dkby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 11. marts 2016

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 11. marts 2016

DR1

00:10  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

00:15  

Til undsætning (14:48)
Til undsætning (14:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

01:00  

I farezonen (40:61)
I farezonen (40:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:50  

Kvinden i søen
Kvinden i søen Carol Park var en kvinde med store ambitioner. Det kom derfor ikke bag på nogen, at hun i 1976 pludselig forsvandt hjemmefra. Hende mand Gordon fortalte, at 'det kun var godt, vi slap af med hende', så han og børnene kunne komme videre med deres liv. Det gjorde de så i de næste tredive år, indtil der pludselig dukkede nye beviser op fra bunden af Conistonsøen.

02:35  

Antikduellen (28:30)
Antikduellen (28:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Søren Falk fra Quriosa i København mod Jesper Damgaard-Laurtisen fra Damgaard-Laurtisen Antik i Odense. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i København og omegn. Sendt første gang 05.06.13

03:05  

I hus til halsen II (1:8)
I hus til halsen II (1:8) Lone står sammen med sine 4 børn overfor en tvangsauktion og en gæld på over en halv million kroner. Hun købte i sin tid huset i Odense med sin mand, men da de gik fra hinanden for seks år siden, overtog Lone lånet i huset. I dag har Lone mistet sit job og er på dagpenge. Den lave indkomst gør det umuligt for hende at betale sine regninger, og hun har derfor sat huset til salg. Der er nu gået næsten et helt år, og Lone har hævet hele sin pensionsopsparing og fået datterens børneopsparing for at få hverdagen til at løbe rundt. Nu har banken sagt stop og tvangsauktionen venter forude. Designer Anders Faarborg og ejendomsmægleren Jesper Nielsen er derfor taget til Odense for at hjælpe familien med at få huset solgt og undgå en tvangsauktion.

03:45  

Hammerslag 2011 (7)
Hammerslag 2011 (7) Peter Ingemann og et hold mæglere på udebane besøger landets fjerdestørste by, Aalborg. Som sædvanlig er udfordringerne vidt forskellige. En lækker havnelejlighed, 70'er villa med motorvej i baghaven og en sød lille villa i Liebhaverkvarteret Hasseris, der gemmer en overraskelse i garagen. Sendt første gang 30.08.11

04:10  

Ønskehaven (4:7)
Ønskehaven (4:7) Det unge forældrepar, Derya og Edward, ønsker sig et sted i haven, hvor venner og familie kan samles til fest og dans - alle i familien ELSKER nemlig at danse. Ønskesedlen rummer også en ny legeplads til børnene og smukke blomsterbede rundt om i haven. Og endelig savner Derya et stille fristed i haven, hvor hun kan dyrke sin interesse. Hun skriver nemlig sine EGNE digte - og ANDRE folks taler. Se Ønskehave-holdet rykke ud og sammen med familien gøre netop deres drømme og ønsker til virkelighed. Tilrettelæggelse: Thomas Rounborg og Allan Bo Poulsen Sendt første gang 05.05.09

04:40  

Søren og Rosas vilde alderdom (4:4)
Søren og Rosas vilde alderdom (4:4) Søren kommer på hårdt arbejde som dyrlæge ude på Maldiverne. Hans første katte-patient kræver al hans lange erfaring, og så får han noget af en opgave, da han finder ud af, at præsidentfruens kat er dødeligt syg. Rosa er kommet til EM, hvor hun skal kæmpe mod Europas bedste atleter i højdespring, længdespring og spydkast. Rosas værste konkurrent er den tysker, som overgik hendes verdensrekord i længdespring.

05:10  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:25  

DR Friland: Så langt så godt (4:6)
DR Friland: Så langt så godt (4:6) "Helle & Jens Peter" Helle og Jens Peter er begge akademikere. For fire år siden solgte de millionvilla, sagde deres forskerstillinger op og flyttede i skurvogn med tre børn for at søge lykken i en gældfri tilværelse. "Lykken sidder ikke i kvadratmetrene" sagde Helle den gang. Men hvad siger hun i dag, hvor familien på fem fortsat bor i skurvogn. Vært: Berit Wheler Sendt første gang 07.12.05

05:50  

Dyrehospitalet (5:9)
Dyrehospitalet (5:9) I denne sæsons episoder af Dyrehospitalet skal vi sammen med seriens nye og meget engagerede vært, Sofia Rågenklint, både til Afrika og til de mere velkendte steder i Gøteborg, Helsingborg og Kålmårdens dyrepark. Travhesten Captain Rex gik amok under en træning og løb af sted, nu har han skadet sig slemt. Dyrlægerne gør alt hva de kan for at forsøge at redde den lovende travhests karriere. I Nairobi frygtes stadig det nye udbrud af rabies, men det er ikke mennesker, der rammes værst af denne sygdom, det er de vilde hunde. Nordvision fra Sverige.

06:20  

Når isbjørnen kommer i godt humør
Når isbjørnen kommer i godt humør Nogle gange kan det godt være lidt kedeligt at være isbjørn "Bag kulisserne i Zoo". Det synes Nanok, Nuka og Victoria også. De er 3 grønlandske isbjørne, som bor i Aalborg Zoo. Det gør Aalborg Zoo så noget ved. For 14 millioner kroner bygger de et nyt isbjørneanlæg, og dyrepasserne lærer at tale isbjørnesprog. Straks kommer "teddybamserne" i meget bedre humør, især når det hele suppleres med levende fisk i vandet og fedt på klipperne. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 06.09.01

06:50  

Din og min uge (4:4)
Din og min uge (4:4) I dette program af Din og min uge følger vi det unge par Freja og Stefan, når de på skift bestemmer alting i en hel uge. Kan Freja give slip på sin evindelige planlægning og smide to-do listerne ud og i stedet finde sin indre vovehals? Og forstår Stefan at planlægning og rengøring er et nødvendigt onde?

07:20  

Dyr som alarmer (2:5)
Dyr som alarmer (2:5) Kan visse dyrearters adfærd hjælpe os med at forudsige naturkatastrofer og fortælle os om faren ved forurening? Med 175.000 døde og 125.000 savnede var tsunamien i det Indiske Ocean den 26. december 2004 en af de største naturkatastrofer i nyere tid. Men meget få dyr var blandt ofrene. Var dyrene i stand til at mærke katastrofen komme, og hvis det var tilfældet, hvorfor overså menneskene så de samme signaler? Mange vidner beretter om dyr, der opførte sig underligt lige før katastrofen. Men mens turister i Thailand blev reddet af elefanter, var elefanter i Sri Lanka tilsyneladende uanfægtede. Så hvad er op og ned, og vil vi nogen sinde kunne udvikle et varslingssystem baseret på dyr?

08:15  

De flyvende læger (82:224)
De flyvende læger (82:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

DR2

01:00  

Junkfoodbørn - hvem har skylden? (2:2)
Junkfoodbørn - hvem har skylden? (2:2) Over hele Storbritannien er antallet af børn med alvorlige sundhedsproblemer stigende. Børnene spiser for meget, børster ikke tænder og dyrker ikke motion, og for første gang i århundreder kan mange af dem risikere at dø i en yngre alder end deres forældre. I Leeds har en fjerdedel af alle børn under fem år huller i tænderne og en tredjedel er fede. Sundhedspersonalet er frustreret, og forældrene er bekymrede. Men nogle familier beslutter sig for tage skeen i den anden hånd og forsøge at få en sundere livsstil.

01:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

DR2 Morgen
DR2 Morgen DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

DR3

00:05  

Voldtaget (3)
Voldtaget (3) I dette program rejser en dansk kvinde sammen med sin advokat til Brasilien for at vidne i en retssag. Hun skal fortælle historien om, hvad der skete en aften - to år forinden, da hun besøgte en mand, som hun havde et seksuelt forhold til. Hun mener, at hun den aften blev udsat for voldtægt - han mener at begge parter havde indvilget i sex.

00:35  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

01:20  

Flodmonstre V (2:6)
Flodmonstre V (2:6) Ekstremfiskeren Jeremy Wade rejser til Lake Champlain, som ligger på grænsen mellem USA og Canada i håb om at fange en blodtørstig ferskvandsfisk, der efter sigende angriber svømmere nedefra.

02:10  

Fif TV (14)
Fif TV (14) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. I dag handler Fif TV om hår - de uønskede af slagsen vel at mærke. Vært Petra Nagel skal lære at plukke øjenbryn, vokse armhulerne, og så skal hun finde ud af, om man kan give sig selv en bikinivoksning?

02:40  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:40  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:40  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

07:00  

Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd
Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med 'burlesque', hvor din instruktør er Anne Kathrine. Derefter skal vi 'twerke' med dronningen, Louise, og vi slutter af med Barthelot, som laver 'dans for mænd'.

DR K

00:05  

Dokland: Skyggen af en helt
Dokland: Skyggen af en helt Han forlod sin gravide kone og lille datter uden at sige farvel. Fire måneder senere blev han skudt, kun 26 år gammel. Digteren Gustaf Munch-Petersens død i Den Spanske Borgerkrig splittede familien ad i tre generationer. Idag, 75 år efter, forsøger hans barnebarn, filminstruktøren Laurits Munch-Petersen, at opklare mysteriet og samle familien igen ved at gå i sin berømte morfars fodspor. Men hvor begynder man? Instruktion: Laurits Munch-Petersen

01:40  

Dokland: Josef Stalins liv i farver
Dokland: Josef Stalins liv i farver Den 9. marts 1953 blev diktatoren Josef Stalin begravet i Moskva, og fem millioner mennesker tog ærbødigt opstilling for at tage afsked med en af historien største massemordere. Stalins regeringstid var en af historiens mest blodige. Foruden de 20 millioner mennesker, han lod myrde, modstandere, venner og tilmed familie, sendte han 18 millioner mennesker i slavearbejde i straffelejrsystemet, gulag. Ved hjælp af farvelagt arkivmateriale, flere hidtil usete optagelser, og mange beretninger fra perioden fortælles historien om manden, der forvandlede den kommunistiske utopi til et mareridt.

03:05  

Verdenshistorien (2:8)
Verdenshistorien (2:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag

03:55  

Verdenshistorien (3:8)
Verdenshistorien (3:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag

04:45  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

04:50  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:30  

John Kørner i Mikkels atelier
John Kørner i Mikkels atelier Kan kunsten få os til at kigge anderledes på den verden, der omgiver os? Billedkunstneren John Kørner peger med sine gigantiske farverige malerier direkte på vores samtid og dens aktuelle politiske problemer. Han har malet portrætter af faldne danske soldater i Afghanistan og af prostituerede kvinder. Kørner kommer på besøg i filminstruktør og billedkunstner Mikkel Munch-Fals atelier.

07:00  

Så længe hjertet slår (9:14)
Så længe hjertet slår (9:14) Denne serie handler om forelskelse, ensomhed og drømme, den handler om dig og mig uanset alder, den handler om at bruge livet, mens vi er i det. Seriens medvirkende er alle over 60, men deres længsel efter til stadighed at blive set og hørt, efter behovet for fællesskab, efter at blive elsket, er universel. Vi møder seks singler, som seriens vært Magnus Silfvenius Öhman vil sende på mindst en blinddate i håb om, at alle - eller nogen - finder kærlighed, venskab eller i hvert fald godt selskab. I dag møder vi både Mona, der fortæller om sine mange tanker om livet, og Bengt, der længe har været aktiv inden for 'Regnbue-pensionisterne'. Nordvision fra Finland.

07:30  

Så længe hjertet slår (10:14)
Så længe hjertet slår (10:14) Denne serie handler om forelskelse, ensomhed og drømme, den handler om dig og mig uanset alder, den handler om at bruge livet, mens vi er i det. Seriens medvirkende er alle over 60, men deres længsel efter til stadighed at blive set og hørt, efter behovet for fællesskab, efter at blive elsket, er universel. Vi møder seks singler, som seriens vært Magnus Silfvenius Öhman vil sende på mindst en blinddate i håb om, at alle - eller nogen - finder kærlighed, venskab eller i hvert fald godt selskab. I dag møder vi igen Britt-Marie, der skal på sin anden date med Börje. Denne gang tager de til Helsingfors, hvor der skal bowles! Nordvision fra Finland.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den af malerier af Jens Peter Sinding Jørgensen. www.dr.dk/morgenandagten

08:25  

Dagens salme
Dagens salme

08:30  

Solens mad
Solens mad I fire generationer har familiens kvinder drevet det lille værtshus uden for Parma, men nu er det Miriam Leonardi, der regerer. Miriam er berømt i hele Italien, for det er hende der fremstiller den myteomspundne Culatello-skinke, der var Verdis favoritskinke. Her i huset er det kvinderne der står for at føre de gode traditioner videre, mens mændene stå for madkunsten i køkkenet. Nordvision fra Sverige.

DR Ultra

06:00  

Tintin
Tintin De 7 krystalkugler (2:2)

06:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:30  

Redakai
Redakai

06:54  

Mønk
Mønk

06:57  

Mønk
Mønk

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

07:10  

Backstage II (10)
Backstage II (10) Den spejlæggede tvilling: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I tiende afsnit har Lulu fået en kæmpe bums på næsen og kan derfor ikke være med i dagens afsnit Skadestuen. Hun foreslår istedet at hendes tvillingesøster Bibi bliver hendes stedfortræder - men Bibi viser sig ikke helt at ligne Lulu som håbet.

07:25  

Junglebanden
Junglebanden Angreb mod junglebanden

07:35  

Uglen
Uglen Spille-ugle.

07:40  

Danmarks vildeste maskine
Danmarks vildeste maskine Stradlecarrier - Containerløfter

07:50  

Oscars oase
Oscars oase Junior

08:00  

Sebastian på dybt vand (5)
Sebastian på dybt vand (5) "Sorttippet revhaj" Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. I dag skal de sorttippede revhajer transporteres gennem byen. Alle sejl er sat til for at få dem sikkert indfanget og transporteret. Ikke alle hajer kan tåle transporten, selvom politieskorte har sikret en hurtig og lige vej gennem byen.

08:20  

Uglen
Uglen Ægget og uglen.

08:25  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

08:50  

Kvit eller dobbelt
Kvit eller dobbelt Ved du, hvad LOL er en forkortelse for i gamer-verdenen? Hvis ikke så kan du blive klogere i aften, når DR Ultra sender et nyt afsnit af ekspertquizzen Kvit eller Dobbelt. Her skal du først møde Lukas, der stiller op i emnet League of Legends. Til at overtage hans plads i den varme stol kommer Oskar, der skal testes i sin viden om brandbiler.

DR Ramasjang

05:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Bennie skal med sin søster Bonnie hjælpe med at samle mad, men Bennie vil hellere samle flotte sten.

05:40  

Kære Sebastian
Kære Sebastian Surikaterne vrimler om fødderne på Sebastian, når han kommer for at give dem mad. De sidder på hans fødder, ben, arme og hoved.

06:00  

Gæt med Emil
Gæt med Emil Honningbier

06:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

06:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Familiealbummet.

06:30  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Bugge - en ven i nøden

06:45  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

07:00  

Molevitten
Molevitten Få et godt grin med Molevitten. Maskinen er endnu en gang landet i børnehaven, hvor friske unger sender sjove ting direkte til Hr. Skæg, Øvst, Silja og alle vennerne i Ramasjang. For hver ting de sender, får de en skør sketch retur.

07:10  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. Alexander er rigtig træt af det dumme fantasi-monster, der gemmer sig under hans seng. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta og hjælper ham med at buste det. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

07:30  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

07:40  

Postmand Per
Postmand Per Dr. Grøns fødselsdagsgave. Dukkefilm. Per og Teddy vil gerne forære Dr. Grøn en bil, så hun lettere kan komme rundt til sine patienter, men hvor finder man lige en ledig bil?

08:00  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så møder Hr. Skæg to løjerlige dyr og synger en smuk kærlighedssang.

08:30  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Stjerner.

08:40  

Babar
Babar Tegnefilm med danske stemmer.

08:55  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

 
DR1

09:00  

De flyvende læger (83:224)
De flyvende læger (83:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

09:45  

Downton Abbey IV (10:10)
Downton Abbey IV (10:10) Falskspilleren Terence Sampson har stjålet et kærlighedsbrev, der kan resultere i en kongelig skandale. Nu lægger Robert en temmelig kompliceret plan, der skal skaffe brevet tilbage. Samtidig får Daisy et overraskende tilbud, mens bejlerne stadig sværmer om Mary. Violet: Maggie Smith. Martha Levinson: Shirley MacLaine. Harold: Paul Giamatti.

10:30  

Antikkrejlerne (43)
Antikkrejlerne (43) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (44)
Antikkrejlerne (44) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

DR2 Morgen (G)
DR2 Morgen (G) DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

11:00  

Langt fra Borgen
Langt fra Borgen Ask Rostrup inviterer to Christiansborg-politikere med en tur uden for Borgen. Hvad sker der, når de står ansigt til ansigt med de mennesker, som deres beslutninger rammer? Vært: Ask Rostrup.

11:25  

Jagten på lykken (7:8)
Jagten på lykken (7:8) Lykken er i fokus som aldrig før, forskning inden for området eksploderer og vi læser stadig flere teorier om hvad det er, der gør nutidsmennesket lykkeligt, men er det i sidste ende op til os selv - kan vi ligefrem lære at blive lykkelige? I dag ser Hanna Hellquist på et af det moderne samfunds nyere fænomener: New Age. Hun stiller op til en åndelig femkamp for at finde ud af, hvorfor denne nye retning har spredt sig med vindens hastighed. Nordvision fra Sverige.

11:50  

Jagten på lykken (8:8)
Jagten på lykken (8:8) Lykken er i fokus som aldrig før, forskning inden for området eksploderer og vi læser stadig flere teorier om hvad det er, der gør nutidsmennesket lykkeligt, men er det i sidste ende op til os selv - kan vi ligefrem lære at blive lykkelige? I sin stædige jagt på lykken har Hanna Hellquist prøvet alt fra latteryoga til chokolademassage, nu mangler hun kun at kigge nærmere på sin egen underbevidsthed. Nordvision fra Sverige.

DR3

11:45  

Fif TV (14)
Fif TV (14) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. I dag handler Fif TV om hår - de uønskede af slagsen vel at mærke. Vært Petra Nagel skal lære at plukke øjenbryn, vokse armhulerne, og så skal hun finde ud af, om man kan give sig selv en bikinivoksning?

DR K

09:00  

Solens mad
Solens mad Velkommen til "Slow City", en by med forbud mod hurtigmad. Orvieto i Umbrien i Italien har 20.000 indbyggere, og kommunen har bestemt sig for at blive en såkaldt "Slow City", et projekt som hylder det langsomme liv, og hvis nøgleord er livskvalitet og nydelse. I byen er McDonald's smidt ud og byens børn får kun mad som er produceret indenfor kommunen. I byens syv delikatesseforretninger finder man gamle specialiteter som ost, pølse, skinke og landbrød, alt tilberedt som på mormors tid. Nordvision fra Sverige.

09:30  

Så hatten passer (6:12)
Så hatten passer (6:12) Et crazy teater-show uden manuskript og fuld af overraskelser. Publikum bestemmer, hvad der skal spilles, men skuespillerne bestemmer selv hvordan. Med Niels Olsen, Søren Østergaard, Torben Zeller, Claus Bue, Søren Hauch-Fausbøll og Gunnar Frøberg. Sendt første gang 1991.

10:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

10:50  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

11:35  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (33:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (33:35) I 1989 blev den rumænske diktator Nicolae Ceausescu og hans kone Elena væltet og efter en summarisk rettergang henrettet for åben skærm. Geert Mak taler med to af soldaterne fra eksekutionspelotonen, en af dem i dag en velhavende forretningsmand med otte butikker. Men de fleste rumænere tjener i dag mindre end 150 euro om måneden, og mange længes tilbage til de gode gamle dage og har glemt alt om undertrykkelsen og fødevaremanglen. Også eksildigteren Mircia Dinescu er skuffet. Parlamentet består af de samme mennesker som for tyve år siden, og er ifølge Dinescu de eneste, der har tjent på revolutionen.

DR Ultra

09:30  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard En milliardærs drømmeferie.

09:45  

Mig og min robot
Mig og min robot Listen.

10:00  

Store NØRD
Store NØRD Simon og Søren bygger deres egen dykkerklokke.

10:30  

Oscars oase
Oscars oase Flyv som en fugl

10:40  

Dagens ret
Dagens ret Wok med grønsager og kylling I dag skal vi til Thailand, hvor både Jose og Chris har været på ferie og de eeeeeelserker Thaimad, så derfor har pigeren opfundet deres helt egen wok ret. Mens der bliver snittet og hakket får vi smarte tips og tricks til tilberedning af den perfekte thai ret.

10:50  

Verdens bedste quiz
Verdens bedste quiz ALLE danske børn kan være med i VERDENS BEDSTE QUIZ, når Joakim Ingversen byder indenfor i sit outstanding quizstudie. 15 minutter med fuld knald på. Ikke en flue får lov til at hvile på væggen, og quizrunderne er udfordrende, spændende og rigtig dumme... De to deltagere i studiet får hjælp fra alle steder i landet, når fire børn og en hemmelig gæst sidder klar foran deres webcam. Se med i aften, hvor Liva og Eva bl.a. skal gætte, hvilken perfekte dans Joakim danser, og hvor de kæmper om, hvem der kan komme tættest på en ulækker makrel. Vinderen går hjem med 350 kr. og den eftertragtede og helt unikke t-shirt, som alle drømmer om.

11:05  

Wild Kratts
Wild Kratts

11:25  

Fiskemissionen 2:7
Fiskemissionen 2:7 På Bornholm Flere af Danmarks allerbedste kokke er samlet under sommersolen på Bornholm. Her dyster de i kogekunsten til den populære kokke-konkurrence Sol Over Gudhjem. Lystfiskeren Gordon skal sammen med vennerne Laurits og Elias hjælpe arrangørerne med at skaffe friske bornholmske torsk til råvarebordet. Og drengene har en masse på spil. Hvis de klarer missionen venter Danmarks største isvaffel. Men lykkedes det ikke, skal de samle skræl en hel dag på gaden i Gudhjem. Husk, at du selv kan være med i Fiskemissionen på dr.dk/ultra.

11:50  

Junglebanden
Junglebanden

DR Ramasjang

09:10  

Molevitten
Molevitten Få et godt grin med Molevitten. Maskinen er endnu en gang landet i børnehaven, hvor friske unger sender sjove ting direkte til Hr. Skæg, Øvst, Silja og alle vennerne i Ramasjang. For hver ting de sender, får de en skør sketch retur.

09:20  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. William er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med fire arme, der gør ham bange i sengen. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

09:40  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

09:50  

Postmand Per
Postmand Per - og den store ballonfart. Dukkefilm Fru Madsen har to ønsker: at flyve i ballon og at få et kæledyr, og på forunderligste vis bliver begge ønsker opfyldt.

10:10  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så tager Hr. Skæg på vandretur i bjergene og synger en sang om rim.

10:40  

Dyrenes ø (5:13)
Dyrenes ø (5:13) Om en gruppe dyr, som på en flydende ø forsøger at slippe væk fra menneskenes forfølgelser. Dyrene begynder at spekulere på, om bavianen monstro er et menneske, siden han tager sommerfugle til fange...

11:05  

Sofus (5)
Sofus (5) Sofus lander hos Edith, der bor i Danmark. De laver spejlæg, og Edith brænder sin finger. Det gør stadig ondt, da veninderne kommer på besøg og Edith har svært ved at lege. Men et plaster hjælper altid, og dagen ender med spil, mad og hygge ved pejsen. Edith giver Sofus en farvelgave, og de falder hurtigt i søvn efter en god dag.

11:20  

Ramasjang Mysteriet
Ramasjang Mysteriet Hvor er Siljas kat? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

11:50  

Monster Buster
Monster Buster Vitus er træt af en fantasi-zombieridder, der bor på hans værelse. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med klæd-ud-tøj og et sejt ridderskjold, og sammen buster de Vitus' monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

DR1

12:00  

Antikduellen (29:30)
Antikduellen (29:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Søren Falk fra Quriosa i København mod Jesper Damgaard-Laurtisen fra Damgaard-Laurtisen Antik i Odense. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Middelfart og omegn. Sendt første gang 06.06.13

12:30  

I hus til halsen II (2:8)
I hus til halsen II (2:8) Carina og Michael fra Ravnshøj lever et dobbeltliv. For tre et halvt år siden gik parret fra hin-anden og satte derfor deres hus til salg. De tog dengang en beslutning om først at fortælle deres to børn om bruddet, når boligen var solgt. Derfor bor de stadig sammen i huset, selvom de er separeret. Salget er gået totalt i stå, for der har ikke været en eneste fremvisning de sidste to et halvt år. Carina og Michael er håbløst fanget i huset. Designer Anders Faarborg og ejendomsmægler Jesper Nielsen har taget fire dage ud af kalenderen for at hjælpe familien med at få huset solgt, så Carina og Michael kan starte på et nyt kapitel hver for sig.

13:10  

Hammerslag 2011 (9)
Hammerslag 2011 (9) Vi skal have sat pris på en renoveringsmoden ejendom med en dejlig beliggenhed, og den koster ikke alverden. Hus nummer to ligger også på Askø, og her er der tale om en murermestervilla i meget flot stand og udsigt over Smålandshavet. Sidste ejendom er et af Danmarks bedste sommerhuse, hvor både hus og beliggenhed går op i en højere enhed. Sendt første gang 20.09.11

13:40  

Hammerslag 2011 (10)
Hammerslag 2011 (10) Programmet starter i en lille sydsjællandsk by, Køng. 151 kvm lejlighed i flot stand, lyder udfordringen, og prisen overrasker - i den grad. Den anden bolig ligger i Stege på Møn. Og mæglerne, de klør sig i nakken over prisen på et træhus, der er blevet repareret for ikke mindre end 1,6 millioner kroner over ejerskifteforsikringen. Sidste ejendom er en drøm af en minimalistisk villa direkte ned til Guldborgsund på Falster. Sendt første gang 27.09.11

14:15  

Mord på hjernen (9:21)
Mord på hjernen (9:21) 'Pinball-mordene'. En ung kvinde findes myrdet i en lille badeby. Kvinden var et kendt ansigt i byens natteliv, og jagten på hendes morder fører Noel Bain til byens mange pubber og spillearkader. Men netop som Bain nærmer sig et gennembrud i sagen, slår morderen til igen. Og kommissærens bekymringer bliver ikke færre, da hans teenagedatter dukker op for at holde ferie i den lille by.

DR2

12:20  

Niklas' mad (5:5)
Niklas' mad (5:5) Kokken Niklas Ekstedt vil igen rejse til forskellige steder i verden for at besøge nogle af de stjernekokke, der er blandt de absolut ypperste inden for branchen. Niklas vil kigge dem over skulderen i de fem dage, han er i praktik, men den sidste dag skal han selv skabe en ret - og formålet er at få den på restaurantens menukort. I denne sidste episode besøger Niklas kokken Iñaki Aizpitarte og hans bistro Le Chateaubriand i Paris. Iñaki er madrebellen, der skabte stærke følelser i Frankrigs restaurationsverden, da han åbnede i 2006. At blande den klassiske bistros hverdagsmad med udfordrende madlavning var ikke populært i de mere traditionelle, fine restauranter. I dag er Iñaki en af verdens mest indflydelsesrige kokke. Nordvision fra Sverige.

12:50  

Storrygeren - det oser af multe (8:8)
Storrygeren - det oser af multe (8:8) Det er juli måned, og solen skinner ned over Nyhavn midt i København. Denne gang er de to venner, kokken Jan Gildam og lystfiskeren Gordon P. Henriksen, rykket ind til byen for at prøve disciplinen "streetfishing". Gordon har nemlig fået en helt særlig tilladelse til at fiske efter multer midt i Nyhavn blandt fadølshaner og turister. Men multen regnes for en af de sværeste fisk at fange overhovedet, så det bliver bestemt ikke let. Og der er meget på spil. For med den særlige tilladelse til fiskeriet i Nyhavn, som ellers er ulovligt, er der kun denne ene chance. Og får de ikke noget på krogen, må Gordon gå den lange, ydmygende vej til fiskehandleren og købe en multe. Jan har nemlig store planer med en spand og en avishat, til rygningen. Sendt første gang 26.08.12

13:20  

Jimmys bondegård (8)
Jimmys bondegård (8) Det er sommer på gården og endelig kan Jimmy og kæresten Michaela slappe af og nyde det gode liv. Svinene er glade, solen skinner, og forretningen blomstrer. Der er kun få skyer på himlem. Hønsene trues af en dødelig sygdom, præmiesvinet Porridge kommer ud af kontrol, og 800.000 uregerlige bier bliver lidt ophidsede!

14:20  

Tabloid-skandalen
Tabloid-skandalen I mere end et halvt århundrede har Rupert Murdoch med forretningsmæssig dristighed og politisk kløgt skabt et af verdens mest magtfulde medieimperier. Nu er dynastiet truet, ikke af konkurrence udefra, men af de rystende afsløringer af bestikkelse, afpresning og krænkelse af privatlivets fred. Skandalen bliver efterforsket af politiet på begge sider af Atlanten, men har også skabt splittelse i Murdochs familie, blandt medarbejdere, og de nu forhenværende venner i den politiske elite. I dag kæmper den 80-årige Murdoch for sit medieimperiums fremtid, sit eget omdømme og familiens formue.

DR3

12:15  

Danmarks bedste maskot (3:7)
Danmarks bedste maskot (3:7) Seks deltagere er nu tilbage i kampen om at blive Danmarks bedste maskot. I dagens program testes maskotterne i deres evne til at vinde pausen. Hvem løber hurtigst gennem stadion med favnen fuld af fadøl - og hvordan er deres tidsfornemmelse, når pausen virkelig spidser til. I elemineringen er der hidtil uset drama - og en af deltagerne må udgå af programmet.

12:45  

Homeland III (7:12)
Homeland III (7:12) Saul og Carrie har pågrebet Majid Javadi, højtstående iransk efterretningsofficer og hjernen bag angrebet på CIA's hovedkvarter. Saul ønsker ikke at stille Javadi til regnskab for hans ugerninger, men vil derimod rekruttere ham som spion - en plan, som ikke alle bryder sig om. Samtidig havner Quinn i politiets søgelys efter Javadis mord på sin ekskone og svigerdatter. Carrie Mathison: Claire Danes. Saul Berenson: Mandy Patinkin. Peter Quinn: Rupert Friend.

13:35  

Homeland III (8:12)
Homeland III (8:12) Carrie har erfaret, at advokaten Bennett ved, hvem der detonerede bomben, der lagde CIA's hovedkvarter øde. Nu sætter Carrie og Quinn en fælde, der skal få Bennett til at føre dem til bombemanden. Men Carrie har også fået andre ting at tænke på. En graviditetstest har nemlig afsløret, at hun venter sig. Carrie Mathison: Claire Danes. Saul Berenson: Mandy Patinkin. Peter Quinn: Rupert Friend.

14:25  

Tristan
Tristan Eng.-amer. romantisk actiondrama fra 2006. (Tristan + Isolde) Omkring år 600 bliver den unge Tristans forældre dræbt af irerne, der regerer over England. Tristan opfostres af stammelederen Marke, der ønsker at forene England mod irerne. Tristan bliver en mægtig kriger, men efter et slag formodes han at være død. Han begraves til havs, men skyller i land i Irland, hvor kongens datter Isolde får ham på benene igen. Tristan og Isolde forelsker sig, men snart må de atter skilles. Tristan: James Franco. Isolde: Sophia Myles. Marke: Rufus Sewell. Instruktion: Kevin Reynolds.

DR K

12:15  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (34:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (34:35) "1991 - Sovjetunionen" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) Fysikprofessor Stanislav Sjuskevitsj havde aldrig beskæftiget sig med politik, men blev af venner presset til at stille op til den øverste sovjet. Han blev valgt og tilmed præsident for Hviderusland. Fire måneder efter nedlagde han sammen med Boris Jeltsin og den ukrainske premierminister Sovjetunionen. Gorbatjovs åbenhed havde ført til en strøm af kritik og oprør i 1980'er. Musikeren Misja Borsykin fik hit på hit med sarkastiske titler som ' Fisken rådner fra hovedet' og ' Daddy er fascist'. Kommunismen er faldet, men Borsykin er den samme og kritiserer nu Putins ' KGB-klike' med lige så stor entusiasme.

12:50  

Mellem 2 verdenskrige - Det store krak
Mellem 2 verdenskrige - Det store krak Det var den største bankskandale i Danmarks historie, og ligesom i dag, hvor landet også rystes af finansskandaler, så truede Landmandsbankens krak i 1922 med at styrte hele det danske samfund i grus. Statsmagten måtte gribe hårdt ind i denne skandale der også var en fejde mellem to af landets rigeste mænd. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard. Sendt første gang 28.09.08

13:30  

Taxa (29:56)
Taxa (29:56) Stine er klar over, at Mai er i fare, men ved ikke, hvad hun skal gøre for at hjælpe og søger råd hos politiet. Så går det op for Stine, at det hele er langt farligere, end hun troede - hvad gør hun? Mens Finn havner i en ulykkelig situation med sin familie, har René fået en speciel tur ud af landet, og Andreas opsøger igen Mette, uden tanke for hendes mands reaktion. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Caroline Drasbæk, Henrik Larsen, Flemming Jensen, Henrik Koefoed, Tammi Øst, Nis Bank-Mikkelsen, Vibeke Ankjær, Morten Kristensen, Dejan Cukic, Lars Bjarke, Laura Christensen og Claes Bang. Manuskript: John Stefan Olsen og Stig Thorsboe. Instruktion: Peter Thorsboe. Foto: Ole Schultz, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:10  

Taxa (30:56)
Taxa (30:56) Stine bliver nødt til at få hjælp af Tom i et forsøg på at komme Mai til undsætning i tide, da Agerbo og Lassen fra politiet intensiverer jagten på hende og den morder, hun med god grund skjuler sig for. Og så er det årets store sportsdag i taxa-branchen - men det er også dagen, hvor Birgit og Finn skal skilles. Meho gør sig svære overvejelser, da han skal være chauffør ved et arrangeret muslimsk bryllup - og Mike får flere uventede gæster. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Caroline Drasbæk, Flemming Jensen, Henrik Larsen, Tammi Øst, Nis Bank-Mikkelsen, Vibeke Ankjær, Kai Løvring, Bende Harris, Pierre Miehe-Renard, Fadime Turen, Ali Safber, Peter Gilsfort og Tinja Sterndorff. Manuskript: Iben Gylling, Peter Thorsboe og Stig Thorsboe. Instruktion: Peter Thorsboe. Foto: Ole Schultz, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:50  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. De skal gætte om danske studenter, der hjælper studenter i et andet land, om rationering på benzin, om hærværk i vore tog og om astronomi for hele folket. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

DR Ultra

12:00  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:15  

Sofie Linde Show
Sofie Linde Show I aftenens Sofie Linde Show har Jacob Riising og Nikolaj Stokholm en overraskelse i ærmet til Sofie. Hun skal nemlig være gæst i sit eget show! Nikolaj Stokholm har været i Odder, for at se nærmere på Sofies barndom - og så skal hun dyste med Jacob Riising om, hvem der er Danmarks bedste TV-vært. Bubber kigger også forbi, sammen med sin personlige assistent Jacob, der har stillet Bubber en udfordring. Det er lørdag - det er familietid - det er Sofie Linde Show - og nu tvinger vi børn og voksne tilbage ind i hinandens liv!

12:45  

Tintin
Tintin De 7 krystalkugler (2:2)

13:10  

Redakai
Redakai

13:30  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

14:00  

Besat af: Cisilia
Besat af: Cisilia "BESAT AF: Cisilia" Fire fans på 10 år og 12 år kan ikke få nok af den danske musikscenes helt store stjerneskud, for de er besatte af sangerinden Cisilias musik og stil. Nu rykker Hannah, Luca, Rebekka og Laura ind i et tv-studie, fyldt op med idolplakater, for de skal battle mod hinanden i en duel på nørdet viden om deres store idol. Værten Sofie Østergaard har selvfølgelig fået hjælp fra en masse andre "IsMyLovas" til at lave nogle ultra-svære spørgsmål, som giver de fire fangirls sved under armhulerne!

14:30  

Max (7:8)
Max (7:8) Max er en ganske almindelig dreng på 10 år, der går og tumler med livets store spørgsmål. I dette afsnit kommer Max til at stjæle noget slik fra den berømte nabo, skuespilleren Steen Cold. Mor opdager det, og tvinger ham til at levere det tilbage. Men hvordan står det til med hendes, og andre voksnes moral? Måske er de ikke altid de bedste forbilleder. Instruktion: Lotte Svendsen Manuskript: Oliver Zahle, Jens Korse & Lotte Svendsen Producer: Thomas Meyer Max - Samuel Heller-Seiffert Mor - Mette Horn Far - Anders Nyborg Esther - Anna Agafia Svideniouk Egholm Steen Cold - Lars Bom Hassan - Faysal Mobahriz Ulla - Louise Mieritz Sendt første gang 24.02.07

DR Ramasjang

12:05  

Sigurds Bjørnetime (2:7)
Sigurds Bjørnetime (2:7) Hvordan bliver vejret i morgen? Bliver det solskin eller regn - eller snevejr? Sigurd og Bjørn besøger Meteorologisk Institut for at finde ud af det. Manuskript og medvirkende: Sigurd Barrett. Dukkespillere: Gitte Melgaard og Karin Prosberg Hansen. Tilrettelæggelse: Finn Bentzen. Producer: Birgit Jensen. www.dr.dk/oline

12:35  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være badmintonspiller. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "4", hvor der serveres lasagne i fire lag. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

12:55  

Tilde og vennerne
Tilde og vennerne Alt for mange-kagen.

13:05  

Nu er det ikke sjovt længere 3:8
Nu er det ikke sjovt længere 3:8

13:30  

Skæg med bogstaver
Skæg med bogstaver I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant V, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i et par vanter i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med V. www.dr.dk/oline

13:55  

Eghjorten Buller
Eghjorten Buller Eghjorten Buller bliver ved et uheld blæst fra sit trygge hjem og ud i skoven. Han bliver reddet af en sød ildflue, men ikke alle skovens dyr er lige søde - kakerlakken Hugo vil nemlig gøre alt for at gøre Buller til sin håndlanger.

14:20  

Klassen 2. b
Klassen 2. b Maria's lillebror skal starte i 0.b, og 2.b skal være venskabsklasse for 0.b. Hvornår er man blevet stor, og er de nye børnehaveklassebørn mindre end KLASSEN var, da de startede i 0. klasse?

14:35  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog - hvor Kylling hjælper med at bygge en "monsterfælde" Men hvem klarer ærterne? Medvirkende: Henrik Lykkegaard, Brian Patterson, Gitte Melgaard, Iben Wurbs Manuskript: Gitte Melgaard Instruktion: Katrine Hauch-Fausbøll

DR1

15:50  

Strømerne fra Liverpool (12:12)
Strømerne fra Liverpool (12:12) En dørmand bliver såret af skud. Da Liam Sullivan anholdes for drabsforsøget, kontaktes Mark Callaghan af John Sullivan. Han vil have Callaghan til at give Liam et alibi. Det stiller den erfarne kriminalbetjent i et alvorligt dilemma.

16:40  

Downton Abbey V (1:10)
Downton Abbey V (1:10) Storbritannien, 1924. Arbejderpartiet Labour er kommet til magten, og det indvarsler forandringer blandt både herskab og tjenestefolk på godset Downton Abbey. Sammen må godsejeren Robert, hans datter Mary og svigersønnen Branson forsøge at styre Downton sikkert gennem de nye tider. Samtidig gør tjenestefolkene sig tanker om, hvad samfundsændringerne mon vil betyde for deres fremtid.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:15  

Bumletog gennem Afrika - Sydafrika (5:5)
Bumletog gennem Afrika - Sydafrika (5:5) De afrikanske jernbaner hører ikke til de hurtigste. Til gengæld har de nogle af verdens bedste udsigter. Den walisiske skuespiller Griff Rhys Jones' sidste togtur på det afrikanske kontinent fører ham i Sydafrika tusinder af kilometer fra Pretoria til Johannesburg og til diamantminerne i Kimberley. Den syv timer lange tur til Cape Town foregår i et af de mest luksuriøse tog i verden, men der må Griff også arbejde for føden!

16:05  

Amerikas Hairy Bikers (1:12)
Amerikas Hairy Bikers (1:12) USA har deres helt egen udgave af hairy bikers, nemlig vennerne Bill Allen og Paul Patranella, der også deler kærligheden til store motorcykler og god mad. De rejser rundt i USA, laver mad og spiser sig igennem et utal af lokale delikatesser. De ankommer til Arkansas til åbningen af jagtsæsonen på oksefrøer, så se hvordan man tilbereder sådan en karl.

16:30  

AnneMad i New York (1:8)
AnneMad i New York (1:8) Anne er taget til "The Big Apple" og vil i 8 programmer tage seerne med rundt til en række af den fantastiske storbys kulinariske højdepunkter. I første program ser Anne nærmere på amerikanernes morgenmadstraditioner. Og så besøger hun et berømt spisested i Harlem, der er kendt for sin fantastiske Soulfood. Sendt første gang 06.11.11

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen DR2 Dagen lægger tankevækkende perspektiv på dagens vigtigste begivenheder.

DR3

16:25  

Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (7:10)
Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (7:10)

17:10  

Flodmonstre V (2:6)
Flodmonstre V (2:6) Ekstremfiskeren Jeremy Wade rejser til Lake Champlain, som ligger på grænsen mellem USA og Canada i håb om at fange en blodtørstig ferskvandsfisk, der efter sigende angriber svømmere nedefra.

DR K

15:20  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om luftangreb på Århus, om kongeord fra slots-balkonen, om svenskekamp i den gamle Idrætspark, om violin-troldmanden Wandy Tworek, om en konge, der må give op, om en regering, der vælter på et utroligt grundlag - og om Glistrups råd til dronningen. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

15:50  

Danmark i Den Kolde Krig (12:12)
Danmark i Den Kolde Krig (12:12) 1980'erne var en af de mest bitre og hadefulde perioder i dansk politik. Socialdemokratiet og venstrefløjen tvang den borgerlige regering til at føre en NATO- politik, der var dem inderligt imod. Tiden blev kendt som fodnoteperioden. Det var en tid med store personlige modsætninger som langt fra er glemt. Se blandt andre Uffe Ellemann-Jensen og Kjeld Olesen fortælle, hvorfor de har svært ved at tilgive. Tilrettelæggelse: Søren Bruun.

16:35  

Historien om Westminster Abbey
Historien om Westminster Abbey Historien om en af verdens mest berømte kirker, Westminster Abbey, er gennemsyret af anglo-saxiske myter og legender, kongelig åger - og masser af døde mennesker. Det arkitektoniske mesterværk fra det 11. århundrede er gravplads for mere end 500 mennesker, herunder Kong Edward 1., Dronning Elizabeth 1., Charles Darwin og Isaac Newton.

17:30  

KulturRådet
KulturRådet Adrian Hughes får tre specialisters bud på tidens største kunst- og kulturoplevelser.

DR Ultra

15:00  

Osman og Jeppe II (1)
Osman og Jeppe II (1) Osman og Jeppe hopper på vampyrmoden.

15:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern De bliver så store

15:35  

Lovens vogtere
Lovens vogtere Tegnefilm.

15:55  

Junglebanden
Junglebanden Frygtens pris

16:05  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:40  

Nina Patalo
Nina Patalo Meningsløse Mikkel.

16:50  

Adventure Time
Adventure Time

17:10  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:35  

iCarly
iCarly

DR Ramasjang

15:05  

Naturpatruljen
Naturpatruljen Lynghede og gæs. Martin og Ketil går på opdagelse i lyngen, som er et rigtigt godt hugormested. Dr. Pjuskebusk leder efter gæs, da han gerne vil studere deres gåsegang. Tilrettelæggelse: Sebastian Klein, Martin Keller, Ketil Teisen og Lars Ostenfeld. Producer: Lars Ostenfeld.

15:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at flagermusen ikke kan se? Ta´ med Lille Nørd på flagermusjagt, og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvorfor flagermusen sover med hovedet nedad.

16:00  

Gurli Gris
Gurli Gris

16:05  

Gurli Gris
Gurli Gris

16:10  

Smølferne
Smølferne

16:35  

Chuggington
Chuggington Wilson og dinosaurussen

16:45  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

17:00  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang Vi roder og hamrer. Vi larmer og griner. Kom udenfor og ha' det sjovt med os i Hej Ramasjang. Motor Mille og Silja vil hygge i dag og laver fem flade flødeboller på et fladt flødebollefad.

17:01  

Onkel Reje og børnenes brevkasse
Onkel Reje og børnenes brevkasse Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Magiske Mogens kommer ved et uheld til at trylle et par beskidte underbukser ud af ærmet. Onkel Reje har besluttet sig for at lave verdens længste hop på rulleskøjter i Arizonas ørken, hvor han skal hoppe over 20 lastbiler med flødeboller. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

17:15  

Det mindste kongerige i verden (5)
Det mindste kongerige i verden (5) Hulen I Det mindste kongerige i verden, har troldmanden Pokus og Kongen travlt med at lære Prinsesse Krinoline alt, hun skal lære, for at blive en god dronning. Det kan godt være lidt kedeligt, men da Krinoline flytter ud i skoven, og møder en hulemand, sker der endelig noget spændende.

17:35  

Sovedyr på eventyr (3)
Sovedyr på eventyr (3) Det er ved at være sengetid og Rosa besøger Malou, så de sammen kan finde på en godnathistorie, der handler om hendes sovedyr Pamse. I eventyret bliver Pamse til en ægte prinsesse, der får alt det legetøj hun overhovedet kan ønske sig. Men Pamse synes det er kedeligt altid at lege med det alene, så hun ønsker sig allermest en ven. Derfor pakker Pamse sit yndlingslegetøj og stikker fra slottet, for at finde en anden prinsesse at lege med.

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit dukker der en gammel kending op på den sidste indleveringsdag hos Jan Helmer fra Svendborg Auktionerne. Klaus Pedersen fra Aars Landboauktion har problemer med at få kreaturerne på plads inden auktionsstart. Og hos Jan Christensen fra HMA Auktion i Ikast skal der en hel frisørsalon under hammeren. Sendt første gang 12.05.14

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

20:00  

X Factor
X Factor Det spidser for alvor til, når DR atter blænder op for det populære underholdningsprogram X Factor. De tilbageværende seks deltagere bliver kastet ud i en drabelig kamp for overlevelse, når de hver skal kæmpe om en plads videre i konkurrencen. Feltet snævrer stille ind, så deltagerne skal levere en hæsblæsende optræden, hvis de skal gøre sig nogen forhåbning om at stå tilbage som vinder af X Factor.

DR2

18:30  

Indefra med Anders Agger - Hanstholm Asylcenter
Indefra med Anders Agger - Hanstholm Asylcenter Sæson 2. Klos op ad Vesterhavet venter mennesker fra hele verden på dommen: Får de adgang til Danmark, eller udvises de? Anders Agger er taget til Hanstholm Asylcenter for at finde ud af, hvordan det er at leve med uvisheden. En uvished der for nogle familier strækker sig over flere år. Sendt første gang 03.11.14

19:15  

Lægen flytter ind (4:6)
Lægen flytter ind (4:6) 42 årige Søren Riis har, med to forskellige jobs og over 100 opkald på sin telefon dagligt, ikke nok timer i døgnet. Han spiser junkmad, sidder dagen lang i sin bil, og nægter at ændre på noget i sit liv. Søren er i elendig form i forhold til sin alder, men overhører alle faresignaler. Så praktiserende læge Charlotte Bøving flytter ind for gøre op med Sørens dårlige undskyldninger.

20:00  

The Last King of Scotland
The Last King of Scotland I 1970 rejser en ung skotte til Uganda på jagt efter eventyr. Det finder han. I rigelige mængder. Nicholas Garrigan bliver nemlig tilbudt job som læge for landets nye leder - Idi Amin. Nicholas forføres af det søde liv i magtens centrum. Men snart stirrer han ned i en moralsk afgrund. Amin bliver stadig mere paranoid og brutal, og Nicholas må indse, at han har indladt sig med en gal og morderisk diktator. Rollen som Amin udløste en Oscar til Forest Whitaker. Idi Amin: Forest Whitaker. Nicholas: James McAvoy. Kay Amin: Kerry Washington. Sarah Merrit: Gillian Anderson. Instruktion: Kevin Macdonald.

DR3

18:00  

Spørg mig om alt (6:8)
Spørg mig om alt (6:8)

18:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

20:10  

Mayday: flykatastrofer XIII (7:10)
Mayday: flykatastrofer XIII (7:10)

20:55  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

DR K

18:00  

Sommer (18:20)
Sommer (18:20) Adam har genoptaget forbindelsen med Freja, mens han samtidig er i gang med at planlægge sin fremtid med Anna og deres fælles barn. Familien har set i øjnene, at tiden er kommet til, at Christian bliver nødt til at flytte på plejehjem - forberedelserne er fulde af svære og blandede følelser hos alle. Milles mor, Hannah, kommer på besøg hos Lærke i villaen - og hun betror Jakob noget vigtigt, som hun endnu ikke har fortalt Mille. Medvirkende: Jakob Sommer: Lars Ranthe. Mille Kaiser: Marie Louise Wille. Lærke Kaiser: Cecilie Bøcker Rosling. Christian Sommer: Jesper Langberg. Sophia Sommer: Lisbet Dahl. Adam Sommer: Mikael Birkkjær. Anna Krogh Møller: Camilla Bendix. Endvidere: Caroline Dahl, Thomas Levin, Solbjørg Højfeldt, Stine Stengade, Kristian Halken, Morten Lützhøft, Nicklas Lundstrøm, Micky Skeel Hansen, Henrik Noél Olesen og Grethe Mogensen. Manuskript: Dunja Gry Jensen og Jeppe Gjervig Gram. Instruktion: Niels Nørløv. Foto: Torben Forsberg, dff. Scenografi: Anja Wessel og Anne Mette Bo Drivsholm. Musik: Halfdan E. og Lars Daniel Terkelsen.

19:00  

En by i provinsen (8:17)
En by i provinsen (8:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

19:55  

Dagens salme
Dagens salme

20:00  

En by i provinsen (9:17)
En by i provinsen (9:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

20:55  

Beatles forever - Here comes the Sun
Beatles forever - Here comes the Sun For 50 år siden udkom den første Beatles-plade - og musikhistorien var for altid forandret. DR markerer den runde dag med en ny tv-serie, hvor seerne bliver inviteret ind i Beatles' musikalske værksted. Hvordan blev de store hits skabt, og hvorfor holder de den dag i dag? Guitaristen Søren Bødker Madsen, sangerinden Karoline Gro Budtz og Per Wium som er ekspert i Beatlesmusik analyserer og fortolker i hvert afsnit en ny udødelige Beatles-sang

DR Ultra

18:00  

Fanboy og Chum Chum
Fanboy og Chum Chum Tegnefilm med dansk tale.

18:10  

Skråt op på 3. (8)
Skråt op på 3. (8) Christian inviterer SKRÅT OP PÅ 3. og ind i sin lejlighed, hvor han bl.a. får besøg af Nancy. Svenning og Magnus tjener penge som musikanter, men bliver desværre uvenner over pengene. Haggis slikker på en hummer med vanter. Og Steif skal ind og besøge selveste Nordisk Film hvor bl.a. Natholdet bliver lavet.

18:30  

Cowboy, indianer og hest
Cowboy, indianer og hest Belgisk animationsserie om en cowboy, en indianer og en hest, der bor i samme hus, hvor de forsøger at få det hele til at fungere trods modsætningerne og en hel mængde vanvittige hændelser.

18:35  

Sam & Cat II (11)
Sam & Cat II (11) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

19:00  

Asfalt (9)
Asfalt (9) Lasse har brug for at tjene penge til et nyt skateboard. Derfor tager han med sin mor og mormor på loppemarked for forhåbentligt at kunne sælge nok ting til at kunne købe et nyt board.

19:10  

101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag
101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag Hvad er det lige, du skal bruge dine lommepenge på? Kan bøjle på tænderne egentlig være hot? Og hvad gør du, hvis dine forældre er de strengeste i verden? Det finder du ud af i dag.

19:30  

Modeidioten: Pop
Modeidioten: Pop Hvorfor ser popstjerner så anderledes ud i dag, end for 10 år siden? Og hvem bestemmer overhovedet, hvad der er på mode? Modeidioten Christian har aldrig forstået, hvad der er hot eller not. Men det kan popidolet Benjamin Lasnier heldigvis fortælle ham. Og så viser Sille, hvordan du designer din helt egen, unikke pop-kasket.

19:45  

Snydt!
Snydt! Man kan ikke undgå at grine med, når de seje unger fra Snydt! laver sjov og narrer de uvidende voksne igen og igen - kun bevæbnet med et skjult kamera og masser af fede tricks!

19:55  

Balletdrengene
Balletdrengene Det er ikke let at være teenager, specielt ikke set gennem tre balletdrenges øjne. En film om venskab, ambitioner, identitet og passion. Vi følger drengene gennem skuffelser, sejre, opbyggelse af venskaber, den første kærlighed, tvivl, tro, at vokse fra hinanden, at finde din egen vej og egne ambitioner, alt sammen blandet med smuk ballet.

DR Ramasjang

18:00  

Musen Tip
Musen Tip Det er mit legetøj!

18:05  

F for får
F for får Isbilen

18:20  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Nogle gange tager man fejl.

18:30  

Kanonkongen Freja 8:8
Kanonkongen Freja 8:8 I dag kommer mor hjem, og Freja glæder sig. Hun har travlt, for hende og far skal lave en stor velkommen-hjem-fest. Men far har ikke tid alligevel, for han skal til jobsamtale. Gode råd er dyre, for mor skal bare have en fest. Så Freja og Asger tager på indkøb, også selvom de helt har råd til det hele. Og mor bliver glad for festen, indtil Valdemar påstår at der mangler 200 kroner i hans pung. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

18:50  

Y's Fantom Farmor (1:3)
Y's Fantom Farmor (1:3) Y keder sig - det er sommerferie - og hendes storebror synes, hun er vild barnlig og uinteressant. Heldigvis kommer Y's hemmelige Fantom Farmor hende til hjælp. Hun gi'r Y et opmærksomhedstrick, som ikke kan undgå at vække broderens interesse. Medvirkende: Fantom Farmor: Anne Marie Helger. Y: Sofie Trier. Manuskript og instruktion: Natasha Arthy.

19:05  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

19:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Av av!

19:25  

Gæt med Emil
Gæt med Emil Find Emils venner

19:30  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen - rutsjer. Mor Muh har lyst til at prøve rutsjebanen, men er Kragen stærk nok til at hjælpe hende op af trapperne?

19:40  

Bing
Bing Stopdans. Den lille kanin Bing er opfindsom, kærlig og meget nysgerrig - præcis som alle andre tre-årige! Men det er ikke altid nemt at klare hverdagens mange små udfordringer, når man er en lille kanin - heldigvis har han Flop, der altid er klar med en hjælpende hånd og et godt råd, så Bing lærer nye, spændende ting hver eneste dag - det er nemlig en Bing-ting!

19:50  

Godnathistorier
Godnathistorier Det er blevet aften i Ramasjang og tid til at sige tak for i dag. Men før vi slukker lyset og siger godnat, er der lige tid til en rigtig go' godnathistorie.

20:00  

Godnat - Ramasjang
Godnat - Ramasjang

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Vores vejr
Vores vejr

21:25  

X Factor Afgørelsen
X Factor Afgørelsen Stemmerne er talt op, og det er nu spændingen bliver udløst. Hvem slipper for at komme i den frygtede farezone, og hvem må endnu en tur på scenen for at synge for endnu en uge i X Factor? Én ting er sikkert - uanset hvad, så er det dommerne, der i sidste ende sidder med den tunge beslutning om, hvem der må forlade konkurrencen.

21:50  

Fredagsfilm: Player
Fredagsfilm: Player Den retskafne og lettere kedelige advokat Michael Helge sendes til Sydfrankrig for at afslutte en umiddelbart simpel skilsmissesag. Så snart Michael Helge sætter foden på fransk jord, går alt galt. Han bliver franarret 10 mio. kr. af firmaets penge, og pludselig ser fremtiden knap så lys ud. Heldigvis møder han sin gamle ven, den letlevende gambler Theo, og sammen får de på ægte James Bond-manér lagt en plan for at få alle pengene tilbage... Medvirkende: Rasmus Bjerg og Casper Christensen m.fl. Manuskript: Marie Østerbye. Instruktion: Thomas Willum Jensen. Fotograf: Sebastian Blenkov. Musik: Flemming Nordkrog. Produktion: Blenkov & Schønnemann Pictures i samarbejde med bl.a. DR.

23:05  

Enemy At The Gates
Enemy At The Gates Ved det blodige slag om Stalingrad under 2. Verdenskrig bliver den russiske snigskytte Vassili Zaitsev udråbt til en helt som led i en stor propaganda-kampagne. Men da slaget raser på sit højeste, står Vassili over for sin ultimative udfordring. Tyskerne har nemlig beordret deres eliteskytte König til at dræbe Vassili, som er blevet et symbol på håb for hele Rusland. Vassili Zaitsev: Jude Law. König: Ed Harris. Danilov: Joseph Fiennes. Instruktion: Jean-Jacques Annaud.

DR2

21:55  

24 timer vi aldrig glemmer - BZ'ernes flugt fra Allotria
24 timer vi aldrig glemmer - BZ'ernes flugt fra Allotria Det er den 11. januar 1983, og der er lagt op til den første store gadekamp i Danmark mellem politi og bz'ere. Mere end 800 betjente er mødt op på Nørrebro for at smide 30 bz'ere ud fra ejendommen 'Allotria' på Korsgade. Men da Politiets aktionsstyrke får hugget sig ind gennem husets gavl, finder de en tom bygning - bz'erne er flygtet gennem en tunnel, de har arbejdet på i månedsvis. Mød bl.a. idémanden bag en af danmarkshistoriens mest berømte flugtaktioner og få hele historien om den dag, bz'erne gravede sig ind i danskernes hjerter. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen Sendt første gang 31.10.10

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

23:50  

Afsløringen
Afsløringen Isabella Fields El-Ibrahimi venter på sin mand, den amerikansk-ægyptiske kemiingeniør Anwar, i lufthavnen i Washington. Men Anwar dukker aldrig op. Han bortføres som led i CIA's hemmelige antiterrorprogram og flyves til et fængsel i Nordafrika. Mistænkt for at være terrorist udsættes han for en række brutale forhør. Imens forsøger Isabella desperat at finde ud af, hvad der er blevet af hendes mand. Douglas Freeman: Jake Gyllenhaal. Isabella Fields El-Ibrahimi: Reese Witherspoon. Corrinne Whitman: Meryl Streep. Instruktion: Gavin Hood.

DR3

21:20  

Ultimate Rush III
Ultimate Rush III

21:50  

Hvis jeg var dig
Hvis jeg var dig Singlefyren Mitch misunder sin ven Dave hans stabile liv med kone og små børn. Dave drømmer derimod om at være fri og vælte sig i kvinder ligesom Mitch. Efter en fugtig nat i byen får de begge to deres ønske opfyldt. Da Mitch og Dave vågner næste morgen, har de nemlig byttet krop! Snart opdager de to venner, at det ikke altid er lykken at få det, man ønsker sig... Mitch: Ryan Reynolds. Dave: Jason Bateman. Jamie: Leslie Mann. Instruktion: David Dobkin.

23:35  

Trust The Man
Trust The Man Skuespillerinden Rebecca dyrker sin karriere, mens hendes mand Tom går hjemme med børnene. Udadtil virker de som det perfekte par. Men i virkeligheden, er Tom dybt frustreret over deres manglende sexliv, og Rebecca er træt af hans store behov for sex. Måske vil en omgang parterapi hjælpe dem videre? Rebecca: Julianne Moore. Tom: David Duchovny. Tobey: Billy Crudup. Elaine: Maggie Gyllenhaal. Instruktion: Bart Freundlich.

DR K

21:00  

O Brother, Where Art Thou
O Brother, Where Art Thou Tre tugthuskandidater stikker af fra en arbejdsbrigade i USA's sydstater. Lænket sammen prøver de at undgå forfølgerne og nå frem til det sted, hvor den ene har gemt sin stjålne formue. Men mange genveje og sidespor bringer dem i kontakt med skønne kvinder, korrupte politikere, omrejsende dommedagsprædikanter, skydeglade gangstere, sælgere af hvad som helst, syngende og dansende musikere og andet godtfolk i de kriseramte 1920'ere. Ulysses Everett McGill: George Clooney. Pete: John Turturro. Big Dan Teague: John Goodman. Penny McGill: Holly Hunter. Instruktion: Joel Coen.

22:40  

Apollo 11 - Rejsen til månen
Apollo 11 - Rejsen til månen Den 20. juli 1969 ændrede astronauterne Neil Armstrong, Buzz Aldrin og Michael Collins verden, da de som de første nogensinde landede på månen med verdens største rumraket, Apollo 11. Menneskets månelanding var den største teknologiske præstation nogensinde, og de tre astronauters otte dage lange rejse til månen var en af de mest sete begivenheder nogensinde. I dette drama skildres den hidtil ukendte historie bag astronauternes heltemod og den teknologi, som muliggjorde den imponerende mission. Neil Armstrong: Daniel Lapaine. Buzz Aldrin: James Marsters. Michael Collins: Andrew Lincoln. Instruktion: Richard Dale.

DR Ultra

21:00  

Ultra Factor
Ultra Factor

21:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

21:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

21:50  

Ultra Factor 2
Ultra Factor 2

22:10  

Godnat - Ultra
Godnat - Ultra

DR Ramasjang
DR1

01:10  

Kommissær Janine Lewis (2:19)
Kommissær Janine Lewis (2:19) Janine Lewis kæmper en brav kamp for at kombinere livet som gravid alenemor med en spirende karriere i politistyrken. Og måske bliver hendes første drabssag som efterforskningsleder også den sidste. For sagen om mordet på læreren Matthew Tulley er en hård nød at knække, og midt i det hele får Janine også problemer på hjemmefronten. Janine Lewis: Caroline Quentin. Richard Mayne: Ian Kelsey. Lesley Tulley: Gillian Kearney. Instruktion: Paul Wroblewski.

02:20  

Kort tid tilbage
Kort tid tilbage Politimanden Burt Simpson erfarer, at han kun har kort tid tilbage at leve i. Burt beslutter sig for at blive dræbt på jobbet, så hans familie kan få udbetalt hans livsforsikring. Pludselig har stationen fået sig en ny superstrømer, der frygtløst kaster sig ud i de mest vanvittige situationer. Burt Simpson: Dabney Coleman. Ernie Dills: Matt Frewer. Carolyn: Teri Garr. Instruktion: Gregg Champion.

03:50  

Bergerac: Den, der ler sidst...
Bergerac: Den, der ler sidst... Kønne Christine Bolton er rasende, da hun ikke vinder den lokale skønhedskonkurrence. Senere samme aften bliver hun indlagt på hospitalet i forslået tilstand. Hun anklager konkurrencens dommer, komikeren Andy Galbraith, for at have forsøgt at voldtage hende. Galbraith benægter alt, men taler han sandt? Jim Bergerac forsøger at finde svaret.

DR2

01:40  

60 Minutes
60 Minutes

02:25  

Afghanistan: Det store spil (2:2)
Afghanistan: Det store spil (2:2) Den britiske forfatter, eventyrer og konservative parlamentariker Rory Stewart fortæller om den sovjetiske invasion i 1979 og sammenligner situationen dengang med den amerikansk-ledede koalition i dag. I modsætning til den gængse forestilling, fortæller Rory Stewart, var russerne ikke særligt villige til at invadere Afghanistan, men da de trods alle betænkeligheder alligevel gjorde det, blev de hurtigt suget ned i hængedynget. I første omgang mente den sovjetiske hærledelse, at opgaven kunne løses på et par måneder, men da hæren otte år efter forlod landet, havde den ikke opnået andet end ydmygelse og rædsler. Stewart taler med soldater og generaler på begge sider. og også de CIA-agenter, der i det skjulte finansierede de afghanske muhajediner med ni milliarder dollar. Stewart forklarer også det blodige og tragiske resultat af den sovjetiske invasion, der førte til borgerkrig og fremkomsten af Taleban.

03:25  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:10  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

01:55  

16 Blocks
16 Blocks Den halvkorrupte og alkoholiserede politibetjent Jack Mosley er desillusioneret efter en næsten livslang karriere som lovens håndhæver i New York. Et rutinejob med at følge den småkriminelle Eddie Buncker 16 husblokke fra detentionen til retsbygningen vækker pludselig halvglemte instinkter. Eddie skal nemlig være vidne i en sag mod en gruppe korrupte betjente, og nogen vil for enhver pris forhindre ham i at nå frem. Jack Mosley: Bruce Willis. Eddie Bunker: Mos Def. Frank Nugent: David Morse. Instruktion: Richard Donner.

03:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:10  

Telefonen ringer kl. 23
Telefonen ringer kl. 23 Playboyen Tony Wendice opdager, at hans smukke, velhavende kone har en affære. Han lægger en detaljeret plan for at skaffe sig af med hende og afpresser en gammel skolekammerat til at udføre den. Men selv den perfekte plan kan slå fejl. Tingene går ikke, som Wendice havde tænkt sig, og han tvinges til at improvisere... Tony Wendice: Ray Milland. Margot: Grace Kelly. Mark Halliday: Robert Cummings. Instruktion: Alfred Hitchcock.

01:55  

Udryddelsen af de europæiske jøder (4:8)
Udryddelsen af de europæiske jøder (4:8) De mange tyske og østrigske jøder bliver i 1941 deporteret til jødiske lejre i blandt andet Letland og Polen. De fleste bliver skudt ved ankomsten, men det tager lang tid, og det tærer på de tyske soldater, der får svære psykiske mén af at stå ansigt til ansigt med jøderne, når de henretter dem. Derfor udtænker Heinrich Himmler en metode, der hurtigt og effektivt kan slå de mange jøder ihjel, der efterhånden hober sig op i de mange lejre.

02:50  

Verdenshistorien (3:8)
Verdenshistorien (3:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag

03:40  

Verdenshistorien (4:8)
Verdenshistorien (4:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1204070506