dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 9. marts 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 9. marts 2016

DR1

00:45  

I farezonen (38:61)
I farezonen (38:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:35  

Morderen der legede katten efter musen
Morderen der legede katten efter musen I julen 1998 forsvandt den 21-årige Lynsey Wilson sporløst. Ægtemanden Mitchell Quy hævdede, at Lynsey havde forladt ham, men blev alligevel hurtigt politiets hovedmistænkte. Men i modsætning til andre mordmistænkte var Mitchell meget dygtig til at bruge medierne til at bedyre sin uskyld. Han hånede politiet og lod sig følge af et dokumentarhold, mens han spandt sit spind af løgne.

02:20  

Antikduellen (26:30)
Antikduellen (26:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Søren Falk fra Quriosa i København mod Jesper Damgaard-Laurtisen fra Damgaard-Laurtisen Antik i Odense. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Viborg og omegn. Sendt første gang 03.06.13

02:50  

I hus til halsen (7:8)
I hus til halsen (7:8) Sidste år siden gik tvillingeforældrene Mette og Kim fra Holstebro fra hinanden efter 6 års liv sammen. Efter lang tids ombygning, og gør-det-selv projekter i huset var kærligheden forsvundet, og de satte deres fælles hus til salg. Drømmen om kernefamilien var knust, og de skulle videre hver for sig. Nu er der næsten gået et år, og villaen er stadig til salg, og der er ingen interesserede købere. Ejendomsmægleren Jesper Nielsen og designeren Anders Faaborg er taget til Holstebro for at hjælpe eks-kæresterne med at huset solgt, så de kan komme videre hver for sig.

03:30  

Hammerslag 2011 (5)
Hammerslag 2011 (5) Peter Ingemann starter en ny sæson Hammerslag med et lille gammelt træsommerhus med en helt fantastisk beliggenhed. Dernæst er udfordringen en overraskende billig gennemrenoveret landejendom og til sidst en vaskeægte Skagensvilla, der ikke koster helt det samme, som for ganske få år siden. Sendt første gang 16.08.11

03:55  

Ønskehaven (2:7)
Ønskehaven (2:7) Per Lyhne er enlig far til otte børn. Familien er flyttet fra det hektiske liv i København til en gård på landet, hvor børnene nyder livet i den store have. Men de Ønsker sig brændende en hule oppe i træerne - Per drømmer om et sted, hvor han kan slappe af, og alle drømmer om et sted, hvor HELE familien kan samles på lune sommeraftener. Camilla Ottesen og Ønskehave-holdet overrasker familien tidligt om morgenen og så står den ellers på havearbejde i 3 dage. Tilrettelæggelse: Thomas Rounborg og Allan Bo Poulsen Sendt første gang 21.04.09

04:25  

Søren og Rosas vilde alderdom (2:4)
Søren og Rosas vilde alderdom (2:4) Søren har opsøgt en produktionshøjskole, hvor eleverne skal hjælpe ham med at reparere et narkoseapparat. Men der venter ham noget af en overraskelse, da han kommer med apparatet: En ung, smuk pige arbejder på værkstedet, og hende beslutter Søren sig for at prøve at score. Rosa forbereder sig på at skulle til EM i atletik, men udgifterne hober sig op. Nu tager hun i banken for at prøve at overtale dem til at sponsorere turen, men det går ikke helt så let, som hun forestiller sig, for banken vil have noget til gengæld.

04:55  

Forældreløse dyrebørn (9)
Forældreløse dyrebørn (9) Dyrlægen Marlice bor sammen med sin mand Rudie og deres søn Zacheo i Naankuse, et dyrereservat i en nationalpark nær Windhoek i Namibia. Sammen med deres hjælpere tager de sig af områdets tilskadekomne og forældreløse dyrebørn.

05:20  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:25  

DR Friland: Så langt så godt (2:6)
DR Friland: Så langt så godt (2:6) Det er fire år siden Friland blev grundlagt med de første halmballer. Nu er det tid for status. Thomas var 24 år, da han faldt for ideen om at bygge en gældfri ungdomsbolig. Men lige inden første spadestik faldt han også for en sød pige. I udsendelsen afslører Thomas, hvorfor han i dag har eget halmhus, men ingen kæreste. Vært: Berit Wheler Sendt første gang 23.11.05

05:50  

Dyrehospitalet (3:9)
Dyrehospitalet (3:9) I denne sæsons episoder af Dyrehospitalet skal vi sammen med seriens nye og meget engagerede vært, Sofia Rågenklint, både til Afrika og til de mere velkendte steder i Gøteborg, Helsingborg og Kålmårdens dyrepark. Midt i undersøgelsen af løven Malik sker det, der er alle dyrlægers mareridt - og alle må styrte ud af løveburet! Katten Mio er blodig og i chok, da han kommer til dyrehospitalet, men ingen ved hvad der er sket ham. Nordvision fra Sverige.

06:20  

Når gorillaen er på springtur
Når gorillaen er på springtur Det handler om mandlig charme "Bag kulisserne i Zoo", og så kommer man ikke uden om hangorillaen Samson fra Givskud. Han snupper sig en springtur, for el-hegn er ingen hindring, når man er stor og stærk. Direktøren for Randers Regnskov viser rundt i "fars hemmelige kælder", hvor det kribler og krabler, mens hanelefanten Håkon fra Aalborg skubber jern som en anden bodybuilder. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 24.05.01

06:50  

Din og min uge (2:4)
Din og min uge (2:4) I denne uge følger vi Troels og Melanies eksperiment med at skiftes til at bestemme alting i en hel uge. Troels prøver at blive klogere på, hvordan man er en rigtig mand og tvinges ud i madlavningens kunst for første gang, mens Melanies tålmodighed konstant kommer på prøve.

07:20  

Sove med hajer
Sove med hajer For de fleste vil det være et mareridt at tilbringe en nat sammen med en flok hvidhajer, men den sydafrikanske hajekspert Mike Rutzen er overbevist om, at de store hvide hajer ikke dræber i flæng og har tænkt sig at bevise det ved at dykke ned og tilbringe en nat sammen med dem.

08:15  

De flyvende læger (78:224)
De flyvende læger (78:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

DR2

00:05  

Ingen panik - fattigdom kan afskaffes!
Ingen panik - fattigdom kan afskaffes! Den svenske statistiker Hans Rosling med et underholdende og tankevækkende faktashow om verdens sande tilstand. Ved FN's topmøde i september 2015 vedtog verdens ledere nye globale mål for bl.a. fattigdomsbekæmpelse frem til 2030, og Rosling viser, at der her er håb om helt at afskaffe den globale fattigdom. Godt nok lever en milliard mennesker stadig i ekstrem fattigdom, men det tal er halveret siden FN's udviklingsmål for 15 år siden. Se med og bliv optimist på verdens vegne!

01:05  

60 Minutes
60 Minutes

01:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

DR2 Morgen
DR2 Morgen DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

DR3

00:15  

DR3 Dok: En fod i grillen
DR3 Dok: En fod i grillen

01:10  

Besat af tatoveringer (3:3)
Besat af tatoveringer (3:3) 52-årige Kathy har to interesser: tatoveringer og ungdomsserien "Twilight". Så hvad er mere indlysende end at kombinere de to! Hendes krop er dækket af scener fra filmene, og hun har brugt ca 100.000 kroner på at blive en levende reklamesøjle for den populære romantiske serie. Hendes mand har efter bedste evne forsøgt at forstå hende, men Kathy er næsten gået personligt fallit på de store tatoverings-udgifter. Så hvornår bliver det nok for hendes familie?

02:00  

Fif TV (12)
Fif TV (12) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. Thomas Skov vil gerne lære, hvordan man bærer sig ad med at passe et barn, så han kan blive en god far. Og det er ikke sådan lige til, der er nemlig rigtig meget, man skal huske.

02:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:30  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

07:00  

Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v
Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi lækker 'latindans' med Yvonne og Barthelot. Så har vi træning for ballerne med Selina, og til slut skal vi have trænet 'bryst og vinger' med Behruz.

DR K

01:45  

Tranerne flyver forbi
Tranerne flyver forbi Veronika og Boris er dybt forelskede, men det unge par adskilles, da Boris drager til fronten som soldat under 2. verdenskrig. Mens Veronika går rundt i uvished om Boris' skæbne, må livet gå videre i Moskva, selv om ingen er upåvirkede af krigen. Mikhail Kalatozovs virtuose mesterværk modtog Cannes-festivalens Guldpalme, mens Tatjana Samojlova fik prisen for bedste skuespillerinde. Veronika: Tatjana Samojlova. Boris: Aleksej Batalov. Instruktion: Mikhail Kalatozov.

03:15  

Dagbog fra 1. Verdenskrig (8:8)
Dagbog fra 1. Verdenskrig (8:8) Fjorten børn og voksne, kvinder og mænd fra Frankrig, Australien, Italien, Tyskland, Østrig-Ungarn, Rusland og Storbritannien fortæller om Den Store Krig gennem deres dagbøger.

04:10  

Verdenshistorien (1:8)
Verdenshistorien (1:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag.

05:08  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

05:13  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:30  

Designtalenterne (5:5)
Designtalenterne (5:5) Efter at have arbejdet intensivt med de nye borde og stole til Finn Juhl salen i FN bygningen er afgørelsens time nu endelig kommet for de fem designere, der alle sammen er taget til New York. Her skal de fem projekter præsenteres som bud på dansk møbeldesign anno 2011 på Museum of Modern Art og så skal vinderen af den prestigefyldte opgave selvfølgelig afsløres. Sammen med mange andre er den danske dronning er kommet for at sige tillykke til vinderen, samt få en præsentation af de fem projekter. Sendt første gang 30.06.11

07:00  

Så længe hjertet slår (7:14)
Så længe hjertet slår (7:14) Denne serie handler om forelskelse, ensomhed og drømme, den handler om dig og mig uanset alder, den handler om at bruge livet, mens vi er i det. Seriens medvirkende er alle over 60, men deres længsel efter til stadighed at blive set og hørt, efter behovet for fællesskab, efter at blive elsket, er universel. Vi møder seks singler, som seriens vært Magnus Silfvenius Öhman vil sende på mindst en blinddate i håb om, at alle - eller nogen - finder kærlighed, venskab eller i hvert fald godt selskab. I dag rejser Bror fra Larsmo til Vasa for at træffe Grækenlands-entusiasten Kerstin. Nordvision fra Finland.

07:30  

Så længe hjertet slår (8:14)
Så længe hjertet slår (8:14) Denne serie handler om forelskelse, ensomhed og drømme, den handler om dig og mig uanset alder, den handler om at bruge livet, mens vi er i det. Seriens medvirkende er alle over 60, men deres længsel efter til stadighed at blive set og hørt, efter behovet for fællesskab, efter at blive elsket, er universel. Vi møder seks singler, som seriens vært Magnus Silfvenius Öhman vil sende på mindst en blinddate i håb om, at alle - eller nogen - finder kærlighed, venskab eller i hvert fald godt selskab. I dag er det Ossian, der skal på banen, og han synger temmelig meget! Han skal spille minigolf med Darling. Nordvision fra Finland.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den af malerier af Jens Peter Sinding Jørgensen. www.dr.dk/morgenandagten

08:25  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Solens mad
Solens mad Vi skal på rejse til en lille bjergby nær grænsen til Appenninerne i Italien, og her bl.a. deltage i jagten på den hvide trøffel, der bliver solgt i Roms og Milanos delikatessebutikker for 15.000 kr. pr. kilo! En af dem, der er bedst til at finde trøflerne, der vokser under jorden, er en specieldresseret trøffelhund. Nordvision fra Sverige.

DR Ultra

06:00  

Tintin
Tintin Flight nr. 714 til Sydney (2:2)

06:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:30  

Redakai
Redakai

06:54  

Mønk
Mønk

06:57  

Mønk
Mønk

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

07:10  

Isas Stepz (39)
Isas Stepz (39) Isa's far finder ud af Isa's hemmelighed, og giver hende stuearrest på danseskolen. Isa prøver så godt hun kan på at slippe udenom, men hendes far lader hende ikke slippe så let.

07:25  

Fanboy og Chum Chum
Fanboy og Chum Chum Tegnefilm med dansk tale.

07:35  

Uglen
Uglen Helt ugle-skyldig.

07:40  

Danmarks vildeste maskine
Danmarks vildeste maskine Pansermirk - Mineryder

07:50  

Oscars oase
Oscars oase Grillfest

08:00  

Sebastian på dybt vand (3)
Sebastian på dybt vand (3) "Vestafrikansk dværgkrokodille" Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. I dag flytter de vestafrikanske dværgkrokodiller ind på Den Blå Planet. De stærke dyr kræver styrke og forsigtighed fra dyrepasserne og en helt særlig timing i udsættelsen for at krokodillerne ikke slår hinanden ihjel.

08:20  

Uglen
Uglen Min ven uglen.

08:25  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

08:50  

Kvit eller dobbelt
Kvit eller dobbelt Der skal nørdes igennem for fuld kraft, når DR Ultra sender et nyt afsnit af quizzen Kvit eller Dobbelt. I aftenens program skal du møde Scott, der dyster i emnet Pokemon. Du kan også se, om Clement går hele vejen, når han svarer på spørgsmål om færger.

DR Ramasjang

05:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Willy og far skal samle agern. Far vil gerne lære Willy at bruge hovedet. Det gør Willy, men ikke som far havde tænkt sig.

05:40  

Kære Sebastian
Kære Sebastian Chimpanserne skal have mad. De bruger pinde til at fiske maden op af nogle kunstige termitboer. De vil gerne have madro og truer Sebastian med deres pinde.

06:00  

Gæt med Emil
Gæt med Emil

06:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

06:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Selvstændige Nille.

06:30  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Vi holder sammen.

06:45  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

07:00  

Vilde venner (10)
Vilde venner (10) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Kristine og Emil, der har vagten i klubhuset. De skal gøre rent i egernburet, klippe alle fårene og så skal de ud og redde en krageunge, der sidder fast i et fodboldmål.

07:20  

Ramasjang generationen ser tilbage på sutter
Ramasjang generationen ser tilbage på sutter Vi har fulgt Ramasjang generationen siden de var helt små. Nu er de ifølge dem selv ved at blive meget store, og det er tydeligt, at de har udviklet sig til små personligheder med forskellige kompetencer og forestillinger om livet. Her kigger de tilbage på dengang de var yngre, gik i børnehave og oplevede mange ting for første gang.

07:30  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

07:40  

Postmand Per
Postmand Per En besværlig transport. Dukkefilm. Det er snevejr i Grønnedal, og da postbilen bryder sammen, må Per ud at låne et køretøj. Men det lader til at være en dårlig dag for biler og motorcykler.

08:00  

Kalles Danmarks tour - Fåborg
Kalles Danmarks tour - Fåborg Musikeren Kalle er taget på DanmarksTour i sin orange bil for at høre, hvordan Danmark lyder. Fyn er fin, har han hørt og derfor er han draget mod Fåborg. Her møder Kalle en kreative børn, der vil male et kunstbillede af ham. Men han møder også trolden Finn og får lov at spille på et klokketårn. Der er helt eventyrligt i Fåborg.

08:30  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Mikkels trylleshow.

08:40  

Babar
Babar Sang staven, Tegnefilm med danske stemmer.

08:55  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

 
DR1

09:00  

De flyvende læger (79:224)
De flyvende læger (79:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

09:45  

Downton Abbey IV (8:10)
Downton Abbey IV (8:10) Rosamund, Ediths tante, lægger en plan for Ediths ufødte barns fremtid. Rose har sine egne planer, men de falder ikke i god jord hos familien. Samtidig fortæller Anna Mary, hvem der voldtog hende. Men hun frygter, hvad der sker, hvis Bates også finder ud af det - måske med god grund.

10:50  

Antikkrejlerne (40)
Antikkrejlerne (40) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

11:35  

Skattejægerne
Skattejægerne Følg Skattejægerne i deres jagt efter antikviteter, retrofund og lopper rundt i hele Danmark. Boligstylisten, Katrine Martensen-Larsen, skal indrette en hall i en villa på Frederiksberg i antik stil. Marskandiserne, Mads Ejlersen og Jens Guldsmed- Thomsen, tager på skattejagt i et privat hjem, og det er særligt en stor galionsfigur, der trækker. Og på Fyn tager antikvitetshandleren, Rikke Fog Sørensen, på marked, hvor hun gør mærkværdige fund. Sendt første gang 18.02.14

DR2

09:00  

DR2 Morgen (G)
DR2 Morgen (G) DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

11:00  

Sundhedsmagasinet
Sundhedsmagasinet

11:25  

Jagten på lykken (5:8)
Jagten på lykken (5:8) Lykken er i fokus som aldrig før, forskning inden for området eksploderer og vi læser stadig flere teorier om hvad det er, der gør nutidsmennesket lykkeligt, men er det i sidste ende op til os selv - kan vi ligefrem lære at blive lykkelige? I dag vil Hanna Hellquist undersøge den betydning, vores relationer har for os, for hvad ville verden være uden venner og familie? Hanna skal møde en mand, der mistede hele sin familie i Khao Lak under tzunamien, men på rekordtid etablerede han en ny. Nordvision fra Sverige.

11:55  

Jagten på lykken (6:8)
Jagten på lykken (6:8) Lykken er i fokus som aldrig før, forskning inden for området eksploderer og vi læser stadig flere teorier om hvad det er, der gør nutidsmennesket lykkeligt, men er det i sidste ende op til os selv - kan vi ligefrem lære at blive lykkelige? I dag undersøger Hanna Hellquist, om noget som sex, mad, vin og italienske schlagere kan være med til at gøre os lykkelige. Hun skal tale med livsnyderen Amelia Adamo og kokken Niklas - og så skal hun heldigvis til chokolademassage. Nordvision fra Sverige.

DR3

11:30  

Fif TV (12)
Fif TV (12) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. Thomas Skov vil gerne lære, hvordan man bærer sig ad med at passe et barn, så han kan blive en god far. Og det er ikke sådan lige til, der er nemlig rigtig meget, man skal huske.

DR K

09:00  

Solens mad
Solens mad På en lille gård udenfor Reggio i Italien skal vi følge fremstillingen af den ægte vare, nemlig en parmesanost, der er lavet på samme måde som for tusind år siden. Vi skal smage på forskellige delikatesser og specielle drikkevarer, og vi skal møde nogle af fagenes allerbedste håndværkere. Nordvision fra Sverige.

09:30  

Så hatten passer (4:12)
Så hatten passer (4:12) Et crazy teater-show uden manuskript og fuld af overraskelser. Publikum bestemmer, hvad der skal spilles, men skuespillerne bestemmer selv hvordan. Med Niels Olsen, Søren Østergaard, Torben Zeller, Claus Bue, Søren Hauch-Fausbøll og Gunnar Frøberg. Fra 1991.

10:00  

Ordet på bordet
Ordet på bordet Thomas Eje, Sonja Oppenhagen og Lise-Lotte Norup leger ordskjul med tre gæster Otto Leisner, Poul Thomsen og Poul Jørgensen under skarp bevogtning af værten Henrik H. Lund. Sendt første gang 1994.

10:25  

Ordet på bordet
Ordet på bordet Thomas Eje, Sonja Oppenhagen og Lise-Lotte Norup leger ordskjul med tre gæster Otto Leisner, Poul Thomsen og Poul Jørgensen under skarp bevogtning af værten Henrik H. Lund. Sendt første gang 1994.

10:55  

Billeder, der ændrede verden: Cubakrisen
Billeder, der ændrede verden: Cubakrisen Søndag den 14. oktober 1962 tager piloten Richard Heyser et billede over den vestlige del af Cuba, der afslører sovjetiske mellemdistance- missiler. Da overordnede i det amerikanske militær, ser Heysers foto, sætter det en kædereaktion i gang, som er tæt på at sende verden ud i atomkrig.

11:05  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (31:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (31:35) 1984 blev et afgørende år for strejkelederen Dave Douglass, 'Red Danny', fra minebyen Hatfield. Margaret Thatcher ville en gang for alle bryde fagforeningernes magt og satte hårdt mod hårdt. Tusinder af minearbejdere kæmpede mod politiet for åben skærm. Thatchers pressesekretær, Bernard Ingham, er ikke i tvivl, når han ser tilbage. Det handlede om kampen for magten. Hvem ledte Storbritannien? Fagforeningerne eller landets premierminister. Thatcher vandt efter et års kamp, og i Hatfield ser man stadig skævt til skruebrækkerne, der valgte at gå på arbejde under strejken.

11:40  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (32:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (32:35) I 1986 eksploderede en af reaktorerne på atomkraftværket i Tjernobyl i det nuværende Ukraine og spredte store radioaktive skyer over Europa. Igor Kostin var en af de første fotografer på stedet, og en af de få overlevende. Ludmilas mand, Vasily, var en af brandmændene, der nedkæmpede ilden. Sytten dage efter døde han. Hans krop faldt bogstaveligt talt fra hinanden. En 30 kilometer zone omkring værket er stadig forbudt område, men en del gamle mennesker er illegalt vendt tilbage til deres hjem. I dag tilbyder rejsebureauer endagsture til værket og spøgelsesbyen Pripjat.

DR Ultra

09:30  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Der er noget over Josephine.

09:45  

Mig og min robot
Mig og min robot Anemones bedste ven.

10:00  

Store NØRD
Store NØRD Simon og Søren skal prøve en hangglider og bygge deres egen drage, der kan løfte Søren.

10:30  

Oscars oase
Oscars oase Bowling

10:40  

Dagens ret
Dagens ret Kyllinge spyd med bulgursalat I dag skal der virkelig kræses, når Jose og Chris tager os med til det eksotiske Mellemøsten og laver kyllingespyd med sesam og bulgursalat fyldt med sprøde grønsager og fetaost. Vi skal også høre om et hemmeligt trick fra den gamle skolebod, hvor pigerne købte rød bulgursalat.

10:50  

Verdens bedste quiz
Verdens bedste quiz ALLE danske børn kan være med i VERDENS BEDSTE QUIZ, når Joakim Ingversen byder indenfor i sit outstanding quizstudie. 15 minutter med fuld knald på. Ikke en flue får lov til at hvile på væggen, og quizrunderne er udfordrende, spændende og rigtig dumme... De to deltagere i studiet får hjælp fra alle steder i landet, når fire børn og en hemmelig gæst sidder klar foran deres webcam. Se med i aften, hvor Gustav og Maja bl.a. dyster i runden "Noget med dans," hvor de skal gætte Joakims perfekte dance-moves Vinderen går hjem med 350 kr. og den eftertragtede og helt unikke t-shirt, som alle drømmer om.

11:05  

Wild Kratts
Wild Kratts

11:30  

Voksenfælden II
Voksenfælden II Voksenfælden "Bag-om" viser, hvordan et program bliver til. Se hvordan man laver skjult kamera og lær børnene fra Voksenfælden bedre at kende, når de ikke optager. Se ekstra materiale og gense de vildeste scener fra sæsonen med kommentarer fra børnene, der også fortæller, hvordan det er at være med i programmet.

11:50  

Junglebanden
Junglebanden

DR Ramasjang

09:10  

Vilde venner (9)
Vilde venner (9) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Kristine og Emil, der har vagten i klubhuset. De skal fodre krageunger, bygge en hule til et pindsvin og så skal de redde en flok måger ud fra et fodboldnet.

09:30  

Ramasjang generationen ser tilbage på sove og vågne
Ramasjang generationen ser tilbage på sove og vågne Vi har fulgt Ramasjang generationen siden de var helt små. Nu er de ifølge dem selv ved at blive meget store, og det er tydeligt, at de har udviklet sig til små personligheder med forskellige kompetencer og forestillinger om livet. Her kigger de tilbage på dengang de var yngre, gik i børnehave og oplevede mange ting for første gang.

09:40  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

09:50  

Postmand Per
Postmand Per Den talende kat. Benny har fået en walkie-talkie. Og nu opdager han og Poul, at man kan bruge den til noget virkelig sjovt. Noget som får hele byen til at undre sig.

10:10  

Kalles Danmarks tour - Odense
Kalles Danmarks tour - Odense Kalle er taget til Odense. Her får han sig en god snak med selveste H.C. Andersen som sender ham ud for at møde en pige, der elsker marcipan, ud og høre folkemusik og ikke mindst spille musik med byens børn. Odense banegård sender folk fra midt i landet ud til alle andre hjørner, men hvor skal de hen alle disse mennesker? Måske de har brug for en sang til rejsen.

10:40  

Dyrenes ø (3:13)
Dyrenes ø (3:13) Om en gruppe dyr, som på en flydende ø forsøger at slippe væk fra menneskenes forfølgelser. En flodbølge nærmer sig - og gode råd er dyre.

11:05  

Sofus (3)
Sofus (3) Sofus lander hos Hugo, der bor i Sverige. Hugo har astma og skal til lægen. Det er ikke altid lige sjovt at skulle undersøges, men Hugo klarer det flot og bagefter får han lov til at undersøge Sofus med lægens rigtige udstyr. Hjemme leger Hugo med sin gode ven og Sofus laver 'Sofussjov' med dem begge. Dagen slutter med fredagsguf, godnathistorie og en gave fra Hugo til Sofus.

11:20  

Ramasjang Mysteriet
Ramasjang Mysteriet Hvor er Skoleinspektørens maltbolsjer? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

11:50  

Monster Buster
Monster Buster Tvillingerne Alaska og Østen har problemer med hvert sit fantasi-monster. Østen har en dum zombie, og Alaska har en heks, der halter. Heldigvis ved MonsterBuster Mille lige, hvad der skal gøres - og sammen laver de tre en snedig fælde med mudder, sjove snorkelyde og et fangenet. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

DR1

12:00  

Antikduellen (27:30)
Antikduellen (27:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Søren Falk fra Quriosa i København mod Jesper Damgaard-Laurtisen fra Damgaard-Laurtisen Antik i Odense. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Haderslev og omegn. Sendt første gang 04.06.13

12:30  

I hus til halsen (8:8)
I hus til halsen (8:8) Da Anne og Hans Peters yngste barn flyttede hjemmefra føltes huset i det centrale Odense både for stort og tomt. 25 år som børnefamilie var slut, og de ville videre i en mindre lejlighed tættere på børn og børnebørn. Huset ned til Odense Å blev sat til salg - men efter et år er det nye liv stadig kun en drøm. Ejendomsmægleren Jesper Nielsen og designeren Anders Faaborg er taget til Fyn for at hjælpe Anne og Hans Peter med at få deres drøm til at gå i opfyldelse.

13:10  

Hammerslag 2011 (7)
Hammerslag 2011 (7) Peter Ingemann og et hold mæglere på udebane besøger landets fjerdestørste by, Aalborg. Som sædvanlig er udfordringerne vidt forskellige. En lækker havnelejlighed, 70'er villa med motorvej i baghaven og en sød lille villa i Liebhaverkvarteret Hasseris, der gemmer en overraskelse i garagen. Sendt første gang 30.08.11

13:40  

Mord på hjernen (7:21)
Mord på hjernen (7:21) 'Blodets bånd'. Ligene af to brødre bliver fisket op af en bjergsø. Af et afskedsbrev fremgår det, at brødrene har indgået en selvmordspagt. Alligevel er Noel Bain ikke overbevist om, at de to mænd har taget deres eget liv. Og da en kvinde findes død tæt på det første gerningssted, står han pludselig med to forbundne mordsager.

DR2

12:25  

Niklas' mad (3:5)
Niklas' mad (3:5) Kokken Niklas Ekstedt vil igen rejse til forskellige steder i verden for at besøge nogle af de stjernekokke, der er blandt de absolut ypperste inden for branchen. Niklas vil kigge dem over skulderen i de fem dage, han er i praktik, men den sidste dag skal han selv skabe en ret - og formålet er at få den på restaurantens menukort. I denne episode går turen til London, til Rochelle Canteen, en småhemmelig frokostrestautrant, som kokken Margot Henderson står bag. Margots madlavningskunst lokker både storbyens beboere og kändisser som bl.a. Björk og Keira Knightly til. En særlig udfordring for Niklas bliver, at Margot faktisk synes, at de nye unge gourmetkokke har ødelagt gastronomien i europa. Nordvision fra Sverige.

12:55  

Storrygeren - det oser af sandart (6:8)
Storrygeren - det oser af sandart (6:8) Det er juni måned, og sandartfiskeriet er netop genåbnet i Silkeborg søerne efter at have været lukket hele maj. Så lystfiskeren Gordon P. Henriksen er meget spændt på, om han får en fisk på krogen, når han tager vennen og kokken Jan Gildam med på tur i de smukke søer. De tager af sted, før solen er stået op, for så er chancen for at fange den ønskede sandart lidt større. Men er det nok til at de fanger en fisk? - den rigtige fisk vel at mærke... Hvis ikke, må Gordon gå den lange, ydmygende vej til fiskehandleren efter et eksemplar. For fisk skal der til, og den skal ryges! Og denne gang disker Jan op med alt fra delikatessehummer til hjemmelavet rygeost. Sendt første gang 12.08.12

13:25  

Jimmys bondegård (6)
Jimmys bondegård (6) Efter de første par år er forretningen blevet større, men Jimmy Dohertys problemer er ikke blevet mindre. Jimmy skal ikke bare lære om landbrug, men også lære at være chef. Han kæmper for at holde liv i sin yndlingsgris og får besøg af politiet.

14:25  

Junkfoodbørn - hvem har skylden? (1:2)
Junkfoodbørn - hvem har skylden? (1:2) Over hele Storbritannien er antallet af børn med alvorlige sundhedsproblemer stigende. Børnene spiser for meget, børster ikke tænder og dyrker ikke motion, og for første gang i århundreder kan mange af dem risikere at dø i en yngre alder end deres forældre. I Leeds har en fjerdedel af alle børn under fem år huller i tænderne og en tredjedel er fede. Sundhedspersonalet er frustreret, og forældrene er bekymrede. Men nogle familier beslutter sig for tage skeen i den anden hånd og forsøge at få en sundere livsstil.

DR3

12:05  

Mayday: flykatastrofer XIII (6:10)
Mayday: flykatastrofer XIII (6:10) Amerikansk dokumentarserie fra 2013 Den 15. september 1989 bliver Fly NOAA 42 fanget i en voldsom orkan over Caribien. Flyets ene motor bryder i brand, og pilotens eneste udvej er at forsøge at foretage en nødlanding. Kig med og se, hvordan den dramatiske hændelse forløb.

12:55  

Homeland III (3:12)
Homeland III (3:12) Nicholas Brody er stadig på flugt, mistænkt for at stå bag det blodige terrorangreb mod CIA's hovedkvarter, og hans situation bliver stadig mere desperat. Samtidig er Carrie blevet indlagt på den lukkede afdeling. Hun kæmper for at komme i forbindelse med Saul, da en mystisk mand tilbyder at hjælpe hende. Carrie Mathison: Claire Danes. Nicholas Brody: Damian Lewis. Jessica Brody: Morena Baccarin.

13:45  

Homeland III (4:12)
Homeland III (4:12) Carrie erfarer, at CIA stadig kan udøve magt, selv i tjenestens nuværende tilstand. Dana stikker af hjemmefra og tvinger Jessica til at gå til politiet. Saul og Fara følger pengesporet til et uventet sted, og Carrie spiser morgenmad med en ny klient. Carrie Mathison: Claire Danes. Nicholas Brody: Damian Lewis. Jessica Brody: Morena Baccarin.

14:35  

St. Trinian's - Lærernes skræk
St. Trinian's - Lærernes skræk St. Trinian's er verdens værste pigeskole. Her går de vilde piger, som ingen andre skoler kan tæmme. Men skolen er i store problemer. Banken truer med at lukke St. Trinian's, og undervisningsministeren vil indføre orden og strenge regler. Men de seje piger og deres rektor er ikke sådan at slå ud. Pigerne udtænker en kreativ redningsplan, der involverer en skolequiz, stoffer og tyveri af et berømt maleri. Kelly: Gemma Arterton. Annabelle Fritton: Talulah Riley. Carnaby Fritton: Rupert Everett. Instruktion: Oliver Parker og Barnaby Thompson.

DR K

12:20  

Breve under censur
Breve under censur Efter Anden Verdenskrig blev Polen mod flertallets vilje en del af den kommunistiske blok ved et kup. Gennem private breve, der trods en lov om brevhemmelighed blev censureret og ofte brugt til at forfølge både afsender og modtager, tegner der sig et billede af livet i et Østblokland i årene fra 1945-1989.

13:15  

Taxa (27:56)
Taxa (27:56) Verner, og de andre i Krone-Taxas bestyrelse, frygter dagens generalforsamling, hvor Herman har lagt op til, at City-Bilen overtager centralen. Finn er flyttet hjemmefra - men Lotte og Peter forsøger, på hver sin måde, at trøste Birgit. Mens Mike har fået en passager, han har problemer med at komme af med igen, lægger René og Gitte fremtidsplaner, som også involverer Mike. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Jens Jørn Spottag, Torben Jensen, Ann Eleonora Jørgensen, Peter Steen, Berrit Kvorning, Klaus Wegener, Gerard C. Bidstrup, Tammi Øst, Solbjørg Højfeldt, Folmer Rubæk, Vibeke Ankjær og Caroline Drasbæk. Manuskript: Lotte Tarp og Stig Thorsboe. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Henrik Jongdahl, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

13:55  

Taxa (28:56)
Taxa (28:56) Stine redder, ved et tilfælde, Mai ud af en alvorlig knibe og beslutter at hjælpe hende yderligere - men Mais problemer er langt større, end Stine havde drømt om. Skilsmissen mellem Birgit og Finn kommer ikke til at forløbe så smertefrit, som Finn havde forestillet sig - til gengæld får Birgit en god ide, som involverer Lotte og Fie. Mens Andreas opsøger Mette, og Verner får besøg af Eva, er Tom bekymret for Mai. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Caroline Drasbæk, Tammi Øst, Solbjørg Højfeldt, Ann Eleonora Jørgensen, Benny Hansen, Dejan Cukic, Lars Bjarke, Vibeke Ankjær, Thomas Graversen, Susan A. Olsen, Laura Christensen, Morten Kristensen og Caroline Johansen. Manuskript: Ole Meldgård, Peter Thorsboe og Stig Thorsboe. Instruktion: Peter Thorsboe. Foto: Ole Schultz, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Om autoværn på Hørsholm-motorvejen, om en ung Otto Brandenburg og hans endnu yngre fans, om en kendt minister, der træder tilbage i utide, om Gunnar Nu og Lennart Hyland, der tipper landskamp, om storbrand i Københavns centrum og om en fodboldspiller, der var alles helt. Redaktion: Marianne Kemp, Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

DR Ultra

12:00  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:15  

Sofie Linde Show
Sofie Linde Show I aften i Sofie Linde Show vender Citybois tilbage til DR Byens studie 5! Sofie har arrangeret en Citybois Tour i København for en flok pensionister - og så udfordrer hun Anthon og Thor i en våd omgang vand-pong. Tyrees Tyr og DJ Isak styrer musikken og Bubber har undersøgt om tilfældige voksne finder sig i at få rettet på håret og tøjet og få pillet bussemænd - ting, som børn må finde sig i på daglig basis. Det er lørdag - det er familietid - det er Sofie Linde Show - og nu tvinger vi børn og voksne tilbage ind i hinandens liv!

12:45  

Tintin
Tintin Flight nr. 714 til Sydney (2:2)

13:10  

Redakai
Redakai

13:30  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

14:00  

Besat af: Citybois
Besat af: Citybois "BESAT AF: Citybois" Fire fans på 11 år, 12 år og 14 år kan ikke få nok af de to drenge fra X-Factor, for de er besatte af Anthon og Thor fra Citybois og deres musik! Nu rykker Thea og Luna, Julie og Amalie, og en ordentlig bunke idolplakater, direkte ind i et tv-studie, for de skal battle mod hinanden i en duel på nørdet viden om deres store idoler. Værten Sofie Østergaard har selvfølgelig fået hjælp fra en masse "Citygirls" til at lave nogle ultra svære spørgsmål, som giver de fire fangirls sved under armhulerne!

14:30  

Max (5:8)
Max (5:8) Max er en ganske almindelig dreng på 10 år, der går og tumler med livets store spørgsmål. I dette afsnit bliver Max drillet af to mindre drenge. Mor beslutter derfor at Max skal udvikle sin mandighed, og søger hjælp hos deres kendte nabo Steen Cold. Det fører Max ud i skoven til rollespil, iført mors hjemmelavede kostume. Instruktion: Lotte Svendsen Manuskript: Oliver Zahle, Jens Korse & Lotte Svendsen Producer: Thomas Meyer Max - Samuel Heller-Seiffert Mor - Mette Horn Far - Anders Nyborg Esther - Anna Agafia Svideniouk Egholm Steen Cold - Lars Bom Hassan - Faysal Mobahriz Ulla - Louise Mieritz

DR Ramasjang

12:05  

Sigurds Bjørnetime
Sigurds Bjørnetime Har du prøvet at sejle med en stor færge? Og har du prøvet at se på alle de underlige fisk, der er nede i vandet? Det har Sigurd og Bjørnen Bjørn været rundt omkring i hele Danmark for at prøve.

12:30  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være fisker. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "3", hvor de laver den lækre frugtdrik "smoothie". Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

12:55  

Tilde og vennerne
Tilde og vennerne Tuts vennetjenester.

13:05  

Nu er det ikke sjovt længere 1:8
Nu er det ikke sjovt længere 1:8

13:30  

Skæg med bogstaver
Skæg med bogstaver Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet J, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog. www.dr.dk/oline

13:55  

Eghjorten Buller
Eghjorten Buller Eghjorten Buller bliver ved et uheld blæst fra sit trygge hjem og ud i skoven. Han bliver reddet af en sød ildflue, men ikke alle skovens dyr er lige søde - kakerlakken Hugo vil nemlig gøre alt for at gøre Buller til sin håndlanger.

14:20  

Klassen 1. b (6:7)
Klassen 1. b (6:7) Klassen er til fastelavnsfest. De skal slå katten af tønden uden at få ondt i armen. Hvor på tønden er det smartest at slå? Og hvilken klasse bliver kåret som den bedst udklædte klasse på skolen?

14:35  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog - hvor alting synker i jorden Er der mon en underjordisk tiger, der er på spil? Medvirkende: Henrik Lykkegaard, Brian Patterson, Ole Stephensen Manuskript: Julie Lund-Stephensen

DR1

15:20  

Strømerne fra Liverpool (8:12)
Strømerne fra Liverpool (8:12) Kriminalbetjent de Pauli kommer i kontakt med en 12-årig pige, der beskyldes for at have stjålet et par dyre tennissko. Da de Pauli presser pigen, fortæller hun, at hun har fået skoene af sin musiklærer, der har misbrugt hende seksuelt. En sag, der viser sig at være mere kompliceret, end det først ser ud til.

16:10  

Strømerne fra Liverpool (9:12)
Strømerne fra Liverpool (9:12) Kriminalbetjent de Pauli er gået undercover i en natklub i håb om at afsløre en narkohandler. Det får ubehagelige følger. Hendes mål, O'Brien, gennemskuer, at hun er betjent. Han truer hende. De Pauli er rystet, især da det bliver klart, at O'Brien ved, hvor hun bor.

17:00  

Downton Abbey IV (9:10)
Downton Abbey IV (9:10) Sommeren 1923. Som led i Roses debut i selskabslivet skal hun præsenteres ved hoffet, og familien er taget til London for at forberede sig på det travle selskabsprogram. En lejlighed, som Martha Levinson, Coras mor, ikke vil gå glip af, så hun melder sin ankomst sammen med familiens sorte får, Coras bror Harold. Violet: Maggie Smith. Martha Levinson: Shirley MacLaine. Harold: Paul Giamatti.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:15  

Bumletog gennem Afrika - Zambia (3:5)
Bumletog gennem Afrika - Zambia (3:5) De afrikanske jernbaner hører ikke til de hurtigste. Til gengæld har de nogle af verdens bedste udsigter. Den walisiske skuespiller Griff Rhys Jones tager denne gang toget fra Zambia og Zimbabwe, der går tæt på et af verdens vidundere, nemlig Victoriavandfaldene, der ligger på grænsen mellem de to lande. Han begynder den 1.700 kilometer lange tur i byen Kasama i det nordlige Zambia, hvor toget ankommer kun 33 timer forsinket!

16:00  

Storrygeren - det oser af torsk (7:8)
Storrygeren - det oser af torsk (7:8) En af de mest kendte og traditionelle spisefisk er torsken, og sådan en skal vennerne, kokken Jan Gildam og lystfiskeren Gordon P. Henriksen, selvfølgelig også have på deres "trofæliste". Så de er taget hele vejen til Danmarks nordspids, Skagen, hvor der bogstaveligt talt skal hives torsk i land. Der er masser af fisk i havet, men spørgsmålet er, om de nu også er lige der, hvor vennerne prøver lykken. Én ting står i hvert fald klart - der skal fisk på bordet! Og kommer der ikke det, må Gordon gå den lange, ydmygende vej til fiskehandleren og købe et eksemplar. Jan har nemlig både gulvklude og nogle helt særlige ryge-spande med til at lave torsk på. Sendt første gang 19.08.12

16:30  

AnneMad i Spanien (7:8)
AnneMad i Spanien (7:8) Anne Hjernøe har slået sig ned i et hus på landet i de andalusiske bjerge, hvor hun laver mad med de sublime spanske råvarer. Anne besøger de store tørrehaller i bjergbyen Trevélez, hvor skinkerne hænger i titusindvis. Vi hører historien om skinkerne, der saltes og derefter hænger til tørre i op til 2 år. Hjemme i huset laver Anne alverdens retter med skinke. Sendt første gang 20.06.10

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen DR2 Dagen lægger tankevækkende perspektiv på dagens vigtigste begivenheder.

DR3

16:15  

Tyger Takes On... S.2 eps.1-2
Tyger Takes On... S.2 eps.1-2

17:15  

Besat af tatoveringer (3:3)
Besat af tatoveringer (3:3) 52-årige Kathy har to interesser: tatoveringer og ungdomsserien "Twilight". Så hvad er mere indlysende end at kombinere de to! Hendes krop er dækket af scener fra filmene, og hun har brugt ca 100.000 kroner på at blive en levende reklamesøjle for den populære romantiske serie. Hendes mand har efter bedste evne forsøgt at forstå hende, men Kathy er næsten gået personligt fallit på de store tatoverings-udgifter. Så hvornår bliver det nok for hendes familie?

DR K

15:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om fjernøstlig strækmarch, om folketingets forsøg på at lukke af for tv-reportager på Christiansborg, om Arne Myggen, der driller Københavns Sporveje, om dansk politis anti-terrorkorps, og om en russisk bjørn, der gik amok i tv-studiet. Redaktion: Marianne Kemp, Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

15:35  

Danmark i Den Kolde Krig (10:12)
Danmark i Den Kolde Krig (10:12) Vietnamkrigen fik en gruppe danske efterkrigsbørn til at sætte spørgsmålstegn ved den meget skarpe opdeling mellem det gode i vest og det onde i øst, mens en anden gruppe ihærdigt forsøgte at holde sammen på alliancen med USA. Krigen havde løftet sig ud af Vietnam og var blevet en del af Den Kolde Krig. Tilrettelæggelse: Anne Lea Landsted.

16:15  

Danmark i Den kolde Krig (11:12)
Danmark i Den kolde Krig (11:12) I løbet af den kolde krig og i 70'ernes Danmark, blev en gruppe danske unge så politisk radikaliserede, at de forestillede sig, at den politiske magt i Danmark skulle vindes ved en væbnet revolution. Samtidig forsvarede de unge politiske systemer, som eksempelvis det sovjetiske og det kinesiske, hvor undertrykkelsen af folket var massiv. Vi møder en række af de unge fra dengang, som forlængst har lagt slagordene om revolution bag sig og i stedet gjort karriere i det danske samfund.

16:50  

Historien om Tower of London
Historien om Tower of London Dette næsten 1000 år gamle borganlæg med sit tårn har fungeret som kongeslot, fængsel, henrettelsesplads og torturkammer, våbenarsenal og Den Kongelige Mønt. Gennem århundrederne er Tower of London gået fra at være symbol på imperialisme og tyranni til at være en nationalskat, ingen englænder ville undvære.

17:45  

Huset på Christianshavn (35)
Huset på Christianshavn (35) "Du er min tulipan". Manuskript: Lise Sørensen. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. I øvrigt medvirker: Judy Gringer, Solveig Sundborg, Ingolf David, Ove Verner Hansen og Jes Holtsø. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 1973.

DR Ultra

15:00  

Skråt op på 3. (8)
Skråt op på 3. (8) Christian inviterer SKRÅT OP PÅ 3. og ind i sin lejlighed, hvor han bl.a. får besøg af Nancy. Svenning og Magnus tjener penge som musikanter, men bliver desværre uvenner over pengene. Haggis slikker på en hummer med vanter. Og Steif skal ind og besøge selveste Nordisk Film hvor bl.a. Natholdet bliver lavet.

15:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Kraftløs

15:35  

Lovens vogtere
Lovens vogtere Tegnefilm.

15:55  

Junglebanden
Junglebanden Tornadoens øje

16:05  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Driver Dave til vanvid

16:40  

Nina Patalo
Nina Patalo Pandekage-trillingerne.

16:50  

Adventure Time
Adventure Time

17:10  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:35  

iCarly
iCarly

DR Ramasjang

15:05  

Naturpatruljen
Naturpatruljen Jættestue. Martin har fundet en jættestue, og sammen med Ketil studeres de gamle økser og lerkrukker. Dr. Pjuskebusk er ude at se på fugle. Ved du, hvordan man kan se forskel på en han- og hunfugl? Tilrettelæggelse: Sebastian Klein, Martin Keller, Ketil Teisen og Lars Ostenfeld.. Producer: Lars Ostenfeld.

15:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at papegøjer ikke kan lide at være alene? Ta' med Lille Nørd på papegøjejagt, og se om det lykkes Anders og Katrine at få papegøjen til at snakke.

16:00  

Gurli Gris
Gurli Gris

16:05  

Gurli Gris
Gurli Gris

16:10  

Smølferne
Smølferne

16:35  

Chuggington
Chuggington Quizmaster Hodge

16:45  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

17:00  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang Vi roder og hamrer. Vi larmer og griner. Kom udenfor og ha' det sjovt med os i Hej Ramasjang. I dag leger Silja og Motor Mille siamesiske tvillinger. Det er ikke nemt, men det er sjovt!

17:01  

Lotte fra Spektakelmagergade (2:7)
Lotte fra Spektakelmagergade (2:7) Lotte er træt af sin gamle trehjulede cykel. Hun vil have en rigtig cykel ligesom Jonas og Mia. Men om morgenen på hendes 5-års fødselsdag er der ingen cykel til hende.

17:35  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes badedyr og låst dem inde i sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få badedyrene tilbage.

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit skal Jan Helmer og Martin Nielsen fra Svendborg Auktionerne på skattejagt i et ganske særligt hjem. I Auktionshuset i Hørsholm har auktionarius Ole Christensen store forventninger til et fint skrin, som skal under hammeren. Et skrin som måske har tilhørt Tordenskjold. Og hos Peter Scherrebeck og Mogens Broe i Haderslev skal der sælges store maskiner. Sendt første gang 07.05.14

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Skattejægerne
Skattejægerne I Odense holder antikvitetshandlerparret Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen vurderingsdag. Og gæsternes forventninger til de medbragte sager er høje. Marskandiseren Søren Falk fikser en samling nyindkøbte møbler og håber på at sælge dem videre direkte fra gaden. Og skrædderen Pauli Tvilling tager til Paris, hvor nogle af de bedste loppemarkeder for vintagetøj findes.

20:30  

Godsejerne (3:6)
Godsejerne (3:6) Da Sanne og Svend bad om 90 millioner kroner til at købe Gram Slot, spændte en skeptisk bankmand ben for deres plan. Men så fik Svend en god idé. Og i dag skal parret forbi den forretningspartner, som hjalp dem til at blive slotsejere. På Møllerup Gods har Anne Sophie og Stig satset stort på at plante hamp, som de vil bruge til at udvikle Møllerups første fødevareprodukter. Nu går fruen selv i køkkenet for at eksperimentere med en hamppesto. Hos Kristian og Maria på Ausumgaard må den travle høsttid ikke gå ud over nicheproduktionerne. Så mens Maria tager på arbejde, tager Kristian imod 50.000 nye kyllinger. Velkommen til Godsejerne!

DR2

18:30  

Nak & Æd - en sika (3:8)
Nak & Æd - en sika (3:8) Sæson 2. Det er i slutningen af januar og jagtsæsonen lakker mod enden for denne gang. Jørgen og Nikolaj er taget til Norddjurs for at nedlægge en sikahjort. Under denne jagt gælder det om at være stille, for sikahjorten er meget sky. Vil det lykkes Jørgen at få nedlagt en - eller skal Nikolaj i stedet tilberede den ræv, som er alternativet? Sendt første gang 20.11.11

19:00  

Den franske forbindelse
Den franske forbindelse Hvordan blev Marseilles centrum for den verdensomspændende narkohandel i 1970'erne. Hvorfor blev netop Marseilles storleverandør af heroin til USA? Og hvorfor ventede fransk politi til begyndelsen af 1970'erne med at forsøge at gribe ind over for narkosmuglerne? Historien om den franske forbindelse, og det tætte forhold mellem franske politikere, politi og mafia, der blev skabt i den sidste halvdel af forrige århundrede og som var grundstenen i det kriminelle netværk, tegnes af dem, der var tættest på begivenhederne.

20:00  

Tæt på døden i Los Angeles
Tæt på døden i Los Angeles BBC dokumentar fra 2014 (Louis Theroux's LA Stories: Edge of Life) Millioner af dollars bruges i USA på behandling af patienter i livets absolutte afslutning. Louis Theroux følger tre patienter, der alle står overfor at skulle dø og er tvunget til at træffe det svære valg: Skal de acceptere det uundgåelige og sove ind med værdighed? Eller skal de kæmpe videre og afprøve enhver mulighed for at blive rask - ligegyldigt hvor store omkostningerne og bivirkningerne måtte være? Med unik adgang til patienter og deres pårørende stiller Louis Theroux spørgsmålstegn ved USA's sundhedssystem og amerikanernes syn på døden.

DR3

18:25  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

19:05  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:30  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:50  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

20:10  

Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (7:10)
Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (7:10)

DR K

18:20  

Huset på Christianshavn (36)
Huset på Christianshavn (36) "Er det så yndigt?" Manuskript: Paul Hammerich. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Emma: Bodil Udsen. Meyer: Arthur Jensen. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Claus Nissen og Poul Thomsen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 31. marts 1973.

18:55  

Rigsfællesskabets historie: 2.verdenskrig (3:6)
Rigsfællesskabets historie: 2.verdenskrig (3:6) I de fem krigsår er Grønland og Færøerne uden for Danmarks kontrol. De amerikanske baser i Grønland bliver afgørende for krigen mod nazisterne, og grønlænderne omfavner de nye impulser udefra. Færingerne tjener formuer på fisk. I danskernes fravær forsøger tilhængerne af selvstyre at tage magten på Færøerne, men de 5000 britiske tropper på øerne truer med at slå 'oprørerne' ned.

19:25  

Skandinavien i Hitlers jerngreb (4:5)
Skandinavien i Hitlers jerngreb (4:5) Dansk dokumentarserie fra 2015 - 4 del: Modstand I Anden Verdenskrig tager Hitler magten i Skandinavien, og han holder Norge, Sverige og Danmark under kontrol, i frygt for den nazistiske terror. Men under overfalden er der noget i gang. Flere og flere trodser frygten og gør oprør. Modstandskamp er farligt, men de er villige til at betale prisen. For kampen for frihed er større end deres eget liv. Med en enestående samling af arkivmateriale fortælles historien om den skandinaviske modstand mod nazismen.

19:55  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Skandinavien i Hitlers jerngreb (5:5)
Skandinavien i Hitlers jerngreb (5:5) Dansk dokumentarserie fra 2015 - 5 del: Retfærdighedens time. Hitlers greb om Skandinavien løsner sig. Alle vegne flygter folk fra krigens sidste krampetrækninger. Den røde hær driver millioner af tyskere foran sig både til Danmark og Sverige. Men tørsten efter hævn har samlet kræfter gennem fem års undertrykkelse, og da den endelig slipper løs, er det med voldsom kraft. Vinderne trækker grænsen hårdt op mellem de onde og de gode og taberne vises ingen nåde. Det mærker den norske nazist, Vidkun Quisling. Og de baltiske krigsfanger i Sverige, der bliver udleveret til deres værste fjende: Sovjet. Men i Danmark slipper topnazisten Werner Best lettere: For retfærdighed er en svær størrelse, og der er mange hensyn at tage.

20:30  

Store danskere: John Mogensen
Store danskere: John Mogensen Store Danskere: John Mogensen I dag, mere end 35 år efter hans død, kender de fleste danskere ham stadig som folkets John med de røde seler og de glade sange. Men bag den joviale facade kæmpede John Mogensen gennem hele sit liv med præstationsangst, alkohol og uforløste kunstnerdrømme. Få historien om en af Danmarks mest populære sangere gennem tiden i det første tv-portræt af John Mogensen nogensinde. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

18:10  

Madlaboratoriet (10)
Madlaboratoriet (10) Oskar og Roning I dag skal kokken Guf mødes med Oskar ude i hans roklub. Guf har aldrig roet før, så Oskar tager ham en tur med ud på søen. Men roturen går ikke helt som planlagt.. Efter Guf og Oskar er kommet sikkert på land, tager de til Madlaboratoriet, hvor de laver det sejeste måltid som Oskar skal overraske sine venner henne fra roklubben med. Og i et ægte ro-måltid er der både sten, fisk og bobler involveret.. Om spiselige sten smager godt kan du se i Madlaboratoriet på DR Ultra.

18:30  

Den er til dig, far (3)
Den er til dig, far (3) Mathias vil gerne have, at år 2015 bliver et bedre år end sidste år, for der havde han lige mistet sin far. Han er en ellers helt almindelig 14-årig dreng, der elsker fodbold. Far var Mathias' fodboldtræner, og de var fans af samme hold. Så hvem skal man nu spille og se fodbold med? Mathias, mor og tvillingebror Victor ser i dette afsnit tilbage på året der er gået uden far. Hvordan har det været uden far?

18:58  

Troldspejlet Nyt
Troldspejlet Nyt

19:00  

Isas Stepz (46)
Isas Stepz (46) Isa skal planlægge en masse ting, og beder Viva om hjælp. Viva indvilliger i at hjælpe og høre historier om hvad der skete på skolen, før hun kom.

19:15  

Isas Stepz (47)
Isas Stepz (47) Det er Isas fars store dag. Isas hår bliver ødelagt og hun kan ikke vise sig offentligt. Samtidig har hun travlt med at arrangere en gave og Marco vil meget gerne vil tale med hende om noget vigtigt.

19:30  

Backstage (5)
Backstage (5) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Det er tid til den årlige melodi grand prix fest. Børnene planlægger et dansenummer til festen, men da Sky kritiserer Ulrikkes dansetrin, gider Ulrikke ikke være med i dansetruppen længere. Claydermann prøver at lære Max hvad en rigtig mand er, og bliver forfærdet da han opdager der er en bøsse på settet - den slags smitter. Claydermann bliver sat på plads og det bliver afsløret af Skadestuen gemmer på en kæmpe grand prix stjerne.

19:45  

Backstage (6)
Backstage (6) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Sky er knust for hun har fået en skønhedsplet i ansigtet. Lulu vil have større bryster, og hvis ikke Niller betaler for dem finder hun en mand, der har penge til plastikbryster. Niller har som sædvanlig ingen penge og sælger alt af værdi på Skadestuen for Lulus skyld. Så det er op til Ulrikke at løse alles problemer.

20:00  

Max (7:8)
Max (7:8) Max er en ganske almindelig dreng på 10 år, der går og tumler med livets store spørgsmål. I dette afsnit kommer Max til at stjæle noget slik fra den berømte nabo, skuespilleren Steen Cold. Mor opdager det, og tvinger ham til at levere det tilbage. Men hvordan står det til med hendes, og andre voksnes moral? Måske er de ikke altid de bedste forbilleder. Instruktion: Lotte Svendsen Manuskript: Oliver Zahle, Jens Korse & Lotte Svendsen Producer: Thomas Meyer Max - Samuel Heller-Seiffert Mor - Mette Horn Far - Anders Nyborg Esther - Anna Agafia Svideniouk Egholm Steen Cold - Lars Bom Hassan - Faysal Mobahriz Ulla - Louise Mieritz Sendt første gang 24.02.07

20:30  

Max (8:8)
Max (8:8) Max er en ganske almindelig dreng på 10 år, der går og tumler med livets store spørgsmål. I dette afsnit har mor chattet med en mand på nettet, og nu skal hun møde ham. Betyder det så at Max skal have en ny far, og hvordan forhindrer man det? Max og Hassan udtænker en plan, der skal redde Max fra at få en dario som far. Instruktion: Lotte Svendsen Manuskript: Oliver Zahle, Jens Korse & Lotte Svendsen Producer: Thomas Meyer Max - Samuel Heller-Seiffert Mor - Mette Horn Far - Anders Nyborg Esther - Anna Agafia Svideniouk Egholm Steen Cold - Lars Bom Hassan - Faysal Mobahriz Ulla - Louise Mieritz Sendt første gang 09.03.07

DR Ramasjang

18:00  

Musen Tip
Musen Tip Jeg vil hellere med jer.

18:05  

F for får
F for får Fjernbetjening

18:20  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille I lovens navn.

18:30  

Sovedyr på eventyr (2)
Sovedyr på eventyr (2) Noah har et sovedyr, som er lynhurtig og hedder Tiger. Og så har Noah også en sej maske, som han selv har lavet. Så da Rosa besøger Noah finder de på en godnathistorie, hvor Tiger er en superhurtig superhelt, der kan fange skurke i en lynende fart. Men Tiger får brug for mere end bare sine superkræfter, hvis han skal afsløre og fange den snedige og maskerede kagetyv, der stjæler kager fra byens bager.

18:50  

Musen Tip
Musen Tip Jeg vil ikke i bad!

19:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om sprælleormene.

19:15  

Yakari
Yakari Indianerdrengen Yakari har en fantastisk evne: Han kan tale med dyr. Men med sådan en gave følger også et stort ansvar, for han vil hjælpe alle naturens skabninger, store som små - og det fører til mange farefulde oplevelser.

19:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Buller Bjørn vil gerne være en stor jæger og jage vilde dyr, men nogle gange er det ikke så let at være Buller.

19:40  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Vi holder sammen.

19:50  

Godnathistorier
Godnathistorier Det er blevet aften i Ramasjang og tid til at sige tak for i dag. Men før vi slukker lyset og siger godnat, er der lige tid til en rigtig go' godnathistorie. Hr. Skæg læser op af Cirkus Saragossa.

20:00  

Godnat - Ramasjang
Godnat - Ramasjang

DR1

21:00  

Overklassen på udebane (2:3)
Overklassen på udebane (2:3) Modekongen Erik Brandt og den tidligere ceremonimester Christian Eugen-Olsen er virkelig på udebane, når de besøger en ung arbejdsløs kvinde, som bor i en lejlighed på et værelse i Albertslund. Langt væk fra Strandvejen og Eriks 400 kvadratmeter store herskabslejlighed i København K. Heidi på 28 år er en af de mange unge i Danmark, som er ramt af arbejdsløshed. Hun kæmper hver dag for at få et job. I dag skal Heidi og de to fine herre i virksomhedspraktik som stuepiger på et fint hotel i København. Heidi håber på at kunne imponere oldfruen, så hun vil kunne få et job på hotellet, når de skal ansætte nye stuepiger. Erik og Christian kæmper for at følge med Heidi, men det er tydeligt, at de ikke selv er vant til at stå for rengøringen derhjemme. Som Erik siger: 'Jeg har ikke redt min egen seng i 50 år.'.OVERKLASSEN PÅ UDEBANE er en sjov og tankevækkende serie om ulighed i Danmark

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Penge
Penge

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Wallander: Inden frosten
Wallander: Inden frosten En flok brændende svaner bliver startskuddet til en ny sag for kommissær Wallander. Det ligner en rutineopgave, men snart knyttes et mord til sagen, tilsyneladende begået af en religiøs fanatiker. Samtidig ankommer Wallanders datter Linda til byen, nyuddannet fra politiskolen. Linda føler sig forsømt af sin far og er vred på ham. Men da der bliver begået endnu et mord, tvinges far og datter til at samarbejde. Kurt Wallander: Krister Henriksson. Linda Wallander: Johanna Sällström. Stefan Lindman: Ola Rapace. Instruktion: Kjell-Åke Andersson.

DR2

21:00  

Velkommen til Ängelby (6:6)
Velkommen til Ängelby (6:6) Politifolkene Amos og Viveka anholder den unge Jespers morder. Samtidig har Vera fundet ud af, at hun har en ganske særlig opgave at udføre i Ängelby. Nedtællingen er begyndt. Men til hvad?

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:05  

Syv dage i Syrien
Syv dage i Syrien I syv dage rejste det amerikanske magasin Newsweeks mellemøstredaktør, Janine di Giovanni, sammen med et filmhold ind i det krigshærgede Syrien for at skildre befolkningens kamp for overlevelse. I Aleppo møder holdet en tømrer, der er blevet bager og risikerer sit liv for at forsyne nabolaget med brød. Wadd, der studerede økonomi, indtil universitetet blev bombet, men nu videodokumenterer volden omkring sig til en eventuel fremtidig krigsforbryderdomstol, og unge læger, der utrætteligt forsøger at gøre deres bedste på et underbemandet hospital.

DR3

21:00  

Mord på film: Charlies Angles
Mord på film: Charlies Angles Er det overhovedet muligt at smide rundt med folk, der er dobbelt så store som en selv? Og kan man virkelig bare kaste sig gennem en rude uden at komme til skade? Sigurd og Snake faktatjekker Charlies Angles og i bedste bagedyst stil, har de inviteret selveste Tobias i køkkenet for at bage vaskeægte killermuffins, der skal kastes gennem en dør.

21:30  

Spørg mig om alt (6:8)
Spørg mig om alt (6:8)

22:00  

Greven af Monte Cristo
Greven af Monte Cristo Edmond Dantès lever et ubekymret liv, da han pludselig en dag bliver anklaget og dømt for forræderi af sin bedste ven, grev Mondego. Efter mange år med isolation og tortur i den mørke kælder på slottet D'If lykkes det Dantès at flygte. Han vil have hævn, og de dristige planer begynder, da han skifter navn til greven af Monte Cristo. Edmond Dantès: Jim Caviezel. Grev Mondego: Guy Pearce. Abbed Faria: Richard Harris. Instruktion: Kevin Reynolds.

DR K

21:00  

Historiequizzen: Sankt Petri Kirke
Historiequizzen: Sankt Petri Kirke Adrian Hughes er vært når historiequizzen besøger den tyske kirke i København - Sankt Petri - der har ligget midt i København siden 1300tallet. Det skal handle om Struensee, pest og sjælenes have. Jakob Danneskiold-Samsøe og Hanne Fabricius dyster mod Lise Gerda Knudsen og Christian Donatzky.

21:30  

Rigsfællesskabets historie: En ny start (4:6)
Rigsfællesskabets historie: En ny start (4:6) Tilhængerne af selvstyre slår til på Færøerne: Et flertal stemmer for løsrivelse, men Danmark opløser Lagtinget og det lander blødt med Hjemmestyre. Grønlænderne bliver danske statsborgere, og tusinder af danskere udsendes for at opbygge et velfærdssamfund. Snart føler mange grønlændere sig som tilskuere i eget land. Færingerne omfavner velfærden: Tunneler, broer og veje skaber ny tro på fremtiden.

22:00  

Danske mord - Rovmorderen Bulotti
Danske mord - Rovmorderen Bulotti I oktober 1908 bryder Bulotti og hans berygtede bande ind på en gård i nærheden af Holte. Dræber gårdejeren og bagbinder hans kone for øjnene af deres børn. Derefter stjæler de alt, hvad de kan finde af værdigenstande på gården og stikker af. Politiet indleder datidens største forbryderjagt. Folk er rædselsslagne for, om Bulotti og hans bande vil slå til igen... Tilrettelæggelse: Julie Runa Jacobsen.

22:40  

I krig for Danmark - Kampen om Als
I krig for Danmark - Kampen om Als Hvad har det krævet at være soldat i de krige, der gennem tiden har formet Danmarks grænser og styreform? DR K lader unge mænd prøve kræfter med våben og fysiske udfordringer i en række danske krige gennem historien. I 150 år har de danske politikere og hærens gamle geværer fået skylden for nederlaget i 1864. Men krigen mod tyskerne er myternes krig. Da tusindvis af preussiske soldater sejler over Alssund for at erobre den sidste rest af Slesvig, er der stadig håb for Danmark. Men hvad er de danske politikeres plan? Og kan de danske forladergeværer klare sig mod de moderne tyske bagladergeværer?

23:20  

Hvordan vikingerne ændrede verden (3:3)
Hvordan vikingerne ændrede verden (3:3) Som søfarende og købmænd revolutionerede vikingerne handelen og ikke mindst handelsruterne i middelalderen og nåede Amerika 500 år før Columbus. Vikingernes dårlige ry som udelukkende morderiske og plyndrende nordboere bygger på en misforståelse. I stedet tegner kilderne et billede af et tolerant folk med et omfattende handelsnetværk, der strakte sig ned gennem hele Europa, og med lette, manøvredygtige skibe, der ikke havde sin lige gennem 900 år. Som datidens bedste søfolk, modige opdagelsesrejsende og erfarne handelsmænd, har de sat deres præg overalt.

DR Ultra

21:00  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

21:30  

Godnat - Ultra
Godnat - Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:00  

Til undsætning (13:48)
Til undsætning (13:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

00:45  

I farezonen (39:61)
I farezonen (39:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:35  

En natklubværtindes død
En natklubværtindes død Den 21-årige Lucie Blackman arbejdede sammen med veninden Louise illegalt i Japan som natklubværtinde. Den 1. juli 2000 havde pigerne fri og havde aftalt at tilbringe aftenen sammen. Lucie havde imidlertid en frokostaftale med en kunde, som hun aldrig dukkede op fra igen. Det blev begyndelsen til en desperat syv måneder lang eftersøgning, der til sidst førte politiet til en perverteret seksualmorder.

02:20  

Antikduellen (27:30)
Antikduellen (27:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Søren Falk fra Quriosa i København mod Jesper Damgaard-Laurtisen fra Damgaard-Laurtisen Antik i Odense. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Haderslev og omegn. Sendt første gang 04.06.13

02:50  

I hus til halsen (8:8)
I hus til halsen (8:8) Da Anne og Hans Peters yngste barn flyttede hjemmefra føltes huset i det centrale Odense både for stort og tomt. 25 år som børnefamilie var slut, og de ville videre i en mindre lejlighed tættere på børn og børnebørn. Huset ned til Odense Å blev sat til salg - men efter et år er det nye liv stadig kun en drøm. Ejendomsmægleren Jesper Nielsen og designeren Anders Faaborg er taget til Fyn for at hjælpe Anne og Hans Peter med at få deres drøm til at gå i opfyldelse.

03:30  

Hammerslag 2011 (6)
Hammerslag 2011 (6) En hyggelig og top-moderne murermestervilla i en stor provinsby behøver ikke koste en formue. Peter Ingemann byder også på et hus med masser af plads og adgang til dejlig badestrand inden aftenens sidste bolig, der emmer af cocktailpartys i bedste 60'er stil. Sendt første gang 23.08.11

03:55  

Ønskehaven (3:7)
Ønskehaven (3:7) En vaskeægte drengerøvshave er udfordringen for Camilla Ottesen og Ønskehave-holdet i Gug ved Aalborg. Havens ejer er den 19 årige Morten. Han har alt for tidligt mistet begge sine forældre, men trods sin unge alder, har Morten valgt at blive boende i parcelhuset med den store have. Studenterkammerater har skrevet til Ønskehaven og fortalt om Mortens drømme for haven. Se en terrasse med hemmelige rum, havespil og nogle HELT unikke havestole blive til på bare 3 dage. Tilrettelæggelse: Thomas Rounborg og Allan Bo Poulsen Sendt første gang 28.04.09

DR2

00:05  

Lægen flytter ind (4:6)
Lægen flytter ind (4:6) 42 årige Søren Riis har, med to forskellige jobs og over 100 opkald på sin telefon dagligt, ikke nok timer i døgnet. Han spiser junkmad, sidder dagen lang i sin bil, og nægter at ændre på noget i sit liv. Søren er i elendig form i forhold til sin alder, men overhører alle faresignaler. Så praktiserende læge Charlotte Bøving flytter ind for gøre op med Sørens dårlige undskyldninger.

00:50  

Spøgelsesraketterne
Spøgelsesraketterne Foreningen UFO-Sverige holder til i en kælder i Norrköping. Den blev grundlagt i 1970'erne og har verdens største UFO-arkiv, og journalisten Clas Svahn har her fra de sidste tyve år arbejdet på at ændre offentlighedens opfattelse af UFO-observationer. Langt de fleste indberetninger kan forklares naturligt, men enkelte kan ikke. Clas Svahn har sat sig for at forsøge at løse et af Europas største mysterier , nemlig de såkaldte spøgelsesraketter.

01:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:05  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

00:50  

Flodmonstre V (1:6)
Flodmonstre V (1:6) Ekstremfiskeren Jeremy Wade rejser til Mellemamerikas regnskov i jagten på frygtindgydende ferskvandsfisk med menneskeliv på samvittigheden. Her tager han til Nicaragua, hvor han vil forsøge at finde frem til en fisk, der efter sigende slår fiskere bevidstløse for herefter at vippe dem overbord.

01:40  

Fif TV (13)
Fif TV (13) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. Petra er født lidt 'senorita', som hun selv kalder det, men ikke desto mindre vil hun gerne lære, hvordan man hurtigt snyder sig til en lækker kulør - og hvorfor ikke også lære at style et lækkert, fyldigt hår, når nu man har en skønhedsblogger i studiet?

02:10  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:10  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:10  

Liv og Ingmar - en kærlighedshistorie
Liv og Ingmar - en kærlighedshistorie Den norske instruktør og skuespillerinde Liv Ullman og den verdensberømte svenske instruktør Ingmar Bergman kendte hinanden gennem 42 år, her af fem som ægtefolk, og lavede tolv film sammen. Dette 42 år lange forholds op- og nedture ses her gennem Liv Ullmans øjne og fortælles gennem filmcitater, fotos, passager fra Liv Ullmans erindringer og ikke mindst Ingmars kærestebreve.

01:30  

Top Hat
Top Hat To unge mødes og forelsker sig, men hun tror, han er gift med hendes bedste veninde, og derfor prøver hun at undgå ham. Jerry Travers: Fred Astaire. Dale Tremont: Ginger Rogers. Horace Hardwicke: Edward Everett Horton. Instruktion: Mark Sandrich.

03:10  

Verdenshistorien (1:8)
Verdenshistorien (1:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053731