dkby
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: lørdag d. 30. maj 2020

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: lørdag d. 30. maj 2020

DR1

01:10  

Hamilton (6:10)
Hamilton (6:10) Haig giver Hamilton en ordre, han ikke har lyst til at udføre. Kristin får problemer på hjemmefronten. Hamilton og Sonja tager til hendes sommerhus. Hamilton ønsker kun at komme væk fra det hele, men snart får parret uønsket selskab.

01:55  

Lewis: Strejferen
Lewis: Strejferen Mens Hathaway er i udlandet, kastes Lewis ud i en gådefuld sag. Det hele starter, da han kontaktes af en bekendt, der er nedtrykt over, at hendes mand, Lewis' kollega Jack, har forladt sin familie. Samtidig står det klart, at et uidentificeret lig er blevet brændt på det lokale krematorium. Men hvis lig? Jacks eller en andens? Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Daniel Reed.

03:25  

Maria Wern: Fremmed fugl (4:4)
Maria Wern: Fremmed fugl (4:4) Vicekommissær Maria Wern er blevet sat i karantæne efter at have været i kontakt med den afdøde Malin Berg. Heldigvis viser det sig, at Maria ikke er blevet syg, men til gengæld er hendes søns tilstand forværret. For Maria er det nu for alvor et kapløb med tiden at opklare sagen. Hvem har sat sygdommen i omløb? Og hvorfor? Findes der en vaccine? Maria Wern: Eva Röse. Jonathan Sauma: Fares Fares. Thomas Hartman: Allan Svensson. Instruktion: Erik Leijonborg.

04:40  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:20  

Dage i haven (2:6)
Dage i haven (2:6) Pernilla har bestemt sig for at gå i gang med at arrangere intet mindre end et sommerbryllup i haven! Malin begynder straks på arbejdet med at forvandle en gammel, rusten container til en hyggelig brudesuite, mens John vil anlægge sin køkkenhave og Tareq tage sig af maden, der skal være vegetarisk.

06:30  

Løvens hule IV (8:9)
Løvens hule IV (8:9) De fem investorer møder i dette afsnit tre iværksættere, der har udviklet en app til smartwatches, som skal hjælpe børn med behov for ekstra struktur i hverdagen. Løverne møder også to unge piger, som har lavet en abonnementsforretning med hjemmetræningsvideoer. Og et søskendepar præsenterer deres børnetøjsbrand, som de ønsker at brede internationalt ud.

07:15  

Løvens hule IV (9:9)
Løvens hule IV (9:9) I denne sæsons sidste afsnit af Løvens Hule bliver løverne budt på morgenmadsprodukter, som et kærestepar står bag. Løverne får også besøg fra Nordatlanten, når både en iværksætter fra Grønland samt én fra Færøerne pitcher deres forretningsideer. Årets sidste iværksættere er to unge mænd fra Vejle, som inviterer løverne op til et fællesbillede i deres photobooth.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:15  

2040 - filmen om fremtiden
2040 - filmen om fremtiden Hvordan vil klodens fremtid se ud i år 2040? Dokumentarist Damon Gameau rejser Jorden rundt for at undersøge, hvordan vi løser klimakrisen. Han møder innovatører og ser de allerbedste ideer og teknologiske løsninger, som vi allerede har til rådighed, og som kan styre fremtidens klima i den rigtige retning.

01:50  

Børn som narko-kurerer
Børn som narko-kurerer Børn helt ned til en alder af syv år bruges til at sælge og transportere stoffer overalt i Storbritannien. Her følger vi nogle af de mindreårige narkokurerer, der er fanget i det farlige miljø. Og vi følger politi, forældre og socialarbejdere, der prøver at beskytte de unge og holde dem i sikkerhed, før det er for sent.

02:40  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Gudstjenester
Gudstjenester Med Laugesen i Apostelkirken på Vesterbro 2

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Minisekterne (64)
Minisekterne (64) Fransk animationsserie om insekternes verden.

05:05  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh møder Kragen for første gang og spørger ham, om han vil være hendes ven. Men kan en krage og en ko virkelig være venner?

05:15  

Inui (8)
Inui (8)

05:20  

Onkel Rejes Sørøvershow (10)
Onkel Rejes Sørøvershow (10) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Molly, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens lykkeamulet, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue, og se om Molly og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

05:45  

Rita og Krokodille - I parken
Rita og Krokodille - I parken Hvis Boris kan cykle uden støttehjul, så kan Rita sandelig også. Men hun har brug for at Krokodille skubber hende. Han skal skubbe og skubbe. Han må ALDRIG give slip. Men Krokodille snubler og Rita falder. Rita bliver rasende. Krokodille må aldrig røre ved hendes cykel igen. Men så er det svært at cykle. Hvor forsvandt Krokodille hen?

05:50  

Vitello - gør en god gerning (11)
Vitello - gør en god gerning (11) Møgungen William er blevet spejder og måske får han engang en kniv. Vitello synes det med kniven lyder sejt og vil være med. Nu skal de bare finde nogen at gøre gode gerninger på.

06:00  

Bamselægen - Astma (2)
Bamselægen - Astma (2) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Anna og hendes bamse Ninus - Anna er bekymret for at der er noget galt med Ninus, for den har så ondt i brystet. Bare det nu ikke er alvorligt.

06:30  

Gurli Gris III (13)
Gurli Gris III (13) Brandbilen

06:35  

Gurli Gris III (14)
Gurli Gris III (14)

06:45  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Simon
Simon En nat i legehuset

07:10  

Rasmus Klump (3)
Rasmus Klump (3) Luftens akrobater

07:30  

Kasper og Sofie på tur
Kasper og Sofie på tur

 
DR1

10:00  

Morgensang med Phillip Faber
Morgensang med Phillip Faber Syng dagen godt i gang med dirigent og tv-vært Phillip Faber, som sidder klar ved klaveret til dagens morgensang. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

10:20  

Downton Abbey II (7:10)
Downton Abbey II (7:10) Krigen er forbi, og Downton forbereder sig på at vende tilbage til mere normale tider. Matthew gør overraskende fremskridt, og Violet afslører, at Mary stadig elsker ham. Samtidig finder Thomas en ny måde at tjene penge på, mens Bates frygter, at politiet vil tro, at hans kones selvmord i virkeligheden var et mord - begået af Bates.

11:10  

Inspector Morse: Død i rette tid
Inspector Morse: Død i rette tid Professor Fallon findes død med et skudhul i tindingen. Han var gift med den smukke Susan, som var Morses ungdomskærlighed og årsag til, at han aldrig selv giftede sig. Nu mødes Susan og Morse igen, og Morses følelser for sin gamle flamme blusser op igen på fuld styrke. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Susan: Joanna David. Instruktion: John Madden.

DR2

09:15  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

10:05  

24 timer vi aldrig glemmer: Håndboldpigernes OL-triumf
24 timer vi aldrig glemmer: Håndboldpigernes OL-triumf I 1996 deltager de danske håndboldkvinder for første gang i en OL-turnering, og de gør det med en ambition om at vinde guld. Men i finalen venter verdensmestrene fra Sydkorea, og i første halvleg bliver danskerne løbet over ende. Forspringet bliver indhentet, og i kampens sidste sekunder får Anja Andersen tilkæmpet sig et straffekast. Hvis hun scorer, er Danmark olympiske mestre. Tilrettelæggelse: Jakob Thygesen Sendt første gang 28.02.2010

10:55  

Danske katastrofer - Branden på Haderslev Dam (4:6)
Danske katastrofer - Branden på Haderslev Dam (4:6) Onsdag den 8. juli 1959 går en sommerturbåd, fuld af glade gæster, i stå på Haderslev Dam i Sønderjylland. I et forsøg på at få båden i gang, går det galt. Hele båden antændes og de panikslagne passagerer, må enten kaste sig i vandet eller dø i flammerne. 55 mennesker omkommer. Mange bliver på båden og brænder op - fordi de ikke kunne svømme. Med øjenvidneberetninger fra en ung redningsmand og en overlevende, fortæller historikeren Rasmus Dahlberg om en af de mest uhyggelige katastrofer i Danmark. En dybt tragisk ulykke, der stadig præger de implicerede. Sendt første gang 01.11.2017

11:25  

Den danske kejserinde
Den danske kejserinde Hun var født som dansk prinsesse men blev kejserinde i Rusland. Da den russiske revolution kom, stod hun midt i katastrofen, mens verden brasede sammen omkring hende. Hun mistede mere end de fleste: Hendes søn - den sidste zar - og hendes fem børnebørn blev myrdet. En tragedie hun nægtede at se i øjnene. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup. Sendt første gang 16.09.06

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (2)
Flaskepost fra Stillehavet II (2) Vi venter på båden i Papua Ny Guinea. Imens vi venter, håber vi på at komme til at svømme med delfiner. Der er også en levende vulkan der. Spændende. Vi håber bare, den ikke eksploderer i dag

09:20  

Vitello - bygger en monster fælde (6)
Vitello - bygger en monster fælde (6) Er der noget Vitello elsker, så er det monstre. Og zombier. Og mumier. Og dødningehoveder. Bare ikke når det er aften og mørkt og man ikke ved om der ligger noget under sengen.

09:27  

Hunden Ib - tæmmer en lang høj bold
Hunden Ib - tæmmer en lang høj bold

09:30  

Disney sjov
Disney sjov

10:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

DR1

13:00  

Min fars krig (1:3)
Min fars krig (1:3) Som barn hjalp Dorthe sin far under modstandskampen, indtil han blev taget og mishandlet af tyskerne. Nu vil hun forstå, hvorfor hendes far aldrig ville tale om krigen, og hvem hendes fars torturbøddel Ib Birkedal Hansen var. En dokudrama-serie om Danmark under besættelsen, og hvilken pris modstandskampen havde for en almindelig familie, hvor faderen blev traumatiseret af tortur og ophold i KZ-lejr.

14:45  

Søren Ryge direkte
Søren Ryge direkte Søren Ryge går i haven med sin hund for at kigge, lytte, lugte, mærke og stikke fingrene i jorden. Han ved aldrig, hvad der skal ske, før det sker. Det er jo direkte TV!

DR2

12:05  

Dansk drama - fra Matador til Arvingerne
Dansk drama - fra Matador til Arvingerne Uge efter uge trækker de danske tv-serier rekordhøje seertal, når de i bedste sendetid ruller over skærmen og fortæller os historier om, hvordan vi er - og ikke mindst hvordan vi bør være - som mennesker. I fiktionens verden bliver mennesker til karakterer, og i "Danmark i bedste sendetid" går vi tæt på de seks mest populære karaktertyper i de danske tv-serier, og hvad det er for nogle værdier, de står for. Arbejderen er ikke, hvad han har været. Hverken i virkeligheden eller i den danske tv-serie. Arbejderen er traditionelt blevet fremstillet som en, der har fortjent vores sympati. En mand der, hvis han ikke har andet, i det mindste har sin stolthed og visheden om at han gør det moralsk rigtige. Sådan er det ikke længere. Sendt første gang 14.05.2014

12:35  

Danskernes Krønike - Vores ferie
Danskernes Krønike - Vores ferie Danskerne fortæller historien om deres hverdagsliv fra 60'erne og frem til i dag - gennem deres egne optagelser. Da Michael Aller fik job som Spies-guide, var en chartertur noget af det mest eksotiske, familien Danmark kunne drømme om. Senere har Bettina Aller med bl.a. sin Nordpolsekspedition været med til at rykke grænserne for, hvor ekstreme rejsemål kan være i dag. Hos familien Brønsholt fra Fyn var omdrejningspunktet det meste af tiden deres campingplads, der dog også lod plads til impulsive udlandsrejser. De to familier fortæller hver især om deres syn på og oplevelser fra ferier siden 1960 og frem til i dag, hvor der næsten ikke er grænser for, hvor vi kan komme hen på ferie, og hvor de fleste rejser blot er et enkelt klik væk. Sendt første gang 05.12.06

13:05  

Dirch og de andre (4:4)
Dirch og de andre (4:4) Poul Bundgaard fortæller om en stor periode i dansk revy, der var domineret af Dirch Passer, Jørgen Ryg og Preben Kaas. Der vises klip fra datidens film, teater og tv. Sendt første gang i 1992.

13:40  

Farvel Thomas
Farvel Thomas Tv-spil af Leif Panduro fra 1968. (s/h) Thomas er en almindelig middelklassemand i 40-års krise. Han er blevet skilt, og dette har ført til både hjemløshed og rodløshed. Han er gået i drift som en vragdel. Medvirkende: Buster Larsen, Kirsten Peuliche, Lise Ringheim, Freddie Andersen, Ove Sprogøe m.fl. Instruktion: Henning Ørnbak.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Morten Skildpadde II (6)
Morten Skildpadde II (6)

12:20  

Morten Skildpadde II (7)
Morten Skildpadde II (7)

12:45  

Kika og Bob (19)
Kika og Bob (19) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:00  

Tree Fu Tom (5)
Tree Fu Tom (5)

13:20  

Tree Fu Tom (6)
Tree Fu Tom (6)

13:42  

Brillebjørn (18)
Brillebjørn (18) Norsk dramaserie. Bedstefar skal sove middagslur, og derfor må Ruby være stille. Det synes Ruby er mega kedeligt.

13:50  

Alfons Åberg (6)
Alfons Åberg (6) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:00  

Cirkeline
Cirkeline Cirkeline holder skole for musene - de skal både have musik og Katteorientering! Men så skal de have Botanik, og det foregår ude i haven, hvor de både møder jordrotterne og skovalfen Nisse!

14:10  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Hønsene må beskyttes mod ræven, så Peddersen og Findus gør en opfindelse - en peberhøne!

14:25  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:40  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

15:15  

Bonderøven
Bonderøven

15:45  

Et sikkert hit
Et sikkert hit Den afdankede popstjerne Alex Fletcher er på vej mod en karrieremæssig deroute, da han får et par dage til at komponere et hit for den unge superstjerne Cora Corman. Alex aldrig har skrevet tekster, men han takker ja i håb om et comeback. Han allierer sig med sin blomstervander Sophie, der viser sig at være et frisk pust til hans musik. Samarbejdet er dog ikke helt ukompliceret. Medvirkende: Hugh Grant, Drew Barrymore, Haley Bennet m.fl. Instruktion: Marc Lawrence.

17:25  

Fællessang - hver for sig
Fællessang - hver for sig DR inviterer hele Danmark til fællessang. I en hverdag hvor meget er forandret, og hvor vi hver især må holde os hjemme hver for sig, samler DR igen danskerne til en musikalsk aften på DR1. Mads Steffensen og chefdirigent Phillip Faber guider os igennem en perlerække af de allerbedste sange fra den fælles danske sangskat. For når vi synger sammen, hører vi sammen. Også når vi holder afstand.

DR2

15:15  

Regnvejr og ingen penge (4:4)
Regnvejr og ingen penge (4:4) Sidste kapitel i Henning Ipsens krønike om arbejderfamilien på Bornholm. Året er 1964. Medvirkende: Jens Østerholm, Kirsten Søberg, Peter Steen, Helle Hertz og Lene Vasegaard. Instruktion: Gabriel Axel.

16:00  

Krigsdøtre (4:5)
Krigsdøtre (4:5) 4. del: Alice - 1973.

17:30  

Dronning til alle tider (3:6)
Dronning til alle tider (3:6) En dokumentarserie om H.M. Dronning Ingrid i seks afsnit. H.M. Dronning Ingrid som kronprinsesse. I tredje afsnit, der handler om perioden 1935 til 1947, skal vi se den danske kronprinsesse i rollen som ægtefælle til kronprin Frederik, som aktiv i det sønderjyske hjælpearbejde og som mor til tre små prinsesser i de fem svære besættelsesår. Sendt første gang 1996

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (35)
Gurli Gris VII (35)

15:15  

Gurli Gris VII (36)
Gurli Gris VII (36)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Ridderprinsessen Nella (24)
Ridderprinsessen Nella (24)

15:45  

Vidundervovsen Vaffel (1)
Vidundervovsen Vaffel (1) Vidundervovsen Vaffel

16:00  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:10  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Først til mølle med den bedste kølle

16:35  

Paw Patrol (17)
Paw Patrol (17) Vovser på jagt efter påskeæg

17:00  

Gepetto News III (6)
Gepetto News III (6) Gepetto News viser, som verdens første tv-program, optagelser fra den glemte tid Benalderen. Jacob får besøg af et vaskeægte spøgelse, og så giver Mester & Svend gør det selv tips fra deres værksted. Vært: Jacob Riising.

17:30  

Onkel Rejes Heavyband (1)
Onkel Rejes Heavyband (1) Onkel Rejes Heavyband drømmer om at udgive en plade, så Onkel Reje og Krølle vil opsøge pladeselskabet Kloak Records. Det bliver en dag, hvor de både bliver jagtet af den firearmede politimand betjent Bent Bentsen og må en tur i kloakken.

17:45  

Onkel Rejes Heavyband (2)
Onkel Rejes Heavyband (2) Onkel Reje vil ud og spille koncerter med bandet, så turen går til Jyttes bodega. Men det kan være svært ikke at nævne et dames skæg, især når det er så stort som Jyttes fuldskæg. Dagen byder også på et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen, der hader alt hvad der er heavy, især Onkel Reje.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Øen (4:8)
Øen (4:8) Hvad der tidligere blot har været en ulmende konflikt mellem øens mænd og kvinder, bryder nu ud i lys lue og deler gruppen i sådan en grad, at der opstår tvivl om gruppens overlevelse. Hvad sker der, når vi mennesker bliver frataget det moderne livs bekvemmeligheder og bliver tvunget til at kæmpe for vores overlevelse? I dette nye sociale eksperiment bliver 14 almindelige danskere efterladt 30 dage, på en øde ø i Stillehavet.

20:00  

Syv kontinenter, en klode (4:7)
Syv kontinenter, en klode (4:7) For millioner af år siden blev Jordens kontinenter skabt. Syv vidt forskellige verdener med hvert sit klima og unikke dyreliv. Tag med, når vi udforsker disse mageløse områder. Denne gang det knastørre Australien - hjemsted for verdens farligste fugl, kasuaren, og omkrandset af tropiske farvande fyldt med bittesmå farverige fisk og det største antal hajarter i verden.

DR2

18:00  

100 rifler
100 rifler I Mexico slutter en broget trio sig sammen for at redde indianerne fra en tyrannisk general. Nemlig en sherif, en bankrøver og en kvindelig revolutionær. Medvirkende: Jim Brown, Raquel Welch, Burt Reynolds m.fl. Instruktion: Tom Gries.

19:50  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter Peter Høeg fat på salmen "Nu bede vi den Helligånd".

20:00  

1864 - Brødre i krig
1864 - Brødre i krig Verden er fuld af uskyld og håb, da brødrene Laust og Peter vokser op under fattige, men trygge kår. Brødrene forelsker sig begge i den smukke og belæste proprietærdatter Inge, og Inge gengælder deres kærlighed. Men da krigen mod Preussen bryder ud, melder Laust og Peter sig til hæren. Forholdet til Inge hjælper brødrene igennem mødet med krigens rædsler, men sår samtidig splid mellem de ellers uadskillelige brødre, når de sammen med tusindvis af andre unge danske soldater kastes for løverne i et af de blodigste slag i dansk historie. Slaget ved Dybbøl i 1864, der ændrede Danmark for altid. Inspireret af Tom Buk-Swientys bøger. Medvirkende: Jens Sætter-Lassen, Jacob Oftebro, Marie Tourell Søderberg, Bent Mejding, Sidse Babett Knudsen, Nicolas Bro m.fl. Manuskript: Ole Bornedal m.fl. Instruktion: Ole Bornedal. Fotograf: Dan Laustsen. Scenograf: Niels Sejer. Musik: Marco Beltrami. Stills: Per Arnesen. Produktion: Miso Film i co-produktion med bl.a. DR.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:15  

Pax' jordiske eventyr II (2:10)
Pax' jordiske eventyr II (2:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den enestående chokoladefontæne på den ejendommelige planet Jorden. I stormagasinet opstår der kaos på rulletrappen, i bageriet og i legelandet.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene (36)
Pyjamasheltene (36)

19:00  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

19:20  

Zorro (20)
Zorro (20) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:45  

Alfons Åberg (7)
Alfons Åberg (7) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

20:00  

Ozzy
Ozzy Hunden Ozzys familie skal rejse til Japan, og de kan ikke få lov til at tage Ozzy med. Faderen i familien finder derfor det lækre spa-hotel for hunde, Blue Creek, hvor Ozzy skal forkæles, indtil familien kommer tilbage. På facaden ser Blue Creek perfekt ud - men så snart Ozzys ejere efterlader ham, ændrer stedet og de ansatte karakter. Det viser sig nemlig, at Blue Creek i virkeligheden er et fængsel for hunde, som bliver drevet af en flok bidske rottweilere. Ozzy ønsker naturligvis at undslippe det forfærdelige sted og finder hurtigt hjælp til at planlægge sin flugt sammen med sine nye venner Chester, Fronky og Doc.

DR1

21:00  

Unge Morse (5)
Unge Morse (5) En universitetsprofessor findes død, tilsyneladende kørt ihjel af en flugtbilist. Midt under efterforskningen må Morse rejse hjem til sin barndomsegn, fordi hans far er blevet syg. Samtidig opdager en oprevet Fred Thursday, at London-gangsteren Vic Kasper, Thursdays gamle fjende, har købt en natklub i Oxford. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby. Instruktion: Colm McCarthy.

22:30  

Vera: Gøg
Vera: Gøg En ung mand findes stukket ihjel på et bådværft i en søvnig by ved kysten. Veras efterforskning afslører, at den unge mand forsvandt fra sin plejefamilie seks uger tidligere - og at den lille kystby måske ikke er helt så idyllisk, som den ser ud til at være.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Filmperler: Trækfugle
Filmperler: Trækfugle Hos wayúu-folket, der lever isoleret i Colombias ørken, er den smukke Zaida blevet giftemoden. Rapayet ønsker at vinde hendes hånd, men Zaidas mor forlanger en stor medgift. For at tjene til den begynder Rapayet at sælge marihuana til amerikanske soldater. Det bliver starten på en forretning, der vender op og ned på familiernes traditionelle livsstil og fører til blodig konflikt. Medvirkende: Carmiña Martínez, José Acosta, Natalia Reyes m.fl. Instruktion: Cristina Gallego og Ciro Guerra.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:30  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:00  

Mordene i Brokenwood (4:4)
Mordene i Brokenwood (4:4) Fire venner kører ud i vildmarken på en kombineret jagttur og polterabend. Kun tre af dem vender hjem i live - den kommende brudgom findes nemlig dræbt af et skud gennem hovedet. Var det et vådeskud - eller var det mord? Kommissær Mike Shepherd går på jagt efter svaret.

01:35  

Hercule Poirot: Mord i solen
Hercule Poirot: Mord i solen Efter et ildebefindende bliver Poirot sendt på rekreation på en lille ø, hvor han har udsigt til olieterapi, flittig motion og streng diæt. Ikke den lille opdagers yndlingsmenu, men i det mindste kan han more sig med at studere de mange farverige gæster på det stilfulde hotel. Og da en smuk, ung kvindelig gæst findes kvalt, står han pludselig over for en af sin karrieres mest komplekse sager. Poirot: David Suchet. Hastings: Hugh Fraser. Japp: Philip Jackson. Instruktion: Brian Farnham.

03:25  

Hammerslag 2016 (8)
Hammerslag 2016 (8) Hammerslag er i aften i Skæring nord for Aarhus. Her ligger der et spændende sommerhus i fire forskudte niveauer. Derefter går turen til landsbyen Mejlby, hvor der skal gættes pris på et gammelt restaureret bindingsværkshus fra 1862, nemlig den gamle Ornecentral. I det eftertragtede Risskov ligger aftenens sidste bolig. En bolig med en offentlig grundværdi på 2,3 millioner med selvhejsende emhætte og vinkøler. Vært: Christian Degn

DR2

01:00  

Hvorfor er nogle mennesker bare nogle totale røvhuller?
Hvorfor er nogle mennesker bare nogle totale røvhuller? Du møder dem på arbejdet, i trafikken, på ferien, eller når du handler ind. Røvhuller! En person, der skider på andre og udnytter enhver situation til egen fordel. Hvorfor lytter vi til sådanne personer? Hvordan håndterer man røvhulsopførsel? Og bærer vi alle sammen rundt på et røvhul i os?

01:55  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0525192413