dkby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 17. februar 2016

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 17. februar 2016

DR1

00:50  

I farezonen (26:61)
I farezonen (26:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:40  

Spooks (72)
Spooks (72) Et elitehold i den britiske efterretningstjeneste MI5 tager sig af alle forhold, der truer den nationale sikkerhed. Herunder organiseret kriminalitet, terroraktioner, våbensmugling og handel med ulovlige stoffer. Det er et krævende og livsfarligt job, der kan være svært at kombinere med et velfungerende privatliv.

02:35  

Antikduellen (11:30)
Antikduellen (11:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Mads Ejlsersen fra Lykkegaard i Tversted mod Jesper Bo Hansen, som har butikken Antik Form og Design på Frederiksberg. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Hjørring og omegn. Sendt første gang 13.05.13

03:00  

Kender du typen? 2012 (3)
Kender du typen? 2012 (3) Kender du typen? byder i aften på en solid omgang frisk ingefær. Det spiser aftenens hovedperson nemlig både morgen, middag og aften. Eksperterne Anne Glad og Christian Grau besøger en person, der er vild med en bestemt farve, der hedder noget så mundret som RAL 7044. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 28.03.12

03:30  

Hammerslag 2010 (2)
Hammerslag 2010 (2) Ringkjøbing er blevet kåret til Europas lykkeligste by, så et smukt byhus må vel kunne indbringe en pæn sum penge? Dernæst tager Peter Ingemann mæglerne endnu længere mod vest. Torsminde byder på både fjord, strand og Vesterhavet, når det er bedst. Sidste bolig er en lejlighed i Vejles nye vartegn - 'Bølgen'. Arkitekten Henning Larsen har blandt andet også tegnet operaen i København, og han overlader intet til tilfældighederne. Selv elementerne i køkken og badeværelse er tegnet af arkitekten selv. Sendt første gang 23.03.10

04:00  

Jagten på blåhvalen
Jagten på blåhvalen Blåhvalen er det største dyr, der nogensinde har levet på jordkloden. Men selvom blåhvaler har overlevet istider og naturkatastrofer, er det alligevel forbavsende lidt, vi mennesker ved om de kæmpemæssige dyrs levevis. Selv helt så basale ting som, hvor de færdes, hvor de yngler og får deres unger er stadig uopklarede mysterier inden for havbiologien. Gennem fem år har et internationalt forskerhold fra Danmark, Island og Japan arbejdet indgående for at finde ud af mest muligt om de enorme dyr og forsøgt at besvare en række spørgsmål. I "Jagten på blåhvalen" kommer vi helt tæt på de enorme dyr, når vi er med på forskerholdets mission, der bl.a. skal måle hvalernes neddyknings-dybde via radiosendere. Vi kommer helt tæt på verdens største dyr og følger den spændende jagt på ny viden på tæt hold, og det med at placere radiosendere på blåhvalerne viser sig at være en stor udfordring.

04:45  

Forlældreløse dyrebørn (8)
Forlældreløse dyrebørn (8) Dyrlægen Marlice bor sammen med sin mand Rudie og deres søn Zacheo i Naankuse, et dyrereservat i en nationalpark nær Windhoek i Namibia. Sammen med deres hjælpere tager de sig af områdets tilskadekomne og forældreløse dyrebørn.

05:10  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:20  

DR Friland: Drømmen om en ny start (2:4)
DR Friland: Drømmen om en ny start (2:4) De bygger huse af genbrugs- og naturmaterialer så billigt, at det gør kreditforeninger overflødige. Nu er første byggeår overstået i Friland. Vi har fulgt fire af familierne fra begyndelsen. Tilrettelæggelse: Günther Andersen og Berit Wheler Sendt første gang 15.01.03

05:45  

Dyrehospitalet (8:10)
Dyrehospitalet (8:10) Klara Zimmergren elsker dyr, men bekymrer sig for meget om, hvordan de alle har det: Dyrene derhjemme, i dyreparkerne, på dyrehospitalerne og ikke mindst alle dem ude i naturen. I denne serie vil hun følge en række dyrlæger i deres meget forskellige arbejde - måske vil hun blive overbevist om, at de fleste dyr får den hjælp, de skal have. I dette ottende afsnit i serien skal ulven Dobby grundigt undersøges, for der er problemer med nyrerne. Vi skal med til træning af rovfugle og så er der måske et næsehorn, der er i lykkelige omstændigheder! Nordvision fra Sverige.

06:15  

Når moskusokserne kommer til byen
Når moskusokserne kommer til byen De er kære og ikke til at stå for, men moskusokse-tyrekalve er nogle labaner, der hele tiden slås med hinanden og med dyrepasserne. Så der er gang i den "bag kulisserne" i Københavns Zoo, efter at Lille Berg, Bette Røv, Willi og Jakob er ankommet. Og så skal hanelefanten Håkon til tandlæge, og beostærene er begyndt at fløjte efter pigerne. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 06.05.99

06:45  

Læsø kalder (5:7)
Læsø kalder (5:7) I et eksperiment har Lise Rønne og iværksætter Michelle Hviid bragt 40 kvinder til Læsø for at vende en uheldig udvikling. Læsø er et af de steder i Danmark med flest singlemænd. Især kvinderne forlader øen, fordi de ikke kan få job og uddannelse. 25 årige Stine vil arrangere en iværksættermesse, men en af øens iværksættere, Erik den lokale ølbrygger, afviser at deltage og giver hende en lektion i, hvor svært det er at være iværksætter. Det bliver ikke nemmere at afvikle messen, da strømmen går på hele øen kort før messen skal i gang.

07:15  

Kaskelothvaler
Kaskelothvaler Kaskelothvalen er måske den hvalart, det er sværest at komme ind på livet af. Men det lykkes her for undervandsfotografen Feodor Pitcairn at skildrer kaskelothvalerne helt tæt på, når de samles ved en gruppe øer i Atlanterhavet.

08:10  

De flyvende læger (48:224)
De flyvende læger (48:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

08:55  

De flyvende læger (49:224)
De flyvende læger (49:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

DR2

00:25  

Hugh i Danmark
Hugh i Danmark I de sidste år er Storbritannien nærmest gået amok over alt skandinavisk, det være sig drama, møbeldesign, mode og endog mad. Hugh Fearnley-Whittingstall går på opdagelse i Danmark, Norge og Sverige for at finde ud af, om det virkelig kan passe, at vi er de lykkeligste mennesker på jorden. I Danmark snakker Hugh mad med René Redzepi på Noma, diskuterer ideen om 'hedonistisk bæredygtighed' med arkitekten Bjarke Ingels, og besøger det CO2-neutrale Samsø.

01:10  

60 Minutes
60 Minutes

01:55  

Libanons krig 1982-1990 (2:3)
Libanons krig 1982-1990 (2:3) Det er næsten 40 år siden, konflikten brød ud i Libanon og splittede det lille land og dens indbyggere ad langs et hav af religiøse skel, politiske overbevisninger og frontlinjer. Her fortælles historien om krigen af dem, der oplevede den på deres egen krop. Mordet på præsident Gemayel, massakren på palæstinenserne i flygtningelejrene Sabra og Shatila, masser af bilbomber og de første vestlige gidsler. Det internationale samfund trækker sig ud. Dette er Libanons rædselsår. Den første fredsaftale er et resultat af ren og skær udmattelse. Som efterlader et land i ruiner.

02:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

DR2 Morgen
DR2 Morgen DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

DR3

01:35  

Planet Science: Grand Canyon
Planet Science: Grand Canyon Grand Canyon i det nordlige Arizona i USA betragtes som et af verdens vidundere. Men trods intensiv forskning i mere end 100 år, gemmer det imponerende naturfænomen stadig på mange geologiske gåder. Mød nogle af de eksperter, som forsøger at opklare mysteriet om, hvordan Grand Canyon blev skabt.

02:25  

Videnskabsmagasinet: Scoring (7:10)
Videnskabsmagasinet: Scoring (7:10) Meningen med livet er give sine gener videre og avle nogle unger. Men for at det kan lykkes, er vi nødt til at overbevise en af det modsatte køn om, at vores gener er værd at satse på. Joachim Brandt-Møller tager dig med på date og guider dig til en succesfuld scoring og prøver at give dig svaret på hvad vi leder efter hos en partner.

02:55  

Stress af med DR3 - ASMR og Mindful spisning
Stress af med DR3 - ASMR og Mindful spisning Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Nora fortælle dig om sine ASMR-favoritter, og Per vil guide dig til at spise chokolade med fokuseret nærvær.

03:25  

Stress af med DR3 - Fald i søvn med ASMR
Stress af med DR3 - Fald i søvn med ASMR Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Nora hjælpe dig til at falde i søvn, og Louise vil give dig en følelse af samhørighed.

03:55  

Stress af med DR3 - Åndedræt
Stress af med DR3 - Åndedræt Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jakob få dit åndedræt helt i dybden.

04:25  

Stress af med DR3 - Bevægelse
Stress af med DR3 - Bevægelse Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jeppe lære dig, hvordan du kan stresse af ved at balancere.

04:55  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

07:00  

Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v
Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi lækker 'latindans' med Yvonne og Barthelot. Så har vi træning for ballerne med Selina, og til slut skal vi have trænet 'bryst og vinger' med Behruz.

DR K

00:20  

Gainsbourg - manden, musikken, myten
Gainsbourg - manden, musikken, myten Gudsbenådet sangskriver, skruppelløs kvindebedårer og uforbederlig provokatør. I løbet af 60'erne bliver sangeren og komponisten Serge Gainsbourg en af Frankrigs mest berømte og berygtede kunstnere. Døbt Lucien Ginsburg vokser han op i det tyskbesatte Paris som søn af russisk-jødiske forældre. I de unge år forsøger han sig som jazzpianist, men det bliver popmusikken, der gør Serge til superstjerne. Serge Gainsbourg: Eric Elmosnino. Jane Birkin: Lucy Gordon. Brigitte Bardot: Laetitia Casta. Instruktion: Joann Sfar.

02:30  

Hvem er Vivian Maier?
Hvem er Vivian Maier? Maier (1926-2009) regnes i dag for en af det 20. århundredes bedste gadefotografer, men da hun levede, opfattede man hende som en lidt indesluttet barnepige. Maier blev født i New York, men voksede op i Frankrig, og da hun flyttede tilbage til USA, tilbragte hun de næste fyrre år i Chicago som barnepige og fotograf. Hun tog over 100.000 billeder uden at vise dem til nogen. Maiers stemningsfyldte fotografier chokerer kunstverdenen, da instruktøren John Maloof tilfældigvis på en auktion køber hendes negativer og vælger at udgive hendes billeder. Maiers liv og kunst udforskes gennem hendes fotografier, film og interview med folk, der troede de kendte hende.

03:50  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (22:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (22:35) "1946 - Israel og Europa" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) Der skulle gå lang tid efter krigen, før Europa var i stand til at leve med skammen over jødeforfølgelsen. I lang tid efter var der europæiske lande, der fortrængte deres andel i holocaust. Nogle lande har aldrig gjort det. I Israel møder Geert Mak nogle af de såkaldte hævnere. Aldrende jødiske mænd og kvinder, der forgæves forsøgte at forgifte seks millioner tyskeres drikkevand.

04:25  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (23:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (23:35) "1948 - Sovjetisering af Østeuropa" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) I 1948 blev mange velansete tjekkiske familieforetagender nationaliseret. I 1990 vendte den tidligere ejer af et glasværk, der dengang var en blomstrende forretning, tilbage for at finde sit glasværk næsten i ruiner. Han forsøger at starte værket op på ny, men ikke alle i landsbyen, der i fællesskab har ejet værket i halvtreds år, hilser ham velkommen.

05:05  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

05:10  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:30  

Besat af Kay Bojesen
Besat af Kay Bojesen Mads Bøgeskov Poulsens hjem er proppet med træfigurer af den legendariske danske designer Kay Bojesen. I samlingen har han flere udgaver af den klassiske Bojesen abe, bondegårdsdyr og en kostbar miniaturehund i en glasmontre. Men legetøjet står ikke bare og samler støv på hylderne. Vært Trine Ross går på opdagelse i Mads Bøgeskov Poulsens samling, og de tager på Kay Bojesen museum for at opklare et mysterium. I serien "Besat af" besøger Trine Ross passionerede samlere over hele landet. Tilrettelæggelse Lasse Lindhardt Jensen Sendt første gang 18.11.14

07:00  

Solens mad (4:6)
Solens mad (4:6) På en kulinarisk rejse til ukendte byer i Italien skal vi på jagt efter det italienske køkkens virkelige skabere, nemlig kvinderne i alle aldre og med forskellig baggrund, men med det til fælles at de alle har en brændende passion for den gode mad. I dag er turen nået til Valli Tortonesi, et gammelt bondeland hvor tiden synes at være gået i stå. Dybt inde i skoven har tre kvinder, Anna Maria, hendes mor og moster, virkeliggjort en drøm om at leve helt tæt på naturen. Nordvision fra Sverige. Sendt første gang 24.06.09

07:30  

Solens mad (5:6)
Solens mad (5:6) På en kulinarisk rejse rundt i Italien skal vi på jagt efter det italienske køkkens virkelige skabere, nemlig kvinderne i alle aldre og med forskellig baggrund, men med det til fælles at de alle har en brændende passion for den gode mad. I dag er turen nået til Toscana, hvor Maria, der i 1998 pludselig mistede sin mand og herefter stod alene med sine døtre, tog kampen op med egnens store vinproducenter. Sammen med døtrene driver hun med stort mod og talent nu familiens eget vinfirma, og væggene hjemme i køkkenet er fyldt med diplomer og priser. Nordvision fra Sverige. Sendt første gang 25.06.09

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den af malerier af Jens Peter Sinding Jørgensen. www.dr.dk/morgenandagten

08:25  

Dagens salme
Dagens salme

08:30  

Kulturkatedraler: Berlin Philharmonien (1:6)
Kulturkatedraler: Berlin Philharmonien (1:6) Tidligt i tresserne stod to nabobyggerier, Berliner Philharmonien og Berlinmuren, for to konkurrerende visioner om fremtiden: den ene for inklusion og muligheder, den anden for eksklusion og frygt. Et halvt århundrede senere er det Hans Scharouns legendariske Philharmonien der forsat står oprejst. I hjertet af Berlins kulturelle centrum, Postdamer Platz, står bygningen som et betagende ikon på modernitet og idealisme. I Wim Wenders' Berliner Philharmonien, lærer vi bygningen at kende gennem øjnene på flere af dens brugere, som hver især har en særlig forbindelse til dens rum. Vi lytter med når orkesteret øver i den store koncertsal, hvor Scharoun drastisk genopfandt scenen ved at turde placere den midt i auditoriet. Igennem filmen danner Debussys "Jeux" et passende soundtrack til Philharmoniens udsøgte design. Berliner Philharmonien er forbilledet for Koncerthuset i København.

DR Ultra

06:00  

Tintin
Tintin Det hemmelige våben (2:2) Professor Tournesol bliver bortført. Men Tintin og kaptajn Haddock følger efter, og de må igennem de mest forrygende båd-bil-og-fly-jagter, før det lykkes dem at befri ham.

06:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:30  

Cowboy, indianer og hest
Cowboy, indianer og hest Belgisk animationsserie om en cowboy, en indianer og en hest, der bor i samme hus, hvor de forsøger at få det hele til at fungere trods modsætningerne og en hel mængde vanvittige hændelser.

06:35  

Splint & Co.
Splint & Co. Tegnefilmserie med dansk tale om piccoloen Splint og journalisten Kviks oplevelser.

07:00  

F for får
F for får

07:10  

Isas Stepz (27)
Isas Stepz (27) Isa bliver meget irriteret, da hun opdager at Lucas er forelsket i en der hedder Lea. Ronja er sikker på, at Isa igen er blevet vild med Lucas. Isa kan ikke få det til at passe, men accepterer det, og tager straks affære ved at bilde Lea ind, at Lucas skal giftes med en anden. Men det er ret svært at koncentrere sig om Lucas og det, når Marco, der gør hende så glad, bliver ved at dukke op - og altid er sød og sjov at være sammen med.

07:25  

Fanboy og Chum Chum
Fanboy og Chum Chum Tegnefilm med dansk tale.

07:35  

Uglen
Uglen Loch ugle-uhyret.

07:40  

Danmarks vildeste maskine
Danmarks vildeste maskine Volvoec - nedrivningsmaskine

07:50  

Oscars oase
Oscars oase Radioaktiv

08:00  

Don't Try This at Home (3)
Don't Try This at Home (3) Den danske stunt-coordinator Lasse Spang Olsen har børn med sig på arbejde, og de skal se nærmere på, hvordan man laver cowboyslagsmål. Børnene skal blandt andet lære at slås sammen med professionelle stuntmen og optage et stort cowboyslagsmål i en rigtig cowboy by.

08:25  

Skøregård gymnasium
Skøregård gymnasium Mikkel Junior.

08:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

05:30  

Humf
Humf Tag med lille Humf, når han fuld af forundring tager på opdagelse i den store vide verden omkring ham. Humf er 3 år og fuld af hår. Han er lav og lilla, rund og sød. En tankefuld og selvbevidst lille fyr, der lytter til sin mor og far, men i sidste ende går sine egne veje.

05:40  

Kære Sebastian
Kære Sebastian En los er vant til at hoppe op efter sit bytte. Derfor binder Sebastian en død rotte flere meter over jorden mens de sultne losser går omkring benene på ham.

06:00  

Gæt med Emil
Gæt med Emil

06:10  

Pingu
Pingu Pingu hos bedstemor

06:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille De rette ord.

06:25  

Små kartofler
Små kartofler Syng med når de fire små kartofler tager på eventyr. Selv om de er kartofler, elsker de nemlig at synge og lege!

06:30  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Bugge vil gerne selv bestemme, hvor han må begrave sine kødben, og Zebedee fortæller ham, at så skal han bare lade sig vælge til borgmester. Så han begynder at føre valgkampagne. Men det vil Brian ikke finde sig i. Så han stiller også op, og snart bekriger de to hinanden efter bedste evne.

06:45  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

07:00  

Vilde venner (7)
Vilde venner (7) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave et hyggeligt bur til rævene og redde en skadeunge, der sidder fast i et fodboldmål.

07:20  

Ramasjang generationen ser tilbage på Jul
Ramasjang generationen ser tilbage på Jul Vi har fulgt Ramasjang generationen siden de var helt små. Nu er de ifølge dem selv ved at blive meget store, og det er tydeligt, at de har udviklet sig til små personligheder med forskellige kompetencer og forestillinger om livet. Her kigger de tilbage på dengang de var yngre, gik i børnehave og oplevede mange ting for første gang.

07:30  

Dino for fuld udblæsning
Dino for fuld udblæsning Dino er en elskelig og klog dinosaur, som lever med sine venner på en eksotisk ø midt ude i havet. Livet på øen er fyldt af sjov og ballade og fantastiske eventyr, men en dag kommer en excentrisk ejer af en forlystelsespark, som ønsker, at Dino skal være hans nye hovedattraktion. Livet i rampelyset er ikke lige så sjovt, som Dino troede, det ville være, men heldigvis har han sine gode venner, pandaen, varanen, søløven, pelikanen, pingvinen og grisen, som kommer ham til undsætning.

08:50  

Humf
Humf Tegnefilm for børn. Tag med lille Humf, når han fuld af forundring tager på opdagelse i den store vide verden omkring ham. Humf er 3 år og fuld af hår. Han er lav og lilla, rund og sød. En tankefuld og selvbevidst lille fyr, der lytter til sin mor og far, men i sidste ende går sine egne veje.

08:55  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

 
DR1

09:40  

Downton Abbey III (3:10)
Downton Abbey III (3:10) Forberedelserne til Ediths bryllup med sir Anthony Strallan er i fuld gang. Men vil det lykkes hende at overbevise sin familie om, at aldersforskellen ikke betyder noget? Robert og Cora har besluttet sig for at sælge Downton. Og Matthew er stadig ikke parat til at tage imod arven efter Lavinias far - selv om det kan redde Downton.

10:30  

Antikkrejlerne (308)
Antikkrejlerne (308) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (309)
Antikkrejlerne (309) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

DR2 Morgen (G)
DR2 Morgen (G) DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

11:00  

Sundhedsmagasinet
Sundhedsmagasinet

11:25  

På sporet af maden (27)
På sporet af maden (27) De fleste forbrugere køber det meste af deres mad i supermarkeder. Men hvordan bliver de masseproducerede fødevarer egentlig til? De fire nysgerrige unge journalister, Jimmy, Matt og Kate rejser verden rundt for at få svar på vidt forskellige spørgsmål som, hvorfor grapefrugt i dåser er helt uden skind, hvornår vilde svampe er vilde, hvordan man opdrætter rejer, hvordan man får produkter til at dufte af jordbær, og hvordan supermarkedet kan sælge sommeræbler midt om vinteren.

11:50  

På sporet af maden (28)
På sporet af maden (28) De fleste forbrugere køber det meste af deres mad i supermarkeder. Men hvordan bliver de masseproducerede fødevarer egentlig til? De fire nysgerrige unge journalister, Jimmy, Matt og Kate rejser verden rundt for at få svar på vidt forskellige spørgsmål som, hvorfor grapefrugt i dåser er helt uden skind, hvornår vilde svampe er vilde, hvordan man opdrætter rejer, hvordan man får produkter til at dufte af jordbær, og hvordan supermarkedet kan sælge sommeræbler midt om vinteren.

DR3

11:15  

Karl Pilkington:The Moaning of Life (3)
Karl Pilkington:The Moaning of Life (3) Den 40-årige engelske tv-personlighed Karl Pilkington har ikke nogen børn og har aldrig følt et behov for at stifte familie. Men han er nysgerrig efter at finde ud af, hvorfor andre mennesker får børn. Derfor begiver han sig ud på en verdensomspændende rejse for at undersøge et af livets store spørgsmål - hvorfor folk får børn.

DR K

09:00  

Kulturkatedraler: Det Russiske Nationalbibliotek (2:6)
Kulturkatedraler: Det Russiske Nationalbibliotek (2:6) Siden dets indvielse i 1814 har det Russiske Nationalbibliotek i Sankt Petersborg, designet af Yegor Sokolov, set mere end sin andel af dramatisk nationalhistorie. Dets vægge bevogter et kongerige af tanker, som går endnu længere tilbage, og som nøjsomt varetages af bibliotekets hovedsagelig kvindelige personale. Ekkoerne fra deres hæle punkterer stilheden i bibliotekets i højere og højere grad mennesketomme rum. I Michael Glawoggers Det Russiske Nationalbibliotek taler biblioteket gennem udvalgte afsnit af russisk litteratur. Bag bibliotekets vægge ligger en verden som i stigende grad afhænger af usynlige skyer af data til at lagre vores viden, samtidigt med at biblioteker, boghandlere og bogreoler forsvinder fra vores verden. Det Russiske Nationalbibliotek er et kraftfuld påmindelse om den flygtige skønhed, som kan findes i bøgerne, deres tilflugtssted og i deres menneskelige beskyttere.

09:30  

Hatten rundt (11:12)
Hatten rundt (11:12) Konferencier Gunner Frøberg og publikum sætter spillerne Søren Østergaard, Torben Zeller, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Niels Olsen på prøve igen i et improviseret show. Sendt første gang 1997

10:00  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal - fra 1998 - med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. en af verdens mægtigste mænd, Nikita Khrusjtjov, der ikke vil nøjes med at svare på et enkelt spørgsmål, broncestøberens reaktion på at den lille Havfrue har mistet hovedet, et jublende københavnsk publikum til Beatleskoncert og den sammenstyrtede Fiskebæk-bro ved Farum. Sendt første gang 1998

10:30  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal - fra 1998 - med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. Fyns Forums spæde barndom, en af Danmarks populæreste journalister, om da Nyborgs skoleelever fik fri for at tage mod en Storebæltsvømmer - og et dansk prinsebryllup. Sende første gang 1998

11:10  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (16:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (16:35) "1942 - Tyskland og Buchenwald" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twntieth Century) Fra tegnebordet i ovnfirmaet Topf & Söhne kunne ingeniørerne se røgen fra skorstenene i Buchenwald. Røgen kom fra de krematorieovne, som de havde udviklet, og lignende ovne brændte lig i Auschwich og Bergen-Belsen. Var man kollaboratør, hvis man arbejdede for Topf & Söhne? Talte man om sit arbejde, når man kom hjem? Og kære seer, hvad ville du selv have gjort?

11:45  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (17:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (17:35) Slaget ved Stalingrad var Hitler og Værnemagtens første nederlag, og slaget blev et vendepunkt i krigen. Russerne er stolte over deres sejr, der kostede flere end en million mennesker livet. Men der er noget mærkeligt med veteranernes hukommelse. Glemt er venskabspagten mellem Hitler og Stalin. Glemt er nederlagene i begyndelsen af krigen for ikke at tale om den russiske fremfærd i Polen. Efter sejren ved Stalingrad begyndte Stalin og hans propagandamaskine nemlig en forsigtig omskrivning af historien.

DR Ultra

09:00  

Max (5:8)
Max (5:8) Max er en ganske almindelig dreng på 10 år, der går og tumler med livets store spørgsmål. I dette afsnit bliver Max drillet af to mindre drenge. Mor beslutter derfor at Max skal udvikle sin mandighed, og søger hjælp hos deres kendte nabo Steen Cold. Det fører Max ud i skoven til rollespil, iført mors hjemmelavede kostume. Instruktion: Lotte Svendsen Manuskript: Oliver Zahle, Jens Korse & Lotte Svendsen Producer: Thomas Meyer Max - Samuel Heller-Seiffert Mor - Mette Horn Far - Anders Nyborg Esther - Anna Agafia Svideniouk Egholm Steen Cold - Lars Bom Hassan - Faysal Mobahriz Ulla - Louise Mieritz

09:30  

Tintin og Hajsøen
Tintin og Hajsøen Tegnefilm med danske stemmer. Tintin og Kaptajn Haddock skal på ferie hos professor Tournesol, der arbejder i Syldavien i nærheden af en stor kunstig sø. De ved ikke, at superskurken Rastanopoulos sidder nede på søens bund og opbygger sit undersøiske imperium til opbevaring af stjålne kunstskatte. Desværre har Tournesol netop gjort en opfindelse, som tyvebanden er meget interesseret i at få fat i...

10:40  

Emilys madmysterier
Emilys madmysterier Emily skal på jagt, for hun skal lave fasan-gryde sammen med sin ven Harry. Hun tager ud til jægeren Martin, som viser hende hvordan man går på jagt, skyder en fasan og plukker den. I Harrys køkken lærer Emily at lave en lækker pastaret med fasanragout.

10:55  

Ultras bedste (13)
Ultras bedste (13) Ultras Bedste er de seje børns eget program og indeholder alt fra anderledes pyjamas parties til life hacks - alt sammen leveret af Ultras spirende børnetalenter. I hvert program behandles emner, som optager børn i aldersgruppen - blandt andet venskab, kærlighed, og det at skabe sin egen identitet. I første program kan du blandt andet møde tre veninder, som overnatter i Dinos Legeland, og så er der en heldig dreng, der får 30 sekunder til at tømme en slikbutik, men møder forhindringer undervejs.

11:10  

Wild Kratts
Wild Kratts

11:30  

Voksenfælden
Voksenfælden De seks børn fra Voksenfælden udfordrer nogle af de ting, voksne altid går og siger, og i dag tester de med et stort lager af skønhedscreme og skjult kamera ordsproget "Man må lide for skønheden"! Børnene undersøger også, om voksne tror mere på en stemme i en højtaler end på børn, når det viser sig, at en hund "måske" er meldt stjålet, og så sættes voksnes hjælpsomhed på en prøve, når et "hårdt arbejdende barn" bliver ved at kaste om sig med appelsiner i disciplinen "Appelsinsvin"!

DR Ramasjang

09:10  

Vilde venner (6)
Vilde venner (6) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Alexander og Bastian, der har vagten i klubhuset. De skal muge ud hos kaninerne, redde en flok harekillinger og hjælpe en hel andefamilie med at komme ud og svømme.

09:30  

Ramasjang generationen ser tilbage på fritidsinteresser
Ramasjang generationen ser tilbage på fritidsinteresser Vi har fulgt Ramasjang generationen siden de var helt små. Nu er de ifølge dem selv ved at blive meget store, og det er tydeligt, at de har udviklet sig til små personligheder med forskellige kompetencer og forestillinger om livet. Her kigger de tilbage på dengang de var yngre, gik i børnehave og oplevede mange ting for første gang.

09:40  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

09:50  

Postmand Per
Postmand Per Dorte har plukket jordbær, så Nisha kan lave jordbærtærter, men så snart Dorte vender ryggen til, er jordbærrene væk. Hvem er det dog, der stjæler dem?

10:10  

Kalles Danmarks tour - Ringkøbing
Kalles Danmarks tour - Ringkøbing Musikeren Kalle er taget på DanmarksTour i sin orange bil for at høre, hvordan Danmark lyder. Kalle er taget til den jyske vestkyst hvor vindmøller skærer i sandet som hajfinner og hvor man kan blive trukket af sted på vandet i kabelbane, hvis man kan finde ud af det. Kalle og byens børn spiller på hele byen, for der er musik i alt og alt er musik!

10:40  

Dyrenes ø (1:13)
Dyrenes ø (1:13) En ildkugle kommer flyvende fra himlen, og Dyrenes ø bliver til. To mammutter tør op - og isbjørnen Noa bliver kaptajn.

11:05  

Postmand Per: Specialposttjenesten
Postmand Per: Specialposttjenesten

11:20  

Skæg med matematik (11)
Skæg med matematik (11) Hr. Skæg lærer at lave ballonchokoladeskåle i Kokkeskolen, synger en sang om Dyrepasser Basse, konkurrerer i gaveræs og besøger etagerne for Kål & Æg samt Sten, Saks, Papir i Det Lille Storcenter.

11:50  

Tuva fra Tarva
Tuva fra Tarva

DR1

12:00  

Antikduellen (12:30)
Antikduellen (12:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Mads Ejlsersen fra Lykkegaard i Tversted mod Jesper Bo Hansen, som har butikken Antik Form og Design på Frederiksberg. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Esbjerg og omegn. Sendt første gang 14.05.13

12:30  

Kender du typen? 2012 (4)
Kender du typen? 2012 (4) Kender du typen? besøger i aften en person, der har 120 kogebøger, men som ikke kan lave mad. Vedkommende kan ikke lide at bruge penge på at gå ud at spise og var en af de sidste, som fik indlagt træk og slip i det indre København. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau får deres sag for, når de skal regne ud, hvem det er, som løber 10 kilometer hver morgen i de samme, gamle gummisko. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 04.04.12

13:00  

Hammerslag 2010 (5)
Hammerslag 2010 (5) Strøget begynder ved indgangsdøren og Nørreport Station ligger kun et ejendomsmægler-stenkast væk. Peter Ingemann byder også på en smuk gammel villa i postnummer 2900, inden sidste - og største - udfordring: En smuk villa i Holte solgt af en kendt tidligere top-fodboldspiller. Sendt første gang 13.04.10

13:30  

Hammerslag 2010 (6)
Hammerslag 2010 (6) 8-6-6-0 ren provins i skulderhøjde. Vi starter i Peter Sommer-land. Hvad er prisen på en nybygget funkisbolig med udsigt over Skanderborg Sø? Så går turen til Fredericia og en økonomisk overkommelig landejendom, inden Peter Ingemann afslører aftenens sidste udfordring. Spansk inspireret liebhaveri ved Kolding. Sendt første gang 20.04.10

14:00  

Dommer John Deed (17:25)
Dommer John Deed (17:25) John Deed har haft en affære med en sagsøger, og hans fjender i advokatstanden ser en ny chance for at få skovlen under ham. Samtidig bliver Jo konstitueret som dommer i en sag om underslæb. Det er en sag, der har tråde helt op i regeringen. Da Jo bliver udsat for grove trusler, må Deed forsøge at hjælpe hende.

DR2

12:15  

Tilbage til rødderne (1:2) - Thomas Buttenschøn
Tilbage til rødderne (1:2) - Thomas Buttenschøn Sanger Thomas Buttenschøn blev smittet af HIV ved fødslen og lever i dag med sygdommen. Nu rejser han tilbage til sine rødder i Zambia for at genfinde sin afrikanske familie. Sendt første gang 01.07.2012

12:45  

Briternes bedste - biler
Briternes bedste - biler Hvad vil det sige at være brite? Den prisvindende dokumentarist Ben Lewis rejser Storbritannien tyndt for sjovt, varmt, friskt og spændende, men også indsigtsfuldt og kritisk at skildre den britiske kultur i dag. Briternes udødelige kærlighed til britiske biler afslører en urokkelig national stolthed. Engang bestod den britiske bilindustri af verdens fineste mærker som Rolls Royce, Jaguar, Landrover og MG. I dag er de fleste ejet af tyskerne. Men Ben opdager, at briternes forkærlighed for egne bilmærker er en kombination af en tyrkertro på, at briterne altid vil være de bedste i verden - til medlidenhed med den katastrofale udvikling af den britiske motorsport.

13:30  

Dyr som alarmer (2:5)
Dyr som alarmer (2:5) Kan visse dyrearters adfærd hjælpe os med at forudsige naturkatastrofer og fortælle os om faren ved forurening? Med 175.000 døde og 125.000 savnede var tsunamien i det Indiske Ocean den 26. december 2004 en af de største naturkatastrofer i nyere tid. Men meget få dyr var blandt ofrene. Var dyrene i stand til at mærke katastrofen komme, og hvis det var tilfældet, hvorfor overså menneskene så de samme signaler? Mange vidner beretter om dyr, der opførte sig underligt lige før katastrofen. Men mens turister i Thailand blev reddet af elefanter, var elefanter i Sri Lanka tilsyneladende uanfægtede. Så hvad er op og ned, og vil vi nogen sinde kunne udvikle et varslingssystem baseret på dyr?

14:20  

Dyr som alarmer (3:5)
Dyr som alarmer (3:5) Kan visse dyrearters adfærd hjælpe os med at forudsige naturkatastrofer og fortælle os om faren ved forurening? Næsten 80 procent af planeten er dækket af vand, og vand er også hovedbestanddelen af alle levende væsner, inklusive mennesket. Alligevel er kun en brøkdel af al vandet egnet til mennesker. Derfor er det så vigtigt at holde øje med drikkevandsforsyningen. Alle former for menneskeskabt forurening finder vej til drikkevandet og bliver derfra spredt videre via fødekæden. Nøje observation af enkelte arter af havdyr kan give informationer om omfanget af en given form for forurening. De bliver kaldt alarmdyr.

DR3

12:00  

Videnskabsmagasinet: Scoring (7:10)
Videnskabsmagasinet: Scoring (7:10) Meningen med livet er give sine gener videre og avle nogle unger. Men for at det kan lykkes, er vi nødt til at overbevise en af det modsatte køn om, at vores gener er værd at satse på. Joachim Brandt-Møller tager dig med på date og guider dig til en succesfuld scoring og prøver at give dig svaret på hvad vi leder efter hos en partner.

12:30  

Mayday: flykatastrofer XIII (3:10)
Mayday: flykatastrofer XIII (3:10) Den 10. januar 2000: Crossair fly 498 letter fra Zürich lufthavn i Schweiz med kurs mod Dresden i Tyskland. Men efter blot to minutter i luften styrter flyet ned, og alle 10 personer ombord bliver dræbt. Efterforskningen af ulykken har påvist piloterne ikke var ordentligt gearet til at foretage flyvningen.

13:15  

Rookie Blue V (10:10)
Rookie Blue V (10:10) En bilbombe eksploderer i en parkeringskælder, men betjentene er knap kommet af sted, førend en ny bombe springer i et vejkryds fyldt med mennesker. Duncan sætter alt ind for at vise, han er tilbage på holdet, men noget går galt, og Duncan er pludselig i stor fare.

14:00  

Rookie Blue V (11:11)
Rookie Blue V (11:11) Bilbombemanden er fortsat på fri fod, og betjentene fra Division 15 sætter alt ind på at opspore den mistænkte og at finde ud af, om der er flere bomber placeret rundt om i byen.

14:45  

Win a Date With Tad Hamilton
Win a Date With Tad Hamilton Kassedamen Rosalee er henrykt, da hun bliver den lykkelige vinder af en date med sit store idol, filmstjernen Tad Hamilton. Konkurrencen er kun udtænkt af Tads agent og hans manager som et reklamefremstød for hans nye film, men til deres fortvivelse forelsker Tad sig i Rosalee, og da Rosalees kollega og hemmelige beundrer, Pete, også endeligt tilstår sin kærlighed til hende, skal hun pludselig vælge mellem to meget forskellige mænd. Rosalee: Kate Bosworth. Pete: Topher Grace. Tad Hamilton: Josh Duhamel. Richard Levy: Nathan Lane. Richard Levy: Sean Hayes. Manuskript: Victor Levin. Instruktion: Robert Luketic.

DR K

12:20  

100 års indvandring (2:6)
100 års indvandring (2:6) Russiske jøder i København De russiske jøder er det 20. århundredets første store flygtningegruppe i Danmark. De flygtede fra den russiske zars forfølgelser og slog sig ned i de fattigste kvarterer i København. Emigranterne blev mødt med stor skepsis fra danske myndigheder og dansk presse. Også den dansk-jødiske menighed var kritisk over for de fattige gæster. Alligevel arbejdede de sig op i samfundet, og i dag føler de sig som danskere.

12:50  

100 års indvandring (3:6)
100 års indvandring (3:6) Tyske flygtninge i et besat Danmark Før og under 2. verdenskrig flygter hundredetusinder af tyskere mod Danmark. Først var det jøder og politiske modstandere af Hitlers regime, der søgte ly i Danmark. Gennem en stram administrativ praksis lykkes det Danmark at holde mange af disse flygtninge ude. Da det første flygtningepres er afværget, begynder helt almindelige tyskere en panisk flugt ud af Tyskland. En kvart million tyskere kommer ind i Danmark i krigens sidste måneder. Disse tyskere udgør danmarkshistoriens største flugtbølge.

13:20  

Taxa (12:56)
Taxa (12:56) Dansk dramaserie fra 1997 Finn får uventet kendskab til et rocker-opgør - det kan få helt uoverskuelige konsekvenser for ham og hans familie. René er grebet af spillelidenskab og er besat af tanken om at møde den mand, der blankede hans far af. Imens vælter konflikterne ned over Verner - han ryger uoverens med sine døtre, sine vognmænd og hyrevognsnævnet. Kærligheden blomstrer mellem Lotte og Mike, men Fie føler sig sat udenfor, og det giver problemer. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Claus Bue, Søren Spanning, Laura Christensen, Hans Henrik Clemensen, Ann Eleonora Jørgensen, Ole Meyer, Vladimir Pinchevski, Evald Larsen, Sigurd-Emil Roldborg, Kjeld Nørgaard og Jan Elle. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Kristoffer Nyholm Foto: Henrik Jongdahl Scenografi: Kirsten Koch Musik: Jacob Groth Uegnet for mindre børn.

14:00  

Taxa (13:56)
Taxa (13:56) Finn bliver opsøgt af politiet i forbindelse med den døde fyr fra rocker-opgøret - de lover ham og hans familie beskyttelse, hvis han afgiver forklaring. Men Esben og Gekko er hurtigere - pludselig sidder de igen i hans vogn, med et oversavet jagtgevær. Mens René opsøger og udfordrer den mand, der blankede hans far af, lukker Claus sig ind i Lottes lejlighed, mens hun er i bad. Og så er det nu, alle skal aflevere regnskab til hyrevognsnævnet - Mehos er en stak løse sedler i en plastikpose. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Ole Meyer, Evald Larsen, Claus Bue, Kjeld Nørgaard, Søren Spanning, Laura Christensen, Hans Henrik Clemensen, Henrik Larsen, Mads Christensen, Peter Bork, Troels Walter og Niels-Erik Larsen. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Niels Arden Oplev. Foto: Ole Schultz. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth. Uegnet for mindre børn.

14:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a.dansk officielt besøg i Sovjetunionen, kildeskatten, giftgasangreb på ræve og grævlinger i Sønderjylland. "Der var engang" i Dyrehaven nord for København, Vera Lynn med "White Cliffs of Dover", den gang lidt af "storstadspræget gik af Århus", masser af datids-mode - og Svend Asmussens musikalske mening om den daværende finansminister. Redaktion: Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Torben Molsner.

DR Ultra

12:00  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:15  

Riisings flotte talkshow (5)
Riisings flotte talkshow (5) Jacob Riising har fået sit helt eget talkshow med flotte gæster, vilde konkurrencer og et stort flot publikum. Denne gang får Djämes Braun muligheden for at kalde sig vaskeægte popstjerner, hvis de kan bestå en test, der blandt andet går ud på at smadre et helt hotelværelse på tid. Riising byder også på intet mindre end en verdenspremiere, når tv-værten Thomas Skov, for første og nok sidste gang, går på scenen sammen med Djämes Braun og optræder med sangen "Kom og giv mig alle dine penge". Til sidst skal en af gæsterne en tur i tønden, når det er blevet tid til konkurrencen "Rul En Kendt".

12:50  

Tintin
Tintin Det hemmelige våben (2:2) Professor Tournesol bliver bortført. Men Tintin og kaptajn Haddock følger efter, og de må igennem de mest forrygende båd-bil-og-fly-jagter, før det lykkes dem at befri ham.

13:15  

Store Nørd
Store Nørd Ninjakrogen og klatrerebet (13:15) Hvis man skal lynhurtigt op af en husmur eller en høj væg så skal man bruge en Ninjakrog, en kraftig trykluftskanon og et reb. Så det kombinerer Kåre og Emil og tar' på klatretur. Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

13:35  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

14:05  

Unik
Unik Værten Sofie Linde besøger Anna, som både synger, spiller klaver og skriver sine egne sange - hun er en ægte 12-årig singersongwriter! Musikken fik hende igennem en hård tid i barndommen, og nu skal hun for første gang, men med hjælp fra uventet kant, spille foran et stort publikum.

14:25  

Uglen
Uglen Paparazzi-ugle.

14:30  

Backstage II (5)
Backstage II (5) Practical jokes: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I femte afsnit laver Claydermann en pratical joke, der får hårde konsekvenser for børnene, som beslutter sig for at tage hævn. Det er dog nemmere sagt end gjort.

14:45  

Backstage II (6)
Backstage II (6) The Danish patient: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I sjette afsnit annoncerer Niller at Skadestuen får besøg fra det store udland og at dagens afsnit derfor skal foregå på engelsk. Max og Adrian ser snittet til at tjene nogle hurtige penge og prøver at sælge de voksne en app, som skal hjælpe dem med det engelske - men det går ikke helt efter planen.

DR Ramasjang

12:05  

Sigurds Bjørnetime
Sigurds Bjørnetime Kan du lide heste, så kig med i Sigurds Bjørnetime! Sigurd, bjørnen Bjørn og de flittige hænder i bjørneteatret synger, spiller og fortæller i dag om heste, heste og atter heste - yeehaaaa! Manuskript og medvirkende: Sigurd Barrett. Dukkespillere: Gitte Melgaard og Karin Prosberg Hansen. Programmedarbejder: Finn Bentzen. Producer: Birgit Jensen.

12:35  

Elefantvask
Elefantvask "Karklude". Rebecca og Johanne mødes hver dag i Ramasjangs eget vaskeri "Elefantvask". Her klarer de dagens vasketøj med sang og fantasi, og ikke mindst med hjælp fra Elefanten og hans små venner Giraf, Soldat og Robot. Med Johanne Algren og Rebecca Bach-Lauritzen. Instruktion: Kalle Bjerkø

12:55  

Babar
Babar

13:05  

Far, mor og Blyp
Far, mor og Blyp De vordende forældre Tom og Vivi, spillet af Peter Frödin og Hella Joof prøver at finde ud af, hvordan deres familie skal være, og hvordan Blyp bliver. De usynlige børneagenter blander sig, de talende træer kommer med nye opgaver, og børneboblen uddeler både dyt og buuh. Der er stadig langt igen til, at Tom og Vivi kan blive "gode forældre". Manuskript: Kit Goetz. Instruktion: Ulla Raben.

13:30  

Kære Sebastian
Kære Sebastian Inkaternen er en sydamerikansk fugl, som lever I flok. Sebastian Klein kaster med små fisk, som inkaternerne griber i luften

13:55  

Ramajetterne
Ramajetterne Mesterskaberne i kuffertløft. Ramasjang Lufthavn er på den anden ende. Finn Falk har mistet både sine kræfter og troen på sig selv. De årlige mesterskaber i kuffertløft er i fare, men vennerne har en plan.

14:20  

Sebastian indefra - Bøvs (3)
Sebastian indefra - Bøvs (3) Børneværten Sebastian Klein har et problem. Han føler sig lidt oppustet. Men hvorfor føler Seba-stian sig oppustet og hvordan kan han få bedre? For at få svaret, rejser vi med en Lille Modig Mand ind i Sebastians krop og ser den indefra.

14:35  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Bamse leger skole sammen med Kylling. Medvirkende: Bamse: Henrik Lykkegaard. Kylling: Brian Patterson. Manuskript: Elin Bing. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

DR1

15:30  

Fader Brown (25)
Fader Brown (25) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

16:15  

Fader Brown (26)
Fader Brown (26) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

17:00  

Downton Abbey III (4:10)
Downton Abbey III (4:10) Anna er bekymret. Det er længe siden, hun har fået et brev fra Bates. Hvad kan der være galt? Samtidig forsøger Isobel Crawley at hjælpe den unge Ethel, der må træffe en svær beslutning om sin søns fremtid. Mens Bransons politiske synspunkter skaffer ham alvorlige problemer på halsen.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:10  

Verdens bedste restauranter (2:6)
Verdens bedste restauranter (2:6) Mød nogle af verdens bedste kokke, sommeliere og tjenere på nogle af verdens bedste restauranter i Storbritannien, USA, Europa og Asien. Denne gang den smukke tagrestaurant 'Sirocco' i Bangkok, der blandt sine retter har verdens dyreste budding, og de to trestjernede Michelin-restauranter 'Saison' i San Francisco og 'Le Meurice i Paris.

16:10  

Jamies mad på 15 minutter (19)
Jamies mad på 15 minutter (19) Kan man lave to retter lækker mad på 30 minutter? Ja. sagtens, siger Jamie Oliver, der her viser, at det ikke handler om at gå på kompromis med kvaliteten, men om at være organiseret, arbejde hurtigt og kende nogle fiffige genveje og smarte tricks.

16:35  

Jamies mad på 15 minutter (20)
Jamies mad på 15 minutter (20) Kan man lave to retter lækker mad på 30 minutter? Ja. sagtens, siger Jamie Oliver, der her viser, at det ikke handler om at gå på kompromis med kvaliteten, men om at være organiseret, arbejde hurtigt og kende nogle fiffige genveje og smarte tricks.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen DR2s globale magasin DR2 Dagen går i dybden med nyheder, tendenser og kultur fra hele verden.

DR3

16:20  

Planet Science: Grand Canyon
Planet Science: Grand Canyon Grand Canyon i det nordlige Arizona i USA betragtes som et af verdens vidundere. Men trods intensiv forskning i mere end 100 år, gemmer det imponerende naturfænomen stadig på mange geologiske gåder. Mød nogle af de eksperter, som forsøger at opklare mysteriet om, hvordan Grand Canyon blev skabt.

17:15  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

DR K

15:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med _Hans_V._Bischoff som vært og indslag om bl.a. en kendt general, der bliver spurgt, hvad han vejer, om et særdeles populært kongeligt sølvbryllup, om den gang bestilte teater- billetter blev bragt ud for en 25-øre, om et dramatisk politi- indgreb mod en besat ejendom og om en af fodboldens nøgle- personer, der siger barsk farvel. Redaktion:_Jens_Bom og _Henrik_Iversen. Producer:_Torben_Molsner.

15:35  

Verdenshistorien (7:8)
Verdenshistorien (7:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag

16:30  

Verdenshistorien (8:8)
Verdenshistorien (8:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag

17:25  

Menneskehedens sidste dage (2:2)
Menneskehedens sidste dage (2:2) Hvad skal der til for at udrydde mennesket? Er der risiko for, at vi kommer ud for eller selv påfører os en katastrofe så stor, at menneskeheden forsvinder? I det andet af to svenske dokumentarprogrammer ser vi på de 5 største trusler mod menneskeheden, heriblandt atomkrig, farlige fysikeksperimenter og klimakollaps.

DR Ultra

15:00  

Asterix og Kleopatra
Asterix og Kleopatra Cæsar siger til Kleopatra, at hendes folk, ægypterne, ikke er så stolte og dygtige som hans folk, romerne. For at modbevise dette indgår de et væddemål: Ægypterne skal bygge et prægtigt palads på tre måneder. Arkitekter og håndværkere går i gang, men det er kun ved Asterix' og hans venners hjælp, samt den uundværlige trylledrik, at foretagenet lykkes.

16:05  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:40  

Nina Patalo
Nina Patalo

16:50  

Adventure Time
Adventure Time

17:10  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:35  

Sam & Cat
Sam & Cat Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

DR Ramasjang

15:05  

Naturpatruljen
Naturpatruljen Gåselort, tangskov og stærke æg! Naturpatruljen drager ud på opdagelse i det danske land og under det danske vand. Tilrettelæggelse: Sebastian Klein, Martin Keller og Ketil Teisen. Producer: Lars Ostenfeld.

15:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Æsel Kan det virkelig passe, at der bor æsler i lufthavnen? Ta' med Lille Nørd på æseleventyr og se, hvordan Katrine og Anders rejser rundt i verden som pakæsler.

16:00  

Jungletrommer
Jungletrommer Giraf.

16:05  

Jungletrommer
Jungletrommer Struds.

16:10  

Smølferne
Smølferne

16:35  

Chuggington
Chuggington

16:45  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

17:00  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang Vi roder og hamrer. Vi larmer og griner. Kom udenfor og ha' det sjovt med os i Hej Ramasjang. Silja og Onkel Reje har bestilt en rumraket på internettet, for de vil gerne på rumrejse. Se om det lykkes for dem i dag.

17:01  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe Svensk serie efter Astrid Lindgrens bog.

17:35  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes cykler, og han klipper egerne af hjulene og bruger dem som fonduepinde. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få cyklerne tilbage.

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit afholder Peder og Mogens eftersyn, og det bliver et eftersyn med store krav. Hos Liselotte fra netauktionshuset Lauritz.com skal der luksuriøse sølveffekter under hammeren, og der er flere overraskelser imellem. Og i Svendborg hos Jan Helmer og Martin bliver det afsløret, hvem der vinder væddemålet om dagens omsætning. Sendt første gang 10.04.14

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Skattejægerne
Skattejægerne Gæster fra nær og fjern kommer valfartende til Vejen for at fejre Søren Sørensens 30 års jubilæum. Og den garvede bilhandler benytter lejligheden til at få solgt nogle af sine veteranbiler. Marskandiseren Søren Falk tager på loppemarked for at finde ting til sin butik. Og så er der vurderingsdag på Lykkegaard, hvor Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen får nogle specielle antikviteter mellem hænderne.

20:30  

Sundhedsmagasinet live: Kejsersnit
Sundhedsmagasinet live: Kejsersnit For første gang nogensinde sendes et kejsersnit live på dansk tv. Peter Qvotrup Geisling og Lillian Gjerulf Kretz er klar til at følge hele processen fra moderen får målt hjerterytmen til barnet bliver født. Der er eksperter med på sidelinjen, der kan fortælle mere om fødsler og kejsersnit, og seerne kan stille spørgsmål undervejs, så man kan få videnskabelige svar på, hvad der er op og ned i de mange forskellige fordomme, holdninger og myter omkring kejsersnit.

DR2

18:30  

Milliardeksperimentet (1:3)
Milliardeksperimentet (1:3) I ti år har skandalerne hobet sig op fra SKAT - milliarder forsvinder eller svindles, fordi systemet har svigtet og stadig svigter. Lige nu mangler SKAT 74 milliarder - retssikkerheden og velfærdssamfundet betaler prisen. Nu går DR2 sammen med journalist og vært Thomas Buch-Andersen på jagt efter svar på spørgsmålene: Hvorfor? Hvad fejler SKAT? Og hvem er den virkelige skurk bag skandalerne? Her i første afsnit af af tre i dokumentarserien 'Milliardeksperimentet'.

19:00  

Verdens bedste restauranter (3:6)
Verdens bedste restauranter (3:6) Mød nogle af verdens bedste kokke, sommeliere og tjenere på nogle af verdens bedste restauranter i Storbritannien, USA, Europa og Asien. Denne gang den glamorøse 'Palme d'or' i Cannes, den legesyge trestjernede 'Alinea' i Chicago, og i London 'Hélène Darroze at the Connaught', et meget engelsk spisested med et meget fransk køkken.

20:00  

Detektiverne (3:3)
Detektiverne (3:3) De er uddannet detektiver og ansat i den nyligt oprettede specialafdeling for alvorlige seksuelle forbrydelser. De tager de sager, ingen andre vil have, men som skal løses. Vi følger her detektiverne tæt under "Operation Canute". De har arbejdet intenst med den omfangsrige sag i mange måneder, og dommens time er endelig kommet. Spørgsmålet er dog, hvordan juryen dømmer Ray Teret.

DR3

18:00  

Knald eller fald (5:6)
Knald eller fald (5:6) Danmark er det land i Europa der har flest engangsknald - og vi skammer os bestemt ikke over, at have uforpligtende sex. Men hvordan kan du egentlig vide, om det er uforpligtende sex eller den helt store kærlighed, når du hopper i seng med et fremmed menneske? To par deler ud af deres intime historier og fortæller om deres første tur på lagnerne. Derefter er det op til to eksperter, at finde frem til hvem af de to par der har haft et engangsknald og hvem der i dag er kærester. 
I dagens program, skal Lene og Tony forsøge at opklare, om et engangsknald på en luftmadras i din vens lejlighed har nogen chancer for at udvikle sig til ægte kærlighed - eller om det i stedet er parret, som ikke havde sex før morgenen efter, som i dag er blevet kærester.

18:30  

Frostgun: Snowboard Big Air, direkte
Frostgun: Snowboard Big Air, direkte

20:50  

Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (4:10)
Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (4:10) 10 mænd har meldt sig til en vild konkurrence. De skal se, hvem der kan klare sig længst i Vancover Islands barske natur, og vinderen modtager en præmie på 500.000 dollars. Men allerede efter fem dage, er fire mænd bukket under, og de seks tilbageværende deltagere støder på både psykiske og fysiske udfordringer.

DR K

18:20  

Huset på Christianshavn (40)
Huset på Christianshavn (40) "Reklamens magt" Manuskript: Henning Bahs. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Emma: Bodil Udsen. Meyer: Arthur Jensen. I øvrigt medvirker: Erni Arneson, Søren Strømberg, Poul Glargaard, Søren Rode og Ole Søgaard. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 20.okt.1973.

18:50  

Huset på Christianshavn (33)
Huset på Christianshavn (33) Dansk familieserie. "Operation Mallorca". Manuskript: Karen Smith. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Larsen: Ove Sprogøe. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. I øvrigt medvirker: Birthe Neumann. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 10. marts 1973

19:25  

Skandinavien i Hitlers jerngreb (1:5)
Skandinavien i Hitlers jerngreb (1:5) Dansk dokumentarserie fra 2015: Del 1 - tyskerne kommer. Anden verdenskrig er i gang. Hitler er i færd med at gøre drømmen om et nazistisk storrige til virkelighed, og nu er turen kommet til Skandinavien. Det er den 9. april 1940. I Sverige sidder Kong Gustav, i Norge kong Haakon, og i Danmark Kong Christian. De tre konger skal tage den svære beslutning sammen med deres lands regering: Skal de kæmpe imod eller skal de overgive sig. Vi fletter de tre landes historier sammen med en enestående samling af arkivmateriale, der sætter vores egen historie i større perspektiv.

19:55  

Dagens salme
Dagens salme

20:00  

Skandinavien i Hitlers jerngreb (2:5)
Skandinavien i Hitlers jerngreb (2:5) Dansk dokumentarserie fra 2015 - 2. del: Under pres. Året er 1941 og Hitler åbner en ny front i krigen. Ikke-angrebspagten med Sovjetunionen bliver brudt. Kommunismen skal tilintetgøres - og det gælder også i Skandinavien. I løbet af det næste halve år kommer Danmark, Sverige og Norge ud for et voldsomt tysk pres. I Norge kommer det til store demonstrationer mod besættelsesmagten, mens Danmark og Sverige samarbejder. Med en enestående samling af arkivmateriale fletter vi for første gang de tre landes historie sammen.

20:30  

Straffens rædsler
Straffens rædsler For 150 år siden fik Danmark sin første samlede straffelov. DRk markerer året over fire onsdage, ved at dykke vi ned i de gruopvækkende, blodige og radbrækkende straffe, vi har benyttet os af igennem tiden og op til i dag. For selv om vi har opfundet mere civiliserede former for straf, siden hovederne rullede fra skafottet, sætter straffens rædsler, nu som da, dybe spor i den dømte, om dommen så har lydt fængsel, udstødelse, skamstraf eller den ultimative; dødsstraf. En tidlig november morgen i 1882 bliver en mark uden for Nakskov, omdannet til en blodig henrettelsesplads. Det, der finder sted her, er så grusomt, at flere besvimer, og myndighederne beslutter, at det aldrig må ske igen. Her på marken bliver morderen Anders Sjællænder henrettet, foran 2-3000 mennesker, der skubber og maser for at komme helt tæt på, når bødlen på samfundets vegne hævner sig på forbryderen - og halshugger ham.

DR Ultra

18:00  

Vejen til MGP 2016 - Mød finalisterne (3:5)
Vejen til MGP 2016 - Mød finalisterne (3:5) Se med når MGP-finalisterne Ida og JEEN forbereder sig til dette års MGP. Finalisterne har været i gang i flere måneder og vi har fulgt de unge talenter hele vejen. Du kan bl.a. opleve finalisterne til workshops, auditions, i pladestudiet, når der skal optages musikvideo, når sangen skal øves og meget mere. www.dr.dk/mgp

18:30  

Nikolines Quiz - Kærester
Nikolines Quiz - Kærester I Nicolines Quiz om kærester skal Magnus og Dimitri dyste mod Signe og Anna i tre spændende og sjove runder. Hvem vinder og går hjem med den ultimative præmie? Se med og få samtidig gode råd om kærester når deltagerne deler ud af deres erfaringer, bedste scoretricks og tanker om homoseksualitet.

18:45  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

19:00  

Isas Stepz (25)
Isas Stepz (25) Isas far har planlagt at flytte sammen med sin kæreste. Han har bare glemt at spørge Isa! Det bliver hun så sur over, at hun nægter at flytte med. Hun er sikker på, hun sagtens kan klare sig alene - også selvom hun ikke har nogen penge. Overraskende nok går det fint nok uden penge, men til gengæld bliver Isa nødt til at være ansvarlig for alt fra gulvvask, Elliots gamle regnskaber til toiletrengøring på danseskolen. Ronja vil hellere fjolle med drenge end hjælpe Isa. Og så bliver Isa sur.

19:15  

Isas Stepz (26)
Isas Stepz (26) Isa er syg. For syg til at tage med klassens på telttur, mener hendes far. Isa afprøver diverse kure, men lige meget hjælper det. Heldigvis har Marco også problemer, så Isa får andet at tænke på. Marco er meget nervøs for at skulle møde sin ex-kæreste, som han virkelig håber, han ikke længere er vild med. Isa har straks en idé til, hvordan de finder ud af, om Marco er kommet over ex-kæresten. For sent indser Isa, at det nok var en dårlig plan. Men dagen ender helt anderledes overraskende, end Isa på nogen måde havde kunnet forestille sig.

19:30  

Modeidioten: Dancehall
Modeidioten: Dancehall Hvorfor går twerklings altid med stramme bukser og mavebluser? Og hvor mange mønstre kan man have på samtidig? Modeidioten Christian har altid klædt sig lidt kedeligt, men Twerk Queen Louise får både gang i farverne og i hans numsedans. Og så viser Sille, hvordan man selv kan lave sine egne dreadlocks.

19:45  

Uglen
Uglen Uglen bliver stukket.

19:50  

Uglen
Uglen Ægget og uglen.

20:00  

Max (1:8)
Max (1:8) "Den usynlige dreng og den elektriske ål" Max er en ganske almindelig dreng på 10 år, der går og tumler med livets store spørgsmål. I dette afsnit bliver han glemt af hele klassen på Danmarks Akvarium, men får han en uforglemmelig oplevelse da han møder komikeren Simon Juul. Desværre tvinger Max´s mor ham til at levere autografen tilbage. Det er Max pinligt, og er det nu forbudt at have helte - åbenbart ikke når man er mor? Instruktion: Lotte Svendsen Manuskript: Oliver Zahle, Jens Korse & Lotte Svendsen Producer: Thomas Meyer Max - Samuel Heller-Seiffert Mor - Mette Horn Far - Anders Nyborg Esther - Anna Agafia Svideniouk Egholm Steen Cold - Lars Bom Hassan - Faysal Mobahriz Ulla - Louise Mieritz Sendt første gang 13.01.07.

20:30  

Max (2:8)
Max (2:8) "Små mænd og store krige" Max er en ganske almindelig dreng på 10 år, der går og tumler med livets store spørgsmål. I dette afsnit er Max til skolelæge, og får at vide han ikke er vokset et helt år. Max lægger en strategi, der skal sætte gang i vokseværket. Desværre er mor ikke helt enig i, hvad det vil sige at være et stort menneske. For hvad er der galt med toastbrød, når bare man husker sin vitaminpille. Instruktion: Lotte Svendsen Manuskript: Oliver Zahle, Jens Korse & Lotte Svendsen Producer: Thomas Meyer Max - Samuel Heller-Seiffert Mor - Mette Horn Far - Anders Nyborg Esther - Anna Agafia Svideniouk Egholm Steen Cold - Lars Bom Hassan - Faysal Mobahriz Ulla - Louise Mieritz Sendt første gang 20.01.07

DR Ramasjang

18:00  

Musen Tip
Musen Tip Jeg vil aldrig spise grøntsager!

18:05  

F for får
F for får

18:20  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Med eller uden medalje.

18:30  

Cirkeline
Cirkeline Sofus på flyvetur. I dag er det dragevejr! Men da Sofus holder fast i dragesnoren, flyver han væk! Pludselig havner han nede i vandet, hvor han mø- der én, der synger: "Bim, Bam, Busse, jeg er en haletudse!" , og det er en rigtig god sang!

18:45  

Cirkeline
Cirkeline Frederik henter Cirkeline, da han kan høre nogen stå og synge i badeværelset. Det er Alfredo - han er italiensk skuespiller, operasanger og tryllemus! Og han fortæller, at han slet ikke er bange for katte, men det tror Frederik ikke på!

19:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den store kaninhelt.

19:15  

Yakari
Yakari Indianerdrengen Yakari har en fantastisk evne: Han kan tale med dyr. Men med sådan en gave følger også et stort ansvar, for han vil hjælpe alle naturens skabninger, store som små - og det fører til mange farefulde oplevelser.

19:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Simon Spætte skal lære at hakke spættehuller i træerne, men det er ikke så let, som han troede.

19:36  

Små kartofler
Små kartofler Syng med når de fire små kartofler tager på eventyr. Selv om de er kartofler, elsker de nemlig at synge og lege!

19:40  

Tinga Tinga fabler
Tinga Tinga fabler Hvorfor Grib er skaldet.

19:50  

Godnathistorier
Godnathistorier Det er blevet aften i Ramasjang og tid til at sige tak for i dag. Men før vi slukker lyset og siger godnat, er der lige tid til en rigtig go' godnathistorie. Hr. Skæg læser op af Cirkus Saragossa.

20:00  

Godnat - Ramasjang
Godnat - Ramasjang

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Penge
Penge

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Wallander: Dødens horoskop
Wallander: Dødens horoskop En lokal tosse kendt som Planet-Göran spadserer ind i en bank med en bombelignende genstand om halsen. Han kræver at få sat penge ind på en bestemt konto - ellers vil han sprænge sig selv og ban-ken i luften. Snart står det klart, at bomben ikke er nogen attrap. Planet-Göran mener det alvorligt! Kommissær Wallander er dog sikker på, at Planet-Göran ikke selv har fundet på de gale streger. Men hvem har så? Kurt Wallander: Krister Henriksson. Linda Wallander: Johanna Sällström. Stefan Lindman: Ola Rapace. Instruktion: Jørn Faurschou.

DR2

21:00  

Velkommen til Ängelby (3:6)
Velkommen til Ängelby (3:6) Vera har taget hul på et nyt liv i den gådefulde flække Ängelby. Politifolkene Amos og Viveka gør en opdagelse, der afslører, at det ikke er nogen tilfældighed, at hun er kommet til byen. Samtidig forsøger teenagerne Therese og Calle på egen hånd at finde ud af, hvem der dræbte det unge ishockeytalent Jesper.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Hvidvask af narkopenge (2:2)
Hvidvask af narkopenge (2:2) I 2012 anklagede et amerikansk senatsudvalg den fremtrædende britiske bank, HSBC, for mellem 2007-08 at hvidvaske ikke mindre end syv milliarder dollar for mexicanske narkokarteller. Men indtil i dag er ingen hverken blevet dømt for hvidvaskning eller blevet frataget retten til at lave bankforretninger. Men hvordan kan fx Mexico bekæmpe narkohandel og hvidvaskning af penge, hvis der ikke er konsekvenser for de banker, der lukker øjnene? I dag deltager mange banker i hvidvaskningen, og narkopengene siver stille og roligt ind i den legale økonomi.

23:55  

Ufrivillig far (3:3)
Ufrivillig far (3:3) Hvert år oplever en række mænd, at blive far imod deres vilje. Nu står tre af dem frem og fortæller om deres oplevelser. Anne Sophia Hermansen rejser spørgsmålet om mænd skal have muligheden for at vælge faderskabet fra, når de bliver ufrivilligt fædre

DR3

21:30  

Spørg mig om alt (3:8)
Spørg mig om alt (3:8) Hvad hvis du kunne spørge en kvinde, som kan se og tale med døde mennesker, om alt, og hun skulle svare på ALLE spørgsmål uden filter? Aftenens hovedperson har en veludviklet sjette sans og arbejder som clairvoyant. Hun har sagt ja til at stille op LIVE på DR3. Her vil hun fortælle sin historie og stå ansigt til ansigt med de spørgsmål, du sidder med derhjemme.

22:00  

Jackie Brown
Jackie Brown Jackie benytter sit job som stewardesse til at smugle narkopenge for gangsteren Ordell. Han har for vane at pløkke enhver, som kan vidne imod ham. Da narkopolitiet slår kløerne i Jackie, går hun ind på at hjælpe dem med at fange Ordell. Men hun fortæller Ordell, at det kun er for at snyde politiet, så hun kan smugle hans sidste store sum hjem. Og hun fortæller den forelskede Max, at hun selv vil sikre sig pengene. Alle har prøvet det her før, så man skal være lige en tak smartere end sin næste! Jackie Brown: Pam Grier. Ordell: Samuel L. Jackson. Max: Robert Forster. Louis: Robert De Niro. Instruktion: Quentin Tarantino.

DR K

21:00  

Historiequizzen: Politimuseet
Historiequizzen: Politimuseet DRKs nye historiequiz med Adrian Hughes er på besøg på besøg på Politimuseet, den gamle station 6 ved Sct Hans Torv i København. Du kan gætte med når deltagerne bliver udsat for historiske spiritus-tests og forbryderfotos. Kåre Johannessen og Hanne Fabricius tager kampen op med Trine Halle og Christian Donatzky.

21:30  

Rigsfællesskabets historie (1:6)
Rigsfællesskabets historie (1:6) Det umage fællesskab mellem Danmark, Grønland og Færøerne er udfordret. Mange grønlændere og færinger føler, at Danmark stadig har for stor indflydelse på deres samfund, og de ser nye perspektiver. Klimaforandringer og globalisering åbner for nye handelsruter, olie, mineraler og indflydelse. I flere hundrede år havde Danmark uindskrænket magt over Grønland og Færøerne, men trangen til selvbestemmelse har længe trængt sig på. I denne serie fortæller vi de seneste 300 års historie om mødet mellem fangerne, missionærerne, kongerne og fiskerne. Er der stadig grundlag for et fællesskab?

22:00  

Danske mord: Englemagersken
Danske mord: Englemagersken Dagmar Overby står som den værste danske massemorder nogensinde. I 1921 bliver hun dømt for at have slået 8 spædbørn ihjel, men der var tale om mange, mange flere - formentlig op imod 25. Hun kvalte børnene og ligene brændte hun i sin kakkelovn. Hvad var det, der drev hende, og hvordan kunne disse grusomme handlinger gå ubemærket hen i fire år uden myndighederne opdagede det.

22:40  

I krig for Danmark (2:6) - På korstog mod øst
I krig for Danmark (2:6) - På korstog mod øst Hvad har det krævet at være soldat i de krige, der gennem tiden har formet Danmarks grænser og styreform? DR K lader unge mænd prøve kræfter med våben og fysiske udfordringer i en række danske krige gennem historien. I middelalderen tog Valdemar Den Store på korstog mod de hedenske vendere på Rügen i det nordtyske år efter år. Ét år satte han al sin styrke ind mod hedningene og brugte de kolossale kastemaskiner, bliderne. Men lykkedes strategien? Og hvordan er det at betjene middelalderens voldsomme krigsmaskiner?

23:20  

Jagten på Babylons hængende haver
Jagten på Babylons hængende haver Babylons hængende haver har været et mysterium for arkæologer i århundreder, for eksisterede de overhovedet? Jo, det gjorde de, blot ikke der, hvor man troede, de var. En forsker fra Oxford Universitet har fundet opsigtsvækkende beviser på deres eksistens, og yderligere hvordan de rent faktisk har set ud! Forskeren har ligeledes fundet indikationer på, at det slet ikke var kong Nebukadnesar, der lod dem opføre, men den assyriske kong Sennacherib.

DR Ultra

21:00  

Merlin (60)
Merlin (60) Engelsk eventyrserie for hele familien om den unge troldmand Merlins dramatiske oplevelser i den sagnomspundne middelalderby Camelot.

21:45  

Godnat - Ultra
Godnat - Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:00  

Blindt spor (5:6)
Blindt spor (5:6) Catherine har fundet den kidnappede Ann Gallagher, og i fællesskab er det lykkedes dem at slippe væk fra den brutale Tommy. Men Catherine er slemt tilredt, og Tommy er stadig på fri fod. Samtidig strammes nettet for alvor om revisoren Kevin.

00:55  

I farezonen (27:61)
I farezonen (27:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:45  

Spooks (73)
Spooks (73) Et elitehold i den britiske efterretningstjeneste MI5 tager sig af alle forhold, der truer den nationale sikkerhed. Herunder organiseret kriminalitet, terroraktioner, våbensmugling og handel med ulovlige stoffer. Det er et krævende og livsfarligt job, der kan være svært at kombinere med et velfungerende privatliv.

02:40  

Antikduellen (12:30)
Antikduellen (12:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Mads Ejlsersen fra Lykkegaard i Tversted mod Jesper Bo Hansen, som har butikken Antik Form og Design på Frederiksberg. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Esbjerg og omegn. Sendt første gang 14.05.13

03:05  

Kender du typen? 2012 (4)
Kender du typen? 2012 (4) Kender du typen? besøger i aften en person, der har 120 kogebøger, men som ikke kan lave mad. Vedkommende kan ikke lide at bruge penge på at gå ud at spise og var en af de sidste, som fik indlagt træk og slip i det indre København. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau får deres sag for, når de skal regne ud, hvem det er, som løber 10 kilometer hver morgen i de samme, gamle gummisko. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 04.04.12

03:35  

Hammerslag 2010 (3)
Hammerslag 2010 (3) Vi starter med et klyngehus i en yderst populær udstykning i Roskilde. Dernæst går turen ned til fjorden, hvor Peter Ingemann har fundet de dyreste kvadratmeter, han endnu har set i Danmark. Hvem ville have gættet, at de var at finde i Roskilde! Vi slutter aftenens udsendelse med en helt fantastisk bolig i Danmarks Amsterdam. Sendt første gang 30.03.10

DR2

00:25  

Lægen flytter ind (1:6)
Lægen flytter ind (1:6) 45 årige Ricky Praus er som mange danske mænd svær at få til lægen. Men Rickys helbred skranter efterhånden så meget, at hans datter er alvorlig bekymret for ham. Ricky lever af junkfood, nægter at bevæge sig og drikker med gutterne hver eneste dag. Så praktiserende læge Charlotte Bøving flytter ind for at give Ricky klar besked: Det er sidste chance, hvis han ikke skal dø før tid.

01:10  

Krigen i kolonihaverne
Krigen i kolonihaverne Drømmen om en kolonihave, om et lille stykke jord, hvor man kan nyde sommeren og dyrke sine grøntsager er stor, og næsten 100.000 briter står på venteliste til en have. Men hvert år bliver kolonihaveidyllen brudt over hele Storbritannien, når længslen efter en kolonihave får naturen til at gå over optugtelsen, så selv pæne mennesker begår hærværk og begynder at smadre eller stjæle præmiegrøntsager og bryde ind i redskabsskure. Alt sammen i håb om at bestyrelsen dømmer haveejeren for pligtforsømmelse og fratager ham eller hende haven - for så bliver der plads til den næste på listen!

01:55  

Libanons krig 1990-2012 (3:3)
Libanons krig 1990-2012 (3:3) Det er næsten 40 år siden, konflikten brød ud i Libanon og splittede det lille land og dens indbyggere ad langs et hav af religiøse skel, politiske overbevisninger og frontlinjer. Her fortælles historien om krigen af dem, der oplevede den på deres egen krop. Her fortæller libaneserne om genombygningen af Beirut, hvor det virker som om stenene får mere opmærksomhed end menneskene. Den israelske besættelse ophører i 2000, den syriske i 2005, efterfulgt af mordet på politikeren Hariri. Der er stadig usynlige grænsen, men frygten for en tilbagevenden til krig er fælles. Oprøret i Syrien har igen anbragt Libanon i orkanens øje, men for første gang virker det som om, tidligere modstandere fra alle trosretninger siger nej til kanoner og ja til dialog i en fælles erkendelse af nødvendigheden af, at leve i fred med hinanden.

02:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

01:15  

Planet Science: Rum-teleskopet "Hubble"
Planet Science: Rum-teleskopet "Hubble" Et fantastisk og enormt apparat har revolutioneret den måde, vi opfatter universet på: rum-teleskopet "Hubble" viser forskerne ting, vi aldrig før havde drømt om var muligt: planeter flere milliarder km væk kan nu ses med utrolig tydelighed. Stjerner kan følges, mens de slukkes og brænder ud, og sågar kan vi nu lave vejrudsigter - for planeten Mars!

02:05  

Videnskabsmagasinet: Julefrokost (8:10)
Videnskabsmagasinet: Julefrokost (8:10) Julefrokosterne er over os, og Videnskabsmagasinet guider dig til den bedste julefrokost med hjælp fra videnskaben. Joachim Brandt-Møller tager dig hele vejen gennem buffeten, baren, flirten, playlisten, dansegulvet til dagen derpå, og optimerer din julefrokost videnskabeligt. Vi tester, om det er bedst at blive fuld i en fart, eller lade promillen stige langsomt for at få den bedste fest. Vi undersøger, om en videnskabeligt udviklet dansestil er den bedste, når det kommer til at tiltrække det modsatte køn. Og så finder vi ud af, hvad du skal gøre, hvis du skal slippe af sted med en løgn dagen derpå.

02:35  

Stress af med DR3 - Åndedræt og Mindful spisning
Stress af med DR3 - Åndedræt og Mindful spisning Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jakob give dig hjælp mod akut stress, vise dig øvelsen 'nauli', og Uffe vil guide dig til at spise et æble med fokuseret nærvær.

03:05  

Stress af med DR3 - ASMR og Mindful spisning
Stress af med DR3 - ASMR og Mindful spisning Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Nora fortælle dig om sine ASMR-favoritter, og Per vil guide dig til at spise chokolade med fokuseret nærvær.

03:35  

Stress af med DR3 - Fald i søvn med ASMR
Stress af med DR3 - Fald i søvn med ASMR Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Nora hjælpe dig til at falde i søvn, og Louise vil give dig en følelse af samhørighed.

DR K

00:10  

Fort Apache
Fort Apache Kavaleriofficeren Kirby York har sin helt egen måde at klare tingene på ved Fort Apache, så der er lagt op til en konfrontation, da den strikse oberstløjtnant Owen Thursday overtager ledelsen af garnisonen. Ikke mindst da Thursday forråder indianerhøvdingen Cochise i et forsøg på at afslutte indianerkrigene én gang for alle. Kirby York: John Wayne. Owen Thursday: Henry Fonda. Philadelphia Thursday: Shirley Temple. Instruktion: John Ford.

02:00  

Hvordan blev Chaplin til vagabonden?
Hvordan blev Chaplin til vagabonden? Hvordan kunne et gadebarn, født i et af Londons fattigkvarterer, i løbet af fem år blive verdens mest berømte mand? Charlie Chaplins (1889-1977) forvandling hang sammen med filmmediets rivende udvikling og popularitet; et medie der meget hurtigt befriede sig selv fra den tunge arv fra music hall og vaudeviller og i løbet af ganske kort tid blev eksponent for moderniteten.

03:00  

Jackie uden Jack
Jackie uden Jack 'De må aldrig, aldrig blive udgivet!' Hvad ønskede Jackie Kennedy at holde hemmeligt? Få måneder efter snigmordet på Præsident Kennedy i Dallas i november 1963 blev der optaget en række interview med Jackie Kennedy, der viser, at den unge enke var drevet af et dobbelt formål. Nemlig både at skabe et bestemt billede af sig selv i offentligheden og at værne om præsidentens minde. Hun kunne ikke ændre fortiden, men hun kunne omskrive den og opbygge legenden om JFK.

03:55  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (23:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (23:35) "1948 - Sovjetisering af Østeuropa" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) I 1948 blev mange velansete tjekkiske familieforetagender nationaliseret. I 1990 vendte den tidligere ejer af et glasværk, der dengang var en blomstrende forretning, tilbage for at finde sit glasværk næsten i ruiner. Han forsøger at starte værket op på ny, men ikke alle i landsbyen, der i fællesskab har ejet værket i halvtreds år, hilser ham velkommen.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1204070625