dkby
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 21. november 2023

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 21. november 2023

DR1

05:30  

Jordemoderen X: Julespecial (1:2)
Jordemoderen X: Julespecial (1:2) Engelsk dramaserie fra 2020. (Call the Midwife) December 1965. Et cirkus kommer til Poplar og kaster sin magi over beboerne. Shelagh er begejstret, da hun genforenes med en gammel ven, mens Trixie modtager en usædvanlig gave.

06:15  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (3:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (3:6) Norsk dokumentarserie fra 2021. (Der ingen skulle tru at nokon kunne bu) På Presteroi 1000 meter over havets overflade føler Nils sig hel. Med ørredfiskeri, renjagt og digtning. Men langt borte fra vidderne, er der mange, som har brug for Nils.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN Eksperter efterlyser mere klimahandling, når verdens lande i næste uge tager hul på klimatopmødet COP28.

07:15  

Aftenshowet
Aftenshowet Det har vakt stor opsigt, at den 28-årige politiker, Mike Fonseca, er i et forhold til en 15-årig pige. I aften ser vi nærmere på, hvorfor den seksuelle lavalder er 15 år, og om den bør hæves. Claus Holm arbejder nu "kun" 60-70 timer om ugen, men der skulle et alvorligt klarsyn og dødsfald til for at nå derhen. FN kommer med dyster temperatur-forudsigelse - hænger det sammen med de ekstreme mængder regnvejr, vi ser lige nu? Musikeren JJ Paulo vil have danskerne ud på dansegulvet. Aftenens værter er Nola Grace Gaardmand og Kristian Ring-Hansen Holt DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:11  

Explainer - Sådan kan naturbrande hjælpe jorden
Explainer - Sådan kan naturbrande hjælpe jorden Naturbrandene i år har slået rekorder. Hawaii har oplevet den dødeligste naturbrand i statens historie, og i Canada og Grækenland hærger naturbrande stadig, og bliver kaldt de værste nogensinde. Men hvad er det, som puster til ilden?

08:15  

Inspector Morse: Sidste bus til Woodstock
Inspector Morse: Sidste bus til Woodstock Engelsk krimi fra 1988. (Inspector Morse: Last Bus to Woodstock) 18-årige Sylvia tager på tommelfingeren for at møde sin nye kæreste, John, på en pub. Den unge pige når frem - men ikke i live. Til sin forfærdelse finder John hende død på pubbens parkeringsplads. Alt tyder på, at hun er blevet myrdet af bilisten, der tog hende op. En ny sag for Inspector Morse og hans assistent Lewis. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Jennifer Coleby: Jill Baker. Instruktion: Peter Duffell.

DR2

06:15  

Deadline: Hvad er Israels plan?
Deadline: Hvad er Israels plan? De civile tabstal vokser, men efter mere end en måneds kampe er det endnu uklart, hvad Israels mål om en total udslettelse af Hamas betyder på lang sigt. I Deadline ser vi på, hvilke fremtidsscenarier Israel har på tegnebrættet, og så spørger Astrid Berg formanden for Det Udenrigspolitiske Nævn, Michael Aastrup Jensen, om der slet ikke er noget, der kan rokke ved Danmarks støtte til Israels krig.

06:40  

Deadline: Svend Brinkmann om oplevelsessamfundet
Deadline: Svend Brinkmann om oplevelsessamfundet "Det er så din oplevelse". Den sætning har du sikkert selv hørt, når du har haft en uenighed. Og i følge psykologen Svend Brinkmann er det ikke en sproglig tilfældighed, men faktisk udtryk for den samfundsdiagnose, han stiller i sin nye bog: Vi lever i tiltagende grad i hver vores subjektive boble, og vi har stadigt mindre, vi kan enes om, er den fælles virkelighed. Men kan man etablere en fælles forståelse, uden at gøre sig til herre over dem, der har - ja - en anden oplevelse? Det udforsker Issa Mahmoud Jeppesen sammen med Svend Brinkmann.

07:05  

Deadline: Uvejr over ordensmagten
Deadline: Uvejr over ordensmagten Knippelsuppe, masser af peberspray, ransagninger uden dommerkendelse, tyveri og narkobesiddelse. En række opsigtsvækkende sager har de seneste måneder fået kritikken til at hagle ned over politiet. Hvad betyder sagerne for tilliden til myndigheden med ansvar for at opretholde den offentlige orden og monopol på fysisk magtanvendelse? Det ser vi nærmere på i denne udsendelse, hvor Astrid Berg blandt andre har besøg af Politiforbundets formand, Heino Kegel.

07:30  

Deadline: Kasper Holtens ansvar
Deadline: Kasper Holtens ansvar Det Kongelige Teaters chef har i de sidste fem år heddet Kasper Holten. Mens ambitionen har været at spille mere for flere, så har man i Politiken kunne læse om en lang række af sager om mistrivsel. Senest har en stribe tidligere elever fortalt, at de udviklede spiseforstyrrelser under deres tid på teatret. Det har fået kulturministeren til at blande sig i sagen, mens teatret vil undersøge den i en advokatundersøgelse. Hvad er Holtens ansvar for situationen på det kongelige teater? Kasper Holten er gæst hos Astrid Berg.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - ser noget der blinker
Hunden Ib - ser noget der blinker

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:25  

Ramasjang Mysteriet (3)
Ramasjang Mysteriet (3) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:55  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:10  

Sarah og And (34)
Sarah og And (34)

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Slangebid og for tidligt født (6)
Bamselægen - Slangebid og for tidligt født (6) Vegas bamse Sia har rigtig ondt på det ene ben. Bamselægen Sandra opdager et mærke på benet. Det viser sig, at Sia er blevet bidt af en hugorm. De undersøger, om det har affødt en infektion i kroppen. Det har det ikke, og Vega kan få Sia med hjem igen. Inden da hjælper hun Sandra med at gå stuegang hos en præmatur bamse, altså en bamse, der er født for tidligt.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden - Fanget i rutsjebanen
Motor Mille og Børnebanden - Fanget i rutsjebanen Åh nej, Børnebanden er blevet fanget. Mor vil have fat på pokalen for Byens Artigste Barn, og hun vil være sikker på, at kun Langemand kan vinde den. Motor Mille må prøve at befri børnene, så de kan vise de voksne, at det er Langemand og hans mor, der har stået bag al balladen i byen.

07:05  

Gurli Gris: Bedstefar Gris' julegave
Gurli Gris: Bedstefar Gris' julegave

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon - Glædelig jul
Simon - Glædelig jul

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (50)
Hey Duggee (50)

07:30  

Onkel Rejes sørøvershow II (12)
Onkel Rejes sørøvershow II (12) Dr. John har kidnappet Arthurs storebror Morgan for at koge ham om til bodylotion. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en næsespray, der kan gøre bussemænd til superklister, og en tur til både Spøgelsesbyen og Den hemmelige vulkan. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:50  

Paddington II
Paddington II

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (6)
Vidundervovsen Vaffel (6)

08:25  

Mission Valhalla (3)
Mission Valhalla (3) Skjaldemjøden er væk! Den guddommelige drik, der gør guderne i stand til at synge og skrive sang så smukke og skønne, at man tror det er løgn. Kærlighedsgudinden Freja er ulykkelig, for hun elsker at synge og optræde! Sammen med den modige, jordiske heltinde Sifka drager hun ud for at skaffe den magiske mjød tilbage. For Valhalla!

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

10:00  

Bag murene på Stockholms Slot (2:4) Den kongelige garderobe
Bag murene på Stockholms Slot (2:4) Den kongelige garderobe Svensk dokumentarserie fra 2023. (Innanför slottets väggar) Vi tager et kig ind i et af slottets mange uniformsgarderober. Mange af de klæder, der hænger her, er mellem 60 og 100 år gamle og af meget høj kvalitet. Slottets personale passer godt på tøjet, og i Oxenstiern Annex ligger systuen, hvor tøjet bliver repareret og lavet.

10:10  

Antikkrejlerne med kendisser (173)
Antikkrejlerne med kendisser (173) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:10  

Antikkrejlerne XXVI (10:25)
Antikkrejlerne XXVI (10:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:07  

Vilde vidunderlige dyr: Kommer grævlingen over vejen?
Vilde vidunderlige dyr: Kommer grævlingen over vejen? En hun-grævling snuser rundt i skoven. Hun leder efter en han-grævling, som hun kan parre sig med. Hun kommer til en vej, hvor der kører biler. Men selvom grævlinger ser dårligt, og vejen er farlig, så må hun krydse vejen for at lede videre.

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes flugt fra katten
Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes flugt fra katten En hvinand har lagt sine æg i et hult træ meget tæt på en sø. Andemoren ved, at der er en kat i nærheden. Så da ællingerne kommer ud af æggene, må de skynde sig at hoppe ned fra træet og komme i sikkerhed ude i søen.

09:15  

Hemmelige dyr: Fiskehovedet i søen (5)
Hemmelige dyr: Fiskehovedet i søen (5) Elliot på 9 år har fundet noget i søen, lige der hvor han bor. Et fiskehoved. Nogen eller noget har spist hele fiskens krop. Derfor har han bedt Isabel om at komme til København for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der har hapset fisken.

09:30  

MikroMakkerne - Ved stranden
MikroMakkerne - Ved stranden MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag finder Selma og Milton sjove smådyr ved stranden. Og så steger de små rejer over bål og spiser dem sammen med NaturMikkel.

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:40  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet For millioner af år siden, blev vores planet ramt af en ekstra kraftig meteorit. Den kom ind på planeten 70 gange hurtigere end et fly. Konsekvenserne var enorme. Dette og meget mere fakta vil finde ud af, hvis man ser på Dinolaboratoriet!

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Velociraptor betyder "hurtig tyv", og den var virkelig virkelig hurtigt til at springe. Og Velociraptor havde en stor skarp klo. Kloen kunne foldes ud, som en foldekniv, når det var nødvendigt at bruge den.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stærkere end to krokodiller, var tyrannosaurus Rex i stand til at bide lige gennem skelettet af sit bytte. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser Dino Laboratoriet.

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:01  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:20  

Hr. Skægs hotel - Den uheldige dame (2)
Hr. Skægs hotel - Den uheldige dame (2) Hr. Skæg hører et brag fra receptionen. En meget uheldig dame fra Færøerne er ankommet. Hun ødelægger alt, hun kommer i nærheden af. Hr. Skæg prøver at hjælpe hende af med uheldet ved at finde på ting, der kan bringe held.

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at ørentvister kravler ind i dit øre? Tag med Lille Nørd på ørentvist-jagt, og se hvorfor Katrine vil skrumpe Anders i sin magi-maskine.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at haletudser bliver til frøer? Tag med Lille Nørd på frø-eventyr, og se hvad der sker når Anders fanger frøer og om Katrine tør holde en frø.

11:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (6)
Onkel Rejes Sørøvershow (6) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Vega, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne træben, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også de Sure Sokker og se om Vega og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian I sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:30  

Skæg med bogstaver - L
Skæg med bogstaver - L Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet L, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han larm på sin øde ø.

11:45  

Vilde venner II (8)
Vilde venner II (8) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Aske og Ellen, der har vagten i klubhuset. Der er efterårsrengøring på basen, så dyreburerne skal renses og sikres mod regnen. Og så skal Vilde Venner hjælpe en ged, der er kommet langt væk hjemmefra.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Dallas og Drivhus
Frank & Kastaniegaarden - Dallas og Drivhus Pigstenene på gårdspladsen er svære at holde rene, og derfor afprøver Frank en helt ny metode for at holde skidtet væk. Drivhuset skal have støbt et bassin, som kan opfange regnvand og et nyt hegn får Frank til at nynne temaet fra tv-serien Dallas.

12:45  

Nak & Æd - en impala i Zambia (6:10)
Nak & Æd - en impala i Zambia (6:10) Sæson 8 (2017). Jørgen og Nikolaj er taget til Zambia. Her skal de prøve at finde og nedlægge en impala i den gigantiske Luangwadal. Dalen er grøn og frodig, og en impala hopper langt og højt, så de to venner skal holde øjnene på stilke og være fuldstændig stille, hvis det skal lykkes at få øje på dyret og snige sig på skudhold. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall II (14:15)
Rick Steins elskede Cornwall II (14:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Denne gang er Rick Stein i kystbyen Looe, hvor han hører om dengang, da Cornwalls indbyggere blev taget som slaver af barbariske pirater. Bagefter disker han op med en lækker varm salat med friskfanget rødtunge. Og i Newlyn mødes han med to iværksætterkokke, der laver makrel til perfektion.

14:00  

Hammerslag 2016 (18)
Hammerslag 2016 (18) Hammerslag er taget nordpå i det jyske, hvor der først venter mæglerne en villa i grønne omgivelser ved Rold Skov. Dernæst går turen til Nørresundby, før der sluttes af i højden med en luksuriøs penthouse-lejlighed på havnen i Aalborg. Her er der ikke sparet på noget, og lejligheden har da også både spabad og anneks på tagterrassen med den flotte udsigt over byen og Limfjorden. Vært: Christian Degn

14:45  

Kender Du Typen? 2019 - Med minder og mannequin
Kender Du Typen? 2019 - Med minder og mannequin Denne gang besøger Kender Du Typen? en person, som redder gamle mannequiner fra storskrald og som har den tvangstanke, at der altid skal vinkes farvel, når der har været gæster. Den kendte hovedperson synes, at der er alt for mange ting i lejligheden, men har samtidig gemt børnenes legetøj fra de var små. Så hvem er det, som ikke kan slippe minderne - det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud. Vært Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:10  

Sovedyr på eventyr II (2) - Snefnug ude og fange monstre
Sovedyr på eventyr II (2) - Snefnug ude og fange monstre Konrad er glad for sit sovedyr Snefnug, som ser sej ud og har monstre på trøjen. Da Rosa kommer på besøg hos Konrad finder de på historien "Snefnug ude og fange monstre", hvor Snefnug er en supersej monsterjæger med tasken fuld af monsterjægerudstyr. Der er ikke det monster, som Snefnug ikke kan spore med sine superhovedtelefoner. Men en dag kommer der et nyt listigt monster til byen. Det stjæler legetøj og lister på puder, så Snefnug ikke kan spore det. Nu må Snefnug forsøge at lægge en legetøjsfælde for det listige Legetøjsmonster.

12:30  

Ramajetterne II (5)
Ramajetterne II (5) Der er travlhed i lufthavnen, og når selveste Onkel Reje skal ud at rejse, skal han naturligvis have VIP-behandling. Alle får spændende opgaver undtagen Flummer, der udtænker en drilsk plan.

12:50  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet finaletid i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. Det store slag står imellem de velklædte og rå Farfars Drenge og de rappe racerdrenge fra Formel 1. Dagens løb byder på store overraskelser, når holdene først skal ned ad Striben på uvant vis og ud på den hemmelige specialbane i Ramasjang Rally Bunkeren. Til sidst skal holdene tre gange rundt på den top-tunede Ramasjang Rally Ringen, hvor intet er, som det plejer. Hvem er det første hold over målstregen og vinder af dette års Ramasjang Rally?

12:55  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) John vil være cirkusartist, men dilleren kaprer forestillingen, og der er ikke noget ved at være en ægte cirkusartist, hvis man bare stjæler alle de andre artisters numre. Så John må finde på sit eget spektakulære cirkusnummer - med dilleren.

13:20  

Heino fikser alt - Sangen (13)
Heino fikser alt - Sangen (13) Anna's storesøster skal konfirmeres, og Anna vil gerne lave en sang til hende. Derfor har hun ringet til Heino, så han kan hjælpe hende, og som det jo er med en god sang, ender Heino med at blive helt rørt.

13:30  

Sofus (2)
Sofus (2) Sofus lander hos Nirbika, der bor i Nepal. Der er varmt og dyrene går frit rundt inde i byen. Nirbika skal lære at sy på en rigtig symaskine for første gang, og hun bliver stolt, da det lykkes. Sofus laver 'Sofussjov' med NIrbika og dagen slutter med stærk ris-mad og en gave fra Nirbika til Sofus.

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (7)
Superhelten Sprinter Galore (7) Åh nej! Skurken DiktaThor har fået telepatiske kræfter, og pludselig lykkes det ham at visne en af Baskers planter. Der er brug for en superhelt - men kan Sprinter redde planterne, og kan han vende DiktaThors nye evner til noget positivt?

13:53  

Superhelten Sprinter Galore (8)
Superhelten Sprinter Galore (8) En meget værdifuld diamant er blevet stjålet, og superhelten Sprinter er selvfølgelig på sagen - men alle sporene peger mod ham selv. Hvordan kan det gå til? Og er der mon en skurk på spil?

14:00  

Oda Omvendt (9)
Oda Omvendt (9) Lou elsker naturen. Det gør Balder ikke - og han hader, at Lou slæber naturen og al dens kriblekrablen med ind på Sort Stue; naturen hører hjemme i naturen! Hjemme fjerner Lous forældre hans insekthotel, men desværre har Oda Omvendt stadig problemer med zapperen og kan derfor ikke hjælpe - til gengæld regner hun og Lou ud, hvad der er sket med forældrenes fantasi!

14:10  

Storm på Stillevænget (22:24)
Storm på Stillevænget (22:24) Det er dagen før dagen før dagen, og Stillevænget finsliber detaljerne for at kunne slå juryen omkuld. Mormor Gudrun dukker op og hjælper børnene med at samle de sidste tråde i mysteriet om julesabotøren.

14:25  

Motor Mille på maskintur (9)
Motor Mille på maskintur (9) Motor Mille elsker store maskiner, og gravkøer er ingen undtagelse. Hun har bare aldrig lært at køre den. Så da gadens børn spørger om hun kan køre en gravko, ser hun sit snit til at få det lært. Det kræver både præcision og øvelse på en mini gravko, før man kan køre en af de helt store.

14:40  

Kika og Bob (25)
Kika og Bob (25) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:30  

Fader Brown VI (10:10)
Fader Brown VI (10:10) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

16:20  

Fader Brown VII (1:10)
Fader Brown VII (1:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser. Lady Felicia og mrs. McCarthy tages som gidsler, da et togrøveri kører af sporet.

17:05  

Jordemoderen X (1:7)
Jordemoderen X (1:7) Engelsk dramaserie fra 2021. (Call the Midwife) Søster Julienne og dr. Turner er uenige om, hvorvidt de bør tilbyde private sundhedsydelser. Samtidig frygtes det, at endnu et spædbarn er født med thalidomid-skader.

17:55  

Antikduellen (11:12) - Hillerød
Antikduellen (11:12) - Hillerød I dag er Antikduellen taget til Hillerød, og det er Bettina Pedersen og Thor Frederiksen, som skal ud og bruge 10.000 kr. på bare fem timer her i området. Thor hentede Bettinas solide føring i går, så nu er han kun bagud med 200 kr. Om det lykkes ham at hente, og måske endda overhale Bettina, det er op til Martin Birger Nielsen fra Svendborg Auktionerne, som igen kommer på lidt af en prøve til dagens vurdering. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

DR2

17:26  

Explainer - Aspartam
Explainer - Aspartam Forstå og mærk din verden. Midt i nyhedsstrømmen giver vi dig overblikket og forklaringen bag de største og vigtigste historier.

17:26  

Explainer - Kan kunstig intelligens stjæle dit job?
Explainer - Kan kunstig intelligens stjæle dit job? Kunstig intelligens er midt i et boom. En rapport anslår, at teknologien er klar til at overtage flere 100 millioner jobs fra mennesker. Men kan det virkelig være rigtigt? Og hvem er i så fald i størst fare for at miste jobbet til kunstig intelligens?

17:35  

Hemmelige rum: Dommedagscentralen
Hemmelige rum: Dommedagscentralen Fra hemmelige rum under en beboelsesejendom i Oslo skulle Norge styres efter en atomkrig. Nordvision fra Norge.

17:40  

Mellem 2 verdenskrige - Gullaschbaronen
Mellem 2 verdenskrige - Gullaschbaronen Aldrig har dansk erhvervsliv haft det bedre end under 1. verdenskrig. Pengene flyder ind over grænsen og driftige entreprenører skaber enorme formuer på blandt andet gullasch til de sultne soldater. Harald Plum hedder en af gullaschbaronerne, som tjener ufattelige summer og lever et liv, som er en konge værdig. Men tiden er præget af revolutioner og blodsudgydelser og en finansfyrste kan risikere at vågne op som konkursrytter næste dag. Tilrettelæggelse: Thomas Houkjær. Sendt første gang 5.10 08

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Tudse og venner
Tudse og venner

16:10  

Karlas Fantalastiske Klasse - Bare jeg kunne flyve
Karlas Fantalastiske Klasse - Bare jeg kunne flyve Karla kommer til at fortælle hele klassen, at hun kan flyve. Tetra siger, hun lyver. Nu bliver Karla nødt til at lære at flyve.

16:20  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:30  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder en guldgraver + Vovserne redder onkel Otis fra sin hytte

16:55  

Vilde vidunderlige dyr: En lille hval, der jager og leger
Vilde vidunderlige dyr: En lille hval, der jager og leger En lille hval er ude og jage fisk. Den spiser mange fisk, men den kan også finde på at lege lidt med fiskene, før den spiser dem. Den lille hval ligner lidt en delfin og så hedder den det samme, som et andet dyr, som nogle børn har som kæledyr derhjemme. Kan du gætte hvad hvalen hedder?

16:56  

Vilde vidunderlige dyr: Den lille sælunge
Vilde vidunderlige dyr: Den lille sælunge En lille nyfødt sælunge ligger inde på land. Den er slet ikke klar til at svømme ud i det kolde vand sammen med sin mor endnu. For dens pels er stadig hvid og blød. Men om få dage forlader moren sælungen, og så skal den klare sig selv.

17:05  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

17:10  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

17:22  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Triceratops var ikke den hurtigste dinosaur, i stedet var den bygget til at blive og tackle.

17:24  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Giganotosaurus havde små savtænder på hver tand. Nogle tænder var på størrelse med en banan. Og Giganotosaurus hjerne havde faktisk form som en banan.

17:25  

Trex
Trex Simons store dinosaur er sulten, så de to venner begiver sig afsted til byens spisested for at spise mad. På spisestedet arbejder Big Jack og han er sulten efter dinosaur-steak. Kommer Trex til at overleve besøget på spisestedet?

17:30  

Vilde venner (13)
Vilde venner (13) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Emily og Theodor, der har vagten i klubhuset. De skal fodre høns, får og heste og så skal de ud og redde en stakkels svaneunge, der er blevet væk fra sin familie.

17:50  

John Dillermand (18)
John Dillermand (18) Johns storebror kommer på besøg, han er en rigtig drillepind, og pludselig er John kommet til at smide storebroren i skraldespanden med dilleren.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Nak & Æd (7:8) - en mårhund i Sønderjylland
Nak & Æd (7:8) - en mårhund i Sønderjylland Jørgen og Nikolaj har slået teltet op i det Sønderjyske landskab. I en større sags tjeneste vil de give en hånd med i reguleringen af den invasive mårhund fra Asien. Mårhunden er uønsket i Danmark og må derfor bekæmpes med natkikkert, fodring og fælder. De to venner tager kampen op mod den ubudne gæst på en natjagt. Men mårhunden er snu og lykkes det ikke, skal der kokkereres gammel rød ræv.

DR2

18:20  

Nazi-Tysklands sidste dage (2:3)
Nazi-Tysklands sidste dage (2:3) Tysk dokumentarserie fra 2020. (Berlin 1945) Skridt for skridt rykker de allierede styrker frem. Den 30. april 1945 erobrer Sovjetunionen Berlin og hejser den røde fane over den sønderskudte rigsdagsbygning, mens Adolf Hitler begår selvmord. Få dage senere kapitulerer Tyskland den 8. maj. Nationalsocialismen er endelig besejret. Ikke kun et nederlag, men også en befrielse for mange.

19:10  

Hitlers arktiske krig (5:6) Koldfronten kollapser
Hitlers arktiske krig (5:6) Koldfronten kollapser Finsk dokumentarserie fra 2021. (Untold Arctic Wars) I 1943 mødes Roosevelt, Churchill og Stalin i Teheran for at drøfte, hvordan man hurtigst muligt kan besejre Nazityskland. Stalin forlanger også, at Finland bliver straffet for at hjælpe nazisterne. Trods øgede allierede angreb og norske sabotageaktioner, er Hitler fast besluttet på at bevare kontrollen over transporterne af jernmalm og over nikkelminen i Petsamo. Samtidigt fortsætter han de store tyske byggeprojekter i Norge.

20:05  

Nazisternes vej til magten III (3:3)
Nazisternes vej til magten III (3:3) BBC-dokumentarserie fra 2022. (Rise of the Nazis) I slutningen af april 1945 er den krig, Hitler startede, gået helt galt. Det meste af Tyskland er besat af allierede styrker, og der står to millioner sovjetiske soldater knap to kilometer fra Hitlers skjulested. Nazisternes regime er ved at gå i opløsning, og der er kun de allermest loyale tilbage. Propagandaminister Joseph Goebbels er en af de sidste, der tror fuldt og fast på Hitler.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Dan Danny McFælde fanger en silverback gorilla, bliver Emma nødt til at lære at styre sin vrede for at kunne hjælpe sit team med at redde den.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (20)
Svampebob Firkant VIII (20) Fastfrosne fjæs + Hvil i fred, Handskeland

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ IV
Vilde Kræ IV

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Ulvcheski har svært ved at styre sine følelser. De mesterlige monsterbørn kaster sig ud i en omgang terapi i et forsøg på at hjælpe den ustabile varulv.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Horisont: Dagbog fra Gaza
Horisont: Dagbog fra Gaza Ved hjælp af mobilvideoer viser fem palæstinensere, hvordan livet er inde i Gaza. Siden Hamas' blodige terrorangreb i Israel har Gaza-striben været udsat for daglige bombardementer med tusindvis af dræbte og massive ødelæggelser.

21:50  

Top dog (7:8)
Top dog (7:8) Svensk thrillerserie fra 2020. Emily og Teddy rejser til Mallorca for at finde Kums datter. Teddy er rasende over det, han er blevet udsat for. Han vil have svar. Hjemme i Sverige bliver Teddys nevø, Niko, dybere og dybere indblandet i Isaks bande.

22:35  

Top dog (8:8)
Top dog (8:8) Svensk thrillerserie fra 2020. Emily beslutter sig for at komme til bunds i sagen, koste, hvad det koste vil. Teddy beder Isak om hjælp, selv om han risikerer at blive fanget i Isaks net igen. Samtidig forbereder mafiaen en stor bryllupsfest.

23:20  

Alene i vildmarken Australien (6:12)
Alene i vildmarken Australien (6:12) Australsk overlevelseseksperiment fra 2023. (Alone Australia) Dag 10. Fem deltagere er tilbage. Nu begynder de at fokusere på deres strategier for at vinde konkurrencen. Mike er færdig med sit mest ambitiøse byggeprojekt - en kajak. Men han har forregnet sig, og vandet er iskoldt. Kate holder fast i beslutningen om ikke at jage pattedyr og bliver venner med en gruppe pungrotter. Gina bliver alvorligt syg, mens veteranen Chris får et angstanfald, da en helikopter flyver over ham.

DR2

21:00  

Knoglerne fra kz-lejren: Die Schlimmsten
Knoglerne fra kz-lejren: Die Schlimmsten Bjørn tager til Frøslevlejren og finder ud af, at det på ingen måde er tilfældigt, at Preben ender i en kz-lejr. I London får Peter nye spor, som rejser spørgsmålet: Kan Preben have været udsat for nazisternes medicinske forsøg? Er det derfor, at urnen er interessant for den britiske læge? Historikerne Bjørn Meyer og Peter Ørbæk Olsen undersøger mysteriet om Knoglerne fra kz-lejren - en serie om en ung mands ultimative offer, om efterkrigstidens kaos og hvad krigen gør ved menneskers valg.

21:30  

Smugler (2:3) Endestation Bangkok
Smugler (2:3) Endestation Bangkok Sten Lundager var en af Danmarks største hashsmuglere. Han levede det gode liv og tjente masser af penge, men livet som kriminel havde store omkostninger for ham selv og andre. Mens debatten for og imod hash raser i Danmark kaster han sig ud i sit hidtil største kup som hashsmugler, men politiet er lige i hælene på ham og hans makkere. Han søger ly hos en kæreste i Florida, og starter et lovlydigt liv som bådebygger, da en gammel ven giver ham et tilbud han ikke kan afslå. Sten tager til Colombia og Thailand. Mange millioner kroner og tonsvis af hash er på spil og blandt investorerne er mafiaen og lyssky børsmæglere. Men hvor medgørlige er tolderne i Bangkok? Og kan Sten forsætte med at leve sit liv så langt fra hippietidens idealer?

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Colosseums blodige historie (5:8)
Colosseums blodige historie (5:8) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Colosseum) I Colosseum er offentlige henrettelser af forbrydere almindelige. Men under kejser Trajans lege i 107 e.Kr. skal en helt speciel fange henrettes. Biskop Ignatius af Antiochia er blevet arresteret og sendt til Rom. Han er en del af en voksende undergrundsreligion, der truer de romerske traditioner: kristendommen. Vil henrettelsen af Ignatius standse den nye religion eller forvandle biskoppen til en martyr? Uegnet for børn.

23:25  

Monarkiets myter (5:6)
Monarkiets myter (5:6) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Royal History's Myths and Secrets) Regency-perioden i Storbritannien betragtes ofte som en velordnet tid: smukke bygninger, Jane Austen-romantik og rødklædte soldater, der besejrer Napoleon i Waterloo. Men var det virkelig en æra med elegance og kongelig pragt eller en tid med radikalisme og revolution? Historiker Lucy Worsley afslører, hvordan spin, hemmeligheder og løgne blev brugt til at undertrykke oprør og redde det britiske monarki.

TVR
DR1

00:15  

Fader Brown VI (6:10)
Fader Brown VI (6:10) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

01:00  

Fader Brown VI (7:10)
Fader Brown VI (7:10) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

01:45  

Taggart: Frokostklubben
Taggart: Frokostklubben Skotsk krimi fra 2007. (Taggart: Judgement day) Da Matt Burke finder sin gamle far død, er han overbevist om, at der er sket en forbrydelse. Men har han virkelig ret i sin mistanke? Eller ser den garvede strømer spøgelser, fordi han plages af skyldfølelse over, at han ikke har været en bedre søn? Burkes kolleger er ikke sikre på svaret, men de beslutter sig for at støtte op om deres chef og efterforske den gamle mands død. Matt Burke: Alex Norton. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Instruktion: Patrick Harkins.

02:35  

Rick Steins elskede Cornwall II (12:15)
Rick Steins elskede Cornwall II (12:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Denne gang erfarer Rick Stein, hvordan landskabet i Cornwall har påvirket en af Storbritanniens mest elskede kunstnere; John Mallord William Turner. På fiskemarkedet i Newlyn er han med til at optælle dagens fangst. Og på Caerhays Castle, der har landets største samling af magnolier, opdager han, hvordan dette hjørne af Cornwall engang var hjemsted for nogle af de store victorianske plantejægere.

03:05  

Antikkrejlerne XXVI (7:25)
Antikkrejlerne XXVI (7:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:50  

Antikkrejlerne med kendisser (171)
Antikkrejlerne med kendisser (171) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

00:25  

Hjemsøgt (4:4) Kvinden i søen
Hjemsøgt (4:4) Kvinden i søen Britisk dokumentarserie fra 2022. (Hauntings) I 1958 kørte to unge kvinder sammen til en natklub i Georgia, USA, på den anden side af Lake Lanier. Men de kom aldrig hjem igen. Nogle uger senere dukkede historier op om en spøgelsesagtig skikkelse: En kvinde iført en blå kjole, som gik over søen, mens råb om hjælp kunne høres fra land. Derefter var der uforklarlige drukneulykker, mens overlevende fortalte om følelsen af at blive trukket ned i dybet eller holdt nede af usynlige hænder.

01:10  

De kommer og ta'r dig - horrorfilmens historie II (3:6)
De kommer og ta'r dig - horrorfilmens historie II (3:6) Amerikansk dokumentarserie 2020. (Eli Roth's History of Horror) De kan være afskyelige og chokerende, men gør altid et stærkt indtryk. Film om kropshorror får os til at sætte spørgsmålstegn ved vores fordomme - mod fysiske afvigelser. Vores holdning til sex og køn, vores frygt for sygdom og smitte. Og hvor meget vores udseende afgør, hvem vi er. De konfronterer os med det smukke og grumme ved at være menneske.

01:50  

USA's vilde madkampe (5:16) Chokoladefeber
USA's vilde madkampe (5:16) Chokoladefeber Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Food That Built America) Pennsylvania, 1919. Ingen trumfer Milton Hershey, når det handler om chokolade. Men da sukkerpriserne falder efter 1. Verdenskrig, vrimler konkurrenterne frem. En tidligere ansat hos Hershey, H. B. Reese, opfinder Reese's Peanut Butter Cups. Men det bliver Otto Y. Schnering, der virkeligt truer Hershey. Marketing-geniet opfinder to ikoniske chokoladebarer: Baby Ruth og Butterfinger. Og kaster Baby Ruth-barene ud med mini-faldskærme.

02:30  

Historien om 80'erne: Et ønske om verdensfred
Historien om 80'erne: Et ønske om verdensfred Amerikansk dokumentarserie fra 2016. (The Eighties) Her kommer vi med på en tur ned ad 80'ernes memory lane. Serien zoomer blandt andet ind på Ronald Reagans regeringsperiode, aids-krisen, Den Kolde Krig og teknikkens boom. Dokumentaren dykker denne gang ned i politikernes forsøg på at afslutte den Kolde Krig og nedrive Berlinmuren. I spidsen stod den amerikanske præsident Ronald Reagan, som særligt blev kendt for talen med de historiske ord: Mr. Gorbachev, tear down this wall.

03:10  

Kærlighed i terapi II (5:9)
Kærlighed i terapi II (5:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2023. (Couples Therapy) Orna får hjælp fra kollegaer til at ændre sin tilgang og metoder i terapien med Sean og Erica. Brock afslører, at hans barndom har givet ham sår på sjælen. Nadine og Christine forsøger at ændre dynamikken i deres forhold.

03:40  

Alt forladt - Mønsted Kalkgruber
Alt forladt - Mønsted Kalkgruber Langt inde i den lukkede del af Mønsted Kalkgruber findes der graffiti, som er over 100 år gammel. Det skal de to Urban Explorers Jan Elhøj og Morten Kirckhoff have et billede af. Et andet sted i Danmark finder de en gammel seismograf, gemt og glemt, men som faktisk har været med til at bestemme, at jorden har en fast kerne. Tilrettelæggelse: Morten Steenstrup Sendt første gang 11.02.13

TVR

01:35  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1121173747