dkby
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 13. februar 2016

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 13. februar 2016

DR1

00:40  

Kommissæren og havet: Den mørke engel
Kommissæren og havet: Den mørke engel Robert Andersson er kriminalkommissær på den svenske ø Gotland, hvor han bor med sin danske kone. Den stort anlagte indvielse af den nye kongreshal i hovedbyen Visby får dødelig udgang. Efter festen findes arkitekten bag hallen nemlig myrdet med gift. Der er ikke mangel på mistænkte, for den kendte arkitekt var en egoistisk mand med temmelig komplicerede familieforhold. Robert Andersson: Walter Sittler. Line: Paprika Steen. Emma Winarve: Frida Hallgren. Instruktion: Marcus Weiler.

02:10  

To Die For
To Die For Suzanne Stone drømmer om at blive tv-stjerne. Talent har hun intet af, men til gengæld har hun udseendet med sig. Hun charmerer sig til et job som vejrpige på den lokale tv-station og gifter sig med den flotte Larry. Larry viser sig desværre at være lidt af en dødbider, og da han tilmed lufter tanken om at få børn, indser Suzanne, at han står i vejen for hendes karrieredrømme. Men den slags er der råd for... Suzanne Stone: Nicole Kidman. Larry Maretto: Matt Dillon. Jimmy: Joaquin Phoenix. Instruktion: Gus Van Sant.

03:55  

Bergerac: Farlige familieforhold
Bergerac: Farlige familieforhold Henry Bernard, Jerseys mest nærige millionær, bliver indlagt på hospitalet med et alvorligt tilfælde af madforgiftning. Hans søn Philip frygter, at Henrys husholderske har forsøgt at forgive ham for at få fingre i hans penge - og at hun vil prøve igen. Bergerac er skeptisk, men lover at kigge nærmere på sagen.

04:50  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:15  

DR Friland: Nybyggerne (4:6)
DR Friland: Nybyggerne (4:6) Nybyggerne i Friland er i fuld gang og får besøg af byggematadoren Kurt Thorsen. Familierne bygger selv deres huse, og de bygger dem billigt. Målet er en tilværelse uden gæld. Byggematerialerne er natur- eller genbrugsmaterialer, men vil brandinspektøren godkende byggeriet. I DR-huset har kursisterne travlt med lersække og munkesten. Tilrettelæggelse: Berit Wheler Sørensen og Anton Gammelgaard Sendt første gang 21.08.02

05:45  

Naturtid (12:20)
Naturtid (12:20) Naturtid - Ukrudt og Urter Anemette Olesen laver mad med indsamlede planter fra grøftekanten og haven. Brændenælden, hunderosen og tallerkensmækkeren er nogle af de urter Anemette anvender i urtesalten, kryddersnapsen og den hjemmelavede ost som laves over bål i haven. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gang 24.10.09

06:45  

Vagn i København (5:6)
Vagn i København (5:6) Tag med til byfest på Nørrebro. På Blågårds Plads var der fest, guldøl og bluesmusik. Der var Nørrebro-drengen Finn, der håber, bydelen aldrig bliver mondæn. På badeanstalten mødte Vagn den 84-årige artist, der kunne slå knuder på sig selv. Og hvem var klar over, at Danmarks antik-gade nummer et ligger på farverige og folkerige Nørrebro. Tilrettelæggelse: Anton Gammelgaard og Vagn Olsen Sendt første gang 11.04.05

07:20  

Det vilde Australien (4:5)
Det vilde Australien (4:5) Eukalyptusskovene i det østlige Australien er berømte både for deres duft og som hjemsted for de nuttet udseende koalabjørne. Men det frodige landskab rummer meget mere. Sære fugle bygger kunstfærdige reder i underskoven og prøver at overgå naboens kald. Om dagen er her slanger over alt, og om natten dukker særprægede pattedyr op. Også Australiens mest særprægede væsen, det æglæggende næbdyr.

08:10  

Elsk for livet
Elsk for livet I dyrelivet er strategierne for kurtisering og parring så forskellige, at nogle af dem ikke en gang involverer sex! Søstjerner brækker midt over, mens bladlus kommer fra et ubefrugtet æg. Så der er mange overraskelser i vente, når vi ser, hvordan pattedyr, krybdyr, fisk, insekter og edderkopper gør sig til for hinanden og parrer sig.

DR2

01:35  

60 Minutes
60 Minutes

02:20  

Blod i mobilen
Blod i mobilen Dansk dokumentar fra 2010 Når vi køber mobiltelefoner finansierer vi krig i Congo Vi elsker vores mobiltelefoner. Og aldrig har det været så mange modeller at vælge mellem. Men produktionen af mobiltelefoner har en blodig bagside. Mange af de mineraler, som er nødvendige for at kunne producere mobiltelefoner, kommer fra Den Demokratiske Republik Congo (DRC). Den vestlige verdens indkøb af disse såkaldte konfliktmineraler finansierer en borgerkrig, der har kostet over 5 millioner mennesker livet. Filminstruktør Frank Poulsen rejser med livet som indsats til DR Congo for med egne øjne at se mineindustrien. Han får adgang til Congo's største tin-mine, som skiftevis kontrolleres af forskellige væbnede grupper, og hvor børn arbejder i dagevis i snævre minegange for at grave de mineraler ud, som ender i vores mobiltelefoner. Frank Poulsen kæmper derefter i lang tid med at få lov til at snakke med Nokia, verdens største producent af mobiltelefoner. Frank Poulsen vil have en garanti fra Nokia for at de ikke køber konfliktmineraler og dermed er med til at holde borgerkrigen i Congo i gang. Den garanti kan Nokia ikke give ham.

03:40  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

DR2 Morgen
DR2 Morgen DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder hver halve time, aktualitet, perspektiv, debat og baggrund.

08:30  

DR2 Morgen (G)
DR2 Morgen (G) DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

DR3

00:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

01:10  

Total Recall - Sidste udkald
Total Recall - Sidste udkald Douglas Quaid bestiller en drømmeferie som hemmelig agent på Mars, hvor han sammen med oprørshæren skal kæmpe mod diktatoren Cohaagen, men pludselig forsøger hans nærmeste at slå ham ihjel. Det bliver svært for den arme bygningsarbejder at skelne drøm fra virkelighed, men endnu sværere at holde sig i live. Douglas Quaid: Arnold Schwarzenegger. Melina: Rachel Ticotin. Lori Quaid: Sharon Stone. Instruktion: Paul Verhoeven.

03:00  

Stress af med DR3 - Ansigtsmassage og Bevægelse
Stress af med DR3 - Ansigtsmassage og Bevægelse Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Nora vise dig, hvordan hun lægger makeup og ordner hår, og Jeppe vil igennem bevægelse give dig en følelse af frihed.

03:30  

Stress af med DR3 - Lydhealing og Åndedræt
Stress af med DR3 - Lydhealing og Åndedræt Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Louise få dig til at slappe af med lyde, og Jakob viser dig, hvordan du laver vekselåndedræt.

04:00  

Stress af med DR3 - Bevægelse og ASMR
Stress af med DR3 - Bevægelse og ASMR Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jeppe guide dig til at blive nærværende gennem bevægelse, og Nora viser, hvordan hun lægger makeup. Find et underlag eller tæppe frem og sæt dig godt til rette på gulvet.

04:30  

Stress af med DR3 - Mindful spisning af helt måltid
Stress af med DR3 - Mindful spisning af helt måltid Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Per og Uffe guide dig til at spise et helt måltid mad med fokuseret nærvær.

05:00  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

07:00  

Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans
Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette program skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi 'dancehall' med Louise og Barthelot. Dernæst lærer Marvelous Mosell os, hans bedste disko-dansetrin. Afslutningsvis vil Simone lære dig en hiphop dans, sammen med hendes venner Mark og Esben.

07:30  

Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave
Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først skal vi have trænet vores 'guns' af Behruz, dernæst er Line klar med træning, der er velegnet til gravide, og til sidst har vi Selinas træning for at få den flade mave.

DR K

00:35  

Den forbudte by
Den forbudte by I det 10. århundrede vender Tangdynastiets kejser uventet hjem sammen med sin yngste søn for at tilbringe nogle helligdage sammen med familien. Men der foregår sære ting ved hoffet. Og da de frygtelige hemmeligheder bliver afsløret, får det grusomme følger. Kejseren: Chow Yun-Fat. Kejserinden: Gong Li. Prins Jai: Chou Jay. Instruktør: Zhang Yimou.

02:25  

Sex og musik (2:4)
Sex og musik (2:4) "Fra dominerede til dominerende" Fransk dokumentarserie fra 2014. Fra 1950'erne og til nu er antallet af hitlistesange, der handler om sex, steget fra 3 til 92 procent! Men er det sangene, der har ændret seksualmoralen, eller er det den frigjorte seksulle adfærd, der har påvirket musikken? Fra Janis Joplin til Patti Smith, Madonna og Beyonce har kvinderne formået at frigøre sig og sætte sig selv i centrum. Har kvindelige sangere i virkeligheden gjort mere for kvindernes ligestilling end Simone de Beauvoir?

03:15  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (18:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (18:35) "1943 - Polen og Rusland" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) Lilly Steinmüller var en af de tyske kolonister, som Himmler havde sendt til det østlige Polen for at opbygge et tysk idealsamfund. Først var jøderne dog blevet dræbt, og polakkerne jaget ud af området. Hvor kom Lilly fra, og hvad skete der med hende og de andre såkaldte kolonister, da russerne kom to år efter?

04:05  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (19:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (19:35) "1944 - Det beskidte dokument" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) Winstons Churchills såkaldte 'beskidte dokument' beseglede Østeuropas skæbne som lydstater for Stalins Sovjetunion.

04:40  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

04:45  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2. og på DRK ledsages den nu af malerier af Jens Peter Sinding Jørgensen. www.dr.dk/morgenandagten

08:25  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Odense
Gudstjeneste fra Odense Børnene er i centrum når sognepræst Jonas Hennild, Munkebjerg, i samarbejde med kirkens organist Michael Thomsen og kirke- og kulturmedarbejder Kirsten Saaugaard, tager masker på og bringer fastelavnsgudstjenesten i børnehøjde. En af fire gudstjenester, der hver for sig har fokus på kirkens sociale ansvar, det folkekirken kalder diakoni.

DR Ultra

06:00  

Lucky Luke
Lucky Luke En djævelsk plan, del 2

06:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:30  

Splint & Co.
Splint & Co. Tegnefilmserie med dansk tale om piccoloen Splint og journalisten Kviks oplevelser.

06:55  

Tintin
Tintin Flight nr. 714 til Sydney (1:2)

07:20  

Oscars oase
Oscars oase

07:30  

Adventure Time
Adventure Time

07:50  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

08:20  

Benjamin (5)
Benjamin (5) I dag skal Benjamin i Tivoli med sine gode venner fra klassen. Han glæder sig til at bare være sig selv men drengene. Han gør sig klar, synger i badet og fortæller foran spejlet om hvordan man undgår for mange bumser. Turen i tivoli går godt og drengene giver den gas og prøver sjove ting. Men pludselig dukker der en masse fans op og vil have billeder og autografer, og det kan godt være lidt hårdt at være centrum for opmærksomhed, når man bare vil slappe af med drengene. Senere skal han til guitar undervisning for at blive en endnu bedre musiker, og forfølge sin drøm.

08:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:45  

Pingvinerne fra Madagascar
Pingvinerne fra Madagascar

DR Ramasjang

05:30  

Humf
Humf Tag med lille Humf, når han fuld af forundring tager på opdagelse i den store vide verden omkring ham. Humf er 3 år og fuld af hår. Han er lav og lilla, rund og sød. En tankefuld og selvbevidst lille fyr, der lytter til sin mor og far, men i sidste ende går sine egne veje.

05:40  

Kære Sebastian
Kære Sebastian Kongekobraen er verdens største giftslange, så den går man ikke bare ind til. Men den skal have mad og Sebastian bliver nødt til at åbne døren ind til den.

06:00  

Gæt med Emil
Gæt med Emil

06:10  

Pingu
Pingu Pingu og sæl på isen

06:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Fordomme.

06:25  

Små kartofler
Små kartofler Syng med når de fire små kartofler tager på eventyr. Selv om de er kartofler, elsker de nemlig at synge og lege!

06:30  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel En morgen opdager Dylan, at der er blevet taget et par gulerødder fra hans bed. Bugge tilbyder at hjælpe med at opklare mysteriet, men Rosa og Dylan tror at det vil hjælpe mere med en fælde. Til slut overmander Bugge den farlige tyv, men resultatet er ikke helt som forventet.

06:45  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

07:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om fru Snadreands æg.

07:15  

F for får
F for får

07:30  

Kasper og Sofie på vinterferie
Kasper og Sofie på vinterferie Kaspers mor har for travlt til at holde ferie i Spanien, så han tager med Sofie på skitur, og det bliver sjovt som sædvanligt, når de to er sammen. De er nemlig verdens bedste venner og har lovet hinanden, at intet skal skille dem ad. Men Kasper bliver urolig for, at hans forældre skal skilles, fordi de skændes. Sofie synes han opfører sig underligt, og da hun møder Peter, som er en haj til at stå på ski, bliver Kasper jaloux - og så må de to venners tøjdyr rede trådene ud.

08:40  

Op og hop
Op og hop Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Onkel Reje, der laver sørøverleg.

08:50  

Ring til Ramasjang
Ring til Ramasjang

 
DR1

09:00  

Gorillaerne i Dzanga
Gorillaerne i Dzanga Dybt inde i en regnskov i Congo forsøger den italienske forsker Chloe Cipoletta både at studere og skabe et fremtidigt livsgrundlag for en flok lavlandsgorillaer. Ved at gøre dyrene trygge ved mennesker, kan man skabe en ny turistindustri, og dermed give en god økonomisk grund til at beskytte gorillaerne og deres skov.

09:55  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

10:00  

Downton Abbey III (1:10)
Downton Abbey III (1:10) Foråret 1920. På godset Downton Abbey er forberedelserne til Mary og Matthews bryllup i fuld gang. Herskab og tjenestefolk gør sig klar til at modtage de mange gæster, deriblandt Coras mor fra New York. Men en chokerende nyhed truer idyllen. Robert erfarer, at han har sat næsten hele Coras formue over styr med en uheldig investering. Er familien nødt til at flytte fra Downton? Robert: Hugh Bonneville. Violet: Maggie Smith. Martha Levinson: Shirley MacLaine.

11:05  

Verdens fedeste byer - Hongkong
Verdens fedeste byer - Hongkong Den populære walisiske Komiker Griff Rhys Jones drager ud på en odysse for at udforske nogle af verdens fedeste storbyer. Griffs mission er at undersøge, hvad der gør netop disse metropoler usædvanlige. Væbnet med sin karakteristiske humor og ukuelige nysgerrighed udforsker Griff storbyernes unikke og indimellem hemmelige spots. Desuden mødes han med en række personer, der på forskellig vis repræsenterer byerne. Her udforsker Griff den mangfoldige metropol Hong Kong.

11:55  

Kommissær Alleyn (7:8)
Kommissær Alleyn (7:8) "Hånden i handsken". Den adelige kriminalkommissær Roderick Alleyn opklarer forbrydelser i efterkrigstidens England.

DR2

09:00  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:55  

Kulinariske globetrottere (11:28)
Kulinariske globetrottere (11:28) En række internationalt kendte kokke og madskribenter spiser sig igennem verdens mange forskellige madkulturer i jagten på de mest velsmagende destinationer. Undervejs bliver de hver især præsenteret for helt særlige regionale og lokale retter og for de historiske, kulturelle og religiøse traditioner, som knytter sig til maden. Kokken Peter Gordon rejser til Kina for på tæt hold at opleve den filosofi og lidenskab, som ligger bag kinesisk madlavning. Her får han blandt andet en indføring i Oolong-tesmagning og deltager i forberedelserne til et traditionelt kinesisk bryllup.

10:45  

Kulinariske globetrottere (12:28)
Kulinariske globetrottere (12:28) En række internationalt kendte kokke og madskribenter spiser sig igennem verdens mange forskellige madkulturer i jagten på de mest velsmagende destinationer. Undervejs bliver de hver især præsenteret for helt særlige regionale og lokale retter og for de historiske, kulturelle og religiøse traditioner, som knytter sig til maden. Kokken Merrilees Parker går på opdagelse i det japanske køkken, hvor hun smager på den traditionelle nudelsuppe 'ramen', spiser ægte japansk sushi og hjælper med at massere verdens dyreste slagtekvæg.

11:35  

Faderløse byer
Faderløse byer Resocialisering er ikke et ord, man normalt forbinder med amerikanske fængsler. Men et fængsel i Rickmond forsøger at forebygge tilbagefald og ny kriminalitet ved at forberede de indsatte på et liv uden for murene og især deres rolle som forældre. Lisa Ling følger tretten indsatte, der er ved at gøre sig klar til arrangementet 'Date with Dad', far og datter-dans. Men efter mange års fravær og brudte løfter er en enkelt dans måske ikke nok til at rette op på forholdet mellem fædre og døtre.

DR3

10:30  

The Screen Actors Guild Awards 2016
The Screen Actors Guild Awards 2016 Så bliver årets bedste skuespilpræstationer hædret ved prisuddelingsshowet 'Screen Actors Guild Awards' i Shrine Exposition Center i Los Angeles. Det er 22. gang, det populære show løber af stablen, og som altid bliver det et show af dimensioner med verdens største stjerner.

DR K

09:30  

Arden versus Rubenstein
Arden versus Rubenstein Elizabeth Arden og Helena Rubinstein var enestående alene, fordi de gebærdede sig i en kosmetikbranche domineret af mænd. Men de var også pionerer i måden at udvikle og reklamere for deres produkter på. De arbejdede begge med branding og søsatte meget moderne kommunikationsstrategier bl.a. ved at bruge kendisser som 'ansigter'. De blev det 20. århundredets førende forretningskvinder og evige rivaler.

10:25  

Lagerfeld versus Saint-Laurent
Lagerfeld versus Saint-Laurent Modeskaberne Karl Lagerfeld og Yves Saint-Laurent var begge ekstremt talentfulde og komplekse personligheder, der prægede moden og haute couturen gennem et halvt århundrede. På den måde kom de til at repræsentere ændringerne i det franske samfunds moral og livsstil fra 1950'erne til årtusindskiftet. Og så var de to ambitiøse og kreative mænd også rivaler!

11:15  

Elektricitetens historie (2:3)
Elektricitetens historie (2:3) Professor Jim Al-Khalili fortæller den elektrificerende historie om vores stræben efter at mestre en af naturens mest mystiske kræfter, elektriciteten. For mindre end 200 år siden opdagede videnskaben noget helt grundlæggende, nemlig at elektriciteten var tæt forbundet med en anden af naturens helt fundamentale kræfter, nemlig magnetismen. Udnyttelsen af denne sammenhæng skulle komme til at forandre verden og give os mulighed for at generere en tilsyneladende grænseløs mængde elektrisk strøm til at trække vores maskiner, gøre os i stand til at kommunikere over store afstande og oplyse vores huse.

DR Ultra

09:00  

Max (1:8)
Max (1:8) "Den usynlige dreng og den elektriske ål" Max er en ganske almindelig dreng på 10 år, der går og tumler med livets store spørgsmål. I dette afsnit bliver han glemt af hele klassen på Danmarks Akvarium, men får han en uforglemmelig oplevelse da han møder komikeren Simon Juul. Desværre tvinger Max´s mor ham til at levere autografen tilbage. Det er Max pinligt, og er det nu forbudt at have helte - åbenbart ikke når man er mor? Instruktion: Lotte Svendsen Manuskript: Oliver Zahle, Jens Korse & Lotte Svendsen Producer: Thomas Meyer Max - Samuel Heller-Seiffert Mor - Mette Horn Far - Anders Nyborg Esther - Anna Agafia Svideniouk Egholm Steen Cold - Lars Bom Hassan - Faysal Mobahriz Ulla - Louise Mieritz Sendt første gang 13.01.07.

09:30  

Peter Pan
Peter Pan Tag med Peter Pan, Klokkeblomst og deres venner på en fantastisk rejse, fra den glitrende stjernehimmel over London, og hele vejen Ønskeøen. Eventyret begynder den nat, hvor Peter Pan flyver ind ad vinduet hos familien Darling for at lede efter sin skygge. Her møder han de tre Darling-søskende, som han og Klokkeblomst tager med til Ønskeøen; en fantasiverden med masser af spænding, magi, indianere og havfruer. Men også Peter Pans fjende nummer et, Kaptajn Klo, er der sammen med sine sørøvere.

10:45  

Osman og Jeppe I (12)
Osman og Jeppe I (12) Dansk comedyserie for børn om Osman, Jeppe og Trucker, der går i Specialklasse. Med bl.a. Esben Pretzmann, Peder T. Pedersen og Brian Lykke. Instruktion: Peter Molde-Amelung. Manus: Rune Schjøtt og Jannik Tai Mosholt.

11:00  

Sam & Cat
Sam & Cat Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

11:25  

Sam & Cat
Sam & Cat Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

11:45  

Uglen
Uglen Racer-ugle.

11:55  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

DR Ramasjang

09:00  

Vi på Krageøen (11:13)
Vi på Krageøen (11:13) Ræven rask over isen.

09:30  

Chuggington
Chuggington

09:40  

Chuggington
Chuggington

09:50  

Peter Pedal
Peter Pedal Tegnefilm med dansk tale om den lille nysgerrige abe Peter Pedal.

10:10  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

10:25  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

10:40  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

11:05  

Postmand Per: Specialposttjenesten
Postmand Per: Specialposttjenesten

11:20  

Skæg med matematik (7)
Skæg med matematik (7) Hr. Skæg holder indianerfest, synger en sang om minus, konkurrerer i vægtløftning og besøger etagerne for Sko & Sand samt Pærer & Pærer i Det Lille Storcenter.

11:50  

Tuva fra Tarva
Tuva fra Tarva

DR1

13:35  

Ikke Okay (6:8)
Ikke Okay (6:8) Værterne Hella Joof og Thomas Skov Gaardsvig prøver i programserien "Ikke okay" at komme med gode råd og regler, når det gælder vores omgang med hinanden. I dette program tager de to fat på sundhed og sygdom, og her gælder en hel del regler. Man skal fx ikke spørge alt for detaljeret, hvis man møder en bekendt i lægens venteværelse, og modsat hvad mange mænd tror, så er det ikke alt, der kan løbes væk. Som en særlig bonus forklarer programmet, hvordan man ringer og melder sig syg dagen efter fodbold-VM.

14:05  

Maria Lang: Ikke flere mord
Maria Lang: Ikke flere mord En ung mand findes død med en egyptisk kniv i ryggen. Puck kan ikke lade være med at efterforske mordet sammen med kriminalkommissær Christer Wijk. De to blotlægger en historie om hemmeligt begær og forbudt kærlighed - en historie, som minder Puck om hendes egne følelser for sin mands bedste ven... Puck: Tuva Novotny. Christer Wijk: Ola Rapace. Eje Bure: Linus Wahlgren. Instruktion: Peter Schildt.

DR2

12:15  

Profetens børn
Profetens børn Warren Jeff var ledende profet i den Fundamentalistiske Jesu Kristus Kirke af Sidste Dages Hellige. I 2011 blev han anklaget for to tilfælde af seksuelle overgreb mod børn og idømt fængsel for livstid. Jeff har efter sigende op mod 70 koner og mindst 30 børn og har forsøgt at kontrollere både sin familie og menighed fra fængslet. Men flere og flere begynder at sige fra, heriblandt to af Jeffs egne børn, der her fortæller en rystende historie om deres barndom.

12:55  

Technomusikkens Woodstock
Technomusikkens Woodstock 1990'erne 'raves' i nedlagte pakhuse eller ligenende har i de sidste otte år udviklet sig til en milliardindustri med kæmpestore stadion-koncerter med EDM (Electronic Dance Music) og DJ's, der er blevet mangemillionærer. Lisa Ling besøger EDM-festivalen 'Mysteryland' for at opleve denne subkultur med værdier som fred, kærlighed, fællesskab og respekt, men som de unges forældre stadig frygter er tæt forbundet med det ulovlige rusmiddel estacy.

13:35  

Bag om rygmærkerne
Bag om rygmærkerne I maj 2015 endte en samling af hundredvis af motorcykelbander i Texas i et skuddrama med ni døde, otte sårede og 170 anholdte. Pressen kastede sig frådende over historien om den sanseløse vold mellem rivaliserende bander i USA's farligste subkultur, mens mange af medlemmerne rasede over politiforfølgelse og pressens enøjethed. Det har fået en af de mest lukkede bander 'The Mongol Nation' til omsider at lukke offentligheden, her Lisa Ling, ind for at fortælle, hvordan livet i virkeligheden forgår i en af rygmærkebanderne.

14:19  

DR2 Tema: Grimrian
DR2 Tema: Grimrian Grimme mennesker bliver diskrimineret hele tiden. Det er bevist, at grimme har ringe chance for succes, de får lavere løn, dårligere jobs, højere straffe. I denne temalørdag vil Jacob Haugaard slå et slag for de grimme. Jacob har selv klaret sig godt på trods af sit mindre kønne udseende. Men hvorfor diskrimineres de grimme, og hvorfor gør politikerne ikke noget ved det? Sociolog Mads Meier Jæger gør Jacob klogere på problemet, og Jacob finder hurtigt ud af, at det er op ad bakke. Grimhed er tydeligvis et tabu. Temaet sender derfor Jacob en tur på Borgen for at konfrontere politikerne. Men undervejs tager Jacob også et smut til et af verdens grimmeste folkefærd, nemlig England, hvor han får 3D-scannet sit ansigt til at blive pænere, og samtidig besøger han modelbureauet Ugly Models, der ser potentiale i ham!

14:20  

DR2 Tema: Grimrian
DR2 Tema: Grimrian Grimme mennesker bliver diskrimineret hele tiden. Det er bevist, at grimme har ringe chance for succes, de får lavere løn, dårligere jobs, højere straffe og værst af alt, det starter allerede fra barns ben. I denne temalørdag vil Jacob Haugaard slå et slag for de grimme. Jacob har selv klaret sig godt på trods af sit mindre kønne udseende. Men hvorfor diskrimineres de grimme, og hvorfor gør politikerne ikke noget ved det? Sociolog Mads Meier Jæger gør Jacob klogere på problemet, og Jacob finder hurtigt ud af, at det er op ad bakke. Grimhed er tydeligvis et tabu. Temaet sender bl.a. Jacob en tur på Borgen for at konfrontere politikerne. Men Jacob tager også et smut til et af verdens grimmeste folkefærd, nemlig England, hvor han får 3D-scannet sit ansigt pænere, og besøger modelbureauet Ugly Models, der ser potentiale i ham! Jacob har også besøgt brandoffer Lars, der lever et normalt liv med smuk pige og godt job, for at høre hans hemmelig.

DR3

12:00  

Ice Road Truckers VII (1:12)
Ice Road Truckers VII (1:12) Hver vinter sætter en gruppe lastbilchauffører livet på spil for at transportere varer ud til isolerede egne i Nordamerika. Chaufførerne må forcere frosne søer og smalle bjergveje for at nå frem med fragten. Desuden er der benhård konkurrence mellem chaufførerne. Her følger vi veteranen Hugh Rowland, der sammen med Vlad Pleskot har startet vognmandsfirmaet VP Express og nu er en konkurrent til firmaet Polar, hvor kollegaerne Alex, Lisa, og Darrell er ansat.

12:45  

Ice Road Truckers VII (2:12)
Ice Road Truckers VII (2:12) Hver vinter transporterer en gruppe lastbilchauffører forsyninger ud til Nordamerikas yderområder. Det er et barskt job, for vejene er livsfarlige, og der er benhård konkurrence mellem chaufførerne. Her følger vi de to konkurrerende vognmandsfirmaer VP Express og Polar, som begge får kamp til stregen.

13:30  

Knald eller fald
Knald eller fald Danmark er det land i Europa der har flest engangsknald - og vi skammer os bestemt ikke over, at have uforpligtende sex. Men hvordan kan du egentlig vide, om det er uforpligtende sex eller den helt store kærlighed, når du hopper i seng med et fremmed menneske? To par deler ud af deres intime historier og fortæller om deres første tur på lagnerne. Derefter er det op til to eksperter, at finde frem til hvem af de to par der har haft et engangsknald og hvem der i dag er kærester. ¶I dagens program, skal Lene og Tony forsøge at opklare, om et engangsknald kan udvikle sig til et parforhold - når du i forvejen har en kæreste. Forvirret? Så bliver du i aften klogere på videnskaben bag et engangsknald.

14:00  

Druktur Retur - Amalie (6:6)
Druktur Retur - Amalie (6:6) I det sidste afsnit af Druktur Retur prøver 19-årige Amalie i Odenses natteliv at glemme presset og forventningerne fra skolen, forældrene og samfundet. Og uden selv at have haft en kæreste, er det ekstra hårdt at se de to bedste venner blive kærester for næsen af hende. DR3 er med på sengekanten, når Danmarks mest festglade unge vågner med ørkenmund og ondt i håret. Både de fysiske og moralske tømmermænd banker på, når nattens begivenheder skal kortlægges.

DR K

12:15  

Så længe hjertet slår (7:14)
Så længe hjertet slår (7:14) Denne serie handler om forelskelse, ensomhed og drømme, den handler om dig og mig uanset alder, den handler om at bruge livet, mens vi er i det. Seriens medvirkende er alle over 60, men deres længsel efter til stadighed at blive set og hørt, efter behovet for fællesskab, efter at blive elsket, er universel. Vi møder seks singler, som seriens vært Magnus Silfvenius Öhman vil sende på mindst en blinddate i håb om, at alle - eller nogen - finder kærlighed, venskab eller i hvert fald godt selskab. I dag rejser Bror fra Larsmo til Vasa for at træffe Grækenlands-entusiasten Kerstin. Nordvision fra Finland.

12:45  

Så længe hjertet slår (8:14)
Så længe hjertet slår (8:14) Denne serie handler om forelskelse, ensomhed og drømme, den handler om dig og mig uanset alder, den handler om at bruge livet, mens vi er i det. Seriens medvirkende er alle over 60, men deres længsel efter til stadighed at blive set og hørt, efter behovet for fællesskab, efter at blive elsket, er universel. Vi møder seks singler, som seriens vært Magnus Silfvenius Öhman vil sende på mindst en blinddate i håb om, at alle - eller nogen - finder kærlighed, venskab eller i hvert fald godt selskab. I dag er det Ossian, der skal på banen, og han synger temmelig meget! Han skal spille minigolf med Darling. Nordvision fra Finland.

13:15  

Kvinder og kunst (2:3)
Kvinder og kunst (2:3) For at afdække historien om kvinder og kunst i det 18. århundrede rejser historikeren Amanda Vickery til industrialismens vugge, Storbritannien, og Marie Antoinettes strålende franske hof. Selv om kvinder i forhold til kunst blev betragtet som andenrangsborgere, var der faktisk en lang række muligheder for kreative kvinder fra designeren, der ville sparke nyt liv i den britiske silkeindustri til maleren, der ville udødeliggøre det gamle regime.

14:15  

Århundredets vidner
Århundredets vidner De voksne var foruroligede, og politiet mødte talstærkt op. Pigerne fik nylonstrømper og læbestift, drengene anderumper og læderjakker. Efter Anden Verdenskrig opstod drømmen om frihed, nye varer og længere uddannelse til alle. Samtidig kom et helt nyt ord ind i det danske sprog - "teenager". Til lyden af rock'n'roll fik ungdommen i 1950'erne sit eget liv mellem barn og voksen. Mød repræsentanter for den første generation teenagere. Tilrettelæggelse: Vibeke Heide-Jørgensen.

14:55  

Alle tiders underholdning (5:8)
Alle tiders underholdning (5:8) Truslen fra tv. Dirch Passer er den eneste der trækker folk i biografen. Dansk revy og film lider nød, for danskerne vil hellere blive hjemme og se fjernsyn. TV-underholdningsværten over dem alle er Otto Leisner. Han styrer blandt andet Pladeparaden. Her kan man opleve tidens store idoler Dario Campeotto og Otto Brandenburg. I midten af tresserne dukker der dog mere rå toner op. Den langhårede Peter Belli synger f.eks. Bob Dylan på dansk. En række TV-satireprogrammer tager pulsen på de nye tider. Buster Larsen er kendt og elsket fra cirkus Buster. Nu dukker han op i Hov-Hov med sit "Lorteland"! Tilrettelæggelse: Liv Thomsen.

DR Ultra

12:15  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

12:40  

Lucky Luke
Lucky Luke En djævelsk plan, del 2

13:05  

Sebastian på dybt vand (3)
Sebastian på dybt vand (3) "Vestafrikansk dværgkrokodille" Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. I dag flytter de vestafrikanske dværgkrokodiller ind på Den Blå Planet. De stærke dyr kræver styrke og forsigtighed fra dyrepasserne og en helt særlig timing i udsættelsen for at krokodillerne ikke slår hinanden ihjel.

13:25  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

13:55  

Kvit eller dobbelt
Kvit eller dobbelt Kun de største nørder kan komme i boksen og vinde 4000 kr. Her gælder det nemlig om at vide ALT om ét bestemt emne. I programmet her kan du møde Bjarke på 11 år, der har været fascineret af vulkaner, siden han var tre år! Og du kan møde Sarah, der er kæmpe fan af boybandet One Direction. For hvert rigtigt svar er der dobbelt op på gevinsten, men pas på. For svarer man forkert, mister man det hele. Det er Kvit - eller Dobbelt!

14:35  

Tintin
Tintin Flight nr. 714 til Sydney (1:2)

DR Ramasjang

12:05  

Sigurds Bjørnetime
Sigurds Bjørnetime Tusind ting af træ. Ved du, hvordan man laver en lille træbåd? Kender du de forskellige træer i skoven? Sigurd og bjørnen Bjørn er på skovtur. Manuskript og medvirkende: Sigurd Barrett. Dukkespillere: Gitte Melgaard og Karin Prosberg Hansen. Tilrettelæggelse: Finn Bentzen. Producer: Birgit Jensen.

12:35  

Elefantvask
Elefantvask Elefantvask "Sure sokker". Rebecca og Johanne mødes hver dag i Ramasjangs eget vaskeri "Elefantvask". Her klarer de dagens vasketøj med sang og fantasi, og ikke mindst med hjælp fra Elefanten og hans små venner Giraf, Soldat og Robot. Med Johanne Algren og Rebecca Bach-Lauritzen. Instruktion: Kalle Bjerkø

12:55  

Babar
Babar

13:05  

Far, mor og blyp
Far, mor og blyp De vordende forældre, stewardessen Vivi, spillet af Hella Joof, og piloten Tom, spillet af Peter Frödin, befinder sig pludselig ved "Verdens Ende", hvor de usynlige børneagenter og de talende træer "Fyr og Birk" prøver at påvirke dem til at blive gode forældre. Det er noget af en opgave. Manuskript: Kit Goetz. Tilrettelæggelse og instruktion: Ulla Raben.

13:30  

Kære Sebastian
Kære Sebastian I dag skal Sebastian Klein fodre løveflokken. Maden består af hestehoveder, emu og antilope.

13:55  

Ramajetterne
Ramajetterne Ramajetterne - En anderledes tanke Så er den gal igen i Ramasjangs lufthavn! Flummer føler sig udenfor fællesskabet, fordi han gør tingene på sin egen måde, og ved bagagebåndet spærrer en stor kasse for hele kuffert-trafikken.

14:10  

F for får
F for får

14:20  

Fjeldgården i Trondhjem
Fjeldgården i Trondhjem Oda bor på en fjeldgård højt oppe i Norge sammen med sin far og mor, sine små søskende og sin farfar og farmor. Og selv om der ikke bor andre i nærheden, så er der mange spændende ting at gøre, og Oda er god til at finde på.

14:35  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse og Kylling kommer til at "låne" en motorbåd. Bamse: Søren Hauch-Fausbøll. Kylling: Brian Patterson. Manuskript: Elin Bing. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

DR1

15:35  

Ladyhawke og lommetyven
Ladyhawke og lommetyven Lommetyven Phillipe flygter fra det berygtede fængsel i middelalderens Aquila. Han er tæt på at blive fanget, men reddes af en mystisk sortklædt ridder, der på armen bærer en smuk høg med strålende grønne øjne. Phillipe bliver hans tjener, men foruroliges over, at ridderen og høgen forsvinder om natten - og over den uforklarlige tilsynekomst af en smuk kvinde med en ulv. Phillipe: Matthew Broderick. Etienne: Rutger Hauer. Isabeau: Michelle Pfeiffer. Instruktion: Richard Donner.

17:30  

X Factor
X Factor X Factor træder ind i den nervepirrende fase. Dommerne skal træffe nogle hårde valg, når de skal finde de tre deltagere fra hver kategori, der næste fredag skal stå i de store liveshows. Deltagerne har kun én sidste chance for at vise, at de fortjener en plads videre, så alt er på spil. Hvem, der slipper gennem nåleøjet, og hvem der må sige farvel på målstregen, finder vi ud af i aften, når X Factor tager på den afgørende bootcamp.

DR2

15:20  

DR2 Tema: Grimrian
DR2 Tema: Grimrian

15:21  

USA: Besat af skønhed
USA: Besat af skønhed Har USA en usund besættelse af skønhed? Filmskaberen Darryl Roberts fortæller om unge modeller, der vejer mindre end fyrre kilo og dør af fejlernæring og om plastikkirurgien, der en gang var et overklassefænomen, men nu er blevet et helt almindeligt middel til en hurtig forskønnelse for alle fra berømtheder som Britney Spears og Madonna til helt almindelige mennesker. Og historien om den 12-årige Gerren Taylor, der i løbet af meget kort tid gik fra ukendt barn til feteret supermodel, fortæller en grum historie om modeindustriens brug og misbrug af de unge modeller.

16:50  

Måske uskyldig
Måske uskyldig Rusty Sabichs kollega, den unge Carolyn, er blevet myrdet. De arbejdede begge for statsanklager Horgan, der beder Rusty om at tage sagen. Da Rusty har haft en affære med Carolyn, påtager han sig kun nødigt opgaven, og opklaringsarbejdet skrider kun langsomt frem, indtil man finder Rustys fingeraftryk i den myrdedes lejlighed. Rusty Sabich: Harrison Ford. Raymond Horgan: Brian Dennehy. Sandy Stern: Raul Julia. Instruktion: Alan J. Pakula.

DR3

15:00  

Spørg mig om alt (2:8)
Spørg mig om alt (2:8) Hvad hvis du kunne spørge en kvinde, som har taget stoffer, siden hun var teenager, om alt, og hun skulle svare på ALLE spørgsmål uden filter? Aftenens hovedperson har erfaring i alle slags stoffer og er i dag på lægeordineret metadon. Hun har sagt ja til at stille op LIVE på DR3. Her vil hun fortælle sin historie og stå ansigt til ansigt med de spørgsmål, du sidder med derhjemme.

15:30  

Reza og falafelbaren (5:6)
Reza og falafelbaren (5:6) Reza har stadig ikke fået styr på den food truck, som er hans hovedansvar i falafelprojektet. Hans partner Patrick er godt træt af ham, så Reza må arbejde hårdt for at prøve at gøre skaden god igen. Det eneste problem er at Reza hader at arbejde hårdt og han hader food trucken endnu mere. Åbningsdagen for falafelbaren begynder også at nærme sig, så der skal både laves en menu og et logo.

16:00  

Gift ved første blik USA II (5:12)
Gift ved første blik USA II (5:12) Kunne du finde på at gifte dig med en helt fremmed person? Seks kærlighedshungrende singler har giftet sig med en person, de aldrig har mødt. Første gang siglerne mødte deres nye ægtefæller var til vielsen i kirken. Nu er de nygifte par taget på bryllupsrejse. Kig med og se, om kærligheden blomstrer eller det modsatte.

16:45  

Layer Cake
Layer Cake En succesrig narkodealer har tjent en formue på at sælge kokain og ecstasy. Han planlægger derfor at gå på pension, så han kan bruge de mange penge, mens han stadig er ung, men da han bliver opsøgt af den dominerende leder Jimmy Price, bliver planen sat i bero. Jimmy beder ham om at finde mafialederen Eddie Temples forsvundne datter, men det viser sig hurtigt, at den simple tjeneste meget vel kan koste ham livet. Narkodealer: Daniel Craig. Jimmy Price: Kenneth Cranham. Eddie Temple: Michael Gambon. Instruktion: Matthew Vaughn.

DR K

15:30  

Fra kolonimagt til kolonihavemagt (2:8)
Fra kolonimagt til kolonihavemagt (2:8) Nyt satireshow af Anna Neye (kendt fra NormalerWeize). Oplev nogle af de største danske helte i et helt nyt lys, blandt andre Christian den 4., Grevinde Danner og Stauning. Danmarkshistorien bliver aldrig den samme igen. Manus og Ide Anna Neye. Instruktør Rasmus Horskjær. Sketchforfatter Asger Kjær. Producent Thomas Hedemann. Medvirkende: Anna Neye, Helle Joof, Henrik Birch, Sune Svanekier, Thomas Hwan og Rasmus Botoft.

15:45  

Hvornår var det nu det var (1995)
Hvornår var det nu det var (1995) En quiz om årstal med Gorm som vært. Sendt første gang 1995.

16:30  

Meyer og de andre
Meyer og de andre Arthur Jensen fortæller om sin rolle som Meyer i 'Huset på Christianshavn', om sine mange 'mor-viser', om lysten allerede fra barnsben til at blive skuespiller og om de mange kolleger gennem tiderne.

17:05  

En by i provinsen (5:17)
En by i provinsen (5:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1977

17:55  

aHA!
aHA! Mød Per Pallesen, Johnny Reimar, Lise-Lotte Norup og Birthe Kjær i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1969. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

DR Ultra

15:00  

Krokodillebanden 3
Krokodillebanden 3 Tysk film med danske stemmer.

16:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

16:30  

Dragons
Dragons Førhen var vikinger og drager dødsfjender, men det ændrede sig, da den unge viking Hikke mødte dragen Tandløs. De to venner kommer dog på noget af en opgave, da Bersærkø får sit helt eget Dragetræningsakademi - for det fører til masser af spændende eventyr. Men det er ikke alle, der går ind for, at drager og mennesker lever side om side i fred og harmoni.

16:50  

Junglebanden
Junglebanden

17:00  

Don't Try This at Home (4)
Don't Try This at Home (4) Den danske stunt-coordinator Lasse Spang Olsen har børn med sig på arbejde, og de skal se nærmere på, hvordan man arbejder med våben og bliver skudt på film. Børnene skal blandt andet lære at fremstille løst krudt selv, at skyde med maskinpistoler og maskingeværer, at fremstille falske skudhuller og blive skudt på kroppen og i hovedet.

17:25  

Oscars oase
Oscars oase Radioaktiv

17:35  

Gumball
Gumball

DR Ramasjang

15:00  

Afrikas Øje (3:4)
Afrikas Øje (3:4) Tag med Sebastian Klein på jagt i Afrika efter verdens største dyr! Udstyret med den magiske sten - Afrikas øje - møder vi bl.a. elefanten, blåhvalen og giraffen. Hvis øjet lyser, har vi fundet, hvad vi søgte. Tilrettelæggelse: Sebastian Klein og Lars Ostenfeld.

15:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at en græshoppe spiser vorter? Tag med Lille Nørd på græshoppejagt, og se hvordan Katrine bliver reddet af en østrigsk mesterdirigent. Leg med Lille Nørd på dr.dk/oline

16:00  

Jungletrommer
Jungletrommer Skildpadde

16:05  

Jungletrommer
Jungletrommer Giraf.

16:10  

Smølferne
Smølferne

16:35  

Små einsteins
Små einsteins Fire børn og et rumskib på eventyr: Sammen udforsker de naturen, kunsten og musikken - og du er inviteret med.

17:00  

Shanes verden
Shanes verden Fantasifulde universer opstår når Shane Brox sammen med hunden Jacob og de besøgende børn forvandler hverdagsting med lim, glitter, saks, sjov og ballade.

17:20  

Musen Tip
Musen Tip Jeg er sur for evigt!

17:30  

Babar
Babar

17:40  

Babar
Babar

17:55  

Lille Anna og lange onkel Ib
Lille Anna og lange onkel Ib

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:05  

Elefanternes hemmelige liv (1:3)
Elefanternes hemmelige liv (1:3) Samburu Nationalpark ligger i det nordlige Kenya, og her lever adskillige store elefantflokke. En lille elefantunge bliver født og får navnet Breeze, men parkens personale er bekymrede, der moderen, Harmattans, sidste kalv døde efter få uger. Imens forsøger de to britiske elefanteksperter, far og datter Lain og Saba Douglas-Hamilton, at sætte en radio på den tre tons tunge hunelefant Anastasia. Hun tilhører en tæt sammentømret familie, der vil gøre alt for at beskytte hende, så det er ikke nogen ufarlig opgave. En hanelefant bliver fundet død under mistænkelige omstændigheder, og en ung kalv bliver såret og kan ikke længere følge med flokken. Dens mor bliver hos den, men kan de overleve uden støtte fra familien?

20:00  

Melodi Grand Prix 2016
Melodi Grand Prix 2016 Forum Horsens lægger lokaler til, når årets største musikfest bliver skudt i gang. Melodi Grand Prix 2016 byder på et knivskarpt felt af sange, der kæmper for retten til at repræsentere Danmark til Eurovision Song Contest i Stockholm til maj. Slaget ledes Jacob Riising, der er vært for tredje gang, samt Hilda og Annette Heick, der selv har erfaring som deltagere i konkurrencen. Det bliver en storslået aften med masser af fantastisk musik og overraskelser.

DR2

18:50  

Ufrivillig far (2:3)
Ufrivillig far (2:3) Hvert år oplever en række mænd, at blive far imod deres vilje. Nu står tre af dem frem og fortæller om deres oplevelser. Anne Sophia Hermansen rejser spørgsmålet om mænd skal have muligheden for at vælge faderskabet fra, når de bliver ufrivilligt fædre

19:20  

Historien om Politiets Efterretningstjeneste (2:3)
Historien om Politiets Efterretningstjeneste (2:3) I 1968 havde politiets efterretningstjeneste mistet store dele af deres hemmelige arkiv. Det førte til at tjenesten måtte lægge en helt ny strategi. Tjenesten begyndte nu aktivt og målrettet søgte at hverve agenter. Både blandt danskere og udenlandske diplomater. Det førte til både til nederlag men også den helt store sejr - hvervningen af den russiske KGB-spion og dobbeltagent Oleg Gordievsky Tilrettelæggelse: Mads Baastrup. Sendt første gang 7.10.07

20:00  

DR2 Tema: Sådan kloner man en mammut
DR2 Tema: Sådan kloner man en mammut I Sibirien udgravede et hold palæontologer i 2013 resterne af en ualmindeligt velholdt 40.000 år gammel uldhåret mammut. Kødet var så rødt og friskt, at det så ud som om det store dyr var død i går, og snablen stadig blød at røre ved. Det gav håb om, at det måske kunne være muligt at klone det forlængst udryddede dyr. To forskningshold fra henholdsvis Sydkorea og USA prøver nu med hver deres metode at genskabe dette oldtidsdyr.

20:55  

DR2 Tema: Det store dinosaurfund
DR2 Tema: Det store dinosaurfund Da palæontologen Peter Larson og hans hold fra Black Hill instituttet for geologiske undersøgelser den 12. august 1990 udgravede den største og mest komplette tyrannosaurus rex, som nogen sinde var fundet, vidste de alle, at det var deres livs fund. Men ingen af dem havde regnet med, at de skulle komme til at udkæmpe en ti år lang strid med den amerikanske regering, magtfulde museer, oprindelige folk og konkurrerende kolleger for ikke alene at beholde deres dinosaur, men også for at bevare deres frihed!

DR3

18:30  

Stephen Hawkings univers (3:3)
Stephen Hawkings univers (3:3) Tag med den geniale videnskabsmand Stephen Hawking på en utrolig rejse gennem kosmos. Hawking gør os klogere på, hvordan universet opstod, hvordan stjerner, sorte huller og liv skabes, og hvordan alting - ifølge ham - vil ende.

20:00  

Crazy Ex-Girlfriend (10:18)
Crazy Ex-Girlfriend (10:18)

20:45  

Death Proof
Death Proof Jungle Julia, som er Austins hotteste DJ, tager med sine to bedste veninder Shanna og Arlene på en bytur. De tre skønheder tiltrækker sig masser af opmærksomhed, men inden længe tager aftenen en uhyggelig drejning. Den psykopatiske Stuntman Mike følger nemlig efter dem, og han har morderiske intentioner. Mike McKay: Kurt Russell. Zoë Bell: Zoë Bell. Abernathy Ross: Rosario Dawson. Instruktion: Quentin Tarantino.

DR K

18:40  

Huset på Christianshavn (32)
Huset på Christianshavn (32) "Formand Olsen". Manuskript: Karen Smith. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Meyer: Arthur Jensen. I øvrigt medvirker: Buster Larsen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 1973

19:10  

Huset på Christianshavn (33)
Huset på Christianshavn (33) Dansk familieserie. "Operation Mallorca". Manuskript: Karen Smith. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Larsen: Ove Sprogøe. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. I øvrigt medvirker: Birthe Neumann. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 10. marts 1973

19:45  

Før søndagen
Før søndagen En række danskere fortæller på skift om deres forhold til troen og kristendommen - med udgangspunkt i dagens tekst. Elsebeth Gerner Nielsen minder om, at ingen af os er fuldkomne, og det skal vi erkende, så vi ikke ser os selv som overmennesker og andre som undermennesker. Midtjysk Pigekor ved dirigent Inger Budde Dusgård synger salmen "Her vil ties, her vil bies" fra Helligåndskirken i Århus. www.dr.dk/tro

19:55  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Tilfældighedens pris
Tilfældighedens pris Michel er formand på et skibsværft, hvor 20 mand skal fyres. Da Michel trækker lod om, hvem der skal miste jobbet, bliver han selv en af de uheldige. Få uger senere bliver Michel og hans kone udsat for et brutalt hjemmerøveri. Chokket bliver ikke mindre, da Michel erfarer, at røveriet blev organiseret af hans gamle kolleger - en ung mand, der blev fyret samtidig med Michel. Marie-Claire: Ariane Ascaride. Michel: Jean-Pierre Darroussin. Raoul: Gérard Meylan. Instruktion: Robert Guédiguian.

DR Ultra

18:00  

Pubertetsguiden (6)
Pubertetsguiden (6) I dag bliver det rigtigt pinligt i Pubertetsguiden, når Esther skal igennem Christians store pinlighedstest. I guidens kæreste tag fortælle Nanna og Anton og Julie og Alexander om det at være uvenner, når man er kærester.

18:15  

Merlin (37)
Merlin (37) Engelsk eventyrserie for hele familien fra 2010. (The Adventures of Merlin) Camelots store årlige - og meget farlige - turnering har kun en eneste regel: der ér ingen regler. Så da Merlins ven Gilli opdager, at han har en god chance for at vinde, bliver Merlins loyalitet sat på en prøve. For Gilli er parat til at gå meget langt for at opnå sejren. Så langt, at han kan sætte hele kongerigets eksistens på spil.

19:00  

Isas Stepz (21)
Isas Stepz (21) Isa overhører Ronjas advarsler, og beslutter at lave skolefilm-projekt med Danny. Isa er fast besluttet på at blive vild med Danny, som allerede er vild med hende. Det vil gøre alting nemmere, mener Isa. Men hun tager grueligt fejl. Danny misforstår nemlig alt, kan ikke holde på hemmeligheder, og snart er alle på danseskolen uvenner.

19:15  

Isas Stepz (22)
Isas Stepz (22) Isa vil lave en test, så hun kan finde ud af, om en dreng er ok, inden hun bliver vild med ham. Isas far Christian, vil være med til en dansetime. Det synes Isa er for pinligt, så hun lyver og siger timen er aflyst. Christian afslører Isa, så hun må droppe testen for at gøre sin far glad igen, men Ronja insisterer på at få testen afprøvet. Hun ved også, hvem de skal teste - og resultatet er højst mærkværdigt.

19:30  

Isas Stepz (23)
Isas Stepz (23) Christian skal til fest - og Isa går ud fra, at hun skal være rigtig alene hjemme. Hun og Ronja ser frem til en tøseaften. Den bliver ekstra hyggelig, da det viser sig at Zac er løbet hjemmefra og over til dem. Til gengæld er det meget irriterende, da der pludselig står en babysitter i døren - og han oven i købet er en, Isa kender.

19:45  

Isas Stepz (24)
Isas Stepz (24) Lucas vil have Isa til at tage ballet-timer, hvis hun vil være en seriøs danser. Isa synes det er kedeligt. Ronja synes de trænger til at gøre noget, som er sjovt og spontant. De to piger sætter sig for, uden at fortælle det til Isas far, at holde en stor fest. De aftaler at de ikke må planlægge for meget. Det er måske ikke så smart, for pludselig ved Ronja ikke hvad hun skal gøre, da Isa er pist væk, huset fyldt med gæster, og politiet på vej.

20:00  

Boog og Elliot - vilde venner
Boog og Elliot - vilde venner Boog er en glad og godmodig grizzlybjørn, og Elliot er en speedsnakkende elg. De to venner bor i skoven, men stod desværre ikke forrest i køen, da der blev uddelt overlevelsesinstinkt. Og nu er jagtsæsonen gået ind! Så gælder det om at være heldig, hvis man vil undgå den skydegale jæger Shawns kugler.

DR Ramasjang

18:05  

Tree Fu Tom
Tree Fu Tom Krystal katastrofen.

18:30  

Rosa fra Rouladegade
Rosa fra Rouladegade Rosa er noget af en ekspert, når det handler om at lave lækre kageoverraskelser. Og en kageoverraskelse, det er lige netop hvad Johan har tænkt sig at give sin morfar. Men hvad skal kagen smage af? Har morfar en yndlingsfarve? Kan de bruge morfars tinsoldater til noget? Rosa og Johan udspionerer hos morfar, så de kan bage den helt rigtige kage.

19:00  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

19:15  

Yakari
Yakari Indianerdrengen Yakari har en fantastisk evne: Han kan tale med dyr. Men med sådan en gave følger også et stort ansvar, for han vil hjælpe alle naturens skabninger, store som små - og det fører til mange farefulde oplevelser.

19:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Willy og far skal samle agern. Far vil gerne lære Willy at bruge hovedet. Det gør Willy, men ikke som far havde tænkt sig.

19:36  

Små kartofler
Små kartofler Syng med når de fire små kartofler tager på eventyr. Selv om de er kartofler, elsker de nemlig at synge og lege!

19:40  

Tinga Tinga fabler
Tinga Tinga fabler Hvorfor aber svinger sig i træerne.

19:50  

Godnathistorier
Godnathistorier Det er blevet aften i Ramasjang og tid til at sige tak for i dag. Men før vi slukker lyset og siger godnat, er der lige tid til en rigtig go' godnathistorie. Mille Gori læser op af Villads fra Valby i 0.V.

20:00  

Godnat - Ramasjang
Godnat - Ramasjang

DR1

22:00  

Lewis: Strejferen
Lewis: Strejferen Mens Hathaway er i udlandet, kastes Lewis ud i en gådefuld sag. Det hele starter, da han kontaktes af en bekendt, der er nedtrykt over, at hendes mand, Lewis' kollega Jack, har forladt sin familie. Samtidig står det klart, at et uidentificeret lig er blevet brændt på det lokale krematorium. Men hvis lig? Jacks eller en andens? Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Daniel Reed.

23:30  

Mordene i Brokenwood (1:4)
Mordene i Brokenwood (1:4) Liget af en landmand fiskes op af floden, der løber gennem den newzealandske flække Brokenwood. Kommissær Mike Shepherd sendes til den lille by for at efterforske det mistænkelige dødsfald. Snart opdager den erfarne politimand, at der gemmer sig dystre hemmeligheder bag den søvnige lillebys idylliske facade.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Debatten
Debatten Clement Kjersgaard er vært, når Danmarks mest magtfulde mennesker og skarpeste debattører diskuterer tidens sværeste beslutninger.

DR3

22:30  

Planet Terror
Planet Terror På et hospital i en lille by i Texas bliver lægeparret William og Dakota Block pludselig stormet af borgere med væskende sår og bylder overalt. Det viser sig, at et eksperiment med nervegas er gået grueligt galt og har omdannet tusindvis af beboere til menneskeædende zombier. Nu er det op til William og Dakota og en gruppe tapre borgere at sætte en stopper for den frygtelige epidemi og dens bagmænd. Dakota: Marley Shelton. William: Josh Brolin. Cherry: Rose McGowan. Instruktion: Robert Rodriguez.

DR K

21:40  

Det fantastiske Italien (5:6)
Det fantastiske Italien (5:6) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur.

22:40  

The Savages
The Savages De voksne søskende Wendy og Jon har ikke den fjerneste lyst til at blive mindet om deres problematiske opvækst. Så det passer dem temmelig dårligt, da de får at vide, at deres far er ved at blive dement. De to neurotiske søskende tvinges til at bo under samme tag for første gang siden deres barndom. Og tage sig af den far, som de har frygtet og undgået i så mange år. Wendy Savage: Laura Linney. Jon Savage: Philip Seymour Hoffman. Lenny Savage: Philip Bosco. Instruktion: Tamara Jenkins.

DR Ultra

21:45  

Wolfblood
Wolfblood

22:10  

Wolfblood
Wolfblood

22:35  

Godnat - Ultra
Godnat - Ultra

DR Ramasjang
DR1

01:00  

Under Suspicion
Under Suspicion Politichefen Victor Benezet kalder advokaten Henry Hearst ind til afhøring. Benezet jager en morder, der har voldtaget og dræbt to unge piger. Han mistænker Hearst for at være gerningsmanden, men Hearst nægter sig skyldig. Og hvad enten han taler sandt eller ej, så er den magtfulde advokat en mand med midlerne til at kæmpe imod Benezets beskyldninger. Henry Hearst: Gene Hackman. Victor Benezet: Morgan Freeman. Chantal Hearst: Monica Bellucci. Instruktion: Stephen Hopkins.

02:45  

To Die For
To Die For Suzanne Stone drømmer om at blive tv-stjerne. Talent har hun intet af, men til gengæld har hun udseendet med sig. Hun charmerer sig til et job som vejrpige på den lokale tv-station og gifter sig med den flotte Larry. Larry viser sig desværre at være lidt af en dødbider, og da han tilmed lufter tanken om at få børn, indser Suzanne, at han står i vejen for hendes karrieredrømme. Men den slags er der råd for... Suzanne Stone: Nicole Kidman. Larry Maretto: Matt Dillon. Jimmy: Joaquin Phoenix. Instruktion: Gus Van Sant.

DR2

00:00  

Med kærlighedens ret
Med kærlighedens ret Cary Scott er en midaldrende enke, der har affundet sig med et stille, tilbagetrukket og ensomt liv, da hun overraskende forelsker sig i den noget yngre gartner Ron Kirby. Overrasket og forarget bliver også Carys to voksne børn og Carys venner, der absolut ikke har i sinde at tillade Cary at gifte sig "nedad". Cary: Jane Wyman. Ron: Rock Hudson. Sara: Agnes Moorehead. Instruktion: Douglas Sirk.

01:25  

Jagten på de resistente bakterier
Jagten på de resistente bakterier Siden 2. Verdenskrig har det været sådan: man blev syg, man fik antibiotika og blev rask. Helt så enkelt er det ikke mere. Mange års ødsel brug af antibiotika, også indenfor landbruget, har skabt flere og multiresistente bakterier, der ikke kan slås ned af noget kendt antibiotika. Læger og forskere har forsøgt at råbe vagt i gevær, men ingen ting er sket. Nu taler de samme forskere i ramme alvor om, at vi risikerer at ende i en post-antibiotikaæra. Det vil sige en tid, hvor vi og vore børn risikerer at dø af et sår på knæet, en simpel forkølelse eller en halsbetændelse.

02:20  

Sandheden om LSD
Sandheden om LSD Ved en tilfældighed snarere end ved et bevidst forsøg gør den schweiziske kemiker Albert Hoffmann i foråret 1943 en opsigtsvækkende opdagelse. Han indser hurtigt, at han står med et kraftfuld molekyle, et stof, der ikke kun vil have betydning for den videnskabelige verden. Martin Witz dokumentar er en undersøgelse af vores problematiske forhold til LSD fra dengang og op til i dag.

03:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:15  

8mm
8mm Tom Welles er familiefar og privatdetektiv. Hans opgaver er oftest rutineprægede skilsmissesager, men en dag vender en henvendelse fra en rig enke op og ned på hans liv. I sin afdøde mands pengeskab har enken fundet en såkaldt snuff-film, der tilsyneladende viser mordet på en teenagepige. Tom bliver hyret til at finde ud af, om filmen er ægte - om pigen virkelig blev myrdet. Det bliver en opgave, der sender ham ud på en rædselsvækkende rejse ind i sjælens mørkeste afkroge. Tom Welles: Nicolas Cage. Max California: Joaquin Phoenix. Eddie Poole: James Gandolfini. Amy Welles: Catherine Keener. Instruktion: Joel Schumacher.

02:10  

Lommetyvens tricks
Lommetyvens tricks London er fuld af lommetyve, og hver dag bliver mere end 70 lommetyverier indberettet til politiet. Tyvene opererer ofte i Londons undergrund, som dagligt benyttes af fire millioner rejsende. Og tyvenes metoder bliver stadig mere luskede og er ofte helt usynlige for ofrene. Men nu går en specialenhed fra Londons politi undercover i håb om at tage de listige tyveknægte på fersk gerning.

02:55  

Stress af med DR3 - Bevægelse
Stress af med DR3 - Bevægelse Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jeppe lære dig, hvordan du kan stresse af ved at balancere.

03:25  

Stress af med DR3 - Ansigtsmassage og Bevægelse
Stress af med DR3 - Ansigtsmassage og Bevægelse Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Nora vise dig, hvordan hun lægger makeup og ordner hår, og Jeppe vil igennem bevægelse give dig en følelse af frihed.

03:55  

Stress af med DR3 - Lydhealing og Åndedræt
Stress af med DR3 - Lydhealing og Åndedræt Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Louise få dig til at slappe af med lyde, og Jakob viser dig, hvordan du laver vekselåndedræt.

DR K

00:30  

Min bedste fjende
Min bedste fjende Da 2. verdenskrig bryder ud, ender vennerne Victor og Rudi på hver deres side. Jøden Victor sendes i kz-lejr, mens Rudi gør karriere som SS-officer. De to mødes igen, da Victor indkaldes til forhør. Efter et flystyrt ifører Victor sig Rudis uniform. Pludselig er rollerne byttet om. For da den tyske hær dukker op, bilder Victor dem ind, at det er ham, der er officer - og Rudi, der er kz-fange... Victor: Moritz Bleibtreu. Rudi: Georg Friedrich. Lena: Ursula Strauss. Instruktion: Wolfgang Murnberger.

02:10  

Sex og musik (3:4)
Sex og musik (3:4) Fra 1950'erne og til nu er antallet af hitlistesange, der handler om sex steget fra 3 til 92 procent! Men er det sangene, der har ændret seksualmoralen, eller er det den frigjorte seksulle adfærd, der har påvirket musikken? Fra Elvis over Mick Jagger og David Bowie til Lady Gaga har kønsidentiteten været under forvandling, og det androgyne look gået fra at være et undergrundsfænomen til at være mainstream.

03:00  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (19:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (19:35) "1944 - Det beskidte dokument" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) Winstons Churchills såkaldte 'beskidte dokument' beseglede Østeuropas skæbne som lydstater for Stalins Sovjetunion.

03:35  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (20:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (20:35) "1946 - Hævnens time" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) Nazisterne er blevet overvundet, og Hitlers Tusindårsrige ligger i ruiner. Men hvad skal de allierede gøre med tyskerne? Hævnens time for det overvundne herrefolk er inde. Men er retten til hævn en menneskeret?

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1207141630