dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 20. marts 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 20. marts 2016

TV 2 Østjylland

05:00  

Robsons vilde fiskedyst
Robson Green elsker fiskeri. Og jo vildere, jo bedre. Robson tager til Canada for at fiske efter mange af landets spændende fiskearter.

05:35  

Venner
Ross håber, at Mona vil være forstående, når han fortæller hende, at hans gravide ekskæreste, Rachel, er flyttet ind i hans lejlighed - men han opdager hurtigt, at hun ikke er helt så frisindet, ...

06:00  

News nyhederne

06:25  

Vejret news

06:30  

News nyhederne

06:55  

Vejret news

07:00  

Nyhederne

07:30  

Nyhederne

07:56  

Vejret news

08:00  

Nyhederne

08:10  

Go' morgen Danmark

TV 2 Charlie

06:15  

Kampen om ranchen
Amerika 1866. Specialagenten James Barlow (Randolph Scott) fra Petersons Detektiv Bureau i Chicago bliver sendt af sted til den lille by Seymour i Det Vilde Vesten for at fange de berygtede ...

06:25  

Regnskab og romantik
Caro (Jule Ronstedt) er alenemor og har det sværere med tal og regnskaber, end hun har med sin gnavne far og sin trængte kiosk. Men så melder hun sig til et matematik-hold og møder det superkloge, men noget distræte tal-geni, dr. Florian Mayring (Alexander Beyer), og så begynder regnskabet så småt at stemme_ [16:9]

07:55  

Doktor og søn
Tom og Deborah skal på ferie. Det skal Len og Linda også. Og tilfældigvis skal de samme sted hen. De to ferierende kvinder bliver hurtigt enige om, at deres mænd slet ikke bemærker, hvordan deres koner har det. Landsbyhospitalet får besøg af parlamentsmedlem Eugunia Maddox. Hun skal inspicere hospitalet for at finde ud af, om det måske skal have en ekstra økonomisk håndsrækning. Besøget fra London går imidlertid ikke helt som planlagt. [16:9]

08:55  

Doktor og søn
Tom er stadig vred over, at Arthur snød det konservative parlamentsmedlem Eugenia Maddox, og samtidig udtænker politikeren sin egen hævn. Hun forvandler landsbyhospitalet til en farvestrålende brik i de konservatives valgkamp og forsyner det med blå bånd, rosetter, plakater og et kæmpestort banner med ordene "Stem på Eugenia Maddox - det sunde valg!" Tom, som er anti-konservativ, bliver endnu mere rasende - og Phyllis sørger for, at Eugenia Maddox ikke forbliver uimodsagt! [16:9]

TV 2 Zulu

05:00  

Rude Tube - Adults Only
Se en top-20 countdown af de sjoveste, vildeste, mest sexede og overraskende klip fra internettet indenfor forskellige kategorier.

05:30  

TurboModul 2
Kunne et stykke højtbelagt afsnit seks friste? Ja? Så ta' for dig af retterne! Karsten er desværre blevet døvstum men fandme om det skal hindre ham i at aflevere en dvd'er tilbage til sin allerste-bedsteste ven Lars som er ti l sin fars begravelse. I "Amazing Dan" behandler oraklet og tween-panelet noget så tungt som puberteten - av for en slags! Den kære Doktor Pyshu'e har fundet en underlig pibe i Rambos lastrum. Når doktoren at få et bap inden matrosen banker på? Verner går og døjer lidt derhjemme hos Judith og det vil han ikke forstyrres i og da slet ikke af arbejdet! Tonni Bonde udsætter os for et tilbud der er ligeså uimodståeligt som skaldyr i en all-you-can-eat.

06:20  

Killer Karaoke
Hvis man kan synge, kan man vel også synge, selv om man bliver sænket ned i et kar, der er flydt med iskoldt vand og slanger, selv om man bliver most af to meget overvægtige mænd, og selv om man bliver angrebet af et par glub ske kamphunde - eller kan man nu også det? Steve-O fra 'Jackass' har sat sig for at genere og distrahere en række karaoke-sangere på det groveste for at finde ud af, hvor længe de kan holde sangen gående. Den sanger, der holder tonerne længst, vinder 10.000 dollars.

07:05  

Dumt & farligt - igen
Jan Elhøj og Lasse Spang Olsen leger med ilden og ser, hvad der sker, når de antænder svovlet fra 100.000 tændstikker. Derefter laver de en sprængfarlig ret ved at varme glasmad direkte på komfuret. Helt dumt bliver det, når de to drengerøve laver deres egen udgave af bøf og bowl, inden de prøver at lave deres eget reservehjul til bilen ved hjælp af en trillebør. Programmet slutter med et brag, når Jan og Lasse fylder deres campingvogn med gas og futter den af!

07:40  

Dumt & farligt - igen
Jan Elhøj og Lasse Spang Olsen undersøger om man kan save en bil midt over og stadig køre i den for at spare vægtafgiften. Ellers står mange af dagens andre forsøg primært i gastronomiens tegn, når de to amatørkokke laver deres egen softice-maskine i en vandhane; hjemmeryger sild ved brug af en parasol; ruller dej med en pladevibrator og ikke mindst sprænger en 2800 kg tung vingummi i småstykker med dynamit. Sidst men ikke mindst tager Lasse og Jan kærlig hånd om huset, som bliver malet selvlysende så de altid kan finde deres hjem i mørke. Se hvordan de gør det i Dumt & Farligt.

08:10  

Testkaninerne
Har du nogensinde tænkt på, hvordan det føles at tisse på et elektrisk hegn eller at få stød med en hjemmelavet strømpistol? ZULUs seere er nysgerrige på alle mulige ting, og ZULU har derfor hyret komikerne Karsten og Mikkel til at teste livets store og små spørgsmål - som rigtige testkaniner. Da de er kommet til at skrive under på en bindende kontrakt med ZULU, må de ikke sige nej, ligegyldigt hvor dum, ulækker eller klam testen er. Hvis ZULU siger, det skal testes, så SKAL det testes!

08:45  

Tak for i aften - med Øgendahl & Klan
Mick Øgendahl og Rune Klan har kastet sig hver uge ud i et hylende morsomt sketchshow, hvor du blandt andet vil møde to havbiologer, der har det svært med lugten af fisk, et par betonlebber, der er så trætte af g alle mulige andre tilbagevendende personligheder med hver sit særpræg. [16:9]

TV 2 Sport

06:00  

Ingen udsendelse

 
TV 2 Østjylland

09:00  

Nyhederne

09:10  

Go' morgen Danmark

10:00  

Nyhederne

10:03  

Vejret

10:10  

Go' morgen Danmark

11:00  

Nyhederne

11:05  

Go' morgen Danmark

TV 2 Charlie

09:50  

Stjernefest hos Dronningen
Tag med til fest sammen med 300 stjerner inden for kunst- og kulturlivet. Det er dronning Margrethe, der har inviteret til aftenselskab på Christiansborg Slot, og TV 2 CHARLIE sender direkte fra ankomsten. Natasja Crone er vært sammen med kommentatorerne: designer Jesper Høvring, chefredaktør for Billed-Bladet Annemette Krakau og navnejournalist Peter Thygesen fra Politiken. Senest dronning Margrethe inviterede til 'Aftenselskab for kunst og kultur' var i 2009, hvor stjerner fra sportsverdenen, musikscenen og skuespillere var gæster. Ud over dronning Margrethe vil også kronprinsparret, prins Joachim og prinsesse Marie samt prinsesse Benedikte deltage i aftenens fest.

11:15  

Wild at Heart

TV 2 Zulu

09:15  

Tak for i aften - med Øgendahl & Klan
De to kugleskøre komikere, Mick Øgendahl og Rune Klan, når på en halv time at spille rigtig mange forskellige roller i deres nye sketchshow. Oplev det umage par som bl.a. havbiologer, der har det svært med lugten af fisk, et par betonlebber, der er så trætte af mænds blikke og alle mulige andre tilbagevendende personligheder med hver sit særpræg. [16:9]

09:50  

Simon Talbots sketch show
I dagens afsnit skal vi hilse på nogle figurer fra de tidligere afsnit - for Simons manager er stor tilgænger af at bringe omkostningerne ned ved hjælp af genbrug. Men der er også plads til at besøge nye universer - f.eks. kigger Simon på antallet af dræbte i Game of Thrones...!

10:20  

Simon Talbots sketch show
Simon tager blandt andet skuespillere og hipstere under kærlig behandling i dagens afsnit og så giver han en guide til, hvad du skal undgå, hvis du får lyst at forsøge dig med stand-up...

10:50  

Sjit Happens
Mads er helt broke og mangler desperat et job. Derfor søger han et job på Anes arbejdsplads uden at spørge Ane om lov. Olau vil gerne holde en fodboldaften kun for drengene, men kommer ud på dybt vand, da han bliver nødt til at lyve overfor pigerne, så de bliver væk. Øland får Emil til at love, at han vil stoppe med at ryge. Det vækker stor begejstring hos alle i kollektivet, lige indtil de opdager, hvordan Emil undværer cigaretterne. Og så ser Ane stadig Jung i al hemmelighed.

11:25  

Sjit Happens
Katrine vil gerne lave en middag, og Emil tager med hende på svampejagt i Dyrehaven, men de spiser nogle forkerte svampe og ender i et vanvittigt svampetrip, som får dem til at se hinanden på en helt ny måde. Ane har svært ved at snakke om følelser med Jung og gør derfor alt for at undgå den seriøse snak. Øland inviterer Wilma i biffen, men det er en meget ualmindelig biograftur, Øland har arrangeret. Mads flirter med tanken om at blive homoseksuel for en dag, så han kan få hjælp til sin opgave af studiekammeraten Liam.

TV 2 Sport

09:00  

Formel 1: Inside Grand Prix
Magasin. Inside Grand Prix går tæt på og giver dig optakt til det kommende Formel 1 Grand Prix. Der er interviews med både kørere, og dem der arbejder bag den store scene, og magasinet giver dig seneste nyt - også på den tekniske front. Samtidig går det i dybden med historiske elementer fra de enkelte Grand Prix'er.

09:30  

Formel 1: Australiens Grand Prix
Fra Melbourne. Formel 1-sæsonen står for døren. Feltets 11 teams og 22 kørere er klar til at komme i gang med den nye sæson, her i blandt danske Kevin Magnussen. Kan Ferrari for alvor udfordre de dominerende tyske Mercedes-drenge, og hvor befinder de to nye teams, Haas og Renault, sig i det stærke felt? Se med når bilerne ruller ud til sæsonens første grandprix i Melbourne, Australien. John Nielsen og Jens Hansen kommenterer.

11:30  

Fodbold: Alka Superligaen - optakt, dire
Seneste nyt. Vores kompetente eksperter varmer med masser af interessante analyser og diskussioner op til den nærmest forestående kamp i Alka Superligaen.

11:55  

Fodbold: SønderjyskE-FC Midtjylland, dir
Alka Superligaen. Et interessant opgør venter i Alka Superligaens 22. spillerunde mellem SønderjyskE og FC Midtjylland. Jess Thorups tropper trak kampens længste strå, da de to mandskaber i juli stod overfor hinanden i sæsonens første indbyrdes opgør. Hele syv ud af de seneste ti kampe de to hold imellem er faktisk faldet ud til FC Midtjyllands fordel, og derfor kunne det godt se ud til at lidt af en opgave venter Jakob Michelsen og co., der ellers bestemt ikke har gang i nogen ringe sæson. Vil De Lyseblå hente en tiltrængt revanche, eller kan FC Midtjylland hente endnu en sejr til samlingen, når det går løs på Sydbank Park i Haderslev?

TV 2 Østjylland

12:00  

Nyhederne

12:10  

Nybyggerne
Afgørelsens time nærmer sig for deltagerne. Og der er meget travlt på vejen i denne uge, for husenes sidste ekstraværelse skal være færdig på rekordtid. Dommerne opfordrer Lise og Michael til at udfordre deres selvsikre stil - og det går de med til. Manne og Frederik kaster sig ud deres hidtil største gør-det-selv projekt, mens Rikke udfolder sit talent som kunstner på datterens nye ungdomsværelse. I det gule hus skal Christel indrette sin datters nye teenageværelse - en opgave der både gør Christel stolt og giver hende præstationsangst.

12:55  

Bedre skilt end aldrig
Line har børneuge og har sneget forfatteren Kasper ind i huset, men rammes af dårlig samvittighed overfor børnene. For kan man tillade sig at have en fremmed i huset, når ens børn sover lige inde ved siden af? De mange husregler bliver sat på prøve, og det begynder langsomt at blive kompliceret for Line og Martin at dele hus. Samtidig indser Martin, at han vist ikke var helt færdig med Line, og han må nu kæmpe hårdt for at vinde hendes opmærksomhed tilbage, inden det er for sent. Søsteren Maja har mødt en mand, som hun brænder for at vise frem for hele familien, men han er tydeligvis ikke så klar til den store præsentation, og Majas plan går ikke helt som forventet.

13:25  

Stjernerne på slottet
Sara Blædel starter altid dagen med at gribe den. Hendes motto er: "Det gælder om at leve livet, mens vi gør det", og den tilgang til livet kommer ikke uden grund. Sara har haft døden tæt inde på livet flere gange, og det bærer hendes livshistorie præg af. I løbet af dagen bliver de andre stjerner klogere på en kvinde, der engang var den stille, usikre pige i et farverigt hjem, men som i dag er en af Danmarks mest anerkendte krimiforfattere til trods for en lang kamp med ordblindhed. Og så fortæller hun om, hvordan tvivlen på sig selv har været en fantastisk drivkraft.

14:15  

Stjernerne på slottet
Dar Salim har gjort både national og international kometkarriere, men vejen dertil har været lang og hård, hvor han har kæmpet med såvel ensomhed som lav status. Først i en sen alder fandt Dar Salim sit kald som skuespiller, men heller ikke denne karrierevej var nem for ham. Dar tager de andre med storm og charmerer sig ind på alle med sine barske historier og overraskende aktiviteter, der i høj grad er præget af hans maskuline baggrund.

TV 2 Charlie

12:10  

Wild at Heart
Med en stærk udlængsel i blodet og drevet af drømmen om at begynde et helt nyt liv op fra bunden river familien Trevanion én gang for alle teltpælene op og udskifter et traditionelt engelsk familieliv med et usikkert og til t ider farefuldt liv i bushen i det vilde Sydafrika. Samtidig med, at de forsøger at opbygge en succesrig turistvirksomhed, kæmper de for at falde til og få stablet en forholdsvis normal hverdag på benene, alt imens de dagligt må lære at håndtere alt fra sultne løver, elefant-krybskytteri og sygdom blandt dyrene i vildtreservatet. Eventyret er for alvor begyndt! [16:9]

13:05  

Doc Martin
Efter endnu en katastrofe på restauranten tager Bert en drastisk beslutning og forsvinder. Al bliver bekymret og kontakter derfor betjent Penhale, der dog virker mere interesseret i Louisas nye babysitter, Janice. Imens får Louisa et tilbud om at gå i parterapi hos Martins terapeut, men det er først, da Martin pludselig dukker op i radioen, at hun bliver overvist om, at hun må give forholdet en ny chance.

14:00  

Den indiske doktor
Prem og Emlyn fornemmer, at der ligger noget lusket bag sammenstyrtningen i minen. Hvis det ikke er en ulykke, er de hovedmistænkte Aled og Daf, men de hævder at være uskyldige. Robert trygler Megan om at forlade Trefelin sammen med ham, men Prem konfronterer ham med sandheden om fortiden og Basil's sande intentioner. Med hjælp fra Dan afslører Kamini den rigtige historie bag Basil's planer for et nyt Trefelin.

14:50  

Kærlighedens veje
Serien er en romantisk og dramatisk familiesaga om kærlighed, venskab, arbejde og familieliv i en lille amerikansk by i de begivenhedsrige og skelsættende år umiddelbart efter afslutningen af Anden Verdenskrig. Det er fortællingen om et USA i rivende social udvikling, set gennem tre familier. Vi følger deres glæder og sorger i forsøget på at genoptage en normal tilværelse efter krigen. [4:3]

TV 2 Zulu

12:05  

Swordfish
Efter at have tilbragt to år i fængsel bliver superhackeren Stanley Jobson (Hugh Jackman) løsladt, og efter kort tid på fri fod får han et tilbud, han ikke kan sige nej til. Han bliver opsøgt af den sexede Ginger Knowles (Halle Berry), der vil have ham til at hjælpe agenten Gabriel (John Travolta) med et dristigt cyber-tyveri fra en offentlig bestikkelsesfond med kodenavnet Swordfish. Stanley indvilliger, fordi han har brug for penge, hvis han skal have sin datter tilbage. Men efter kort tid går det op for Stanley, at Gabriel har en hemmelig og skjult dagsorden. Stanley er blot en lille brik i et uhyggeligt og dødsensfarligt spil - hvad skal han stille op?

13:45  

The Number 23
Walter Sparrow (Jim Carrey) lever et sorgløst og lykkeligt liv sammen med sin kone, Agatha (Virgina Madsen) - lige indtil han får foræret en mystisk krimi med titlen "The Number 23". Allerede efter at have læst de første sider fornemmer Walter, at der er paralleller mellem hans liv og bogen. Bogen handler om en uhyggelig mordsag, og hovedpersonen i bogen er besat af tanken om at tallet 23 rummer skjulte kræfter. Langsomt begynder denne besættelse at smitte af på Walters eget liv. Han begynder at se tallet 23 overalt og bliver efterhånden overbevist om, at han selv er dømt til at begå den samme forbrydelse som hovedpersonen - nemlig mord! [16:9]

TV 2 Sport

14:15  

Fodbold: Vejle-AC Horsens, direkte
Bet25 Ligaen. Bet25 Liga-bolden skal atter i aktion, når lokalrivalerne Vejle Boldklub og AC Horsens i rækkens 21. spillerunde tørner sammen. AC Horsens fik ikke nogen god start på sæsonen, da startfløjtet sidste sommer lød, og det udnyttede Vejle Boldklub til fulde, da de i 3. spillerunde tæskede Bo Henriksens tropper 3-0 i sæsonens første indbyrdes opgør. Kan det østjyske-mandskab hente en revanche, når returkampen er i luften?

TV 2 Østjylland

15:05  

Rundt på gulvet
Lars Hjortshøj har en lang række udfordringer klar, og de seks totalt uforberedte skuespillere er klar til blive kastet ud på tynd is og improvisere løs. Det faste hold bestående af Niels Olsen, Andreas Bo, Filippa Suenson og Christian Fuhlendorff får denne gang besøg af Troels Malling og Thomas Warberg.

16:00  

Dolphin Tale
En historie om et unikt venskab mellem en dreng og en delfin. Den ensomme og venneløse dreng Sawyer Nelson (Nathan Gamble) finder en delfin, der er kommet til skade. Han bliver meget knyttet til delfinen, og føler med den, da lægerne må amputere dens hale, for at den kan overleve. Sawyer er sikker på, at delfinen vil kunne lære at svømme normalt, hvis den får en haleprotese. Han sætter alt ind på at hjælpe den!

TV 2 Charlie

16:05  

Den romantiske tandlæge
Klinikassistenten Anna (Saskia Vester) er forelsket i sin chef dr. Winter (Peter Sattmann), og en dag spørger han hende, om hun vil være hans date til hans datters bryllup. Men det er ikke fordi, han gengælder hendes følelser. Han har bare brug for at vise sig over for sin eks-kone og hendes nye flamme. [16:9]

17:40  

Danielle Steel - Nyt forår
To karrierebevidste og succesrige, enlige forældre forelsker sig i hinanden og står pludselig ansigt til ansigt med helt nye problemer. Melanie (Cheryl Ladd) er en berømt nyhedsoplæser på tv og lever et perfekt liv i New York med sine 16-årige tvillingedøtre. Peter (Michael Nouri) er en af landets dygtigste hjertekirurger, bosat i Californien med sine tre børn. De er begge godt tilfredse med deres liv, men fra det øjeblik, de ser hinanden, ved de, at de hører sammen. Men hvordan skal de få deres to vidt forskellige tilværelser til at forenes? [4:3]

TV 2 Zulu

15:30  

2012
Forfatteren Jackson Curtis (John Cusack) tager på campingtur med sine to børn i den smukke og idylliske Yellowstone National Park. Turen forløber perfekt - lige indtil den lille familie møder den mystiske konspirationsteoretiker Charlie Frost (Woody Harrelson), der påstår, at store områder af Jorden vil blive udslettet i gigantisk jordskælv. Og hvad værre er - en lang række af verdens ledere har kendt til den forestående katastrofe et stykke tid. Curtis og hans børn tror dog ikke på den småskøre Charlie. Men da de kommer hjem, begynder de første tegn på katastrofen at vise sig. Så snart må de flygte for livet, inden jorden bogstavelig talt forsvinder under dem.

TV 2 Sport

16:30  

Fodbold: FC Græsrødderne
Magasin. TV3 SPORT følger i et nyt reportageprogram fodboldholdet FC Græsrødderne, der er et nyopstartet hold med tidligere professionelle fodboldspillere som blandt andre Mads Laudrup, Klaus Lykke, Morten Karlsen, Carsten Fredgaard og mange, mange flere. Alle spillere har lagt deres profesionelle fodboldtilværelser på hylden og skal nu vænne sig til et fodboldliv i Serie 4, hvor de vante, luksuriøse træningsforhold er nedprioriteret, men hvor tredje halvlegs-bajerne pludselig er et must, og hvor fodbolden og fællesskabet er i fokus. TV3 SPORT følger FC Græsrødderne med en serie af reportageprogrammer henover foråret.

16:55  

Fodbold: Tottenham-Bournemouth, direkte
Premier League. White Hart Lane lægger i Premier Leagues 31. spillerunde græs til et opgør mellem topholdet Tottenham og oprykkerne Bournemouth. Bournemouth fik sig en overordentlig lussing, da de i oktober tørnede sammen med Tottenham i sæsonens første indbyrdes opgør, som endte 5-1 til Christian Eriksen og holdkammeraterne fra London. Derfor venter der dem med al sandsynlighed en svær kamp i ligaens 31. spillerunde, hvor returopgøret løber af stablen, og det af mange forventes at Mauricio Pochettinos tropper har tre nemme point i vente.

TV 2 Østjylland

18:00  

Nyhederne og Sporten

18:12  

Regional program

18:20  

Dit forårsvejr

18:25  

Go' appetit

19:00  

Nyhederne

19:30  

Regionale nyheder
Nyheder og Vild Med Dyr [stereo] [dan] [stereo] [dan]

20:00  

Hvem vil være millionær?
Gode kolleger gør det til en ren fornøjelse at gå på arbejde! Nu har Hans Pilgaard inviteret bl.a. bankrådgivere, slamsugere og fængselsbetjente til at dyste om en plads i de varme stole. Vinderne vil selvfølgelig gerne nå millionen, og det kan vel ikke være så svært at samarbejde, når man er vant til det fra hverdagen?

TV 2 Charlie

19:20  

Spørg Charlie
Det veloplagte panel kommer med kontante svar og underholdende løsninger på de spørgsmål og dilemmaer, som seerne har sendt ind. Panelet kommer denne gang ind på fyldte loftsrum, indespærrede dyr i zoologisk have, ferier med og uden børn og barnlige voksne. [16:9]

19:55  

Talkshowet Meyerheim
Lene Nystrøm, Bent Fabricius Bjerre, Robert Hansen og Martin Brygmann er dagens gæster i studiet hos Michael Meyerheim. De har alle showbiz i blodet, og så har de en forkærlighed for musicals. Hør Robert Hansen fortælle om sin hjertefejl, der sendte ham på hospitalet midt i en forestilling. Lene Nystrøm fortæller om at stå på egne ben efter tiden med Aqua og om udfordringerne med at lære at tale fejfrit dansk. Martin Brygmann og Bengt Fabricius Bjerre samarbejder om en ny musical, og så løfter den garvede komponist sløret for, hvordan hans berømte nummer 'Alley Cat' blev til.

20:50  

Charlies Hjertegalla 2016
Er du klar til en festlig, stjernespækket aften i den gode sags tjeneste? Nu er det nemlig tid til Charlies Hjertegalla 2016 - et underholdende indsamlingsshow til fordel for Hjerteforeningen. Der er store præmier på højkant for alle, der ser med. Blandt andet udlodder vi fem biler til fem heldige, generøse seere. Cecilie Frøkjær og Jens Gaardbo er værter, mens Uffe Holm står for uddelingen af de flotte præmiere. Scenen indtages af de musikalske stjerner Back to Back, Brødrene Olsen og mange flere.

TV 2 Zulu

18:10  

Austin Powers: The Spy Who Shagged Me
Alt går fantastisk for den uimodståelige mesterspion Austin Powers (Mike Myers), lige indtil hans modbydeligt destruktive ærkefjende Dr. Evil rejser tilbage til 60'erne og stjæler Austin Powers vidtberømte tiltrækningskraft! Sammen med den supersexede agent Felicity Shagwell (Heather Graham) rejser Austin Powers nu også tilbage i tiden for at redde trådene ud. Imidlertid har Dr. Evil allieret sig med nogle af den frie verdens allermest formidable modstandere og iværksat en modbydelig plan om at placere en laserkanon på månen. Ved hjælp af den vil han overtage verdensherredømmet.

19:50  

Sjit Happens
Mads er helt broke og mangler desperat et job. Derfor søger han et job på Anes arbejdsplads uden at spørge Ane om lov. Olau vil gerne holde en fodboldaften kun for drengene, men kommer ud på dybt vand, da han bliver nødt til at lyve overfor pigerne, så de bliver væk. Øland får Emil til at love, at han vil stoppe med at ryge. Det vækker stor begejstring hos alle i kollektivet, lige indtil de opdager, hvordan Emil undværer cigaretterne. Og så ser Ane stadig Jung i al hemmelighed.

20:20  

Sjit Happens
Katrine vil gerne lave en middag, og Emil tager med hende på svampejagt i Dyrehaven, men de spiser nogle forkerte svampe og ender i et vanvittigt svampetrip, som får dem til at se hinanden på en helt ny måde. Ane har svært ved at snakke om følelser med Jung og gør derfor alt for at undgå den seriøse snak. Øland inviterer Wilma i biffen, men det er en meget ualmindelig biograftur, Øland har arrangeret. Mads flirter med tanken om at blive homoseksuel for en dag, så han kan få hjælp til sin opgave af studiekammeraten Liam.

TV 2 Sport

18:55  

MotoGP: Qatars Grand Prix, direkte
Fra Qatar. 2016-sæsonens første MotoGP-race står for døren. Feltets kørere, herunder store navne som Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Andrea Dovizioso og Casey Stoner er klar til at udfordre hinanden på fart og præcision. Løbet køres på Losail International Circuit i Qatar, hvor det sidste år var italienske Valentino Rossi der vandt.

20:25  

Fodbold: Real Madrid-Sevilla, direkte
La Liga. Der er spansk fodbold fra allerøverste hylde på programmet, når Real Madrid og Sevilla i La Ligas 30. spillerunde tørner sammen på Estadio Santiago Bernabeu. Det gik ikke stille for sig, da de to mandskaber i november stod overfor hinanden i sæsonens første indbyrdes opgør, som Sevilla noget overraskende vandt 3-2.

TV 2 Østjylland

21:00  

We Bought a Zoo
Da Benjamins (Matt Damon) kone dør, siger han sit job op og flytter ud på landet i det sydlige Californien med sine to børn og ind i et dejligt hus med tilhørende zoologisk have. Selvom Benjamin ingenting ved om at drive en zoo, giver han sig alligevel til at sætte haven i stand sammen med den smukke dyrepasser Kelly (Scarlett Johansson) og hendes bagland af dedikerede folk. Undervejs kommer Benjamin ikke bare tættere på sine børn og sin bror Duncan (Thomas Haden Church), men også på Kelly. Instrueret af Oscar-vinderen Cameron Crowe (Jerry Maguire). Filmen er baseret på en bog af Benjamin Mee, der bygger på virkelige begivenheder.

23:05  

Victors hellige krig
Den blonde Victor Kristensen var så dansk som nogen, men han endte sit liv i Irak som selvmordsbomber for Islamisk Stat. TV 2 Dokumentar rejser i hans fodspor fra parcelhuskvarteret i Aarhus til den irakiske ørken for at søge svar på, hvad der forvandlede en ung mand fra højskoleelev til hellig kriger. I programmet løfter hans mor, hans venner og hans kampfæller for første gang sløret og fortæller om Victors Jihad.

23:55  

Dags Dato: Mysteriet om Flight MH370
Det største flymysterium i nyere tid tog sin begyndelse lørdag 8. marts 2014, da Flight MH370 fra Malaysia Airlines lettede fra Kuala Lumpur med kurs mod Beijing. Ombord var 239 passagerer og besætningsmedlemmer, og omkring en time efter take-off forsvandt det store Boeing 777-fly fra radarskærmene. Ingen ved med sikkerhed, hvad der siden er sket. Var det en pilotfejl, en teknisk fejl, terrorisme eller noget helt fjerde? Ved hjælp af eksklusivt arkivmateriale og interviews med nogle af verdens førende luftfarts- og sikkerhedseksperter kommer den aktuelle, britiske dokumentar tæt på eftersøgningen, tjekker teorierne bag det forsvundne fly og undersøger de nyeste beviser i den mystiske sag. [16:9]

TV 2 Charlie

23:25  

Sanne, Hjem 2014 - live fra Glassalen i Tivoli
Tilbring en unik aften i selskab med Sanne Salomonsen, hvor hun sammen med Morten Woods, Annika Askman og Nikolaj Steen fremfører en række af de største ballader i nye, nøgne arrangementer. Der er tale om en koncertoptagelse fra en udsolgt Glassalen i Tivoli, som Sanne og trio gæstede i forbindelse med den populære Hjem' tour i foråret 2014. Oplev sange som 'Hjem', 'Efter Festen', 'Overgi'r Mig Langsomt', 'As The Night Comes On', 'Uden Dig' m.fl., og det helt særlige samspil mellem Sanne og publikum.

TV 2 Zulu

21:00  

Top 20 Funniest

21:45  

Ridiculousness
Rob Dyrdek finder de sjoveste klip fra internettet og sætter dem sammen til en hæsblæsende halv time med motion for lattermusklerne. Der bliver også plads til en snak med dagens kendis-gæst, som i første program er canadiske Justin Bieber. Han viser lidt 'Canadian Pride', finder ud af, hvad 'Humanimals' er, og hvad 'Popcorning' egentlig handler om.

22:15  

Rude Tube - Viral Idols
Se en top-20 countdown af de sjoveste, vildeste, mest sexede og overraskende klip fra internettet inden for forskellige kategorier.

22:50  

Natholdet
Der er mulighed for gode grin, når Anders Breinholt, i selskab med skuespiller Peter Frödin, kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af. Det sker med afsæt i tip, som seerne har sendt ind til redaktionen.

23:25  

Natholdet
Der er mulighed for gode grin, når Anders Breinholt og studievært Camilla Ottesen, kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af. Det sker med afsæt i tip, som seerne har sendt ind til redaktionen.

23:55  

Natholdet
Anders Breinholt er denne gang taget på fisketur med Frank Sjøgren og Morten Stamm Mikkelsen fra programmet 'Fangstgaranti'.

TV 2 Sport

22:30  

Fodbold: FC Græsrødderne
Magasin. TV3 SPORT følger i et nyt reportageprogram fodboldholdet FC Græsrødderne, der er et nyopstartet hold med tidligere professionelle fodboldspillere som blandt andre Mads Laudrup, Klaus Lykke, Morten Karlsen, Carsten Fredgaard og mange, mange flere. Alle spillere har lagt deres profesionelle fodboldtilværelser på hylden og skal nu vænne sig til et fodboldliv i Serie 4, hvor de vante, luksuriøse træningsforhold er nedprioriteret, men hvor tredje halvlegs-bajerne pludselig er et must, og hvor fodbolden og fællesskabet er i fokus. TV3 SPORT følger FC Græsrødderne med en serie af reportageprogrammer henover foråret.

23:00  

Fodbold: Den dag Ståle Solbakken døde
Magasin. Vi har F.C. København-træner Ståle Solbakken i fokus, når vi i et dybdegående og personligt magasinprogram kigger tilbage på den forårsdag i 2001, hvor den norske fodboldtræner på FC Københavns træningsanlæg på Frederiksberg faldt om med et hjertestop, der efterlod ham uden puls i over syv minutter.

23:30  

Formel 1: Australiens Grand Prix
Fra Melbourne. Formel 1-sæsonen står for døren. Feltets 11 teams og 22 kørere er klar til at komme i gang med den nye sæson, her i blandt danske Kevin Magnussen. Kan Ferrari for alvor udfordre de dominerende tyske Mercedes-drenge, og hvor befinder de to nye teams, Haas og Renault, sig i det stærke felt? Se med når bilerne ruller ud til sæsonens første grandprix i Melbourne, Australien. John Nielsen og Jens Hansen kommenterer.

TV 2 Østjylland

00:25  

Station 2
Cybercrime er i voldsom vækst. Det, der tidligere var et univers for nørder, der kunne hacke sig adgang til computere, er blevet en milliardforretning. Ifølge FBI har indtægten på cybercrime overhalet handlen med narkotika på verdensplan. Mads Piil er tømrermester i Lemvig. Hans computer blev hacket og krypteret. Trods ekspertbistand var al hans data ubrugelig, og han var nødt til at betale løsepenge til de kriminelle for at få adgang til sit kundekartotek og regnskaber. Lisbeth Sørensen er offer for den sidste nye udvikling. Hendes telefon blev hacket, så de kriminelle fik adgang til MobilePay og NemID.

01:10  

Alarmcentralen
Døgnet rundt står brandmænd og ambulance-reddere klar til at rykke ud, når folk ringer til alarmcentralen for at få hjælp. Blot et enkelt telefonopkald kan betyde liv og død.

02:05  

Sundt eller falsk?
Kan du forbedre dit helbred ved at blive en time længere i sengen om morgenen? Kan man på én gang være fit og fed? Og hvad skal der til for at holde hænderne fri for bakterier? Det er nogle af de spørgsmål, vært Michael Mostl ey finder svar på, når han sammen med sit team af læger søger hoved og hale i de mange sundhedsråd og -advarsler, vi hver dag bliver bombarderet med.

03:05  

Sundt eller falsk?
Kan du forbedre dit helbred ved at stå op på arbejdet i stedet for at sidde? Er vitaminpiller penge ud af vinduet? Og kan kulde gøre dig forkølet? Det er nogle af de spørgsmål, vært Michael Mostley finder svar på, når han sam men med sit team af læger søger hoved og hale i de mange sundhedsråd og -advarsler, vi hver dag bliver bombarderet med.

04:00  

News nyhederne

04:26  

Vejret news

04:30  

News nyhederne

04:56  

Vejret news

TV 2 Charlie

00:35  

Stygge Ulf 2
Så er det igen tid til solid dansk humor i selskab med Ulf Pilgaard og Danmarks sjoveste komikere. Kolonihaveindehaverne Fritz og Ester får endelig en stille og rolig nabo - tror de. Hos Ninas Wellness kan du få helsetips, når Camilla Bendix alias Nina tilbyder alternative behandlinger. Her gælder det om ikke at være sart. I "Når skæbnen driller" folder Tommy Kenter sig ud som patienten med den sjældne sygdom "Flirtulens". Ulf Pilgaard kæmper til gengæld for at få munden på gled i rollen som den stædige nyhedsvært, der ikke kan udtale svære ord.

01:05  

Lur mit liv
Formen er i top når vært, Jarl Friis-Mikkelsen, og reporteren, Gordon Kennedy, byder velkommen til et kig ind i Mimi Jacobsens liv og hjem. Vi skal blandt andet med ind på Mimis toilet, og så skal vi hører om Mimis morgenvaner. Til at gætte på Mimis vaner og boligindretning er holdkaptajnerne Hella Joof og Camilla Miehe-Renard. De får som altid kompetent assistance af to af branchens skrappeste livstilseksperter, Gitte Madsen og Jørn Duus. Se hvem der løber med den attraktive præmie, som Mimi selv har valgt.

02:00  

Genfærdets terror
André Duvalier (Jack Nicholson) er en løjtnant i Napoleons hær, der er blevet adskilt fra sit regiment. Han vandrer langs den baltiske kyst og møder en smuk og gådefuld kvinde (Sandra Knight), som dog forsvinder igen. Da han forhører sig om kvinden blandt de lokale, er der ingen, der kender til hende. Det eneste, han får ud af dem, er en advarsel om at holde sig fra baron Von Leppes (Boris Karloff) øde beliggende slot. Men snart befinder løjtnanten sig som gæst hos den dystre baron, som muligvis ikke er helt alene på slottet! [4:3]

03:20  

Godnat

TV 2 Zulu

00:30  

Natholdet
Der er mulighed for gode grin, når Anders Breinholt, i selskab med Rytteriet, kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af. Det sker med afsæt i tip, som seerne har sendt ind til redaktionen.

01:05  

Anstalten
På den årlige campingtur mødes Lykkebo og Frydenholm. Ernst og Leon (Rasmus Bjerg, Mick Øgendahl) vil skaffe beviser for Mandarks skurkagtighed mens Jenny (Linda P) laver en jordhookah og Miffy (Linda P) er ligeså uheldig, som hun plejer. Endelig udviser Oliver (Christian Tafdrup) spejderevner.

01:35  

Anstalten
Sonja holder afskedsreception. Samtidig er Ernst, Leon og Jenny er opsatte på at finde beviser mod Mandarks og bryder ind på hans kontor. Oliver og Camilla opdager dem, og de må nu vælge, om de tør at stole på patienterne.

02:05  

Simon Talbots sketch show
Simon tager blandt andet skuespillere og hipstere under kærlig behandling i dagens afsnit og så giver han en guide til, hvad du skal undgå, hvis du får lyst at forsøge dig med stand-up...

02:35  

Simon Talbots sketch show
I dagens afsnit skal vi hilse på nogle figurer fra de tidligere afsnit - for Simons manager er stor tilgænger af at bringe omkostningerne ned ved hjælp af genbrug. Men der er også plads til at besøge nye universer - f.eks. kigger Simon på antallet af dræbte i Game of Thrones...!

03:10  

Sjov med sex
Se med når Pede B og Anne Gadegaard fortæller deres pinligste sexhistorier til hinanden - uden filter eller forbehold, men med en ordentlig portion humor. Intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie.

03:40  

Sjov med sex
Se med når Alex Thelander og Sofie Hagen fortæller deres pinligste sexhistorier til hinanden - uden filter eller forbehold, men med en ordentlig portion humor. Intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie.

04:15  

zHit-paraden: Det Burde Forbydes!
Har du nogen sinde undret dig over, hvorfor tingene egentlig er som de er? Og hvorfor de aldrig ændrer sig, selvom de tydeligvis er tåbeligere end politiet tillader? Så er det nu du skal spidse ører. For denne gang sætter vi foden i døren og tager en række hverdagsfænomener op til overvejelse. Vær med, når vi tæller ned fra 13 til 1, tegner en streg i sandet og sammen med vores panel af eksperter råber i kor: Det burde forbydes! [16:9]

04:45  

The Cleveland Show
Cleveland og vennerne tager ud til en forladt forlystelsespark for at bringe lidt gnist tilbage til venskabet. Og Donna fortæller Rallo den hårde sandhed om børn - at de er dårlige til stort set alt.

TV 2 Sport

01:30  

Ishockey: Chicago-Minnesota, direkte
NHL. Vi sender fra verdens bedste ishockeyliga, når der er National Hockey League på programmet. Chicago Blackhawks tager imod Minnesota Wild hjemme i United Center. Kampen vises med amerikanske kommentatorer.

04:30  

Ingen udsendelse


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053255