dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 14. marts 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 14. marts 2016

DR1

00:25  

Taggart: Babushka
Taggart: Babushka Da en midaldrende forretningsmand findes myrdet i sit hjem, falder mistanken på hans unge husholderske og hendes usympatiske kæreste. Men sagen tager en brat drejning, da Taggartholdet erfarer, at den velbeslåede enkemand kort før sin død havde mødt en ung russisk kvinde gennem et kontaktbureau. Hvor er hun nu? Mike Jardine: James Macpherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Derek Lister.

02:30  

The Big Town
The Big Town Den unge spillefugl Cully tager til storbyen Chicago for at prøve lykken. Snart begynder han at gamble i en klub, der ejes af den barske Cole. Cully brænder varm på Coles sexede kone, stripperen Lorry. Men også den unge enlige mor Aggie vækker Cullys interesse, og snart må han træffe en svær beslutning. Cully: Matt Dillon. Lorry: Diane Lane. Cole: Tommy Lee Jones. Instruktion: Ben Bolt.

04:15  

I hus til halsen II (2:8)
I hus til halsen II (2:8) Carina og Michael fra Ravnshøj lever et dobbeltliv. For tre et halvt år siden gik parret fra hin-anden og satte derfor deres hus til salg. De tog dengang en beslutning om først at fortælle deres to børn om bruddet, når boligen var solgt. Derfor bor de stadig sammen i huset, selvom de er separeret. Salget er gået totalt i stå, for der har ikke været en eneste fremvisning de sidste to et halvt år. Carina og Michael er håbløst fanget i huset. Designer Anders Faarborg og ejendomsmægler Jesper Nielsen har taget fire dage ud af kalenderen for at hjælpe familien med at få huset solgt, så Carina og Michael kan starte på et nyt kapitel hver for sig.

04:50  

Hammerslag 2011 (9)
Hammerslag 2011 (9) Vi skal have sat pris på en renoveringsmoden ejendom med en dejlig beliggenhed, og den koster ikke alverden. Hus nummer to ligger også på Askø, og her er der tale om en murermestervilla i meget flot stand og udsigt over Smålandshavet. Sidste ejendom er et af Danmarks bedste sommerhuse, hvor både hus og beliggenhed går op i en højere enhed. Sendt første gang 20.09.11

05:20  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:25  

DR Friland: Steen og velfærden (1:4)
DR Friland: Steen og velfærden (1:4) Steen Møller på Friland byder økonomiprofessor Torben Andersen indenfor til hjemmebagt brød. Formanden for velfærdskommissionen kigger desuden på pedaltoiletter og septitanke. Og så må han forklare om sit syn på forbrug og fortælle om politikernes manglende lyst til at diskutere velfærd. Tilrettelæggelse: Paseofilm Sendt første gang 17.08.05

05:50  

Dyrehospitalet (6:9)
Dyrehospitalet (6:9) I denne sæsons episoder af Dyrehospitalet skal vi sammen med seriens nye og meget engagerede vært, Sofia Rågenklint, både til Afrika og til de mere velkendte steder i Gøteborg, Helsingborg og Kålmårdens dyrepark. I dyreparken har man fået et problem med groft ungdomsvold. Nogle unge bukke har ved flere lejligheder stanget nogle ældre flokmedlemmer ihjel, og nu må de straffes! En ibis-fugl i Kenya har fået en del af sit næb amputeret og kan ikke selv få fat i føden, men en af dyrlægerne har en løsning: der er kommet et nyt materiale som gør det muligt at bygge en protese. Nordvision fra Sverige.

06:20  

Når elefantungen stadigvæk er drønforkælet
Når elefantungen stadigvæk er drønforkælet Santosh er 4 1/2 år, og vejer 2 tons. Og så er han drønforkælet. Er der noget, der ikke passer ham, så sladrer han bare til mor Ida. Og det redder ham mange gange for en røvfuld af de andre elefanter og af dyrepasserne. Så der er liv og glade dage i elefantgrotten i Zoo i København. Det er der desværre ikke hos gorillaerne og chimpanserne i Afrika. For afrikanerne spiser dem, så der bliver færre og færre af dem. Det vil den danske zoobranche gerne gøre noget ved "Bag kulisserne i Zoo". Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 20.09.01.

06:50  

Danmarks skønneste hjem - Sjælland (1:10)
Danmarks skønneste hjem - Sjælland (1:10) Hyggelige huler, arkitektoniske perler og fantasifulde boliger, som drømme er gjort af. Jagten på Danmarks skønneste hjem er sat ind. Hundredevis af danskere har tilmeldt deres bolig til konkurrencen, og i aften drager DR´s nye dommertrio for første gang ud i sommerlandet for at finde en kandidat til den ærefulde titel i region Sjælland. Originalt, personligt og inspirerende.. Hvor ligger hjemmet, der har dét der skal til for at løbe med hæderen - og måske i sidste ende præmien på de 100.000 kroner?

07:20  

Ulve-ekspeditionen (2:2)
Ulve-ekspeditionen (2:2) Er det farligt eller dejligt? Ligesom ulven er vendt tilbage til Danmark, oplever USA også, at ulven har krydset den canadiske grænse og er kommet til USA. Og ligesom i Danmark frygter man en opblussen af den gamle kamp mellem mennesker og de vilde dyr. Derfor er det vigtigt at vide så meget som muligt om ulvenes liv og biologi, og et hold forskere og naturfotografer er trængt ind i vildmarken for at undersøge, hvor mange ulve, det drejer sig om, og hvor de holder til. Det kan man bedst finde ud af om vinteren, når hver eneste pote sætter spor i det tykke snelag. Senere på året forsøger forskerne at finde ud af, hvor mange unger ulvene får, hvor hurtigt de spreder sig, og hvor de er på vej hen.

08:15  

De flyvende læger (84:224)
De flyvende læger (84:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

DR2

00:15  

House of Saddam (1:2)
House of Saddam (1:2) I 1979 kupper Saddam Hussein sig til magten i Irak. Det bliver begyndelsen på en næsten 25 år lang regeringsperiode, hvor Hussein demonstrerer en enestående overlevelsesevne. Brutalt rydder han enhver mulig modstander af vejen og samler al magt omkring sig selv og en lille kreds af støtter - ikke mindst medlemmer af Husseins egen familie. Saddam Hussein: Igal Naor. Sajida Hussein: Shohreh Aghdashloo. Uday Hussein: Philip Arditti. Instruktion: Alex Holmes.

02:15  

Helt hysterisk (17)
Helt hysterisk (17) Saffy er flyttet hjemmefra. Endelig er Edina fri for bebrejdende blikke, når hun skejer ud sammen med Patsy. Men hun føler sig også en smule fortabt. Står hun ved sit livs skillevej?

02:45  

Helt hysterisk (18)
Helt hysterisk (18) Patsy er rejst til New York for at puste nyt liv i karrieren, Edina flytter i kollektiv for at finde sig selv, og Edinas mor er blevet tv-shop-narkoman. Men hvordan ser verden ud om 25 år?

03:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

DR2 Morgen
DR2 Morgen DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

DR3

00:25  

Gift ved første blik USA II (9:12)
Gift ved første blik USA II (9:12)

01:10  

Flodmonstre V (3:6)
Flodmonstre V (3:6) Ekstremfiskeren Jeremy Wade har hørt rygter om, at der i en sø ved Tjernobyl-atomkraftværket lever et skræmmende ferskvandsmonster, som angriber mennesker og trækker dem ned i vandet. Jeremy vil have syn for sagen og rejser derfor til Ukraine i håb om at opklare mysteriet om Tjernobyls blodtørstige uhyre.

02:00  

Fif TV (15)
Fif TV (15) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. I dag handler Fif TV om kunsten at snyde sig til et rigtig lækkert look. Programmets vært, Petra Nagel, lærer blandt andet, hvordan man ved hjælp af et snapseglas kan få store, fyldige læber, og hvordan man tager den perfekte selfie!

02:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:30  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

07:00  

Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans
Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med at tone vores krop med Yvonne, og så skal vi lave løbetræning med Peter. Vi slutter af med 'fridans' med Barthelot, Louise, Selma og Sophus.

DR K

00:25  

Wild Life
Wild Life Hippierne Paco og Nora forsøger at leve i harmoni med naturen, men en dag får Nora nok af nomadetilværelsen. Paco ønsker imidlertid ikke at vende tilbage til det borgerlige liv. Og da Nora får forældremyndigheden over børnene, stikker han af med de to yngste børn. I 11 år er de på flugt fra myndighederne, på en rejse, der bringer dem rundt til de fjerneste afkroge af Frankrig. Paco: Mathieu Kassovitz. Nora: Céline Sallette. Instruktion: Cédric Kahn.

02:05  

Tyskland år nul
Tyskland år nul 2. verdenskrig er forbi, og Tyskland ligger i ruiner. Livet i Berlin er præget af sult, sygdom og sortbørshandel, og hver dag er en kamp for at overleve for tolvårige Edmund og hans familie. Da Edmund falder i kløerne på en tidligere lærer, der stadig er loyal over for nazistpartiet, får det tragiske følger. Edmund: Edmund Moeschke. Faderen: Ernst Pittschau. Eva: Ingetraud Hinze. Instruktion: Roberto Rossellini.

03:15  

Verdenshistorien (5:8)
Verdenshistorien (5:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag

04:05  

Verdenshistorien (6:8)
Verdenshistorien (6:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag

04:55  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

05:00  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:30  

Astrid Kruse Jensen i Mikkels atelier
Astrid Kruse Jensen i Mikkels atelier Hvad var det egentlig præcist, der skete for en time siden eller for ti år siden? Vores erindringer ændrer sig hele tiden. Fotokunstner Astrid Kruse Jensen skaber foruroligende, smukke billeder af noget, som måske var. Kruse Jensen kommer på besøg i filminstruktør og billedkunstner Mikkel Munch-Fals atelier.

07:00  

Så længe hjertet slår (10:14)
Så længe hjertet slår (10:14) Denne serie handler om forelskelse, ensomhed og drømme, den handler om dig og mig uanset alder, den handler om at bruge livet, mens vi er i det. Seriens medvirkende er alle over 60, men deres længsel efter til stadighed at blive set og hørt, efter behovet for fællesskab, efter at blive elsket, er universel. Vi møder seks singler, som seriens vært Magnus Silfvenius Öhman vil sende på mindst en blinddate i håb om, at alle - eller nogen - finder kærlighed, venskab eller i hvert fald godt selskab. I dag møder vi igen Britt-Marie, der skal på sin anden date med Börje. Denne gang tager de til Helsingfors, hvor der skal bowles! Nordvision fra Finland.

07:30  

Så længe hjertet slår (11:14)
Så længe hjertet slår (11:14) Denne serie handler om forelskelse, ensomhed og drømme, den handler om dig og mig uanset alder, den handler om at bruge livet, mens vi er i det. Seriens medvirkende er alle over 60, men deres længsel efter til stadighed at blive set og hørt, efter behovet for fællesskab, efter at blive elsket, er universel. Vi møder seks singler, som seriens vært Magnus Silfvenius Öhman vil sende på mindst en blinddate i håb om, at alle - eller nogen - finder kærlighed, venskab eller i hvert fald godt selskab. I dag møder vi igen Bernel, som skal træffe Eva-Britt i det arktiske museum i Jakobstad. Nordvision fra Finland.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den af malerier af Jens Peter Sinding Jørgensen. www.dr.dk/morgenandagten

08:25  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Skanderborg
Gudstjeneste fra Skanderborg Gudstjeneste fra Skanderborg Slotskirke. Mariæ Bebudelse. Sognepræst Line Rudbeck, Skanderborg, vil fokusere på det spirende liv midt i den ørkenvandring, fastetiden føles som for mange. Dagen handler om glæden over det liv, der spirer frem. Seerne vil møde mødre og børn i alle aldre, der planter spirer i den golde ørken. Skanderup Kirkes børnekor medvirker under ledelse af organist Poul Bajlum og kirkesanger Anja Rossau.

DR Ultra

06:00  

Tintin
Tintin Soltemplet (1:2)

06:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:30  

Redakai
Redakai

06:54  

Mønk
Mønk

06:57  

Mønk
Mønk

07:00  

F for får
F for får Kegler

07:10  

Isas Stepz (41)
Isas Stepz (41) Isa har travlt med at lære Pelle B at danse, og Viva bliver sat til at tage sig af hans lillesøster imens. Men lillesøsteren synes, det er meget sjovere at drille de andre end lave de kedelige ting, som Viva plejer at gøre på Zwimmels Danseinstitut.

07:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:35  

Uglen
Uglen Forhandlings-uglen.

07:40  

Danmarks vildeste maskine
Danmarks vildeste maskine Dybdegraver

07:50  

Oscars oase
Oscars oase Bowling

08:00  

Sebastian på dybt vand (6)
Sebastian på dybt vand (6) Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. Sebastian sendes til Randers Regnskov for at hente 4 grønne anakondaer. Efter først at have dealet med en 200 kg og 8 meter lang anakonda, er han ikke så kæk, når han selv skal indfange de nye anakondaer til Den Blå Planet.

08:25  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

08:50  

Kvit eller dobbelt
Kvit eller dobbelt Det er kun de allerklogeste hoveder, der har en chance i ekspertquizzen Kvit eller Dobbelt. I aftenens program kan du se, om Bertil vinder 4000 kroner på sin viden om Kampvogne. Du skal også møde og krydse fingre for Manon, der dyster i emnet græsk mytologi.

DR Ramasjang

05:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Orla Ørred og hans familie skal flytte. Orla synes, det nye sted er kedeligt, indtil han får en ven.

05:40  

Kære Sebastian
Kære Sebastian Der skal gøres rent hos tigerne. Da de små unger ikke må komme ud, sætter Sebastian dem op på en hylde, før han vasker gulvet.

06:00  

Gæt med Emil
Gæt med Emil Hvor er Emils skygge?

06:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

06:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Den syngende sandhed.

06:30  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Supersneglen og Vidunderbørn.

06:45  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

07:00  

Busters verden (1:6)
Busters verden (1:6) Bille Augusts serie om Buster Oregon Mortensen fra 1984. Hans far er tryllekunstner men uden arbejde, hans mor tjener pengene, og så har han en lillesøster, Ingeborg, som er stille og sky, måske fordi hun er født med et dårligt ben. I dette første afsnit har Store-Lars igennem længere tid drillet Ingeborg, hvorfor Buster en aften binder en snor til Lars knallert.

07:20  

Lille Anna og lange onkel Ib
Lille Anna og lange onkel Ib Nathuen

07:30  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

07:40  

Postmand Per
Postmand Per - og den perfekte Pizza. Dukkefilm. Mens børnene har travlt med at plante træer sammen med lærer Pallesen, laver Per og Ajay pizza til hele flokken. Men så bliver vejen blokeret af et væltet træ.

08:00  

Det kongelige spektakel
Det kongelige spektakel Mød cowboy-kongen Villy, rumvæsenet Luni, den forfinede kok Løven Leo og Prinsesse Habibi. Spektaklet er havnet midt i en kæmpe skrotplads - til stor fortrydelse for Leo! Villy og Habibi derimod er lutter begejstring. Se om det lykkes Habibi at finde noget værdifuldt - måske noget levende!! www.dr.dk/spektakel

08:15  

Ramajetterne
Ramajetterne Ramajetterne - Et tungt problem Den er helt gal i Ramasjangs lufthavn! En tung og urokkelig kuffert er havnet det forkerte sted og truer med at få lufthavnen til at gå helt i stå. Kan de fem venner finde en løsning sammen?

08:35  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Kapsejladset

08:45  

Babar
Babar Tegnefilm med danske stemmer.

 
DR1

09:00  

De flyvende læger (85:224)
De flyvende læger (85:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

09:45  

Kystvagten (23:68)
Kystvagten (23:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

10:25  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

10:30  

Antikkrejlerne (45)
Antikkrejlerne (45) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (46)
Antikkrejlerne (46) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

DR2 Morgen (G)
DR2 Morgen (G) DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

11:30  

Jagten på lykken (8:8)
Jagten på lykken (8:8) Lykken er i fokus som aldrig før, forskning inden for området eksploderer og vi læser stadig flere teorier om hvad det er, der gør nutidsmennesket lykkeligt, men er det i sidste ende op til os selv - kan vi ligefrem lære at blive lykkelige? I sin stædige jagt på lykken har Hanna Hellquist prøvet alt fra latteryoga til chokolademassage, nu mangler hun kun at kigge nærmere på sin egen underbevidsthed. Nordvision fra Sverige.

DR3

11:15  

Fif TV (15)
Fif TV (15) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. I dag handler Fif TV om kunsten at snyde sig til et rigtig lækkert look. Programmets vært, Petra Nagel, lærer blandt andet, hvordan man ved hjælp af et snapseglas kan få store, fyldige læber, og hvordan man tager den perfekte selfie!

11:45  

Spørg mig om alt (6:8)
Spørg mig om alt (6:8) Hvad hvis du kunne spørge en kvinde, der er spastiker om alt, og hun skulle svare på ALLE spørgsmål uden filter? Aftenens hovedperson er født med cerebral parese og sidder i kørestol. Alligevel er hun blevet danser og lever et liv med kunst og dating. Hun har sagt ja til at stille op LIVE på DR3. Her vil hun fortælle sin historie og stå ansigt til ansigt med de spørgsmål, du sidder med derhjemme.

DR K

09:15  

Så hatten passer, 7:12
Så hatten passer, 7:12 Et crazy teater-show uden manuskript og fuldt af overraskelser. Publikum bestemmer, hvad der skal spilles, men skuespillerne bestemmer selv hvordan.

09:40  

Fra kolonimagt til kolonihavemagt (6:8)
Fra kolonimagt til kolonihavemagt (6:8) Nyt satireshow af Anna Neye (kendt fra NormalerWeize). Oplev nogle af de største danske helte i et helt nyt lys, blandt andre Christian den 4., Grevinde Danner og Stauning. Danmarkshistorien bliver aldrig den samme igen. Manus og Ide Anna Neye. Instruktør Rasmus Horskjær. Sketchforfatter Asger Kjær. Producent Thomas Hedemann. Medvirkende: Anna Neye, Helle Joof, Henrik Birch, Sune Svanekier, Thomas Hwan og Rasmus Botoft.

09:55  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

10:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

11:30  

Vild med Allan
Vild med Allan Allan Simonsen blev kåret til Europas bedste fodboldspiller i 1977 og var stærkt medvirkende til, at det danske landshold fik sit internationale gennembrud i begyndelsen af 1980erne. Men Allan Simonsen var aldrig interesseret i at opføre sig som en stjerne, og da den aktive karriere var forbi, træf han nogle helt bevidste valg for at undgå mediernes søgelys og ikke mindst det pres, han var under som professionel i storklubber som Borussia Mönchengladbach og FC Barcelona. I dette program, hvor der blandt andet er aktuelle interviews med barndomsvennen Tommy Hansen, tidligere landstræner Sepp Piontek og Allan Simonsen selv, kigger vi tilbage på hans store karriere og ser nærmere på personen, der med sin rolle i "Vild med Dans" pludselig kom på alles læber igen.

DR Ultra

09:30  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Det er ikke i orden!

09:45  

Mig og min robot
Mig og min robot Gåsehud.

10:00  

Store NØRD
Store NØRD Solen, månen og jorden ligger på linje, så månen dækker for solen. Det ser Simon og Søren på i Tyrkiet.

10:30  

Oscars oase
Oscars oase Fantastisk flugt

10:40  

Dagens ret
Dagens ret Rejecocktail Jose og Chris har piftet nyt eksotisk liv i 80'er rejecocktailen, i stedet for kedelig salat og fed dressing laver de den med store tigerrejer, mango og avokado. Når den bliver lagt i lag er den super flot og vil tage kegler som forret til enhver fest.

10:50  

Verdens bedste quiz
Verdens bedste quiz ALLE danske børn kan være med i VERDENS BEDSTE QUIZ, når Joakim Ingversen byder indenfor i sit outstanding quizstudie. 15 minutter med fuld knald på. Ikke en flue får lov til at hvile på væggen, og quizrunderne er udfordrende, spændende og rigtig dumme... De to deltagere i studiet får hjælp fra alle steder i landet, når fire børn og en hemmelig gæst sidder klar foran deres webcam. Se med i aften, hvor Mathias og Rasmus dyster i at pakke store ting ind i husholdningsfilm, og hvor en af deltagerne bliver udskiftet med en dum baby. Vinderen går hjem med 350 kr. og den eftertragtede og helt unikke t-shirt, som alle drømmer om.

11:05  

Wild Kratts
Wild Kratts

11:30  

Fiskemissionen 3:7
Fiskemissionen 3:7 Vilde Vulkaner Danmarks vildeste børnefestival 'Vilde Vulkaner' slår snart dørene op for tusindvis af forventningsfulde børn i Vordingborg. Arrangørerne vil gøre alt for at yde den bedste service til de musikere, der skal optræde. Og da det viser sig, at bandet L.I.G.A. er tosset med røget aborre, bliver det en opgave for tvillingesøstrene Malou og Tilde at skaffe dem. Pigerne er fulde af forventninger, da de tager på fiskemission med lystfiskeren Gordon ved Møns Klint. Men søstrene bliver hurtigt sat på prøve. Husk, at du selv kan være med i Fiskemissionen på dr.dk/ultra.

11:50  

Junglebanden
Junglebanden

DR Ramasjang

09:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

09:15  

Hvem er skurken? (1:7)
Hvem er skurken? (1:7) Hjælp Kristian med at løse mysteriet om Kalles forsvundne trommestikker. Se med og skynd dig ind på dr.dk/ramasjang og klik på den skurk, der lyver.

09:30  

Y's Fantom Farmor (3:3)
Y's Fantom Farmor (3:3) Y synes selv, at hun er en stor stjerne. Hendes Fantom Farmor giver hende endnu et opmærksomhedstrick, da Y alligevel må gøre noget for at bevare sin stjernestatus overfor drengene. Fantom Farmor: Anne Marie Helger. Y: Sofie Trier. Manuskript og instruktion: Natasha Arthy.

09:45  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

09:55  

Postmand Per
Postmand Per - og radio Grønnedal. Dukkefilm Børnene i Grønnedal har anskaffet radioudstyr, men det er ikke så nemt at bruge som de tror. Per træder til, og børnene lærer, at det er nødvendigt at samarbejde.

10:15  

Det kongelige spektakel (10:10)
Det kongelige spektakel (10:10) Den store dag er kommet - Kong Villy har fået Spektaklets motor til at fungere! Der gøres klar til afgang fra skrotpladsen. Leo glæder sig til at flytte til mere hygiejniske - men Prinsesse Habibi deler slet ikke den glæde. Hvordan skal Habibi og Dyt kunne undvære den dejlige skrotplads - og deres nye ven Nullermand? Konfrontationen er uundgåelig: De voksne vil rejse - de små vil blive! Se hvordan det hele ender i Det Kongelige Spektakel!

10:25  

Ramajetterne
Ramajetterne Lavsæson. Panikken spreder sig i Ramasjang Lufthavnen. Der er ingen fly i luften, ingen kufferter i bagagekælderen og Sus har ikke været på vingerne i tre dage. Ender lufthavnen med at lukke?!

10:50  

Dyrenes ø. (6:13)
Dyrenes ø. (6:13) Om en gruppe dyr, som på en flydende ø forsøger at slippe væk fra menneskenes forfølgelser. Gribbens redningspatrulje skal have en ny leder, og efter en masse indviklede prøver ender det med at blive den allermindste unge.

11:15  

Sofus
Sofus Sofus lander hos Thit, der skal starte i børnehaveklasse. Thit håber meget, at hun skal sidde ved siden af sin bedsteveninde Signe, men det er ikke alt, som man selv må bestemme i skolen. Heldigvis kan de alle tre lege efter skole, og Thit giver Sofus en farvelgave inden de skal sove.

11:30  

Ramasjang Mysteriet
Ramasjang Mysteriet Hvor er Jeppe og Maries fuglekostume? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

DR1

12:00  

Antikduellen (30:30)
Antikduellen (30:30) To af landets mest erfarne antikhandlere har - mandag til torsdag - hver fået 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer fik de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder blev den antikhandler med de bedste vurderinger. Men det hele afgøres først her på ugens sidste dag, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Søren Falk fra Quriosa i København mod Jesper Damgaard-Laurtisen fra Damgaard-Laurtisen Antik i Odense. De har været på skattejagt i Viborg, Haderslev, København og Middelfart. Og nerverne sidder uden på tøjet - for hvem har i virkeligheden gjort de bedste handler - og sidder de rigtige købere til at byde på tingene i salen i dag? Sendt første gang 07.06.13

12:30  

I hus til halsen II (3:8)
I hus til halsen II (3:8) Birgitte og Andre bor i deres drømmebolig i Køge med deres to børn. De har imidlertid også et sommerhus i Strøby, som de desperat forsøger at få solgt. De to bolig-udgifter tærer på familiens økonomi, og Birgitte har været nødt til at afbryde sin barsel før tid, fordi hverdagen ikke kunne løbe rundt med kun en indkomst. Nu tager hun nattevagter hver eneste weekend, mens Andre arbejder i hverdagene. De mange arbejdstimer i ugen betyder, at der ikke længere er tid eller overskud til at være de forældre, de gerne vil være for deres små drenge. Nu er ejendomsmægler Jesper Nielsen og indretningsarkitekt Anders Faaborg taget til Strøby, for at hjælpe familien med at få huset solgt, så de igen kan få tid til at være en familie.

13:05  

Hammerslag 2011 (11)
Hammerslag 2011 (11) Der skal sættes pris på en smuk palæ-lignende ejendom i Haderslev, et rigtig billigt, men velholdt hus på landet ved Løgumkloster og til sidst en penthouselejlighed i Sønderborg. Sendt første gang 04.10.11

13:35  

Mord på hjernen (10:21)
Mord på hjernen (10:21) 'Dalens dronning'. Familien Williams ejer et succesrigt forretningsimperium, men familiens moral er mildt sagt flosset. Og da et lig bliver fundet begravet i cement på en grund, der tilhører George Williams, er det kun den første af familiens mange hemmeligheder, der kommer frem i lyset.

DR2

12:00  

Leos rejse (1:6)
Leos rejse (1:6) Seriens vært, Leo Ajkic, rejser til nogen af verdens mest spændende folkefester for på egen hånd at opleve, om de mon er så farverige, spændende og vilde, som de ser ud til. I denne første episode er Leo taget til fodbold VM i Rio de Janeiro i Brasilien, hvor stemningen er utrolig høj med masser af samba, avancerede drinks og højt humør. Han opdager dog også, at ikke alle brasilianere er lige begejstret for denne folkefest, og da han havner midt i en demonstration mod afholdelsen af mesterskabet, bliver han temmelig skræmt. Nordvision fra Norge.

12:30  

Amerikas Hairy Bikers (1:12)
Amerikas Hairy Bikers (1:12) USA har deres helt egen udgave af hairy bikers, nemlig vennerne Bill Allen og Paul Patranella, der også deler kærligheden til store motorcykler og god mad. De rejser rundt i USA, laver mad og spiser sig igennem et utal af lokale delikatesser. De ankommer til Arkansas til åbningen af jagtsæsonen på oksefrøer, så se hvordan man tilbereder sådan en karl.

12:55  

Jimmys bondegård (9)
Jimmys bondegård (9) Jimmy trues af fallit. Underskuddet er vokset til uanede højder, og det er alle mand til pumperne, hvis gården skal overleve. Jimmy satser alt på julemarkedet, der er hans sidste chance for at bevise, at han kan tjene penge.

13:55  

Til bords - med dig selv
Til bords - med dig selv Det nye nordiske køkken eller stenalderkost. Hvad er sundest og mest bæredygtigt? Vores madkultur er blevet til en kampplads, og hvad enten det er den nyeste kostplan eller den nyeste dille, er ord som økologisk og superfood blevet hverdagskost i vores forbrugsfikserede samfund. Men den mest bæredygtige produktion er vel den produktion, som mennesket selv er i stand til at producere. Som brystmælks-is eller sæd-cupcakes. Men er det naturligt? Er det lovligt? Er det sikkert? Og er det lækkert?

14:45  

24 timer vi aldrig glemmer - BZ'ernes flugt fra Allotria
24 timer vi aldrig glemmer - BZ'ernes flugt fra Allotria Det er den 11. januar 1983, og der er lagt op til den første store gadekamp i Danmark mellem politi og bz'ere. Mere end 800 betjente er mødt op på Nørrebro for at smide 30 bz'ere ud fra ejendommen 'Allotria' på Korsgade. Men da Politiets aktionsstyrke får hugget sig ind gennem husets gavl, finder de en tom bygning - bz'erne er flygtet gennem en tunnel, de har arbejdet på i månedsvis. Mød bl.a. idémanden bag en af danmarkshistoriens mest berømte flugtaktioner og få hele historien om den dag, bz'erne gravede sig ind i danskernes hjerter. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen Sendt første gang 31.10.10

DR3

12:15  

Døde legenders DNA (2:3)
Døde legenders DNA (2:3) Hvorfor var Adolf Hitler så ond? Og var hans kæreste Eva Braun af jødisk afstamning? Videnskabsmanden Mark Evans vil forsøge at kaste nyt lys over Adolf Hitler og Eva Braun ved at indsamle og analysere DNA fra de to. Følg Evans på hans kontroversielle mission.

13:05  

Homeland III (9:12)
Homeland III (9:12) Saul har hentet en stærkt svækket, narkoafhængig Brody hjem fra Sydamerika. Saul ønsker at rekruttere ham til en tophemmelig, højrisikabel mission. Men Brody er helt ude i tovene, så det bliver et kapløb med tiden at gøre ham klar til opgaven. Carrie Mathison: Claire Danes. Nicholas Brody: Damian Lewis. Saul Berenson: Mandy Patinkin.

14:00  

Homeland III (10:12)
Homeland III (10:12) CIA har sendt Brody ud på en højrisikabel mission. Han skal søge asyl i Iran og dræbe chefen for landets revolutionsgarde. Først skal han krydse grænsen mellem Irak og Iran. Det er ikke den mindst farlige del af opgaven, for området er mineret og myldrer med irakiske patruljer. Carrie Mathison: Claire Danes. Nicholas Brody: Damian Lewis. Saul Berenson: Mandy Patinkin.

14:45  

Saint John of Las Vegas
Saint John of Las Vegas

DR K

12:00  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (34:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (34:35) "1991 - Sovjetunionen" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) Fysikprofessor Stanislav Sjuskevitsj havde aldrig beskæftiget sig med politik, men blev af venner presset til at stille op til den øverste sovjet. Han blev valgt og tilmed præsident for Hviderusland. Fire måneder efter nedlagde han sammen med Boris Jeltsin og den ukrainske premierminister Sovjetunionen. Gorbatjovs åbenhed havde ført til en strøm af kritik og oprør i 1980'er. Musikeren Misja Borsykin fik hit på hit med sarkastiske titler som ' Fisken rådner fra hovedet' og ' Daddy er fascist'. Kommunismen er faldet, men Borsykin er den samme og kritiserer nu Putins ' KGB-klike' med lige så stor entusiasme.

12:40  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (35:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (35:35) "1992 - Bosnien og sandheden" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) Den bosnisk-serbiske journalist Goran Trkulja flygtede i 1992 fra krigen i Jugoslavien og fik asyl i Holland. Nu vender han tilbage og stiller sine tidligere kolleger pinefulde spørgsmål om deres virke under krigen. Spørgsmålet er, om den absolutte sandhed eksisterer. Geert Mak og Goran Trkulja funderer over disse spørgsmål på en sejltur til Rotterdam, hvor de mødes med Stalineksperterne Orlando Figes og Jörg Friedrich, som begge har en ny og kontroversiel opfattelse af de allierede bombninger af Tyskland under Anden verdenskrig.

13:40  

Taxa (30:56)
Taxa (30:56) Stine bliver nødt til at få hjælp af Tom i et forsøg på at komme Mai til undsætning i tide, da Agerbo og Lassen fra politiet intensiverer jagten på hende og den morder, hun med god grund skjuler sig for. Og så er det årets store sportsdag i taxa-branchen - men det er også dagen, hvor Birgit og Finn skal skilles. Meho gør sig svære overvejelser, da han skal være chauffør ved et arrangeret muslimsk bryllup - og Mike får flere uventede gæster. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Caroline Drasbæk, Flemming Jensen, Henrik Larsen, Tammi Øst, Nis Bank-Mikkelsen, Vibeke Ankjær, Kai Løvring, Bende Harris, Pierre Miehe-Renard, Fadime Turen, Ali Safber, Peter Gilsfort og Tinja Sterndorff. Manuskript: Iben Gylling, Peter Thorsboe og Stig Thorsboe. Instruktion: Peter Thorsboe. Foto: Ole Schultz, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:20  

Taxa (31:56)
Taxa (31:56) René får en passager, som inviterer til åbningen af sin nye natklub samme aften - og det lykkes René at få Gitte med, selv om hun ikke er lutter begejstring. Mike mener at vide, hvad Finn har brug for lige nu og inviterer gæster - men Finn er ude i tovene og aftenen forløber ikke, som Mike havde tænkt. Mens Stine kommer ud for en rigtig barsk oplevelse, bliver Andreas opsøgt af Mettes mand, og Tom beslutter, hvordan han vil hjælpe Mai. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Jimmy Jørgensen, Peter Aude, Caroline Drasbæk, Tammi Øst, Nis Bank-Mikkelsen, Therese Glahn, Trine Appel, Søren Malling, Claes Bang, Regitze Schartau og Isam Subeihi. Manuskript: Søren Sveistrup og Stig Thorsboe. Instruktion: Per Fly Plejdrup. Foto: Steffen Led Sørensen. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

DR Ultra

12:00  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:15  

Sofie Linde Show
Sofie Linde Show I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af entertaineren Jacob Haugaard, der står bag hittet Hammer Hammer Fedt - en sang, der har samlet generationer til gud ved hvor mange familiefester i snart 20 år. Sofie besøger Jacob for at lave en ny version af sangen - og MGP-vinder Flora Ofelia synger for, når hele studiet hylder Jacob for alle tiders bedste festsang! Bubber har været i byen, for at undersøge om voksne stadig gider lege, hvis han ligefrem tvinger dem til det? Det er lørdag - det er familietid - det er Sofie Linde Show - og nu tvinger vi børn og voksne tilbage ind i hinandens liv!

12:45  

Tintin
Tintin Soltemplet (1:2)

13:10  

Redakai
Redakai

13:30  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

14:00  

Besat af: PageFour
Besat af: PageFour "BESAT AF: PageFour" Fire fans på 10 år og 13 år kan ikke få nok af Danmarks nyeste boyband, for de er besatte af popgruppen PageFour og deres musik. Nu rykker Anna, Maria, Ida og Signe, sammen med en enorm stak idolplakater, direkte ind i et tv-studie, for de skal battle mod hinanden i en duel på nørdet viden om deres store idol. Værten Sofie Østergaard har selvfølgelig fået hjælp fra en masse andre PageFour-fans til at lave nogle ultra svære spørgsmål, som giver de fire fangirls sved på panden!

14:30  

Max (8:8)
Max (8:8) Max er en ganske almindelig dreng på 10 år, der går og tumler med livets store spørgsmål. I dette afsnit har mor chattet med en mand på nettet, og nu skal hun møde ham. Betyder det så at Max skal have en ny far, og hvordan forhindrer man det? Max og Hassan udtænker en plan, der skal redde Max fra at få en dario som far. Instruktion: Lotte Svendsen Manuskript: Oliver Zahle, Jens Korse & Lotte Svendsen Producer: Thomas Meyer Max - Samuel Heller-Seiffert Mor - Mette Horn Far - Anders Nyborg Esther - Anna Agafia Svideniouk Egholm Steen Cold - Lars Bom Hassan - Faysal Mobahriz Ulla - Louise Mieritz Sendt første gang 09.03.07

DR Ramasjang

12:00  

Onkel Reje og børnenes brevkasse
Onkel Reje og børnenes brevkasse Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

12:10  

Sigurds Bjørnetime
Sigurds Bjørnetime Traktorer og gravemaskiner. Sigurd og Bjørn er vild med traktorer. Tror du, at de får lov til at køre med en rigtig gravemaskine? Og kan Sigurd styre den? Manuskript og medvirkende: Sigurd Barrett. Dukkespillere: Gitte Melgaard og Karin Prosberg Hansen. Tilrettelæggelse: Finn Bentzen. Producer: Birgit Jensen. www.dr.dk/oline

12:40  

Vilde venner (3)
Vilde venner (3) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Ebba og Anton, der har vagten i klubhuset. De skal fodre egern og ænder og hjælpe en hundefører med at lede efter et rådyr. Og så er der en flok gæslinger, der mangler en mor.

13:00  

Tilde og vennerne
Tilde og vennerne Tumles fly.

13:10  

Nu er det ikke sjovt længere 6:8
Nu er det ikke sjovt længere 6:8

13:35  

Skæg med bogstaver
Skæg med bogstaver I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant G, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en guitar i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med G. www.dr.dk/oline

14:00  

Eghjorten Buller
Eghjorten Buller Eghjorten Buller bliver ved et uheld blæst fra sit trygge hjem og ud i skoven. Han bliver reddet af en sød ildflue, men ikke alle skovens dyr er lige søde - kakerlakken Hugo vil nemlig gøre alt for at gøre Buller til sin håndlanger.

14:25  

Klassen 2. b
Klassen 2. b Kathrine og Maria skal gå Lucia med levende lys for første gang. Der er meget at huske på, og hvorfor fejrer man egentlig Lucia, blev hun skudt med en pebernød?

14:40  

Bamses billedbog
Bamses billedbog

DR1

15:10  

Bergerac: I gang igen
Bergerac: I gang igen En strøm af alkohol og gensidige beskyldninger har ødelagt Jersey-strømeren Jim Bergeracs ægteskab. Også Bergeracs karriere hænger i en tynd tråd, men da han vender tilbage til Jersey efter tre måneders orlov, får han hurtigt chancen for at bevise sit værd. En god kollega er blevet dræbt under mystiske omstændigheder, og Bergerac sætter sin egen efterforskning i gang for at løse gåden om hans død.

16:05  

Bergerac: Pæne folk dør i sengen
Bergerac: Pæne folk dør i sengen Sir Edward Lister, direktør for en stor velgørenhedsorganisation, findes død i sin hotelseng. Liget er blevet flyttet, efter døden indtraf, og kriminalassistent Bergerac begynder at stille spørgsmål. Blev sir Edward myrdet? Eller døde han en naturlig død i armene på en hemmelig elskerinde, som flyttede liget for ikke at blive afsløret?

17:00  

Downton Abbey V (2:10)
Downton Abbey V (2:10) Efter den dramatiske brand er der igen nogenlunde normale tilstande på Downton Abbey. Mary beder Anna om hjælp forud for sin hemmelige elskovsferie med lord Gillingham. Daisy sveder over sine studier, og mrs. Patmore får en ide, der måske kan hjælpe køkkenpigen. Samtidig er Thomas ude på at få Baxter ned med nakken. Vil det lykkes ham at ødelægge hendes venskab med Molesley?

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:10  

Mad-detektiven: Myter og mysterier (1:3)
Mad-detektiven: Myter og mysterier (1:3) Den ene dag må man ikke spise smør, den næste dag kan man ikke leve uden. Så er kaffe og te usundt og mælk en katastrofe for voksne mennesker. Der bliver sagt mange dårlige ting om vores fødevarer, men den britiske tv-vært Cherry Healey har sat sig for at finde de gode historier om nogle af de mere populære fødevarer. Her fortæller hun om, hvordan mælk kan hjælpe vores muskler med at komme sig efter træning, hvordan tebrygning kan have sundhedsmæssige fordele, hvorfor der er mere ved franske kartofler end øjet umiddelbart ser, hvor mange æg man må spise, og om man kan blive afhængig af chokolade.

16:05  

Amerikas Hairy Bikers (2:12)
Amerikas Hairy Bikers (2:12) USA har deres helt egen udgave af hairy bikers, nemlig vennerne Bill Allen og Paul Patranella, der også deler kærligheden til store motorcykler og god mad. De rejser rundt i USA, laver mad og spiser sig igennem et utal af lokale delikatesser. I Louisiana dampende sumpe står menuen bl.a. på stegt sumpbæver.

16:30  

AnneMad i New York (2:8)
AnneMad i New York (2:8) Grand Central Station midt på Manhattan er New Yorks hovedbanegård. Ud over at være et trafikknudepunkt, byder stedet også på alverdens fantastiske delikatesser og restauranter. Specielt én restaurant skiller sig ud. Her kommer man primært for én ting: Østers! I dette program går Anne i dybden med østers og besøger en økologisk østersfarmer på Long Island. Sendt første gang 13.11.11

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen DR2 Dagen lægger tankevækkende perspektiv på dagens vigtigste begivenheder.

DR3

16:25  

På opdagelse i verdensrummet: Sorte huller
På opdagelse i verdensrummet: Sorte huller Sorte huller, universets mest kraftfulde objekter, har i årtier været omgærdet af mystik og rædsel. Men nyere forskning peger på, at sorte huller er bedre end deres rygte og faktisk er med til at holde orden i universet. Kig med og bliv klogere på sorte huller.

17:10  

Flodmonstre V (3:6)
Flodmonstre V (3:6) Ekstremfiskeren Jeremy Wade har hørt rygter om, at der i en sø ved Tjernobyl-atomkraftværket lever et skræmmende ferskvandsmonster, som angriber mennesker og trækker dem ned i vandet. Jeremy vil have syn for sagen og rejser derfor til Ukraine i håb om at opklare mysteriet om Tjernobyls blodtørstige uhyre.

DR K

15:00  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om luftangreb på Århus, om kongeord fra slots-balkonen, om svenskekamp i den gamle Idrætspark, om violin-troldmanden Wandy Tworek, om en konge, der må give op, om en regering, der vælter på et utroligt grundlag - og om Glistrups råd til dronningen. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

15:30  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og deltagere helt uden for den sædvanlige rækkefølge. De skal gætte om hvornår Buster Larsen lavede sin berømte "Spørg bare"-parodi, hvornår BZ'erne var i storkonflikt med politiet, hvornår Konrad Adenauer besøgte præsident Eisenhower og hvornår "Guldhornene" blev rekonstrueret. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

16:00  

Anne Boleyns sidste dage
Anne Boleyns sidste dage Anne Boleyn er en af mest berømte og kontroversille kvinder i britisk historie. I 1536 fik hun æren af at være den første dronning, der blev henrettet. Historien om hendes fald fra dronning til dødsdømt fange, der foregik brutalt hurtigt, for kke at tale om de forbløfffende anklager, der blev rejst mod hende - forræderi, utroskab, ja sågar incest, gør selv i dag et chokerende indtryk. Vi ved, hvordan Anne Boleyn døde, men der er stadig voldsom uenighed blandt de lærde om, hvorfor hun blev henrettet. Her giver en gruppe forfattere og historikere, som Hilary Mantel, David Starkey og Philippa Gregory, hver deres tolkning af, hvorfor Anne Boleyn måtte dø.

17:00  

Det antikke Kina - Xia (1:3)
Det antikke Kina - Xia (1:3) Da de første europæiske opdagelsesrejsende ankom til Kina i 1800-tallet, mødte de en verden, der var forskellig fra alt, hvad de hidtil havde set. Øst og vest havde længe haft forbindelse, men bortset fra handlen via Silkevejen, forblev Kina en gåde. Kejser Markus Aurelius havde dog allerede år 166 sendt udsendinge til Han-dynastiets kejsere. Men oprindelsen til den kinesiske civilisation skal søges meget længere tilbage, nemlig til den gådefulde xia-civilisation for 4000 år siden.

17:55  

Livet i middelalderen - ægteskab og sex (2:3)
Livet i middelalderen - ægteskab og sex (2:3) I modsætning til fødsel og død er giftermålet et valg, men i middelalderen var det ikke kun et valg for brud og brudgom. Giftermålet var ofte en brik i et større puslespil, der som regel handlede om jord eller magt, og man kunne blive gift overalt, i en pub eller i naturen, hvis bare begge parter samtykkede. Omkring 1100-tallet strammede den katolske kirke reglerne omkring vielser. For kirken var ægteskabet blevet måden at kontrollere seksualiteten på, men det viste sig ikke at være helt let at indføre regler om uforudsigelige menneskelige følelser som kærlighed og begær.

DR Ultra

15:00  

Osman og Jeppe II (2)
Osman og Jeppe II (2) Hans Pilgaard er død.

15:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Driver Dave til vanvid

15:35  

Lovens vogtere
Lovens vogtere Tegnefilm.

15:55  

Junglebanden
Junglebanden Treben vender tilbage

16:05  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:40  

Nina Patalo
Nina Patalo

16:50  

Adventure Time
Adventure Time

17:10  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:35  

iCarly
iCarly

DR Ramasjang

15:05  

Naturpatruljen
Naturpatruljen Knogle fra et uldhåret næsehorn og frøjagt. Ketil laver et naturtoilet og finder en knogle fra et uldhåret næsehorn, men uheldigvis taber han den, og den knækker. Dr. Pjuskebusk hopper rundt og leder efter en frø. Tilrettelæggelse: Sebastian Klein, Martin Keller, Ketil Teisen og Lars Ostenfeld. Producer: Lars Ostenfeld.

15:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe at kamelen har to øjenlåg på hvert øje? Ta´ med Lille Nørd ud at ride på kameler, og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvad kamelen gemmer i sine pukler.

16:00  

Gurli Gris
Gurli Gris

16:05  

Gurli Gris
Gurli Gris

16:10  

Smølferne
Smølferne

16:35  

Chuggington
Chuggington Næste stop - rummet!

16:45  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

17:00  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang Vi roder og hamrer. Vi larmer og griner. Kom udenfor og ha' det sjovt med os i Hej Ramasjang. Johanne har besøg af sin ven Christian, og så går der Tarzan i den.

17:01  

Rosa fra Rouladegade
Rosa fra Rouladegade Liva elsker at besøge sin morfar og høre om hans rejser til Grønland. Men hun synes det er lidt synd for ham, at han bor helt alene, når han nu er så sød. Derfor spørger hun Rosa om hjælp til at bage en ganske særlig overraskelseskage til ham. De forklæder sig som postbude og sniger sig ind i morfars hus, mens han sover til middag, for at udspionere og finde ud af hvilken slags kage, de skal bage til ham.

17:35  

Min oldefars historier - Piratskibet
Min oldefars historier - Piratskibet Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige og (u)hyggelige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

17:45  

Ring til Ramasjang
Ring til Ramasjang I dette afsnit har hunde-bamsen Vuffi brug for ideer til en tegning. Fru Gok har også brug for hjælp - hun er ved at lave popcorn, og det er gået helt galt for hende.

17:55  

Molevitten
Molevitten Få et godt grin med Molevitten. Maskinen er endnu en gang landet i børnehaven, hvor friske unger sender sjove ting direkte til Hr. Skæg, Øvst, Silja og alle vennerne i Ramasjang. For hver ting de sender, får de en skør sketch retur.

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit er der et tilbagevendende problem med en af effekterne til eftersynet hos Jan Helmer fra Svendborg Auktionerne. Ved Aars Landboauktion opstår der budkrig, når auktionarius Klaus Pedersen får en tyr under hammeren. Og Mogens Broe-Andersen og Peder Scherrebeck fra Haderslev Auktion er på skattejagt for at finde spændende effekter til deres kommende auktion. Sendt første gang 13.05.14

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Kender Du Typen? (4:10)
Kender Du Typen? (4:10) Hvilken kendt dansker er så glad for sin hund, at han forkæler den med hundeparfume fra Japan? Og hvorfor er der intet kød i køleskabet? Det er livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup draget til Herning for at opklare. Vært: Mads Steffensen

20:45  

En vej - to verdener (3:4)
En vej - to verdener (3:4) Det siges, at Danmark er et af de mest lige samfund i verden. Alligevel er der forskel på de levevilkår, vi hver især har - og uligheden vokser. Afstanden er dog ikke altid stor - nogle gange lever vi side om side med folk der har helt andre livsbetingelser end os selv. I Brabrand vest for Århus finder vi Hejredalsvej. Som en usynlig mur deler vejen bydelen i to verdner - villakvarteret og boligblokkene. I boligblokkene forsøger Malene at hjælpe Henning med at komme til genoptræning. Efter han fik en blodprop, er det nødvendigt at han træner jævnligt. Kenneth tager nye initiativer i sin hverdag og starter til træning i det lokale fitness center. Han håber at det vil betyde at han kan få nemmere ved at finde en kæreste. Og så møder vi Allan, der har dedikeret sit liv til at finde aflagt tøj og legetøj som han giver til fattige børn. I villakvarteret er Esra og Uffe ved at falde på plads i Deres nye hus og har fokus på at hverdagen skal fungere - og her fylder religion også en del.

DR2

18:30  

Nak & Æd - en multe (5:8)
Nak & Æd - en multe (5:8) Sæson 2. Det er sidst i august og sensommer. Jørgen og Nikolaj har besluttet sig for at gå i vandet for at nakke multer. De to slår lejr på et af Danmarks bedste steder for harpunfiskeri: Kebel Vig på Djursland. Men ingen af dem har prøvet at harpunere før, så denne gang får de hjælp af hele to erfarne dykkere. Sendt første gang 04.12.11

19:00  

Spøgelsesraketterne
Spøgelsesraketterne Foreningen UFO-Sverige holder til i en kælder i Norrköping. Den blev grundlagt i 1970'erne og har verdens største UFO-arkiv, og journalisten Clas Svahn har her fra de sidste tyve år arbejdet på at ændre offentlighedens opfattelse af UFO-observationer. Langt de fleste indberetninger kan forklares naturligt, men enkelte kan ikke. Clas Svahn har sat sig for at forsøge at løse et af Europas største mysterier , nemlig de såkaldte spøgelsesraketter.

19:55  

Når kræften rammer
Når kræften rammer Alle frygter beskeden. Og når diagnosen er stillet, melder spørgsmålet sig: Kan kræften stoppes? Kan den helbredes? Debra, Dennis og Pete er blevet diagnosticeret med henholdsvis en sjælden kræftsvulst, lymfekræft og prostatakræft, og som en sidste udvej er de blevet tilbudt en helt ny og eksperimentel behandling mod netop deres kræftform. Jeffery frygter, at han har prostatakræft, men den nuværende diagnosemetode er temmelig usikker. Han har derfor takket ja til at medvirke i et forsøg med en ny og forhåbentlig mere sikker måde at diagnosticere sygdommen på.

20:45  

Lægen flytter ind (5:6)
Lægen flytter ind (5:6) 48 årige Claus Burhenne har i et år vidst han har begyndende diabetes. Alligevel står den daglige menu på pizza, et halvt kilo slik og masser af sodavand. Claus gider ikke gå til kontrolbesøg hos lægen og hans familie kan i det hele taget ikke få ham til at forstå alvoren. Så praktiserende læge Charlotte Bøving flytter ind for at få Claus til at indse, at han i værste fald kan dø, hvis han fortsætter på den måde.

DR3

18:00  

Danmarks bedste maskot (3:7)
Danmarks bedste maskot (3:7) Seks deltagere er nu tilbage i kampen om at blive Danmarks bedste maskot. I dagens program testes maskotterne i deres evne til at vinde pausen. Hvem løber hurtigst gennem stadion med favnen fuld af fadøl - og hvordan er deres tidsfornemmelse, når pausen virkelig spidser til. I elemineringen er der hidtil uset drama - og en af deltagerne må udgå af programmet.

18:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

19:15  

Family Guy - The Simpsons Guy (1:2)
Family Guy - The Simpsons Guy (1:2) Peter får sin egen tegneseriestribe i avisen, men det diskriminerende indhold forarger byens kvinder. De omringer huset og tvinger familien til at flygte. Efter en lang nats kørsel stopper de ved en benzinstation, men pludselig bliver bilen stjålet, og de må søge hjælp i den nærliggende by Springfield. Her møder familien den venlige Homer Simpsons, der inviterer dem med hjem for at møde Marge og børnene, og nye venskaber opstår.

19:35  

Family Guy - The Simpsons Guy (2:2)
Family Guy - The Simpsons Guy (2:2) Familien Griffins får deres bil tilbage, og det fejrer Homer og Peter med nogle øl på den lokale bar. Peter har selv taget øllene med hjemmefra, men nu påstår Homer, at det er kopivarer. Fred Flintstone træder til som dommer i sagen, men kan han redde Homer og Peters nye venskab?

20:00  

DR3 Dok: Michael Jackson, de unge år
DR3 Dok: Michael Jackson, de unge år

DR K

18:55  

Oldtidens Grækenland (2:3)
Oldtidens Grækenland (2:3) Historikeren Michael Scott fortæller om Athens dramatiske fald og den bemærkelsesværdige triumf og udvikling af teatret på samme tid. I løbet af det 4. århundrede f.v.t mistede Athen sit imperium, sin indflydelse i regionen og sit demokrati. Men den specielle athenske opfindelse, skuespillet, blomstrede og bredte sig i hele den græske verden og førte til en ny form for komedie, der blev så populær, at vi stadig kender den.

19:55  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Oldtidens Grækenland (3:3)
Oldtidens Grækenland (3:3) Historikeren Michael Scott fortæller om den afgørende rolle, som romerne spillede både i bevarelsen af det græske drama og i teaterhistorien. Han viser, hvordan romerne optog det græske teater og tilpassede den til deres egen romerske kultur, og hvordan dette berømte imperium skabte en afgørende forbindelse mellem vores moderne dramatik og de gamle grækeres skuespil.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

18:10  

Walter og Trofast - En særlig ferietur
Walter og Trofast - En særlig ferietur Modellervoksfilm om det skøre par. I denne film har de ikke noget ost i huset - men så kan man da selvfølgelig altid tage en tur til månen.

18:35  

Sam & Cat II (12)
Sam & Cat II (12) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

19:00  

Pendlerkids II (3)
Pendlerkids II (3) Steve har arrangeret et møde med arrangøren fra Vilde Vulkaner, så Pendlerkids kan vinde koncerten tilbage fra Pil, Magnus og Lucas. Men arrangøren aflyser, fordi han skal interviewes i Odense. Så nu må Pendlerkids finde en måde, så de kan stå af toget og møde ham der.

19:15  

Pendlerkids II (4)
Pendlerkids II (4) Pil påstår, at Marie har skubbet hende, og nu er hendes fod brækket. Marie risikerer bortvisning fra børnevognen, med mindre Ole kan finde ud af, hvad der er sket. Det ser sort ud for Marie, men heldigvis har Rikke en plan.

19:30  

Døden og jeg (2)
Døden og jeg (2) Savn Hvad er savn? Og hvad betyder det at savne nogen? Andet afsnit i serien handler om savn. Nicoline tager til Fyn for at besøge Sofie. For en måned siden løb Sofies kanin væk. De to piger gør nu et sidste forsøg på at finde Sofies kanin. Vil det lykkes eller må Sofie indse, at hun aldrig kommer til at se sin kanin igen?

19:45  

Den er til dig, far (1)
Den er til dig, far (1) Mathias vil gerne have, at år 2015 bliver et bedre år end sidste år, for der havde han lige mistet sin far. Han er en ellers helt almindelig 14-årig dreng, der elsker fodbold og at bygge ting, skal konfirmeres og på ferie til Kreta. Det skal blive et godt år, men ikke uden problemer. Mathias skal skrive en artikel om sin far - men hvem var far, og hvad er forskellen på før og nu?

20:00  

Danni (1:4)
Danni (1:4) 12-årige Sebbe og hans ven Kevin har ikke det store held med piger. Men, da den seje og meget smukke pige, 12-årige Danni, flytter ind sammen med sin lillebror, på opholdsstedet Lindely, der er nabo til Sebbe, sker der noget... Sebbe bliver hemmeligt forelsket i hende. Problemet er bare, at Kevin også er blevet forelsket i Danni... Medvirkende: Sebbe: Frederik Damm Wetterstein Danni: Emma Høeg Sebbes far: Nikolaj Lie Kaas Sebbes mor: Camilla Bendix Erik: Dick Kaysø Kevin: Lucas Munk Billing Instruktion: Poul Berg Manuskript: Asbjørn Agger og Poul Berg

20:30  

Wolfblood
Wolfblood

DR Ramasjang

18:10  

F for får
F for får Et hundeskræmsel

18:20  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Helt absurd, Nille.

18:30  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes badedyr og låst dem inde i sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få badedyrene tilbage.

19:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den lykkebringende firkløver.

19:15  

Yakari
Yakari Indianerdrengen Yakari har en fantastisk evne: Han kan tale med dyr. Men med sådan en gave følger også et stort ansvar, for han vil hjælpe alle naturens skabninger, store som små - og det fører til mange farefulde oplevelser.

19:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Willy og far skal samle agern. Far vil gerne lære Willy at bruge hovedet. Det gør Willy, men ikke som far havde tænkt sig.

19:40  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Supersneglen og Vidunderbørn.

19:50  

Godnathistorier
Godnathistorier Det er blevet aften i Ramasjang og tid til at sige tak for i dag. Men før vi slukker lyset og siger godnat, er der lige tid til en rigtig go' godnathistorie.

20:00  

Godnat - Ramasjang
Godnat - Ramasjang

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Horisont
Horisont

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Kriminalinspektør Banks: Kold er graven
Kriminalinspektør Banks: Kold er graven Et tilsyneladende banalt biltyveri ender som en drabssag, da tyven senere findes skudt. Det bliver en opgave for Annie Cabbot, for Alan Banks får andet at se til. Politichefen Rydells rebelske teenagedatter, Emily, er stukket af til London. Rydell vil have Banks til at hente hende hjem til Yorkshire. Men Emily er kommet i uheldigt selskab, og sagen udvikler sig særdeles dramatisk. Alan Banks: Stephen Tompkinson. Annie Cabbot: Andrea Lowe. Gerry Rydell: Colin Tierney. Instruktion: Marek Losey.

DR2

21:30  

Dødbringende falsk medicin
Dødbringende falsk medicin Fremstilling og forbrug af falsk medicin er i kraftig vækst. Det er en kynisk og livstruende kriminel forretning, som er forankret på internettet og finder sted over hele verden. Denne dokumentar følger tre mennesker, som har taget kampen op mod den falske medicin og den beskriver sagen om en kvinde, der fik ler og vand i sin drop i stedet for cancermedicin på den lokale klinik. Tilrettelæggelse, Morten Krøgholt

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Vi ses hos Clement
Vi ses hos Clement Modsætninger mødes, når hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen og kulturlivet er i studiet hos Clement Kjersgaard.

23:45  

Dokumania: Sektlederen og de 90 koner
Dokumania: Sektlederen og de 90 koner Som i enhver saftig religiøs fortælling kan historien om profeten, Warren Jeffs, koges ned til et spørgsmål om sex, grådighed og jagten på rigdom. Da hans far døde i 2002 overtog Jeffs profettitlen i den Fundamentalistiske Sidste Dages Hellige Kirke, ikke at forveksle med mormonernes kirke, Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Sekten var allerede på det tidspunkt kendt for polygami og børneægteskaber, men Warren Jeffs formåede at udvide denne praksis på hidtil usete og sadistiske måder, som ophævede grænsen mellem søstre og hustruer og legaliserede religiøst begrundede voldtægter.

DR3

21:45  

Crazy Ex-Girlfriend (14:18)
Crazy Ex-Girlfriend (14:18) Amerikansk komedieserie fra 2015.

22:30  

Jackie Brown
Jackie Brown Jackie benytter sit job som stewardesse til at smugle narkopenge for gangsteren Ordell. Han har for vane at pløkke enhver, som kan vidne imod ham. Da narkopolitiet slår kløerne i Jackie, går hun ind på at hjælpe dem med at fange Ordell. Men hun fortæller Ordell, at det kun er for at snyde politiet, så hun kan smugle hans sidste store sum hjem. Og hun fortæller den forelskede Max, at hun selv vil sikre sig pengene. Alle har prøvet det her før, så man skal være lige en tak smartere end sin næste! Jackie Brown: Pam Grier. Ordell: Samuel L. Jackson. Max: Robert Forster. Louis: Robert De Niro. Instruktion: Quentin Tarantino.

DR K

21:00  

Livet i middelalderen - den gode død (3:3)
Livet i middelalderen - den gode død (3:3) Det meste af tiden forsøger vi ikke at tænke på døden, men middelalderens mennesker havde ikke den luksus. Her var døden hele tiden nærværende for yngre og ældre, rige og fattige - og det lang tid før den sorte død, pesten, på få måneder dræbte millioner af mennesker. Til gengæld var døden ikke endegyldig, men porten til et evigt liv. Kirken lærte folk, at en evighed i enten himmel eller helvede var langt vigtigere end det jordiske liv, og man kunne gøre meget i dette liv for at forberede sig til det næste.

22:00  

Anden Verdenskrig i farver (6:13)
Anden Verdenskrig i farver (6:13) Den italienske diktator Benito Mussolini drømte om at genskabe det Romerske Imperium og gøre Middelhavet til centrum i et nyt stort kolonirige, inklusive det britisk kontrollerede Ægypten og Sudan mod syd. I september 1940 invaderede italienske tropper Ægypten og kort efter også Grækenland. Begge steder kom hæren i problemer, og Hitler måtte bruge kostbare tropper på at komme Mussolini til undsætning. Efter hårde kampe i Nordafrika var de allierede klar til at gå i land på Sicilien og kæmpe sig vej op gennem den italienske halvø. Mussolinis drøm endte med at koste ham livet, sønderlemme hans land og alvorligt underminere hans tyske allierede.

22:50  

Udryddelsen af de europæiske jøder (6:8)
Udryddelsen af de europæiske jøder (6:8) I 1942 udsteder Adolf Hitler en ordre om, at alle polske jøder skal henrettes inden jul. Antallet af deportationer stiger, og koncentrationslejrene bliver bygget om for at kunne følge med tempoet. Samtidig taber Tyskland slaget ved Stalingrad, og flere jødiske lejre i Sovjetunionen bliver befriet. Ved 2. verdenskrigs afslutning er alle koncentrationslejre befriet, og de få overlevende kan tage hjem igen. Det er dog ikke alle, der har et sted at vende tilbage til.

23:45  

Jagten på Babylons hængende haver
Jagten på Babylons hængende haver Babylons hængende haver har været et mysterium for arkæologer i århundreder, for eksisterede de overhovedet? Jo, det gjorde de, blot ikke der, hvor man troede, de var. En forsker fra Oxford Universitet har fundet opsigtsvækkende beviser på deres eksistens, og yderligere hvordan de rent faktisk har set ud! Forskeren har ligeledes fundet indikationer på, at det slet ikke var kong Nebukadnesar, der lod dem opføre, men den assyriske kong Sennacherib.

DR Ultra

21:00  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

21:30  

Godnat - Ultra
Godnat - Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:00  

Til undsætning (15:48)
Til undsætning (15:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

00:45  

I farezonen (41:61)
I farezonen (41:61) Australsk dramaserie. (Police Rescue) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:35  

Et skud i mørket
Et skud i mørket Det var et simpelt indbrud, der gik galt. De tre skud, der blev affyret på Tony Martins afsidesliggende gård, fik tre ofre. En 16-årig dreng, der blev dræbt, en midaldrende indbrudstyv, der blev såret af skud, og en gårdejer, der endte i fængsel. Men ti år efter giver skuddene stadig genlyd i den ophedede offentlige debat om, hvor langt man som privatperson kan gå i forsvaret af sin private ejendom.

02:20  

Antikduellen (29:30)
Antikduellen (29:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Søren Falk fra Quriosa i København mod Jesper Damgaard-Laurtisen fra Damgaard-Laurtisen Antik i Odense. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Middelfart og omegn. Sendt første gang 06.06.13

02:45  

Antikduellen (30:30)
Antikduellen (30:30) To af landets mest erfarne antikhandlere har - mandag til torsdag - hver fået 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer fik de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder blev den antikhandler med de bedste vurderinger. Men det hele afgøres først her på ugens sidste dag, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Søren Falk fra Quriosa i København mod Jesper Damgaard-Laurtisen fra Damgaard-Laurtisen Antik i Odense. De har været på skattejagt i Viborg, Haderslev, København og Middelfart. Og nerverne sidder uden på tøjet - for hvem har i virkeligheden gjort de bedste handler - og sidder de rigtige købere til at byde på tingene i salen i dag? Sendt første gang 07.06.13

03:15  

I hus til halsen II (3:8)
I hus til halsen II (3:8) Birgitte og Andre bor i deres drømmebolig i Køge med deres to børn. De har imidlertid også et sommerhus i Strøby, som de desperat forsøger at få solgt. De to bolig-udgifter tærer på familiens økonomi, og Birgitte har været nødt til at afbryde sin barsel før tid, fordi hverdagen ikke kunne løbe rundt med kun en indkomst. Nu tager hun nattevagter hver eneste weekend, mens Andre arbejder i hverdagene. De mange arbejdstimer i ugen betyder, at der ikke længere er tid eller overskud til at være de forældre, de gerne vil være for deres små drenge. Nu er ejendomsmægler Jesper Nielsen og indretningsarkitekt Anders Faaborg taget til Strøby, for at hjælpe familien med at få huset solgt, så de igen kan få tid til at være en familie.

03:55  

Hammerslag 2011 (11)
Hammerslag 2011 (11) Der skal sættes pris på en smuk palæ-lignende ejendom i Haderslev, et rigtig billigt, men velholdt hus på landet ved Løgumkloster og til sidst en penthouselejlighed i Sønderborg. Sendt første gang 04.10.11

DR2

01:25  

Syv dage i Syrien
Syv dage i Syrien I syv dage rejste det amerikanske magasin Newsweeks mellemøstredaktør, Janine di Giovanni, sammen med et filmhold ind i det krigshærgede Syrien for at skildre befolkningens kamp for overlevelse. I Aleppo møder holdet en tømrer, der er blevet bager og risikerer sit liv for at forsyne nabolaget med brød. Wadd, der studerede økonomi, indtil universitetet blev bombet, men nu videodokumenterer volden omkring sig til en eventuel fremtidig krigsforbryderdomstol, og unge læger, der utrætteligt forsøger at gøre deres bedste på et underbemandet hospital.

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:55  

Mord på film: Charlies Angles
Mord på film: Charlies Angles Er det overhovedet muligt at smide rundt med folk, der er dobbelt så store som en selv? Og kan man virkelig bare kaste sig gennem en rude uden at komme til skade? Sigurd og Snake faktatjekker Charlies Angles og i bedste bagedyst stil, har de inviteret selveste Tobias i køkkenet for at bage vaskeægte killermuffins, der skal kastes gennem en dør.

01:25  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

02:05  

Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (6:10)
Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (6:10) Der er nu kun fire mænd tilbage i konkurrencen om, hvem der kan overleve længst i Vancover Islands vilde natur. De 15 dages ophold i vildmarken har tæret på deltagernes kræfter, og da et kraftigt regnvejr sætter ind, kniber det med at holde modet oppe.

02:50  

Flodmonstre V (4:6)
Flodmonstre V (4:6) Den eventyrlystne ekstremfisker Jeremy Wade rejser til Amazonas i Columbia i jagten på et flodmonster, som menes at være årsag til en ung kvindes død.

03:40  

Fif TV (16)
Fif TV (16) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. Alle vil jo gerne se godt ud, og i dag kan du få fifs til, hvordan du gør det bedst! Vært Petra Nagel får besøg af en ekspert, der guider os igennem den farverige og forunderlige verden af makeup. Du vil få fifs til alt mellem hverdagsmakeup og festmakeup, så husk at se med!

DR K

00:40  

Joe Mccarthy - en sand amerikaner
Joe Mccarthy - en sand amerikaner Dokudrama fra BBC fra 2013. (Real American - Joe Mccarthy) Manden bag mccarthyismen, et begreb der nu er synonymt med politisk heksejagt, var den amerikanske senator Joe Mccarthy, der dominerede amerikansk politik i 1950'erne med sin tv-transmitterede kommunistjagt og kampe mod Hollywood og statslige nøgleinstitutioner som hæren og præsidenten selv.

02:10  

Hvordan blev Chaplin til vagabonden?
Hvordan blev Chaplin til vagabonden? Hvordan kunne et gadebarn, født i et af Londons fattigkvarterer, i løbet af fem år blive verdens mest berømte mand? Charlie Chaplins (1889-1977) forvandling hang sammen med filmmediets rivende udvikling og popularitet; et medie der meget hurtigt befriede sig selv fra den tunge arv fra music hall og vaudeviller og i løbet af ganske kort tid blev eksponent for moderniteten.

03:15  

Verdenshistorien (6:8)
Verdenshistorien (6:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053650