dkby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 21. oktober 2018

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 21. oktober 2018

DR1

01:55  

Agatha Christies Den hemmelige modstander (2:3)
Agatha Christies Den hemmelige modstander (2:3) I 1950'ernes England er ægteparret Tommy og Tuppence blevet hvirvlet ind i et spionmysterium. En kvinde er forsvundet, og hendes notesbog har sat Tommy og Tuppence på sporet af en mystisk russisk lejemorder. Nu er de to nybagte amatørdetektiver gået undercover - og det er ikke ganske ufarligt.

02:50  

Unge Morse III (1)
Unge Morse III (1) Endeavour Morse har trukket sig tilbage fra politiarbejdet. Den unge kriminalbetjent er stærkt desillusioneret efter sagen, hvor han kom under falsk anklage for mord. Men da en kvindelig buskonduktør findes myrdet, kan den tænksomme Oxford-opdager alligevel ikke lade være med at blande sig i efterforskningen. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

04:20  

Dyrk, høst, spis - byhaver med Herman og Hertz (5:5)
Dyrk, høst, spis - byhaver med Herman og Hertz (5:5) Hvad har et akvarium at gøre med en køkkenhave? Det spørgsmål søger Thomas Herman og Marie Hertz svar på i en byhave ved Carlsberg bryggerierne. Her svømmer fisk rundt i midten af et drivhus, koblet op på et system, som gør at fiskene både sørger for at vande og gøde alle de grønsager, som gror der. Marie lærer Thomas, hvordan han laver et minidrivhus til sin vindueskarm og til gengæld serverer han pizza fra grill med hjemmerøget fisk.

04:45  

Gintberg på Kanten - Klampenborg
Gintberg på Kanten - Klampenborg Jan Gintberg har taget turen op ad Strandvejen til forstaden Klampenborg nord for København. Her møder han blandt andet ejendomsmægleren med Danmarks dyreste hus til salg, hestefolket på Klampenborg Galopbane, og så er han med til at uddrive en ånd fra en villa sammen med en clairvoyant. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Tobias på kageeventyr - Skotland (1:4)
Tobias på kageeventyr - Skotland (1:4) Kageentusiast og globetrotter Tobias Hamann-Pedersen tager på eventyr og udforsker fremmede lande for at finde ny inspiration til sine kager. Denne gang rejser Tobias til Isle of Skye i Skotland, hvor barsk natur og ægte skotsk whisky giver god inspiration til Tobias' kageunivers. Til sidst skal han kreere én helt særlig kage, som rummer alle de oplevelser og sanseindtryk, han har fået på sin rejse. Sendt første gang 10.06.15

06:00  

Puk og Herman stævner ud - Rungsted Havn (6:6)
Puk og Herman stævner ud - Rungsted Havn (6:6) En fiskerby, en industrihavn og en øde ø. Puk og Herman har været vidt omkring på deres sommertogt i Danmark. Nu siger de farvel til skibet SAMKA og runder turen af med manér i det eksklusive Rungsted Havn. Puk prøver kræfter som kunstmaler for at lære, hvordan havet kan inspirere til kreativitet. Herman tager på Rungstedlund for at blive klogere på Karen Blixen og hendes kærlighed til mad. Han beslutter sig for at kreere et stort, ekstravagant måltid - med hjælp fra en af Blixens kendte fortællinger.

06:55  

Drømmeturen (4:6)
Drømmeturen (4:6) Polarfarer, bjergbestiger, opdagelsesrejsende - mange af os bærer på en drøm om at forlade hverdagen og drage ud for at tage en bid af et eventyr, men der kommer altid noget i vejen. Derfor har Cecilie Skog og Aleksander Gamme, der begge har fået opfyldt så mange af deres egne drømme, sat sig det mål, at de vil hjælpe andre med at få realiseret deres. Sammen med to tidligere misbrugere, Therese og Robert, skal Cecilie og Aleksander denne gang ud på et meget koldt eventyr i Pasvik i Finnmark. Det er vinter, de skal på ski med pulk og sove i telt. Therese har altid drømt om at se nordlys, og nu kommer den store chance - hvis bare vejret bliver klart! Nordvision fra Norge.

07:55  

De britiske antikskatte (10:25)
De britiske antikskatte (10:25) Eksperter i antikviteter rejser rundt til forskellige steder i Storbritannien for at vurdere de skatte, som lokale briter ligger inde med. Kom med på en tur gennem Storbritanniens byer, hvor historiske bygninger danner ramme om overraskende vurderinger.

08:55  

Landsbyhospitalet (82)
Landsbyhospitalet (82) Jean bliver indhentet af sin fortid. Dr. Weatherill må viderebringe en chokerende nyhed til et ungt par. Og måske har Alun endelig fundet ægte kærlighed.

DR2

00:50  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

01:20  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:50  

The Darkest Hour
The Darkest Hour Jordkloden invaderes af usynlige rumvæsner, der forvandler alt levende til aske. I Moskva tager fem unge mennesker kampen op med de nådesløse invasionsstyrker. Men hvordan bekæmper man en fjende, man ikke kan se? Sean: Emile Hirsch. Natalie: Olivia Thirlby. Ben: Max Minghella. Instruktion: Chris Gorak.

02:15  

9,79 - historien om Ben Johnson
9,79 - historien om Ben Johnson OL i Seoul 1988: Hele verdens øjne er rettet mod finalen i mændenes 100 meter løb, hvor ærkerivalerne Carl Lewis og Ben Johnson er oppe mod hinanden. Johnson vinder guldet, og det er et pinefuldt nederlag for Lewis. Blot få timer senere i et af de mest dramatiske øjeblikke i olympisk historie annoncerer arrangørerne, at Johnson er blevet testet positiv for steroider. Johnson fratages sejren, og guldet gives til Lewis. For første gang rekonstruerer alle otte 100-meter atleter det famøse løb fra 1988 og diskuterer det daværende miljø i sportsverdenen, hvor steroidemisbrug var en åben hemmelighed blandt sportsfolk.

03:35  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

03:55  

X Games sidney, direkte
X Games sidney, direkte X Games er for første gang rykket "Down Under" til Sydney i Australien og byder indenfor til en omgang veltilberedt X Games til de meget morgenfriske. Lørdag står menuen på både BMX Big Air finale, Moto X quarterpipe High Air finale, mændenes Skateboard Street finale og Moto X Best Whip og Best Trick. Eksperter: Thomas Skou, Rasmus Kjeldsen, Magnus Kreiberg og Jonas Skrøder

DR K

00:35  

En lang forlovelse
En lang forlovelse 1. Verdenskrig nærmer sig sin afslutning, men Mathildes kvaler er først lige begyndt. Den unge kvinde får at vide, at hendes forlovede, soldaten Manech, er blevet dømt som desertør og sendt ud i ingenmandsland til en så godt som sikker død. Alligevel er Mathilde sikker på, at Manech er i live. Nu begiver hun sig ud på en begivenhedsrig rejse for at finde ud af, hvad der er hændt hendes elskede. Mathilde: Audrey Tautou. Manech: Gaspard Ulliel. Elodie Gordes: Jodie Foster. Instruktion: Jean-Pierre Jeunet.

02:40  

Livvagten
Livvagten Den arbejdsløse samuraikriger Sanjuro ankommer til en lille by for at tilbyde sig som livvagt for den familie, der vil betale ham bedst. Men byen beherskes af to rivaliserende bander, og Sanjuro beslutter sig for at spille dem ud mod hinanden og derved rense ud i byen. Kurosawas slagkraftige samuraiklassiker indbragte Toshiro Mifune Venedig-festivalens pris som bedste skuespiller. Sanjuro: Toshiro Mifune. Seibei. Seizaburo Kawazu. Orin: Isuzu Yamada. Instruktion: Akira Kurosawa.

04:25  

De uskyldige
De uskyldige Polen, december 1945. Mathilde, en ung, fransk Røde Kors-læge, er sendt ud for at hjælpe overlevende franske soldater fra krigen. Da en polsk nonne beder hende om hjælp, bliver Mathilde bragt til et kloster, hvor flere af nonnerne er blevet gravide efter at være blevet voldtaget af sovjetiske soldater. Nonnerne kan ikke forene deres tro med deres graviditet, og Mathilde bliver deres eneste håb. Mathilde: Lou de Laâge. Maria: Agata Buzek. Abbedissen: Agata Kulesza. Instruktion: Anne Fontaine.

06:15  

Dagens sang: Den danske sang er en ung blond pige
Dagens sang: Den danske sang er en ung blond pige - sunget af et af DRs kor.

08:25  

Dagens sang: Aftensti
Dagens sang: Aftensti - sunget af et af DRs kor.

08:50  

Jagten på forsvundne kunstværker - Leonardo da Vinci og Mona
Jagten på forsvundne kunstværker - Leonardo da Vinci og Mona "Leonardo da Vinci og Mona Lisa" Britisk dokumentarserie fra 2014. (Raiders of the Lost Art) Gennem historien er nogle af verdens mest fantastiske kunstværker simpelthen forsvundet. De er blevet plyndret, stjålet eller bare blevet væk. Og kun nogle få er kommet til veje igen. Her er historien om tyveriet i 1911 af Leonardo da Vincis berømte 'Mona Lisa' fra Louvre, og hvordan Pablo Picasso blev beskyldt for forbrydelsen. Samt historierne om de mange andre af da Vincis værker, der er gået tabt undervejs og er blevet genfundet.

DR Ultra

00:20  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

02:20  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

04:20  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

06:01  

Zorro (14)
Zorro (14) Havets ånder

06:20  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:25  

Dybet (11)
Dybet (11)

06:45  

Dybet (12)
Dybet (12)

07:05  

Junglebanden
Junglebanden

07:15  

Junglebanden
Junglebanden

07:25  

Thunderbirds (20)
Thunderbirds (20) Eksperten

07:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:10  

Adventure Time 6 - Orgalorg
Adventure Time 6 - Orgalorg

08:35  

Adventure Time 6 - Snart bliver det lilla
Adventure Time 6 - Snart bliver det lilla

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den fortryllede karrusel (8)
Den fortryllede karrusel (8) Sneglehøgen

05:15  

Babar (8)
Babar (8) Abe-papayaen

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes skoletasker, og han muger ud i stalden og fylder dem med gedelort. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få skoletaskerne tilbage.

06:05  

Chuggington (20)
Chuggington (20)

06:15  

Morten Skildpadde II (17)
Morten Skildpadde II (17) Morten som træner + En dag med far

06:45  

Hemmelige dyr: Den døde høne
Hemmelige dyr: Den døde høne Nikolaj på 6 år har netop fundet en død høne i skoven. Derfor har han bedt Isabel skynde sig til Holstebro for at hjælpe med at finde ud af, hvad det er for et hemmeligt dyr, der har ædt hønen.

07:05  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Baghold giver bagslag

07:15  

Vitello - skal have en papfar (9)
Vitello - skal have en papfar (9) Mor kysser en der hedder Gregers ude ved havelågen. Kamma siger det er fordi Vitello skal have en papfar. Men VItello har jo allerede en far der både er sjuft og superengel...

07:20  

Astrid - Astrid er storesøster (7)
Astrid - Astrid er storesøster (7) Astrid og Adrian hos mormor og morfar Astrid er ret stor. Så stor at hun er storesøster til Adrian. Ind imellem er Astrid og Adrian hjemme hos mormor og morfar. Det er spændende at være der og kigge på alle deres ting. Astrid finder et billede af mormor og hendes lillebror. Tænk at mormor har været lille så lille som Astrid engang

07:30  

Klokkeblomst og den forsvundne skat
Klokkeblomst og den forsvundne skat Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Det er efterår i Drømmehaven og alle feerne forbereder efterårsfesten, hvor de ved hjælp af fuldmånen og den magiske månesten skal fremstille tryllestøv - kilden til deres magi. Men et uheld gør, at Klokkeblomst bringer hele Drømmehaven i fare, og hun må tage på en hemmelig rejse for at gøre det godt igen.

08:45  

Mini MGP 2018 - Show 1
Mini MGP 2018 - Show 1

 
DR1

09:40  

Landsbyhospitalet (83)
Landsbyhospitalet (83) En udflugt i parken ender katastrofalt for familien Ormerod. Samtidig er dr. Ellis ved at blive en tand for involveret i en problemramt patients liv.

10:25  

Miss Marple: Liget i biblioteket (1:3)
Miss Marple: Liget i biblioteket (1:3) Oberst Bantry og frue vågner en tidlig sommermorgen op til stuepigens fortvivlede skrig. På gulvtæppet i biblioteket ligger en ung, ukendt kvinde - kvalt. En sag for den fiffige Miss Marple med det særlige talent for at løse mordgåder. Miss Marple: Joan Hickson

11:15  

Miss Marple: Liget i biblioteket (2:3)
Miss Marple: Liget i biblioteket (2:3) Ruby Keenes forhold til den gamle rigmand Conway Jefferson kunne være et nærliggende motiv til mord for hans nærmeste familie. Miss Marple: Joan Hickson

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland

09:30  

Afrika under forvandling - en fotografs fortælling
Afrika under forvandling - en fotografs fortælling Den britiske fotograf og filminstruktør Harry Hook har dokumenteret et Afrika under forvandling i 40 år. Nu vil han tilbage til Kenya for at finde fem Samburu-kvinder, som han fotograferede i 1984. Han vil give dem deres portrætter, og se hvordan deres liv har ændret sig i løbet af tre årtier. Men Samburuland næsten halvt så stort som Danmark, og Samburu-folket lever som halvnomader, så Harry skal have hjælp af sin gamle ven Kiberiti.

10:30  

Debatten
Debatten

11:30  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

DR3
DR K

09:30  

Jagten på forsvundne kunstværker - Johannes Vermeer
Jagten på forsvundne kunstværker - Johannes Vermeer Britisk dokumentarserie fra 2014. (Raiders of the Lost Art) Gennem historien er nogle af verdens mest fantastiske kunstværker simpelthen forsvundet. De er blevet plyndret, stjålet eller bare blevet væk. Og kun nogle få er kommet til veje igen. For 200 år siden var den nederlandske barokmaler Vermeer nærmest gået i glemmebogen. Men da jagten endelig gik ind på den lidet produktive maler, var efterspørgslen så stor, at en af det 20. århundredes mest kendte kunstforfalskere Han van Meegeren tjente formidable summer på at sælge sine forfalskninger, bl.a. til Herman Göring.

10:10  

Store danskere - Kai Munk
Store danskere - Kai Munk Digterpræsten Kaj Munk var 30ernes og 40ernes store dramatiker, men den 4. januar 1944 blev han myrdet af Gestapo. Forinden havde han i prædikener, skuespil og taler udfordret besættelsesmagten, samarbejdspolitikerne og værnemagerne. Men Munk havde selv i 30erne været forblændet af Mussolini og Hitler. Efter mordet blev Kaj Munk et symbol på dansk modstand mod den tyske besættelse. Tilrettelæggelse: Lisbeth Jessen. Sendt første gang 27.03.05

10:50  

Store danskere: Aksel Larsen
Store danskere: Aksel Larsen Aksel Larsen var en mand, der forfulgte sine idealer med livet som indsats. Han ønskede et Danmark med social retfærdighed og lige muligheder for alle og huskes som stifter af partiet SF. Men han bar også på store hemmeligheder, som først kom frem flere år efter hans død. Tilrettelæggelse: Susan Hoffmann.

11:20  

Ridning: World Cup Dressur, direkte
Ridning: World Cup Dressur, direkte Jyske Bank Boxen og MCH Messecenter Herning lægger jord til den helt store hestefest, når World Cuppen for 12. gang afholdes i Danmark. Se med søndag, når nogle af verdens bedste dressurryttere rider om vigtige point - heriblandt danske Agnete Kirk Thinggard og Atterupgaards Orthilia samt Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zepter

DR Ultra

09:00  

Klokkeren fra Notre Dame II
Klokkeren fra Notre Dame II Cirkus Sarousch kommer til Paris. I cirkus viser den mystiske troldmand Sarousch sine magiske tricks og han planlægger at stjæle en af Notre Dames klokker. Det må pukkelryggede Quasimodo selvfølgelig sætte en stopper for, men samtidig forelsker han sig over hals og hoved i Sarouschs yndige medhjælper Madellaine. Et forhold som troldmanden ikke er sen til at udnytte og pludselig bliver Quasimodo inddraget i en fartfuld jagt over Paris' gader og torve.

10:00  

Junglebanden
Junglebanden

10:10  

Junglebanden
Junglebanden

10:25  

Junglebanden
Junglebanden

10:35  

NØRD - Gør-det-selv (1:4)
NØRD - Gør-det-selv (1:4) 3-5 små Do-It-Yourself videoer, hvor Nørderne inspirerer til fysik- og kemieksperimenter, man selv kan lave derhjemme.

10:45  

NØRD - Gør-det-selv (2:4)
NØRD - Gør-det-selv (2:4) 3-5 små Do-It-Yourself videoer, hvor Nørderne inspirerer til fysik- og kemieksperimenter, man selv kan lave derhjemme.

11:00  

Ultras Sorte Kageshow - kys en ulækker regnorm (3)
Ultras Sorte Kageshow - kys en ulækker regnorm (3) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Joakim Ingversen og Micki Cheng fire deltagere i studiet, hvor de i bælgravende mørke skal dyste om at bage den flotteste og allerlækreste kage. I dette program dyster Mark og Villads mod Liv og Gustav. Inde i mørket venter ninjaerne og forskrækkelserne på dem. Program 2, sæson 4.

11:30  

Designtalenterne - Outfit of the Day IV - Emil Olsen
Designtalenterne - Outfit of the Day IV - Emil Olsen Designeren Nico og stylisten Andres udfordrer tre talentfulde børn på kreativitet og stil. Karen, Jasmine og Kristine er de nye talenter, og i dag skal de konkurrere om at lave det bedste outfit til youtuberen og makeupspecialisten Emil Olsen. Han skal have lavet et outfit, som skal klæde både mænd og kvinder.

11:45  

Designtalenterne - Outfit of the Day IV - Merle og Nicoline
Designtalenterne - Outfit of the Day IV - Merle og Nicoline Designeren Nico og stylisten Andres udfordrer tre talentfulde børn på kreativitet og stil. I dag kommer Merle og Nicoline på besøg, og de ved som gamle designtalenter bedre end nogen, hvad der skal til. Så de udfordrer Karen, Jasmine og Kristine til at lave et outfit med 3D-printede elementer.

DR Ramasjang

09:00  

Kasper og Sofie (8)
Kasper og Sofie (8) Kasper og Sofie skal til karneval

09:10  

Kasper og Sofie (9)
Kasper og Sofie (9) Kasper og Sofie på cykeltur

09:25  

Pax' jordiske eventyr II (3:10)
Pax' jordiske eventyr II (3:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den underlige planet Jorden. På sygehuset vil overlægen, Den sure dame, stemple papirer i fred, men Pax bliver hendes sværeste patient nogensinde med sine forkerte reflekser, sit grønne blod og sin formåen til altid at være årsag til kaos.

09:40  

Pax' jordiske eventyr II (4:10)
Pax' jordiske eventyr II (4:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den skøre planet Jorden. I rækkehuset bor venlige jordboere, som ikke har nogen anelse om, at Pax vender op og ned på deres hjem. Den sure dame byder på snus, Pax mister alle sanser, og den flinke gamle mand ser overjordiske vækster spire midt i al kaoset.

09:55  

Alfons Åberg (2)
Alfons Åberg (2) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

10:10  

Flaskepost fra Stillehavet (7)
Flaskepost fra Stillehavet (7)

10:20  

Sprinter Galore II - Fødsel (10)
Sprinter Galore II - Fødsel (10) Thomas er på arbejde, og Heinos bil er på værksted, så da Kathrine pludselig går i fødsel, og babyen vil ud NU, er der ikke andre udveje end at de må få Sprinter til at drøne hende på hospitalet. Men hvordan reagerer Heino på at møde Sprinter? Og kan Sprinter cykle hurtigt nok til at nå på hospitalet med Kathrine, inden babyen er født?

10:35  

Sofia Flux (2)
Sofia Flux (2) Med deres nye erhvervelse, et magisk høreapparat, kan Iben og Albert høre alt hvad folk tænker. De beslutter sig til at udnytte, hvad de hører, til at hjælpe folk. Desværre er det ikke alle, der tænker gode tanker.

10:55  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:40  

Op og Hop II (10)
Op og Hop II (10) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Danse Staffan, der tager på verdensturné.

11:50  

Ramasjang Mysteriet (8)
Ramasjang Mysteriet (8) Hvor er Monsters net? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

DR1

12:05  

Miss Marple: Liget i biblioteket (3:3)
Miss Marple: Liget i biblioteket (3:3) Miss Marples hjerne arbejder i kapløb med tiden. Kan hun løse mysteriet og dermed afværge det tredje mord? Miss Marple: Joan Hickson

12:55  

Vera: Sort is
Vera: Sort is På en øde landevej skubbes en bil i grøften af en anden bil. Chaufføren, en yngre kvinde, bliver livsfarligt kvæstet. Hvem er kvinden - og hvem er ude på at slå hende ihjel? Kriminalinspektør Vera Stanhope går på jagt efter svarene.

14:25  

Kender Du Typen? - Med bondeliv og bling bling
Kender Du Typen? - Med bondeliv og bling bling Hvilken kendt dansker er det, som laver lamper af skrald, og som nægter at bruge NemID. Se med når livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup i Kender Du Typen? skal regne ud, hvem der har spredt sig over 1600 kvadratmeter bolig på naturskønne Fyn. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

De skøre samlere (6:8)
De skøre samlere (6:8) Her møder vi ekstreme samlere i Storbritannien. Først går turen forbi 35-årige Peter, der bor alt sin fritid på at renovere sin lejlighed, men ikke for at gøre den nutidig og moderne. Han forvandler sin lejlighed til, hvordan den så ud omkring første verdenskrig. Det har taget ham 11 år at forvandle hele lejligheden til blomstret tapet, victorianske møbler og gasblus. Senere møder vi 55-årige Jim, der har samlet på computere i 25 år. Han har over 1000 forskellige i sin samling.

13:00  

Din yndlingsmad: Baked beans
Din yndlingsmad: Baked beans Gregg Wallace hjælper med at losse 27 tons hvide bønner fra Nordamerika og følger dem på en knap to og en halv kilometer lang rejse gennem verdens største baked beans fabrik, der producerer mere end tre millioner dåser bagte bønner i døgnet.

14:00  

Husker du... 1964
Husker du... 1964 Beatles-koncert i København for første og eneste gang. "En døgsflue" skrev pressen. Men tusinder af vilde fans i K.B. hallen tog ikke fejl - Beatles var kommet for at blive! "Det var i 1964; håret var højt af franskbrød og den lille havfrue mistede sit uskyldige hoved. En ung prinsesse Anne Marie blev gift med den græske kronprins og statsminister Krag fik fint besøg fra Sovjet..." Sendt første gang 19.10.05

14:45  

Soundbreaking - Rytmesporet
Soundbreaking - Rytmesporet Hvis vokalsporet er en sangs hjerte, så er rytmen melodiens krop. Det er rytmen, der går i mellemgulvet på os og betyder, at vi ikke kan stå stille. Men også her er der foregået en kolossal udvikling fra trommer og bas til rytmeboks og elektronik.

DR3

13:05  

Lovleg - Efterårsferie (8)
Lovleg - Efterårsferie (8) Funnhild og Sara har ferie. (Alarm. Ferie: Flere job end job?)

DR K

14:00  

Gudstjeneste fra Brahetrolleborg
Gudstjeneste fra Brahetrolleborg Gudstjeneste fra Brahetrolleborg, 21. søndag efter Trinitatis. Rom, Amsterdam, Korinth ligger tæt på Brahetrolleborg kirke ved det sydfynske ø-hav. Få forklaringen på de eksotiske navne når museumsinspektør Poul Balzer Heide, Øhavsmuseet, foræller fra Faaborg inden sognepræst i Faaborg og Diernæs sogne Lene Matties holder gudstjeneste i Brahetrolleborg kirke. Organist er Bo Thaysen Lerche og Rikke Damkær er solist på Niels W Gades Kirkearie. En del af menigheden kommer fra Faaborg og Diernæs sogne. I gudstjenesten synges salmerne, Min sjæl, du Herren love (DDS 12), Som året går, skal vore sind (DDS 720), Nu ved jeg vej til Himmerig (DDS 342), Alt hvad vi på jorden ejer (Kirkesangbogen 934), Nu står der skum fra bølgetop (DDS 731)

14:45  

Dengang vi var bønder (4:6)
Dengang vi var bønder (4:6) - Andelsbønder, 1880-1905 Bonden bliver landmand i 1800 tallet. Han og fruen kommer på højskole og læser bøger og aviser. De er jævnligt i købstaden for at købe alle de nye varer, de bygger stuehuset ud og får brændekomfur og kødhakker. Landmændene skaber Foreningsdanmark og organiserer sig i andelsbevægelsen, hvilket er en rigtig god forretning. Liv Thomsen fortæller om en unik periode af danmarkshistorien, hvor vi for alvor begynder at eksportere bacon og smør til udlandet, og hvor landbruget bliver en reel magtfaktor.

DR Ultra

12:05  

Bidt, brændt og stukket - Vandrøver (7)
Bidt, brændt og stukket - Vandrøver (7) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Vandrøveren er muligvis ikke det dyr vi kender bedst, til gengæld vil Sebastian aldrig glemme det efter at have været i nærkontakt med vandrøveren.

12:20  

Bidt, brændt og stukket - Vandedderkop (8)
Bidt, brændt og stukket - Vandedderkop (8) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. I dette program lader Sebastian sig bide af den meget fascinerende vandedderkop.

12:35  

Klassen - Kopi-piger (245)
Klassen - Kopi-piger (245)

12:45  

Klassen - Den falske autograf (246)
Klassen - Den falske autograf (246)

12:55  

Klassen - Hænderne op (247)
Klassen - Hænderne op (247)

13:05  

Klassen - Mord i kælderen (248)
Klassen - Mord i kælderen (248)

13:10  

Klassen - En nat på skolen (249)
Klassen - En nat på skolen (249)

13:20  

Hjerteløst (6:8)
Hjerteløst (6:8)

13:45  

Brohave og Harding på tur - Et rigtigt lortejob (13)
Brohave og Harding på tur - Et rigtigt lortejob (13) Rasmus Brohave har fået Casper Harding fyret fra "Brohave og Harding på tur" og han har derfor fået ny medvært. Det er Youtuberen Kristine Sloth og det virker umiddelbart som det perfekte match. Men, Rasmus savner Casper og snakker hele tiden om ham, hvilket irriterer Kristine voldsomt og stemningen bliver hurtig presset.

13:55  

Brohave og Harding på tur - Den store sovsedyst (14)
Brohave og Harding på tur - Den store sovsedyst (14) Kristine Sloth har mere eller mindre overtaget sommerprogrammet for Rasmus. Det er tydeligvis hende, der bestemmer og Joakim er vild med hende. Rasmus bliver derfor irriteret og forsøger derfor at komme i kontakt med Casper for at få ham tilbage. Men Casper er forsvundet og ingen ved, hvor han er...

14:05  

Brohave og Harding på tur - Rasmus in da Lego House (15)
Brohave og Harding på tur - Rasmus in da Lego House (15) Youtuberen Kristine Sloth har sagt op på sommerprogrammet, da hun ikke følte sig velkommen. Rasmus indrømmer langt om længe over for Joakim, at det faktisk var ham der lavede den manipulerede video, der fik Casper fyret. Det er Joakim rystet over, og han føler sig nødsaget til at tænker over om Rasmus overhovedet er den rigtige til jobbet.

14:15  

Brohave og Harding på tur - Desperat jagt (16)
Brohave og Harding på tur - Desperat jagt (16)

14:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

14:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

14:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

12:20  

Heino fikser alt - Vasen (15)
Heino fikser alt - Vasen (15) Hubert har ringet efter Heino, fordi han har haft et uheld: Han er kommet til at smadre sin mors vase, da han spillede bold indenfor. Det er nu op til Heino at fikse vasen inden Hubert's mor kommer hjem.

12:30  

Heino fikser alt - Kagen (16)
Heino fikser alt - Kagen (16) Linus vil gerne gøre sin mor glad og bage en kage til hende, men han aner ikke hvordan, man bager. Heino og Linus går straks i gang, men det viser sig ikke at være helt så let, som Heino troede.

12:40  

Monster Buster
Monster Buster Karl-Bertil er træt af sit fantasi-monster, som har pigge og kløer og kan blive så højt, at det stikker helt op igennem taget. Heldigvis ved MonsterBuster Jacinta lige, hvad der skal gøres - og med maling og seje knaldperler buster de monstret langt væk. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

12:55  

Rosa fra Rouladegade III (9)
Rosa fra Rouladegade III (9) Lasses skydeskivekage Lasse har en rigtig god ven, der hedder Tobias og er 13 år. Sammen laver de alle mulige seje drengeting som at lave bål, kaste med æble og skyde til måls med bue og pil. Der er ikke nogen, Lasse hellere vil lave en kage til end Tobias, og Rosa skal hjælpe ham med at lave lige præcis den seje kage, der passer allerbedst til hans ven. Og så er det bare med at finde en forklædning og komme af sted på spiontogt.

13:25  

Tree Fu Tom (15)
Tree Fu Tom (15)

13:45  

Tree Fu Tom (16)
Tree Fu Tom (16)

14:10  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes skoletasker, og han muger ud i stalden og fylder dem med gedelort. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få skoletaskerne tilbage.

14:35  

Morten Skildpadde: Polarforsker
Morten Skildpadde: Polarforsker

DR1

15:10  

Sporløs (1:8)
Sporløs (1:8) Tvillingerne Adrian og Patrik er fire år gamle, da de bliver adopteret fra et børnehjem i Tjekkiet. De vokser op i Jylland, men som årene går vokser frustrationerne over, at de ikke aner, hvad der er sket de tre første måneder af deres liv. I deres dokumenter fremgår det, at de blev tvangsfjernet fra deres biologiske mor. Det kræver derfor stort mod fra de 19-årige tvillinger Patrik og Adrian at tage med Sporløs ud for at lede efter deres biologiske mor og forhåbentlig få svar på, hvad der skete dengang.

15:55  

Guld i Købstæderne - Middelfart (9:10)
Guld i Købstæderne - Middelfart (9:10) Hvad er et par ca. 200 år gamle stole, der tegnet til et slot, værd? Og hvad giver opkøberne for et Georg Jensen salt- og pebersæt? Få svaret og kom også med på hvalsafari i Middelfart.

16:55  

Kriminalkommissær Barnaby XIII (3)
Kriminalkommissær Barnaby XIII (3) "Blod på sadlen." I Ford Florey Wild West Club er medlemmerne vilde med cowboys og heste. Men cowboy-metoderne bliver ikke kun brugt til opvisninger på hest. Både et, to og hele tre mord når at finde sted blandt klubbens støtter, inden Barnaby og Jones løser gåden. Hvem myrder løs med en gammel revolver, et helt specielt våben fra det ægte vilde vesten?

DR2

15:35  

Jagten på det perfekte brød
Jagten på det perfekte brød Vi følger den prisvindende mesterbager Tom Herbert, mens han prøver sig frem for at bage et brød, der kan indbringe ham førstepræmien i en konkurrence for økologiske fødevarer.

16:35  

No God, No Master
No God, No Master I 1919 er USA præget af social uro. En række politikere og forretningsmænd får tilsendt bomber med posten, og William Flynn fra Bureau of Investigation (senere FBI) får til opgave at finde ud af, hvem der står bag. Flynn opdager en anarkistisk sammensværgelse, som ønsker at styrte demokratiet. Justitsminister Palmers gensvar bliver hårdt og rammer langt fra kun de skyldige. William Flynn: David Strathairn. A. Mitchell Palmer: Ray Wise. Eugenio Ravarini: Sam Witwer. Instruktion: Terry Green.

DR3

17:25  

Imogene
Imogene Imogene har ikke opnået den succes som manuskriptforfatter i New York, som hun drømte om. I et forsøg på at få sin ekskærestes opmærksomhed iscenesætter hun et mislykket selvmordsforsøg. For at føje spot til skade bliver hun tvunget til at flytte hjem til sin spilafhængige mor og lillebror, som hun ikke har set i årevis. Imogene: Kristen Wiig. Serena: Annette Bening. George: Matt Dillon. Instruktion: Shari Springer Berman og Robert Pulcini.

DR K

15:15  

I audiens hos Kongen på Frederiksborg Slot
I audiens hos Kongen på Frederiksborg Slot Der var engang en konge der gerne ville vise, hvor stærk og mægtig og god han var. Christian V kaldte man kongen og hans audienssal på Frederiksborg slot findes endnu som et stykke historie - lige til at træde ind i. Ved første øjekast ser det hele da også lige så pragtfuldt ud som dengang det blev bygget for mere end 300 år siden og turisterne valfarter hertil, for dens mage findes ikke i hele Danmark - med 60 malerier, metervis af håndmodellerede blomster og buttede stukengle og ikke mindst Christian V's elevatorstol. Men der er noget galt, for kommer man helt tæt opdager man at det hele er ved at falde fra hinanden. I 3 år har DRK fulgt istandsættelsen af audienssalen på Frederiksborg slot.

16:10  

Den klassiske musikquiz (6:8)
Den klassiske musikquiz (6:8) Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Katrine Gislinge, Jacob la Cour, Lisbeth Sagen og Jesper Nordin. DR SymfoniOrkestret og dirigent Thomas Søndergård står for musikken. Er det muligt at genkende et stykke musik efter bare en enkelt tone? Kan man fremføre orkestermusik på plastikrør? Og hvor svært er det at identificere musik spillet bagfra?

17:10  

Slaget ved Jylland - historiens største søslag
Slaget ved Jylland - historiens største søslag Battle of Jutland) Under 1. Verdenskrig kunne Storbritannien med en flådeblokade afskære Tyskland fra alle forsyninger udefra. For at bryde blokaden forsøgte Tyskland at besejre den britiske flåde, der lå ud for Orkney-øerne og lukkede Nordsøen af for de tyske skibe. De to flåder mødtes første gang den 31. maj 1916 i historiens største søslag, som kostede omkring 9.000 døde og sårede og 25 sænkede skibe. Man har lige siden diskuteret, hvem der egentlig vandt slaget, mens ingen betvivler, at slaget havde afgørende betydning for udfaldet af krigen.

DR Ultra

15:00  

Vildbassen
Vildbassen Fjortenårige Torben er til stor fortrydelse for sin far en rigtig ballademager. I et desperat forsøg på at få lidt fred laver Torbens far en aftale med bondemanden Jacob - Jacob får en gearkasse og går til gengæld med til at lade Torben arbejde på hans gård resten af sommeren. Det, der ligner en godt udtænkt plan, bliver forvandlet til den mest uhyrlige sommer!

16:20  

Grizzy og lemmingerne (30)
Grizzy og lemmingerne (30)

16:25  

Dybet (38)
Dybet (38)

16:45  

Dybet (39)
Dybet (39)

17:10  

Gumball IV (37)
Gumball IV (37)

17:20  

Gumball IV (38)
Gumball IV (38)

17:30  

Gumball IV (39)
Gumball IV (39)

17:45  

Gumball IV (40)
Gumball IV (40)

17:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

15:20  

Rita og Krokodille - I parken
Rita og Krokodille - I parken Hvis Boris kan cykle uden støttehjul, så kan Rita sandelig også. Men hun har brug for at Krokodille skubber hende. Han skal skubbe og skubbe. Han må ALDRIG give slip. Men Krokodille snubler og Rita falder. Rita bliver rasende. Krokodille må aldrig røre ved hendes cykel igen. Men så er det svært at cykle. Hvor forsvandt Krokodille hen?

15:25  

Gurli Gris II (7)
Gurli Gris II (7) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

15:35  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Det usynlige guld

15:45  

Junglebogen (21)
Junglebogen (21) Broen.

15:55  

Pyjamasheltene (37)
Pyjamasheltene (37)

16:10  

Dora udforskeren (25)
Dora udforskeren (25)

16:35  

Paw Patrol III (1)
Paw Patrol III (1)

17:00  

Pax' jordiske eventyr II (9:10)
Pax' jordiske eventyr II (9:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den skøre planet Jorden. Hundeklubbens årlige konkurrence får overjordisk besøg og intet er som det plejer. Pax stjæler en hund, bliver fanget i forhindringsbanen og lugter sig frem til en strømpe på usandsynlig lang afstand. Den sure dame er endnu mere sur en sædvanligt.

17:15  

Pax' jordiske eventyr II (10:10)
Pax' jordiske eventyr II (10:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den mageløse chokoladefontæne på den mærkelige planet Jorden. Rumdragten bliver på land, da Pax tilfældigvis tager til søs med Den sure dames store færge. Der opstår strømnedbrud, uventede rejer og en usædvanlig vild jagt. Men kan Pax vende tilbage til rumskibet uden sin rumdragt?

17:30  

Oda Omvendt (7)
Oda Omvendt (7) Samiras teater Samira elsker at lave sjov og spille teater. Det bryder Balder sig ikke om, og han indfører derfor forbud mod at grine på Sort Stue. Imens tester Oda Omvendt sin omvendt-zapper, og det lader til, at den virker igen. Hvordan går det, når hun zapper Samiras forældre? Vil Samira nogensinde få lov til at spille teater og lave sjov igen?

17:40  

Sofia Flux (4)
Sofia Flux (4) Iben fortryder, at hun har taget penge fra sin fars konto, og sætter sig for at gøre det godt igen. Josef opdager, at nogen har stjålet tyggegummi fra hans butik, og Albert tror, han ved hvem det er.

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:05  

Naturens vidundere (3:3)
Naturens vidundere (3:3) Der findes en række enestående steder på Jorden, vi kalder naturvidundere. De er ugæstfri og særdeles udfordrende at bo i nærheden af. Det her er historien om mennesker, der har vovet at bosætte sig ved nogle af klodens mest ekstreme naturvidundere nemlig Amazonskoven og Den eurasiske steppe.

20:00  

Herrens veje II (2:10)
Herrens veje II (2:10) Elisabeth opsøger en clairvoyant i håbet om at skabe kontakt til August. Samtidigt prøver hun ihærdigt at få Johannes til at tale om August; men hvad hun ikke ved er, at Johannes er på vej ned ad en selvdestruktiv og farlig vej, der kan få alvorlige konsekvenser. Også Emilie må overveje konsekvenserne, da en af hendes patienter beder hende om hjælp til at tage sit eget liv. Medvirkende: Lars Mikkelsen, Ann Eleonora Jørgensen, Simon Sears, Fanny Louise Bernth, Camilla Lau m.fl. Manuskript: Adam Price, Karina Dam, Poul Berg Instruktion: Kaspar Munk Facebook: facebook.com/HerrensVejeDR

DR2

18:05  

Han kom, han så, han skød
Han kom, han så, han skød Den amerikanske lejesoldat Hogan er på vej mod Mexico for at melde sig under den mexicanske oprørsbevægelses faner. Undervejs redder han nonnen Sara fra at blive voldtaget. Hun er også på en mission for mexicanerne, og de slår følgeskab, da de tilsyneladende har fælles interesser - det tror Hogan i det mindste. Hogan: Clint Eastwood. Sara: Shirley MacLaine. Oberst Beltran: Manuel Fábregas. Instruktion: Don Siegel.

19:45  

Når sundt bliver sygt
Når sundt bliver sygt Dansk dokumentar fra 2014 Danmark er blevet en nation af jernmænd og speltmødre. Vi løber maraton og knokler på spinningcyklerne. Vi spiser stenalderkost eller er på fastekure - for at få en slank, sund krop. Men for nogen mennesker er det sunde liv blevet en besættelse. Vi møder triatleten Anders, der skal løbe 100 kilometer. Helsebloggeren Mathilde, der bliver fulgt at 19.000 fans. På Fyn bor Maiken, der kalder sig selv en speltmor - og ikke serverer mælk og sukker for sine børn. Og så fortæller vejrværtinden Anja Fonseca hemmeligheden, der har styret hendes liv. Og så ser vi hvordan det går, når et barn udelukkende vokser op på rawfood. Sendt første gang 11.10.2014

DR3

19:00  

Herrens veje II (1:10)
Herrens veje II (1:10) Halvandet år efter Augusts død forsøger familien Krogh at finde tilbage til hverdagen - hver især med helt forskellige strategier. Emilie har lagt afstand til kirken og besluttet, at hendes og Augusts lille søn skal navngives. Det vækker ikke ligefrem begejstring hos Johannes, for i familien Krogh bliver man døbt. Samtidig står Augusts gamle kirke overfor en lukning. Det vækker ekstra mange følelser hos Johannes, som føler, at kirken er det eneste, der er tilbage efter August. Medvirkende: Lars Mikkelsen, Ann Eleonora Jørgensen, Simon Sears, Fanny Louise Bernth, Camilla Lau m.fl. Manuskript: Adam Price, Karina Dam, Poul Berg Instruktion: Louise N. D. Friedberg Facebook: facebook.com/HerrensVejeDR

20:00  

Hajen - havets farligste rovdyr (2:2)
Hajen - havets farligste rovdyr (2:2) De fleste opfatter hajer som aggressive dræbere. Men hajer er langt mere alsidige end deres rygte. De har regler for socialt samspil, komplicerede parringsritualer, overraskende måder at opfostre unger på, utrolige navigationsevner, og så skaber de helt uventede alliancer med andre dyr og mennesker.

DR K

18:10  

Sømand af verden - Krigen (5:5)
Sømand af verden - Krigen (5:5) At være sømand er også at være soldat. I hvert fald når landet er i krig. I århundreder har krig og konflikt været en del af livet til søs. På den ene side har det været civile søfolk, der har bemandet kongens krigsskibe. På den anden side har sømænd i mange perioder været under angreb fra fjendtlige krigsskibe og pirater. På Fregatten Jylland får man en virkelig god fornemmelse af livet ombord på et krigsskib i 1800 tallet, og vi fortæller om kunsten at håndtere de tunge kanoner og at amputere ben og arme under dækket, men også om hvad der sker med krigsførelsen til søs under 1. og 2. verdenskrig. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen & Charlotte Lønstrup

18:40  

Kongelige eskapader - der ændrede Danmark (2:4)
Kongelige eskapader - der ændrede Danmark (2:4) Kong Christian IV og Kirsten Munk Liderlighed har altid været med til at styre os mennesker, men hvor meget har den egentlig fået lov til at styre historiens gang? I denne programserie kigger vi på fire forskellige tidspunkter i Danmarkshistorien, hvor kærlighed, begær og hor på hver sin måde har været med til at ændre historien. Dette program er fortællingen om, hvordan Christian IV's stormende forelskelse og kærlighed til den unge adelskvinde Kirsten Munk kommer til at præge både kongen, København og Danmark for evigt.

19:10  

Sprogquizzen - Vild med dansk
Sprogquizzen - Vild med dansk Maria Månson har besøg af nyhedsværterne Kåre Quist, Cecilie Beck, Lasse Sjørslev og kommunikationschef Katrine Hertz Mortensen til en dyst i danske dialekter, tidstypiske udtryk og meget gamle ord. Hvad er en nævler? Har ordet raket italiensk oprindelse? Og hvem er hurtigst til at dinge ind i finalen, når der skal dystes i eufemismer?

19:56  

Dagens sang: Aftensti
Dagens sang: Aftensti - sunget af et af DRs kor.

20:00  

DR K Klassisk: Fire fantastiske musikere
DR K Klassisk: Fire fantastiske musikere Den danske Strygekvartet er dette års P2 Kunstner. Udnævnelsen fandt sted ved en koncert i januar, hvor strygekvartetteten kvitterede ved at spille Beethovens Strygekvartet opus 131. Programmet viser glimt fra selve P2 Pris koncerten, hvor også DR symfoniorkester spillede og guitaristen Niklas Johansen modtog en pris som årets talent.

DR Ultra

18:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:30  

NØRD
NØRD

18:40  

Designtalenterne - Outfit of the Day IV - Emil Olsen
Designtalenterne - Outfit of the Day IV - Emil Olsen Designeren Nico og stylisten Andres udfordrer tre talentfulde børn på kreativitet og stil. Karen, Jasmine og Kristine er de nye talenter, og i dag skal de konkurrere om at lave det bedste outfit til youtuberen og makeupspecialisten Emil Olsen. Han skal have lavet et outfit, som skal klæde både mænd og kvinder.

19:00  

Den store bagedyst (4:9)
Den store bagedyst (4:9) De otte tilbageværende deltagere skal i aften bage kager fra det sønderjyske kaffebord. Allerede i favoritudfordringen får deltagerne sig en overraskelse, når et helt særligt gæstepanel skal bedømme dagens kringler. I mesterværket skal deltagerne vise, hvad de kan med en sprøjtepose, når opgaven er prægtige sønderjyske lagkager. Den hemmelige udfordring byder på en tilsyneladende overkommelig kage. Den helt store udfordring bliver den tid, som dommerne har givet dem, nemlig 30 minutter!

20:00  

Ultras Sorte Kageshow - med Mika & Tobias (4)
Ultras Sorte Kageshow - med Mika & Tobias (4) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Joakim Ingversen og Micki Cheng fire deltagere i studiet, hvor de i bælgravende mørke skal dyste om at bage den flotteste og allerlækreste kage. I dette program dyster Lui og Elliot mod Mika og Tobias, drengene bag kæmpehittet "Ikke mere mælk". Inde i mørket venter ninjaerne og forskrækkelserne på dem. Program 4, sæson 4.

20:30  

Wolfblood IV (1)
Wolfblood IV (1)

20:55  

Wolfblood IV (2)
Wolfblood IV (2)

DR Ramasjang

18:00  

F for får V (4)
F for får V (4)

18:15  

Pyjamasheltene (9)
Pyjamasheltene (9)

18:30  

Minisekterne - kampen om myrernes dal
Minisekterne - kampen om myrernes dal En sort myre, der midt i resterne af en picnic, finder en stor kasse fyldt med sukkerknalder. Han tilkalder sine venner, de andre sorte myrer, og sammen begiver de sig med kassen hjemad mod myretuen. Men undervejs støder flokken på de krigeriske røde myrer, der vil stjæle kassen, og snart opstår der en voldsom konflikt mellem de to kolonier. Nu afhænger det hele af den sorte myre, der slår sig sammen med en mariehøne for at løse problemerne på skovbunden.

19:45  

Yakari IV (14)
Yakari IV (14)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland. Vært: Kåre Quist.

21:40  

Fodboldmagasinet
Fodboldmagasinet Få det fulde overblik over Superligaen, når DR1 hver søndag blænder op for Fodboldmagasinet. Vi viser højdepunkter fra alle weekendens kampe og har gæster med i studiet, når der skal sættes ord på den seneste udvikling i den bedste danske fodboldrække. Derudover er der sidste nyt fra de store udenlandske fodboldligaer og de mest væsentlige nyheder fra den øvrige sportsverden. Vært: Josefine Høgh Pedersen.

22:10  

Kriminalinspektør Banks: Uskyldige grave
Kriminalinspektør Banks: Uskyldige grave En 16-årig pige findes myrdet. Alle spor synes at føre til hendes dramalærer, og Banks og hans hold er sikre på, at de har en vandtæt sag. Men sagen kommer ikke til at forløbe helt så glat, som Alan Banks håber. Alan Banks: Stephen Tompkinson. Helen Morton: Caroline Catz. Winsome Jackman: Lorraine Burroughs. Instruktion: Mat King.

23:40  

Camilla Läckbergs Fjällbackamordene (5)
Camilla Läckbergs Fjällbackamordene (5) Forfatteren Erica Falck og hendes mand, politimanden Patrik, løser mordgåder i fiskerlejet Fjällbacka. Efter en storm findes to dykkere døde af kystvagten. Kort efter bliver direktøren for et søfartsmuseum myrdet. Snart opdager Erica, at alle tre dødsfald har forbindelse til et skibsforlis fra 1820. Er det lykkedes nogen at finde vraget? Erica Falck: Claudia Galli Concha. Patrik Hedström: Richard Ulfsäter. Kristina: Eva Fritjofson. Instruktion: Rickard Petrelius.

DR2

21:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Sidste chance for at grine af ugen der er gået, inden du bliver ramt af den næste. Comedyshow hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

21:30  

Vi ses hos Clement
Vi ses hos Clement Modsætninger mødes, når hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen er i studiet hos Clement Kjersgaard. Direkte fra DR-Byen.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Nikita
Nikita En ung, kvindelig narkoman dømmes til døden efter et blodigt røveri. Dommen bliver dog ikke eksekveret, og i stedet uddannes hun som tophemmelig lejemorder med kodenavnet "Nikita". Med en ny identitet kan hun leve et helt almindeligt liv, men kun indtil hun hører sit kodenavn. Så må Nikita rykke ud for at rydde op, hvor efterretningstjenesten ikke selv kan lægge navn til handlingerne. Nikita: Anne Parillaud. Amande: Jeanne Moreau. Marco: Jean-Hugues Anglade. Oprydderen: Jean Reno. Instruktion: Luc Besson.

DR3

21:00  

Mit liv med Liberace
Mit liv med Liberace I 1977 møder den unge Scott Thorson den flamboyante pianist og supershowmand Liberace efter en koncert. De to får et godt øje til hinanden, og Scott bliver både Liberaces assistent og elsker. Scott nyder sit luksusliv som den ekstravagante entertainers kæreste, men snart begynder nedturen. 'Mit liv med Liberace' modtog hele 11 Emmypriser, deriblandt for bedste film og bedste skuespiller (Michael Douglas). Liberace: Michael Douglas. Scott Thorson: Matt Damon. Bob Black: Scott Bakula. Instruktion: Steven Soderbergh.

22:55  

Zodiac
Zodiac I 1969 begynder en bizar seriemorder at sprede rædsel i Californien. Mellem sine ugerninger driver morderen gæk med politiet i en række breve med sælsomme beskeder og gådefulde kryptogrammer. For fire forskellige mænd - to politifolk, en journalist og en avistegner - bliver jagten på den berygtede morder en sand besættelse, der kommer til at præge deres liv i årevis. Robert Graysmith: Jake Gyllenhaal. Paul Avery: Robert Downey, Jr. David Toschi: Mark Ruffalo. Instruktion: David Fincher.

DR K

21:00  

Den klassiske musikquiz (7:8)
Den klassiske musikquiz (7:8) Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Nikolaj Koppel, Rie Koch, Adam Simonsen og Katrine Nordland. DR SymfoniOrkestret og dirigent Thomas Søndergård står for musikken. Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Kan man fremføre orkestermusik på plastikrør? Og er det overhovedet muligt at finde frem til et stykke musik efter bare en enkelt tone?

22:00  

Dokland: Det armenske folkedrab
Dokland: Det armenske folkedrab Efter 1915 var de osmanniske tyrkeres grusomme folkemord på det armenske folk almindeligt anerkendt i hele verden. Det ændrede sig i de næste hundrede år, hvor den moderne tyrkiske stat lykkedes med at lægge et røgslør over historien. Politisk pression og trusler om gengældelse betød, at det først var muligt for Hollywood i 2016 at producere en storfilm om folkemordet. Filmmageren Joe Berlinger følger optagelserne til 'The Promise' og fortæller samtidig om folkemordet og tavshedskulturen i dets kølvand.

23:55  

Sprogquizzen - Vild med dansk
Sprogquizzen - Vild med dansk Maria Månson har besøg af nyhedsværterne Kåre Quist, Cecilie Beck, Lasse Sjørslev og kommunikationschef Katrine Hertz Mortensen til en dyst i danske dialekter, tidstypiske udtryk og meget gamle ord. Hvad er en nævler? Har ordet raket italiensk oprindelse? Og hvem er hurtigst til at dinge ind i finalen, når der skal dystes i eufemismer?

DR Ultra

21:20  

Snydt!
Snydt!

21:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

01:10  

Agatha Christies Den hemmelige modstander (3:3)
Agatha Christies Den hemmelige modstander (3:3) I 1950'ernes England er ægteparret Tommy og Tuppence på sporet af et internationalt mordkomplot. En russisk spion er ude på at dræbe en amerikansk minister. Tommy er havnet i kløerne på spionens bande. De stiller ham et ultimatum. Hvis ikke han stjæler en bestemt fil fra MI5, går det ud over hans lille søn!

02:05  

Forsyte-sagaen (12:13)
Forsyte-sagaen (12:13) Engelsk dramaserie fra 2003 efter Nobelprismodtageren John Galsworthys bøger. (The Forsyte Saga) Familien Forsyte tilhører den højere middelklasse og bor i det fashionable område omkring Londons Hyde Park omkring Første Verdenskrig. Udadtil optræder de som en fast sammentømret enhed, men de forskellige grene af slægten bryder sig ikke meget om hinanden. Faktisk har familien mere end almindeligt svært ved at leve op til sine egne idealer i en tid præget af sociale og kulturelle omvæltninger.

03:00  

Sygeplejerskerne II (7:10)
Sygeplejerskerne II (7:10) Sygeplejerskerne Iris, Carina, Julia og Malin arbejder på akutmodtagelsen på et sygehus i Stockholm, hvor de kæmper for at redde liv med sammen resten af personalet. Det er dog ikke altid helt nemt, når grænsen mellem arbejde og privatliv flyder sammen.

03:45  

Sygeplejerskerne II (8:10)
Sygeplejerskerne II (8:10) Sygeplejerskerne Iris, Carina, Julia og Malin arbejder på akutmodtagelsen på et sygehus i Stockholm, hvor de kæmper for at redde liv med sammen resten af personalet. Det er dog ikke altid helt nemt, når grænsen mellem arbejde og privatliv flyder sammen.

DR2

00:55  

Den gode forandring
Den gode forandring To kvinder og deres familier står på hver sin side i Polens dybe ideologiske splittelse mellem en liberal retsstat og den populistiske nationalisme, som nu er ved at sprede sig til hele den vestlige verden. Ifølge kritikerne står landet nu ved en korsvej. Siden 2015 har Polens nye højrefløjsregering gennemført et politisk program, baseret på nationalistiske og religiøse værdier, der kaldes 'den gode forandring'.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:25  

De første kærester (3:4)
De første kærester (3:4) Den første forelskelse er den mest fantastiske følelse - men på samme tid den sværeste. Og når forelskelsen for alvor rammer, er det svært at undvære den, man elsker - og Zelina skal snart undvære Johannes på gymnasiet, da han skal starte på jura-studiet. Det kan være svært at navigere rundt i, hvor meget man skal ses - eller ikke ses, når man er i sit første forhold. Sådan er det for Tobias og Caroline, hvor Tobias føler sig som Carolines anden prioritet, da hun ikke tager lige så meget initiativ til at ses som han. De er hinandens allerførste kærester, og det har ændret alt i deres verden.

01:50  

Alene i vildmarken USA II (4:15)
Alene i vildmarken USA II (4:15) Det amerikanske overlevelseseksperiment Alone er i fuld gang i Vancouver Islands barske natur. En af deltagerne løber dog ind i problemer, da hun rammer sin hånd med en økse. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

02:35  

Naturens bedste bluffnumre (1:3)
Naturens bedste bluffnumre (1:3) Hvis man tror, at løgn og bedrag kun er for mennesker, kan man godt tro om. Rigtigt mange dyr er eksperter i at bluffe og snyde og bedrage deres omverden for at overleve. En gekko kan forsvinde i den blå luft, zebraens striber forvirrer dens fjender, og en blæksprutte kan gå i et med sine omgivelser. Andre narrer fjenden ved at forklæde sig som et mere farligt dyr, mens et firben spiller død for at beskytte sig selv!

03:30  

Hjemløs på Instagram (1:2)
Hjemløs på Instagram (1:2) 22-årige Nadia Shila er gravid i 5. måned og bor på gaden i Los Angeles med sin mor Heidi og sin HIV-smittede forlovede Jeremy - og hver dag kan hendes 20.000 Instagram-følgere opleve hendes kaotiske liv helt tæt på. Nu lever Nadia, Heidi og Jeremy det hårde liv i Los Angeles' slum, og tigger for at klare sig igennem dagen. De får hjælp af den erfarne hjemløse Guerro, men hver dag er en kamp for at skaffe penge nok til at overleve. Nadia Shila mærker også bagsiden af at stille sit liv til skue på Instagram. Mange af hendes følgere er nemlig stærkt kritiske overfor de valg, hun træffer. For hvordan kan man forsvare at være mor til en nyfødt pige, når man bor i et telt ved motorvejen omgivet af junkier, ekstrem fattigdom, vold og død? Nadia tog sin 4-årige søn og sin mor med til USA for at komme væk fra en konflikt med sønnens far og en tiltale for bedrageri for 250.000 kr. Men pengene slap op, de blev smidt på gaden, og Nadias søn blev fjernet og sendt hjem til sin far.

DR K

00:40  

Filmselskabet
Filmselskabet

01:10  

Min nye veninde
Min nye veninde Claire er sønderknust, da hendes bedste veninde, Laura, bliver syg og dør. Claire har lovet at passe godt på Lauras lille datter og barnets far, David. Snart lærer den unge kvinde nye, forbavsende sider af David at kende. David har nemlig en hemmelighed, som kun Laura kendte: Han holder af at klæde sig som en kvinde. Det er en afsløring, der kommer til at påvirke begges liv på overraskende vis. David: Romain Duris. Claire: Anaïs Demoustier. Gilles: Raphaël Personnaz. Instruktion: François Ozon.

02:55  

Om Gud vil
Om Gud vil Kirurgen Tommaso er urokkelig ateist. Så han er temmelig chokeret, da hans voksne søn erklærer, at han har besluttet at blive præst. Tommaso ser sig selv som en mand uden fordomme, så han lader, som om han bakker om sønnikes beslutning. Men i det skjulte sætter Tommaso gang i sin egen lille krig mod den præst, som har inspireret hans søn. Det bliver en krig, der ikke falder ud helt som planlagt. Tommaso: Marco Giallini. Don Pietro: Alessandro Gassman. Carla: Laura Morante. Instruktion: Edoardo Maria Falcone.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1021174450