dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 25. februar 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 25. februar 2016

DR1

00:10  

Blindt spor II (2:6)
Blindt spor II (2:6)

01:00  

I farezonen (31:61)
I farezonen (31:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:50  

Spooks (77)
Spooks (77) Et elitehold i den britiske efterretningstjeneste MI5 tager sig af alle forhold, der truer den nationale sikkerhed. Herunder organiseret kriminalitet, terroraktioner, våbensmugling og handel med ulovlige stoffer. Det er et krævende og livsfarligt job, der kan være svært at kombinere med et velfungerende privatliv.

02:45  

Antikduellen (17:30)
Antikduellen (17:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Peter Ry fra Brugtvare Terminalen i Viby mod Mads Holst, som har forretningen Green Square i København. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Frederikshavn og omegn. Sendt første gang 21.05.13

03:15  

Kender du typen? 2012 (9)
Kender du typen? 2012 (9) Kender Du Typen? er på opdagelse i en lejlighed med to altaner og et sørøverskib. I stuen er der udstillet to døde guldsmede og en ligeså død humlebi. Det er op til livsstilseksperterne Christian Grau og Anne Glad at regne ud, hvem der har fået plads til både døde dyr og pirater. Vært: Mads Steffensen www.dr.dk/kenderdutypen Sendt første gang 09.05.12

03:45  

Hammerslag 2010 (13)
Hammerslag 2010 (13) Hammerslag tager temperaturen på boligmarkedet i det østjyske. Hvad er prisen på en lækker lejlighed i centrum af Århus, et flot byhus med udsigt til havnen i Silkeborg og til slut en palælignende ejendom nord for Silkeborg? Boligerne er solgt på det opvågnende marked i sommeren 2010, og hvordan ser det lige ud?' www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 28.09.10

04:15  

Ønskehaven (5:8)
Ønskehaven (5:8) Hos familien Aaen i Fulden syd for Århus drømmer de 5 børn om en sjovere have. En svævebane, bue og pil og Tarzanland er de ønsker, som bliver til virkelighed. Så overraskelsen denne gang er til mor og far. Og til at designe et "forbudt for børn" område, har Ønskehaven denne gang bedt Master Fatman om hjælp. Vært: Camilla Ottesen. Sendt første gang 06.05.08

04:45  

Grauballemanden (3:3)
Grauballemanden (3:3) Sidste vinter var Grauballemanden på sygehus og gennemgik alverdens undersøgelser. Nu har eksperterne meldt tilbage, og i det tredje og sidste program om Grauballemanden får vi resultaterne. Og som det mest spændende får at vide og se, hvordan han så ud. Advarsel: Der vil i udsendelsen blive vist billeder, som vil give følsomme seere gåsehud over hele kroppen! Tilrettelæggelse: Søren Ryge Petersen. Sendt første gang 21.10.01

05:15  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:20  

DR-Friland: Frilandshaven (2:3)
DR-Friland: Frilandshaven (2:3) Den store terrasse med marksten og timian og fliser - genbrug til ingen penge. Og havedammen med planter og liv - til friluftsommer for både børn og voksne. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe Sendt første gang 21.05.03

05:45  

Dyrehospitalet (4:10)
Dyrehospitalet (4:10) Der er masser af eksotiske dyr og spændende steder på programmet, når seriens ny vært Jonas Leksell, tager os med på oplevelser både hjemme og ude i verden. I dag skal Jonas være med til at fange hunde i Indien, for i byen er man bange for rabies, og alle hunde skal derfor vaccineres. Hjemme har hesten Manolito fået alvorlig kolik, og hans ejer må tage nogle svære beslutninger, som kan være afgørende for, om Manolito vil overleve. Nordvision fra Sverige.

06:15  

Når chimpansen er mat i sokkerne
Når chimpansen er mat i sokkerne Chimpansen Sam har influenza. Som chef for chimpanseflokken i Givskud Zoo er det lidt af et problem - hvis det ikke var, fordi resten af flokken er forkølede. Og dyrlæger har Fanden skabt, mener både Sam og de fleste andre dyr i "Bag kulisserne i Zoo". Måske er det på grund af det lidt anstrengte samarbejdsklima, at chimpansen Malene, på trods af spiral, pludselig til alles overraskelse føder endnu en unge. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 20.01.00

06:45  

Timm og gryderne (4:6)
Timm og gryderne (4:6) Kokken Timm Vladimir er som de fleste danskere vild med mad fra alle verdenshjørner. I Timms madprogram bliver han inviteret indenfor hos mødre, døtre, familier, der vil lære ham at lave de bedste retter fra deres hjemland. I aftenens program skal Timm lære at lave rigtig kroatisk mad hos en familie i Gentofte. De skal overbevise ham om at østeuropæisk mad sagtens kan være farverig og fuld af smag. Og så må Timm selv til gryderne for at imponere både sine læremestre, søster og svoger, når han inviterer til kroatisk middag i sit køkken.

07:15  

Når laksen yngler
Når laksen yngler Hver sommer vender de voksne Stillehavslaks tilbage til de ferskvandsfloder i Canada og Alaska, hvor de blev født, for selv at gyde. Rejsen er lang, og der er mange forhindringer undervejs, men laksene trodser alle farer og ender som regel med at ofre deres liv for selv at gyde og føre slægten videre.

08:10  

De flyvende læger (60:224)
De flyvende læger (60:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

08:55  

De flyvende læger (61:224)
De flyvende læger (61:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

DR2

00:40  

Sandheden om LSD
Sandheden om LSD Ved en tilfældighed snarere end ved et bevidst forsøg gør den schweiziske kemiker Albert Hoffmann i foråret 1943 en opsigtsvækkende opdagelse. Han indser hurtigt, at han står med et kraftfuld molekyle, et stof, der ikke kun vil have betydning for den videnskabelige verden. Martin Witz dokumentar er en undersøgelse af vores problematiske forhold til LSD fra dengang og op til i dag.

01:35  

Barn i en krigszone
Barn i en krigszone I december 2008 begyndte det israelske militær en 22 dage lang kamp i Gaza for at udrydde Hamas. Under kampene blev mere end 1300 palæstinensere dræbt i Gaza, mange af dem børn. Efter krigen var byen en stor ruinhob, og den israelske blokade forhindrede indbyggerne i at genopbygge deres huse. Instruktøren Jezza Neumann har lavet et chokerende og tankevækkende portræt af en håndfuld af de børn, hvis liv er blevet uigenkaldeligt skadet af krigen. Den 10-årige Loay blev ramt af et missil og blev blind, Ibraheen på 11år ser sin fiskerfamilie truet på sit levebrød, den 9-årige Amal har konstante smerter efter granatsplinter i hovedet og tabet af både sin lillebror og far, mens hendes 12-årige storebror Mahmoud er vred og forvirret og kun kan tænke på hævn.

02:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

DR2 Morgen
DR2 Morgen DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

DR3

01:05  

Planet Science: Pluto
Planet Science: Pluto Pluto befinder sig i yderkanten af solsystemet - faktisk mere end 5,6 milliarder km væk fra Jorden. Selv med verdens bedste rumteleskop, Hubble, kan det være svært at studere den i detaljer. Alligevel har en gruppe videnskabsfolk dedikeret deres forskning til at gøre os klogere på den mystiske dværgplanet.

01:55  

Fif TV (3)
Fif TV (3) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. Fif TV bliver en grim fornøjelse i dag. Det skal nemlig handle om L*RT, og vores vært Anders Hagen skal ved at undersøge sit eget finde ud af, om han er helt rask.

02:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:30  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

07:00  

Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop
Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med Barthelot som laver øvelser for 'ryg og lænd', så har vi træning for at få 'faste lår' med Yvonne, og til sidst får vi 'kål på kontorkroppen' med Anne Kathrine.

DR K

00:10  

Den hvide soldat
Den hvide soldat Fransk Indokina, 1945. Soldaterne Robert og André opdager, at deres mission går ud på at nedkæmpe de vietnamesiske frihedskæmpere. Robert er parat til at gå i krig mod enhver fjende af Frankrig. André vælger derimod at slutte sig til frihedskæmperne. De to venner er nu blevet fjender, og deres veje skilles. Men en dag møder de igen hinanden... Robert: Abraham Belaga. André: Emile Berling. Instruktion: Erick Zonca.

02:35  

Hvem er Vivian Maier?
Hvem er Vivian Maier? Maier (1926-2009) regnes i dag for en af det 20. århundredes bedste gadefotografer, men da hun levede, opfattede man hende som en lidt indesluttet barnepige. Maier blev født i New York, men voksede op i Frankrig, og da hun flyttede tilbage til USA, tilbragte hun de næste fyrre år i Chicago som barnepige og fotograf. Hun tog over 100.000 billeder uden at vise dem til nogen. Maiers stemningsfyldte fotografier chokerer kunstverdenen, da instruktøren John Maloof tilfældigvis på en auktion køber hendes negativer og vælger at udgive hendes billeder. Maiers liv og kunst udforskes gennem hendes fotografier, film og interview med folk, der troede de kendte hende.

03:55  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (30:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (30:35) "1977 - Vesttyskland" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) Da Andreas Baader, Gudrun Ensslin og Jan Carl Raspe den 18. oktober 1977 begik selvmord i deres celler i det topsikrede Stammhein fængsel, mistede den tyske instruktør Volker Schlöndorff sine sidste illusioner. Hvorfor havde så mange på den intellektuelle venstrefløj i Vesttyskland kunne sympatisere med den ukontrollerede vold, som Rote Arme Fraktion havde udøvet? Og hvilken rolle spillede DDR, når nogle RAF-medlemmer kunne modtage våbentræning, og andre trække sig tilbage og under falsk navn starte en ny tilværelse i DDR. Till Meyer fra den revolutionære '2. juni Bevægelse' sluttede sig oven i købet til Stasi, og kan stadig ikke komme sig over kapitalismens sejr.

04:35  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (31:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (31:35) 1984 blev et afgørende år for strejkelederen Dave Douglass, 'Red Danny', fra minebyen Hatfield. Margaret Thatcher ville en gang for alle bryde fagforeningernes magt og satte hårdt mod hårdt. Tusinder af minearbejdere kæmpede mod politiet for åben skærm. Thatchers pressesekretær, Bernard Ingham, er ikke i tvivl, når han ser tilbage. Det handlede om kampen for magten. Hvem ledte Storbritannien? Fagforeningerne eller landets premierminister. Thatcher vandt efter et års kamp, og i Hatfield ser man stadig skævt til skruebrækkerne, der valgte at gå på arbejde under strejken.

05:14  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

05:15  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:30  

Historiske haver - Tirsbæk og Engelsholm
Historiske haver - Tirsbæk og Engelsholm To fine herregårdshaver anlagt for 250 år siden - er næsten forsvundet i ukrudt. Nu skal de sættes i stand. www.dr.dk/historiskehaver Sendt første gang 10.10.10

07:00  

Solens mad
Solens mad Cimbrerne er et gammel tysk folk, der lever nord for byerne Verona og Vicenza i Italien. Deres sprog hedder tautsch og er en gammel bayersk dialekt. Cimbrernes madkultur bygger både på gamle tyske traditioner og et langt mere moderne køkken. Her bydes der på folkefest, når indbyggerne i byen Zugliano skal afgøre, hvem der tilbereder den bedste pattegris i byen og vi skal også stifte bekendtskab med deres mest berømte ost, Asiago-osten. Nordvision fra Sverige.

07:30  

Solens mad
Solens mad Giovanni Denardin er bonde og er en af de bare 38.000 ladinere, der endnu er tilbage. Det lille nærmest ukendte folkeslag lever ved Dolomitterne i Italien nær ved den østrigske grænse. Det ladinske køkken er robust, mere præget af Østrig end af Italien, og her ses en mangfoldighed af spændende retter. Nordvision fra Sverige.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den af malerier af Jens Peter Sinding Jørgensen. www.dr.dk/morgenandagten

08:25  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

08:26  

Kulturkatedraler: Centre Pompidou (6:6)
Kulturkatedraler: Centre Pompidou (6:6) Centre Pompidou, designet af Renzo Piano og Richard Rogers i 1977, er både et demokratisk løfte og et lystigt utopi, der tilbyder en bred vifte af kultur til en bred vifte af besøgende. Ligesom en lufthavn fyldt af en spændt energi fra rejsenede som begynder en færd, pulserer centeret af en forventningsglæde fra de besøgende, der er på vej til gallerierne, arkiverne, bibliotekerne, performance rummene, biograferne, en restaurant eller en udsigtsplatform. Centre Pompidou af Karim Ainouz forestiller sig en dag i dette parisiske landemærkes liv, bevæger sig igennem dets futuristiske glasrørs elevatorer, holder pause ved dets dramatiske udsigter over Paris og mange kollektioner af moderne kunst og udforsker dets hemmelige rum. Pompidou er som en enorm magnet i byens kerne, og filmen fanger bygningens appel til dens mange forskellige besøgende: lokale og udenlandske, nyligt indviede og gamle stamgæster.

08:50  

Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen.
Danske Mad Men: Fede tider i reklamebranchen. Peter Hiort og Morten Jersild har arbejdet hele sommeren på at bringe Danmark tættere på et nej til EF. Men folkebevægelsen har ingen penge og tiden er ved at løbe fra D´herrer. Hjælpen kommer i form af et telefonopkald fra en ukendt mand der vil mødes med Hiort for at overrække nogle papirer fra ja-sidens kommende kampagne. Nu bliver der knoklet til ud på de lyse timer og resultatet sætter et ramaskrig i gang i medierne, tv avisen og folketinget - for opfattelsen er at det er ufine metoder der er i brug. Sendt første gang 25.11.11

DR Ultra

06:00  

Tintin
Tintin Tintin i Tibet (1:2)

06:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:30  

Cowboy, indianer og hest
Cowboy, indianer og hest Belgisk animationsserie om en cowboy, en indianer og en hest, der bor i samme hus, hvor de forsøger at få det hele til at fungere trods modsætningerne og en hel mængde vanvittige hændelser.

06:35  

Splint & Co.
Splint & Co. Tegnefilmserie med dansk tale om piccoloen Splint og journalisten Kviks oplevelser.

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

07:10  

Isas Stepz (32)
Isas Stepz (32) Dansekonkurrencen Isa afholder en prøve, for at vælge de bedste dansere til holdet. Men Marco bliver sur over, at han ikke bare kan komme på holdet. Især da han finder ud af, at Isa ikke selv skal til prøve. Derfor bliver de begge nødt til at konkurrere om en plads.

07:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:35  

Uglen
Uglen Latter-uglen.

07:40  

Danmarks vildeste maskine
Danmarks vildeste maskine Liebherr 984 - gravemaskine

07:50  

Oscars oase
Oscars oase Rocos skat

08:00  

Ultra Nas (3)
Ultra Nas (3) Ultra Nas! er med, når Linnus skal have gips på armen. Kåre og Emil tester, hvor meget et nys egentlig spreder sig - og så kigger de nærmere på hjernen.

08:25  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

08:50  

Kvit eller dobbelt
Kvit eller dobbelt Kun de største nørder, der ved ALT om ét bestemt emne, går hele vejen til boxen og vinder 4000 kr. Hvis der svares rigtigt fordobles gevinsten, men ét forkert svar og du mister det hele. Det her er nemlig Kvit eller Dobbelt! I denne omgang skal Asta på 9 år quizze i popikonet Michael Jackson, og Louis på 11 stiller op i 2. Verdenskrigs militærhistorie.

DR Ramasjang

05:30  

Humf
Humf Tegnefilm for børn. Tag med lille Humf, når han fuld af forundring tager på opdagelse i den store vide verden omkring ham. Humf er 3 år og fuld af hår. Han er lav og lilla, rund og sød. En tankefuld og selvbevidst lille fyr, der lytter til sin mor og far, men i sidste ende går sine egne veje.

05:40  

Kære Sebastian
Kære Sebastian Sebastian besøger et af de mærkeligste dyr i verden: en aardvark, som er et jordsvin med en trompetformet snude. Aardvarken er et meget sky nat dyr, som er specialist i at grave.

06:00  

Gæt med Emil
Gæt med Emil Find Emils venner

06:10  

Pingu
Pingu - driller.

06:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille I skole.

06:25  

Små kartofler
Små kartofler Syng med når de fire små kartofler tager på eventyr. Selv om de er kartofler, elsker de nemlig at synge og lege!

06:30  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Nogen har foræret Bugge et flyvende tæppe, og Bugge er ikke sen til at finde ud af, at man kan tjene penge på at flyve rundt med vennerne. Men så nemt går det nu ikke, for tæppet vil også have løn for at flyve, og så er den gode forretning ikke så god mere.

06:45  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

07:00  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den Sure Mand i det store hus har taget alle børnenes bamser og vil bruge dem som brænde i pejsen. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få bamserne tilbage.

07:30  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

07:40  

Postmand Per
Postmand Per En morgen er Poul lidt sløj, så han får lov til at blive hjemme fra skole. Men han skal blive i sin seng. Og imens han ligger dér og dovner, kommer Emil på afveje og må reddes af Anna.

08:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe Svensk serie efter Astrid Lindgrens bog.

08:30  

Humf
Humf Tag med lille Humf, når han fuld af forundring tager på opdagelse i den store vide verden omkring ham. Humf er 3 år og fuld af hår. Han er lav og lilla, rund og sød. En tankefuld og selvbevidst lille fyr, der lytter til sin mor og far, men i sidste ende går sine egne veje.

08:40  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Det er sådan en dejlig dag, og Bugge føler sig lidt rastløs. Han har lyst til at lave noget anderledes. Hans venner vil gerne støtte ham, så de arrangerer en lille udflugt med madkurv. Og den bliver også helt anderledes end forventet.

08:55  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

 
DR1

09:40  

Downton Abbey III (9:10)
Downton Abbey III (9:10) Et år er gået. Beboerne på Downton sætter kurs mod det skotske højland for at besøge Violets grandniece Rose og hendes forældre. Familien får en varm modtagelse, men alligevel står det hurtigt klart, at der hersker en anspændt stemning mellem dens værter.

10:30  

Antikkrejlerne (22)
Antikkrejlerne (22) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (23)
Antikkrejlerne (23) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

DR2 Morgen (G)
DR2 Morgen (G) DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

11:00  

Penge
Penge

11:25  

Kina om Kina (4:8)
Kina om Kina (4:8) Efter revolutionen i 1949, var de love, der blev vedtaget omkring ligestilling mellem kønnene, et kæmpeskridt for det kinesiske samfund. Også de nyere økonomiske reformer har gavnet kvindernes liv. Alligevel er Kina stadig det eneste land i verden, hvor flere kvinder end mænd begår selvmord.

11:55  

Kina om Kina (5:8)
Kina om Kina (5:8) De ældre og midaldrende i dagens Kina er vokset op under den hurtigste økonomiske vækst i historien. Men hvordan vil det blive for deres børn?

DR3

11:00  

Fif TV (3)
Fif TV (3) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. Fif TV bliver en grim fornøjelse i dag. Det skal nemlig handle om L*RT, og vores vært Anders Hagen skal ved at undersøge sit eget finde ud af, om han er helt rask.

11:30  

Knald eller fald (6:6)
Knald eller fald (6:6) Danmark er det land i Europa der har flest engangsknald - og vi skammer os bestemt ikke over, at have uforpligtende sex. Men hvordan kan du egentlig vide, om det er uforpligtende sex eller den helt store kærlighed, når du hopper i seng med et fremmed menneske? To par deler ud af deres intime historier og fortæller om deres første tur på lagnerne. Derefter er det op til to eksperter, at finde frem til hvem af de to par der har haft et engangsknald og hvem der i dag er kærester. ¶I dagens program, bliver biologien sat på prøve, da Lene og Tony skal opklare hvilket par der i dag er blevet kærester - udfordring er bare, at de to par er homoseksuelle, og hvilke videnskabelige teorier kan de to eksperter så læne sig op ad?

DR K

09:20  

Hatten i skyggen (3:8)
Hatten i skyggen (3:8) - en improviseret komedie om livet i et lille fængsel med HATTEN RUNDT-holdet. Hvorfor bruger TV-silden Misse så mange fremmedord? Hvordan lyder Luffes sang om fiskefilet? Og hvad går psykologens terapi ud på? Sendt første gang 2002

09:50  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. landet med 20 millioner mennesker, der ikke må kalde sig et land, Karen Blixen, der får en fornem pris, Erhard Jacobsen og skattereformen, Sønderjylland, der fejrer Dronning Ingrid, to historiske broer i Frederikssund, statsminister Stauning i Aalborg og Diana Ross i København. Redaktion: Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Torben Molsner. Sendt første gang 1998

10:20  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. Kong Frederik på efterårsmanøvre, en kendt dansk politiker, der bliver bedt om at trække sig, fordi han har spekuleret i obligationer, Elton John, der holder auktion, fordi han synes han er blevet for gammel, Berlin, der får norsktalende borgmester, en landskendt vognstyrer, der skifter spor til et helt andet job, og Prins Joachim, der fortæller rejseoplevelser. Redaktion: Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Torben Molsner.

10:55  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (22:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (22:35) "1946 - Israel og Europa" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) Der skulle gå lang tid efter krigen, før Europa var i stand til at leve med skammen over jødeforfølgelsen. I lang tid efter var der europæiske lande, der fortrængte deres andel i holocaust. Nogle lande har aldrig gjort det. I Israel møder Geert Mak nogle af de såkaldte hævnere. Aldrende jødiske mænd og kvinder, der forgæves forsøgte at forgifte seks millioner tyskeres drikkevand.

11:35  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (23:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (23:35) "1948 - Sovjetisering af Østeuropa" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) I 1948 blev mange velansete tjekkiske familieforetagender nationaliseret. I 1990 vendte den tidligere ejer af et glasværk, der dengang var en blomstrende forretning, tilbage for at finde sit glasværk næsten i ruiner. Han forsøger at starte værket op på ny, men ikke alle i landsbyen, der i fællesskab har ejet værket i halvtreds år, hilser ham velkommen.

DR Ultra

09:30  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard

09:45  

Mig og min robot
Mig og min robot Kardinalt kaos.

10:00  

Store NØRD
Store NØRD Værter: Simon Bressendorf og Søren Thor Jørgensen. Ja - vi nørder igennem! Giver fuld gas på maskiner og eksperimenter, udsætter os selv for alle naturens kræfter og bygger de vildeste opfindelser.

10:30  

Oscars oase
Oscars oase

10:40  

Dagens ret
Dagens ret Foccacia Jose og Chris laver i dag Foccacia som er et italiensk brød, der kan være lidt svær at udtale. Brødet kan bruges som tilbehør til alle mulige retter, men i dag laver Jose og Chris det om til en lækker sandwich, efter de har bagt brødet og lavet sjov i køkkenet.

10:50  

Ultras bedste (19)
Ultras bedste (19) Ultras Bedste er de seje børns eget program og indeholder alt fra anderledes pyjamas parties til life hacks - alt sammen leveret af Ultras spirende børnetalenter. I hvert program behandles emner, som optager børn i aldersgruppen - blandt andet venskab, kærlighed, og det at skabe sin egen identitet. I dette program kan du blandt andet møde tre veninder, som holder pyjamasparty i Den Blå Planet, og to drenge, der tester, hvordan det er at være baby - og så får du forklaringen på, hvordan Danmark kunne vinde EM i fodbold i 1992

11:05  

Wild Kratts
Wild Kratts

11:30  

Voksenfælden
Voksenfælden

DR Ramasjang

09:10  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes cykler, og han klipper egerne af hjulene og bruger dem som fonduepinde. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få cyklerne tilbage.

09:40  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

09:50  

Postmand Per
Postmand Per Til den store go-cart-konkurrence deltager både børn og voksne. Der er stramme regler for, hvordan vognene skal være, og selvfølgelig er det forbudt at sætte motor i.

10:10  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe Svensk serie efter Astrid Lindgrens bog.

10:40  

Dyrenes ø (7:13)
Dyrenes ø (7:13) I en storm strander en lille puddelhund på øen. Og så kommer bavianen Bob på arbejde. Tegnefilmserie med danske stemmer om en gruppe dyr, som på en flydende ø forsøger at slippe væk fra menneskenes forfølgelser.

11:05  

Postmand Per: Specialposttjenesten
Postmand Per: Specialposttjenesten

11:20  

Ramasjang Mysteriet
Ramasjang Mysteriet Hvor er Bjørnen Bjørn? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

11:50  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. Alexander er rigtig træt af det dumme fantasi-monster, der gemmer sig under hans seng. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta og hjælper ham med at buste det. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

DR1

12:00  

Antikduellen (18:30)
Antikduellen (18:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Peter Ry fra Brugtvare Terminalen i Viby mod Mads Holst, som har forretningen Green Square i København. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Kolding og omegn. Sendt første gang 22.05.13

12:30  

Kender du typen? 2012 (10)
Kender du typen? 2012 (10) I aften er Kender Du Typen? på besøg hos en kendt dansker, som har en container stående i forhaven, børster tænder 5 gange om dagen og ofte bærer kasket. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau får deres sag for, når de skal gætte, hvem der bor med et Steinway-flygel i stuen og ansatte i kælderen. Vært: Mads Steffensen www.dr.dk/kenderdutypen Sendt første gang 16.05.12

13:00  

Hammerslag i New York
Hammerslag i New York Hammerslag er taget til byen over dem alle, New York. I denne julespecial skal mæglerne gætte priser på de mest fantastiske storbylejligheder, dem man kun kender fra film og tv. Priserne er høje, meget høje. Programmet viser også alt det uden om boligerne, der gør byen helt særlig. Shopping, seværdigheder, mad og spændende mennesker. www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 25.12.10

14:00  

Dommer John Deed (23:25)
Dommer John Deed (23:25) To sager sender atter John Deed på kollisionskurs med magtens mænd. En kvinde hævder, at signalet fra en telefonmast har gjort hende uhelbredeligt syg. Det er en sag, som indenrigsministeren vil gøre alt for at undgå at tabe. Samtidig kontaktes Deed af en kvinde, der hævder, at hendes familie blev forgiftet af forarmet uranium brugt af den britiske hær under Irakkrigen. Nu vil hun rejse sag mod den britiske regering.

DR2

12:25  

Iran - A-bombe for en hver pris
Iran - A-bombe for en hver pris Et af Vestens vigtigste forsvarsmål lige nu er, at sætte en stopper for Irans atomprogram, og det har uden underdrivelse absolut førsteprioritet for Israel. Men Vesten har ikke altid været så nervøs ved tanken om et iransk atomprogram. Faktisk har både USA og Europa spillet en central rolle i opstarten. Men hvad der begyndte med en amerikansk velsignelse i form af 'Atomer for fred' programmet i 1960'erne, har i løbet af de sidste 50 år udviklet sig til en dødsensfarlig legen katten efter musen med Det Internationale Atomenergiagentur, og med hjælp fra Kina og Rusland og centrifuger fra Pakistan, er Iran nu godt på vej til at udvikle atomvåben. Hvad vil konsekvensen af et atombevæbnet Iran være? Hvordan vil Israel reagere, og kan det overhovedet lade sig gøre at stoppe atomprogrammet nu?

13:20  

Jimmys helte (3:6)
Jimmys helte (3:6) Jimmy Doherty tager rundt i Storbritannien for at udforske, hvordan fremtidens landbrug kommer til at tage sig ud. Landmændene i det nordlige England er langsomt på vej frem efter flere års modgang. Jimmy leder efter får på bjergskråninger, høster rabarber ved levende lys og hakker sig igennem en skov, der er beregnet til at producere elektricitet.

14:20  

Jimmys helte (4:6)
Jimmys helte (4:6) Jimmy Doherty tager rundt i Storbritannien for at udforske, hvordan fremtidens landbrug kommer til at tage sig ud. I Nordirland er landmændene i fuld gang med fornyelser uden at sætte traditionerne over styr. Han opdager hemmeligheden bag bacon uden tilsætningsstoffer, kunsten at pløje; hvorfor Storbritannien stadig trues af den kartoffelsygdom, der var årsag til den irske hungersnød, og undersøger om det er rigtigt, at dyr uden stress giver bedre kød.

DR3

12:00  

Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (5:10)
Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (5:10)

12:45  

Ripper Street (11)
Ripper Street (11) Et prominent medlem af Londons byråd bortføres. Under sin efterforskning møder politiinspektør Reid byrådsmedlemmet Jane Cobden, der er den første kvinde nogensinde til at beklæde posten som lokalpolitiker. Men så viser det sig, at kidnapperne er tilhængere af Cobdens synspunkter, dog på en meget ekstrem måde. Spørgsmålet er, om den afholdte Cobden har noget med forbrydelsen at gøre!

13:35  

Ripper Street (12)
Ripper Street (12) En irsk terrorist er flygtet fra fængslet, og allerede dagen efter sker der et mord: en fremtrædende modstander af løsrivelsesbevægelsen findes død. Kriminalinspektør Abberline er overbevist om, at det er det Irske Republikanske Broderskab, der står bag attentatet. Han beordrer derfor politiinspektør Reid til at gå under-cover i irske undergrunds-kredse for at opklare mordet.

14:30  

Danmarks bedste maskot (1:7)
Danmarks bedste maskot (1:7) Isbjørne, ulve og nøgne-streakere. Kampen er i gang Otte af Danmarks bedste klub-maskotter kæmper om blive den allerbedste. Hvem kan fange flest nøgne mennesker på tid - og hvem har evnerne og modet, når der skal dystes på mini-motorcykler? Kampen om at blive Danmarks bedste maskot er ikke for sarte sjæle eller bjørne og allerede i første program kæmper maskotterne, så blodet sprøjter. (En kamp for at undgå den frygtede eliminerings-dyst, som sender en maskot ud af kampløbet om at blive den allerbedste.)

DR K

12:10  

En verden fyldt med ord (3:5)
En verden fyldt med ord (3:5) Mennesket har en unik evne til at tale og bruge sproget til at kommunikere, og det adskiller os fra alle andre arter. Stephen Fry undersøger med ægte nysgerrighed og lidt humor sprogets oprindelse og udvikling i håbet om at få svar på, hvorfor vi har et sprog. Der findes bandeord i alle sprog, men det er forskelligt, hvad vi betegner som bandeord. Stephen Fry fokuserer her på de tabuiserede og politisk ukorrekte ord og deres funktion i sproget.

13:10  

Taxa (18:56)
Taxa (18:56) René får en kunde, som efter først at have skaffet sig en masse penge, skal køres til et besynderligt sted, mens Lotte får problemer med Claus, som bliver endnu værre, end hun havde frygtet. Det ser ud til, at den aftale om overtagelse af Husum-Taxa, Verner og Birgit har forhandlet hjem, falder til jorden - til City-Bilens fordel. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Laura Christensen, Søren Spanning, Helene Egelund, Dorte Højsted, Holger Perfort, Robert Reinhold, Lisa Thorslunde, Bent Mejding, Jens Jørn Spottag, Ebbe Trenskow. og Torben Jensen. Manuskript: Anders Refn og Stig Thorsboe. Instruktion: Anders Refn. Foto: Ole Schultz. Svenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

13:50  

Taxa (19:56)
Taxa (19:56) Lotte er blevet fængslet efter drabet på Claus, og de beviser, der kunne underbygge, at hun handlede i selvforsvar er tilsyneladende forsvundet - imens er Fie gået i baglås, selv om både Mike og Stine prøver at hjælpe. På Krone-Taxa er der store problemer med de nye vognmænd - og så står Verner igen ansigt til ansigt med Kirsten. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Ann Eleonora Jørgensen, Laura Christensen, Helge Scheuer, Bent Mejding, Birthe Neumann, Torben Jensen, Claus Bue, Jens Jørn Spottag, Benny Hansen, Dorte Højsted, Henrik Larsen, Thomas Vilstrup, Ole Lemmeke, Sophie Louise Lauring og Søren Spanning. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Jørn Faurschou. Foto: Henrik Jongdahl, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:30  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal fra 1998 med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. tyske soldater og britiske statsborgere, klude, der bliver til vat, en prins, der pavestolt inspicerer sit land nedefra, om kongeligt guld og elfenben, kongelige perler, krystaller og ædelstene, tilmed i farver, om sporvognens fremtid, om Carlsen, der altid var go', om østtyskere, der stormer en vesttysk ambassade, om en kendt dansk politiker på kanten af sin karriere, og om fodbold og litteratur. Sendt første gang 1998

DR Ultra

12:00  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:15  

Riisings flotte talkshow II (1)
Riisings flotte talkshow II (1) Den altid flotte og generøse Jacob Riising er tilbage med et overflødighedshorn af spas og løjer for børn og andre mennesker, når den nye sæson af Riisings flotte talkshow går i luften. Flothedsskalaen er i fare for at blive sprængt, når flotte Riising veloplagt og velklædt får besøg af Christianerne Fuhlendorf og Schaumburg-Müller. Det bliver til en spændende dyst på maskinsyning og rollespil, og både Jacob og Christianerne får rig lejlighed til at vise nye sjove og ikke mindst flotte sider af sig selv.

12:45  

Tintin
Tintin Tintin i Tibet (1:2)

13:10  

Redakai
Redakai

13:30  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

14:00  

Unik
Unik Sofie besøger rockbandet "The Agency", som består af 3 drenge og en pige. Sammen skal de på Danmarks Største Børnefestival: Vilde Vulkaner, hvor "The Agency" skal spille deres hidtil største koncert. Undervejs vil Sofie hjælpe bandet med at reklamere for koncerten, og så har hun en mega cool overraskelse med til alle fire i bandet.

14:20  

Uglen
Uglen Højere - hurtigere - Ugle.

14:30  

Julie (4:4)
Julie (4:4) Julie er helt alene og er klassens nye mobbeoffer. Den længe planlagte lejrtur nærmer sig. Julie vil ikke med, men hendes mor får Julie overtalt til ikke at ligge under for de andres mobning og tage med på turen. Julie tager afsked med sin far, der skal ud at rejse igen. På lejrturen sejler Trine og Lulu ud i en robåd, mens Julie ser til inde fra land. Trine falder overbord og er ved at drukne. Skal Julie redde Trine? - og ser Julie nogensinde sin far igen? Julie: Julie Wright Far: Mads Mikkelsen Mor: Iben Hjejle Trine: Cecilie Bøcker Rosling Lulu: Camille Steen

DR Ramasjang

12:05  

Sigurds Bjørnetime
Sigurds Bjørnetime Nu kører Bussen! Kan du lide at køre bus? Bjørnen Bjørn og Sigurd kan godt lide det! Familien Finger kan også bruge en bus! Manuskript og medvirkende: Sigurd Barrett. Dukkespillere: Gitte Melgaard og Karin Prosberg Hansen. Tilrettelæggelse: Finn Bentzen. Producer: Birgit Jensen.

12:35  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

12:55  

Onkel Reje og børnenes brevkasse
Onkel Reje og børnenes brevkasse Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

13:05  

Blyppernes første år (4:10)
Blyppernes første år (4:10) Hvem sover hvor? Tom - spillet af Peter Frödin - vil have baby-vuggerne ud af soveværelset og ind i børne- værelset. Vivi - spillet af Hella Joof - vil gerne kunne passe sin gamle uniform i str. 36, og de glemmer helt, at Blypperne har ½års fødsels- dag. Agenterne går i gang med plan 4. Manuskript: Kit Goetz. Instruktion: Ulla Raben.

13:30  

Skæg med bogstaver
Skæg med bogstaver Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet K, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en kost til sin øde ø. www.dr.dk/oline

13:55  

Ramajetterne
Ramajetterne Lavsæson. Panikken spreder sig i Ramasjang Lufthavnen. Der er ingen fly i luften, ingen kufferter i bagagekælderen og Sus har ikke været på vingerne i tre dage. Ender lufthavnen med at lukke?!

14:20  

Min fede fridag (5:5)
Min fede fridag (5:5) Mikkel elsker at holde fridag og i dag skal han opleve, hvordan Sally på 6 år holder den fedeste fridag. Det bedste Sally ved, er at tage på fisketur. Se med, når Mikkel sætter gang i en fiskekonkurrence om hvem, der først får en fisk på krogen!

14:35  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog - om dengang Viggo kaldte Bamse "en Guttermand". Bamse bliver jaloux på Kylling og Viggo, som spiller sammen på mundharpe og vaskebræt. Medvirkende: Henrik Lykkegaard, Brian Patterson og Claus Bue. Manuskript: Elin Bing. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

DR1

15:30  

Fader Brown (36)
Fader Brown (36) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

16:15  

Fader Brown (37)
Fader Brown (37) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

17:00  

Downton Abbey III (10:10)
Downton Abbey III (10:10) Familien fra Downton besøger Violets grandniece Rose og hendes forældre i det skotske højland. Nogle af tjenestefolkene er blevet tilbage i Downton. Sammen tager de en tur i tivoli, og snart er der både romantik og øretæver i luften.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:20  

Jamies mad på 15 minutter (31)
Jamies mad på 15 minutter (31) Kan man lave to retter lækker mad på 30 minutter? Ja. sagtens, siger Jamie Oliver, der her viser, at det ikke handler om at gå på kompromis med kvaliteten, men om at være organiseret, arbejde hurtigt og kende nogle fiffige genveje og smarte tricks.

15:45  

Jamies mad på 15 minutter (32)
Jamies mad på 15 minutter (32) Kan man lave to retter lækker mad på 30 minutter? Ja. sagtens, siger Jamie Oliver, der her viser, at det ikke handler om at gå på kompromis med kvaliteten, men om at være organiseret, arbejde hurtigt og kende nogle fiffige genveje og smarte tricks.

16:10  

Jamies mad på 15 minutter (33)
Jamies mad på 15 minutter (33) Kan man lave to retter lækker mad på 30 minutter? Ja. sagtens, siger Jamie Oliver, der her viser, at det ikke handler om at gå på kompromis med kvaliteten, men om at være organiseret, arbejde hurtigt og kende nogle fiffige genveje og smarte tricks.

16:35  

Jamies mad på 15 minutter (34)
Jamies mad på 15 minutter (34) Kan man lave to retter lækker mad på 30 minutter? Ja. sagtens, siger Jamie Oliver, der her viser, at det ikke handler om at gå på kompromis med kvaliteten, men om at være organiseret, arbejde hurtigt og kende nogle fiffige genveje og smarte tricks.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen DR2 Dagen lægger tankevækkende perspektiv på dagens vigtigste begivenheder.

DR3

15:00  

X Games: Oslo, direkte
X Games: Oslo, direkte Kl. 15.00: Snowboard SuperPibe kvalifikation (m). ca. kl. 17.30: Skateboard Street - runde 1 (m). ca. kl. 19.00: Skateboard Street finale (m/k).

DR K

15:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. udenlandsk kongebesøg i København, tre nordiske prinsesser i Hollywood, sønderjysk tv-morgensang, om et af Poul Reumerts mange jubilæer, og billeder fra en betydelig belastningsprøve af en kendt københavnsk bro. Redaktion: Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Torben Molsner.

15:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om en litterær dødsdom, om skat på huller i isen, om en kongelig opskrift på sælfangst og om krig i Mellemøsten. Redaktion: Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Torben Molsner.

16:05  

2. Verdenskrig og Hitlers bløde underliv (2:2)
2. Verdenskrig og Hitlers bløde underliv (2:2) Briterne kæmpede i den 2. Verdenskrig for at slå Hitlers nazistiske Tyskland, men hvorfor så udkæmpe drabelige slag i Nordafrika og Italen? Den britiske historiker David Reynolds undersøger Winstons Churchills overbevisning om, at landene omkring Middelhavet var Hitlers 'bløde underliv'. Og hvordan denne overbevisning nærmest udviklede sig til en besættelse for den britiske leder, der her i 1942 var politisk såbar hjemme, desperat for at redde et smuldrende imperium, og rede til at bedrage sin amerikanske allierede i forsøget på at udskyde en landgang i det nordlige Frankrig.

16:50  

Danmark i Den kolde Krig (1:12)
Danmark i Den kolde Krig (1:12) Fem dage i 1962 hvor man frygtede 3. verdenskrig også i Danmark. Førstehåndsberetninger fra danskere der var i centrum for begivenhederne, da russiske krigsskibe sejlede gennem danske farvande lige ud for Langeland. En regering på overarbejde, et dansk skib i skudlinien, et fort i alarmberedskab og en journalist i husarrest er nogen af elementerne i historien om Cuba-krisen, der skulle vise sig at blive kulminationen på den kolde krig. Tilrettelæggelse: Vibeke Heide-Jørgensen.

17:30  

Danmark i Den Kolde Krig (2:12)
Danmark i Den Kolde Krig (2:12) Det var dengang i 50erne, hvor den kolde krig virkelig bed sig fast og bevægede sig helt ned i barndommens land. Mange børn, der kom fra kommunisthjem mærkede hurtigt, at de ikke var som de andre. De følte sig udenfor, og det førte til drillerier og tæv i skolen, hvis det blev afsløret, at klassen havde et kommunistbarn. Vi møder en række børn, der kan fortælle om en tid, hvor man ikke følte sig velkommen i samfundet. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup.

DR Ultra

15:00  

Osman og Jeppe I (14)
Osman og Jeppe I (14) Dansk comedyserie for børn om Osman, Jeppe og Trucker, der går i Specialklasse. Med bl.a. Esben Pretzmann, Peder T. Pedersen og Brian Lykke. Instruktion: Peter Molde-Amelung. Manus: Rune Schjøtt og Jannik Tai Mosholt.

15:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

15:25  

Nina Patalo
Nina Patalo Gensynets glæde.

15:35  

Lovens vogtere
Lovens vogtere En ufortalt historie.

15:55  

Junglebanden
Junglebanden

16:05  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:40  

Nina Patalo
Nina Patalo Kaptajn Lusseskægs skat.

16:50  

Adventure Time
Adventure Time

17:10  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:35  

iCarly
iCarly

DR Ramasjang

15:05  

Naturpatruljen
Naturpatruljen Fjernsyn for dig. Gedelort, Gummiæg og Gobelredning. I en baggård ser Martin og Ketil på dyrelivet, som umiddel- bart ikke er der. Dr. Pjuskebusk prøver at være en kronhjort. Tilrettelæggelse: Sebastian Klein, Martin Keller og Ketil Teisen. Producer: Lars Ostenfeld.

15:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kalkun Kan det virkelig passe, at kalkuner sover i træerne? Ta' med Lille Nørd på kalkuneventyr og se, om Anders og Katrine lærer at tale kalkunsprog.

16:00  

Jungletrommer
Jungletrommer

16:05  

Jungletrommer
Jungletrommer

16:10  

Smølferne
Smølferne

16:35  

Chuggington
Chuggington Frostinis nedsmeltning

16:45  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

17:00  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang

17:01  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så synger Hr. Skæg om Skiltemanden, der vil sætte skilte på alt, så han ved, hvad det er.

17:35  

Molevitten
Molevitten Få et godt grin med Molevitten. Maskinen er endnu en gang landet i børnehaven, hvor friske unger sender sjove ting direkte til Hr. Skæg, Øvst, Silja og alle vennerne i Ramasjang. For hver ting de sender, får de en skør sketch retur.

17:45  

Monster Buster
Monster Buster Vitus er træt af en fantasi-zombieridder, der bor på hans værelse. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med klæd-ud-tøj og et sejt ridderskjold, og sammen buster de Vitus' monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit afholder Haderslev auktion eftersyn og der er især en vare som Mogens Broe-Andersen ikke har de store forventninger til. I Svendborg skal der være auktion og det giver anledning til et lille væddemål Og hos Per Knudsen fra Kopenhagen Fur skal der for første gang sælskind under Hammeren til dagens auktion. Sendt første gang 23.04.14

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Bonderøven (8:10)
Bonderøven (8:10) Der sker fremskridt i det nye stuehus. I stuen lægger Frank træfiberisolering oven på muslingeskallerne, og ude i bryggerset hjælper Alma med at lægge rivenet ud for at gøre klar til gulvvarme. I år har Frank besluttet sig for, at kåldyrkningen i køkkenhaven skal lykkes, så han må tage væk fra Kastaniegården for at høste ny viden. Og så har koen Leonora fået en tyrekalv, hvilket betyder, at Frank nu kæmper med kalven om Leonoras mælk.

20:30  

Ikke Okay (8:8)
Ikke Okay (8:8) I det sidste afsnit af "Ikke okay", DR1s serie om moderne etikette, tager værterne Hella Joof og Thomas Skov Gaardsvig fat i et meget svært emne: Penge. For hvordan skal man egentlig opføre sig, når det gælder svære spørgsmål om andres økonomi? Det forsøger værterne at svare på, og de giver både gode råd om, hvor længe man må prøve et par bukser, før man skal købe dem, hvordan man deler en regning med vennerne og hvordan man får stillet det helt umulige spørgsmål: "Hvad tjener du?"

DR2

18:30  

Junkfoodbørn - hvem har skylden? (1:2)
Junkfoodbørn - hvem har skylden? (1:2) Over hele Storbritannien er antallet af børn med alvorlige sundhedsproblemer stigende. Børnene spiser for meget, børster ikke tænder og dyrker ikke motion, og for første gang i århundreder kan mange af dem risikere at dø i en yngre alder end deres forældre. I Leeds har en fjerdedel af alle børn under fem år huller i tænderne og en tredjedel er fede. Sundhedspersonalet er frustreret, og forældrene er bekymrede. Men nogle familier beslutter sig for tage skeen i den anden hånd og forsøge at få en sundere livsstil.

19:15  

Ufrivillig far (3:3)
Ufrivillig far (3:3) Hvert år oplever en række mænd, at blive far imod deres vilje. Nu står tre af dem frem og fortæller om deres oplevelser. Anne Sophia Hermansen rejser spørgsmålet om mænd skal have muligheden for at vælge faderskabet fra, når de bliver ufrivilligt fædre

20:00  

Debatten
Debatten Clement Kjersgaard er vært, når Danmarks mest magtfulde mennesker og skarpeste debattører diskuterer tidens sværeste beslutninger.

DR3
DR K

18:10  

Anden Verdenskrig i farver (3:13)
Anden Verdenskrig i farver (3:13) I slutningen af juni 1940 kontrollerede Tyskland Vesteuropa. Efter Frankrigs fald stod England alene, og Hitler forventede en hurtig kapitulation. Men her havde han gjort regning uden Winston Churchill, der afslog Hitlers fredsforslag. I stedet for en invasion forsøgte tyskerne først at lamme England fra luften, og storbyer og flyvepladser blev mål for Luftwaffe. Blitzen udmarvede den engelske befolkning, men England fik med tiden to enorme fordele, radaren, og erobringen af den tyske Enigma-maskine, der gjorde det muligt at knække de tyske koder. Først året efter fik England en allieret i kampen mod Nazi-Tyskland. Det var ikke USA. Præsident Roosevelt gjorde sit bedste for at hjælpe England, men de fleste amerikanere ville helst holdes ude af krigen i Europa. Men i juni 1941 invaderede Tyskland Sovjetunionen, og den stokkonservative Churchill så sig pludseligt allieret med den kommunistiske Stalin.

19:00  

Hvordan vikingerne ændrede verden (3:3)
Hvordan vikingerne ændrede verden (3:3) Som søfarende og købmænd revolutionerede vikingerne handelen og ikke mindst handelsruterne i middelalderen og nåede Amerika 500 år før Columbus. Vikingernes dårlige ry som udelukkende morderiske og plyndrende nordboere bygger på en misforståelse. I stedet tegner kilderne et billede af et tolerant folk med et omfattende handelsnetværk, der strakte sig ned gennem hele Europa, og med lette, manøvredygtige skibe, der ikke havde sin lige gennem 900 år. Som datidens bedste søfolk, modige opdagelsesrejsende og erfarne handelsmænd, har de sat deres præg overalt.

19:55  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Vilde huse - Norge
Vilde huse - Norge Trend- og livsstilseksperten, Mads Arlien-Søborg rejser ud i verden og undersøger, hvordan det er at bo og leve vildt og anderledes. I dag er han taget til Norge for at tilbringe et døgn hos en ung familie i den lille by Hemsedal. De er gået mod strømmen og har valgt at flytte fra by til land for at kunne leve med deres store lidenskab, skisport, helt inde i boligen - bogstavelig talt!

20:30  

Fantastiske Forvandlinger - Holland
Fantastiske Forvandlinger - Holland Tag med arkitekt og designer Ane Cortzen ud på en forunderlig rejse gennem nogle af Hollands mest fantastiske arkitektoniske forvandlinger. En gammel kirke er blevet til verdens smukkeste boghandel , mens en anden kirke er blevet til et dekadent 5-stjernet hotel. For i dag handler arkitektur ikke kun om at rive ned og bygge nyt, men om at se det smukke i det der er.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

18:09  

Troldspejlet Nyt
Troldspejlet Nyt

18:10  

Ultra tørret (5)
Ultra tørret (5) Hjørnespark Ultra Tørret er børnenes fodboldprogram - gæsten er Dennis Sørensen fra FC Vestsjælland! Han nørder igennem på det vigtige emne "hjørnespark", svarer på spørgsmål fra børn og så deler han ud af tips og tricks, så du selv kan blive bedre inde i feltet! Vært: Emil Wilk Ekspert: Rasmus Smedegaard

18:35  

Sam & Cat II (3)
Sam & Cat II (3) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

19:00  

Isas Stepz (34)
Isas Stepz (34) Hemmeligheder Isa's far skal snakke med Lucas med det samme. Isa og Viva bliver nødt til at gøre pap-Lucas levende, så de kan skjule at Lucas er væk.

19:15  

Isas Stepz (35)
Isas Stepz (35) Stress Sif finder ud af Isa's hemmelighed, og vil have noget igen for at holde på den. Så Isa får travlt med at gøre Sif glad, ordne kostumer og øve med Sukkerchok, der kommer på besøg.

19:30  

Ultras bedste (15)
Ultras bedste (15) Ultras Bedste er de seje børns eget program og indeholder alt fra anderledes pyjamas parties til life hacks - alt sammen leveret af Ultras spirende børnetalenter. I hvert program behandles emner, som optager børn i aldersgruppen - blandt andet venskab, kærlighed, og det at skabe sin egen identitet. I dette program kan du blandt andet møde en heldig dreng, får et minut til - iført dykkerudstyr - at tømme en butik, og så konkurrerer to drenge om, hvem der hurtigst kan spise et løg.

19:45  

Ultras bedste (16)
Ultras bedste (16) Ultras Bedste er de seje børns eget program og indeholder alt fra anderledes pyjamas parties til life hacks - alt sammen leveret af Ultras spirende børnetalenter. I hvert program behandles emner, som optager børn i aldersgruppen - blandt andet venskab, kærlighed, og det at skabe sin egen identitet. I dette program opdager den 10-årige pige Agnes, at modellen Oliver Bjerrehuus ligger under hendes seng, og så får du opskriften på en chokoladekage der er så god, at den kan kurere ulykkelig kærlighed.

20:00  

Min Nabo Totoro
Min Nabo Totoro Tegnefilm om to piger, hvis mor er syg. Heldigvis har pigerne en hemmelig ven. Og hvis nogen kan hjælpe, når der er noget galt, så er det altså det sære væsen, Totoro. Instruktion: Hayao Miyazaki.

DR Ramasjang

18:00  

Musen Tip
Musen Tip Jeg skal ikke til lægen.

18:05  

F for får
F for får

18:20  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Flot eller grimt?

18:30  

Shanes verden
Shanes verden Fantasifulde universer opstår når Shane Brox sammen med hunden Jacob og de besøgende børn forvandler hverdagsting med lim, glitter, saks, sjov og ballade.

18:55  

Palma i USA
Palma i USA Slikbutik

19:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om to fjender.

19:15  

Yakari
Yakari Indianerdrengen Yakari har en fantastisk evne: Han kan tale med dyr. Men med sådan en gave følger også et stort ansvar, for han vil hjælpe alle naturens skabninger, store som små - og det fører til mange farefulde oplevelser.

19:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Egon Egern har det med at overdrive, så de andre tror ikke på hans historie om den største nød i verden.

19:36  

Små kartofler
Små kartofler Syng med når de fire små kartofler tager på eventyr. Selv om de er kartofler, elsker de nemlig at synge og lege!

19:40  

Tinga Tinga fabler
Tinga Tinga fabler Hvorfor Myg summer.

19:50  

Godnathistorier
Godnathistorier Det er blevet aften i Ramasjang og tid til at sige tak for i dag. Men før vi slukker lyset og siger godnat, er der lige tid til en rigtig go' godnathistorie. Hr. Skæg læser op af Cirkus Saragossa.

20:00  

Godnat - Ramasjang
Godnat - Ramasjang

DR1

21:00  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Langt fra Borgen
Langt fra Borgen Ask Rostrup inviterer to Christiansborg-politikere med en tur uden for Borgen. Hvad sker der, når de står ansigt til ansigt med de mennesker, som deres beslutninger rammer? Vært: Ask Rostrup.

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Kriminalkommissær Barnaby (8)
Kriminalkommissær Barnaby (8) "Ondt blod". Det starter med en stjålen gås, men ender meget værre, da en gruppe vagabonder slår sig ned i den søvnige landsby Martyr Warren. Snart må Barnaby ikke alene kæmpe med en benhård slankekur, men også med en kompliceret mordsag.

DR2

21:00  

Omringet af Taleban - danskerne i Armadillo (2:3)
Omringet af Taleban - danskerne i Armadillo (2:3) Hvem er venner og hvem er fjender? De danske soldater kæmper mod en fjende, der gemmer sig blandt civilbefolkningen, og efter et fatalt baghold kommer danskerne i tvivl om de kan stole på de lokale. Fra at ønske at hjælpe afghanerne handler det nu mere om at få sig selv og kammeraterne hjem i live. I en ny dokumentarserie med unikke hjelmkamera-optagelser får vi historien om Armadillo-basen, der kostede 10 danske soldater livet og sårede mere end 100.

21:30  

Felix og vagabonden (8:8)
Felix og vagabonden (8:8) Felix og Hennings rejse gennem Danmark er ved at være slut og der gøres status over året, der gik. I Kirke Hyllinge besøger Henning sine to bedste barndomsvenner Pede og Lars, som har haft svært ved at se på, hvordan deres ven pludselig forlod det gængse liv og valgte landevejen - men de kan også se, at det har reddet hans liv. Det er efterår og koldt, men facebookfølgeren Laila har strikket en vintertrøje til Henning, som han skal hente, inden han og Felix parkerer cyklen og anhængeren og går i vinterhi i et kælderrum i Hvidovre. Henning er vemodig, nu kommer den svære tid, indtil han om fem måneder tager cyklen frem igen.

22:00  

Assads Syrien
Assads Syrien

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Historien om FIFA
Historien om FIFA FIFA er siden kongressen den 28. maj 2015 fremstået som en total korrupt organisation med manipulerede valg, nærmest køb og salg af mesterskaber, bestikkelser og til sidst anholdelser af to ledere i toppen af organisationen. Da Sepp Blatter, præsident for FIFA gennem 17 år, blev tvunget til at træde tilbage var det uden fortilfælde i fodboldens historie. Se her, hvordan en lille non-profit forening, der blev stiftet i 1904, kunne ende som et gennemkorrupt multinationalt finansimperium.

DR3

21:00  

Streif - One Hell of a Ride
Streif - One Hell of a Ride

22:00  

The Walking Dead VI (9:16)
The Walking Dead VI (9:16)

22:45  

Hellboy
Hellboy Som spæd bliver en lille knaldrød dæmon bragt fra Helvede til vores verden af nazisterne og den gale munk Rasputin. Men den lille helvedesdreng reddes af professor Broom, og trods sin djævelske baggrund kommer Hellboy som voksen til at kæmpe på det godes side. Og den hårdtslående, cigarrygende dæmon får brug for alle sine kræfter, da Rasputin 60 år senere vender tilbage, fast besluttet på at udløse verdens undergang. Hellboy: Ron Perlman. Professor Broom: John Hurt. Liz Sherman: Selma Blair. Instruktion: Guillermo del Toro.

DR K

21:00  

Filmselskabet
Filmselskabet DR K's filmprogram, hvor vært Per Juul Carlsen inviterer gæster til filmselskab. Ugens mest interessante film bliver anmeldt og diskuteret.

21:30  

Filmperler: Omar
Filmperler: Omar Sammen med vennerne Tarek og Amjad forsøger Omar at gøre livet surt for det israelske militær. Men efter drabet på en israelsk soldat får Omar valget mellem mange års indespærring eller at arbejde som informant for israelerne og lokke vennerne i en fælde. Omar: Adam Bakri. Tarek: Iyad Hoorani. Amjad: Samer Bisharat. Instruktion: Hany Abu-Assad.

23:05  

Fremtidens storby - Rio de Janeiro (6:6)
Fremtidens storby - Rio de Janeiro (6:6) Hver uge flytter mere end en million mennesker fra land til by. Det sker over hele verden. Nogle er drevet af drømme om en bedre fremtid, mens andre blot kæmper for at overleve. De kommer for at søge bedre job, bedre uddannelse, bedre infrastruktur og resurser, kort sagt et bedre liv. Men hvordan skal fremtidens megabyer indrettes, hvis alle disse drømme skal opfyldes?

23:35  

Hava Nagila: The Untold Story of The World's Most Popular S
Hava Nagila: The Untold Story of The World's Most Popular S

DR Ultra

21:28  

Godnat - Ultra
Godnat - Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:10  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

00:15  

Blindt spor II (3:6)
Blindt spor II (3:6)

01:05  

I farezonen (32:61)
I farezonen (32:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:55  

Spooks (78)
Spooks (78) Et elitehold i den britiske efterretningstjeneste MI5 tager sig af alle forhold, der truer den nationale sikkerhed. Herunder organiseret kriminalitet, terroraktioner, våbensmugling og handel med ulovlige stoffer. Det er et krævende og livsfarligt job, der kan være svært at kombinere med et velfungerende privatliv.

02:50  

Antikduellen (18:30)
Antikduellen (18:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Peter Ry fra Brugtvare Terminalen i Viby mod Mads Holst, som har forretningen Green Square i København. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Kolding og omegn. Sendt første gang 22.05.13

03:20  

Kender du typen? 2012 (10)
Kender du typen? 2012 (10) I aften er Kender Du Typen? på besøg hos en kendt dansker, som har en container stående i forhaven, børster tænder 5 gange om dagen og ofte bærer kasket. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau får deres sag for, når de skal gætte, hvem der bor med et Steinway-flygel i stuen og ansatte i kælderen. Vært: Mads Steffensen www.dr.dk/kenderdutypen Sendt første gang 16.05.12

03:50  

Hammerslag i New York
Hammerslag i New York Hammerslag er taget til byen over dem alle, New York. I denne julespecial skal mæglerne gætte priser på de mest fantastiske storbylejligheder, dem man kun kender fra film og tv. Priserne er høje, meget høje. Programmet viser også alt det uden om boligerne, der gør byen helt særlig. Shopping, seværdigheder, mad og spændende mennesker. www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 25.12.10

DR2

00:30  

Skeletterne i SKAT (2:3)
Skeletterne i SKAT (2:3) I ti år har skandalerne hobet sig op fra SKAT - milliarder forsvinder eller svindles, fordi systemet har svigtet og stadig svigter. Lige nu mangler SKAT 74 milliarder - retssikkerheden og velfærdssamfundet betaler prisen. Nu går DR2 sammen med journalist og vært Thomas Buch-Andersen på jagt efter svar på spørgsmålene: Hvorfor? Hvad fejler SKAT? Og hvem er den virkelige skurk bag skandalerne? Det er historien bag det politiske milliardeksperiment der gik galt. Her i andet afsnit af af tre i dokumentarserien 'Skeletterne i SKAT'.

01:00  

Debatten
Debatten Clement Kjersgaard er vært, når Danmarks mest magtfulde mennesker og skarpeste debattører diskuterer tidens sværeste beslutninger.

02:00  

Munken og den forældreløse Tashi
Munken og den forældreløse Tashi Buddhistmunken Lobsang Phuntsok tilbragte årevis i USA, før han vendte tilbage til sin barndoms dal ved foden af Himalaya. Her oprettede han børnehjemmet, Jhamtse Gatsal, for forladte børn, der her får kærlighed og en tryg barndom. Lobsang var selv et forladt barn, og derfor har han viet sit liv til at hjælpe børn i samme situation. Den fireårige Tashi er den nyeste beboer. Hendes mor er død, og hendes alkoholiske far har efterladt hende alene. Hun er tvær og sur og oprørsk, men er der nogen, der kan forstå hende, er det munken, der selv har været det hele igennem.

02:55  

Hugh i Norge
Hugh i Norge Denne gang er Hugh i Norge. I de sidste år er Storbritannien nærmest gået amok over alt skandinavisk, det være sig drama, møbeldesign, mode og endog mad. Hugh Fearnley-Whittingstall går på opdagelse i Danmark, Norge og Sverige for at finde ud af, om det virkelig kan passe, at vi er de lykkeligste mennesker på jorden. Takket være massive oliereserver er Norge nu det rigeste af de tre lande. Hugh udforsker landets fantastiske natur, der bl.a. betyder, at Norge får 99 procent af sin elektricitet fra vandkraft.

03:45  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:40  

Voldtaget (2:4)
Voldtaget (2:4) Igennem et år har DR3 fulgt to omfattende serielle voldtægts-sager i København og en dansk kvinde, der rejser til Brasilien for at retsforfølge sin tidligere partner for voldtægt. I andet afsnit fortæller ekskæresten til gerningsmanden i 'Havnesagen' sin historie. Gerningsmanden er tidligere dømt for voldtægt og undervejs i efterforskningen af sagen finder Politiet ud af, at kvinden, der blev smidt i havnen ikke er det eneste offer i sagen. En ekskæreste er blevet udsat for voldtægt af samme gerningsmand.

01:10  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

01:50  

Planet Science: Rocky Mountains
Planet Science: Rocky Mountains Rocky Mountains er en af verdens største bjergkæder. Den strækker sig over 4800 km fra den nordlige spids af British Columbia til Rio Grande i New Mexico. Men hvordan og hvornår opstod den enorme bjergkæde? Kig med og få den dramatiske historie om, hvilke geologiske kræfter, der skabte Rocky Mountains.

02:40  

Fif TV (4)
Fif TV (4) Ved du egentlig, hvordan du skifter en sikring? Eller hvordan du lægger en perfekt makeup, der fremhæver dine bedste træk? Og har du styr på, hvordan du giver hjertemassage - og tjekker dig selv for lus eller kønssygdomme? Frygt ikke! Fif TV lærer dig alt det, du ikke fik med hjemmefra. I Fif TV kan du i dag lære, hvordan du konstaterer, om du har en kønssygdom, og så skal vært Anders Hagen ikke mindst lære, hvordan han bedst undgår at få en.

03:10  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:30  

Valentino - den sidste kejser
Valentino - den sidste kejser Valentino, født i 1932 i Italien med efternavnet Garavani, er en af verdens mest kendte modeskabere og har siden 1960 dannet par, både privat og professionelt, med den forretningskyndige Giancarlo Giammetti, som siger om det livslange kompagniskab, at 'det hverken handler om penge eller mode, men om kærlighed'. Matt Tyrnauers dokumentarfilm er en intim og medrivende flue-på-væggen reportage om den særegne verden, der omgiver en af Italiens mest berømte mænd. Optagelserne har fundet sted i alle Valentinos overdådigt indrettede boliger fra villaen i Rom, slottet i Frankrig, huset i London, lejligheden i New York, skihytten i Gstaad til Valentinos 152 fod lange yacht med et mandskab på elleve og udsmykket med Andy Warhols portrætter af modeskaberen.

02:00  

Portræt af Roman Polanski
Portræt af Roman Polanski I samtale med sin tidligere producer og mangeårige ven Andrew Braunberg fortæller Roman Polanski (f. 1933) om sit liv og værker. Polanski fortæller om opvæksten i ghettoen i Krakow, om sine første film, flytningen til Paris, sin karriere i Europa og USA, der blev kronet i 2003 med en Oscar for 'Pianisten'. Men han fortæller også om det tragiske mord på han gravide kæreste Sharon Tate og den kontroversielle arrestation i 1977. Samtalen med Polanski er krydret med klip fra filmene, nyhedsreportager og private fotos.

03:30  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (31:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (31:35) 1984 blev et afgørende år for strejkelederen Dave Douglass, 'Red Danny', fra minebyen Hatfield. Margaret Thatcher ville en gang for alle bryde fagforeningernes magt og satte hårdt mod hårdt. Tusinder af minearbejdere kæmpede mod politiet for åben skærm. Thatchers pressesekretær, Bernard Ingham, er ikke i tvivl, når han ser tilbage. Det handlede om kampen for magten. Hvem ledte Storbritannien? Fagforeningerne eller landets premierminister. Thatcher vandt efter et års kamp, og i Hatfield ser man stadig skævt til skruebrækkerne, der valgte at gå på arbejde under strejken.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053251