dkby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 14. februar 2016

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 14. februar 2016

DR1

01:00  

Under Suspicion
Under Suspicion Politichefen Victor Benezet kalder advokaten Henry Hearst ind til afhøring. Benezet jager en morder, der har voldtaget og dræbt to unge piger. Han mistænker Hearst for at være gerningsmanden, men Hearst nægter sig skyldig. Og hvad enten han taler sandt eller ej, så er den magtfulde advokat en mand med midlerne til at kæmpe imod Benezets beskyldninger. Henry Hearst: Gene Hackman. Victor Benezet: Morgan Freeman. Chantal Hearst: Monica Bellucci. Instruktion: Stephen Hopkins.

02:45  

To Die For
To Die For Suzanne Stone drømmer om at blive tv-stjerne. Talent har hun intet af, men til gengæld har hun udseendet med sig. Hun charmerer sig til et job som vejrpige på den lokale tv-station og gifter sig med den flotte Larry. Larry viser sig desværre at være lidt af en dødbider, og da han tilmed lufter tanken om at få børn, indser Suzanne, at han står i vejen for hendes karrieredrømme. Men den slags er der råd for... Suzanne Stone: Nicole Kidman. Larry Maretto: Matt Dillon. Jimmy: Joaquin Phoenix. Instruktion: Gus Van Sant.

04:25  

De unge landmænd (8:8)
De unge landmænd (8:8) I ottende og sidste afsnit af De Unge Landmænd knokler den unge gårdejer Kim på 27 år i mejetærskeren for at få høsten i hus. I mens går hans højgravide kæreste Maria på 25 år hjemme og laver mad, som hun og datteren Lærke fragter ud til mændene i marken. På pelsfarmen har Bjørn på 23 år og hans familie fået besøg af nogle minkavlere fra Canada. Sammen drager de til pelsauktionen i København, hvor de sidste af skindene fra sidste års avl skal sælges. Udover økologi er dyrevelfærd det absolut vigtigste for den 23årige Philip. Han har derfor fundet ud af, at han kan skåne grisene for transporten til slagteriet ved at slagte hjemme. Det vil han gerne teste, så slagteren kommer til Troldgården for at aflive to af de slagtemodne grise.

04:55  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:05  

DR Friland: Nybyggerne (5:6)
DR Friland: Nybyggerne (5:6) Der skal tag på, inden regnen sætter ind. Familierne bygger selv deres huse, og de bygger dem billigt. Målet er en tilværelse uden gæld. Byggematerialerne er natur- og genbrugsmaterialer. I DR-huset har de travlt med ålegræs og affaldspap. Tilrettelæggelse: Berit Wheler Sørensen og Anton Gammelgaard Sendt første gang 28.08.02

05:35  

Naturtid (13:20)
Naturtid (13:20) I dag er Jørgen Skouboe inviteret på svampejagt af Museumsinspektør Frank Jensen. Jagten foregår i verdens mest besøgte skov - Marselisskoven ved Århus. Jørgen lærer hvor man finder svampene og hvordan man ser forskel på dem, og ikke mindst hvordan de tilberedes. Tilrettelæggelse Jørgen Skouboe Sendt første gang 31.10.09

06:30  

Husdrømme (7:8)
Husdrømme (7:8) I otte programmer følges otte familiers vidt forskellige husdrømme - drømme, der nu skal føres ud i livet. De medvirkende har alle store planer, masser af mod og mange talenter, nu skal de i gang. I syvende episode møder vi Marie, der brænder for indretning, og Bill, der elsker at renovere alt. De er begge passionerede mennesker med store kreative evner, og de har haft gang i flere store renoveringsprojekter tidligere. Nu vil de flytte til Höganäs og ind i et hus, Marie har drømt om og længtes efter, men på trods af deres erfaringer med netop at renovere, går alt ikke som planlagt. Nordvision fra Sverige.

07:30  

Vaskebjørne - en plage
Vaskebjørne - en plage Rundt omkring i verden er vaskebjørne ved at være en større plage end rotter. De ødelægger bygninger og spreder sygdomme og parasitter.

08:20  

24 timer på kloden (1:2)
24 timer på kloden (1:2) Solen skaber vores dagsrytme her på jorden - og selvfølgelig også dyrenes. Men der er stor forskel på, hvordan dyrene udnytter solens gang. Nogle jager i middagsheden, mens andre foretrækker nætternes mørke. Klodens dyr har udviklet forunderlige strategier til bedst muligt at bruge de rigtige øjeblikke til at jage og fange føde. Men hver dag rummer også farer, der truer dem på livet!

DR2

01:25  

Jagten på de resistente bakterier
Jagten på de resistente bakterier Siden 2. Verdenskrig har det været sådan: man blev syg, man fik antibiotika og blev rask. Helt så enkelt er det ikke mere. Mange års ødsel brug af antibiotika, også indenfor landbruget, har skabt flere og multiresistente bakterier, der ikke kan slås ned af noget kendt antibiotika. Læger og forskere har forsøgt at råbe vagt i gevær, men ingen ting er sket. Nu taler de samme forskere i ramme alvor om, at vi risikerer at ende i en post-antibiotikaæra. Det vil sige en tid, hvor vi og vore børn risikerer at dø af et sår på knæet, en simpel forkølelse eller en halsbetændelse.

02:20  

Sandheden om LSD
Sandheden om LSD Ved en tilfældighed snarere end ved et bevidst forsøg gør den schweiziske kemiker Albert Hoffmann i foråret 1943 en opsigtsvækkende opdagelse. Han indser hurtigt, at han står med et kraftfuld molekyle, et stof, der ikke kun vil have betydning for den videnskabelige verden. Martin Witz dokumentar er en undersøgelse af vores problematiske forhold til LSD fra dengang og op til i dag.

03:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:30  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland

08:00  

DR2 Morgen
DR2 Morgen DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder hver halve time, aktualitet, perspektiv, debat og baggrund.

08:30  

DR2 Morgen (G)
DR2 Morgen (G) DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

DR3

00:15  

8mm
8mm Tom Welles er familiefar og privatdetektiv. Hans opgaver er oftest rutineprægede skilsmissesager, men en dag vender en henvendelse fra en rig enke op og ned på hans liv. I sin afdøde mands pengeskab har enken fundet en såkaldt snuff-film, der tilsyneladende viser mordet på en teenagepige. Tom bliver hyret til at finde ud af, om filmen er ægte - om pigen virkelig blev myrdet. Det bliver en opgave, der sender ham ud på en rædselsvækkende rejse ind i sjælens mørkeste afkroge. Tom Welles: Nicolas Cage. Max California: Joaquin Phoenix. Eddie Poole: James Gandolfini. Amy Welles: Catherine Keener. Instruktion: Joel Schumacher.

02:10  

Lommetyvens tricks
Lommetyvens tricks London er fuld af lommetyve, og hver dag bliver mere end 70 lommetyverier indberettet til politiet. Tyvene opererer ofte i Londons undergrund, som dagligt benyttes af fire millioner rejsende. Og tyvenes metoder bliver stadig mere luskede og er ofte helt usynlige for ofrene. Men nu går en specialenhed fra Londons politi undercover i håb om at tage de listige tyveknægte på fersk gerning.

02:55  

Stress af med DR3 - Bevægelse
Stress af med DR3 - Bevægelse Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jeppe lære dig, hvordan du kan stresse af ved at balancere.

03:25  

Stress af med DR3 - Ansigtsmassage og Bevægelse
Stress af med DR3 - Ansigtsmassage og Bevægelse Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Nora vise dig, hvordan hun lægger makeup og ordner hår, og Jeppe vil igennem bevægelse give dig en følelse af frihed.

03:55  

Stress af med DR3 - Lydhealing og Åndedræt
Stress af med DR3 - Lydhealing og Åndedræt Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Louise få dig til at slappe af med lyde, og Jakob viser dig, hvordan du laver vekselåndedræt.

04:25  

Stress af med DR3 - Bevægelse og ASMR
Stress af med DR3 - Bevægelse og ASMR Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jeppe guide dig til at blive nærværende gennem bevægelse, og Nora viser, hvordan hun lægger makeup. Find et underlag eller tæppe frem og sæt dig godt til rette på gulvet.

04:55  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

07:00  

Morgengymnastikken: Tømmermændstræning, træning for to og va
Morgengymnastikken: Tømmermændstræning, træning for to og va Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med en rar omgang 'tømmermandstræning' med Peter og Julie. Derefter har vi 'træning for to' med Behruz og Selina. Til sidst har vi Behruz til at hjælpe os med at få det vaskebræt frem.

07:30  

Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme
Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med spændende 'akroyoga' med Peter og Julie, derefter tager vi en gang behagelig 'flowyoga' med Zenia. Og til sidst giver vi armene en ordenlig opstramning med Yvonne.

DR K

00:30  

Min bedste fjende
Min bedste fjende Da 2. verdenskrig bryder ud, ender vennerne Victor og Rudi på hver deres side. Jøden Victor sendes i kz-lejr, mens Rudi gør karriere som SS-officer. De to mødes igen, da Victor indkaldes til forhør. Efter et flystyrt ifører Victor sig Rudis uniform. Pludselig er rollerne byttet om. For da den tyske hær dukker op, bilder Victor dem ind, at det er ham, der er officer - og Rudi, der er kz-fange... Victor: Moritz Bleibtreu. Rudi: Georg Friedrich. Lena: Ursula Strauss. Instruktion: Wolfgang Murnberger.

02:10  

Sex og musik (3:4)
Sex og musik (3:4) Fra 1950'erne og til nu er antallet af hitlistesange, der handler om sex steget fra 3 til 92 procent! Men er det sangene, der har ændret seksualmoralen, eller er det den frigjorte seksulle adfærd, der har påvirket musikken? Fra Elvis over Mick Jagger og David Bowie til Lady Gaga har kønsidentiteten været under forvandling, og det androgyne look gået fra at være et undergrundsfænomen til at være mainstream.

03:00  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (19:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (19:35) "1944 - Det beskidte dokument" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) Winstons Churchills såkaldte 'beskidte dokument' beseglede Østeuropas skæbne som lydstater for Stalins Sovjetunion.

03:35  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (20:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (20:35) "1946 - Hævnens time" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) Nazisterne er blevet overvundet, og Hitlers Tusindårsrige ligger i ruiner. Men hvad skal de allierede gøre med tyskerne? Hævnens time for det overvundne herrefolk er inde. Men er retten til hævn en menneskeret?

04:17  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

04:22  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

08:40  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

08:45  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Med Hans V. Bischoff som vært og indslag om en absolut urund kongefødselsdag, der alligevel vakte voldsom opmærksomhed, om to lande, der forenedes til en enkelt republik, så længe det varede, om folketingsvalg på et af Danmarks mindste, men kendteste valgsteder, om optagelser til en amerikansk spændingsfilm i København og om julehygge på Fredericia station.

DR Ultra

06:00  

Lucky Luke
Lucky Luke Daltonbrødrenes skat.

06:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:30  

Splint & Co.
Splint & Co. Tegnefilmserie med dansk tale om piccoloen Splint og journalisten Kviks oplevelser.

06:55  

Tintin
Tintin Flight nr. 714 til Sydney (2:2)

07:20  

Oscars oase
Oscars oase

07:30  

Adventure Time
Adventure Time

07:50  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

08:20  

Benjamin (6)
Benjamin (6) Benjamin er blevet kontaktet af nogle it-folk, der gerne vil lave en hjemmeside om ham - og en quiz hvor fans kan svare på spørgsmål, og få en masse ting at vide om Benjamin. Så i dag skal han til et rigtig forretningsmøde med folkene bag - og Benjamin har sin helt egen mening om, hvordan hjemmesiden skal være.. Senere skal han til sangundervisning med sanglæreren Ulrik - her skal de øve vejrtækning og mavemuskler. Men trods et stramt program slipper han ikke for de huslige pligter og lektier hjemme hos mor..

08:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:45  

Pingvinerne fra Madagascar
Pingvinerne fra Madagascar

DR Ramasjang

05:30  

Humf
Humf Tag med lille Humf, når han fuld af forundring tager på opdagelse i den store vide verden omkring ham. Humf er 3 år og fuld af hår. Han er lav og lilla, rund og sød. En tankefuld og selvbevidst lille fyr, der lytter til sin mor og far, men i sidste ende går sine egne veje.

05:40  

Kære Sebastian
Kære Sebastian Det er mørkt og lidt uhyggeligt når Sebastian i aften skal på nattevagt blandt dyrene. Her er flagermus og så er der noget der pusler....

06:00  

Gæt med Emil
Gæt med Emil

06:10  

Pingu serie 3, eps. 33:39
Pingu serie 3, eps. 33:39

06:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Biologiprøven.

06:25  

Små kartofler
Små kartofler Syng med når de fire små kartofler tager på eventyr. Selv om de er kartofler, elsker de nemlig at synge og lege!

06:30  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Zebedee, den lurendrejer, har givet Gertrude frø til at så blomster, som man bliver usynlig af at spise. Så nu færdes Gertrude hemmeligt overalt, og da hun ser Bugge gemme en spændende pakke, bliver hendes nysgerrighed vakt, og hun går i gang med at undersøge hvad det kan være.

06:45  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

07:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den lykkebringende firkløver.

07:15  

F for får
F for får

07:30  

Peddersen og Findus: Det kattens år
Peddersen og Findus: Det kattens år Peddersen og FIndus er nede ved søen og vinterfiske. Og det er koldt, for det er nytårsaften. Men de har så travlt, at de slet ikke opdager, der er en snestorm på vej og så må de bygge en iglo for natten. Det bliver en lang og hyggelig nat, for de skiftes til at fortælle hinanden historier - for eksempel om den gang Findus holdt fødselsdag.

08:40  

Op og hop
Op og hop Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Rasmus, der laver politigymnastik.

08:50  

Ring til Ramasjang
Ring til Ramasjang I dette afsnit har hunde-bamsen Vuffi brug for ideer til en tegning. Fru Gok har også brug for hjælp - hun er ved at lave popcorn, og det er gået helt galt for hende.

 
DR1

09:10  

Kriminalkommissær Foyle (12)
Kriminalkommissær Foyle (12) . "Nervekrig". Mens 2. verdenskrig raser, florerer sortbørshandlen desværre i bedste velgående på hjemmefronten. Foyle undersøger et lokalt skibsværfts involvering i ulovlighederne - og hvorfor en soldat i ingeniørtropperne kort tid efter bliver bortført. Af sin overordnede bliver Foyle desuden bedt om at holde et godt øje med en venstreorienteret fagforeningsmand, som sammen med sin kone er på besøg i Hastings. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Milner: Anthony Howell. Instruktion: Gavin Millar.

10:45  

Tvillinger med stjernedrømme (2:2)
Tvillinger med stjernedrømme (2:2) Tvillingerne Mikael og Rene blev landskendt da de for 8 år siden var med i x-factor. Nu kæmper de for at slå igennem som musikere. Men det er ikke nemt når man er udviklingshæmmede og har ADHD. I anden udsendelse følger vi dem når de går til stemmetræningskursus og bliver stylet til den store koncert i Løvel Forsamlingshus.

11:15  

Melodi Grand Prix 2016
Melodi Grand Prix 2016 Forum Horsens lægger lokaler til, når årets største musikfest bliver skudt i gang. Melodi Grand Prix 2016 byder på et knivskarpt felt af sange, der kæmper for retten til at repræsentere Danmark til Eurovision Song Contest i Stockholm til maj. Slaget ledes Jacob Riising, der er vært for tredje gang, samt Hilda og Annette Heick, der selv har erfaring som deltagere i konkurrencen. Det bliver en storslået aften med masser af fantastisk musik og overraskelser.

DR2

09:00  

Team Bachstad i Sydamerika (1:6)
Team Bachstad i Sydamerika (1:6) Seriens to værter, Øystein Bache og Rune Gokstad, har igen pakket både grej og humor ned i bagagen, denne gang går turen til Sydamerika. De vil med start i Perus hovedstad, Lima, krydse hele kontinentet og afslutte eventyret i Buenos Aires i Argentina. Deres første udfordring lader ikke vente på sig, men kommer før de aner: de skal købe en brugt, meget billig bil, men den skal kunne klare den 6000 kilometer lange rejse over Andesbjergene. Ikke en nem opgave! Nordvision fra Norge.

09:30  

Team Bachstad i Sydamerika (2:6)
Team Bachstad i Sydamerika (2:6) Seriens to værter, Øystein Bache og Rune Gokstad, har købt en gammel bil, og den skal nu føre dem trygt gennem deres vilde eventyr: En 6000 kilometer lang tur fra Perus hovedstad, Lima, til Buenos Aires i Argentina. Trygt? Allerede da de begynder opstigningen til Andesbjergene viser det sig, at bilen er i langt dårligere stand end de havde troet. Øystein og Rune har heldigvis stadig en hel del humor i behold, og på vej til Machu Picchu får de uventet hjælp. Nordvision fra Norge.

10:00  

Spring ud med Stephen Fry (1:2)
Spring ud med Stephen Fry (1:2) Stephen Fry undersøger på en rejse til Nord- og Sydamerika, Afrika, Indien og Rusland, hvordan vilkårene er for homoseksuelle, og hvordan forskellige lande og kulturer betragter homoseksualitet i det 21. århundrede. Han bruger sine egne erfaringer som homoseksuel og forsøger at forstå, hvad der ligger bag fordommene, og hvorfor nogle mennesker føler sig så truet af homoseksualitet. Hvordan opstår homofobi? Ja, hvordan opstår fordomme egentligt?

11:00  

Spring ud med Stephen Fry (2:2)
Spring ud med Stephen Fry (2:2) Stephen Fry undersøger på en rejse til Nord- og Sydamerika, Afrika, Indien og Rusland, hvordan vilkårene er for homoseksuelle, og hvordan forskellige lande og kulturer betragter homoseksualitet i det 21. århundrede. Han bruger sine egne erfaringer som homoseksuel og forsøger at forstå, hvad der ligger bag fordommene, og hvorfor nogle mennesker føler sig så truet af homoseksualitet. Hvordan opstår homofobi? Ja, hvordan opstår fordomme egentligt?

DR3

10:15  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

10:35  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

11:00  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

11:25  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

11:45  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

DR K

09:15  

Lagerfeld versus Saint-Laurent
Lagerfeld versus Saint-Laurent Modeskaberne Karl Lagerfeld og Yves Saint-Laurent var begge ekstremt talentfulde og komplekse personligheder, der prægede moden og haute couturen gennem et halvt århundrede. På den måde kom de til at repræsentere ændringerne i det franske samfunds moral og livsstil fra 1950'erne til årtusindskiftet. Og så var de to ambitiøse og kreative mænd også rivaler!

10:10  

Maria Callas versus Renata Tebaldi
Maria Callas versus Renata Tebaldi Den 16. september 1968 på Metropolitan Operaens bagscene mødtes de to verdensberømte sopraner, Maria Callas og Renata Tebaldi, i en varm omfavnelelse. På denne dag sluttede i New York en af det 20. århundredets mest offentlige bitre, men også frugtbare kunstneriske rivalisering. Se hvordan og hvorfor.

11:05  

Elektricitetens historie (3:3)
Elektricitetens historie (3:3) Professor Jim Al-Khalili fortæller den elektrificerende historie om vores stræben efter at mestre en af naturens mest mystiske kræfter, elektriciteten. Efter århundreders eksperimenter, der førte til opdagelsen af elektriske felter og elektromagnetiske bølger, kan vi ikke forestille os livet uden elektricitet, for lige som vores erkendelse af fænomenet er steget, er vores afhængighed af det. Og i dag står forskningen på tærsklen til et nyt gennembrud, hvis vi bliver i stand til at udnytte de elektriske superledere.

DR Ultra

09:00  

Max (2:8)
Max (2:8) "Små mænd og store krige" Max er en ganske almindelig dreng på 10 år, der går og tumler med livets store spørgsmål. I dette afsnit er Max til skolelæge, og får at vide han ikke er vokset et helt år. Max lægger en strategi, der skal sætte gang i vokseværket. Desværre er mor ikke helt enig i, hvad det vil sige at være et stort menneske. For hvad er der galt med toastbrød, når bare man husker sin vitaminpille. Instruktion: Lotte Svendsen Manuskript: Oliver Zahle, Jens Korse & Lotte Svendsen Producer: Thomas Meyer Max - Samuel Heller-Seiffert Mor - Mette Horn Far - Anders Nyborg Esther - Anna Agafia Svideniouk Egholm Steen Cold - Lars Bom Hassan - Faysal Mobahriz Ulla - Louise Mieritz Sendt første gang 20.01.07

09:30  

101 dalmatinere - hund og hund imellem
101 dalmatinere - hund og hund imellem Pongo og Perle glæder sig over deres første kuld hvalpe: 15 søde små dalmatinere. Men lykken forstyrres brat da Cruella de Vil dukker op. Hun er ude efter hvalpene for at lave dem om til en pels, og pludselig en dag er alle hvalpene forsvundet.. Hvalpenapningen er et mysterium, som for enhver pris bør løses. Til den opgave giver alle medlemmerne af Dyrenes Hjemmeværn en hjælpende hånd. Sporet fører til et gammelt slot, men er det allerede for sent?

10:45  

Osman og Jeppe I (13)
Osman og Jeppe I (13) Dansk comedyserie for børn om Osman, Jeppe og Trucker, der går i Specialklasse. Med bl.a. Esben Pretzmann, Peder T. Pedersen og Brian Lykke. Instruktion: Peter Molde-Amelung. Manus: Rune Schjøtt og Jannik Tai Mosholt.

11:00  

Sam & Cat
Sam & Cat Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

11:25  

Sam & Cat
Sam & Cat Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

11:45  

Uglen
Uglen Snegle-ugle-

11:55  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

DR Ramasjang

09:00  

Vi på Krageøen (12:13)
Vi på Krageøen (12:13) Snedkergården i fare.

09:30  

Chuggington
Chuggington

09:40  

Chuggington
Chuggington

09:50  

Peter Pedal
Peter Pedal Tegnefilm med dansk tale om den lille nysgerrige abe Peter Pedal.

10:10  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

10:25  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

10:40  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

11:05  

Postmand Per: Specialposttjenesten
Postmand Per: Specialposttjenesten

11:20  

Skæg med matematik (8)
Skæg med matematik (8) Hr. Skæg holder undervandsfest, synger en sang om de mange former for former, konkurrerer i sækkeløb og besøger etagerne for Hø & Nål samt Kaktus & Balloner i Det Lille Storcenter.

11:50  

Tuva fra Tarva
Tuva fra Tarva

DR1

13:15  

Sporløs (6)
Sporløs (6) Anja er 34 år. Hun er resultatet af en kort ferie-flirt mellem hendes mor og en gambiansk mand. Da Anja kommer til verden tager hendes mors danske kæreste Anja til sig som sin egen og hun vokser op som mulat i en hvid familie. Da Anja selv bliver mor opdager hun, hvor meget hun savner nogen at spejle sig i. Lige siden har hun brændende ønsket sig at finde sin biologiske far i Gambia.

14:00  

Made in Denmark II (2:8)
Made in Denmark II (2:8) I Made in Denmark tager syv passionerede kunsthåndværkere på en rejse rundt i landet. I denne uge går turen til Aarhus midtby. Her skal Marco være læremester og vise de andre, hvorfor han er så utrolig glad for ler. Der skal centreres og drejes, og det kræver tålmodighed. Og så skal de andre kunsthåndværkere prøve at se, om de kan leve op til Marcos motto; 80 procent kærlighed, 20 procent ler.

14:45  

Bonderøven (6:10)
Bonderøven (6:10) Sæson 16. Gåseparrene på Kastaniegården har lagt æg i deres fine halmreder, så nu håber Frank på at få mange gæslinger. De sidste egetræsklodser bankes på plads i smedjegulvet, inden sandet køres på. Og så har Frank gang i et nyt såningsprojekt, hvor alle de små korn får en skal af ler, før de sås direkte på jorden.

DR2

12:15  

Blod i mobilen
Blod i mobilen Dansk dokumentar fra 2010 Når vi køber mobiltelefoner finansierer vi krig i Congo Vi elsker vores mobiltelefoner. Og aldrig har det været så mange modeller at vælge mellem. Men produktionen af mobiltelefoner har en blodig bagside. Mange af de mineraler, som er nødvendige for at kunne producere mobiltelefoner, kommer fra Den Demokratiske Republik Congo (DRC). Den vestlige verdens indkøb af disse såkaldte konfliktmineraler finansierer en borgerkrig, der har kostet over 5 millioner mennesker livet. Filminstruktør Frank Poulsen rejser med livet som indsats til DR Congo for med egne øjne at se mineindustrien. Han får adgang til Congo's største tin-mine, som skiftevis kontrolleres af forskellige væbnede grupper, og hvor børn arbejder i dagevis i snævre minegange for at grave de mineraler ud, som ender i vores mobiltelefoner. Frank Poulsen kæmper derefter i lang tid med at få lov til at snakke med Nokia, verdens største producent af mobiltelefoner. Frank Poulsen vil have en garanti fra Nokia for at de ikke køber konfliktmineraler og dermed er med til at holde borgerkrigen i Congo i gang. Den garanti kan Nokia ikke give ham.

13:35  

Vi ses hos Clement
Vi ses hos Clement Modsætninger mødes, når hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen er i studiet hos Clement Kjersgaard. Direkte fra DR-Byen.

14:35  

Vi ses hos Clement
Vi ses hos Clement Modsætninger mødes, når hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen er i studiet hos Clement Kjersgaard. Direkte fra DR-Byen.

DR3

12:15  

X Factor
X Factor X Factor træder ind i den nervepirrende fase. Dommerne skal træffe nogle hårde valg, når de skal finde de tre deltagere fra hver kategori, der næste fredag skal stå i de store liveshows. Deltagerne har kun én sidste chance for at vise, at de fortjener en plads videre, så alt er på spil. Hvem, der slipper gennem nåleøjet, og hvem der må sige farvel på målstregen, finder vi ud af i aften, når X Factor tager på den afgørende bootcamp.

13:15  

Robyn - Don't fucking tell me what to do!
Robyn - Don't fucking tell me what to do! Som blot 17-årig fik den svenske sangerinde Robyn et internationalt hit med sangen Do You Know What It Takes. Siden fulgte en række svære år, men da Robyn i 2004 startede sit eget pladeselskab, blev det springbrættet til en ny, succesrig karriere som electropop-stjerne. I 2010 udgav hun den roste albumtrilogi Body Talk. Samme år tog journalisten Petra Markgren Wangler med Robyn på turne for at høre om hendes karriere og hendes syn på berømmelsen.

14:20  

Win a Date With Tad Hamilton
Win a Date With Tad Hamilton Kassedamen Rosalee er henrykt, da hun bliver den lykkelige vinder af en date med sit store idol, filmstjernen Tad Hamilton. Konkurrencen er kun udtænkt af Tads agent og hans manager som et reklamefremstød for hans nye film, men til deres fortvivelse forelsker Tad sig i Rosalee, og da Rosalees kollega og hemmelige beundrer, Pete, også endeligt tilstår sin kærlighed til hende, skal hun pludselig vælge mellem to meget forskellige mænd. Rosalee: Kate Bosworth. Pete: Topher Grace. Tad Hamilton: Josh Duhamel. Richard Levy: Nathan Lane. Richard Levy: Sean Hayes. Manuskript: Victor Levin. Instruktion: Robert Luketic.

DR K

12:05  

Så længe hjertet slår (8:14)
Så længe hjertet slår (8:14) Denne serie handler om forelskelse, ensomhed og drømme, den handler om dig og mig uanset alder, den handler om at bruge livet, mens vi er i det. Seriens medvirkende er alle over 60, men deres længsel efter til stadighed at blive set og hørt, efter behovet for fællesskab, efter at blive elsket, er universel. Vi møder seks singler, som seriens vært Magnus Silfvenius Öhman vil sende på mindst en blinddate i håb om, at alle - eller nogen - finder kærlighed, venskab eller i hvert fald godt selskab. I dag er det Ossian, der skal på banen, og han synger temmelig meget! Han skal spille minigolf med Darling. Nordvision fra Finland.

12:35  

Så længe hjertet slår (9:14)
Så længe hjertet slår (9:14) Denne serie handler om forelskelse, ensomhed og drømme, den handler om dig og mig uanset alder, den handler om at bruge livet, mens vi er i det. Seriens medvirkende er alle over 60, men deres længsel efter til stadighed at blive set og hørt, efter behovet for fællesskab, efter at blive elsket, er universel. Vi møder seks singler, som seriens vært Magnus Silfvenius Öhman vil sende på mindst en blinddate i håb om, at alle - eller nogen - finder kærlighed, venskab eller i hvert fald godt selskab. I dag møder vi både Mona, der fortæller om sine mange tanker om livet, og Bengt, der længe har været aktiv inden for 'Regnbue-pensionisterne'. Nordvision fra Finland.

13:00  

Historien om Westminster Abbey
Historien om Westminster Abbey Historien om en af verdens mest berømte kirker, Westminster Abbey, er gennemsyret af anglo-saxiske myter og legender, kongelig åger - og masser af døde mennesker. Det arkitektoniske mesterværk fra det 11. århundrede er gravplads for mere end 500 mennesker, herunder Kong Edward 1., Dronning Elizabeth 1., Charles Darwin og Isaac Newton.

14:00  

Gudstjeneste fra Odense
Gudstjeneste fra Odense Unge og indvandrere/flygtninge medvirker når Jesper Hougaard Larsen, Flygtninge og - indvandrerpræst, sammen med organist Povl Balslev og bandet "liv og Lys" lægger op til en ungdomsgudstjeneste, der også er en dialog med nye danskere. En af fire gudstjenester, der hver for sig har fokus på kirkens sociale ansvar, det folkekirken kalder diakoni.

14:45  

Biblens begravede hemmeligheder (2:3)
Biblens begravede hemmeligheder (2:3) Den britiske religionsforsker Francesca Stavrakopoulou besøger nogle af de største arkæologiske udgravninger i Mellemøsten for at kaste lys over nogle af Det Gamle Testamentes mest elskede historier. Hun lægger Biblen under mikroskopet og sætter spørgsmålstegn ved, om de gamle isrealitter kun troede på én gud, som Biblen påstår, eller om de i virkeligheden var polyteister.

DR Ultra

12:15  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

12:40  

Lucky Luke
Lucky Luke Daltonbrødrenes skat.

13:05  

Sebastian på dybt vand (4)
Sebastian på dybt vand (4) "Gul hestemakrel, moræne og barracuda" Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. I dag skal oceantanken på det gamle akvarium tømmes. Barracudaer, moræner og gule hestemakreller skal transporteres til deres nye hjem. Det kræver styrke at battle med de sprælske fisk, og så kræver det sin mand at få de tropiske fisk frem i live, når den danske vinterkulde tilbyder minus 5 grader. Flere fisk kræver førstehjælp med kunstigt åndedræt.

13:25  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

13:55  

Kvit eller dobbelt
Kvit eller dobbelt Kun de største nørder, der ved ALT om ét bestemt emne, går hele vejen til boxen og vinder 4000 kr. Hvis der svares rigtigt fordobles gevinsten, men ét forkert svar og du mister det hele. Det her er nemlig Kvit eller Dobbelt! I dette program skal vi møde Adele på 12 år, der elsker alt med Dirch Passer, og Louis på 11 år som skal quizze i sin store viden om landsholdsfodbold siden 1984.

14:35  

Tintin
Tintin Flight nr. 714 til Sydney (2:2)

DR Ramasjang

12:05  

Sigurds Bjørnetime
Sigurds Bjørnetime Sikken en safari. Sigurd og Bjørnen Bjørn synger om og leger med løver, krokodiller, giraffer og andre vilde dyr, man kan møde på en safari. Manuskript og medvirkende: Sigurd Barrett. Dukkespillere: Gitte Melgaard og Karin Prosberg Hansen. Tilrettelæggelse: Finn Bentzen. Producer: Birgit Jensen.

12:35  

Elefantvask
Elefantvask "Fiskesweater". Rebecca og Johanne mødes hver dag i Ramasjangs eget vaskeri "Elefantvask". Her klarer de dagens vasketøj med sang og fantasi, og ikke mindst med hjælp fra Elefanten og hans små venner Giraf, Soldat og Robot. Med Johanne Algren og Rebecca Bach-Lauritzen. Instruktion: Kalle Bjerkø

12:55  

Babar
Babar

13:05  

Far, mor og Blyp
Far, mor og Blyp Fjernsyn for dig. (2:9) De vordende forældre Tom og Vivi, spillet af Peter Frödin og Hella Joof er stadig ved "Verdens Ende", hvor de usynlige børneagenter og de talende træer prøver at påvirke dem til at blive "gode forældre", og det er noget af en opgave! Denne gang handler det bl.a. om "putning" og "når barnet ikke sove vil". Manuskript: Kit Goetz. Instruktion: Ulla Raben.

13:30  

Kære Sebastian
Kære Sebastian Sebastian Klein giver sneleoparden ispinde, som består af frosset blod.

13:55  

Ramajetterne
Ramajetterne Ramajetterne - En farlig plante Kaos truer i Ramasjangs lufthavn. De gode venner ved bagagebåndet er blevet uvenner, og en kødædende plante er helt ude af kontrol.

14:10  

F for får
F for får

14:20  

Fjeldgården i Trondhjem
Fjeldgården i Trondhjem Oda bor på en fjeldgård højt oppe i Norge sammen med sin far og mor, sine små søskende og sin farfar og farmor. Og selv om der ikke bor andre i nærheden, så er der mange spændende ting at gøre, og Oda er god til at finde på.

14:35  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse og Kylling er på udflugt ved en stor sø. De fanger en lille fisk, men vil de spise den? Bamse: Søren Hauch-Fausbøll. Kylling: Brian Patterson. Manuskript: Elin Bing. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

DR1

15:15  

Altid i stødet
Altid i stødet Med sin dybe skotske røst udgør digteren Samson Shillitoe en ren magnet på kvinder, og de har en tilsvarende magnetisk effekt på ham, så mens hans kone knokler for at få budgettet til at holde, knokler han hårdt på sin egen måde. Faktisk så rigeligt, at doktor West og hans kolleger ser ham som et sandt fund for psykiatrien. Ikke kun kreditorer og jaloux ægtemænd kan blive et problem for en sand fritænker. Samson Shillitoe: Sean Connery. Rhoda Shillitoe: Joanne Woodward. Lydia West: Jean Seberg. Instruktion: Irvin Kershner.

16:55  

HåndboldSøndag: MOL Pick Szeged-KIF Kolding København (m), d
HåndboldSøndag: MOL Pick Szeged-KIF Kolding København (m), d

DR2

15:35  

Hugh i Sverige
Hugh i Sverige Hugh starter sin skandinaviske rejse i Sverige. I de sidste år er Storbritannien nærmest gået amok over alt skandinavisk, det være sig drama, møbeldesign, mode og endog mad. Hugh Fearnley-Whittingstall går på opdagelse i Danmark, Norge og Sverige for at finde ud af, om det virkelig kan passe, at vi er de lykkeligste mennesker på jorden. Sverige har nogle af verdens mest berømte brands fra Ikea til ABBA. Absolut vodka og Volvo. Svenskerne har 16 måneders barselsorlov, og børn går i 'skovskoler' fra treårsalderen for at få et forhold til naturen.

16:20  

Studentereksamen til salg
Studentereksamen til salg

16:50  

Kan videnskaben spå om fremtiden? (4:4)
Kan videnskaben spå om fremtiden? (4:4) "Helbred og psykisk sundhed" Britisk videnskabsserie fra 2015. (Predict my future: The sciene of us) I gennemgangen af Dunedinstudiet ser vi denne gang på, hvordan det moderne liv og aldringen påvirker os. Overdreven renlighed ser ud til at medføre en stigning i astma- og allergitilfælde, fattigdom kryber ind under huden og giver varige skader, det samme gør social isolation. Og måske kan man forudsige psykisk sygdom og Alzheimers bare ved at kigge på folks øjne.

17:40  

Dirty Harry
Dirty Harry Harry Callahan er en nådesløs politimand, der trodser sine overordnede for at stoppe psykopaten Scorpio, der vil fortsætte sine myrderier i San Francisco, indtil borgmesteren betaler ham 100.000 dollars. Borgmesteren er eftergivende, men Harry har en helt anden måde at tackle mordere og psykopater på. "Make my day" er replikken, der gik over i filmhistorien. Harry Callahan: Clint Eastwood. Scorpio: Andy Robinson. Bressler: Harry Guardino. Instruktion: Don Siegel.

DR3

15:50  

Bounce
Bounce Under en snestorm møder Buddy forretningsmanden Greg i lufthavnen. Buddy tilbyder Greg sit boardingpass, så han kan komme hjem og fejre jul med sin kone og sine børn. Næste morgen opdager Buddy, at flyet er styrtet ned. Tynget af skyldfølelse opsøger han Gregs kone, Abby. De forelsker sig, men Buddy har et problem. Han har endnu ikke fortalt Abby, at han i en vis forstand er ansvarlig for hendes mands død. Buddy: Ben Affleck. Abby: Gwyneth Paltrow. Mimi: Natasha Henstridge. Instruktion: Don Roos.

17:30  

DR3 Dok: Pigebanderne kommer
DR3 Dok: Pigebanderne kommer Fra overfald til røverier og vold i hjemmet - i Storbritannien er antallet af voldsdomme til unge kvinder steget kraftigt. Men er unge kvinder virkelig blevet mere vrede og hvis ja hvorfor? BBC-reporteren Alys Harte kigger nærmere på den kedelige tendens og møder både kvinder, der har begået vold og deres ofre.

DR K

15:35  

Guldkorn - Danmark i 1961
Guldkorn - Danmark i 1961 DR's arkiver er en guldgrube af gamle tv-klip. De store historiske øjeblikke har vi set flere gange, men hvad var det der prægede danskernes hverdag i 1960´erne. Vi har været en tur i arkiverne. I 1961 flytter danskerne ind i de nye og moderne parcelhuse. Det er også året, hvor danskerne stemmer om at sætte valgretsalderen ned fra 23 til 21 år - og hvor der bliver danset Rock n´roll i Fælledparken.

15:55  

Dagbog fra Woodstock - lørdag (2:3)
Dagbog fra Woodstock - lørdag (2:3) Den 15. august 1969 samledes en halv million mennesker på en bar mark nær den lille by Woodstock for i tre dage at mixe love & peace med bevidsthedsudvidende stoffer til verdens hidtil største rockkoncert. D. A. Pennebakers legendariske musikdokumentar om Woodstock festivalen blev i 1994 delt i tre dele og suppleret med nye interview. Lørdag bød på Quill, en meget ung Carlos Santana, Canned Heat, Sly & The Family Stone, der også så sådan ud, en formidabel Janis Joplin, The Who og Jefferson Airplane.

16:55  

Britiske herregårde - Kinross House (2:6)
Britiske herregårde - Kinross House (2:6) Ejerne af seks af Storbritanniens største, private herregårde åbner dørene for kunsthistorikeren Dan Cruickshanks nysgerrige og vidende blik. De seks huse er eksempler på hver sin epoke i den britiske arkitekturhistorie, og spænder fra South Wraxall Manors afvæbnende, elizabethanske charme og den klassicistiske strenghed i arkitekten William Bruces skotske Kinross House, til skønheden i arkitekten Nicholas Hawksmoors eksempel på engelsk barok, Easton Neston, og det statelige, georgianske Wentworth Woodhouse, den victorianske overdådighed i Clandeboye House og arkitekten Edwin Lytuens' edwardianske mesterværk, Marsh Court.

17:55  

Sommer (14:20)
Sommer (14:20) Jakob holder sig stadig for sig selv i sommerhuset, men bliver involveret i sagen med Majbritt, som nu er indlagt på en lukket afdeling, hvor hun trives dårligt - og Jakobs indblanding får konsekvenser på flere fronter. Milles soldaterbog er udkommet og skal præsenteres på den årlige bogmesse. Og så gør Lærke, hvad hun kan for at komme i kontakt med Kasper, hvilket resulterer i, at hun svigter en vigtig aftale med Lotte. Medvirkende: Jakob Sommer: Lars Ranthe. Mille Kaiser: Marie Louise Wille. Lærke Kaiser: Cecilie Bøcker Rosling. Christian Sommer: Jesper Langberg. Sophia Sommer: Lisbet Dahl. Adam Sommer: Mikael Birkkjær. Anna Krogh Møller: Camilla Bendix. Endvidere: Caroline Dahl, Charlotte Munksgaard, Thomas Levin, Carsten Bjørnlund, Tilde Maja B. Frederiksen, Cyron Melville, Niels Vigild, Claus Riis Østergaard, Susan A. Olsen, Nanna Møller, Jacob Morild, Thomas Bendixen og Bolette Schrøder. Manuskript: Dunja Gry Jensen og Tobias Lindholm. Instruktion: Jannik Johansen. Foto: Eric Kress, dff. Scenografi: Anja Wessel og Anne Mette Bo Drivsholm. Musik: Halfdan E. og Lars Daniel Terkelsen.

DR Ultra

15:00  

Anne elsker Jørgen
Anne elsker Jørgen Anne forelsker sig hovedkuls i den nye dreng i klassen, Jørgen. Hun er fast besluttet på, at de skal blive kærester. Men, ak, klassens flotteste pige Ellen har også fået et godt øje til Jørgen, og hun er svær at hamle op med. Ikke bare har hun langt blondt hår, smart tøj og jobs i reklamefilm, hun forstår også at navigere i det minefelt af ustabile alliancer, der gør femte klasse til en regulær romantisk krigszone. Chancerne ser ikke gode ud, men Anne tager alligevel kampen op.

16:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

16:30  

Dragons
Dragons Førhen var vikinger og drager dødsfjender, men det ændrede sig, da den unge viking Hikke mødte dragen Tandløs. De to venner kommer dog på noget af en opgave, da Bersærkø får sit helt eget Dragetræningsakademi - for det fører til masser af spændende eventyr. Men det er ikke alle, der går ind for, at drager og mennesker lever side om side i fred og harmoni.

16:50  

Junglebanden
Junglebanden

17:00  

Asfalt (5)
Asfalt (5) Marius skal til tandlæge for at få bøjle på. Hvordan bliver det for Marius at se sig selv med togskinner?

17:10  

101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag
101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag Hvad gør man, når ens forældre er sygt pinlige? Er det en god ide at lave propellen, når man tungekysser? Og er mode overvurderet? Det - og meget andet vigtigt - får du svaret på i dag.

17:35  

Gumball
Gumball

DR Ramasjang

15:00  

Afrikas øje (4:4)
Afrikas øje (4:4) Tag med Sebastian Klein på jagt i Afrika efter verdens sjældneste dyr! Udstyret med den magiske sten - Afrikas øje - møder vi bl.a. næsehorn, geparder, elefanter og blåhvalen. Hvis øjet lyser, har vi fundet, hvad vi søgte! Tilrettelæggelse: Sebastina Klein og Lars Ostenfeld. www.dr.dk/oline

15:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at en ulk er en farlig monsterfisk? Tag med Lille Nørd på fisketur, og se hvorfor Katrine skal være dum og grim i Anders' klamme monsterskole. Leg med Lille Nørd på dr.dk/oline

16:00  

Jungletrommer
Jungletrommer Struds.

16:05  

Jungletrommer
Jungletrommer Pindsvin

16:10  

Smølferne
Smølferne

16:35  

Miles fra Morgendagen
Miles fra Morgendagen

17:00  

Det kongelige spektakel (7:10)
Det kongelige spektakel (7:10) Prinsesse Habibi har slået sin finger, og der er ingen velduftende og trøstende mor! Kong Villy og Kokken Leo vil gøre alt for at trøste Habibi - så de to herrer ifører sig dametøj, og kæmper om at være den perfekte mor. Midt i det hele fortæller Luni, at børn på månen ikke fødes - men kommer ud af en tube!

17:10  

Ramajetterne
Ramajetterne Babyen. Vennerne i lufthavnen er noget chokerede over at finde en lille baby i check-in. Det er ikke den slags "glemte sager" de er vant til, og der skal tænkes hurtigt, hvis en katastrofe skal undgås.

17:30  

Kanonkongen Freja 5:8
Kanonkongen Freja 5:8 Far glemmer at komme til en samtale med Frejas lærer Janni. Han er ked af det, fordi han har mødt sin gamle chef, og vil bare sidde og sunde sig på en bænk. Det gør Freja bange, for tænkt hvis far aldrig kommer hjem eller er alkoholiker - de sidder nemlig rigtig tit på bænke. Det siger Asger i hvert fald. Heldigvis ligger Asger også inde med løsningen på problemet. Alt drikkeligt i huset må hældes ud. Og det bliver det. Godt nok bliver det hele lidt mere vildt og lidt mere pjattet end de to venner har aftalt. Og så kommer Valde hjem. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

17:50  

Drengen de kaldte kylling (5:5)
Drengen de kaldte kylling (5:5) I sidste afsnit fortæller Willys far om dengang, han var superkysser, og han forsøger at lære Willy at synge og danse. Medvirkende: Martin Brygmann, Sidse Babett Knudsen m.fl. Manuskript: Per Nielsen. Producer: Natasha Arthy.

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:05  

Det vilde Australien (5:5)
Det vilde Australien (5:5) Endeløse kilometer gennem den australske vildmark med verdens giftigste slanger og ekstrem hede. Tre år to det to tyske naturfilmfotografer at filme serien Det vilde Australien. Her fortæller de om deres eventyr bag kameraet.

20:00  

Bedrag (8:10)
Bedrag (8:10)

DR2

19:20  

Historien om Politiets Efterretningstjeneste (3:3)
Historien om Politiets Efterretningstjeneste (3:3) Gennem 14 år overvågede Politiets efterretningstjeneste en lille gruppe unge på den yderste venstrefløj. Blekingegadegruppen. Men først i slutningen af 80èrne lykkedes det politi og efterretningstjeneste at få anholdt og dømt gruppen. Den danske efterretningstjeneste stod overfor en meget stærk modstander - professionel og dygtig - en modstander som nær aldrig var blevet afsløret. Tilrettelæggelse: Søs Hoffman. Sendt første gang 14.10.07

20:00  

Hugh i Danmark
Hugh i Danmark I de sidste år er Storbritannien nærmest gået amok over alt skandinavisk, det være sig drama, møbeldesign, mode og endog mad. Hugh Fearnley-Whittingstall går på opdagelse i Danmark, Norge og Sverige for at finde ud af, om det virkelig kan passe, at vi er de lykkeligste mennesker på jorden. I Danmark snakker Hugh mad med René Redzepi på Noma, diskuterer ideen om 'hedonistisk bæredygtighed' med arkitekten Bjarke Ingels, og besøger det CO2-neutrale Samsø.

DR3

18:30  

Bedrag (7:10)
Bedrag (7:10) Sendes med synstolkning på DR1Syn

DR K

18:55  

Jødernes flugt - Vidnernes historie
Jødernes flugt - Vidnernes historie For 73 år siden lykkedes det for over 7000 danske jøder at flygte til Sverige og dermed undgå at blive arresteret af Gestapo og deporteret til koncentrationslejren Theresienstadt. I dokumentarfilmen fortæller de overlevende danskere, hvis liv for altid blev forandret, om de dramatiske begivenheder, som fandt sted i det tyskbesatte Danmark i oktober 1943. Filmen beretter om angsten, om de smertelige tab og den uendelige lettelse ved ankomsten til friheden i det neutrale Sverige. Instruktion: Jonatan Jerichow & Carl Otto Dethlefsen

19:55  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

20:00  

DR K Klassisk
DR K Klassisk Koncertprogram der byder på et bredt repertoire af værker indenfor den klassiske musik.

DR Ultra

18:00  

Pubertetsguiden (7)
Pubertetsguiden (7) Christian vil gerne have mere selvtillid og blive bedre til at sige fra - derfor besøger han en karateklub, der skal hjælpe ham på rette vej. Emilie fortæller om menstruation, og så kan du høre guidens kærestepar fortælle om deres fremtid.

18:15  

Merlin (38)
Merlin (38) Engelsk eventyrserie for hele familien fra 2010. (The Adventures of Merlin) Merlin og kong Arthur bliver sendt ud på en hemmelig mission. De skal finde et magisk bæger, der giver evigt liv til de, der har den i deres varetægt. Bægeret har tidligere været brugt til at skabe en hel hær af udødelige soldater, så Merlin frygter, hvad der kan ske, hvis det falder i de forkerte hænder.

19:00  

Modeidioten: Pop
Modeidioten: Pop Hvorfor ser popstjerner så anderledes ud i dag, end for 10 år siden? Og hvem bestemmer overhovedet, hvad der er på mode? Modeidioten Christian har aldrig forstået, hvad der er hot eller not. Men det kan popidolet Benjamin Lasnier heldigvis fortælle ham. Og så viser Sille, hvordan du designer din helt egen, unikke pop-kasket.

19:15  

Uglen
Uglen Uglekostume.

19:20  

Uglen
Uglen En smag af ugle.

19:30  

Max pinlig
Max pinlig Max synes bare, at hans mor er max pinlig og siger en masse kiksede ting, der hele tiden får ham til at krumme tæer.

20:00  

Bearly asleep
Bearly asleep

20:05  

Luftens helte
Luftens helte

20:25  

Kejserens nye skole
Kejserens nye skole

20:45  

X Factor
X Factor X Factor træder ind i den nervepirrende fase. Dommerne skal træffe nogle hårde valg, når de skal finde de tre deltagere fra hver kategori, der næste fredag skal stå i de store liveshows. Deltagerne har kun én sidste chance for at vise, at de fortjener en plads videre, så alt er på spil. Hvem, der slipper gennem nåleøjet, og hvem der må sige farvel på målstregen, finder vi ud af i aften, når X Factor tager på den afgørende bootcamp.

DR Ramasjang

18:05  

Tree Fu Tom
Tree Fu Tom Svampeangreb.

18:30  

Sofus (6)
Sofus (6) Sofus lander hos Ingrid, der bor i Norge. Ingrid får besøg af sin bedste ven. De vil bage vafler og sælge dem ved vejen, men det er svært at gøre alting retfærdigt, når de begge vil gøre det hele. Sofus laver 'Sofussjov' - og det hjælper i bageriet. Børnene deler pengene og Ingrid giver Sofus en flot farvelgave.

18:45  

Op og hop
Op og hop Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Onkel Reje, der viser hvad dyrene i Zoo laver om natten.

19:00  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

19:15  

Yakari
Yakari Indianerdrengen Yakari har en fantastisk evne: Han kan tale med dyr. Men med sådan en gave følger også et stort ansvar, for han vil hjælpe alle naturens skabninger, store som små - og det fører til mange farefulde oplevelser.

19:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Lulu Los er nattens ensomme jæger. Bare ikke denne nat....

19:36  

Små kartofler
Små kartofler Syng med når de fire små kartofler tager på eventyr. Selv om de er kartofler, elsker de nemlig at synge og lege!

19:40  

Tinga Tinga fabler
Tinga Tinga fabler Hvorfor Oksehakker sidder på ryggen af Flodhest.

19:50  

Godnathistorier
Godnathistorier Det er blevet aften i Ramasjang og tid til at sige tak for i dag. Men før vi slukker lyset og siger godnat, er der lige tid til en rigtig go' godnathistorie. Mille Gori læser op af Villads fra Valby i 0.V.

20:00  

Godnat - Ramasjang
Godnat - Ramasjang

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag Vært: Kim Bildsøe Lassen.

21:40  

Sporten
Sporten

21:50  

Maria Lang: Roser, kys og døden
Maria Lang: Roser, kys og døden Kommissær Christer Wijk skal forloves med Gabriella, arving til godset Rödbergshyttan. Forlovelsesfesten bliver imidlertid brat afbrudt, da resterne af et kvindelig bliver fundet på godsets jorder. Puck og Christers efterforskning afslører en historie om magt, penge og kærlighed, som har pågået i flere generationer - en historie, som bliver mere personlig for Christer, end han bryder sig om. Puck: Tuva Novotny. Christer Wijk: Ola Rapace. Eje Bure: Linus Wahlgren. Instruktion: Daniel di Grado.

23:20  

Morderen der legede katten efter musen
Morderen der legede katten efter musen I julen 1998 forsvandt den 21-årige Lynsey Wilson sporløst. Ægtemanden Mitchell Quy hævdede, at Lynsey havde forladt ham, men blev alligevel hurtigt politiets hovedmistænkte. Men i modsætning til andre mordmistænkte var Mitchell meget dygtig til at bruge medierne til at bedyre sin uskyld. Han hånede politiet og lod sig følge af et dokumentarhold, mens han spandt sit spind af løgne.

DR2

21:00  

Felix og vagabonden (7:8)
Felix og vagabonden (7:8) Felix og vagabonden er nu landet på Sjælland, hvor efteråret byder på kolde og mørke dage. Efter en kølig nat i et skovshelter, bliver Henning og Felix inviteret hjem hos et ungt par fra Hvidovre, som byder på krebinetter. Parrets lille søn bliver hurtigt gode venner med Felix, og børnefamilien får Henning til at tænke på, om der mon kommer nogen og besøger ham, når han bliver gammel. I Nordsjælland ender Henning og Felix hos de charmerende smede Roar og Jokum, der er i gang med at restaurere gamle kobberlamper i jern fra 1700-tallet til Kronborg Slot.

21:30  

Vi ses hos Clement
Vi ses hos Clement Modsætninger mødes, når hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen er i studiet hos Clement Kjersgaard. Direkte fra DR-Byen.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:30  

Vi går i krig: Balkan
Vi går i krig: Balkan Danmark er blevet en krigsførende nation, som beredvilligt involverer sig militært i verdens krigszoner. I foråret 1992 beslutter de danske politikere at sende soldater til Kroatien i FN´s fredsbevarende styrke. De skal overvåge våbenhvilen mellem kroaterne og serberne. Men borgerkrigen spreder sig og udvikler sig voldsomt, så danske soldater bliver revet med i kampe. For at stoppe de etniske udrensninger i borgerkrigen, sender politikerne til sidst danske soldater i reel angrebskrig for første gang siden 1864.

DR3

21:00  

The Forgotten
The Forgotten Telly er plaget af minderne om sin otte-årige søn Sams død i en flyulykke for 14 måneder siden. Men alt vender, da hendes mand Jim pludselig sværger, at de aldrig har haft et barn, og hendes psykiater påstår, at hun lider af vrangforestillinger og opdigter minderne. Dybt chokeret prøver hun at finde billeder og videoer frem, der kan bevise Sams eksistens. Men alt er på mystisk vis forsvundet. Telly Paretta: Julianne Moore. Jim Paretta: Anthony Edwards. Dr. Jack Munce: Gary Sinise. Instruktion: Joseph Ruben.

22:30  

Boogie Nights
Boogie Nights Filminstruktøren Jack Horner opdager tallerkenvaskeren Eddie, som han hyrer og gør til stjerne. Succesen stiger den ellers jordbundne Eddie til hovedet, og efter nogle år på toppen begynder nedturen, og afløseren står klar i kulissen. Det udspiller sig i pornofilmindustrien i 1970'erne, hvor alle arbejder sammen som en stor familie. Sådan da. Eddie: Mark Wahlberg. Jack Horner: Burt Reynolds. Amber Waves: Julianne Moore. Instruktion: Paul Thomas Anderson.

DR K

21:00  

Hemmelighederne på Chatsworth
Hemmelighederne på Chatsworth Det storslåede gods Chatsworth i Derbyshire, England, har i dets 500-årige historie været præget af skandaler, intriger og hemmeligheder. Det har huset hertugen af Devonshires slægt og familiernes kendte og kongelige venner, og de har med deres politiske alliancer, skjulte kærlighedsaffærer og sammenførte ægteskaber mellem rige amerikanske kvinder og britiske adelsmænd været med til at skabe Englands historie og forandret det britiske aristokrati.

21:55  

Historiequizzen: Københavns Universitet
Historiequizzen: Københavns Universitet Historiequizzen med Adrian Hughes går på opdagelse i Københavns gamle Universitet på Vor Frue Plads. Deltagerne besøger det smukke bibliotek i Fiolstræde, Konsistoriegården og det gamle Zoologiske Museum. Kan mus opstå af ingenting, og var der dødsstraf for bogtyveri? Hør svarene, når Hanne Fabricius og Kåre Johannessen dyster mod Trine Halle og Christian Donatzky.

22:25  

Straffens rædsler
Straffens rædsler For 150 år siden fik Danmark sin første samlede straffelov. DRk markerer året over fire onsdage, ved at dykke vi ned i de gruopvækkende, blodige og radbrækkende straffe, vi har benyttet os af igennem tiden og op til i dag. For selv om vi har opfundet mere civiliserede former for straf, siden hovederne rullede fra skafottet, sætter straffens rædsler, nu som da, dybe spor i den dømte, om dommen så har lydt dødsstraf, udstødelse, skamstraf eller fængsel. I første program i serien møder vi bl.a. Henrik Nielsen. 100% isolation er netop indført i Danmark, da den 18-årige Henrik fængsles i det moderne Vridsløselille i 1868. Gennem isolation, hård disciplin og bøn skal Henrik Nielsen blive til et bedre menneske, mens han sidder i fængsel. Men livet i isolation ender i stedet med at knække ham fuldstændigt: I løbet af halvandet år forvandles han fra en rask ung mand til en angst og paranoid sindssyg.

22:55  

Filmselskabet
Filmselskabet DR K's filmprogram, hvor vært Per Juul Carlsen inviterer gæster til filmselskab. Ugens mest interessante film bliver anmeldt og diskuteret.

23:25  

Vilde Huse - Holland
Vilde Huse - Holland Trend- og livsstilseksperten, Mads Arlien-Søborg rejser ud i verden og undersøger, hvordan det er at bo og leve vildt og anderledes. I det første program i serien er han taget til Holland for at tilbringe et døgn i et prisbelønnet glashus langt ude på landet - minimalistisk indrettet og med mange overraskende detaljer.

23:55  

Hysteria
Hysteria I 1880'ernes London har dr. Dalrymple stor succes med at kurere kvinder for hysteri. Hans særlige bækkenbundsmassage får syge kvinder til at stå i kø - og den gode doktor kan slet ikke følge med. Heldigvis får dr. Dalrymple hjælp fra en ung læge, der opfinder et lille snurrende apparat, der hjælper de stakkels kvinder og fylder dem med gode vibrationer. Mortimer Granville: Hugh Dancy. Charlotte: Maggie Gyllenhaal. Dr. Dalrymple: Jonathan Pryce. Instruktion: Tanya Wexler.

DR Ultra

21:45  

Godnat - Ultra
Godnat - Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:05  

En sag for Cloth II: Undercover
En sag for Cloth II: Undercover Den fremragende, men forpinte politimand Jack Cloth går undercover for at stoppe en brutal røverbande. Imens lægger den biseksuelle borgmesterkandidat Hope Goodgirl hæmningsløst an på Cloths makker, Anne Oldman. Stikker der noget under? Få svaret i denne kåde parodi på alverdens krimiserier. Jack Cloth: John Hannah. Anne Oldman: Suranne Jones. Hope Goodgirl: Anna Chancellor. Instruktion: Jim O'Hanlon.

01:35  

Den perfekte forbrydelse? (2:3)
Den perfekte forbrydelse? (2:3) I badebyen Bournemouth begyndte en bombemand i august 2000 en terrorkampagne mod kunderne i Storbritanniens største supermarkedskæde, Tesco, for at presse firmaet for millioner af pund. Med hundredvis af uskyldige menneskers liv i fare og udsigt til store økonomiske tab for supermarkedskæden, startede en af de største menneskejagter i politiets historie for at opspore og uskadeliggøre afpresseren, der fortsatte med at sende brevbomber til supermarkedskunder, mens politiet forsøgte at indkredse bombemanden.

02:20  

Dronningens nye have
Dronningens nye have Igennem tre år har DR fulgt arbejdet med at genskabe den gamle slotshave i Fredensborg. Undervejs fældes mere end 250 historiske lindetræer, der flyttes rundt på 24.000 kubikmeter jord, og havens enestående skulpturer bliver restaureret af landets dygtigste stenhuggere. Altsammen følges med stor interesse af Dronning Margrethe, der bor på Fredensborg Slot halvdelen af året.

03:20  

Antikduellen (9:30)
Antikduellen (9:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Margit Damgaard-Lauritzen fra Damgaard-Lauritzen Antik i Odense mod Ulrik Kemnitz fra Espergærde, som har sin butik på Kemnitz.dk. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Hørsholm og omegn. Sendt første gang 09.05.13

03:45  

Kender du typen 2013 (10)
Kender du typen 2013 (10) Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau skal gætte hvilken kendt dansker, der har et spritnyt køkken, men som aldrig har lært at lave mad. De besøger et hjem, hvor der er plads til tårnhøje hæle, helende krystaller og en globus indrettet som barskab. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 06.02.13

DR2

00:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

00:45  

60 Minutes
60 Minutes

01:30  

Min generation (3:6)
Min generation (3:6) I 1965 er syv meget forskellige unge mennesker flyttet sammen i en lejlighed i London. Sammen oplever de tidernes skiften gennem fem turbulente årtier frem til i dag. Mens verden forandrer sig omkring dem, ændres også de syv venners politiske overbevisning og deres følelser for hinanden.

02:30  

Helt hysterisk (9)
Helt hysterisk (9) Sex, stoffer og shopping. Edina og Patsy tager til Marokko på forretningsrejse, og der er i den grad tale om "business as usual". Saffy får allernådigst lov til at rejse med, så hun kan studere, hvordan de indfødte lever. Det får hun rig lejlighed til, ikke mindst da Patsy sælger hende til en slavehandler.

03:00  

Helt hysterisk (10)
Helt hysterisk (10) Edinas gamle venner Bettina og Max melder deres ankomst. Bettina er minimalist, og Edina vil ikke stå tilbage for hende, så hun smider alle overflødige ting ud - inklusive Patsy. Smækfornærmet går Patsy på jagt efter en ny bedste veninde, mens Edina får et chok, da Bettina og Max dukker op. For dronningen af minimalisme er blevet mor - og Lacroix og babybræk passer bare ikke sammen.

03:30  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:00  

Gift ved første blik USA II (5:12)
Gift ved første blik USA II (5:12) Kunne du finde på at gifte dig med en helt fremmed person? Seks kærlighedshungrende singler har giftet sig med en person, de aldrig har mødt. Første gang siglerne mødte deres nye ægtefæller var til vielsen i kirken. Nu er de nygifte par taget på bryllupsrejse. Kig med og se, om kærligheden blomstrer eller det modsatte.

01:40  

Videnskabsmagasinet: Stoffer (5:10)
Videnskabsmagasinet: Stoffer (5:10) Stoffer kan andet end at være farlige og ulovlige. Videnskabsmagasinet dykker ned i stoffer som behandling, når Joachim Brandt-Møller tager dig fra trip til terapi. Ulovlige psykedeliske stoffer som LSD, psilocybin og MDMA vinder frem i forskningen, men det er stadigvæk ulovligt. Derfor kan man være nødt til at bryde loven, hvis man selvmedicinerer sig med psykedeliske stoffer.

02:10  

Flodmonstre V (2:6)
Flodmonstre V (2:6) Ekstremfiskeren Jeremy Wade rejser til Lake Champlain, som ligger på grænsen mellem USA og Canada i håb om at fange en blodtørstig ferskvandsfisk, der efter sigende angriber svømmere nedefra.

03:00  

Stress af med DR3 - Åndedræt
Stress af med DR3 - Åndedræt Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jakob få dit åndedræt helt i dybden.

03:30  

Stress af med DR3 - Bevægelse
Stress af med DR3 - Bevægelse Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jeppe lære dig, hvordan du kan stresse af ved at balancere.

DR K

01:25  

Smykkeimperiet Cartier
Smykkeimperiet Cartier Modehuset Cartier har eksisteret siden 1847, og har bidraget med sine funklende smukke og tidløse smykker til nogle af verdens største navne, fra prinsesse Kate og prins William til den tidligere franske præsident Charles de Gaulle samt ringe og halskæder til at matche Lady Gagas vilde outfit! Cartier har gennem tiderne altid stået for både det minimalistiske chic og den vilde extravagance. Følg smykkehusets udvikling gennem tiderne; en udvikling, der altid har været et hestehoved foran de fleste andre huse.

02:20  

Sex og musik (4:4)
Sex og musik (4:4) "Sex, smerte og rock'n'roll" Fransk dokumentarserie fra 2014. Fra 1950'erne og til nu er antallet af hitlistesange, der handler om sex, steget fra 3 til 92 procent! Men er det sangene, der har ændret seksualmoralen, eller er det den frigjorte seksulle adfærd, der har påvirket musikken? Hvordan er fortidens afvigende adfærd blevet en del af nutidens populærkultur? I 1976 skabte Sex Pistol skandale med alle deres feticistiske remedier, men var med til at gøre SM æstetikken populær. Siden da har de kulturelle koder i denne ekstreme og syrede seksualitet været en del pop og rockkulturen og er blevet et varemærke for kunstnere som Iggy Pop og Devo.

03:10  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (20:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (20:35) "1946 - Hævnens time" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) Nazisterne er blevet overvundet, og Hitlers Tusindårsrige ligger i ruiner. Men hvad skal de allierede gøre med tyskerne? Hævnens time for det overvundne herrefolk er inde. Men er retten til hævn en menneskeret?

03:45  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (21:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (21:35) I Kroatien ligger to små landsbyer på hver sin side af en flod, kaldet Forbindelsen. Den ene landsby er serbisk, den anden kroatisk. Efter krigen var det gensidige had stort efter det fascistiske Ustasha regimes forbrydelser, men under Titos fredsslogan "Broderskab og enhed" blev de fleste overbevist om naboens fredelige hensigter. Men ikke for altid!

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1204024828