dkby
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 19. januar 2016

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 19. januar 2016

TV 2 Østjylland

05:00  

News nyhederne

05:56  

Vejret news

06:00  

Nyhederne og Sporten

06:22  

Vejret

06:30  

Nyhederne

06:35  

Go' morgen Danmark

07:00  

Nyhederne og Sporten

07:10  

Go' morgen Danmark

07:30  

Nyhederne

07:35  

Go' morgen Danmark

08:00  

Nyhederne og Sporten

08:10  

Go' morgen Danmark

08:30  

Nyhederne

08:35  

Go' morgen Danmark

TV 2 Charlie

06:40  

Bonanza

07:35  

Folk og fæ

08:30  

Det lille hus på prærien
Hjertevarm og eventyrlig saga om den elskede pionér-familie Ingalls' triumfer og tragedier i det vilde Amerika i slutningen af 1800-tallet.. Her kæmper Charles og Caroline for sammen med deres tre børn Mary, Laura og Carrie at skabe et nyt og bedre liv på den barske prærie. [4:3]

TV 2 Zulu

05:20  

White Collar
Peter har fundet Neal og Mozzie og skal finde på en plan til at smugle Neal tilbage ind i USA. Samtidig skal han undgå dusørjægeren Collins, der har ordrer til at bringe Neal tilbage - død eller levende.

06:10  

Gossip Girl

06:55  

New Girl
Nick har et akavet møde med sin eks, Caroline, men Jess forsøger at overbevise ham om, at man godt kan være venner med sine ekskærester. Derfor inviterer hun sin egen eks, Berkley, til at møde Nick. Samtidig bruger Coach Schmits lejlighed til at imponere en date, men tingene udvikler sig farceagtigt, da Schmidt kommer hjem med en erobring, han har tænkt sig at nedlægge.

07:25  

New Girl
Jess' vilde søster, Abby, kommer på besøg og vender på et øjeblik op og ned på alt. Samtidig overtaler Schmidt Nick til at være med til at "crashe" en bar mitzvah, og Weston holder middagsselskab for Bertie - men de eneste, der dukker op, er Cece og Coach!

07:55  

zHit-paraden: Det Burde Forbydes!
Har du nogen sinde undret dig over, hvorfor tingene egentlig er som de er? Og hvorfor de aldrig ændrer sig, selvom de tydeligvis er tåbeligere end politiet tillader? Så er det nu du skal spidse ører. For denne gang sætter vi foden i døren og tager en række hverdagsfænomener op til overvejelse. Vær med, når vi tæller ned fra 13 til 1, tegner en streg i sandet og sammen med vores panel af eksperter råber i kor: Det burde forbydes! [16:9]

08:30  

Beverly Hills 90210
Hvor er de sande venskaber? Hvem svigter, når det gælder? Kelly og Dylan har fortalt Brenda sandheden - også om deres sommerforelskelse. Dylans far forsøger stadig at få Dylans penge frigivet - til sine egne formål. David prøver at få en pladekontrakt med Steve som agent, samtidig med at han er bekymret for, hvor han nu skal bo. Brenda er på randen af et sammenbrud. Men så får hun besøg af Dylans mor. [4:3]

TV 2 Sport
 
TV 2 Østjylland

09:00  

Nyhederne og Sporten

09:10  

Go' morgen Danmark

09:30  

Nyhederne

09:35  

Go' morgen Danmark

10:00  

Nyhederne og Sporten

10:21  

Go' morgen Danmark

10:35  

Go' morgen Danmark

11:00  

Nyhederne og Sporten

11:20  

Go' morgen Danmark

11:35  

Go' morgen Danmark

TV 2 Charlie

10:10  

Lov og uorden

11:05  

Skadestuen i Holby

TV 2 Zulu

09:25  

Beverly Hills 90210
Dylan er glad for at være sammen med sin far, men mærker godt presset for at få frigivet sin formue. Derfor opsøger Dylan Jim Walsh for at få ham til at underskrive de endelige dokumenter. Imens er Kellys mor i gang med at sælge det hus, hun ikke længere har råd til at bo i. Brandons held i spil er vendt. Nu har han gæld, og han bliver truet af sin bookmaker, hvis han ikke betaler til tiden. [4:3]

10:15  

Will & Grace

10:40  

Will & Grace

11:10  

Desperate Housewives
Jorden brænder under de desperate husmødre. Gaby, Bree og Lynette bliver nødt til at flytte liget af Gabys onde stedfar, fordi Ben Faulkners byggeprojekt skal udgraves lige netop der, hvor de havde gravet liget ned. Susan opdager, at der ikk er meget kunst i at være kunstlærerens assistent. For ikke at tabe ansigt over for Toms nye kæreste, forsøger Lynette at lave et hjemmelavet halloween-kostume til Penny. Og Renee har tænkt sig at sætte ekstra kolorit og krydderi på sin første romantiske aften med Ben.

TV 2 Sport

09:00  

Ishcokey: Florida-Edmonton
NHL. Florida Panthers tager imod Edmonton Oilers hjemme i BB&T Center i Sunrise, Florida. Kampen vises med amerikanske kommentatorer.

TV 2 Østjylland

12:00  

Nyhederne og Sporten

12:29  

Vejret

12:30  

Regional program

12:40  

Kurs mod fjerne kyster
Tv-værten Mikkel Beha og hans familie er taget på en eventyrlig jordomrejse om bord på skibet Havana. De er nået til den spanske ferieø Tenerife, og nu venter Atlanterhavet og Det Caribiske Hav. Mikkel bliver bekymret for sine sønner Emil og Theis, da han er nødt til at rejse tilbage til Danmark for at passe sit job på Go' morgen Danmark, og de må sejle videre alene over det store ocean. Det viser sig, at der er god grund til bekymringen. Drengene er ikke nået langt, før de møder et uhyggeligt skibsvrag ude midt på det åbne hav. Er der skibsbrudne ombord?

13:25  

Sæt pris på dit hjem
'Sæt pris på dit hjem' er taget til Sverige, og til opkøbernes store overraskelse skal de på jagt i et noget atypisk sommerhus. Huset er fyldt med alverdens ting. Møbler, kunst og nips fylder godt op i alle rum, og både Lars og Kim bliver hårdt ramt af lampefeber. Anne-Tines bud vil ingen ende tage, og i budrunden er der lagt op til kamp, da opkøberne er villige til at gå meget langt for at få de helt rigtige ting med hjem.

14:00  

Håndbold: EM: Pressemøde med landsholdet
Pressemøde med håndboldlandsholdet fra EM i Polen 2016.

TV 2 Charlie

12:00  

Bjerglægen
Bjerglandsbyen Sonnenstein i det idylliske Tyrol danner rammen om en dagligdag med drama og masser af romantik og solskin.

12:50  

Bjerglægen
Bjerglandsbyen Sonnenstein i det idylliske Tyrol danner rammen om en dagligdag med drama og masser af romantik og solskin.

13:45  

Drømmehotellet på Mauritius
Den tidligere hoteldirektør Markus Winter tager til Mauritius for at hjælpe sin tante, Dorothea von Siethoff, ejer af en international hotelkæde, med at undersøge hotellets bestyrer Tina Berger. Tina har fået nys om, at hun vil blive undersøgt, men da Markus ankommer, bliver han fejlagtigt anset for at være en del af personalet og sættes til at gøre poolen ren. Inden længe begynder følelserne at spire mellem Tina og poolmanden "Meier", men hvordan reagerer Tina, når hun finder ud af, hvem "Meier" i virkeligheden er?

TV 2 Zulu

12:00  

Desperate Housewives
Bree er chokeret, da hun finder ud af, hvem det var, der gravede liget af Gabys myrdede stedfar op. Lynette er optændt af jalousi og spreder løgne om Toms nye kæreste. Gaby og Carlos vil gerne gøre Lee og Bob til Juanita og Celias værger, hvis det værste skulle ske, men det kræver vist, at de kan overbevise parret om, at pigerne ikke er så slemme, som de har været. Og Susan er på desperat jagt efter sit indre jeg for at forbedre sine kunstneriske udfoldelser og for at imponere kunstlæreren Andre.

12:45  

Beverly Hills 90210
Drengene er på ishockeybanen, hvor Brandon færdes hjemmevant, Dylan hurtigt lærer det, mens Steve falder lige så meget, som han står. Men snart kommer kunstløberne ind, og Brandon får andet at tænke på. For det unge talent Trisha er ikke alene imponerende dygtig, hun er også sød. Hun og Brandon kommer snart på fortrolig fod, men dét bryder Trishas træner sig ikke om. Imens er Brenda ved at blive oplært som sælger i en eksklusiv modebutik. [4:3]

13:40  

Beverly Hills 90210
Skolens sportshold kæmper hårdt for at nå til tops. Steve er med på holdet, men det går ikke for godt, og han er nervøs for at blive sat af. Brandon slutter sig til holdet, og det gør ikke Steves position bedre. Men så får han et tilbud om at komme med på et andet hold: Dem, der tager forbudte steroider. [4:3]

14:35  

Kongen af Queens

TV 2 Sport

12:00  

Speedway: Polens Grand Prix
Højdepunkter. Se eller gense højdepunkterne fra Polens Grand Prix, der skød dette års VM i Speedway i gang. Stadion Narodowy i den polske hovedstad Warsawa dannede ramme om begivenheden, som mange fans i spænding havde ventet på. Se blandt andet de danske drenge i aktion, da startskuddet lød.

13:00  

Speedway: Finlands Grand Prix
Højdepunkter. Se eller gense højdepunkterne fra Finlands Grand Prix, 2. afdeling af årets VM i Speedway-kalender. Ratina Stadium dannede ramme om begivenheden, som mange fans i spænding havde ventet på. Se blandt andet feltets danske drenge i aktion på den 400 meter lange bane.

14:00  

Speedway: Tjekkiets Grand Prix
Højdepunkter. Speedway er nået til Tjekkiets Grand Prix, hvor der vanen tro skal køres på Stadium Marketa, hvor verdens bedste speedwaykørere skal dyste om pointene i dette års VM. Se eller gense alle de mest spændende højdepunkter fra løbet.

TV 2 Østjylland

15:10  

Grænsepatruljen
To velklædte, vietnamesiske kvinder, der rejser sammen med den enes syv-årige søn, tiltrækker sig toldernes opmærksomhed. Det viser sig, at de har to store tasker med heroin - og måske har de endda mere end det. En australsk turist, der vender hjem fra Mauritius, har noget i bagagen, der ikke burde være der. Og ude på det åbne hav, går et af toldvæsenets skibe på jagt efter et udenlandsk fiskefartøj, der måske har fisket illegalt i australsk farvand. [16:9]

15:40  

Grænsepatruljen
En ung amerikaner og hans brud vil fejre deres hvedebrødsdage i Australien, men da manden har en kriminel fortid, slipper han ikke sådan lige forbi immigrationsmyndighederne. En venlig kvinde fra Malaysia har kufferten fuld af slikkepinde og forskellige frø, men da hun ikke mener, at der er tale om fødevarer, har hun ikke deklareret dem. Det skulle hun nok have gjort. Og en glad libaneser har så mange cigaretter i bagagen, at tolderne beslutter sig for at se nærmere på sagen. Manden hævder, at det er hans mor, der har pakket hans kuffert - men er det en gangbar undskyldning? [16:9]

16:10  

Hvem vil være millionær?
Der er dømt spas i "Hvem vil være millionær?", når først Uffe Holm og Thomas Hartmann og bagefter Andreas Bo Pedersen og Lars Hjortshøj, forsøger at vinde den store præmie til velgørenhed hos Hans Pilgaard. Uffe Holm og Thomas Hartmann nåede sidste gang op på 32.000 kroner uden at bruge en eneste livline og nu kæmper de to grinebidere sig videre op ad beløbsstigen og håber på en rigtig stor check til KidsAid Fonden. Grinet bliver bestemt ikke mindre når Andreas Bo Pedersen og Lars Hjortshøj overtager de varme stole. Spasmagerne fra "Live fra Bremen" holder fri fra satiren for at tjene penge ind til Unicef og et projekt i Zambia, hvor befolkningen lider under klimaforandringerne. [16:9]

17:00  

Nyhederne og Sporten

17:12  

Regional program

17:20  

Go' appetit
Claus Holm inviterer seere, gæstekokke og aktuelle kendte gæster ind i køkkenet hos MAD Cooperativet på Københavns Hovedbanegård. Her bliver der tryllet med de gode råvarer og skabt retter, der får munden til at løbe i vand. Der er noget for enhver smag: Claus pifter de gamle hverdagstravere op, bliver inspireret af fremmede køkkener og får vist en anden side af de ansigter, vi kender så godt fra film, tv, musik og teater. Du finder aktuelle opskrifter på mad.tv2.dk.

17:50  

Vejret

TV 2 Charlie

15:20  

Små og store synder
Joe sætter sin karriere og sin stilling på spil for at hjælpe Dawson, som bliver beskyldt for at have stjålet 400 pund i forbindelse med ransagningen af en kriminel mands ejendom. Og Bernie - ja, han får overraskende nyt, for det viser sig, at han har en datter, han aldrig har vidst noget om! [16:9]

16:15  

Kommissær Rex

17:05  

Fornyet mistanke
I 1950'erne blev Patrick Dunne hængt for mordet på en medarbejder fra et elkraftværk, men nu har hans barnebarn, Hannah, besluttet sig for, at hun vil have sin bedstefar benåed posthumt. Fundet af en kuffert fuld af penge hos den myrdede, kaster nyt lys over sagen, og da kronvidnet fra dengang, sir Edward Chambers, trækker sit vidnesbyrd tilbage, går Sandra Pullman og hendes team i gang med at opklare, hvad der egentlig skete dengang for over et halvt århundrede siden. [16:9]

TV 2 Zulu

15:05  

Kongen af Queens

15:30  

Rude Tube - Extreme Stunts
Se en top-20 countdown af de sjoveste, vildeste, mest sexede og overraskende klip fra internettet inden for forskellige kategorier.

16:05  

Top 20 Funniest

16:50  

American Dad
Familien Smiths naboer, bøsseparret Terry og Greg, beslutter sig til at få en baby. Stan forsøger at være forstående overfor homoseksuel kærlighed, men hvis et bøssepar kan få børn sammen, kan Stan selv ligeså godt få en unge med sofapuden, mener han. Da Francine tilbyder at være surrogatmor for babyen, tør hun ikke fortælle det til Stan. I Stan klager han over, at Francine bliver tykkere og tykkere, og vil have hende på slankekur. Da sandheden går op for ham, udvikler tingene sig i vante kaotiske stil! [4:3]

17:20  

American Dad
Stan kommer hjem juleaften efter en farlig mission. Han bliver voldsomt skuffet over julepynten i huset, som han finder bøsseagtig og grim. Især er han utilfreds med juletræet, der ikke er pænt nok. Sammen med resten af familien tager han - juleaften ved nitiden -på tur til en nærliggende skov for at finde et bedre træ. Jagten på det perfekte juletræ leder Stan til en helt ny verden - helt bogstaveligt! [4:3]

17:50  

Kongen af Queens

TV 2 Sport

15:00  

Speedway: Storbritanniens Grand Prix
Højdepunkter. Vi sender højdepunkter fra Cardiff, hvor Storbritanniens Grand Prix stod for døren 4. juli. Det var sæsonens 4. speedway-grand prix, og det forrygende Millennium Stadium dannede rammen. Se de største øjeblikke fra Cardiff, hvor feltet hentede flere VM-point.

16:00  

Amerikansk fodbold: NFL - Hard Knocks
Amerikansk sportsdokumentar.

17:00  

Amerikansk fodbold: NFL - Hard Knocks
Amerikansk sportsdokumentar.

TV 2 Østjylland

18:00  

Nyhederne og Sporten

18:14  

Regional program

18:25  

Dit vintervejr

18:30  

Håndbold: EM: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer elsker håndbold og lader sig let begejstre. I studiet kommer de med seneste nyt fra EM, analyserer kampene og kigger frem mod de næste kampe med gæsteeksperter, spillere og trænere i studiet.

19:00  

Nyhederne

19:30  

Regionale nyheder
Nyheder og 114 Østjylland [stereo] [dan] [stereo] [dan]

20:00  

Årgang 0
Sommerferien starter med regnvejr, og for Rachel betyder det farvel til efterskolen og goddag til hendes storebror David, der kommer hjem efter et helt år i Brasilien. Stephanie tager en tårevædet afsked med de fleste af kammeraterne fra 8. klasse. Det er et lyspunkt, da mormor kommer hjem fra Filippinerne, selvom Stephanie har en nyhed, hun ikke er så glad for. Christian fejrer sin femten års fødselsdag for kammeraterne i haven, og hans forældre må som noget nyt pænt trække sig fra værtsrollen.

20:50  

Holder Danmark i live
Den pensionerede fisker Thorvald skal have en dobbelt bypassoperation og en ny hjerteklap. Under operationen sættes hans hjerte i stå, og han holdes kunstigt i live. Ved akutbilen i Tappernøje rykker paramediciner Heinrich Larsen ud til en mand, der har kaldt assistance til sin 63-årige hustru, som er faldet om med et hjertestop.

TV 2 Charlie

18:05  

Tavse vidner
Nikki rystes i sin grundvold, da hendes bedstemor dør, og hun ikke længere blot kan forholde sig rent professionelt til døden. Samtidig er hun dog nødt til at slå koldt vand i blodet og forholde sig professionelt til sit arbejde, da holdet står over for en uhyggelig sag, hvor der muligvis er tale om, at en seriemorder er på spil. Mistanken forstærkes yderligere i takt med, at flere lig dukker op myrdet på samme måde. [16:9]

19:05  

Tavse vidner
Nikki rystes i sin grundvold, da hendes bedstemor dør, og hun ikke længere blot kan forholde sig rent professionelt til døden. Samtidig er hun dog nødt til at slå koldt vand i blodet og forholde sig professionelt til sit arbejde, da holdet står over for en uhyggelig sag, hvor der muligvis er tale om, at en seriemorder er på spil. Mistanken forstærkes yderligere i takt med, at flere lig dukker op myrdet på samme måde. [16:9]

20:05  

Spørg Charlie
Hverdagens små og store dilemmaer kommer på ny op at vende, når Niels Hausgaard, Jens Gaardbo, Cecilie Frøkjær og Søs Egelind indtager deres pladser i panelet hos Michael Meyerheim. De skal bl.a. diskutere, om man kan tillade sig at holde guldbryllup på 50-års-dagen for sit bryllup, hvis man undervejs har været separeret i to år, og hvad man skal gøre, når chefen snupper afdelingens fællesgave for en særlig arbejdsindsats med hjem til sig selv - uden at dele? Og så får vi måske svar på, om det i virkeligheden er en skrøne, at kvinder kan multitaske. [16:9]

20:40  

Drømmehotellet i Caribien
Hoteldirektør Markus Winter (Christian Kohlund) besøger et elegant ferieresort i sin hotelgruppe i Den Dominikanske Republik. Kort efter ankommer Markus' gudsøn, Sebastian (Bruno Bruni), men ikke for at holde ferie. Sebastian har brug for at tænke over sin fremtid - langt væk hjemmefra, så Markus skaffer ham et job på hotellet. Her forelsker Sebastian sig første aften i den smukke, lokale sangerinde Maria (India Weis), og de tilbringer nogle romantiske dage sammen. Men Maria har af skam fortiet sin herkomst, og det bringer kærligheden i fare.

TV 2 Zulu

18:10  

Kongen af Queens

18:40  

Venner
Monica flipper fuldstændig ud over turen til London, mens Joey er ved at gå Chandler på nerverne med hans evige "London, baby". Ross er irriteret over, at Rachel ikke kommer til brylluppet, men bliver hjemme hos Phoebe. Så snart Monica er i London, prøver hun at overtale Emily til at udsætte brylluppet. Men vil det lykkes? I denne episode medvirker ingen ringere end Sarah Ferguson - og hun gør et vist indtryk på Joey! Og Fergie er ikke den eneste prominente gæstestjerne, også gulddrengen Richard Branson har fundet vej til rollelisten.

19:05  

Venner
Phoebe ringer til Emily for at fortælle hende, at Rachel alligevel dukker op til brylluppet, men Phoebe kan ikke få forbindelse med Emily. Joey lider af hjemve, men det kurerer en af brudepigerne. En fuld Monica og Chandler sover sammen, og det ændrer deres forhold. Da Ross skal give sit ja, dukker Rachel op i kirken.

19:35  

Nørgaards Netfix
Har du fulgt med i alle nettets afkroge i denne uge? Hvis kan Martin Nørgaard indføre dig i hvad der foregår på internettet og påleve ham spidde de seneste opdagelser med knivskarpe jokes og spoofs. Glæd dig til at være vidne til alt vanviddet fra nettet kondenseret ned i et tv-program: Nørgaards Netfix

20:10  

Nørgaards Netfix
Nettet består af en ufattelig galakse af dumhed, dyr, vold, sex og ubrugelige opfindelser. Martin Nørgaard har valgt det mest interessante ud. Se, hvad du burde have brugt din tid på i den forgangne uge på nettet.

20:45  

Politiskolen 2 - deres første opgave
Station 16 har et stort problem - kriminalitet! Kommissær Lassard har 30 dage til at rette op på uhyrlighederne, og får til det formål fat i afgangsholdet på sin brors politiskole. Desværre er det netop de allermest håbløse af samtlige nyuddannede, som skal hjælpe Lassard med at fange forbrydere, og snart hænger den arme kommissærs job i en tynd tråd.

TV 2 Sport

18:00  

MMA: World Series of Fighting
Fra Las Vegas, USA. Det er blevet tid til sæsonens 26. stævne ved World Series of Fighting, der finder sted i the Cosmopolitan i Las Vegas. Hovedkampen er opgøret mellem Lance Palmer og Alexandre Almeida, og der er med garanti masser af tæv i vente, når de to ubesejrede MMA-kæmpere tørner sammen.

20:00  

Amerikansk fodbold: Arizona-Green Bay
NFL. Den første NFC-finalist skal findes i denne lørdagens anden kamp fra National Football League. Slaget står mellem Arizona Cardinals og Green Bay Packers, der i sidste weekend bankede Redskins i Wild Card-runden. Cardinals har vist skræmmende styrke gennem hele sæsonen, mens Packers mod slut har haltet lidt. Sidst de to mødtes i slutspillet var tilbage i Wild Card-runden 2010, hvor Cardinals i en utrolig målrig kamp vandt i overtid. Hvem trækker det længste strå?

TV 2 Østjylland

21:25  

Mary og Mikkel mod mobning
To af Danmarks mest populære personligheder går sammen for at skabe bedre trivsel i fritidslivet og mindre mobning i børnehåndbold. Kronprinsesse Mary og håndboldstjernen Mikkel Hansen har forenet deres kræfter og indgået et samarbejde. Det sker på tværs af deres egne initiativer i form af Kronprinsessens fond, Mary Fonden, og Mikkel Hansens anti-mobbeprojekt, MH24 - Mikkel Hansen mod mobning, og sammen med Red Barnet m.fl. skal der udvikles et konkret trivselsprogram, som kan testes i sommeren 2016 og tilbydes interesserede klubber senere på året. TV 2 SPORTs Thomas Kristensen har mødt Kronprinsesse Mary og Mikkel Hansen til en snak om det nye projekt om mobning og vejen ud af problemet.

22:00  

Nyhederne og Sporten

22:26  

Vejret

22:27  

Regional program

22:45  

Håndbold: EM: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer elsker håndbold og lader sig let begejstre. I studiet kommer de med seneste nyt fra EM, analyserer kampene og kigger frem mod de næste kampe med gæsteeksperter, spillere og trænere i studiet.

23:15  

Casper & Lars præsenterer
På scenen i aften får du livemusik leveret på absolut sjoveste vis af Rune Tolsgaard og Esben Pretzmann. Du kan opleve rå stand- up fra Anders Grau, inden Carsten Bang lukker og slukker. Glæd dig til en aften i selskab med Danmarks sjoveste værter Casper Christensen & Lars Hjortshøj.

TV 2 Charlie

22:15  

Air Ways
Følg med i den til tider hektiske hverdag for medarbejderne i det lille, australske lavprisflyselskab Tiger Air. Der er både op- og nedture for de flittige medarbejdere, der oplever alt fra bryllupper i luften og mistet baggage til større forsinkelser og aflyste flyafgange. Og selvom det er et lavprisselskab, så er det overraskende, hvad passagererne forventer af goder og service, og hvordan de reagerer, når de finder ud af, at deres ønsker ikke er inkluderet i prisen. [16:9]

22:45  

Halløj på hotellet
Imens to nyforelskede par tjekker ind på The Grosvenor, går Mark og pusler med en ny ide: at genåbne hotellets natklub.

23:40  

Inspector Lynley - Guds ord
En illegal immigrant findes frosset ihjel i en kølevogn, og dødsfaldet er fra starten omgærdet med en del mystik. Den døde har et falsk pas og et ældgammelt pergament med arabisk skrift på sig, ligesom det viser sig, at den døde har fået bortopereret den ene nyre. For Inspector Lynley og Havers står det snart klart, at der er tale om mord, men opklaringen lader imidlertid vente på sig, da motivet for mordet synes at pege i flere retninger. Imens bakser Lynley med sine følelser i forhold til Helen og deres forliste forhold. Noget som i sidste ende kan få altafgørende betydning for hans videre fremtid inden for Scotland Yard. [4:3]

TV 2 Zulu

22:15  

Cop Out
Da Los Angeles-strømeren Jimmy (Bruce Willis) får stjålet et yderst sjældent baseballkort fra 1952, som skulle have finansieret hans datters bryllup, får han sin politimakker Paul (Tracy Morgan) til at hjælpe ham med at skaff e kortet tilbage igen. Men Paul er selv i problemer, da han er sikker på, at hans kone er ham utro. Det umage pars jagt på det sjældne kort fører dem til en gangsterchef med samlermani - og snart er Los Angeles på den anden ende!

TV 2 Sport

23:00  

Kampsport: Ultimate Fighting Championshi
Fra TD Garden i Boston, USA. Der venter et brag af en kamp, når vi har ultimate fighting fra TD Garden, Boston, på programmet. Dagens hovedkamp står nemlig mellem bantamvægt-mesteren TJ Dillashaw og ranglistens nummet et, Dominick Cruz. Det er altså et opgør mellem to af sportens største stjerner, og det skal blive spændende at se, hvem der løber af sted med sejren og titlen.

TV 2 Østjylland

00:10  

Rude Tube - Gods of Geeks
Se en top-20 countdown af de sjoveste, vildeste, mest sexede og overraskende klip fra internettet inden for forskellige kategorier.

00:40  

Cold Case
Fortløbende episodenummer: 18:23.

01:25  

Cold Case
Fortløbende episodenummer: 17:23.

02:15  

Lie to Me
Cal og resten af hans gruppe samarbejder med en FBI-agent i jagten på en serie-voldtægtsmand, som hærger i Washington-området, og som, det tyder på, kopierer en tidligere voldtægtsforbryder. Samtidig møder Cal sin ligemand i skikkelse af den kriminelle Jenkin, som tydeligvis ligesom Cal er i stand til at læse andre mennesker. [16:9]

03:05  

Air Ways
Følg med i den til tider hektiske hverdag for medarbejderne i det lille, australske lavprisflyselskab Tiger Air. Der er både op- og nedture for de flittige medarbejdere, der oplever alt fra bryllupper i luften og mistet bagage til større forsinkelser og aflyste flyafgange. Og selvom det er et lavprisselskab, så er det overraskende, hvad passagererne forventer af goder og service, og hvordan de reagerer, når de finder ud af, at deres ønsker ikke er inkluderet i prisen. [16:9]

03:35  

Venner
Alle vennerne fejrer Monica og Chandlers forlovelse, men stemningen bliver spoleret, da Ross og Rachel lader sig gribe af nostalgi og kysser hinanden. Monica er nemlig ikke i tvivl om, at Rachel med kysset forsøger at stjæle hendes store aften. Chandler får også spoleret sin aften, da et hedt øjeblik i soveværelset pludselig udvikler sig til noget af en skuffelse. Hvad kan det ikke betyde for deres ægteskab? Imens kæmper Joey hårdt med en rolle, hvor han skal spille en 19-årig.

04:00  

News nyhederne

04:58  

Vejret news

TV 2 Charlie

00:00  

Inspector Lynley - Guds ord

01:15  

Skadestuen i Holby

02:10  

Lov og uorden

03:00  

Bonanza

03:50  

Godnat

TV 2 Zulu

00:05  

Klovn
(41) "Mamma Mia". Frank og Mia vil adoptere et barn og skal godkendes af adoptionskontoret. Frank overvejer at melde sig som børnenes julemand i fægteklubben, og Mia gør hvad hun kan for at få Frank til at fremstå tiltalende. Lars Hjortshøj og Tina Bilsbo vil gerne hjælpe dem, men da snakken kommer ind på eksperimenterende voksensex skifter stemningen, og de gode forsøg får fatale følger. [4:3]

00:35  

Klovn
(42) "Mere ost, Christian Braad Thomsen". Casper og Frank synes, regeringen er dårlig til at hjælpe de ældre og kunstnerne. De starter en tænketank med nogle af de gamle kendinge som Leif Sylvester, Susanne Brøgger og Ib Michael. Sammen vil de ændre udviklingen. Frank og Mia vil udvikle deres sexliv. Til trods for de gode intentioner ender Frank i udfordrende scenerier hvor glidecreme, gamle damer og Dansk Folkeparti er på tapetet. [4:3]

01:05  

Sjov med sex
Se med, når Emil Thorup og Suzanne Bjerrehuus fortæller deres pinligste sexhistorier til hinanden - uden filter eller forbehold, men med en ordentlig portion humor. For intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie. Foredragsholder og debattør Suzanne Bjerrehus fortæller sin gode ven, tv-værten Emil Thorup, om sin frigjorte ungdom i 70'erne, hvor sex var noget, man bare gjorde og ikke tænkte så meget over, som man måske gør i dag. Emil er enig i, at man i dag tænker lidt for meget over tingene, og han får derfor gode råd af Suzanne til, hvordan man lukker sine bolle-forhold ned, når de er løbet lidt for løbsk.

01:40  

Top 20 Funniest

02:30  

Rude Tube - Extreme Stunts
Se en top-20 countdown af de sjoveste, vildeste, mest sexede og overraskende klip fra internettet inden for forskellige kategorier.

03:00  

2 Broke Girls

03:20  

2 Broke Girls

03:50  

Will & Grace

04:15  

Will & Grace

04:45  

White Collar
Neal, Peter og Mozzie er tilbage i New York, men på grund af Peters handlinger på tropeøen er han blevet degraderet og blevet smidt ud af sin afdeling. Han kan dog ikke slippe jobbet, så sammen med Neal og sit tidligere team efterforsker Peter i smug en genial tyv, der har undveget FBI i flere år.

TV 2 Sport

01:00  

Fodbold: Premier League Netbusters
Magasin. Netbusters er en dynamisk opsamling på ugens højdepunkter fra Premier League. Mål og højdepunkter fra verdens bedste fodboldliga vises med nye fantastiske effekter, spektakulære vinkler og masser af musik til underholdningen. Derudover kan du se frem til en hyldest af ugens bedste hold eller spiller samt gensyn med de hidtil flotteste scoringer.

01:35  

Ishockey: Montreal-Boston, direkte
NHL. Montreal Canadiens tager imod Boston Bruins hjemme i Centre Bell i canadiske Quebec. Kampen vises med amerikanske kommentatorer.

04:30  

Ingen udsendelse


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1207210743