dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 27. januar 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 27. januar 2016

TV 2 Østjylland

05:00  

News nyhederne

05:56  

Vejret news

06:00  

Nyhederne og Sporten

06:22  

Vejret

06:30  

Nyhederne

06:35  

Go' morgen Danmark

07:00  

Nyhederne og Sporten

07:10  

Go' morgen Danmark

07:30  

Nyhederne

07:35  

Go' morgen Danmark

08:00  

Nyhederne og Sporten

08:10  

Go' morgen Danmark

08:30  

Nyhederne

08:35  

Go' morgen Danmark

TV 2 Charlie

06:30  

Bonanza

07:25  

Folk og fæ

08:20  

For himlens skyld

TV 2 Zulu

05:00  

White Collar
Peter og Neal prøver at finde frem til sandheden om Neals fars forbrydelser. Men for at gøre det må Neal gå undercover i en del af den irske mafia, der tjener en formue på at sælge falsk whisky.

05:50  

White Collar
Peter og Neal efterforsker en amerikansk senator for at finde en forbindelse mellem ham og korrupte politibetjente. Men den sleske politiker har stor indflydelse, så Neal og Peter må arbejde udenfor det traditionelle system for at forblive et skridt foran ham - men før de ved af det, er de i større fare end de kunne forestille sig.

06:05  

Gossip Girl

06:50  

Gossip Girl

07:35  

New Girl
Det er morgenen efter, at Jess og Nick har slået op, og nu forsøger de i hærdigt, at holde bruddet hemmeligt for bofællerne. Winston er kommet ind på politiskolen - og det, synes han, skal da fejres, så han forlanger, at vennerne tager affære.

08:05  

New Girl
Jess frygter, at der er nogen, der forsøger at sabotere hendes første skolebal. Derfor beslutter hun sig for at hyre vennerne som 'livvagter' på den store aften.

08:30  

zHit-paraden: Mucho Mucho Macho
Vær med, når vi uden sans for retfærdighed kårer de danske kendisser, vi synes er allermest mandige. Vi byder på baggårdspumaer, Rockerbank og James Bond skurke og stiller det endegyldige spørgsmål: Kan det virkelig passe, at Thorkild Thyrring er sejere end Mads Mikkelsen? [16:9]

TV 2 Sport

08:55  

Fodbold: FC Nordsjælland-Juventus
Genudsendelse. Se eller gense FC Nordsjællands anden UEFA Champions League-kamp mod Juventus fra 2012. Kampen blev spillet den 23. oktober.

 
TV 2 Østjylland

09:00  

Nyhederne og Sporten

09:10  

Go' morgen Danmark

09:30  

Nyhederne

09:35  

Go' morgen Danmark

10:00  

Nyhederne og Sporten

10:21  

Go' morgen Danmark

10:35  

Go' morgen Danmark

11:00  

Nyhederne og Sporten

11:20  

Go' morgen Danmark

11:35  

Go' morgen Danmark

TV 2 Charlie

09:15  

For himlens skyld

10:10  

Lov og uorden

11:00  

Skadestuen i Holby

TV 2 Zulu

09:05  

Beverly Hills 90210
Hvem snyder hvem? Hvad er ægte, og hvad er falsk i det famøse Hollywood? Dylan har svært ved at snuppe Steves pralende facon, og Steve er ved at eksplodere over Dylans attituder. Begge betror sig til Brandon, men han har travlt med at hjælpe en temmelig dejlig dame i nød. Hun er strandet med et hold turister i The Peach Pit, og de nægter at flytte sig, før de møder Burt Reynolds. Men er der chance for at møde Burt Reynolds i Beverly Hills 90210? [4:3]

09:55  

Beverly Hills 90210
Afgangsklassen '93 er ved at gøre klar til det store, sidste og allerbedste skolebal. Og selvfølgelig skal kliken være sammen, sådan bør det være. Men Brenda vil ikke med, fordi hun ingen ledsager har, og Brandon har heller ingen at invitere. Selvfølgelig kunne han spørge Andrea, men ville det ikke være som at gå ud med sin søster? Imens benytter skolebestyrelsen sig af den almindelige feststemning til at vedtage nogle nye regler - om passende påklædning, indtagelse af alkohol og den slags. Kan kliken bare være ligeglade med, hvilken skole de forlader? [4:3]

10:45  

Will & Grace

11:15  

Will & Grace

11:40  

Desperate Housewives
Brees liv er fortsat et stort kaos, og både hendes alkoholforbrug og hendes hang til mænd tiltager. Lynette skal på sin første date siden separationen fra Tom - den heldige er ingen ringere end Renees frisør. Alejandros kone aner uråd og konfronterer Susan med sin mistanke. Gaby finder ud af, at Alejandros steddatter også blev misbrugt af ham. Og Ben har lagt en ganske særlig plan for Renee.

TV 2 Sport

09:00  

Fodbold: Manchester United-Brøndby
Champions League - fra 1998. Se eller gense Brøndby IFs UEFA Champions League brag mod Manchester United på Old Trafford. Kampen spilledes den 4. november 1998.

10:55  

Fodbold: Mål, mål, mål
Magasin. Der er underholdning og spektakulære mål på menuen, når vores internationale fodboldmagasin "Mål, mål, mål" er i luften. Her har du mulighed for at se eller gense nogle af de seneste spillerunders aller flotteste scoringer i de bedste europæiske fodboldrækker. Se med, når ligaer som Serie A, La Liga, Premier League og Ligue 1 er i fokus, og et vaskeægte målshow udspiller sig.

11:00  

Fodbold: Bayern München-Brøndby
Champions League - fra 1998. Se eller gense Brøndby IFs anden UEFA Champions League-kamp mod Bayern München i 1998. Kampen blev spillet den 25. november.

11:55  

Håndbold: African Nations, direkte
Kvartfinale. Se den anden kvartfinale i African Nations Handball Championships.

TV 2 Østjylland

12:00  

Nyhederne og Sporten

12:29  

Vejret

12:30  

Regional program

12:40  

Kurs mod fjerne kyster
Det gode skib Havana og besætningen befinder sig lidt uden for Panamas vestkyst. På øgruppen Las Perlas går Mikkel og sønnerne i land for at finde en fødselsdagsgave til hustru og mor Marian. For tropeøerne er kendt for forekomsten af ægte perler. Herefter venter tre døgns sejlads på Stillehavet. For Mikkel bliver det en uforglemmelig tur. Ud af det store blå ocean kommer nemlig både hajer og hvaler til syne. Efter 15.000 kilometer når Havana og familien togtets endelige mål - Costa Rica!

13:30  

Frihuset Ekstra: Kurs mod fjerne kyster
Har du lyst til at vide meget mere om Mikkel Beha Erichsen og hans eventyr til søs med familien? TV 2 FRI og Cecilie Hother har inviteret Mikkel indenfor til en uddybende snak om 'Kurs mod fjerne kyster' - og leve på havet, møde nye mennesker og gå på opdagelse i fjerne lande. Mikkel har siden sin barndom sejlet på verdenshavene sammen med sin far Troels Kløvedal og har nu givet stafetten videre til sine egne børn, der sejler jorden rundt. Også Cecilie Hother elsker at rejse, og fælles for både Cecilie og Mikkel er, at de fascineres over at møde nye mennesker og nye steder. Fortløbende episodenummer: 5:5

14:15  

Hjemme bedst
Den engelske arkitekt George Clarke mener ikke, at der er noget, der hedder dårlige huse, til gengæld er han overbevist om, at man kommer langt med ordentlig indretning og ordentligt design. I hvert program hjælper han en familie, der er løbet tør for idéer til deres nuværende bolig, og ikke har råd til at flytte. Så de må få det bedste ud af det, de har - og netop her kommer den gode George ind i billedet.

TV 2 Charlie

12:00  

Bjerglægen
Bjerglandsbyen Sonnenstein i det idylliske Tyrol danner rammen om en dagligdag med drama og masser af romantik og solskin.

12:50  

Bjerglægen
Bjerglandsbyen Sonnenstein i det idylliske Tyrol danner rammen om en dagligdag med drama og masser af romantik og solskin.

13:45  

Drømmehotellet i Malaysia
Under et besøg på et luksusresort i Malaysia møder Markus Winter (Christian Kohlund) sin gode veninde Jennifer (Barbara Wussow). Hun er enlig mor og hotelbestyrer og har brug for hans hjælp, da en skruppelløs ejendomsmægler er ude på at tage hotellet fra hende. Markus' gamle ven, Lorenz (Günther Maria Halmer), er også kommet til Malaysia med sin nye assistent, Sonja, for gøre forretninger, og han har så travlt, at han slet ikke bemærker Sonjas varme følelser. Anderledes forholder det sig for stjernepianisten Sascha Sorell, som er tjekket ind inkognito på drømmehotellet efter en skilsmisse. Da han lærer den sympatiske Sabine at kende, har han ingen anelse om, at hun er sladderjournalist.

TV 2 Zulu

12:30  

Desperate Housewives
Susan får et chok, da datteren Julie kommer på besøg - og tydelig vis er gravid i sjette måned. Bree er godt i gang med at ødelægge sit liv med et stort forbrug af alkohol og mænd. Lynettes første sex-oplevelse efter separationen fra Tom bliver lidt af en fuser. Og Gabys forsøg på at trøste Juanita, som ikke fik et - fra den dreng, hun er lun på, forløber ikke helt som planlagt.

13:20  

Beverly Hills 90210
Brandons sommerjob på stranden bringer ham dagligt i kontakt med alle vennerne, også Andrea. Derfor kan han ikke undgå at lægge mærke til, at hun er begyndt at interessere sig for en ny fyr - og dét bryder Brandon sig påfaldende lidt om. Donna og Brenda ankommer til Paris, og det kræver lidt omstilling at vænne sig til franskmændenes livsstil. Imens begynder Dylan derhjemme at få et tættere forhold til Kelly, mens han undrer sig over, at han stadig ikke hører fra Brenda. [4:3]

14:10  

Beverly Hills 90210
Der skal være volleyballturnering på stranden, og vennerne er kampklare. Steve får øje på en smækker, californisk pige og spørger, om hun vil være hans makker. Kelly og Dylan, som efterhånden ser mere og mere til hinanden, melder sig som makkere. Også David er begyndt at interessere sig for en ny pige, Nikki, mens Donna er væk hele sommeren. Imens gør Brenda og Donna deres erfaringer i Paris, og Donna får et tilbud, hun har svært ved at sige nej til. [4:3]

TV 2 Sport

13:00  

Fodbold: Brøndby-Barcelona
Champions League - fra 1998. Se eller gense det andet UEFA Champions League-brag mellem Brøndby IF og FC Barcelona i 1998. Kampen blev spillet den 9. december.

13:55  

Håndbold: African Nations, direkte
Kvartfinale. Se den fjerde kvartfinale i African Nations Handball Championships.

TV 2 Østjylland

15:10  

Grænsepatruljen
Sammen med sundhedsmyndighederne går tolderne målrettet efter folk, der forsøger at smugle receptpligtig medicin ud af Australien. Det går bl.a. ud over en mand på vej til Vietnam med meget mere medicin i bagagen, end han selv kan nå at bruge. Et andet sted er det to mænd, der ankommer til Sydney fra Indonesien, og som angiveligt skal videre til et reiki-seminar i Perth. Problemet er bare, at de ikke har nogen billet fra Sydney til Perth, og den slags påkalder sig immigrationsmyndighedernes falkeblik. [16:9]

15:35  

Hvem vil være millionær?
Ti håbefulde unge, der skal til at starte på deres drømmestudie, er klar til at kæmpe om pladserne i de varme stole. Sidste mandag spillede Emil og Jesper fantastisk flot og var helt oppe og kigge på spørgsmålet til en million. De valgte at stoppe og gå hjem med 500.000 kroner og har nu en dejlig klat penge at supplere SU'en med. Det er der helt sikkert andre, der også drømmer om! Kan de klare Hans Pilgaards eksamen ved det grønne quizbord? [16:9]

15:40  

Grænsepatruljen

16:20  

Go' appetit
Claus Holm inviterer seere, gæstekokke og aktuelle kendte gæster ind i køkkenet hos MAD Cooperativet på Københavns Hovedbanegård. Her bliver der tryllet med de gode råvarer og skabt retter, der får munden til at løbe i vand. Der er noget for enhver smag: Claus pifter de gamle hverdagstravere op, bliver inspireret af fremmede køkkener og får vist en anden side af de ansigter, vi kender så godt fra film, tv, musik og teater. Du finder aktuelle opskrifter på mad.tv2.dk.

17:00  

Nyhederne og Sporten

17:12  

Regional program

17:20  

Håndbold: EM: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer elsker håndbold og lader sig let begejstre. I studiet kommer de med seneste nyt fra EM, analyserer kampene og kigger frem mod de næste kampe med gæsteeksperter, spillere og trænere i studiet.

17:50  

Vejret

TV 2 Charlie

15:20  

Små og store synder
Carol, Joe og Rachel rejser til Australien for at finde Rosie og Carols bror. Mens de undersøger sagen, opdager Joe og Rachel, at Micks forhold til Rosie formentlig har været særdeles voldeligt. Nu er de i hvert fald sikre på, at Mick har noget at gøre med Rosies forsvinden. I jagten på sin bror besøger Carol et kloster nær Brisbane, men det går ikke helt som forventet - og snart ser det ud til, at Carol er blevet lokket i en fælde. [16:9]

16:15  

Kommissær Rex

17:10  

Fornyet mistanke
For ti år siden blev radiostationen Roxy Radio hærget af et brandattentat, som kostede den populære DJ Johnny Deacon livet. Nu kræver den nørdede livstidspræsident for Deacons fanklub, Jeremy Kirkham, at sagen bliver genåbnet, og at den eller de skyldige bragt for retten. Sandra Pullman lader Brian Lane gå undercover på radiostationen, men takket være Brians kone, Esther og hendes opfattelse af, hvordan man skal se ud på en station, der udelukkende spiller 80'er-musik, vækker Brian lidt mere opsigt, end det var meningen. [16:9]

TV 2 Zulu

15:00  

Kongen af Queens

15:30  

Kongen af Queens

15:50  

Rude Tube - WTF?!
Se en top-20 countdown af de sjoveste, vildeste, mest sexede og overraskende klip fra internettet inden for forskellige kategorier.

16:20  

Top 20 Funniest

17:10  

American Dad
Stan får til opgave at finde en tidligere KGB-agent, der er som sunket i jorden. Derfor får Stan verdens største chok, da han pludselig møder selvsamme agent - på sin egen trappesten! Sergei er nemlig flyttet ind ved siden af familien Smith for at nyde USA og den amerikanske måde at leve på. Stan forbarmer sig over sin nye nabo, da han bliver arbejdsløs, og giver ham et job på Steves skole. Men Sergei er måske ikke helt, hvad han udgiver sig for! [4:3]

17:40  

American Dad
Stan kommer i frygtelige vanskeligheder, da det går op for ham, at Roger er ved at offentliggøre sandheden om sig selv. Og da CIA for nys om, at der vitterligt er en alien løs i området, er gode råd dyre for Stan. Han tvinger Roger til at gemme sig på loftet, men Roger har andre planer! Og på forunderlig vis ender Roger med at blive chef for Stan - som CIA's førende alien-jæger. [4:3]

TV 2 Sport

15:00  

Fodbold: Villarreal-AaB
Champions League - fra 2008. Se eller gense UEFA Champions League-kampen mellem Villarreal og AaB, der blev spillet den 21. oktober 2008.

15:55  

Håndbold: African Nations, direkte
Kvartfinale. Se den tredje kvartfinale i African Nations Handball Championships.

17:00  

Fodbold: AaB-Celtic
Champions League - fra 2008. Se eller gense UEFA Champions League-kampen mellem AaB og Celtic, der blev spillet den 25. november 2008.

17:55  

Håndbold: African Nations, direkte
Kvartfinale. Se den første kvartfinale i African Nations Handball Championships.

TV 2 Østjylland

18:05  

Håndbold: EM: Tyskland - Danmark (m)
I tredje kamp i mellemrunden til EM skal Danmark i kamp mod Tyskland. Efter at have skuffet i nogle år, er Tyskland startet på en frisk i 2014 med islændingen Dagur Sigurdsson som træner. Han er gået i gang med at implementerer sine idéer og har startet et generationsskifte på holdet. Det begynder at bære frugt, for Tyskland har spillet godt til det her EM, og de er næsten på hjemmebane i Wroclaw i Polen. Der er ingen tvivl om, at Mikkel Hansen, Niklas Landin og de andre danske spillere må spille op til deres bedste, hvis de vil besejre det tyske mandskab i denne kamp! [16:9]

18:14  

Regional program

18:25  

Dit vintervejr

18:30  

Håndbold: EM: Studiet

18:55  

Nyhederne

19:00  

Håndbold: EM: Tyskland - Danmark (m)
I tredje kamp i mellemrunden til EM skal Danmark i kamp mod Tyskland. Efter at have skuffet i nogle år, er Tyskland startet på en frisk i 2014 med islændingen Dagur Sigurdsson som træner. Han er gået i gang med at implementerer sine idéer og har startet et generationsskifte på holdet. Det begynder at bære frugt, for Tyskland har spillet godt til det her EM, og de er næsten på hjemmebane i Wroclaw i Polen. Der er ingen tvivl om, at Mikkel Hansen, Niklas Landin og de andre danske spillere må spille op til deres bedste, hvis de vil besejre det tyske mandskab i denne kamp! [16:9]

20:00  

Håndbold: EM: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer elsker håndbold og lader sig let begejstre. I studiet kommer de med seneste nyt fra EM, analyserer kampene og kigger frem mod de næste kampe med gæsteeksperter, spillere og trænere i studiet.

20:20  

Nyhederne

20:37  

Regional program

20:50  

Blændende boliger
Hvad skal der til for at skabe, indrette og sælge en blændende bolig? Ejendomsmægleren Adam Schnack vurderer en penthouselejlighed i et af Københavns dyreste kvarterer. Indretningseksperten Jannik Martensen-Larsen hjælper med at indrette en stue i en eksklusiv lejlighed på Frederiksberg. Og ejendomsmægler Mette Hjære skal vurdere en stor liebhaverejendom i det naturskønne område ved Kolding Fjord, hvor man får overraskende meget for pengene.

TV 2 Charlie

18:05  

Tavse vidner
En teenagepige findes tortureret til døde, og snart viser det sig ligeledes, at endnu en ung pige holdes fanget af en gruppe af voldelige dyreværnsaktivister, der er villige til at gå til yderligheder for at få sat en stopper for dyreforsøg. Hele sagen løber dog fuldkommen af sporet, da Nikki på mest dramatisk vis kidnappes midt i det hele. [16:9]

19:05  

Tavse vidner
En teenagepige findes tortureret til døde, og snart viser det sig ligeledes, at endnu en ung pige holdes fanget af en gruppe af voldelige dyreværnsaktivister, der er villige til at gå til yderligheder for at få sat en stopper for dyreforsøg. Hele sagen løber dog fuldkommen af sporet, da Nikki på mest dramatisk vis kidnappes midt i det hele. [16:9]

20:05  

Spørg Charlie
Anne-Grethe Bjarup Riis tager plads i panelet, hvor hun sammen med Niels Hausgaard, Jacob Haugaard, Ulla Terkelsen og Michael Meyerheim forsøger at komme med brugbare løsninger på nogle af livets små og store dilemmaer. Er det i orden, at mormor klipper børnebørnenes pandehår uden først at spørge moderen om lov? Skal man som ung mand forfølge sin livsdrøm og tage ud at sejle, når ens far er alvorligt syg? Og kan man tillade sig at sløjfe et gravsted, selv om man har lovet den afdøde at passe de resten af livet?

20:45  

Drømmehotellet i Sri Lanka
I det tropiske paradis i Sri Lanka forsøger hotelmanager Markus Winter (Christian Kohlund) at hjælpe den unge servitrice Lara (Ivonne Schönherr) med at finde sin far, Thilo (Miguel Herz-Kestranek), som hun ikke har set sid hun var barn. Samtidig møder han enken Nadja (Saskia Valencia), der er rejst væk for at komme sig over sin mands død. I Sri Lanka bliver hun venner med emigranten Leon (Bernhard Bettermann) og oplever for første gang siden mandens død, at hun måske kan finde lykken igen.

TV 2 Zulu

18:05  

Kongen af Queens
Carrie bliver ellevild, da hun bliver forfremmet på jobbet. Men hendes lille team er ikke videre samarbejdsvillige, så Carrie må knokle i døgndrift for at overholde sine deadlines. Doug har svært ved at falde i søvn, når Carrie ikke er hjemme om aftenen, så han inviterer Arthur over for at få lidt selskab - og finder hurtigt ud af, at Arthur er den perfekte sovekammerat. [4:3]

18:35  

Kongen af Queens

19:00  

Venner
Joey har det bestemt ikke godt med at skulle holde Monica og Chandlers forhold hemmeligt. Emily synes, at Ross skal skille sig af med alt sit gamle ragelse, også sin lejlighed. Da Ross vinker farvel til sin gamle lejlighed, kan Joey ikke lade være med at sige sin uforbeholdne mening om Emily. Phoebes mor forærer hende en pels, og det gør Phoebe meget urolig.

19:25  

Venner
Ross er blevet smidt ud af sin lejlighed, så Chandler og Joey tilbyder ham et sted at være, indtil han finder noget andet. Så snart Ross flytter ind, begynder han at gå Chandler og Joey på nerverne og omvendt. Imens har Phoebe et godt øje til en fyr, Larry, fra Levnedsmiddelmyndighederne, som hun møder på Monicas restaurant. Larry er godt i gang med at lukke alle vennernes yndlingsrestauranter. Faktisk er han tæt på at lukke "Central Perk", men så skrider Phoebe ind.

19:55  

SJIT Happens
Vennerne synes Olau er blevet kærestekedelig. Det får ham ud på en vild bytur i selskab med Øland. Ane er blevet syg, og er lænket til sofaen i lejligheden, hvor hun er frustreret over Emil og at han altid mangler penge. Emil kæmper for at få skrabet penge sammen, så de kan få lavet deres bad, mens Mads er blevet træt af unge piger og går på jagt efter 'Gudinden'.

20:25  

SJIT Happens
Det er Emils fødselsdag og han har inviteret vennerne på en fin restaurant med alt betalt. Olau fortæller Ane, at han elsker hende, men trækker det tilbage, da Ane ikke umiddelbart gengælder hans store ord. Mads og Øland har glemt at købe gave til Emil og må finde på en hurtig løsning, som ikke lige falder i god jord. Olau bliver jaloux da Anes eks-kæreste dukker op på restauranten. Aftenen er anderledes festlig for Øland, der møder hans største idol.

TV 2 Sport

19:00  

Fodbold: Mål, mål, mål
Magasin. Der er underholdning og spektakulære mål på menuen, når vores internationale fodboldmagasin "Mål, mål, mål" er i luften. Her har du mulighed for at se eller gense nogle af de seneste spillerunders aller flotteste scoringer i de bedste europæiske fodboldrækker. Se med, når ligaer som Serie A, La Liga, Premier League og Ligue 1 er i fokus, og et vaskeægte målshow udspiller sig.

19:55  

Fodbold: Top 100 - de bedste mål i 2015
Magasin. Der er ikke bare mål i massevis - der er forrygende mål i massevis! Glæd dig til en time med de intet mindre end hundrede bedste scoringer fra år 2015.

20:00  

Amerikansk fodbold: Chicago-Indianapolis
Super Bowl - fra 2007. Vi genudsender Super Bowl-braget fra 2007 mellem Chicago Bears og Indianapolis Colts. Kampen blev spillet den 4. februar.

20:55  

Fodbold: La Liga World
Magasin. Er du til fodbold i verdensklasse, skal du se med, når vi sender lækre sager fra den bedste spanske fodboldrække, La Liga.

TV 2 Østjylland

21:25  

Razzia - SKAT rykker ud
SKAT er på razzia ved grænseovergangene i Danmark, og i Rødbyhavn stikker en mistænkelig person pludselig af, da specialkonsulenten Christina fra Told og afgifter vil undersøge hans varevogn ved færgelejet. I Billund finder hundeføreren Susanne og tolderen Heidi bl.a. en større mængde piller, specielle knive og fødevarer i de rejsendes bagage.

22:00  

Nyhederne og Sporten

22:26  

Vejret

22:27  

Regional program

22:40  

Håndbold: EM: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer elsker håndbold og lader sig let begejstre. I studiet kommer de med seneste nyt fra EM, analyserer kampene og kigger frem mod de næste kampe med gæsteeksperter, spillere og trænere i studiet.

23:10  

Massakren i Dvor
Få meter fra et kompagni af danske FN-soldater blev ni handicappede serbere og kroatere koldblodigt myrdet i det tidligere Jugoslavien den 8. august 1995 af ukendte gerningsmænd. Ifølge FN mandatet, som de danske soldater skulle operere under, måtte danskerne kun bruge våben i selvforsvar. Derfor var det op til én dansk officer at træffe den altafgørende beslutning: at give ordre til at skyde eller følge FNs mandat og undlade at gribe ind. Nu rejser daværende stabskompagnichef Jørgen Kold tilbage. Her bliver han konfronteret med fortiden og møder de involverede krigsherrer og ikke mindst de efterladte. Filmen havde premiere på Sarajevo Film Festival i august i år.

23:35  

Casper & Lars præsenterer

TV 2 Charlie

22:20  

Air Ways
Følg med i den til tider hektiske hverdag for medarbejderne i det lille, australske lavprisflyselskab Tiger Air. Der er både op- og nedture for de flittige medarbejdere, der oplever alt fra bryllupper i luften og mistet bagage til større forsinkelser og aflyste flyafgange. Og selvom det er et lavprisselskab, så er det overraskende, hvad passagererne forventer af goder og service, og hvordan de reagerer, når de finder ud af, at deres ønsker ikke er inkluderet i prisen. [16:9]

22:50  

Halløj på hotellet
Mark vil gerne opgradere The Grosvenor og inviterer derfor en velanset hotelinspektør til at efterse hotellets fejl og mangler. Inspektørens standarter er høje med alt lige fra lagner til kiks, og The Grosvenor opfylder ikke mange af hans eksklusive krav.

23:45  

Inspector Lynley - kend din fjende
Liget af en skolepige bliver fundet i en sø, og obduktionen tyder på, at hun både er blevet voldtaget og holdt fanget. Samtidig forsvinder en anden skolepige, og da hun har sukkersyge, er der risiko for, at hun går i insulinchok, hvis hun ikke får sin medicin. Politimester Evans forsøger at dæmpe efterforskningen for ikke at skabe unødig ængstelse i befolkningen, men kan Lynley og Havers finde pigen, før det er for sent, hvis de ikke for hjælp fra offentligheden? [16:9]

TV 2 Zulu

21:00  

Testkaninerne
Har du nogensinde tænkt på, hvordan det føles at blive kvalt af en kung fu-mester eller skudt i bagdelen med et paintballgevær? ZULUs seere er nysgerrige på alle mulige ting, og ZULU har derfor hyret komikerne Karsten og Mikk el til at teste livets store og små spørgsmål - som rigtige testkaniner. Da de er kommet til at skrive under på en bindende kontrakt med ZULU, må de ikke sige nej, ligegyldigt hvor dum, ulækker eller klam testen er. Hvis ZULU siger, det skal testes, så SKAL det testes!

21:30  

Ridiculousness
Rob Dyrdek finder de sjoveste klip fra internettet og sætter dem sammen til en hæsblæsende halv time med motion for lattermusklerne. Der bliver også plads til en snak med dagens kendis-gæst.

22:00  

Mick Øgendahl: Tåfræser (2:2)
Mick Øgendahl har for længst slået sit navn fast som en af Danmarks mest energiske og produktive komikere, der med sin fantastiske mimik og karismatiske udstråling har fået en stor plads i alle stand-up elskeres hjerter I "Tåfræser" sparker han med iskold præcision verbale øretæver både til højre og venstre. For første gang vil publikum komme til at opleve en mere voksen og ærlig Mick Øgendahl. [4:3]

23:05  

Tak for i aften - med Øgendahl & Klan
De to kugleskøre komikere, Mick Øgendahl og Rune Klan, optræder i alverdens forklædninger i "Tak for i aften". De to hovedpersoner beskriver selv programmet med ordene: "De to krukker Rune og Mick, har sovset sig selv ind i en ramme af selvhøjtidelighed. Imellem den dårlige stemning og selvoptagethed ligger en fragmentarisk bouillon af højpandet lavkomik." Bouillon er fransk og betyder klar kødsuppe, hvilket jo er meget rammende for persongalleriet - læg i øvrigt mærke til tematikken: sovset, bouillon og kødsuppe. [16:9]

23:40  

Wulff omringet af kvinder
Michael Wulff får masser af verbale hug og en lille smule kærlighed, når de tre stærke og sjove kvinder Linse Kessler, Ibi Støving og Ane Cortzen kommer med deres uforbeholdne meninger om hvorfor stand-up komikeren slet ikk har styr på sit kærlighedsliv. Udgangspunktet for den heftige snak er klip fra Wulffs onemanshow "Mand i problemer".

TV 2 Sport

21:25  

Fodbold: Barcelona-Athletic Bilbao, dire
Copa Del Rey. Der er returkamp i kvartfinalen i den spanske pokalturnering, og FC Barcelona skal se, om de kan bygge videre på den 2-1 sejr, de sikrede sig i det første opgør i Bilbao.

TV 2 Østjylland

00:10  

Cold Case
Fortløbende episodenummer: 1:22.

00:25  

Rude Tube - Internet Incredibles

00:55  

Cold Case
Fortløbende episodenummer: 23:23.

01:40  

Lie to Me
En gammel ven dukker op i Cal Lightmans liv og involverer ham i et større kriminelt foretagende, der vil udnytte hans evner. Der bliver lagt stort pres på Lightman, og han må vælge mellem loyalitet til sin ven eller bevare det gode forhold til agent Reynolds. Samtidig efterforsker resten af holdet nogle mordtrusler, som en high school elev tilsyneladende står bag. [16:9]

02:25  

Air Ways
Følg med i den til tider hektiske hverdag for medarbejderne i det lille, australske lavprisflyselskab Tiger Air. Der er både op- og nedture for de flittige medarbejdere, der oplever alt fra bryllupper i luften og mistet bagage til større forsinkelser og aflyste flyafgange. Og selvom det er et lavprisselskab, så er det overraskende, hvad passagererne forventer af goder og service, og hvordan de reagerer, når de finder ud af, at deres ønsker ikke er inkluderet i prisen. [16:9]

02:45  

Air Ways
Følg med i den til tider hektiske hverdag for medarbejderne i det lille, australske lavprisflyselskab Tiger Air. Der er både op- og nedture for de flittige medarbejdere, der oplever alt fra bryllupper i luften og mistet bagage til større forsinkelser og aflyste flyafgange. Og selvom det er et lavprisselskab, så er det overraskende, hvad passagererne forventer af goder og service, og hvordan de reagerer, når de finder ud af, at deres ønsker ikke er inkluderet i prisen. [16:9]

03:10  

Venner
Rachels job kommer i alvorlig fare, da hun skal skrive en arbejdsevaluering af Tag, og for sjov laver én, der handler om deres forhold. Tag opdager nemlig ikke, at det er en joke og ekspederer evalueringen direkte videre til cheferne. Monica hænger hjemmelavede julegodter uden for hoveddøren i håb om på den måde at få venner blandt naboerne, men planen giver bagslag. Ross opdager, at Phoebe aldrig har ejet en cykel og forærer hende én - men han ved ikke, at Phoebe ikke har den ringeste anelse om, hvordan man kommer fremad på cykel.

03:30  

Venner
Ross planlægger at bruge juleferien på at lære sin søn om jødernes Hanukkah, men den poetiske, jødiske højtid kan ikke rigtigt konkurrere med vestens gavegivende julemand. Ross må bøje sig for lille Bens ønsker, men hans planer tager en uventet drejning, da alle byens julemandskostumer viser sig at være udlejet allerede. Phoebe forærer Joey et trommesæt i julegave - men hendes gavmildhed er ikke helt uden bagtanker. Hun ønsker nemlig at gøre Rachel træt af Joey, så de to veninder kan flytte sammen igen.

04:00  

News nyhederne

04:58  

Vejret news

TV 2 Charlie

01:20  

Skadestuen i Holby

02:15  

Lov og uorden

03:10  

Bonanza

04:00  

Godnat

TV 2 Zulu

00:10  

Wulff omringet af kvinder
Michael Wulff får masser af verbale hug og en lille smule kærlighed, når de tre stærke og sjove kvinder Linse Kessler, Ibi Støving og Ane Cortzen kommer med deres uforbeholdne meninger om hvorfor stand-up komikeren slet ikk har styr på sit kærlighedsliv. Udgangspunktet for den heftige snak er klip fra Wulffs onemanshow "Mand i problemer".

00:40  

Klovn
(46) "Troldmanden fra Frederiksberg". Casper er kommet med i Serapia-hordnen og har inviteret Peter Reichardt med. Til Franks store skuffelse er der ikke plads til ham. Men da Frank har skrevet en Ringenes Herre-analogi over politikerne på Christiansborg til Weekendavisen, bliver han inviteret ind i rollespilsforeningen "Ringånderne". Frank er stolt over, at han også er med til noget hemmeligt. Men interne kampe ender med drama, et ar i Mias ene bryst og en rasende Casper. [4:3]

01:15  

Klovn
(47) "Hør nu efter, Frank". Frank og Mia skal rejse til Kina. Frank er urolig for Muffi, fordi den skal passes sammen med Morten Olsens hund. Og måske Muffi kan gøre gavn hos Mias veninde, som har haft et grimt indbrud for nylig. Samtidig er Frank og Casper begyndt til fægtning, og her går snakken om impotens og viagra, men Frank vil ikke høre efter. [4:3]

01:45  

Top 20 Funniest

02:35  

2 Broke Girls

03:00  

2 Broke Girls

03:30  

Will & Grace

04:20  

White Collar
Mozzie kører taxa for at indsamle oplysninger om gode, mulige kup, da han opdager, at hans taxalicens er blevet kopieret. Da han giver sagen til Peter, viser deres efterforskning tegn på udbredt bedrageri og hvidvaskning af penge i byens taxa og limousine-branche. Samtidig prøver både Peter og Neal at finde ud af, hvilken skyline, der er skåret ind i Ellens nøgle.

TV 2 Sport

00:00  

Amerikansk fodbold: NFL - Wild Card Week
Sammendrag. Vi har nedkogt det bedste fra de første NFL-kampe i slutspillet. Se i dette magasinprogram alle højdepunkter fra Houston Texans-Kansas City Chiefs, Cincinatti Bengals-Pittsburgh Steelers, Minnesota Vikings-Seattle Seahawks og Washington Redskins-Green Bay Packers.

01:00  

Kampsport: Ultimate Fighting Championshi
Fra MGM Grand Garden Arena i Las Vegas, USA. Vi blænder op for ultimate fighting i verdensklasse, når det går løs ved UFC 195 i MGM Grand Garden Arena, Las Vegas. Stævnets hovedkamp står Robbie Lawler og Carlos Condit for, når "Ruthless" Lawler skal forsøge at forsvare sin Weltervægt-titel mod verdens nummer 4. Se, om det lykkes, når vi serverer tørre tæsk fra Las Vegas. Anders Rune kommenterer.

02:05  

Ishockey: Washington-Philadelphia, direk
NHL. Der er fart over feltet, når vi har National Hockey League på programmet. I denne omgang er det mellem Washington Capitals og Philadelphia Flyers, at det i VeriZon Center, Washington, går løs. Opgøret vises med amerikanske kommentatorer.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053310