dkby
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 3. februar 2016

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 3. februar 2016

DR1

00:45  

I farezonen (18:61)
I farezonen (18:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:35  

Spooks (64)
Spooks (64) Et elitehold i den britiske efterretningstjeneste MI5 tager sig af alle forhold, der truer den nationale sikkerhed. Herunder organiseret kriminalitet, terroraktioner, våbensmugling og handel med ulovlige stoffer. Det er et krævende og livsfarligt job, der kan være svært at kombinere med et velfungerende privatliv.

02:25  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit myldrer det ind med inkarnerede samlere, da Hans Hedegaard fra Frederiksberg Auktionshus sætter en kæmpe samling Tekno legetøjsbiler på auktion. Hos Jan Kristensen fra HMA Maskinauktioner skal en sjælden Cadillac under Hammeren. Og Casper Cassøe og Ulrik Kristensen fra hesteavlsorganisationen Dansk Varmblod jagter de allerbedste elite-føl til deres kommende auktion. Sendt første gang 31.03.14

02:55  

Kender du typen 2013 (3)
Kender du typen 2013 (3) Hvilken kendt dansker er medlem af et gaslygtelaug på sin vej og skænker gerne kolde øl fra sit eget fadølsanlæg til naboerne? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau forsøge at regne ud, når Kender du typen? i aften besøger en gennemrenoveret villa i Klampenborg. Gæt med på Facebook og snak om programmet med #KenderDuTypen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 06.11.13

03:35  

Hammerslag
Hammerslag Aftenens udsendelse er både sæsonens og værten Christian Degns første Hammerslagsprogram, og vi starter i Østjylland. Vi lægger ud i Ebeltoft med en lejlighed med udsigt til Mols Bjerge. Næste lækre bolig ligger i en forstad syd for Aarhus, og aftenens sidste bolig er uden rette vinkler og med sjælden arkitektur. Hvad det koster at bo i de forskellige boliger, ja det kan du gætte med på i Hammerslag. www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 01.04.14

04:15  

De unge landmænd (4:8)
De unge landmænd (4:8) I afsnit fire af De Unge Landmænd må Jens på 27 år træde til, da en ko har problemer med at kælve. Jens er ansat som fodermester på en større gård i Sønderjylland, og har været vild med jerseykøer siden han var barn. Det er mange af hans venner og kolleger også, og de har planlagt en hyggelig aften i byen, der starter hjemme hos Jens. Oppe i Nordjylland har minkavleren Bjørn på 23 år været på landevejen for at hente en masse minkhvalpe. De skal sættes i burene, men der bliver stadig tid til at spise frokost med kæresten Sandie og deres børn. Thomas på 28 år når også at gå hjem til sin højgravide kæreste ved spisetiderne. Men ellers er det en lang dag ude på digerne ved Vadehavet, hvor der skal sættes nye hegn op og hentes får ind til klipning.

04:45  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:25  

Frilandshaven (5:8)
Frilandshaven (5:8) Jørgen Skouboe høster bl.a. rosenknopper, rosmarin og ingefær i renæssancebedet. I Anne Hjernøes udekøkken bruges det høstede til vagtler i hedvin, glaserede gulerødder og ris a la mande med rosenblomstsirup. Jørgen laver en ny skulptur, til haven, som også er en støvlerenser. Sendt første gang 14.06.09.

05:50  

Dyrehospitalet (8:10)
Dyrehospitalet (8:10) Dyrlægerne har travlt dagen igennem i Kolmårdens dyrepark og på dyrehospitalet i Helsingborg. Her skal både farlige rovdyr og mere fredelige husdyr behandles, og det giver glæde og udfordringer for dyr og mennesker. I dette ottende afsnit er det ikke bare verdens største antiloper, der skal flytte, også Linda og Leif skal skifte bolig, mens det for hunden Troy er knapt så morsomt: Han har leget med pinde og bløder fra halsen. Nordvision fra Sverige.

06:20  

Når tomatfrøen er på frierfødder
Når tomatfrøen er på frierfødder Der er tomatfrøer - og så er der tomatfrøer. Nemlig den truede tomatfrø og den mere almindelige. Problemet er, at man ikke kan se forskel på dem - og det er noget rod, når man gerne vil sikre sig unger af den art, der er truet. Det er et af de problemer, man har "Bag kulisserne" i Zoologisk Have i København. Men nu har en dyre-passer luret dem. De røber sig nemlig, når de er på frierfødder. Mød også en lille fyr med blød pels, der ikke gør en kat fortræd - men som godt kan lide mus. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 23.04.98

06:50  

Nye hvide verden (3:8)
Nye hvide verden (3:8) Sarah vælger at bruge sin fridag på operationsstuen i håb om at få lov til at operere. I Horsens fortryder Jacob, at han har planlagt at flytte lige efter en nattevagt. Mattis skal beslutte, om en patient skal have en pacemaker eller ej, og han gør alt for at træffe den rette afgørelse.

07:20  

Gudernes have
Gudernes have Intet har haft større indflydelse på den hele europæiske forestillingsverden end den græske mytologi. Og sagnhistoriens blanding af poesi, religion, litteratur og historiske begivenheder står til gengæld i dyb gæld til Grækenlands storslåede natur.

08:10  

De flyvende læger (28:224)
De flyvende læger (28:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

08:55  

De flyvende læger (29:224)
De flyvende læger (29:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

DR2

00:45  

Vi går i krig: Irak
Vi går i krig: Irak Danmark er blevet en krigsførende nation som beredvilligt involverer sig militært i verdens krigszoner. Midt i maj 2003 beslutter et bredt flertal i Folketinget at sende en bataljon danske soldater til det sydlige Irak. De skal støtte koalitionsstyrkerne, med USA i spidsen, i at få det irakiske samfund på fode, træne hær og politi - og hjælpe med genopbygning af landet efter Saddam Husseins fald. Da saddamtro sunnimuslimer i det centrale Irak gør oprør mod landets folkevalgte regering og koalitionsstyrkerne - breder kampene sig mod syd til det danske ansvarsområde. Samarbejde og fredelig patruljering afløses af bagholdsangreb, dræbende vejsidebomber og utallige, uberegnelige raketangreb på de 400 soldater i danskerlejren.

01:15  

Mød politidirektøren
Mød politidirektøren I 2012 gennemførte England og Wales en politireform, der betød, at politidirektøren fremover skulle på valg for at være borgernes garanti for en effektiv udnyttelse af politiets resurser. I 2012 blev den pensionerede skolelærer Ann Barnes valgt til politidirektør i Kent, hvilket gjorde hende til chef for Storbritanniens største politistyrke og et budget på mere end 300 millioner pund. Et filmhold fulgte Barnes gennem det første svære år i et job, der ifølge hendes selv er uden en jobbeskrivelse, for at undersøge, om det nye politidirektørembede virker som et frisk pust udefra og er pengene værd!

02:00  

60 Minutes
60 Minutes

02:45  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

DR2 Morgen
DR2 Morgen DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

DR3

01:10  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

01:55  

DR3 Dok: Ung, mobbet og homo
DR3 Dok: Ung, mobbet og homo I Storbritannien springer stadig flere unge homoseksuelle ud, allerede mens de går i skole. Men selvom det er blevet mere udbredt at bekende kulør tidligt, kan der stadig være mange udfordringer forbundet hermed. Vi følger fire helt unge briter, der springer ud som homoseksuelle og får indblik i både de sejre og vanskeligheder, de oplever.

02:40  

Rekordfart med Guy Martin (1:4)
Rekordfart med Guy Martin (1:4) Motorcykelkøreren Guy Martin elsker fart. Han vil derfor forsøge at slå fire usædvanlige fartrekorder til lands, til vands og i luften. Guy allierer sig med en flok olympiske sportsstjerner, ingeniører og videnskabsfolk, som skal hjælpe ham med at slå rekorderne. Første udfordring er at slå den britiske fartrekord på cykel. Kig med og se hvordan det går den modige fartdjævel?

03:30  

På Grænsen: Turisme (7:10)
På Grænsen: Turisme (7:10) Hvem er verdens værste turister? Og skal man droppe flyrejser for at skåne klimaet? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere turisme. De bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

04:00  

Stress af med DR3 - Lydhealing og Åndedræt
Stress af med DR3 - Lydhealing og Åndedræt Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Louise få dig til at slappe af med lyde, og Jakob viser dig, hvordan du laver vekselåndedræt.

04:30  

Stress af med DR3 - Bevægelse og ASMR
Stress af med DR3 - Bevægelse og ASMR Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jeppe guide dig til at blive nærværende gennem bevægelse, og Nora viser, hvordan hun lægger makeup. Find et underlag eller tæppe frem og sæt dig godt til rette på gulvet.

05:00  

Stress af med DR3 - Mindful spisning af helt måltid
Stress af med DR3 - Mindful spisning af helt måltid Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Per og Uffe guide dig til at spise et helt måltid mad med fokuseret nærvær.

05:50  

Stress af med DR3 - Åndedræt og Mindful spisning
Stress af med DR3 - Åndedræt og Mindful spisning Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jakob give dig hjælp mod akut stress, vise dig øvelsen 'nauli', og Uffe vil guide dig til at spise et æble med fokuseret nærvær.

06:20  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

DR K

00:20  

Pindsvinet
Pindsvinet Paloma er en hyperintelligent, men suicidal og desillusioneret 11-årig pige. Renée er en diskret og ensom midaldrende enke, der er ansat som portner i bygningen, hvor Paloma bor med sine velhavende forældre. Kakuro Ozu er en gådefuld japaner. Alle tre mødes med uventede følger, da Kakuro flytter ind i Palomas og Renées bygning. Renée Michel: Josiane Balasko. Paloma Josse: Garance Le Guillermic. Kakuro Ozu: Togo Igawa. Instruktion: Mona Achache.

01:55  

People Love Photos
People Love Photos Gadefotografi, erotik og intimitet. Et tankevækkende billede af fotografiets feminine side. Fotografen og instruktøren Christian Klinger portrætterer fire unge amerikanske kvindelige fotografer. Tanyth Berkeley, som fotograferer 'de oversete' mennesker i New Yorks gader, Flickr.com-stjernerne Ashley MacLean og Traci Matlock, som i deres fotografier udforsker emnet seksualitet, og Elinor Carucci, som fotograferer sig selv og sin familie og åbenbarer sine tanker om familieliv, kærlighed og moderskab.

03:25  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (8:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (8:35) I 1922 var Berlin stadig i oprør efter nederlaget i Første Verdenskrig. Nederlaget og den økonomiske elendighed gjorde både uligheden større og den politiske skyttegravskrig dybere. Kun én mand, industrimanden og udenrigsministeren Walther Rathenau, så ud til at være i stand til at holde landet samlet, så da han blev myrdet af højrefløjsekstremister i 1922, var Tyskland truet af opløsning. Journalist og forfatter Geert Mak fortæller om fredsaftalen i Versailles, der trods alle gode forsætter om at stække tysk militarisme, blev kimen til den Anden verdenskrigs lidelser.

04:00  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (9:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (9:35) "1925 - Predappio og Italien" Hollandsk dokumentarserie fra 2007 (In Europe -Travels through the Twentieth Century) Alt, hvad Hitler drømte om i 1930'erne, havde den italienske diktator Benito Mussolini allerede opnået i 1920'erne. Mussolini blev født i landsbyen Pedappio, og her kan man stadig besøge Il Duces grav. Mussolinis landsby er stadig pilgrimsmål for de, der længes tilbage til dengang Italien var blandt de mest magtfulde nationer, og de kommer for at hylde manden, der gav landet dets stolthed tilbage efter mange års brudte ambitioner og nederlag.

04:35  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

04:40  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:30  

Besat af glaskunst
Besat af glaskunst Nicole Schade-Poulsen har rejst over det meste af verden, og overalt hvor hun er kommet frem, har hun fundet unik glaskunst, som hun har bragt med sig hjem. Hun blev født i Frankrig, har boet på Malta og mødte så sit livs kærlighed i Danmark. Så her blev hun. I dag er hun 79 år og enke. Og selvom hun har huset fyldt med smukke minder om et langt liv - så er hun slet ikke færdig med at finde unikke værker til sin samling. Vi er med, når hun besøger glaskunstneren Pipaluk Lakes værksted på Nørrebro i København. Vært: Trine Ross Tilrettelæggelse: Irene Thyrri og Diana Bach Sendt første gang 06.11.13

07:00  

Solens mad (6:6)
Solens mad (6:6) Vi skal igen på en rejse til madens og vinens Italien, vi skal på besøg hos nogle af de mange bønder i landet, som ikke går på kompromis med den gode smag og som tilhører den stadigt voksende bevægelse af producenter, der har en stor forståelse for, at miljø, klima og bæredygtighed er hjørnesten i alle produkter. I dette sidste afsnit skal vi til De lombardiske Alper, en mere ukendt del af Italien. Her eksisterer en gammel kultur, som gør områdets mælkebønder i stand til at producere den eneste ost i verden, der kan lagres i mere end 10 år. Nordvision fra Sverige.

07:30  

Solens mad
Solens mad Følg med på en rejse til italienske middelhavsøer, hvor mad, vin og de klassiske traditioner er i højsædet. I dette første program går turen til mafiabyen Corleone på Sicilien, hvor flere gårde i dag drives som kooperativer efter staten i 90erne konfiskerede dem - fra mafiaen. Nordvision fra Sverige.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2. og på DRK ledsages den nu af malerier af Torbjørn Olsen. www.dr.dk/morgenandagten

08:25  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om en særpræget fodboldkamp, hvor selveste justitsministeren gav bolden op, som en 40-årig skuespiller-jubilar, der forsøger sig som balletdanser og om optakten til TV2. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

DR Ultra

06:00  

Tintin
Tintin Enhjørningens hemmelighed (1:3) Tintin hører om piraten Rackam den Røde, og han forstår, at han selv og Kaptajn Haddock er på sporet af en fantastisk skat.

06:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:30  

Cowboy, indianer og hest
Cowboy, indianer og hest Belgisk animationsserie om en cowboy, en indianer og en hest, der bor i samme hus, hvor de forsøger at få det hele til at fungere trods modsætningerne og en hel mængde vanvittige hændelser.

06:35  

Splint & Co.
Splint & Co. Tegnefilmserie med dansk tale om piccoloen Splint og journalisten Kviks oplevelser.

06:58  

Modeidioten: Pop
Modeidioten: Pop Sille fra Modeidioten viser, hvordan du designer din helt egen, unikke pop-kasket.

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

07:10  

Isas Stepz (19)
Isas Stepz (19) Isas far vender hjem fra vandretur med en ny kæreste, Molly. Isa vil utrolig gerne kunne lide Molly, men det viser sig hurtigt, at det ikke bliver så nemt. Molly behandler hende nemlig, som om hun er fem år gammel i stedet for 14. Isa indser, hun må tage drastiske metoder i brug for at komme af med Molly!

07:25  

Fanboy og Chum Chum
Fanboy og Chum Chum Tegnefilm med dansk tale.

07:35  

Uglen
Uglen Rædsesls-ugle nat.

07:45  

Danmarks vildeste maskine
Danmarks vildeste maskine Beton Pumpe

07:50  

Oscars oase
Oscars oase

08:00  

Drengerøv
Drengerøv Den står på vild action, hestekræfter og drengerøv med attitude, når Joakim Ingversen slår sig løs i ti programmer om ekstremsport på DR Ultra. Joakim hægter sig på de bedste unge ekstremsportsudøvere, og de sørger for, at han får kamp til stregen og masser af blå mærker, når han kaster sig ud i bl.a. motocross, kitesurfing, speedway og vandskihop. Joakim møder den 15-årige Ville, der er en af Danmarks sejeste skatere, og som ved alt om tricks, håndtegn og den rette street attitude. Joakim prøver desperat at følge med Ville, når han laver svedige tricks på brættet og suser rundt på ramperne, men Joakim er ikke på hjemmebane i denne disciplin.

08:25  

Skøregård Gymnasium
Skøregård Gymnasium De gamle robotters kamp.

08:50  

Kvit eller dobbelt
Kvit eller dobbelt Kun de største nørder kan komme i boksen og vinde 4000 kr. Her gælder det nemlig om at vide ALT om ét bestemt emne. I denne omgang skal Jonathan testes i sin viden om bibelhistorier, og fodboldnørden Sebastian skal quizze i emnet Premier League. For hvert rigtigt svar er der dobbelt op på gevinsten, men pas på. For svarer man forkert, mister man det hele. Det er Kvit - eller Dobbelt!

DR Ramasjang

05:30  

Humf
Humf Tag med lille Humf, når han fuld af forundring tager på opdagelse i den store vide verden omkring ham. Humf er 3 år og fuld af hår. Han er lav og lilla, rund og sød. En tankefuld og selvbevidst lille fyr, der lytter til sin mor og far, men i sidste ende går sine egne veje.

05:40  

Kære Sebastian
Kære Sebastian I dag kigger Sebastian på nogle helt små bladskærermyrer. De vandrer på en lian gennem Randers Regnskov med deres blade som skal ned i tuen.

06:00  

Gæt med Emil
Gæt med Emil

06:10  

Pingu
Pingu Pingu og Pinga leger cirkus

06:15  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille Jeg er chef!

06:25  

Små kartofler
Små kartofler Syng med når de fire små kartofler tager på eventyr. Selv om de er kartofler, elsker de nemlig at synge og lege!

06:30  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Zebedee har inviteret en ven på besøg, en ualmindelig nydelig hunhund, som Bugge straks taber sit hjerte til. Men hun er ikke nem at erobre, og skønt Bugge gør sig de mest utrolige anstrengelser, bliver hun ved med at afvise ham. Til sidst tager hele byen affære.

06:45  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

07:00  

Vilde venner (5)
Vilde venner (5) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave hullerne i hegnet i andegården så ænderne ikke flyver væk og redde en svane, der har spist t en fiskekrog.

07:20  

Ramasjang generationen ser tilbage på fødselsdage
Ramasjang generationen ser tilbage på fødselsdage Vi har fulgt Ramasjang generationen siden de var helt små. Nu er de ifølge dem selv ved at blive meget store, og det er tydeligt, at de har udviklet sig til små personligheder med forskellige kompetencer og forestillinger om livet. Her kigger de tilbage på dengang de var yngre, gik i børnehave og oplevede mange ting for første gang.

07:30  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

07:40  

Postmand Per
Postmand Per Dukkefilm. Børnene i Grønnedal har lovet at hjælpe med at luge og rydde op udenfor. Men en eller anden mystisk skurk ødelægger alt det gode arbejde.

08:00  

Kalles Danmarks tour - Frederikssund
Kalles Danmarks tour - Frederikssund Musikeren Kalle er taget på DanmarksTour i sin orange bil for at høre, hvordan Danmark lyder. Han finder sjove lyde overalt, for der er musik i alt og alt er musik! I dag besøger han Frederikssund. Her møder han vikinger og taler med bro der kan lukke op og i. Kalle besøger også det militære skydeterræn hvor der både er vilde lyde og masser af leg. Frederikssund er både hårdt og sødt, derfor laver Kalle en heavy metal til byen.

08:30  

Humf
Humf Tag med lille Humf, når han fuld af forundring tager på opdagelse i den store vide verden omkring ham. Humf er 3 år og fuld af hår. Han er lav og lilla, rund og sød. En tankefuld og selvbevidst lille fyr, der lytter til sin mor og far, men i sidste ende går sine egne veje.

08:40  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Nogen har foræret Bugge et flyvende tæppe, og Bugge er ikke sen til at finde ud af, at man kan tjene penge på at flyve rundt med vennerne. Men så nemt går det nu ikke, for tæppet vil også have løn for at flyve, og så er den gode forretning ikke så god mere.

08:55  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Om det lille damptog Thomas og hans venner.

 
DR1

09:40  

Downton Abbey (10)
Downton Abbey (10) En del af Downton Abbey er ved at blive forvandlet til rekreationshjem for sårede officerer. Det skaber konflikter, for er det Cora eller Isobel Crawley, der er boss? Samtidig er Violet sikker på, at Mary stadig er forelsket i Matthew. Det får hende til at lægge planer om at spolere hans forlovelse med Lavinia.

10:30  

Antikkrejlernme (288)
Antikkrejlernme (288) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (289)
Antikkrejlerne (289) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

DR2 Morgen (G)
DR2 Morgen (G) DR2 Morgen klæder dig på til dagen med nyheder, debat og baggrund.

11:00  

Sundhedsmagasinet
Sundhedsmagasinet

11:30  

På sporet af maden (17)
På sporet af maden (17) De fleste forbrugere køber det meste af deres mad i supermarkeder. Men hvordan bliver de masseproducerede fødevarer egentlig til? De fire nysgerrige unge journalister, Jimmy, Matt og Kate rejser verden rundt for at få svar på vidt forskellige spørgsmål som, hvorfor grapefrugt i dåser er helt uden skind, hvornår vilde svampe er vilde, hvordan man opdrætter rejer, hvordan man får produkter til at dufte af jordbær, og hvordan supermarkedet kan sælge sommeræbler midt om vinteren.

11:55  

På sporet af maden (18)
På sporet af maden (18) De fleste forbrugere køber det meste af deres mad i supermarkeder. Men hvordan bliver de masseproducerede fødevarer egentlig til? De fire nysgerrige unge journalister, Jimmy, Matt og Kate rejser verden rundt for at få svar på vidt forskellige spørgsmål som, hvorfor grapefrugt i dåser er helt uden skind, hvornår vilde svampe er vilde, hvordan man opdrætter rejer, hvordan man får produkter til at dufte af jordbær, og hvordan supermarkedet kan sælge sommeræbler midt om vinteren.

DR3
DR K

09:00  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om malerier, der sælges som mad, om en mand, der siger, han venter på at slå en politibetjent oven i hovedet, om en dansk kulmine i idylliske omgivelser, om linie Buh, om en speciel sovjetisk skat: giv en fridag - og om indvandrere, der holder fast ved deres nationale skikke, men det gør ikke noget, for de er danske. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

09:30  

Hatten på arbejde
Hatten på arbejde Søren Østergaard, Torben Zeller, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Niels Olsen får ideer til impro-show fra et indbudt publikum af tjenere. Konferencier: Gunner Frøberg. Pianist: Frans Bak. Producer: Inger Kay.

10:00  

Naturens former (5:6)
Naturens former (5:6) Bluff og forklædninger er langtfra ukendte fænomener i naturen. Verdens største blomst er bogstavelig talt én stor bluffmager, der findes frøer med øjne i nakken og dyr, der er eksperter i at spille døde. En stor sommerfugl prøver at skræmme fjenden med et vældigt uglefjæs, mens nogle insekter optræder i hvepsedragt for at narre fjenden. Dokumentarserie om naturens mange forunderlige former. Nordvision fra Norge.

10:30  

Naturens former (6:6)
Naturens former (6:6) Ægget, som vi kender det i sin ypperste form hos fuglene, er som et kosmos i sig selv. Med denne løsning kan fuglene lægge hele udviklingen af et foster fra sig, og dermed opnå en suveræn frihed som luftrummets ubestridte herskere. Æg findes i mange former og farver, alt sammen for bedst muligt at tilpasse sig aktuelle omgivelser. Sidste afsnit af dokumentarserie om naturens mange forunderlige former. Nordvision fra Norge.

11:05  

Rejse gennem det 20. århundredes Europa (7:35)
Rejse gennem det 20. århundredes Europa (7:35) "1917 - Rusland og St. Petersborg" Hollandsk dokumentarserie fra 2007. (In Europe -Travels through the Twentieth Century) I den sovjetiske mytologi var året 1917 en milepæl i verdenshistorien. Det var enden på det tsaristiske regime. Det var det år, Oktoberrevolutionen bragte Lenin til magten. Og det var ikke mindst begyndelsen til et socialistisk samfund! Men i år 2007 bryder ingen i St. Petersborg om at blive mindet om revolutionen i 1917. Historien er blevet rullet sammen som et gammelt maleri og stuvet af vejen i gemmerne på et museum, ingen gider besøge.

11:40  

De vilde 60'ere (3:10)
De vilde 60'ere (3:10) "Snigmordet på John F. Kennedy, 1963" Amerikansk dokumentarserie fra 2013. (The Sixties) 1960'erne var årtiet, som forvandlede USA fra grå konformitet til et land, der sprudlede af politisk, kulturel og social frigørelse. Ved hjælp af arkivoptagelser fra amerikansk tv bliver begivenheder og personligheder vævet sammen til et underholdende og oplysende portræt af dette bemærkelsesværdige årti. Konklusionerne i Warren-rapporten, der er den eneste officielle undersøgelse af omstændighederne ved snigmordet på præsident Kennedy, har været omstridt siden offentliggørelsen i 1964.

DR Ultra

09:30  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard

09:45  

Mig og min robot
Mig og min robot For sent til bussen.

10:00  

Store Nørd
Store Nørd Værter: Simon Bressendorf og Søren Thor Jørgensen. Ja - vi nørder igennem! Giver fuld gas på maskiner og eksperimenter, udsætter os selv for alle naturens kræfter og bygger de vildeste opfindelser.

10:30  

Oscars oase
Oscars oase

10:35  

Pubertetsguiden (3)
Pubertetsguiden (3) Christian har altid godt kunnet tænke sig at have en anden stil - så han prøver at blive lavet om til en helt anden type - men passer det overhovedet til ham? Det får du svar på i Pubertetsguiden, hvor Emilie også fortæller om drenges pubertet, og vores kærestepar fortæller om, hvordan det er at blive forelsket.

10:50  

Ultras bedste (3)
Ultras bedste (3) Ultras Bedste er de seje børns eget program og indeholder alt fra anderledes pyjamas parties til life hacks - alt sammen leveret af Ultras spirende børnetalenter. I hvert program behandles emner, som optager børn i aldersgruppen - blandt andet venskab, kærlighed, og det at skabe sin egen identitet. I dette program kan du blandt andet møde en heldig dreng, får et minut til - iført dykkerudstyr - at tømme en butik, og så konkurrerer to drenge om, hvem der hurtigst kan spise et løg.

11:05  

Wild Kratts
Wild Kratts

11:30  

Ka-ching (3)
Ka-ching (3) Rigdom og lykke Bliver man mon mere lykkelig af at være rig? Det vil Christian forsøge, at finde ud af i dagens afsnit af Ka-Ching!. Sammen med en hjerneforsker tester Christian om drengen Terkel mon bliver gladere af, at få en gave som han så højt har ønsket sig. Du skal også møde børneiværksætteren Mads, som har startet sit eget firma, hvor han tjener penge på at sælge babylegetøj. Derudover får du gode økonomiske råd af økonomieksperten Uffe Kiesby og så skal der testes hvor langt man kan nå for 100 danske kroner i en slikbutik i USA.

11:50  

Junglebanden
Junglebanden

DR Ramasjang

09:10  

Vilde venner (4)
Vilde venner (4) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigrid og Fransiska, der har vagten i klubhuset. De skal hjælpe et pindsvin med dårligt ben, redde en flok egernunger, der ikke kan finde deres mor og så er der en svane, der skal sættes fri.

09:30  

Ramasjang generationen ser tilbage på dejlige dyr
Ramasjang generationen ser tilbage på dejlige dyr Vi har fulgt Ramasjang generationen siden de var helt små. Nu er de ifølge dem selv ved at blive meget store, og det er tydeligt, at de har udviklet sig til små personligheder med forskellige kompetencer og forestillinger om livet. Her kigger de tilbage på dengang de var yngre, gik i børnehave og oplevede mange ting for første gang.

09:40  

Brandmand Sam
Brandmand Sam

09:50  

Postmand Per
Postmand Per Dukkefilm. Alle børnene skal klædes fint på til festen, men Louise har ikke nogen fin kjole. Så det ender med, at Per må tage affære og finde på noget.

10:10  

Kalles Danmarks tour - Kalundborg
Kalles Danmarks tour - Kalundborg Musikeren Kalle er taget på DanmarksTour i sin orange bil for at høre, hvordan Danmark lyder. Han finder sjove lyde overalt, for der er musik i alt og alt er musik! I denne uge går turen til Kalundborg. Her kommer Kalle helt op i luften med en kæmpe kran, kommer på brandstation og laver en hundesymfoni. Hele besøget slutter af en helte-polka til ære for byens seje indbyggere.

10:40  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så synger Hr. Skæg om det ensomme bogstav K, som heldigvis møder O og R.

11:05  

Hvem er skurken? (4:7)
Hvem er skurken? (4:7) Hjælp Kristian med at løse mysteriet om Bamses forsvundne gummistøvler. Se med og skynd dig ind på dr.dk/ramasjang og klik på den skurk, der lyver.

11:20  

Os det er bare os
Os det er bare os - med Bella, Emil, Emilie "Og Valdemar". Må "Og Valdemar" lege med det fine gamle legetøj? Mon det lykkes for Emilia at stikke hul på en ballon med en strikkepind? Kan Bella styre Barbie og Ken, når de er Emilia og Emil indeni? Og så kører Lokkehjulet.

11:50  

Glad i luften
Glad i luften Der sker altid sjove ting når "Det glade luftskib" dukker op i landet Ramasjang. Caspar og ungerne tester en legeplads for at finde de sjoveste legemuligheder. I 'Pip på hjernen' dukker en meget støjende fugle-unge op og skaber kaos. Maria fortæller i Poesibogen om en skøn tur i Disneyland.

DR1

12:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit når budene imponerende højder hos Hans Hedegaard fra Frederiksberg Auktionshus, når gamle legetøjsbiler ryger under hammeren. Casper Cassøe og Ulrik Kristensen fra Hesteavlsorganisationen Dansk Varmblod jagter elite-føl til deres kommende auktion. Og til eftersynet i Hørsholm får ejeren Ole Christensen travlt, da det går op for ham, at han måske har glemt at invitere kunderne. Sendt første gang 01.04.14

12:30  

Kender du typen 2013 (4)
Kender du typen 2013 (4) Bøger fra barndommen og en gigantisk Far Til Fire-plakat er nogle af de nostalgiske effekter, livsstilseksperterne Christian Grau og Anne Glad får at se i denne udgave af Kender du typen? Hvem er mon den samleglade person, der har køleskabet fyldt med magneter fra hele verden og kaffekopper fra en masse forskellige lande? Gæt med på Facebook, brug #KenderDuTypen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 13.11.13

13:10  

Hammerslag (1)
Hammerslag (1) I aften går turen til Fyn i Hammerslag. Vi besøger først et bindingsværkshus ved Assens, som emmer af historie, og herefter går turen ind mod en forstad til Odense, som byder på et gedigent hus fra 50erne. Aftenens sidste bolig er et arkitekttegnet hus i Odenses svar på Beverly Hills. Og hvad sådan en ejendom koster, det kan du gætte med på i Hammerslag. www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 08.04.14

13:50  

Dommer John Deed (7:27)
Dommer John Deed (7:27) En ung kvinde bliver banket ihjel på vej hjem fra arbejde. En udviklingshæmmet mand tilstår drabet - men trækker senere sin tilståelse tilbage. Dommer John Deed må forsøge at finde frem til sandheden om mordet. Samtidig efterforsker Deed en gigantisk svindelsag, men han er oppe imod stærke kræfter, der ikke viger tilbage for beskidte tricks.

DR2

12:20  

Hairy Bikers: Mors mad er den bedste (14)
Hairy Bikers: Mors mad er den bedste (14) Den eventyrlystne og madelskende duo, Simon King og Dave Myers, der sammen udgør hairy bikers, har atter vendt blikket mod de hjemlige køkkengryder og er gået på jagt efter de bedste, traditionelle opskrifter, der i mange familier er gået i arv fra mor til datter.

13:20  

Den sorte skole: Da Danmark blev Danmark
Den sorte skole: Da Danmark blev Danmark Den Sorte Skole tager danskerne tilbage på skolebænken og opfrisker de vigtigste begivenheder i Danmarkshistorien, fra Kristendommens indførelse til Genforeningen. I dagens lektion tager vi en spurt gennem historien om alt hvad der er danskt.

13:35  

Verdenshistorien (8:8)
Verdenshistorien (8:8) Enestående episk serie beskriver menneskehedens historie gennem 70.000 år. Det er historien om civilisationers storhed og fald, om kulturer, succeser og fiaskoer og om fremskridt og udvikling gennem århundrederne. Fra de tidligste bosættelser i Mesopotamien til Ægyptens vidundere og Roms storhed og fra den franske revolution til den industrielle revolution, kommer vi i øjenhøjde med de mennesker, der har formet verden, som vi kender den i dag

14:30  

Pingvinernes ø: Kærlighed i luften
Pingvinernes ø: Kærlighed i luften Engelsk dokumentar fra 2011 (Penguin Island) I dette afsnit møder vi første gang Bluey og Sheila - et af de 13.000 små pingvinpar, der bor på Phillip Island. Vi følger dem fra begyndelsen af deres parringscyklus, og ser hvordan de både må kæmpe for at brødføde deres sultne unger, men også beskytte dem mod trusler fra områdets rovdyr.

DR3

12:00  

På Grænsen: Turisme (7:10)
På Grænsen: Turisme (7:10) Hvem er verdens værste turister? Og skal man droppe flyrejser for at skåne klimaet? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere turisme. De bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

12:30  

Druktur Retur - Michael (5:6)
Druktur Retur - Michael (5:6) I dette afsnit vågner 22-årige Michael op i en pøl af portvin på et koldt halgulv efter en abefest med de gamle efterskolekammerater. Men derhjemme venter voksenlivet og ansvaret - og det kan være svært at tænke på, når hovedet snurrer rundt, og kvalmen presser på. DR3 er med på sengekanten, når Danmarks mest festglade unge vågner med ørkenmund og ondt i håret. Både de fysiske og moralske tømmermænd banker på, når nattens begivenheder skal kortlægges.

13:30  

Rookie Blue IV (3:13)
Rookie Blue IV (3:13) Andy bliver sat til at patruljere sammen med Swareks nye kæreste betjent Marlo Cruz. Da de to kvinder pludselig står ansigt til ansigt med en psykisk ustabil mand, bliver deres forskelle sat på prøve, og en af dem må trække sin pistol.

14:10  

Rookie Blue IV (4:13)
Rookie Blue IV (4:13) Andy ser frem til en lang weekend efter en dramatisk vagt. Men under en rutinemæssig motorvejskontrol finder Andy og Gail en teenagedreng i bagagerummet på en bil, og de to politikvinder bliver nu blandet ind i et drama om ung, ulykkelig kærlighed.

DR K

12:20  

De vilde 60'ere (4:10)
De vilde 60'ere (4:10) "Den britiske invasion 1964-1969" Amerikansk dokumentarserie fra 2013. (The Sixties) 1960'erne var årtiet, som forvandlede USA fra grå konformitet til et land, der sprudlede af politisk, kulturel og social frigørelse. Ved hjælp af arkivoptagelser fra amerikansk tv bliver begivenheder og personligheder vævet sammen til et underholdende og oplysende portræt af dette bemærkelsesværdige årti. I starten af 1964 præsenterede tv-værten Ed Sullivan et britisk band med disse fem enkle ord: 'Ladies and gentlemen, The Beatles'. Og verden blev aldrig den samme igen!

13:00  

Taxa (2:56).
Taxa (2:56). Verner har igen indtaget sin plads i Krone-Taxa og bliver klar over, at Preben har lånt flere hundrede tusinde kroner på kassekreditten - men hvad er pengene brugt til? Lizzie beslutter, at huset, hvor også René og Stine bor, må sælges for at redde familiens økonomi. Samtidigt får René et fristende, men ulovligt, tilbud. Så får centralen en ny chauffør, Andreas, som beslutter at opgive jobbet igen, efter at være blevet snørret af tre kunder for til sidst at måtte slå alarm. Verner: John Hahn-Petersen. Lizzie: Margrethe Koytu. René: Anders W. Berthelsen. Stine: Trine Dyrholm. Birgit: Pia Vieth. Finn: Jesper Lohmann. Lotte: Pernille Højmark. Mike: Peter Gantzler. Andreas: Peter Mygind. Tom: Leif Sylvester. Meho: Zlatko Buric. Endvidere: Torben Jensen, Marina Bouras, Judy Gringer, Hans Henrik Voetmann, Laura Christensen, Kazimierz Mazur, Robert Brzezinski og Sidse Babett Knudsen. Manuskript: Stig Thorsboe. Instruktion: Anders Refn. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

13:40  

Taxa (3:56).
Taxa (3:56). Da Verner finder ud af, at Krone-Taxas revisor har ført ham bag lyset, får det voldsomme konsekvenser. Samtidig får Finn nogle informationer, der får ham til at tage skridt til at vippe Verner af pinden - men Birgit kontakter lillesøster Nina, som er advokat, og hun kommer sin far til undsætning på sin egen måde. Lotte bliver konfronteret med et ubehageligt minde fra sin fortid, mens René lader sig lokke af den polske mafia - men kan han klare sig i det selskab? Verner: John Hahn-Petersen. Lizzie: Margrethe Koytu. René: Anders W. Berthelsen. Stine: Trine Dyrholm. Birgit: Pia Vieth. Finn: Jesper Lohmann. Lotte: Pernille Højmark. Mike: Peter Gantzler. Andreas: Peter Mygind. Tom: Leif Sylvester. Meho: Zlatko Buric. Endvidere: Torben Jensen, Marina Bouras, Helene Egelund, Ann Eleonora Jørgensen, Finn Nielsen, Robert Brzezinski, Kazimierz Mazur, Laura Christensen og Helle Ryslinge. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Anders Refn. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

14:20  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i vort århundrede med Hans V. Bischoff som vært og indslag om en udskældt bygning på Københavns Rådhusplads, om Dan Turells syn på knækprosa, om en dansk verdensekspedition, der vender hjem, om DSB's ny dansetog, om Københavns Lufthavn i Kastrup, som fremtiden tegnede sig den gang og om Bodil Ipsen som grevinde Danner. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Dorte Kierulff.

14:50  

Billeder, der ændrede verden: Earthrise
Billeder, der ændrede verden: Earthrise Der var en gang, hvor menneskeheden kun havde gjort sig forestillinger om, hvordan vores egen planet egentlig så ud. Men juleaftensdag 1968, svævende over Månens overflade, tager Apollo 8- astronauten William Anders et billede af den blå planet, som med det samme bliver en sensation.

DR Ultra

12:00  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:15  

Ultras Sorte Kageshow
Ultras Sorte Kageshow I Ultras Sorte Kageshow inviterer Nikolaj Stokholm fire deltagere i studiet, hvor de skal dyste om at bage den flotteste og lækreste roulade. Hvad deltagerne ikke ved er, at Nikolaj slukker lyset og de skal bage i bælgravende mørke. Mette Hassing fra Den Store Bagedyst er dommer, når det hele går løs på DR Ultra onsdag.

12:45  

Tintin
Tintin Enhjørningens hemmelighed (1:3) Tintin hører om piraten Rackam den Røde, og han forstår, at han selv og Kaptajn Haddock er på sporet af en fantastisk skat.

13:10  

Store Nørd
Store Nørd NØRDerne er trætte af at skubbe hinanden rundt i en gokart. Så de smider et par motorsave på vognen og gir den max gas! Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

13:30  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

14:00  

Venskaberen (3)
Venskaberen (3) Bubber er taget ud på en mission. Han vil forsøge at finde en ny god ven til nogen af alle de børn, der mangler én. I Venskaberen skal to børn, som aldrig har set hinanden før, mødes for at se om de kan blive venner. Bubber er taget til Amager for at hjælpe 11-årige Mariam. Hun har aldrig haft en god veninde, som hun kan dele sin store interesser for heste med. Bubber kender heldigvis en pige i nærheden, som kan vise sig at være den helt rigtige veninde for Mariam. De to piger skal nu mødes for allerførste gang og sammen skal de arrangere en helt særlig fødselsdagsfest.

14:20  

Uglen
Uglen Natur-ugle-katastrofen.

14:30  

Trio (3:10)
Trio (3:10) Et våben er på afveje i bygden, og Nora må redde sin bror Robin fra mistanke. TRIO er på sporet af den tredje stenplade. Et jordskred har flyttet den. Computeren simulerer jordskredet og giver de nye koordinater. Men flere er ude efter Odins guld.

DR Ramasjang

12:05  

Sigurds Bjørnetime
Sigurds Bjørnetime "Sørøvere i sigte". Elsker du kanoner og krudt? Kan du danse kanondans? Hvem er det, der røver onkel Orla, mens han fisker på søen? Der er masser af flyvere i Sigurds Bjørnetime! Manus og medvirkende: Sigurd Barrett. Dukkespillere: Gitte Melgaard og Karin Prosberg Hansen. Tilrettelæggelse: Finn Bentzen. Producer: Birgit Jensen.

12:35  

SKRÅL med Anna
SKRÅL med Anna Kan Anna og Halfdan E lave en udspringssang? Kan Anna hoppe højt op i himlen, og har hun verdens største giraf - Se SKRÅL! Tilrettelæggelse: Anette Tony Hansen. www.dr.dk/oline

12:55  

Babar
Babar Tegnefilm med danske stemmer.

13:05  

Bullerfnis (1:10)
Bullerfnis (1:10) Der er fuld fart på Hans Kragh-Jacobsens og Ulla Rabens serie om "Bullerfnis". Medvirkende: Buller: Hella Joof. Fnis: Peter Frödin. Manuskript: Hans Kragh-Jacobsen. Ide og instruktion: Ulla Raben. Producer: Hanne Harbo.

13:30  

Kære Sebastian
Kære Sebastian Sebastian Klein ser på Arowana. Det er en fisk, der hopper op af vandet for at fange sit bytte.

13:55  

Skrål med Liva F (4)
Skrål med Liva F (4) Liva kan godt lide at danse og klæde sig ud. I dag skal Liva ind til Halfdan og lave sin helt egen sang om en bjørn der fanger en prinsesse.

14:20  

Fjeldgården i Trondhjem
Fjeldgården i Trondhjem Oda bor på en fjeldgård højt oppe i Norge sammen med sin far og mor, sine små søskende og sin farfar og farmor. Og selv om der ikke bor andre i nærheden, så er der mange spændende ting at gøre, og Oda er god til at finde på.

14:35  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Medaljen.

DR1

15:20  

Fader Brown (5:10)
Fader Brown (5:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England, og så har han et særligt talent for at opklare forbrydelser. En religiøs sekt kommer til byen, og Susie er stærkt tiltrukket af dens karismatiske leder, Kalon. Da Kalons kone findes myrdet, må fader Brown forsøge at bryde sektlederens magt over Susie, så han ikke mister hende for altid.

16:10  

Fader Brown (6:10)
Fader Brown (6:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England, og så har han et særligt talent for at opklare forbrydelser. To nonner dør under mystiske omstændigheder. Fader Brown efterforsker sagen med hjælp fra den unge nonne Boniface, en ivrig fan af detektivromaner.

16:55  

Downton Abbey (11)
Downton Abbey (11) En del af Downton Abbey er lavet om til rekreationshjem for sårede officerer, og det skaber stadig konflikt mellem Cora og Isobel Crawley. Samtidig erklærer chaufføren Branson Sybil sin kærlighed, mens Robert forsøger at overtale sin gamle kammertjener Bates til at vende tilbage til Downton. Og så meldes Matthew og William savnet på slagmarken, til stor bekymring for alle.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:20  

This is the Life with Lisa Ling s.2 eps.1-8
This is the Life with Lisa Ling s.2 eps.1-8

16:00  

Hairy Bikers: Mors mad er den bedste (15)
Hairy Bikers: Mors mad er den bedste (15) Den eventyrlystne og madelskende duo, Simon King og Dave Myers, der sammen udgør hairy bikers, har atter vendt blikket mod de hjemlige køkkengryder og er gået på jagt efter de bedste, traditionelle opskrifter, der i mange familier er gået i arv fra mor til datter.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen DR2s globale magasin DR2 Dagen går i dybden med nyheder, tendenser og kultur fra hele verden. Værter: Lene Johansen og Søren Bendixen.

DR3

15:00  

Snowboarding - The Art of Flight
Snowboarding - The Art of Flight Her er en billet på første klasse til den ultimative snowboard-rejse. Tjek ind og vær med når den sublime snowboarder Travis Rice og hans venner tager på et vildt snowboarding-eventyr til uudforskede bjergkæder i bl.a. Chile, Alaska og Canada. I svimlende højder, puddersne og med helikoptere sætter fyrene nye standarder for snowboarding. Så vær forberedt på at tabe kæben.

16:15  

Stacey Dooley: Børneslaver
Stacey Dooley: Børneslaver I Cambodja sælges tusinder af unge piger til seksuelt slaveri. Ofte bliver pigerne solgt af dem, de har allermest tillid til - nemlig deres familier. Stacey Dooley rejser til Cambodja og undersøger de barske realiteter, der gør sig gældende for piger, der bliver misbrugt i sexindustrien.

17:15  

Rekordfart med Guy Martin (1:4)
Rekordfart med Guy Martin (1:4) Motorcykelkøreren Guy Martin elsker fart. Han vil derfor forsøge at slå fire usædvanlige fartrekorder til lands, til vands og i luften. Guy allierer sig med en flok olympiske sportsstjerner, ingeniører og videnskabsfolk, som skal hjælpe ham med at slå rekorderne. Første udfordring er at slå den britiske fartrekord på cykel. Kig med og se hvordan det går den modige fartdjævel?

DR K

15:00  

Englands tidlige dronninger (2:3)
Englands tidlige dronninger (2:3) I den engelske middelalder og tudortid var inden i tvivl om, at det var Guds orden, at mænd regerede - og at kvinder ikke gjorde det. En håndfuld usædvanlige kvinder forsøgte alligevel at sætte sig på tronen. Den britiske historiker Helen Castor fortæller her om syv dronninger, der udfordrede mændenes magtmonopol. Som 12-årig i 1308 blev Isabelle af Frankrig dronning, da hun blev gift med den engelske konge. Et århundrede senere skete det samme for Margaret af Anjou. Begge kvinder forsøgte at tage magten i et samfund i opløsning og blev beskyldt for magtmisbrug.

16:00  

Englands tidlige dronninger (3:3)
Englands tidlige dronninger (3:3) I den engelske middelalder og tudortid var ingen i tvivl om, at det var Guds orden, at mænd regerede - og at kvinder ikke gjorde det. En håndfuld usædvanlige kvinder forsøgte alligevel at sætte sig på tronen. Den britiske historiker Helen Castor fortæller her om syv dronninger, der udfordrede mændenes magtmonopol. I 1553 stod England over for det problem, at alle arvinger til tronen var kvinder. De tre tudordronninger Jane, Mary og Elizabeth mødte udfordringen på hver sin måde. Elizabeth med størst succes. Men til hvilken pris?

17:00  

Hindenburg og Hitler
Hindenburg og Hitler Den tysk/prøjsiske feltmarskal Paul von Hindenburg var udråbt som helt i 1. Verdenskrig og blev en politisk nøgleskikkelse i det 20. århundrede, ikke mindst da han den 30. januar 1933 udnævnte Adolf Hitler til rigskansler. Fra 1919 til 1934 steg Hindenburgs popularitet til uanede højder, og mens han i Frankrig stod som nummer to efter den tyske kejser på listen over eftersøgte krigsforbrydere, kunne man i Tyskland finde hans portræt på alt fra kopper og tallerkener til væggene i de fleste hjem! Han slog Hitler ved præsidentvalget i 1932, men hvorfor hjalp han kun et år efter Hitler til magten?

17:55  

Huset på Christianshavn (42)
Huset på Christianshavn (42) "Clausens røde hunde" Manuskript: Johannes Møllehave. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Will Rathnov. Larsen: Ove Sprogøe. Meyer: Arthur Jensen. Bo: Claus Ryskjær. I øvrigt medvirker: Ghita Nørby, Bertel Lauring, Ove Verner Hansen og Gotha Andersen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 31.dec.1973.

DR Ultra

15:00  

Osman og Jeppe I (3)
Osman og Jeppe I (3) Børnecomedy om de to skæve gutter Osman og Jeppe og deres daglige skolegang. Med bl.a. Esben Pretzmann, Peder T. Pedersen og Brian Lykke. Instruktion: Peter Molde-Amelung Manus: Rune Schjøtt og Jannik Tai Mosholt.

15:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

15:25  

Nina Patalo
Nina Patalo Tandpinen.

15:35  

Lovens vogtere
Lovens vogtere Tegnefilm.

16:00  

Junglebanden
Junglebanden

16:10  

Mission: Eftersidning
Mission: Eftersidning Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:45  

Nina Patalo
Nina Patalo

16:50  

Adventure Time
Adventure Time

17:15  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:35  

Sam & Cat
Sam & Cat Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

DR Ramasjang

15:05  

Naturpatruljen
Naturpatruljen Martin og Ketil tager på togsafari, og gætter en lort fra et dyr med horn og busket hale. Dr. Pjuskebusk fortæller om ugler, der kan se i mørke. Tilrettelæggelse: Sebastian Klein, Martin Keller og Ketil Teisen. Producer: Anne Schepelern.

15:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Hvilket dyr skal Rosa og Johan møde i dag og hvad finder de mon på i deres hemmelige hule? Tag med når "LilleNØRD" cykler ud på nye eventyr. Spil Lille Nørd på www.dr.dk/oline Sendt første gang 11.11.08.

16:00  

KatjaKaj og BenteBent
KatjaKaj og BenteBent Tegnefilm.

16:05  

KatjaKaj og BenteBent
KatjaKaj og BenteBent Tegnefilm.

16:10  

Smølferne
Smølferne

16:35  

Chuggington
Chuggington

16:45  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

17:00  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang Vi roder og hamrer. Vi larmer og griner. Kom udenfor og ha' det sjovt med os i Hej Ramasjang. Rosa og Kristian vil overnatte i laden i nat. Men hvad skal de sove i, hvor går man i bad og kan man lave aftensmad på brændeovnen?

17:01  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe Svensk serie efter Astrid Lindgrens bog.

17:35  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) Den Sure Mand på havnen har taget alle tingene fra legepladsen, og nu vil han smide dem i havet. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetingene tilbage.

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der rundt om i Danmark afholdes auktioner over alt fra blomster og kvæg til fine antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit leder Mogens og Peder fra Haderslev efter varer til auktionen hos en legetøjssamler. Hos Frederiksberg Auktionshus afholdes der eftersyn, så Hans er helt fremme i skoene. Og hos York Auktion glæder Gitte sig til at få overstået en længe ventet smykkeauktion.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Skattejægerne
Skattejægerne På Nørrebro handler Søren Falk med et parti møbler ud fra devisen "køb billigt - sælg dyrt". Men det er ikke alle kunder, der hopper på hans forretningstrick. Marskandiserne Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen tager på indkøbstur i Skagen og gør gode kup til deres butik. Og antikvitetshandleren Lasse Petersen kører fra Aabenraa til Fyn for at byde på varer i et privat hjem.

20:30  

Tvillinger med stjernedrømme (1:2)
Tvillinger med stjernedrømme (1:2) Tvillingerne Mikael og Rene blev landskendt da de for 8 år siden var med i x-factor. Nu kæmper de for at slå igennem som musikere. Men det er ikke nemt når man er handicappet. De er begge udviklingshæmmede og har ADHD og epilepsi. Vi følger dem mens de øver sig og spiller små-jobs på vej mod det store gennembrud.

DR2

18:30  

Koraltrekanten (2:3)
Koraltrekanten (2:3) Det er en af naturens største hemmeligheder. Dybt nede i den vulkanske del af Stillehavet finder man koral-trekanten, der er uovertruffen i sin artsrigdom og skønhed, og meget vel kan rumme nøglen til overlevelse for mange andre havlevende arter, der er afhængig af korallernes eksistens. Området er en veritabel hovedvej for store havdyr som kæmpeskildpadder, hvalhajer og blåhvaler. Ved at studere de store vandrende havpattedyr forsøger Benjamin Kahn at finde ud af, hvad der drager dem til stedet, og hvorfor det er et kritisk tidspunkt på rejsen.

19:20  

This is the Life with Lisa Ling s.2 eps.1-8
This is the Life with Lisa Ling s.2 eps.1-8

20:00  

Detektiverne (1:3)
Detektiverne (1:3) De er uddannet detektiver og ansat i den nyligt oprettede specialafdeling for alvorlige seksuelle forbrydelser. De tager de sager, ingen andre vil have, men som skal løses. Vi følger her detektiverne tæt under "Operation Canute". Ray Teret er anklaget for en række seksuelle overgreb på mindreårige piger i 1960'erne og 70'erne, men det er svært at finde beviser efter så mange år.

DR3

18:00  

Knald eller fald
Knald eller fald

18:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

19:10  

Family Guy
Family Guy Peter opfordrer Joe til at have en affære med den attraktive Nora, som gengæld for den affære Joes kone Bonnie har haft i Paris. Men da Bonnie hører om Joes ugerninger, truer hun Joe med skilsmisse. Lois er forfærdet og insisterer på, at Peter må redde Joe og Bonnies ægteskab.

19:35  

Family Guy
Family Guy Brian og Stewie rejser tilbage i tiden til d. 31. januar 1999 og det allerførste afsnit af Family Guy og forsøger at ændre fortiden.

20:00  

Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (2:10)
Alene i vildmarken - kampen for overlevelse (2:10) 10 mænd har meldt sig til den ultimative udfordring. De skal se, hvor længe de kan overleve i Vancover Islands barske natur. De har kun en smule udstyr med sig og skal selv skaffe mad og tackle ekstremt vejr og vilde dyr. Til gengæld modtager den af mændene, der kan klare sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

DR K

18:20  

Huset på Christianshavn (35)
Huset på Christianshavn (35) "Du er min tulipan". Manuskript: Lise Sørensen. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. I øvrigt medvirker: Judy Gringer, Solveig Sundborg, Ingolf David, Ove Verner Hansen og Jes Holtsø. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 1973.

18:55  

De fantastiske fire: Jørgen Ryg
De fantastiske fire: Jørgen Ryg Jørgen Ryg er meget berømt, først som jazzmusiker - og som morsom mand. Han hører til på scenen og når han står der, med publikum i sin hule hånd, så er han lykkelig. Danskerne elsker ham over alle andre - for han ligner dem, han er tidens lille mand, og han har altid tragedien med sig midt i alt det komiske. Men han kan næsten ikke bære berømtheden, for i virkeligheden er han frygteligt genert.

19:55  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

20:00  

De fantastiske fire: Preben Kaas
De fantastiske fire: Preben Kaas Preben Kaas er en stjerne på scenen, men han vil allerhelst stå bag den. Det er her hans hjerte virkelig banker. Og han har hvad der skal til for at skabe en revy fra bunden og få succes - ikke mindst stor charme, en voldsom energi og is i maven. Han er en mand der satser alt, og lever livet - hårdt.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

18:08  

Troldspejlet Nyt
Troldspejlet Nyt

18:10  

Madlaboratoriet (5)
Madlaboratoriet (5) Julie & Skøjteløb I dag har kokken Guf taget ekstra varmt tøj på - han skal nemlig hen i en skøjtehal, hvor han skal mødes med Julie, der går til kunstskøjteløb. Julie vil gerne overraske nogle af sine skøjteveninder, så for bedst at kunne lave et sejt måltid, skal Guf lige lære at stå på skøjter. Og om han er mega sej til det eller ligner Bambi på Glatis, det vil tiden vise. Men en ting er sikkert; når Guf har prøvet at stå på skøjter tager han og Julie hen til Madlaboratoriet og laver en mega sjov og sej ret, som Julie kan overraske sine veninder med. Og den har både noget med Bambi og Justin Bieber at gøre.. Hvad det er for en ret, kan du se i Madlaboratoriet på DR Ultra.

18:35  

iCarly
iCarly

19:00  

Isas stepz (11)
Isas stepz (11) Isabella, Ronja og Zac skal holde foredrag for klassen om, hvad de vil være, når de bliver voksne. Ronja og Zac må klare det uden Isabella, der pludselig får meget travlt med at redde sin store kærlighed og danse idol Lucas fra en fremtid som brandmand.

19:10  

Isas stepz (12)
Isas stepz (12) Isabella får ved en fejltagelse fat i Lucas' mobil og går helt ned, da hun opdager, at Lucas er kæreste med en der hedder Sanne. Nu er alt lige meget! Isabella vil flytte. Nu! Ronja og Zac kæmper for at stoppe flytningen, - og midt i det hele dukker Lucas' kæreste op på danseskolen.

19:25  

Modeidioten: Cosplay
Modeidioten: Cosplay Hvordan designer man sit eget yndlingskostume? Og hvad er det bedste tøj til en lang gamer-dag foran computeren? Modeidioten Christian har ingen anelse om stil og design, men cosplayeren Fabien forklarer, hvordan man laver en vaskeægte ridder-brynje. Og så viser Sille, hvordan man kan lave sin helt egen Pokemon-hårbøjle.

19:45  

Uglen
Uglen Overraskelsesuglen.

19:50  

Uglen
Uglen En magisk lampe-ugle.

20:00  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

20:25  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

20:55  

Merlin (54)
Merlin (54) Engelsk eventyrserie for hele familien om den unge troldmand Merlins dramatiske oplevelser i den sagnomspundne middelalderby Camelot.

DR Ramasjang

18:00  

Musen Tip
Musen Tip Jeg gemmer mig ikke.

18:05  

F for får
F for får

18:20  

Nysgerrige Nille
Nysgerrige Nille De rette ord.

18:30  

Cirkeline
Cirkeline Det er regnvejr. Musene og Cirkeline synger "Regnvejrs- sang", men så finder de på at spørge Bedstefar, om han ikke vil fortælle et eventyr - og det vil han. Det bliver even- tyret om Klodsmus.

18:45  

Cirkeline,
Cirkeline, Rastafari

19:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om en tur i tusmørke.

19:15  

Yakari
Yakari Indianerdrengen Yakari har en fantastisk evne: Han kan tale med dyr. Men med sådan en gave følger også et stort ansvar, for han vil hjælpe alle naturens skabninger, store som små - og det fører til mange farefulde oplevelser.

19:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Mille Moskusokse har fødselsdag. Men hvordan har man en sjov fødselsdag, når der ikke er nogen i kilometers afstand.

19:36  

Små kartofler
Små kartofler Syng med når de fire små kartofler tager på eventyr. Selv om de er kartofler, elsker de nemlig at synge og lege!

19:40  

Tinga Tinga fabler
Tinga Tinga fabler Hvorfor elefant har en snabel.

19:50  

Godnathistorier
Godnathistorier Det er blevet aften i Ramasjang og tid til at sige tak for i dag. Men før vi slukker lyset og siger godnat, er der lige tid til en rigtig go' godnathistorie. Johanne Algren læser op af 117 historier om at være Lille.

20:00  

Godnat - Ramasjang
Godnat - Ramasjang

DR1

21:00  

Danmarks Indsamling - Med egne øjne
Danmarks Indsamling - Med egne øjne Lørdag den 6. februar er der Danmarks Indsamling på DR1 for tiende gang. Inden indsamlingen, rejste to danske familier til Afrika, for at se med egne øjne, hvad pengene fra Danmarks Indsamling bliver brugt til. Og ikke mindst for at se, om støtten fra Danmark nytter. For Mads og Mette fra Aabenraa går turen til Rwanda, hvor de skal besøge et pygmæfolk der kæmper for overlevelse. Og for Mads og Celine fra Tim Kirkeby i Vestjylland går turen til Zimbabwe, hvor de skal besøge en fødeklinik, der er bygget for penge samlet ind gennem Danmarks Indsamling. For begge familier bliver det en rejse, der kommer helt ind under huden på dem.

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Penge
Penge

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Johan Falk: Slutspil
Johan Falk: Slutspil Den ukendte, store mafiaorganisation viser sit sande ansigt. GSI har sat organisationen under pres, og nu slår den slår tilbage med fuld kraft. GSI slutter op omkring Johans familie, og det dramatiske slutspil begynder. Snart går mafiaen i krig mod Göteborgs politi.

DR2

21:00  

Velkommen til Ängelby (1:6)
Velkommen til Ängelby (1:6) Vera beslutter at begynde på en frisk. Hendes mand har forladt hende, og hun har mistet sit arbejde. Nu læsser hun børnene ind i bilen og sætter kurs mod den lille flække Ängelby, hvor hun har fået nyt job. Lige inden hun når frem, påkører hun en dreng. Chokeret konstaterer hun, at drengen er død. Men var det virkelig Vera, der dræbte ham? Og hvad er hemmelighedsfulde Ängelby egentlig for et sted?

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Kvinden der ville være talebaner
Kvinden der ville være talebaner Canadiske Beverley Giesbrecht er en from kristen og succesfuld redaktør indtil terrorangrebet i New York den 11. september 2002. I løbet af syv måneder er Beverley konverteret til islam og på vej til Pakistan for at optage en dokumentarfilm om taleban, 'dem som bliver kaldt terrorister'. Inden hun bliver bortført, når hun at sende ni timers optagelser ud af landet, og sammen med vidneudsagn fra venner og kolleger er de med til at fortælle historien om Beverleys vej fra politisk ignorant til glødende jihadist.

23:50  

Far mod sin vilje
Far mod sin vilje Hvert oplever en række mænd at blive far mod deres vilje. Nu står 4 af dem frem og fortæller om hvor traumatiserende det er. Anne Sophia rejser spørgsmålet om mænd skal have ret til juridisk abort når de bliver far mod deres vilje?

DR3

21:00  

Min forelskelse til skræk og advarsel
Min forelskelse til skræk og advarsel

21:30  

Spørg mig om alt (1:8)
Spørg mig om alt (1:8) Hvad hvis du kunne spørge en voksen mand, som godt kan lide at lege baby og blive skiftet, om alt, og han skulle svare på ALLE spørgsmål uden filter? Aftenens hovedperson går med voksenble og tænder på at lege baby. Han har sagt ja til at stille op LIVE på DR3. Her vil han fortælle sin historie og stå ansigt til ansigt med de spørgsmål, du sidder med derhjemme.

22:00  

88 minutter
88 minutter Retspsykiateren Jack Gramms vidneudsagn fik seriemorderen Jon Forster dømt til døden, men nu er Jacks eget liv i fare. På dagen hvor dødsdommen skal eksekveres, bliver der begået et mord, der måske betyder, at Forster er uskyldig. Samtidig modtager Jack en mystisk besked om, at han vil dø om præcis 88 minutter. Nu begynder en desperat kamp mod uret for at finde morderen. Jack Gramm: Al Pacino. Kim Cummings: Alicia Witt. Lauren Douglas: Leelee Sobieski. Manuskript: Gary Scott Thompson. Instruktion: Jon Avnet.

23:45  

Druktur Retur - Michael (5:6)
Druktur Retur - Michael (5:6) I dette afsnit vågner 22-årige Michael op i en pøl af portvin på et koldt halgulv efter en abefest med de gamle efterskolekammerater. Men derhjemme venter voksenlivet og ansvaret - og det kan være svært at tænke på, når hovedet snurrer rundt, og kvalmen presser på. DR3 er med på sengekanten, når Danmarks mest festglade unge vågner med ørkenmund og ondt i håret. Både de fysiske og moralske tømmermænd banker på, når nattens begivenheder skal kortlægges.

DR K

21:00  

Modeugen
Modeugen

21:30  

Made in Italy (1951-2014)
Made in Italy (1951-2014) Mærkatet 'Made in Italy' har altid stået for elegance, kvalitetsfremstilling og godt skrædderhåndværk. Italiensk mode har gennem de sidste tres år revolutioneret modeverdenen og hen ad vejen opfundet det dyre tøj, supermodeller. røde løbere og luksus som en global livsstil. Fra 1950'ernes la dolce vita, det søde liv, over 70'ernes hedonisme, de frodige 90'ere og globaliseringen i 2000'erne kan Italiens historie fortælles gennem moden og de store italienske modehuse.

22:25  

Pop-modeller
Pop-modeller POP Models) Fra 1940'ernes anonyme mannequiner til vores dages superberømte supermodeller er modellernes sociale status dramatisk ændret, og de mest ikoniske af modellerne er blevet en væsentlig del af populærkulturen. Samtidig har modellernes vægt og statur altid været en afspejling af det omgivende samfunds syn på kvinders frigørelse, så historien om modelfaget bliver også en del af 50 års kvindehistorie.

23:15  

Smykkeimperiet Cartier
Smykkeimperiet Cartier Modehuset Cartier har eksisteret siden 1847, og har bidraget med sine funklende smukke og tidløse smykker til nogle af verdens største navne, fra prinsesse Kate og prins William til den tidligere franske præsident Charles de Gaulle samt ringe og halskæder til at matche Lady Gagas vilde outfit! Cartier har gennem tiderne altid stået for både det minimalistiske chic og den vilde extravagance. Følg smykkehusets udvikling gennem tiderne; en udvikling, der altid har været et hestehoved foran de fleste andre huse.

DR Ultra

21:40  

Godnat - Ultra
Godnat - Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:15  

Hamish Macbeth (17:20)
Hamish Macbeth (17:20) Den lokale skole bliver delvist ødelagt af en brand. Skolelæreren Esme er chokeret, da hun efterfølgende erfarer, at kommunen planlægger at lukke skolen permanent - og at hendes elskede Rory længe har kendt til planerne. Det vækker stærke følelser i den lille by. Og så synes der tilmed at være en pyroman løs i byen.

01:05  

I farezonen (19:61)
I farezonen (19:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:55  

Spooks (65)
Spooks (65) Et elitehold i den britiske efterretningstjeneste MI5 tager sig af alle forhold, der truer den nationale sikkerhed. Herunder organiseret kriminalitet, terroraktioner, våbensmugling og handel med ulovlige stoffer. Det er et krævende og livsfarligt job, der kan være svært at kombinere med et velfungerende privatliv.

02:45  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit når budene imponerende højder hos Hans Hedegaard fra Frederiksberg Auktionshus, når gamle legetøjsbiler ryger under hammeren. Casper Cassøe og Ulrik Kristensen fra Hesteavlsorganisationen Dansk Varmblod jagter elite-føl til deres kommende auktion. Og til eftersynet i Hørsholm får ejeren Ole Christensen travlt, da det går op for ham, at han måske har glemt at invitere kunderne. Sendt første gang 01.04.14

03:15  

Kender du typen 2013 (4)
Kender du typen 2013 (4) Bøger fra barndommen og en gigantisk Far Til Fire-plakat er nogle af de nostalgiske effekter, livsstilseksperterne Christian Grau og Anne Glad får at se i denne udgave af Kender du typen? Hvem er mon den samleglade person, der har køleskabet fyldt med magneter fra hele verden og kaffekopper fra en masse forskellige lande? Gæt med på Facebook, brug #KenderDuTypen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 13.11.13

03:55  

Hammerslag (1)
Hammerslag (1) I aften går turen til Fyn i Hammerslag. Vi besøger først et bindingsværkshus ved Assens, som emmer af historie, og herefter går turen ind mod en forstad til Odense, som byder på et gedigent hus fra 50erne. Aftenens sidste bolig er et arkitekttegnet hus i Odenses svar på Beverly Hills. Og hvad sådan en ejendom koster, det kan du gætte med på i Hammerslag. www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 08.04.14

DR2

00:20  

Min far og de dyre damer
Min far og de dyre damer En hudløst ærlig dokumentar om en kernefamilies opløsning ovenpå mors død og fars accelererende sygdom. Uden filter følger vi en søns desperate og grænseoverskridende kamp for at hæmme sin fars kaotiske nedtur med ludere, pengeafpresning, fyring og asiatiske gruppe-dates.

01:20  

Eventyr på fire hjul (3:3)
Eventyr på fire hjul (3:3) De to komikere Dara O Briain og Ed Byrne hart gjort sig fri af alle forpligtelser for at følge i fodsporene på tre dristige eventyrere fra Detroit, der i 1940'erne som de første gennemførte en biltur fra Nord- til Sydamerika på den panamerikanske highway, der nu er et 48.000 kilometer langt netværk af veje fra Alaska til Argentina. Efter 17 dages rejse når den frygtløse duo til Costa Rica, hvor de bl.a. besøger et dyreinternat, der afslører, at vejen ikke har været lutter lagkage for de vilde dyr. De krydser grænsen til Panama og når til den berømte Panama-kanal , der er verdens travleste handelsrute. Dybt inde i regnskoven, når de til de indfødte folk i Darien Gap. Sidste stop er den lille by Yavisa, hvor de finder ud af, hvor den panamerikanske highway slutter!

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:15  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

01:10  

Rekordfart med Guy Martin (2:4)
Rekordfart med Guy Martin (2:4) Motorcykelkøreren Guy Martin elsker fart. Derfor vil han forsøge at slå fire usædvanlige fartrekorder til lands, til vands og i luften. Næste udfordring er at slå verdensrekorden i at køre på motorcykel hen over vandets overflade. Det kræver ekstrem høj fart, og er selvsagt en dødsensfarlig disciplin. Kig med og se hvordan det går fartglade vovehals.

02:00  

På Grænsen: Skønhed (8:10)
På Grænsen: Skønhed (8:10) Skal staten gå ind og blande sig, når danskerne bliver for overvægtige? Og hvornår er det okay at benytte sig af plastickirurgi? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere skønhed. De bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

02:30  

Stress af med DR3 - Ansigtsmassage og Bevægelse
Stress af med DR3 - Ansigtsmassage og Bevægelse Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Nora vise dig, hvordan hun lægger makeup og ordner hår, og Jeppe vil igennem bevægelse give dig en følelse af frihed.

03:00  

Stress af med DR3 - Lydhealing og Åndedræt
Stress af med DR3 - Lydhealing og Åndedræt Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Louise få dig til at slappe af med lyde, og Jakob viser dig, hvordan du laver vekselåndedræt.

03:30  

Stress af med DR3 - Bevægelse og ASMR
Stress af med DR3 - Bevægelse og ASMR Det er mental detox-tid. Vi skal ned i fart og slappe helt af. I dette program vil Jeppe guide dig til at blive nærværende gennem bevægelse, og Nora viser, hvordan hun lægger makeup. Find et underlag eller tæppe frem og sæt dig godt til rette på gulvet.

DR K

00:10  

Danmarks bedst klædte mand
Danmarks bedst klædte mand Sergei Sviachenko er 61 år og kåret som både Danmarks og verdens bedst klædte mand. Han er internationalt anerkendt for sin "Classic Modern" stil og den populære modeblog Close Up And Private. Chris Pedersen er taget til Viborg for at besøge Sergei der eksklusivt giver stiltips om, at gå med butterflies, habit og købe kvalitetstøj.

00:40  

Brokeback Mountain
Brokeback Mountain Den tavse ranch-arbejder Ennis del Mar og den rodløse rodeocowboy Jack Twist bliver begge hyret af en ranch-ejer, der sender dem afsted til det majestætiske og ensomme Brokeback Mountain, hvor de skal vogte en stor fåreflok sommeren over. Her knytter de to mænd et stærkt kærlighedsbånd, men året er 1963, og i Ennis' og Jacks verden er der uskrevne, men ubrydelige regler, der bestemmer, hvordan mænd bør opføre sig. Ang Lees stærke fortælling modtog tre Oscars og vandt Venedig-festivalens Guldløve. Ennis Del Mar: Heath Ledger. Jack Twist: Jake Gyllenhaal. Joe Aguirre: Randy Quaid. Alma: Michelle Williams. Lureen Newsome: Anne Hathaway. Instruktion: Ang Lee.

02:45  

Portræt af Roman Polanski
Portræt af Roman Polanski I samtale med sin tidligere producer og mangeårige ven Andrew Braunberg fortæller Roman Polanski (f. 1933) om sit liv og værker. Polanski fortæller om opvæksten i ghettoen i Krakow, om sine første film, flytningen til Paris, sin karriere i Europa og USA, der blev kronet i 2003 med en Oscar for 'Pianisten'. Men han fortæller også om det tragiske mord på han gravide kæreste Sharon Tate og den kontroversielle arrestation i 1977. Samtalen med Polanski er krydret med klip fra filmene, nyhedsreportager og private fotos.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1207210731