dkby
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: tirsdag d. 26. juni 2018

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: tirsdag d. 26. juni 2018

DR1

00:05  

På sporet af det onde: Raseri
På sporet af det onde: Raseri Politimanden Manfred Reiser slår sin søn ihjel. Derefter skyder han en kollega og tager flugten. Forinden har Reiser forsøgt at ringe til Richard Brock, så den bryske psykolog får til opgave at hjælpe med at finde ham. Brocks efterforskning fører ham dybt ind i en sump af korruption, og snart kommer hans eget liv i fare.

01:35  

Sherlock Holmes (13)
Sherlock Holmes (13) Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Adventures of Sherlock Holmes) "Den sidste opgave". Under et ophold i Alperne mødes Sherlock Holmes med sin dødsfjende professor Moriarty på randen af Reichenbach-vandfaldet. Begge er besluttet på en kamp til døden...

02:25  

Kære nabo - gør bras til bolig - Ballerup
Kære nabo - gør bras til bolig - Ballerup Familien Nørgaard i Ballerup har været i gang med den helt store renovering af den lejlighed, de flyttede ind i for 9 år siden. Men inden familien når til de tre børnevæ-relser, går projektet i stå. Energien er brugt op og da far Kim mister sit job, er der heller ikke flere penge at bygge om for. Og pludselig er der gået et år, siden der sidst er blevet svunget en malerpensel i lejligheden. Men nu har børnene fået nok af rå gipsvægge, alt for barnligt tapet og teenagevæ-relser, der bliver brugt til opbevaring - og Iben på 13 år har skrevet til de to desig-nere, Anders Faarborg og Rasmus Robert, og bedt om hjælp. Heldigvis har familien masser af gode naboer, der gerne vil give en hånd med renoveringen af de tre værelser - men designerne bliver overraskede over den massive mangel på brugbare møbler og genbrugsfund. Og med et indretningsbudget på 0 kroner, er udfordringen enorm.

03:05  

Bonderøven - tilbageblik 2008-2012 (1:2)
Bonderøven - tilbageblik 2008-2012 (1:2) I det første af to programmer ser vi tilbage på Bonderøvens liv på Kastanjegården. Siden de første programmer i 2008 er der sket mange forandringer i Franks liv som selvforsynende bonde - både personligt og praktisk. Frank bygger sit første hus, så Theresa og han kan holde varmen, nu da de venter deres første barn. www.dr.dk/bonderoeven Sendt første gang 26.12.12

03:35  

Danmarks skønneste sommerhus - Nordjylland (2:10)
Danmarks skønneste sommerhus - Nordjylland (2:10) I aften går turen til det nordjyske. I Skiveren venter et gammelt skønvirke-sommerhus, i Øster Hurup skal vi se en gennemrenoveret mølle, og på det højeste punkt i Løkken venter et tre-etagers sommerhus med udsigt over havet.

04:05  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der rundt om i Danmark afholdes auktioner over alt fra blomster og kvæg til fine antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit jongleres der med millionbeløb, når Classic Race Aarhus og BCA afholder bilauktion. Hos Haderslev Auktion er auktionarius Mogens Broe-Andersen ikke helt tilfreds med priserne til dagens auktion. Og hos Svendborg Auktionerne får Martin Nielsen sved på panden, da computerne ikke fungerer.

04:35  

Et glimt af Danmark II (1:8)
Et glimt af Danmark II (1:8) I denne sæson er Sisse Fisker taget til en by hvor der er rigtig mange, der arbejder på skæve tider af døgnet. Derfor findes der blandt andet en døgnåben børnehave. Der findes også et cirkus og en berømt ostebutik. Julia Lahme og Lars Aarup er de to livsstilseksperter der skal finde hoved og hale i de oplysninger, og derigennem gætte, hvilken by de er landet i.

05:05  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:20  

Drømmehaver (1:4)
Drømmehaver (1:4) Drømmehaver tager os med til både fremtidige, nutidige og historiske haver. Vi besøger Claus Dalby, hvor forår betyder titusindvis af blomstrende tulipaner i haven. Fredensborg Slotshave er en storslået barokhave med både hidseplads, måneport og imponerende lindealleer. En familie viser deres grønnehave frem, som siden 1934 næsten ikke har ændret udseende, den er også tegnet af Arne Jacobsen og C. Th. Sørensen. I Holland besøger vi en moderne have, hvor graffiti på havemuren spiller sammen med de grønne planter. I Nordjylland er det sanserne, der har været medbestemmende for havens indretning. Hvordan man kan det, ser vi, når familien viser rundt med tanke for følesansen. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gang 03.02.11

05:50  

Når pythonslangen får skiftet olie
Når pythonslangen får skiftet olie Hunde og katte får lopper. På samme måde får slanger utøj. Hvad gør man egentlig ved det "bag kulisserne i Zoo"? - Joe, man skifter olie på dem. Men det er ikke helt så enkelt med en over tre meter lang python, fremgår det af DR-Derudes reportage. Seerne møder også abeungen "Signe", der som mange andre dyr i Zoo, kom til Danmark som "turist". Fotografer: Rasmus Lindstrøm, Jens K. Rasmussen, Egon Rix. Producer: Hanne Ørnbjerg Vester. Sendt første gang 08.10.98

06:15  

Søren Ryge: Manden i kælderen
Søren Ryge: Manden i kælderen Vi besøger Arly Persson på Fyn, der er 100 år gammel og har været smed i hele sit liv. Han bor i det samme hus som altid og klarer sig selv. Bor i kælderen og sover på 1. sal, selv om han næsten ikke kan gå. Sendt første gang 22.05.14

06:45  

Kære nabo - gør bras til bolig - Ribe
Kære nabo - gør bras til bolig - Ribe I Spandet lidt udenfor Ribe har Christina og Thomas Okdahl været i gang med det helt store renoveringsprojekt, siden de flyttede ind i det store, gamle hus for syv år siden. Men i stedet for at knokle på byggeriet, er årene gået med familieforøgelser og desværre også med en massiv forværring af Christinas kronisk dårlige ryg. Hun har imidlertid nægtet at opgive en drøm om at blive konditor, selv om hendes ryg dagligt lider under arbejdsforholdene i det nedslidte køkken. Så da designerne, Anders Faarborg og Rasmus Robert, kommer familien Okdahl til undsætning, er der da heller ingen tvivl om, at det er Christinas køkken, de vil give en overhaling. Designerne indkalder til vejmøde, og sammen med naboerne tager de på skattejagt efter de ting og sager, de skal bruge til at forvandle både køkken og spisestue. For indretningsbudgettet er på sølle 0 kr..

07:30  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:00  

Danmarks bedste bonderøv (2:8)
Danmarks bedste bonderøv (2:8) Alt om køer I denne uge handler det om køer, når de to landmandshold kæmper mod hinanden. Kent fra det blå hold er mælkeproducent og tager imod sine holdkammerater og lærer dem alt om yver og malketeknik, mens Helle står for at ruste det grønne hold på til konkurrencen. Efter en dramatisk holdkamp, som både indeholder quiz, håndmalkning og en ko på afveje, mødes det tabende hold i en afgørende dyst, hvor en tårevædet landmand må sige farvel.

08:40  

Versus
Versus Er det hurtigst at redde katte ned fra taget via stige eller trampolin? Skal man køre med limousine eller racerbil, når man skal til fest? Og kan en 3D-printer lave et tandhjul hurtigere end en industritekniker? Det er blot nogle af de spørgsmål, du får svar på i aftenens udgave af Versus, hvor det som altid gælder om at forudsige udfaldet af seks spændende dueller. Du kan spille med hjemmefra, og måske bliver du aftenens heldige seer, der vinder en rejse til en værdi af 10.000 kroner. Vært: Jacob Riising.

DR2

00:05  

På udebane i Rusland - med Møller og Kimer (1:3)
På udebane i Rusland - med Møller og Kimer (1:3) Tidligere fodboldspiller Peter Møller skal være DR's vært, når VM i fodbold bliver afholdt i Rusland. Han ved bare ingenting om Rusland. Så for at blive klogere på, hvad der venter landsholdet og de danske fans, har han sagt ja til en grænseoverskridende udfordring. Han skal rejse rundt i Rusland i tre uger - uden overhovedet at vide, hvad der skal ske. Kontrollen har han overladt til Ruslandskorrespondent Matilde Kimer, der kaster ham ud i store og udfordrende oplevelser for at vise ham nye og andre sider af verdens største land. Men kan Matilde Kimer rokke ved Peter Møllers fordomme om, at russerne er sure og indelukkede?

00:50  

Veninder i Putinland - Marie Krarup vs. Anna Libak (1:3)
Veninder i Putinland - Marie Krarup vs. Anna Libak (1:3) Konflikten mellem Rusland og Vesten har sprængt det mangeårige venskab mellem politiker Marie Krarup og journalist Anna Libak i stumper og stykker. Men nu drager de to tidligere veninder ud på en rejse gennem Putins Rusland. Sammen vil de forsøge at forstå russerne og det samfund, de blevet SÅ uenige om. Spørgsmålet er, om de kan blive veninder igen, eller om Rusland er kommet mellem dem for altid?

01:20  

JERSILD om Trump
JERSILD om Trump Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

01:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen Avisen er blevet erklæret for et dødt medie i stort set hvert eneste årti indenfor nyere tid. Vi ser nærmere på denne endnu uopfyldte profeti og på, hvordan aviserne helt fra den spæde begyndelse har konkurreret i forsøget på at vinde læsere. Mød den tredobbelte OL-vinder, Niels Fredborg, der ved OL i München i 1972 bliver vidne til en storstilet terroraktion sat i scene af den arabiske terrorgruppe Sorte September. I en tid, hvor vi bestiller skræddersyede specialrejser som aldrig før, ses tilbage på charterrejsens opståen. Hvad var det, der var så fascinerende ved denne rejseform, så der i 1960 landede 130 charterfly på Mallorca i døgnet?

08:45  

Historien om konservesdåsen
Historien om konservesdåsen Masser af de ting vi omgiver os med i hverdagen gemmer på sjove historier om tingenes opfindelse eller tilblivelse. Det er tanken bag programserien "Historien om", som denne gang handler om konservesdåsen. De fleste af os har flåede tomater og makrel på køkkenhylden, men hvordan fandt man egentlig på at opbevare mad på dåse? Svaret ligger 200 år tilbage i tiden - hos Napoleons tropper. Ud over krig er der også både danske grisebasser, husmoderlig aflastning og popkunst i konservesdåsen. Gennem gamle klip fra DRs arkiver fortæller vi "Historien om konservesdåsen" og danskeren. Sendt første gang 30.05.07

DR3

00:05  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

00:45  

Menneskets store vandring (3:5)
Menneskets store vandring (3:5) Asien er verdens største sammenhængende landmasse, men hvordan overlevede de tidlige jæger-samler samfund i nogle af verdens mest ugæstfri områder på jorden, og hvorfor var de overhovedet dukket op her? Svaret kunne muligvis ligge i livsstilen hos et folkeslag i det nordlige Sibirien. Evenki-folkets liv er fuldstændig afhængig af både det vilde og det tæmmede rensdyr, og denne overlevelsesstrategi ser ud til at være arvet fra generation til generation, så langt tilbage nogen kan huske.

01:35  

Rudi er bange (3:4)
Rudi er bange (3:4) Rudi har en periode, hvor han er glad. Tingene går hans retning, og han har overskud. Men han har svært ved at tro på, at han faktisk kan have det godt. Han har fået hovedrollen i en spillefilm, hvilket han har drømt om i årevis. Problemet er bare, at filmen skal indspilles på Færøerne og Rudi skal flyve derop. Rudis flyskræk bliver en altoverskyggende forhindring, og presset på Rudi er enormt, for han risikerer at spilde chancen for at få de store udenlandske roller, han drømmer om, hvis han ikke kan klare at flyve. Og det får angsten til at vokse sig stærkere og stærkere.

02:05  

Rudi er bange (4:4)
Rudi er bange (4:4) Rudi skal flyve til Færøerne for at indspille den store hovedrolle. Kan han klare turen eller må han overgive sig til flyskrækken, blive hjemme og gå glip af sin store chance? Får angsten skovlen under ham endnu en gang eller finder Rudi styrken til at kæmpe imod? Der er mere på spil end en filmrolle. Klarer Rudi turen, kan det åbne op for en lysere fremtid, hvor angsten er mere under kontrol, og han kan få sit liv tilbage på sporet. Men Rudi føler sig ekstremt presset over både at skulle spille den store filmrolle og medvirke i dokumentarprogrammet.

02:45  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:45  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:45  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:40  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me
Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. Denne gang skal vi lave tre ret forskellige træninger. Først skal vi forbrænde en masse kalorier med Peters 'intervaltræning'. Derefter har vi Selina og Behruz til at vise os, hvordan man sparker i 'kampsport', og til sidst kan Line vise dig, hvordan man kan træne med sit barn.

DR K

00:30  

Skyggen af en helt
Skyggen af en helt Han forlod sin gravide kone og lille datter uden at sige farvel. Fire måneder senere blev han skudt, kun 26 år gammel. Digteren Gustaf Munch-Petersens død i Den Spanske Borgerkrig splittede familien ad i tre generationer. Idag, 75 år efter, forsøger hans barnebarn, filminstruktøren Laurits Munch-Petersen, at opklare mysteriet og samle familien igen ved at gå i sin berømte morfars fodspor. Men hvor begynder man? Instruktion: Laurits Munch-Petersen

02:00  

Tosset med Michelin
Tosset med Michelin Her følger vi en gruppe mennesker, der har dedikeret deres liv til at rejse verden rundt for at smage og bedømme maden på forskellige restauranter. Det er dog ikke længere et job, der kun er forbeholdt de få sofistikerede madanmeldere med en kulturredaktion i ryggen. I dag kan alle smage og publicere. Denne madjournalistik spirer op overalt især i form af blogindlæg på internettet.

03:35  

80'erne: Attentaternes år
80'erne: Attentaternes år Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på årtiet, der formede os og fortæller om de mest historiske øjeblikke. I 1981 prentede attentatet mod præsident Ronald Reagan sig blandt andet ind i hukommelsen, da han blev skudt i brystet.

04:20  

80'erne: Yuppier, glamour og Madonna
80'erne: Yuppier, glamour og Madonna Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på årtiet, hvor Madonna var trendsætter for unge pigers tøjstil, efter hendes optræden med Like a Virgin ved MTV Music Video Awards. Samtidig vinder yuppierne frem i storbyerne - unge karriereorienterede mennesker med et stort forbrug af dyrt tøj og lækre lejligheder.

05:05  

Dagens sang: Se, det summer af sol
Dagens sang: Se, det summer af sol - sunget af et af DRs kor.

06:00  

Solens mad
Solens mad Velkommen til "Slow City", en by med forbud mod hurtigmad. Orvieto i Umbrien i Italien har 20.000 indbyggere, og kommunen har bestemt sig for at blive en såkaldt "Slow City", et projekt som hylder det langsomme liv, og hvis nøgleord er livskvalitet og nydelse. I byen er McDonald's smidt ud og byens børn får kun mad som er produceret indenfor kommunen. I byens syv delikatesseforretninger finder man gamle specialiteter som ost, pølse, skinke og landbrød, alt tilberedt som på mormors tid. Nordvision fra Sverige.

06:30  

Her er dit liv - Buster Larsen
Her er dit liv - Buster Larsen I 1985 var Buster Larsen i "Her er dit liv". Han blev 'kidnappet' under en forestilling på Det ny Teater. Gregers Dirckinck-Holmfeld sidder med Buster Larsen i dennes garderobe i "Tivoli Friheden" i Århus og mindes optagelserne til "Her er dit liv". Sendt første gang 1991.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Do-re-mi
Dagens sang: Do-re-mi - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Hatten rundt (7:12)
Hatten rundt (7:12) Så er der igen impro-show med Søren Østergaard, Torben Zeller, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Niels Olsen. Konferencier: Gunner Frøberg. Pianist: Frans Bak. Producer: Inger Kay. Sendt første gang 1997

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

04:00  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

06:01  

Wild Kratts
Wild Kratts

06:25  

Dybet (22)
Dybet (22)

06:45  

Junglebanden
Junglebanden

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:05  

Thunderbirds II (26)
Thunderbirds II (26) Brains mod brødet

07:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

07:40  

The Next Step IV (22)
The Next Step IV (22) Løse rygter

08:05  

Dybet (7)
Dybet (7)

08:25  

BaseBoys - Går amok på tv! (15)
BaseBoys - Går amok på tv! (15) Drengene spiller i Aftenshowet uden Emil. I al hemmelighed har Oliver gemt Emils astmaspray, så han selv kan synge den nye sang til Matilde. Emil får sin medicin og bliver frisk igen, men da han finder ud af, at bandet allerede har optrådt, bliver han skuffet og vred. Emils vrede giver det efterfølgende interview en uventet drejning. Men Ricco La Cour er henrykt, for den nye sang er et kæmpe hit, og nu skal drengene spille koncerter.

08:45  

BaseBoys - En farlig hemmelighed (16)
BaseBoys - En farlig hemmelighed (16) BaseBoys skal indspille en musikvideo, men Emil er ikke dukket op. Han nægter at snakke med de andre bandmedlemmer, fordi han er sikker på, at det er nogen fra bandet, der har gemt hans astmaspray. Oliver tager hjem for at hente ham med en bagtanke om, at han samtidig kan invitere Matilde på date. Oliver får overbevist Emil om, at det ikke er ham, som har gemt astmasprayen.

08:55  

Store Nørd: Muge ud
Store Nørd: Muge ud Kåre og Emil er taget ud for at hjælpe Danmarks børn med deres sure pligter. Katrine fra Sæby i Nordjylland er super træt af at skulle muge ud ved sine heste hver eneste dag. Hun skal både løfte de tunge hestepærer op i trillebøren og igennem mudder og vandpytter for at komme op til møddingen. Det løser Nørderne blandt andet ved at bygge en gigantisk vakuum-kanon, som drives af to støvsugere. Forhåbentlig kan den skyde hestepærerne hele vejen fra stalden og over i møddingen. Medvirkende: Kåre Nielsen, Emil Nielsen, Katrine Gadensgaard www.dr.dk/noerd

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

05:00  

Yakari III (24)
Yakari III (24)

05:15  

Søpapegøjernes ø (18)
Søpapegøjernes ø (18) Baba på eventyr

05:20  

Sarah og And (29)
Sarah og And (29) Damprinsesse

05:30  

Ramasjang Mysteriet IV (9)
Ramasjang Mysteriet IV (9) Onkel Reje er i problemer! Der er simpelthen en fræk skurk, der har stjålet hans hat. Men hvordan er det dog sket? Den er nemlig blevet snuppet, mens han var ude at sejle. Det er et sandt mysterium... Heldigvis får Kristian hjælp af Kornelius - mon de kan fange skurken? Se hvordan det går i Ramasjang Mysteriet.

06:00  

Chuggington (7)
Chuggington (7)

06:10  

Morten Skildpadde (12)
Morten Skildpadde (12) Morten og snedragen

06:35  

Op og Hop II (1)
Op og Hop II (1) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Hanne Riffel, der laver krible krable gymnastik.

06:50  

Junglebogen (19)
Junglebogen (19) Ekspert i junglen.

07:05  

Pyjamasheltene (24)
Pyjamasheltene (24)

07:15  

Heino fikser alt - Kagen (16)
Heino fikser alt - Kagen (16) Linus vil gerne gøre sin mor glad og bage en kage til hende, men han aner ikke hvordan, man bager. Heino og Linus går straks i gang, men det viser sig ikke at være helt så let, som Heino troede.

07:30  

F for Får (30)
F for Får (30) Fårrygende animation fra Aardman

07:40  

Gurli Gris III (13)
Gurli Gris III (13) Brandbilen

07:50  

Mikkel og Klara (4)
Mikkel og Klara (4) Mikkel opdager, at hans fjende, Sivert har fanget en mus. Men Klara er ikke i nærheden, og Mikkel er en bangebuks.

08:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (4)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (4) Charlatanen

08:15  

Masha og Bjørnen (6)
Masha og Bjørnen (6) I familiens skød

08:20  

Mashas eventyr (22)
Mashas eventyr (22) Ræven og kagerullen

08:30  

Sofus III (2)
Sofus III (2) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Linus, der skal have en ven på besøg. De skal lufte naboens hund, men hvem skal tage hundelorten op?

08:45  

Min mosters historier (4)
Min mosters historier (4) " TØMMERFLÅDEN " Theodor vil også have et guldanker magen til Lolas. Men det får man kun ved at krydse et hav. Inde på en ø finder Theodor og Lola reb og tømmer. Med lidt knofedt kommer den flotteste tømmerflåde med sejl, i vandet. Og så er det bare om at krydse dét hav!

08:55  

Minisekterne (32)
Minisekterne (32) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:35  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

09:40  

Landsbyhospitalet (2)
Landsbyhospitalet (2) Et ungt par kører galt på motorcykel. Dr. Jill Weatherill må fortælle 20-årige Brian, at hans kæreste, Laura, ikke overlevede ulykken. Staben på hospitalet gør deres bedste for at hjælpe Brian, der er dybt påvirket af Lauras død. At Brians og Lauras mødre hader hinanden af et godt hjerte, gør ikke sorgen lettere at bære.

10:30  

Antikkrejlerne XIII (12)
Antikkrejlerne XIII (12) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XIII (13)
Antikkrejlerne XIII (13) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:05  

Smag på Korea
Smag på Korea Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

09:45  

Smag på Miami
Smag på Miami Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

10:25  

Naturen på aktier
Naturen på aktier At klimaet ændrer sig og truer plante- og dyrearter, er en dyster kendsgerning. Men én mands økologiske katastrofe er en andens økonomiske mulighed! I de senere år er naturbeskyttelse blevet en del af en blomstrende erhvervssektor, hvor store pengesummer skifter hænder, og truede arter omdannes til finansielle produkter. Det gælder bl.a. den grønne bankvirksomhed, hvor investorer opkøber levesteder for truede arter og sælger dem som aktier. Men er den grønne økonomi bæredygtig. Redder den naturen?

11:20  

Sommer i Systemet (11:24)
Sommer i Systemet (11:24) John Kørner og Oliver Zahle på museum Både John Kørner og Oliver Zahle har et lettere anstrengt forhold til kunstmuseer. Som barn tilbragte Oliver endeløse dage med museumsbesøg sammen med sin kunstinteresserede familie. I dag bliver han udfordret af John Kørner til en løbetur gennem Statens Museum for Kunst. Sendt første gang 15.07.2015

11:50  

Sommer i Systemet (12:24)
Sommer i Systemet (12:24) Anders Rønnow Klarlund og Pernille Østrem på den lukkede. Forfatter Anders Rønnow Klarlund og præst Pernille Østrem har haft psykisk sygdom tæt inde på livet. Sammen besøger de den lukkede afdeling på et psykiatrisk hospital, hvor de går på opdagelse i vanvid og helbredelse. Sendt første gang 16.07.2015

DR3

11:05  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

11:45  

USA indefra: Bitcoin
USA indefra: Bitcoin Morgan Spurlock prøver i en hel uge udelukkende at betale med den virtuelle bitcoin for at forsøge at finde ud af om denne valuta, trods den negative medieomtale, alligevel skulle have nogle fordele for ikke at tale om en fremtid.

DR K

09:05  

Hatten rundt (8:12)
Hatten rundt (8:12) Så er der igen impro-show med Søren Østergaard, Torben Zeller, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Niels Olsen. Konferencier: Gunner Frøberg. Pianist: Frans Bak. Producer: Inger Kay. Sendt første gang 30. november 1997.

09:35  

Fra baggård til big business (4:5)
Fra baggård til big business (4:5) Ole Kirk Christiansen startede i 1932 et beskedent legetøjsfirma i Billund. I dag knap 70 år efter er Lego vokset til en af verdens største legetøjs producenter. Det er historien om hans søn, der opfandt en lille klods, der siden hen skulle blive så stor, at den fik sit eget land. Og det er historien om barnebarnet, der gjorde klodsen så berømt over hele verden, at der indtil dato er blevet fremstillet 320 milliarder klodser. Tilrettelæggelse: Kerstin Freiesleben og Marian Midé.

10:15  

Fra baggård til big business (5:5)
Fra baggård til big business (5:5) En historisk TV-dokumentar om Danmarks største medicinalvirksomhed Novo Nordisk. Indtil 1923 var det at få sukkersyge en døds-dom. Det blev de sukkersyges redning, at firmaet Nordisk begyndte at lave insulin. To brødre forlod i 1924 Nordisk og startede Novo i en kælder. Et indædt had mellem de to firmaer gjorde, at Danmark blev verdens stærkeste insulinproducent. I dag er ærkerivalerne blevet til et samlet Novo Nordisk. Programmet går tæt på Danmarks kendeste medicinal-virksomhed. Tilrettelæggelse: Thomas Gade og Anette Claudi.

10:55  

Store danskere: Aksel Larsen
Store danskere: Aksel Larsen Aksel Larsen var en mand, der forfulgte sine idealer med livet som indsats. Han ønskede et Danmark med social retfærdighed og lige muligheder for alle og huskes som stifter af partiet SF. Men han bar også på store hemmeligheder, som først kom frem flere år efter hans død. Tilrettelæggelse: Susan Hoffmann.

11:25  

Store danskere: PH
Store danskere: PH Poul Henningsen er provokatør af guds nåde. Ordene er hans våben i en livslang kamp for en bedre verden, og han bruger dem utrætteligt. Poul Henningsens viser gør den danske revy meningsfuld, og hans avisartikler angriber tidens problemer direkte og uanset prisen. Han siger altid magthaverne imod og uden frygt. Heldigvis har han har et enestående godt humør. Og han får brug for det. For at gennemføre sit livs værk, for at gøre en forskel. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard.

11:55  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. en senere bryggeri-direktør, der interviewer en statsminister, der måske giver den allerførste antydning af sin afgang, en stormagasin-lukning i København og en vovehals med en særpræget beskæftigelse. Sendt første gang 1998.

DR Ultra

09:22  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

09:25  

Hollywoods vildeste dyr II (6)
Hollywoods vildeste dyr II (6) Youtube-hunden Jumpy Filmhunden Jumpy har flere views på Youtube end nogen anden i hele Danmark. Så hvordan er det at være en stjerne på Youtube, og er den hund virkelig så sej? Det har Joakim tænkt sig at finde ud af. Jumpy udfordrer Joakim i en heftig 5-kamp, hvor der er ære og kødben på spil. Kan hunden Jumpy køre fra Joakim på et skateboard? Og vil den være med i Joakims film?

09:40  

Thunderbirds (3)
Thunderbirds (3) Rumkapløb

10:00  

Thunderbirds (4)
Thunderbirds (4) Min Mine

10:25  

Ultra Nas (4)
Ultra Nas (4) Kåre og Emil undersøger vores åndedræt og får besøg i studiet af fridykkeren Stig Severinsen, der har trodset menneskets behov for at trække vejret. De tester Kåres sved, og så følger vi Zaki, der er kommet slemt til skade med sin finger.

10:45  

Drengerøv (3)
Drengerøv (3) Den står på vild action, hestekræfter og drengerøv med attitude, når Joakim Ingversen slår sig løs i ti programmer om ekstremsport på DR Ultra. Joakim hægter sig på de bedste unge ekstremsportsudøvere, og de sørger for, at han får kamp til stregen og masser af blå mærker, når han kaster sig ud i bl.a. motocross, kitesurfing, speedway og vandskihop. Joakim møder den 15-årige Ville, der er en af Danmarks sejeste skatere, og som ved alt om tricks, håndtegn og den rette street attitude. Joakim prøver desperat at følge med Ville, når han laver svedige tricks på brættet og suser rundt på ramperne, men Joakim er ikke på hjemmebane i denne disciplin.

11:05  

Verdens bedste quiz II (6)
Verdens bedste quiz II (6) Det gælder liv eller død (næsten) når Virginia og Albert kæmper mod hinanden i dagens afsnit af Verdens Bedste Quiz. I dag skal der bl.a. spilles "Bundebingo" og Kål kegler". Gæt selv med, når Joakim på sit fineste engelsk, har oversat danske byer til engelsk.

11:20  

KreaKampen - tekstildesign
KreaKampen - tekstildesign Nu skal der kæmpes i at være bedst til at kreere og designe i KreaKampen. Fire super dygtige børn bliver udfordret i vilde, kreative konkurrencer af Sofie Østergaard fra DR Ultra. Men kun den dygtigste og mest kreative deltager vinder KreaKampen og tager den flotte pokal med hjem. Se med og bliv inspireret, og DU kan dele dine kreationer i DR Ultra appen eller på dr.dk/ultra

11:50  

Designpigerne - Outfit of the Day (4)
Designpigerne - Outfit of the Day (4) Tre piger konkurrerer på kreativitet og stil, da de to stylister Nico og Andrés stiller dem opgaven at skabe et outfit til en kendt youtuber.

DR Ramasjang

09:00  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så leger Hr. Skæg cowboy på hest og synger om sit eget skæg.

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at vi har 206 knogler inde i vores krop? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger en kæmpestor dinosaurus og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af om det lykkes Dino Danny at finde noget kød, så han ikke spiser sin bedste ven Gertrud. www.dr.dk/Oline

09:55  

Vilde venner III (5)
Vilde venner III (5) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Moses og Olivia, der har vagten i klubhuset. De skal lave et trygt hjem til tre hjemløse rotter, et fasanbur skal rengøres og friskes op og de skal hjælpe en forvirret strandskade på en parkeringsplads.

10:15  

Den fortryllede karrusel (6)
Den fortryllede karrusel (6) Gertrude får sig en forskrækkelse

10:30  

Kaj og Andrea holder Fastelavn
Kaj og Andrea holder Fastelavn Fjernsyn for dig. Med Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen, Christine Skou og Ole Kibsgaard. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen.

11:00  

Sprinter Galore (1)
Sprinter Galore (1) Magnus er en meget superhelte fikseret dreng, men nabopigen Viola går ikke lige så meget op i Magnus fantasiverden som han selv. Da Magnus sidder og spiser aftensmad ser han noget mystisk styrte ned i haven, men alligevel sender hans mor ham ned med skraldet. Da han kommer ned til skraldespanden møder han rumvæsnet Sprinter Galore, og da han har superheltekræfter må han jo være en ægte superhelt. Sprinter flytter ind hos familien til stor ærgrelse for Magnus mor, fordi der findes jo ikke superhelte

11:15  

Quizdyrene II (10) - Æslet Pépe
Quizdyrene II (10) - Æslet Pépe Dagens quizdyr er æslet Pépe. Egentlig skulle Stefan have quizzet med en hest ved navn Drabant, men han sprang fra i sidste øjeblik. Heldigvis går Pépe med til at quizze i stedet for Drabant, selvom Pépe selv er lidt usikker på om han er god nok til at være med. Pépe får nu fem spørgsmål om giftige dyr og chancen for at vinde en flot præmie. Det viser sig, at han er bedre til at quizze end han selv gik og troede. Men han må alligevel bruge sin livline og ringe til sin fætter i Mexico, for at få hjælp til et af spørgsmålene.

11:25  

Ramasjang Mysteriet IV (7)
Ramasjang Mysteriet IV (7) Hvilken skurk har snuppet Siljas Monsterbuster dragt? Det er det store spørgsmål i Ramasjang. Kristian skal prøve at finde og fange skurken. Han er heldigvis ikke alene - minidetektiven Solvej er klar på at hjælpe til! Husk at se med om de klarer det!

11:55  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse og Kylling kommer til at "låne" en motorbåd. Bamse: Søren Hauch-Fausbøll. Kylling: Brian Patterson. Manuskript: Elin Bing. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

DR1

12:00  

Bonderøven - tilbageblik 2008-2012 (2:2)
Bonderøven - tilbageblik 2008-2012 (2:2) I det andet af to programmer ser vi tilbage på Bonderøvens liv på Kastanjegården. Siden de første programmer i 2008 er der sket mange forandringer i Franks liv som selvforsynende bonde - både personligt og praktisk. Familien vokser til fire og børnene tager del i arbejdet på gården. www.dr.dk/bonderoeven Sendt første gang 27.12.12

12:30  

Et glimt af Danmark II (4:8)
Et glimt af Danmark II (4:8) Denne gang har Sisse Fisker sat livsstilseksperterne Julia Lahme og Lars Aarup i stævne i en by i Danmark, hvor de spiser rødkål på deres hotdogs og elsker at handle discountvarer. Eksperterne får også lov til at smage en helt særlig vin og så venter en stor overraskelse, inden de hver især skal komme med deres bud på, hvor i landet der er havnet.

13:00  

Danmarks skønneste sommerhus - Nordvestsjælland (3:10)
Danmarks skønneste sommerhus - Nordvestsjælland (3:10) Dommerne skal i dag besøge sommerhusområderne i Vestsjælland og blandt andet se på en mølle, der er blevet til en fem-etagers sommerbolig. Regionen byder også in-denfor i en gammel flygtningebarak på bare 17 kvadrat-meter, og så skal dommerne sætte ord på en nyfortolk-ning af et sommerhus i Odsherred.

13:30  

Hun så et mord (221)
Hun så et mord (221) Jessica er taget til Amsterdam, hvor hun møder sin gamle ven og forfatterkollega Peter Allison. Da Allison pludselig forsvinder, kommer Jessica på sporet af en sag om diamanter, våbensmugling og mord.

14:15  

Hun så et mord (222)
Hun så et mord (222) Jessica er i zoologisk have for at indsamle oplysninger til sin nye bog, da det bliver klart for hende, at haven befinder sig midt i en større krise. Stærke kræfter ønsker at lukke haven, mens direktøren begår underslæb. Men der er optræk til et endnu større drama, da en giftig slange slipper løs efter et jordskælv.

DR2

12:20  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen I dag arrangeres rock-, freestyle- og stressgudstjenester for at lokke befolkningen i kirke. I 80'erne kom præsten Jakob Arnbjerg med et bud på en kirkelig skilsmisse. Tidsmaskinen tager os med i kirke og ser hvordan folkekirken kæmper for at forny sig - så de tomme sæder kan fyldes op. Ramperne i S-toge og busser har ikke altid været en selvfølge, når den handicappede skal hjælpes ind. Vi tager et smut tilbage i tiden og ser på hvordan hjælpemidlerne har gjort samfundet mere tilgængeligt for de handicappede. 91 blødere blev i midten af 80'erne smittet med HIV gennem deres daglige medicin. Hvordan kunne det ske og hvorfor blev der aldrig placeret et ansvar? Vi har besøgt Terkel Andersen, som var bløderforeningens frontfigur i de 10 år blødersagen kører. Sendt første gang 04.03.2007

13:10  

Historien om plastik
Historien om plastik Historien om plastik, er historien om et materiale, der har revolutioneret verden. I dag kan danskerne knapt åbne øjnene uden at få masser af plastik ind i synsfeltet. Men det er faktisk ikke mere end 100 år siden, at det første helsyntetiske plast blev opfundet. Sendt første gang 07.09.08

13:30  

Dage i haven (4:12)
Dage i haven (4:12) I dag dykker Pernilla dybt ned i jorden og sår usædvanlige varianter af helt almindelige sorter. Anders Kjellson viser, at det egentlig ikke er så svært at lære at pode. Der er rabarber i haven, og kokken Tareq Taylor svælger i gammel frugt! Nordvision fra Sverige.

14:00  

Dage i haven (5:12)
Dage i haven (5:12) Pernillas drivhus er næsten færdigt og landskabsarkitekten Maria Ahrborg hjælper til med indretningen. I dag skal kampen mod det mere vilde i haven tages op, og det giver kokken Tareq Taylor mulighed for at lave mad på brændenælder. Nordvision fra Sverige.

14:30  

Midt i naturen (9:10)
Midt i naturen (9:10) Bæveren, havørnen, løven og den grå krontrane har en ting til fælles: Efter at have været helt forsvundet fra det område, hvor de levede, er de blevet genindsat. Men hvad kræver det, hvis det skal lykkes? Seriens værter, Magdalena Forsberg og Joakim Odelberg, skal her ud og finde rovfugle i Irland, lede efter løver i Rwanda, og kigge på hvilken nytte bæveren egentlig gør i det svenske landskab. Nordvision fra Sverige.

DR3

12:25  

Rudi er bange (3:4)
Rudi er bange (3:4) Rudi har en periode, hvor han er glad. Tingene går hans retning, og han har overskud. Men han har svært ved at tro på, at han faktisk kan have det godt. Han har fået hovedrollen i en spillefilm, hvilket han har drømt om i årevis. Problemet er bare, at filmen skal indspilles på Færøerne og Rudi skal flyve derop. Rudis flyskræk bliver en altoverskyggende forhindring, og presset på Rudi er enormt, for han risikerer at spilde chancen for at få de store udenlandske roller, han drømmer om, hvis han ikke kan klare at flyve. Og det får angsten til at vokse sig stærkere og stærkere.

12:55  

Rudi er bange (4:4)
Rudi er bange (4:4) Rudi skal flyve til Færøerne for at indspille den store hovedrolle. Kan han klare turen eller må han overgive sig til flyskrækken, blive hjemme og gå glip af sin store chance? Får angsten skovlen under ham endnu en gang eller finder Rudi styrken til at kæmpe imod? Der er mere på spil end en filmrolle. Klarer Rudi turen, kan det åbne op for en lysere fremtid, hvor angsten er mere under kontrol, og han kan få sit liv tilbage på sporet. Men Rudi føler sig ekstremt presset over både at skulle spille den store filmrolle og medvirke i dokumentarprogrammet.

13:20  

Dyr på afveje
Dyr på afveje Byerne breder sig og inddrager større og større dele af naturen og tvinger dyrene til at søge nye jagtmarker. Derfor kan man støde på både bjørne i swimmingpoolen og rovdyr midt i New York. Vi flytter også rundt på dyrene. Det betyder, at der i dag lever en flok afrikanske flodheste i Sydamerika, hvor de trives fint, og at Berlin er blevet invaderet af nordamerikanske vaskebjørne!

14:10  

Menneskets store vandring (3:5)
Menneskets store vandring (3:5) Asien er verdens største sammenhængende landmasse, men hvordan overlevede de tidlige jæger-samler samfund i nogle af verdens mest ugæstfri områder på jorden, og hvorfor var de overhovedet dukket op her? Svaret kunne muligvis ligge i livsstilen hos et folkeslag i det nordlige Sibirien. Evenki-folkets liv er fuldstændig afhængig af både det vilde og det tæmmede rensdyr, og denne overlevelsesstrategi ser ud til at være arvet fra generation til generation, så langt tilbage nogen kan huske.

DR K

12:25  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. kongelig dansk forlovelse mellem prinsesse Anne-Marie og den græske kronprins Konstatin. Sendt første gang 1998.

12:55  

1800 tallet på vrangen (6:8)
1800 tallet på vrangen (6:8) Landet er tynget af sorg. Krigen mod Tyskland er tabt og nederlaget ved Dybbøl er et stort åbent sår. Samtidig buldrer samfundsudviklingen af sted for fuld damp. Og problemer sættes under debat! George Brandes er tidens største debattør, samfundskritiker og kvindecharmør. Han rusker op i den danske præstegårdsmentalitet. Nu skal tabuer brydes. Brandes åndsfælle J.P. Jacobsen vækker voldsom forargelse med sin 'bordelroman' Marie Grubbe! Også naturvidenskabsmændene ændrer vores opfattelse af verden. Og Gud! Alt imens vokser uligheden og kapitalismen gør sit indtog. Industrimagnater som C.F. Tietgen tjener fedt på industrialiseringen. Andre lever under slavelignende forhold. Vært og tilrettelægger: Liv Thomsen. Sendt første gang 22.04.07

13:35  

1800 tallet på vrangen (7:8)
1800 tallet på vrangen (7:8) Revolutionen lurer lige om hjørnet. Både i Politiken, politikken og i kunsten. Romantikken er lagt i graven. Nu skal det handle om samfundets skyggesider! Forfatteren Henrik Pontoppidan fører an. Han stiller skarpt på elendighed, råddenskab og hykleri. På Skagen er der gang i malerpenslerne. Her lever bohemer, kunstmalere og digtere det søde liv. Imens er demokratiet sat ud af funktion. Kunstnere og intellektuelle blander sig i samfundsdebatten - blandt andet i den nye kulturradikale avis Politiken. Ikke mindst sædelighedsfejden sætter sindene i kog: kvinders seksualitet og samfundets dobbeltmoral diskuteres nu offentligt! Vært og tilrettelægger: Liv Thomsen. Sendt første gang 29.04.07

14:15  

Gamle Danmark (2)
Gamle Danmark (2) Der må være en grænse. Ved det første frie valg efter besættelsen var modstandsbevægelsen gået i opløsning. Venstremanden Knud Kristensen blev statsminister. Verdenskrigen havde skabt store flygtningeproblemer, med hundredtusinder af tyske flygtninge i Danmark og fordobling af befolkningstallet i Sydslesvig. Hvordan ville det påvirke vores udvikling? Var der tvivl om den danske grænse mod syd? Kong Christian X døde, og blev efterfulgt af Frederik IX. Med den amerikanske Marshalls hjælp fik vi en tiltrængt vitaminindsprøjtning. Der var opbrud i gamle vaner og normer, nye tider skulle begynde. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 1984

DR Ultra

12:05  

Designpigerne - Outfit of the Day (5)
Designpigerne - Outfit of the Day (5) Tre piger konkurrerer på kreativitet og stil, da de to stylister Nico og Andrés stiller dem opgaven at skabe et helt anderledes look, end de er vant til.

12:25  

Cykel Karaoke - Salomon & Nicoline fra Klassen
Cykel Karaoke - Salomon & Nicoline fra Klassen I dette afsnit af Cykel Karaoke tager Salomon og Nicoline over. De er kendt fra TV-serien "Klassen" på DR Ultra, hvor de spiller Frederik og Josefine. Hvad mon de to unge stjerner kan lide at synge med på? Se med og find ud af det. Kom i gear og tag med os på cykeltur!

12:35  

Monica Chef - Vanesas video (33)
Monica Chef - Vanesas video (33)

13:00  

Monica Chef - Sebas i problemer (34)
Monica Chef - Sebas i problemer (34)

13:20  

Klassen - Pisse pinligt (77)
Klassen - Pisse pinligt (77) Klassen skal på lejrskole og Cornelius vil gerne sove alene. For det går ikke altid så godt, når han sover ude om natten.

13:35  

Klassen - Rødvin (78)
Klassen - Rødvin (78) Naja og Sara keder sig på lejrskolen og beslutter sig for at stjæle lærernes vin.

13:45  

Grizzy og lemmingerne (13)
Grizzy og lemmingerne (13)

13:50  

Grizzy og lemmingerne (14)
Grizzy og lemmingerne (14)

14:00  

Sofie Linde Show II (11) - Lars Løkke Rasmussen
Sofie Linde Show II (11) - Lars Løkke Rasmussen I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af landets statsminister, Lars Løkke Rasmussen. Hele Danmarks boss er vant til lidt af hvert, men Lars Løkke Rasmussen har dog aldrig været i samråd med en flok børn, som kommer med nogle ret usædvanlige krav. Sofie tester også Lars Løkke Rasmussens pokerfjæs. Og så er stjernereporteren Bubber som altid på plads, og i dag har han lavet noget helt særligt for alle dem, der elsker dronningen. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

14:30  

Zorro (3)
Zorro (3) Fælden

14:50  

Thunderbirds (26)
Thunderbirds (26) Belastet arv

DR Ramasjang

12:25  

Skæg med matematik (7)
Skæg med matematik (7) Hr. Skæg holder indianerfest, synger en sang om minus, konkurrerer i vægtløftning og besøger etagerne for Sko & Sand samt Pærer & Pærer i Det Lille Storcenter.

12:50  

Rosa fra Rouladegade (6)
Rosa fra Rouladegade (6) Rosa er noget af en ekspert, når det handler om at lave lækre kageoverraskelser. Og en kageoverraskelse, det er lige netop hvad Johan har tænkt sig at give sin morfar. Men hvad skal kagen smage af? Har morfar en yndlingsfarve? Kan de bruge morfars tinsoldater til noget? Rosa og Johan udspionerer hos morfar, så de kan bage den helt rigtige kage.

13:20  

Onkel Rejes sørøvershow II (11)
Onkel Rejes sørøvershow II (11) Dr. John har kidnappet Sigurds ven Theordor for at koge ham om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et stinkdyrs stinkkirtel, General Igor Stravandski og ægte zombier i spøgelsestoget i det nedlagte tivoli på Erik Påskeøen. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

13:40  

Molevitten
Molevitten Få et godt grin med Molevitten. Maskinen er endnu en gang landet i børnehaven, hvor friske unger sender sjove ting direkte til Hr. Skæg, Øvst, Silja og alle vennerne i Ramasjang. For hver ting de sender, får de en skør sketch retur.

13:55  

Sikker & Søn IV (8)
Sikker & Søn IV (8) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker et hurlumhejhus. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (1)
Onkel Rejes Sørøvershow (1) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Luis, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens dykkermaske, så de kan få skatten fyldt af guldpenge af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Luis og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Først kommer eventyret om, hvordan det kan være, at en lille fjer kan blive til fem høns! Og så skal vi se Ole Lukøje. I hele verden er der ingen, der kan så mange historier som Ole Lukøje! Og da den lille dreng på kostskolen savner sin mor så forfærdeligt, kommer Ole Lukøje på besøg.

DR1

15:00  

FIFA VM 2018: VM Studie optakt Denmark - Frankrig
FIFA VM 2018: VM Studie optakt Denmark - Frankrig På havnen i Aarhus varmer Peter Møller og hans gæster op til dagens VM-opgør.

16:00  

FIFA VM 2018: Danmark - Frankrig
FIFA VM 2018: Danmark - Frankrig Så gælder det fodboldlandsholdet sidste indledende kamp i gruppe C ved VM i Rusland. Uanset hvilken situation, Danmark er i efter de første to kampe, så er det en ordentlig mundfuld, der venter danskerne på det kæmpestore Luzhniki Stadion i Moskva. Dagens modstander fra Frankrig er nemlig et af Europas stærkeste landshold og franskmændene er et godt bud på et hold, der kan komme rigtig langt ved VM. Nøjagtig som de gjorde ved EM på hjemmebane for to år siden, hvor Frankrig nåede frem til finalen. Men Danmark er bestemt ikke uden muligheder i de to holds første VM-møde siden 2002 - dengang sejrede Danmark med 2-0. Kommentatorer: Henrik Liniger og Lars Jacobsen

16:45  

FIFA VM 2018: VM Studie pause Danmark - Frankrig
FIFA VM 2018: VM Studie pause Danmark - Frankrig

17:00  

FIFA VM 2018: Danmark - Frankrig
FIFA VM 2018: Danmark - Frankrig Så gælder det fodboldlandsholdet sidste indledende kamp i gruppe C ved VM i Rusland. Uanset hvilken situation, Danmark er i efter de første to kampe, så er det en ordentlig mundfuld, der venter danskerne på det kæmpestore Luzhniki Stadion i Moskva. Dagens modstander fra Frankrig er nemlig et af Europas stærkeste landshold og franskmændene er et godt bud på et hold, der kan komme rigtig langt ved VM. Nøjagtig som de gjorde ved EM på hjemmebane for to år siden, hvor Frankrig nåede frem til finalen. Men Danmark er bestemt ikke uden muligheder i de to holds første VM-møde siden 2002 - dengang sejrede Danmark med 2-0. Kommentatorer: Henrik Liniger og Lars Jacobsen

17:50  

FIFA VM 2018: VM Studie nedtakt Danmark - Frankrig
FIFA VM 2018: VM Studie nedtakt Danmark - Frankrig Højdepunkter og analyse fra dagens VM-opgør

DR2

15:30  

Teknologi som forandrer (1:4)
Teknologi som forandrer (1:4) Vil det i fremtiden være muligt at bevæge sig fra by til by med lydens hastighed? Vil traditionel transport med bil, tog eller fly være gammeldags teknologi? Nordvision fra Norge.

16:00  

Verdens største tjæresandmine
Verdens største tjæresandmine Canadas undergrund gemmer på enorme oliereserver, men det kræver nogle af de største maskiner for at hente olien op af jorden, fordi den ligger gemt i tjæresand. Se med her, når verdens største olieselskaber slås om at bygge den største tjæresandmine.

16:50  

De enorme containerskibe
De enorme containerskibe Kom med ombord på skibet Atlanta, der tilhører en ny klasse af store containerskibe. Det er et af verdens største skibe med sine ti etager. På et år fragter det 200.000 containere til en værdi af 4,5 millarder dollars. Men det enorme skibs besætning tæller kun 22 mand, som skal kunne håndtere enhver nødsituation - alt fra piratoverfald til voldsomt vejr.

17:40  

Smag på Budapest
Smag på Budapest Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

DR3

15:00  

VM Fodbold - optakt
VM Fodbold - optakt På havnen i Aarhus varmer Peter Møller og hans gæster op til dagens VM-opgør.

16:00  

FIFA VM 2018: Australien - Peru
FIFA VM 2018: Australien - Peru Sidste gruppekamp i Danmarks VM-gruppe står mellem The Socceroos fra Australien og Sydamerikas Peru. Det bliver et specielt møde for dem begge, når de to nationer støder sammen på grønsværen. Det er nemlig første gang, de står over for hinanden i en fodboldlandskamp.

DR K

15:30  

Gamle Danmark (3)
Gamle Danmark (3) De amerikanske a-bombe-prøve-sprængninger på Bikini og det kommunistiske kup i Prag startede den kolde krig. De neutrale skandinaviske lande forsøgte at skabe et tættere samarbejde i en nordisk forsvarsunion, et arbejde hvor ikke mindst den danske statsminister Hans Hedtoft var meget virksom. Men initiativet blev indhentet af øst-vest konfrontationen, og Danmark måtte nødtvunget følge Norge ind i den vestlige forsvarsalliance, Atlantpagten. Det fik følger både for budgettet og kulturlivet. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 1984

16:45  

80'erne: Narkokongerne på Wall Street
80'erne: Narkokongerne på Wall Street Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på årtiet, hvor jetsetterlivet tog fart sammen med forbruget af kokain.

17:30  

80'erne: Riv den mur ned
80'erne: Riv den mur ned Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på de historiske øjeblikke, som ændrede verden for altid. Mure blev revet ned - bogstavelig talt, men også kulturelt, politisk og racemæssigt set. I spidsen stod Ronald Reagan ved Berlinmuren med de berømte ord: Tear down this wall.

DR Ultra

15:15  

Junglebanden
Junglebanden

15:25  

Dybet (1)
Dybet (1)

15:45  

Wild Kratts
Wild Kratts

16:10  

Grizzy og lemmingerne (28)
Grizzy og lemmingerne (28)

16:15  

Grizzy og lemmingerne (29)
Grizzy og lemmingerne (29)

16:20  

Grizzy og lemmingerne (30)
Grizzy og lemmingerne (30)

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:55  

Junglebanden
Junglebanden

17:05  

Junglebanden
Junglebanden

17:15  

Vi' bare bjørne (12)
Vi' bare bjørne (12)

17:30  

Bella and the Bulldogs II (17)
Bella and the Bulldogs II (17)

17:50  

Girls United (11)
Girls United (11) Der er træningslejr i Viborg og alle pigerne tager med, også dem der ellers havde forladt holdet og nye venskaber opstår.

DR Ramasjang

15:00  

Rita og Krokodille - Sne
Rita og Krokodille - Sne Det har sneet. Rita og Krokodille skal ud og kælke. På bakken møder de Boris, som udfordrer dem til kælke kapløb. Men bakken er høj og stejl og Rita tør ikke helt køre. Hun giver Krokodille skylden og smider ham af kælken. Da hun prøver at undskylde, er Krokodille allerede frosset til en glat istap. Pludselig begynder begge to at glide ned af bakken, Rita ovenpå Krokodilles ryg! Rita er hunderæd! Men det er også sjovt. Vennerne vinder! Sammen.

15:05  

Masha og Bjørnen (5)
Masha og Bjørnen (5) Fejet af benene

15:15  

Morten Skildpadde (21)
Morten Skildpadde (21) Morten og Henriettes bil

15:40  

Gurli Gris III (8)
Gurli Gris III (8)

15:50  

Chuggington (13)
Chuggington (13)

16:00  

Chuggington (14)
Chuggington (14)

16:10  

Yakari IV (22)
Yakari IV (22)

16:25  

Junglebogen (33)
Junglebogen (33) Bladet i floden.

16:35  

Junglebogen (34)
Junglebogen (34) Modige Mowgli.

16:45  

Pyjamasheltene (25)
Pyjamasheltene (25)

17:00  

Vilde venner III (1)
Vilde venner III (1) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Asta-Sophia og Villiam, der har vagten i klubhuset. De skal have klippet får sammen med Thorkild, tage sig af en forkommen stormmåge og sætte to egern tilbage I naturen.

17:20  

Quizdyrene - Kaninen Camilla
Quizdyrene - Kaninen Camilla Kaninen Camilla bor trygt og godt i et hyggeligt kaninbur ved siden af sine gode kanin-naboer. Men i dag har hun vovet sig ud af buret for at quizze med Stefan og måske vinde en flot præmie. Da Camilla trækker kategorien "rovdyr" bliver hun ret nervøs. Hun har også lidt problemer med nogle af spørgsmålene om de farlige dyr undervejs. Men hun vover alligevel pelsen, spidser kanin-ørerne og klarer sig gennem de fem spørgsmål med lidt hjælp fra kaninvennerne.

17:32  

Sommer i Ramasjang - Silja
Sommer i Ramasjang - Silja

17:35  

Hemmelige dyr: Den døde høne
Hemmelige dyr: Den døde høne Nikolaj på 6 år har netop fundet en død høne i skoven. Derfor har han bedt Isabel skynde sig til Holstebro for at hjælpe med at finde ud af, hvad det er for et hemmeligt dyr, der har ædt hønen.

17:50  

Heino fikser alt - Trækbasunen (17)
Heino fikser alt - Trækbasunen (17) Esther har ringet til Heino, fordi hun skal spille koncert lige om lidt men kke har øvet sig. Det skulle være en let sag for Heino, der selv mener, at han kan spille alle instrumenter.

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:30  

FIFA VM 2018: VM Studie optakt Nigeria - Argentina
FIFA VM 2018: VM Studie optakt Nigeria - Argentina På havnen i Aarhus varmer Peter Møller og hans gæster op til dagens VM-opgør.

20:00  

FIFA VM 2018: Nigeria - Argentina
FIFA VM 2018: Nigeria - Argentina Sidste puljekamp for Lionel Messi og Argentina i gruppe D og dermed også afgørende for, hvilke hold der bliver krydset med Danmarks gruppe C i ottendedelsfinalerne. Aftenens to modstanderhold på det flotte, nye stadion i Sankt Petersborg kender hinanden indgående efter også at have mødt hinanden i indledende runde ved de seneste to VM-slutrunder. For fire år siden var afrikanerne tæt på at skabe en overraskelse i en underholdende kamp, men Argentina vandt dog 3-2 - blandt andet på to mål af Messi. Kommentatorer: Andreas Kraul og Morten Bruun.

20:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:59  

FIFA VM 2018: VM Studie pause Nigeria - Argentina
FIFA VM 2018: VM Studie pause Nigeria - Argentina

DR2

18:20  

Smag på Hawaii
Smag på Hawaii Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

19:00  

Nak & Æd - en and ved Horsens, 2. forsøg (2:8)
Nak & Æd - en and ved Horsens, 2. forsøg (2:8) Det er januar måned, og frosten bider. Jørgen og Nikolaj er taget til Borre Knob ved Horsens. De to går endnu engang efter at få skudt en and, da første forsøg mislykkedes, og de endte med at måtte spise krager. Men vil vejret arte sig - eller skal de endnu engang spise et mindre appetitvækkende dyr? Sendt første gang 13.11.11

19:30  

Nak & Æd - en sika på Norddjursland (3:8)
Nak & Æd - en sika på Norddjursland (3:8) Det er i slutningen af januar og jagtsæsonen lakker mod enden for denne gang. Jørgen og Nikolaj er taget til Norddjurs for at nedlægge en sikahjort. Under denne jagt gælder det om at være stille, for sikahjorten er meget sky. Vil det lykkes Jørgen at få nedlagt en - eller skal Nikolaj i stedet tilberede den ræv, som er alternativet? Sendt første gang 20.11.11

20:00  

Kærlighed, mord og dobbeltliv
Kærlighed, mord og dobbeltliv Josh elskede Mercedes. Alligevel endte han med at stikke hende gentagne gange med en kviv og slå hende med en lægtehammer. Den 29-årige Josh Vallum tilstod og blev idømt livstid for drabet på den 17-årige Mercedes Williamson. Fra fængslet begynder han at forklare, at han reagerede med blindt raseri, da han opdagede, at Mercedes havde en hemmelighed, som han ikke kunne leve med og slet ikke den bande, de begge tilhørte. Men er det hele sandheden?

DR3

18:30  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:10  

Skam (2:11)
Skam (2:11) Den norske ungdomsserie Skam er blevet en kæmpesucces i hjemlandet. Nu kan du følge den på DR3. Eva tager på hyttetur med sin kæreste, Jonas. Irriterende nok har Jonas også inviteret vennerne Isak og Elias med. Og så får Eva endda mistanke om, at Jonas har hemmeligheder for hende.

19:30  

VM Fodbold - optakt
VM Fodbold - optakt På havnen i Aarhus varmer Peter Møller og hans gæster op til dagens VM-opgør.

20:00  

FIFA VM 2018: Island - Kroatien
FIFA VM 2018: Island - Kroatien De to nationer har i de seneste år stået i flere afgørende kampe mod hinanden. Forud for VM i 2014 var det Kroatien, der sendte Island ud i den afgørende playoff-kamp. Men i denne VM-kvalifikation vandt Island kvalifikationsgruppen foran kroaterne og tog den direkte VM-billet. Nu står de så igen over for hinanden i en kamp, der kan sende et af holdene videre til 1/8-finalerne. Kommentatorer: Mikkel Bischoff og Henrik Fallesen.

DR K

18:15  

Vietnamkrigen maj 1970-marts 1973 (9:10)
Vietnamkrigen maj 1970-marts 1973 (9:10) Amerikansk dokumentarserie af Ken Burns og Lynn Novick fra 2017. (The Vietnam War) Den sydvietnamesiske hærs forsøg på at ødelægge Ho Chi Minh-stien i Laos i begyndelsen af 1971 endte som en total fiasko, og kun massive amerikanske luftangreb stoppede den nordvietnamesiske påskeoffensiv i 1972. Efter sit genvalg til præsident i 1972 med en jordskredssejr offentliggjorde Nixon, at Nordvietnam var gået med til en fredsaftale. Det betød, at amerikanske krigsfanger omsider kunne komme hjem. Men de kom hjem til et dybt splittet land, hvor ingen bød dem velkommen.

19:10  

Gorbatjov og en ny kold krig (2:2)
Gorbatjov og en ny kold krig (2:2) Mikhail Gorbatjov førte verden ind i en ny æra, da han forhandlede en aftale om atomnedrustning på plads med USA. Dermed har den daværende sovjetiske præsident en stor del af æren for, at Den Kolde Krig sluttede fredeligt. Hvis vi spoler tiden frem til i dag, står verden på kanten af en ny kold krig. Hvordan kunne det komme så vidt? Her giver Gorbatjov og en række andre verdensledere deres bud på et svar.

19:56  

Dagens sang: Do-re-mi
Dagens sang: Do-re-mi - sunget af et af DR's kor.

20:00  

En by i provinsen (1:17)
En by i provinsen (1:17) Første afsnit af Leif Panduros krimiserie med Jens Okking, Henning Moritzen og en lang række af landets mest populære skuespillere i øvrigt. Og så er der jo Danmarks muligvis bedste tv-intro af Fuzzy. Sendt første gang 1977

20:55  

En by i provinsen (2:17)
En by i provinsen (2:17) Andet afsnit af Leif Panduros krimiserie med Jens Okking, Henning Moritzen og en lang række af landets mest populære skuespillere i øvrigt. Og så er der jo Danmarks muligvis bedste tv-intro af Fuzzy. Sendt første gang 1977

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:10  

The Next Step IV (22)
The Next Step IV (22) Løse rygter

18:30  

Bidt, brændt og stukket - Hummer (4)
Bidt, brændt og stukket - Hummer (4) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur.. I dette program skal Sebastian i kløerne på en hummer.

18:45  

Bidt, brændt og stukket - Gedehams (5)
Bidt, brændt og stukket - Gedehams (5) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Her lader Sebastian sig stikke af den store gedehams for at se, hvad der sker, når den jager bråden i ham.

19:00  

Dybet (8)
Dybet (8)

19:20  

Monica Chef - Pizzaria til salg (22)
Monica Chef - Pizzaria til salg (22)

19:45  

Sam & Cat I (14)
Sam & Cat I (14) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

20:05  

Cykel Karaoke - Morgan og Lærke fra BaseBoys
Cykel Karaoke - Morgan og Lærke fra BaseBoys Morgan og Lærke er med i cyklen og dét bli'r bar' for vildt! De synger sange, taler om baseboys og hygger. Nu hvor Morgan og Lærke er skuespillere, kan de så spille alt? Kan de fx spille at de er misundelige på en prut Jannik har slået? Kan man få McTarteletter på McDonalds? Ja, man kan alt når man er gæst i Cykel Karaoke. Tag med på tur! Sangene: Level 1000 (Baseboys), Nemt Nok (Baseboys), Sydpå (Bro), Bar' for vildt (Lærke MGP).

20:20  

Trio - cyberguldet (2:10)
Trio - cyberguldet (2:10) Pigerne på skolen bliver filmet i badet, og TRIO efterforsker det. Kan det være gymnastiklæreren? Samtidig opsporer Lars og netvennen Mitnik cyber-terroristen. Men de går i en fælde, og Lars mister sin database og alt dataudstyret.

20:45  

Ultras vilde VM-show
Ultras vilde VM-show På DR Ultra giver vi dig alt det VM også er! Her behøver du ikke vide, hvad offside, 4-4-2 eller indirekte frispark er. Her gør vi VM til en fest for ALLE! Vi fyrer den af med quizzer, fede gæster og sjove konkurrencer, når Joakim og Anna er værter for Ultras eget og helt særlige VM-show direkte fra Dokk1. VM på Ultra er VM for ALLE!

DR Ramasjang

18:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (5)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (5) Den falske Robin

18:15  

Yakari III (25)
Yakari III (25)

18:25  

F for Får (33)
F for Får (33) Fårrygende animation fra Aardman

18:35  

Rosa fra Rouladegade II (6)
Rosa fra Rouladegade II (6) Laurits kan godt lide at hjælpe sin morfar med at plante grøntsager og slå græs. Nu vil han gerne give sin morfar en overraskelse. Derfor tager han med Rosa på hemmelig kagemission i morfars kolonihave, så de kan udspionere og finde ud af hvordan de skal bage den helt rigtige overraskelseskage til morfar.

19:00  

Tree Fu Tom (12)
Tree Fu Tom (12)

19:25  

Zorro (4)
Zorro (4) Hjerter i oprør

19:45  

Mumitroldene (37)
Mumitroldene (37) Hattifnatterne angriber

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

FIFA VM 2018: Nigeria - Argentina
FIFA VM 2018: Nigeria - Argentina Sidste puljekamp for Lionel Messi og Argentina i gruppe D og dermed også afgørende for, hvilke hold der bliver krydset med Danmarks gruppe C i ottendedelsfinalerne. Aftenens to modstanderhold på det flotte, nye stadion i Sankt Petersborg kender hinanden indgående efter også at have mødt hinanden i indledende runde ved de seneste to VM-slutrunder. For fire år siden var afrikanerne tæt på at skabe en overraskelse i en underholdende kamp, men Argentina vandt dog 3-2 - blandt andet på to mål af Messi. Kommentatorer: Andreas Kraul og Morten Bruun.

21:50  

FIFA VM 2018: VM Studie nedtakt Nigeria - Argentina
FIFA VM 2018: VM Studie nedtakt Nigeria - Argentina Højdepunkter og analyse fra dagens VM-opgør

22:20  

Beck: I Guds navn
Beck: I Guds navn En paparazzifotograf findes brutalt myrdet. Samtidig er hans studio blevet gennemrodet og hans fotoudstyr stjålet. Har hans kamera fanget et motiv, der var så ømfindtligt, at det har ført til mord? Sagen tager en chokerende drejning, da en af Becks kolleger bliver skudt ned med koldt blod. Martin Beck: Peter Haber. Gunvald Larsson: Mikael Persbrandt. Margareta Oberg: Marie Göranzon. Instruktion: Kjell Sundvall.

23:45  

Taggart: En hjælpende hånd
Taggart: En hjælpende hånd En voldsdømt nabo, en frustreret søster, en hemmelighedsfuld chef og to unge pengeindsamlere. Sådan lyder listen over mistænkte, da den 20-årige Kyla findes myrdet i sit badekar. Mens hans kolleger forsøger at nå til bunds i sagen, har Robbie Ross sine egne problemer at slås med. Hans ekskone har planer om at flytte til Canada sammen med parrets søn. Kan Robbie overtale hende til at ændre planer? Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: James Henry.

DR2

21:00  

Kidnappet: Milliardærdatteren der blev bankrøver (1:3)
Kidnappet: Milliardærdatteren der blev bankrøver (1:3) Den 4. februar 1974 blev den 19-årige Patty Hearst fra en af USA's rigeste og mest magtfulde familier og barnebarn til mediemogulen William Randolph Hearst, bortført fra sin lejlighed i Berkeley og holdt fanget af en mystisk revolutionær gruppe,der kaldte sig Den Symbiotiske Befrielseshær. To måneder senere blev linjerne mellem fangenskab og kamp sløret, da Patricia Hearst på en lydoptagelse annoncerede, at hun nu havde tilsluttet sig Den Symbiotiske Befrielseshær.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Mord på åben gade (2:4) - Syv år
Mord på åben gade (2:4) - Syv år Syv år før mordet var Isabel Carrasco kommet til magten i León. På samme tid begyndte Triana Martínez sit arbejde for provinsregeringen. Samarbejdet mellem de to kvinder gik godt, indtil - ifølge Trianas forklaring i retten - hun afviste Isabels seksuelle tilnærmelser. Triana blev fyret, og Isabel brugte sin magt til at skade hendes videre karriere. Trianas overbeskyttende mor besluttede, at løsningen var at dræbe Isabel.

DR3

21:50  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Emilia Clarke og Phoebe Waller-Bridge fra 'Solo: A Star Wars Story' indtager Graham Nortons sofa sammen med musikeren Gloria Estefan og skuespilleren David Tennant fra krimiserien 'Broadchurch'. Soulsangeren Leon Bridges står for aftenens musikalske indslag.

22:40  

Mickey Blue Eyes
Mickey Blue Eyes Kunsteksperten Michael frier til den smukke Gina, men får en kurv. Gina er nemlig datter af mafiosoen Frank, og hun frygter, at Michael vil blive draget ind i Franks skumle verden. Da Michael opsøger Frank i håb om at få Gina til at ændre mening, går alt præcis, som Gina frygter. Frank slår kløerne i Michael, og snart må han give sig ud for at være den dødsensfarlige lejemorder Mickey Blue Eyes. Michael: Hugh Grant. Frank: James Caan. Gina: Jeanne Tripplehorn. Instruktion: Kelly Makin.

DR K

22:00  

Strømer
Strømer DR1 mindes nyligt afdøde Jens Okking med politifilmen 'Strømer', der udløste en Bodil-pris og masser af roser til den store skuespiller. Kriminalbetjent Karl Jørgensen kommer på sporet af en større korruptionsaffære. Men det er sin sag for den temperamentsfulde politimand at trænge til bunds i korruptionen, der forgrener sig op i de højere samfundslag, hvor alle dækker over hinanden. Karl Jørgensen: Jens Okking. Vera Jørgensen: Lotte Hermann. Willer Johansen: Otto Brandenburg. Instruktion: Anders Refn.

23:45  

Een gang strømer... (1:6)
Een gang strømer... (1:6) Dansk krimiserie fra 1987 om jagten på forbrydere og bagmænd i 80'ernes Danmark. Sten Dahl og hans specialgruppe har en klar fornemmelse af, at noget stort er under opsejling. Karl Jørgensens datter Lis trues på livet. Karl Jørgensen: Jens Okking. Sten Dahl: Jens Arentzen. Lis Jørgensen: Suzette Kempf. Kaj Skov: Leif Skriver. Frank Skov: Martin Rode. Therese Arnberg: Jannie Faurschou. Monica Rodin: Kirsten Cenius. Anita Rasmussen: Anne Marie Helger. Poul Bremer: Henrik Larsen. Benedicte Bremer: Lotte Tarp. John Sparking: Torben Jensen. Manuskript: Flemming Quist Møller og Anders Refn. Instruktion: Anders Refn. Filmfotograf: Mikael Salomon. Musik: Kasper Winding. Produceret af Nordisk Film for Danmarks Radio.

DR Ultra

21:00  

Ultras Sorte Kageshow II (5)
Ultras Sorte Kageshow II (5) I Ultras Sorte Kageshow er vi nu nået til den første semifinale. Nikolaj Stokholm inviterer de fire semifinalister i studiet, hvor de i bælgravende mørke skal dyste om at bage de allerbedste og flotteste medaljer. I dette program skal Analie og Stina dyste mod Alma og Johan. Der følger masser af overraskelser og benspænd programmet igennem. Micki Cheng fra Den Store Bagedyst er dommer.

21:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:55  

Forsyte-sagaen (1:13)
Forsyte-sagaen (1:13) Engelsk dramaserie fra 2002 efter Nobelprismodtageren John Galsworthys bøger. (The Forsyte Saga) Familien Forsyte tilhører den højere middelklasse og bor i det fashionable område omkring Londons Hyde Park i slutningen af 1800-tallet. Udadtil optræder de som en fast sammentømret enhed, men de forskellige grene af slægten bryder sig ikke meget om hinanden. Faktisk har familien mere end almindeligt svært ved at leve op til sine egne idealer i en tid præget af sociale og kulturelle omvæltninger.

01:50  

Kære nabo - gør bras til bolig - Ribe
Kære nabo - gør bras til bolig - Ribe I Spandet lidt udenfor Ribe har Christina og Thomas Okdahl været i gang med det helt store renoveringsprojekt, siden de flyttede ind i det store, gamle hus for syv år siden. Men i stedet for at knokle på byggeriet, er årene gået med familieforøgelser og desværre også med en massiv forværring af Christinas kronisk dårlige ryg. Hun har imidlertid nægtet at opgive en drøm om at blive konditor, selv om hendes ryg dagligt lider under arbejdsforholdene i det nedslidte køkken. Så da designerne, Anders Faarborg og Rasmus Robert, kommer familien Okdahl til undsætning, er der da heller ingen tvivl om, at det er Christinas køkken, de vil give en overhaling. Designerne indkalder til vejmøde, og sammen med naboerne tager de på skattejagt efter de ting og sager, de skal bruge til at forvandle både køkken og spisestue. For indretningsbudgettet er på sølle 0 kr..

02:35  

Bonderøven - tilbageblik 2008-2012 (2:2)
Bonderøven - tilbageblik 2008-2012 (2:2) I det andet af to programmer ser vi tilbage på Bonderøvens liv på Kastanjegården. Siden de første programmer i 2008 er der sket mange forandringer i Franks liv som selvforsynende bonde - både personligt og praktisk. Familien vokser til fire og børnene tager del i arbejdet på gården. www.dr.dk/bonderoeven Sendt første gang 27.12.12

03:05  

Danmarks skønneste sommerhus - Nordvestsjælland (3:10)
Danmarks skønneste sommerhus - Nordvestsjælland (3:10) Dommerne skal i dag besøge sommerhusområderne i Vestsjælland og blandt andet se på en mølle, der er blevet til en fem-etagers sommerbolig. Regionen byder også in-denfor i en gammel flygtningebarak på bare 17 kvadrat-meter, og så skal dommerne sætte ord på en nyfortolk-ning af et sommerhus i Odsherred.

03:35  

Puk og Herman går i land - Årø (4:8)
Puk og Herman går i land - Årø (4:8) Kokken Thomas Herman og tv-værten Puk Elgård er på rundrejse til otte små øer omkring Danmark. Herman skal hvert sted skaffe lokale råvarer og tilberede en uforglemmelig sommermiddag - og Puk skal rundt på øen og invitere de gæster, der skal spise Hermans menu. Denne gang går turen til Årø i Lillebælt. Den flade sønderjyske ø er præget af diger og strandenge, hvor der græsser Galloway kvæg, der udgør festmiddagens hovedingrediens. Puk og Herman trækker også i beskyttelsesdragter for at besøge en biavler, smager vin lavet af tang og hører om et ungdomsliv, hvor man må tage en robåd hjem fra byturen.

DR2

00:05  

På udebane i Rusland - med Møller og Kimer (2:3)
På udebane i Rusland - med Møller og Kimer (2:3) Tidligere fodboldspiller og DR's VM-vært Peter Møller er på en tre ugers rejse i Rusland, hvor verdensmesterskaberne i fodbold bliver afholdt. Hans rejseguide er Ruslandskorrespondent Matilde Kimer. I den her uge vil hun vise Peter billedet på en rigtig russisk mand. Han er stærk, kan drikke store mængder alkohol og udholde sne og kulde. Derfor bliver Peter Møller kastet ud i en række manddomsprøver, der blandt andet tager ham ud at isfiske på den dybfrosne Volga flod, ind i en over 100 grader varm sauna og til en jagtmiddag, hvor det flyder med vodka.

00:50  

Veninder i Putinland - Marie Krarup vs. Anna Libak (2:3)
Veninder i Putinland - Marie Krarup vs. Anna Libak (2:3) Konflikten mellem Rusland og Vesten har sprængt det mangeårige venskab mellem politiker Marie Krarup og journalist Anna Libak i stumper og stykker. Men nu drager de to tidligere veninder ud på en rejse gennem Putins Rusland. Sammen vil de forsøge at forstå russerne og det samfund, de blevet SÅ uenige om. Spørgsmålet er, om de kan blive veninder igen, eller om Rusland er kommet mellem dem for altid?

01:20  

Horisont
Horisont

01:45  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:15  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:00  

Menneskets store vandring (4:5)
Menneskets store vandring (4:5) Det lykkedes på en eller anden måde de tidlige jæger-samler samfund i Europa at overleve den ufattelige kulde under den sidste istid, og undervejs ændrede deres hud sig fra brun til hvid. Men hvordan lykkedes det dem at komme til at dominere de langt mere hårdføre neandertal mennesker, der allerede havde koloniseret området? Hulemalerier, skulpturer, redskaber og musikinstrumenter fortæller, at de første moderne mennesker var langt mere fantasifulde, opfindsomme og sofistikerede, end man hidtil har troet, og at det måske netop var de kvaliteter, der gav dem en fordel i forhold til neandertalfætrene.

01:50  

Gadget Man IV (1:4)
Gadget Man IV (1:4) Føler du, at dine weekender flyver af sted, fordi du har huslige pligter, træning og socialt samvær på programmet? Fortvivl ikke! Gadget-entusiasten Richard Ayoade demonstrerer, hvordan du med de nyeste gadgets kan få mere ud af tiden i dine kostbare weekender.

02:15  

Gadget Man IV (2:4)
Gadget Man IV (2:4) Richard Ayoade er begejstret for nye gadgets, der gør hverdagen lettere. Han giver her en guide til, hvilke gadgets man kan bruge for at afhjælpe stress og udfordringer på arbejdspladsen.

02:45  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:45  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:50  

Een gang strømer... (2:6)
Een gang strømer... (2:6) Dansk krimiserie fra 1987 om jagten på forbrydere og bagmænd i 80'ernes Danmark. Frank og Hassan er flygtet fra fængslet. Poul Bremer er ved at komme i vanskeligheder og Karl Jørgensen prøver at hjælpe datteren Lis. Karl Jørgensen: Jens Okking. Sten Dahl: Jens Arentzen. Lis Jørgensen: Suzette Kempf. Kaj Skov: Leif Skriver. Frank Skov: Martin Rode. Therese Arnberg: Jannie Faurschou. Monica Rodin: Kirsten Cenius. Anita Rasmussen: Anne Marie Helger. Poul Bremer: Henrik Larsen. Benedicte Bremer: Lotte Tarp. John Sparking: Torben Jensen. Manuskript: Flemming Quist Møller og Anders Refn. Instruktion: Anders Refn. Filmfotograf: Mikael Salomon. Musik: Kasper Winding. Produceret af Nordisk Film for Danmarks Radio. Sendt første gang 14. nov. 1987.

01:45  

Een gang strømer... (3:6)
Een gang strømer... (3:6) Dansk krimiserie fra 1987 om jagten på forbrydere og bagmænd i 80'ernes Danmark. Karl Jørgensen fortsætter sin private efterforskning. Frank og Hassan mener, de har fundet den egentlige bagmand. Karl Jørgensen: Jens Okking. Sten Dahl: Jens Arentzen. Lis Jørgensen: Suzette Kempf. Kaj Skov: Leif Skriver. Frank Skov: Martin Rode. Therese Arnberg: Jannie Faurschou. Monica Rodin: Kirsten Cenius. Anita Rasmussen: Anne Marie Helger. Poul Bremer: Henrik Larsen. Benedicte Bremer: Lotte Tarp. John Sparking: Torben Jensen. Manuskript: Flemming Quist Møller og Anders Refn. Instruktion: Anders Refn. Filmfotograf: Mikael Salomon. Musik: Kasper Winding. Produceret af Nordisk Film for Danmarks Radio. Sendt første gang 1987

02:35  

Paris of the North
Paris of the North Hugi har fået job som lærer i en afsidesliggende lille islandsk flække. Han går til AA-møder, forsøger at lære sig selv portugisisk og er ganske tilfreds med det stille liv i den snoldede afkrog bag bjergene. Men Hugis fredelige fristed bliver forstyrret, da hans stordrikkende, dameglade far dukker op. Er der plads til både Hugi og hans fædrene ophav i den lille by? Hugi: Björn Thors. Veigar: Helgi Björnsson. Erna: Nanna Kristín Magnúsdóttir. Instruktion: Hafsteinn Gunnar Sigurðsson.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0621193117