dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 19. marts 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 19. marts 2016

DR1

01:30  

Fredagsfilm: Player
Fredagsfilm: Player Den retskafne og lettere kedelige advokat Michael Helge sendes til Sydfrankrig for at afslutte en umiddelbart simpel skilsmissesag. Så snart Michael Helge sætter foden på fransk jord, går alt galt. Han bliver franarret 10 mio. kr. af firmaets penge, og pludselig ser fremtiden knap så lys ud. Heldigvis møder han sin gamle ven, den letlevende gambler Theo, og sammen får de på ægte James Bond-manér lagt en plan for at få alle pengene tilbage... Medvirkende: Rasmus Bjerg og Casper Christensen m.fl. Manuskript: Marie Østerbye. Instruktion: Thomas Willum Jensen. Fotograf: Sebastian Blenkov. Musik: Flemming Nordkrog. Produktion: Blenkov & Schønnemann Pictures i samarbejde med bl.a. DR.

02:45  

Kommissær Janine Lewis (3:19)
Kommissær Janine Lewis (3:19) Vicekriminalkommissær Janine Lewis er på vej til skole med sine børn, da hun bliver vidne til en ulykke. En skolepige rammes af en bil, der flygter fra stedet. Et andet sted i byen bliver stripperen Rosa Milicz fundet kvalt. Rosa arbejdede i en klub, der bestyres af James Harper, men Harper kan ikke hjælpe med mange oplysninger om hende. Til gengæld viser han sig at være flugtbilens ejer - men hvem sad bag rattet? Janine Lewis: Caroline Quentin. Richard Mayne: Ian Kelsey. Hackett: David Schofield. Instruktion: Pip Broughton.

03:55  

Bergerac: Udsøgt offer
Bergerac: Udsøgt offer En uidentificeret mand findes skudt i den franske by St. Malo. Det lokale politi formoder, at manden er fra Jersey, så Bergerac bliver sendt til Frankrig for at grave i sagen. Bergeracs efterforskning fører ham til et advokatfirma drevet af en flok søskende, der er bekymret for den ældste bror. Men hvad er deres forbindelse til mordofferet?

04:50  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:05  

Ild i Frilandshaven
Ild i Frilandshaven Der er risiko for at blive forbrændt både udvendig og indvendig i Frilandshaven, når Jørgen Skouboe planter chilier med chokoladesmag i sit drivhus, og Anne Hjernøe tilbereder chiliflamberede hajbøffer i udekøkkenet. Den udvendige forbrænding står Jørgen for, når han patinerer skabe til udekøkkenet med både olie, lak og ild. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe Sendt første gang 07.06.06

05:35  

Ækvator rundt (2:6)
Ækvator rundt (2:6) Ækvator er ikke alene den linje, der deler jorden i den nordlige og sydlige halvkugle. Det er også verdens klimatiske og evolutionære kraftcenter. Her hvor solen brænder mest intenst, er den evolutionære udviklingsproces hurtigere end andre steder. Ækvator omfatter kun fem procent af jordens overflade, men er hjemsted for 50 procent af verdens dyre- og plantearter. Her kommer vi til Rift Valley i Afrika, hvor menneskets vugge stod, Amazon-landet, Borneo og Sumatra, Andesbjergene, Stillehavets koraløer og Galapagos-øerne

06:30  

Vagn i Sverige (3:6)
Vagn i Sverige (3:6) En genopdagelse af Sverige og svenskerne. Rejs med Vagn i Rolls Royce gennem det gamle arvefjendeland. Tag med på elgjagt i Värmland. Og følg Vagn, da han bliver sat til at tærske og malke i hånden hos Sivert, en eftertænksomsvensk landmand. Tilrettelæggelse: Vagn Olsen og Anton Gammelgaard. Sendt første gang 03.07.00

07:00  

Grizzly-bjørne
Grizzly-bjørne Følg grizzly-bjørnene i den amerikanske nationalpark Yellowstone og se dem slås, jage bisoner og angribe wapitier, de store amerikanske kronhjorte.

07:55  

Slut med de store katte?
Slut med de store katte? Kan man forestille sig en verden uden løver, geparder og leoparder. For 50 år siden var der mere end en halv million løver i Afrika. I dag er der mindre end 20.000 tilbage.

08:50  

Ulve-ekspeditionen (2:2)
Ulve-ekspeditionen (2:2) Er det farligt eller dejligt? Ligesom ulven er vendt tilbage til Danmark, oplever USA også, at ulven har krydset den canadiske grænse og er kommet til USA. Og ligesom i Danmark frygter man en opblussen af den gamle kamp mellem mennesker og de vilde dyr. Derfor er det vigtigt at vide så meget som muligt om ulvenes liv og biologi, og et hold forskere og naturfotografer er trængt ind i vildmarken for at undersøge, hvor mange ulve, det drejer sig om, og hvor de holder til. Det kan man bedst finde ud af om vinteren, når hver eneste pote sætter spor i det tykke snelag. Senere på året forsøger forskerne at finde ud af, hvor mange unger ulvene får, hvor hurtigt de spreder sig, og hvor de er på vej hen.

DR2

01:40  

60 Minutes
60 Minutes

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

DR2 Morgen
DR2 Morgen DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder hver halve time, aktualitet, perspektiv, debat og baggrund.

08:30  

DR2 Morgen (G)
DR2 Morgen (G) DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

DR3

00:15  

DR3 Dok: Michael Jackson, de unge år
DR3 Dok: Michael Jackson, de unge år

02:00  

Atletik: Indendørs VM Portland, direkte
Atletik: Indendørs VM Portland, direkte

06:30  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

07:00  

Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans
Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette program skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi 'dancehall' med Louise og Barthelot. Dernæst lærer Marvelous Mosell os, hans bedste disko-dansetrin. Afslutningsvis vil Simone lære dig en hiphop dans, sammen med hendes venner Mark og Esben.

07:30  

Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave
Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først skal vi have trænet vores 'guns' af Behruz, dernæst er Line klar med træning, der er velegnet til gravide, og til sidst har vi Selinas træning for at få den flade mave.

DR K

00:20  

Paris-Berlin (3:4)
Paris-Berlin (3:4) En serie i fire dele om de to europæiske storbyer Paris og Berlin, der er vokset og har udviklet sig gennem fire århundreders omtumlet historie i gensidig beundring. Både arkitekturen og byplanlægningen vidner om denne komplekse og berigende konfrontation, for ud over krig og ødelæggelse har de to hovedstæder også været en kilde til inspiration for hinanden i forbindelse med vandringen fra land til by og den industrielle revolution.

01:10  

Paris-Berlin (4:4)
Paris-Berlin (4:4) En serie i fire dele om de to europæiske storbyer Paris og Berlin, der er vokset og har udviklet sig gennem fire århundreders omtumlet historie i gensidig beundring. Både arkitekturen og byplanlægningen vidner om denne komplekse og berigende konfrontation, for ud over krig og ødelæggelse har de to hovedstæder også været en kilde til inspiration for hinanden i forbindelse med vandringen fra land til by og den industrielle revolution.

02:05  

Udryddelsen af de europæiske jøder (5:8)
Udryddelsen af de europæiske jøder (5:8) Adolf Hitlers plan om at tilintetgøre alle jøder kræver stor systematik, for antallet af tilfangetagne jøder vokser. Jernbanenettet bliver udvidet, så kreaturvognene med de tusindvis af jøder kan køre direkte til koncentrationslejrene. Her får de frataget deres sidste ejendele og de få penge, de måtte have. Pengene bliver sat ind på en schweizisk bankkonto, der blandt andet bliver brugt til at finansiere opførelsen af de nye gaskamre, der bliver bygget i 1941 for at effektivisere udryddelsen af jøderne.

03:00  

Rejsen til verdens navle (2:5)
Rejsen til verdens navle (2:5) Nordkaperen er stukket til søs i det store og øde Stillehav. Første stop er Kokosøen, hvor sørøverne gravede deres enorme skatte ned. Efter et besøg på den frodige stille- havsø bliver der også tid til et dyk med bl.a. hammerhajer. Herefter sættes kursen mod næste stop Galapagosørne, hvor fregatfugle, havleguaner og søløver venter. Tilrettelæggelse: Hanne Danielsen. Produceret af Skandinavisk Film Kompagni for DR TV.

04:05  

Rejsen til verdens navle (3:5)
Rejsen til verdens navle (3:5) Nordkaperen er på vej til verdens ende. Det er den gådefulde Påskeø, der ligger midt ude i Stillehavet som en af verdens mest isolerede øer, med 4.000 km til Tahiti og knapt 5.000 km til Chile. Tilrettelæggelse: Hanne Danielsen. Produceret af Skandinavisk Film Kompagni for DR TV.

05:04  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

05:08  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den af malerier af Jens Peter Sinding Jørgensen. www.dr.dk/morgenandagten

08:25  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Skanderborg
Gudstjeneste fra Skanderborg Gudstjeneste fra Skanderborg Slotskirke. Mariæ Bebudelse. Sognepræst Line Rudbeck, Skanderborg, vil fokusere på det spirende liv midt i den ørkenvandring, fastetiden føles som for mange. Dagen handler om glæden over det liv, der spirer frem. Seerne vil møde mødre og børn i alle aldre, der planter spirer i den golde ørken. Skanderup Kirkes børnekor medvirker under ledelse af organist Poul Bajlum og kirkesanger Anja Rossau.

DR Ultra

06:00  

Lucky Luke
Lucky Luke Tegnefilm.

06:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:30  

Redakai
Redakai

06:55  

Tintin
Tintin Månen tur-retur (3:4)

07:20  

Oscars oase
Oscars oase Krokodillemor

07:30  

Adventure Time
Adventure Time

07:50  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

08:20  

The Next Step
The Next Step Dans, dans.

08:40  

Uglen
Uglen Spille-ugle.

08:50  

Modeidioten: Rock
Modeidioten: Rock Hvor henter rockstjernerne inspiration til deres klædeskab? Og hvordan kommer man til at ligne Elvis og Marilyn Monroe? Modeidioten Christian har aldrig rocket nogen stil, men rockabilly-Rosa får alligevel dullet ham op til en sej pin-up model. Og Sille viser, hvordan du designer din helt egen rockstjerne-jakke.

DR Ramasjang

05:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Det kan godt være Robin Rødkælk er foderbrættets lille fugl, men han er både modig og snedig - og en god ven.

05:40  

Kære Sebastian
Kære Sebastian Hos maraboustorken skal Sebastian fjerne fugleklatter og gøre rent med en højtryks renser. Maraboustorken har et underligt udseende med sit næsten nøgne hoved og hals, men har et fantastisk vingespænd på over 2 meter.

06:00  

Gæt med Emil
Gæt med Emil

06:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

06:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Flot eller grimt?

06:30  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel På frihedens veje.

06:45  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

07:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om katten og rotten.

07:15  

F for får
F for får

07:30  

Jordbær Marie: Intet er umuligt
Jordbær Marie: Intet er umuligt Tegnefilm med dansk tale. Da byens svindende vandforsyning truer med at ødelægge hele regionen, insisterer Jordbær Marie på, at situationen kan reddes med samarbejde og fantasi.

08:40  

Min oldefars historier - Bjørnen
Min oldefars historier - Bjørnen Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige og (u)hyggelige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

08:50  

Gurli Gris
Gurli Gris

08:55  

Gurli Gris
Gurli Gris

 
DR1

09:45  

Downton Abbey V (6:10)
Downton Abbey V (6:10) Robert og Coras indbyrdes forhold er anspændt efter Simon Brickers forsøg på at forføre Cora. Edith modtager en frygtelig nyhed, der får hende til at tage en drastisk beslutning. Samtidig bliver Thomas' helbredsproblemer stadigt værre, og det får ham til langt om længe at bede Baxter om hjælp.

10:35  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

10:40  

Hvor kragerne vender (1)
Hvor kragerne vender (1) Bill Shore er plastikkirurg og udpræget storbymenneske. Han har alt, hvad han kunne ønske sig. Egen klinik i London, et flot hus og en skøn ny bil. Så han er ikke helt tilfreds, da hans kone Lisa tager job på en lille bitte ø i Nordøstengland. Som om det ikke var slemt nok, har Lisa skaffet Bill en stilling som øens læge. Nu må den sarkastiske Bill stå ansigt til ansigt med den ting, han hader allermest - mennesker...

11:25  

Hvor kragerne vender (2)
Hvor kragerne vender (2) For at redde sit ægteskab har den karrierefikserede plastikkirurg Bill Shore ladet sig overtale til at tage job som læge på en lille bitte ø i Nordøstengland. Men efter en uge i selskab med øens småskøre beboere har Bill fået mere end nok. Han vil hjem til civilisationen. Hvis han kendte sin kones følelser for den flotte landmand Duncan, ville han få endnu mere travlt med at få familien hjem til London...

DR2

09:00  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:55  

Kulinariske globetrottere (21:28)
Kulinariske globetrottere (21:28) En række internationalt kendte kokke og madskribenter spiser sig igennem verdens mange forskellige madkulturer i jagten på de mest velsmagende destinationer. Undervejs bliver de hver især præsenteret for helt særlige regionale og lokale retter, og for de historiske, kulturelle og religiøse traditioner som knytter sig til maden. Angela May går på opdagelse i det israelske køkken, mens Bobby Chin dykker ned i det palæstinensiske, og de opdager begge, at der er langt mere i de traditionsrige køkkener end falafler!

10:45  

Kulinariske globetrottere (22:28)
Kulinariske globetrottere (22:28) En række internationalt kendte kokke og madskribenter spiser sig igennem verdens mange forskellige madkulturer i jagten på de mest velsmagende destinationer. Undervejs bliver de hver især præsenteret for helt særlige regionale og lokale retter, og for de historiske, kulturelle og religiøse traditioner som knytter sig til maden. Kokken Bobby Chin er rejst til Istanbul, der foruden at være en af Tyrkiets mest spændende byer har en rig og varieret kulinarisk historie.

11:35  

Dødbringende falsk medicin
Dødbringende falsk medicin Fremstilling og forbrug af falsk medicin er i kraftig vækst. Det er en kynisk og livstruende kriminel forretning, som er forankret på internettet og finder sted over hele verden. Denne dokumentar følger tre mennesker, som har taget kampen op mod den falske medicin og den beskriver sagen om en kvinde, der fik ler og vand i sin drop i stedet for cancermedicin på den lokale klinik. Tilrettelæggelse, Morten Krøgholt

DR3

09:10  

Atletik: Indendørs VM Portland, direkte
Atletik: Indendørs VM Portland, direkte

DR K

09:15  

DR K Klassisk
DR K Klassisk Koncertprogram der byder på et bredt repertoire af værker indenfor den klassiske musik.

10:15  

DR K Klassisk
DR K Klassisk Koncertprogram der byder på et bredt repertoire af værker indenfor den klassiske musik.

11:15  

Fremtidens storby - Istanbul (3:6)
Fremtidens storby - Istanbul (3:6) Hver uge flytter mere end en million mennesker fra land til by. Det sker over hele verden. Nogle er drevet af drømme om en bedre fremtid, mens andre blot kæmper for at overleve. De kommer for at søge bedre job, bedre uddannelse, bedre infrastruktur og resurser, kort sagt et bedre liv. Men hvordan skal fremtidens megabyer indrettes, hvis alle disse drømme skal opfyldes?

11:45  

Fremtidens storby - Mexico City (4:6)
Fremtidens storby - Mexico City (4:6) Hver uge flytter mere end en million mennesker fra land til by. Det sker over hele verden. Nogle er drevet af drømme om en bedre fremtid, mens andre blot kæmper for at overleve. De kommer for at søge bedre job, bedre uddannelse, bedre infrastruktur og resurser, kort sagt et bedre liv. Men hvordan skal fremtidens megabyer indrettes, hvis alle disse drømme skal opfyldes?

DR Ultra

09:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

09:15  

Pingvinerne fra Madagascar
Pingvinerne fra Madagascar

09:30  

Dragejægerne
Dragejægerne Gwizdo og Lian-Chus kommer i kamp i en verden beboet af grufulde drager. Den mest grusomme af dem alle, Verdensslugeren, er dukket op og er begyndt at æde jorden. Dragejægerne får deres livs chance, fordi den rige lord Arnolds niece, Sara, er overbevist om, at de er sande helte. Lord Arnold hyrer dem derfor til at nedkæmpe Verdensslugeren, og med udsigt til masser af guld og grønne skove, begiver de to dragejægere ledsaget af Sara sig ud på deres livs farligste, vildeste og mest fantastiske eventyr.

10:50  

Ultra Factor
Ultra Factor

11:15  

Ultra Factor 2
Ultra Factor 2

11:35  

iCarly
iCarly

DR Ramasjang

09:00  

Paw Patrol
Paw Patrol Vovserne redder en flagermus

09:25  

Chuggington
Chuggington Bruno møder borgmesteren

09:35  

Chuggington
Chuggington Årets futtog

09:45  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes musikinstrumenter for at få ro, og han hakker dem i stykker med en flismaskine. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få musikinstrumenterne tilbage.

10:10  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

10:25  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

10:40  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

11:05  

Kanonkongen Freja 1:8
Kanonkongen Freja 1:8 Kanonkongen Freja afsnit 1. Freja er syv år gammel og er lige flyttet ind i sin farfars kolonihavehus med sin far, mor og storebror. Freja er slet ikke glad for sit nye hjem, og hun savner sin mor, der arbejder som stewardesse og er meget væk. Hun er også ked af at far er temmelig trist og ligger temmelig meget på sofaen, fordi han ikke har noget arbejde. Men så sker der noget. Freja møder en mystisk dreng, der kan fortælle hende ting og sager om hendes farfar. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

11:25  

Kanonkongen Freja 2:8
Kanonkongen Freja 2:8 Kanonkongen Freja afsnit 2. Freja har besluttet sig for at hjælpe sin far med at blive mere modig. Derfor har hun ikke rigtig tid til at hjælpe Asger med at finde sin hund. Men da far ikke synes den kanonkongekappe, Freja har lavet til ham, giver ham noget som helst mod, tager hun med Asger. Nu skal den hund findes. Det er bare ikke sådan at finde en hund, som Asger kun lige har fået. Da alt ser aller mest sort ud kommer far, og han er helt klar til på modigste vis at hjælpe Freja. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

11:45  

Chuggington
Chuggington Borte med sneen

11:55  

Chuggington
Chuggington Koko skifter stil

DR1

12:10  

Ikke Okay (8:8)
Ikke Okay (8:8) I det sidste afsnit af "Ikke okay", DR1s serie om moderne etikette, tager værterne Hella Joof og Thomas Skov Gaardsvig fat i et meget svært emne: Penge. For hvordan skal man egentlig opføre sig, når det gælder svære spørgsmål om andres økonomi? Det forsøger værterne at svare på, og de giver både gode råd om, hvor længe man må prøve et par bukser, før man skal købe dem, hvordan man deler en regning med vennerne og hvordan man får stillet det helt umulige spørgsmål: "Hvad tjener du?"

12:40  

Godsejerne (4:6)
Godsejerne (4:6) På Vrejlev Kloster skaber Hanne nye traditioner for den unge godsejerfamilie. I dag venter et høstarrangement for børnehaven, som ikke mindst 4-årige Sigfred er spændt på. På Ausumgaard inddrager Kristian og Maria børnene i driften af familiens gods. Så i dag er datteren Solvej med, når Kristian tager imod 55 nye smågrise. Anne Sophie og Stig skal i gang med deres første hamphøst nogensinde. Som pionerer på området er den største udfordring i dag om de overhovedet kan få hampen ind i den specialbyggede maskine. Mislykkes dét, risikerer de et tab på over en halv million kroner. Velkommen til Godsejerne!

13:10  

Pigen i cafeen
Pigen i cafeen Storpolitik og kærlighed kommer på kollisionskurs, da den ensomme embedsmand Lawrence møder den generte Gina på en café. Begge tøver de med at kaste sig ud i et forhold, men Lawrence overtaler Gina til at tage med til Reykjavik, hvor han skal deltage i G8-topmødet. Her bliver den gryende romance sat på en prøve, da Gina blander sig i topmødets diskussion af, hvordan man bekæmper verdens fattigdom. Lawrence: Bill Nighy. Gina: Kelly MacDonald. Finansministeren: Ken Stott. Manuskript: Richard Curtis. Instruktion: David Yates.

14:40  

Pirates of the Caribbean - Død mands kiste
Pirates of the Caribbean - Død mands kiste Will Turner og hans forlovede Elizabeth Swann rodes ud i et nyt hæsblæsende eventyr, ikke mindst takket være den excentriske sørøverkaptajn Jack Sparrow. Jack står i gæld til den gådefulde Davy Jones, der spreder rædsel på verdenshavene med sit spøgelsesskib. Nu må den aparte pirat bruge al sin snilde for at undgå at tilbringe evigheden i Davy Jones' tjeneste. Jack Sparrow: Johnny Depp. Will Turner: Orlando Bloom. Elizabeth Swann: Keira Knightley. Instruktion: Gore Verbinski.

DR2

12:29  

DR2 Tema: Det gådefulde Indien
DR2 Tema: Det gådefulde Indien

12:30  

DR2 Tema: Det gådefulde Indien (1:3)
DR2 Tema: Det gådefulde Indien (1:3) Indien er et kæmpestort land og indeholder så forskelligartede landskaber, som bjergmassiver med isklædte tinder, tætbevoksede jungler, ørkener og kæmpemæssige floder. Hemmeligheden bag Indiens righoldige natur og dyreliv er netop de mange forskellige slags landskaber, og det er denne righoldighed af livsbetingelser, der giver liv til verdens største mangfoldighed af dyr og planter.

13:19  

DR2 Tema: Det gådefulde Indien (2:3)
DR2 Tema: Det gådefulde Indien (2:3) Indien er et kæmpestort land og indeholder så forskelligartede landskaber, som bjergmassiver med isklædte tinder, tætbevoksede jungler, ørkener og kæmpemæssige floder, der alle giver liv til en mangfoldighed af dyr og planter. Bjergene står dels som monumenter over Indiens geologiske fortid, men i nutiden er det også bjergene, der skaber liv, bestemmer vejret og er hjemsted for noget af Indiens mest enestående dyreliv.

13:20  

DR2 Tema: Det gådefulde Indien
DR2 Tema: Det gådefulde Indien

14:09  

DR2 Tema: Det gådefulde Indien (3:3)
DR2 Tema: Det gådefulde Indien (3:3) De begynder deres liv som ydmyge små kilder oppe i bjergene, men vokser sig på vejen gennem landet efterhånden til store, mægtige floder, der fungerer som landets livsnerve, som både natur, dyr og mennesker er dybt afhængige af. Vandet giver og tager, det bygger op, og det nedbryder, det nærer jorden, og udpiner den derefter. Mange anser floderne for at være hellige og mener, at de har en direkte forbindelse til guderne.

14:10  

DR2 Tema: Det gådefulde Indien
DR2 Tema: Det gådefulde Indien

DR3

13:00  

Ice Road Truckers VII (9:12)
Ice Road Truckers VII (9:12) Hver vinter bringer en gruppe lastbilchauffører forsyninger ud til Nordamerikas yderområder. Det er et barskt job med kørsel på livsfarlige veje og benhård konkurrence chaufførerne imellem. Her følger vi de to konkurrerende vognmandsfirmaer VP Express og Polar, som begge får kamp til stregen.

13:45  

Ice Road Truckers VII (10:12)
Ice Road Truckers VII (10:12) Hver vinter bringer en gruppe lastbilchauffører forsyninger ud til Nordamerikas yderområder. Det er et barskt job med kørsel på livsfarlige veje og benhård konkurrence chaufførerne imellem. Her følger vi de to konkurrerende vognmandsfirmaer VP Express og Polar, som begge får kamp til stregen.

14:30  

Danmarks bedste maskot (4:7)
Danmarks bedste maskot (4:7) Der er kun 5 maskotter tilbage i kampen om den ultimative titel som Danmarks Bedste Maskot, og det kan mærkes ved mållinjen, hvor følelserne kommer helt udenpå pelsen, da toiletræset bliver afgjort. I dag handler det om at underholde, en disciplin en Maskot skal mestre til et 12-tal og det kulminere med den mest opslidende og følelseladede elimineringsdyst til dato, da dagens sportquiz får en overraskende afslutning.

DR K

12:15  

Kvinder i rummet
Kvinder i rummet Gagarin, Armstrong og Lovell er blot nogle af de mange mænd, der har rejst ud i rummet for at undersøge det uendelige univers omkring os. Selvom de amerikanske kvindelige piloter bestod de svære astronautprøver på lige fod med deres mandlige kollegaer, blev de sjældent godkendt. De har kæmpet en vanskelig kamp for at blive accepteret som ligeværdige astronauter og ikke blot som et forstyrrende element for manden og missionen.

13:10  

Fem fremtrædende kvinder i arkitekturen
Fem fremtrædende kvinder i arkitekturen Indtil for nylig er vores verden i det store og hele blevet tegnet af mænd. Men en ny generation af kvindelige arkitekter er bogstaveligt og billedligt talt begyndt at ændre landskabet. Mød fem af de nye spændende, kvindelige arkitekter som Annabelle Selldorf, New York, Farshid Moussavi, London, Odele Decq, Paris, Marianna McKenna, Toronto og Kathryn Gustafson, Seattle og London.

14:05  

Fra kolonimagt til kolonihavemagt (7:8)
Fra kolonimagt til kolonihavemagt (7:8) Nyt satireshow af Anna Neye (kendt fra NormalerWeize). Oplev nogle af de største danske helte i et helt nyt lys, blandt andre Christian den 4., Grevinde Danner og Stauning. Danmarkshistorien bliver aldrig den samme igen. Manus og Ide Anna Neye. Instruktør Rasmus Horskjær. Sketchforfatter Asger Kjær. Producent Thomas Hedemann. Medvirkende: Anna Neye, Helle Joof, Henrik Birch, Sune Svanekier, Thomas Hwan og Rasmus Botoft.

14:15  

Her er dit liv - Bodil Udsen
Her er dit liv - Bodil Udsen Gregers Dirckinck-Holmfeld kidnapper en spændende person, denne gang Bodil Udsen, der bringer hende til det direkte program i TV-Byen. Her møder aftenens hovedperson sit liv - gamle skolekammerater, venner, familie eller kolleger dukker overraskende op. Det hele har været planlagt gennem måneder. Kun hovedpersonen ved intet i forvejen. Sendt første gang 1991

DR Ultra

12:00  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

12:20  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

12:45  

Lucky Luke
Lucky Luke Tegnefilm.

13:10  

Hollywoods vildeste dyr (1)
Hollywoods vildeste dyr (1) En Farlig Tiger Joakim Ingversen er taget til Hollywood for at møde dyretræneren Dea og hjælpe med at træne de vildeste dyr til de store Hollywood-film. I dag skal de hjælpe Randy med at træne den farlige tiger Eden til en ny film som den skal være med i. Til sidst får Joakim en chance for at få sit helt eget Hollywood-gennembrud, når det endelig bliver hans tur til at lave sin egen film med den farlige tiger.

13:30  

Tintin
Tintin Månen tur-retur (3:4)

13:55  

Redakai
Redakai

14:15  

Redakai
Redakai

14:35  

Redakai
Redakai

DR Ramasjang

12:05  

Ramasjang Mysteriet
Ramasjang Mysteriet Hvor er prikken over "i"? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

12:35  

Vilde venner (8)
Vilde venner (8) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave lækker egernmad, vaccinere en ræveunge og hjælpe en svane væk fra en farlig vej.

12:55  

Tilde og vennerne
Tilde og vennerne Hector og mælkebøtten.

13:05  

Tree Fu Tom
Tree Fu Tom Må det bedste bær vinde.

13:25  

Tree Fu Tom
Tree Fu Tom Skvissel på afveje.

13:50  

Skæg med matematik (1)
Skæg med matematik (1) Hr. Skæg holder pølsefest, synger om gemmeleg, konkurrerer i kuglestød og besøger etagerne for Sten-Saks-Papir samt Sko & Sand i Det Lille Storcenter.

14:20  

Yakari
Yakari Indianerdrengen Yakari har en fantastisk evne: Han kan tale med dyr. Men med sådan en gave følger også et stort ansvar, for han vil hjælpe alle naturens skabninger, store som små - og det fører til mange farefulde oplevelser.

14:30  

Yakari
Yakari Indianerdrengen Yakari har en fantastisk evne: Han kan tale med dyr. Men med sådan en gave følger også et stort ansvar, for han vil hjælpe alle naturens skabninger, store som små - og det fører til mange farefulde oplevelser.

14:45  

Yakari
Yakari Indianerdrengen Yakari har en fantastisk evne: Han kan tale med dyr. Men med sådan en gave følger også et stort ansvar, for han vil hjælpe alle naturens skabninger, store som små - og det fører til mange farefulde oplevelser.

DR1

17:00  

X Factor
X Factor Konkurrencen er ved at spidse til i X Factor, når de sidste fem deltagere skal kæmpe om en plads i semifinalen. Der bliver kamp til stregen, når deltagerne hylder den legendariske musiker, David Bowie. Deltagerne skal nemlig synge sig videre med en sang fra den afdøde hitmager. Det kommer ikke til at gå stille for sig, når Bowies brede repertoire vil indtage den store livescene. Hvem bliver en af de sidste fire deltagere - og hvem må opgive X Factor-drømmen?

DR2

15:05  

Cleopatra
Cleopatra Kleopatra forfører Julius Cæsar for at få romernes hjælp til at kontrollere Egypten. Da Cæsar bliver myrdet, ser Marcus Antonius ud til at blive hans efterfølger. Heller ikke han kan modstå den smukke dronnings tilnærmelser, men da de drager i krig mod den senere kejser Augustus, går de deres undergang i møde. Rollen som den legendariske egyptiske dronning var en af Elizabeth Taylors mest kendte, og den ekstravagante storfilm blev den dyreste film nogensinde. Kleopatra: Elizabeth Taylor. Marcus Antonius: Richard Burton. Julius Cæsar: Rex Harrison. Instruktion: Joseph L. Mankiewicz.

DR3

15:00  

Mord på film: Olsen Banden
Mord på film: Olsen Banden Sigurd og Snake har en plan! Det kræver et Franz Jäger pengeskab, 4 kilo dynamit og en kæmpe stor fryser. I dette program videns-tester Sigurd og Snake Danmarks uheldigste tyveknægte, Olsen Banden. For kan man overleve i en fryser? Kan man åbne et pengeskab med et stetoskop? Og ville Dynamit Harry have held med at sprænge en mur i stykker, hvis man altså spørger videnskaben?

15:30  

Spørg mig om alt (7:8)
Spørg mig om alt (7:8)

16:00  

Gift ved første blik USA II (10:12)
Gift ved første blik USA II (10:12)

16:45  

Blur - No Distance Left to Run
Blur - No Distance Left to Run Blur, et af 1990'ernes største og mest indflydelsesrige britpop-bands, blev i 2009 genforenet efter 10 års pause. Følg bandet på deres genforeningsturné i sommeren 2009, hvor bandmedlemmerne genoptager både den musik og de venskaber, der oprindeligt inspirerede dem.

DR K

15:45  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

16:30  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

17:20  

En by i provinsen (10:17)
En by i provinsen (10:17) Dansk krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

DR Ultra

15:00  

Chihiro og heksene
Chihiro og heksene Oscar-belønnet japansk animations-eventyr fra 2001 med dansk tale. (Sen to Chihiro no kamikakushi) Pigen Chihiro skal sammen med sin far og mor flytte til et nyt hus. På vej til det nye liv opdager den lille familie en dør i en klippe. Den mørke indgang lokker med sin mystik og fører til en stor tivolipark. Tilsyneladende øde og forladt, men med en velduftende restaurant, som lokker far og mor til en bugnende buffet. De spiser som svin - og for øjnene af deres datter bliver de til svin. For at redde dem fra at ende på middagsbordet må Chihiro fortsætte rejsen ind i en eventyrlig verden, beboet af de særeste skabninger. Tegnefilmmesteren Hayao Miyazakis fantastiske eventyr modtog en Oscar for bedste animationsfilm samt Guldbjørnen ved Berlins filmfestival. Filmen kan nydes af både børn og voksne. Chihiro: Thea Iven Ulstrup. Haku: Sebastian Jessen. Kamaji: Paul Hüttel. Yubaba/Zeniba: Birthe Neumann. Manuskript og instruktion: Hayao Miyazaki.

17:05  

The Next Step
The Next Step Et svært valg.

17:30  

Merlin (63)
Merlin (63) Engelsk eventyrserie for hele familien om den unge troldmand Merlins dramatiske oplevelser i den sagnomspundne middelalderby Camelot.

DR Ramasjang

15:00  

Cirkus Summarum 2014
Cirkus Summarum 2014 Kager nok til alle.

15:05  

Paw Patrol
Paw Patrol Vandhunde

15:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at eremitkrebsen kan bo i en coladåse? Se med når Kristian og Katrine ser på eremitkrebse, og se om det lykkes bolighajen Lars Krejler at sælge Elin Haps et nyt hus til hendes bløde eremitkrebsenumse. www.dr.dk/Oline

16:00  

Gurli Gris
Gurli Gris

16:05  

Gurli Gris
Gurli Gris

16:10  

Smølferne
Smølferne

16:35  

Små einsteins
Små einsteins Fire børn og et rumskib på eventyr: Sammen udforsker de naturen, kunsten og musikken - og du er inviteret med.

17:00  

Shanes verden
Shanes verden Stjerneraketten Pudsenauterne skal på rumfærd, så der skal bygges rumraketter og laves kontrolpaneler. Fantasifulde universer opstår, når Shane Brox sammen med hunden Jacob og de besøgende børn forvandler hverdagsting med lim, glitter, saks, sjov og ballade.

17:20  

Musen Tip
Musen Tip Jeg vil ikke stå på skøjter.

17:30  

Babar
Babar

17:55  

Lille Anna og lange onkel Ib
Lille Anna og lange onkel Ib Fisketur

DR1

18:00  

X Factor Afgørelsen
X Factor Afgørelsen Så er det nu, det skal afgøres, hvem der går videre til semifinalen. To deltagere skal synge deres farezonesang og overbevise dommerne om, at de fortjener at komme et skridt nærmere den eftertragtede X Factor-finale.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:30  

Håndbold OL kvalifikation: Optakt
Håndbold OL kvalifikation: Optakt

20:00  

Håndbold OL kvalifikation: Danmark-Montenegro (k), direkte
Håndbold OL kvalifikation: Danmark-Montenegro (k), direkte

20:50  

Håndbold OL kvalifikation: Danmark-Montenegro (k), direkte
Håndbold OL kvalifikation: Danmark-Montenegro (k), direkte

DR2

19:00  

Store danskere - Dan Turell
Store danskere - Dan Turell Dan Turell er en af de få danske digtere, der formår at nå alle danskere. Hvad enten det er ved abstrakte digte, Vangede Billeder, klummer eller med den navneløse journalist i Mord-bøgerne. Onkel Danny er en grænseløs provokatør - men Dan Turell er meget mere end det.

20:00  

DR2 Tema: Hurra for krisen i parforholdet
DR2 Tema: Hurra for krisen i parforholdet I tidens datingprogrammer får singler hjælp af masser af eksperter for at finde kærligheden - men ingen gider have hinanden når det kommer til stykket. Så i aftenens tema vender vi kameraet den anden vej - mod de par der godt gider have hinanden og som ovenikøbet har fået et nyt og stærkere forhold efter de har gennemlevet en stor krise. Kriser er udviklende hvis vi bruger dem rigtigt. Ghita Nørby og Svenn Skipper var skilt i flere år, men har nu fået et meget bedre forhold end da de var gift og Claus og Birgitte Roger Olsen havde også redskaberne til at finde lykken med hinanden igen efter Claus utroskab. Mette og Per Solgaard er ikke kærester længere men bor stadig sammen selv om de begge har kærester - for det tætte venskab er for mange i dag lige så vigtigt som kæresteforholdet. Parrenes vilje til at kæmpe for at forny relation ses i lyset af singlekulturen og i programmet møder vi også den lykkelige single Nikoline Riget. Tilrettelæggelse Anni Pape

DR3

18:25  

På opdagelse i verdensrummet:
På opdagelse i verdensrummet:

19:10  

Crazy Ex-Girlfriend (15:18)
Crazy Ex-Girlfriend (15:18)

19:55  

Atletik: Indendørs VM Portland, direkte
Atletik: Indendørs VM Portland, direkte

DR K

18:05  

aHA!
aHA! Mød Sussi, Leo, Thorkild Thyrring og Lars Bom i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1983. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen. Sendt første gang 11.1.03

18:50  

Huset på Christianshavn (37)
Huset på Christianshavn (37) "En fremmed kommer til huset" Manuskript: Paul Hammerich. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Larsen: Ove Sprogøe. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Bo: Claus Ryskjær. I øvrigt medvirker: Birthe Neumann og Sonja Oppenhagen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 29.sept.1973.

19:15  

Huset på Christianshavn (38)
Huset på Christianshavn (38) "Hva' syns De om skriften?" Manuskript: Johannes Møllehave. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Larsen: Ove Sprogøe. Meyer: Arthur Jensen. I øvrigt medvirker: Axel Strøbye. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 6.okt.1973.

19:55  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Manhattan
Manhattan Livet er ikke let for den neurotiske newyorker Isaac Davis. Han hader sit job, han plages af sin ekskone, og han kan ikke tage sin 17-årige kæreste alvorligt. Tingene kompliceres yderligere, da han så småt forelsker sig i sin bedste vens elskerinde, den lige så neurotiske Mary. Det tager mange samtaler og mange gåture på Manhattan, før Isaac begynder at se lidt lysere på tilværelsen. Woody Allens mesterlige komedie er en vittig og bittersød kærlighedserklæring til livet og til New York, og ud over et hav af internationale priser modtog den også en dansk Bodil. Isaac Davis: Woody Allen. Mary: Diane Keaton. Tracy: Mariel Hemingway. Instruktion: Woody Allen.

DR Ultra

18:15  

Merlin (64)
Merlin (64) Engelsk eventyrserie for hele familien om den unge troldmand Merlins dramatiske oplevelser i den sagnomspundne middelalderby Camelot.

19:00  

Mit 50/50 liv - Fødselsdagen (1)
Mit 50/50 liv - Fødselsdagen (1) Efter sidste års katastrofe af en fødselsdag, hvor Louis' mor Camilla og hans papmor Mette kom op at skændes foran hele klassen, vil Louis for alt i verden ikke have forældrene sammen igen i år. Louis lover derfor både sin mor og sin far, at de hver især skal holde hans fødselsdag. Men forældrene opdager Louis' dobbeltspil og arrangerer igen, at de skal holde den sammen. Louis frygter det værste, har de voksne lært at styre sig eller bliver det værre end sidste år?!!

19:15  

Mit 50/50 liv - Spilleregler (2)
Mit 50/50 liv - Spilleregler (2) Det er ikke let for Louis at holde styr på alle de forskellige regler, der er i hans to meget forskellige hjem. Hos far Jesper, må Louis gerne tegne på væggen, men skydespil er strengt forbudt. Hos mor Camilla er det lige omvendt. Louis kludrer i det og kommer seriøst i klemme da han spiller skydespil i smug hos sin far, og prøver at skjule en vægtegning hos sin mor.

19:30  

Isas Stepz (34)
Isas Stepz (34) Hemmeligheder Isa's far skal snakke med Lucas med det samme. Isa og Viva bliver nødt til at gøre pap-Lucas levende, så de kan skjule at Lucas er væk.

19:45  

Isas Stepz (35)
Isas Stepz (35) Stress Sif finder ud af Isa's hemmelighed, og vil have noget igen for at holde på den. Så Isa får travlt med at gøre Sif glad, ordne kostumer og øve med Sukkerchok, der kommer på besøg.

20:00  

Khumba
Khumba Khumba er en ung zebra, der er født med kun striber på halvdelen af kroppen. Han bliver udstødt af sin overtroiske flok, der beskylder ham for at være årsagen til den tørke, der på mystisk vis har ramt landet. Sammen med en kæk gnu og en flamboyant struds, begiver Khumba sig ud på en vovet mission hen over Karoo-ørkenen, for at finde det sagnomspundne vandhul, hvor de første zebraer fik deres striber. På vejen møder det umage hold en lang række spændende udfordringer og farverige karakterer - men før Khumba kan blive genforenet med sin flok, må han først stå ansigt til ansigt med den grumme leopard, i det store opgør på savannen.

DR Ramasjang

18:05  

Tree Fu Tom
Tree Fu Tom En saftig dag.

18:30  

Rosa fra Rouladegade
Rosa fra Rouladegade Liva elsker at besøge sin morfar og høre om hans rejser til Grønland. Men hun synes det er lidt synd for ham, at han bor helt alene, når han nu er så sød. Derfor spørger hun Rosa om hjælp til at bage en ganske særlig overraskelseskage til ham. De forklæder sig som postbude og sniger sig ind i morfars hus, mens han sover til middag, for at udspionere og finde ud af hvilken slags kage, de skal bage til ham.

19:00  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

19:15  

Yakari
Yakari Indianerdrengen Yakari har en fantastisk evne: Han kan tale med dyr. Men med sådan en gave følger også et stort ansvar, for han vil hjælpe alle naturens skabninger, store som små - og det fører til mange farefulde oplevelser.

19:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Simon Spætte skal lære at hakke spættehuller i træerne, men det er ikke så let, som han troede.

19:40  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel På frihedens veje.

19:50  

Godnathistorier
Godnathistorier Det er blevet aften i Ramasjang og tid til at sige tak for i dag. Men før vi slukker lyset og siger godnat, er der lige tid til en rigtig go' godnathistorie.

20:00  

Godnat - Ramasjang
Godnat - Ramasjang

DR1

21:25  

Håndbold OL kvalifikation: Studie
Håndbold OL kvalifikation: Studie

21:40  

Krøniken (1)
Krøniken (1) 1949. Da 20-årige Ida rejser fra Ringkøbing til København, er aftalen med hendes forældre, at hun skal gå på husholdningsskole - men Ida har også egne planer. På radiofabrikken Bella møder Ida den enerådende direktør Kaj Holger, hans livsglade datter Søs og den initiativrige søn Erik, som netop kommer tilbage fra USA med en overraskelse til sin far. Efter også at være havnet midt i konflikterne mellem fabriksarbejderen Karen, som er kommunist, og naboen Børge og hans søn Palle, som er socialdemokrater, står Ida fast på sine egne beslutninger, koste hvad det vil - og hun kommer til at betale prisen. Medvirkende: Ida: Anne Louise Hassing. Erik: Ken Vedsegaard. Palle: Anders W. Berthelsen. Søs: Maibritt Saerens. Kaj Holger: Waage Sandø. Karin: Stina Ekblad. Karen: Pernille Højmark. Børge: Dick Kaysø. Astrid, Idas mor: Bodil Jørgensen. Anders, Idas far: Asger Reher. Klara Madsen: Lone Hertz. Endvidere: Lai Yde Holgaard, Peter Hesse Overgaard, Anette Støvelbæk, Michael Hasselflug, Christian Mosbæk, Charlotte Christie, Malene Højland Pedersen, Klaus Bondam, Bodil Lassen, Lars Ranthe, Gerard Bidstrup, Lærke W. Andersen, Martin Buch, Karina Lohse Dahl, Signe Fabricius, Marlene Britt Hansen, Gry Havdrup, Mai-Britt Holsbøl, Katrine Engberg Jeppesen, Birgitte Næss-Schmidt, Bettie Uldal, Jan Kløve Arpe, Mogens Eggemann, Steen Lund, Peter Friis Nielsen, Allan Seiersen, Tobias Walbom og Fritz Whener. Manuskript: Stig Thorsboe. Instruktion: Charlotte Sieling. Foto: Jørgen Johansson, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth. Koreografi: Niclas Bendixen.

22:55  

Lewis: Hinsides godt og ondt
Lewis: Hinsides godt og ondt For 13 år siden blev Graham Lawrie dømt for mordet på tre politifolk. Nu rejses der tvivl om bevismaterialet. Det er dårlige nyheder for Lewis, for det var ham, der efterforskede sagen. Snart tager sagen en dramatisk drejning. En ung betjent myrdes - med det samme våben, som blev brugt for 13 år siden. Har Lewis spærret den forkerte mand inde? Eller har Lawrie en medskyldig uden for fængslet? Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: David Drury.

DR2

21:30  

DR2 Tema: Carsten, konen - og deres kærester
DR2 Tema: Carsten, konen - og deres kærester Levefilosoffen Carsten Graff har i 7 år dannet familie med Chandini, som også er kæreste med Jonas, der er far til hendes yngste datter på 2 år. Vi følger familiens liv tæt og ser hvordan det går, da Chandini, som kæmper meget med sin jalousi, skal møde Carstens kæreste, Anne for første gang. Tilrettelæggelse: Anni Pape.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Debatten
Debatten Clement Kjersgaard er vært, når Danmarks mest magtfulde mennesker og skarpeste debattører diskuterer tidens sværeste beslutninger.

DR3

23:15  

Den sjette sans
Den sjette sans Børnepsykologen Malcolm Crowe plages af et ubehageligt minde om en sindsforvirret ung mand, han ikke var i stand til at hjælpe. Da Crowe får en ny patient, drengen Cole Sear, med en lignende diagnose, vil han gøre alt for at hjælpe ham. Cole er ensom og tilbageholdende, men da der endelig opstår et tillidsbånd mellem de to, bliver Crowe indviet i en mildest talt skræmmende hemmelighed. Malcolm Crowe: Bruce Willis. Cole Sear: Haley Joel Osment. Lynn Sear. Toni Collette. Instruktion: M. Night Shyamalan.

DR K

21:30  

Bill Cunninghams New York
Bill Cunninghams New York 'Vi tænker altid på Bill, når vi klæder os på', siger Vogues chefredaktør Anna Wintour om den legendariske New York Times fotograf Bill Cunningham, hvis arbejder i sig selv udgør en visuel historieskrivning om New York gennem de sidste 50 år. Et varmt og humoristisk portræt af den nu mere end 80-årige kunstner.

22:55  

New York, I Love You
New York, I Love You En række filminstruktører fra hele verden fortolker temaet 'kærlighed i New York'. Det er der kommet 10 små historier ud af - alle vidt forskellige i udtryk og indhold. Fortællingerne udspiller sig i hver sit kvarter i byen, der aldrig sover. Medvirkende: Natalie Portman, Orlando Bloom, Bradley Cooper, Shia LaBeouf, m.fl. Instruktion: Fatih Akin, Yvan Attal, Randy Balsmeyer, Allen Hughes, Shunji Iwai, Wen Jiang, Shekhar Kapur, Joshua Marston, Mira Nair, Natalie Portman og Brett Ratner.

DR Ultra

21:25  

Wolfblood
Wolfblood

21:50  

Wolfblood
Wolfblood

22:16  

Godnat - Ultra
Godnat - Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:25  

Mordene i Brokenwood (4:4)
Mordene i Brokenwood (4:4) Fire venner kører ud i vildmarken på en kombineret jagttur og polterabend. Kun tre af dem vender hjem i live - den kommende brudgom findes nemlig dræbt af et skud gennem hovedet. Var det et vådeskud - eller var det mord? Kommissær Mike Shepherd går på jagt efter svaret.

01:55  

Lost in Translation
Lost in Translation Den amerikanske skuespiller Bob Harris er i Tokyo for at indspille en tv-reklame. Han installeres på et luksuriøst hotel, men snart sniger ensomheden sig ind på ham. I hotellets bar møder han den langt yngre Charlotte, der er i Tokyo med sin fortravlede fotograf-mand. Også Charlotte mærker tomheden trænge sig på, men midt i den fremmedartede by begynder hun og Bob at opleve en dyb og overraskende samhørighed. Sofia Coppola modtog en Oscar for manuskriptet til dette smukke og morsomme drama, som hun også har instrueret. Bob Harris: Bill Murray. Charlotte: Scarlett Johansson. John: Giovanni Ribisi. Instruktion: Sofia Coppola.

03:30  

Runner Runner
Runner Runner Richie franarres sine penge på en pokerhjemmeside. Siden ejes af spillemogulen Ivan Block, og Richie rejser til Costa Rica for at give ham ren besked. I stedet forføres han af Blocks overdådige livsstil og løfter om hurtige penge. Block tager Richie under sine vinger, og snart kan Richie leve sine drømme ud. Han ved ikke, at FBI har kig på Block - og at Block pønser på at give dem Richie i stedet. Richie Furst: Justin Timberlake. Ivan Block: Ben Affleck. Rebecca Shafran: Gemma Arterton. Instruktion: Brad Furman.

DR2

00:00  

Aflytningen
Aflytningen Med avanceret lytteudstyr opsnapper privatdetektiven Harry Caul en bid af et ungt pars samtale på en befærdet plads. Det lyder, som om noget farligt er ved at ske, men hvad det egentlig er, og hvem der står bag, er ikke helt klart. Men hurtigt ser Harry sig inddraget i et forløb, hvor han ikke længere bare er med som lytter. Harry Caul: Gene Hackman. Stan: John Cazale. Bernie Moran: Allen Garfield. Martin Stett: Harrison Ford. Instruktion: Francis Ford Coppola.

01:50  

Flygtningelejrenes børn
Flygtningelejrenes børn Borgerkrigen i verdens yngste land, Sydsudan, har betydet, at næsten halvanden million mennesker er flygtet fra deres hjem siden konflikten brød ud i december 2013. Landet står tillige over for en hungersnød, der menes at kunne koste mere end 50.000 børn livet. Her følger vi nogle af børnene fra midlertidige flygtningelejrene i Sydsudan og mere permanente lejre i det nordlige Uganda. Grace, Anna, John og Scovia kæmper for at få en nogenlunde normal tilværelse i det fremmede, men allermest kæmper de for at få lov til at gå i skole.

02:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:00  

Danmarks bedste maskot (4:7)
Danmarks bedste maskot (4:7) Der er kun 5 maskotter tilbage i kampen om den ultimative titel som Danmarks Bedste Maskot, og det kan mærkes ved mållinjen, hvor følelserne kommer helt udenpå pelsen, da toiletræset bliver afgjort. I dag handler det om at underholde, en disciplin en Maskot skal mestre til et 12-tal og det kulminere med den mest opslidende og følelseladede elimineringsdyst til dato, da dagens sportquiz får en overraskende afslutning.

01:40  

Atletik: Indendørs VM Portland, direkte
Atletik: Indendørs VM Portland, direkte

DR K

00:30  

Historier fra betonen
Historier fra betonen De store betonbyggerier var både en kapitalistisk opfindelse og et sovjetisk symbol, men for beboerne var forskellen nogenlunde ens. Mennesker fra forskellige lande fortæller her om livet i betonbyggerierne i både Øst og i Vest og viser, at der er en fælles europæisk historie om standardisering, der kan være med til fjerne den stigmatisering, som betonelementbyggeriet ofte har måttet lide under.

01:20  

The Swindle
The Swindle Betty og Victor er et lidt umage svindlerpar. En dag møder Betty Maurice, der er kasserer i en multinational virksomhed. Maurice skal netop til at overføre fem millioner francs fra Svejts, og Betty er overbevist om, at han har i sinde at stikke af med pengene. Men hvis side er Betty på? Betty: Isabelle Huppert. Victor: Michel Serrault. Maurice: François Cluzet. Instruktion: Claude Chabrol.

03:05  

Rejsen til verdens navle (3:5)
Rejsen til verdens navle (3:5) Nordkaperen er på vej til verdens ende. Det er den gådefulde Påskeø, der ligger midt ude i Stillehavet som en af verdens mest isolerede øer, med 4.000 km til Tahiti og knapt 5.000 km til Chile. Tilrettelæggelse: Hanne Danielsen. Produceret af Skandinavisk Film Kompagni for DR TV.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053248