dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 28. februar 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 28. februar 2016

TV 2 Østjylland

05:15  

Natholdet om lørdagen
Der er mulighed for gode grin, når Anders Breinholt, i selskab med Martin Brygmann, kaster sit falkeblik på nogle af de absurditeter og morsomheder fra ugen, som det danske medielandskab er fuldt af. Det sker med afsæt i tip, som seerne har sendt ind til redaktionen.

05:30  

Venner
Chandler narrer Monica til at tro, at han aldrig vil giftes med hende, så hun vil blive ekstra overrasket, når han faktisk frier til hende. Men planen giver alvorligt bagslag, da Richard kommer ham i forkøbet med et ægteskabstilbud. Monica aner ikke, at Chandler blot driller, og hun begynder derfor at overveje, om hun ikke burde gifte sig med Richard i stedet. Rachel føler sig snydt, da hun opdager, at Phoebe har lavet ægteskabsaftaler med både Joey og Ross, hvis hun og fyrene stadig er singler, når de fylder 40 år.

06:00  

News nyhederne

06:26  

Vejret news

06:30  

News nyhederne

06:55  

Vejret news

07:00  

Nyhederne

07:30  

Nyhederne

07:57  

Vejret news

08:00  

Nyhederne

08:10  

Go' morgen Danmark

TV 2 Charlie

07:15  

En pige på sjov
Sensations-journalisten Wallace Cook (Frederic March) jagter topsensationer for et New Yorker-blad, og en dag falder han over alle tiders mest tudbrølende, oversentimentale sladderhistorie. Provinspigen Hazel (Carole Lombard) er ved at dø af stråleforgiftning. Wallace inviterer hende til New York, hvor hun på én dag i sit korte liv skal få alt, hvad et ungt hjerte kan begære. [4:3]

08:30  

Vidunderbarnet - Little Man Tate
Dede Tate (Jodie Foster) er servitrice og alenemor. Hendes lille søn Fred (Adam Hann-Byrd) er i besiddelse af helt usædvanlige evner: Som syvårig maler han, spiller fremragende på klaver og løser indviklede matematiske opgaver. En skole for højt begavede børn vil hellere end gerne have Fred som elev, men Dede har visse betænkeligheder. Den lille mand har mavesår, fordi han bekymrer sig om ozonlaget, han har ingen legekammerater, sådan som normale børn har det, og han skriver digte om døden.

TV 2 Zulu

05:10  

Suburgatory

06:05  

Suburgatory

06:30  

TurboModul 2
I dagens afsnit tager seerne et smut forbi det nyforelskede par Jannik og Kevin samt deres nye aupair Samson. "Fedt og fiduser" er en fucking nice business, i Allans fald hvis du spørger Djarvis! I "Amazing Dan" lærer vi hvordan man som tween skal håndtere mobning. Verner finder sig ikke i noget som helst og fandme slet ikke i hvad Joan fra banken har at sige. Monasoft har udviklet en kæreste til din hjemmecomputer som opfører sig præcist som en næsten ægte damekæreste.

07:05  

Killer Karaoke
Hvis man kan synge, kan man vel også synge, selv om man bliver sænket ned i et kar, der er flydt med iskoldt vand og slanger, selv om man bliver most af to meget overvægtige mænd, og selv om man bliver angrebet af et par glub ske kamphunde - eller kan man nu også det? Steve-O fra 'Jackass' har sat sig for at genere og distrahere en række karaoke-sangere på det groveste for at finde ud af, hvor længe de kan holde sangen gående. Den sanger, der holder tonerne længst, vinder 10.000 dollars.

07:50  

Dumt & farligt
Det er den store finale, og Jan Elhøj og Lasse Spang Olsen slutter af med et brag, når de river husets vægge ned i forsøg på at lave samtalekøkken og newyorker-lejlighed. Men inden huset tager for meget skade, skal værterne også nå at finde ud af, hvorfor man ikke må støvsuge aske eller vaske tallerkner og glas i vaskemaskinen. Se også hvordan det går, når Jan og Lasse forsøger at lynstege Jakabov med benzin, lave hakket kød i en flismaskine og hugge brænde med flagstangen.

08:25  

Testkaninerne
Har du nogensinde tænkt på, om du kan rense dit ansigt for urenheder ved at stikke hovedet ned i et akvarium fyldt med hudspisende doktorfisk? ZULUs seere er nysgerrige på alle mulige ting, og ZULU har derfor hyret komikerne Karsten og Mikkel til at teste livets store og små spørgsmål - som rigtige testkaniner. Da de er kommet til at skrive under på en bindende kontrakt med ZULU, må de ikke sige nej, ligegyldigt hvor dum, ulækker eller klam testen er. Hvis ZULU siger, det skal testes, så SKAL det testes!

08:55  

Simon Talbots sketch show
Så er det igen tid til stand-up og sketches med Simon Talbot. Simon og hans manager ikke er helt enige om, hvordan man skruer en Pokemon-sketch sammen. Og så er det tid til at kigge lidt på Simons frygt for hårtab og zombie

TV 2 Sport

05:00  

Ingen udsendelse

 
TV 2 Østjylland

09:00  

Nyhederne

09:10  

Go' morgen Danmark

10:00  

Nyhederne

10:03  

Vejret

10:10  

Go' morgen Danmark

11:00  

Nyhederne

11:05  

Go' morgen Danmark

TV 2 Charlie

10:15  

Doktor og søn
Eddies onkel Fred har tidligere fået at vide, at han har leukæmi, men det er så længe siden, at de fleste beboere i landsbyen ikke tænker på, at han skal dø. En rutinemæssig blodprøve hos Arthur viser imidlertid, at Freds tilstand er forværret markant. Med dødsdommen hængende over hovedet beslutter Fred sig for, at han vil pr'øve nogle af alle de ting, han altid har haft lyst til at gøre. [16:9]

11:10  

Doktor og søn
Efter en engangsaffære er Phyllis' niece, Joanne, blevet gravid. Hun har besluttet sig for at beholde barnet, men hun beholder også sit krævende job hos sin far, Don. Hendes mor, Edie, er at for optaget af at diskutere med Phyllis til at opdage, at Joannes helbred bliver sat på spil. Tom forsøger uden held at få Joanne til at tage den med ro, men så går fødslen pludselig i gang - og det er alt for tidlig. Tom bringer babyen til verden, og han må tænke kreativt for at lave en kuvøse til den lille. [16:9]

TV 2 Zulu

09:30  

Sjit Happens
Nu hvor Olau er flyttet ud, skal kollektivet af en ny beboer, og drengene gør alt, hvad de kan for at imponere den nye pige Katrine. De glemmer alt om Ane, der stadig er nede over Olau, og hun føler sig totalt overset af vennerne. Emil tilbyder, at Katrine kan få lige det værelse, hun vil have, men da ingen af de andre er klar på at bytte, må han opgive sit eget værelse for ikke at tabe ansigt. Imens skal Øland tage en stor beslutning om et par nye briller og beder derfor Wilma og Olau om hjælp.

10:05  

Sjit Happens
Mads har fødselsdag, og Ane og Olau sætter begge alt ind for at være den, der skal holde fest for Mads. Han lover dem begge alt for meget og står snart med valget mellem sin søster og sin bedste ven. Ane er begyndt at date igen, men hun føler, at vennerne dømmer hende og prøver derfor at holde det hemmeligt. Katrine og Emil skal lave mad til Mads' fødselsdag, og Katrine synes, de skal "skralde". Emil derimod synes, det er klamt, men skjuler det for Katrine. Øland har mistet sin kaffekop, og det går ham så meget på, at han beslutter at undersøge sagen helt til bunds.

10:40  

Lie to Me
For syv år siden blev den formodede IRA-terrorist Jimmy Doyles kone og barn skudt ned, og nu vender Doyle tilbage for at få hævn. Cal, som dengang arbejdede for Pentagon, lover at grave i sagen, og hans tidligere chef, Henry Andrews, vil gerne mødes, så Cal kan få hele sandheden om skudepisoden. Men før Andrews når at afsløre noget, eksploderer den bil, han er passager i, og næsten samtidig afleveres en kuvert med en cd på Cals kontor. [16:9]

11:30  

Lie to Me
Den aldrende milliardær Victor Musso er myrdet med en dødelig indsprøjtning af cyanid, og nu står hans smukke og meget unge hustru, Clara, anklaget for forbrydelsen. Cal lover at vidne i sagen, og han tror ikke på den unge enkes påstand om, at hun ikke kan huske, hvad der skete, fra hun sidst så sin mand i live, til hun fandt hans lig. Efter at have talt med Clara er Cal sikker på, at hun skjuler noget, men han er også overbevist om, at hun ikke har slået Musso ihjel. [16:9]

TV 2 Sport

09:15  

Håndbold: SG Flensburg-Handewitt-MVM Ves
EHF Cup. Håndbold i særklasse er på sportsmenuen, når vi sender fra EHF Cup. EHF Cup er den næstmest betydningsfulde europæiske håndboldturnering for klubhold. Turneringen er i øjeblikket i gruppespilsfasen, hvor Lasse Svan Hansen, Rasmus Lauge, Henrik Toft og resten af SG Flensburg-Handewitt tørner sammen med ungarske MVM Veszprem KC. Opgøret spilles i Flens-Arena.

11:00  

Håndbold: Bjerringbro-Silkeborg - SKA Mi
EHF Cup. Vi sender i disse dage fra fra gruppespillet i EHF Cup, den næstmest betydningsfulde europæiske håndboldturnering for klubhold. Lørdag den 27. februar er det mellem Bjerringbro-Silkeborg og hviderussiske SKA Minsk, at det går løs. Opgøret spilles i Silkeborg-Hallerne.

TV 2 Østjylland

12:00  

Nyhederne

12:10  

Badehotellet - et kig bag kulissen
Tag med en tur bag kameraet for at se, hvor megen præcision det kræver at skabe den populære tv-serie 'Badehotellet'. Vejret, moden, maden og musikken spiller alle en særlig rolle i serien om personalet og gæsterne på hotellet ved Vesterhavet, og der er meget, der skal falde på plads, så afsnittene bliver så helstøbte, at vi som seere slet ikke bemærker det store arbejde, der ligger bag. Mød bl.a. kostumier Margrethe Rasmussen, forfatterne Stig Thorsboe og Hanna Lundblad og få svar på, om det virkelig er hr. Weyse (Jens Jacob Tychsen), der spiller klaver og synger, når vi går bag kameraet på 'Badehotellet'.

12:55  

Nybyggerne
Fire par konkurrere om at vinde en kæmpe gevinst - det hus, de selv har skabt - til en værdi af 3,4 millioner. Nu er det endelig blevet tid til at lave køkkener. Kokken Peter er på hjemmebane og ønsker at skabe et ægte mandehjørne i hans køkken. Han køber stort ind hos den lokale skrothandel og kommer hjem med to store rustbunker, der skal udgøre hans mandekøkken. Manne og Frederik drømmer om at flytte deres køkken til en helt ny del af huset, men på kun fem dage virker det som en helt uoverkommelig opgave. Og da køkkenet ankommer i en forkert grøn farve, er deres verden ved at bryde sammen.

13:40  

Big Fish
Will Bloom (Bill Crudup) har brudt med sin far, den dominerende, men også ekstremt gode historiefortæller Ed Bloom (Albert Finney), og først da Ed bliver ramt af kræft opsøger Will sit barndomshjem for at blive forbrødret ham . Faren ser det som en mulighed for at fortælle om hans oplevelser som ung, bl.a. om da han arbejdede i et cirkus, da han var soldat i Koreakrigen og da han gjorde kur til Will Blooms mor på yderst standhaftig vis. Da Will begynder at grave i farens historier opdager han, at de er delvist sandfærdige, og det giver ham et helt nyt indblik i, hvem faren egentlig er.

TV 2 Charlie

12:05  

Wild at Heart
Med en stærk udlængsel i blodet og drevet af drømmen om at begynde et helt nyt liv op fra bunden river familien Trevanion én gang for alle teltpælene op og udskifter et traditionelt engelsk familieliv med et usikkert og til t ider farefuldt liv i bushen i det vilde Sydafrika. Samtidig med, at de forsøger at opbygge en succesrig turistvirksomhed, kæmper de for at falde til og få stablet en forholdsvis normal hverdag på benene, alt imens de dagligt må lære at håndtere alt fra sultne løver, elefant-krybskytteri og sygdom blandt dyrene i vildtreservatet. Eventyret er for alvor begyndt! [16:9]

13:00  

Wild at Heart
Med en stærk udlængsel i blodet og drevet af drømmen om at begynde et helt nyt liv op fra bunden river familien Trevanion én gang for alle teltpælene op og udskifter et traditionelt engelsk familieliv med et usikkert og til t ider farefuldt liv i bushen i det vilde Sydafrika. Samtidig med, at de forsøger at opbygge en succesrig turistvirksomhed, kæmper de for at falde til og få stablet en forholdsvis normal hverdag på benene, alt imens de dagligt må lære at håndtere alt fra sultne løver, elefant-krybskytteri og sygdom blandt dyrene i vildtreservatet. Eventyret er for alvor begyndt! [16:9]

13:50  

Doc Martin
Doktor Martin (Martin Clunes) var engang en succesrig kirurg i London, men han har skiftet storbyen ud med postkortidyl i landsbyen Portween. Uheldigvis passer den gode doktors humør ikke til omgivelserne - han er nemlig både vrissen, stridslysten og taktløs. Og nu får han en ekstra udfordring, for som nybagt far skal han finde ud af at forene faderrollen med de professionelle armbevægelser og ambitioner. [16:9]

14:45  

Den indiske doktor
På grund af karantænen er Trefelin ved at løbe tør for proviant. Selvom Prem forsøger at skaffe bevismateriale, er kilden til koppeudbruddet stadig ukendt. Det virker som om, at Dan ved mere end han lader til, om årsagen til sin sygdom. Megan hjælper Emlyn med at holde lov og orden, og sammen laver de en plan for at skaffe føde fra nabolandsbyen. Alt ser ud til at være tilbage til normalen, da en lille baby pludselig bliver syg. [16:9]

TV 2 Zulu

12:20  

Lie to Me
Cal Lightman og hans hold tager den seneste virtuelle teknologi i anvendelse, da de skal finde ud af, hvad der er galt med en amerikansk soldat, Jeff Turley, der er vendt hjem fra Irak-krigen med tydelige tegn på posttraumati sk stress. Jeff er selv overbevist om, at nogen vil dræbe ham, og nu vil hans arbejdsgiver, hæren, gerne vide, om Jeff er syg, eller om hans liv reelt er i fare. Det viser sig, at sagen er ganske indviklet, for alle de andre overlevende fra Jeffs militære enhed forsøger tilsyneladende at skjule noget. [16:9]

13:10  

Lie to Me
En betjent bliver kaldt ud til nogle husspektakler, og da han dukker op, bliver han skudt i brystet og efterladt på jorden som død. Han overlever imidlertid, men nu ligger han lammet på hospitalet, og Cal skal forsøge at "læse" betjentens signaler. Den unge enke, Clara Musso, støtter sig til Cals evner, da hun skal sælge en større mængde aktier, og da økonomien ikke er for god i Lightman Group, siger Cal ja til - mod betaling - at lære Clare nogle af de færdigheder, han bruger, når han skal afsløre løgne. [16:9]

14:00  

Lie to Me
Under et indbrud stjæler fire maskerede mænd et juvelbesat æg, men uheldigvis kommer de til at dræbe ejeren. Tre måneder efter dukker det kostbare æg op i det ungdomsfængsel, hvor Ria Torres' halvsøster, Ava, sidder. Det er medfangen Marly, der i al hemmelighed giver Ava ægget. Da Marly senere forsvinder, bliver Ava nervøs og kontakter sin halvsøster, og Cal og Torres tager ud til fængslet. Mens de taler med Ava, lyder alarmen, og det viser sig, at liget af den gravide Marly er fundet i en trappeskakt. Nu skal Cal og co. både forsøge at finde hoved og hale i historien, og samtidig skal de beskytte Ava mod Marlys morder. [16:9]

14:50  

Lie to Me
Cal og Gillian efterforsker et attentatforsøg mod guvernøren i Virginia. Guvernøren slap imidlertid uskadt, men en af hans kvindelige medarbejdere blev dræbt ved skyderiet. Det viser sig senere, at det faktisk var kvinden, der var mål for attentatet, og Cal tror, at nogle af guvernørens medarbejdere - hvis ikke guvernøren selv - havde sat det hele i scene, for at få det til at se ud som om, drabet var et uheld. Og så på Lightman-gruppen endnu engang på morderjagt. [16:9]

TV 2 Sport

12:45  

Håndbold: Team Tvis Holstebro-OCI Lions
EHF Cup. Vi sender i disse dage fra fra gruppespillet i EHF Cup, den næstmest betydningsfulde europæiske håndboldturnering for klubhold.

TV 2 Østjylland

15:50  

Pi's liv
Et fragtskib på vej fra Indien til Canada synker under en gigantisk storm, og de eneste overlevende er den indiske dreng Pi og en bengalsk tiger fra en zoologisk have. De må nu klare sig sammen på en lille redningsbåd midt i Stillehavet. Vil det lykkes dem at overleve? Filmen bygger på Yann Martels bestseller roman. Den er instrueret af Ang Lee (The Ice Storm, Tiger på spring, drage i skjul, Brockeback Mountain). Filmen vandt fire Oscars ved uddelingen i 2013, blandt andet vandt Ang Lee prisen for 'bedste instruktion'.

TV 2 Charlie

15:30  

Den indiske doktor
På et pressemøde bliver reporterne forsikret om, at koppeudbruddet er under kontrol. Men Prem er ikke overbevist om, at man har formået at finde den rigtige kilde til sygdommen, og at landsbyen derfor stadig ikke er sikker. Pastor Todd kæmper for at bevare sin autoritet, ikke mindst over sin egenrådige datter Verity, som han har spærret inde. Da hendes skyldbetyngede elsker betror sig til Prem, begynder han at lede efter hende. Emlyn laver sit livs vigtigste erklæring, og Megan skal tage en meget vanskelig beslutning. [16:9]

16:20  

Danielle Steel - Kærlighedens Kalejdoskop
En døende rigmand hyrer en privatdetektiv til at opspore tre søster, der blev skilt som børn efter deres forældres tragiske og mystiske død. Det burde ikke være nogen uløselig opgave, men den ældste af pigerne har lagt sin barske fortid helt bag sig og skabt sig en ny, succesrig tilværelse. Hun nægter at mødes med sine søstre, og da detektiven alligevel får hende overtalt, får det med chokerende følger! [4:3]

17:55  

Hyde Park on Hudson
I 1939, hvor Europa er på randen af krig, rejser Storbritanniens kong George VI og dronning Elizabeth over Atlanten for at møde den amerikanske præsident Franklin D. Roosevelt (Bill Murray) og bede om USA's støtte i den kommende krig mod Nazityskland. Det royale par bor hos præsidenten i hans hjem ved Hyde Park on Hudson i New York, og får noget af et chok, da de opdager at præsidenten har en affære med sin fjerne kusine Daisy Suckley (Laura Linney). Men det hindrer dog ikke, at de royale gæster får nogle uforglemmelige dage i præsidentens hjem, hvor der bliver skabt et ganske særligt bånd mellem personerne - og de to store nationer. Filmen er baseret på virkelige begivenheder.

TV 2 Zulu

15:40  

Lie to Me
Cal risikerer at blive afsløret som gambler, da en ung mand bliver fundet død i en undergrundsklub, der arrangerer ulovlige slåskampe. Samtidig går der skår i Gillians romance med Dave Burns, da hun opdager, at han gemmer på en ubehagelig hemmelighed. [16:9]

16:30  

Lie to Me
Cal bliver inviteret til at overvære henrettelsen af den første mand, han var med til at dømme. For 17-år siden blev Jason Wilkie dømt til døden for mordet på den otte-årige Rex Sheridan. Tvivlen nager imidlertid Cal, som bliver mere og mere overbevist om, at han og den myrdede drengs familie har bidraget til at sende en uskyldig mand i døden. Nu sætter han alt ind på at finde den rigtige morder. [16:9]

17:20  

Lie to Me
Cal har fulgt efter Gillians nye kæreste, Dave Burns, i nogen tid, for Gillian har forsøgt at holde romancen hemmelig, og Cal vil vide, hvad det er, hun forsøger at skjule. Det lykkes Cal at få Burns til at indrømme, at han arbejder undersover for narkomyndighederne, men Cal er sikker på, at der er andet og mere, Burns ikke har fortalt Gillian. Sammen med Ben fortsætter Cal med at overvåge Burns, og da Burns bliver tvunget ind i en bil af tre mænd og kørt væk, tager begivenhederne for alvor fart. [16:9]

TV 2 Sport

15:00  

Fodbold: Nantes-Monaco, direkte
Ligue 1 - 2. halvleg. Der er fransk fodbold på menuen, når vi viser anden halvleg af Ligue 1-braget mellem Nantes og Monaco. Gæsterne fra Monaco kæmper med i den aller øverste del af tabellen, og skal i dette brag forsøge at hente point mod Nantes, som de i november besejrede 1-0 på hjemmebane.

15:55  

Fodbold: Valencia-Athletic Bilbao, direk
La Liga. Athletic Bilbao ligger godt til i tabellen i Spaniens fineste fodboldselskab, La Liga, og skal i 26. spillerunde se om de kan forbedre den placering yderligere, når de skal en tur til Valencia. Det lykkedes Bilbao at hente en sejr, da de to mandskaber i oktober stod overfor hinanden på San Mames Barria i Bilbao. Se, om de kan gentage succesen eller om Valencia vil få revanche, når det i denne omgang går løs på Estadio Mestalla.

TV 2 Østjylland

18:00  

Nyhederne og Sporten

18:12  

Regional program

18:20  

Dit vintervejr

18:25  

Go' appetit

19:00  

Nyhederne

19:30  

Regionale nyheder
Nyheder og Vild Med Dyr [stereo] [dan] [stereo] [dan]

20:00  

Hvem vil være millionær?
Landets varmeste stole får fint besøg af to af dansk rockmusiks helt tunge drenge - Thomas Helmig og Peter A.G! De har kendt hinanden i mere end tredive år og kan fremvise et imponerende bagkatalog af hits. Det har dog ikke fået dem til at slappe af, og de er stadig lige så tændt på musikken, som de altid har været. Nu er de parat til at gå på scenen hos Hans Pilgaard, og selvom det er en uvant situation, glæder de sig begge til at quizze til fordel for TUBA, der hjælper børn af alkohol- og stofmisbrugere.

TV 2 Charlie

19:30  

Spørg Charlie
Det veloplagte panel svarer kontant og underholdende på de spørgsmål og dilemmaer, som seerne har sendt ind. I aftenens program diskuterer panelet, hvordan de hver især ville forholde sig, hvis de tilfældigvis opdagede, at deres ven var sin kone utro? Og hvad man egentlig stiller op med stor-smaskende kollegaer i åbne kontorlandskaber og kvinder, som ikke er i stand til at behovsudsætte? Hør panelets svar på disse og flere spørgsmål, når de folder sig ud i aftenens udsendelse. [16:9]

20:05  

Talkshowet Meyerheim
Danmarks største komiker Dirch Passer ville have fyldt 90 i år. Vært Michael Meyerheim har derfor inviteret Ulf Pilgaard og Daimi, der begge har optrådt med ham, og to yngre komikere og store beundrere Andreas Bo og Thomas Warberg. Få masser af sjove anekdoter fra Dirch Passers liv, og hør hvor mange penge Thomas Warberg efterhånden har brugt på samleobjekter fra den folkekære komiker. Glæd dig også til et herligt genhør med 'Hvem har du kysset i din gadedør' sunget af Daimi og Andreas Bo.

20:55  

Jarls Quizshow
Hvor sidder skinken egentlig på Johanne Schmidt-Nielsen? Og hvor mange tænder har Michael Meyerheim i munden? Det bliver vi meget klogere på, når vært Jarl Friis-Mikkelsen inviterer indenfor til grin, quiz og musik. To af Danmarks sejeste kvinder i dansk politik, Venstres Inger Støjberg og Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen, gør for første gang fælles front og forsøger med alle kneb at vippe modstanderne af pinden. Men 'Spørg Charlie'-makkerparret, Michael Meyerheim og Pernille Højmark, giver ikke op uden kamp.

TV 2 Zulu

18:10  

Lie to Me
Lightman-gruppen undersøger en sag, hvor en teenager, Molly Dawkins, der arbejdede i pornoindustrien, er forsvundet. Molly er ikke stukket af pga. problemer i pornobranchen, hævder en af hendes kolleger, men pga. noget, der er sket på hjemmefronten. Cal og Gillian konfronterer Mollys far med anklagerne, og de tror ham, da han siger, at han aldrig har forsøgt at skade sine døtre, men de fornemmer, at der er noget, faderen fortier og forsøger at skjule. [16:9]

19:00  

Lie to Me
Journalist Julie Kinell, som har arbejdet på en korruptions-historie med byrådsmedlem Dale Anslinger i centrum, bliver fundet myrdet i et hotelværelse. Hun havde aftalt at mødes med Cal på hotellet, hvor han skulle hjælpe med at fastslå, om en af hendes kilder talte sandt eller ej, men da Cal når frem, er Julie død. Cal retter søgelyset mod Anslinger. Ud over at være en magtfuld politiker er han en højt respekteret tidligere betjent, og alt tyder på, at han er uskyldig. Så nu vil Cal se, hvad han kan få ud af Julies kilde, som øjensynligt var den sidste, der så hende i live. [16:9]

19:50  

Sjit Happens
Nu hvor Olau er flyttet ud, skal kollektivet af en ny beboer, og drengene gør alt, hvad de kan for at imponere den nye pige Katrine. De glemmer alt om Ane, der stadig er nede over Olau, og hun føler sig totalt overset af vennerne. Emil tilbyder, at Katrine kan få lige det værelse, hun vil have, men da ingen af de andre er klar på at bytte, må han opgive sit eget værelse for ikke at tabe ansigt. Imens skal Øland tage en stor beslutning om et par nye briller og beder derfor Wilma og Olau om hjælp.

20:25  

Sjit Happens
Mads har fødselsdag, og Ane og Olau sætter begge alt ind for at være den, der skal holde fest for Mads. Han lover dem begge alt for meget og står snart med valget mellem sin søster og sin bedste ven. Ane er begyndt at date igen, men hun føler, at vennerne dømmer hende og prøver derfor at holde det hemmeligt. Katrine og Emil skal lave mad til Mads' fødselsdag, og Katrine synes, de skal "skralde". Emil derimod synes, det er klamt, men skjuler det for Katrine. Øland har mistet sin kaffekop, og det går ham så meget på, at han beslutter at undersøge sagen helt til bunds.

TV 2 Sport

18:00  

Håndbold: Montpellier-Kielce
Champions League. Der er håndbold i topklasse når vi sender fra herrernes EHF Champions League-turnering. Denne gang er det Montpellier, der tager imod Kielce.

19:55  

Kampsport: Ultimate Fighting Championshi
Fra O2 Arena i London, England. Vi blænder op for ultimate fighting i verdensklasse, når det går løs ved UFC Fight Night i O2 Arena i London. Stævnets hovedkamp står brasilianske Anderson Silva aka "The Spider" og engelske Michael Bisping aka "The Count" for.

20:55  

Fodbold: Lyon-Paris SG, direkte
Ligue 1. Bolden ruller atter i den bedste franske fodboldrække, Ligue 1, hvor Ibrahimovic og co. for 28. gang i den indeværende sæson skal på pointjagt. Hovedstadsholdet har tilkæmpet sig et nærmest rekordstort forspring, og der går næppe mange uger før det succesfulde mandskab kan fejre guldet. Yderligere et eller tre point kan tilføres til samlingen, når de den 28. februar står overfor Lyon på Stade des Lumieres.

TV 2 Østjylland

21:00  

12 Years a Slave
I tiden før den amerikanske borgerkrig bliver den frie, sorte familiefar Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor) brutalt bortført, frastjålet sin identitet og solgt til slaveri på en bomuldsfarm i det sydlige USA. Som slave er han frataget sine rettigheder, og må tilbringe tolv frygtelige år med hårdt arbejde og skiftende ejere, inden han øjner en mulighed for at slippe fri. Baseret på den virkelige Solomon Northups erindringer. Filmen vandt både Oscar for 'årets bedste film' og Golden Globe for 'årets bedste film' i 2014.

23:15  

Oscar 2016: Og de nominerede er...
Den danske Oscar-vært Louise Wolff byder velkommen til en spændende nat i filmens og stjernernes tegn fra studiet i København. Med sig har hun modeeksperterne Jesper Høvring og Uffe Buchard samt filmeksperterne Nikolaj Tarp, Ann Lind Andersen og skuespiller Ellen Hillingsøe. TV 2s USA-korrespondent Jesper Steinmetz følger begivenhederne fra Los Angeles og er med på link undervejs. Der er også besøg af nogle af folkene bag den danske film 'Krigen', der er Oscar-nomineret i kategorien 'bedste udenlandske film'.

TV 2 Charlie

21:45  

Affæren i Mølleby
Året er 1924 i den hyggelige lille købstad Mølleby. Her foregår et politisk magtspil omkring et teglværksbyggeri, hvilket bringer den ellers hæderlige borgmester Clemmesen (Poul Reichhardt) i en voldsom modvind. Samtidig indleder borgmesterens datter Clara (Inge Margrethe Svendsen) og den unge smed Ivar (Dick Kaysø) et forhold, som borgmesteren ikke kan acceptere. Tingene bliver ikke bedre af, at kommunens kassemester Mortensen (Ove Sprogøe) stjæler fra pengekassen, så han kan få udgivet sine amatør-digte.

23:25  

Nu stopper du, far! (1:2)
Glæd dig til første del af populære show, hvor far og datter for første gang i mere end 25 år træder op på scenen sammen. Den pæne Keld og hans skrappe datter Annette spiller rollerne som sig selv i en morsom forestilling, hvor to generationer forenes i en teaterkoncert med masser af skøn musik hentet fra syv årtier. Der er plads til nostalgi med et lunt glimt i øjet, når 2 x Heick krydser klinger og viser hidtil usete sider af sig selv. Musikken binder historien sammen, og her byder de på alt fra rock'n'roll til Grand Prix, fra protestsange til opera.

TV 2 Zulu

21:00  

Ridiculousness
Rob Dyrdek finder de sjoveste klip fra internettet og sætter dem sammen til en hæsblæsende halv time med motion for lattermusklerne. Der bliver også plads til en snak med dagens kendis-gæst.

21:25  

Ridiculousness
Rob Dyrdek finder de sjoveste klip fra internettet og sætter dem sammen til en hæsblæsende halv time med motion for lattermusklerne. Der bliver også plads til en snak med dagens kendis-gæst.

21:50  

Top 20 Funniest

22:40  

Natholdet
Der er mulighed for gode grin, når Anders Breinholt, i selskab med skuespiller Sofie Gråbøl, kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af. Det sker med afsæt i tip, som seerne har sendt ind til redaktionen.

23:15  

Natholdet
Der er mulighed for gode grin, når Anders Breinholt, i selskab med basketball-spilleren Chris Christoffersen , kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af. Det sker med afsæt i tip, som seerne har sendt ind til redaktionen.

23:50  

Natholdet
Der er mulighed for gode grin, når Anders Breinholt, i selskab med komiker Christian Fuhlendorff, kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af. Det sker med afsæt i tip, som seerne har sendt ind til redaktionen.

TV 2 Sport

23:00  

Fodbold: Manchester United-Arsenal
Premier League. .

TV 2 Østjylland

00:00  

Nyhederne

00:05  

Oscar 2016: Den røde løber, direkte
Nu begynder alle de glamourøse stjerner at ankomme til årets Oscar-uddeling i The Dolby Theatre i deres pæneste skrud, og den danske vært Louise Wolff samt modeeksperterne Jesper Høvring og Uffe Buchard vil fra de scar-studie føre seerne sikkert gennem begivenhederne. Sammen vil de kommentere på stjernes kjoler, styling, skønhed og glamour.

02:30  

Oscar 2016: Prisuddeling - direkte
Nu er det tid til filmverdenens svar på Superbowl - Oscaruddelingen! Oscaruddelingen 2016 er den 88. udgave af filmfesten, og i år er det komikeren Chris Rock, der er vært på scenen i Hollywood. Han var også vært i I studiet i Danmark er det Louise Wolff, der er vært, og med sig har hun filmeksperterne Nikolaj Tarp, Ann Lind Andersen og skuespiller Ellen Hillingsøe. TV 2s USA-korrespondent Jesper Steinmetz følger begivenhederne fra Los Angeles og er med på link undervejs. Der er også besøg af nogle af folkene bag den danske film 'Krigen', der er Oscar-nomineret i kategorien 'bedste udenlandske film'.

TV 2 Charlie

00:20  

Stygge Ulf 2
Oplev Ulf Pilgaard i en mundering, du med garanti aldrig har set ham i før. Og så har Henrik Lykkegaard som den unge kokkeelev endelig ramt noget med sin nye ret - tror han. Hjemme hos de to lottomillionærer, Pernille Højmark og Ulf Pilgaard, har de fundet ud af, hvad de mange penge skal bruges til.

00:50  

Hakkedrenge
Nick Devlin (Lee Marvin) er en benhård mafia-håndlanger fra Chicago, der bliver sendt afsted til Kansas City for at opkræve penge hos den arrogante kvæg-baron og gangster Mary Ann (Gene Hackman). Det er ikke nemt for Devlin at få kradset pengene ind, for Mary Ann har ikke har til hensigt at betale, og den sidste pengeopkræver fra Chicago endte som pølsefars. Mary Anns slagteri fungerer som dække for handel med narko og kvinder, og under opgaven møder Devlin den smukke sexslave Poppy (Sissy Spacek), der er en af de unge piger, Mary Ann handler med. Devlin fatter sympati for den ulykkelige pige, og ender med at tage opgaven personligt. Mary Ann skal ned med nakken - koste hvad det vil!

02:15  

Godnat

TV 2 Zulu

00:00  

Natholdet
Der er mulighed for gode grin, når Anders Breinholt, i selskab med komiker Christian Fuhlendorff, kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af.

00:25  

Natholdet
Der er mulighed for gode grin, når Anders Breinholt, i selskab med skuespilleren Thure Lindhardt, kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af. Det sker med afsæt i tip, som seerne har sendt ind til redaktionen.

01:00  

Anstalten
På den lukkede anstalt Lykkebo er tre af beboerne, mordbrænderen Jenny (Linda P.), sociopaten Ernst (Rasmus Bjerg) og den apatiske Miffy (Linda P. ), godt trætte af den skizofrene Leon (Mick Øgendahl), som beskylder alle for, at have stjålet hans forsvundne toaster. Samtidig modtager forstanderinden, den distræte Sonja (Hella Joof) dårlige nyheder, der truer den ellers så dysfunktionelle idyl. Lykkes det hende ikke at gennemføre massive besparelser, må Lykkebo lukke.

01:30  

Anstalten
Hele Anstalten er taget i Zoo for at indsamle penge. Ernst (Rasmus Bjerg) kommer i klammeri med en børnefamilie, mens gederne bringer fru Larsen frem i Leon (Mick Øgendahl). Samtidig kommer Miffy (Linda P. ) frygteligt galt af sted.

02:00  

The Cleveland Show
Rallo erklærer, at han ikke længere er en baby, og straks slår Donnas moderinstinkt ind - nu vil hun have endnu et barn. Hun ved bare ikke, at Cleveland allerede er blevet steriliseret. Samtidig får Rallo en bærende rolle i en lokal opsætning af musicallen 'Annie'.

02:10  

Dybvaaaaad!

02:30  

The Cleveland Show
Da Cleveland opdager, at maden på det lokale herberg er meget bedre end den, han får derhjemme, agerer han hjemløs for at få fat i den lækre mad. Og Roberta hjælper Kendra med at opfylde drømmen om at blive julemand i stormagasinet.

02:50  

Ridiculousness
Rob Dyrdek finder de sjoveste klip fra internettet og sætter dem sammen til en hæsblæsende halv time med motion for lattermusklerne. Der bliver også plads til en snak med dagens kendis-gæst.

03:20  

Rude Tube - Online Offenders
Se en top-20 countdown af de sjoveste, vildeste, mest sexede og overraskende klip fra internettet inden for forskellige kategorier.

03:50  

Rude Tube - Fail Storm
Se en top-20 countdown af de sjoveste, vildeste, mest sexede og overraskende klip fra internettet inden for forskellige kategorier.

04:20  

Sjov med sex
Se med, når Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jensen fortæller deres pinligste sexhistorier til hinanden - uden filter eller forbehold, men med en ordentlig portion humor. Intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie. Det kan hovedpersonerne i dages afsnit godt stå inde for. Nicholas Kawamura fortæller nemlig sin gode ven om sit forhold til kropslugte og sex, mens Pelle Peter Jensen kan bidrage med en historier om en situation, som mange mænd vil misunde ham: Trekanter.

04:55  

Sjov med sex
Se med, når Jonathan Harboe og Cecilie Lassen fortæller deres pinligste sexhistorier til hinanden - uden filter eller forbehold, men med en ordentlig portion humor. For intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie. Skuespilleren Jonathan Harboe kommer på en ret svær opgave, når han skal fortælle den smukke balletdanserinde, Cecilie Lassen, om dengang han over flere omgange prøvede at komme i bukserne på en pige, som ikke var helt med på idéen. Cecilie kvitterer med at fortælle om hvorfor man ikke skal drikke en flaske Jack Daniels og få lyst til at lave en trekant på samme tid.

TV 2 Sport

01:00  

Boksning: Carl Frampton-Scott Quigg
Titelkamp i bantamvægt - fra Manchester, England. Se boksebraget mellem IBF World Champion Carl Frampton og WBA Champion Scott Quigg, når de to mødes i Manchester Arena.

02:00  

Boksning: Marco Huck-Ola Afolabi
IBO-titelkamp i cruiservægt - fra Halle, Tyskland. Vi sender boksning fra Tyskland, når Marco Huck og Ola Afolabi møder hinanden i ringen.

03:05  

Ishockey: Anaheim-Los Angeles, direkte
NHL. Anaheim Ducks tager imod Los Angeles Kings hjemme i Honda Center i Californien. Kampen vises med amerikanske kommentatorer.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053745