dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 31. januar 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 31. januar 2016

TV 2 Østjylland

05:35  

Venner
Da Rachel og Phoebe møder en pige, som Joey har scoret aftenen før og nu bare vil dumpe, synes de så godt om hende, at de beslutter sig for at gøre hende til Joeys faste kæreste. Hvad de imidlertid ikke ved, er, at den søde pige ligner Joey mere, end godt er. Ross er stolt over at finde sin videnskabelige afhandling på universitetsbiblioteket, men opdager til sin forargelse, at den befinder sig i en så øde afdeling, at studerende kommer der for at have sex. Ved et uheld kommer Monica til at invitere Chandlers eks-kæreste Janice med til brylluppet - og det falder bestemt ikke i god jord hos den vordende brudgom! Dagens episode er instrueret af David Schwimmer, der spiller Ross.

06:00  

News nyhederne

06:25  

Vejret news

06:30  

News nyhederne

06:55  

Vejret news

07:00  

Nyhederne

07:27  

Vejret news

07:30  

Nyhederne

07:57  

Vejret news

08:00  

Nyhederne

08:10  

Go' morgen Danmark

TV 2 Charlie

06:40  

Mysteriet Williams
Den udspekulerede rigmandsfrue Irene Williams (Helen Walker) lokker sin hemmelige elsker til at hjælpe hende med at myrde hendes mand Walter Williams (Brian Donlevy), så hun kan arve hans millioner. Men mordforsøget går galt, og elskeren bliver brændt til ukendelighed, mens Walter overlever. I chok over drabsforsøget gemmer Walter sig i en lille by, alt i mens han forbereder, hvordan han kan få hævn! [4:3]

08:35  

Lov og uorden

TV 2 Zulu

05:15  

2 Broke Girls

05:45  

2 Broke Girls

06:25  

Comedy Fight Club - for viderekomne
Komikerne i Comedy Fight Club skal spille børneteater. Først skal de have lektioner i skuespil af en rigtig instruktør, som lærer dem at spille en lille blomst, der spirer og gror. Derefter skal de i gang med at øve det teaterstykke, de senere på dagen skal optræde med for en fuld teatersal. Se hvordan det går, når de seks komikere bliver buhet væk fra scenen af 100 skuffede børn. Efter en dag på de skrå brædder har komikerne som sædvanligt 24 timer til at skrive helt nyt stand up-materiale om deres oplevelser. Gæstelærerne denne gang er rapperne Ufo & Yepha, som vil øve impro med komikerne. Til sidst er det sandhedens time, når komikerne skal gi' den gas fra scenen på GazStation i Århus foran et forventningsfuldt publikum. [16:9]

07:10  

Comedy Fight Club - for viderekomne
Komikerne i Comedy Fight Club er ikke specielt sunde, så i det sidste program inden den store live-finale skal de med Jonas Schmidt på helsemesse. Her får de pudset auraen, masseret kraniet og justeret kroppens ma Hos håndlæseren får de informationer om fremtiden ¿ mon det bliver afsløret, hvem der vinder finalen? Efter en dag i den alternative behandlings tegn, har komikerne som sædvanligt 24 timer til at skrive helt nyt stand up-materiale om deres oplevelser. Gæstelæreren denne gang er Jonas Schmidt, kendt fra Toyota-reklamerne og som den vrede flodhest Dolph. Til sidst er det sandhedens time, når komikerne skal gi' den gas fra scenen på Portalen i Greve foran 300 publikummer med forventningsfulde auraer. [16:9]

08:00  

Smølferne
Da den onde troldmand Gargamel jager de små, blå smølfer ud af deres hyggelige landsby, ryger de helt ud af deres magiske verden og direkte ind i vores - nærmere bestemt midt i Central Park i New York. Når man ikke er højere end tre æbler, der er stablet ovenpå hinanden, er det lidt af en udfordring at færdes i byen, der også kaldes The Big Apple. Og smølferne skal hurtigst muligt finde ud af, hvordan de kommer hjem igen - før Gargamel finder ud af, hvor de er.

TV 2 Sport

08:45  

Ishockey: NHL - All-Star Game
Fra Nashville. National Hockey Leagues aller største stjerner er den 30.-31. januar samlet til Honda NHL All-Star 2016 i Bridgestone Arena i Nashville. Lørdag er All-Star Skills Competition på programmet. Søndag spilles selve All-Star kampene, hvor de udtagede spillere vil være delt op i fire hold, Metropolitan Division, Pacific Division, Central Division og Atlantic Division, og der vil blive spillet to semifinaler samt en finale, alle af tyve minutters varighed.

 
TV 2 Østjylland

09:00  

Nyhederne

09:10  

Go' morgen Danmark

10:00  

Nyhederne

10:03  

Vejret

10:10  

Go' morgen Danmark

11:00  

Nyhederne

11:05  

Go' morgen Danmark

TV 2 Charlie

09:25  

Doktor og søn
Lægen Tom Gilder kommer på besøg i sin barndomsby Ormston for at være forlover for sin bedste ven. Men brylluppet bliver en prøvelse for næsten alle involverede: toget med bryllupsgæsterne får tekniske problemer, og bruden selv bliver i tvivl om hun gør det rigtige! Samtidig truer Toms far, der er landsbyens mangeårige doktor, med at trække sig tilbage. Og det giver Tom en idé: måske skulle han forlade storbyen og blive landsbyens nye læge! [16:9]

10:25  

Doktor og søn
Arthur, den gamle landsbylæge, undrer sig over, hvorfor Edie, hospitalets rengøringsassistent, skulker og desuden undgår ham som pesten. Samtidig er Arthurs søn, Tom, forarget over sin fars noget alternative behandlingsmåder og insisterer på, at der bliver indført nye regler og nymodens orden! Toms kone, Deborah, kommer op at skændes med Edie, og snart viser det sig, hvad det er for en hemmelighed, Edie har villet skjule. [16:9]

11:25  

Nord og syd
Højgravide Madeline er flygtet fra Mont Royal og skjuler sig nu i Charleston. Imens bliver Orry hårdt såret af en bande nordstatssoldater og bringes halvt bevidstløs ind på det hospital, hvor Virgilia gør tjeneste. Deres møde vækker gamle minder i Virgilias forhærdede sind, og de finder sammen i en fortrolighed, der fornyer de gamle bånd mellem familierne Main og Hazard. Imens falder George, der er general i nordstatshæren, i baghold og bliver kastet i et berygtet sydstatsfængsel.

TV 2 Zulu

09:45  

Killer Karaoke
Hvis man kan synge, kan man vel også synge, selv om man bliver sænket ned i et kar, der er flydt med iskoldt vand og slanger, selv om man bliver most af to meget overvægtige mænd, og selv om man bliver angrebet af et par glub ske kamphunde - eller kan man nu også det? Steve-O fra 'Jackass' har sat sig for at genere og distrahere en række karaoke-sangere på det groveste for at finde ud af, hvor længe de kan holde sangen gående. Den sanger, der holder tonerne længst, vinder 10.000 dollars.

10:30  

Killer Karaoke
Hvis man kan synge, kan man vel også synge, selv om man bliver sænket ned i et kar, der er flydt med iskoldt vand og slanger, selv om man bliver most af to meget overvægtige mænd, og selv om man bliver angrebet af et par glub ske kamphunde - eller kan man nu også det? Steve-O fra 'Jackass' har sat sig for at genere og distrahere en række karaoke-sangere på det groveste for at finde ud af, hvor længe de kan holde sangen gående. Den sanger, der holder tonerne længst, vinder 10.000 dollars.

11:20  

Dumt & farligt
Jan og Lasse går i "husmodermode", og tester om man kan stege bøffer med strygejern. Herefter bliver det ren mandehørm, når vi får svar på, om man kan rense en skorsten med krudt? Efter hårdt udendørsarbejde har Jan og Lasse brug for en kop kaffe, og forsøger at få "constant coffee" ud af vandhanen. Og hvad sker der, hvis man varmer en vinflaske i mikrobølgeovnen?

11:50  

Dumt & farligt
Der er flere dumme og farlige forsøg på programmet, når Jan Elhøj og Lasse Spang-Olsen undersøger, hvad der sker, når man trodser gængse advarsler eller gør det, man altid får at vide, man ikke må. De to værter går imod brugsanvisningens advarsel og opvarmer verdens største æg - strudseægget - i mikrobølgeovnen. Lækkersulten? Hvad med popcorn? Se om det lykkes Jan og Lasse at poppe 22,8 kg popcorn på en gang! Jøden er gæst, når værterne forsøger at få øl ud af vandhanen og find ud af, om man kan forvandle skuret til en carport ved hjælp af en traktor og en gaseksplosion.

TV 2 Sport

11:45  

Boksning: George Groves-Andrea Di Luisa
Supermellemvægt - fra Copper Box Arena i London, England. Et brag af en boksekamp er den 30. januar på programmet i Copper Box Arena i London. George Groves var i september sidste år for tredje gang i kamp om verdensmester titlen i supermellemvægt. Helt som håbet gik det dog ikke englænderen, og den fornemme titel tilhører derfor fortsat svensk-gambiske Badou Jack. Kan Groves oven på nederlaget rejse sig med en sejr over italienske Andrea Di Luisa? Se med, når vi sender Matchroom-boksning fra London.

TV 2 Østjylland

12:00  

Nyhederne

12:10  

Badehotellet
Amanda og Ditmar er blevet enige om, hvordan de skal håndtere deres proformaægteskab, men hverken Ditmars mor eller Max er helt med på den plan. Frøken Vetterstrøm vender tilbage fra København, da hun fejlagtigt tror, at fru Fjeldsø er syg. De to søstre får endelig talt ud godt hjulpet af en flaske likør. Weyse kaldes pludselig til møde på teatret, der har modtaget et anonymt brev, der truer den gode skuespillers karriere. Og så flytter Fies far ind i det lille husmandssted, hvor Morten har boet. Det vækker gamle følelser hos Fie, men fundet af en nøgen mand på stranden får hende snart på andre tanker.

12:55  

Casper & Lars præsenterer
Når Lars og Casper i aften præsenterer deres bud på, hvem man skal være i selskab med, hvis man gerne vil more sig og grine højlydt, er det sammen med Tommy Kenter til dels ved klaveret. Det er det unge stjerneskud fra dan danske stand-up scene og live fra Bremen, Ruben Søltoft og ikke mindst en masse skarpe iagttagelser fra Torben Chris.

13:40  

Casper & Lars præsenterer
Casper Christensen og Lars Hjortshøj er Danmarks "grand old men" indenfor comedy. Sammen giver de nu deres bud på det bedste indenfor genren. I aften kan du opleve manden med de mange ansigter Andreas Bo, supertalentet Søren Dürr og Danmarks klogeste komiker Lasse Rimmer.

14:30  

Håndbold: EM: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer elsker håndbold og lader sig let begejstre. I studiet kommer de med seneste nyt fra EM, analyserer kampene og kigger frem mod de næste kampe med gæsteeksperter, spillere og trænere i studiet.

14:55  

Håndbold: EM: Norge - Kroatien, bronzekampen (m)
Norge og Kroatien tørner sammen i kampen om EM-bronzemedaljer. Norge har overrasket eksperterne, og har spillet noget fantastisk flot håndbold ved dette EM, og var meget tæt på at sikre sig en plads i finalen, blandt andet på grund af storspil af målmanden Ole Erevik. Kroatien har i mange år været blandt verdens bedste håndboldnationer, med et hold med fysik og stærkt forsvarsspil i højsædet. Der er ingen tvivl om det bliver en bronzekamp mellem to nationer, der utroligt gerne vil have medaljer med hjem fra denne slutrunde, og spiller håndbold på allerhøjeste niveau! [16:9]

TV 2 Charlie

13:00  

Kærlighed kender ingen alder
Det er blevet dagen for Gillian og Robbies bryllup, men tingene går bestemt ikke efter planen, og det begynder allerede at gå skævt, da brudens bil punkterer på vej til ceremonien, og Gillian midt i kaosset afslører en t de hemmelig for Caroline. Samtidig er Alan i tvivl om, hvorvidt han kan tilgive Gary, og da Gillian endelig ankommer til brylluppet, er hun i tvivl om hun stadig skal gifte sig med Robbie.

14:00  

Wild at Heart
Med en stærk udlængsel i blodet og drevet af drømmen om at begynde et helt nyt liv op fra bunden river familien Trevanion én gang for alle teltpælene op og udskifter et traditionelt engelsk familieliv med et usikkert og til t ider farefuldt liv i bushen i det vilde Sydafrika. Samtidig med, at de forsøger at opbygge en succesrig turistvirksomhed, kæmper de for at falde til og få stablet en forholdsvis normal hverdag på benene, alt imens de dagligt må lære at håndtere alt fra sultne løver, elefant-krybskytteri og sygdom blandt dyrene i vildtreservatet. Eventyret er for alvor begyndt! [16:9]

14:55  

Wild at Heart
Med en stærk udlængsel i blodet og drevet af drømmen om at begynde et helt nyt liv op fra bunden river familien Trevanion én gang for alle teltpælene op og udskifter et traditionelt engelsk familieliv med et usikkert og til t ider farefuldt liv i bushen i det vilde Sydafrika. Samtidig med, at de forsøger at opbygge en succesrig turistvirksomhed, kæmper de for at falde til og få stablet en forholdsvis normal hverdag på benene, alt imens de dagligt må lære at håndtere alt fra sultne løver, elefant-krybskytteri og sygdom blandt dyrene i vildtreservatet. Eventyret er for alvor begyndt! [16:9]

TV 2 Zulu

12:25  

Testkaninerne
Har du nogensinde tænkt på, hvordan dyremad til hunde, katte eller akvariefisk smager? ZULUs seere er nysgerrige på alle mulige ting, og ZULU har derfor hyret komikerne Karsten og Mikkel til at teste livets store og små spørg smål - som rigtige testkaniner. Da de er kommet til at skrive under på en bindende kontrakt med ZULU, må de ikke sige nej, ligegyldigt hvor dum, ulækker eller klam testen er. Hvis ZULU siger, det skal testes, så SKAL det testes!

12:55  

Tåber på eventyr
Følg stand-upperen Karsten Green og rapperen Michael Jøden, når de to evighedsteenagere rejser ud i verden for at gennemføre de vildeste manddomsprøver i forsøget på at blive til rigtige mænd. I Etiopien skal de to venner bo hos Hamar folket og gennemføre manddomsritualet "ko-hopning". Drengene får et chok, da de finder ud af, at manddomsritualet også indebærer at piske stammens kvinder til blods!

13:30  

Tåber på eventyr
Følg stand-upperen Karsten Green og rapperen Michael Jøden, når de to evighedsteenagere rejser ud i verden for at gennemføre de vildeste manddomsprøver i forsøget på at blive til rigtige mænd. Rejsens sidste stop er hos "Suri"-folket i Etiopien, der er berygtet for en voldelig kultur og en yderst farlig manddomsprøve: Kæppekamp. Her løber mændene fra stammen rundt med skydevåben, og det går op for drengene, at sporten er livsfarlig og bliver dyrket nærmest uden regler. Da drengene får at vide, at de skal kæmpe mod hinanden, står de overfor deres sidste test - den ultimative manddomsprøve.

14:00  

Hvor fanden er Herning?
Den arrogante forretningsmand Martin har hyret Vesterbro-tøsen Laila til at køre sig fra København til Herning, hvor han skal giftes. Alt er gået galt undervejs, og de har været tvunget til at overnatte i en kostald på Fyn. Næste morgen er der kun få timer til brylluppet, men langt til nærmeste togstation. Heldigvis har Martin en fortid med landbrugsmaskiner, så han finder et køretøj til dem. Også Lailas ex-kæreste Allan og hans voldelige hjælper Johnny må tænke alternativt. De følger efter Martin og Laila mod Herning, men deres bil er brudt sammen, så de får fat i en knallert. Og sådan en kører alt for langsomt. [16:9]

14:30  

Hvor fanden er Herning?
Den arrogante forretningsmand Martin skal giftes i Herning, og der er kun få timer til. Han har hyret Vesterbro-tøsen Laila til at køre ham, men alt er gået galt undervejs. Nu har Laila fået dem ombord på et tog, men togføreren opdager, at de sidder ude på toilettet uden billetter, så de bliver sat af på et trinbræt lige udenfor Herning. Martin får fat i en tandem-cykel, og det bliver et kapløb mod tiden for at nå frem til kirken. Men vil Martins forlovede overhovedet blive glad for at se ham, sådan som han efterhånden ser ud? Og hvad vil der ske, når Lailas ex-kæreste Allan og hans voldelige hjælper når frem til kirken? [16:9]

TV 2 Sport

12:45  

Amerikansk fodbold: NFL - vejen til Supe
Magasin. Årets Super Bowl ligger for døren, og du kan i dette magasin varme op til kampen ved at se eller gense højdepunkter fra de to Super Bowl-mandskabers vej til den store finale.

13:45  

Dart: Unibet Masters
PDC-turnering - fra Milton Keynes, England. Dart i verdensklasse er på programmet, når Unibet Masters 2016 den 30.-31. januar er i luften. Turneringen er en knockout-begivenhed, hvor de 16 øverst placerede spillere på PDC Order of Merit skal dyste mod hinanden. På deltagerlisten vil blandt andre stjerner som Michael van Gerwen, Phil Taylor og James Wade.

TV 2 Østjylland

15:40  

Håndbold: EM: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer elsker håndbold og lader sig let begejstre. I studiet kommer de med seneste nyt fra EM, analyserer kampene og kigger frem mod de næste kampe med gæsteeksperter, spillere og trænere i studiet.

15:45  

Håndbold: EM: Norge - Kroatien, bronzekampen (m)
Norge og Kroatien tørner sammen i kampen om EM-bronzemedaljer. Norge har overrasket eksperterne, og har spillet noget fantastisk flot håndbold ved dette EM, og var meget tæt på at sikre sig en plads i finalen, blandt andet på grund af storspil af målmanden Ole Erevik. Kroatien har i mange år været blandt verdens bedste håndboldnationer, med et hold med fysik og stærkt forsvarsspil i højsædet. Der er ingen tvivl om det bliver en bronzekamp mellem to nationer, der utroligt gerne vil have medaljer med hjem fra denne slutrunde, og spiller håndbold på allerhøjeste niveau! [16:9]

16:20  

Håndbold: EM: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer elsker håndbold og lader sig let begejstre. I studiet kommer de med seneste nyt fra EM, analyserer kampene og kigger frem mod de næste kampe med gæsteeksperter, spillere og trænere i studiet.

17:25  

Håndbold: EM: Tyskland - Spanien, finalen (m)
Nu skal det afgøres, hvilket land, der bliver den nye europamester i herrehåndbold. I finalen skal det stærke spanske landshold op mod Tyskland, der har klaret sig overraskende godt. Fredag aften slog Spanien Kroatien 33-29, blandt andet fordi Spaniens topscorer Valero Rivera igen viste storspil. De tyske håndboldherrer vandt over Norge i en tæt semifinale 33-34 og er i deres første EM-finale siden 2004. Det er især tyskernes forsvarspil, der har imponeret ved dette EM, men om det er nok til at de kan løbe med guldet, når holdet skal op imod Spanien, bliver spændende at se. Følg med når EM bliver afgjort! [16:9]

TV 2 Charlie

15:50  

Doc Martin
Doktor Martin (Martin Clunes) var engang en succesrig kirurg i London, men han har skiftet storbyen ud med postkortidyl i landsbyen Portween. Uheldigvis passer den gode doktors humør ikke til omgivelserne - han er nemlig både vrissen, stridslysten og taktløs. Og nu får han en ekstra udfordring, for som nybagt far skal han finde ud af at forene faderrollen med de professionelle armbevægelser og ambitioner. [16:9]

16:45  

Den indiske doktor
Livet i 1960'ernes kedsommelige walisiske mineby, Trefelin, går sin skæve gang, indtil alle får sig et chok. Da landsbylægen dør, er den eneste erstatning, minernes tillidsmand kan finde, en indisk læge, Prem Sharma (Sanjev Bhaskar), der ankommer direkte fra Indien. Prem Sharma og hans kone Kamini (Ayesha Darker) slår sig ned i Trefelin, og alle er overraskede over, hvor kultiveret og elskværdig den nye læge er. Med hans kone forholder det sig dog anderledes: Hun ser ned på de lokale og lægger ikke skjul på, at hun vil væk fra minebyen så hurtigt, som muligt! Men så får hendes mand en patient, der i høj grad vækker hans lægelige nysgerrighed! [16:9]

17:35  

Den indiske doktor
Prem gør sit bedste for at tilpasse sig livet som landsbylæge i Trefelin, men hans kone, Kamini, vil stadig tilbage til Indien - eller i det mindste bare væk fra Treflin. Richard Shape fra kulminen, der er byens omdrejningspunkt, har skeletter i skabet, som gerne skulle blive der, derfor er han på jagt efter den tidligere læges forsvundne dagbog. En jagt, der bliver mere og mere desperat. [16:9]

TV 2 Zulu

15:05  

Rude Tube - WTF?!
Se en top-20 countdown af de sjoveste, vildeste, mest sexede og overraskende klip fra internettet inden for forskellige kategorier.

15:35  

SJIT Happens
Da Ane langt om længe vender hjem fra New York venter en stor overraskelse i lejligheden - en ny pige er flyttet ind på Anes værelse! Det har drengene bare ikke lige fået sagt. Mads er vild for at score den nye pige Carla og går alt for langt i forsøget, men hvad han ikke ved, er at hun er langt mere interesseret i Olau. Ane og Olau har svært ved at få et øjeblik alene og bliver begge i tvivl om hvad den anden vil.

16:05  

SJIT Happens
Ane er flygtet hen til Jung for at komme sig over Olau, og Jung gør alt hvad han kan for at udnytte situationen til egen fordel. Emil har fået sit drømmejob på et galleri, men ejeren kræver pludselig, at han udstiller sig selv for at få jobbet. Carla afslører for Mads at Ane og Olau har været sammen, hvilket får Mads til at gå amok på sin bedste ven.

16:40  

SJIT Happens
Ane og Olau er blevet kærester og skal have holde romantisk parmiddag, men det er svært at være romantisk når Øland har inviteret sig selv med. Mads er skuffet over Olau prioriterer kæreste frem for en badminton kamp og skal i stedet spille med Emil, hvilket ender med at gøre dem rygende uvenner. Ane er tilbage på arbejdet og bliver presset af Jung til at skulle kysse sin nye lesbiske assistent.

17:10  

SJIT Happens
Olau (Ruben Søtoft) har det svært med at Ane (Stephania Potalivo) vil ligge topløs på stranden. Mads (Jonatan Harboe) går på damejagt, men han erfarer pludselig at han skal bruge nogle helt andre tricks end han er vant til. Øland (Nikolaj Stokholm) får en ny ven, men ikke alle er glade for venskabet. Emil (Claes Quaade) har løjet for vennerne om at han er i job-aktivering på stranden og han kommer derfor i dilemma om han skal bruge hele dagen på at skjule sig, eller fortælle sandheden.

17:40  

SJIT Happens
Vennerne synes Olau er blevet kærestekedelig. Det får ham ud på en vild bytur i selskab med Øland. Ane er blevet syg, og er lænket til sofaen i lejligheden, hvor hun er frustreret over Emil og at han altid mangler penge. Emil kæmper for at få skrabet penge sammen, så de kan få lavet deres bad, mens Mads er blevet træt af unge piger og går på jagt efter 'Gudinden'.

TV 2 Sport
TV 2 Østjylland

18:10  

Håndbold: EM: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer elsker håndbold og lader sig let begejstre. I studiet kommer de med seneste nyt fra EM, analyserer kampene og kigger frem mod de næste kampe med gæsteeksperter, spillere og trænere i studiet.

18:15  

Håndbold: EM: Tyskland - Spanien, finalen (m)
Nu skal det afgøres, hvilket land, der bliver den nye europamester i herrehåndbold. I finalen skal det stærke spanske landshold op mod Tyskland, der har klaret sig overraskende godt. Fredag aften slog Spanien Kroatien 33-29, blandt andet fordi Spaniens topscorer Valero Rivera igen viste storspil. De tyske håndboldherrer vandt over Norge i en tæt semifinale 33-34 og er i deres første EM-finale siden 2004. Det er især tyskernes forsvarspil, der har imponeret ved dette EM, men om det er nok til at de kan løbe med guldet, når holdet skal op imod Spanien, bliver spændende at se. Følg med når EM bliver afgjort! [16:9]

19:00  

Håndbold: EM: Studiet med medaljeoverrækkelse
TV 2s eksperter og kommentatorer elsker håndbold og lader sig let begejstre. I studiet kommer de med seneste nyt fra EM, analyserer kampene og kigger frem mod de næste kampe med gæsteeksperter, spillere

19:55  

Nyhederne

20:28  

Regional program

TV 2 Charlie

18:25  

Brodies mysterier: Et chok fra fortiden
Brodie er tilbage i Edinburgh efter at have besøgt sin datter, Marlee, i New Zealand. Hjemme møder han kvinden Hope, som leder efter sine biologiske forældre. Den sag bringer Brodie tilbage til en anden sag fra 1979 om politikorruption og mord, og han støder på en hemmelighed, der har været begravet i næsten 35 år. Samtidig har den pensionerede, kvindelige politibetjent Tracy brug for Brodies hjælp i en sag om en lille pige.

20:00  

Jarl samler op
Det er komikeren Tommy Kenters tur til at komme ud at køre med Jarl. Første stop er danseskolen, hvor Tommy træder tangoens sensuelle trin og udfordrer Jarl til en lille flirt. De to når også forbi et buddhistisk tempel og får drukket kartoffelvand, før Tommy skal på scenen og synge - med filmproducenten Peter Aalbæk på trommer. Glæd dig til et skørt og skæv program krydret med masser af personlige anekdoter.

20:50  

Det grå guld
Det ældre ægtepar Anette og Holger (Birthe Neumann, Lars Knutzon) må ty til desperate metoder, da ejendommen, hvor de bor, skal laves om til ungdomsboliger. Da de møder Annettes ungdomskæreste John (Kurt Ravn), der er blevet sagt op fra sit job i banken, går de sammen med ham og begynder at planlægge et bankrøveri, så de kan få råd til at tilbringe resten af deres dage under sydens sol. Men ingen af dem har nogensinde haft en pistol i hånden, og kuppet er næsten dømt til at gå galt.

TV 2 Zulu

18:10  

SJIT Happens
Det er Emils fødselsdag og han har inviteret vennerne på en fin restaurant med alt betalt. Olau fortæller Ane, at han elsker hende, men trækker det tilbage, da Ane ikke umiddelbart gengælder hans store ord. Mads og Øland har glemt at købe gave til Emil og må finde på en hurtig løsning, som ikke lige falder i god jord. Olau bliver jaloux da Anes eks-kæreste dukker op på restauranten. Aftenen er anderledes festlig for Øland, der møder hans største idol.

18:45  

SJIT Happens
Ane savner overraskelser i sit og Olaus forhold. Olau ved ikke, hvad han skal finde på, lige indtil han opdager en af Anes hemmelige fantasier. Emil mener, Mads er en luder, fordi han får gaver af sin ældre "kæreste". Derfor prøver Mads at sætte en stopper for det, men da et tv kommer i spil, bliver det meget svært at sige nej. Øland har fået en ny racerbane, som han skal afprøve med Wilma, men da hun vinder, vil han ikke give hende sin præmie.

19:15  

SJIT Happens
Ølands lejlighed er angrebet af skadedyr, så han er tvunget til at flytte ind i vennernes lejlighed. Ane og Olau tilbyder at de kan flytte sammen på Anes værelse, men den Ølands indflytning medfører en kamp om ejendele og forskellig smag. Emil er på date med en pige som hele tiden skifter mellem at være totalt knust, fordi hun lige er blevet forladt af sin kæreste og på den anden side gerne vil have sex. Emil bliver i tvivl om det er at udnytte hende, hvis han knalder hende. Mads indser han er alvorligt forelsket i Trisse og beslutter sig for at sige det, men det går helt anderledes end planlagt.

19:50  

SJIT Happens
Anes forældre kommer til middag i lejligheden. Olau panikker over at skulle møde svigerforældrene, og vil derfor have alt skal være perfekt. Emil skal på første date med Thea, og har brug for Mads som sin nødudgang. Daten går perfekt, men pludselig kommer Thea med en historie, som virker som om hun selv har planlagt en hurtig vej ud af daten, hvilket får Emil til at udspionere hende. Øland har lovet at hjælpe kioskpigen Wilma med at flytte, og har medbragt Mads som hjælper. Mads mener det er en date, hvilket får Øland ud på dybt vand.

20:20  

SJIT Happens
Ane og Olau bliver pludselig i tvivl om Ane er gravid, hvilket sætter gang i et skænderi om de overhovedet skal blive sammen. Øland er meget begejstret for muligheden for familieforøgelse, og går på jagt efter baby sager. Emil er fortvivlet, fordi han ikke har hørt fra Thea i flere dage. Som opmuntring tilbyder Mads at Emil kan være med i en trekant med Mads og hans toplækre date. Men først skal reglerne lige være på plads!

20:55  

Mick Øgendahls UNDSKYLD!
Mick Øgendahls anmelderroste show "Undskyld" blander rå stand-up comedy med en hjertevarm roadmovie om to brødres oplevelser på en biltur til Sverige - og det at give en god gammeldags undskyldning. I filmdelen følger man Michael (Kim Bodnia), der til dagligt arbejder som mekaniker. Hans liv er noget rod. Kæresten, Linda (Kaya Brüel), er skredet med deres fælles barn 'Rasser', og det er stadig ikke rigtigt lykkes Michael at lægge hashen på hylden. Men så kommer Michaels 32-årige lillebror, Torsten (Mick Øgendahl), også kaldet Piv, på besøg. De to brødre har nemlig aftalt, at de skal på en 'roadtrip' til Sverige for at hente en hundehvalp med stamtavle og det hele. En tur hvor alt kan ske. [16:9]

TV 2 Sport

18:00  

Fodbold: Napoli-Empoli
Serie A. Formstærke Empoli gæster i Serie As 22. spillerunde endnu mere formstærke Napoli på San Paolo. Der plejer at være masser mål, underholdning og god fodbold på programmet, når Empoli og Napoli står overfor hinanden, og vi krydser fingre for at denne kamp ikke bliver nogen udtagelse. Napoli har ikke de to holds seneste otte indbyrdes opgør ikke formået at besejre Empoli. Da de to hold i september stod over for hinanden endte det 2-2 på Stadio Carlo Castellani. Lorenzo Insigne stod bag Napolis første mål, og han må sammen med Gonzalo Higuain siges at have stor ære for holdets succes i denne sæson.

20:00  

Fodbold: Milan-Inter, direkte
Serie A. En stor dag er på kalenderen i den bedste italienske fodboldrække, Serie A, og ikke mindst i Milano, hvor slaget går løs. Det er blevet tid til Derby della Madonnina, et af Italiens mest traditionsrige derbyer med historik helt tilbage til 1908. San Siro, Milan og Inters fælles hjemmebane, danner som vanligt rammen, når det går løs. Inter er det mandskab, der gennem tiderne har vundet flest af holdenes indbyrdes opgør, men Milan har med fire sejre og tre uafgjorte været det mest succesfulde hold i de seneste ti indbyrdes møder. Da de to storhold i september tørnede sammen, var det Inter der med 1-0 tilkæmpede sig en sejr i det ærefulde brag.

TV 2 Østjylland

21:00  

Robin Hood
England i 1200-tallet. Da Richard Løvehjerte dør under kampe i Frankrig, vender hans tro bueskytte Robin Longstride (Russell Crowe) tilbage til England med kronen, og her bliver han en del af et oprør mod den nye konge. Udover kronen har Robin også den afdøde Sir Loxleys sværd med til hans enke Lady Marion (Cate Blanchett), og da han afleverer det til hende, bliver Robin overtalt til at hjælpe de fattige bønder i Nottingham, der lider under den nye konges hårde skatter. Nu kommer Robin Hood og hans mænd i kamp mod Sheriffen af Nottingham - og samtidig forbereder franskmændene en invasion af England. En film af Oscar-vinderen Ridley Scott (Blade Runner, Gladiator, Kingdom of Heaven).

23:20  

Gerningsstedet - Rembrandt-røveriet
Da Kim og Kristian i januar 1999 bliver hyret til at stjæle to malerier, tror de, der er tale om et simpelt tyveri. I stedet begår de Danmarkshistoriens største kunstkup i nyere tid. Malerierne er af Rembrandt og Bellini og vurderet til over 150 mio. kr.. Snart brænder jorden under dem, for mange er interesseret i den dusør, der er udstedt. Det bliver en af de mest spektakulære politisager, fordi efterforskerne samarbejder med kriminelle og lokker hælerne i baghold med 14 mio. kr. i kontanter. Røveriet blev senere til filmen 'Rembrandt', men den virkelige historie er helt anderledes. Og for første gang stiller den egentlige bagmand op og fortæller sin version af sagen.

TV 2 Charlie

22:25  

Manden de kaldte Hest
Det vilde vesten i begyndelsen af det 19. århundrede. Den engelske adelsmand John Morgan (Richard Harris) bliver taget til fange af Sioux-indianere, og bliver givet til høvdingens mor som tjener. Han lever nu sammen med indianerne og begynder at forstår og acceptere deres livsstil - og forelsker sig i høvdingens søster. Men før han kan bliver accepteret som en del af stammen, må han gennemføre det barske sol dans-ritual. Det er et grusomt ritual, der går langt ud over, hvad man kan forestille sig i den civiliserede verden. Kan han klare det?

TV 2 Zulu

22:40  

Tak for i aften - Øgendahl & Klan on tour
To af Danmarks dygtigste komikere er klar med nye, vanvittige absurditeter i deres populære sketchshow. Øgendahl og Klan tager på turné rundt i landet og præsenterer samtidig danskerne for nye, absurde personligheder, som fx den smarte livsstilscoach, de nørdede tankpassere, Loverboy, Miss Dressman og Snailman. Seerne vil dog også kunne møde gode gamle kendinge: Det sexchikanerende, lesbiske par er blevet håndboldtrænere for et pigehold. Fiskerne, der hader lugten af fisk, laver nu mad i Go' morgen Danmark. Og de plakatfulde håndværkere har fået nye arbejdsopgaver. [16:9]

23:15  

Tak for i aften - Øgendahl & Klan on tour
To af Danmarks dygtigste komikere er klar med nye, vanvittige absurditeter i deres populære sketchshow. Øgendahl og Klan tager på turné rundt i landet og præsenterer samtidig danskerne for nye, absurde personligheder, som fx den smarte livsstilscoach, de nørdede tankpassere, Loverboy, Miss Dressman og Snailman. Seerne vil dog også kunne møde gode gamle kendinge: Det sexchikanerende, lesbiske par er blevet håndboldtrænere for et pigehold. Fiskerne, der hader lugten af fisk, laver nu mad i Go' morgen Danmark. Og de plakatfulde håndværkere har fået nye arbejdsopgaver. [16:9]

23:45  

Det alt for store Linda P show
Linda P - et af Danmarks sjoveste mennesker - har nu sit eget talk-sing-joke-sketch-show på TV2 Zulu. Hun lægger hårdt fra land, med stand-up, dukketeater, quiz og musik, altimens Anders Grau viser sin sande værdi som TV-vært. Ugens gæst er komiker Christina Sederqvist.

TV 2 Sport

23:00  

Ishockey: NHL - All-Star Game, direkte
Fra Nashville. National Hockey Leagues aller største stjerner er den 30.-31. januar samlet til Honda NHL All-Star 2016 i Bridgestone Arena i Nashville. Lørdag er All-Star Skills Competition på programmet. Søndag spilles selve All-Star kampene, hvor de udtagede spillere vil være delt op i fire hold, Metropolitan Division, Pacific Division, Central Division og Atlantic Division, og der vil blive spillet to semifinaler samt en finale, alle af tyve minutters varighed.

TV 2 Østjylland

00:05  

Station 2: Fra kærlighed til had
De fleste vil helst lægge låg på, og nogen benægter næsten, at det er sket. Men fakta er, at mere end 30. 000 danske kvinder hvert år udsættes for vold, af den de elsker allermest, nemlig kæresten/ægtemanden eller faderen til deres børn. I en ny dokumentar-serie bryder TV 2 tabuet sammen med 12 modige danske kvinder, der har oplevet volden på egen krop. Kvinderne fortæller åbent, hvordan deres ægteskab eller parforhold er endt med chikane, vold, mishandling og voldtægt. I første program møder vi 31-årige Pia, der er kørt mere end 200 km sammen med sin datter Sara, for at komme i sikkerhed på Randers Krisecenter. Pia frygter, at blive slået ihjel af sin eks-kæreste. Vi møder også Maria, der fortæller, hvordan hun en dag blev holdt fanget i en bil i timevis.

00:50  

Casper & Lars præsenterer
Der er smukke piger på de skrå brædder på Stærekassen her til aften. Den succesfulde kvartet citysingler har været en succes og har trukket fulde huse til deres shows. I aften viser de Casper og Lars hvorfor. Ud over de fire damer så kigger Jesper Juhl også forbi - han er en af tiden mest succesfulde komikere og på vej til at blive en af landets største stjerner.

01:25  

Rude Tube - Public Violators
Se en top-20 countdown af de sjoveste, vildeste, mest sexede og overraskende klip fra internettet inden for forskellige kategorier.

02:00  

Nedtælling
Heather Pearson på 19 år fik sit livs chok under en svømmetur ud for Chiles kyst. En stor hvidhaj slog kæberne sammen om hendes ben, mens hendes venner forsøgte at redde hende. David Sao Marcos var tæt på at miste livet, da en elefant angreb ham, mens han var i gang med at gøre rent hos elefanterne i San Diego Zoo. Og Jeff Quattrochi har også oplevet, hvad det vil sige, når et vildt dyr følger sit instinkt. Under et alligatorshow gik det helt galt, da en alligator ikke ville spille bold, men i stedet gik efter Jeffs arm.

02:50  

Wrestling - det bliver i familien
Familien Knight fra Norfolk i England er ikke som alle andre. Hele familien er nemlig brydere. Faderen 'Rowdy Ricky', moderen 'Sweet Saraya', brødrene 'Zak Zodiac' og Roy 'The Zebra Kid' og lillesøsteren 'Britani Knight' lever og ånder for brydersporten. Og de drømmer om det store, internationale gennembrud.

04:00  

News nyhederne

04:26  

Vejret news

04:30  

News nyhederne

04:55  

Vejret news

TV 2 Charlie

00:20  

Brodies mysterier: Pigen på stranden
Brodie er i gang med det, der ligner en rutinesag om utroskab, da han bogstaveligt talt bliver ramt af en ny sag, og som efterlader han såret og forvirret på hospitalet. Her møder han sin redningskvinde, eller rettere -pige, nemlig Reggie, som arbejder som barnepige hos familien Hunter. Dr. Joanna Hunter er forsvundet, og hendes mand, Neil, mener, hun blot er taget på besøg hos noget familie, men Reggie ved, at Joanna ikke har nogen familie. Som sagen skrider frem dukker spor op i sagen, som både har forbindelse til en tidligere sag og som tyder på, at den forsvundne kvinde er i overhængende fare.

02:20  

Lov og uorden

03:00  

Godnat

TV 2 Zulu

00:30  

Det alt for store Linda P show
Linda P - et af Danmarks sjoveste mennesker - har nu sit eget talk-sing-joke-sketch-show på ZULU. Hun lægger hårdt fra land med stand-up, dukketeater, quiz og musik, alt imens Anders Grau viser sin sande værdi som tv-v Ugens gæst er komponist Bent Fabricius-Bjerre.

01:20  

Det alt for store Linda P show
Linda P - et af Danmarks sjoveste mennesker - har nu sit eget talk-sing-joke-sketch-show på TV2 Zulu. Hun lægger hårdt fra land, med stand-up, dukketeater, quiz og musik, altimens Anders Grau viser sin sande værdi som TV-vært. Ugens gæst er Anders Breinholt.

02:10  

Det alt for store Linda P show
Linda P - et af Danmarks sjoveste mennesker - har nu sit eget talk-sing-joke-sketch-show på TV 2 Zulu. Hun lægger hårdt fra land, med stand-up, dukketeater, quiz og musik, altimens Anders Grau viser sin sande værdi som TV-vært.

02:55  

Sjov med sex
Intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie. Hør tv-værten Katrine Hertz og skuespilleren Jonas Schmidt fortælle om den første gang de havde sex. Fortællingerne har dog forskelligt udgangspunkt. Hvor Jonas Schmidt fortæller om, hvordan han oplevede sin egen første gang, fortæller Katrine Hertz Mortensen om, hvordan hun tog mødom på en mand, og efterfølgende fortrød det inderligt.

03:25  

Sjov med sex
Intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie. Hør komikerne Brian Mørk og Søren Dürr, fortælle deres pinligste sexoplevelser til hinanden. Brian Mørk kan fortælle, hvordan en dårlig fiskefilet fik ødelagt en ellers ret fræk aften og Søren Dürr er ikke helt tryg ved at snakke om dengang, han instruerede pornofilm i Budapest.

04:00  

Rude Tube - DotCom Dummies
Se en top-20 countdown af de sjoveste, vildeste, mest sexede og overraskende klip fra internettet inden for forskellige kategorier.

04:30  

Californication
Seertallene for 'Santa Monica Cop' er ikke imponerende, og noget kunne tyde på, at Hank snart bliver arbejdsløs igen - og den melding sender Charlie i tovene. Da deres indtægtskilde er ved at tørre ud, beslutter Marcy sig for at acceptere Stus tilbud. Karen ankommer med en særlig gæst, men det, der skulle have været en lykkelig genforening af familien, bliver spoleret af Levon.

TV 2 Sport

02:00  

Fodbold: Saint Etienne-Paris SG
Ligue 1. De forsvarende franske mestre fra Paris Saint-Germain er i fuld gang med titelforsvaret, der fortætter i dag mod Saint Etienne på Stade Geoffroy Guichard i den sidste kamp i denne 23. spillerunde. Zlatan Ibrahimovic og co. har set særdeles skræmmende ud, og rigtigt meget tyder på, at hovedstadsklubben skal gentage bedriften fra sidste år. Derfor kommer Saint Etienne også på en svær opgave i dag, og tilbage i oktober havde holdet da også store problemer med den stjernespækkede offensiv. 4-1 vandt Laurent Blancs tropper, så værterne skal finde alle kræfter frem, hvis det resultat skal revancheres. Bemærk, at kampen vises forskudt.

04:00  

Ingen udsendelse


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053707