dkby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 24. januar 2016

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 24. januar 2016

TV 2 Østjylland

05:05  

Venner
Monica kommer på sit livs udfordring som kok, da hun forsøger at rekonstruere Phoebes bedstemors småkageopskrift. Den oprindelige opskrift på de lækre kager brændte sammen med resten af Phoebes lejlighed, og det eneste spor, der er tilbage, er en enkelt frossen kage. Rachel beslutter sig for at lære Joey at sejle, men det bliver en oplevelse, som ingen af dem lige vil glemme. Joey viser sig nemlig at være en meget dårlig elev, og Rachel åbenbarer sig selv som en både hidsig og aggressiv lærer.

05:25  

De unge piloter
Mange engelske piloter arbejder for det indonesiske flyselskab Susi Air, der flyver til nogle af de mest fjerntliggende og smukkeste steder på Jorden. Men flyselskabet er også et af de mest farlige. Vejret omkring Indonesien er fuldstændig uforudsigeligt, og landingsbanerne er ofte i en elendig forfatning. På tre år har Susi Air haft tre flystyrt, og ofte har de unge piloter kun 250 timers erfaring, inden de sætter sig bag rorpinden.

06:00  

News nyhederne

06:25  

Vejret news

06:30  

News nyhederne

06:55  

Vejret news

07:00  

Nyhederne

07:27  

Vejret news

07:30  

Nyhederne

07:57  

Vejret news

08:00  

Nyhederne

08:15  

Go' morgen Danmark

TV 2 Charlie

08:10  

Sidst jeg så Paris
Da freden kommer til Paris i 1945, møder den amerikanske soldat Charles Wills (Van Johnson) den kønne pige Marion (Donna Reed) under festlighederne. Hun inviterer ham med til et selskab hos sin far, hvor Charles øjeblikkelig falder for Marions meget smukke og ligefremme søster, Helen (Elizabeth Taylor). Kærligheden er gensidig, og inden længe er de både gift og har en datter. Men lykken varer ikke evigt. [4:3]

TV 2 Zulu

05:10  

Suburgatory

05:35  

Californication
Hank lokker Karen til middag på et af deres gamle steder, men Julia afbryder deres romantiske aften. Senere sørger Charlie, Marcy, Krull og Levon - og hans nye 'ven' Mi Suk Kok - for endnu mere drama på drengen. Rath dukker op med Eddie Nero (Rob Lowe), der er i gang med at lave research til sin kommende rolle i 'Santa Monica Cop'. Og med et angreb på Charlies mandighed sørger Stu for, at natten ender i kaos.

05:40  

Californication
Hank lokker Karen til middag på et af deres gamle steder, men Julia afbryder deres romantiske aften. Senere sørger Charlie, Marcy, Krull og Levon - og hans nye 'ven' Mi Suk Kok - for endnu mere ...

06:10  

2 Broke Girls

06:35  

2 Broke Girls

07:05  

Comedy Fight Club - for viderekomne
Joan Ørting tester hvor "veludrustede" de seks stand up-komikere er, og om de er sexede, når de står ansigt til ansigt med det modsatte køn. Denne interessante viden skal de bl.a. bruge, når de lidt senere tager på research i en swingerklub med Tommy Kenter som gæstelærer. Og der er både swingersex, pisk, lædergynger og glidecreme på programmet, når Karsten Green, Steen "Nalle" Nielsen, Rasmus Olsen, Asmus Brandt, Torben Chris og Simon Talbot kommer på besøg i den populære klub i Valby. Iklædt leopardtangaer og andet sexet lingeri går de seks komikere til hånde, når swingerne har brug for friske kondomforsyninger og rene håndklæder. Komikerne både giver og får pisk, og efter en dag i deres drifters vold har komikerne som sædvanlig 24 timer til at skrive helt nyt stand up-materiale om deres oplevelser - Tommy Kenter hjælper dem med at få varme og respekt ind i deres comedy. Til sidst er det sandhedens time, når de skal yde deres bedste fra scenen på Viften i Rødovre foran et forventningsfuldt publikum - og 25 saftspændte swingere. [16:9]

07:55  

Comedy Fight Club - for viderekomne
En rigtig spejder véd, hvordan man håndterer en dolk, man er god til knob, og man kan tænde ild ved at gnide to pinde mod hinanden. Det er den udfordring, der møder komikerne fra Comedy Fight Club, når de besøger FDF-spejderne på Bornholm ¿ og gæstelærer Simon Juul. Kan komikerne lære at være spejdere på blot én dag? Og kan de besejre seks rigtige spejderbørn, når der skal bygges tømmerflåde og sejles om kap? Efter en dag i spejderuniform har komikerne som sædvanlig 24 timer til at skrive helt nyt stand up-materiale om deres oplevelser. Til sidst er det sandhedens time, når komikerne skal gi' den gas fra scenen på Scala i Gudhjem foran et forventningsfuldt publikum ¿ og tyve spændte spejdere. [16:9]

08:40  

Killer Karaoke
Hvis man kan synge, kan man vel også synge, selv om man bliver sænket ned i et kar, der er flydt med iskoldt vand og slanger, selv om man bliver most af to meget overvægtige mænd, og selv om man bliver angrebet af et par glub ske kamphunde - eller kan man nu også det? Steve-O fra 'Jackass' har sat sig for at genere og distrahere en række karaoke-sangere på det groveste for at finde ud af, hvor længe de kan holde sangen gående. Den sanger, der holder tonerne længst, vinder 10.000 dollars.

TV 2 Sport

06:00  

Ingen udsendelse

08:55  

MMA: World Series of Fighting
Fra Memphis, USA. Det er blevet tid til MMA i verdensklasse, når der er WSOF 27 på programmet i dag. Nogle er verdens bedste MMA-kæmpere står klar i FedExForum i Memphis, hvor Caros Fodor skal i akion mod Mike Ricci i eventets hovedkamp, mens de to letvægtskrigere Teddy Holder og Shamil Gamzatov også skal i kamp mod hinanden. Vi sender stævnet med amerikanske kommentatorer.

 
TV 2 Østjylland

09:00  

Nyhederne

09:15  

Go' morgen Danmark

10:00  

Nyhederne

10:03  

Vejret

10:10  

Go' morgen Danmark

11:00  

Nyhederne

11:15  

Go' morgen Danmark

TV 2 Charlie

10:10  

Det lille hus på prærien
Hjertevarm og eventyrlig saga om den elskede pionér-familie Ingalls' triumfer og tragedier i det vilde Amerika i slutningen af 1800-tallet.. Her kæmper Charles og Caroline for sammen med deres tre børn Mary, Laura og Carrie at skabe et nyt og bedre liv på den barske prærie. [4:3]

11:55  

Lov og uorden

TV 2 Zulu

09:30  

Killer Karaoke
Hvis man kan synge, kan man vel også synge, selv om man bliver sænket ned i et kar, der er flydt med iskoldt vand og slanger, selv om man bliver most af to meget overvægtige mænd, og selv om man bliver angrebet af et par glub ske kamphunde - eller kan man nu også det? Steve-O fra 'Jackass' har sat sig for at genere og distrahere en række karaoke-sangere på det groveste for at finde ud af, hvor længe de kan holde sangen gående. Den sanger, der holder tonerne længst, vinder 10.000 dollars.

10:15  

Dumt & farligt
Jan Elhøj og Lasse Spang-Olsen undersøger, hvad der sker, når man trodser gængse advarsler eller gør det, man altid får at vide, man ikke må. Derfor er det meget dumt og farligt, at lade værterne være alene hjemme. I dagens afsnit går det ud over køkkenet, som bliver forvandlet til en Ibiza skumfest. Jan og Lasse smider brandfarlige dåser på grillristen, og forsøger at stege en pattegris på 83 kg med strygejern, brødristere og en radiator. Slutteligt giver de gode råd til hvad man absolut ikke skal gøre, hvis man vil lave sin bil om til en cabriolet.

10:50  

Dumt & farligt
Jan og Lasse går i "husmodermode", og tester om man kan stege bøffer med strygejern. Herefter bliver det ren mandehørm, når vi får svar på, om man kan rense en skorsten med krudt? Efter hårdt udendørsarbejde har Jan og Lasse brug for en kop kaffe, og forsøger at få "constant coffee" ud af vandhanen. Og hvad sker der, hvis man varmer en vinflaske i mikrobølgeovnen?

11:20  

Testkaninerne
Har du nogensinde tænkt på, hvordan det føles at tisse på et elektrisk hegn eller at få stød med en hjemmelavet strømpistol? ZULUs seere er nysgerrige på alle mulige ting, og ZULU har derfor hyret komikerne Karsten og Mikkel til at teste livets store og små spørgsmål - som rigtige testkaniner. Da de er kommet til at skrive under på en bindende kontrakt med ZULU, må de ikke sige nej, ligegyldigt hvor dum, ulækker eller klam testen er. Hvis ZULU siger, det skal testes, så SKAL det testes!

11:55  

Tåber på eventyr
Følg stand-upperen Karsten Green og rapperen Michael Jøden, når de to venner og evighedsteenagere rejser ud i verden for at gennemføre de vildeste manddomsprøver for at udvikle sig til rigtige mænd. De to venner blev sidste gang efterladt i junglen, men en flok kannibaler kommer dem til undsætning. Da de ankommer til stammen, overværer de fødslen af et lille barn. Og oplevelsen er så intens, at den ellers så hårde rapper Jøden bliver rørt til tårer. De to drengerøve må på endnu en følelsesmæssig rutsjetur, da de opdager, at manddomsprøven består i at få vredet pikken rundt og proppet ind i lysken!

TV 2 Sport

10:55  

Fodbold: Mål, mål, mål
Magasin. Der er underholdning og spektakulære mål på menuen, når vores internationale fodboldmagasin "Mål, mål, mål" er i luften. Her har du mulighed for at se eller gense nogle af de seneste spillerunders aller flotteste scoringer i de bedste europæiske fodboldrækker. Se med, når ligaer som Serie A, La Liga, Premier League og Ligue 1 er i fokus, og et vaskeægte målshow udspiller sig.

11:55  

Fodbold: Serie A Show
Højdepunkter. Se alle mål og højdepunkter fra seneste runde i den bedste italienske fodboldrække, Serie A.

TV 2 Østjylland

12:00  

Nyhederne

12:15  

Årgang 0
Sommerferien starter med regnvejr, og for Rachel betyder det farvel til efterskolen og goddag til hendes storebror David, der kommer hjem efter et helt år i Brasilien. Stephanie tager en tårevædet afsked med de fleste af kammeraterne fra 8. klasse. Det er et lyspunkt, da mormor kommer hjem fra Filippinerne, selvom Stephanie har en nyhed, hun ikke er så glad for. Christian fejrer sin femten års fødselsdag for kammeraterne i haven, og hans forældre må som noget nyt pænt trække sig fra værtsrollen.

13:05  

Mary og Mikkel mod mobning
To af Danmarks mest populære personligheder går sammen for at skabe bedre trivsel i fritidslivet og mindre mobning i børnehåndbold. Kronprinsesse Mary og håndboldstjernen Mikkel Hansen har forenet deres kræfter og indgået et samarbejde. Det sker på tværs af deres egne initiativer i form af Kronprinsessens fond, Mary Fonden, og Mikkel Hansens anti-mobbeprojekt, MH24 - Mikkel Hansen mod mobning, og sammen med Red Barnet m.fl. skal der udvikles et konkret trivselsprogram, som kan testes i sommeren 2016 og tilbydes interesserede klubber senere på året. TV 2 SPORTs Thomas Kristensen har mødt Kronprinsesse Mary og Mikkel Hansen til en snak om det nye projekt om mobning og vejen ud af problemet.

13:35  

Kæmpefamilie med vokseværk
Mød familien Radford: mor Sue, far Noel og børnene Chris, Chloe, Jack, Daniel, Luke, Millie, Katie, James, Ellie, Aimee, Josh, Max, Tillie, Oscar, Caspar og Sophie. De er Storbritanniens største familie, og nu venter de sig endnu et barn. Men selvom Sue er gravid, skal familielivet stadig gå op i en højere enhed og bagerforretningen skal passes. Dette bliver muligvis familiens hårdeste år nogensinde.

14:30  

LEGO på hjernen
År 2014 var et særligt godt år for Lego. Der opnåede den danske, familieejede virksomhed nemlig det bedste resultat blandt de øvrige legetøjsfirmaer - på verdensplan! Dørene ind i firmaet er normalt hermetisk lukkede for offentligheden, men helt ekstraordinært lykkedes det engelske Channel 4 at få lov til at komme indenfor i hovedkvarteret i Billund og møde en række af virksomhedens dygtige medarbejdere. Vi skal blandt andet møde Matthew fra Liverpool, der er Vice President for Legos Design-afdeling. Og den unge Justin, der drømmer om at blive ansat som Lego-designer. Et job, som mange over hele verden drømmer om.

TV 2 Charlie

12:45  

Nord og syd
Borgerkrigen bølger frem og tilbage. Da sydstaterne vinder stort i et slag, er sejrsfølelsen hos Orry Main og hans folk som en beruselse. Men Orrys glæde er kort. Han opdager, at Justin LaMotte har benyttet sig af hans fravær og med magt taget Madeline tilbage. Fra det øjeblik har Orry kun ét i tankerne: hævn. Også en anden dødsfjende, Elkanah Bent, ønsker Orry elimineret. Samtidig støder Orry uventet på sin gamle ven, George Hazard, i et kritisk øjeblik!

14:20  

Kærlighed kender ingen alder
Gillian har accepteret Robbies frieri og fortæller til stor glæde for Celia, Alan og Raff, at de nu skal giftes. Samtidig er Caroline overvældet over tanken om, at hun nu er alene med nyfødte Flora, der har fået kolik og ikke vil stoppe med at græde. Men så kommer en ung fremmed kvinde ind i hendes liv, og hun bliver måske svaret på Carolines bønner.

TV 2 Zulu

12:25  

Tåber på eventyr
Følg stand-upperen Karsten Green og rapperen Michael Jøden, når de to evighedsteenagere rejser ud i verden for at gennemføre de vildeste manddomsprøver i forsøget på at blive til rigtige mænd. De to venner rejser til den indonesiske ø Sumbawa. Her består manddomsritualet i at skulle forsøge at kontrollere to kæmpe vandbøfler i et vandbøffelløb. Drengenes hverdag tager forskellige retninger, da de bliver placeret hos hver sin værtsfamilie. Det hele ender meget dramatisk, da en af drengene kommer slemt til skade, mens den anden helt overraskende vinder det traditionsrige vandbøffelløb!

12:55  

Hvor fanden er Herning?
Efter en mislykket polterabend i København har den arrogante forretningsmand Martin travlt med at komme hjem til Herning inden sit bryllup, men heldigvis får han hjælp af Vesterbro-tøsen Laila. Da Lailas bil løber tør for benzin kort tid efter rejsen er begyndt, må der improviseres, så Laila skaffer et lift i en bus fyldt med Brøndbyfans. Desværre får Martins manglende kendskab til korrekt fodbold-etikette dem smidt ud lige inden Storebæltsbroen. Det er held i uheld, for her venter Lailas jaloux ex-kæreste, som hun skylder penge ¿ og den eneste vej til Herning går gennem togtunnellen. [16:9]

13:25  

Hvor fanden er Herning?
Den arrogante forretningsmand Martin er på vej hjem til Herning efter en mislykket polterabend i København. Han har hyret den kronisk utjekkede Vesterbro-tøs Laila til at køre sig hjem, men indtil videre er det ikke gået så godt. De har mistet hendes bil, og efter at have prøvet at tage turen gennem Storebæltsbroen til fods, er de blevet arresteret af politiet. Laila flirter med betjenten og undgår, at de bliver taget med på Nyborg politistation. Men noget tyder på, at betjenten er rablende stjernepsykopat. I mellemtiden har Lailas jaloux ex-kæreste fået fat i Martins kalender, så han er lige i hælene på Martin og Laila. Der er kort tid til brylluppet, men der er stadig langt til Herning. [16:9]

13:55  

White Collar
Neal går undercover som en børsmægler på Wall Street. Her opdager han en hemmelig boksering, hvor mæglerne slås om insiderviden. For at stoppe den korrupte chef for bokseringen må Neal og Peter forlade kontorets trygge rammer og træde ind i ringen.

14:40  

White Collar
Der er stadig kold luft mellem Neal og Peter, og det får Peter at mærke til en FBI-konference, hvor de skal fortælle om deres gode samarbejde. Til den samme konference sniger en bedrager sig ind for at stjæle noget af den nyeste teknologi, og det er op til Neal og Peter at finde ud af, hvem bedrageren er og hvad han har tænkt sig at stjæle.

TV 2 Sport

12:25  

Fodbold: Fiorentina-Torino, direkte
Serie A. Fiorentina jagter uhyre vigtige point, når holdet tager imod Torino hjemme på Artemio Franchi i denne 21. spillerunde i Serie A. Firenze-mandskabet kæmper en hård kamp mod de øvrige tophold om det italienske mesterskab, og derfor er der ganske enkelt ikke råd til at tabe point i dag mod Torino. Lidt overraskede var det faktisk Torino, der snuppede sejren i det indbyrdes opgør tilbage i august, da holdet vandt 3-1. Det bliver uhyre vanskeligt at gentage succesen, men intet er umuligt, når det går løs kl. 12:30.

14:25  

Rally: DM 2015
Højdepunkter. Se eller gense alle de mest spændende øjeblikke fra 2015-sæsonens seks afdelinger i DM i rally.

TV 2 Østjylland

15:20  

En kur der dur
Kan man kickstarte sit vægttab og udrense kroppen for affaldsstoffer ved kun at drikke juice i syv dage? Der skal nemlig presses flere kilo frugter og grøntsager igennem juicepresseren, når Eva og Rune bliver udfordret på jui cekuren. Eva kører rundt i landet hver dag og bliver lokket af landevejenes usunde fristelser, mens Rune, der elsker kage, bliver lokket af alle godterne i hjemmet. Kan de leve uden fast føde en hel uge, opnår de et vægttab, og hvordan påvirker kuren deres krop?

15:50  

En kur der dur
Kan man tabe sig af, at spise som mennesker gjorde i stenalderen? Det tester Helle og Rene i denne uge, hvor de skal følge stenalderkuren, hvor menuen næsten udelukkende består af kød, fisk, grøntsager og nødder. Det går hurtigt op for dem, at mange normale dagligvarer bliver forbudt for dem, når de ikke må spise forarbejdede fødevarer og kun ingredienser, som daværende stenalderfolk havde adgang til. Så kan det jages, må det smages, hvilket er sjovt for Helle og Rene i starten på deres jagt efter råmælk, men hvor sjovt og effektivt er det i længden at leve som i stenalderen?

16:20  

En kur der dur
Kan du vinke farvel til pasta, brød, ris og kartofler i 4 uger? Sikkert ikke, men det er virkeligheden for Heidi og Thomas, der i denne uge skal prøve den fedt-glade kur LCHF. LCHF står for Low Carb High Fat, og det er derfor næsten strengt forbudt at spise kulhydrater, men til gengæld må man mæske sig i fedt. Det bliver noget af en udfordring for Heidi, der er afhængig af cola og laver meget pasta og brød til hendes tre børn, mens Thomas finder glæden ved det lækre fedt, men må kæmpe med at holde de rutiner og regler, der følger med kuren.

16:55  

En kur der dur
Spis som du vil i 5 dage og næsten intet i 2 dage. Det lyder for nogle simpelt og for andre meget skræmmende. 5:2-kuren, også kendt som fastekuren, indebærer, at man to dage om ugen spiser max 500-600 kalorier per dag. For John, der har prøvet adskillige kure, er dette en ny slankekur, der sætter hans enorme appetit på prøve, mens Cecilie allerede finder kuren uoverkommelig efter 24 timer. Hun afbryder derfor kuren, og den slikglade Anette, der aldrig har fundet den rette kur, tager i stedet udfordringen op. 5:2-kuren lover et vægttab og at styrke kroppens sundhed, men holder kuren, hvad den lover?

17:25  

En kur der dur
I denne uge byder den valgte slankekur på masser af protein, faste regler og en stor omgang disciplin. Den slikhungrende mor Vanja og madglade far Morten skal nemlig på Dukan-kuren, hvor deres daglige rutiner bliver presset til det yderste af den strikse kur, der til gengæld lover et effektivt vægttab lige fra start. Børnene bliver sure, når de finder deres elskede slikskab tomt, hovedpinen melder sig, når sukkertrangen presser på, og bankkontoen bliver presset, når Morten og Vanja skal leve efter de faste regler, der byder på kød, fisk og æg i massevis.

TV 2 Charlie

15:20  

Wild at Heart
Med en stærk udlængsel i blodet og drevet af drømmen om at begynde et helt nyt liv op fra bunden river familien Trevanion én gang for alle teltpælene op og udskifter et traditionelt engelsk familieliv med et usikkert og til t ider farefuldt liv i bushen i det vilde Sydafrika. Samtidig med, at de forsøger at opbygge en succesrig turistvirksomhed, kæmper de for at falde til og få stablet en forholdsvis normal hverdag på benene, alt imens de dagligt må lære at håndtere alt fra sultne løver, elefant-krybskytteri og sygdom blandt dyrene i vildtreservatet. Eventyret er for alvor begyndt! [16:9]

16:15  

Wild at Heart
Med en stærk udlængsel i blodet og drevet af drømmen om at begynde et helt nyt liv op fra bunden river familien Trevanion én gang for alle teltpælene op og udskifter et traditionelt engelsk familieliv med et usikkert og til t ider farefuldt liv i bushen i det vilde Sydafrika. Samtidig med, at de forsøger at opbygge en succesrig turistvirksomhed, kæmper de for at falde til og få stablet en forholdsvis normal hverdag på benene, alt imens de dagligt må lære at håndtere alt fra sultne løver, elefant-krybskytteri og sygdom blandt dyrene i vildtreservatet. Eventyret er for alvor begyndt! [16:9]

17:10  

Doc Martin
Doktor Martin (Martin Clunes) var engang en succesrig kirurg i London, men han har skiftet storbyen ud med postkortidyl i landsbyen Portween. Uheldigvis passer den gode doktors humør ikke til omgivelserne - han er nemlig både vrissen, stridslysten og taktløs. Og nu får han en ekstra udfordring, for som nybagt far skal han finde ud af at forene faderrollen med de professionelle armbevægelser og ambitioner. [16:9]

TV 2 Zulu

15:30  

White Collar
Peter og Neal prøver at finde frem til sandheden om Neals fars forbrydelser. Men for at gøre det må Neal gå undercover i en del af den irske mafia, der tjener en formue på at sælge falsk whisky.

16:15  

White Collar
Peter og Neal efterforsker en amerikansk senator for at finde en forbindelse mellem ham og korrupte politibetjente. Men den sleske politiker har stor indflydelse, så Neal og Peter må arbejde udenfor det traditionelle system for at forblive et skridt foran ham - men før de ved af det, er de i større fare end de kunne forestille sig.

17:05  

White Collar
Mozzie kører taxa for at indsamle oplysninger om gode, mulige kup, da han opdager, at hans taxalicens er blevet kopieret. Da han giver sagen til Peter, viser deres efterforskning tegn på udbredt bedrageri og hvidvaskning af penge i byens taxa og limousine-branche. Samtidig prøver både Peter og Neal at finde ud af, hvilken skyline, der er skåret ind i Ellens nøgle.

17:50  

White Collar
Sara er vært til en lanceringsfest for en ny parfume, og hun beder Neal om at være sikkerhedskonsulent, for parfumen står udstillet i Marie Antoinettes originale og uvurderlige parfumeflaske. Peter og Elizabeth kigger forbi festen, inden de skal af sted på en romantisk weekend, men da festen bliver røvet, havner Peter og Elizabeth uheldigvis involveret i røvernes flugtplaner.

TV 2 Sport

15:25  

Formel 1: Lewis Hamiltons suveræne sæson
Magasin. 2015 var mildt sagt et forrygende år for Formel 1-køreren Lewis Hamilton. Englænderen var suveræn, da han genvandt verdensmesterskabet, og vi kigger her tilbage på Hamiltons succesfulde år.

15:55  

Fodbold: Atlético Madrid-Sevilla, direkt
La Liga. Der venter Michael Krohn-Dehli og Sevilla en vanskelig opgave, når holdet gæster Atletico Madrid og Estadio Vicente Calderon i denne 21. spillerunde i den spanske La Liga. Atletico Madrid har nemlig vist, at holdet i allerhøjeste grad er i stand til at bide skeer med Barcelona og Real Madrid, og med en sejr i dag på hjemmebanen er der lagt op til en brag i næste spillerunde, hvor Diego Simeones mandskab skal en tur til Barcelona. I første omgang skal Sevilla dog besejres. Da de to hold mødtes tilbage i august, fik hovedstadsklubben en sikker 3-0-sejr med hjem, men der skal ikke slækkes på koncentratione.

TV 2 Østjylland

18:00  

Nyhederne og Sporten

18:12  

Regional program

18:20  

Dit vintervejr

18:25  

Håndbold: EM: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer elsker håndbold og lader sig let begejstre. I studiet kommer de med seneste nyt fra EM, analyserer kampene og kigger frem mod de næste kampe med gæsteeksperter, spillere og trænere i studiet.

19:00  

Nyhederne

19:30  

Regionale nyheder
Nyheder og Vild Med Dyr [stereo] [dan] [stereo] [dan]

20:00  

Håndbold: EM: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer elsker håndbold og lader sig let begejstre. I studiet kommer de med seneste nyt fra EM, analyserer kampene og kigger frem mod de næste kampe med gæsteeksperter, spillere og trænere i studiet.

20:25  

Håndbold: EM: Spanien - Danmark (m)
I første kamp til mellemrunden ved EM i Polen skal Danmark i kamp mod Spanien, og det kan kun blive et brag af en håndboldkamp! Spanien slog Danmark ud af VM i Qatar sidste år, så Mikkel Hansen og hans kolleger ka i tvivl om, at det er en ultrafarlig modstander, de skal op imod. Danmark kommer med maksimumpoint fra den indledende runde, mens Spanien har vundet to kampe og spillet en uafgjort. Stjernerne på det spanske landsholder spillere som Raul Entrerrios, Julen Aguinagalde og målfarlige Valero Rivera. Vil det lykkes Gundur Gudmundssons danske tropper at besejre de spanske håndbold-gladiatorer? [16:9]

TV 2 Charlie

18:05  

Brodies mysterier: Den russiske forbindelse
Under en løbetur ved stranden får Jackson Brodie øje på en livløs kvinde i vandet. Det lykkes ham ikke at redde hende, men han når at se, at hun bærer øreringe med russisk-ortodokse symboler. Og dermed er den skotske privatdetektiv uforvarende blevet viklet ind i sin næste opgave. Sammen med krimiforfatteren Martin Canning overværer Brodie også en slem omgang 'road-rage', og Canning beder Brodie om beskyttelse, hvis det kommer til repressalier. Men måske er det slet ikke Canning, der er den udsatte? Samtidig befinder Gloria Hatter sig på hospitalet og prøver at fordøje nyheden om, at hendes mand nu ligger i koma efter at have været sammen med sin elskerinde.

20:05  

Hvem kender hvem
Peter Kær får besøg af Michael Meyerheim og Ole Stephensen, som er ivrige efter at opklare, hvem der kender den anden bedst. De to tv-værter har kendt hinanden i mange år - men hvor meget ved de egentlig om hinandens barndom og ungdom? Var Ole Stephensen digter som ung - og står Michael Meyerheim op hver nat kl. 03:00 og drikker Fernet Branca? [16:9]

20:55  

Poeten og lillemor i forårshumør
Poeten (Henning Moritzen) og Lillemor (Helle Virkner) bor i en landsby, der syder af forårsstemning. Hun gør rent, mens han, blottet for økonomisk sans, tænker på at købe bil. Også andre i byen er beruset af foråret. Bageren (Dirch Passer) vil ansætte en svend, så han selv kan gå i skoven med sin Lise, og slagteren (Karl Stegger) lader sig friste til et eventyr med en yndig pin-up pige. Vi møder også tvillingefaderen Anton (Ove Sprogøe), der savner et køretøj til søndagsudflugter med familien. Den tredje og sidste film i Erik Ballings klassiske filmserie. Den er baseret på Jørgen Mogensens kendte tegneserie.

TV 2 Zulu

18:40  

White Collar
Peter får en ny chef, Amanda Callaway, og hun vil styre afdelingen på en helt anden måde, end Peter og Neal er vant til. Hun vil have afdelingen tilbage på rette spor med det samme, så hun beder Peter og Neal om at løse en sag om kunstfalskneri hurtigst muligt. Men Neal stoler ikke på hende og er overbevist om, at hun har en anden dagsorden.

19:30  

White Collar
Callaway beder Peter om at finde kassen med beviser skjult i Empire State bygningen, så FBI kan undersøge indholdet, før senator Pratt får fingrene i dem, men Peter ved ikke, om Calloway er til at stole på. I stedet er det op til Neal, Mozzie og James at finde kassen først, mens Peter gør alt hvad han kan for at forsinke FBI.

20:15  

Crocodile Dundee
Journalisten Sue Carlton (Linda Kozlowski) rejser ud i den australske 'bush' for at lave et interview med den legendariske krokodille-jæger Mick "Crocodile" Dundee (Paul Hogan). Efter at have været sammen med macho-manden et par dage, inviterer hun ham med hjem til New York. Mick Dundee siger ja tak til indbydelsen, men både den australske vildmand og New York får et voldsomt kulturchok, da han pludselig render rundt i gaderne. Og spørgsmålet er, hvor længe Sue kan stå for Mick Dundees maskuline charme?

TV 2 Sport

18:10  

Fodbold: Deportivo La Coruña-Valencia, d
La Liga. I denne omgang er det mellem Deportivo La Coruna og Valencia, at det på Estadio Municipal de Riazor i La Coruna går løs. Deportivo La Coruna, der i 2014/2015-sæsonen rykkede op i landets bedste fodboldrække fra Segunda División, har haft en fremragende halvsæson, og ser, hvis de fortsætter den gode stime, ud til at være tilbage i toppen af spansk fodbold efter års fravær. Helt så lys ser situationen ikke ud for Valencia, hvis efterårssæson ikke har været nogen dans på roser, hvilket blandt andet medførte en trænerfyring. Kan holdet og deres nytilkomne cheftræner Gary Neville komme efter det i dette brag, eller vil succesfulde La Coruna være dem for stor en mundfuld?

20:15  

Formel 1: Lewis Hamiltons suveræne sæson
Magasin. 2015 var mildt sagt et forrygende år for Formel 1-køreren Lewis Hamilton. Englænderen var suveræn, da han genvandt verdensmesterskabet, og vi kigger her tilbage på Hamiltons succesfulde år.

20:55  

Fodbold: Lyon-Marseille, direkte
Ligue 1. Der er atter fransk fodbold på programmet, når vi i 22. spillerunde i Ligue 1 sender fra Stade Gerland, hvor det går løs mellem Lyon og Marseille. Både Lyon og Marseille har i de seneste mange sæsoner taget del i medaljejagten i landets bedste fodboldrække, men helt så gode kort har de efter en sløj første halvsæson desværre ikke på hånden i dette forår. De kan naturligvis stadig nå at indhente de spildte point, men i så fald skal pointhøsten i gang. Yderst vigtige point er derfor på højkant, når de to mandskaber i opgøret her tørner sammen. Ud af holdenes seneste ti indbyrdes opgør er fem endt uafgjort, og det anses bestemt ikke usandsynligt, at det vil forløbe sig ligeså med dette.

TV 2 Østjylland

21:10  

Håndbold: EM: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer elsker håndbold og lader sig let begejstre. I studiet kommer de med seneste nyt fra EM, analyserer kampene og kigger frem mod de næste kampe med gæsteeksperter, spillere og trænere i studiet.

21:20  

Håndbold: EM: Spanien - Danmark (m)
I første kamp til mellemrunden ved EM i Polen skal Danmark i kamp mod Spanien, og det kan kun blive et brag af en håndboldkamp! Spanien slog Danmark ud af VM i Qatar sidste år, så Mikkel Hansen og hans kolleger ka i tvivl om, at det er en ultrafarlig modstander, de skal op imod. Danmark kommer med maksimumpoint fra den indledende runde, mens Spanien har vundet to kampe og spillet en uafgjort. Stjernerne på det spanske landsholder spillere som Raul Entrerrios, Julen Aguinagalde og målfarlige Valero Rivera. Vil det lykkes Gundur Gudmundssons danske tropper at besejre de spanske håndbold-gladiatorer? [16:9]

22:20  

Håndbold: EM: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer elsker håndbold og lader sig let begejstre. I studiet kommer de med seneste nyt fra EM, analyserer kampene og kigger frem mod de næste kampe med gæsteeksperter, spillere og trænere i studiet.

22:50  

Gerningsstedet - Andrew og de 42 millioner
Da Andrew Johannisson i år 2000 trækker en pistol mod sin kollega i pengetransporten fra S&P Securities, bliver det starten på det, der dengang var Danmarks største røveri. Han lænker sin kollega til rattet i pengetransporten og stikker af med de 42 mio. kr. Dagen efter bliver han anholdt i en lejlighed på Amager, og politiet tror dermed, at sagen er opklaret. Men det viser sig, at efterforskningen først lige er begyndt. Der er nemlig andre indblandede, pengene er forsvundet, og en af Andrews Johannissons bekendte bliver taget som gidsel. Efterhånden får politiet trevlet netværket op i en sag, som fører dem helt til Thailand og bliver ved med at overraske de rutinerede efterforskere.

23:35  

Station 2
Han går under navnet Stetoskopmanden. En 27-årig mand som i årevis har blufærdighedskrænket piger og kvinder under falske helbredsundersøgelser, som de skulle gennemgå for at få et job som eventpiger eller deltage i videnskabelige tests. Han har fuppet piger helt ned til 13 år ved at udgive sig for at være læge, idrætslærer, sportsmassør, medicinstuderende, forsker, eventpige-caster og lignende. Men helbredsundersøgelserne ender med, at manden får pigerne til at klæde sig af, hvorpå han beføler dem og lytter til dem med sit stetoskop. Han er dømt for at krænke 40 piger. Men han stopper ikke. Her fortæller flere af pigerne om deres overgreb, og Station 2 dokumenterer, at manden fortsætter sine krænkelser i udlandet. Station 2 rejser om på den anden side af jorden for at forsøge at finde manden og få svar på, hvorfor han krænker pigerne, og hvornår han stopper.

TV 2 Charlie

22:30  

Eddie Skoller live
Glæd dig til Eddie Skollers forrygende show, der spillede for udsolgte huse i 2012. Entertaineren giver en smagsprøve fra pladen 'Kærlighedens Karrusel', og du kan også se frem til Skollers egen-komponerede melodi til Prinsgemalens digt 'Udødelig lidenskab'. Der venter seerne et herligt gensyn med Skollers kendte og elskede figurer gadedrengen Hugo og overklasseløget Claes Klampsted Rungborg. I Skollers tidligere shows, har man som regel kunne opleve ham alene på scenen, men denne gang får han besøg af musikerne Nikolaj Busk, Hugo Rasmussen og Hal Parfitt Murray.

23:45  

Brodies mysterier: Søsterkærlighed
Den skotske privatdetektiv Jackson Brodie tumler både med personlige udfordringer og de sager, han tager ind. I første afsnit om Edinburgh-detektiven skal han hjælpe en kvinde med at finde hendes bortløbne kat, men ender med en noget mere speget sag, da kvindens naboer beder ham om hjælp til at finde deres søster, som forsvandt for 30 år siden. Samtidig bliver han kontaktet af Theo Wyre, som Brodie kender fra sin tid hos politiet. Wyre's datter, Laura, er blevet brutalt myrdet i faderens advokatkontor, og nu beder han sin gamle kollega om hjælp til at finde datterens morder.

TV 2 Zulu

22:00  

Crocodile Dundee II
Den excentriske australske bonderøv og krokodillejæger Crocodile Dundee (Paul Hogan) er så småt ved at vænne sig til livet New York. Men desværre får Dundee og hans veninde Sue (Linda Kozlowski), problemer med en livsfarlig og totalt skruppelløs colombiansk narkobande. For at kunne klare gangsterne lokker Dundee dem med til Australien og ud i vildmarken. Her får dyrekyndige Dundee blandt andet hjælp af australske dyr som flagermus, slanger og krokodiller til at ordne banden med. Nu er narkogangsterne selv pludseligt dem, der bliver jaget!

23:50  

Det alt for store Linda P show
Linda P - et af Danmarks sjoveste mennesker - har nu sit eget talk-sing-joke-sketch-show på TV2 Zulu. Hun lægger hårdt fra land, med stand-up, dukketeater, quiz og musik, altimens Anders Grau viser sin sande værdi som tv-vært. Ugens gæst er komiker og skuespiller Jonatan Spang.

TV 2 Sport

23:00  

Fodbold: Sampdoria-Napoli
Serie A. Der er italiensk fodbold på programmet, når Sampdoria tager imod Napoli hjemme på Stadio Luigi Ferraris i denne 21. spillerunde i Serie A. Napoli skal ganske enkelt have en sejr i hus for at holde trit med de øvrige tophold, og der burde være gode muligheder i Sampdoria, der ikke har imponeret indtil videre i sæsonen. Tilbage i august fik Sampdoria faktisk 2-2, så hjemmepublikummet håber helt sikkert også på point i dag, mens Napoli går benhårdt efter sejren. Bemærk, at vi sender kampen forskudt.

TV 2 Østjylland

00:20  

Dags Dato: Gennem Helvede til Europa
I to år har et kamerahold flugt en gruppe flygtninge fra Cameroun i Vest- og Centralafrika, der har sat kursen mod det Eldorado, de tror, Europa er. Efter tre års rejse er gruppen nået til Libyen, og flygtningene tjener til hver etape af den lange rejse under slavelignende forhold, de bliver slået og bestjålet, men det slår dem ikke ud. Hvad er det for mennesker, der sætter livet på spil og satser alt for at forfølge drømmen om et bedre liv i Europa, og hvad er det, der får dem til - imod alle odds - at fortsætte? [16:9]

01:10  

Jeg vil giftes med en IS-kriger
Hvad er det, der får unge kvinder til at opgive deres liv i England, forlade venner og familie for at blive en del af terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien og Irak? Denne BBC-dokumentar går tæt på fem forskellig der har truffet netop dette valg; fra den 21-årige Aqsa Mahmood, en studerende fra Glasgow, til Halane-tvillingerne fra Manchester, der som blot 17-årige flygtede til Syrien for at kæmpe for IS. Venner og familie giver et indblik i pigernes liv og tanker på det tidspunkt, hvor de forsvandt, mens vi også via vidner og billeder får et indblik i, hvad det er for et nyt liv, der venter pigerne.

02:05  

Lie to Me
Zoe henvender sig til Lightman-gruppen, da en af hendes klienter, den unge football-spiller Cabe McNeil, bliver anklaget for voldtægt. Offeret, 16-årige Susan Reed, havde et falsk id-kort og drak alkohol ved en college-fest, og hun så betydeligt ældre ud, end hun i virkeligheden er. Cal er ikke umiddelbart interesseret i sagen, men Zoe presser på, og hun antyder, at der er racemæssige årsager til anklagerne mod Cabe. Samtidig ser Foster og Loker nærmere på en religiøs kult, der har fået problemer med skattevæsenet. Her er man nemlig slet ikke sikre på, at kulten er så religiøs, som lederne giver udtryk for. [16:9]

02:50  

Venner
Rachel bliver forfremmet og er ellevild over, at hun nu skal til at have en assistent. Ansættelsen af den nye medarbejder sætter hende imidlertid i et frygteligt dilemma. For skal hun ansætte den ældre og kedelige, men kompetente Hilda - eller den smukke, unge mand Tag, der desværre hverken har den store erfaring eller evner. En uskyldig pagt om ærlighed mellem Monica og Chandler eskalerer til en veritabel krig på pinlige hemmeligheder, der også snart kommer til at omfatte Ross.

03:10  

Venner
Rachel er brændt varm på sin unge assistent, Tag, men det er hun ikke ene om. Derfor overtaler hun Joey til at tage ham med i byen en aften, så Tag må sige nej til andre aftaler. Planen giver imidlertid bagslag, for Tag er lærenem, og inden længe har han adopteret Joeys skørtejæger-livsstil. Phoebe har ikke nogen skrupler over at date en mand, der ligger i skilsmisse - lige indtil Ross begynder at gå ud med hustruen. Monica skal bruge et forlovelsesbillede til avisen, men Chandler er absolut ikke fotogen.

03:35  

De unge piloter
Mange engelske piloter arbejder for det indonesiske flyselskab Susi Air, der flyver til nogle af de mest fjerntliggende og smukkeste steder på Jorden. Men flyselskabet er også et af de mest farlige. Vejret omkring Indonesien er fuldstændig uforudsigeligt, og landingsbanerne er ofte i en elendig forfatning. På tre år har Susi Air haft tre flystyrt, og ofte har de unge piloter kun 250 timers erfaring, inden de sætter sig bag rorpinden.

04:00  

News nyhederne

04:30  

News nyhederne

04:55  

Vejret news

TV 2 Charlie

01:45  

Lov og uorden

02:30  

Godnat

TV 2 Zulu

00:35  

Det alt for store Linda P show
Linda P - et af Danmarks sjoveste mennesker - har nu sit eget talk-sing-joke-sketch-show på TV2 Zulu. Hun lægger hårdt fra land, med stand-up, dukketeater, quiz og musik, altimens Anders Grau viser sin sande værdi som TV-vært. Ugens gæst er komiker Mick Øgendahl.

01:25  

Det alt for store Linda P show
Linda P - et af Danmarks sjoveste mennesker - har nu sit eget talk-sing-joke-sketch-show på TV2 Zulu. Hun lægger hårdt fra land, med stand-up, dukketeater, quiz og musik, altimens Anders Grau viser sin sande værdi som TV-vært. Ugens gæst er komiker Christina Sederqvist.

02:10  

Det alt for store Linda P show
Linda P - et af Danmarks sjoveste mennesker - har nu sit eget talk-sing-joke-sketch-show på ZULU. Hun lægger hårdt fra land med stand-up, dukketeater, quiz og musik, alt imens Anders Grau viser sin sande værdi som tv-v Ugens gæst er komponist Bent Fabricius-Bjerre.

03:00  

Wulff omringet af kvinder
Michael Wulff får masser af verbale hug og en lille smule kærlighed, når de tre stærke og sjove kvinder Linse Kessler, Ibi Støving og Ane Cortzen kommer med deres uforbeholdne meninger om hvorfor stand-up komikeren slet ikk har styr på sit kærlighedsliv. Udgangspunktet for den heftige snak er klip fra Wulffs onemanshow "Mand i problemer".

03:30  

Wulff omringet af kvinder
Michael Wulff får masser af verbale hug og en lille smule kærlighed, når de tre stærke og sjove kvinder Linse Kessler, Ibi Støving og Ane Cortzen kommer med deres uforbeholdne meninger om hvorfor stand-up komikeren slet ikk har styr på sit kærlighedsliv. Udgangspunktet for den heftige snak er klip fra Wulffs onemanshow "Mand i problemer".

04:00  

Sanctum
En gruppe dykkere sætter sig for at dykke i en af verdens største og smukkeste men også sværest tilgængelige undervandshuler. På holdet er bla. 17-årige Josh McGuire (Rhys Wakefield), hans kæreste, Vic Elaine (Alice Parkinson) og hans far, Frank (Richard Roxburgh). Turen udvikler sig hurtigt til at blive en katastrofe. En af de andre deltagerne drukner af udmattelse, og da holdet vil vende om, er det i mellemtiden blevet stormvejr udenfor. Bølgerne forhindrer dem i at nå ud, og nu må de forsøge at finde en anden vej tilbage i sikkerhed. Men kan de nå det, inden de dør af iltmangel?

TV 2 Sport

01:05  

Ishockey: Chicago-St. Louis, direkte
NHL. Chicago Blackhawks tager imod St. Louis Blues hjemme i United Center, Chicago. Kampen vises med amerikanske kommentatorer.

04:00  

Ingen udsendelse


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1209010126