dkby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 20. januar 2016

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 20. januar 2016

TV 2 Østjylland

05:00  

News nyhederne

05:56  

Vejret news

06:00  

Nyhederne og Sporten

06:22  

Vejret

06:30  

Nyhederne

06:35  

Go' morgen Danmark

07:00  

Nyhederne og Sporten

07:10  

Go' morgen Danmark

07:30  

Nyhederne

07:35  

Go' morgen Danmark

08:00  

Nyhederne og Sporten

08:10  

Go' morgen Danmark

08:30  

Nyhederne

08:35  

Go' morgen Danmark

TV 2 Charlie

06:40  

Bonanza

07:30  

Folk og fæ

08:30  

Det lille hus på prærien
Hjertevarm og eventyrlig saga om den elskede pionér-familie Ingalls' triumfer og tragedier i det vilde Amerika i slutningen af 1800-tallet.. Her kæmper Charles og Caroline for sammen med deres tre børn Mary, Laura og Carrie at skabe et nyt og bedre liv på den barske prærie. [4:3]

TV 2 Zulu

05:35  

White Collar
Neal og Peter mistænker bedrageri og efterforsker en smuk enke, der står til at arve en stor livsforsikringssum. Neal går undercover og lægger an på enken, men efterforskningen bliver kompliceret, da han begynder at få ægte følelser for hende.

06:40  

Gossip Girl

07:30  

New Girl
Jess' vilde søster, Abby, kommer på besøg og vender på et øjeblik op og ned på alt. Samtidig overtaler Schmidt Nick til at være med til at "crashe" en bar mitzvah, og Weston holder middagsselskab for Bertie - men de eneste, der dukker op, er Cece og Coach!

07:55  

New Girl
Jess går i panik, da hendes søster, Abby, beslutter sig for at blive i Los Angeles og for at slå en klo i en af Jess' bofæller. Og Winston kan tilsyneladende ikke tage sig sammen til at checke resultatet af den eksamen, der skal give ham adgang til LAPD.

08:25  

zHit-paraden: De Sejeste Mandfolk
Ingen tredje sæson af "zHit-paraden" uden at tjekke årets line-up af maskuline machomænd. Dem, som vi allesammen gerne vil være, bare en gang imellem... og dem, vi mægtig gerne vil have med til bords, hvis konen engang skulle give os lov til at holde den ultimative herremiddag. Vær med, når vi endnu en gang dækker op til zHit-paradens traditionsrige testosteronfest, tæller ned fra 13 til 1, og igen tjekker det danske medielandskab for: De sejeste mandfolk! [16:9]

TV 2 Sport

08:55  

Ishockey: Montreal-Boston
NHL. Montreal Canadiens tager imod Boston Bruins hjemme i Centre Bell i canadiske Quebec. Kampen vises med amerikanske kommentatorer.

 
TV 2 Østjylland

09:00  

Nyhederne og Sporten

09:10  

Go' morgen Danmark

09:30  

Nyhederne

09:35  

Go' morgen Danmark

10:00  

Nyhederne og Sporten

10:21  

Go' morgen Danmark

10:35  

Go' morgen Danmark

11:00  

Nyhederne og Sporten

11:20  

Go' morgen Danmark

11:35  

Go' morgen Danmark

TV 2 Charlie

10:10  

Lov og uorden

11:05  

Skadestuen i Holby

TV 2 Zulu

09:00  

Beverly Hills 90210
Dylan er glad for at være sammen med sin far, men mærker godt presset for at få frigivet sin formue. Derfor opsøger Dylan Jim Walsh for at få ham til at underskrive de endelige dokumenter. Imens er Kellys mor i gang med at sælge det hus, hun ikke længere har råd til at bo i. Brandons held i spil er vendt. Nu har han gæld, og han bliver truet af sin bookmaker, hvis han ikke betaler til tiden. [4:3]

09:50  

Beverly Hills 90210
Dylans far er død, sprængt i luften af en bilbombe. Dylan er i chok, journalister belejrer hans hjem, og Kelly aner ikke, hvordan hun skal hjælpe ham. Samtidig gør Dylans fars forretningsforbindelser klar til det næste træk.

10:40  

Will & Grace

11:10  

Will & Grace

11:35  

Desperate Housewives
Bree er chokeret, da hun finder ud af, hvem det var, der gravede liget af Gabys myrdede stedfar op. Lynette er optændt af jalousi og spreder løgne om Toms nye kæreste. Gaby og Carlos vil gerne gøre Lee og Bob til Juanita og Celias værger, hvis det værste skulle ske, men det kræver vist, at de kan overbevise parret om, at pigerne ikke er så slemme, som de har været. Og Susan er på desperat jagt efter sit indre jeg for at forbedre sine kunstneriske udfoldelser og for at imponere kunstlæreren Andre.

TV 2 Sport

11:55  

Speedway: Letlands Grand Prix
Højdepunkter. Se eller gense alle højdepunkterne fra Letlands Grand Prix, der blev afholdt 18. juli på Lokomotiv Stadium i byen Daugavpils. Se Nicki Pedersen og resten af verdens bedste speedwaykørere i aktion, når vi den næste time samler op på de mange heats.

TV 2 Østjylland

12:00  

Nyhederne og Sporten

12:29  

Vejret

12:30  

Regional program

12:40  

Kurs mod fjerne kyster
Den eventyrlige sørejse har bragt Mikkel Beha Erichsen og sejlerfamilien til Caribien. Mikkel tager på opdagelse i Venezuelas hovedstad, Caracas, som er et af de farligste steder i verden. Her besøger han en familie i et af byens slumkvarterer, hvor mord er hverdagskost. Imens sejler sønnerne, Emil på 23 og Theis på 20, over piratfyldt farvand for at komme til øgruppen Los Roques, hvor familien samles igen. Fortløbende episodenummer: 3:8

13:30  

Den store strikkedyst
Der er kun fire deltagere tilbage i konkurrencen om titlen som Syd- og Sønderjyllands bedste amatørstrikker, og nu går kampen for alvor ind efter en plads i den store finale. Dagens tema er Art Yarn, og deltagerne bliver derfor præsenteret for garn, der er særligt produceret og importeret fra USA til netop dem. De får valget mellem at strikke en over- eller underdel til en bikini - men hvordan får man lige brugt kunstgarn på den bedste måde i en bikinidel, når dommerne forventer et realistisk produkt, der også bedømmes på funktionalitet?

14:25  

Den store strikkedyst
Der er blevet svedt, grinet og grædt over de hektiske strikkepinde, og nye venskaber er blevet spundet undervejs i 'Den store strikkedyst', men nu er der kun tre amatørstrikkere tilbage i konkurrencen. Og niveauet stiger til nye højder allerede fra dagens første opgave, hvor der skal strikkes en hvid blonde. Kampen spidser yderligere til, før strikkedystens allersidste opgave præsteres; nu skal de strikke overdelen til en brudekjole ud fra temaet "Something old, something new, something borrowed, something blue". Til sidst står dommerne, Christel og Vithard, klar til at kåre Syd- og Sønderjyllands bedste amatørstrikker.

TV 2 Charlie

12:00  

Bjerglægen
Bjerglandsbyen Sonnenstein i det idylliske Tyrol danner rammen om en dagligdag med drama og masser af romantik og solskin.

12:50  

Bjerglægen
Bjerglandsbyen Sonnenstein i det idylliske Tyrol danner rammen om en dagligdag med drama og masser af romantik og solskin.

13:45  

Drømmehotellet på Seychellerne
Markus Winter planlægger en afslappet ferie på Seychellerne for sig selv og sin datter Leonie, men Helena Kaufmann, der netop har arvet en del af jorden, som deres hotel ligger på, vil have ham til at købe hende ud. Samtidig forsøger modedirektør Horst Körner og hans kone Nora at få lidt kvalitetstid sammen i anledning af deres 20 års jubilæum, men det viser sig snart, at Körners tennispartner, Oliver Possard, er Noras utro eks.

TV 2 Zulu

12:25  

Desperate Housewives
Chuck presser Bree, for han tror, at hun har noget at gøre med Alejandros forsvinden. Susan lader sig inspirere kunstnerisk af mordet på Gabys stedfar, men det er måske ikke den bedste ide, hun har fået. Carlos drikkeri begynder at påvirke hans arbejde, så Gaby træder til for at redde hans forretning og en kæmpestor ordre. Og på sin 22-års bryllupsdag forsøger Lynette at finde en plan, der kan redde ægteskabet med Tom.

13:15  

Beverly Hills 90210
Følelserne kommer i kog i Beverly Hills, og årsagen er sex. Hele skolen og forældrekredsen er i oprør. Skal de unge oplyses om sikker sex? I disse AIDS-tider - er det så ikke bydende nødvendigt? Men skal de unge overhovedet have lov til at dyrke sex? Brandon og Andrea går aktivt ind i diskussionerne med særudgave af avisen og forslag om afstemning. Donna er nervøs for, hvad hendes mor kan finde på at sige, Dylan tager det hele afslappet - indtil Brenda vil skrive sin historie til avisen - og David Silver kun har én ting i hovedet. [4:3]

14:05  

Beverly Hills 90210
Kellys mor er gravid, men det har hun ikke fortalt den vordende far, Mel, fordi hun regner med, at han ikke vil have flere børn. Kelly fortæller sin veninde Donna nyheden, og Donna fortæller det til David - de er jo kærester. Brenda antyder det hjemme ved middagsbordet - det er umuligt at holde noget hemmeligt i Beverly Hills. Men hvem skal fortælle Mel det? [4:3]

14:55  

Kongen af Queens

TV 2 Sport

12:55  

Speedway: Sveriges Grand Prix
Højdepunkter. Det har været vores svenske naboers tur til at være vært for 6. afdeling ved verdensmesterskabet i speedway, og vi sender her højdepunkterne fra Sveriges Grand Prix, der løb af stablen på G&B Arena i Målilla den 25. juli.

13:55  

Speedway: Danmarks Grand Prix
Højdepunkter. Se eller gense højdepunkter fra Kjærgaard Danish FIM Speedway Grand Prix, der gik løs den 8. august. Horsens vil i 2015, 2016 og 2017 være speedwayens hjemmebane i Danmark, og Kjærgaard Danish FIM Speedway Grand Prix var det første af de mange GP'er, som CASA Arena Horsens vil danne ramme for de kommende år. Vi sender de bedste og mest spændende øjeblikke fra dagen, hvor man kunne opleve Nicki Pedersen, Niels-Kristian Iversen og Michael Jepsen Jensen, der alle har gang i en fin VM-sæson, på hjemmebane i 7. afdeling ved FIM Speedway Grand Prix.

14:55  

Speedway: Polens Grand Prix
Højdepunkter. Vi sender højdepunkter fra Polens Grand Prix, der er den 8. afdeling ved Speedway FIM World Championship. En hel nation er bidt af Speedway, og det kan verdenseliten i den grad mærke, når de ruller ind til start på Stal Gorzow Speedway Club i Gorzow. Op mod 17 000 fans i ventes på lægterne, når kørerne skal passere de 329 meter pr. omgang. Danske Niels Krisian Iversen satte i 2012 rekord, da han nåede banen rundt på blot 58 sekunder. Sidste år var det polske Bartosz Zmarzlik, der vandt løbet.

TV 2 Østjylland

15:15  

Grænsepatruljen
Tolderne i Sydney gør et opsigtsvækkende fund i nogle statuer, og et par fra Pakistan får en lang næse, da de forsøger at få en kuffert fyldt med godter ind i Australien. Også en tjekkisk mand, der ankommer fra New Zealand, bliver valgt ud til en nærmere undersøgelse pga. sine rejsevaner. Han fortæller myndighederne, at der er romantiske grund til, at han bliver ved med at vende tilbage til Australien. Men en opringning til mandens "udkårne" ændrer lidt på den forklaring. [16:9]

15:40  

Grænsepatruljen
En ung mand fra Tyskland ankommer med fly til lufthavnen i Sydney og forklarer immigrationsmyndighederne, at han kun har tænkt sig at blive i Australien i en måned. Men da han både er næsten pengeløs og virker nervøs, bliver han udtaget til nærmere kontrol. En musiker fra England, der kommer til Australien for at møde sin kæreste og sin 13 månder gamle søn, rejser på turistvisum, og det virker underligt, når han nu har kone og barn i landet. Endelig har et kinesisk ægtepar nogle jordnødder i bagagen, de nødigt vil skille sig af med. [16:9]

16:10  

Hvem vil være millionær?
Hella Joof og Søren Østergaard er garanter for et godt grin, når de gør hinanden selskab i den gode sags tjeneste. De to muntre mennesker vil gøre alt for at sikre sig en stor check til IBIS, som hjælper børn i Afrika med at uddanne sig. Og det går heller ikke stille for sig, når de varme stole bagefter bliver indtaget af de to stand-uppere Michael "MC" Christiansen og Brian Mørk. Duoen mener at vide alt om alting, og det vil sikkert glæde Fonden Safe and Alive, som giver husly til prostituerede, der er flygtet fra deres bagmænd. Først er der dog lige femten udfordrende spørgsmål, som de skal svare på. [16:9]

17:00  

Nyhederne og Sporten

17:12  

Regional program

17:20  

Go' appetit
Claus Holm inviterer seere, gæstekokke og aktuelle kendte gæster ind i køkkenet hos MAD Cooperativet på Københavns Hovedbanegård. Her bliver der tryllet med de gode råvarer og skabt retter, der får munden til at løbe i vand. Der er noget for enhver smag: Claus pifter de gamle hverdagstravere op, bliver inspireret af fremmede køkkener og får vist en anden side af de ansigter, vi kender så godt fra film, tv, musik og teater. Du finder aktuelle opskrifter på mad.tv2.dk.

17:50  

Vejret

TV 2 Charlie

15:20  

Små og store synder
Stridighederne mellem to hornorkestre udvikler sig så dramatisk, at en af musikerne ender på hospitalet. Og så må politiet gå ind i sagen og forsøge at løse konflikten, før flere kommer til skade. Imens slår en attraktiv fremmed benene væk under Dawn. Hun meddeler, at hun flytter med manden til Paris. Men hvor længe mon hendes nyfundne lykke vil vare ved? Stemningen mellem Joe og Rachel kunne være meget bedre, og det smitter af på Joes forhold til Carrol. [16:9]

16:15  

Kommissær Rex

17:05  

Fornyet mistanke
Sandra Pullman og hendes hold af opdagere står pludselig midt i en temmelig speget sag, da en hund graver et lig op. Janice Small, som er enke efter en vaneforbryder, tilstår nemlig straks, at liget er hendes mand, og at det er hende, der har slået ham ihjel. Undersøgelser viser dog, at liget er mindst 600 år gammelt, så måske er der i virkeligheden endnu et lig i området, politiet bare ikke har fundet endnu. [16:9]

TV 2 Zulu

15:25  

Kongen af Queens

15:55  

Rude Tube - X-Rated
Se en top-20 countdown af de sjoveste, vildeste, mest sexede og overraskende klip fra internettet inden for forskellige kategorier.

16:25  

Top 20 Funniest

17:15  

American Dad
Stan kommer hjem juleaften efter en farlig mission. Han bliver voldsomt skuffet over julepynten i huset, som han finder bøsseagtig og grim. Især er han utilfreds med juletræet, der ikke er pænt nok. Sammen med resten af familien tager han - juleaften ved nitiden -på tur til en nærliggende skov for at finde et bedre træ. Jagten på det perfekte juletræ leder Stan til en helt ny verden - helt bogstaveligt! [4:3]

17:40  

American Dad
Stan opdager, at Roger har omdannet hans kontor til et tyrkisk bad. Han bliver rasende, men Francine tager som altid Rogers parti. Senere modtager Stan et mystisk telefonopkald - nogen har kidnappet Roger og forlanger 1000 dollars i løsepenge. Men da Stan nægter at betale så meget for en alien, går kidnapperen ned i pris; spørgsmålet er, hvem kidnapperen er? [4:3]

TV 2 Sport

15:00  

Speedway: Polens Grand Prix
Højdepunkter. Vi sender højdepunkter fra Polens Grand Prix, der er den 8. afdeling ved Speedway FIM World Championship. En hel nation er bidt af Speedway, og det kan verdenseliten i den grad mærke, når de ruller ind til start på Stal Gorzow Speedway Club i Gorzow. Op mod 17 000 fans i ventes på lægterne, når kørerne skal passere de 329 meter pr. omgang. Danske Niels Krisian Iversen satte i 2012 rekord, da han nåede banen rundt på blot 58 sekunder. Sidste år var det polske Bartosz Zmarzlik, der vandt løbet.

15:55  

Amerikansk fodbold: NFL - Hard Knocks
Amerikansk sportsdokumentar.

16:55  

Amerikansk fodbold: NFL - Hard Knocks
Amerikansk sportsdokumentar.

17:55  

Amerikansk fodbold: NFL - Hard Knocks
Amerikansk sportsdokumentar.

TV 2 Østjylland

18:00  

Nyhederne og Sporten

18:14  

Regional program

18:25  

Dit vintervejr

18:30  

Håndbold: EM: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer elsker håndbold og lader sig let begejstre. I studiet kommer de med seneste nyt fra EM, analyserer kampene og kigger frem mod de næste kampe med gæsteeksperter, spillere og trænere i studiet.

19:00  

Nyhederne

19:17  

Regional program

19:30  

Håndbold: EM: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer elsker håndbold og lader sig let begejstre. I studiet kommer de med seneste nyt fra EM, analyserer kampene og kigger frem mod de næste kampe med gæsteeksperter, spillere og trænere i studiet.

19:55  

Håndbold: EM: Ungarn - Danmark (m)
I tredje kamp til EM i Polen skal Danmark i kamp mod Ungarn. Det kan kun blive et brag af en kamp på et meget højt niveau, for Ungarn har et rigtigt stærkt landshold, med profiler som László Nagy og Gábor Császár. En af verdens bedste håndboldtrænere, legenden Talant Dujshebaev, overtog som landstræner af Ungarn i 2014, og siden da har holdet spillet med masser af kvalitet, blandt vandt de alle deres kvalifikationskampe til EM. Der er ingen tvivl om, at Mikkel Hansen og resten af det danske hold skal spille op til deres allerbedste, hvis de vil have en sejr her! [16:9]

20:40  

Håndbold: EM: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer elsker håndbold og lader sig let begejstre. I studiet kommer de med seneste nyt fra EM, analyserer kampene og kigger frem mod de næste kampe med gæsteeksperter, spillere og trænere i studiet.

20:45  

Håndbold: EM: Ungarn - Danmark (m)
I tredje kamp til EM i Polen skal Danmark i kamp mod Ungarn. Det kan kun blive et brag af en kamp på et meget højt niveau, for Ungarn har et rigtigt stærkt landshold, med profiler som László Nagy og Gábor Császár. En af verdens bedste håndboldtrænere, legenden Talant Dujshebaev, overtog som landstræner af Ungarn i 2014, og siden da har holdet spillet med masser af kvalitet, blandt vandt de alle deres kvalifikationskampe til EM. Der er ingen tvivl om, at Mikkel Hansen og resten af det danske hold skal spille op til deres allerbedste, hvis de vil have en sejr her! [16:9]

TV 2 Charlie

18:05  

Tavse vidner
Nikki efterforsker en tilsyneladende åbenlys sag, hvor en ung fyr har begået selvmord ved at kaste sig ud fra et højhus, men intet viser sig dog snart at være, som det umiddelbart ser ud til. Da en skizofren mand samtidig går amok i hjertet af London og stikker uskyldige ned, kommer det nemlig frem, at begge mænd blev behandlet på samme klinik for psykisk syge. Et sammentræf som får politiet til at rette blikket mod den af klinikkens læger, som har behandlet de to. Videre efterforskning og endnu et selvmord på en ung pige overbeviser dog Leo og hans team, om at sagen er mere kompliceret end som så. [16:9]

19:05  

Tavse vidner
Nikki efterforsker en tilsyneladende åbenlys sag, hvor en ung fyr har begået selvmord ved at kaste sig ud fra et højhus, men intet viser sig dog snart at være, som det umiddelbart ser ud til. Da en skizofren mand samtidig går amok i hjertet af London og stikker uskyldige ned, kommer det nemlig frem, at begge mænd blev behandlet på samme klinik for psykisk syge. Et sammentræf som får politiet til at rette blikket mod den af klinikkens læger, som har behandlet de to. Videre efterforskning og endnu et selvmord på en ung pige overbeviser dog Leo og hans team, om at sagen er mere kompliceret end som så. [16:9]

20:05  

Spørg Charlie
Britt Bendixen gæster Michael Meyerheim og det vanligt veloplagte panel, som skal forsøge at give løsninger og svar på seernes indsendte spørgsmål og dilemmaer. Dansedommeren får selskab af Pernille Højmark, Jacob Haugaard og Jens Gaardbo, og de når vidt omkring: Er man medskyldig, hvis man undlader at melde sine venners brug af sort arbejdskraft? Skal man betale drikkepenge i Danmark? Og kan man tillade sig at ignorere sin afdøde mands ønske om at begunstige en nær slægtning? [16:9]

20:45  

Drømmehotellet i Kina
Markus Winter (Christian Kohlund) er rejst til Grand Hotel i Beijing for at arrangere en traditionel kinesisk bryllupsfest for tyske Anna Brand (Simone Hanselmann) og hendes brugdom, den kinesiske læge David Wang (Bian Yuan). For Markus og hans trænede team er det egentlig en smal sag, men der er et lille problem: Anna har ganske vist inviteret sin far Karl (Peter Weck) til Beijing, men Karl er ganske uvidende om det forestående bryllup.

TV 2 Zulu

18:10  

Kongen af Queens

18:40  

Kongen af Queens

19:00  

Venner
Phoebe ringer til Emily for at fortælle hende, at Rachel alligevel dukker op til brylluppet, men Phoebe kan ikke få forbindelse med Emily. Joey lider af hjemve, men det kurerer en af brudepigerne. En fuld Monica og Chandler sover sammen, og det ændrer deres forhold. Da Ross skal give sit ja, dukker Rachel op i kirken.

19:30  

Venner
Bryllupsceremonien fortsætter, og Ross og Emily bliver gift, men Emily er ikke lykkelig, for Ross kom til at sige Rachel i stedet for Emily! Monica og Chandler prøver at finde et sted, hvor de kan kaste sig i følelsernes vold , men de bliver hele tiden afbrudt. Ross flipper fuldstændig ud, da Emily stikker af fra ham. Han prøver at få hendes forældre til at fortælle Emily, at han elsker hende og vil vente på hende i lufthavnen. Men netop i lufthavnen løber Ross og Rachel ind i hinanden!

19:55  

Nørgaards Netfix
Internettet udgør en ufattelig galakse af dumhed, dyr, vold, sex og ubrugelige opfindelser. Martin Nørgaard har valgt alt det mest interessante ud, og viser dig hvad du burde have brugt din tid på i den forgangne uge på nettet.

20:30  

Nørgaards Netfix
Nørgaards omvandrende cirkus af internetsjov er tilbage. Fuldt af stærke pointer, underholdende anmeldelser og vanvittige indslag.

TV 2 Sport

18:55  

Fodbold: Premier League World Show
Magasin. Aktuelt nyhedsmagasin med alt, hvad der rører sig i Premier League. Programmet går bag scenen på verdens bedste fodboldrække, og dækker emner som transfernyheder, touropdateringer, samfundsarbejde, og ser også på, hvordan de udenlandske spillere lever i England og meget mere.

19:00  

Amerikansk fodbold: NFL - Hard Knocks
Amerikansk sportsdokumentar. I HBO's 10. sæson af den populære serie "Hard Knocks" følger vi trænere og spillere i Houston Texans i deres forberedelse til den kommende sæson i National Football League. Vi får et indblik i, hvad der kræves for at få succes i den bedste amerikanske football-liga, NFL.

19:25  

Fodbold: La Liga - højdepunkter
Højdepunkter. Vi sender her højdepunkter fra den seneste spillerunde i den bedste spanske fodboldrække, La Liga.

20:00  

Fodbold: Premier League World Show
Magasin. Aktuelt nyhedsmagasin med alt, hvad der rører sig i Premier League. Programmet går bag scenen på verdens bedste fodboldrække, og dækker emner som transfernyheder, touropdateringer, samfundsarbejde, og ser også på, hvordan de udenlandske spillere lever i England og meget mere.

20:25  

Fodbold: Celta Vigo-Atletico Madrid, dir
Copa Del Rey. Der er topfodbold på programmet, når vi er klar med den første kvartfinale i Copa Del Rey. Celta Vigo er klar på hjemmebane mod Atletico Madrid.

20:40  

Fodbold: Sassuolo-Torino, direkte
Serie A. Tæt tåge stod i vejen, da Sassuolo og Torino i december skulle være tørnet sammen på Stadio Citta del Tricolore. Vi krydser fingre for at vejret den 20. januar holder klart, når opgøret fra 16. spillerunde klokken 20:45 bliver afviklet. Sassuolo, der i sæsonen 2013/2014 for første gang nogensinde tog del i det fineste italienske fodboldselskab, ligger udmærket til Serie A-tabellen, og kan med lidt held i forårets kampe komme i spil til europæiske kvalifikationspladser. Vil det lykkes dem at hente en sejr mod traditionsrige Torino? Se med, når vi sender fra Reggio Emilia, hvor det denne onsdag går løs i Serie A.

TV 2 Østjylland

21:45  

Håndbold: EM: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer elsker håndbold og lader sig let begejstre. I studiet kommer de med seneste nyt fra EM, analyserer kampene og kigger frem mod de næste kampe med gæsteeksperter, spillere og trænere i studiet.

22:20  

Nyhederne og Sporten

22:45  

Vejret

22:47  

Regional program

23:05  

Casper & Lars præsenterer
Casper Christensen og Lars Hjortshøj er Danmarks "grand old men" indenfor comedy. Sammen giver de nu deres bud på det bedste indenfor genren. I aften kan du opleve manden med de mange ansigter Andreas Bo, supertalentet Søren Dürr og Danmarks klogeste komiker Lasse Rimmer.

23:50  

Rude Tube - Crazy Love
Se en top-20 countdown af de sjoveste, vildeste, mest sexede og overraskende klip fra internettet inden for forskellige kategorier.

TV 2 Charlie

22:20  

Air Ways
Følg med i den til tider hektiske hverdag for medarbejderne i det lille, australske lavprisflyselskab Tiger Air. Der er både op- og nedture for de flittige medarbejdere, der oplever alt fra bryllupper i luften og mistet bagage til større forsinkelser og aflyste flyafgange. Og selvom det er et lavprisselskab, så er det overraskende, hvad passagererne forventer af goder og service, og hvordan de reagerer, når de finder ud af, at deres ønsker ikke er inkluderet i prisen. [16:9]

22:50  

Halløj på hotellet
Mark har en plan om at forny restauranten, The Inn, og han opfordrer sin nye kok Jenna til at finde på en ny og fristende menu.

23:40  

Inspector Lynley - naturlige årsager
En ung smuk kvinde findes druknet i en bil under mystiske omstændigheder, på den lokale godsejers grund. Kriminalassistent Barbara Havers bliver sat på sagen, men må undvære sin faste makker Inspector Lynley, som har fået en disciplinær sag på halsen. Alt tyder efter nærmere undersøgelse på, at den unge kvinde er blevet myrdet, men sporene synes imidlertid at lede i flere retninger, så sagen er langt fra åbenlys. Til trods for at Lynley er suspenderet, har han sine problemer med ikke at blande sig i opklaringen. [16:9]

TV 2 Zulu

21:05  

Nørgaards Netfix
Så er Martin Nørgaard tilbage med de dummeste klip, de sjoveste parodier og skarpeste pointer på alt hvad internettet har at byde på fra dårlig porno til sløje facebook kommentarer. Se nettet i et nyt lys.

21:40  

Politiskolen 3 - tilbage på anstalten
Rektor Lassard må tilkalde hele det tidligere hold af politikadetter, for at de kan varetage uddannelsen af nye mønsterelever på deres gamle og højtelskede politiskole. Der er nemlig kun plads til den ene af de to politiskoler i amtet, og skolerne skal nu konkurrere om, hvilken der skal have lov til at overleve. Men hvordan det katastrofale hold skulle kunne afstedkomme et positivt indtryk på bedømmelsesudvalget, er svært at forestille sig!

23:05  

Dybvaaaaad!
Hvis det er sjovt, horribelt eller måske virkeligt dumt, så du sikker på at Dybvaaaaads skarpe øje, helt sikkert har opsnappet netop det tv-øjeblik og taget det med i ugens program. Her får du de stærkeste jokes på alt hvad du ikke fik set i tv den seneste uge.

23:40  

Klovn
(42) "Mere ost, Christian Braad Thomsen". Casper og Frank synes, regeringen er dårlig til at hjælpe de ældre og kunstnerne. De starter en tænketank med nogle af de gamle kendinge som Leif Sylvester, Susanne Brøgger og Ib Michael. Sammen vil de ændre udviklingen. Frank og Mia vil udvikle deres sexliv. Til trods for de gode intentioner ender Frank i udfordrende scenerier hvor glidecreme, gamle damer og Dansk Folkeparti er på tapetet. [4:3]

TV 2 Sport

22:30  

Amerikansk fodbold: New England-Kansas C
NFL. New England Patriots tager imod Kansas City Chiefs i denne første divisionsplayoff-kamp, hvor den første af finalisterne til AFC-finalen skal findes. Patriots startede sæsonen fuldstændig suverænt, mens Chiefs de seneste 11 kampe har set skræmmende ud - senest med 30-0 sejren over Houston Texans. De to hold har aldrig tidligere mødt hinanden i slutspillet, men da de sidst mødtes i den regulære sæson tilbage i 2014 smadrede Chiefs Brady og co. med hele 41-14. Hvem booker plads i AFC-finalen?

TV 2 Østjylland

00:20  

Cold Case
Fortløbende episodenummer: 19:23.

01:05  

Cold Case
Fortløbende episodenummer: 18:23.

01:50  

Lie to Me
Washington er på den anden ende, efter at et terrorangreb har ramt byen. I et kapløb med tiden beder FBI derfor Cal og hans medarbejdere om hjælp til at finde terroristerne og dermed forhindre flere bombesprængninger. Hurtigt finder Cal dog ud af, at bomberne blev detoneret andetsteds fra, og at de må være blevet placeret af en tredjemand. Pludselig tager sagen dog en temmelig personlig drejning for Ria, da Dupree forsvinder, og også Cal og Zoe begynder at frygte for deres datters sikkerhed. [16:9]

02:40  

Air Ways
Følg med i den til tider hektiske hverdag for medarbejderne i det lille, australske lavprisflyselskab Tiger Air. Der er både op- og nedture for de flittige medarbejdere, der oplever alt fra bryllupper i luften og mistet bagage til større forsinkelser og aflyste flyafgange. Og selvom det er et lavprisselskab, så er det overraskende, hvad passagererne forventer af goder og service, og hvordan de reagerer, når de finder ud af, at deres ønsker ikke er inkluderet i prisen. [16:9]

03:00  

Venner
Joey bliver mildest talt temmelig overrasket, da han på Rachels værelse finder en billig, erotisk roman - han havde ellers altid troet, at det kun var fyre, der var til porno. Rachel har imidlertid andet at bekymre sig om end Joeys åbenbaring, for Monica er begyndt at planlægge sit drømmebryllup, og det vil hun selvfølgelig hjælpe hende med. Det eneste problem er bare, at Monicas forældre har spenderet alle hendes bryllupspenge på et sommerhus.

03:25  

Venner
Monica kommer på sit livs udfordring som kok, da hun forsøger at rekonstruere Phoebes bedstemors småkageopskrift. Den oprindelige opskrift på de lækre kager brændte sammen med resten af Phoebes lejlighed, og det eneste spor, der er tilbage, er en enkelt frossen kage. Rachel beslutter sig for at lære Joey at sejle, men det bliver en oplevelse, som ingen af dem lige vil glemme. Joey viser sig nemlig at være en meget dårlig elev, og Rachel åbenbarer sig selv som en både hidsig og aggressiv lærer.

04:00  

News nyhederne

04:58  

Vejret news

TV 2 Charlie

01:15  

Skadestuen i Holby

02:10  

Lov og uorden

03:00  

Bonanza

03:50  

Godnat

TV 2 Zulu

00:10  

Klovn
(43) "White House Potential". Mia får privatundervisning i Mensendieck af 60-årige Jønne, og hun lover at fodre hans fisk, mens han er ude at rejse. Casper mener, han selv har white house-potentiale, da 95 procent af alt, hvad han siger, er rigtigt. Frank er mere skeptisk, og inden længe er to piger fra østblokken, Jønnes jacuzzi, et druknet blomsterbed og en gal Iben med i dumme forviklinger, der kan så tvivl om Caspers white house-potentiale. [4:3]

00:40  

Sjov med sex
Intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie. Hør rapperen Kesi og skuespilleren Christopher Læssø, om dengang han havde en rimelig alternativ sprøjteorgasme under et "one night stand". Christopher Læssø kvitterer med en historie, der kan lære alle, hvorfor man ikke skal tage en overdosis af Viagrakopien, Kamagra.

01:15  

Top 20 Funniest

02:00  

Rude Tube - X-Rated
Se en top-20 countdown af de sjoveste, vildeste, mest sexede og overraskende klip fra internettet inden for forskellige kategorier.

02:25  

2 Broke Girls

02:55  

2 Broke Girls

03:15  

Will & Grace

03:45  

Will & Grace

04:10  

White Collar
Neal får et godt tilbud af en tiltrækkende kvindelig kunsttyv: Hvis han hjælper hende med at stjæle et værdifuldt kunstværk, så får han vigtige oplysninger om sin fortid. Men spørgsmålet er om Neal kan slippe af sted med tyveriet uden at Peter og FBI opdager det?

TV 2 Sport

02:05  

Ishockey: Detroit-St. Louis, direkte
NHL. Detroit Red Wings tager imod St. Louis Blues hjemme i Joe Louis Arena i Detroit, Michigan. Kampen vises med amerikanske kommentatorer.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1209005919