om det ikke var nok, er canadierne også regerende verdensmestre, så der bliver helt sikkert nok at se til for danskerne, hvis der skal et resultat ud af morgenens kamp. Det er sidste dag i indledende runde, så efter dagens kampe kender vi de endelige placeringer i round robin. Kommentatorer: Henrik Liniger og Bo Jensen

DR2

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Sundhedsmagasinet
Sundhedsmagasinet

07:25  

Marokko og de uægte børn
Marokko og de uægte børn I Marokko er det ulovligt at dyrke sex, hvis ikke man er gift. Og ethvert barn født udenfor ægteskab bliver betragtet som 'uægte'. Rabha el-Haimer blev giftet væk som 14-årig uden en vielsesattest, og står nu alene med parrets datter. Her kæmper hun for sine egne - såvel som datterens rettigheder i det marokkanske retssystem.

08:20  

Napoli - en by uden skrald
Napoli - en by uden skrald Napoli og dens smukke omegn er ved at kvæles i mafiaens giftdepoter og drukne i affald. Men i 2011 valgte byens borgere til alles overraskelse den uafhængige og politisk uerfarne Luigi De Magistri til borgmester, fordi han lovede at løse affaldsproblemet og bekæmpe mafiaen. Han allierede sig med den amerikanske kemiprofessor Paul Connett, der er ekspert i affaldshåndtering og guru for zero waste-bevægelsen. Vil det lykkes Napoli at gå fra at være klassens slemme dreng til den dygtigste på affaldsområdet?

DR3

01:00  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:40  

Havet omkring New Zealand (1:6)
Havet omkring New Zealand (1:6) Der er spækhuggere mange steder i verden, også i havet omkring New Zealand. Men hvorfor er det kun her, at spækhuggerfamilier samarbejder om at fange rokker?

02:25  

Kære Dagbog (2:8)
Kære Dagbog (2:8) Turde du læse op af din pinlige teenagedagbog foran et fremmed publikum? I Kære Dagbog stiller en række modige danskere sig op og deler ud af deres inderste teenagetanker fra dengang, alt var liv eller død, og en bums i panden var lige så vigtig som Berlinmurens fald. I dagens afsnit kan du møde Sofie, som i hvert fald ikke er poptøs og og gerne vil være kærester med en flipper-skater. Kenneth er på udveksling i USA, hvor han i sit eget hoved forfører en masse piger, mens virkeligheden vist er lidt anderledes. Stinne er sur på sine forældre, der overtræder menneskerettighederne ved at nægte hende at gå til hal-bal, og Viktoria kan ikke helt gennemskue konsekvenserne af at låne sin bedste venindes kæreste til sit første tungekys.

02:55  

Kære Dagbog (3:8)
Kære Dagbog (3:8) Turde du læse op af din pinlige teenagedagbog foran et fremmed publikum? I Kære Dagbog stiller en række modige danskere sig op og deler ud af deres inderste teenagetanker fra dengang, alt var liv eller død, og en bums i panden var lige så vigtig som Berlinmurens fald. I dagens afsnit kan du møde Bjørn, som i hvert fald ikke er bøsse - selv om han som 15-årig kun har været i seng med mænd, er vild med Charles & Diana og er kommet til at "bøsse ud" med en af sine venner. Sanne hader at gå i gymnasiet og låser blandt andet sin tysklærer ude. Ann må hverken ryge eller drikke og giver sin far 999.000 fuckfingre, mens Ragnhild fra Nordjylland elsker drenge. Indtil de godt gider hende - så dropper hun dem.

03:25  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:25  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:25  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v
Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi lækker 'latindans' med Yvonne og Barthelot. Så har vi træning for ballerne med Selina, og til slut skal vi have trænet 'bryst og vinger' med Behruz.

06:15  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

07:00  

Pyeongchang 2018: Snowboard, Big Air, kvalifikation (m)
Pyeongchang 2018: Snowboard, Big Air, kvalifikation (m)

DR K

00:05  

Smagen af Danmark - I lære som hjemmesylter (4:6)
Smagen af Danmark - I lære som hjemmesylter (4:6) Tag med Morten Lindberg ud på en kulinarisk rejse, når han vender ryggen til sundhedsfanatisme, kalorieregnskab og chiafrø og i stedet går i lære i traditionel dansk madhåndværk. Morten skal blandt andet lære at bage, sylte, røge og lave spegepølser. Programmet er med fra koen malkes til osten lagres, fra kornet høstes, til brødet bager og Morten lærer både om kulturhistorien og biologien bag det danske madhåndværk og besøger små lokale madproducenter landet rundt. I dag skal Morten lære at sylte hos syltedronningen Helena Grayston i Vejby i Nordsjælland.

00:30  

Hotel Normandy
Hotel Normandy For fem år siden mistede Alice sin mand i en ulykke. Alices veninder mener, at det er på tide, at hun kommer videre med sit liv, så de bestiller et ophold på et luksushotel til hende. Nødtvungent tager Alice imod sin gave. Hun ved ikke, at veninderne også har arrangeret en blind date til hende. En date, der langt fra kommer til at gå som planlagt. Jacques: Éric Elmosnino. Alice: Helena Noguerra. Carlotti: Ary Abittan. Instruktion: Charles Nemes.

02:00  

Chéri
Chéri Da Léa de Lonval var yngre, var hun en af Paris' mest ombejlede kurtisaner, men nu har den rige skønhed trukket sig tilbage. Léas gamle rival Charlotte beder hende tage sig kærligt af Charlottes søn, 19-årige Chéri, indtil han er klar til at blive gift. Léa og Chéri indleder et forhold, der udvikler sig uheldigt. De to forelsker sig nemlig, og hvad sker der så, når Charlotte har fundet et passende parti til sin søn? Léa: Michelle Pfeiffer. Chéri: Rupert Friend. Charlotte: Kathy Bates. Marie Laure: Iben Hjejle. Instruktion: Stephen Frears.

03:20  

De skabte Danmark (1:4)
De skabte Danmark (1:4) Historien er skabt af mennesker - ikke af ting og begreber, og perioden fra 1850 og frem til i dag har ændret det danske samfund mere end nogen anden periode i historien. I det første af fire programmer hvor DR sætter fokus på industrialiseringen fortælles hvordan de fattige danske bønder står sammen og opfinder andelsbevægelsen. Sammen skaber de en verdenssucces og bliver lige som de kapitalister de startede med at bekæmpe: Kæmpe store og med fokus på profit. Sendt første gang 20.05.07

04:00  

De skabte Danmark (2:4)
De skabte Danmark (2:4) Historien er skabt af mennesker - ikke af ting og begreber, og perioden fra 1850 og frem til i dag har ændret det danske samfund mere end nogen anden periode i historien. I det andet af fire programmer hvor DR sætter fokus på industrialiseringen fortælles om dengang Danmark var en nation af iværksætter, hvor vi kunne lave alt selv: Biler, motorcykler, støvsugere og fjernsyn i verdensklasse. Den tid er forbi. I dag er den lille initiativrige fabrikant stendød. Oliekrisen og globaliseringen tog livet af ham. Sendt første gang 27.05 07.

04:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om bl.a. en jysk by, der får en europæisk specialskole, om danskere i krig i udlandet, om fremstillingen af et berømt dansk symbol, om da Danmarks Radio begyndte at spørge kunderne, hvad de mente, og om en særdeles omtalt kongelig forlovelse. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

05:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om da kommunisterne truede med at vælte en social-demokratisk regering, om en revyfigur, der blev særdeles populær, om gamle skibe og ny trossamfund - og om nyt design på cyklers bagskærme. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

05:40  

Dagens Sang: Sænk dit hoved
Dagens Sang: Sænk dit hoved - sunget af et af DR's kor.

05:50  

Ugeavisen (48:52)
Ugeavisen (48:52) Karl blev i sidste afsnit løsladt og fandt til sin overraskelse ud af, at han havde vundet 250.000,-. Men det var ikke ham selv, der havde tippet. Amanda og to gorillaer indfandt sig i Jimmys mørkekammer for at give ham en lærestreg. Heldigvis dukkede Gorm og Bjørn op og fik standset slagets gang. Gorm fik langt om længe pacificeret Amanda. Connie inviterede Gorm til middag og det, der skulle have været en kollegial snak, udviklede sig til meget mere. Personerne: Niels Hinrichsen. Maria Savery. Lise-Lotte Norup. Hans Henrik Krause. Henrik Jandorf. Peter Belli. Litten Hansen. Claus Strandberg. Runi Lewerissa. Berrit Kvorning. I øvrigt medvirker: Henrik Larsen, Christian Mosbæk og Martin Sne. Manuskript: Søren Chr. Hansen. Komponist og dirigent: James Price. Radiounderholdningsorkestret. Scenograf: Jan de Neergaard. TV-producer/instruktør: Jan Ulrich Pedersen. Personinstruktør/producent: Palle Wolfsberg.

06:15  

Ugeavisen (49:52)
Ugeavisen (49:52) Der blev i sidste afsnit ikke meget tid for Connie og Gorm til at dyrke deres nye forhold. Gorm måtte tage sig af Jette, hvis mor døde på sygehuset. Jimmy fik at vide, at hans billedserie af Corlitz' flugtforsøg var kommet med i konkurrencen i Chicago, og han ville meget gerne dele glæden med Karen. Jette læste manuskriptet til Michaels ny bog og syntes, det var godt. Michael er i tvivl er det her hans fremtid ligger? Personerne: Niels Hinrichsen. Maria Savery. Lise-Lotte Norup. Hans Henrik Krause. Henrik Jandorf. Peter Belli. Litten Hansen. Claus Strandberg. Runi Lewerissa. Berrit Kvorning. I øvrigt medvirker: Allan Garde, Philip Garde, Lonny Hjorth, Susanne Lundberg og Martin Sne. Manuskript: Kirsten Petri Hansen. Komponist og dirigent: James Price. Radiounderholdningsorkestret. Scenograf: Jan de Neergaard. TV-producer/instruktør: Lena Gunnløgsson. Personinstruktør/producent: Palle Wolfsberg.

06:40  

Taxa (1:56)
Taxa (1:56) Da Krone-Taxa mister en af sine store kunder, får direktøren, Preben Boye-Larsen, problemer med de andre vognmænd. Samtidig må han endnu engang redde en chauffør ud af en knibe, tage stilling til et mystisk telefonopkald og søge at hindre, at Finn, med sine vogne, slutter sig til konkurrenten - men kan Preben blive ved med at stå distancen? Ved lufthavnen stiger Mike ind i Lottes taxa - senere efterlader hun ham brutalt i Sydhavnen - men har Lotte dermed set det sidste til Mike? Preben: Waage Sandø. Verner: John Hahn-Petersen. Lizzie: Margrethe Koytu. René: Anders W. Berthelsen. Stine: Trine Dyrholm. Birgit: Pia Vieth. Finn: Jesper Lohmann. Lotte: Pernille Højmark. Mike: Peter Gantzler. Tom: Leif Sylvester. Meho: Zlatko Buric. Endvidere: Torben Jensen, Helene Egelund, Niels Anders Thorn, Peter Gilsfort, Preben Harris, Anders Frandsen og Josina Bergsøe. Manuskript: Stig Thorsboe. Instruktion: Anders Refn. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

07:20  

Taxa (2:56)
Taxa (2:56) Verner har igen indtaget sin plads i Krone-Taxa og bliver klar over, at Preben har lånt flere hundrede tusinde kroner på kassekreditten - men hvad er pengene brugt til? Lizzie beslutter, at huset, hvor også René og Stine bor, må sælges for at redde familiens økonomi. Samtidigt får René et fristende, men ulovligt, tilbud. Så får centralen en ny chauffør, Andreas, som beslutter at opgive jobbet igen, efter at være blevet snørret af tre kunder for til sidst at måtte slå alarm. Verner: John Hahn-Petersen. Lizzie: Margrethe Koytu. René: Anders W. Berthelsen. Stine: Trine Dyrholm. Birgit: Pia Vieth. Finn: Jesper Lohmann. Lotte: Pernille Højmark. Mike: Peter Gantzler. Andreas: Peter Mygind. Tom: Leif Sylvester. Meho: Zlatko Buric. Endvidere: Torben Jensen, Marina Bouras, Judy Gringer, Hans Henrik Voetmann, Laura Christensen, Kazimierz Mazur, Robert Brzezinski og Sidse Babett Knudsen. Manuskript: Stig Thorsboe. Instruktion: Anders Refn. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens Sang: Tit er jeg glad
Dagens Sang: Tit er jeg glad - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og deltagere helt uden for den sædvanlige rækkefølge. De skal gætte om hvornår Buster Larsen lavede sin berømte "Spørg bare"-parodi, hvornår BZ'erne var i storkonflikt med politiet, hvornår Konrad Adenauer besøgte præsident Eisenhower og hvornår "Guldhornene" blev rekonstrueret. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

DR Ultra

06:00  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard En vild dag.

06:10  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Conrad express.

06:25  

Wild Kratts
Wild Kratts

06:45  

Junglebanden
Junglebanden

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:05  

BaseBoys
BaseBoys

07:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:30  

Braceface (42)
Braceface (42) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

07:55  

Freaktown (5)
Freaktown (5) En historie om numsespind

08:05  

Freaktown (6)
Freaktown (6) Slumrekuglen

08:15  

Junglebanden
Junglebanden Jungleøjne

08:30  

Junglebanden
Junglebanden Tornadoens øje

08:40  

Limbo II (9)
Limbo II (9) Klassen skal overnatte på skolen. Boye synes, at det minder uhyggeligt meget om en gyserfilm. Naya er sur på Ask, men Ask har planlagt at kysse hende, så hun forstår, hvad han føler for hende. Klassen leger ånden i glasset. Pludselig går elektriciteten, og de er alene på en mørk skole. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Jakob Hansen, Frieda Krøgholt, Henrik Prip Hovedforfatter: Poul Berg. Manuskript: Mikkel Bak Sørensen. Instruktør: Poul Berg. Producent: David C.H. Østerbøg

08:55  

Limbo II (10)
Limbo II (10) Der er audition til Romeo og Julie forestillingen. Louise spiller Julie, men der skal findes en Romeo. Boye gør alt for at få rollen for at kunne være sammen med Louise, men Viktoria forsøger at afpresse og manipulere sig til at få andre til at spille roller. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Jakob Hansen, Frieda Krøgholt, Henrik Prip Hovedforfatter: Poul Berg. Manuskript: Mikkel Bak Sørensen. Instruktør: Poul Berg. Producent: David C.H. Østerbøg

DR Ramasjang

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø II (16)
Søpapegøjernes ø II (16) Den bedste skal

05:20  

Søpapegøjernes ø II (17)
Søpapegøjernes ø II (17) Meteorregnen

05:30  

Hjørne Bjørne III (11)
Hjørne Bjørne III (11)

05:35  

Ramasjang Mysteriet V (1)
Ramasjang Mysteriet V (1) Hvem har brug for en masse værktøj? Det er det store spørgsmål i dagens udgave af Ramasjang Mysteriet. Der har nemlig været en skurk på spil i lufthavnen i Ramasjang. Finn Falks værkstøjskasse er nemlig blevet stjålet! Men hvem kan det dog være? Kristian kommer på hårdt arbejde i dag, men heldigvis får han hjælp af minidetektiven Ella Marie. Husk at se med!

06:05  

Sarah og And (18)
Sarah og And (18) Stjernekiggeri

06:10  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Orange dag

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella At vokse

06:25  

Grinebider (7)
Grinebider (7) Et sjovt stakit

06:30  

Sikker & Søn IV (8)
Sikker & Søn IV (8) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker et hurlumhejhus. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

06:43  

Kiwi & Strit (10)
Kiwi & Strit (10) Kiwi har et æbletræ med æble, som alle vil have, men han vil ikke dele. Strit og skovens dyr stjæler alle æblerne, og så er der ballade...

06:45  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Pontypandy-mesterskaberne

07:00  

Yakari III (3)
Yakari III (3)

07:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (1)
Onkel Rejes sørøvershow II (1) Dr. John har taget Ronjas storebror Max til fange for at koge ham om til stikpiller. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en vampyrhaj, en selvantændelig dynamitstang og en forrygende rutschebanetur i et nedlagt tivoli. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:30  

F for Får (31)
F for Får (31) Fårrygende animation fra Aardman

07:35  

Gurli Gris V (10)
Gurli Gris V (10) Fru. Kanins bule

07:50  

Mig Asta-Marie - det er mig (3)
Mig Asta-Marie - det er mig (3) Asta-Marie elsker sin seng

08:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (43)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (43) Balladen om Robin Hood

08:15  

Masha og Bjørnen (5)
Masha og Bjørnen (5) Fejet af benene

08:20  

Musen Tip
Musen Tip Jeg mente det ikke

08:30  

Rod i Historien (10)
Rod i Historien (10) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig en selfiestang til sin udstilling om nutiden og fremtiden. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

08:45  

Min mosters historier (1)
Min mosters historier (1) " LILLE MATROS " Theodor tegner farverige flag med sin moster, Lola. Men da der pludselig er brug for hjælp oppe på dækket, må Theodor ikke komme med. Det er ikke altid nemt at være den mindste matros på en vaskeægte bramsejlsskonnert.

08:55  

Minisekterne (31)
Minisekterne (31) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:00  

Pyeongchang 2018: Curling, Schweiz - DANMARK (k)
Pyeongchang 2018: Curling, Schweiz - DANMARK (k)

10:30  

Pyeongchang 2018: Kunstskøjteløb, kort program (k)
Pyeongchang 2018: Kunstskøjteløb, kort program (k)

11:55  

Pyeongchang 2018: Hurtigløb på skøjter, stafet (m/k), direk
Pyeongchang 2018: Hurtigløb på skøjter, stafet (m/k), direk

DR2

09:15  

En reporter på tur (6:6) - Sydaustralien
En reporter på tur (6:6) - Sydaustralien Seriens vært, reporter Anne Lundberg holder af at rejse, holder af at møde mennesker fra hele verden i deres eget miljø og holder af sammen med dem at lave mad henover en god snak. I dag tager Anne til Sydaustralien og det myteomspundne "the outback", hvor hun skal på et roadtrip i det tørre og månelignende landskab. Hun skal til Cooper Pedy, hvor mennesker lever under jorden, hun skal møde en svensk opfinder, der har en olivenlund med 4000 træer og ikke mindst skal hun lave fantastisk mad. Nordvision fra Sverige.

10:15  

Naturtid
Naturtid Jan Larsens store passion er orkideer, han har over 1000 i sit drivhus. Vi ser den store mangfoldighed af blomster og hvordan de skal passes for at blomstre, både de indendørs og de udendørs orkideer. Vi er også med når Jan er i London til udstilling med sine flotteste orkideer. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gang 22.11.08

11:15  

Naturtid
Naturtid Hans Trautner fra Horsens er en af Danmarks førende eksperter indenfor kamelier. Han har bl.a. skrevet bøger om de smukke blomster, og han har dyrket en speciel sort til Dronning Ingrid. Hans passion for kamelier har nu varet i over 30 år. Hans Trautner viser sine mange blomster frem og fortæller om, hvordan man omplanter, poder og formerer dem. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gang 06.12.08

DR3

09:30  

Pyeongchang 2018: Freestyle ski, cross, finale (m)
Pyeongchang 2018: Freestyle ski, cross, finale (m)

11:00  

Pyeongchang 2018: Ishockey, kvartfinale (m)
Pyeongchang 2018: Ishockey, kvartfinale (m)

DR K

09:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om en særpræget fodboldkamp, hvor selveste justitsministeren gav bolden op, som en 40-årig skuespiller-jubilar, der forsøger sig som balletdanser og om optakten til TV2. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

09:35  

Danmark i Den kolde Krig (6:12)
Danmark i Den kolde Krig (6:12) En lille gruppe mænd tog den kolde krig så alvorligt, at de også i det skjulte arbejdede på at bekæmpe kommunisterne. Det skete ved hjælp af ulovlige aflytninger, registreringer og en nøje overvågning af det kommunistiske parti, dets medlemmer og aktiviteter. Det skete i en tid hvor socialdemokrater kæmpede mod kommunisterne og hvor be- givenhederne ude i verden, Tjekkoslovakiet 48 og Ungarn 56, fik stor betydning i Danmark. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup og Moses Lassen.

10:15  

Danmark i Den Kolde Krig (7:12)
Danmark i Den Kolde Krig (7:12) En historie om en kommunistisk familie fra 1945 til murens fald. De var danskere, men familien voksede op i "fjendeland". Faderen i familien blev i 1959 sendt på partiskole i DDR. Derefter blev han på opfordring af DKP oversætter og redaktør af det kommunistiske tidsskrift DDR-revy i Dresden, og siden blev han korrespondent for Land og Folk i Østberlin. Hans gamle mor og hans børn flyttede med ham til DDR, og her boede de indtil begyndelsen af 80'erne. Tilrettelæggelse: Lisbeth Jessen.

10:55  

Heksejagt (2:3)
Heksejagt (2:3) I 1600tallet på Christian 4s tid, flammede heksebålene for alvor i Danmark. Det var hans opgave som konge at opdrage sit folk og gøre dem acceptable i Guds øjne. Det var blevet særligt vigtigt, efter at reformationen havde delt Europa i kampen mellem protestanter og katolikker. Det er en historie om, hvor langt man vil gå i kampen mod det onde. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard. Sendt første gang 01.10.06

11:30  

Heksejagt (3:3)
Heksejagt (3:3) Myndighederne holdt op med at brænde hekse i slutningen af 1600tallet, men så tog folket sagen i egen hånd. For heksen var deres syndebuk. Outsideren, som fik skylden, når det onde ramte i de små samfund. Det er en historie om jagten på dem, der skiller sig ud fra flokken. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard. Sendt første gang 08.10.06

DR Ultra

09:10  

Store Nørd: Hønsefodring
Store Nørd: Hønsefodring Kåre og Emil er taget ud for at hjælpe Danmarks børn med deres sure pligter. Rasmus fra Blære i Nordjylland er super træt af at skulle bære stinkende køkkenaffald op til sine høns, når de skal fodres. Nørderne forsøger derfor at få ham på afstand af den ulækre lugt ved at bygge en fjernstyret affaldsbil og en kæmpe katapult, som kan skyde køkkenaffaldet hele vejen over i hønsegården. Medvirkende: Kåre Nielsen, Emil Nielsen, Rasmus Kannegaard www.dr.dk/noerd

09:30  

Danmarks vildeste maskine (6)
Danmarks vildeste maskine (6) Rune Tolsgaard har sat sig for at finde Danmarks Vildeste Maskine. Se hvilken maskine der går videre til finalen når Rune i dag prøver en Stradlecarrier, der løfter containere rundt på havnen, se når han prøver en gigantisk gravemaskine og se med når han til sidst bliver presset til det yderste når han prøver en Cobra Skæreslukker.

09:55  

Wild Kratts
Wild Kratts

10:15  

Wild Kratts
Wild Kratts

10:40  

Bidt, brændt og stukket - Lægeigle (2)
Bidt, brændt og stukket - Lægeigle (2) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Han vil se hvad der sker, når han kommer i nærkontakt med dyret. I dette program lader han lægeiglen suge sig fast og blive mæt af hans blod.

10:55  

Bidt, brændt og stukket - Rød skovmyre (1)
Bidt, brændt og stukket - Rød skovmyre (1) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Han vil se hvad der sker, når han kommer i nærkontakt med dyret. I dette program lader han sig angribe af røde skovmyrer.

11:10  

Dyrs våben: Krokodille
Dyrs våben: Krokodille Sumpens dræbermaskine angriber ikke uden grund. Sult og forsvar kan gøre den aggressiv og den forvandler sig til en dødsens farlig modstander - vi ser på krokodiller.

11:15  

Byt familien (7)
Byt familien (7) Anna bor landligt på Nordlangeland og går i en klasse med kun 7 elever. Annas mor er også hendes lærer. Laura kommer fra Kastrup og er elitesvømmer. Hun svømmer 6 gange om ugen og drømmer om at vinde et OL. Anna og Laura bytter familie. Anna prøver kræfter med den krævende morgentræning kl. 5. Laura kommer på jagt og spiser for første gang et dyr, hun har været med til at skyde og rense.

11:45  

Designtalenterne - Outfit of the Day (14)
Designtalenterne - Outfit of the Day (14)

DR Ramasjang

09:00  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være skiløber. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "3", hvor der serveres en helt speciel pizza. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at pingvinen kan rutsje på maven? Ta' med Lille Nørd til pingvinernes land, og se om det lykkes Anders og Katrine at fange fisk nok til pingvinerne.

09:55  

Vilde venner III (8)
Vilde venner III (8) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Adam og Camille, der har vagten i klubhuset. De skal bygge et nyt hus til en stor gruppe bier, ringmærke to små tårnfalkeunger sammen med Fugle Bent og hjælpe tre måger, som har forvildet sig ind på en fodboldbane.

10:15  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Den fortryllede karrusels kor

10:30  

Kaj og Andrea
Kaj og Andrea - og Greven af gips. Fjernsyn for dig. Kaj har en tiptip oldefar: Grev Kaj af Grønsø. Mon ikke han findes på museet med de mange gipsfigurer? Hjemme leger Kaj og Andrea "Hyrdinden og skorstensfejeren". Medvirkende: Hanne Willumsen, Kjeld Nørgaard, Ole Kibsgaard og Iben Wurbs. Manuskript og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll og Kjeld Nørgaard. Producer: Mogens Vemmer. www.dr.dk/oline

11:00  

Sprinter Galore II (1)
Sprinter Galore II (1) Magnus skal med sin mor og far ud og købe ind til sin fødselsdag, og Sprinter sniger sig hemmeligt med. Men hvordan undgår han, at nogen opdager ham i butikken, og hvad sker der, da Heino og Viola også pludselig dukker op?

11:15  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (3)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (3) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

11:25  

Ramasjang Mysteriet (2)
Ramasjang Mysteriet (2) Hvor er Sebastians briller? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

11:55  

Bamses billedbog
Bamses billedbog

DR1

14:50  

Pyeongchang 2018: Curling, Sydkorea - DANMARK (k)
Pyeongchang 2018: Curling, Sydkorea - DANMARK (k)

DR2

12:15  

Dyrenes underverden - vilde hunde
Dyrenes underverden - vilde hunde Vi taler meget om bander. Hvordan og hvorfor unge tilslutter sig banderne, og hvordan vi får dem overtalt til at skippe bandelivet. For mange andre dyrearter er det imidlertid en nødvendig overlevelsesstrategi at slå sig sammen i bander for at skaffe føde, vand og sex. De vilde hunde er grusomme, ubarmhjertige og nådeløse. De er også kærlige, omsorgsfulde og beskyttende over for de unge, de sårede og de ældre. Men mere end noget andet er de et team, en bande - og derfor i stand til at overleve.

13:05  

Imperiets høst
Imperiets høst Den store latinamerikanske befolkningsandel i USA er et direkte resultat af den amerikanske regerings interventioner i Mexico, Caribien og Mellemamerika igennem mere end hundrede år. Det har tvunget millioner til at forlade deres hjemlande og søge mod nord, mener den amerikanske journalist Juan González, der her fortæller om USA's voksende befolkning af latinamerikansk oprindelse, deres ofre og deres sejre, og hvorfor de overhoved er endt i USA.

14:35  

Uranium - stoffet der blev en bombe (1:3)
Uranium - stoffet der blev en bombe (1:3) I slutningen af 1900-tallet var uran stadig et ukendt og ubrugeligt stof, men i løbet af blot en generation forvandledes det til verdens mest værdifulde og gruopvækkende grundstof. Videnskabsfolk som Marie Curie, Ernest Rutherford og Albert Einstein blotlagde uranatomets hemmeligheder og tillod os at kigge ind i selve universets kerne.

DR3

12:35  

Pyeongchang 2018: Bobslæde, 3. og 4. heat (k), direkte
Pyeongchang 2018: Bobslæde, 3. og 4. heat (k), direkte

14:45  

Pyeongchang 2018: Langrend, hold sprint, semifinaler (m/k)
Pyeongchang 2018: Langrend, hold sprint, semifinaler (m/k)

DR K

12:05  

Hvis vægge kunne tale (2:8)
Hvis vægge kunne tale (2:8) Hvad ved du om det hus, du bor i? Hvem har boet der før dig og har det altid set ud, som det gør i dag? Kan du sætte det i stand og samtidig bevare de originale detaljer? Seriens to værter, historiker Christopher O'Regan og bygningskonservator Erika Åberg, hjælper her både med at finde tilbage til stedets historie og med gode råd om, hvordan man restaurerer på den helt rigtige måde. På skærgårdsøen Dalarö uden for Stockholm ligger Kommandanthuset, som efter sigende er fra 1700-tallet, og den historie begynder Christopher at grave meget dybere i, mens Erika finder frem til over hundrede år gamle originaltapeter, som skal bruges til et pigekammer i huset. Nordvision fra Sverige.

13:05  

Hvis vægge kunne tale (3:8)
Hvis vægge kunne tale (3:8) Hvad ved du om det hus, du bor i? Hvem har boet der før dig og har det altid set ud, som det gør i dag? Kan du sætte det i stand og samtidig bevare de originale detaljer? Seriens to værter, historiker Christopher O'Regan og bygningskonservator Erika Åberg, hjælper her både med at finde tilbage til stedets historie og med gode råd om, hvordan man restaurerer på den helt rigtige måde. Stedet Ljusbacken var tidligere et berygtet hjem for fattige, syge og gamle mennesker, men i dag er det omdannet til et kollektiv, hvor alt ånder fred og ro. Husets beboere vil gerne have Christopher til at undersøge, om rygterne fra husets tid som institution taler sandt. Sammen med kollektivet går Erika i gang med at renovere hele facaden, den skal skrabes i bund og males med linoliefarve. Nordvision fra Sverige.

14:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

14:50  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

DR Ultra

12:00  

Designtalenterne - Afgørelsen (15)
Designtalenterne - Afgørelsen (15)

12:20  

Braceface (5)
Braceface (5) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

12:40  

Braceface (6)
Braceface (6) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:05  

Dagens ret: Fiskefrikadeller
Dagens ret: Fiskefrikadeller Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade I dag laver Jose og Chris sommerminder på en mad. Vi skal tilbage til sommerferien hos farmor ved havet i Danmark og smage på fiskefrikadeller med næsten hjemmelavet remoulade. Pigerne pifter en helt almindelig fiskefars op så det bliver forvandlet til de lækreste deller.

13:15  

Ultra tæt på: Page Four
Ultra tæt på: Page Four Ultra er med helt tæt på, når Page Four giver koncert til SMUK Fest. Drengene svarer på jeres spørgsmål, og giver et unikt indblik i livet bag scenen.

13:25  

Livredderne II - Den store finale (15)
Livredderne II - Den store finale (15) Spændingen er intens. Dramaet er på sit højeste og nerverne er slidt helt i bund. Kun en vinder står tilbage. Se hvem der bliver Danmarks Bedste Livredder.

13:35  

Klassen - Er vi kærester? Del 1 (111)
Klassen - Er vi kærester? Del 1 (111) Emil og Sofia har problemer og Sara og Cornelius rådgiver dem. Der kommer et nyt kærestepar i klassen.

13:45  

Klassen - Er vi kærester? Del 2 (112)
Klassen - Er vi kærester? Del 2 (112) Emil og Sofia har problemer og Sara og Cornelius rådgiver dem. Der kommer et nyt kærestepar i klassen.

14:00  

Riisings flotte talkshow I (8)
Riisings flotte talkshow I (8) Der findes næppe noget flottere end en fredag aften i selskab med et flot stykke mandfolk som Jacob Riising. I sit helt eget flotte talkshow tager han og et stort flot børnepublikum imod kendte, flotte gæster til løs snak, underlødige konkurrencer og højtråbende adfærd. Denne uge taler han med musiker og skuespiller Martin Brygmann samt tv-vært Sofie Linde om de voldsomme fobier, de begge lider af. Og Jacob har besluttet sig for at hjælpe dem i deres nød. Men også et storslået musikalsk øjeblik bliver det til, når Martin og Sofie sammen giver den gas i "Gæt et hit".

14:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

14:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

12:25  

Skæg med matematik (5)
Skæg med matematik (5) Hr. Skæg holder gyserfest, synger en sang om PLUS, konkurrerer i bueskydning og besøger etagerne for Pærer og Pærer samt Duge og Sovs i Det Lille Storcenter.

12:50  

Rosa fra Rouladegade (8)
Rosa fra Rouladegade (8) Rosa bor i et hjemmebagt hus i Rouladegade. I dag får hun besøg af Villum, der vil overraske sin farmor med en lækker kage. De sniger sig ind i farmors lejlighed, for at finde ud af hvad hun allerbedst kan lide. Spørgsmålet er bare, om de kan gøre det uden at blive opdaget. Og hvad hvis farmor pludselig kommer hjem?

13:20  

Ramajetterne II (5)
Ramajetterne II (5) Flummer driller. Der er travlhed i lufthavnen, og når selveste Onkel Reje skal ud at rejse, skal han naturligvis have VIP-behandling. Alle får spændende opgaver undtagen Flummer, der udtænker en drilsk plan.

13:40  

Ring til Ramasjang II (16)
Ring til Ramasjang II (16) Hvad gør man, når man er den eneste, der ikke er inviteret med til fødselsdag? Børnene giver bamserne gode råd i Ring til Ramasjang.

13:55  

Sikker & Søn IV (11)
Sikker & Søn IV (11) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker en kopi af Stillehavet til at dykke i. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

14:05  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den Sure Mand i det store hus har taget målene fra fodboldbanen, og han laver dem om til havemøbler. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fodboldmålene tilbage.

14:30  

Der var engang...
Der var engang... I dag skal vi se to eventyr: Snemanden. En vintermorgen bygger to kærester den fineste snemand. Desværre bliver snemanden frygtelig forelsket i en lille buttet kakkelovn - og den vil for alt i verden ind og røre ved hende. Springfyrene. Loppen og græshoppen vil altid konkurrere, om hvem der kan hoppe højest, men da de bliver udfordret af en tredje springfyr, bliver det alvor! Så alvorligt at kongen udlover sin datter til den, der vinder!

DR1

17:05  

Jordemoderen V (1:10)
Jordemoderen V (1:10) Londons East End, 1960. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder. Julen nærmer sig, og forberedelserne er i fuld gang. Der er nerver på, ikke mindst da selveste BBC melder sin ankomst med planer om at lave tv-optagelser i den lokale kirke.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:25  

En kongefamilie i krig (1:3)
En kongefamilie i krig (1:3) Siden grundlæggelsen af Saudi Arabien i 1932 har en uudtømmelig rigdom sikret de saudiske prinser enevældig magt hjemme og frihed til ustraffet at skeje ud i udlandet. Landets nye kronprins, den 32-årige Mohammed bin Salman, vil reformere det saudiske samfund og i et forsøg på at få flere kvinder ud på arbejdsmarkedet, vil han tilbage til en moderat islam. Men mange i kongefamilien har forbindelse med konservative, religiøse kræfter og har i et forsøg på at begrænse Irans indflydelse i regionen ydet betydelig økonomisk støtte til voldelige ekstremister.

16:20  

Patagonien - det købte paradis
Patagonien - det købte paradis Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Mangemillionæren Doug Tomkins vendte ryggen til modeindustrien og viede sit liv til at beskytte et af verdens smukkeste naturområder, Patagonien, ved at opkøbe kilometervis af land. Men er det den bedste måde at beskytte et naturparadis? Debatten raser mellem Dougs enke og lokale entreprenører.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:30  

Pyeongchang 2018: Langrend, hold sprint, finale (m/k)
Pyeongchang 2018: Langrend, hold sprint, finale (m/k)

16:20  

Pyeongchang 2018: Freestyle ski, cross, finale (m)
Pyeongchang 2018: Freestyle ski, cross, finale (m)

17:50  

Pyeongchang 2018: Ishockey, kvartfinale (m)
Pyeongchang 2018: Ishockey, kvartfinale (m)

DR K

15:35  

Hemmeligheder set fra oven (2:3)
Hemmeligheder set fra oven (2:3) Historikeren Bettany Hughes og luftarkæologen Ben Robinson besøger Storbritanniens historiske mindesmærker, hvor de kaster et helt nyt syn på disse fascinerende steder ved hjælp af droneoptagelser. Denne gang går turen til Stonehenge i Wiltshire i England, hvor makkerparret håber på at kaste nyt lys over de veltilhuggede sten med tilhørende overlægger.

16:20  

Hemmeligheder set fra oven (3:3)
Hemmeligheder set fra oven (3:3) Historikeren Bettany Hughes og luftarkæologen Ben Robinson besøger Storbritanniens historiske mindesmærker, hvor de kaster et helt nyt syn på disse fascinerende steder ved hjælp af droneoptagelser. Denne gang gælder det De Britiske Øers svar på Kongernes dal, en gravplads for en slægt af angelsaksiske krigere på en fredelig mark i Suffolk.

17:05  

Smag på Danmark - med Meyer (1:13)
Smag på Danmark - med Meyer (1:13) "Den særlige Limfjordssmag" Kokken Claus Meyer tager os med på en kulinarisk rundtur i Danmark. Han starter ved Limfjorden, hvor han glæder sig over årets første blåmuslinger. Området står på den anden ende under muslingefestivalen, mens Claus Meyer ryster den ene muslingeret ud af ærmet efter den anden. Desuden laver han østerssuppe og en salat med artiskokker, æbler, bær og kørvel. Sendt første gang 08.05.07

17:35  

Smag på Danmark - med Meyer (2:13)
Smag på Danmark - med Meyer (2:13) "Rødspætter i et særligt lys" Skagen er Danmarks nordligste punkt og her, hvor de to have Skagerrak og Kattegat mødes er der et helt særligt lys. Claus Meyer laver først fiskefrikadeller på rugbrød med hjemmelavet remoulade. Så køber han fisk i en fiskehandel og sætter sit køkken op ved havnen i Skagen og laver rødspætter, som han serverer med kartofler og smørsauce. Sendt første gang 15.5.07

DR Ultra

15:00  

Houdini
Houdini Året er 1886, og den 12-årige Harry bor sammen med sine forældre i New York. Han har drømt om magi hele sit liv, og deler fascinationen med sin far. En dag opdager Harry, at vinderen af en tryllekonkurrence skal optræde ved åbningen af Frihedsgudinden. Han finder også ud af, at Tesla den store illusionist er på udkig efter en lærling. Harry ser det som en oplagt mulighed for at opnå sin drøm. Vejen til berømmelse skal dog vise sig at være længere og mere kompliceret end forventet. Og det er ikke alle, som Harry kan stole på.

15:50  

Wild Kratts
Wild Kratts Dårlig hårdag

16:15  

Junglebanden
Junglebanden

16:25  

Junglebanden
Junglebanden

16:35  

Bidt, brændt og stukket - Hugorm (3)
Bidt, brændt og stukket - Hugorm (3) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Hugormen er vores eneste giftslange, men hvad sker der egentlig, hvis man bliver bidt af hugormen?

16:55  

Soy Luna (2)
Soy Luna (2)

17:40  

BaseBoys
BaseBoys

17:50  

BaseBoys
BaseBoys

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (28)
Sarah og And (28) Verdens brøddag

15:05  

Masha og Bjørnen (13)
Masha og Bjørnen (13) En rigtig uhyggelig nat

15:15  

Morten Skildpadde (3)
Morten Skildpadde (3) Morten og naturens vidunder

15:40  

Gurli Gris V (23)
Gurli Gris V (23) Den larmende nat

15:50  

Chuggington IV (1)
Chuggington IV (1) Redningsaktion ved Stenbakken

16:00  

Chuggington IV (2)
Chuggington IV (2) Wilsons blus i skoven

16:10  

Dora udforskeren (13)
Dora udforskeren (13)

16:35  

Paw Patrol III (19)
Paw Patrol III (19)

17:00  

Ramasjang Mysteriet III (6)
Ramasjang Mysteriet III (6) Hvor er Sebastians kikkert? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

17:30  

Flaskepost fra Stillehavet (7)
Flaskepost fra Stillehavet (7)

17:40  

Flaskepost fra Stillehavet (8)
Flaskepost fra Stillehavet (8)

17:55  

Brillebjørn (9)
Brillebjørn (9) Norsk dramaserie. Sophia har fået en køjeseng og glæder sig meget til at sove i overkøjen, men da hun vågner om natten og skal på toilettet, er stigen ned fra overkøjen ret stejl.

DR1

18:00  

Pyeongchang 2018: OL magasin
Pyeongchang 2018: OL magasin

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Skattejægerne (7:10)
Skattejægerne (7:10) I aften i Skattejægerne prøver Søren Sørensen at forhandle om prisen på en lidt alternativ måde, når han trykker på rouletten til sit Åbent Hus. Helle Vilsbæk og Michael Christiansen fra Habengood bliver overvældet over antallet af varer i et lager på Als. Og Bettina Pedersen fra SeChloé får støv i håret, når hun går på skattejagt på loftet af et gammelt dødsbo.

20:30  

Retten indefra (3:6)
Retten indefra (3:6) Retssystemet er en hjørnesten i vores alles demokrati. Ofte hører vi dog kun om de kulørte retsdramaer, men i virkeligheden gennemfører de danske byretter hver dag sager, hvor helt almindelige borgere er havnet i en alvorlig klemme - og hvor dommen kan ændre deres liv. Igennem et år har DR fået unik adgang til Retten i Roskilde og har fulgt danskere, der møder i retten med store frustrationer, frygt for straf eller med håb om retfærdighed.

DR2

18:30  

Dyrenes underverden - manguster
Dyrenes underverden - manguster Vi taler meget om bander. Hvordan og hvorfor unge tilslutter sig banderne, og hvordan vi får dem overtalt til at skippe bandelivet. For mange andre dyrearter er det imidlertid en nødvendig overlevelsesstrategi at slå sig sammen i bander for at skaffe føde, vand og sex. Mangusterne lever i tætte, sammensvejsede familiegrupper, hvor alle vil give deres liv for fællesskabet. Deres evne til at jage sammen er så stor, at de kan vinde over både sjakaler og pytonslanger.

19:20  

Alaska - guldfeber
Alaska - guldfeber Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Alaskas frosne undergrund rummer nogle af jordens største guld- og kobberforekomster, som driftige mineejere gerne vil have fingre i. Problemet er, at skatten er begravet nord for verdens sidste store lakseløb, d.v.s. når laksen kommer fra havet for at gyde i ferskvand, og minedrift vil ifølge lokale fiskere forstyrre både laksen og fiskeriet.

20:00  

Frygtløs (1:3)
Frygtløs (1:3) Kevin Russell har siddet i fængsel i 14 år, dømt for det brutale mord på en skolepige. Men er Kevin i virkeligheden uskyldig? Det mener hans kæreste, og hun overtaler den kompromisløse advokat Emma Banville til at se nærmere på sagen. Emma påtager sig at få sagen genåbnet, men hun leger med ilden, for stærke kræfter ønsker at forhindre, at sandheden kommer frem i lyset. Emma Banville: Helen McCrory.

DR3

19:35  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

20:00  

Sex mærkelige steder: Rusland
Sex mærkelige steder: Rusland Siden kommunismens fald har alting været til fals i Rusland - også sex. Men hvordan er forholdene for landets prostituerede? Journalisten Stacey Dooley rejser til Skt. Petersborg og møder en række kvinder, der lever af prostitution. Hun møder bl.a. en 24-årig luksus-escortpige, der per nat indkasserer det dobbelte af en normal russisk månedsløn samt prostituerede på gaden, der må affinde sig med korrupt politi, røverier og misbrug for at tjene til livets ophold.

DR K

18:05  

Huset på Christianshavn (13)
Huset på Christianshavn (13) "I vandmandens tegn" En vandafbrydelse skaber forstyrrelser for beboerne på Christianshavn, men kommunen har en nødhjælp klar. Manuskript: Paul Hammerich. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Meyer: Arthur Jensen. Larsen: Ove Sprogøe. Emma: Bodil Udsen. I øvrigt medvirker: Jørgen Kiil og Erik Paaske. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 20. november 1971

18:30  

Huset på Christianshavn (14)
Huset på Christianshavn (14) "Vi flytter" Da Olsen en dag går gennem køkken-gulvet, beslutter han sig til at flytte på landet. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. William: Jes Holtsø. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. I øvrigt medvirker: Ole Monty. Manuskript: Benny Andersen. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jørgen Skov. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 27. november 1971

18:55  

Historiequizzen: Hjerl Hede (3:8)
Historiequizzen: Hjerl Hede (3:8) Historiequizzen er trukket i den danske bondes træsko, når vi i aften quizzer fra Frilandsmuseet Hjerl Hede. Adrian Hughes trækker deltagerne igennem bondekulturens historie i en quiz om smørkærning, stavnsbånd og skoledisciplin. Aftenens deltagere er: Trine Halle, Christian Donatzky, Hanne Fabricius og Kåre Johannessen.

19:25  

Dansktoppens stjerner: Gustav Winckler (2:4)
Dansktoppens stjerner: Gustav Winckler (2:4) Den store sanger med den smørbløde stemmer solgte millioner af plader, og smeltede kvindehjerter landet over. Ikke mindst "Gem et lille smil til det bliver gråvejr" er blevet en evergreen. Men der var også udfordringer forbundet med den lange karriere. Gustav var ikke anerkendt af parnasset. Mens resten af Danmark gyngede med i takt, gik de i selvsving og Gustav fik øgenavne som for eksempel kartoffelsanger og flødetenor - alle øgenavne indeholdt madvarer, for Gustav Winckler var også blevet en stor mand rent fysisk. I programmet fortæller hans søn Michael og store danske popstjerner fra 70´erne om deres liv og samarbejde med manden med Danmarks største stemme.

19:56  

Dagens Sang: Tit er jeg glad
Dagens Sang: Tit er jeg glad - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Dansktoppens stjerner: Otto Brandenburg (3:4)
Dansktoppens stjerner: Otto Brandenburg (3:4) Han var den første rigtige rock-star i Danmark i 1960'erne. Han havde en bodyguard, der skulle holde fansene lidt på afstand, og flere hits, der er blevet evergreens.... Otto Brandenburg, gadedrengen fra Nørrebro, blev først pigernes yndling med "What do you want to make those eyes at me for" - og "To lys på et bord" - og senere blev han hele Danmarks Otto, med et repertoire, der både indeholdt Jazz, beat, børnesange, gospel og roller på film og teater; alt sammen udført med charme, nærvær og nerve uanset om han havde taget dødsruten rundt på Københavns værtshuse natten i forvejen - eller om han for tiden overnattede på en sofa hos en ven, på grund af pengenød. Som dansktop-kollega Ulla Pia siger i programmet "Han var jo Otto Brandenburg.... Hallo!!!"

20:30  

Guldgraverne (2:6)
Guldgraverne (2:6) Liv Thomsen sender i dette program to hold amatørarkæologer med metaldetektorer, passion og erfaring ud på en mark ved Lundsgaard Gods nær Kerteminde på Fyn. De to hold, Team Danefæ og Team Fionia, konkurrerer om, at gøre det bedste fund og gøre os alle sammen lidt klogere på, hvem der levede netop der for mange år siden. Kan vi finde spor efter vores forfædre?

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

Bella and the Bulldogs II (3)
Bella and the Bulldogs II (3)

18:30  

Ultras Sorte Kageshow II (7)
Ultras Sorte Kageshow II (7) Så er det finaletid i Ultras Sorte Kageshow, hvor Nikolaj Stokholm har inviteret finalisterne i studiet for i bælgravende mørke at bage den flotteste og allerlækreste finalekage. Micki Cheng fra 'Den Store Bagedyst' er dommer.

19:00  

Soy Luna (3)
Soy Luna (3)

19:40  

The Next Step II (31)
The Next Step II (31) Hvad venter du på?

20:05  

Hjerteløst (3:8)
Hjerteløst (3:8)

20:30  

Limbo I (3)
Limbo I (3) Boyes far er deprimeret. Boye lyver om, at de har fået en bestilling på en ny sang. Boye ser Louise stjæle i butikken og presser hende til at købe en festsang af hans far. Louises mormor giver Louise penge til at bestille en sang til hendes dødsfest. Ask møder fodboldtræneren, der foreslår at Ask kommer med på holdet. Louise tror at Mark er "M". Mark udnytter situationen og inviterer hende på date. Men Mark opfører sig dårligt på daten. Ask ser dem og irettesætter Mark, der bliver rasende. Louise kan slet ikke genkende "M" fra brevet i Mark. Boye fortæller hende at det måske slet ikke er Mark der har sendt brevet. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Camilla Bendix, Martin Buch, Rikke Louise Andersson, Anette Støvelbæk, Lars Ranthe, Anne Marie Helger Manuskript: Poul Berg og Karina Dam. Instruktion: Poul Berg. Producent: David C.H. Østerbøg

DR Ramasjang

18:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (44)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (44) Helten Prins John

18:10  

Yakari III (4)
Yakari III (4)

18:25  

F for Får (11)
F for Får (11) Fårrygende animation fra Aardman

18:30  

Quizdyrene - Geden Martha
Quizdyrene - Geden Martha Dagens quizdyr er geden Martha, som er 7 år gammel. Hun får besøg i sin stald af quizværten Stefan, der er bevæbnet med fem spørgsmål om "insekter og kryb" og en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Martha har svært ved at skjule, at hun ikke ligefrem synes at biller, myrer og edderkopper lige er hendes kop the. Men med lidt hjælp fra vædderen Sune klarer hun sig alligevel gennem quizzen og ender med en flot præmie.

18:45  

Hemmelige dyr: Den lille lort (8)
Hemmelige dyr: Den lille lort (8) William på 7 år har fundet noget sjovt i sin have. En lille bitte kulsort lort. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Aalborg for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der har lagt den.

19:00  

Tree Fu Tom (16)
Tree Fu Tom (16)

19:25  

Zorro (10)
Zorro (10) Tyven Zorro

19:45  

Mumitroldene (8)
Mumitroldene (8) Mumrikken siger farvel

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Kulturmagasinet Gejst
Kulturmagasinet Gejst Reportageprogram med Louise Wolff, der hver uge tager et aktuelt kulturfænomen under kærlig behandling. Vi kommer bag kulissen og møder en kunstner, der har noget på spil.

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Maria Wern: Dreng forsvundet
Maria Wern: Dreng forsvundet En tiårig dreng forsvinder fra et fiskerleje. Samtidig forsvinder en jævnaldrende dreng fra en nærliggende flygtningelejr. Det er blot de første af en række skræmmende hændelser, der rammer Gotland. Snart må Maria Wern og hendes kolleger også efterforske et bombeattentat mod en gammel kending af politiet. Maria Wern: Eva Röse. Thomas Hartman: Allan Svensson. Arvidsson: Peter Perski. Instruktion: Charlotte Berlin og Leif Lindblom.

DR2

21:30  

Homeland VII (1:12)
Homeland VII (1:12) Efter attentatforsøget mod Elizabeth Keane, den nyvalgte præsident, har Keane udnyttet situationen til at sætte efterretningstjenesten ud af spillet. Ikke færre end 200 efterretningsfolk sidder i fængsel, deriblandt Saul Berenson. Carrie er flyttet ind hos sin søster i Washington. Nu sætter hun alt ind på at bevise, at de fængslede er blevet udsat for et justitsmord. Carrie Mathison: Claire Danes. Saul Berenson: Mandy Patinkin.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

En kongefamilie i krig (2:3)
En kongefamilie i krig (2:3) Siden grundlæggelsen af Saudi Arabien i 1932 har en uudtømmelig rigdom sikret de saudiske prinser enevældig magt hjemme og frihed til ustraffet at skeje ud i udlandet, men i november 2017 lod den 32-årige kronprins, Mohammed bin Salman, mere end 40 prinser og højtstående embedsmænd arrestere for korruption og bestikkelse. Salman har lovet at omdanne landet og reformere Saudis olieafhængige økonomi, men kritikere hævder, at kampen mod korruption mere handler om at sikre hans vej til tronen.

23:55  

Verdens ældste mødre
Verdens ældste mødre I 2009 fødte den velhavende og fraskilte Elizabeth Adeney sønnen Jolyan et par uger før sin 67 års fødselsdag. Verden var chokeret og forarget, men Elizabeth skulle ikke blive den sidste ældre, gravide kvinde. Her møder vi også verdens ældste mor, indiske Rajo Devi, der som 70-årig har Naveen på otte måneder, og spanske Maria del Carmen, der som 70 årig er enlig mor til tvillingedrenge på to år - og døende af kræft. Over hele verden vælger kvinder at ignorere deres biologiske ur, deres egen dødelighed og omverdenens misbilligelse for at blive mødre på et tidspunkt, hvor de fleste ser frem til at gå på pension. Sendt første gang 20.07.2013

DR3

21:00  

Match (8)
Match (8) Stian er med Mia og vennerne på telttur. Traditionen tro skal alle nøgenbade den første morgen. Stian vil nødig virke sippet, men han er ikke så stolt af sin penis, når den har været en tur i koldt vand. Hvad skal han gøre for at virke både sporty og veludrustet?

21:15  

Match (9)
Match (9) Stian møder Mias forældre for første gang. Uheldigvis giver den krudtstærke kaffe Stian problemer med maven. Tilmed er der kun en tynd væg mellem husets eneste fungerende toilet og rummet, hvor de allesammen sidder. Vil det lykkes Stian at skide, uden at svigermor og svigerfar hører eller lugter, hvad han foretager sig?

21:30  

Koden til kærlighed (8:8)
Koden til kærlighed (8:8) Verdens første databaserede datingeksperiment afsluttes nytårsaften, men det går ikke som planlagt. Maria Luisa og Ronni er blevet tætte, men må alligevel holde nytår hver for sig. Efter det mislykkede forsøg på at bo sammen i Jonathans lejlighed, tager Annika og han en stor beslutning og nu er spørgsmålet, om de er enige om eksperimentets konklusion.

22:00  

Fuckbois (3:4)
Fuckbois (3:4) Det værste der kan ske for drengene, er hvis en af dem får en kæreste. De tre fuckbois var oprindeligt en gruppe på fire, men Mikkel fik en kæreste og ses ikke med de tre andre længere. Kim, Victor og Mikki diskuterer risikoen ved at blive forelsket i en af de piger, de er sammen med. Mikki har tidligere brændt fingrene på en pige, og han har derfor svært ved at håndtere de følelser, han nu oplever med den nyeste fangst, Cecilie.

22:30  

Inception
Inception En tophemmelig teknologi gør det muligt for mestertyven Cobb at trænge ind i andre menneskers drømme og udtrække informationer og stjæle idéer. Men på sin seneste opgave bliver han hyret til det modsatte. I stedet skal han plante en idé i hovedet på en indflydelsesrig person. Cobb samler sig et hold af eksperter til at udføre missionen, men ikke alt går som planlagt. Cobb: Leonardo DiCaprio. Arthur: Joseph Gordon-Levitt. Ariadne: Ellen Page. Instruktion: Christopher Nolan.

DR K

21:00  

Historiequizzen: Jernbanemuseet (5:8)
Historiequizzen: Jernbanemuseet (5:8) Adrian Hughes og hans fire vovemodige deltagere skal igennem den danske jernbanehistorie, når der i aften quizzes fra Jernbanemuseet i Odense. Gæt selv med, når de fire eksperter skal finde ud af, om der mon var barbersalon eller Michelin-kok på mellemkrigstidens luksusvogne. Deltagerne er i aften: Trine Halle, Christian Donatzky, Hanne Fabricius og Kåre Johannessen.

22:00  

Operation guldfeber (1:3)
Operation guldfeber (1:3) I 1890'erne ramte guldfeberen verden, og op mod 100.000 mennesker søgte til Klondike i Yukon i det nordlige Canada i håb om at støde på en guldmine. Kun en ud af tre guldgravere nåede frem i live, færre af dem fandt guld. Historikeren Dan Snow går sammen med polarforskeren Felicity Aston og lægen Kevin Fong i fodsporene på 1800-tallets håbefulde mænd og kvinder. De starter eventyret ved foden af Coast Mountain, hvor en mur af sne og is blokerer vejen til Klondike og guldet!

22:50  

Min hjerne og mig
Min hjerne og mig Den britiske tv-vært Andrew Marr blev for nogle år siden ramt af et livstruende slagtilfælde. Han overlevede og genvandt hurtigt evnen til at tale og var i stand til at genoptage sit arbejde, men lider stadig under manglende førlighed i højre side. Her forsøger han at forstå, hvordan hjernen arbejder, og om det er muligt for ham at genvinde sin fulde førlighed.

23:40  

Superhjerner - med Peter Lund Madsen 1:3: Søvnløshed
Superhjerner - med Peter Lund Madsen 1:3: Søvnløshed Anna Sofie er en af de mange danskere, der lider af søvnløshed. Hun har svært ved at falde i søvn og vågner flere gange om natten. Hjerneeksperten og tv-manden Peter Lund Madsen besøger Anna Sofie for at finde ud af, hvorfor hun ikke kan sove, og hvordan hun bliver bedre til det. I serien Superhjerner møder han tre danskere, der har betalt prisen for at presse deres hjerne for hårdt. Hans budskab er klart: Husk at give hjernen nogle pauser.

DR Ultra

21:00  

Bidt, brændt og stukket - Rød skovmyre (1)
Bidt, brændt og stukket - Rød skovmyre (1) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Han vil se hvad der sker, når han kommer i nærkontakt med dyret. I dette program lader han sig angribe af røde skovmyrer.

21:15  

Hjalte vs Tjelle - Actiondag (7)
Hjalte vs Tjelle - Actiondag (7) I dette program har Hjalte og Tjelle en rigtig actiondag. De skal duellere i paintball, men med det twist, at de faktisk ikke rigtigt kan se noget. Denne duel er en af dem de virkelig gerne vil vinde! For taberen, han skal skydes lige i rumpetten af vinderen! Av for den!

21:25  

Snydt!
Snydt!

21:40  

Udsendelsesophør - Ultra
Udsendelsesophør - Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:00  

Taggart: Poplegender (2:3)
Taggart: Poplegender (2:3) Taggartholdet efterforsker mordet på guitaristen fra 60'er-popbandet "The Adders". Og bandet er forfulgt af andet og mere end uheld, for nu er deres trommeslager også myrdet. Mistanken falder på guitaristens efterladte enke, der er kold og hemmelighedsfuld efter mandens voldsomme død. Mike Jardine: James Macpherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Alan MacMillan.

00:50  

I farezonen (14:61)
I farezonen (14:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:40  

I farezonen (15:61)
I farezonen (15:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:30  

Store forretninger IV (5:10)
Store forretninger IV (5:10) Stueetagen i Selfridge's er blevet forvandlet til et filmstudio. Harry har spyttet penge i en ny stumfilm med søstrene Dolly i hovedrollerne, og nu er optagelserne i gang. Det koster Harry kassen, for søstrenes divanykker får optagelserne til at trække i langdrag.

03:15  

Store forretninger IV (6:10)
Store forretninger IV (6:10) Lånehajen D'Ancona har sendt Harry Selfridge en håndfast besked. Og nu skærer D'Ancona sit budskab ud i pap. Hvis ikke Harry snart betaler sin gæld, får det alvorlige følger. Harry ved ikke, hvad han skal stille op. Han er på fallittens rand. Hvordan kan han redde sit imperium?

DR2

00:45  

Bretts utrolige historie - et liv uden arme
Bretts utrolige historie - et liv uden arme I en bevægende film skildrede filmmageren Roger Graef den 4-årige Brett, der var født uden arme på grund af sin mors brug af thalidomid. 50 år efter er Graef igen rejst til Australien for at møde Brett, der stadig lever efter mottoet, 'det er ikke, hvordan man har det, men hvordan man tar' det'. Den nu midaldrende Brett er gift, far til tre børn, en efterspurgt foredragsholder og en succesrig koncertpianist, han spiller med sine tæer, og musikproducer.

01:45  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:50  

Alene i vildmarken (7:8)
Alene i vildmarken (7:8) En voldsom storm rammer området, og de tilbageværende deltagere kæmper nu lige så meget mod de ydre omstændigheder som deres egne indre dæmoner. Otte danskere har meldt sig til et helt unikt eksperiment. I et af Nordnorges mest øde områder skal de overleve på egen hånd - Alt filmer de selv. Den der klarer sig i længst tid vinder.

01:35  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

02:15  

Havet omkring New Zealand (2:6)
Havet omkring New Zealand (2:6) Goat Island er New Zealands ældste havreservat, men at de her er sikret mod mennesker, betyder det ikke, at de har et sikkert liv!

03:00  

Kære Dagbog (4:8)
Kære Dagbog (4:8) Turde du læse op af din pinlige teenagedagbog foran et fremmed publikum? I Kære Dagbog stiller en række modige danskere sig op og deler ud af deres inderste teenagetanker fra dengang, alt var liv eller død, og en bums i panden var lige så vigtig som Berlinmurens fald. I dagens afsnit kan du møde dramatiske Signe, som går på efterskole i Århus, mens hendes kæreste går på Silkeborg Fodbold College. Og Signe er ikke sådan én, der har det let med adskillelse. Louise elsker Celine Dion og romantiske film og drømmer om at møde en mand som Mulder fra X-Files. Signe skælder ud på det meningsløse koncept "gymnasium", mens Sara kører den sarkastiske stil over for sin egen overvægt og kærlighedssorg.

03:30  

Kære Dagbog (5:8)
Kære Dagbog (5:8) Turde du læse op af din pinlige teenagedagbog foran et fremmed publikum? I Kære Dagbog stiller en række modige danskere sig op og deler ud af deres inderste teenagetanker fra dengang, alt var liv eller død, og en bums i panden var lige så vigtig som Berlinmurens fald. I dagens afsnit kan du møde Karen, der som 13-årig aldrig har kysset en dreng, men er ivrig efter at komme i gang. Lidt for ivrig. Cecilie er vokset op i et kristent hjem og er opdraget med, at man skal vente med sex til efter ægteskabet. Men det er ikke nemt at overholde, når man har en sund seksuel appetit. Niels læser op af sine rejsebreve fra Tyrkiet, hvor han svulstigt og med sans for dramatik beskriver sin 3 ugers dannelsesrejse. Christina bliver i 1.g besat af en 3.g'er, som har langt hår, drikker Lipton te i skolens vindeueskarm og ligner hendes idol Dave Gahan fra Depeche Mode. Især pga. det lille hoved.

DR K

00:10  

Arven efter William Shakespeare
Arven efter William Shakespeare I anledning af 400 året for William Shakespeares død i 1616 tager kommisær Barnaby, alias skuespilleren John Nettles, os med på en rejse gennem digteren og skuespilforfatterens liv og tid og fortæller om skjalden, der nok forvandlede teatret i London og det engelske sprog, men til sin død forblev en Stratford-mand. John Nettles forlod netop rollen som kommisær Barnaby for at hellige sig arbejdet som Shakespeare-skuespiller.

00:55  

Viva Maria!
Viva Maria! Omkring år 1900 optræder to piger, der begge hedder Maria, i et omrejsende varietéteater i Mellemamerika. Der sker noget, hvor de kommer frem. Ved en fejltagelse opfinder de to Mariaer stripteasen, til stor glæde for et medlevende publikum. De bliver også indblandet i en politisk opstand, og snart står de ligefrem i spidsen for en vaskeægte revolution, der også efterlader en hel del knuste hjerter i sit kølvand. Maria I: Jeanne Moreau. Maria II: Brigitte Bardot. Flores: George Hamilton. Instruktion: Louis Malle.

02:45  

De skabte Danmark (2:4)
De skabte Danmark (2:4) Historien er skabt af mennesker - ikke af ting og begreber, og perioden fra 1850 og frem til i dag har ændret det danske samfund mere end nogen anden periode i historien. I det andet af fire programmer hvor DR sætter fokus på industrialiseringen fortælles om dengang Danmark var en nation af iværksætter, hvor vi kunne lave alt selv: Biler, motorcykler, støvsugere og fjernsyn i verdensklasse. Den tid er forbi. I dag er den lille initiativrige fabrikant stendød. Oliekrisen og globaliseringen tog livet af ham. Sendt første gang 27.05 07.

03:25  

De skabte Danmark (3:4)
De skabte Danmark (3:4) Historien er skabt af mennesker - ikke af ting og begreber, og perioden fra 1850 og frem til i dag har ændret det danske samfund mere end nogen anden periode i historien. I det tredje af fire programmer hvor DR sætter fokus på industrialiseringen fortælles hvordan det var synd at sige, at danskerne var særlig kloge før industrialiseringen. Vi opfandt stort set ingenting af værdi. I dag udvikler kemikeren nye fantastiske lægemidler, miljørigtige sprøjtemidler og tilsætningsstoffer til fødevarer. Kemikeren er Danmarks redning, og historiens mest udskældte profession og det hele startede med medicin i apotekerens baglokale. Sendt første gang 3.06.07.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0221034909