dkby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 13. marts 2016

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 13. marts 2016

TV 2 Østjylland

05:05  

Venner
Monica og Chandler beslutter sig impulsivt for at holde Halloween-fest for deres venner. Phoebe render ind i sin onde tvillingesøster Ursula, som fortæller, at hun skal giftes med Eric (Sean Penn), og inviterer det vordende brudepar med til festen. Monica og Chandler må imidlertid hurtigt sande, at en temafest ikke var den bedste idé. Vennerne er nemlig ikke særligt begejstrede ved tanken om, at man skal være klædt ud, og kostumerne giver anledning til en del ballade. Chandler sætter for eksempel ikke specielt stor pris på, at Joey har klædt sig ud som ham!

05:35  

Venner
Eric (Sean Penn) har gjort det forbi med Phoebes onde tvillingesøster Ursula og er nu parat til at date Phoebe. Der er bare et problem: han kan ikke se på Phoebe uden at tænke på Ursula. Chandler har ansat en rengøringshjælp, og det er Monica temmelig stødt over. Men det er for intet at regne i forhold til, hvor fortørnet hun bliver, da hun opdager, at den unge pige er begyndt at stjæle hendes tøj. Imens forsøger Ross desperat at skaffe Rachel en lejlighed i hans bygning, selv om den oprindelige beboer faktisk ikke er helt død endnu.

06:00  

News nyhederne

06:25  

Vejret news

06:30  

News nyhederne

06:55  

Vejret news

07:00  

Nyhederne

07:30  

Nyhederne

07:56  

Vejret news

08:00  

Nyhederne

08:15  

Go' morgen Danmark

TV 2 Charlie

07:00  

Detour
Natklub-pianisten Al Roberts (Tom Neal) blaffer fra New York til Hollywood for opsøge sin gamle flamme Sue (Claudia Drake). Undervejs bliver han samlet op af Charles Haskall Jr. (Edmund McDonald) en professionel hasardspiller, men da han pludselig dør vælger Al at begrave liget og overtage hans identitet. Kort tid efter samler han den sexede, men gådefulde Vera (Ann Savage) op - og hun ved besked! Hun vil have penge for at lade være med at gå til politiet og fortælle at Al har dræbt Charles Haskall! Nu er gode råd dyre for Al! [4:3]

08:15  

Parfumens magt
Louisa (Anna Brüggermann) er vokset op blandt nonner på et børnehjem, og religion fylder meget i hendes liv. Men da børnehjemmet trues af lukning efter manglende restaurering, beslutter Louisa at tage sagen i egen hånd og opsøger sin bror, Danio (Johannes Zirner), der er vokset op hos den nu afdøde onkel Theodor. Louisa håber at få en del af arven, men den er broren, ikke helt med på. Imens får Danios forretningspartner, Fabian (Max von Pufendorf), et godt øje til Louisa, men da følelserne begynder at spire imellem dem, må Louisa træffe et svært valg mellem tro og kærlighed. [16:9]

TV 2 Zulu

05:10  

The Cleveland Show
Donna hiver Cleveland med til parterapi, efter han ødelægger dagen for fornyelsen af deres ægteskabsløfter, men parterapeuten gør det hurtigt klart for Cleveland, at han kan vende behandlingerne til sin fordel - det kommer ba re til at koste.

05:40  

The Cleveland Show
Clevelands mor, Cookie, stikker af med George Clinton og 'The P-Funk All-Stars', da Freight Train glemmer festen for deres årsdag. Freight Train og Cleveland tager derfor ud for at finde hende. Samtidig lader Cleveland Jr. som om, han har fået et kontorjob, så han kan få sig et skrivebord.

06:10  

TurboModul 2
Jubiii for et 5. afsnit! Selvom Karsten er blevet sigøjner vil han stadig helt vildt gerne lige aflevere "en dvd'er" tilbage til Lars som er på date. Det første kys kan være en svær størrelse at tale om, men i "Amazing Dan" er intet tabu for stort til at blive berørt. Doktor Pyshu'e og hans assistent Lille Korte Rambo plejer en matros som lider af onde. I Teknik & Viden får de to super-eksperter Heine og Frank besøg af hackeren Denice som viser sig at være en dame. Fjeder har prøvet det meste - også madsex på et sømandshjem.

06:45  

Killer Karaoke
Hvis man kan synge, kan man vel også synge, selv om man bliver sænket ned i et kar, der er flydt med iskoldt vand og slanger, selv om man bliver most af to meget overvægtige mænd, og selv om man bliver angrebet af et par glub ske kamphunde - eller kan man nu også det? Steve-O fra 'Jackass' har sat sig for at genere og distrahere en række karaoke-sangere på det groveste for at finde ud af, hvor længe de kan holde sangen gående. Den sanger, der holder tonerne længst, vinder 10.000 dollars.

07:35  

Killer Karaoke
Hvis man kan synge, kan man vel også synge, selv om man bliver sænket ned i et kar, der er flydt med iskoldt vand og slanger, selv om man bliver most af to meget overvægtige mænd, og selv om man bliver angrebet af et par glub ske kamphunde - eller kan man nu også det? Steve-O fra 'Jackass' har sat sig for at genere og distrahere en række karaoke-sangere på det groveste for at finde ud af, hvor længe de kan holde sangen gående. Den sanger, der holder tonerne længst, vinder 10.000 dollars.

08:25  

Dumt & farligt - igen
Dumt & farligt er tilbage med et brag, når Jan Elhøj og Lasse Spang Olsen endnu en gang gør alt det, man ikke må gøre derhjemme. Der er inspiration til byturen, når de to drengerøve åbner øl med bland andet en dør og en buskrydder. Jan bruger sin kreativitet, når deres nye landsted skal males, og det sker selvfølgelig ved hjælp af en propel i loftet. Helt dumt bliver det, da de prøver at tørre fyrværkeri i deres mikrobølgeovn og forsøger at lave en spiselig seng af vingummi. Til sidst vil Jan og Lasse se, hvad der sker, når man fylder for meget luft i et traktordæk.

TV 2 Sport

06:30  

Ingen udsendelse

 
TV 2 Østjylland

09:00  

Nyhederne

09:15  

Go' morgen Danmark

10:00  

Nyhederne

10:01  

Vejret

10:10  

Go' morgen Danmark

11:00  

Nyhederne

11:15  

Go' morgen Danmark

TV 2 Charlie

09:50  

Doktor og søn
Patienterne strømmer til landsbyhospitalet, og blandt dem er Eddie og Len. De lider begge af indbildte sygdomme, f.eks. påstår Eddie, at han har kløe i tænderne. Der er ikke meget lægevidenskaben kan gøre for de to, men troen kan som bekendt flytte bjerge. Deborahs bogklub har lige læst "Pygmalion", og Jean lader sig voldsomt inspirere af Eliza Doolittle - hun vil også være en fin dame. [16:9]

10:50  

Doktor og søn
Ormston summer af store forventninger, da den fantastiske spåmand, Colin, kommer til byen. Alle vil kende fremtiden. Pastor Brewer tror, at hans lykke er gjort med Colins komme, for spåmandens standtip har gjort lykke på travbanen. Også Wilf er henrykt over Colins' forudsigelser, for det viser sig, at han har kongeligt blod i årene - og den nyhed stiger naturligvis straks Wilf til hovedet. [16:9]

11:45  

Wild at Heart
Med en stærk udlængsel i blodet og drevet af drømmen om at begynde et helt nyt liv op fra bunden river familien Trevanion én gang for alle teltpælene op og udskifter et traditionelt engelsk familieliv med et usikkert og til t ider farefuldt liv i bushen i det vilde Sydafrika. Samtidig med, at de forsøger at opbygge en succesrig turistvirksomhed, kæmper de for at falde til og få stablet en forholdsvis normal hverdag på benene, alt imens de dagligt må lære at håndtere alt fra sultne løver, elefant-krybskytteri og sygdom blandt dyrene i vildtreservatet. Eventyret er for alvor begyndt! [16:9]

TV 2 Zulu

09:00  

Dumt & farligt - igen
Jan Elhøj og Lasse Spang Olsen leger med ilden og ser, hvad der sker, når de antænder svovlet fra 100.000 tændstikker. Derefter laver de en sprængfarlig ret ved at varme glasmad direkte på komfuret. Helt dumt bliver det, når de to drengerøve laver deres egen udgave af bøf og bowl, inden de prøver at lave deres eget reservehjul til bilen ved hjælp af en trillebør. Programmet slutter med et brag, når Jan og Lasse fylder deres campingvogn med gas og futter den af!

09:35  

Testkaninerne
Har du nogensinde tænkt på, hvordan det føles at blive kvalt af en kung fu-mester eller skudt i bagdelen med et paintballgevær? ZULUs seere er nysgerrige på alle mulige ting, og ZULU har derfor hyret komikerne Karsten og Mikk el til at teste livets store og små spørgsmål - som rigtige testkaniner. Da de er kommet til at skrive under på en bindende kontrakt med ZULU, må de ikke sige nej, ligegyldigt hvor dum, ulækker eller klam testen er. Hvis ZULU siger, det skal testes, så SKAL det testes!

10:05  

Tak for i aften - med Øgendahl & Klan
Mick Øgendahl og Rune Klan kaster sig hver uge ud i et sketchshow, hvor du blandt andet vil møde to havbiologer, der har det svært med lugten af fisk, et par betonlebber, der er så trætte af mænds blikke og alle tilbagevendende personligheder med hver sin skavank. [16:9]

10:35  

Tak for i aften - med Øgendahl & Klan
Mick Øgendahl og Rune Klan har kastet sig hver uge ud i et hylende morsomt sketchshow, hvor du blandt andet vil møde to havbiologer, der har det svært med lugten af fisk, et par betonlebber, der er så trætte af g alle mulige andre tilbagevendende personligheder med hver sit særpræg. [16:9]

11:10  

Simon Talbots sketch show
I dagens afsnit forsøger Simon at sælge en kontroversiel religion til danskerne. Han oplever også "glæderne" ved hårtab. Og så giver han et indblik i hvordan et realistisk tv-køkken ville se ud hvis man fjernede Jamie Oliver og diverse filmtricks.

11:40  

Simon Talbots sketch show
I dagens afsnit skal vi hilse på nogle figurer fra de tidligere afsnit - for Simons manager er stor tilgænger af at bringe omkostningerne ned ved hjælp af genbrug. Men der er også plads til at besøge nye universer - f.eks. kigger Simon på antallet af dræbte i Game of Thrones...!

TV 2 Sport

09:00  

Rugby: Irland-Italien
Six Nations. Det er blevet tid til den årlige rugby-turnering Six Nations, hvor Skotland, England, Frankrig, Italien, Irland og Wales over syv weekender skal kæmpe om det prestigefyldte RBS 6 Nations Championship Trophy. I denne omgang tager Irland imod Italien på Aviva Stadium i Dublin.

11:00  

Rugby: England-Wales
Six Nations. Det er blevet tid til den årlige rugby-turnering Six Nations, hvor Skotland, England, Frankrig, Italien, Irland og Wales over syv weekender skal kæmpe om det prestigefyldte RBS 6 Nations Championship Trophy. I denne omgang tager England imod Wales på Twickenham Stadium i London.

TV 2 Østjylland

12:00  

Nyhederne

12:10  

Nybyggerne
Hvem vinder et hus til en værdi af 3,4 millioner? Afgørelsens time begynder at nærme sig! Der er to rum på programmet i denne uge, da deltagerne både skal lave husets sidste badeværelse og entréen. Det gik rigtigt godt med Manne og Frederiks første badeværelse, og derfor går de i gang med det andet fyldte af selvtillid - men hurtigt viser det sig, at dette badeværelse bliver deres værste mareridt! Midt i al byggeriet inviterer Peter og Rikke på grillfest i det røde hus.

12:55  

Bedre skilt end aldrig
Line har kælderuge og mødes i al hemmelighed med den unge lækre forfatterspire Kasper, som hun har mødt på sit arbejde. Hun er klar til at kaste sig ud i nye eventyr og kærlighed, mens Martin desperat kæmper for at holde styr på hus, unger og sig selv i overetagen. Et uventet besøg af Line i huset og et par sandheder fra vennen Rune får ham til at overveje, om han egentlig var helt klar til at blive skilt? Samtidig prøver søsteren Maja at overtale Line til at tage med til single-vinsmagning, men Line har helt andre planer med sin nyvundne frihed.

13:35  

Cykling: Paris-Nice, 7. etape
'La course au soleil' eller 'løbet mod solen', er ved at være slut, og som traditionen tro slutter løbet i palmernes skygge på Promenade des Anglais i Nice. Inden skal rytterne dog kører en 141 kilometer lang bjergetape, så de er sikkert trætte når de når målstreger. Hvem vinder Paris-Nice i år? Se med når det bliver afgjort! [16:9]

TV 2 Charlie

12:40  

Wild at Heart
Med en stærk udlængsel i blodet og drevet af drømmen om at begynde et helt nyt liv op fra bunden river familien Trevanion én gang for alle teltpælene op og udskifter et traditionelt engelsk familieliv med et usikkert og til t ider farefuldt liv i bushen i det vilde Sydafrika. Samtidig med, at de forsøger at opbygge en succesrig turistvirksomhed, kæmper de for at falde til og få stablet en forholdsvis normal hverdag på benene, alt imens de dagligt må lære at håndtere alt fra sultne løver, elefant-krybskytteri og sygdom blandt dyrene i vildtreservatet. Eventyret er for alvor begyndt! [16:9]

13:35  

Doc Martin
Den engang så succesfulde kirurg, doktor Martin, fra London har skiftet storbyen ud med postkortidyllen i Portween, der dog ikke altid passer lige godt til den gode doktors iltre humør. Konen Louisa er rejst til Spanien sammen med lille James for at få en pause fra hende og Martins ægteskab og for at få lidt perspektiv på tilværelsen. Martin ved, at han må forsøge at ændre sig, hvis han skal redde forholdet, og derfor får han en tid hos en terapeut. Men en bådulykke får lægen på andre tanker. Vil han nu nå til tilbage i tide til sin første session?

14:30  

Den indiske doktor
En sabotagehandling bryder freden i den lille landsby, og Basil Thomas er ikke sen til at fortælle Emlyn, hvem, han tror, er den ansvarlige. Sian udser sig landmanden Ceri som mål for hendes feminine charme, i hvert fald hvis det er sandt, at han er kommet til uventede midler. Robert gør sit bedste for at vinde Megan tilbage - til Emlyn's store fortrydelse. Emlyn bliver skrevet op til et hus i det nye boligområde, men det behager ikke Megan. Og de er ikke det eneste par, der kommer op at skændes. Prem konfronterer Kamini med et jobtilbud i Robert's nye praksis, men Prem's vrede er kortvarig, da han opdager, at Owen - stik imod Prem's råd - igen arbejder i minen med fatale følger.

TV 2 Zulu

12:10  

Sjit Happens
Alt for impulsivt tilmelder Emil sig open mic på Comedy Zoo, da han opdager, at Katrine er vild med sjove mænd, og nu skal alle vennerne ind og se ham optræde. Emil må kæmpe med både emnevalg og nerver. Ane forstår ikke, hvorfor Jung ignorerer hende på arbejdet, men da hun konfronterer ham, bliver hun meget overrasket over hans svar. Mads' studiegruppe består af rige, smarte drenge, så da det bliver hans tur til at give, kommer han i problemer. Øland har brug for vennernes hjælp til at vurdere, om han og Wilma er mere end bare venner.

12:45  

Sjit Happens
Mads er helt broke og mangler desperat et job. Derfor søger han et job på Anes arbejdsplads uden at spørge Ane om lov. Olau vil gerne holde en fodboldaften kun for drengene, men kommer ud på dybt vand, da han bliver nødt til at lyve overfor pigerne, så de bliver væk. Øland får Emil til at love, at han vil stoppe med at ryge. Det vækker stor begejstring hos alle i kollektivet, lige indtil de opdager, hvordan Emil undværer cigaretterne. Og så ser Ane stadig Jung i al hemmelighed.

13:20  

Road Trip
Josh og Tiffany (Breckin Meyer og Rachel Blanchard) er gymnasiekærester. Da de starter på college i to forskellige stater - Texas og New York - lover de hinanden troskab. De aftaler, at de skal ringe sammen hver dag, men da Josh ikke hører fra Tiffany, bliver han så nervøs, at han ender i seng med sin sexede studiekammerat Beth. Desværre bliver Josh og Beths udskejelser på lagnet optaget på video, og nogen sender optagelserne til Tiffany. Nu kan Josh ikke gøre andet end at køre den lange tur til Texas, for at sige undskyld til Tiffany og forklare hende hans fejltagelse. Med sig tager han tre kammerater - og de er garanter for, at turen ikke går stille af sig.

TV 2 Sport

13:00  

Fodbold: FC Græsrødderne
Magasin. Følg fodboldholdet FC Græsrødderne, der er et nyopstartet hold med tidligere professionelle fodboldspillere som blandt andre Mads Laudrup, Klaus Lykke, Morten Karlsen, Carsten Fredgaard og mange, mange flere. Alle spillere har lagt deres profesionelle fodboldtilværelser på hylden og skal nu vænne sig til et fodboldliv i Serie 4, hvor de vante, luksuriøse træningsforhold er nedprioriteret, men hvor tredje halvlegs-bajerne pludselig er et must, og hvor fodbolden og fællesskabet er i fokus. TV3 SPORT følger FC Græsrødderne med en serie af reportageprogrammer henover foråret.

13:30  

Fodbold: Lyngby-Skive, direkte
Bet25 en. Der venter topholdet Lyngby Boldklub et yderst spændende forår i Bet25 Ligaen, som holdet i 20. spillerunde sparker i gang mod Skive IK hjemme på Lyngby Stadion. David Nielsen og co. har i vinterens transfervindue forstærket sig med profiler som Mikkel Rygaard Jensen og Lars Brøgger, mens man har måtte tage afsked med målræven David Boysen, der efter et helt fantastisk efterår for De Kongeblå i januar drog til Brøndby. Kan mandskabet uden topscoreren holde deres flotte placering, og dermed sikre sig oprykning til Alka Superliga, når sæsonen i maj går på hæld?

TV 2 Østjylland

15:10  

Klipfiskerne
Klipfiskerne har finkæmmet alle hjørner og kanter af internettet og er i denne uge klar til at vise nogle af de skøreste og sjoveste videoer, der findes derude. Felix Smith vil sammen med holdkaptajnerne Thomas Warberg og Lasse Rimmer skrue helt op for det gode humør, når studiet gæstes af Jacob Wilson, Mikkel Kryger, Jacob Haugaard og Finn Nørbygård. Der skal blandt andet kigges på gakkede internettrends og tossede reklamer, så se med, hvis du sammen med denne uges gæster vil overraskes og underholdes, når Klipfiskerne igen inviterer på spas fra nettet.

16:15  

All About Steve
Den lettere excentriske krydsordsforfatter Mary (Sandra Bullock) bor stadig hjemme hos sine forældre, og har problemer med at finde den rette mand. Hendes mor arrangerer en blind date for hende med nyhedskameramanden Steve (Bradley Cooper), og hun forelsker sig hovedkuls i ham - problemet er bare, at det ikke er gengældt! Steve synes, hun er sær, og vil egentlig helst bare passe sit arbejde. Men Mary er ikke den, der giver op så let, og hun følger efter ham gennem landet i hans jagt på en stor nyhedshistorie. Turen kommer til at betyde en masse for Mary. Måske er hun på vej til at finde sin rette plads i verden - og sin drømmemand?

TV 2 Charlie

15:20  

Den indiske doktor
Prem, Emlyn og Owen er fanget dybt nede i jorden efter mineulykken, mens en intetanende Kamini overladt til sig selv og patienterne i praksissen. Basil fortsætter sin jagt på nye boligkøbere, og jagten bærer frugt - selv Ceri beder ham om et godt råd til at tackle Sian. Samtidig udnytter Robert Emlyn's fravær og forsøger at forføre Megan. Langt under jorden kæmper de indespærrede mænd med deres dæmoner, da deres situation forværres, og de efterlades med et umuligt valg.

16:10  

Min bedste venindes kæreste
Kathi (Henriette Richter-Röhl) og Elena (Ina Paule Klink) har været bedste venner hele livet. Nu er Elena vendt hjem fra Canada, og hun har taget sin forlovede, canadiske Tom Ferguson (Robert Seelinger), med. Hendes forældre er ikke glade, da de havde set hende gift med ølbryggeren Markus (Stefan Murr), men han er i mellemtiden faldet for Kathi. Tingene bliver kun mere komplicerede af, at Kathi er forelsket i Tom, som også har fået et godt øje til hende. Imens skal de bakse med deres dominerende forældre, og nu truer uroen med at ødelægge alles lykke.

17:50  

Danielle Steel - Vilde heste
Smukke Samantha (Lindsay Frost) er en talentfuld fotograf i New York, og hendes liv er helt perfekt, indtil den dag hendes mand forlader hende. Fra det øjeblik forandres alting dramatisk. For at komme væk fra byen og tankerne tager Samantha vest på til en veninde (Eva Manie Saint), der driver en ranch i Californien. Her møder hun den utilnærmelige og fåmælte Tate (Lee Horsley), indbegrebet af en cowboy, men også en mand med en særlig tiltrækningskraft. Men kan to så forskellige mennesker finde hinanden? [4:3]

TV 2 Zulu

15:00  

Det perfekte liv
Da den optimistiske Ryden Malby (Alexis Bledel) er færdig med sine studier på college, tror hun, at hun bare kan vade ud og få drømmejobbet og drømmemanden, - men får en brutal opvågning! Det job hun altid har forestillet sig , at hun skulle have, får hendes veninde, og samtidig hænger de spændende mænd ikke ligefrem på træerne. Nu må hun flytte hjem til sin skøre familie, mens hun forsøger at finde et job. Her møder hun den charmerende og spændende David Santiago (Rodrigo Santoro), som hun gerne vil i nærkontakt med. Men spørgsmålet er, om han er den rette for hende? Samtidig er Rydens barndomsven Adam (Zack Gilford) forelsket i hende.

16:30  

Loser
Paul Tannek (Jason Biggs) forlader hjembyen for at starte på college i pulserende New York. Her skal han dele kollegieværelse med tre joint-rygende trussetyve, som enten ignorerer eller er på nakken af Paul, som de synes er en kæmpe nørd. Men da den megasexede Dora Diamond (Mena Suvari) flytte ind på kollegiet, lyser tingene op. Problemet er bare at Pauls værelseskammerater presser ham ud af værelset, så han bliver nødt til at flytte midlertidigt ind på et dyreinternat. Og samtidig opdager Paul at Dora har et ualmindeligt godt øje til en af deres professorer (Greg Kinnear). Hvad skal han nu stille op?

TV 2 Sport

15:55  

Fodbold: Sevilla-Villarreal, direkte
La Liga. Der er La Liga på programmet, når danske Michael Krohn-Dehli og resten af Sevilla-mandskabet i 29. spillerunde tager imod Villarreal hjemme på Estadio R. Sanchez Pizjuan. Se med, når Sevilla og Villarreal slås om vigtige point i toppen af tabellen, hvor Villarreal i øjeblikket ligger bedst til.

TV 2 Østjylland

18:00  

Nyhederne og Sporten

18:12  

Regional program

18:20  

Dit forårsvejr

18:30  

Go' appetit
Claus Holm inviterer seere, gæstekokke og aktuelle kendte gæster ind i køkkenet hos MAD Cooperativet på Københavns Hovedbanegård. Her bliver der tryllet med de gode råvarer og skabt retter, der får munden til at løbe i vand. Der er noget for enhver smag: Claus pifter de gamle hverdagstravere op, bliver inspireret af fremmede køkkener og får vist en anden side af de ansigter, vi kender så godt fra film, tv, musik og teater. Du finder aktuelle opskrifter på mad.tv2.dk.

19:00  

Nyhederne

19:30  

Regionale nyheder
Nyheder og Vild Med Dyr [stereo] [dan] [stereo] [dan]

20:00  

Hvem vil være millionær?
Niels Olsen og Asger Reher fra Ørkenens Sønner forsøger at vinde en stor check til Røde Kors og Familier med kræftramte børn, da de quizzer hos Hans Pilgaard. Bagefter kommer skuespillerne Sonja Richter og Peter Plaugborg på besøg. Ud over at have spillet sammen i bl.a. 'Kvinden i buret', er de også gode venner privat. De spiller til fordel for AIDS-Fondet og LMS - Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade.

TV 2 Charlie

19:25  

Spørg Charlie
Panelet kommer denne gang ind på så forskellige emner som kvindelige handymen, indkøbsture til Sverige og pinlig tavshed ved middagsbordet. Og så diskuterer de, hvad man gør ved folk, der altid kommer for sent. Og endelig forsøger Jens Gaardbo og Niels Hausgaard at sætte hinanden på plads. [16:9]

20:00  

Talkshowet Meyerheim
Det er tre yderst talentfulde danskere, der hver har excelleret indenfor deres område, som Michael Meyerheim har inviteret i studiet. Mød den mest vindende danske cykelrytter Rolf Sørensen, 'Danmark har talent' dommer og tidligere balletdanser Cecilie Lassen og Danmarksmester i Latin og Vild med dans danser Silas Holst. Hør dem fortælle om, hvad de har måttet ofre for at nå til tops, og ikke mindst hvordan det er, at være så dedikeret og målrettet allerede fra en meget ung alder. Silas Holst giver desuden en smagsprøve på musicallen 'Hairspray', hvor han netop er aktuel.

20:50  

Jarls Quizshow
De fire dejlige damer fra 'Citysingler' er vant til at optræde sammen, men i aften er de klar til at kæmpe mod hinanden med næb og lakerede klør. Hold A består af de to københavnerpiger Sofie Lassen-Kahlke og Kaya Brüel, mens hold B består af den benhårde jyde Trine Gadeberg, der får hjælp af gruppens instruktør Preben Kristensen. Sammen med kapelmester Jeanett Albeck skaber de fire musikalske stjerner sød musik i 'Jarls Quizshow'.

TV 2 Zulu

18:15  

Miss March
Teenageren Eugene kommer ud for en ulykke og ender i koma. Fire år senere vågner han og opdager, at hans dengang så bly high-school kæreste, Cindi, er blevet foldeudpige i verdens mest populære mandemagasin, Playboy. Eugene og hans sexgale ven, Tucker, tager nu på en road trip til Los Angeles for at crashe en fest i Playboy-palæet og vinde Cindi tilbage.

19:50  

Sjit Happens
Alt for impulsivt tilmelder Emil sig open mic på Comedy Zoo, da han opdager, at Katrine er vild med sjove mænd, og nu skal alle vennerne ind og se ham optræde. Emil må kæmpe med både emnevalg og nerver. Ane forstår ikke, hvorfor Jung ignorerer hende på arbejdet, men da hun konfronterer ham, bliver hun meget overrasket over hans svar. Mads' studiegruppe består af rige, smarte drenge, så da det bliver hans tur til at give, kommer han i problemer. Øland har brug for vennernes hjælp til at vurdere, om han og Wilma er mere end bare venner.

20:25  

Sjit Happens
Mads er helt broke og mangler desperat et job. Derfor søger han et job på Anes arbejdsplads uden at spørge Ane om lov. Olau vil gerne holde en fodboldaften kun for drengene, men kommer ud på dybt vand, da han bliver nødt til at lyve overfor pigerne, så de bliver væk. Øland får Emil til at love, at han vil stoppe med at ryge. Det vækker stor begejstring hos alle i kollektivet, lige indtil de opdager, hvordan Emil undværer cigaretterne. Og så ser Ane stadig Jung i al hemmelighed.

TV 2 Sport

18:10  

Fodbold: Athletic Bilbao-Real Betis, dir
La Liga. Athletic Bilbao ligger godt til i tabellen i Spaniens fineste fodboldselskab, La Liga, og skal i 29. spillerunde se om de kan forbedre den placering yderligere, når de skal møde Real Betis. Det lykkedes Bilbao at hente en sejr, da de to mandskaber i november stod overfor hinanden sidst. Se, om de kan gentage succesen eller om Real Betis vil få revanche, når det i denne omgang går løs på San Mames Barria.

20:10  

Fodbold: FC Græsrødderne
Magasin. TV3 SPORT følger i et nyt reportageprogram fodboldholdet FC Græsrødderne, der er et nyopstartet hold med tidligere professionelle fodboldspillere som blandt andre Mads Laudrup, Klaus Lykke, Morten Karlsen, Carsten Fredgaard og mange, mange flere. Alle spillere har lagt deres profesionelle fodboldtilværelser på hylden og skal nu vænne sig til et fodboldliv i Serie 4, hvor de vante, luksuriøse træningsforhold er nedprioriteret, men hvor tredje halvlegs-bajerne pludselig er et must, og hvor fodbolden og fællesskabet er i fokus. TV3 SPORT følger FC Græsrødderne med en serie af reportageprogrammer henover foråret.

20:15  

Fodbold: Troyes-Paris SG
Ligue 1. Bundholdet Troyes står foran en af sæsonens helt store udfordringer, når topholdet Paris Saint-Germain i 30. spillerunde kommer på besøg.

20:40  

Fodbold: Palermo-Napoli, direkte
Serie A. Stadio Renzo Barbera danner rammen, når Palermo og Napoli i Serie A's 29. spillerunde står overfor hinanden. Napoli brager derud af i den bedste italienske fodboldrække, men tabeltoppen er tæt, og mandskabet har ingen point at spilde, hvis de ønsker at bibeholde deres fine placering. De to holds seneste indbyrdes kamp fandt sted i oktober. Her var det Napoli, der havde heldet med sig, da de hjemme på San Paolo besejrede gæsterne med 2-0.

TV 2 Østjylland

21:00  

Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark
Hobbitten Bilbo Sækker (Martin Freeman), troldmanden Gandalf den Grå (Ian McKellen) og 13 dværge anført af Thorin Egeskjold (Richard Armitage) er på en farefuld mission til dværgenes kongerige Erebor, hvor de skal ov ragen Smaug. De har allerede overlevet mange farer, men møder på det næste stykke af turen formskifteren Beorn, de farlige skovelvere og kæmpe-edderkopperne fra Mirkwood. Til sidst står Bilbo og hans venner overfor den kæmpestore og frygtindgydende drage Smaug - kan de besejre det store og farlige dyr? Den anden af Peter Jacksons stort anlagte 'Hobbitten'-film, baseret på J.R.R. Tolkiens berømte roman.

23:40  

Nedtælling
Jo tættere mennesker prøver at komme på naturen, jo farligere bliver det. Se, hvad der skete, da far og søn, Mike og Austin Borden, var på dykkerferie i Mexico - og mødte en flok hajer. Et andet sted på kloden kom en kameramand lidt for tæt på det, han ville filme: En kæmpestor søelefant, som ganske vist er langsom på land, men under vand går det hurtigt. Mød også Lian Blue fra Tucson, Arizona, der blev bidt af en af verdens giftigste slanger i sin egen have og måtte haste til hospitalet for at få modgift.

TV 2 Charlie

21:45  

Brødrene på Uglegården
Dora (Astrid Villaume) er enke og bor på Uglegaarden sammen med sine tre store sønner Viggo, Karl og Thomas (Baard Owe, Bertel Lauring, Erik Kühnau). De har fundet ud af, at der er værdifuld rå-grus under nabogården Mosegarden, og vil narre den fra dens invalide ejer, Christian Thorup(Ejner Federspiel), men det sætter hans nevø Henrik Thorup (Ib Mossin) sig imod. Situationen spidser til, da både Viggo fra Uglegården og Henrik forelsker sig i købmandens smukke datter Birthe (Anne-Louise Lefèvre). Den kvindelige danske filminstruktør Alice O' Fredericks sidste film, som hun optog med hjælp fra Ib Mossin.

23:25  

Stygge Ulf 2
Find ud af, hvad Henrik Lykkegaard alias Bo ikke er enige med sine venner om, når der er dømt mandehørm i herreomklædningsrummet. Henrik Lykkegaard spiller også kontorfunktionæren, Flemming, der har været på kursus, og det skal nu gå ud over kollegerne. Ulf Pilgaard og Lisbet Dahl alias Fritz og Ester får nye naboer i haveforeningen, og der må som altid tages grove midler i brug for at komme af med dem igen.

23:55  

Lur mit liv
Vært Jarl Friis-Mikkelsen og reporter Gordon Kennedy byder velkommen indenfor i dansedommeren Jens Werners liv og hjem. Hør blandt andet hvad han gør med sine pokaler, og hvor han får alt sin energi fra. Holdkaptajnerne Camilla Miehe-Renard og Hella Joof får assistance af hver deres livsstilsekspert bestående af Anne Mette Lehmann og Carsten Michelsen. Se hvilket hold, der løber med præmien som Jens selv har valgt.

TV 2 Zulu

21:00  

Ridiculousness
Rob Dyrdek finder de sjoveste klip fra internettet og sætter dem sammen til en hæsblæsende halv time med motion for lattermusklerne. Der bliver også plads til en snak med dagens kendis-gæst.

21:25  

Rude Tube - Super Freaky
Se en top-20 countdown af de sjoveste, vildeste, mest sexede og overraskende klip fra internettet inden for forskellige kategorier.

21:55  

Top 20 Funniest

22:50  

Natholdet
Der er mulighed for gode grin, når Anders Breinholt, i selskab med reggaeduoen Djämes Braun, kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af. Det sker med afsæt i tip, som seerne har sendt ind til redaktionen.

23:20  

Natholdet
Der er mulighed for gode grin, når Anders Breinholt, i selskab med skuespiller Ellen Hillingsø, kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af. Det sker med afsæt i tip, som seerne har sendt ind til redaktionen.

23:55  

Natholdet
Der er mulighed for gode grin, når Anders Breinholt, i selskab med skuespiller Paprika Steen, kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af. Det sker med afsæt i tip, som seerne har sendt ind til redaktionen.

TV 2 Sport

22:15  

Rugby: Skotland-Frankrig
Six Nations. Det er blevet tid til den årlige rugby-turnering Six Nations, hvor Skotland, England, Frankrig, Italien, Irland og Wales over syv weekender skal kæmpe om det prestigefyldte RBS 6 ...

22:40  

Fodbold: Troyes-Paris SG
Ligue 1. Bundholdet Troyes står foran en af sæsonens helt store udfordringer, når topholdet Paris Saint-Germain i 30. spillerunde kommer på besøg. PSG vandt 4-1, da de to mandskaber i november stod overfor hinanden på Parc des Princes i sæsonens første indbyrdes opgør. Nu venter returkampen på Stade de l'Aube, og der er ikke meget, der taler for, at Troyes skulle have heldet mere med sig denne gang. Ibrahimovic, Cavani og co. er nemlig uhyggeligt stærke fortiden.

TV 2 Østjylland

00:30  

Nedtælling
Heather Pearson på 19 år fik sit livs chok under en svømmetur ud for Chiles kyst. En stor hvidhaj slog kæberne sammen om hendes ben, mens hendes venner forsøgte at redde hende. David Sao Marcos var tæt på at miste livet, da en elefant angreb ham, mens han var i gang med at gøre rent hos elefanterne i San Diego Zoo. Og Jeff Quattrochi har også oplevet, hvad det vil sige, når et vildt dyr følger sit instinkt. Under et alligatorshow gik det helt galt, da en alligator ikke ville spille bold, men i stedet gik efter Jeffs arm.

01:20  

Alarmcentralen
Døgnet rundt står brandmænd og ambulance-reddere klar til at rykke ud, når folk ringer til alarmcentralen for at få hjælp. Blot et enkelt telefonopkald kan betyde liv og død.

02:15  

SOS i Skotland
Tre bjergklatrere er forsvundet, og i meget dårligt vejr rykker mandskabet på redningshelikopteren ud for at lede efter dem. Politiet er på udkig efter trafiksyndere på de travle landeveje, og ambulancetjenesten rykker ud for at komme en såret landmand til undsætning.

03:05  

Robsons vilde fiskedyst
Skuespilleren og lystfiskeren Robson Green er vild med fiskeri. Og jo vildere, jo bedre. Turen går denne gang til Mexico.

04:00  

News nyhederne

04:26  

Vejret news

04:30  

News nyhederne

04:56  

Vejret news

TV 2 Charlie

00:50  

Blod på solen
Japan i slutningen af 20'erne. Den amerikanske journalist Nick Gordon (James Cagney) arbejder som redaktør i Japan. Da han trykker en artikel om Japans planer om at erobre nabolandene, bliver journalisten, der har skrevet artiklen og hans kone myrdet. Inden mordet når journalisten at give Nick et dokument, der beviser de aggressive planer, og Nick ved nu, at hans eget liv ikke er mange sure stykker sushi værd. Han er nødt til at smugle sig selv og det hemmelige dokument ud af Solens rige - og jo før jo bedre! [4:3]

02:20  

Godnat

TV 2 Zulu

00:30  

Natholdet
Der er mulighed for gode grin, når Anders Breinholt, i selskab med komponist og pianist Bent Fabricius Bjerre, kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af. Det sker med afsæt i tip, som seerne har sendt ind til redaktionen.

01:05  

Anstalten
En vandskade har startet spekulationer om spøgeri på Anstalten. Leon (Mick Øgendahl) er rædselsslagen og Ernst (Rasmus Bjerg) nyder panikken. To tilkaldte malere har hænderne fulde med Jenny og Miffy (begge Linda P), mens Sonja (Hella Joof) får kedelige nyheder af Mandarks.

01:35  

Anstalten
Sonja (Hella Joof) vil lave et teaterstykke for at tjene penge til Anstalten. Ernst og Leon (Rasmus Bjerg og Mick Øgendahl) kæmper om hovedrollen. Jenny (Linda P) har slikket på en giftig frø og er vind og skæv. Mandarks (Christian Mosbæk) gør sit bedste for at sabotere forestillingen.

02:05  

Anstalten
På den årlige campingtur mødes Lykkebo og Frydenholm. Ernst og Leon (Rasmus Bjerg, Mick Øgendahl) vil skaffe beviser for Mandarks skurkagtighed mens Jenny (Linda P) laver en jordhookah og Miffy (Linda P) er ligeså uheldig, som hun plejer. Endelig udviser Oliver (Christian Tafdrup) spejderevner.

02:35  

Anstalten
Sonja holder afskedsreception. Samtidig er Ernst, Leon og Jenny er opsatte på at finde beviser mod Mandarks og bryder ind på hans kontor. Oliver og Camilla opdager dem, og de må nu vælge, om de tør at stole på patienterne.

03:05  

Sjov med sex
Intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie. Hør tv-værten Katrine Hertz og skuespilleren Jonas Schmidt fortælle om den første gang de havde sex. Fortællingerne har dog forskelligt udgangspunkt. Hvor Jonas Schmidt fortæller om, hvordan han oplevede sin egen første gang, fortæller Katrine Hertz Mortensen om, hvordan hun tog mødom på en mand, og efterfølgende fortrød det inderligt.

03:40  

Sjov med sex
Intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie. Hør komikerne Brian Mørk og Søren Dürr, fortælle deres pinligste sexoplevelser til hinanden. Brian Mørk kan fortælle, hvordan en dårlig fiskefilet fik ødelagt en ellers ret fræk aften og Søren Dürr er ikke helt tryg ved at snakke om dengang, han instruerede pornofilm i Budapest.

04:10  

Simon Talbots sketch show
I dagens afsnit skal vi hilse på nogle figurer fra de tidligere afsnit - for Simons manager er stor tilgænger af at bringe omkostningerne ned ved hjælp af genbrug. Men der er også plads til at besøge nye universer - f.eks. kigger Simon på antallet af dræbte i Game of Thrones...!

04:40  

TurboModul 2
Mon vi får en lykkelig afslutning på trekantsdramaet i Kærlighed På Trods. Køns-oraklet Amazing Dan fortæller alle jer juniorer om hvordan en vaskeægte forelskelse skal grejes ang. følelser og alt det pis. Apropos så har folk klaget over Monasofts computerkæreste version 1.0 så nu er der en opdateret version på vej! Tornado Kent har lige et budskab han gerne vil af med som er både vigtigt og rørende. Vor allesammens kornfede yndling Jacob Ditzel sætter lige sin klasse på plads, hvis han selv skulle hilse at sige det. Han hilser og siger det.

TV 2 Sport

00:30  

Formel 1: Box Box Box - før sæsonen

00:35  

Ishockey: Detroit-Toronto, direkte
NHL. Underholdning i høj klasse er på menuen, når vi sender fra verdens bedste liga inden for en af verdens hurtigste sportsgrene. I denne omgang er det mellem Detroit Red Wings og Torento Maple Leafs, at løjerne går løs. Opgøret spilles i Joe Louis Arena og kommenteres af amerikanske kommentatorer.

01:00  

Amerikansk fodbold: NFL - GameDay

03:30  

Rugby: Skotland-Frankrig
Six Nations. Det er blevet tid til den årlige rugby-turnering Six Nations, hvor Skotland, England, Frankrig, Italien, Irland og Wales over syv weekender skal kæmpe om det prestigefyldte RBS 6 Nations Championship Trophy. I denne omgang tager Skotland imod Frankrig på BT Murrayfield.

04:30  

Ingen udsendelse


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1204070738