dkby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 17. marts 2016

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 17. marts 2016

DR1

00:10  

Til undsætning (17:48)
Til undsætning (17:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

00:55  

I farezonen (43:61)
I farezonen (43:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:45  

Serangoon Road (1:10)
Serangoon Road (1:10) I Singapore i midten af 1960'erne bliver den gådefulde australier Sam Callaghan hyret som opdager af Patricia Chengs detektivbureau. I en by præget af politiske og racemæssige spændinger må den stædige detektiv efterforske alt fra utroskabssager til sprængfarlige politiske sager med vidtrækkende konsekvenser.

02:40  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit når budene imponerende højder hos Hans Hedegaard fra Frederiksberg Auktionshus, når gamle legetøjsbiler ryger under hammeren. Casper Cassøe og Ulrik Kristensen fra Hesteavlsorganisationen Dansk Varmblod jagter elite-føl til deres kommende auktion. Og til eftersynet i Hørsholm får ejeren Ole Christensen travlt, da det går op for ham, at han måske har glemt at invitere kunderne. Sendt første gang 01.04.14

03:10  

I hus til halsen II (5:8)
I hus til halsen II (5:8) For seks måneder siden gik ungdomskæresterne Michelle og Peter fra hinanden. Siden har de forgæves forsøgt at få solgt deres fælles hus i Langeskov, mens de skiftevis bor i huset med deres to børn eller på en sofa hos familie og venner. Selvom de er enige om, at boligsituatio-nen ikke længere er holdbar for deres to børn, kan de ikke blive enige om, hvad huset skal sættes til salg for. Det gør det umuligt at få huset solgt. Peter har netop mistet sit job og vil ikke gå fra huset med gæld, og derfor føler Michelle sig holdt som gidsel i huset. Nu vil designer Anders Faarborg og ejendomsmægler Jesper Nielsen forsøge at hjælpe familien med at få huset solgt så de begynde at leve deres nye liv hver for sig.

03:50  

Hammerslag 2011 (13)
Hammerslag 2011 (13) Vi starter med en dejlig landejendom udenfor Bogense. Masser af kvadratmeter, men ikke ret meget jord. Til gengæld kan man holde fest for 500 mennesker. Næste ejendom er en lækker renoveret lejlighed i Odense, med gå-afstand til alt. Sidste bolig er et liebhaversommerhus i første række til Storebælt, og her er prisen blevet kraftigt barberet ned pga. krisen. Sendt første gang 18.10.11

04:20  

Ønskehaven (7:7)
Ønskehaven (7:7) Vildmandstræning og romantisk afslapning er to meget forskellige havedrømme. Men ved hjælp af buske, blomster og kyndige gartnerhænder bliver alle drømme realiseret, når Camilla Ottesen og Co. tager udfordringen op og skaber den perfekte Ønskehave for romantikeren Christina, vildmanden Rune og lille Karl på 1½ år. Tilrettelæggelse: Thomas Rounborg Sendt første gang 02.06.09

04:50  

Forældreløse dyrebørn (1)
Forældreløse dyrebørn (1) Dyrlægen Marlice bor sammen med sin mand Rudie og deres søn Zacheo i Naankuse, et dyrereservat i en nationalpark nær Windhoek i Namibia. Sammen med deres hjælpere tager de sig af områdets tilskadekomne og forældreløse dyrebørn. Et kuld på fjorten afrikanske vildhundehvalpe skal vejes og mærkes. En forældreløs bavianunge skal behandles for en skade i foden. mens to fem måneder gamle leopardunger raserer huset!

05:15  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:30  

DR Friland: Steen og velfærden (4:4)
DR Friland: Steen og velfærden (4:4) Kan man leve et lykkeligt liv i 2005 med et årligt tøjbudget på under 1.500 kr.? Det er der delte meninger om, når frilænderen Steen Møller og modeforlæggeren Malene Malling mødes og diskuterer mode og velfærd. Den sparsommelige frilænder viser det bedste fra sin udsædvanlige garderobe frem for modeforlæggeren, der til gengæld giver gode råd om, hvad der er oppe i tiden. Tilrettelæggelse: Jens Folmer Jepsen/Paseofilm Sendt første gang 07.09.05

05:55  

Dyrehospitalet (9:9)
Dyrehospitalet (9:9) I Kenya behøver man hjælp til at behandle et næsehorn, der blev skudskadet af krybskyttere. Der foregår en hensynsløs jagt på de prægtige dyr, fordi deres horn er værdifulde. Vi er nået til sidste episode i denne sæson af Dyrehospitalet, hvor vi sammen med seriens vært, Sofia Rågenklint, har oplevet både tilskadekomne og syge dyr i Afrika og på de mere velkendte steder i Gøteborg, Helsingborg og Kålmårdens dyrepark. Nordvision fra Sverige.

06:55  

Danmarks skønneste hjem - Midt- og Vestjylland (4:10)
Danmarks skønneste hjem - Midt- og Vestjylland (4:10) Dommertrioen kommer vidt omkring og når i aften helt til Limfjorden. Her skal de bedømme en kæmpe, ombygget gård med fjordudsigt, der bl.a. skal konkurrere med en fuldkommen renoveret fattiggård og et ultramoderne søhus med en overraskelse i garagen. Men hvilke af de tre hjem har, hvad der skal til for at gå videre til finalen om at blive Danmarks skønneste hjem 2012 og måske vinde præmien på 100.000 kroner?

07:25  

Den store elefant-komsammen
Den store elefant-komsammen Hvert år søger Sri Lankas vilde elefanter sammen i en kæmpe flok, en adfærd man ikke finder mange andre steder i verden. Men den store elefant-komsammen er som så mange andre steder truet af menneskets opdyrkning af jorden, så elefanterne får mindre og mindre plads at søge føde og leve i.

08:15  

De flyvende læger (90:224)
De flyvende læger (90:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

DR2

00:05  

Lægen flytter ind (5:6)
Lægen flytter ind (5:6) 48 årige Claus Burhenne har i et år vidst han har begyndende diabetes. Alligevel står den daglige menu på pizza, et halvt kilo slik og masser af sodavand. Claus gider ikke gå til kontrolbesøg hos lægen og hans familie kan i det hele taget ikke få ham til at forstå alvoren. Så praktiserende læge Charlotte Bøving flytter ind for at få Claus til at indse, at han i værste fald kan dø, hvis han fortsætter på den måde.

00:50  

Fightville
Fightville De fleste føler sig både frastødt og tiltrukket af en slåskamp mellem to mænd. Duellen på næver er lige så gammel som civilisationen selv, men som sport har den altid været på kant med civilsamfundet. I de sidste ti år har Mixed Martial Arts, MMA, imidlertid overgået boksning og er vokset fra et snusket gladiatorshow til at være verdens dominerende kampsport med en milliardstor omsætning. Men der er langt fra Las Vegas og de store penge til de snavsede, sveddryppende træningssale i de små byer i det sydvestlige Louisiana, hvor det sociale liv styres af boreplatformenes lønningsdage, og hvor den brutale kamp mellem to mænd i arenaen bliver et billede på den anden brutale konkurrence, der kaldes den amerikanske drøm.

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

DR2 Morgen
DR2 Morgen DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

DR3

01:35  

Flodmonstre V (6:6)
Flodmonstre V (6:6) En mand er blevet skambidt af en ferskvandsfisk i en af Bolivias floder. Hans ansigt er nærmest forsvundet, men resten af kroppen er urørt. Det brutale dødsfald vækker Jeremy Wades interesse, og han rejser derfor til Sydamerika for at finde den morderiske fisk. Det bliver dog en nervepirrende efterforskning i en farlig jungle og med kokainsmuglere lige rundt om den næste flodbred.

02:25  

Fif TV (18)
Fif TV (18) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. Hvis du er kommet til skade derhjemme, er det ikke altid, du har tid eller lyst til at tage på skadestuen - men hvad gør man så? Dagens Fif TV handler om skaderne i hjemmet, og sammen med vært Anders Hagen får du fifs til, hvordan du kan hjælpe dig selv, uanset om du har forstuvet en fod eller brændt dig på kaffen.

02:55  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:55  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:55  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

07:00  

Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop
Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med Barthelot som laver øvelser for 'ryg og lænd', så har vi træning for at få 'faste lår' med Yvonne, og til sidst får vi 'kål på kontorkroppen' med Anne Kathrine.

DR K

00:05  

Apollo 11 - Rejsen til månen
Apollo 11 - Rejsen til månen Den 20. juli 1969 ændrede astronauterne Neil Armstrong, Buzz Aldrin og Michael Collins verden, da de som de første nogensinde landede på månen med verdens største rumraket, Apollo 11. Menneskets månelanding var den største teknologiske præstation nogensinde, og de tre astronauters otte dage lange rejse til månen var en af de mest sete begivenheder nogensinde. I dette drama skildres den hidtil ukendte historie bag astronauternes heltemod og den teknologi, som muliggjorde den imponerende mission. Neil Armstrong: Daniel Lapaine. Buzz Aldrin: James Marsters. Michael Collins: Andrew Lincoln. Instruktion: Richard Dale.

01:40  

68
68 Den franske instruktør Patrick Rotman fortæller til tonerne af bl.a. Jimi Hendrix, Doors, Bob Dylan, Otis Redding og Janis Joplin om et begivenhedsrigt 1968, hvor modstanden mod Vietnamkrigen og oprør mod stivnede normer og autoriteter fik unge i den vestlige verden på gaden i titusindvis. Det var året, hvor der udbrød revolutionære tilstande i Paris' gader, der i nogle uger forenede arbejdere og studenter, indtil det tavse flertal tog over. Det var året, hvor håbet om et forår i Prag og socialisme med et menneskeligt ansigt blev slukket af sovjetiske tanks. Og det var året, hvor både Martin Luther King og Robert Kennedy blev myrdet inden for få uger.

03:10  

Verdenshistorien (8:8)
Verdenshistorien (8:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag

04:05  

Rejsen til verdens navle (1:5)
Rejsen til verdens navle (1:5) Troels Kløvedal og hans besætning, der bl.a. består af Ib Michael og Hanne Danielsen, er atter taget på langfart med Nordkaperen. Denne gang sætter de kursen fra Panama ud i verdens største ocean - Stillehavet. Forude ligger første stop på rejsen, Isla del Coco, hvor sørøverne efter sigende gemte deres enorme skatte. Tilrettelæggelse: Hanne Danielsen. Produceret af Skandinavisk Film Kompagni for DR TV. www.dr.dk/nordkaperen

05:02  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

05:04  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:30  

Kaspar Bonnén i Mikkels atelier
Kaspar Bonnén i Mikkels atelier Lige nu udstiller han sin skizofrene mors lejlighed - gennempløjet af en hospitalsgang. Billedkunstneren Kaspar Bonnén er optaget af rummet og hvad det gør ved os. Både hans egne personlige rum og vores fælles. Bonnén kommer på besøg i filminstruktør og billedkunstner Mikkel Munch-Fals atelier.

07:00  

Så længe hjertet slår (13:14)
Så længe hjertet slår (13:14) Denne serie handler om forelskelse, ensomhed og drømme, den handler om dig og mig uanset alder, den handler om at bruge livet, mens vi er i det. Seriens medvirkende er alle over 60, men deres længsel efter til stadighed at blive set og hørt, efter behovet for fællesskab, efter at blive elsket, er universel. Vi møder seks singler, som seriens vært Magnus Silfvenius Öhman vil sende på mindst en blinddate i håb om, at alle - eller nogen - finder kærlighed, venskab eller i hvert fald godt selskab. I dag fortæller Tuula, Mona og Bror om, hvordan de synes, det har været at stå frem og deltage i denne serie. Nordvision fra Finland.

07:30  

Så længe hjertet slår (14:14)
Så længe hjertet slår (14:14) Denne serie handler om forelskelse, ensomhed og drømme, den handler om dig og mig uanset alder, den handler om at bruge livet, mens vi er i det. Seriens medvirkende er alle over 60, men deres længsel efter til stadighed at blive set og hørt, efter behovet for fællesskab, efter at blive elsket, er universel. Vi møder seks singler, som seriens vært Magnus Silfvenius Öhman vil sende på mindst en blinddate i håb om, at alle - eller nogen - finder kærlighed, venskab eller i hvert fald godt selskab. I dag er en smuk, rørende, morsom og følelsesmættet rejse slut for de modige medvirkende i serien. Måske vil de fortsætte med at se hinanden fremover, måske vil de sammen med helt andre mennesker endelig finde, hvad de søger. Nordvision fra Finland.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den af malerier af Jens Peter Sinding Jørgensen. www.dr.dk/morgenandagten

08:26  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Solens mad
Solens mad Med smag for Middelhavskøkkenets spændende mad og dejlige vin går rejsen til Italien, hvor vi skal besøge den lille bjergby Pitigliano på grænsen mellem Toscana og Lazio. Her forberedes forårsfesten, et af årets højdepunkter. Festen er en hyldest til forfædrene, det gådefulde folk etruskerne, hvis madtraditioner overlevede og lagde grunden til dagens berømte toscana-køkken. Nordvision fra Sverige.

DR Ultra

06:00  

Tintin
Tintin Det gådefulde juveltyveri (2:2)

06:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:30  

Redakai
Redakai

06:54  

Mønk
Mønk

06:57  

Mønk
Mønk

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

07:10  

Isas Stepz (44)
Isas Stepz (44) Elliot beder Isa & co. om en stor tjeneste: De skal male et billede for ham til en velgørenhedsauktion. Isa kommer til at sige ja, men det er lettere sagt end gjort.

07:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:35  

Uglen
Uglen Den lille rød-ugle.

07:40  

Danmarks vildeste maskine
Danmarks vildeste maskine John Deere 1270D - Skovningsmaskine

07:50  

Oscars oase
Oscars oase Fantastisk flugt

08:00  

The Next Step
The Next Step Sæt gang i festen.

08:25  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

08:50  

Amigo
Amigo I AMIGO skal man også være fremragende til at føle og lytte - og turde tage en tur i det spektakulære game: kranen. Vært: Jacob Riising

DR Ramasjang

05:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne I dag skal Eddie Odder og Osvald svømme, men ingen af dem er helt sikre alligevel.

05:40  

Kære Sebastian
Kære Sebastian Sebastian går ind i berberabernes store anlæg og fodrer dem. Den store han holder øje med hvad Sebastian laver. Berberaberne er de eneste vilde aber i Europa.

06:00  

Gæt med Emil
Gæt med Emil

06:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

06:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Skræk og rædsel.

06:30  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Larmende legetøj.

06:45  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

07:00  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes skoletasker, og han muger ud i stalden og fylder dem med gedelort. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få skoletaskerne tilbage.

07:30  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

07:40  

Postmand Per
Postmand Per - og de lyserøde hjemmesko. Dukkefilm Per er lidt klodset og han får våde fødder, da han træder i en vandpyt, men Teddy mener, han har den helt rigtige opfindelse til det problem.

08:00  

Lotte fra Spektakelmagergade (3;7)
Lotte fra Spektakelmagergade (3;7) Hele familien er på udflugt. Men Bamse bliver våd, og træerne er alt for høje, så Lotte synes ikke, det er rigtigt sjovt, før Jonas falder i vandet. Sendt første gang 01.09.97

08:30  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella En tur i Zoo.

08:40  

Babar
Babar Tegnefilm med danske stemmer.

08:55  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

 
DR1

09:00  

De flyvende læger (91:224)
De flyvende læger (91:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

09:45  

Downton Abbey V (4:10)
Downton Abbey V (4:10) Herskabstjeneren Thomas har pådraget sig en mystisk sygdom efter at være vendt tilbage til Downton. Violet fortæller Isobel om sin fortid med den russiske prins Kuragin, mens Mary når frem til en beslutning om sit forhold til lord Gillingham. Samtidig bliver Sarah Bunting ved med at skabe uro på Downton, men denne gang går hun måske for vidt.

10:30  

Antikkrejlerne (52)
Antikkrejlerne (52) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (53)
Antikkrejlerne (53) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

DR2 Morgen (G)
DR2 Morgen (G) DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

11:00  

Penge
Penge

11:25  

Leos rejse (3:6)
Leos rejse (3:6) Seriens vært, Leo Ajkic, rejser til nogen af verdens mest spændende folkefester for på egen hånd at opleve, om de mon er så farverige, spændende og vilde, som de ser ud til. I denne tredje episode er Leo taget til verdens største Balkanfest, Guca i Serbien. Og her er der masser af balkanrytmer, trompetmusik og mængder af kød tilberedt på alle mulige måder. Leo er oprindelig fra Bosnien-Hercegovina, han elsker musikken og den typiske kultur her, men han er spændt på hvor velkommen, han kommer til at føle sig på denne serbiske festival. Nordvision fra Norge.

11:55  

Leos rejse (4:6)
Leos rejse (4:6) Seriens vært, Leo Ajkic, rejser til nogen af verdens mest spændende folkefester for på egen hånd at opleve, om de mon er så farverige, spændende og vilde, som de ser ud til. I denne fjerde episode er Leo taget til Kolkata i Indien, hvor en af verdens allerstørste hindufestivaler finder sted. Årligt fejres den mægtige kvindelige gud, Durga, og det sker med masser af dans, mad og besøg i flest mulige af de 4000 midlertidigt opsatte pavilloner, der sættes op. Her er guld, neonlys og hinduistiske ritualer. Leo kaster sig ud i folkefesten med alle de glade indere, men han undrer sig over, hvordan man kan fejre en mægtig gudinde så overdådigt i et land, hvor kvinder i praksis har så lidt magt og lever så udsat. Nordvison af Norge.

DR3
DR K

09:00  

Solens mad
Solens mad Med smag for Middelhavskøkkenets spændende mad og dejlige vin går rejsen til Italien, hvor vi skal besøge Nuoro-provinsen på Sardinien. Her har fårehyrden Orlando Murgia tilberedt en frokost som den kunne have set ud i stenalderen - en frokost med hjemmebrændt akvavit og rødvin lavet af druer, der blev trampet af egne fødder. Nordvision fra Sverige.

09:30  

Så hatten passer, 10:12
Så hatten passer, 10:12 Et crazy teatershow uden manuskript og fuldt af overraskelser. Publikum bestemmer, hvad der skal spilles, men skuespillerne bestemmer selv hvordan.

10:00  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

10:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

11:30  

Kløvedal i Indonesien (2:6)
Kløvedal i Indonesien (2:6) Nordkaperen fortsætter rejsen til den indonesiske øgruppe Riau Palau med hovedbyen Tanjung Pinang, hvor der provianteres. I et delfinreservat hopper hele besætningen i vandet sammen med de legesyge og, viser det sig, meget veltrænede delfiner. Ved ækvator dukker kong Neptun op og døber behørigt Kløvedals 8-årige søn Asbjørn, der krydser ækvator for første gang. I det sydvestligste hjørne af Kalimantan/Borneo sejler Nordkaperen op ad Kumai floden for at møde den danske forstmand Michael Jæger, der er ansat af den indonesiske regering for EU-penge for at forhindre illegal skovhugst i nationalparkerne. Dybt inde i junglen besøger Kløvedal og hans besætning også et center for forældreløse orangutanger, hvor ungerne bliver optrænet og genudsat i nationalparkerne. Sendt første gang 06.05.07

DR Ultra

09:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

09:30  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Strandløver.

09:45  

Mig og min robot
Mig og min robot Logen.

10:00  

Store NØRD
Store NØRD Store Nørd skal have godt vejgreb på deres ellert, for at den kan køre stærkt. I dag skal de ud og køre Formel 1 for at finde ud af, hvordan en rigtig racerbil fungerer.

10:30  

Oscars oase
Oscars oase Faret vild

10:40  

Dagens ret
Dagens ret Spicy tun Wraps I dag vil Jose og Chris vise os deres helt egen udgave af en tunsandwich. I stedet for en bolle kommer tunsalaten i en wrap, for så er den nemmere at have med på madpakken, synes de. Ud over tun er der også æbler og stærk chili i, så stærk at pigerne lige må sunde sig efter en lille smagsprøve.

10:50  

Verdens bedste quiz
Verdens bedste quiz ALLE danske børn kan være med i VERDENS BEDSTE QUIZ, når Joakim Ingversen byder indenfor i sit outstanding quizstudie. 15 minutter med fuld knald på. Ikke en flue får lov til at hvile på væggen, og quizrunderne er udfordrende, spændende og rigtig dumme... De to deltagere i studiet får i denne internationale uge hjælp fra HELE VERDEN, når fire børn og en hemmelig gæst sidder klar foran deres webcam. Se med i aften, hvor Ida og Laura skal gætte kendis-navne ud fra deres kæledyr, og hvor de skal spotte, hvad Eiffeltårnet kaster forbi sit webcam. Vinderen går hjem med 350 kr. og den eftertragtede og helt unikke t-shirt, som alle drømmer om.

11:05  

Wild Kratts
Wild Kratts

11:30  

Fiskemissionen 6:7
Fiskemissionen 6:7 På Vikingetogt I sanglandet Lejre lidt uden for Roskilde lever en lille gruppe mennesker stadig, som de gjorde i Vikingetiden. Vikingemutter er løbet tør for røgede sild, så det bliver en opgave for spejderpigerne Liva og Helene at skaffe dem. Sammen med lystfiskeren Gordon drager de på Fiskemission med en ægte Vikingebåd på Roskilde Fjord. Og pigerne har i den grad noget på spil. For hvis de ikke klarer missionen, venter en ækel konsekvens. Husk, at du selv kan være med i Fiskemissionen på dr.dk/ultra.

11:50  

Junglebanden
Junglebanden Syv minutter i bang

DR Ramasjang

09:10  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes badedyr og låst dem inde i sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få badedyrene tilbage.

09:40  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

09:50  

Postmand Per
Postmand Per - og tordenvejret. Dukkefilm. Fru Madsen er bange for tordenvejr, og det er Poul også. Men da Bonny bliver væk, må nogen jo ud at finde den. Og Poul melder sig frivilligt.

10:10  

Lotte fra Spektakelmagergade (2:7)
Lotte fra Spektakelmagergade (2:7) Lotte er træt af sin gamle trehjulede cykel. Hun vil have en rigtig cykel ligesom Jonas og Mia. Men om morgenen på hendes 5-års fødselsdag er der ingen cykel til hende.

10:40  

Dyrenes ø (9:13)
Dyrenes ø (9:13) Om en gruppe dyr, som på en flydende ø forsøger at slippe væk fra menneskenes forfølgelser. Det siges, at ørkenens gyldne muldvarpe altid kan finde vej, men er det nu også sandt?

11:05  

Sofus
Sofus Sofus lander hos Milan, der bor i Grønland. Milan skal ud og sejle med sin familie i fjorden, og han håber på, de fanger en stor fisk, som de kan spise. Men fiskene er vist svømmet et andet sted hen, og Milan må prøve at være meget tålmodig. Milan giver Sofus en farvelgave, så han selv kan tage på fisketur.

11:20  

Ramasjang Mysteriet
Ramasjang Mysteriet Hvor er Hr. Skægs skæg? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

11:50  

Onkel Reje og børnenes brevkasse
Onkel Reje og børnenes brevkasse Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

DR1

12:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit skal Hans Jørgen Eriksen fra Holstebro auktioner have en hel musikbutik på auktion, og det er ikke en hvilken som helst butik. Casper Cassøe fra Hesteavlsorganisationen Dansk Varmblod tager utraditionelle metoder i brug, når føllene til den kommende eliteauktion skal vise sig bedst muligt. Og i Hørsholm skal auktionarius Ole Christensen have en unik Aalto-vase på auktion. Sendt første gang 02.04.14

12:30  

I hus til halsen II (6:8)
I hus til halsen II (6:8) Karina og Brian og deres to børn sidder i en håbløs boligsituation med et hus, de betaler til, men ikke bor i. Familien har boet i Svinninge på Sjælland i seks år, men for et halvt år siden flyttede de til Jylland for at komme tættere på Brians familie. Parret har begge fundet nyt job, men så længe deres hus i Svinninge står til salg, kan de ikke købe en ny bolig. De bor nu hos Brians far i en lille 2 værelses lejlighed, mens Brians far selv er flyttet tilbage til sin x-kone. Hvis huset i Svinninge ikke snart bliver solgt, er Karina og Brian nød til at sige deres nye jobs op og flytte tilbage til Sjælland. Derfor er designer Anders Faarborg og ejendomsmægler Jesper Nielsen taget til Svinninge for at hjælpe familien med at komme af med huset og lægge deres liv på Sjælland bag sig.

13:05  

Hammerslag 2011 (14)
Hammerslag 2011 (14) Vi starter i Middelfart med en lejlighed i Fænøsund Strandpark, og her overrasker prisen. Næste udfordring er et sommerhus, der har kendt bedre tider, men beliggenheden er i klasse A. Sidste ejendom er drømmen af en bolig i et af Danmarks drømmekvarterer. Hva' be' ha'r? Sendt første gang 25.10.11

13:35  

Mord på hjernen (13:21)
Mord på hjernen (13:21) 'Gamle sår'. Bain plages af gentagne mareridt om sin kones voldsomme død 12 år tidligere. Han lader sig overtale til at tage orlov, men i stedet for at forsøge at koble af, beslutter han sig for at opspore manden, der kørte hans kone ihjel. Samtidig bringer en af Bains gamle kriminalsager hans datter i alvorlig fare.

DR2

12:25  

Amerikas Hairy Bikers (4:12)
Amerikas Hairy Bikers (4:12) USA har deres helt egen udgave af hairy bikers, nemlig vennerne Bill Allen og Paul Patranella, der også deler kærligheden til store motorcykler og god mad. De rejser rundt i USA, laver mad og spiser sig igennem et utal af lokale delikatesser. I Houston prøver de kræfter med nogle af største chiliheads i verden. Kan de klare en ultra-hot chiliburger?

12:50  

Jimmys bondegård (11)
Jimmys bondegård (11) Trods frygten for miltbrand fortsætter Jimmy ufortrødent sine udvidelsesplaner, der helst skal være færdige til foråret. En ny bestyrer, Mike, bliver ansat til at gennemføre de ambitiøse planer. Men tingene begynder straks at gå galt, da slagteriets ordresystem går ned.

DR3

12:00  

Fif TV (18)
Fif TV (18) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. Hvis du er kommet til skade derhjemme, er det ikke altid, du har tid eller lyst til at tage på skadestuen - men hvad gør man så? Dagens Fif TV handler om skaderne i hjemmet, og sammen med vært Anders Hagen får du fifs til, hvordan du kan hjælpe dig selv, uanset om du har forstuvet en fod eller brændt dig på kaffen.

13:20  

Homeland IV (3:12)
Homeland IV (3:12) Carrie har presset CIA-direktøren Lockhart til at udnævne hende til chef for CIA's kontor i Islamabad. Her forsøger hun at tage kontakt til den unge Aayan, der var den eneste, som overlevede det CIA-styrede bombeangreb mod en terrormistænkt. Samtidig, hjemme i USA, er Quinn ved at gå i hundene efter Carries forgængers voldsomme død.

14:10  

Homeland IV (4:12)
Homeland IV (4:12) Quinn har opdaget, at drabet på CIA-chefen Sandy var koordineret af den pakistanske efterretningstjeneste. Det lykkes Carrie at identificere manden, der orkestrerede angrebet. Nu begynder en risikabel mission for at komme nærmere sandheden om, hvem der gav ham den blodige opgave.

DR K

12:25  

Kløvedal i Indonesien (3:6)
Kløvedal i Indonesien (3:6) Nordkaperen lægger til i Jakartas gamle sejlskibshavn Sunda Kalapa, og Troels Kløvedal går sammen med sin kone Else Marie og sønnen Asbjørn på opdagelse i den kæmpestore by. De besøger blandt andet den store Istiqual moske og en skole, hvor børnene bliver undervist i Indonesiens grundlov, Pancasila. Imens taler Kløvedals datter, Gurli Marie med Anne Lise Klausen, der er ansat som antikorruptionsekspert i Verdensbanken. Derefter sejler Nordkaperen ud i øhavet omkring Jakarta til den lille ø Unrust, der i 1675 fik besøg af den havarerede danske Ostindiensfarer "Oldenburg". Efter et besøg af den danske udviklingsminister Ulla Tørnæs, sejler Nordkaperen til den rygende vulkan Krakatau i Sundastrædet, og hele besætningen bestiger vulkanen sammen med den danske biolog Lars Møller, der arbejder med katastrofebekæmpelse for Dansk Røde Kors. Sendt første gang 13.05.07

13:30  

Taxa (33:56)
Taxa (33:56) Andreas har besluttet at gifte sig med Mai for at sikre, at hun kan blive i landet - men er det nok? Stine får en vigtig besked og må fortælle de andre på centralen, at hun holder op som chauffør. Mens René bliver presset af Philip, som vil have ham med i sine ulovlige, men yderst indbringende, forretninger, er Lizzie og Gitte også i gang med at lægge planer på hans vegne - da René har fået nok, er det Stine han søger hjælp hos. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Caroline Drasbæk, Jimmy Jørgensen, Solbjørg Højfeldt, Kaare Nielsen, Pernille Grumme og Regitze Schartau. Manuskript: Nikolaj Scherfig og Stig Thorsboe. Instruktion: Per Fly Plejdrup. Foto: Steffen Led Sørensen. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:05  

Taxa (34:56)
Taxa (34:56) Det er dagen, hvor René skal godkendes som vognmand, da der dukker forhindringer op i sidste øjeblik - oven i det bliver hans splinternye taxa stjålet, og han indgår en skæbnesvanger aftale med Philip. Det bliver katastrofalt for Mike, da han og Finn bliver involveret i jagten på Renés stjålne bil, mens Andreas og Mai går i panik, da Andreas' mor dukker op på uanmeldt besøg, og der går skår i Verners nyfundne idyl med Eva. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Caroline Drasbæk, Jimmy Jørgensen, Solbjørg Højfeldt, Birgit Conradi, Bendt Hildebrandt, Christoffer Bro, Kristian Halken, Morten Kristensen, Caroline Johansen, Susanne Storm, Peter Mortensen og Pascal Mikkelsen. Manuskript: Nikolaj Scherfig og Stig Thorsboe. Instruktion: Niels Arden Oplev. Foto: Lars Vestergaard. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:45  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Om autoværn på Hørsholm-motorvejen, om en ung Otto Brandenburg og hans endnu yngre fans, om en kendt minister, der træder tilbage i utide, om Gunnar Nu og Lennart Hyland, der tipper landskamp, om storbrand i Københavns centrum og om en fodboldspiller, der var alles helt. Redaktion: Marianne Kemp, Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

DR Ultra

12:00  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:15  

Sofie Linde Show
Sofie Linde Show I aftenens Sofie Linde Show har Sofie besøg af hele Danmarks hus-konditor, Mette Blomsterberg. Sofie har fundet skjulte optagelser frem, fra dengang Mette Blomsterberg var helt ny i TV-faget og udfordrer desuden Mette i selskabslegen "Velkommen til..." Bubber har et bud på et nyt TV-program, der måske kan lokke en helt ny seerskare med på Bagedyst-bølgen - og Tyrees Tyr og DJ Isak gir' et nummer! Det er lørdag - det er familietid - det er Sofie Linde Show - og nu tvinger vi børn og voksne tilbage ind i hinandens liv!

12:45  

Tintin
Tintin Det gådefulde juveltyveri (2:2)

13:10  

Redakai
Redakai

13:30  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

14:00  

Uglen
Uglen Ugler og andre kæledyr.

14:05  

Uglen
Uglen Natur-ugle-katastrofen.

14:15  

Pendlerkids II (7)
Pendlerkids II (7) Pil giver Pendlerkids et ultimatum: Enten sælger de navnet 'Pendlerkids' til hende for tyve tusind kroner, eller også bliver de sagsøgt af hendes fars advokat. Det giver uenighed i gruppen: de fleste mener, at de bør sælge navnet, men Marie nægter at bøje sig.

14:30  

Pendlerkids II (8)
Pendlerkids II (8) Tobias har fundet ud af, at Kasper skal flytte til USA, og nu er han sur over, at Kasper ikke har fortalt ham det før. Kasper prøver at overtale Tobias til at holde på hemmeligheden. Imens opdager Pil, at komikeren Simon Talbot er med toget, og han er vild efter at skrive autografer.

14:45  

Pendlerkids II (9)
Pendlerkids II (9) Sofie fra DR Ultra er med toget. Hun skal lave et indslag til TV om de to bands, der dyster om at komme med på Vilde Vulkaner. Både Kasper og Pil kæmper en hård kamp om at være dem, der skal optræde i programmet, men det viser sig at blive en helt tredje.

DR Ramasjang

12:05  

SYV (1:10)
SYV (1:10) "7" ... en eventyrlig konkurrence for hele familien! Der er 7 prøver, 7 porte og 7 spor i "7". Alle spor kan måske vise vejen til dagens eventyr, som skal gættes til sidst. Der er 2 børn på 6, som har 7 familiemedlemmer med som hjælpere til at klare de 7 prøver. Konkurrencen ledes af en Prinsesse: Emilia Huusfeldt samt hendes tjener: Henrik Lykkegaard. Manuskript: Niels Lund. Instruktør: Anette Tony Hansen.

12:35  

Vilde venner (6)
Vilde venner (6) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Alexander og Bastian, der har vagten i klubhuset. De skal muge ud hos kaninerne, redde en flok harekillinger og hjælpe en hel andefamilie med at komme ud og svømme.

12:55  

Tilde og vennerne
Tilde og vennerne Tildes restaurant.

13:05  

Ude på noget (1:13)
Ude på noget (1:13) Palle, Polle og Ruth er ude på at rejse jorden rundt i deres røde bus. Med sig på turen har de et magisk fotografiapparat, der kan klikke dem hvorhen, de ønsker sig. Men rige fætter Sigurd vil for enhver pris have fingre i fotografiapparatet.

13:30  

Skæg med bogstaver
Skæg med bogstaver Afsnit P I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant P, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en paryk i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med P. www.dr.dk/oline

13:55  

Eghjorten Buller
Eghjorten Buller Eghjorten Buller bliver ved et uheld blæst fra sit trygge hjem og ud i skoven. Han bliver reddet af en sød ildflue, men ikke alle skovens dyr er lige søde - kakerlakken Hugo vil nemlig gøre alt for at gøre Buller til sin håndlanger.

14:20  

Klassen 2. b
Klassen 2. b 2.b skal flytte fra den lille bygning, hvor de har gået siden de startede i 0. klasse. Fra 3. klasse skal de gå i den røde hovedbygning, hvor alle de store klasser går - også 9. klasserne!

14:35  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Bamse fodrer skovens dyr - men hvad med Kylling?

DR1

15:15  

Bergerac: Tre under par
Bergerac: Tre under par Jersey plages af en professionel røverbande, der systematisk ribber øens dyreste villaer for alt af værdi. Bergerac advarer sin stenrige eks-svigerfar Charlie Hungerford om, at han risikerer at blive det næste offer, men Charlie er mere optaget af en stor international golfturnering, som Jersey er vært for.

16:10  

Bergerac: Havets kostbare skatte
Bergerac: Havets kostbare skatte Bergeracs kæreste Francine er guide på en turistbåd, da to lig dukker op af havets dyb - skelettet af en tysk Luftwaffe-pilot og liget af en dykker. Dykkeren er blevet myrdet - måske fordi han var ved at gøre et kostbart fund, som andre ville have fingrene i? Hvilke skatte skjuler havet? Bergerac står til søs for at finde svaret.

17:00  

Downton Abbey V (5:10)
Downton Abbey V (5:10) Branson træffer en svær beslutning om sit venskab med Sarah Bunting. Violet forsøger at få Isobel til at afvise lord Mertons frieri. Anna og Mary afhøres i sagen om mr. Greens død. Og Simon Bricker vender tilbage til Downton, men går hans flirteri med Cora for vidt denne gang?

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:15  

Når kræften rammer
Når kræften rammer Alle frygter beskeden. Og når diagnosen er stillet, melder spørgsmålet sig: Kan kræften stoppes? Kan den helbredes? Debra, Dennis og Pete er blevet diagnosticeret med henholdsvis en sjælden kræftsvulst, lymfekræft og prostatakræft, og som en sidste udvej er de blevet tilbudt en helt ny og eksperimentel behandling mod netop deres kræftform. Jeffery frygter, at han har prostatakræft, men den nuværende diagnosemetode er temmelig usikker. Han har derfor takket ja til at medvirke i et forsøg med en ny og forhåbentlig mere sikker måde at diagnosticere sygdommen på.

16:05  

Amerikas Hairy Bikers (5:12)
Amerikas Hairy Bikers (5:12) USA har deres helt egen udgave af hairy bikers, nemlig vennerne Bill Allen og Paul Patranella, der også deler kærligheden til store motorcykler og god mad. De rejser rundt i USA, laver mad og spiser sig igennem et utal af lokale delikatesser. Drengenes hjemby i Texas er ved at blive oversvømmet af vildsvin. Det lykkes Bill at få ram på et dyr og få en ægte cowboy til at vise dem den rette tilberedning.

16:30  

AnneMad i New York (5:8)
AnneMad i New York (5:8) En "locavore" er en person, der går op i, at fødevarer er dyrkede og produceret så lokalt som muligt. New Yorkerne har i høj grad taget denne trend til sig. Anne besøger en køkkenhave med en meget høj beliggenhed nemlig på taget af en stor bygning. Hjemme i lejligheden laver hun mad af råvarer, der udelukkende kommer fra storbyens nærområde. Sendt første gang 04.12.11

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen DR2 Dagen lægger tankevækkende perspektiv på dagens vigtigste begivenheder.

DR3

15:00  

Youth In Revolt
Youth In Revolt Den kiksede Nick Twisp bliver sat på sit livs prøve, da han på en ferie møder drømmepigen Sheeni. Sheeni opfordrer Nick til at gøre oprør, så de kan få en fremtid sammen i stedet for et dødsdømt langdistance-forhold. Oprøret ligger dog ikke lige for, så Nick opfinder et alter-ego - den skruppelløse skørtejæger, Francois Dillinger. Francois sætter en eksplosiv række af begivenheder i gang, der får Nick ud, hvor han slet ikke kan bunde. Nick Twisp/ Francois: Michael Cera. Sheeni Saunders: Portia Doubleday. Estelle Twisp: Jean Smart. Instruktion: Miguel Arteta.

16:25  

Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (7:10)
Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (7:10)

17:10  

Flodmonstre V (6:6)
Flodmonstre V (6:6) En mand er blevet skambidt af en ferskvandsfisk i en af Bolivias floder. Hans ansigt er nærmest forsvundet, men resten af kroppen er urørt. Det brutale dødsfald vækker Jeremy Wades interesse, og han rejser derfor til Sydamerika for at finde den morderiske fisk. Det bliver dog en nervepirrende efterforskning i en farlig jungle og med kokainsmuglere lige rundt om den næste flodbred.

DR K

15:15  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om malerier, der sælges som mad, om en mand, der siger, han venter på at slå en politibetjent oven i hovedet, om en dansk kulmine i idylliske omgivelser, om linie Buh, om en speciel sovjetisk skat: giv en fridag - og om indvandrere, der holder fast ved deres nationale skikke, men det gør ikke noget, for de er danske. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

15:45  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om en dansk statsminister, der fortæller den engelske, hvordan Europa kan samles, om stænklapforvirring, om ny regler for Politiets Efterretningstjeneste, om billige byggegrunde i Vejle, om et nyt dansk parti, der snublede i starten, om fakkeltog i Fredensborg og om en dansk skuespillerinde, der blev gift i en brudekjole med en vidde på 36 meter. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

16:15  

Det antikke Kina - en nations fødsel (3:3)
Det antikke Kina - en nations fødsel (3:3) I det femte århundrede før var tid, en tid hvor Rom stadig var i sin vorden, blev kinesisk filosofi defineret af tænkere som Lao Tzu og Konfutse, der fastlagde de generelle principper og værdier, der dominerer det kinesiske samfund den dag i dag. Men først var landet gennem en kaotisk periode, kaldet 'De stridende staters periode', indtil kejser Qin med ufattelig grusomhed besejrede de omkringliggende lande og dannede et rige, Kina.

17:05  

Dengang i 1960'erne - Fri kærlighed (1:4)
Dengang i 1960'erne - Fri kærlighed (1:4) Hippiebevægelsen drømte om frihed, lykke og seksuel frigørelse. Væk med den støvede og konservative seksualmoral. Nu gjaldt det fri kærlighed, lyst og lidenskab, hjulpet godt på vej af euforiserende stoffer og alkohol. Men nye generationer har taget ved lære. Lady Miss Kier, selv hippiebarn og sanger i bandet 'Deee-Lite', mener, at mange hippier hældte LSD i sig om aftenen, men var politisk aktive om dage, og det håber hun vil gentage sig.

DR Ultra

15:00  

Osman og Jeppe II (5)
Osman og Jeppe II (5) Osman og Jeppe på bondegårdstur.

15:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

15:35  

Lovens vogtere
Lovens vogtere Tegnefilm.

16:00  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning

16:25  

The Next Step
The Next Step Og så danser vi.

16:50  

Adventure Time
Adventure Time

17:10  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:35  

ICarly
ICarly Tjek det ud, for det går over stok og sten, når Carly Shay og hendes venner inviterer indenfor i deres svedige og hæsblæsende highschool verden. 13-årige Carly har skabt et web-show, hvor hun er stjernen! Men det er ikke altid lige let at balancere tiden mellem berømt webvært og almindelig skolepige!

DR Ramasjang

15:05  

Naturpatruljen
Naturpatruljen

15:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at fluen spiser lort? Se med når Kristian og Katrine fanger fluer, og se om det lykkes spyfluen Klaus Kolort og stuefluen Frk. Sukkermås at lave en vaskeægte fluekage. www.dr.dk/Oline

16:00  

Gurli Gris
Gurli Gris

16:05  

Gurli Gris
Gurli Gris

16:10  

Smølferne
Smølferne

16:35  

Chuggington
Chuggington Wilsons frosne eskapader

16:45  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

17:00  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang Vi roder og hamrer. Vi larmer og griner. Kom udenfor og ha' det sjovt med os i Hej Ramasjang. Tobias fra Den Store Bagedyst hænger ud i laden med Johanne, men de har et problem. De har lyst til kage, men der er ingen ovn til at bage den i. Hvad skal de nu gøre?

17:01  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så leger Hr. Skæg med balloner og synger om, hvad der er stort og småt og svært at forstå.

17:35  

Op og hop
Op og hop Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Onkel Reje, der laver sørøverleg.

17:45  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. Emilie er rigtigt træt af den dumme fantasi-zombie, der kommer ind af hendes vindue. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der rundt om i Danmark afholdes auktioner over alt fra blomster og kvæg til fine antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit myldrer det ind med inkarnerede samlere, når Hans Hedegård fra Frederiksberg Auktionshus afholder eftersyn over en kæmpe samling af dampmaskiner. Hos Thomas Rasmussen fra blomsterauktionen GASA kommer der sved på panden, da en vigtig leverance mangler. Og Ole Steen Christensen fra Auktionshuset i Hørsholm er rykket ud for at sælge aflagte møbler fra de kongelige gemakker. Sendt første gang 09.02.15

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Bonderøven (10:10)
Bonderøven (10:10) Sæson 16. Kastaniegårdens nye tomatdrivhus skal være færdigt nu, så både Theresa og Alma må hjælpe med at lægge drivhusplastik henover skelettet. På førstesalen i stuehuset er Frank i fuld gang med at montere træfiberplader, som bliver den færdige overflade på de fleste af væggene. Og i køkkenhaven får solsikkeplanterne en helt ny funktion - de skal være klatrestativer for bønnerne.

20:30  

De unge truckere (1:4)
De unge truckere (1:4) Den danske transportbranche er benhård. Nutidens unge fravælger faget og de chauffører der er tilbage bliver ældre og ældre. Men der er stadig nogle helt unge mænd og kvinder, der tror på livsstilen som truckere og som investerer alt i et liv på landevejen. I denne dokumentarserie følger vi en flok unge lastbilchauffører, der alle har diesel i blodet. 22-årige Terese og Christian påbegynder en tilværelse som kørende truckerkærester i det nordlige Norge. Marcus fra Helsingør udlever truckerdrømmen som langturschauffør på de storslåede amerikanske landeveje. Og 21-årige Jesper fra Esbjerg køber sin første lastbil i et forsøg på at skabe Danmarks største vognmandsforretning.

DR2

18:30  

Nak & Æd - en fasan (8:8)
Nak & Æd - en fasan (8:8) Sæson 2. Det er blevet november, og Jørgen og Nikolaj er taget til Støvringgård, der ligger lige ned til Randers fjord. De to er blevet inviteret på en klassisk fasanjagt med flere jægere, hunde og hjælpere. Så for en gang skyld er de ikke alene. Planen er, at Nikolaj skal lave mad til alle bagefter. Men får de fasaner nok, eller skal Jørgens medbragte måger i spil? Sendt første gang 25.12.11

19:00  

Det ekstreme Sydafrika: Mirakelpræsten
Det ekstreme Sydafrika: Mirakelpræsten I Sydafrika boomer pinsebevægelsens megakirker, og tusindvis af mennesker helliger sig kirkens selvbestaltede profeter. Tv-værten Reggie Yates rejser til Sydafrika og møder en af de mest kontroversielle og karismatiske af dem alle, profeten Mboro. Mboro har tusindvis af tilhængere og er berømt for at kunne udføre mirakler, og så er han stenrig.

20:00  

Debatten
Debatten Clement Kjersgaard er vært, når Danmarks mest magtfulde mennesker og skarpeste debattører diskuterer tidens sværeste beslutninger.

DR3

18:00  

Mord på film: Olsen Banden
Mord på film: Olsen Banden Sigurd og Snake har en plan! Det kræver et Franz Jäger pengeskab, 4 kilo dynamit og en kæmpe stor fryser. I dette program videns-tester Sigurd og Snake Danmarks uheldigste tyveknægte, Olsen Banden. For kan man overleve i en fryser? Kan man åbne et pengeskab med et stetoskop? Og ville Dynamit Harry have held med at sprænge en mur i stykker, hvis man altså spørger videnskaben?

18:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

19:15  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:35  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:55  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

20:15  

På opdagelse i verdensrummet:
På opdagelse i verdensrummet:

DR K

18:00  

Anden Verdenskrig i farver (6:13)
Anden Verdenskrig i farver (6:13) Den italienske diktator Benito Mussolini drømte om at genskabe det Romerske Imperium og gøre Middelhavet til centrum i et nyt stort kolonirige, inklusive det britisk kontrollerede Ægypten og Sudan mod syd. I september 1940 invaderede italienske tropper Ægypten og kort efter også Grækenland. Begge steder kom hæren i problemer, og Hitler måtte bruge kostbare tropper på at komme Mussolini til undsætning. Efter hårde kampe i Nordafrika var de allierede klar til at gå i land på Sicilien og kæmpe sig vej op gennem den italienske halvø. Mussolinis drøm endte med at koste ham livet, sønderlemme hans land og alvorligt underminere hans tyske allierede.

18:55  

Oldtidens Grækenland (3:3)
Oldtidens Grækenland (3:3) Historikeren Michael Scott fortæller om den afgørende rolle, som romerne spillede både i bevarelsen af det græske drama og i teaterhistorien. Han viser, hvordan romerne optog det græske teater og tilpassede den til deres egen romerske kultur, og hvordan dette berømte imperium skabte en afgørende forbindelse mellem vores moderne dramatik og de gamle grækeres skuespil.

19:55  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Vilde huse - Taiwan
Vilde huse - Taiwan Trend- og livsstilseksperten, Mads Arlien-Søborg rejser ud i verden og undersøger, hvordan det er at bo vildt og anderledes. Denne gang er han taget til Taiwan for at tilbringe et døgn i en usædvanlig og meget fascinerende bolig udenfor Taipei, som er bygget inde i junglen ovenpå en ruin. Villaen er tegnet af en finsk arkitekt, der har store planer, når det gælder huse bygget ovenpå ruiner.

20:30  

Fantastiske Forvandlinger - Oslo
Fantastiske Forvandlinger - Oslo Tag med arkitekt og designer Ane Cortzen ud på en forunderlig rejse gennem nogle af Norges mest fantastiske arkitektoniske forvandlinger. Den gamle banegård danner i dag rammerne om Nobels fredspriscenter, mens en kedelig silo er blevet forvandlet til runde kollegieværelser. For i dag handler arkitektur ikke kun om at rive ned og bygge nyt, men om at se det smukke i det der er.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

18:09  

Troldspejlet Nyt
Troldspejlet Nyt

18:10  

Døden og jeg (2)
Døden og jeg (2) Savn Hvad er savn? Og hvad betyder det at savne nogen? Andet afsnit i serien handler om savn. Nicoline tager til Fyn for at besøge Sofie. For en måned siden løb Sofies kanin væk. De to piger gør nu et sidste forsøg på at finde Sofies kanin. Vil det lykkes eller må Sofie indse, at hun aldrig kommer til at se sin kanin igen?

18:25  

Asfalt (16)
Asfalt (16) William har længe drømt om at afblege sit hår, og nu har han endelig fået lov af sine forældre. Lasse er taget med hjem til William for at hjælpe med at få købt det rigtige afblegningsmiddel og få smurt det ordentligt i håret.

18:35  

Sam & Cat II (15)
Sam & Cat II (15) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

19:00  

Pendlerkids II (9)
Pendlerkids II (9) Sofie fra DR Ultra er med toget. Hun skal lave et indslag til TV om de to bands, der dyster om at komme med på Vilde Vulkaner. Både Kasper og Pil kæmper en hård kamp om at være dem, der skal optræde i programmet, men det viser sig at blive en helt tredje.

19:15  

Pendlerkids II (10)
Pendlerkids II (10) Marie er imponeret over den sang, som Lucas sang i TV. Kasper synes, Lucas er fake, så han beslutter sig for at vise Lucas, at han er bedre til at skrive romantiske sange end ham. Marie kender dog ikke noget til Kaspers projekt, og hun misforstår hans romantiske signaler.

19:30  

Ultras bedste (21)
Ultras bedste (21) Ultras Bedste er de seje børns eget program og indeholder alt fra anderledes pyjamas parties til life hacks - alt sammen leveret af Ultras spirende børnetalenter. I hvert program behandles emner, som optager børn i aldersgruppen - blandt andet venskab, kærlighed, og det at skabe sin egen identitet. I dette program kan du blandt andet møde Agnes, der opdager en stand up komiker under sin seng, og så får du et rigtig godt trick til, hvordan man kan overtale sine forældre til stort set hvad som helst.

19:45  

Ultras bedste (22)
Ultras bedste (22) Ultras Bedste er de seje børns eget program og indeholder alt fra anderledes pyjamas parties til life hacks - alt sammen leveret af Ultras spirende børnetalenter. I hvert program behandles emner, som optager børn i aldersgruppen - blandt andet venskab, kærlighed, og det at skabe sin egen identitet. I dette program kan du blandt andet opleve Bubber mærke angstens sved, da den 11-årige klatrer Frej udfordrer ham til at klare en forhindringsbane i 35 meters højde, og så bliver to drenge udfordret til at prøve, hvordan det er at være pige.

20:00  

Chihiro og heksene
Chihiro og heksene Oscar-belønnet japansk animations-eventyr fra 2001 med dansk tale. (Sen to Chihiro no kamikakushi) Pigen Chihiro skal sammen med sin far og mor flytte til et nyt hus. På vej til det nye liv opdager den lille familie en dør i en klippe. Den mørke indgang lokker med sin mystik og fører til en stor tivolipark. Tilsyneladende øde og forladt, men med en velduftende restaurant, som lokker far og mor til en bugnende buffet. De spiser som svin - og for øjnene af deres datter bliver de til svin. For at redde dem fra at ende på middagsbordet må Chihiro fortsætte rejsen ind i en eventyrlig verden, beboet af de særeste skabninger. Tegnefilmmesteren Hayao Miyazakis fantastiske eventyr modtog en Oscar for bedste animationsfilm samt Guldbjørnen ved Berlins filmfestival. Filmen kan nydes af både børn og voksne. Chihiro: Thea Iven Ulstrup. Haku: Sebastian Jessen. Kamaji: Paul Hüttel. Yubaba/Zeniba: Birthe Neumann. Manuskript og instruktion: Hayao Miyazaki.

DR Ramasjang

18:00  

Musen Tip
Musen Tip Vågn op, det sner.

18:10  

F for får
F for får Bitzers hemmelighed

18:20  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Fordomme.

18:30  

Shanes verden
Shanes verden Sigrid Sjovpip Olga synger opera, Klint ser westerns men Sigrid vil hellere leve i den fri natur. Fantasifulde universer opstår, når Shane Brox sammen med hunden Jacob og de besøgende børn forvandler hverdagsting med lim, glitter, saks, sjov og ballade.

18:55  

Palma i USA
Palma i USA Disneyland

19:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om morsdagstærten.

19:15  

Yakari
Yakari Indianerdrengen Yakari har en fantastisk evne: Han kan tale med dyr. Men med sådan en gave følger også et stort ansvar, for han vil hjælpe alle naturens skabninger, store som små - og det fører til mange farefulde oplevelser.

19:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Helga Hejre vil gerne lege med nogen, men hvad gør hun, når alle de andre hejrer er fløjet?

19:40  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Larmende legetøj.

19:50  

Godnathistorier
Godnathistorier Det er blevet aften i Ramasjang og tid til at sige tak for i dag. Men før vi slukker lyset og siger godnat, er der lige tid til en rigtig go' godnathistorie.

20:00  

Godnat - Ramasjang
Godnat - Ramasjang

DR1

21:00  

De røde på udebane (2:3)
De røde på udebane (2:3) Skuespiller Anne Marie Helger og psykiater Preben Brandt ser næsten rødt ved tanken om, at de skal tilbringe en hel dag sammen med en dansk rigmand, som har tjent sine mange millioner på at investere penge i bankvirksomhed. De synes begge, at det er den mest usmagelige måde at tjene penge på. Men forretningsmanden, Lars-Christian Brask charmerer de to frontkæmpere fra begyndelsen, så stemningen er i top fra morgenstunden. Det bliver en dag på rigmandens betingelser. Dyrt tøj, forretningsfrokost på Café Victor, kunst og vinsmagning. Men selvom Anne Marie og Preben overgiver sig til rigmandens charme, så glemmer de aldrig, hvorfor de er på besøg i de riges verden. Hele dagen formår de med skarpe kommentarer at lufte deres holdninger til, at de rige bør bidrage mere til fællesskabet. Alligevel er de to røde lejesvende bange for, at de har ladet sig forføre, da de går hjem i mørket efter en lang dag på 1. klasse.

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Langt fra Borgen
Langt fra Borgen Ask Rostrup inviterer to Christiansborg-politikere med en tur uden for Borgen. Hvad sker der, når de står ansigt til ansigt med de mennesker, som deres beslutninger rammer? Vært: Ask Rostrup.

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Kriminalkommissær Barnaby (11)
Kriminalkommissær Barnaby (11) "En fremmeds død". Barnaby holder ferie, og i hans fravær arresterer hans kollega Pringle en ung krybskytte for mordet på en vagabond, der er fundet død i skoven efter en rævejagt. Barnaby har dog ikke megen tiltro til sin kollegas dømmekraft, og da det lille landsbysamfund rammes af endnu et mistænkeligt dødsfald, beslutter han sig for at genåbne sagen.

DR2

21:00  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

21:30  

Quizzen med Signe Molde
Quizzen med Signe Molde

22:00  

Fra kioskejer til lakridskonge
Fra kioskejer til lakridskonge Lakridskongen Johan Bülow siger selv, at hans mor har pakket ham ind i selvtillid fra han var helt lille. Det fik han i den grad brug for, da han skulle gøre en vild idé til virkelighed. Johan ville gøre lakrids til en gourmetoplevelse, og på få år lykkedes han med sit projekt og står i dag i spidsen for en vaskeægte iværksætter succes! Vi går tæt på danske iværksættere og undersøger, hvorfor netop de er lykkedes med, trods skepsis og modstand fra omverdenen, at skabe succesfuld virksomheder og tjene millioner af kroner.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:05  

Krigen i cyberspace
Krigen i cyberspace Krigen i cyberspace bliver varmere og varmere og er ikke længere begrænset til den virtuelle verden. Takket være Edward Snowdons afsløringer kender vi nogenlunde omfanget af den amerikanske sikkerhedstjeneste, NSA's, overvågning af hele verdens elektroniske kommunikation, men ud over det forsøger NSA også at få overtaget på en ny slagmark, cyberspace. Er et nyt våbenkapløb i gang?

DR3

21:00  

Danmarks bedste maskot (4:7)
Danmarks bedste maskot (4:7) Der er kun 5 maskotter tilbage i kampen om den ultimative titel som Danmarks Bedste Maskot, og det kan mærkes ved mållinjen, hvor følelserne kommer helt udenpå pelsen, da toiletræset bliver afgjort. I dag handler det om at underholde, en disciplin en Maskot skal mestre til et 12-tal og det kulminere med den mest opslidende og følelseladede elimineringsdyst til dato, da dagens sportquiz får en overraskende afslutning.

21:30  

The Walking Dead VI (12:16)
The Walking Dead VI (12:16)

22:15  

True Detective II (3:4)
True Detective II (3:4) Efterforskningen af mordet på kommunaldirektør Caspere er blevet lukket ned med konklusionen, at Ledo Amarilla stod bag. Men Ani, Paul og Ray har et uforløst behov for at grave dybere ned i sagen. Ray Velcoro: Colin Farrell. Frank Semyon: Vince Vaughn. Instruktion: Nic Pizzolatto.

DR K

21:00  

Filmselskabet
Filmselskabet Per Juul Carlsen har inviteret skuespiller Sonja Richter med i biografen for at se det intense drama 'Room' om en indespærret kvinde og den søn, hun har fået i fangenskab. Nanna Mogensen kommer forbi til en snak om 'A Bigger Splash', og så får du også en anmeldelse af det tredje eventyr om 'Kung Fu Panda'.

21:30  

Filmperler: Sliding Doors
Filmperler: Sliding Doors En tilfældighed kan ændre alt. Da Helen bliver fyret fra sit job, tager hendes liv en overraskende drejning - eller snarere to drejninger. For hvis hun når sit undergrundstog, vil hun møde den charmerende James, og senere vil hun opdage, at hendes kæreste Gerry har en affære. Hvis hun ikke når sit tog, vil hun ikke nå hjem i tide til at opdage Gerrys sidespring, og måske vil hun aldrig møde James. Her får vi fortalt begge historier. Helen: Gwyneth Paltrow. James: John Hannah. Gerry: John Lynch. Iinstruktion: Peter Howitt.

23:00  

Byens offentlige rum under pres
Byens offentlige rum under pres I byer som Hamburg, Berlin, Paris, Istanbul, London, Toulouse og Lyon er byernes offentlige rum ved at blive trængt tilbage og privatiseret og risikerer helt at forsvinde. Hvad kommer det til at betyde for livet i byerne og borgernes fælles liv, og kan de folkelige- og politiske protester i Europa stoppe denne udvikling?

23:55  

Dokland: Cool Cats
Dokland: Cool Cats Prisvindende dansk dokumentar fra 2015. I midten af 1960erne forlader de to jazzgiganter Ben Webster og Dexter Gordon USA med landets systematiske politivold, racediskrimination og ødelæggende narkokultur. De slår sig ned i København, hvor de bliver modtaget som musikalske frelsere. Men den eventyragtige skandinaviske hovedstad viser sig snart at være farligere for dem end de tror.

DR Ultra

22:05  

Godnat - Ultra
Godnat - Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:10  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

00:15  

Til undsætning (18:48)
Til undsætning (18:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

01:00  

I farezonen (44:61)
I farezonen (44:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:50  

Serangoon Road (2:10)
Serangoon Road (2:10) I Singapore i midten af 1960'erne er den gådefulde australier Sam Callaghan blevet hyret som opdager af Patricia Chengs detektivbureau. I en by præget af politiske og racemæssige spændinger efterforsker den stædige detektiv alt fra utroskabssager til sprængfarlige politiske sager med vidtrækkende konsekvenser.

02:45  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit skal Hans Jørgen Eriksen fra Holstebro auktioner have en hel musikbutik på auktion, og det er ikke en hvilken som helst butik. Casper Cassøe fra Hesteavlsorganisationen Dansk Varmblod tager utraditionelle metoder i brug, når føllene til den kommende eliteauktion skal vise sig bedst muligt. Og i Hørsholm skal auktionarius Ole Christensen have en unik Aalto-vase på auktion. Sendt første gang 02.04.14

03:15  

I hus til halsen II (6:8)
I hus til halsen II (6:8) Karina og Brian og deres to børn sidder i en håbløs boligsituation med et hus, de betaler til, men ikke bor i. Familien har boet i Svinninge på Sjælland i seks år, men for et halvt år siden flyttede de til Jylland for at komme tættere på Brians familie. Parret har begge fundet nyt job, men så længe deres hus i Svinninge står til salg, kan de ikke købe en ny bolig. De bor nu hos Brians far i en lille 2 værelses lejlighed, mens Brians far selv er flyttet tilbage til sin x-kone. Hvis huset i Svinninge ikke snart bliver solgt, er Karina og Brian nød til at sige deres nye jobs op og flytte tilbage til Sjælland. Derfor er designer Anders Faarborg og ejendomsmægler Jesper Nielsen taget til Svinninge for at hjælpe familien med at komme af med huset og lægge deres liv på Sjælland bag sig.

03:55  

Hammerslag 2011 (14)
Hammerslag 2011 (14) Vi starter i Middelfart med en lejlighed i Fænøsund Strandpark, og her overrasker prisen. Næste udfordring er et sommerhus, der har kendt bedre tider, men beliggenheden er i klasse A. Sidste ejendom er drømmen af en bolig i et af Danmarks drømmekvarterer. Hva' be' ha'r? Sendt første gang 25.10.11

DR2

00:00  

Debatten
Debatten Clement Kjersgaard er vært, når Danmarks mest magtfulde mennesker og skarpeste debattører diskuterer tidens sværeste beslutninger.

01:00  

Dødbringende falsk medicin
Dødbringende falsk medicin Fremstilling og forbrug af falsk medicin er i kraftig vækst. Det er en kynisk og livstruende kriminel forretning, som er forankret på internettet og finder sted over hele verden. Denne dokumentar følger tre mennesker, som har taget kampen op mod den falske medicin og den beskriver sagen om en kvinde, der fik ler og vand i sin drop i stedet for cancermedicin på den lokale klinik. Tilrettelæggelse, Morten Krøgholt

01:55  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:10  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

01:25  

Fif TV (19)
Fif TV (19) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. Kender du det, at man har drukket for mange Breezers på en bytur? Og har du prøvet at komme til skade i den forbindelse? Det har vært Anders Hagen prøvet mere end én gang, så i dagens udgave af Fif TV skal han lære nogle fifs til, hvad han gør, hvis det sker.

01:55  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

02:55  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

01:20  

Dokland: Skyggen af en helt
Dokland: Skyggen af en helt Han forlod sin gravide kone og lille datter uden at sige farvel. Fire måneder senere blev han skudt, kun 26 år gammel. Digteren Gustaf Munch-Petersens død i Den Spanske Borgerkrig splittede familien ad i tre generationer. Idag, 75 år efter, forsøger hans barnebarn, filminstruktøren Laurits Munch-Petersen, at opklare mysteriet og samle familien igen ved at gå i sin berømte morfars fodspor. Men hvor begynder man? Instruktion: Laurits Munch-Petersen

02:55  

Rejsen til verdens navle (1:5)
Rejsen til verdens navle (1:5) Troels Kløvedal og hans besætning, der bl.a. består af Ib Michael og Hanne Danielsen, er atter taget på langfart med Nordkaperen. Denne gang sætter de kursen fra Panama ud i verdens største ocean - Stillehavet. Forude ligger første stop på rejsen, Isla del Coco, hvor sørøverne efter sigende gemte deres enorme skatte. Tilrettelæggelse: Hanne Danielsen. Produceret af Skandinavisk Film Kompagni for DR TV. www.dr.dk/nordkaperen

03:50  

Rejsen til verdens navle (2:5)
Rejsen til verdens navle (2:5) Nordkaperen er stukket til søs i det store og øde Stillehav. Første stop er Kokosøen, hvor sørøverne gravede deres enorme skatte ned. Efter et besøg på den frodige stille- havsø bliver der også tid til et dyk med bl.a. hammerhajer. Herefter sættes kursen mod næste stop Galapagosørne, hvor fregatfugle, havleguaner og søløver venter. Tilrettelæggelse: Hanne Danielsen. Produceret af Skandinavisk Film Kompagni for DR TV.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1204070845