dkby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 28. februar 2016

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 28. februar 2016

DR1

01:50  

Fredagsfilm: A-Team
Fredagsfilm: A-Team Fire benhårde, bindegale elitesoldater bliver hængt op på en forbrydelse, de ikke har begået. Heldigvis er den kradsbørstige kvartet ikke sådan at løbe om hjørner med, og snart går jagten på den skyldige ind. Det kommer ikke til at gå stille af sig. Hannibal Smith: Liam Neeson. Templeton "Face" Peck: Bradley Cooper. Charissa Sosa: Jessica Biel. Instruktion: Joe Carnahan.

03:40  

John Goodnights lov: Hjerter dame
John Goodnights lov: Hjerter dame John Goodnight er omrejsende dommer i det vilde vesten, hvor der er hårdt brug for ærlige folk, der kan opretholde lov og orden. Goodnights vej krydses af en dilligence under angreb. Dommeren kommer passagererne til hjælp - deriblandt en smuk kvinde, som muligvis er en straffefange. Deres videre rejse sammen bringer dem til en flydende spillebule, hvor Goodnight opdager sin nye ledsagers sande identitet. John Goodnight: Luke Perry. Cyril Knox: Ricky Schroder. Lucy Truffaut: Katharine Isabelle. Instruktion: Martin Wood.

05:05  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:10  

DR-Friland: Finish på Frilandshuset (2:3)
DR-Friland: Finish på Frilandshuset (2:3) Steen Møller og et hold af kreative håndværkere er i fuld gang med at indrette huset. Mosaikgulv af marmoraffald, badeværelset får lysende puds og i en skrotbunke finder arkitekten elementerne til drømmekøkkenet. Tilrettelæggelse: Anton Gammelgaard Sendt første gang 13.08.03

05:40  

Naturtid (17:20)
Naturtid (17:20) Naturtid - Vinterhi Hvordan overlever dyr og planter vinteren? Det vil naturvejleder Jan Kjærgaard og museumsinspektør Frank Jensen give os nogen gode svar på, bl.a. hvorfor fryser mågen ikke sine fødder? Og hvor bliver bladene af? De to herrer giver også deres bud på en ret, så vi mennesker også kan overleve vinteren. Tilrettelæggelse Jørgen Skouboe Sendt første gang 28.11.09

06:40  

Husdrømme (1:8)
Husdrømme (1:8) I første episode i denne nye sæson af 'Husdrømme' lægger vi ud med at se, hvordan det gik de otte par fra sidst. De kastede sig hver i sær med stor entusiasme ud i projektet med at bygge deres ultimative drømmehus. Blev de alle færdige, lever virkeligheden op til drømmen, og ikke mindst: Holdt kærligheden til den lange og hårde proces? Nordvision fra Sverige.

07:40  

Hestevæddeløb i Barbados (3:4)
Hestevæddeløb i Barbados (3:4) Barbados er en lille østat i øgruppen De Små Antiller i Caribien. Øen løsrev sig fra Storbritannien i 1966, men livet i og omkring Barbados væddeløbsbane og trænermiljø viser fra de rige, hvide ejere i toppen af hierarkiet til bunden af fattige, sorte staldkarle, at øens institutioner og befolkningens mentalitet, stadig afspejler den koloniale fortid og arven efter slaveriet.

08:10  

Hestevæddeløb i Barbados (4:4)
Hestevæddeløb i Barbados (4:4) Barbados er en lille østat i øgruppen De Små Antiller i Caribien. Øen løsrev sig fra Storbritannien i 1966, men livet i og omkring Barbados væddeløbsbane og trænermiljø viser fra de rige, hvide ejere i toppen af hierarkiet til bunden af fattige, sorte staldkarle, at øens institutioner og befolkningens mentalitet, stadig afspejler den koloniale fortid og arven efter slaveriet.

08:40  

Hajer omkring Mauritius
Hajer omkring Mauritius I havet omkring omkring vulkanøen Mauritius er en række fordybninger, der tiltrækker en utrolig mængde revhajer. Revhajerne, der er kendt for at blive aggressive, når de føler sig truet. udviser her en fredelig adfærd. De svømmer heller ikkke konstant rundt, hvilket er besynderligt, da revhajerne kun kan ånde, når de bevæger sig. Samles revhajerne måske for at parre sig eller for at føde deres unger?

DR2

00:05  

Fly 8969 er kapret
Fly 8969 er kapret 24. december 1994. Fire terrorister kaprer et fransk rutefly i Algiers lufthavn. Ingen ved, at de har planer om at sprænge det i luften over Eiffeltårnet i Paris. Efter lange forhandlinger mellem den franske og den algeriske regering får flyet lov at sætte kurs mod Frankrig. Imens er franske specialstyrker ved at forberede en risikabel aktion, der skal eliminere terroristerne og befri de 227 passagerer. Thierry: Vincent Elbaz. Denis Favier: Grégori Derangère. Carole Jeanton: Mélanie Bernier. Instruktion: Julien Leclercq.

01:30  

Historien om FIFA
Historien om FIFA FIFA er siden kongressen den 28. maj 2015 fremstået som en total korrupt organisation med manipulerede valg, nærmest køb og salg af mesterskaber, bestikkelser og til sidst anholdelser af to ledere i toppen af organisationen. Da Sepp Blatter, præsident for FIFA gennem 17 år, blev tvunget til at træde tilbage var det uden fortilfælde i fodboldens historie. Se her, hvordan en lille non-profit forening, der blev stiftet i 1904, kunne ende som et gennemkorrupt multinationalt finansimperium.

03:00  

En tøvende revolutionær i Yemen
En tøvende revolutionær i Yemen Kais er 35 år og arbejder som guide i sin fars rejsebureau i Yemens hovedstad Sana. Da protesterne mod præsident Ali Abdullah Saleh begynder, er han mistroisk over demonstranternes motiver og støtter fortsat præsidenten. Kort tid efter er han nødt til at afbryde en rejse på grund af den stigende fare for turister, og da han vender tilbage til Sana, opdager han, at der er oprettet to lejre midt i byen, en for præsidenten og en imod. Instruktøren Sean McAllister overtaler ham til at aflægge et besøg i modstandernes lejr, og her oplever Kais til sin forbløffelse, at klanmedlemmerne sidder fredeligt side om side uden deres kalashnikovs. 'Det er i sig selv en revolution', mener han. Men de protesterende har ikke vundet slaget endnu, al-Qaeda er mere aktiv i Yemen end nogen sinde, og risikoen for et blodbad er stadig til stede.

03:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:30  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland

08:00  

DR2 Morgen
DR2 Morgen DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder hver halve time, aktualitet, perspektiv, debat og baggrund.

08:30  

DR2 Morgen (G)
DR2 Morgen (G) DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

DR3

01:40  

Tricktyvens fif
Tricktyvens fif En bølge af tricktyverier er skyllet ind over Storbritannien de seneste år. Det anslås, at tricktyverier koster briterne omkring 3,5 milliarder pund om året. De udspekulerede svindelnumre spænder lige fra falske betjente, der snører folk på gaden til online computersvindel. Følg en politienhed i London, der forsøger at komme tricktyverierne til livs.

02:25  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:25  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:25  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

07:00  

Morgengymnastikken: Tømmermændstræning, træning for to og va
Morgengymnastikken: Tømmermændstræning, træning for to og va Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med en rar omgang 'tømmermandstræning' med Peter og Julie. Derefter har vi 'træning for to' med Behruz og Selina. Til sidst har vi Behruz til at hjælpe os med at få det vaskebræt frem.

07:30  

Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme
Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med spændende 'akroyoga' med Peter og Julie, derefter tager vi en gang behagelig 'flowyoga' med Zenia. Og til sidst giver vi armene en ordenlig opstramning med Yvonne.

DR K

00:45  

Omar
Omar Sammen med vennerne Tarek og Amjad forsøger Omar at gøre livet surt for det israelske militær. Men efter drabet på en israelsk soldat får Omar valget mellem mange års indespærring eller at arbejde som informant for israelerne og lokke vennerne i en fælde. Omar: Adam Bakri. Tarek: Iyad Hoorani. Amjad: Samer Bisharat. Instruktion: Hany Abu-Assad.

02:20  

Jackie uden Jack
Jackie uden Jack 'De må aldrig, aldrig blive udgivet!' Hvad ønskede Jackie Kennedy at holde hemmeligt? Få måneder efter snigmordet på Præsident Kennedy i Dallas i november 1963 blev der optaget en række interview med Jackie Kennedy, der viser, at den unge enke var drevet af et dobbelt formål. Nemlig både at skabe et bestemt billede af sig selv i offentligheden og at værne om præsidentens minde. Hun kunne ikke ændre fortiden, men hun kunne omskrive den og opbygge legenden om JFK.

03:15  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (33:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (33:35) I 1989 blev den rumænske diktator Nicolae Ceausescu og hans kone Elena væltet og efter en summarisk rettergang henrettet for åben skærm. Geert Mak taler med to af soldaterne fra eksekutionspelotonen, en af dem i dag en velhavende forretningsmand med otte butikker. Men de fleste rumænere tjener i dag mindre end 150 euro om måneden, og mange længes tilbage til de gode gamle dage og har glemt alt om undertrykkelsen og fødevaremanglen. Også eksildigteren Mircia Dinescu er skuffet. Parlamentet består af de samme mennesker som for tyve år siden, og er ifølge Dinescu de eneste, der har tjent på revolutionen.

03:50  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (34:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (34:35) "1991 - Sovjetunionen" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) Fysikprofessor Stanislav Sjuskevitsj havde aldrig beskæftiget sig med politik, men blev af venner presset til at stille op til den øverste sovjet. Han blev valgt og tilmed præsident for Hviderusland. Fire måneder efter nedlagde han sammen med Boris Jeltsin og den ukrainske premierminister Sovjetunionen. Gorbatjovs åbenhed havde ført til en strøm af kritik og oprør i 1980'er. Musikeren Misja Borsykin fik hit på hit med sarkastiske titler som ' Fisken rådner fra hovedet' og ' Daddy er fascist'. Kommunismen er faldet, men Borsykin er den samme og kritiserer nu Putins ' KGB-klike' med lige så stor entusiasme.

04:30  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DRs kor.

04:33  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

08:06  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DRs kor.

08:10  

100 års indvandring (3:6)
100 års indvandring (3:6) Tyske flygtninge i et besat Danmark Før og under 2. verdenskrig flygter hundredetusinder af tyskere mod Danmark. Først var det jøder og politiske modstandere af Hitlers regime, der søgte ly i Danmark. Gennem en stram administrativ praksis lykkes det Danmark at holde mange af disse flygtninge ude. Da det første flygtningepres er afværget, begynder helt almindelige tyskere en panisk flugt ud af Tyskland. En kvart million tyskere kommer ind i Danmark i krigens sidste måneder. Disse tyskere udgør danmarkshistoriens største flugtbølge.

08:35  

100 års indvandring (4:6)
100 års indvandring (4:6) Danskerne omfavner ungarerne Midt i 50erne kom cirka 1.000 ungarnske flytninge til Danmark, hvor de bliver modtaget med en dansk forståelse og venlighed, der er uden sidestykke i det 20. århundrede. Danskerne huskede kun alt for godt besættelsen og havde ikke svært ved at forstå mennesker på flugt fra sovjetisk besættelse og kommunistisk undertrykkelse. Næsten 50 år efter deres ankomst er ungarerne stadigvæk først og fremmest taknemmelige over den danske gæstfrihed.

DR Ultra

06:00  

Lucky Luke
Lucky Luke Liki-Liki.

06:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:30  

Splint & Co.
Splint & Co. Tegnefilmserie med dansk tale om piccoloen Splint og journalisten Kviks oplevelser.

06:55  

Tintin
Tintin Soltemplet (2:2)

07:20  

Oscars oase
Oscars oase

07:30  

Adventure Time
Adventure Time

07:50  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

08:20  

Klassekabalen - Pigeproblemer (3)
Klassekabalen - Pigeproblemer (3) Pigerne i 5. a synes, det er MEGET vigtigt at have en bedste veninde, men man kan hurtig blive jaloux og bange for at miste. For to år siden havde Sarah en konflikt om at stjæle veninder fra hinanden, og nu blusser konflikten op igen!

08:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:45  

Pingvinerne fra Madagascar
Pingvinerne fra Madagascar

DR Ramasjang

05:30  

Humf
Humf Tegnefilm for børn. Tag med lille Humf, når han fuld af forundring tager på opdagelse i den store vide verden omkring ham. Humf er 3 år og fuld af hår. Han er lav og lilla, rund og sød. En tankefuld og selvbevidst lille fyr, der lytter til sin mor og far, men i sidste ende går sine egne veje.

05:40  

Kære Sebastian
Kære Sebastian Fisk er pelikanernes livret. De kan sluge masser af hele fisk med deres kæmpestore næb, som hører til et af verdens største.

06:00  

Gæt med Emil
Gæt med Emil Lav en båd

06:10  

Pingu
Pingu - på klassetur.

06:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Uhyret i hundehuset.

06:25  

Små kartofler
Små kartofler Syng med når de fire små kartofler tager på eventyr. Selv om de er kartofler, elsker de nemlig at synge og lege!

06:30  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Bugge laver et firma, der skal finde nye kunstneriske talenter. Og ved hjælp af en smule af Zebedees magi er Dylan pludselig det store rock-talent. Bugge gir ham gode råd om, hvordan han skal opføre sig fra nu af, med det er ikke noget, der ligefrem giver mange fans.

06:45  

Thomas og hans venner - den perfekte gave
Thomas og hans venner - den perfekte gave Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

07:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den mystiske blommetyv.

07:15  

F for får
F for får

07:30  

Prinsesse Lillefe 2 - Enhjørningen
Prinsesse Lillefe 2 - Enhjørningen Prinsesse Lillefe og alle hendes venner nyder den dejlige sommer. En nat drømmer Lillefe, at enhjørningen Rosalie beder hende om at tage sig af sin datter Lisa. Da Lillefe vågner er Lisa allerede hos hende og opdager, at noget forfærdeligt er sket - sommeren er borte og erstattet med sne og kulde.

08:40  

Op og hop
Op og hop Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Onkel Reje, der viser hvad dyrene i Zoo laver om natten.

08:50  

Ring til Ramasjang
Ring til Ramasjang Møffe ringer fordi han bliver holdt udenfor af de andre bamser. Stritte ringer også til Ramasjang, for hendes hår klør så mærkeligt - hvad kan det mon skyldes?

 
DR1

09:30  

Fugle i storbyen
Fugle i storbyen Amsterdam huser i to parker og i den zoologiske have kolonier af fiskehejrer, der dog kun udgør en brøkdel af byens 7.000 fastboende fugle. De fleste af byens indbyggere synes godt om disse særprægede, langbenede tyve, men er man indehaver af en fastfood restaurant eller en fiskedam med sjældne fisk, eller er man nabo til den ældre dame, der fodrer dem to gange om dagen, er man måske knap så begejstret!

10:25  

Livet i trætoppen (1:3)
Livet i trætoppen (1:3) Den kæmpestore regnskov i det centralafrikanske land Congo er en af de mest uudforskede områder i verden, og derfor ved man meget lidt om de dyr, der lever her. I seks uger slår primatologen Julie Anderson og eventyreren Guy Grive sig derfor ned i et fantastisk hus i en trætop 36 meter over jorden for at studere og forsøge at redde den sjældne primat, hvidkindet mangabey, fra udryddelse. Livet højt oppe i trætoppene giver dem en enestående mulighed for at følge abernes liv og samtidig være i sikkerhed for de farlige elefanter og bøfler, der færdes på skovbunden. Om natten er Julie og Guy til gengæld nødt til at holde øje med de giftige skabninger, der nu er deres naboer og uønskede bofæller.

11:15  

Made in Denmark II (4:8)
Made in Denmark II (4:8) I Made in Denmark tager syv nye passionerede kunsthåndværkere på en rejse rundt i landet. Kunsthåndværkerne mødes denne gang i Lystrup nord for Aarhus. Her står Anders klar til at vise, hvordan han arbejder i beton. Det simple byggemateriale bliver en stor udfordring for de seks øvrige deltagere, der virkelig får sin sag for.

DR2

09:00  

Team Bachstad i Sydamerika (5:6)
Team Bachstad i Sydamerika (5:6) Seriens to værter, Øystein Bache og Rune Gokstad, er i deres gamle bil på vej gennem det vilde eventyr: En 6000 kilometer lang tur fra Perus hovedstad, Lima, til Buenos Aires i Argentina. Nu er fire lande tilbagelagt, tilbage er kun det allerstørste: Brasilien. Her møder Rune en navnebror, Atlanterhavet er inden for rækkevidde og med badedyr på taget og nye klistermærker på bilen er der intet der kan stoppe dem. Nordvision fra Norge.

09:30  

Team Bachstad i Sydamerika (6:6)
Team Bachstad i Sydamerika (6:6) Seriens to værter, Øystein Bache og Rune Gokstad, er ved at være ved vejs ende. De og deres gamle bil er tæt på at have klaret turen gennem det vilde eventyr: En 6000 kilometer lang tur fra Perus hovedstad, Lima, til Buenos Aires i Argentina. De slår lejr i en hippielandsby, før de sætter endelig kurs mod Buenos Aires, hvor Øystein vil prøve at finde det hus, hans mor boede i som lille. Nordvision fra Norge.

10:00  

Vi ses hos Clement
Vi ses hos Clement Modsætninger mødes, når hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen og kulturlivet er i studiet hos Clement Kjersgaard.

11:00  

Vi ses hos Clement
Vi ses hos Clement Modsætninger mødes, når hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen og kulturlivet er i studiet hos Clement Kjersgaard.

DR3

10:20  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

10:40  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

11:05  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

11:30  

X Factor
X Factor Konkurrencen er i top, når X Factor i aften blænder op for årets andet liveshow. Otte deltagere er tilbage, men kun syv kan fortsætte til næste uge, så der er lagt op til masser af spænding, når deltagerne skal kaste sig ud i sange fra de nordiske lande. Dommerne har gjort, hvad de kan for at forberede dem, så nu er det op til dem selv at synge sig videre. Hvem der fortjener en plads videre, og hvem der skal i farezonen, er op til dig derhjemme. Se med i aften på DR1.

DR K

09:05  

100 års indvandring (5:6)
100 års indvandring (5:6) Gæsterne der blev Sidst i 60'erne boomer dansk økonomi, forbruget stiger, arbejdsløsheden forsvinder - og danskerne kan gøre gode tider bedre ved at overlade noget af det mest slidsomme arbejde til gæstearbejdere. Trods enkelte sammenstød er stemningen gennemgående god. Både de og vi ved jo, at gæsterne snart tager hjem igen. Men i løbet af 70'erne bliver antallet af tyrkere, jugoslaver og pakistanere mangedoblet. I dag kan de fortælle historien om at land, der først meget sent forstod, at gæsterne kom for at blive.

09:35  

100 års indvandring (6:6)
100 års indvandring (6:6) Flygtningestrømmen, der splitter Danmark I 1980erne hærger politisk uro, fattigdom og krig i store dele af verden. I de følgende mange år flygter hundredetusinder mod Vesten - også mod en så fjern destination som Danmark.

10:05  

Verdenshistorien (1:8)
Verdenshistorien (1:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag.

11:00  

Verdenshistorien (2:8)
Verdenshistorien (2:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag

11:50  

Brokeback Mountain
Brokeback Mountain Den tavse ranch-arbejder Ennis del Mar og den rodløse rodeocowboy Jack Twist bliver begge hyret af en ranch-ejer, der sender dem afsted til det majestætiske og ensomme Brokeback Mountain, hvor de skal vogte en stor fåreflok sommeren over. Her knytter de to mænd et stærkt kærlighedsbånd, men året er 1963, og i Ennis' og Jacks verden er der uskrevne, men ubrydelige regler, der bestemmer, hvordan mænd bør opføre sig. Ang Lees stærke fortælling modtog tre Oscars og vandt Venedig-festivalens Guldløve. Ennis Del Mar: Heath Ledger. Jack Twist: Jake Gyllenhaal. Joe Aguirre: Randy Quaid. Alma: Michelle Williams. Lureen Newsome: Anne Hathaway. Instruktion: Ang Lee.

DR Ultra

09:00  

Space Chimps
Space Chimps Chimpansen Ham III er barnebarn til den allerførste chimpanse i rummet. Men han er ikke interesseret i at videreføre familiens traditioner som astronaut og vil hellere lave narrestreger i vægtløs tilstand. Men da en værdifuld NASA-rumstation på mystisk vis forsvinder ind i et ormehul, bliver Ham hyret som frontfigur til en farefuld mission i rummet. Med sig har han to astronautchimpanser; den frygtløse løjtnant Luna og den selvglade Kaptajn Titan.

10:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

10:30  

Osman og Jeppe I (15)
Osman og Jeppe I (15) Dansk comedyserie for børn om Osman, Jeppe og Trucker, der går i Specialklasse. Med bl.a. Esben Pretzmann, Peder T. Pedersen og Brian Lykke. Instruktion: Peter Molde-Amelung. Manus: Rune Schjøtt og Jannik Tai Mosholt.

10:45  

Osman og Jeppe I (16)
Osman og Jeppe I (16) Dansk comedyserie for børn om Osman, Jeppe og Trucker, der går i Specialklasse. Med bl.a. Esben Pretzmann, Peder T. Pedersen og Brian Lykke. Instruktion: Peter Molde-Amelung. Manus: Rune Schjøtt og Jannik Tai Mosholt.

11:00  

Sam & Cat
Sam & Cat Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

11:25  

Sam & Cat
Sam & Cat Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

11:45  

Uglen
Uglen Mig ugle, du Tarzan.

DR Ramasjang

09:00  

Paw Patrol
Paw Patrol

09:25  

Chuggington
Chuggington Brunos booster

09:35  

Chuggington
Chuggington Quizmaster Hodge

09:45  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes badedyr og låst dem inde i sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få badedyrene tilbage.

10:10  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

10:25  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

10:40  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

11:05  

Postmand Per: Specialposttjenesten
Postmand Per: Specialposttjenesten

11:20  

Ramasjang Mysteriet
Ramasjang Mysteriet Hvor er Store Nørdernes svejseapparat? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

11:50  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. Sonja er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster, der skræmmer hende ude på toilettet. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

DR1

13:00  

Bonderøven (8:10)
Bonderøven (8:10) Der sker fremskridt i det nye stuehus. I stuen lægger Frank træfiberisolering oven på muslingeskallerne, og ude i bryggerset hjælper Alma med at lægge rivenet ud for at gøre klar til gulvvarme. I år har Frank besluttet sig for, at kåldyrkningen i køkkenhaven skal lykkes, så han må tage væk fra Kastaniegården for at høste ny viden. Og så har koen Leonora fået en tyrekalv, hvilket betyder, at Frank nu kæmper med kalven om Leonoras mælk.

13:30  

Kriminalkommissær Foyle (12)
Kriminalkommissær Foyle (12) . "Nervekrig". Mens 2. verdenskrig raser, florerer sortbørshandlen desværre i bedste velgående på hjemmefronten. Foyle undersøger et lokalt skibsværfts involvering i ulovlighederne - og hvorfor en soldat i ingeniørtropperne kort tid efter bliver bortført. Af sin overordnede bliver Foyle desuden bedt om at holde et godt øje med en venstreorienteret fagforeningsmand, som sammen med sin kone er på besøg i Hastings. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Milner: Anthony Howell. Instruktion: Gavin Millar.

DR2

12:00  

Et nordisk mordmysterium
Et nordisk mordmysterium Den 1. december 2006 trænger en ukendt mand ind et hus og dolker gentagne gange den 51-årige Jukka Lahti. Under det brutale overfald er hans kone hele tiden i kontakt med alarmcentralen over telefonen. Der er ingen spor efter den ukendte gerningsmand, men et par år efter anholder politiet hustruen Anneli og sigter hende for mordet. Den finske instruktør Pekka Lehto forsøger her at få klarhed over det tragiske forløb på mordnatten, der skal ende med at blive en af de mest bizarre, uopklarede mordsager i nyere finsk historie.

12:55  

Junkfoodbørn - hvem har skylden? (1:2)
Junkfoodbørn - hvem har skylden? (1:2) Over hele Storbritannien er antallet af børn med alvorlige sundhedsproblemer stigende. Børnene spiser for meget, børster ikke tænder og dyrker ikke motion, og for første gang i århundreder kan mange af dem risikere at dø i en yngre alder end deres forældre. I Leeds har en fjerdedel af alle børn under fem år huller i tænderne og en tredjedel er fede. Sundhedspersonalet er frustreret, og forældrene er bekymrede. Men nogle familier beslutter sig for tage skeen i den anden hånd og forsøge at få en sundere livsstil.

13:45  

Hugh i Norge
Hugh i Norge Denne gang er Hugh i Norge. I de sidste år er Storbritannien nærmest gået amok over alt skandinavisk, det være sig drama, møbeldesign, mode og endog mad. Hugh Fearnley-Whittingstall går på opdagelse i Danmark, Norge og Sverige for at finde ud af, om det virkelig kan passe, at vi er de lykkeligste mennesker på jorden. Takket være massive oliereserver er Norge nu det rigeste af de tre lande. Hugh udforsker landets fantastiske natur, der bl.a. betyder, at Norge får 99 procent af sin elektricitet fra vandkraft.

14:35  

Lægen flytter ind (2:6)
Lægen flytter ind (2:6) Trods sin unge alder føler 27 årige Martin sig som en gammel mand, når han står op om morgenen. Alligevel ryger han 30 cigaretter om dagen, er i elendig form og snorker så voldsomt, at hans kæreste for længst er flyttet ud af soveværelset. Martin vil gerne have børn, men det vil hans kæreste ikke, før han tager sig sammen. Så praktiserende læge Charlotte Bøving flytter ind for at give Martin et tiltrængt spark.

DR3

12:30  

X Factor Afgørelsen
X Factor Afgørelsen Det er blevet tid til at gå fra otte til syv deltagere. Seerne har stemt, og det er blevet tid til at synge for overlevelse i X Factor. De to i farezonen har et skud tilbage til at overbevise dommerne om, at de fortjener den ene plads videre i konkurrencen.

13:00  

Bedrag (9:10)
Bedrag (9:10) Sendes med synstolkning på DR1Syn

14:00  

X Games: Oslo, direkte
X Games: Oslo, direkte Kl. 14.00: Ski SuperPipe kvalifikation (m). ca. kl. 16.30: Ski SuperPipe finale (k). ca. kl. 18.30: Ski SuperPipe finale (m).

DR K

14:00  

TV-gudstjenester
TV-gudstjenester

14:45  

Biblens begravede hemmeligheder (3:3)
Biblens begravede hemmeligheder (3:3) Den britiske religionsforsker Francesca Stavrakopoulou besøger nogle af de største arkæologiske udgravninger i Mellemøsten for at kaste lys over nogle af Det Gamle Testamentes mest elskede historier. Hun dykker ned i historien om Kong David - national helt og ikon for det jødiske folk, gudbenådet konge for de kristne og kendt som barnekrigeren, der besejrede kæmpen Goliath. Men regerede han virkelig over et kæmpestort israelitisk kongerige? Og har han overhovedet eksisteret?

DR Ultra

12:00  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

12:20  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

12:45  

Lucky Luke
Lucky Luke Liki-Liki.

13:10  

Sebastian på dybt vand (7)
Sebastian på dybt vand (7) "Arapaima" Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. I dag skal de flytte de store arapaimaer som let kan vælte en mand omkuld.

13:30  

Tintin
Tintin Soltemplet (2:2)

13:55  

Redakai
Redakai

14:15  

Redakai
Redakai

14:35  

Redakai
Redakai

DR Ramasjang

12:05  

Sigurds Bjørnetime
Sigurds Bjørnetime Fjernsyn for dig. Sigurd er vild med at gøre gymnastik, og Bjørnen Bjørn har fået sin egen gymnastiksang, som han godt vil dele med dig. Manuskript og medvirken: Sigurd Barrett. Dukkespillere: Gitte Melgaard og Karin Prosberg Hansen. Producer: Birgit Jensen.

12:35  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

12:55  

Onkel Reje og børnenes brevkasse
Onkel Reje og børnenes brevkasse Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

13:05  

Blyppernes første år (7:10)
Blyppernes første år (7:10) Køjesenge og fastelavn. Tom - spillet af Peter Frödin - mener, at det er på tide, at Blypperne sover i deres eget værelse, men Vivi - spillet af Hella Joof - synes, at de skal være tæt ved moders bankende hjerte, og agenterne prøver at få dem til at huske, hvordan det er at være barn og have det sjovt. Manuskript: Kit Goetz. Instruktion: Ulla Raben.

13:30  

Skæg med bogstaver
Skæg med bogstaver Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet M, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en maske på sin øde ø. www.dr.dk/oline

13:55  

Onkel Rejes Sørøvershow (3)
Onkel Rejes Sørøvershow (3) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Victoria, der skal med på skattejagt. Se om de kan skaffe en ny rejsegrammofon til Sørøver Jørgen, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og de Sure Sokker. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:20  

Klassen (3:7)
Klassen (3:7) Hjalte savner sin bedste ven fra børnehaven. Han har ikke rigtigt fået en ny ven og går helt alene rundt i frikvartererne.

14:35  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse kigger i sin huskebog om dengang, han byggede sin hemmelige hule. Medvirkende: Christian Damsgaard, Søren Hauch-Fausbøll og Pernille Skov. Manuskript: Elin Bing og Hanne Willumsen. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

DR1

15:05  

HåndboldSøndag: Skjern Håndbold-HC Meshkov Brest (m), direkt
HåndboldSøndag: Skjern Håndbold-HC Meshkov Brest (m), direkt

16:55  

HåndboldSøndag: Buducnost-FC Midtjylland (k), direkte
HåndboldSøndag: Buducnost-FC Midtjylland (k), direkte

DR2

15:20  

Historien om FIFA
Historien om FIFA FIFA er siden kongressen den 28. maj 2015 fremstået som en total korrupt organisation med manipulerede valg, nærmest køb og salg af mesterskaber, bestikkelser og til sidst anholdelser af to ledere i toppen af organisationen. Da Sepp Blatter, præsident for FIFA gennem 17 år, blev tvunget til at træde tilbage var det uden fortilfælde i fodboldens historie. Se her, hvordan en lille non-profit forening, der blev stiftet i 1904, kunne ende som et gennemkorrupt multinationalt finansimperium.

16:50  

24 timer vi aldrig glemmer: Mordet på Olof Palme
24 timer vi aldrig glemmer: Mordet på Olof Palme Om aftenen fredag den 28. februar 1986 går den svenske statsminister Olof Palme i biografen med sin kone Lisbet. Da filmen er færdig vil de spadsere hjem til deres lejlighed i Gamla Stan, men så langt når de ikke. På hjørnet af Sveavägen og Tunnelgatan bliver Olof Palme skudt i brystet, og dør kort efter. Nyheden spreder sig til Danmark i løbet af kort tid, og chokerer de fleste. I 24 Timer vi aldrig glemmer fortæller bl.a. Uffe Ellemann-Jensen, Mogens Lykketoft, Paul Gazan og Per Larsen om deres oplevelser på dagen. Tilrettelæggelse: Kerstin Freiesleben.

17:35  

Flugten fra Alcatraz
Flugten fra Alcatraz Når man ikke følger loven, kommer man i fængsel. Når man forsøger at flygte fra fængsel, kommer man til Alcatraz. Det er ikke muligt at flygte fra Alcatraz. Det er i hvert fald opfattelsen, da Frank Morris overføres til det berygtede fængsel på klippeøen. Frank Morris: Clint Eastwood. Fængselsdirektøren: Patrick McGoohan. Clarence Anglin: Jack Thibeau. Instruktion: Donald Siegel.

DR3
DR K

15:35  

Guldkorn - Danmark i 1963
Guldkorn - Danmark i 1963 DR's arkiver er en guldgrube af gamle tv-klip. De store historiske øjeblikke har vi set flere gange, men hvad var det der prægede danskernes hverdag i 1960´erne. Vi har været en tur i arkiverne. 1963 er året, hvor de gamle kønsrollemønstre for alvor begynder at skride. Kvinderne på landet vil ind til byen og have en uddannelse. Det er også året, hvor Danmarks første kvindelige elektroingeniør bliver uddannet.

15:55  

Dagbog fra Woodstock - søndag (3:3)
Dagbog fra Woodstock - søndag (3:3) Den 15. august 1969 samledes en halv million mennesker på en bar mark nær den lille by Woodstock for i tre dage at mixe love & peace med bevidsthedsudvidende stoffer til verdens hidtil største rockkoncert. D. A. Pennebakers legendariske musikdokumentar om Woodstock festivalen blev i 1994 delt i tre dele og suppleret med nye interviews. På festivalens sidste dag spillede Joe Cocker, Country Joe & The Fish, Ten Years After, The Band, Johnny Winter, Crosby, Stills, Nash and Young, Paul Butterfield. Sha Na Na og Jimi Hendrix med sin udgave af den amerikanske nationalsang.

16:55  

Britiske herregårde - Easton Neston (3:6)
Britiske herregårde - Easton Neston (3:6) Ejerne af seks af Storbritanniens største, private herregårde åbner dørene for kunsthistorikeren Dan Cruickshanks nysgerrige og vidende blik. De seks huse er eksempler på hver sin epoke i den britiske arkitekturhistorie, og spænder fra South Wraxall Manors afvæbnende, elizabethanske charme og den klassicistiske strenghed i arkitekten William Bruces skotske Kinross House, til skønheden i arkitekten Nicholas Hawksmoors eksempel på engelsk barok, Easton Neston, og det statelige, georgianske Wentworth Woodhouse, den victorianske overdådighed i Clandeboye House og arkitekten Edwin Lytuens' edwardianske mesterværk, Marsh Court.

17:55  

Sommer (16:20)
Sommer (16:20) Jakob tager mere og mere hånd om både sit personlige og sit professionelle liv - og han bliver nødt til igen at overveje sine fremtidsplaner. Da Adam er med Anna på hospitalet, genser han en kvinde fra sin fortid - og lidt senere står han direkte ansigt til ansigt med hende. Sophia er splittet mellem sit ønske om at blive ved med at tage sig bedst muligt af Christian og samtidig forsøge selv at have et godt liv. Og så må Lærke tage en svær beslutning og enten skuffe Lotte eller Kasper. Medvirkende: Jakob Sommer: Lars Ranthe. Mille Kaiser: Marie Louise Wille. Lærke Kaiser: Cecilie Bøcker Rosling. Christian Sommer: Jesper Langberg. Sophia Sommer: Lisbet Dahl. Adam Sommer: Mikael Birkkjær. Anna Krogh Møller: Camilla Bendix. Endvidere: Caroline Dahl, Charlotte Munksgaard, Thomas Levin, Michael Carøe, Cyron Melville, Stine Stengade, David Dencik, Victor Hugo Diaz, Morten Lützhøft, Søren Spanning, Nicolei Faber, Marie C. Schjeldal, Vicki Berlin, Lucas Munk Billing, Nikolej Støvring Hansen og Biljana Stojkoska. Manuskript: Dunja Gry Jensen og Maya Ilsøe. Instruktion: Kasper Gaardsøe. Foto: Lars Vestergaard, dff. Scenografi: Anja Wessel og Anne Mette Bo Drivsholm. Musik: Halfdan E. og Lars Daniel Terkelsen.

DR Ultra

15:00  

Ben 10: Destroy All Aliens
Ben 10: Destroy All Aliens

16:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:25  

Dragons
Dragons Førhen var vikinger og drager dødsfjender, men det ændrede sig, da den unge viking Hikke mødte dragen Tandløs. De to venner kommer dog på noget af en opgave, da Bersærkø får sit helt eget Dragetræningsakademi - for det fører til masser af spændende eventyr. Men det er ikke alle, der går ind for, at drager og mennesker lever side om side i fred og harmoni.

16:45  

Junglebanden
Junglebanden

17:00  

Asfalt (7)
Asfalt (7) Marius er på vej til kirkegården for at skyde en raket af. Den vil han sende op til himlen fra sin fars gravplads.

17:10  

101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag
101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag Hvis du længe har spekuleret over, hvordan du klarer håbløse forelskelser, hvilke fritidsjob der er rigtig fede, og hvordan du skal opføre dig på Facebook - så er det i dag, du skal kigge med.

17:30  

Merlin (53)
Merlin (53) Engelsk eventyrserie for hele familien om den unge troldmand Merlins dramatiske oplevelser i den sagnomspundne middelalderby Camelot.

DR Ramasjang

15:00  

Vildmarkens Stjerne (4:4)
Vildmarkens Stjerne (4:4) Fjernsyn for dig. På sin rejse i Amerika møder Sebastian Klein de mest fantastiske dyr, men en tidlig morgen tager den eventyrlige rejse en vending. Hans nye ven Indianeren Watunga står pludselig med et stort problem. Hans får er dødt. I løbet af natten har et rovdyr sneget sig tæt på hytten og sat sine dødelige tænder i halsen på Watungas forsvarsløse får. Bevæbnet med den magiske sten "Vildmarkens Stjerne" drager Sebastian alene afsted for at løse mysteriet og finde fåredræberen Tilrettelæggelse: Sebastian Klein og Jacob Snedevig. dr.dk/oline

15:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at der kun er én hanløve i hver løveflok? Ta' med Lille Nørd på løvejagt og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvorfor løven brøler så højt.

16:00  

Jungletrommer
Jungletrommer

16:05  

Jungletrommer
Jungletrommer Aber.

16:10  

Smølferne
Smølferne

16:35  

Miles fra Morgendagen
Miles fra Morgendagen

17:00  

Det kongelige spektakel (9:10)
Det kongelige spektakel (9:10) Spektaklet er stadig gået i stå på den globale skrotplads. Der skal vaskes op i Det Kongelige Spektakel, så Prinsesse Habibi bliver under protester udstyret med børste og balje! Men da Habibi opdager, at både Leo og Villy har snydt sig fra at tage opvasken, beslutter hun sig for at snyde sig syg - med røde pletter i hovedet! Pludselig har Villy og Leo også røde pletter - men mon de også har snydt? Luni har en kur, der kan kurere dem alle!

17:10  

Ramajetterne
Ramajetterne Sus bliver jaloux. Så er der igen ballade i Ramasjang Lufthavn. Alle drengene glemmer helt at arbejde, da smukke Rosa vender hjem fra Australien og tryllebinder dem med gode historier, kage og feriebilleder. Sus må helt alene sørge for, at alt ikke ender i kaos.

17:30  

Kanonkongen Freja 7:8
Kanonkongen Freja 7:8 Frejas lærer Janni har opgivet at få Freja ud af sin kanonkongedragt og har i stedet selv klædt sig ud som kanonkongen. Nu skal klassen nemlig lærer noget om at være modig. Freja er både glad og stolt, men desværre ødelægger far det hele med sit dårlige humør. Freja bliver edderspændt og sammen med Asger beslutter hun sig for at finde sin farfar, så han kan give far et ordentligt los bagi. Men farfar, der bor på plejehjem, er slet ikke så modig som Freja havde håbet. Faktisk sidder han bare helt stille i sin kørestol. Men det kan der gøres noget ved, tænker de to venner. Og pludselig er farfar ikke længere på plejehjem, men på tur med Asger og Freja. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

17:50  

Y's Fantom Farmor (2:3)
Y's Fantom Farmor (2:3) Tobias synes, det er pinligt at have Y med på slæb til fødselsdag. Y bliver ignoreret, og hun må igen have et opmærksomhedstrick af sin Fantom Farmor. Medvirkende: Fantom Farmor: Anne Marie Helger. Y: Sofie Trier. Manuskript og instruktion: Natasha Arthy.

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:05  

Elefanternes konge
Elefanternes konge Tørken hærger i Etosha Nationalpark i Namibia i det sydlige Afrika, og elefantflokkene kæmper om adgangen til et af områdets få vandhuller. Eefantfamilier har under anførsel af en gammel og erfaren hun ry for at være meget trygge og omsorgsfulde , men tørken gør mange familier dysfuntionelle, og det går især ud over de svage og ungerne. Samtidig har en brand dræbt mange dyr, heriblandt områdets dominerende han, så nu går kampen ind for at blive hans efterfølger.

20:00  

Bedrag (10:10)
Bedrag (10:10) Sendes med synstolkning på DR1Syn

DR2

19:25  

HåndboldSøndag: Rhein-Neckar Löwen-KIF Kolding København (m)
HåndboldSøndag: Rhein-Neckar Löwen-KIF Kolding København (m)

DR3

20:00  

Verdens vildeste vejr - vand
Verdens vildeste vejr - vand Top Gear-værten Richard Hammond undersøger vandets afgørende betydning for livet på jorden. Vand kan antage utrolig mange former, og uden vand ville der stort set ikke findes vejr. Ingen regn, ingen sne, ingen hagl og ingen skyer. Så Richard går på jagt efter vandet i alle dets former. Han forsøger at veje en sky, finder ud af, hvordan regn kan knuse en bil og er med til at starte en lavine.

DR K

18:55  

Det fantastiske Italien (2:6)
Det fantastiske Italien (2:6) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur.

19:55  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DRs kor.

20:00  

DR K Klassisk
DR K Klassisk Koncertprogram der byder på et bredt repertoire af værker indenfor den klassiske musik.

DR Ultra

18:15  

Merlin (54)
Merlin (54) Engelsk eventyrserie for hele familien om den unge troldmand Merlins dramatiske oplevelser i den sagnomspundne middelalderby Camelot.

19:00  

Modeidioten: Heavy metal
Modeidioten: Heavy metal Hvorfor går heavy-fans med læderbukser og dødningehoveder? Og hvordan headbanger man uden at få ondt i hovedet? Modeidioten Christian har aldrig haft hverken langt hår eller tatoveringer, men heavy-Ole hjælper ham med at få en rocker-sej heavystil. Og så viser Sille, hvordan man kan lave sit helt eget nittearmbånd.

19:15  

Uglen
Uglen Frø-uglen og prinsessen.

19:20  

Uglen
Uglen Min ven uglen.

19:30  

Mit 50/50 liv - Fødselsdagen (1)
Mit 50/50 liv - Fødselsdagen (1) Efter sidste års katastrofe af en fødselsdag, hvor Louis' mor Camilla og hans papmor Mette kom op at skændes foran hele klassen, vil Louis for alt i verden ikke have forældrene sammen igen i år. Louis lover derfor både sin mor og sin far, at de hver især skal holde hans fødselsdag. Men forældrene opdager Louis' dobbeltspil og arrangerer igen, at de skal holde den sammen. Louis frygter det værste, har de voksne lært at styre sig eller bliver det værre end sidste år?!!

19:45  

Mit 50/50 liv - Spilleregler (2)
Mit 50/50 liv - Spilleregler (2) Det er ikke let for Louis at holde styr på alle de forskellige regler, der er i hans to meget forskellige hjem. Hos far Jesper, må Louis gerne tegne på væggen, men skydespil er strengt forbudt. Hos mor Camilla er det lige omvendt. Louis kludrer i det og kommer seriøst i klemme da han spiller skydespil i smug hos sin far, og prøver at skjule en vægtegning hos sin mor.

20:00  

X Factor
X Factor Konkurrencen er i top, når X Factor i aften blænder op for årets andet liveshow. Otte deltagere er tilbage, men kun syv kan fortsætte til næste uge, så der er lagt op til masser af spænding, når deltagerne skal kaste sig ud i sange fra de nordiske lande. Dommerne har gjort, hvad de kan for at forberede dem, så nu er det op til dem selv at synge sig videre. Hvem der fortjener en plads videre, og hvem der skal i farezonen, er op til dig derhjemme. Se med i aften på DR1.

DR Ramasjang

18:05  

Tree Fu Tom
Tree Fu Tom Den fantastiske rejse.

18:30  

Sofus (8)
Sofus (8) Sofus lander hos Belinda, der bor hos sin bedstemor i bjergene i Honduras. Hun leger ofte med sine to fætre. Der er nemt en af dem, der kommer til at føle sig uden for, når man er tre om én ballon. Men det er sjovest når alle er med. Om natten er det koldt og Belinda giver Sofus en farvelgave og en hue på, så han ikke skal fryse.

18:45  

Op og hop
Op og hop Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Rasmus, der laver ninjagymnastik.

19:00  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

19:15  

Yakari
Yakari Indianerdrengen Yakari har en fantastisk evne: Han kan tale med dyr. Men med sådan en gave følger også et stort ansvar, for han vil hjælpe alle naturens skabninger, store som små - og det fører til mange farefulde oplevelser.

19:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Mor beder Rasmus Ræv om at grave et nyt værelse, men Rasmus gider ikke. Da han prøver at snyde, bliver han opdaget.

19:36  

Små kartofler
Små kartofler Syng med når de fire små kartofler tager på eventyr. Selv om de er kartofler, elsker de nemlig at synge og lege!

19:40  

Tinga Tinga fabler
Tinga Tinga fabler Hvorfor Kålorm aldrig har travlt.

19:50  

Godnathistorier
Godnathistorier Det er blevet aften i Ramasjang og tid til at sige tak for i dag. Men før vi slukker lyset og siger godnat, er der lige tid til en rigtig go' godnathistorie. Hr. Skæg læser op af Cirkus Saragossa.

20:00  

Godnat - Ramasjang
Godnat - Ramasjang

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag Vært: Kim Bildsøe Lassen.

21:40  

Fodboldmagasinet
Fodboldmagasinet Få det fulde overblik over Superligaen, når DR1 hver søndag blænder op for Fodboldmagasinet. Vi viser højdepunkter fra alle weekendens kampe og har gæster med i studiet, når der skal sættes ord på den seneste udvikling i den bedste danske fodboldrække. Derudover er der sidste nyt fra de store udenlandske fodboldligaer og de mest væsentlige nyheder fra den øvrige sportsverden. Vært: Peter Møller.

22:10  

Maria Lang: Mordet på landsbykirkegården
Maria Lang: Mordet på landsbykirkegården Julebordet står dækket i præstegården til sognepræsten og hans gæster, Puck og Eje Bure. Pludselig banker det på døren, og tårevædet fortæller den blonde sexbombe Barbara, at hendes mand er forsvundet. Da han findes myrdet, begynder sladderen at gå i den lille by. Men hvem taler sandt, og hvem lyver for at skjule sin forbrydelse? Puck: Tuva Novotny. Christer Wijk: Ola Rapace. Eje Bure: Linus Wahlgren. Instruktion: Christian Eklöw og Christopher Panov.

23:40  

Bullhead
Bullhead Jacky arbejder på familiens gård, hvor hans svoger pumper kvæget med ulovligt væksthormon. I al hemmelighed tager Jacky selv væksthormon i store mængder. Han er præget af en voldsom barndomsoplevelse, som han har forsøgt at lægge bag sig. Men da en politimand, der jager hormonmafiaen, bliver myrdet, konfronteres Jacky med sin fortid. Det får tragiske følger. Jacky: Matthias Schoenaerts. Diederik: Jeroen Perceval. Lucia: Jeanne Dandoy. Instruktion: Michaël R. Roskam.

DR2

21:00  

I dyrenes tjeneste - med Peter von Kohl
I dyrenes tjeneste - med Peter von Kohl Dyreforkæmperen, den 72-årige Peter von Kohl går tæt på de danske svins tilværelse fra de bliver født, til de bliver fortæret i pølsevognen. Danske svin er en milliardindustri, men er det også noget svineri, når det kommer til dyrenes ve og vel? For hvordan har grisene egentlig haft det, inden vi sætter tænderne i dem? Hvem har ansvaret for svinenes velfærd i Danmark? Forbrugeren, politikeren eller de mennesker, der til dagligt arbejder med dem. Og hvad med økonomien? Der er store følelser på spil, når Peter von Kohl går i svinenes fodspor i svineavlerens stald og ved forbrugerens frokost. "Pølser og flæskesteg er lig. Det er hakket lig. Ligesom jøderne bliver grisene ført i gaskamre mod den visse død. Det er lidelse fra A til Z - bag hver pølse", udtaler Peter von Kohl.

21:30  

Vi ses hos Clement
Vi ses hos Clement Modsætninger mødes, når hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen og kulturlivet er i studiet hos Clement Kjersgaard.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Omringet af Taleban - danskerne i Armadillo (2:3)
Omringet af Taleban - danskerne i Armadillo (2:3) Hvem er venner og hvem er fjender? De danske soldater kæmper mod en fjende, der gemmer sig blandt civilbefolkningen, og efter et fatalt baghold kommer danskerne i tvivl om de kan stole på de lokale. Fra at ønske at hjælpe afghanerne handler det nu mere om at få sig selv og kammeraterne hjem i live. I en ny dokumentarserie med unikke hjelmkamera-optagelser får vi historien om Armadillo-basen, der kostede 10 danske soldater livet og sårede mere end 100.

23:30  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

DR3

21:00  

True Detective II (1:4)
True Detective II (1:4)

22:55  

Face Off
Face Off Mareridtet er først lige begyndt, da FBI-agenten Sean Archer har held til at fange sin ærkefjende, terroristen Castor Troy. For Troy, der ender i koma, har plantet en gigantisk bombe midt i Los Angeles, og kun hans fængslede bror Pollux ved hvor. For at lokke sandheden ud af Pollux må Archer give sig ud for at være Troy. Og det gør han ved - helt bogstaveligt - at låne Troys ansigt... Sean Archer/Castor Troy: John Travolta. Castor Troy/Sean Archer: Nicolas Cage. Eve Archer: Joan Allen. Instruktion: John Woo.

DR K

21:00  

Dokland: Josef Stalins farver
Dokland: Josef Stalins farver Den 9. marts 1953 blev diktatoren Josef Stalin begravet i Moskva, og fem millioner mennesker tog ærbødigt opstilling for at tage afsked med en af historien største massemordere. Stalins regeringstid var en af historiens mest blodige. Foruden de 20 millioner mennesker, han lod myrde, modstandere, venner og tilmed familie, sendte han 18 millioner mennesker i slavearbejde i straffelejrsystemet, gulag. Ved hjælp af farvelagt arkivmateriale, flere hidtil usete optagelser, og mange beretninger fra perioden fortælles historien om manden, der forvandlede den kommunistiske utopi til et mareridt.

22:25  

Historiequizzen: Nationalbanken
Historiequizzen: Nationalbanken Adrian Hughes er vært når DRKs nye historiequiz får lov at undersøge Nationalbankens arkiver. Hvor meget guld ejer Danmark og hvor er det? Og hvad var straffen for falskmøntneri i 1700tallet? Gær med og få svarene i Historiequizzen. Holdene er Cecilie Nielsen og Hanne Fabricius mod Kitt Boding-Jensen og Mads Thernøe.

22:55  

Straffens rædsler
Straffens rædsler

23:25  

Filmselskabet
Filmselskabet DR K's filmprogram, hvor vært Per Juul Carlsen inviterer gæster til filmselskab. Ugens mest interessante film bliver anmeldt og diskuteret.

23:55  

KulturRådet
KulturRådet Adrian Hughes får tre specialisters bud på tidens største kunst- og kulturoplevelser.

DR Ultra

21:00  

Ultra Factor
Ultra Factor

21:25  

X Factor Afgørelsen
X Factor Afgørelsen Det er blevet tid til at gå fra otte til syv deltagere. Seerne har stemt, og det er blevet tid til at synge for overlevelse i X Factor. De to i farezonen har et skud tilbage til at overbevise dommerne om, at de fortjener den ene plads videre i konkurrencen.

21:50  

Ultra Factor 2
Ultra Factor 2

22:10  

Godnat - Ultra
Godnat - Ultra

DR Ramasjang
DR1

01:40  

Kvinden i søen
Kvinden i søen Carol Park var en kvinde med store ambitioner. Det kom derfor ikke bag på nogen, at hun i 1976 pludselig forsvandt hjemmefra. Hende mand Gordon fortalte, at 'det kun var godt, vi slap af med hende', så han og børnene kunne komme videre med deres liv. Det gjorde de så i de næste tredive år, indtil der pludselig dukkede nye beviser op fra bunden af Conistonsøen.

02:30  

Et skud i mørket
Et skud i mørket Det var et simpelt indbrud, der gik galt. De tre skud, der blev affyret på Tony Martins afsidesliggende gård, fik tre ofre. En 16-årig dreng, der blev dræbt, en midaldrende indbrudstyv, der blev såret af skud, og en gårdejer, der endte i fængsel. Men ti år efter giver skuddene stadig genlyd i den ophedede offentlige debat om, hvor langt man som privatperson kan gå i forsvaret af sin private ejendom.

03:15  

En natklubværtindes død
En natklubværtindes død Den 21-årige Lucie Blackman arbejdede sammen med veninden Louise illegalt i Japan som natklubværtinde. Den 1. juli 2000 havde pigerne fri og havde aftalt at tilbringe aftenen sammen. Lucie havde imidlertid en frokostaftale med en kunde, som hun aldrig dukkede op fra igen. Det blev begyndelsen til en desperat syv måneder lang eftersøgning, der til sidst førte politiet til en perverteret seksualmorder.

DR2

00:15  

60 Minutes
60 Minutes

01:00  

Min generation (5:6)
Min generation (5:6) I 1965 er syv meget forskellige unge mennesker flyttet sammen i en lejlighed i London. Sammen oplever de tidernes skiften gennem fem turbulente årtier frem til i dag. Mens verden forandrer sig omkring dem, ændres også de syv venners politiske overbevisning og deres følelser for hinanden.

02:00  

Helt hysterisk (13)
Helt hysterisk (13) En smøg har forvandlet Edinas køkken til en brandtomte. Nu skal køkkenet bygges op igen, så Edina og Patsy tager til New York på jagt efter det perfekte dørhåndtag.

02:30  

Helt hysterisk (14)
Helt hysterisk (14) Det er nytårsaften. Edina og Patsy har kurs mod verdens hippeste klub, mens Saffy planlægger en stilfærdig aften sammen med far og bedstemor. Men alle planer tilter, da Patsy får besøg af sin søster Jackie - femme fatale og superbitch i en grad, som får Patsy til at ligne en jomfrunalsk uskyldighed.

03:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:05  

Gift ved første blik USA II (7:12)
Gift ved første blik USA II (7:12)

01:50  

Planet Science: Saturns hemmeligheder
Planet Science: Saturns hemmeligheder Saturn er solsystemets næststørste planet og også en af de mest gådefulde planeter i solsystemet. I 1997 sendte NASA den avancerede rumsonde Cassini-Huygen af sted mod Saturn i håb om at kunne udforske planetens atmosfære, dens enorme ringsystem og utallige måner. Og ultimativt finde ud af hvordan livet i vores verden er opstået. Se hvad videnskabsfolkene er nået frem til.

02:40  

Fif TV (5)
Fif TV (5) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. Plak, tandsten, caries og GEBIS. Det er fire ting, vores vært Ragnhild Gjettermann gerne vil undgå. Derfor har hun inviteret en tandlæge i studiet for at lære hende at børste tænder.

03:10  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:25  

Vilde huse - Norge
Vilde huse - Norge Trend- og livsstilseksperten, Mads Arlien-Søborg rejser ud i verden og undersøger, hvordan det er at bo og leve vildt og anderledes. I dag er han taget til Norge for at tilbringe et døgn hos en ung familie i den lille by Hemsedal. De er gået mod strømmen og har valgt at flytte fra by til land for at kunne leve med deres store lidenskab, skisport, helt inde i boligen - bogstavelig talt!

00:55  

Postbudet ringer altid to gange
Postbudet ringer altid to gange I 1930'ernes depressionsramte Californien brænder omstrejferen Frank varm på den unge servitrice Cora. Hun er gift med den ældre Nick og føler sig fanget i kærlighedsløs middelmådighed. Sammen planlægger Frank og Cora at myrde Nick, men intet går, som de tror. Frank Chambers: Jack Nicholson. Cora Papadakis: Jessica Lange. Nick Papadakis: John Colicos. Instruktion: Bob Rafelson.

02:50  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (34:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (34:35) "1991 - Sovjetunionen" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) Fysikprofessor Stanislav Sjuskevitsj havde aldrig beskæftiget sig med politik, men blev af venner presset til at stille op til den øverste sovjet. Han blev valgt og tilmed præsident for Hviderusland. Fire måneder efter nedlagde han sammen med Boris Jeltsin og den ukrainske premierminister Sovjetunionen. Gorbatjovs åbenhed havde ført til en strøm af kritik og oprør i 1980'er. Musikeren Misja Borsykin fik hit på hit med sarkastiske titler som ' Fisken rådner fra hovedet' og ' Daddy er fascist'. Kommunismen er faldet, men Borsykin er den samme og kritiserer nu Putins ' KGB-klike' med lige så stor entusiasme.

03:30  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (35:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (35:35) "1992 - Bosnien og sandheden" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) Den bosnisk-serbiske journalist Goran Trkulja flygtede i 1992 fra krigen i Jugoslavien og fik asyl i Holland. Nu vender han tilbage og stiller sine tidligere kolleger pinefulde spørgsmål om deres virke under krigen. Spørgsmålet er, om den absolutte sandhed eksisterer. Geert Mak og Goran Trkulja funderer over disse spørgsmål på en sejltur til Rotterdam, hvor de mødes med Stalineksperterne Orlando Figes og Jörg Friedrich, som begge har en ny og kontroversiel opfattelse af de allierede bombninger af Tyskland under Anden verdenskrig.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1209010215