dkby
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: søndag d. 23. december 2018

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: søndag d. 23. december 2018

DR1

01:05  

Hercule Poirot: Døden på Nilen
Hercule Poirot: Døden på Nilen Hercule Poirot er på bådferie på Nilen, da en af de andre passagerer bliver myrdet. Den dræbte havde adskillige fjender blandt de mange farverige passagerer, og den lille detektiv må sætte alle sine små grå hjerneceller i sving for at opklare forbrydelsen. Poirot: David Suchet. Oberst Race: James Fox. Frøken Van Schuyler: Judy Parfitt. Instruktion: Andy Wilson.

02:45  

Iskoldt mord
Iskoldt mord Hvordan begår man det perfekte mord? Det er et spørgsmål, der optager de højtbegavede gymnasieelever Richard og Justin. Snart kaldes Cassie Mayweather fra politiets drabsafdeling og hendes unge, nye makker Sam ud til et gerningssted. En kvinde er fundet myrdet. Det bliver en sag, der drager Cassie ind i en duel på intelligens med de to unge mordere. Cassie: Sandra Bullock. Sam: Ben Chaplin. Richard: Ryan Gosling. Instruktion: Barbet Schroeder.

04:35  

Kender Du Typen? 2015 (14)
Kender Du Typen? 2015 (14) "Kender Du Typen?" besøger en hovedperson, der både er moderne og traditionel, storbymenneske og lidt fra landet, har en forkærlighed for raw food men også en overordentlig sukkerlast. Det betyder, at livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup kommer på hårdt arbejde, når de skal regne ud, hvilken kendt dansker de er hjemme hos. Vært: Mads Steffensen

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:20  

Vagn på floden (10:11)
Vagn på floden (10:11) På opdagelse langs Europas vandveje, fra Skagen til Sulina. "Plevier" sejler på Donau på grænsen mellem Rumænien og Bulgarien. I Bulgarien besøger Vagn et kloster med én munk og en kirke i en klippehule. I Rumænien går turen gennem hovedstaden Bukarest og mudderbadet Amara. Fotograf: Jørgen Palmer Christiansen. Tilrettelæggelse: Vagn Olsen Sendt første gang 27.08.97

06:00  

Antikkrejlerne XII (24)
Antikkrejlerne XII (24) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

06:45  

Mr. Bean
Mr. Bean Den engelske komiker Rowan Atkinson kommer i rollen som Mr. Bean som sædvanlig ud for de mest absurde oplevelser. I dag skal vi se ham fumle med et tv-apparat og et kamera. Og senere har han held til totalt at ødelægge en tryllekunstners show.

07:10  

Miss Marple: Hun døde ung (2:2)
Miss Marple: Hun døde ung (2:2) Gwenda vil bevise, at hendes far ikke var en sindssyg morder. To mord og et mordforsøg må Miss Marple opklare, før det unge par kan falde til ro i den landlige idyl. Miss Marple: Joan Hickson

08:05  

Hercule Poirot: Det forkerte vidne
Hercule Poirot: Det forkerte vidne Til en halloween-fest påstår den unge Joyce, at hun var vidne til et mord året før. Ingen tager hende alvorligt - indtil hun findes druknet senere samme aften. Hercule Poirot påtager sig at efterforske sagen. Poirot: David Suchet. Ariadne Oliver: Zoë Wanamaker. Mrs Reynolds: Sophie Thompson. Instruktion: Charles Palmer.

DR2

01:05  

Det skjulte (8:8)
Det skjulte (8:8) Nia og Megan er i sikkerhed, og nu går jagten ind på Dylan Harris. Kan Cadi og Vaughan fange ham, inden han forårsager endnu mere smerte?

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:10  

Red Dawn
Red Dawn Faldskærmstropper daler ned over en by på den amerikanske vestkyst. USA er blevet invaderet af Nordkorea, men byens beboere giver ikke op uden kamp. Anført af soldaten Jed søger en gruppe unge tilflugt i skovene uden for byen. Her går de i knivskarp træning, og snart er de klar til at tage kampen op med invasionsstyrkerne. Jed: Chris Hemsworth. Matt: Josh Peck. Robert: Josh Hutcherson. Instruktion: Dan Bradley.

02:40  

Hellboy
Hellboy Som spæd bliver en lille knaldrød dæmon bragt fra Helvede til vores verden af nazisterne og den gale munk Rasputin. Men den lille helvedesdreng reddes af professor Broom, og trods sin djævelske baggrund kommer Hellboy som voksen til at kæmpe på det godes side. Og den hårdtslående, cigarrygende dæmon får brug for alle sine kræfter, da Rasputin 60 år senere vender tilbage, fast besluttet på at udløse verdens undergang. Hellboy: Ron Perlman. Professor Broom: John Hurt. Liz Sherman: Selma Blair. Instruktion: Guillermo del Toro.

04:35  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:35  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt
Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med en rar omgang 'tømmermandstræning' med Peter og Julie. Derefter har vi 'træning for to' med Behruz og Selina. Til sidst har vi Behruz til at hjælpe os med at få det vaskebræt frem.

06:30  

Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme
Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med spændende 'akroyoga' med Peter og Julie, derefter tager vi en gang behagelig 'flowyoga' med Zenia. Og til sidst giver vi armene en ordenlig opstramning med Yvonne.

DR K

00:30  

Will Penny
Will Penny Will Penny er en ikke længere helt ung cowboy, som egentlig troede, han skulle til at leve stille og rart. Men skæbnen vil det anderledes. Will Penny: Charlton Heston. Catherine Allen: Joan Hackett. Quint: Donald Pleasence. Instruktion: Tom Gries.

02:15  

Her er dit liv - Ulf Pilgaard
Her er dit liv - Ulf Pilgaard Camilla Miehe-Renard kidnapper en spændende person og bringer ham - eller hende - til det direkte program i TV-Byen. Her møder aftenens hovedperson sit liv - gamle skolekammerater, venner, familie eller kolleger dukker overraskende op. Det hele har været planlagt gennem måneder. Kun hovedpersonen ved intet i forvejen. Fra 1999

03:30  

Bryggeren (3:12)
Bryggeren (3:12) 1840-1844. Da J.C., den højgravide Laura og alle vennerne, overværer den pompøse kroning af Christian VIII, er de klar over, at enevældens tid snart er forbi. Kort efter føder Laura en søn, som dør efter kun 10 dage - mens hun tynges af sorg og skyldfølelse, kaster J.C. sig ud i arbejdet med bryggeriet og sin nye kontakt med byens indflydelsesrige kredse. Laura bliver gravid igen og føder endnu en søn - men i mellemtiden har J.C. i al hemmelighed også fået en anden søn. Medvirkende: J.C. Jacobsen: Jens Jørn Spottag. Laura: Cecilia Zwick Nash. Caroline Jacobsen: Bodil Kjer. Endvidere: Lars Kaalund, Erik Wedersøe, Hanne Hedelund, Mikael Helmuth, Ulver Skuli Abildgaard, Karen-Lise Mynster, Kjeld Nørgaard, Birgitte Prins, Otto Brandenburg, Julie Carlsen og mange flere. Manuskript: Gerz Feigenberg og Kaspar Rostrup. Drejebog og instruktion: Kaspar Rostrup. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Henning Bahs og Sven Wichmann. Kostumedesign: Søren Breum. Musik: Fuzzy. Produktion: Nordisk Film A/S for DR TV.

04:25  

Bryggeren (4:12)
Bryggeren (4:12) 1844-1847. Lille Carl lever ikke op til J.C.'s store forventninger, og J.C. presser Carl mest muligt med sin 'man kan, hvad man vil'-filosofi. J.C.'s utilfredshed gælder også i høj grad Laura - og det er ikke noget harmonisk samliv, ægteparret har. I øvrigt er J.C. kun sjældent hjemme - han bruger næsten al sin tid på bryggeriet, hvor han er i gang med en stor og nyskabende udvidelse. J.C. er blevet en mand med indflydelse, magt og penge. Medvirkende: J.C. Jacobsen: Jens Jørn Spottag. Laura: Cecilia Zwick Nash. Endvidere: Lars Kaalund, Erik Wedersøe, Dea Fog, Kjeld Nørgaard, Birgitte Prins, Hanne Hedelund, Mikael Helmuth, Bodil Udsen, Otto Brandenburg, Ulver Skuli Abildgaard, Karen-Lise Mynster og mange flere. Manuskript: Gerz Feigenberg og Kaspar Rostrup. Drejebog og instruktion: Kaspar Rostrup. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Henning Bahs og Sven Wichmann. Kostumedesign: Søren Breum. Musik: Fuzzy. Produktion: Nordisk Film A/S for DR TV.

05:25  

Dagens sang: Nu tændes 1000 julelys
Dagens sang: Nu tændes 1000 julelys

08:25  

Dagens sang: Blomstre som en rosengård
Dagens sang: Blomstre som en rosengård - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Hitlers brutale inderkreds - begyndelsen til enden (9:10)
Hitlers brutale inderkreds - begyndelsen til enden (9:10) Der er uro i de nazistiske rækker. I juli 1942 undslipper Hitler med nød og næppe et attentatforsøg, og det står hurtigt klart, at det er hæren, der står bag. Men Det Tredje Rige er intakt, og sammenholdet i inderkredsen styrket. Goebbels udråber den 'totale krig', og Tyskland forbereder sig på den sidste store offensiv i Ardennerne. Men det varer ikke længe, før inderkredsen må indse, at fiaskoen truer.

DR Ultra

01:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Lucky Luke - Store Berta (39)
Lucky Luke - Store Berta (39) Store Berta.

06:20  

Lucky Luke - De velgørende Daltonbrødre (40)
Lucky Luke - De velgørende Daltonbrødre (40) De velgørende Daltonbrødre.

06:45  

Dybet (4)
Dybet (4)

07:10  

Klassens perfekte jul (23)
Klassens perfekte jul (23) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

07:20  

Wild Kratts (22)
Wild Kratts (22)

07:40  

Junglebanden
Junglebanden

07:50  

Junglebanden
Junglebanden

08:00  

Junglebanden
Junglebanden

08:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:35  

Gumball IV (36)
Gumball IV (36)

08:45  

Gumball IV (37)
Gumball IV (37)

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den fortryllede karrusel (19)
Den fortryllede karrusel (19) En lærestreg

05:10  

Babar (13)
Babar (13) Med lidt kreativitet

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) Den Sure Mand på havnen har taget alle tingene fra legepladsen, og nu vil han smide dem i havet. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetingene tilbage.

06:00  

Chuggington (5)
Chuggington (5)

06:15  

Morten Skildpadde II (2)
Morten Skildpadde II (2) Eventyr på planeten Zorb + De ethjulede cykler

06:40  

Vitello - tigger en masse slik (5)
Vitello - tigger en masse slik (5) Fredag er slikdag. Alle andre dage er ikke slikdage. Det synes Vitello er meget, meget uretfærdigt. Så hvorfor ikke klæde sig uhyggeligt ud og lave en ekstra Halloween?

06:50  

Inui (23)
Inui (23)

07:00  

Ramajetternes Jul (23:24)
Ramajetternes Jul (23:24) Ramajetterne kaster alt ind i kampen mod K. Rampus. Det er sidste chance hvis julen skal reddes.

07:15  

Selmas saga (23)
Selmas saga (23) Selma og Rupert vender tilbage til den mærkelige landsby, hvor de bliver hyldet som helte. Men hvad er det egentlig for en hemmelighed, som landsbyboerne dækker over? Og hvordan kommer byens børn hjem igen?

07:30  

Mickey fejrer jul med alle sine venner
Mickey fejrer jul med alle sine venner Træk i vintertøjet og tag med til et snedækket Andeby, hvor du kan opleve Mickey, Anders And og Fedtmule, som du aldrig har set dem før! Mickey fejrer jul i Andeby, er tegnet i en helt ny stil, hvor alle dine Disneyfavoritter kommer til live på en ny mageløs måde. Du kan komme med når Minnie og Andersine skal løbe kunstskøjteløb og når Rip, Rap og Rup skal afsted til Nordpolen for at lave om på julemandens liste. Se også hvad der sker når Max præsenterer sin nye kæreste Mona, for sin klodsede far, Fedtmule. Det lykkes for Anders And at ødelægge julefreden for det halve Andeby, samtidig kæmper Mickey med Pluto, da han forsøger at pynte huset op til jul. Mickey fejrer jul i Andeby, byder på masser af gode grin og den er den perfekte julegave for hele familien!

08:30  

Kasper og Sofie (9)
Kasper og Sofie (9) Kasper og Sofie på cykeltur

08:45  

Hunden Ib - holder lillejuleaften
Hunden Ib - holder lillejuleaften

08:50  

Selmas saga (20)
Selmas saga (20) Efraim vågner endelig op, og Selma fortæller de forfærdelige nyheder. Nissen tænker på at sende dem hjem. Men så let giver Efraim von Trippelhat ikke op!

 
DR1

09:35  

Det er vores Jul (2)
Det er vores Jul (2) I Den Gamle By i Aarhus skal en æbleskivepande med plads til 150 æbleskiver afprøves for første gang. Vært Mette Bluhme Rieck besøger museets borgmestergård, hvor hun hjælper til med at pynte op til jul, som man gjorde det i 1800-tallets krigsår. I museets skræddersal lægger syerskerne Lise og Connie sidste hånd på et kostume til bagerjomfruen.

10:05  

Guld på Godset, Jul (2)
Guld på Godset, Jul (2) To pragteksemplarer af Arne Jacobsens sjældne dråbestole, et enestående mahognibord fra Christian VIII¿s regeringstid og værdifulde sølvsmykker kommer frem fra gemmerne, når danskerne strømmer til herregården Nørre Vosborg i Vestjylland for at få vurderet deres antikviteter, kunst og retroting. En række af landets skarpeste vurderingseksperter står klar med viden og historie om tingene, og så snart vurderingen er på plads, er der mulighed for at gøre en god handel med tre professionelle antikhandlere. F.eks. kan ejeren af et sølv-skønvirkespænde tage fra herregården efter en handel, som gik langt bedre, end vurderingen på 10.000 kroner havde spået. Programmets vært Mette Rieck tager seerne med ind bag de gamle borgmure, hvis historie strækker sig 700 år tilbage i tiden. Og hun må både en tur i soveværelset, som byder på en yderst moderne anordning, og på besøg i H.C. Andersens sommerferieværelse for at komme omkring Nørre Vosborgs spændende historier. Sendt første gang 23.12.13

11:05  

Den store bagedyst (1:9)
Den store bagedyst (1:9) Den store bagedyst er tilbage med ti nybagte og forventningsfulde bagepersonligheder, der skal kæmpe om titlen som Danmarks bedste amatørbager. Også dommerne er nye, for i år er det konditor Katrine Foged Thomsen og dessertkok Markus Grigo, der skal smage sig igennem alt fra flødekager, hjemmelavede isvafler og souffléer til familiepizzaer, cake pops og kransekagetoppe. Allerede fra starten er der flydende cremer og løbende glasur, men også vaskeægte kagemesterværker, når deltagerne som det første skal dyste i klassiske danske konditorkager.

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland

09:30  

JERSILD om Trump
JERSILD om Trump Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

10:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

10:45  

Debatten
Debatten

DR3

10:05  

Ultimate Rush III
Ultimate Rush III Følg superklatreren Matt Segal og hans klatrepartnere Alex Honnold, Daniel Woods og Renan Ozturk på en ti dages klatreekspedition langs Utahs Green River i jagten på uudforskede klippevægge.

10:30  

Ultimate Rush III
Ultimate Rush III Kig med og få svaret på, hvad der får nogle ekstremsportsudøvere til at sætte livet på spil for deres sport.

10:55  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår piger, og endnu mindre den onde abe, der gemmer sig i hans skab, samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

11:15  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

11:35  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

11:55  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

DR K

09:25  

Hitlers brutale inderkreds - sammenbruddet (10:10)
Hitlers brutale inderkreds - sammenbruddet (10:10) I 1945 er de allierede på fremmarch overalt. Tyskland mangler både mænd og brændstof, og drømmen om det nazistiske tusindårsrige smuldrer. Bag propagandaen er inderkredsen en rotterede af misundelse, grådighed og ondskabsfulde magtspil. Gedulgte fredsforhandlinger, salg af jøder og forsøg på at redde de stjålne kunstskatte. Kaos og vanvid hersker i Berlin. Inderkredsen skal nu beslutte, om de vil være loyale over for Føreren eller forsøge at redde deres eget skind.

10:15  

Et kongeligt hjem: Drottningholms slot (1:2)
Et kongeligt hjem: Drottningholms slot (1:2) Historien om Drottningholms Slot, i dag den svenske kongefamilies private residens, går tilbage til 1600-tallet, hvor det blev opført til dronning Hedvig Eleonora efter tegninger af en af den tids store arkitekter, Nicodemus Tessin den ældre. Her fortæller kong Carl Gustaf om arbejdet med renoveringen af den kinesiske pavillon, et arbejde han er dybt involveret i. Kongens søster, prinsesse Christina, præsenterer barokslottets første dronning, Hedvig Eleonora, kronprinsesse Viktoria afslører nogle af slottets mange hemmeligheder, mens dronning Silvia fortæller om de mange venlige spøgelser, man kan møde. Slottet, der ligger lige uden for Stockholm, er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Nordvision fra Sverige.

11:15  

Et kongeligt hjem: Drottningholms slot (2:2)
Et kongeligt hjem: Drottningholms slot (2:2) Historien om Drottningholms Slot, i dag den svenske kongefamilies private residens, går tilbage til 1600-tallet, hvor det blev opført til dronning Hedvig Eleonora efter tegninger af en af den tids store arkitekter, Nicodemus Tessin den ældre. Kong Carl Gustaf, dronning Silvia, kronprinsesse Viktoria og kongens søster, prinsesse Christina, fortæller om hvordan det er at leve her på dette imponerende barokslot, omgivet af de smukt anlagte haver og idylliske skovarealer, beliggende lige ned til Sveriges tredjestørste sø, Mäleren. Slottet og dets omgivelser er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Nordvision fra Sverige.

DR Ultra

09:00  

Polar-ekspressen
Polar-ekspressen En lille dreng tvivler på, at julemanden eksisterer. På selveste juleaften tager han med et mystisk tog til Nordpolen i håb om at træffe ham. Rejsen fører drengen igennem et fortryllende landskab, og han og de andre børn på toget oplever et mindeværdigt eventyr fyldt med varme og fantasi!

10:35  

Grizzy og lemmingerne (36)
Grizzy og lemmingerne (36)

10:40  

Junglebanden
Junglebanden

10:50  

Junglebanden
Junglebanden

11:05  

Junglebanden
Junglebanden

11:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

11:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

11:40  

Bidt, brændt og stukket II - Humlebi vs Honningbi (9)
Bidt, brændt og stukket II - Humlebi vs Honningbi (9)

11:55  

Bidt, brændt og stukket II - Stikmyrer under tøjet (10)
Bidt, brændt og stukket II - Stikmyrer under tøjet (10)

DR Ramasjang

09:00  

Selmas saga (21)
Selmas saga (21) Nissen fører vore helte til porten til Julemandens Rige. Men de må selv gå ind. Spørgsmålet er, hvordan. Og hvad venter der dem derinde...?

09:15  

Selmas saga (22)
Selmas saga (22) Nordenstjerne er i gang med at plyndre Julemandens Rige. Selma, Rupert og Efraim sætter deres håb til Julemanden. Vil han dukke op lige pludselig og stoppe skurkene? For.... han findes vel?

09:30  

Selmas saga (23)
Selmas saga (23) Selma og Rupert vender tilbage til den mærkelige landsby, hvor de bliver hyldet som helte. Men hvad er det egentlig for en hemmelighed, som landsbyboerne dækker over? Og hvordan kommer byens børn hjem igen?

09:45  

Alfons Åberg (8)
Alfons Åberg (8) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

09:55  

Flaskepost fra Stillehavet II (10)
Flaskepost fra Stillehavet II (10) Besøg på båden Det er spændende for os at besøge Tikopia, men det er også spændende for dem fra øen Tikopia at besøge båden. Og så er der kanorace. Hvem kommer først rundt om Tikopia i kano?

10:10  

Sprinter Galore II - Arbejde (8)
Sprinter Galore II - Arbejde (8) Heino insisterer på at samle en vugge for Thomas og Kathrine, så for ikke at blive opdaget, må Sprinter tage med Thomas på arbejde. Livet som politimand viser sig dog at være lidt mindre spændende, end Sprinter havde troet, ligesom det at have en superhelt med på arbejde viser sig at være mere udfordrende, end Thomas havde håbet på ...

10:25  

Sprinter Galore II - Cykel (9)
Sprinter Galore II - Cykel (9) Det kan godt være lidt kedeligt, synes Sprinter, når man aldrig må komme ud, så da Magnus tager på tur med sine forældre, forbarmer Viola sig over Sprinter og går med til at lære ham at cykle. Det viser sig dog at være sværere end som så - særligt når det går ned ad bakke, og der pludselig er en stor gren i vejen ...

10:40  

Sprinter Galore II - Fødsel (10)
Sprinter Galore II - Fødsel (10) Thomas er på arbejde, og Heinos bil er på værksted, så da Kathrine pludselig går i fødsel, og babyen vil ud NU, er der ikke andre udveje end at de må få Sprinter til at drøne hende på hospitalet. Men hvordan reagerer Heino på at møde Sprinter? Og kan Sprinter cykle hurtigt nok til at nå på hospitalet med Kathrine, inden babyen er født?

11:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:25  

Luk op Luk i - FLOV
Luk op Luk i - FLOV Hvornår har Katrine været mest flov? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være flov.

11:40  

Kika og Bob (23)
Kika og Bob (23) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

11:55  

Den lille prinsesse (12)
Den lille prinsesse (12) Den lille prinsesse har fået besked på, at hun skal være sød hele dagen, hvis hun vil være med til at pynte juletræet. Men det er nemmere sagt end gjort.

DR1

12:35  

Gintberg på Kanten - Frelsens Hær (7:7)
Gintberg på Kanten - Frelsens Hær (7:7) Jan Gintberg besøger i dette afsnit Frelsens Hær, der under sloganet "Blod & Ild" har erklæret krig mod social uretfærdighed og personlig synd, men det viser sig, at de i virkelig slet ikke er så krigsgale, som de umiddelbart lyder. På gågaden i Sønderborg synger Jan frelsende salmer i selskab med det lokale korps for at indsamle penge til Frelsens Hærs hjælpearbejde. Og så møder han Jette fra genbrugsbutikken ReDesign, der bekræfter, at man sagtens kan sy en gammel læderjakke om til en såkaldt "numsetaske".

13:05  

Dommer John Deed (20)
Dommer John Deed (20) En indsat i et fængsel anklages for mordet på sin cellekammerat - og for at have spist af liget bagefter. John Deed beslutter at sætte fokus på fængselsvæsnets optræden i sagen. Dermed lægger den stædige højesteretsdommer sig endnu en gang ud med indenrigsministeren.

14:35  

Den store jule- og nytårsbagedyst (2:2)
Den store jule- og nytårsbagedyst (2:2)

DR2

12:40  

Kampen mod fedmen (3:3)
Kampen mod fedmen (3:3) Storbritannien er nu det fedeste land i Vesteuropa. To tredjedele af befolkningen er overvægtig. og der er ingen tvivl om, at usund kost og manglende motion er en del af forklaringen. Hugh Fearnley-Whittingstall forsøger at redde nationen ved bl.a. at tale med fødevareproducenter og supermarkeder. Hugh undersøger om noget så enkelt som at anbringe en vægt i lægernes venteværelser og gøre det obligatorisk for alle patienter at bruge den, kan virke forebyggende.

13:40  

Husker du - Highlights fra 1960'erne
Husker du - Highlights fra 1960'erne Husker du musikken, dansene og den unge generation, som får tid og penge til at være forbrugere af de nye toner - iført maxifrakker og beatleshår. Sendt første gang 14.12.05

14:25  

Jagten på den sidste Dinosaur (4:4)
Jagten på den sidste Dinosaur (4:4) Ekspeditionen har nu forladt Lac Telé. Opstemt af deres afrikanske hjælperes øjenvidne-beretninger går jagten nu ind på det næsehornslignende dyr, som flere i ekspeditionen har observeret ved deres fiskehytter. Fortællingerne er konkrete, men Mikkel tror ikke på at dyret findes - med mindre han ser det. Knuth er moderat optimist, mens den før så skeptiske Ole virker mere opsat end nogensinde. Ekspeditionen kommer via en ældre jungle beboer frem til en erkendelse - en erkendelse der både handler om dinosaurer og mennesker. Og så venter der også et resultat af Mikkels forskning. En ny dyreart kommer til verden, men hvilken?

14:55  

Simons Superkræfter: Supersanser
Simons Superkræfter: Supersanser Tænk, hvis man som Heimdal kunne høre græsset gro? Eller ligesom Spiderman opfange en katastrofe før den sker. I en ny serie på DR2 rejser Simon Jul ud i verden for at undersøge, hvor tæt vi mennesker er på at kunne få superkræfter - ved hjælp af videnskaben. På sin rejse ind i sansernes verden undersøger han, hvordan man kan høre med andet end ørerne. Og hvordan man kan se i mørke - og igennem vægge.

DR3

12:15  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

12:40  

Skjold og Isabel (1:7)
Skjold og Isabel (1:7) Skjold og Isabel har svært ved at løsrive sig fra hinanden, fordi stærke følelser og et tæt venskab holder dem fast. Skjold og Isabel er hinandens første kærester, men nu har de slået op. Over en sommer i København følger vi deres break-up i en forvirrende tid, hvor de prøver at finde ud af, hvad de er, nu hvor de ikke længere er kærester.

12:45  

Skjold og Isabel (2:7)
Skjold og Isabel (2:7) Skjold og Isabel fortæller om første gang, de mødte hinanden i badebukser på Bryggen. Skjold og Isabel er hinandens første kærester, men nu har de slået op. Over en sommer i København følger vi deres break-up i en forvirrende tid, hvor de prøver at finde ud af, hvad de er, nu hvor de ikke længere er kærester.

12:55  

Skjold og Isabel (3:7)
Skjold og Isabel (3:7) Skjold og Isabel hænger ud hos Isabels far, mens Skjold tatoverer Isabel. Skjold og Isabel er hinandens første kærester, men nu har de slået op. Over en sommer i København følger vi deres break-up i en forvirrende tid, hvor de prøver at finde ud af, hvad de er, nu hvor de ikke længere er kærester.

13:00  

Skjold og Isabel (4:7)
Skjold og Isabel (4:7) Skjold og Isabel er taget op til Skjolds familie's ødegård i Sverige, hvor de forelskede sig i hinanden for to år siden. Skjold og Isabel er hinandens første kærester, men nu har de slået op. Over en sommer i København følger vi deres break-up i en forvirrende tid, hvor de prøver at finde ud af, hvad de er, nu hvor de ikke længere er kærester.

13:10  

Skjold og Isabel (5:7)
Skjold og Isabel (5:7) Skjold og Isabel stopper med at hænge ud, og prøver at være hver for sig. Isabel beslutter at flytte til Barcelona, i stedet for at starte i Skjolds klasse efter ferien. Skjold og Isabel er hinandens første kærester, men nu har de slået op. Over en sommer i København følger vi deres break-up i en forvirrende tid, hvor de prøver at finde ud af, hvad de er, nu hvor de ikke længere er kærester.

13:20  

Skjold og Isabel (6:7)
Skjold og Isabel (6:7) Skjold og Isabel har ikke set hinanden i noget tid. Men inden Isabel tager til Barcelona mødes de en sidste gang, og tager afsked med hinanden og med sommeren i København. Skjold og Isabel er hinandens første kærester, men nu har de slået op. Over en sommer i København følger vi deres break-up i en forvirrende tid, hvor de prøver at finde ud af, hvad de er, nu hvor de ikke længere er kærester.

13:25  

Skjold og Isabel (7:7)
Skjold og Isabel (7:7) Skjold og Isabel vågner op sammen den sidste morgen inden Isabel tager til Barcelona. Skjold og Isabel er hinandens første kærester, men nu har de slået op. Over en sommer i København følger vi deres break-up i en forvirrende tid, hvor de prøver at finde ud af, hvad de er, nu hvor de ikke længere er kærester.

13:40  

Verdens værste fængsler: Filippinerne
Verdens værste fængsler: Filippinerne Journalisten Paul Connolly rejser til Rizal-fængslet på Filippinerne. Her skal han mærke på egen krop, hvordan det er at sidde bag tremmer i et af verdens hårdeste fængsler.

14:25  

Professor Green og den glemte klasse (2:2)
Professor Green og den glemte klasse (2:2) Stephen Manderson alias rapperen professor Green sætter fokus på den mest dæmoniserede gruppe i det britiske samfund - hvide mænd fra arbejderklassen. De er ringere stillet end alle andre grupper og af samme grund udsat for hån, spot og latterliggørelse. For at forstå denne marginaliserede gruppe og se den moderne verden gennem deres øjne følger Stephen seks unge mænd på et afgørende tidspunkt i deres liv, hvor de oplever at starte på universitetet, forlade fængslet og blive fædre,

DR K

12:15  

De sidste dage i Jerusalem
De sidste dage i Jerusalem Uanset religiøs overbevisning eller mangel på samme, benægter ingen, Jesus af Nazareths enorme betydning for verdenshistorien, især omstændighederne omkring hans død. Den britiske skuespiller og tidligere teologistuderende, Hugh Bonneville, rejser til Jerusalem og i samtaler med forskere og religiøse ledere, rekonstruerer han ugen op til Jesus' død og reder de komplicerede politiske tråde ud, der førte til hans korsfæstelse.

13:10  

Ægyptens sidste gåde
Ægyptens sidste gåde Hvordan bar de gamle ægyptere sig ad med at stoppe nedbrydningen af det døde legeme og præservere det for evigheden? Den britiske taxichauffør, Alan Billis, har doneret sit legeme til videnskaben, og en gruppe forskere fra Storbritanniens ledende retsmedicinske afdeling har sat sig for at løse mummificeringens mere end 3000 år gamle gåde.

14:00  

Gudstjeneste fra Sct. Peders Kirke i Randers
Gudstjeneste fra Sct. Peders Kirke i Randers Gudstjeneste fra Sct. Peders Kirke i Randers ved sognepræst Ulla Horsholt. Gudstjenestekoret synger den engelske "Rejoice in the Lord" her fjerde søndag i advent, dagen før juleaften. "Kom lad os juble for Herren" siger inskriptionen på kirkens store klokke. De fire lys er tændt i den 114 årige kirke på bakken nær centrum. En kirke der gennem de sidste mange år været kendt for sine kor, ledet af nu afdøde organist Karsten Blond. I gudstjenesten ledes korene af organist Brian Stenger Poulsen med organist Christian Præstholm, Sct. Mortens kirke ved orglet. I gudstjenesten synges salmerne Op! thi dagen nu frembryder (DDS 76), Julebudet til dem, der bygge (DDS 129), O kom, o kom, Immanuel (DDS 77), Nu vil vi os forsamle (DDS 93).

14:45  

Pompeii - Livet før døden
Pompeii - Livet før døden Ofrene for det voldsomme vulkanudbrud, der i år 79 begravede Pompeii, skal CT-scannes og røntgenfotograferes, så vi kan få mere at vide om dem. Professor i antikkens historie, Mary Beard, fortæller historierne bag de tragiske figurer, gladiatorer, slaver, forretningsfolk og børn. Og med masser af dagligdags ting som sanitet, keramik, malerpotter, levnedsmidler og fiskenet giver hun et billede af livet, som det må havde set ud i den livlige romerske by.

DR Ultra

12:10  

Mit 50/50 liv - Kærlighedseksperterne (4)
Mit 50/50 liv - Kærlighedseksperterne (4) Alles øjne er rettet mod Louis, da han gør alt for at få modet til at invitere Maja med sig hjem. Kærlighedseksperten Victor er straks klar med gode råd til Louis, men det viser sig, at Victors eget kærlighedsliv ikke ligefrem kører på skinner. Louis har endda købt et armbånd til Maja, men tør han give hende den?

12:25  

Mit 50/50 liv - Money, Money, Money (5)
Mit 50/50 liv - Money, Money, Money (5) Louis drømmer om at få det nye seje skateboard - det samme mærke som Maja har. Men hvordan skal han få råd til det? Viola kommer på banen med en god idé og ved hjælp af kloge businessråd fra Chris, går Viola og Louis all in og laver deres egen forretning, hvor de sælger tøjdyrsmonstre. Nu kan de tjene penge og blive rige. Men det er sværere end de tror... Og er penge lykken? Det mener Louis´ far Jesper i hvert fald ikke.

12:40  

Mit 50/50 liv - Graffitimesteren (6)
Mit 50/50 liv - Graffitimesteren (6) Louis´ vildeste drøm er gået i opfyldelse; Louis er nemlig blevet udtaget til at være med i graffiti-teamet, der skal male nordens længste graffitimur i Malmø. Det bliver for vildt og Louis er ikke til at skyde igennem. Men da der opstår problemer og ingen alligevel kan køre ham til Malmø, tager Louis sagen i egen hånd - det er på tide at gøre oprør.

12:55  

Sleepover - Experimentarium
Sleepover - Experimentarium Tre bedste venner, der elsker at opleve nye ting sammen, holder sleep overs steder, man normalt ikke kan overnatte. Undervejs lærer de nye ting om sig selv og hinanden. I dette afsnit af Sleepover overnatter drengene på Experimentarium, hvor de udfordrer hinanden i at spise chili, deler oplevelser om mobning og drilleri og får sig en forskrækkelse, da Jeppe forsvinder.

13:10  

Sleepover - Annikas skole
Sleepover - Annikas skole Tre bedste veninder, der elsker at opleve nye ting sammen, holder sleep overs steder, man normalt ikke kan overnatte. Undervejs lærer de nye ting om sig selv og hinanden. I dette afsnit af Sleepover overnatter pigerne på Annikas skole, hvor de får sig en snak om stadig at tro på julemanden, pinlige forældre og strenge lærere.

13:25  

Ragnarok Liga (8)
Ragnarok Liga (8) Ragnarok Liga er e-sport til alle piger og drenge, som elsker gaming og Minecraft! Tre hold kæmper hver uge mod hinanden for at vinde titlen som Danmarks bedste Minecraft-unger. Lasse Vestergaard er vært og får bl.a. besøg af kendte medværter som RobinSamse, TrierGaming, Vercinger, Gex og JudexGaming.

14:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

14:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

12:05  

Sovedyr på eventyr II (2) - Snefnug ude og fange monstre
Sovedyr på eventyr II (2) - Snefnug ude og fange monstre Konrad er glad for sit sovedyr Snefnug, som ser sej ud og har monstre på trøjen. Da Rosa kommer på besøg hos Konrad finder de på historien "Snefnug ude og fange monstre", hvor Snefnug er en supersej monsterjæger med tasken fuld af monsterjægerudstyr. Der er ikke det monster, som Snefnug ikke kan spore med sine superhovedtelefoner. Men en dag kommer der et nyt listigt monster til byen. Det stjæler legetøj og lister på puder, så Snefnug ikke kan spore det. Nu må Snefnug forsøge at lægge en legetøjsfælde for det listige Legetøjsmonster.

12:25  

Rita og Krokodille - Zoologisk Have
Rita og Krokodille - Zoologisk Have Krokodille skal have udklædning på, når vennerne skal i Zoologisk Have. For tænk hvis dyrepasseren opdager, der går en Krokodille løs og putter ham i Krokodille buret!? Krokodille er nu opsat på at møde sine slægtninge, og hverken store eller små dyr intresseret ham. Endelig slipper Rita ham afsted. Men Krokodille hopper vips ned i Krokodille bassinet, og Rita må bruge sin opfindsomhed på at lokke ham tilbage igen.

12:30  

Gurli Gris II (18)
Gurli Gris II (18) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

12:35  

Vitello - bygger en monster fælde (6)
Vitello - bygger en monster fælde (6) Er der noget Vitello elsker, så er det monstre. Og zombier. Og mumier. Og dødningehoveder. Bare ikke når det er aften og mørkt og man ikke ved om der ligger noget under sengen.

12:43  

Hunden Ib s.10-27
Hunden Ib s.10-27

12:45  

Bamselægen - Blindtarmen (3)
Bamselægen - Blindtarmen (3) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Noah. Hans bamse-skilpadde, Pelle, har så ondt i maven, at han har været nødt til at ringe til Bamselægen. Hvad mon Pelle fejler?

13:05  

Bamselægen - Ryggen (4)
Bamselægen - Ryggen (4) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Isabel. Hendes bamse Berry er måske kommet til skade, da den er faldet ned fra et legehus. Bare det ikke er alt for alvorligt.

13:20  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Brevduepost

13:35  

Byggemand Bob: Sagnet om den gyldne hammer
Byggemand Bob: Sagnet om den gyldne hammer

14:35  

Alma flytter på landet (2)
Alma flytter på landet (2) Flyttedagen Flyttebilen kommer og henter alle Almas ting fordi hun skal flytte på landet. En plan som Alma ikke er glad for

14:45  

Isabel og den skjulte skat (2:8)
Isabel og den skjulte skat (2:8) Det Døde Havs skjulte skrifter. Isabel møder Rimas, som kender Det Døde Hav. Sammen leder de efter nøgler ved det salte vand. Undervejs får de brug for Rimas' evne til at læse de arabiske tegn, fordi de måske kan lede dem til et af gemmestederne for de skjulte nøgler. Finder de en nøgle, som passer i en af låsene, kommer Isabel endnu tættere på skatten.

14:55  

Ernest & Celestine (21)
Ernest & Celestine (21)

DR1

15:35  

Doktor Zivago (2:2)
Doktor Zivago (2:2) Den russiske borgerkrig raser, og den unge Jurij Zivago bliver tvunget ind i revolutionshæren, der har brug for hans lægekundskaber. Rusland er kastet ud i kaos, og det samme er Jurijs følelsesliv. Han er fanget mellem to kvinder - sin kone Tonja, som han stadig holder af, og sit livs store kærlighed, den smukke Lara. Jurij Zivago: Hans Matheson. Lara: Keira Knightley. Kamarovskij: Sam Neill. Instruktion: Giacomo Campiotti.

17:30  

Hvem var det nu vi var - 1986
Hvem var det nu vi var - 1986 Jacob Riising har igen inviteret fire kendte danskere i studiet til en nervepirrende quiz med højt humør om et år, der var engang. Aftenens gæster er Karen Thisted, Jens Olaf Jersild, Christine Feldthaus og Jacob Haugaard. Året er spækket med begivenheder af alle slags. Klaphatten ser dagens lys og det samme gør både Schlüters Kartoffelkur og Preben Møller Hansens Fælles parti Kurs. Og så begynder vi at sige 'ja dak', for 1986 er året, hvor Jacob Haugaard - sammen med Finn Nørbygaard - får sit TV-gennembrud. Det bliver en intens dyst, hvor Jacob Riising må gribe til yderligheder og bede om ro og orden i klassen.

DR2

15:25  

So ein Ding og den flyvende taxadrone (4:4)
So ein Ding og den flyvende taxadrone (4:4) Den personlige elektriske drone, der flyver dig fra sted til sted, er ikke længere ren science fiction. Sonne besøger blandt andet Airbus og Nasa for at blive klogere på fremtidens muligheder for drone-transport af mennesker. Og så bygger han sin egen drone til automatiseret transport - men det går slet ikke som han drømmer om.

15:55  

Mens vi presser citronen
Mens vi presser citronen 1. afsnit: August / Vi starter en madklub Sigrid skal skilles fra Peter, Lise er måske forfremmet til HR chef, hipster-organisten Kim er arbejdsløs, Søren og Lotte dyrker slet ikke sex mere - og vvs Klaus venter bare på en opringning. Alt er til åben debat, når den nystartede madklub mødes til lammefrikadeller og birkesaft. Medvirkende: Lærke Winther, Ellen Hillingsø, Peter Gantzler, Rasmus Botoft og Lisbeth Wulff Manuskript: Lisbeth Wulff Instruktion: Peter Gornstein

16:20  

Mens vi presser citronen
Mens vi presser citronen 2. afsnit: September / Vi rummer hinanden Sigrid byder velkommen i sin lille single lejlighed , Lotte lover Søren et blowjob og Kim presser Lise til at tage HR jobbet - for hun er så god til mennesker i svære situationer. I Madklubben snakkes der om boeuf bourguignon og børneopdragelse, men når fortiden tropper op, smuldrer den politiske korrekthed. Medvirkende: Lærke Winther, Ellen Hillingsø, Peter Gantzler, Rasmus Botoft, Alba August, Peder Thomas Pedersen og Lisbeth Wulff Manuskript: Lisbeth Wulff Instruktion: Peter Gornstein

16:45  

Mens vi presser citronen
Mens vi presser citronen 3. afsnit: Oktober / Vi lagtidssteger et parforhold Søren og Lotte er måske ikke så "Grønne og lykkelige" som de gerne vil fremstå. Sigrid strejfer seksuelt og Lise græder når Kim får orgasme. Det er ikke rationelt. Der er lagt drama i Weberen når madklubben kommer til søndagsfrokost på Amager. Medvirkende: Lærke Winther, Ellen Hillingsø, Peter Gantzler, Rasmus Botoft, Rasmus Balling Larsen og Lisbeth Wulff Manuskript: Lisbeth Wulff Instruktion: Peter Gornstein

17:15  

Mens vi presser citronen
Mens vi presser citronen 4. afsnit: November / Vi viser tillid Lise og Kim laver Vietnamesisk løgsuppe med kærlighed, Søren og Lotte viser frugten af deres parterapi og Sigrid flirter med politiet. Der er sprækker i det perfekte liv som intet Instagram billede kan skjule, når madklubben mødes. Medvirkende: Lærke Winther, Ellen Hillingsø, Peter Gantzler, Rasmus Botoft, Peter Khouri og Lisbeth Wulff Manuskript: Lisbeth Wulff Instruktion: Peter Gornstein

17:40  

Mens vi presser citronen
Mens vi presser citronen 5. afsnit: December / Vi holder sgu en Wham-jul Sigrid har pyntet op og Buster har lavet flæskestegen. Søren og Lotte kommer med ædelgran fra Leipzig og Kim skal spille orgel for Pastor Pia. Juleaften er i gang. Mon madklubben når hele vejen rundt om juletræet? Medvirkende: Lærke Winther, Ellen Hillingsø, Peter Gantzler, Rasmus Botoft, Judith Rothenborg, Christiane Gjellerup Koch og Lisbeth Wulff Manuskript: Lisbeth Wulff Instruktion: Peter Gornstein

DR3

15:15  

Nick & Norah's Infinite Playlist
Nick & Norah's Infinite Playlist Ramt af hjertesorg laver den unge musiker Nick det ene cd-mix efter det andet til sin ekskæreste, Tris. Tris smider dem resolut i skraldespanden - hvorefter hendes klassekammerat Norah fisker dem op. Norah er fascineret af cd'erne og nysgerrig efter at møde Nick. Snart får hun sit ønske opfyldt. Et tilfældigt møde sender nemlig Nick og Norah ud på en vild tur gennem New Yorks natteliv. Nick: Michael Cera. Norah: Kat Dennings. Thom: Aaron Yoo. Instruktion: Peter Sollett.

16:40  

Ten Thousand Saints
Ten Thousand Saints Efter en tragisk hændelse tager den rodløse teenager Jude til New York for at bo hos sin far, potdyrkeren Lee, som han ikke har set i årevis. Året er 1988, og Jude hænger ud på det slidte Manhattan sammen med sin rebelske papsøster Eliza og hardcorepunk-musikeren Johnny. De kæmper alle for at finde deres plads i tilværelsen, men måske kan de hjælpe hinanden. Jude: Asa Butterfield. Eliza: Hailee Steinfeld. Les: Ethan Hawke. Instruktion: Shari Springer Berman og Robert Pulcini.

DR K

16:20  

Sheriffen
Sheriffen Nygifte Will Kane har netop trukket sig tilbage som sherif i Hadleyville, da han får besked om, at Frank Miller sammen med tre andre banditter er på vej mod byen for at dræbe ham. Kane beslutter sig for at tage kampen op - selv om det kan gøre hans brud til enke. Da han søger hjælp til det store opgør, opdager han, at de eneste, han kan regne med, er sig selv og sin seksløber. Gary Cooper havde en af sin karrieres største succeser i denne klassiske western, og Grace Kelly havde sin første egentlige rolle som hans kone. Filmen fik fire Oscars. Will Kane: Gary Cooper. Amy Kane: Grace Kelly. Jonas Henderson: Thomas Mitchell. Instruktion: Fred Zinnemann.

17:40  

Rio Bravo
Rio Bravo Banditterne kontrollerer byen Rio Bravo, hvor de forskræmte borgere forskanser sig inden døre, da sheriffen ikke vil frigive en af banditterne, som skal dømmes for mord. Hans fordrukne ven Dude må bevise, at han stadig kan skyde med skarpt, men der skal mere end to til for at klare en hel bande, så sheriffen og drukkenbolten må skaffe yderligere hjælp. John Chance: John Wayne. Dude: Dean Martin. Colorado: Ricky Nelson. Instruktion: Howard Hawks.

DR Ultra

15:00  

De Tre Brødre
De Tre Brødre Musikalsk genfortælling af det klassiske eventyr af Brødrene Grimm fra 2014.

16:30  

KreaKampen Jul - "Lorte"-konfekt (16:20)
KreaKampen Jul - "Lorte"-konfekt (16:20) I KreaKampen Jul udfordrer Sofie Østergaard superdygtige børn i en række sjove, kreative jule-discipliner. I dag dyster de fingerfærdige deltagere i kategorien FORM om at lave den bedste julekurv. Og kun den dygtigste og mest kreative deltager går videre til den afgørende finale om KreaKampens Juletrofæ.

16:40  

KreaKampen Jul - Maling overalt (17:20)
KreaKampen Jul - Maling overalt (17:20) I KreaKampen Jul udfordrer Sofie Østergaard superdygtige børn i en række sjove, kreative jule-discipliner. I dag dyster de fingerfærdige deltagere i kategorien BYG om at lave den bedste julekurv. Og kun den dygtigste og mest kreative deltager går videre til den afgørende finale om KreaKampens Juletrofæ.

16:50  

KreaKampen Jul - En fyret nisse (18:20)
KreaKampen Jul - En fyret nisse (18:20) I KreaKampen Jul udfordrer Sofie Østergaard superdygtige børn i en række sjove, kreative jule-discipliner. I dag dyster de fingerfærdige deltagere i kategorien TEGN om at lave den bedste julekurv. Og kun den dygtigste og mest kreative deltager går videre til den afgørende finale om KreaKampens Juletrofæ.

17:00  

KreaKampen Jul - Numseoperationen (19:20)
KreaKampen Jul - Numseoperationen (19:20) I KreaKampen Jul udfordrer Sofie Østergaard superdygtige børn i en række sjove, kreative jule-discipliner. I dag dyster de fingerfærdige deltagere i kategorien TEKNIK om at lave den bedste julekurv. Og kun den dygtigste og mest kreative deltager går videre til den afgørende finale om KreaKampens Juletrofæ.

17:10  

KreaKampen Jul - Den store julekurvs-finale (20:20)
KreaKampen Jul - Den store julekurvs-finale (20:20) I KreaKampen Jul udfordrer Sofie Østergaard superdygtige børn i en række sjove, kreative jule-discipliner. Det er store finaledag i kategorien julekurv, så de fire dygtige finalebørn må fyre den af og bruge alle deres færdigheder - både forme, bygge, tegne og konstruere i teknik - i kampen om at vinde det eftertragtede juletrofæ.

17:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

17:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

17:40  

Klassens perfekte jul (22)
Klassens perfekte jul (22) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

17:50  

Klassens perfekte jul (23)
Klassens perfekte jul (23) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

DR Ramasjang

15:05  

Didrik Drage (12)
Didrik Drage (12) Festfyrværkeri

15:15  

Pyjamasheltene (47)
Pyjamasheltene (47)

15:30  

Ridderprinsessen Nella (14)
Ridderprinsessen Nella (14)

15:50  

Dora udforskeren (17)
Dora udforskeren (17)

16:15  

Paw Patrol III (19)
Paw Patrol III (19)

16:40  

Pingu (23)
Pingu (23)

16:45  

Rasmus Klump (23)
Rasmus Klump (23)

17:00  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:01  

Selmas saga (23)
Selmas saga (23) Selma og Rupert vender tilbage til den mærkelige landsby, hvor de bliver hyldet som helte. Men hvad er det egentlig for en hemmelighed, som landsbyboerne dækker over? Og hvordan kommer byens børn hjem igen?

17:15  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:20  

Ramajetternes Jul (23:24)
Ramajetternes Jul (23:24) Ramajetterne kaster alt ind i kampen mod K. Rampus. Det er sidste chance hvis julen skal reddes.

17:32  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:35  

Heino fikser julen - Julegave (4)
Heino fikser julen - Julegave (4) Heino har problemer, han sidder fast i skorstenen og kan ikke komme fri. Men hjælpen er nær da et postbud med stort hvidt skæg tilbyder at hjælpe Heino ned. Men er det nu også et postbud Heino møder eller kan det være en helt anden?

17:50  

Marie og Marias Vinter (6:6)
Marie og Marias Vinter (6:6) Det lykkes Marie og Maria at redde familien Lillesen fra Cirkusdirektøren, så nu kan de alle fejre en utrolig og magisk lille jul sammen. Fru Rosenknop kommer på overraskelsesbesøg, og familien Lillesen kan endelig spørge hende om et nyt hus.

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Spise med Price jul i Elk Horn (2:2)
Spise med Price jul i Elk Horn (2:2) Julen og julemiddagen står for døren i den lille dansk/amerikanske by Elk Horn. Brødrene Price har efterhånden lært byen bedre at kende, og borgmesteren Stan Jens har lært at leverpostej laves bedst uden karamelsmag. Hjemme hos Jan Fajen pynter de op til jul i oktober og lader gerne pynten blive oppe til marts. Og det er en god idé, for det tager fire mennesker fem dage at pakke det hele sammen. Julemiddagen skal helst leve op til de fine omgivelser, og hvem er bedre end James og Adam Price til at tilberede en rigtig dansk julemiddag .

19:30  

Theo & Den Magiske Talisman (23:24)
Theo & Den Magiske Talisman (23:24) Theo og familien synger Harald ud. Theo kommer til at såre Simone ved at sige, at udsyngningen kun er for den nærmeste familie. Simone beslutter sig for at holde jul med sin nye plejefamilie. Kan det virkelig være rigtigt, at Theo og Simones venskab slutter her, og Simone rejser væk for altid? Theo: Kian Lawson-Khalili Simone: Safina Coster-Waldau Harald: Bjarne Henriksen Hovedforfattere: Trine Piil & Peter Gornstein Instruktør (24 afsnit): Peter Gornstein

19:50  

Hjalte og Tjelles Super Giga Fede Juleshow (11:11)
Hjalte og Tjelles Super Giga Fede Juleshow (11:11) Julemandens humør trænger til at blive bedre, så han sender sine to nisser afsted for at finde julestemning. Det skal gøres ved at sætte nelliker i appelsiner og binde røde bånd om. Sædvanen tro skal det ikke være let, så nisserne duellerer om, hvem der kan gøre det hurtigst med luffer på. Det hele bindes sammen til slut af Ole Kibsgaards band med kendt julemusik, som ingen har hørt det før.

20:00  

Hammerslag julespecial: Tour de Sydfrankrig
Hammerslag julespecial: Tour de Sydfrankrig I aften byder Hammerslag på sol, varme og charme, når vi tager på en Tour de Sydfrankrig, som begynder i baglandet til den franske Riviera. Her starter vi med et hus, hvor selveste Brigitte Bardot har hængt ud ved poolen! Vi skal også se en lejlighed i Antibes, der har udsigt til byens berømte marina, som har yachts til flere milliarder kroner liggende. Hold Øst og Vest skal også gætte, hvad et dansk ægtepar har givet for deres private ferieparadis i Provence, og så venter der den dyreste bolig nogensinde i Hammerslags historie i Cannes! En bolig, der er så luksuriøs, at den bliver lejet ud til arabiske prinser og berømtheder.

DR2

18:05  

Den lyserøde panter
Den lyserøde panter Fransk politis inspektør Jacques Clouseau er overbevist om, at den berømte juveltyv Sir Charles Willingham har sat næsen op efter prinsesse Dalas yderst tillokkende juvel kaldet "Den lyserøde Panter". Snart bringer den vilde jagt de involverede fra et fashionabelt vintersportssted til maskebal i Rom, hvor forvirringen for alvor tager til, da Clouseau selv må skrives på listen over mistænkte. Inspektør Clouseau: Peter Sellers. Sir Charles Litton: David Niven. George Litton: Robert Wagner. Simone Clouseau: Capucine. Prinsesse Dala: Claudia Cardinale. Instruktion: Blake Edwards.

DR3

18:20  

Superheltenes historie (6:6)
Superheltenes historie (6:6) I 1992 chokerede syv markante kunstnere hele den amerikanske tegneserieindustri ved at grundlægge deres eget selskab, Image Comics, i konkurrence med giganter som Marvel og DC Comics.

19:00  

Herrens veje II (10:10)
Herrens veje II (10:10) Christian er rejst til Jerusalem for at lede efter det sted, hvor August ønskede sin aske begravet. Under en samtale hos biskoppen må Johannes for alvor indse, at Antons dåb har store konsekvenser. Konsekvenser, der betyder uigenkaldelige forandringer for hele familien Krogh. Medvirkende: Lars Mikkelsen, Ann Eleonora Jørgensen, Simon Sears, Fanny Louise Bernth, Camilla Lau m.fl. Manuskript: Adam Price, Karina Dam, Andreas Garfield Instruktion: Kaspar Munk Facebook: facebook.com/HerrensVejeDR/

20:00  

Ekstremt vejr: Torden og lynild
Ekstremt vejr: Torden og lynild Ekstreme vejrforhold kan omdanne menneskers liv til mareridt på rekordtid. Hør hvordan en britisk families drømmerejse til Mexico udviklede sig katastrofalt, da orkanen Wilma fejede ind over land og smadrede alt på sin vej.

20:45  

Doggystyle (8:10)
Doggystyle (8:10) Asta er med familien i Sommerland Sjælland, men følelserne går højt, og det er ikke altid nemt at være en familie. Jens viser en hyggeracistisk side af sig selv, og Asta tager diskussionen op. Det går ud over stemningen, så Asta og Ida tager en pause fra forældrene og stikker af. Men Asta glemmer, at Ida har særlige behov, og får skylden for et anfald, der måske kunne have været undgået.

DR K

19:55  

Filmfestival: John Wayne som vi elsker ham
Filmfestival: John Wayne som vi elsker ham Per Juul Carlsen præsenterer 'El Dorado' sammen med lektor i filmvidenskab og John Wayne-fan, Isak Thorsen.

20:00  

El Dorado
El Dorado Den aldrende revolvermand Cole Thornton og den fordrukne sherif J.P. Harrah tager kampen op med den lokale kvægkonge og dennes håndgangne mænd. Kun hjulpet af en gammel indianer og en kortspiller, der må være en af det vilde vestens ringeste skytter. Cole Thornton: John Wayne. J.P. Harrah: Robert Mitchum. Alan B. Traherne: James Caan. Instruktion: Howard Hawks.

DR Ultra

18:00  

Ultras Sorte Kageshow - med BaseBoys (7)
Ultras Sorte Kageshow - med BaseBoys (7) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Joakim Ingversen og Micki Cheng fire deltagere i studiet, hvor de i bælgravende mørke skal dyste om at bage den flotteste og allerlækreste kage. I dette program dyster Isa og Lærke mod Vigga og Morgan, som alle fire spiller med i TV-serien BaseBoys. Inde i mørket venter ninjaerne og forskrækkelserne på dem. Program 7, sæson 4.

18:30  

NØRD
NØRD

18:35  

Designtalenterne - Outfit of the Day IV - Finale
Designtalenterne - Outfit of the Day IV - Finale Designeren Nico og stylisten Andres stiller de tre børn en sidste udfordring: De skal hver lave det bedste festoutfit til sig selv, og i det outfit skal der både indgå lys og en mikrocomputer, der kan programmeres til at styre mønstre af lys. Hvem løber med den endelige sejr?

19:00  

Theo & Den Magiske Talisman (22:24)
Theo & Den Magiske Talisman (22:24) Theo jages gennem Thannanaya af faunen, mens Simone skal beslutte, om hun vil holde jul med sin nye plejefamilie. Hvad vil der mon ske med Theo, hvis faunen fanger ham og tager talismanen igen? Vil han nå at se Harald igen? Hvordan kan det blive en lykkelig jul uden Harald? Theo: Kian Lawson-Khalili Simone: Safina Coster-Waldau Harald: Bjarne Henriksen Hovedforfattere: Trine Piil & Peter Gornstein Instruktør (24 afsnit): Peter Gornstein

19:20  

Theo & det magiske Talkshow - med Jannik Schow (22:24)
Theo & det magiske Talkshow - med Jannik Schow (22:24)

19:30  

Riisings flotte talkshow II (8)
Riisings flotte talkshow II (8) Jacob har denne gang inviteret tre flotte gæster, nemlig tv-værten Sigurd Kongshøj og Danish Dynamite-drengene Magnus og Martin. Ud over at være nogle flotte og sjove fyre er de tre gæster også rigtig gode venner. De fortæller om, hvor pinligt Magnus kan finde på at opføre sig, når de er ude sammen, dyster om hvem der kan lave den bedste spaghetti bolognese og får omsider afgjort Martin og Sigurds gamle væddemål om, hvem der er den hurtigste, når Jacob udfordrer dem på agility-banen. Endelig afslører Jacob, hvordan optagelserne af de sovende værter på Ramasjang i virkeligheden bliver lavet.

20:00  

Theo & det magiske Talkshow - med Jannik Schow (23:24)
Theo & det magiske Talkshow - med Jannik Schow (23:24)

20:10  

Klassens perfekte jul (23)
Klassens perfekte jul (23) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

20:20  

Galaksekrigerne
Galaksekrigerne

20:25  

Hank Zipzers julekatastrofe
Hank Zipzers julekatastrofe Det er blevet juletid, og Hank forbereder sig på igen at blive storebror denne gang til en lille dreng. Men Hanks liv skal aldrig være let, da Miss Adolf forvandler hr. Rocks rudolf-musical, rock'n'roll rensdyret, om til en enmands version af musicalen "Et juleeventyr". To skoleinspektører bliver såret i en bizar slædeulykke, og Mr Joy forsøger at annullere julen helt. I sit forsøg på redde julen skøjter Hank ind i katastrofer, er han tæt på at få et juletræ væltet ned over en folkemængde, får han sig selv og sin bedste venner arresteret, får han sin yndlingslærer fyret og mister han sit livs kærlighed. Denne gang svigter Hank virkelig alle. Det kan han ikke komme udenom.

DR Ramasjang

18:05  

Albi
Albi Albi vil fiske

18:15  

Lille Roy (21)
Lille Roy (21) Æggejagt

18:30  

F for Får - filmen
F for Får - filmen Frode er et klogt, men drilagtigt får, som lever livet med sin flok hos bondemanden og den velmenende, men ineffektive, hyrdehund Bitzer. Men livet på gården er blevet lidt kedeligt, og Frode beslutter derfor at tage en fridag. Han udtænker en dristig plan, men begivenhederne kommer hurtigt ud af kontrol, og ender med at den uheldige bondemand pludselig forsvinder. Det var bestemt ikke var en del af Frodes plan og med hjælp fra sin flok, er Frode nu nødt til at forlade farmen for at rejse ind til den store by og redde bondemanden. Forude venter et væld af vilde og sjove uheld, og Frode møder en lille forældreløs hund, som får ham til at indse, at man ikke skal tage sit hjem og familie for givet.

19:52  

Hunden Ib - holder lillejuleaften
Hunden Ib - holder lillejuleaften

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Pretty Woman
Pretty Woman Da mangemillionæren Edward farer vild i Beverly Hills og samles op af gadepigen Vivian, bliver det begyndelsen på en usædvanlig kærlighedshistorie. Den travle forretningsmand og firmaopkøber hyrer den snarrådige pige til at spille rollen som hans ledsager i en uges tid. Deres forhold er ren og skær forretning - i hvert fald i begyndelsen... Edward Lewis: Richard Gere. Vivian Ward: Julia Roberts. James Morse: Ralph Bellamy. Instruktion: Garry Marshall.

23:10  

Svindel på højt plan
Svindel på højt plan Perfektionisten Josh arbejder som bestyrer for en skyskraber i luksusklassen. Josh er på god fod med finansmanden Shaw, der ejer bygningens penthouselejlighed. I hvert fald indtil han opdager, at Shaw har franarret alle bygningens ansatte deres pensionsopsparinger. Nu lægger Josh og resten af husets stab en dristig plan. De vil bryde ind i Shaws lejlighed og stjæle deres egne penge tilbage. Josh: Ben Stiller. Slide: Eddie Murphy. Charlie: Casey Affleck. Instruktion: Brett Ratner.

DR2

21:00  

Peitersen og de store oceaner (4:4)
Peitersen og de store oceaner (4:4) I fjerde og sidste program af Peitersen og de store oceaner besøger Erik, Jens og Dorthe en andefarm, da Jens gerne vil have husdyr med på båden. Senere døber Neptun (i skikkelse af Erik) Dorthe og Jens, da de krydser Ækvator for første gang.

21:30  

Rytteriets Jul (4:4)
Rytteriets Jul (4:4) Dansk satire fra 2016 Rytteriet er i julestemning og inviterer dig indenfor til hygge, korsang, musetrapper og julekort. Tage får et slag terninger, Trines mor vil til Lesbos, Gøran er skredet men til gengæld er julemanden frisk på en selfie. Martin Buch og Rasmus Botoft er med andre ord tilbage og med sig har de Bodil Jørgensen og Nis Bank Mikkelsen. Medvirkende: Martin Buch, Rasmus Botoft, Nis Bang-Mikkelsen, Bodil Jørgensen m.fl. 'Rytteriets jul' er instrueret af Peter Harton. Martin Buch og Rasmus Botoft står bag manuskriptet.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Seniormagasinet
Seniormagasinet

23:05  

Quizzen med Gyrith Cecilie Ross
Quizzen med Gyrith Cecilie Ross Ugens nyheder og begivenheder tages under kærlig behandling

23:35  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

DR3

21:00  

The Dark Knight
The Dark Knight Batman, politichef Jim Gordon og Harvey Dent, Gotham Citys nye statsadvokat, går sammen om at bringe byens mafia i knæ. Men Gotham trues af en ny og meget farligere fjende. En anarkistisk galning, som kalder sig selv Jokeren, og som udfordrer Batman på alle tænkelige måder. Bruce Wayne/Batman: Christian Bale. Jokeren: Heath Ledger. Harvey Dent: Aaron Eckhart. Alfred: Michael Caine. Instruktion: Christopher Nolan.

23:30  

Hybridmanden
Hybridmanden Steven er flyttet ind i en ny lejlighed og skal have installeret hybridnet. Normalt stikker man bare installatøren nogle penge for at få fri adgang til alle kanaler. Men Chip vil ikke have penge. Han vil have venskab. For enhver pris! Chip: Jim Carrey. Steven: Matthew Broderick. Robin: Leslie Mann. Sam: Ben Stiller. Instruktion: Ben Stiller.

DR K

22:00  

Rio Lobo
Rio Lobo Efter den amerikanske borgerkrig optager den aldrende oberst McNally jagten på forræderen Ketcham, der viser sig at have overtaget magten i byen Rio Lobo. Det lykkes McNally og kumpaner at kidnappe Ketcham, men banditterne får også fat i en af Waynes håndgangne mænd. Nu er konfrontationen uundgåelig. McNally: John Wayne. Cordona: Jorge Rivero. Shosta: Jennifer O'Neill. Instruktion: Howard Hawks.

23:50  

Rio Bravo
Rio Bravo Banditterne kontrollerer byen Rio Bravo, hvor de forskræmte borgere forskanser sig inden døre, da sheriffen ikke vil frigive en af banditterne, som skal dømmes for mord. Hans fordrukne ven Dude må bevise, at han stadig kan skyde med skarpt, men der skal mere end to til for at klare en hel bande, så sheriffen og drukkenbolten må skaffe yderligere hjælp. John Chance: John Wayne. Dude: Dean Martin. Colorado: Ricky Nelson. Instruktion: Howard Hawks.

DR Ultra

21:50  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:50  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:50  

Hercule Poirot: Hollow-mysteriet
Hercule Poirot: Hollow-mysteriet Poirot er fascineret af familien Angkatells sære opførsel, så han siger ja tak til at tilbringe weekenden på deres landsted. Opholdet bliver dog en del mere begivenhedsrigt, end den lille detektiv har forestillet sig. En af gæsterne findes skudt, og der er ikke mangel på mistænkte, for alle i huset havde et horn i siden på afdøde. Poirot: David Suchet. John Christow: Jonathan Cake. Gudgeon: Edward Fox. Lady Angkatell: Sarah Miles. Instruktion: Simon Langton.

02:25  

Die Hard 2: Die Harder
Die Hard 2: Die Harder Politimanden John McClane skal hente sin kone i lufthavnen. Det er den 24. december, men snart forstyrres julefreden. En gruppe elitesoldater med skumle planer tager kontrol over lufthavnen. Hvis deres krav ikke bliver mødt, vil de få de indgående fly til at styrte ned. Men gruppen har gjort regning uden McClane. Hans kone sidder i et af flyene, og nu er den handlekraftige strømer vred. John McClane: Bruce Willis. Holly McClane: Bonnie Bedelia. Thornberg: William Atherton. Instruktion: Renny Harlin.

DR2

00:20  

Lystløgneren og den forsvundne dreng
Lystløgneren og den forsvundne dreng I 1994 forsvinder den 13-årige amerikaner Nicholas Barclay sporløst fra Texas. Tre år senere dukker en fyr op i Spanien med en historie om kidnapning og tortur og påstår, at han er den savnede. Familien er overlykkelige for, at deres søn er fundet i live. Men hvorfor taler han nu med accent, og hvorfor er hans udseende så forandret? Igennem rekonstruktioner og interviews med implicerede parter i sagen bliver den opsigtsvækkende sag igen vakt til live.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:00  

Paul Blart: Mall Cop
Paul Blart: Mall Cop Den fredsommelige Paul Blart drømmer om at blive politimand, men foreløbig må han nøjes med en tjans som sikkerhedsvagt i et indkøbscenter. Blart tager sit job meget alvorligt, og det er måske meget heldigt. Da en røverbande begynder at plyndre centret og tilmed tager gidsler, er det nemlig op til Blart at rage kastanjerne ud af ilden. Paul Blart: Kevin James. Veck Simms: Keir O'Donnell. Amy: Jayma Mays. Instruktion: Steve Carr.

02:30  

Alene i vildmarken USA II (13:15)
Alene i vildmarken USA II (13:15) Det amerikanske overlevelseseksperiment begynder at lakke mod enden. Det er dag 57 i Vancouver Islands barske natur, og der er nu kun tre deltagere tilbage. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

03:15  

Jomfruernes klub (2:6)
Jomfruernes klub (2:6) Er man en rigtig mand, selvom man er i midten af 20'erne og stadig er jomfru? Det prøver de 4 fyre at komme med et svar på. Og selvom Nicolaj har høje forventninger og har forberedt sig godt, ender en bytur med vennerne noget overraskende for ham. Samtidig tage Kasper til Pride i et forsøg på at erkende, at han er til mænd.

03:45  

Jomfruernes klub (3:6)
Jomfruernes klub (3:6) De fire jomfruer Nicolaj, Kasper, Mark og Joachim er i gang med at finde ud af, hvad der gennem tiden har stoppet dem i at opleve deres første gang. Selvom vejen til at miste deres mødom er lang, så rykker den hele tiden tættere på. For Joachim handler det om at bryde en svær barriere - nemlig ham selv.

DR K

02:05  

Dirch og de andre (1:4)
Dirch og de andre (1:4) Sonja Oppenhagen fortæller om en stor periode i dansk revy, der var domineret af Dirch Passer, Jørgen Ryg og Preben Kaas. Der vises klip fra datidens film, teater og tv. Sendt førdte gang 1992.

02:35  

Dirch og de andre (2:4)
Dirch og de andre (2:4) Ulf Pilgaard fortæller om en stor periode i dansk revy, der var domineret af Dirch Passer, Jørgen Ryg og Preben Kaas. Der vises klip fra datidens film, teater og tv. Sendt første gang i 1992.

03:10  

Bryggeren (4:12)
Bryggeren (4:12) 1844-1847. Lille Carl lever ikke op til J.C.'s store forventninger, og J.C. presser Carl mest muligt med sin 'man kan, hvad man vil'-filosofi. J.C.'s utilfredshed gælder også i høj grad Laura - og det er ikke noget harmonisk samliv, ægteparret har. I øvrigt er J.C. kun sjældent hjemme - han bruger næsten al sin tid på bryggeriet, hvor han er i gang med en stor og nyskabende udvidelse. J.C. er blevet en mand med indflydelse, magt og penge. Medvirkende: J.C. Jacobsen: Jens Jørn Spottag. Laura: Cecilia Zwick Nash. Endvidere: Lars Kaalund, Erik Wedersøe, Dea Fog, Kjeld Nørgaard, Birgitte Prins, Hanne Hedelund, Mikael Helmuth, Bodil Udsen, Otto Brandenburg, Ulver Skuli Abildgaard, Karen-Lise Mynster og mange flere. Manuskript: Gerz Feigenberg og Kaspar Rostrup. Drejebog og instruktion: Kaspar Rostrup. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Henning Bahs og Sven Wichmann. Kostumedesign: Søren Breum. Musik: Fuzzy. Produktion: Nordisk Film A/S for DR TV.

DR Ultra

01:50  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:50  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1219013901