dkby
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 27. december 2017

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 27. december 2017

DR1

00:50  

Die Hard
Die Hard Politimanden John McClanes kone er ikke henrykt, da hendes mand gatecrasher firmaets julefrokost. Men snart får Holly og hendes kolleger brug for den handlekraftige strømers hjælp. Der er nemlig andre ubudne gæster i bygningen. En gruppe terrorister tager alle de festende som gidsler - og nu er det kun McClane, der kan bremse de sværtbevæbnede banditter. John McClane: Bruce Willis. Hans Gruber: Alan Rickman. Holly: Bonnie Bedelia. Instruktion: John McTiernan.

02:55  

Sherlock Holmes: Den adelige ungkarl
Sherlock Holmes: Den adelige ungkarl Lord Robert St. Simons unge brud forsvinder midt under bryllupsfrokosten. Det er en oplagt sag for den diskrete Sherlock Holmes, især da han opdager, at den forladte brudgoms tidligere liv er fuldt af dystre hemmeligheder. Sherlock Holmes: Jeremy Brett. Dr. Watson: Edward Hardwicke. Helena/Agnes. Anna Calder-Marshall. Instruktion: Peter Hammond.

04:37  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

04:40  

De nye flyvende læger (10:13)
De nye flyvende læger (10:13) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

05:25  

Nat i Frilandshaven
Nat i Frilandshaven Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe slår lejr for natten i Frilandshaven. Mens Jørgen planter piletræer til en hængekøje og kigger på sjove natdyr, laver Anne hjemmebagte tortillas, og oksekød i chili og chokoladesauce. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe. Sendt første gang 24.09.06

05:55  

Søren Ryge: Gensyn med Evald
Søren Ryge: Gensyn med Evald Det var ham med hvidkålssuppen. Gamle Evald fra Tirstrup, der nu er blevet 90 år. Men som vi nåede at besøge igen, inden han kom på plejehjem, og gården blev solgt. Et fantastisk eksempel på det smukkeste forfald.

06:25  

Luksuskrejlerne (193)
Luksuskrejlerne (193) Kan man tjene penge på et loppemarkedsfund? Ja, det kan man, hvis man ved noget om antikviteter og bruger al sin viden og ekspertise på området. Hver uge udfordrer to kendte antikvitetseksperter hinanden i kunsten at gøre en god forretning. De investerer deres egne penge i et eller andet, og vinderen er den, der videresælger det med den højeste fortjeneste.

07:05  

Luksuskrejlerne (194)
Luksuskrejlerne (194) Kan man tjene penge på et loppemarkedsfund? Ja, det kan man, hvis man ved noget om antikviteter og bruger al sin viden og ekspertise på området. Hver uge udfordrer to kendte antikvitetseksperter hinanden i kunsten at gøre en god forretning. De investerer deres egne penge i et eller andet, og vinderen er den, der videresælger det med den højeste fortjeneste.

07:50  

Den frosne planet (3:6)
Den frosne planet (3:6) Når det er sommer ved polerne, går solen aldrig ned, men nogle af dyrene i polaregnene får det svært, når isen forsvinder. Også isbjørnefamilien må tilpasse sig de store forandringer. Det er en hel ny verden for ungerne, og mens deres mor har det som en fisk i vandet, foretrækker ungerne stadig at have fast is under poterne. Det værste er, at det er svært at fange føde i det åbne vand, og isbjørnene skal måske vente helt til sidst på sommeren for at få noget at æde.

08:40  

Columbo: Utrygt hviler et kronet hoved
Columbo: Utrygt hviler et kronet hoved En populær skuespiller omkommer ved en bilulykke efter besøg i stolen hos tandlægen Wesley Corman - og i sengen hos tandlægens kone, Lydia. Columbo efterforsker dødsfaldet og får mistanke om, at "ulykken" i virkeligheden er et mord. Columbo: Peter Falk. Wesley Corman: James Read. Lydia Corman: Jo Anderson. Instruktion: Alan Levi.

DR2

00:05  

Undercover (1:6)
Undercover (1:6) Advokaten Maya er på toppen af sin karriere. Hun får mulighed for at blive Englands første sorte offentlige statsadvokat, og samtidig får et justitsmord hende til at kæmpe for at ændre det amerikanske retssystem. Men netop som Mayas liv havner i offentlighedens fokus, opdager hun, at hendes mand har løjet for hende i 20 år. Hun indser, at der er stærke kræfter på spil. Kan hun finde frem til sandheden, inden det er for sent?

00:55  

Undercover (2:6)
Undercover (2:6) Advokaten Maya er på toppen af sin karriere. Hun får mulighed for at blive Englands første sorte offentlige statsadvokat, og samtidig får et justitsmord hende til at kæmpe for at ændre det amerikanske retssystem. Men netop som Mayas liv havner i offentlighedens fokus, opdager hun, at hendes mand har løjet for hende i 20 år. Hun indser, at der er stærke kræfter på spil. Kan hun finde frem til sandheden, inden det er for sent?

01:50  

Velkommen til Villefranche (2:4)
Velkommen til Villefranche (2:4) Dybt inde i en skov ligger Villefranche. En ret almindelig, lille fransk by - bortset fra én ting. Mordraten er seks gange højere end i resten af landet. Undersøgelsesdommeren Frank Siriani er taget til byen for at finde ud af hvorfor. Nu venter der ham og politichefen Laurène Weiss en ny gåde. Stærkt rystet klatrer en huleudforsker ud af en grotte. Han fortæller, at han mødte et mystisk væsen i grotten, og at hans veninde forsvandt derinde. Laurène lader sig hejse ned for at undersøge sagen.

03:35  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Koraltrekanten (2:3)
Koraltrekanten (2:3) Det er en af naturens største hemmeligheder. Dybt nede i den vulkanske del af Stillehavet finder man koral-trekanten, der er uovertruffen i sin artsrigdom og skønhed, og meget vel kan rumme nøglen til overlevelse for mange andre havlevende arter, der er afhængig af korallernes eksistens. Området er en veritabel hovedvej for store havdyr som kæmpeskildpadder, hvalhajer og blåhvaler. Ved at studere de store vandrende havpattedyr forsøger Benjamin Kahn at finde ud af, hvad der drager dem til stedet, og hvorfor det er et kritisk tidspunkt på rejsen.

08:50  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen Dagen efter det sidste afsnit af Matador er blevet genudsendt, fortæller Ghita Nørby om rollen som Ingeborg Skjern og hvordan mange mennesker har svært ved at skelne mellem Fru Skjern og Ghita Nørby. Mød også alle tiders førstedamer: fra Jacqueline Kennedy og Hillary Clinton til Helle Virkner, Lone Dybkjær og Anne-Mette Rasmussen. Sendt første gang 06.05.2007

DR3

01:00  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:40  

Rodløs (6:6)
Rodløs (6:6) Hadji åbner op overfor vennerne om sin flugt fra Syrien. Og Ali kæmper for at finde et arbejde, nu hvor praktiktiden nærmer sig sin afslutning. DR3 har i denne reportageserie fået adgang til fem unge drenge, som står overfor en kæmpe udfordring: De skal finde sig selv og deres plads i fællesskabet med de danske unge. Men hvordan gør man det, når man er havnet i et fremmed land uden familie eller venner?

02:10  

Ekstreme togrejser (1:3)
Ekstreme togrejser (1:3) Tv-værten Chris Tarrant har altid været fascineret af jernbaner, både byggeriet af dem og den måde de har revolutioneret livet i afsidesliggende samfund på. Jernbanen i Congo er en af de stadigt fungerende afrikanske jernbaner fra kolonitiden. Den blev bygget af franske kolonister, og kostede titusinder af afrikanske arbejdere livet. Jernbanen forbinder hovedstaden Brazzaville langt inde i landet ved Congo-floden med kysten næsten 5.000 kilometer væk, og den har været en vigtig livline for både mennesker og gods i et land med få veje og tusindvis af kvadratkilometer af uigennemtrængelig jungle.

02:55  

Ultimate Rush III
Ultimate Rush III Kig med og se, hvad der får nogle ekstremsportsudøvere til at sætte livet på spil for deres sport.

03:20  

Alberte er en taber - Tværs på DR3
Alberte er en taber - Tværs på DR3 20-årige Alberte har aktivt fortrængt det meste af den voldsomme mobning, hun blev udsat for i folkeskolen. Da hun en dag er med i radioprogrammet Tværs for at tale om usikkerhed og lavt selvværd, går det op for hende, at mobningen er skyld i mange af de problemer, hun kæmper med i dag, og hun indser, at hun bliver nødt til at se sin fortid i øjnene.

03:50  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:50  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:55  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v
Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi lækker 'latindans' med Yvonne og Barthelot. Så har vi træning for ballerne med Selina, og til slut skal vi have trænet 'bryst og vinger' med Behruz.

07:25  

X Factor UK 2017 (5)
X Factor UK 2017 (5) Intet tyder på, at briterne er ved at have fået nok af X Factor, så forbered dig endnu engang på store sangstemmer, pudsige indslag og uventede acts. Dommerpanelet består igen i år af X Factor-grundlæggeren og musikproduceren Simon Cowell, sangerinden Nicole Scherzinger, tv-personligheden Sharon Osbourne og musik-manageren Louis Walsh. Sammen skal de finde Storbritanniens mest karismatiske sangtalent.

DR K

00:30  

Rolling Stones i eksil
Rolling Stones i eksil I 1969 rejste The Rolling Stones til Frankrig. De havde problemer med skattevæsenet i England og var blevet uvenner med deres manager, Alan Klein. Bandet lejede sig ind i en kæmpe villa nær Antibes, og blev hurtigt omdrejningspunkt for områdets bohemer, smukke kvinder, musikere og narkohandlere. Under det kaotiske ophold blev Mick Jagger viet til Bianca og bandet havde flere konfrontationer med det franske politi. Alligevel lykkedes det dem at producere et helt album, der blev udgivet i USA under navnet "Exile on Main Street". Filmen viser hidtil usete klip fra bandets boheme-tid i Frankrig.

01:30  

Porten
Porten I Cambodia i 1971 bliver den franske etnolog François Bizot taget til fange af Khmer Rouge. Bizot kommer under anklage for at være CIA-spion og interneres i en fangelejr. Hans eneste chance for at overleve er at overbevise den unge lejrleder Douch om, at han er uskyldig. To årtier senere mødes Bizot og Douch igen under ganske anderledes omstændigheder. Bizot: Raphaël Personnaz. Douch: Phoeung Kompheak. Marsac: Olivier Gourmet. Instruktion: Régis Wargnier.

03:05  

Passionens løgn
Passionens løgn I efterkrigstidens London er Hester Collyer fanget i et glædesløst ægteskab med den noget ældre dommer sir William. Da hun forelsker sig i den tidligere pilot Freddie, vælger hun at følge sit hjerte. Men Hesters lykke bliver kort, for heller ikke Freddie kan give hende den kærlighed, hun længes efter. Hester: Rachel Weisz. Freddie: Tom Hiddleston. Sir William: Simon Russell Beale. Instruktion: Terence Davies.

04:40  

Gensyn med Kim Larsen
Gensyn med Kim Larsen Kim Larsen hyldes og portrætteres gennem en række af klip fra DR's arkiver. Per Pallesen er vært og præsenterer programmets hovedperson.

05:30  

Dagens sang: Julen har bragt velsignet bud
Dagens sang: Julen har bragt velsignet bud

05:35  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:05  

Solens mad (2:6)
Solens mad (2:6) For sjette gang går den kulinariske rejse til Italien, der som sædvanlig byder på et væld af fantastiske råvarer, udsøgte retter og vin der fuldender oplevelsen. I dette andet program skal vi syd for Neapel til en by, hvor middelalderborgen, Castellabate, ligger. Fra borgen går to veje: Den ene, der går ind i landet, fører til et af Europas mest urørte naturområder, Cilento, og det er her vi finder områdets gamle bondekøkken. Den anden vej fører mod havet, der frister med fisk og masser af skaldyr. Nordvision fra Sverige. Sendt første gang 04.02.10

06:35  

Solens mad (3:6)
Solens mad (3:6) For sjette gang går den kulinariske rejse til Italien, der som sædvanlig byder på et væld af fantastiske råvarer, udsøgte retter og vin der fuldender oplevelsen. I dette tredje program skal vi ud til kysten ved Adriaterhavet og til byen Portonovo, hvor flere familier lever af fiskeri og først og fremmest af den sjældne vilde musling, mosciolo selvatico. Disse muslinger lever på et rev i vigen, som blev dannet efter et jordskælv for 1500 år siden. Nordvision fra Sverige. Sendt første gang 05.02.10

07:05  

Madsen & Co. (15:32)
Madsen & Co. (15:32) Kissers besøg. Susanne er bortrejst på konference i weekenden, og Kisser har meldt sig som baby- sitter. Hun vil benytte lejlig- heden til at finde ud af, hvor- dan det er at være en rigtig familie - nu hvor hun selv har tænkt sig at få en. Alle får prøvet noget nyt - og Kisser har en tilståelse. Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark. Instruktion: Piv Bernth. Bearbejdelse: John Stefan Olsen. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

07:30  

Madsen & Co. (16:32)
Madsen & Co. (16:32) Weekend for to? Kisser er flyttet tilbage i sit hus, som nu faktisk er Jørgens hus. Men Jørgen synes, det er rart og vil invitere Kisser på en romantisk weekend til Pension Søglimt. Præcis det har Susanne ønsket sig i de sidste 10 år - men Mogens har været umulig at få med på andet end fodboldture, og nu har Susanne fået nok. Mogens<.>_Peter_Schrøder. Susanne<.>_Birgitte_Raaberg. Line<.>_Maria_Birkkjær. Max<.> <.>_Rasmus_Ogstrup_Rasmussen. Kisser<.>_Susanne_Heinrich. Jørgen<.>_Peter_Gilsfort. Manuskript:_Michael Hjort, _Johan_Kindblom og _Tomas_Tivemark. Instruktion:_Piv_Bernth. Bearbejdelse: _John_Stefan_Olsen. Scenografi:_Bettina_Sneum. Musik:_James_Price.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Dejlig er jorden
Dagens sang: Dejlig er jorden - sunget af et af DR's kor.

08:35  

En kærlighedshistorie - Johnny Cash & June Carter
En kærlighedshistorie - Johnny Cash & June Carter Ægteskabet mellem Johnny Cash og June Carter er en af det 20. århundredes store kærlighedshistorier. Få år efter, at Johnny havde set June første gang i 1950, præsenterede Elvis dem for hinanden. Og Johhny sagde til June - 'du og jeg bliver gift en dag'. På det tidspunkt var de begge gift med andre, og June skulle igennem endnu et ægteskab, mens Johnny skulle gennem år med et massivt stofmisbrug. De blev gift i 1968, og deres søn John blev født i 1970. Heller ikke i døden kunne de undvære hinanden. I 2003 døde de med mindre end et halvt års mellemrum.

DR Ultra

06:00  

Zorro (10)
Zorro (10) Tyven Zorro

06:20  

Wild Kratts
Wild Kratts Kunsten at røre en kolibri

06:40  

Junglebanden
Junglebanden Det stærkeste dyr i junglen

06:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:05  

Klassen IV - Tobias stjæler (155)
Klassen IV - Tobias stjæler (155) Der skal holdes klassefest på skolen, og Tobias har fået til opgave at stå for slik og chips til festen. Men det har han glemt alt om, og derfor bliver han presset af de andre drenge til at skaffe lækkerierne på en alternativ måde - en måde, der ikke er helt lovlig. Så Tobias er rystet, da politiet ringer ham op midt under festen, hvor alle er i fuld gang med at spise det forbudte slik. Skal han nu i fængsel?

07:20  

Braceface (50)
Braceface (50) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

07:40  

Freaktown (17)
Freaktown (17) Skrige-rekorden

07:50  

Thunderbirds (8)
Thunderbirds (8) EOS

08:15  

Junglebanden
Junglebanden Bob den uovervindelige

08:25  

Junglebanden
Junglebanden Kim og Bob i knibe

08:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:50  

Gumball IV (35)
Gumball IV (35)

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø II (16)
Søpapegøjernes ø II (16) Den bedste skal

05:20  

Søpapegøjernes ø II (17)
Søpapegøjernes ø II (17) Meteorregnen

05:30  

Hjørne Bjørne IV (22)
Hjørne Bjørne IV (22) Stine Strandskade skal passe lillebror og lærer at stranden også kan være farlig.

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes cykler, og han klipper egerne af hjulene og bruger dem som fonduepinde. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få cyklerne tilbage.

06:00  

Sarah og And (25)
Sarah og And (25) Fornem park

06:10  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Dobbelt op på fru Berg

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Boing boing

06:30  

Grinebider (7)
Grinebider (7) Et sjovt stakit

06:40  

Bamse og Røverbyen
Bamse og Røverbyen

06:45  

Marie og Marias Vinter (2:6)
Marie og Marias Vinter (2:6) Marie og Maria har familien Lillesen, som kørte galt med bilen, boende i deres dukkehus. Amalie bliver nysgerrig angående de små hjulspor, og tror ved en fejl, at familien Lillesen er dukker. Cirkusdirektøren søger efter en ny hovedattraktion. I desperation efter penge, ansætter Amalie sig selv til at gøre rent i Marie og Marias hus, så hun samtidig kan snuse rundt.

07:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

07:30  

Pippi på de 7 have
Pippi på de 7 have Pippis far sender besked om, at han er taget til fange af sørøvere på en tropeø. Pippi, Tommy og Annika tager afsted for at redde ham - flyvende i Pippis store seng! Svensk spillefilm fra 1969 over Astrid Lindgrens klassiske børnebog Instruktion: Olle Hellbom Medvirkende: Inger Nilsson, Beppe Wolgers, Per Sundberg, Maria Persson

 
DR1

10:10  

Sygeplejerskerne II (3:10)
Sygeplejerskerne II (3:10) Sygeplejerskerne Iris, Carina, Julia og Malin arbejder på akutmodtagelsen på et sygehus i Stockholm, hvor de kæmper for at redde liv med sammen resten af personalet. Det er dog ikke altid helt nemt, når grænsen mellem arbejde og privatliv flyder sammen.

10:50  

Sygeplejerskerne II (4:10)
Sygeplejerskerne II (4:10) Sygeplejerskerne Iris, Carina, Julia og Malin arbejder på akutmodtagelsen på et sygehus i Stockholm, hvor de kæmper for at redde liv med sammen resten af personalet. Det er dog ikke altid helt nemt, når grænsen mellem arbejde og privatliv flyder sammen.

DR2

09:40  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen Det handler om det gode, det onde - og det temmelig tarvelige i Tidsmaskinen denne gang. Vi besøger mennesker, som bruger en masse tid og energi på at hjælpe andre, både i sort-hvid og farve. Vi hører om hvad børn, unge og voksne har været bange for de sidste 50 år, og så fortæller Per Stig Møllers tidligere spindoktor, Niels Krause Kjær om benspænd og nederdrægtigheder i det konservative folkeparti i slutningen af 90´erne. Sendt første gang 02.12.07.

10:30  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen "Danmarks Radio har ALTID været udsat for politisk pression!" Mogens Vemmer, tidligere chef for DR's børne -og ungdomsafdeling, er dagens vidne og fortæller om hvordan han i starten af 1970'erne var ved at miste chef-jobbet, da DR heller ikke dengang lavede tv, den borgerlige fløj i folketingssalen altid elskede lige højt. Se også klip med Poul og Nulle i "Jul & Grønne Skove", skandale-kalenderen fra 1980, der for alvor forargede voksne danskere. Så meget at Shu-Bi-Dua måtte kaldes til hjælp. Tilrettelæggelse: Mikkel Clausen. Sendt første gang 2.09.07

11:20  

Danske slotte: Liselund Ny Slot
Danske slotte: Liselund Ny Slot Med Anne Hjernøe og Anders Agger på eventyr (2:4) Et romantisk slot og Møns klint er rammen om denne uges sommertema. Anders Agger og Anne Hjernøe flytter ind på Liselund Ny Slot, hvorfra de udforsker kærlighedens kringelkroge - i hverdagen og Danmarkshistorien. Garneret med lokale lækkerier. Ægteparret Spohr skal fejre diamantbryllup på Liselund og har et par gode råd til, hvordan man får ægteskab til at vare. Parken omkring slottet emmer også af kærlighed, for den var et fælles projekt for ægteparret Calmette, som i 1700-tallet rejste ud i Europa og lod sig inspirere til det enestående haveanlæg. Tilrettelæggelse: Helle Lyster Sendt første gang 23.07.11

DR3

09:55  

X Factor UK 2017 (6)
X Factor UK 2017 (6) Intet tyder på, at briterne er ved at have fået nok af X Factor, så forbered dig endnu engang på store sangstemmer, pudsige indslag og uventede acts. Dommerpanelet består igen i år af X Factor-grundlæggeren og musikproduceren Simon Cowell, sangerinden Nicole Scherzinger, tv-personligheden Sharon Osbourne og musik-manageren Louis Walsh. Sammen skal de finde Storbritanniens mest karismatiske sangtalent.

DR K

09:20  

En kærlighedshistorie - Maria Callas & Aristotle Onassis
En kærlighedshistorie - Maria Callas & Aristotle Onassis Maria Callas er verdens ubestridte operadiva, da hun i 1957 for første gang møder milliardæren Aristotle Onassis ombord på 'Christina', Onassis yacht. To år efter mødes de igen samme sted og indleder en lidenskabelig kærlighedsaffære. De bliver skilt fra deres respektive ægtefæller, men kærlighedsforholdet er stormfuldt og falder sammen med en nedgang i Maria Calls' karriere, da hendes stemme ændrer sig. Da Onassis beslutter at forlade hende for Jacqueline Kennedy, erfarer Maria det gennem pressen! Hun dør nedbrudt i 1977, kun 53 år gammel.

10:05  

En kærlighedshistorie - Marilyn Monroe & Arthur Miller
En kærlighedshistorie - Marilyn Monroe & Arthur Miller De udgjorde et sært par. En af 1950'ernes mest prominente forfattere og intellektuelle, og en af filmhistoriens mest sexede og charmerende skuespillerinder. Arthur Miller og Marilyn Monroe møder hinanden i 1950 og bliver gift i 1956. Marilyn har en svær barndom bag sig, og det første Miller siger til hende er, at hun er den mest bedrøvede piger, han nogensinde har mødt. Marilyn er ikke dum og er ked af sit image som dum blondine, men den intellektuelle kløft mellem dem er alligevel for stor. Marilyn vil senere sige -'Miller er klog, og en stor forfatter, men jeg tror, han er mere værd som kunstner end som ægtemand'.

10:50  

Fortabt i Austen (1:4)
Fortabt i Austen (1:4) Amanda er træt af sin bøvede kæreste. Hun drømmer om gammeldags kurmageri som i Jane Austens romanklassiker 'Stolthed og fordom'. Drøm bliver til virkelighed, da Amanda på forunderlig vis bytter plads med bogens heltinde. Pludselig spiller Amanda selv en hovedrolle i sin yndlingsroman. Men hendes blotte tilstedeværelse får bogens personer til at forelske sig i de forkerte. Hvordan kan hun forhindre, at den berømte historie kører helt af sporet? Amanda: Jemima Rooper. Mr. Darcy: Elliot Cowan. Mr. Bennet: Hugh Bonneville. Elizabeth Bennet: Gemma Arterton.

11:40  

Fortabt i Austen (2:4)
Fortabt i Austen (2:4) Amanda har på forunderlig vis byttet plads med heltinden fra Jane Austens romanklassiker 'Stolthed og fordom'. Pludselig spiller Amanda selv en hovedrolle i sin yndlingsroman. Men hendes blotte tilstedeværelse får bogens personer til at forelske sig i de forkerte. Hvordan kan hun forhindre, at den berømte historie kører helt af sporet? Amanda: Jemima Rooper. Mr. Darcy: Elliot Cowan. Mr. Bennet: Hugh Bonneville. Elizabeth Bennet: Gemma Arterton.

DR Ultra

09:00  

Aladdin 2: Jafar vender tilbage
Aladdin 2: Jafar vender tilbage Alt ånder fred og idyl på sultanens slot i byen Agrabah. Jafar er spærret inde i lampen, som er gravet ned i ørkenen. Men vores venner aner intet om, at Jafar og papegøjen Jago faktisk er ved at planlægge en frygtelig hævn; de vil tage magten over Agrabah! Og pludselig en mørk aften finder en lille tyv en mystisk nattesort fortryllet lampe...

10:05  

Store Nørd: Kælke
Store Nørd: Kælke Superkælkene (9:15) Det er fedt at kælke! Men det kræver en god bakke. Og så bliver man træt i benene af at løbe hele tiden. Men det gør Emil og Kåre noget ved! De bygger automatiske ben på den ene kælk og larvefødder på den anden kælk og afholder superkælke-konkurrence. Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

10:25  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

10:35  

The Next Step II (1)
The Next Step II (1) Festen fortsætter.

10:55  

The Next Step II (2)
The Next Step II (2) Min kæreste er tilbage.

11:15  

The Next Step II (3)
The Next Step II (3) Klar til start.

11:40  

The Next Step II (4)
The Next Step II (4) Sidste chance.

DR Ramasjang

09:05  

Motor Mille på maskintur - Asfaltudlægger (5)
Motor Mille på maskintur - Asfaltudlægger (5) Motor Mille elsker store maskiner, men hun har aldrig prøvet at køre en asfaltudlægger. Hun tager derfor ud for at møde Margit, der lægger asfalt med en stor maskine på larvefødder. Det skal vise sig ikke at være helt nemt at styre sådan en, så asfalten ligger jævnt på vejen. Så Motor Mille må øve sig.

09:20  

Kasper og Sofie (6)
Kasper og Sofie (6) På fisketur

09:35  

Cirkus Summarum 2013
Cirkus Summarum 2013 Cirkus Summarum er et musikalsk magisk cirkus show for hele familien. Her får du skønne sange, seje robotter, farlige trapez- og trampolinnumre, spektakulære tryllekunstner og ikke mindste sjove overraskelser. Mød alle vennerne fra DR Ramasjang - Bamse, Bruno, Hr. Skæg, Jacob Riising, Rosa fra Rouladegade og Sebastian. Forestillingen er fyldt med dans og musik leveret af skønne dansere og et rigtigt cirkus orkester bestående af DR Big Band.

11:22  

Kiwi & Strit (5)
Kiwi & Strit (5) Kiwi har en bøtte lim, som Strit ikke må bruge. Strit låner bøtten og begynder at lime alting sammen...

11:30  

Ramasjang Mysteriet (2)
Ramasjang Mysteriet (2) Hvor er Sebastians briller? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

DR1

13:05  

En ny begyndelse V (3:12)
En ny begyndelse V (3:12) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

13:55  

En ny begyndelse V (4:12)
En ny begyndelse V (4:12) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

14:40  

Familien Jul
Familien Jul Hugo bliver gode venner med nissen Pixy, som ikke nåede at komme hjem med de andre nisser. Hugo går langt for at skjule Pixy fra sin julefjendske far, men et år er lang tid at skjule en nisse, der ikke ligner mennesker, taler et mærkeligt sprog, udøver magi og som ikke kan tåle den danske sommervarme. Hugo er derfor nødt til at dele hemmeligheden med sine søskende og sammen kæmper de for, at Pixy ikke bliver opdaget. Medvirkende: Pelle F. Krusbæk, Herman Knop, Paw Henriksen, Marie Askehave, Dar Salim m.fl. Manuskript og instruktion: Carsten Rudolf. Fotograf: Bastian Schiøtt. Scenograf: M. Wan Sputnick. Musik: Niklas Schmidt. Produktion: Pixy Film ApS i samarbejde med bl. a. DR.

DR2

13:20  

Menneske - din indre fisk (1:3)
Menneske - din indre fisk (1:3) Hvordan er den menneskelige krop blevet til den komplicerede, underfundige og fantastiske maskine, den er i dag. En af verdens førende palæontologer og anatom, Neil Shubin, fortæller historien om den menneskelige evolution ved at gå hundreder af millioner år tilbage, og ved hjælp af fossiler, embryoner og gener afslører han, hvordan menneskekroppen indeholder arv fra både fisk, krybdyr og primater. I første del fortæller Shubin, hvordan menneskets lemmer, nakker og lunger kan spores tilbage til en fisk, der kravlede op på land for 375 millioner år siden.

14:15  

Menneske - dit indre krybdyr (2:3)
Menneske - dit indre krybdyr (2:3) Hvordan er den menneskelige krop blevet til den komplicerede, underfundige og fantastiske maskine, den er i dag. En af verdens førende palæontologer og anatom, Neil Shubin, fortæller historien om den menneskelige evolution ved at gå hundreder af millioner år tilbage, og ved hjælp af fossiler, embryoner og gener afslører han, hvordan menneskekroppen indeholder arv fra både fisk, krybdyr og primater. Fra krybdyrene har mennesket arvet hår, hud, tænder, kæber og hørelse, alt sammen noget, der kan spores tilbage fra de mest glubske væsner til et lille spidsmuslignende dyr, der levede for 195 millioner år siden.

DR3

12:00  

Alene i vildmarken (5:10)
Alene i vildmarken (5:10) Isolationen og ensomheden bliver afgørende for flere af deltagerne i dette program. Hvem bukker under? Se med i dette ekstreme overlevelseseksperiment, hvor 10 danskere er sat af ude i den norske vildmark for at teste, hvor længe vi mennesker kan overleve på egen hånd. I total isolation og med et minimum af hjælpemidler filmer de deres egen kamp mod sulten, kulden, den barske natur og ikke mindst mod dem selv! Målet er at overleve så længe så muligt. Den sidste, der står tilbage vinder...

12:45  

Alene i vildmarken (6:10)
Alene i vildmarken (6:10) Flere af deltagerne er nu for alvor pressede af sult, og udskillelsesløbet begynder at gå stærkt. Se med i dette ekstreme overlevelseseksperiment, hvor 10 danskere er sat af ude i den norske vildmark for at teste, hvor længe vi mennesker kan overleve på egen hånd. I total isolation og med et minimum af hjælpemidler filmer de deres egen kamp mod sulten, kulden, den barske natur og ikke mindst mod dem selv! Målet er at overleve så længe som muligt. Den sidste, der står tilbage vinder...

13:30  

Crazy Ex-Girlfriend s.3 eps.1-13
Crazy Ex-Girlfriend s.3 eps.1-13 Rebecca drømmer om at få styr på kærligheden og resten af livet. Desværre har hun en særlig evne til at spænde ben for sig selv.

14:10  

Doctor Who X (1:12)
Doctor Who X (1:12) Doktoren får sig en ny rejsefælle, da han møder pigen Bill. Bill opdager, at universet er en hel del større og mere spændende, end hun på nogen måde havde drømt om. Men hvem er Doktoren, og hvad går hans hemmelige mission på Jorden ud på?

DR K

12:25  

Fortabt i Austen (3:4)
Fortabt i Austen (3:4) Amanda Price er på forunderlig vis havnet i sin yndlingsroman, Jane Austens 1800-tals-klassiker 'Stolthed og fordom'. Men hendes blotte tilstedeværelse har vendt op og ned på bogens univers. Hvordan kan hun forhindre, at den berømte kærlighedshistorie kører helt af sporet? Et spørgsmål, der ikke bliver mindre presserende, da selveste mr. Darcy erklærer hende sin kærlighed. Amanda: Jemima Rooper. Mr. Darcy: Elliot Cowan. Mr. Bennet: Hugh Bonneville. Elizabeth Bennet: Gemma Arterton.

13:10  

Fortabt i Austen (4:4)
Fortabt i Austen (4:4) Amanda Price er på forunderlig vis havnet i Jane Austens romanklassiker 'Stolthed og fordom'. Hendes blotte tilstedeværelse har vendt op og ned på bogens univers. Og forvirringen bliver ikke mindre, da Amanda og Darcy pludselig træder ud i nutidens London. Amanda: Jemima Rooper. Mr. Darcy: Elliot Cowan. Mr. Bennet: Hugh Bonneville. Elizabeth Bennet: Gemma Arterton.

14:00  

Vores guddommelige verden med Morgan Freeman (1:6)
Vores guddommelige verden med Morgan Freeman (1:6) Hvor kommer vi fra? Og hvad skete der 'i begyndelsen'? Blev mennesket skabt i Guds billede, eller er vi et resultat af en 13,8 millioner år gammel encellet organisme? Den amerikanske skuespiller Morgan Freeman opsøger kristne, muslimer, jøder, hinduer, oprindelige amerikanere og arkæologer for at få svar på menneskehedens største spørgsmål.

14:50  

Vores guddommelige verden med Morgan Freeman (2:6)
Vores guddommelige verden med Morgan Freeman (2:6) "Hvem er Gud?" Amerikansk eksistensprogram fra 2015. (The Story of God) Er der en fornemmelse af det guddommelige, som forener alle religioner? Og har Guds væsen ændret sig over tid? For at forsøge at forstå menneskehedens millioner af guder opsøger den amerikanske skuespiller Morgan Freeman kristne, muslimer, jøder, hinduer, oprindelige amerikanere og arkæologer.

DR Ultra

12:00  

The Next Step II (5)
The Next Step II (5) Pigen er min.

12:25  

The Next Step II (6)
The Next Step II (6) Fyr den af.

12:45  

The Next Step II (7)
The Next Step II (7) Der skal to til.

13:05  

The Next Step II (8)
The Next Step II (8) Hvad skal jeg gøre?

13:30  

The Next Step II (9)
The Next Step II (9) Aldrig nok.

13:50  

The Next Step II (10)
The Next Step II (10) Bare jeg får den.

14:15  

The Next Step II (11)
The Next Step II (11) Gør ligesom mig.

14:35  

The Next Step II (12)
The Next Step II (12) Kom videre.

DR Ramasjang

12:00  

Tree Fu Tom (9)
Tree Fu Tom (9)

12:20  

Tree Fu Tom (10)
Tree Fu Tom (10)

12:45  

Hemmelige dyr: Fiskehovedet i søen (5)
Hemmelige dyr: Fiskehovedet i søen (5) Elliot på 9 år har fundet noget i søen, lige der hvor han bor. Et fiskehoved. Nogen eller noget har spist hele fiskens krop. Derfor har han bedt Isabel om at komme til København for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der har hapset fisken.

13:00  

Rosa fra Rouladegade II (7)
Rosa fra Rouladegade II (7) Når Alvilda er på besøg hos sin bedstemor er de næsten altid ude i haven, for de kan nemlig begge to godt lide blomster. De kan også begge to godt lide kager, så Alvilda tager en tur til Rouladegade for at bede Rosa om hjælp til at bage en overraskelseskage til bedstemor. Sammen forklæder de sig som en høj mand med hat og stok, og spadserer hjem til bedste, for at udspionere og finde ud af hvordan kagen skal være. Hjemme i Rosas kagehus får de brug for både fingermuskler, marcipan i mange farver og masser af flødeskum, for at bage en lagkage fuld af blomster og alt det andet bedste bedst kan lide.

13:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (39)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (39) Den nye ordenshåndhæver

13:40  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (40)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (40) Ham, der fik skylden

13:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (41)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (41) Det store spil

14:05  

Motor Mille og Børnebanden (3)
Motor Mille og Børnebanden (3) Den Sure Mand på havnen har taget alle børnenes festlige fødselsdagsting, så nu kan de ikke holde fødselsdage. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fødselsdagstingene tilbage.

14:30  

Der var engang...
Der var engang... Fjernsyn for dig. Johannes begiver sig ud i verden med hele sin arv - 25 sølvmønter - og med drømmen om en smuk prinsesse. Uden han ved hvorfor, har han pludselig en rejsekammerat på turen - en mærkelig mand, der ved de underligste ting.

DR1

16:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Sangskriveren Dave tror ikke sine egne ører, da han finder tre små jordegern i sit køkken. Alvin, Simon og Theodore kan nemlig ikke alene tale - de kan også synge! Dave hyrer fluks de tre jordegern til at synge hans sange. Det vender op og ned på hans liv. Den usædvanlige sangtrio tager verden med storm, men samtidig opdager Dave hurtigt, at det er sin sag at holde styr på de tre frække pelsdyr. Dave: Jason Lee. Ian: David Cross. Claire: Cameron Richardson. Instruktion: Tim Hill.

17:30  

Ørkenens Sønner - En gang til for Prins Knud (2:2)
Ørkenens Sønner - En gang til for Prins Knud (2:2) Logebrødrene i Ørkenens Sønner fejrede i april 2016 deres 25 års jubilæum med deres 8. show siden starten i 1991. Titlen er "En Gang Til For Prins Knud", som er optaget foran et veloplagt publikum i Falkoner Salen. Showet kommer vidt omkring, denne gang møder vi både Den Lille Havfrue, Egtvedpigen, Grovbollemanden og H.C. Andersen. Showet byder også på et gensyn med Olsen, Meyer, Emma og Clausen fra Huset På Christianshavn. Herudover genser man Fjertomanen og vi skal til begravelse på Gyllegården. Anmelderne var enige og gav 5 stjerner til d'herrer Pilmark, Olsen, Koefoed og Reher alias Ørkenens Sønner.

DR2

15:10  

Menneske - din indre abe (3:3)
Menneske - din indre abe (3:3) Hvordan er den menneskelige krop blevet til den komplicerede, underfundige og fantastiske maskine, den er i dag. En af verdens førende palæontologer og anatom, Neil Shubin, fortæller historien om den menneskelige evolution ved at gå hundreder af millioner år tilbage, og ved hjælp af fossiler, embryoner og gener afslører han, hvordan menneskekroppen indeholder arv fra både fisk, krybdyr og primater. Mennesket har arvet sine hænder, fødder, farvesyn, rygrad og oprette gang fra primaterne og de tidlige hominider, der også videregav den måske vigtigste arv af alle - vejen til den menneskelige hjerne.

16:05  

Magt og kærlighed (2:3)
Magt og kærlighed (2:3) I 1400-tallet er middelalderens barbari langsomt ved at blive afløst af humanisme og orden. Da hertugen af Burgund dør i kamp, insisterer hans datter, Maria, på at arve riget, selv om der kun er mandlig tronfølge i hertugdømmet. Blandt sine mange bejlere vælger Maria den tyske kejsersøn Maximilian. Deres styre er med til at bane vejen for renæssancen, en æra, der ændrer verden.

17:40  

Kellys helte
Kellys helte Midt i 2. verdenskrigs kaos får den barske Kelly færten af 14.000 guldbarrer i det besatte Frankrig. Dem vil han have, og med hjælp af andre skrappe drenge får han etableret en helt speciel kampenhed. Og så går Kelly i krig. Kelly: Clint Eastwood. Big Joe: Telly Savalas. Oddball: Donald Sutherland. Instruktion: Brian G. Hutton.

DR3

15:00  

The Oranges
The Oranges David og Paige Walling og Terry og Cathy Ostroff er naboer og hinandens bedste venner. Men der går skår i venskabet, da Terry og Cathys datter Nina vender hjem efter fem års fravær. Nina indleder nemlig en affære med David Walling - hendes forældres gode ven. Det kommer til at vende op og ned på begge familiers liv. Nina: Leighton Meester. David: Hugh Laurie. Paige: Catherine Keener. Instruktion: Julian Farino.

16:25  

R.I.P.D
R.I.P.D Politimanden Nick bliver dræbt i tjeneste - men det er langt fra slutningen på hans karriere. Efter sin død bliver Nick nemlig headhuntet af RIP-korpset, der består af lutter afdøde politifolk. Sammen med sin nye makker, den erfarne Roy, skal han forsvare de levendes verden mod en gruppe skurkagtige døde, der skjuler sig blandt de levende med planer om at overtage deres verden. Roy: Jeff Bridges. Nick: Ryan Reynolds. Hayes: Kevin Bacon. Instruktion: Robert Schwentke.

17:50  

Pandaerne I (5:8)
Pandaerne I (5:8) Tommy har planlagt en rigtig sjov herretur i byen med sin gode ven og kollega - Jørgen Ingenarm. I løbet af den festlige aften vinder Tommy 100.000 kr. Pludselig viser det sig at alle i familien har ting, de mener, er det helt rigtige at bruge pengene til. Og så dukker en mindre heldig historie fra fortiden op og sætter Tommy i et dilemma. Instruktion og manus: Wulffmorgenthaler. Sendt første gang 16.02.11

DR K

15:45  

Vores guddommelige verden med Morgan Freeman (3:6)
Vores guddommelige verden med Morgan Freeman (3:6) "Fri os fra det onde" Amerikansk eksistensprogram fra 2015. (The Story of God) Hvorfor findes det onde, og hvor kommer det fra? Morgan Freeman taler med en seriemorder og en tidligere nynazist om deres ondskab. Han undersøger også de gamle ægypteres tro på, at hvad man gør i dette liv får betydning for det næste og om den gamle persiske religion, zorostrianismen, hvis forestilling om en kosmisk balance mellem godt og ondt har inspireret til den kristne satan.

16:35  

Vores guddommelige verden med Morgan Freeman (4:6)
Vores guddommelige verden med Morgan Freeman (4:6) Hvad er et mirakel, og hvilken betydning har det? I USA møder Freeman en mand, der har overlevet et fald på 47 etager, og en cancerpatient, der mener at skylde sin overlevelse bønnens kraft. I Israel lærer Freeman, at mirakler er grundlaget for jødedommen, mens Vatikanet i Rom kårer helgener på grundlag af mirakler. Buddhister i Indien mener derimod, at alle mennesker er i stand til at udrette mirakler, hvis de er fokuseret nok.

17:30  

Vores guddommelige verden med Morgan Freeman (5:6)
Vores guddommelige verden med Morgan Freeman (5:6) Forestillingen om Dommedag og verdens ende findes i de fleste religioner. Morgan Freemann undersøger dommedagsprofetierne i islam, kristendom og jødedom, men også hos mayaerne, og forsøger bl.a. at forstå, hvorfor nogle mennesker ligefrem kan længes efter katastrofen.

DR Ultra

15:00  

Bella and the Bulldogs I (11)
Bella and the Bulldogs I (11)

15:20  

Bella and the Bulldogs I (12)
Bella and the Bulldogs I (12)

15:45  

Bella and the Bulldogs I (13)
Bella and the Bulldogs I (13)

16:05  

Bella and the Bulldogs I (14)
Bella and the Bulldogs I (14)

16:30  

Bella and the Bulldogs I (15)
Bella and the Bulldogs I (15)

16:55  

Braceface (20)
Braceface (20) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

17:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:40  

Klassen IV - Tobias stjæler (155)
Klassen IV - Tobias stjæler (155) Der skal holdes klassefest på skolen, og Tobias har fået til opgave at stå for slik og chips til festen. Men det har han glemt alt om, og derfor bliver han presset af de andre drenge til at skaffe lækkerierne på en alternativ måde - en måde, der ikke er helt lovlig. Så Tobias er rystet, da politiet ringer ham op midt under festen, hvor alle er i fuld gang med at spise det forbudte slik. Skal han nu i fængsel?

17:50  

Klassen IV - En dum idé (156)
Klassen IV - En dum idé (156) Josefine er begyndt på 5:2 slankekur. Det betyder, at hun skal faste to gange om ugen, hvilket er rigtig hårdt. Mathilde mener ikke, at det kan være så slemt, så hun beslutter sig for at tage kuren sammen med Josefine for at bevise hvor nemt, det er. Mathilde klarer kuren uden de mindste problemer, men måske er der en god forklaring. Det tyder nemlig på, at hun ikke holder sig helt til spillereglerne.

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (8)
Sarah og And (8) Regnbue-citroner

15:05  

Sarah og And (9)
Sarah og And (9) Stolebutikken

15:15  

Morten Skildpadde (26)
Morten Skildpadde (26) Dinojægeren Morten

15:40  

Gurli Gris V (15)
Gurli Gris V (15) Kaptajn Far Hund

15:50  

Chuggington
Chuggington Vi er futtenørerne

16:00  

Chuggington
Chuggington Fut-elev-holdet

16:10  

Masha og Bjørnen (26)
Masha og Bjørnen (26) Vi ses igen

16:15  

Albi
Albi

16:20  

Yakari III (3)
Yakari III (3)

16:35  

Paw Patrol II (26)
Paw Patrol II (26) Vovserne bjæffer med dinosaurer

17:00  

Peddersen og Findus på julebesøg
Peddersen og Findus på julebesøg Jul hos Peddersen. Peddersen kommer til skade med sin fod, og nu er Findus bange for, at det slet ikke bliver en rigtig juleaften. Tegnefilm.

17:10  

Gurli Gris - Jul
Gurli Gris - Jul Hr. Kartoffels juleforstilling

17:15  

Ellevilde Ella - Julemanden er på vej
Ellevilde Ella - Julemanden er på vej Julemanden er på vej

17:20  

Aladdin
Aladdin

17:45  

Sprinter Galore II - Arbejde (8)
Sprinter Galore II - Arbejde (8) Heino insisterer på at samle en vugge for Thomas og Kathrine, så for ikke at blive opdaget, må Sprinter tage med Thomas på arbejde. Livet som politimand viser sig dog at være lidt mindre spændende, end Sprinter havde troet, ligesom det at have en superhelt med på arbejde viser sig at være mere udfordrende, end Thomas havde håbet på ...

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:00  

Hvem var det nu vi var - 1992
Hvem var det nu vi var - 1992 Jacob Riising har inviteret fire kendte danskere i studiet til en venskabelig dyst med højt humør om et år, der var engang. Aftenens gæster er Mads Christensen, Annette Heick, Uffe Buchard og Signe Lindkvist. Stemningen er i top, når året 1992 bliver sat lidt på plads. Vi er med til landsholdets fest på Rådhuspladsen i København og nyder et gensyn med modellen Tina Kjærs modne frugter. Og så er vi i underholdende selskab, når Uffe Buchard anmelder Mads Christensens hang til høj bukseføring og Signe Lindkvist og Annette Heick mindes deres fælles demonstration mod lukningen af Dollars.

20:00  

Kender Du Typen? Julespecial (10:10)
Kender Du Typen? Julespecial (10:10) I aften besøger "Kender Du Typen?" en kendt dansker, der elsker julen og er i stemning til højtiden allerede fra oktober. Hvilken kendt dansker kan spille kirkeorgel, føre en gravko - og pakker aldrig sin toilettaske ud? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup forsøge at regne ud, når "Kender Du Typen?" tager slæden til Viborg. Vært: Mads Steffensen

20:45  

Er du der, far?
Er du der, far? Dilemmaerne står i kø, når ens far, som 68-årig og på kanten af det otium, der skulle afløse et travlt arbejdsliv som direktør, pludselig ikke kan lægge to og to sammen - helt bogstaveligt. Journalist Kasper Friche har fulgt sin far i løbet af de måneder, hvor hans demens-sygdom æder ham op med rekordfart. Og præger alt i familien. Et af de store dilemmaer er udsigten til, at faderen skal på plejehjem. For hvordan træffer man den beslutning, når man ved, at det sidste, han har lyst til, er at forlade sit hjem og den kone, han har elsket i over 50 år? For at blive klogere flytter Kasper Friche ind på et plejehjem. Her mærker han på egen krop, hvad det er for en fremtid, som måske venter hans far.

DR2

20:00  

Den hundredårige der kravlede ud af vinduet og forsvandt
Den hundredårige der kravlede ud af vinduet og forsvandt Allan Karlsson har levet et eksplosivt liv. Han elsker at sprænge ting i luften, og så har han - helt tilfældigt - spillet en nøglerolle i en række af verdenshistoriens vigtigste hændelser. Allan kommer på plejehjem, men det er ikke noget for ham, så på sin 100-års-fødselsdag stikker han af. Snart havner han i et nyt vildt eventyr. I 100 år gjorde Allan verden usikker, og nu er den sprængfarlige gamling løs igen. Allan Karlsson: Robert Gustafsson. Julius: Iwar Wiklander. Benny: David Wiberg. Instruktion: Felix Herngren.

DR3

18:15  

Pandaerne I (6:8)
Pandaerne I (6:8) 'Nye naboer'. Mor Debbie har ikke et positivt syn på det at have naboerne og social samvær i det hele taget. Derfor glæder det hende usigeligt da familiens naboer flytter. Desværre flytter et nyt par ind, som viser sig at være så sunde, gavmilde og flinke at Debbie slet ikke kan udholde det. Til gengæld medfører det at Conrad får en ny allerbedste ven. Sendt første gang 23.02.11

18:35  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:20  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:40  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

20:00  

All Roads Lead to Rome
All Roads Lead to Rome Maggie beslutter, at hendes oprørske teenagedatter, Summer, vil have godt af en tur til Italien. Der møder Maggie sin gamle flamme Luca, som bor sammen med sin 80-årige mor, Carmen. Summer får hurtigt nok af Italien, og sammen med Carmen stjæler hun Lucas bil. De to sætter kurs mod Rom - med Maggie og Luca lige i hælene. Det bliver et vildt roadtrip, der giver de to umage par tid til at lære hinanden bedre at kende. Maggie: Sarah Jessica Parker. Summer: Rosie Day. Luca: Raoul Bova. Instruktion: Ella Lemhagen.

DR K

18:20  

Vores guddommelige verden med Morgan Freeman (6:6)
Vores guddommelige verden med Morgan Freeman (6:6) Hvad sker der med os efter døden? Er der et himmel og et helvede? Er der nogen del af os, der lever videre efter døden? Bliver vi genfødt som et eller andet væsen? Det er spørgsmål, mange har stillet sig selv, og er for mange religioner en central del af selvforståelsen. Morgan Freeman taler med kristne, hinduer,mennesker med nærdødsoplevelser og forskere i hhv. aztekerne og de gamle ægyptere.

19:10  

Jerusalem
Jerusalem For tre verdensrelioner og dermed næsten halvdelen af verdens befolkning er Jerusalem et helligt sted. Gennem de sidste 5.000 år er byen blevet erobret, ødelagt og genopbygget påny mange gange. Bjergtagende film bringer os tæt på de helligste steder og udforsker i stor målestok skæringspunktet mellem videnskab, historie og religion på dette gamle, gådefulde sted.

19:55  

Dagens sang: Dejlig er jorden
Dagens sang: Dejlig er jorden - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Malene Schwartz - diva med format
Malene Schwartz - diva med format I 60 år har Malene været en af Danmarks mega-stars - men spørger man hende om, hvornår hun er gået af scenen med følelsen af at have ydet en perfekt indsats er svaret: Aldrig. Hun har ellers spillet alt fra komtesse Irene Gyvelstjerne i "Pigen og Greven", den vampede Corinna i "Frøken Nitouche" til den ængstelige Maude Varnæs i Matador. Få historien om Malene Schwartz' vej fra ung usikker filmdarling til teaterdirektør - fortalt af Malene selv, Lise Nørgaard, Ditte Hansen m.fl.

DR Ultra

18:00  

Sofie Linde Show II (13) - Nicolas Bro og Jonas Smith
Sofie Linde Show II (13) - Nicolas Bro og Jonas Smith I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af skuespillerne Nicolas Bro og Jonas Schmidt. De er begge to vilde med superhelte, og derfor har Sofie sendt dem en tur på en helteskole, der er lidt anderledes, end de forventer. Stjernereporteren Bubber giver et unikt indblik i Ultras mandeklub, som han selv mener er EXTREME! Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

18:30  

Ultras sorte kageshow III (4)
Ultras sorte kageshow III (4) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Joakim Ingversen og Micki Cheng fire deltagere i studiet, hvor de i bælgravende mørke skal dyste om at bage den flotteste og allerlækreste kage. I dette program skal bedstevennerne Mille og Philip kæmpe mod veninderne Carla og Flora. Deltagerne ved ikke på forhånd, hvad de skal bage - og der følger flere overraskelser og benspænd programmet.

19:00  

Kolonien - Båden (5)
Kolonien - Båden (5) Alle er vrede på Viktoria fordi hun har løjet om båden, men Milan finder en gammel jolle på land. Albert advare om at den vil synke, men Carl og Milan er ligeglade og sætter båden i vandet.

19:05  

Kolonien - Alene i skoven (6)
Kolonien - Alene i skoven (6) Viktoria, Albert og Niklas er flugt fra Carl og Milan, men må ikke komme ind hos Sille. De bygger et shelter ude i skoven. Albert laver ild og de ender med at overnatte i skoven.

19:15  

Kolonien - Skidenbær (7)
Kolonien - Skidenbær (7) Viktoria, Albert og Niklas vågner i skoven og er sultne. Niklas vil tilbage til lejrskolen, men det syntes de to andre er for farligt. I stedet går Viktoria og Albert ud for at finde bær. De finder en forladt bil, men må flygte da Carl og Milan kommer.

19:25  

Kolonien - Den mystiske mand (8)
Kolonien - Den mystiske mand (8) Sille vil have Viktoria og Albert til at hjælpe med at skaffe mad fra dyrene på gården. Viktoria vil hverken malke geden eller slagte hønen og så dukker Carl og Milan pludselig op.

19:40  

Kolonien - Alberts kniv (9)
Kolonien - Alberts kniv (9) Viktoria og Sille plukker hønen mens Albert og Niklas går ned til havnen for at dykke efter Alberts kniv. De tager stylterne med, men opdager for sent at Carl og Milan har opdaget hemmeligheden omkring den høje mand.

19:50  

Hjalte vs Tjelle - Bondegården (3)
Hjalte vs Tjelle - Bondegården (3) Hjalte og Tjelle kæmper i dette program om at undgå at skulle drikke varm mælk - helt frisk fra yveret. Det gør de i dueller, hvor præcision og hurtighed er en stor fordel. De skal nemlig dyste i disciplinerne Havetraktorringridning og Kopatte-ræs.

20:00  

High School Musical
High School Musical På East High School er Troy Bolton og Gabriella Montez et uovertruffent par på scenen med stemmer, der får andre til at blegne. Den eneste ulempe er bare, at der er ingen, der ved det. Så da det er tid til udtagelse til skolens prestigefyldte musical, vil de selvfølgelig stille op. Men problemet er, at Troys vigtige basketball-kamp og Gabriellas holdkonkurrence for unge genier løber af stabelen på nøjagtigt samme tidspunkt. Og det bliver ikke nemmere, da deres største konkurrenter, søskendeparret Sharpay og Ryan Evans, bruger beskidte tricks for at stoppe de nye udfordrere. Medvirkende bl.a. Zac Efron og Vanessa Anne Hudgens

DR Ramasjang

18:00  

F for Får IV (23)
F for Får IV (23) Bitzer for en dag

18:05  

F for Får IV (24)
F for Får IV (24) Bitzers hemmelighed

18:15  

Quizdyrene II (8) - Araen Sugar
Quizdyrene II (8) - Araen Sugar Dagens quizdyr er en gammel kending. Det er nemlig araen Sugar, som allerede har været med i quizdyrene en gang før. Den gang fik han et enkelt flot point og var meget tilfreds med både det og sin præmie. Siden dengang har Sugar fået sig en kæreste, som hedder Honey. Nu vil Sugar gerne stille op i Quizdyrene igen, for at vise Honey hvor god han er til at quizze. Spørgsmålet er om Sugar ved nok om aber til at imponere Honey? Og om han ender med flere point end sidste gang han var med i Quizdyrene.

18:30  

LasseMajas Detektivbureau - Skygger over Vestervomstrup
LasseMajas Detektivbureau - Skygger over Vestervomstrup Sensommeren er kommet til Vestervomstrup, men alt overskygges af dårlige nyheder. Den lille bys politistation er truet af lukning, noget som hverken Lasse, Maja eller politimesteren ønsker skal ske. De må hurtigt finde på en måde at redde den. Da den ærværdige Granats auktioner kommer på besøg, øjner vores helte, Lasse og Maja, chancen for at vise, hvad Vestervomstrup og dens politistyrke kan. Med fem nyinstallerede alarmer og døgnovervågning af auktionens skatte skal LasseMajas Detektivbureau sørge for, at intet går galt. Men sikkerheden trues, da det viser sig, at den berygtede tyv 'Kunstskyggen' er på fri fod. 'Kunstskyggen' er kendt for at kunne stjæle hvad som helst, og da auktionsgenstandene begynder at forsvinde en efter en, bliver hun direkte hovedmistænkt. Nabobyens politimester, Gabriella, blander sig i efterforskningen, og intet er længere, som det plejede at være. Hvordan skal det gå politimesteren i Vestervomstrup? Og vil de få fingrene i tyven?

19:42  

Hunden Ib
Hunden Ib

19:45  

Søpapegøjernes ø II (24)
Søpapegøjernes ø II (24)

19:50  

Søpapegøjernes ø II (25)
Søpapegøjernes ø II (25)

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Teorien om alting
Teorien om alting I 60'ernes Cambridge forelsker den unge studerende Stephen Hawking sig i den jævnaldrende Jane. Hawking er blot 21 år gammel, da han får at vide, at han lider af en sygdom, der snart vil gøre ham lam. Med Jane ved sin side nægter Hawking dog at give op. Og mens sygdommen gør ham stadig svagere, opmuntrer Jane ham til at fortsætte sine ambitiøse studier om, hvordan universet er sat sammen. Eddie Redmayne modtog en Oscar for sin præstation i filmens hovedrolle. Stephen Hawking: Eddie Redmayne. Jane Hawking: Felicity Jones. Robert Hawking: Tom Prior. Instruktion: James Marsh.

23:50  

Ride Along
Ride Along Ben drømmer om at blive strømer - og om at blive gift med sin kæreste, Angela. Angelas bror, politimanden James, drømmer til gengæld om at slippe af med Ben. James tilbyder Ben at komme med på patrulje. På den måde håber han at skræmme Ben langt væk fra både familien og jobbet som politimand. De næste 24 timer bliver da også de vildeste i Bens liv, for snart er den umage duo på jagt efter en berygtet narkobagmand. James: Ice Cube. Ben: Kevin Hart. Santiago: John Leguizamo. Instruktion: Tim Story.

DR2

21:45  

Indefra med Anders Agger - Cirkuskroen
Indefra med Anders Agger - Cirkuskroen De brune værtshuse i Danmark er på retur. Med dem forsvinder en tidslomme med en helt særlig jargon og et rummeligt fællesskab. Cirkuskroen er et af de ældste værtshuse i Aarhus. Her hedder krofatter Klovnen og nogle af stamgæsterne Kim Skrald og Spritteren. På Cirkuskroen kommer et broget klientel af fiskere, havnearbejdere, pensionister og akademikere.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Flugten: rejsen fortsætter (2:3)
Flugten: rejsen fortsætter (2:3) En masse mennesker var på vej til Europa i 2015, nogle på flugt fra krig, andre på jagt efter et bedre liv. Hvordan er det gået dem siden? I Athen har Nazifa og Latif kun råd til, at en af dem bliver smuglet videre. Isra og hendes familie er nået til Tyskland, men den politiske stemning i landet har ændret sig siden da. Mussa har rejst 6.500 kilometer fra Guinea til Marocco. Nu mangler han kun at forcere det seks meter høje hegn mellem Marocco og den spanske enklave, Ceuta.

DR3

21:30  

Zappa
Zappa De tre drenge Bjørn, Mulle og Sten er venner, men under den kammeratlige overflade udspiller der sig en kamp om magten og overherredømmet, og i længden kan venskabet ikke holde. Bjørn: Adam Tønsberg. Mulle: Morten Hoff. Sten: Peter Reichhardt. Instruktion: Bille August.

23:10  

You, Me and Dupree
You, Me and Dupree Carl og Molly er nygifte, men deres ægteskab bliver sat på en hård prøve, da Carl giver sin bedste ven lov til at flytte ind. Dupree er en evig ungkarl med en temmelig afslappet indstilling til livet. Han har mistet både sit job, sin bil og sin lejlighed og har brug for et sted at bo. Bare et par dage. Men Dupree føler sig hurtigt hjemme, og dage bliver til uger. Vil Carl og Molly nogensinde slippe af med ham igen? Dupree: Owen Wilson. Carl: Matt Dillon. Molly: Kate Hudson. Mr. Thompson: Michael Douglas. Instruktion: Joe Russo.

DR K

21:00  

Funny Girl
Funny Girl Som en anden grim ælling præsenterer den unge Fanny Brice sig for showverdenens konge, Florenz Ziegfeld. Hun drømmer om at blive Broadwaystjerne og får hjælp af spilleren Nick Arnstein, som hun forelsker sig i. Fanny Brice: Barbra Streisand. Nick Arnstein: Omar Sharif. Rose Brice: Kay Medford. Instruktion: William Wyler.

23:20  

Portræt af Barbra Streisand
Portræt af Barbra Streisand Glem Madonna, Rihanna, Lady Gaga og Beyoncé. Barbra Streisand (f. 1942) blev med sin store stemme og talent for både skuespil og dans verdens første, kvindelige megastjerne. Egentlig var det mod alle odds. Streisand var ingen klassisk skønhed, men den sjove pige var uimodståelig, og fra hun modtog en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle i Funny Girls i 1969, var vejen til stjernerne banet.

DR Ultra

21:35  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

01:25  

The Kingdom
The Kingdom Flere end 100 mennesker omkommer under et terrorangreb mod et amerikansk boligkompleks i Saudiarabien. Et FBI-team ledet af den handlekraftige Fleury sendes til landet for at opklare, hvem der står bag. Selv om teamet bliver mødt med mistænksomhed, lykkes det alligevel Fleury og den saudiske politikaptajn Al Ghazi at gøre fremskridt i sagen. Men snart bliver FBI-teamet selv et terrormål. Ronald Fleury: Jamie Foxx. Grant Sykes: Chris Cooper. Janet Mayes: Jennifer Garner. Instruktion: Peter Berg.

03:10  

Sherlock Holmes: Baskervilles hund
Sherlock Holmes: Baskervilles hund Sherlock Holmes opsøges af landsbylægen dr. Mortimer. Gamle sir Charles Baskerville er død af et hjerteslag, men nær hans lig fandtes fodsporene af en kæmpemæssig hund. Nu har hans arving, sir Henry, været udsat for en række sære hændelser - senest en anonym advarsel mod at nærme sig familiegodset og den uhyggelige Dartmoor-hede. Sherlock Holmes: Jeremy Brett. Dr. Watson: Edward Hardwicke. Instruktion: Brian Mills.

DR2

00:05  

Undercover (3:6)
Undercover (3:6) Advokaten Maya er på toppen af sin karriere. Hun får mulighed for at blive Englands første sorte offentlige statsadvokat, og samtidig får et justitsmord hende til at kæmpe for at ændre det amerikanske retssystem. Men netop som Mayas liv havner i offentlighedens fokus, opdager hun, at hendes mand har løjet for hende i 20 år. Hun indser, at der er stærke kræfter på spil. Kan hun finde frem til sandheden, inden det er for sent?

00:55  

Undercover (4:6)
Undercover (4:6) Advokaten Maya er på toppen af sin karriere. Hun får mulighed for at blive Englands første sorte offentlige statsadvokat, og samtidig får et justitsmord hende til at kæmpe for at ændre det amerikanske retssystem. Men netop som Mayas liv havner i offentlighedens fokus, opdager hun, at hendes mand har løjet for hende i 20 år. Hun indser, at der er stærke kræfter på spil. Kan hun finde frem til sandheden, inden det er for sent?

01:50  

Velkommen til Villefranche (3:4)
Velkommen til Villefranche (3:4) Sabines bar angribes af en skydegal røverbande, der dukker op ud af det blå. Chokeret barrikaderer byens indbyggere sig, mens politichef Laurène Weiss forsøger at finde ud af, hvad banden var ude efter. Samtidig følger Cora og aktivistgruppen Arduinnas børn efter de mystiske lastbiler, der ruller gennem skoven om natten.

03:40  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:50  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:30  

Født til succes (5:5)
Født til succes (5:5) En programserie om fire privilegerede, unge, ambitiøse mænd, der er vokset op med succesfulde forældre. De jagter succes og anerkendelse fra forældre og venner, men ønsker i høj grad også at bevise over for sig selv, at de kan stå på egne ben. I dag er en stor dag, hvor Kasper finder ud af, om han bliver udråbt til "Årets unge håb" og kan gøre sin far stolt. Far har dog ikke fået lov til at komme med ind til festen, men må stå ude i foyeren og se prisuddelingen på en storskærm. Kristoffer er godt på vej til at finde sin egen lille niche som agent for en tysk kunstner. Han skal til München og være med til at styre et stort event, men spørgsmålet er, hvad far siger til det valg og om Kristoffer nu har fundet sin egen vej. Frederik står også ved en skillevej. Han har gang i lidt for mange ting og skal til at vælge. Lige nu tyder alt på, at den app, som han er medejer af, kan gå hen og få et gennembrud til Danish Music Award, så skal han satse på den, skolen eller vinen?

02:00  

Ekstreme togrejser (2:3)
Ekstreme togrejser (2:3) Tv-værten Chris Tarrant har altid været fascineret af jernbaner, både byggeriet af dem og den måde de har revolutioneret livet i afsidesliggende samfund på. Denne gang krydser han den australske ødemark for at finde ud af sandheden om den 2.000 kilometer lange, fantastiske jernbanelinje fra Adelaide til Darwin, der bliver kaldt 'The Ghan Line' efter den utrolige passagerluksus. Navnet 'Ghan' siges at stamme fra de afghanske kamelkaravaner, der færgede mennesker og varer på tværs af ødemarken i det 19. århundrede.

02:45  

Ultimate Rush III
Ultimate Rush III Kig med og se, hvad der får nogle ekstremsportsudøvere til at sætte livet på spil for deres sport.

03:10  

Pauline er gået i stå - Tværs på DR3
Pauline er gået i stå - Tværs på DR3 23-årige Pauline mistede sin mor for lidt over to måneder siden i forbindelse med en lungeoperation. Pauline er i dyb sorg og kæmper imod at indse, at moren er død. Hun sover i sin mors lejlighed hver nat, for at være tæt på sin mor, men udlejeren har opsagt lejemålet, så Pauline står over overfor uundgåeligt farvel til lejligheden - og til sin mor.

03:40  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:15  

The Duchess
The Duchess England, 1774. Mens den unge Georgiana Spencer muntrer sig med leg på familiens plæne, færdigforhandler hendes mor betingelserne for Georgianas giftermål med den noget ældre Hertug af Devonshire. Det bliver et glædesløst ægteskab, for Hertugen ser kun Georgiana som et middel til at sikre sig en arving. Til gengæld bliver den smukke, intelligente kvinde selskabslivets midtpunkt, og trods de begrænsninger, som hun er underlagt i kraft af sit køn, får hun også politisk indflydelse. Georgiana: Keira Knightley. Hertugen af Devonshire: Ralph Fiennes. Lady Spencer: Charlotte Rampling. Instruktion: Saul Dibb.

02:00  

Jeg er Ingrid Bergman
Jeg er Ingrid Bergman Stig Björkmanns portrætfilm om den svenske skuespillerinde Ingrid Bergman (1915-1982) bygger især på hendes egne ord, hundredvis af breve fra 1927 og frem, privatoptagelser, billeder og smalfilm, men også interview med kolleger og Bergmans fire børn, hvor Isabella Rosellini nok er den mest kendte. Ingrid Bergman havde et sjældent stort talent, og livet igennem valgte hun de kunstneriske udfordringer, uanset de personlige omkostninger.

03:50  

Kobra - Kultur og nationalisme i Catalonien (10)
Kobra - Kultur og nationalisme i Catalonien (10) Den 1. oktober 2017 stemte catalanerne for uafhængighed fra Spanien. Valget blev betragtet som ulovligt og kulminerede i politiets vold mod vælgerne, og perioden efter har været præget af konflikt og uro. Kobra tager til Spanien og undersøger hvilken rolle kunst og kultur spiller som nations skabere. Vært: Parisa Amiri.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1227231634