dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 1. marts 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 1. marts 2016

DR1

00:55  

I farezonen (33:61)
I farezonen (33:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:45  

Spooks (79)
Spooks (79) Et elitehold i den britiske efterretningstjeneste MI5 tager sig af alle forhold, der truer den nationale sikkerhed. Herunder organiseret kriminalitet, terroraktioner, våbensmugling og handel med ulovlige stoffer. Det er et krævende og livsfarligt job, der kan være svært at kombinere med et velfungerende privatliv.

02:40  

Antikduellen (20:30)
Antikduellen (20:30) To af landets mest erfarne antikhandlere har - mandag til torsdag - hver fået 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer fik de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder blev den antikhandler med de bedste vurderinger. Men det hele afgøres først her på ugens sidste dag, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Peter Ry fra Brugtvare Terminalen i Viby mod Mads Holst, som har forretningen Green Square i København. De har været på skattejagt i Aarhus, Frederikshavn, Kolding og på Amager. Og nerverne sidder uden på tøjet - for hvem har i virkeligheden gjort de bedste handler - og sidder de rigtige købere til at byde på tingene i salen i dag? Sendt første gang 24.05.13

03:10  

I hus til halsen (1:8)
I hus til halsen (1:8) Efter over 10 års samliv blev parret Niels og Helle skilt for 4 år siden. Udover to børn ejer de hus sammen i Greve. Et hus der stadig 4 år efter skilsmissen binder dem ufrivilligt sammen og gør, at hverken Niels eller Helle kan komme videre med livet. Parcelhuset har været til salg i over 800 dage - og salget er gået helt i stå. Det er både en psykisk og økonomisk belastning for skilsmisseparret, der begge er tæt på et sammenbrud. Programmets eksperter designeren Anders Faarborg og ejendomsmægleren Jesper Nielsen har nu taget en uge ud af kalenderen for at gøre alt hvad de kan, for at hjælpe familien ud af den klemte situation, og forhåbentlig få deres hus solgt, så Niels og Helle kan komme videre i livet.

03:50  

Hammerslag i New York
Hammerslag i New York Hammerslag er taget til byen over dem alle, New York. I denne julespecial skal mæglerne gætte priser på de mest fantastiske storbylejligheder, dem man kun kender fra film og tv. Priserne er høje, meget høje. Programmet viser også alt det uden om boligerne, der gør byen helt særlig. Shopping, seværdigheder, mad og spændende mennesker. www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 25.12.10

04:50  

Forældreløse dyrebørn (3)
Forældreløse dyrebørn (3) Dyrlægen Marlice bor sammen med sin mand Rudie og deres søn Zacheo i Naankuse, et dyrereservat i en nationalpark nær Windhoek i Namibia. Sammen med deres hjælpere tager de sig af områdets tilskadekomne og forældreløse dyrebørn. Da de mister signalet fra en mærket leopard, må Marlice sammen med Naankuses bedste sporfinder, Kiewet, ud at lede efter den til fods.

05:15  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:25  

DR-Friland: Sommerhus på en uge (1:2)
DR-Friland: Sommerhus på en uge (1:2) Arkitektstuderende fra hele Europa myldrer til Djursland for at bygge to alternative sommerhuse. De skal anvende nye og uprøvede materialer. Til gengæld har de en hel uge til opgaven. Tilrettelæggelse: Peter Ingemann Sendt første gang 07.01.04

05:50  

Dyrehospitalet (7:10)
Dyrehospitalet (7:10) Der er masser af eksotiske dyr og spændende steder på programmet, når seriens ny vært Jonas Leksell, tager os med på oplevelser både hjemme og ude i verden. Tigeren Kazan har ikke samme den høje rang som tidligere, nu bliver han udfordret af andre tigre. Han har fået mange skader, og der skal nu kigges på, hvor alvorlige de er. Krishnas tyr er også blevet angrebet af en tiger. Han overlevede, men nu vil sårene ikke rigtig læges. Hunden Blackie løber rundt i sin indiske by, han elsker biler, men den lidenskab har allerede kostet ham det ene ben, for af og til bliver han påkørt. Denne gang er det dog bare en tandskade, der skal ordnes. Nordvision fra Sverige.

06:20  

Når gorillaen pakker kufferten
Når gorillaen pakker kufferten Intern strid blandt gorillapigerne, det er Samson mand nok til at sætte en stopper for. Til gengæld er Samson, Abernes konge i Zoo i København, noget af en kryster, når det handler om at flytte på landet. Så skal man nemlig bedøves, for gorillaer går ikke frivilligt ind i deres rejsekuffert. Så Samson må ned at ligge for en stund "Bag kulisserne i Zoo". Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 02.03.00

06:50  

Hella og Karen elsker mænd (1:5)
Hella og Karen elsker mænd (1:5) Det er 100 år siden, de danske kvinder fik stemmeret. Siden har kvinderne slået sig på brystet og brugt den nye indflydelse til at vise, at de da sagtens kunne klare sig selv! Men hvor har det efterladt manden? Er det rigtigt, at han ligger og gisper under tøflen? Har han overladt al magt til kæresten, konen, madammen? Hella Joof og Karen Thisted elsker mænd! Derfor tager de nu i fem programmer Danmark rundt for at tegne et mere nuanceret billede af dagens mand. I dette program stiller de stærke damer skarpt på mandens krop - både når den trimmes, dyrkes, udstilles og bruges!

07:20  

Muldvarpen
Muldvarpen Muldvarpen er et af verdens mest forunderlige og flittige dyr. Dens fortrin er de stærke forlemmer, store lunger, den superfølsomme næse og knurhår, og den indbyggede gps, der gør det nemt for den at navigere rundt i den omfattende labyrint af gange under jorden, hvor den holder til. Menneskene gør alt for at slippe fri for det lille kræ, der laver huller i græsplænen, men muldvarpen er rigtig dygtig til at undgå vores udryddelsesforsøg.

08:15  

De flyvende læger (66:224)
De flyvende læger (66:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

DR2

00:05  

Dokumania: Det store gangsterfilm-bedrag
Dokumania: Det store gangsterfilm-bedrag En jordansk, konkursramt iværksætter og en arbejdsløs, irsk skuespillerinde udklækker en plan om at bedrage det britiske skattevæsen for 2,5 millioner pund ved at fake en produktion af en spillefilm til 20 millioner pund. Da de kommer under mistanke, beslutter de at bevise deres uskyld ved faktisk at producere en film. De ansætter en tidligere natklubudsmider som instruktør og en række b-skuespillere til en low budget film med titlen 'A Landscape of Lies'. Men er det nok til at overbevise en jury? Ben Lewis' humoristiske dokumentar er en klassisk svindlerkomedie og gangsterfilm, bortset fra at her udgør filmen selve kuppet!

01:35  

Folkedrabet på kurderne
Folkedrabet på kurderne I 1988 førte Saddam Husseins regime en morderisk kampagne mod de kurdiske landsbyer i irakisk Kurdistan. Kulajo var en af de tusinder af kurdiske landsbyer, der blev angrebet. Overlevende fortæller, hvordan deres huse blev bombet og jævnet med jorden, og deres ejendele stjålet. Landsbyens indbyggere oplevede fødsler i fængslet, at overleve eksekutionspeletoner, sulte i dødslejre og flugt til Iran, før de endelig kunne vende hjem. Da året var gået var halvdelen af landsbyens 300 beboere døde.

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

DR2 Morgen
DR2 Morgen DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

DR3

00:15  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

00:55  

Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (5:10)
Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (5:10) En gruppe mænd konkurrerer om, hvem der kan overleve længst i Vancover Islands natur. Vinderen får 500.000 dollars. Men livet i vildmarken er barskt, og allerede efter seks dage er hele fem mænd faldet fra. Se hvordan de sidste fem deltagere tackler sult, kulde og stormvejr.

01:35  

Rekordfart med Guy Martin (1:4)
Rekordfart med Guy Martin (1:4) Motorcykelkøreren Guy Martin elsker fart. Han vil derfor forsøge at slå fire usædvanlige fartrekorder til lands, til vands og i luften. Guy allierer sig med en flok olympiske sportsstjerner, ingeniører og videnskabsfolk, som skal hjælpe ham med at slå rekorderne. Første udfordring er at slå den britiske fartrekord på cykel. Kig med og se hvordan det går den modige fartdjævel?

02:25  

Fif TV (6)
Fif TV (6) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. Selv om det er virkelig lækkert at rense ører med en vatpind og finde en masse snask derinde, så er det faktisk strengt forbudt. Eller - det er i hvert fald en dårlig idé. Lær mere om det og meget mere, når Fif TV i dag fokuserer på hygiejne.

02:55  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:55  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:55  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

07:00  

Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me
Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. Denne gang skal vi lave tre ret forskellige træninger. Først skal vi forbrænde en masse kalorier med Peters 'intervaltræning'. Derefter har vi Selina og Behruz til at vise os, hvordan man sparker i 'kampsport', og til sidst kan Line vise dig, hvordan man kan træne med sit barn.

DR K

00:50  

Det andet Riges folkemord i Namibia
Det andet Riges folkemord i Namibia Namibia var kendt som Tysk Sydvestafrika og var tysk koloni fra slutningen af 1800-tallet til 1. Verdenskrig. Imellem 1904 og 1907 gennemførte Tyskland et folkemord på nama-folket og herero-folket, der havde gjort oprør mod de tyske kolonister. To tredjedele af herero-folket og halvdelen af nama-folket i den tyske koloni blev dræbt, mange i koncentrationslejre.

01:45  

Opdagelsen af Tell Halaf - det glemte palads
Opdagelsen af Tell Halaf - det glemte palads I 1912 mødes to arkæologer i den syriske ørken: Tyskeren Baron Max von Oppenheim og englænderen Thomas E. Lawrence. Sammen leder de efter mellemøstens skatte, men 1. Verdenskrig gør dem til bitre fjender. Begge ender de som spioner for deres land, og senere bliver Lawrence en decideret myte. Men historien om Max von Oppenheim er nærmest gået i glemmebogen - på trods af at han opdagede ruinerne af et fantastisk palads, Tell Halaf, der havde ligget urørt hen i tusind år. Nu forsøger arkæologer fra Berlin af samle stumperne af hans fund.

02:30  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (35:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (35:35) "1992 - Bosnien og sandheden" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) Den bosnisk-serbiske journalist Goran Trkulja flygtede i 1992 fra krigen i Jugoslavien og fik asyl i Holland. Nu vender han tilbage og stiller sine tidligere kolleger pinefulde spørgsmål om deres virke under krigen. Spørgsmålet er, om den absolutte sandhed eksisterer. Geert Mak og Goran Trkulja funderer over disse spørgsmål på en sejltur til Rotterdam, hvor de mødes med Stalineksperterne Orlando Figes og Jörg Friedrich, som begge har en ny og kontroversiel opfattelse af de allierede bombninger af Tyskland under Anden verdenskrig.

03:25  

Dagbog fra 1. Verdenskrig (1:8)
Dagbog fra 1. Verdenskrig (1:8) Fjorten børn og voksne, kvinder og mænd fra Frankrig, Australien, Italien, Tyskland, Østrig-Ungarn, Rusland og Storbritannien fortæller om Den Store Krig gennem deres dagbøger. I 1914 er der først almindelig forundring over, at mordet på den østrig-ungarske ærkehertug Frans Ferdinand og hans hustru i Sarajevo kunne udløse en krig, men da først krigen den 1. august var en realitet, drog soldater fra alle lande af sted med stor iver og patriotisme. De fleste troede, at krigen ville være vundet inden jul. Men i slutningen af 1914 havde krigen kostet en million døde og endnu flere sårede og tilfangetagne. Ingen havde forestillet sig et sådant blodbad.

04:20  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DRs kor.

04:25  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:30  

Historiske haver - Løvenborg og Søholt
Historiske haver - Løvenborg og Søholt To fine barokhaver - anlagt i 1700 tallet, er forsvundet i vildtvoksende hække og krat. Nu skal de kaldes frem igen. www.dr.dk/historiskehaver Sendt første gang 17.10.10

07:00  

Så længe hjertet slår (1:14)
Så længe hjertet slår (1:14) Denne serie handler om forelskelse, ensomhed og drømme, den handler om dig og mig uanset alder, den handler om at bruge livet, mens vi er i det. Seriens medvirkende er alle over 60, men deres længsel efter til stadighed at blive set og hørt, efter behovet for fællesskab, efter at blive elsket, er universel. Vi skal her møde de seks singler, som seriens vært Magnus Silfvenius Öhman vil sende på mindst en blinddate i håb om, at alle - eller nogen - finder kærlighed, venskab eller i hvert fald godt selskab. Nordvision fra Finland.

07:30  

Så længe hjertet slår (2:14)
Så længe hjertet slår (2:14) Denne serie handler om forelskelse, ensomhed og drømme, den handler om dig og mig uanset alder, den handler om at bruge livet, mens vi er i det. Seriens medvirkende er alle over 60, men deres længsel efter til stadighed at blive set og hørt, efter behovet for fællesskab, efter at blive elsket, er universel. Vi møder seks singler, som seriens vært Magnus Silfvenius Öhman vil sende på mindst en blinddate i håb om, at alle - eller nogen - finder kærlighed, venskab eller i hvert fald godt selskab. I dag er det Ossian og Marjo, der mødes i et solrigt Åbo. Nordvision fra Finland.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den af malerier af Jens Peter Sinding Jørgensen. www.dr.dk/morgenandagten

08:25  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DRs kor.

08:30  

Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen.
Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen. Det lille nystartede bureau med de 2 kreative hoveder Henriksen & Sieling landede den "fede" Irma kontrakt, foran de store succesfulde konkurrenter, ved et ikke velanset trick og på den måde "kick starter" bureauet og vokser sig til det "hotteste team in town". Opturen er lang og vild og Irma er med hele vejen . Sendt første gang 04.11.11

DR Ultra

06:00  

Tintin
Tintin Tintin og Picarorerne (2:2) Tintin bliver blandet ind i revolutionen i et fremmed land - og så bliver det selvfølgelig ikke en helt almindelig revolution....

06:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:30  

Redakai
Redakai

06:54  

Mønk
Mønk

06:57  

Mønk
Mønk

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

07:10  

Isas Stepz (34)
Isas Stepz (34) Hemmeligheder Isa's far skal snakke med Lucas med det samme. Isa og Viva bliver nødt til at gøre pap-Lucas levende, så de kan skjule at Lucas er væk.

07:25  

Junglebanden
Junglebanden

07:35  

Uglen
Uglen Hypn-ugle.

07:40  

Danmarks vildeste maskine
Danmarks vildeste maskine Rosenbauer Panther - Brandslukningskøretøj

07:50  

Oscars oase
Oscars oase I form i en fart

08:00  

Ultra Nas (6)
Ultra Nas (6) Hvorfor har vi ørevoks, og hvorfor er der nogle lyde bedstefar ikke kan høre? Kåre og Emil undersøger øret, og så skal vi med Anna på skadestuen. Hun har måske brækker armen og årets skiferie er i fare.

08:25  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

08:50  

Kvit eller dobbelt
Kvit eller dobbelt Kun de største nørder, der ved ALT om ét bestemt emne, går hele vejen til boxen og vinder 4000 kr. Hvis der svares rigtigt fordobles gevinsten, men ét forkert svar og du mister det hele. Det her er nemlig Kvit eller Dobbelt! I dette program skal du møde 12-årige Laust der skal quizze i sin ynglings fodboldspiller Messi og Benjamin på 10 år, som er vildt fascineret af romerriget.

DR Ramasjang

05:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Mille Moskusokse har fødselsdag. Men hvordan har man en sjov fødselsdag, når der ikke er nogen i kilometers afstand.

05:40  

Kære Sebastian
Kære Sebastian Mens den russiske rottesnog fodres med en rotte, kigger Sebastian på dens ham, skæl og tunge. Tungen bruger den til at lugte med.

06:00  

Gæt med Emil
Gæt med Emil Larven Linda

06:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

06:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Retfærdige Supernille.

06:30  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Dobbeltgængeren.

06:45  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

07:00  

Sofus
Sofus Sofus lander hos Niinu, der bor med sin familie i Grønland. Niinu skal sammen med sin fætter Duda prøve at køre en rigtig hundeslæde. Men når de store slædehunde gør meget højt, er det godt at have en voksen til at hjælpe sig. Niinu giver Sofus en farvelgave, så han ikke fryser i den dybe sne.

07:15  

Op og hop
Op og hop Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Kalle, der har uro i kroppen.

07:30  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

07:40  

Postmand Per
Postmand Per Glemte sager. En dag har Dorte glemt sin paraply på stationen, og Mira og Poul tilbyder at aflevere den til hende. Det giver Mira en rigtig god idé, som dog ikke er så god endda.

08:00  

Rosa fra Rouladegade
Rosa fra Rouladegade Hvis man vil overraske nogen med en kage, så er Rosa den helt rigtige at besøge. Så det gør Martin. Han vil nemlig gerne bage en kage til sin morfar. Sammen forklæder de sig som fugleskræmsler og sniger sig ind på morfars gård, for at finde ud af hvad kagen skal smage af og hvordan den skal se ud.

08:30  

Humf
Humf Tegnefilm for børn. Tag med lille Humf, når han fuld af forundring tager på opdagelse i den store vide verden omkring ham. Humf er 3 år og fuld af hår. Han er lav og lilla, rund og sød. En tankefuld og selvbevidst lille fyr, der lytter til sin mor og far, men i sidste ende går sine egne veje.

08:40  

Babar
Babar Tegnefilm med danske stemmer.

08:55  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

 
DR1

09:00  

De flyvende læger (67:224)
De flyvende læger (67:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

09:45  

Downton Abbey IV (2:10)
Downton Abbey IV (2:10) Mary er ved at komme ud af sin skal efter Matthews død. Hun begynder at interessere sig for driften af godset, men møder modstand fra sin far. Samtidig dukker der et brev op, der afslører, at det var Matthews ønske, at Mary skulle være hans enearving - og dermed ejer af halvdelen af godset. Men er brevet retsgyldigt?

10:30  

Antikkrejlerne (28)
Antikkrejlerne (28) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (29)
Antikkrejlerne (29) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

DR2 Morgen (G)
DR2 Morgen (G) DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

11:00  

Horisont
Horisont

11:25  

Kina om Kina (7:8)
Kina om Kina (7:8) Kina slås med alvorlige miljøproblemer som luftforurening og vandmangel, men arbejder også på at løse dem, bl.a. ved at investere i solenergi og andre former for alternative energiformer.

11:55  

Kina om Kina (8:8)
Kina om Kina (8:8) Kinas både politiske og økonomiske rolle i verden vokser med rekordfart. Hvad kommer det til at betyde for resten af verden, at Kina er ved at generobre sin rolle som stormagt?

DR3
DR K

09:00  

Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen.
Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen. Reklamefolkene hos Lyre og Valbo får en stor udfordring i begyndelsen af 70'erne. De skal forsøge at forhindre at mastodonten Coca Cola totalt overtager det marked som danske Jolly Cola kæmper på. Mange kreative ideer kommer på bordet og sloganet husker mange i dag. Sendt første gang 18.11.11

09:30  

Hatten i skyggen (6:8)
Hatten i skyggen (6:8) - en improviseret komedie om livet i et lille fængsel med HATTEN RUNDT-holdet. Hvad er det, der foregår mellem fængselsdirektøren og Jytte? Hvorfor taler Luffe og Gøgler så mærkeligt? Og hvad har den kvindelige psykolog gang i? Sendt første gang 2002

10:00  

Ordet på bordet (1:5)
Ordet på bordet (1:5) Thomas Eje, Sonja Oppenhagen og Lise-Lotte Norup leger ordskjul med tre gæster, Lise Nørgaard, Georg Poulsen og Tonny Landy under skarp bevogtning af værten Henrik H. Lund. Sendt første gang 1994.

10:30  

Ordet på bordet (2:5)
Ordet på bordet (2:5) Ordet på bordet Thomas Eje, Sonja Oppenhagen og Lise-Lotte Norup leger ordskjul med tre gæster Bodil Heister, James Price og Michael Elo under skarp bevogtning af værten Henrik H. Lund. Fra 1994.

11:10  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (25:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (25:35) "Tørsten efter frihed" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) På den 20. partikongres i 1956 åbnede Nikita Khrusjtjov for en kritik af Stalintidens terror, der vakte genklang i hele verden, ikke mindst i Østeuropa. En tidligere generalsekretær for det polske kommunistparti erindrer, at ' vi var villige til at gå langt, men der var grænser'. Men hverken polakkerne eller ungarerne ville stoppe på halvvejen. I juni greb polske arbejdere til våben, og i oktober udbrød der revolution i Ungarn.

11:45  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (26:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (26:35) "1958 - Frankrig og Algeriet" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) Efter Anden Verdenskrig opnåede den ene koloni efter den anden uafhængighed, og selv om præsident De Gaulle erklærede, at - Algeriet er Frankrig, trak Frankrig alligevel sine tropper tilbage efter en blodig guerillakrig. Det ophidsede især sortfødderne, efterkommerne af fattige franskmænd, der havde søgt lykken i kolonierne. Den meget gamle general Aussaresses var den første, der offentligt fortalte, hvilke midler den franske hær havde været villig til at bruge i et forsøg på at beholde Algeriet. Den gamle general mistede både sit ry og sine medaljer, men hans torturmetoder og antiguerillataktik dannede forbillede for George W. Bush' krig mod terror.

DR Ultra

09:30  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Stjernenykker.

09:45  

Mig og min robot
Mig og min robot Guitarlegenden.

10:00  

Store NØRD
Store NØRD Værter: Simon Bressendorf og Søren Thor Jørgensen. Ja - vi nørder igennem! Giver fuld gas på maskiner og eksperimenter, udsætter os selv for alle naturens kræfter og bygger de vildeste opfindelser.

10:30  

Oscars oase
Oscars oase

10:40  

Dagens ret
Dagens ret Burger med guacamole I dag tager Jose og Chris os med til det vilde vesten og laver de største burgere, som er så store at de næsten ikke kan bide over dem. For at gøre dem ekstra lækre laver de guacamole til men ellers er det med hele svineriet, ost, bacon og masser af grønsager. Chris fortælle også lidt af en gyserhistorie.

10:50  

Ultras bedste (22)
Ultras bedste (22) Ultras Bedste er de seje børns eget program og indeholder alt fra anderledes pyjamas parties til life hacks - alt sammen leveret af Ultras spirende børnetalenter. I hvert program behandles emner, som optager børn i aldersgruppen - blandt andet venskab, kærlighed, og det at skabe sin egen identitet. I dette program kan du blandt andet opleve Bubber mærke angstens sved, da den 11-årige klatrer Frej udfordrer ham til at klare en forhindringsbane i 35 meters højde, og så bliver to drenge udfordret til at prøve, hvordan det er at være pige.

11:05  

Wild Kratts
Wild Kratts

11:30  

Voksenfælden II
Voksenfælden II Børnene fra Voksenfælden tester, hvor mange gange man kan slå en voksen med et sværd, bare fordi man skal have afgjort en rollespils-duel. Og så tester børnene, hvor villige de voksne er til at oversætte ubehagelige engelske sætninger til en stakkels udvekslingsstudent - hvornår siger de voksne fra?

11:50  

Junglebanden
Junglebanden

DR Ramasjang

09:10  

Sofus (8)
Sofus (8) Sofus lander hos Belinda, der bor hos sin bedstemor i bjergene i Honduras. Hun leger ofte med sine to fætre. Der er nemt en af dem, der kommer til at føle sig uden for, når man er tre om én ballon. Men det er sjovest når alle er med. Om natten er det koldt og Belinda giver Sofus en farvelgave og en hue på, så han ikke skal fryse.

09:25  

Op og hop
Op og hop Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Rasmus, der laver ninjagymnastik.

09:40  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

09:50  

Postmand Per
Postmand Per Teddys utrolige opfindelser. Der er sprunget et vandrør hos Per og Sonja, og vandet fosser ned over morgenbordet. Teddy vil gerne reparere det, men det kommer til at tage et par dage, og det er ikke til at bo i huset imens.

10:10  

Rosa fra Rouladegade
Rosa fra Rouladegade Rosa bor i et hjemmebagt hus i Rouladegade. I dag får hun besøg af Villum, der vil overraske sin farmor med en lækker kage. De sniger sig ind i farmors lejlighed, for at finde ud af hvad hun allerbedst kan lide. Spørgsmålet er bare, om de kan gøre det uden at blive opdaget. Og hvad hvis farmor pludselig kommer hjem?

10:40  

Dyrenes ø (10:13)
Dyrenes ø (10:13) Gribben ville hellere have været en bjørn.... Og løven er lige ved at æde desmerdyret Sacha. Tegnefilmserie med danske stemmer om en gruppe dyr, som på en flydende ø forsøger at slippe væk fra menneskenes forfølgelser.

11:05  

Postmand Per: Specialposttjenesten
Postmand Per: Specialposttjenesten Postmand Per og sender på afveje.

11:20  

Ramasjang Mysteriet
Ramasjang Mysteriet Hvor er Monsters net? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

11:50  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. Liv er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med tre øjne og ti ben, der kommer ind på hendes værelse. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

DR1

12:00  

Antikduellen (21:30)
Antikduellen (21:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Niels Jørgen Andreasen fra Pegasus Kunst og Antikvitetshandel i Aarhus mod Rikke Fog Sørensen med butikken Stendyssegaard i Næstved. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Næstved og omegn. Sendt første gang 27.05.13

12:30  

I hus til halsen (2:8)
I hus til halsen (2:8) Lars og Anettes hus på Amager har været til salg i over 600 dage. De troede huset var nemt at sælge, og købte derfor hurtigt et større hus. Men boligkrisen kradser og nu står parret med knuste boligdrømme og to huse, som er en kæmpe psykisk og økonomisk belastning for dem. Familien er stavnsbundet til et liv de ikke har råd til at leve. Samtidig er Anette på barsel, og skal føde deres andet barn om en uge. Designeren Anders Faarborg og ejendomsmægleren Jesper Nielsen er taget til at Amager for at hjælpe familien med at sælge huset, så de kan slippe ud af det fastlåste liv.

13:10  

Hammerslag (7)
Hammerslag (7) I aften er Hammerslag i Sønderjylland. Første stop er i Augustenborg lidt nord for Als. Her venter mæglerne en hyggeligt beliggende villa. Herefter går turen til Jylland. Hvad mon en ejendom med usædvanligt meget jord koster lidt uden for Aabenraa? Vi vender tilbage til Als og slutter dagens Hammerslag i Sønderborg. Her venter mæglerne en kæmpe lejlighed. Prisen? Se Hammerslag og gæt med! Sendt første gang 14.10.14

13:55  

Mord på hjernen (1:21)
Mord på hjernen (1:21) 'Sort stilhed'. En lokal mineby er på grænsen til oprør. Efter fem ugers forgæves strejke er arbejderne ved at koge over. Vold og tumult spreder sig i gaderne, og en nat går det tilsyneladende for vidt, da en luder voldtages og myrdes. Da kommissær Noel Bain påtager sig sagen, opstår et nyt problem. Den hovedmistænkte viser sig at være den ansete fagforeningsleder og, hvad værre er, Noel Bains barndomsven.

DR2

12:30  

DR2 Live: Folketingets spørgetime
DR2 Live: Folketingets spørgetime

DR3

12:00  

Fif TV (6)
Fif TV (6) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. Selv om det er virkelig lækkert at rense ører med en vatpind og finde en masse snask derinde, så er det faktisk strengt forbudt. Eller - det er i hvert fald en dårlig idé. Lær mere om det og meget mere, når Fif TV i dag fokuserer på hygiejne.

12:30  

Saving the Cyber Sex Girls
Saving the Cyber Sex Girls Stacey Dooley rejser til Filippinerne og tager et hidtil uset kig på en væmmelig industri, hvor børn og unge piger udnyttes seksuelt online. Sammen med bl.a. politiet sætter Dooley jagten ind på den moderne sexindustris bagmænd.

13:30  

Ripper Street (15)
Ripper Street (15) Homer Jacksons hensynsløse og upålidelige storebror, Daniel Judge, ankommer til Whitechapel med en værdifuld usleben diamant. Reid og Flight er på jagt efter storsvindleren Werner, der har bedraget den lokale guldsmed, Nathaniel Hinchcliffe. Og Long Susan står magtesløs over for den påtrængende Silas Duggan, som er fast besluttet på at overtage hendes fraværende mands plads.

14:20  

Ripper Street (16)
Ripper Street (16) Død og ødelæggelse hærger fortsat i Whitechapel. Fundet af tre lig i et slumkvarter, som er myrdet på samme måde som Hinchcliffe, leder Reid på sporet af Jedediah Shine. Og politiets boksemesterskab udvikler sig til en regulær hævnakt.

DR K

12:25  

Sjove kvinder
Sjove kvinder Den amerikanske komediegenre har traditionelt været domineret af mænd, men i 1970'erne begyndte kvinderne at liste sig ind i de amerikanske komediefilm og -serier, og de fik med tiden også taletid som stand-up-komikere. Lily Tomlin, Ellen DeGeneres og Kathy Griffin er blandt dem, der her fortæller om kvindernes hårde kamp for at blive en del af den amerikanske komediegenre, som i dag spreder sig over flere scener og platforme end nogensinde før.

13:20  

Taxa (21:56)
Taxa (21:56) Retssagen om drabet på Claus nærmer sig sin afslutning, og det ser ikke godt ud for Lotte - Nina anbefaler hende at ændre forklaring for at få en kortere straf. Fie er gået i hårdknude, selv om Mike gør, hvad han kan, for at hjælpe - men hvad er det, Fie skjuler? På Krone-Taxa er der stadig store problemer med de nye vognmænd, på flere forskellige måder. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Ann Eleonora Jørgensen, Laura Christensen, Ole Lemmeke, Troels II Munk, Benny Hansen, Jens Jørn Spottag, Tammi Øst og Caroline Drasbæk. Manuskript: Søren Sveistrup, Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Jørn Faurschou. Foto: Henrik Jongdahl, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:00  

Taxa (22:56)
Taxa (22:56) Lotte vender tilbage til Krone-Taxa og en overraskelse, som Mike står bag - men det er ikke det eneste, Mike har haft gang i , mens hun har siddet fængslet. Finn bliver igen konfronteret med Gekko og er på vej direkte ind i et nyt problem - mens Tom har fået mere med hjem fra Thailand, end han havde tænkt sig. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Ann Eleonora Jørgensen, Laura Christensen, Tammi Øst, Vibeke Ankjær, Caroline Drasbæk, Jens Jørn Spottag, Solbjørg Højfeldt, Ole Meyer, Charlotte Sieling og Grethe Holmer. Manuskript: Lotte Tarp og Stig Thorsboe. Instruktion: Niels Arden Oplev. Foto: Ole Schultz, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg med Hans V. Bischoff som vært og indslag om et kendt teater, der skifter bestyrelse, om en lige så kendt politiker som sangstjerne, om krigen i Tunis, om sære materialer til cykeldæk, om storbrand på Christianshavn, og om Cirkus Buster og Busters lille søn. Redaktion: Marianne Kemp, Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

DR Ultra

12:00  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:15  

Riisings flotte talkshow II (4)
Riisings flotte talkshow II (4) Jacob Riising går efter at sprænge flotheds-skalaen, når han får besøg af to i særklasse flotte og sjove gæster, nemlig skuespilleren Rasmus Bjerg og komikeren Simon Talbot. Rasmus fortæller historien om dengang, han faldt i en kloak i Kina, og får desuden chancen for at vinde en tur til barberen, når der er verdenspremiere på legen "Hvad har du i skægget, Far?". Men for at det hele ikke skal gå op i fis og ballade, laver Jacob også en meget seriøs og nærmest videnskabelig test af, hvor god Simon egentlig er til standupcomedy. Og det gøres jo nu en gang bedst ved at lege "Vælt en standupper".

12:45  

Tintin
Tintin Tintin og Picarorerne (2:2) Tintin bliver blandet ind i revolutionen i et fremmed land - og så bliver det selvfølgelig ikke en helt almindelig revolution....

13:10  

Redakai
Redakai

13:30  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

14:00  

Unik
Unik Magnus på 12 år kører motorsport. Sofie Linde drager derfor til Nordjylland for at følge Magnus, når han skal til DM i Crosskart. Magnus har hele året forsøgt at køre sig på podiet og vinde en medalje, og ligger på 4. pladsen - kun få point fra 3. pladsen. Magnus' store udfordring er blot, at hans bil kører langsommere end hans modstandere! www.dr.dk/unik

14:20  

Uglen
Uglen Bingo-ugle.

14:30  

Danni (3:4)
Danni (3:4) Danni er sur på Sebbe, fordi han fortalte hendes hemmelighed til Kevin. Men hun hjælper alligevel Sebbe mod den 16-årige Frank, der altid er på nakken af Sebbe. Sebbe og Danni bliver gode venner igen. Men samtidig finder de ud af, at en plejefamilie gerne vil have Dannis lillebror - men ikke hende... Danni stikker af fra opholdsstedet Lindely. Sebbe skjuler hende i kælderen. Men da den jaloux Kevin opdager gemmestedet, er Danni ikke længere i sikkerhed... Medvirkende: Sebbe: Frederik Damm Wetterstein Danni: Emma Høeg Sebbes far: Nikolaj Lie Kaas Sebbes mor: Camilla Bendix Erik: Dick Kaysø Kevin: Lucas Munk Billing Instruktion: Poul Berg Manuskript: Asbjørn Agger og Poul Berg

DR Ramasjang

12:05  

Sigurds Bjørnetime
Sigurds Bjørnetime Fjernsyn for dig. Har du prøvet at ride? Det har Sigurd og Bjørnen Bjørn. Sigurd viser også, hvordan man kan lave sit helt eget hestespil. Manuskript og medvirken: Sigurd Barrett. Dukkespillere: Gitte Melgaard og Karin Prosberg Hansen. Producer: Birgit Jensen.

12:35  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

12:55  

Onkel Reje og børnenes brevkasse
Onkel Reje og børnenes brevkasse Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

13:05  

Blyppernes første år (9:10)
Blyppernes første år (9:10) Dagen før dagen. Blypperne skal snart i vuggestue, men Vivi kan stadig ikke passe sin størrelse 36, og Tom er bekymret, fordi Ib og Pia Mia Miranda stadig bruger sut. De skændes stadig om, hvem er vigtigst - mor eller far, og agenterne giver dem en lærestreg. Medvirkende: Hella Joof og Peter Frödin. Manuskript: Kit Goetz. Instruktion: Ulla Raben.

13:35  

Skæg med bogstaver
Skæg med bogstaver Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet N, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en nøgle til sin øde ø. www.dr.dk/oline

13:55  

Onkel Rejes Sørøvershow (5)
Onkel Rejes Sørøvershow (5) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Adrian, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lyserøde sørøverbukser, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Adrian og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:20  

Klassen (5:7)
Klassen (5:7) Isak har prøvet at være kæreste med to piger. Emma W. var han kærester med i 20 dage. Men hvad gør man, når man er kærester, og er det sjovt at lege kysseleg?

14:35  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Ankomst strand. Bamse og Kylling skal mødes på stranden for at ligge i telt og læse Huskebog. Medvirkende: Christian Damsgaard, Brian Patterson og Søren Hauch-Fausbøll. Manuskript: Katrine Hauch-Fausbøll og Elin Bing. Instruktion og producer: Katrine Hauch-Fausbøll.

DR1

15:30  

Fader Brown (42)
Fader Brown (42) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

16:15  

Fader Brown (43)
Fader Brown (43) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

17:00  

Downton Abbey IV (3:10)
Downton Abbey IV (3:10) Robert og Cora inviterer til overdådigt weekendselskab på Downton Abbey. Det er dog ikke alle gæsterne, der opfører sig lige pænt.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:15  

Paul Merton i Europa (2:6)
Paul Merton i Europa (2:6) Den charmerende britiske skuespiller og tv-vært Paul Merton har opdaget, at hans viden om den vidunderlige del af verden, hvor han selv bor er sørgelig ringe for at sige det mildt. Det råder han bod på ved en rejse rundt i Europa, der bringer ham til Irland og videre til Tyskland. Der fra går turen til Italien og Frankrig for at slutte i Spanien.

16:00  

Storrygeren - det oser af laks (1:8)
Storrygeren - det oser af laks (1:8) I programserien Storrygeren skal der fanges fisk, og de skal gå op i røg! Tag med, når den toptjekkede lystfisker, Gordon Henriksen, sammen med kokken og rygespecialisten Jan Gildam drager ud til de smukke danske søer, åer og have for at fange fisk. I det første program tager de to herrer til Bornholm for at trolle laks i Østersøen. Men der er en hel del at holde styr på, når hele 15 fiskestænger skal sættes op. Og der er meget på spil. For kommer der ikke laks på krogen, må Gordon gå den lange, ydmygende vej til fiskehandleren. For fisk skal der til - og den skal ryges! Og Jan har både glasvaser, grillstartere og sækkelærred med til formålet. Sendt første gang 08.07.12

16:30  

AnneMad i Spanien (1:8)
AnneMad i Spanien (1:8) Andalusien Anne Hjernøe har slået sig ned i et hus på landet i de andalusiske bjerge, hvor hun laver mad med de sublime spanske råvarer. Anne laver spansk morgenmad og besøger det store indendørsmarked i Malaga. Hjemme i huset laver Anne retter med især grøntsager. Sendt første gang 09.05.10

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen DR2 Dagen lægger tankevækkende perspektiv på dagens vigtigste begivenheder.

DR3

15:10  

Fast Girls
Fast Girls

16:35  

Mayday: flykatastrofer XIII (5:10)
Mayday: flykatastrofer XIII (5:10) Den 12. november 2001 blot to måneder efter angrebene i New York den 11. september styrter American Airlines fly 587 ned i Queens kort efter afgang fra John F. Kennedy lufthavn. Alle 260 personer ombord på flyet og fem personer på jorden omkommer. Men hvad forårsagede den frygtelige ulykke?

17:20  

Rekordfart med Guy Martin (1:4)
Rekordfart med Guy Martin (1:4) Motorcykelkøreren Guy Martin elsker fart. Han vil derfor forsøge at slå fire usædvanlige fartrekorder til lands, til vands og i luften. Guy allierer sig med en flok olympiske sportsstjerner, ingeniører og videnskabsfolk, som skal hjælpe ham med at slå rekorderne. Første udfordring er at slå den britiske fartrekord på cykel. Kig med og se hvordan det går den modige fartdjævel?

DR K

15:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg med Hans V. Bischoff som vært og med indslag om danske fodboldspillere, der påny "satte et skammens blad ind i svensk fodbold-historie", om en kendt sanger, der mente at træde lige i H.C. Andersens fodspor, om fru Christoff og Mathiesen, om Maria Montells første CD og om Vivi Bak. Redaktion: Marianne Kemp, Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

15:40  

Danmark i Den Kolde Krig (4:12)
Danmark i Den Kolde Krig (4:12) I sommeren 1951 landsatte amerikanerne over 12.000 bygningsarbejdere og soldater ved den lille danske koloni Thule. Grønlands befolkning blev forøget med 50 procent. Forud var gået et politisk spil, som danskerne tabte. Amerikanerne satsede alt for at overtage et lille stykke af kongeriget Danmark. Danskerne der boede i kolonien og de centrale embedsmænd fortæller historien om dengang amerikanerne kom. Tilrettelæggelse: Søren Bruun.

16:20  

Danmark i Den Kolde Krig (5:12)
Danmark i Den Kolde Krig (5:12) Kort tid efter 2. verdenskrig satte frygten sig fast i det danske samfund. En regulær frygt for at russerne ville besætte landet. På ganske kort tid gik vi fra at være neutrale til at melde os under fanerne i den vestlige blok. Frygten førte også til, at en gruppe gamle modstandsfolk dannede et hemmelig netværk, der skulle i aktion hvis russerne besatte landet. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup og Moses Lassen.

17:05  

Dagbog fra Woodstock - fredag (1:3)
Dagbog fra Woodstock - fredag (1:3) Den 15. august 1969 samledes en halv million mennesker på en bar mark nær den lille by Woodstock for i tre dage at mixe love & peace med bevidsthedsudvidende stoffer til verdens hidtil største rockkoncert. D. A. Pennebakers legendariske musikdokumentar om Woodstock festivalen blev i 1994 delt i tre dele og suppleret med nye interview. Fredagen bød på Richie Havens, Country Joe, John Sebastian, Incredible String Band, Bert Summer, Tim Hardin, Ravi Shankar, en stenet Arlo Guthrie og en Joan Baez, der talte til de mange mennesker, som om hver enkelt af dem var en nær ven.

DR Ultra

15:00  

Skråt op på 3. (2)
Skråt op på 3. (2) Genboen.... og garderobeskabet Christian inviterer dig Skråt op på 3. og ind i sin lejlighed, hvor han bl.a. får besøg af verdens mest paranoide mand, Herbert Kanape. Svenning Bubandt bygger fælder for dumme børn, Kokken Uden Arme anretter bananasplit; og så har Christian modtaget dødstrusler fra to snobbede baroner

15:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

15:35  

Lovens vogtere
Lovens vogtere Tegnefilm.

15:55  

Junglebanden
Junglebanden

16:05  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:40  

Nina Patalo
Nina Patalo Kæmpe pingvinen.

16:50  

Adventure Time
Adventure Time

17:10  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:35  

iCarly
iCarly

DR Ramasjang

15:00  

Naturpatruljen
Naturpatruljen Kaninlorte, husskade og sørøverskat. Naturpatruljen ser på dyr under vandet. Dr. Pjuskebusk viser, hvordan man laver en fuglefoder- fedtblanding til de sultne fugle, der bliver her vinteren over. Tilrettelæggelse: Sebastian Klein, Martin Keller og Ketil Teisen. Producer: Lars Ostenfeld.

15:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at sælen kan sove under vandet? Ta´ med Lille Nørd på sæljagt og se om det lykkes Anders og Katrine at lære sælerne et par cirkustricks.

16:00  

Gurli Gris
Gurli Gris

16:05  

Gurli Gris
Gurli Gris

16:10  

Smølferne
Smølferne

16:35  

Chuggington
Chuggington Lys, kamera, super-loko

16:45  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

17:00  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang Vi roder og hamrer. Vi larmer og griner. Kom udenfor og ha' det sjovt med os i Hej Ramasjang. Rosa finder et skattekort i dag! Hvor mon det fører hende hen?

17:01  

Vilde venner (9)
Vilde venner (9) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Kristine og Emil, der har vagten i klubhuset. De skal fodre krageunger, bygge en hule til et pindsvin og så skal de redde en flok måger ud fra et fodboldnet.

17:20  

Tilde og vennerne
Tilde og vennerne Tilde og krokoløven.

17:40  

Kalles Danmarks tour - Odense
Kalles Danmarks tour - Odense Kalle er taget til Odense. Her får han sig en god snak med selveste H.C. Andersen som sender ham ud for at møde en pige, der elsker marcipan, ud og høre folkemusik og ikke mindst spille musik med byens børn. Odense banegård sender folk fra midt i landet ud til alle andre hjørner, men hvor skal de hen alle disse mennesker? Måske de har brug for en sang til rejsen.

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit skal Klaus fra Aars Landboauktion have flere kvalitetskalve under hammeren, men priserne bliver ikke helt som forventet. Jan fra Svendborg Auktionerne afholder eftersyn, og der er især en ting, som han er meget spændt på. Og hos Liselotte fra Laurtiz.com skal der være auktion over fem eksklusive sølvbrocher. Sendt første gang 28.04.14

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Hammerslag (3:10)
Hammerslag (3:10) I aften starter Hammerslag i Sebbersund i Nordjylland. Det første hus, mæglerne skal gætte en pris på, er et gammelt stråtækt hus fra 1887, som blev brugt som aftægtsbolig for Sebber Kloster. Vi kører sydpå til Aars, hvor der skal gættes pris på en bolig med en stor have. Hvad mon det betyder for prisen? Aftenens udsendelse slutter i Mariager, hvor mæglerne skal se på et hus med udsigt over Mariager fjord. Vært: Christian Degn

20:45  

Made in Denmark II (5:8)
Made in Denmark II (5:8) Denne gang er det guldsmeden Camilla, der er ugens læremester. Hun tager imod de seks andre kunsthåndværkere på Kulturværftet i Helsingør. Endnu en gang kommer kunsthåndværkerne på dybt vand, men resultatet bliver seks meget unikke, betydningsfulde smykker.

DR2

18:30  

Palme (2:3)
Palme (2:3) Svensk dokumentarserie fra 2012 Det er snart 25 år siden Olof Palme blev skudt på åben gade en februaraften i Stockholm. Det var det første mord på en toppolitiker i Norden. Det rystede alle. Og for Sverige betød det begyndelsen på en ny tid. Filmen "Palme" handler om Palmes liv og tid. Om det Sverige han formede. Og om en mand som skabte historie også langt udenfor Sveriges grænser.

19:30  

Alternativ behandling - virker det?
Alternativ behandling - virker det? Der findes ingen undersøgelser som dokumenterer reel effekt af alternative behandlingsmetoder, alt lige fra akupunktur, over healing til pendulering. I denne episode undersøger Lasse Spang Olsen om der findes alternative metoder der kan afhjælpe de bivirkninger en hel del piger efterhånden mener at have fået af at blive vaccineret imod HPV - og han udfordrer seriens to hovedmedvirkende læger Asbjørn Mohr Drewes og Jannik Helweg-Larsen i forsøg hvor en meget hårdt ramt pige, der mener at være invalideret efter HPV-vaccinen bliver behandlet af kropsterapeuten Ole Kaare Føli. Kan hun blive smertefri, måske rask - og er hele historien om HPV-bivirkninger egentlig fortalt?

20:00  

Indefra med Anders Agger - Hanstholm Asylcenter
Indefra med Anders Agger - Hanstholm Asylcenter Sæson 2. Klos op ad Vesterhavet venter mennesker fra hele verden på dommen: Får de adgang til Danmark, eller udvises de? Anders Agger er taget til Hanstholm Asylcenter for at finde ud af, hvordan det er at leve med uvisheden. En uvished der for nogle familier strækker sig over flere år. Sendt første gang 03.11.14

20:45  

Dokumania: Olof Palmes sidste timer
Dokumania: Olof Palmes sidste timer Den 28. februar 1986 blev den svenske statsminister Olof Palme myrdet på åben gade i Stockholm. Den dramatiske skildring af timerne før og efter mordet fortæller også, hvordan og hvorfor attentatet førte til afgørende ændringer i det svenske samfund og sårede den svenske folkesjæl. Befolkningen vågnede op til det. der skulle vise sig at blive begyndelsen på en ny tid med et andet politisk klima, afslutningen på en socialdemokratisk æra, en hel anden måde at tænke sikkerhed på i Sverige og resten af Skandinavien og et mediebillede, der gik fra monopol til fuld konkurrence.

DR3

18:10  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

19:00  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:20  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:45  

Kidnappings, Killings and Chaos
Kidnappings, Killings and Chaos

20:45  

Gift ved første blik USA II (8:12)
Gift ved første blik USA II (8:12)

DR K

18:05  

Riddertiden (2:3)
Riddertiden (2:3) Ære, respekt og berømmelse var altafgørende for middelalderens riddere, og en måde at opnå det på var et korstog til Det Hellige Land, der foruden løftet om jord og rigdom også var en sikker vej til paradis. Ud over at bevise deres fromhed ved at jagte 'vantro' på korstogene, spillede høvisk kærlighed også en vigtig rolle i livet for ridderne. Kamp for en ædel kvindes gunst, kunne give en ridder superstjernestatus i samtiden.

18:55  

Danskere i DDR (2:4)
Danskere i DDR (2:4) - i lære som ungkommunist En lille udvalgt elite af unge danske kommunister tog på parti- og lederkurser i DDR for at opleve landet og den virkeliggjorte socialisme indefra. De kan i dag give et unikt indblik i, hvordan de oplevede mødet med arbejder- og bondestaten DDR, og hvordan oplevelserne langsomt satte en tvivl i gang i forhold til deres tro på socialismen og systemet DDR. I dette program fortæller de tidligere medlemmer af Danmarks Kommunistiske Ungdom, (DKU) Helle Rabøl og Sidsel Stenbak om deres et-årige ophold på partiskolen "Wilhelm Pieck Jugendhochschule" i udkanten af Berlin. Hans Henrik Agger, som senere bliver formand for DKU, fortæller om de mange ture med DKU Albertslund på parti- og lederkurser i DDR og de mange venskabsbesøg med lokale organisationer.

19:25  

Store danske Videnskabsfolk: Niels Steensen (Nicolaus Steno)
Store danske Videnskabsfolk: Niels Steensen (Nicolaus Steno) Niels Steensen var et renæssance-geni og betragtes som en af geologiens grundlæggere. Han favnede bredt og beskæftigede sig også med anatomi og krystallografi. Han var en sammensat person optaget af livets store spørgsmål. Han gjorde en række skelsættende opdagelser som ung og stod overfor en lovende fremtid som videnskabsmand, men valgte pludselig at blive præst. Johan Olsen fra bandet Magtens Korridorer fortæller den fascinerende historie. Hans hjerte brænder for naturvidenskaben og når han ikke står på scenen arbejder han selv som biologisk forsker.

19:55  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DRs kor.

20:00  

Store danske Videnskabsfolk: H.C. Ørsted
Store danske Videnskabsfolk: H.C. Ørsted H.C. Ørsted opdagede elektromagnetismen. Opdagelsen er baggrunden for, at vi i dag har elektricitet overalt i samfundet. Men H.C. Ørsted var ikke optaget af om videnskaben havde et praktisk formål. Han var præget af romantikken og dyrkede naturfilosofien. Han søgte Gud i naturen og efter altings sammenhæng. Johan Olsen fra bandet Magtens Korridorer fortæller den fascinerende historie. Hans hjerte brænder for naturvidenskaben og når han ikke står på scenen arbejder han selv som biologisk forsker.

20:30  

Danskere i DDR (3:4)
Danskere i DDR (3:4) - forbudte forbindelser Staten kontrollerede alle dele af livet i DDR. En lille gruppe unge danskere rejste til DDR og oplevede på egen krop, hvordan Berlinmuren, og systemet bag, delte verden i to og skilte familier, venner og kærester. I programmet fortæller jazzmusikeren, Dan Hilfling, om sin kærlighed til den unge Østtyske Bärbel og hendes flugt til Danmark. Den tidligere danske melodigrandprix vinder, Aud Wilken fortæller at hun som 9-årig flytter til Danmark med sin far, mens hendes Østtyske mor og storesøster bliver tilbage i DDR. Hun beretter om en opvækst hvor hun sagtens kan rejse den ene vej, mens det samtidig er umuligt for hendes mor at komme til Danmark for at besøge hende. Helle Rabøl fortæller, hvordan hun på den kommunistiske partiskole bliver venner med den unge Stasi-fyr, Ulf, og hvordan de må mødes i smug.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

18:09  

Troldspejlet Nyt
Troldspejlet Nyt

18:10  

Ultra Nas (7)
Ultra Nas (7) Hvad er tis egentligt, og kan man drikke sit eget tis? Kåre og Emil ser også nærmere på tungen og så er de taget ud på Rigshospitalets blodbank, hvor de skal følge Emils blod.

18:35  

Sam & Cat II (6)
Sam & Cat II (6) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

19:00  

Isas Stepz (37)
Isas Stepz (37) Den nye veninde Isa & Marcos forhold knirker, og Isa mangler desperat en ny veninde, som kan fortælle hende, hvad hun skal gøre. Viva beslutter at lave en veninde-audition for Isa, så hun kan få en ny veninde.

19:15  

Isas Stepz (38)
Isas Stepz (38) Isa er ulykkelig og vil kun bo under sin dyne. Heldigvis kommer en gammel veninde på besøg og får rettet Isa ud igen.

19:30  

Den barske klode
Den barske klode Hør Kåre og Emil fortælle om den barske natur.

20:00  

Sofie Linde Show
Sofie Linde Show I aftenens Sofie Linde Show har Sofie besøg af hele Danmarks hus-konditor, Mette Blomsterberg. Sofie har fundet skjulte optagelser frem, fra dengang Mette Blomsterberg var helt ny i TV-faget og udfordrer desuden Mette i selskabslegen "Velkommen til..." Bubber har et bud på et nyt TV-program, der måske kan lokke en helt ny seerskare med på Bagedyst-bølgen - og Tyrees Tyr og DJ Isak gir' et nummer! Det er lørdag - det er familietid - det er Sofie Linde Show - og nu tvinger vi børn og voksne tilbage ind i hinandens liv!

20:30  

Wolfblood
Wolfblood

DR Ramasjang

18:05  

F for får
F for får Hårdt arbejde

18:20  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Rumvæsner.

18:30  

Molevitten
Molevitten Få et godt grin med Molevitten. Maskinen er endnu en gang landet i børnehaven, hvor friske unger sender sjove ting direkte til Hr. Skæg, Øvst, Silja og alle vennerne i Ramasjang. For hver ting de sender, får de en skør sketch retur.

18:40  

Monster Buster
Monster Buster Vitus er træt af en fantasi-zombieridder, der bor på hans værelse. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med klæd-ud-tøj og et sejt ridderskjold, og sammen buster de Vitus' monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

19:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den vrede kat.

19:15  

Yakari
Yakari Indianerdrengen Yakari har en fantastisk evne: Han kan tale med dyr. Men med sådan en gave følger også et stort ansvar, for han vil hjælpe alle naturens skabninger, store som små - og det fører til mange farefulde oplevelser.

19:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Georg Grævling vil flytte hjemmefra, for nu er det hele nok. Han opdager, han har glemt madpakken og prøver at finde hjem. Han får hjælp fra uvetet kant.

19:40  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Dobbeltgængeren.

19:50  

Godnathistorier
Godnathistorier Det er blevet aften i Ramasjang og tid til at sige tak for i dag. Men før vi slukker lyset og siger godnat, er der lige tid til en rigtig go' godnathistorie. Hr. Skæg læser op af Cirkus Saragossa.

20:00  

Godnat - Ramasjang
Godnat - Ramasjang

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Sundhedsmagasinet
Sundhedsmagasinet

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Beck: Hævnens pris
Beck: Hævnens pris Da to betjente bliver likvideret, går Martin Beck på jagt efter morderne. Det samme gør Gunvald Larsson, der var bedste ven med en af de dræbte. Han er overbevist om, at mordene var en hævnaktion, og han lægger ikke fingrene imellem i sin jagt på gerningsmændene. Martin Beck: Peter Haber. Gunvald Larsson: Mikael Persbrandt. Dag Sjöberg: Shanti Roney. Instruktion: Kjell Sundvall.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:05  

Magten og verdens kvinder
Magten og verdens kvinder For tyve år siden vakte USA's daværende førstedame, Hillary Clinton, opsigt, da hun i en tale i Beijing opfordrede verdens ledere til at opfatte kvinders rettigheder som menneskerettigheder. Siden har tre kvinder, Madeleine Albright, Condoleezza Rice og Hillary Clinton selv haft et af verdens mest magtfulde job som amerikansk udenrigsminister. I åbenhjertige interview fortæller de tre tidligere udenrigsministre her om at være kvinde i magtens centrum, og hvordan de personligt tog den politiske udfordring op om at forbedre livet for verdens kvinder.

DR3

21:30  

Brit Awards 2016
Brit Awards 2016

22:55  

Danmarks bedste maskot (1:7)
Danmarks bedste maskot (1:7) Isbjørne, ulve og nøgne-streakere. Kampen er i gang Otte af Danmarks bedste klub-maskotter kæmper om blive den allerbedste. Hvem kan fange flest nøgne mennesker på tid - og hvem har evnerne og modet, når der skal dystes på mini-motorcykler? Kampen om at blive Danmarks bedste maskot er ikke for sarte sjæle eller bjørne og allerede i første program kæmper maskotterne, så blodet sprøjter. (En kamp for at undgå den frygtede eliminerings-dyst, som sender en maskot ud af kampløbet om at blive den allerbedste.)

23:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

DR K

21:00  

KulturRådet
KulturRådet Adrian Hughes får tre specialisters bud på tidens største kunst- og kulturoplevelser.

21:30  

Opdagelsen af Jylland: Esbjerg vokser frem (3:5)
Opdagelsen af Jylland: Esbjerg vokser frem (3:5) I dag er Esbjerg Danmarks femte største by, og havnen er en af landets absolut vigtigste eksporthavne. Men hverken havnen eller byen havde eksisteret i dag, hvis ikke vi havde tabt krigen i 1864. At Esbjerg findes er en af 1800-tallets helt store bedrifter! Indtil 1800-tallet er Danmark en stormagt, men i løbet af bare 50 år går vi statsbankerot, mister flåden, og vi taber både Norge og Sønderjylland. Eliten leder efter svar på hvordan de genskaber nationen - og de finder svarene i Jylland!

22:00  

Langt ude med Arnoldi 3:5
Langt ude med Arnoldi 3:5 En kulturkritisk rejse gennem Danmark med den 70-årige billedkunstner og designer Per Arnoldi. Landet forandrer sig gennem byudvikling, design og arkitektur og Arnoldi kaster et skeptisk blik på hvad der forsvinder og hvad der består. Det danske landskab er formgivet og møbleret rundt på af landbrug, veje, vindmøller og højspændingsmaster. Den store vinder er bilismen, men hvad taber vi? Arnoldi diskuterer bl.a. landskabsarkitektur og motorvejsdesign med Søren Ryge midt på den næsten færdigbyggede Silkeborgmotorvej. Og ender langt ude på en mark til en diskussion om formgivning af horisonten med designeren bag de nye gigantiske el-master Erik Bystrup. Tilrettelæggelse: Jon Adelsten

22:30  

Natbio: Spurven - La vie en rose
Natbio: Spurven - La vie en rose Edith Piaf vokser op i Paris i dyb fattigdom, omgivet af ludere og alfonser. Som 20-årig bliver hun opdaget af impresarioen Louis Leplée, da hun synger på gaden i Montmartre. Snart gør Piafs magiske stemme hende til stjerne på begge sider af Atlanten. Men trods den enorme succes er den lille sangerindes liv langt fra nogen dans på roser. Marion Cotillard modtog en Oscar for sin præstation som Edith Piaf. Edith Piaf: Marion Cotillard. Mômone: Sylvie Testud. Leplée: Gérard Depardieu. Instruktion: Olivier Dahan.

DR Ultra

21:00  

Merlin (65)
Merlin (65) Engelsk eventyrserie for hele familien om den unge troldmand Merlins dramatiske oplevelser i den sagnomspundne middelalderby Camelot.

21:50  

Godnat - Ultra
Godnat - Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:00  

Til undsætning (8:48)
Til undsætning (8:48) Holdet kaldes ud for at redde en bil, der hænger faretruende ud over en klippekant. Passagererne viser sig at være biltyve. Senere kaldes Dean og Chase ud til endnu en ulykke - og denne gang er det deres egen far, hvis liv hænger i en tynd tråd.

00:45  

I farezonen (34:61)
I farezonen (34:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:35  

Spooks (80)
Spooks (80) Et elitehold i den britiske efterretningstjeneste MI5 tager sig af alle forhold, der truer den nationale sikkerhed. Herunder organiseret kriminalitet, terroraktioner, våbensmugling og handel med ulovlige stoffer. Det er et krævende og livsfarligt job, der kan være svært at kombinere med et velfungerende privatliv.

02:30  

Antikduellen (21:30)
Antikduellen (21:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Niels Jørgen Andreasen fra Pegasus Kunst og Antikvitetshandel i Aarhus mod Rikke Fog Sørensen med butikken Stendyssegaard i Næstved. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Næstved og omegn. Sendt første gang 27.05.13

03:00  

I hus til halsen (2:8)
I hus til halsen (2:8) Lars og Anettes hus på Amager har været til salg i over 600 dage. De troede huset var nemt at sælge, og købte derfor hurtigt et større hus. Men boligkrisen kradser og nu står parret med knuste boligdrømme og to huse, som er en kæmpe psykisk og økonomisk belastning for dem. Familien er stavnsbundet til et liv de ikke har råd til at leve. Samtidig er Anette på barsel, og skal føde deres andet barn om en uge. Designeren Anders Faarborg og ejendomsmægleren Jesper Nielsen er taget til at Amager for at hjælpe familien med at sælge huset, så de kan slippe ud af det fastlåste liv.

03:40  

Hammerslag (7)
Hammerslag (7) I aften er Hammerslag i Sønderjylland. Første stop er i Augustenborg lidt nord for Als. Her venter mæglerne en hyggeligt beliggende villa. Herefter går turen til Jylland. Hvad mon en ejendom med usædvanligt meget jord koster lidt uden for Aabenraa? Vi vender tilbage til Als og slutter dagens Hammerslag i Sønderborg. Her venter mæglerne en kæmpe lejlighed. Prisen? Se Hammerslag og gæt med! Sendt første gang 14.10.14

DR2

00:05  

Frihedens skygge
Frihedens skygge 90 procent af medierne i USA styres af fem enorme foretagender, der ifølge den britiske filmskaber Jean-Philippe Tremblay i årevis i kraft af deres overvældende indflydelse har forvrænget nyheder, journalistik og kompromitteret deres egne værdier. Velrenommerede journalister, aktivister og akademikere som blandt andre Danny Glover, Julian Assange, Dan Rather, Roberta Baskin fortæller om et mediesystem i frit fald, hvor kontroversielle nyhedshistorier undertrykkes, og mennesker censureres.

00:55  

60 Minutes
60 Minutes

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:10  

DR3 Dok: Teen Exorcists
DR3 Dok: Teen Exorcists Brynne, Tess og Savannah er tre amerikanske teenagepiger med en ikke helt almindelig lidenskab - nemlig djævleuddrivelse. Brynnes far, præsten Bob Larson, er ved at uddanne de tre piger til eksorcister. Pigerne er overbevist om, at Djævlen og hans dæmoner er løs i verden. Bevæbnet med sølvkors og vievand er de nu på vej til London - en af verdens mest sataniske byer, ifølge pigerne - for at tage kampen op med det onde selv.

01:10  

Rekordfart med Guy Martin (2:4)
Rekordfart med Guy Martin (2:4) Motorcykelkøreren Guy Martin elsker fart. Derfor vil han forsøge at slå fire usædvanlige fartrekorder til lands, til vands og i luften. Næste udfordring er at slå verdensrekorden i at køre på motorcykel hen over vandets overflade. Det kræver ekstrem høj fart, og er selvsagt en dødsensfarlig disciplin. Kig med og se hvordan det går fartglade vovehals.

02:00  

Fif TV (7)
Fif TV (7) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. Fif TV handler i dag om lugte, altså den grimme af slagsen, og du kan sammen med vært Ragnhild Gjettermann lære at slippe af med dem. Både den slags, du finder i skoene, og den slags der bor under armene og i tøjet.

02:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:40  

Bruno Ierullo - den excentriske modedesigner
Bruno Ierullo - den excentriske modedesigner Portræt af den excentriske italiensk-canadiske modedesigner Bruno Ierullo og en flue på væggen reportage af den sidste hektiske måned op til hans første opvisning efter at have været ramt af en personlig tragedie.

02:05  

Dagbog fra 1. Verdenskrig (1:8)
Dagbog fra 1. Verdenskrig (1:8) Fjorten børn og voksne, kvinder og mænd fra Frankrig, Australien, Italien, Tyskland, Østrig-Ungarn, Rusland og Storbritannien fortæller om Den Store Krig gennem deres dagbøger. I 1914 er der først almindelig forundring over, at mordet på den østrig-ungarske ærkehertug Frans Ferdinand og hans hustru i Sarajevo kunne udløse en krig, men da først krigen den 1. august var en realitet, drog soldater fra alle lande af sted med stor iver og patriotisme. De fleste troede, at krigen ville være vundet inden jul. Men i slutningen af 1914 havde krigen kostet en million døde og endnu flere sårede og tilfangetagne. Ingen havde forestillet sig et sådant blodbad.

03:00  

Dagbog fra 1. Verdenskrig (2:8)
Dagbog fra 1. Verdenskrig (2:8) Fjorten børn og voksne, kvinder og mænd fra Frankrig, Australien, Italien, Tyskland, Østrig-Ungarn, Rusland og Storbritannien fortæller om Den Store Krig gennem deres dagbøger. Den europæiske konflikt udvikler sig til en verdenskrig, og kampene raser i Europa, Afrika, ved Falklandsøerne og i Stillehavet. Mere end 20 millioner mænd er i kamp i en krig, hvor moderne våbensystemer møder en mere traditionel form for krigsførelse.

03:57  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DRs kor.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053301