dkby
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 21. januar 2016

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 21. januar 2016

TV 2 Østjylland

05:00  

News nyhederne

05:56  

Vejret news

06:00  

Nyhederne og Sporten

06:22  

Vejret

06:30  

Nyhederne

06:35  

Go' morgen Danmark

07:00  

Nyhederne og Sporten

07:10  

Go' morgen Danmark

07:30  

Nyhederne

07:35  

Go' morgen Danmark

08:00  

Nyhederne og Sporten

08:10  

Go' morgen Danmark

08:30  

Nyhederne

08:35  

Go' morgen Danmark

TV 2 Charlie

06:40  

Bonanza

07:35  

Folk og fæ

08:30  

Hvem kender hvem
Peter Kær får besøg af Hans Pilgaard og Michèle Bellaiche, som er ivrige efter at opklare, hvem der kender den anden bedst. De to tv-værter har kendt hinanden i mange år - men hvor meget ved de egentlig om hinandens barndom og ungdom? Er Hans til Yamaha eller Puch Maxi - og hvorfor har Michéle et helt specielt forhold til mælkeposer? [16:9]

TV 2 Zulu

05:00  

White Collar
Mozzie køber et gammelt lagerlokale, hvor han finder et sæt nøgler og en adresse til en lejlighed. Han undersøger lejligheden og før han ved af det, følger han, Peter og Neal forskellige efterladte spor og bliver involveret i en farlig skattejagt, der kan spores tilbage til en revolutionerende gammel spionring.

05:55  

Gossip Girl

06:20  

Gossip Girl

07:05  

New Girl
Jess går i panik, da hendes søster, Abby, beslutter sig for at blive i Los Angeles og for at slå en klo i en af Jess' bofæller. Og Winston kan tilsyneladende ikke tage sig sammen til at checke resultatet af den eksamen, der skal give ham adgang til LAPD.

07:35  

New Girl
Abby og Schmidts forhold kører i højeste gear, og de har allerede besluttet sig for at flytte sammen. Det får Jess til at overveje, om hun og Nick nu også har så hårdt brug for plads og uafhængighed. Cece bryder sig ikke om den indflycelse, Abby har over Schmidt - og hun er bange for, at Abby blot udnytter Schmidts generøsitet.

08:05  

zHit-paraden: Ting Som Trænger Til Fornyelse
Hvad får man, hvis man parrer visioner med produktudvikling? Så får man "Fremskridt", og uden det ville vi stadig slå to sten mod hinanden, når vi skulle bruge ild og tørre vores bagdele med birkebark. Heldigvis er både lighteren og toiletpapiret opfundet, og det er vi mange, der er rigtig glade for. Desværre er det langt fra alle, der har forstået, at fornyelse er en nødvendighed i vores moderne verden, så se med når vi denne gang kigger "plejer" efter i sømmene, tæller ned fra 13 til 1 og rusker lidt op i de værste: Ting, der trænger til fornyelse. [16:9]

08:35  

Beverly Hills 90210
Dylans far er død, sprængt i luften af en bilbombe. Dylan er i chok, journalister belejrer hans hjem, og Kelly aner ikke, hvordan hun skal hjælpe ham. Samtidig gør Dylans fars forretningsforbindelser klar til det næste træk.

TV 2 Sport

05:00  

Ingen udsendelse

 
TV 2 Østjylland

09:00  

Nyhederne og Sporten

09:10  

Go' morgen Danmark

09:30  

Nyhederne

09:35  

Go' morgen Danmark

10:00  

Nyhederne og Sporten

10:21  

Go' morgen Danmark

10:35  

Go' morgen Danmark

11:00  

Nyhederne og Sporten

11:20  

Go' morgen Danmark

11:35  

Go' morgen Danmark

TV 2 Charlie

09:15  

For himlens skyld

10:10  

Lov og uorden

11:05  

Skadestuen i Holby

TV 2 Zulu

09:25  

Beverly Hills 90210
Mens Kelly stadig har svært ved at hjælpe Dylan ud af hans sorg, er Brenda mere direkte. Hun inviterer dem begge hjem til middag. Men det bliver en helt tredje person, Dylan får den hjælp af, som han har så hårdt brug for.

10:20  

Will & Grace

10:45  

Will & Grace

11:15  

Desperate Housewives
Chuck presser Bree, for han tror, at hun har noget at gøre med Alejandros forsvinden. Susan lader sig inspirere kunstnerisk af mordet på Gabys stedfar, men det er måske ikke den bedste ide, hun har fået. Carlos drikkeri begynder at påvirke hans arbejde, så Gaby træder til for at redde hans forretning og en kæmpestor ordre. Og på sin 22-års bryllupsdag forsøger Lynette at finde en plan, der kan redde ægteskabet med Tom.

TV 2 Sport

09:00  

Ishockey: Detroit-St. Louis
NHL. Vi sender fra verdens bedste ishockeyliga, National Hockey League, når Detroit Red Wings tager imod St. Louis Blues hjemme i Joe Louis Arena i Detroit, Michigan. Det går løs kl. 02:05 dansk tid, og kampen vises med amerikanske kommentatorer.

TV 2 Østjylland

12:00  

Nyhederne og Sporten

12:29  

Vejret

12:30  

Regional program

12:40  

Kurs mod fjerne kyster
Tv-vært Mikkel Beha Erichsen og familien sejler til den caribiske ø Bonaire. Øen er omgivet af et koralrev, der gør den til et sandt dykkerparadis. Familiens yngste medlem, Alfred, har endnu ikke et dykkercertifikat, men heldigvis er storebror Emil uddannet dykkerinstruktør og lærer sin lillebror den ædle kunst. Biolog Anders Kofoed påmønstrer også Havana, og han har masser af sjove historier om koralrevets mange spændende beboere. Mikkel, Anders og drengene tager et dyk om natten, og det bliver deres livs dyk. De kommer nemlig helt tæt på en af revets helt store jægere, der er på rov efter føde. Fortløbende episodenummer: 4:8

13:30  

Frihuset Ekstra: Kurs mod fjerne kyster
Har du lyst til at vide meget mere om Mikkel Beha Erichsen og hans eventyr til søs med familien? TV 2 FRI og Cecilie Hother har inviteret Mikkel indenfor til en uddybende snak om 'Kurs mod fjerne kyster' - og leve på havet, møde nye mennesker og gå på opdagelse i fjerne lande. Mikkel har siden sin barndom sejlet på verdenshavene sammen med sin far Troels Kløvedal og har nu givet stafetten videre til sine egne børn, der sejler jorden rundt. Også Cecilie Hother elsker at rejse, og fælles for både Cecilie og Mikkel er, at de fascineres over at møde nye mennesker og nye steder. Fortløbende episodenummer: 1:5

14:15  

Hjemme bedst
Den engelske arkitekt George Clarke mener ikke, at der er noget, der hedder dårlige huse, til gengæld er han overbevist om, at man kommer langt med ordentlig indretning og ordentligt design. I hvert program hjælper han en familie, der er løbet tør for idéer til deres nuværende bolig, og ikke har råd til at flytte. Så de må få det bedste ud af det, de har - og netop her kommer den gode George ind i billedet.

TV 2 Charlie

12:00  

Bjerglægen
Bjerglandsbyen Sonnenstein i det idylliske Tyrol danner rammen om en dagligdag med drama og masser af romantik og solskin.

12:55  

Bjerglægen
Bjerglandsbyen Sonnenstein i det idylliske Tyrol danner rammen om en dagligdag med drama og masser af romantik og solskin.

13:45  

Drømmehotellet i Afrika
Da Markus Winter begynder på sit nye job som direktør for det luksuriøse familiedrevne Palace Resort i Sun City i Sydafrika, tager hans gode ven Wössner med for at finde en kone og ny mor til sine tre energiske børn. Samtidig bliver Markus' datter, Leonie, så betaget af de religiøse zuluer, at hun hjælper dem med at gøre oprør mod hotellets planer om at anlægge nye golfbaner.

TV 2 Zulu

12:05  

Desperate Housewives
Gaby, Susan og Lynette går i panik, da Chuck indkalder dem til individuel afhøring i forbindelse med Alejandros forsvinden og mulige mord. Uheldigvis tror veninderne, at Bree er årsagen til Chucks mistanke. Lynette beder Tom om et tjeneste, som kan ødelægge hans forhold til Jane, og Susan får en enestående mulighed for at få sine kunstnerdrømme opfyldt.

12:55  

Beverly Hills 90210
Brenda og Dylan har en aftale. Fredag aften går han til møde i Anonyme Alkoholikere, og hun går til aerobic sammen med Kelly. Hver for sig møder de nye udfordringer - og nye mennesker. Dylan møder en pige, som er ny i Anonyme Alkoholikere, og hun har brug for al den støtte, hun kan få. Brenda bliver på sin side offer for en stormkur fra en sød medicinstuderende - og den er meget svær at modstå. Skal Dylan og Brenda nu gå hver til sit? [4:3]

13:45  

Beverly Hills 90210
Brandon lander i en alvorlig loyalitetskonflikt. Hans far arbejder på en stor sag, som kan betyde meget for hans karriere og anseelse. Det drejer sig om, at hans klient vil bygge et nyt hypermoderne butikscenter i Beverly Hills-kvarteret. Byggemagnatens datter viser sig at være en meget tiltrækkende college-studine, som bliver meget interesseret i Brandon - og omvendt. Så langt er alt jo i skønneste orden - lige indtil Brandon finder ud af, at opførelsen af centret betyder, at Nat's berømte Peach Pit skal rives ned. [4:3]

14:40  

Kongen af Queens

TV 2 Sport

12:00  

Speedway: Sloveniens Grand Prix
Højdepunkter. Vi sender her højdepunkterne fra Sloveniens Grand Prix, der var 9. afdeling ved FIM World Championships. Verdens bedste speedway-kørere skulle denne gang i aktion i byen Krsko, hvor Stadion Matije Gubca dannede ramme om grand prix'et.

13:00  

Speedway: Sveriges Grand Prix
Højdepunkter. Vi sender her højdepunkter fra Sveriges Grand Prix, hvor verdens bedste speedwaykørere dystede den 26. september i Friends Arena i Stockholm.

14:00  

Motorsport: Polens Grand Prix
Højdepunkter. Vi viser højdepunkter fra Speedway FIM World Championsship-sæsonens næstsidste afdeling, der kørtes den 3. oktober 2015. Se eller gense hvordan det gik kørerne, da det gik løs på 325 meter lange Marian Rose MotoArena i Torun i Polen.

TV 2 Østjylland

15:05  

Grænsepatruljen
Immigrationsmyndighederne slår til imod en byggeplads i Sydney, hvor der er mange kinesiske arbejdere. Noget tyder på, at de ikke har papirerne i orden allesammen, for nogle af dem forsøger at stikke af. Ude i lufthavnen ankommer et par, der har købt en kyllingeburger i Bangkoks lufthavn, men ikke har nået at spise den. Det lyder måske uskyldigt, men myndighederne tager sagen meget alvorligt på grund af faren for fugleinfluenza. En ung mand fra Hawaii tiltrækker sig også opmærksomhed, og det samme gør 150 g heroin, der bliver fundet i en filmbog fra Indien. [16:9]

15:40  

Grænsepatruljen
Der er mange måder, man kan prøve at snyde tolderne på, men man skal stå tidligt op, hvis man skal tage fusen på dem. Denne gang er det æsker med strømper, der tiltrækker sig myndighedernes opmærksomhed - og det er ikke uden grund, viser det sig. I lufthavnen i Melbourne ankommer en mand med 150 par sko, som alle er kollektionsprøver, men han får først lov til at tage dem med ind i landet efter at have boret hul i hver eneste sko, så de ikke kan sælges. [16:9]

16:10  

Hvem vil være millionær?
Stand-upperne Michael "MC" Christiansen og Brian Mørk har foreløbig spillet 32.000 kroner hjem i den gode sags tjeneste. Der er stadig hele tre livliner at gøre godt med, så det bliver rigtig spændende, hvor langt de to muntre herrer kan gå. Mon ikke Fonden Safe and Alive er rigtig glad, for det er den, der får glæde af alle parrets anstrengelser? Bagefter byder Hans Pilgaard velkommen til Isam, Lenny og Waqas fra hip hop-gruppen Outlandish. Den musikalske trio vil meget gerne donere en flot check til Danish Muslim Aid og et brøndprojekt i Afrika og Latinamerika. Først skal de dog lige testes på deres paratviden. [16:9]

17:00  

Nyhederne og Sporten

17:12  

Regional program

17:20  

Go' appetit
Claus Holm inviterer seere, gæstekokke og aktuelle kendte gæster ind i køkkenet hos MAD Cooperativet på Københavns Hovedbanegård. Her bliver der tryllet med de gode råvarer og skabt retter, der får munden til at løbe i vand. Der er noget for enhver smag: Claus pifter de gamle hverdagstravere op, bliver inspireret af fremmede køkkener og får vist en anden side af de ansigter, vi kender så godt fra film, tv, musik og teater. Du finder aktuelle opskrifter på mad.tv2.dk.

17:50  

Vejret

TV 2 Charlie

15:20  

Små og store synder
Joe må træde til og hjælpe en enke, som har modtaget mordtrusler. Måske har det noget med hendes afdøde mands lidt for kreative forretningsmetoder at gøre. Og så må folkene i Aidensfield hjælpe en forelsket besøgende fra Polen, som er på en meget romantisk mission. [16:9]

16:15  

Kommissær Rex

17:05  

Fornyet mistanke
Et kamera med tilhørende film bliver fundet på et toilet i en bar i Soho. Det er måske i sig selv ikke opsigtsvækkende, men når kameraets ejermand blev myrdet i 1987, er der måske grund til at se nærmere på sagen. Da filmen bliver fremkaldt, og det viser sig, at der er andet og mere end harmløse bryllupsbilleder på den, beslutter Sandra Pullman og hendes kollegaer sig for at se nærmere på sagen. Og de mystiske billeder er ikke det eneste, der vækker opsigt. [16:9]

TV 2 Zulu

15:05  

Kongen af Queens

15:35  

Rude Tube - You've Got Fails
Se en top-20 countdown af de sjoveste, vildeste, mest sexede og overraskende klip fra internettet inden for forskellige kategorier.

16:05  

Top 20 Funniest

16:50  

American Dad
Stan opdager, at Roger har omdannet hans kontor til et tyrkisk bad. Han bliver rasende, men Francine tager som altid Rogers parti. Senere modtager Stan et mystisk telefonopkald - nogen har kidnappet Roger og forlanger 1000 dollars i løsepenge. Men da Stan nægter at betale så meget for en alien, går kidnapperen ned i pris; spørgsmålet er, hvem kidnapperen er? [4:3]

17:20  

American Dad
Stan og resten af familien optræder i en James Bond-agtig parody: Roger the Alien er den onde filmproducer, "Tearjerker", der laver film, der kan slå ihjel, blot ved at man ser dem. Hans frygtelige plan er at kidnappe kendte skuespillere og erstatte dem med robotter, der spiller elendigt, og som derfor ødelægger de virkelige kendissers karriere. Rogers mesterværk bliver en film, der får folk til at græde sig selv ihjel! [4:3]

17:50  

Kongen af Queens

TV 2 Sport

15:00  

Speedway: Australiens Grand Prix
Højdepunkter. Vi viser højdepunkter fra sæsonens sidste afdeling af Speedway FIM World Championship. Grand Prix'et blev kørt den 24. oktober 2015 på Etihad Stadium i Melbourne, og det var her, verdensmesteren i speedway 2015 blev fundet. Gense de alle de mest spændende øjeblikke fra årets sidste løb her.

16:00  

Formel 1: Box Box Box
Magasin. Peter Palshøj, Nicolas Kiesa, Jens Hansen og John Nielsen evaluerer Formel 1-sæsonen 2015 og kigger frem mod næste sæson. Silly season - hvem kører hvor til næste år, hvor skal sporten hen, hvad er gode idéer og hvad er realistisk? Disse emner vil de fire herrer i Formel 1-magasinet "Box Box Box" blandt meget andet interessant komme ind på.

16:30  

Motorsport: Audi Sport TT Cup
Højdepunkter. Vi sender højdepunkter fra Audi Sport TT Cup-sæsonen, der i år har strukket sig fra maj til oktober måned. Sæsonen har blandt andet bud på stor succes til danske Nicolaj Møller Madsen, der endte som nummer to efter Jan Kisiel. Oplev alt det bedste fra da Madsen og konkurrenterne over sæsonens seks runder var i aktion.

17:00  

Formel 1: Lewis Hamiltons suveræne sæson
Magasin. 2015 var mildt sagt et forrygende år for Formel 1-køreren Lewis Hamilton. Englænderen var suveræn, da han genvandt verdensmesterskabet, og vi kigger her tilbage på Hamiltons succesfulde år.

17:30  

Boksning: Vincent Feigenbutz-Giovanni De
WBA-titelkamp i supermellemvægt - fra Offenbach, Tyskland. Tyske Vincent Feigenbutz (20-1, 19 KOs) står den 9. januar overfor italienske Giovanni De Carolis (23-5, 11 KOs) i Baden-Arena i Offenburg, Tyskland. Se, om Feigenbutz kan forsvare sin WBA-titel i supermellemvægt, eller om De Carolis vil være ham for svær en udfordrer.

TV 2 Østjylland

18:00  

Nyhederne og Sporten

18:14  

Regional program

18:25  

Dit vintervejr

18:30  

Håndbold: EM: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer elsker håndbold og lader sig let begejstre. I studiet kommer de med seneste nyt fra EM, analyserer kampene og kigger frem mod de næste kampe med gæsteeksperter, spillere og trænere i studiet.

19:00  

Nyhederne

19:30  

Regionale nyheder
Nyheder og Guide [stereo] [dan] [stereo] [dan]

20:00  

Gerningsstedet - Andrew og de 42 millioner
Da Andrew Johannisson i år 2000 trækker en pistol mod sin kollega i pengetransporten fra S&P Securities, bliver det starten på det, der dengang var Danmarks største røveri. Han lænker sin kollega til rattet i pengetransporten og stikker af med de 42 mio. kr. Dagen efter bliver han anholdt i en lejlighed på Amager, og politiet tror dermed, at sagen er opklaret. Men det viser sig, at efterforskningen først lige er begyndt. Der er nemlig andre indblandede, pengene er forsvundet, og en af Andrews Johannissons bekendte bliver taget som gidsel. Efterhånden får politiet trevlet netværket op i en sag, som fører dem helt til Thailand og bliver ved med at overraske de rutinerede efterforskere.

20:50  

Station 2
Han går under navnet Stetoskopmanden. En 27-årig mand som i årevis har blufærdighedskrænket piger og kvinder under falske helbredsundersøgelser, som de skulle gennemgå for at få et job som eventpiger eller deltage i videnskabelige tests. Han har fuppet piger helt ned til 13 år ved at udgive sig for at være læge, idrætslærer, sportsmassør, medicinstuderende, forsker, eventpige-caster og lignende. Men helbredsundersøgelserne ender med, at manden får pigerne til at klæde sig af, hvorpå han beføler dem og lytter til dem med sit stetoskop. Han er dømt for at krænke 40 piger. Men han stopper ikke. Her fortæller flere af pigerne om deres overgreb, og Station 2 dokumenterer, at manden fortsætter sine krænkelser i udlandet. Station 2 rejser om på den anden side af jorden for at forsøge at finde manden og få svar på, hvorfor han krænker pigerne, og hvornår han stopper. [16:9]

TV 2 Charlie

18:05  

Tavse vidner
Da fire illegale indvandrer omkommer i en tragisk bådulykke på Themsen, indser Leo og hans team hurtigt, at de står over for en organiseret ring af menneskesmuglere. Hvad, værre er, er, at obduktionen af de omkomne afslører, at et af ofrene havde på en yderst smitsom infektion. Holdet frygter derfor, at en national katastrofe lurer lige rundt om hjørnet, hvis de ikke når at finde frem til de overlevne immigranter og stoppe spredningen af sygdommen, før det er for sent. [16:9]

19:05  

Tavse vidner
Da fire illegale indvandrer omkommer i en tragisk bådulykke på Themsen, indser Leo og hans team hurtigt, at de står over for en organiseret ring af menneskesmuglere. Hvad, værre er, er, at obduktionen af de omkomne afslører, at et af ofrene havde på en yderst smitsom infektion. Holdet frygter derfor, at en national katastrofe lurer lige rundt om hjørnet, hvis de ikke når at finde frem til de overlevne immigranter og stoppe spredningen af sygdommen, før det er for sent. [16:9]

20:05  

Spørg Charlie
Skuespiller Lene Maria Christensen slutter sig til Jacob Haugaard, Niels Hausgaard og Pernille Højmark, når det veloplagte og humørfyldte panel mødes hos Michael Meyerheim. Hør dem komme med kontante svar og brugbare løsninger på de spørgsmål og dilemmaer, seerne har sendt ind. Hvordan vænner man sin kollega af med at foretage toiletbesøg for åben dør? Hvad er panelets holdning til brugen af mobiltelefoner f.eks. under middagsselskaber? Og hvordan ændrer man en flerårig indgroet dårlig vane hos sin ægtemand? [16:9]

20:45  

Drømmehotellet i Malaysia
Under et besøg på et luksusresort i Malaysia møder Markus Winter (Christian Kohlund) sin gode veninde Jennifer (Barbara Wussow). Hun er enlig mor og hotelbestyrer og har brug for hans hjælp, da en skruppelløs ejendomsmægler er ude på at tage hotellet fra hende. Markus' gamle ven, Lorenz (Günther Maria Halmer), er også kommet til Malaysia med sin nye assistent, Sonja, for gøre forretninger, og han har så travlt, at han slet ikke bemærker Sonjas varme følelser. Anderledes forholder det sig for stjernepianisten Sascha Sorell, som er tjekket ind inkognito på drømmehotellet efter en skilsmisse. Da han lærer den sympatiske Sabine at kende, har han ingen anelse om, at hun er sladderjournalist.

TV 2 Zulu

18:10  

Kongen af Queens

18:40  

Venner
Bryllupsceremonien fortsætter, og Ross og Emily bliver gift, men Emily er ikke lykkelig, for Ross kom til at sige Rachel i stedet for Emily! Monica og Chandler prøver at finde et sted, hvor de kan kaste sig i følelsernes vold , men de bliver hele tiden afbrudt. Ross flipper fuldstændig ud, da Emily stikker af fra ham. Han prøver at få hendes forældre til at fortælle Emily, at han elsker hende og vil vente på hende i lufthavnen. Men netop i lufthavnen løber Ross og Rachel ind i hinanden!

19:10  

Venner
Monica og Chandler kan ikke holde sig fra hinanden, selvom de er vendt tilbage til New York. Joey er lige ved at overraske dem i bad sammen, og da Chandler skal på arbejde kommer han til at kysse Monica farvel for øjnene af Phoebe og Rachel. Rachel, som lige er vendt hjem fra Grækenland, beder Monica om at give hende gode råd i kærlighedsanliggender.

19:40  

Nørgaards Netfix
Nørgaards omvandrende cirkus af internetsjov er tilbage. Fuldt af stærke pointer, underholdende anmeldelser og vanvittige indslag.

20:10  

Nørgaards Netfix
Nørgaards omvandrende cirkus af internetsjov er tilbage. Fuldt af stærke pointer, underholdende anmeldelser og vanvittige indslag.

20:45  

Politiskolen 5: På Miami-patrulje
Rektor på Politiskolen, Lassard (George Gaynes), skal sammen med sine vanvittige, gamle elever til Miami for at modtage en hæderspræmie. Det vil den lumske sergent Harris benytte til at vippe Lassard af pinden og gøre sig selv til leder af galeanstalten. Men allerede i lufthavnen går der kuk i det, da Lasard mister sin taske med sin elskede guldfisk.

TV 2 Sport

18:25  

Stjernegolf
Magasin. Vi viser golf og god underholdning fra Himmerland Spa Resort, når kendte ansigter tørner sammen i den gode sags tjeneste. KidsAid Danmark inviterede i juni alle i landet til Himmerland for at kigge på, da kendte danskere stimlede sammen for at spille golf. Tom Kristensen, Lars Ranthe, Carsten Bang, Marc Rieper, Michael Maze, Flemming Østergaard, Brian Nielsen og mange flere mødte op for at vise, hvad de kan på en golfbane.

19:25  

Fodbold: Top 100 - De bedste mål i 2015
Magasin. Der er ikke bare mål i massevis - der er forrygende mål i massevis! Glæd dig til en time med de intet mindre end hundrede bedste scoringer fra år 2015.

20:25  

Fodbold: Premier League World Show
Magasin. Aktuelt nyhedsmagasin med alt, hvad der rører sig i Premier League. Programmet går bag scenen på verdens bedste fodboldrække, og dækker emner som transfernyheder, touropdateringer, samfundsarbejde, og ser også på, hvordan de udenlandske spillere lever i England og meget mere.

20:30  

Stjernegolf
Magasin. Vi viser golf og god underholdning fra Himmerland Spa Resort, når kendte ansigter tørner sammen i den gode sags tjeneste. KidsAid Danmark inviterede i juni alle i landet til Himmerland for at kigge på, da kendte danskere stimlede sammen for at spille golf. Tom Kristensen, Lars Ranthe, Carsten Bang, Marc Rieper, Michael Maze, Flemming Østergaard, Brian Nielsen og mange flere mødte op for at vise, hvad de kan på en golfbane.

20:55  

Fodbold: Sevilla-Mirandes, direkte
Copa Del Rey. Copa Del Rey er nået til kvartfinalerne. Sevilla tager imod overraskelsen Mirandes hjemme på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

TV 2 Østjylland

21:35  

Station 2 Efterlyst
Anne-Katrine Bondo er vært i 'Efterlyst', som sendes direkte fra brændpunkter i Danmark og omtaler nye og aktuelle kriminalsager, som politiet har brug for hjælp til at opklare. Seerne får også mulighed for at følge opklaringsarbejdet med sager, der tidligere har været omtalt i 'Station 2'. [16:9]

22:00  

Nyhederne og Sporten

22:26  

Vejret

22:27  

Regional program

22:45  

Håndbold: EM: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer elsker håndbold og lader sig let begejstre. I studiet kommer de med seneste nyt fra EM, analyserer kampene og kigger frem mod de næste kampe med gæsteeksperter, spillere og trænere i studiet.

23:15  

Casper & Lars præsenterer
Når Lars og Casper i aften præsenterer deres bud på, hvem man skal være i selskab med, hvis man gerne vil more sig og grine højlydt, er det sammen med Tommy Kenter til dels ved klaveret. Det er det unge stjerneskud fra dan danske stand-up scene og live fra Bremen, Ruben Søltoft og ikke mindst en masse skarpe iagttagelser fra Torben Chris.

TV 2 Charlie

22:20  

Air Ways
Følg med i den til tider hektiske hverdag for medarbejderne i det lille, australske lavprisflyselskab Tiger Air. Der er både op- og nedture for de flittige medarbejdere, der oplever alt fra bryllupper i luften og mistet bagage til større forsinkelser og aflyste flyafgange. Og selvom det er et lavprisselskab, så er det overraskende, hvad passagererne forventer af goder og service, og hvordan de reagerer, når de finder ud af, at deres ønsker ikke er inkluderet i prisen. [16:9]

22:50  

Halløj på hotellet
Sommersæsonen nærmer sig sin afslutning for The Grosvenor, og Mark beslutter at holde endnu et pool party. Desværre lader det til, at vejret har andre planer_

23:40  

Inspector Lynley - fortidens fejltrin
Lige før Inspector Lynley, som nu er klar på jobbet igen, og Havers skal mødes med hovedvidnet Roger Pollard i sagen mod London gangsterlederen Shand, findes Pollard likvideret på en strand. Dette bringer opdagerparret til Havers' barndoms ferieparadis, hvor mystikken begynder at brede sig, da det viser sig, at Pollard allerede var død, inden han blev likvideret. Nogenlunde samtidig finder Havers ud af, at egnen også gemmer på en gammel hemmelighed, om et mystisk dødsfald af en 10årig dreng, der hævdes at spøge på den lokale campingplads, og at det dødsfald muligvis kan forklare Pollards død. [16:9]

TV 2 Zulu

22:20  

Rocky
Rocky Balboa (Sylvester Stallone) er en ensom bokser, hvis karriere aldrig rigtig er kommet ud af starthullerne, men tingene ser ud til at ændre sig, da han møder den generte pige Adrian og kort efter bliver tilbudt en kamp m od sværvægtsmesteren Apollo Creed (Carl Weathers). Rocky står nu over for sit livs vigtigste kamp. Men kan han vinde den? Sylvester Stallone blev verdensberømt for rollen som bokseren Rocky Balboa i det gribende og spændende drama fra 1976, der blev belønnet med Oscars for 'Bedste Film' og 'Bedste Instruktion'.

TV 2 Sport

21:30  

Fodbold: Mål, mål, mål
Magasin. Der er underholdning og spektakulære mål på menuen, når vores internationale fodboldmagasin "Mål, mål, mål" er i luften. Her har du mulighed for at se eller gense nogle af de seneste spillerunders aller flotteste scoringer i de bedste europæiske fodboldrækker. Se med, når ligaer som Serie A, La Liga, Premier League og Ligue 1 er i fokus, og et vaskeægte målshow udspiller sig.

23:00  

Amerikansk fodbold: Denver-Pittsburgh
NFL. I søndagens sene kamp tager Denver Broncos imod Pittsburgh Steelers, som har slutspilsrevanche til gode. Sidst de to mødtes i slutspillet, tilbage i Wild Card-runden 2012, vandt Broncos nemlig i overtid og sendte Roethlisberger og co. ud i mørket. Broncos har til gengæld revanche til gode fra de to holds seneste møde, hvor Steelers leverede et prangende comeback i fjerde quarter. Kampen byder på mange ubesvarede spørgsmål: Skal Manning spille hele kampen, eller får også Osweiler spilletid? Kan Big Ben holde sig skadesfri? Få svar på de spørgsmål, når vi sender fra Denver.

TV 2 Østjylland

00:05  

Rude Tube - Bad Ass Stunts
Se en top-20 countdown af de sjoveste, vildeste, mest sexede og overraskende klip fra internettet inden for forskellige kategorier.

00:25  

Cold Case
Fortløbende episodenummer: 20:23.

01:10  

Cold Case
Fortløbende episodenummer: 19:23.

01:55  

Lie to Me
En ung kvinde beder Cal om hjælp til at bevise, at hun har bevidnet et mord, eller rettere at hun har haft et mentalt syn af et mord på et hotel. Han inviterer hende tilbage til sit kontor, men efter en kort afbrydelse, forsvinder hun. Cal tager til hotellet, hvor mordet er begået, og pludselig dukker kvinden op igen, men opfører sig helt anderledes og kan slet ikke genkende Cal! De ser overvågningsfilmen fra kontoret igennem, og Cal opdager, at kvinden lider af personlighedsspaltning og hver personlighed har sit helt eget kropssprog. [16:9]

02:40  

Air Ways
Følg med i den til tider hektiske hverdag for medarbejderne i det lille, australske lavprisflyselskab Tiger Air. Der er både op- og nedture for de flittige medarbejdere, der oplever alt fra bryllupper i luften og mistet bagage til større forsinkelser og aflyste flyafgange. Og selvom det er et lavprisselskab, så er det overraskende, hvad passagererne forventer af goder og service, og hvordan de reagerer, når de finder ud af, at deres ønsker ikke er inkluderet i prisen. [16:9]

03:05  

Venner
Rachel bliver forfremmet og er ellevild over, at hun nu skal til at have en assistent. Ansættelsen af den nye medarbejder sætter hende imidlertid i et frygteligt dilemma. For skal hun ansætte den ældre og kedelige, men kompetente Hilda - eller den smukke, unge mand Tag, der desværre hverken har den store erfaring eller evner. En uskyldig pagt om ærlighed mellem Monica og Chandler eskalerer til en veritabel krig på pinlige hemmeligheder, der også snart kommer til at omfatte Ross.

03:25  

Venner
Rachel er brændt varm på sin unge assistent, Tag, men det er hun ikke ene om. Derfor overtaler hun Joey til at tage ham med i byen en aften, så Tag må sige nej til andre aftaler. Planen giver imidlertid bagslag, for Tag er lærenem, og inden længe har han adopteret Joeys skørtejæger-livsstil. Phoebe har ikke nogen skrupler over at date en mand, der ligger i skilsmisse - lige indtil Ross begynder at gå ud med hustruen. Monica skal bruge et forlovelsesbillede til avisen, men Chandler er absolut ikke fotogen.

04:00  

News nyhederne

04:58  

Vejret news

TV 2 Charlie

01:20  

Skadestuen i Holby

02:15  

Lov og uorden

03:05  

Bonanza

03:55  

Godnat

TV 2 Zulu

00:20  

Klovn
(43) "White House Potential". Mia får privatundervisning i Mensendieck af 60-årige Jønne, og hun lover at fodre hans fisk, mens han er ude at rejse. Casper mener, han selv har white house-potentiale, da 95 procent af alt, hvad han siger, er rigtigt. Frank er mere skeptisk, og inden længe er to piger fra østblokken, Jønnes jacuzzi, et druknet blomsterbed og en gal Iben med i dumme forviklinger, der kan så tvivl om Caspers white house-potentiale. [4:3]

00:50  

Klovn
(44) "Tak for svaneæg". Casper og Frank arbejder på et manuskript, som Bille August er interesseret i. De vil til Malaga og skrive som i gamle dage. Mia er begyndt til croquis, men synes ikke Frank støtter op om hendes kreative udfoldelser, han er mere optaget af ham, der har stået model for hende. Hvor lang tid skal der gå, før man må låne en fremmeds toilet, om Iben har kysset med andre, og hvad det er med croquismodellen, får vi svar på, inden Frank og Casper vender hjem igen. [4:3]

01:25  

Top 20 Funniest

02:10  

Rude Tube - You've Got Fails
Se en top-20 countdown af de sjoveste, vildeste, mest sexede og overraskende klip fra internettet inden for forskellige kategorier.

02:40  

2 Broke Girls

03:05  

2 Broke Girls

03:30  

Will & Grace

04:00  

Will & Grace

04:25  

White Collar
En forbryder, som Peter har anholdt, hyrer en lusket politisk fixer til at sabotere hans retssag, så han bliver løsladt igen. Det er nu op til Peter og Neal at narre og fange den geniale fixer, så retssagen forløber retfærdigt, men fixeren virker lovlydig i alt hvad han gør.

TV 2 Sport

01:35  

Ishockey: Tampa Bay-Chicago, direkte
NHL. Tampa Bay Lightning tager imod Chicago Blackhawks hjemme i Amalie Arena, Florida. Kampen vises med amerikanske kommentatorer.

04:30  

Ingen udsendelse


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1207210751