dkby
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: tirsdag d. 25. december 2018

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: tirsdag d. 25. december 2018

DR1

01:40  

Hercule Poirot: Mordet i det blå tog
Hercule Poirot: Mordet i det blå tog Det berømte 'blå tog' sætter kurs mod Nice. Passagererne er lige så farverige som det prustende tog. Oliemagnaten Van Aldin har selskab af sin unge elskerinde og sin datter, Ruth. Ombord er også både Ruths mand og hendes elsker, samt den letlevende Lady Tamblin og dennes datter og fjerde ægtemand. Heldigvis har mesterdetektiven Poirot også løst billet, for inden toget har nået Nice, er der blevet begået et mord. Poirot: David Suchet. Rufus Van Aldin: Elliott Gould. Lady Tamplin: Lindsay Duncan. Instruktion: Hettie Macdonald.

03:15  

Mordene i Brokenwood V (4:4)
Mordene i Brokenwood V (4:4) I et nedlagt sindssygehospital gør et ungt par et uhyggeligt fund. Fastspændt i en seng ligger der en død mand med elektroder fastgjort til hovedet. Afdøde viser sig at være hospitalets gamle forstander. Han var kendt for sine kontroversielle metoder og var en hadet mand. Blev han myrdet af en af sine gamle patienter? Mike Shepherd går på jagt efter svaret.

04:50  

Made in Denmark Jul (3:3)
Made in Denmark Jul (3:3) I anledning af julen samles de syv velkendte kunsthåndværkere fra Made in Denmark i et hyggeligt juleværksted i skoven - hvor de skal dyste i unikke julekreationer. Se med og bliv selv inspireret, når kunsthåndværkerne i dette afsnit laver unikke og helt personlige julegaver til hinanden.

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Auktionshuset IV (1)
Auktionshuset IV (1) I dag skal Jesper Bruun Rasmussen sælge nordisk design i absolut særklasse. Med en perlerække af emner fra den eftertragtede danske møbelarkitekt Finn Juhl er der lagt op til høje hammerslag. Navnlig et bord vurderet til mellem 300-400.000 kroner er der store forhåbninger til. Men Frederik Bruun Rasmussen, søn i familiedynastiet, og ekspert i moderne møbler Peter Kjelgaard er desværre ikke overbeviste om, at det exceptionelle bord overhovedet bliver solgt. Som om dét ikke var nervepirrende nok, opstår der pludselig også tekniske problemer midt i auktionen. I Holland håber leder af møntafdelingen Michael Fornitz på at få en sjælden dansk guldmønt med sig hjem til auktion. Men den garvede ekspert bliver sat på noget af en prøve. For der er op til flere konkurrerende auktionshuse, som bejler til sælgeren af den dyre mønt.

06:00  

Antikkrejlerne med kendisser (71)
Antikkrejlerne med kendisser (71) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

07:00  

Glædelig jul Mr. Bean
Glædelig jul Mr. Bean Mr. Beans jul er - traditionen tro - en regulær katastrofe. Det bliver til mere juleuro end julefred, når det langlemmede gummimenneske forsøger sig med gaver, pynt og en gigantisk kalkun.

07:30  

Brdr. Madsens tidsrejse (1)
Brdr. Madsens tidsrejse (1) Anders og Peter Lund Madsen starter deres tidsrejse i jernalderen, hvor de for første gang skal prøve danmarkshistorien på egen krop. Her lærer de hvorfor man skal have bukserne af for at bage brød, hvorfor mudder var et vigtigt råstof, og at der skal kvindespyt til at lave øl. Undervejs møder de den galliske jernalderhøding, den århusianske spruthistoriker, og statistikeren fra Novozymes, der hvert år tager hele familien med på ferie i jernalderen.

08:00  

Hercule Poirot: Mordet i Orientekspressen
Hercule Poirot: Mordet i Orientekspressen Hercule Poirot er på vej hjem til London ombord på den luksuriøse Orientekspres. En snestorm tvinger toget til at standse samtidig med, at en passager findes myrdet med adskillige knivstik. Poirot er sikker på, at morderen stadig er på toget, og nu er det op til den lille belgiske detektiv og hans små, grå celler at løse gåden. Poirot: David Suchet. Dr Constantine: Samuel West. Mrs Hubbard: Barbara Hershey. Instruktion: Philip Martin.

DR2

01:40  

Shalako
Shalako En gruppe europæiske aristokrater er i 1880'erne taget på jagt i New Mexico. Her kommer de hurtigt på kant med apacherne, der nødigt ser gæster i deres reservat. Kun eneboeren Shalako ser ud til at kunne redde dem. Shalako: Sean Connery. Grevinde Irina: Brigitte Bardot. Bosky: Stephen Boyd. Instruktion: Edward Dmytryk.

03:30  

The Smell of Success
The Smell of Success Gødningemagnaten mr. Rose omkommer i en tragisk ulykke. Dødsfaldet tvinger hans datter, Rosemary, til at tage kontrol over firmaet. Hendes baggrund i kosmetikbranchen rimer ikke just på gødning, men penge lugter ikke, og Rosemary har næse for forretning. Hvad hun ikke ved, er, at en skruppelløs producent af kunstgødning har planer om at slå kløerne i firmaet. Patrick: Billy Bob Thornton. Rosemary: Téa Leoni. Jimmy St. James: Kyle MacLachlan. Instruktion: Larry Smith.

04:55  

Lystløgneren og den forsvundne dreng
Lystløgneren og den forsvundne dreng I 1994 forsvinder den 13-årige amerikaner Nicholas Barclay sporløst fra Texas. Tre år senere dukker en fyr op i Spanien med en historie om kidnapning og tortur og påstår, at han er den savnede. Familien er overlykkelige for, at deres søn er fundet i live. Men hvorfor taler han nu med accent, og hvorfor er hans udseende så forandret? Igennem rekonstruktioner og interviews med implicerede parter i sagen bliver den opsigtsvækkende sag igen vakt til live.

07:10  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen I dag bekymrer mange voksne sig om de voldelige computerspils virkning på børn. Tidsmaskinen tager dig med på en rejse fra 70ernes diskussioner om krigslegetøjet skadelige virkning og 80ernes frygt for at rollespillet Dungeons and Dragons kunne skabe mordere. Tidsmaskinen har også været i Nordjylland og mødt lægen Knud Wilson, der i 80'erne var hovedperson i en forureningssag i den lille by Strandby. Knud Wilson kæmpede i over 20 år for at få anerkendt at hans mange patienter med lungekræft var blevet syge af en asfaltfabrik i byen. Og så ser vi nærmere på hvilke rum i hjemmet danskerne tidligere har gået op i. Der har nemlig ikke altid hersket køkkenmani herhjemme! Sendt første gang 11.03.2007

08:00  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen Skuespilleren Erik Brandt fortæller om Teatergruppen Solvognens aktioner i 1970erne og frem til i dag. Aktioner der i offentligheden er gået fra at være civil ulydighed til i dag at være kanoniseret kunst. Fra modstand til folkefest: de danske broer er sjældent blevet bygget uden at der forinden har været store politiske sværdslag. Men når de først er her, bliver de et nationalt symbol på vor teknologiske og arkitektoniske kunnen. Børn er ikke længere en gave, men en ret. Tidsmaskinen ser på nogen af de etiske diskussioner og den medicinske udvikling inden for behandlingen af barnløshed. Sendt første gang 18.03.2007

08:50  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen Tidsmaskinen viser hvordan gør-det-selv-arbejde har udviklet sig fra at være en uoverskuelig affære til at være en milliardindustri godt bakket op af et hav af TV-programmer. Vi skal også møde Julius Pilpel. Han er selskabsmusiker, og lige siden han flygtede fra Polen i 1969, har han kæmpet for at leve af sin musik. Og så skal vi se på spejderne, det ultimative gør-det-selv-folk. De binder de vildeste råbåndsknob og bygger tømmerflåder af mælkekartoner, men det kniber med medlemstallet. I dag kæmper den 100 år gamle spejderbevægelse med et forældet image. Sendt første gang 25.03.2007

DR3

00:25  

Brothers Solomon
Brothers Solomon Brødrene John og Dean får at vide, at deres far ligger i koma. Men måske vågner han, hvis han får at vide, at han skal være farfar? Det er forsøget værd, så brødrene går på jagt efter en ung kvinde, der er parat til at føde deres barn. Der er bare ét problem. John og Dean er sociale analfabeter. De kejtede brødre er vokset op på Nordpolen og har ikke den fjerneste ide om, hvordan man gør kur til en kvinde. John Solomon: Will Arnett. Dean Solomon: Will Forte. Janine: Kristen Wiig. Instruktion: Bob Odenkirk.

01:55  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

02:35  

Jomfruernes klub (4:6)
Jomfruernes klub (4:6) Joachim, Kasper, Mark og Nicolaj kæmper på fjerde uge i træk med sig selv for at finde ud af, hvorfor de aldrig har haft sex. Nicolaj, der aldrig selv har haft en pige-ven, får råd af en vens veninde om, hvad han skal tale med piger om. Samtidigt er Kasper tættere end nogensinde før på at erkende at han er til mænd.

03:05  

Jomfruernes klub (5:6)
Jomfruernes klub (5:6) I Jomfruernes Klub har Nicolaj for alvor fået travlt. Begge hans forældre var 19, da de fik ham. Selv er han 21 og har ikke engang kysset en pige. Det får ham til at opsøge sin far for at få et råd. Samtidig kaster Kasper sig ud i en date med en fyr og endeligt mister en af de 4 jomfruer sin mødom.

03:35  

Jomfruernes klub (6:6)
Jomfruernes klub (6:6) Kasper, der ikke længere er jomfru, sætter sig for at bruge sin energi på noget helt nyt. Nicolaj skal endelig på sit livs første date. Han bliver meget overrasket, da han finder ud af, at de har langt mere tilfælles end han lige regnede med. Samtidig tager Joachim til koncert, og ender helt uventet aftenen på en meget intim måde.

04:05  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:00  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

06:00  

Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me
Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. Denne gang skal vi lave tre ret forskellige træninger. Først skal vi forbrænde en masse kalorier med Peters 'intervaltræning'. Derefter har vi Selina og Behruz til at vise os, hvordan man sparker i 'kampsport', og til sidst kan Line vise dig, hvordan man kan træne med sit barn.

DR K

00:10  

Giselle - Ballet fra Det Kgl. Teater
Giselle - Ballet fra Det Kgl. Teater Giselle er en betagende, berusende og besættende skæbnefortælling om forsmået kærlighed og om at elske ud over livet. Giselle er hovedværket indenfor romantisk ballet. I denne nye version fra Det Kongelige Teater har Nikolaj Hübbe og Silja Schandorff skabt en ballet, hvor historien fortælles fra Giselles synspunkt i et abstrakt og moderne sprog. Om du ser Giselle for første gang, eller om det er en kær gammel kending, så bered dig på at blive forelsket.

02:05  

Dirch og de andre (3:4)
Dirch og de andre (3:4) Daimi fortæller om en stor periode i dansk revy, der var domineret af Dirch Passer, Jørgen Ryg og Preben Kaas. Der vises klip fra datidens film, teater og tv. Sendt første gang i 1992.

02:45  

Dirch og de andre (4:4)
Dirch og de andre (4:4) Poul Bundgaard fortæller om en stor periode i dansk revy, der var domineret af Dirch Passer, Jørgen Ryg og Preben Kaas. Der vises klip fra datidens film, teater og tv. Sendt første gang i 1992.

03:20  

Bryggeren (5:12)
Bryggeren (5:12) Carl begynder sin skolegang i den velansete Borgerdydskole, hvor han bliver et nemt offer for lærernes latterliggørelse og kammeraternes drillerier. J.C. arbejder sammenbidt med opbygningen af sit nye bryggeri, Carlsberg i Valby - og tager samtidig aktivt del i den politiske udvikling, da enevælden står for fald og landet kommer i krig. Mens J.C. er segnefærdig af arbejdsbyrden, føler Laura sig mere og mere magtesløs, i forhold til både J.C. og Carl. Medvirkende: J.C. Jacobsen: Jens Jørn Spottag. Laura: Cecilia Zwick Nash. Carl: Dennis Pedersen. Endvidere: Lars Kaalund, Ina Miriam Rosenbaum, Anja Owe, Kjeld Nørgaard, Karen-Lise Mynster, Ulver Skuli Abildgaard, Otto Brandenburg, Hanne Hedelund, Mikael Helmuth, Kim Frank Hansen, Erik Wedersøe og mange flere. Manuskript: Gerz Feigenberg og Kaspar Rostrup. Drejebog og instruktion: Kaspar Rostrup. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Henning Bahs og Sven Wichmann. Kostumedesign: Søren Breum. Musik: Fuzzy. Produktion: Nordisk Film A/S for DR TV.

04:20  

Bryggeren (6:12)
Bryggeren (6:12) Da Carl og hans eneste ven ikke længere må lege sammen, er Carl helt overladt til sig selv, og sin fantasi. J.C. bruger sine få ledige stunder til at indføre Carl i videnskaben og kunsten, men er generelt utilfreds med Carls præstationer. Laura, som er trist og ulykkelig, tager for en gangs skyld til genmæle overfor J.C. Krigen mod slesvig-holstenerne kræver sine ofre, også i bryggergården - og så bryder den store koleraepidemi ud i København. Medvirkende: J.C. Jacobsen: Jens Jørn Spottag. Laura: Cecilia Zwick Nash. Carl: Mikkel Følsgaard. Endvidere: Hanne Hedelund, Otto Brandenburg, Kjeld Nørgaard, Lars Kaalund, Robert Reinhold, Mikael Helmuth, Esben Alfort, Thomas Hougaard, Bodil Udsen, Erik Wedersøe og m.fl. Manuskript: Gerz Feigenberg og Kaspar Rostrup. Drejebog og instruktion: Kaspar Rostrup. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Henning Bahs og Sven Wichmann. Kostumedesign: Søren Breum. Musik: Fuzzy. Produktion: Nordisk Film A/S for DR TV.

05:20  

Dagens sang: Juletræet med sin pynt
Dagens sang: Juletræet med sin pynt

06:30  

Lørdagshjørnet - Ulf Pilgaard og Claus Ryskjær.
Lørdagshjørnet - Ulf Pilgaard og Claus Ryskjær. Aftenens gæster hos Jørgen Iversen er Ulf Pilgaard og Claus Ryskjær. Sendt første gang 1978.

07:30  

Lørdagshjørnet - Jørgen Ryg
Lørdagshjørnet - Jørgen Ryg I samtale med Henrik Iversen over en sød kop kaffe fortæller Jørgen Ryg om sine musikalske forældre, om at være soldat, om egentlig at være blufærdig og kunne gemme sig bag en rolle. Sendt første gang 12.02.77.

08:30  

Dagens sang: Dejlig er den himmel blå
Dagens sang: Dejlig er den himmel blå - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Vejen til Konstantinopel (1:6)
Vejen til Konstantinopel (1:6) Den britiske historiker Jonathan Phillips fortæller i seks programmer om kristendommens tornede vej fra Mellemøsten til Konstantinopel. Phillips begynder sin rejse i Betlehem, og går med evangelierne som guide i Jesus fodspor fra hans fødsel og opvækst til hans gerninger, lidelser og genopstandelse.

DR Ultra

01:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:50  

Lucky Luke - Et vidne jages (43)
Lucky Luke - Et vidne jages (43) Et vidne jages.

06:15  

Lucky Luke - Dalton Junior (44)
Lucky Luke - Dalton Junior (44) Dalton Junior.

06:35  

Wild Kratts (7)
Wild Kratts (7) Insekter eller aber?

06:55  

Junglebanden
Junglebanden

07:05  

Junglebanden
Junglebanden

07:15  

Junglebanden
Junglebanden

07:30  

Galaksekrigerne (7)
Galaksekrigerne (7)

07:50  

Galaksekrigerne (8)
Galaksekrigerne (8)

08:15  

LEGO Jurassic World: Den hemmelige udstilling (1:2)
LEGO Jurassic World: Den hemmelige udstilling (1:2)

08:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

08:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den fortryllede karrusel (21)
Den fortryllede karrusel (21) Haveplaner

05:10  

Søpapegøjernes ø (31)
Søpapegøjernes ø (31) Silkis søheste

05:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Frugtfest på Solbakken

05:25  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes cykler, og han klipper egerne af hjulene og bruger dem som fonduepinde. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få cyklerne tilbage.

05:55  

Chuggington (7)
Chuggington (7)

06:05  

Morten Skildpadde II (4)
Morten Skildpadde II (4) Mortens skole + Morten leger hoppeti-bob

06:30  

Sprinter Galore II - Olde (7)
Sprinter Galore II - Olde (7) Magnus og Viola tager Sprinter med op på hospitalet, så Sprinter kan reparere Olde, der er blevet meget syg. Men Olde kan ikke repareres, siger hun. Og hun vil faktisk heller ikke. Hun vil gerne bare have fred og sover stille ind kort tid efter. Magnus er ked af det. Det er bare det med, at han så aldrig skal se hende igen. Aldrig er bare lang tid ...

06:45  

Inui (25)
Inui (25)

06:55  

Min bedste vens historier - Sæl Suaasat (1)
Min bedste vens historier - Sæl Suaasat (1) Theodor og Wilhelm skal købe ind til middag. De vil lave retten Sæl Suaasat, som er Wilhelms fars livret. De tager ned på Brættet for at købe en sæl, men da de skal betale, er Wilhelms pung pludselig væk. Theodor og Wilhelm bliver uvenner, men heldigvis kommer Theodor sin ven til undsætning.

07:05  

Paw Patrol III (2)
Paw Patrol III (2)

07:30  

Belles magiske verden
Belles magiske verden

08:40  

Motor Mille og uniformerne - Politi (1)
Motor Mille og uniformerne - Politi (1) Nogle mennesker lever af at hjælpe andre, fx politiet. I dette afsnit fortæller Motor Mille om dengang hun sammen med en politimand og politihunden Elvis fandt en tyv, der var på spil og lærte, hvad man som politimand skal være god til.

08:55  

Vitello - køber en vidunderlig julegave
Vitello - køber en vidunderlig julegave Kun artige børn får julegaver. Vitello har ikke været rasende artig i år, så han tænker at han hellere må købe en vidunderlig julegave til Mor. Han skal bare bede om penge og finde det helt rigtige ...

 
DR1

09:30  

Gintberg på Kanten - Kriminalforsorgen (1:7)
Gintberg på Kanten - Kriminalforsorgen (1:7) Komiker Jan Gintbergs antropologiske opdagelsesrejse udi selvironi, har denne gang bragt ham på kanten af selveste godheden og trygheden i kongeriget. Udstyret med humoristisk nysgerrighed besøger han de aktivister, værn, beredskaber og hjertensgode frivillige, der kæmper for vores, dyrenes, miljøets og landets sikkerhed. For er der overhovedet noget at grine af derude blandt de, der går i front for at beskytte dette lands borgere mod alt lige fra knallerttyve til miljøsvin? Gintberg behind bars!! I aftenens afsnit lister Jan sig ind bag murene i Kriminalforsorgen, hvor han blandt andet møder Angersvinet på et vrede-kursus. På en nattevagt tonser adrenalinen i vejret, da dronealarmen pludselig lyder, men alt falder helt til ro igen hos Kåre i Smedeværkstedet i Nyborg Fængsel, hvor alle slags fanger side om side svejser alt lige fra bordstel til træningstårne på bestilling.

10:00  

Den store bagedyst (2:9)
Den store bagedyst (2:9) De ti amatørbagere skal for anden gang jonglere med mel, sukker og smør, når der skal dystes i klassiske danske bag-selv-kager. Hvis de nye dommere, konditor Katrine Foged Thomsen og dessertkok Markus Grigo, skal imponeres, kræver det roulader med syleskarpe snit og tærter, der bliver taget til helt nye kagehøjder. I den hemmelige udfordring skal deltagerne bage småkager med et tvist, der volder særligt én af deltagerne store problemer.

11:25  

Den store bagedyst (3:9)
Den store bagedyst (3:9) De ni deltagere får i aften chancen for at vise, at de kan bage kager, der er 'totally awesome' og helt 'over the top'. Temaet er nemlig amerikanske kager, så bageteltet flyder med popcorn, bacon og peanut butter. I favoritudfordringen har to deltagere valgt at udforme deres amerikanske kageslikkepinde som Donald Trump, mens mesterværket byder på frihedsgudinden og et football stadion - som kage. I den hemmelige udfordring må deltagerne trække i kittel og beskyttelsesbriller for at klare den drilske bageudfordring.

DR2

09:40  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen "Atomvalget" i 1988 er et af de mest omdiskuterede valg i nyere Danmarkshistorie. Skulle Danmark direkte orientere amerikanske krigsskibe om, at de ikke måtte medbringe atomvåben, når de anløb danske havne? Det var det sprængfarlige valgtema, som udløste kold krig mellem Schlüter-regeringen og Socialdemokratiet. Nu fortæller hovedpersonerne Svend Auken, daværende formand for Socialdemokratiet, og Uffe Ellemann-Jensen, daværende udenrigsminister, hvad der egentlig udløste valget. Tidsmaskinen undersøger også, om danske valgkampe er blevet mere amerikaniserede med tiden. Dansk Sprognævn advarer: Det danske sprog invaderes af engelsk ord! Men er der grund til bekymring eller skal man bare sige Don't worry - be happy? Tag med på en sprogrejse igennem tiden. Sendt første gang 01.04.2007

10:30  

DR2's Kæmpestore Lillejuleaftenshow med Rasmus Botoft
DR2's Kæmpestore Lillejuleaftenshow med Rasmus Botoft Med Madrilaftalen, Rytteriet, Drengene fra Angora og mange, mange andre. Igen i år inviterer Rasmus Botoft vennerne fra DR2 til juleklip og hygge. Anders Agger, Martin Buch, Christine Feldthaus og mange flere fortæller sjove, personlige julehistorier og stikker næsen dybt ned i DR2's store satirearkiv. Det bliver wonderful!

11:30  

Mens vi presser citronen (1:5)
Mens vi presser citronen (1:5) 1. afsnit: August / Vi starter en madklub Sigrid skal skilles fra Peter, Lise er måske forfremmet til HR chef, hipster-organisten Kim er arbejdsløs, Søren og Lotte dyrker slet ikke sex mere - og vvs Klaus venter bare på en opringning. Alt er til åben debat, når den nystartede madklub mødes til lammefrikadeller og birkesaft. Medvirkende: Lærke Winther, Ellen Hillingsø, Peter Gantzler, Rasmus Botoft og Lisbeth Wulff Manuskript: Lisbeth Wulff Instruktion: Peter Gornstein

DR3

09:35  

Ultimate Rush III
Ultimate Rush III Kig med og se, hvad der får nogle ekstremsportsudøvere til at sætte livet på spil for deres sport.

10:00  

Ultimate Rush III
Ultimate Rush III Kig med og se, hvad der får nogle ekstremsportsudøvere til at sætte livet på spil for deres sport.

10:25  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

11:05  

Jomfruernes klub (4:6)
Jomfruernes klub (4:6) Joachim, Kasper, Mark og Nicolaj kæmper på fjerde uge i træk med sig selv for at finde ud af, hvorfor de aldrig har haft sex. Nicolaj, der aldrig selv har haft en pige-ven, får råd af en vens veninde om, hvad han skal tale med piger om. Samtidigt er Kasper tættere end nogensinde før på at erkende at han er til mænd.

11:35  

Menneskehedens historie
Menneskehedens historie En rejse gennem 12.000 år viser, hvordan tilsyneladende små glimt af forandringer og nyskabelser har ændret kursen for civilisationen. Forandringer, der i dag berører os alle på måder, som vores forfædre og -mødre ikke kunne forestille sig. Efterhånden som verdens befolkning vokser som følge af vores succes, står menneskeheden over for nye udfordringer for at kunne overleve.

DR K

09:25  

Vejen til Konstantinopel (2:6)
Vejen til Konstantinopel (2:6) Den britiske historiker Jonathan Phillips fortæller i seks programmer om kristendommens tornede vej fra Mellemøsten til Konstantinopel. Det var apostlen Paulus, der forvandlede kristustroen fra en tro for jøder til en tro for alle mennesker, og han var utrættelig i sit forsøg på at udbrede det kristne budskab til Asien og Europa.

10:20  

Vejen til Konstantinopel (3:6)
Vejen til Konstantinopel (3:6) Den britiske historiker Jonathan Phillips fortæller i seks programmer om kristendommens tornede vej fra Mellemøsten til Konstantinopel. Mens apostlenes tidsalder så småt er ved at rinde ud, fortæller Phillips om Paulus' tredje og sidste missionsrejse. Alle apostlene, undtagen Johannes, kom til at lide martyrdøden for deres urokkelige tro. Det gjaldt også Paulus og Peter, der skulle komme til at opfylde deres skæbne i hænderne på en af historiens mest grusomme tyranner.

11:15  

Vejen til Konstantinopel (4:6)
Vejen til Konstantinopel (4:6) "Fra Dommedag til kætteri" Amerikansk dokumentar fra 2014. (The Road from Christ to Constantine) Den britiske historiker Jonathan Phillips fortæller i seks programmer om kristendommens tornede vej fra Mellemøsten til Konstantinopel. Der er krig i byen Jerusalem, og Phillips rejser i hælene på den forviste Johannes til den græske ø Patmos og finder hulen, hvor Johannes skrev den mest gådefulde bog i Det nye Testamente, Åbenbaringen. På samme tid opstod der en kamp mellem forskellige retninger om den rette tro.

DR Ultra

09:00  

Løvernes Konge 2: Simbas stolthed
Løvernes Konge 2: Simbas stolthed Simba og Nala har fået en datter, som hedder Kiara. Hun er præcis ligesom Simba, da han var lille: Nysgerrig, frygtløs og fuld af eventyrlyst! Da Kiara en dag stikker af fra sine barnepiger, Timon og Pumba, møder hun løveungen Kovu. Han tilhører Scars gamle udstødte flok og er vokset op hos den onde Zira. En opvækst, der kun har haft ét formål: at Kovu en dag skal overtage magten på Kongesletten. Er det nye venskab mellem Kovu og Kiara stærkt nok til at modstå Ziras onde planer?

10:20  

Klassen - Hvad skjuler Magnus? del 1 (193)
Klassen - Hvad skjuler Magnus? del 1 (193)

10:30  

Klassen - Hvad skjuler Magnus? del 2 (194)
Klassen - Hvad skjuler Magnus? del 2 (194)

10:40  

Klassen - Farlig papegøje-syge (195)
Klassen - Farlig papegøje-syge (195)

10:50  

Klassen - Hemmeligt crush (196)
Klassen - Hemmeligt crush (196)

11:00  

Klassen - Belastende BFF (197)
Klassen - Belastende BFF (197)

11:10  

Klassen - Hvem er tyven? (198)
Klassen - Hvem er tyven? (198)

11:20  

Klassen - Klassens nye squad (199)
Klassen - Klassens nye squad (199)

11:30  

Klassen - Magnus' ekskæreste (200)
Klassen - Magnus' ekskæreste (200)

11:40  

Klassen - Kys fra mor (201)
Klassen - Kys fra mor (201)

11:50  

Klassen - Magnus går i pigetøj (202)
Klassen - Magnus går i pigetøj (202)

11:55  

Klassen - En desperat joke (203)
Klassen - En desperat joke (203)

DR Ramasjang

09:00  

Kasper og Sofie (10)
Kasper og Sofie (10) Kasper og Sofie på sygehuset

09:15  

Kasper og Sofie (11)
Kasper og Sofie (11) Kasper og Sofie i teatret

09:30  

Selmas saga (1)
Selmas saga (1) Selma Traskvist vil gerne møde den mærkelige forsker Efraim von Trippelhat, som hævder at have et kort til Julemandens Rige. Det er et stort held, for Selma har et vigtigt ønske til Julemanden.

09:40  

Selmas saga (2)
Selmas saga (2) Selma forsøger at få Efraim von Trippelhat til at fortælle, hvordan man kommer til Julemandens Rige. Men det er ikke let, for Efraim er nemlig "allergisk" mod børn.

09:55  

Selmas saga (3)
Selmas saga (3) Familien Traskvist får uventet besøg, og Selma får et fantastisk tilbud. Men alt er måske ikke så fantastisk, som det ser ud til.

10:10  

Selmas saga (4)
Selmas saga (4) Efraim viser, hvordan de skal komme frem til Julemandens Rige - med et hjemmebygget luftskib. Men der foregår noget mystisk: Nogen eller noget forsøger at stoppe ekspeditionen...

10:20  

Selmas saga (5)
Selmas saga (5) Lige da det ser ud som om, at Selma og Efraims ekspedition til Julemandens Rige ikke bliver til noget, bliver de indkaldt til et mystisk møde. Er det mon nogen, der vil hjælpe dem?

10:35  

Selmas saga (6)
Selmas saga (6) Selma og Efraim forbereder ekspeditionen. Men Efraim bekymrer sig: Kan de klare rejsen uden magiske hjælpemidler? Men så opdager Selma et hemmeligt kapitel i Landmålerens bog - om magi.

10:50  

Selmas saga (7)
Selmas saga (7) Afrejsedagen er kommet. Luftskibet er klar til at tage afsted - men hvad er det for en hemmelighed, som Efraim ikke har fortalt Selma?

11:00  

Selmas saga (8)
Selmas saga (8) Endelig er Efraim på vej nordpå mod Julemandens Rige. Alene! Men så hører han nogle lyde i kahytten - er der nogen, der gemmer sig der? Har han fået en blind passagerer med?

11:15  

Selmas saga (9)
Selmas saga (9) Efraim undersøger kortet til Julemandens Rige og indser, at det endnu ikke er komplet. Det er ligesom om, at Landmålerens bog stadig gemmer på mange hemmeligheder. Hvordan skal de få den til at afsløre det hele?

11:30  

Selmas saga (10)
Selmas saga (10) Efraim og Selma har mellemlandet på Greven af Gruus' herregård. Men hvad skal de gøre for at få adgang til sølvamuletterne, som er nøglen til Landmålerens bog?

11:45  

Selmas saga (11)
Selmas saga (11) Efraims ungdomskærlighed, Valborg, tror ikke på historien om, at de har brug for hendes sølvsmykke, for at kunne komme til Julemandens Rige. Endnu mindre tror hun på, at en mystisk nisse prøver at stjæle amuletten...

11:55  

Selmas saga (12)
Selmas saga (12) Nu da Landmålerens bog er låst op, kan Selma og Efraim rejse direkte til Julemandens Rige. Men så bliver de mødt af en ubehagelig overraskelse - en konkurrende ekspedition er lige i hælene på dem!

DR1

12:25  

Hammerslag julespecial: Tour de Sydfrankrig
Hammerslag julespecial: Tour de Sydfrankrig I aften byder Hammerslag på sol, varme og charme, når vi tager på en Tour de Sydfrankrig, som begynder i baglandet til den franske Riviera. Her starter vi med et hus, hvor selveste Brigitte Bardot har hængt ud ved poolen! Vi skal også se en lejlighed i Antibes, der har udsigt til byens berømte marina, som har yachts til flere milliarder kroner liggende. Hold Øst og Vest skal også gætte, hvad et dansk ægtepar har givet for deres private ferieparadis i Provence, og så venter der den dyreste bolig nogensinde i Hammerslags historie i Cannes! En bolig, der er så luksuriøs, at den bliver lejet ud til arabiske prinser og berømtheder.

13:25  

Fars fede juleferie
Fars fede juleferie Den evigt optimistiske, endeløst uheldige familiefar Clark Griswold har besluttet at holde en stor familiejul hjemme hos sig selv. Det bliver en jul, som både familien og naboerne sent vil glemme. Clark W. Griswold: Chevy Chase. Ellen Griswold: Beverly D'Angelo. Audrey Griswold: Juliette Lewis. Instruktion: Jeremiah Chechik.

DR2

12:00  

Mens vi presser citronen (2:5)
Mens vi presser citronen (2:5) 2. afsnit: September / Vi rummer hinanden Sigrid byder velkommen i sin lille single lejlighed , Lotte lover Søren et blowjob og Kim presser Lise til at tage HR jobbet - for hun er så god til mennesker i svære situationer. I Madklubben snakkes der om boeuf bourguignon og børneopdragelse, men når fortiden tropper op, smuldrer den politiske korrekthed. Medvirkende: Lærke Winther, Ellen Hillingsø, Peter Gantzler, Rasmus Botoft, Alba August, Peder Thomas Pedersen og Lisbeth Wulff Manuskript: Lisbeth Wulff Instruktion: Peter Gornstein

12:25  

Mens vi presser citronen (3:5)
Mens vi presser citronen (3:5) 3. afsnit: Oktober / Vi lagtidssteger et parforhold Søren og Lotte er måske ikke så "Grønne og lykkelige" som de gerne vil fremstå. Sigrid strejfer seksuelt og Lise græder når Kim får orgasme. Det er ikke rationelt. Der er lagt drama i Weberen når madklubben kommer til søndagsfrokost på Amager. Medvirkende: Lærke Winther, Ellen Hillingsø, Peter Gantzler, Rasmus Botoft, Rasmus Balling Larsen og Lisbeth Wulff Manuskript: Lisbeth Wulff Instruktion: Peter Gornstein

12:50  

Mens vi presser citronen (4:5)
Mens vi presser citronen (4:5) 4. afsnit: November / Vi viser tillid Lise og Kim laver Vietnamesisk løgsuppe med kærlighed, Søren og Lotte viser frugten af deres parterapi og Sigrid flirter med politiet. Der er sprækker i det perfekte liv som intet Instagram billede kan skjule, når madklubben mødes. Medvirkende: Lærke Winther, Ellen Hillingsø, Peter Gantzler, Rasmus Botoft, Peter Khouri og Lisbeth Wulff Manuskript: Lisbeth Wulff Instruktion: Peter Gornstein

13:15  

Mens vi presser citronen (5:5)
Mens vi presser citronen (5:5) 5. afsnit: December / Vi holder sgu en Wham-jul Sigrid har pyntet op og Buster har lavet flæskestegen. Søren og Lotte kommer med ædelgran fra Leipzig og Kim skal spille orgel for Pastor Pia. Juleaften er i gang. Mon madklubben når hele vejen rundt om juletræet? Medvirkende: Lærke Winther, Ellen Hillingsø, Peter Gantzler, Rasmus Botoft, Judith Rothenborg, Christiane Gjellerup Koch og Lisbeth Wulff Manuskript: Lisbeth Wulff Instruktion: Peter Gornstein

13:45  

Husker du ... Julespecial
Husker du ... Julespecial Nissepiger og julemænd, flæskesteg og rødkål, gaver og grantræer, julesure og juleglade. Nogle vil ønske at den varede helt til påske, andre rejser hellere væk. Lige meget hvad, så har alle en mening om julen og dens betydning. Som det meste af landet har Danmarks Radio holdt jul år efter år. I aften er der gensyn med de bedste øjeblikke. Mød en gnaven Dan Turèll, en veloplagt Magnus Tagmus og en masse andre danskere, der alle har noget at sige om julen gennem de sidste 50 år. Sendt første gang 26.12.06

14:45  

Great Barrier Reef - det magiske koralrev (1:3)
Great Barrier Reef - det magiske koralrev (1:3) I 1957 dykkede David Attenborough for første gang ved The Great Barrier Reef, verdens største koralrev ud for den australske nordøstkyst. Næsten 60 år efter vender han tilbage på forskningsskibet, Alucia, der er udstyret med den nyeste teknologi, for at forstå, hvordan revet er blevet dannet og møde nogle af de dyr, der lever på og omkring det.

DR3

13:05  

Verdens værste fænglser: Mexico
Verdens værste fænglser: Mexico Journalisten Paul Connolly rejser her til El Hongo-fængslet i Mexico. Har skal han mærke på egen krop, hvordan det er at sidde bag tremmer i et af verdens hårdeste fængsler, når han deler celle med kidnappere, mordere og pushere.

13:50  

Crazy Ex-Girlfriend IV (1:18)
Crazy Ex-Girlfriend IV (1:18) Rebecca drømmer om at få styr på kærligheden og resten af livet. Desværre har hun en særlig evne til at spænde ben for sig selv.

14:30  

Crazy Ex-Girlfriend IV (2:18)
Crazy Ex-Girlfriend IV (2:18) Rebecca drømmer om at få styr på kærligheden og resten af livet. Desværre har hun en særlig evne til at spænde ben for sig selv.

DR K

12:10  

Vejen til Konstantinopel (5:6)
Vejen til Konstantinopel (5:6) "Hedningene og martyrkulten" Amerikansk dokumentar fra 2014. (The Road from Christ to Constantine) Den britiske historiker Jonathan Phillips fortæller i seks programmer om kristendommens tornede vej fra Mellemøsten til Konstantinopel. Phillips rejser til Nordafrika for at fortælle historien om den hellige Perpetua, der sammen med sin tjenestepige led martyrdøden for sin kristentro. Han besøger også andre steder, hvor kristne gennemgik ufattelige lidelser for deres tro, og hvor Romerriget med dets hedenske templer, kejserkult og vold truede alt det, de kristne stod for.

13:05  

Vejen til Konstantinopel (6:6)
Vejen til Konstantinopel (6:6) Den britiske historiker Jonathan Phillips fortæller i seks programmer om kristendommens tornede vej fra Mellemøsten til Konstantinopel. I sidste afsnit fortæller Phillips, hvordan Rom satte alt ind på at udrydde kristendommen, men at troen voksede i takt med Romerrigets og kejserens svækkelse. Det var ikke desto mindre en omvendelse af en anden kejser, Konstantin den Store, der skulle bane vejen for udbredelsen af den kristne tro, der nu på verdensplan omfatter mere end 2 milliarder mennesker.

14:00  

Julegudstjeneste fra Sct. Peders Kirke i Randers
Julegudstjeneste fra Sct. Peders Kirke i Randers Julegudstjeneste fra Sct. Peders Kirke i Randers ved sognepræst Kristian Vestergaard. Den store kirke på byens nordvestlige bakke er pyntet op til jul, når sognepræst Kristian Vestergaard under orgelledsagelse indleder gudstjenesten. Randers Kammerorkester og Koncertkor med dirigent David Riddell fremfører den stemningsfulde "For unto us a child is born" fra Händels "Messias". Undervejs synger menigheden med på salmerne Velkommen igen, Guds engle små (DDS 99), Kom, alle kristne (DDS 112), Det var ikke en nat som de andre (DDS 98) og Hør, hvor englesangen toner (DDS 111).

14:45  

Ryges julefortællinger - Juledag
Ryges julefortællinger - Juledag Søren Ryge skruer tiden 60 år tilbage og lukker os indenfor i sin barndoms jul, når han som en del af DRs Julekaravane fortæller om, hvad julen handler om for ham. I den tredje julefortælling hører vi blandt andet om, hvordan Søren blev i nattøjet julemorgen og glædede sig over gaverne. Søren fortæller også om skolefesten 3. juledag, da Alfred klædte om til julemand og kørte ind med slik i trækvogn.

14:55  

De sidste dage i Jerusalem
De sidste dage i Jerusalem Uanset religiøs overbevisning eller mangel på samme, benægter ingen, Jesus af Nazareths enorme betydning for verdenshistorien, især omstændighederne omkring hans død. Den britiske skuespiller og tidligere teologistuderende, Hugh Bonneville, rejser til Jerusalem og i samtaler med forskere og religiøse ledere, rekonstruerer han ugen op til Jesus' død og reder de komplicerede politiske tråde ud, der førte til hans korsfæstelse.

DR Ultra

12:05  

Klassen - Pelles klamme kaninfod (204)
Klassen - Pelles klamme kaninfod (204)

12:15  

Klassen - Christians første kys (205)
Klassen - Christians første kys (205)

12:25  

Bella and the Bulldogs I (1)
Bella and the Bulldogs I (1)

12:45  

Bella and the Bulldogs I (2)
Bella and the Bulldogs I (2)

13:10  

Bella and the Bulldogs I (3)
Bella and the Bulldogs I (3)

13:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

13:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

13:55  

Grizzy og lemmingerne (60)
Grizzy og lemmingerne (60)

14:00  

Grizzy og lemmingerne (61)
Grizzy og lemmingerne (61)

14:10  

Grizzy og lemmingerne (62)
Grizzy og lemmingerne (62)

14:15  

Scooby Doo (29)
Scooby Doo (29) Scooby, Shaggy og venner er samlet igen - klar til at afsløre spøgelser, zombier og andre monstre.

14:35  

Scooby Doo (30)
Scooby Doo (30) Scooby, Shaggy og venner er samlet igen - klar til at afsløre spøgelser, zombier og andre monstre.

DR Ramasjang

12:10  

Selmas saga (13)
Selmas saga (13) Midt om natten vækkes Selma af en mystisk lyd. Det lyder som indbrudstyve - i 3 kilometers højde! Er der nogen, der er gået ombord på Valborg II?

12:20  

Selmas saga (14)
Selmas saga (14) Nordenstjerne har stjålet Landmålerens bog! Men Efraim har også en helt anden overraskelse til Selma: han har indstillet luftskibets ror. De flyver sydpå! Selma kan ikke forstå hvorfor...

12:35  

Selmas saga (15)
Selmas saga (15) Selma og Efraim har regnet ud, at Nordenstjerne må mellemlande i Longyear Byen på Svalbard. Skurken kan ikke forestille sig, at vores helte langt fra har givet op. Eller at de har planer om at stjæle Landmålerens bog tilbage....

12:50  

Selmas saga (16)
Selmas saga (16) Selma har fundet Ketil Felterus' bog, men bliver budt velkommen af Rupert! Og så får hun at vide, hvad der findes oppe på salonens gamle loft. Et magisk væsen - fanget i et jernbur....

13:05  

Selmas saga (17)
Selmas saga (17) Nu er Selma og Efraim tæt på deres mål, Julemandens Rige. De skal bare finde "Bjerget med den evige kilde". Men Selma opdager noget andet i kikkerten, noget rædselsvækkende!

13:15  

Selmas saga (18)
Selmas saga (18) Valborg II er styrtet ned på øerne nord for Polarcirklen. Selma vågner op i en mystisk kro, hvor der bare er sne og is. Hvor er hun mon havnet?

13:30  

Selmas saga (19)
Selmas saga (19) Selma og Rupert ved, at de er tæt på porten til Julemandens Rige. Men hvordan skal de komme det sidste stykke over det store bjerg? Svaret findes i Landmålerens bog...

13:45  

Selmas saga (20)
Selmas saga (20) Efraim vågner endelig op, og Selma fortæller de forfærdelige nyheder. Nissen tænker på at sende dem hjem. Men så let giver Efraim von Trippelhat ikke op!

14:00  

Selmas saga (21)
Selmas saga (21) Nissen fører vore helte til porten til Julemandens Rige. Men de må selv gå ind. Spørgsmålet er, hvordan. Og hvad venter der dem derinde...?

14:10  

Selmas saga (22)
Selmas saga (22) Nordenstjerne er i gang med at plyndre Julemandens Rige. Selma, Rupert og Efraim sætter deres håb til Julemanden. Vil han dukke op lige pludselig og stoppe skurkene? For.... han findes vel?

14:25  

Selmas saga (23)
Selmas saga (23) Selma og Rupert vender tilbage til den mærkelige landsby, hvor de bliver hyldet som helte. Men hvad er det egentlig for en hemmelighed, som landsbyboerne dækker over? Og hvordan kommer byens børn hjem igen?

14:40  

Selmas saga (24)
Selmas saga (24) Familien Traskvist fejrer jul. Men det er ikke specielt festligt - hvis der ikke sker et mirakel, skal de jo være ude af deres hus juleaften. Men frem for alt: får de nogensinde deres lille Selma tilbage?

14:55  

Ernest & Celestine (22)
Ernest & Celestine (22)

DR1

15:00  

En ny begyndelse VI (1:10)
En ny begyndelse VI (1:10) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

15:45  

En ny begyndelse VI (2:10)
En ny begyndelse VI (2:10) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

16:45  

Dyrlægens plejebørn
Dyrlægens plejebørn Winnies mor skal til Bangkok for at klare et arvespørgsmål og søger en god børnepension. Hun ringer til doktor Linager, der fortæller, at han har en pension for "dyre børn", men prisen spiller ingen rolle for Winnies mor. Da Winnie dukker op, er den gode doktor Linager en anelse forbløffet. Han er nemlig dyrlæge og troede, at han skulle passe en siameserkat, men alle i huset tager selvfølgelig godt imod den lille, charmerende Winnie. Dyrlæge Linager: Dirch Passer. Doktor Hansen: Ove Sprogøe. Birgitte: Judy Gringer. Benny. Axel Strøbye. Kirsten: Lone Hertz. Winnie: Winnie Mortensen. Carl: Karl Stegger. Instruktion: Carl Ottesen.

DR2

15:35  

Great Barrier Reef - det magiske koralrev (2:3)
Great Barrier Reef - det magiske koralrev (2:3) I 1957 dykkede David Attenborough for første gang ved The Great Barrier Reef, verdens største koralrev ud for den australske nordøstkyst. Næsten 60 år efter vender han tilbage på forskningsskibet, Alucia, der er udstyret med den nyeste teknologi. Denne gang for at opsøge de mest afsideliggende hjørner af koralrevet for at møde nogle af de fantastiske dyr, der hvert år kommer langvejs fra for at fouragere.

16:20  

Great Barrier Reef - det magiske koralrev (3:3)
Great Barrier Reef - det magiske koralrev (3:3) I 1957 dykkede David Attenborough for første gang ved The Great Barrier Reef, verdens største koralrev ud for den australske nordøstkyst. Næsten 60 år efter vender han tilbage på forskningsskibet, Alucia, der er udstyret med den nyeste teknologi. Dengang virkede koralrevet som en oldgammel og solid struktur, men nu er det voldsomt udfordret og truet af de ødelæggende menneskeskabte virkninger.

17:10  

The Godfather
The Godfather Familien Corleone er en stor, varmhjertet slægt af italiensk herkomst. Samtidig er familiens overhovede, Don Vito, en ledende skikkelse i mafiaen, en "gudfar", hvis magt kun begrænses af hans konkurrenter. Vito Corleone: Marlon Brando. Michael Corleone: Al Pacino. Sonny Corleone: James Caan. Tom Hagen: Robert Duvall. Kay Adams: Diane Keaton. Instruktion: Francis Ford Coppola.

DR3

15:10  

Paul Blart: Mall Cop
Paul Blart: Mall Cop Den fredsommelige Paul Blart drømmer om at blive politimand, men foreløbig må han nøjes med en tjans som sikkerhedsvagt i et indkøbscenter. Blart tager sit job meget alvorligt, og det er måske meget heldigt. Da en røverbande begynder at plyndre centret og tilmed tager gidsler, er det nemlig op til Blart at rage kastanjerne ud af ilden. Paul Blart: Kevin James. Veck Simms: Keir O'Donnell. Amy: Jayma Mays. Instruktion: Steve Carr.

16:35  

Ekstremt vejr: Torden og lynild
Ekstremt vejr: Torden og lynild Ekstreme vejrforhold kan omdanne menneskers liv til mareridt på rekordtid. Hør hvordan en britisk families drømmerejse til Mexico udviklede sig katastrofalt, da orkanen Wilma fejede ind over land og smadrede alt på sin vej.

17:25  

Bruce Springsteen - med egne ord
Bruce Springsteen - med egne ord Den amerikanske rockmusiker, Bruce Springsteen, har solgt 160 millioner album i en karriere, der har strakt sig fra 1960'erne og til nu. I en række åbenhjertige samtaler fortæller han om sit liv og sin karriere.

DR K

15:50  

Gåden om Jesu grav
Gåden om Jesu grav Den Hellige Gravs Kirke eller Gravkirken i Jerusalem er bygget på Golgata og rummer ifølge legenden Jesus sidste hvilested før opstandelsen. Den har derfor været et pilgrimsmål for kristne i de sidste 2000 år. Bibelforskeren Joan Taylor og arkæologen Frederick Hiebert fortæller, mens andre forskere bruger de nyeste videnskabelige teknikker til at genoprette ædiculum, det lille 'hus', der omslutter graven.

16:40  

Huset på Christianshavn (11) - En men'skelig aften
Huset på Christianshavn (11) - En men'skelig aften Olsens drøm om "en stille men'skelig jul uden ballade og nerver og med fem slags småkager" er lige ved ikke at gå i opfyldelse. Manuskript: Lise Sørensen. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Emma: Bodil Udsen. Meyer: Arthur Jensen. I øvrigt medvirker: Gunnar Strømvad. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 23. december 1970.

17:00  

Danmark synger julen ind
Danmark synger julen ind Traditionen tro synger DRK og nogle af landets allerbedste kor julen ind og strør julestemning over hele landet direkte fra DR Koncertsalen. Her står dirigent og vært Phillip Faber i spidsen for DR KoncertKoret, DR PigeKoret og amatørkorsangere fra hele landet, når de største julesange skal foldes flerstemmigt ud. Derudover vil vi hjælpe de såkaldte "brummere" på vej til at turde deltage i fællessang, ligesom vi skal høre og se julepostkort fra kor i alle aldre rundt omkring i landet. Forvent de største danske julesange og små julede overraskelser alt sammen serveret som en fin og flerstemmig adventsgave, der bestemt er tilladt at synge med på. Solister Annika Aakjær og Teitur.

DR Ultra

15:00  

Rufus
Rufus Manny er flyttet til en ny skole, og det er ikke helt let at passe ind. Alt imens Manny prøver at få venner, finder han en mystisk halskæde og giver familiehunden, Rufus, den på. Pludselig bliver Rufus forvandlet til en dreng! Manny ved ikke, hvad han skal stille op med den nye dreng Rufus, så han indskriver ham på sin egen skole. Da de andre elever bemærker Rufus fjollede hundeopførsel så som at jage egern, spise uden bestik og fange en frisbee med munden - bliver Rufus straks den mest populære dreng. Manny er jaloux på sin nye bedste ven, men lærer til sidst, at en hunds loyalitet over for sin ejer altid kommer først.

15:40  

Rufus 2
Rufus 2 Skolens nye pige fanger Rufus opmærksomhed. Den nye pige ser ud til at skjule noget, og mens Manny og Paige bliver mistænksomme mener Rufus, at de er helt galt på den. I mellemtiden leder en mystisk skurk efter den magiske amulet.

16:25  

The Thundermans (17)
The Thundermans (17)

16:50  

Bella and the Bulldogs II (3)
Bella and the Bulldogs II (3)

17:10  

Bella and the Bulldogs II (4)
Bella and the Bulldogs II (4)

17:35  

Bella and the Bulldogs II (5)
Bella and the Bulldogs II (5)

DR Ramasjang

15:05  

Didrik Drage - En snehvid indbydelse
Didrik Drage - En snehvid indbydelse En snehvid indbydelse

15:15  

Pyjamasheltene - Gekko redder julen
Pyjamasheltene - Gekko redder julen

15:30  

Ridderprinsessen Nella (14)
Ridderprinsessen Nella (14)

15:50  

Dora udforskeren (19)
Dora udforskeren (19)

16:15  

Paw Patrol III (21)
Paw Patrol III (21)

16:40  

Pingu (25)
Pingu (25)

16:45  

Rasmus Klump (25)
Rasmus Klump (25)

17:00  

Grøffeldyret
Grøffeldyret Hvad den lille mus ikke har i størrelse, har han i kløgt og snedighed - og det får han også brug for, da han støder på tre sultne dyr, der alle vil have ham som middagsmad. Måske kan Grøffeldyret hjælpe - men hvad sker der, når musen møder sit selvopfundne uhyre?

17:25  

F for får V (6)
F for får V (6)

17:35  

Min bedste vens historier - Havets Moder (2)
Min bedste vens historier - Havets Moder (2) Theodor og Wilhelm er taget ud for at fiske, men der er ikke bid. En fisker på havnen fortæller dem, at det er fordi, Havets Moder holder fiskene tilbage. Theodor og Wilhelm tager hjem til Wilhelms aanaa (bedstemor) for at finde ud af, hvad de kan gøre, for at få fiskene tilbage i havet igen.

17:45  

Motor Mille på maskintur (6)
Motor Mille på maskintur (6) Motor Mille elsker store maskiner. Også dem der kan flyve. Men hun er nødt til at indrømme overfor gadens børn, at hun aldrig har lært at flyve en helkopter. Så hun aftaler med dem at lære det på en dag, så hun kan leve op til sit navn. Men hvordan får man egentlig en helikopter op i luften? Og hvordan styrer man den?

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Paddington
Paddington

20:30  

Den store jule- og nytårsbagedyst (1:2)
Den store jule- og nytårsbagedyst (1:2) Årets jule- og nytårsbagedyst byder på et skønt gensyn med 10 af de allerdygtigste deltagere gennem tiden. Fem par fra tidligere sæsoner af Den store bagedyst - inklusive tre af vinderne - smager, bager og kæmper sig igennem juleudfordringerne. Der er både højt tempo og hyggelig julestemning, når deltagerne kaster sig ud i imponerende, spiselige konstruktioner fyldt med kreativ konfekt og lækker chokolade. Og parrene mister næsten pusten i den hemmelige udfordring, når de skal bage og støbe dommernes bud på en spiselig julet snekugle. Alle fem par imponerer dommerne, men kun de tre bedste par går videre til nytårsprogrammet.

DR2

20:00  

En mand der hedder Ove
En mand der hedder Ove Enkemanden Ove er nabolagets gnavpot. Folk kalder ham bitter og en nabos værste mareridt. Men under huden på den rigide regelrytter findes der en mand, der ikke altid har været vred på livet. Og da den højgravide, energiske Parvaneh og hendes familie flytter ind i rækkehuset overfor, bliver det starten på et uventet venskab, der sætter Oves negative tilgang til verden på en alvorlig prøve. Ove: Rolf Lassgård. Parvaneh: Bahar Pars. Ove som ung: Filip Berg. Instruktion: Hannes Holm.

DR3

18:35  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:15  

Family Guy
Family Guy Mort har alvorlige økonomiske problemer og frygter, at han er nødt til at lukke sit apotek. Mort beder Peter og Quagmire om hjælp, men situationen tager en uheldig drejning, da trioen beslutter at brænde apoteket ned for at få udbetalt forsikringspengene.

19:40  

Family Guy
Family Guy Peter, Brian og Quagmire vågner op på hospitalet efter at være kørt galt. De har alle mistet hukommelsen og opdager, at Quahog er helt mennesketom.

20:00  

The Art of the Steal
The Art of the Steal Efter en tur bag tremmer tjener den tidligere kunsttyv Crunch Calhoun til dagen og vejen som motorcykel-vovehals. Men pengene er små, så Crunch lader sig overtale til at lave et sidste kup sammen med den gamle bande - deriblandt Crunchs halvbror Nick, der var skyld i, at Crunch røg i spjældet. Banden skal stjæle en uvurderlig bog, men kan Crunch stole på sin bror? Crunch: Kurt Russell. Nicky: Matt Dillon. Francie: Jay Baruchel. Instruktion: Jonathan Sobol.

DR K

18:30  

Dansen med Regitze
Dansen med Regitze Det umage ægtepar Karl Aage og Regitze, der har haft mange gode, følelsesbevægede år sammen, inviterer til deres årlige havefest i kolonihavehuset. Under festen passerer parrets rige hverdagsliv revy for Karl Aage, deres oplevelser med venner og familie, børnenes opvækst og de fælles glæder og sorger. Men nu er Regitze syg, og Karl Aage står over for sit livs største udfordring. Ghita Nørby og Frits Helmuth modtog begge en Bodil for deres stærke samspil. Karl Aage: Frits Helmuth. Regitze: Ghita Nørby. Børge: Henning Moritzen. Regitze som ung: Rikke Bendsen. Karl Aage som ung: Mikael Helmuth. Børge som ung: Michael Moritzen. Ilse: Anne Werner Thomsen. Rikard: Henning Ditlev. Annie: Birgit Sadolin. Regines mor: Kirsten Rolffes. Instruktion: Kaspar Rostrup. Manuskript: Kaspar Rostrup efter Martha Christensens roman.

19:56  

Dagens sang: Dejlig er den himmel blå
Dagens sang: Dejlig er den himmel blå - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Julekoncert med DR Pigekoret
Julekoncert med DR Pigekoret DR PigeKorets julekoncerter er gennem tiden blevet et stort tilløbsstykke og en forankret del af en årlig juletradition for mange danskere. Koncerterne har været årets højdepunkt for DR PigeKoret lige siden koret blev stiftet i 1938 og hvert år træder vi ind i juletraditionerne med lige stor nysgerrighed og kærlighed til de gamle julesange og traditioner. Koncertsalen forvandles igen i år til et fortryllet og smukt julelandskab, hvor tonerne af jul klinger på tværs af alle tider og aldre. Dette års julekoncert er ekstra særlig idet korets 80 år fejres i en smuk og nordisk musikalsk julefortælling, skrevet af Knud Romer, der handler om at finde sig selv gennem fællesskabet. Udover fødselaren selv medvirker alle de skønne kor fra DR Korskolen sammen med en række af Danmarks dygtigste musikere.

DR Ultra

18:00  

Klassens perfekte jul (24)
Klassens perfekte jul (24) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

18:10  

The Next Step III (17)
The Next Step III (17) Squaredans

18:30  

BaseBoys 2 - Vi SKAL redde Oliver! (17)
BaseBoys 2 - Vi SKAL redde Oliver! (17) Oliver er blevet taget til fange på Fritz' kontor. Men før det skete, nåede han at sende en video til Mathilde, hvor han fortæller sandheden. Det står nu klart for alle, at Fritz er en svindler, og de to bands går sammen for at redde Oliver og afsløre Fritz.

19:00  

Theo & Den Magiske Talisman (24:24)
Theo & Den Magiske Talisman (24:24) Theo er bekymret for Simone. Hun ringer ikke tilbage, og han kan ikke få det, han så hos Oraklet, til at passe, med at Simone skal flytte. Orakler tager da ikke fejl? Hvordan skal det ende med, at alle får det, de har ønsket sig til jul alligevel? Theo: Kian Lawson-Khalili Simone: Safina Coster-Waldau Harald: Bjarne Henriksen Hovedforfattere: Trine Piil & Peter Gornstein Instruktør (24 afsnit): Peter Gornstein

19:20  

Theo & det magiske Talkshow - med Jannik Schow (24:24)
Theo & det magiske Talkshow - med Jannik Schow (24:24) Theo & det magiske Talkshow er programmet, hvor du får alt at vide om julekalenderen! Værten, Jannik Schow, får besøg af skuespillerne fra "Theo & Den Magiske Talisman", der afslører alle hemmelighederne fra optagelserne til julekalenderen, og så bliver der vist en masse ekstra-materiale. Måske de også spoiler en hemmelighed eller to fra de næste afsnit af julekalenderen?! Det hele foregår i Janniks magiske studie, hvor alt kan ske!

19:30  

Vejen til skole 2 (1:3)
Vejen til skole 2 (1:3)

20:20  

Grizzy og lemmingerne (10)
Grizzy og lemmingerne (10)

20:30  

Det levende slot
Det levende slot Prisbelønnet japansk animations-eventyr fra 2004 med dansk tale. Den kønne hattemager Sophie forelsker sig i den charmerende unge troldmand Hauru, men bliver forvandlet til en gammel rynket morlille af den skinsyge Ødeheks. Nedtrykt finder Sophie frem til Haurus mystiske vandrende slot, hvor hun påtager sig jobbet som tjenestepige. Hun afslører ikke, hvem hun i virkeligheden er, men opdager, at Hauru er kommet i klemme i en frygtelig krig mellem to kongeriger. Den japanske tegnefilmmester Hayao Miyazakis fantasifulde eventyr blev nomineret til en Oscar og kan nydes af både børn og voksne. Sophie: Sofie Gråbøl. Hauru: Lars Mikkelsen. Calcifer: Preben Kristensen. Ødeheksen: Susse Wold. Manuskript: Hayao Miyazaki efter roman af Diana Wynne Jones. Instruktion: Hayao Miyazaki.

DR Ramasjang

18:00  

Albi (2)
Albi (2)

18:15  

Lille Roy (22)
Lille Roy (22) Roys vandland

18:30  

Vitello
Vitello

19:45  

Yakari IV (17)
Yakari IV (17)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:30  

Red 2
Red 2 Den pensionerede CIA-agent Frank forsøger at vænne sig til det stille forstadsliv sammen med kæresten. Det er ikke let, men heldigvis bliver Frank snart hvirvlet ind i en ny, hæsblæsende mission. Et avanceret våben er forsvundet. Farlige kræfter tror, at Frank har noget med sagen at gøre, så eks-agenten får to iskolde snigmordere på nakken - deriblandt hans gamle kollega Victoria. Frank: Bruce Willis. Marvin: John Malkovich. Sarah: Mary-Louise Parker. Victoria: Helen Mirren. Bailey: Anthony Hopkins. Instruktion: Dean Parisot.

23:15  

Troy
Troy Den trojanske prins Paris bortfører den skønne Helena, dronningen af Sparta. Det fører til blodig krig. Anført af den mægtige kriger Achilleus samles de græske stammer for at angribe Troja - en befæstet by, som ingen hær endnu har været i stand til at indtage. Achilleus: Brad Pitt. Hektor: Eric Bana. Paris: Orlando Bloom. Instruktion: Wolfgang Petersen.

DR2

21:50  

Vi ses hos Clement: Jule special
Vi ses hos Clement: Jule special

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Olegs krig - en barndom i krigens skygge Dansk prisvindende dokumentar fra 2018 (The Distant Barking of Dogs). 10-årige Oleg bor i det østlige Ukraine - en krigszone der ofte genlyder af antiluftskyts og missilbombardementer. Til tider er disse lyde langt væk, men andre gange frygtindgydende tæt på. Mens mange har forladt det farlige område, er Oleg blevet tilbage sammen med sin bedstemor, som har taget sig af ham, siden hans mor døde. De har ikke andre steder at tage hen. Mens han venter på, at krigen slutter, bruger Oleg tiden på at hænge ud med sin yngre fætter Yarik og den ældre dreng Kostia. Sammen tager de på eventyr, hvor de taler om at blive rigtige mænd og prøver hinandens grænser af - men går af og til for langt.

DR3

21:30  

DR3 præsenterer: Musikåret 2018
DR3 præsenterer: Musikåret 2018 Thomas Skov og Nikolaj Koppel kigger tilbage på musikken, du hørte i år, og gennemgår de 10 mest populære sange i 2018. Nikolaj har traditionen tro nyfortolket hits af både Bro og Hugo Helmig, og Thomas besøger blandt andre den kontroversielle rapper Nikoline. Mathias Buch Jensen giver sit bud på, hvem du skal holde ekstra godt øje med i det kommende år, og kigger tilbage på de 5 mest spillede danske numre på P3 i 2018.

22:30  

MØ for evigt
MØ for evigt Karen fra Ubberød får et verdenshit med sangen Lean On. MØ bliver en stjerne, alle forventer noget af og vil arbejde med. Og MØ arbejder og rejser konstant, hun siger aldrig nej, for tænk hvis hendes drøm slutter... men samtidig kan hun også mærke, at det ikke er sundt for hende. Vi møder sangerinden fem år efter, hun var nyt blod og blev ramt af en tornado. 5 år med stylister, stress, Diplo, Justin Bieber og et kæmpe forventningspres. Nu skal MØ udgive sin anden plade og rette spotlyset på sig selv igen. Men hvem er det egentlig, hun ser? Er det stadig punk Karen, eller er det en superstjerne med pyroshow og dansere?

23:15  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Hollywoodheltinden Nicole Kidman, Tour de France-vinderen Geraint Thomas, komikeren og forfatteren Stephen Fry og standup-komikeren Joe Lycett tager plads i Graham Nortons sofa. Sidst i programmet optræder det ikke længere helt unge boyband Take That.

DR K

21:30  

Dirch
Dirch Dirch Passer er blot 30 år gammel og allerede en folkekær skuespiller af mytiske dimensioner. Med et blik, en enkelt replik har han publikum i sin hule hånd. Sammen med sin makker, sin sjæleven, sin åndelige bror Kjeld Petersen er han på toppen af verden. De trækker fulde huse og lægger gader øde med deres komik i forestillinger og revyer. Næsten alt, hvad Dirch har drømt om, er blevet til virkelighed - konstant arbejde, endeløse byture og letlevende damer. Han nyder livet, men berømthed har også en pris. Medvirkende: Dirch Passer: Nikolaj Lie Kaas. Kjeld Petersen: Lars Ranthe. Stig Lommer: Lars Brygmann. Bente: Malou Reymann. Ove Sprogøe: Morten Kirkskov. Preben Kaas: Martin Buch. Hanne Passer: Laura Christensen. m.fl. Manuskript: Anders F. August og Martin P. Zandvliet. Instruktør: Martin P. Zandvliet. Fotograf: Jesper Tøffner. Klip: Per Sandholt. Scenograf: Peter Grant og Charlotte Garnov. Musik: Sune Martin. Stills: Bjørn Bertheussen. Produktion: Koncern Film i samarbejde med bl.a. DR

23:25  

Lørdagshjørnet - Dirch Passer
Lørdagshjørnet - Dirch Passer Aftenens gæst til te hos Jørgen Ifversen er Dirch Passer. Dirch underholder med et potpourri fra sine kendte numre akkompagneret af Max Leth ved flygelet. I sofahjørnet samtales bl.a. om starten på Dirchs skuespillerkarriere, hvorunder han parodierer Johannes Meyer, Helge Kjærulff-Schmidt, Poul Reumert og Peter Malberg; som afslutning improviserer Dirch i sang på 'fransk, italiensk, hollandsk og russisk'. I udsendelsen vises filmklip fra 'Stjerneskud' (1947) med Dirch i slagsmål med Osvald Helmuth, Sigrid Horne Rasmussen og Einar Sissener; samt 'Hvad vil De ha' (1956) i sketch som tapetserer med Kjeld Petersen.

DR Ultra

22:20  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

01:50  

Forfulgt af fortiden
Forfulgt af fortiden Chris har altid syntes, at hans far var lidt af en tørvetriller. Men der kommer andre boller på suppen, da Chris' mor bliver bortført i Paris. Far og søn sætter kurs mod byernes by, og pludselig begynder Walter at vise nye sider af sig selv. Han er nemlig tidligere CIA-agent, og nu må han finde alle sine gamle talenter frem for at redde sig selv og sin lille familie. Walter: Gene Hackman. Chris: Matt Dillon. Donna: Gayle Hunnicutt. Instruktion: Arthur Penn.

03:45  

Hercule Poirot: Kortene på bordet
Hercule Poirot: Kortene på bordet Den flamboyante rigmand Shaitana inviterer en række gæster til middag og kortspil i sit overdådige hjem. Shaitana er fascineret af mord, men han bliver selv slået ihjel, mens hans gæster spiller bridge. Heldigvis er der ikke færre end tre detektiver blandt gæsterne - deriblandt mesteren over dem alle, Hercule Poirot. Poirot: David Suchet. Ariadne Oliver: Zoë Wanamaker. Mrs. Lorrimer: Lesley Manville. Instruktion: Sarah Harding.

DR2

00:35  

Rytteriets Jul (1:4)
Rytteriets Jul (1:4) Dansk satire fra 2016 Rytteriet er i julestemning og inviterer dig indenfor til hygge, korsang, gløgg og croquistegning. Tulle og Else får en snak om julefrokoster, Ole har pakket sig selv ind i en gave, Trines mor er stadig frustreret over sin datters manglende forståelse, og så er der Gøran og mandskoret for slet ikke at nævne Rikard og damerne. Martin Buch og Rasmus Botoft er med andre ord tilbage og med sig har de Bodil Jørgensen og Nis Bank Mikkelsen. Medvirkende: Martin Buch, Rasmus Botoft, Nis Bang-Mikkelsen, Bodil Jørgensen m.fl. 'Rytteriets jul' er instrueret af Peter Harton. Martin Buch og Rasmus Botoft står bag manuskriptet.

01:00  

Rytteriets Jul (2:4)
Rytteriets Jul (2:4) Dansk satire fra 2016 Rytteriet er i julestemning og inviterer dig indenfor til hygge, marcipan, korsang og strikning. Tulle og Else får en snak om juleønsker, Ole er stadig pakket ind i en gave, og så er der Gøran og mandskoret for slet ikke at nævne Rikard og damerne. Martin Buch og Rasmus Botoft er med andre ord tilbage og med sig har de Bodil Jørgensen og Nis Bank Mikkelsen. Medvirkende: Martin Buch, Rasmus Botoft, Nis Bang-Mikkelsen, Bodil Jørgensen m.fl. 'Rytteriets jul' er instrueret af Peter Harton. Martin Buch og Rasmus Botoft står bag manuskriptet.

01:30  

Rytteriets Jul (3:4)
Rytteriets Jul (3:4) Dansk satire fra 2016 Rytteriet er i julestemning og inviterer dig indenfor til hygge, vaniljekranse, korsang og banjomuse. Tulle og Else bager, Tage og Lis overvejer at ryge Ole ud af gaven, Trines mor er stadig frustreret over sin datter, og så er der Gøran og mandskoret for slet ikke at nævne Rikard og damerne. Martin Buch og Rasmus Botoft er med andre ord tilbage og med sig har de Bodil Jørgensen og Nis Bank Mikkelsen. Medvirkende: Martin Buch, Rasmus Botoft, Nis Bang-Mikkelsen, Bodil Jørgensen m.fl. 'Rytteriets jul' er instrueret af Peter Harton. Martin Buch og Rasmus Botoft står bag manuskriptet.

01:55  

Rytteriets Jul (4:4)
Rytteriets Jul (4:4) Dansk satire fra 2016 Rytteriet er i julestemning og inviterer dig indenfor til hygge, korsang, musetrapper og julekort. Tage får et slag terninger, Trines mor vil til Lesbos, Gøran er skredet men til gengæld er julemanden frisk på en selfie. Martin Buch og Rasmus Botoft er med andre ord tilbage og med sig har de Bodil Jørgensen og Nis Bank Mikkelsen. Medvirkende: Martin Buch, Rasmus Botoft, Nis Bang-Mikkelsen, Bodil Jørgensen m.fl. 'Rytteriets jul' er instrueret af Peter Harton. Martin Buch og Rasmus Botoft står bag manuskriptet.

02:25  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:05  

Precious Cargo
Precious Cargo Den smukke Karen har klokket i et millionkup, som mafiabossen Eddie har planlagt. Han truer hende på livet, hvis hun ikke betaler ham tilbage. Hun beder derfor mestertyven Jack - som også er hendes ekskæreste - om hjælp til at stjæle ædelstene til en værdi af 30 millioner dollars. Men tyvenes indbyrdes forhold er kompliceret, og under smykkekuppet går det op for dem, at ingen kan stole på hinanden. Eddie: Bruce Willis. Jack: Mark-Paul Gosselaar. Karen: Claire Forlani. Instruktion: Max Adams.

01:30  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

02:10  

Wolf Creek (1:6)
Wolf Creek (1:6) En seriemorder er løs i den australske vildmark.

02:55  

Wolf Creek (2:6)
Wolf Creek (2:6) En seriemorder er løs i den australske vildmark.

03:40  

Real future - Vitual reality og politiet som spåmænd
Real future - Vitual reality og politiet som spåmænd Hvad kan vi vente os af fremtiden? Oplev mennesker og samfund, der bruger de nye teknologier, der vil komme til at ændre verden. De fleste tænker på virtual reality i forbindelse med spil, men det er indenfor medicinen, at det vil være banebrydende. Kan man i fremtiden forebygge kriminalitet ved hjælp af dataprogrammer? Eller vil det virke fremmedgørende for forholdet mellem myndighed og borger?

DR K

00:35  

Det var Dirchs!
Det var Dirchs! Lisbet Dahl, Ernst Trillingsgaard, Klaus Pagh, Per Pallesen og Ulf Pilgaard tegner et portræt af revy-giganten Dirch Passer.

01:15  

De fantastiske fire: Dirch Passer
De fantastiske fire: Dirch Passer Dirch Passer er den største stjerne i Danmark, hele forestillinger bliver bygget op om hans komiske naturkraft, og han ofrer alt andet i sit liv for ikke at svigte sit publikum. Efterhånden har han givet så meget af sig selv til publikum at der ikke rigtig er noget tilbage til ham selv.

02:15  

Gensyn med Dirch Passer
Gensyn med Dirch Passer - der var så elsket, at bare hans navn udløste latterkaskader. Årene mellem 1955 og 1980 giver et både grinagtigt, eftertænksomt og vemodigt indblik i en stor komikers univers. Vært:Per Pallesen. Tilrettelæggelse: Hans Chr. Nørregaard, Bo Sprehn og Liselotte Winkel.

03:20  

Bryggeren (6:12)
Bryggeren (6:12) Da Carl og hans eneste ven ikke længere må lege sammen, er Carl helt overladt til sig selv, og sin fantasi. J.C. bruger sine få ledige stunder til at indføre Carl i videnskaben og kunsten, men er generelt utilfreds med Carls præstationer. Laura, som er trist og ulykkelig, tager for en gangs skyld til genmæle overfor J.C. Krigen mod slesvig-holstenerne kræver sine ofre, også i bryggergården - og så bryder den store koleraepidemi ud i København. Medvirkende: J.C. Jacobsen: Jens Jørn Spottag. Laura: Cecilia Zwick Nash. Carl: Mikkel Følsgaard. Endvidere: Hanne Hedelund, Otto Brandenburg, Kjeld Nørgaard, Lars Kaalund, Robert Reinhold, Mikael Helmuth, Esben Alfort, Thomas Hougaard, Bodil Udsen, Erik Wedersøe og m.fl. Manuskript: Gerz Feigenberg og Kaspar Rostrup. Drejebog og instruktion: Kaspar Rostrup. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Henning Bahs og Sven Wichmann. Kostumedesign: Søren Breum. Musik: Fuzzy. Produktion: Nordisk Film A/S for DR TV.

DR Ultra

00:20  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

02:20  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1219013849