dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 26. februar 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 26. februar 2016

DR1

00:10  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

00:15  

Blindt spor II (3:6)
Blindt spor II (3:6)

01:05  

I farezonen (32:61)
I farezonen (32:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:55  

Spooks (78)
Spooks (78) Et elitehold i den britiske efterretningstjeneste MI5 tager sig af alle forhold, der truer den nationale sikkerhed. Herunder organiseret kriminalitet, terroraktioner, våbensmugling og handel med ulovlige stoffer. Det er et krævende og livsfarligt job, der kan være svært at kombinere med et velfungerende privatliv.

02:50  

Antikduellen (18:30)
Antikduellen (18:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Peter Ry fra Brugtvare Terminalen i Viby mod Mads Holst, som har forretningen Green Square i København. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Kolding og omegn. Sendt første gang 22.05.13

03:20  

Kender du typen? 2012 (10)
Kender du typen? 2012 (10) I aften er Kender Du Typen? på besøg hos en kendt dansker, som har en container stående i forhaven, børster tænder 5 gange om dagen og ofte bærer kasket. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau får deres sag for, når de skal gætte, hvem der bor med et Steinway-flygel i stuen og ansatte i kælderen. Vært: Mads Steffensen www.dr.dk/kenderdutypen Sendt første gang 16.05.12

03:50  

Hammerslag i New York
Hammerslag i New York Hammerslag er taget til byen over dem alle, New York. I denne julespecial skal mæglerne gætte priser på de mest fantastiske storbylejligheder, dem man kun kender fra film og tv. Priserne er høje, meget høje. Programmet viser også alt det uden om boligerne, der gør byen helt særlig. Shopping, seværdigheder, mad og spændende mennesker. www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 25.12.10

04:50  

Ønskehaven (6:8)
Ønskehaven (6:8) Blomster og bier er denne gang med i Ønskehaven i mere end én forstand. Allan og Susanne i Hedehusene har en børneflok på 5 -snart 6! Far Allan har en drengedrøm om at være biavler, mor Susanne drømmer om at høste egne grøntsager, og Camilla Ottesen & Co. hjælper familien med at gøre drømmene til virkelighed. Overraskelsen denne gang er et sikkert børnehit, fundet på af alle børnenes nørdede ven, Jeppe Vig Find. Vært: Camilla Ottesen. Sendt første gang 13.05.08

05:20  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:45  

Dyrehospitalet (5:10)
Dyrehospitalet (5:10) Der er masser af eksotiske dyr og spændende steder på programmet, når seriens ny vært Jonas Leksell, tager os med på oplevelser både hjemme og ude i verden. I dag skal der handles hurtigt, for hunden Elvis har spist rottegift og er nu bevidstløs. I Indien slås en klinik for heste op. Her er åben konsultation - og det hele foregår på gaden midt i myldretiden! Nordvision fra Sverige.

06:15  

Når midnatssolen går i sort
Når midnatssolen går i sort Nu er det alvor med de fire moskusoksetyrekalve, Zoo i København skal have indfanget på de store vidder ved Søndre Strømfjord i Grønland. Tiden løber, og desperationen begynder at melde sig hos "jægerne". Vil det overhovedet lykkes at komme på skudhold af Lille Berg, Bette Røv, Willi og Jakob? Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg. Sendt første gang 08.04.99

06:45  

Timm og gryderne (5:6)
Timm og gryderne (5:6) Kokken Timm Vladimir er som de fleste danskere vild med mad fra alle verdenshjørner. Og i aftenens program vil Timm gerne diske op med en herremiddag til sine venner, der er lidt anderledes end det han plejer at lave. Så Timm har fundet en der kan lære ham at lave Vestafrikas svar på en ordentlig herreret, der går godt med øl!

07:15  

Hajerne kommer!
Hajerne kommer! Sydney i 2009. Efter en usædvanlig varm sommer skabte tre skrækindjagende hajangreb på lige så mange uger panik i Australiens største by. Ikke siden sommeren 1963, hvor en kvinde blev dræbt ved et hajangreb på lavt vand, har Sydney været grbet af en så stor kollektiv angst. Den australske regering satte derfor et omfattende forskningsarbejde i gang for at undersøge, om det er muligt for hajer og mennesker at leve fredeligt sammen.

08:10  

De flyvende læger (62:224)
De flyvende læger (62:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

08:55  

De flyvende læger (63:224)
De flyvende læger (63:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

DR2

00:30  

Skeletterne i SKAT (2:3)
Skeletterne i SKAT (2:3) I ti år har skandalerne hobet sig op fra SKAT - milliarder forsvinder eller svindles, fordi systemet har svigtet og stadig svigter. Lige nu mangler SKAT 74 milliarder - retssikkerheden og velfærdssamfundet betaler prisen. Nu går DR2 sammen med journalist og vært Thomas Buch-Andersen på jagt efter svar på spørgsmålene: Hvorfor? Hvad fejler SKAT? Og hvem er den virkelige skurk bag skandalerne? Det er historien bag det politiske milliardeksperiment der gik galt. Her i andet afsnit af af tre i dokumentarserien 'Skeletterne i SKAT'.

01:00  

Debatten
Debatten Clement Kjersgaard er vært, når Danmarks mest magtfulde mennesker og skarpeste debattører diskuterer tidens sværeste beslutninger.

02:00  

Munken og den forældreløse Tashi
Munken og den forældreløse Tashi Buddhistmunken Lobsang Phuntsok tilbragte årevis i USA, før han vendte tilbage til sin barndoms dal ved foden af Himalaya. Her oprettede han børnehjemmet, Jhamtse Gatsal, for forladte børn, der her får kærlighed og en tryg barndom. Lobsang var selv et forladt barn, og derfor har han viet sit liv til at hjælpe børn i samme situation. Den fireårige Tashi er den nyeste beboer. Hendes mor er død, og hendes alkoholiske far har efterladt hende alene. Hun er tvær og sur og oprørsk, men er der nogen, der kan forstå hende, er det munken, der selv har været det hele igennem.

02:55  

Hugh i Norge
Hugh i Norge Denne gang er Hugh i Norge. I de sidste år er Storbritannien nærmest gået amok over alt skandinavisk, det være sig drama, møbeldesign, mode og endog mad. Hugh Fearnley-Whittingstall går på opdagelse i Danmark, Norge og Sverige for at finde ud af, om det virkelig kan passe, at vi er de lykkeligste mennesker på jorden. Takket være massive oliereserver er Norge nu det rigeste af de tre lande. Hugh udforsker landets fantastiske natur, der bl.a. betyder, at Norge får 99 procent af sin elektricitet fra vandkraft.

03:45  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

DR2 Morgen
DR2 Morgen DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

DR3

00:40  

Voldtaget (2:4)
Voldtaget (2:4) Igennem et år har DR3 fulgt to omfattende serielle voldtægts-sager i København og en dansk kvinde, der rejser til Brasilien for at retsforfølge sin tidligere partner for voldtægt. I andet afsnit fortæller ekskæresten til gerningsmanden i 'Havnesagen' sin historie. Gerningsmanden er tidligere dømt for voldtægt og undervejs i efterforskningen af sagen finder Politiet ud af, at kvinden, der blev smidt i havnen ikke er det eneste offer i sagen. En ekskæreste er blevet udsat for voldtægt af samme gerningsmand.

01:10  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

01:50  

Planet Science: Rocky Mountains
Planet Science: Rocky Mountains Rocky Mountains er en af verdens største bjergkæder. Den strækker sig over 4800 km fra den nordlige spids af British Columbia til Rio Grande i New Mexico. Men hvordan og hvornår opstod den enorme bjergkæde? Kig med og få den dramatiske historie om, hvilke geologiske kræfter, der skabte Rocky Mountains.

02:40  

Fif TV (4)
Fif TV (4) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. I Fif TV kan du i dag lære, hvordan du konstaterer, om du har en kønssygdom, og så skal vært Anders Hagen ikke mindst lære, hvordan han bedst undgår at få en.

03:10  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:10  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:10  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

07:00  

Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd
Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med 'burlesque', hvor din instruktør er Anne Kathrine. Derefter skal vi 'twerke' med dronningen, Louise, og vi slutter af med Barthelot, som laver 'dans for mænd'.

DR K

00:30  

Valentino - den sidste kejser
Valentino - den sidste kejser Valentino, født i 1932 i Italien med efternavnet Garavani, er en af verdens mest kendte modeskabere og har siden 1960 dannet par, både privat og professionelt, med den forretningskyndige Giancarlo Giammetti, som siger om det livslange kompagniskab, at 'det hverken handler om penge eller mode, men om kærlighed'. Matt Tyrnauers dokumentarfilm er en intim og medrivende flue-på-væggen reportage om den særegne verden, der omgiver en af Italiens mest berømte mænd. Optagelserne har fundet sted i alle Valentinos overdådigt indrettede boliger fra villaen i Rom, slottet i Frankrig, huset i London, lejligheden i New York, skihytten i Gstaad til Valentinos 152 fod lange yacht med et mandskab på elleve og udsmykket med Andy Warhols portrætter af modeskaberen.

02:00  

Portræt af Roman Polanski
Portræt af Roman Polanski I samtale med sin tidligere producer og mangeårige ven Andrew Braunberg fortæller Roman Polanski (f. 1933) om sit liv og værker. Polanski fortæller om opvæksten i ghettoen i Krakow, om sine første film, flytningen til Paris, sin karriere i Europa og USA, der blev kronet i 2003 med en Oscar for 'Pianisten'. Men han fortæller også om det tragiske mord på han gravide kæreste Sharon Tate og den kontroversielle arrestation i 1977. Samtalen med Polanski er krydret med klip fra filmene, nyhedsreportager og private fotos.

03:30  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (31:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (31:35) 1984 blev et afgørende år for strejkelederen Dave Douglass, 'Red Danny', fra minebyen Hatfield. Margaret Thatcher ville en gang for alle bryde fagforeningernes magt og satte hårdt mod hårdt. Tusinder af minearbejdere kæmpede mod politiet for åben skærm. Thatchers pressesekretær, Bernard Ingham, er ikke i tvivl, når han ser tilbage. Det handlede om kampen for magten. Hvem ledte Storbritannien? Fagforeningerne eller landets premierminister. Thatcher vandt efter et års kamp, og i Hatfield ser man stadig skævt til skruebrækkerne, der valgte at gå på arbejde under strejken.

04:10  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (32:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (32:35) I 1986 eksploderede en af reaktorerne på atomkraftværket i Tjernobyl i det nuværende Ukraine og spredte store radioaktive skyer over Europa. Igor Kostin var en af de første fotografer på stedet, og en af de få overlevende. Ludmilas mand, Vasily, var en af brandmændene, der nedkæmpede ilden. Sytten dage efter døde han. Hans krop faldt bogstaveligt talt fra hinanden. En 30 kilometer zone omkring værket er stadig forbudt område, men en del gamle mennesker er illegalt vendt tilbage til deres hjem. I dag tilbyder rejsebureauer endagsture til værket og spøgelsesbyen Pripjat.

04:47  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

04:50  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:30  

Historiske haver - Holstenshuus
Historiske haver - Holstenshuus Haven i Holstenshuus er anlagt i 1700 tallet som en fin barokhave. Men sporene fra 250 års havehistorie er blevet svære at få øje på. Det skal der gøres noget ved nu. www.dr.dk/historiskehaver Sendt første gang 17.01.10

07:00  

Solens mad
Solens mad Giovanni Denardin er bonde og er en af de bare 38.000 ladinere, der endnu er tilbage. Det lille nærmest ukendte folkeslag lever ved Dolomitterne i Italien nær ved den østrigske grænse. Det ladinske køkken er robust, mere præget af Østrig end af Italien, og her ses en mangfoldighed af spændende retter. Nordvision fra Sverige.

07:30  

Solens mad
Solens mad I dette sidste afsnit skal vi vidt omkring i Italien. Turen går både til verdens første smagsuniversitet, hvor 300 studerende fra hele verden uddannes til gastronomiske eksperter, videre til en vingård der er stærkt inspireret af Puccini og til sidst til byen Castelnuovo Garfagnana , hvor der ligger en lille restaurant, som både lokalbefolkningen og gourmeer fra både Milano og Rom strømmer til. Nordvision fra Sverige.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den af malerier af Jens Peter Sinding Jørgensen. www.dr.dk/morgenandagten

08:25  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DRs kor.

08:30  

Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen.
Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen. Peter Hiort og Morten Jersild har arbejdet hele sommeren på at bringe Danmark tættere på et nej til EF. Men folkebevægelsen har ingen penge og tiden er ved at løbe fra D´herrer. Hjælpen kommer i form af et telefonopkald fra en ukendt mand der vil mødes med Hiort for at overrække nogle papirer fra ja-sidens kommende kampagne. Nu bliver der knoklet til ud på de lyse timer og resultatet sætter et ramaskrig i gang i medierne, tv avisen og folketinget - for opfattelsen er at det er ufine metoder der er i brug. Sendt første gang 25.11.11

DR Ultra

06:00  

Tintin
Tintin Tintin i Tibet (2:2)

06:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:30  

Cowboy, indianer og hest
Cowboy, indianer og hest Belgisk animationsserie om en cowboy, en indianer og en hest, der bor i samme hus, hvor de forsøger at få det hele til at fungere trods modsætningerne og en hel mængde vanvittige hændelser.

06:35  

Splint & Co.
Splint & Co. Tegnefilmserie med dansk tale om piccoloen Splint og journalisten Kviks oplevelser.

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

07:10  

Backstage II (8)
Backstage II (8) Chiliballs: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I ottende afsnit kommer Ulrikkes farmor på besøg på for at tilbyde Ulrikke en praktikplads på sin skønhedsklinik. Imens får Adrian, Max og Sky ideen til en ny variant af romkuglen - chiliballs - men finder de frem til den rette dosering af chili?

07:25  

Junglebanden
Junglebanden

07:35  

Uglen
Uglen Racer-ugle.

07:40  

Danmarks vildeste maskine
Danmarks vildeste maskine Brandstige

07:50  

Oscars oase
Oscars oase Ørken volley

08:00  

Ultra Nas (4)
Ultra Nas (4) Kåre og Emil undersøger vores åndedræt og får besøg i studiet af fridykkeren Stig Severinsen, der har trodset menneskets behov for at trække vejret. De tester Kåres sved, og så følger vi Zaki, der er kommet slemt til skade med sin finger.

08:25  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

08:50  

Kvit eller dobbelt
Kvit eller dobbelt Kun de største nørder, der ved ALT om ét bestemt emne, går hele vejen til boxen og vinder 4000 kr. Hvis der svares rigtigt fordobles gevinsten, men ét forkert svar og du mister det hele. Det her er nemlig Kvit eller Dobbelt! Her kan du møde slange-nørden Jeppe på 10 år og Asger på 13 år, der synes, at Napoleon er super cool.

DR Ramasjang

05:30  

Humf
Humf Tegnefilm for børn. Tag med lille Humf, når han fuld af forundring tager på opdagelse i den store vide verden omkring ham. Humf er 3 år og fuld af hår. Han er lav og lilla, rund og sød. En tankefuld og selvbevidst lille fyr, der lytter til sin mor og far, men i sidste ende går sine egne veje.

05:40  

Kære Sebastian
Kære Sebastian En søko kan veje 200-900 kilo, så Sebastian skal passe på, at den ikke vælter ham, når han dykker ned i bassinet for at rense ruden. Selv om søkoen lever i vand, er dens nærmeste slægtning elefanten.

06:00  

Gæt med Emil
Gæt med Emil Begravede agern

06:10  

Pingu
Pingu - på løbehjul

06:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Ja ja, grin I bare!

06:27  

Små kartofler
Små kartofler Syng med når de fire små kartofler tager på eventyr. Selv om de er kartofler, elsker de nemlig at synge og lege!

06:30  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Bugge ville ønske, at der var en restaurant i byen, hvor man kunne få lækker og spændende mad. Han løser problemet ved at åbne en café selv og invitere alle i byen til den store åbningsdag. Der er bare noget, han ikke har sørget for.

06:45  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

07:00  

Molevitten
Molevitten Få et godt grin med Molevitten. Maskinen er endnu en gang landet i børnehaven, hvor friske unger sender sjove ting direkte til Hr. Skæg, Øvst, Silja og alle vennerne i Ramasjang. For hver ting de sender, får de en skør sketch retur.

07:10  

Monster Buster
Monster Buster Vitus er træt af en fantasi-zombieridder, der bor på hans værelse. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med klæd-ud-tøj og et sejt ridderskjold, og sammen buster de Vitus' monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

07:30  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

07:40  

Postmand Per
Postmand Per Poul, Sara og Mira skal lære at ride på Annas stædige hest, Græskar. Per er glad for, det ikke er ham, for han er lidt bange for heste. Men det ender med, at han ganske frivilligt kommer op på Græskar.

08:00  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så synger Hr. Skæg om Skiltemanden, der vil sætte skilte på alt, så han ved, hvad det er.

08:30  

Humf
Humf Tegnefilm for børn. Tag med lille Humf, når han fuld af forundring tager på opdagelse i den store vide verden omkring ham. Humf er 3 år og fuld af hår. Han er lav og lilla, rund og sød. En tankefuld og selvbevidst lille fyr, der lytter til sin mor og far, men i sidste ende går sine egne veje.

08:40  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Zebedee har inviteret en meget spændende person til byen. Han er multikunstner, og Bugge mener, at mandens berømmelse kan smitte af på Bugge, hvis han nu bliver ven med ham. Men det viser sig, at der også er andre kunstnere i byen.

08:55  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

 
DR1

09:40  

Downton Abbey III (10:10)
Downton Abbey III (10:10) Familien fra Downton besøger Violets grandniece Rose og hendes forældre i det skotske højland. Nogle af tjenestefolkene er blevet tilbage i Downton. Sammen tager de en tur i tivoli, og snart er der både romantik og øretæver i luften.

10:30  

Antikkrejlerne (24)
Antikkrejlerne (24) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (25)
Antikkrejlerne (25) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

DR2 Morgen (G)
DR2 Morgen (G) DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

11:00  

Langt fra Borgen
Langt fra Borgen Ask Rostrup inviterer to Christiansborg-politikere med en tur uden for Borgen. Hvad sker der, når de står ansigt til ansigt med de mennesker, som deres beslutninger rammer? Vært: Ask Rostrup.

11:25  

Kina om Kina (5:8)
Kina om Kina (5:8) De ældre og midaldrende i dagens Kina er vokset op under den hurtigste økonomiske vækst i historien. Men hvordan vil det blive for deres børn?

11:55  

Kina om Kina (6:8)
Kina om Kina (6:8) Kina er en stor kulturnation, men kunstnerne kæmper med både selvcensur og statscensur.

DR3

10:15  

Fif TV (4)
Fif TV (4) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. I Fif TV kan du i dag lære, hvordan du konstaterer, om du har en kønssygdom, og så skal vært Anders Hagen ikke mindst lære, hvordan han bedst undgår at få en.

10:45  

Spørg mig om alt (4:8)
Spørg mig om alt (4:8)

11:15  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

DR K

09:00  

Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen.
Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen. Et af de helt store reklamekoryfæer - Peter Hiort, fortæller sammen med tekstforfatteren Claus Walter, om dengang de får opgaven at hælde Carlsbergs dårligt sælgende klasse A-øl "Carlsberg 25" på nye flasker og bagefter sætter en kampagne i gang, med et slogan, der rammer lige midt i tidsånden - nemlig "Natten er sort som guld". Sendt første gang 28.10.11

09:30  

Hatten i skyggen (4:8)
Hatten i skyggen (4:8) Skuespillerne fra "Hatten Rundt" i en helt ny form for improvisations-teater, hvor det eneste, der ligger helt fast er, at det foregår i et fængsel - Nørre Omme Statsfængsel. Gunner Frøberg styrer det hele fra sin plads bag tilskuerrækkerne. Fjerde afsnit: Hvad laver Gøgler i Misses morgen-TV? Hvorfor vil Jytte have fodmassage? Og er mafiabossen Ramboni blevet vanvittig? Sendt første gang 2002

09:55  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. Kong Frederik på efterårsmanøvre, en kendt dansk politiker, der bliver bedt om at trække sig, fordi han har spekuleret i obligationer, Elton John, der holder auktion, fordi han synes han er blevet for gammel, Berlin, der får norsktalende borgmester, en landskendt vognstyrer, der skifter spor til et helt andet job, og Prins Joachim, der fortæller rejseoplevelser. Redaktion: Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Torben Molsner.

10:25  

Hvornår var var det nu det var
Hvornår var var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. gesims-duers attak på Amalienborg, en ny slags grammofonplader, boksning med kniv og gaffel, og om Poul Reichhardt, der genopfører sin debut. Redaktion: Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Torben Molsner.

11:10  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (23:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (23:35) "1948 - Sovjetisering af Østeuropa" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) I 1948 blev mange velansete tjekkiske familieforetagender nationaliseret. I 1990 vendte den tidligere ejer af et glasværk, der dengang var en blomstrende forretning, tilbage for at finde sit glasværk næsten i ruiner. Han forsøger at starte værket op på ny, men ikke alle i landsbyen, der i fællesskab har ejet værket i halvtreds år, hilser ham velkommen.

11:45  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (24:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (24:35) "Begyndelsen til det nye Europa" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) Giganten i Bruxelles begyndte som et småt, men krystalklart projekt med ét formål: Aldrig mere krig! Det nye Europas åndelige fædre fyldte deres egne børn med europæiske idealer under deres opvækst. Tre af disse børn er stadig venner og taler om deres barndom og fædrenes visioner om Europa.

DR Ultra

09:30  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard

09:45  

Mig og min robot
Mig og min robot Livrem og seler.

10:00  

Store NØRD
Store NØRD Værter: Simon Bressendorf og Søren Thor Jørgensen. Ja - vi nørder igennem! Giver fuld gas på maskiner og eksperimenter, udsætter os selv for alle naturens kræfter og bygger de vildeste opfindelser.

10:30  

Oscars oase
Oscars oase

10:40  

Dagens ret
Dagens ret 3 hurtige salater m KÅLLLLL Jose og Chris giver den gas i køkkenet med kål. Hele tre slags lækre sprøde salater tryller de frem i dag. Vi kommer næsten jorden rundt med en coleslaw fra USA, en Thai salat fra Asien og en frisk nordisk sommersalat fra Europa. Undervejs hører vi sjove historier bl.a om elefant massage.

10:50  

Ultras bedste (20)
Ultras bedste (20) Ultras Bedste er de seje børns eget program og indeholder alt fra anderledes pyjamas parties til life hacks - alt sammen leveret af Ultras spirende børnetalenter. I hvert program behandles emner, som optager børn i aldersgruppen - blandt andet venskab, kærlighed, og det at skabe sin egen identitet. I dette program kan du blandt andet møde tre veninder, som holder sleep over i en kæmpe legetøjsbutik, og så møder Ultras børnepanel en blind for at få svar på alle de spørgsmål, man nomalt ikke tør stille en handicappet.

11:05  

Wild Kratts
Wild Kratts

11:30  

Voksenfælden II
Voksenfælden II Voksenfælden er tilbage med en helt ny sæson - flere vilde pranks med endnu vildere børn! Reglerne er de samme; to hold af børn konkurrerer om at teste de voksne med skjult kamera, og taberholdet får en (klam) straf. Børnene fra Voksenfælden undersøger i dag, hvor mange billeder man kan tage af en voksen med en frossen kylling i favnen. I "Mobilnasseren" skal børnene ringe til "Mor" for at teste, hvor længe man kan få lov at låne en voksens mobiltelefon, men det bliver svært, for modstanderholdet bestemmer gennem en øresnegl, hvad der skal siges!

11:50  

Junglebanden
Junglebanden

DR Ramasjang

09:10  

Molevitten
Molevitten Få et godt grin med Molevitten. Maskinen er endnu en gang landet i børnehaven, hvor friske unger sender sjove ting direkte til Hr. Skæg, Øvst, Silja og alle vennerne i Ramasjang. For hver ting de sender, får de en skør sketch retur.

09:20  

Monster Buster
Monster Buster Bjørk er bange for en hovedløs hest, som driller i hendes fantasi. Men heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta med maling, fine sæbebobler og en rigtig hest! Og sammen buster de Bjørks monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

09:40  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

09:50  

Postmand Per
Postmand Per En morgen er Poul lidt sløj, så han får lov til at blive hjemme fra skole. Men han skal blive i sin seng. Og imens han ligger dér og dovner, kommer Emil på afveje og må reddes af Anna.

10:10  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så synger Hr. Skæg om det ensomme bogstav K, som heldigvis møder O og R.

10:40  

Dyrenes ø (8:13)
Dyrenes ø (8:13) Bob sejler ud i en robåd. Men midt på havet er de ved at kæntre. Og hajerne kredser omkring dem.

11:05  

Postmand Per: Specialposttjenesten
Postmand Per: Specialposttjenesten

11:20  

Ramasjang Mysteriet
Ramasjang Mysteriet Hvor er Rosas mel? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

11:50  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. Emilie er rigtigt træt af den dumme fantasi-zombie, der kommer ind af hendes vindue. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

DR1

12:00  

Antikduellen (19:30)
Antikduellen (19:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Peter Ry fra Brugtvare Terminalen i Viby mod Mads Holst, som har forretningen Green Square i København. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte på Amager og omegn. Sendt første gang 23.05.13

12:25  

Hammerslag 2010 (17)
Hammerslag 2010 (17) Hammerslag er taget på rundtur til tre danske øer. Vi starter med Læsø som er berømt for sit salt og sine huse med tangtage. Næste udfordring ligger på Samsø. Et gammelt lodshus lige ned til vandet på en katagori fem beliggenhed. Vi slutter i det sydfynske øhav med en drøm af en bolig. Huset har gennemgået den helt store renovering og imponerer i den grad mæglerne. www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 26.10.10

12:55  

Hammerslag 2010 (18)
Hammerslag 2010 (18) Hammerslag er taget til solskinsøen Bornholm. Der skal gættes pris på et meget charmerende byhus i Rønnes brostensbelagte gader, et flot hus på landet ved det smukke Helligpeder. Sidste udfordring er et kunstnerhus ikke langt fra Svaneke og med en beliggenhed, der er en ren femmer. www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 02.11.10

13:25  

Dommer John Deed (24:25)
Dommer John Deed (24:25) Trods den røde kåbe og parykken er John Deed ikke nogen helt almindelig højesteretsdommer. Deed er idealist, og af den grund har han nogle gange svært ved at følge lovens bogstav. Deed sendes til Den Internationale Domstol i Haag, hvor en britisk soldat er tiltalt for krigsforbrydelser i Irak. Det viser sig at være en kompliceret sag med vidtrækkende konsekvenser.

DR2

12:25  

Brydning i Dakar
Brydning i Dakar Fem unge senegalesere kæmper indædt om at blive udvalgt af landets berømte kvindelige bryde-promotor for at kunne blive landets næste mester i brydning. De er venner, men sporten er en af de få muligheder for social opstigen, og det gælder ikke kun drengene selv, men også deres familier.

13:20  

Jimmys helte (4:6)
Jimmys helte (4:6) Jimmy Doherty tager rundt i Storbritannien for at udforske, hvordan fremtidens landbrug kommer til at tage sig ud. I Nordirland er landmændene i fuld gang med fornyelser uden at sætte traditionerne over styr. Han opdager hemmeligheden bag bacon uden tilsætningsstoffer, kunsten at pløje; hvorfor Storbritannien stadig trues af den kartoffelsygdom, der var årsag til den irske hungersnød, og undersøger om det er rigtigt, at dyr uden stress giver bedre kød.

14:20  

Jimmys helte (5:6)
Jimmys helte (5:6) Jimmy Doherty tager rundt i Storbritannien for at udforske, hvordan fremtidens landbrug kommer til at tage sig ud. I det skotske højland er der en fantastisk udsigt, men det er hårdt at drive landbrug i det smukke landskab. Skotske landmænd går i spidsen får nye måder at sikre et bedre udbytte af magre jorde og samtidig beskytte det ofte sårbare landskab.

DR3

12:00  

X Games: Oslo, direkte
X Games: Oslo, direkte Kl. 12.00: Snowboard Big Air kvalifikation (m). ca. kl. 14.30: Ski Big Air kvalifikation (m). ca. kl. 16.30: Snowboard SuperPipe finale (k). ca. kl. 18.30: Snowboard SuperPipe finale (m).

DR K

12:25  

En verden fyldt med ord (4:5)
En verden fyldt med ord (4:5) Mennesket har en unik evne til at tale og bruge sproget til at kommunikere, og det adskiller os fra alle andre arter. Stephen Fry undersøger med ægte nysgerrighed og lidt humor sprogets oprindelse og udvikling i håbet om at få svar på, hvorfor vi har et sprog. Skrift er årsag til vores civiliserede og moderne verden, men det er kun et supplement til vores talegaver. Stephen Fry rejser til alfabetets fødeland, men besøger også nogle af de folkeslag, der endnu ikke har udviklet et skriftsprog.

13:25  

Taxa (19:56)
Taxa (19:56) Lotte er blevet fængslet efter drabet på Claus, og de beviser, der kunne underbygge, at hun handlede i selvforsvar er tilsyneladende forsvundet - imens er Fie gået i baglås, selv om både Mike og Stine prøver at hjælpe. På Krone-Taxa er der store problemer med de nye vognmænd - og så står Verner igen ansigt til ansigt med Kirsten. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Ann Eleonora Jørgensen, Laura Christensen, Helge Scheuer, Bent Mejding, Birthe Neumann, Torben Jensen, Claus Bue, Jens Jørn Spottag, Benny Hansen, Dorte Højsted, Henrik Larsen, Thomas Vilstrup, Ole Lemmeke, Sophie Louise Lauring og Søren Spanning. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Jørn Faurschou. Foto: Henrik Jongdahl, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:05  

Taxa (20:56)
Taxa (20:56) Lotte er anklaget for drabet på Claus, og retssagen er startet - selv om Nina har taget over som hendes forsvarer, er anklageren godt på vej til at overbevise nævningene om, at Lotte ikke handlede i nødværge. På Krone-Taxa accelererer konflikten med de nye vognmænd - hvem er det, der øver hærværk på deres vogne? Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Ann Eleonora Jørgensen, Ole Lemmeke, Laura Christensen, Troels II Munk, Claus Bue, Torben Jensen, Benny Hansen, Dorte Højsted, Jens Jørn Spottag, Birthe Neumann, Christine La Cour, Jens Zacho Boye og Jørn Faurschou. Manuskript: Søren Sveistrup og Stig Thorsboe. Instruktion: Jørn Faurschou. Foto: Henrik Jongdahl, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:45  

Guldkorn - Danmark I 1969
Guldkorn - Danmark I 1969 I 1969 vinder nye og kollektive boligformer indpas og der kommer farver i fjernsynet. Som noget helt nyt kan danskerne tage på bibelcamping og på Islands brygge er en direktørfrue gået til kamp for romaernes rettigheder.

DR Ultra

12:00  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:15  

Riisings flotte talkshow II (2)
Riisings flotte talkshow II (2) Børnenes bedste ven, den flotte Jacob Riising, har fået fint besøg i sit flotte studie foran det ellevilde publikum. Her kommer nemlig komiker, skuespiller og tryllekunster Rune Klan for at deltage i de uofficielle verdensmesterskaber i magi og vriste trofæet ud af sydkoreanske hænder og hjemføre det til Danmark. Den forhenværende Sommer Summarum-vært Mikkel Kryger har engang spist chili en meget stærk chili. Det skal han aldrig prøve igen. I hvert fald ikke før Jacob lokker med flotte præmier.

12:45  

Tintin
Tintin Tintin i Tibet (2:2)

13:10  

Redakai
Redakai

13:30  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

14:00  

Unik
Unik Sofie er taget på bibelcamp for at besøge Linnea, som er mere kristen end de fleste. Sofie udfordrer Linnea i et sponsorløb, og taberen skal vaske den andens fødder "Jesus Style". Linnea viser, hvorfor hun elsker bibelcampen, og så skal pigerne til en meget anderledes gudstjeneste, som er fyldt med fest og konkurrencer.

14:20  

Uglen
Uglen Super-ugle.

14:30  

Danni (1:4)
Danni (1:4) 12-årige Sebbe og hans ven Kevin har ikke det store held med piger. Men, da den seje og meget smukke pige, 12-årige Danni, flytter ind sammen med sin lillebror, på opholdsstedet Lindely, der er nabo til Sebbe, sker der noget... Sebbe bliver hemmeligt forelsket i hende. Problemet er bare, at Kevin også er blevet forelsket i Danni... Medvirkende: Sebbe: Frederik Damm Wetterstein Danni: Emma Høeg Sebbes far: Nikolaj Lie Kaas Sebbes mor: Camilla Bendix Erik: Dick Kaysø Kevin: Lucas Munk Billing Instruktion: Poul Berg Manuskript: Asbjørn Agger og Poul Berg

DR Ramasjang

12:05  

Sigurds Bjørnetime
Sigurds Bjørnetime Flotte farver. Hvilken farve kan du bedst lide? Gul, grøn, blå, rød? Eller synes du, at de er lige flotte? Se Sigurd male et flot maleri. Manuskript og medvirkende: Sigurd Barrett. Dukkespillere: Gitte Melgaard og Karin Prosberg Hansen. Tilrettelæggelse: Finn Bentzen. Producer: Birgit Jensen.

12:35  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

12:55  

Onkel Reje og børnenes brevkasse
Onkel Reje og børnenes brevkasse Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

13:05  

Blyppernes første år (5:10)
Blyppernes første år (5:10) Babysvømning. Tom - spillet af Peter Frödin - mener, at alle andre børn kan svømme og dykke og lave tårnspring, så nu skal Blypperne i gang med babysvømning. Vivi - spillet af Hella Joof - er ikke meget for at komme i badetøjet, selv om Tom synger om "Det var en lille-bitte, mikro-minimal, men meget fin bikini". Træerne giver gode råd, og agenterne går i gang med plan 5. Manuskript: Kit Goetz. Instruktion: Ulla Raben.

13:30  

Skæg med bogstaver
Skæg med bogstaver Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet O, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en oplader på sin øde ø. www.dr.dk/oline

13:55  

Onkel Rejes Sørøvershow (1)
Onkel Rejes Sørøvershow (1) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Luis, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens dykkermaske, så de kan få skatten fyldt af guldpenge af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Luis og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:20  

Klassen (1:7)
Klassen (1:7) Maria og Kathrine skal starte i skole sammen. De glæder sig til den store dag, men først skal Maria have købt en ny skoletaske. Der er bare så mange at vælge mellem.

14:35  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Fjernsyn for dig om dengang Bamse og Kylling lånte Viggos sav. Medvirkende: Christian Damsgaard og Brian Patterson. Manuskript: Hanne Willumsen. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

DR1

15:10  

Fader Brown (38)
Fader Brown (38) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

15:55  

Fader Brown (39)
Fader Brown (39) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

16:40  

Downton Abbey IV (1:10)
Downton Abbey IV (1:10) Der er gået et halvt år, siden Matthew Crawley omkom på tragisk vis. Mary har født hans barn, men hun er stadig i dyb sorg, og hendes far og farmor er ikke enige om, hvordan familien bedst kan hjælpe hende videre. Blandt tjenestefolkene er der udsigt til knuste hjerter, da herskabstjeneren Jimmy endelig viser interesse for køkkenpigen Ivy. Samtidig rager den beregnende Thomas uklar med husets nye barnepige.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:20  

Jamies mad på 15 minutter (35)
Jamies mad på 15 minutter (35) Kan man lave to retter lækker mad på 30 minutter? Ja. sagtens, siger Jamie Oliver, der her viser, at det ikke handler om at gå på kompromis med kvaliteten, men om at være organiseret, arbejde hurtigt og kende nogle fiffige genveje og smarte tricks.

15:45  

Jamies mad på 15 minutter (36)
Jamies mad på 15 minutter (36) Kan man lave to retter lækker mad på 30 minutter? Ja. sagtens, siger Jamie Oliver, der her viser, at det ikke handler om at gå på kompromis med kvaliteten, men om at være organiseret, arbejde hurtigt og kende nogle fiffige genveje og smarte tricks.

16:10  

Jamies mad på 15 minutter (37)
Jamies mad på 15 minutter (37) Kan man lave to retter lækker mad på 30 minutter? Ja. sagtens, siger Jamie Oliver, der her viser, at det ikke handler om at gå på kompromis med kvaliteten, men om at være organiseret, arbejde hurtigt og kende nogle fiffige genveje og smarte tricks.

16:35  

Jamies mad på 15 minutter (39)
Jamies mad på 15 minutter (39) Kan man lave to retter lækker mad på 30 minutter? Ja. sagtens, siger Jamie Oliver, der her viser, at det ikke handler om at gå på kompromis med kvaliteten, men om at være organiseret, arbejde hurtigt og kende nogle fiffige genveje og smarte tricks.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen DR2 Dagen lægger tankevækkende perspektiv på dagens vigtigste begivenheder.

DR3
DR K

15:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om en litterær dødsdom, om skat på huller i isen, om en kongelig opskrift på sælfangst og om krig i Mellemøsten. Redaktion: Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Torben Molsner.

15:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Med indslag om nye danske tog, Kirsten Walther og den moderne teknik, katastrofe i det sønderjyske, Helle Virkner, der interviewes af Karl Bjarnhof, den utrolige trio Swedanes, flystyrt i København og amerikanermad i Moskva. Redaktion: Marianne Kemp, Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

16:05  

Danmark i Den Kolde Krig (2:12)
Danmark i Den Kolde Krig (2:12) Det var dengang i 50erne, hvor den kolde krig virkelig bed sig fast og bevægede sig helt ned i barndommens land. Mange børn, der kom fra kommunisthjem mærkede hurtigt, at de ikke var som de andre. De følte sig udenfor, og det førte til drillerier og tæv i skolen, hvis det blev afsløret, at klassen havde et kommunistbarn. Vi møder en række børn, der kan fortælle om en tid, hvor man ikke følte sig velkommen i samfundet. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup.

16:45  

Danmark i Den Kolde Krig (3:12)
Danmark i Den Kolde Krig (3:12) Atombomben blev modtaget med begejstring, da den sprang første gang og satte en stopper for Anden Verdenskrig. Og der skulle gå mange år før protesterne mod bomber og oprustning for alvor begyndte. Mærkeligt nok var videnskabsmændene, der opfandt bomben, de første til at protestere. Senere fulgte befolkningen med, og i starten af tresserne begyndte i Danmark de første marcher mod atomvåben. Tilrettelæggelse: Anne Lea Landsted.

17:25  

KulturRådet
KulturRådet Adrian Hughes får tre specialisters bud på tidens største kunst- og kulturoplevelser.

17:55  

Sommer (16:20)
Sommer (16:20) Jakob tager mere og mere hånd om både sit personlige og sit professionelle liv - og han bliver nødt til igen at overveje sine fremtidsplaner. Da Adam er med Anna på hospitalet, genser han en kvinde fra sin fortid - og lidt senere står han direkte ansigt til ansigt med hende. Sophia er splittet mellem sit ønske om at blive ved med at tage sig bedst muligt af Christian og samtidig forsøge selv at have et godt liv. Og så må Lærke tage en svær beslutning og enten skuffe Lotte eller Kasper. Medvirkende: Jakob Sommer: Lars Ranthe. Mille Kaiser: Marie Louise Wille. Lærke Kaiser: Cecilie Bøcker Rosling. Christian Sommer: Jesper Langberg. Sophia Sommer: Lisbet Dahl. Adam Sommer: Mikael Birkkjær. Anna Krogh Møller: Camilla Bendix. Endvidere: Caroline Dahl, Charlotte Munksgaard, Thomas Levin, Michael Carøe, Cyron Melville, Stine Stengade, David Dencik, Victor Hugo Diaz, Morten Lützhøft, Søren Spanning, Nicolei Faber, Marie C. Schjeldal, Vicki Berlin, Lucas Munk Billing, Nikolej Støvring Hansen og Biljana Stojkoska. Manuskript: Dunja Gry Jensen og Maya Ilsøe. Instruktion: Kasper Gaardsøe. Foto: Lars Vestergaard, dff. Scenografi: Anja Wessel og Anne Mette Bo Drivsholm. Musik: Halfdan E. og Lars Daniel Terkelsen.

DR Ultra

15:00  

Osman og Jeppe I (15)
Osman og Jeppe I (15) Dansk comedyserie for børn om Osman, Jeppe og Trucker, der går i Specialklasse. Med bl.a. Esben Pretzmann, Peder T. Pedersen og Brian Lykke. Instruktion: Peter Molde-Amelung. Manus: Rune Schjøtt og Jannik Tai Mosholt.

15:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

15:25  

Nina Patalo
Nina Patalo Martin, den trofaste mammut.

15:35  

Lovens vogtere
Lovens vogtere Ultimatum.

15:55  

Junglebanden
Junglebanden

16:05  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:40  

Nina Patalo
Nina Patalo Gensynets glæde.

16:50  

Adventure Time
Adventure Time

17:10  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:35  

iCarly
iCarly

DR Ramasjang

15:05  

Naturpatruljen
Naturpatruljen Grævlingelort, lappedykker og stærke planter. Naturpatruljen går på opdagelse i dyrelivet omkring en gammel vandmølle. Tilrettelæggelse: Sebastian Klein, Martin Keller og Ketil Teisen. Producer: Lars Ostenfeld.

15:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at elefanten kan spise en hel lastbil fuld af mad? Ta´ med Lille Nørd på elefantjagt og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvorfor elefanten bader sig i jord og mudder dagen lang.

16:00  

Jungletrommer
Jungletrommer

16:05  

Jungletrommer
Jungletrommer

16:10  

Smølferne
Smølferne

16:35  

Chuggington
Chuggington Bruno babysitter

16:45  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

17:00  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang

17:01  

Onkel Reje og børnenes brevkasse
Onkel Reje og børnenes brevkasse Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

17:15  

Det mindste kongerige i verden (3)
Det mindste kongerige i verden (3) Rengøring I Det mindste kongerige i verden, har troldmanden Pokus og Kongen travlt med at lære Prinsesse Krinoline alt, hun skal lære, for at blive en god dronning. Det kan godt være lidt kedeligt, men da Pokus' tryllestav er væk, og hele kongeriget skal rengøres, sker der endelig noget spændende.

17:35  

Sovedyr på eventyr (1)
Sovedyr på eventyr (1) Rosa besøger Solvej, for at finde på en godnathistorie om hendes sovedyr Hiphop. Han er en gul og cool kylling med svedige solbriller, der elsker at danse. Så i eventyret bliver han til den seje Prins Hiphop af Danseland, der danser morgen, middag og aften. Men en dag flytter en meget kedelig heks til landet og sætter en stopper for festen. Nu må Hiphop prøve at få fat i heksens formularbog, så han kan ophæve fortryllelsen.

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit opstår der problemer til et eftersyn hos York Auktion. I Haderslev skal Mogens Broe-Andersen have en af årets sværeste effekter under hammeren. Og i Svendborg er det heller ikke alle varer, der er lige nemme at sælge. Sendt første gang 24.04.14

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

20:00  

X Factor
X Factor Konkurrencen er i top, når X Factor i aften blænder op for årets andet liveshow. Otte deltagere er tilbage, men kun syv kan fortsætte til næste uge, så der er lagt op til masser af spænding, når deltagerne skal kaste sig ud i sange fra de nordiske lande. Dommerne har gjort, hvad de kan for at forberede dem, så nu er det op til dem selv at synge sig videre. Hvem der fortjener en plads videre, og hvem der skal i farezonen, er op til dig derhjemme. Se med i aften på DR1.

DR2

18:30  

Indefra med Anders Agger - Grundfos
Indefra med Anders Agger - Grundfos Sæson 2. I den stille jyske provinsby Bjerringbro ligger verdens største producent af pumper, Grundfos. Anders Agger har fået adgang til det stolte familiedynasti. Han er med på sidelinjen i de svære måneder, hvor en helt ny koncernchef skal finde sin plads - ved siden af stifterfamilien Due Jensen og dens stærke traditioner.

19:15  

Lægen flytter ind (2:6)
Lægen flytter ind (2:6) Trods sin unge alder føler 27 årige Martin sig som en gammel mand, når han står op om morgenen. Alligevel ryger han 30 cigaretter om dagen, er i elendig form og snorker så voldsomt, at hans kæreste for længst er flyttet ud af soveværelset. Martin vil gerne have børn, men det vil hans kæreste ikke, før han tager sig sammen. Så praktiserende læge Charlotte Bøving flytter ind for at give Martin et tiltrængt spark.

20:00  

Kapringen
Kapringen Fragtskibet MV Rozen er på vej mod havn, da det bordes og kapres af pirater i Det Indiske Ocean. Ombord er to danske sømænd, skibskokken Mikkel og maskinmesteren Jan, der bliver taget som gidsler i et kynisk spil om liv og død. For med kravet om en løsesum på millioner af dollars udløses et psykologisk drama mellem den danske skibsreder og de somaliske pirater. Filmen er uegnet for børn. Medvirkende: Pilou Asbæk, Søren Malling, Dar Salim, Roland Møller m.fl. Manuskript og instruktion: Tobias Lindholm. Fotograf inkl. stills: Magnus N. Jønck. Scenograf: Thomas Greve. Musik: Hildur Gudnadottir. Produktion: Nordisk Film i samarbejde med bl.a. DR.

DR3

20:00  

Mayday: flykatastrofer XIII (5:10)
Mayday: flykatastrofer XIII (5:10)

20:45  

Family Guy
Family Guy

DR K

18:55  

En by i provinsen (6:17)
En by i provinsen (6:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

19:55  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DRs kor.

20:00  

En by i provinsen (7:17)
En by i provinsen (7:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

20:55  

Beatles forever - Here comes the Sun
Beatles forever - Here comes the Sun For 50 år siden udkom den første Beatles-plade - og musikhistorien var for altid forandret. DR markerer den runde dag med en ny tv-serie, hvor seerne bliver inviteret ind i Beatles' musikalske værksted. Hvordan blev de store hits skabt, og hvorfor holder de den dag i dag? Guitaristen Søren Bødker Madsen, sangerinden Karoline Gro Budtz og Per Wium som er ekspert i Beatlesmusik analyserer og fortolker i hvert afsnit en ny udødelige Beatles-sang

DR Ultra

18:00  

Fanboy og Chum Chum
Fanboy og Chum Chum Tegnefilm med dansk tale.

18:10  

Skråt op på 3. (6)
Skråt op på 3. (6) Christian inviterer SKRÅT OP PÅ 3. og ind i sin lejlighed, hvor han bl.a. får besøg af problemknuseren Lothar, som viser hvordan man slipper for at hjælpe sin nabo. Svenning Bubandt leger med krudt og ævler, Bimlodi har lavet en youtubekanal; og Steif plager sig til legetøj og mere krig på Tøjhusmuseet.

18:30  

Cowboy, indianer og hest
Cowboy, indianer og hest Belgisk animationsserie om en cowboy, en indianer og en hest, der bor i samme hus, hvor de forsøger at få det hele til at fungere trods modsætningerne og en hel mængde vanvittige hændelser.

18:35  

Sam & Cat II (4)
Sam & Cat II (4) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

19:00  

Asfalt (7)
Asfalt (7) Marius er på vej til kirkegården for at skyde en raket af. Den vil han sende op til himlen fra sin fars gravplads.

19:10  

101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag
101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag Hvis du længe har spekuleret over, hvordan du klarer håbløse forelskelser, hvilke fritidsjob der er rigtig fede, og hvordan du skal opføre dig på Facebook - så er det i dag, du skal kigge med.

19:30  

Modeidioten: Hip hop
Modeidioten: Hip hop Hvorfor går hiphoppere med hængerøvsbukser og guldkæder? Og hvad er det bedste tøj at skate i? Modeidioten Christian ved absolut intet om mode og stil, men hiphop-gruppen Vild $mith kan heldigvis hjælpe ham. Og så viser Sille, hvordan du laver din egen bling-bling halskæde.

19:45  

Snydt!
Snydt! Man kan ikke undgå at grine med, når de seje unger fra Snydt! laver sjov og narrer de uvidende voksne igen og igen - kun bevæbnet med et skjult kamera og masser af fede tricks!

20:00  

Tintin og det hemmelige våben
Tintin og det hemmelige våben Tegnefilm med danske stemmer. Professor Tournesol har opfundet et nyt strålevåben, hvis kraft vil kunne splintre hele New York, i hvertfald hvis det falder i de forkerte hænder. Og da Tournesol kidnappes, følger Tintin og Kaptajn Haddock naturligvis efter for at redde ham - og forhindre katastrofen. Det bliver en vild og farlig jagt til vands, til lands og i luften. Og den bliver ikke nemmere af, at Dupont'erne prøver at hjælpe.

DR Ramasjang

18:00  

Musen Tip
Musen Tip Jeg dur ikke til det her.

18:05  

F for får
F for får

18:20  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Dagens ret.

18:30  

Kanonkongen Freja 6:8
Kanonkongen Freja 6:8 Det er lørdag, men alligevel kigger Frejas lærer lige forbi. Bare for at sludre lidt måske gå en tur med Freja. Dét orker Freja ikke, og hun får far lokket til at sige, at de da skal en tur på stranden med Asger. Asger har godt nok ikke rigtig lyst til at komme stranden, men Freja insisterer. Og af sted kommer de. Med kanonkongedragt i tasken og en gammel slidt parasol. Desværre er fars gamle chef også på stranden, men da både chefens mega fede gummibåd og Frejas kanonkongedragt forsvinder må far træde til som den helt han alligevel er ... engang i mellem. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

18:50  

Y's Fantom Farmor (1:3)
Y's Fantom Farmor (1:3) Y keder sig - det er sommerferie - og hendes storebror synes, hun er vild barnlig og uinteressant. Heldigvis kommer Y's hemmelige Fantom Farmor hende til hjælp. Hun gi'r Y et opmærksomhedstrick, som ikke kan undgå at vække broderens interesse. Medvirkende: Fantom Farmor: Anne Marie Helger. Y: Sofie Trier. Manuskript og instruktion: Natasha Arthy.

19:05  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

19:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille De rette ord.

19:25  

Gæt med Emil
Gæt med Emil Mæhs trug

19:30  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Bondemandens kone giver Kragen en pandekage, og Kragen beslutter sig for at flytte ind hos dem.

19:40  

Bing
Bing Bilparkering. Den lille kanin Bing er opfindsom, kærlig og meget nysgerrig - præcis som alle andre tre-årige! Men det er ikke altid nemt at klare hverdagens mange små udfordringer, når man er en lille kanin - heldigvis har han Flop, der altid er klar med en hjælpende hånd og et godt råd, så Bing lærer nye, spændende ting hver eneste dag - det er nemlig en Bing-ting!

19:50  

Godnathistorier
Godnathistorier Det er blevet aften i Ramasjang og tid til at sige tak for i dag. Men før vi slukker lyset og siger godnat, er der lige tid til en rigtig go' godnathistorie. Hr. Skæg læser op af Cirkus Saragossa.

20:00  

Godnat - Ramasjang
Godnat - Ramasjang

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Vores vejr
Vores vejr

21:25  

X Factor Afgørelsen
X Factor Afgørelsen Det er blevet tid til at gå fra otte til syv deltagere. Seerne har stemt, og det er blevet tid til at synge for overlevelse i X Factor. De to i farezonen har et skud tilbage til at overbevise dommerne om, at de fortjener den ene plads videre i konkurrencen.

21:50  

Fredagsfilm: A-Team
Fredagsfilm: A-Team Fire benhårde, bindegale elitesoldater bliver hængt op på en forbrydelse, de ikke har begået. Heldigvis er den kradsbørstige kvartet ikke sådan at løbe om hjørner med, og snart går jagten på den skyldige ind. Det kommer ikke til at gå stille af sig. Hannibal Smith: Liam Neeson. Templeton "Face" Peck: Bradley Cooper. Charissa Sosa: Jessica Biel. Instruktion: Joe Carnahan.

23:40  

Strømer på stregen
Strømer på stregen Politimanden Wes Block står over for sit livs mest makabre sag, da en kvindemorder slår til i New Orleans. Alle ofrene dør under bizarre omstændigheder, og de færdes alle i det natklubmiljø, som Wes har bevæget sig i, efter han er blevet skilt. Wes kan ikke længere forklare sine to små piger, hvad han foretager sig om natten, når han burde have fri fra arbejde. Wes Block: Clint Eastwood. Beryl: Geneviève Bujold. Molinari: Dan Hedaya. Instruktion: Richard Tuggle.

DR2

21:40  

24 timer vi aldrig glemmer: Da Anker endte i Saddams sofahjø
24 timer vi aldrig glemmer: Da Anker endte i Saddams sofahjø I november 1990 er 32 danskere fanget i Saddam Husseins kløer. Krigen mod Irak er på vej, men danskerne må ikke forlade det stadig mere kaotiske land. Da tiden er ved at løbe ud, rejser Danmarks tidligere statsminister Anker Jørgensen til Irak for at forhandle med Saddam - på egen hånd og mod den danske regerings vilje. Hans mål er at få danskerne hjem. Men hvor mange kan han få ud? Og hvem må blive? I 24 timer vi aldrig glemmer får du historien om det største danske gidseldrama i vor tid - time for time. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

23:50  

The Whistleblower
The Whistleblower I 1999 udstationeres den unge betjent Kathryn Bolkovac i Bosnien som en del af FN's fredsbevarende mission. Snart opdager hun, at en gruppe FN-ansatte er dybt indblandet i en trafficking-organisation, der systematisk udnytter unge kvinder. Med livet som indsats begynder Kathryn at samle beviser mod sine egne kolleger for at sætte en stopper for de forfærdelige overgreb. Kathryn Bolkovac: Rachel Weisz. Peter Ward: David Strathairn. Jan Van Der Velde: Nikolaj Lie Kaas. Instruktion: Larysa Kondracki.

DR3

21:10  

Ultimate Rush III
Ultimate Rush III

21:45  

Uptown Girls
Uptown Girls New Yorker-pigen Molly Gunn er datter af en rocklegende og vant til at få alting serveret på et sølvfad. Men da hendes arv bliver stjålet, er Molly tvunget til at gøre noget, hun aldrig har gjort før - nemlig at få sig et job. Molly bliver barnepige for den otteårige, gammelkloge Ray Schleine. De to er som nat og dag, men inden længe udvikler de to et usædvanligt venskab. Molly Gunn: Brittany Murphy. Ray Schleine: Dakota Fanning. Roma: Heather Locklear. Instruktion: Boaz Yakin.

23:15  

Con Air
Con Air Et fly med USA's værste mordere og voldsforbrydere er på vej til et nyt topsikkert fængsel. Ombord er også den prøveløsladte Cameron Poe, der skal hjem til sin datters fødselsdag. Det bliver en rejse med forhindringer, for undervejs bliver flyet kapret af forbryderne. Nu må Poe forsøge at stoppe sine brutale medpassagerer, inden de massakrerer resten af de ombordværende. Cameron Poe: Nicolas Cage. Larkin: John Cusack. Cyrus "The Virus": John Malkovich. Instruktion: Simon West.

DR K

21:00  

Farewell-affæren
Farewell-affæren Under Den Kolde Krig forsøger den sovjetiske oberst Gregorjev at presse sit land til reformer ved at lække tusindvis af dokumenter til den stilfærdige, franske diplomat Pierre Froment. Franskmændene lader de værdifulde oplysninger gå videre til amerikanerne, men da obersten med kodenavnet Farewell også udleverer en liste med samtlige navne på sovjetiske spioner, begynder nettet at strammes om ham. Pierre Froment: Guillaume Canet. Sergej Gregorjev: Emir Kusturica. Feeney: Willem Dafoe. Instruktion: Christian Carion. ...

22:45  

Snabba Cash II
Snabba Cash II JW drømte om hurtige penge. Nu afsoner han en dom på fire år. JW har en plan, der skal bringe hans liv tilbage på rette spor. Men en skikkelse fra hans voldsomme fortid ændrer alt. Samtidig vender pusheren Jorge tilbage til Stockholm efter tre år i landflygtighed. Han har planer om en hurtig kokainhandel, men planerne kører hurtigt af sporet. JW: Joel Kinnaman. Jorge: Matias Padin Varela. Mrado: Dragomir Mrsic. Instruktion: Babak Najafi.

DR Ultra

21:00  

Ultra Factor
Ultra Factor

21:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

21:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

21:50  

Ultra Factor 2
Ultra Factor 2

22:10  

Godnat - Ultra
Godnat - Ultra

DR Ramasjang
DR1

01:30  

Kommissæren og havet: Et liv uden løgne
Kommissæren og havet: Et liv uden løgne To vennepar holder ferie på Gotland, da det ene par havner midt i et mareridt. Efter en middag med det andet par forsvinder deres lille datter sporløst. Er pigen blevet bortført? Og er hun stadig i live? Kriminalkommissær Robert Andersson leder efterforskningen af sagen, der snart tager en både overraskende og dramatisk drejning. Robert Andersson: Walter Sittler. Line: Paprika Steen. Karin Jacobsson: Sólveig Arnarsdóttir. Instruktion: Thomas Roth.

03:00  

Bergerac: Løn som forskyldt
Bergerac: Løn som forskyldt Beatrice Honeyman og hendes søn Eric har et horn i siden på Charlie Hungerford, deres tidligere arbejdsgiver. De beslutter sig for at tømme hans pengeskab, men uheldigvis bliver de opdaget af Bergeracs datter, Kim. Beatrice og Eric lokker Kim med ud på deres båd - og snart modtager Charlie et krav om løsepenge, hvis han have sit barnebarn tilbage i god behold.

03:55  

Mord i Skærgården: Inderst inde (1:3)
Mord i Skærgården: Inderst inde (1:3) Under stor festivitas kommer deltagerne i kapsejladsen Gotland Rundt i mål ud for skærgårdsøen Sandhamn. Men festen får en brat ende, da vinderbådens kaptajn pludselig styrter om - dræbt af et skud i brystet. Hvor kom skuddet fra? Og hvem affyrede det? Kriminalinspektør Thomas Andreasson får til opgave at finde svarene. Thomas: Jakob Cedergren. Nora: Alexandra Rapaport.

DR2

01:35  

60 Minutes
60 Minutes

02:20  

30 års krig i Guds navn 1989-2009 (2:2)
30 års krig i Guds navn 1989-2009 (2:2) Ti år efter, at Ronald Reagan havde udråbt sit korstog mod Sovjetunionen, sluttede Den kolde Krig, og verden begyndte at drømme om fred. Men Sovjetunionens sammenbrud bragte ikke fred. Tværtimod begyndte nye konflikter at blusse op på Balkan og i Mellemøsten, denne gang ikke for en ideologi, men i Guds navn - Jihad mod korstoget. Trods den religiøse retorik er hverken de to Golfkrige eller de andre krige i Guds navn, der har raset de sidste 30 år, egentlige religiøse krige, men i høj grad betinget af politiske, økonomiske og geopolitiske hensyn. .

03:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:00  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

01:40  

Identity
Identity Et voldsomt uvejr tvinger ti mennesker til at søge ly på et afsidesliggende motel - deriblandt en afdanket tv-stjerne, hendes chauffør, en callgirl, et nygift par, en politimand og en anholdt morder. De kender ikke hinanden, men snart begynder de at dø én efter én. Mistroen breder sig, og samtidig melder spørgsmålet sig, om det virkelig er en tilfældighed, at de alle er samlet. Ed: John Cusack. Rhodes: Ray Liotta. Paris: Amanda Peet. Manuskript: Michael Cooney. Instruktion: James Mangold.

03:05  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:20  

Udryddelsen af de europæiske jøder (2:8)
Udryddelsen af de europæiske jøder (2:8) Adolf Hitlers vision om et nyt Tyskland indebærer en komplet udryddelse af jøderne, og "Krystalnatten" i 1938 understreger hans alvor. Butikker bliver ødelagt, ejendomme bliver raseret, og tusindvis af jøder sendes i koncentrationslejre. Jøderne bliver betragtet som en herboende fjende, men de har ikke længere nogen mulighed for at flygte. Året efter invaderer Tyskland Polen, og 2. verdenskrig begynder.

01:15  

Amarcord
Amarcord Drengen Titta bor i en italiensk kystby i starten af 1930'erne. Hans barndom er præget af kærlige familieskænderier, charmerende livsappetit, evigt lokkende erotik, groteske typer og usandsynlige skrøner. Der er mange historier i instruktøren Fellinis varme og humoristiske mesterværk, som i sin tid modtog årets Oscar for bedste udenlandske film. Titta: Bruno Zanin. Gradisca: Magali Noel. Miranda Biondi: Puppela Maggio. Instruktion: Federico Fellini.

03:15  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (32:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (32:35) I 1986 eksploderede en af reaktorerne på atomkraftværket i Tjernobyl i det nuværende Ukraine og spredte store radioaktive skyer over Europa. Igor Kostin var en af de første fotografer på stedet, og en af de få overlevende. Ludmilas mand, Vasily, var en af brandmændene, der nedkæmpede ilden. Sytten dage efter døde han. Hans krop faldt bogstaveligt talt fra hinanden. En 30 kilometer zone omkring værket er stadig forbudt område, men en del gamle mennesker er illegalt vendt tilbage til deres hjem. I dag tilbyder rejsebureauer endagsture til værket og spøgelsesbyen Pripjat.

03:50  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (33:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (33:35) I 1989 blev den rumænske diktator Nicolae Ceausescu og hans kone Elena væltet og efter en summarisk rettergang henrettet for åben skærm. Geert Mak taler med to af soldaterne fra eksekutionspelotonen, en af dem i dag en velhavende forretningsmand med otte butikker. Men de fleste rumænere tjener i dag mindre end 150 euro om måneden, og mange længes tilbage til de gode gamle dage og har glemt alt om undertrykkelsen og fødevaremanglen. Også eksildigteren Mircia Dinescu er skuffet. Parlamentet består af de samme mennesker som for tyve år siden, og er ifølge Dinescu de eneste, der har tjent på revolutionen.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053837