dkby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 15. marts 2016

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 15. marts 2016

DR1

00:45  

I farezonen (41:61)
I farezonen (41:61) Australsk dramaserie. (Police Rescue) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:35  

Et skud i mørket
Et skud i mørket Det var et simpelt indbrud, der gik galt. De tre skud, der blev affyret på Tony Martins afsidesliggende gård, fik tre ofre. En 16-årig dreng, der blev dræbt, en midaldrende indbrudstyv, der blev såret af skud, og en gårdejer, der endte i fængsel. Men ti år efter giver skuddene stadig genlyd i den ophedede offentlige debat om, hvor langt man som privatperson kan gå i forsvaret af sin private ejendom.

02:20  

Antikduellen (29:30)
Antikduellen (29:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Søren Falk fra Quriosa i København mod Jesper Damgaard-Laurtisen fra Damgaard-Laurtisen Antik i Odense. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Middelfart og omegn. Sendt første gang 06.06.13

02:45  

Antikduellen (30:30)
Antikduellen (30:30) To af landets mest erfarne antikhandlere har - mandag til torsdag - hver fået 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer fik de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder blev den antikhandler med de bedste vurderinger. Men det hele afgøres først her på ugens sidste dag, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Søren Falk fra Quriosa i København mod Jesper Damgaard-Laurtisen fra Damgaard-Laurtisen Antik i Odense. De har været på skattejagt i Viborg, Haderslev, København og Middelfart. Og nerverne sidder uden på tøjet - for hvem har i virkeligheden gjort de bedste handler - og sidder de rigtige købere til at byde på tingene i salen i dag? Sendt første gang 07.06.13

03:15  

I hus til halsen II (3:8)
I hus til halsen II (3:8) Birgitte og Andre bor i deres drømmebolig i Køge med deres to børn. De har imidlertid også et sommerhus i Strøby, som de desperat forsøger at få solgt. De to bolig-udgifter tærer på familiens økonomi, og Birgitte har været nødt til at afbryde sin barsel før tid, fordi hverdagen ikke kunne løbe rundt med kun en indkomst. Nu tager hun nattevagter hver eneste weekend, mens Andre arbejder i hverdagene. De mange arbejdstimer i ugen betyder, at der ikke længere er tid eller overskud til at være de forældre, de gerne vil være for deres små drenge. Nu er ejendomsmægler Jesper Nielsen og indretningsarkitekt Anders Faaborg taget til Strøby, for at hjælpe familien med at få huset solgt, så de igen kan få tid til at være en familie.

03:55  

Hammerslag 2011 (11)
Hammerslag 2011 (11) Der skal sættes pris på en smuk palæ-lignende ejendom i Haderslev, et rigtig billigt, men velholdt hus på landet ved Løgumkloster og til sidst en penthouselejlighed i Sønderborg. Sendt første gang 04.10.11

04:20  

Ønskehaven (5:7)
Ønskehaven (5:7) I 78 år har sommerhuset med en unik beliggenhed i første række ved Saksild strand været i familien Markussens eje. Og oldemor Else vil gerne fremtidssikre familiens samlingssted for kommende generationer med en større terrasse - et læsted og en kysse- kærestebænk ved havet. For at bevare den skønne naturgrund må Ønskehave-holdet udføre et nærmest kirurgisk indgreb, når ønskerne skal indfries. Tilrettelæggelse: Thomas Rounborg og Allan Bo Poulsen Sendt første gang 19.05.09

04:50  

Forældreløse dyrebørn (12)
Forældreløse dyrebørn (12) Dyrlægen Marlice bor sammen med sin mand Rudie og deres søn Zacheo i Naankuse, et dyrereservat i en nationalpark nær Windhoek i Namibia. Sammen med deres hjælpere tager de sig af områdets tilskadekomne og forældreløse dyrebørn.

05:15  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:25  

DR Friland: Steen og velfærden (2:4)
DR Friland: Steen og velfærden (2:4) Sammenhængen mellem skosværte og kofangere åbenbares for en samfundsforsker, der også får en køretur med et par liter rapsolie; men det handler desuden om arbejde, nytte og bruttonationalprodukt, når Steen Møller fra Friland tager imod lektor Johannes Andersen fra Aalborg Universitet Tilrettelæggelse: Paseofilm Sendt første gang 24.08.05

05:50  

Dyrehospitalet (7:9)
Dyrehospitalet (7:9) I denne sæsons episoder af Dyrehospitalet skal vi sammen med seriens nye og meget engagerede vært, Sofia Rågenklint, både til Afrika og til de mere velkendte steder i Gøteborg, Helsingborg og Kålmårdens dyrepark. Schæferhvalpen Nikita lider af en medfødt hjertefejl, og hvis han skal overleve er en svær og risikofyldt operation nødvendig. Vortesvinet Papa kan ikke gå ordentligt, og dyrlægerne må se om de kan gøre noget! Nordvision fra Sverige.

06:20  

Når søløven er langt nede i kælderen
Når søløven er langt nede i kælderen Normalt er det lidt træls at være langt nede i kælderen. Men det er det nu ikke for de sydamerikanske søløver i Aalborg Zoo. For det er som regel "Bag kulisserne i Zoo", at alt det sjove sker. Det er blandt andet her, søløvehunnerne får deres unger. Og chimpanserne i Zoo i København har arvet en halv million kroner. Fifi, Jimmi, Gigi, Trine, Grimi og Trunte har nu ikke tænkt sig at gå i banken med pengene. Man kan få meget abe-sjov for 500.000. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 27.09.01.

06:50  

Danmarks skønneste hjem - Østjylland (2:10)
Danmarks skønneste hjem - Østjylland (2:10) I konkurrencen om Danmarks Skønneste Hjem går turen til Østjylland, hvor der venter dommertrioen tre vidt forskellige bud på den ærefulde titel. Dommerne kan kun sende et hjem videre til finalen. Men er det huset på skrænten i Silkeborg, den hypermoderne lejlighed i en af Århus' ældste ejendomme eller Provence-drømmen i Brabrand, der har dét der skal til, for at løbe med æren - og måske i sidste ende præmien på de 100.000 kroner?

07:20  

Dyr som alarmer (5:5)
Dyr som alarmer (5:5) Kan visse dyrearters adfærd hjælpe os med at forudsige naturkatastrofer og fortælle os om faren ved forurening? Forskerne bruger også en mangfoldighed af levende organismer for at få en større viden om luftforureningen. Ligesom minearbejderne for mere end hundrede år siden sendte en kanariefugl ned i minen for at sikre sig mod giftige gasser, bruger forskerne i dag laver, mosser, rovfugle og kvæg i kampen mod luftforureningen.

08:15  

De flyvende læger (86:224)
De flyvende læger (86:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

DR2

01:25  

Syv dage i Syrien
Syv dage i Syrien I syv dage rejste det amerikanske magasin Newsweeks mellemøstredaktør, Janine di Giovanni, sammen med et filmhold ind i det krigshærgede Syrien for at skildre befolkningens kamp for overlevelse. I Aleppo møder holdet en tømrer, der er blevet bager og risikerer sit liv for at forsyne nabolaget med brød. Wadd, der studerede økonomi, indtil universitetet blev bombet, men nu videodokumenterer volden omkring sig til en eventuel fremtidig krigsforbryderdomstol, og unge læger, der utrætteligt forsøger at gøre deres bedste på et underbemandet hospital.

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

DR2 Morgen
DR2 Morgen DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

DR3

00:55  

Mord på film: Charlies Angles
Mord på film: Charlies Angles Er det overhovedet muligt at smide rundt med folk, der er dobbelt så store som en selv? Og kan man virkelig bare kaste sig gennem en rude uden at komme til skade? Sigurd og Snake faktatjekker Charlies Angles og i bedste bagedyst stil, har de inviteret selveste Tobias i køkkenet for at bage vaskeægte killermuffins, der skal kastes gennem en dør.

01:25  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

02:05  

Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (6:10)
Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (6:10) Der er nu kun fire mænd tilbage i konkurrencen om, hvem der kan overleve længst i Vancover Islands vilde natur. De 15 dages ophold i vildmarken har tæret på deltagernes kræfter, og da et kraftigt regnvejr sætter ind, kniber det med at holde modet oppe.

02:50  

Flodmonstre V (4:6)
Flodmonstre V (4:6) Den eventyrlystne ekstremfisker Jeremy Wade rejser til Amazonas i Columbia i jagten på et flodmonster, som menes at være årsag til en ung kvindes død.

03:40  

Fif TV (16)
Fif TV (16) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. Alle vil jo gerne se godt ud, og i dag kan du få fifs til, hvordan du gør det bedst! Vært Petra Nagel får besøg af en ekspert, der guider os igennem den farverige og forunderlige verden af makeup. Du vil få fifs til alt mellem hverdagsmakeup og festmakeup, så husk at se med!

04:10  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:10  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

06:25  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

07:00  

Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me
Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. Denne gang skal vi lave tre ret forskellige træninger. Først skal vi forbrænde en masse kalorier med Peters 'intervaltræning'. Derefter har vi Selina og Behruz til at vise os, hvordan man sparker i 'kampsport', og til sidst kan Line vise dig, hvordan man kan træne med sit barn.

DR K

00:40  

Joe Mccarthy - en sand amerikaner
Joe Mccarthy - en sand amerikaner Dokudrama fra BBC fra 2013. (Real American - Joe Mccarthy) Manden bag mccarthyismen, et begreb der nu er synonymt med politisk heksejagt, var den amerikanske senator Joe Mccarthy, der dominerede amerikansk politik i 1950'erne med sin tv-transmitterede kommunistjagt og kampe mod Hollywood og statslige nøgleinstitutioner som hæren og præsidenten selv.

02:10  

Hvordan blev Chaplin til vagabonden?
Hvordan blev Chaplin til vagabonden? Hvordan kunne et gadebarn, født i et af Londons fattigkvarterer, i løbet af fem år blive verdens mest berømte mand? Charlie Chaplins (1889-1977) forvandling hang sammen med filmmediets rivende udvikling og popularitet; et medie der meget hurtigt befriede sig selv fra den tunge arv fra music hall og vaudeviller og i løbet af ganske kort tid blev eksponent for moderniteten.

03:15  

Verdenshistorien (6:8)
Verdenshistorien (6:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag

04:05  

Verdenshistorien (7:8)
Verdenshistorien (7:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag

04:55  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

04:56  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:30  

Julie Nord i Mikkels atelier
Julie Nord i Mikkels atelier Storøjede småpiger i sirligt blomstrede sommerkjoler lokker os ind i et univers af uhygge og humor. Bag blondekraven kan der nemlig gemme sig hvad som helst. Tegneren Julie Nord udforsker både sit eget og vores syn på barndommen - og kradser i sine tegninger i vores vante forestillinger om, hvad det almindelige liv er. Nord kommer på besøg i filminstruktør og billedkunstner Mikkel Munch-Fals atelier.

07:00  

Så længe hjertet slår (11:14)
Så længe hjertet slår (11:14) Denne serie handler om forelskelse, ensomhed og drømme, den handler om dig og mig uanset alder, den handler om at bruge livet, mens vi er i det. Seriens medvirkende er alle over 60, men deres længsel efter til stadighed at blive set og hørt, efter behovet for fællesskab, efter at blive elsket, er universel. Vi møder seks singler, som seriens vært Magnus Silfvenius Öhman vil sende på mindst en blinddate i håb om, at alle - eller nogen - finder kærlighed, venskab eller i hvert fald godt selskab. I dag møder vi igen Bernel, som skal træffe Eva-Britt i det arktiske museum i Jakobstad. Nordvision fra Finland.

07:30  

Så længe hjertet slår (12:14)
Så længe hjertet slår (12:14) Denne serie handler om forelskelse, ensomhed og drømme, den handler om dig og mig uanset alder, den handler om at bruge livet, mens vi er i det. Seriens medvirkende er alle over 60, men deres længsel efter til stadighed at blive set og hørt, efter behovet for fællesskab, efter at blive elsket, er universel. Vi møder seks singler, som seriens vært Magnus Silfvenius Öhman vil sende på mindst en blinddate i håb om, at alle - eller nogen - finder kærlighed, venskab eller i hvert fald godt selskab. I dag er det Tuulas tur, hun skal på sin første date med Janne, der næsten har trykket hånd med USA's præsident . Nordvision fra Finland.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den af malerier af Jens Peter Sinding Jørgensen. www.dr.dk/morgenandagten

08:25  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Solens mad
Solens mad Velkommen til "Slow City", en by med forbud mod hurtigmad. Orvieto i Umbrien i Italien har 20.000 indbyggere, og kommunen har bestemt sig for at blive en såkaldt "Slow City", et projekt som hylder det langsomme liv, og hvis nøgleord er livskvalitet og nydelse. I byen er McDonald's smidt ud og byens børn får kun mad som er produceret indenfor kommunen. I byens syv delikatesseforretninger finder man gamle specialiteter som ost, pølse, skinke og landbrød, alt tilberedt som på mormors tid. Nordvision fra Sverige.

DR Ultra

06:00  

Tintin
Tintin Soltemplet (2:2)

06:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:30  

Redakai
Redakai

06:54  

Mønk
Mønk

06:57  

Mønk
Mønk

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

07:10  

Isas Stepz (42)
Isas Stepz (42) Alle keder sig. Isa, Marco, Zac og Viva opfinder et spil, hvor taberne skal gøre hvad vinderne vil have, uanset hvad det er.

07:25  

Junglebanden
Junglebanden I hendes Majestæts tjeneste

07:35  

Uglen
Uglen Ulykkes-uglen.

07:40  

Danmarks vildeste maskine
Danmarks vildeste maskine Hydromill - boremaskine

07:50  

Oscars oase
Oscars oase Dythorn

08:00  

Sebastian på dybt vand (7)
Sebastian på dybt vand (7) "Arapaima" Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. I dag skal de flytte de store arapaimaer som let kan vælte en mand omkuld.

08:25  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

08:50  

Kvit eller dobbelt
Kvit eller dobbelt Tag din indre nørd i hånden og gæt med, når Kvit eller Dobbelt igen ruller over skærmen på DR Ultra. I dagens program skal du møde Fie, der stiller op i vampyr-serien Twilight. Du kan også se, hvordan Frederik klarer sig, når han svarer på spørgsmål om jagt.

DR Ramasjang

05:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Henry Hundestejle vil bestemme det hele, men hans venner vil noget andet.

05:40  

Kære Sebastian
Kære Sebastian Sebastian kaster fisk ned i isbjørnens bassin, og straks hopper isbjørnene ud i vandet og starter deres jagt.

06:00  

Gæt med Emil
Gæt med Emil

06:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

06:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Kærester.

06:30  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel En flue på væggen.

06:45  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

07:00  

Min oldefars historier - Piratskibet
Min oldefars historier - Piratskibet Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige og (u)hyggelige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

07:10  

Ring til Ramasjang
Ring til Ramasjang I dette afsnit har hunde-bamsen Vuffi brug for ideer til en tegning. Fru Gok har også brug for hjælp - hun er ved at lave popcorn, og det er gået helt galt for hende.

07:15  

Molevitten
Molevitten Få et godt grin med Molevitten. Maskinen er endnu en gang landet i børnehaven, hvor friske unger sender sjove ting direkte til Hr. Skæg, Øvst, Silja og alle vennerne i Ramasjang. For hver ting de sender, får de en skør sketch retur.

07:35  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

07:45  

Postmand Per
Postmand Per - og de legesyge kæledyr. Dukkefilm. Emil og Bonny leger farer rundt og leger tagfat i hele Grønnedal. Men til sidst fanger de sig selv i tvillingernes træhytte.

08:00  

Rosa fra Rouladegade
Rosa fra Rouladegade Liva elsker at besøge sin morfar og høre om hans rejser til Grønland. Men hun synes det er lidt synd for ham, at han bor helt alene, når han nu er så sød. Derfor spørger hun Rosa om hjælp til at bage en ganske særlig overraskelseskage til ham. De forklæder sig som postbude og sniger sig ind i morfars hus, mens han sover til middag, for at udspionere og finde ud af hvilken slags kage, de skal bage til ham.

08:30  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella En regnvejrsdag.

08:40  

Babar
Babar Tegnefilm med danske stemmer.

08:55  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

 
DR1

09:00  

De flyvende læger (87:224)
De flyvende læger (87:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

09:45  

Downton Abbey V (2:10)
Downton Abbey V (2:10) Efter den dramatiske brand er der igen nogenlunde normale tilstande på Downton Abbey. Mary beder Anna om hjælp forud for sin hemmelige elskovsferie med lord Gillingham. Daisy sveder over sine studier, og mrs. Patmore får en ide, der måske kan hjælpe køkkenpigen. Samtidig er Thomas ude på at få Baxter ned med nakken. Vil det lykkes ham at ødelægge hendes venskab med Molesley?

10:30  

Antikkrejlerne (47)
Antikkrejlerne (47) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (48)
Antikkrejlerne (48) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

DR2 Morgen (G)
DR2 Morgen (G) DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

11:00  

Horisont
Horisont

11:25  

Leos rejse (1:6)
Leos rejse (1:6) Seriens vært, Leo Ajkic, rejser til nogen af verdens mest spændende folkefester for på egen hånd at opleve, om de mon er så farverige, spændende og vilde, som de ser ud til. I denne første episode er Leo taget til fodbold VM i Rio de Janeiro i Brasilien, hvor stemningen er utrolig høj med masser af samba, avancerede drinks og højt humør. Han opdager dog også, at ikke alle brasilianere er lige begejstret for denne folkefest, og da han havner midt i en demonstration mod afholdelsen af mesterskabet, bliver han temmelig skræmt. Nordvision fra Norge.

11:55  

Leos rejse (2:6)
Leos rejse (2:6) Seriens vært, Leo Ajkic, rejser til nogen af verdens mest spændende folkefester for på egen hånd at opleve, om de mon er så farverige, spændende og vilde, som de ser ud til. I denne anden episode er Leo taget til London, for at kigge nærmere på karnevallet i Notting Hill. Her møder han masser af caribiske rytmer, rom og urban engelsk kultur, farverige kostumer og ikke mindst twerking! Leo opdager dog ret hurtigt, at ikke alle er lige begejstret over, at mere end en million mennesker hvert år indtager gaderne i byen for at fejre et multikulturelt London. Nordvision fra Norge.

DR3

10:25  

Mord på film: Charlies Angles
Mord på film: Charlies Angles Er det overhovedet muligt at smide rundt med folk, der er dobbelt så store som en selv? Og kan man virkelig bare kaste sig gennem en rude uden at komme til skade? Sigurd og Snake faktatjekker Charlies Angles og i bedste bagedyst stil, har de inviteret selveste Tobias i køkkenet for at bage vaskeægte killermuffins, der skal kastes gennem en dør.

10:55  

Fif TV (16)
Fif TV (16) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. Alle vil jo gerne se godt ud, og i dag kan du få fifs til, hvordan du gør det bedst! Vært Petra Nagel får besøg af en ekspert, der guider os igennem den farverige og forunderlige verden af makeup. Du vil få fifs til alt mellem hverdagsmakeup og festmakeup, så husk at se med!

11:25  

I kødet på sexisme
I kødet på sexisme Den 18-årige britiske tv-vært Tyger Drew-Honey vil undersøge, om briterne - og især hans egen generation - er blevet mere sexistiske end tidligere. Han rejser landet rundt og besøger potentielle minefelter for sexisme så som sportsklubber og barer. Tyger vil finde ud af, om sexisme er udbredt i Storbritannien? Om folk er bevidste om, at de udøver sexisme? Og hvad der skal til for at dæmme op for den slags kønslige undertrykkelse?

DR K

09:00  

Solens mad
Solens mad Med smag for Middelhavskøkkenets spændende mad og dejlige vin går rejsen til Italien, hvor vi skal besøge Fava Silvana, der serverer 23 forskellige forretter på sin gård udenfor Terracina. Den lille by San Biagio Saracinisco blev efter anden verdenskrig tømt for mennesker - og næsten alle flyttede til Sverige, hvor de kom til at vende op og ned på den svenske madkultur. Nordvision fra Sverige.

09:30  

Så hatten passer, 8:12
Så hatten passer, 8:12 Et crazy teatershow uden manuskript og fuldt af overraskelser. Publikum bestemmer, hvad der skal spilles, men skuespillerne bestemmer selv hvordan.

10:00  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

10:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

11:30  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (35:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (35:35) "1992 - Bosnien og sandheden" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) Den bosnisk-serbiske journalist Goran Trkulja flygtede i 1992 fra krigen i Jugoslavien og fik asyl i Holland. Nu vender han tilbage og stiller sine tidligere kolleger pinefulde spørgsmål om deres virke under krigen. Spørgsmålet er, om den absolutte sandhed eksisterer. Geert Mak og Goran Trkulja funderer over disse spørgsmål på en sejltur til Rotterdam, hvor de mødes med Stalineksperterne Orlando Figes og Jörg Friedrich, som begge har en ny og kontroversiel opfattelse af de allierede bombninger af Tyskland under Anden verdenskrig.

DR Ultra

09:30  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Rico's hævn.

09:45  

Mig og min robot
Mig og min robot Et forkert signal.

10:00  

Store NØRD
Store NØRD Store NØRD vil bygge et fartøj, der kan køre stærkt, sejle og flyve. Til det vil de bruge en ellert. Vil det lykkes? - I dag skal de ud og se på hurtige biler og selv finde en større motor til deres Ellert, så den kan køre stærkt.

10:30  

Oscars oase
Oscars oase Sov sødt

10:40  

Dagens ret
Dagens ret Morgenboller I dag fejre Jose og Chris morgenen med lækre nybagte boller. De improviserer lige som dengang de var små og går på opdagelse i køkkenet. Morgen er pigernes ynglings tid og derfor er det ofte dem som står op og overrasker familien med morgenmadslækkerrier som f.eks. smoothies.

10:50  

Verdens bedste quiz
Verdens bedste quiz ALLE danske børn kan være med i VERDENS BEDSTE QUIZ, når Joakim Ingversen byder indenfor i sit outstanding quizstudie. 15 minutter med fuld knald på. Ikke en flue får lov til at hvile på væggen, og quizrunderne er udfordrende, spændende og rigtig dumme... De to deltagere i studiet får hjælp fra alle steder i landet, når fire børn og en hemmelig gæst sidder klar foran deres webcam. Kan du regne ud hvilket navn, der er flest af i Danmark? Musse eller Basse? Se med i aften, hvor Emily og Emilie får det svære spørgsmål og skal dyste i Joakims yndlingsrunde "Narret eller Nikolaj" Vinderen går hjem med 350 kr. og den eftertragtede og helt unikke t-shirt, som alle drømmer om.

11:05  

Wild Kratts
Wild Kratts

11:30  

Fiskemissionen 4:7
Fiskemissionen 4:7 Den Blå Planet Nordeuropas største akvarium 'Den Blå Planet' rummer mere end syv millioner liter vand og flere end 20.000 forskellige dyr. Men fiskepasseren Lasse vil gerne have endnu flere. Derfor beder han vennerne Clara og Magnus om hjælp til at skaffe levende danske fladfisk til akvariet. Sammen med lystfiskeren Gordon sejler de ud på havet for at klare missionen. Men fladfiskeri er ikke ligetil, når man aldrig før har sat en orm på krog. Husk, at du selv kan være med i Fiskemissionen på dr.dk/ultra.

11:50  

Junglebanden
Junglebanden

DR Ramasjang

09:10  

Min oldefars historier - Bjørnen
Min oldefars historier - Bjørnen Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige og (u)hyggelige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

09:25  

Op og hop
Op og hop Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med MonsterBuster der viser, hvordan de varmer op til at buste monstre.

09:40  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

09:50  

Postmand Per
Postmand Per - og forårsdansen. Dukkefilm. Der skal være fest i Grønnedal, og alle er i gang med at øve sig til den store aften. Kun Per har ikke lyst til at gå på dansegulvet.

10:10  

Rosa fra Rouladegade
Rosa fra Rouladegade I dag får Rosa besøg af Mille. Milles Mormor er skuespiller og skal selvfølgelig have en kage, som er fuld af teater og mormors yndlingsting. Rosa og Mille tager på hemmelig kagemission på teatret, hvor mormor øver, for at finde ud af hvilken slags kage de skal bage.

10:40  

Dyrenes ø, (7:13)
Dyrenes ø, (7:13) Om en gruppe dyr, som på en flydende ø forsøger at slippe væk fra menneskenes forfølgelser. Mens den brune bjørn og pandaen skændes om, hvem der skal være dronning på øen, bliver Sasja taget til fange af termitterne.

11:05  

Sofus (8)
Sofus (8) Sofus lander hos Belinda, der bor hos sin bedstemor i bjergene i Honduras. Hun leger ofte med sine to fætre. Der er nemt en af dem, der kommer til at føle sig uden for, når man er tre om én ballon. Men det er sjovest når alle er med. Om natten er det koldt og Belinda giver Sofus en farvelgave og en hue på, så han ikke skal fryse.

11:20  

Ramasjang Mysteriet
Ramasjang Mysteriet Hvor er Sebastians kikkert? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

11:50  

Onkel Reje og børnenes brevkasse
Onkel Reje og børnenes brevkasse Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

DR1

12:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit myldrer det ind med inkarnerede samlere, da Hans Hedegaard fra Frederiksberg Auktionshus sætter en kæmpe samling Tekno legetøjsbiler på auktion. Hos Jan Kristensen fra HMA Maskinauktioner skal en sjælden Cadillac under Hammeren. Og Casper Cassøe og Ulrik Kristensen fra hesteavlsorganisationen Dansk Varmblod jagter de allerbedste elite-føl til deres kommende auktion. Sendt første gang 31.03.14

12:30  

I hus til halsen II (4:8)
I hus til halsen II (4:8) Randi og Jane er gået fra hinanden for over et halvt år siden. Men selvom de for længst er gået hver til sit, er de uløseligt bundet sammen af deres fælles hus, som de ikke kan få solgt. Da de brød med hinanden havde ingen af dem råd til at sidde i huset alene, og da køberne holdt sig væk blev Randi boende i huset. Nu betaler Jane til et hus, hun ikke bor i, og de to huslejer gør hendes økonomiske situation ekstrem stram. Både Jane og Randi drømmer om et liv, hvor de ikke er lænket til et hus, som ingen af dem har råd til at bo i. Designer Anders Faarborg og ejendomsmægler Jesper Nielsen er taget til Vojens for at hjælpe Randi og Jane med at få huset solgt, så de kan komme videre med deres liv hver for sig.

13:05  

Hammerslag 2011 (12)
Hammerslag 2011 (12) Hammerslag starter med et "rigtigt" sommerhus på Kegnæs ved Als. Huset ligger fantastisk og prisen overrasker i den grad. Næste udfordring er en lejlighed i første række i Sønderjyllands Hellerup - Kollund. Sidste bolig er en kæmpe ejendom, på en gigantisk grund - inde i byen Padborg. Sendt første gang 11.10.11

13:35  

Mord på hjernen (11:21)
Mord på hjernen (11:21) 'Arven'. Et naturreservat er blevet centrum for en uforsonlig strid mellem de lokale. Nogle ønsker at tage imod tilbuddet fra et stort firma, der vil bygge på stedet, mens andre støtter en miljøgruppe, der kæmper for at bevare reservatet. Og snart bringer et mord kommissær Noel Bain på banen.

DR2

12:25  

DR2 Live: Folketingets spørgetime
DR2 Live: Folketingets spørgetime

DR3

12:25  

Homeland III (11:12)
Homeland III (11:12) Brody har krydset grænsen til Iran, hvor han har søgt asyl. Målet for hans mission er at dræbe chefen for landets revolutionsgarde. Men da Brody løber ind i uventede problemer, begynder hans CIA-bosser igen at tvivle på, om de kan stole på ham. Carrie Mathison: Claire Danes. Nicholas Brody: Damian Lewis. Saul Berenson: Mandy Patinkin.

13:15  

Homeland III (12:12)
Homeland III (12:12) Brody har fuldført sin mission og dræbt chefen for Irans revolutionsgarde. Nu er han på flugt fra de iranske sikkerhedstyrker og forsøger at få kontakt til Carrie, der vil hjælpe ham med at komme ud af landet. Men det er ikke alle i CIA's hovedkvarter, der ønsker at bringe Brody hjem i live. Carrie Mathison: Claire Danes. Nicholas Brody: Damian Lewis. Saul Berenson: Mandy Patinkin.

14:15  

Imaginarium of Doctor Parnassus, The
Imaginarium of Doctor Parnassus, The

DR K

12:25  

Kløvedal i Indonesien (1:6)
Kløvedal i Indonesien (1:6) Troels Kløvedal og hans besætning har på det 101 år gamle sejlskib Nordkaperen sat kursen mod det kæmpestore ørige Indonesien. Togtet starter i Malaccastrædet mellem Sumatra og Malaysia og første landgang er i den historiske by Malaka, der emmer af strædets søfartshistoriske betydning fra islams indtrængen i 1200-tallet, den kinesiske storadmiral Chong Hes store flåder i området i begyndelsen af 1400-tallet, portugisernes landgang i 1500-tallet, og senere englændernes og hollændernes dominans i området, der varede helt til efter den Anden Verdenskrig. Efter sejlads gennem det tæt besejlede Malaccastræde ankommer Nordkaperen til Singapore, hvor Troels Kløvedal fortæller om Singapores grundlægger Stamford Raffles og møder en gammel ven, Ib Fruergaard, der efter en karriere i handelsflåden og som direktør i Mærsk i dag er koncerndirektør for et stort kinesisk rederi i Singapore. Sendt første gang 29.04.07

13:25  

Taxa (31:56)
Taxa (31:56) René får en passager, som inviterer til åbningen af sin nye natklub samme aften - og det lykkes René at få Gitte med, selv om hun ikke er lutter begejstring. Mike mener at vide, hvad Finn har brug for lige nu og inviterer gæster - men Finn er ude i tovene og aftenen forløber ikke, som Mike havde tænkt. Mens Stine kommer ud for en rigtig barsk oplevelse, bliver Andreas opsøgt af Mettes mand, og Tom beslutter, hvordan han vil hjælpe Mai. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Jimmy Jørgensen, Peter Aude, Caroline Drasbæk, Tammi Øst, Nis Bank-Mikkelsen, Therese Glahn, Trine Appel, Søren Malling, Claes Bang, Regitze Schartau og Isam Subeihi. Manuskript: Søren Sveistrup og Stig Thorsboe. Instruktion: Per Fly Plejdrup. Foto: Steffen Led Sørensen. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:05  

Taxa (32:56)
Taxa (32:56) På Krone-Taxa forbereder man afskeden med Mai, som skal udvises næste dag - Meho prøver forgæves at hindre det, og Tom er utrøstelig. Mens René dyrker det nye venskab med Philip, som han også er begyndt at arbejde for, er Gitte bekymret for, om han bliver rodet ind i noget med kokain. Verner bestemmer sig for at finde frem til sandheden om Eva, da hun pludselig forsvinder, Stine har taget en beslutning om sin fremtid, og Andreas går og tumler med noget. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Caroline Drasbæk, Jimmy Jørgensen, Solbjørg Højfeldt, Henrik Larsen, Michael Hasselflug, Claes Bang, Anette Støvelbæk, Henrik Noél Olsen og Giovanni Gambino. Manuskript: Lone Scherfig og Stig Thorsboe. Instruktion: Per Fly Plejdrup. Foto: Steffen Led Sørensen. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:45  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om motorløb i Københavns Lufthavn, om en politisk landmand, der forsigtigt lægger op til en flot høst, om kommunistformand Knud Jespersen, der kommenterer korset i det danske flag og om det første træskibs tilbagevenden til Nyhavn. Redaktion: Marianne Kemp, Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

DR Ultra

12:00  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:15  

Sofie Linde Show
Sofie Linde Show I aftenens Sofie Linde Show har Sofie besøg af Vild Ting, Vild Son og Hvid Mayn, der tilsammen udgør rapgruppen Vild $mith. Tyrees Tyr og DJ Isak har lavet en ny "Vild $mith-version" af den uendeligt kedelige gamle børnesang "Jeg gik mig over sø og land". Bubber har undersøgt, om Vild $mith-hittet "Det' Ik Sket" går renere ind hos de voksne, når det ikke er pakket ind i alt for moderne beats. Og så udfordrer Sofie de tre Vilde rappere til et vaskeægte rap-marathon. Det er lørdag - det er familietid - det er Sofie Linde Show - og nu tvinger vi børn og voksne tilbage ind i hinandens liv!

12:45  

Tintin
Tintin Soltemplet (2:2)

13:10  

Redakai
Redakai

13:30  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

14:00  

Uglen
Uglen Kik-ugle-ur.

14:05  

Uglen
Uglen Uglen i himlen.

14:15  

Pendlerkids II (1)
Pendlerkids II (1) Kasper har en stor nyhed: Han skal flytte til New York, så han er nødt til at stoppe i bandet. Men den slags er svært at fortælle til sine venner. Specielt når der lige er startet en spændende ny dreng i toget. Og Ole har måske også skaffet en stor koncert til Pendlerkids

14:30  

Pendlerkids II (2)
Pendlerkids II (2) Pil, Magnus og Lucas har stjålet koncerten på Vilde Vulkaner. Og Marie er fast besluttet på at vinde den tilbage. Så nu ved Kasper ikke, hvordan han skal fortælle hende, at han stopper i bandet. Heldigvis har Steve måske en løsning, der gør, at Kasper kan bevare sin hemmelighed.

14:45  

Pendlerkids II (3)
Pendlerkids II (3) Steve har arrangeret et møde med arrangøren fra Vilde Vulkaner, så Pendlerkids kan vinde koncerten tilbage fra Pil, Magnus og Lucas. Men arrangøren aflyser, fordi han skal interviewes i Odense. Så nu må Pendlerkids finde en måde, så de kan stå af toget og møde ham der.

DR Ramasjang

12:05  

Sigurds Bjørnetime
Sigurds Bjørnetime Dejlige Danmark. Bor du i Danmark? Er din by med på Sigurds Danmarkskort? Måske bor du på landet - eller på en ø? Manuskript og medvirkende: Sigurd Barrett. Dukkespillere: Gitte Melgaard og Karin Prosberg Hansen. Tilrettelæggelse: Finn Bentzen. Producer: Birgit Jensen. www.dr.dk/oline

12:35  

Vilde venner (4)
Vilde venner (4) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigrid og Fransiska, der har vagten i klubhuset. De skal hjælpe et pindsvin med dårligt ben, redde en flok egernunger, der ikke kan finde deres mor og så er der en svane, der skal sættes fri.

12:55  

Tilde og vennerne
Tilde og vennerne Doktor Tilde.

13:05  

Nu er det ikke sjovt længere 7:8
Nu er det ikke sjovt længere 7:8

13:35  

Skæg med bogstaver
Skæg med bogstaver Afsnit Ø I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant Ø, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en økse i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med Ø. www.dr.dk/oline

14:00  

Eghjorten Buller
Eghjorten Buller Eghjorten Buller bliver ved et uheld blæst fra sit trygge hjem og ud i skoven. Han bliver reddet af en sød ildflue, men ikke alle skovens dyr er lige søde - kakerlakken Hugo vil nemlig gøre alt for at gøre Buller til sin håndlanger.

14:25  

Klassen 2. b
Klassen 2. b Martin skal lære at spille el-bas. Børnene laver et band, som skal spille musik til en cirkusforestilling. Får man vabler af at spille bas, og hvad gør man, hvis man falder ud midt i nummeret?

14:35  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Fjernsyn for dig. Bamse er på ø-tur med Aske og lidt bange for at blive væk.

DR1

15:15  

Bergerac: Ubelejlig indblanding
Bergerac: Ubelejlig indblanding Bergerac skygger narkosmugleren Dumoiter fra Paris til Jersey, men da Dumoiter bliver arresteret, har han ingen narko på sig. Det har lommetyven Simon nemlig fået fingre i, da han neglede Dumoiters tegnebog umiddelbart før han blev arresteret. Da Simon begynder at sælge narkoen, går der imidlertid ikke længe, før Dumoiters bagmænd lægger to og to sammen. Og pludselig er Simons liv i fare.

16:05  

Bergerac: Krigsminder
Bergerac: Krigsminder Major Furneaux er ved at skrive en bog om sine krigsoplevelser i Korea, da hans medforfatter bliver sendt på hospitalet af en overfaldsmand. Nogen forsøger tilsyneladende at skræmme Furneaux fra at udgive sin bog, men hvem og hvorfor? Bergerac forsøger at finde svaret.

17:00  

Downton Abbey V (3:10)
Downton Abbey V (3:10) Mary er taget på hemmelig elskovsferie med lord Gillingham, men nogen opdager hendes hemmelighed. Cora har fået en beundrer, mens Violet møder en kær gammel bekendt. Samtidig har et vidne meldt sig i sagen om mr. Greens død, og til Annas bekymring bliver Bates indkaldt til afhøring af politiet.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:10  

Mad-detektiven: Myter og mysterier (2:3)
Mad-detektiven: Myter og mysterier (2:3) Øger mejeriprodukter vores fedtforbrænding? Skal man undgå mandler, hvis man vil tabe sig? Og hvilken type morgenmad holder dig mæt indtil frokost? Kig med og få svarene når tv-vært Cherry Healey undersøger de sundhedsmæssige gevinster ved en række populære fødevarer.

16:05  

Amerikas Hairy Bikers (3:12)
Amerikas Hairy Bikers (3:12) USA har deres helt egen udgave af hairy bikers, nemlig vennerne Bill Allen og Paul Patranella, der også deler kærligheden til store motorcykler og god mad. De rejser rundt i USA, laver mad og spiser sig igennem et utal af lokale delikatesser. I Oklahoma ankommer de til hvedehøsten .og det giver godt øl! Bill bliver narret til at smage en lokal ret med lammetestikler, og i en gammel guldmineby får de statens bedste burger.

16:30  

AnneMad i New York (3:8)
AnneMad i New York (3:8) På Long Island ligger der mange fine vingårde. Anne besøger en gård der, udover vin, også byder på skulpturer og yogaundervisning. Tilbage på Manhattan får hun fif til at aflive hummer og opskriften på en amerikansk "Lobster Roll." Hjemme i lejligheden laver Anne skønne retter med hummer. Sendt første gang 20.11.11

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen DR2 Dagen lægger tankevækkende perspektiv på dagens vigtigste begivenheder.

DR3

16:25  

Mayday: flykatastrofer XIII (7:10)
Mayday: flykatastrofer XIII (7:10) Den 27. juni 1980: Aerolinee Itavia fly 870 letter fra Bologna med kurs mod Palermo. Efter 51 minutter i luften styrter flyet ned i det Tyrrhenske hav ved den lille ø Ustica. Alle 81 personer om bord bliver dræbt. Flystyrtet ledte til en lang række undersøgelser, men er aldrig officielt blevet opklaret. Styrtet er i dag fortsat omgærdet af mystik, men flere teorier har været fremme bl.a., at der skulle have været en bombe ombord på flyet, eller at en missil skulle have ramt det.

17:10  

Flodmonstre V (4:6)
Flodmonstre V (4:6) Den eventyrlystne ekstremfisker Jeremy Wade rejser til Amazonas i Columbia i jagten på et flodmonster, som menes at være årsag til en ung kvindes død.

DR K

15:15  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og deltagere helt uden for den sædvanlige rækkefølge. De skal gætte om hvornår Buster Larsen lavede sin berømte "Spørg bare"-parodi, hvornår BZ'erne var i storkonflikt med politiet, hvornår Konrad Adenauer besøgte præsident Eisenhower og hvornår "Guldhornene" blev rekonstrueret. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

15:45  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om en særpræget fodboldkamp, hvor selveste justitsministeren gav bolden op, som en 40-årig skuespiller-jubilar, der forsøger sig som balletdanser og om optakten til TV2. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

16:20  

Det antikke Kina - Xia (1:3)
Det antikke Kina - Xia (1:3) Da de første europæiske opdagelsesrejsende ankom til Kina i 1800-tallet, mødte de en verden, der var forskellig fra alt, hvad de hidtil havde set. Øst og vest havde længe haft forbindelse, men bortset fra handlen via Silkevejen, forblev Kina en gåde. Kejser Markus Aurelius havde dog allerede år 166 sendt udsendinge til Han-dynastiets kejsere. Men oprindelsen til den kinesiske civilisation skal søges meget længere tilbage, nemlig til den gådefulde xia-civilisation for 4000 år siden.

17:10  

Det antikke Kina - Shang og Zhou (2:3)
Det antikke Kina - Shang og Zhou (2:3) Den kinesiske civilisation opstod omkring Den gule Flods bredder, som blev gjort frugtbar ved de årlige oversvømmelese. Den bredte sig mod øst og blev snart en smeltedigel af folk og kulturer. I omkring 700 år fra cirka år 1500 til år 200 f.v.t. herskede først Shang-dynastiet, senere Zhou-dynastiet og skabte den kulturelle kinesiske identitet. Disse to bronzealdercivilisationer var meget forskellige, og man har indtil nylige arkæologiske udgravninger vidst meget lidt om dem.

DR Ultra

15:00  

Osman og Jeppe II (3)
Osman og Jeppe II (3) Dansekonkurrence.

15:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

15:35  

Lovens vogtere
Lovens vogtere Tegnefilm.

15:55  

Junglebanden
Junglebanden Mysteriet om den gule hule

16:05  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:40  

Nina Patalo
Nina Patalo Sokker det derudaf

16:50  

Adventure Time
Adventure Time

17:10  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:35  

ICarly
ICarly Tjek det ud, for det går over stok og sten, når Carly Shay og hendes venner inviterer indenfor i deres svedige og hæsblæsende highschool verden. 13-årige Carly har skabt et web-show, hvor hun er stjernen! Men det er ikke altid lige let at balancere tiden mellem berømt webvært og almindelig skolepige!

DR Ramasjang

15:05  

Naturpatruljen
Naturpatruljen Strandeng, grønbenet rørhøne og stenalder-strandkant. Martin og Ketil går rundt inde i skoven med et gammelt kort og leder efter vand. Dr. Pjuskebusk er ude og soppe efter en meget speciel fugl - nemlig en grønbenet rørhøne. Tilrettelæggelse: Sebastian Klein, Martin Keller, Ketil Teisen og Lars Ostenfeld. Producer: Lars Ostenfeld.

15:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at storken lægger sine æg inde midt i byen? Se med når Kristian og Katrine fodrer storke, og se om det lykkes Storkvira og Lange-John at finde en storkerede i Aarhus midtby. www.dr.dk/Oline

16:00  

Gurli Gris
Gurli Gris

16:05  

Gurli Gris
Gurli Gris

16:10  

Smølferne
Smølferne

16:35  

Chuggington
Chuggington Forfrosne futtog

16:45  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

17:00  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang Vi roder og hamrer. Vi larmer og griner. Kom udenfor og ha' det sjovt med os i Hej Ramasjang. Hvad kan man egentlig lave ud af en stor træstamme? Johanne har besøg af sin ven Christian, der er ret god til at bruge en motorsav.

17:01  

Vilde venner (11)
Vilde venner (11) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Anna og Frida, der har vagten i klubhuset. De skal fodre en lille ræveunge, ringmærke 25 ællinger og så skal de ud og redde en flagermuseunge.

17:20  

Tilde og vennerne
Tilde og vennerne En stjerne til Tiptop.

17:40  

Kalles Danmarks tour - Tønder
Kalles Danmarks tour - Tønder Musikeren Kalle er taget på DanmarksTour i sin orange bil for at høre, hvordan Danmark lyder. Han finder sjove lyde overalt, for der er musik i alt og alt er musik! I denne uge er han kørt helt der ned, hvor Danmark begynder, nemlig til Tønder. Her hopper han over den tyske grænse, og er på Safari i Vadehavet sammen med en masse børn for at finde krabber og østers.

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit har Gitte og Ole fra York Auktion masser af nyheder med på eftersynet - både spændende designervarer og en ny hundehvalp. Hos Jan Helmer i Svendborg hænger auktionen i en tynd tråd, for teknikken driller. Og i Haderslev er der kommet et særligt parti bamser ind, som Peder og Mogens håber, kan tiltrække en masse kunder til dagens eftersyn. Sendt første gang 14.05.14

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Hammerslag (5:10)
Hammerslag (5:10) Aftenens program starter i Gilleleje, hvor mæglerne skal gætte prisen på et lille, smukt beliggende sommerhus, der blev solgt på kun fem dage - uden afslag. Derefter går turen langs kysten til Tisvildeleje. Her skal der kigges nærmere på en charmerende bolig, der blev købt for 155.000 kroner mere end den udbudte pris. Aftenens udsendelse afsluttes også i Tisvildeleje, hvor hold Øst og Vest skal gætte prisen på et sommerhus fra 1934. Vært: Christian Degn

20:45  

Made in Denmark II (7:8)
Made in Denmark II (7:8) Den store finale nærmer sig, og floristen Effi er den sidste kunsthåndværker til at vise sit håndværk frem. Hun holder til på Refshaleøen i København, og her kommer de øvrige kunsthåndværkere virkelig på udebane. Ingen af dem har nogensinde før prøvet det lette materiale, men som altid går de friskt til sagen. Og resultatet er da også seks meget yndige kreationer.

DR2

18:30  

Nak & Æd - en and 3. forsøg (6:8)
Nak & Æd - en and 3. forsøg (6:8) Sæson 2. Det er blevet oktober, og andejagten er gået ind. To gange tidligere er det gået galt for Jørgen og Nikolaj, når de har forsøgt at få en and med hjem til gryderne. Derfor er de taget til Aarø i Sønderjylland, hvor himlen siges at blive sort af fugle. Og denne gang skal det bare lykkes, for hvis Jørgen rammer forbi, står der nemlig muldvarp på menuen. Sendt første gang 11.12.11

19:00  

Det ekstreme Sydafrika: De hvide slumkvarterer
Det ekstreme Sydafrika: De hvide slumkvarterer 20 år efter det første demokratiske valg i Sydafrika og i skyggen af Nelson Mandelas død rejser tv- og radioværten Reggie Yates til Sydafrika for at tage temperaturen på tre meget forskellige lokalsamfund. Ved at leve side om side med forskellige sydafrikanere oplever Reggie for alvor landets hjerte og lærer også en hel del om sig selv.

20:00  

Indefra med Anders Agger - Hanstholm Asylcenter
Indefra med Anders Agger - Hanstholm Asylcenter Sæson 2. Klos op ad Vesterhavet venter mennesker fra hele verden på dommen: Får de adgang til Danmark, eller udvises de? Anders Agger er taget til Hanstholm Asylcenter for at finde ud af, hvordan det er at leve med uvisheden. En uvished der for nogle familier strækker sig over flere år. Sendt første gang 03.11.14

20:45  

Dokumania: Svindel i stor stil - Olympus affæren
Dokumania: Svindel i stor stil - Olympus affæren I oktober 2011 afskedigede det store multinationale japanske selskab, Olympus Corporation, deres administrerende direktør, briten Michael Woodford, angiveligt på grund af kulturforskelle i ledelsesstil. Japanske medier rapporterede i notitsform pligtskyldigt om endnu en udenlandsk direktør, der ikke evnede at tilpasse sig japanske forhold. Udenlandske medier derimod kunne fortælle om en ulmende ervhervsskandale. Firmaets japanske bestyrelsesmedlemmer skulle enstemmigt have afvist Woodfords ønske om at afsløre svindel i firmaet for næsten to milliarder dollar, som det mere end 90 år gamle selskab havde holdt hemmeligt i mere end to årtier!

DR3

18:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

19:15  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:35  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

20:00  

Tyger Takes On... S.2 eps.1-2
Tyger Takes On... S.2 eps.1-2

DR K

18:05  

Hvordan grækerne ændrede verden (1:3)
Hvordan grækerne ændrede verden (1:3) Antikkens Grækenland var det moderne Europas vugge. For omkring 3.000 år siden blev det kulturelle grundlag for den vestlige civilisation lagt her ved Middelhavet. Det var i det antikke Grækenland demokratiet blev født, store filosoffer udtænkte begyndelsen til en videnskabelig tankegang, teatre blev til underholdning for de store masser, og de første Olympiske Lege blev afholdt.

18:55  

Danskere i DDR (4:4)
Danskere i DDR (4:4) Fest og farver bag muren Optræden fra vesten var sjældent i DDR under den kolde krig. Men en lille gruppe danske kunstnere tog over på den anden side af muren. I programmet fortæller jazzmusikerne Ole Fessor Lindgren og Dan Hillfling om deres oplevelser med landets kontrol og begrænsning af kulturlivet, men også om glæden ved at spille for et stort og nysgerrigt publikum. Skuespilleren og sangeren, Birgitte Bruun fortæller, hvordan hun bliver fascineret af den Østtyske sang- og skuespilstjerne Gisela May og gentagne gange tager til DDR for at optræde og opleve kunsten i DDR.

19:25  

Store danske Videnskabsfolk: Inge Lehmann
Store danske Videnskabsfolk: Inge Lehmann Seismologen Inge Lehmann er Danmarks ukendte verdensstjerne. Hun opdagede, at jorden har en fast indre kerne og opnåede berømmelse i udlandet. Hendes arbejde kom også til at spille en rolle under den kolde krigs atomvåbenkapløb. Johan Olsen fra bandet Magtens Korridorer fortæller den fascinerende historie. Hans hjerte brænder for naturvidenskaben og når han ikke står på scenen arbejder han selv som biologisk forsker.

19:55  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Store danske Videnskabsfolk: August Krogh
Store danske Videnskabsfolk: August Krogh August Krogh opdagede de allermindste blodkar som først åbner sig ved fysisk aktivitet. En opdagelse der gjorde ham til verdens førende forsker indenfor dyrefysiologi. Han fik insulin til Danmark og var med til at udvikle en medicin mod sukkersyge. På den måde reddede han sin kones liv som led af sukkersyge. Johan Olsen fra bandet Magtens Korridorer fortæller den fascinerende historie. Hans hjerte brænder for naturvidenskaben og når han ikke står på scenen arbejder han selv som biologisk forsker.

20:30  

Dansk skyskraber i New York - Indefra
Dansk skyskraber i New York - Indefra I tredie del af dokumentaren om BIG's, New York eventyr, høre man Bjarke Ingels fortælle om de mange forskellige kompetencer der arbejder i 'kulissen' bag arkitekterne. Man møder de folk der får ideerne/skitserne til, at blive til fysisk arkitektur. Man høre om de udfordringer der er ved at skabe et stort 'Gesamtkunstverk', som Bjarke kalder et sådant byggeri. Landskabsarkitekterne fortæller om det at skabe en have i midten af en skyskraber. Vi ser at byggeriet begynder at tage form og høre naboernes umiddelbare reaktion på at kunne bo et sted med en indre gårdhave.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

18:09  

Troldspejlet Nyt
Troldspejlet Nyt

18:10  

Ultra Nas (8)
Ultra Nas (8) Kåre og Emil undersøger vores knogler og finder ud af, hvor meget der skal til for at knække en knogle. De tester også snot, og så skal Oscar syes i fingeren.

18:35  

Sam & Cat II (13)
Sam & Cat II (13) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

19:00  

Pendlerkids II (5)
Pendlerkids II (5) Der er kort tid til audition, og Pendlerkids har hårdt brug for at øve. Uheldigvis har Ole besluttet sig for at undervise alle børnene i rytmik for begyndere. Så alt elektronisk udstyr bliver konfiskeret. Rikke beslutter sig for at gøre oprør, men det bliver det hele kun værre af.

19:15  

Pendlerkids II (6)
Pendlerkids II (6) Ole har indset, at han må have hjælp til musikundervisningen i toget. Så han har hyret Simon Kwamm som lærer. I starten er alle børn begejstrede over at skulle undervises af en stor stjerne, men det viser sig hurtigt, at Simon Kwamm er langt værre end Ole.

19:30  

Den barske klode
Den barske klode Hør Kåre og Emil fortælle om den barske natur.

20:00  

Danni (2:4)
Danni (2:4) Sebbe og nabopigen Danni begynder langsomt at lære hinanden at kende. De bliver venner, og Danni fortæller Sebbe en stor hemmelighed... Spørgsmålet er, om Sebbe kan holde på hemmeligheden overfor hans bedste ven Kevin, der også er forelsket i Danni? På hjemmefronten er der andre problemer i kærlighedslivet. Sebbe opdager, at hans mor har en affære. Sebbes far finder ud af det og smider Sebbes mor ud. Medvirkende: Sebbe: Frederik Damm Wetterstein Danni: Emma Høeg Sebbes far: Nikolaj Lie Kaas Sebbes mor: Camilla Bendix Erik: Dick Kaysø Kevin: Lucas Munk Billing Instruktion: Poul Berg Manuskript: Asbjørn Agger og Poul Berg

20:30  

Wolfblood
Wolfblood

DR Ramasjang

18:10  

F for får
F for får And!

18:20  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Du er for lille.

18:30  

Molevitten
Molevitten Få et godt grin med Molevitten. Maskinen er endnu en gang landet i børnehaven, hvor friske unger sender sjove ting direkte til Hr. Skæg, Øvst, Silja og alle vennerne i Ramasjang. For hver ting de sender, får de en skør sketch retur.

18:40  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. Alexander er rigtig træt af det dumme fantasi-monster, der gemmer sig under hans seng. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta og hjælper ham med at buste det. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

19:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den ubevogtede have.

19:15  

Yakari
Yakari Indianerdrengen Yakari har en fantastisk evne: Han kan tale med dyr. Men med sådan en gave følger også et stort ansvar, for han vil hjælpe alle naturens skabninger, store som små - og det fører til mange farefulde oplevelser.

19:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Lulu Los er nattens ensomme jæger. Bare ikke denne nat....

19:40  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel En flue på væggen.

19:50  

Godnathistorier
Godnathistorier Det er blevet aften i Ramasjang og tid til at sige tak for i dag. Men før vi slukker lyset og siger godnat, er der lige tid til en rigtig go' godnathistorie.

20:00  

Godnat - Ramasjang
Godnat - Ramasjang

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Sundhedsmagasinet
Sundhedsmagasinet

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Beck: Kartellet
Beck: Kartellet En græsk restauratør ligger myrdet på gulvet i sin restaurant. Ilde tilredt efter en grum tortur. Mistanken rettes mod en gruppe i restaurationsmiljøet, hvor lyssky transaktioner, sort arbejdskraft og smuglersprit hører til hverdagen. At meget står på spil, bliver tydeligt, da en kommunal embedsmand kort tid efter en restaurantrazzia findes myrdet i en park. Martin Beck: Peter Haber. Gunvald Larsson: Mikael Persbrandt. Alice Levander: Malin Birgerson. Instruktion: Kjell Sundvall.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:05  

Politi mod tvangsægteskaber
Politi mod tvangsægteskaber I juni 2014 blev tvangsægteskab forbudt ved lov i Storbritannien. Problemet for politiet er at bevæge sig rundt i dette kulturelt følsomme område og rent faktisk bevise, at et tvangsægteskab har fundet sted. For ikke at skabe vanskeligheder for familien, er ofrene bange for at stå frem, men de er også rædselsslagne ved tanken om at blive slæbt til udlandet og giftet bort mod deres vilje. Den 26-årige Rukhsana har søgt politibeskyttelse mod sin far, der har overfaldet hende, fordi hun i hans øjne havde en forkert kæreste. Sajida blev for 16 år siden tvangsgiftet bort og kæmper nu for, at den samme skæbne ikke skal overgå hendes fire døtre.

DR3

21:00  

Gift ved første blik USA II (10:12)
Gift ved første blik USA II (10:12)

21:40  

Nettet
Nettet Angela er computer-nørd og arbejder for et software-firma, hvor hun renser virus fra deres spil. En dag downloader hun tilfældigvis et program, der giver direkte og uhindret adgang til ellers velbeskyttede statslige databaser. Det skulle hun ikke have gjort. Næste øjeblik er hun officielt ophørt med at eksistere. Hendes identitet er slettet fra personregistret, hendes kreditkort er værdiløse, hendes hus er solgt og hendes få venner myrdet. Selv er hun på flugt fra folk, der jagter program-disc'en og hendes liv. Hun er kvinden, der ved for meget. Blot ved hun ikke, hvad det præcis er, hun ved for meget om. Men hun agter at finde ud af det. Hurtigt. Meget hurtigt. Angela Bennett: Sandra Bullock. Jack Devlin: Jeremy Northam. Dr. Jack Champion: Dennis Miller. Instruktion: Irwin Winkler.

23:30  

Danmarks bedste maskot (3:7)
Danmarks bedste maskot (3:7) Seks deltagere er nu tilbage i kampen om at blive Danmarks bedste maskot. I dagens program testes maskotterne i deres evne til at vinde pausen. Hvem løber hurtigst gennem stadion med favnen fuld af fadøl - og hvordan er deres tidsfornemmelse, når pausen virkelig spidser til. I elemineringen er der hidtil uset drama - og en af deltagerne må udgå af programmet.

DR K

21:00  

KulturRådet
KulturRådet Adrian Hughes får tre specialisters bud på tidens største kunst- og kulturoplevelser.

21:30  

Opdagelsen af Jylland: De første brugsforeninger (5:5)
Opdagelsen af Jylland: De første brugsforeninger (5:5) I dag kan alle og enhver gå ned i en brugsforening og købe ind. Ideen kom til Danmark i 1800-tallet, hvor præsten Hans Christian Sonne efter nederlaget i 1864 oprettede Danmarks første brugsforening i Thisted, for at beboerne kunne købe billige fødevare. Indtil 1800-tallet er Danmark en stormagt, men i løbet af bare 50 år går vi statsbankerot, mister flåden, og vi taber både Norge og Sønderjylland. Eliten leder efter svar på hvordan de genskaber nationen - og de finder svarene i Jylland!

22:00  

Langt ude med Arnoldi 5:5
Langt ude med Arnoldi 5:5 DRK følger i hælene på den 74-årige billedkunstner Per Arnoldi, mens han revser til højre og venstre og diskuterer landets arkitektoniske og kulturelle forandring med alle, som gider. Per Arnoldi tager på en tidsvimlende opdagelsesrejse i det sydfynske herregårdslandskab, hvor flere arkitekter, malere og bygherre alle laver deres egne regler. Men kan man bygge nye huse i gammel stil? Og kan man bygge nyt uden at tage stilling til det gamle? Arnoldi kommer bl.a. forbi Lehnskov Gods, Møntnergården i Odense med dens nye tilbygning og et funklende nyt jagtslot på Lillebæltsøen Fænø. Tilrettelæggelse: Sofie Tønsberg & Jon Adelsten.

22:30  

Historier fra betonen
Historier fra betonen De store betonbyggerier var både en kapitalistisk opfindelse og et sovjetisk symbol, men for beboerne var forskellen nogenlunde ens. Mennesker fra forskellige lande fortæller her om livet i betonbyggerierne i både Øst og i Vest og viser, at der er en fælles europæisk historie om standardisering, der kan være med til fjerne den stigmatisering, som betonelementbyggeriet ofte har måttet lide under.

23:20  

Klokketårnet i Mekka
Klokketårnet i Mekka Konstruktionen af verdens højeste klokketårn har kostet blod, sved og tårer. Urskiven er 43 meter bred, minutviseren er 23 meter lang og selve urværket vejer 21 ton. Og værket i sig selv er et ingeniørmæssigt mesterværk. Det er 35 gange større end Big Ben og udsmykket med flere end 98 millioner glasmosaikker belagt med 24 karat bladguld. Læg dertil, at klokketårnet skulle bygges oven på et højhus, der ikke var designet til at understøtte et 150 meter højt tårn, og at byggepladsen befandt sig på et helligt område, som var absolut uden for rækkevidde for alle ikke-muslimer.

DR Ultra

21:00  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

21:30  

Godnat - Ultra
Godnat - Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:00  

Til undsætning (16:48)
Til undsætning (16:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

00:45  

I farezonen (42:61)
I farezonen (42:61) Australsk dramaserie. (Police Rescue) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:35  

Døden i bugten
Døden i bugten Hvordan kunne 23 kinesiske muslingesamlere dø ved Morecambe Sands i England? Sagen afslørede både den skjulte menneskehandel og de forfærdelige forhold for ofrene for den og førte til en statslig undersøgelse. Men hvem var de mennesker, der druknede? Og hvem havde sendt dem i døden? Tragedien førte efterforskerne til Kina og til en menneskesmuglerring i Storbritannien.

02:20  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit myldrer det ind med inkarnerede samlere, da Hans Hedegaard fra Frederiksberg Auktionshus sætter en kæmpe samling Tekno legetøjsbiler på auktion. Hos Jan Kristensen fra HMA Maskinauktioner skal en sjælden Cadillac under Hammeren. Og Casper Cassøe og Ulrik Kristensen fra hesteavlsorganisationen Dansk Varmblod jagter de allerbedste elite-føl til deres kommende auktion. Sendt første gang 31.03.14

02:50  

I hus til halsen II (4:8)
I hus til halsen II (4:8) Randi og Jane er gået fra hinanden for over et halvt år siden. Men selvom de for længst er gået hver til sit, er de uløseligt bundet sammen af deres fælles hus, som de ikke kan få solgt. Da de brød med hinanden havde ingen af dem råd til at sidde i huset alene, og da køberne holdt sig væk blev Randi boende i huset. Nu betaler Jane til et hus, hun ikke bor i, og de to huslejer gør hendes økonomiske situation ekstrem stram. Både Jane og Randi drømmer om et liv, hvor de ikke er lænket til et hus, som ingen af dem har råd til at bo i. Designer Anders Faarborg og ejendomsmægler Jesper Nielsen er taget til Vojens for at hjælpe Randi og Jane med at få huset solgt, så de kan komme videre med deres liv hver for sig.

03:30  

Hammerslag 2011 (12)
Hammerslag 2011 (12) Hammerslag starter med et "rigtigt" sommerhus på Kegnæs ved Als. Huset ligger fantastisk og prisen overrasker i den grad. Næste udfordring er en lejlighed i første række i Sønderjyllands Hellerup - Kollund. Sidste bolig er en kæmpe ejendom, på en gigantisk grund - inde i byen Padborg. Sendt første gang 11.10.11

DR2

00:05  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

00:35  

Atomkraftkatastrofen i Fukushima
Atomkraftkatastrofen i Fukushima Et voldsomt jordskælv, en efterfølgende tsunami og en række menneskelige fejl førte til en nedsmeltning af et atomkraftværk i Fukushima i Japan. Få kilometer fra dette værk, ligger et andet atomkraftværk, der kom i lige så store problemer, som det første, men som kom uskadt gennem krisen. Forskellen på krisehåndteringen på de to atomkraftværker skyldes muligvis kun en enkelt mand med stor viden og mange års erfaring. Tankevækkende på et tidspunkt, hvor selskabet bag begge værker forsøger at gøre atomkraften spiselig igen for den japanske befolkning.

01:30  

60 Minutes
60 Minutes

02:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:00  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

00:40  

DR3 Dok: Michael Jackson, de unge år
DR3 Dok: Michael Jackson, de unge år

02:25  

Flodmonstre V (5:6)
Flodmonstre V (5:6) Loch Ness er måske et af de mest berømte flodmonstre gennem tiden, og nu vil Jeremy Wade en gang for alle opklare myten om det skotske uhyre. Rejsen begynder i Skotland, men sporene fører ham til Island og senere Norge, hvor der venter nye oplysninger om verdens største flodmonster.

03:15  

Fif TV (17)
Fif TV (17) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. I dag er det ekstra vigtigt at du følger med i Fif TV, for i dag får du fifs til, hvordan du redder liv! Vært Anders Hagen lærer de vigtigste fifs indenfor førstehjælp, så han bliver rustet til blandt andet at kunne give kunstigt åndedræt og hjertemassage.

03:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:10  

Ceremonien
Ceremonien Det velhavende ægtepar Lelièvre hyrer en ny hushjælp ved navn Sophie. Sophie er tavs og indadvendt, men bliver snart venner med byens nysgerrige postmester, Jeanne. Jeanne har gennemskuet, at Sophie har en velbevaret hemmelighed. Det har hun også selv - og så har hun et horn i siden på familien Lelièvre. Jeanne: Isabelle Huppert. Sophie: Sandrine Bonnaire. Catherine Lelièvre: Jacqueline Bisset. Instruktion: Claude Chabrol.

02:00  

Verdens første teenagere
Verdens første teenagere "Vi har ikke altid eksisteret, vi er en opfindelse fra 2. verdenskrig." Sådan lyder det fra en af teenage-pigerne i dette historiske tilbageblik på en aldersgruppe, der gik fra at blive anset som ren arbejdskraft til at blive ombejlede forbrugere med en livsstil, man brugte resten af livet på at længes tilbage til. Teenagekulturen har omdefineret hele ungdomskulturen og givet den enorm værdi.

03:15  

Verdenshistorien (7:8)
Verdenshistorien (7:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1209010219