dkby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 8. marts 2016

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 8. marts 2016

DR1

00:45  

I farezonen (37:61)
I farezonen (37:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:35  

Mordet på Leanne Tiernan
Mordet på Leanne Tiernan Den 16-årige Leanne Tiernan og hendes tre år ældre søster boede hos deres mor i et stilfærdigt og trygt boligkvarter i Leeds. Søndag den 26. november var Lienna sammen med sin mormor i kirke om morgenen. Om eftermiddagen shoppede hun julegaver sammen med en veninde. De skiltes ved busstoppestedet tæt på Leannas hjem. Men Leanne kom aldrig hjem. Ni månder senere blev hun fundet myrdet, bastet og bundet i en skov. Leanne Tiernans familie og politiets chefefterforsker fortæller her historien om opklaringen af den tragiske og dramatiske mordsag.

02:20  

Antikduellen (25:30)
Antikduellen (25:30) To af landets mest erfarne antikhandlere har - mandag til torsdag - hver fået 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer fik de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder blev den antikhandler med de bedste vurderinger. Men det hele afgøres først her på ugens sidste dag, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Niels Jørgen Andreasen fra Pegasus Kunst og Antikvitetshandel i Aarhus mod Rikke Fog Sørensen med butikken Stendyssegaard i Næstved. De har været på skattejagt i Næstved, Vejle, Aarhus og Herning. Og nerverne sidder uden på tøjet - for hvem har i virkeligheden gjort de bedste handler - og sidder de rigtige købere til at byde på tingene i salen i dag? Sendt første gang 31.05.13

02:50  

I hus til halsen (6:8)
I hus til halsen (6:8) I 30 år har en kæmpe liebhavervilla i Hillerød været rammen om et kollektiv. Nu er kollektivet gået i opløsning efter at fællesskabet er brudt sammen. Det over 600 m2 store hus har været til salg i over et år, og nu sidder de 6 ejere "I hus til halsen" uden mulighed for at komme videre hver for sig. Ejendomsmægleren Jesper Nielsen og designeren Anders Faarborg er taget til Hillerød for at hjælpe kollektivet ud af den fastlåste situation.

03:30  

Hammerslag 2011 (4)
Hammerslag 2011 (4) Hammerslag starter med en lejlighed i en af Danmarks største ejerforeninger i Taastrup. Der er tale om en stor lejlighed fra 70´erne, bygget i beton, og den koster ikke alverden. Næste udfordring er en næsten identisk lejlighed, også i beton, men beliggende i Holte. Og mon ikke forskellen i postnumrene i Holte og Taastrup giver sig udslag i prisen? Sidste udfordring er en fantastisk villa i 1. række ved Solrød Strand. Sendt første gang 10.05.11

03:55  

Ønskehaven (1:7)
Ønskehaven (1:7) I Ønskehaven rejser Camilla Ottesen og to anlægsgartnere rundt i Danmark for at hjælpe forskellige familier med at få skabt netop deres Ønskehave. I det første program laver de have for ikke mindre end 12 lejligheder inde midt i Århus! Beboerne her har et fællesareal, men intet fællesskab. De drømmer om at bruge haven mere aktivt - Camilla & Co laver på 3 dage en Ønskehave med badminton - volleyball - petanque - spiseområde - fitnesscenter og masser af smukke blomster. Tilrettelæggelse: Thomas Rounborg og Allan Bo Poulsen Sendt første gang 14.04.09

04:25  

Søren og Rosas vilde alderdom (1:4)
Søren og Rosas vilde alderdom (1:4) Rosa har en travl dag på Odense Atletikstadion: Først skal hun stå for den årlige idrætsdag, hvor 60 børnehavebørn skal introduceres til atletik-disciplinerne. Senere skal hun til årets første klubstævne på stadion for at prøve formen af, før hun skal afsted til EM i længdespring, højdespring og spydkast. Men formen er langt fra så god, som hun håber på... Søren har fuld knald på, for ved siden af havnefoged-arbejdet skal han hjælpe en papegøje fra Maldiverne, som er kommet til skade. Det foregår via en dyrlæge-konsultation på Skype. Pludselig ankommer der et narkoseapparat, som skal repareres - en opgave som han søger hjælp til på den lokale produktionsskole, hvor hans lækre veteran-sportsvogn vækker vild opsigt blandt de unge gutter.

04:55  

Forældreløse dyrebørn (7)
Forældreløse dyrebørn (7) Dyrlægen Marlice bor sammen med sin mand Rudie og deres søn Zacheo i Naankuse, et dyrereservat i en nationalpark nær Windhoek i Namibia. Sammen med deres hjælpere tager de sig af områdets tilskadekomne og forældreløse dyrebørn.

05:20  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:25  

DR Friland: Så langt så godt (1:6)
DR Friland: Så langt så godt (1:6) For 4 år siden startede Friland som en drøm om et liv uden gæld, med mere tid til familien og eget firma. Og hvordan er det så gået? Berit Wheler er taget på Friland for at få familiernes personlige beretninger. Vi møder Erik og Adriana, som for første gang skal etablere et familieliv med Adrianas to teenage-døtre. Noget af et vovestykke, når man skal bo i skurvogn og være nybygger i et eksperiment med halmhuse. Tilrettelæggelse: Berit Wheler Sendt første gang 16.11.05

05:50  

Dyrehospitalet (2:9)
Dyrehospitalet (2:9) I denne sæsons episoder af Dyrehospitalet skal vi sammen med seriens nye og meget engagerede vært, Sofia Rågenklint, både til Afrika og til de mere velkendte steder i Gøteborg, Helsingborg og Kålmårdens dyrepark. Et af dyreparkens mest arrige dyr går til angreb på Sofia, der lige akkurat undgår at blive slemt skadet. Geparden Aarge og hunden Ekwa lever i et helt unikt forhold, men hvis denne relation skal fortsætte, er det nødvendigt at dyrlægerne hjælper til. Nordvision fra Sverige.

06:20  

Når tigeren får bistandshjælp
Når tigeren får bistandshjælp Det er hårdt at være førstegangsmor, især når man nedkommer med tvillinger. Det gælder også for den københavnske sibiriske tiger, Tigrid. Hun har svært ved at overskue det hele, især når magen Andi også skal passes. Men heldigvis får hun lidt bistandshjælp "Bag kulisserne i Zoo". Bistand skal Fifi også have. Hun er lille og tyk, næsten skaldet, og så ser hun underlig ud, også set med chimpanseøjne. Men hun bliver ikke mobbet, for heldigvis har hun sin tante Grimmi til at passe på sig. Desværre er der ingen hjælp at hente for gorillahunnen Salome fra Givskud Zoo. Også selvom man gør, hvad man kan! Salome er uhelbredelig syg! Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 15.03.01

06:50  

Din og min uge (1:4)
Din og min uge (1:4) I DR1's nye serie følger vi i første program Jacobina og Martin, der udfordrer deres parforhold ved at skiftes til at bestemme alting i en hel uge. Se med når de bytter roller og Martin bager kage, mens Jacobina skifter dæk på bilen. Kan dette eksperiment gøre dem klogere på sig selv og hinanden og genfinder de gnisten i en travl hverdag med fire børn?

07:20  

Kaskelothvaler
Kaskelothvaler En kaskelothvalhan kan blive op til tyve meter lang og veje op til 55 ton. Disse kæmper kan dykke mere end en kilometer ned og har en slags olie på næsen, der i dybden forvandler sig til et avanceret ekkolod. Men forskerne er nu bange for, at den menneskeskabte lydforurening på havet generer hvalerne og tvinger dem til at svømme uden for deres naturlige levesteder.

08:15  

De flyvende læger (76:224)
De flyvende læger (76:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

DR2

00:35  

Flugten fra Iran
Flugten fra Iran Da den amerikanske ambassade i Teheran den 4. november 1979 blev besat, og det meste af ambassadepersonalet gik en 444 dage lang og usikker tid som gidsler i møde, lykkedes det seks amerikanere at flygte og søge tilflugt i den canadiske ambassade. Her fortæller 'gæsterne' og deres canadiske 'værter' om opholdet og om den omhyggelige planlægning og orkestrering, der gik forud for amerikanernes endelige flugt fra Iran. Instruktøren Les Harris' dokumentar er lavet længe før, CIA's rolle i planlægningen af flugten blev kendt, og som er omdrejningspunktet i Ben Afflecks spillefilm 'Argo'.

01:35  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

DR2 Morgen
DR2 Morgen DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

DR3

00:15  

Mord på film: James Bond
Mord på film: James Bond DR3 faktatjekker de mest urealistiske scener fra film og serier. Værterne Sigurd og Snake går James Bond efter i sømmene, når de kaster sig ud fra Esbjerg havn for at se, om man kan overleve et fald som i Skyfall. De får stjålet faldskærme i frit fald som i Moonraker, og så skal de forsøge at stikke af fra en af Danmarks bedste skiløbere, Sophie Fjeldvang-Sølling, mens de sidder i en cellokasse.

00:45  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

01:25  

Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (6:10)
Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (6:10) Der er nu kun fire mænd tilbage i konkurrencen om, hvem der kan overleve længst i Vancover Islands vilde natur. De 15 dages ophold i vildmarken har tæret på deltagernes kræfter, og da et kraftigt regnvejr sætter ind, kniber det med at holde modet oppe.

02:10  

Besat af tatoveringer (2:3)
Besat af tatoveringer (2:3) En ud af fire briter har mindst én tatovering. Det er en måde at vise, hvem man er - eller bare - at chokere på. For nogle bliver det en besættelse. Mød 34-årige Mark, der bor hos sin mor. Som 20-årig begyndte han med en lille tatovering. Det blev til to, så tre og til sidst var han fuldkommen dækket, især med billeder af kvinder i alverdens sexuelle situationer. Men han bliver ved at få flere, og hans mor er ved at få nok!

03:00  

Fif TV (11)
Fif TV (11) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. Thomas er på herrens mark i dagens udgave af Fif TV, hvor han skal lære at passe et spædbarn. Det viser sig nemlig, at man skal lære at holde dem med hovedet nedad og alt muligt - det er ikke nok at give dem mad og en ren ble!

03:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:30  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

07:00  

Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me
Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. Denne gang skal vi lave tre ret forskellige træninger. Først skal vi forbrænde en masse kalorier med Peters 'intervaltræning'. Derefter har vi Selina og Behruz til at vise os, hvordan man sparker i 'kampsport', og til sidst kan Line vise dig, hvordan man kan træne med sit barn.

DR K

01:15  

Fransk cancan
Fransk cancan Varietédirektøren Danglard opdager et nyt talent i en jævn dansebule. Nini, vaskeriarbejder og pige af folket. Hun skal være hans nye stjerne i en nybygget varieté - Moulin Rouge. Nini forelsker sig i Danglard, men på åbningsaftenen opdager hun, at han har øje for en ung sangerinde. Skinsygen får Nini til at nægte at optræde. Pludselig er hele forestillingen i fare... Danglard: Jean Gabin. Nini: Francoise Arnoul. Lola: Maria Félix. Instruktion: Jean Renoir.

03:00  

Dagbog fra 1. Verdenskrig (7:8)
Dagbog fra 1. Verdenskrig (7:8) Fjorten børn og voksne, kvinder og mænd fra Frankrig, Australien, Italien, Tyskland, Østrig-Ungarn, Rusland og Storbritannien fortæller om Den Store Krig gennem deres dagbøger.

03:50  

Dagbog fra 1. Verdenskrig (8:8)
Dagbog fra 1. Verdenskrig (8:8) Fjorten børn og voksne, kvinder og mænd fra Frankrig, Australien, Italien, Tyskland, Østrig-Ungarn, Rusland og Storbritannien fortæller om Den Store Krig gennem deres dagbøger.

04:45  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

04:52  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:30  

Designtalenterne (4:5)
Designtalenterne (4:5) De fem danske designere, der i tre måneder har konkurreret om at designe møbler til formynderskabsrådssalen i FN bygningen i New York, skal nu præsentere deres færdige idéer for den jury, der skal afgøre hvem, der skal vinde den prestigefyldte opgave. Salen kaldes også Finn Juhl salen efter den danske arkitekt, der i 1952 fik sit internationale gennembrud, da han i 1952 totalindrettede salen. Salen er et verdensberømt eksempel på Dansk Design. Sendt første gang 23.06.11

07:00  

Så længe hjertet slår (6:14)
Så længe hjertet slår (6:14) Denne serie handler om forelskelse, ensomhed og drømme, den handler om dig og mig uanset alder, den handler om at bruge livet, mens vi er i det. Seriens medvirkende er alle over 60, men deres længsel efter til stadighed at blive set og hørt, efter behovet for fællesskab, efter at blive elsket, er universel. Vi møder seks singler, som seriens vært Magnus Silfvenius Öhman vil sende på mindst en blinddate i håb om, at alle - eller nogen - finder kærlighed, venskab eller i hvert fald godt selskab. I dag skal Tuula sammen med sin veninde Liisa på en tur til Sverige, og Magnus benytter sejlturen til at tale med Tuula om de mange år, hun har levet alene og om, hvordan hun har klaret det. Nordvision fra Finland.

07:30  

Så længe hjertet slår (7:14)
Så længe hjertet slår (7:14) Denne serie handler om forelskelse, ensomhed og drømme, den handler om dig og mig uanset alder, den handler om at bruge livet, mens vi er i det. Seriens medvirkende er alle over 60, men deres længsel efter til stadighed at blive set og hørt, efter behovet for fællesskab, efter at blive elsket, er universel. Vi møder seks singler, som seriens vært Magnus Silfvenius Öhman vil sende på mindst en blinddate i håb om, at alle - eller nogen - finder kærlighed, venskab eller i hvert fald godt selskab. I dag rejser Bror fra Larsmo til Vasa for at træffe Grækenlands-entusiasten Kerstin. Nordvision fra Finland.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den af malerier af Jens Peter Sinding Jørgensen. www.dr.dk/morgenandagten

08:25  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Solens mad
Solens mad Vi skal på rejse til Rossinis landskab i Italien, Marche, og her møde nogle af madens allerbedste håndværkere, de passionerede producenter af helt unikke madvarer. En af disse er Christina Beltrami, der efter at have genopdaget de gamle grotter, hvor hendes forfædre lagrede oste, nu selv fremstiller de specielle oste efter familiens gamle opskrifter. Christina Beltrami tilhører den nye generation, som vil bevare de gamle traditioner og udbygge vores smagssans. Nordvision fra Sverige.

DR Ultra

06:00  

Tintin
Tintin Flight nr. 714 til Sydney (1:2)

06:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:30  

Redakai
Redakai

06:54  

Mønk
Mønk

06:57  

Mønk
Mønk

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

07:10  

Isas Stepz (38)
Isas Stepz (38) Isa er ulykkelig og vil kun bo under sin dyne. Heldigvis kommer en gammel veninde på besøg og får rettet Isa ud igen.

07:25  

Junglebanden
Junglebanden Juniors første fangst

07:35  

Uglen
Uglen Intellekto-ugle.

07:40  

Danmarks vildeste maskine
Danmarks vildeste maskine Gummiged

07:50  

Oscars oase
Oscars oase Parasol og parabol

08:00  

Sebastian på dybt vand (2)
Sebastian på dybt vand (2) "Farlige fisk" Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. Sebastian bliver udfordret til det yderste, når de i dag skal flytte verdens farligste fisk: stenfisken, en elektrisk ål og den tunge alligatorskildpadde.

08:20  

Uglen
Uglen Frø-uglen og prinsessen.

08:25  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

08:50  

Kvit eller dobbelt
Kvit eller dobbelt Så er det blevet tid til en ny sæson af ekspertquizzen Kvit eller Dobbelt på DR Ultra, hvor det kun er de klogeste nørder, der har en chance. I aftenens program skal du møde Anne, der stiller op i fodboldspilleren Lionel Messi. Du kan også se, hvordan Carl Emil klarer sig, når han skal svare på spørgsmål om krigen i 1864.

DR Ramasjang

05:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Karma Kanin elsker at tegne og male. Det vil sige, når det ligner. For ellers bliver hun noget så hidsig.

05:40  

Kære Sebastian
Kære Sebastian Den store bavian flok i Aalborg Zoo skal have mad. Det er tydeligt, at den store han bestemmer i flokken, når maden deles ud.

06:00  

Gæt med Emil
Gæt med Emil

06:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

06:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Nille mod Hjernen Tor.

06:30  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel En rigtig perleven.

06:45  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

07:00  

Min oldefars historier - Bjørnen
Min oldefars historier - Bjørnen Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige og (u)hyggelige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

07:10  

Ring til Ramasjang
Ring til Ramasjang

07:20  

Op og hop
Op og hop Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med MonsterBuster der viser, hvordan de varmer op til at buste monstre.

07:30  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

07:40  

Postmand Per
Postmand Per - og forårsdansen. Dukkefilm. Der skal være fest i Grønnedal, og alle er i gang med at øve sig til den store aften. Kun Per har ikke lyst til at gå på dansegulvet.

08:00  

Rosa fra Rouladegade
Rosa fra Rouladegade I dag får Rosa besøg af Mille. Milles Mormor er skuespiller og skal selvfølgelig have en kage, som er fuld af teater og mormors yndlingsting. Rosa og Mille tager på hemmelig kagemission på teatret, hvor mormor øver, for at finde ud af hvilken slags kage de skal bage.

08:30  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Sæbebobler.

08:40  

Babar
Babar Tegnefilm med danske stemmer.

08:55  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

 
DR1

09:00  

De flyvende læger (77:224)
De flyvende læger (77:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

09:45  

Downton Abbey IV (7:10)
Downton Abbey IV (7:10) Coras bror er lidt af en playboy, og Robert bliver bedt om at tage til USA for at hjælpe ham ud af en knibe. I hans fravær får Mary en forsmag på glæderne ved svinelandbrug, da de første grise ankommer til Downton. Samtidig betror en gravid og ulykkelig Edith sig til sin tante, mens Violet får hjælp fra uventet kant, da hun pludselig bliver syg.

10:30  

Antikkrejlerne (38)
Antikkrejlerne (38) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (39)
Antikkrejlerne (39) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

DR2 Morgen (G)
DR2 Morgen (G) DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

11:00  

Horisont
Horisont

11:25  

Jagten på lykken (4:8)
Jagten på lykken (4:8) Lykken er i fokus som aldrig før, forskning inden for området eksploderer og vi læser stadig flere teorier om hvad det er, der gør nutidsmennesket lykkeligt, men er det i sidste ende op til os selv - kan vi ligefrem lære at blive lykkelige? I dag ser Hanna Hellquist nærmere på musikkens betydning for vores lykkefølelse, og så skal hun have opfyldt en gammel drøm: At svømme med delfiner. Nordvision fra Sverige.

11:55  

Jagten på lykken (5:8)
Jagten på lykken (5:8) Lykken er i fokus som aldrig før, forskning inden for området eksploderer og vi læser stadig flere teorier om hvad det er, der gør nutidsmennesket lykkeligt, men er det i sidste ende op til os selv - kan vi ligefrem lære at blive lykkelige? I dag vil Hanna Hellquist undersøge den betydning, vores relationer har for os, for hvad ville verden være uden venner og familie? Hanna skal møde en mand, der mistede hele sin familie i Khao Lak under tzunamien, men på rekordtid etablerede han en ny. Nordvision fra Sverige.

DR3

11:00  

Fif TV (11)
Fif TV (11) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. Thomas er på herrens mark i dagens udgave af Fif TV, hvor han skal lære at passe et spædbarn. Det viser sig nemlig, at man skal lære at holde dem med hovedet nedad og alt muligt - det er ikke nok at give dem mad og en ren ble!

11:35  

Mord på film: James Bond
Mord på film: James Bond DR3 faktatjekker de mest urealistiske scener fra film og serier. Værterne Sigurd og Snake går James Bond efter i sømmene, når de kaster sig ud fra Esbjerg havn for at se, om man kan overleve et fald som i Skyfall. De får stjålet faldskærme i frit fald som i Moonraker, og så skal de forsøge at stikke af fra en af Danmarks bedste skiløbere, Sophie Fjeldvang-Sølling, mens de sidder i en cellokasse.

DR K

09:00  

Solens mad
Solens mad Vi skal på rejse til en lille bjergby nær grænsen til Appenninerne i Italien, og her bl.a. deltage i jagten på den hvide trøffel, der bliver solgt i Roms og Milanos delikatessebutikker for 15.000 kr. pr. kilo! En af dem, der er bedst til at finde trøflerne, der vokser under jorden, er en specieldresseret trøffelhund. Nordvision fra Sverige.

09:30  

Så hatten passer (3:12)
Så hatten passer (3:12) Et crazy teater-show uden manuskript og fuld af overraskelser. Publikum bestemmer, hvad der skal spilles, men skuespillerne bestemmer selv hvordan. Med Niels Olsen, Søren Østergaard, Torben Zeller, Claus Bue, Søren Hauch-Fausbøll og Gunnar Frøberg. Fra 1991.

10:00  

Ordet på bordet
Ordet på bordet Thomas Eje, Sonja Oppenhagen og Lise-Lotte Norup leger ordskjul med tre gæster Jeanne Boel, Asger Reher og Maria Stenz under skarp bevogtning af værten Henrik H. Lund. Sendt første gang 1994.

10:30  

Ordet på bordet
Ordet på bordet Thomas Eje, Sonja Oppenhagen og Lise-Lotte Norup leger ordskjul med tre gæster Otto Leisner, Poul Thomsen og Poul Jørgensen under skarp bevogtning af værten Henrik H. Lund. Sendt første gang 1994.

11:00  

5 Skarpe om kristne ritualer
5 Skarpe om kristne ritualer Kristendommen har i mere end 1000 år været Danmarks dominerende religion. Og for de fleste har dåb, konfirmation, bryllup og begravelse været de rituelle rammer om store livsovergange. Du får 5 skarpe, der skærer ind til benet på de kristne ritualer. De 5 skarpe: Ritualets natur. Ritualets mening. Kirkebryllup. Nadver. Fremtidige kirkeritualer. Medvirkende: Ritualforsker, ph.d. Ulla Morre Bidstrup. Tilrettelæggelse: Simon Ankjær Andersen.

11:20  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (30:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (30:35) "1977 - Vesttyskland" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) Da Andreas Baader, Gudrun Ensslin og Jan Carl Raspe den 18. oktober 1977 begik selvmord i deres celler i det topsikrede Stammhein fængsel, mistede den tyske instruktør Volker Schlöndorff sine sidste illusioner. Hvorfor havde så mange på den intellektuelle venstrefløj i Vesttyskland kunne sympatisere med den ukontrollerede vold, som Rote Arme Fraktion havde udøvet? Og hvilken rolle spillede DDR, når nogle RAF-medlemmer kunne modtage våbentræning, og andre trække sig tilbage og under falsk navn starte en ny tilværelse i DDR. Till Meyer fra den revolutionære '2. juni Bevægelse' sluttede sig oven i købet til Stasi, og kan stadig ikke komme sig over kapitalismens sejr.

DR Ultra

09:30  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Penselpinsler.

09:45  

Mig og min robot
Mig og min robot En intern vits.

10:00  

Store NØRD
Store NØRD Simon og Søren bygger en stjernekikkert.

10:30  

Oscars oase
Oscars oase Junior

10:40  

Dagens ret
Dagens ret Müslibar Jose og Chris er i dag nogle hårde nødder, de skal lave müslibar med masser af ovnbagte nødder og lækker sirup. Ud over at lave sjov, fortæller pigerne også om alle de sportsgrene de selv har gået til og hvor det har været super sejt, at hive sin egen hjemmelavede müslibar op af tasken.

10:50  

Verdens bedste quiz
Verdens bedste quiz ALLE danske børn kan være med i VERDENS BEDSTE QUIZ, når Joakim Ingversen byder indenfor i sit outstanding quizstudie. 15 minutter med fuld knald på. Ikke en flue får lov til at hvile på væggen, og quizrunderne er udfordrende, spændende og rigtig dumme... De to deltagere i studiet får hjælp fra alle steder i landet, når fire børn og en hemmelig gæst sidder klar foran deres webcam. Se med i aften, hvor Selma og Frida bl.a. dyster i "Hvem henter først?"-runden, hvor det er hjemmehjælpernes hurtighed der tæller, og hvor de i finalen skal bowle med et lækkert stykke kål! Vinderen går hjem med 350 kr. og den eftertragtede og helt unikke t-shirt, som alle drømmer om.

11:05  

Wild Kratts
Wild Kratts

11:30  

Voksenfælden II
Voksenfælden II SPECIAL! Robin og Nicoline fra Voksenfælden udfordrer ULTRA værterne Sofie Linde, Sofie Østergaard, Joachim Ingversen og Nikolaj Stockholm til at dyste mod hinanden i skjult kamera. De tester, om de voksne siger fra overfor ekstremt selvsmagende værter, og det er børnene som bestemmer, hvad værterne skal sige og gøre. Sofie Linde overtaler fremmede voksne til at de er fans af hende, Joachim Ingversen skal dele autografkort ud. Sofie Østergaard laver verdens mest selvglade interview og Nikolaj Stockholm tester et dårligt stand up show af på intetanende fremmede mennesker

11:50  

Junglebanden
Junglebanden

DR Ramasjang

09:10  

Sofus
Sofus Sofus lander hos Niinu, der bor med sin familie i Grønland. Niinu skal sammen med sin fætter Duda prøve at køre en rigtig hundeslæde. Men når de store slædehunde gør meget højt, er det godt at have en voksen til at hjælpe sig. Niinu giver Sofus en farvelgave, så han ikke fryser i den dybe sne.

09:25  

Op og hop
Op og hop Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Kalle, der har uro i kroppen.

09:40  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

09:50  

Postmand Per
Postmand Per Glemte sager. En dag har Dorte glemt sin paraply på stationen, og Mira og Poul tilbyder at aflevere den til hende. Det giver Mira en rigtig god idé, som dog ikke er så god endda.

10:10  

Rosa fra Rouladegade
Rosa fra Rouladegade Hvis man vil overraske nogen med en kage, så er Rosa den helt rigtige at besøge. Så det gør Martin. Han vil nemlig gerne bage en kage til sin morfar. Sammen forklæder de sig som fugleskræmsler og sniger sig ind på morfars gård, for at finde ud af hvad kagen skal smage af og hvordan den skal se ud.

10:40  

Dyrenes ø (2:13)
Dyrenes ø (2:13) Om en gruppe dyr, som på en flydende ø forsøger at slippe væk fra menneskenes forfølgelser. Kænguruen går i land i Australien, for hun vil have en punghare med på øen. Men måske er pungharerne udryddet?

11:05  

Sofus (2)
Sofus (2) Sofus lander hos Nirbika, der bor i Nepal. Der er varmt og dyrene går frit rundt inde i byen. Nirbika skal lære at sy på en rigtig symaskine for første gang, og hun bliver stolt, da det lykkes. Sofus laver 'Sofussjov' med NIrbika og dagen slutter med stærk ris-mad og en gave fra Nirbika til Sofus.

11:20  

Ramasjang Mysteriet
Ramasjang Mysteriet Hvor er Kajs popcorn? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

11:50  

Monster Buster
Monster Buster Esther er rigtigt træt at sit dumme fantasi-monster, der har flagermusevinger og masser af øjne. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med klæd-ud-tøj og nogle seje flagermusevinger, og sammen buster de Esthers monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

DR1

12:00  

Antikduellen (26:30)
Antikduellen (26:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Søren Falk fra Quriosa i København mod Jesper Damgaard-Laurtisen fra Damgaard-Laurtisen Antik i Odense. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Viborg og omegn. Sendt første gang 03.06.13

12:30  

I hus til halsen (7:8)
I hus til halsen (7:8) Sidste år siden gik tvillingeforældrene Mette og Kim fra Holstebro fra hinanden efter 6 års liv sammen. Efter lang tids ombygning, og gør-det-selv projekter i huset var kærligheden forsvundet, og de satte deres fælles hus til salg. Drømmen om kernefamilien var knust, og de skulle videre hver for sig. Nu er der næsten gået et år, og villaen er stadig til salg, og der er ingen interesserede købere. Ejendomsmægleren Jesper Nielsen og designeren Anders Faaborg er taget til Holstebro for at hjælpe eks-kæresterne med at huset solgt, så de kan komme videre hver for sig.

13:10  

Hammerslag 2011 (5)
Hammerslag 2011 (5) Peter Ingemann starter en ny sæson Hammerslag med et lille gammelt træsommerhus med en helt fantastisk beliggenhed. Dernæst er udfordringen en overraskende billig gennemrenoveret landejendom og til sidst en vaskeægte Skagensvilla, der ikke koster helt det samme, som for ganske få år siden. Sendt første gang 16.08.11

13:40  

Hammerslag 2011 (6)
Hammerslag 2011 (6) En hyggelig og top-moderne murermestervilla i en stor provinsby behøver ikke koste en formue. Peter Ingemann byder også på et hus med masser af plads og adgang til dejlig badestrand inden aftenens sidste bolig, der emmer af cocktailpartys i bedste 60'er stil. Sendt første gang 23.08.11

14:15  

Mord på hjernen (6:21)
Mord på hjernen (6:21) 'Lidenskabeligt spil'. Rachel Hardcastle er en anerkendt pianist og en moden, sofistikeret og meget tiltrækkende kvinde. Desværre er hun også gift. Så da hun udsætter Bain for et temmelig ivrigt og utilsløret kurmageri, er han i syv sind. Han når næppe at beslutte sig, før Rachels fordrukne mand bliver myrdet. Nu peger alting på den mand, der havde både motiv og mulighed: Noel Bain.

DR2

12:25  

Niklas' mad (2:5)
Niklas' mad (2:5) Kokken Niklas Ekstedt rejser igen til forskellige steder i verden for at besøge nogle af de stjernekokke, der er blandt de absolut ypperste inden for branchen. Niklas vil kigge dem over skulderen i de fem dage, han er i praktik, men den sidste dag skal han selv skabe en ret - og formålet er at få den på restaurantens menukort. I denne episode går Niklas tur til Lima, hvor han besøger stjernekokken Gastón Acurio, der er manden, som har fornyet den peruanske madlavning og gjort den verdensberømt. I Peru er han blevet så populær, at store kampagner opfordrer han til at blive præsident. Så her er noget at leve op til for Niklas! Nordvision fra Sverige.

12:55  

Storrygeren - det oser af hornfisk (5:8)
Storrygeren - det oser af hornfisk (5:8) Maj måned skulle gerne være fyldt med forårssol og stigende varmegrader. Derfor er de to venner, kokken Jan Gildam og lystfiskeren Gordon P. Henriksen, taget en tur til idylliske Sejerø for at fange hornfisk ved kysten. Men foråret lader vente på sig, og regn, storm og kulde truer fiskelykken, og det bryder Gordon sig bestemt ikke om. For kommer der ikke hornfisk på krogen, må han gå den lange, ydmygende vej til fiskehandleren. Heldigvis har han et par snedige kneb i baghånden, og Jan disker op med en ægte gang "dørslags-rygning" og en vegetarburger med bacon til at holde humøret højt. Så alle sejl er sat i jagten på hornfiskene! Sendt første gang 05.08.12

13:25  

Jimmys bondegård (5)
Jimmys bondegård (5) Jimmy Doherty har omsider fået åbnet sin gårdbutik, men han har svært ved at overskue gårdens økonomi. Han beder om råd hos den lokale bankmand og får et chok, da den regnskabskyndige fortæller ham, at gården taber penge, og at der skal handles hurtigt, hvis gården skal overleve.

14:30  

Jimmys australske madeventyr (1:3)
Jimmys australske madeventyr (1:3) Madeksperten Jimmy Doherty er rejst til Australien for at udforske kontinentets vilde planter, dyr og den madkultur, det har skabt. På en actionfyldt rejse gennem det vestlige Australien og det nordlige territorium står han både ansigt til ansigt med saltvandskrokodiller og skaffer kængurupølser til madlavningen, som han får hjælp til af nogle af landets bedste kokke, aboriginere og virkelighedens Crocodile Dundee.

DR3

12:10  

Kidnappings, Killings and Chaos
Kidnappings, Killings and Chaos Honduras er efter sigende et af verdens værste steder at være kvinde. Vold mod og mord på kvinder er så udbredt i det lille mellemamerikanske land, at det har en særlig betegnelse; 'femicide'. Hver 13. time bliver en kvinde myrdet i Honduras, og de fleste myrdes blot fordi, de er kvinder. Stacey Dooley rejser til Honduras for at for at undersøge, hvordan det er at leve som kvinde her, og hvad der kan gøres for at ændre på barske realiteter.

13:10  

Homeland III (1:12)
Homeland III (1:12) Der er gået tre måneder, siden et voldsomt terroranslag lagde CIA's hovedkvarter øde. Den tidligere jægersoldat Nicholas Brody er stadig på flugt, mistænkt for at stå bag det blodige angreb. Saul Berenson planlægger et modangreb på terroristerne, men hans forsøg på at sætte nyt liv i CIA løber ind i problemer, da Carrie Mathison bliver genstand for en senatsundersøgelse. Carrie Mathison: Claire Danes. Nicholas Brody: Damian Lewis. Jessica Brody: Morena Baccarin.

14:10  

Homeland III (2:12)
Homeland III (2:12) Saul forsøger at opstøve de ansvarlige for det blodige angreb på CIA's hovedkvarter ved at følge pengesporet. Samtidig erfarer en stærkt presset Carrie, hvem der i virkeligheden er på hendes side, mens familien Brody går i terapi for at komme videre med deres liv efter Danas selvmordsforsøg. Carrie Mathison: Claire Danes. Nicholas Brody: Damian Lewis. Jessica Brody: Morena Baccarin.

14:55  

I Want Candy
I Want Candy Med et filmmanuskript i tasken tager de to studerende Joe og Baggy til London for at prøve lykken. En producent tilbyder at skyde penge i projektet - hvis de kan overtale pornostjernen Candy Fiveways til at spille hovedrollen. Til deres overraskelse siger hun ja. Pludselig er Joe og Baggys drømmefilm blevet til en pornofilm, og pinlighederne står i kø, når forældre og venner stiller nærgående spørgsmål om de to studerendes projekt. Joe: Tom Riley. Baggy: Tom Burke. Candy: Carmen Electra. Doug: Eddie Marsan. Instruktion: Stephen Surjika.

DR K

12:00  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (31:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (31:35) 1984 blev et afgørende år for strejkelederen Dave Douglass, 'Red Danny', fra minebyen Hatfield. Margaret Thatcher ville en gang for alle bryde fagforeningernes magt og satte hårdt mod hårdt. Tusinder af minearbejdere kæmpede mod politiet for åben skærm. Thatchers pressesekretær, Bernard Ingham, er ikke i tvivl, når han ser tilbage. Det handlede om kampen for magten. Hvem ledte Storbritannien? Fagforeningerne eller landets premierminister. Thatcher vandt efter et års kamp, og i Hatfield ser man stadig skævt til skruebrækkerne, der valgte at gå på arbejde under strejken.

12:35  

Kvinder i krig
Kvinder i krig De amerikanske kvinder har siden Vietnam-krigen fået en større og mere indflydelsesrig rolle, når USA deltager i krige og konflikter. Linda Bray var den første amerikanske kvinde, der havde kommandoen over en amerikansk soldaterenhed, og Valerie Plame Wilsons karriere endte, da hun blev afsløret som spion. Disse og flere andre kvinder har sat deres tydelige aftryk i den amerikanske krigshistorie som journalister, soldater, sygeplejersker og spioner.

13:30  

Taxa (26:56)
Taxa (26:56) Mike fortsætter, med hjælp fra Stine, jagten på den forsvundne taxa og den forsvundne Sebastian - i tæt kapløb med våbenhandlerne. Birgit er blevet klar over Finns forhold til Louise, og det har fået konsekvenser. Mens Tom må have hjælp, da han bliver kaldt til Retsmedicinsk Institut, får Andreas nogle foruroligende oplysninger af Mettes mand, og Nina bliver sat i et slemt dilemma. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Solbjørg Højfeldt, Torben Jensen, Ann Eleonora Jørgensen, Bjarne Henriksen, Jens Jørn Spottag, Tammi Øst, Nis Bank-Mikkelsen, Vibeke Ankjær, Peter Steen, Henrik Larsen, Peter Aude, Nanna Møller, Henrik Birch, Lars Ravn, Rosa Nyholm og Søren Møller. Manuskript: Søren Sveistrup og Stig Thorsboe. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Henrik Jongdahl, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:10  

Taxa (27:56)
Taxa (27:56) Verner, og de andre i Krone-Taxas bestyrelse, frygter dagens generalforsamling, hvor Herman har lagt op til, at City-Bilen overtager centralen. Finn er flyttet hjemmefra - men Lotte og Peter forsøger, på hver sin måde, at trøste Birgit. Mens Mike har fået en passager, han har problemer med at komme af med igen, lægger René og Gitte fremtidsplaner, som også involverer Mike. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Jens Jørn Spottag, Torben Jensen, Ann Eleonora Jørgensen, Peter Steen, Berrit Kvorning, Klaus Wegener, Gerard C. Bidstrup, Tammi Øst, Solbjørg Højfeldt, Folmer Rubæk, Vibeke Ankjær og Caroline Drasbæk. Manuskript: Lotte Tarp og Stig Thorsboe. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Henrik Jongdahl, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:50  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om motorløb i Københavns Lufthavn, om en politisk landmand, der forsigtigt lægger op til en flot høst, om kommunistformand Knud Jespersen, der kommenterer korset i det danske flag og om det første træskibs tilbagevenden til Nyhavn. Redaktion: Marianne Kemp, Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

DR Ultra

12:00  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:15  

Sofie Linde Show
Sofie Linde Show I Sofie Linde Show får Sofie i aften besøg af Rebecca Emilie Sattrup, Petra Maria Scott Nielsen og Søren Malling, der spiller sammen i filmen Skammerens Datter. Rebecca og Emilie har været på crash-kursus i at skabe sig som ægte film-divaer. Søren Malling skal dyste med Sofie i en afslørende omgang "Jeg har aldrig", hvor taberen ender i skammekrogen! Og sammen med sin personlige børne-assistent Jakob, tager reporteren Bubber ud for at råde bod på en stor skam, der har hjemsøgt ham i 23 år... Det er lørdag - det er familietid - og nu tvinger vi børn og voksne tilbage ind i hinandens liv!

12:45  

Tintin
Tintin Flight nr. 714 til Sydney (1:2)

13:10  

Redakai
Redakai

13:30  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

14:00  

Besat af: Benjamin Lasnier
Besat af: Benjamin Lasnier "BESAT AF: Benjamin Lasnier": Fire fans på 11 år, 12 år og 14 år kan ikke få nok af det danske Instagram-fænomen, for de er besatte af Benjamin Lasnier, hans stil og hans musik. Nu rykker Marie-Louise og Sanah, Isabella og Anna, sammen med en kæmpe portion idolplakater, ind i et tv-studie, for de skal battle mod hinanden i en duel på nørdet viden om deres store idol. Værten Sofie Østergaard har selvfølgelig fået hjælp fra en masse "Benzilers" til at lave nogle ultra svære spørgsmål, som giver de fire fangirls sved på panden!

14:30  

Max (4:8)
Max (4:8) Max er en ganske almindelig dreng på 10 år, der går og tumler med livets store spørgsmål. I musiktimen ender Max alene sammen med lærerinden Ulla. Sammen laver de et vildt kikset nummer, som Max´s mor stolt spiller for hans ven, Hassan. Det bliver starten på en række tilfældigheder, der fører Max hele vejen til MGP. Men skal man sætte et venskab på spil for at deltage i MGP, og hvad gør mor og far når Max får kolde fødder? Instruktion: Lotte Svendsen Manuskript: Oliver Zahle, Jens Korse & Lotte Svendsen Producer: Thomas Meyer Max - Samuel Heller-Seiffert Mor - Mette Horn Far - Anders Nyborg Esther - Anna Agafia Svideniouk Egholm Steen Cold - Lars Bom Hassan - Faysal Mobahriz Ulla - Louise Mieritz Sendt første gang 03.02.07.

DR Ramasjang

12:05  

Sigurds Bjørnetime
Sigurds Bjørnetime Kender du det, at nogen steder må man alt og andre steder må man ingenting? I dag tror den grå elefant, at den må en hel masse, men så er det godt at tante Skrap kan hjælpe.

12:30  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være håndboldspiller. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børne-restaurant "4". Det er en indianerrestaurant, hvor de serverer hjemmelavede snobrød. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

12:55  

Tilde og vennerne
Tilde og vennerne Den vilde trille-dag.

13:05  

Omsen og Momsen (6:6)
Omsen og Momsen (6:6) Hvad der sker, når de voksne bliver grebet af helsedillen. Far vil have, at hele familien skal være sunde og i form, og det kommer også til at gå ud over Omsen og Momsen. Producer: Edmondt Jensen. Manuskript: Søren Kragh-Jacobsen. Instruktion: Hans Kragh-Jacobsen.

13:35  

Skæg med bogstaver
Skæg med bogstaver Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet B, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog. www.dr.dk/oline

13:55  

Onkel Rejes Sørøvershow (12)
Onkel Rejes Sørøvershow (12) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Sukey, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens sørøverhat, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og se om Sukey og Onkel Reje kan fortælle Sokkerne en sjov vittighed. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

14:20  

Klassen 1. b (5:7)
Klassen 1. b (5:7) Julie skal starte i klassen. Hun tænker mest på, hvordan det bliver at møde alle de nye klassekammerater. Klassen forbereder sig på at byde hende velkommen.

14:35  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse har inviteret Kylling til nydning med saftevand og boller, men så kommer Ælling. Nu synes Bamse, at det hele er ødelagt. Bamse: Henrik Lykkegaard. Kylling: Brian Patterson. Ælling: Gitte Melgaard. Manuskript: Julie Lund Stephensen og Katrine Hauch-Fausbøll. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

DR1

15:50  

Strømerne fra Liverpool (7:12)
Strømerne fra Liverpool (7:12) En meddeler hævder, at hendes ekskæreste har indrømmet, at han har myrdet en kvinde, der er meldt savnet. Men taler hun sandt, eller har hun fundet på historien for at skade sin eks? Makkerparret de Pauli og Callaghan er ikke enige om svaret.

16:40  

Downton Abbey IV (8:10)
Downton Abbey IV (8:10) Rosamund, Ediths tante, lægger en plan for Ediths ufødte barns fremtid. Rose har sine egne planer, men de falder ikke i god jord hos familien. Samtidig fortæller Anna Mary, hvem der voldtog hende. Men hun frygter, hvad der sker, hvis Bates også finder ud af det - måske med god grund.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:15  

Bumletog gennem Afrika - Kenya (2:5)
Bumletog gennem Afrika - Kenya (2:5) De afrikanske jernbaner hører ikke til de hurtigste. Til gengæld har de nogle af verdens bedste udsigter. Den walisiske skuespiller Griff Rhys Jones forsøger denne gang at zigzagge sig gennem den næsten 2.000 kilometer lange strækning fra Kenya til Tanzania. Det er noget af en udfordring, for de fleste baner er levn fra kolonitiden, og hverken spor eller lokomotiver fungerer helt lige så godt som dengang!

16:00  

Storrygeren - det oser af sandart (6:8)
Storrygeren - det oser af sandart (6:8) Det er juni måned, og sandartfiskeriet er netop genåbnet i Silkeborg søerne efter at have været lukket hele maj. Så lystfiskeren Gordon P. Henriksen er meget spændt på, om han får en fisk på krogen, når han tager vennen og kokken Jan Gildam med på tur i de smukke søer. De tager af sted, før solen er stået op, for så er chancen for at fange den ønskede sandart lidt større. Men er det nok til at de fanger en fisk? - den rigtige fisk vel at mærke... Hvis ikke, må Gordon gå den lange, ydmygende vej til fiskehandleren efter et eksemplar. For fisk skal der til, og den skal ryges! Og denne gang disker Jan op med alt fra delikatessehummer til hjemmelavet rygeost. Sendt første gang 12.08.12

16:30  

AnneMad i Spanien (6:8)
AnneMad i Spanien (6:8) Anne Hjernøe har slået sig ned i et hus på landet i de andalusiske bjerge, hvor hun laver mad med de sublime spanske råvarer. Uden for huset i bjergene kommer hver dag en hyrde forbi med sine mange geder. Anne følger efter dem og ender hos en lille osteproducent i det naturskønne område omkring Comares. Anne ser med når ostene produceres og køber oste med hjem, hvor hun laver retter, hvor i der indgår ost og tilbehør til de forskellige typer spanske oste. Sendt første gang 13.06.10

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen DR2 Dagen lægger tankevækkende perspektiv på dagens vigtigste begivenheder.

DR3

16:25  

Mayday: flykatastrofer XIII (6:10)
Mayday: flykatastrofer XIII (6:10) Amerikansk dokumentarserie fra 2013 Den 15. september 1989 bliver Fly NOAA 42 fanget i en voldsom orkan over Caribien. Flyets ene motor bryder i brand, og pilotens eneste udvej er at forsøge at foretage en nødlanding. Kig med og se, hvordan den dramatiske hændelse forløb.

17:10  

Besat af tatoveringer (2:3)
Besat af tatoveringer (2:3) En ud af fire briter har mindst én tatovering. Det er en måde at vise, hvem man er - eller bare - at chokere på. For nogle bliver det en besættelse. Mød 34-årige Mark, der bor hos sin mor. Som 20-årig begyndte han med en lille tatovering. Det blev til to, så tre og til sidst var han fuldkommen dækket, især med billeder af kvinder i alverdens sexuelle situationer. Men han bliver ved at få flere, og hans mor er ved at få nok!

DR K

15:20  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Om autoværn på Hørsholm-motorvejen, om en ung Otto Brandenburg og hans endnu yngre fans, om en kendt minister, der træder tilbage i utide, om Gunnar Nu og Lennart Hyland, der tipper landskamp, om storbrand i Københavns centrum og om en fodboldspiller, der var alles helt. Redaktion: Marianne Kemp, Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

15:50  

Danmark i Den Kolde Krig (9:12)
Danmark i Den Kolde Krig (9:12) Hans navn er Oleg Gordievsky og han levede gennem 11 år i rollen som russisk dobbeltagent. En rolle der medførte, at han var tæt på at blive henrettet i Sovjet, men nåede at flygte til England, hvor han bor i dag. Han besluttede sig til at arbejde for Vesten, dengang han var KGB-agent på den sovjetiske ambassade i Købehavn i 70érne. Som agent mødtes han jævnligt med danskere, og i programmet fortæller han om sin tid i Danmark og det livsfarlige job som dobbeltagent. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup.

16:30  

Danmark i Den Kolde Krig (10:12)
Danmark i Den Kolde Krig (10:12) Vietnamkrigen fik en gruppe danske efterkrigsbørn til at sætte spørgsmålstegn ved den meget skarpe opdeling mellem det gode i vest og det onde i øst, mens en anden gruppe ihærdigt forsøgte at holde sammen på alliancen med USA. Krigen havde løftet sig ud af Vietnam og var blevet en del af Den Kolde Krig. Tilrettelæggelse: Anne Lea Landsted.

17:05  

Historien om Selfridges
Historien om Selfridges To ord er synonymt med Selfridges - luksus og London. Men stormagasinet Selfridges er skabt af amerikaneren Harry Gordon Selfridges, der revolutionerede londonborgernes måde at handle på ved at indføre en ny amerikansk detailhandelsmodel, der gjorde det at shoppe til en luksuriøs oplevelse.

DR Ultra

15:00  

Skråt op på 3. (7)
Skråt op på 3. (7) Christian inviterer SKRÅT OP PÅ 3. og ind i sin lejlighed, hvor han bl.a. får besøg af Den Store Fede Kok, der har slanket sig og viser, hvor let DU også kan gøre det. Svenning Bubandt leger superhelt, Bimlodi bliver en internetsucces; og så tager Steif og Rasmus ud og tester Experimentarium City for anden gang i træk...

15:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

15:35  

Lovens vogtere
Lovens vogtere Tegnefilm.

15:55  

Junglebanden
Junglebanden Jungleøjne

16:05  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern De bliver så store

16:40  

Nina Patalo
Nina Patalo Ansigt til ansigt.

16:50  

Adventure Time
Adventure Time

17:10  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:35  

iCarly
iCarly

DR Ramasjang

15:05  

Naturpatruljen
Naturpatruljen Hav og hejre. Dr. Pjuskebusk vandrer igennem vandet for at finde hejren. Martin og Ketil er ude at sejle. Pludselig sætter deres anker sig fast, så hvordan skal de komme fri? Tilrettelæggelse: Sebastian Klein, Martin Keller, Ketil Teisen og Lars Ostenfeld. Producer: Lars Ostenfeld.

15:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe at bjørnen sover hele vinteren? Ta´ med Lille Nørd på bjørnebesøg og se om det lykkes Katrine af få bjørnene til at lave gymnastik..

16:00  

Gurli Gris
Gurli Gris

16:05  

Gurli Gris
Gurli Gris

16:10  

Smølferne
Smølferne

16:35  

Chuggington
Chuggington Brunos booster

16:45  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

17:00  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang Vi roder og hamrer. Vi larmer og griner. Kom udenfor og ha' det sjovt med os i Hej Ramasjang. Det kan godt være ret svært at finde vej med Ramasjangbussen. Mon Motor Mille og Silja finder en løsning?

17:01  

Vilde venner (10)
Vilde venner (10) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Kristine og Emil, der har vagten i klubhuset. De skal gøre rent i egernburet, klippe alle fårene og så skal de ud og redde en krageunge, der sidder fast i et fodboldmål.

17:20  

Tilde og vennerne
Tilde og vennerne Tumles biler.

17:40  

Kalles Danmarks tour - Fåborg
Kalles Danmarks tour - Fåborg Musikeren Kalle er taget på DanmarksTour i sin orange bil for at høre, hvordan Danmark lyder. Fyn er fin, har han hørt og derfor er han draget mod Fåborg. Her møder Kalle en kreative børn, der vil male et kunstbillede af ham. Men han møder også trolden Finn og får lov at spille på et klokketårn. Der er helt eventyrligt i Fåborg.

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit er der eftersyn hos Auktionshuset i Hørsholm, men ejeren Ole Christensen er et helt andet sted. Vurderingseksperten Liselotte Møller fra netauktionshuset Lauritz.com er på kundebesøg, og her dukker der flere spændende ting op undervejs. Hos York Auktion i Nyrup går hele auktionen i stå, da auktionarius Ole Mortensen får et grineflip. Sendt første gang 06.05.14

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Hammerslag (4:10)
Hammerslag (4:10) Hammerslag starter i aften i Holte, hvor mæglerne skal gætte prisen på et helt specielt hus fra 2015, der er beklædt med tegl fra top til tå. Derefter går turen videre til Lyngby, hvor der skal sættes pris på et ældre hus, der ligger tæt op ad en trafikeret vej. Hvad betyder det mon for prisen? Aftenens tredje og sidste bolig finder vi også i Lyngby. Her skal mæglerne se nærmere på en ejendom fra 1960, som sælger selv har tegnet. Hvad er prisen, og hvem vinder samlet? Vært: Christian Degn

20:45  

Made in Denmark II (6:8)
Made in Denmark II (6:8) Turen er kommet til messing, og det er gørtleren Christian, der er ugens læremester. De seks andre kunsthåndværkere besøger ham i værkstedet i Kragelund lidt uden for Silkeborg. Nu skal der for alvor poleres og arbejdes med ekstra flot finish. Og kunsthåndværkerne får virkelig deres sag for med store maskiner og utilregneligt værktøj.

DR2

18:30  

Nak & Æd - en and 2. forsøg (2:8)
Nak & Æd - en and 2. forsøg (2:8) Sæson 2. Det er januar måned, og frosten bider. Jørgen og Nikolaj er taget til Borre Knob ved Horsens. De to går endnu engang efter at få skudt en and, da første forsøg mislykkedes, og de endte med at måtte spise krager. Men vil vejret arte sig - eller skal de endnu engang spise et mindre appetitvækkende dyr? Sendt første gang 13.11.11

19:00  

På jagt efter liv i rummet (2:2)
På jagt efter liv i rummet (2:2) Er der liv i fjerne områder af vores solsystem? Kombinationen af de nyeste teleskopbilleder med animationer giver os en fornemmelse af, hvordan disse fremmede verdener ser ud og lyder, mens førende astrobiologer og planetforskere forklarer, hvordan forskningen i disse områder har ændret deres forestillinger om muligheden for liv i vores solsystem. Mange har opfattet vores naboplaneter og måner som lidt kedelige, men i dag har kraftige teleskoper og ubemandede rummissioner afsløret dynamiske miljøer med organiske molekyler, aktive vulkaner og saltvandshave. Og hvis det lykkes at finde primitive livsformer andre steder i solsystemet, betyder det måske, at liv i universet er reglen og ikke undtagelsen.

20:00  

Indefra med Anders Agger - Hanstholm Asylcenter
Indefra med Anders Agger - Hanstholm Asylcenter Sæson 2. Klos op ad Vesterhavet venter mennesker fra hele verden på dommen: Får de adgang til Danmark, eller udvises de? Anders Agger er taget til Hanstholm Asylcenter for at finde ud af, hvordan det er at leve med uvisheden. En uvished der for nogle familier strækker sig over flere år. Sendt første gang 03.11.14

20:45  

Dokumania: Sektlederen og de 90 koner
Dokumania: Sektlederen og de 90 koner Som i enhver saftig religiøs fortælling kan historien om profeten, Warren Jeffs, koges ned til et spørgsmål om sex, grådighed og jagten på rigdom. Da hans far døde i 2002 overtog Jeffs profettitlen i den Fundamentalistiske Sidste Dages Hellige Kirke, ikke at forveksle med mormonernes kirke, Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Sekten var allerede på det tidspunkt kendt for polygami og børneægteskaber, men Warren Jeffs formåede at udvide denne praksis på hidtil usete og sadistiske måder, som ophævede grænsen mellem søstre og hustruer og legaliserede religiøst begrundede voldtægter.

DR3

18:00  

Voldtaget (3)
Voldtaget (3) I dette program rejser en dansk kvinde sammen med sin advokat til Brasilien for at vidne i en retssag. Hun skal fortælle historien om, hvad der skete en aften - to år forinden, da hun besøgte en mand, som hun havde et seksuelt forhold til. Hun mener, at hun den aften blev udsat for voldtægt - han mener at begge parter havde indvilget i sex.

18:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

19:10  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:35  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:55  

Tyger Takes On... S.2 eps.1-2
Tyger Takes On... S.2 eps.1-2

20:50  

Gift ved første blik USA II (9:12)
Gift ved første blik USA II (9:12)

DR K

18:05  

Riddertiden (3:3)
Riddertiden (3:3) 'Kys mig i røven' sagde ridderen Götz von Berlichingen ifølge digteren Goethe til en embedsmand. Respektløsheden er et tegn på de skiftende tider. Ligesom sine forfædre er von Berlichingen bestemt til at kæmpe for Gud og fædreland. Men hvem skal betale for den dyre rustning, hestene og ridderslottet? De nye tider og en ny form for krigskunst gør ridderne arbejdsløse, og mange falder i begyndelsen af 1500-tallet tilbage i armod. Selv forsøger Götz sig med røveri og pengeafpresning for at bibeholde sin overdådige livsstil.

18:55  

Danskere i DDR (3:4)
Danskere i DDR (3:4) - forbudte forbindelser Staten kontrollerede alle dele af livet i DDR. En lille gruppe unge danskere rejste til DDR og oplevede på egen krop, hvordan Berlinmuren, og systemet bag, delte verden i to og skilte familier, venner og kærester. I programmet fortæller jazzmusikeren, Dan Hilfling, om sin kærlighed til den unge Østtyske Bärbel og hendes flugt til Danmark. Den tidligere danske melodigrandprix vinder, Aud Wilken fortæller at hun som 9-årig flytter til Danmark med sin far, mens hendes Østtyske mor og storesøster bliver tilbage i DDR. Hun beretter om en opvækst hvor hun sagtens kan rejse den ene vej, mens det samtidig er umuligt for hendes mor at komme til Danmark for at besøge hende. Helle Rabøl fortæller, hvordan hun på den kommunistiske partiskole bliver venner med den unge Stasi-fyr, Ulf, og hvordan de må mødes i smug.

19:25  

Store danske Videnskabsfolk: H.C. Ørsted
Store danske Videnskabsfolk: H.C. Ørsted H.C. Ørsted opdagede elektromagnetismen. Opdagelsen er baggrunden for, at vi i dag har elektricitet overalt i samfundet. Men H.C. Ørsted var ikke optaget af om videnskaben havde et praktisk formål. Han var præget af romantikken og dyrkede naturfilosofien. Han søgte Gud i naturen og efter altings sammenhæng. Johan Olsen fra bandet Magtens Korridorer fortæller den fascinerende historie. Hans hjerte brænder for naturvidenskaben og når han ikke står på scenen arbejder han selv som biologisk forsker.

19:55  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Store danske Videnskabsfolk: Inge Lehmann
Store danske Videnskabsfolk: Inge Lehmann Seismologen Inge Lehmann er Danmarks ukendte verdensstjerne. Hun opdagede, at jorden har en fast indre kerne og opnåede berømmelse i udlandet. Hendes arbejde kom også til at spille en rolle under den kolde krigs atomvåbenkapløb. Johan Olsen fra bandet Magtens Korridorer fortæller den fascinerende historie. Hans hjerte brænder for naturvidenskaben og når han ikke står på scenen arbejder han selv som biologisk forsker.

20:30  

Danskere i DDR (4:4)
Danskere i DDR (4:4) Fest og farver bag muren Optræden fra vesten var sjældent i DDR under den kolde krig. Men en lille gruppe danske kunstnere tog over på den anden side af muren. I programmet fortæller jazzmusikerne Ole Fessor Lindgren og Dan Hillfling om deres oplevelser med landets kontrol og begrænsning af kulturlivet, men også om glæden ved at spille for et stort og nysgerrigt publikum. Skuespilleren og sangeren, Birgitte Bruun fortæller, hvordan hun bliver fascineret af den Østtyske sang- og skuespilstjerne Gisela May og gentagne gange tager til DDR for at optræde og opleve kunsten i DDR.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

18:10  

Ultra Nas (9)
Ultra Nas (9) Philip har slået hovedet i skolegården og er derfor kommer på skadestuen. Vi følger med. I studiet kigger Kåre og Emil på stemmebåndet og forklarer, hvordan det fungerer. Og så skal vi se, hvad der sker, når Emil kommer til at fryse rigtig meget.

18:30  

Den er til dig, far (2)
Den er til dig, far (2) Mathias vil gerne have, at år 2015 bliver et bedre år end sidste år, for der havde han lige mistet sin far. Han er en ellers helt almindelig 14-årig dreng, der elsker fodbold. Det skal blive et godt år, men ikke uden problemer. Mathias og tvillingebror Victor skal konfirmeres og hele familien kommer til at være til stede. Men hvordan fejrer man sin konfirmation uden far? Og hvordan er det at tage sammen på ferie sammen uden far.

18:58  

Troldspejlet Nyt
Troldspejlet Nyt

19:00  

Isas Stepz (44)
Isas Stepz (44) Elliot beder Isa & co. om en stor tjeneste: De skal male et billede for ham til en velgørenhedsauktion. Isa kommer til at sige ja, men det er lettere sagt end gjort.

19:15  

Isas Stepz (45)
Isas Stepz (45) Isa får lus og hun bliver sat i karantæne af sin far. Ingen tør være i nærheden af hende, og Isa føler sig ensom, indtil hun finder en ny ven, som ikke er så bange. Det gør Marco jaloux, så han må overkomme sin egen luse-fobi.

19:30  

Den barske klode
Den barske klode Hør Kåre og Emil fortælle om den barske natur.

20:00  

Sofie Linde Show
Sofie Linde Show I dette afsnit af Sofie Linde Show får Sofie besøg af Danmarks nok højeste TV-vært, Christian Degn fra Hammerslag. Christian påstår at han som dreng var landets bedste avisbud, - er han stadig det? Eller kan Sofie slå ham i en avisbud-dyst? Og hvordan klarer han at blive tvunget ud i en smertefuld omgang strøm-mikado imod Joakim Ingversen? Bubber og Jacob har været på endnu en mission for at introducere Jacob for nogle af voksenlivets mange muligheder, og Tyrees Tyr og Dj Isak er vanen tro klar med fed musik i studiet. Det er lørdag - det er familietid - det er Sofie Linde Show - og nu tvinger vi børn og voksne tilbage ind i hinandens liv!

20:30  

Wolfblood
Wolfblood

DR Ramasjang

18:05  

F for får
F for får Slemme hund

18:20  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Åh, må jeg ikke nok?

18:30  

Molevitten
Molevitten Få et godt grin med Molevitten. Maskinen er endnu en gang landet i børnehaven, hvor friske unger sender sjove ting direkte til Hr. Skæg, Øvst, Silja og alle vennerne i Ramasjang. For hver ting de sender, får de en skør sketch retur.

18:40  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. William er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med fire arme, der gør ham bange i sengen. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

19:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om Hasles flugt.

19:15  

Yakari
Yakari Indianerdrengen Yakari har en fantastisk evne: Han kan tale med dyr. Men med sådan en gave følger også et stort ansvar, for han vil hjælpe alle naturens skabninger, store som små - og det fører til mange farefulde oplevelser.

19:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Olrik Ugle ved rigtig mange ting, men husker dårligt. Mon han kan hjælpe Lulu Los, da hun har et problem?

19:40  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel En rigtig perleven.

19:50  

Godnathistorier
Godnathistorier Det er blevet aften i Ramasjang og tid til at sige tak for i dag. Men før vi slukker lyset og siger godnat, er der lige tid til en rigtig go' godnathistorie. Hr. Skæg læser op af Cirkus Saragossa.

20:00  

Godnat - Ramasjang
Godnat - Ramasjang

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Sundhedsmagasinet
Sundhedsmagasinet

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Beck: Manden uden ansigt
Beck: Manden uden ansigt En hundelufter på aftentur bliver brutalt stukket ned. På gerningsstedet konstaterer Gunvald Larsson, at manden ikke alene er blevet berøvet livet, men også har fået huden skrællet af ansigtet. Den chokerede hustru nævner, at en udlænding bankede på parrets dør dagen før det bestialske mord. Samtidig afslører ofrets elektroniske dagbog en forbindelse til en gift kvinde. Martin Beck: Peter Haber. Gunvald Larsson: Mikael Persbrandt. Angelica Beckman: Stina Ekblad. Instruktion: Harald Hamrell.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:05  

Spøgelsesraketterne
Spøgelsesraketterne Foreningen UFO-Sverige holder til i en kælder i Norrköping. Den blev grundlagt i 1970'erne og har verdens største UFO-arkiv, og journalisten Clas Svahn har her fra de sidste tyve år arbejdet på at ændre offentlighedens opfattelse af UFO-observationer. Langt de fleste indberetninger kan forklares naturligt, men enkelte kan ikke. Clas Svahn har sat sig for at forsøge at løse et af Europas største mysterier , nemlig de såkaldte spøgelsesraketter.

DR3

21:30  

Fredagsfilm: Wanderlust
Fredagsfilm: Wanderlust Dårlige tider tvinger George og Linda til at sælge deres hybel og køre sydpå for at bo hos Georges bror. Undervejs gør de holdt hos en gruppe hippier, der har lavet deres eget lille samfund ude på landet. Måske er det ikke så tosset at bo et sted, hvor man selv bestemmer reglerne, så George og Linda flytter ind i lejren for at starte på en frisk. For hvem har vel brug for penge, karriere - eller tøj? George: Paul Rudd. Linda: Jennifer Aniston. Seth: Justin Theroux. Instruktion: David Wain.

22:55  

Danmarks bedste maskot (2:7)
Danmarks bedste maskot (2:7) Kampen om at blive Danmarks bedste maskot skærper til. I dag skal de syv tilbageværende maskotter teste deres motoriske evner, når de skal løbe hækkeløb og køre på Seqway i et pakket VIP-lokale. Følelserne kommer helt uden på tøjet - og skuffelsen er enorm, da de erfarer, hvem der skal kæmpe om eliminering i arenaen.

23:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

DR K

21:00  

KulturRådet
KulturRådet Adrian Hughes får tre specialisters bud på tidens største kunst- og kulturoplevelser.

21:30  

Opdagelsen af Jylland: Opdyrkelsen af Heden (4:5)
Opdagelsen af Jylland: Opdyrkelsen af Heden (4:5) I 1854 kommer en ung vejingeniør til Viborg, og han ser hvordan en tredjedel af Jylland er dækket af ufrugtbar hede. Det er den unge mand fast besluttet på at ændre. Og da Danmark taber krigen i 1864 og skrumper gevaldigt, går han for alvor i gang med at gøre heden til landbrugsjord.. Indtil 1800-tallet er Danmark en stormagt, men i løbet af bare 50 år går vi statsbankerot, mister flåden, og vi taber både Norge og Sønderjylland. Eliten leder efter svar på hvordan de genskaber nationen - og de finder svarene i Jylland!

22:00  

Langt ude med Arnoldi 4:5
Langt ude med Arnoldi 4:5 DRK følger i hælene på den 74-årige billedkunstner Per Arnoldi, mens han revser til højre og venstre og diskuterer landets arkitektoniske og kulturelle forandring med alle, som gider. Det er kunsten i de store byer, der løber med opmærksomheden, men kører man nedad de små veje, finder man stadig excentrikerne, folkekunstnerne og hemmelige kunstværker. Sammen med billedkunstner Sophia Kalkau finder Per Arnoldi blandt andet Olsens Paradis, skulpturskoven Skovsnogen og Kalkaus egne sten langt inde i Skibelund Krat. Tilrettelæggelse: Sofie Tønsberg & Jon Adelsten.

22:30  

Natbio: Drengen med cyklen
Natbio: Drengen med cyklen Cyril på 11 har kun én ting i hovedet: Han vil finde sin far, der efterlod ham på et børnehjem. Cyril er rastløs og altid på farten. En dag møder han frisøren Samantha, som giver ham lov til at bo hos sig i weekenden. Det er ikke uproblematisk, for Cyril er bange for at blive svigtet igen og bliver ved med at stikke af for at lede efter sin far. Dardenne-brødrenes gribende drama modtog Juryens Store Pris i Cannes og blev nomineret til en Oscar. Cyril: Thomas Doret. Samantha: Cécile De France. Guy: Jérémie Renier. Instruktion: Jean-Pierre og Luc Dardenne.

23:50  

Melquiades Estradas tre begravelser
Melquiades Estradas tre begravelser Den illegale indvandrer Melquiades findes skudt og begravet i Texas' ørken. Myndighederne flytter liget til den lokale kirkegård uden at forsøge at opklare drabet. Ranchformanden Pete Perkins, Melquiades' arbejdsgiver og bedste ven, er rasende. Og på sin helt egen måde går han i gang med at sørge for, at retfærdigheden sker fyldest. Tommy Lee Jones' instruktørdebut modtog Cannes-festivalens pris for bedste manuskript og skuespiller (Tommy Lee Jones). Pete Perkins: Tommy Lee Jones. Mike Norton: Barry Pepper. Instruktion: Tommy Lee Jones.

DR Ultra

21:00  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

21:30  

Godnat - Ultra
Godnat - Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:00  

Til undsætning (12:48)
Til undsætning (12:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

00:45  

I farezonen (38:61)
I farezonen (38:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:35  

Morderen der legede katten efter musen
Morderen der legede katten efter musen I julen 1998 forsvandt den 21-årige Lynsey Wilson sporløst. Ægtemanden Mitchell Quy hævdede, at Lynsey havde forladt ham, men blev alligevel hurtigt politiets hovedmistænkte. Men i modsætning til andre mordmistænkte var Mitchell meget dygtig til at bruge medierne til at bedyre sin uskyld. Han hånede politiet og lod sig følge af et dokumentarhold, mens han spandt sit spind af løgne.

02:20  

Antikduellen (26:30)
Antikduellen (26:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Søren Falk fra Quriosa i København mod Jesper Damgaard-Laurtisen fra Damgaard-Laurtisen Antik i Odense. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Viborg og omegn. Sendt første gang 03.06.13

02:50  

I hus til halsen (7:8)
I hus til halsen (7:8) Sidste år siden gik tvillingeforældrene Mette og Kim fra Holstebro fra hinanden efter 6 års liv sammen. Efter lang tids ombygning, og gør-det-selv projekter i huset var kærligheden forsvundet, og de satte deres fælles hus til salg. Drømmen om kernefamilien var knust, og de skulle videre hver for sig. Nu er der næsten gået et år, og villaen er stadig til salg, og der er ingen interesserede købere. Ejendomsmægleren Jesper Nielsen og designeren Anders Faaborg er taget til Holstebro for at hjælpe eks-kæresterne med at huset solgt, så de kan komme videre hver for sig.

03:30  

Hammerslag 2011 (5)
Hammerslag 2011 (5) Peter Ingemann starter en ny sæson Hammerslag med et lille gammelt træsommerhus med en helt fantastisk beliggenhed. Dernæst er udfordringen en overraskende billig gennemrenoveret landejendom og til sidst en vaskeægte Skagensvilla, der ikke koster helt det samme, som for ganske få år siden. Sendt første gang 16.08.11

03:55  

Ønskehaven (2:7)
Ønskehaven (2:7) Per Lyhne er enlig far til otte børn. Familien er flyttet fra det hektiske liv i København til en gård på landet, hvor børnene nyder livet i den store have. Men de Ønsker sig brændende en hule oppe i træerne - Per drømmer om et sted, hvor han kan slappe af, og alle drømmer om et sted, hvor HELE familien kan samles på lune sommeraftener. Camilla Ottesen og Ønskehave-holdet overrasker familien tidligt om morgenen og så står den ellers på havearbejde i 3 dage. Tilrettelæggelse: Thomas Rounborg og Allan Bo Poulsen Sendt første gang 21.04.09

DR2

00:05  

Ingen panik - fattigdom kan afskaffes!
Ingen panik - fattigdom kan afskaffes! Den svenske statistiker Hans Rosling med et underholdende og tankevækkende faktashow om verdens sande tilstand. Ved FN's topmøde i september 2015 vedtog verdens ledere nye globale mål for bl.a. fattigdomsbekæmpelse frem til 2030, og Rosling viser, at der her er håb om helt at afskaffe den globale fattigdom. Godt nok lever en milliard mennesker stadig i ekstrem fattigdom, men det tal er halveret siden FN's udviklingsmål for 15 år siden. Se med og bliv optimist på verdens vegne!

01:05  

60 Minutes
60 Minutes

01:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:15  

DR3 Dok: En fod i grillen
DR3 Dok: En fod i grillen

01:10  

Besat af tatoveringer (3:3)
Besat af tatoveringer (3:3) 52-årige Kathy har to interesser: tatoveringer og ungdomsserien "Twilight". Så hvad er mere indlysende end at kombinere de to! Hendes krop er dækket af scener fra filmene, og hun har brugt ca 100.000 kroner på at blive en levende reklamesøjle for den populære romantiske serie. Hendes mand har efter bedste evne forsøgt at forstå hende, men Kathy er næsten gået personligt fallit på de store tatoverings-udgifter. Så hvornår bliver det nok for hendes familie?

02:00  

Fif TV (12)
Fif TV (12) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. Thomas Skov vil gerne lære, hvordan man bærer sig ad med at passe et barn, så han kan blive en god far. Og det er ikke sådan lige til, der er nemlig rigtig meget, man skal huske.

02:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

01:45  

Tranerne flyver forbi
Tranerne flyver forbi Veronika og Boris er dybt forelskede, men det unge par adskilles, da Boris drager til fronten som soldat under 2. verdenskrig. Mens Veronika går rundt i uvished om Boris' skæbne, må livet gå videre i Moskva, selv om ingen er upåvirkede af krigen. Mikhail Kalatozovs virtuose mesterværk modtog Cannes-festivalens Guldpalme, mens Tatjana Samojlova fik prisen for bedste skuespillerinde. Veronika: Tatjana Samojlova. Boris: Aleksej Batalov. Instruktion: Mikhail Kalatozov.

03:15  

Dagbog fra 1. Verdenskrig (8:8)
Dagbog fra 1. Verdenskrig (8:8) Fjorten børn og voksne, kvinder og mænd fra Frankrig, Australien, Italien, Tyskland, Østrig-Ungarn, Rusland og Storbritannien fortæller om Den Store Krig gennem deres dagbøger.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1204070336