dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 18. marts 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 18. marts 2016

DR1

00:10  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

00:15  

Til undsætning (18:48)
Til undsætning (18:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

01:00  

I farezonen (44:61)
I farezonen (44:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:50  

Serangoon Road (2:10)
Serangoon Road (2:10) I Singapore i midten af 1960'erne er den gådefulde australier Sam Callaghan blevet hyret som opdager af Patricia Chengs detektivbureau. I en by præget af politiske og racemæssige spændinger efterforsker den stædige detektiv alt fra utroskabssager til sprængfarlige politiske sager med vidtrækkende konsekvenser.

02:45  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit skal Hans Jørgen Eriksen fra Holstebro auktioner have en hel musikbutik på auktion, og det er ikke en hvilken som helst butik. Casper Cassøe fra Hesteavlsorganisationen Dansk Varmblod tager utraditionelle metoder i brug, når føllene til den kommende eliteauktion skal vise sig bedst muligt. Og i Hørsholm skal auktionarius Ole Christensen have en unik Aalto-vase på auktion. Sendt første gang 02.04.14

03:15  

I hus til halsen II (6:8)
I hus til halsen II (6:8) Karina og Brian og deres to børn sidder i en håbløs boligsituation med et hus, de betaler til, men ikke bor i. Familien har boet i Svinninge på Sjælland i seks år, men for et halvt år siden flyttede de til Jylland for at komme tættere på Brians familie. Parret har begge fundet nyt job, men så længe deres hus i Svinninge står til salg, kan de ikke købe en ny bolig. De bor nu hos Brians far i en lille 2 værelses lejlighed, mens Brians far selv er flyttet tilbage til sin x-kone. Hvis huset i Svinninge ikke snart bliver solgt, er Karina og Brian nød til at sige deres nye jobs op og flytte tilbage til Sjælland. Derfor er designer Anders Faarborg og ejendomsmægler Jesper Nielsen taget til Svinninge for at hjælpe familien med at komme af med huset og lægge deres liv på Sjælland bag sig.

03:55  

Hammerslag 2011 (14)
Hammerslag 2011 (14) Vi starter i Middelfart med en lejlighed i Fænøsund Strandpark, og her overrasker prisen. Næste udfordring er et sommerhus, der har kendt bedre tider, men beliggenheden er i klasse A. Sidste ejendom er drømmen af en bolig i et af Danmarks drømmekvarterer. Hva' be' ha'r? Sendt første gang 25.10.11

04:25  

Royalisterne (1:10)
Royalisterne (1:10) Fritidsfotografen Per er taget til Næstved for at fotografere, når Regentparet kommer til byen. Pressekoordinator Elisabeth har travlt med at arrangere det fornemme besøg. Josephine starter i Livgarden, og kommer næremere drømmen om at holde vagt på Amalienborg.

04:50  

Forældreløse dyrebørn (2)
Forældreløse dyrebørn (2) Dyrlægen Marlice bor sammen med sin mand Rudie og deres søn Zacheo i Naankuse, et dyrereservat i en nationalpark nær Windhoek i Namibia. Sammen med deres hjælpere tager de sig af områdets tilskadekomne og forældreløse dyrebørn. Bavianungen Gus sover sammen med familien og får sin første flaske i dobbeltsengen. Bagefter skal han ud og gå tur og øve sig i at klatre i træer og selv finde føde sammen med de andre bavianunger.

05:15  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:20  

Frø i Frilandshaven
Frø i Frilandshaven Jord og gryder bliver fyldt med alverdens frø, når værterne Anne Hjernøe og Jørgen Skouboe tager hul på det gode udeliv i Frilandshaven. Jørgen dyrker nye, sjove og farverige grøntsager og vil slå Danmarksrekorden på 261 kilo i græskardyrkning, og Anne laver nordisk risotto med spelt i udekøkkenet og får besøg af Nordisk Genbank. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe Sendt første gang 31.05.06

05:45  

Dyrehospitalet (1:10)
Dyrehospitalet (1:10) Svanen Svante er byens mest egenrådige dyr, men nu har han brug for hjælp, for han har fået en fiskekrog i nakken og den skal væk. Svante er bare noget smartere end andre svaner, så det bliver lidt kompliceret. Stella er en Briard-hund, hun er kærnefrisk og alligevel skal hun gennemgå en avanceret operation! Det er igen tid til at følge med i livet på Dyrehospitalet, hvor der er travlt som altid, hvor meget forskellige dyr tages under behandling og hvor der dagligt er både glæder og sorger. Nordvision fra Sverige.

06:15  

Når der er knald på elefantungen
Når der er knald på elefantungen Der er knald på elefantungen bag kulisserne i Zoo i København. Punjab elsker især at lege med dyrepasserne, men det er nu sin sag, for kæmpe-babyen vejer 200 kilo. De 3 elefantunger fra Thailand synes til gengæld, de danske dyrepassere vejer for meget, så det får konsekvenser - for dyrepasserne! Og så mister elefantungen Santhos sin barndoms uskyld. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 13.01.03

06:45  

Danmarks skønneste hjem - København (5:10)
Danmarks skønneste hjem - København (5:10) Hovedstaden er med sine over 700.000 indbyggere spækket med vidt forskellige og skønne boliger - i aften banker dommertrioen på hos tre af dem, for at vurdere hvilket hjem, der skal gå videre til finalen om at blive Danmarks skønneste hjem. Men det bliver tæt løb, når en moderne, arkitekttegnet lejlighed, en ombygget færge og en grøn oase midt i byen skal kæmpe om dommernes gunst.

07:15  

Golf med dyrene
Golf med dyrene Findes der et rigt dyreliv på en golfbane? Ja, som man kan se her, findes der en lang række dyrearter, der trives ganske glimrende. Men selvfølgelig hænder det, at de vilde dyr kommer i konflikt med golfspillerne!

08:15  

De flyvende læger (92:224)
De flyvende læger (92:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

DR2

01:00  

Dødbringende falsk medicin
Dødbringende falsk medicin Fremstilling og forbrug af falsk medicin er i kraftig vækst. Det er en kynisk og livstruende kriminel forretning, som er forankret på internettet og finder sted over hele verden. Denne dokumentar følger tre mennesker, som har taget kampen op mod den falske medicin og den beskriver sagen om en kvinde, der fik ler og vand i sin drop i stedet for cancermedicin på den lokale klinik. Tilrettelæggelse, Morten Krøgholt

01:55  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

DR2 Morgen
DR2 Morgen DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

DR3

00:10  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

01:25  

Fif TV (19)
Fif TV (19) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. Kender du det, at man har drukket for mange Breezers på en bytur? Og har du prøvet at komme til skade i den forbindelse? Det har vært Anders Hagen prøvet mere end én gang, så i dagens udgave af Fif TV skal han lære nogle fifs til, hvad han gør, hvis det sker.

01:55  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

02:55  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:00  

Atletik: Indendørs VM Portland, direkte
Atletik: Indendørs VM Portland, direkte

05:45  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

07:00  

Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd
Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med 'burlesque', hvor din instruktør er Anne Kathrine. Derefter skal vi 'twerke' med dronningen, Louise, og vi slutter af med Barthelot, som laver 'dans for mænd'.

DR K

01:20  

Dokland: Skyggen af en helt
Dokland: Skyggen af en helt Han forlod sin gravide kone og lille datter uden at sige farvel. Fire måneder senere blev han skudt, kun 26 år gammel. Digteren Gustaf Munch-Petersens død i Den Spanske Borgerkrig splittede familien ad i tre generationer. Idag, 75 år efter, forsøger hans barnebarn, filminstruktøren Laurits Munch-Petersen, at opklare mysteriet og samle familien igen ved at gå i sin berømte morfars fodspor. Men hvor begynder man? Instruktion: Laurits Munch-Petersen

02:55  

Rejsen til verdens navle (1:5)
Rejsen til verdens navle (1:5) Troels Kløvedal og hans besætning, der bl.a. består af Ib Michael og Hanne Danielsen, er atter taget på langfart med Nordkaperen. Denne gang sætter de kursen fra Panama ud i verdens største ocean - Stillehavet. Forude ligger første stop på rejsen, Isla del Coco, hvor sørøverne efter sigende gemte deres enorme skatte. Tilrettelæggelse: Hanne Danielsen. Produceret af Skandinavisk Film Kompagni for DR TV. www.dr.dk/nordkaperen

03:50  

Rejsen til verdens navle (2:5)
Rejsen til verdens navle (2:5) Nordkaperen er stukket til søs i det store og øde Stillehav. Første stop er Kokosøen, hvor sørøverne gravede deres enorme skatte ned. Efter et besøg på den frodige stille- havsø bliver der også tid til et dyk med bl.a. hammerhajer. Herefter sættes kursen mod næste stop Galapagosørne, hvor fregatfugle, havleguaner og søløver venter. Tilrettelæggelse: Hanne Danielsen. Produceret af Skandinavisk Film Kompagni for DR TV.

04:55  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

04:57  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:35  

Besat af keramik
Besat af keramik Carsten Groth er så besat af keramik, at han fylder sit hjem med krukker, vaser og kunst. Selv på badeværelset står der keramik. Han er på evig jagt efter det gode fund - og dem har han gjort nogle stykker af. Denne serie besøger en række samlere for at forstå, hvad der driver deres passion og høre de gode historier om deres unikke samling. Vært: Kasper Nielsen. Tilrettelæggelse: Helle Lyster og Johanne Bagge Sendt første gang 17.10.12

07:05  

Så længe hjertet slår (14:14)
Så længe hjertet slår (14:14) Denne serie handler om forelskelse, ensomhed og drømme, den handler om dig og mig uanset alder, den handler om at bruge livet, mens vi er i det. Seriens medvirkende er alle over 60, men deres længsel efter til stadighed at blive set og hørt, efter behovet for fællesskab, efter at blive elsket, er universel. Vi møder seks singler, som seriens vært Magnus Silfvenius Öhman vil sende på mindst en blinddate i håb om, at alle - eller nogen - finder kærlighed, venskab eller i hvert fald godt selskab. I dag er en smuk, rørende, morsom og følelsesmættet rejse slut for de modige medvirkende i serien. Måske vil de fortsætte med at se hinanden fremover, måske vil de sammen med helt andre mennesker endelig finde, hvad de søger. Nordvision fra Finland.

07:35  

Det asiatiske gadekøkken (1:21)
Det asiatiske gadekøkken (1:21) Kokken Bobby Chin fortsætter sit kulinariske globetrotteri, men denne gang holder han sig udelukkende til Asien, hvor han spiser og drikker sig gennem et utal af lokale delikatesser fra Vietnam til India og fra Kina til Sri Lanka.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den af malerier af Jens Peter Sinding Jørgensen. www.dr.dk/morgenandagten

08:25  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Solens mad
Solens mad Med smag for Middelhavskøkkenets spændende mad og dejlige vin går rejsen til Italien, hvor vi skal besøge Nuoro-provinsen på Sardinien. Her har fårehyrden Orlando Murgia tilberedt en frokost som den kunne have set ud i stenalderen - en frokost med hjemmebrændt akvavit og rødvin lavet af druer, der blev trampet af egne fødder. Nordvision fra Sverige.

DR Ultra

06:00  

Tintin
Tintin Månen tur-retur (1:4)

06:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:30  

Redakai
Redakai

06:54  

Mønk
Mønk

06:57  

Mønk
Mønk

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

07:10  

Backstage II (11)
Backstage II (11) Maximalt morsomt: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I elvte afsnit beslutter Max sig for at være stand-up komiker og tager imod Claydermanns råd om at lave grove jokes om de andre. Det er sjovt lige indtil det går udover Claydermann selv.

07:25  

Junglebanden
Junglebanden Fanklubben

07:35  

Uglen
Uglen Para-ugle aktiviteter.

07:40  

Danmarks vildeste maskine
Danmarks vildeste maskine BobCat

07:50  

Oscars oase
Oscars oase Sov sødt

08:00  

The Next Step
The Next Step Og så danser vi.

08:25  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

08:50  

Amigo
Amigo I AMIGO skal man også være fremragende til at føle og lytte - og turde tage en tur i det spektakulære game: kranen. Vært: Jacob Riising

DR Ramasjang

05:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Stine Strandskade leger på stranden. Mor siger, hun skal passe på Havmågen, men Stine kan ikke se nogen måge....

05:40  

Kære Sebastian
Kære Sebastian Da zebramongusteren får besøg af Sebastian, bliver den bange og gemmer sig. Mon det lykkes Sebastian at lokke den frem med lækkerbider som melorme?

06:00  

Gæt med Emil
Gæt med Emil

06:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

06:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Fødselsdagsdilemmaet.

06:30  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel En lærestreg.

06:45  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

07:00  

Op og hop
Op og hop Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Onkel Reje, der laver sørøverleg.

07:10  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. Emilie er rigtigt træt af den dumme fantasi-zombie, der kommer ind af hendes vindue. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

07:30  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

07:40  

Postmand Per
Postmand Per - og det løbske tog. Dukkefilm. Pastor Johannes har altid drømt om at styre et tog, men da han får lejlighed til det, går det helt galt.

08:00  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så leger Hr. Skæg med balloner og synger om, hvad der er stort og småt og svært at forstå.

08:30  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Brevet.

08:40  

Babar
Babar Tegnefilm med danske stemmer.

08:55  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

 
DR1

09:00  

De flyvende læger (93:224)
De flyvende læger (93:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

09:45  

Downton Abbey V (5:10)
Downton Abbey V (5:10) Branson træffer en svær beslutning om sit venskab med Sarah Bunting. Violet forsøger at få Isobel til at afvise lord Mertons frieri. Anna og Mary afhøres i sagen om mr. Greens død. Og Simon Bricker vender tilbage til Downton, men går hans flirteri med Cora for vidt denne gang?

10:30  

Antikkrejlerne (54)
Antikkrejlerne (54) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (55)
Antikkrejlerne (55) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

DR2 Morgen (G)
DR2 Morgen (G) DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

11:00  

Langt fra Borgen
Langt fra Borgen Ask Rostrup inviterer to Christiansborg-politikere med en tur uden for Borgen. Hvad sker der, når de står ansigt til ansigt med de mennesker, som deres beslutninger rammer? Vært: Ask Rostrup.

11:25  

Leos rejse (4:6)
Leos rejse (4:6) Seriens vært, Leo Ajkic, rejser til nogen af verdens mest spændende folkefester for på egen hånd at opleve, om de mon er så farverige, spændende og vilde, som de ser ud til. I denne fjerde episode er Leo taget til Kolkata i Indien, hvor en af verdens allerstørste hindufestivaler finder sted. Årligt fejres den mægtige kvindelige gud, Durga, og det sker med masser af dans, mad og besøg i flest mulige af de 4000 midlertidigt opsatte pavilloner, der sættes op. Her er guld, neonlys og hinduistiske ritualer. Leo kaster sig ud i folkefesten med alle de glade indere, men han undrer sig over, hvordan man kan fejre en mægtig gudinde så overdådigt i et land, hvor kvinder i praksis har så lidt magt og lever så udsat. Nordvison af Norge.

11:55  

Leos rejse (5:6)
Leos rejse (5:6) Seriens vært, Leo Ajkic, rejser til nogen af verdens mest spændende folkefester for på egen hånd at opleve, om de mon er så farverige, spændende og vilde, som de ser ud til. I denne femte episode er Leo taget til den smukke ø, Koh Rong Samloem, Cambodia, for at feste natten i gennem bl.a. sammen med vestlige backpackere. Leo opdager hurtigt, at denne type strandfester har lidt af hvert at tilbyde en turist som ham - også sager og aktiviteter, som ville være både utænkelige og ulovlige i Norge. Nordvision fra Norge.

DR3

11:40  

Fif TV (19)
Fif TV (19) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. Kender du det, at man har drukket for mange Breezers på en bytur? Og har du prøvet at komme til skade i den forbindelse? Det har vært Anders Hagen prøvet mere end én gang, så i dagens udgave af Fif TV skal han lære nogle fifs til, hvad han gør, hvis det sker.

DR K

09:00  

Solens mad
Solens mad Med smag for Middelhavskøkkenets spændende mad og dejlige vin går rejsen til Norditalien, hvor vi skal besøge Lombardiet og de italienske alper. I grotterne i Valsassina lagres to af landets mest kendte oste: Gorgonzola og Taleggio. Rejsen går videre til Cremeno, hvor kokken Gabriele Sormani viser, hvordan man fremstiller den gammeldags fattigmad, der nu er på mode selv i Sverige. Nordvision fra Sverige.

09:30  

Så hatten passer, 11:12
Så hatten passer, 11:12 Et crazy teatershow uden manuskript og fuldt af overraskelser. Publikum bestemmer, hvad der skal spilles, men skuespillerne bestemmer selv hvordan.

10:00  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

10:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

11:30  

Kløvedal i Indonesien (3:6)
Kløvedal i Indonesien (3:6) Nordkaperen lægger til i Jakartas gamle sejlskibshavn Sunda Kalapa, og Troels Kløvedal går sammen med sin kone Else Marie og sønnen Asbjørn på opdagelse i den kæmpestore by. De besøger blandt andet den store Istiqual moske og en skole, hvor børnene bliver undervist i Indonesiens grundlov, Pancasila. Imens taler Kløvedals datter, Gurli Marie med Anne Lise Klausen, der er ansat som antikorruptionsekspert i Verdensbanken. Derefter sejler Nordkaperen ud i øhavet omkring Jakarta til den lille ø Unrust, der i 1675 fik besøg af den havarerede danske Ostindiensfarer "Oldenburg". Efter et besøg af den danske udviklingsminister Ulla Tørnæs, sejler Nordkaperen til den rygende vulkan Krakatau i Sundastrædet, og hele besætningen bestiger vulkanen sammen med den danske biolog Lars Møller, der arbejder med katastrofebekæmpelse for Dansk Røde Kors. Sendt første gang 13.05.07

DR Ultra

09:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

09:30  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Pengepanik.

09:45  

Mig og min robot
Mig og min robot Robotparaden.

10:00  

Skolernes Sangdag
Skolernes Sangdag Syng foråret i gang sammen med 300 børn på musikskolen i Holstebro, og 200.000 børn rundt på landets skoler. Der bliver fællessang og fis for alle pengene. Kalle dukker op med en masse skrammel og årets MGP vinder fyrer vindersangen af. Sofie Østergaard styrer løjerne og Michael Bojesen dirigerer sang og musik.

10:40  

Dagens ret
Dagens ret Tærte med laks og spinat Jose og Chris elsker laks, så i dag vil de lave en lækker sprød tærte med laks og spinat. Selve dejen laver pigerne selvfølgelig også selv. Undervejs er der masser af snak om fisk og gode tricks bl.a til, hvordan man nemt får den tynde tærtedej fra bordet og op i formen, uden at den går i stykker.

10:50  

Verdens bedste quiz
Verdens bedste quiz ALLE danske børn kan være med i VERDENS BEDSTE QUIZ, når Joakim Ingversen byder indenfor i sit outstanding quizstudie. 15 minutter med fuld knald på. Ikke en flue får lov til at hvile på væggen, og quizrunderne er udfordrende, spændende og rigtig dumme... De to deltagere i studiet får i denne internationale uge hjælp fra HELE VERDEN, når fire børn og en hemmelig gæst sidder klar foran deres webcam. Se med i aften, hvor Nattali og Yasmin skal regne ud, om kendte personer er "Lig eller Levende", og hvor hjemmehjælperne skal have det lange ben foran, når de dyster i "Hvem henter først" Vinderen går hjem med 350 kr. og den eftertragtede og helt unikke t-shirt, som alle drømmer om.

11:05  

Wild Kratts
Wild Kratts Stixters fødselsdagsgave

11:30  

Fiskemissionen 7:7
Fiskemissionen 7:7 På Kanalrundfart Tæt ved Nyhavn er den populære frokostrestaurant Almanak i fuld gang med at udvikle nye retter til menukortet, som passer til årstidens råvarer. Det er sæson for hornfisk, som netop ved denne tid plejer at svømme til Danmark for at gyde (det hedder det, når fisk parrer sig). Skuespillerdrengene Albert og Oliver skal hjælpe med at fange dem. Sammen med lystfiskeren Gordon lægger de fra havn i en helt særlig VIP-fiskerbåd. Men det viser sig hurtigt, at en lækker båd ikke kan gøre arbejdet alene. Husk, at du selv kan være med i Fiskemissionen på dr.dk/ultra.

11:50  

Junglebanden
Junglebanden En umulig mission

DR Ramasjang

09:10  

Molevitten
Molevitten Få et godt grin med Molevitten. Maskinen er endnu en gang landet i børnehaven, hvor friske unger sender sjove ting direkte til Hr. Skæg, Øvst, Silja og alle vennerne i Ramasjang. For hver ting de sender, får de en skør sketch retur.

09:20  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. Alexander er rigtig træt af det dumme fantasi-monster, der gemmer sig under hans seng. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta og hjælper ham med at buste det. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

09:40  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

09:50  

Postmand Per
Postmand Per Dr. Grøns fødselsdagsgave. Dukkefilm. Per og Teddy vil gerne forære Dr. Grøn en bil, så hun lettere kan komme rundt til sine patienter, men hvor finder man lige en ledig bil?

10:10  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så møder Hr. Skæg to løjerlige dyr og synger en smuk kærlighedssang.

10:40  

Dyrenes ø (10:13)
Dyrenes ø (10:13) Om en gruppe dyr, som på en flydende ø forsøger at slippe væk fra menneskenes forfølgelser. Gorillaen redder modigt fangne dyr - men pludselig ender han selv i et bur.

11:05  

Sofus i Danmark
Sofus i Danmark Sofus lander hos Tvillingerne Frida og Nanna. De bor i en lejlighed i Aarhus, men nu skal de flytte til et hus med have. De pakker og pakker, men da flyttemanden kommer, bliver Nanna bange for at de ikke har fået alle hendes tøjdyr med. Ude i det nye hus giver tvillingerne Sofus en farvelgave inden de skal sove.

11:20  

Ramasjang Mysteriet
Ramasjang Mysteriet Hvor er Sofies danskesko? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

11:50  

Onkel Reje og børnenes brevkasse
Onkel Reje og børnenes brevkasse Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

DR1

12:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit er der rift om instrumenterne, når Alfred Christensens store musikbutik sælges på auktion i Holstebro. På Vilhelmsborg har Casper Cassøe fra Hesteavlsorganisationen Dansk Varmblod travlt, men heldigvis har han fået fremstillet et helt særligt hjælpemiddel. Og hos Sjællands Bilauktion skal Kim Davidsen have en BMW til 200.000 kroner under hammeren. Sendt første gang 03.04.14

12:30  

I hus til halsen II (7:8)
I hus til halsen II (7:8) Charlotte og Jesper fra Slagelse er håbløs fastlåst i deres boligsituation. Det betyder de kun ser deres datter få timer hver dag, for de arbejder begge langt fra hjemmet, og den daglige transporttid på fem timer gør, at familien stort set aldrig er sammen. De har forgæves forsøgt at sælge deres lille lejlighed i fire et halvt år og forstår ikke, hvorfor køberne holder sig væk. Parrets drøm om både mere kvalitetstid med deres datter og plads til endnu et barn ser efterhånden sort ud. Anders Faarborg og Jesper Nielsen er derfor taget til Slagelse for at hjælpe parret med at få lejligheden solgt, så de kan blive den familie de ønsker at være.

13:05  

Hammerslag Sommermix (1)
Hammerslag Sommermix (1) De dyreste. Peter Ingemann har sammensat en række programmer med de mest spændende ejendomme han har set de seneste 7 år. I aften skal vi se luksus, overdreven luksus og til sidst et hus som selv en af verdens højest betalte racerkører syntes var lidt for dyrt. Sendt første gang 21.06.11

13:35  

Mord på hjernen (14:21)
Mord på hjernen (14:21) 'Shadow Falls'. Alun Harries bliver fundet død for foden af et vandfald. Det ligner et selvmord, men måske er sagen ikke helt så enkel. Noel Bain bliver i hvert fald mistænksom, da han opdager, at Aluns bror døde efter et fald fra toppen af det samme vandfald ti år tidligere. Den stædige kommissær begynder at grave i sagen, og det bringer en forfærdelig hemmelighed frem i lyset.

DR2

12:25  

Amerikas Hairy Bikers (5:12)
Amerikas Hairy Bikers (5:12) USA har deres helt egen udgave af hairy bikers, nemlig vennerne Bill Allen og Paul Patranella, der også deler kærligheden til store motorcykler og god mad. De rejser rundt i USA, laver mad og spiser sig igennem et utal af lokale delikatesser. Drengenes hjemby i Texas er ved at blive oversvømmet af vildsvin. Det lykkes Bill at få ram på et dyr og få en ægte cowboy til at vise dem den rette tilberedning.

12:50  

Jimmys bondegård (12)
Jimmys bondegård (12) Mike og Jimmy presser nådesløst på med den store udvidelsesplan, men pludselig står Jimmy med et lån på £ 250.000, som forfalder med det samme. Den efterfølgende pengeknaphed betyder, at Jimmy faktisk ikke er i stand til at udbetale løn til sine ansatte og må se en truende insolvens i øjnene.

13:50  

Jimmys bondegård (13)
Jimmys bondegård (13) Det forældreløse lam Larry er blevet skånet for slagteriet, men tror han er et menneske. Jimmy kæmper for en ufødt kalvs liv, og Dolly mener at have set en isfugl. Det er de gode ting. Det triste er, at gårdbutikken er gået ned. Der er ingen penge tilbage. Men Jimmy nægter at give op. Han fyrer bestyreren Mike, og lader kæresten Michala træde ind i stedet. Kan de i fællesskab redde gården?

DR3

12:10  

Danmarks bedste maskot (4:7)
Danmarks bedste maskot (4:7) Der er kun 5 maskotter tilbage i kampen om den ultimative titel som Danmarks Bedste Maskot, og det kan mærkes ved mållinjen, hvor følelserne kommer helt udenpå pelsen, da toiletræset bliver afgjort. I dag handler det om at underholde, en disciplin en Maskot skal mestre til et 12-tal og det kulminere med den mest opslidende og følelseladede elimineringsdyst til dato, da dagens sportquiz får en overraskende afslutning.

12:40  

Homeland IV (5:12)
Homeland IV (5:12) Carrie, Quinn og Fara er kommet på sporet af en sammensværgelse. Det har vist sig, at talebanlederen Haqqani stadig i live, og at drabet på CIA-chefen Sandy var koordineret af den pakistanske efterretningstjeneste. Nu forsøger Carrie at vinde Haqqanis nevø Aayans tillid i håb om, at han vil føre hende til Haqqani. Instruktion: Charlotte Sieling.

13:25  

Homeland IV (6:12)
Homeland IV (6:12) Carrie er på sporet af en sammensværgelse. Det har vist sig, at talebanlederen Haqqani stadig i live, og at drabet på CIA-chefen Sandy var koordineret af den pakistanske efterretningstjeneste. Carrie har vundet Haqqanis nevø Aayans tillid. Nu håber hun, at han kan føre hende til Haqqani. Endnu er ingen klar over, at Saul er blevet bortført.

14:15  

Lady in the water
Lady in the water

DR K

12:30  

Kløvedal i Indonesien (4:6)
Kløvedal i Indonesien (4:6) Nordkaperen sejler tilbage til Jakarta gennem Sundastrædet mellem Java og Sumatra. Her fra tager hele besætningen med tog op til Bogor, der ligger 100 kilometer oppe i bjergene bag Jakarta, for at se byens berømte botaniske have. Videre med tog gennem Javas rismarker og vulkanske landskaber til byen Ceribon og et møde med den danske møbelfabrikant Benny Jensen og hans indonesiske kone. Tilbage i Jakarta har Kløvedals kone, Else Marie, en samtale med chefredaktøren på ugebladet Tempo, Bambang Harymurti, der fortæller om Indonesiens nyvundne pressefrihed. Hjemme i Danmark raser krisen om Muhammed-tegningerne. Den danske ambassade lukker, og Nordkaperen bliver lagt op et par måneder til ophidselsen har lagt sig. Da turen genoptages, er det med en ny, ung besætning, der har arrangeret et møde med et par danske piger, der har et dykkerfirma på Bali. Sendt første gang 27.05.07

13:30  

Taxa (34:56)
Taxa (34:56) Det er dagen, hvor René skal godkendes som vognmand, da der dukker forhindringer op i sidste øjeblik - oven i det bliver hans splinternye taxa stjålet, og han indgår en skæbnesvanger aftale med Philip. Det bliver katastrofalt for Mike, da han og Finn bliver involveret i jagten på Renés stjålne bil, mens Andreas og Mai går i panik, da Andreas' mor dukker op på uanmeldt besøg, og der går skår i Verners nyfundne idyl med Eva. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Caroline Drasbæk, Jimmy Jørgensen, Solbjørg Højfeldt, Birgit Conradi, Bendt Hildebrandt, Christoffer Bro, Kristian Halken, Morten Kristensen, Caroline Johansen, Susanne Storm, Peter Mortensen og Pascal Mikkelsen. Manuskript: Nikolaj Scherfig og Stig Thorsboe. Instruktion: Niels Arden Oplev. Foto: Lars Vestergaard. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:10  

Taxa (35:56)
Taxa (35:56) Mike er tynget af skyldfølelse over sin andel i den trafikulykke, hvor en ung pige blev dræbt - han tackler det på sin egen måde og bliver pludselig meget mere involveret, end han havde forestillet sig. René kommer i klemme på grund af sin gæld til Philip og får bevis for, at det er alvorligt ment. Mens Andreas må søge gode råd, da han og Mai skal have besøg af udlændingedirektoratet, dukker Louise uventet op, da Finn er på udflugt med sine børn. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Susanne Storm, Vera Gebuhr, Caroline Drasbæk, Lotte Olsen, Jimmy Jørgensen, Vibeke Ankjær, Lene Poulsen, Morten Kristensen, Caroline Johansen, Laura Christensen, Peter Mortensen, Anni Fønsby, Zeev Sevik Perl og Ruth Lerche Petersen. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Niels Arden Oplev. Foto: Lars Vestergaard. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:50  

Guldkorn 1970'erne: 1974
Guldkorn 1970'erne: 1974 I 1974 kommer der nye fartgrænser på vejene, som ikke engang politiet kan gennemskue. Der er mangel på præster og så sætter en ny lov om, at man kun må opholde sig 6 uger om året på den samme campingplads, sindene i kog.

DR Ultra

12:00  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:15  

Sofie Linde Show
Sofie Linde Show I dette afsnit af Sofie Linde Show får Sofie besøg af Danmarks nok højeste TV-vært, Christian Degn fra Hammerslag. Christian påstår at han som dreng var landets bedste avisbud, - er han stadig det? Eller kan Sofie slå ham i en avisbud-dyst? Og hvordan klarer han at blive tvunget ud i en smertefuld omgang strøm-mikado imod Joakim Ingversen? Bubber og Jacob har været på endnu en mission for at introducere Jacob for nogle af voksenlivets mange muligheder, og Tyrees Tyr og Dj Isak er vanen tro klar med fed musik i studiet. Det er lørdag - det er familietid - det er Sofie Linde Show - og nu tvinger vi børn og voksne tilbage ind i hinandens liv!

12:45  

Tintin
Tintin Månen tur-retur (1:4)

13:10  

Redakai
Redakai

13:30  

Roy
Roy Roy 2.0. Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

14:00  

Uglen
Uglen Ugle-uddrivelse.

14:05  

Uglen
Uglen Kan det hele-uglen.

14:15  

Pendlerkids II (10)
Pendlerkids II (10) Marie er imponeret over den sang, som Lucas sang i TV. Kasper synes, Lucas er fake, så han beslutter sig for at vise Lucas, at han er bedre til at skrive romantiske sange end ham. Marie kender dog ikke noget til Kaspers projekt, og hun misforstår hans romantiske signaler.

14:30  

Pendlerkids II (11)
Pendlerkids II (11) Kasper er gået i panik over, at Marie har kysset ham. Tobias og Rikke prøver at overtale ham til at erkende sine følelser. Men Marie føler sig afvist af Kasper, og finder trøst hos Lucas. Og da Kasper endelig indser, at han må tage sig sammen, er det måske for sent.

14:45  

Pendlerkids II (12)
Pendlerkids II (12) Kasper er fornærmet over, at Marie har sunget sammen med Lucas. Og de bliver ikke bedre, da han overhører Lucas, Pil og Magnus planlægge, at de skal overtage Pendlerkids. Men da Kasper prøver at fortælle vennerne om det, tror alle bare, at han er blevet paranoid.

DR Ramasjang

12:05  

SYV (2:10)
SYV (2:10) "7" ... en eventyrlig konkurrence for hele familien! Der er 7 prøver, 7 porte og 7 spor i "7". Alle spor kan måske vise vejen til dagens eventyr, som skal gættes til sidst. Der er 2 børn på 6, som har 7 familiemedlemmer med som hjælpere til at klare de 7 prøver. Konkurrencen ledes af en Prinsesse: Emilia Huusfeldt samt hendes tjener: Henrik Lykkegaard. Manuskript: Niels Lund. Instruktør: Anette Tony Hansen.

12:35  

Vilde venner (7)
Vilde venner (7) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave et hyggeligt bur til rævene og redde en skadeunge, der sidder fast i et fodboldmål.

12:55  

Tilde og vennerne
Tilde og vennerne Tumle den dygtige.

13:05  

Ude på noget (2:13)
Ude på noget (2:13) Palle, Polle og Ruth er startet på deres tur jorden rundt. Den rige fætter Sigurd vil have fat i deres magiske fotografiapparat, men det ved Palle, Polle og Ruth ikke. Hvad vil Sigurd gøre?

13:30  

Skæg med bogstaver
Skæg med bogstaver Afsnit W I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant W, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en wok i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med W. www.dr.dk/oline

13:55  

Eghjorten Buller
Eghjorten Buller Eghjorten Buller bliver ved et uheld blæst fra sit trygge hjem og ud i skoven. Han bliver reddet af en sød ildflue, men ikke alle skovens dyr er lige søde - kakerlakken Hugo vil nemlig gøre alt for at gøre Buller til sin håndlanger.

14:20  

Fjeldgården i Trondhjem
Fjeldgården i Trondhjem Oda bor på en fjeldgård højt oppe i Norge sammen med sin far og mor, sine små søskende og sin farfar og farmor. Og selv om der ikke bor andre i nærheden, så er der mange spændende ting at gøre, og Oda er god til at finde på.

14:35  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Fjernsyn for dig. Bamse og Kylling er på skattejagt, men hvad er mon en skat?

DR1

15:15  

Bergerac: Farlige familieforhold
Bergerac: Farlige familieforhold Henry Bernard, Jerseys mest nærige millionær, bliver indlagt på hospitalet med et alvorligt tilfælde af madforgiftning. Hans søn Philip frygter, at Henrys husholderske har forsøgt at forgive ham for at få fingre i hans penge - og at hun vil prøve igen. Bergerac er skeptisk, men lover at kigge nærmere på sagen.

16:10  

Bergerac: Columbine og Harlekin
Bergerac: Columbine og Harlekin Bergerac kommer på hårdt arbejde, da han får til opgave at skygge en smuk fransk model, som måske kan føre ham til en eftersøgt gangster, der holder sig skjult på Jersey. Samtidig mærker den garvede strømer jalousien gnave, da en fotograf charmerer sig ind på hans kæreste Francine.

17:00  

Downton Abbey V (6:10)
Downton Abbey V (6:10) Robert og Coras indbyrdes forhold er anspændt efter Simon Brickers forsøg på at forføre Cora. Edith modtager en frygtelig nyhed, der får hende til at tage en drastisk beslutning. Samtidig bliver Thomas' helbredsproblemer stadigt værre, og det får ham til langt om længe at bede Baxter om hjælp.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

16:05  

Amerikas Hairy Bikers (6:12)
Amerikas Hairy Bikers (6:12) USA har deres helt egen udgave af hairy bikers, nemlig vennerne Bill Allen og Paul Patranella, der også deler kærligheden til store motorcykler og god mad. De rejser rundt i USA, laver mad og spiser sig igennem et utal af lokale delikatesser. Corpus Christi i Texas er kendt for sine ekstreme tacos. Bill og Paul sætter tænderne i en tacos med kallun, flæskesvær og kohoved!

16:30  

AnneMad i New York (6:8)
AnneMad i New York (6:8) I New York vrimler det med muligheder for at købe "take away" af meget høj kvalitet. Det er mad, som New Yorkerne spiser på gaden eller i byens parker. Anne besøger nogle af de mest populære "foodtrucks" og delikatessebutikker, inden hun laver den lækreste picnickurv til turen i Central Park. Sendt første gang 11.12.11

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen DR2 Dagen lægger tankevækkende perspektiv på dagens vigtigste begivenheder.

DR3

16:00  

Spørg mig om alt (7:8)
Spørg mig om alt (7:8)

16:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

17:10  

Atletik: Indendørs VM Portland, direkte
Atletik: Indendørs VM Portland, direkte

DR K

15:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om en stor dansk organisation, der vælger formand for hvad der viser sig at være 15 år, om forhandlinger om Rødby-Femern-forbindelsen, om balletundervisning på et usædvanligt plan, om den falske markis, om usædvanlige flygtninge, der kommer til Ålborg - og om en hørespilserie, der lagde gaderne øde. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

15:40  

Dengang i 1960'erne - Fri kærlighed (1:4)
Dengang i 1960'erne - Fri kærlighed (1:4) Hippiebevægelsen drømte om frihed, lykke og seksuel frigørelse. Væk med den støvede og konservative seksualmoral. Nu gjaldt det fri kærlighed, lyst og lidenskab, hjulpet godt på vej af euforiserende stoffer og alkohol. Men nye generationer har taget ved lære. Lady Miss Kier, selv hippiebarn og sanger i bandet 'Deee-Lite', mener, at mange hippier hældte LSD i sig om aftenen, men var politisk aktive om dage, og det håber hun vil gentage sig.

16:35  

Dengang i 1960'erne - Kollektivismen (2:4)
Dengang i 1960'erne - Kollektivismen (2:4) I hippiebevægelsens selvforståelse havde de et særligt syn på verden. Mange søgte nye sociale former for at være og leve sammen og fandt svaret i kollektivet eller kommunen, der med sin afslappede livsstil stod i modsætning til forældregenerationens småborgerlige ligusterfascisme i forstæderne. Samtidig dukkede der en gryende undergrundsbevægelse af forskellige subkulturer frem i byerne.

17:30  

KulturRådet
KulturRådet Adrian Hughes får tre specialisters bud på tidens største kunst- og kulturoplevelser.

DR Ultra

15:00  

Osman og Jeppe II (6)
Osman og Jeppe II (6) Jeppe skal have en lillebror.

15:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

15:35  

Lovens vogtere
Lovens vogtere Tegnefilm.

16:00  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

16:25  

The Next Step
The Next Step Dans, dans.

16:50  

Adventure Time
Adventure Time

17:10  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:35  

ICarly
ICarly Tjek det ud, for det går over stok og sten, når Carly Shay og hendes venner inviterer indenfor i deres svedige og hæsblæsende highschool verden. 13-årige Carly har skabt et web-show, hvor hun er stjernen! Men det er ikke altid lige let at balancere tiden mellem berømt webvært og almindelig skolepige!

DR Ramasjang

15:05  

Naturpatruljen
Naturpatruljen

15:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at påfuglen kan danse? Se med når Kristian og Katrine råber om kap med påfugle, og se om det lykkes han-påfuglen Poli-Tim at blive kæreste med hun-påfuglen Rosamynde. www.dr.dk/Oline

16:00  

Gurli Gris
Gurli Gris

16:05  

Gurli Gris
Gurli Gris

16:10  

Smølferne
Smølferne

16:35  

Chuggington
Chuggington Rullende reporter Wilson

16:45  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

17:00  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang Vi roder og hamrer. Vi larmer og griner. Kom udenfor og ha' det sjovt med os i Hej Ramasjang. Johanne har besøg af sin datter Clara i laden, og det er en helt særlig dag i dag, for Claras dukke har fødselsdag.

17:01  

Onkel Reje og børnenes brevkasse
Onkel Reje og børnenes brevkasse Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. En havfrue sidder og keder sig, lige indtil der kommer en tankelæsende krabbe forbi og lærer hende at tænke. Ta' med Onkel Reje og Brille til Holland, hvor der er en børnehave med en rutsjebane så høj, at man ville komme i fængsel, hvis man kørte på den i Danmark. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

17:15  

Det mindste kongerige i verden (6)
Det mindste kongerige i verden (6) Festmiddag I Det mindste kongerige i verden, har troldmanden Pokus og Kongen travlt med at lære Prinsesse Krinoline alt, hun skal lære, for at blive en god dronning. Det kan godt være lidt kedeligt, men da Krinoline pludseligt får en baronesse til festmiddag, sker der endelig noget spændende.

17:35  

Sovedyr på eventyr (4)
Sovedyr på eventyr (4) Klokken nærmer sig sengetid og Rosa besøger Mathias, så de sammen kan finde på en godnathistorie om hans sovedyr Peter. Peter elsker at ligge i sengen hele dagen, så i eventyret bliver han til Kong Peter den Søvnige, som beslutter at alle skal sove længe. Og det går fint lige til Den Stressede Troldmand fortryller kongens ur, så tiden pludseligt går alt for hurtigt og der slet ikke er tid til at sove. Nu må Peter finde troldmanden og forsøge at ophæve fortryllelsen.

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der rundt om i Danmark afholdes auktioner over alt fra blomster og kvæg til fine antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit får Klaus Pedersen fra Aars Landboauktion travlt, da dyrlægen får øje på et problem. Hos Ole Steen Christensen fra Auktionshuset i Hørsholm skal der være auktion over aflagte møbler fra de kongelige gemakker, men undervejs får Ole brug for hjælp på podiet. Og Hans Hedegård fra Frederiksberg Auktionshus har et helt særligt nummer i ærmet til dagens auktion. Sendt første gang 10.02.15

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:50  

Håndbold OL kvalifikation: Optakt
Håndbold OL kvalifikation: Optakt

19:00  

Håndbold OL kvalifikation: Rumænien-Danmark (k), direkte
Håndbold OL kvalifikation: Rumænien-Danmark (k), direkte

19:50  

Håndbold OL kvalifikation: Rumænien-Danmark (k), direkte
Håndbold OL kvalifikation: Rumænien-Danmark (k), direkte

20:30  

X Factor
X Factor Konkurrencen er ved at spidse til i X Factor, når de sidste fem deltagere skal kæmpe om en plads i semifinalen. Der bliver kamp til stregen, når deltagerne hylder den legendariske musiker, David Bowie. Deltagerne skal nemlig synge sig videre med en sang fra den afdøde hitmager. Det kommer ikke til at gå stille for sig, når Bowies brede repertoire vil indtage den store livescene. Hvem bliver en af de sidste fire deltagere - og hvem må opgive X Factor-drømmen?

DR2

18:30  

Indefra med Anders Agger - Hanstholm Asylcenter
Indefra med Anders Agger - Hanstholm Asylcenter Sæson 2. Klos op ad Vesterhavet venter mennesker fra hele verden på dommen: Får de adgang til Danmark, eller udvises de? Anders Agger er taget til Hanstholm Asylcenter for at finde ud af, hvordan det er at leve med uvisheden. En uvished der for nogle familier strækker sig over flere år. Sendt første gang 03.11.14

19:15  

Lægen flytter ind (5:6)
Lægen flytter ind (5:6) 48 årige Claus Burhenne har i et år vidst han har begyndende diabetes. Alligevel står den daglige menu på pizza, et halvt kilo slik og masser af sodavand. Claus gider ikke gå til kontrolbesøg hos lægen og hans familie kan i det hele taget ikke få ham til at forstå alvoren. Så praktiserende læge Charlotte Bøving flytter ind for at få Claus til at indse, at han i værste fald kan dø, hvis han fortsætter på den måde.

20:00  

The Sessions
The Sessions Digteren Mark er 38 år gammel og jomfru. Nu har han besluttet at miste sin mødom og opleve, hvordan det føles at være sammen med en kvinde. Det er en stor udfordring, for Mark er lam i det meste af kroppen. Mark giver dog ikke op så let, og med hjælp fra sexterapeuten Cheryl går han i gang med at gøre sin drøm til virkelighed. Mark: John Hawkes. Cheryl: Helen Hunt. Fader Brendan: William H. Macy. Instruktion: Ben Lewin.

DR3

19:00  

Atletik: Indendørs VM Portland, direkte
Atletik: Indendørs VM Portland, direkte

DR K

18:00  

Sommer (19:20)
Sommer (19:20) Anna er rasende og har forladt Adam, efter hun har fået kendskab til hans affære med Freja. Og så fortsætter Adam med at rode sig ud i flere og flere problemer. Da Jakob beslutter sig for at opsøge Anna, kommer det ikke til at gå stille af. Mille går helt i opløsning, da hendes mor dør, uden de har fået talt sammen. Efter Christian er flyttet ind på plejehjemmet, forsøger Sophia at få gang i sit liv igen. Og Lærke kommer til at se i øjnene, at hun og Kasper har meget forskellige forventninger til deres forhold. Medvirkende: Jakob Sommer: Lars Ranthe. Mille Kaiser: Marie Louise Wille. Lærke Kaiser: Cecilie Bøcker Rosling. Christian Sommer: Jesper Langberg. Sophia Sommer: Lisbet Dahl. Adam Sommer: Mikael Birkkjær. Anna Krogh Møller: Camilla Bendix. Endvidere: Charlotte Munksgaard, Thomas Levin, Michael Carøe, Nicolas Bro, Kristian Halken, Niels Weyde, Helle Jensen, Rasmus Botoft, Micky Skeel Hansen, Patricia Schumann, Henrik Noél Olesen, Signe Skov, Henning Valin Jakobsen og Kim Bildsøe Lassen. Manuskript: Dunja Gry Jensen og Per Daumiller. Instruktion: Louise N.D. Friedberg. Foto: Magnus Jønck, dff. Scenografi: Anja Wessel og Anne Mette Bo Drivsholm. Musik: Halfdan E. og Lars Daniel Terkelsen.

19:00  

En by i provinsen (9:17)
En by i provinsen (9:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

19:56  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

20:00  

En by i provinsen (10:17)
En by i provinsen (10:17) Dansk krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

20:50  

Billeder, der ændrede verden: Tankmanden
Billeder, der ændrede verden: Tankmanden Den 5. juni 1989 tager fotografen Jeff Widener et billede, som bliver et ikon for opstanden på den Himmelske freds plads i Kina. Hans billede af manden på Changán Boulevard foran de store tanks, bliver symbolet på det oprør, som fandt sted i verdens folkerigeste land i forsommeren 1989.

DR Ultra

18:00  

Fanboy og Chum Chum
Fanboy og Chum Chum Tegnefilm med dansk tale.

18:10  

Skråt op på 3. (9)
Skråt op på 3. (9) Christian inviterer SKRÅT OP PÅ 3. og ind i sin lejlighed for sidste gang i denne omgang, hvor han bl.a. får besøg af Nancy & Bimlodi. Svenning er væk, så Magnus må tage over og lave drengestreger. Baronerne får endelig lov selv at lave noget TV og Steif tester om der er spøgelser på Frilandsmuseet.

18:30  

Cowboy, indianer og hest
Cowboy, indianer og hest Belgisk animationsserie om en cowboy, en indianer og en hest, der bor i samme hus, hvor de forsøger at få det hele til at fungere trods modsætningerne og en hel mængde vanvittige hændelser.

18:35  

Sam & Cat II (16)
Sam & Cat II (16) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

20:00  

De tre detektiver og Skeletøens hemmelighed
De tre detektiver og Skeletøens hemmelighed Med dansk tale. (Three Investigators in The Secret of Skeleton Island) Vennerne Jupiter, Bob og Pete tager en ferie fra detektivarbejdet da Petes far inviterer dem med til Sydafrika, hvor han skal arbejde for den rige frøken Wilbur - men ferie bliver der ikke meget af, da et mystisk monster pludselig angriber frøken Wilbur. Hun anklager den lokale healer Gamba for at stå bag. Sammen med Gambas datter, Chris, sætter de tre detektiver sig for at bevise Gambas uskyld ved hjælp af deres eminente logiske sans, deres viden og en stor portion mod. Det bliver et nervepirrende eventyr, der skal løse mysteriet om Skeletøens hemmelige monster.

DR Ramasjang

18:00  

Musen Tip
Musen Tip Røverhistorier.

18:10  

F for får
F for får Stirrekonkurrence

18:20  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Biologiprøven.

18:30  

Busters verden (1:6)
Busters verden (1:6) Bille Augusts serie om Buster Oregon Mortensen fra 1984. Hans far er tryllekunstner men uden arbejde, hans mor tjener pengene, og så har han en lillesøster, Ingeborg, som er stille og sky, måske fordi hun er født med et dårligt ben. I dette første afsnit har Store-Lars igennem længere tid drillet Ingeborg, hvorfor Buster en aften binder en snor til Lars knallert.

18:50  

Lille Anna og lange onkel Ib
Lille Anna og lange onkel Ib Nathuen

19:00  

Musen Tip
Musen Tip Jeg kan ikke døje gode manerer!

19:05  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

19:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Den lille pizzabager.

19:25  

Gæt med Emil
Gæt med Emil Begravede agern

19:30  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen - kører på slæde. Mor Muh kører på slæde. Kragen hjælper hende med at skubbe og det går lidt for stærkt.

19:40  

Bing
Bing Voo voo. Den lille kanin Bing er opfindsom, kærlig og meget nysgerrig - præcis som alle andre tre-årige! Men det er ikke altid nemt at klare hverdagens mange små udfordringer, når man er en lille kanin - heldigvis har han Flop, der altid er klar med en hjælpende hånd og et godt råd, så Bing lærer nye, spændende ting hver eneste dag - det er nemlig en Bing-ting!

19:50  

Godnathistorier
Godnathistorier Det er blevet aften i Ramasjang og tid til at sige tak for i dag. Men før vi slukker lyset og siger godnat, er der lige tid til en rigtig go' godnathistorie.

20:00  

Godnat - Ramasjang
Godnat - Ramasjang

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:45  

Vores vejr
Vores vejr

21:55  

X Factor Afgørelsen
X Factor Afgørelsen Så er det nu, det skal afgøres, hvem der går videre til semifinalen. To deltagere skal synge deres farezonesang og overbevise dommerne om, at de fortjener at komme et skridt nærmere den eftertragtede X Factor-finale.

22:20  

Runner Runner
Runner Runner Richie franarres sine penge på en pokerhjemmeside. Siden ejes af spillemogulen Ivan Block, og Richie rejser til Costa Rica for at give ham ren besked. I stedet forføres han af Blocks overdådige livsstil og løfter om hurtige penge. Block tager Richie under sine vinger, og snart kan Richie leve sine drømme ud. Han ved ikke, at FBI har kig på Block - og at Block pønser på at give dem Richie i stedet. Richie Furst: Justin Timberlake. Ivan Block: Ben Affleck. Rebecca Shafran: Gemma Arterton. Instruktion: Brad Furman.

23:45  

In Good Company
In Good Company Den midaldrende Dan er en populær leder af salgsafdelingen på et sportsblad. Men Dan møder hidtil ukendte udfordringer, da bladet overtages af en stor koncern. Dan bliver degraderet, og den blot 26 år gamle Carter bliver ansat i hans gamle stilling. Karrieremennesket Carter er succesrig og charmerende, men har brug for Dans erfaring. Og Dan har ikke råd til at miste sit job, så han må affinde sig med den energiske yngling, som tilmed begynder at falde for Dans ældste datter. Dan Foreman: Dennis Quaid. Carter Duryea: Topher Grace. Alex Foreman: Scarlett Johansson. Instruktion: Paul Weitz.

DR2

21:30  

24 timer vi aldrig glemmer: Håndboldpigernes OL-triumf
24 timer vi aldrig glemmer: Håndboldpigernes OL-triumf I 1996 deltager de danske håndboldkvinder for første gang i en OL-turnering, og de gør det med en ambition om at vinde guld. Men i finalen venter verdensmestrene fra Sydkorea, og i første halvleg bliver danskerne løbet over ende. Forspringet bliver indhentet, og i kampens sidste sekunder får Anja Andersen tilkæmpet sig et straffekast. Hvis hun scorer, er Danmark olympiske mestre. Tilrettelæggelse: Jakob Thygesen

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

23:45  

Mr. Nice
Mr. Nice Som studerende sælger Howard Marks pot til sine venner for at tjene lidt penge. Howard begynder at læse til lærer, men udsigten til et almindeligt, borgerligt liv tiltaler ham ikke. Da en ven beder Howard køre en bilfuld pot fra Tyskland til England, kan han ikke sige nej. Det bliver starten på en lang og farverig karriere som hashsmugler. Howard Marks: Rhys Ifans. Judy Marks: Chloë Sevigny. Jim McCann: David Thewlis. Instruktion: Bernard Rose.

DR3
DR K

21:00  

Strømer i natten
Strømer i natten "Folk kan ikke lide at blive set om natten, og mit job er at se dem". Vicepolitikommissær Weiss patruljerer i Paris' natteliv. Weiss spiller efter sine egne regler, mens hans sørger for, at ejerne af byens barer og bordeller ikke begår for mange ulovligheder. Da han får en ny makker, får han samtidig en skygge, der kommer til at opleve en lang nat, hvor loven må brydes for at ro og orden kan opretholdes. Simon Weiss: Roschdy Zem. Laurence Deray: Sara Forestier. Instruktion: Philippe Lefebvre.

22:35  

Paris-Berlin (1:4)
Paris-Berlin (1:4) En serie i fire dele om de to europæiske storbyer Paris og Berlin, der er vokset og har udviklet sig gennem fire århundreders omtumlet historie i gensidig beundring. Både arkitekturen og byplanlægningen vidner om denne komplekse og berigende konfrontation, for ud over krig og ødelæggelse har de to hovedstæder også været en kilde til inspiration for hinanden i forbindelse med vandringen fra land til by og den industrielle revolution.

23:25  

Paris-Berlin (2:4)
Paris-Berlin (2:4) En serie i fire dele om de to europæiske storbyer Paris og Berlin, der er vokset og har udviklet sig gennem fire århundreders omtumlet historie i gensidig beundring. Både arkitekturen og byplanlægningen vidner om denne komplekse og berigende konfrontation, for ud over krig og ødelæggelse har de to hovedstæder også været en kilde til inspiration for hinanden i forbindelse med vandringen fra land til by og den industrielle revolution.

DR Ultra

21:30  

Ultra Factor
Ultra Factor

21:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

22:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

22:20  

Ultra Factor 2
Ultra Factor 2

22:40  

Godnat - Ultra
Godnat - Ultra

DR Ramasjang
DR1

01:30  

Fredagsfilm: Player
Fredagsfilm: Player Den retskafne og lettere kedelige advokat Michael Helge sendes til Sydfrankrig for at afslutte en umiddelbart simpel skilsmissesag. Så snart Michael Helge sætter foden på fransk jord, går alt galt. Han bliver franarret 10 mio. kr. af firmaets penge, og pludselig ser fremtiden knap så lys ud. Heldigvis møder han sin gamle ven, den letlevende gambler Theo, og sammen får de på ægte James Bond-manér lagt en plan for at få alle pengene tilbage... Medvirkende: Rasmus Bjerg og Casper Christensen m.fl. Manuskript: Marie Østerbye. Instruktion: Thomas Willum Jensen. Fotograf: Sebastian Blenkov. Musik: Flemming Nordkrog. Produktion: Blenkov & Schønnemann Pictures i samarbejde med bl.a. DR.

02:45  

Kommissær Janine Lewis (3:19)
Kommissær Janine Lewis (3:19) Vicekriminalkommissær Janine Lewis er på vej til skole med sine børn, da hun bliver vidne til en ulykke. En skolepige rammes af en bil, der flygter fra stedet. Et andet sted i byen bliver stripperen Rosa Milicz fundet kvalt. Rosa arbejdede i en klub, der bestyres af James Harper, men Harper kan ikke hjælpe med mange oplysninger om hende. Til gengæld viser han sig at være flugtbilens ejer - men hvem sad bag rattet? Janine Lewis: Caroline Quentin. Richard Mayne: Ian Kelsey. Hackett: David Schofield. Instruktion: Pip Broughton.

03:55  

Bergerac: Udsøgt offer
Bergerac: Udsøgt offer En uidentificeret mand findes skudt i den franske by St. Malo. Det lokale politi formoder, at manden er fra Jersey, så Bergerac bliver sendt til Frankrig for at grave i sagen. Bergeracs efterforskning fører ham til et advokatfirma drevet af en flok søskende, der er bekymret for den ældste bror. Men hvad er deres forbindelse til mordofferet?

DR2

01:40  

60 Minutes
60 Minutes

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:15  

DR3 Dok: Michael Jackson, de unge år
DR3 Dok: Michael Jackson, de unge år

02:00  

Atletik: Indendørs VM Portland, direkte
Atletik: Indendørs VM Portland, direkte

DR K

00:20  

Paris-Berlin (3:4)
Paris-Berlin (3:4) En serie i fire dele om de to europæiske storbyer Paris og Berlin, der er vokset og har udviklet sig gennem fire århundreders omtumlet historie i gensidig beundring. Både arkitekturen og byplanlægningen vidner om denne komplekse og berigende konfrontation, for ud over krig og ødelæggelse har de to hovedstæder også været en kilde til inspiration for hinanden i forbindelse med vandringen fra land til by og den industrielle revolution.

01:10  

Paris-Berlin (4:4)
Paris-Berlin (4:4) En serie i fire dele om de to europæiske storbyer Paris og Berlin, der er vokset og har udviklet sig gennem fire århundreders omtumlet historie i gensidig beundring. Både arkitekturen og byplanlægningen vidner om denne komplekse og berigende konfrontation, for ud over krig og ødelæggelse har de to hovedstæder også været en kilde til inspiration for hinanden i forbindelse med vandringen fra land til by og den industrielle revolution.

02:05  

Udryddelsen af de europæiske jøder (5:8)
Udryddelsen af de europæiske jøder (5:8) Adolf Hitlers plan om at tilintetgøre alle jøder kræver stor systematik, for antallet af tilfangetagne jøder vokser. Jernbanenettet bliver udvidet, så kreaturvognene med de tusindvis af jøder kan køre direkte til koncentrationslejrene. Her får de frataget deres sidste ejendele og de få penge, de måtte have. Pengene bliver sat ind på en schweizisk bankkonto, der blandt andet bliver brugt til at finansiere opførelsen af de nye gaskamre, der bliver bygget i 1941 for at effektivisere udryddelsen af jøderne.

03:00  

Rejsen til verdens navle (2:5)
Rejsen til verdens navle (2:5) Nordkaperen er stukket til søs i det store og øde Stillehav. Første stop er Kokosøen, hvor sørøverne gravede deres enorme skatte ned. Efter et besøg på den frodige stille- havsø bliver der også tid til et dyk med bl.a. hammerhajer. Herefter sættes kursen mod næste stop Galapagosørne, hvor fregatfugle, havleguaner og søløver venter. Tilrettelæggelse: Hanne Danielsen. Produceret af Skandinavisk Film Kompagni for DR TV.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053323