dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 21. februar 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 21. februar 2016

TV 2 Østjylland

05:05  

Med livet som indsats
Tre mænd går om bord i en helikopter og sætter kursen mod en af Hawaiis aktive vulkaner, hvor de skal optage afslutningssekvensen til thrilleren 'Sliver'. Gennem tåger af svovldioxid styrer de ned i krateret, imens alle er fokuseret på at få de bedste billeder. Pludselig begynder helikopteren at ryste, og den styrter ned tæt på en sø af flydende lava. Radioen er død, og den tætte røg, de tre mænd indånder, er giftig, så nu gælder det om at komme væk i en fart!. 'Med livet som indsats' er en dokumentarserie, der dramatiserer virkelige begivenheder og beretninger om folk, der har været i overhængende livsfare, når naturen pludselig har vist sit mest brutale og nådesløse ansigt.

05:30  

Venner
Joey er ovenud lykkelig, da han bliver nomineret til en tredjerangs skuespillerpris for sæbeopera-stjerner, men pris-ceremonien går ikke helt, som hverken arrangørerne eller Joey havde forventet. For Joey ved godt, hvordan en vinder smiler og takker, men ikke hvordan en taber skal opføre sig. Ross bliver temmeligt forbløffet, da en mandlig studerende forklarer, at hans dårlige karakterer skyldes, at han har forelsket sig - i Ross.

06:00  

News nyhederne

06:26  

Vejret news

06:30  

News nyhederne

06:55  

Vejret news

07:00  

Nyhederne

07:30  

Nyhederne

07:57  

Vejret news

08:00  

Nyhederne

08:10  

Go' morgen Danmark

TV 2 Charlie

06:30  

Bryllupsklokker
Tom (Fred Astaire) og Ellen Bowen (Jane Powell) er bror og søster - og dansere. Da deres show lukker i New York, arrangerer deres agent, at de skal danse i London i samme periode som det forestående kongelige bryllup. Undervejs på atlanterhavsoverfarten forelsker Ellen, der er lidt af en kvindelig Don Juan, sig i en engelsk lord, mens mere seriøse Tom koncentrerer sig om at øve deres dansenumre. Men da de kommer til London, begynder også den inkarnerede ungkarls hjerte at galoppere, efter at han har mødt en sød dansepige. Spørgsmålet er, om der er plads til både dans og kærlighed i de to søskendes liv? [4:3]

08:10  

Laura og Almanzo
Laura, hendes mand Almanzo og deres lille datter flytter til Missouri for at blive æblefarmere. Deres drøm om økonomisk sikkerhed bliver dog hurtigt truet, da Almanzo bliver syg. Laura må nu passe farmen helt alene og det er ikke en nem sag, da en lang og hård vinter nærmer sig.

TV 2 Zulu

05:05  

Sjov med sex
Se med, når Jasper Ritz og Anders Stegger fortæller deres pinligste sexhistorier til hinanden - uden filter eller forbehold, men med en ordentlig portion humor. Intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie. Det kan Jasper Ritz bevidne, når han fortæller om sin seksuelle debut til radioværten Anders Stegger, som til gengæld har en historie om dengang, han måtte komme med en meget utraditionel undskyldning for at slippe for et one-night-stand.

05:40  

Sjov med sex
Se med, når Jøden og TopGunn fortæller deres pinligste sexhistorier til hinanden - uden filter eller forbehold, men med en ordentlig portion humor. Intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie. Den slags er Jøden og TopGunn fulde af. Jøden kan blandt andet fortælle om en meget uheldig sexoplevelse, der næsten endte ud med en tur på skadestuen. TopGunn viser sig derimod fra sin mere romantiske side, når han afslører, at han har inviteret en pige til Paris i håb om at få et knald. Se med om det lykkes.

06:00  

TurboModul 2
I andet afsnit af next-level-sketchshowet TurboModul, besøger vi igen parret Jannik og Kevin i doku-soapen 'Kærlighed på trods', hvor vi finder ud af, om en hushjælp kan være en bryllupsgave. Hvad Tonni Bonde ikke selv kan bruge, vil du så ufatteligt gerne købe af ham - og det ved du også godt! Og så finder vi ud hvad drengene i 'Dreng og Dreng og Far' vil have, deres far ikke skal blande sig i. Måske får vi opklaret hvor toget kører hen - måske ikke. Du kan - med andre ord - glæde dig til ene fede sager, der skriger på at blive slikket da fuck op!

06:30  

Killer Karaoke
Hvis man kan synge, kan man vel også synge, selv om man bliver sænket ned i et kar, der er flydt med iskoldt vand og slanger, selv om man bliver most af to meget overvægtige mænd, og selv om man bliver angrebet af et par glub ske kamphunde - eller kan man nu også det? Steve-O fra 'Jackass' har sat sig for at genere og distrahere en række karaoke-sangere på det groveste for at finde ud af, hvor længe de kan holde sangen gående. Den sanger, der holder tonerne længst, vinder 10.000 dollars.

07:20  

Dumt & farligt
Værterne inviterer indenfor i det muntre køkken, hvor de eksperimenterer med at tilberede mad på utraditionelle måder. De laver flamberede pandekager med gaseksplosioner, kommer tomatsuppe i opvaskemaskinen, skærer wienersalat med græsslåmaskinen og koger pølser på toilettet. Se om det lykkes Jan og Lasse at diske op med et gedigent måltid mad. Om ikke andet har TV 2 Zulu opskriften på en sprængfarlig aften.

07:55  

Dumt & farligt
Det er den store finale, og Jan Elhøj og Lasse Spang Olsen slutter af med et brag, når de river husets vægge ned i forsøg på at lave samtalekøkken og newyorker-lejlighed. Men inden huset tager for meget skade, skal værterne også nå at finde ud af, hvorfor man ikke må støvsuge aske eller vaske tallerkner og glas i vaskemaskinen. Se også hvordan det går, når Jan og Lasse forsøger at lynstege Jakabov med benzin, lave hakket kød i en flismaskine og hugge brænde med flagstangen.

08:30  

Testkaninerne
Har du nogensinde tænkt over, hvordan det føles at køre gennem en bilvask, mens du selv ligger på køleren i badebukser? ZULUs seere er nysgerrige på alle mulige ting, og ZULU har derfor hyret komikerne Karsten og Mikkel til a t teste livets store og små spørgsmål - som rigtige testkaniner. Da de er kommet til at skrive under på en bindende kontrakt med ZULU, må de ikke sige nej, ligegyldigt hvor dum, ulækker eller klam testen er. Hvis ZULU siger, det skal testes, så SKAL det testes!

TV 2 Sport

05:00  

Ingen udsendelse

05:30  

Ingen udsendelse

08:55  

Motorsport: Verstappen og Sainz
Magasin. Max Verstappen og Carlos Sainz Jr. havde en suveræn første sæson i F1 2015. De to unge racerkørere imponerede flere gange med deres flotte resultater, og vi ser her tilbage på den flotte sæson.

 
TV 2 Østjylland

09:00  

Nyhederne

09:10  

Go' morgen Danmark

10:00  

Nyhederne

10:03  

Vejret

10:10  

Go' morgen Danmark

11:00  

Nyhederne

11:05  

Go' morgen Danmark

TV 2 Charlie

09:40  

Doktor og søn
Len og Linda finder syv-årige Molly på trappen til hospitalet, og i første omgang er hun ikke til at få et ord ud af. Tom indser dog, at pigen er lidt af en prøvelse at omgås, så han beslutter sig for at tage hende med hjem til Deborah - og Deborah får sin tålmodighed sat på en hård prøve. Det viser sig imidlertid, at der er en meget god grund til, at Molly hverken vil tale eller opføre sig ordentligt. [16:9]

10:40  

Doktor og søn
Deborahs mor, Dora, er ankommet til landsbyen, og ud over en masse bagage medbringer hun også overraskende nyt. Dora har nemlig tænkt sig at gifte sig igen, og det gør datteren stiktosset. Både Tom og Arthur bliver til deres store fortrydelse begavet med Doras hjemmestrikkede slips, men de kommer snart på andre tanker, da Michael påstår, at han har set et uhyre nede ved vandreservoiret. [16:9]

11:35  

Wild at Heart
Med en stærk udlængsel i blodet og drevet af drømmen om at begynde et helt nyt liv op fra bunden river familien Trevanion én gang for alle teltpælene op og udskifter et traditionelt engelsk familieliv med et usikkert og til t ider farefuldt liv i bushen i det vilde Sydafrika. Samtidig med, at de forsøger at opbygge en succesrig turistvirksomhed, kæmper de for at falde til og få stablet en forholdsvis normal hverdag på benene, alt imens de dagligt må lære at håndtere alt fra sultne løver, elefant-krybskytteri og sygdom blandt dyrene i vildtreservatet. Eventyret er for alvor begyndt! [16:9]

TV 2 Zulu

09:00  

Simon Talbots sketch show
Endnu engang kan du glæde dig til en lille halv time i Simon Talbots hoved. I dagens afsnit skal vi bl.a. opleve Simon som stunt-man og helt i et computerspil, samt få en smagsprøve på hvordan yhederne på tv ville se ud, hvis de blev gjort yngre og mere "street"...

09:30  

Simon Talbots sketch show
Så er det igen tid til stand-up og sketches med Simon Talbot. Simon og hans manager ikke er helt enige om, hvordan man skruer en Pokemon-sketch sammen. Og så er det tid til at kigge lidt på Simons frygt for hårtab og zombie

10:05  

Sjit Happens
Efter Ane og Olaus break up flytter Olau ud af lejligheden. Det er en stor omvæltning for alle, og især Øland har det svært med alle forandringerne. Emil har fået en ordentlig omgang kløe i den nedre region, men tør ikke gå til lægen af frygt for at få en pludselig erektion. Samtidig begynder Mads på en uddannelse, men har svært ved at prioritere det nye liv som studerende.

10:40  

Lie to Me
En ung kvinde beder Cal om hjælp til at bevise, at hun har bevidnet et mord, eller rettere at hun har haft et mentalt syn af et mord på et hotel. Han inviterer hende tilbage til sit kontor, men efter en kort afbrydelse, forsvinder hun. Cal tager til hotellet, hvor mordet er begået, og pludselig dukker kvinden op igen, men opfører sig helt anderledes og kan slet ikke genkende Cal! De ser overvågningsfilmen fra kontoret igennem, og Cal opdager, at kvinden lider af personlighedsspaltning og hver personlighed har sit helt eget kropssprog. [16:9]

11:30  

Lie to Me
Zoe henvender sig til Lightman-gruppen, da en af hendes klienter, den unge football-spiller Cabe McNeil, bliver anklaget for voldtægt. Offeret, 16-årige Susan Reed, havde et falsk id-kort og drak alkohol ved en college-fest, og hun så betydeligt ældre ud, end hun i virkeligheden er. Cal er ikke umiddelbart interesseret i sagen, men Zoe presser på, og hun antyder, at der er racemæssige årsager til anklagerne mod Cabe. Samtidig ser Foster og Loker nærmere på en religiøs kult, der har fået problemer med skattevæsenet. Her er man nemlig slet ikke sikre på, at kulten er så religiøs, som lederne giver udtryk for. [16:9]

TV 2 Sport

09:10  

Amerikansk fodbold: NFL
Højdepunkter fra Super Bowl 50. Vi sender her højdepunkter fra verdens måske største sportsbegivenhed, nemlig Super Bowl. I år mødtes Carolina Panthers og Denver Broncos i årets største amerikanske event, og missede du kampen, eller trænger du bare til et lille gensyn, så skal du se med her.

10:10  

MMA: World Series of Fighting - Garden G
World Series of Fighting . Det er blevet tid til MMA i verdensklasse, når der er WSOF 28 på programmet i dag. Nogle er verdens bedste MMA-kæmpere står klar i Next Level Sports Complex i Californien, hvor Marlon Moraes skal i aktion mod Joseph Barajas i eventets hovedkamp, mens de to bantamkrigere Chris Gutierrez og Timur Valiev også skal i kamp mod hinanden. Vi sender stævnet med amerikanske kommentatorer.

10:40  

Fodbold: Las Palmas-Barcelona
La Liga. Det er top mod bund i den bedste spanske fodboldrække, La Liga, når oprykkerne fra Las Palmas tager imod de forsvarende mestre fra Barcelona hjemme på Estadio de Gran Canaria i denne 25. spillerunde. Det er uhyre vigtige point, der er på spil for begge mandskaber. Las Palmas kæmper en hård kamp for overlevelse, mens Barcelona ganske enkelt ikke har råd til at tabe point, hvis det spanske mesterskab skal genvindes. Atletico Madrid og Real Madrid er begge lige i hælene på catalanerne, så det er dyrt at snuble i toppen af rækken. Da de to hold tørnede sammen tilbage i september, blev det dog kun til en kneben 2-1-sejr til favoritterne, og Luis Suarez blev med sine to scoringer dagens helt. Se, om det igen bliver den sydamerikanske trio med Suarez, Neymar og Messi, der skal afgøre sagerne for Barcelona.

TV 2 Østjylland

12:00  

Nyhederne

12:20  

Badehotellet
Det er blevet efterår. Edward Weyse er blevet afskediget fra teatret og lever af at spille klaver til stumfilm i en biograf. Han opsøges af Amanda, der har fået arbejde som assistent for den selvoptagede og koleriske filminstruktør Gerhard Flügelhorn, der tilbyder Weyse en rolle i sin nye film. Hotellet åbner uden for sæsonen, så filmens sidste scener kan indspilles herude i fred og ro. Uheldigvis er rygtet om de spændende optagelser nået de gamle gæster, så pludselig er filmholdet ikke længere alene. Fru Andersen er blevet syg og opholder sig ovre hos Fies far, der er sikker på, hun vil få det bedre, hvis hun får fortalt Morten den store hemmelighed.

13:15  

Nybyggerne
Fire par er flyttet ind i fire råhuse i Farum og konkurrerer nu om at omdanne den rå beton til fortryllende boliger. Til vinderparret er der en kæmpe gevinst - det hus, de selv har skabt - til en værdi af 3,4 millioner. Denne gang er der masser af drama på villavejen. Peter har pludselig fået et alvorligt smæld i ryggen og må med ambulance på hospitalet. Det efterlader Rikke alene med hele byggeriet - og så er gode råd dyre. Christel og Johan er til gengæld i deres es, for de skal endelig lave det børneværelse, de har gået og drømt om. I det grønne hus får Manne overtalt Frederik til, at de skal genoplive en klassiker fra 1990'erne - svampevæggen.

14:05  

Blændende boliger
Hvad skal der til for at skabe indrette og sælge en blændende bolig? Ejendomsmægler Mette Hjære fremviser et moderne byhus midt i Kolding - et hus, der er fyldt med overraskelser.

14:35  

Operation X - følger op
Morten Spiegelhauer undersøger, hvad der er sket i en række af de sager, som 'Operation X' har afsløret.

14:50  

Danmark har talent
Liveshowene fortsætter, og denne gang er det danseren Sunday, 91-årige Gokke, trommebrødrene DholUnited, burlesk-performeren Tinus, de syv cykeltrialkører Trialaction Team og danserne Yin & Yan, der skal dyste om en plads i s emifinalerne. Det er din stemme, de kæmper om, så du kan forvente et spektakulært show, der får dig helt ud på stolekanten. Ud over de syv acts kan du glæde dig til liveoptræden fra selveste Søs Fenger og bandet Nordstrøm. Dommerne, Peter Frödin, Cecilie Lasse, Nabiha og Jarl Friis-Mikkelsen, sidder klar til at bedømme talenterne.

TV 2 Charlie

12:30  

Wild at Heart
Med en stærk udlængsel i blodet og drevet af drømmen om at begynde et helt nyt liv op fra bunden river familien Trevanion én gang for alle teltpælene op og udskifter et traditionelt engelsk familieliv med et usikkert og til t ider farefuldt liv i bushen i det vilde Sydafrika. Samtidig med, at de forsøger at opbygge en succesrig turistvirksomhed, kæmper de for at falde til og få stablet en forholdsvis normal hverdag på benene, alt imens de dagligt må lære at håndtere alt fra sultne løver, elefant-krybskytteri og sygdom blandt dyrene i vildtreservatet. Eventyret er for alvor begyndt! [16:9]

13:25  

Doc Martin
Doktor Martin (Martin Clunes) var engang en succesrig kirurg i London, men han har skiftet storbyen ud med postkortidyl i landsbyen Portween. Uheldigvis passer den gode doktors humør ikke til omgivelserne - han er nemlig både vrissen, stridslysten og taktløs. Og nu får han en ekstra udfordring, for som nybagt far skal han finde ud af at forene faderrollen med de professionelle armbevægelser og ambitioner. [16:9]

14:15  

Den indiske doktor
Prem forsøger desperat at finde og redde Dan, før det er for sent. En koppeepidemi truer, og Prem skal både kæmpe med sundhedsmyndighederne uduelighed og lokalbefolkningens uvidenhed. Trefelins evangelistpræst, Herbert Todd, nægter at lade sig vaccinere og modarbejder åbenlyst Prems forsøg på at begrænse virussen, og konflikten mellem dem truer med at splitte landsbyen. [16:9]

TV 2 Zulu

12:20  

Lie to Me
Efter mange, lange overvejelser beslutter Cal sig for, at han måske godt kan undværes på kontoret, og tager på ferie til Mexico sammen med datteren Emily. Her bliver Cal opsøgt af den amerikanske ambassade, fordi en kvindelig, amerikansk turist er sporløst forsvundet og har efterladt sin 12-årige datter alene på hotellet. Det varer ikke længe, før Cal finder ud af, at både politiet og et centralt vidne vist ikke har fortalt hele sandheden - og så tager han sagen. [16:9]

13:10  

Lie to Me
For et par dage siden blev Eric Mathesons kone fundet tævet til døde, og mistanken retter sig mod hendes mand, der tidligere har haft problemer med ordensmagten. Men Eric Matheson har ikke tænkt sig at opgive uden kamp. Han besætter Cal Lightmans kontor, tager alle de tilstedeværende som gidsler og kræver, at Cal finder den rigtige morder - og ikke blander politiet ind i sagen. [16:9]

14:00  

Lie to Me
En gammel ven dukker op i Cal Lightmans liv og involverer ham i et større kriminelt foretagende, der vil udnytte hans evner. Der bliver lagt stort pres på Lightman, og han må vælge mellem loyalitet til sin ven eller bevare det gode forhold til agent Reynolds. Samtidig efterforsker resten af holdet nogle mordtrusler, som en high school elev tilsyneladende står bag. [16:9]

14:50  

Lie to Me
Et vidne i en pengeafpresningssag, som agent Reynolds arbejdede undercover på to år tidligere, bliver dræbt, og Lightman og Foster må finde ud af, hvem der har afsløret vidnets adresse. Derudover nægter Reynolds selv at vidne i sagen, så Lightman og Foster må beskytte ham mod hans handlinger i sagen, som Reynolds selv mener var nødvendige dengang, men der er ingen papirer i sagsmappen, der godkender Reynolds handlinger. Hvad var det, Reynolds gjorde, der var så forfærdeligt? [16:9]

TV 2 Sport

12:40  

Håndbold: Celje - Flensburg-Handewitt (m
Champions League. Flensburg-Handewitt er flyvende i Champions League, så de slovenske værter fra RK Celje kommer på lidt af en opgave i dag, når de to hold tørner sammen i tredjesidste runde i gruppespillet. Det ser ikke godt ud for Celjes drømme om videre avancement, for holdet har ikke skrabet mange point sammen indtil videre. Det har de mange danskere i Flensburg-Handewitt til gengæld, og mon ikke Anders Eggert og co. er opsatte på at hente to mere i Slovenien. En god placering i gruppen er nemlig vigtig for at få en mere overkommelig modstander i 1/8-finalen.

14:25  

Håndbold: Bundesligaen - højdepunkter
Højdepunkter. Se eller gense de seneste højdepunkter fra verdens bedste håndboldliga for mænd, den tyske Bundesliga. Følg danske stjerner som Niklas Landin, Hans Lindberg og Anders Eggert, når de viser sig frem i sportens største arenaer.

14:55  

Håndbold: Kiel - Leipzig (m), direkte
Bundesligaen. Der er Bundesliga-håndbold på programmet, når de forsvarende mestre fra THW Kiel tager imod oprykkerne fra Leipzig hjemme i Sparkassen Arena. Det lyder umiddelbart som en ulige kamp, men oprykkerne har gjort det ganske glimrende, og Niklas Landin og co. har været hårdt plaget af skader. Derfor har Leipzig måske en minimal chance for at overraske, selvom hjemmeholdet unægteligt må tage favoritværdigheden på sig.

TV 2 Østjylland

15:50  

Danmark har talent - afgørelsen
Tredje liveshow har budt på et brag af et show, men hvem har imponeret seerne mest? Det afsløres nu, hvilke to acts, der har fået flest sms-stemmer og går direkte videre til semifinalerne. Hvem, der bliver det tredje og sidste act, der går videre, er op til dommerne, når de skal vælge deres favorit blandt seernes nummer tre og fire.

16:15  

The Guilt Trip
Opfinderen Andy Brewster (Seth Rogen) skal på en køretur tværs over USA for at sælge sin seneste opfindelse, men da han skal sige farvel til sin mor (Barbra Streisand), kommer han pga. en pludselig indskydelse, til at inviterer hende med. Hun er dominerende, overbeskyttende, og blander sig i alt, men under turen åbner de sig op for hinanden. Det bliver den sjoveste og vildeste tur, og det viser sig, at de har meget mere tilfælles, end Andy nogensinde havde forestillet sig.

TV 2 Charlie

15:05  

Den indiske doktor
Trefelin ligger øde hen, mens Prem venter på et vaccinationshold, der skal ankomme fra Cardiff. Men pastor Todd står fast på, at kun han kan redde landsbyen fra koppeepidemien. Mens Prem forgæves forsøger at overtale landsbyboerne til øjeblikkeligt at lade sig vaccinere, opdager Todd, at hans datter Verity har en affære med en gift mand, og han beslutter sig for at give hende en hård straf. Prem og Todds indbyrdes kamp om at kontrollere landsbyen bliver sat på spidsen, da endnu en mand bliver alvorligt syg ... [16:9]

15:55  

Victoria
Hun er datter af en rig godsejer, han er søn af en fattig møller. Victoria (Iben Akerlie) og Johannes (Jakob Oftebro) har elsket hinanden siden de var børn, men til trods for deres dybe kærlighed presser Victorias far hende til at gifte sig med den rige kammerherres søn, Otto (Bill Skarsgård), frem for Johannes. Livet er dog ikke nemt at leve, når man ikke må elske sit livs store kærlighed. 'Victoria' er baseret på Knut Hamsuns berømte roman fra 1898 af samme navn.

17:50  

Agatha Christie: Spil med spejle
Miss Marple bliver kaldt til herregården Stoneygate, hvor barndomsveninden Miss Carrie Louise bor med sin mand; noget tyder nemlig på, at nogen er i færd med langsomt at tage livet af Miss Carrie. Mens Miss Marple forsøger at finde ud af sagens rette sammenhæng, sker der pludselig et chokerende mord! Nu bliver sagen vendt helt på hovedet! [16:9]

TV 2 Zulu

15:40  

Lie to Me
16-årige Max Roland er overbevist om, at han blev bortført som barn, og at hans far og mor ikke er hans biologiske forældre. Max har i al hemmelighed foretaget en dna-test, som bestyrker hans mistanke, og nu kontakter han Cal Lightman for at finde frem til sandheden. Eli Loker og Ria Torres undersøger et Thanksgiving-udsalg i en kæmpestor elektronikforretning, der fik dødelig udgang - formentlig fordi butikken var for længe om at åbne dørene for de spareivrige kunder. [16:9]

16:30  

Lie to Me
Mens hans datter forbereder kontorets julefest, bliver Cal sendt til Afghanistan, hvor han skal hjælpe med at redde to amerikanske marinesoldater, der er blevet taget til fange. Militæret har tilbageholdt Franko Vincent, en amerikaner, der har sluttet sig til Taleban, og Cal skal finde ud af, om manden lyver eller taler sandt, når han hævder at vide, hvor marinesoldaterne bliver holdt fanget. Det bliver en hård nød at knække, for Cal ved faktisk ikke, om Franko Vincent er CIA-agent, tidligere CIA-agent, skingrende skør - eller om han er den Taleban-sympatisør, han siger, han er. [16:9]

17:20  

Lie to Me
I Las Vegas er Jake Hartman, en af finalisterne i verdensmesterskabet i poker, forsvundet, og Cal, Gillian og Reynolds rejser til den populære spilleby for at finde ud af, hvad der er op og ned i sagen. Måske ved en af de øvrige finalister mere, end vedkommende vil sige, så det er nu op til Cal at bruge sine evner for at se bag om gamblernes veltrænede pokerfjæs. Cal har tidligere fået forbud mod at spille i Las Vegas, fordi han vandt lidt for tit takket være sit talent for at afsløre, hvad der er løgn, og hvad der er sandt, og Reynolds får til opgave at holde Cal langt væk fra roulettebordet, som er det eneste sted, hvor Cals særlige evner ikke kan bruges til noget. [16:9]

TV 2 Sport

16:45  

Motorsport: Yamaha SuperCross og Freesty
Højdepunkter. Vi sender her højdepunkterne fra det store Yamaha SuperCross og Freestyle Show i Herning, der blev afholdt 5. og 6. februar i Jyske Bank Boxen. Sidste års vinder, franske Florent Richier, var igen at finde i Herning, da han jagtede et vaskeægte hattrick. Også amerikanske Ross Johnson og franske Fabien Izoird var på pletten i Boxen, ligesom der var en masse talentfulde danskere i aktion.

17:45  

Motorsport: Verstappen og Sainz
Magasin. Max Verstappen og Carlos Sainz Jr. havde en suveræn første sæson i F1 2015. De to unge racerkørere imponerede flere gange med deres flotte resultater, og vi ser her tilbage på den flotte sæson.

TV 2 Østjylland

18:00  

Nyhederne og Sporten

18:12  

Regional program

18:20  

Dit vintervejr

18:25  

Go' appetit
Claus Holm inviterer seere, gæstekokke og aktuelle kendte gæster ind i køkkenet hos MAD Cooperativet på Københavns Hovedbanegård. Her bliver der tryllet med de gode råvarer og skabt retter, der får munden til at løbe i vand. Der er noget for enhver smag: Claus pifter de gamle hverdagstravere op, bliver inspireret af fremmede køkkener og får vist en anden side af de ansigter, vi kender så godt fra film, tv, musik og teater. Du finder aktuelle opskrifter på mad.tv2.dk.

19:00  

Nyhederne

19:30  

Regionale nyheder
Nyheder og Vild Med Dyr [stereo] [dan] [stereo] [dan]

20:00  

Hvem vil være millionær?
Hans Pilgaard byder velkommen til endnu en gang dating i de varme stole. Sidst valgte Daniel quizpartner, og det blev charmerende Jasmin, der løb med chancen for at vinde den eftertragtede million med ham. 8. 000 kroner blev det til sidste gang, og parret har stadig alle livliner intakte. Mon der er en million på vej? Det er i hvert fald to hardcore gamblere der sidder klar til at quizze, for - som de siger - 'vi sidder her jo kun én gang!'.

TV 2 Charlie

19:25  

Spørg Charlie
Hvad gør man, hvis den ene part i et forhold vil fortsætte med at have hund, og den anden part ønsker en "hundepause"? Skal man fortælle sin gode veninde, at det muligvis er hendes størrelse, der er grund til, at hun ikke kan finde en kæreste - og skal man fortælle svigermor, at hun forstyrrer alles søvn med sin snorken? [16:9]

20:00  

Talkshowet Meyerheim
Tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt er hovedpersonen i denne udgave, hvor Michael Meyerheim har inviteret tre mennesker, der kender hende privat eller fra hendes tid som politiker. Hør hvilket særligt forhold Helle Thorning-Schmidt og anfører for fodboldlandsholdet Daniel Agger har til hinanden. Og kom bag den politiske og private facade på dagens hovedperson sammen med politisk kommentator Hans Engell og hendes gode veninde Trine Gregorius.

20:55  

Jarls Quizshow
Normalt bringer de sol og varme med sig, men i denne udgave af 'Jarls Quizshow' kommer fire af Badehotellets største stjerner for alvor på glatis. Det unge "ægtepar" Amalie Dollerup og Mads Wille gør alt, hvad de kan for at give de erfarne damer, Benedicte Hansen og Bodil Jørgensen, tørt på. Imens har Bodil og Benedicte travlt med at få sig rodet ud i en længere snak om mandestrip! Musikken ledes som sædvanlig af kapelmester Jeanett Albeck, mens Jarl Friis-Mikkelsen forsøger at styre slagets gang.

TV 2 Zulu

18:10  

Lie to Me
Harold Clark, en frustreret landmand, der for nylig er gået konkurs, har parkeret sin traktor ved Det Hvide Hus og forlanger at få præsidenten i tale. Det fremgår af et anonymt opkald til alarmcentralen, at Harold har medbragt sprængstoffer nok til at sprænge hele byen i luften, og nu skal Cal og hans team forsøge at afværge en katastrofe. FBI vil vide, om de skal lade en snigskytte gøre det af med landmanden, eller om han er et harmløst fjols, så Cal skal fastslå, om Harold virkelig har en bombe, og om han i så fald vil bruge den - eller, værre endnu, om han er en del af en større og dødsensfarlig sammensværgelse. [16:9]

19:00  

Lie to Me
Cal er sikker på, at en af hans tidligere elever, den begavede og charmerende psykologistuderende Martin Walker, er psykopat og har forbindelse til en kvindes forsvinden. Desværre står Cal alene med sin mistanke, så nu skal han prøve at overbevise tvivlerne om, at han har ret. Sagen kompliceres af, at Cals tidligere mentor, der er en anerkendt psykolog, også er blevet snydt af den karismatiske unge mand og forsøger at beskytte ham af personlige årsager. Og mens Cal leger katten efter musen, tager Torres og Loker til en lille by, hvor de skal hjælpe en lærer, der tror, han har set en ufo. [16:9]

19:45  

Sjit Happens
Efter Ane og Olaus break up flytter Olau ud af lejligheden. Det er en stor omvæltning for alle, og især Øland har det svært med alle forandringerne. Emil har fået en ordentlig omgang kløe i den nedre region, men tør ikke gå til lægen af frygt for at få en pludselig erektion. Samtidig begynder Mads på en uddannelse, men har svært ved at prioritere det nye liv som studerende.

20:20  

Sjit Happens
Nu hvor Olau er flyttet ud, skal kollektivet af en ny beboer, og drengene gør alt, hvad de kan for at imponere den nye pige Katrine. De glemmer alt om Ane, der stadig er nede over Olau, og hun føler sig totalt overset af vennerne. Emil tilbyder, at Katrine kan få lige det værelse, hun vil have, men da ingen af de andre er klar på at bytte, må han opgive sit eget værelse for ikke at tabe ansigt. Imens skal Øland tage en stor beslutning om et par nye briller og beder derfor Wilma og Olau om hjælp.

20:55  

Simon Talbots sketch show

TV 2 Sport

18:10  

Fodbold: Granada-Valencia, direkte
La Liga. Vigtige point er på højkant, når Granada i La Ligas 25. spillerunde tager imod Valencia på Estadio Nuevo Los Cármenes. Granada har fået en forfærdelig start på fodboldåret 2016, og ligger i øjeblikket ikke særligt godt til i Spaniens øverste fodboldrække. Helt lys ser situationen heller ikke ud for Valencia, der kom udmærket fra land sidste sommer, men i øjeblikket har langt mellem sejrene. Der skal som vanligt findes tre nedrykkere, når sæsonen i maj lakker mod enden, og vil de to mandskaber se sig selv fri af den hæsblæsende overlevelseskamp, skal de til at få nogle brugbare resultater på måltavlerne. Hvem har heldet med sig denne søndag?

20:25  

Fodbold: Atlético Madrid-Villarreal, dir
La Liga. Et vaskeægte topopgør er på programmet i La Liga. Atletico Madrid har gang i intet mindre end en pragtsæson i den bedste spanske fodboldrække, men næsten det samme kan siges om Villarreal. Det bliver derfor yderst interessant at se, hvad udfaldet bliver, når de to topmandskaber i La Ligas 25. spillerunde står ansigt til ansigt på Estadio Vicente Calderon i den spanske hovedstad. Fem ud af de to holds seneste ti indbyrdes opgør er gået Atletico Madrids vej, mens et enkelt er endt uafgjort, og de resterende fire er endt med sejre til Villarreal. Vil det blive Diego Simeone eller Marcelino García Torals tropper, der i dette møde trækker det længste strå?

TV 2 Østjylland

21:00  

American Hustle
New York 1978. Da svindleren Irving Rosenfeld (Christian Bale) og hans makker og elskerinde Sydney Prosser (Amy Adams) bliver snuppet af FBI-agenten Richie DiMaso (Bradley Cooper), giver han dem et valg: En tur i fængsel eller et undercover job for FBI! De vælger det sidste, og snart arbejder de for FBI med at fange andre svindlere, blandt andet får de til opgave at afsløre en korrupt borgmester og ledende mafiafolk. En film af mesterinstruktøren David O' Russell (Three Kings, The Fighter, Silver Linings Playbook), der var nomineret til ikke mindre end 10 Oscars.

23:15  

Station 2
Station 2 fortæller historien om Lisa Borch, som tilbage i 2014 slog sin mor ihjel med over 20 knivstik. På under et år ændrede hun sig fra en almindelig glad teenager til morder i en alder af blot 15 år. Men hvordan gik det så galt? Vi fortæller historien om et uforklarligt mord. Med hjælp fra kilder som kender Lisa, og som aldrig tidligere har fortalt deres historie

23:55  

Jorden slugte min bror
Den 28. februar 2013 lå Jeff Bush og sov i sin seng i Florida, da jorden pludselig åbnede sig under ham, og han forsvandt ned i et 20 meter dybt hul. Hans bror, Jeremy, forsøgte at redde ham, men det var for sent og forgæves - og liget af Jeff blev aldrig fundet. Den britiske geolog Iain Stewart tager til USA for at finde en forklaring på det fænomen, der kostede Jeff livet, og undersøge, hvorfor netop USA er særligt hårdt ramt af jordfaldshuller. Det udvikler sig til en en geologisk 'kriminalgåde', hvor nogle af svarene skal findes dybt nede i jorden og mange millioner år tilbage i tiden.

TV 2 Charlie

21:45  

Manden på Svanegården
Den søde Lisbeth (Susse Wold) har en slem overraskelse til sin barndomskæreste Henrik (Willy Rathnov), da han vender hjem til sin fødeby - hendes fædrende hjem Svanegården skal sælges til en tysk forretningsmand! Men måske ka n de to sjove fætre Claus og Mikkel (Karl Stegger og Arthur Jensen) og husholdersken (Bodil Udsen) sammen med det forelskede par stadig nå at redde den fædrende gård.

23:20  

Stygge Ulf 2
Hvem mon flytter ind ved siden af Fritz og Ester i den ellers så hyggelige haveforening? Og hvordan slipper de hurtigst muligt af med den nye nabo? Få svaret i selskab med Danmarks sjoveste komikere, og glæd dig til at se Ulf Pilgaard og Tommy Kenter, som Gorm og Ejnar, der hygger sig med moderne IT, og Ulf Pilgaard og Joachim Knop, som far og søn, der tager en snak om "den første gang" henover golfspillet.

23:50  

Wallenberg: A Hero's Story
I dette prisbelønnede drama skildres den sande historie om den svenske diplomat, Raoul Wallenberg (Richard Chamberlain), der under Anden Verdenskrig hjalp mere end 100. 000 ungarske jøder med at flygte fra nazi-korporal Adolf Eichmanns (Kenneth Colley) dødsgreb. Mod slutningen af krigen bliver Wallenberg selv arresteret og tilbageholdt ved den russiske grænse, og ingen har siden set ham. 'Wallenberg: A Hero's Story' vandt i 1985 fire Emmy-statuetter blandt andet for 'Bedste instruktør'. [4:3]

TV 2 Zulu

21:30  

Simon Talbots sketch show

22:05  

Top 20 Funniest

22:55  

Natholdet
Der er mulighed for gode grin, når Anders Breinholt, i selskab med tv-værten Mikkel 'Hr. Skæg' Lomborg, kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af. Det sker med afsæt i tip, som seerne har sendt ind til redaktionen.

23:30  

Natholdet
Der er mulighed for gode grin, når Anders Breinholt, i selskab med komikeren Brian Mørk, kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af. Det sker med afsæt i tip, som seerne har sendt ind til redaktionen.

TV 2 Sport

22:30  

Fodbold: Roma-Palermo
Serie A. Italiensk fodbold i høj klasse er på programmet, når vi sender fra Serie A. Roma sluttede i sidste sæson på en andenplads i Italiens bedste fodboldrække, men går de efter at gentage den succes i år begynder de så småt at have travlt. Klubben tog i januar konsekvensen af en stribe dårlige resultater, og fyrede Rudi Garcia, der få dage efter blev erstattet af Luciano Spalletti. Udover at have forstærket sig med en ny mand på cheftrænerposten, er også nye spillere, heriblandt Stephan El Shaarawy, kommet til. Måske dette kan hjælpe Roma til en sejr mod Palermo, der i øjeblikket befinder sig i den nedre halvdel af tabellen?

TV 2 Østjylland

00:00  

Jorden slugte min bror
Den 28. februar 2013 lå Jeff Bush og sov i sin seng i Florida, da jorden pludselig åbnede sig under ham, og han forsvandt ned i et 20 meter dybt hul.

00:50  

Med livet som indsats
Alistair og Arthur er på fisketur på den afrikanske flod Zambezi sammen med deres familier, da deres båd bliver angrebet af flodheste. Båden kæntrer, og alle om bord ender i det krokodillefyldte vand. Arthur og hans kone prøver at nå frem til en sandbanke midt i floden, imens Alistair søger mod flodbredden. Alistair er næsten nået i land, da han bliver angrebet af en krokodille og må kæmpe for sit liv. Alvorligt såret lykkes det ham at slippe væk - men han er langt fra i sikkerhed. Og ude på sandbanken må Arthur og hans familie må natten igennem forsvare sig mod krokodillerne - med en plasticåre som eneste våben! 'Med livet som indsats' er en dokumentarserie, der dramatiserer virkelige begivenheder og beretninger om folk, der har været i overhængende livsfare, når naturen pludselig har vist sit mest brutale og nådesløse ansigt. [16:9]

01:20  

Med livet som indsats
'Med livet som indsats' er en dokumentarserie, der dramatiserer virkelige begivenheder og beretninger om folk, der har været i overhængende livsfare, når naturen pludselig har vist sit mest brutale og nådesløse ansigt.

01:50  

SOS i Skotland
Lægerne frygter, at en teenager har fået meningitis, så redningshelikopteren må i luften for at flytte hende fra et hospital på landet til et større hospital, hvor et hold eksperter venter. Politiet i Dumfries kontrollerer mistænkelige bilister, og Cairngorms skipatrulje er på løjperne, hvor flere skiløbere er kommet alvorligt til skade.

02:35  

Sundt eller falsk?
Kan du forbedre dit helbred ved at stå op på arbejdet i stedet for at sidde? Er vitaminpiller penge ud af vinduet? Og kan kulde gøre dig forkølet? Det er nogle af de spørgsmål, vært Michael Mostley finder svar på, når han sam men med sit team af læger søger hoved og hale i de mange sundhedsråd og -advarsler, vi hver dag bliver bombarderet med.

03:25  

Natholdet om lørdagen
Der er mulighed for gode grin, når Anders Breinholt, i selskab med Martin Brygmann, kaster sit falkeblik på nogle af de absurditeter og morsomheder fra ugen, som det danske medielandskab er fuldt af. Det sker med afsæt i tip, som seerne har sendt ind til redaktionen.

04:00  

News nyhederne

04:26  

Vejret news

04:30  

News nyhederne

04:56  

Vejret news

TV 2 Charlie

01:20  

Godnat

TV 2 Zulu

00:00  

Natholdet
Der er mulighed for gode grin, når Anders Breinholt, i selskab med skuespilleren Robert Hansen, kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af. Det sker med afsæt i tip, som seerne har sendt ind til redaktionen.

00:35  

Natholdet
Der er mulighed for gode grin, når Anders Breinholt, i selskab med Huxi Bach, kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af. Det sker med afsæt i tip, som seerne har sendt ind til redaktionen.

01:10  

Det alt for store Linda P show
Linda P - et af Danmarks sjoveste mennesker - i sit eget talk-sing-joke-sketch-show . Linda lægger hårdt fra land med stand-up, quiz og musik, altimens Anders Grau viser sin sande værdi som TV-vært. Dagens gæst er komiker Lasse Rimmer

01:55  

Det alt for store Linda P show
Linda P - et af Danmarks sjoveste mennesker - har nu sit eget talk-sing-joke-sketch-show på TV2 Zulu. Hun lægger hårdt fra land, med stand-up, dukketeater, quiz og musik, altimens Anders Grau viser sin sande værdi som TV-vært.

02:45  

Det alt for store Linda P show
Linda P - et af Danmarks sjoveste mennesker - har nu sit eget talk-sing-joke-sketch-show på TV2 Zulu. Hun lægger hårdt fra land, med stand-up, dukketeater, quiz og musik, altimens Anders Grau viser sin sande værdi som TV-vært.

03:30  

Det alt for store Linda P show
Linda P - et af Danmarks sjoveste mennesker - med sit eget talk-sing-joke-sketch-show Hun lægger hårdt fra land, med stand-up, dukketeater, quiz og musik, alt imens Anders Grau viser sin sande værdi som tv-vært.

04:20  

Dybvaaaaad!
Med de bedste tip fra seerne og de sjoveste tv-momenter fra ugen der er gået, er Tobias Dybvad endnu engang klar til at give alle dine favoritprogrammer og tv-personligheder en kærlig behandling. Du kommer med garanti til at tage dig til hovedet og maven af grin.

04:50  

The Cleveland Show
Cleveland og vennerne kommer i problemer, da de forsøger at åbne en ny bar i Stoolbends lufthavn, og samtidig forsøger Rallo at genforene Holt med hans far uden at vide, at de to slet ikke kan sammen.

TV 2 Sport

00:30  

MMA: World Series of Fighting - Garden G
World Series of Fighting . Det er blevet tid til MMA i verdensklasse, når der er WSOF 28 på programmet i dag. Nogle er verdens bedste MMA-kæmpere står klar i Next Level Sports Complex i Californien, hvor Marlon Moraes skal i aktion mod Joseph Barajas i eventets hovedkamp, mens de to bantamkrigere Chris Gutierrez og Timur Valiev også skal i kamp mod hinanden. Vi sender stævnet med amerikanske kommentatorer.

01:00  

Kampsport: UFC Now
Magasin. Sammen med sine gæster tager Jenn Brown dig en tur med bag om de seneste begivenheder i UFC-regi. Der bliver også diskuteret masser af forskellige emner i studiet, quizzet på livet løs og lavet Top 5-lister, lige som du kan få et indblik i de kommende UFC-events.

02:00  

Kampsport: UFC Now
Magasin. Sammen med sine gæster tager Jenn Brown dig en tur med bag om de seneste begivenheder i UFC-regi. Der bliver også diskuteret masser af forskellige emner i studiet, quizzet på livet løs og lavet Top 5-lister, lige som du kan få et indblik i de kommende UFC-events.

03:00  

Kampsport: UFC Now
Magasin. Sammen med sine gæster tager Jenn Brown dig en tur med bag om de seneste begivenheder i UFC-regi.

04:00  

Kampsport: Ultimate Fighting Championshi
UFC Fight Night - fra Pittsburgh, USA. Der er fight night på programmet, når nogle af verdens bedste ultimate fighting-kæmpere skal i aktion i Pittsburgh.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053255