dkby
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 6. februar 2016

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 6. februar 2016

DR1

00:55  

Kommissæren og havet: Den døende dandy
Kommissæren og havet: Den døende dandy Robert Andersson er kriminalkommissær på den svenske ø Gotland, hvor han bor med sin danske kone. Kunsthandleren Egon Wallin findes myrdet i sit galleri. Om halsen har han et maleri, som er blevet stjålet fra et lokalt museum, og i galleriets arkiv er der flere stjålne malerier. Wallin er tydeligvis indblandet i ulovlig handel med kunst, men er det derfor, han er blevet slået ihjel? Robert Andersson: Walter Sittler. Line: Paprika Steen. Emma Winarve: Frida Hallgren. Instruktion: Marcus Weiler.

02:25  

For rigets sikkerhed
For rigets sikkerhed Først ses et parlamentsmedlem i færd med at forlade en callgirl, og kort tid efter modtager hun en diplomat fra et østland. Journalisten Nick Mullen aner en spionagehistorie, men hvad er egentlig sammenhængen? Nick Mullen: Gabriel Byrne. Nina Beckman: Greta Scacchi. Vernon Bayliss: Denholm Elliott. Instruktion: David Drury.

03:55  

Bergerac: Havets kostbare skatte
Bergerac: Havets kostbare skatte Bergeracs kæreste Francine er guide på en turistbåd, da to lig dukker op af havets dyb - skelettet af en tysk Luftwaffe-pilot og liget af en dykker. Dykkeren er blevet myrdet - måske fordi han var ved at gøre et kostbart fund, som andre ville have fingrene i? Hvilke skatte skjuler havet? Bergerac står til søs for at finde svaret.

04:45  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:25  

Frilandshaven (8:8)
Frilandshaven (8:8) Nutidsbed og honninghøst Jørgen Skouboe har fremstillet sin helt egen honningpresser, hvormed han laver sin første håndrørte pollenhonning. Anne Hjernøe bruger honningen i en jordbærkoldskålsis. Derudover står udekøkkenets menu på lynsteg tun med edamame bønner og friske krydderurter fra nutidsbedet. Sendt første gang 05.07.09

05:55  

Naturtid (10:20)
Naturtid (10:20) Skovfoged Jens Erik Nielsen tager os med rundt på Livø. Den lille ø i Limfjorden var i mere end 50 år det danske svar på den amerikanske fængsels ø Alcatraz ud for San Francisco. Her arbejdede 120 åndssvage og kriminelle med landbrug og skovbrug. I dag er de væk, men sporene efter de indsatte kan stadig ses i landskabet. På Livø findes noget af Danmarks mest artsrige natur - blandt andet en helt unik egeskov hvor øens kvæg får lov at pleje skovbunden. Tilrettelæggelse: Anders Roholt

06:55  

Vagn i København (4:6)
Vagn i København (4:6) Se København fra en helt ny vinkel - fra vandet. Mød familien, der tilbringer hver sommer på kun 12 kvm. Mød Lars Hansen, der hævede den kæntrede Skarø-Drejø færge og nu bygger den om til husbåd. Og oplev et rigtigt fiskermiljø - et stenkast fra Rådhuspladsen. Tilrettelæggelse: Vagn Olsen og Anton Gammelgaard. Sendt første gang 20.09.94

07:30  

Det vilde Australien (3:5)
Det vilde Australien (3:5) Vombatter er pungdyr, der bliver op til en meter lange og går på alle fire ben. De lever i tørre ørkenområder og tilbringer tilsyneladende det meste af deres tid med at sove. Men man skal ikke tage fejl. De er i virkeligheden mestre i at overleve og gemme energien til at kunne klare varmen. De deler de ikke særligt indbydende omgivelser med giftige bulldogmyrer, farvestrålende papegøjer og omstrejfende dingoer.

08:20  

Venner for livet
Venner for livet Det mest almindelige forhold mellem forskellige arter er enten at være rovdyr eller byttedyr. Men der findes en lang række eksempler på ikke-voldelige forhold, der er en del af en nødvendig symbiose mellem forskellige arter, planter og bakterier.

DR2

01:40  

60 Minutes
60 Minutes

02:25  

Krysters Kartel (9:10)
Krysters Kartel (9:10) Med bl.a. fodboldgutter, parterapi og Parløb, hvor Lasse og Charlotte er så trætte af at have vennerne Thomas og Annemette boende, at de er parat til sparke dem ud. I reportageserien "40 år og single" er Lennarts nye kæreste Iben med hjemme hos Lennarts mor, mens Astrid er på date med en selvoptaget musiklærer. Med Brian Lykke, Laura Kvist, Troels Malling, Christine Exner. Instruktion: Jesper Rofelt

02:55  

Krysters Kartel - Bryllup Special
Krysters Kartel - Bryllup Special Johnny og Simone skal giftes og vennerne Sanny og Jeff hjælper med forberedelserne til festen, som skal foregå på Grotten. Det er dog forberedelser, som sætter Johnny og Simones forhold på en alvorlig prøve. Også Sanny og Jeff oplever tilværelsens mere dystre sider i en uge, som byder på både 'ups and downs'. Med Brian Lykke, Laura Kvist, Troels Malling, Christine Exner. Instruktion: Jesper Rofelt. Sendt første gang 18.05.11

03:25  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

DR2 Morgen
DR2 Morgen DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder hver halve time, aktualitet, perspektiv, debat og baggrund.

08:30  

DR2 Morgen (G)
DR2 Morgen (G) DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

DR3

00:05  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

00:55  

Frozen
Frozen En normal dag på pisterne udvikler sig til et sandt mareridt for tre snowboardere, da de strander i en stolelift lige før deres sidste tur ned af bjerget. Da skipatruljen slukker alt lyset i området og kører bort, står det klart for dem, at de er blevet efterladt dinglende i den iskolde luft. Snart sætter nedkøling og forfrysninger ind, og de tre venner tvinges til at tage desperate midler i brug. Dan Walker: Kevin Zegers. Joe Lynch: Shawn Ashmore. Parker O'Neill: Emma Bell. Instruktion: Adam Green.

02:30  

Stress af med DR3 - Åndedræt
Stress af med DR3 - Åndedræt Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jakob få dit åndedræt helt i dybden.

03:00  

Stress af med DR3 - Bevægelse
Stress af med DR3 - Bevægelse Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jeppe lære dig, hvordan du kan stresse af ved at balancere.

03:30  

Stress af med DR3 - Ansigtsmassage og Bevægelse
Stress af med DR3 - Ansigtsmassage og Bevægelse Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Nora vise dig, hvordan hun lægger makeup og ordner hår, og Jeppe vil igennem bevægelse give dig en følelse af frihed.

04:00  

Stress af med DR3 - Lydhealing og Åndedræt
Stress af med DR3 - Lydhealing og Åndedræt Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Louise få dig til at slappe af med lyde, og Jakob viser dig, hvordan du laver vekselåndedræt.

04:55  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

07:00  

Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans
Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette program skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi 'dancehall' med Louise og Barthelot. Dernæst lærer Marvelous Mosell os, hans bedste disko-dansetrin. Afslutningsvis vil Simone lære dig en hiphop dans, sammen med hendes venner Mark og Esben.

07:30  

Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave
Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først skal vi have trænet vores 'guns' af Behruz, dernæst er Line klar med træning, der er velegnet til gravide, og til sidst har vi Selinas træning for at få den flade mave.

DR K

01:15  

Modeugen NU: Catwalk
Modeugen NU: Catwalk Catwalk fra Copenhagen Fashion Weeks modeuge. Efterår.

02:35  

Chopin reddede mit liv
Chopin reddede mit liv Kan musik virke helbredende? Chopins knap ti minutter lange ballade nr. 1 er ekstrem svær at spille og kræver stor teknisk dygtighed. Den unge japanske pige Momoka mener, at det lille musikstykke har hjulpet hende over et traume efter et altødelæggende jordskælv, mens den skotske musikstuderende Paul, der er ved at komme sig over sin femte hjerneoperation, tilskriver Chopin, at han har genvundet sin hukommelse.

03:30  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (11:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (11:35) "1933 - Rusland" Hollandsk dokumentarserie fra 2007 (In Europe -Travels through the Twentieth Century) Den hollandske forfatter og journalist Geert Mak fortæller denne gang historien om Pavel, der under Stalins tvangskollektiviseringer af landbruget angav sin egen far og blev sovjetisk helt. Helt op til 1980'erne besøgte den ene skoleudflugt efter den anden Pavels fødelandsby.

04:05  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (12:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (12:35) "1936 - Spanien" Hollandsk dokumentarserie fra 2007 (In Europe -Travels through the Twentieth Century) Der går stadig en usynlig mur ned gennem Spanien, der deler landet mellem de to stridende parter i borgerkrigen, der hærgede fra 1936-1939. Efter den fascistiske diktator, Francos, død i 1975, forsøgte man fra officiel side at lægge låg over fortiden. Uden held. Den dag i dag ved enhver landsbybeboer med respekt for sig selv, hvis side naboen støttede under krigen.

04:40  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

04:45  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2. og på DRK ledsages den nu af malerier af Torbjørn Olsen. www.dr.dk/morgenandagten

08:25  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. en forsvarsminister, der giver en borgmester uniform på, om kvindelige sporvognskonduktører, om en ny tv-station, om snaps på sengekanten til ældre, om Brøndbys vej til det danske fordboldmesterskab, om et dansk kapitel, der sluttes tæt ved Nordpolen, om fast radioforbindelse mellem København og Århus og om Hans Kurt som skærslipper med kurs mod Fakse. Redaktion: Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Torben Molsner.

DR Ultra

06:00  

Lucky Luke
Lucky Luke Tegnefilm.

06:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:30  

Splint & Co.
Splint & Co. Tegnefilmserie med dansk tale om piccoloen Splint og journalisten Kviks oplevelser.

06:55  

Tintin
Tintin Koks i lasten (1:2)

07:20  

Oscars oase
Oscars oase

07:30  

Adventure Time
Adventure Time

07:50  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

08:20  

Benjamin (3)
Benjamin (3) I dag skal Benjamin til Sverige sammen med sin mor og sin ven Major fra L.A. Her skal han i musikstudiet med nogle af verdens dygtigste musikere, og indspille nye sange som snart skal udgives. Han er både spændt og nervøs, og håber at han kan leve op til forventningerne. Undervejs møder han fans - Benzilers - der venter i lufthavnen, i både Danmark og Sverige. Og en lang dag og aften venter ham i studiet.

08:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:45  

Pingvinerne fra Madagascar
Pingvinerne fra Madagascar

DR Ramasjang

05:30  

Humf
Humf Tag med lille Humf, når han fuld af forundring tager på opdagelse i den store vide verden omkring ham. Humf er 3 år og fuld af hår. Han er lav og lilla, rund og sød. En tankefuld og selvbevidst lille fyr, der lytter til sin mor og far, men i sidste ende går sine egne veje.

05:40  

Kære Sebastian
Kære Sebastian En tigerpyton slange skal fodres med en kanin. Men Sebastian går ikke ind til den, for den er meget hidsig og sur. I stedet må kaninen kastes ind til den.

06:00  

Gæt med Emil
Gæt med Emil

06:10  

Pingu
Pingu Pingus forældre tager til koncert

06:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Åh, må jeg ikke nok?

06:25  

Små kartofler
Små kartofler Syng med når de fire små kartofler tager på eventyr. Selv om de er kartofler, elsker de nemlig at synge og lege!

06:30  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Rosa har planlagt en skattejagt for alle sine venner. Og hun vil ikke have, at Zebedee blander sin magi ind i det. Det kan han nu ikke helt lade være med, og det ender da også med at være meget heldigt.

06:45  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

07:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om Hasles flugt.

07:15  

F for får
F for får

07:30  

Karlsson på taget
Karlsson på taget En smuk, klog og tilpas tyk mand i sine bedste år - det er Karlsson på taget. Karlsson er nemlig absolut ikke nogen genert person, og på døren til sit hus står: "Her bor verdens bedste Karlsson". En dag kommer Karlsson flyvende ind gennem vinduet til Lillebror. Karlsson fascineres af Lillebrors dampmaskine og sætter - trods Lillebrors bekymringer - med sædvanlig selvtillid gang i maskineriet. Karlsson forsikrer nemlig Lillebror, at han er intet mindre end verdens bedste dampmaskine operatør! Karlsson er rent faktisk verdens bedste i alt, hvis man skulle tro ham selv. Vigtigst af alt er dog, at Lillebror tror på ham - at Karlsson er verdens bedste i alt... om ikke andet verdens bedste legekammerat...

08:45  

Gurli Gris
Gurli Gris

08:50  

Molevitten
Molevitten Få et godt grin med Molevitten. Maskinen er endnu en gang landet i børnehaven, hvor friske unger sender sjove ting direkte til Hr. Skæg, Øvst, Silja og alle vennerne i Ramasjang. For hver ting de sender, får de en skør sketch retur.

 
DR1

09:10  

Downton Abbey (13)
Downton Abbey (13) Matthew er nu bundet til en kørestol og rekreerer sig på Downton Abbey, hvor Mary tager sig af ham. Hun elsker stadig Matthew, men Carlisle gør det klart, at han vil ruinere Mary, hvis hun slår op med ham. Samtidig kommer der en såret canadisk officer til Downton Abbey. Han har en overraskende afsløring, men taler han sandt?

10:05  

Verdens fedeste byer - Sydney
Verdens fedeste byer - Sydney Den populære walisiske Komiker Griff Rhys Jones drager ud på en odysse for at udforske nogle af verdens fedeste storbyer. Griffs mission er at undersøge, hvad der gør netop disse metropoler usædvanlige. Væbnet med sin karakteristiske humor og ukuelige nysgerrighed udforsker Griff storbyernes unikke og hemmelige spots. Desuden mødes han med en række personer, der på forskellig vis repræsenterer byerne. Her er Rhys rejst til en af de smukkeste storbyer i verden - nemlig Sydney.

10:50  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

10:55  

Kommissær Alleyn (6:8)
Kommissær Alleyn (6:8) "Den grønne dame". Den adelige kriminalkommissær Roderick Alleyn opklarer forbrydelser i efterkrigstidens England.

DR2

09:00  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

10:05  

Kulinariske globetrottere (9:28)
Kulinariske globetrottere (9:28) En række internationalt kendte kokke og madskribenter spiser sig igennem verdens mange forskellige madkulturer i jagten på de mest velsmagende destinationer. Undervejs bliver de hver især præsenteret for helt særlige regionale og lokale retter og for de historiske, kulturelle og religiøse traditioner, som knytter sig til maden. Kok og tv-vært Tyler Florence udforsker de vestindiske øers spraglede køkken, som blandt andet præsenterer ham for en typisk antiguansk morgenmad, dybhavsfiskeri og lokal rom, samt en række forskellige verdenskøkkener lige fra det afrikanske til det franske.

10:55  

Kulinariske globetrottere (10:28)
Kulinariske globetrottere (10:28) En række internationalt kendte kokke og madskribenter spiser sig igennem verdens mange forskellige madkulturer i jagten på de mest velsmagende destinationer. Undervejs bliver de hver især præsenteret for helt særlige regionale og lokale retter og for de historiske, kulturelle og religiøse traditioner, som knytter sig til maden. I Brasilien besøger kokken Merrilees Parker en Amazonas-stamme, fisker efter piratfisk i Amazonas, og lærer at tilberede landets nationalret 'feijoada completa'.

11:45  

This is the Life with Lisa Ling s.2 eps.1-8
This is the Life with Lisa Ling s.2 eps.1-8

DR3

11:00  

Ice Road Truckers VI (7:16)
Ice Road Truckers VI (7:16) Rick gør en kedelig opdagelse, der i værste fald kan ødelægge resten af hans tur. På Dempster-motorvejen sætter Alex livet på spil ved at transportere en alt for tung gravemaskine hen over isen. Og på Dalton-motorvejen er den garvede chauffør Jack pludselig forsvundet!

11:50  

Ice Road Truckers VI (8:16)
Ice Road Truckers VI (8:16) Lastbilchaufføren Porkchop får endelig mulighed for at vise, hvad han dur til på en solotur til en landsby i Alaska. Men vejen der til består af stejle skrænter, og det kommer bag på den ellers så selvsikre chauffør. Den unge Austin skal sammen med to erfarne chauffører transportere et 100 tons tungt hus til Prudhoe Bay, men de løber ind i et stort problem.

DR K

09:05  

Coke versus Pepsi
Coke versus Pepsi Kampen mellem læskedriksgiganterne Coke og Pepsi om markedsandele har varet mere end 100 år og har kostet milliarder af dollar. En krig, der har haft socioøkonomiske konsekvenser uden sidestykke, et drama med utallige ofre, brug af industrispionage og andre ufine metoder, våbenhviler og fornyede angreb. En krig på tørst mellem to superrige multinationale selskaber, der aldrig har accepteret en andenplads på verdensmarkedet.

10:00  

Modeugen NU: Catwalk
Modeugen NU: Catwalk Catwalk fra Copenhagen Fashion Weeks modeuge. Efterår.

11:20  

Modeugen NU: Catwalk
Modeugen NU: Catwalk Catwalk fra Copenhagen Fashion Weeks modeuge. Efterår.

DR Ultra

09:00  

Sandheden om Rødhætte 2
Sandheden om Rødhætte 2 Hans og Grete er blevet kidnappet af en ond heks! Hun holder de to uskyldige børn fanget ude i skoven og Den Lille Rødhætte må udtænke en redningsplan. Den Lille Rødhættes venner, den knap så farlige Ulv og den slagkraftige Bedstemor, står klar til at hjælpe og sammen tager de endnu engang kampen på mod eventyrernes skurke.

10:20  

Junglebanden
Junglebanden

10:30  

Osman og Jeppe I (9)
Osman og Jeppe I (9) Børnecomedy om de to skæve gutter Osman og Jeppe og deres daglige skolegang. Med bl.a. Esben Pretzmann, Peder T. Pedersen og Brian Lykke. Instruktion: Peter Molde-Amelung. Manus: Rune Schjøtt og Jannik Tai Mosholt.

10:45  

Osman og Jeppe I (10)
Osman og Jeppe I (10) Børnecomedy om de to skæve gutter Osman og Jeppe og deres daglige skolegang. Med bl.a. Esben Pretzmann, Peder T. Pedersen og Brian Lykke. Instruktion: Peter Molde-Amelung. Manus: Rune Schjøtt og Jannik Tai Mosholt.

11:00  

Sam & Cat II (17)
Sam & Cat II (17) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

11:25  

Sam & Cat II (18)
Sam & Cat II (18) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

11:45  

Uglen
Uglen Midnats-uglen.

DR Ramasjang

09:00  

Vi på Krageøen (9:13)
Vi på Krageøen (9:13) Et lille dyr til Pelle.

09:30  

Sofia Flux
Sofia Flux Iben og Albert opdager, at deres nabo Albert, som bruger høreapparat, har taget deres ved en fejl. Men Sofia Flux's onde niecer ved også, at han har det. Hvem vil det lykkes at få det tilbage?

09:50  

Peter Pedal
Peter Pedal Tegnefilm med dansk tale om den lille nysgerrige abe Peter Pedal.

10:15  

Pax' jordiske eventyr
Pax' jordiske eventyr Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den ejendommelige planet Jorden. I gymnastiksalen prøver Den flotte mand og de andre jordboere at holde sig i form, men Pax afbryder og viser, hvordan maskinerne absolut ikke skal anvendes. Den sure dame trækker maven ind og begynder den vildeste jagt.

10:25  

Pax' jordiske eventyr
Pax' jordiske eventyr Den gale overjordiske Pax leder efter den mageløse chokoladefontæne på den mærkelige planet Jorden. Golfbanens største snob, Den sure dame, får dagen forstyrret af en grønhåret alien uden nogen som helst golfviden. Pax bruger sine overjordiske kræfter på en forkert måde og formår at slå bolden i hovedet på flere jordboere samtidig.

10:40  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

11:05  

Hvem er skurken? (7:7)
Hvem er skurken? (7:7) Hjælp Kristian med at løse mysteriet om Onkel Rejes forsvundne seler. Se med og skynd dig ind på dr.dk/ramasjang og klik på den skurk, der lyver.

11:20  

Os det er bare os
Os det er bare os - med Bella, Emil, Emilia "Og Valdemar". Kan man løbe 10 meter løb på en gulvklud? Hvem kommer til at sidde på prutte-puden og hvorfor? Er der 100 måder IKKE at kysse på? Og så kører lokkehjulet.

11:50  

Glad i luften
Glad i luften Der sker altid sjove ting når "Det glade luftskib" dukker op i landet Ramasjang. Caspar er taget i skoven med Dagmar, Jeppe og Vilhelm for at bygge hule og klippe frisure i græsset. I Pip på hjernen fortæller Marianne historien om et fugleæg, der er meget større end de andre i reden.

DR1

12:35  

Ikke Okay (5:8)
Ikke Okay (5:8) I "Ikke okay" prøver værterne Hella Joof og Thomas Skov Gaardsvig at formulere helt friske regler for, hvad der er i orden, når vi danskere omgåes. I dette program handler det om vores allernærmeste relationer. For hvornår er det i orden, at præsentere din partner for et kælenavn? Hvordan undgår man at hilse på en træls bekendt i bussen? Og skal man egentlig sige sin mening om sin søsters nye kæreste?

13:00  

Maria Lang: Den forsvundne brud
Maria Lang: Den forsvundne brud Akademikeren Puck opklarer mordgåder i 50'ernes Sverige. En vordende brud forsvinder dagen før sit bryllup - og findes senere død med en buket liljekonvaller i hånden. Puck og hendes kommende mand, Eje, efterforsker sagen sammen med kriminalkommissær Christer Wijk. Puck: Tuva Novotny. Christer Wijk: Ola Rapace. Eje Bure: Linus Wahlgren. Instruktion: Christian Eklöw og Christopher Panov.

14:30  

Kongerigets Klogeste (7:7)
Kongerigets Klogeste (7:7) I aften bliver det afgjort. Vi skal finde hjernen over dem alle. Feltet er indsnævret og fire skarpe finalister står nu tilbage i kampen om at blive Kongerigets Klogeste, der dyster om den ærefulde titel og præmien på 100.000 kroner. Og det bliver ingen let sejr. For konkurrencen spidser til, når finalisterne bliver testet i hukommelse, matematik, sproglig intelligens og observationsevne. Der kan blive vendt op og ned på stillingen, og der venter mange overraskelser i den store finale. Gæt med derhjemme, og se hvem der løber med trofæet i sæsonens sidste afsnit af Kongerigets Klogeste.

DR2

12:25  

This is the Life with Lisa Ling s.2 eps.1-8
This is the Life with Lisa Ling s.2 eps.1-8

13:05  

This is the Life with Lisa Ling s.2 eps.1-8
This is the Life with Lisa Ling s.2 eps.1-8

13:45  

This is the Life with Lisa Ling s.2 eps.1-8
This is the Life with Lisa Ling s.2 eps.1-8

DR3

13:20  

Knald eller fald
Knald eller fald

14:00  

Druktur Retur - Michael (5:6)
Druktur Retur - Michael (5:6) I dette afsnit vågner 22-årige Michael op i en pøl af portvin på et koldt halgulv efter en abefest med de gamle efterskolekammerater. Men derhjemme venter voksenlivet og ansvaret - og det kan være svært at tænke på, når hovedet snurrer rundt, og kvalmen presser på. DR3 er med på sengekanten, når Danmarks mest festglade unge vågner med ørkenmund og ondt i håret. Både de fysiske og moralske tømmermænd banker på, når nattens begivenheder skal kortlægges.

14:30  

Min forelskelse til skræk og advarsel
Min forelskelse til skræk og advarsel

DR K

12:40  

Smykkeimperiet Cartier
Smykkeimperiet Cartier Modehuset Cartier har eksisteret siden 1847, og har bidraget med sine funklende smukke og tidløse smykker til nogle af verdens største navne, fra prinsesse Kate og prins William til den tidligere franske præsident Charles de Gaulle samt ringe og halskæder til at matche Lady Gagas vilde outfit! Cartier har gennem tiderne altid stået for både det minimalistiske chic og den vilde extravagance. Følg smykkehusets udvikling gennem tiderne; en udvikling, der altid har været et hestehoved foran de fleste andre huse.

13:35  

Kvinder og kunst (1:3)
Kvinder og kunst (1:3) Historikeren Amanda Vickery rejser fra renæssancens Italien til Holland og opdager en uset verden af kvindelige kunstnere. Ved bogstaveligt talt at grave i lagerlokaler, klostre og kældre redder hun fremragende kvindelige kunstnere fra glemslen og kan ved samme lejlighed afsløre historier om disse kvinders mod og beslutsomhed på trods af de tilsyneladende uoverstigelige forhindringer.

14:35  

Fra kolonimagt til kolonihavemagt (1:8)
Fra kolonimagt til kolonihavemagt (1:8) Nyt satireshow af Anna Neye (kendt fra NormalerWeize). Oplev nogle af de største danske helte i et helt nyt lys, blandt andre Christian den 4., Grevinde Danner og Stauning. Danmarkshistorien bliver aldrig den samme igen. Manus og Ide Anna Neye. Instruktør Rasmus Horskjær. Sketchforfatter Asger Kjær. Producent Thomas Hedemann. Medvirkende: Anna Neye, Helle Joof, Henrik Birch, Sune Svanekier, Thomas Hwan og Rasmus Botoft.

14:50  

Alle tiders underholdning (4:8)
Alle tiders underholdning (4:8) - en krønike om dansk populærkultur,1945-1960. Amerikanerne kommer til Danmark. Efter befrielsen invaderes landet af amerikanske film, musik og musicals. Nina og Frederik og Gustav Winckler er inspireret af de amerikanske toner. Poul Reichhardt er til gengæld den store danske operette- og filmhelt. Han synger sig lige ind i radioens populære ønskeprogram giro 413. Andre store stjerner er børnene fra Far til Fire filmene og Gitte Hænning, der vil giftes med farmand. De første tv-apparater dukker op. I 1957 kåres seer nr. 100.000. Samme år skaber et dansk kys enorm opmærksomhed ved det internationale Melodi Grand Prix. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen.

DR Ultra

12:00  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

12:20  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

12:45  

Lucky Luke
Lucky Luke Tegnefilm.

13:10  

Sebastian på dybt vand (1)
Sebastian på dybt vand (1) "Piratfisk" Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr ind på Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. I dag skal der flyttes over 200 piratfisk. En opgave der udsætter både flytteteam og fisk for fare. Det handler om ikke at komme for tæt på piratfiskenes savtakkede tænder og om at få de fascinerende fisk frem i tide, så de ikke dør af iltmangel.

13:30  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

14:00  

Kvit eller dobbelt
Kvit eller dobbelt Kun de største nørder kan komme i boksen og vinde 4000 kr. Her gælder det nemlig om at vide ALT om ét bestemt emne. I denne omgang skal du møde August på 11 år, der skal quizze i emnet Danskere i Tour de France og Mathias på 12 år, der elsker at nørde Andeby. For hvert rigtigt svar er der dobbelt op på gevinsten, men pas på. For svarer man forkert, mister man det hele. Det er Kvit - eller Dobbelt!

14:35  

Tintin
Tintin Koks i lasten (1:2)

DR Ramasjang

12:05  

Sigurds Bjørnetime
Sigurds Bjørnetime Dejlig dans. Du bliver glad af at danse! Dans med din familie! Men kan Far Finger lære at danse? Der er masser af sang og dans i Sigurds Bjørnetime! Manuskript og medvirkende: Sigurd Barrett. Dukkerspillere: Gitte Melgaard og Karin Prosberg Hansen. Tilrettelæggelse: Finn Bentzen. Producer: Birgit Jensen.

12:35  

SKRÅL - med Julius
SKRÅL - med Julius Julius er 6 år og vild med fart, spænding og racerløb. Faktisk er Julius så vild med racerbiler, at han kan sige nøjagtig som en rigtig racerbil. Halfdan E hjælper Julius med at lave en racerløbssang. Følg med i SKRÅL i dag og se, om Julius vinder løbet. Tilrettelæggelse: Jonas Kanding Anderson. www.dr.dk/oline

12:55  

Babar
Babar Tegnefilm med danske stemmer.

13:05  

Bullerfnis (4:10)
Bullerfnis (4:10) Der er fokus på renlighed og frisurerne i denne episode af hans Kragh-Jacobsens og Ulla Rabens "Bullerfnis". Medvirkende: Buller: Hella Joof. Fnis: Peter Frödin. Manuskript: Hans Kragh-Jacobsen. Ide og instruktion: Ulla Raben. Producer: Hanne Harbo.

13:30  

Kære Sebastian
Kære Sebastian Sebastian Klein er i Danmarks Akvarium, hvor han kigger på dolkhalen. Dolkehalen ligner en underlig tankvogn, som kravler på havets bund.

13:55  

Skrål med Nikolaj (7)
Skrål med Nikolaj (7) Nikolaj kan godt lide vandpistoler der kan skyde langt. I dag skal Nikolaj ind til Halfdan og lave sin helt egen sang om en stor vandkamp.

14:20  

Fjeldgården i Trondhjem
Fjeldgården i Trondhjem Oda bor på en fjeldgård højt oppe i Norge sammen med sin far og mor, sine små søskende og sin farfar og farmor. Og selv om der ikke bor andre i nærheden, så er der mange spændende ting at gøre, og Oda er god til at finde på.

14:35  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Det er godt, at Svend Herlig har Dor-Telisabeth ved sin side, så kan det ikke gå helt galt. Bamse: Lars Bom. Kylling: Brian Patterson. Manuskript: Elin Bing. Producer og instruktør: Katrine Hauch-Fausbøll.

DR1

15:30  

Legend of Bagger Vance
Legend of Bagger Vance Junuh var det store golf-håb og den rige sydstatspige Adeles store kærlighed. Men da han kom hjem med granatchok fra 1. verdenskrig, var alle hans fremtidsdrømme knust. Adele arrangerer en celeber golfturnering, og alle presser den uvillige Junuh til at stille op. Ud af det blå kommer caddy'en og menneskekenderen Bagger Vance, hvis støtte bringer Junuh tilbage til livet og kærligheden. Rannulph Junuh: Matt Damon. Bagger Vance: Will Smith. Adele Invergordon: Charlize Theron. Instruktion: Robert Redford.

17:30  

X Factor
X Factor I dagens afsnit gælder det endnu engang X Factors svar på arbejdspladsens prikkerunde, nemlig 5-Chair Challenge. Remee og Blachmans deltagere skal synge sig til en af de fem stole, som giver en plads videre til bootcamp. Sidst forlod vi Remee med ansigtet begravet i hænderne efter sine sangeres optræden, men bliver frustrationen vendt til glæde, og kan Blachman overraskes, når hans deltagere skal kæmpe om stolene? Få svarene i aftenens X Factor.

DR2

16:55  

Livet længe leve
Livet længe leve Den kejtede dr. Sayer ansættes i slutningen af 60'erne på et psykiatrisk hospital, hvor mange af patienterne befinder sig i en komalignende tilstand. Han får lov til at afprøve en ny medicin på en af patienterne, Leonard, som på mirakuløs vis vågner op til livet efter 30 år i dvale. Men spørgsmålet er, om medicinen har alvorlige bivirkninger - og om dens effekt er tidsbegrænset. Dr. Sayer: Robin Williams. Leonard Lowe: Robert De Niro. Paula: Penelope Ann Miller. Instruktion: Penny Marshall.

DR3

15:00  

Spørg mig om alt (1:8)
Spørg mig om alt (1:8) Hvad hvis du kunne spørge en voksen mand, som godt kan lide at lege baby og blive skiftet, om alt, og han skulle svare på ALLE spørgsmål uden filter? Aftenens hovedperson går med voksenble og tænder på at lege baby. Han har sagt ja til at stille op LIVE på DR3. Her vil han fortælle sin historie og stå ansigt til ansigt med de spørgsmål, du sidder med derhjemme.

15:30  

Reza og falafelbaren (4:6)
Reza og falafelbaren (4:6) "Jeg hader fysisk arbejde!" Reza fyrer den af i LA, hvor han laver musikvideo med Sivas og hygger sig med vennerne. Han får til gengæld ikke arbejdet meget på falafelbaren. Da han kommer hjem til København, bliver han nødt til at knokle for at få ordnet den food truck hans partner Patrick har købt. Reza hader food trucken og han hader fysisk arbejde, så det går ikke stille for sig.

16:05  

Gift ved første blik USA II (4:12)
Gift ved første blik USA II (4:12) Kunne du finde på at gifte dig med en helt fremmed person? Seks amerikanske singler på desperat jagt efter kærligheden har sagt ja til at gifte sig med en komplet fremmed person. Første gang singlerne mødte deres nye ægtefæller var ved alteret i kirken. Nu skal de nygifte par på bryllupsrejse. Men hvordan forløber en bryllupsrejse, hvor ægteparret knap nok kender hinanden?

16:45  

Highlander
Highlander Den unge antikvitetshandler Conner MacLeod tilhører en gruppe udødelige, der kun kan dræbes af et sværd håndteret af en anden udødelig. Den erfarne stridsmand Ramirez underviser Conner i de udødeliges regler, og Conner får god brug for sin viden, for den nedrige Kruger svinger sværdet for indføre en 'evighed af ondskab'. Kan Conner stoppe Krugers forehavende? Conner MacLeod: Christopher Lambert. Ramirez: Sean Connery. Brenda Wyatt: Roxanne Hart. Instruktion: Russell Mulcahy.

DR K

15:30  

Hvornår var det nu det var (1995)
Hvornår var det nu det var (1995) En quiz om årstal med Gorm som vært. Sendt første gang 1995.

16:15  

Hvornår var det nu det var (1995)
Hvornår var det nu det var (1995) En quiz om årstal med Gorm som vært. Sendt første gang 1995.

17:00  

En by i provinsen (4:17)
En by i provinsen (4:17) Fjerde afsnit af Leif Panduros krimiserie med Jens Okking, Henning Moritzen og en lang række af landets mest populære skuespillere i øvrigt. Og Danmarks muligvis bedste tv-intro af Fuzzy. Sendt første gang 1977

17:55  

aHA!
aHA! Mød Allan Olsen, Hans Otto Bisgaard, Lone Kellermann og Masja Dessau i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1978. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

DR Ultra

15:00  

Ben 10: Kapløb med tiden
Ben 10: Kapløb med tiden Da sommeren går på held kan eventyret begynde! Ben, Gwen og deres bedstefar Max forlader deres rumvæsenbekæmpende liv på landevejen og tager hjem til skolens og forstadens daglige trummerum. Men da Eon, Bens ærkefjende fra en anden galakse, dukker op for at forlange Omnitrixen udleveret og tilintetgøre Jorden, bliver livet derhjemme virkelig spændende.

16:05  

Dragons
Dragons Førhen var vikinger og drager dødsfjender, men det ændrede sig, da den unge viking Hikke mødte dragen Tandløs. De to venner kommer dog på noget af en opgave, da Bersærkø får sit helt eget Dragetræningsakademi - for det fører til masser af spændende eventyr. Men det er ikke alle, der går ind for, at drager og mennesker lever side om side i fred og harmoni.

16:30  

Dragons
Dragons Førhen var vikinger og drager dødsfjender, men det ændrede sig, da den unge viking Hikke mødte dragen Tandløs. De to venner kommer dog på noget af en opgave, da Bersærkø får sit helt eget Dragetræningsakademi - for det fører til masser af spændende eventyr. Men det er ikke alle, der går ind for, at drager og mennesker lever side om side i fred og harmoni.

16:50  

Junglebanden
Junglebanden

17:00  

Don't Try This at Home (3)
Don't Try This at Home (3) Den danske stunt-coordinator Lasse Spang Olsen har børn med sig på arbejde, og de skal se nærmere på, hvordan man laver cowboyslagsmål. Børnene skal blandt andet lære at slås sammen med professionelle stuntmen og optage et stort cowboyslagsmål i en rigtig cowboy by.

17:25  

Insta Answer
Insta Answer

17:35  

Gumball
Gumball

DR Ramasjang

15:00  

Afrikas Øje (1:4)
Afrikas Øje (1:4) Jagten på verdens hurtigste dyr starter med, at Sebastian Klein møder høvdingen Mufebe og hans stamme. Udstyret med Mufebes magiske sten - Afrikas øje - og en jeep, drager vi af sted for at lede. Vi møder bl.a. strudse, antiloper og geparder. Tilrettelæggelse: Sebastian Klein og Lars Ostenfeld.

15:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at måger bor på lossepladsen? Tag med Lille Nørd på måge-eventyr, og se om Katrine eller Anders vinder den store mågeolympiade. Leg med Lille Nørd på dr.dk/oline

16:00  

KatjaKaj og BenteBent
KatjaKaj og BenteBent Tegnefilm.

16:05  

KatjaKaj og BenteBent
KatjaKaj og BenteBent Tegnefilm.

16:10  

Smølferne
Smølferne

16:35  

Små einsteins
Små einsteins Fire børn og et rumskib på eventyr: Sammen udforsker de naturen, kunsten og musikken - og du er inviteret med.

17:00  

Shanes verden - Fastelavn
Shanes verden - Fastelavn Racerkajs Fastelavnsfest Den sure vicevært aflyser Racerkajs fastelavnsfest, men heldigvis ved Shane lige hvad der skal til for at få ham i festhumør. Fantasifulde universer opstår når Shane Brox sammen med hunden Jacob og de besøgende børn forvandler hverdagsting med lim, glitter, saks, sjov og ballade.

17:30  

Kaj og Andrea holder fastelavn
Kaj og Andrea holder fastelavn Med Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen, Christine Skou og Ole Kibsgaard. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen.

17:55  

Lille Anna og lange onkel Ib
Lille Anna og lange onkel Ib

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten og Vejret
TV AVISEN med Sporten og Vejret

19:00  

Danmarks Indsamling 2016
Danmarks Indsamling 2016

DR2

18:50  

Far mod sin vilje
Far mod sin vilje Hvert oplever en række mænd at blive far mod deres vilje. Nu står 4 af dem frem og fortæller om hvor traumatiserende det er. Anne Sophia rejser spørgsmålet om mænd skal have ret til juridisk abort når de bliver far mod deres vilje?

19:20  

I den bedste mening - Grønlandsbørnene (4:5)
I den bedste mening - Grønlandsbørnene (4:5) I sommeren 1950 udtænker danske embedsmænd en visionær plan for det grønlandske folk. En plan der indebærer at 22 grønlandske børn skal være spydspids i den nye udvikling af Grønland, derfor sendes de til Danmark uden deres familie. Hvad ingen var klar over, var, at børnene ikke ville komme tilbage til deres familier efter endt ophold, men blive installeret på et børnehjem i Grønland - det skete i den bedste mening. Tilrettelæggelse: Anne Røgilds

20:00  

DR2 Tema: Grimrian
DR2 Tema: Grimrian Grimme mennesker bliver diskrimineret hele tiden. Det er bevist, at grimme har ringe chance for succes, de får lavere løn, dårligere jobs, højere straffe og værst af alt, det starter allerede fra barns ben. I denne temalørdag vil Jacob Haugaard slå et slag for de grimme. Jacob har selv klaret sig godt på trods af sit mindre kønne udseende. Men hvorfor diskrimineres de grimme, og hvorfor gør politikerne ikke noget ved det? Sociolog Mads Meier Jæger gør Jacob klogere på problemet, og Jacob finder hurtigt ud af, at det er op ad bakke. Grimhed er tydeligvis et tabu. Temaet sender bl.a. Jacob en tur på Borgen for at konfrontere politikerne. Men Jacob tager også et smut til et af verdens grimmeste folkefærd, nemlig England, hvor han får 3D-scannet sit ansigt pænere, og besøger modelbureauet Ugly Models, der ser potentiale i ham! Jacob har også besøgt brandoffer Lars, der lever et normalt liv med smuk pige og godt job, for at høre hans hemmelig.

DR3

18:45  

Into the universe with Stephen Hawking eps.1-3
Into the universe with Stephen Hawking eps.1-3 Den anerkendte videnskabsmand Stephen Hawking behandler et af tilværelsens største spørgsmål; er det muligt at rejse i tiden?

19:30  

Air + Style: Innsbruck, direkte
Air + Style: Innsbruck, direkte

DR K

18:40  

Huset på Christianshavn (31)
Huset på Christianshavn (31) "Med ærlighed kommer man nu længst". Manuskript: Leif Panduro. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Larsen: Ove Sprogøe. Tue: Finn Storgaard. Emma: Bodil Udsen. Meyer: Arthur Jensen. I øvrigt medvirker: Ejnar Federspiel, Emil Hass Christensen og Karl Stegger. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 1973

19:15  

Huset på Christianshavn (32)
Huset på Christianshavn (32) "Formand Olsen". Manuskript: Karen Smith. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Meyer: Arthur Jensen. I øvrigt medvirker: Buster Larsen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 1973

19:45  

Før søndagen
Før søndagen En række danskere fortæller på skift om deres forhold til troen og kristendommen - med udgangspunkt i dagens tekst. Peter Aalbæk taler om meningen med døden, som i hans fortolkning handler om at give liv til noget nyt. Sct. Peders Drenge- og Pigekor ved dirigent Karsten Blond synger salmen "Kornet, som dør i jorden" fra Helligåndskirken i Århus.

19:55  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Burton & Taylor
Burton & Taylor Filmstjernen Elizabeth Taylor inviterer i 1982 sin to gange eksmand, Richard Burton, til sin 50 års fødselsdag for at overtale ham til at medvirke til en repremiere på deres fælles teatersucces, Noel Cowards 'Privatliv'. Burton, der er nyforelsket og nyædruelig, er ikke specielt interesseret, men ender med at sige ja, Og måske har Elizabeth ligesom sladderpressen et håb om, at de to, ligesom deres roller i stykket, finder ud, at de er skabt for hinanden. Richard Burton: Dominic West. Elizabeth Taylor: Helena Bonham Carter. Instruktion: Richard Laxton.

DR Ultra

18:00  

Troldspejlet Nyt
Troldspejlet Nyt

18:03  

Troldspejlet Nyt
Troldspejlet Nyt

18:06  

Troldspejlet Nyt
Troldspejlet Nyt

18:15  

Merlin (35)
Merlin (35) En af Gaius' gamle flammer vender tilbage til Camelot. Men Merlin opdager, at den tidligere kæreste måske ikke har gode intentioner. Gaius er dog ikke sådan at tale til fornuft: for kærlighed gør blind, også gammel kærlighed!

19:00  

Isas Stepz (17)
Isas Stepz (17) Isa bliver overtalt af Ronja til, at hun og Georg skal på dobbeltdate med Ronja og Zac. Men Isa ombestemmer sig, da Ronja afslører, at det hele går ud på at kysse. Ronja er slet ikke til at stoppe. Hun arrangerer, og får endda også Elliot til at lave en surprise til daten. Heldigvis for Isa er hun ikke den eneste, der har svært ved, at Ronja vil styre alting.

19:15  

Isas Stepz (18)
Isas Stepz (18) Lucas er flyttet ind på danseskolen. Men han viser sig at være et gigantisk rodehoved, der fylder danseskolen med gamle pizzabakker og madrester. Isa vil have svineriet stoppet, men det er svært, når man som Isa helst kun vil sige søde ting til andre og hele tiden får besøg af en rastløs Zac. Og så var der vist også noget med en aftale med Georg, var der ikke?

19:30  

Isas Stepz (19)
Isas Stepz (19) Isas far vender hjem fra vandretur med en ny kæreste, Molly. Isa vil utrolig gerne kunne lide Molly, men det viser sig hurtigt, at det ikke bliver så nemt. Molly behandler hende nemlig, som om hun er fem år gammel i stedet for 14. Isa indser, hun må tage drastiske metoder i brug for at komme af med Molly!

19:45  

Isas Stepz (20)
Isas Stepz (20) Isa er nervøs for om niveauet er for svært på Lucas´ nye dansehold. Ronja er nervøs for, om Zac måske ikke vil være kærester igen. Ronja bruger ventetiden på at finde drenge til Isa for at tænke på noget andet. Det virker. Isa får nemlig overbevist sig selv om, at det slet ikke bliver svært, men sikkert alt for let på Lucas' hold. Det bliver det ikke - og Isa som plejer at være den bedste, får pludselig seriøse problemer til dansetimen.

20:00  

Asterix og vikingerne
Asterix og vikingerne Vikingerne mod nord, der ikke kender til frygt, planlægger et togt til Gallien for at kidnappe en galler, der kan vise dem hvad frygt er. De gæve gallere må drage mod nord for at befri ham.

DR Ramasjang

18:05  

Tree Fu Tom
Tree Fu Tom Bi-undringsværdigt.

18:30  

Rosa fra Rouladegade
Rosa fra Rouladegade Rosa elsker at bage kager. I dag får hun besøg af Mila, der vil bage en helt særlig overraskelseskage til sin bedstefar. Sammen tager de på kagemission for at finde ud af, hvad bedstefar godt kan lide. De må være meget hemmelige, hvis de ikke skal blive opdaget.

19:00  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

19:15  

Yakari
Yakari Indianerdrengen Yakari har en fantastisk evne: Han kan tale med dyr. Men med sådan en gave følger også et stort ansvar, for han vil hjælpe alle naturens skabninger, store som små - og det fører til mange farefulde oplevelser.

19:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Mogens Myg er meget sulten. Men han er også en meget træt myg og kan ikke huske, hvad en myg spiser.

19:36  

Små kartofler
Små kartofler Syng med når de fire små kartofler tager på eventyr. Selv om de er kartofler, elsker de nemlig at synge og lege!

19:40  

Tinga Tinga fabler
Tinga Tinga fabler Hvorfor Flodhest ikke har hår.

19:50  

Godnathistorier
Godnathistorier Det er blevet aften i Ramasjang og tid til at sige tak for i dag. Men før vi slukker lyset og siger godnat, er der lige tid til en rigtig go' godnathistorie. Mille Gori læser op af Villads fra Valby i 0.V.

20:00  

Godnat - Ramasjang
Godnat - Ramasjang

DR1
DR2

21:00  

USA: Besat af skønhed
USA: Besat af skønhed Har USA en usund besættelse af skønhed? Filmskaberen Darryl Roberts fortæller om unge modeller, der vejer mindre end fyrre kilo og dør af fejlernæring og om plastikkirurgien, der en gang var et overklassefænomen, men nu er blevet et helt almindeligt middel til en hurtig forskønnelse for alle fra berømtheder som Britney Spears og Madonna til helt almindelige mennesker. Og historien om den 12-årige Gerren Taylor, der i løbet af meget kort tid gik fra ukendt barn til feteret supermodel, fortæller en grum historie om modeindustriens brug og misbrug af de unge modeller.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Debatten
Debatten Clement Kjersgaard er vært, når Danmarks mest magtfulde mennesker og skarpeste debattører diskuterer tidens sværeste beslutninger.

DR3

21:00  

Crazy Ex-Girlfriend (9:13)
Crazy Ex-Girlfriend (9:13)

21:45  

Skyline
Skyline Efter en vild fest i en eksklusiv skyskraber i L.A. vågner en gruppe venner op og ser et voldsomt lysfænomen på himlen. Til deres store rædsel ser de, at folk fra hele byen bliver suget op af en ukendt kraft og forsvinder sporløst. Snart står det klart, at dette er begyndelsen på enden. Jarrod: Eric Balfour. Elaine: Scottie Thompson. Candice: Brittany Daniel. Instruktion: Colin Strause og Greg Strause.

23:10  

I Love You Philip Morris
I Love You Philip Morris Steven Russell lever et tilsyneladende velfungerende liv med sin kone og deres datter. Men da Steven kommer ud for en alvorlig bilulykke, tager han sit liv op til revision: han springer ud som homoseksuel og beslutter at flytte til Miami for at leve livet fuldt ud. Men Stevens nye løsslupne livsstil gør, at han hurtigt ender i fængsel. Og her tager hans liv endnu en drejning, da han forelsker sig hovedkulds i sin cellekammerat Phillip Morris. Steven Russell: Jim Carrey. Phillip Morris: Ewan McGregor. Debbie Russell: Leslie Mann. Instruktion: Glenn Ficarra og John Requa.

DR K

21:25  

Det fantastiske Italien (4:6)
Det fantastiske Italien (4:6) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur.

22:25  

Coco før Chanel
Coco før Chanel Det står ikke ligefrem skrevet i stjernerne, at den lille Coco en dag vil blive en indflydelsesrig modeskaber, da hun i 1883 bliver født i en fattig fransk familie. Som 12-årig bliver Coco sendt på børnehjem, hvor hun lærer at sy. Senere lever hun af at synge på barer, hvor hun møder den rige Étienne Balsan. Coco begynder at sy sit eget tøj, og efterhånden begynder verden at få øjnene op for hendes evner som modeskaber. Gabrielle "Coco" Chanel: Audrey Tautou. Étienne Balsan: Benoît Poelvoorde. Boy Capel: Alessandro Nivola. Instruktion: Anne Fontaine.

DR Ultra

21:10  

Wolfblood
Wolfblood

21:35  

Wolfblood
Wolfblood

22:00  

Godnat - Ultra
Godnat - Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:00  

Øjne i natten
Øjne i natten Betjentene Chris og Bill får til opgave at overvåge Maria, indtil hendes ekskæreste, småforbryderen Stick, dukker op, og så lade FBI ordne resten. De to betjente kommer ikke til at dø af kedsomhed, for Maria er ualmindeligt indtagende, og den voldelige Stick er rimeligt jaloux. Chris: Richard Dreyfuss. Bill: Emilio Estevez. Maria: Madeleine Stowe. Instruktion: John Badham.

01:55  

The Internship
The Internship Tiden er løbet fra armbåndsuret, så ursælgerne Billy og Nick mister deres job. Deres talegaver skaffer dem en tjans som praktikanter hos internetgiganten Google. De to venner er dobbelt så gamle som de andre praktikanter, og de ved ikke en pind om computere eller internettet. Men måske kan en halvgammel sælgertype også lære de unge netnørder et og andet. Billy: Vince Vaughn. Nick: Owen Wilson. Dana: Rose Byrne. Instruktion: Shawn Levy.

03:45  

Den perfekte forbrydelse? (1:3)
Den perfekte forbrydelse? (1:3) I 2000 udklækkede en britisk røverbande en dristig plan om at stjæle verdens største, fejlfrie diamant, der var udstillet i Millenium Dome i London. Planen var en Lyserød Panter-film værdig og indbefattede en gravko, højvande ved Themsen og en speedbåd. Uheldigvis for banden var politiet kommet under vejr med planen efter to mislykkede røveriforsøg på pengetransporter. Gennem fem nervepirrende måneder overvågede Scotland Yard røverne og forsøgte at gætte sig til deres næste træk. Politiet anede ikke, hvordan røveriet af den topsikrede diamant ville foregå, men den 7. november 2000 slog røverne endelig til, og det på en måde, som politiet ikke i deres vildeste fantasi havde forestillet sig.

DR2

00:00  

Dårskabens timer
Dårskabens timer Den uansvarlige millionærsøn Kyle gifter sig med den smukke Lucy, mens hans bedste ven, Mitch, må nøjes med at beundre hende i tavshed. Tavshed er til gengæld ikke Marylees stil. Kyles ustyrlige søster har et godt øje til Mitch, og da han afviser hendes tilnærmelser, hævner hun sig ved at antyde over for Kyle, at Lucy og Mitch har en affære. Mitch: Rock Hudson. Lucy: Lauren Bacall. Marylee: Dorothy Malone. Kyle: Robert Stack. Manuskript: George Zuckerman efter roman af Robert Wilder. Instruktion: Douglas Sirk.

01:40  

100-årige bag rattet
100-årige bag rattet Mary, Harry og Searson er blandt de 200 briter, der på trods af deres høje alder stadig kører bil. De er alle fyldt 100 år, og de begyndte dermed at køre bil, mens der endnu ikke var noget, der hed kørekort. Mange mener, at de på grund af deres alder ikke bør køre bil, men ifølge statistikken er de ældre årsag til færre ulykker end deres yngre medbilister. Der er dog sket meget, siden de første gang satte sig bag rattet, og spørgsmålet er, hvordan de selv har det med at være bilist i England i dag.

02:25  

Kvinden der ville være talebaner
Kvinden der ville være talebaner Canadiske Beverley Giesbrecht er en from kristen og succesfuld redaktør indtil terrorangrebet i New York den 11. september 2002. I løbet af syv måneder er Beverley konverteret til islam og på vej til Pakistan for at optage en dokumentarfilm om taleban, 'dem som bliver kaldt terrorister'. Inden hun bliver bortført, når hun at sende ni timers optagelser ud af landet, og sammen med vidneudsagn fra venner og kolleger er de med til at fortælle historien om Beverleys vej fra politisk ignorant til glødende jihadist.

03:20  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:40  

The Screen Actors Guild Awards 2016
The Screen Actors Guild Awards 2016 Så bliver årets bedste skuespilpræstationer hædret ved prisuddelingsshowet 'Screen Actors Guild Awards' i Shrine Exposition Center i Los Angeles. Det er 22. gang, det populære show løber af stablen, og som altid bliver det et show af dimensioner med verdens største stjerner.

02:40  

Lommetyvens tricks
Lommetyvens tricks OL i London sommeren 2012 tiltrak oceaner af turister. Men desværre også hobevis af organiserede tyvebander, som øjnede en gylden mulighed for at tilrane sig værdier fra de ilrejsende. Her følger vi en politienhed i London, som sætter alt ind på at afsløre og fange de udspekulerede lommetyve.

03:25  

Stress af med DR3 - Fald i søvn med ASMR
Stress af med DR3 - Fald i søvn med ASMR Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Nora hjælpe dig til at falde i søvn, og Louise vil give dig en følelse af samhørighed.

03:55  

Stress af med DR3 - Åndedræt
Stress af med DR3 - Åndedræt Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jakob få dit åndedræt helt i dybden.

DR K

00:05  

Modeugen NU: Catwalk
Modeugen NU: Catwalk Catwalk fra Copenhagen Fashion Weeks modeuge. Efterår.

01:30  

Modeugen NU: Catwalk
Modeugen NU: Catwalk Catwalk fra Copenhagen Fashion Weeks modeuge. Efterår.

02:50  

Paris: Den glamourøse modeby
Paris: Den glamourøse modeby Paris er et af verdens midtpunkter, hvad angår mode og design. Folk fra hele verden rejser til den franske hovedstad for at udforske den glamourøse branche, der er internationalt anerkendt på grund af landsmændene Dior, Chanel, Lacroix og Gaultier. Deres produkter er nogle af mest eftertragtede i hele verden, men der er dog også plads til nye navne på catwalken.

03:15  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (12:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (12:35) "1936 - Spanien" Hollandsk dokumentarserie fra 2007 (In Europe -Travels through the Twentieth Century) Der går stadig en usynlig mur ned gennem Spanien, der deler landet mellem de to stridende parter i borgerkrigen, der hærgede fra 1936-1939. Efter den fascistiske diktator, Francos, død i 1975, forsøgte man fra officiel side at lægge låg over fortiden. Uden held. Den dag i dag ved enhver landsbybeboer med respekt for sig selv, hvis side naboen støttede under krigen.

03:50  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (13:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (13:35) I 1937 åbnede Hitler en kunstudstilling i München. De besøgende kunne her forvisse sig om, hvilken kunst Hitler bifaldt. Et kort stykke der fra, viste en udstilling den såkaldte degenererede kunst med værker af Marc Chagall, Vasiily Kadinsky og Otto Dix. Geert Mak forsøger her at se verden gennem Hitlers øjne, som den kunstner han gerne havde villet være. Selv i en af sine første skitser fra en plads i Wien udelod han simpelthen et moderne hus, han ikke brød sig om, som om det aldrig havde eksisteret. Sådan ville han skabe sit tusindårsrige. Som en kunstner, der udraderede alt, hvad han ikke brød sig om.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1207131453