dkby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 5. februar 2016

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 5. februar 2016

DR1

00:10  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

00:15  

Hamish Macbeth (18:20)
Hamish Macbeth (18:20) Lochdubh er ved at lade op til den årlige dyst mod nabolandsbyen Dunbracken i den særlige skotske sportsgren shinty. Lochdubh sætter alt ind på at vinde, men både kærligheden, interne stridigheder og ufine tricks truer holdet.

01:05  

I farezonen (20:61)
I farezonen (20:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:55  

Spooks (66)
Spooks (66) Et elitehold i den britiske efterretningstjeneste MI5 tager sig af alle forhold, der truer den nationale sikkerhed. Herunder organiseret kriminalitet, terroraktioner, våbensmugling og handel med ulovlige stoffer. Det er et krævende og livsfarligt job, der kan være svært at kombinere med et velfungerende privatliv.

02:45  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit skal Hans Jørgen Eriksen fra Holstebro auktioner have en hel musikbutik på auktion, og det er ikke en hvilken som helst butik. Casper Cassøe fra Hesteavlsorganisationen Dansk Varmblod tager utraditionelle metoder i brug, når føllene til den kommende eliteauktion skal vise sig bedst muligt. Og i Hørsholm skal auktionarius Ole Christensen have en unik Aalto-vase på auktion. Sendt første gang 02.04.14

03:15  

Kender du typen 2013 (5)
Kender du typen 2013 (5) Hvilken kendt dansker bor helt alene i en kæmpe lejlighed med ikke færre end 11 værelser? Det er en omfattende og farverig rundtur, som livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau kommer på i Kender du typen? Kan de mon gætte, hvem det er, der altid kommer piskefløde i kaffen, og som har inspireret en kunstner til et maleri med erotiske undertoner? Gæt med på Facebook, og snak om programmet på de sociale medier med #KenderDuTypen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 20.11.13

03:55  

Hammerslag (2)
Hammerslag (2) Hammerslag kigger i aften på sommerhuse. Vi starter helt på toppen af Danmark - i Skagen. Herefter bevæger vi os sydpå til Torup strand ved vestkysten. Et klassisk sommerhus med en fantastisk beliggenhed. Aftenens sidste prisgæt finder sted i Blokhus. Et gennemført stråtækt sommerhus i to plan med lækre detaljer. Priserne? - dem kan du gætte med på i Hammerslag. www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 15.04.14

04:30  

De unge landmænd (6:8)
De unge landmænd (6:8) I afsnit seks af de Unge Landmænd er Jens på 27 år draget på Landsskuet i Herning med sine bedste køer og kvier. Hvis dommerne giver hans køer gode bedømmelser, stiger interessen, og Jens kan tjene flere penge på at sælge avlsmateriale fra dem. Men han og dommerne er ikke helt enige om, hvad der er en smuk jerseyko. I Vestjylland har Heidi på 22 år også travlt med sin yndlingsbeskæftigelse: traktorer. Hun er både ude at høste og har hænderne fulde som organisator af et større traktortræk arrangeret af Landboungdom. På Dalbygård løber tiden også stærkt for Morten på 23 år. Han skal både have malket køerne og fodret kalvene, så han og kæresten Mille for en sjælden gangs skyld kan komme til fest. Og hun så gerne, at det for en gangs skyld lykkes dem at komme til tiden.

05:00  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:25  

Frilandshaven (7:8)
Frilandshaven (7:8) Slowfoodbed og fjæsing I udekøkkenet jonglerer Anne Hjernøe med langtidshængt skinke, stegt fjæsing og kartofler i flødekræs. Udover at dyrke de gode grøntsager i slowfoodbedet laver Jørgen Skouboe et spåntag. Sendt første gang 28.06.09

05:50  

Dyrehospitalet (10:10)
Dyrehospitalet (10:10) Dyrlægerne har travlt dagen igennem i Kolmårdens dyrepark og på dyrehospitalet i Helsingborg. Her skal farlige rovdyr og de mere fredelige husdyr behandles, og det giver både glæde og udfordringer for dyr og mennesker. I dette sidste afsnit skal Anders, der ellers er bange for heste, have sin første ridelektion, mens et helt hold vandhunde skal en tur i bassinet. Ingen af delene går stille af! Nordvision fra Sverige.

06:20  

Når chimpansen takker af
Når chimpansen takker af Er der et dyr i Aalborg Zoo, der har kunnet kaldes "bossen", så er det han-chimpansen Didrik. I mere end 25 år har han været byens stolthed. Derfor er det noget af en katastrofe, da han pludselig viser svaghedstegn. Der slåes storalarm i sundhedssektoren, for der skulle gerne være flere gode år i Didrik både foran og "bag kulisserne i Zoo". - Mens dyrlægerne kæmper for Didrik i Aalborg, går den vilde jagt i Givskud Zoo. Her skal man have fundet ud af, om amerikanske Harry kan kende forskel på en kylling og en kænguru-unge. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Vester Sendt første gang 03.09.98

06:50  

Nye hvide verden (5:8)
Nye hvide verden (5:8) Melina får en længe ønsket mulighed for at assistere ved en kompliceret mave-tarm operation og får lov at sy patienten sammen efter operationen. Anders skal være med til en kikkertundersøgelse på en ældre patient. Mattis skal holde et emne oplæg for en stor gruppe læger på hospitalet, men han har ikke fået læst på lektien, og nu er der kun én travl nattevagt til at forberede sig i.

07:20  

Et hjem i farezonen
Et hjem i farezonen Den demilitariserede zone mellem Nord- og Sydkorea har skabt et mærkeligt fristed for truede og bizarre arter som kæmpeugler og hjorte med lange tænder i stedet for gevir.

08:10  

De flyvende læger (32:224)
De flyvende læger (32:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

08:55  

De flyvende læger (33:224)
De flyvende læger (33:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

DR2

00:50  

Kvinden der ville være talebaner
Kvinden der ville være talebaner Canadiske Beverley Giesbrecht er en from kristen og succesfuld redaktør indtil terrorangrebet i New York den 11. september 2002. I løbet af syv måneder er Beverley konverteret til islam og på vej til Pakistan for at optage en dokumentarfilm om taleban, 'dem som bliver kaldt terrorister'. Inden hun bliver bortført, når hun at sende ni timers optagelser ud af landet, og sammen med vidneudsagn fra venner og kolleger er de med til at fortælle historien om Beverleys vej fra politisk ignorant til glødende jihadist.

01:40  

Detektiverne (1:3)
Detektiverne (1:3) De er uddannet detektiver og ansat i den nyligt oprettede specialafdeling for alvorlige seksuelle forbrydelser. De tager de sager, ingen andre vil have, men som skal løses. Vi følger her detektiverne tæt under "Operation Canute". Ray Teret er anklaget for en række seksuelle overgreb på mindreårige piger i 1960'erne og 70'erne, men det er svært at finde beviser efter så mange år.

02:40  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

DR2 Morgen
DR2 Morgen DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

DR3

00:15  

Stacey Dooley: Børneslaver
Stacey Dooley: Børneslaver I Cambodja sælges tusinder af unge piger til seksuelt slaveri. Ofte bliver pigerne solgt af dem, de har allermest tillid til - nemlig deres familier. Stacey Dooley rejser til Cambodja og undersøger de barske realiteter, der gør sig gældende for piger, der bliver misbrugt i sexindustrien.

01:15  

Rekordfart med Guy Martin (3:4)
Rekordfart med Guy Martin (3:4) Motorcykelkøreren Guy Martin elsker fart. Han vil derfor forsøge at slå fire usædvanlige fartrekorder. Næste udfordring er at flyve en menneskedrevet flyvemaskine, der som navnet indikerer, drives ved menneskekraft. Se om Guy har kræfter nok til at få flyet i luften, og om det lykkes ham at slå verdensrekorden i den specielle disciplin.

02:00  

På Grænsen: Penge (9:10)
På Grænsen: Penge (9:10) Skal vi indføre bitcoins som fælles valuta? Og kan vi klare os helt uden kolde kontanter? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere penge. De bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

02:30  

Stress af med DR3 - Bevægelse
Stress af med DR3 - Bevægelse Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jeppe lære dig, hvordan du kan stresse af ved at balancere.

03:00  

Stress af med DR3 - Ansigtsmassage og Bevægelse
Stress af med DR3 - Ansigtsmassage og Bevægelse Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Nora vise dig, hvordan hun lægger makeup og ordner hår, og Jeppe vil igennem bevægelse give dig en følelse af frihed.

03:30  

Stress af med DR3 - Lydhealing og Åndedræt
Stress af med DR3 - Lydhealing og Åndedræt Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Louise få dig til at slappe af med lyde, og Jakob viser dig, hvordan du laver vekselåndedræt.

04:00  

Stress af med DR3 - Bevægelse og ASMR
Stress af med DR3 - Bevægelse og ASMR Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jeppe guide dig til at blive nærværende gennem bevægelse, og Nora viser, hvordan hun lægger makeup. Find et underlag eller tæppe frem og sæt dig godt til rette på gulvet.

04:55  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

DR K

00:10  

Modeugen NU: Catwalk
Modeugen NU: Catwalk Catwalk fra Copenhagen Fashion Weeks modeuge. Efterår.

01:30  

Valentino - den sidste kejser
Valentino - den sidste kejser Valentino, født i 1932 i Italien med efternavnet Garavani, er en af verdens mest kendte modeskabere og har siden 1960 dannet par, både privat og professionelt, med den forretningskyndige Giancarlo Giammetti, som siger om det livslange kompagniskab, at 'det hverken handler om penge eller mode, men om kærlighed'. Matt Tyrnauers dokumentarfilm er en intim og medrivende flue-på-væggen reportage om den særegne verden, der omgiver en af Italiens mest berømte mænd. Optagelserne har fundet sted i alle Valentinos overdådigt indrettede boliger fra villaen i Rom, slottet i Frankrig, huset i London, lejligheden i New York, skihytten i Gstaad til Valentinos 152 fod lange yacht med et mandskab på elleve og udsmykket med Andy Warhols portrætter af modeskaberen.

03:00  

Fremtidens storby - Istanbul (3:6)
Fremtidens storby - Istanbul (3:6) Hver uge flytter mere end en million mennesker fra land til by. Det sker over hele verden. Nogle er drevet af drømme om en bedre fremtid, mens andre blot kæmper for at overleve. De kommer for at søge bedre job, bedre uddannelse, bedre infrastruktur og resurser, kort sagt et bedre liv. Men hvordan skal fremtidens megabyer indrettes, hvis alle disse drømme skal opfyldes?

03:30  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (10:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (10:35) "1929 - Berlin" Hollandsk dokumentarserie fra 2007 (In Europe -Travels through the Twentieth Century) Efter sin løsladelse fra Tegel-fængslet i Berlin, hvor han har afsonet straffen for mordet på sin kæreste Ida, begynder Franz Boberkopf, hovedpersonen i romanen Berliner Alexanderplatz, at gå i panik over det nye dekadente, frivole og lovløse Berlin. Berlin var Europas kulturelle center, og kunstnere var hele verden flokkedes i byen. Men byen dansede på en vulkan. Det rumlede i undergrunden, hvor Hitler og hans tilhængere varmede op til magtovertagelsen fire år senere.

04:05  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (11:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (11:35) "1933 - Rusland" Hollandsk dokumentarserie fra 2007 (In Europe -Travels through the Twentieth Century) Den hollandske forfatter og journalist Geert Mak fortæller denne gang historien om Pavel, der under Stalins tvangskollektiviseringer af landbruget angav sin egen far og blev sovjetisk helt. Helt op til 1980'erne besøgte den ene skoleudflugt efter den anden Pavels fødelandsby.

04:40  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

04:45  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:30  

Besat af emaljeskilte
Besat af emaljeskilte Egentlig er skiltene lavet som reklamer. De har hængt udenfor købmandsforretninger med det ene formål at sælge kaffe, margarine og øl. Men for Peter Holst Eriksen er de gamle købmandsskilte helt unikke samlerobjekter. Han er helt besat af skiltenes klare farver og glade budskaber. Han har samlet i mere end tredive år, men er stadig på jagt efter nye unikke skilte til samlingen - også selvom det koster både tid og penge at anskaffe dem. Vært: Trine Ross. Tilrettelæggelse: Irene Thyrri og Diana Bach Sendt første gang 20.11.13

07:00  

Solens mad
Solens mad Følg med på denne rejse til italienske middelhavsøer, hvor mad, vin og de klassiske traditioner er i højsædet. I dette andet program går turen til en bondegård syd for Palermo. Her står en ægte siciliansk greve i køkkenet - menuen er enkel fattigmandskost. Nordvision fra Sverige.

07:30  

Solens mad
Solens mad Følg med på denne rejse til italienske middelhavsøer, hvor mad, vin og de klassiske traditioner er i højsædet. I dette tredje program går turen til den lille ø Ischia, hvor Riccardo DÁmbra og hans otte børn alle arbejder i Riccardos restaurant. Nordvision fra Sverige.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2. og på DRK ledsages den nu af malerier af Torbjørn Olsen. www.dr.dk/morgenandagten

08:25  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om en dansk statsminister, der fortæller den engelske, hvordan Europa kan samles, om stænklapforvirring, om ny regler for Politiets Efterretningstjeneste, om billige byggegrunde i Vejle, om et nyt dansk parti, der snublede i starten, om fakkeltog i Fredensborg og om en dansk skuespillerinde, der blev gift i en brudekjole med en vidde på 36 meter. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

DR Ultra

06:00  

Tintin
Tintin Racham den Rødes skat (3:3) Tintin og Kaptajn Haddock lejer et skib og når endelig frem til vraget af Enhjørningen. Her måde kæmpe imod en glubsk haj, men alligevel lykkes det Tintin at få fat i skattekisten.

06:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:30  

Cowboy, indianer og hest
Cowboy, indianer og hest Belgisk animationsserie om en cowboy, en indianer og en hest, der bor i samme hus, hvor de forsøger at få det hele til at fungere trods modsætningerne og en hel mængde vanvittige hændelser.

06:35  

Splint & Co.
Splint & Co. Tegnefilmserie med dansk tale om piccoloen Splint og journalisten Kviks oplevelser.

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

07:10  

Backstage II (5)
Backstage II (5) Practical jokes: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I femte afsnit laver Claydermann en pratical joke, der får hårde konsekvenser for børnene, som beslutter sig for at tage hævn. Det er dog nemmere sagt end gjort.

07:25  

Junglebanden
Junglebanden

07:35  

Uglen
Uglen Dobbelt-ugle.

07:40  

Danmarks vildeste maskine
Danmarks vildeste maskine Claes Lexion 770TT - mejetærsker

07:50  

Oscars oase
Oscars oase

08:00  

Drengerøv
Drengerøv Den står på vild action, hestekræfter og drengerøv med attitude, når Joakim Ingversen slår sig løs i ti programmer om ekstremsport på DR Ultra. Joakim hægter sig på de bedste unge ekstremsportsudøvere, og de sørger for, at han får kamp til stregen og masser af blå mærker, når han kaster sig ud i bl.a. motocross, kitesurfing, speedway og vandskihop. Andreas er vild på et wakeboard, og Joakim tager forbi Copenhagen Cablepark for at lære nogle seje stunts. Joakim får testet både balanceevne og tålmodighed, når han skal lære en 360'er fra rampe. Han prøver også at finde ud af, om det er en sport for piger, og om han er den eneste, der har prøvet at tisse i våddragten.

08:25  

Skøregård gymnasium
Skøregård gymnasium Tambergernes invasion.

08:50  

Kvit eller dobbelt
Kvit eller dobbelt Kun de største nørder kan komme i boksen og vinde 4000 kr. Her gælder det nemlig om at vide ALT om ét bestemt emne. I denne quiz kan du se Aleksander på 11 år satse på sin store viden om militærudstyr under Anden Verdenskrig, og du kan møde 12-årige Emilie, som er en af Harry Potters mange store beundrere! For hvert rigtigt svar er der dobbelt op på gevinsten, men pas på. For svarer man forkert, mister man det hele. Det er Kvit - eller Dobbelt!

DR Ramasjang

05:30  

Humf
Humf Tag med lille Humf, når han fuld af forundring tager på opdagelse i den store vide verden omkring ham. Humf er 3 år og fuld af hår. Han er lav og lilla, rund og sød. En tankefuld og selvbevidst lille fyr, der lytter til sin mor og far, men i sidste ende går sine egne veje.

05:40  

Kære Sebastian
Kære Sebastian En lungefisk kan ligge i dvale i 7 år. Sebastian kigger på én, der har sovet i 3 år og giver en vågen fisk mad. De sovende fisk spiser nemlig ikke.

06:00  

Gæt med Emil
Gæt med Emil

06:10  

Pingu
Pingu Pingu og hans venner leger og støjer

06:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille At sige sandheden.

06:27  

Små kartofler
Små kartofler Syng med når de fire små kartofler tager på eventyr. Selv om de er kartofler, elsker de nemlig at synge og lege!

06:30  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Gertrude har altid haft lyst til at prøve at køre på cykel. Hr. Grimdal mener ikke det er noget for en ko, men Gertrude er ikke sådan at feje væk, så hun stjæler hans cykel. Og det går præcis så skidt, som hr. Grimdal havde forventet.

06:45  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

07:00  

Molevitten
Molevitten Få et godt grin med Molevitten. Maskinen er endnu en gang landet i børnehaven, hvor friske unger sender sjove ting direkte til Hr. Skæg, Øvst, Silja og alle vennerne i Ramasjang. For hver ting de sender, får de en skør sketch retur.

07:10  

Monster Buster
Monster Buster Esther er rigtigt træt at sit dumme fantasi-monster, der har flagermusevinger og masser af øjne. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med klæd-ud-tøj og nogle seje flagermusevinger, og sammen buster de Esthers monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

07:30  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

07:40  

Postmand Per
Postmand Per Dukkefilm. Ajay og Per indgår et særligst væddemål, og imens dyster alle børnene om at slå hinandens rekorder.

08:00  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så møder Hr. Skæg et kækt lille dyr, som kan larme og synge med konsonanter.

08:30  

Humf
Humf Tag med lille Humf, når han fuld af forundring tager på opdagelse i den store vide verden omkring ham. Humf er 3 år og fuld af hår. Han er lav og lilla, rund og sød. En tankefuld og selvbevidst lille fyr, der lytter til sin mor og far, men i sidste ende går sine egne veje.

08:40  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Bugge ville ønske, at der var en restaurant i byen, hvor man kunne få lækker og spændende mad. Han løser problemet ved at åbne en café selv og invitere alle i byen til den store åbningsdag. Der er bare noget, han ikke har sørget for.

08:55  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

 
DR1

09:40  

Downton Abbey (12)
Downton Abbey (12) Beboerne på Downton Abbey modtager chokerende nyheder fra fronten - både Matthew og William er blevet alvorligt såret. Samtidig trues idyllen også fra en anden kant. Bates er ved at blive skilt fra sin kone Vera. Men Vera er fuld af hævntørst, og for at skade Bates og Anna er hun fast besluttet på at sælge historien om Marys døde elsker.

10:30  

Antikkrejlerne (292)
Antikkrejlerne (292) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (293)
Antikkrejlerne (293) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

DR2 Morgen (G)
DR2 Morgen (G) DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

11:00  

Langt fra Borgen: Skal rygning være forbudt?
Langt fra Borgen: Skal rygning være forbudt? Bør rygning forbydes på alle caféer og værtshuse - uanset deres størrelse? Og er det i orden at forbyde rygning både indendørs og udendørs på arbejdspladsen? Ask Rostrup inviterer to Christiansborg-politikere en tur på værtshus i Randers og forbi en arbejdsplads, hvor rygning er forbudt for de ansatte. Vært: Ask Rostrup.

11:30  

På sporet af maden (19)
På sporet af maden (19) De fleste forbrugere køber det meste af deres mad i supermarkeder. Men hvordan bliver de masseproducerede fødevarer egentlig til? De fire nysgerrige unge journalister, Jimmy, Matt og Kate rejser verden rundt for at få svar på vidt forskellige spørgsmål som, hvorfor grapefrugt i dåser er helt uden skind, hvornår vilde svampe er vilde, hvordan man opdrætter rejer, hvordan man får produkter til at dufte af jordbær, og hvordan supermarkedet kan sælge sommeræbler midt om vinteren.

11:55  

På sporet af maden (20)
På sporet af maden (20) De fleste forbrugere køber det meste af deres mad i supermarkeder. Men hvordan bliver de masseproducerede fødevarer egentlig til? De fire nysgerrige unge journalister, Jimmy, Matt og Kate rejser verden rundt for at få svar på vidt forskellige spørgsmål som, hvorfor grapefrugt i dåser er helt uden skind, hvornår vilde svampe er vilde, hvordan man opdrætter rejer, hvordan man får produkter til at dufte af jordbær, og hvordan supermarkedet kan sælge sommeræbler midt om vinteren.

DR3
DR K

09:00  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om en stor dansk organisation, der vælger formand for hvad der viser sig at være 15 år, om forhandlinger om Rødby-Femern-forbindelsen, om balletundervisning på et usædvanligt plan, om den falske markis, om usædvanlige flygtninge, der kommer til Ålborg - og om en hørespilserie, der lagde gaderne øde. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

09:30  

Hatten rundt (8:12)
Hatten rundt (8:12) Så er der igen impro-show med Søren Østergaard, Torben Zeller, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Niels Olsen. Konferencier: Gunner Frøberg. Pianist: Frans Bak. Producer: Inger Kay. Sendt første gang 30. november 1997.

10:00  

Programmer som forandrede TV (1:8)
Programmer som forandrede TV (1:8) TV programmer har gennemgået en utrolig udvikling i løbet af mediets forholdsvis korte levetid. Nogle programmer har været vigtigere end andre og har bidraget til en udvikling i nye retninger. Det er dem, denne serie i otte dele handler om. I første afsnit beskæftiger vi os med Reality TV. Vi fortæller bl.a. den usandsynlige historie om, hvordan et lille land i det nordlige Europa kom til at bane vejen for den eksplosion af Reality-serier, vi ser på TV i dag. Og vi besøger verdens allerførste reality-familie, familien Loud, som skabte TV-historie, da de for mere end 40 år siden lukkede et filmteam ind i deres hus.

10:30  

Programmer som forandrede TV (2:8)
Programmer som forandrede TV (2:8) TV programmer har gennemgået en utrolig udvikling i løbet af mediets forholdsvis korte levetid. Nogle programmer har været vigtigere end andre og har bidraget til en udvikling i nye retninger. Det er dem, denne serie i otte dele handler om. I dette afsnit dykker vi ned i TV-dramatikkens verden. Vi fortæller bl.a. om, hvordan en frygtløs kabelkanal flyttede TV-mediet ind i kulturens fine stadsstue. Og vi møder personerne bag en elsket amerikansk politiserie, der kom til at stå for en grundlæggende fornyelse af genren.

11:05  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (9:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (9:35) "1925 - Predappio og Italien" Hollandsk dokumentarserie fra 2007 (In Europe -Travels through the Twentieth Century) Alt, hvad Hitler drømte om i 1930'erne, havde den italienske diktator Benito Mussolini allerede opnået i 1920'erne. Mussolini blev født i landsbyen Pedappio, og her kan man stadig besøge Il Duces grav. Mussolinis landsby er stadig pilgrimsmål for de, der længes tilbage til dengang Italien var blandt de mest magtfulde nationer, og de kommer for at hylde manden, der gav landet dets stolthed tilbage efter mange års brudte ambitioner og nederlag.

11:40  

De vilde 60'ere (5:10)
De vilde 60'ere (5:10) "Fra s/h til farvetv 1960-69" Amerikansk dokumentarserie fra 2013. (The Sixties) 1960'erne var årtiet, som forvandlede USA fra grå konformitet til et land, der sprudlede af politisk, kulturel og social frigørelse. Ved hjælp af arkivoptagelser fra amerikansk tv bliver begivenheder og personligheder vævet sammen til et underholdende og oplysende portræt af dette bemærkelsesværdige årti. Fjernsynet blev voksent i 1960'erne og blev den dominerende faktor i amerikansk kultur. Hvad enten amerikanerne ønskede at blive underholdt, informeret eller bare følge deres yndlingssport tyede de til tv - og brugte mere tid foran skærmen end til nogen anden aktivitet.

DR Ultra

09:30  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard

09:45  

Mig og min robot
Mig og min robot Super Anemone.

10:00  

Store Nørd
Store Nørd Værter: Simon Bressendorf og Søren Thor Jørgensen. Ja - vi nørder igennem! Giver fuld gas på maskiner og eksperimenter, udsætter os selv for alle naturens kræfter og bygger de vildeste opfindelser.

10:30  

Oscars oase
Oscars oase

10:35  

Pubertetsguiden (5)
Pubertetsguiden (5) Hvordan er det at være rigtige kærester, og hvad sker der med kroppen, når man bliver forelsket. Det får du svar på i Pubertetsguiden, hvor Emilie også fortæller om, hvad der sker med drenges tissemænd i puberteten.

10:50  

Ultras bedste (5)
Ultras bedste (5) Ultras Bedste er de seje børns eget program og indeholder alt fra anderledes pyjamas parties til life hacks - alt sammen leveret af Ultras spirende børnetalenter. I hvert program behandles emner, som optager børn i aldersgruppen - blandt andet venskab, kærlighed, og det at skabe sin egen identitet. I dette program kan du blandt andet se Bubber blive udfordret til en tur i ringen af den 15-årige europamester i boksning, Mahdi Jallaw, og så tester to drenge, hvordan det egentlig er at være baby.

11:05  

Wild Kratts
Wild Kratts

11:30  

Ka-ching (5)
Ka-ching (5) Tænk hvis man vandt i lotto?! Christian undersøger i dag vinderchancerne på travbanen. Christian er stensikker på, at vinde den store gevinst, men det er sværere end forventet. Du skal også møde den populære YouTuber Kristine Sloth, som bl.a. tjener penge på at lægge makeup på nettet. Kom også en smuttur med til landet Panama og se hvad man kan få for 100 danske kroner.

11:50  

Junglebanden
Junglebanden

DR Ramasjang

09:10  

Molevitten
Molevitten Få et godt grin med Molevitten. Maskinen er endnu en gang landet i børnehaven, hvor friske unger sender sjove ting direkte til Hr. Skæg, Øvst, Silja og alle vennerne i Ramasjang. For hver ting de sender, får de en skør sketch retur.

09:20  

Monster Buster
Monster Buster Karl-Bertil er træt af sit fantasi-monster, som har pigge og kløer og kan blive så højt, at det stikker helt op igennem taget. Heldigvis ved MonsterBuster Jacinta lige, hvad der skal gøres - og med maling og seje knaldperler buster de monstret langt væk. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

09:40  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

09:50  

Postmand Per
Postmand Per Dukkefilm. Det ser ud til, at børnene har fundet en lampe, der kan opfylde ønsker. Men Per mener, det mere er et spørgsmål om hårdt arbejde at få ønskerne til at gå i opfyldelse.

10:10  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så møder Hr. Skæg et mærkeligt dyr og synger om vokalerne, de skønne syngebogstaver.

10:40  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så tager Hr. Skæg på vandretur i bjergene og synger en sang om rim.

11:05  

Hvem er skurken? (6:7)
Hvem er skurken? (6:7) Hjælp Kristian med at løse mysteriet om Shanes forsvundne limpistol. Se med og skynd dig ind på dr.dk/ramasjang og klik på den skurk, der lyver.

11:20  

Os det er bare os
Os det er bare os - med Bella, Emil, Emilia "Og Valdemar". "Og Valdemar" spærrer på badeværelset for hele familien .... Bella svinger en spand fuld af vand rundt i luften, hun fortæller gys, og der leges "gæt en gyserfigur". Til sidst kører lokkehjulet.

11:50  

Glad i luften
Glad i luften Der sker altid sjove ting når "Det glade luftskib" dukker op i landet Ramasjang. Caspar og ungerne tester om det er sjovt at ride og om man kan gå på stylter i mudder. Freja fortæller om det skønne ved at samle på badebomber og Jeppe om sin frygt for krig.

DR1

12:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit er der rift om instrumenterne, når Alfred Christensens store musikbutik sælges på auktion i Holstebro. På Vilhelmsborg har Casper Cassøe fra Hesteavlsorganisationen Dansk Varmblod travlt, men heldigvis har han fået fremstillet et helt særligt hjælpemiddel. Og hos Sjællands Bilauktion skal Kim Davidsen have en BMW til 200.000 kroner under hammeren. Sendt første gang 03.04.14

12:30  

Kender du typen 2013 (6)
Kender du typen 2013 (6) Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau må gå gennem ild og vand for at finde ud af hvilken kendt dansker, vi besøger. Hovedpersonen sejler nemlig meget og gør noget helt usædvanligt for at holde ild i brændeovnen. Kan eksperterne regne ud, hvem der både har fine porcelænskatte og glasrens til at stå fremme i reolen? Gæt med på facebook.com/KenderDuTypen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 27.11.13

13:10  

Hammerslag (3)
Hammerslag (3) I aften rider Hammerslag mod vest. Første stop er Herning - her venter en klassisk bolig på en af byens bedste adresser. Næste stop er den lille by Abildaa ved Ørnhøj. En bolig på 222 m2, en fin hestestald og en ridebane - hvad mon alt det koster? Vi slutter rideturen langt ude mod vest i en gennemført bolig i Ringkøbing. Se Hammerslag og gæt med! www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 22.04.14

13:50  

Dommer John Deed (9:27)
Dommer John Deed (9:27) Jason på 15 har brug for et nyt hjerte, men han vil hellere dø end drage nytte af lægemidler, der er udviklet ved hjælp af dyreforsøg. Jasons forældre er desperate efter at redde deres søn, men Jason ønsker ikke at blive opereret. Jason er stadig mindreårig, så han kan ikke selv få lov at træffe beslutningen. Den må dommer John Deed træffe - og det bliver en af de sværeste i hans karriere.

DR2

12:20  

En bid af Californien (1:8)
En bid af Californien (1:8) Kira Åkerström-Kekkonen er kok, madblogger og Master Chef-vinder, hun er flyttet til San Francisco på USA's vestkyst og er gået i gang med at omsætte den inspiration, hun får overalt i byen, til nye og anderledes retter. Kira bruger de bedste lokale råvarer, hun kan finde, og ikke sjældent giver hun sin mad et nordisk tvist. I serien tipser hun om, hvordan man nemt i hverdagen kan leve sundere, og hun tilbereder både de enkle og de mere komplekse retter. I denne første episode besøger Kira en østersfarm med økologisk opdræt, og hjemme går hun i gang med at skabe sin egen menu med grillede østers, østersvinaigrette og en traditionel Po'Boy. Nordvision fra Finland.

12:50  

Amerikas Hairy Bikers (1:12)
Amerikas Hairy Bikers (1:12) USA har deres helt egen udgave af hairy bikers, nemlig vennerne Bill Allen og Paul Patranella, der også deler kærligheden til store motorcykler og god mad. De rejser rundt i USA, laver mad og spiser sig igennem et utal af lokale delikatesser. De ankommer til Arkansas til åbningen af jagtsæsonen på oksefrøer, så se hvordan man tilbereder sådan en karl.

13:15  

Hallo, Syrien! Opkald fra flugtruten
Hallo, Syrien! Opkald fra flugtruten Natasha Al-Hariri blev født under sine forældres flugt fra krig for 26 år siden. Da flygtningene i efteråret væltede ind over de danske grænser, gav hun strøm til en ung mand, der ikke havde været i kontakt med sin familie under sin flugt. Han havde 3700 ubesvarede opkald på sin telefon. Det fik Natasha til at tage initiativ til at møde de syriske flygtninge på flugtruten og tilbyde dem muligheden for at ringe hjem. Det er der kommet en dokumentar ud af.

13:45  

Pingvinernes ø: Hvor er alle fiskene henne?
Pingvinernes ø: Hvor er alle fiskene henne? Engelsk dokumentar fra 2011 (Penguin Island) Vejret bliver hele tiden varmere, og der er mindre mad at finde på øen. En voldsom hedebølge rammer øen, og især de unge pingviner er udsatte. Øens rangere sætter ind, og forsøger at køle og rehydrere pingvinungerne i et tappert forsøg på at redde deres liv.

14:35  

Pingvinernes ø: Sommeren er ovre
Pingvinernes ø: Sommeren er ovre Engelsk dokumentar fra 2011 (Penguin Island) Sommeren på Phillip Island lakker mod enden. I dette sidste afsnit får vi et indblik i, hvad de små pingviner laver under vandet, og vi møder den lille unge Tilda, der stadig bliver passet af rangerne, da hun endnu ikke er stor nok til at brødføde sig selv.

DR3

12:00  

På Grænsen: Penge (9:10)
På Grænsen: Penge (9:10) Skal vi indføre bitcoins som fælles valuta? Og kan vi klare os helt uden kolde kontanter? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere penge. De bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

12:30  

Min forelskelse til skræk og advarsel
Min forelskelse til skræk og advarsel

13:30  

Rookie Blue IV (7:13)
Rookie Blue IV (7:13) Fundet af et menneskeskellet i en slugt fører til genåbningen af en 15 år gammel sag om en forsvunden person. Swarek må nu genoptage kontakten til sin gamle uddannelsesofficer i forsøg på at opklare sagen. I den proces får Swarek en ny overraskende viden om sin tidligere mentor og må beslutte, om han ønsker at fortsætte med at følge i hans fodspor.

14:15  

Rookie Blue IV (8:13)
Rookie Blue IV (8:13) Betjentene fra politidivision 15 håber på en nem vagt, så de kan få tidligt fri og komme til Frank og Noelles bryllup. Men tingene bliver komplicerede, da de bliver kaldt ud til en kasinobus, der er blevet kapret. Og da bruden, Noelle, forsvinder.

DR K

12:20  

De vilde 60'ere (6:10)
De vilde 60'ere (6:10) "Vietnam 1964-1969" Amerikansk dokumentarserie fra 2013. (The Sixties) 1960'erne var årtiet, som forvandlede USA fra grå konformitet til et land, der sprudlede af politisk, kulturel og social frigørelse. Ved hjælp af arkivoptagelser fra amerikansk tv bliver begivenheder og personligheder vævet sammen til et underholdende og oplysende portræt af dette bemærkelsesværdige årti. Vietnamkrigen ændrede USA på en måde, der giver efterdønninger den dag i dag. Mange mener, at det var tv-billederne fra en grusom og beskidt krig, der blev sendt direkte ind i de amerikanske stuer, der afgjorde krigens udfald.

13:05  

Taxa (4:56)
Taxa (4:56) Lizzie har fået for meget at se til, men hvis hun opgiver, vil det medføre store problemer for Krone-Taxa - Finn har et forslag, men det har Tom også. Verner har det heller ikke for nemt nu, hvor Finn konstant er på nakken af ham. Det lykkes Andreas at få en aftale, han glæder sig til - men han bliver igen snydt godt og grundigt. Og så befinder Lotte sig pludselig i en livstruende situation med en fuldstændig desperat kunde. Verner: John Hahn-Petersen. Lizzie: Margrethe Koytu. René: Anders W. Berthelsen. Stine: Trine Dyrholm. Birgit: Pia Vieth. Finn: Jesper Lohmann. Lotte: Pernille Højmark. Mike: Peter Gantzler. Andreas: Peter Mygind. Tom: Leif Sylvester. Meho: Zlatko Buric. Endvidere: Laura Christensen, Marina Bouras, Morten Kirkskov, Birgitte Prins, Søren Spanning, Claus Bue, Søren Steen. Manuskript: John Stefan Olsen og Stig Thorsboe. Instruktion: Morten Arnfred. Foto: Sejr Brockmann. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

13:45  

Taxa (5:56)
Taxa (5:56) Andreas bestemmer sig for at hjælpe Rikke, som overhovedet ikke ønsker hans indblanding - det bliver ikke småting, Andreas får rodet sig ud i. Da Lotte tager tidligt fri for at glæde Fie, får hun en ubehagelig overraskelse - mens Finn kvajer sig så grundigt overfor Tom, at problemerne vælter ned over ham fra flere sider. Imens bliver Mike nødt til at finde en mand, der har forladt hans vogn og er i chok efter en forfærdelig oplevelse, før det er for sent. Verner: John Hahn-Petersen. Lizzie: Margrethe Koytu. René: Anders W. Berthelsen. Stine: Trine Dyrholm. Birgit: Pia Vieth. Finn: Jesper Lohmann. Lotte: Pernille Højmark. Mike: Peter Gantzler. Andreas: Peter Mygind. Tom: Leif Sylvester. Meho: Zlatko Buric. Endvidere: Marina Bouras, Helene Egelund, Søren Spanning, Laura Christensen, SørenThomsen, Jesper Klein, Gerda Gilboe, Fash Shodeinde, Klaus Bondam, Dan Schlosser, Julie Wieth, og Mogens Holm. Manuskript: LoneScherfig og Stig Thorsboe. Instruktion: Morten Arnfred. Foto: Sejr Brockmann. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:25  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i vort århundrede med Hans V. Bischoff som vært og indslag om en amerikansk præsident, der udtaler sig om russerne, om en amerikansk masse-prædikant i København, om Osvald Helmuth i Nevørk og om Satanisk Folkeparti. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Dorte Kierulff.

14:55  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i vort århundrede med Hans V. Bischoff som vært og indslag om en dansk scenekunstner, der skulle optræde på en af Englands fornemste scener, om kongeligt belgisk besøg i København, og om Glistrups sensationelle start som politisk figur. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Dorte Kierulff.

DR Ultra

12:00  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:15  

Ultras Sorte Kageshow
Ultras Sorte Kageshow I Ultras Sorte Kageshow er det blevet tid til den første semifinale og her skal deltagerne bage en lagkage. De to hold skal selvfølgelig stadig bage i bælgravende mørke, men værten, Nikolaj Stokholm, har nye overraskelser i ærmet. Mette Hassing fra Den Store Bagedyst er dommer, når det hele går løs på DR Ultra onsdag kl. 19.30.

12:45  

Tintin
Tintin Racham den Rødes skat (3:3) Tintin og Kaptajn Haddock lejer et skib og når endelig frem til vraget af Enhjørningen. Her måde kæmpe imod en glubsk haj, men alligevel lykkes det Tintin at få fat i skattekisten.

13:10  

Store Nørd
Store Nørd Man kan skyde med luft! Men hvor langt og hvor hårdt? Det undersøger NØRDerne, når de bygger en vortex-kanon, der med lufttryk skal vælte 80 glas saftevand. Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

13:30  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

14:00  

Venskaberen (5)
Venskaberen (5) Bubber er taget ud på en mission. Han vil forsøge at finde en ny god ven til nogen af alle de børn, der mangler én. I Venskaberen skal to børn, som aldrig har set hinanden før, mødes for at se om de kan blive venner. Bubber er taget til den lille by Fugleby for at hjælpe 13-årige Laura. Hun er den eneste Rasmus Seebach-fan i byen og savner en veninde at dele sin interesse med. Bubber kender heldigvis en anden pige, som kan vise sig at være den helt rigtige veninde for Laura og de to piger skal nu mødes for allerførste gang. Se med når de får en overraskende hilsen, som pigerne sent vil glemme.

14:20  

Uglen
Uglen Uglekostume.

14:30  

Trio (5:10)
Trio (5:10) Stenpladerne er forsvundet efter indbrud på basen. TRIO vil have pladerne tilbage og trodser farlige ex-soldater, men bliver fanget. TRIO er ved at knække.

DR Ramasjang

12:05  

Sigurds Bjørnetime
Sigurds Bjørnetime Kan du tælle? Hvor mange gange vinker Bjørn i dag? Hvor mange kan du tælle til? Kan Far Finger tælle til 3, når han skal købe gulerødder? Manuskript og medvirkende: Sigurd Barrett. Dukkespillere: Gitte Melgaard og Karin Prosberg Hansen. Tilrettelæggelse: Finn Bentzen. Producer: Birgit Jensen.

12:35  

SKRÅL - med Esther
SKRÅL - med Esther Kan Ester lave en tryllesang, kan hun trylle en kanin op af hatten, og kan hun spille med Halfdan ... Ja! Så derfor glæd dig til SKRÅL. Tilrettelæggelse: Anette Tony Hansen www.dr.dk/oline

12:55  

Babar
Babar Tegnefilm med danske stemmer.

13:05  

Bullerfnis (3:10)
Bullerfnis (3:10) Tænder er det gennemgående tema i denne episode af Hans Kragh-Jacobsens og Ulla Rabens "Bullerfnis". Medvirkende: Buller: Hella Joof. Fnis: Peter Frödin. Manuskript: Hans Kragh-Jacobsen. Ide og instruktion: Ulla Raben. Producer: Hanne Harbo.

13:30  

Kære Sebastian
Kære Sebastian Sebastian Klein er dyrepasservikar i Danmarks Akvarium og kigger på forskellige fisk: dyndfisk, fireøjefisk og skyttefisk. Skyttefisken skyder med spyt efter byttet.

13:55  

Skrål med Liva (6)
Skrål med Liva (6) Liva kan godt lide zombier og uhygge. I dag skal Liva ind til Halfdan og lave sin helt egen sang om ninjaer som redder verden fra zombier.

14:20  

Fjeldgården i Trondhjem
Fjeldgården i Trondhjem Oda bor på en fjeldgård højt oppe i Norge sammen med sin far og mor, sine små søskende og sin farfar og farmor. Og selv om der ikke bor andre i nærheden, så er der mange spændende ting at gøre, og Oda er god til at finde på.

14:35  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse og Kylling finder noget, de havde dengang, de var små babyer. De tager det på og bliver straks til to små frække fyre..... Medvirkende: Bamse: Lars Bom. Kylling: Brian Patterson. Ælling: Joan Bentsen. Manuskript: Elin Bing. Producer og instruktør: Katrine Hauch-Fausbøll. Sendt første gang 2. november 1997.

DR1

15:20  

Fader Brown (9:10)
Fader Brown (9:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England, og så har han et særligt talent for at opklare forbrydelser. Under en landsbyfest falder borgmesteren død om midt i sin tale. Nogen har sat strøm til mikrofonen, men hvem og hvorfor? Fader Brown går på jagt efter svarene.

16:10  

Fader Brown (10:10)
Fader Brown (10:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England, og så har han et særligt talent for at opklare forbrydelser. Mestertyven Flambeau erklærer, at han vil stjæle et uvurderligt kors fra fader Browns kirke. Fader Brown beslutter sig for at forsøge at bringe korset i sikkerhed, men det er måske ikke hans livs bedste ide.

16:55  

Downton Abbey (13)
Downton Abbey (13) Matthew er nu bundet til en kørestol og rekreerer sig på Downton Abbey, hvor Mary tager sig af ham. Hun elsker stadig Matthew, men Carlisle gør det klart, at han vil ruinere Mary, hvis hun slår op med ham. Samtidig kommer der en såret canadisk officer til Downton Abbey. Han har en overraskende afsløring, men taler han sandt?

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:25  

This is the Life with Lisa Ling s.2 eps.1-8
This is the Life with Lisa Ling s.2 eps.1-8

16:05  

Amerikas Hairy Bikers (2:12)
Amerikas Hairy Bikers (2:12) USA har deres helt egen udgave af hairy bikers, nemlig vennerne Bill Allen og Paul Patranella, der også deler kærligheden til store motorcykler og god mad. De rejser rundt i USA, laver mad og spiser sig igennem et utal af lokale delikatesser. I Louisiana dampende sumpe står menuen bl.a. på stegt sumpbæver.

16:30  

En bid af Californien (2:8)
En bid af Californien (2:8) Kira Åkerström-Kekkonen er kok, madblogger og Master Chef-vinder, hun er flyttet til San Francisco på USA's vestkyst og er gået i gang med at omsætte den inspiration, hun får overalt i byen, til nye og anderledes retter. Kira bruger de bedste lokale råvarer, hun kan finde, og ikke sjældent giver hun sin mad et nordisk tvist. I serien tipser hun om, hvordan man nemt i hverdagen kan leve sundere, og hun tilbereder både de enkle og de mere komplekse retter. I denne anden episode tager Kira på et marked, hvor de mobile gadekøkkener samles for at sælge ægte street food. Dagens menu består af vietnamesiske hot dogs, fladbrød med kardemumme og laks samt en vældig sund smoothie. Nordvision fra Finland.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen DR2s globale magasin DR2 Dagen går i dybden med nyheder, tendenser og kultur fra hele verden. Værter: Lene Johansen og Søren Bendixen.

DR3

15:00  

Jumper
Jumper Fra New York til Fiji-øernes sandstrande på et splitsekund. Den unge David opdager, at han kan teleportere sig selv, hvorhen på kloden han vil, blot ved tankens kraft. Pludselig ligger hele verden åben for ham. Det udnytter han grådigt, men snart opdager David, at der er andre, der har de samme evner - og at han jages af en mystisk organisation, der vil gøre alt for at slå ham og de andre 'springere' ihjel. David Rice: Hayden Christensen. Griffin: Jamie Bell. Millie Harris: Rachel Bilson. Roland: Samuel L. Jackson. Instruktion: Doug Liman.

16:25  

Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (2:10)
Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (2:10) 10 mænd har meldt sig til den ultimative udfordring. De skal se, hvor længe de kan overleve i Vancover Islands barske natur. De har kun en smule udstyr med sig og skal selv skaffe mad og tackle ekstremt vejr og vilde dyr. Til gengæld modtager den af mændene, der kan klare sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

17:10  

Rekordfart med Guy Martin (3:4)
Rekordfart med Guy Martin (3:4) Motorcykelkøreren Guy Martin elsker fart. Han vil derfor forsøge at slå fire usædvanlige fartrekorder. Næste udfordring er at flyve en menneskedrevet flyvemaskine, der som navnet indikerer, drives ved menneskekraft. Se om Guy har kræfter nok til at få flyet i luften, og om det lykkes ham at slå verdensrekorden i den specielle disciplin.

DR K

15:25  

Billeder, der ændrede verden: Tankmanden
Billeder, der ændrede verden: Tankmanden Den 5. juni 1989 tager fotografen Jeff Widener et billede, som bliver et ikon for opstanden på den Himmelske freds plads i Kina. Hans billede af manden på Changán Boulevard foran de store tanks, bliver symbolet på det oprør, som fandt sted i verdens folkerigeste land i forsommeren 1989.

15:35  

Dronning Victorias børn (1:3)
Dronning Victorias børn (1:3) Dronning Victoria (1819-1901) og prinsgemalen Albert (1819-1861) havde tilsyneladende et lykkeligt ægteskab og et harmonisk liv sammen med deres ni børn, men historikerne hævder, at livet bag hjemmets fire vægge var en slagmark og, at Victoria både var manipulerende og dominerende over for sine børn. Men i begyndelsen havde det unge ægtepar travlt med at redde monarkiet ved at skabe et mere moderne billede af den kongelige familie.

16:35  

Dronning Victorias børn (2:3)
Dronning Victorias børn (2:3) Dronning Victoria (1819-1901) og prinsgemalen Albert (1819-1861) havde tilsyneladende et lykkeligt ægteskab og et harmonisk liv sammen med deres ni børn, men historikerne hævder, at livet bag hjemmets fire vægge var en slagmark. Efter Alberts død klyngede Victoria sig til sine døtre, tyranniserede dem og arrangerede deres ægteskaber, mens de til gengæld forsøgte at tilkæmpe sig retten til at blive selvstændige kvinder.

17:35  

Stjernemøder: Christy Turlington Burns og Tory Burch
Stjernemøder: Christy Turlington Burns og Tory Burch Modellen Christy Turlington Burns og designeren Tory Burch har begge gjort karriere i modeverdenen. Men hvor Tory er optaget af at støtte kvindelige iværksættere, er Christy optaget af at hjælpe kvinder over hele verdenen gennem grundlæggelsen af organisationen 'Every Mother Counts'.

DR Ultra

15:00  

Osman og Jeppe I (5)
Osman og Jeppe I (5) Børnecomedy om de to skæve gutter Osman og Jeppe og deres daglige skolegang. Med bl.a. Esben Pretzmann, Peder T. Pedersen og Brian Lykke. Instruktion: Peter Molde-Amelung Manus: Rune Schjøtt og Jannik Tai Mosholt.

15:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

15:25  

Nina Patalo
Nina Patalo Johnnys DVD.

15:35  

Lovens vogtere
Lovens vogtere Tegnefilm.

15:55  

Junglebanden
Junglebanden

16:05  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:40  

Nina Patalo
Nina Patalo

16:50  

Adventure Time
Adventure Time

17:10  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:35  

Sam & Cat
Sam & Cat Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

DR Ramasjang

15:05  

Naturpatruljen
Naturpatruljen Martin og Ketil gætter Danmarks Nationalfugle-lort. De cykler ud til en brakmark og ser en sommerfugl komme ud af sin puppe. Dr. Pjuskebusk fortæller om, hvordan pindsvinet bruger sine pigge til at beskytte sig med. Tilrettelæggelse: Sebastian Klein, Martin Keller og Ketil Teisen. Producer: Anne Schepelern.

15:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Hvilket dyr skal Rosa og Johan møde i dag og hvad finder de mon på i deres hemmelige hule? Tag med når "LilleNØRD" cykler ud på nye eventyr. Spil Lille Nørd på www.dr.dk/oline

16:00  

KatjaKaj og BenteBent
KatjaKaj og BenteBent Tegnefilm.

16:05  

KatjaKaj og BenteBent
KatjaKaj og BenteBent Dansk tegnefilm.

16:10  

Smølferne
Smølferne

16:35  

Chuggington
Chuggington

16:45  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

17:00  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang Vi roder og hamrer. Vi larmer og griner. Kom udenfor og ha' det sjovt med os i Hej Ramasjang. Rosa er lidt ked af det i dag og savner sommeren lys. Kristian beslutter sig for at muntre hende op.

17:01  

Onkel Reje og børnenes brevkasse
Onkel Reje og børnenes brevkasse Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

17:15  

Min fede fridag (5:5)
Min fede fridag (5:5) Mikkel elsker at holde fridag og i dag skal han opleve, hvordan Sally på 6 år holder den fedeste fridag. Det bedste Sally ved, er at tage på fisketur. Se med, når Mikkel sætter gang i en fiskekonkurrence om hvem, der først får en fisk på krogen!

17:35  

Cirkeline
Cirkeline Der er den skønneske sne udenfor, så Cirkeline og musene beslutter, at de vil bygge en snemus! Men hvad er nu det - er sne- musen levende?

17:45  

Cirkeline
Cirkeline Cirkeline holder skole for musene - de skal både have musik og Katteorientering! Men så skal de have Botanik, og det foregår ude i haven, hvor de både møder jordrotterne og skovalfen Nisse!

DR1

18:00  

Skattejægerne
Skattejægerne På Nørrebro handler Søren Falk med et parti møbler ud fra devisen "køb billigt - sælg dyrt". Men det er ikke alle kunder, der hopper på hans forretningstrick. Marskandiserne Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen tager på indkøbstur i Skagen og gør gode kup til deres butik. Og antikvitetshandleren Lasse Petersen kører fra Aabenraa til Fyn for at byde på varer i et privat hjem.

18:30  

TV AVISEN med Sporten og Vejret
TV AVISEN med Sporten og Vejret

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

20:00  

X Factor
X Factor I dagens afsnit gælder det endnu engang X Factors svar på arbejdspladsens prikkerunde, nemlig 5-Chair Challenge. Remee og Blachmans deltagere skal synge sig til en af de fem stole, som giver en plads videre til bootcamp. Sidst forlod vi Remee med ansigtet begravet i hænderne efter sine sangeres optræden, men bliver frustrationen vendt til glæde, og kan Blachman overraskes, når hans deltagere skal kæmpe om stolene? Få svarene i aftenens X Factor.

DR2

18:30  

Indefra med Anders Agger - I lære som enke
Indefra med Anders Agger - I lære som enke Sæson 1. I DR2 serien "Indefra" tager Anders Agger seerne med ind bag kulisserne i otte særprægede miljøer. Selvmordsraten blandt enker er 5 gange så høj som for gifte. Og 8 gange så høj for enkemænd. Derfor er Anders Agger i afsnittet "I lære som enke" flyttet ind på Vedbygaard Slot sammen med seks enker og en enkemand. Her kommer han helt tæt på de efterladte, som er på kursus i livsmestring. For hvordan kommer man lige op til overfladen igen, når ens bedste ven og livspartner igennem et helt liv pludselig ikke er mere? Og mens ensomheden runger i slottets lange gange er der samtidig højt til loftet med plads til både gråd og latter. Sendt første gang 05.06.13

19:10  

I den bedste mening - Thalidomid affæren (3:5)
I den bedste mening - Thalidomid affæren (3:5) I slutningen af 60'erne tager et stort antal gravide kvinder en lille hvid tablet. Medicinalfirmaet hævder, at den er fuldstændig uskadelig. Den hjælper både mod kvalme og uro. Et vidundermiddel skabt i den bedste mening. Kort tid efter fødes der et utal af børn med voldsomme fysiske skader. Læger påviser en sammenhæng mellem pillen og de deforme børn, men firmaet benægter, at det er pillens skyld. Det skal snart vise sig, at bag pillens hvide uskyld gemmer sig en historie, som ændrede synet på medicinalbranchen for al tid. Tilrettelæggelse: Søs Hoffman

20:00  

Kon-Tiki
Kon-Tiki Den unge nordmand Thor Heyerdahl har en teori. Han mener, at Polynesien blev befolket fra Sydamerika og ikke fra Asien, som ellers er den gængse hypotese. For at bevise sin teori beslutter han at krydse Stillehavet i en primitiv flåde af balsatræ. Året er 1947, og snart stævner Heyerdahl og hans uprøvede besætning ud på den farefulde sejltur fra Peru til Polynesien. Thor Heyerdahl: Pål Sverre Hagen. Herman Watzinger: Anders Baasmo Christiansen. Knut Haugland: Tobias Santelmann. Instruktion: Joachim Rønning og Espen Sandberg.

DR3

18:00  

Spørg mig om alt (1:8)
Spørg mig om alt (1:8) Hvad hvis du kunne spørge en voksen mand, som godt kan lide at lege baby og blive skiftet, om alt, og han skulle svare på ALLE spørgsmål uden filter? Aftenens hovedperson går med voksenble og tænder på at lege baby. Han har sagt ja til at stille op LIVE på DR3. Her vil han fortælle sin historie og stå ansigt til ansigt med de spørgsmål, du sidder med derhjemme.

18:25  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

20:10  

Mayday: flykatastrofer XIII (2:10)
Mayday: flykatastrofer XIII (2:10) D. 6. juni 1971 letter 'Hughes Airwest fly 706' fra Los Angeles International Airport. Få minutter efter eksploderer flyet mod en bjergskråning, og 44 personer bliver dræbt. Men hvordan kunne et fly med ekstremt erfarne piloter pludselig forsvinde fra radaren og eksplodere? Se den chokerende konklusion et hold efterforskere kom frem til.

DR K

18:00  

Haute Couture (2:2)
Haute Couture (2:2) Hvad vil eftertiden se som nogle af verdens fremtrædende modedesigneres mest ikoniske kreationer? Hvad vil stå tilbage som deres mest mindeværdige tøjdesign, skodesign og alle former for tilbehør? Anden del handler om Dior, Cartiet og Chloé.

18:55  

Blik for kvindelig skønhed
Blik for kvindelig skønhed Et sjældent portræt af Erwin Blumenfeld, et ikon blandt verdens modefotografer. Hans liv har været broget og dramatisk, men altid med et gennemgående fokus: at finde de smukkeste kvinder for at kunne fotografere dem. Blumenfeld er også perfektionist, når det gælder selve fotografiet som kunstart, og hans billeder har prydet alle de kendte internationale modeblade. Især har hans coverbilleder for Vogue været genstand for uendelig beundring og omtale. Programmet dykker ned i hans enorme arkiv såvel som i hans lange og omtumlede tilværelse.

19:55  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

20:00  

En by i provinsen (4:17)
En by i provinsen (4:17) Fjerde afsnit af Leif Panduros krimiserie med Jens Okking, Henning Moritzen og en lang række af landets mest populære skuespillere i øvrigt. Og Danmarks muligvis bedste tv-intro af Fuzzy. Sendt første gang 1977

20:50  

Beatles Forever: Michelle
Beatles Forever: Michelle Guitaristen Søren Bødker Madsen, sangerinden Karoline Gro Budtz og Per Wium som er ekspert i Beatlesmusik analyserer og fortolker i hvert afsnit en ny udødelig Beatles-sang

DR Ultra

18:00  

Fanboy og Chum Chum
Fanboy og Chum Chum Tegnefilm med dansk tale.

18:10  

Skråt op på 3. (5)
Skråt op på 3. (5) Christian inviterer SKRÅT OP PÅ 3. og ind i sin lejlighed, hvor han bl.a. får besøg af musiker Thomas Røvsk Æg, der giver et meget ildelugtende nummer. Svenning Bubandt har en genial flugtplan til når man laver dørfis, Steif tester Tivoli efter en tyrkisk buffet; og Kokken Uden Arme laver æggemad med røget makrel.

18:30  

Cowboy, indianer og hest
Cowboy, indianer og hest Belgisk animationsserie om en cowboy, en indianer og en hest, der bor i samme hus, hvor de forsøger at få det hele til at fungere trods modsætningerne og en hel mængde vanvittige hændelser.

18:35  

iCarly
iCarly

19:00  

Asfalt (4)
Asfalt (4) Lasse er på lejrskole i København med sin klasse, og der dukker mange uforudsete forhindringer op: Finder han sit lagen, så han slipper for hotellets gebyr? Og kan han styre tissetrangen på kanalrundfarten?

19:10  

101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag
101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag Hvis du vil have supergode råd til, hvordan man får sig en kæreste, hvilke hemmeligheder, man må have for sine forældre, og om man skal få sig en piercing - så skal du se programmet i dag.

19:30  

Walter og Trofast - En særlig ferietur
Walter og Trofast - En særlig ferietur Modellervoksfilm om det skøre par. I denne film har de ikke noget ost i huset - men så kan man da selvfølgelig altid tage en tur til månen.

19:55  

Ben 10: Alien Swarn
Ben 10: Alien Swarn Imod sin fars ordre, slår Ben sig sammen med datteren til en gammel fjende for at kæmpe imod at aliens invaderer jorden.

DR Ramasjang

18:00  

Musen Tip
Musen Tip Jeg vil være politimand.

18:05  

F for får
F for får

18:20  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Av av!

18:30  

Kanonkongen Freja 3:8
Kanonkongen Freja 3:8 Kanonkongen Freja afsnit 3. Asger skal til karatekamp og skal bruge hjælp til at komme derhen. Freja vil vildt gerne med til kamp, og med lidt møje og besvær får de overtalt far til at køre dem i ladcyklen. Asger er helt sikker på sejr, og han kommer til at blære sig lidt overfor sin første modstander, der både er større og nok også lidt bedre til karate end Asger er. Han kommer også til at vædde om, at han vinder. Og det er et væddemål, der involverer Freja. Far må på banen og han viser de to, hvordan man vinder en slåskamp. Der er bare det at far ikke kan karate og kampen udvikler sig slet ikke som planlagt. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

18:50  

Drengen de kaldte kylling (1:5)
Drengen de kaldte kylling (1:5) Lille Willy - også kaldet Kylling - forsøger at komme sin vand- og pigeskræk til livs. Medvirkende: Martin Brygmann, Sidse Babett Knudsen m.fl. Manuskript: Per Nielsen. Instruktion: Natasha Arthy.

19:05  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

19:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Biologiprøven.

19:25  

Gæt med Emil
Gæt med Emil

19:30  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh lærer at gynge. Men hvem er den mystiske mand, som Kragen udspionerer?

19:40  

Bing
Bing Den lille kanin Bing er opfindsom, kærlig og meget nysgerrig - præcis som alle andre tre-årige! Men det er ikke altid nemt at klare hverdagens mange små udfordringer, når man er en lille kanin - heldigvis har han Flop, der altid er klar med en hjælpende hånd og et godt råd, så Bing lærer nye, spændende ting hver eneste dag - det er nemlig en Bing-ting!

19:50  

Godnathistorier
Godnathistorier Det er blevet aften i Ramasjang og tid til at sige tak for i dag. Men før vi slukker lyset og siger godnat, er der lige tid til en rigtig go' godnathistorie. Johanne Algren læser op af 117 historier om at være Lille.

20:00  

Godnat - Ramasjang
Godnat - Ramasjang

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Vores vejr
Vores vejr

21:25  

Fredagsfilm: The Internship
Fredagsfilm: The Internship Tiden er løbet fra armbåndsuret, så ursælgerne Billy og Nick mister deres job. Deres talegaver skaffer dem en tjans som praktikanter hos internetgiganten Google. De to venner er dobbelt så gamle som de andre praktikanter, og de ved ikke en pind om computere eller internettet. Men måske kan en halvgammel sælgertype også lære de unge netnørder et og andet. Billy: Vince Vaughn. Nick: Owen Wilson. Dana: Rose Byrne. Instruktion: Shawn Levy.

23:15  

Autumn in New York
Autumn in New York Den midaldrende playboy Will Keane lader sig sjældent forpligte af de kvinder, han nedlægger - men det ændrer sig, da han møder den sødmefulde, unge Charlotte. Trods den store aldersforskel drages Will og Charlotte uimodståeligt mod hinanden. Men Charlotte har sine helt egne grunde til at tro, at forholdet ikke kan vare ved. Will Keane: Richard Gere. Charlotte Fielding: Winona Ryder. John: Anthony LaPaglia. Instruktion: Joan Chen.

DR2

21:50  

Store danskere - Knud Rasmussen
Store danskere - Knud Rasmussen Verdens længste rejse på hundeslæde fra Grønland til Stillehavet førte ham lige ind i verdensberømmelsen. Han var splittet mellem sit liv i Danmark og en dyb længsel efter Grønland. Han sørgede for at hele Grønland blev samlet under dansk flag og skrev Grønland ind i danskernes hjerte med beretninger fra sine fantastiske rejser. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard. Sendt første gang 13.03.05.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Jersild minus Spin 2016
Jersild minus Spin 2016 Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

23:45  

Hot Fuzz
Hot Fuzz Meget mod sin vilje bliver den hårdkogte London-strømer Nicholas Angel forflyttet til den søvnige landsby Sandford, hvor han bliver makker med den bøvede actionfilmnørd Danny Butterman. Sandford er Englands mest fredelige by. I hvert fald på overfladen. For til Nicolas' store lettelse og Dannys udelte begejstring bliver byen snart ramt af en række makabre mord. Endelig kan det umage makkerpar gå i aktion. Nicholas Angel: Simon Pegg. Danny Butterman: Nick Frost. Frank Butterman: Jim Broadbent. Instruktion: Edgar Wright.

DR3

21:00  

Old Dogs
Old Dogs De to venner, den nyskilte Dan og den dameglade Charlie, får vendt op og ned på deres tilværelse, da en kvinde pludselig kommer og afleverer to syvårige tvillinger, som angiveligt er Dans. De to ungkarle har ikke forstand på børn og er netop i gang med at lave deres livs handel, så de er alt andet end begejstrede. Charlie: John Travolta. Dan: Robin Williams. Vicki: Kelly Preston. Instruktion: Walt Becker.

22:30  

Danny the Dog
Danny the Dog Danny lever helt bogstaveligt et hundeliv. Gangsteren Bart har nemlig opdraget ham, som var han en kamphund, siden han var helt lille. Når Danny har halsbånd på, er han blid som en skødehund, men når Bart fjerner båndet, forvandles Danny til et frådende angrebsvåben. Et tilfældigt møde med den blinde klaverstemmer Sam giver Danny chancen for et nyt og bedre liv. Men Bart er ikke parat til at give slip på sin 'hund'. Danny: Jet Li. Sam: Morgan Freeman. Bart: Bob Hoskins. Manuskript: Luc Besson. Instruktion: Louis Leterrier.

DR K

21:00  

Prêt-à-Porter
Prêt-à-Porter Tre kvindelige moderedaktører, der kæmper om den samme fotograf. To bagageløse journalister, der meget mod deres vilje må dele hotelværelse. Et elskende par, der mødes igen efter mange års adskillelse. Alle samles i Paris til verdens største modeshow - en uge præget af glødende jalousi, smiskende rygklapperi, koldt bedrag og hed udenomsægteskabelig sex. Kitty Potter: Kim Basinger. Isabella de la Fontaine: Sophia Loren. Sergei: Marcello Mastroianni. Anne Eisenhower: Julia Roberts. Instruktion: Robert Altman.

23:10  

Portræt af Karl Lagerfeld
Portræt af Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld er en kendt skikkelse i det meste af kloden, men modens mest ecxentriske skikkelse har altid hæget om sit privatliv. Derfor ved offentligheden i virkeligheden meget lidt om, hvad der gemmer sig bag facaden. Hvem er han? Hvad driver ham? Hans omhyggeligt konstruerede image er en del af markedsføringen, men fortæller også meget om manden selv: 'Der er en glasvæg mellem mig og resten af verden.'

23:55  

Modeugen NU: Catwalk
Modeugen NU: Catwalk Catwalk fra Copenhagen Fashion Weeks modeuge. Efterår.

DR Ultra

21:00  

Monster's vs Aliens
Monster's vs Aliens Da den unge og smukke Susan Murphy på sin bryllupsdag bliver ramt af en meteor, vokser hun til gigantiske proportioner. Samtidig truer den onde rumalien Gallaxhar jorden med udslettelse, så nu må Susan tage affære

22:30  

Godnat - Ultra
Godnat - Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:55  

Kommissæren og havet: Den døende dandy
Kommissæren og havet: Den døende dandy Robert Andersson er kriminalkommissær på den svenske ø Gotland, hvor han bor med sin danske kone. Kunsthandleren Egon Wallin findes myrdet i sit galleri. Om halsen har han et maleri, som er blevet stjålet fra et lokalt museum, og i galleriets arkiv er der flere stjålne malerier. Wallin er tydeligvis indblandet i ulovlig handel med kunst, men er det derfor, han er blevet slået ihjel? Robert Andersson: Walter Sittler. Line: Paprika Steen. Emma Winarve: Frida Hallgren. Instruktion: Marcus Weiler.

02:25  

For rigets sikkerhed
For rigets sikkerhed Først ses et parlamentsmedlem i færd med at forlade en callgirl, og kort tid efter modtager hun en diplomat fra et østland. Journalisten Nick Mullen aner en spionagehistorie, men hvad er egentlig sammenhængen? Nick Mullen: Gabriel Byrne. Nina Beckman: Greta Scacchi. Vernon Bayliss: Denholm Elliott. Instruktion: David Drury.

03:55  

Bergerac: Havets kostbare skatte
Bergerac: Havets kostbare skatte Bergeracs kæreste Francine er guide på en turistbåd, da to lig dukker op af havets dyb - skelettet af en tysk Luftwaffe-pilot og liget af en dykker. Dykkeren er blevet myrdet - måske fordi han var ved at gøre et kostbart fund, som andre ville have fingrene i? Hvilke skatte skjuler havet? Bergerac står til søs for at finde svaret.

DR2

01:40  

60 Minutes
60 Minutes

02:25  

Krysters Kartel (9:10)
Krysters Kartel (9:10) Med bl.a. fodboldgutter, parterapi og Parløb, hvor Lasse og Charlotte er så trætte af at have vennerne Thomas og Annemette boende, at de er parat til sparke dem ud. I reportageserien "40 år og single" er Lennarts nye kæreste Iben med hjemme hos Lennarts mor, mens Astrid er på date med en selvoptaget musiklærer. Med Brian Lykke, Laura Kvist, Troels Malling, Christine Exner. Instruktion: Jesper Rofelt

02:55  

Krysters Kartel - Bryllup Special
Krysters Kartel - Bryllup Special Johnny og Simone skal giftes og vennerne Sanny og Jeff hjælper med forberedelserne til festen, som skal foregå på Grotten. Det er dog forberedelser, som sætter Johnny og Simones forhold på en alvorlig prøve. Også Sanny og Jeff oplever tilværelsens mere dystre sider i en uge, som byder på både 'ups and downs'. Med Brian Lykke, Laura Kvist, Troels Malling, Christine Exner. Instruktion: Jesper Rofelt. Sendt første gang 18.05.11

03:25  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:05  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

00:55  

Frozen
Frozen En normal dag på pisterne udvikler sig til et sandt mareridt for tre snowboardere, da de strander i en stolelift lige før deres sidste tur ned af bjerget. Da skipatruljen slukker alt lyset i området og kører bort, står det klart for dem, at de er blevet efterladt dinglende i den iskolde luft. Snart sætter nedkøling og forfrysninger ind, og de tre venner tvinges til at tage desperate midler i brug. Dan Walker: Kevin Zegers. Joe Lynch: Shawn Ashmore. Parker O'Neill: Emma Bell. Instruktion: Adam Green.

02:30  

Stress af med DR3 - Åndedræt
Stress af med DR3 - Åndedræt Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jakob få dit åndedræt helt i dybden.

03:00  

Stress af med DR3 - Bevægelse
Stress af med DR3 - Bevægelse Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jeppe lære dig, hvordan du kan stresse af ved at balancere.

03:30  

Stress af med DR3 - Ansigtsmassage og Bevægelse
Stress af med DR3 - Ansigtsmassage og Bevægelse Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Nora vise dig, hvordan hun lægger makeup og ordner hår, og Jeppe vil igennem bevægelse give dig en følelse af frihed.

DR K

01:15  

Modeugen NU: Catwalk
Modeugen NU: Catwalk Catwalk fra Copenhagen Fashion Weeks modeuge. Efterår.

02:35  

Chopin reddede mit liv
Chopin reddede mit liv Kan musik virke helbredende? Chopins knap ti minutter lange ballade nr. 1 er ekstrem svær at spille og kræver stor teknisk dygtighed. Den unge japanske pige Momoka mener, at det lille musikstykke har hjulpet hende over et traume efter et altødelæggende jordskælv, mens den skotske musikstuderende Paul, der er ved at komme sig over sin femte hjerneoperation, tilskriver Chopin, at han har genvundet sin hukommelse.

03:30  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (11:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (11:35) "1933 - Rusland" Hollandsk dokumentarserie fra 2007 (In Europe -Travels through the Twentieth Century) Den hollandske forfatter og journalist Geert Mak fortæller denne gang historien om Pavel, der under Stalins tvangskollektiviseringer af landbruget angav sin egen far og blev sovjetisk helt. Helt op til 1980'erne besøgte den ene skoleudflugt efter den anden Pavels fødelandsby.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1204070454