dkby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 16. marts 2016

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 16. marts 2016

DR1

00:45  

I farezonen (42:61)
I farezonen (42:61) Australsk dramaserie. (Police Rescue) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:35  

Døden i bugten
Døden i bugten Hvordan kunne 23 kinesiske muslingesamlere dø ved Morecambe Sands i England? Sagen afslørede både den skjulte menneskehandel og de forfærdelige forhold for ofrene for den og førte til en statslig undersøgelse. Men hvem var de mennesker, der druknede? Og hvem havde sendt dem i døden? Tragedien førte efterforskerne til Kina og til en menneskesmuglerring i Storbritannien.

02:20  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit myldrer det ind med inkarnerede samlere, da Hans Hedegaard fra Frederiksberg Auktionshus sætter en kæmpe samling Tekno legetøjsbiler på auktion. Hos Jan Kristensen fra HMA Maskinauktioner skal en sjælden Cadillac under Hammeren. Og Casper Cassøe og Ulrik Kristensen fra hesteavlsorganisationen Dansk Varmblod jagter de allerbedste elite-føl til deres kommende auktion. Sendt første gang 31.03.14

02:50  

I hus til halsen II (4:8)
I hus til halsen II (4:8) Randi og Jane er gået fra hinanden for over et halvt år siden. Men selvom de for længst er gået hver til sit, er de uløseligt bundet sammen af deres fælles hus, som de ikke kan få solgt. Da de brød med hinanden havde ingen af dem råd til at sidde i huset alene, og da køberne holdt sig væk blev Randi boende i huset. Nu betaler Jane til et hus, hun ikke bor i, og de to huslejer gør hendes økonomiske situation ekstrem stram. Både Jane og Randi drømmer om et liv, hvor de ikke er lænket til et hus, som ingen af dem har råd til at bo i. Designer Anders Faarborg og ejendomsmægler Jesper Nielsen er taget til Vojens for at hjælpe Randi og Jane med at få huset solgt, så de kan komme videre med deres liv hver for sig.

03:30  

Hammerslag 2011 (12)
Hammerslag 2011 (12) Hammerslag starter med et "rigtigt" sommerhus på Kegnæs ved Als. Huset ligger fantastisk og prisen overrasker i den grad. Næste udfordring er en lejlighed i første række i Sønderjyllands Hellerup - Kollund. Sidste bolig er en kæmpe ejendom, på en gigantisk grund - inde i byen Padborg. Sendt første gang 11.10.11

04:00  

Søren Ryge præsenterer: Engelske haver og hække.
Søren Ryge præsenterer: Engelske haver og hække. I England kan de det bedre end alle andre steder. Lave de smukkeste haver og klippe de mest fantastiske hække. Søren Ryge er taget til Cotswolds i hjertet af England for at se det allerbedste. Sendt første gang 07.06.10

04:30  

Ønskehaven (6:7)
Ønskehaven (6:7) Ni børnefamilier har hvert sit rækkehus, men haven er ét stort fællesområde - kun med græs. Så alle har drømme og ønsker for området, men hvordan bliver man enige og hvordan kommer man i gang? Mændene blev trætte af snakken og skrev til Ønskehaven. Se en have med plads til afslapning, hygge og leg for store og små, blive til på kun tre dage. Tilrettelæggelse: Thomas Rounborg. Sendt første gang 26.05.09

05:00  

Forældreløse dyrebørn (13)
Forældreløse dyrebørn (13) Dyrlægen Marlice bor sammen med sin mand Rudie og deres søn Zacheo i Naankuse, et dyrereservat i en nationalpark nær Windhoek i Namibia. Sammen med deres hjælpere tager de sig af områdets tilskadekomne og forældreløse dyrebørn.

05:20  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:25  

DR Friland: Steen og velfærden (3:4)
DR Friland: Steen og velfærden (3:4) Frilænderen Steen Møller laver pandekagerne mens politikeren Søren Pind forsøger sig med en rabarberkompot. Sammen diskuterer de om markedet er gud eller djævel i et forsøg på at definere frihed og velfærd. Vært: Steen Møller Tilrettelæggelse: Jens Folmer Jepsen/Paseofilm Sendt første gang 31.08.05

05:50  

Dyrehospitalet (8:9)
Dyrehospitalet (8:9) I denne sæsons episoder af Dyrehospitalet skal vi sammen med seriens nye og meget engagerede vært, Sofia Rågenklint, både til Afrika og til de mere velkendte steder i Gøteborg, Helsingborg og Kålmårdens dyrepark. I dyreparken er der nultolerance, når det gælder incest, så da chimpansen Mango begynder at antaste sine søstre skal det stoppes omgående. Hesten Pundas udseende er så uheldigt, at han bliver kaldt æslet, så dyrlægerne bestemmer sig for at foretage en kosmetisk operation! Nordvision fra Sverige.

06:20  

Når elefantungen melder sin ankomst
Når elefantungen melder sin ankomst Det er lige op over, inden elefantungen melder sin ankomst bag kulisserne i Zoo. Babyen på godt 100 kilo sparker. Den vil ud, og det kommer den. Samtidig har Zoo i København fået 3 nye elefantunger fra Thailand. De vil til gengæld ikke ud. Det er for koldt. Og så driller de gamle elefanter dyrepasserne. Ja, med 9 elefanter er der nok at se til. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 06.01.03

06:50  

Danmarks skønneste hjem - Fyn (3:10)
Danmarks skønneste hjem - Fyn (3:10) Dommertrioen er nået til øen midt i Danmark; Fyn. I konkurrencen om Danmarks Skønneste Hjem skal de i aften besøge en farveglad lejlighed med 60'er indretning, en gammel ombygget vandmølle og en arkitekttegnet villa næsten uden vægge. Kun et hjem kan gå videre til finalen. Men hvor ligger hjemmet, der har dét, der skal til for at løbe med hæderen - og måske i sidste ende præmien på de 100.000 kroner?

07:20  

Elefanternes flyvetur
Elefanternes flyvetur En gruppe thailandske elefanter skal flyves til to zoologiske haver i Sydney, men mange mener, at elefanter hører til i naturen og ikke i dyreparker.

08:15  

De flyvende læger (88:224)
De flyvende læger (88:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

DR2

00:05  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

00:35  

Atomkraftkatastrofen i Fukushima
Atomkraftkatastrofen i Fukushima Et voldsomt jordskælv, en efterfølgende tsunami og en række menneskelige fejl førte til en nedsmeltning af et atomkraftværk i Fukushima i Japan. Få kilometer fra dette værk, ligger et andet atomkraftværk, der kom i lige så store problemer, som det første, men som kom uskadt gennem krisen. Forskellen på krisehåndteringen på de to atomkraftværker skyldes muligvis kun en enkelt mand med stor viden og mange års erfaring. Tankevækkende på et tidspunkt, hvor selskabet bag begge værker forsøger at gøre atomkraften spiselig igen for den japanske befolkning.

01:30  

60 Minutes
60 Minutes

02:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

DR2 Morgen
DR2 Morgen DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

DR3

00:40  

DR3 Dok: Michael Jackson, de unge år
DR3 Dok: Michael Jackson, de unge år

02:25  

Flodmonstre V (5:6)
Flodmonstre V (5:6) Loch Ness er måske et af de mest berømte flodmonstre gennem tiden, og nu vil Jeremy Wade en gang for alle opklare myten om det skotske uhyre. Rejsen begynder i Skotland, men sporene fører ham til Island og senere Norge, hvor der venter nye oplysninger om verdens største flodmonster.

03:15  

Fif TV (17)
Fif TV (17) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. I dag er det ekstra vigtigt at du følger med i Fif TV, for i dag får du fifs til, hvordan du redder liv! Vært Anders Hagen lærer de vigtigste fifs indenfor førstehjælp, så han bliver rustet til blandt andet at kunne give kunstigt åndedræt og hjertemassage.

03:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:45  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

07:00  

Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v
Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi lækker 'latindans' med Yvonne og Barthelot. Så har vi træning for ballerne med Selina, og til slut skal vi have trænet 'bryst og vinger' med Behruz.

DR K

00:10  

Ceremonien
Ceremonien Det velhavende ægtepar Lelièvre hyrer en ny hushjælp ved navn Sophie. Sophie er tavs og indadvendt, men bliver snart venner med byens nysgerrige postmester, Jeanne. Jeanne har gennemskuet, at Sophie har en velbevaret hemmelighed. Det har hun også selv - og så har hun et horn i siden på familien Lelièvre. Jeanne: Isabelle Huppert. Sophie: Sandrine Bonnaire. Catherine Lelièvre: Jacqueline Bisset. Instruktion: Claude Chabrol.

02:00  

Verdens første teenagere
Verdens første teenagere "Vi har ikke altid eksisteret, vi er en opfindelse fra 2. verdenskrig." Sådan lyder det fra en af teenage-pigerne i dette historiske tilbageblik på en aldersgruppe, der gik fra at blive anset som ren arbejdskraft til at blive ombejlede forbrugere med en livsstil, man brugte resten af livet på at længes tilbage til. Teenagekulturen har omdefineret hele ungdomskulturen og givet den enorm værdi.

03:15  

Verdenshistorien (7:8)
Verdenshistorien (7:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag

04:05  

Verdenshistorien (8:8)
Verdenshistorien (8:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag

04:58  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

05:00  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:30  

Lilibeth Cuenca Rasmussen i Mikkels atelier
Lilibeth Cuenca Rasmussen i Mikkels atelier Hun lader folk klippe tøjet af sig, så hun sidder afklædt tilbage. Hun har slikket et helt rum - cm. for cm. - til hendes tunge blødte. Perfomancekunstneren Lilibeth Cuenca Rasmussen sparer ikke sig selv, når hun optræder for at få os til at mærke vores blufærdigheds grænser. Cuenca Rasmussen kommer på besøg i filminstruktør og billedkunstner Mikkel Munch-Fals atelier.

07:00  

Så længe hjertet slår (12:14)
Så længe hjertet slår (12:14) Denne serie handler om forelskelse, ensomhed og drømme, den handler om dig og mig uanset alder, den handler om at bruge livet, mens vi er i det. Seriens medvirkende er alle over 60, men deres længsel efter til stadighed at blive set og hørt, efter behovet for fællesskab, efter at blive elsket, er universel. Vi møder seks singler, som seriens vært Magnus Silfvenius Öhman vil sende på mindst en blinddate i håb om, at alle - eller nogen - finder kærlighed, venskab eller i hvert fald godt selskab. I dag er det Tuulas tur, hun skal på sin første date med Janne, der næsten har trykket hånd med USA's præsident . Nordvision fra Finland.

07:30  

Så længe hjertet slår (13:14)
Så længe hjertet slår (13:14) Denne serie handler om forelskelse, ensomhed og drømme, den handler om dig og mig uanset alder, den handler om at bruge livet, mens vi er i det. Seriens medvirkende er alle over 60, men deres længsel efter til stadighed at blive set og hørt, efter behovet for fællesskab, efter at blive elsket, er universel. Vi møder seks singler, som seriens vært Magnus Silfvenius Öhman vil sende på mindst en blinddate i håb om, at alle - eller nogen - finder kærlighed, venskab eller i hvert fald godt selskab. I dag fortæller Tuula, Mona og Bror om, hvordan de synes, det har været at stå frem og deltage i denne serie. Nordvision fra Finland.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den af malerier af Jens Peter Sinding Jørgensen. www.dr.dk/morgenandagten

08:25  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Solens mad
Solens mad Med smag for Middelhavskøkkenets spændende mad og dejlige vin går rejsen til Italien, hvor vi skal besøge Fava Silvana, der serverer 23 forskellige forretter på sin gård udenfor Terracina. Den lille by San Biagio Saracinisco blev efter anden verdenskrig tømt for mennesker - og næsten alle flyttede til Sverige, hvor de kom til at vende op og ned på den svenske madkultur. Nordvision fra Sverige.

DR Ultra

06:00  

Tintin
Tintin Det gådefulde juveltyveri (1:2)

06:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:30  

Redakai
Redakai

06:54  

Mønk
Mønk

06:57  

Mønk
Mønk

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

07:10  

Isas Stepz (43)
Isas Stepz (43) Isa skal lave skoleopgave med Marco, Juliana og Daniella fra hendes klasse. Isa kan virkelig ikke lide Daniella og det bliver ikke bedre, da Daniella involverer Isa's far i opgaven.

07:25  

Fanboy og Chum Chum
Fanboy og Chum Chum Tegnefilm med dansk tale.

07:35  

Uglen
Uglen Boble-ugle.

07:40  

Danmarks vildeste maskine
Danmarks vildeste maskine Neuson - Gravemaskine

07:50  

Oscars oase
Oscars oase Flyv som en fugl

08:00  

Sebastian på dybt vand (8)
Sebastian på dybt vand (8) "Rokke og Barser" Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. I dag skal de til Tivoli at for at hente en ørnerokke og 2 store barser der er vokset sig for store til Tivolis akvarium. En tung udfordring.

08:25  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

08:50  

Kvit eller dobbelt
Kvit eller dobbelt Der skal nørdes igennem for fuld kraft, når DR Ultra sender sæsonens sidste afsnit af ekspertquizzen Kvit eller Dobbelt på DR Ultra. I dagens program skal du møde og krydse fingre for Oscar, der stiller op i den amerikanske basketball-liga NBA. Du kan også se, hvordan Freia klarer sig, når hun sætter sig i den varme stol og svarer på spørgsmål om emnet Nordisk mytologi.

DR Ramasjang

05:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Freddie Frø er en brun frø og synger ikke så flot som løvfrøerne. Hvad skal han gøre, når han gerne vil være med i koret?

05:40  

Kære Sebastian
Kære Sebastian Kongeboa er en kvæler slange. Selv om den ikke har fået mad i en måned, er den ikke sulten, da Sebastian kommer ind til den for at give den en rotte.

06:00  

Gæt med Emil
Gæt med Emil

06:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

06:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Drengepigen.

06:30  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Kaninen, hunden og klædeskabet.

06:45  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

07:00  

Vilde venner (11)
Vilde venner (11) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Anna og Frida, der har vagten i klubhuset. De skal fodre en lille ræveunge, ringmærke 25 ællinger og så skal de ud og redde en flagermuseunge.

07:20  

Ramasjang generationen ser tilbage på så leger vi
Ramasjang generationen ser tilbage på så leger vi Vi har fulgt Ramasjang generationen siden de var helt små. Nu er de ifølge dem selv ved at blive meget store, og det er tydeligt, at de har udviklet sig til små personligheder med forskellige kompetencer og forestillinger om livet. Her kigger de tilbage på dengang de var yngre, gik i børnehave og oplevede mange ting for første gang.

07:30  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

07:40  

Postmand Per
Postmand Per Helten fra det vilde vesten. Dukkefilm. Per har altid drømt om at være cowboyhelt, og endelig får han en chance.

08:00  

Kalles Danmarks tour - Tønder
Kalles Danmarks tour - Tønder Musikeren Kalle er taget på DanmarksTour i sin orange bil for at høre, hvordan Danmark lyder. Han finder sjove lyde overalt, for der er musik i alt og alt er musik! I denne uge er han kørt helt der ned, hvor Danmark begynder, nemlig til Tønder. Her hopper han over den tyske grænse, og er på Safari i Vadehavet sammen med en masse børn for at finde krabber og østers.

08:30  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Plisk-plask.

08:40  

Babar
Babar Musik jagt, Tegnefilm med danske stemmer.

08:55  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

 
DR1

09:00  

De flyvende læger (89:224)
De flyvende læger (89:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

09:45  

Downton Abbey V (3:10)
Downton Abbey V (3:10) Mary er taget på hemmelig elskovsferie med lord Gillingham, men nogen opdager hendes hemmelighed. Cora har fået en beundrer, mens Violet møder en kær gammel bekendt. Samtidig har et vidne meldt sig i sagen om mr. Greens død, og til Annas bekymring bliver Bates indkaldt til afhøring af politiet.

10:30  

Antikkrejlerne (49)
Antikkrejlerne (49) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (50)
Antikkrejlerne (50) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

DR2 Morgen (G)
DR2 Morgen (G) DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

11:00  

Sundhedsmagasinet
Sundhedsmagasinet

11:25  

Leos rejse (2:6)
Leos rejse (2:6) Seriens vært, Leo Ajkic, rejser til nogen af verdens mest spændende folkefester for på egen hånd at opleve, om de mon er så farverige, spændende og vilde, som de ser ud til. I denne anden episode er Leo taget til London, for at kigge nærmere på karnevallet i Notting Hill. Her møder han masser af caribiske rytmer, rom og urban engelsk kultur, farverige kostumer og ikke mindst twerking! Leo opdager dog ret hurtigt, at ikke alle er lige begejstret over, at mere end en million mennesker hvert år indtager gaderne i byen for at fejre et multikulturelt London. Nordvision fra Norge.

11:55  

Leos rejse (3:6)
Leos rejse (3:6) Seriens vært, Leo Ajkic, rejser til nogen af verdens mest spændende folkefester for på egen hånd at opleve, om de mon er så farverige, spændende og vilde, som de ser ud til. I denne tredje episode er Leo taget til verdens største Balkanfest, Guca i Serbien. Og her er der masser af balkanrytmer, trompetmusik og mængder af kød tilberedt på alle mulige måder. Leo er oprindelig fra Bosnien-Hercegovina, han elsker musikken og den typiske kultur her, men han er spændt på hvor velkommen, han kommer til at føle sig på denne serbiske festival. Nordvision fra Norge.

DR3

11:55  

Fif TV (17)
Fif TV (17) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. I dag er det ekstra vigtigt at du følger med i Fif TV, for i dag får du fifs til, hvordan du redder liv! Vært Anders Hagen lærer de vigtigste fifs indenfor førstehjælp, så han bliver rustet til blandt andet at kunne give kunstigt åndedræt og hjertemassage.

DR K

09:00  

Solens mad
Solens mad Med smag for Middelhavskøkkenets spændende mad og dejlige vin går rejsen til Italien, hvor vi skal besøge den lille bjergby Pitigliano på grænsen mellem Toscana og Lazio. Her forberedes forårsfesten, et af årets højdepunkter. Festen er en hyldest til forfædrene, det gådefulde folk etruskerne, hvis madtraditioner overlevede og lagde grunden til dagens berømte toscana-køkken. Nordvision fra Sverige.

09:30  

Så hatten passer, 9:12
Så hatten passer, 9:12 Et crazy teatershow uden manuskript og fuldt af overraskelser. Publikum bestemmer, hvad der skal spilles, men skuespillerne bestemmer selv hvordan.

10:00  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

10:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

11:30  

Kløvedal i Indonesien (1:6)
Kløvedal i Indonesien (1:6) Troels Kløvedal og hans besætning har på det 101 år gamle sejlskib Nordkaperen sat kursen mod det kæmpestore ørige Indonesien. Togtet starter i Malaccastrædet mellem Sumatra og Malaysia og første landgang er i den historiske by Malaka, der emmer af strædets søfartshistoriske betydning fra islams indtrængen i 1200-tallet, den kinesiske storadmiral Chong Hes store flåder i området i begyndelsen af 1400-tallet, portugisernes landgang i 1500-tallet, og senere englændernes og hollændernes dominans i området, der varede helt til efter den Anden Verdenskrig. Efter sejlads gennem det tæt besejlede Malaccastræde ankommer Nordkaperen til Singapore, hvor Troels Kløvedal fortæller om Singapores grundlægger Stamford Raffles og møder en gammel ven, Ib Fruergaard, der efter en karriere i handelsflåden og som direktør i Mærsk i dag er koncerndirektør for et stort kinesisk rederi i Singapore. Sendt første gang 29.04.07

DR Ultra

09:30  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Mit yndlingsspøgelse.

09:45  

Mig og min robot
Mig og min robot Scarlet.

10:00  

Store NØRD
Store NØRD Simon og Søren skal have en motor med flere hestekræfter i deres Ellert. Men hvad er en hestekræft egentlig? - Simon og Søren skal trække tov med en hest og se, hvor meget en traktor med en flymotor kan trække.

10:30  

Oscars oase
Oscars oase Fluff det magiske firben

10:40  

Dagens ret
Dagens ret Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade I dag laver Jose og Chris sommerminder på en mad. Vi skal tilbage til sommerferien hos farmor ved havet i Danmark og smage på fiskefrikadeller med næsten hjemmelavet remoulade. Pigerne pifter en helt almindelig fiskefars op så det bliver forvandlet til de lækreste deller.

10:50  

Verdens bedste quiz
Verdens bedste quiz ALLE danske børn kan være med i VERDENS BEDSTE QUIZ, når Joakim Ingversen byder indenfor i sit outstanding quizstudie. 15 minutter med fuld knald på. Ikke en flue får lov til at hvile på væggen, og quizrunderne er udfordrende, spændende og rigtig dumme... De to deltagere i studiet får i denne internationale uge hjælp fra HELE VERDEN, når fire børn og en hemmelig gæst sidder klar foran deres webcam. Se med i aften, hvor Mads og Oliver finder deres pæneste stemmer frem til "Nyn et hit", og hvor de skal gætte, hvor på jordkloden hjemmehjælperne sidder i "Ud med sproget" Vinderen går hjem med 350 kr. og den eftertragtede og helt unikke t-shirt, som alle drømmer om.

11:05  

Wild Kratts
Wild Kratts

11:30  

Fiskemissionen 5:7
Fiskemissionen 5:7 I Tivoli Den store sø inde mit i Tivoli er fyldt med store karper. Fiskepasseren Nis har ansvaret for, at alle fiskene har det godt, men han har nok at se til. Derfor har han sendt bud efter vennerne Tim og Cilas, der skal undersøge, hvordan karperne har det. Sammen med lystfiskeren Gordon tager de på fiskemission midt i et hav af forlystelse og forventningsfulde Tivoli-gæster. Husk, at du selv kan være med i Fiskemissionen på dr.dk/ultra.

11:50  

Junglebanden
Junglebanden

DR Ramasjang

09:10  

Vilde venner (10)
Vilde venner (10) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Kristine og Emil, der har vagten i klubhuset. De skal gøre rent i egernburet, klippe alle fårene og så skal de ud og redde en krageunge, der sidder fast i et fodboldmål.

09:30  

Ramasjang generationen ser tilbage på sutter
Ramasjang generationen ser tilbage på sutter Vi har fulgt Ramasjang generationen siden de var helt små. Nu er de ifølge dem selv ved at blive meget store, og det er tydeligt, at de har udviklet sig til små personligheder med forskellige kompetencer og forestillinger om livet. Her kigger de tilbage på dengang de var yngre, gik i børnehave og oplevede mange ting for første gang.

09:40  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

09:50  

Postmand Per
Postmand Per En besværlig transport. Dukkefilm. Det er snevejr i Grønnedal, og da postbilen bryder sammen, må Per ud at låne et køretøj. Men det lader til at være en dårlig dag for biler og motorcykler.

10:10  

Kalles Danmarks tour - Fåborg
Kalles Danmarks tour - Fåborg Musikeren Kalle er taget på DanmarksTour i sin orange bil for at høre, hvordan Danmark lyder. Fyn er fin, har han hørt og derfor er han draget mod Fåborg. Her møder Kalle en kreative børn, der vil male et kunstbillede af ham. Men han møder også trolden Finn og får lov at spille på et klokketårn. Der er helt eventyrligt i Fåborg.

10:40  

Dyrenes ø (8:13)
Dyrenes ø (8:13) Om en gruppe dyr, som på en flydende ø forsøger at slippe væk fra menneskenes forfølgelser. Slangerne vil overtage øen for sig selv, og derfor erklærer de krig mod de andre dyr.

11:05  

Sofus
Sofus Sofus lander hos Niinu, der bor med sin familie i Grønland. Niinu skal sammen med sin fætter Duda prøve at køre en rigtig hundeslæde. Men når de store slædehunde gør meget højt, er det godt at have en voksen til at hjælpe sig. Niinu giver Sofus en farvelgave, så han ikke fryser i den dybe sne.

11:20  

Ramasjang Mysteriet
Ramasjang Mysteriet Hvor er Brilles hue? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

11:50  

Onkel Reje og børnenes brevkasse
Onkel Reje og børnenes brevkasse Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

DR1

12:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit når budene imponerende højder hos Hans Hedegaard fra Frederiksberg Auktionshus, når gamle legetøjsbiler ryger under hammeren. Casper Cassøe og Ulrik Kristensen fra Hesteavlsorganisationen Dansk Varmblod jagter elite-føl til deres kommende auktion. Og til eftersynet i Hørsholm får ejeren Ole Christensen travlt, da det går op for ham, at han måske har glemt at invitere kunderne. Sendt første gang 01.04.14

12:30  

I hus til halsen II (5:8)
I hus til halsen II (5:8) For seks måneder siden gik ungdomskæresterne Michelle og Peter fra hinanden. Siden har de forgæves forsøgt at få solgt deres fælles hus i Langeskov, mens de skiftevis bor i huset med deres to børn eller på en sofa hos familie og venner. Selvom de er enige om, at boligsituatio-nen ikke længere er holdbar for deres to børn, kan de ikke blive enige om, hvad huset skal sættes til salg for. Det gør det umuligt at få huset solgt. Peter har netop mistet sit job og vil ikke gå fra huset med gæld, og derfor føler Michelle sig holdt som gidsel i huset. Nu vil designer Anders Faarborg og ejendomsmægler Jesper Nielsen forsøge at hjælpe familien med at få huset solgt så de begynde at leve deres nye liv hver for sig.

13:05  

Hammerslag 2011 (13)
Hammerslag 2011 (13) Vi starter med en dejlig landejendom udenfor Bogense. Masser af kvadratmeter, men ikke ret meget jord. Til gengæld kan man holde fest for 500 mennesker. Næste ejendom er en lækker renoveret lejlighed i Odense, med gå-afstand til alt. Sidste bolig er et liebhaversommerhus i første række til Storebælt, og her er prisen blevet kraftigt barberet ned pga. krisen. Sendt første gang 18.10.11

13:35  

Mord på hjernen (12:21)
Mord på hjernen (12:21) 'Forudsigelser'. Bain bliver kontaktet af bibliotekaren Myrddin Greene, der hævder, at han i et syn har set en kvinde blive myrdet. Greene fører Bain til en keltisk begravelsesplads, hvor han ganske rigtigt finder liget af en ung kvinde. På grund af sin viden havner Greene øverst på politiets liste over mistænkte, men efterhånden begynder selv Bain at overveje, om Greene vitterlig har paranormale evner.

DR2

12:25  

Amerikas Hairy Bikers (3:12)
Amerikas Hairy Bikers (3:12) USA har deres helt egen udgave af hairy bikers, nemlig vennerne Bill Allen og Paul Patranella, der også deler kærligheden til store motorcykler og god mad. De rejser rundt i USA, laver mad og spiser sig igennem et utal af lokale delikatesser. I Oklahoma ankommer de til hvedehøsten .og det giver godt øl! Bill bliver narret til at smage en lokal ret med lammetestikler, og i en gammel guldmineby får de statens bedste burger.

12:50  

Jimmys bondegård (10)
Jimmys bondegård (10) For en gangs skyld begynder der at rulle nogle penge ind, og solen skinner oven i købet under høhøsten. Jimmy har hænderne fulde med smågrise, et fårehold med problemer, uartige hundehvalpe, og det seneste påfund til at tjene penge, en besøgs-landsby, mens eksperimentet med at slippe 20 fritgående kalkuner ud i skoven, giver et chokerende resultat.

DR3

12:25  

Mayday: flykatastrofer XIII (7:10)
Mayday: flykatastrofer XIII (7:10) Den 27. juni 1980: Aerolinee Itavia fly 870 letter fra Bologna med kurs mod Palermo. Efter 51 minutter i luften styrter flyet ned i det Tyrrhenske hav ved den lille ø Ustica. Alle 81 personer om bord bliver dræbt. Flystyrtet ledte til en lang række undersøgelser, men er aldrig officielt blevet opklaret. Styrtet er i dag fortsat omgærdet af mystik, men flere teorier har været fremme bl.a., at der skulle have været en bombe ombord på flyet, eller at en missil skulle have ramt det.

13:10  

Homeland IV (1:12)
Homeland IV (1:12) Der er gået et halvt år, siden den tidligere jægersoldat Brody blev henrettet for øjnene af CIA-agenten Carrie Mathison, der ventede hans barn. Carrie har svært ved at bearbejde tabet af Brody, og hun kaster al sin energi ind i sit nye job som chef for CIA's Kabul-kontor. Da Carries kollega i Pakistan giver hende nye, vigtige efterretninger, træffer hun en beslutning, der får voldsomme følger.

13:55  

Homeland IV (2:12)
Homeland IV (2:12) I Pakistan er et CIA-styret bombeangreb gået grueligt galt. Et helt bryllupsselskab er omkommet, og efterfølgende er CIA's chef i Pakistan blevet dræbt af en rasende menneskemængde. En officiel undersøgelse bringer Carrie tilbage til USA. Her genforenes hun med sin lille datter, men Carrie kæmper med modstridende følelser omkring det at være blevet mor.

14:45  

Puccini for Beginners
Puccini for Beginners

DR K

12:30  

Kløvedal i Indonesien (2:6)
Kløvedal i Indonesien (2:6) Nordkaperen fortsætter rejsen til den indonesiske øgruppe Riau Palau med hovedbyen Tanjung Pinang, hvor der provianteres. I et delfinreservat hopper hele besætningen i vandet sammen med de legesyge og, viser det sig, meget veltrænede delfiner. Ved ækvator dukker kong Neptun op og døber behørigt Kløvedals 8-årige søn Asbjørn, der krydser ækvator for første gang. I det sydvestligste hjørne af Kalimantan/Borneo sejler Nordkaperen op ad Kumai floden for at møde den danske forstmand Michael Jæger, der er ansat af den indonesiske regering for EU-penge for at forhindre illegal skovhugst i nationalparkerne. Dybt inde i junglen besøger Kløvedal og hans besætning også et center for forældreløse orangutanger, hvor ungerne bliver optrænet og genudsat i nationalparkerne. Sendt første gang 06.05.07

13:30  

Taxa (32:56)
Taxa (32:56) På Krone-Taxa forbereder man afskeden med Mai, som skal udvises næste dag - Meho prøver forgæves at hindre det, og Tom er utrøstelig. Mens René dyrker det nye venskab med Philip, som han også er begyndt at arbejde for, er Gitte bekymret for, om han bliver rodet ind i noget med kokain. Verner bestemmer sig for at finde frem til sandheden om Eva, da hun pludselig forsvinder, Stine har taget en beslutning om sin fremtid, og Andreas går og tumler med noget. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Caroline Drasbæk, Jimmy Jørgensen, Solbjørg Højfeldt, Henrik Larsen, Michael Hasselflug, Claes Bang, Anette Støvelbæk, Henrik Noél Olsen og Giovanni Gambino. Manuskript: Lone Scherfig og Stig Thorsboe. Instruktion: Per Fly Plejdrup. Foto: Steffen Led Sørensen. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:05  

Taxa (33:56)
Taxa (33:56) Andreas har besluttet at gifte sig med Mai for at sikre, at hun kan blive i landet - men er det nok? Stine får en vigtig besked og må fortælle de andre på centralen, at hun holder op som chauffør. Mens René bliver presset af Philip, som vil have ham med i sine ulovlige, men yderst indbringende, forretninger, er Lizzie og Gitte også i gang med at lægge planer på hans vegne - da René har fået nok, er det Stine han søger hjælp hos. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Caroline Drasbæk, Jimmy Jørgensen, Solbjørg Højfeldt, Kaare Nielsen, Pernille Grumme og Regitze Schartau. Manuskript: Nikolaj Scherfig og Stig Thorsboe. Instruktion: Per Fly Plejdrup. Foto: Steffen Led Sørensen. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:45  

Guldkorn 1970'erne: 1973
Guldkorn 1970'erne: 1973 Der er krise i Danmark. Staten griber ind med bilfrie søndage og dagpenge til de trængende. Fedtet skal der også skære ned på - og i 73 rammer letmælken de danske kølediske. Det er også året, hvor aborten gøres lovligt og hvor der gives offentlige kroner til en satirisk sex-film om Jesus.

DR Ultra

12:00  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:15  

Sofie Linde Show
Sofie Linde Show I aften i Sofie Linde Show får Sofie besøg af sin bedste ven, Mikkel Kryger. De har lavet masser af børne-TV sammen, inden Mikkel stak af til en helt anden TV-kanal. Sofie savner ham, så i aftenens program vil hun forsøge at lokke ham tilbage igen, sammen med en række andre DR-værter - og en helt særlig, gammel ven, som Mikkel ikke har set i lang tid... Bubber og Jacob kigger selvfølgelig også forbi og Tyrees og DJ Isak er som altid klar med fed musik undervejs. Det er lørdag - det er familietid - det er Sofie Linde Show - og nu tvinger vi børn og voksne tilbage ind i hinandens liv!

12:45  

Tintin
Tintin Det gådefulde juveltyveri (1:2)

13:10  

Redakai
Redakai

13:30  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

14:00  

Uglen
Uglen Ugle i eventyrland.

14:05  

Uglen
Uglen Ugle-nauten.

14:15  

Pendlerkids II (4)
Pendlerkids II (4) Pil påstår, at Marie har skubbet hende, og nu er hendes fod brækket. Marie risikerer bortvisning fra børnevognen, med mindre Ole kan finde ud af, hvad der er sket. Det ser sort ud for Marie, men heldigvis har Rikke en plan.

14:30  

Pendlerkids II (5)
Pendlerkids II (5) Der er kort tid til audition, og Pendlerkids har hårdt brug for at øve. Uheldigvis har Ole besluttet sig for at undervise alle børnene i rytmik for begyndere. Så alt elektronisk udstyr bliver konfiskeret. Rikke beslutter sig for at gøre oprør, men det bliver det hele kun værre af.

14:45  

Pendlerkids II (6)
Pendlerkids II (6) Ole har indset, at han må have hjælp til musikundervisningen i toget. Så han har hyret Simon Kwamm som lærer. I starten er alle børn begejstrede over at skulle undervises af en stor stjerne, men det viser sig hurtigt, at Simon Kwamm er langt værre end Ole.

DR Ramasjang

12:05  

Sigurds Bjørnetime
Sigurds Bjørnetime Så er der Bryllup! Bliver Ragnhild og den grå elefant gift? Sigurds Bjørnetime og Radiosymfoniorkestret ønsker Tillykke til Mary og Frederik! Manuskript: Sigurd Barrett. Medvirkende: Sigurd Barrett og Radiosymfoniorkestret. Dukkespillere: Gitte Melgaard og Karin Prosberg Hansen. Tilrettelæggelse: Finn Bentzen. Producer: Birgit Jensen. www.dr.dk/oline

12:35  

Vilde venner (5)
Vilde venner (5) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave hullerne i hegnet i andegården så ænderne ikke flyver væk og redde en svane, der har spist t en fiskekrog.

12:55  

Tilde og vennerne
Tilde og vennerne Tiptops regnbue.

13:05  

Nu er det ikke sjovt længere 8:8
Nu er det ikke sjovt længere 8:8

13:30  

Skæg med bogstaver
Skæg med bogstaver Afsnit Å I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant Å, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en åre i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med Å. www.dr.dk/oline

13:55  

Eghjorten Buller
Eghjorten Buller Eghjorten Buller bliver ved et uheld blæst fra sit trygge hjem og ud i skoven. Han bliver reddet af en sød ildflue, men ikke alle skovens dyr er lige søde - kakerlakken Hugo vil nemlig gøre alt for at gøre Buller til sin håndlanger.

14:20  

Klassen 2. b
Klassen 2. b 2.b skal lave en cirkusforestilling sammen med 2.a og 2.c. Vil det lykkes Isak at lære at få en tallerken til at snurre rundt på en pind, og kan Lucas holde fire pinde med snurrende tallerkener på, mens han drejer rundt?

14:35  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Fjernsyn for dig. Bamse er hjemme igen efter ø-ferien og ser i huskebogen alt det farlige han oplevede.

DR1

15:15  

Bergerac: På gensyn i Moskva
Bergerac: På gensyn i Moskva Fuldmægtig Margaret Semple er forelsket i russeren Gregori, som har lokket hende til at udlevere statshemmeligheder til Sovjetunionen. Nu fortæller han Margaret, at hun er blevet afsløret, og at hun er nødt til at flygte til Moskva. Flugtruten går via Jersey, og Bergerac og hans kolleger får til opgave at stoppe hende.

16:05  

Bergerac: Forfulgt af fortiden
Bergerac: Forfulgt af fortiden En hjælpepræst findes bevidstløs i sin kirke efter et overfald. Mistanken falder på to unge studerende, som muntrede sig med kirkens orgel tidligere samme aften. Men Bergeracs efterforskning fører ham også til den velhavende familie Mitchell og til en mystisk mand i en hvid Mercedes.

17:00  

Downton Abbey V (4:10)
Downton Abbey V (4:10) Herskabstjeneren Thomas har pådraget sig en mystisk sygdom efter at være vendt tilbage til Downton. Violet fortæller Isobel om sin fortid med den russiske prins Kuragin, mens Mary når frem til en beslutning om sit forhold til lord Gillingham. Samtidig bliver Sarah Bunting ved med at skabe uro på Downton, men denne gang går hun måske for vidt.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:15  

Mad-detektiven: Myter og mysterier (3:3)
Mad-detektiven: Myter og mysterier (3:3) Den britiske tv-vært Cherry Healey kigger nærmere på de sundhedsmæssige fordele ved en række populære fødevarer. Kig med og få svarene på, hvorfor blåbær skærper vores koncentration, hvordan kaffe påvirker vores kroppe, hvorfor det kan betale sig at spise kartofler, hvorfor ost er godt for tænderne, og om mørk chokolade virkelig er sundt.

16:05  

Amerikas Hairy Bikers (4:12)
Amerikas Hairy Bikers (4:12) USA har deres helt egen udgave af hairy bikers, nemlig vennerne Bill Allen og Paul Patranella, der også deler kærligheden til store motorcykler og god mad. De rejser rundt i USA, laver mad og spiser sig igennem et utal af lokale delikatesser. I Houston prøver de kræfter med nogle af største chiliheads i verden. Kan de klare en ultra-hot chiliburger?

16:30  

AnneMad i New York (4:8)
AnneMad i New York (4:8) Alt er større i USA. Sådan plejer det i hvert fald at være. En af de nyeste burger-trends er dog at lave "Sliders", som er meget små burgere. Anne laver tre varianter og får lavet sin helt egen personlige krydderiblanding til formålet. Sendt første gang 27.11.11

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen DR2 Dagen lægger tankevækkende perspektiv på dagens vigtigste begivenheder.

DR3

16:10  

Tyger Takes On... S.2 eps.1-2
Tyger Takes On... S.2 eps.1-2

17:10  

Flodmonstre V (5:6)
Flodmonstre V (5:6) Loch Ness er måske et af de mest berømte flodmonstre gennem tiden, og nu vil Jeremy Wade en gang for alle opklare myten om det skotske uhyre. Rejsen begynder i Skotland, men sporene fører ham til Island og senere Norge, hvor der venter nye oplysninger om verdens største flodmonster.

DR K

15:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om en særpræget fodboldkamp, hvor selveste justitsministeren gav bolden op, som en 40-årig skuespiller-jubilar, der forsøger sig som balletdanser og om optakten til TV2. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

15:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om malerier, der sælges som mad, om en mand, der siger, han venter på at slå en politibetjent oven i hovedet, om en dansk kulmine i idylliske omgivelser, om linie Buh, om en speciel sovjetisk skat: giv en fridag - og om indvandrere, der holder fast ved deres nationale skikke, men det gør ikke noget, for de er danske. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

16:05  

Det antikke Kina - Shang og Zhou (2:3)
Det antikke Kina - Shang og Zhou (2:3) Den kinesiske civilisation opstod omkring Den gule Flods bredder, som blev gjort frugtbar ved de årlige oversvømmelese. Den bredte sig mod øst og blev snart en smeltedigel af folk og kulturer. I omkring 700 år fra cirka år 1500 til år 200 f.v.t. herskede først Shang-dynastiet, senere Zhou-dynastiet og skabte den kulturelle kinesiske identitet. Disse to bronzealdercivilisationer var meget forskellige, og man har indtil nylige arkæologiske udgravninger vidst meget lidt om dem.

17:00  

Det antikke Kina - en nations fødsel (3:3)
Det antikke Kina - en nations fødsel (3:3) I det femte århundrede før var tid, en tid hvor Rom stadig var i sin vorden, blev kinesisk filosofi defineret af tænkere som Lao Tzu og Konfutse, der fastlagde de generelle principper og værdier, der dominerer det kinesiske samfund den dag i dag. Men først var landet gennem en kaotisk periode, kaldet 'De stridende staters periode', indtil kejser Qin med ufattelig grusomhed besejrede de omkringliggende lande og dannede et rige, Kina.

17:50  

Huset på Christianshavn (36)
Huset på Christianshavn (36) "Er det så yndigt?" Manuskript: Paul Hammerich. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Emma: Bodil Udsen. Meyer: Arthur Jensen. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Claus Nissen og Poul Thomsen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 31. marts 1973.

DR Ultra

15:00  

Osman og Jeppe II (4)
Osman og Jeppe II (4) Blå Mandag.

15:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

15:35  

Lovens vogtere
Lovens vogtere Tegnefilm.

16:00  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning

16:25  

The Next Step
The Next Step Sæt gang i festen.

16:50  

Adventure Time
Adventure Time

17:10  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:35  

ICarly
ICarly Tjek det ud, for det går over stok og sten, når Carly Shay og hendes venner inviterer indenfor i deres svedige og hæsblæsende highschool verden. 13-årige Carly har skabt et web-show, hvor hun er stjernen! Men det er ikke altid lige let at balancere tiden mellem berømt webvært og almindelig skolepige!

DR Ramasjang

15:05  

Naturpatruljen
Naturpatruljen

15:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at hajen aldrig står stille? Se med når Kristian og Katrine dykker med hajer, og se om det lykkes sportshajen Spooky at få jagthajen Lonnie i form til at fange fisk. www.dr.dk/Oline

16:00  

Gurli Gris
Gurli Gris

16:05  

Gurli Gris
Gurli Gris

16:10  

Smølferne
Smølferne

16:35  

Chuggington
Chuggington Stunt Bruno

16:45  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

17:00  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang Vi roder og hamrer. Vi larmer og griner. Kom udenfor og ha' det sjovt med os i Hej Ramasjang. Tobias fra Den store Bagedyst hjælper Johanne med at bage træstammer ud af tørt wienerbrød. Det giver Johanne en rigtigt god ide.

17:01  

Lotte fra Spektakelmagergade (3;7)
Lotte fra Spektakelmagergade (3;7) Hele familien er på udflugt. Men Bamse bliver våd, og træerne er alt for høje, så Lotte synes ikke, det er rigtigt sjovt, før Jonas falder i vandet. Sendt første gang 01.09.97

17:35  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes skoletasker, og han muger ud i stalden og fylder dem med gedelort. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få skoletaskerne tilbage.

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit skal Ole og Gitte fra York Auktion forsøge at sælge en helt ny varegruppe: Designervarer. Ole fra Hørsholm Auktioner skal på et dristigt hjemmebesøg for at kigge på 300 erotiske malerier. Og hos Haderslev Auktion skal Peder og Mogens have de varer, de fandt på deres skattejagt, under hammeren. Sendt første gang 15.05.14

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Skattejægerne
Skattejægerne Marskandiseren Rikke Fog og hendes far, Frede, står tidligt op for at være blandt de første på et loppemarked på den lokale genbrugsstation. Og den taktik viser sig at give pote. Til gengæld er det op ad bakke for Lasse Franck og hans bror, når de forsøger at forhandle gode priser frem på et loppemarked i Randers. I Paris finder skrædderen Pauli Tvilling sjældne stoffer og ender med at købe mere, end han har planlagt.

20:30  

Godsejerne (4:6)
Godsejerne (4:6) På Vrejlev Kloster skaber Hanne nye traditioner for den unge godsejerfamilie. I dag venter et høstarrangement for børnehaven, som ikke mindst 4-årige Sigfred er spændt på. På Ausumgaard inddrager Kristian og Maria børnene i driften af familiens gods. Så i dag er datteren Solvej med, når Kristian tager imod 55 nye smågrise. Anne Sophie og Stig skal i gang med deres første hamphøst nogensinde. Som pionerer på området er den største udfordring i dag om de overhovedet kan få hampen ind i den specialbyggede maskine. Mislykkes dét, risikerer de et tab på over en halv million kroner. Velkommen til Godsejerne!

DR2

18:30  

Nak & Æd - en hare (7:8)
Nak & Æd - en hare (7:8) Sæson 2. Det er sidst i oktober og efterår. Jørgen og Nikolaj er taget til Lolland for at nakke en hare. Øen er nemlig kendt for sin store bestand af harer - endda store harer. Men det er sidst på sæsonen, og Jørgen har medbragt en helt ny riffel, som han ikke har skudt med før! Sendt første gang 18.12.11

19:00  

Det ekstreme Sydafrika: Knive og kriminalitet
Det ekstreme Sydafrika: Knive og kriminalitet Cape Town er en af Sydafrikas smukkeste byer, men også det sted, der bliver begået flest mord. Den britiske tv- og radiovært Reggie Yates rejser til Capetown-forstaden Cape Flats, som er landets epicenter for voldelig kriminalitet. Her skal han følge en gruppe læger på et distriktshospital, der i weekenderne behandler op mod 100 knivstikkerier og skader efter overfald.

20:00  

Tæt på døden i Los Angeles
Tæt på døden i Los Angeles BBC dokumentar fra 2014 (Louis Theroux's LA Stories: Edge of Life) Millioner af dollars bruges i USA på behandling af patienter i livets absolutte afslutning. Louis Theroux følger tre patienter, der alle står overfor at skulle dø og er tvunget til at træffe det svære valg: Skal de acceptere det uundgåelige og sove ind med værdighed? Eller skal de kæmpe videre og afprøve enhver mulighed for at blive rask - ligegyldigt hvor store omkostningerne og bivirkningerne måtte være? Med unik adgang til patienter og deres pårørende stiller Louis Theroux spørgsmålstegn ved USA's sundhedssystem og amerikanernes syn på døden.

DR3

18:05  

Ultimate Rush III
Ultimate Rush III

18:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

19:15  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:35  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:55  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

20:15  

Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (7:10)
Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (7:10)

DR K

18:25  

Huset på Christianshavn (37)
Huset på Christianshavn (37) "En fremmed kommer til huset" Manuskript: Paul Hammerich. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Larsen: Ove Sprogøe. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Bo: Claus Ryskjær. I øvrigt medvirker: Birthe Neumann og Sonja Oppenhagen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 29.sept.1973.

18:55  

Rigsfællesskabets historie: En ny start (4:6)
Rigsfællesskabets historie: En ny start (4:6) Tilhængerne af selvstyre slår til på Færøerne: Et flertal stemmer for løsrivelse, men Danmark opløser Lagtinget og det lander blødt med Hjemmestyre. Grønlænderne bliver danske statsborgere, og tusinder af danskere udsendes for at opbygge et velfærdssamfund. Snart føler mange grønlændere sig som tilskuere i eget land. Færingerne omfavner velfærden: Tunneler, broer og veje skaber ny tro på fremtiden.

19:25  

Skandinavien i Hitlers jerngreb (5:5)
Skandinavien i Hitlers jerngreb (5:5) Dansk dokumentarserie fra 2015 - 5 del: Retfærdighedens time. Hitlers greb om Skandinavien løsner sig. Alle vegne flygter folk fra krigens sidste krampetrækninger. Den røde hær driver millioner af tyskere foran sig både til Danmark og Sverige. Men tørsten efter hævn har samlet kræfter gennem fem års undertrykkelse, og da den endelig slipper løs, er det med voldsom kraft. Vinderne trækker grænsen hårdt op mellem de onde og de gode og taberne vises ingen nåde. Det mærker den norske nazist, Vidkun Quisling. Og de baltiske krigsfanger i Sverige, der bliver udleveret til deres værste fjende: Sovjet. Men i Danmark slipper topnazisten Werner Best lettere: For retfærdighed er en svær størrelse, og der er mange hensyn at tage.

19:55  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Så er der mad - Husmoderens martyrium (1:5)
Så er der mad - Husmoderens martyrium (1:5) "Så er der mad" er en serie der viser, hvad der har påvirket vores spisevaner gennem fem årtier. I 1960´erne går husmødrene i køkkenet med et anstrengt smil, for madlavning er en pligt - og hvis man faktisk kan li det, skal man helst tie stille med det, for ikke at ødelægge de andres martyrium. Det kommer en af tidens største kvindelige gastronomer, Grete Grumme, til at føle da hun bliver tv-kok. Tilrettelæggelse: Kerstin Freiesleben. Sendt første gang 14.11.10

20:30  

Dansktoppen: Hadet og elsket 1:4
Dansktoppen: Hadet og elsket 1:4 Elsker du også (-at hade) Dansktoppen? Her ser genrens største stjerner som Keld Heick, Birthe Kjær, Johnny Reimar, Lis og Per og Johnny Hansen tilbage på deres karrierer, og fortæller historien om hvordan Dansktoppen er historien om et splittet Danmark. På den ene side har vi folket. De kan godt lide en god melodi og en tekst man kan synge med på. På den anden side har vi kultureliten. Kultureliten er stærkt repræsenteret i DR og i 60'erne ser de det som deres pligt, at beskytte folket mod de populære slagere. Men genren overlever, og historien om dansktoppen er også en historie om ublu forretningsmænd, smukke sangerinder og en masse sange du ikke kan lade være med at synge med på, uanset hvor hårdt du prøver. Første program fortæller hvordan det hele begyndte og hvorfor det blev Sverige og ikke Danmark, der løb med sejren som Nordens førende pop nation.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

18:09  

Troldspejlet Nyt
Troldspejlet Nyt

18:10  

Madlaboratoriet (9)
Madlaboratoriet (9) Rosa og Badminton Rosa er rigtig god til badminton, og hun vil gerne overraske nogle af sine allerbedste veninder fra badminton med et sjovt måltid. Så kokken Guf besøger hende i badmintonhallen for at slå lidt fjerbolde over nettet. Men Rosa er en hård modstander, så Guf får sved på panden. Efter Guf har pustet ud, tager Rosa og Guf til Madlaboratoriet, hvor de laver et måltid, der passer rigtig godt ind i en badmintonhal. Der er en endda spiselige guldmedaljer med! Se med i Madlaboratoriet på DR Ultra.

18:35  

Sam & Cat II (14)
Sam & Cat II (14) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

19:00  

Pendlerkids II (7)
Pendlerkids II (7) Pil giver Pendlerkids et ultimatum: Enten sælger de navnet 'Pendlerkids' til hende for tyve tusind kroner, eller også bliver de sagsøgt af hendes fars advokat. Det giver uenighed i gruppen: de fleste mener, at de bør sælge navnet, men Marie nægter at bøje sig.

19:15  

Pendlerkids II (8)
Pendlerkids II (8) Tobias har fundet ud af, at Kasper skal flytte til USA, og nu er han sur over, at Kasper ikke har fortalt ham det før. Kasper prøver at overtale Tobias til at holde på hemmeligheden. Imens opdager Pil, at komikeren Simon Talbot er med toget, og han er vild efter at skrive autografer.

19:30  

Backstage (7)
Backstage (7) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Det går dårligt for Skadestuen, og tv-chefen truer med at lukke programmet hvis ikke der er 100.000 seere til dagens afsnit. Julie Zangenberg bliver hyret for at trække flere seere til - men når aldrig at spille med. Hun bliver skræmt væk af en Pudder Ullas alternative makeup og Max, der prøver at score hende. I sidste øjeblik bliver Ulrikke hevet på skærmen og bliver en kæmpe stjerne, der vender op og ned på Skadestuen.

19:45  

Backstage (8)
Backstage (8) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. I sidste afsnit blev Ulrikke Skadestuens nye stjerne - og nu er kendislivet gået hende til hovedet. Noah kan ikke holde den nye og smarte Coolrikke ud, og Claydermann er helt deprimeret over ikke at være showets stjerne længere. Ulrikke og Julie Zangenberg beslutter sig for at genoprette balancen på Skadestuen, og Claydermann får et strålende comeback.

20:00  

Danni (3:4)
Danni (3:4) Danni er sur på Sebbe, fordi han fortalte hendes hemmelighed til Kevin. Men hun hjælper alligevel Sebbe mod den 16-årige Frank, der altid er på nakken af Sebbe. Sebbe og Danni bliver gode venner igen. Men samtidig finder de ud af, at en plejefamilie gerne vil have Dannis lillebror - men ikke hende... Danni stikker af fra opholdsstedet Lindely. Sebbe skjuler hende i kælderen. Men da den jaloux Kevin opdager gemmestedet, er Danni ikke længere i sikkerhed... Medvirkende: Sebbe: Frederik Damm Wetterstein Danni: Emma Høeg Sebbes far: Nikolaj Lie Kaas Sebbes mor: Camilla Bendix Erik: Dick Kaysø Kevin: Lucas Munk Billing Instruktion: Poul Berg Manuskript: Asbjørn Agger og Poul Berg

20:30  

Danni (4:4)
Danni (4:4) Sebbe og Danni er stukket af hjemmefra og har "kidnappet" Dannis lillebror Dennis. De tre børn skjuler sig på et forladt husmandssted langt ude på landet, som Danni og hendes lillebror har arvet efter deres fars familie. De tre børn forsøger at klare sig selv og overleve på egen hånd, men spørgsmålet er, hvor længe de kan klare sig uden at blive opdaget... og blive kærester... Medvirkende: Sebbe: Frederik Damm Wetterstein Danni: Emma Høeg Sebbes far: Nikolaj Lie Kaas Sebbes mor: Camilla Bendix Erik: Dick Kaysø Kevin: Lucas Munk Billing Instruktion: Poul Berg Manuskript: Asbjørn Agger og Poul Berg

DR Ramasjang

18:00  

Musen Tip
Musen Tip Jeg vil altså vinde.

18:10  

F for får
F for får Bitzer for en dag

18:20  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Frihed!

18:30  

Sovedyr på eventyr (3)
Sovedyr på eventyr (3) Det er ved at være sengetid og Rosa besøger Malou, så de sammen kan finde på en godnathistorie, der handler om hendes sovedyr Pamse. I eventyret bliver Pamse til en ægte prinsesse, der får alt det legetøj hun overhovedet kan ønske sig. Men Pamse synes det er kedeligt altid at lege med det alene, så hun ønsker sig allermest en ven. Derfor pakker Pamse sit yndlingslegetøj og stikker fra slottet, for at finde en anden prinsesse at lege med.

18:50  

Musen Tip
Musen Tip Det er mit legetøj!

19:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om det store radisekup.

19:15  

Yakari
Yakari Indianerdrengen Yakari har en fantastisk evne: Han kan tale med dyr. Men med sådan en gave følger også et stort ansvar, for han vil hjælpe alle naturens skabninger, store som små - og det fører til mange farefulde oplevelser.

19:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Bennie skal med sin søster Bonnie hjælpe med at samle mad, men Bennie vil hellere samle flotte sten.

19:40  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Kaninen, hunden og klædeskabet.

19:50  

Godnathistorier
Godnathistorier Det er blevet aften i Ramasjang og tid til at sige tak for i dag. Men før vi slukker lyset og siger godnat, er der lige tid til en rigtig go' godnathistorie.

20:00  

Godnat - Ramasjang
Godnat - Ramasjang

DR1

21:00  

Overklassen på udebane
Overklassen på udebane

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Penge
Penge

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Wallander: Dødens horoskop
Wallander: Dødens horoskop En lokal tosse kendt som Planet-Göran spadserer ind i en bank med en bombelignende genstand om halsen. Han kræver at få sat penge ind på en bestemt konto - ellers vil han sprænge sig selv og ban-ken i luften. Snart står det klart, at bomben ikke er nogen attrap. Planet-Göran mener det alvorligt! Kommissær Wallander er dog sikker på, at Planet-Göran ikke selv har fundet på de gale streger. Men hvem har så? Kurt Wallander: Krister Henriksson. Linda Wallander: Johanna Sällström. Stefan Lindman: Ola Rapace. Instruktion: Jørn Faurschou.

DR2

21:00  

Rekviem for en lejemorder
Rekviem for en lejemorder Lejemorderen Lucrèce bliver hyret til et job. Under en operafestival i Alperne skal hun udgive sig for at være sanger og likvidere den britiske baryton Alexander Child. Men ikke alt går som planlagt. Den franske efterretningstjeneste har nemlig fået nys om planerne, og agenten Rico får til opgave at infiltrere orkestret og forhindre mordet. Lucrèce: Mélanie Laurent. Rico: Clovis Cornillac. Armeneren: Tchéky Karyo. Instruktion: Jérôme Le Gris.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:05  

Flygtningelejrenes børn
Flygtningelejrenes børn Borgerkrigen i verdens yngste land, Sydsudan, har betydet, at næsten halvanden million mennesker er flygtet fra deres hjem siden konflikten brød ud i december 2013. Landet står tillige over for en hungersnød, der menes at kunne koste mere end 50.000 børn livet. Her følger vi nogle af børnene fra midlertidige flygtningelejrene i Sydsudan og mere permanente lejre i det nordlige Uganda. Grace, Anna, John og Scovia kæmper for at få en nogenlunde normal tilværelse i det fremmede, men allermest kæmper de for at få lov til at gå i skole.

DR3

21:00  

Mord på film: Olsen Banden
Mord på film: Olsen Banden Sigurd og Snake har en plan! Det kræver et Franz Jäger pengeskab, 4 kilo dynamit og en kæmpe stor fryser. I dette program videns-tester Sigurd og Snake Danmarks uheldigste tyveknægte, Olsen Banden. For kan man overleve i en fryser? Kan man åbne et pengeskab med et stetoskop? Og ville Dynamit Harry have held med at sprænge en mur i stykker, hvis man altså spørger videnskaben?

21:30  

Spørg mig om alt (7:8)
Spørg mig om alt (7:8)

22:00  

Adam
Adam

23:35  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

DR K

21:00  

Historiequizzen: Hofteatret
Historiequizzen: Hofteatret Historiequizzen med Adrian Hughes går på opdagelse på hoffets private teater, der i dag er Teatermuseum og ligger ved Christiansborg i København. Teateret overlevede alle brande og står som i 1700tallet. Hvordan kunne Christian den VII straffe de skuespillere der ikke mødte op på teatret? Hør svaret når Cecilie Nielsen og Kåre Johannessen dyster mod Trine Halle og Christian Donatzky.

21:30  

Rigsfællesskabets historie: Tid til forandring (5:6)
Rigsfællesskabets historie: Tid til forandring (5:6) Grønlænderne vil have magten i deres eget land og ejerskab til undergrunden, mens Danmarks statsminister er ubøjelig: "Der er ikke noget at rafle om". På Færøerne bygger NATO militære anlæg, mens færingerne protesterer forgæves. De må kæmpe for deres fiskeri og vinder ny selvtillid på den internationale arena. Grønlænderne får hjemmestyre, men må dele råstofferne med Danmark.

22:00  

Fem fremtrædende kvinder i arkitekturen
Fem fremtrædende kvinder i arkitekturen Indtil for nylig er vores verden i det store og hele blevet tegnet af mænd. Men en ny generation af kvindelige arkitekter er bogstaveligt og billedligt talt begyndt at ændre landskabet. Mød fem af de nye spændende, kvindelige arkitekter som Annabelle Selldorf, New York, Farshid Moussavi, London, Odele Decq, Paris, Marianna McKenna, Toronto og Kathryn Gustafson, Seattle og London.

22:50  

The Human Scale
The Human Scale Dansk dokumentar fra 2013 Moderne megacities med menneskelige proportioner - ifølge Jan Gehl. Hvordan passer de moderne metropolers udformning egentlig til menneskets behov og adfærd? Den danske stjerne-arkitekt Jan Gehl og hans arkitekt-team vil indrette byer i menneskeskala, så de bygger på livskvalitet, bæredygtighed og menneskevenlighed. Fra København til Beijing, fra Shanghai til New York, fra Los Angeles til Melbourne, og fra Christchurch til Dhaka - "The Human Scale" er en æstetisk oplevelse i rene linjer: En dokumentarisk science fiction-film fra en fremtid, der allerede er her.

DR Ultra

21:00  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

21:30  

Godnat - Ultra
Godnat - Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:10  

Til undsætning (17:48)
Til undsætning (17:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

00:55  

I farezonen (43:61)
I farezonen (43:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:45  

Serangoon Road (1:10)
Serangoon Road (1:10) I Singapore i midten af 1960'erne bliver den gådefulde australier Sam Callaghan hyret som opdager af Patricia Chengs detektivbureau. I en by præget af politiske og racemæssige spændinger må den stædige detektiv efterforske alt fra utroskabssager til sprængfarlige politiske sager med vidtrækkende konsekvenser.

02:40  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit når budene imponerende højder hos Hans Hedegaard fra Frederiksberg Auktionshus, når gamle legetøjsbiler ryger under hammeren. Casper Cassøe og Ulrik Kristensen fra Hesteavlsorganisationen Dansk Varmblod jagter elite-føl til deres kommende auktion. Og til eftersynet i Hørsholm får ejeren Ole Christensen travlt, da det går op for ham, at han måske har glemt at invitere kunderne. Sendt første gang 01.04.14

03:10  

I hus til halsen II (5:8)
I hus til halsen II (5:8) For seks måneder siden gik ungdomskæresterne Michelle og Peter fra hinanden. Siden har de forgæves forsøgt at få solgt deres fælles hus i Langeskov, mens de skiftevis bor i huset med deres to børn eller på en sofa hos familie og venner. Selvom de er enige om, at boligsituatio-nen ikke længere er holdbar for deres to børn, kan de ikke blive enige om, hvad huset skal sættes til salg for. Det gør det umuligt at få huset solgt. Peter har netop mistet sit job og vil ikke gå fra huset med gæld, og derfor føler Michelle sig holdt som gidsel i huset. Nu vil designer Anders Faarborg og ejendomsmægler Jesper Nielsen forsøge at hjælpe familien med at få huset solgt så de begynde at leve deres nye liv hver for sig.

03:50  

Hammerslag 2011 (13)
Hammerslag 2011 (13) Vi starter med en dejlig landejendom udenfor Bogense. Masser af kvadratmeter, men ikke ret meget jord. Til gengæld kan man holde fest for 500 mennesker. Næste ejendom er en lækker renoveret lejlighed i Odense, med gå-afstand til alt. Sidste bolig er et liebhaversommerhus i første række til Storebælt, og her er prisen blevet kraftigt barberet ned pga. krisen. Sendt første gang 18.10.11

DR2

00:05  

Lægen flytter ind (5:6)
Lægen flytter ind (5:6) 48 årige Claus Burhenne har i et år vidst han har begyndende diabetes. Alligevel står den daglige menu på pizza, et halvt kilo slik og masser af sodavand. Claus gider ikke gå til kontrolbesøg hos lægen og hans familie kan i det hele taget ikke få ham til at forstå alvoren. Så praktiserende læge Charlotte Bøving flytter ind for at få Claus til at indse, at han i værste fald kan dø, hvis han fortsætter på den måde.

00:50  

Fightville
Fightville De fleste føler sig både frastødt og tiltrukket af en slåskamp mellem to mænd. Duellen på næver er lige så gammel som civilisationen selv, men som sport har den altid været på kant med civilsamfundet. I de sidste ti år har Mixed Martial Arts, MMA, imidlertid overgået boksning og er vokset fra et snusket gladiatorshow til at være verdens dominerende kampsport med en milliardstor omsætning. Men der er langt fra Las Vegas og de store penge til de snavsede, sveddryppende træningssale i de små byer i det sydvestlige Louisiana, hvor det sociale liv styres af boreplatformenes lønningsdage, og hvor den brutale kamp mellem to mænd i arenaen bliver et billede på den anden brutale konkurrence, der kaldes den amerikanske drøm.

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:35  

Flodmonstre V (6:6)
Flodmonstre V (6:6) En mand er blevet skambidt af en ferskvandsfisk i en af Bolivias floder. Hans ansigt er nærmest forsvundet, men resten af kroppen er urørt. Det brutale dødsfald vækker Jeremy Wades interesse, og han rejser derfor til Sydamerika for at finde den morderiske fisk. Det bliver dog en nervepirrende efterforskning i en farlig jungle og med kokainsmuglere lige rundt om den næste flodbred.

02:25  

Fif TV (18)
Fif TV (18) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. Hvis du er kommet til skade derhjemme, er det ikke altid, du har tid eller lyst til at tage på skadestuen - men hvad gør man så? Dagens Fif TV handler om skaderne i hjemmet, og sammen med vært Anders Hagen får du fifs til, hvordan du kan hjælpe dig selv, uanset om du har forstuvet en fod eller brændt dig på kaffen.

02:55  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:55  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:05  

Apollo 11 - Rejsen til månen
Apollo 11 - Rejsen til månen Den 20. juli 1969 ændrede astronauterne Neil Armstrong, Buzz Aldrin og Michael Collins verden, da de som de første nogensinde landede på månen med verdens største rumraket, Apollo 11. Menneskets månelanding var den største teknologiske præstation nogensinde, og de tre astronauters otte dage lange rejse til månen var en af de mest sete begivenheder nogensinde. I dette drama skildres den hidtil ukendte historie bag astronauternes heltemod og den teknologi, som muliggjorde den imponerende mission. Neil Armstrong: Daniel Lapaine. Buzz Aldrin: James Marsters. Michael Collins: Andrew Lincoln. Instruktion: Richard Dale.

01:40  

68
68 Den franske instruktør Patrick Rotman fortæller til tonerne af bl.a. Jimi Hendrix, Doors, Bob Dylan, Otis Redding og Janis Joplin om et begivenhedsrigt 1968, hvor modstanden mod Vietnamkrigen og oprør mod stivnede normer og autoriteter fik unge i den vestlige verden på gaden i titusindvis. Det var året, hvor der udbrød revolutionære tilstande i Paris' gader, der i nogle uger forenede arbejdere og studenter, indtil det tavse flertal tog over. Det var året, hvor håbet om et forår i Prag og socialisme med et menneskeligt ansigt blev slukket af sovjetiske tanks. Og det var året, hvor både Martin Luther King og Robert Kennedy blev myrdet inden for få uger.

03:10  

Verdenshistorien (8:8)
Verdenshistorien (8:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1204070401