dkby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 12. februar 2016

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 12. februar 2016

DR1

00:10  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

00:15  

Blindt spor (3:6)
Blindt spor (3:6) Fyraften nærmer sig, da betjent Kirsten McAskill standser en varevogn med en ødelagt baglygte. Hvad hun ikke ved, er, at kidnapningsofferet Ann Gallagher ligger bastet og bundet bag i varevognen. Tommy og Lewis er i færd med at flytte hende - og Tommy har ikke tænkt sig at lade sig stoppe.

01:05  

I farezonen (24:61)
I farezonen (24:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:55  

Spooks (70)
Spooks (70) Et elitehold i den britiske efterretningstjeneste MI5 tager sig af alle forhold, der truer den nationale sikkerhed. Herunder organiseret kriminalitet, terroraktioner, våbensmugling og handel med ulovlige stoffer. Det er et krævende og livsfarligt job, der kan være svært at kombinere med et velfungerende privatliv.

02:45  

Antikduellen (8:30)
Antikduellen (8:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Margit Damgaard-Lauritzen fra Damgaard-Lauritzen Antik i Odense mod Ulrik Kemnitz fra Espergærde, som har sin butik på Kemnitz.dk. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Odense og omegn. Sendt første gang 08.05.13

03:15  

Kender du typen 2013 (9)
Kender du typen 2013 (9) Kender Du Typen? besøger i aften en person, der elsker klassisk dansk design, har sikret kælderen mod skybrud og spiller klaver. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau skal forsøge at gætte, hvem der hellere vil have rugbrød med ost end croissant til morgenmad. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 30.01.13

03:55  

Hammerslag i Dubai
Hammerslag i Dubai Hammerslag er taget til verdens vildeste boligmarked i Dubai. I denne nytårsspecial, som varer en time, ser vi på ekslusive boliger og giver samtidig en guidet tur rundt i dette underlige og meget fascinerende land. Dubai er åben for alle - også for dem der ikke er millionærer. Østholdet: Ejendomsmægler Jesper Nielsen og ejendomsmægler Ninna Hansen Vestholdet: Ejendomsmægler Michael Riis og ejendomsmægler Jette Gudiksen Sendt første gang 3.01.07

04:55  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:20  

DR Friland: Nybyggerne (3:6)
DR Friland: Nybyggerne (3:6) Familierne bygger selv deres huse, og de bygger dem billigt. Byggematerialerne er natureller genbrugsmaterialer, og målet er en tilværelse uden gæld. I DR-huset har kursisterne travlt med genbrugspaller og affaldsmarmor. Tilrettelæggelse: Berit Wheler Sørensen og Anton Gammelgaard Sendt første gang 14.08.02

05:45  

Dyrehospitalet (5:10)
Dyrehospitalet (5:10) Klara Zimmergren elsker dyr, men bekymrer sig for meget om, hvordan de alle har det: Dyrene derhjemme, i dyreparkerne, på dyrehospitalerne og ikke mindst alle dem ude i naturen. I denne serie vil hun følge en række dyrlæger i deres meget forskellige arbejde - måske vil hun blive overbevist om, at de fleste dyr får den hjælp, de skal have. I dette femte afsnit i serien får zebraen Rebus brug for et pas, kamelen Nikola skal have taget røntgenbilleder af foden og dyrlægen Torsten får travlt med at redde livet på en stenbuk. Nordvision fra Sverige.

06:15  

Når elefanten flytter hjemmefra
Når elefanten flytter hjemmefra Hende, der fik konstant hikke, fordi hun var bange for - og blev kanøflet af - han-elefanten Baba. Nu går den ikke længere. Det er simpelthen synd for hende. Derfor skal hun til en zoologisk have i Frankrig, hvor man er ved at samle en ny elefantflok. Men det giver store problemer "bag kulisserne i zoo", når en elefant på tre tons skal ind i en lastbil - og hvordan vil det gå, når elefanter, der ikke kender hinanden, pludselig sættes sammen? Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 05.11.98

06:45  

Læsø kalder (2:7)
Læsø kalder (2:7) Læsø er et af de steder i Danmark med flest enlige mænd. Kvinderne forlader øen fordi der ikke er mulighed for job og uddannelse. I et eksperiment bringer Lise Rønne og iværksætter Michelle Hviid 40 kvinder til Læsø, som er åbne for tanken om at bo på en ø. Mange Læsøboer har stillet værelser til rådighed, som kvinderne kan bo i mens eksperimentet kører. Men der mangler stadig sengepladser som Lise og Michelle skal nå at skaffe inden kvinderne kommer. Stemningen på havnen er spændt, da færgen lægger til kaj med de 40 kvinder, og Læsøboerne skal finde ud af, hvem de skal have boende de næste tre uger. Ikke alle sammensætninger falder i god jord.

07:20  

Skovhunden i Brasilien
Skovhunden i Brasilien Dybt inde i den brasilianske regnskov lever den sky og gådefulde skovhund, ukendt for selv de fleste lokale indbyggere. Skovhunden er også truet af f skovrydning, og det er derfor Charles, der af natur er en selskabelig hund, er strandet i en lille strimmel skov uden en mage, men det vil biologen Cleyde Chieregatto forsøge at råde bod på.

08:10  

De flyvende læger (42:224)
De flyvende læger (42:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

08:55  

De flyvende læger (43:224)
De flyvende læger (43:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

DR2

00:25  

Debatten
Debatten Clement Kjersgaard er vært, når Danmarks mest magtfulde mennesker og skarpeste debattører diskuterer tidens sværeste beslutninger.

01:25  

Detektiverne (2:3)
Detektiverne (2:3) De er uddannet detektiver og ansat i den nyligt oprettede specialafdeling for alvorlige seksuelle forbrydelser. De tager de sager, ingen andre vil have, men som skal løses. Vi følger her detektiverne tæt under "Operation Canute". De har nu indsamlet beviser mod Ray Teret i over et år, og den kommende afhøring af den formodede seksualforbryder bliver afgørende for sagens fremtid.

02:25  

Hugh i Sverige
Hugh i Sverige Hugh starter sin skandinaviske rejse i Sverige. I de sidste år er Storbritannien nærmest gået amok over alt skandinavisk, det være sig drama, møbeldesign, mode og endog mad. Hugh Fearnley-Whittingstall går på opdagelse i Danmark, Norge og Sverige for at finde ud af, om det virkelig kan passe, at vi er de lykkeligste mennesker på jorden. Sverige har nogle af verdens mest berømte brands fra Ikea til ABBA. Absolut vodka og Volvo. Svenskerne har 16 måneders barselsorlov, og børn går i 'skovskoler' fra treårsalderen for at få et forhold til naturen.

03:10  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

DR2 Morgen
DR2 Morgen DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

DR3

01:10  

Flodmonstre V (1:6)
Flodmonstre V (1:6) Ekstremfiskeren Jeremy Wade rejser til Mellemamerikas regnskov i jagten på frygtindgydende ferskvandsfisk med menneskeliv på samvittigheden. Her tager han til Nicaragua, hvor han vil forsøge at finde frem til en fisk, der efter sigende slår fiskere bevidstløse for herefter at vippe dem overbord.

02:00  

Videnskabsmagasinet: Dyr (4:10)
Videnskabsmagasinet: Dyr (4:10) Vi mennesker har stor påvirkning på dyreriget. Vi jager de truede dyr for at få deres stødtænder og horn, og vi kontrollerer, hvordan de avles i fangenskab. Men hvordan ville dyrene have det uden vores tilstedeværelse? Og hvad kan vi lære af dyrene? Joachim Brandt-Møller ser nærmere på dyr og menneskers indbyrdes forhold, og Petra undersøger, hvordan heste kan hjælpe unge mennesker med adfærds- og personlighedsforstyrrelser.

02:30  

Stress af med DR3 - Lydhealing og Åndedræt
Stress af med DR3 - Lydhealing og Åndedræt Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Louise få dig til at slappe af med lyde, og Jakob viser dig, hvordan du laver vekselåndedræt.

03:00  

Stress af med DR3 - Bevægelse og ASMR
Stress af med DR3 - Bevægelse og ASMR Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jeppe guide dig til at blive nærværende gennem bevægelse, og Nora viser, hvordan hun lægger makeup. Find et underlag eller tæppe frem og sæt dig godt til rette på gulvet.

03:30  

Stress af med DR3 - Mindful spisning af helt måltid
Stress af med DR3 - Mindful spisning af helt måltid Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Per og Uffe guide dig til at spise et helt måltid mad med fokuseret nærvær.

04:00  

Stress af med DR3 - Åndedræt og Mindful spisning
Stress af med DR3 - Åndedræt og Mindful spisning Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jakob give dig hjælp mod akut stress, vise dig øvelsen 'nauli', og Uffe vil guide dig til at spise et æble med fokuseret nærvær.

04:30  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

07:00  

Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd
Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med 'burlesque', hvor din instruktør er Anne Kathrine. Derefter skal vi 'twerke' med dronningen, Louise, og vi slutter af med Barthelot, som laver 'dans for mænd'.

DR K

01:30  

Blik for kvindelig skønhed
Blik for kvindelig skønhed Et sjældent portræt af Erwin Blumenfeld, et ikon blandt verdens modefotografer. Hans liv har været broget og dramatisk, men altid med et gennemgående fokus: at finde de smukkeste kvinder for at kunne fotografere dem. Blumenfeld er også perfektionist, når det gælder selve fotografiet som kunstart, og hans billeder har prydet alle de kendte internationale modeblade. Især har hans coverbilleder for Vogue været genstand for uendelig beundring og omtale. Programmet dykker ned i hans enorme arkiv såvel som i hans lange og omtumlede tilværelse.

02:30  

Sex og musik (1:4)
Sex og musik (1:4) "Fra p-pillen til aids" Fransk dokumentarserie fra 2014. Fra 1950'erne og til nu er antallet af hitlistesange, der handler om sex steget fra 3 til 92 procent! Men er det sangene, der har ændret seksualmoralen, eller er det den frigjorte seksulle adfærd, der har påvirket musikken? Fra p-pillens frigivelse i 1961 til aids-epidemien i begyndelsen af 1980'erne har popmusikken været ledsager til en bølge af seksuel frigørelse.

03:25  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (17:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (17:35) Slaget ved Stalingrad var Hitler og Værnemagtens første nederlag, og slaget blev et vendepunkt i krigen. Russerne er stolte over deres sejr, der kostede flere end en million mennesker livet. Men der er noget mærkeligt med veteranernes hukommelse. Glemt er venskabspagten mellem Hitler og Stalin. Glemt er nederlagene i begyndelsen af krigen for ikke at tale om den russiske fremfærd i Polen. Efter sejren ved Stalingrad begyndte Stalin og hans propagandamaskine nemlig en forsigtig omskrivning af historien.

04:00  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (18:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (18:35) "1943 - Polen og Rusland" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) Lilly Steinmüller var en af de tyske kolonister, som Himmler havde sendt til det østlige Polen for at opbygge et tysk idealsamfund. Først var jøderne dog blevet dræbt, og polakkerne jaget ud af området. Hvor kom Lilly fra, og hvad skete der med hende og de andre såkaldte kolonister, da russerne kom to år efter?

04:50  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

04:55  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:30  

Besat af bijouteri
Besat af bijouteri Kasper Wiigh Nørgaard Larsen samler på smykker. Han har montrer, skuffer og skabe fyldt med armbånd, halskæder og diademer, der glimter og glitrer af guld og ædelstene. Vært Trine Ross er på hjemmebane blandt de imponerende smykker, og hun benytter selvfølgelig lejligheden til at prøve så mange som muligt. Besøget hos smykkesamleren er det første i en ny række programmer i serien "Besat af", hvor Trine Ross besøger passionerede samlere over hele landet. Tilrettelæggelse Charlotte Rafn Sendt første gang 28.10.14

07:00  

Solens mad (1:6)
Solens mad (1:6) På en kulinarisk rejse til de ukendte byer i Italien skal vi på jagt efter det italienske køkkens virkelige skabere, nemlig kvinderne i alle aldre og med forskellig baggrund, men med det til fælles at de alle har en brændende passion for den gode mad. Rejsen starter i Castel di Sasso, en lille bjergby nordvest for Neapel. Nordvision fra Sverige Sendt første gang 22.06.09

07:30  

Solens mad (2:6)
Solens mad (2:6) På en kulinarisk rejse til ukendte byer i Italien skal vi på jagt efter det italienske køkkens virkelige skabere, nemlig kvinderne i alle aldre og med forskellig baggrund, men med det til fælles at de alle har en brændende passion for den gode mad. I dag starter turen i den lille by Santo Stefano di Sessanio, der for 30 år siden blev forladt af alle med en eneste undtagelse: Rosa Cucchiella - kvinden på bjerget, der sammen med sin familie nu gennem 10 år har drevet egen virksomhed. Nordvision fra Sverige. Sendt første gang 22.06.09

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2. og på DRK ledsages den nu af malerier af Jens Peter Sinding Jørgensen. www.dr.dk/morgenandagten

08:25  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Programmer som forandrede TV (6:8)
Programmer som forandrede TV (6:8) TV programmer har gennemgået en utrolig udvikling i løbet af mediets forholdsvis korte levetid. Nogle programmer har været vigtigere end andre og har bidraget til en udvikling i nye retninger. Det er dem, denne serie i otte dele handler om. I dette afsnit retter vi blikket mod et af TV-verdenens virkelige basisprogrammer: Talkshowet.Vi møder to mænd med gråsprængt hår, der på hver deres side af Atlanten har været vigtige for genrens udvikling. Vi besøger programmet, som tager gas på politikere ligeså grænseløst som de medier, der følger dem, gør. Og vi tager jer med til Talkshow-genrens alleryderste grænseområder.

DR Ultra

06:00  

Tintin
Tintin Den sorte ø (1:2) Tintin kommer på sporet af en bande falskmøntnere. De er lige ved at slå ham ihjel - men heldigvis har de glemt at regne med Terry.

06:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:30  

Cowboy, indianer og hest
Cowboy, indianer og hest Belgisk animationsserie om en cowboy, en indianer og en hest, der bor i samme hus, hvor de forsøger at få det hele til at fungere trods modsætningerne og en hel mængde vanvittige hændelser.

06:35  

Splint & Co.
Splint & Co. Tegnefilmserie med dansk tale om piccoloen Splint og journalisten Kviks oplevelser.

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

07:10  

Backstage II (6)
Backstage II (6) The Danish patient: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I sjette afsnit annoncerer Niller at Skadestuen får besøg fra det store udland og at dagens afsnit derfor skal foregå på engelsk. Max og Adrian ser snittet til at tjene nogle hurtige penge og prøver at sælge de voksne en app, som skal hjælpe dem med det engelske - men det går ikke helt efter planen.

07:25  

Junglebanden
Junglebanden

07:35  

Uglen
Uglen Ugle-uddrivelse.

07:40  

Danmarks vildeste maskine
Danmarks vildeste maskine Tårnkran

07:50  

Oscars oase
Oscars oase

08:00  

Drengerøv
Drengerøv Den står på vild action, hestekræfter og drengerøv med attitude, når Joakim Ingversen slår sig løs i ti programmer om ekstremsport på DR Ultra. Joakim hægter sig på de bedste unge ekstremsportsudøvere, og de sørger for, at han får kamp til stregen og masser af blå mærker, når han kaster sig ud i bl.a. motocross, kitesurfing, speedway og vandskihop. Joakim krydser Storebælt og tager en tur til Klitmøller, også kendt som Cold Hawaii, for at tilbringe en dag med Sebastian. Han er en af de vildeste og dygtigste windsurfere i Danmark, og mens drengene venter på god vind, når de både at komme i hot tub, stå på jetski og øve dance moves.

08:25  

Skøregård gymnasium
Skøregård gymnasium Mikkel hvem?

08:50  

Kvit eller dobbelt
Kvit eller dobbelt Kun de største nørder, der ved ALT om ét bestemt emne, går hele vejen til boxen og vinder 4000 kr. Hvis der svares rigtigt fordobles gevinsten, men ét forkert svar og du mister det hele. Det her er nemlig Kvit eller Dobbelt! I dette program skal vi møde Adele på 12 år, der elsker alt med Dirch Passer, og Louis på 11 år som skal quizze i sin store viden om landsholdsfodbold siden 1984.

DR Ramasjang

05:30  

Humf
Humf Tag med lille Humf, når han fuld af forundring tager på opdagelse i den store vide verden omkring ham. Humf er 3 år og fuld af hår. Han er lav og lilla, rund og sød. En tankefuld og selvbevidst lille fyr, der lytter til sin mor og far, men i sidste ende går sine egne veje.

05:40  

Kære Sebastian
Kære Sebastian Sebastian har fyldt en bold med mad og nu skal bæltedyrene spille fodbold med den. Der er huller i bolden, så under legen falder der godbidder ud til bæltedyrene.

06:00  

Gæt med Emil
Gæt med Emil

06:10  

Pingu
Pingu Pingus første kys

06:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Frihed!

06:27  

Små kartofler
Små kartofler Syng med når de fire små kartofler tager på eventyr. Selv om de er kartofler, elsker de nemlig at synge og lege!

06:30  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Bugge har mistet sin lugtesans og får Zebedee til at hjælpe sig, og pludselig kan han lugte ting på lang, lang afstand. Han beslutter at bruge sin fantastiske evne i den store verden. Men Zebedee har glemt at fortælle ham en meget vigtig ting.

06:45  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

07:00  

Molevitten
Molevitten Få et godt grin med Molevitten. Maskinen er endnu en gang landet i børnehaven, hvor friske unger sender sjove ting direkte til Hr. Skæg, Øvst, Silja og alle vennerne i Ramasjang. For hver ting de sender, får de en skør sketch retur.

07:10  

Monster Buster
Monster Buster Tvillingerne Alaska og Østen har problemer med hvert sit fantasi-monster. Østen har en dum zombie, og Alaska har en heks, der halter. Heldigvis ved MonsterBuster Mille lige, hvad der skal gøres - og sammen laver de tre en snedig fælde med mudder, sjove snorkelyde og et fangenet. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

07:30  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

07:40  

Postmand Per
Postmand Per Sonja tager en tur til byen, og mens hun er væk, vil Per lave hele haven om for at glæde hende. Børnene vil lege riddere, men de mangler en ridderborg.

08:00  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så synger Hr. Skæg om Ordmoderen, som opfandt verdens allerførste ord.

08:30  

Humf
Humf Tag med lille Humf, når han fuld af forundring tager på opdagelse i den store vide verden omkring ham. Humf er 3 år og fuld af hår. Han er lav og lilla, rund og sød. En tankefuld og selvbevidst lille fyr, der lytter til sin mor og far, men i sidste ende går sine egne veje.

08:40  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Drillepinden Zebedee laver løjer med Flue, som han kapsler ind i en gammel dåse. Og nu ligner Flue en gæst fra det ydre rum, og alle søger i dækning hos Brian, hvor de blokerer døren og udtænker en plan for at sende ham tilbage til det ydre rum.

08:55  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

 
DR1

09:40  

Downton Abbey (17)
Downton Abbey (17) Bates er blevet dømt til døden for mordet på sin kone, og både herskab og tjenestefolk er dybt chokerede over dommen. Samtidig kommer det til et dramatisk brud mellem Mary og sir Richard Carlisle. Mens Violet har fået mistanke om, at Rosamunds nye beundrer ikke er alt, hvad han giver sig ud for at være.

10:30  

Antikkrejlerne (302)
Antikkrejlerne (302) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (303)
Antikkrejlerne (303) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

DR2 Morgen (G)
DR2 Morgen (G) DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

11:00  

Langt fra Borgen
Langt fra Borgen Ask Rostrup inviterer to Christiansborg-politikere med en tur uden for Borgen. Hvad sker der, når de står ansigt til ansigt med de mennesker, som deres beslutninger rammer? Vært: Ask Rostrup.

11:30  

På sporet af maden (24)
På sporet af maden (24) De fleste forbrugere køber det meste af deres mad i supermarkeder. Men hvordan bliver de masseproducerede fødevarer egentlig til? De fire nysgerrige unge journalister, Jimmy, Matt og Kate rejser verden rundt for at få svar på vidt forskellige spørgsmål som, hvorfor grapefrugt i dåser er helt uden skind, hvornår vilde svampe er vilde, hvordan man opdrætter rejer, hvordan man får produkter til at dufte af jordbær, og hvordan supermarkedet kan sælge sommeræbler midt om vinteren.

11:55  

På sporet af maden (25)
På sporet af maden (25) De fleste forbrugere køber det meste af deres mad i supermarkeder. Men hvordan bliver de masseproducerede fødevarer egentlig til? De fire nysgerrige unge journalister, Jimmy, Matt og Kate rejser verden rundt for at få svar på vidt forskellige spørgsmål som, hvorfor grapefrugt i dåser er helt uden skind, hvornår vilde svampe er vilde, hvordan man opdrætter rejer, hvordan man får produkter til at dufte af jordbær, og hvordan supermarkedet kan sælge sommeræbler midt om vinteren.

DR3
DR K

09:00  

Programmer som forandrede TV (7:8)
Programmer som forandrede TV (7:8) TV programmer har gennemgået en utrolig udvikling i løbet af mediets forholdsvis korte levetid. Nogle pro-grammer har været vigtigere end andre og har bidraget til en udvikling i nye retninger. Det er dem, denne serie i otte dele handler om. Børn og unge var en målgruppe, der længe havde fået en stedmoderlig behandling af TV-kanalerne, men i dag er der flere kanaler, der udelukkende retter sig mod dem. Vi fortæller historien om MTV kanalen, der var den første til at tage de unge alvorligt. Og vi møder ham, der skabte Beverly Hills, serien der startede 90'ernes store bølge af teenagedramaer. Vi besøger også animations-studiet Madhouse i Tokyo.

09:30  

Hatten rundt (3:12)
Hatten rundt (3:12) Så er der igen impro-show med Søren Østergaard, Torben Zeller, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Niels Olsen Konferencier: Gunner Frøberg. Pianist: Frans Bak. Producer: Inger Kay. Sendt første gang 1997

10:00  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. nostalgi i fodboldkredse, tyske turister på Langeliniekajen i København med en femmer på lommen, fregatten "Jylland"s fortid som skolebørnshotel, en af Danmarks mest solgte forfattere fylder rundt under stor opmærksomhed, skibskatastrofe ved Hals barre - og Victor Cornelius. Sendt første gang 1998

10:30  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal - fra 1998 - med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. da folkeskolen gik fra spanskrøret, røg i sporvognene, Danmarks første vindkraft-bil, næsten, regentparret i Flensborg, kendt politiker på slap revy-line og to kendte Frankrigs-elskere der drøfter TV. Sendt første gang 1998

11:05  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (14:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (14:35) Hvordan kunne veluddannede mennesker fra den højere middelklasse falde for det skingre rædselsfulde naziregime. Her forsøger deres børn at give et svar på dette umulige spørgsmål. Den tidlige tyske præsident Richard von Weizsacker noble og dannede far fortsatte som højtstående tysk diplomat lige til afslutningen af krigen. Og hvad drev Baldur von Shirach, Richard von Schirachs far? Baldur var søn af en direktør på Weimaroperaen og blev manden, der skabte Hitlerjugend. Og hvordan endte Katrin Himmlers grandonkel, Heinrich Himmler, som massemoder?

11:40  

Hvorfor stjal han Mona Lisa?
Hvorfor stjal han Mona Lisa? Hvordan lykkedes det en totalt ukendt og ganske middelmådig maler at stjæle verdens måske mest kendte maleri, Mona Lisa? I 1911 blev Leonardo da Vincis kunstværk stjålet fra sin plads på Louvre i Paris. I de to år der fulgte, opbevarede en mand ved navn Vincenzo Peruggia det uvurderlige maleri, gemt af vejen i sit eget hjem. Hans motivation var ikke så meget penge, som en hunger efter anseelse.

DR Ultra

09:30  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard

09:45  

Mig og min robot
Mig og min robot Spasmagerne.

10:00  

Store NØRD
Store NØRD Værter: Simon Bressendorf og Søren Thor Jørgensen. Ja - vi nørder igennem! Giver fuld gas på maskiner og eksperimenter, udsætter os selv for alle naturens kræfter og bygger de vildeste opfindelser.

10:30  

Emilys madmysterier
Emilys madmysterier Emily skal ud og fange en gris, for hun skal lave frikadeller sammen med sin ven Harry. Hun tager hen til bondemanden Jørgen, hvor hun finder de sødeste og gladeste grise. Han viser hende hvordan en gris ender med at blive til den fars, som hun skal bruge. I Harrys køkken lærer Emily at lave sprøde frikadeller.

10:45  

Ultras bedste (10)
Ultras bedste (10) Ultras Bedste er de seje børns eget program og indeholder alt fra anderledes pyjamas parties til life hacks - alt sammen leveret af Ultras spirende børnetalenter. I hvert program behandles emner, som optager børn i aldersgruppen - blandt andet venskab, kærlighed, og det at skabe sin egen identitet. I dette program kan du blandt andet opleve Bubber mærke angstens sved, da den 11-årige klatrer Frej udfordrer ham til at klare en forhindringsbane i 35 meters højde, og så bliver to drenge udfordret til at prøve, hvordan det er at være pige.

11:00  

Wild Kratts
Wild Kratts

11:20  

Ka-ching (10)
Ka-ching (10) I dagens afsnit har Christians dovenskab overtaget styringen totalt. Han har ansat en dreng til, at gøre rent for sig til kun en 50'er i timen, og det kaldes sort arbejde og er meget ulovligt. Heldigvis ved drengen hvordan man skal udarbejde en arbejdskontrakt og en faktura, så der er rene linjer. Men også den selvudnævnte økonomiske rådgiver Uffe Kiesby forsøger, at fritte børn for penge. Du skal også møde Oscar, som har startet sit helt eget firma og en tur med til Peru for, at teste hvad man kan få for 100 danske kroner.

11:40  

Junglebanden
Junglebanden

11:50  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

DR Ramasjang

09:10  

Molevitten
Molevitten Få et godt grin med Molevitten. Maskinen er endnu en gang landet i børnehaven, hvor friske unger sender sjove ting direkte til Hr. Skæg, Øvst, Silja og alle vennerne i Ramasjang. For hver ting de sender, får de en skør sketch retur.

09:20  

Monster Buster
Monster Buster Esther er rigtigt træt at sit dumme fantasi-monster, der har flagermusevinger og masser af øjne. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med klæd-ud-tøj og nogle seje flagermusevinger, og sammen buster de Esthers monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

09:40  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

09:50  

Postmand Per
Postmand Per Dukkefilm. Ajay og Per indgår et særligst væddemål, og imens dyster alle børnene om at slå hinandens rekorder.

10:10  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så møder Hr. Skæg et kækt lille dyr, som kan larme og synge med konsonanter.

10:40  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om dengang Hasle mistede sin hale.

11:05  

Postmand Per: Specialposttjenesten
Postmand Per: Specialposttjenesten

11:20  

Skæg med matematik (6)
Skæg med matematik (6) Hr. Skæg holder julefest, synger historien om 1 krone, konkurrerer i hækkeløb og besøger etagerne for Kaktus og Balloner samt Fodbolde og Glas i Det Lille Storcenter.

11:50  

Tuva fra Tarva
Tuva fra Tarva

DR1

12:00  

Antikduellen (9:30)
Antikduellen (9:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Margit Damgaard-Lauritzen fra Damgaard-Lauritzen Antik i Odense mod Ulrik Kemnitz fra Espergærde, som har sin butik på Kemnitz.dk. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Hørsholm og omegn. Sendt første gang 09.05.13

12:30  

Kender du typen 2013 (10)
Kender du typen 2013 (10) Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau skal gætte hvilken kendt dansker, der har et spritnyt køkken, men som aldrig har lært at lave mad. De besøger et hjem, hvor der er plads til tårnhøje hæle, helende krystaller og en globus indrettet som barskab. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 06.02.13

13:05  

Hammerslag (6)
Hammerslag (6) I aften er Hammerslag midt i Jylland. Vi starter få kilometer uden for Skive, hvor prisen på et gennemrenoveret nedlagt landbrug skal gættes. Herefter går turen mod Viborg, til bydelen Overlund. Her venter mæglerne en stor velbevaret villa fra 1970erne. Aftenens sidste prisgæt finder sted i Dollerup, lidt uden for Viborg. Her skal mæglerne finde prisen på en 100 år gammel romantisk villa - og det bliver svært! Se Hammerslag og gæt med! Sendt første gang 13.05.14

13:45  

Dommer John Deed (14:27)
Dommer John Deed (14:27) Jo Mills lader sig overtale til at være forsvarer for en mand, der har været på flugt i 16 år efter at være blevet anklaget for mordforsøg. Manden hævder, at fire politifolk trak en plastikpose ned over hans hoved og tvang ham til at skrive under på en tilståelse. Samtidig overvejer Jo, om hun skal adoptere den forældreløse Michael Hulsey, der er søn af en af hendes tidligere klienter.

DR2

12:20  

En bid af Californien (6:8)
En bid af Californien (6:8) Kira Åkerström-Kekkonen er kok, madblogger og Master Chef-vinder, hun er flyttet til San Francisco på USA's vestkyst og er gået i gang med at omsætte den inspiration, hun får overalt i byen, til nye og anderledes retter. Kira bruger de bedste lokale råvarer, hun kan finde, og ikke sjældent giver hun sin mad et nordisk tvist. I serien tipser hun om, hvordan man nemt i hverdagen kan leve sundere, og hun tilbereder både de enkle og de mere komplekse retter. I denne sjette episode går Kira latino! Hun vil nemlig tilberede latinamerikansk mad - men med en snert af Finland! Nordvision fra Finland.

13:45  

Dyr som alarmer (4:5)
Dyr som alarmer (4:5) Kan visse dyrearters adfærd hjælpe os med at forudsige naturkatastrofer og fortælle os om faren ved forurening? Levende væsner fra mikroorganismer til pattedyr har forskellige strategier for at kunne overleve på forurenet jord. Disse bio-indikatorer er værdifulde for forskerne for at opnå en større forståelse af, hvorfor og hvordan forurenende stoffer er farlige for mennesker og økosystemer. Forskerne bruger alt fra rotter til regnorme, edderkopper og bakterier, som takket være deres evne til at tilpasse sig genetisk, kan hjælpe forskerne med at finde et effektivt våben mod forurening - men især hvordan vi overlever den!

14:35  

Dyr som alarmer (5:5)
Dyr som alarmer (5:5) Kan visse dyrearters adfærd hjælpe os med at forudsige naturkatastrofer og fortælle os om faren ved forurening? Forskerne bruger også en mangfoldighed af levende organismer for at få en større viden om luftforureningen. Ligesom minearbejderne for mere end hundrede år siden sendte en kanariefugl ned i minen for at sikre sig mod giftige gasser, bruger forskerne i dag laver, mosser, rovfugle og kvæg i kampen mod luftforureningen.

DR3

12:00  

Videnskabsmagasinet: Dyr (4:10)
Videnskabsmagasinet: Dyr (4:10) Vi mennesker har stor påvirkning på dyreriget. Vi jager de truede dyr for at få deres stødtænder og horn, og vi kontrollerer, hvordan de avles i fangenskab. Men hvordan ville dyrene have det uden vores tilstedeværelse? Og hvad kan vi lære af dyrene? Joachim Brandt-Møller ser nærmere på dyr og menneskers indbyrdes forhold, og Petra undersøger, hvordan heste kan hjælpe unge mennesker med adfærds- og personlighedsforstyrrelser.

13:10  

Rookie Blue V (4:10)
Rookie Blue V (4:10) En mand findes myrdet på en trappeafsats i en skummel lejlighed. Hele holdet bliver sat på sagen, da mordet muligvis har forbindelse til bandemiljøet. Andy og Duncan får til opgave at holde et vågent øje med vidnet, men det bliver en sværere opgave, end de regner med.

13:50  

Rookie Blue V (5:10)
Rookie Blue V (5:10) Betjentene går undercover i forsøget på at opklare et ulovligt våbensalg. Dov synes, Chris opfører sig mærkeligt og frygter, der er noget galt. Andy må modvilligt blive hjemme fra aktionen, så hun kaster sig i stedet over en sag om en forsvunden person.

14:30  

PRINCESS DIARIES 2, THE: ROYAL ENGAGEMENT
PRINCESS DIARIES 2, THE: ROYAL ENGAGEMENT

DR K

12:35  

Solens mad
Solens mad Følg med på en rejse til italienske middelhavsøer, hvor mad, vin og de klassiske traditioner er i højsædet. I dette første program går turen til mafiabyen Corleone på Sicilien, hvor flere gårde i dag drives som kooperativer efter staten i 90erne konfiskerede dem - fra mafiaen. Nordvision fra Sverige.

13:05  

Taxa (9:56)
Taxa (9:56) Det er Nytårsaften - flere på centralen varmer op til stor romantik, og andre mærker ensomheden trykke. Andreas er ved at krakelere fuldstændigt af sorg - og ingen kan komme ham til hjælp. Mens Verner får rodet sig ud i et væld af problemer og ulovligheder, samtidig med han forsøger at overholde en vigtig aftale, kommer René bittert til at fortryde, at han er gået bag sin mors ryg, og Lotte tror hun er vidne til kærlighed ved første øjekast. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Birthe Neumann, Lars Knutzon, Jesper Langberg, Birgitte Federspiel, Preben Harris, Finn Storgaard, Mette Marckmann, Jacob Morild, Petrine Agger, Peter Jorde, Lars Ditlev Johansen, Rene Hansen, Pia Larsen og Søren Lenander. Manuskript: John Stefan Olsen, Peter Thorsboe og Stig Thorsboe. Instruktion: Ole Christian Madsen Foto: Bo Tengberg Scenografi: Kirsten Koch Musik: Jacob Groth

13:45  

Taxa (10:56)
Taxa (10:56) Da Lotte skal ud på en lang tur med en kunde, der opfører sig besynderligt, får hun en underlig mistanke - og hun beslutter at blande sig, fordi det handler om liv og død. Imens får Mike en velhavende, smuk kvinde som passager i nogle timer - hun har nogle ret specielle ønsker, og der er overraskelser i vente for dem begge. Verner får slynget nogle sandheder i hovedet af sin yngste datter, og René bliver afvist af både Stine og sin mor. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Søren Østergaard, Joy-Maria Frederiksen, Colin Campbell, Torben Jensen, Ann Eleonora Jørgensen, Claus Bue, Niels Vigild, Pernille Schrøder, Ulla Jessen, Tatiana Bondar og Tatiana Jerebtsoup. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Ole Christian Madsen. Foto: Bo Tengberg. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:30  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. en kendt dansk politiker, der blev udelukket af folketinget, pornoklubber, der blev nedlagt, en rationering, der forsvandt, Ingrid Bergman, der forargede USA, opera ved Rosenborg, og da danske og tyske soldater havde deres første større fælles øvelse. Redaktion: Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Torben Molsner.

DR Ultra

12:05  

Riisings flotte talkshow (2)
Riisings flotte talkshow (2) Efter sine mange år i børne-tv's tjeneste har Jacob Riising nu endelig fået mulighed for at komme i fokus med sit helt eget flotte talkshow. Den i øvrigt overordentligt flotte fyr vil her i sit ligeledes flotte studie hver uge præsentere kendte, flotte gæster for et stort børnepublikum og hjælpe sine trofaste seere ved at besvare de spørgsmål, der kan være så svære at stille. Denne uges gæster er sangerinden Nabiha og skuespilleren Alexandre Villaume, der bl.a. skal hjælpe Jacob med at forstå, hvorfor de begge absolut skal have navne, der er så svære at udtale.

12:45  

Tintin
Tintin Den sorte ø (1:2) Tintin kommer på sporet af en bande falskmøntnere. De er lige ved at slå ham ihjel - men heldigvis har de glemt at regne med Terry.

13:10  

Store Nørd
Store Nørd Kemi-signaler (10:15) Der er skumsøjler af lever og eksplosioner ved togvognen, når NØRDerne bruger kemi til at udvikle signaler. Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

13:30  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

14:00  

Unik 4:5
Unik 4:5 I UNIK kan du sammen med vært Sofie Linde møde de skøre, sjove, anderledes og enestående børn i Danmark. Annie er 9 år og dværg. UNIK besøger Annie for at finde ud af, hvordan hverdagen ser ud, når man er 1 meter høj, og Sofie giver Annie en kæmpe overraskelse.

14:20  

Uglen
Uglen Min ven uglen.

14:30  

Trio (10:10)
Trio (10:10) TRIO har løst alle koderne og fundet ud af, hvor skatten er. Chefen for skattejægerne tager kontrol over Lars. Men Nora og Simen vil ikke give sig, og en vild jagt ned over fjeldsiderne er i gang.

DR Ramasjang

12:05  

Sigurds Bjørnetime
Sigurds Bjørnetime Skønne skibe. Har du sejlet på en færge? Tror du, at Sigurd kan lave et skib af en skotøjsæske? Kan Bjørnen Bjørn lide at sejle? Manuskript og medvirkende: Sigurd Barrett. Dukkespillere. Gitte Melgaard og Karin Prosberg Hansen. Tilrettelæggelse: Finn Bentzen. Producer: Birgit Jensen.

12:35  

Elefantvask
Elefantvask "Fangedragter". Rebecca og Johanne mødes hver dag i Ramasjangs eget vaskeri "Elefantvask". Her klarer de dagens vasketøj med sang og fantasi, og ikke mindst med hjælp fra Elefanten og hans små venner Giraf, Soldat og Robot. Med Johanne Algren og Rebecca Bach-Lauritzen. Instruktion: Kalle Bjerkø

12:55  

Babar
Babar

13:05  

Bullerfnis (10:10)
Bullerfnis (10:10) Det handler om, hvem man er, om "Hvor er alle drømmene, vi drømte", og hvad er en klamphugger i denne sidste episode af Hans Kragh-Jacobsen og Ulla Rabens "Bullerfnis". Medvirkende: Buller: Hella Joof. Fnis: Peter Frödin. Manuskript: Hans Kragh-Jacobsen. Ide og Instruktion: Ulla Raben. Producer: Hanne Harbo.

13:30  

Kære Sebastian
Kære Sebastian En kæmpeskildpadde er stor og tung. I dag skal den vejes af Sebastian Klein.

13:55  

Ramajetterne
Ramajetterne Ramajetterne - Mus i lufthavnen Panikken spreder sig i Ramasjangs Lufthavn! En flok søde små mus er flyttet ind i strømskabet, og nu risikerer lufthavnen at stå uden strøm, hvis dyrene gnaver i ledningerne.

14:10  

F for får
F for får

14:20  

Fjeldgården i Trondhjem
Fjeldgården i Trondhjem Oda bor på en fjeldgård højt oppe i Norge sammen med sin far og mor, sine små søskende og sin farfar og farmor. Og selv om der ikke bor andre i nærheden, så er der mange spændende ting at gøre, og Oda er god til at finde på.

14:35  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse leger danseskole med Kylling og Ælling Medvirkende: Bamse: Søren Hauch-Fausbøll. Kylling: Brian Patterson. Ælling: Joan Bentsen. Manuskript: Elin Bing. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll. .

DR1

15:15  

Fader Brown (19)
Fader Brown (19) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

16:00  

Fader Brown (20)
Fader Brown (20) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

16:40  

Downton Abbey III (1:10)
Downton Abbey III (1:10) Foråret 1920. På godset Downton Abbey er forberedelserne til Mary og Matthews bryllup i fuld gang. Herskab og tjenestefolk gør sig klar til at modtage de mange gæster, deriblandt Coras mor fra New York. Men en chokerende nyhed truer idyllen. Robert erfarer, at han har sat næsten hele Coras formue over styr med en uheldig investering. Er familien nødt til at flytte fra Downton? Robert: Hugh Bonneville. Violet: Maggie Smith. Martha Levinson: Shirley MacLaine.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:30  

Bag om rygmærkerne
Bag om rygmærkerne I maj 2015 endte en samling af hundredvis af motorcykelbander i Texas i et skuddrama med ni døde, otte sårede og 170 anholdte. Pressen kastede sig frådende over historien om den sanseløse vold mellem rivaliserende bander i USA's farligste subkultur, mens mange af medlemmerne rasede over politiforfølgelse og pressens enøjethed. Det har fået en af de mest lukkede bander 'The Mongol Nation' til omsider at lukke offentligheden, her Lisa Ling, ind for at fortælle, hvordan livet i virkeligheden forgår i en af rygmærkebanderne.

16:10  

Jamies mad på 15 minutter (13)
Jamies mad på 15 minutter (13) Kan man lave to retter lækker mad på 30 minutter? Ja. sagtens, siger Jamie Oliver, der her viser, at det ikke handler om at gå på kompromis med kvaliteten, men om at være organiseret, arbejde hurtigt og kende nogle fiffige genveje og smarte tricks.

16:35  

Jamies mad på 15 minutter (14)
Jamies mad på 15 minutter (14) Kan man lave to retter lækker mad på 30 minutter? Ja. sagtens, siger Jamie Oliver, der her viser, at det ikke handler om at gå på kompromis med kvaliteten, men om at være organiseret, arbejde hurtigt og kende nogle fiffige genveje og smarte tricks.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen DR2s globale magasin DR2 Dagen går i dybden med nyheder, tendenser og kultur fra hele verden. Værter: Lene Johansen og Søren Bendixen.

DR3

16:15  

Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (3:10)
Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (3:10) 10 mænd har meldt sig til en ekstrem udfordring. De skal se, hvem der kan klare sig længst i Vancover Islands natur alene. Vinderen modtager en præmie på 500.000 dollars. Men allerede efter fire dage i vildmarken hober problemerne sig op. Flere af mændene føler sig ekstremt isolerede, én deltager mister sit vigtigste redskab og en anden kommer skræmmende tæt på et rovdyr.

16:55  

Flodmonstre V (1:6)
Flodmonstre V (1:6) Ekstremfiskeren Jeremy Wade rejser til Mellemamerikas regnskov i jagten på frygtindgydende ferskvandsfisk med menneskeliv på samvittigheden. Her tager han til Nicaragua, hvor han vil forsøge at finde frem til en fisk, der efter sigende slår fiskere bevidstløse for herefter at vippe dem overbord.

17:40  

Spørg mig om alt (2:8)
Spørg mig om alt (2:8) Hvad hvis du kunne spørge en kvinde, som har taget stoffer, siden hun var teenager, om alt, og hun skulle svare på ALLE spørgsmål uden filter? Aftenens hovedperson har erfaring i alle slags stoffer og er i dag på lægeordineret metadon. Hun har sagt ja til at stille op LIVE på DR3. Her vil hun fortælle sin historie og stå ansigt til ansigt med de spørgsmål, du sidder med derhjemme.

DR K

15:00  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal fra 1998 med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. tyske soldater og britiske statsborgere, klude, der bliver til vat, en prins, der pavestolt inspicerer sit land nedefra, om kongeligt guld og elfenben, kongelige perler, krystaller og ædelstene, tilmed i farver, om sporvognens fremtid, om Carlsen, der altid var go', om østtyskere, der stormer en vesttysk ambassade, om en kendt dansk politiker på kanten af sin karriere, og om fodbold og litteratur. Sendt første gang 1998

15:30  

Wehrmacht - Hitlers hær (5:5)
Wehrmacht - Hitlers hær (5:5) Efter de allieredes landgang i Normandiet i juni 1944, og Den røde Hærs hastige fremmarch på østfronten, er Wehrmacht i defensiven overalt. Hitler kræver kamp til sidste blodsdråbe, og propagandaminister Göbbels lover nye mirakelvåben og en opblomstring af tysk kultur, men de fleste militærfolk er klar over, at situationen er håbløs. Alligevel presser feltmarskaller som Ferdinand Schörner og Walter Model sig selv og ikke mindst deres folk til det yderste. Gamle mænd og unge drenge bliver indkaldt. Desertører bliver hængt i nærmeste lygtepæl. Mange menneskeliv kunne have været reddet, hvis generalerne havde sagt stop. Krigens sidste ti måneder koster lige så mange ofre som de første fem krigsår. Alene fra januar til maj 1945 mister 1,2 millioner tyske soldater livet. Men den militære kodeks i Wehrmacht fordrer, at man enten sejrer eller går under - og tyskerne fik aldrig valget.

16:20  

Verdenshistorien (4:8)
Verdenshistorien (4:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag

17:15  

Verdenshistorien (5:8)
Verdenshistorien (5:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag

DR Ultra

15:00  

Osman og Jeppe I (10)
Osman og Jeppe I (10) Børnecomedy om de to skæve gutter Osman og Jeppe og deres daglige skolegang. Med bl.a. Esben Pretzmann, Peder T. Pedersen og Brian Lykke. Instruktion: Peter Molde-Amelung. Manus: Rune Schjøtt og Jannik Tai Mosholt.

15:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

15:25  

Nina Patalo
Nina Patalo Stenalder-forvandlingen.

15:35  

Lovens vogtere
Lovens vogtere Angstens symmetri.

15:55  

Junglebanden
Junglebanden

16:05  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:40  

Nina Patalo
Nina Patalo

16:50  

Adventure Time
Adventure Time

17:10  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:35  

Sam & Cat
Sam & Cat Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

DR Ramasjang

15:05  

Naturpatruljen
Naturpatruljen Martin og Ketil tager i skoven med en vippefælde for at se på istidsspor, ugler og mus. Dr. Pjuskebusk forklarer, hvorfor gråspurven tager bad i snavset sand på jorden. Tilrettelæggelse: Sebastian Klein, Martin Keller og Ketil Teisen. Producer: Lars Ostenfeld.

15:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at ørentvister kravler ind i dit øre? Tag med Lille Nørd på ørentvist-jagt, og se hvorfor Katrine vil skrumpe Anders i sin magi-maskine. Leg med Lille Nørd på dr.dk/oline

16:00  

Jungletrommer
Jungletrommer Aber.

16:05  

Jungletrommer
Jungletrommer Bier

16:10  

Smølferne
Smølferne

16:35  

Chuggington
Chuggington

16:45  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

17:00  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang Vi roder og hamrer. Vi larmer og griner. Kom udenfor og ha' det sjovt med os i Hej Ramasjang. Motor Mille og Silja vil hygge i dag og laver fem flade flødeboller på et fladt flødebollefad.

17:01  

Onkel Reje og børnenes brevkasse
Onkel Reje og børnenes brevkasse Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

17:15  

Det mindste kongerige i verden (1)
Det mindste kongerige i verden (1) Cirkus I Det mindste kongerige i verden har troldmanden Pokus og Kongen travlt med at lære Prinsesse Krinoline alt, hun skal lære, for at blive en god dronning. Det kan godt være lidt kedeligt, men da Krinoline pludseligt møder Trylle Torben, som mangler sit cirkus, sker der endelig noget spændende.

17:35  

Cirkeline
Cirkeline Sofus på flyvetur. I dag er det dragevejr! Men da Sofus holder fast i dragesnoren, flyver han væk! Pludselig havner han nede i vandet, hvor han mø- der én, der synger: "Bim, Bam, Busse, jeg er en haletudse!" , og det er en rigtig god sang!

17:45  

Cirkeline
Cirkeline Frederik henter Cirkeline, da han kan høre nogen stå og synge i badeværelset. Det er Alfredo - han er italiensk skuespiller, operasanger og tryllemus! Og han fortæller, at han slet ikke er bange for katte, men det tror Frederik ikke på!

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit har Gitte og Ole fra York Auktion store problemer med dankort-terminalen inden auktionsstart. Jan Helmer fra Svendborg auktionerne håber på spændende fund, når han åbner dørene for indleveringer. Og på Vilhelmsborg skyder hesteavlsorganisationen Dansk Varmblod deres eliteføl-auktion i gang og det bliver en dag med store overraskelser. Sendt første gang 07.04.14

18:30  

TV AVISEN med Sporten og Vejret
TV AVISEN med Sporten og Vejret

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

20:00  

X Factor
X Factor X Factor træder ind i den nervepirrende fase. Dommerne skal træffe nogle hårde valg, når de skal finde de tre deltagere fra hver kategori, der næste fredag skal stå i de store liveshows. Deltagerne har kun én sidste chance for at vise, at de fortjener en plads videre, så alt er på spil. Hvem, der slipper gennem nåleøjet, og hvem der må sige farvel på målstregen, finder vi ud af i aften, når X Factor tager på den afgørende bootcamp.

DR2

18:30  

Indefra med Anders Agger - Gæstearbejder
Indefra med Anders Agger - Gæstearbejder Anders Agger følger et ældre tyrkisk ægtepar, der for 43 år siden kom til Aarhus som nogle af de første gæstearbejdere. Nu vil de gerne hjem til Tyrkiet for at blive gamle - men det indebærer, at de må efterlade børn, børnebørn og oldebørn i Danmark. Den danske stat hjælper ægteparret økonomisk og praktisk med den mulige repatriering. Men det er en svær, følelsesmæssig beslutning - fanget, som familien er: Mellem Tyrkiet og Danmark. Sendt første gang 20.10.14

19:15  

Historien om Politiets Efterretningstjeneste (1:3)
Historien om Politiets Efterretningstjeneste (1:3) Arne Nielsen var chef for politiets efterretningstjeneste i 1960'erne. Det var et af Danmarks mest krævende job - midt i den kolde krig. Men i 1968 fik Arne Nielsen en ordre fra regeringen, som var en bombe under hans arbejde. Han skulle destruere store dele af det hemmelige arkiv, hvor PET registrerede danske statsborgeres politiske virksomhed. For danskerne ville ikke overvåges. Men i dag er der opstået alvorlig mistanke om, at Arne Nielsen gik meget langt for at omgå regeringens ordre. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard. Sendt første gang 30.09.07

20:00  

A Thousand Times Good Night
A Thousand Times Good Night Rebecca er en af verdens førende krigsfotografer. Hun brænder intenst for sit job, men hendes mand og døtre lever i konstant frygt, når hun er på rejse. Da Rebeccas seneste opgave er tæt ved at koste hende livet, får hendes mand nok. Han stiller Rebecca et ultimatum. Hun må vælge mellem familien eller jobbet. Rebecca: Juliette Binoche. Marcus: Nikolaj Coster-Waldau. Steph: Lauryn Canny. Instruktion: Erik Poppe.

DR3

18:10  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

18:55  

Håndbold: IK Sävehof-FC Midtjylland (k), direkte
Håndbold: IK Sävehof-FC Midtjylland (k), direkte

20:30  

Mayday: flykatastrofer XIII (3:10)
Mayday: flykatastrofer XIII (3:10) Den 10. januar 2000: Crossair fly 498 letter fra Zürich lufthavn i Schweiz med kurs mod Dresden i Tyskland. Men efter blot to minutter i luften styrter flyet ned, og alle 10 personer ombord bliver dræbt. Efterforskningen af ulykken har påvist piloterne ikke var ordentligt gearet til at foretage flyvningen.

DR K

18:05  

Sommer (14:20)
Sommer (14:20) Jakob holder sig stadig for sig selv i sommerhuset, men bliver involveret i sagen med Majbritt, som nu er indlagt på en lukket afdeling, hvor hun trives dårligt - og Jakobs indblanding får konsekvenser på flere fronter. Milles soldaterbog er udkommet og skal præsenteres på den årlige bogmesse. Og så gør Lærke, hvad hun kan for at komme i kontakt med Kasper, hvilket resulterer i, at hun svigter en vigtig aftale med Lotte. Medvirkende: Jakob Sommer: Lars Ranthe. Mille Kaiser: Marie Louise Wille. Lærke Kaiser: Cecilie Bøcker Rosling. Christian Sommer: Jesper Langberg. Sophia Sommer: Lisbet Dahl. Adam Sommer: Mikael Birkkjær. Anna Krogh Møller: Camilla Bendix. Endvidere: Caroline Dahl, Charlotte Munksgaard, Thomas Levin, Carsten Bjørnlund, Tilde Maja B. Frederiksen, Cyron Melville, Niels Vigild, Claus Riis Østergaard, Susan A. Olsen, Nanna Møller, Jacob Morild, Thomas Bendixen og Bolette Schrøder. Manuskript: Dunja Gry Jensen og Tobias Lindholm. Instruktion: Jannik Johansen. Foto: Eric Kress, dff. Scenografi: Anja Wessel og Anne Mette Bo Drivsholm. Musik: Halfdan E. og Lars Daniel Terkelsen.

19:00  

En by i provinsen (4:17)
En by i provinsen (4:17) Fjerde afsnit af Leif Panduros krimiserie med Jens Okking, Henning Moritzen og en lang række af landets mest populære skuespillere i øvrigt. Og Danmarks muligvis bedste tv-intro af Fuzzy. Sendt første gang 1977

19:55  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

20:00  

En by i provinsen (5:17)
En by i provinsen (5:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1977

20:50  

Beatles Forever: Yesterday
Beatles Forever: Yesterday Guitaristen Søren Bødker Madsen, sangerinden Karoline Gro Budtz og Per Wium som er ekspert i Beatlesmusik analyserer og fortolker i hvert afsnit en ny udødelig Beatles-sang

DR Ultra

18:00  

Fanboy og Chum Chum
Fanboy og Chum Chum Tegnefilm med dansk tale.

18:10  

Pubertetsguiden (5)
Pubertetsguiden (5) Hvordan er det at være rigtige kærester, og hvad sker der med kroppen, når man bliver forelsket. Det får du svar på i Pubertetsguiden, hvor Emilie også fortæller om, hvad der sker med drenges tissemænd i puberteten.

18:30  

Nikolines Quiz - Pinligheder
Nikolines Quiz - Pinligheder I Nicolines Quiz om pinligheder skal Signe og Anna dyste mod Otto og Ingrid i tre spændende og sjove runder. Hvem vinder og går hjem med den ultimative præmie? Se med og hør deltagernes pinlige historier og bliv samtidig klogere på hvad man skal gøre hvis man kommer til at gøre eller sige noget pinligt.

18:45  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

19:00  

Asfalt (5)
Asfalt (5) Marius skal til tandlæge for at få bøjle på. Hvordan bliver det for Marius at se sig selv med togskinner?

19:10  

101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag
101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag Hvad gør man, når ens forældre er sygt pinlige? Er det en god ide at lave propellen, når man tungekysser? Og er mode overvurderet? Det - og meget andet vigtigt - får du svaret på i dag.

19:30  

Bjørnen
Bjørnen Et storslående eventyr om bjørneungen Youk, som lever lykkeligt med sin mor i de majestætiske bjerge, da tragedien sker. Et stenskred dræber moderen, og Youk må klare sig selv. Han møder en gigantisk skamskudt grizzlybjørn, som først ikke vil vide af Youk, men da de hører ekkoet af geværskud og hundeglam, flygter de, og deres venskab begynder og fordybes senere. Et venskab både til hinanden og til livet, så stærkt at det kan besejre døden.

DR Ramasjang

18:00  

Musen Tip
Musen Tip Jodys yndlingslegetøj.

18:05  

F for får
F for får

18:20  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Til tiden.

18:30  

Kanonkongen Freja 4:8
Kanonkongen Freja 4:8 Asger har fødselsdag, men der er ingen fest. For Asgers mor vil ikke have at Asger får slik og sukker. Og når der ikke er søde sager til en fødselsdagsfest, er der ingen der gider komme. Heldigvis har Freja en ide. De kan bare holde fødselsdagfest hjemme hos hende. Der må man nemlig gerne spise slik. De to venner beslutter at holde en udklædnings-fødselsdagsfest og inviterer hele kvarterets unger. Det bliver en fantastisk fest indtil Freja kommer til at sige noget til Asger, der ikke er helt rigtigt. Og pludselig vakler venskabet mellem de to. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

18:50  

Drengen de kaldte kylling (1:5)
Drengen de kaldte kylling (1:5) Lille Willy - også kaldet Kylling - forsøger at komme sin vand- og pigeskræk til livs. Medvirkende: Martin Brygmann, Sidse Babett Knudsen m.fl. Manuskript: Per Nielsen. Instruktion: Natasha Arthy.

19:00  

Musen Tip
Musen Tip Jeg kan ikke døje gode manerer!

19:05  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

19:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Robot-kaos.

19:25  

Gæt med Emil
Gæt med Emil

19:30  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh bliver skadet og bliver passet af bonden.

19:40  

Bing
Bing Den lille kanin Bing er opfindsom, kærlig og meget nysgerrig - præcis som alle andre tre-årige! Men det er ikke altid nemt at klare hverdagens mange små udfordringer, når man er en lille kanin - heldigvis har han Flop, der altid er klar med en hjælpende hånd og et godt råd, så Bing lærer nye, spændende ting hver eneste dag - det er nemlig en Bing-ting!

19:50  

Godnathistorier
Godnathistorier Det er blevet aften i Ramasjang og tid til at sige tak for i dag. Men før vi slukker lyset og siger godnat, er der lige tid til en rigtig go' godnathistorie. Mille Gori læser op af Villads fra Valby i 0.V.

20:00  

Godnat - Ramasjang
Godnat - Ramasjang

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Vores vejr
Vores vejr

21:25  

Fredagsfilm: The Proposal
Fredagsfilm: The Proposal Canadieren Margaret står over for at blive udvist til sit hjemland fra USA, hvor hun bor og arbejder. For at få lov til at blive i USA erklærer hun, at hun er forlovet med sin hårdt prøvede assistent, Andrew. Margaret har været på nakken af Andrew i årevis. Alligevel går han med på legen - men ikke uden betingelser. Margaret: Sandra Bullock. Andrew: Ryan Reynolds. Grace: Mary Steenburgen. Instruktion: Anne Fletcher.

23:05  

The Perfect Man
The Perfect Man Teenageren Holly er træt af at skulle flytte, hver gang hendes mor, Jean, bliver droppet af en fyr. I desperation opfinder Holly den perfekte mand til Jean. En hemmelig beundrer, der sender hende blomster og kærlige e-mails. Jean hopper på limpinden, men hvor længe kan Holly holde det lille svindelnummer gående? Holly: Hilary Duff. Jean: Heather Locklear. Ben: Chris Noth. Instruktion: Mark Rosman.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

23:50  

Bedrag
Bedrag Den unge FBI-aspirant Eric O'Neill får til opgave at holde øje med den erfarne agent Robert Hanssen. Først er han ikke klar over opgavens vigtighed, men snart konfronteres han med den virkelige grund til den uventede forfremmelse. Hanssen er under mistanke for i årevis at have lækket ekstremt følsomme oplysninger til Sovjet og siden Rusland. Og det er O'Neills job at lokke den forræderiske dobbeltagent ud af skjulet. Eric O'Neill: Ryan Phillipe. Robert Hanssen: Chris Cooper. Kate Burroghs: Laura Linney. Instruktion: Billy Ray.

DR3

21:10  

School of Rock
School of Rock

22:50  

Afsporet
Afsporet Familiefaderen og reklamemanden Charles er vej på arbejde, da han i toget møder den smukke Lucinda. Det bliver ikke sidste gang, de to mødes, og en aften ender de på et hotelværelse. Det ligner det perfekte sidespring, men da en brutal voldsmand bryder ind på værelset, bliver det i stedet begyndelsen på et mareridt, der vender op og ned på Charles' tilværelse. Charles Schine: Clive Owen. Lucinda Harris: Jennifer Aniston. Philippe LaRoche: Vincent Cassel. Instruktion: Mikael Håfström.

DR K

21:00  

Min bedste fjende
Min bedste fjende Da 2. verdenskrig bryder ud, ender vennerne Victor og Rudi på hver deres side. Jøden Victor sendes i kz-lejr, mens Rudi gør karriere som SS-officer. De to mødes igen, da Victor indkaldes til forhør. Efter et flystyrt ifører Victor sig Rudis uniform. Pludselig er rollerne byttet om. For da den tyske hær dukker op, bilder Victor dem ind, at det er ham, der er officer - og Rudi, der er kz-fange... Victor: Moritz Bleibtreu. Rudi: Georg Friedrich. Lena: Ursula Strauss. Instruktion: Wolfgang Murnberger.

22:40  

Jud Süss - I ondskabens tjeneste
Jud Süss - I ondskabens tjeneste Den tyske propagandaminister Joseph Goebbels overtaler i 1939 den unge skuespiller Ferdinand Marian til at påtage sig hovedrollen i den antisemitiske propagandafilm 'Jøden Süss'. Filmen bliver en enorm succes, og først for sent går det op for Marian, at filmen vil komme til at ødelægge både hans liv og karriere. Ferdinand Marian: Tobias Moretti. Anna Marian: Martina Gedeck. Joseph Goebbels: Moritz Bleibtreu. Instruktion: Oskar Roehler.

DR Ultra

21:00  

Thor - legenden fra Valhalla
Thor - legenden fra Valhalla Rygtet går om den unge landsbysmed Thor, at han skulle være søn af selveste Odin, gudernes konge. En dag falder den magiske hammer Mjølner ned fra himlen, og Thor får brug for det magtfulde våben, da Tryms kæmper bortfører hans veninde Eda. Thi kidnapningen er bestilt af underverdenens dronning, Hel, hvis djævelske planer kan betyde enden på såvel guder som mennesker.

22:30  

Godnat - Ultra
Godnat - Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:40  

Kommissæren og havet: Den mørke engel
Kommissæren og havet: Den mørke engel Robert Andersson er kriminalkommissær på den svenske ø Gotland, hvor han bor med sin danske kone. Den stort anlagte indvielse af den nye kongreshal i hovedbyen Visby får dødelig udgang. Efter festen findes arkitekten bag hallen nemlig myrdet med gift. Der er ikke mangel på mistænkte, for den kendte arkitekt var en egoistisk mand med temmelig komplicerede familieforhold. Robert Andersson: Walter Sittler. Line: Paprika Steen. Emma Winarve: Frida Hallgren. Instruktion: Marcus Weiler.

02:10  

To Die For
To Die For Suzanne Stone drømmer om at blive tv-stjerne. Talent har hun intet af, men til gengæld har hun udseendet med sig. Hun charmerer sig til et job som vejrpige på den lokale tv-station og gifter sig med den flotte Larry. Larry viser sig desværre at være lidt af en dødbider, og da han tilmed lufter tanken om at få børn, indser Suzanne, at han står i vejen for hendes karrieredrømme. Men den slags er der råd for... Suzanne Stone: Nicole Kidman. Larry Maretto: Matt Dillon. Jimmy: Joaquin Phoenix. Instruktion: Gus Van Sant.

03:55  

Bergerac: Farlige familieforhold
Bergerac: Farlige familieforhold Henry Bernard, Jerseys mest nærige millionær, bliver indlagt på hospitalet med et alvorligt tilfælde af madforgiftning. Hans søn Philip frygter, at Henrys husholderske har forsøgt at forgive ham for at få fingre i hans penge - og at hun vil prøve igen. Bergerac er skeptisk, men lover at kigge nærmere på sagen.

DR2

01:35  

60 Minutes
60 Minutes

02:20  

Blod i mobilen
Blod i mobilen Dansk dokumentar fra 2010 Når vi køber mobiltelefoner finansierer vi krig i Congo Vi elsker vores mobiltelefoner. Og aldrig har det været så mange modeller at vælge mellem. Men produktionen af mobiltelefoner har en blodig bagside. Mange af de mineraler, som er nødvendige for at kunne producere mobiltelefoner, kommer fra Den Demokratiske Republik Congo (DRC). Den vestlige verdens indkøb af disse såkaldte konfliktmineraler finansierer en borgerkrig, der har kostet over 5 millioner mennesker livet. Filminstruktør Frank Poulsen rejser med livet som indsats til DR Congo for med egne øjne at se mineindustrien. Han får adgang til Congo's største tin-mine, som skiftevis kontrolleres af forskellige væbnede grupper, og hvor børn arbejder i dagevis i snævre minegange for at grave de mineraler ud, som ender i vores mobiltelefoner. Frank Poulsen kæmper derefter i lang tid med at få lov til at snakke med Nokia, verdens største producent af mobiltelefoner. Frank Poulsen vil have en garanti fra Nokia for at de ikke køber konfliktmineraler og dermed er med til at holde borgerkrigen i Congo i gang. Den garanti kan Nokia ikke give ham.

03:40  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

01:10  

Total Recall - Sidste udkald
Total Recall - Sidste udkald Douglas Quaid bestiller en drømmeferie som hemmelig agent på Mars, hvor han sammen med oprørshæren skal kæmpe mod diktatoren Cohaagen, men pludselig forsøger hans nærmeste at slå ham ihjel. Det bliver svært for den arme bygningsarbejder at skelne drøm fra virkelighed, men endnu sværere at holde sig i live. Douglas Quaid: Arnold Schwarzenegger. Melina: Rachel Ticotin. Lori Quaid: Sharon Stone. Instruktion: Paul Verhoeven.

03:00  

Stress af med DR3 - Ansigtsmassage og Bevægelse
Stress af med DR3 - Ansigtsmassage og Bevægelse Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Nora vise dig, hvordan hun lægger makeup og ordner hår, og Jeppe vil igennem bevægelse give dig en følelse af frihed.

03:30  

Stress af med DR3 - Lydhealing og Åndedræt
Stress af med DR3 - Lydhealing og Åndedræt Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Louise få dig til at slappe af med lyde, og Jakob viser dig, hvordan du laver vekselåndedræt.

DR K

00:35  

Den forbudte by
Den forbudte by I det 10. århundrede vender Tangdynastiets kejser uventet hjem sammen med sin yngste søn for at tilbringe nogle helligdage sammen med familien. Men der foregår sære ting ved hoffet. Og da de frygtelige hemmeligheder bliver afsløret, får det grusomme følger. Kejseren: Chow Yun-Fat. Kejserinden: Gong Li. Prins Jai: Chou Jay. Instruktør: Zhang Yimou.

02:25  

Sex og musik (2:4)
Sex og musik (2:4) "Fra dominerede til dominerende" Fransk dokumentarserie fra 2014. Fra 1950'erne og til nu er antallet af hitlistesange, der handler om sex, steget fra 3 til 92 procent! Men er det sangene, der har ændret seksualmoralen, eller er det den frigjorte seksulle adfærd, der har påvirket musikken? Fra Janis Joplin til Patti Smith, Madonna og Beyonce har kvinderne formået at frigøre sig og sætte sig selv i centrum. Har kvindelige sangere i virkeligheden gjort mere for kvindernes ligestilling end Simone de Beauvoir?

03:15  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (18:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (18:35) "1943 - Polen og Rusland" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe - Travels Through the Twentieth Century) Lilly Steinmüller var en af de tyske kolonister, som Himmler havde sendt til det østlige Polen for at opbygge et tysk idealsamfund. Først var jøderne dog blevet dræbt, og polakkerne jaget ud af området. Hvor kom Lilly fra, og hvad skete der med hende og de andre såkaldte kolonister, da russerne kom to år efter?

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1209010324