dkby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 12. marts 2016

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 12. marts 2016

DR1

01:10  

Kommissær Janine Lewis (2:19)
Kommissær Janine Lewis (2:19) Janine Lewis kæmper en brav kamp for at kombinere livet som gravid alenemor med en spirende karriere i politistyrken. Og måske bliver hendes første drabssag som efterforskningsleder også den sidste. For sagen om mordet på læreren Matthew Tulley er en hård nød at knække, og midt i det hele får Janine også problemer på hjemmefronten. Janine Lewis: Caroline Quentin. Richard Mayne: Ian Kelsey. Lesley Tulley: Gillian Kearney. Instruktion: Paul Wroblewski.

02:20  

Kort tid tilbage
Kort tid tilbage Politimanden Burt Simpson erfarer, at han kun har kort tid tilbage at leve i. Burt beslutter sig for at blive dræbt på jobbet, så hans familie kan få udbetalt hans livsforsikring. Pludselig har stationen fået sig en ny superstrømer, der frygtløst kaster sig ud i de mest vanvittige situationer. Burt Simpson: Dabney Coleman. Ernie Dills: Matt Frewer. Carolyn: Teri Garr. Instruktion: Gregg Champion.

03:50  

Bergerac: Den, der ler sidst...
Bergerac: Den, der ler sidst... Kønne Christine Bolton er rasende, da hun ikke vinder den lokale skønhedskonkurrence. Senere samme aften bliver hun indlagt på hospitalet i forslået tilstand. Hun anklager konkurrencens dommer, komikeren Andy Galbraith, for at have forsøgt at voldtage hende. Galbraith benægter alt, men taler han sandt? Jim Bergerac forsøger at finde svaret.

04:45  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:00  

DR Friland: Så langt så godt (5:6)
DR Friland: Så langt så godt (5:6) Dorthe og Palle kom med på et afbud i 2003, som de andre frilændere, tiltrukket af gældfriheden. Palle var så skråsikker på, at familien kom inden døre inden vinteren, at han valgte en meget interimistisk løsning med et midlertidigt hjem på byggegrunden. Til stor fortrydelse for begge; når kulden melder sig, er Dorthe nemlig dén, der er rejst. Vært: Berit Wheler Sendt første gang 14.12.05

05:30  

Naturtid (20:20)
Naturtid (20:20) I dag skal vi på kystfiskeri med fluefisker Bjarke Horst, der vil vise os, hvordan vi fanger de sølvblanke havørreder. Vi møder også andre kystfiskere, som bruger de kolde december dage ved havet med både fluer, spin og bombada flåd. Tilrettelæggelse: Jens Henrik Rafn www.dr.dk/naturtid

06:30  

Vagn i Sverige (2:6)
Vagn i Sverige (2:6) En genopdagelse af Sverige og svenskerne. Rejs med Vagn i Rolls Royce gennem det gamle arvefjendeland. Han er nået til Karl-Oscars og Kristines hjemstavn: Småland. Hvorfor er der så mange danskere, der køber ødegård i Sverige? Hvordan forbereder svenskere et krebse-gilde? Og kan de more sig lørdag aften? Tilrettelæggelse: Vagn Olsen og Anton Gammelgaard Sendt første gang 26.06.00

07:00  

Dyr som alarmer (3:5)
Dyr som alarmer (3:5) Kan visse dyrearters adfærd hjælpe os med at forudsige naturkatastrofer og fortælle os om faren ved forurening? Næsten 80 procent af planeten er dækket af vand, og vand er også hovedbestanddelen af alle levende væsner, inklusive mennesket. Alligevel er kun en brøkdel af al vandet egnet til mennesker. Derfor er det så vigtigt at holde øje med drikkevandsforsyningen. Alle former for menneskeskabt forurening finder vej til drikkevandet og bliver derfra spredt videre via fødekæden. Nøje observation af enkelte arter af havdyr kan give informationer om omfanget af en given form for forurening. De bliver kaldt alarmdyr.

07:50  

Elefant-familier
Elefant-familier Elefantpasseren i Pittsburgh Zoo i USA har et usædvanligt godt tag på elefanter. Takket være Willie Thieson kunne elefanthunnen Mojo blive i den zoologiske have efter at have dræbt en dyrepasser. Nu er hun drægtig og skal snart nedkomme. Men er denne fysiske og følelsesmæssige udfordring for stor en mundfuld for Mojo?

08:45  

Ulve-ekspeditionen (1:2)
Ulve-ekspeditionen (1:2) Er det farligt eller dejligt? Ligesom ulven er vendt tilbage til Danmark, oplever USA også, at ulven har krydset den canadiske grænse og er kommet til USA. Og ligesom i Danmark frygter man en opblussen af den gamle kamp mellem mennesker og de vilde dyr. Derfor er det vigtigt at vide så meget som muligt om ulvenes liv og biologi, og et hold forskere og naturfotografer er trængt ind i vildmarken for at undersøge, hvor mange ulve, det drejer sig om, og hvor de holder til. Det kan man bedst finde ud af om vinteren, når hver eneste pote sætter spor i det tykke snelag. Senere på året forsøger forskerne at finde ud af, hvor mange unger ulvene får, hvor hurtigt de spreder sig, og hvor de er på vej hen.

DR2

01:40  

60 Minutes
60 Minutes

02:25  

Afghanistan: Det store spil (2:2)
Afghanistan: Det store spil (2:2) Den britiske forfatter, eventyrer og konservative parlamentariker Rory Stewart fortæller om den sovjetiske invasion i 1979 og sammenligner situationen dengang med den amerikansk-ledede koalition i dag. I modsætning til den gængse forestilling, fortæller Rory Stewart, var russerne ikke særligt villige til at invadere Afghanistan, men da de trods alle betænkeligheder alligevel gjorde det, blev de hurtigt suget ned i hængedynget. I første omgang mente den sovjetiske hærledelse, at opgaven kunne løses på et par måneder, men da hæren otte år efter forlod landet, havde den ikke opnået andet end ydmygelse og rædsler. Stewart taler med soldater og generaler på begge sider. og også de CIA-agenter, der i det skjulte finansierede de afghanske muhajediner med ni milliarder dollar. Stewart forklarer også det blodige og tragiske resultat af den sovjetiske invasion, der førte til borgerkrig og fremkomsten af Taleban.

03:25  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

DR2 Morgen
DR2 Morgen DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder hver halve time, aktualitet, perspektiv, debat og baggrund.

08:30  

DR2 Morgen (G)
DR2 Morgen (G) DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

DR3

01:10  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

01:55  

16 Blocks
16 Blocks Den halvkorrupte og alkoholiserede politibetjent Jack Mosley er desillusioneret efter en næsten livslang karriere som lovens håndhæver i New York. Et rutinejob med at følge den småkriminelle Eddie Buncker 16 husblokke fra detentionen til retsbygningen vækker pludselig halvglemte instinkter. Eddie skal nemlig være vidne i en sag mod en gruppe korrupte betjente, og nogen vil for enhver pris forhindre ham i at nå frem. Jack Mosley: Bruce Willis. Eddie Bunker: Mos Def. Frank Nugent: David Morse. Instruktion: Richard Donner.

03:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:30  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

07:00  

Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans
Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette program skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi 'dancehall' med Louise og Barthelot. Dernæst lærer Marvelous Mosell os, hans bedste disko-dansetrin. Afslutningsvis vil Simone lære dig en hiphop dans, sammen med hendes venner Mark og Esben.

07:30  

Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave
Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først skal vi have trænet vores 'guns' af Behruz, dernæst er Line klar med træning, der er velegnet til gravide, og til sidst har vi Selinas træning for at få den flade mave.

DR K

00:10  

Telefonen ringer kl. 23
Telefonen ringer kl. 23 Playboyen Tony Wendice opdager, at hans smukke, velhavende kone har en affære. Han lægger en detaljeret plan for at skaffe sig af med hende og afpresser en gammel skolekammerat til at udføre den. Men selv den perfekte plan kan slå fejl. Tingene går ikke, som Wendice havde tænkt sig, og han tvinges til at improvisere... Tony Wendice: Ray Milland. Margot: Grace Kelly. Mark Halliday: Robert Cummings. Instruktion: Alfred Hitchcock.

01:55  

Udryddelsen af de europæiske jøder (4:8)
Udryddelsen af de europæiske jøder (4:8) De mange tyske og østrigske jøder bliver i 1941 deporteret til jødiske lejre i blandt andet Letland og Polen. De fleste bliver skudt ved ankomsten, men det tager lang tid, og det tærer på de tyske soldater, der får svære psykiske mén af at stå ansigt til ansigt med jøderne, når de henretter dem. Derfor udtænker Heinrich Himmler en metode, der hurtigt og effektivt kan slå de mange jøder ihjel, der efterhånden hober sig op i de mange lejre.

02:50  

Verdenshistorien (3:8)
Verdenshistorien (3:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag

03:40  

Verdenshistorien (4:8)
Verdenshistorien (4:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag

04:34  

Dagens salme
Dagens salme

04:39  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den af malerier af Jens Peter Sinding Jørgensen. www.dr.dk/morgenandagten

08:25  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Skanderborg
Gudstjeneste fra Skanderborg Gudstjeneste fra Skanderborg Slotskirke. Midfaste . Sognepræst Lars Buch Viftrup, Skanderborg, siger om denne søndag: " Vi skal på ørkenvandring. Vi er midt i fastetiden. En tid, som vi bruger på at forberede os på det store under, der finder sted påskedag og som vi fejrer hver evige eneste søndag. Jeg lover ikke, at det hele bliver sjovt. Men når vi begiver os ud i den golde ørken, hvor ingen stier viser vej, giver vi os selv mulighed for at finde ud af, hvad der virkelig har betydning for os. Hvad lever vi af? Hvad orienterer vi os efter? Vi får brug for hinanden og vi får brug for en, der er større end os selv."

DR Ultra

06:00  

Lucky Luke
Lucky Luke Tegnefilm.

06:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:30  

Redakai
Redakai

06:55  

Tintin
Tintin Månen tur-retur (1:4)

07:20  

Oscars oase
Oscars oase Stinkende problemer

07:30  

Adventure Time
Adventure Time

07:50  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

08:20  

Klassekabalen - Hård tone (6)
Klassekabalen - Hård tone (6) Klassens største udfordring her i starten af 6. klasse er den hårde tone, for det, som er sjovt for nogle, kan virke sårende for andre. Det kan være en følsom tid her på tærsklen til teenage-livet!

08:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:45  

Pingvinerne fra Madagascar
Pingvinerne fra Madagascar

DR Ramasjang

05:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Helga Hejre vil gerne lege med nogen, men hvad gør hun, når alle de andre hejrer er fløjet?

05:40  

Kære Sebastian
Kære Sebastian Sebastian skal ind og give de sultne løveunger mad. Han skal også se til den ene af ungerne, der har været syg med betændelse i øjet.

06:00  

Gæt med Emil
Gæt med Emil Uglen siger hooo

06:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

06:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Titanernes kamp.

06:30  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Kong Brian.

06:45  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

07:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om en tur i tusmørke.

07:15  

F for får
F for får

07:30  

Vinden i Piletræerne
Vinden i Piletræerne Langt ude i skoven ved en flod findes et lille samfund, hvor dyrene kan tale. De går også klædt som mennesker og lever fredeligt side om side. Vi møder bl.a. Hr. Muldvarp, Hr. Tudse, Hr. Grævling, Hr. Rotte, de onde væsler og mange, mange andre

08:50  

Op og hop
Op og hop Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Kalle, der har uro i kroppen.

 
DR1

09:40  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

09:45  

Downton Abbey V (1:10)
Downton Abbey V (1:10) Storbritannien, 1924. Arbejderpartiet Labour er kommet til magten, og det indvarsler forandringer blandt både herskab og tjenestefolk på godset Downton Abbey. Sammen må godsejeren Robert, hans datter Mary og svigersønnen Branson forsøge at styre Downton sikkert gennem de nye tider. Samtidig gør tjenestefolkene sig tanker om, hvad samfundsændringerne mon vil betyde for deres fremtid.

10:50  

Spækhuggere
Spækhuggere Undervandsfotografen Feodor Pitcairn føger en gruppe spækhuggere i den nordvestlige del af Stillehavet og opdager sider af spækhuggernes liv, som kun er få beskåret. Nemlig deres tætte familieliv og deres evne til at lege.

11:45  

Verdens fedeste byer - Paris
Verdens fedeste byer - Paris Den populære walisiske Komiker Griff Rhys Jones drager ud på en odysse for at udforske nogle af verdens fedeste storbyer. Griffs mission er at undersøge, hvad der gør netop disse metropoler usædvanlige. Væbnet med sin karakteristiske humor og ukuelige nysgerrighed udforsker Griff storbyernes unikke og indimellem hemmelige spots og mødes med en række personer, der på forskellig vis repræsenterer byerne. Her er Griff rejst til enestående Paris.

DR2

09:00  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:50  

Kulinariske globetrottere (19:28)
Kulinariske globetrottere (19:28) En række internationalt kendte kokke og madskribenter spiser sig igennem verdens mange forskellige madkulturer i jagten på de mest velsmagende destinationer. Undervejs bliver de hver især præsenteret for helt særlige regionale og lokale retter, og for de historiske, kulturelle og religiøse traditioner som knytter sig til maden. Kokken Bobby Chin tager på opdagelse i den filippinske hovedstad Manila, hvis køkken er stærkt præget af den spanske kolonitid, mens Angela May besøger Asiens kulinariske smeltedigel Singapore.

10:35  

Kulinariske globetrottere (20:28)
Kulinariske globetrottere (20:28) En række internationalt kendte kokke og madskribenter spiser sig igennem verdens mange forskellige madkulturer i jagten på de mest velsmagende destinationer. Undervejs bliver de hver især præsenteret for helt særlige regionale og lokale retter, og for de historiske, kulturelle og religiøse traditioner som knytter sig til maden. Angela May er taget til Barcelona for at smage sig gennem dette velsmagende regionale køkken.

11:25  

Fra øldrikker til ølbrygger i verdensklasse
Fra øldrikker til ølbrygger i verdensklasse Eventyret om iværksætteren Mikkel Borg Bjergsø handler om en vild passion for øl og en ustyrlig kompromisløshed. Han startede for 12 år siden med en gryde på et gaskomfur i en to-værelses lejlighed på Vesterbro. I dag har han 10 barer over hele verden og mere end 200 ansatte i bryggerisuccesen 'Mikkeller', der er kåret til verdens 3. bedste bryggeri. I denne programserie går vi tæt på danske iværksættere og undersøger, hvorfor netop de er lykkedes med at skabe succesfulde virksomheder og tjene millioner af kroner, trods skepsis og modstand fra omverdenen.

11:55  

Galapagos-øerne (1:3)
Galapagos-øerne (1:3) Galapagos er meget mere end en række øer i Stillehavet. Det er et levende, biologisk laboratorium, der ikke alene har givet liv til nye arter og set lige så mange arter uddø, men har ændret hele vores opfattelse af livet på jorden. De blev skabt af en række underjordiske vulkanudbrud og ligger tusind kilometer vest for Ecuador. Placeringen i mange forskellige slags have har skabt en unik blanding af liv til øerne, og det ændrer sig konstant. Det er et af mest vulkanaktive områder i verden med mere end tres udbrud i de sidste 200 år. Blandingen af koldt og varmt vand bidrager til en rig variation af havdyr som hammerhajer og den specielle Galapagos garden eels. Det har været meget sværere for landdyr at nå til Galapagos. De få, det er lykkedes for, har været nødt til at krydse det åbne hav på drivtømmer, der er kastet ud i havet af stormfloder.

DR3

11:00  

Ice Road Truckers VII (7:12)
Ice Road Truckers VII (7:12) Hver vinter bringer en gruppe lastbilchauffører forsyninger ud til Nordamerikas yderområder. Det er et barskt job med kørsel på livsfarlige veje og benhård konkurrence chaufførerne imellem. Her følger vi de to konkurrerende vognmandsfirmaer VP Express og Polar, som begge får kamp til stregen.

11:45  

Ice Road Truckers VII (8:12)
Ice Road Truckers VII (8:12) Hver vinter bringer en gruppe lastbilchauffører forsyninger ud til Nordamerikas yderområder. Det er et barskt job med kørsel på livsfarlige veje og benhård konkurrence chaufførerne imellem. Her følger vi de to konkurrerende vognmandsfirmaer VP Express og Polar, som begge får kamp til stregen.

DR K

09:25  

DR K Klassisk
DR K Klassisk Koncertprogram der byder på et bredt repertoire af værker indenfor den klassiske musik.

10:25  

DR K Klassisk: Beethoven og Stravinskij
DR K Klassisk: Beethoven og Stravinskij DR SymfoniOrkestret og DR KoncertKoret deler mange skønne koncerter sammen, og her er to fra de sidste sæsoner: Beethovens Kantate ved kejser Joseph IIs død med Ivor Bolton og Stravinskijs Salmesymfoni med Fabio Luisi.

11:25  

Fremtidens storby - Sao Paulo (2:6)
Fremtidens storby - Sao Paulo (2:6) Hver uge flytter mere end en million mennesker fra land til by. Det sker over hele verden. Nogle er drevet af drømme om en bedre fremtid, mens andre blot kæmper for at overleve. De kommer for at søge bedre job, bedre uddannelse, bedre infrastruktur og resurser, kort sagt et bedre liv. Men hvordan skal fremtidens megabyer indrettes, hvis alle disse drømme skal opfyldes?

11:55  

Fremtidens storby - Istanbul (3:6)
Fremtidens storby - Istanbul (3:6) Hver uge flytter mere end en million mennesker fra land til by. Det sker over hele verden. Nogle er drevet af drømme om en bedre fremtid, mens andre blot kæmper for at overleve. De kommer for at søge bedre job, bedre uddannelse, bedre infrastruktur og resurser, kort sagt et bedre liv. Men hvordan skal fremtidens megabyer indrettes, hvis alle disse drømme skal opfyldes?

DR Ultra

09:00  

Lucky Luke og Dalton-brødrene
Lucky Luke og Dalton-brødrene Tegnefilm med den legendariske cowboy. Daltonbrødrene er endelig sendt i fængsel, og denne gang har de en meget god grund til at tage hævn over Lucky Luke. De har nemlig arvet en masse penge fra deres onkel, men kun hvis de udrydder den dommer, der i sin tid fik onklen dømt. Og Lucky Luke skal bevidne mordet! Instruktion: Morris og Goscinny

10:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

10:30  

Ultra Factor
Ultra Factor

10:55  

Ultra Factor 2
Ultra Factor 2

11:15  

Sam & Cat
Sam & Cat Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

11:35  

Sam & Cat
Sam & Cat Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

DR Ramasjang

09:00  

Paw Patrol
Paw Patrol

09:25  

Chuggington
Chuggington Stunt Bruno

09:35  

Chuggington
Chuggington Wilsons frosne eskapader

09:45  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Den Sure Mand på havnen har taget isbutikken og lavet det om til en fiskebutik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få isbutikken tilbage.

10:10  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

10:25  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

10:40  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

11:05  

Sofus (6)
Sofus (6) Sofus lander hos Ingrid, der bor i Norge. Ingrid får besøg af sin bedste ven. De vil bage vafler og sælge dem ved vejen, men det er svært at gøre alting retfærdigt, når de begge vil gøre det hele. Sofus laver 'Sofussjov' - og det hjælper i bageriet. Børnene deler pengene og Ingrid giver Sofus en flot farvelgave.

11:20  

Ramasjang Mysteriet
Ramasjang Mysteriet Hvor er Monsters gryde? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

11:50  

Onkel Reje og børnenes brevkasse
Onkel Reje og børnenes brevkasse Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Mød bl.a. den enarmede akrobat, verdens blindeste linedanser, Mormor og ikke mindst Onkel Rejes sure sokker. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

DR1

12:30  

Farlig forseelse
Farlig forseelse Forfatteren Julia London bliver hyldet som den nye Stephen King. Men Julia har en hemmelighed. Den roman, der har gjort hende berømt, er i virkeligheden skrevet af hendes veninde Angela. Angela blev myrdet, og nu fanges Julia selv i et bizart mareridt. For rundt omkring hende begynder folk at blive taget af dage på måder, der afspejler handlingen i "hendes" bog. Julia London: Crystal Bernard. Trent Dodson: Vincent Spano. Margo Lawrence: Roxanne Hart. Instruktion: Armand Mastroianni.

13:50  

Wimbledon
Wimbledon Engang var Peter Colt verdens 11. bedste tennisspiller. Nu er han raslet langt ned ad ranglisten, og da han stiller op til årets Wimbledon-turnering, er der ikke mange, der tror på ham. Men da Peter falder for den unge amerikanske tennisstjerne Lizzie Bradbury, begynder han pludselig at vinde. Hvor længe vil hans held vare ved? Peter Colt: Paul Bettany. Lizzie Bradbury: Kirsten Dunst. Dennis Bradbury: Sam Neill. Dieter Prohl: Nikolaj Coster-Waldau. Instruktion: Richard Loncraine.

DR2

12:45  

Galapagos-øerne (2:3)
Galapagos-øerne (2:3) Charles Darwin første ekspedition til Galapagos fandt sted den 15. september 1835, og hans oplevelser og studier af det unikke miljø skulle komme til at ændre vores opfattelse af udviklingen af livet på jorden. Dramatiske rekonstruktioner og betagende naturoplevelser fortæller, hvorfor netop dette sted er en udstillingsmontre for evolutionen. Bevægelser i kontinentalpladerne har skabt en række øer med hver sin karakter, havmiljø og klima. Alle arter på øerne har været tvunget til at tilpasse sig ændringerne eller uddø. Skildpadder har ændret formen på deres skjold for at tilpasse sig netop den ø, de lever på. Blomster er blevet gule for at tiltrække øernes eneste bi. Finker er blevet til bremser for at overleve, og skarver har mistet deres flyveevne. Men ikke alt liv er begrænset til Galapagos. Havfugle kommer langvejs fra og kaskelothvaler kommer for at yngle, og så er der selvfølgelig alle turisterne, der kommer for at opleve det område, der ændrede historien.

13:35  

Galapagos-øerne (3:3)
Galapagos-øerne (3:3) De geologiske kræfter, der er i spil på Galapagos, er komplekse og uforudsigelige, og blandt de tretten øer og de mere end hundrede klipper og småøer findes ingen mere uvejsom og uforudsigelig end Fernandinaøen, der er kronet af områdets mest aktive vulkan. Alligevel kravler hunleguaner en kilometer op til vulkanens top for at finde det eneste varme, bløde sand, hvor de kan lægge deres æg. Omgivelserne ændrer sig hele tiden på øerne, og det kan gøre det svært for både flora og fauna at finde fodfæste, men mangrover er opfindsomme og er i stand til at sætte deres salttolerante frø i et goldt lavaterræn, hvor de skaber en tæt labyrint, der er afgørende for de fisk, der søger ly i mangroveskovene for den brændende sol. Den mest afsidesliggende ø, Roca Redonda, er ikke mere end trehundrede meter høj, men virker som en vigtig platform for ynglende havfugle. Som med alle de andre øer afslører en undersøisk undersøgelse, at øen blot er toppen af en enorm undersøisk vulkan.

14:24  

DR2 Tema: Undskyld, hvad var navnet?
DR2 Tema: Undskyld, hvad var navnet? I 2006 blev navneloven lavet om. Nu kunne danskerne pludselig gratis ændre deres for- og efternavne. Og med hensyn til fornavnene er danskerne ganske enkelt gået amok. I dag kan man uden problemer døbe sit barn Offer, Badr, Altan...og endda Dyne. Allerede seks år efter den nye navnelov var der kommet hele 20.000 nye danske navne til. Men hvorfor er det så vigtigt i dag at hedde noget helt unikt? Og kommer Jens, Søren, Brian og Mette nogensinde på mode igen ?

14:25  

DR2 Tema: Undskyld, hvad var navnet?
DR2 Tema: Undskyld, hvad var navnet? I 2006 blev navneloven lavet om. Nu kunne danskerne pludselig gratis ændre deres for- og efternavne. Og med hensyn til fornavnene er danskerne ganske enkelt gået amok. I dag kan man uden problemer døbe sit barn Offer, Badr, Altan...og endda Dyne. Allerede seks år efter den nye navnelov var der kommet hele 20.000 nye danske navne til. Men hvorfor er det så vigtigt i dag at hedde noget helt unikt? Og kommer Jens, Søren, Brian og Mette nogensinde på mode igen ?

DR3

13:10  

Danmarks bedste maskot (3:7)
Danmarks bedste maskot (3:7) Seks deltagere er nu tilbage i kampen om at blive Danmarks bedste maskot. I dagens program testes maskotterne i deres evne til at vinde pausen. Hvem løber hurtigst gennem stadion med favnen fuld af fadøl - og hvordan er deres tidsfornemmelse, når pausen virkelig spidser til. I elemineringen er der hidtil uset drama - og en af deltagerne må udgå af programmet.

13:40  

Mord på film: Charlies Angles
Mord på film: Charlies Angles Er det overhovedet muligt at smide rundt med folk, der er dobbelt så store som en selv? Og kan man virkelig bare kaste sig gennem en rude uden at komme til skade? Sigurd og Snake faktatjekker Charlies Angles og i bedste bagedyst stil, har de inviteret selveste Tobias i køkkenet for at bage vaskeægte killermuffins, der skal kastes gennem en dør.

14:10  

Spørg mig om alt (6:8)
Spørg mig om alt (6:8)

DR K

12:20  

Kvinder i Hollywood
Kvinder i Hollywood I Hollywood er kvinderne ikke længere kun feterede skuespillerinder. De er i dag også anerkendte og magtfulde instruktører, producerer og direktører i en af verdens største underholdningsindustrier. Blandt dem er 75-årige og stadig succesfulde Jane Fonda ('The Newsroom'), serieskaberen Shonda Rhimes ('Grey's Anatomy') og manuskriptforfatteren Linda Woolverton, som forvandlede den traditionelle Disney-prinsesse til en stærk og selvstændig kvindefigur. De fortæller her, hvordan det er at være kvinde i Hollywood.

13:15  

Mellem 2 verdenskrige - En stjernes fald
Mellem 2 verdenskrige - En stjernes fald Ingeborg var en af tyvernes helt store stjerner og var stemmen bag landeplager som Sov dukke Lise og Lille Sommerfugl. Men hendes karriere endte brat på grund af ondsindet offentlig sladder. Det skete i en tid hvor den danske underholdningskonge hed Frede Skaarup. Han investerede hele sin formue i det københavnske forlystelsesliv. De brølende tyvere var en tid hvor kvinderollen ændrede sig radikalt og forargelsen var total når dansepigerne svingende lårene. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup Sendt første gang 12.10 08

13:55  

Verdens første teenagere
Verdens første teenagere "Vi har ikke altid eksisteret, vi er en opfindelse fra 2. verdenskrig." Sådan lyder det fra en af teenage-pigerne i dette historiske tilbageblik på en aldersgruppe, der gik fra at blive anset som ren arbejdskraft til at blive ombejlede forbrugere med en livsstil, man brugte resten af livet på at længes tilbage til. Teenagekulturen har omdefineret hele ungdomskulturen og givet den enorm værdi.

DR Ultra

12:00  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

12:20  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

12:45  

Lucky Luke
Lucky Luke Tegnefilm.

13:10  

Sebastian på dybt vand: Operation Odder (1:2)
Sebastian på dybt vand: Operation Odder (1:2) De Canadiske odderunger

13:30  

Tintin
Tintin Månen tur-retur (1:4)

13:55  

Redakai
Redakai

14:15  

Redakai
Redakai

14:35  

Redakai
Redakai

DR Ramasjang

12:05  

Sigurds Bjørnetime
Sigurds Bjørnetime Barnepige med pep. Kan du lide at blive passet? Sigurd skal ud, så Bjørn skal passes. Hvem tror du skal passe ham? Manuskript og medvirkende: Sigurd Barrett. Dukkespillere: Gitte Melgaard og Karin Prosberg Hansen. Tilrettelæggelse: Finn Bentzen. Producer: Birgit Jensen. www.dr.dk/oline

12:35  

Vilde venner (1)
Vilde venner (1) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Ebba og Anton, der har vagten i klubhuset. De skal bygge reder af dyrelort til snogene og hjælpe med at flytte en andemor og hendes 9 ællinger ud til en sø.

12:55  

Tilde og vennerne
Tilde og vennerne Tumler mister sin "Umpf".

13:05  

Nu er det ikke sjovt længere 4:8
Nu er det ikke sjovt længere 4:8

13:30  

Skæg med bogstaver
Skæg med bogstaver I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant C, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en cykel i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med C. www.dr.dk/oline

13:55  

Eghjorten Buller
Eghjorten Buller Eghjorten Buller bliver ved et uheld blæst fra sit trygge hjem og ud i skoven. Han bliver reddet af en sød ildflue, men ikke alle skovens dyr er lige søde - kakerlakken Hugo vil nemlig gøre alt for at gøre Buller til sin håndlanger.

14:20  

Klassen 2. b
Klassen 2. b KLASSEN øver tabeller og laver regnestykker. Hvad er verdens største tal, hvem opfandt matematik, og skal man sjippe i matematiktimerne?

14:35  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog - hvor Bamse møder Luna og får en gødning til sin potteplante. Medvirkende: Søren Hauch-Fausbøll, Brian Patterson, Alberte Winding Manuskript: Elin Bing og Katrine Hauch-Fausbøll Producer og instruktør: Katrine Hauch-Fausbøll

DR1

15:25  

VM skiskydning: Oslo, direkte
VM skiskydning: Oslo, direkte 4 x 7,5 km stafet (m).

17:00  

X Factor
X Factor Det spidser for alvor til, når DR atter blænder op for det populære underholdningsprogram X Factor. De tilbageværende seks deltagere bliver kastet ud i en drabelig kamp for overlevelse, når de hver skal kæmpe om en plads videre i konkurrencen. Feltet snævrer stille ind, så deltagerne skal levere en hæsblæsende optræden, hvis de skal gøre sig nogen forhåbning om at stå tilbage som vinder af X Factor.

DR2

15:24  

DR2 Tema: Goddag, mit navn er Hitler
DR2 Tema: Goddag, mit navn er Hitler Hvad er et navn, og er der et forhold mellem navn og identitet? De fleste af os tænker ikke over det, men hvis man hedder Hitler til efternavn, er man nødt til at tænke over det. Den 80-årige Gene Hitler forventer, at folk studser over hans navn, og gymnasieeleven Emily Hittler har måttet kæmpe for at blive accepteret i skolen. Omvendt har skovhuggeren Ralph Quilling ladet sit øgenavn 'Hitler' stå i lokaltelefonbogen for at skræmme telefonsælgere bort, og nynazisten Heath Campbell har navngivet sin nyfødte søn Adolf Hitler.

15:25  

DR2 Tema: Undskyld, hvad var navnet?
DR2 Tema: Undskyld, hvad var navnet? I 2006 blev navneloven lavet om. Nu kunne danskerne pludselig gratis ændre deres for- og efternavne. Og med hensyn til fornavnene er danskerne ganske enkelt gået amok. I dag kan man uden problemer døbe sit barn Offer, Badr, Altan...og endda Dyne. Allerede seks år efter den nye navnelov var der kommet hele 20.000 nye danske navne til. Men hvorfor er det så vigtigt i dag at hedde noget helt unikt? Og kommer Jens, Søren, Brian og Mette nogensinde på mode igen ?

16:45  

Mit Afrika
Mit Afrika Den eventyrlystne Karen flygter fra Danmarks smålige borgerlighed og gifter sig i Kenya med Bror Blixen - en charmør, der ikke er hende til stor hjælp på deres afrikanske farm. Karen forelsker sig i vovehalsen Denys Finch Hatton, der til gengæld betages af Karens fortælletalent, men han lader sig ikke sådan holde fast. Den storslåede fortælling om Karen Blixens kamp for kærligheden og den afrikanske farm modtog syv Oscars. Karen Blixen: Meryl Streep. Denys Finch Hatton: Robert Redford. Bror von Blixen-Finecke/Hans von Blixen-Finecke: Klaus Maria Brandauer. Instruktion: Sydney Pollack.

DR3

16:05  

Gift ved første blik USA II (9:12)
Gift ved første blik USA II (9:12)

16:45  

Cherry
Cherry 17-årige Aaron er lige begyndt på college, da han møder den 34-årige Linda, som er vendt tilbage til college for at få styr på sit liv. Det bliver starten på et atypisk forhold, som bliver endnu mere udfordrende, da Lindas 14-årige datter Beth forelsker sig i Aron. Aaron: Kyle Gallner. Linda: Laura Allen. Beth: Britt Robertson. Instruktion: Jeffrey Fine.

DR K

15:10  

Hov-Hov
Hov-Hov Dansk satire fra 1970 med blandt andre Kirsten Walther, Buster Larsen, Karl Stegger og Ulf Pilgaard.

15:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

16:20  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

17:05  

En by i provinsen (9:17)
En by i provinsen (9:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

DR Ultra

15:00  

Ponyo på klippen ved havet
Ponyo på klippen ved havet Japansk animationsfilm med dansk tale af Hayao Miyazaki. En ung dreng bliver ven med en mærkeligt udseende guldfisk, som han kalder Ponyo. Ponyos største ønske er at leve blandt menneskene med den fyr, hun holder af, men havets kræfter, som antager mange former, gør deres for at holde hende fra landjorden. Som om det ikke var nok sætter Ponyos egensindighed en ældgammel forbandelse fri, og pludselig er hele verden i fare.

16:35  

Dragons
Dragons Førhen var vikinger og drager dødsfjender, men det ændrede sig, da den unge viking Hikke mødte dragen Tandløs. De to venner kommer dog på noget af en opgave, da Bersærkø får sit helt eget Dragetræningsakademi - for det fører til masser af spændende eventyr. Men det er ikke alle, der går ind for, at drager og mennesker lever side om side i fred og harmoni.

17:00  

Junglebanden
Junglebanden Profetien

17:10  

Nicolines Quiz - Kærester
Nicolines Quiz - Kærester I Nicolines Quiz om kærester skal Sebastian og Caroline dyste mod Otto og Ingrid i tre spændende og sjove runder. Hvem vinder og går hjem med den ultimative præmie? Se med og bliv samtidig klogere på hvad man laver som kærester og hvordan man egentlig spørger en anden om han eller hun vil være ens kæreste.

17:30  

Merlin (59)
Merlin (59) Engelsk eventyrserie for hele familien om den unge troldmand Merlins dramatiske oplevelser i den sagnomspundne middelalderby Camelot.

DR Ramasjang

15:00  

Australiens Perle (3:4)
Australiens Perle (3:4) Sebastians søgen efter dyr har bragt ham til Australien, hvor han indleder jagten på verdens største krybdyr. Men i en verdensdel med kvælerslanger, varaner og øgler, er det ikke helt nemt at finde ud finde ud af, hvilket krybdyr, som rent faktisk er det største! Heldigvis besøger Sebastian sin gamle ven troldmanden Miralou. Og han låner Sebastian stokken med "Australiens Perle". Med den magiske perle ved sin side begynder der for alvor at ske ting og sager for Sebastian...

15:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at orangutangen er verdens klogeste dyr? Ta' med Lille Nørd op i trætoppene og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvor stærk orangutangen i virkeligheden er.

16:00  

Gurli Gris
Gurli Gris

16:05  

Gurli Gris
Gurli Gris

16:10  

Smølferne
Smølferne

16:35  

Små einsteins
Små einsteins Fire børn og et rumskib på eventyr: Sammen udforsker de naturen, kunsten og musikken - og du er inviteret med.

17:00  

Shanes verden
Shanes verden Sigrid Sjovpip Olga synger opera, Klint ser westerns men Sigrid vil hellere leve i den fri natur. Fantasifulde universer opstår, når Shane Brox sammen med hunden Jacob og de besøgende børn forvandler hverdagsting med lim, glitter, saks, sjov og ballade.

17:20  

Musen Tip
Musen Tip Lækre kager.

17:30  

Babar
Babar

17:55  

Lille Anna og lange onkel Ib
Lille Anna og lange onkel Ib Ragelse?

DR1

18:00  

X Factor Afgørelsen
X Factor Afgørelsen Stemmerne er talt op, og det er nu spændingen bliver udløst. Hvem slipper for at komme i den frygtede farezone, og hvem må endnu en tur på scenen for at synge for endnu en uge i X Factor? Én ting er sikkert - uanset hvad, så er det dommerne, der i sidste ende sidder med den tunge beslutning om, hvem der må forlade konkurrencen.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:05  

Elefanternes hemmelige liv (3:3)
Elefanternes hemmelige liv (3:3) Regnen er endeligt kommet til Samburu, men har elefantungen Breeze overlevet tørken? Hundreder af elefanter strømmer til reservatet i yngleperioden, og det er den travleste årstid for reservatets medarbejdere. Saba Douglas-Hamilton sporer de kæmpestore hanelefanter, men selv hun holder distance til Rommel, en farlig hanelefant, der en gang har trykt en vogn flad og nær dræbt to mennesker. Uden for reservatet tyder to mistænkelige dødsfald på, at der er krybskytter på spil. Og da medarbejderne finder en elefantunge i en livsfarlig situation sætter hele teamet alt ind på at redde den og dens mors liv.

20:00  

Her er dit liv: Lise Nørgaard
Her er dit liv: Lise Nørgaard Det er en intetanende Lise Nørgaard, der dukker op på Bakken for at godkende kostumer til det nye Korsbæk-miljø.Midt i mødet bliver Lise overrasket af Mads Steffensen, der med et kamerahold i hælene kan fortælle Lise, at hun skal være gæst i Her er dit liv. 97 år passeres på en time. Venner og familie hylder Matadors mor og en kvinde, som ikke kan genrebestemmes. Hun har kæmpet for ligestilling og fri abort; hun er satiriker til fingerspidserne; en højtråbende brevkasseredaktør og ikke en engageret sportsentusiast. Bl.a. kommer vennerne Guld-Harald og Flemming Østergaard på besøg, og vi møder hendes ældste veninde samt børn og børnebørn.

DR2

19:20  

Kold krig (3:3)
Kold krig (3:3) Danmark stod i første række i tilfælde af, at den kolde krig blev varm. Planer for hvordan Danmark skulle indtages er nu blevet tilgængelige fra polske arkiver. Men var den rigtige strategi mod truslen oprustning eller dialog? Truslen mod Danmark er stadig en varm kartoffel i den danske debat. Redaktion: Christoffer Emil Bruun, Mads Baastrup og Søren Bruun.

20:00  

DR2 Tema: Det gådefulde Indien
DR2 Tema: Det gådefulde Indien

20:01  

DR2 Tema: Det gådefulde Indien (1:3)
DR2 Tema: Det gådefulde Indien (1:3) Indien er et kæmpestort land og indeholder så forskelligartede landskaber, som bjergmassiver med isklædte tinder, tætbevoksede jungler, ørkener og kæmpemæssige floder. Hemmeligheden bag Indiens righoldige natur og dyreliv er netop de mange forskellige slags landskaber, og det er denne righoldighed af livsbetingelser, der giver liv til verdens største mangfoldighed af dyr og planter.

20:50  

DR2 Tema: Det gådefulde Indien (2:3)
DR2 Tema: Det gådefulde Indien (2:3) Indien er et kæmpestort land og indeholder så forskelligartede landskaber, som bjergmassiver med isklædte tinder, tætbevoksede jungler, ørkener og kæmpemæssige floder, der alle giver liv til en mangfoldighed af dyr og planter. Bjergene står dels som monumenter over Indiens geologiske fortid, men i nutiden er det også bjergene, der skaber liv, bestemmer vejret og er hjemsted for noget af Indiens mest enestående dyreliv.

DR3

18:30  

Strip the cosmos eps.1-6
Strip the cosmos eps.1-6

19:10  

DR3 Dok: En fod i grillen
DR3 Dok: En fod i grillen

20:00  

Crazy Ex-Girlfriend (14:18)
Crazy Ex-Girlfriend (14:18)

20:45  

Superbad
Superbad

DR K

18:00  

aHA!
aHA! Mød Bjarne Henriksen, Alex Nyborg Madsen, Ditte Gråbøl og Ann Mariager i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1990. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

18:40  

Huset på Christianshavn (36)
Huset på Christianshavn (36) "Er det så yndigt?" Manuskript: Paul Hammerich. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Emma: Bodil Udsen. Meyer: Arthur Jensen. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Claus Nissen og Poul Thomsen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 31. marts 1973.

19:15  

Huset på Christianshavn (37)
Huset på Christianshavn (37) "En fremmed kommer til huset" Manuskript: Paul Hammerich. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Larsen: Ove Sprogøe. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Bo: Claus Ryskjær. I øvrigt medvirker: Birthe Neumann og Sonja Oppenhagen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 29.sept.1973.

19:45  

Før søndagen
Før søndagen En række danskere fortæller på skift om deres forhold til troen og kristendommen - med udgangspunkt i dagens tekst. Denne gang er det Anne Dorthe Michelsen, der taler om, hvordan hun synes gud fortæller os, at vi ikke skal dømme andre. Sct. Peders Drenge- og Pigekor ved dirigent Karsten Blond synger salmen "Maria, hun var en jomfru ren" fra Helligåndskirken i Århus.

19:55  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

20:00  

The Burning Plain
The Burning Plain I Oregon styrer den smukke Sylvia en restaurant med stor professionalisme, mens hendes privatliv er en rodet affære. Da en fremmed mand pludselig opsøger hende, konfronteres hun med sin fortid. I Mexico lever den lille Maria lykkeligt med sin far og hans bedste ven, indtil en ulykke vender op og ned på alting. Og i en lille grænseby opdager den 16-årige Mariana, at hendes mor har en affære. Sylvia: Charlize Theron. Gina: Kim Basinger. Mariana: Jennifer Lawrence. Instruktion: Guillermo Arriaga.

DR Ultra

18:15  

Merlin (60)
Merlin (60) Engelsk eventyrserie for hele familien om den unge troldmand Merlins dramatiske oplevelser i den sagnomspundne middelalderby Camelot.

19:00  

Isas Stepz (30)
Isas Stepz (30) Pigelist Mens Lucas er væk, må Isa undervise alle holdene på danseskolen, selvom hun er ved at falde om af træthed. Men Isa's far må absolut ikke vide at hun kører skolen alene. Derfor beslutter hun, Marco og Zac, at få Isa's far til at tro at Lucas er kommet hjem.

19:15  

Isas Stepz (31)
Isas Stepz (31) Lillesøsteren Isa bliver nødt til at tjene penge til at drive danseskolen. Hun beslutter sig for at lave en bestyrelse med Marco og Zac, for at få nogle idéer. Zac kommer med sin lillesøster Viva. Hun er lille og irriterende, og Zac hænger på hende i en hel måned. Men måske har hun en idé?

19:30  

Isas Stepz (32)
Isas Stepz (32) Dansekonkurrencen Isa afholder en prøve, for at vælge de bedste dansere til holdet. Men Marco bliver sur over, at han ikke bare kan komme på holdet. Især da han finder ud af, at Isa ikke selv skal til prøve. Derfor bliver de begge nødt til at konkurrere om en plads.

19:45  

Isas Stepz (33)
Isas Stepz (33) Horoskoper Isa vil gerne gøre Marco glad, og horoskopet fortæller hende hvordan. Men det er svært at bage en kærlighedskage, og drive en danseskole, så Viva må hjælpe.

20:00  

Snefnug - den hvide gorilla
Snefnug - den hvide gorilla Tegnefilm med danske stemmer. Snefnug er speciel, for han er den eneste hvide gorilla i verden. I zoologisk have er han hovedattraktionen og alle børnene elsker ham, men de andre gorillaer kan ikke se hvad der er så charmerende ved denne særling, der stjæler al opmærksomheden. Med hjælp fra den røde panda Ailur og den kvikke, lille pige Paula, planlægger Snefnug at snige sig væk og opsøge heksen i cirkus, så hun kan hjælpe ham til at blive en normal gorilla. Men uden for dyreparkens trygge mure lurer mange farer. Ulykkesfuglen Thomas er overbevist om, at den hvide gorilla er den lykkeamulet, han skal bruge for at blive fri for alt sit uheld, og han er klar til at gøre hvad det skal være for at fange Snefnug.

DR Ramasjang

18:05  

Tree Fu Tom
Tree Fu Tom Skattejagt.

18:30  

Rosa fra Rouladegade
Rosa fra Rouladegade I dag får Rosa besøg af Mille. Milles Mormor er skuespiller og skal selvfølgelig have en kage, som er fuld af teater og mormors yndlingsting. Rosa og Mille tager på hemmelig kagemission på teatret, hvor mormor øver, for at finde ud af hvilken slags kage de skal bage.

19:00  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

19:15  

Yakari
Yakari Indianerdrengen Yakari har en fantastisk evne: Han kan tale med dyr. Men med sådan en gave følger også et stort ansvar, for han vil hjælpe alle naturens skabninger, store som små - og det fører til mange farefulde oplevelser.

19:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Isa Ulv holder af stilheden i skoven og at kigge stjerner. I nat er det bare rigtig svært at få fred.

19:40  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Kong Brian.

19:50  

Godnathistorier
Godnathistorier Det er blevet aften i Ramasjang og tid til at sige tak for i dag. Men før vi slukker lyset og siger godnat, er der lige tid til en rigtig go' godnathistorie.

20:00  

Godnat - Ramasjang
Godnat - Ramasjang

DR1

21:00  

Lewis: De nemeiske løver
Lewis: De nemeiske løver En kvindelig studerende fiskes op af Oxfords kanal. Retsmedicineren Laura Hobson kan fortælle, at den unge kvinde er blevet dræbt af knivstik, og Lewis og Hathaway går på jagt efter hendes morder. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Nicholas Laughland.

22:30  

Mordene i Brokenwood (3:4)
Mordene i Brokenwood (3:4) En håndfuld medlemmer af Brokenwood Golfklub trisser ud på den lokale golfbane. Her venter der dem et grusomt syn. Alison Stone, medlem af klubbens bestyrelse, ligger død midt på banen med rødt og opsvulmet ansigt. Tilsyneladende er hun blevet forgivet, og nu er det op til kommissær Mike Shepherd at finde ud af hvordan - og af hvem.

23:55  

Sliding Doors
Sliding Doors En tilfældighed kan ændre alt. Da Helen bliver fyret fra sit job, tager hendes liv en overraskende drejning - eller snarere to drejninger. For hvis hun når sit undergrundstog, vil hun møde den charmerende James, og senere vil hun opdage, at hendes kæreste Gerry har en affære. Hvis hun ikke når sit tog, vil hun ikke nå hjem i tide til at opdage Gerrys sidespring, og måske vil hun aldrig møde James. Her får vi fortalt begge historier. Helen: Gwyneth Paltrow. James: John Hannah. Gerry: John Lynch. Iinstruktion: Peter Howitt.

DR2

21:40  

DR2 Tema: Det gådefulde Indien (3:3)
DR2 Tema: Det gådefulde Indien (3:3) De begynder deres liv som ydmyge små kilder oppe i bjergene, men vokser sig på vejen gennem landet efterhånden til store, mægtige floder, der fungerer som landets livsnerve, som både natur, dyr og mennesker er dybt afhængige af. Vandet giver og tager, det bygger op, og det nedbryder, det nærer jorden, og udpiner den derefter. Mange anser floderne for at være hellige og mener, at de har en direkte forbindelse til guderne.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Debatten
Debatten Clement Kjersgaard er vært, når Danmarks mest magtfulde mennesker og skarpeste debattører diskuterer tidens sværeste beslutninger.

DR3

22:30  

K2
K2 Bjergbestigerne Taylor og Harold er bedste venner - og hinandens modsætninger. For Harold handler bjergbestigning om at udfolde sine evner. Taylor er derimod altid på jagt efter nye, vilde eventyr, og da chancen opstår for at bestige det frygtindgydende bjerg K2, overtaler han Harold til at tage med. K2 er det sværeste bjerg i verden at bestige. Snart må de to venner da også kæmpe for deres liv. Taylor: Michael Biehn. Harold: Matt Craven. Lisa: Annie Grindlay. Instruktion: Franc Roddam.

DR K

21:40  

Det fantastiske Italien (6:6)
Det fantastiske Italien (6:6) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur.

22:40  

Portræt af Jimi Hendrix
Portræt af Jimi Hendrix Portræt af den legendariske guitarist Jimi Hendrix med hidtil usete koncertoptagelser og hjemmevideoer optaget af Jimi Hendrix selv og trommeslageren Mitch Mitchell, gamle fotos, tegninger, breve og interview med kvinderne i Hendrix' liv, familie, venner og bandlemmerne Noel Redding, Mitch Mitchell, Billy Cox, lydteknikeren Eddie Kramer og musikere som Paul McCartney, Steve Winwood, Vernon Reid m.fl.

DR Ultra

21:25  

Wolfblood
Wolfblood

21:50  

Wolfblood
Wolfblood

22:15  

Godnat - Ultra
Godnat - Ultra

DR Ramasjang
DR1

01:30  

The Big Town
The Big Town Den unge spillefugl Cully tager til storbyen Chicago for at prøve lykken. Snart begynder han at gamble i en klub, der ejes af den barske Cole. Cully brænder varm på Coles sexede kone, stripperen Lorry. Men også den unge enlige mor Aggie vækker Cullys interesse, og snart må han træffe en svær beslutning. Cully: Matt Dillon. Lorry: Diane Lane. Cole: Tommy Lee Jones. Instruktion: Ben Bolt.

03:15  

Kort tid tilbage
Kort tid tilbage Politimanden Burt Simpson erfarer, at han kun har kort tid tilbage at leve i. Burt beslutter sig for at blive dræbt på jobbet, så hans familie kan få udbetalt hans livsforsikring. Pludselig har stationen fået sig en ny superstrømer, der frygtløst kaster sig ud i de mest vanvittige situationer. Burt Simpson: Dabney Coleman. Ernie Dills: Matt Frewer. Carolyn: Teri Garr. Instruktion: Gregg Champion.

DR2

00:05  

Ulvenes rige
Ulvenes rige Den unge Anna Heymes er ved at miste sin hukommelse og begyndt at lide af rædselsvækkende hallucinationer. Samtidig jager politifolkene Nerteaux og Schiffer en seriemorder, der spreder død i Paris' tyrkiske kvarter. En psykiater hjælper Anna med at grave i hendes flossede hukommelse, og efterhånden bliver det klart, at der er en forbindelse mellem den unge kvinde og den brutale morders ofre. Schiffer: Jean Reno. Anna: Arly Jover. Nerteaux: Jocelyn Quivrin. Instruktion: Chris Nahon.

02:05  

Syv dage i Syrien
Syv dage i Syrien I syv dage rejste det amerikanske magasin Newsweeks mellemøstredaktør, Janine di Giovanni, sammen med et filmhold ind i det krigshærgede Syrien for at skildre befolkningens kamp for overlevelse. I Aleppo møder holdet en tømrer, der er blevet bager og risikerer sit liv for at forsyne nabolaget med brød. Wadd, der studerede økonomi, indtil universitetet blev bombet, men nu videodokumenterer volden omkring sig til en eventuel fremtidig krigsforbryderdomstol, og unge læger, der utrætteligt forsøger at gøre deres bedste på et underbemandet hospital.

03:05  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:20  

Jackie Brown
Jackie Brown Jackie benytter sit job som stewardesse til at smugle narkopenge for gangsteren Ordell. Han har for vane at pløkke enhver, som kan vidne imod ham. Da narkopolitiet slår kløerne i Jackie, går hun ind på at hjælpe dem med at fange Ordell. Men hun fortæller Ordell, at det kun er for at snyde politiet, så hun kan smugle hans sidste store sum hjem. Og hun fortæller den forelskede Max, at hun selv vil sikre sig pengene. Alle har prøvet det her før, så man skal være lige en tak smartere end sin næste! Jackie Brown: Pam Grier. Ordell: Samuel L. Jackson. Max: Robert Forster. Louis: Robert De Niro. Instruktion: Quentin Tarantino.

02:50  

Døde legenders DNA (2:3)
Døde legenders DNA (2:3) Hvorfor var Adolf Hitler så ond? Og var hans kæreste Eva Braun af jødisk afstamning? Videnskabsmanden Mark Evans vil forsøge at kaste nyt lys over Adolf Hitler og Eva Braun ved at indsamle og analysere DNA fra de to. Følg Evans på hans kontroversielle mission.

03:40  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:10  

Natbio: Drengen med cyklen
Natbio: Drengen med cyklen Cyril på 11 har kun én ting i hovedet: Han vil finde sin far, der efterlod ham på et børnehjem. Cyril er rastløs og altid på farten. En dag møder han frisøren Samantha, som giver ham lov til at bo hos sig i weekenden. Det er ikke uproblematisk, for Cyril er bange for at blive svigtet igen og bliver ved med at stikke af for at lede efter sin far. Dardenne-brødrenes gribende drama modtog Juryens Store Pris i Cannes og blev nomineret til en Oscar. Cyril: Thomas Doret. Samantha: Cécile De France. Guy: Jérémie Renier. Instruktion: Jean-Pierre og Luc Dardenne.

01:30  

Øjnenes hemmelighed
Øjnenes hemmelighed I 25 år har en gammel mordsag ætset sig ind i advokaten Benjamins sind. Efter sin pensionering beslutter han sig for atter at gennemgå sagen, og det tvinger ham til at se en fortid fyldt med kærlighed, død og venskab i øjnene. Gensynet med minderne kommer ikke alene til at ændre hans syn på fortiden, men kommer også til at ændre hans fremtid. Benjamín Esposito: Ricardo Darín. Irene: Soledad Villamil. Ricardo Morales: Pablo Rago. Instruktion: Juan José Campanella.

03:35  

Verdenshistorien (4:8)
Verdenshistorien (4:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1209010325