dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 4. februar 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 4. februar 2016

DR1

00:15  

Hamish Macbeth (17:20)
Hamish Macbeth (17:20) Den lokale skole bliver delvist ødelagt af en brand. Skolelæreren Esme er chokeret, da hun efterfølgende erfarer, at kommunen planlægger at lukke skolen permanent - og at hendes elskede Rory længe har kendt til planerne. Det vækker stærke følelser i den lille by. Og så synes der tilmed at være en pyroman løs i byen.

01:05  

I farezonen (19:61)
I farezonen (19:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:55  

Spooks (65)
Spooks (65) Et elitehold i den britiske efterretningstjeneste MI5 tager sig af alle forhold, der truer den nationale sikkerhed. Herunder organiseret kriminalitet, terroraktioner, våbensmugling og handel med ulovlige stoffer. Det er et krævende og livsfarligt job, der kan være svært at kombinere med et velfungerende privatliv.

02:45  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit når budene imponerende højder hos Hans Hedegaard fra Frederiksberg Auktionshus, når gamle legetøjsbiler ryger under hammeren. Casper Cassøe og Ulrik Kristensen fra Hesteavlsorganisationen Dansk Varmblod jagter elite-føl til deres kommende auktion. Og til eftersynet i Hørsholm får ejeren Ole Christensen travlt, da det går op for ham, at han måske har glemt at invitere kunderne. Sendt første gang 01.04.14

03:15  

Kender du typen 2013 (4)
Kender du typen 2013 (4) Bøger fra barndommen og en gigantisk Far Til Fire-plakat er nogle af de nostalgiske effekter, livsstilseksperterne Christian Grau og Anne Glad får at se i denne udgave af Kender du typen? Hvem er mon den samleglade person, der har køleskabet fyldt med magneter fra hele verden og kaffekopper fra en masse forskellige lande? Gæt med på Facebook, brug #KenderDuTypen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 13.11.13

03:55  

Hammerslag (1)
Hammerslag (1) I aften går turen til Fyn i Hammerslag. Vi besøger først et bindingsværkshus ved Assens, som emmer af historie, og herefter går turen ind mod en forstad til Odense, som byder på et gedigent hus fra 50erne. Aftenens sidste bolig er et arkitekttegnet hus i Odenses svar på Beverly Hills. Og hvad sådan en ejendom koster, det kan du gætte med på i Hammerslag. www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 08.04.14

04:30  

De unge landmænd (5:8)
De unge landmænd (5:8) I afsnit fem af De Unge Landmænd skal der høstes grøntsager på Troldgården i Østjylland, som Philip på 23 år, driver med sin familie. Der er kommet en ordre fra Århus Fødevareselskab, men udstyret driller, og der må tages alternative midler i brug. Anderledes roligt går det for sig i Sønderjylland, hvor Thomas på 28 år er blevet nybagt far. Alligevel skal foderet hentes ind og sommerens lam behandles mod orm. Hos Jens på 27 år er der dobbeltbesøg. Først kommer inseminøren på sin daglige runde og bagefter dyrlægen på en anderledes opgave. Jens' egen favorit ko Violet skal skylles for befrugtede æg. Jens har nemlig et avlsselskab ved siden af sit job, og bare et enkelt æg fra Violet, kan være mange penge værd.

05:00  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:25  

Frilandshaven (6:8)
Frilandshaven (6:8) Mormorbed og bitavlehonning I udekøkkendet står menuen på rejesalat og ferskner med råcreme, dog med et Anne Hjernøe twist. Udgåede bambus kender mange haveejere, Jørgen Skouboe bruger de døde bambus til at lave et have hegn. Fra bistaderne stjæler Jørgen en bitavle for at smage den helt friske honning. Sendt første gang 21.06.09

05:50  

Dyrehospitalet (9:10)
Dyrehospitalet (9:10) Dyrlægerne har travlt dagen igennem i Kolmårdens dyrepark og på dyrehospitalet i Helsingborg. Her skal farlige rovdyr og de mere fredelige husdyr behandles, og det giver både glæde og udfordringer for dyr og mennesker. I dette niende afsnit skal Kolmårdens elefanter gennem en helbredsundersøgelse, det er tid til kastrering af en buk og drengen Love overvejer at købe hesten Snäckan, men har brug for lidt gode råd af berideren Tommy. Nordvision fra Sverige.

06:20  

Når man mangler fire moskusokser
Når man mangler fire moskusokser Normalt foregår "Bag kulisserne i Zoo" i Danmark. Men denne gang har man været nødt til at tage ud i ødemarken i Grønland. For Zoo i København skal bruge fire moskusoksetyrekalve, og det er ikke helt enkelt. I to udsendelser følges forberedelserne og selve jagten på Lille Berg, Bette Røv, Willi og Jakob. Fotografer: Jens Henrik Rafn og Peter Palm Hansen. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 01.04.99

06:50  

Nye hvide verden (4:8)
Nye hvide verden (4:8) Mette må vride armen om på en ældre patient, der har brækket håndleddet. Noget der bestemt ikke er rart for hverken patient eller Mette. Den pligtopfyldende Mattis får ansvaret for en akut sygetransport med helikopter til København, og det spænder ben for ferierejsen til New York. For Jacob i Horsens står udfordringerne i kø på akutmodtagelsen med alt fra syge børn i den ene ende til grænseoverskridende undersøgelser i den anden ende.

07:20  

Birute Galdikas og orangutangerne
Birute Galdikas og orangutangerne Ligesom kollegerne Jane Goodall og Dian Fossey har Birute Galdikas viet sit liv til at studere og forbedre vilkårene for de store menneskeaber. Her følger vi hendes kamp for at redde orangutangerne i den indonesiske regnskov.

08:10  

De flyvende læger (30:224)
De flyvende læger (30:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

08:55  

De flyvende læger (31:224)
De flyvende læger (31:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

DR2

00:20  

Min far og de dyre damer
Min far og de dyre damer En hudløst ærlig dokumentar om en kernefamilies opløsning ovenpå mors død og fars accelererende sygdom. Uden filter følger vi en søns desperate og grænseoverskridende kamp for at hæmme sin fars kaotiske nedtur med ludere, pengeafpresning, fyring og asiatiske gruppe-dates.

01:20  

Eventyr på fire hjul (3:3)
Eventyr på fire hjul (3:3) De to komikere Dara O Briain og Ed Byrne hart gjort sig fri af alle forpligtelser for at følge i fodsporene på tre dristige eventyrere fra Detroit, der i 1940'erne som de første gennemførte en biltur fra Nord- til Sydamerika på den panamerikanske highway, der nu er et 48.000 kilometer langt netværk af veje fra Alaska til Argentina. Efter 17 dages rejse når den frygtløse duo til Costa Rica, hvor de bl.a. besøger et dyreinternat, der afslører, at vejen ikke har været lutter lagkage for de vilde dyr. De krydser grænsen til Panama og når til den berømte Panama-kanal , der er verdens travleste handelsrute. Dybt inde i regnskoven, når de til de indfødte folk i Darien Gap. Sidste stop er den lille by Yavisa, hvor de finder ud af, hvor den panamerikanske highway slutter!

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

DR2 Morgen
DR2 Morgen DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

DR3

00:15  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

01:10  

Rekordfart med Guy Martin (2:4)
Rekordfart med Guy Martin (2:4) Motorcykelkøreren Guy Martin elsker fart. Derfor vil han forsøge at slå fire usædvanlige fartrekorder til lands, til vands og i luften. Næste udfordring er at slå verdensrekorden i at køre på motorcykel hen over vandets overflade. Det kræver ekstrem høj fart, og er selvsagt en dødsensfarlig disciplin. Kig med og se hvordan det går fartglade vovehals.

02:00  

På Grænsen: Skønhed (8:10)
På Grænsen: Skønhed (8:10) Skal staten gå ind og blande sig, når danskerne bliver for overvægtige? Og hvornår er det okay at benytte sig af plastickirurgi? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere skønhed. De bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

02:30  

Stress af med DR3 - Ansigtsmassage og Bevægelse
Stress af med DR3 - Ansigtsmassage og Bevægelse Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Nora vise dig, hvordan hun lægger makeup og ordner hår, og Jeppe vil igennem bevægelse give dig en følelse af frihed.

03:00  

Stress af med DR3 - Lydhealing og Åndedræt
Stress af med DR3 - Lydhealing og Åndedræt Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Louise få dig til at slappe af med lyde, og Jakob viser dig, hvordan du laver vekselåndedræt.

03:30  

Stress af med DR3 - Bevægelse og ASMR
Stress af med DR3 - Bevægelse og ASMR Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jeppe guide dig til at blive nærværende gennem bevægelse, og Nora viser, hvordan hun lægger makeup. Find et underlag eller tæppe frem og sæt dig godt til rette på gulvet.

04:00  

Stress af med DR3 - Mindful spisning af helt måltid
Stress af med DR3 - Mindful spisning af helt måltid Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Per og Uffe guide dig til at spise et helt måltid mad med fokuseret nærvær.

04:55  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

DR K

00:10  

Danmarks bedst klædte mand
Danmarks bedst klædte mand Sergei Sviachenko er 61 år og kåret som både Danmarks og verdens bedst klædte mand. Han er internationalt anerkendt for sin "Classic Modern" stil og den populære modeblog Close Up And Private. Chris Pedersen er taget til Viborg for at besøge Sergei der eksklusivt giver stiltips om, at gå med butterflies, habit og købe kvalitetstøj.

00:40  

Brokeback Mountain
Brokeback Mountain Den tavse ranch-arbejder Ennis del Mar og den rodløse rodeocowboy Jack Twist bliver begge hyret af en ranch-ejer, der sender dem afsted til det majestætiske og ensomme Brokeback Mountain, hvor de skal vogte en stor fåreflok sommeren over. Her knytter de to mænd et stærkt kærlighedsbånd, men året er 1963, og i Ennis' og Jacks verden er der uskrevne, men ubrydelige regler, der bestemmer, hvordan mænd bør opføre sig. Ang Lees stærke fortælling modtog tre Oscars og vandt Venedig-festivalens Guldløve. Ennis Del Mar: Heath Ledger. Jack Twist: Jake Gyllenhaal. Joe Aguirre: Randy Quaid. Alma: Michelle Williams. Lureen Newsome: Anne Hathaway. Instruktion: Ang Lee.

02:45  

Portræt af Roman Polanski
Portræt af Roman Polanski I samtale med sin tidligere producer og mangeårige ven Andrew Braunberg fortæller Roman Polanski (f. 1933) om sit liv og værker. Polanski fortæller om opvæksten i ghettoen i Krakow, om sine første film, flytningen til Paris, sin karriere i Europa og USA, der blev kronet i 2003 med en Oscar for 'Pianisten'. Men han fortæller også om det tragiske mord på han gravide kæreste Sharon Tate og den kontroversielle arrestation i 1977. Samtalen med Polanski er krydret med klip fra filmene, nyhedsreportager og private fotos.

04:20  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (9:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (9:35) "1925 - Predappio og Italien" Hollandsk dokumentarserie fra 2007 (In Europe -Travels through the Twentieth Century) Alt, hvad Hitler drømte om i 1930'erne, havde den italienske diktator Benito Mussolini allerede opnået i 1920'erne. Mussolini blev født i landsbyen Pedappio, og her kan man stadig besøge Il Duces grav. Mussolinis landsby er stadig pilgrimsmål for de, der længes tilbage til dengang Italien var blandt de mest magtfulde nationer, og de kommer for at hylde manden, der gav landet dets stolthed tilbage efter mange års brudte ambitioner og nederlag.

04:55  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (10:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (10:35) "1929 - Berlin" Hollandsk dokumentarserie fra 2007 (In Europe -Travels through the Twentieth Century) Efter sin løsladelse fra Tegel-fængslet i Berlin, hvor han har afsonet straffen for mordet på sin kæreste Ida, begynder Franz Boberkopf, hovedpersonen i romanen Berliner Alexanderplatz, at gå i panik over det nye dekadente, frivole og lovløse Berlin. Berlin var Europas kulturelle center, og kunstnere var hele verden flokkedes i byen. Men byen dansede på en vulkan. Det rumlede i undergrunden, hvor Hitler og hans tilhængere varmede op til magtovertagelsen fire år senere.

05:30  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

05:35  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:30  

Besat af moderne kunst
Besat af moderne kunst Hjemme hos Jens-Peter Brask er der så meget kunst, at han er nødt til at skifte alt på væggene ud en gang hvert halve år for at kunne nå at kigge på det hele. Jens-Peter startede sin samling af moderne kunst, da han stoppede med at male graffiti og skulle i gang med et liv som ansvarlig forretningsdrivende. Men baggrunden som gadedreng fornægter sig ikke. Han er vild med bemalede skateboards og den nyeste tilføjelse til samlingen er et lærred, der er overhældt med bourbon og cigaraske. Vært: Trine Ross Tilrettelæggelse: Diana Bach Sendt første gang 13.11.13

07:00  

Solens mad
Solens mad Følg med på en rejse til italienske middelhavsøer, hvor mad, vin og de klassiske traditioner er i højsædet. I dette første program går turen til mafiabyen Corleone på Sicilien, hvor flere gårde i dag drives som kooperativer efter staten i 90erne konfiskerede dem - fra mafiaen. Nordvision fra Sverige.

07:30  

Solens mad
Solens mad Følg med på denne rejse til italienske middelhavsøer, hvor mad, vin og de klassiske traditioner er i højsædet. I dette andet program går turen til en bondegård syd for Palermo. Her står en ægte siciliansk greve i køkkenet - menuen er enkel fattigmandskost. Nordvision fra Sverige.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2. og på DRK ledsages den nu af malerier af Torbjørn Olsen. www.dr.dk/morgenandagten

08:25  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om malerier, der sælges som mad, om en mand, der siger, han venter på at slå en politibetjent oven i hovedet, om en dansk kulmine i idylliske omgivelser, om linie Buh, om en speciel sovjetisk skat: giv en fridag - og om indvandrere, der holder fast ved deres nationale skikke, men det gør ikke noget, for de er danske. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

DR Ultra

06:00  

Tintin
Tintin Enhjørningens hemmelighed (2:3) Tintin og Kaptajn Haddoc er på jagt efter resten af skattekortet. Men det er brødrene Fugl også - og de er villige til at begå mord.....

06:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:30  

Cowboy, indianer og hest
Cowboy, indianer og hest Belgisk animationsserie om en cowboy, en indianer og en hest, der bor i samme hus, hvor de forsøger at få det hele til at fungere trods modsætningerne og en hel mængde vanvittige hændelser.

06:35  

Splint & Co.
Splint & Co. Tegnefilmserie med dansk tale om piccoloen Splint og journalisten Kviks oplevelser.

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

07:10  

Isas Stepz (20)
Isas Stepz (20) Isa er nervøs for om niveauet er for svært på Lucas´ nye dansehold. Ronja er nervøs for, om Zac måske ikke vil være kærester igen. Ronja bruger ventetiden på at finde drenge til Isa for at tænke på noget andet. Det virker. Isa får nemlig overbevist sig selv om, at det slet ikke bliver svært, men sikkert alt for let på Lucas' hold. Det bliver det ikke - og Isa som plejer at være den bedste, får pludselig seriøse problemer til dansetimen.

07:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:35  

Uglen
Uglen Fe-uglen.

07:40  

Danmarks vildeste maskine
Danmarks vildeste maskine Skrotsaks

07:50  

Oscars oase
Oscars oase

08:00  

Drengerøv
Drengerøv Den står på vild action, hestekræfter og drengerøv med attitude, når Joakim Ingversen slår sig løs i ti programmer om ekstremsport på DR Ultra. Joakim hægter sig på de bedste unge ekstremsportsudøvere, og de sørger for, at han får kamp til stregen og masser af blå mærker, når han kaster sig ud i bl.a. motocross, kitesurfing, speedway og vandskihop. Joakim er taget en tur til Jylland for at møde motocrosskøreren Rasmus, der kan lave de vildeste tricks og hop med en motorcykel. Det er med adrenalin i hele kroppen og svedige hænder, når Joakim slutter af med at kaste sig ud i sit første "backflip".

08:25  

Skøregård gymnasium
Skøregård gymnasium Var-lærerens forbandelse.

08:50  

Kvit eller dobbelt
Kvit eller dobbelt Kun de største nørder kan komme i boksen og vinde 4000 kr. Her gælder det nemlig om at vide ALT om ét bestemt emne. Programmets tre deltagere er Anders på 11 år, der ved en masse om fugle, og 11-årige Lukas, der er vild med DBS-tog. Og så er det Jonas på 8 år, som skal testes i sin store viden om solsystemet! For hvert rigtigt svar er der dobbelt op på gevinsten, men pas på. For svarer man forkert, mister man det hele. Det er Kvit - eller Dobbelt!

DR Ramasjang

05:30  

Humf
Humf Tag med lille Humf, når han fuld af forundring tager på opdagelse i den store vide verden omkring ham. Humf er 3 år og fuld af hår. Han er lav og lilla, rund og sød. En tankefuld og selvbevidst lille fyr, der lytter til sin mor og far, men i sidste ende går sine egne veje.

05:40  

Kære Sebastian
Kære Sebastian En alligator skildpadde har lige været syg, så nu skal den fodres med mus og undersøges om den nu er helt rask. Sebastian fanger den under vandet og ser nærmere på den ildrøde tunge, der ligner en orm.

06:00  

Gæt med Emil
Gæt med Emil

06:10  

Pingu
Pingu Pingu og lirekassemanden

06:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Normal.

06:25  

Små kartofler
Små kartofler Syng med når de fire små kartofler tager på eventyr. Selv om de er kartofler, elsker de nemlig at synge og lege!

06:30  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel En dag hører Bugge lyde der ligner ulvehyl fra skoven. Han føler sig pludselig beslægtet med den vilde natur og beslutter sig for at drage ud i den. Brian følger med, med telt og andre nyttige sager. Og det viser sig at være en god idé. For naturen er lidt mere faretruende, end Bugge havde troet.

06:45  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

07:00  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) Den Sure Mand på havnen har taget alle tingene fra legepladsen, og nu vil han smide dem i havet. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetingene tilbage.

07:30  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

07:40  

Postmand Per
Postmand Per Dukkefilm. Grønnedals damptog fylder 100 år, og det skal fejres, synes Per. Og der må ikke mangle et flot fyrværkeri.

08:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe Svensk serie efter Astrid Lindgrens bog.

08:30  

Humf
Humf Tag med lille Humf, når han fuld af forundring tager på opdagelse i den store vide verden omkring ham. Humf er 3 år og fuld af hår. Han er lav og lilla, rund og sød. En tankefuld og selvbevidst lille fyr, der lytter til sin mor og far, men i sidste ende går sine egne veje.

08:40  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Nogen har foræret Bugge et flyvende tæppe, og Bugge er ikke sen til at finde ud af, at man kan tjene penge på at flyve rundt med vennerne. Men så nemt går det nu ikke, for tæppet vil også have løn for at flyve, og så er den gode forretning ikke så god mere.

08:55  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

 
DR1

09:40  

Downton Abbey (11)
Downton Abbey (11) En del af Downton Abbey er lavet om til rekreationshjem for sårede officerer, og det skaber stadig konflikt mellem Cora og Isobel Crawley. Samtidig erklærer chaufføren Branson Sybil sin kærlighed, mens Robert forsøger at overtale sin gamle kammertjener Bates til at vende tilbage til Downton. Og så meldes Matthew og William savnet på slagmarken, til stor bekymring for alle.

10:30  

Antikkrejlerne (290)
Antikkrejlerne (290) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (291)
Antikkrejlerne (291) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

DR2 Morgen (G)
DR2 Morgen (G) DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

11:00  

Penge
Penge

11:30  

På sporet af maden (18)
På sporet af maden (18) De fleste forbrugere køber det meste af deres mad i supermarkeder. Men hvordan bliver de masseproducerede fødevarer egentlig til? De fire nysgerrige unge journalister, Jimmy, Matt og Kate rejser verden rundt for at få svar på vidt forskellige spørgsmål som, hvorfor grapefrugt i dåser er helt uden skind, hvornår vilde svampe er vilde, hvordan man opdrætter rejer, hvordan man får produkter til at dufte af jordbær, og hvordan supermarkedet kan sælge sommeræbler midt om vinteren.

11:55  

På sporet af maden (19)
På sporet af maden (19) De fleste forbrugere køber det meste af deres mad i supermarkeder. Men hvordan bliver de masseproducerede fødevarer egentlig til? De fire nysgerrige unge journalister, Jimmy, Matt og Kate rejser verden rundt for at få svar på vidt forskellige spørgsmål som, hvorfor grapefrugt i dåser er helt uden skind, hvornår vilde svampe er vilde, hvordan man opdrætter rejer, hvordan man får produkter til at dufte af jordbær, og hvordan supermarkedet kan sælge sommeræbler midt om vinteren.

DR3
DR K

09:00  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om en dansk statsminister, der fortæller den engelske, hvordan Europa kan samles, om stænklapforvirring, om ny regler for Politiets Efterretningstjeneste, om billige byggegrunde i Vejle, om et nyt dansk parti, der snublede i starten, om fakkeltog i Fredensborg og om en dansk skuespillerinde, der blev gift i en brudekjole med en vidde på 36 meter. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

09:30  

Hatten på arbejde
Hatten på arbejde Søren Østergaard, Torben Zeller, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Niels Olsen får ideer til impro-show fra et indbudt publikum af brandmænd. Konferencier: Gunner Frøberg. Pianist: Frans Bak. Producer: Inger Kay.

10:00  

Naturens former (6:6)
Naturens former (6:6) Ægget, som vi kender det i sin ypperste form hos fuglene, er som et kosmos i sig selv. Med denne løsning kan fuglene lægge hele udviklingen af et foster fra sig, og dermed opnå en suveræn frihed som luftrummets ubestridte herskere. Æg findes i mange former og farver, alt sammen for bedst muligt at tilpasse sig aktuelle omgivelser. Sidste afsnit af dokumentarserie om naturens mange forunderlige former. Nordvision fra Norge.

10:30  

Programmer som forandrede TV (1:8)
Programmer som forandrede TV (1:8) TV programmer har gennemgået en utrolig udvikling i løbet af mediets forholdsvis korte levetid. Nogle programmer har været vigtigere end andre og har bidraget til en udvikling i nye retninger. Det er dem, denne serie i otte dele handler om. I første afsnit beskæftiger vi os med Reality TV. Vi fortæller bl.a. den usandsynlige historie om, hvordan et lille land i det nordlige Europa kom til at bane vejen for den eksplosion af Reality-serier, vi ser på TV i dag. Og vi besøger verdens allerførste reality-familie, familien Loud, som skabte TV-historie, da de for mere end 40 år siden lukkede et filmteam ind i deres hus.

11:05  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (8:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (8:35) I 1922 var Berlin stadig i oprør efter nederlaget i Første Verdenskrig. Nederlaget og den økonomiske elendighed gjorde både uligheden større og den politiske skyttegravskrig dybere. Kun én mand, industrimanden og udenrigsministeren Walther Rathenau, så ud til at være i stand til at holde landet samlet, så da han blev myrdet af højrefløjsekstremister i 1922, var Tyskland truet af opløsning. Journalist og forfatter Geert Mak fortæller om fredsaftalen i Versailles, der trods alle gode forsætter om at stække tysk militarisme, blev kimen til den Anden verdenskrigs lidelser.

11:40  

De vilde 60'ere (4:10)
De vilde 60'ere (4:10) "Den britiske invasion 1964-1969" Amerikansk dokumentarserie fra 2013. (The Sixties) 1960'erne var årtiet, som forvandlede USA fra grå konformitet til et land, der sprudlede af politisk, kulturel og social frigørelse. Ved hjælp af arkivoptagelser fra amerikansk tv bliver begivenheder og personligheder vævet sammen til et underholdende og oplysende portræt af dette bemærkelsesværdige årti. I starten af 1964 præsenterede tv-værten Ed Sullivan et britisk band med disse fem enkle ord: 'Ladies and gentlemen, The Beatles'. Og verden blev aldrig den samme igen!

DR Ultra

09:30  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard

09:45  

Mig og min robot
Mig og min robot I fugleperspektiv.

10:00  

Store Nørd
Store Nørd Værter: Simon Bressendorf og Søren Thor Jørgensen. Ja - vi nørder igennem! Giver fuld gas på maskiner og eksperimenter, udsætter os selv for alle naturens kræfter og bygger de vildeste opfindelser.

10:30  

Oscars oase
Oscars oase

10:35  

Pubertetsguiden (4)
Pubertetsguiden (4) Mange børn synes, det er pinligt at gå i bad efter gymnastik, derfor afprøver Christian, hvordan det egentlig føles at være nøgen sammen med en masse andre. Se hvordan det går i Pubertetsguiden, der også handler om det første kys.

10:50  

Ultras bedste (4)
Ultras bedste (4) Ultras Bedste er de seje børns eget program og indeholder alt fra anderledes pyjamas parties til life hacks - alt sammen leveret af Ultras spirende børnetalenter. I hvert program behandles emner, som optager børn i aldersgruppen - blandt andet venskab, kærlighed, og det at skabe sin egen identitet. I dette program opdager den 10-årige pige Agnes, at modellen Oliver Bjerrehuus ligger under hendes seng, og så får du opskriften på en chokoladekage der er så god, at den kan kurere ulykkelig kærlighed.

11:05  

Wild Kratts
Wild Kratts

11:30  

Ka-ching (4)
Ka-ching (4) Lån Har du hørt om kviklån, hurtiglån, eller smslån? I dag undersøger Christian konsekvenserne af, at tage et lån, selvom det kan virke fristende. Du får også gode økonomiske råd af pengeoraklet Uffe Kiesby og så skal du møde landmanden Nico, som har startet sit helt eget firma. Kom også en tur med til Mexico, hvor vi skal se hvad man kan shoppe for 100 danske kroner.

11:50  

Junglebanden
Junglebanden

DR Ramasjang

09:10  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den Sure Mand i det store hus har taget målene fra fodboldbanen, og han laver dem om til havemøbler. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fodboldmålene tilbage.

09:40  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

09:50  

Postmand Per
Postmand Per Dukkefilm. Hvad kan være bedre end at sejle ud og holde picnic på en øde ø? Altså hvis man har husket madkurven.

10:10  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe Svensk serie efter Astrid Lindgrens bog.

10:40  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så synger Hr. Skæg om Skiltemanden, der vil sætte skilte på alt, så han ved, hvad det er.

11:05  

Hvem er skurken? (5:7)
Hvem er skurken? (5:7) Hjælp Kristian med at løse mysteriet om Ællings forsvundne bold. Se med og skynd dig ind på dr.dk/ramasjang og klik på den skurk, der lyver.

11:20  

Os det er bare os
Os det er bare os - med Bella, Emil, Emilia "Og Valdemar". Er "Og Valdemar" god til gymnastik? Kan Bella gå på line? Kan Emil lave stunt? Og så kører Lokkehjulet.

11:50  

Glad i luften
Glad i luften Der sker altid sjove ting når "Det glade luftskib" dukker op i landet Ramasjang. I dag tester Caspar og børnene om man kan kælke i klitterne og om man kan bygge Rundetårn i sand. Se også hvorfor Eifeltårnet er sejt og kig nærmere på Sebastian Kleins yndlingsting!

DR1

12:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit skal Hans Jørgen Eriksen fra Holstebro auktioner have en hel musikbutik på auktion, og det er ikke en hvilken som helst butik. Casper Cassøe fra Hesteavlsorganisationen Dansk Varmblod tager utraditionelle metoder i brug, når føllene til den kommende eliteauktion skal vise sig bedst muligt. Og i Hørsholm skal auktionarius Ole Christensen have en unik Aalto-vase på auktion. Sendt første gang 02.04.14

12:30  

Kender du typen 2013 (5)
Kender du typen 2013 (5) Hvilken kendt dansker bor helt alene i en kæmpe lejlighed med ikke færre end 11 værelser? Det er en omfattende og farverig rundtur, som livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau kommer på i Kender du typen? Kan de mon gætte, hvem det er, der altid kommer piskefløde i kaffen, og som har inspireret en kunstner til et maleri med erotiske undertoner? Gæt med på Facebook, og snak om programmet på de sociale medier med #KenderDuTypen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 20.11.13

13:10  

Hammerslag (2)
Hammerslag (2) Hammerslag kigger i aften på sommerhuse. Vi starter helt på toppen af Danmark - i Skagen. Herefter bevæger vi os sydpå til Torup strand ved vestkysten. Et klassisk sommerhus med en fantastisk beliggenhed. Aftenens sidste prisgæt finder sted i Blokhus. Et gennemført stråtækt sommerhus i to plan med lækre detaljer. Priserne? - dem kan du gætte med på i Hammerslag. www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 15.04.14

13:50  

Dommer John Deed (8:27)
Dommer John Deed (8:27) Deed er dommer i en sag, hvor en ung advokat forsvarer sig selv og sine to søskende. De tre er anklaget for at have betalt en indbrudstyv for at myrde deres forældre. Samtidig genoptager Deed sin affære med Francesca Rochester. Han ved ikke, at Francesca måske har en skjult dagsorden. Deeds datter, Charlie, afslører, at hun er gravid, men far og datter er ikke enige om, hvad hun skal stille op.

DR2

12:20  

Hairy Bikers: Mors mad er den bedste (15)
Hairy Bikers: Mors mad er den bedste (15) Den eventyrlystne og madelskende duo, Simon King og Dave Myers, der sammen udgør hairy bikers, har atter vendt blikket mod de hjemlige køkkengryder og er gået på jagt efter de bedste, traditionelle opskrifter, der i mange familier er gået i arv fra mor til datter.

13:20  

Tidsmaskinen om mad
Tidsmaskinen om mad I Tidsmaskinen skal vi på en rejse, som viser udviklingen i danskernes liv og livsstil. På traditioner der vendes på hovedet og tendenser der dukker op. Den kan være hjemmelavet. Laboratorielavet. Eller helt naturlig. I dette program skal vi se nærmere på Vores mad! Sendt første gang 30.10.10

13:45  

Pingvinernes ø: Kærlighed i luften
Pingvinernes ø: Kærlighed i luften Engelsk dokumentar fra 2011 (Penguin Island) I dette afsnit møder vi første gang Bluey og Sheila - et af de 13.000 små pingvinpar, der bor på Phillip Island. Vi følger dem fra begyndelsen af deres parringscyklus, og ser hvordan de både må kæmpe for at brødføde deres sultne unger, men også beskytte dem mod trusler fra områdets rovdyr.

14:35  

Pingvinernes ø: Hvor er alle fiskene henne?
Pingvinernes ø: Hvor er alle fiskene henne? Engelsk dokumentar fra 2011 (Penguin Island) Vejret bliver hele tiden varmere, og der er mindre mad at finde på øen. En voldsom hedebølge rammer øen, og især de unge pingviner er udsatte. Øens rangere sætter ind, og forsøger at køle og rehydrere pingvinungerne i et tappert forsøg på at redde deres liv.

DR3

12:00  

På Grænsen: Skønhed (8:10)
På Grænsen: Skønhed (8:10) Skal staten gå ind og blande sig, når danskerne bliver for overvægtige? Og hvornår er det okay at benytte sig af plastickirurgi? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere skønhed. De bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

12:30  

Knald eller fald
Knald eller fald

13:15  

Rookie Blue IV (5:13)
Rookie Blue IV (5:13) Andy og Marlo bliver sat i karantæne efter at have været udsat for et dødbringende stof, og Marlo er nødt til at afsløre en chokerende hemmelighed. I mellemtiden må kollegaerne fra Division 15 arbejde på højtryk for at forhindre, at den dødbringende virus spreder sig i byen.

14:00  

Rookie Blue IV (6:13)
Rookie Blue IV (6:13) Da en ung kvinde bliver meldt savnet, opdager betjentene fra Division 15, at der muligvis er en forbindelse til en tidligere pinefuld sag. Gail Peck må nu se sin værste frygt i øjnene i forsøg på at opklare sagen.

14:40  

Living Will
Living Will Wills bedste ven, Belcher, er en arbejdsløs taber, der nasser på sin bedste ven og kun er interesseret i at score damer - og så er han egentlig død. Men nu er han vendt tilbage som et kækt, perverst spøgelse, som kun Will kan se. Da Belcher opdager, at Will flirter temmelig heftigt med hans kusine, Krista, gør han alt for at sabotere deres forhold. Belcher: Ryan Dunn. Will: Gerard Haitz. Krista: April Scott. Instruktion: Matthew Lauyer.

DR K

12:20  

De vilde 60'ere (5:10)
De vilde 60'ere (5:10) "Fra s/h til farvetv 1960-69" Amerikansk dokumentarserie fra 2013. (The Sixties) 1960'erne var årtiet, som forvandlede USA fra grå konformitet til et land, der sprudlede af politisk, kulturel og social frigørelse. Ved hjælp af arkivoptagelser fra amerikansk tv bliver begivenheder og personligheder vævet sammen til et underholdende og oplysende portræt af dette bemærkelsesværdige årti. Fjernsynet blev voksent i 1960'erne og blev den dominerende faktor i amerikansk kultur. Hvad enten amerikanerne ønskede at blive underholdt, informeret eller bare følge deres yndlingssport tyede de til tv - og brugte mere tid foran skærmen end til nogen anden aktivitet.

13:00  

Taxa (3:56).
Taxa (3:56). Da Verner finder ud af, at Krone-Taxas revisor har ført ham bag lyset, får det voldsomme konsekvenser. Samtidig får Finn nogle informationer, der får ham til at tage skridt til at vippe Verner af pinden - men Birgit kontakter lillesøster Nina, som er advokat, og hun kommer sin far til undsætning på sin egen måde. Lotte bliver konfronteret med et ubehageligt minde fra sin fortid, mens René lader sig lokke af den polske mafia - men kan han klare sig i det selskab? Verner: John Hahn-Petersen. Lizzie: Margrethe Koytu. René: Anders W. Berthelsen. Stine: Trine Dyrholm. Birgit: Pia Vieth. Finn: Jesper Lohmann. Lotte: Pernille Højmark. Mike: Peter Gantzler. Andreas: Peter Mygind. Tom: Leif Sylvester. Meho: Zlatko Buric. Endvidere: Torben Jensen, Marina Bouras, Helene Egelund, Ann Eleonora Jørgensen, Finn Nielsen, Robert Brzezinski, Kazimierz Mazur, Laura Christensen og Helle Ryslinge. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Anders Refn. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

13:40  

Taxa (4:56)
Taxa (4:56) Lizzie har fået for meget at se til, men hvis hun opgiver, vil det medføre store problemer for Krone-Taxa - Finn har et forslag, men det har Tom også. Verner har det heller ikke for nemt nu, hvor Finn konstant er på nakken af ham. Det lykkes Andreas at få en aftale, han glæder sig til - men han bliver igen snydt godt og grundigt. Og så befinder Lotte sig pludselig i en livstruende situation med en fuldstændig desperat kunde. Verner: John Hahn-Petersen. Lizzie: Margrethe Koytu. René: Anders W. Berthelsen. Stine: Trine Dyrholm. Birgit: Pia Vieth. Finn: Jesper Lohmann. Lotte: Pernille Højmark. Mike: Peter Gantzler. Andreas: Peter Mygind. Tom: Leif Sylvester. Meho: Zlatko Buric. Endvidere: Laura Christensen, Marina Bouras, Morten Kirkskov, Birgitte Prins, Søren Spanning, Claus Bue, Søren Steen. Manuskript: John Stefan Olsen og Stig Thorsboe. Instruktion: Morten Arnfred. Foto: Sejr Brockmann. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:20  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i vort århundrede med Hans V. Bischoff som vært og indslag om en udskældt bygning på Københavns Rådhusplads, om Dan Turells syn på knækprosa, om en dansk verdensekspedition, der vender hjem, om DSB's ny dansetog, om Københavns Lufthavn i Kastrup, som fremtiden tegnede sig den gang og om Bodil Ipsen som grevinde Danner. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Dorte Kierulff.

14:50  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i vort århundrede med Hans V. Bischoff som vært og indslag om en amerikansk præsident, der udtaler sig om russerne, om en amerikansk masse-prædikant i København, om Osvald Helmuth i Nevørk og om Satanisk Folkeparti. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Dorte Kierulff.

DR Ultra

12:00  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:15  

Ultras Sorte Kageshow
Ultras Sorte Kageshow I Ultras Sorte Kageshow inviterer Nikolaj Stokholm fire deltagere i studiet, hvor de skal dyste om at bage den flotteste og lækreste trøffelmus. Hvad deltagerne ikke ved er, at Nikolaj slukker lyset og de skal bage i bælgravende mørke. Mette Hassing fra Den Store Bagedyst er dommer, når det hele går løs på DR Ultra onsdag.

12:45  

Tintin
Tintin Enhjørningens hemmelighed (2:3) Tintin og Kaptajn Haddoc er på jagt efter resten af skattekortet. Men det er brødrene Fugl også - og de er villige til at begå mord.....

13:10  

Store Nørd
Store Nørd Når man har sin egen hule i en togvogn er det vigtigt at kunne slukke ild. Se med når der går ild i en sofa, en olietønde og Kåre! Og når det hele bliver slukket igen! Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

13:30  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

14:00  

Venskaberen (4)
Venskaberen (4) Bubber er taget ud på en mission. Han vil forsøge at finde en ny god ven til nogen af alle de børn, der mangler én. I Venskaberen skal to børn, som aldrig har set hinanden før, mødes for at se om de kan blive venner. Bubber er taget til Aarhus for at hjælpe 12-årige Silas. Han mangler en tæt ven, han kan være sammen med, når han ikke er i skole eller klub. Bubber kender heldigvis en dreng i nærheden, som måske vil vise sig at være lige netop den ven, som Silas savner. De to drenge skal nu mødes for allerførste gang og sammen skal de ud på en hæsblæsende, tohjulet overraskelse.

14:20  

Uglen
Uglen Kan det hele-uglen.

14:30  

Trio (4:10)
Trio (4:10) TRIO forsøger at knække den sidste kode, men den er umulig. Og det bliver klart, at nogen lurer på deres skattejagt. Samtidig bliver en pige fra asylhjemmet anklaget for tyveri i el-butikken. TRIO vil bevise, at hun er uskyldig.

DR Ramasjang

12:05  

Sigurds Bjørnetime
Sigurds Bjørnetime Super spændende sport. Soldaterne kommer. Leger du soldater? Kan Far Finger lære at gå i takt? Sigurd og bjørnen Bjørn er på Amalienborg for at se garderne skifte vagt! Manuskript og medvirkende: Sigurd Barrett. Dukkespillere: Gitte Melgaard og Karin Prosberg Hansen. Tilrettelæggelse: Finn Bentzen. Producer: Birgit Jensen.

12:35  

SKRÅL - med Karoline
SKRÅL - med Karoline Kan Karoline tromme, kan hun spille fodbold, og kan hun lave en fodboldsang, hvor pigerne vinder over drengene? Ja, det kan hun sammen med Halfdan E! Kan hun mon tromme på Halfdans køkken .... glæd dig til SKRÅL. Tilrettelæggelse: Anette Tony Hansen. www.dr.dk/oline

12:55  

Babar
Babar Tegnefilm med danske stemmer.

13:05  

Bullerfnis (2:10)
Bullerfnis (2:10) Det handler om "kan selv" i denne episode af Hans Kragh-Jacobsens og Ulla Rabens "Bullerfnis". Medvirkende: Buller: Hella Joof. Fnis: Peter Frödin. Manuskript: Hans Kragh-Jacobsen. Idé og instruktion: Ulla Raben. Producer: Hanne Harbo.

13:30  

Kære Sebastian
Kære Sebastian Sebastian Klein er i Danmarks Akvarium, hvor han svømmer rundt blandt piratfiskene for at rense deres bassin.

13:55  

Skrål med Solo (5)
Skrål med Solo (5) Solo kan godt rigtig godt lide boller i karry, og idag skal han ind til Halfdan og lave sin helt egen sang om sultne rumvæsner der kun tænker på boller i karry.

14:20  

Fjeldgården i Trondhjem
Fjeldgården i Trondhjem Oda bor på en fjeldgård højt oppe i Norge sammen med sin far og mor, sine små søskende og sin farfar og farmor. Og selv om der ikke bor andre i nærheden, så er der mange spændende ting at gøre, og Oda er god til at finde på.

14:35  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse skal sove i fuld fart.

DR1

15:20  

Fader Brown (7:10)
Fader Brown (7:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England, og så har han et særligt talent for at opklare forbrydelser. En ung pige formodes at være blevet udsat for radioaktivitet. Det skaber frygt i landsbyen, og da hun forsvinder, er det op til fader Brown at finde ud af, hvor hun er blevet af.

16:10  

Fader Brown (8:10)
Fader Brown (8:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England, og så har han et særligt talent for at opklare forbrydelser. En mand findes myrdet under et velgørenhedsarrangement. Mistanken falder på den alkoholiserede Daniel Walsh, der formodes at have et hævnmotiv. Men fader Brown er nu ikke så sikker på, at det er Walsh, der er gerningsmanden.

16:55  

Downton Abbey (12)
Downton Abbey (12) Beboerne på Downton Abbey modtager chokerende nyheder fra fronten - både Matthew og William er blevet alvorligt såret. Samtidig trues idyllen også fra en anden kant. Bates er ved at blive skilt fra sin kone Vera. Men Vera er fuld af hævntørst, og for at skade Bates og Anna er hun fast besluttet på at sælge historien om Marys døde elsker.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:25  

This is the Life with Lisa Ling s.2 eps.1-8
This is the Life with Lisa Ling s.2 eps.1-8

16:05  

Amerikas Hairy Bikers (1:12)
Amerikas Hairy Bikers (1:12) USA har deres helt egen udgave af hairy bikers, nemlig vennerne Bill Allen og Paul Patranella, der også deler kærligheden til store motorcykler og god mad. De rejser rundt i USA, laver mad og spiser sig igennem et utal af lokale delikatesser. De ankommer til Arkansas til åbningen af jagtsæsonen på oksefrøer, så se hvordan man tilbereder sådan en karl.

16:30  

En bid af Californien (1:8)
En bid af Californien (1:8) Kira Åkerström-Kekkonen er kok, madblogger og Master Chef-vinder, hun er flyttet til San Francisco på USA's vestkyst og er gået i gang med at omsætte den inspiration, hun får overalt i byen, til nye og anderledes retter. Kira bruger de bedste lokale råvarer, hun kan finde, og ikke sjældent giver hun sin mad et nordisk tvist. I serien tipser hun om, hvordan man nemt i hverdagen kan leve sundere, og hun tilbereder både de enkle og de mere komplekse retter. I denne første episode besøger Kira en østersfarm med økologisk opdræt, og hjemme går hun i gang med at skabe sin egen menu med grillede østers, østersvinaigrette og en traditionel Po'Boy. Nordvision fra Finland.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen DR2s globale magasin DR2 Dagen går i dybden med nyheder, tendenser og kultur fra hele verden. Værter: Lene Johansen og Søren Bendixen.

DR3

16:20  

Hvad gør os menneskelige?
Hvad gør os menneskelige? Vi deler 99 procent af vores DNA med chimpanser. Alligevel adskiller vi os en hel del fra vores pelsede fætre. Men hvad er det, der gør os mennesker menneskelige? Professor Alice Roberts undersøger, hvad det er i vores kroppe, gener og hjerner, der adskiller os fra vores nærmeste nulevende slægtninge - chimpanser.

17:15  

Rekordfart med Guy Martin (2:4)
Rekordfart med Guy Martin (2:4) Motorcykelkøreren Guy Martin elsker fart. Derfor vil han forsøge at slå fire usædvanlige fartrekorder til lands, til vands og i luften. Næste udfordring er at slå verdensrekorden i at køre på motorcykel hen over vandets overflade. Det kræver ekstrem høj fart, og er selvsagt en dødsensfarlig disciplin. Kig med og se hvordan det går fartglade vovehals.

DR K

15:20  

Fantastiske huse i Nordamerika
Fantastiske huse i Nordamerika En rejse langs den amerikanske vestkyst fra Los Angeles til Vancouver med besøg i nogle af de mange huse, som pionererne inden for moderne arkitektur har bygget. Det er huse, der ofte spiller smukt sammen med den omgivende natur, eller som arkitekten Dion Neutra udtrykker det, så har man 'komforten ved at være indendørs, selv om man har følelsen af at være ude i naturen'.

16:15  

Dronning Victorias børn (1:3)
Dronning Victorias børn (1:3) Dronning Victoria (1819-1901) og prinsgemalen Albert (1819-1861) havde tilsyneladende et lykkeligt ægteskab og et harmonisk liv sammen med deres ni børn, men historikerne hævder, at livet bag hjemmets fire vægge var en slagmark og, at Victoria både var manipulerende og dominerende over for sine børn. Men i begyndelsen havde det unge ægtepar travlt med at redde monarkiet ved at skabe et mere moderne billede af den kongelige familie.

17:10  

Den sultnes drøm: luftsteg og vindfrikadeller
Den sultnes drøm: luftsteg og vindfrikadeller Fransk dokumentar fra 2014 (Imaginary Feast) I tyske kz-lejre, i japanske fangelejre og i Gulag, det sovjetiske net af arbejdslejre, skrev fangerne madopskrifter ned. Alle nationaliteter af kvinder, mænd, unge og gamle havde sulten tilfælles og risikerede liv og lemmer for at komponere i hundredvis af fantastiske, luksuriøse drømmemåltider i form af madopskrifter i små notesbøger.

DR Ultra

15:00  

Osman og Jeppe I (4)
Osman og Jeppe I (4) Børnecomedy om de to skæve gutter Osman og Jeppe og deres daglige skolegang. Med bl.a. Esben Pretzmann, Peder T. Pedersen og Brian Lykke. Instruktion: Peter Molde-Amelung Manus: Rune Schjøtt og Jannik Tai Mosholt.

15:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

15:25  

Nina Patalo
Nina Patalo Mini-pingvin problemet.

15:35  

Lovens vogtere
Lovens vogtere Tegnefilm.

15:55  

Junglebanden
Junglebanden

16:05  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:40  

Nina Patalo
Nina Patalo

16:50  

Adventure Time
Adventure Time

17:10  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:35  

Sam & Cat
Sam & Cat Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

DR Ramasjang

15:05  

Naturpatruljen
Naturpatruljen Martin og Ketil sejler i kajak og fortæller om fødekædens betydning. Dr. Pjuskebusk fortæller om ændernes fantastiske svømmefødder. Tilrettelæggelse: Sebastian Klein, Martin Keller og Ketil Teisen. Producer: Anne Schepelern.

15:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Hvilket dyr skal Rosa og Johan møde i dag og hvad finder de mon på i deres hemmelige hule? Tag med når "LilleNØRD" cykler ud på nye eventyr. Spil Lille Nørd på www.dr.dk/oline

16:00  

KatjaKaj og BenteBent
KatjaKaj og BenteBent Tegnefilm.

16:05  

KatjaKaj og BenteBent
KatjaKaj og BenteBent Tegnefilm.

16:10  

Smølferne
Smølferne

16:35  

Chuggington
Chuggington

16:45  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

17:00  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang Vi roder og hamrer. Vi larmer og griner. Kom udenfor og ha' det sjovt med os i Hej Ramasjang. Kristian og Rosa står på ski og undersøger, om man kan bygge en sneboldkanon ud af en gammel cykelslange.

17:01  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så møder Hr. Skæg et kækt lille dyr, som kan larme og synge med konsonanter.

17:35  

Molevitten
Molevitten Få et godt grin med Molevitten. Maskinen er endnu en gang landet i børnehaven, hvor friske unger sender sjove ting direkte til Hr. Skæg, Øvst, Silja og alle vennerne i Ramasjang. For hver ting de sender, får de en skør sketch retur.

17:45  

Monster Buster
Monster Buster Esther er rigtigt træt at sit dumme fantasi-monster, der har flagermusevinger og masser af øjne. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med klæd-ud-tøj og nogle seje flagermusevinger, og sammen buster de Esthers monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der rundt om i Danmark afholdes auktioner over alt fra blomster og kvæg til fine antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit sidder pengene løst i Frederiksberg Auktionshus. Hos Haderslev Auktion kæmper Mogens med det altafgørende internet. Og hos Bruun Rasmussen er humøret højt, da de afholder årets sidste auktion.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Bonderøven (5:10)
Bonderøven (5:10) Frank tager temperaturen på hestemøget, inden det skal køres ud i mistbænken. En gammel kornsort har ikke spiret, som den skulle, så Solvej og Frank må i gang med at harve marken for at gøre klar til omsåning. Og så kommer der en ny, stor og længe ventet maskine til Kastaniegården. Den skal hjælpe med at få has på blandt andet rottelort i kornet.

20:30  

Ikke Okay (5:8)
Ikke Okay (5:8) I "Ikke okay" prøver værterne Hella Joof og Thomas Skov Gaardsvig at formulere helt friske regler for, hvad der er i orden, når vi danskere omgåes. I dette program handler det om vores allernærmeste relationer. For hvornår er det i orden, at præsentere din partner for et kælenavn? Hvordan undgår man at hilse på en træls bekendt i bussen? Og skal man egentlig sige sin mening om sin søsters nye kæreste?

DR2

18:30  

Koraltrekanten (3:3)
Koraltrekanten (3:3) Det er en af naturens største hemmeligheder. Dybt nede i den vulkanske del af Stillehavet finder man koral-trekanten, der er uovertruffen i sin artsrigdom og skønhed, og meget vel kan rumme nøglen til overlevelse for mange andre havlevende arter, der er afhængig af korallernes eksistens. Forfatteren og antropologen Lawrence Blair fortæller om, hvordan områdets forskellige folkeslag som hvalfangerne fra Lamaleras og krokodillefolket på Weta lever af havets rigdomme, og hvad det vil betyde for befolkningen, hvis koral-trekanten skulle bryde sammen under det stigende miljømæssige pres.

19:20  

This is the Life with Lisa Ling s.2 eps.1-8
This is the Life with Lisa Ling s.2 eps.1-8

20:00  

Debatten
Debatten Clement Kjersgaard er vært, når Danmarks mest magtfulde mennesker og skarpeste debattører diskuterer tidens sværeste beslutninger.

DR3

18:00  

Min forelskelse til skræk og advarsel
Min forelskelse til skræk og advarsel

18:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

19:10  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:35  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

20:15  

Into the universe with Stephen Hawking eps.1-3
Into the universe with Stephen Hawking eps.1-3 Den anerkendte videnskabsmand Stephen Hawking behandler et af tilværelsens største spørgsmål; er det muligt at rejse i tiden?

DR K

18:10  

Haute Couture (1:2)
Haute Couture (1:2) Hvad vil eftertiden se som nogle af verdens fremtrædende modedesigneres mest ikoniske kreationer? Hvad vil stå tilbage som deres mest mindeværdige tøjdesign, skodesign og alle former for tilbehør? Første del handler om Yves Saint-Laurent, Jean Patou og Goyard.

19:05  

Tæt på Kate Moss
Tæt på Kate Moss Alle kender navnet og udseendet: På trods af en højde på kun 169 cm og en alder på 40 år er hun stadig en af verdens absolutte topmodeller. Kate Moss er et model-ikon og inspiration for mange af verdens top-designere. Hendes karriere har været lige så turbulent som den har været lang - men hvem er hun egentlig som person? Mød den private Kate Moss, der ellers aldrig giver interviews!

19:55  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Fresh Dressed
Fresh Dressed

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

18:08  

Troldspejlet Nyt
Troldspejlet Nyt

18:10  

Ultra tørret (4)
Ultra tørret (4) Forsvar Ultra Tørret er børnenes fodboldprogram - gæsten er forsvarsgeneralen Kristian Bach Bak fra FC Midtjylland! Han nørder forsvarets hemmeligheder, svarer på spørgsmål fra børn og så deler han ud af tips og tricks, så du selv bliver bedre i forsvaret! Vært: Emil Wilk Ekspert: Rasmus Smedegaard

18:35  

iCarly
iCarly

19:00  

Isas stepz (13)
Isas stepz (13) Der er juleafslutning på danseskolen. Isabella vædder med Ronja, om hun tør give Lucas et kærestebrev inden festen er slut. Det er svært at få skrevet brevet - men endnu sværere at få det afleveret, når Ronja er ved at besvime af sult, Zac har brug for kærligheds-råd og der pludselig går ild i underboens hår.

19:15  

Isas Stepz (14)
Isas Stepz (14) Isa vil starte på en frisk og i følge Isa kræver det en ny frisure, men det er svært at få nyt hår, når man samtidig skal lære den nye klodsede elev Georg at danse, og ens to frisører er alt for forelskede i hinanden til at krølle hår. Isa må tage sagen i egen hånd - og det skulle hun nok ikke have gjort.

19:30  

Ultras bedste (9)
Ultras bedste (9) Ultras Bedste er de seje børns eget program og indeholder alt fra anderledes pyjamas parties til life hacks - alt sammen leveret af Ultras spirende børnetalenter. I hvert program behandles emner, som optager børn i aldersgruppen - blandt andet venskab, kærlighed, og det at skabe sin egen identitet. I dette program kan du blandt andet møde Agnes, der opdager en stand up komiker under sin seng, og så får du et rigtig godt trick til, hvordan man kan overtale sine forældre til stort set hvad som helst.

19:45  

Ultras bedste (10)
Ultras bedste (10) Ultras Bedste er de seje børns eget program og indeholder alt fra anderledes pyjamas parties til life hacks - alt sammen leveret af Ultras spirende børnetalenter. I hvert program behandles emner, som optager børn i aldersgruppen - blandt andet venskab, kærlighed, og det at skabe sin egen identitet. I dette program kan du blandt andet opleve Bubber mærke angstens sved, da den 11-årige klatrer Frej udfordrer ham til at klare en forhindringsbane i 35 meters højde, og så bliver to drenge udfordret til at prøve, hvordan det er at være pige.

20:00  

Spøgelserne på Herregården
Spøgelserne på Herregården Tænk hvis du kunne rejse tilbage i tiden og møde familiemedlemmer, der levede for hundrede år siden? Det er lige, hvad den 13-årige dreng, Tolly gør. Året er 1944 og Anden Verdenskrig hærger stadig. Derfor har Tollys mor valgt at sende ham i sikkerhed ude på landet, hvor han skal bo hos sin bedstemor i et par måneder. Efter et par dage hos sin bedstemor opdager Tolly en række spøgelsesagtige gæster, og han finder ud af, at huset er hjemsøgt. Spøgelserne er tidligere familiemedlemmer, og da han bliver venner med Kaptajn Oldknow, hans trofaste kone Maria, og deres børn Susan og Sefron, lærer han en masse om den spændende, men til tider utrolige familiehistorie.

DR Ramasjang

18:00  

Musen Tip
Musen Tip Intet skræmmer modige pirater.

18:05  

F for får
F for får

18:20  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Til arbejdet!

18:30  

Shanes verden
Shanes verden Fantasifulde universer opstår når Shane Brox sammen med hunden Jacob og de besøgende børn forvandler hverdagsting med lim, glitter, saks, sjov og ballade.

18:55  

Eli i New York
Eli i New York Eli besøger et børnemuseum.

19:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om styrtløbflugten.

19:15  

Yakari
Yakari Indianerdrengen Yakari har en fantastisk evne: Han kan tale med dyr. Men med sådan en gave følger også et stort ansvar, for han vil hjælpe alle naturens skabninger, store som små - og det fører til mange farefulde oplevelser.

19:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne I dag skal Emma Ørn flyve fra reden for første gang. Er hun mon klar?

19:36  

Små kartofler
Små kartofler Syng med når de fire små kartofler tager på eventyr. Selv om de er kartofler, elsker de nemlig at synge og lege!

19:40  

Tinga Tinga fabler
Tinga Tinga fabler Hvorfor Slange ikke har ben.

19:50  

Godnathistorier
Godnathistorier Det er blevet aften i Ramasjang og tid til at sige tak for i dag. Men før vi slukker lyset og siger godnat, er der lige tid til en rigtig go' godnathistorie. Johanne Algren læser op af 117 historier om at være Lille.

20:00  

Godnat - Ramasjang
Godnat - Ramasjang

DR1

21:00  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Langt fra Borgen: Skal rygning være forbudt?
Langt fra Borgen: Skal rygning være forbudt? Bør rygning forbydes på alle caféer og værtshuse - uanset deres størrelse? Og er det i orden at forbyde rygning både indendørs og udendørs på arbejdspladsen? Ask Rostrup inviterer to Christiansborg-politikere en tur på værtshus i Randers og forbi en arbejdsplads, hvor rygning er forbudt for de ansatte. Vært: Ask Rostrup.

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Kriminalkommissær Barnaby (5)
Kriminalkommissær Barnaby (5) "Døden i forklædning". Den åndelige leder af en religiøs sekt får et uventet og alt for tidligt møde med sin skaber. Alle spor i mordsagen peger på en hensynsløs mangemillionær, der har mistet sin datter til det religiøse fællesskab. Men Barnaby er ikke så sikker i sin sag.

DR2

21:00  

Hallo, Syrien! Opkald fra flugtruten
Hallo, Syrien! Opkald fra flugtruten Natasha Al-Hariri blev født under sine forældres flugt fra krig for 26 år siden. Da flygtningene i efteråret væltede ind over de danske grænser, gav hun strøm til en ung mand, der ikke havde været i kontakt med sin familie under sin flugt. Han havde 3700 ubesvarede opkald på sin telefon. Det fik Natasha til at tage initiativ til at møde de syriske flygtninge på flugtruten og tilbyde dem muligheden for at ringe hjem. Det er der kommet en dokumentar ud af.

21:30  

Vi går i krig: Afghanistan
Vi går i krig: Afghanistan Danmark er blevet en krigsførende nation som beredvilligt involverer sig militært i verdens krigszoner. I januar 2002 går Danmark i krig i Afghanistan. Fjenden er det islamistiske Talebanstyre, der har givet ly til Osama Bin Laden og terrornetværket Al-Qaeda som står bag terrorangrebet på USA. Med regeringens beslutning om at deltage i krigen mod terror, sendes danske soldater helt ud til frontlinjen og ind i et af verdens farligste områder, hvor de skal forsøge at skabe fred og demokrati.

22:00  

Felix og vagabonden (5:8)
Felix og vagabonden (5:8) Felix og vagabonden møder ved dagens første shelterplads tre flygtninge, der er taget på picnic i det fri. Derefter går turen mod Frederikshavn, hvor de to er blevet inviteret hjem til kæresteparret Else og Svend, der midt i 50erne gik på netdating for at møde hinanden. I Lind opdager Henning et helt nyt shelter, der viser sig at være privatejet af en skulpturkunstner, der for nogle år siden valgte at sælge sit firma for at udleve sin kunstnerdrøm.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

100-årige bag rattet
100-årige bag rattet Mary, Harry og Searson er blandt de 200 briter, der på trods af deres høje alder stadig kører bil. De er alle fyldt 100 år, og de begyndte dermed at køre bil, mens der endnu ikke var noget, der hed kørekort. Mange mener, at de på grund af deres alder ikke bør køre bil, men ifølge statistikken er de ældre årsag til færre ulykker end deres yngre medbilister. Der er dog sket meget, siden de første gang satte sig bag rattet, og spørgsmålet er, hvordan de selv har det med at være bilist i England i dag.

23:50  

Debatten
Debatten Clement Kjersgaard er vært, når Danmarks mest magtfulde mennesker og skarpeste debattører diskuterer tidens sværeste beslutninger.

DR3

21:00  

Knald eller fald
Knald eller fald

21:30  

Reza og falafelbaren (4:6)
Reza og falafelbaren (4:6) "Jeg hader fysisk arbejde!" Reza fyrer den af i LA, hvor han laver musikvideo med Sivas og hygger sig med vennerne. Han får til gengæld ikke arbejdet meget på falafelbaren. Da han kommer hjem til København, bliver han nødt til at knokle for at få ordnet den food truck hans partner Patrick har købt. Reza hader food trucken og han hader fysisk arbejde, så det går ikke stille for sig.

22:00  

Compliance
Compliance Den stressede restaurantchef Sandra bliver en dag ringet op af en politibetjent, som påstår, at en af Sandras ansatte, den unge Becky, har stjålet penge fra en kunde. Sandra efterkommer betjentens ordre om at tilbageholde Becky. Og det bliver begyndelsen på et mareridt med både fysiske og psykiske krænkelser. Becky: Dreama Walker. Sandra: Ann Dowd. Politibetjent Daniels: Pat Healey. Instruktion: Craig Zobel.

23:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

DR K

21:20  

Mit New York - Giana Factory
Mit New York - Giana Factory I 'Mit New York' følger DR K en række kendte kreative danskere, der på hver sin vis har ladet sig inspirere af byernes by. De medvirkende har alle det tilfælles, at de bor eller i en længere periode har boet i New York. Gennem programserien vil du få et særligt indblik i The Big Apple og opleve smukke og inspirerende steder, der føjer ekstra sider til den traditionelle turistguide. Indie-bandet, Giana Factory er en sammenslutning af Sofie Johanne, Lisbet Fritze og Louise Foo. Sidstnævnte er lillesøster til Sharin Foo fra the Raveonettes. Efter debutkoncerten på Lille Vega i 2008 har trioen udgivet EP'en "Bloody Game" og debutalbummet "Save the Youth" fra 2010. Netop "Save the Youth" blev til efter at Lisbet og Louise bosatte sig i New York. Her fandt de frem til deres unikke stil. Byens puls og konstante energi blev inspiration til flere sange, blandt andet p3-hittet "Dive". Herefter har elektrobandet spillet flere koncerter i netop det store æble.

21:30  

Coco før Chanel
Coco før Chanel Det står ikke ligefrem skrevet i stjernerne, at den lille Coco en dag vil blive en indflydelsesrig modeskaber, da hun i 1883 bliver født i en fattig fransk familie. Som 12-årig bliver Coco sendt på børnehjem, hvor hun lærer at sy. Senere lever hun af at synge på barer, hvor hun møder den rige Étienne Balsan. Coco begynder at sy sit eget tøj, og efterhånden begynder verden at få øjnene op for hendes evner som modeskaber. Gabrielle "Coco" Chanel: Audrey Tautou. Étienne Balsan: Benoît Poelvoorde. Boy Capel: Alessandro Nivola. Instruktion: Anne Fontaine.

23:15  

Trendspottere
Trendspottere Design og mode berører alle hver dag gennem hele livet. Men de færreste af os aner, hvordan nye moder og vaner opstår - og hvordan de, der starter de nye modefænomener tjener en formue på dem. Trendspotterne er dem, der forudsiger, hvad der bliver de næste års mode, og virksomhederne er dem, der skal beslutte sig for at hoppe på den nye trend. En forkert beslutning kan komme til at koste rigtig mange penge.

DR Ultra

21:30  

Godnat - Ultra
Godnat - Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:10  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

00:15  

Hamish Macbeth (18:20)
Hamish Macbeth (18:20) Lochdubh er ved at lade op til den årlige dyst mod nabolandsbyen Dunbracken i den særlige skotske sportsgren shinty. Lochdubh sætter alt ind på at vinde, men både kærligheden, interne stridigheder og ufine tricks truer holdet.

01:05  

I farezonen (20:61)
I farezonen (20:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:55  

Spooks (66)
Spooks (66) Et elitehold i den britiske efterretningstjeneste MI5 tager sig af alle forhold, der truer den nationale sikkerhed. Herunder organiseret kriminalitet, terroraktioner, våbensmugling og handel med ulovlige stoffer. Det er et krævende og livsfarligt job, der kan være svært at kombinere med et velfungerende privatliv.

02:45  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit skal Hans Jørgen Eriksen fra Holstebro auktioner have en hel musikbutik på auktion, og det er ikke en hvilken som helst butik. Casper Cassøe fra Hesteavlsorganisationen Dansk Varmblod tager utraditionelle metoder i brug, når føllene til den kommende eliteauktion skal vise sig bedst muligt. Og i Hørsholm skal auktionarius Ole Christensen have en unik Aalto-vase på auktion. Sendt første gang 02.04.14

03:15  

Kender du typen 2013 (5)
Kender du typen 2013 (5) Hvilken kendt dansker bor helt alene i en kæmpe lejlighed med ikke færre end 11 værelser? Det er en omfattende og farverig rundtur, som livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau kommer på i Kender du typen? Kan de mon gætte, hvem det er, der altid kommer piskefløde i kaffen, og som har inspireret en kunstner til et maleri med erotiske undertoner? Gæt med på Facebook, og snak om programmet på de sociale medier med #KenderDuTypen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 20.11.13

03:55  

Hammerslag (2)
Hammerslag (2) Hammerslag kigger i aften på sommerhuse. Vi starter helt på toppen af Danmark - i Skagen. Herefter bevæger vi os sydpå til Torup strand ved vestkysten. Et klassisk sommerhus med en fantastisk beliggenhed. Aftenens sidste prisgæt finder sted i Blokhus. Et gennemført stråtækt sommerhus i to plan med lækre detaljer. Priserne? - dem kan du gætte med på i Hammerslag. www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 15.04.14

DR2

00:50  

Kvinden der ville være talebaner
Kvinden der ville være talebaner Canadiske Beverley Giesbrecht er en from kristen og succesfuld redaktør indtil terrorangrebet i New York den 11. september 2002. I løbet af syv måneder er Beverley konverteret til islam og på vej til Pakistan for at optage en dokumentarfilm om taleban, 'dem som bliver kaldt terrorister'. Inden hun bliver bortført, når hun at sende ni timers optagelser ud af landet, og sammen med vidneudsagn fra venner og kolleger er de med til at fortælle historien om Beverleys vej fra politisk ignorant til glødende jihadist.

01:40  

Detektiverne (1:3)
Detektiverne (1:3) De er uddannet detektiver og ansat i den nyligt oprettede specialafdeling for alvorlige seksuelle forbrydelser. De tager de sager, ingen andre vil have, men som skal løses. Vi følger her detektiverne tæt under "Operation Canute". Ray Teret er anklaget for en række seksuelle overgreb på mindreårige piger i 1960'erne og 70'erne, men det er svært at finde beviser efter så mange år.

02:40  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:15  

Stacey Dooley: Børneslaver
Stacey Dooley: Børneslaver I Cambodja sælges tusinder af unge piger til seksuelt slaveri. Ofte bliver pigerne solgt af dem, de har allermest tillid til - nemlig deres familier. Stacey Dooley rejser til Cambodja og undersøger de barske realiteter, der gør sig gældende for piger, der bliver misbrugt i sexindustrien.

01:15  

Rekordfart med Guy Martin (3:4)
Rekordfart med Guy Martin (3:4) Motorcykelkøreren Guy Martin elsker fart. Han vil derfor forsøge at slå fire usædvanlige fartrekorder. Næste udfordring er at flyve en menneskedrevet flyvemaskine, der som navnet indikerer, drives ved menneskekraft. Se om Guy har kræfter nok til at få flyet i luften, og om det lykkes ham at slå verdensrekorden i den specielle disciplin.

02:00  

På Grænsen: Penge (9:10)
På Grænsen: Penge (9:10) Skal vi indføre bitcoins som fælles valuta? Og kan vi klare os helt uden kolde kontanter? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere penge. De bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

02:30  

Stress af med DR3 - Bevægelse
Stress af med DR3 - Bevægelse Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jeppe lære dig, hvordan du kan stresse af ved at balancere.

03:00  

Stress af med DR3 - Ansigtsmassage og Bevægelse
Stress af med DR3 - Ansigtsmassage og Bevægelse Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Nora vise dig, hvordan hun lægger makeup og ordner hår, og Jeppe vil igennem bevægelse give dig en følelse af frihed.

03:30  

Stress af med DR3 - Lydhealing og Åndedræt
Stress af med DR3 - Lydhealing og Åndedræt Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Louise få dig til at slappe af med lyde, og Jakob viser dig, hvordan du laver vekselåndedræt.

DR K

00:10  

Modeugen NU: Catwalk
Modeugen NU: Catwalk Catwalk fra Copenhagen Fashion Weeks modeuge. Efterår.

01:30  

Valentino - den sidste kejser
Valentino - den sidste kejser Valentino, født i 1932 i Italien med efternavnet Garavani, er en af verdens mest kendte modeskabere og har siden 1960 dannet par, både privat og professionelt, med den forretningskyndige Giancarlo Giammetti, som siger om det livslange kompagniskab, at 'det hverken handler om penge eller mode, men om kærlighed'. Matt Tyrnauers dokumentarfilm er en intim og medrivende flue-på-væggen reportage om den særegne verden, der omgiver en af Italiens mest berømte mænd. Optagelserne har fundet sted i alle Valentinos overdådigt indrettede boliger fra villaen i Rom, slottet i Frankrig, huset i London, lejligheden i New York, skihytten i Gstaad til Valentinos 152 fod lange yacht med et mandskab på elleve og udsmykket med Andy Warhols portrætter af modeskaberen.

03:00  

Fremtidens storby - Istanbul (3:6)
Fremtidens storby - Istanbul (3:6) Hver uge flytter mere end en million mennesker fra land til by. Det sker over hele verden. Nogle er drevet af drømme om en bedre fremtid, mens andre blot kæmper for at overleve. De kommer for at søge bedre job, bedre uddannelse, bedre infrastruktur og resurser, kort sagt et bedre liv. Men hvordan skal fremtidens megabyer indrettes, hvis alle disse drømme skal opfyldes?

03:30  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (10:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (10:35) "1929 - Berlin" Hollandsk dokumentarserie fra 2007 (In Europe -Travels through the Twentieth Century) Efter sin løsladelse fra Tegel-fængslet i Berlin, hvor han har afsonet straffen for mordet på sin kæreste Ida, begynder Franz Boberkopf, hovedpersonen i romanen Berliner Alexanderplatz, at gå i panik over det nye dekadente, frivole og lovløse Berlin. Berlin var Europas kulturelle center, og kunstnere var hele verden flokkedes i byen. Men byen dansede på en vulkan. Det rumlede i undergrunden, hvor Hitler og hans tilhængere varmede op til magtovertagelsen fire år senere.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053641