dkby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 6. marts 2016

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 6. marts 2016

TV 2 Østjylland

05:05  

Robsons vilde fiskedyst

06:00  

News nyhederne

06:26  

Vejret news

06:30  

News nyhederne

06:56  

Vejret news

07:00  

Nyhederne

07:30  

Nyhederne

07:56  

Vejret news

08:00  

Nyhederne

08:15  

Go' morgen Danmark

TV 2 Charlie

06:45  

To mænd og én kvinde
Danny og Hank (Fred Astaire og Burgess Meredith) er to ældre studerende, der har et universitetsband. For at kunne fortsætte det glade musikerliv lader de sig dumpe år efter år. Under en koncert opdager de den skønne Ellen (Paulette Goddard), og nu er de to trompetister klar til en munter tvekamp om pigen. Den gode swingmusik leveres af Artie Shaw og hans orkester. [4:3]

08:15  

Abbott og Costello på den grønne gren
Mr. Dinkel (Bud Abbott) og Jack Strong (Lou Costello) får et job som babysittere. Da Jack vil læse eventyret -Jack og bønnestagen- for et af børnene, falder han i søvn og drømmer sig ind i eventyret. Her bor han og hans mor i en lille hytte og lever i evig frygt for den store grumme kæmpe der overfalder menneskerne. Kæmpens hærgen betyder fattigdom for Jack og moren, og derfor bliver Jack nødt til at sælge deres elskede ko. Desværre bliver han snydt under handlen, og kommer til at sælge dyret for et par grønne bønner. Heldigvis viser bønnerne sig at være magiske. [4:3]

TV 2 Zulu

05:15  

Suburgatory

06:20  

Killer Karaoke
Hvis man kan synge, kan man vel også synge, selv om man bliver sænket ned i et kar, der er flydt med iskoldt vand og slanger, selv om man bliver most af to meget overvægtige mænd, og selv om man bliver angrebet af et par glub ske kamphunde - eller kan man nu også det? Steve-O fra 'Jackass' har sat sig for at genere og distrahere en række karaoke-sangere på det groveste for at finde ud af, hvor længe de kan holde sangen gående. Den sanger, der holder tonerne længst, vinder 10.000 dollars.

07:05  

Killer Karaoke
Hvis man kan synge, kan man vel også synge, selv om man bliver sænket ned i et kar, der er flydt med iskoldt vand og slanger, selv om man bliver most af to meget overvægtige mænd, og selv om man bliver angrebet af et par glub ske kamphunde - eller kan man nu også det? Steve-O fra 'Jackass' har sat sig for at genere og distrahere en række karaoke-sangere på det groveste for at finde ud af, hvor længe de kan holde sangen gående. Den sanger, der holder tonerne længst, vinder 10.000 dollars.

07:55  

Dumt & farligt - igen
Dumt & farligt er tilbage med et brag, når Jan Elhøj og Lasse Spang Olsen endnu en gang gør alt det, man ikke må gøre derhjemme. Der er inspiration til byturen, når de to drengerøve åbner øl med bland andet en dør og en buskrydder. Jan bruger sin kreativitet, når deres nye landsted skal males, og det sker selvfølgelig ved hjælp af en propel i loftet. Helt dumt bliver det, da de prøver at tørre fyrværkeri i deres mikrobølgeovn og forsøger at lave en spiselig seng af vingummi. Til sidst vil Jan og Lasse se, hvad der sker, når man fylder for meget luft i et traktordæk.

08:30  

Testkaninerne
Hvordan føles det at blive bidt af en anakonda og en kæmpe edderkop? ZULUs seere er nysgerrige på alle mulige ting, og ZULU har derfor hyret komikerne Karsten og Mikkel til at teste livets store og små spørgsmål - som rigtig e testkaniner. Da de er kommet til at skrive under på en bindende kontrakt, må de ikke sige nej, ligegyldigt hvor dum, ulækker eller klam testen er. Hvis ZULU siger, det skal testes, så SKAL det testes!

TV 2 Sport

06:00  

Boksning: Julian Williams-Marcello Matan
Fra USA. Den ubesejrede Julian "J-Rock" Williams (21-0, 13 KOs) skal op i mod italienske Marcello Matano (16-1, 5 KOs) i et titelopgør. Blandt de seneste 13 modstandere Williams har bokset mod, er de ti af dem blevet slået ud. Italiens Marcello Matano vil forsøge at undgå at blive den næste fighter, der bukker under for Williams næver, når de to mødes i Sands Bethlehem Event Center i Bethlehem, Pennsylvania.

07:00  

Pause
PAUSE.

08:45  

Kampsport: Ultimate Fighting Championshi
Fra MGM Grand Garden Arena i Las Vegas, USA. Ultimate Fighting Championship 196 løber af stablen i MGM Grand Garden Arena i Las Vegas den 5. marts. Eventets hovedkamp står mellem Nate Diaz og Conor McGregor.

 
TV 2 Østjylland

09:00  

Nyhederne

09:15  

Go' morgen Danmark

10:00  

Nyhederne

10:03  

Vejret

10:10  

Go' morgen Danmark

11:00  

Nyhederne

11:15  

Go' morgen Danmark

TV 2 Charlie

09:45  

Doktor og søn
Tyskeren Hans Gothard ankommer til Ormston for at besøge pastor Brewer. Det viser sig, at han er meget interesseret i at gennemgå sognets papirer, men han vil ikke afsløre, hvad han er på udkig efter. Gothard døjer med ondt i ryggen, og han må en tur forbi landsbyhospitalet. Tom udskriver smertestillende medicin, men han bliver noget overrasket, da Gothard nægter at lægge krop til en nærmere undersøgelse af rygproblemerne. [16:9]

10:40  

Doktor og søn
Der skal være bryllup i Ormston. Det er Deborahs mor, Dora, der skal giftes med den aldrende Derek, som er intet mindre end en ægte krigshelt. Deborah kan stadig ikke forlige sig med tanken om moderens bryllup, og hun er sikker på, at der er noget suspekt ved hele affæren. Men da Deborah får ny viden om Dereks helbred, ser hun pludselig på brylluppet med mildere øjne. [16:9]

11:40  

Wild at Heart
Med en stærk udlængsel i blodet og drevet af drømmen om at begynde et helt nyt liv op fra bunden river familien Trevanion én gang for alle teltpælene op og udskifter et traditionelt engelsk familieliv med et usikkert og til t ider farefuldt liv i bushen i det vilde Sydafrika. Samtidig med, at de forsøger at opbygge en succesrig turistvirksomhed, kæmper de for at falde til og få stablet en forholdsvis normal hverdag på benene, alt imens de dagligt må lære at håndtere alt fra sultne løver, elefant-krybskytteri og sygdom blandt dyrene i vildtreservatet. Eventyret er for alvor begyndt! [16:9]

TV 2 Zulu

09:00  

Tak for i aften - med Øgendahl & Klan
Mick Øgendahl og Rune Klan kaster sig hver uge ud i et sketchshow, hvor du blandt andet vil møde to havbiologer, der har det svært med lugten af fisk, et par betonlebber, der er så trætte af mænds blikke og alle tilbagevendende personligheder med hver sin skavank. [16:9]

09:05  

Tak for i aften - med Øgendahl & Klan
Mick Øgendahl og Rune Klan har kastet sig hver uge ud i et hylende morsomt sketchshow, hvor du blandt andet vil møde to havbiologer, der har det svært med lugten af fisk, et par betonlebber, der ...

09:35  

Simon Talbots sketch show
I dagens afsnit kan du blandt andet opleve Simon blive "ud-mandet" af kæresten og se hans'take' på skuespillere der overspiller. Men ikke mindst kan du opleve nogle unge piger som er "rigtig stressede"

10:05  

Simon Talbots sketch show
I dagens afsnit forsøger Simon at sælge en kontroversiel religion til danskerne. Han oplever også "glæderne" ved hårtab. Og så giver han et indblik i hvordan et realistisk tv-køkken ville se ud hvis man fjernede Jamie Oliver og diverse filmtricks.

10:35  

Sjit Happens
Mads har fødselsdag, og Ane og Olau sætter begge alt ind for at være den, der skal holde fest for Mads. Han lover dem begge alt for meget og står snart med valget mellem sin søster og sin bedste ven. Ane er begyndt at date igen, men hun føler, at vennerne dømmer hende og prøver derfor at holde det hemmeligt. Katrine og Emil skal lave mad til Mads' fødselsdag, og Katrine synes, de skal "skralde". Emil derimod synes, det er klamt, men skjuler det for Katrine. Øland har mistet sin kaffekop, og det går ham så meget på, at han beslutter at undersøge sagen helt til bunds.

11:10  

Sjit Happens
Alt for impulsivt tilmelder Emil sig open mic på Comedy Zoo, da han opdager, at Katrine er vild med sjove mænd, og nu skal alle vennerne ind og se ham optræde. Emil må kæmpe med både emnevalg og nerver. Ane forstår ikke, hvorfor Jung ignorerer hende på arbejdet, men da hun konfronterer ham, bliver hun meget overrasket over hans svar. Mads' studiegruppe består af rige, smarte drenge, så da det bliver hans tur til at give, kommer han i problemer. Øland har brug for vennernes hjælp til at vurdere, om han og Wilma er mere end bare venner.

11:45  

Dark Shadows
Efter at have ligget begravet i over 200 år bliver vampyren Barnabas Collins (Johnny Depp) tilfældigt gravet op i 1972, og møder en verden, der er meget forandret. Han vender tilbage til sit barndomshjem og opdager, at den store ejendom er faldet i ruiner - og at hans dysfunktionelle arvinger har klaret sig elendigt. Han forsøger at få familien på ret køl igen, men hans gamle fjende, heksen Angelique Bouchards (Eva Green) er stadig i live - og bærer et stort nag overfor Barnabas og hans slægtninge. Barnabas knuste hendes hjerte i 1752 - og hun vil have hævn! En gotisk gyserkomedie af Tim Burton (Edward Saksehånd, Batman, The Nightmare Before Christmas).

TV 2 Sport

11:25  

Håndbold: Dinamo Bucuresti-Aalborg (m),
EHF Cup. Følg Aalborg Håndbolds færd i EHF Cup, den næstmest betydningsfulde europæiske håndboldturnering for klubhold, når de skal prøve kræfter mod rumænske Dinamo Bucuresti.

TV 2 Østjylland

12:00  

Nyhederne

12:10  

Nybyggerne
Der er meget på spil for de fire par, der konkurrerer - et hus til en værdi af 3,4 millioner! Denne gang skal de medvirkende anlægge haver, og hurtigt opdager de, at de store havemaskiner kan være svære at håndtere for nybegy ndere. Det går helt galt, da Lise kører direkte ind i huset med en stor havemaskine. Peter har store planer med en tung stensætning i haven, mens Christel og Johan prøver at finde plads til både hygge og robåd. I det grønne hus forsøger de at lave en boheme-have til billige penge - nemmere tænkt end gjort.

13:00  

Blændende boliger
Eksperterne kigger nærmere på, hvad der skal til for at indrette, skabe og sælge en blændende bolig. Ejendomsmægler Adam Schnack skal til et dyrt område i Hillerød, hvor han skal vurdere en arkitektonisk perle, der emmer af 1970'er stil. Samtidig skal indretningsekspert Jannik Martensen-Larsen hjælpe en kunde nord for København med at lave den sidste finish på en større indretningsopgave. Og så skal møbelsnedkeren Søren Lundh Aagaard til Ebeltoft på Djursland og afslutte et køkkenprojekt i et dejligt nybygget træsommerhus.

13:40  

Cykling: Paris-Nice, Prolog
Årets første store cykelløb, det traditionsrige Paris-Nice, der også bliver kaldt 'løbet mod solen', begynder med en prolog i Paris-forstaden Conflans-Sainte-Honorine. Det er en flad enkeltstart, der vil blive afgjort på meget små marginaler. På så kort en distance har feltets bedste sprintere en oplagt mulighed for at sikre sig løbets gule førertrøje. Sidste år blev løbet vundet af den australske rytter Richie Porte - vil han kunne gentage bedriften i år? [16:9]

TV 2 Charlie

12:30  

Wild at Heart
Med en stærk udlængsel i blodet og drevet af drømmen om at begynde et helt nyt liv op fra bunden river familien Trevanion én gang for alle teltpælene op og udskifter et traditionelt engelsk familieliv med et usikkert og til t ider farefuldt liv i bushen i det vilde Sydafrika. Samtidig med, at de forsøger at opbygge en succesrig turistvirksomhed, kæmper de for at falde til og få stablet en forholdsvis normal hverdag på benene, alt imens de dagligt må lære at håndtere alt fra sultne løver, elefant-krybskytteri og sygdom blandt dyrene i vildtreservatet. Eventyret er for alvor begyndt! [16:9]

13:25  

Doc Martin
Doktor Martin (Martin Clunes) var engang en succesrig kirurg i London, men han har skiftet storbyen ud med postkortidyl i landsbyen Portween. Uheldigvis passer den gode doktors humør ikke til omgivelserne - han er nemlig både vrissen, stridslysten og taktløs. Og nu får han en ekstra udfordring, for som nybagt far skal han finde ud af at forene faderrollen med de professionelle armbevægelser og ambitioner. [16:9]

14:20  

Den indiske doktor
Doktorens og landsbybeboernes liv i den walisiske mineby Trefelin tager en uventet drejning, da brødrene Basil og Robert Thomas vender hjem med store planer for landsbyen. Mens butiksejeren Sian er begejstret for de store planer, er Kamini rasende, da hendes planer om at flytte ind i drømmehuset spoleres. Imens har Aled og Daf travlt med at finde på en undskyldning for at gøre oprør, og det giver brødrene Thomas' store planer en oplagt mulighed for.

TV 2 Zulu

13:40  

American Dad
Hovedpersonen Stan er ansat i CIA og stærkt optaget af national sikkerhed og mulige terroristangreb. Udover hans kone, Francine, og to børn Steve og Hayley, består familien i Langley Falls af en talende og meget seksuelt bevidst guldfisk samt et mystisk rumvæsen, der i sin tid reddede Stans liv i Area 51. Rumvæsenet Roger bor hemmeligt hos familien, og bruger sin tid til at hjælpe familiens teenagere. I dette første afsnit forsøger 13-årige Steve af lære nye kneb for at få fat i piger. Han får uheldig hjælp af sin far, der både formår at aflive en hund og slå en gammel dame ned i forsøget på at hjælpe sin søn i kærlighedens anliggender. [4:3]

14:10  

American Dad
Stan er som altid optaget at afværge terrorangreb af enhver art, men bliver truet på sin maskulinitet, da hans kone, Francine bliver ejendomsmægler - og hurtigt ender med at tjene mere end Stan! Da Francine giver sønnen Steve 50 dollars i lommepenge, bliver det starten på en række af vanvittige forsøg fra sønnens side på at tjene flere penge. Bla. produktion af frække film og væddemål på boksekampe, kun for hjemløse. [4:3]

14:40  

American Dad
Da 18-årige Hayley farver sit hår grønt, får det hendes CIA-ansatte far i aktion: næste nat, da datteren sover, klipper han al Hayleys hår af. Det falder dog ikke i god jord. Heller ikke, da han forsøger at bøde på såret ved at forære Hayley et udvalg af parykker, der alle er efterligninger af republikanske præsidentfruers frisurer. Hayley gør for alvor oprør og bliver stripper! [4:3]

TV 2 Sport

12:15  

Boksning: Sam Eggington-Bradley Skeel
Fra Birmingham, England. Sam Eggington (17-2-0) sætter sit britiske mesterskab samt sit Commonwealth-bælte på spil, når det gælder kampen mod Bradley Skeete (22-1-0) i Geting Arena i Birmingham. Begge boksere er indtil videre ubesejrede, og der er dermed venter der et sandt brag for tv-seerne og for publikum i Genting Arena.

13:15  

Fodbold: FC Græsrødderne
Magasin. TV3 SPORT følger i et nyt reportageprogram fodboldholdet FC Græsrødderne, der er et nyopstartet hold med tidligere professionelle fodboldspillere som blandt andre Mads Laudrup, Klaus Lykke, Morten Karlsen, Carsten Fredgaard og mange, mange flere. Alle spillere har lagt deres profesionelle fodboldtilværelser på hylden og skal nu vænne sig til et fodboldliv i Serie 4, hvor de vante, luksuriøse træningsforhold er nedprioriteret, men hvor tredje halvlegs-bajerne pludselig er et must, og hvor fodbolden og fællesskabet er i fokus. TV3 SPORT følger FC Græsrødderne med en serie af reportageprogrammer henover foråret.

13:45  

Dart: Coral UK Open, direkte
Fra Minehead, England. Der er skarpe pile i luften, når Coral UK Open den 4.-6. marts løber af stablen på Butlins Minehead Resort i Minehead. Turneringen går under kælenavnet "The FA Cup of darts", da de deltagende er et mix af amatører og meget erfarne spillere, og alle kan risikere at møde alle. Michael van Gerwen vandt i 2015 den prestigefulde turnering.

TV 2 Østjylland

15:05  

Klipfiskerne
Klipfiskerne er klar til at fremvise den nyeste fangst af skøre og sjove videoer fra internettet. Felix Smith er som altid klar til at byde velkommen i selskab med de to holdkaptajner Thomas Warberg og Lasse Rimmer. Der vil blive disket op med herlig underholdning og tossede indfald, når der skal quizzes og grines sammen med aftenens gæster, der denne gang består af Camilla Bendix, Brian Mørk, Carsten Bang og Vicki Berlin. Følg med når Klipfiskerne inviterer på gak og gøgl og blandt andet kigger på spøjse reklamer og tester gæsternes viden om internettrends.

16:00  

Bedre skilt end aldrig
Line og Martin inviterer familie og venner til middag for at fortælle dem, at de skal skilles, men ikke alle gæsterne synes at det er verdens bedste idé. Da Line og Martin yderligere proklamerer, at de også har tænkt sig at blive boende sammen og faktisk har planlagt den perfekte skilsmisse, bliver det for meget for Line og Martins gæster, og aftenen udvikler sig ikke helt efter planen.

16:35  

Stjernerne på slottet
De fem stjerner Mille Lehfeldt, Rasmus Bjerg, Dar Salim, Sara Blædel og Nikolaj Hübbe rejser til Sydfyn uden at ane, hvad der venter dem. Allerede første dag er der masser af udfordringer, når Rasmus Bjerg byder på fantasi og dybsindige holdninger til, hvordan livet skal leves. Stjernerne kommer en tur tilbage til barndommen, står ansigt til ansigt med dem selv og får grinet så tårerne triller. Rasmus åbner selv op for nogle af sine mest private sider og fortæller om en bestemt episode i sit liv, der nær slog ham ihjel, men endte med at blive en kæmpe gave for ham.

17:25  

Afdeling Q - Fra Kvinden i buret til Fasandræberne
Kom med ind i Afdeling Q-universet. Programmet stiller skarpt på den biografaktuelle film 'Fasandræberne', der er den anden film i serien, som bygger på Jussi Adler Olsens populære krimier. 'Fasandræberne's instruktør Mikkel Nørgaard fungerer som fortæller, og holder seerne i hånden mens han fortæller om Afdeling Q-universet, filmenes tilblivelse og udvikling, de to hovedkarakterer Carl og Assad og livet bag kameraet. Der er også nærværende reportager med Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares, som har hovedrollerne i filmen. De fortæller om filmserien, deres roller og kemien på et filmset.

TV 2 Charlie

15:10  

Den indiske doktor
Brødrene Thomas er i fuld gang med at overbevise beboerne i Trefelin om fordelene ved deres planer om at forvandle landsbyen til en moderne by med supermarked og hospital. På rådhuset har beboerne travlt med at skrive sig op til nyere boliger med alle moderne fornødenheder. Aled og Daf er imod planerne og vil stoppe brødrene for enhver pris, og Prem har dårlige nyheder til Owen, der må stoppe sit arbejde i minen, da hans helbred er i fare.

16:00  

Danielle Steel - Daddy
Oliver Watson (Patrick Duffy) har det hele. Succesrig karriere, en fantastisk kone og tre vidundelige børn. Alt er perfekt, indtil hans kone en dag lader en bombe sprænge. Hun vil forlade dem for at tage en uddannelse på universitetet. Hun lover at komme hjem påweekendbesøg, men hverdagen må de klare selv. På kort tid falder den lille familie fra hinanden. Børnene bebrejder deres far de nye tilstande, de bliver fjendtlige og er inderst inde ulykkelige. Det bliver den sværeste opgave i Olivers liv at bevise, at han er en rigtig og god far. [4:3]

17:40  

Evita Perón
Den ambitiøse, men fattige, bondepige Eva Duarte drømmer om en bedre tilværelse og får efterhånden etableret sig som en mindre berømthed, men først da Juan Peron kaster sin kærlighed på hende, kommer hun for alvor til tops. Den smukke skuespillerinde bliver som førstedame til Argentinas magtfulde præsident en af verdens mest betydningsfulde kvinder. Alligevel er det hendes fyrige temperament, høje ambitioner og had, der ender med at koste hende alt. 'Evita Perón' var nomineret til fire Emmy Awards og vandt én for bedste lyd-mix. [4:3]

TV 2 Zulu

15:10  

American Dad
Francine bliver skuffet, da Stan glemmer deres bryllupsdag og i stedet styrter af sted til CIA's årlige fisketur. For at undgå Francines vrede får Stan CIA's laboratorium til at slette hendes hukommelse. Men ved et uheld sletter laboranten alt for meget - de sidste 20 år. Og Francine vågner op som Def Leppard-fan og uden nogen erindring af, hvem Stan er! [4:3]

15:35  

American Dad
Stan møder sin overmand på en CIA-øvelse. Senere får han middags-besøg af CIA-direktøren, der kommer uden sin kone - hun bliver holdt gidsel i Irak, men direktør Bullocks er mere optaget af Francines pie. Stan tror, Roger er død, men bliver revet ud af sin vildfarelse på den mest pinlige vis; CIA har fået færden af hans hemmelige ven og logerende. [4:3]

16:05  

American Dad
Stan og Francines nabokone dør, og Francine begynder at gå op i at skabe et bedre naboskab på vejen. Men da Stan opdager, at nogle af naboerne har arabisk baggrund, ser han straks en potentiel fare. Ved vejfesten går han i panik og skyder vildt omkring sig ved synet af de arabisk udseende naboer. Francine er rasende over, at han igen har ødelagt hendes muligheder for at få venner. [4:3]

16:35  

American Dad
Stans nabo, Chuck White, er et konstant irritationsmoment. Han får altid den bedste parkeringsplads, og hans datter har mere succes end Hayley. Stan er til sidste ir-grøn af misundelse, og da kirketjeneren i den lokale kirke bliver kvalt i en oblat, planlægger Stan sit endelige comeback. Han vil slå Chuck i konkurrencen om at blive den nye kirketjener; noget, der dog heller ikke går, som Stan håber. [4:3]

16:55  

American Dad
Stan og familien skal til CIAs karnevalsfest, der dog må afholdes i dybeste hemmelighed. Der finder de indslag som konkurrence i hurtigspisning af mikrofilm og det afsløres, at CIA har opfundet malt-snapsen. Da Stan senere opdager, at hans chef har været i seng med Hayley, går han i panik. Men da Bullocks giver ham udsigt til en forfremmelse, vælger Stan at lade som ingenting. Men Francine er ikke glad for forholdet. [4:3]

17:25  

American Dad
Efter at være blevet talt fra at brænde skolen ned, fordi hans søn Steve modtager seksualundervisning, får håndfaste Stan en anden ide. Han tager en alvorlig samtale med inspektøren. Men alt er forspildt, da Steve bliver nysgerrig over onani. Stan må da vise en meget pædagogisk film, der viser de frygtelige følger af "selv-misbrug." [4:3]

17:55  

American Dad
Stan er som sædvanlig på øvelsesmission udi terrorisme-bekæmpelse, men det går aldrig helt så glat som forventet, og CIA mister mindst én helikopter den formiddag. Til gengæld har Stan held med at gå til frontalt angreb på en samling fantasy-nørder på en science-fiction konference. Hayley tager rumvæsenet Roger med på konferencen, men må indse, at Roger ikke er særlig vild med at være i stue med mennesker, der tror på - netop - rumvæsener. [4:3]

TV 2 Sport

15:55  

Fodbold: Eibar-Barcelona, direkte
La Liga. Eibar har gjort en flot figur i La Liga i denne sæson, men der venter uden tvivl baskerne en svær opgave, når selveste stjernerne fra FC Barcelona gæster Ipurua Municipal Stadium. I sæsonens første opgør bed Eibar imidlertid godt fra sig og kom foran med 1-0 på Camp Nou, men baskerne endte dog med at tabe opgøret med 3-1.

TV 2 Østjylland

18:00  

Nyhederne og Sporten

18:12  

Regional program

18:25  

Dit forårsvejr

18:26  

Go' appetit
Claus Holm inviterer seere, gæstekokke og aktuelle kendte gæster ind i køkkenet hos MAD Cooperativet på Københavns Hovedbanegård. Her bliver der tryllet med de gode råvarer og skabt retter, der får munden til at løbe i vand. Der er noget for enhver smag: Claus pifter de gamle hverdagstravere op, bliver inspireret af fremmede køkkener og får vist en anden side af de ansigter, vi kender så godt fra film, tv, musik og teater. Du finder aktuelle opskrifter på mad.tv2.dk.

19:00  

Nyhederne

19:30  

Regionale nyheder
Nyheder og Vild Med Dyr [stereo] [dan] [stereo] [dan]

20:00  

Hvem vil være millionær?
Hans Pilgaard får denne gang besøg af plathedernes ultimative konger, når sangerlogen Ørkenens Sønner lægger vejen forbi. De fire herrer har besluttet, at Søren Pilmark og Henrik Koefoed quizzer først og det til fordel for SOS Børnebyerne og børnehospicet Lukashuset. Hvis der er tid til overs, kommer turen bagefter til Niels Olsen og Asger Reher. Hvordan mon de ærværdige brødre klarer den? Er det nemmere at være sjov end klog?

TV 2 Charlie

19:25  

Spørg Charlie
Er det ikke upassende, når gifte mænd højlydt roser andre kvinder? Og hvordan takler man kærestepar, som konstant kysser hinanden - også når de er på besøg? Er det ok at et par kun betaler, som var de én person, og har bedste forældre ret til at passe deres børnebørn, eller må de gøre sig fortjent til det? [16:9]

19:55  

Talkshowet Meyerheim
Hele Danmarks rockmama Sanne Salomonsen har rundet 60 år, og det skal fejres i studiet hos Michael Meyerheim. Han har inviteret to af hendes gode veninder skuespiller Pernille Højmark og sangerinde Tamra Rosanes, der livligt fortæller om sjove minder sammen med den populære sanger. Og som altid har Meyerheim et par overraskelser i ærmet: han har i al hemmelighed inviteret Sannes søn, Victor Ray, der skal synge og spiller et af sine mors kendte numre. Også tv-vært Felix Schmidt dukker uanmeldt op og har medbragt en firbenet ven, som dyrenes ven Sanne nærer stor kærlighed til.

20:50  

Jarls Quizshow
Det er familiedag i 'Jarls Quizshow', og vært Jarl Friis-Mikkelsen får besøg af Michael Falch, der har taget datteren Mathilde med. Mathilde er gået i sin fars fodspor og har i dag sin egen solokarriere. Det andet hold består af søskendeparret Espersen, hvor tidligere minister Lene Espersen har taget lillesøster og skuespillerinde Anne Sofie "Fie" Espersen med. Familier er noget særligt, og tonen bliver da også helt speciel, når bølgerne går højt blandt de fire quizdeltagere. Til at slå takten an sidder som altid kapelmester Jeanett Albeck.

TV 2 Zulu

18:25  

American Dad
Stan bliver nægtet deltagelse i en hemmelig mission mod Al Qaeda, og placerer som modtræk en bombe på direktør Bullocks bord. Da Steves farfar dør, møder familien pludselig Stans rigtige far. Pludselig er det ikke svært at se, hvor Stan har fået sin personlighed fra, især da Steves nye farfar forærer sit barnebarn en bizar souvenir fra Afghanistan. [4:3]

18:50  

American Dad
CIA-direktør udstationerer Stan til Saudi-Arabien. Og familien Smith begynder et nyt liv, hvor Francine har stort held med at blive venner med sine nye burka-klædte naboer, mens Stan opdager et - for ham - yderst positivt træk ved landet. Lovligheden af fler-koneri - noget, Stan straks forsøger at praktisere. Rumvæsenet Roger er til gengæld i alvorlige vanskeligheder, da han savner sin alkohol. [4:3]

19:20  

American Dad
Hayley går i seng med en saudisk kæreste, Francine ryger og synger, og familien Smith begår i det hele taget adskillige lovbrud i Saudi-Arabien. De bliver derfor idømt den strengeste straf: stening til døden. Spørgsmålet er, om det bliver den ultra-amerikanske families endeligt. [4:3]

19:50  

Sjit Happens
Mads har fødselsdag, og Ane og Olau sætter begge alt ind for at være den, der skal holde fest for Mads. Han lover dem begge alt for meget og står snart med valget mellem sin søster og sin bedste ven. Ane er begyndt at date igen, men hun føler, at vennerne dømmer hende og prøver derfor at holde det hemmeligt. Katrine og Emil skal lave mad til Mads' fødselsdag, og Katrine synes, de skal "skralde". Emil derimod synes, det er klamt, men skjuler det for Katrine. Øland har mistet sin kaffekop, og det går ham så meget på, at han beslutter at undersøge sagen helt til bunds.

20:25  

Sjit Happens
Alt for impulsivt tilmelder Emil sig open mic på Comedy Zoo, da han opdager, at Katrine er vild med sjove mænd, og nu skal alle vennerne ind og se ham optræde. Emil må kæmpe med både emnevalg og nerver. Ane forstår ikke, hvorfor Jung ignorerer hende på arbejdet, men da hun konfronterer ham, bliver hun meget overrasket over hans svar. Mads' studiegruppe består af rige, smarte drenge, så da det bliver hans tur til at give, kommer han i problemer. Øland har brug for vennernes hjælp til at vurdere, om han og Wilma er mere end bare venner.

TV 2 Sport

18:00  

Dart: Coral UK Open, direkte
Fra Minehead, England. Der er skarpe pile i luften, når Coral UK Open den 4.-6. marts løber af stablen på Butlins Minehead Resort i Minehead. Turneringen går under kælenavnet "The FA Cup of darts", da de deltagende er et mix af amatører og meget erfarne spillere, og alle kan risikere at møde alle. Michael van Gerwen vandt i 2015 den prestigefulde turnering.

20:00  

Dart: Coral UK Open, direkte
Fra Minehead, England. Der er skarpe pile i luften, når Coral UK Open den 4.-6. marts løber af stablen på Butlins Minehead Resort i Minehead. Turneringen går under kælenavnet "The FA Cup of darts", da de deltagende er et mix af amatører og meget erfarne spillere, og alle kan risikere at møde alle. Michael van Gerwen vandt i 2015 den prestigefulde turnering.

TV 2 Østjylland

21:00  

Fasandræberne
Da vicekriminalkommissær Carl Mørck (Nikolaj Lie Kaas) finder et gammelt nødopkald fra en pige ved navn Kimmie, genåbner han sagen om et dobbeltmord på et tvillingepar, der fandt sted 20 år tidligere. Dengang pegede politiets efterforskning på, at sagen havde forbindelser til en gruppe elever fra en nærliggende eksklusiv kostskole, men sagen blev lukket, fordi en lokal særling erklærede sig skyldig og blev dømt for mordene. Carl Mørck og hans assistent Assad (Fares Fares) tror dog ikke på, at han var den ansvarlige, og sætter alt ind på at finde den mystiske Kimmie, der er nøglen til at opklare sagen. Men de er ikke de eneste, der leder efter hende.

23:05  

Bedre skilt end aldrig
Line og Martin inviterer familie og venner til middag for at fortælle dem, at de skal skilles, men ikke alle gæsterne synes at det er verdens bedste idé. Da Line og Martin yderligere proklamerer, at de også har tænkt sig at blive boende sammen og faktisk har planlagt den perfekte skilsmisse, bliver det for meget for Line og Martins gæster, og aftenen udvikler sig ikke helt efter planen.

23:35  

Station 2
Omar El Hussein dræbte i februar 2015 to civile og sårede fem betjente i et terrorangreb på Krudttønden og Synagogen i København. For første gang står en af gerningsmandens venner frem i Station 2, som afdækker baggrunden for terrorangrebet fortalt af en række kilder, der alle har kendt Omar El Hussein.

TV 2 Charlie

21:45  

Kampen om Næsbygård
Morten Korch-klassikeren fra 1964 fortæller historien om den ensomme og bitre godsejer Martin Kaas (Asbjørn Andersen), som en dag får besked om, at hans ukendte barnebarn (Ole Neumann) ankommer fra Italien snarest. Martins indledende skepsis forandrer sig snart til begejstring, men der er andre på Næsbygaard, som er knap så lykkelige for det nye familiemedlem. For Martins søster og nevø havde sat næsen op efter at arve godset.

23:40  

Nu stopper du, far! (2:2)
Glæd dig til anden del af populære show, hvor far og datter for første gang i mere end 25 år træder op på scenen sammen. Den pæne Keld og hans skrappe datter Annette spiller rollerne som sig selv i en morsom forestilling, hvor to generationer forenes i en teaterkoncert med masser af skøn musik hentet fra syv årtier. Der er plads til nostalgi med et lunt glimt i øjet, når 2 x Heick krydser klinger og viser hidtil usete sider af sig selv. Musikken binder historien sammen, og her byder de på alt fra rock'n'roll til Grand Prix, fra protestsange til opera.

TV 2 Zulu

21:00  

Ridiculousness
Rob Dyrdek finder de sjoveste klip fra internettet og sætter dem sammen til en hæsblæsende halv time med motion for lattermusklerne. Der bliver også plads til en snak med dagens kendis-gæst.

21:25  

Rude Tube - #Heroes
Se en top-20 countdown af de sjoveste, vildeste, mest sexede og overraskende klip fra internettet indenfor forskellige kategorier.

21:55  

Top 20 Funniest

22:45  

Natholdet
Der er mulighed for gode grin, når Anders Breinholt, i selskab med skuespiller Jens Jørn Spottag, kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af. Det sker med afsæt i tip, som seerne har sendt ind til redaktionen.

23:20  

Natholdet
Der er mulighed for gode grin, når Anders Breinholt, i selskab med skuespiller og tv-vært Timm Vladimir, kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af. Det sker med afsæt i tip, som seerne har sendt ind til redaktionen.

23:55  

Natholdet
Der er mulighed for gode grin, når Anders Breinholt, i selskab med skuespilleren Nikolaj Lie-Kaas, kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af. Det sker med afsæt i tip, som seerne har sendt ind til redaktionen.

TV 2 Sport
TV 2 Østjylland

00:30  

Dags Dato: Sex til salg
Prostitution er ulovlig i de fleste stater i USA, men går man på internettet, er det ikke svært at finde sex til salg. Verdens ældste erhverv er rykket indendørs og gået på nettet. Kvinderne har skiftet alfonsen ud med en internetforbindelse og en mobiltelefon - og forretningen går tilsyneladende strygende. Journalist Mariana von Zeller tager til Las Vegas, escort-industriens højborg, for at se nærmere på myter og virkelighed inden for køb og salg af eksklusive sex-oplevelser. [16:9]

01:15  

Dagbog fra Porn Valley
Denice er Danmarks bedst sælgende pornomodel, og efter tre års pause fra det amerikanske marked er hun taget tilbage til Porn Valley i Los Angeles for at gøre comeback. Men branchen er ikke, som Denice husker den - eller også er det hende, der ikke længere er den samme? Hudløst ærligt og helt uden filter følger denne dokumentar i hælene på Denice, da hun tager tilbage til Porn Valley i LA.

02:15  

Dogging - sex i det fri
Hvorfor har nogle mænd og kvinder lyst til at have sex med fremmede på offentlige steder i ly af mørket? Dogging er det engelske slangord for at dyrke sex i det fri, mens andre kigger på. I denne britiske dokumentar kommer vi lidt tættere på fænomenet, som nogen gange opstår tilfældigt og andre gange arrangeres via internettet. Hvad er det, der tiltrækker folk til denne form for sex, som er en kombination af voyerisme og eksibitionisme? Mød nogle af de mennesker, der dyrker dogging og hør, hvorfor de tænder på det.

03:10  

Overlevelse mod alle odds
Forestil dig, at din faldskærm ikke virker ordentligt, og du styrter til jorden i frit fald - uden at kunne styre farten. Eller der går hul på din båd midt i et hajfyldt farvand. Dette er blot nogle af de virkelige mareridt, der, takket være amatøroptagelser, skildres på uhyggeligste vis i denne dokumentar. [4:3]

04:00  

News nyhederne

04:26  

Vejret news

04:30  

News nyhederne

04:56  

Vejret news

TV 2 Charlie

00:40  

Stygge Ulf 2
Vi besøger Ninas Wellness, hvor Camilla Bendix som Nina giver den sagesløse Annette Heick en behandling, der "går ind og arbejder i dybden". Se også hvordan det går, når Pernille Højmark er moren, der skal præsentere sin nye kæreste, Poul, for sine voksne børn. Endelig er der pressemøde i Statsministeriet, hvor det i dag handler om ældresagen. Det kan kun gå galt!

01:15  

Evita Perón
Den ambitiøse, men fattige, bondepige Eva Duarte drømmer om en bedre tilværelse og får efterhånden etableret sig som en mindre berømthed, men først da Juan Peron kaster sin kærlighed på hende, kommer hun for alvor til tops. Den smukke skuespillerinde bliver som førstedame til Argentinas magtfulde præsident en af verdens mest betydningsfulde kvinder. Alligevel er det hendes fyrige temperament, høje ambitioner og had, der ender med at koste hende alt. 'Evita Perón' var nomineret til fire Emmy Awards og vandt én for bedste lyd-mix. [4:3]

02:50  

Godnat

TV 2 Zulu

00:30  

Natholdet
Der er mulighed for gode grin, når Anders Breinholt, i selskab med tv-værten Claus Elming, kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af. Det sker med afsæt i tip, som seerne har sendt ind til redaktionen.

01:00  

Tak for i aften - med Øgendahl & Klan
Mick Øgendahl og Rune Klan kaster sig hver uge ud i et sketchshow, hvor du blandt andet vil møde to havbiologer, der har det svært med lugten af fisk, et par betonlebber, der er så trætte af ...

01:30  

Tak for i aften - med Øgendahl & Klan
Mick Øgendahl og Rune Klan har kastet sig hver uge ud i et hylende morsomt sketchshow, hvor du blandt andet vil møde to havbiologer, der har det svært med lugten af fisk, et par betonlebber, der ...

01:35  

Anstalten
Hele Anstalten er taget i Zoo for at indsamle penge. Ernst (Rasmus Bjerg) kommer i klammeri med en børnefamilie, mens gederne bringer fru Larsen frem i Leon (Mick Øgendahl). Samtidig kommer Miffy (Linda P. ) frygteligt galt af sted.

02:00  

Anstalten
En vandskade har startet spekulationer om spøgeri på Anstalten. Leon (Mick Øgendahl) er rædselsslagen og Ernst (Rasmus Bjerg) nyder panikken.

02:05  

Anstalten
På den lukkede anstalt Lykkebo er tre af beboerne, mordbrænderen Jenny (Linda P.), sociopaten Ernst (Rasmus Bjerg) og den apatiske Miffy (Linda P.

02:30  

Anstalten
Sonja (Hella Joof) vil lave et teaterstykke for at tjene penge til Anstalten. Ernst og Leon (Rasmus Bjerg og Mick Øgendahl) kæmper om hovedrollen. Jenny (Linda P) har slikket på en giftig frø og er vind og skæv. Mandarks (Christian Mosbæk) gør sit bedste for at sabotere forestillingen.

03:05  

Sjov med sex
Se med, når Emil Thorup og Suzanne Bjerrehuus fortæller deres pinligste sexhistorier til hinanden - uden filter eller forbehold, men med en ordentlig portion humor. For intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie. Foredragsholder og debattør Suzanne Bjerrehus fortæller sin gode ven, tv-værten Emil Thorup, om sin frigjorte ungdom i 70'erne, hvor sex var noget, man bare gjorde og ikke tænkte så meget over, som man måske gør i dag. Emil er enig i, at man i dag tænker lidt for meget over tingene, og han får derfor gode råd af Suzanne til, hvordan man lukker sine bolle-forhold ned, når de er løbet lidt for løbsk.

03:35  

Sjov med sex
Intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie. Hør rapperen Kesi og skuespilleren Christopher Læssø, om dengang han havde en rimelig alternativ sprøjteorgasme under et "one night stand". Christopher Læssø kvitterer med en historie, der kan lære alle, hvorfor man ikke skal tage en overdosis af Viagrakopien, Kamagra.

04:05  

TurboModul 2
Mon vi får en lykkelig afslutning på trekantsdramaet i Kærlighed På Trods. Køns-oraklet Amazing Dan fortæller alle jer juniorer om hvordan en vaskeægte forelskelse skal grejes ang. følelser og alt det pis. Apropos så har folk klaget over Monasofts computerkæreste version 1.0 så nu er der en opdateret version på vej! Tornado Kent har lige et budskab han gerne vil af med som er både vigtigt og rørende. Vor allesammens kornfede yndling Jacob Ditzel sætter lige sin klasse på plads, hvis han selv skulle hilse at sige det. Han hilser og siger det.

04:35  

zHit-paraden: De Største Nørder
Så sætter vi fokus på alle dem, der dagligt fik olferter og buksevand i det store frikvarter, og senere i livet kæmpede mod alle odds på grund af vores hån og latter. Det skal handle om De Største Nørder, når voksenspejdere, folkedansere og UFO-entusiaster får ord med på vejen af blandt andre Simon Jul, Andreas Bo Pedersen og cremekongen Ole Henriksen [16:9]

TV 2 Sport

00:00  

Motorsport: Nascar - Kobalt Tools 400
Sprint Cup Series. Nascar Sprint Cup Series sæsonen 2016 er skudt i gang, og i den 4.-6. marts går det løs på Las Vegas Motor Speedway, hvor Kobalt Tools 400 løber af stablen. Sidste år var det Chevrolet-kører Kevin Karvick, der kunne fejre en sejr i Las Vegas.

03:30  

Ingen udsendelse


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1204070804