dkby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 29. januar 2016

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 29. januar 2016

TV 2 Østjylland

05:00  

News nyhederne

05:56  

Vejret news

06:00  

Nyhederne og Sporten

06:22  

Vejret

06:30  

Nyhederne

06:35  

Go' morgen Danmark

07:00  

Nyhederne og Sporten

07:10  

Go' morgen Danmark

07:30  

Nyhederne

07:35  

Go' morgen Danmark

08:00  

Nyhederne og Sporten

08:10  

Go' morgen Danmark

08:30  

Nyhederne

08:35  

Go' morgen Danmark

TV 2 Charlie

06:30  

Bonanza

07:25  

Folk og fæ

08:20  

For himlens skyld

TV 2 Zulu

05:25  

White Collar
Callaway beder Peter om at finde kassen med beviser skjult i Empire State bygningen, så FBI kan undersøge indholdet, før senator Pratt får fingrene i dem, men Peter ved ikke, om Calloway er til at stole på. I stedet er det op til Neal, Mozzie og James at finde kassen først, mens Peter gør alt hvad han kan for at forsinke FBI.

06:35  

Gossip Girl

07:25  

New Girl
Dengang Jess og Nick stadig var et par, bestilte de et krydstogt - og nu beslutter de sig for at tage alle vennerne med på sejltur. Coach forsøger at skjule, at han er bange for både, Schmidt forsøger at vinde Cece tilbage, og Winston forsøger at redde Jess og Nicks ødelagte forhold.

07:55  

New Girl
Det er sidst på sommeren, og Jess og drengene tager til sæsonens sidste bryllup med et væddemål om, hvem der får scoret inden festen slutter. Mens Jess konkurrerer med en anden kvinde om at vinde forloverens gunst, får Nick og Schmidt et specielt tilbud, og Coach må indse, at han kender samtlige kvinder til festen. Særlig medvirkende Kat: Jessica Biel.

08:20  

zHit-paraden: Stang Bacardi
zHit-paraden præsenterer Zulus helt egen Top 13, hvor det denne gang skal handle om at være "Stang Bacardi". Vær med, når vi uden slinger i valsen kårer de danske kendisser, der har fyret den for vildt af i den fri bar. Vi serverer en skøn cocktail af halvsnaldrede cykelhelte, festlige fotomodeller og storpimpende pampere. Og så giver vi svaret på spørgsmålet: "Hvad er literprisen på Nordsøolie, når man får ministerrabat?" [16:9]

08:50  

Beverly Hills 90210
Det er dagen efter skoleballet og for nogle virkelig dagen derpå. Andrea og Brandon har svært ved at se hinanden i øjnene, og Donna står for at blive bortvist fra skolen, uden afgangseksamen. Hun blev fuld sammen med de andre, men hun blev opdaget, og nu er skolebestyrelsen ude efter at statuere et eksempel. Har Donnas forældre indflydelse nok til at få Donna frikendt? Og hvad vil hendes venner gøre for at hjælpe? [4:3]

TV 2 Sport

08:55  

Fodbold: F.C. København-Manchester Unite
Champions League - fra 2006. Et gensyn fra den 1. november 2006, da F.C. København sensationelt slog Manchester United 1-0 i UEFA Champions League i Parken.

 
TV 2 Østjylland

09:00  

Nyhederne og Sporten

09:10  

Go' morgen Danmark

09:30  

Nyhederne

09:35  

Go' morgen Danmark

10:00  

Nyhederne og Sporten

10:21  

Go' morgen Danmark

10:35  

Go' morgen Danmark

11:00  

Nyhederne og Sporten

11:20  

Go' morgen Danmark

11:35  

Go' morgen Danmark

TV 2 Charlie

09:15  

For himlens skyld

10:10  

Lov og uorden

11:00  

Skadestuen i Holby

TV 2 Zulu

09:45  

Beverly Hills 90210
Kliken i Beverly Hills samles efter sommerferien - men bliver det sidste gang? Brenda skal af sted til universitetet i Minneapolis, og vennerne beslutter at holde en gigantisk afskedsfest for hende. Under festen ankommer Kelly direkte fra sin sommertur til Europa. Hun fortæller ivrigt om alle indtrykkene, men hvor er Dylan? David er på jagt efter et sted at bo, men han havde aldrig drømt om den løsning, som Kelly og Donna kommer på. Brandon modtager trusler på livet - fra en yndig ung pige. [4:3]

10:35  

Will & Grace

11:05  

Will & Grace

11:30  

Desperate Housewives
Susan finder ud af, hvem der er far til Julies barn. Orson påtager sig at hjælpe Bree tilbage på ret køl igen. Da fru McCluskey sætter Roy på gaden, sørger Gaby for, at han atter får tag over hovedet - og efter nogen tid, vil hun helst ikke af med ham igen. Lynette har vænnet sig til at være alene, så hun bliver rasende, da Porter og Preston bliver smidt ud af deres lejlighed og forsøger at flytte hjem igen. Endelig fortæller Mike Renee om Bens alvorlige problemer med en lånehaj.

TV 2 Sport

10:55  

Fodbold: F.C. København-Celtic
Champions League - fra 2008. Vi bringer et gensyn med FC Københavns UEFA Champions League-kamp mod Celtic fra den 6. december 2008.

TV 2 Østjylland

12:00  

Nyhederne og Sporten

12:29  

Vejret

12:30  

Regional program

12:45  

Kurs mod fjerne kyster
Det gode skib Havana letter anker fra Galapagos, og Mikkel Beha Erichsens sønner Emil og Theis sætter kursen mod Fransk Polynesien. Forude venter en 3000 sømil lang sejlads i verdens største ocean, Stillehavet. Bagefter bliver hele familien atter genforenet på Tahiti, hvor de sammen gør Havana klar til to måneders togt mellem øde atoller og frodige vulkanøer. Mikkel var ti år gammel da han første gang sejlede i Polynesien med sin far ombord på Nordkaperen - og det er dejligt at være tilbage. Men Fransk Polynesien er ikke kun paradis. Ude i havet lurer en kæmpe miljøkatastrofe på grund af de mere end 200 franske atomprøvesprængninger, som foregik i området helt frem til 1990'erne.

13:30  

Kurs mod fjerne kyster - ekstra
Har du lyst til at vide mere om Mikkel Beha Erichsen og hans søeventyr med familien? Cecilie Hother har inviteret Mikkel indenfor til en uddybende snak om Tahiti i Fransk Polynesien. Vi skal bl.a. høre om Mikkels første besøg på øen, da han som tiårig boede her i mange måneder sammen med sin far, Troels Kløvedal. Desuden svarer Mikkel på seerspørgsmål, som f.eks. om hvordan det er løfte arven efter sin far. Fortløbende episodenummer: 2:7

14:15  

Hjemme bedst
Den engelske arkitekt George Clarke mener ikke, at der er noget, der hedder dårlige huse, til gengæld er han overbevist om, at man kommer langt med ordentlig indretning og ordentligt design. I hvert program hjælper han en familie, der er løbet tør for idéer til deres nuværende bolig, og ikke har råd til at flytte. Så de må få det bedste ud af det, de har - og netop her kommer den gode George ind i billedet.

TV 2 Charlie

12:00  

Bjerglægen
Bjerglandsbyen Sonnenstein i det idylliske Tyrol danner rammen om en dagligdag med drama og masser af romantik og solskin.

12:50  

Bjerglægen
Bjerglandsbyen Sonnenstein i det idylliske Tyrol danner rammen om en dagligdag med drama og masser af romantik og solskin.

13:45  

Drømmehotellet i Chiang Mai
Under et ophold i den thailandske by Chiang Mai bliver hotelmanager Markus Winter (Christian Kohlund) opsøgt af Susanne Rückert (Ann-Kathrin Kramer), hvis mand, Holger (Harald Krassnitzer), er forsvundet efter en skatteja Hun beder Markus om hjælp, og han sætter alt ind for at finde manden. Samtidig har de to rivaliserende brødre Moritz (Wayne Carpendale) og Jens (Jan Sosniok) helt andre problemer. Egentlig ville de helst holde en ferie uden kvinder, men mødet med den smukke fotograf Sarah (Eva-Maria Grein von Friedl) bringer de to brødre ud af kurs.

TV 2 Zulu

12:20  

Desperate Housewives
Lynette lægger ikke skjul på, at hun ikke har tænkt sig at hjælpe med noget i forbindelse med det kommende barnebarn. Så hård er Susan ikke, og hun lover Porter, at hun vil indrette et børneværelse til hans og Julies lille datter. Orson overtaler Bree til at tage en landlig tur til Maine - og måske aldrig vende tilbage igen. Karen McCluskey har det rigtig skidt, og hun beder så mindeligt Gaby om ikke at sige noget til Roy. Og så må Renee så smerteligt sande, at ingen gode gerninger forbliver ustraffede.

13:10  

Beverly Hills 90210
Skolen er startet igen, men ikke alt er ved det gamle. Sommerens forskellige affærer har sat deres spor. Brenda er glad for at være hjemme igen, glad for Dylan og for sine venner. Men Kelly har det meget svært, både med at omgås Brenda og med at skulle se Dylan sammen med hende. David er sammen med Donna igen, men han bliver noget overrasket, da han ser Nikki komme gående. Mon venskaberne kan bevares efter alt, hvad der er sket? [4:3]

14:00  

Beverly Hills 90210
Et tv-hold henvender sig til kliken for at lave en udsendelse om dem. Men Steve kender tv-folkenes baggrundshistorier, de har nemlig tidligere lavet et fuldstændig løgnagtigt program om hans mor. Alligevel går Brenda med til at hjælpe en af journalisterne mod forsikringer om, at programmet vil blive sobert. Men Brenda er naiv, og det kan koste hende alle hendes venner. [4:3]

14:55  

Kongen af Queens
Carrie kommer tilfældigvis til at overhøre et skænderi mellem de nye naboer. Så hun bliver nu nærmest besat af at ville imponere naboerne og give udtryk for, at hun og Doug har et perfekt ægteskab - hvilket er ved at drive Doug til vanvid! [4:3]

TV 2 Sport

12:55  

Fodbold: Barcelona-Athletic Bilbao
Copa Del Rey. Der er returkamp i kvartfinalen i den spanske pokalturnering, og FC Barcelona skal se, om de kan bygge videre på den 2-1 sejr, de sikrede sig i det første opgør i Bilbao.

14:55  

Fodbold: Champions League-magasinet
Magasin. UEFA Champions League Weekly sætter fokus på den mest prestigefyldte europæiske fodboldturnering for klubhold og stiller skarpt på profilerne. Programmet byder på et gensyn med de mest spektakulære mål, reportager, interviews og meget andet godt.

TV 2 Østjylland

15:05  

Grænsepatruljen
En canadisk turist har tidligere modsat sig at blive kropsvisiteret af tolderne i Sydney lufthavn, men nu går den ikke længere - og tolderne er mildt sagt overraskede over, hvad de finder. En kasse af verdens dyreste kaffe tiltrækker sig ekstra opmærksomhed, fordi måden, kaffen produceres på, bl.a. involverer en kat. Nu er myndighederne i tvivl om, hvorvidt de tør lade den dyre kaffe passere. [16:9]

15:40  

Grænsepatruljen
Et helt fly fra Vietnam er mistænkt for narkosmugling, og tolderne går grundigt til værks for at finde de illegale stoffer, for de ved kun, at der sandsynligvis er noget om bord - de ved bare ikke hvor, de skal lede. En narkohund reagerer på en pakke fra England, og det giver anledning til en del postyr, for indholdet er ikke helt almindeligt - og det er heller ikke helt ufarligt. [16:9]

16:10  

Hvem vil være millionær?
Hans Pilgaard byder velkommen til en diva af format, når Susse Wold kommer forbi med sin søn, bestsellerforfatteren Christian Mørk. Susse synes, det er både skræmmende og grænseoverskridende at quizze om millionen. Hun kan dog godt lide at udfordre sig selv, og så er hun overbevist om, at Christian bliver en stor hjælp, for han er udstyret med klæbehjerne. Og parret vil meget vinde en stor pose penge, som de kan donere til AIDS-Fondet, hvor Susse har været præsident siden 1986. [16:9]

17:00  

Nyhederne og Sporten

17:12  

Regional program

17:20  

Håndbold: EM: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer elsker håndbold og lader sig let begejstre. I studiet kommer de med seneste nyt fra EM, analyserer kampene og kigger frem mod de næste kampe med gæsteeksperter, spillere og trænere i studiet.

TV 2 Charlie

15:20  

Små og store synder
Skolelæreren Jim Osgood finder sig ikke i larm og ballade, og han benytter sig af sine erfaringer fra hæren for at indføre stram og striks disciplin på Ashfordly skole. Men da han står over for Gary Bell, der er en af skolens værste bøller, går det galt! [16:9]

16:15  

Kommissær Rex

17:10  

Fornyet mistanke
Mens Sandra Pullman stadig ikke kan forlige sig med faderens fortid, tager Jack, Brian og Gerry sig en hyggestund på Felspars Bryggeri. Tidligere er familiebryggeriet blvet rystet af den 26-årige chefbrygger Graham Thompsons død. Den unge mand druknede i gæringstanken, og politiet mente, der var tale om en ulykke. Nu beslutter "drengene" sig for at se nærmere på sagen. Brian checker bryggeriet, og Gerry og Jack checker de våde varer - og de når overraskende nok frem til samme resultat! [16:9]

TV 2 Zulu

15:15  

Kongen af Queens
Doug og Carrie får lidt dårlig samvittighed, da de møder den lokale præst, så de begynder derfor at dukke op til den ugentlige gudstjeneste. Da Carries bønner om lønforhøjelse går i opfyldelse, får hun blod på tanden og begynder at bede for billige sko, hvilket Doug mobber hende kraftigt med. Lige indtil Carrie finder ud af, at Doug beder for sejre til New York Jets. [4:3]

15:45  

Rude Tube - DotCom Dummies
Se en top-20 countdown af de sjoveste, vildeste, mest sexede og overraskende klip fra internettet inden for forskellige kategorier.

16:15  

Top 20 Funniest

17:00  

American Dad
Stan må irettesætte begge sine børn på det strengeste: Steve har klædt støvsugeren ud som pige, så han kan øve sig på at flirte, og Hayley har fået en næsering. Begge dele gør Stan rasende, og han kommer alt for sent ud af døren: på vej på arbejde ender han - som følge af sit hastværk - i en forfærdelig bilulykke. Da han kommer til sig selv, går det op for ham, at han har været død i flere sekunder, og han begynder nu seriøst at overveje livets alvor. Som resultat beslutter Stan sig til at udføre en dåd, der vil stå som evigt minde over ham! [4:3]

17:25  

American Dad
Stan er frustreret over, at Francine ikke længere griner af hans vittigheder. Og da hun tager på ferie uden ham, frygter han, at hun virkelig keder sig sammen med ham. Roger beslutter sig for at holde en vild studenterfest, og pludselig er huset fyldt med fulde teenagere. Men just som Stan skal til at smide hele holdet ud, opdager han en lille sød college-pige, der synes at grine af alt, hvad han siger - og som er imponeret over, at han arbejder for CIA. Men så kommer Francine hjem igen! [4:3]

17:50  

Kongen af Queens
Kirby gider ikke rigtig spille football længere, så Deacon beder Doug om at blive hjælpetræner og få overtalt Kirby til at blive på holdet. Det lykkes Doug at få overtalt Kirby til at fortsætte. Til gengæld skal Doug love at gå i skarp træning og begynde at spille for Rebels, der er et semiprofessionelt footballhold. [4:3]

TV 2 Sport

15:25  

Fodbold: Top 100 - de bedste mål i 2015
Magasin. Der er ikke bare mål i massevis - der er forrygende mål i massevis! Glæd dig til en time med de intet mindre end hundrede bedste scoringer fra år 2015.

16:25  

Håndbold: African Nations, direkte
Semifinale. Vi sender fra African Cup of Nations. Turneringen spilles i Cairo, Egypten i perioden den 21. - 30. januar 2016. Se den anden semifinale i African Nations Handball Championships.

16:55  

Fodbold: FC Nordsjælland-Juventus
Champions League - fra 2012. Se eller gense FC Nordsjællands anden UEFA Champions League-kamp mod Juventus fra 2012. Kampen blev spillet den 23. oktober.

TV 2 Østjylland

18:00  

Nyhederne

18:05  

Regional program

18:15  

Håndbold: EM: Danmark - Frankrig (m)
I kampen om femte-sjette-pladsen til EM i Polen skal Danmark op imod de regerende EM, VM og OL-vinder fra Frankrig, der ligesom Danmark har underpræsteret ved dette EM. Uanset det vil begge mandskaber være opsatte på at vinde lidt af respekten tilbage, og det vil en sejr her kunne give. Så der er dømt håndboldkamp på allerhøjeste niveau, når Danmark og Frankrig tørner sammen . [16:9]

19:10  

Nyhederne

19:15  

Håndbold: EM: Danmark - Frankrig (m)
I kampen om femte-sjette-pladsen til EM i Polen skal Danmark op imod de regerende EM, VM og OL-vinder fra Frankrig, der ligesom Danmark har underpræsteret ved dette EM. Uanset det vil begge mandskaber være opsatte på at vinde lidt af respekten tilbage, og det vil en sejr her kunne give. Så der er dømt håndboldkamp på allerhøjeste niveau, når Danmark og Frankrig tørner sammen . [16:9]

20:20  

Nyhederne

20:26  

Regional program

20:35  

Håndbold: EM: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer elsker håndbold og lader sig let begejstre. I studiet kommer de med seneste nyt fra EM, analyserer kampene og kigger frem mod de næste kampe med gæsteeksperter, spillere og trænere i studiet.

20:55  

Håndbold: EM: Spanien - Kroatien, semifinale (m)
Efter at have tabt til Danmark, har Spanien vundet over Ungarn og Rusland, og er endt i semifinalen til EM i Polen. Her skal de op imod et fysisk stærkt kroatisk hold, der også har imponeret ved dette Se med når det bliver afgjort, hvem der skal i finalen på søndag! [16:9]

TV 2 Charlie

18:05  

Tavse vidner
Det uhyggelige fund af et lemlæstet barns krop flydende i en flod tvinger Leo til at stå ansigt til ansigt med fortiden. Efter det viser sig, at det døde barn rent faktisk var HIV positiv, rejser spørgsmålet sig snart om, hvorvidt barnet blev myrdet som led i en rituel ofring, og bevismateriale peger i retning af en nærliggende kirke. I mellemtiden efterforsker Nikki en præsts mystiske dødsfald. [16:9]

19:05  

Tavse vidner
Det uhyggelige fund af et lemlæstet barns krop flydende i en flod tvinger Leo til at stå ansigt til ansigt med fortiden. Efter det viser sig, at det døde barn rent faktisk var HIV positiv, rejser spørgsmålet sig snart om, hvorvidt barnet blev myrdet som led i en rituel ofring, og bevismateriale peger i retning af en nærliggende kirke. I mellemtiden efterforsker Nikki en præsts mystiske dødsfald. [16:9]

20:05  

Spørg Charlie
Ulla Terkelsen, Pernille Højmark, Niels Hausgaard og Søren Gade sætter sig i de varme stole hos Michael Meyerheim, for at hjælpe nødstedte seere med at løse nogle af livets utallige små og store dilemmaer. Er man forpligtet til at besøge sin gamle far, selv om han er både sur og vrissen? Er det i orden at bede sine gæster om at tage skoene af, før de træder indenfor? Og må man springe den kirkelige handling over til en barnedåb, man er inviteret til, hvis man ikke lige synes, at det er det mest spændende? Der er kort sagt lagt op til livlig debat i studiet! [16:9]

20:45  

Drømmehotellet i Vietnam
Hotelmanager Markus Winter (Christian Kohlund) har store planer: han vil bygge et nyt hotel ved en fantastisk strand i Vietnam, der sætter nye standarter for hotellers økologiske forhold. I lufthavnen møder han den smukke tolk Nora (Nadeshda Brennicke), og han falder pladask for den mystiske kvindes charme. Hvad han dog ikke ved, er, at Nora i virkeligheden er hyret af en konkurrerende hotelkæde til at udspionere Markus og skaffe sig viden om planerne for det nye resort. Men Noras mission begynder langsomt at vakle, da hun mod al forventning forelsker sig i Markus.

TV 2 Zulu

18:20  

Kongen af Queens
Doug forsøger at få den nyansatte pige i bowlingcentret til at føle sig velkommen med en rask lille flirt. Hun misforstår dog hans intentioner, og situationen bliver en anelse akavet, da hun introducerer sin bror som sin kæreste for at holde Doug på afstand. Carrie har også hænderne fulde, da hun har sagt ja til at passe sin chefs 4-årige søn, der har svært ved at holde fingrene for sig selv. [4:3]

18:50  

Venner
Vennerne slapper af efter en overdådig Thanksgiving-middag, og genkalder hver især deres værste Thanksgiving-oplevelser. I 1978 finder lille Chandler ud af, at hans far har et forhold til en anden fyr! I 1862 oplevede Phoebe krigen, i et tidligere liv, selvfølgelig. I 1992 sad Joeys hoved fast i Monicas kalkun! Og i 1987 møder en overvægtig Monica for første gang Chandler, som kommer til at fornærme hende. Det hævner Monica året efter, hvor hun er slank!

19:20  

Venner
Joey gør sig selv til grin ved at dække over Chandler og Monicas forhold. Phoebe overbeviser Rachel om, at de sammen skal læse litteratur på aftenskole. En eller anden på museet, hvor Ross arbejder, har spist hans uovertrufne frokost-sandwich. For at skræmme tyven, skriver Phoebe et trusselsbrev og lægger det ved Ross' frokost. Det skal nok få kollegaerne til at holde nallerne for sig selv!

19:50  

SJIT Happens
Anes forældre kommer til middag i lejligheden. Olau panikker over at skulle møde svigerforældrene, og vil derfor have alt skal være perfekt. Emil skal på første date med Thea, og har brug for Mads som sin nødudgang. Daten går perfekt, men pludselig kommer Thea med en historie, som virker som om hun selv har planlagt en hurtig vej ud af daten, hvilket får Emil til at udspionere hende. Øland har lovet at hjælpe kioskpigen Wilma med at flytte, og har medbragt Mads som hjælper. Mads mener det er en date, hvilket får Øland ud på dybt vand.

20:20  

SJIT Happens
Ane og Olau bliver pludselig i tvivl om Ane er gravid, hvilket sætter gang i et skænderi om de overhovedet skal blive sammen. Øland er meget begejstret for muligheden for familieforøgelse, og går på jagt efter baby sager. Emil er fortvivlet, fordi han ikke har hørt fra Thea i flere dage. Som opmuntring tilbyder Mads at Emil kan være med i en trekant med Mads og hans toplækre date. Men først skal reglerne lige være på plads!

TV 2 Sport

18:15  

Tennis: ATP Champions Tour (m)
Højdepunkter. Nogle af verdens største tennislegender leverer storspil, når vi her sender højdepunkter fra den seneste turnering på ATP Champions Tour. Glæd dig til at se stjerner som Boris Becker, Björn Borg, Tim Henman og Stefan Edberg i aktion.

18:55  

Håndbold: African Nations, direkte
Semifinale. Vi sender fra African Cup of Nations. Turneringen spilles i Cairo, Egypten i perioden den 21. - 30. januar 2016. Se den første semifinale i African Nations Handball Championships.

19:55  

Fodbold: Ligue 1 - optakt
Magasin. Vi sætter fokus på holdene og spillerne fra den bedste franske fodboldrække, når vi giver dig optakt til den kommende spillerunde i Ligue 1.

20:25  

Fodbold: Marseille-Lille, direkte
Ligue 1. Der er fransk fodbold på programmet denne fredag aften, hvor Marseille tager imod Lille hjemme på Stade Velodrome i denne 23. spillerunde i Ligue 1.

20:45  

Amerikansk fodbold: Pittsburgh-Arizona
Super Bowl - fra 2009. Vi bringer et gensyn med Super Bowl fra 2009. Se eller gense kampen mellem Pittsburgh Steelers og Arizona Cardinals.

TV 2 Østjylland

21:40  

Håndbold: EM: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer elsker håndbold og lader sig let begejstre. I studiet kommer de med seneste nyt fra EM, analyserer kampene og kigger frem mod de næste kampe med gæsteeksperter, spillere og trænere i studiet.

21:45  

Håndbold: EM: Spanien - Kroatien, semifinale (m)
Efter at have tabt til Danmark, har Spanien vundet over Ungarn og Rusland, og er endt i semifinalen til EM i Polen. Her skal de op imod et fysisk stærkt kroatisk hold, der også har imponeret ved dette Se med når det bliver afgjort, hvem der skal i finalen på søndag! [16:9]

22:50  

Håndbold: EM: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer elsker håndbold og lader sig let begejstre. I studiet kommer de med seneste nyt fra EM, analyserer kampene og kigger frem mod de næste kampe med gæsteeksperter, spillere og trænere i studiet.

23:25  

James Bond: You Only Live Twice
Da både en amerikansk og en russisk rumkapsel forsvinder under missioner i rummet, beskylder de to nationer straks hinanden for at stå bag, og en tredje verdenskrig nærmer sig hastigt. Men da den britiske efterretningstjeneste opdager en nedfalden UFO-lignende genstand i Japan, sender de James Bond (Sean Connery) afsted for at undersøge sagen nærmere. Han afslører hurtigt, at det er terrororganisationen SPECTRE med Ernst Blofeld (Donald Pleasence) i spidsen, der står bag rumkapslernes forsvinden, og han sætter nu alt ind for at redde Jorden, inden urolighederne tager til.

TV 2 Charlie

22:15  

Air Ways
Følg med i den til tider hektiske hverdag for medarbejderne i det lille, australske lavprisflyselskab Tiger Air. Der er både op- og nedture for de flittige medarbejdere, der oplever alt fra bryllupper i luften og mistet bagage til større forsinkelser og aflyste flyafgange. Og selvom det er et lavprisselskab, så er det overraskende, hvad passagererne forventer af goder og service, og hvordan de reagerer, når de finder ud af, at deres ønsker ikke er inkluderet i prisen. [16:9]

22:50  

Halløj på hotellet
Der er kun få dage til årets hotteste event på The Grosvenor, nemlig Ladies Night. Men Mark og evenmanager Christian har et lille problem: de mangler stadig strippere til at underholde damerne.

23:40  

Det tredje øje
Den norske politimand Viggo er besat af, at finde ud af hvad der skete med datteren Christina, der forsvandt sporløst for fire år siden. Konen er gået fra ham, og hans job hænger i en tynd tråd. Chefen giver ham en sidste chance, og han får en ny makker, efterforskeren Mari Friis. Om natten drømmer Viggo om de sager, han efterforsker, og om Christina. Efterhånden indser han, at drømmene måske kan hjælpe ham til at finde ud af, hvad der skete med datteren.

TV 2 Zulu

21:00  

Micktrix (1:2)
Oplev Grønlands eneste stand-up komiker Jonatan Klaksvig i form af Mick Øgendahl. Øgendahl optræder også som sig selv i sit notoriske one man show "MICKTRIX" fra år 2000. Den talentfulde stand-up-komiker leverer en sværvægtspræstation med sine evner for fysisk comedy. [4:3]

21:50  

Micktrix (2:2)
Oplev doktor med. J.P. Bjæverskov i form af Mick Øgendahl. Øgendahl optræder også som sig selv i sit notoriske one man show "MICKTRIX" fra år 2000. Den talentfulde stand-up-komiker leverer en sværvægtspræstation med sine evner for fysisk comedy. [4:3]

22:40  

Broken Arrow
Vic (John Travolta) og Riley (Christian Slater) er to pilotkolleger og venner. De mødes imidlertid i en intens kamp, da Vic viser sig at være forræder og bemægtiger sig et atomsprænghoved under en øvelse. Tusinder af menneskers liv hænger i en tynd tråd, og unge Riley tager den desperate kamp op mod sin tidligere mentor. Det er Hongkong-instruktøren John Woo, som her viser sit mesterlige talent for action. [16:9]

TV 2 Sport
TV 2 Østjylland

01:20  

Cold Case
Fortløbende episodenummer: 3:22.

02:05  

Lie to Me
Et vidne i en pengeafpresningssag, som agent Reynolds arbejdede undercover på to år tidligere, bliver dræbt, og Lightman og Foster må finde ud af, hvem der har afsløret vidnets adresse. Derudover nægter Reynolds selv at vidne i sagen, så Lightman og Foster må beskytte ham mod hans handlinger i sagen, som Reynolds selv mener var nødvendige dengang, men der er ingen papirer i sagsmappen, der godkender Reynolds handlinger. Hvad var det, Reynolds gjorde, der var så forfærdeligt? [16:9]

02:50  

Ya-ya-søstrenes guddommelige hemmeligheder
Louisiana, USA. Da skuespilforfatteren Sidda Walker(Sandra Bullock) giver et interview, kommer hun til at fortælle lidt for meget om, hvilken hård barndom hun har haft, og det bliver hendes mor Vivi (Ellen Burstyn) så sur over, at hun nægter at se og tale med sin datter igen. Tre af Siddas gamle veninder, Caro, Teensy og Necie, beslutter sig for at hjælp Sidda med at hele de gamle sår og få genopbygget hendes forhold til hendes excentriske mor. Nøglen til denne proces er morens dagbog fra hendes vilde ungdom, hvor hun var medlem af Ya Ya-søsterskabet.

04:45  

Robsons vilde fiskedyst
Den engelske lystfisker Robson Green rejser rundt i hele verden for at fange fisk - gerne store fisk - under ekstreme forhold og for at konkurrere med de lokale.

TV 2 Charlie

00:35  

Det tredje øje
Om natten drømmer politimanden Viggo om sin datter Christina, der forsvandt sporløst for 4 år siden. I drømmen bliver datteren forfulgt i skoven af en soldat. Samtidig bliver der fundet skamferet lig i samme skov som i drømmen. Kan Viggo mon løse mysteriet om datterens forsvinden?

01:30  

Skadestuen i Holby

02:25  

Lov og uorden

03:20  

Bonanza

04:10  

Godnat

TV 2 Zulu

00:35  

Demolition Man
Politimanden John Spartan (Sylvester Stallone) og superskurken Simon Phonix (Wesley Snipes) er dødsfjender. Da Spartan under en voldsom aktion endelig får fanget Phoenix, mister 30 gisler livet - og Spartan får skyld for at være en medvirkende årsag til ulykken. Så både han og Phoenix bliver dømt til nedfrysning på ubestemt tid. I år 2032 bliver Phoenix tøet op igen i forbindelse med en retssag. Det lykkes ham at flygte, så i al hast må man tø Spartan op, så han kan fortsætte jagten på sin gamle fjende.

02:30  

Sjov med sex
Se med når Pede B og Anne Gadegaard fortæller deres pinligste sexhistorier til hinanden - uden filter eller forbehold, men med en ordentlig portion humor. Intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie.

03:00  

Sjov med sex
Se med når Alex Thelander og Sofie Hagen fortæller deres pinligste sexhistorier til hinanden - uden filter eller forbehold, men med en ordentlig portion humor. Intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie.

03:35  

Wulff omringet af kvinder
Michael Wulff får masser af verbale hug og en lille smule kærlighed, når de tre stærke og sjove kvinder Linse Kessler, Ibi Støving og Ane Cortzen kommer med deres uforbeholdne meninger om hvorfor stand-up komikeren slet ikk har styr på sit kærlighedsliv. Udgangspunktet for den heftige snak er klip fra Wulffs onemanshow "Mand i problemer".

04:05  

Will & Grace

04:35  

Will & Grace

04:55  

Lukas Graham - hvad er drømmen?
Da Lukas Graham og band i slutningen af 2011 lagde to hjemmelavede videoer ud på Youtube, tog karrieren for alvor fart. Lynhurtigt blev de set og delt af flere hundredetusinde fans, og siden har det populære soulfunk band haft rigtig god vind i sejlene. Her kan du komme tæt på de populære drenge, der grundlagde succesen ved at optræde på spillestedet Loppen på Christiania.

TV 2 Sport

01:45  

Motorsport: Verstappen og Sainz
Magasin. Max Verstappen og Carlos Sainz Jr. havde en suveræn første sæson i F1 2015. De to unge racerkørere imponerede flere gange med deres flotte resultater, og vi ser her tilbage på den flotte sæson.

02:00  

Ingen udsendelse

02:30  

Amerikansk fodbold: NFL - vejen til Supe
Magasin. Årets Super Bowl ligger for døren, og du kan i dette magasin varme op til kampen ved at se eller gense højdepunkter fra de to Super Bowl-mandskabers vej til den store finale.

03:30  

Ingen udsendelse


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1204070156