dkby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 4. marts 2016

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 4. marts 2016

DR1

00:10  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

00:15  

Til undsætning (10:48)
Til undsætning (10:48) Redningsholdet må i arbejdstøjet efter en eksplosion i et indkøbscenter. En gruppe miljøaktivister tager ansvaret for eksplosionen, og da en af de skræmte handlende hører ordet "bombe", skaber det panik.

01:00  

I farezonen (36:61)
I farezonen (36:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:50  

Mordet på Jamie Lavis
Mordet på Jamie Lavis Den otteårige Jamie Lavis er en sød og glad dreng, som alle i nabolaget holder af. Den 5. maj 1997 får han af lov til at lege lidt uden for, men forældrenes værste frygt bliver til virkelighed, da Jamie ikke kommer hjem igen. Han er blevet kidnappet, og først flere måneder senere bliver han fundet myrdet i en skov. Jamie Lavis' familie og efterforskerne fortæller her hele historien om en af de mest opsigtsvækkende og ondskabsfulde mordsager i Storbritanniens historie.

02:35  

Antikduellen (23:30)
Antikduellen (23:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Niels Jørgen Andreasen fra Pegasus Kunst og Antikvitetshandel i Aarhus mod Rikke Fog Sørensen med butikken Stendyssegaard i Næstved. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Aarhus og omegn. Sendt første gang 29.05.13

03:05  

I hus til halsen (4:8)
I hus til halsen (4:8) Casper og Linnea bor med deres to børn på kun 57 kvadratmeter på Amager. De har forgæves prøvet at få den lille andelslejlighed solgt for Casper har fået nyt arbejde som politibetjent i den anden ende af landet, men der er ingen købere. Ud over de manglende købere, står familien snart med to huslejer og et tab på minimum 400.000 kroner. Ejendomsmægleren Jesper Nielsen og designeren Anders Faarborg skal nu hjælpe familien med at få lejligheden solgt.

03:40  

Hammerslag 2011 (2)
Hammerslag 2011 (2) En attraktiv lejlighed i en meget populær gade i en rigtig dyr by. Det er aftenens første udfordring. Og hvad er prisen så i Aarhus? Mæglernes næste "hovedpine" er et smukt byhus i centrum af Aarhus. Sidste udfordring er et meget spændende og verdensberømt byggeri lidt udenfor Aarhus. Vi skal have sat pris på en penthouselejlighed indrettet i en tidligere kornsilo. Sendt første gang 26.04.11

04:05  

Ønskehaven (1:7)
Ønskehaven (1:7) I Ønskehaven rejser Camilla Ottesen og to anlægsgartnere rundt i Danmark for at hjælpe forskellige familier med at få skabt netop deres Ønskehave. I det første program laver de have for ikke mindre end 12 lejligheder inde midt i Århus! Beboerne her har et fællesareal, men intet fællesskab. De drømmer om at bruge haven mere aktivt - Camilla & Co laver på 3 dage en Ønskehave med badminton - volleyball - petanque - spiseområde - fitnesscenter og masser af smukke blomster. Tilrettelæggelse: Thomas Rounborg og Allan Bo Poulsen Sendt første gang 14.04.09

04:35  

Forældreløse dyrebørn (6)
Forældreløse dyrebørn (6) Dyrlægen Marlice bor sammen med sin mand Rudie og deres søn Zacheo i Naankuse, et dyrereservat i en nationalpark nær Windhoek i Namibia. Sammen med deres hjælpere tager de sig af områdets tilskadekomne og forældreløse dyrebørn. De to leopardunger, Umbili og Shakira, er flyttet ud af familiens hus og har fået deres egen indhegning. Og det er ved at være tid for de små bavianunger til at blive introduceret til bavianernes ungdomsgruppe.

05:00  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:25  

DR Friland: Halmfeber og græsrødder (2:2)
DR Friland: Halmfeber og græsrødder (2:2) Halvvejs inde i det tredje internationale halmtræf plages både frilændere og træffets deltagere af den våde og blæsende danske sommer. Men alligevel fortsætter arbejdet i de workshops, som skal give frilændernes byggeprojekter et skub fremad. Hos Helle og Jens Peter er der kommet gang i lerpudse-workshoppen. Her bliver leret masseret ind i væggen! Frilændernes lille fælles hus bliver bygget færdig - materialerne er ubrændte lersten og isoleringen træfiber. Pia får lagt tag på og rejst halmvægge. Halmfeberen fortsætter på Friland... Tilrettelæggelse: Michael Nørgaard Sendt første gang 20.10.04

05:50  

Dyrehospitalet (10:10)
Dyrehospitalet (10:10) Der er masser af eksotiske dyr og spændende steder på programmet, når seriens ny vært Jonas Leksell, tager os med på oplevelser både hjemme og ude i verden. I et forsøg på at indsamle mere viden om elge, skal en død elg i dag røntgenfotograferes, og det bliver på et almindeligt sygehus. Det er jo en noget anderledes patient, så elgen må "smugles" ind. Hesten Roliene skal igennem en bogstaveligt talt skæbnesvanger undersøgelse: Hvis hun er drægtig får hun lov at leve videre, hvis ikke vil hun blive aflivet. Nordvision fra Sverige.

06:20  

Når gorillaen pudser næse
Når gorillaen pudser næse De 4 gorillaer Samson, Salome, Nelle og lille Effie trives i det jydske "Bag Kulisserne i Zoo". Nelle har blandt andet lært at pudse næse - noget enhver gorilla med respekt for sig selv selvfølgelig har brug for. Samson regerer enevældigt i sit lille kongerige. Han har taget på, for bananer smager jo godt, men det er ikke gået ud over hans charme. Lille Effie skal nu afsted til Frankrig, for teenageren er ved at blive kønsmoden, og hun skulle jo nødig få unger med sin egen far. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 17.08.00

06:50  

Hella og Karen elsker mænd (4:5)
Hella og Karen elsker mænd (4:5) Siden har kvinderne slået sig på brystet og brugt den nye indflydelse til at vise, at de da sagtens kunne klare sig selv! Men hvor har det efterladt manden? Er det rigtigt, at han ligger og gisper under tøflen? Har han overladt al magt til kæresten, konen, madammen? Hella Joof og Karen Thisted elsker mænd! Derfor tager de nu i fem programmer Danmark rundt for at tegne et mere nuanceret billede af dagens mand. I dag bliver både Hella og Karen forelsket i mænd i uniformer. For de mænd kan noget, som ingen andre kan.

07:20  

Sære dyrevenner
Sære dyrevenner Det er rart at have venner. Det gælder også for dyr, og forunderligt nok kan der opstå venskaber mellem to forskellige dyr. Her møder vi blandt andet en elefant, der besøger sin skrantende hundeven, og en kæmpeskildpadde, der adopterer en forældreløs flodhest.

08:15  

De flyvende læger (72:224)
De flyvende læger (72:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

DR2

00:25  

Debatten
Debatten Clement Kjersgaard er vært, når Danmarks mest magtfulde mennesker og skarpeste debattører diskuterer tidens sværeste beslutninger.

01:25  

A/S Fattigdom
A/S Fattigdom Vesten har sat sig i spidsen for udviklingsarbejdet i den fattige del af verden, og det har skabt en multimilliard dollar stor fattigdomsindustri for både kommercielle og talrige Ngo'ers fattigdomsbekæmpende projekter. Aldrig har det at gøre godt været så god en forretning. Alligevel har resultaterne af godgørenhedsindustrien været blandede, i nogle tilfælde katastrofale for bl.a. det lokale erhvervsliv, og flere og flere ledere i udviklingslandene opfordrer til forandring. Måske skulle ledere og befolkning i den vestlige verden stille sig selv det svære spørgsmål, om de i stedet for at være løsningen på problemet måske skulle være en del af problemet!

02:25  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

DR2 Morgen
DR2 Morgen DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

DR3

00:10  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

00:50  

Rekordfart med Guy Martin (4:4)
Rekordfart med Guy Martin (4:4) Den fartglade motorcykelkører Guy Martin vil forsøge at slå fartrekorden i downhill slædekørsel. Hvis han skal slå verdensrekorden, skal han op og køre over 100 km i timen - så forsøget er i den grad med livet som indsats.

01:40  

Fif TV (9)
Fif TV (9) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. I dagens udgave af Fif TV kommer vært Thomas Skov i den varme stol, han skal nemlig i parterapi for åben skærm. Se med og find ud af, hvad hans kone Emilie bekymrer sig mest om, han kommer til at gøre galt, efter de har fået et barn.

02:10  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:10  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:10  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

07:00  

Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd
Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med 'burlesque', hvor din instruktør er Anne Kathrine. Derefter skal vi 'twerke' med dronningen, Louise, og vi slutter af med Barthelot, som laver 'dans for mænd'.

DR K

00:25  

Dokland: Josef Stalins farver
Dokland: Josef Stalins farver Den 9. marts 1953 blev diktatoren Josef Stalin begravet i Moskva, og fem millioner mennesker tog ærbødigt opstilling for at tage afsked med en af historien største massemordere. Stalins regeringstid var en af historiens mest blodige. Foruden de 20 millioner mennesker, han lod myrde, modstandere, venner og tilmed familie, sendte han 18 millioner mennesker i slavearbejde i straffelejrsystemet, gulag. Ved hjælp af farvelagt arkivmateriale, flere hidtil usete optagelser, og mange beretninger fra perioden fortælles historien om manden, der forvandlede den kommunistiske utopi til et mareridt.

01:50  

As Time Goes By i Shanghai
As Time Goes By i Shanghai Verdens ældste band har i mere end tredive år spillet hver eneste aften på The Peace Hotel i Shanghai. De fleste af de fremragende musikere i Peace Hotel Old Jazz Band er over firs år, og deres livshistorier går helt tilbage fra den japanske okkupation over kulturrevolutionen til nutidens turboøkonomi.

02:45  

Dagbog fra 1. Verdenskrig (3:8)
Dagbog fra 1. Verdenskrig (3:8) Fjorten børn og voksne, kvinder og mænd fra Frankrig, Australien, Italien, Tyskland, Østrig-Ungarn, Rusland og Storbritannien fortæller om Den Store Krig gennem deres dagbøger.

03:35  

Dagbog fra 1. Verdenskrig (4:8)
Dagbog fra 1. Verdenskrig (4:8) Fjorten børn og voksne, kvinder og mænd fra Frankrig, Australien, Italien, Tyskland, Østrig-Ungarn, Rusland og Storbritannien fortæller om Den Store Krig gennem deres dagbøger.

04:31  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

04:36  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:30  

Designtalenterne (2:5)
Designtalenterne (2:5) Den verdenskendte 'Finn Juhl' sal i FN bygningen i New York skal restaureres og have helt nye borde og stole. Fem danske designtalenter konkurrerer om at vinde den prestigefyldte opgave, som i 1952 satte arkitekten Finn Juhl og begrebet Dansk Design på verdenskortet. De fem er gået ret forskelligt til opgaven og mens Hans Sandgren leger med idéen om at binde de 250 meter bord sammen, så mødedeltagerne får en fornemmelse af allesammen at sidde ved 'samme bord', har Mia Gammelgaard ladet sig inspirere af Finn Juhls vilde farvebrug både i hans møbler, men også i salens karakteristiske gitterloft. Sendt første gang 09.06.11

07:00  

Så længe hjertet slår (4:14)
Så længe hjertet slår (4:14) Denne serie handler om forelskelse, ensomhed og drømme, den handler om dig og mig uanset alder, den handler om at bruge livet, mens vi er i det. Seriens medvirkende er alle over 60, men deres længsel efter til stadighed at blive set og hørt, efter behovet for fællesskab, efter at blive elsket, er universel. Vi møder seks singler, som seriens vært Magnus Silfvenius Öhman vil sende på mindst en blinddate i håb om, at alle - eller nogen - finder kærlighed, venskab eller i hvert fald godt selskab. I dag går Britt-Marie på date med Börje. Nordvision fra Finland.

07:30  

Så længe hjertet slår (5:14)
Så længe hjertet slår (5:14) Denne serie handler om forelskelse, ensomhed og drømme, den handler om dig og mig uanset alder, den handler om at bruge livet, mens vi er i det. Seriens medvirkende er alle over 60, men deres længsel efter til stadighed at blive set og hørt, efter behovet for fællesskab, efter at blive elsket, er universel. Vi møder seks singler, som seriens vært Magnus Silfvenius Öhman vil sende på mindst en blinddate i håb om, at alle - eller nogen - finder kærlighed, venskab eller i hvert fald godt selskab. I dag er det Magnus' egen farfar, Harry, der skal mødes med Mona. Nordvision fra Finland.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den af malerier af Jens Peter Sinding Jørgensen. www.dr.dk/morgenandagten

08:25  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen.
Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen. Der er i 100.000-vis af danskere, der sidder i deres hessian-beklædte stuer og ser gratis fjernsyn i 70´erne. De betaler ingen licens. Steen Bjørvig er en af reklamebranchens unge løver - han kan både drikke øl, ryge tobak og holde sig vågen til den lyse morgen - og så tør han være brutal i sine kampagner. Ham hyrer Danmarks Radio - og med breve til alle de danskere der ikke er tilmeldt licenskontoret - og licens-reklamespots så skræmmende at de holder børn vågne om natten, får han omkring 150.000 sortseere til at melde sig. Sendt første gang 11.11.11

DR Ultra

06:00  

Tintin
Tintin Koks i lasten (1:2)

06:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:30  

Redakai
Redakai

06:54  

Mønk
Mønk

06:57  

Mønk
Mønk

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

07:10  

Backstage II (9)
Backstage II (9) Det spøger backstage: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I niende afsnit er alle overbevist om at det spøger backstage. Torben og Max bygger en ghostduster og Bitten og Torben går på spøgelsesjagt for at finde frem til spøgelset.

07:25  

Junglebanden
Junglebanden

07:35  

Uglen
Uglen Uglens mareridt.

07:40  

Danmarks vildeste maskine
Danmarks vildeste maskine Bulldozer

07:50  

Oscars oase
Oscars oase Stjernefotograf

08:00  

Ultra Nas (9)
Ultra Nas (9) Philip har slået hovedet i skolegården og er derfor kommer på skadestuen. Vi følger med. I studiet kigger Kåre og Emil på stemmebåndet og forklarer, hvordan det fungerer. Og så skal vi se, hvad der sker, når Emil kommer til at fryse rigtig meget.

08:25  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

08:50  

Kvit eller dobbelt
Kvit eller dobbelt Den nye sæson af ekspertquizzen Kvit eller Dobbelt er skudt i gang. I aftenens program kan du blive klogere på vikingetiden, når Sebastian svarer på spørgsmål om emnet og dyster om 4000 kroner. Du skal også møde Dagmar, som er stor fan af Harry Potter.

DR Ramasjang

05:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Olrik Ugle ved rigtig mange ting, men husker dårligt. Mon han kan hjælpe Lulu Los, da hun har et problem?

05:40  

Kære Sebastian
Kære Sebastian Tigerpytonslang er en kvælerslange. For at rengøre dens terrarium er Sebastian nødt til at tage den op...

06:00  

Gæt med Emil
Gæt med Emil Hvad kan vi gøre med Mimis affald

06:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

06:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Pop kunst.

06:30  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Hr. Grimdahls ferie.

06:45  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

07:00  

Molevitten
Molevitten Få et godt grin med Molevitten. Maskinen er endnu en gang landet i børnehaven, hvor friske unger sender sjove ting direkte til Hr. Skæg, Øvst, Silja og alle vennerne i Ramasjang. For hver ting de sender, får de en skør sketch retur.

07:10  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. William er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med fire arme, der gør ham bange i sengen. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

07:30  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

07:40  

Postmand Per
Postmand Per - og den store ballonfart. Dukkefilm Fru Madsen har to ønsker: at flyve i ballon og at få et kæledyr, og på forunderligste vis bliver begge ønsker opfyldt.

08:00  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så tager Hr. Skæg på vandretur i bjergene og synger en sang om rim.

08:30  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Snushanen.

08:40  

Babar
Babar Tegnefilm med danske stemmer.

08:55  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

 
DR1

09:00  

De flyvende læger (73:224)
De flyvende læger (73:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

09:45  

Downton Abbey IV (5:10)
Downton Abbey IV (5:10) Alfred skal til kokkeprøve på selveste Ritz i London. Isobel overtaler Violet til at ansætte en ung mand fra landsbyen som gartner. Og Bates konfronterer mrs Hughes for at finde ud af, hvorfor Anna giver ham den kolde skulder.

10:30  

Antikkrejlerne (34)
Antikkrejlerne (34) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (35)
Antikkrejlerne (35) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

DR2 Morgen (G)
DR2 Morgen (G) DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

11:00  

Langt fra Borgen
Langt fra Borgen Ask Rostrup inviterer to Christiansborg-politikere med en tur uden for Borgen. Hvad sker der, når de står ansigt til ansigt med de mennesker, som deres beslutninger rammer? Vært: Ask Rostrup.

11:25  

Skeletterne i SKAT (3:3)
Skeletterne i SKAT (3:3) I ti år har skandalerne hobet sig op hos SKAT. Lige nu mangler SKAT over 78 milliarder i ubetalt gæld, imens milliardskandaler med udbytteskat og momssvindel regner ned over organisationen. Retssikkerheden og velfærdssamfundet betaler prisen. Nu går DR2 sammen med journalist og vært Thomas Buch-Andersen på jagt efter på det simple, men vigtig spørgsmål: Hvorfor? Her i første afsnit af af tre i dokumentarserien 'Skeletterne i SKAT'.

11:55  

Jagten på lykken (2:8)
Jagten på lykken (2:8) Lykken er i fokus som aldrig før, forskning inden for området eksploderer og vi læser stadig flere teorier om hvad det er, der gør nutidsmennesket lykkeligt, men er det i sidste ende op til os selv - kan vi ligefrem lære at blive lykkelige? Der er vokset en stor lykkeindustri op omkring tankens kraft. "Tænk positivt, så får du det, du drømmer om", men det vil Hanna Hellquist, der her er på jagt efter lykken, gerne undersøge nærmere. Hanna møder både Sveriges største guru inden for området og den amerikanske skeptiker Barbara Ehrenreich. Er vi virkelig på vej mod et samfund, hvor negative tanker er forbudt? Nordvision fra Sverige.

DR3

11:40  

Fif TV (9)
Fif TV (9) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. I dagens udgave af Fif TV kommer vært Thomas Skov i den varme stol, han skal nemlig i parterapi for åben skærm. Se med og find ud af, hvad hans kone Emilie bekymrer sig mest om, han kommer til at gøre galt, efter de har fået et barn.

DR K

09:00  

Solens mad
Solens mad Vi skal på rejse til Rossinis landskab i Italien, Marche, og her møde nogle af madens allerbedste håndværkere, de passionerede producenter af helt unikke madvarer. En af disse er Christina Beltrami, der efter at have genopdaget de gamle grotter, hvor hendes forfædre lagrede oste, nu selv fremstiller de specielle oste efter familiens gamle opskrifter. Christina Beltrami tilhører den nye generation, som vil bevare de gamle traditioner og udbygge vores smagssans. Nordvision fra Sverige.

09:30  

Så hatten passer (1:12)
Så hatten passer (1:12) Et crazy teater-show uden manuskript og fuld af overraskelser. Publikum bestemmer, hvad der skal spilles, men skuespillerne bestemmer selv hvordan. Med Niels Olsen, Claus Bue, Søren Hauch-Fausbøll, Torben Zeller, Søren Østergaard og Gunnar Frøberg.

10:00  

Ordet på bordet (4:5)
Ordet på bordet (4:5) Thomas Eje, Sonja Oppenhagen og Lise-Lotte Norup leger ordskjul med tre gæster Guido Paevatalu, Tina Kiberg og Ib Hansen under skarp bevogtning af værten Henrik H. Lund. Sendt første gang 1994.

10:30  

Ordet på bordet (5:5)
Ordet på bordet (5:5) Thomas Eje, Sonja Oppenhagen og Lise-Lotte Norup leger ordskjul med tre gæster Jørn Hjorting, Ida Bjørn Nielsen og Georg Julin under skarp bevogtning af værten Henrik H. Lund. Sendt første gang 1994.

11:05  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (28:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (28:35) "1968 i Amsterdam, Paris og Berlin" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) Geert Mak er selv et barn af 1968. I 1965 flyttede han fra provinsen for at studere i Amsterdam. Det var en tid fyldt med farverige subkulturer som hippier, provoer og revolutionære, fri sex og Vietnamdemonstrationer. På en tur fra Amsterdam til Paris og Berlin rejser Mak gennem sin egen fortid, og han indser, at hvis han mødte sit unge jeg, ville de have en del at diskutere. "Mine politiske anskuelser var vist temmelig overfladiske dengang", siger Geert Mak nu.

11:40  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (29:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (29:35) "1974 - Nellike-revolutionen i Portugal" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) De to ledere af Nellikerevolutionen, der i 1974 ved et forholdsvis ublodigt militærkup afsatte statsministeren Marcello Caetano, der styrede landet i samme ånd som den mangeårige diktator Salazar, var hinandens modsætninger. Vitor Alves var den eftertænksomme, arret af den lange kolonikrig i Afrika, mens Otelo de Cavalho var den typiske revolutionære, charmerende og godt skåret for tungebåndet.

DR Ultra

09:30  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Katrine.

09:45  

Mig og min robot
Mig og min robot Osvalds allergi.

10:00  

Store NØRD
Store NØRD Ja - vi nørder igennem! Giver fuld gas på maskiner og eksperimenter, udsætter os selv for alle naturens kræfter og bygger de vildeste opfindelser - tjek os ud, hilsen Simon og Søren!

10:30  

Oscars oase
Oscars oase

10:40  

Dagens ret
Dagens ret Klassenstimekage I dag tager Jose og Chris os med til dengang hvor det hele startede, nemlig med kagerne. De elsker at bage kager og har en rigtig god opskrift som er nem at lave, hvis du skal have kage med til klassenstime. Under vejs deler de ud af gode tips og trick og får også en god ide.

10:50  

Verdens bedste quiz
Verdens bedste quiz ALLE danske børn kan være med i VERDENS BEDSTE QUIZ, når Joakim Ingversen byder indenfor i sit outstanding quizstudie. 15 minutter med fuld knald på. Ikke en flue får lov til at hvile på væggen, og quizrunderne er udfordrende, spændende og rigtig dumme... De to deltagere i studiet får hjælp fra alle steder i landet, når fire børn og en hemmelig gæst sidder klar foran deres webcam. Se med i aften, hvor Theodor og Villads bl.a. dyster i runden "Lugtelimbo," hvor de risikerer at blive smurt ind i fiskesnask og se, om de kan finde rundt i kendisansigter i runden "Bytte bytte ansigt" Vinderen går hjem med 350 kr. og den eftertragtede og helt unikke t-shirt, som alle drømmer om.

11:05  

Wild Kratts
Wild Kratts

11:30  

Voksenfælden II
Voksenfælden II Børnene fra Voksenfælden tester, hvor tålmodige og villige de voksne er til at samle et udueligt barns legetøj op igen, igen, igen og igen. Og så tager børnene også i supermarkedet og låner ting fra de voksnes indkøbskurve, for de tester nemlig, om man kan have ejerfornemmelse for ting, man ikke har betalt for endnu.

11:50  

Junglebanden
Junglebanden

DR Ramasjang

09:10  

Molevitten
Molevitten Få et godt grin med Molevitten. Maskinen er endnu en gang landet i børnehaven, hvor friske unger sender sjove ting direkte til Hr. Skæg, Øvst, Silja og alle vennerne i Ramasjang. For hver ting de sender, får de en skør sketch retur.

09:20  

Monster Buster
Monster Buster Vitus er træt af en fantasi-zombieridder, der bor på hans værelse. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med klæd-ud-tøj og et sejt ridderskjold, og sammen buster de Vitus' monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

09:40  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

09:50  

Postmand Per
Postmand Per Poul, Sara og Mira skal lære at ride på Annas stædige hest, Græskar. Per er glad for, det ikke er ham, for han er lidt bange for heste. Men det ender med, at han ganske frivilligt kommer op på Græskar.

10:10  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så synger Hr. Skæg om Skiltemanden, der vil sætte skilte på alt, så han ved, hvad det er.

10:40  

Dyrenes ø (13:13)
Dyrenes ø (13:13) Katastrofen har slået til, og dyrene er ved at dø af kulde, men endnu en gang lykkes det isbjørnen Noa at redde sin ø. Tegnefilmsserie med danske stemmer om en gruppe dyr, som på en flydende ø forsøger at slippe væk fra menneskenes forfølgelser.

11:05  

Postmand Per: Specialposttjenesten
Postmand Per: Specialposttjenesten Postmand Per og hjemmesiden.

11:20  

Ramasjang Mysteriet
Ramasjang Mysteriet Hvor er Rebecca og Johannes vasketøj? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

11:50  

Monster Buster
Monster Buster Karl-Bertil er træt af sit fantasi-monster, som har pigge og kløer og kan blive så højt, at det stikker helt op igennem taget. Heldigvis ved MonsterBuster Jacinta lige, hvad der skal gøres - og med maling og seje knaldperler buster de monstret langt væk. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

DR1

12:00  

Antikduellen (24:30)
Antikduellen (24:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Niels Jørgen Andreasen fra Pegasus Kunst og Antikvitetshandel i Aarhus mod Rikke Fog Sørensen med butikken Stendyssegaard i Næstved. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Herning og omegn. Sendt første gang 30.05.13

12:30  

I hus til halsen (5:8)
I hus til halsen (5:8) Heinz og Henriette i Givskud er fanget "I hus til halsen". For et halvt år siden gik kernefamilien med 3 børn i opløsning. Parret blev skilt, og siden har har deres hus været til salg. Men der har kun været én fremvisning, og nu er salget er gået helt i stå. Ingen af dem komme videre med deres liv før huset er solgt. Programmets eksperter, designer Anders Faarborg og ejendomsmægler Jesper Nielsen er taget til Givskud for at hjælpe med at få huset solgt.

13:05  

Hammerslag 2011 (3)
Hammerslag 2011 (3) Hammerslag vælger i denne udsendelse at sætte fokus på hovedstaden. Der skal gættes pris på et lækkert hus i Valby, en lejlighed ved Halmtorvet og så slutter vi med et af Danmarks flotteste lejlighedsbyggerier, med en placering helt i top. Sendt første gang 03.05.11

13:35  

Mord på hjernen (4:21)
Mord på hjernen (4:21) 'Lejedrenge'. I den lille walisiske by Tregors er homoseksualitet en dødssynd, der medfører udstødelse. Så da en gruppe lokale mænd holder en heftig fest, og en medbragt trækkerdreng ved et uheld dør af en overdosis, er der kun en løsning. I nattens mørke vikles han ind i et tæppe og kastes på et bål af rådne svin. En perfekt plan med kun ét problem. Noel Bain dukker op og begynder at efterforske.

DR2

12:25  

Jagten på lykken (3:8)
Jagten på lykken (3:8) Lykken er i fokus som aldrig før, forskning inden for området eksploderer og vi læser stadig flere teorier om hvad det er, der gør nutidsmennesket lykkeligt, men er det i sidste ende op til os selv - kan vi ligefrem lære at blive lykkelige? I dag samler Hanna Hellquist de skarpeste forskere for at se nærmere på begrebet, og så skal hun mødes med intet mindre end Sveriges lykkeligste mand. Nordvision fra Sverige.

12:55  

Storrygeren - det oser af sild (3:8)
Storrygeren - det oser af sild (3:8) Det er d. 27. april og der er dømt sildefestival i Hvide Sande. Og kan man sige røg uden at sige sild, nej det kan man ikke. Derfor er de to venner kokken Jan og lystfiskeren Gordon taget til den jyske vestkyst for at se, om de har held med sildefiskeriet. Men til en sildefestival er der kamp om både sild og fiskepladser, så der er nok af udfordringer, når fiskestængerne først er slået ud. Og kommer der ikke sild på krogen må Gordon gå den lange, ydmygende vej til fiskehandleren. For sild skal der til - og de skal ryges! Og denne gang har Jan medbragt en særdeles spektakulær røgeovn - en ovn som man ellers aldrig ville forbinde med rygning af mad. Men når han først går i gang er der både sild og røg for alle pengene. Sendt første gang 22.07.12

13:25  

Jimmys bondegård (3)
Jimmys bondegård (3) Jimmy Dohertys drøm er at opdrætte frilandsgrise og producere den fineste bacon og de bedste pølser. Men fem måneder efter at have forpagtet gården, har han tres grisen rendende rundt på marken, men har endnu ikke fået en eneste pølse på markedet.

14:25  

Bedemænd på arbejde (3:3)
Bedemænd på arbejde (3:3) Dokumentarserie fra BBC fra 2012 (Funeral Directors) Et varmt og fascinerende kig på de mennesker og ritualer, der omgiver døden og begravelsen, hvad enten det handler om en traditionel kristen begravelse, den muslimske, der foregår i kapløb med tiden, fordi afdøde skal begraves inden 24 timer, eller den humanistiske skovbegravelse.

DR3

12:15  

Danmarks bedste maskot (2:7)
Danmarks bedste maskot (2:7) Kampen om at blive Danmarks bedste maskot skærper til. I dag skal de syv tilbageværende maskotter teste deres motoriske evner, når de skal løbe hækkeløb og køre på Seqway i et pakket VIP-lokale. Følelserne kommer helt uden på tøjet - og skuffelsen er enorm, da de erfarer, hvem der skal kæmpe om eliminering i arenaen.

12:45  

Ripper Street III (5:8)
Ripper Street III (5:8) Reids liv hænger i en tynd tråd, og Drake og Jackson sørger over deres vens skæbne. Men en voldelig bandes hærgen og fundet af et blodigt lig i en tønde tvinger de to politifolk i arbejdstøjet.

13:40  

Ripper Street III (6:8)
Ripper Street III (6:8) Reid kommer tilbage til arbejdet før tid for at opklare et mord på en ung kvinde. Sagen interesserer ham meget, men det skyldes den mistænkte, der ikke alene er kvinde - hun er også kendt af dem alle som Lady Montacute.

14:35  

Brothers Grimm
Brothers Grimm Brødrene Grimm er to opfindsomme fupmagere, som i 1800-tallet rejser fra landsby til landsby i det fransk besatte Tyskland for at hjælpe folk med at drive dæmoner og spøgelser på flugt. Og de får nok at se til, da de kommer på en opgave i en lille provinsby, hvor børn forsvinder under mystiske omstændigheder. Med ét er fantasi blevet til virkelighed med rigtige trolddomskræfter. Wilhelm Grimm: Matt Damon. Jacob Grimm: Heath Ledger. Heksen: Monica Belucci. Manuskript: Ehren Kruger. Instruktion: Terry Gilliam.

DR K

12:20  

Kvinder i politik
Kvinder i politik Der har været mange fremtrædende kvinder i amerikansk politik gennem tiden; lige fra den første kvinde, der blev valgt til Kongressen i 1916 til præsidentkandidaten Hillary Clinton. De har både dengang og nu kæmpet for deres plads i det amerikanske politiske system. Nogle af dem fortæller her, om de mange udfordringer der følger med at være kvinde i en mandsdomineret politisk verden.

13:15  

Taxa (24:56)
Taxa (24:56) Mike har købt en enkelt-billet ud af landet, pakket sine ting og er ved at tage afsked med alle - så dukker en person fra hans fortid op. Mens Tom får problemer, da fremmedpolitiet skal have fat i Mai, står Louise, som Finn har haft en affære med, pludselig overfor Birgit på centralen. Herman har sikret sig en kraftig klemme på ejeren af de Krone-Taxa-aktier, han mangler for at lykkes med sit projekt. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Bjarne Henriksen, Vibeke Ankjær, Ann Eleonora Jørgensen, Helene Egelund, Solbjørg Højfeldt, Tammi Øst, Nis Bank-Mikkelsen, Laura Christensen, Peter Steen, Caroline Drasbæk, Torben Jensen, Peter Aude og Erik Holmey. Manuskript: Stig Thorsboe. Instruktion: Niels Arden Oplev. Foto: Ole Schultz, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:00  

Taxa (25:56)
Taxa (25:56) Mike skaffer sin ven, Sebastian, mulighed for at komme ud af landet - men de russiske våbenhandlere, Sebastian har snydt, er ikke indstillet på bare at lade ham slippe afsted. Birgit er begyndt at undre sig over, hvad Finn egentlig laver om aftenen og beslutter at finde ud af det. Gitte starter som ny radiodame på Krone-Taxa, mens Verner er bekymret over Hermans aktieopkøb, og Tom må have hjælp af Meho i et forsøg på at finde Mai. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Bjarne Henriksen, Ann Eleonora Jørgensen, Torben Jensen, Solbjørg Højfeldt, Vibeke Ankjær, Tammi Øst, Jens Jørn Spottag, Alvin Linnemann, Erik Holmey m.fl. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Henrik Jongdahl, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om et byjubilæum på en populær ø, et fodbold-mål i slow motion, danske atomkraftplaner, en dansk verdensrekord i New York og sommerbesøg hos kendte skuespillere. Redaktion: Marianne Kemp, Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

DR Ultra

12:00  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:15  

Riisings flotte talkshow II (8)
Riisings flotte talkshow II (8) Jacob har denne gang inviteret tre flotte gæster, nemlig tv-værten Sigurd Kongshøj og Danish Dynamite-drengene Magnus og Martin. Ud over at være nogle flotte og sjove fyre er de tre gæster også rigtig gode venner. De fortæller om, hvor pinligt Magnus kan finde på at opføre sig, når de er ude sammen, dyster om hvem der kan lave den bedste spaghetti bolognese og får omsider afgjort Martin og Sigurds gamle væddemål om, hvem der er den hurtigste, når Jacob udfordrer dem på agility-banen. Endelig afslører Jacob, hvordan optagelserne af de sovende værter på Ramasjang i virkeligheden bliver lavet.

12:45  

Tintin
Tintin Koks i lasten (1:2)

13:10  

Redakai
Redakai

13:30  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

14:00  

Unik
Unik Emilia er 13 år og har sit eget talkshow på Youtube, hvor hun interviewer stort set alle, hun kan komme i nærheden af. Det er kun sket én gang, at Emilia blev genert, og det var dengang, hun ikke turde interviewe sine store idoler Wasteland. Emilia skal lære at styre både nerver og interviewteknik, for i programmet overrasker værten Sofie Linde Emilia med, at hun skal interviewe sine store idoler, Wasteland! Men hvordan reagerer Emilia på det? www.dr.dk/unik

14:20  

Uglen
Uglen Dobbelt-ugle.

14:30  

Max (2:8)
Max (2:8) "Små mænd og store krige" Max er en ganske almindelig dreng på 10 år, der går og tumler med livets store spørgsmål. I dette afsnit er Max til skolelæge, og får at vide han ikke er vokset et helt år. Max lægger en strategi, der skal sætte gang i vokseværket. Desværre er mor ikke helt enig i, hvad det vil sige at være et stort menneske. For hvad er der galt med toastbrød, når bare man husker sin vitaminpille. Instruktion: Lotte Svendsen Manuskript: Oliver Zahle, Jens Korse & Lotte Svendsen Producer: Thomas Meyer Max - Samuel Heller-Seiffert Mor - Mette Horn Far - Anders Nyborg Esther - Anna Agafia Svideniouk Egholm Steen Cold - Lars Bom Hassan - Faysal Mobahriz Ulla - Louise Mieritz Sendt første gang 20.01.07

DR Ramasjang

12:05  

Sigurds Bjørnetime
Sigurds Bjørnetime Har du nogensinde været i en urskov? Sigurd får besøg af en masse aber. der driller og laver abekattestreger. Heldigvis ringer tante Skrap og giver et par gode råd.

12:35  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være bager. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "4", hvor der serveres eksotiske tigerrejer på pind. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

13:00  

Tilde og vennerne
Tilde og vennerne Tut mister sin stemme.

13:10  

Omsen og Momsen (2:6)
Omsen og Momsen (2:6) Hvordan ser det ud, når voksne holder fest - set gennem nøglehullet fra børneværelset? Far og mor har inviteret gæster, og storebror Jess må forklare baby Tom, hvad der kræves for at holde en rigtig voksenfest. Manuskript: Søren Kragh-Jacobsen. Instruktion: Hans Kragh-Jacobsen. Producer: Edmondt Jensen. dr.dk/oline

13:35  

Skæg med bogstaver
Skæg med bogstaver Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet L, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han larm på sin øde ø. www.dr.dk/oline

13:55  

Onkel Rejes Sørøvershow (8)
Onkel Rejes Sørøvershow (8) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Johanna, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lommetørklæde, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Johanna og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:20  

Klassen 1. b (1:7)
Klassen 1. b (1:7) Klassen mødes igen efter en lang sommerferie, nu er de 1.b, og deres nye lærer hedder Steen. Han vil give flødeboller, hvis han ikke lærer alle deres navne den første dag. Børnene får en lektiemappe, så de kan huske at lave deres lektier.

14:35  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Skatten. Bamse og Kylling finder den samme skat. Hvem skal nu beholde den? Medvirkende: Christian Damsgaard og Brian Patterson. Manuskript: Elin Bing. Instruktion og producer: Katrine Hauch-Fausbøll.

DR1

15:20  

Strømerne fra Liverpool (3:12)
Strømerne fra Liverpool (3:12) En 10-årig dreng forsvinder. Mistanken falder på en pædofil mand. Kriminalbetjentene de Pauli og Callaghan henter ham ind til afhøring, men det er sin sag at få fornuftige svar ud af den mistænkte.

16:10  

Strømerne fra Liverpool (4:12)
Strømerne fra Liverpool (4:12) En bandekrig truer med at bryde ud i Liverpool. Bandelederen Johnny Boateng har kig på en klub, der tilhører gangsteren John Sullivan. Og da en dørmand bliver stukket ned foran klubben, må makkerparret de Pauli og Callaghan træde i aktion for at forhindre, at situationen kommer ud af kontrol.

17:00  

Downton Abbey IV (6:10)
Downton Abbey IV (6:10) Familien planlægger surprise-fest for Robert - og ikke mindst Roses bidrag til festen får gæsterne til at spærre øjnene op. Samtidig er Edith urolig, fordi hun ikke har hørt fra Michael, og det er ikke det eneste, hun får at bekymre sig om.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:15  

Paul Merton i Europa (5:6)
Paul Merton i Europa (5:6) Den charmerende britiske skuespiller og tv-vært Paul Merton har opdaget, at hans viden om den vidunderlige del af verden, hvor han selv bor er sørgelig ringe for at sige det mildt. Det råder han bod på ved en rejse rundt i Europa, der bringer ham til Irland og videre til Tyskland. Der fra går turen til Italien og Frankrig for at slutte i Spanien.

16:00  

Storrygeren - det oser af gedde (4:8)
Storrygeren - det oser af gedde (4:8) Det er den 1. maj, og det er en helt særlig dag for lystfiskeren Gordon. Det er nemlig åbningsdagen for geddefiskeriet efter en måneds fredning. Og denne dag er større end både juleaften og fødselsdag for den entusiastiske lystfisker. Så han og kokken Jan er stået tidligt op for at fiske i Gordons egen båd i en sø midt i den smukke danske natur. Og Gordon er noget nervøs for, om han kan fange en fisk til Jan, for hvis ikke, må han gå den lange ydmygende vej til fiskehandleren. Og det er han ikke meget for - slet ikke når det gælder gedde, som er hans yndlingsfisk. Men gedde skal der til - og den skal ryges! Og udenfor det lille gule bondehus er Jan klar til at ryge gedde på brændenælder og bage brød i en grill. Sendt første gang 29.07.12

16:30  

AnneMad i Spanien (4:8)
AnneMad i Spanien (4:8) I en lille gyde i Malaga sidder spanierne i lag for at få deres morgenkakao og læssevis af frisklavede churros, som de dypper i kakaoen. Anne køber ind i delikatesseforretninger og tager på indkøb i et af de store spanske supermarkeder, som er et kapitel for sig. De har afdelinger med fisk og skaldyr, som får de danske fiskeforretninger til at ligne forkølede pølsevogne. Hjemme i huset laver Anne mad af alle de gode sager. Sendt første gang 30.05.10

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen DR2 Dagen lægger tankevækkende perspektiv på dagens vigtigste begivenheder.

DR3

16:25  

Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (6:10)
Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (6:10) Der er nu kun fire mænd tilbage i konkurrencen om, hvem der kan overleve længst i Vancover Islands vilde natur. De 15 dages ophold i vildmarken har tæret på deltagernes kræfter, og da et kraftigt regnvejr sætter ind, kniber det med at holde modet oppe.

17:10  

Rekordfart med Guy Martin (4:4)
Rekordfart med Guy Martin (4:4) Den fartglade motorcykelkører Guy Martin vil forsøge at slå fartrekorden i downhill slædekørsel. Hvis han skal slå verdensrekorden, skal han op og køre over 100 km i timen - så forsøget er i den grad med livet som indsats.

DR K

15:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om bl.a. da man bekæmpede mund- og klove-syge med støvsuger, om Storm P.'s frokostbord, om Erhard Jakobsen og Danmarks Radio, om en ungdommelig Niels Hausgaard, der så ned på Dansktoppen og alligevel selv kom der, og om fodboldlandsholdet i uvante omgivelser. Redaktion: Marianne Kemp, Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

15:35  

Danmark i Den Kolde Krig (7:12)
Danmark i Den Kolde Krig (7:12) En historie om en kommunistisk familie fra 1945 til murens fald. De var danskere, men familien voksede op i "fjendeland". Faderen i familien blev i 1959 sendt på partiskole i DDR. Derefter blev han på opfordring af DKP oversætter og redaktør af det kommunistiske tidsskrift DDR-revy i Dresden, og siden blev han korrespondent for Land og Folk i Østberlin. Hans gamle mor og hans børn flyttede med ham til DDR, og her boede de indtil begyndelsen af 80'erne. Tilrettelæggelse: Lisbeth Jessen.

16:15  

Danmark i Den Kolde Krig (8:12)
Danmark i Den Kolde Krig (8:12) DDR var vores nære nabo mod syd under den kolde krig. Og deres efterretningstjeneste - Stasi - interesserede sig levende for det danske samfund. Mød to kvinder som arbejdede på universitet i Greifsvald, hvor man underviste kommende stasiagenter. Den ene var dansker, gift med en østtysker, den anden øst- tysker og loyal DDR-borger, som i årevis samarbejdede med Stasi. Begge oplevede de murens fald på nært hold. Tilrettelæggelse: Anne Lea Landsted.

16:50  

Isstorm over Grønland
Isstorm over Grønland I foråret 1930 sætter den tyske polarforsker Alfred Wegener ud på sin tredje Grønlandsekspedition, og håber at det vil være kronen på værket i hans karriere. Et par år tidligere havde han skabt furore med sin teori om kontinentaldrift. Nu agter han at revolutionere klimaforskningen. I et helt år vil han og hans team indsamle data fra højt oppe i atmosfæren og dybt nede fra iskappen. Men selv om Wegener har planlagt ekspeditionen ned til den mindste detalje, er der ting, man ikke er herre over - bl.a. vejret!

17:35  

KulturRådet
KulturRådet Adrian Hughes får tre specialisters bud på tidens største kunst- og kulturoplevelser.

DR Ultra

15:00  

Skråt op på 3. (5)
Skråt op på 3. (5) Christian inviterer SKRÅT OP PÅ 3. og ind i sin lejlighed, hvor han bl.a. får besøg af musiker Thomas Røvsk Æg, der giver et meget ildelugtende nummer. Svenning Bubandt har en genial flugtplan til når man laver dørfis, Steif tester Tivoli efter en tyrkisk buffet; og Kokken Uden Arme laver æggemad med røget makrel.

15:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

15:35  

Lovens vogtere
Lovens vogtere Tegnefilm.

15:55  

Junglebanden
Junglebanden

16:05  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Kraftløs

16:40  

Nina Patalo
Nina Patalo Drik Juhuu.

16:50  

Adventure Time
Adventure Time

17:10  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:35  

iCarly
iCarly

DR Ramasjang

15:00  

Naturpatruljen
Naturpatruljen Urskov, skestork og gapahuk. Ketil tror, han er stenaldermand. Han går på jagt med spyd, for her er ikke supermarkeder eller delikatesse-forretninger. Martin fortæller om rådyrets bræklyd, og er ved at blive ramt af Ketils spyd. Dr. Pjuskebusk ifører sig ske- storke-næb og vandrer rundt i en sø. Tilrettelæggelse: Sebastian Klein, Martin Keller, Ketil Teisen og Lars Ostenfeld. Producer: Lars Ostenfeld.

15:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at sommerfuglen kan trylle? Ta´ med Lille Nørd på sommerfuglejagt og se, om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvordan sommerfuglen forvandler sig fra larve til sommerfugl.

16:00  

Gurli Gris
Gurli Gris

16:05  

Gurli Gris
Gurli Gris

16:10  

Smølferne
Smølferne

16:35  

Chuggington
Chuggington Ryd forsiden

16:45  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

17:00  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang Vi roder og hamrer. Vi larmer og griner. Kom udenfor og ha' det sjovt med os i Hej Ramasjang. Rosa er lidt ked af det i dag og savner sommeren lys. Kristian beslutter sig for at muntre hende op.

17:01  

Onkel Reje og børnenes brevkasse
Onkel Reje og børnenes brevkasse Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Prinsesse Fuldskæg stikker af fra sit tårnværelse men opdager, at der er gået ild i Kongens kongekrone, men gudskelov redder Prinsesse Fudskæg kronen ved at tisse på den. Onkel Reje og Brille tager med rejseknappen ud for at møde ægte sørøvere og sørøverskibe. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

17:15  

Det mindste kongerige i verden (4)
Det mindste kongerige i verden (4) Ridderturinering I Det mindste kongerige i verden, har troldmanden Pokus og Kongen travlt med at lære Prinsesse Krinoline alt, hun skal lære, for at blive en god dronning. Det kan godt være lidt kedeligt, men da Krinoline må muntre Den sorte ridder op med en ridderturnering, sker der endelig noget spændende.

17:35  

Sovedyr på eventyr (2)
Sovedyr på eventyr (2) Noah har et sovedyr, som er lynhurtig og hedder Tiger. Og så har Noah også en sej maske, som han selv har lavet. Så da Rosa besøger Noah finder de på en godnathistorie, hvor Tiger er en superhurtig superhelt, der kan fange skurke i en lynende fart. Men Tiger får brug for mere end bare sine superkræfter, hvis han skal afsløre og fange den snedige og maskerede kagetyv, der stjæler kager fra byens bager.

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit bliver Hans Hedegaard meget imponeret, da han besøger et dukkemuseum. Hos Kopenhagen Fur er der eftersyn inden den store auktion, men kunderne er ikke tilfredse med skindenes kvalitet. Og hos Kim fra Sjællands Bilauktion skal en Harley Davidson under hammeren. Sendt første gang 01.05.14

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

20:00  

X Factor
X Factor I aften er det tredje gang, de håbefulde X Factor deltagere skal stå på livescenen og give alt, hvad de har. De tre dommere har gjort, hvad de kunne, så nu er det bare op til de syv deltagere at vise, at de har fortjent endnu en uge. Kun seks af de syv tilbageværende deltagere går videre, så det bliver intenst, når vi skal have afgjort, hvem der har X factor nok til at gå videre - og hvem der får sine drømme knust inden aftenen er omme.

DR2

18:30  

Indefra med Anders Agger - Hanstholm Asylcenter
Indefra med Anders Agger - Hanstholm Asylcenter Sæson 2. Klos op ad Vesterhavet venter mennesker fra hele verden på dommen: Får de adgang til Danmark, eller udvises de? Anders Agger er taget til Hanstholm Asylcenter for at finde ud af, hvordan det er at leve med uvisheden. En uvished der for nogle familier strækker sig over flere år. Sendt første gang 03.11.14

19:15  

Lægen flytter ind (3:6)
Lægen flytter ind (3:6) 58 årige Steen lever livet lidt for godt med god mad og vin hver dag, og det har for længst sat sine spor. Vægten har passeret de 100 kilo, og det trykker for brystet, men Steen er ikke til at drive til lægen. Hans kone er efterhånden alvorligt bekymret, så praktiserende læge Charlotte Bøving flytter ind for at hjælpe Steen før det er for sent.

20:00  

The Impossible
The Impossible I 2004 tager Maria, Henry og deres tre sønner til Thailand på juleferie. Den 26. december slapper familien af ved poolen, da ferieparadiset i løbet af få sekunder bliver forvandlet til et helvede. En tsunami rammer kysten med en enorm kraft, og pludselig er den lille familie fanget midt i en af de værste naturkatastrofer i nyere tid. Henry: Ewan McGregor. Maria: Naomi Watts. Lucas: Tom Holland. Instruktion: Juan Antonio Bayona.

DR3

18:00  

Spørg mig om alt (5:8)
Spørg mig om alt (5:8)

18:25  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

19:05  

Verdens vildeste vejr - vand
Verdens vildeste vejr - vand Top Gear-værten Richard Hammond undersøger vandets afgørende betydning for livet på jorden. Vand kan antage utrolig mange former, og uden vand ville der stort set ikke findes vejr. Ingen regn, ingen sne, ingen hagl og ingen skyer. Så Richard går på jagt efter vandet i alle dets former. Han forsøger at veje en sky, finder ud af, hvordan regn kan knuse en bil og er med til at starte en lavine.

20:00  

Mayday: flykatastrofer XIII (6:10)
Mayday: flykatastrofer XIII (6:10)

20:45  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

DR K

18:05  

Sommer (17:20)
Sommer (17:20) Adam bliver igen konfronteret med Freja, som han havde et forhold til for mange år siden - Freja er nu Annas fødselslæge, men hverken hun eller Adam har fortalt Anna om den fælles fortid. Mille og Jakob har fundet hinanden og glæden igen - men så dukker Milles mor uanmeldt op. Mens Sophia er i byen, forsvinder Christian ud af huset, uden nogen opdager det - en større eftersøgning bliver sat i gang, og da mørket falder på, er han endnu ikke fundet. Medvirkende: Jakob Sommer: Lars Ranthe. Mille Kaiser: Marie Louise Wille. Lærke Kaiser: Cecilie Bøcker Rosling. Christian Sommer: Jesper Langberg. Sophia Sommer: Lisbet Dahl. Adam Sommer: Mikael Birkkjær. Anna Krogh Møller: Camilla Bendix. Endvidere: Caroline Dahl, Thomas Levin, Solbjørg Højfeldt, Stine Stengade, Kristian Halken, Jesper Milsted, Niels Weyde, Mogens Holm og Mikkel Rosengaard. Manuskript: Dunja Gry Jensen og Tobias Lindholm. Instruktion: Niels Nørløv. Foto: Torben Forsberg, dff. Scenografi: Anja Wessel og Anne Mette Bo Drivsholm. Musik: Halfdan E. og Lars Daniel Terkelsen.

19:00  

En by i provinsen (7:17)
En by i provinsen (7:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

19:55  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

20:00  

En by i provinsen (8:17)
En by i provinsen (8:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

20:50  

Beatles Forever: You've got to hide your love away
Beatles Forever: You've got to hide your love away Denne sommer er det 50 år siden The Beatles for første og eneste gang besøgte Danmark. Det markerer DR K med en række nyfortolkninger af de kendte sange krydret med fortællinger om The Beatles og gruppens musik. Hør hvor The Beatles befandt sig musikalsk i 1964.

DR Ultra

18:00  

Fanboy og Chum Chum
Fanboy og Chum Chum Tegnefilm med dansk tale.

18:10  

Skråt op på 3. (7)
Skråt op på 3. (7) Christian inviterer SKRÅT OP PÅ 3. og ind i sin lejlighed, hvor han bl.a. får besøg af Den Store Fede Kok, der har slanket sig og viser, hvor let DU også kan gøre det. Svenning Bubandt leger superhelt, Bimlodi bliver en internetsucces; og så tager Steif og Rasmus ud og tester Experimentarium City for anden gang i træk...

18:30  

Cowboy, indianer og hest
Cowboy, indianer og hest Belgisk animationsserie om en cowboy, en indianer og en hest, der bor i samme hus, hvor de forsøger at få det hele til at fungere trods modsætningerne og en hel mængde vanvittige hændelser.

18:35  

Sam & Cat II (9)
Sam & Cat II (9) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

19:00  

Asfalt (8)
Asfalt (8) William har skatet på Skt. Anna Gade skatepark med sin far, men nu må de finde et nyt sted at skate, da kommunen har revet den gamle park ned.

19:10  

101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag
101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag I dag giver Szhirley dig en guide til at få styr på vildtvoksende øjenbryn, Uffe Holm kommer med søde kæresteråd, og Emil Thorup afslører hvilke tatoveringer, der bare er for kiksede.

19:30  

Modeidioten: Rock
Modeidioten: Rock Hvor henter rockstjernerne inspiration til deres klædeskab? Og hvordan kommer man til at ligne Elvis og Marilyn Monroe? Modeidioten Christian har aldrig rocket nogen stil, men rockabilly-Rosa får alligevel dullet ham op til en sej pin-up model. Og Sille viser, hvordan du designer din helt egen rockstjerne-jakke.

19:45  

Snydt!
Snydt! Man kan ikke undgå at grine med, når de seje unger fra Snydt! laver sjov og narrer de uvidende voksne igen og igen - kun bevæbnet med et skjult kamera og masser af fede tricks!

19:55  

En kat i Paris
En kat i Paris Katten Dino lever et dobbeltliv i Paris. Om dagen er den sammen med syvårige Zoe, hvis detektivfar blev myrdet af mafiaen. Om natten går Dino på eventyr med klatretyven Niko, der stjæler smykker fra byens rigeste beboere. Men da Zoe bortføres af de gangstere, der slog hendes far ihjel, sætter Dino og Niko sig for at redde hende hjem igen. Også Zoes mor, der er politikvinde, vikles ind i affæren.

DR Ramasjang

18:00  

Musen Tip
Musen Tip Jeg vil ikke i bad!

18:05  

F for får
F for får Dyredokumentar

18:20  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Normal.

18:30  

Kanonkongen Freja 7:8
Kanonkongen Freja 7:8 Frejas lærer Janni har opgivet at få Freja ud af sin kanonkongedragt og har i stedet selv klædt sig ud som kanonkongen. Nu skal klassen nemlig lærer noget om at være modig. Freja er både glad og stolt, men desværre ødelægger far det hele med sit dårlige humør. Freja bliver edderspændt og sammen med Asger beslutter hun sig for at finde sin farfar, så han kan give far et ordentligt los bagi. Men farfar, der bor på plejehjem, er slet ikke så modig som Freja havde håbet. Faktisk sidder han bare helt stille i sin kørestol. Men det kan der gøres noget ved, tænker de to venner. Og pludselig er farfar ikke længere på plejehjem, men på tur med Asger og Freja. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

18:50  

Y's Fantom Farmor (1:3)
Y's Fantom Farmor (1:3) Y keder sig - det er sommerferie - og hendes storebror synes, hun er vild barnlig og uinteressant. Heldigvis kommer Y's hemmelige Fantom Farmor hende til hjælp. Hun gi'r Y et opmærksomhedstrick, som ikke kan undgå at vække broderens interesse. Medvirkende: Fantom Farmor: Anne Marie Helger. Y: Sofie Trier. Manuskript og instruktion: Natasha Arthy.

19:05  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

19:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Til arbejdet!

19:25  

Gæt med Emil
Gæt med Emil Noget grønt pelset noget

19:30  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen - bygger et træhus. Mor Muh bygger et træhus selvom Kragen fortæller hende, at køer ikke kan bygge noget. Men hvad bygger Kragen?

19:40  

Bing
Bing Skygge. Den lille kanin Bing er opfindsom, kærlig og meget nysgerrig - præcis som alle andre tre-årige! Men det er ikke altid nemt at klare hverdagens mange små udfordringer, når man er en lille kanin - heldigvis har han Flop, der altid er klar med en hjælpende hånd og et godt råd, så Bing lærer nye, spændende ting hver eneste dag - det er nemlig en Bing-ting!

19:50  

Godnathistorier
Godnathistorier Det er blevet aften i Ramasjang og tid til at sige tak for i dag. Men før vi slukker lyset og siger godnat, er der lige tid til en rigtig go' godnathistorie. Hr. Skæg læser op af Cirkus Saragossa.

20:00  

Godnat - Ramasjang
Godnat - Ramasjang

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Vores vejr
Vores vejr

21:25  

X Factor Afgørelsen
X Factor Afgørelsen Seerne har stemt, og det er tid til, at endnu en X Factor-deltager skal skilles fra. Om lidt får vi at se, hvem der ikke klarer sig videre i konkurrencen, når vi går fra syv til seks deltagere. Vi kommer med andre ord et skridt nærmere vinderen af X Factor 2016.

21:50  

This Means War
This Means War FDR og Tuck er to af CIA's dygtigste agenter. FDR og Tuck er også hinandens bedste venner - i hvert fald indtil de går hen og falder for den samme kvinde. Det betyder krig. Og i krig og kærlighed gælder alle kneb. Lauren: Reese Witherspoon. FDR: Chris Pine. Tuck: Tom Hardy. Instruktion: McG.

23:20  

Skrædderen fra Panama
Skrædderen fra Panama Den charmerende, men skruppelløse britiske agent Andy Osnard sendes til Panama, hvor han opsøger sin landsmand Harry Pendel. Harry er skrædder for de rige og magtfulde, og Osnard afpresser ham til at spionere for den britiske regering. Men Harry kender ingen statshemmeligheder, så han begynder at fodre Andy med falske oplysninger. Små hvide løgne, der får store konsekvenser, da Harrys historier begynder at få deres eget liv. Andy Osnard: Pierce Brosnan. Harry Pendel: Geoffrey Rush. Louisa Pendel: Jamie Lee Curtis. Instruktion: John Boorman.

DR2

21:40  

Store danskere - Bodil Koch
Store danskere - Bodil Koch "Havde du levet i middelalderen var du blevet brændt som en heks, Bodil", sådan sagde hendes mand! Bodil Koch blev kaldt regeringens eneste mandfolk. Selv kaldte hun sig for Socialdemokratiets manegeklovn. Bodil Koch er fortællingen om en kvinde, der forvandler sig fra at være professorfrue, gift med Hal Koch, til at blive en af Danmarks største politiske personligheder i det 20. århundrede. Hun startede den første græsrodsbevægelse i Danmark, der skulle mobilisere kvinder til at engagerer sig i politik. Hun diskuterede moderne kunst med Sovjetunionens minister Krutjov og som cigarrygende og rapkæftet dansk minister kritiserede hun USA's udenrigspolitik under den kolde krig. Tilrettelæggelse Boris. B. Bertram. Sendt første gang 06.11.05.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

23:50  

Afsløringen
Afsløringen Isabella Fields El-Ibrahimi venter på sin mand, den amerikansk-ægyptiske kemiingeniør Anwar, i lufthavnen i Washington. Men Anwar dukker aldrig op. Han bortføres som led i CIA's hemmelige antiterrorprogram og flyves til et fængsel i Nordafrika. Mistænkt for at være terrorist udsættes han for en række brutale forhør. Imens forsøger Isabella desperat at finde ud af, hvad der er blevet af hendes mand. Douglas Freeman: Jake Gyllenhaal. Isabella Fields El-Ibrahimi: Reese Witherspoon. Corrinne Whitman: Meryl Streep. Instruktion: Gavin Hood.

DR3

21:05  

Oscar-stjernerne 2016
Oscar-stjernerne 2016

21:50  

Oscar 2016 højdepunkter
Oscar 2016 højdepunkter

23:25  

Fredagsfilm: Men så kom Polly
Fredagsfilm: Men så kom Polly Tryghedsnarkomanen Reuben Feffer bliver kastet ud på dybt vand, da han løber ind i sin gamle klassekammerat Polly. For mens Reuben er typen, der hader overraskelser og planlægger alt i mindste detalje, er Polly et eventyrlystent rodehoved, der lever nu og her. Alligevel tager Reuben sig sammen til at invitere Polly ud, men kan han lære at give slip på sig selv og leve i nuet? Reuben Feffer: Ben Stiller. Polly Prince: Jennifer Aniston. Sandy Lyle: Philip Seymour Hoffman. Lisa Kramer: Debra Messing. Stan Indursky: Alec Baldwin. Instruktion: John Hamburg.

DR K

21:00  

Snigskytten
Snigskytten Bag de pæne facader og veltrimmede villahaver lurer volden. En ung mand, der lever et yderst normalt liv, går en dag amok og begynder at dræbe i flæng. Samtidig overvejer en hæderkronet gyserfilmstjerne at gå på pension. Nu konfronteres han med nutidens vold på en måde, han ikke havde drømt om. Byron Orlok: Boris Karloff. Bobby Thompson: Tim O'Kelly. Jenny: Nancy Hsueh. Instruktion: Peter Bogdanovich.

22:25  

Melquiades Estradas tre begravelser
Melquiades Estradas tre begravelser Den illegale indvandrer Melquiades findes skudt og begravet i Texas' ørken. Myndighederne flytter liget til den lokale kirkegård uden at forsøge at opklare drabet. Ranchformanden Pete Perkins, Melquiades' arbejdsgiver og bedste ven, er rasende. Og på sin helt egen måde går han i gang med at sørge for, at retfærdigheden sker fyldest. Tommy Lee Jones' instruktørdebut modtog Cannes-festivalens pris for bedste manuskript og skuespiller (Tommy Lee Jones). Pete Perkins: Tommy Lee Jones. Mike Norton: Barry Pepper. Instruktion: Tommy Lee Jones.

DR Ultra

21:00  

Ultra Factor
Ultra Factor

21:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

21:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

21:50  

Ultra Factor 2
Ultra Factor 2

22:10  

Godnat - Ultra
Godnat - Ultra

DR Ramasjang
DR1

01:05  

Kommissær Janine Lewis (1:19)
Kommissær Janine Lewis (1:19) Nyudnævnt vicekriminalkommissær og enlig mor til tre, snart fire. Janine Lewis har nok at se til, og hendes liv bliver ikke mindre hektisk, da hun får til opgave at lede sin første drabssag. En skolelærer er blevet stukket ihjel i sin kolonihave. Janines chef presser på for at få et hurtigt resultat, men der er ikke mange spor at gå efter. Janine Lewis: Caroline Quentin. Richard Mayne: Ian Kelsey. Lesley Tulley: Gillian Kearney. Instruktion: Paul Wroblewski.

02:15  

Mord i Skærgården: Inderst inde (2:3)
Mord i Skærgården: Inderst inde (2:3) Kriminalinspektør Thomas Andreasson efterforsker mordet på advokaten og sejleren Oscar Juliander. Det kommer frem, at Juliander ikke havde nogen kontakt med sin søn. Samtidig har nogen sendt ham anonyme smædebreve. Skal morderen findes inden for Julianders egen familie? Eller måske blandt de andre medlemmer af Den Kongelige Sejlklub? Thomas: Jakob Cedergren. Nora: Alexandra Rapaport.

02:55  

Mord i Skærgården: Inderst inde (3:3)
Mord i Skærgården: Inderst inde (3:3) Nu er to medlemmer af bestyrelsen for Den Kongelige Sejlklub blevet myrdet. Kriminalinspektør Thomas Andreasson og hans kollega Mia Holmgren leder efter en sammenhæng mellem de to mord. Er der nogen, der har et horn i siden på sejlklubbens bestyrelse? Eller har morderen et helt andet motiv? Thomas: Jakob Cedergren. Nora: Alexandra Rapaport.

03:40  

Bergerac: Giv en hånd, Charlie stiller op
Bergerac: Giv en hånd, Charlie stiller op Charlie Hungerford har meldt sig som kandidat til Jerseys parlament. Under et valgmøde ryger han i totterne på en nærgående journalist, som længe har haft et horn i siden på ham. Få dage senere findes journalisten myrdet, og Charlie havner i politiets søgelys. Bergerac tror selvfølgelig ikke, at hans tidligere svigerfar er morder, men hvem havde ellers interesse i at lukke munden på journalisten?

DR2

01:45  

60 Minutes
60 Minutes

02:30  

Afghanistan: Det store spil (1:2)
Afghanistan: Det store spil (1:2) Den britiske forfatter, eventyrer og konservative parlamentariker Rory Stewart fortæller om 1800-tallets britiske invasioner af Afghanistan, hvor det britiske imperium var besat af tanken om, at rivalen Rusland pønsede på en invasion af Afghanistan som mellemstation for et angreb på britisk Indien. Denne periode med gensidig mistro og paranoia blev senere kendt som 'Det store spil'. Afghanistan blev dengang som nu opfattet som en trussel mod den nationale sikkerhed. Rory Stewart fortæller om beslutningsprocesserne, der i 1838 førte til den første invasion af Afghanistan, de tre anglo-afghanske krige, der fulgte og om afghanernes reaktion på invasionerne af deres land.

03:30  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:45  

Tenacious D In The Pick of Destiny
Tenacious D In The Pick of Destiny Vennerne JB og Kyle drømmer om at erobre verden med deres rockband Tenacious D. Det er ikke nogen let sag. Så da de hører om et magisk guitar-plekter, som kan forvandle dem til rockstjerner, drager de straks ud for at erobre plektret - koste hvad det vil. JB: Jack Black. Kyle: Kyle Gass. Lee: Jason Reed. Instruktion: Liam Lynch.

02:15  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

02:55  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:55  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:20  

Bullhead
Bullhead Jacky arbejder på familiens gård, hvor hans svoger pumper kvæget med ulovligt væksthormon. I al hemmelighed tager Jacky selv væksthormon i store mængder. Han er præget af en voldsom barndomsoplevelse, som han har forsøgt at lægge bag sig. Men da en politimand, der jager hormonmafiaen, bliver myrdet, konfronteres Jacky med sin fortid. Det får tragiske følger. Jacky: Matthias Schoenaerts. Diederik: Jeroen Perceval. Lucia: Jeanne Dandoy. Instruktion: Michaël R. Roskam.

02:20  

Udryddelsen af de europæiske jøder (3:8)
Udryddelsen af de europæiske jøder (3:8) "Den nazistiske maskine" Fransk dokumentarserie fra 2015. (Annihilation - The Destruction of Europe's Jews) Adolf Hitlers planer om et stort og samlet tysk rige er i fuld gang. Tyskland invaderer Belgien og Frankrig, og i 1940 besætter landet også Danmark og Norge. Krigen fortsætter mod øst. Overalt er der fokus på jøderne, der bliver forfulgt og behandlet som rotter, som den nazistiske propaganda fortæller, de er. Tyskland indfører samtidig de første jødiske love, og jødernes sidste rettigheder som mennesker og borgere i Tyskland bliver afskaffet.

03:15  

Dagbog fra 1. Verdenskrig (4:8)
Dagbog fra 1. Verdenskrig (4:8) Fjorten børn og voksne, kvinder og mænd fra Frankrig, Australien, Italien, Tyskland, Østrig-Ungarn, Rusland og Storbritannien fortæller om Den Store Krig gennem deres dagbøger.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1204070216