dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 25. januar 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 25. januar 2016

TV 2 Østjylland

05:00  

News nyhederne

05:25  

Vejret news

05:30  

News nyhederne

05:55  

Vejret news

06:00  

Nyhederne og Sporten

06:22  

Vejret

06:30  

Nyhederne

06:35  

Go' morgen Danmark

07:00  

Nyhederne og Sporten

07:10  

Go' morgen Danmark

07:30  

Nyhederne

07:35  

Go' morgen Danmark

08:00  

Nyhederne og Sporten

08:10  

Go' morgen Danmark

08:30  

Nyhederne

08:35  

Go' morgen Danmark

TV 2 Charlie

06:15  

Bonanza

07:05  

Folk og fæ

08:05  

For himlens skyld

TV 2 Zulu

06:35  

Gossip Girl

07:25  

New Girl
Jess hyrer Coach som træner for skolens volleyballhold, men hun bliver nødt til at fyre ham igen med det samme. Schmidt får en sag på halsen og vil have Nick og Winston, der elsker rets-tv, til at hjælpe. Og så spotter Cece en meget ung mand.

07:50  

New Girl
Jess og Nick er vist nødt til at se sandheden om deres forhold i øjnene, og imens vender Schmidt, Winston og Coach deres lystne blikke mod deres nye nabo, som de alle tre gerne vil gøre et rigtig godt indtryk på. Og Cece går i panik efter at have sendt en fulde-sms til Buster.

08:20  

Beverly Hills 90210
Steve prøver at overtale Brandon til at deltage i et tv-program, hvor man kan møde sin drømmepige. Belært af tidligere erfaringer, siger Brandon nej, for han vil ikke igen være uvenner med Steve over en pige. Men på den anden side ... det med pigerne lyder jo lovende. Imens får Kelly større og større problemer. Hun spiser slankepiller, er bleg og humørsyg. Vennerne planlægger et surprise-party i anledning af hendes 18 års fødselsdag, men Kelly sørger selv for den største overraskelse. [4:3]

TV 2 Sport
 
TV 2 Østjylland

09:00  

Nyhederne og Sporten

09:10  

Go' morgen Danmark

09:30  

Nyhederne

09:35  

Go' morgen Danmark

10:00  

Nyhederne og Sporten

10:21  

Go' morgen Danmark

10:35  

Go' morgen Danmark

11:00  

Nyhederne og Sporten

11:20  

Go' morgen Danmark

11:35  

Go' morgen Danmark

TV 2 Charlie

09:00  

For himlens skyld

09:55  

Lov og uorden

10:45  

Skadestuen i Holby

11:40  

Bjerglægen
Bjerglandsbyen Sonnenstein i det idylliske Tyrol danner rammen om en dagligdag med drama og masser af romantik og solskin.

TV 2 Zulu

09:10  

Beverly Hills 90210
Skoleåret nærmer sig afslutningen, og vennerne skal bestemme sig for, hvilken fremtid de vil gå ud i. Skolen holder valg til årets sjoveste, kønneste, mest naive, sexede, populære og meget mere. Dylan er så opslugt af at skrive sin historie, at han ikke bemærker Kellys problemer. Brenda har sine egne planer, og Steve og Brandon har problemer med at finde et par piger at gå ud med fredag aften. Da Brandon endelig falder over en løsning, bliver det en aften, de aldrig havde drømt om. [4:3]

10:05  

Will & Grace

10:30  

Will & Grace

11:20  

Desperate Housewives
Med et våben i hånden forbander en dybt fortvivlet Bree sin onde skæbne, og hun forbereder sig på at tage afsked med denne verden. Gaby har mistanke om, at Carlos måske har noget med mordet på Chuck at gøre. Susan beslutter sig for at flytte til New York og blive rigtig kunstner - med eller uden Mike. Og Tom bliver rasende og aflyser turen til Paris med den nye kæreste, da Lynette betror ham, at hun er medskyldig i mord, og at hun måske snart bliver arresteret.

TV 2 Sport

09:00  

Fodbold: Premier League Goalshow
Magasin. Programmet tager dig med rundt på de imponerende stadions i Storbritannien, hvor verdens bedste fodboldrække holder til. Se eller gense alle de spektakulære og flotte mål og spændende højdepunkter fra de seneste kampe i Premier League, når verdens største stjerner folder sig ud på den internationale fodboldscene.

10:10  

Bordtennis: VM med sandpapirsbat
Fra London, England. Vi sender fra Alexandra Palace, London, når verdensmesterskabet i bordtennis med sandpapirsbat løber af stablen. Stævnet finder sted over hele weekenden den 22.-24. januar. Sidste år trak engelske Andrew Baggaley det længste strå i finalen, hvor han besejrede tyske Alexander Flemming. Begge spillere stiller til start igen i år og må derfor regnes blandt favoritterne.

TV 2 Østjylland

12:00  

Nyhederne og Sporten

12:29  

Vejret

12:30  

Regional program

12:40  

Kurs mod fjerne kyster
Mens sønnerne Emil og Theis sejler mod den colombianske havneby Cartagena, er Mikkel og resten af familien på eventyr inde i landet. Colombia er berygtet for narkokartellers hærgen. Alligevel fastslår internationale undersøgelser, at colombianerne er det lykkeligste folk i verden. Mikkel, Marian og Alfred søger svaret på hvorfor. Jagten bringer familien til et bjergområde, der tidligere var besat af narkobaroner samt til forberedelserne til verdens næststørste karneval. Med Havana sikkert i havn fejres skipper Emils fødselsdag, inden familien sætter kurs mod Panama.

13:25  

Mary og Mikkel mod mobning
To af Danmarks mest populære personligheder går sammen for at skabe bedre trivsel i fritidslivet og mindre mobning i børnehåndbold. Kronprinsesse Mary og håndboldstjernen Mikkel Hansen har forenet deres kræfter og indgået et samarbejde. Det sker på tværs af deres egne initiativer i form af Kronprinsessens fond, Mary Fonden, og Mikkel Hansens anti-mobbeprojekt, MH24 - Mikkel Hansen mod mobning, og sammen med Red Barnet m.fl. skal der udvikles et konkret trivselsprogram, som kan testes i sommeren 2016 og tilbydes interesserede klubber senere på året. TV 2 SPORTs Thomas Kristensen har mødt Kronprinsesse Mary og Mikkel Hansen til en snak om det nye projekt om mobning og vejen ud af problemet.

13:30  

Frihuset Ekstra: Kurs mod fjerne kyster
Har du lyst til at vide meget mere om Mikkel Beha Erichsen og hans eventyr til søs med familien? TV 2 FRI og Cecilie Hother har inviteret Mikkel indenfor til en uddybende snak om 'Kurs mod fjerne kyster' - og leve på havet, møde nye mennesker og gå på opdagelse i fjerne lande. Mikkel har siden sin barndom sejlet på verdenshavene sammen med sin far Troels Kløvedal og har nu givet stafetten videre til sine egne børn, der sejler jorden rundt. Også Cecilie Hother elsker at rejse, og fælles for både Cecilie og Mikkel er, at de fascineres over at møde nye mennesker og nye steder Fortløbende episodenummer: 3:5

14:00  

Håndbold: EM: Pressemøde med landsholdet
TV 2s eksperter og kommentatorer elsker håndbold og lader sig let begejstre. I studiet kommer de med seneste nyt fra EM, analyserer kampene og kigger frem mod de næste kampe med gæsteeksperter, spillere og tr

14:15  

Hjemme bedst
Den engelske arkitekt George Clarke mener ikke, at der er noget, der hedder dårlige huse, til gengæld er han overbevist om, at man kommer langt med ordentlig indretning og ordentligt design. I hvert program hjælper han en familie, der er løbet tør for idéer til deres nuværende bolig, og ikke har råd til at flytte. Så de må få det bedste ud af det, de har - og netop her kommer den gode George ind i billedet.

TV 2 Charlie

12:35  

Bjerglægen
Bjerglandsbyen Sonnenstein i det idylliske Tyrol danner rammen om en dagligdag med drama og masser af romantik og solskin.

13:25  

Drømmehotellet i Caribien
Hoteldirektør Markus Winter (Christian Kohlund) besøger et elegant ferieresort i sin hotelgruppe i Den Dominikanske Republik. Kort efter ankommer Markus' gudsøn, Sebastian (Bruno Bruni), men ikke for at holde ferie. Sebastian har brug for at tænke over sin fremtid - langt væk hjemmefra, så Markus skaffer ham et job på hotellet. Her forelsker Sebastian sig første aften i den smukke, lokale sangerinde Maria (India Weis), og de tilbringer nogle romantiske dage sammen. Men Maria har af skam fortiet sin herkomst, og det bringer kærligheden i fare.

TV 2 Zulu

12:10  

Desperate Housewives
Mens Carlos fortsat er på afvænning, forsøger Gaby at holde hans firma kørende. Hun gør faktisk mere end det, for hun beder Lynette om at hjælpe med at kapre en økonomisk attraktiv kunde. Bree har nærmest forskanset sig i sit hus, men det lykkes Renee at overtale hende til at gå med på bar. Susan forsøger at dulme sin dårlige samvittighed med et besøg hos Alejandros familie, og Mike finder ud af, at der er noget lusket ved Bens ejendomsprojekt.

12:55  

Beverly Hills 90210
Kellys mor og Davids far skal giftes. Alle taler om det, og Kelly er ved at eksplodere, da hun hører det. Det begynder først at hjælpe, da hun får hjælp fra en helt ny kant. Dylan vil have Brenda med sig på en weekendtur til Mexico, men hun kan ikke få sig selv til at spørge om lov. Da familien endelig er samlet ved middagsbordet, og emnet kommer op, får hun mod forventning lov. Brenda glæder sig som en sindssyg til weekendturen, men da hun falder i søvn på Dylans sofa og først kommer hjem kl. fire om morgenen, bliver Cindy og Jim rasende, og tilladelsen til Mexico-turen er inddraget. Men vil Brenda finde sig i det? [4:3]

13:45  

Beverly Hills 90210
Brenda og Dylan står til ballade hjemme hos familien Walsh, fordi de - på trods af et forbud - er taget på weekend i Mexico. Begge har løjet over for forældrene, og opgørets time er kommet. Imens skal Kellys mor og Davids far giftes, og alle er på mærkerne for at gøre dagen til en uforglemmelig fest. Men midt i forberedelserne føler nogen sig lidt overset, og de, man troede var venner, er måske alligevel ikke venner. [4:3]

14:30  

Kongen af Queens

TV 2 Sport

14:40  

NFL: Denver Broncos-New England Patriots
National Football League. To levende legender mødes i dette brag af en AFC-finale, når Denver Broncos på Mile High Stadium tager imod New England Patriots. Peyton Manning og Tom Brady har de seneste mange år været i absolut særklasse inden for sportens verden, og denne kamp bliver muligvis den sidste mellem to giganter, da særligt Mannings karriere synger på sidste vers. En plads i Super Bowl er på spil, og de to superstjerner har to fremragende hold bag sig, så vi kan godt garantere amerikansk fodbold i verdensklasse. Se med, når vi sender optakt fra klokken 20.00. Kampen kommenteres af Henrik Levysohn og Anton Bodilsen.

TV 2 Østjylland

15:05  

Grænsepatruljen
En ung koreansk mand kommer i toldernes søgelys, fordi han opfører sig mistænkeligt. Og ganske rigtigt. Da tolderne ser nærmere på hans bagage, indholder den andet og mere end frugt på dåse. En mor og hendes søn fra Argentina og to kokke fra England har heller ikke rent mel i bagagen, og en israelsk turist bedyrer, at han er kommet til Australien for at fiske, men han kan bare ikke lige huske, hvor det er, han skal smide snørren i vandet. [16:9]

15:35  

Grænsepatruljen
En mand fra Singapore har noget gemt i den ene sko, der ikke helt harmonerer med den historie, han forsøger at binde immigrationsmyndighederne på ærmet. Toldvæsenets kontrolskib "Dame Roma Mitchell" er på patrulje ved Ashmore Reef, hvor besætningen holder øje med ulovligt fiskeri og smugleri. Og på det internationale postkontor finder medarbejderne et par ruller med sytråd, som ikke er nær så ufarlige, som de ser ud til at være. [16:9]

16:05  

Hvem vil være millionær?
Martin Krasnik og Mogens Lykketoft er tit uenige, men kan dog godt blive enige om at ønske sig en million kroner i den gode sags tjeneste. Parret kender hinanden rigtig godt fra programmet Ellemann/Lykketoft på TV 2 NEWS, hvor Martin styrer slagets gang, når der bliver debatteret udenrigspolitik. Og selvom der vist ingen tvivl er om, at de to ved meget om politik, bliver det spændende at se, hvad der sker, når Hans Pilgaard stiller dem spørgsmål om mad og sport? Det er The Peres Center For Peace, hvor palæstinensere og israelere arbejder sammen for fred, der får præmien, hvis Mogens og Martin er dygtige nok til at vinde. [16:9]

17:00  

Nyhederne og Sporten

17:12  

Regional program

17:20  

Go' appetit
Claus Holm inviterer seere, gæstekokke og aktuelle kendte gæster ind i køkkenet hos MAD Cooperativet på Københavns Hovedbanegård. Her bliver der tryllet med de gode råvarer og skabt retter, der får munden til at løbe i vand. Der er noget for enhver smag: Claus pifter de gamle hverdagstravere op, bliver inspireret af fremmede køkkener og får vist en anden side af de ansigter, vi kender så godt fra film, tv, musik og teater. Du finder aktuelle opskrifter på mad.tv2.dk.

17:50  

Vejret

TV 2 Charlie

15:05  

Små og store synder
Mason og Wetherby er på jagt efter nogle stjålne antikviteter, og pludselig udvikler situationen sig, så de begge er i livsfare. En gruppe taoist-munke bringer sindene i kog og får fordommene til at flamme op hos indbyggerne i Aidensfield. Og David finder pludselig ud af, at han vist nok har en spirituel side. [16:9]

15:55  

Kommissær Rex

16:50  

Fornyet mistanke
Retssagen mod Ricky Hanson, der er anklaget for at have forsøgt at myrde Jack Halford, optager naturligvis Jack og kollegerne meget. Men et tilfældigt møde med en gammel ven, bliver indledningen til en ny sag, der for en stund får Jack på andre tanker. En afdød rigmand har efterladt en formue til en tidligere prostitueret, men måske er der grund til at se nærmere på testamentet. [16:9]

17:45  

Tavse vidner
Harry og Nikkis spirende følelser for hinanden sættes på en hård prøve, da Harrys ekskæreste, Penny, omkommer i en bilulykke. Umiddelbart tyder det på selvmord, men snart tegner der sig et noget andet billede - et billede som inkluderer både en hemmelig affære og et hemmeligt barn. Samtidig arbejder Leo på en sag, hvor en kunstner er død under mærkværdige omstændigheder, og snart begynder Leo at overveje, om kunstnerens død i sig selv er en form for kunstværk. [16:9]

TV 2 Zulu

15:00  

Kongen af Queens

15:30  

Rude Tube - Cyber Stars
Se en top-20 countdown af de sjoveste, vildeste, mest sexede og overraskende klip fra internettet inden for forskellige kategorier.

16:00  

Top 20 Funniest

16:50  

American Dad
Stans mor er endnu en gang blevet forladt af en kæreste, og hun dukker op hos familien Smith for at få trøst. Francine er ved at gå amok over sin evigt besøgende svigermor, og sætter sig for at finde ud af, hvorfor alle mænd forlader Mrs. Smith. Sammen med Roger går hun undercover for at finde frem til sandheden om, hvad der er så skræmmende ved Stans mor. [4:3]

17:15  

American Dad
Francines veninde, Julie, er bekymret. Hendes mand, der er Stans kollega, har været forsvundet i dagevis, og han fortæller hende ellers alt, hvad han foretager sig. Den melding får Francine til at tænke. For Stan fortæller hende aldrig noget som helst om CIA. Francine mener, det er usundt, at han holder alt for sig selv. Men da Stan endelig åbner op, fortryder hun: for Stan ender med at tilstå, at han har slået Julies mand ihjel for at sladre om alt til sin kone! [4:3]

17:45  

Kongen af Queens

TV 2 Sport

17:40  

NFL: Carolina Panthers-Arizona Cardinals
National Football League. NFC-finalen står i år mellem Carolina Panthers og Arizona Cardinals, der også gik ind i slutspillet som de to bedst seedede hold i NFC. Panthers var snublende tæt på en perfekt sæson med kun et nederlag i den regulære sæson, mens Cardinals har lidt tre nederlag - blandt andre til Seattle Seahawks, som Panthers i sidste weekend besejrede. Sidst de to mødtes i slutspillet var sidste år i wild card-runden, hvor Cam Newton og co. trak det længste strå. Kan Panthers igen besejre ligaens statistisk set bedste angreb? Se med lige efter Broncos-Patriots. Kampen kommenteres af Tommy Kjærsgaard og Anders Rune Jansen.

TV 2 Østjylland

18:00  

Nyhederne og Sporten

18:14  

Regional program

18:25  

Dit vintervejr

18:30  

Håndbold: EM: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer elsker håndbold og lader sig let begejstre. I studiet kommer de med seneste nyt fra EM, analyserer kampene og kigger frem mod de næste kampe med gæsteeksperter, spillere og trænere i studiet.

19:00  

Nyhederne

19:30  

Regionale nyheder
Nyheder og Tid til TV [stereo] [dan] [stereo] [dan]

20:00  

Badehotellet
Amanda og Ditmar er blevet enige om, hvordan de skal håndtere deres proformaægteskab, men hverken Ditmars mor eller Max er helt med på den plan. Frøken Vetterstrøm vender tilbage fra København, da hun fejlagtigt tror, at fru Fjeldsø er syg. De to søstre får endelig talt ud godt hjulpet af en flaske likør. Weyse kaldes pludselig til møde på teatret, der har modtaget et anonymt brev, der truer den gode skuespillers karriere. Og så flytter Fies far ind i det lille husmandssted, hvor Morten har boet. Det vækker gamle følelser hos Fie, men fundet af en nøgen mand på stranden får hende snart på andre tanker.

20:55  

Sæt pris på dit hjem
I Sulsted tæt på Aalborg, skal Mads, Thomas og Rasmus på jagt i både hus og lade. De bliver alle begejstrede, da hjemmet viser sig at være fyldt til randen med danske klassikere, og alle rum byder på glædelige overraskelser. På førstesalen forelsker de sig alle tre i en smuk svane, og i laden opdager Rasmus en farverig Ikea-stol af en meget kendt designer.

TV 2 Charlie

18:45  

Tavse vidner
Harry og Nikkis spirende følelser for hinanden sættes på en hård prøve, da Harrys ekskæreste, Penny, omkommer i en bilulykke. Umiddelbart tyder det på selvmord, men snart tegner der sig et noget andet billede - et billede som inkluderer både en hemmelig affære og et hemmeligt barn. Samtidig arbejder Leo på en sag, hvor en kunstner er død under mærkværdige omstændigheder, og snart begynder Leo at overveje, om kunstnerens død i sig selv er en form for kunstværk. [16:9]

19:45  

Death in Paradise
Vicekriminalkommissær Richard Poole (Ben Miller) er lige så britisk som eftermiddagste, tåge og regnvejr, og han er bestemt ikke tilfreds med at blive sendt til en lille, caribisk tropeø for at opklare mordet på en højtståend e politimand. Poole hader nemlig kombinationen sol, sand og vand. Uheldigvis er han så god til sit job, at meget tyder på, at han ikke skal regne med at komme hjem fra det solbeskinnede paradis lige med det samme! [16:9]

20:45  

Grantchester
Sidney forbereder Isabel Livingstone og Arthur Evans' bryllup, da han bliver kontaktet af Isabels mor, Daisy, der frygter, at hendes svigersøn ønsker at slå hende ihjel. Da hun kort tid efter dør, bliver Sidney trukket ind i efterforskningen. Isabel og Arthur har travlt med at få liget kremeret, mens Daisys søster, Gladys, forklarer, at søsteren ønskede en traditionel begravelse. Men da Gladys pludselig også dør, begynder tingene at tage en dyster drejning. Samtidig, til Sidneys store fortvivlelse, beder Amanda og Guy ham om at forestå deres kommende vielse.

TV 2 Zulu

18:15  

Kongen af Queens

18:40  

Venner
Ross forsøger at finde frem til Emily, og endelig har han heldet med sig. Emily beder Ross om at flytte til London. Monica fortæller Rachel, at hun har en hemmelig kæreste, der simpelthen er det bedste, som er hændt hende. Det hører Chandler, og han kan ikke lade være med at udnytte situationen.

19:10  

Venner
Monica og Chandler rejser til Atlantic City for at være sammen og har deres første skænderi. Samtidig prøver Ross at fortælle Rachel, at de ikke kan ses mere, men hver gang han prøver, bliver han afbrudt. Da Ross endelig får det sagt, bliver Rachel rasende. Imens lægger Joey to og to sammen og gætter på, hvem det er, Chandler kommer sammen med.

19:40  

SJIT Happens
Da Ane langt om længe vender hjem fra New York venter en stor overraskelse i lejligheden - en ny pige er flyttet ind på Anes værelse! Det har drengene bare ikke lige fået sagt. Mads er vild for at score den nye pige Carla og går alt for langt i forsøget, men hvad han ikke ved, er at hun er langt mere interesseret i Olau. Ane og Olau har svært ved at få et øjeblik alene og bliver begge i tvivl om hvad den anden vil.

20:10  

SJIT Happens
Ane er flygtet hen til Jung for at komme sig over Olau, og Jung gør alt hvad han kan for at udnytte situationen til egen fordel. Emil har fået sit drømmejob på et galleri, men ejeren kræver pludselig, at han udstiller sig selv for at få jobbet. Carla afslører for Mads at Ane og Olau har været sammen, hvilket får Mads til at gå amok på sin bedste ven.

20:45  

Mick Øgendahls Propaganda
Mick Øgendahl er af mange blevet kaldt for en moderne klovn. Han fremfører sine pointer med hele kroppen - ikke mindst takket være sit fantastiske gummiansigt. Showet "Propaganda" er Micks fjerde onemanshow, og her gør han blandt andet tykt grin med tøjekspedienter, jyske betjente og Adolf Hitler. [16:9]

TV 2 Sport

20:40  

Fodbold: Burnley-Derby, direkte
Championship. Der er fodbold fra den næstbedste engelske række, når Premier League-nedrykkerne fra Burnley tager imod Derby hjemme på Turf Moor i denne 28. spillerunde. Og det er bestemt ikke ligegyldige point, der er på spil! Begge hold er med i kampen om oprykningspladser, og især Derby ligger fint til i forhold til en direkte billet til Premier League, mens Burnley formentlig skal forsøge at beholde en plads, der giver adgang til playoff-spillet. De to holds seneste møde endte målløst, så forhåbentlig er der mere gang i netmaskerne i dag.

TV 2 Østjylland

21:25  

Hofleverandørerne
Juvelerforretningen P. Hertz har fået en helt særlig opgave for kunden Ane Storm, der har købt en stor rubinring i Indien, som hun ikke bryder sig om. Indkøbschefen fra Birger Christensen, Sysser Zachau, er taget til Paris for at købe ind hos det eksklusive mærke Lanvin, og så står blomsterbinderen Bjarne Als over for en stor opgave. Han skal nemlig binde en buket til Prinsesse Marie, men det er ikke spor let at få buketten til at matche den royale modtager, når man ikke aner, hvilket tøj hun tager på.

22:00  

Nyhederne og Sporten

22:26  

Vejret

22:27  

Regional program

22:45  

Håndbold: EM: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer elsker håndbold og lader sig let begejstre. I studiet kommer de med seneste nyt fra EM, analyserer kampene og kigger frem mod de næste kampe med gæsteeksperter, spillere og trænere i studiet.

23:15  

Casper & Lars præsenterer
Casper og Christensen og Lars Hjortshøj har linet op til en fantastisk aften i selskab nogle landets bedste komikere. Du kan i aften møde et af Danmarks sjoveste nye skud på standup himmelen, Morten Wichmann. De efterhånden velkendte improvisationskonger fra Specialklassen som lader Lars Hjortshøj og salen bestemme slagets gang i højt komisk tempo og Jacob Wilson lægger også vejen forbi.

TV 2 Charlie

21:35  

Halløj i himmelsengen
Pierre (Thomas Fritsch) er en ung greve, som omkring århundredskiftet bliver tvunget til at tilbringe sommerferien med lektielæsning i en ensomt beliggende strandvilla. Heldigvis bliver det benhårde terperi afbrudt af to søde unge piger (Malene Schwartz & Marie Versini), som under et uvejr søger tilflugt i villaen sammen med deres tante (Sonja Ziemann). Den unge greve forelsker sig hurtigt i begge piger, og en pikant trekantshistorie tager sin begyndelse.

23:15  

Inspector Lynley - døden i fokus
Inspector Lynley og Helen er atter ved at finde sammen, men de romantiske planer bliver brat stoppet, da paparazzifotografen Peter Rooker findes likvideret på særdeles koldblodig vis i en baggyde i det mindre pæne Lo I den farefulde jagt på Rookers morder indser Lynley og Havers snart, at sagen er alt andet end en rutinesag, da det tyder på, at Rookers død kan relateres til hans tid som krigsfotograf i Bosnien. Især Lynley går ind i opklaringen med liv og sjæl og glemmer for en stund at holde arbejde og privatliv adskilt. Et fejltrin som skal vise sig, at få mere end katastrofale følger for Lynley. [16:9]

TV 2 Zulu

22:10  

Tak for i aften - med Øgendahl & Klan
Mick Øgendahl og Rune Klan kaster sig hver uge ud i et sketchshow, hvor du blandt andet vil møde to havbiologer, der har det svært med lugten af fisk, et par betonlebber, der er så trætte af mænds blikke og alle tilbagevendende personligheder med hver sin skavank. [16:9]

22:40  

Tak for i aften - med Øgendahl & Klan
Mick Øgendahl og Rune Klan har kastet sig hver uge ud i et hylende morsomt sketchshow, hvor du blandt andet vil møde to havbiologer, der har det svært med lugten af fisk, et par betonlebber, der er så trætte af g alle mulige andre tilbagevendende personligheder med hver sit særpræg. [16:9]

23:15  

Crocodile Dundee II
Den excentriske australske bonderøv og krokodillejæger Crocodile Dundee (Paul Hogan) er så småt ved at vænne sig til livet New York. Men desværre får Dundee og hans veninde Sue (Linda Kozlowski), problemer med en livsfarlig og totalt skruppelløs colombiansk narkobande. For at kunne klare gangsterne lokker Dundee dem med til Australien og ud i vildmarken. Her får dyrekyndige Dundee blandt andet hjælp af australske dyr som flagermus, slanger og krokodiller til at ordne banden med. Nu er narkogangsterne selv pludseligt dem, der bliver jaget!

TV 2 Sport

22:45  

Fodbold: Mål, mål, mål
Magasin. Der er underholdning og spektakulære mål på menuen, når vores internationale fodboldmagasin "Mål, mål, mål" er i luften. Her har du mulighed for at se eller gense nogle af de seneste spillerunders aller flotteste scoringer i de bedste europæiske fodboldrækker. Se med, når ligaer som Serie A, La Liga, Premier League og Ligue 1 er i fokus, og et vaskeægte målshow udspiller sig.

23:45  

Fodbold: Top 100 - De bedste mål i 2015
Magasin. Der er ikke bare mål i massevis - der er forrygende mål i massevis! Glæd dig til en time med de intet mindre end hundrede bedste scoringer fra år 2015.

TV 2 Østjylland

00:00  

Rude Tube - World of Fail
Se en top-20 countdown af de sjoveste, vildeste, mest sexede og overraskende klip fra internettet inden for forskellige kategorier.

00:25  

Cold Case
Fortløbende episodenummer: 22:23.

01:05  

Cold Case
Fortløbende episodenummer: 21:23.

01:50  

Lie to Me
Efter mange, lange overvejelser beslutter Cal sig for, at han måske godt kan undværes på kontoret, og tager på ferie til Mexico sammen med datteren Emily. Her bliver Cal opsøgt af den amerikanske ambassade, fordi en kvindelig, amerikansk turist er sporløst forsvundet og har efterladt sin 12-årige datter alene på hotellet. Det varer ikke længe, før Cal finder ud af, at både politiet og et centralt vidne vist ikke har fortalt hele sandheden - og så tager han sagen. [16:9]

02:35  

Air Ways
Følg med i den til tider hektiske hverdag for medarbejderne i det lille, australske lavprisflyselskab Tiger Air. Der er både op- og nedture for de flittige medarbejdere, der oplever alt fra bryllupper i luften og mistet bagage til større forsinkelser og aflyste flyafgange. Og selvom det er et lavprisselskab, så er det overraskende, hvad passagererne forventer af goder og service, og hvordan de reagerer, når de finder ud af, at deres ønsker ikke er inkluderet i prisen. [16:9]

03:00  

Air Ways
Følg med i den til tider hektiske hverdag for medarbejderne i det lille, australske lavprisflyselskab Tiger Air. Der er både op- og nedture for de flittige medarbejdere, der oplever alt fra bryllupper i luften og mistet bagage til større forsinkelser og aflyste flyafgange. Og selvom det er et lavprisselskab, så er det overraskende, hvad passagererne forventer af goder og service, og hvordan de reagerer, når de finder ud af, at deres ønsker ikke er inkluderet i prisen. [16:9]

03:25  

Venner
Monica beslutter, at Rachel og Phoebe selv skal afgøre, hvem af dem, der skal være hendes brudepige. Men hvordan skal de dog klare det? Heldigvis tilbyder Joey og Ross at hjælpe ved at arrangere en række brudepige-prøver. Monica får skrupler, da hun finder ud af, at Chandler engang har slået op med en pige, fordi hun blev tyk. Joey og Ross nyder en dejlig lur, da de falder i søvn i armene på hinanden efter at have set en film. De er enige om, at det er meget pinligt - men også at det var en fantastisk lur.Medvirkende:

04:00  

News nyhederne

04:58  

Vejret news

TV 2 Charlie

00:50  

Skadestuen i Holby

01:45  

Lov og uorden

02:40  

Bonanza

03:30  

Godnat

TV 2 Zulu

01:05  

Klovn
(44) "Tak for svaneæg". Casper og Frank arbejder på et manuskript, som Bille August er interesseret i. De vil til Malaga og skrive som i gamle dage. Mia er begyndt til croquis, men synes ikke Frank støtter op om hendes kreative udfoldelser, han er mere optaget af ham, der har stået model for hende. Hvor lang tid skal der gå, før man må låne en fremmeds toilet, om Iben har kysset med andre, og hvad det er med croquismodellen, får vi svar på, inden Frank og Casper vender hjem igen. [4:3]

01:40  

Klovn
(45) "Den japanske have". Casper og Iben skal giftes på otte meters vanddybde i Thailand. Vennerne er i gang med at tage dykkercertifikat, og Frank er stolt af rollen som bestman. Frank hjælper Casper med at rydde op i fortidens søde liv med Signe Lindkvist. Men Lars Hjortshøjs forkølelsessår kommer på tværs, og brylluppet er i fare. [4:3]

02:10  

Top 20 Funniest

03:00  

Rude Tube - Cyber Stars
Se en top-20 countdown af de sjoveste, vildeste, mest sexede og overraskende klip fra internettet inden for forskellige kategorier.

03:30  

2 Broke Girls

03:55  

2 Broke Girls

04:25  

Will & Grace

04:55  

White Collar
Neal går undercover som en børsmægler på Wall Street. Her opdager han en hemmelig boksering, hvor mæglerne slås om insiderviden. For at stoppe den korrupte chef for bokseringen må Neal og Peter forlade kontorets trygge rammer og træde ind i ringen.

TV 2 Sport

01:05  

Ishockey: NY Islanders-Detroit, direkte
NHL. I denne omgang er det mellem Frans Nielsens New York Islanders og Detroit Red Wings, at det i Nassau Veterans Memorial Coliseum, New York, går løs. Opgøret vises med amerikanske kommentatorer.

04:00  

Ingen udsendelse


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053324