dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 15. februar 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 15. februar 2016

DR1

00:05  

En sag for Cloth II: Undercover
En sag for Cloth II: Undercover Den fremragende, men forpinte politimand Jack Cloth går undercover for at stoppe en brutal røverbande. Imens lægger den biseksuelle borgmesterkandidat Hope Goodgirl hæmningsløst an på Cloths makker, Anne Oldman. Stikker der noget under? Få svaret i denne kåde parodi på alverdens krimiserier. Jack Cloth: John Hannah. Anne Oldman: Suranne Jones. Hope Goodgirl: Anna Chancellor. Instruktion: Jim O'Hanlon.

01:35  

Den perfekte forbrydelse? (2:3)
Den perfekte forbrydelse? (2:3) I badebyen Bournemouth begyndte en bombemand i august 2000 en terrorkampagne mod kunderne i Storbritanniens største supermarkedskæde, Tesco, for at presse firmaet for millioner af pund. Med hundredvis af uskyldige menneskers liv i fare og udsigt til store økonomiske tab for supermarkedskæden, startede en af de største menneskejagter i politiets historie for at opspore og uskadeliggøre afpresseren, der fortsatte med at sende brevbomber til supermarkedskunder, mens politiet forsøgte at indkredse bombemanden.

02:20  

Dronningens nye have
Dronningens nye have Igennem tre år har DR fulgt arbejdet med at genskabe den gamle slotshave i Fredensborg. Undervejs fældes mere end 250 historiske lindetræer, der flyttes rundt på 24.000 kubikmeter jord, og havens enestående skulpturer bliver restaureret af landets dygtigste stenhuggere. Altsammen følges med stor interesse af Dronning Margrethe, der bor på Fredensborg Slot halvdelen af året.

03:20  

Antikduellen (9:30)
Antikduellen (9:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Margit Damgaard-Lauritzen fra Damgaard-Lauritzen Antik i Odense mod Ulrik Kemnitz fra Espergærde, som har sin butik på Kemnitz.dk. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Hørsholm og omegn. Sendt første gang 09.05.13

03:45  

Kender du typen 2013 (10)
Kender du typen 2013 (10) Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau skal gætte hvilken kendt dansker, der har et spritnyt køkken, men som aldrig har lært at lave mad. De besøger et hjem, hvor der er plads til tårnhøje hæle, helende krystaller og en globus indrettet som barskab. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 06.02.13

04:25  

Hammerslag (6)
Hammerslag (6) I aften er Hammerslag midt i Jylland. Vi starter få kilometer uden for Skive, hvor prisen på et gennemrenoveret nedlagt landbrug skal gættes. Herefter går turen mod Viborg, til bydelen Overlund. Her venter mæglerne en stor velbevaret villa fra 1970erne. Aftenens sidste prisgæt finder sted i Dollerup, lidt uden for Viborg. Her skal mæglerne finde prisen på en 100 år gammel romantisk villa - og det bliver svært! Se Hammerslag og gæt med! Sendt første gang 13.05.14

05:00  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:25  

DR-Friland: Nybyggerne (6:6)
DR-Friland: Nybyggerne (6:6) Nybyggerne i Friland er i fuld gang. Familierne bygger selv deres huse. De bygger i naturmaterialer og de bygger billigt. Målet er en tilværelse uden gæld. Peter Quist rejser sit tårn af et hjem. Famillien Hestbæk Mølgaard viser, hvordan man kan rense sit eget spildevand og kloak og midt i det hele øver Louise moderne dans med sin trup. I DR-huset ser vi, hvordan man blander en effektiv "fattigmandsmaling". Tilrettelæggelse: Berit Wheler og Anton Gammelgaard Sendt første gang 04.09.02

05:50  

Dyrehospitalet (6:10)
Dyrehospitalet (6:10) Klara Zimmergren elsker dyr, men bekymrer sig for meget om, hvordan de alle har det: Dyrene derhjemme, i dyreparkerne, på dyrehospitalerne og ikke mindst alle dem ude i naturen. I denne serie vil hun følge en række dyrlæger i deres meget forskellige arbejde - måske vil hun blive overbevist om, at de fleste dyr får den hjælp, de skal have. I dette sjette afsnit i serien skal Roland hjælpes lidt, for der er problemer med at tisse, skildpadden Erik har et sår under skjoldet og må til røntgen og så kommer hunden Anton ind for at give blod! Nordvision fra Sverige.

06:20  

Når elefanten går i brusebad
Når elefanten går i brusebad Sure tæer lugter grimt. Men når det er en elefant, der har det, er stanken fæl "bag kulisserne i Zoo". Blandt andet derfor skal elefanter helst have "fodmanicure" hver 14. dag, og hvordan det går til, har DR-Derude fulgt i Aalborg Zoo. - Men de skal også have vasket ørerne - og det elsker de. Elefanter er simpelthen vilde med brusebad - og det ses tydeligt. Men de skal helst have deres badedyr med. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 12.11.98

06:50  

Læsø kalder (3:4)
Læsø kalder (3:4) I et eksperiment har Lise Rønne og iværksætter Michelle Hviid bragt 40 kvinder til Læsø for at vende en uheldig udvikling. Læsø er et af de steder i Danmark med flest singlemænd. Især kvinderne forlader øen fordi de ikke kan få job og uddannelse. De 40 kvinder er flyttet ind i private hjem hos forskellige Læsøboere. Nu vågner de op til livet på en ø og for nogle er det en stor omvæltning. Anne, der aldrig har været på en fiskekutter skal ud og fange jomfruhummere, og Jeanne, der er kommet til øen for at finde "Prins Valiant" går i Brugsen for at indlede jagten. Birgit bor hos Christian, der trods sine 78 år viser sig som lidt af en helt, da hans hest kommer ud for et uheld.

07:20  

Det vilde Australien (5:5)
Det vilde Australien (5:5) Endeløse kilometer gennem den australske vildmark med verdens giftigste slanger og ekstrem hede. Tre år to det to tyske naturfilmfotografer at filme serien Det vilde Australien. Her fortæller de om deres eventyr bag kameraet.

08:10  

De flyvende læger (44:224)
De flyvende læger (44:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

08:55  

De flyvende læger (45:224)
De flyvende læger (45:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

DR2

00:45  

60 Minutes
60 Minutes

01:30  

Min generation (3:6)
Min generation (3:6) I 1965 er syv meget forskellige unge mennesker flyttet sammen i en lejlighed i London. Sammen oplever de tidernes skiften gennem fem turbulente årtier frem til i dag. Mens verden forandrer sig omkring dem, ændres også de syv venners politiske overbevisning og deres følelser for hinanden.

02:30  

Helt hysterisk (9)
Helt hysterisk (9) Sex, stoffer og shopping. Edina og Patsy tager til Marokko på forretningsrejse, og der er i den grad tale om "business as usual". Saffy får allernådigst lov til at rejse med, så hun kan studere, hvordan de indfødte lever. Det får hun rig lejlighed til, ikke mindst da Patsy sælger hende til en slavehandler.

03:00  

Helt hysterisk (10)
Helt hysterisk (10) Edinas gamle venner Bettina og Max melder deres ankomst. Bettina er minimalist, og Edina vil ikke stå tilbage for hende, så hun smider alle overflødige ting ud - inklusive Patsy. Smækfornærmet går Patsy på jagt efter en ny bedste veninde, mens Edina får et chok, da Bettina og Max dukker op. For dronningen af minimalisme er blevet mor - og Lacroix og babybræk passer bare ikke sammen.

03:30  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

DR2 Morgen
DR2 Morgen DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

DR3

01:00  

Gift ved første blik USA II (5:12)
Gift ved første blik USA II (5:12) Kunne du finde på at gifte dig med en helt fremmed person? Seks kærlighedshungrende singler har giftet sig med en person, de aldrig har mødt. Første gang siglerne mødte deres nye ægtefæller var til vielsen i kirken. Nu er de nygifte par taget på bryllupsrejse. Kig med og se, om kærligheden blomstrer eller det modsatte.

01:40  

Videnskabsmagasinet: Stoffer (5:10)
Videnskabsmagasinet: Stoffer (5:10) Stoffer kan andet end at være farlige og ulovlige. Videnskabsmagasinet dykker ned i stoffer som behandling, når Joachim Brandt-Møller tager dig fra trip til terapi. Ulovlige psykedeliske stoffer som LSD, psilocybin og MDMA vinder frem i forskningen, men det er stadigvæk ulovligt. Derfor kan man være nødt til at bryde loven, hvis man selvmedicinerer sig med psykedeliske stoffer.

02:10  

Flodmonstre V (2:6)
Flodmonstre V (2:6) Ekstremfiskeren Jeremy Wade rejser til Lake Champlain, som ligger på grænsen mellem USA og Canada i håb om at fange en blodtørstig ferskvandsfisk, der efter sigende angriber svømmere nedefra.

03:00  

Stress af med DR3 - Åndedræt
Stress af med DR3 - Åndedræt Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jakob få dit åndedræt helt i dybden.

03:30  

Stress af med DR3 - Bevægelse
Stress af med DR3 - Bevægelse Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jeppe lære dig, hvordan du kan stresse af ved at balancere.

04:00  

Stress af med DR3 - Ansigtsmassage og Bevægelse
Stress af med DR3 - Ansigtsmassage og Bevægelse Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Nora vise dig, hvordan hun lægger makeup og ordner hår, og Jeppe vil igennem bevægelse give dig en følelse af frihed.

04:30  

Stress af med DR3 - Lydhealing og Åndedræt
Stress af med DR3 - Lydhealing og Åndedræt Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Louise få dig til at slappe af med lyde, og Jakob viser dig, hvordan du laver vekselåndedræt.

04:55  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

07:00  

Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans
Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med at tone vores krop med Yvonne, og så skal vi lave løbetræning med Peter. Vi slutter af med 'fridans' med Barthelot, Louise, Selma og Sophus.

DR K

01:25  

Smykkeimperiet Cartier
Smykkeimperiet Cartier Modehuset Cartier har eksisteret siden 1847, og har bidraget med sine funklende smukke og tidløse smykker til nogle af verdens største navne, fra prinsesse Kate og prins William til den tidligere franske præsident Charles de Gaulle samt ringe og halskæder til at matche Lady Gagas vilde outfit! Cartier har gennem tiderne altid stået for både det minimalistiske chic og den vilde extravagance. Følg smykkehusets udvikling gennem tiderne; en udvikling, der altid har været et hestehoved foran de fleste andre huse.

02:20  

Sex og musik (4:4)
Sex og musik (4:4) "Sex, smerte og rock'n'roll" Fransk dokumentarserie fra 2014. Fra 1950'erne og til nu er antallet af hitlistesange, der handler om sex, steget fra 3 til 92 procent! Men er det sangene, der har ændret seksualmoralen, eller er det den frigjorte seksulle adfærd, der har påvirket musikken? Hvordan er fortidens afvigende adfærd blevet en del af nutidens populærkultur? I 1976 skabte Sex Pistol skandale med alle deres feticistiske remedier, men var med til at gøre SM æstetikken populær. Siden da har de kulturelle koder i denne ekstreme og syrede seksualitet været en del pop og rockkulturen og er blevet et varemærke for kunstnere som Iggy Pop og Devo.

03:10  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (20:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (20:35) "1946 - Hævnens time" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) Nazisterne er blevet overvundet, og Hitlers Tusindårsrige ligger i ruiner. Men hvad skal de allierede gøre med tyskerne? Hævnens time for det overvundne herrefolk er inde. Men er retten til hævn en menneskeret?

03:45  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (21:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (21:35) I Kroatien ligger to små landsbyer på hver sin side af en flod, kaldet Forbindelsen. Den ene landsby er serbisk, den anden kroatisk. Efter krigen var det gensidige had stort efter det fascistiske Ustasha regimes forbrydelser, men under Titos fredsslogan "Broderskab og enhed" blev de fleste overbevist om naboens fredelige hensigter. Men ikke for altid!

04:25  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

04:30  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:30  

Besat af udstoppede dyr
Besat af udstoppede dyr En udstoppet struds står midt i stuen hos arkitekt Claus Bonderup. Han er begejstret for udstoppede dyr, og fylder sine stuer med dem. Vært Trine Ross besøger det spektakulære hjem, der ligger i en smuk have i Hune, og tager med Claus Bonderup på bjørnejagt i Paris. Besøget hos Claus Bonderup er et program i serien "Besat af", hvor Trine Ross besøger passionerede samlere over hele landet. Tilrettelæggelse Charlotte Rafn Sendt første gang 04.11.14

07:00  

Solens mad (2:6)
Solens mad (2:6) På en kulinarisk rejse til ukendte byer i Italien skal vi på jagt efter det italienske køkkens virkelige skabere, nemlig kvinderne i alle aldre og med forskellig baggrund, men med det til fælles at de alle har en brændende passion for den gode mad. I dag starter turen i den lille by Santo Stefano di Sessanio, der for 30 år siden blev forladt af alle med en eneste undtagelse: Rosa Cucchiella - kvinden på bjerget, der sammen med sin familie nu gennem 10 år har drevet egen virksomhed. Nordvision fra Sverige. Sendt første gang 22.06.09

07:30  

Solens mad (3:6)
Solens mad (3:6) På en kulinarisk rejse i Italien skal vi på jagt efter det italienske køkkens virkelige skabere, nemlig kvinderne i alle aldre og med forskellig baggrund, men med det til fælles at de alle har en brændende passion for den gode mad. I dag går turen til mad- og vinområdet Piemonte, hvor vi bl.a. skal møde de tre søstre Lisa, Rosa og Beatrice, der en dag bestemte sig for at starte en pastabutik i stedet for udelukkende at lave mad til børn og ægtemænd. Projektet krævede både mod og hårdt arbejde, men var alle anstrengelserne værd. Nordvision fra Sverige. Sendt første gang 23.06.09

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den af malerier af Jens Peter Sinding Jørgensen. www.dr.dk/morgenandagten

08:25  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Odense
Gudstjeneste fra Odense Unge og indvandrere/flygtninge medvirker når Jesper Hougaard Larsen, Flygtninge og - indvandrerpræst, sammen med organist Povl Balslev og bandet "liv og Lys" lægger op til en ungdomsgudstjeneste, der også er en dialog med nye danskere. En af fire gudstjenester, der hver for sig har fokus på kirkens sociale ansvar, det folkekirken kalder diakoni.

DR Ultra

06:00  

Tintin
Tintin Den sorte ø (2:2) På jagt efter falskmønterne møder Tintin et kæmpemonster. Han bliver også fanget i en klippehule, men til sidst lykkes det ham efter en sej kamp at tage banditterne til fange.

06:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:30  

Cowboy, indianer og hest
Cowboy, indianer og hest Belgisk animationsserie om en cowboy, en indianer og en hest, der bor i samme hus, hvor de forsøger at få det hele til at fungere trods modsætningerne og en hel mængde vanvittige hændelser.

06:35  

Splint & Co.
Splint & Co. Tegnefilmserie med dansk tale om piccoloen Splint og journalisten Kviks oplevelser.

07:00  

F for får
F for får

07:10  

Isas Stepz (25)
Isas Stepz (25) Isas far har planlagt at flytte sammen med sin kæreste. Han har bare glemt at spørge Isa! Det bliver hun så sur over, at hun nægter at flytte med. Hun er sikker på, hun sagtens kan klare sig alene - også selvom hun ikke har nogen penge. Overraskende nok går det fint nok uden penge, men til gengæld bliver Isa nødt til at være ansvarlig for alt fra gulvvask, Elliots gamle regnskaber til toiletrengøring på danseskolen. Ronja vil hellere fjolle med drenge end hjælpe Isa. Og så bliver Isa sur.

07:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:35  

Uglen
Uglen Nærkontakt af uglens grad.

07:40  

Danmarks vildeste maskine
Danmarks vildeste maskine TBM1 - tunnelboremaskine

07:50  

Oscars oase
Oscars oase

08:00  

Don't Try This at Home (1)
Don't Try This at Home (1) Den danske stunt-coordinator Lasse Spang Olsen har børn med sig på arbejde, og de skal se nærmere på, hvordan man laver stunts med ild på film. Børnene skal blandt andet møde verdensmesteren i at have ild i kroppen, og børnene skal lære, hvordan man bruger det stuntudstyr der gør, at man kan gøre sådan noget uden at komme til skade - og de skal selv afprøve nogle vilde ild-stunts på deres egen krop.

08:25  

Skøregård gymnasium
Skøregård gymnasium Indersen.

08:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

05:30  

Humf
Humf Tag med lille Humf, når han fuld af forundring tager på opdagelse i den store vide verden omkring ham. Humf er 3 år og fuld af hår. Han er lav og lilla, rund og sød. En tankefuld og selvbevidst lille fyr, der lytter til sin mor og far, men i sidste ende går sine egne veje.

05:40  

Kære Sebastian
Kære Sebastian Tapir ungen skal lære at bade og svømme. Sebastian lokker den hen til sig med mad og pludselig står den i vandet og er ikke så bange for vand mere.

06:00  

Gæt med Emil
Gæt med Emil

06:10  

Pingu
Pingu Pingu spiller musik

06:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Robot-kaos.

06:25  

Små kartofler
Små kartofler Syng med når de fire små kartofler tager på eventyr. Selv om de er kartofler, elsker de nemlig at synge og lege!

06:30  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Bugge finder et fantastisk kødben, gravet ned i jorden. Aldrig har han set noget så stort og flot. Han skal lige til at spise det, da Brian stopper ham, for benet kan jo være fra en dinosaurus, og så skal det udstilles og ikke spises.

06:45  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

07:00  

Kanonkongen Freja 5:8
Kanonkongen Freja 5:8 Far glemmer at komme til en samtale med Frejas lærer Janni. Han er ked af det, fordi han har mødt sin gamle chef, og vil bare sidde og sunde sig på en bænk. Det gør Freja bange, for tænkt hvis far aldrig kommer hjem eller er alkoholiker - de sidder nemlig rigtig tit på bænke. Det siger Asger i hvert fald. Heldigvis ligger Asger også inde med løsningen på problemet. Alt drikkeligt i huset må hældes ud. Og det bliver det. Godt nok bliver det hele lidt mere vildt og lidt mere pjattet end de to venner har aftalt. Og så kommer Valde hjem. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

07:20  

Drengen de kaldte kylling (5:5)
Drengen de kaldte kylling (5:5) I sidste afsnit fortæller Willys far om dengang, han var superkysser, og han forsøger at lære Willy at synge og danse. Medvirkende: Martin Brygmann, Sidse Babett Knudsen m.fl. Manuskript: Per Nielsen. Producer: Natasha Arthy.

07:35  

Krammebjørnene: Hovsa-løsningen
Krammebjørnene: Hovsa-løsningen De nuttede beboere i Care-A-Lot er i gang med at bygge en forlystelsespark, men den uheldsramte Oopsy ødelægger alting.

08:45  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Zebedee har foræret Gertrude en drage, og da Bugge insisterer på at vise hende, hvordan man skal gøre, flyver den af sted med ham, og han får sit livs lufttur. De andre prøver på at hjælpe ham ned, men det er lettere sagt end gjort.

08:55  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

 
DR1

09:40  

Kystvagten (19:68)
Kystvagten (19:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

10:25  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

10:30  

Antikkrejlerne (304)
Antikkrejlerne (304) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (305)
Antikkrejlerne (305) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

DR2 Morgen (G)
DR2 Morgen (G) DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

11:00  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

11:30  

På sporet af maden (25)
På sporet af maden (25) De fleste forbrugere køber det meste af deres mad i supermarkeder. Men hvordan bliver de masseproducerede fødevarer egentlig til? De fire nysgerrige unge journalister, Jimmy, Matt og Kate rejser verden rundt for at få svar på vidt forskellige spørgsmål som, hvorfor grapefrugt i dåser er helt uden skind, hvornår vilde svampe er vilde, hvordan man opdrætter rejer, hvordan man får produkter til at dufte af jordbær, og hvordan supermarkedet kan sælge sommeræbler midt om vinteren.

11:50  

På sporet af maden (26)
På sporet af maden (26) De fleste forbrugere køber det meste af deres mad i supermarkeder. Men hvordan bliver de masseproducerede fødevarer egentlig til? De fire nysgerrige unge journalister, Jimmy, Matt og Kate rejser verden rundt for at få svar på vidt forskellige spørgsmål som, hvorfor grapefrugt i dåser er helt uden skind, hvornår vilde svampe er vilde, hvordan man opdrætter rejer, hvordan man får produkter til at dufte af jordbær, og hvordan supermarkedet kan sælge sommeræbler midt om vinteren.

DR3

10:45  

Karl Pilkington:The Moaning of Life (1)
Karl Pilkington:The Moaning of Life (1) Den engelske tv-personlighed Karl Pilkington rejser verden rundt og undersøger, hvordan forskellige kulturer tackler nogle af livets store spørgsmål som kærlighed, lykke, død, ægteskab, børn og karriere. Karl starter med at kigge nærmere på fænomenet ægteskab og tager bl.a. til Indien, hvor han bliver hovedperson i et arrangeret ægteskab og til Las Vegas, hvor han deltager i en utraditionel bryllupsceremoni på et vaskeri.

11:30  

Videnskabsmagasinet: Stoffer (5:10)
Videnskabsmagasinet: Stoffer (5:10) Stoffer kan andet end at være farlige og ulovlige. Videnskabsmagasinet dykker ned i stoffer som behandling, når Joachim Brandt-Møller tager dig fra trip til terapi. Ulovlige psykedeliske stoffer som LSD, psilocybin og MDMA vinder frem i forskningen, men det er stadigvæk ulovligt. Derfor kan man være nødt til at bryde loven, hvis man selvmedicinerer sig med psykedeliske stoffer.

DR K

09:15  

Hatten rundt (5:12)
Hatten rundt (5:12) Så er der igen impro-show med Søren Østergaard, Torben Zeller, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Niels Olsen. Konferencier: Gunner Frøberg. Pianist: Frans Bak. Producer: Inger Kay. Sendt første gang 1997

09:45  

Fra kolonimagt til kolonihavemagt (2:8)
Fra kolonimagt til kolonihavemagt (2:8) Nyt satireshow af Anna Neye (kendt fra NormalerWeize). Oplev nogle af de største danske helte i et helt nyt lys, blandt andre Christian den 4., Grevinde Danner og Stauning. Danmarkshistorien bliver aldrig den samme igen. Manus og Ide Anna Neye. Instruktør Rasmus Horskjær. Sketchforfatter Asger Kjær. Producent Thomas Hedemann. Medvirkende: Anna Neye, Helle Joof, Henrik Birch, Sune Svanekier, Thomas Hwan og Rasmus Botoft.

10:00  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal - fra 1998 - med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. da folkeskolen gik fra spanskrøret, røg i sporvognene, Danmarks første vindkraft-bil, næsten, regentparret i Flensborg, kendt politiker på slap revy-line og to kendte Frankrigs-elskere der drøfter TV. Sendt første gang 1998

10:30  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal - fra 1998 - med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. tre kendte søstres hjemkomst fra Norge til mor og far, iskørsel på Sortedamsøen, Grønlands ambassade, der hejser nyt flag, Glistrup og sømandsbossen for fuld udblæsning og 20 spørgsmål fra professor Mogens Lind til bl.a. Ella, Sven, Susanne og en siden særdeles kendt Suzanne.

11:05  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (14:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (14:35) Hvordan kunne veluddannede mennesker fra den højere middelklasse falde for det skingre rædselsfulde naziregime. Her forsøger deres børn at give et svar på dette umulige spørgsmål. Den tidlige tyske præsident Richard von Weizsacker noble og dannede far fortsatte som højtstående tysk diplomat lige til afslutningen af krigen. Og hvad drev Baldur von Shirach, Richard von Schirachs far? Baldur var søn af en direktør på Weimaroperaen og blev manden, der skabte Hitlerjugend. Og hvordan endte Katrin Himmlers grandonkel, Heinrich Himmler, som massemoder?

11:40  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (15:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (15:35) "1940 - Marskal Pétains Frankrig" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twntieth Century) Indtil slutningen af 1970'erne var modstandsbevægelsen mod den tyske besættelse i fransk selvforståelse en massebevægelse. I virkeligheden tilsluttede næsten en tredjedel af landet sig tyskerne under ledelse af marskal Pétain, der i solidaritet med Tyskland straks gjorde de jødiske franskmænd til andenklasses borgere. Pétains højrehånd var markis Fernand de Brinon. Han giftede sig senere med en jødisk kvinde med to børn. Et af disse børn rejser sammen med Geert Mak tilbage til Vichy, en smertefuld rejse gennem den franske kollektive glemsel.

DR Ultra

09:00  

Max (3:8)
Max (3:8) Max er en ganske almindelig dreng på 10 år, der går og tumler med livets store spørgsmål. I dette afsnit Max finder Max ud af hvad man skal være mest bange for. Det hvide spøgelse i skolens kældere, eller at mor og far opfører sig pinligt til klassefesten. Instruktion: Lotte Svendsen Manuskript: Oliver Zahle, Jens Korse & Lotte Svendsen Producer: Thomas Meyer Max - Samuel Heller-Seiffert Mor - Mette Horn Far - Anders Nyborg Esther - Anna Agafia Svideniouk Egholm Steen Cold - Lars Bom Hassan - Faysal Mobahriz Ulla - Louise Mieritz Sendt første gang 27.01.07

09:30  

Pinocchio
Pinocchio Det begynder en nat for længe siden i den venlige dukkemager Geppettos værksted. På en hylde sidder hans trædukke Pinocchio stille, men så kommer Ønskefeen og vækker dukken til live, præcis som Geppetto altid har ønsket sig. Men Pinocchio har meget at lære af livet for at blive en rigtig dreng, og får derfor hjælp af den kloge Jesper Fårekylling, der skal lære ham hvad der er rigtigt og forkert. For Jesper Fårekylling bliver det hårdt arbejde at holde den nysgerrige Pinocchio på rette spor...

10:55  

Ultras bedste (11)
Ultras bedste (11) Ultras Bedste er de seje børns eget program og indeholder alt fra anderledes pyjamas parties til life hacks - alt sammen leveret af Ultras spirende børnetalenter. I hvert program behandles emner, som optager børn i aldersgruppen - blandt andet venskab, kærlighed, og det at skabe sin egen identitet. I dette afsnit kan du blandt andet se, om Bubber får revanche, efter at han blev ydmyget af den 11-årige klatrer Frej i sidste uge. Det bliver også undersøget, om man kan tage bad i ketchup, og så får vi historien om hvorfor Hitlers overskæg så ud, som det gjorde.

11:10  

Wild Kratts
Wild Kratts

11:30  

Voksenfælden
Voksenfælden I Voksenfælden konkurrerer to hold af børn om at være bedst til at teste de voksnes regler - og så filmer de det hele med skjult kamera. Voksne elsker jo at give blomster, så børnene klæder sig ud som falske blomstersælgere og undersøger, hvor tæt de kan komme på voksnes ansigter med en blomst - mange gange! De voksne er også eksperter i at smøre klamme madpakker til børn, som de tilmed kræver skal spises op, og derfor tester børnene, hvordan de voksne reagerer, når madpakken står på lugtende svenske fisk. Og så skal de voksnes høflighed testes på en langsom og virkelig irriterende måde.

DR Ramasjang

09:10  

Hvem er skurken? (4:7)
Hvem er skurken? (4:7) Hjælp Kristian med at løse mysteriet om Bamses forsvundne gummistøvler. Se med og skynd dig ind på dr.dk/ramasjang og klik på den skurk, der lyver.

09:25  

Drengen de kaldte kylling (1:5)
Drengen de kaldte kylling (1:5) Lille Willy - også kaldet Kylling - forsøger at komme sin vand- og pigeskræk til livs. Medvirkende: Martin Brygmann, Sidse Babett Knudsen m.fl. Manuskript: Per Nielsen. Instruktion: Natasha Arthy.

09:40  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

09:55  

Postmand Per
Postmand Per Dukkefilm. Per og pastor Johannes bliver ved et uheld låst inde i kirkens sakristi. Men ved Emils hjælp lykkes det omsider at finde en vej ud.

10:10  

Det kongelige spektakel (6:10)
Det kongelige spektakel (6:10) Det Kongelige Spektakel har ondt i cylinderen - og står stadig på skrotpladsen. Habibi vil lege med Dyt - men Dyt vil hellere lege med en støvsuger! Da Dyt giver støvsugeren blomster, bliver Habibi jaloux og klager sin nød til Kong Villy - det får Villy til at tænke over, om Spektaklet er jaloux på Luni?

10:20  

Ramajetterne
Ramajetterne Blind passager. Finn Falk og Øvst får sig noget af en overraskelse, da en fremmed mand pludselig kravler op af en kuffert. Kristian vil ringe til politiet, men Øvst giver den underlige mand med det mærkelige sprog en chance.

10:40  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og som altid skal der synges og leges.

11:05  

Postmand Per: Specialposttjenesten
Postmand Per: Specialposttjenesten

11:20  

Skæg med matematik (9)
Skæg med matematik (9) Hr. Skæg lærer at lave æbleburgere i Kokkeskolen, synger en sang om Ridder Ranke, konkurrerer i boksning og besøger etagerne for Hat & Briller samt Sko & Sand i Det Lille Storcenter.

11:50  

Tuva fra Tarva
Tuva fra Tarva

DR1

12:00  

Antikduellen (10:30)
Antikduellen (10:30) To af landets mest erfarne antikhandlere har - mandag til torsdag - hver fået 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer fik de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder blev den antikhandler med de bedste vurderinger. Men det hele afgøres først her på ugens sidste dag, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Margit Damgaard-Lauritzen fra Damgaard-Lauritzen Antik i Odense mod Ulrik Kemnitz fra Espergærde, som har sin butik på Kemnitz.dk. og nerverne sidder uden på tøjet - for hvem har i virkeligheden gjort de bedste handler - og sidder de rigtige købere til at byde på tingene i salen netop i dag. Sendt første gang 10.05.13

12:30  

Kender du typen? 2012 (2)
Kender du typen? 2012 (2) Kender du typen? er i aften på besøg hos en person, der kun er flyttet 50 meter fra barndomshjemmet, drømmer om sin gamle bil og at kunne ryge pibe med god samvittighed. Og så er vedkommende rigtigt træt af den halvmåne, der tegner sig i hovedbunden. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau går huset igennem med en tættekam guidet af den totalt kronragede vært Mads Steffensen. Sendt første gang 21.03.12

13:00  

Hammerslag 2010 (1)
Hammerslag 2010 (1) Hammerslag starter den nye sæson med et hus i Nordeuropas største feriekompleks. Sommerhusene i Lalandia Billund blev revet væk, da man byggede lige før finanskrisen, men hvad mon investeringen er værd nu? Peter Ingemann har også fundet en drøm af en landejendom ved Oksbøl og et meget, meget specielt hus i Sønderjylland. Sendt første gang 16.03.10

13:30  

Hammerslag 2010 (2)
Hammerslag 2010 (2) Ringkjøbing er blevet kåret til Europas lykkeligste by, så et smukt byhus må vel kunne indbringe en pæn sum penge? Dernæst tager Peter Ingemann mæglerne endnu længere mod vest. Torsminde byder på både fjord, strand og Vesterhavet, når det er bedst. Sidste bolig er en lejlighed i Vejles nye vartegn - 'Bølgen'. Arkitekten Henning Larsen har blandt andet også tegnet operaen i København, og han overlader intet til tilfældighederne. Selv elementerne i køkken og badeværelse er tegnet af arkitekten selv. Sendt første gang 23.03.10

14:00  

Dommer John Deed (15:25)
Dommer John Deed (15:25) Trusler og intimiderende adfærd præger John Deeds retssal, da tre unge mænd bliver tiltalt for skuddrabet på et medlem af en rivaliserende bande. Sagens hovedvidne og flere medlemmer af juryen bliver truet på livet. Mens indenrigsministeren ser sit snit til at forsøge at indføre retssager uden brug af juryer, gør Deed sit bedste for at gennemføre den vanskelige sag.

DR2

12:15  

En bid af Californien (7:8)
En bid af Californien (7:8) Kira Åkerström-Kekkonen er kok, madblogger og Master Chef-vinder, hun er flyttet til San Francisco på USA's vestkyst og er gået i gang med at omsætte den inspiration, hun får overalt i byen, til nye og anderledes retter. Kira bruger de bedste lokale råvarer, hun kan finde, og ikke sjældent giver hun sin mad et nordisk tvist. I serien tipser hun om, hvordan man nemt i hverdagen kan leve sundere, og hun tilbereder både de enkle og de mere komplekse retter. I denne syvende episode handler det om nærproduceret mad, og dagens menu er bl.a. pocherede græskar med yoghurt og crumble samt salat med revet lam. Nordvision fra Finland.

12:45  

Briternes bedste - sandwich
Briternes bedste - sandwich Hvad vil det sige at være brite? Den prisvindende dokumentarist Ben Lewis rejser Storbritannien tyndt for sjovt, varmt, friskt og spændende, men også indsigtsfuldt og kritisk at skildre den britiske kultur i dag. Sandwichen er Storbritanniens vigtigste nationalret. Den blev opfundet for 250 år siden, og briterne sætter i dag 11 milliarder til livs om året. Ben hylder denne enkle indretning, og møder en sandwichhistoriker, faktisk en efterkommer til selveste opfinderen, lord Sandwich.

13:30  

Døden - en hyldest til livet (5:5)
Døden - en hyldest til livet (5:5) Før eller siden skal vi alle dø, men der er stor forskel på, hvordan vi forholder os til døden. Døden kan være skræmmende og sorgfyldt, men den kan også give mad på bordet, penge på kistebunden eller endda underholde os. Nogen forsøger at undgå døden, mens andre beskæftiger sig med den dagligt. Hvad er døden, og hvordan lever vi bedst med den? Døden har overordentlig stor symbolsk og praktisk indflydelse på politik. Hvad bør den forventede levealder for eksempel være, for at samfundet bedst kan fungere?

14:25  

Dyr som alarmer (1:5)
Dyr som alarmer (1:5) Kan visse dyrearters adfærd hjælpe os med at forudsige naturkatastrofer og fortælle os om faren ved forurening? I Japan er man overbevist om, at det kæmpestore jordskælv, der ramte Tokyo i 1923, og dengang kostede 140.000 mennesker livet, snart vil gentage sig. Så sammen med oplysning til borgerne om, hvordan de bedst redder sig selv og deres kære, studerer forskerne dyrenes adfærd op til et jordskælv. Man kan ikke forebygge en naturkatastrofe som et jordskælv, men forskerne håber, at deres studier vil gøre det muligt at advare befolkningen i tide. Også i Kina arbejder man med at bruge dyr som katastrofealarmer, men her er det ikke nogen ny tanke. Den første jordskælvsdetektor dekoreret med drager og frøer er blevet dateret til 132 f.v.t.

DR3

12:00  

Spørg mig om alt (2:8)
Spørg mig om alt (2:8) Hvad hvis du kunne spørge en kvinde, som har taget stoffer, siden hun var teenager, om alt, og hun skulle svare på ALLE spørgsmål uden filter? Aftenens hovedperson har erfaring i alle slags stoffer og er i dag på lægeordineret metadon. Hun har sagt ja til at stille op LIVE på DR3. Her vil hun fortælle sin historie og stå ansigt til ansigt med de spørgsmål, du sidder med derhjemme.

12:40  

Lommetyvens tricks
Lommetyvens tricks London er fuld af lommetyve, og hver dag bliver mere end 70 lommetyverier indberettet til politiet. Tyvene opererer ofte i Londons undergrund, som dagligt benyttes af fire millioner rejsende. Og tyvenes metoder bliver stadig mere luskede og er ofte helt usynlige for ofrene. Men nu går en specialenhed fra Londons politi undercover i håb om at tage de listige tyveknægte på fersk gerning.

13:30  

Rookie Blue V (6:10)
Rookie Blue V (6:10) 15 Division fortsætter jagten på Brian Gowdys morder, og Andy og Sam taler med en række indsatte i Millbum fængslet. Andy kan mærke, at Sam skjuler noget for hende, men hun bliver chokeret, da hun finder ud af Sams hemmelighed.

14:10  

Rookie Blue V (7:10)
Rookie Blue V (7:10) Jarvis tilbyder Oliver at fortsætte med at være overpolitiassistent, men Oliver siger nej. Han glæder sig til at arbejde som betjent igen, men det gode humør forsvinder hurtigt, da han opdager, at Duncans høring er blevet rykket frem.

DR K

12:15  

Den danske kejserinde
Den danske kejserinde Hun var født som dansk prinsesse men blev kejserinde i Rusland. Da den russiske revolution kom, stod hun midt i katastrofen, mens verden brasede sammen omkring hende. Hun mistede mere end de fleste: Hendes søn - den sidste zar - og hendes fem børnebørn blev myrdet. En tragedie hun nægtede at se i øjnene. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup. Sendt første gang 16.09.06

12:55  

100 års indvandring (1:6)
100 års indvandring (1:6) I slutningen af det 19. århundrede begyndte tusindvis af polakker at sejle til Lolland-Falster. Mere end 10.000 polakker kom år efter år for at udføre det arbejde, danskerne ikke selv magtede: hakning af roer. Polakkerne blev det 20. århundredets første store gruppe gæstearbejdere. De kom, fordi mulighederne var bedre i Danmark end i Polen. Alligevel havde Danmark i flere år svært ved at lokke polakkerne til landet. De blev behandlet for dårligt. Sendt første gang 2003.

13:25  

Taxa (10:56)
Taxa (10:56) Da Lotte skal ud på en lang tur med en kunde, der opfører sig besynderligt, får hun en underlig mistanke - og hun beslutter at blande sig, fordi det handler om liv og død. Imens får Mike en velhavende, smuk kvinde som passager i nogle timer - hun har nogle ret specielle ønsker, og der er overraskelser i vente for dem begge. Verner får slynget nogle sandheder i hovedet af sin yngste datter, og René bliver afvist af både Stine og sin mor. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Søren Østergaard, Joy-Maria Frederiksen, Colin Campbell, Torben Jensen, Ann Eleonora Jørgensen, Claus Bue, Niels Vigild, Pernille Schrøder, Ulla Jessen, Tatiana Bondar og Tatiana Jerebtsoup. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Ole Christian Madsen. Foto: Bo Tengberg. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:05  

Taxa (11:56)
Taxa (11:56) Krone-Taxa har mistet en stor kunde til City-Bilen - det kan centralens økonomi ikke klare, så Finn og Tom udtænker en højst utraditionel, og noget desperat, plan. Imens får René ubehageligt besøg - han er nu så forgældet, at det er ved at tage magten fra ham. Stine prøver at få René til at opgive spilleriet - men indser, at hun ikke længere kan stole på ham. Lizzie mangler en chauffør, og en nobel kandidat melder sig, til Toms umiddelbare irritation. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Torben Jensen, Søren Spanning, Laura Christensen, Claus Bue, Hans Henrik Clemensen, Birgitte Federspiel, Jesper Langberg og John Kalmer. Manuskript: Stig Thorsboe. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Henrik Jongdahl. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal fra 1998 med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. tyske soldater og britiske statsborgere, klude, der bliver til vat, en prins, der pavestolt inspicerer sit land nedefra, om kongeligt guld og elfenben, kongelige perler, krystaller og ædelstene, tilmed i farver, om sporvognens fremtid, om Carlsen, der altid var go', om østtyskere, der stormer en vesttysk ambassade, om en kendt dansk politiker på kanten af sin karriere, og om fodbold og litteratur. Sendt første gang 1998

DR Ultra

12:00  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:10  

Riisings flotte talkshow (3)
Riisings flotte talkshow (3) Efter sine mange år i børne-tv's tjeneste har Jacob Riising nu endelig fået mulighed for at komme i fokus med sit helt eget flotte talkshow. Den i øvrigt overordentligt flotte fyr vil her i sit ligeledes flotte studie hver uge præsentere kendte, flotte gæster for et stort børnepublikum og hjælpe sine trofaste seere ved at besvare de spørgsmål, der kan være så svære at stille. Skuespillerne Martin Buch og Rasmus Botoft skal i dag tale med Jacob om det mandlige kønsorgan og sammen med en heldig publikummer dreje lykkehjulet, når der skal spilles "Kage eller Kålkæde".

12:45  

Tintin
Tintin Den sorte ø (2:2) På jagt efter falskmønterne møder Tintin et kæmpemonster. Han bliver også fanget i en klippehule, men til sidst lykkes det ham efter en sej kamp at tage banditterne til fange.

13:10  

Store Nørd
Store Nørd Golf-kanonen (11:15) Minigolf er sjov. Rigtig golf er meget sjov. En super voldsom golf-kanon er verdens sjoveste! Så sådan en bygger Kåre og Emil. Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

13:30  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

14:00  

Unik 5:5
Unik 5:5 I UNIK kan du sammen med vært Sofie Linde møde de skøre, sjove, anderledes og enestående børn i Danmark. Sandra er 12 år og går på Mentiqa skolen i Odense. Skolen er for børn med særlige forudsætninger og UNIK besøger Sandra for at finde ud af, hvad det betyder og hvordan det påvirker hendes hverdag.

14:20  

Uglen
Uglen Uglen bliver stukket.

14:30  

Backstage II (1)
Backstage II (1) En sky for solen. Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian.

14:45  

Backstage II (2)
Backstage II (2) Velkommen til backstage: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I andet afsnit møder psykologen Bitten op på Ulrikkes fars arbejde på Skadestuen for at indkræve de 177.438 kr. Niller skylder hende. Dog finder de sammen en kreativ og overraskende løsning på problemet, som for store konsekvenser for Bittens søn Adrian.

DR Ramasjang

12:05  

Sigurds Bjørnetime
Sigurds Bjørnetime Hold da helt ferie! Bjørnen Bjørn har taget sommer- tøj på, og Pilfingrene tænker kun på at danse og dase i liggestole. Der er vist nogle, der trænger til ferie? Se hvad Sigurd finder ud af! Manuskript og medvirkende: Sigurd Barrett. Dukkespillere: Gitte Melgaard og Karin Prosberg Hansen. Tilrettelæggelse: Finn Bentzen. Producer: Birgit Jensen.

12:35  

Elefantvask
Elefantvask "Dukketøj". Rebecca og Johanne mødes hver dag i Ramasjangs eget vaskeri "Elefantvask". Her klarer de dagens vasketøj med sang og fantasi, og ikke mindst med hjælp fra Elefanten og hans små venner Giraf, Soldat og Robot. Med Johanne Algren og Rebecca Bach-Lauritzen. Instruktion: Kalle Bjerkø

12:55  

Babar
Babar

13:05  

Far, mor og Blyp
Far, mor og Blyp De vordende forældre Tom og Vivi, spillet af Peter Frödin og Hella Joof, møder stadig nye udfordringer ved "Verdens Ende", hvor de usynlige børneagenter og de talende træer prøver at påvirke dem til at blive "gode" forældre. Der dukker nye ting op i "børneværelset", og Tom og Vivi får endnu en opgave. Manuskript: Kit Goetz. Instruktion: Ulla Raben.

13:30  

Kære Sebastian
Kære Sebastian Lossen skal aktiveres. Sebastian Klein hænger en død kanin op I en snor, så lossen kan hoppe efter den.

13:55  

Ramajetterne
Ramajetterne Ramajetterne - En tre-retters gryderet Ramasjangs Lufthavn er på den anden ende, da flymaden pludselig er sluppet op. Ramajetterne SKAL fremtrylle 3 retter mad, hvis lufthavnens ry og rygte skal reddes.

14:20  

Sebastian indefra - Prut (1)
Sebastian indefra - Prut (1) Børneværten Sebastian Klein har et problem. Han har fået ondt i maven. Men hvorfor har Seba-stian ondt og hvordan kan han få det bedre? For at få svaret, rejser vi med en Lille Modig Mand ind i Sebastians krop og ser den indefra.

14:35  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Bamse finder en hemmelig ø og bliver væk. Medvirkende: Bamse: Henrik Lykkegaard. Kylling: Brian Patterson. Ælling: Joan Bentsen. Manuskript: Elin Bing. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

DR1

15:30  

Fader Brown (21)
Fader Brown (21) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

16:15  

Fader Brown (22)
Fader Brown (22) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

17:00  

Downton Abbey III (2:10)
Downton Abbey III (2:10) Mary og Matthew vender hjem fra bryllupsrejse til et hus med en meget usikker fremtid. Robert har besluttet sig for at sætte Downton til salg. Men Mary er ikke parat til at give op så let. Hun rotter sig sammen med Violet i et forsøg på at lokke sin amerikanske mormor til at komme Downton til økonomisk undsætning. Robert: Hugh Bonneville. Violet: Maggie Smith. Martha: Shirley MacLaine.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:15  

Som at flytte til Mars!
Som at flytte til Mars! To familier fra Karen-folket har tilbragt de sidste mange år i en flygtningelejr i Thailand som politiske flygtninge fra hjemlandet Burma. Nu har begge familier fået tilbudt genbosættelse i den britiske by Sheffield, men det er slet ikke så let at vænne sig til livet i en moderne industriby. Én ting er moderne teknologi som vaskemaskiner og tyverialamer, noget andet er sproget, skolen og kunsten at skabe sig nye venner.

16:10  

Jamies mad på 15 minutter (15)
Jamies mad på 15 minutter (15) Kan man lave to retter lækker mad på 30 minutter? Ja. sagtens, siger Jamie Oliver, der her viser, at det ikke handler om at gå på kompromis med kvaliteten, men om at være organiseret, arbejde hurtigt og kende nogle fiffige genveje og smarte tricks.

16:35  

Jamies mad på 15 minutter (16)
Jamies mad på 15 minutter (16) Kan man lave to retter lækker mad på 30 minutter? Ja. sagtens, siger Jamie Oliver, der her viser, at det ikke handler om at gå på kompromis med kvaliteten, men om at være organiseret, arbejde hurtigt og kende nogle fiffige genveje og smarte tricks.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen DR2s globale magasin DR2 Dagen går i dybden med nyheder, tendenser og kultur fra hele verden.

DR3

15:00  

Craz y on the outside
Craz y on the outside

16:30  

Stephen Hawkings univers (2:3)
Stephen Hawkings univers (2:3) Den anerkendte videnskabsmand Stephen Hawking behandler et af tilværelsens største spørgsmål; er det muligt at rejse i tiden?

17:15  

Planet Science: Solsystemets skabelse
Planet Science: Solsystemets skabelse Dannelsen af vores solsystem var langt mere dramatisk end tidligere antaget. Faktisk er det et under, at vores planet overlevede de volsomme hændelser. Kig med og se, hvordan vores solsystem på kaotisk vis blev skabt.

DR K

15:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V-Bischoff som vært og indslag om bl.a. Danmarks ældste kostskole, om de gyldne forløbere for Maria Hørby og HenrikVoldborg, og et tidligere nabolands fødselsdagsfest, om en kendt politiker og hans ny forlovede, om en sangsolist, der bliver overrasket for åben skærm, og om en af datidens mest populære folkeforlystelser Fagenes Fest. Redaktion: Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Torben Molsner.

15:40  

Verdenshistorien (5:8)
Verdenshistorien (5:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag

16:30  

Verdenshistorien (6:8)
Verdenshistorien (6:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag

17:20  

Pompejis ofre - fastfrosset i tid
Pompejis ofre - fastfrosset i tid Hvilken skæbne overgik Pompejis indbyggere, da vulkanen Vesuv gik i udbrud i år 79? Det er et spørgsmål, der har fascineret mennesker siden opdagelsen i 1860'erne. Den italienske arkæolog Giuseppe Fiorelli opdagede de små hulrum i askelaget, der opstod, når de indre organer, der havde været indkapslet i aske, var rådnet væk. Ved at fylde disse hulrum med gips, fik man et enestående indblik i ofrenes sidste minutter. En ung pige knuger et smykke. Et ægtepar med to børn har søgt ly under en trappe. En atlet har trukket sin kappe over ansigtet. Førende vulkanologer, arkæologer og retsmedicinere forklarer, hvordan og hvorfor ofrene for denne naturkatastrofe er så perfekt bevaret.

DR Ultra

15:00  

Tintin i Soltemplet
Tintin i Soltemplet Tegnefilm med danske stemmer. Professor Tournesol bliver bortført til Peru af nogle inka-indianere, fordi han har Solgudens armbånd. Tintin, kaptajn Haddock, Dupond og Dupont og Terry følger efter for at befri professoren. Spyttende lamaer, sultne krokodiller, laviner og trolddom - intet kan stoppe dem.

16:15  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning

16:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:50  

Adventure Time
Adventure Time

17:10  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:35  

Sam & Cat
Sam & Cat Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

DR Ramasjang

15:05  

Naturpatruljen
Naturpatruljen Martin og Ketil forsøger at gætte en lort fra et vildt dyr, der ligner en hund, og som bor i Sverige. Dr. Pjuskebusk tager ud og sejler med en stor færge for at se på måger. Tilrettelæggelse: Sebastian Klein, Martin Keller og Kertil Teisen. Producer: Lars Ostenfeld.

15:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at myg godt kan lide sure tæer? Tag med Lille Nørd på mygge-eventyr, og se om det er Katrine eller Anders som kan få flest myggestik. Leg med Lille Nørd på dr.dk/oline

16:00  

KatjaKaj og BenteBent
KatjaKaj og BenteBent Tegnefilm

16:05  

Jungletrommer
Jungletrommer Aber.

16:10  

Smølferne
Smølferne

16:35  

Chuggington
Chuggington

16:45  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

17:00  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang Vi roder og hamrer. Vi larmer og griner. Kom udenfor og ha' det sjovt med os i Hej Ramasjang. I dag hjælper Onkel Reje Silja med at blive en virkelig flot og sej superhelt.

17:01  

Rosa fra Rouladegade
Rosa fra Rouladegade Rosa er altid klar til at bage. I dag får hun besøg af Ellen, der gerne vil overraske sin søde farmor med en ganske særlig kage. Forklædt som vinduespudsere sniger de sig hjem til farmors hus og kigger efter gode ting til kagen. Og de må selvfølgelig ikke blive opdaget, for så er det jo ikke en overraskelse.

17:35  

Sofus (7)
Sofus (7) Sofus lander hos Samrat, der bor i Nepal. Samrat har fødselsdag og har inviteret alle sine bedste venner. Han venter og venter. Kommer de ikke snart? Han kigger efter dem og bliver nervøs for, om de har glemt festen. Alle kommer og har gaver med. Sofus har en særlig overraskelse til Samrat, og Sofus får også en farvelgave af Samrat, inden de skal sove.

17:50  

Dina Detektiv
Dina Detektiv Dina er syv år og kan lide at løse mysterier i blokken, hvor hun bor. Ella har fået ny cykel, og rundt om hendes hals hender cykelnøglen i en snor. Pludselig er cykelnøglen forsvundet. Er det en af de store drenge, der har taget den? Dina undersøger sagen.

17:55  

Op og hop
Op og hop Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Jacinta, der tager på en drømmerejse til Frankrig.

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit åbner Klaus Pedersen dørene til Aars Landboauktion, hvor det kniber med at få kvæget på plads inden dagens auktion. I Svendborg hos Jan Helmer er det altafgørende for priserne, at de helt rigtige kunder dukker op til dagens eftersyn. Og hos York Auktion træder auktionarius Ole Mortensen på podiet, og det går bestemt ikke stille for sig. Sendt første gang 08.04.14

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Sporløs (7)
Sporløs (7) Saichon kom til verden på et hospital i Thailand for 28 år siden. Hendes biologiske mor efterlod hende på et børnehjem og opgav hende til adoption. Saichon har haft en god og tryg opvækst i Danmark, alligevel har hun altid følt sig tæt knyttet til Thailand. Nu venter hun sit første barn, og ønsket om at finde sin biologiske mor, er større end nogensinde.

20:45  

Erik og børnene fra spædstuen (2:2)
Erik og børnene fra spædstuen (2:2)

DR2

18:30  

Tilbage til rødderne (1:2) - Thomas Buttenschøn
Tilbage til rødderne (1:2) - Thomas Buttenschøn Sanger Thomas Buttenschøn blev smittet af HIV ved fødslen og lever i dag med sygdommen. Nu rejser han tilbage til sine rødder i Zambia for at genfinde sin afrikanske familie. Sendt første gang 01.07.2012

19:00  

Verdens bedste restauranter (1:6)
Verdens bedste restauranter (1:6) Mød nogle af verdens bedste kokke, sommeliere og tjenere på nogle af verdens bedste restauranter i Storbritannien, USA, Europa og Asien. Her er vi på verdens smukkeste restaurant 'Ithaa' på Maldiverne. 'L'Enclume' i Storbritannien og den halvfjerdseragtige familierestaurant 'Tantris' i München, hvis frodige indretning og fantastiske vinkælder i de sidste fyrre år har fået foodies til at valfarte til restuaranten.

20:45  

Lægen flytter ind (1:6)
Lægen flytter ind (1:6) 45 årige Ricky Praus er som mange danske mænd svær at få til lægen. Men Rickys helbred skranter efterhånden så meget, at hans datter er alvorlig bekymret for ham. Ricky lever af junkfood, nægter at bevæge sig og drikker med gutterne hver eneste dag. Så praktiserende læge Charlotte Bøving flytter ind for at give Ricky klar besked: Det er sidste chance, hvis han ikke skal dø før tid.

DR3

18:00  

Reza og falafelbaren (5:6)
Reza og falafelbaren (5:6) Reza har stadig ikke fået styr på den food truck, som er hans hovedansvar i falafelprojektet. Hans partner Patrick er godt træt af ham, så Reza må arbejde hårdt for at prøve at gøre skaden god igen. Det eneste problem er at Reza hader at arbejde hårdt og han hader food trucken endnu mere. Åbningsdagen for falafelbaren begynder også at nærme sig, så der skal både laves en menu og et logo.

18:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

19:10  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:35  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

DR K

18:10  

Riddertiden (1:3)
Riddertiden (1:3) I middelalderen for omkring 1000 år siden opstod en brutal krigerklasse i Europa: ridderne. Hvem og hvad var ridderne? Historien om Heinrich Tangeln og Reinbold von Rappoldstein illustrerer levende, hvodan en helt almindelig rytter kunne ende som ridder, der var middelalderens kendisser og helte. Noget overraskende fandtes der også kvindelige riddere. for livet som ridder var ofte forbløffende hårdt.

19:05  

Hvordan grækerne ændrede verden (1:3)
Hvordan grækerne ændrede verden (1:3) Antikkens Grækenland var det moderne Europas vugge. For omkring 3.000 år siden blev det kulturelle grundlag for den vestlige civilisation lagt her ved Middelhavet. Det var i det antikke Grækenland demokratiet blev født, store filosoffer udtænkte begyndelsen til en videnskabelig tankegang, teatre blev til underholdning for de store masser, og de første Olympiske Lege blev afholdt.

19:55  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Hvordan romerne ændrede verden (2:3)
Hvordan romerne ændrede verden (2:3) Ved hjælp af en utrolig velorganiseret hær af professionelle leginonærer og et velsmurt politisk maskineri skabte romerne i antikkens Rom et af verdenshistoriens største imperier. På sit højdepunkt regerede nogle få hundrede mænd over en femtedel af menneskeheden i et område, der strakte sig fra vores dages Storbritannien til Syrien og fra Gibraltar til floden Eufrat i det nuværende Irak. Imponerende bygningsværker som veje, broer og akvadukter skabte en kompleks infrastruktur, der kan ses den dag i dag.

20:50  

Riddertiden (2:3)
Riddertiden (2:3) Ære, respekt og berømmelse var altafgørende for middelalderens riddere, og en måde at opnå det på var et korstog til Det Hellige Land, der foruden løftet om jord og rigdom også var en sikker vej til paradis. Ud over at bevise deres fromhed ved at jagte 'vantro' på korstogene, spillede høvisk kærlighed også en vigtig rolle i livet for ridderne. Kamp for en ædel kvindes gunst, kunne give en ridder superstjernestatus i samtiden.

DR Ultra

18:00  

Vejen til MGP 2016 - Mød finalisterne (1:5)
Vejen til MGP 2016 - Mød finalisterne (1:5) Se med når MGP-finalisterne Froja & Sara og Bølle forbereder sig til dette års MGP. Finalisterne har været i gang i flere måneder og vi har fulgt de unge talenter hele vejen. Du kan bl.a. opleve finalisterne til workshops, auditions, i pladestudiet, når der skal optages musikvideo, når sangen skal øves og meget mere. www.dr.dk/mgp

18:30  

Nikolines Quiz - Drenge og piger
Nikolines Quiz - Drenge og piger I Nicolines Quiz om drenge og piger skal Alma og Augusta dyste mod Magnus og Dimitri i tre spændende og sjove runder. Hvem vinder og går hjem med den ultimative præmie? Se med og bliv samtidig klogere på om drenge og piger godt kan være venner og hvilke fordele og ulemper der er ved at have en drenge - eller pige ven.

18:45  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

19:00  

Isas Stepz (22)
Isas Stepz (22) Isa vil lave en test, så hun kan finde ud af, om en dreng er ok, inden hun bliver vild med ham. Isas far Christian, vil være med til en dansetime. Det synes Isa er for pinligt, så hun lyver og siger timen er aflyst. Christian afslører Isa, så hun må droppe testen for at gøre sin far glad igen, men Ronja insisterer på at få testen afprøvet. Hun ved også, hvem de skal teste - og resultatet er højst mærkværdigt.

19:20  

Kvit eller dobbelt
Kvit eller dobbelt Ved du, hvad LOL er en forkortelse for i gamer-verdenen? Hvis ikke så kan du blive klogere i aften, når DR Ultra sender et nyt afsnit af ekspertquizzen Kvit eller Dobbelt. Her skal du først møde Lukas, der stiller op i emnet League of Legends. Til at overtage hans plads i den varme stol kommer Oskar, der skal testes i sin viden om brandbiler.

20:00  

BESAT AF: Justin Bieber
BESAT AF: Justin Bieber Fire fans på 12-13 år kan ikke få nok af verdens største youtube-fænomen fra Canada, for de er besatte af Justin Bieber, hans udseende og ikke mindst hans musik! Nu rykker Nicoline, Josephine, Linea og Cecilie deres merchandisefyldte værelser direkte ind i et tv-studie i DR Byen, for de skal battle mod hinanden i en duel på nørdet viden om deres store idoler! Værten Sofie Østergaard har selvfølgelig fået hjælp fra en masse "Beliebers" til at lave nogle ultra svære spørgsmål, som giver de fire fangirls sved på panden! Vinderen tager æren med hjem, taberen rydder op!

20:30  

Wolfblood
Wolfblood

DR Ramasjang

18:05  

F for får
F for får

18:20  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Familiealbummet.

18:30  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Den Sure Mand på campingpladsen har taget blæseren til hoppeborgen og nyder den kølige luft. Nu kan børnene ikke hoppe. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få blæseren tilbage.

19:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om ham der slap væk.

19:15  

Yakari
Yakari Indianerdrengen Yakari har en fantastisk evne: Han kan tale med dyr. Men med sådan en gave følger også et stort ansvar, for han vil hjælpe alle naturens skabninger, store som små - og det fører til mange farefulde oplevelser.

19:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Bennie skal med sin søster Bonnie hjælpe med at samle mad, men Bennie vil hellere samle flotte sten.

19:36  

Små kartofler
Små kartofler Syng med når de fire små kartofler tager på eventyr. Selv om de er kartofler, elsker de nemlig at synge og lege!

19:40  

Tinga Tinga fabler
Tinga Tinga fabler Hvorfor Frø kvækker.

19:50  

Godnathistorier
Godnathistorier Det er blevet aften i Ramasjang og tid til at sige tak for i dag. Men før vi slukker lyset og siger godnat, er der lige tid til en rigtig go' godnathistorie. Mille Gori læser op af Villads fra Valby i 0.V.

20:00  

Godnat - Ramasjang
Godnat - Ramasjang

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Horisont
Horisont

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Agatha Christies N eller M (2:3)
Agatha Christies N eller M (2:3) En britisk våbenforsker er blevet bortført, og hans atombombe er blevet stjålet. Amatørdetektiverne Tommy og Tuppence har fået til opgave at finde ud af, hvem der står bag. De gør hurtigt fremskridt - tror de i hvert fald.

23:20  

Agatha Christies N eller M (3:3)
Agatha Christies N eller M (3:3) Det lykkes amatørdetektiverne Tommy og Tuppence at finde den bortførte våbenforsker Gilbert Worthing. Uheldigvis falder Tommy i kløerne på N's håndlanger - og ægteparret ved stadig ikke, hvem den gådefulde N er. Kan de finde Worthings atombombe, inden N sprænger det halve Østengland i luften?

DR2

21:30  

Ufrivillig far (3:3)
Ufrivillig far (3:3) Hvert år oplever en række mænd, at blive far imod deres vilje. Nu står tre af dem frem og fortæller om deres oplevelser. Anne Sophia Hermansen rejser spørgsmålet om mænd skal have muligheden for at vælge faderskabet fra, når de bliver ufrivilligt fædre

22:00  

Milliardeksperimentet (1:3)
Milliardeksperimentet (1:3) I ti år har skandalerne hobet sig op fra SKAT - milliarder forsvinder eller svindles, fordi systemet har svigtet og stadig svigter. Lige nu mangler SKAT 74 milliarder - retssikkerheden og velfærdssamfundet betaler prisen. Nu går DR2 sammen med journalist og vært Thomas Buch-Andersen på jagt efter svar på spørgsmålene: Hvorfor? Hvad fejler SKAT? Og hvem er den virkelige skurk bag skandalerne? Her i første afsnit af af tre i dokumentarserien 'Milliardeksperimentet'.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Vi ses hos Clement
Vi ses hos Clement Modsætninger mødes, når hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen og kulturlivet er i studiet hos Clement Kjersgaard.

DR3

21:30  

Voldtægt (1:4)
Voldtægt (1:4) Igennem et år har DR3 fulgt to omfattende serielle voldtægts-sager i København og en dansk kvinde, der rejser til Brasilien for at retsforfølge sin tidligere partner for voldtægt. I første afsnit fortæller vi historien om 'Havnesagen', hvor en 23-årig kvinde bliver forsøgt voldtaget og efterforfølgende udsat for drabsforsøg, da gerningsmanden kaster hende i Københavns havn en kold decembernat.

22:00  

Crazy Ex-Girlfriend (10:18)
Crazy Ex-Girlfriend (10:18) Amerikansk komedieserie fra 2015.

22:45  

Passengers
Passengers Et fly styrter ned, og kun få overlever den voldsomme ulykke. Claire er krisepsykolog, og hun skal tale med de overlevende og hjælpe dem med at få deres hverdag til at hænge sammen igen. Hun bliver hurtigt tiltrukket af Eric, der er en af de fem passagerer, der overlevede flystyrtet, men han opfører sig underligt - og da de andre passagerer begynder at forsvinde én for én, fornemmer Claire, at der er noget helt galt. Claire: Anne Hathaway. Eric: Patrick Wilson. Arkin: David Morse. Instruktion: Rodrigo Garcia.

DR K

21:45  

Anden Verdenskrig i farver (2:13)
Anden Verdenskrig i farver (2:13) Den tyske hærs revolutionerende nye måde at føre krig på, den såkaldte blitzkrieg, hvor hele panserdivisioner brød igennem fjendens linjer og afskar dens kommunikationslinjer, bakket op af et luftvåben bevæbnet med styrtbombere, viste sig at fungere så godt, at Polen var nedkæmpet i løbet af fire uger, Hitler var ivrig efter at følge denne succes op mod sine to nye fjender, Frankrig og England, der på papiret havde langt mere militært isenkram end Tyskland. Men da Tyskland startede angrebet mod vest i 1940, virkede blitzkriegen lige så ødelæggende som i Polen. Efter fire uger var Frankrig besejret, og den britiske ekspeditionshær trængt tilbage, og kun en heroisk fransk indsats muliggjorde, at det meste af den britiske hær blev reddet over Kanalen.

22:40  

Udryddelsen af de europæiske jøder (2:8)
Udryddelsen af de europæiske jøder (2:8) Adolf Hitlers vision om et nyt Tyskland indebærer en komplet udryddelse af jøderne, og "Krystalnatten" i 1938 understreger hans alvor. Butikker bliver ødelagt, ejendomme bliver raseret, og tusindvis af jøder sendes i koncentrationslejre. Jøderne bliver betragtet som en herboende fjende, men de har ikke længere nogen mulighed for at flygte. Året efter invaderer Tyskland Polen, og 2. verdenskrig begynder.

23:35  

Søens giganter (2:4) - CS Mackay-Bennett
Søens giganter (2:4) - CS Mackay-Bennett I skibsbygningens guldalder var skibsværfterne ved floden Clyde ved Glasgow verdensberømte for deres kvalitet. Den skotske skuespiller David Hayman fortæller historien om fire skibe, der blev bygget her, og som hjalp med at holde sammen på imperiet. Kabelskibet CS Mackay-Bennett blev søsat i slutningen af Victoriatiden i 1884, men lagde grundlaget for en victoriansk kommunikationsrevolution. I 1912 kom skibet og hendes mandskab til at spille en vigtig rolle ved Titanics forlis.

DR Ultra

21:00  

Merlin (58)
Merlin (58) Engelsk eventyrserie for hele familien om den unge troldmand Merlins dramatiske oplevelser i den sagnomspundne middelalderby Camelot.

21:45  

Godnat - Ultra
Godnat - Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:15  

Bedrag (8:10)
Bedrag (8:10) Sendes med synstolkning på DR1Syn

01:10  

I farezonen (25:61)
I farezonen (25:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:00  

Spooks (71)
Spooks (71) Et elitehold i den britiske efterretningstjeneste MI5 tager sig af alle forhold, der truer den nationale sikkerhed. Herunder organiseret kriminalitet, terroraktioner, våbensmugling og handel med ulovlige stoffer. Det er et krævende og livsfarligt job, der kan være svært at kombinere med et velfungerende privatliv.

02:55  

Antikduellen (10:30)
Antikduellen (10:30) To af landets mest erfarne antikhandlere har - mandag til torsdag - hver fået 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer fik de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder blev den antikhandler med de bedste vurderinger. Men det hele afgøres først her på ugens sidste dag, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Margit Damgaard-Lauritzen fra Damgaard-Lauritzen Antik i Odense mod Ulrik Kemnitz fra Espergærde, som har sin butik på Kemnitz.dk. og nerverne sidder uden på tøjet - for hvem har i virkeligheden gjort de bedste handler - og sidder de rigtige købere til at byde på tingene i salen netop i dag. Sendt første gang 10.05.13

03:20  

Kender du typen? 2012 (2)
Kender du typen? 2012 (2) Kender du typen? er i aften på besøg hos en person, der kun er flyttet 50 meter fra barndomshjemmet, drømmer om sin gamle bil og at kunne ryge pibe med god samvittighed. Og så er vedkommende rigtigt træt af den halvmåne, der tegner sig i hovedbunden. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau går huset igennem med en tættekam guidet af den totalt kronragede vært Mads Steffensen. Sendt første gang 21.03.12

03:50  

Hammerslag 2010 (1)
Hammerslag 2010 (1) Hammerslag starter den nye sæson med et hus i Nordeuropas største feriekompleks. Sommerhusene i Lalandia Billund blev revet væk, da man byggede lige før finanskrisen, men hvad mon investeringen er værd nu? Peter Ingemann har også fundet en drøm af en landejendom ved Oksbøl og et meget, meget specielt hus i Sønderjylland. Sendt første gang 16.03.10

DR2

00:00  

Dokumania: Naturens uorden
Dokumania: Naturens uorden Dansk dokumentar fra 2015 af filminstruktøren Christian Sønderby Jepsen Dokumentaren skildrer spastikeren Jacob Nossells selvironiske kamp for at forstå og iscenesætte sit eget liv. Ifølge videnskaben burde spastikeren Jacob allerede fra fødslen være 'fravalgt' af både forskere og forældre. Med et intakt intellekt, fanget i et svækket kropshylster, er han selveste legemliggørelsen af normalitetens dilemma: For handicappet til at være normal og for normal til at acceptere sig selv som handicappet. I forsøget på at forstå sig selv og sin egen situation opsøger han førende danske videnskabsfolk og stiller dem spørgsmålet: "Er jeg unormal?".

01:40  

Libanons krig 1975-1982 (1:3)
Libanons krig 1975-1982 (1:3) Det er næsten 40 år siden, konflikten brød ud i Libanon og splittede det lille land og dens indbyggere ad langs et hav af religiøse skel, politiske overbevisninger og frontlinjer. Her fortælles historien om krigen af dem, der oplevede den på deres egen krop. Krigens begyndelse fik almindelige mennesker til at gribe til våben. For mange synes det at være løsningen på landets problemer. Men det blev meget værre. Beirut blev delt af den grønne linje mellem muslimer og kristne. Syrerne og israelerne invaderede landet, og hadet og frygten voksede.

02:35  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:15  

Reza og falafelbaren (5:6)
Reza og falafelbaren (5:6) Reza har stadig ikke fået styr på den food truck, som er hans hovedansvar i falafelprojektet. Hans partner Patrick er godt træt af ham, så Reza må arbejde hårdt for at prøve at gøre skaden god igen. Det eneste problem er at Reza hader at arbejde hårdt og han hader food trucken endnu mere. Åbningsdagen for falafelbaren begynder også at nærme sig, så der skal både laves en menu og et logo.

00:45  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

01:30  

Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (3:10)
Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (3:10) 10 mænd har meldt sig til en ekstrem udfordring. De skal se, hvem der kan klare sig længst i Vancover Islands natur alene. Vinderen modtager en præmie på 500.000 dollars. Men allerede efter fire dage i vildmarken hober problemerne sig op. Flere af mændene føler sig ekstremt isolerede, én deltager mister sit vigtigste redskab og en anden kommer skræmmende tæt på et rovdyr.

02:10  

Planet Science: Dybhavet
Planet Science: Dybhavet To tredjedele af Jordens overflade er dækket af vand. Alligevel ved vi mere om månen, end vi gør om dybhavet, altså det dybeste lag i verdenshavene. Eksperter mener, at dybhavet kan være en kilde til verdens energiforsyning og rummer potentiale til at kurere sygdomme. Tag en tur med ned i verdens dybeste dybhavsgrave, hvor modige forskere vil udforske livet på havets absolutte bund.

03:00  

Videnskabsmagasinet: Bakterier (6:10)
Videnskabsmagasinet: Bakterier (6:10) Bakterier er mest kendt for at være nogle ondsindede sataner, der gør os syge. Men samtidig står bakterier bag nogle af livets små og store mirakler: Alt fra spegepølse til kuren mod tyndskid kan vi takke bakterierne for. Men hvordan kan bakterier både være vores værste fjende og bedste ven? Joachim Brandt-Møller konfronteres med sin frygt for bakterier, når han møder den farlige MRSA-bakterie, og Petra tester, om hun kan lave yoghurt med bakterierne fra sin skede. David undersøger, om han kan blive lortedonor og dermed redde liv med sin lort.

03:30  

Stress af med DR3 - Fald i søvn med ASMR
Stress af med DR3 - Fald i søvn med ASMR Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Nora hjælpe dig til at falde i søvn, og Louise vil give dig en følelse af samhørighed.

DR K

00:35  

Breve under censur
Breve under censur Efter Anden Verdenskrig blev Polen mod flertallets vilje en del af den kommunistiske blok ved et kup. Gennem private breve, der trods en lov om brevhemmelighed blev censureret og ofte brugt til at forfølge både afsender og modtager, tegner der sig et billede af livet i et Østblokland i årene fra 1945-1989.

01:30  

Stalin - manden af stål (1:2)
Stalin - manden af stål (1:2) Britisk dokumentar fra 2013. Stalin levede i hvert fald ikke op til sit navn i juni 1941, da den tyske invation i Sovjetunionen, Operation Barbarossa, begyndte. I løbet af krigens første måneder var Sovjetunionen på randen af tilintetgørelse, og Stalin og den Røde Hær bevægede sig fra krise til krise på kanten af total sammenbrud. For at vinde krigen valgte Stalin at gå på kompromis, lytte til sine generaler, nedtone den kommunistiske ideologi og i stedet appellere til det russiske folks fædrelandskærlighed og nationalistiske kampånd.

02:15  

Stalin - manden af stål (2:2)
Stalin - manden af stål (2:2) De allierede stod under 2. Verdenskrig i et frygteligt moralsk dilemma. Ved hjælp af originale telegrammer og officielle dokumenter undersøger den britiske historieprofessor David Reynolds Winston Churchills besøg i Moskva i 1942 og viser, hvordan Storbritannien og USA blev trukket ind i en alliance med en diktator, der var mindst lige så morderisk som den nazistiske fjende.

03:00  

As Time Goes By i Shanghai
As Time Goes By i Shanghai Verdens ældste band har i mere end tredive år spillet hver eneste aften på The Peace Hotel i Shanghai. De fleste af de fremragende musikere i Peace Hotel Old Jazz Band er over firs år, og deres livshistorier går helt tilbage fra den japanske okkupation over kulturrevolutionen til nutidens turboøkonomi.

03:55  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (21:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (21:35) I Kroatien ligger to små landsbyer på hver sin side af en flod, kaldet Forbindelsen. Den ene landsby er serbisk, den anden kroatisk. Efter krigen var det gensidige had stort efter det fascistiske Ustasha regimes forbrydelser, men under Titos fredsslogan "Broderskab og enhed" blev de fleste overbevist om naboens fredelige hensigter. Men ikke for altid!

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053227