dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 2. marts 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 2. marts 2016

DR1

00:45  

I farezonen (34:61)
I farezonen (34:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:35  

Spooks (80)
Spooks (80) Et elitehold i den britiske efterretningstjeneste MI5 tager sig af alle forhold, der truer den nationale sikkerhed. Herunder organiseret kriminalitet, terroraktioner, våbensmugling og handel med ulovlige stoffer. Det er et krævende og livsfarligt job, der kan være svært at kombinere med et velfungerende privatliv.

02:30  

Antikduellen (21:30)
Antikduellen (21:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Niels Jørgen Andreasen fra Pegasus Kunst og Antikvitetshandel i Aarhus mod Rikke Fog Sørensen med butikken Stendyssegaard i Næstved. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Næstved og omegn. Sendt første gang 27.05.13

03:00  

I hus til halsen (2:8)
I hus til halsen (2:8) Lars og Anettes hus på Amager har været til salg i over 600 dage. De troede huset var nemt at sælge, og købte derfor hurtigt et større hus. Men boligkrisen kradser og nu står parret med knuste boligdrømme og to huse, som er en kæmpe psykisk og økonomisk belastning for dem. Familien er stavnsbundet til et liv de ikke har råd til at leve. Samtidig er Anette på barsel, og skal føde deres andet barn om en uge. Designeren Anders Faarborg og ejendomsmægleren Jesper Nielsen er taget til at Amager for at hjælpe familien med at sælge huset, så de kan slippe ud af det fastlåste liv.

03:40  

Hammerslag (7)
Hammerslag (7) I aften er Hammerslag i Sønderjylland. Første stop er i Augustenborg lidt nord for Als. Her venter mæglerne en hyggeligt beliggende villa. Herefter går turen til Jylland. Hvad mon en ejendom med usædvanligt meget jord koster lidt uden for Aabenraa? Vi vender tilbage til Als og slutter dagens Hammerslag i Sønderborg. Her venter mæglerne en kæmpe lejlighed. Prisen? Se Hammerslag og gæt med! Sendt første gang 14.10.14

04:20  

Ønskehaven (7:8)
Ønskehaven (7:8) En have med inspiration fra cirkus er denne gang udfordringen for Camilla Ottesen og Ønskehaveholdet. Ulla, Tonny og deres to drenge har skrevet til Ønskehaven og bedt om hjælp. Men de må også selv trække i arbejdstøjet, for at få gårdrummet forvandlet til en smuk arena med blomster, krydderurter og plads til afslapning - denne gang designet af entertaineren Jacob Haugaard. Vært: Camilla Ottesen Sendt første gang 22.05.08

04:50  

Forældreløse dyrebørn (4)
Forældreløse dyrebørn (4) Dyrlægen Marlice bor sammen med sin mand Rudie og deres søn Zacheo i Naankuse, et dyrereservat i en nationalpark nær Windhoek i Namibia. Sammen med deres hjælpere tager de sig af områdets tilskadekomne og forældreløse dyrebørn. Marlices dag begynder dagen sammen med de voksne og unge bavianer, men snart bliver hun kaldt ud for at redde en tilfangetaget leopard.

05:15  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:25  

DR-Friland: Sommerhus på en uge (2:2)
DR-Friland: Sommerhus på en uge (2:2) Arkitektstuderende fra hele Europa myldrer til Djursland for at bygge to alternative sommerhuse. De skal anvende nye og uprøvede materialer. Til gengæld har de en hel uge til opgaven. Tilrettelæggelse: Peter Ingemann Sendt første gang 14.01.04

05:50  

Dyrehospitalet (8:10)
Dyrehospitalet (8:10) Der er masser af eksotiske dyr og spændende steder på programmet, når seriens ny vært Jonas Leksell, tager os med på oplevelser både hjemme og ude i verden. Elgen Krille har det hårdt, han har allerede mistet sin mor og sin bror, og nu bliver han moppet i flokken. Det bedste for Krille vil være at emigrere, og nu er muligheden der! I Indien bliver en udmagret hest fundet i vejkanten, og spørgsmålet er, om det giver mening at prøve at redde dens liv? Ejeren vil beholde den, dyrlægerne ved at det er håbløst, for den bliver aldrig rask. Nordvision fra Sverige.

06:20  

Når gorillaen flytter på landet
Når gorillaen flytter på landet Gorillaer rejser altid på 1. klasse, også når turen går fra København til Jylland, og den samlede danske verdenspresse er mødt op for at vinke farvel. Vel ankommet til Løveparken i Givskud er det spændende, om førerhannen Samson overhovedet tør gå ud ad sin flyttekasse, for skønt stor i slaget overfor gorillapigerne, er han inderst inde en kryster "Bag kulisserne i Zoo". Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 09.03.00

06:50  

Hella og Karen elsker mænd (2:5)
Hella og Karen elsker mænd (2:5) Siden har kvinderne slået sig på brystet og brugt den nye indflydelse til at vise, at de da sagtens kunne klare sig selv! Men hvor har det efterladt manden? Er det rigtigt, at han ligger og gisper under tøflen? Har han overladt al magt til kæresten, konen, madammen? Hella Joof og Karen Thisted elsker mænd! Derfor tager de nu i fem programmer Danmark rundt for at tegne et mere nuanceret billede af dagens mand. I dette program har Hella og Karen fået bilos og mandegrupper i blodet. For hvornår er mænd sådan "rigtige" mænd? Er det når de får tid alene sammen uden kvinder? Det bliver både et stort og rørende øjeblik for de to kvinder, da de får lov til at opleve mænd så tæt på.

07:20  

Den store hvide haj
Den store hvide haj Den store hvide haj er et formidabelt rovdyr. De fleste har set, hvordan de jager og angriber, men hvad laver hvidhajerne, når de ikke jager? Forskeren Ryan Johnson har brugt seks år på at afdække hajernes hemmelige liv i den lille fisker- og turistby Mossel Bay på den afrikanske sydkyst, der viser sig at være et af kun to kendte opfostringssteder for hvidhajer.

08:15  

De flyvende læger (68:224)
De flyvende læger (68:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

DR2

00:05  

Frihedens skygge
Frihedens skygge 90 procent af medierne i USA styres af fem enorme foretagender, der ifølge den britiske filmskaber Jean-Philippe Tremblay i årevis i kraft af deres overvældende indflydelse har forvrænget nyheder, journalistik og kompromitteret deres egne værdier. Velrenommerede journalister, aktivister og akademikere som blandt andre Danny Glover, Julian Assange, Dan Rather, Roberta Baskin fortæller om et mediesystem i frit fald, hvor kontroversielle nyhedshistorier undertrykkes, og mennesker censureres.

00:55  

60 Minutes
60 Minutes

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

DR2 Morgen
DR2 Morgen DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

DR3

00:10  

DR3 Dok: Teen Exorcists
DR3 Dok: Teen Exorcists Brynne, Tess og Savannah er tre amerikanske teenagepiger med en ikke helt almindelig lidenskab - nemlig djævleuddrivelse. Brynnes far, præsten Bob Larson, er ved at uddanne de tre piger til eksorcister. Pigerne er overbevist om, at Djævlen og hans dæmoner er løs i verden. Bevæbnet med sølvkors og vievand er de nu på vej til London - en af verdens mest sataniske byer, ifølge pigerne - for at tage kampen op med det onde selv.

01:10  

Rekordfart med Guy Martin (2:4)
Rekordfart med Guy Martin (2:4) Motorcykelkøreren Guy Martin elsker fart. Derfor vil han forsøge at slå fire usædvanlige fartrekorder til lands, til vands og i luften. Næste udfordring er at slå verdensrekorden i at køre på motorcykel hen over vandets overflade. Det kræver ekstrem høj fart, og er selvsagt en dødsensfarlig disciplin. Kig med og se hvordan det går fartglade vovehals.

02:00  

Fif TV (7)
Fif TV (7) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. Fif TV handler i dag om lugte, altså den grimme af slagsen, og du kan sammen med vært Ragnhild Gjettermann lære at slippe af med dem. Både den slags, du finder i skoene, og den slags der bor under armene og i tøjet.

02:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:30  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

07:00  

Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v
Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi lækker 'latindans' med Yvonne og Barthelot. Så har vi træning for ballerne med Selina, og til slut skal vi have trænet 'bryst og vinger' med Behruz.

DR K

00:40  

Bruno Ierullo - den excentriske modedesigner
Bruno Ierullo - den excentriske modedesigner Portræt af den excentriske italiensk-canadiske modedesigner Bruno Ierullo og en flue på væggen reportage af den sidste hektiske måned op til hans første opvisning efter at have været ramt af en personlig tragedie.

02:05  

Dagbog fra 1. Verdenskrig (1:8)
Dagbog fra 1. Verdenskrig (1:8) Fjorten børn og voksne, kvinder og mænd fra Frankrig, Australien, Italien, Tyskland, Østrig-Ungarn, Rusland og Storbritannien fortæller om Den Store Krig gennem deres dagbøger. I 1914 er der først almindelig forundring over, at mordet på den østrig-ungarske ærkehertug Frans Ferdinand og hans hustru i Sarajevo kunne udløse en krig, men da først krigen den 1. august var en realitet, drog soldater fra alle lande af sted med stor iver og patriotisme. De fleste troede, at krigen ville være vundet inden jul. Men i slutningen af 1914 havde krigen kostet en million døde og endnu flere sårede og tilfangetagne. Ingen havde forestillet sig et sådant blodbad.

03:00  

Dagbog fra 1. Verdenskrig (2:8)
Dagbog fra 1. Verdenskrig (2:8) Fjorten børn og voksne, kvinder og mænd fra Frankrig, Australien, Italien, Tyskland, Østrig-Ungarn, Rusland og Storbritannien fortæller om Den Store Krig gennem deres dagbøger. Den europæiske konflikt udvikler sig til en verdenskrig, og kampene raser i Europa, Afrika, ved Falklandsøerne og i Stillehavet. Mere end 20 millioner mænd er i kamp i en krig, hvor moderne våbensystemer møder en mere traditionel form for krigsførelse.

03:57  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DRs kor.

04:02  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:30  

Historiske haver - Sanderumgaard
Historiske haver - Sanderumgaard Haven i Sanderumgaard er en romantisk have anlagt efter alle kunstens regler i slutningen af 1700 tallet. Det er også en af de bedst dokumenterede haver - malet af Eckersberg og besunget af alverdens digtere. Men 200 års historie er ikke gået sporløst hen - og det er blevet svært at få øje på de historier haven gemmer på. www.dr.dk/historiskehaver Sendt første gang 24.10.10

07:00  

Så længe hjertet slår (2:14)
Så længe hjertet slår (2:14) Denne serie handler om forelskelse, ensomhed og drømme, den handler om dig og mig uanset alder, den handler om at bruge livet, mens vi er i det. Seriens medvirkende er alle over 60, men deres længsel efter til stadighed at blive set og hørt, efter behovet for fællesskab, efter at blive elsket, er universel. Vi møder seks singler, som seriens vært Magnus Silfvenius Öhman vil sende på mindst en blinddate i håb om, at alle - eller nogen - finder kærlighed, venskab eller i hvert fald godt selskab. I dag er det Ossian og Marjo, der mødes i et solrigt Åbo. Nordvision fra Finland.

07:30  

Så længe hjertet slår (3:14)
Så længe hjertet slår (3:14) Denne serie handler om forelskelse, ensomhed og drømme, den handler om dig og mig uanset alder, den handler om at bruge livet, mens vi er i det. Seriens medvirkende er alle over 60, men deres længsel efter til stadighed at blive set og hørt, efter behovet for fællesskab, efter at blive elsket, er universel. Vi møder seks singler, som seriens vært Magnus Silfvenius Öhman vil sende på mindst en blinddate i håb om, at alle - eller nogen - finder kærlighed, venskab eller i hvert fald godt selskab. I dag er det Bernel og Mari-Ann, der skal mødes i en ridestald i Jakobstad! Nordvision fra Finland.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den af malerier af Jens Peter Sinding Jørgensen. www.dr.dk/morgenandagten

08:25  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen.
Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen. Reklamefolkene hos Lyre og Valbo får en stor udfordring i begyndelsen af 70'erne. De skal forsøge at forhindre at mastodonten Coca Cola totalt overtager det marked som danske Jolly Cola kæmper på. Mange kreative ideer kommer på bordet og sloganet husker mange i dag. Sendt første gang 18.11.11

DR Ultra

06:00  

Tintin
Tintin Det sorte guld (1:2) Nogle fæle skurke narrer Dupond og Dupont til at skjule nogle hemmelige papirer for sig. Men i virkeligheden er det diamanter, og både Dupond og Dupont og Tintin kommer i en slem knibe.

06:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:30  

Redakai
Redakai

06:54  

Mønk
Mønk

06:57  

Mønk
Mønk

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

07:10  

Isas Stepz (35)
Isas Stepz (35) Stress Sif finder ud af Isa's hemmelighed, og vil have noget igen for at holde på den. Så Isa får travlt med at gøre Sif glad, ordne kostumer og øve med Sukkerchok, der kommer på besøg.

07:25  

Fanboy og Chum Chum
Fanboy og Chum Chum Tegnefilm med dansk tale.

07:35  

Uglen
Uglen Sværdet i uglen.

07:40  

Danmarks vildeste maskine
Danmarks vildeste maskine Container Stacker

07:50  

Oscars oase
Oscars oase Chili-jagten

08:00  

Ultra Nas (7)
Ultra Nas (7) Hvad er tis egentligt, og kan man drikke sit eget tis? Kåre og Emil ser også nærmere på tungen og så er de taget ud på Rigshospitalets blodbank, hvor de skal følge Emils blod.

08:25  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

08:50  

Kvit eller dobbelt
Kvit eller dobbelt Kun de største nørder, der ved ALT om ét bestemt emne, går hele vejen til boxen og vinder 4000 kr. Hvis der svares rigtigt fordobles gevinsten, men ét forkert svar og du mister det hele. Det her er nemlig Kvit eller Dobbelt! I denne omgang skal Emilia på 12 år quizze i sin store viden om Harry Potter, mens Victor på 9 år skal testes i emnet hajer.

DR Ramasjang

05:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne I dag skal Emma Ørn flyve fra reden for første gang. Er hun mon klar?

05:40  

Kære Sebastian
Kære Sebastian I Københavns Zoo har de et dansk pindsvin og en skæg agame, som normalt lever i ørkenen. Begge dyr har pigge til at forsvare sig med, så Sebastian skal passe på, når han tager dem op.

06:00  

Gæt med Emil
Gæt med Emil

06:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

06:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Et løjerligt dyr.

06:30  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Den magiske lampe.

06:45  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

07:00  

Vilde venner (9)
Vilde venner (9) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Kristine og Emil, der har vagten i klubhuset. De skal fodre krageunger, bygge en hule til et pindsvin og så skal de redde en flok måger ud fra et fodboldnet.

07:20  

Ramasjang generationen ser tilbage på sove og vågne
Ramasjang generationen ser tilbage på sove og vågne Vi har fulgt Ramasjang generationen siden de var helt små. Nu er de ifølge dem selv ved at blive meget store, og det er tydeligt, at de har udviklet sig til små personligheder med forskellige kompetencer og forestillinger om livet. Her kigger de tilbage på dengang de var yngre, gik i børnehave og oplevede mange ting for første gang.

07:30  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

07:40  

Postmand Per
Postmand Per Den talende kat. Benny har fået en walkie-talkie. Og nu opdager han og Poul, at man kan bruge den til noget virkelig sjovt. Noget som får hele byen til at undre sig.

08:00  

Kalles Danmarks tour - Odense
Kalles Danmarks tour - Odense Kalle er taget til Odense. Her får han sig en god snak med selveste H.C. Andersen som sender ham ud for at møde en pige, der elsker marcipan, ud og høre folkemusik og ikke mindst spille musik med byens børn. Odense banegård sender folk fra midt i landet ud til alle andre hjørner, men hvor skal de hen alle disse mennesker? Måske de har brug for en sang til rejsen.

08:30  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Ella og hønsene.

08:40  

Babar
Babar Tegnefilm med danske stemmer.

08:55  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

 
DR1

09:00  

De flyvende læger (69:224)
De flyvende læger (69:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

09:45  

Downton Abbey IV (3:10)
Downton Abbey IV (3:10) Robert og Cora inviterer til overdådigt weekendselskab på Downton Abbey. Det er dog ikke alle gæsterne, der opfører sig lige pænt.

10:30  

Antikkrejlerne (30)
Antikkrejlerne (30) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (31)
Antikkrejlerne (31) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

DR2 Morgen (G)
DR2 Morgen (G) DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

11:00  

Sundhedsmagasinet
Sundhedsmagasinet

11:25  

Skeletterne i SKAT (1:3)
Skeletterne i SKAT (1:3) I ti år har skandalerne hobet sig op hos SKAT. Lige nu mangler SKAT over 78 milliarder i ubetalt gæld, imens milliardskandaler med udbytteskat og momssvindel regner ned over organisationen. Retssikkerheden og velfærdssamfundet betaler prisen. Nu går DR2 sammen med journalist og vært Thomas Buch-Andersen på jagt efter på det simple, men vigtig spørgsmål: Hvorfor? Her i første afsnit af af tre i dokumentarserien 'Skeletterne i SKAT'.

11:55  

Alternativ behandling - virker det?
Alternativ behandling - virker det? Der findes ingen undersøgelser som dokumenterer reel effekt af alternative behandlingsmetoder, alt lige fra akupunktur, over healing til pendulering. I denne episode undersøger Lasse Spang Olsen om der findes alternative metoder der kan afhjælpe de bivirkninger en hel del piger efterhånden mener at have fået af at blive vaccineret imod HPV - og han udfordrer seriens to hovedmedvirkende læger Asbjørn Mohr Drewes og Jannik Helweg-Larsen i forsøg hvor en meget hårdt ramt pige, der mener at være invalideret efter HPV-vaccinen bliver behandlet af kropsterapeuten Ole Kaare Føli. Kan hun blive smertefri, måske rask - og er hele historien om HPV-bivirkninger egentlig fortalt?

DR3

11:35  

Fif TV (7)
Fif TV (7) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. Fif TV handler i dag om lugte, altså den grimme af slagsen, og du kan sammen med vært Ragnhild Gjettermann lære at slippe af med dem. Både den slags, du finder i skoene, og den slags der bor under armene og i tøjet.

DR K

09:00  

Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen.
Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen. Peter Wibroe, den største kreatør i reklamebranchen fortæller om succeserne, der tæller "Hvad er det der gør livet lidt grønnere" og den gode gamle Julebrygfilm - men også om dengang den vilde livsstil, var ved at koste ham helbredet. Sendt første gang 02.12.11

09:30  

Hatten i skyggen (7:8)
Hatten i skyggen (7:8) -en improviseret komedie om livet i et lille fængsel med HATTEN RUNDT-holdet. Jytte har besøg af sin elsker fængselsdirektøren, mens Clausen drømmer i fængselscellen om sin Misse. Clausen benytter torturmetoder for at få Ringburg til at indrømme, at han har været sammen med Jytte. Alt imens Misse dækker de afsluttende prøver på fangernes musical. Sendt første gang 2002

10:00  

Ordet på bordet (2:5)
Ordet på bordet (2:5) Ordet på bordet Thomas Eje, Sonja Oppenhagen og Lise-Lotte Norup leger ordskjul med tre gæster Bodil Heister, James Price og Michael Elo under skarp bevogtning af værten Henrik H. Lund. Fra 1994.

10:25  

Ordet på bordet (3:5)
Ordet på bordet (3:5) Thomas Eje, Sonja Oppenhagen og Lise-Lotte Norup leger ordskjul med tre gæster Franz Füchsel, Anni Lippert og Jørgen Mogensen under skarp bevogtning af værten Henrik H. Lund. Fra 1994.

11:00  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (26:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (26:35) "1958 - Frankrig og Algeriet" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) Efter Anden Verdenskrig opnåede den ene koloni efter den anden uafhængighed, og selv om præsident De Gaulle erklærede, at - Algeriet er Frankrig, trak Frankrig alligevel sine tropper tilbage efter en blodig guerillakrig. Det ophidsede især sortfødderne, efterkommerne af fattige franskmænd, der havde søgt lykken i kolonierne. Den meget gamle general Aussaresses var den første, der offentligt fortalte, hvilke midler den franske hær havde været villig til at bruge i et forsøg på at beholde Algeriet. Den gamle general mistede både sit ry og sine medaljer, men hans torturmetoder og antiguerillataktik dannede forbillede for George W. Bush' krig mod terror.

11:35  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (27:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (27:35) Den tidligere Stasi-officer Hagen Koch viser Geert Mak det sted på Friedrichstrasse i Berlin, hvor han i 1961 slog en tyk kridtstreg for at markere, hvor den kommende Berlinmur skulle bygges for at stoppe den massive udvandring til Vesten. DDR blev et lukket reservat for udviklingen af det 'socialistiske menneske'. Instruktøren Winfried Junge fulgte en gruppe børn fra en såkaldt mønsterlandsby gennem 40 år. Ikke alle kunne leve op til idealet, og de få, der kunne, har til gengæld ikke kunnet finde sig til rette efter Murens fald.

DR Ultra

09:30  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Far, jeg vil ha' den!

09:45  

Mig og min robot
Mig og min robot Robotdysten.

10:00  

Store NØRD
Store NØRD Ja - vi nørder igennem! Giver fuld gas på maskiner og eksperimenter, udsætter os selv for alle naturens kræfter og bygger de vildeste opfindelser - tjek os ud, hilsen Simon og Søren!

10:30  

Oscars oase
Oscars oase

10:40  

Dagens ret
Dagens ret Kardemumma bullar I dag skal vi med Jose og Chris til Sverige, hvor den ene har boet og den anden har masse af familie, så der er fyldt med hygge og gode barndomsminder i køkkenet, når der bliver æltet dej og lavet remounce til super lækre kardemomme boller.

10:50  

Ultras bedste (23)
Ultras bedste (23) Ultras Bedste er de seje børns eget program og indeholder alt fra anderledes pyjamas parties til life hacks - alt sammen leveret af Ultras spirende børnetalenter. I hvert program behandles emner, som optager børn i aldersgruppen - blandt andet venskab, kærlighed, og det at skabe sin egen identitet. I dette afsnit kan du blandt andet se, om Bubber får revanche, efter at han blev ydmyget af den 11-årige klatrer Frej i sidste uge. Det bliver også undersøget, om man kan tage bad i ketchup, og så får vi historien om hvorfor Hitlers overskæg så ud, som det gjorde.

11:05  

Wild Kratts
Wild Kratts

11:30  

Voksenfælden II
Voksenfælden II Børnene fra Voksenfælden tester, hvor mange stykker tøj de kan få de voksne til at prøve, når de beder dem om hjælp til at finde en gave til "mor og far" i en tøjforretning. De undersøger også, hvor mange skridt de kan få de voksne til at tage mens de indgår en klam snak om fordøjelse, prutter og pølser. Voksenfælden er tilbage med en ny sæson, hvor to hold af børn konkurrerer om at være bedst til at teste de voksne - og filmer det hele med skjult kamera.

11:50  

Junglebanden
Junglebanden

DR Ramasjang

09:10  

Vilde venner (8)
Vilde venner (8) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave lækker egernmad, vaccinere en ræveunge og hjælpe en svane væk fra en farlig vej.

09:30  

Ramasjang generationen ser tilbage på sommerferie
Ramasjang generationen ser tilbage på sommerferie Vi har fulgt Ramasjang generationen siden de var helt små. Nu er de ifølge dem selv ved at blive meget store, og det er tydeligt, at de har udviklet sig til små personligheder med forskellige kompetencer og forestillinger om livet. Her kigger de tilbage på dengang de var yngre, gik i børnehave og oplevede mange ting for første gang.

09:40  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

09:50  

Postmand Per
Postmand Per Go-cart-løbet. Til den store go-cart-konkurrence deltager både børn og voksne. Der er stramme regler for, hvordan vognene skal være, og selvfølgelig er det forbudt at sætte motor i.

10:10  

Kalles Danmarks tour - Frederikshavn
Kalles Danmarks tour - Frederikshavn I denne uge er Kalles DanmarksTour nået til toppen af Danmark, nemlig til Frederikshavn. Her går han på jagt efter sjove lyde og musik, for der er musik I alt. Frederikshavn har både krudttårn, krigsskibe og palmestrand, og seje børn der både kan klare en havtaske og en hoppepude. Det er ikke kedeligt at møde byens børn!

10:40  

Dyrenes ø (11:13)
Dyrenes ø (11:13) Kænguruen Mathilde og gorillaen Rocco har altid været de bedste venner - og da de en dag kommer op at skændes, vil hun slet ikke være på øen mere. Tegnefilmserie med danske stemmer om en gruppe dyr, som på en flydende ø forsøger at slippe væk fra menneskenes forfølgelser.

11:05  

Postmand Per: Specialposttjenesten
Postmand Per: Specialposttjenesten Postmand Per og ukuleleorkestret.

11:20  

Ramasjang Mysteriet
Ramasjang Mysteriet Hvor er Andreas fuglefrø? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

11:50  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. Elisabeth er rigtigt træt af et dumt ræve-fantasimonster, der kommer ind i hendes drømme. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

DR1

12:00  

Antikduellen (22:30)
Antikduellen (22:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Niels Jørgen Andreasen fra Pegasus Kunst og Antikvitetshandel i Aarhus mod Rikke Fog Sørensen med butikken Stendyssegaard i Næstved. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Vejle og omegn. Sendt første gang 28.05.13

12:30  

I hus til halsen (3:8)
I hus til halsen (3:8) Eks-kæresterne Mie og Jeppe prøver desperat at sælge deres hus i Sanderum ved Odense. De har haft huset til salg i månedsvis, men ingen købere har vist interesse. Selvom kærligheden er gået i stykker, er de tvunget til at bo sammen, og skiftevis sove på sofaen indtil huset bliver solgt. Nu skal designeren Anders Faarborg og Ejendomsmægleren Jesper Nielsen hjælpe dem med at få solgt huset, så Mie og Jeppe kan komme videre med livet hver for sig.

13:10  

Hammerslag (8)
Hammerslag (8) Hammerslag er i aften taget til Fyn. Første stop er i Faaborg - her venter mæglerne en bolig med en have, der er noget ud over det sædvanlige. Næste stop er i det sydøstlige hjørne af Fyn - i Svendborg. Hvad mon 125 flotte kvadratmeter koster på disse kanter? Vi slutter aftenens Hammerslag i Odense - i forstaden Dalum. Her skal mæglerne gætte prisen på en gennemrenoveret villa. Sendt første gang 21.10.14

13:55  

Mord på hjernen (2:21)
Mord på hjernen (2:21) 'På ferie med døden'. Aftenregnen falder over det idylliske feriested White Rocks. Syv-årige Luke er lige blevet puttet, men kan ikke sove. Bag en dør skændes hans mor med en fremmed, og da Luke kigger frem, ser han sin mor brutalt blive myrdet med en hammer. Da Noel Bain dukker op, er drengen sporløst forsvundet. Nu går jagten ind på det eneste vidne, før han bliver næste offer.

DR2

12:25  

Jagten på lykken (1:8)
Jagten på lykken (1:8) Lykken er i fokus som aldrig før, forskning inden for området eksploderer og vi læser stadig flere teorier om hvad det er, der gør nutidsmennesket lykkeligt, men er det i sidste ende op til os selv - kan vi ligefrem lære at blive lykkelige? Hanna Hellquist indleder den store jagt på lykken, og i seriens første afsnit kigger hun nærmere på det, mange mener fører os direkte hen, hvor den findes: Penge. Hanna besøger Sveriges mest ukendte milliardær, Wonna I de Jong, for at se, hvilken betydning det har at leve et liv i luksus på et slot. Nordvision fra Sverige.

12:55  

Storrygeren - det oser af laks (1:8)
Storrygeren - det oser af laks (1:8) I programserien Storrygeren skal der fanges fisk, og de skal gå op i røg! Tag med, når den toptjekkede lystfisker, Gordon Henriksen, sammen med kokken og rygespecialisten Jan Gildam drager ud til de smukke danske søer, åer og have for at fange fisk. I det første program tager de to herrer til Bornholm for at trolle laks i Østersøen. Men der er en hel del at holde styr på, når hele 15 fiskestænger skal sættes op. Og der er meget på spil. For kommer der ikke laks på krogen, må Gordon gå den lange, ydmygende vej til fiskehandleren. For fisk skal der til - og den skal ryges! Og Jan har både glasvaser, grillstartere og sækkelærred med til formålet. Sendt første gang 08.07.12

13:25  

Jimmys bondegård (1)
Jimmys bondegård (1) Vi har efterhånden fulgt Storbritanniens egen bonderøv, Jimmy Doherty, gennem mange serier og oplevet, hvor glad han er for naturen og de gode råvarer. Men her er historien om, hvordan det gik til. I 2003 er Jimmy 28 år og træt af at være studerende. Han drømmer om at blive landmand og svineavler og producere landets bedste pølser, og låner penge til at forpagte et forfaldent landbrug. Problemet er bare, at han ikke har den ringeste erfaring med hverken landbrug eller pølseproduktion!

14:25  

Bedemænd på arbejde (1:3)
Bedemænd på arbejde (1:3) Dokumentarserie fra BBC fra 2012 (Funeral Directors) Et varmt og fascinerende kig på de mennesker og ritualer, der omgiver døden og begravelsen, hvad enten det handler om en traditionel kristen begravelse, den muslimske, der foregår i kapløb med tiden, fordi afdøde skal begraves inden 24 timer, eller den humanistiske skovbegravelse.

DR3

12:10  

Mayday: flykatastrofer XIII (5:10)
Mayday: flykatastrofer XIII (5:10) Den 12. november 2001 blot to måneder efter angrebene i New York den 11. september styrter American Airlines fly 587 ned i Queens kort efter afgang fra John F. Kennedy lufthavn. Alle 260 personer ombord på flyet og fem personer på jorden omkommer. Men hvad forårsagede den frygtelige ulykke?

12:55  

Ripper Street III (1:8)
Ripper Street III (1:8) London 1894: Der er gået fire år siden, vi sidst så noget til politifolkene fra byens hårdeste politikreds, Division H, i den fattige bydel Whitechapel. I årene der er gået, er politiinspektør Reid og kollegaerne Drake og Jackson blevet spredt for alle vinde. Men en frygtelig togulykke på Lehman Street med 55 omkomne genforener de tre, som sammen vil forsøge at finde årsagen til ulykken.

13:50  

Ripper Street III (2:8)
Ripper Street III (2:8) Efterforskningen af et mord i en antikvitetsforretning afslører et skjult fangehul og tegn på, at en pige har været holdt fanget. Som efterforskningen skrider frem, peger flere og flere spor i retningen af Long Susans voksende forretningsimperium.

14:45  

Super Size Me
Super Size Me En humoristisk skildring af amerikanernes spisevaner og deres hang til fastfood. I USA er omkring 37 procent af børn og unge for tykke, og to ud af tre voksne er overvægtige eller lider af fedme. Er det mangel på selvkontrol eller kan fastfood-kæderne holdes ansvarlig for de mange overflødige kilo? To fede teenagepigers sagsanlæg mod den verdensomspændende fastfood-kæde McDonald's, inspirerede den amerikanske filminstruktør Morgan Spurlock til at gennemføre, hvad der viser sig at være et livstruende eksperiment. I en måned skal han spise tre måltider om dagen fra McDonald's. Hvis ekspedienten tilbyder ham supersize-størrelsen, skal han slå til, og han skal spise alle retter på menuen mindst en gang. Inden eksperimentet viser en helbredsundersøgelse, at Morgan er ualmindelig rask og rørig, men det varer ikke ved. Efter tre uger fraråder hans læge ham at fortsætte, og kæresten Alexandra, der er veganerkok, er heller ikke begejstret!

DR K

12:15  

Kvinder i Hollywood
Kvinder i Hollywood I Hollywood er kvinderne ikke længere kun feterede skuespillerinder. De er i dag også anerkendte og magtfulde instruktører, producerer og direktører i en af verdens største underholdningsindustrier. Blandt dem er 75-årige og stadig succesfulde Jane Fonda ('The Newsroom'), serieskaberen Shonda Rhimes ('Grey's Anatomy') og manuskriptforfatteren Linda Woolverton, som forvandlede den traditionelle Disney-prinsesse til en stærk og selvstændig kvindefigur. De fortæller her, hvordan det er at være kvinde i Hollywood.

13:05  

Taxa (22:56)
Taxa (22:56) Lotte vender tilbage til Krone-Taxa og en overraskelse, som Mike står bag - men det er ikke det eneste, Mike har haft gang i , mens hun har siddet fængslet. Finn bliver igen konfronteret med Gekko og er på vej direkte ind i et nyt problem - mens Tom har fået mere med hjem fra Thailand, end han havde tænkt sig. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Ann Eleonora Jørgensen, Laura Christensen, Tammi Øst, Vibeke Ankjær, Caroline Drasbæk, Jens Jørn Spottag, Solbjørg Højfeldt, Ole Meyer, Charlotte Sieling og Grethe Holmer. Manuskript: Lotte Tarp og Stig Thorsboe. Instruktion: Niels Arden Oplev. Foto: Ole Schultz, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

13:45  

Taxa (23:56)
Taxa (23:56) Finn er fuldstændig panikslagen over, at han er blevet anmeldt for voldtægt og forsøger, med alle midler, at få fat på Louise. Da Lotte opsøger Mike, forløber det ikke helt så harmonisk, som hun havde tænkt. Verner er ved at gøre et interessant nyt bekendtskab, og Nina får et flatterende tilbud. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Vibeke Ankjær, Ann Eleonora Jørgensen, Solbjørg Højfeldt, Helene Egelund, Peter Steen, Jens Jørn Spottag, Caroline Drasbæk, Torben Jensen, Henrik Trendskow, Morten Hilbert og Pernille Pettersson. Manuskript: Sveinbjörn Baldvinsson og Stig Thorsboe. Instruktion: Niels Arden Oplev. Foto: Ole Schultz, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:25  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg med Hans V. Bischoff som vært og med indslag om danske fodboldspillere, der påny "satte et skammens blad ind i svensk fodbold-historie", om en kendt sanger, der mente at træde lige i H.C. Andersens fodspor, om fru Christoff og Mathiesen, om Maria Montells første CD og om Vivi Bak. Redaktion: Marianne Kemp, Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

14:55  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om københavnernes problemer med nyt bus-system, om Bertel Haarder, der vækker jubel i Folketinget, en vemodig afsked med en kendt torveplads, en samtale med en siden særdeles kendt skuespillerinde kort før hendes debut, og en musikalsk hilsen til Danmarks østligste, beboede ø. Redaktion: Marianne Kemp, Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

DR Ultra

12:00  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:15  

Riisings flotte talkshow II (5)
Riisings flotte talkshow II (5) Den altid flotte og veloplagte Jacob Riising har inviteret to gæster af den absolut flotteste slags, nemlig komikeren Uffe Holm og skuespilleren Sofie Lassen-Kahlke, på besøg i sit talkshow. Uffe fortæller om at have Tourettes syndrom, som af og til får ham til at gøre ting, han ikke selv kan styre. Sofie forklarer, hvordan man kysser på film, og Jacob forsøger at få et kys af hende. Da de to gæster ikke bare er flotte, men også begge er habile golfspillere, sætter Jacob mere end 500 flødeboller på højkant i en hæsblæsende golfkonkurrence. Spørgsmålet er bare, om det er gæsterne eller publikum, der vinder.

12:45  

Tintin
Tintin Det sorte guld (1:2) Nogle fæle skurke narrer Dupond og Dupont til at skjule nogle hemmelige papirer for sig. Men i virkeligheden er det diamanter, og både Dupond og Dupont og Tintin kommer i en slem knibe.

13:10  

Redakai
Redakai

13:30  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

14:00  

Unik
Unik Anton og Magnus er 11 år. De har begge diagnosen Tourettes syndrom, hvilket betyder, at deres hjerner ikke fungerer som andres. De får tics, så de bevæger hovedet, knækker fingre, laver lyde og mange andre ting, som mange ikke forstår. Magnus bor i Jylland, og Anton bor i København, og de kender ikke hinanden, men de har begge det til fælles, at de altid godt har kunnet tænke sig at møde en person med samme handikap som dem selv! Derfor har værten Sofie Linde besluttet sig for at hjælpe drengene med at møde hinanden, og sammen skal de alle tre på en ryste-sammen-tur højt oppe over jorden. www.dr.dk/unik

14:20  

Uglen
Uglen Rædsesls-ugle nat.

14:30  

Danni (4:4)
Danni (4:4) Sebbe og Danni er stukket af hjemmefra og har "kidnappet" Dannis lillebror Dennis. De tre børn skjuler sig på et forladt husmandssted langt ude på landet, som Danni og hendes lillebror har arvet efter deres fars familie. De tre børn forsøger at klare sig selv og overleve på egen hånd, men spørgsmålet er, hvor længe de kan klare sig uden at blive opdaget... og blive kærester... Medvirkende: Sebbe: Frederik Damm Wetterstein Danni: Emma Høeg Sebbes far: Nikolaj Lie Kaas Sebbes mor: Camilla Bendix Erik: Dick Kaysø Kevin: Lucas Munk Billing Instruktion: Poul Berg Manuskript: Asbjørn Agger og Poul Berg

DR Ramasjang

12:05  

Sigurds Bjørnetime
Sigurds Bjørnetime Fjernsyn for dig. Bjørnetimen får besøg af racerkøreren Tom Kristensen. Han fortæller om, hvordan det føles at køre 350 km i timen, og så inviterer han Sigurd og Bjørnen Bjørn ud på en tur i en gokart. Manuskript og medvirken: Sigurd Barrett. Dukkespillere: Gitte Melgaard og Karin Prosberg Hansen. Producer: Birgit Jensen.

12:35  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være sømand. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg en hemmelig børnerestaurant "7", hvor der serveres store saftige burgere. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

12:55  

Onkel Reje og børnenes brevkasse
Onkel Reje og børnenes brevkasse Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

13:10  

Blyppernes første år (10:10)
Blyppernes første år (10:10) Den store dag. Blypperne har 1 års fødselsdag og skal i vuggestuen Luftkastellet, men Tom og Vivi har svært ved at komme hjemmefra. Agenterne har deres egen plan, og nu vil det vise sig, om Tom og Vivi overhovedet har lært noget og er blevet flyvefærdige i dette sidste afsnit. Medvirkende: Hella Joof og Peter Frödin. Manuskript: Kit Goetz. Instruktion: Ulla Raben.

13:35  

Skæg med bogstaver
Skæg med bogstaver Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet T, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en tand på sin øde ø. www.dr.dk/oline

13:55  

Onkel Rejes Sørøvershow (6)
Onkel Rejes Sørøvershow (6) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Vega, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne træben, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også de Sure Sokker og se om Vega og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian I sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:20  

Klassen (6:7)
Klassen (6:7) Kristian er den højeste, Isak er den hurtigste, Thue er den ældste og Martin er den bedste til fodbold. Og den sejeste rekord i Guiness Rekordbog er "fleste giftige slanger i munden, og de er levende".

14:35  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog 2. Stranddag. Bamse og Kylling ligger i telt på stranden. Bamse bliver forbrændt af solen, men Kylling finder på råd, og de læser i Huskebogen. Medvirkende: Christian Damsgaard, Brian Patterson og Søren Hauch-Fausbøll. Manuskript: Katrine Hauch-Fausbøll og Elin Bing. Instruktion og producer: Katrine Hauch-Fausbøll.

DR1

15:30  

Fader Brown (44)
Fader Brown (44) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

16:15  

Fader Brown (45)
Fader Brown (45) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

17:00  

Downton Abbey IV (4:10)
Downton Abbey IV (4:10) Anna er fuld af selvbebrejdelse efter at være blevet voldtaget. Hun tør ikke betro sig til Bates, for hvordan vil han reagere? Mary, Rose og Tom tager til London. Her opsøges Mary af Anthony Gillingham, der har forelsket sig i hende. Samtidig får Rose en beundrer, der ikke falder i hendes slægtninges smag.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:15  

Paul Merton i Europa (3:6)
Paul Merton i Europa (3:6) Den charmerende britiske skuespiller og tv-vært Paul Merton har opdaget, at hans viden om den vidunderlige del af verden, hvor han selv bor er sørgelig ringe for at sige det mildt. Det råder han bod på ved en rejse rundt i Europa, der bringer ham til Irland og videre til Tyskland. Der fra går turen til Italien og Frankrig for at slutte i Spanien.

16:00  

Storrygeren - det oser af bækørred (2:8)
Storrygeren - det oser af bækørred (2:8) Det er blevet april, og de første knopper på træerne er begyndt at springe ud. Så de to venner, kokken Jan og lystfiskeren Gordon, er klar til at rykke ud med det grønne camouflagetøj og et par små sniger-fiskestænger. Denne gang står den nemlig på bækørred, som de vil forsøge at fange i Gordons hemmelige å. Men bækørreden er altid på vagt, så det bliver en udfordring at snige sig ind på deres skjulesteder uden at blive hørt og set. Og der er meget på spil! For kommer der ikke en ørred på krogen, må Gordon gå den lange, ydmygende vej til fiskehandleren. For fisk skal der til - og den skal ryges! Og Jan har både bornholmsk tang og en helt ny type "komfur" med til formålet. Sendt første gang 15.07.12

16:30  

AnneMad i Spanien (2:8)
AnneMad i Spanien (2:8) Anne Hjernøe har slået sig ned i et hus på landet i de andalusiske bjerge, hvor hun laver mad med de sublime spanske råvarer. Sherry var oprindeligt det, man drak til tapas, så Anne besøger en af de ældste og flotteste sherry-bodegaer i byen Jerez. Hjemme i huset laver Anne retter med sherry, og får slået fast, at sherry ikke bare er noget surt sprøjt, faster Fie har stående i skabet for at byde sine gæster. Sendt første gang 16.05.10

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen DR2 Dagen lægger tankevækkende perspektiv på dagens vigtigste begivenheder.

DR3

16:25  

Kidnappings, Killings and Chaos
Kidnappings, Killings and Chaos

17:25  

Rekordfart med Guy Martin (2:4)
Rekordfart med Guy Martin (2:4) Motorcykelkøreren Guy Martin elsker fart. Derfor vil han forsøge at slå fire usædvanlige fartrekorder til lands, til vands og i luften. Næste udfordring er at slå verdensrekorden i at køre på motorcykel hen over vandets overflade. Det kræver ekstrem høj fart, og er selvsagt en dødsensfarlig disciplin. Kig med og se hvordan det går fartglade vovehals.

DR K

15:25  

Danmark i Den Kolde Krig (5:12)
Danmark i Den Kolde Krig (5:12) Kort tid efter 2. verdenskrig satte frygten sig fast i det danske samfund. En regulær frygt for at russerne ville besætte landet. På ganske kort tid gik vi fra at være neutrale til at melde os under fanerne i den vestlige blok. Frygten førte også til, at en gruppe gamle modstandsfolk dannede et hemmelig netværk, der skulle i aktion hvis russerne besatte landet. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup og Moses Lassen.

16:10  

Danmark i Den kolde Krig (6:12)
Danmark i Den kolde Krig (6:12) En lille gruppe mænd tog den kolde krig så alvorligt, at de også i det skjulte arbejdede på at bekæmpe kommunisterne. Det skete ved hjælp af ulovlige aflytninger, registreringer og en nøje overvågning af det kommunistiske parti, dets medlemmer og aktiviteter. Det skete i en tid hvor socialdemokrater kæmpede mod kommunisterne og hvor be- givenhederne ude i verden, Tjekkoslovakiet 48 og Ungarn 56, fik stor betydning i Danmark. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup og Moses Lassen.

16:50  

Dagbog fra Woodstock - lørdag (2:3)
Dagbog fra Woodstock - lørdag (2:3) Den 15. august 1969 samledes en halv million mennesker på en bar mark nær den lille by Woodstock for i tre dage at mixe love & peace med bevidsthedsudvidende stoffer til verdens hidtil største rockkoncert. D. A. Pennebakers legendariske musikdokumentar om Woodstock festivalen blev i 1994 delt i tre dele og suppleret med nye interview. Lørdag bød på Quill, en meget ung Carlos Santana, Canned Heat, Sly & The Family Stone, der også så sådan ud, en formidabel Janis Joplin, The Who og Jefferson Airplane.

17:45  

Huset på Christianshavn (34)
Huset på Christianshavn (34) "Men Emma hun spår" Manuskript: Leif Panduro. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Lisselotte Børsen, Yvonne Grader, Kristine Nørrekjær og Pia Grønning. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 17. marts 1973. .

DR Ultra

15:00  

Skråt op på 3. (3)
Skråt op på 3. (3) Christian inviterer dig Skråt op på 3. og ind i sin lejlighed, hvor han bl.a. får besøg af diskussionsklubben "Point Taken", der diskuterer appelsintransport. Svenning Bubandt laver skattekort/bånd, Kokken Uden Arme serverer rejecocktail; og så kommer beautybloggeren Gunnbrutt på besøg, og lægger makeup.

15:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

15:35  

Lovens vogtere
Lovens vogtere Tegnefilm.

15:55  

Junglebanden
Junglebanden

16:05  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:40  

Nina Patalo
Nina Patalo Strygejerns-faktor.

16:50  

Adventure Time
Adventure Time

17:10  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:35  

iCarly
iCarly

DR Ramasjang

15:00  

Naturpatruljen
Naturpatruljen Ørkenvandring, lækat og myreløve. På den ørkenagtige sandstrand er der tørt og varmt. Martin og Ketil er ved at dø af tørst, men må ikke give op, for over dem svæver en ravn, der spiser dødt kød! Dr. Pjuskebusk er taget i skoven for at se på lækatten, som jager mus med lynets hast. Tilrettelæggelse: Sebastian Klein, Martin Keller, Ketil Teisen og Lars Ostenfeld. Producer: Lars Ostenfeld.

15:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at krokodillens bedste ven er en lille fugl? Ta´ med Lille Nørd på krokodillejagt og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvordan krokodillen børster alle sine tænder.

16:00  

Gurli Gris
Gurli Gris

16:05  

Gurli Gris
Gurli Gris

16:10  

Smølferne
Smølferne

16:35  

Chuggington
Chuggington Fut-tog trækning

16:45  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

17:00  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang Vi roder og hamrer. Vi larmer og griner. Kom udenfor og ha' det sjovt med os i Hej Ramasjang. Rosa og Kristian vil overnatte i laden i nat. Men hvad skal de sove i, hvor går man i bad og kan man lave aftensmad på brændeovnen?

17:01  

Lotte fra Spektakelmagergade (1:7)
Lotte fra Spektakelmagergade (1:7) Lotte er den mindste, og det er ikke let at være mindst, når Jonas og Mia altid holder sammen. Men heldigvis er der den rare tante Berg, som bager verdens bedste vafler og har så meget spændende i sine skuffer. Sendt første gang 18.08.97

17:35  

Motor Mille og Børnebanden (3)
Motor Mille og Børnebanden (3) Den Sure Mand på havnen har taget alle børnenes festlige fødselsdagsting, så nu kan de ikke holde fødselsdage. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fødselsdagstingene tilbage.

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit håber Jan fra HMA Auktioner, at kunderne dukker op til eftersynet, selvom det er frysende koldt. I Haderslev finder Mogens og Peter ud af, at en af deres effekter ikke er, hvad den giver sig ud for. Og i Svendborg skal der være auktion, men det går ikke som ventet, når flere førstegangskøbere tropper op. Sendt første gang 29.04.14

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Skattejægerne
Skattejægerne Marskandiseren Rikke Fog og hendes far, Frede, arrangerer et loppemarked. Her får Frede øje på nogle særlige håndjern, som han er meget interesseret i. Boligstylisten Katrine Martensen-Larsen skruer bissen på, når hun skal forhandle med Mads Holst om et gammelt skrivebord. Og marskandiseren Søren Falk finder et specielt sybord i en stor antikforretning i Roskilde.

20:30  

Godsejerne (2:6)
Godsejerne (2:6) På Vrejlev Kloster er Hanne og Malthe ved at vænne sig til deres nye hverdag. Mens Malthe holder fokus på klostrets drift og hårdt pressede malkedrift, får bymennesket Hanne fra i dag ansvaret for klostrets parklignende have. På Møllerup Gods afsøger Anne Sophie og Stig nye muligheder for at sikre godset til næste generation. I dag skal de beslutte, om de tør at låse jorden i årevis med beplantning af juletræer. I Vestjylland udgør Kristian og Maria og deres tre små børn fjerde generation på Ausumgaard. Netop nu har de seks uger til at få høstet alt for i år, samtidig med at de skal have sået alt til næste år. Med to års indtægter på spil, er der derfor intet, der må gå galt. Velkommen til Godsejerne!

DR2

18:30  

Palme (3:3)
Palme (3:3) Svensk dokumentarserie fra 2012 Det er snart 25 år siden Olof Palme blev skudt på åben gade en februaraften i Stockholm. Det var det første mord på en toppolitiker i Norden. Det rystede alle. Og for Sverige betød det begyndelsen på en ny tid. Filmen "Palme" handler om Palmes liv og tid. Om det Sverige han formede. Og om en mand som skabte historie også langt udenfor Sveriges grænser.

19:30  

I dyrenes tjeneste - med Peter von Kohl
I dyrenes tjeneste - med Peter von Kohl Dyreforkæmperen, den 72-årige Peter von Kohl går tæt på de danske svins tilværelse fra de bliver født, til de bliver fortæret i pølsevognen. Danske svin er en milliardindustri, men er det også noget svineri, når det kommer til dyrenes ve og vel? For hvordan har grisene egentlig haft det, inden vi sætter tænderne i dem? Hvem har ansvaret for svinenes velfærd i Danmark? Forbrugeren, politikeren eller de mennesker, der til dagligt arbejder med dem. Og hvad med økonomien? Der er store følelser på spil, når Peter von Kohl går i svinenes fodspor i svineavlerens stald og ved forbrugerens frokost. "Pølser og flæskesteg er lig. Det er hakket lig. Ligesom jøderne bliver grisene ført i gaskamre mod den visse død. Det er lidelse fra A til Z - bag hver pølse", udtaler Peter von Kohl.

20:00  

Los Angeles' vilde hunde
Los Angeles' vilde hunde BBC dokumentar fra 2014 (Louis Theroux's LA Stories: City of Dogs) I Los Angeles' fattige ghettoer strejfer hundredvis af vilde og farlige hunde rundt i gaderne eller udsættes for mishandling i kaotiske hjem. Louis Theroux tager med hundefangerene på patrulje i Los Angeles' hårdeste kvarterer og ser, hvordan tusinder af hunde hvert år må aflives. Andre hunde bliver reddet og bortadopteret til Los Angeles' velmenende middelklassefamilier. Men kan man tage ghettoen ud af hunden, når man tager hunden ud af ghettoen?

DR3

18:15  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

19:00  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:25  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:50  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

20:15  

Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (6:10)
Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (6:10) Der er nu kun fire mænd tilbage i konkurrencen om, hvem der kan overleve længst i Vancover Islands vilde natur. De 15 dages ophold i vildmarken har tæret på deltagernes kræfter, og da et kraftigt regnvejr sætter ind, kniber det med at holde modet oppe.

DR K

18:20  

Huset på Christianshavn (35)
Huset på Christianshavn (35) "Du er min tulipan". Manuskript: Lise Sørensen. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. I øvrigt medvirker: Judy Gringer, Solveig Sundborg, Ingolf David, Ove Verner Hansen og Jes Holtsø. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 1973.

18:55  

Rigsfællesskabets historie (2:6)
Rigsfællesskabets historie (2:6) Det umage fællesskab mellem Danmark, Grønland og Færøerne er udfordret. Mange grønlændere og færinger føler, at Danmark stadig har for stor indflydelse på deres samfund, og de ser nye perspektiver. Klimaforandringer og globalisering åbner for nye handelsruter, olie, mineraler og indflydelse. I flere hundrede år havde Danmark uindskrænket magt over Grønland og Færøerne, men trangen til selvbestemmelse har længe trængt sig på. I denne serie fortæller vi de seneste 300 års historie om mødet mellem fangerne, missionærerne, kongerne og fiskerne. Er der stadig grundlag for et fællesskab?

19:25  

Skandinavien i Hitlers jerngreb (3:5)
Skandinavien i Hitlers jerngreb (3:5) I 1942 bor omkring 2000 jøder i Norge. I Danmark op mod 8000. Deres hverdag er som alle andre nordmænd og danskeres, og de tror det kan blive ved sådan. Men Hitler har andre planer. Ruth Maier er bare én af de 1536, der melder sig på et norsk politikontor og lader sig registrere som jøde. Hun er også blandt de første mange hundrede norske jøder, der bliver deporteret til Auschwitz. I 1943 er turen kommet til de danske jøder og i et kapløb med tiden, når tusindvis i sikkerhed i Sverige. I flygtningelejrene, hvor de mindst af alt venter det, møder de antisemitismen igen. Når det gælder jøderne, hører Norge, Danmark og Sveriges historie uløseligt sammen. Den fortæller vi her med enestående billeder fra de tre landes arkiver.

19:55  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Skandinavien i Hitlers jerngreb (4:5)
Skandinavien i Hitlers jerngreb (4:5) Dansk dokumentarserie fra 2015 - 4 del: Modstand I Anden Verdenskrig tager Hitler magten i Skandinavien, og han holder Norge, Sverige og Danmark under kontrol, i frygt for den nazistiske terror. Men under overfalden er der noget i gang. Flere og flere trodser frygten og gør oprør. Modstandskamp er farligt, men de er villige til at betale prisen. For kampen for frihed er større end deres eget liv. Med en enestående samling af arkivmateriale fortælles historien om den skandinaviske modstand mod nazismen.

20:30  

Straffens rædsler - Udvisning
Straffens rædsler - Udvisning For 150 år siden fik Danmark sin første samlede straffelov. DRk markerer året over fire onsdage, ved at dykke vi ned i de gruopvækkende, blodige og radbrækkende straffe, vi har benyttet os af igennem tiden og op til i dag. For selv om vi har opfundet mere civiliserede former for straf, siden hovederne rullede fra skafottet, sætter straffens rædsler, nu som da, dybe spor i den dømte, om dommen så har lydt dødsstraf, udstødelse, skamstraf eller fængsel. I seriens fjerde program dykker vi ned i udvisning. Her møder vi Doktor Dampe, der som ung samfundskritiker i forvises fra sin by og dermed må undvære sin familie på ubestemt tid. Udvisning er ikke længere en del af vores straffelov, vi kan ikke længere smide hinanden på porten eller ud af landet, ligegyldige hvor umuligt vi opfører sig. Med mindre altså, at vi ikke har dansk statsborgerskab. I programmet møder vi også Gimi Levakovic's, af medierne kaldt "sigøjnerbossen", vis sag om mulig udvisning er gået om i flere runder og endt i højesteretten.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

18:09  

Troldspejlet Nyt
Troldspejlet Nyt

18:10  

Madlaboratoriet (7)
Madlaboratoriet (7) Silja og MGP-Bandet 'The Cone Zone' I dag skal kokken Guf møde en vaskeægte rockstjerne. Silja har nemlig været med i MGP sammen med sit band 'The Cone Zone'. Silja vil gerne overraske de andre fra bandet med et sejt rock 'n roll måltid. Inden Guf og Silja tager i Madlaboratoriet for at lave noget rocket mad, skal Guf lære at spille lidt af The Cone Zones nyeste sang. Silje er ret imponeret over Gus evner på en bas men Guf er endnu mere imponeret over at møde en MGP-stjerne. I Madlaboratoriet laver Guf og Silja et rock-måltid der nok skal overaske Siljas venner fra bandet. Der er nemlig både spiseligt konfetti, smadrede flasker og et dødningehoved involveret. Hvordan maden ender, og om Siljas MGP-band kan lide det rockede måltid, kan du se i Madlaboratoriet på DR Ultra.

18:35  

Sam & Cat II (7)
Sam & Cat II (7) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

19:00  

Isas Stepz (39)
Isas Stepz (39) Isa's far finder ud af Isa's hemmelighed, og giver hende stuearrest på danseskolen. Isa prøver så godt hun kan på at slippe udenom, men hendes far lader hende ikke slippe så let.

19:15  

Isas Stepz (40)
Isas Stepz (40) Der skal laves en kalender til Zwimmels Danseinstitut, med et billede for hver måned. Alle har travlt med at få det til at fungere, men det hjælper ikke at fotografen er virkelig sær.

19:30  

Backstage (3)
Backstage (3) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Der er krise på skadestuen. En anmelder har kaldt Claydermann for Danmarks dårligste skuespiller, og nu vil han ikke spille skuespil længere. Han ligger bare i sengen og piver. Sky er også blevet ramt af sceneskræk, netop som hun har fået en stor reklame casting. Kan Ulrikke, Noah og Max få Claydermann og Sky på ret køl igen?

19:45  

Backstage (4)
Backstage (4) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Ulrikke skal være med i "Hvem vil være millionær", men Noah er den eneste, der tror på at hun vinder millionen. Alligevel vil alle have en bid af kagen, da hun vinder en masse penge. Samtidig får skadestuen en ny sponsor: et vaskepulver, der muligvis har givet Claydermann pest. Og Gaffa Torben beviser, hvor stærkt gaffa tape egentlig er.

20:00  

Max (5:8)
Max (5:8) Max er en ganske almindelig dreng på 10 år, der går og tumler med livets store spørgsmål. I dette afsnit bliver Max drillet af to mindre drenge. Mor beslutter derfor at Max skal udvikle sin mandighed, og søger hjælp hos deres kendte nabo Steen Cold. Det fører Max ud i skoven til rollespil, iført mors hjemmelavede kostume. Instruktion: Lotte Svendsen Manuskript: Oliver Zahle, Jens Korse & Lotte Svendsen Producer: Thomas Meyer Max - Samuel Heller-Seiffert Mor - Mette Horn Far - Anders Nyborg Esther - Anna Agafia Svideniouk Egholm Steen Cold - Lars Bom Hassan - Faysal Mobahriz Ulla - Louise Mieritz

20:30  

Max (6:8)
Max (6:8) Max er en ganske almindelig dreng på 10 år, der går og tumler med livets store spørgsmål. I dette afsnit tror Max han har fået kontakt med Gud. Men er det en fordel at Gud gør som Max beder om, og hvorfor bliver mor pludselig så interesseret i religion? Instruktion: Lotte Svendsen Manuskript: Oliver Zahle, Jens Korse & Lotte Svendsen Producer: Thomas Meyer Max - Samuel Heller-Seiffert Mor - Mette Horn Far - Anders Nyborg Esther - Anna Agafia Svideniouk Egholm Steen Cold - Lars Bom Hassan - Faysal Mobahriz Ulla - Louise Mieritz

DR Ramasjang

18:00  

Musen Tip
Musen Tip Ned med reglerne.

18:05  

F for får
F for får Hundeshow

18:20  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Spejlinger

18:30  

Sovedyr på eventyr (1)
Sovedyr på eventyr (1) Rosa besøger Solvej, for at finde på en godnathistorie om hendes sovedyr Hiphop. Han er en gul og cool kylling med svedige solbriller, der elsker at danse. Så i eventyret bliver han til den seje Prins Hiphop af Danseland, der danser morgen, middag og aften. Men en dag flytter en meget kedelig heks til landet og sætter en stopper for festen. Nu må Hiphop prøve at få fat i heksens formularbog, så han kan ophæve fortryllelsen.

18:50  

Musen Tip
Musen Tip Jeg dur ikke til det her.

19:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om hr Lumsks fælde.

19:15  

Yakari
Yakari Indianerdrengen Yakari har en fantastisk evne: Han kan tale med dyr. Men med sådan en gave følger også et stort ansvar, for han vil hjælpe alle naturens skabninger, store som små - og det fører til mange farefulde oplevelser.

19:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Line Lemmings mor har fødselsdag, og hun har lavet en fin gave.... men hov? Hvem har spist den?

19:40  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Den magiske lampe.

19:50  

Godnathistorier
Godnathistorier Det er blevet aften i Ramasjang og tid til at sige tak for i dag. Men før vi slukker lyset og siger godnat, er der lige tid til en rigtig go' godnathistorie. Hr. Skæg læser op af Cirkus Saragossa.

20:00  

Godnat - Ramasjang
Godnat - Ramasjang

DR1

21:00  

Overklassen på udebane (1:3)
Overklassen på udebane (1:3) I Overklassen på udebane forlader modekongen Erik Brandt og dronningens tidligere ceremonimester, Christian Eugen-Olsen deres overklasseliv og bevæger sig ind i en ukendt verden, for at få sat ansigt på nogle af de mennesker, som de ellers kun hører om i statistikker og nyhedsindslag. I dag skal Erik og Christian besøge Annette Hansen fra Køge, der er enlig mor til tre og kassedame. Erik og Christian skal prøve at leve en dag i hendes liv, og mærke på egen krop, hvordan livet er udenfor deres privilegerede verden. 42-årige Annette er stolt af at være kassedame og blev i 2015 nomineret til at være årets sødeste kassedame. To grupper i samfundet, som sjældent møder hinanden, men kunne vi lære noget hvis vi gjorde? En morsom, rørende og nyskabende dokumentarserie på DR1 om ulighed.

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Penge
Penge

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Mord i Skærgården: Inderst inde (2:3)
Mord i Skærgården: Inderst inde (2:3) Kriminalinspektør Thomas Andreasson efterforsker mordet på advokaten og sejleren Oscar Juliander. Det kommer frem, at Juliander ikke havde nogen kontakt med sin søn. Samtidig har nogen sendt ham anonyme smædebreve. Skal morderen findes inden for Julianders egen familie? Eller måske blandt de andre medlemmer af Den Kongelige Sejlklub? Thomas: Jakob Cedergren. Nora: Alexandra Rapaport.

23:10  

Mord i Skærgården: Inderst inde (3:3)
Mord i Skærgården: Inderst inde (3:3) Nu er to medlemmer af bestyrelsen for Den Kongelige Sejlklub blevet myrdet. Kriminalinspektør Thomas Andreasson og hans kollega Mia Holmgren leder efter en sammenhæng mellem de to mord. Er der nogen, der har et horn i siden på sejlklubbens bestyrelse? Eller har morderen et helt andet motiv? Thomas: Jakob Cedergren. Nora: Alexandra Rapaport.

DR2

21:00  

Velkommen til Ängelby (5:6)
Velkommen til Ängelby (5:6) Vera har fundet ud af, hvem der er hendes biologiske forældre. Hun fortæller Markus og Jakob, at de er hendes søskende. Er det Vera, som alle i Ängelby har gået og ventet på? Har hun en særlig opgave at udføre i den lille by?

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:05  

A/S Fattigdom
A/S Fattigdom Vesten har sat sig i spidsen for udviklingsarbejdet i den fattige del af verden, og det har skabt en multimilliard dollar stor fattigdomsindustri for både kommercielle og talrige Ngo'ers fattigdomsbekæmpende projekter. Aldrig har det at gøre godt været så god en forretning. Alligevel har resultaterne af godgørenhedsindustrien været blandede, i nogle tilfælde katastrofale for bl.a. det lokale erhvervsliv, og flere og flere ledere i udviklingslandene opfordrer til forandring. Måske skulle ledere og befolkning i den vestlige verden stille sig selv det svære spørgsmål, om de i stedet for at være løsningen på problemet måske skulle være en del af problemet!

DR3

21:00  

Danmarks bedste maskot (2:7)
Danmarks bedste maskot (2:7) Kampen om at blive Danmarks bedste maskot skærper til. I dag skal de syv tilbageværende maskotter teste deres motoriske evner, når de skal løbe hækkeløb og køre på Seqway i et pakket VIP-lokale. Følelserne kommer helt uden på tøjet - og skuffelsen er enorm, da de erfarer, hvem der skal kæmpe om eliminering i arenaen.

21:30  

Spørg mig om alt (5:8)
Spørg mig om alt (5:8)

22:00  

Fame
Fame En gruppe talentfulde teenagere med drømme om at blive sangere, skuespillere eller dansere søger ind på New Yorks berømte High School of Performing Arts. Deres baggrunde er vidt forskellige, men én ting har de unge til fælles: de nærer et brændende ønske om at bryde igennem på deres felt og dermed udleve deres drømme om berømmelse. Det kræver både talent og stenhårdt arbejde. Marco: Asher Book. Rosie: Kristy Flores. Neil: Paul Iacono. Instruktion: Kevin Tancharoen.

23:55  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

DR K

21:00  

Historiequizzen: Christiansborg Slot
Historiequizzen: Christiansborg Slot Gæt med når DRKs historiequiz med Adrian Hughes i spidsen går på opdagelse i Christiansborgs ruiner og Dronningens sale ovenpå. Deltagerne er Hanne Fabricius og Kåre Johannessen, der dyster mod Trine Halle og Martin Sejr Nielsen.

21:30  

Rigsfællesskabets historie (3:6)
Rigsfællesskabets historie (3:6) Det umage fællesskab mellem Danmark, Grønland og Færøerne er udfordret. Mange grønlændere og færinger føler, at Danmark stadig har for stor indflydelse på deres samfund, og de ser nye perspektiver. Klimaforandringer og globalisering åbner for nye handelsruter, olie, mineraler og indflydelse. I flere hundrede år havde Danmark uindskrænket magt over Grønland og Færøerne, men trangen til selvbestemmelse har længe trængt sig på. I denne serie fortæller vi de seneste 300 års historie om mødet mellem fangerne, missionærerne, kongerne og fiskerne. Er der stadig grundlag for et fællesskab?

22:00  

Danske mord: Smukke Carola
Danske mord: Smukke Carola I dag 90 år efter mordet fandt sted er det stadig uopklaret. Hun var en af de mange prostituerede som ved århundredeskiftet trak i Nyhavn i København. Smukke Carola, som hun blev kaldt, fik skåret halsen over og politiet var overbevist om, at det var hendes kæreste, der også var hendes alfons, som stod bag drabet. Men meget tyder på, at den skyldige var en helt anden.

22:35  

I krig for Danmark (4:6) - For konge og fædreland
I krig for Danmark (4:6) - For konge og fædreland Hvad har det krævet at være soldat i de krige, der gennem tiden har formet Danmarks grænser og styreform? DR K lader unge mænd prøve kræfter med våben og fysiske udfordringer i en række danske krige gennem historien. I 1801 angriber den mægtige engelske flåde København, og borgerne i hovedstaden melder sig frivilligt til at indgå som kanonbesætninger i den danske forsvarslinje. Men hvordan klarer et utrænet mandskab sig mod de erfarne engelske sømænd? Hvad skal der til for at betjene kanonerne? Og formår danskerne mod alle odds at vinde kampen?

23:15  

Hvordan romerne ændrede verden (2:3)
Hvordan romerne ændrede verden (2:3) Ved hjælp af en utrolig velorganiseret hær af professionelle leginonærer og et velsmurt politisk maskineri skabte romerne i antikkens Rom et af verdenshistoriens største imperier. På sit højdepunkt regerede nogle få hundrede mænd over en femtedel af menneskeheden i et område, der strakte sig fra vores dages Storbritannien til Syrien og fra Gibraltar til floden Eufrat i det nuværende Irak. Imponerende bygningsværker som veje, broer og akvadukter skabte en kompleks infrastruktur, der kan ses den dag i dag.

DR Ultra

21:00  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

21:30  

Godnat - Ultra
Godnat - Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:00  

Til undsætning (9:48)
Til undsætning (9:48) En ulovlig technofest ved havet ender tragisk. Pludselig skyller en enorm bølge de festende unge ned af klipperne. Da Chase redder en af de unge, bliver det begyndelsen på et nyt venskab. Men da en af de andre unge findes død under mistænkelige omstændigheder, må Chase spørge sig selv, om hans nye ven er morder.

00:45  

I farezonen (35:61)
I farezonen (35:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:35  

Et forventet mord
Et forventet mord Den 1. juli 2010 blev den 26-årige sygeplejerske Jane Clough brutalt myrdet af sin eksmand Jonathan, der var løsladt mod kaution for ni tilfælde af voldtægt og vold mod hende. Deres lille datter blev i realiteten forældreløs den nat. Her fortæller familie, venner og kolleger om Jane, og om en mere målrettet og effektiv hjælp fra myndighedernes side kunne have reddet Janes liv.

02:20  

Antikduellen (22:30)
Antikduellen (22:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Niels Jørgen Andreasen fra Pegasus Kunst og Antikvitetshandel i Aarhus mod Rikke Fog Sørensen med butikken Stendyssegaard i Næstved. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Vejle og omegn. Sendt første gang 28.05.13

02:50  

I hus til halsen (3:8)
I hus til halsen (3:8) Eks-kæresterne Mie og Jeppe prøver desperat at sælge deres hus i Sanderum ved Odense. De har haft huset til salg i månedsvis, men ingen købere har vist interesse. Selvom kærligheden er gået i stykker, er de tvunget til at bo sammen, og skiftevis sove på sofaen indtil huset bliver solgt. Nu skal designeren Anders Faarborg og Ejendomsmægleren Jesper Nielsen hjælpe dem med at få solgt huset, så Mie og Jeppe kan komme videre med livet hver for sig.

03:25  

Hammerslag (8)
Hammerslag (8) Hammerslag er i aften taget til Fyn. Første stop er i Faaborg - her venter mæglerne en bolig med en have, der er noget ud over det sædvanlige. Næste stop er i det sydøstlige hjørne af Fyn - i Svendborg. Hvad mon 125 flotte kvadratmeter koster på disse kanter? Vi slutter aftenens Hammerslag i Odense - i forstaden Dalum. Her skal mæglerne gætte prisen på en gennemrenoveret villa. Sendt første gang 21.10.14

DR2

00:00  

Magten og verdens kvinder
Magten og verdens kvinder For tyve år siden vakte USA's daværende førstedame, Hillary Clinton, opsigt, da hun i en tale i Beijing opfordrede verdens ledere til at opfatte kvinders rettigheder som menneskerettigheder. Siden har tre kvinder, Madeleine Albright, Condoleezza Rice og Hillary Clinton selv haft et af verdens mest magtfulde job som amerikansk udenrigsminister. I åbenhjertige interview fortæller de tre tidligere udenrigsministre her om at være kvinde i magtens centrum, og hvordan de personligt tog den politiske udfordring op om at forbedre livet for verdens kvinder.

01:00  

Lægen flytter ind (3:6)
Lægen flytter ind (3:6) 58 årige Steen lever livet lidt for godt med god mad og vin hver dag, og det har for længst sat sine spor. Vægten har passeret de 100 kilo, og det trykker for brystet, men Steen er ikke til at drive til lægen. Hans kone er efterhånden alvorligt bekymret, så praktiserende læge Charlotte Bøving flytter ind for at hjælpe Steen før det er for sent.

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:40  

Besat af porno
Besat af porno Tre engelske mænd, som er afhængige af porno, får mulighed for at rejse til USA og møde deres favorit-pornostjerner. Men hvordan vil mødet med personerne bag computerskærmen påvirke mændene? Vil et indblik i pornoens mørke underverden og de barske realiteter ændre mændenes syn på porno?

01:30  

Rekordfart med Guy Martin (3:4)
Rekordfart med Guy Martin (3:4) Motorcykelkøreren Guy Martin elsker fart. Han vil derfor forsøge at slå fire usædvanlige fartrekorder. Næste udfordring er at flyve en menneskedrevet flyvemaskine, der som navnet indikerer, drives ved menneskekraft. Se om Guy har kræfter nok til at få flyet i luften, og om det lykkes ham at slå verdensrekorden i den specielle disciplin.

02:20  

Fif TV (8)
Fif TV (8) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. I dagens udgave af Fif TV zoomer vært Ragnhild Gjettermann ind på kroppens uvelkomne gæster; vorter, lus og fnat, og hun lærer ikke mindst, hvordan man slipper af med dem.

02:50  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:50  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:05  

Øst for Paradis
Øst for Paradis Cal føler, at han altid er blevet forbigået af sin far, og at det er hans bror Aron, der har fået al fars opmærksomhed og kærlighed. Broderens gamle kæreste forstår, at den rastløse unge mand længes efter ømhed. Men heller ikke hun forestiller sig, hvilke katastrofale følger kampen for faderens opmærksomhed kan få. Cal Trask: James Dean. Abra: Julie Harris. Adam Trask: Raymond Massey. Instruktion: Elia Kazan.

02:00  

Marina Abramovic uden grænser
Marina Abramovic uden grænser Den serbiske performance-kunstner Marina Abramovic er kendt for at bruge sin krop som værktøj til at skubbe både sine egne og publikums grænser. Og til tider endda risikere sit liv i processen. I 2010 forberedte Marina sig til en performance, som mange kunstkritikere vurderede til at blive en milepæl i hendes karriere, en stor retrospektiv udstilling af sine arbejder på the Museum of Modern Art (MoMa) i New York. Men for hende selv var der langt mere på spil.

03:40  

Dagbog fra 1. Verdenskrig (2:8)
Dagbog fra 1. Verdenskrig (2:8) Fjorten børn og voksne, kvinder og mænd fra Frankrig, Australien, Italien, Tyskland, Østrig-Ungarn, Rusland og Storbritannien fortæller om Den Store Krig gennem deres dagbøger. Den europæiske konflikt udvikler sig til en verdenskrig, og kampene raser i Europa, Afrika, ved Falklandsøerne og i Stillehavet. Mere end 20 millioner mænd er i kamp i en krig, hvor moderne våbensystemer møder en mere traditionel form for krigsførelse.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053549